Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.11. 11:33 Fabius

Papcsák 100 millióért venne szimpátiát

Lehet, hogy Zuglót és a zuglói Fideszt elkerüli a államfői nyilvános körlevél? Tudjátok, az, amiben Káder János arra intett mindenkit, hogy viselkedjen rendesen és ne kampányoljon már idő előtt. Vagy rá lehet legyinteni az intelemre, ha ég a ház, és muszáj megpróbálkozni legalább a pénzen megszerezhető szimpátia összegereblyézésével annak, akiről a sajátjai is azt tartják, vele szemben már egy asztali lámpa is eséllyel indulna 2014-ben

Akár hogy is, ez a mi Papcsák Ferink megpróbálkozik a lehetetlennel, és a friss előterjesztésében 100 millióért kenyerezné le a kerületi nyugdíjasokat, szépkorúakat - mit szól ehhez smukkandor? - tizennyolc évet betöltő új választókat és a kisgyerekes családokat. Rendeletmódosításba dugva, nyilván, mer'akkor hátha nem lóg ki a lóláb.

A 62 év feletti nyugdíjasok, akik nyugdíja nem haladja meg az örgeségi minimum nyugdíj 700%-át - 199 500 Ft - 3000 forint értékben Erzsébet utalványt kapnak karácsonyra. Ők itt nálunk 25500-an vannak, ajándékuk 76, 5 millió forintba kerül. Innentől nem csak a 100 éveseket, de a 90 és 95 éves szépkorúakat is köszöntené a kerületvezetés, ami sok kíváló alkalmat teremet a választási nyugdíjassimogató képekhez. 

A 18 évesek és kisgyerekes szülők támogatása szintén egy rendeletmódosításban bújik. A zuglói "babakötvény" 20 ezer forintos lenne, forrásigénye a KSH születési adatait figyelembe véve 22 millió forint. A 18. életévüket 2013-ban betöltő 841 zuglói fiatal ajándékcsomagot kap 2000 forint értékben, aminem tartalmáról egyelőre nincs infó. Én azért erősen remélem, hogy a megvalósulásig a Kerényi Kézműves Szakkörnak csak sikerül a pótlapokat is belefaragni valahogy az ürgebőrbe varrt alaptörvénybe, és nem lesz teli a kerület szélfútta pótlapokkal. 

Átgondolva az egészet azért erősen röhög bennem a vérgeci kisördög. Azt vihogyja, hogy nini, a kormánysajtó eltartására és tanácsadásra költött tízmilliók lófaszt hoztak népszerűség helyett, ezért most megpróbálkozik ez a mi Ferink a fényességes képmását ajnározó PR cikkek íratása helyett közvetlenül a zemberek zsebébe gyömöszölni a pénzt. Mit lehet tudni, hátha ez hat, esélyei nőnek valamit, és asztali lámpa helyett legalább egy kandelláberrel legyen kénytelen a csatát megvívni 2014-en. 

Koktélcseresznye a takonyhab torta tetején, hogy a hétfőn ülésező Pénzügyi Bizottság a fidesz képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen maradt...

319 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr935507076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már megint olvassa fel egy okos a teljes villanyszámláját a Fórumban.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"vagy legalább belecsöppentett valamit a jani zsebébe? :-)"

jani nem bízta a véletlenre. előre kivette (törvényessssen!) a jussát egy cég által így aztán mínuszba szalattak városilag és szót a Főnöknek, hogy a bank le akarja rabolni a neves ügyvéd városát, akinek a neve nem jut az eszembe, csak az rémlik, hogy az autójába elöl egy ülés volt, mert másképp nem fért be. a táskáját is külön kellett vinni utána. erre vót ez a jános, az ügyes, persze láz ár-ért
de már megint mellékanyarogtam, pedig feszt dícsérni akartam az urat, vagyis hát a szeretett polgimestit, csak nehezen jönnek a ódák, meg a himnuszok. na, jó gyerek ez. asse igaz hogy talicskázták volna a közpénzt, mer az Nyerges vontató volt. ami lehullott, szétlapátolják a kompatibiliseknek. lesz még képeslap is.
@jaegtoer: Nem Rapcsák Andrásra gondolsz, Lázár elődjére?
Rapcsáknak volt dupla széke a parlamentben is.
aha:

A Századvég szerint van abban spiritusz, amit Kövér mondott

A parlamenti működés megújításával összefüggésben célszerű a jogalkotási tevékenység újragondolása is - olvasható a Századvég Politikai Iskola Alapítvány elemzésében.

hvg.hu/velemeny/20130911_A_Szazadveg_szerint_van_abban_spiritusz_a
@jaegtoer: az volt vásárhely papcsákja, vagy emez zugló rapcsákja. na, franc sem tudja.
papcsi nyeretlen kétéves, na meg a trafik mutyi is ehhez képest:

Óriásit kaszál, de azt sem tudjuk, hogy ki
Százmilliókat keres a Kajmán-szigeteken bejegyzett vállalkozás a letelepedési államkötvényekkel.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F09%2F11%2Fhatvan_kinai_mar_lecsapott_az_allamkotvenyre%2F
@Mariann19:

de de de! köszönöm. rapcsák papcsák nemcsák :)
@Husz_János_Puszita: nu, ittakép a föttérrő...

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/39/Tabor_CZ_Zizka_Memorial_323.jpg

középen zsizska megette a fosatós kocsma, a fehér farkasfosban van a pinece rencer kijárattya. a zsizsikkelszemben a jókorcsma a plzenerurkellével:-) balra meg a tempony, mega városháza... tökjó város, egész nap lehet bolyongárkodni... és... a knédli:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mi meg azon nyűglődünk itt, Gyurcsány vagy nem Gyurcsány. Frászt.
Ha nem csapunk rá a kezükre időben, nem kell azon gondolkodnunk, kire szavazzunk.
@Husz_János_Puszita: pontosan, ezt ugatom egy ideje, ellenzek izmozik a magassagos urak lehullo morzsaiert, es kozben ehenhalnak ok is, velunk egyutt.
@jaegtoer:
Most, hogy felsoroltad a triumvirátust, névváltoztatásra áhítozom.
Mindegy mi vezetéknév eleje, de "csák"-kal végződjön.
Még Nemcsák Karcsi is együtt mulatott Orbánnal, karriert futott be.
Dolgoznom kell az ügyön. A jövőmért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ha századvég lennék én is azt mondanám. de fel is oszlathatnák a parlamentet. mert azért most a balhét a parlament viszi, veszi át, a kormány meg aszongya, csak végrehajt.

mindenesetre a közigazgatási profok nagyon nem exponálják magukat ebben a kérdésben.

ez a seggszáj mégiscsak király akar lenni.
@Mariann19:

a jacht ájjon készenlétbe. az a bisztos:D
"élek a gyanúperrel, hogy immár nem csak a közpénzek, hanem a választói bázis feletti kartell is alakulóban van. Mintha a választói közönséget (a szavazatokat) osztanák meg és fixálnák néhány tízezres pontossággal egymás között, tudományos alapon. Három-négy magyar összehajolt, és a lelkeket adják-veszik."

hafr.blog.hu/2013/09/11/ofelsege_ellenzeke

Érdekes felvetés.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ne lázíccsá. haza árulás jó péncért, kormánymegbízással, parlamenti jóváhagyással... és még ezek mondták, hogy az mszp rárontott a nemzetére, jó jó rárontott, de mi ez a haza árulásos hazaáruláshoz képest? bicskád van, vagy pontos időt mondasz? ahogy az öreg cigány korhol viccben is írva vagyon
@Husz_János_Puszita:

"___

BÉNDEK PÉTER BLOGJA // ezamihazank@gmail.com // facebook.com/ezamihazank
1000 A Mi Hazánk

Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...

____"
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

megnéztem a képet. elég sokat kell gyalogolni a másik kocsmáig szembe. konflis nincs?
@jaegtoer: ugy am, bicska meg vagyon, svajci, es nem Sipis penges ;)
@jaegtoer:
"az a bisztos."
Ajachton már dübörögnek a motorok.
A gyorsnaszádot röhögve leelőzzük, és kendővel integetünk.
Készülj a pezsgős avatásra!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nagyon sok autó nincs már a tulajdonában annak, aki a devizahitelét még sokáig fizetni fogja. Tudom:felelőtlen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

rogánra is ráférne már egy vagyonosodási vizsgálat
Illés még mindig nem ér fel a baloldalhoz, mondta Orbán Viktor.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Pedig ezek imádnak oda járni.
Gondold csak el !
Bemennek a Törökökkel együtt a Dzsámiba,oszt
azok meg rögvest leborulnak a padlóra.
A civilekkel való egyeztetés olyan, mint az onanizálás.
/ Illés Zoltán /
Az - a pöcs kivan, ezzel a libsibolsi csürhével, csak a negatív hírek!

Eddig 23 milliárdot buktunk a trafikokon?
Ijesztően kevés adó folyik be cigarettából.
index.hu/gazdasag/2013/09/11/dohany_jovedeki_ado/

Minden korábbinál hosszabbak a várólisták
Akinek fél évnél többet kell várnia, októbertől más uniós tagállamban is kezeltetheti magát.
index.hu/belfold/2013/09/11/minden_korabbinal_hosszabbak_a_varolistak/

Óriásit kaszál, de azt sem tudjuk, hogy ki
Százmilliókat keres a Kajmán-szigeteken bejegyzett vállalkozás a letelepedési államkötvényekkel.
index.hu/belfold/2013/09/11/hatvan_kinai_mar_lecsapott_az_allamkotvenyre/

Idén is folytatódott Magyarország versenyképességének romlása: a Világgazdasági Fórum most közzétett 2013–2014-es rangsorában (angol, pdf) hazánk már csak a 63. helyen áll a tavalyi 60. és a két évvel ezelőtti 48. hely után. A listán 2005 óta szerepel Magyarország, eddig a legrosszabb helyezésünk a 62. volt 2008–2009-ben (szintén nagy zuhanással, az előző évi 47. hely után).
index.hu/gazdasag/2013/09/04/sose_volt_meg_ilyen_rossz_a_megitelesunk/

ÉS A NER SIKEREI???
AZ NEKTEK SMAFÚ???????

Az összes kis facom kivan tőletek!
A sikerek hol vannak?
Valamiről lemaradtam????
SSteffyke volt? :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azért a rodoszi fíling után ilyent mondani...
Mit ittál aranyom???
Mást kéne...
Én is szeretlek!
@Husz_János_Puszita:

azt hiszi tán h ettől van a gefincsorvadása?
index.hu/gazdasag/2013/09/04/egyre_szegenyebbek_a_kozep-europai_nagyvallalatok/

Az... a lengyelek... persze agyhalott, Piktor mellett tüntetők itt melóznak legalább??? :)
fel vagyok háborogva!
ilyen tutyimutyi népséget, mint a norvég még nem hordott a hátán a föld!

www.origo.hu/gazdasag/20130911-norvegia-nem-tudja-eldonteni-hogyan-koltse-el-az-olajbol-szarmazo-penzet-az-uj-kormany-valtoztatna.html

de azon végképp ledobtam az istrángot, hogy a magyar kormány nem sietett a norvégok segítségére szaktanácsadással...
két hét és európa legszegényebb állama lehetne Norvégia ha tanácsadás mellett konkrétan költhetnék a fijjug a zsét is...
ki látott már ilyen tohonya népeket?!

persze ilyen maradi király mellett:

A király mottója: Alt for Norge (Mindent Norvégiáért)
1814 Eidsvolli eskü: Enig og tro til Dovre faller
(Egységes és hű, míg a Dovre-hegység le nem omlik)
@jaegtoer: Stadion van-e elég nekik?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Libisbolsi propandaduma csak! :))

Légy NER kompatibilis, a NER megnyugtat... SZÓMA ha mondom! :D
@CSENDES:
Elég??? Még kéne pár... Evégre nehogymá'ne!
A hagyomány, meg a grundok, tudod.
Nemzeti Focialista Köztársaság!
Essetudni...
@bella _ciao:
Engem meggyőzött.
Igaz, eddig is bíztam a szakértelmükben, de mostantól teljes mellszélességgel ki is állok mellettük.
A Sólyom, mint Magyar Nemzeti Brand-y, egyszerűen sikerre van kódolva. Ez faktum és kész! A fanyalgók saját szemükkel győződhettek meg róla, micsoda ragyogó sikereket képes produkálni a méltán híres magyar összefogás.

Látá az Úr, hogy a földi sikerek igen nagy tetszést és szimpátiát váltottak ki a hajléktalanoktól kezdve, a munkanélkülieken át a közmunkásokig, ezért úgy döntött az ő igen nagy bölcsességibűl fakadóan, hogy elküldé nekünk az földi sikereinknek égi változattyát is a szárnyas NER formájában, mert kurvára megérdemeljük. Szóval, megkaptuk a Sólymot, tessék neki örülni! Igaz, még csak egyszer szállott le, de azt is meg köll becsülni.

A sokoldalúságuk a garancia, a jövőbeni sikereikre. Ők nem pusztán egy szaros légitársaságként szeretnének működni, ők le kívánják fedni a magyar kereskedelmi és szolgáltató iparág teljes spektrumát, a vattacukor forgalmazástól a polifónikus végbélfurulya gyártásán át, a majdani Hold turizmusig. Plusz hecsedlilekvár és nullás liszt portfólió.
Embert próbáló célok ezek, de a magyar kitartás és szellem sikerre fogja vinni ezt a gigantikus vállalkozást is, semmi kétségem felőle.
Na, jó, közben röpködhetnek is, van a Mojave sivatagban párszáz darab ócskavas még, azt akciósan megszámíttya az ILFC, hadd játsszon a gyerek, addig is elvan.

Szurkolok ennek a Sólyomnak, de komolyan.
Már csak azért is, mert számukra nem csupán az üzleti élet olykor rideg és kérlelhetetlen mivolta jelent kihívást, hanem ugyanolyan lendülettel vetik bele magukat a sport és kulturális élet támogatásába is bokros teendőik mellett, ami már önmagában dicséretes dolog.
Lucsik Szent János szavai álljanak itten ennek igazolására:
„A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding, elismerve több, mint tízezer magyar fiatal sportteljesítményét, stratégiai együttműködési megállapodást kötött a street dance közösséget összefogó Hip Hop International Hungary szervezettel.
A hip hop táncőrület magyarországi térhódítását igazolja, hogy 2012-ben 23 csapat 230 versenyzőjével szemben, 2013 áprilisában már 55 csapat több, mint 500 versenyzője mérkőzött meg a legjobbak között, a Las Vegas-i Világbajnokságon való részvétel jogának elnyeréséért. Az America’s Best Dance Crew alkotói által jegyzett World Hip Hop Dance Championship, a „Hip Hop Olimpiája” , melyen ebben az évben is több, mint 50 ország több, mint 2000 táncosa versengett a világbajnoki címért. Sajnos, ebben az évben, a szponzoráció hiánya miatt nem tudtak a magyarországi győztesek részt venni a világbajnokságon. A több, mint tízezer magyarországi fiatal, az őket felkészítő tanárok, koreográfusok, DJ-k, minden ember, aki ma a hip hop – peace, love, respect - magyarországi kultúrájának elterjesztésén fáradozik, fantasztikus, áldozatkész munkát végez, melyet szeretnénk elismerni.
(a teljes sírógörcs, itt: www.solyomair.com/)

Ha a Sólyom ilyen „kulturális” értékek támogatását tartja fontosnak, akkor azt kell gondolnia az olvasónak, hogy az irányvonallal valami gáz lehet. Hip Hop… ezek után mi jön még?
Kortárs zeneszerzők által újrahangszerelt Turandot előadás szponzorálása nádihegedűre, kolompra, köcsögdudára és kereplőre, Caláf-al bézbólsapkában, amit a La Scala-ban is terveznek bemutatni?

Végre kielégíthetnék a kíváncsiságomat, most már illene beindulniuk!
Szeretném már látni repülni a nemzeti madarat!
@Knósszosz:
Bacod, a Lidliben haccász csak a kellemes kis francia bordói, kaja mellé!
Ezt add össze! :))
NEM KELLENEK A KIFOGÁSOK!
QRVÁRA NEM VAGY NER KOMPATIBEL!
Iszol te rendesen???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez kommonista hazugság! vegyétek tudomásul. meg fogja mondani a Főnök. mert az úgy van. kórházi ellátásba nem tartozik bele a takarítás. ha a beteg tisztaságot akar takaríccson. a gyóccerei mellé nyugottan hozza be a porszívót, felmosót porrongyot takarítószereket, de annyit ám, hogy a nővéreknek, ápolóknak is jusson, aztán Hajrá Magyarok. aki előbb végez, és elfogadhatóan rúg jobb és bal lábbal is tizenegyest, az előreléphet a várólistán az 2009. helyéről a 2005-re. 2019. május 32.én meg lesz műtve. oszt kész. menjenek a dógukra. nincs más időtőtésük, mint gyalázzák a NER-ben mekfáratt nemzeti segg ügyi tárcát ami nincs ismert szó sincs róla csak szócska?!
@jaegtoer:
A kiemelt kiskancsók gyógyászati centrumában ez nem lehet gond!
LÉGY MÁR FÉRFI BACOD!
Emelt fővel kell a budit egy szívkatéterrel pucolni!!!
Esse'tudni...
Há'demán... NER kompatibilis vagy???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Persze csak most szólsz... jellemző-:((
Mosmá hova mennyek Lidlibe? Ilyenkor?
Külömbe is épp főzök, aszt meg itt hagyni nem lehet.

Söröm azé még van:)
@jaegtoer:
Az nem lehet h ez külföldről érkező támadás? Már tudjuk h repülőről mérgeznek meg robbantottak Kolontáron. Azt is tudjuk h az eü volt az első amit talpra állítottak. Ha lenne járvány ezek után...

A takarítócéget meg le kell váltani, amúgy.
@Knósszosz:
A MINi.SZTER.ELN.KÚR üzent neked is!

index.hu/szarvas/2013/09/11/szarvas_stadionok/

A testbeszéd... :D
Ne vedd magadra, inkább igyál!
Te, az amerikai bourbon egyre inkább teccik... :D
Gábris meg felfújhtatja... :D
Rodeo papa is be.... szóval megkóstolná, na... :D
@Knósszosz:
Mit kotyvasztasz amúgy?
Ja, jut eszembe, kuss, már vacsiztam. :)
Ráadásul megkóstoltam a francia vöröskét is... KOCSMÁROSNÉ IDESANYÁM... :D
Marha Egér danolászott nemrég...
Mit ihat az is???? :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem kenek magamra mindenféle szart, inkább iszok!
Rodi küldhetne valami lájmos tanquerey cocktail recipét, de a dög biztosan olyan jól érzi magát ott a karibijába, hogy Toi-k ránk.
Egésségire!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Semmi eksztra, marhaperkelt főtt kolombérral, puha kenyér és idei fokhagymás kovászoss uborka.
Egér mit danolászott és hun?
@Knósszosz:
Nagy játékos a csóka! :D
Kibacok vele, ha erre eszi a rosseb, elviszem evezni a Mosonira, oszt bebacunk Halásziban!
Lefelé visz a sodrás.
Ha hidegben jön, majd sétálunk, max. 25 perc... :D
@Knósszosz:
Kb. azt, amit elébb én, csak körítéssel... Iszákos állat a figura! :D
@Knósszosz:
Amúgy ezt a kaja témát át kéne beszélnünk jövőre (:O), persze referencia nélkül ne is reménykedj, hogy elhiszem a kajádat! :D
Lehet, hogy tök ehetetlen és az österreichische "ungarische gulasch" csúúúúúúúcs hozzá képest! :((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Innentől kezdve mek szakítom a dhiplomáciai kapcsolatot veled.
Echte Österreiche Gulasch... gyalázat!!
Ésamúgy Papcsákot nem illik basztatni, a NER vállalásait az ő szűk pátriájában igyekszik teljesíteni a maga szintjén:
retail.hu/news/details/125434

16 munkahelyet saját maga… a Teszkónak ehhez semmi köze, rohattmulti!
Feri, a nyírségi oroszlán, a rákoskeresztúri lakos Zuglóirányító, a maga két kezével teremté meg a 16 állást, áldassék az ő neve…
Lassan a krumpli is megfő.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
két hiúságban szenvedő kotkodács vagy kukurikúúúúúúú...versenyezzetek és én leszek a döntnök

brühüyyy
@Knósszosz:
Amúgy nem volt ehetetlen az osztrák gulasch, színhúsból volt, az íze is okés, csak már hatodszorra qrvára úntuk! :D
Jövőre ha eljössz, megfőzheted a kaját (evezés után...), te leszel a sztárséf - persze kotroll előtte (bacod, célozgatok az előzetes kóstolásra), nehogy már szétrúgják a seggemet miattad!
A kaja - MÉG TESZTELÉSRE!
Az ivóképessége - MÉG TESZTELÉSRE!
Az evezési képessége - MÉG TESZTELÉSRE!
A tűrőképessége - MÉG TESZTELÉSRE! :)) Kusss!
Tulajdonképp nem is ismerünk... MÉG TESZTELÉSRE!
Lehetsz NER terrorista bérenc, aki meg akarsz vezetni bennünket! :)
@Husz_János_Puszita: Mongyátok meg Illésnek, én próbáltam mind a kettőt. Nem olyan.
@rodeo36:
Irigy kotkodácsolásod nem hagy összezavarni! :))
Ne ködösíts Papa!
Nem iszunk??? :(
Az amerikai bourbon se teccik? :((
Nekem bejön, de tény, a skót cuccos azért inkább!
Mikor iszunk együtt? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

számolom a heteket...nem lehet ugrándodzani...még...majd a Bourbon nem rossz de nekem általában savat csinál még szódával is akkor már a Matusalén a 15 éves...jégen szóda nélkűl

üdv

a görgő görögnek is add át

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Lebuktam bazmeg:(
Jó, töredelmesen bevallom, hogy béren vagyok és csak azényalom a seggeteket, hogy aranyeret okozzak.
Így jó, te szenya??
@rodeo36:
És akkor foksz ugrándozni (addigra meggyógyúúl) amikor a Jancsó újra rendezi a talapzattyuk alatt fütyöl a szél-t?
Arra idevárunk és nincs kifogás bazmeg!!
@Knósszosz:
Alakul...
De... még... még... :D
A kóstolót nem úszod meg!
A többi áll, a kaját megfőzheted jövőre és meg vagyol hívva!
A többit találd ki te, az én feladatom összeszedni - már rég meglincseltek volna az ismerőseid, ha szar lenne... :D
Evezned akkor is kell!
NINCS KIFOGÁS!!!
@rodeo36:
Öregszel cseszed... Vagy túl finnyás vagy... :)))
Szóda... Hát... ha hozol!
Ennél azért sokkal kifinomultabbnak ismerünk! :-D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez így megy. Letelepedési és állampolgársági ügyekben nagyon komoly jutalékok vannak. Ez országfüggetlen.
@tucano:
Csináljunk rá egy NER kompatibilis céget?
Ennyi pénzért hátha megszeressük Piktort... :D
@rodeo36:
Hehhe... de ezt tedd feltételes módba. Még.
Na'bazz!!!! Már ha a Heti Izé is:

Minden korábbinál hosszabbak a várólisták

Index
2013. szeptember 11., szerda 18:14 |
Címkékvárólista, egészségügy, kórház
Több tízezer magyar indulhat útnak októbertől, hogy külföldön kezeltesse magát, egy uniós rendelkezés szerint ugyanis erre mindenkinek lehetősége lesz, akinek hazájában fél évnél tovább kellene várakoznia – írja csütörtökön megjelenő számában a Heti Válasz. A magyar várólisták pedig rekordhosszúságúak
index.hu/belfold/2013/09/11/minden_korabbinal_hosszabbak_a_varolistak/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az evezés nem riaszt el, sőt, érteni vélem miért vagy beleájulva.
No hülyeség, komolyan!

Szóval az rendben van, természetkedvelő vagyok és imádom a vizet. Legfeljebb megmutatod melyik a ladik eleje, meg a vége. Azt azért nem árt tunnom! Detélleg, marha jó lehet!

És.. főzzön a tököm rátok, rendeljetek pizzát!
Inkább mutassad meg a mosonit, az érdekel, komolyan!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ugyan, ennél többet fizetnek más országok és ki is fizetik, a hazaiakban nem vagyok ennyire biztos :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kösz!-:))
Nekem az tetszik kurvára, amikor a vertikális emelkedás csúcsán elfogy a tolóerő és 16tonna vas megáll a levegőben.
Aztán átbukik, siklik picit és újra gázt kap, amivel beletalál az újabb látványos figurába.
Elképesztő, kösz!
@Knósszosz:
Ez a "harang" figura, Fairfordban beszartak tőle, Topi és Bagira elhozta onnan a díjak díját háromszor...
Jó éjt!!
@Knósszosz: Hasonlóan érzek én is. :) Neked is jó éjt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
tudod a palackot csak nekünk dizájnolták, korábban a hosszúnyakú sötétbordó színű palack volt dupla viasszal pecsételve, sőt a címke is picit más volt...a beltartalma nem...ki van próbálva (anno a Fidel ezt kapta vizespohárból és a fél méteres névre szóló szivarjait a nemzeti beszélgetésekre amik néha 24 órát is eltartottak...de sohasem akadt meg a nyelve és midíg tudta mit mond..)

én is a Polinesio-ban a Habana Libre nevű nemzeti Hotel (keress rá) azzal fogadtak a kalózkancsókban amíg vártunk a csirkére, magyar csirke volt tudod honnan de azt úgy csak az indiánok tudják készíteni...magyar barátaim amikor aszontam nekijjek...már néhány kalózkancsó rum után, hogy ma csak csirke lesz akkor teljesen el akartak küldeni a kurva anyámba addig amig meg nem kóstolták a Hatüey nevű sörrel ami ugye anno 23 !!!! fokos fekete sör volt

a többit képzeld hozzá

na szóval matusalén extra reserva 15 éves egy pár palackkal

brühüyyy

kaja a ti dolgotok...nem kérek krokodil farkat vajban fokhagymával mert nincs fokhagymátok...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ti ezt nem ismeritek, a trópuson , az Indiai Óceán partján Majunga-ban a nádfedelesben 38 fok árnyékban és nem iszunk cukrozott italokat mint Coca Cola meg hasonló szarok gyümölxcslétől meg jóllakunk a rákok helyett hát ott a whyskey-t szódával és kis jéggel...fejenként egy üveg red label Johnny Walker öblögetésre...este az más a teraszon názve a Dél Kereszt-jét és csak szürcsölve a Red Breast-et vagy a többi skót vagy ír whyskey-t amerikait a hozzáértő barátaim nem igen kínáltak a Ballantines-nak van egy 5 literes palackja amit billentő daruval szállítanak...na azt igen és azt sem szódával csak kis jéggel

brühüyyy
Jó éjt mindenkinek. :)

Kártyáznak az arabok, verik a blattot. Az egyik rundó után odaszól az egyik a másiknak: Osszá má Bin Láden!
@rodeo36:
Genya Rodi, de ezér az, aki!:)))
Brü&hü és yy!
Alugyá, minden jó kívánságom tiéd!
@Knósszosz:
ezt tanúld meg, ez egy rövidítés, spanyolúl:

TQM

(persze amilyen genya vagyok nem fordítom, dolgozz meg érte, bár megérdemled)

brühüyyy
Remélem elkülditek a picsába ezt a tetvet!
@kifordított nagyanyó: túl sok elküldendő tetű van, és amint látszik, lehet kevesen vagyunk hozzá
@saravad:

"A takarítócéget meg le kell váltani, amúgy. "

miért? ki fog ingyen takarítani?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Knósszosz:

jól kinézek veletek. eccő már meg volt egyezve. most mire ez a izélés?
süti beállítások módosítása