Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.07. 17:14 Fabius

Orbán: örömapa vagy keresztapa?

Címkék: felcsút orbán lagzi gyurcsány tényfeltárás

Amíg Fénylő Csillagunk örömpát játszott addig Feri - aki lehet megsértődött, mert nem volt hivatalos a lakadáréba - kirándulni ment. Felcsútra, hová máshová, elvégre Nemzeti Dáridó idején nincs most ott senki, - hehe - szabadabban lehet rugdosni a kavicsot az épülő stadion kapujának. A mai nap két "fő hírét" olvasva nekem egybeolvadt kicsit az Orbán lagziba leskelődő nyugdíjas royalisták képe a Felcsúton turnézó Gyurcsányéval. 

gyurcsány vadai.jpg

A ferihíradót nézegetve ilyen átlesek a kerítésen érzése van az embernek. Valahol azt is megértem, hogy amíg Viktor a szendvicsdenszben bepöttyösödött családi pedigrét igyekszik a tisztes, férjes asszonyéra sikamikálni, addig Feri az örömapa imázsát cserélné a keresztapáéra az erre fogékonyak fejében. A videó  maga amúgy rendben is lenne, a kérdés ebben az esetben is annyi, mennyit ér a gyurcsánymondja?Megérett már a ner annyira, hogy Tényfeltáró Feri eredménnyel mutogathassa az Orbán uradalom kiépülésének részleteit?

Vagy ott még azért nem tartunk, hogy Feritől a déká híveken kívül bárki bármit komolyan vegyen? A napokban éppen arról vitáztunk itt is, hogy vajon mekkora lehet a taszít-vonz Gyurcsány faktor a választók körében? Azt hiszem a videó fogadtatása és a rá adott reakciók bemutatnak majd ebből valamit. Ha másra nem is, erre mindenképpen jó lesz. Aztán a tanulságot mindenki levonja majd magának. 

769 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr735499603

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy régi jóslat.... 2013.09.08. 06:50:37

Sok évet töltöttünk el a blogok előtt a polfórumon. Magam 2001 óta veszek részt a politika-web2-polfórum vitákban. Emlékezetes egy terra nevű nick bejegyzése, bejegyzései. 2005-2006 ban írta ezeket, jobbára a gondolafórumon, majd egy lilaköd mámor nevű...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szia:)
"Kívülálló megfigyelői kibic szemszög keveredik a mindentudás kivagyisággal, ez is pont annyira együttműködés ellenes, mint a pártok és politikusok önös érdekei."

Ez nekem is szólt? :)))
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Megnyugtatlak, én sem.
Ugye nem gondolod, komolyan hogy minden állampolgárnak olyasféle aktív politikai szerepet kell vállalnia, amiről írsz. És, ha nem, akkor húzza meg magát, kussoljon és hallgasson, tűrjön némán.
Azért tán véleményt mondhatok, rokonszenvezhetek és ellenszenvezhetek, ezt nem nevezném köpködésnek.
Különben meg régről olvaslak, és sok mindenben egyetértünk.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): soha nem leszel teljesen független kibic ;)
és az elrontásban mindenki részt vett/vesz, még te is, hiába tolnád át a magábanézést másra ;)
@sírbateszezazegész: meglatjuk, meglatjuk..:-)

elobb-utobb csak atut a jozan esz a sertodottsegen es paranoian.
vagy csak remenytelenul optimista vagyok?

mondjuk az sem baj:-)
@sírbateszezazegész: szerinted? ;)
Konstruktívan visszakérdezem, mint olyan aki nem olvas és ír neked, téged :D
@AKIsTUDATLAN: nem kell. hanem vallal. nem lehet kibujni alola demokraciaban. a szavazatod es nem szavazatod ugyanugy befolyasol. a passzivitasnak is vannak kovetkezmenyei. lasd 2010;-)

lehet ellenszenvezni, de egyutt elni es egyuttmukodni kell. talan kicsit nem artana ujragondolni az ellenszenvezes modszereit..:-)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): figyi, aki sértődött és paranoiás, az soha nem fog józanul gondolkodni, ezen állapota végleges, ha megváltozna ez a személyisége, az már egy másik ember, ezt a megvilágosodást nagyon kevesek tudják elérni.
@AKIsTUDATLAN: @Orica Középföldi: elolvastam pupu blogját:)
Nekem annyi jött át, hogy gyurcsány az isten, juhász ostoba vagy tahó... pupu is mindenkit gyurcsányhoz képrest ítél meg... viszont a "füves", mint dehonesztáló jelzőt még mindig nem értem... kultúrák épülnek erre, s köszönik, jól megvannak... szvsz (tudom, töltelékszó!:)) kevesebb problémát, függést okoz, mint a tabak vagy az alkohol... adót viszont legalább annyit hozna, hollandoknál sincs gond belőle... a táltosok is használtak valami hasonlót, hogy könnyebben szálljon fel az a sámándob:)... ősi magyar hagyomány... én agresszív füvest még sosem láttam, ellenben pálinka fogyasztót igen:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: valoban, teljesen nem leszek fuggetlen kibic. de annyit elertem, hogy a kis otthoni viszalykodasok nem befolyasoljak sem a szabadsagomat, sem a financialis helyzetemet:-)

es nem tolom at senkire azt, ami a sajat feladata. en mar megtettem amagamba nezest. levontam a konzekvenciakat es ugy kerestem egy uj utat magamnak. en csak azt javaslom, amit en megtettem. es nem az orszag elhagyasarol beszelek. magamba neztem, atgondoltam, tudok-e egyutt elni azzal, ami korulottem van, tudok-e valtoztatni rajta, van-e hozza erom es turelmem. nem volt. bizonyos szempontbol azt is mondhatjuk, hogy elbuktam.

de mindenkinek tudom javasolni, hogy egy picit probalja meg az ellenerzeseit felretenni es a tole telheto leginkab objektiv modon korbenezni.

es meg egy nagyon fontos dolog. magaert tegyen elsosorban, ne masok ellen. mert - ahogy egyszer mar ideztem - terez anya azt mondta, ha mindenki a sjat portajan takaritana csak, az egesz vilag tiszta lenne:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na latod, itt a nagy kulonbseg kozottunk:-)

en nem fogadom el, hogy csakis rosszul mehetnek a dolgok. igenis, mindig lehet jobbitani. lehet valtozni es valtoztatni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha belegondolsz még ez a megoldás humásnusabb a kiadótól. rossz nyelvek szerint első ötletként balog és/vagy hoffmann képében gondolkodtak. aztán maradtak a szimbólumuknál.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): mán megint személyeskedő és provokáló a felütés:) nem velem szemben... szerintem, ha leszögeznéd, "nem utálom magam azért, mert magyar az anyanyelvem, a mentalitást és az otthoni feudális viszonyokat nem tudom elviselni" kevesebb komment alapján jutnátok el a közös nevezőre a többiekkel:)

Az azért nem korrekt, olyan képviseleti demokráciát számonkérni, mely évszázadok alatt alakult ki svájcban -leginkább a geográfiai viszonyok miatt, melyhez geopolitikai együtthatók is hozzájárultak-, egy, a feudalizmusba belekövült társadalmon, melynek tagjainak döntö többsége -számomra érthetetlen, ám szociókultúrális alapon persze levezethetően- tíz körömmel ragaszkodik "jobbágyi" státusához...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen:)... előbb válaszolt Sipinek, azt is olvashatod... de te is azonosulsz azzal, amit ír, csak az a provokatív stílusa ezt nem teszi könnyűvé:)
@sírbateszezazegész: a fűvel kapcsolatban volt pár anyagom, de amióta elszállt a gépem nem találom.:(
valahogy az volt a lényege (dokumentumokkal), hogy nagyon sok gyógyszer kiváltható, helyettesíthető lenne és fillérekbe kerülne, a mellékhatása is sokkal kevesebb mert természetes anyag, stb, stb...
a gyógyszergyárak felléptek ellene mert veszélyeztette profitjukat és addig lobbiztak az USA-ban míg kábítószerré nem nyilvánították...

az elméletedet a választásról meg egy szempontból nem tartom helyesnek. nincs az a fejlett tudat ami segítene a kollektív polgári engedetlenségi mozgalom keretében az embereket rábírni a szavazás bojkottjára. Jég is itt téved szerintem...
ugyanis ha kimutatható népességarány leszavaz és még a most regnáló hatalom nyer is, teljes és utólagos felhatalmazást kap a pártalkotmányra, törvényekre, intézményekre stb...
a veszély ezért nagy.
@bella _ciao: bántsad te is a sors által sújtottat!:)... hol van már a baguette-huszári státus!.. a múlt tovatunt dicsősége... ma már örülők annak is, ha egy kis füge-sonka-kecskesajt reggelit tudok biztosítani magamnak... már azzal is beérem:)
@sírbateszezazegész: tudod en itt most azt latom, hogy mukodik. es nem azert mukodik, mert a politikusok csinaljak, hanem a hetkoznapi emberek. nem lehet mindig azt varni, hogy majd egyszer jon valami jotevo, aki megoldja a problemakat, aztan majd elkezdunk mosolyogni, adot fizetni es nem szemetelni valamint ellensegeskedni. hanem el kell kezdeni maskent gondolkodni, maskent allni a vilaghoz.

es en elhiszem, hogy nem lesz egy egyszeru folyamat es rovid sem. de minnel kesobb kezdodik el, annal kesobb lesz elheto az orszag. es valakinek, valamikor neki kell allni. es minnel kesobb, annal tobb az ellapatolni valo.
@sírbateszezazegész:

Nekem nem jött át, hogy Gy. az isten. Nem foglalkozott vele
.
A füvezés itthon nem annyira elfogadható/megbocsájtható, mint pl. Hollandiában,miközben igazad van az adót illetően.

Az, hogy a blogger következetesen füvesnek nevezi, nekem sem túl vonzó, mert nem ez a legnagyobb baj Juhásszal. Ez magánügy, bármennyire látszik.

Nem kell mentséget keresni különböző kultúrákban, mert az nem ad semmire felmentést. A hülyeség alól különösen nem:)

És ha már gépközelben vagyok, nem akarlak megbántani ( pedig foglak:) , de a tegnapi kommentváltásaid a fekete lyuk peremén voltak.
@Orica Középföldi: :)

nem volt aki inspirálja:)))
te ne tudnád mennyire fontos a motiváció? :DDD
@guma: szia:) biztos túl sok volt a gomba, azt össze-vissza nyomogattad a billentyűket... a gép meg tiltakozott, mint egy tibeti szerzetes:)...

Normális helyzetben 30% menne el szavazni... az azért nagyon karcsú... akkor meg mo, mivel látszik a passzív rezisztenciá, minden szempontból bedől... egy eu-tagország az nem afrikai, ázsiai pszeudo-állam...:)
@sírbateszezazegész: @guma:

"a gyógyszergyárak felléptek ellene mert veszélyeztette profitjukat és addig lobbiztak az USA-ban míg kábítószerré nem nyilvánították..."

A kép erősen javul azért. :)

en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis_by_US_state
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): már fent is írtam, hogy nagyrészben egyetértek veled, de ne zavarjon, csörtéztünk már apróságokon korábban is, de a lényegben nem volt vita köztünk, egy valamit kifogásoltam már többször, a robbanékony stílust és az alaptalan belemagyarázást mondatokba. Fent is, én csak az egyénre utaltam, bele sem vontam a témába a politikát, hisz korábban pont arra utaltam, hogy nem tudsz független lenni, és tevőlegesen hozzá is szólsz, sőt ami tőled telik teszel is. Az egyéni indokaid a váltásra teljesen megértem, közel állom én is érzelmileg is, az általad vázoltakhoz. Egy fecske állapot sokunknál beköszön/t.
@sírbateszezazegész: nesze neked, most olvaslak, és mint fent látod, pont ezt akartam írni, gügyén és esetlenül :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne gondold, hogy mindenaron ellent akarok neked mondani...:-)

probald meg ugy olvasni amit irok.

es nem csortezunk. legalabbis en csak beszelgetni probalok:-)
@Orica Középföldi:

"A füvezés itthon nem annyira elfogadható/megbocsájtható, mint pl. Hollandiában"

De ugye ez nem jelenti azt szerinted, hogy így is van rendjén? Merthogy ha mondjuk a szabadgondolkodást vagy a homoszexualitást írnád a füvezés helyébe, az sem csengene nagyon hízelgően kicsiny hazánk mentális állapotára nézvést.
@Orica Középföldi: szia:)

Akkor más posztot olvastunk. Amit én olvastam, abban juhász csak egy hivatkozási alap volt gyurcsány taglalásához.
A füvezés a tudatlanság/képmutatás miatt nem elfogadható moon.

Igaza van @guma: -nak: elt7ntél, azt nem volt kontroll:) (melyik kommentek minősűltek fekete lyuknak?)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ebben a világban én is sokszor vagyok dühös, és nem veszem észre mikor tesz a harag meggondolatlanná.Ráadásul én itt élek, és sokszor szégyellem a hazámat
@Orica Középföldi: @sírbateszezazegész: :)

hoztam egy kis csemegét. megtörtént eset egy sütemény után nyomoz a fő,- főember a Kunigunda utcában aki elől elvitték a kedvenc sütijét...

Parti Nagy Lajos: A züllés szekerén

" A roppant elfoglalt főember úgy a forradalmi időknek, mint a hely valóságfeltáró szellemének megfelelően hívta a biztonsági szolgálatot, s vizualizáció céljából üstöllést bekérette a felvételeket, melyeket a szorgos biztonsági kamerák készítettek a büfében, valamint a hozzá tartozó összes menekülési útvonalon."

www.vasarnapihirek.hu/szerintem/parti_nagy_lajos_a_zulles_szekeren
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): ok, te is értelmezz akkor, van ott egy "korábban csörtéztünk" jelzős szerkezet ;)

lásd @KÁTÉó53éúétr6: kommentjét, ide illik nagyon is, próbálok objektív lenni én is, de ha az oktatás, emberi jogok, humanizmus kerülnek terítékre, gyakran elgurul a gyógyszerem nekem is :D
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Nem vagy logikus. Engem se érdekel. :)
A Juhász ügyhöz annayit, hogy nem a füvezés támogatásáért, reklámozásáért küzdött, csak azért, hogy ha valakit elkapnak fogyasztóként azt ne vegzálják és ne vigyék börtönbe. Ez nem szégyen, hanem teljesen normális, vállalható vélemény. (Ezt minden káros szenvedélytől mentes emberként mondom, mielőtt valaki lekábszeresezne.)Aki ezért bántja hülyébb, mind a kdnp.
@Kowalski, helyzetjelentést!: beszédes név. szerintem nem fizették ki a grafikusukat, aki így állt bosszút. szívás.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Na ja. Afganisztánba se a terror veszély miatt mentek ugyebár. ;)
@sírbateszezazegész: ha ennyire száguldsz lefelé, a sajt helyett hamaros a bogyó lesz a reggelizni való trió kecskéből származó alkotója.
@bella _ciao: tesztelésen túl vagyunk... kicsit kemény, de határozottan pikáns:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: turistáskodni, ahogy anno a szovjetek is. kirobbanó formában vannak arrafelé a wellnessközpontok.
@guma: nagyon jó tárca:)... szép összetett mondatok, melyek mégsem burjánzanak úgy, mint jókainál:)
@bella _ciao:

:D

Kíváncsi vagyok, mit fognak nyökögni magyarázatképpen. Ha egyáltalán.
hmmmmmmmmmm

"Örüljenek, hogy nem vertük meg magukat" – piknikelő diákokat vitt be a rendőrség
Bilincsbe verve vitték be a rendőrségre a 23 éves szegedi Hegyi Olivért és barátját Budaörsről. Az egyik egyetemista szemetelésért, barátja pedig azért kapott 50 ezer forintos büntetést, mert nem volt nála a személyi igazolványa.

Rovat: ItthonSzerző: hvg.hu

hvg.hu/itthon/20130909_Oruljenek_hogy_nem_vertuk_meg_magukat__p
@iii:
Tőlem kaptál választ, igaz nem neked volt címezve. Ezért ismétlem.
A Fidesz a Jat. szabályait szorgalmasan, szinte azonnal módosította: 2012. évi CCXI. törvény 66. § a) rendelkezésével.
Így most helyesen: Jat. 1. § (4)5 E törvénynek a jogszabályokra vonatkozó rendelkezéseit - a 3-6. §, a 13. § (1), a 16. §, a 18-20. § és a 26. § (1) kivételével - a közjogi szervezetszabályozó eszközre is megfelelően alkalmazni kell.
Vagyis: azon indokokkal, nem támadható, amelyekkel Schiffer még feljelenthetett.
Ennyi.
Azonban maradt: Jat. 2. § (1) A jogszabálynak a címzettek számára egyértelműen értelmezhető szabályozási tartalommal kell rendelkeznie.
(2) Jogszabály a hatálybalépését megelőző időre nem állapíthat meg kötelezettséget, kötelezettséget nem tehet terhesebbé, valamint nem vonhat el vagy korlátozhat jogot, és nem nyilváníthat valamely magatartást jogellenessé.
Ezt viszont nem tartják be.
@Orica Középföldi: azt meg jeleztem már, bántani te soha nem tudsz:)... ha azonos kommentváltásokra gondolunk (barcogás), akkor meg igazad is van:)... de, mint jeleztem, kontroll híján... meg te is megsértődtél, azt inkább eltűntél:)... pedig csak egy összehúzott szemöldök kell a részedről felém:)
@Kowalski, helyzetjelentést!: majd semlmeczi: az emlmúltnyolcév felelőtlen osztogatása miatt lett csak ekkora, így nagyítóval kell nézni, hogy látszódjék.
fontos:
/támogatnám Ferit, mint háttér motort, jobb lehetne a hatásfoka szerintem/

MSZP: Gyurcsány se listán, se egyéniben
A DK 7-8 helyet kérne, a szocialisták három-négyet adnának. Állítólag eldőlt, Gyurcsányt nem jelölhetik.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F09%2F09%2Fmszp_gyurcsany_se_listan_se_egyeniben_nem_indulhat%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csak a kisgyerekeket rémisztgető, cigányozó, randalírozó söpredéket engedték tovább Bukarestbe, hazánk hírnevét örgbíteni.
@sírbateszezazegész:
Ha kicsit többet olvastál volna Puput, akkor tudnád, hogy ez az epitethon ornans, "füves", csak humor nála. Aminthogy nem ís ír az égvilágon semmit a füvezésről.
Valóban kicsit mentegeti Gyurcsányt, vagyis árnyalja a képet, amit "füvesék" is! pingáltak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azmiaz, hogy háttérmotor? brümmög egy függöny mögött? ne már!
@nedudki74:
Ne vigyük félre az éneket, Pupunak nem a füvezéssel van baja, erről még csak nem is ír.
@iii:

Megmondom én, miért jelentette fel Schiffer Gyurcsányt, és Orbánt miért nem. Nézzük Schiffer életútját.

"Már fiatalon a KISZ egyik szárnya, az Unió a Demokratikus Szocializmusért vezetői közé tartozott Gyurcsány Ferenccel és Szilvássy Györggyel együtt. 1989-ben ő is tagja, úgynevezett koordinátora volt a KISZ bomlásából Gyurcsány Ferenc által gründolt, de gyorsan jelentéktelenné váló Új Nemzedék (ÚN) mozgalomnak. Gyurcsány (és Bajnai Gordon, aki ugyancsak tagja volt ennek a csoportnak) az üzleti életben látott perspektívát, ezért az ÚN megszűnt. Schiffer 1990-ben az Ifjú Szocialista mozgalom ügyvivője volt, de ezt a szervezetet 1992-ben háttérbe szorította a Kiss Péter vezette Baloldali Ifjúsági Társulás (BIT), amely végül az MSZP meghatározó erejévé vált, tagjai vezetői lettek a szocialista pártnak."

Schiffer még '89-ben, az Új nemzedék mozgalomban összeveszett Gyurcsánnyal. Dolgozik benne a sértettség. Gyurcsány valaki lett, ő, Szakasits unokája meg senki. (Ez 2004-es állapot.) Utálja Gyurcsányt, mint varjú a rohadt tököt. És ott tart be neki, ahol lehet. Semmi köze a politikához. Ugyanaz dolgozik benne, mint Viktorban.
@Kowalski, helyzetjelentést!: hjaa, azok az idióták még vissza ütnének, és a főnöknek meg kedvesek, hét éve óta meg főleg.
@Dr. jenőke (jenőke): Igen, olvastam, sőt említettem is ugyanezt az érvet.
@bella _ciao: na szóval, erő van benne, mozgatni tudja a szekeret, de csak az igazi elvetemült droidok akarják szemtől szembe látni nap mint nap ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Akkor tehát ez el is dőlt, a DK egyedül indul. Jól teszi. A Fidesz pedig marad. Az is jó.
@DarthVader:

Remek, hogy gyakorlatilag az összes nagyívű politikai harc a Gyurcsánnyal szembeni legröhejesebb, pitiáner, személyes sértődésekben gyökerezik ebben az országban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Feri Feri hiába pitizel, szarnak a fejedre már a szocik is. :)
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Nem erre gondoltam. Én mindig mindenre szavaztam, igyekeztem felelős állampolgárként működni. A szűkebb környezetemben véleményt mondtam, állást foglaltam, vitatkoztam, olykor egyenesen "agitáltam".
De soha nem akartam, mondjuk képviselő, vagy bármilyen politikai szereplő lenni.
Ezen a téren csak a szavazatszámláló karriert futottam be, azt is már régebben.:)
@DarthVader: Ugyan már, ez a valóság erősen szimplifikált változata. Semmi alapja nincs annak, hogy Schiffernek bármilyen afférja lett volna Gyurcsánnyal abból a korból. Schiffer feljelentésével az LMP teljes vezetősége egyetértett, ez nem személyes bosszú, bármennyire is szereti a nép erre levezetni.

Ez a feljelentés, túl a saját jelentőségén, lehetővé tette az LMP számára, hogy az MSZP-kormánnyal szemben is élesen megfogalmazza magát.
@DarthVader:

Én jókorát csalódtam Schifferben, de azért a tényekhez ragaszkodjunk: Orbánt is feljelentette.

hvg.hu/itthon/20121031_Feljelentes_Orban_ellen_Schiffer_nem_kapt
@AKIsTUDATLAN: szoktam én olvasgatni puput:)... megjegyzem, az eredeti kérdés még tegnap, arra vonatkozott, hogy a "füves", mint jelző használata, miért csak pejoratív a mai közbeszédben... pupu is így használta a posztban, dehonesztálóan, mint az amerikai filmekben (és valóságban) az ügyvédek, mikor a tanut támadják, nem amondandóját... így ő is a "fideszes-panel"-t alkalmazta ott....:)
@AKIsTUDATLAN:

Ha így van, akkor jó, de ezt én is félreértettem - ahogy ott szerepel ez a jelző, nem is véletlenül.
@Fabius:

"Havasi Bertalan Schiffer nyilatkozata után ismét közölte: bizonyítani is tudják, hogy október 19-én elektronikus formában elküldték a választ, tehát nem történt határidő-túllépés."

Ezzel az ügy a lovagiasság szabályai szerint lezárult, nem hallottam, hogy Orbánt beidézték volna bárhová is.
@Spániel: @Fabius: nem lehett komentelni...

sokat vesztenétek, ha lemaradna a kommentem !
@Kowalski, helyzetjelentést!:

A harcban Gyurcsány elbukott, kénytelen lesz elidulni 106 választókörzetben :)
@DarthVader: én ebben nem vagyok biztos, de az is igaz, amíg a társadalom nem tér magához, teljesen mindegy ki és mit csinál. Jelen állás szerint a szervilista oktatási rendszer bevezetésével a kilábalás, fejlődés esélye is évtizedekre növekedett.
@Fabius: azért a két feljelentés kategóriája közötti különbséget zongorázni lehetne. Boci-boci tarka és a b-moll.
@gipsz.jakab:

Kipróbáltam, nekem megy a komment
átment a komentem:)

amugy siffer pont ojjan senkiházi hitvány hazaáruló mint a többi xar ember...
sorojjam? lásd fideSS maszop stb
@Fabius: :)

má ok. köszi...

átszakítottad a blogmotor SZŰZHÁRTYÁJÁT
@Spániel: @DarthVader:

Sok baromságot megcsinált Schiffer és az LMP, de azt nem lehet elvitatni tőlük, hogy a Fidesz ellen a legtöbb feljelentést ők tették.

Többet, mint az MSZP-DK-Jobbik együtt.

Ezen felesleges vitatkozni. Amúgy meg csak legyen meg a feljelentés, ha BÁRKI a nyilvánosság kizárásával intézne ügyeket, mint Gyurcsány Sukorót, Orbán a földbérletet, stb stb. Én nem tudom sajnálni egyik sunnyogót sem.
@iii:
Gyurcsány pártja, a DK, jó sok feljelentést tett. Nem veszem a fáradságot, hogy kiguglizzam, mert neked az úgy sem számít.
Mindenesetre megtette, és sokkal többet, mint akiket védelmezel.
@DarthVader:

A videója 154 ezer nézőnél jár két nap alatt.

www.youtube.com/watch?v=r12xgczSO24

És lesz egy ilyen tüntetés:

www.facebook.com/events/174299076090071

Eléneklik az átírt szövegű Szabadság-himnuszt a Nabuccóból:

www.youtube.com/watch?v=vhkkSw5RkgQ

Lesz még itt köztársaság (sajnos nem biztos, hogy mi megérjük, de hajrá!)
Én balra szavazok, de kifejezetten elgem van feriből. Jobban örülnék és nagyobb esélyt látnék a győzelemre ha nélküle vágna neki a baloldal a válsztásnak.
De! Ez a legjobb legprofibb dolog, amit az ellenzék mostanában csinált. Főleg - az álatalam sokkal jobb választásnak tartott - Bajnai felcsúti töketlenkedéséhez vagy az mszp kampányvideójához képest.
Valószínűleg azért is tetszik, mert meglepően hiányoznak az idióta rángatózásai, ripacskodásai (pl a jólalszikviktoros elmekórtani bizonyíték)
Szóval lehet - és szerintem kell is - szidni, meg menekülni öleléséből, de valami ilyet kelle a másik két pártnak is. (vagy legalább száljon le a kurva buszról)
@Fabius:
milyen kedves, nemdebár orbánt feljelentette orbánnál

azt a tyúxaros bátoságot
és orbán be is börtönözte orbánt...melyik börtönbe? a nándorfehérvári terembe ahová a schiffert be sem engedik

brühüyyy

lószar meg a tyúxar keveréke
@Fabius: hehe
ez azert ugye nem ugyanaz a moka, amikor valaki ellen buntetofeljelentest tesznek egy bcs gyanujaval, vagy pedig eljatszuk az adatigenylos sztorit..:-)

ez a klasszikus operett-ellenzekiseg.
ugy csinal, mintha:-)

gyakorlatilag sulytalan felejelentes adatigenylesre, vagy bunvadi eljaras kezdemenyezese.
@nedudki74: "Én balra szavazok, de kifejezetten elgem van feriből. Jobban örülnék és nagyobb esélyt látnék a győzelemre ha nélküle vágna neki a baloldal a válsztásnak."

es meg is tudnad ezt indokolni?:-)
@AKIsTUDATLAN: De Orbán Viktort nem jelentette fel, márpedig ezt hiányoljátok. Schiffer és az LMP meg az összes többi ellenzéki párt is rengeteg feljelentést tett, ennek semmi jelentősége nincs.
@iii: csak a tisztanlatas vegett..
ha schiffer feljelentese alapjan elitelik gyurcsnayt, mi tortenik?

ha schiffer feljelentese alapjan a birosag megallapitja, hogy nem szolgaltattak adatot neki, pedig kellett volna, mi tortenik?
@iii: "Nincs ilyen, hogy "a" zöldek, "
A köztudatban van. S arra, úgy rémlik Te hivatkoztál.

"A névválasztás már csak azért is volt jó, mert nálunk kevésbé élesek az eredeti zöld kérdések, sokkal fontosabb a szociális és politikai rendszer átalakítása. "
Bocs, de az LMP-t nem én, hanem Te emlegetted "zöld"ként.
Alkalmasint semmivel nem másabb politikát képviselnek. Már csak azért sem, mert az jórászt hatalomtechnikai kérdés, amire iagz, hoyg "ez van". Még az anarchisták is betagozódtak mindenhol, ahol bekerültek a Parlamentbe. Tehát a nevük, akár zöldek, akár csak zöldfülüe, akár nem azok, megtévesztő.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Ez az ezerszer túlrágott faszság. Azt a feljelentést ami alapján Gyurcsányt basztatták nem Schiffer tette.

Pontosabban ő a feljelentésben nem azzal vádolta Fletót, amivel végül a poltpéteri ügyészség tette.

„Budai Gyula már tavaly hazudott, amikor azt állította, hogy az LMP feljelentése alapján történt a Gyurcsánnyal szembeni gyanúsítás, mert a megjelent információkból az állt össze: az LMP-feljelentés csak kis részét jelentette az ügynek. Az meg nem megy, hogy valaki közpénz-milliókat nyal fel két éven keresztül elszámoltatási kormánybiztosként, nem végzi el rendesen a munkáját, majd a kudarcát másokra akarja lapátolni”

Lényegtelen apróság.

Amúgy meg továbbra is azt gondolom, SENKI ne mutyizzon sutyiba, és ne a nyilvánosság követelője legyen az antikrisztus.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"...piknikelő diákokat vitt be a rendőrség bilincsbe verve" mert az egyik szemetelt, a másiknak nem volt nála a személyigazolványa és "örüljenek, hogy nem vertük meg magukat"
Végig olvastam a hozzászólásokat és ezen nem háborgott SENKI sem egy anya,apa,testvér,nagyszülő,tanár diák,senki, hisz "nem engem vittek"...pont,mint amikor a zsidókat vitték.Értitek emberek?...BILINCSBE VERVE, MERT SZEMETELT.
@GeoCracker: Akkor még jobban cizellálom. A hazai zöldnek nevezett pártok jó része nem tartozott a zöldmozgalomba. Hogy a közvélemény mit tart, meg mi a valóság, az két különböző dolog. De épp ezért, mert a közvélemény rosszul értesült, nem lett zöld az LMP nevében. Attól még az zöld párt, alapvetése szerint is, és az Európai Zöld Párt teljes jogú tagja.

Szerintem más politikát képviselnek. Számos kezdeményezést tettek a korrupció, a pártfinanszírozás helyretétele, a nyilvánosság, a nők egyenjogúsága és hasonló ügyekben. A legdemokratikusabb működésű párt, ez megnyilvánul olyan apróságokban is, mint hogy nincs egyszemélyi pártvezetésük.
@KÁTÉó53éúétr6:
Szégenlem, de én sem :( , pedig olvastam, és a hsz-eket is, és még mindig csak magamban...Teljesen jogos a felháborodásod.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

hercegnői esküvő a standarsd szerint?

ajaj! hátha már egy repedt sarkú bárcás lotyó (mert orbánivadék és haszonélvező mi más lenne?) is kaphat hercegi jelzőt, akkor az orbáni szennyet chatrine-i magasságba emelték, vagy Catherine-t süllyesztették a felcsúti mocsokba? Várom Vilmos közleményét...
@iii:

"mint hogy nincs egyszemélyi pártvezetésük."

ez teccik. ez a legkényelmesebb... senki nem felel semmiért, csak felmarkolják a lét.
@jaegtoer: Milyen lé, marhaember, semmilyen fizetés nem jár vele. A felelősség meg így is megvan, csak kétfelé oszlik. Miért, más pártelnökök milyen felelősséget viselnek bármiért is?
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):
Én is a versenynek szurkolok, egyet értünk ebben!

A pilóták meg szubjektum kérdései, bárhogy is.
A csapatok szennyessége szintén, mindegyik követ el stiklit, a kérdés az, hogy ezt mennyire tolerálja az objektív szurkoló? Emez oké, a másik meg nem? Benne van, nincs mit tenni. Vettel óriási tehetség, azért annyira nem vagyok elferdült izé, hogy ezt ne ismerjem el. Igen, az, sőt, kimagasló.

Pusztán azt nem értem, hogy Fernando miért nem képes pariban lenni vele, mikor ő is kurvára motivált és óriási tehetség? Persze van rá magyarázat; a Ferrari Todt és Brawn után nem az, ami volt. A Schumi-éra sem volt tiszta szerintem ennek ellenére, ott is voltak stiklik az iszonyatos erőfölényt utólag vizsgálva és biztos vagyok benne, hogy a redbili esetében is erről van szó, ma.

Vettel és Fernando között nincs akkora különbség, amit az állás mutat, lófaszt!
Na, lassan alt+F4, de még olvasgatok.
Szia!
@sírbateszezazegész:

"de, mint jeleztem, kontroll híján... meg te is megsértődtél, azt inkább eltűntél:)..."

Kontroll csak a sajátod lehet. Balgaság mástól várni. Pláne olyannak, aki hangsúlyozottan független:))

Már írtam, sose sértődöm meg.
Nem tűntem el, csak olyanok szállták meg a blogot, akikkel nincs miről beszélnem. Vagy a tartalom, vagy a stílus miatt.

Előtte meg ti végeztetek rendes mélyrepülést:)) Biztos élveztétek, de az nem az én hullámhosszom.
Ennyi:)))
@Orica Középföldi: és egy utolsó szúrás így éjfél előtt...:)
@Orica Középföldi: nem, valóban... csak kaloda volt a piactéren, vásárnapkor:)
majd Fletót is csokin-szúrja néhány aszfaltozó, mint Szabó Bálintot a nagy vas-megyei beléptetőt
süti beállítások módosítása