Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.06. 11:36 Fabius

El a kezekkel Orbán Rasi útjaitól!

Címkék: közpénz dajcstomi orbán esküvő

Mocskok!

Igen, ti, akiket inkább hívnék büdösgecinek, de a pártközpont és konzervatív keresztény álcám nem teszi ezt - még - lehetővé. Szóval ti, retkek, akik alattomosan belopóztok mindenféle Isten Háta Mögötti útfelújításokra vagy a Margit körútra közpénzt hesszelni!  Vegyétek tudomásul basszátok meg, hogy amikor aszontam addig nem kell aggódni a sajtószabadságért amíg engem a közéletben látni, azt rohadtul nem erre értettem!

EL A KEZEKKEL ORBÁN RASIKA ÚTJAITÓL!  

Világos? 

dajcstomi.jpg

Egy normális országban a nemzet örvend, ha az uralkodó jánya férjhez megy! Nem zajlik ez az üldöztetés mert mindenkinek világos: nem azért apuci a kerály, hogy egy kis útfelújítást vagy hozományt se tudjon kicsencselni a közösből. Nem okoskodnak, hogy de bazmeg futna rá a saját zsebéből vagy az idők folyamán valahogy felhalmozódott szőlőbányákból, hanem örülnének, hogy valamilyen apropó miatt épül szépül az ország! Az útépítés jobban teljesít, a kátyútlan utakon nem kiszakadó féltengelyeknek köszönhetően csökken a látogatók rezsije, plusz teremtődött egy kis munkalehetőség is ezekben a szűkös időkben. 

Mit nem lehet ezen megérteni? Miért kell a királynertárs nyálgyűjtőjét hazudozásra kényszeríteni, hogyaszongya:  „A miniszterelnök lányának lakodalmát a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni, az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt” Hogy képgaléria van a helyszínre vezető egyetlen út felújításáról? Na és? Sokkal jobb lenne, ha a sajtószabadságot nem vennétek ennyire szó szerint! Szerintem ilyenkor egy kis félrenézés belefér, minek ez a lárifári okoskodás pitiáner kicsinyeskedés néhány négyzetméter aszfaltért? 

Tudjátok lehetett volna ezt tényleg másképp. Az ország sajtója szépen leközli címlapon a megkapott esküvői fotókat, együtt örülünk, mosolygunk, tapsolunk, sok boldogságot, jó egészséget bő gyermekáldást és kiapadhatatlan közpénzforrást kívánunk az ifjú párnak. Mind. Együtt. Ahogy egy félázsiai nemzet örül a kán lányának menyegzőjén. Aztán szépen megettétek volna az egyenképek mellé csomagolt birkapöri, süti, szikkadt pogi maradékot, és részeseivé váltatok volna az Ünnepnek. 

Na, ezt basztátok el, mocskok. Mehettek a leskelni a bokorba, kinek maradt pörköltszaftos a bajsza széle, és csinálhattok belőle híreket. 

Csókpuszi. 

 * BRÉKINGNYÚZ: gyűlik már a nászajándék, hálistennek! 

776 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr835497796

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bűnbak 2013.09.06. 21:23:10

- Jézusom, mi történt?- Nagyon sajnálom...- De mi történt?- Kirúgtak...- Ne! De miért? Tegnap még minden rendben volt, nagyon elégedettek voltak a legutóbbi munkáddal, nem?- Nem a munkával volt a baj. Készült rólunk pár paparazzo-fotó.- Micsoda?- Én se...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hangos az úőtfelújítás sikerétől az ország:

Hátsó szándékkal van kikövezve – Szolgahad foltozta az esküvői utat

magyarnarancs.hu/villamnarancs/hatso-szandekkal-van-kikovezve-szolgahad-foltozta-az-eskuvoi-utat-86444
Igaza van neki! Holnap tartják az évszázad esküvőjét és ti itt ellenkeztek. pedig már rég virággal kéne díszíteni kaputitok.
@Penivaldes: ez az! minden magyar kapura virágot. még a bukaresti stadionban is!
azon túl, hogy kijafaszt érdekel holmi récsel lagzija tücsökbasznádon...van benne bulvárliba, miszerint a családok semmit sem fizettek de az ország kifizette és még aztat is, hogy ne a lövőlegény ködmönnyét teregesse a zara piskótápatái alá hanem a friss aszsfaltot közel két milláért

és atöbbi...ami számillák...brühüyyy

királya a lófasznak és a pékfaszának, tudod?
na ha nem akkor tőlem bátran kérdezz

brühüyyy

éljenek halva
@bella _ciao: majd ott tolongtok holnap hogy lássátok a templomból kilépő párt.
@Penivaldes: Mészáros Lőrinctől autót kap Orbán lánya
ma, 06:48 propeller.hu 21 hozzászólás
Egymilliárd forintos megbízást adott saját magának Mészáros Lőrinc a felcsúti stadionépítésre – írja a Népszabadság. A Mészáros és Mészáros Kft. ugyanis épp ekkora összegre kapott szerződést a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól, melynek történetesen Mészáros Lőrinc a kuratóriumi elnöke.

Hol van már a tavalyi héhó... amikor a lekkes testőrnő lelőtte a kocsi elé ugró féleszű gyalogost, mint ektuális tenoristát a nemállemi Koyote RAV4 előtt....
@Penivaldes: "Holnap tartják az évszázad esküvőjét"

ÉVEZRED !!!!

a nagy fürer lánya:)))

éjjen a párt ! éjjen viktor a pánk !

amugy az út a NÉP AJÁNDÉKA a szeretet vezírének !

ha nem csinálták volna meg a köszpénzemből,
akkor mennék és a 10 körmömmel újítanám fel !
@Penivaldes:

Igazad van! A karácsonyi égősorból oltárt formázok az ablakra. Szerinted elég lesz, vagy fogjak be pár galambot is, hogy jelképesen el tudjam engedni őket holnap?
@bella _ciao: Máma este Viktor Ezmár nuelle kerály ott fog mosolygani a bucurestauretanti satgyejumban szurkolandó falábú fiainak? Oszt természeten menetrendeszsezreinti Tarom- járattal hazaevickákol, kicsi kitérővel az Alcsútfelcsútdobozi eccer Tiborcgyerők hálaimájához? (add meg Uram kit kefélek annak atyja hosszú éltetű légyen e Földön? )
@Fabius: Elág lesz ha egy rendes adag sóletet bezabálsz a nagy aktus alkalmából. Neked is jóbb leszesz:-)
Émmárcsak arra vagyok kiváncsi, hogy Lézerbunkó Jancsi ezüsttálcán felszolgáltatja e huminisznászajándok gyanánt a Pi-Csányi pajtás fejit, citrommal a szájában...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem megy. megmondta. neki atyai kötelessége van. bár szereti a focit, de előrébb való az atyai kötelesség. úgyhogy a kövérrel együtt itthon köteles.
@Fabius: galamb??? eszednél légy! sólyommadár, az kell ide.
@bella _ciao: Azéé me szokásmtól függetlenül meglesem, ottfog e szurkollani a ZS-közép néptribunjám, mellette Csányú látensforradalmárelvtárssal, kiírva? Ferenc Gyurcsány exprimeminister:-)
kiváncsi vagyok hogy a kommunista kisztitkár lány, a párttitkár unokája...
akik most nagy zsidó kapitalusták...
és egyben a kommenyizmus alatt reformátusok voltak...
de most rátaláltak az igaz katolikus hitre...
azok mijjen szertartással esketik a kis csitrit...
@bella _ciao: "@Fabius: hehe. gyanús vagy, nagyon. galamberegetés... "

Ez még mindég elegánsabb, mint egy simám leszarom:-)
azért vegyétek figyelembe, a fidesz frakció is részt vett a kátyúzásban:)

index.hu/gal/?dir=0604/belfold/fideszszulinap/
Nemmellesleg mazóchimeniista volnék... hallgattam... ma a rádjón... ezt a Szent Lelket... hivatkozott azeld kommunista kormányaira... ha itten valaha volt komenyizmus... akkor ez az embör nagyjából kukána való, nem Mellnöknak... itten sose volt komenyizmus. Ha Ü ezt így gondolja, akkor alkalmatlan a jelenlegi tisztségére... Minimális elvárás asszem a történelmi társadalmi formációk ismerete miniszterelnökként.
Ráhel esetében, mint írtam már az az érzésem, hogy a szappanoperája alapvetően apuci érdekeit szolgálja. A gyerekt küldeni a frontra ugyan gusztustalan, de ez VikiVezért nem érdekli.
endresy.blogspot.hu/2013/08/poziciofoglalasok-kampany-elott.html
"Legelőször szegény Orbán Ráhel esetét. Akit nyilván nem az anyagi korlátai miatt kell sajnálni, hanem azért, mert tudtával és akaratával, de leginkább talán azon kívül is jócskán felhasználnak a nagypolitika érdekei szerint. Annak idején a trafik-mutyi egyik villámhárítójaként is feltűnt, de az, végső soron, csak bemelegítést jelentett a most folyó szappan-operához. Mert kár lenne tagadni, a hírek alapján pedig nem is lehet, hogy leendő esküvője már annak tervezeti periódusában is nagy képernyős nyilvánosságot kapott. Holott normálisan a kutyát sem kellene, hogy érdekelje. Elvégre a miniszterelnök gyermeke, nagykorúsága esetén, pont olyan földi halandója az országnak, mint az utolsó putri lakója. Igaz, az utóbbival tényleg nem igazán foglalkoznak. Orbán Ráhel esküvőjével annál többet. Legalább annyit, mint egy dinasztiaalapító főúr családtagjával. Ami természetesen ezt is jelentheti. Orbán Viktor örökös miniszterelnöki megbízásának előkészítését. Koronával vagy anélkül, de világosan jelezve egyfajta pozícionálását a politikai vezérnek."
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Gondoltam lefőzöm itthon a menüsort, csak az íze meg a részvétel végett, de annyi csirkét esznek ezek a kákabélűek, hogy elment a kedvem.

Mellyehusán nyammogó asszonyok ezek, nem mangalica csülköt cupákoló férfiak :-D
@GeoCracker: " Elvégre a miniszterelnök gyermeke, nagykorúsága esetén, pont olyan földi halandója az országnak, mint az utolsó putri lakója." Nem adok igazat Neked. Ő az első lutri lakója:-) A férjjelölt pedig az első lakája...
Ti tényleg semminek nem tudtok örülni.

Most felújítottak 1 utat. De gondoljatok bele, csak Orbánnak van még négy gyereke. Az már 5 út lesz.
És azért akad még nagycsaládos a brancsban.
Épülni, szépülni fog itt az ország, csak ki kell várni.
@Fabius: kanadai magyar hírlapból plagi:

Már várom, hogy mikor teszik ki a táblát a Mátyás templomra, hogy
ORBÁN VIKTOR FOHÁSZATI MŰVEK

brühüyyy
@Fabius: Mitt tudsz Te rebbiilis látens debattör... a kommenyiké az éhező csirkefarhátas nyuggerhadnak szól.... de ne feledd... a kamra rejtekében kincseket találsz:-) Originális békési vastagkolbászt... (Steffike figyelem! ), Surranó sonkát iziben, vaddisznyó vékonyát pácolva-sütve vastag zsírban, mellé fináncnemlátta suttyóeres páleszt kisüstben, vodkaaromával gazdagítva, szakéval, jordán-muszlin müdra, brazik keleti nyitásos molyírtó szósszal:-)
@Ergosum: Bekaphatod... nekem 58 évesen mi esélyem van a boldog üregkorra mondjuk a Gazsi oldalán? :-))))
@tristen2005:

Mindenórás Tábornok milyen kis nyüzüge volt még akkor. Bazz, 2006 óta hízott vagy 25 kilót.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Jah, kíváncsian várom majd vasárnap reggel a kiszivárgott valódi étlapot.
"Mészáros Lőrinctől autót kap Orbán lánya
ma, 06:48 propeller.hu 21 hozzászólás
Egymilliárd forintos megbízást adott saját magának Mészáros Lőrinc a felcsúti stadionépítésre – írja a Népszabadság. A Mészáros és Mészáros Kft. ugyanis épp ekkora összegre kapott szerződést a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól, melynek történetesen Mészáros Lőrinc a kuratóriumi elnöke."

Rákkel a lenyugvó nak fényiben elvitorlásik a Belepisilt Lőrinctől kapott hiperlimuzin T-772-es ülésében ülve a nagy büdös magyar naplementés hortobágyi kilenclyukú Hummer-naplementébe.
@Penivaldes:

Turult eregetni félek...még agyonver valakit az ablak alatt mikor leesik :-)))
@Fabius:

az 5 gyermekes sem egy csárlsz bronzon:)
@Fabius: Butus! Éhkoppos lagzilajcsis étlap. Saláta ezerrel, meg a Lajcsi-gyerők hegedaművááészhárommilliós Edvinnel, citromkarikával a szájában az államadósság ellen küzdelem jegyében. Szijártó koma megussza kkönnyedém, mert a tökpörkölt alapanyagának alkalmatlannak mimősült:-)
@Penivaldes: Én nem tolongok, arra járok kutyát sétáltatni. Feltéve persze, ha lesz (kilépési engedélyem a lakásból) rálépési engedélyem a Margit körútra holnap.:)
@Fabius: járulékos veszteség:)
nyugodtan dobáld kifelé a turult.
még el se kezdődött, de hosszú életű lesz, azért a tiborc gyerek kétszer meggondolja a szakítást:)

comment.blog.hu/2013/09/06/orban_rahelnek_josolt_a_bors
@Penivaldes: Csak kérdés ki kerül a szabadságszobor mellé. Ráhel, amint megáldja a tépéscsinálókat, vagy az ifjú férj, amint éppen betép, hogy elviselje az apóst?
Na mit mondtam.

Szépül az ország, amerre Orbán Ráhel jár

Már a Margit körúti templomnál is aszfaltoznak – írja az Index.

fn.hir24.hu/itthon/2013/09/06/szepul-az-orszag-amerre-orban-rahel-jar/
@Ergosum: Talán ideje lenne szentté avatni... "ahová lépek, fű nem terem" csak aszfalt:-) Ez nem elég? :-)
@bella _ciao: rohaggy meg jó Klotild, öreges napjim széppé tevője:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Kapjam be, mi? Ennyi jut nekem. Az esküvői násznépnek bezzeg terülj-terülj asztalkám.

A további problémáidban nem tudok segíteni, de a neten rengeteg tematikus oldalt találhatsz, ahol segíthetnek rajtad.

:P
Oszt' vissza lesznek-e ragasztva az elhullajtott falevelek? És szép zöldre lesz-é-e festve a gyep?
@Marcellusca: hozza magát a közmédia. a tegnapi critical mass ember alázása sem volt piskóta.

Ha interjúzni mész a köztévébe, jobb ha felveszed a tahóálló mellényed

cink.hu/ha-interjuzni-mesz-a-koztevebe-jobb-ha-felveszed-a-tah-1257811820
@Penivaldes: majd igyekszem beleolvadni a környezetembe. Tán felveszek valami frisskátyú-színű öltözéket, vagy ilyesmi.

Egyébként itt srévizavé a templommal, keddről szerdára virradó egyetlen éjjel nagy hirtelen felállványoztak egy házat a Margit-körúton, mi több - és ez volt igazán a furcsa - mintha filmforgatásra készültek volna: másnap este a felállványozott házhoz kivonult egy rakás filmes autó (óóóóóó, hogy miért nem jegyeztem meg, melyik "cégtől") nagy csomó "szerelékkel", hatalmas lámpákkal és egyebekkel. Mi lesz itt holnap, hűűű!
Orbán ronda lányát elveszi valaki az állami megbízásokért cserébe... végül is....
Azért egy plasztikai sebészt kifizettem volna a helyében, mivel most a "kis" Ráhel feje olyan, mint Tódinak a gumimacikban. De hát a pénz nagy úr!

Aszfaltoznak? És? 2/3. Erre kaptak felhatalmazást. Aki pedig azt mondja, hogy amikor rájuk szavazott, még nem lehetett előre tudni, az vagy hazudik, vagy nagyon ostoba.
@trisel: nézz csak ki az ablakon, csodát látsz. most szaladj, mert szerezhetsz kátyúszínű terepruhát! :)

Söprik, gazolják, aszfaltozzák a templom környékét, ahol Orbán Ráhel esküszik

444.hu/2013/09/06/soprik-gazoljak-aszfaltozzak-orban-rahel-eskuvojenek-kornyeket/
@Penivaldes: Milyen sólyom, a turulban fogantak? Vigyázzunk miket beszélünk mert pillanatok alatt tölöcbe kerülhetünk ha nem figyelünk.
Én Orbán Ráhel helyébe bele se merem képzelni magam. Utálhatja az egészet. Az egész esküvőn el kell viselniük az apa nem kívánatos "barátait" (Harlemi éjszakákból idézve) zsíros, pöffeteg, fingszagú, nyálgép stb. Akik az ajándékokkal nem is a párnak akarnak kedveskedni hanem az örömapának hódolni. A Keresztapa film első részét juttatja eszembe.
@bella _ciao: Kinéztem, őrületesen be van állva az út a Moszkva izé Széll Kálmán tér felé. Az utcát viszont nagy elánnal takarítják valóban, még a mellékutcákat is. Mindjárt lemegyek kutyát sétáltatni, és odanézek...
Helyszíni tudósításunkat hallották. Legközelebb élőben jelentkezünk kb. fél óra múlva (kutyasétáltatás után).
@trisel:

Szerintem most ne csak zacsit vigyél. Lehet, hogy nem árt fel is mosni a kutyus után.
@Állam-vizsga: ez ojjan mint trafikusnak lenni...

mindenki egyértelműen úgy tekint rájuk hogy fidesznyik seggnalók
de minimum tolvajbanda hasonélvezői....
és azt lesi mindenki hogy mikor indul a lincselés, mikor lehet rájuk gyújtani....

3 gyerek, 3 szoba (elő+háló+fürdő), négy kerék, 5 trafik....

index.hu/galeria/index/kult/2013/09/06/arc_plakatkiallitas_2013/7
Fabius!
Nem jó ez így! Azt mondod, hogy egy normális országban a nemzet örvend, ha az uralkodó leánya férjhez megy? Hát nem.
Örvendezzenek a szülők, legyen menny asszony táncolni, és legyen nászajándék is - ez eddig az ő dolguk.
No, de közpénzen utat ajándékozni a nép nevében?
Mert a nép örvendezik?
Új illeték leng a fejünk felett, mert az ajándék illetékköteles.
Rasi férjhez megy illeték.
És ezt átutalással kell majd fizetni, bankautomatából felvett pénzzel.
@gipsz.jakab: Ráhelt a szekta keresztelte (mármint Iványi Gábor) @GeoCracker: Megvilágostottál: Így lesz férfi-női esélyegyenlőség: Az "Első Polgár" nő lesz, mert az elsőszülött örököl, nemétől függetlenül.
Újabb hír:

Festik a templomot, ahol Orbán Ráhel igent mond

fn.hir24.hu/itthon/2013/09/06/festik-a-templomot-ahol-orban-rahel-igent-mond/#a3

Mondjuk igaz, amikor nekem volt az sküvőm, anyuék is kitakarították a saját portájukat.
Remélem, hogy sokáig tartó és boldog házasság lesz, mert gondolni sem merek a válásra.
Mert mi következne: Pl. tényleges munkavégzés kényszere, vagyonmegosztás, támogatások és biztos üzletek elvesztése, utak és járdák visszabontása?
Jaj!
@Dr. jenőke (jenőke):

ízetlenkedik kegyed itten! kéváncsi vagyok, mit mond majd akkor, amikor a röpülőteret építik a gólyának?
@Dr. jenőke (jenőke): végülis igen, csinálják meg saját pénzből az utat a népnek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nind'a! NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL! :))
Mi a stájsz van???
Leszaladtál boltba tecsógazdaságosért és gyorsan beugrottál a tecsó ingyennetjére?

AJÁNLOTT SZAKIRODALOM:

A BAZI NAGY KORMÁNYLAGZI igaz videója... :D

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P_bnhp46-Gc
Szerintem ez az esküvői buli úgy 0 forint a két családnak, mint ahogy én itt ülök.
Az őzet lövi semjénke, a bort hozza tiffánka, a sört az aranyásók szponzorálja. Füstölnivaló lesz a mészárostrafikbú. A zenekar meg viszi a maradékot oszt jónapot!
@hacsaturján:
Levegő használati illetéket érzékelek.
Magánszemélyeknél kettőt is:
- belégzési és
- kilégzési.
A motorokkal bajban vagyok. Van a négyütemű, de mi legyen wankel motorral?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Elmenetelt Kendnek az agya! Azonnal menjen utána!
Van káröröm is négy házasság után, de sokaknak egy is indok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az igen. irigykednek, na de teszek róla hogy az én esküvőmön még jobban irigykedjetek!!!
:)
de a flanszia miért nincsen itt? remélem nincs vele baj.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hehhe... ezt kapd be:-)

"Megették a magyar gólyát Egyiptomban
ORIGO2013. 09. 06. 12:01
15
KOMMENT
CÍMKÉK:
Egyiptom
gólya
Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület
Elfogták, kémkedéssel vádolták, bebörtönözték, majd elengedték, és végül megették - így ért véget a fiatal magyar gólya vándorútja Egyiptomban."
Te nem lakatolnál egy fájin GPS-t kkeblenc miniszterelnöködre oszt huss irány dél? Hátha... még ha a zabagép őslakosok 2 hétig a belüket hánynák is deki? Szerintem tökbuli, megérné... Istenbizony sikeres akcijó esetén még néhány ddoboz sizlamista nullás Tesco sört, és garanntáltan marhahúúsbók készült orosz importkínai darált határőrhúskonzervallát is felajánlannék:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Orbáncéknál lesz a gólya feltálalva? Vagy maradnak a "hagyománynál" és hattyú?? :)
@Penivaldes: baj nincsen vaele, csak veérbaj:-) Ezek a flancsziják már csak illenek. A plázypigall rossz hatással van rájuk... hogy a franckórság esne a beléjükbe:-)
Causescu gyermekeiről valami hír? Vajh mi lehet most velük?...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: gabriella bajban lesz. az arab barátai ették meg a szent magyar gólyát. jó, hogy nem a turul repült arra.
Helyszíni tudósításunk folytatódik.

Mechwart tér sarkán (környéket nem ismerők kedvéért: kb. 50 méterre a nevezetes templomtól) a "Nemadomaházamat" csoport megtámogatva a Koppány-csoport különböző innen-onnanmegyei szervezeteivel vonul és hangosbemondóval tüntet.
forte:
- uzsorás bankárok stb.
fortisszimó:
- de nemcsak ők a bűnözők, hanem a politikusok is, akiknek a vezetője a tudjukki, ezennel felszólítjuk orbánviktort hogy azonnal - devizahitel-kilakoltatások stb.

Szász Károly utca sarki bank teleragasztgatva (nem fotóztam) szokásos cetlikkel.

Sorban végig kb. 30 rendőrbarkasz tele tettrekészekkel, sétáló, ácsorgó rendőrök tömege, többen vihognak (én is), néhány fidesznyugdíjas hölgy felháborodva kommentálja az eseményt csak úgy egymásközt.

Aviszontlátásra.
@bella _ciao: á ez biztos a szövetségkötés jele. a csőrét visszaküldték?
@Penivaldes: Ne keseredj! A cigánytábor, az égbe ment.... ha Te is eljutsz oda, garantálentumosan találkoztok:-) Addig marad itthon a csirkefarhát, neki meg az elcsigázottság:-)
@bella _ciao: Meg fog vigasztalódni, elvégre NÓTÁZHAT A NAGYTURULSZOBOR ALATT:

Gólyamadár hosszúlábú gókya,
LEesett a Rákkkel bugyogólya:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát azt nem is danyohatja már, hogy gólyamadár fenn az égen, hazafelé szálldogál.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Van másik film is.
Találkoztam boldog cigányokkal...
A film valahol a Balkánon, tollgyűjtő cigányok zárt világában játszódik, akik a szigorú törvények és hagyományok ellenére a szabadság gyermekeinek érezhetik magukat. Boro, a film férfi főhőse beleszeret egy cigánylányba, és feleségül akarja venni. A lány apja, Boro üzlettársa azonban megtiltja a házasságot. Ekkor a fiatalok szörnyű tervet eszelnek ki...

A film 1967-ben elnyerte a cannes-i filmfesztivál zsűrijének különdíját, a pulai filmfesztivál fődíját, és világsikert aratott!
@Dr. jenőke (jenőke): Már ugyan írtam, de egyre aktuálisabb: Az egész Orbánlakzi kisértetiesen hasonlít a Macskajjaj obligát lakzijára... azért érdekes lehetne látni, ahogy az ürömapát a padláson jegelve tartják, osz csendesen csordogál a násznagynép közibe, a kistörpilla meg csujjogtatt az erdőben rácsódálkozva a kérő nagy csürdöngöllöjére, hogyaszingya: ajvé:-)))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát a gólyát még sejtem, hol van, meg milyen formátumban, valamelyik arab eregeti, mert fabius a galambokkal van, ha nem turulozik éppen. a második kérdésedre találjál te választ.
@Penivaldes: Jájjáj gádzsi:-) Mennyé tolat fosztani:-) "Találkoztam boldog cigányokkal is".:-))
@bella _ciao: HAzátlan gali-ciaoi gyüttment! Te kérdezed? Te Mauzes óta senki? :-))
@bella _ciao: Elmondanám: az arabok a friss galambócos husit sem vetik meg pitába tőőőtve:-)
@Penivaldes: A flanszia hónapok óta cigántáborokban csövezik... ellepte a homály az értelmességi trisztánt látásod... nagyon férjül akarsz menni... pedigde mi óva intünk holnapok óta: Ne hagyd magad, úgyis odaveszel:-9
@Fabius: "vagy a Margit körútra közpénzt hesszelni!"

Ezt nem egészen értem. Az útfelújítások, kátyúzások nem mindenhol közpénzen folynak, függetlenül attól, hogy van -e esküvő a közelben vagy nincs??? :)
@Penivaldes: Bárazér meggondolandó, hogy renceresen sajtot zabál, nemfélve az allergiáutentikus redakcióktól a tejfehérjéfékot illetően... azért elég szomorú, ha már egy magyarnak cigánynak kell álcáznia magát külföldön egy zsíros menedékjog reményiben:-)
@bella _ciao: pedighát, a földalatti (üregi) ellenállási mozgalom a Te jjóléted érdekében is rágicsálja a sárgamarharépát:-)
@Marcellusca:

"Orbán elmesélte, hogy az újabb 11 százalékos csökkentést még elbírja a gazdaság, mivel ezt mondta az energiahivatal elnöke. Ilyen rezsicsökkentés még a népbarát kommunista kormányok, még a Kádár-rendszerben sem történt, ezért ez számomra azt szimbolizálja, hogy Magyarország önálló és független politikát folytat – mondta Orbán, bennünk meg megállt az ütő, és azóta is csak óvatosan mozog."

Asszem ehhez nem kell nagyon hozzáfűzni semmit.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ez de jó, ez a csövezés. :) engem csak az érdekelne hogy ne kelljen más nővel osztoznom rajta.
én már odavesztem:))
örüljön gulyás, hogy nem húztak a fejébe egy biciklit.

Válaszolt a Kerékpárosklub az MTV reggeli műsorának

444.hu/2013/09/06/valaszolt-a-kerekparosklub-az-mtv-reggeli-musoranak/
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Autót? Az is valami ?
Lehet, hogy csak egy játék távirányítós autó az...

De mit kaphatott Simicskától?
Na az jobban érdekelne...
Magánrepülőt?
@bella _ciao: akkor régi lélek vagy itt, mert a nyúl sem csirke.
@Penivaldes: én csak az evolúciós zsákutcájára hívtam fel a figyelmét. mókusból nyúl. és a lódarázs?
Ebben az egész média cirkuszban nem csak Orbán és a Fidesz van benne, hanem a menyasszony is. Nem vagyok benne biztos, hogy nem gondolja úgy, hogy ez jár neki. Mondhatta volna azt, hogy nem. De nem tette.
Az meg elég szörnyű, hogy úgy fogod leélni az életed, hogy lehet, hogy nem téged Ráhelt szeret a férjed, hanem Orbán Ráhelt.
@Blázser Bozsó: mások is találggatják:

De akkor ki mit ajándékoz Orbán Ráhelnek?

Simicska Lajos egy hidat
Lázár János az OTP-székházat
Kósa Lajos egy jobbító szándékú pofont
Rogán Antal egy szabadon választott belvárosi üzlethelyiség bérleti jogáról szóló biankó papírt, Louis Vuitton márkájú bérlettokba rejtve
Szijjártó Péter egy arany nyakörvet egy Swarowsky-kristályokkal kivert apportírozó fát

cink.hu/autot-kap-orban-lanya-a-felcsuti-polgarmestertol-naszaj-1262616423
@Blázser Bozsó:
Az ajándékozási illeték pontos kiszámításához fel kellene kérni a Nav-ot, hogy három munkatársat delegáljon.
@bella _ciao:
Nem páva, hanem Páva Kör. A pávatánc kizárólag az EU meggyőzésére/félrevezetésére szolgál.
A Páva Kör asszonykórusa - rózsaszirmok hintése közben - a helyi népművész által áthangszerelt gregorián énekeket nótázzák, míg a férfitáncosok a tájjellegű lakodalmi rittyentőst és a felcsúti topogóst adják elő.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Az ürömapát a padláson jegelve tartják, osz csendesen csordogál a násznagynép közibe."
A halottfakadékra gondoltál?
Jaj! Macskajaj!
@bella _ciao:
ezt én is olvastam. így járt.
vagy valahol valamelyik ügyész egyik reggel, amikor felkelt, maga alá nézett, és megtalálta a tökeit. és rájött, hogy ő biza szarik a NER-re.
Ez az ajándékozás hülyeség. Megvan mindenük, és meg is lesz. Én tuti nem kértem volna ajándékot, hanem az arra szánt pénzt az általam megnevezett alapítványoknak kellett volna utalni. Szép summa gyűlt volna össze.
@Secnir: ez főleg akkor érdekes, ha nő volt az az ügyész. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szerintem meg az Andy Vajna folyamatosan újrarendezi az országban a Tanú c. filmet (rejtett kamerákkal) és kb. 10 milla kosztümössel, és ha már úgyis beöltöztünk, akkor leforgatja a Brian életét is, valamint a Gyaloggaloppot, az Orwell összest, és megfilmesíti Jevgenyij Zamjatyin mi c. könyvét.
Ja a Galaxis útikalauzt stopposoknak és a Keresztapát majdnem kihagytam...

És meg kell hagyni, nagyon szorgalmasak, minden napra jut egy epizód, ha esik, ha fúj.

Remélem a végén kasszasiker lesz ezekből a filmekből, amiből kifizetik az államadósságot... mert más esélyünk már nincs a kilábalásra.
@V-PORT: jaj, te! az örömapa megnevezett már egy ilyen alapítványt. szép summa is gyűlt rajta össze.
@bella _ciao:

Ez jó!
Köszi!

"Balogh Józseftől egy komondort..." :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Őőő, de.

Csak mit tudom én, valahogy a Staubinger Klotild - Szentmártonkátai Vendel esküvőre nem zajlik ennyire sebtiben.
Nem kap Molnártól autót, most. Majd odaadja jövő héten.
az ország lánya megy férjhez holnap !

a világ szeme a kiráji pár esködőjén !
@Fabius:

Eget rengető megszorító csomag jöhet a választások után

Aki szerint az áfacsökkentés, a rezsivágás, a devizahiteles mentés, a költségvetési tartalék kiszórása és a szociális lépések együtt megtehetők úgy, hogy az államháztartási hiány 3 százalék alatt marad jövőre, és az államadósság sem nő, az kalkuláljon be egy eget rengető megszorító csomagot 2014 májusára, a választások utánra. Rosszabb esetben azon is el kell majd gondolkodni, hogy hol kapjon új helyet egy nemrégiben bezárt iroda.

www.vg.hu/velemeny/jegyzet/eget-rengeto-megszorito-csomag-johet-a-valasztasok-utan-411226
Az lesz a legszebb, amikor a Sanoma (fúj!) kiadó valamelyik termékében megjelenik az exkluzív esküvői fotósorozat.
@bella _ciao:
"Eget rengető megszorító csomag jöhet a választások után"

neked ez újdonság? mandin most próbálok meggyőzni néhány tudatlant pusztán a matematika nyelvével.
...ja, és egy gyors kérdés:
nem figyeltem a gyors törvényhozási dömpingben, visszaállították felcsúton az első éjszaka jogát is? csak hogy mé' szaros lőrincz uramnak kell-e hajnalig fennmaradnia? vagy hazavitetheti magát-é valakivel?
utolsó megjegyzésem: melyik lesz az a nyugdíj előtt álló vagy fiatal tökös rendőr, amelyik hajnalban kiáll megszondáztatni a hazafelé menőket?
:D
Van ezzel kapcsolatos Hírcsárdás hír,az ötletemhez hasonló,hogy mindenfelé legyen ez az esküvő és akkor mindent felújítanak.

Nektek/nekünk meg persze az út szélén kellene állnunk és rózsaszirmokat szórnunk a násznépre!
:))
@bella _ciao:
"Eget rengető megszorítás jöhet a választások után."
A FED várható intézkedései miatt a Fidesz kivár, mivel még nem mérhetőek fel az országunkat érintő hatásai, melyek kb. november elején válhatnak ismertté.
Ez a kötvényhozamokat befolyásolja, és mivel erősen érdekeltek vagyunk a piaci finanszírozás által, valamint az államkötvények eladása miatt, mindez jelenleg bizonytalanságot jelent.
Addig lehetne nyújtózkodni, amíg a költségvetési deficit 3%-a biztosított.
@kifordított nagyanyó: végre egy indok, hogy kiállhas az út szélére. te, kis álhatatos!
@Secnir: kár a borsóért és a falért, disznók elé gyöngyöt?
folytassam, vagy diplomázol emberszerű lények oktatásából, kiknek még idegdúcuk sincsen? :D
kedves feleim, ugyi a keleti szél, hol kínai másolás, hol orosz másolás:

Így aszfaltoznak Oroszországban
Az elnöki konvoj kedvéért vasúti átjárót is készek leaszfaltozni egy napra – Oroszországban.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F09%2F06%2Faz_orosz_elnok_nem_zotykolodhet%2F
nem bírom ki ide másolom :D

Így aszfaltoznak Oroszországban

Index

2013. szeptember 6., péntek 14:55 |
Címkék
medvegyev, kirov, konvoj, aszfaltozás

A kátyútlanítás az elnöki vizit előtt mindig komoly feladat elé állítja az orosz csinovnyikokat, hiszen az ország – olajvagyon ide, gázvagyon oda – nem a kiváló útjairól híres. Semmit sem veszített erejéből az az évszázados, hol Gogolnak, hol más orosz írónak tulajdonított mondás, miszerint Oroszország két bajtól szenved: az utaktól és az ostobáktól.!!!!!!!!

Kirov megyében négy évvel ezelőtt mindkettőből sikerült bizonyítékot szolgáltatni: a megye kormányzója – aki egyébként Dmitrij Medvegyev elnök megbízása kedvéért az egykori ellenzéki liberális párt (SZPSZ) vezetői posztját hagyta ott – radikális módját választotta a gördülékeny átkelés biztosításának. A városba látogató Dmitrij Medvegyev konvojának át kellett haladnia egy vasúti kereszteződésen, ami kellemetlen zötykölődést okozhatott volna az autókban ülőknek. Nyikita Belih kormányzó ezért úgy döntött, leaszfaltozza a kérdéses átkelőt a látogatás idejére.

Másnap aztán feltörték az aszfaltot, így visszatérhetett minden a régi kerékvágásba.!!!!!

Medvegyev azonban elnökként is csak a második ember volt Vlagyimir Putyin mögött. Ezt jelzi az is, hogy míg az „átmeneti elnök" csupán leaszfaltozott vasúti átjárót kapott, addig az előtte és utána következő Putyin 20 kilométeres utat kapott hegyekbe vájva az Altaj hegységben. A térképeken sem jelölt út egy néhány éve felépített elnöki rezidenciához vezet, a mongol–kínai–orosz határ közelében.
öööö, ugye nem a selyemzsinórtól fél ő sem????

Kátyúzás az Orbán-lagzi előtt: tiltakozik a polgármester

Közleményben tiltakozott pénteken Tankó Károly, Csabdi polgármestere, mert szerinte hamis adatok jelentek meg a hvg.hu Orbán-lagzi előtti kátyúzásról szóló cikkében.

hvg.hu/itthon/20130906_Katyuzas_az_Orbanlagzi_elott_tiltakozik
@Kuviklacz: Basszus milyen szektáról beszélsz? Iványi Gábor metodista lelkész. Mi a rosseb akar lenni ilyen szövegkörnyezetben a szekta?

"A szó mind a köznyelvben, mind a publicisztikában pejoratív tartalmú. Eredeti értelmében azonban – és vallásszociológiai használatában is – egy sajátos vallásos közösségi forma megjelölésére használják. A vallásszociológia megkülönbözteti a szektákat az új vallási mozgalmaktól, valamint a (destruktív) kultuszoktól."

Akkor most mit is akarsz mondani?
Azééé bízom benne, hogy lesz Ezüsthajós vidiótafelvétel arról, amikor menj asszontánc címén az örömapa felkapja elsőszülöttyét, felrántja hónaljig, a más számára normál méretű narancssárga gummicsizsmáját, katasztrófavédelem feliratú bőrlajbija alatt a tökig kigombolt, hónaljig feltűrt újjúj gyolcsingét, hátracsapott sildű Felcsút SE bézból sapkábát, 50 literes adómentes pálesztől és erőssen fokhagymázas békéscsabai kolbásztól bűzhödten és leropja a nagy magyar EU-ellennes dacos kopogóst, közben pedig csujjogtat: NEM LESZÜNK Gyarmat! kiáltásokat hallatva:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Micsoda béna fasz magyarázkodás ez ettől nyomorulttól. Cserébe remélem egy farhátat löknek neki a lakadáréból.
És nem akarom hallani szegíny Tíborcz panaszait, amikor elkushad az örömapához panaszra, hogyaszongya, aszongya a ráhel, amíg nem lesz házi pálesz, nem lesz házi hálesz....
@Secnir:

Hun köll jelentkezni rendőrnek??? :-D
Amúgymeg kicsit fura lesz a Szent Franci templom. fehér csolccsal letakart szentekkel, amúgy leformer módra, meg a pap is érdekes pofákat fog vágni a mennyegzői sátor alatt álló ifjú párra, amikor igen helyett, tábeszt mondanak... hijába nehét istenkirálynak lenni. A pórnép sose tuggya mit akar...
@Secnir: "utolsó megjegyzésem: melyik lesz az a nyugdíj előtt álló vagy fiatal tökös rendőr, amelyik hajnalban kiáll megszondáztatni a hazafelé menőket?"
magánúton igazoltatni Te... ostoba:-) csak a biciglit tolják el a garázsig, ahol a Q7-ek állanak:-)
@bella _ciao: A MAFFIA TAGJAI LESZÁMOLNAK egymással. Mi itt a probléma?
Azééé arra is kiváncsi lennék, amikor a Ráhell a menyasszonytánc során, amikor a LázerBobó bedobta a kalapba Hódmezővásárhelyt, hogyan riszál be neki farral betolatva köszönetképpen:-)
És persze a tegnap ellopott 15 féligképzett őrkutya kolbászzabálkására is kíváncsi lennék. Ekkora bírtok örzésére valóban kell ennyi kutya:-) A NER rencerében:-)
Aki meg mindenféle HUMMER limuzinról álmodott, ki kell ábrándiccsam. Szó sincs ilen imprelista csökevévény magyar lélekbe engedéséről... Széles már teggnap átadta a külün erre a célra gyártott Hun-NER márkájú utángyártott limókat:-)
@bella _ciao: Eget rengető megszorítások jönnek....éppen ezt akartam én is bemásolni.
És a vesszőparipám jutott eszembe, ezért ödöklik egymást a pártok? Nyalja be a fidesz a mexorításokat amit ő idézett elő. Utána rövid úton bukjon bele és süllyedjen el a saját ingoványába.
@Spániel: Kb. egy éve mondom... nyrje magát szarrá a mostani garniturha...2 év után az Andrássi összes lámpaoszlopán lehet totózni, ki is lóg rajta...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én meg azt nézném meg, amikor picsarészegen a budi oldalának dőlve, csak úgy saját magának kimotyogja az igazat.
@Spániel: Há még ha bele is esne... joggal kiabálhatna 10 miliióval együtt: SZARBAN VAGYUNK:-)
Kedveseim!
Egy kis előzetes a mai - sorsdöntő - válogatott labdarúgó mérkőzéshez:
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130906_Szoljanak_ha_ennel_is_nagyobb_Orbannyalas#rss
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nekem is!!!!!!!!!! De a mútkor már írtam, a Margit-hídiak szebbek és nincsenek fák, jobban lehet azonosítani. Képzeld el egymás mellett dupla soron vagy százhúsz lámpaoszlopon a lampionok lógnak, csak lógnak és a dunai szél lengeti.....
ötletek/ötletelek:
-éjszaka becuccolok a templomba két hangfalat szűzmária mögé, és amikor jönne a boldogító igen, akkor bevonyítana egy női hang: nem, gyermekem, ne tedd!

-szintén éjszaka beszerelem a padlófűtést a templomba. akkor tekerem fel 40 fokra, amikor beérkezik a násznép. izzadják össze a seggüket meg a hónaljukat örömükben.

-az esküvő előtt két órával beállítok kiszel tünde művésznőhöz egy meghívóval, hogy elnézést, ön és donatellácska is meg vannak hívva, de nem válaszoltak. direkt nem jönnek, vagy elkeveredett a meghívó, és akkor itt egy másik? tv2, rtl, hörrtévé értesítve negyedórával kiszel érkezése előtt, hogy kiszel el akarja venni ráchel bugyiját. meg tarzanét is.

-megkérek egy ösmerőst, hogy szállítson ki a bulira egy vattacukor készítő gépet, de a cukrot lázár kérésére fel kell hígítani 40%-os kokainnal

-fekete pákót megfizetem, hogy amikor kifelé jönnek, az miniszterelnök tiszteletére énekelje el a székely himnuszt

-szintén amikor kifelé jönnek, a templom tetejéről távirányítóval egy gép rizst szór a násznépre. főtt rizst 15m magasról.
@DR. INKVIZITOR: ez a pali teljesen rá van buzulva a főnökre.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem megyünk a lagziba?
Tudod, a szemben tandemünkkel.
Úgyis régóta szeretnénk kipróbálni.
Így még a nemzetközi médiába is bekerülhetnénk.
Legfőbb ideje az ellenzéki papagájkommandó kiélesítésére!
Vagy még nincs is olyan?
Bármennyire is ciki, meg kell csinálni!
Zemberekre az ilyen eccerű dolgok hatnak, mint a királyi esküvő ínyencségei.
Simlicska és offshore milliárdok azok elképzelhetetlen összegek és simlik.
De ezt az aszfaltozást TEK és Parlamenti őrség bevetést mindenki felfogja. Ha. Ha beleverik az agyába.
Ezért kell bevetni az ellenzéki papagájkommandót, ahogy azt Kuncze maci megmondta.
Csipkés kombiné, fehérvári huszárok, minden belefér majd a lagzizenébe:
velvet.hu/trend/2013/09/06/ime_orban_rahes_eskuvoi_soundtrackje/
@V-PORT: Akkor azért nézd meg az "Elvarázsolt Kastély" ide vonatkozó videóját:-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
gyilkos:)
Azért valahol meg lehet érteni mitológiai ferencgyűlöletét. Mekkora csapások érték a kistörpét!
@Mariann19: Tőlem fölülülhetünk a szembetandemre, csak az a probléma, hogy kikátyutlanítottak... valami zötyögősebb útvonalra van ötleted? A fenese bánya, ha ippeg ottan nem lakzanak:-) De legalább nekünk... bisztosan jóllesz:-)
@AKIsTUDATLAN: És akkor a Hubaszaniszló piártanácsadó aszonta: Uccu kedbves örömapa, huss a Az Országúti Szent Frerenc templomba eladni a lányod:-)) Szented ezt az összeesküvőt felfogta a buta parasznya? :-))
@Mariann19: Természetesen biciglizés közben hajunk lobog a kéjben:-)
"Megették a kémnek nézett magyar gólyát
Ménest először jeladója miatt bebörtönözték Egyiptomban, kiengedték, de egy család levadászta."

BAsszus! Varjúk reszkessetek! Jön a holnap! :-))
"Időutazó a TEK vezetője
Jövő hétfőn írta alá a mától érvényes területlezárást a miniszterelnök házához."

Nu, akkor emmá mosttuggya berugott e a békéscsabai csipőstől holnap az örömapa:-))
@Spániel: Csak környezetvédenek, meg adóznak... chip-chip csóka, vakvarnyúcska:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sima utunk lesz.
Megterveztem.
Te fogsz kormányozni bal kézzel, jobb kezedben lesz egy székely faragású szép bot, krepp papír szalagokkal, közben a bottal a száguldás közben igazságot szolgáltatsz.
Én közben megbújok a hátad mögött, nehogy elvigyen a TEK.
Hogy mi lesz ezután a program után, azt helyben eldöntjük.
Mit veszel fel?
@Mariann19: Nem jó... semi-fantáziád van. A szembetandem az ollan, hogy én ülökézek a nyeregbe, te meg szembe a benzinástankon, hogy tüzes légy... Én áttekintem a kátyus helyzetett a vállad felett, te pedig, amikor tudsz, verbálisan tájékoztatsz az üldözős gojról... a bot, az iszalag MEGATEK figyelés rendben, de ha száguldok, akkor eszemet veszi a sebesség ördöge, oszt selátok,sehallok, csal érzek:-)
"Nem lehet sivatagokon keresztül, ahol nincs, vagy alig van forgalom, nagyszerű országutakat építeni, és csak azért odavezetni a tartományi főnök vagy valamely más nagyúr nyaralóvillája mellé, mert a tartományfőnök annak szívességet akar tenni. Nem lehet olyan helyen, ahol senki sem közlekedik nagy hidat építeni csak azért, hogy a közeli kastély ablakaiból szebb legyen a kilátás. Az ilyen dolgok előfordulnak néha olyan országokban, ahol az ilyenféle műveket valamely más jövedelemből létesítik, mint amelyet ezek maguk nyújthatnak."
(A találatot Isztin Péternek köszönjük.)
vajon milyen lesz a ruhája? és a csokra?
de izgalmas.
de a sírbatesz kegyelmes úr miért nincs itt? ez elszomorít.
@Penivaldes: Csendesem megjegyzem, a sikoly koefficiensem log14-ben Nato kompatibibilis:-) Szóval, nyugodtan elerisztheti mahát, mega haját bárki mellettem(előttem) tandemben, némberben:-)
@Penivaldes: A félkegyelmes urat elűzed nagy üzekedhetnékedben:-I Az is csak egy gyáva félfi:-)
Mindig is tudtuk, hogy emögött az egész mögött Bajnai áll. Ő akarta ezt az egész esküvőt ellehetetleníteni. Most be is bizonyosodott, hogy mire képes a gárdája.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ehh, lefagytam mai sziporkáidtól.
Teljességgel lehetetlen téged űberelni.
Mindenesetre: Vérnyulat a kampányba!
Izé, van egy kis baj: túlintelligencs és nemmindennapi.:)
@Penivaldes: Persze. Ha kikapunk a románoktól, szerinted ki miatt lesz? Mind a ketten tudjuk a választ, ne kelljen leírnom.
@V-PORT: igen, védjük meg a labdát a Bajnaigárda tagjaitól!
@Penivaldes: Mindenhol ott vannak. Remélem az esküvőre nem tudnak beférkőzni. Ne hogy Bayer Zsoltnak maszkírozzák magukat, és randalírozni kezdjenek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Látom, nem tudunk az ülésrendben, egyebekben itt és most megegyezni.
Ezért indulás után az első dűlő úton befordulunk, kialakítjuk a műveleti területet és a feladatok megosztását is áttekintjük.
Ügyelni kell arra, hogy semminek ne legyen nemzetbiztonsági kockázata. Pl. a krepp papír
használata is oda tartozhat.
Most elmélyedek a képekbe, tudom, gyönyörűek lesznek. Tényleg csodálom a fotós technikádat!
Köszönöm szépen.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ezek tényleg jól sikeredtek, de azért légy önkitikális és valld be, hogy az utolsókba pár ronda is becsúszott.
Azért faszák, tényleg!
@Penivaldes: és ha gyanúsat észlelünk lecsapunk rájuk.
index.hu/belfold/2013/09/06/bevittek_az_e14_aktivistait_a_rendorok/

Vajon abba a friss aszfaltba sikerült belevésnie az aktivistáknak bármit is, ami a Havasi "Köpetgyűjtő" Bertalan szerint biztosan ugyanúgy nincs, mint a Tiborz-tanya felé vezető út aszfaltja?
@Penivaldes:
Természetesen!-:)
Ha erre jár majd a ratatouille pusztító lovagod, tolmácsold neki, hogy átgondoltam a tegnapi álláspontomat a royal weddingről és bizonyos pontokon inkább neki adok igazat, mint a kedves Bakter kollégának a tárgyban, noha vele is egyetértek.

Kurva nehéz így... de mindkettejüknek igaza vót valahun.
attól a tökélytől melyet Tapsifüles képvisel.
@Knósszosz: kapja be a rojál! mit lehet ezen moralizálni?:)
Most simán át lehetne venni a hatalmat. Orbán esküvőre készül, a balhés futballhuligánok Bukarestben. Gyerekek! Miénk a világ! :))
@Knósszosz: nem hiszem hogy tolmácsolni fogok neki bármit is.
@Penivaldes: Mi is csak várost nézzünk, mint a törökök. :)
@V-PORT: nézegetjük nézegetjük aztán hopp a miénk:)
Sajár magának adott megbízást stadionépítésre a felcsúti polgármester – írja a Népszabadság.
@Penivaldes: Én már látom magam a Sándor-palotában. :)
@V-PORT: én is látom magam benne. gyakorlom is a bevonulást:))
@Penivaldes: má megint kiakarom borítani Mariannt,Gumát, Oricát a hétvégén:) de téged szeretlek, ma ilyenem van:)
@taga20:
Semmi-semmi, olvasd el sírbatesz illetve Bakter tegnapi véleményét a dologról, semmiféle szöges ideológiai ellentét, csak mindketten mondtak számomra elfogadható érveket a témában.

Ezt kellene ott az Augiász istállójában is gyakorolni a Duma partyán, vitázni ésszel és kompromisszumkészséggel, talán jutnánk valamire. Mielőtt... az álnaívságomat most dobom a kukába.
Amúgy szombaton nem nagyon leszek gép közelében.
@Penivaldes: egyébként nem vagyok én Major Tamás:)
@Penivaldes:
Miért?
Nem jön, vagy megsértődtél mert nem jön?
Vagy?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Na, állj, állj!
Bercit nem bántani, jó?!
Hát, tehet a szerencsétlen pára arról, hogy kifejezetten a kedves vezető testnedveitől kerül izgalmi állapotba? Te nem tolerálod a másságot?

Az őszintesége azért példa lehetne számodra, sőt, mindannyian tanulhatunk belőle.
Azt mondta ez a tehetséges fiatalember, hogy:
„Nagyon erősen érzelmileg vezérelt ember vagyok, aki szélsőségesen introvertált” – és ez csak úgy, jött belőle megállíthatatlanul. Szóval kéretik nem fikázni őt, aki ilyen cizelláltan csomagolja be a valódi énjét sablonszövegbe, az tudhat valamit. Pierre Richard filmje ugrik be róla, a - Húzódozok, de nyalni akarok – vagy valami ilyesmi, rég volt. Tehát, nehezen barátkozó típus, de ha elnyeri valaki a bizalmát, annak ütközésig és elvek nélkülözése mellett.

34 évesen illik már egy biztos egzisztenciát felmutatnia ezért az egész, mert magától csak a bérletét, bár az is kétséges, kurva drága.
@taga20:

Mi ez az ádáz, vérszomjas tervezés????
@Knósszosz: hétköznap este átnézem azt a kb. 500 kommentet, de a tegnapira nem vot időm. de azt láttam, hogy a Bákterbő kibujt a grállovag:)
@Knósszosz:
nélkülözése = mellőzése
@Orica Középföldi: kedves, én ösztönösen vagyok tudatos:)
@Knósszosz:

" az álnaívságomat most dobom a kukába. "

Hányadszor?
@taga20:
Olyasmi, de igaza is volt, akárcsak Sírbatesznek.
Na, erre most itt pont.
Belenézek a meccsbe majd, az előzetes fejlemények alapján nem lesz eseménymentes.
@Orica Középföldi:
Lehet, végleg.
Mindig átbasznak... soxor nem "ál", aztán a kezem a biliből rántom ki.
@taga20:

Aha! Mivel a kettő kizárja egymást, ez érdekes elképzelés:))
@Knósszosz:

Ez nem baj, ha időnként naiv az ember, lényeg hogy kirántod:)))
@Fabius Akko meg én is elengedek egy jó pár
galambot,de análisan !!!
@Knósszosz:
Már amikor először olvastam ezt a dumáját, akkor is úgy gondoltam, hogy "szélsőségesen introvertált" emberből nem lesz kommunikációs szakember, de legalábbis csak kurva szar... hát, kb. olyan, mint Berci:).

Egyébként Berciről is ugyanazt gondolom, mint bárki másról: tőlem akár a lábgombára is izgulhat vagy Orbánra vagy Orbán lábgombájára. Nem a másság zavar, hanem az arcátlan hazugság.
@taga20:

egy hét kellett a józanodáshoz?:)
@Orica Középföldi:
Igyekszem, de lassú vagyok.
Mire észbe kapok, általában már könyékig szaros. Így jár az, aki elhiszi a politikoszok szavát.

Tegnap este 7 és 8 között volt Ormos Mária a Klubrádióban. Szovjetúnió-Kádár-Rákosi-Nagy Imre volt a téma, élmény volt hallgatni. Ha érdekel, az archívumukban MP3-ban megtalálod, ajánlom figyelmedbe!
@tristen2005: csak öt nap:) munkaterápia, próbáld ki, neked is használni fog:))
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Olyan nehézfiúk között mint Obersnasszky vagy a "kollégái" nehéz labdába rúgni, de van akinek sikerül. Berci egy géniusz, legyőzte a legyőzhetetlent.
Mocsok nagy meló lehet ilyen mélyre felsüllyedni mélybúvár felszerelés hiányában.
@Knósszosz: hallgatod? én tag vagyok:) fanatikus vagyok?:))
Kefefejű Rogán rizsál devizahitelről és erkölcsről Olgánál, hogy nem szakad rá a plafon!!!
@taga20:
Ja, én hallgatom.
Mi mást?
A-tól Z-ig ugyan az a fos megy mindegyik kanálison, értéktelen szar, szemétre való hulladék.

Én a "beszélgetős" rédijó híve vagyok, ahol értelmes riporterek, értelmes embereket szólaltatnak meg.
Dídzséj Tökömtuggya meg Feat Bélsár trensz-háusz-drumbassz-elektronyik salakjaitól én nem jövök lázba, szóval Klub.

Nincs igényem a szarra.
@tristen2005: azért ne szomorkodjatok, biztos lesz más helyettem.:)
bakker,ezek szántóföldön játszanak?:)
@taga20: erős paprikát ettél? :DDD

szerintem te egyik csajt sem tudod itt kiborítani, mert előbb passzolnak le, zárnak "ketrecbe" :))))
nem jó a célod. lazulj, kapsz hozzá egy jó csajt...

www.youtube.com/watch?v=26DcH0BR-Xs

www.youtube.com/watch?v=eFDvAcnBpAo

www.youtube.com/watch?v=OfR7rEEDNqE
vajon küld repülőt a sérültekért a vitya bukurestbe?:)
@Knósszosz: még egy érv, hogy elmenjünk tankcsapdára:)
@guma: igen, max a vödröt tudja kiborítani...)
@Penivaldes: Erről a hétvégéről nem beszélhetünk. Tudod. Titkos. ;)
@Penivaldes:

miért, nem éelt az életem, ha az életem nem veled élhetem:)
@tristen2005: egy költő veszett el benned..
vagy egy bérgyilkos:)
@guma: egyszer én is kiborítottam amikor mentem ki éjjel a mosdóba:)
@guma: drága ön:) belehallgattam mindegyikbe, kurva jók! holnap meló után végig élvezem:) gondoltam belecsapok a nulláslisztbe és beszólok a három matriarchátusnak:))
Smukipuki az ATV-ben, ugye nem akarjátok kihagyni?
@Penivaldes: nem! majd belelendülök:) de nem fogsz belehajszolni, te kis buksza:)
Közutat zártak le az Orbán-lagzi miatt

Állami tulajdonban van az a Tiborcz-tanyához vezető aszfaltozott útszakasz, amelyet korábban lezárattak a közelgő Orbán-esküvő előtt – közölte a 444.hu, amely a földhivatali tulajdoni lapokon bukkant rá az erre vonatkozó adatokra.

hvg.hu/itthon/20130906_Kozutat_zartak_le_az_Orbanlagzi_miatt
@Penivaldes: nem akarok károgni, de szerintem sír valami francia bigével hentereg, azé nincs itt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ami köztulajdon, a Orbáné, mint tudjuk. És ami nem, az majd lesz. Felcsút különösen, ezt Bajnai előtt is lezárták.
@guma: köszönöm szépen! azé egy ilyen pusztaszexet e tudnék képzelni:) náluk nem úgy van, hogy a vendégnek feldobják az asszonyt, vagy ez az eszkimóknál van? inkább a lányukat, ha kérhetném:)))
Smukkandor egyedül indul nyííhhhaháááhááhháhhhíííí
MOMA informálisan tárgyal az együttműködésről.
Igen!!!!
@Husz_János_Puszita:

"Smukkandor egyedül indul nyííhhhaháááhááhháhhhíííí"

Hová???????:)))))))
@Penivaldes: nagyon rendes vagy, szerintem se működik ez a távszerelem:))
@taga20: kis válogatós:))))

"elviszlek" Kínába körülnézni, hogy legeltesd a szemed... :D

www.youtube.com/watch?v=85Fc2amPf34
@Husz_János_Puszita: erre a MOMÁ-ra már másodszor keresek rá, de most is el fogom felejteni, kik ezek.
gyászos esküvő lesz 0:2
@Penivaldes: aztán ne én legyek a hibás, hogy a rumánok kettővel vezetnek:)
@tristen2005: ha csak arra lenne hatása. kiegyeznék :)
@tristen2005: köszi, de ki az a bokros? :) te tényleg kérdezem.
@miaturo:

Bokros Lajos, MDF színeiben Európai képviselő, amugy, Bokros csomag:)
@guma: überfasza a kínai kultura! csak azt nem értem, hogy észak-koreát mé nyomják 50 éve? a kurvaanyjukat a kínaiaknak! de egy kínai csajszit nyelvileg megértenék:)) ha ismerik a beretvát!
@Orica Középföldi:
Tudom kinek kell küldeni, szívesen-:))
@Penivaldes: dehogy játszunk szarul, ez az NB-1 színvonala!
@Orica Középföldi:

Most tartok ott, hogy inkább egy fideszest hallgatok végig. Randa egy fajta. 3 millió szépkorú, normális? Egy fiatal nyugdíjas elegyengethetné az esernyőjével ezt a barmot.
Duzzog mert nem kell a 15 pontja senkinek, holott csak évi 300 millióba kerül.
Megy a némítóba az újkommunista testvérpártjával együtt.
@tristen2005: nemár, ezt tudom. De milyen gazdaságpolitikát képvisel most, és mit fog holnap?
@Knósszosz: ne haragudj, de segíts mi ez a pl.:) lusta vagyok visszaolvasni.
@Orica Középföldi:
A nógrádi böllérfesztiválra.
Máshová minek?
@miaturo:

Mások megválaszoltak helyettem látom.:)
@Penivaldes:
És erről én nem is tudok?!
A Balaton mellől Honvéd szurkoló hordák vidékére?
Megbánod Peni!-:)
@Penivaldes: nézegetem ezeket az ázsiai csajokat és azt látom, hogy beretva az nincs ázsijába:)
@Husz_János_Puszita:

Ismerek én olyan 80 évest, aki szemtől-szembe küldte a picsába, idefigyelj édes fiam megszólítással.

Rég szórakoztam olyan jól:))
@taga20:

nem szereted a dzsungelt?:)
@Orica Középföldi:

Esernyő nem volt nála? Kár hogy nem voltam ott.:)))
@tristen2005: szerintem sokakkal kell marakodnia a koncért. jelentkezők száma bővül.
Orbán Viktor monnyonle! Vagy épíxxsenek több fosipályát aranylábú fiainknak!
Honfitársaim!
Akinek van a birtokában még nem lejárt szavatossági idejű nyugtató pasztillája, pora, erős macskagyökér és kutyabengebokor főzete, kérjük hozzák a Czinege út elején felállított vöröskeresztes gyűjtőpontba, minden adományt szívesen fogadunk.

Sürgős, Románia -Magyarország 2:0
Nem lehetne, hogy az ifjú pár országjárásra induljon a nász előtt? És akkor előttük haladhatna az aszfaltozó, kátyúzó, útkarbantartó tárasaság, bármerre is menjenek. Naaa, lécci, lécci
@tristen2005: dehogynem, de mindent a megfelelő helyen. azé egy szépen ápolt leszállópálya az igazán baba:)
@Husz_János_Puszita: Nem szép dolog a külső után ítélni, tudom. De a smukinak nem csak az alkata, hanem a testtartása, fizimiskája valami taszító. Én kérek bocsánatot.
@Husz_János_Puszita:

"Esernyő nem volt nála?"

Annál sokkal gyilkosabb eszköz, a szó és a stílus:)))
@Husz_János_Puszita:
Ha nyugtató hatású, bizonyára-:))
Megyek a második félidőt megnézni, szurkolni.
@miaturo:

Mondjuk úgy, a viselkedése és a testbeszéde szoros egységet mutat a jellemével.
@Knósszosz:

www.youtube.com/watch?v=Oid0_DBPMPs

"adjon az ég",magyar győzelmet,de én most egy 'idegenszívű ambivalens genya vagyok!!!

Hajrá Románia!!!
'Tyuk,tyuk,tyuk szivat-tyuk'!
Figyeljétek a kommentátort!
@gazoló: Az. Velem együtt. Győzzön a jobbik (vagyis az ne, hanem aki megérdemli), inkábban!
jó estét,jó szurkolást,(aszfaltozó Jenő) kiegyezne a döntetlenben?
@taga20:

mi a faszt rinyálsz, ha nem az esztergapadot tekerted volna, hanem az ejektronyikát, te is ott lennél a spiccen!:) Wiener sniccer:)
@taga20: ugyan már, minden keresztapa biztosítja a családtagoknak a tisztes megélhetést. www.youtube.com/watch?v=P_bnhp46-Gc
@tristen2005: öcsém szeretnél így a spiccen lenni, de komolyan? :)
@miaturo: kösz, de szerintem ezt má minden libsibolsi látta. akurvaéletbe!
@taga20:

miért, te vagy a Nemzeti Csavar Ipari Zrt?
@taga20: de hátha nem, kell az ismeretterjesztés! :)
Sajnos igaz, de úgy látszik annyira gennyesek már a világ sebei, hogy közeledik a fájdalmas műtét. :( Adja Isten, hogy túl tudjuk élni.
Ez a bukaresti meccs meg egy katasztrófa.:( Amikor az úszóinkat nézem, büszkeség tölt el, amikor ezt a hulladékot, szégyent és csalódottságot érzek. Vagy ez nem is érzés már, csak szimpla 0.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azé ekéne döntened, hogy a keresztény gyilkolást vagy a keresztények gyilkolását utálod!
Lássátok feleim? Régen tettem ilyet: belenéztem (vagy inkább benéztem). És lefektetem a világegyetem alapvető igazságát, mely a szupernóvákat és a Trabant motoros ablakemelőt vezérli: magyarfoci, unokáink sem fogják látni.
@tristen2005: bocs bunkó votam. de szerintem holnap az esküvő is elmarad:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát néha belefut ilyenekbe is az embör, ja még gábris is:)
@Bakter: van igazsag, annyi idiota aljadek latvanya utan, pont azt kapjuk amit erdemlunk, bizom az ottani rendvedelmisekben, hogy lerendezik kemenyen a vadbarmokat.
Kispest buntetes uefa, kontra fradika emlsz, kedves csanyi es vezenylo meg busba el.
@taga20: Mindenféle gyilkolást utálok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bazdmeg te komplett hülye vagy! akit fikázol az fényévekre van a te degenerált világképedtől!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a faszt, ha a zsidókat gyilkolják örülsz, ha az ateistákat irtják örülsz! ne bájologj itt!
@taga20: Tökön is szúrnám magam, ha fletó világképéhez kellene közel lennem. :)
Románia- Magyarország 3:0, aCsányi holnap viszi a vágóhídját nászajándékba a megbocsátásért!:)
Szavalás tótumfaktumiában: a magyarfoci igenis láthatóan előbbre lépett, jobb klub és válogatott szinte is.
Hát aztfaszomat, azt!
Már júliusban kiesünk a kupákból, akkor, amikor más résztvevők még a töküket vakarják strandon. A válogatott pedig nem hogy tétmeccsen, de még barátságos sörmeccsen sem képes semmit mutatni a lófasz kis magyar sztárocskáink krémjével felállva. (Akiknél egy valami világszínvonalú: a tetkó, a séró, meg menő verda)

Fogadkozás, most aztán harcónifogunk, meg küzdeni, meg győzni.
Hát aztafaszomat, azt!
Lassan 30 éve halljuk ezt, és már a 3 darab pálmafa össznemzetivagyonnal rendelkező óceáni korallszirtek civilben kagylófényezőkből álló csapatától is félnünk kell.

Kiváló fociakadémiák születtek az elmúlt években, amik ontják majd a tehetségeket.
Hát aztafaszomat, azt!
A nagy dérrel-dúrral. hírveréssel kiigazoló csillagaink legtöbbször oldalogva, a kertvégében kullognak haza, jegyzett csapatoknál csak mutatóban van néha magyar játékos.

Az magyar edzők, bocsánat, "mesterek" kikérik maguknak, hogy az ide érkező "nevesincs" külföldi edzők kritikusan fogalmaznak róluk.
Hát aztafaszomat, azt!
Ha van nevesincs futball edző a világban, az a magyar edző. Mert nincs is magyar edző gyakorlatilag sehol a világban.

Nem baj, majd hétfőn kompenzálásképpen a főcsatár bejelent egypár stadionépítést meg rezsicsökkentést, oszt jónapot.
Hát, aztafaszomat, azt!
Még több közpénzt ebbe a szarba.

Morcos és vulgáris voltam?
Hát, aztafaszomat, AZT!

Közben három a román igazság...
Nem tudja valaki, hogy kisJeno vajon hol szamithat egy kis kedelyjavito munkataborra?

Egy ilyen kritikus es fikazo kommentalas utan azt gondolom szamithat ra...
@taga20: szerintem Gábriel mindig kulturált volt. Most nem is értem, miért támadod. Ha nem is értünk egyet mindenben, ne süllyedjünk dajcstomi szintjére.
@Bakter: Teccett, ellentétben a játékkal, ami nem volt..de még lóvét, többre-többre!
@gazoló:
mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Válaszomat a végeredmény rejti magában...
Szomorú.
Lennék, de nem vagyok. Száz stadionot ezeret, mer infrasthrukturha nélkűl nincsen lesz foci - monta a hozzáértő. Így lesz?
A barom.
@miaturo: a hülyeség kulturált? ha állandóan zsidózol kulturált? ha a jelenlegi rendszert imádod kulturált? román-magyar 3:0 kulturált? felcsúton stadion kulturált? folytassam vagy te folytatod!
@Knósszosz: Lesz. Harmadik-negyedik hely a csoportban, lóvé és pálya van, játék?
Az meg mijaz?:-( Jenőt utoljára hallottuk vélhetően..legközelebb a galgamácsai pálya széléről max.
@taga20: Gábriel ne3m imádja ajelenlegi rendszert, hanem kevesli..a zsidózást-cigányozást! Meglássátok, benne lesznek az eljövendő NAGY MAGYAR NEMZETI koalában!
jájj,jájj... felcsökkentünk a nyustyuszőrőstslpúak ellen 3-0-ra.... :-) DöbbeNETtt:-))
@taga20: lehet, hogy kihagytam egyet-mást. De most biztos nem zsidózott. Nem lehet, hogy bizonyos dolgokban azért egyet lehet érteni, míg másokban vitázunk?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Csucsák Balage is jobban!
Háromszor is labdához ért, azt is minek? Grat!
Ilyen teljesítményért fizetnek az oroszok?
Vagy ide csak relaxálni jár a válogatottba? Esetleg kólásdobozt is gyűjthet, abba nem köll beleszakadni.
@Knósszosz: Igazad van Knosszi.. az utolsó néhány vaóban elég Ronda:-)
A halak meg nem pinanyák, meg barbonnunyák, hANEM EZÜSTMÁRNÁKOK. hA VISSZAKERESED, ANNYIRA NEM VÉSZESEK, A FEJÜK FELETT A NÉGYÁGÚ A VELLA... :-) dE AZÉRT HEREHARAPÓKOKNAK JÓK:-)
Pedig minden egybenvolt a nemzeti felemelkedeshez: dzsudzsak vagy ki a faszom a seggbeszorult nyelvevel es a fa labaival, az ujnaci asszonyvero kommentator, a nepnemzeti igazmondocsatorna, a kulturkorbol verbuvalt szurkoloink, es ugy az egesz orbani/jobbos magyarsagunk. Erre neszeneked, az imperialista galad piacgazda mindenit az EU-nak, hat nem szarravertek?! Mar MEGINT? Ejnyemar, ez osszeeskuves lesz! ... es SZABOTAZS!!!!!!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A tökönszúrással egyetértek. De mi az ami elborzaszt? Például?
@miaturo: szerintem te nemrég jársz ide(én se), de Gábriel az egyik legócskább zsidó mittudomén barom!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
-:))
Mér pont én is erre gondoltam??
Szerintem, jobb ha a Romanulului Sportului Televiziulului-nál keres állást, ebből még baja lészen!
@Bakter:
Csak egy rövid részt láttam a meccsből, valahol a huszadik perc környékén, 1-0-nál, és a kommentátor csalódott hangon kb. azt ecsetelte, hogy talán nem ártana előrébb menni, és nem lazán egymást apportírozni hátul:
"Most kéne egy jó beadás... de nem ilyen!"
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ugyi!-:))
Nagyon kiütött az a Rodosz, ide se csinyáttál, te, répagyilkos!
@simple observer 1.0:
Szerinted mi volt az a "hanghiba"?
Szerintem az utolsó figyelmeztetés a visegrádi ideiglenes főhadiszállás kispadjáról.
Jenő azóta már a bukaresti venezuelali követség furgonjában menekül tek drónjai elől. Az mtva vezetői pedig ezekben a percekben csomagolják feladásra a kisujjuk felét és seggpirospöttyüket a tarkójuknak nyomott Kalasnyikovok ösztönzésére.
@Bakter:

Megértelek.
Én csak röhögök rajtuk:)))
Az Indexen a legjobb komment: "Rájöttem, ez börleszk!"
@Bakter:

várjál, még rúghatunk magunknak öngólt is.
@taga20: Már megint nem vagy jó ember ismerő. :)
Fidesz híradás: tulajdonképpen döntetlen volt a meccs, kicsit győztünk is, ha azt a három gólt nem számítjuk.
Mint a mohácsi csatánál. Azt is megpróbálták megmagyarázni.
Meg még mi mindent!
@jaegtoer: te azé szoktá meccset nézni? az a 0:3, 3:0! köszönöm ha segíthettem:)
@Knósszosz: DIGI TV, na, ott vannak a jó mérkőzések, hidd el, komám! (Premiere League)
@Knósszosz: montammá... 3-4 hét nyulalom, oszt bárki lerépáz minden itteni áskálást. én is igy jártam, pedig nem is láttam "leszarom" tabletet:-)
öh.
0:3
mandin megírtam (látnok vagyok másodállásban ugyanis), hogy jobban járunk, ha kikapunk ÉS nem jutun be a vb-re, mert nem akarok látni egy második irapuatót.
és lőn
ilyen 'játékkal' a Kiskunlacházát vagy Galgamácsát meg lehetne verni (ha nem isznak be előtte a 'lacháziak), de egy romániát, hollandiát, esetleg csoportkörben egy német, stb. válogatottat soha. így volt jó.
ezt a pofont megkaptuk, orbán szarul alszik, meg az esküvőn sem lesz olyan a szája íze, ballai attila megint írhat egy térdből fejbőrig benyalósat, mint ma, csányi hümmög egy sot az mlsz élén - és...
...és ha akarnak valamit, akkor meghagyják egervárit. ha nem hagyják ott, akkor visszasüllyed a foci cirka a tizenöt évvel ezelőtti színvonalra.

UI: az uefa meg fogja baxni a románokat. a himnusz alatti füttykoncertet talán kimagyarázzák, bogdán szemébe a zöld lézert már nem. a görögtüzeket és a hanggránátot(!) sem.
@jaegtoer: Majd az észtek ellen! Sárkány ellen sárkányfűt, kérem szépen! Rezsimcsökkentés..megaf@szom Tónival!
@Knósszosz:
Szia Knósszi!
Nézted?
Most ocsúdok.
@Secnir: Azért megadtuk nekiek a háttal állással..csak így tovább, ki a (perszonál)Zúnijóból Erdéllyel!
@Mariann19: Miből kellene..összenő, ami összetartozik, igaza lőn Viktornak és Knósszosznak: Pályát ide, százakat, ezeret!
@Penivaldes: én ímádlak:) ne hallgass senkire, semmi nem igaz abból amit az irigyek szóltak... :)
@taga20: @Dr. jenőke (jenőke): @Orica Középföldi: @jaegtoer: @Bakter: @Knósszosz: @Megdobbent: @Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"Magyarország jobban teljesít.."--egy közepes teljesítményű román csapat ellen...
a százmilliárdokkal támogatott fociakadémiák és 'stadionépítővezérgenyák' szégyenére!!
@Mariann19: miből? votál az utosó 30 évben nb1-es meccsen?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Hogymitnem írtam! Nem pályát, stadijonyt, mert Vikitor a kerál, mit kerál, fárajó!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Hidd el nékem ó hatalmas efendi, hogy a focit én is szeretem!
De mivel az itt nincs - legfeljebb az ezerszeresen higított változata fésűre és papírzsebkendőre D-Moll -, ezért maradnak az olyan bajnokságok mint amit említt él, meg a spanyol és a többi európai szint.

A többi mese és Csányi a román arénában búslakodva... a seggfej.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Semmi cziki és felelősségrevonás, csak bactatás... barátilag... bazmeg!-:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Pályát ide, százakat,ezeret."
Nincs mese! Grosics Akadémiát!!!!
Koko stadiont!!!!
@taga20: Inkább talizzunk mondjuk itt és beszéljük meg személyesen. :)

www.kattars.hu/
Ez mán mekkora égés, megen:
"Sokak élete meccse lesz a mindjárt kezdődő Románia–Magyarország vb-selejtező futballmérkőzés. Az ellenséges hangulat ellenére a magyaroknak higgadtnak, türelmesnek, megfontoltnak kell maradniuk Bukarestben. Az eddig erőn fölül szereplő magyar válogatott bravúrra készül, megcélozhatja a 2014-es brazíliai világbajnokságot."
sportgeza.hu/futball/2013/09/06/mi_donti_el_a_magyar-romant/

Jaja, a pótselejtező pótselejtezőjét tán!
@Mariann19:
Szia!-:)))
Néztem, de én nem ocsúdok.
Csalódott vagyok, méghozzá nem kicsit:((
Én azt hittem, legalább ötöt kapunk, erre tessék: csak hármat!
Sose fogadok!!
csak egy komment:
megvárom mit mond a Szöllősi a 442-ben, aztán én is újragondolom ezt a magyarfoci témát.
szemét gyurcsány! így tönktretenni a focit! meg még a haha-sok is! kurva egyetemek! csak viszik a sok pénzt! meg az egészségügy! feneketlen bendő! de majd most! msjd most! a viktor csak rendet fog tenni! - vakami ilyesmikről fogok elmélkedni. ;) 15 p
..így múlik el a világ dicsősége! (valami gloria mondit ipse!)
Ugyanitt közpályáztatás indul, zárt kiírással, a nyertes adó- és bankszámlájának helyes megtippelője tejelhet és mindenki jól jár (Mo. ismét te(l)je(l)(has)ít!)
@tristen2005: Ez jó, ez műxik! De mi lesz, ha egyszer végleg visszavonul?
Ja, ott lesz még a libás, nem?
@Secnir:
Baj van, baj!
Egervári Sándor is úgy járt a magyar válogatottal, mint a nászéjszakáján csütörtököt mondott rendőr főtörzsőrmester, aki a szolgálati fegyverét ráfogta a lankadt pélójára "állj, vagy lövök" felszólítással.

Dzsudzsákéknak kébé ennyire volt hasznos a felszólító mód, hogy basszátok meg, csinájjatok mán valamit.
Csináltak, maradtak lankadtan, az kényelmes.
@Knósszosz:
Szegény Dzsudzsékáknak nem magyarázták meg érthetően, melyik térfél kié.
Össze voltak zavarodva.
Ja, meg színtévesztők, ez baj a labda átadásnál.
Nem mindegy, hogy sárga vagy fehér a címzett.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): azé azt mindenki vágja, hogy kibaszott nagy kiráj vagyok felcsúton, de a világ kibaszott kemény! na ez vot ma bukurestibe:)
@Knósszosz: Dzsudzsi még csak-csak tette vóna a dúgát, de ez a Böde pl. nem volt egy szabályos mozzanata!
Bezzeg a Frajiban (sincs:-)!
@Mariann19:
szia!
vélemény a játékvzetői 'érából'?
@gazoló:
Nem hiszem el, hogy nem nézted a meccset! Döntetlen volt, csak a hülye románok rúgtak három góllt
@taga20: ..és Szíriában még nem is járt mostanság!
Mondjuk, lehet, megdől a romaán kormány a jövő héten?
@Dr. jenőke (jenőke): Ja, eldöntetlen..hogy most akkor focizzanak, vagy fokozzák az izgalmakat, mi? :-( lehet, előbbi nehezebb lett vóna tán:-)
@Knósszosz: öcsém ez a zrikálás kurva jó:) de szerintem ez a fasszopás ami az utóbbi évekbe megy(30év) az kontraproduktív! itt az eredmény:)
@Mariann19:
Igen és még volt olyan is köztük, aki pirossch balettcipőben halt szörnyet tizenöt másodpercre a pályán egy beköpött rágógumitól, azokat hogyan azonosítja be az ember, hogy a sajátja-e?

Én jól szórakoztam, komolyan. Röhögni jók ezek a magyar meccsek, de ha sportra vagyok kíváncsi akkor vizes sportok, kézilabda és F1.
A többi nem annyira érdekel, de mongyuk a tenisz még szóba jön, kölyökkoromban sokat néztem és Borg neve a mai napig jól csöng a fülemben.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): az kurvaisten, pedig szerintem csak gondolt a románokra:)
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130906-a-magyar-labdarugo-valogatott-siman-kikapott-a-romanok-ellen.html

A kommentelést nem kellett volna a meccs alatt tiltani és törölni a hozzászólásokat.
Ha Knézy megtehette magának az M1-en a keresetlen szavakat, akkor talán egy sokkal függetlenebb médium felvállalhatta volna a szurkolók elkeseredett hozzászólásait. - Igen, sok vélemény összefüggést keresett a politikával, csak az a gond, hogy nem igazán kell keresni azokat az összefüggéseket, mert meglehetősen nyilvánvalóak.
Egyébként fenntartom magamnak a jogot annak a költő kérdésnek a feltételére, hogy lehet-e a foci a fidesz veszte?!

ennyit az Origoról!
A magyar foci -lehet mondani-, mára mémileg összefonódott a kül-és belpolitikával.
Én nemigazán szeretem ezt a sportot, a vandál és agresszív szurkolótáborokról nem is beszélve. Ennek ellenére, most idebent mégis valamiféle szomorúságot érzek. :-(
@Knósszosz: mennyit izgultam anno egy björg mekkenro mecsen:) kurvajóvot!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

nézd meg egyszer a Böde mozgását, hogy életében nem sportolt az biztos, öregapám tolta úgy a talicskát!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A fraji az a fradi?
Az sincs!
Csak B meg a közepe árpádsávval és betyársereggel, meg sok hurkával a kopasz tarkón 60-as ikúval.
Itt Kispesten is, a Home-véd szurkolókkal szintén.

Elsötétítés és ablak bedeszkázás, mikor meccs van épp. Foci meg a fasorba se.
@huzzadneki shakespeare: és mi a tárgya? a szar vagy az esküvő?
@gazoló: Szia Gazoló!
A játékvezetés?
Lakonikus leszek.
Nem szeretnek minket a világon.
Ez a spanyol sem.
Knézy már előre mondta, hogy ellenünk fog itélni.
@huzzadneki shakespeare:

Én meg attól érzek szomorúságot, hogy Salgótarjánban felmondott 4 altatóorvos, kvázi megszűnt a várólista, nincs műtét.
@Dr. jenőke (jenőke):
tényleg ,ha jobban fókuszálok...győztünk wazz,jól megmutattuk nekik!
@huzzadneki shakespeare: @tristen2005: @Mariann19: @Knósszosz:
Már ne is haragudjatok, de megérdemlitek, hogy kicsit lebaccalak benneteket!
Ilyen fosra, ennyi időt elbaszni?
Semmi hasznosat nem bírtatok 2 x 45 percig tenni?
A seggeteknek, a tévé előtt meresztése, nem csak hüledezés 11 falábú alázása előtt?
Ez nektek jó?
Ne'már, hogy kétséges volt, hogy szarrá aláznak megint bennünket??
Az Etióp válogatott 32 kg-os, tehénszaros pályán edzett, 3 hete egy normálisat sem vacsorázott csatárai is szarrá verik bármikor az "aranylábú gyerekeinket"!
Eveztem egy frankót ismerősökkel, kajáltunk egy jót, majd egy kis rohadtmocsokmultiamerikai vegytiszta bourbont kortyolgattunk.
Melyikünk bacta el az idejét???
@Orica Középföldi:
Félreértés ne essék: marha nagy ívben leszarom/nám ezt magyarballt, ha nem öntenének ennyi pénzt bele a főcsatár nyíltan vállalt nyomására.
Az egyik lap levelezési rovatában írta valaki, hogy a Videotonhoz "odavitték" a MOL-t szponzornak, és amikor a csapat leigazol valami "szupersztárt", akkor másnap emelkedik a benzin ár. Hát aztafaszomat, azt. (azt hiszem ez lesz a jelmondatom magyarball ügyben)
@Mariann19: Ez a knézy egy mentalista:) gondolom az asszony is így gondolja!
@Knósszosz:
Nálam z első a kézi, de az nagyon.
Aztán minden vízisport, szégyellem, de az ökölvívás is.
Nem sokára indul a kézi, csak nekem nem Digi TV-m van, és a jó meccseket a Digi közvetíti.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Melyikünk bacta el az idejét?"
MI !!!!!
Miért nem szóltál idejében, hogy hagyjuk már a fenébe azt a "remény hal meg utóljára" életfilozófiát?
Egoista!
@Mariann19:

Kéziben megkedvelhetének végre! A férjed véleménye érdekelt volna..Hogy hogy megnézted?
@taga20:
Ugyan! Szerintem neki a Hulk jut eszébe róla...
Vagy az ISTEN, HAZA, CSALÁD!
Az Isten....
Hazavágja....
... a CSALÁDi tűzfészekben.
@taga20:

mondta is neki, és ment a listáról!
@taga20:
A magyar foci "eredményei" nem a zrikálások következményei. A kritika ha kontraproduktívitást okoz, akkor a kritizált izét/valamit el kell temetni, jó mélyen, hogy majd 1000 év múlva egy Schliemann se találjon rá.

A kritikának ösztönzően kellene hatnia és nem besértődni köllene tőle. Különben leszarom a magyar focit, ma is csak röhögni ültem le. Ha tetszik csak védd, de sokkal hasznosabb dolgokkal is tölthetnéd az idődet.

Nem piszkálásképpen mondom, de kétszer negyvenöt perc egy jó könyvvel, fényévekkel szórakoztatóbb mint ezt a vergődést végignézni. Most persze én is megnéztem, de ez utoljára vagy tíz évvel ezelőtt fordult elő velem, nincs időm ilyen szarokra.

Inkább olvasom a blogot például.
Egyébként qrvára nem értetek semmit. Ez egy bazinagy világösszeesküvés a magyar egyedi gazdasági sikerek miatt, ami egy alapvető fizikai törvényszerűségre épül: a taszításra. A fehér mez taszítja a fehér labdát. Tehát a zúnió a fifával és persze Bajnaival összeesküdött a rendhagyóan sikeres magyar kormány ellen, amit a foci alantas felhasználásával hajt végre. Benne vannak még az illuminátorok, meg a feltételesenszabadkőművesek és zsinagógáslovagok is. No meg Bajnai. És Gyurcsány. Továbbá Bajnai.
(A meccs végén kiakadt a set top boxom is, csak szürke képet volt hajlandó adni. Le kellett resetálnom. És ez most nem vicc.)
@Mariann19:
Online tévékről nem teccett hallani?
Segítsek, vagy menni fog?
Ecceri informókus vagyok csak, hátha... ha már csodálója lévén iszom szavait, kegyed éleslátásának!
(Hűűűűű... ez majdnem olyan hormonzavarosra sikeredett, mint a vérnyuszi...)
@taga20: az esküvőre nem hívtak, de lehet, hogy el se mentem volna! :-)
De ha jól tudom, annak idején engem is abban a Margit körúti templomban kereszteltek meg.
Tényleg, kezdek rá büszke lenni! :-)))
@Mariann19:
MERT ÉLHETETLENEK VAGYTOK!
Persze a mazochista típus még be is tud ezen sértődni... :)))
@taga20:
Bizony!
És volt egy barátnőm akkor, aki megzavarodott a Björn Borg áfter sév illatától, amit magamra locsoltam.
Nem tőlem, a pacsulitól... szép emlékek
a 3:0 után azért kíváncsi lennék az örömanya ábrázatjára?:)
@Knósszosz:
Nyaltál volna helyette... legalább Mariann vigyorgott volna... TE, TE NYALIGÁTOR! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azt hittük, hogy a stadionok négyzete a tudás köbgyöke:) na ezé néztük, bár én a szörüstalpuaknak drukkoltam:) lehet, hogy nem vagyok NERkompatilis:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Volt szerencsém Sebes Gusztávval (és fiával) nagyon sokat beszélgetni, mert abban a házban volt trafikja (nocsak! trafikja!!!), ahol laktam. Fociról, meg mindenről.
Én közömbös vagyok a focira, de a jó szóra nem. Ha másoknak ez szórakozás, megérdemlik, hogy minőséget kapjanak.
Itt ér valamit Sebes egy gondolata: ne sarlatánok mondják meg, hogy hogyan kell focizni, és ne döntsenek abban hatalmi szóval, hogy ki focizzon.
@Bakter:

Én ennél sokkal rondábbat gondolok.
@gazoló: "A férjed véleménye érdekelt volna."
Képzeld, nincs véleménye.
Átmentem, megtárgyalni a meccs fejleményeit, és érdeklődéssel nézett egy filmet.
Ámulatomra csak annyit mondott, hogy dilettánsokra nem pazarolja a figyelmét, és elmélyült továbbra is a tv adta egyéb gyönyörűségekbe.
Így sajnos nem tudok erről beszámolni.
@Knósszosz:
Nyaltál volna helyette... legalább Mariann vigyorgott volna... TE, TE NYALIGÁTOR! :)

@huzzadneki shakespeare:
Bammeg... Na... kéresd még magad! :))
Helyedben tagadnám...
Engem Sopronban próbáltak téríteni, de szerintem lepörgött rólam már az is. Azóta is vízálló vagyok... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Na ne izgass már fel, jó?!
Én nem azért néztem, mert érdekelt a maghiare foci sorsa akár ezen meccs erejéig is.
Pusztán röhögni akartam és ez sikerült is!-:)

Mostanában szerencséd van, kurva jó lehet ilyen fasza időben a vízen!
@Knósszosz:
Ja... nem dilis volt, az OPNI teniszcsapatából???
Vagy a 2 liter Krásznaja Mockba vadította meg... :)) Orálisan...
@Knósszosz: bocs skacok, de az asszony befenyített, ha nem fekszek vele ako nem mehetek holnap melózni:)
@Orica Középföldi: "Én meg attól érzek szomorúságot, hogy Salgótarjánban felmondott 4 altatóorvos, kvázi megszűnt a várólista, nincs műtét."

Igen, olvastam a hírt. Az aneszteziológusokra nagy a kereslet Európa-szerte, és most a fagyi visszanyalt. Sajnos!!!
@Mariann19:
Nem júpisszi és azon nem annyira mint a Dizsin, sajnos. A kézit én is szeretem meg a vizilabdát is (Szegeden néztem meccseket az uszodában - sokat), sőt, régebben a röplabda is lekötött a tévé elé, de mostanában azt nem látok.

Bolit kinyírom, most olvasom mit írt.
Segítesz??
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hormonzavaros Vérnyuszi most meccs után berohant, aztán el.
"Mert élhetetlenek vagytok."
Igen!
Benned meg nincs egy csöpp empátia sem.
Szegény örömapa hogyan tud holnap felhőtlenül örülni ilyen éjszaka után, ami most következik.
Már nem is a vereség, hanem a féltés hatja át a magyar lelkeket.
@tristen2005:
Piktorunk holnap is backodni fogja az ajtókat...

www.youtube.com/watch?v=P_bnhp46-Gc

ÉLJEN A PÁRT!
CSAK A FIDESZCSÜRHE!
@huzzadneki shakespeare:

De azért az megnyugtató, hogy az edzők 1 millát kapnak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Várj, csak várj!
Nem felejtek. Szalon sörrel foglak kínozni te mocsok! Kikötlek és tölcsérrel öntöm a gigádba, leszek én még méltóságos, csak hagyjam abba!
Rohadék vagyol!:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Graz már riadóztatva, páciens érkezik, kezelés azonnal és hathatósan!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Legalább Mariann vigyorgott volna."
Majd holnap fogunk Nyúllal.
Holnap megyünk a lagziba szembetandemmal, hősiesen átgázolva a kátyúkon.
Meg van beszélve, csak még nem tudom, mit vegyek fel.
Népi ruhát, vagy estélyi toalettet?
A magyar focista mentálisan két dologtól roppan össze: ha tele a lelátó, vagy ha üres...
@Knósszosz:
Lepereg rólam, mint Gábrisról a liberális métely! :)
B+, ennek az Egervárinak, van humora!
„A mai mérkőzést sajnáljuk, de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni az előrelépésünket” – mondta Egervári Sándor.
@tristen2005:
Gumikalapács, kalbász és pálesz kikészítve! Szükség szerint, naponta 3x! :)
@tristen2005:
Mén a Men in Black az egyik csatornán. A kopaszt felfegyverezték: megkapta a Zajos Tücsköt. Kéne nekem is egy olyan. A tenyérben elfér, de a lövése lebontja a fél utcát. Mennék vele kihelyezett ülésre...
@Mariann19:
Dupla nulláson nem gondolkoztál?
A mosógéproboló csávó szavaiból némi megilletődöttséget vélek kicsengeni...
Bezárt az éjjelnappali??? :D
@tristen2005:
Még ment a meccs, amikor ezt írtam:
"Szavalás tótumfaktumiában: a magyarfoci igenis láthatóan előbbre lépett..."

Aztafaszomat, azt. Bezzeg a lottószámokat sosem sikerül...
@Knósszosz: "Segítesz?"
Neked? A végtelenségig.
Mondjuk azt Bolinak, hogy mi ezentúl csakis a helyszínen nézzük a sporteseményeket, mert megtehetjük. Ja, és megérdemeljük.
Nem kell nekünk online.
K + M jelzésű különjáratunk lesz helikopival.
@tristen2005:
Ne'ba! EZT a szart bírta kiröfögni a kreténje??? :D
Végül is... havi 1 misit keresnek ezek a faszkalapok?
Akkor végül is értem. Alul vannak fizetve, hisz ezért a pénzért még Piktort is le kell szopniuk, rendszeresen, nyílt színen...
@Bakter:
Előrébb?
Végül is... csak 3 góllal kaptak ki, amikor 5 góllal is kikaphattak volna!
Amúgy is, a riport végén a parasztja hozzátette legalább, hogy a gyurcsányésabajnai tehet az egészről?
NEM????
BAZZZZZ!
Akkor mi a pöcsért fizetik őket???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Bezárt az éjjelnappali?"
Ejnye! Knósszi késő este szokott főzni, elfelejtetted?
A meccs miatt most kapkod, azért ilyen szórt.
Mindjárt rendben lesz, sör a frigóban.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kapcsolgattam a Digit, kb. három percet láttam a meccsből, de abban benne volt két kapott gól.
Egyébként meg két (kettő) ezer forinttal akartam fogadni a románokra a Tippmixen, de már nem volt rá időm.
Lett volna egy kis öröm az ürömben. :-)
@Mariann19:
Nincs is szebb, mint a lemenő napsugár fényei... Bucuresti felett! :))
Istenkém, látom a zemeim előtt, ahogy Knoszival ott romantikáztok... :)
Brühühühü...
@Mariann19:
Odakozmálhatta a vajas kenyerért, elforrt a házi készítésű, porból készült söre... Csapás csapás hátán... :(((
Szomorú is ez! :)
Riport / Mi történt mi volt a baj ? hát a felkészülés az jó volt de sajnos a Románok meg leptek minket nem arra számitottunk hogy az ellenfél focizni jön fel a pájára.
nem én írtam, loptam, most néztem a hibákat!
@taga20: a fehérnéppel nagyon ügyelni kell! Ha az ember nem elég óvatos, akkor azok bizony hajlamosak megszökni egy síoktatóval, vagy egy katonatiszttel.
@tristen2005:
EZek meg szoktak lepődni azon, hogy van velük szemben még 11 másik csóka, ráadásul egy labda is, ami különösen megnehezíti az egész marhaságot!
Ráadásul valami GÓLra játsszák az egészet... Komolyan, ezek után, már kinek van kedve???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Megint egy rossz pont, gyűlik szépen.
Eddig elnéző voltam, mert egy suliba jártunk, de azért ez nem mindenre mentség, szóval számíthatsz a "jóindulatomra", ha arra kerül a sor.

Bammeg!-:))
Hüle!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Istenkém, látom a szemeim előtt, ahogy Knósszival ott romantikáztok."
Te legalább vizionálhatsz, de mi Bucurestiben lehet, hogy nem látjuk meg egymást a füstbombáktól és a paprika spraytól.
Nem baj. Majd keresgélünk az éjszakában.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Rosszkor kaptuk a gólt."
Nem ilyeneket szoktak nyilatkozni a mi bírálhatatlan mestereink? Biztos van jókor kapott gól ezek szerint.
@Mariann19:
Rendben!!
De legyünk megbocsájtóak és adjunk neki egy utolsó esélyt, bár nem érdemli meg!
Matula bácsi csak csak ladikozik össze-vissza és nagyképűsködik, hogy mekkora ász a szakmájában, oszt assetuggya, hogy a Linux az nem zsíroldó szer, hanem ételízesítő.

Na, erre bízzál te egy mosógépet... ááá, reménytelen a csávó!
@Knósszosz:
Nincs itt a NYÚÚÚÚÚL, valakit piszkálnom kell! :))
Peched van, mert hát Mariann pedig HÖLGY és sokkal okosabb, mint a komplett társaság itt, velem együtt - szóval vele nem merek ujjat húzni... :D

Na, örülj, megyek alukába... JÓ ROSSZAK LEGYETEK!
@Bakter:
"A bíró, amikor belefúj a sípjába, azt nem azér csinálja, mer jó a sípnak. Az onnantól már a mérkőzés!"
Hofi Géza, és igazad van!-:D
@Knósszosz:
ááá, reménytelen a csávó!"
Azt az hogy van, hogy mégis szeretjük?
Te érted ezt?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hűha! De szépet írtál most.
A meccs utáni zaklatott lelkem vissza állt normál üzemmódba.
Ezért máskor is jövök ide.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: anyósom mostani férje, egy Tisza-menti kis falu református lelkésze.
Traktorral nem lehet elrángatni az Echo TV elől!
Mindig azzal hiteget bennünket, hogy meglátjátok, Orbán valami nagyon nagy jót fog majd tenni.
Gondolhatod, pap is meg Fideszes is! :-)
Visszavonulok. Aludjatok jól, jó éjszakát!
@huzzadneki shakespeare:
Erre mondják, hogy különösen hátrányos helyzetű! :)
Orvos látta már???
@tristen2005:
szarból nem lehet várat építeni...meg lehet próbálni szar az eredmény

románia 3 magyarország 0

úgy, hogy a magyarok adták a román csatárnak a labdát hogy gólt tuggyon lőni

ez nem hazaárulás

hungária meg a botrány és hogy szétverik bukarestet

brühüyyy

hát nem kedves?
@huzzadneki shakespeare:
Végül is, amikor megzakkant elmé... izé, egészségügyi állapotára való tekintettel lemond! :D
@Mariann19:
Értem és neked is jó éjt!
Privire válaszoltam, nem kaptad meg?
Holnap ekézzük tovább ezt a felfuvalkodott iny formatikálist, még elbízza magát itten.
Jó?-:)))
@huzzadneki shakespeare:
Pap és fideszes... az valóban baromi jó konstelláció.
Ezt látjuk nap, mint nap (főként mióta beindult a raúzzsika tanév), hogy mennyire.
Egy szó mint száz, ezeket a szarháziakat nagyon fogják kedvelni a diákok és amúgy az egész pedagógus társadalom, a szülőkkel együtt.

Nem olyan soká, ha nyernek jövőre, onnantól maximum két év. Aztán a harr-ak féle gerictelen tetvek le lesznek húzva a történelem klozettyén, a többi szemétládával együtt, akik ránk és a gyerekeinkre lőcsölték magukat.

Mocskos senkiháziak, akiknek a hitbizománya megtestesül a cári familia seggének nyalásában. Fideicomissium familiae... oszt jónapot.

És kazán!
UEFA rasszizmusért magyarokat és lengyeleket megbaszta...most még ez is

brühüyyy
@rodeo36: "hungaria meg a botrány és hogy szétverik bukarestet"....hát igen "...de a három év eredményeit tekintve nem szabad megkérdőjelezni előrelépésünket" mondá Egervári Sándor.Legalább megvan, a szaron kívül miben is léptünk előre
Most már értem miért kell stadion. Én ilyen eredmények után akár százat is építenék. Most komolyan. Minek erőltetni? Van, amikor be kell látni, hogy nem megy, és olyan dolgokra fókuszálni, ami igen.
megáll az idő...

"Az 1999-es forgatókönyvet másoltuk, akkor is egy gyors gólt kaptunk, akkor is a második percben. Hiába telt el tizennégy év, erre az atmoszférára fejben nem sikerült felkészülni."

sportgeza.hu/futball/2013/09/06/megsemmisultunk_bukarestben/
@guma:
Hogyan van ez kérem? O.Piktorék alatt mindig szarrá aláznak bennünket a románok (is)?
Százmilliárdokat öntenek a nemlétező fociba, a külpolitikai fiaskókról akkor még nem is szóltunk... siker, siker hátán!
Ja, tudom: gyurcsányésabajanai a hibás!
ÉRTEM ÉN!!!
Becarok...

SSTEFFYKE!
SSTEFFYKE JELENTKEZZ!

Ez olyan szép és megható és gyönyörű és ... szánalmas. :))

"Íme a "Havasi Bertalan Nyalonc-érdemrend" aranyfokozatának toronymagas esélyese.

„Orbán Viktor miniszterelnök környezetéhez nem is mérhető államférfi, de a futball közegében visszavedlik csillogó szemű rajongóvá”.

(Magyar Nemzet, sportrovat [!!!] vezércikk 2013. szeptember 6.)

A Nemzeti Együttműködésben megszoktuk már, hogy a kormányfő spontán dicsőítésének nincs fölső határa, illetve határ a csillagos ég. Olyan nehézsúlyú versenyzők indulnak nap, mint nap a megmérettetésben, mint Borókai Gábor, Szentesi Zöldi László vagy éppen Obersovszky Péter.

Most azonban találtunk valami olyasmit, melyet igen nehéz lesz fölülmúlni. A fenti mondat a magyar-román meccs beharangozójában (!!!) íródott le, és nem kevésbé erős a fölvezetése sem: „mert nincs időben és térben közel s távol még egy olyan kormány, kurzus, amely ennyire látványosan és kitartóan elkötelezte volna magát a sportág mellett”. Továbbá a folytatás se semmi: „Orbán Viktoron és kormányán egyre kevesebb fogást találni. Tavares, Reding, Olli Rehn, az IMF, a túlzottdeficit-eljárás lassan a ködbe vész, az pedig kevés, hogy három iskolába két nap késéssel érkeznek meg a tankönyvek; marad a futball, abba kell kapaszkodni, foggal-körömmel. Persze, Orbán ott is épít, és e tevékenységet mondjuk Gyurcsánynak igazán semmilyen színtéren nem lehetett felróni, a Puskás Akadémia csapata sem véletlen számgenerálás útján jutott fel az NB I-be.” Stb."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130906_Szoljanak_ha_ennel_is_nagyobb_Orbannyalas
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

baj lesz itt, ha már reggel így "megkívántad" :D
komoly hiányod van, ha már ilyen szöveg megszédít...
akadozik a gépezet. pedig időbe kinevezték az útbiztosokat, akár feltűnés nélkül is elintézhették volna. hiába. ennyire képesek. ezek is. toldás-foldás, az is megkésve.

de ez azért teljesen aranyos:

"_Egervári sajnálja a szurkolókat, de a súlyos égés nem kérdőjelezheti meg az elmúlt 3 év eredményeit._"

Sandri, drága Sandri, legalább ezt ne mondtad volna! milyen eredmények? milyen eredmények?!!
Tényleg áruld már el, hogy a magyar fociban milyen eredmények születtek azonkívűl, hogy egy hatalommániás, a hatalomba félnótássá belehülyült műveletlen ősbunkó saját kedvtelésére stadionokra szórja kurva nagy válságban a nehezen összecsordogált és rekvirált közpénzt?! Milyen eredményről beszélsz sandrikám? virítsad már, ne haljunk meg hülyén, vagy már az is eredmény, ha működik az anyagcseréd? ebben lehet valami, mert tegnap nagy beszarás volt!
Jaaaa! futballozni, focizni, labdától, ellenféltől nem beszarni mikor tanultok meg?

eredmény...? nabazmeg?!

még jó hogy nem szokott érdekelni a foci, csak mint legfeljebb a főköcsög Főnök kedvenc költségvetési kiadási tétele. Mert az utóbbi 3 év eredménye ez, ti focisták, meg te sandri elmehettek a büdös holdkóros hívogató picsába ezen a szép napsütéses szombat reggelen, szeptember 7-én anno Domini 2013. Eredmény?! naaajaaaaa!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"A végeredmény nemcsak ő(ke)t minősíti, hanem minket is, akik mindezt (most éppen a Pető Intézet krajcárjainak Felcsútra gurítását) szinte már természetesnek vesszük. Az igazság – ahogyan egy emelkedettebb történetből tudjuk – szabaddá tesz. Ez viszont, ami most van, inkább aljasít."

nol.hu/lap/allaspont/20130906-aljassa_tesz
@guma:
Próbálkozok, na... Most ez mé'fáj neked??? :))
Arany bogaram egy echte anti-istennő!
Valahogy így nézhet ki:
encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS5YZoIvj7EnQsLFE8wxIRY_eQfKCTNY2rvZEgpCvShmSL8L8-w
Persze H. Berci szervilis viccbajnok keze alatt, a Párt és a Qrmány legnagyobb dicsőseggére.

Ez is aranyos, ráadásul igaz:
recenzor.blog.hu/2013/09/06/elhizott_luzerek_menni_szopni_romania
@jaegtoer:
Ennek a falábú díszfasznak, aki szaros 1 milliót(+ aprók még) keres forintban, valaki már megemlíthetné, hogy a focinak nevezet játékot GÓLRA játsszák.
Nem magyarázatra, ahogy ŐK megszokták.
Meg persze nem azt, amit ők focinak neveznek.
@guma:
TUDTAM!!! :)

Amúgy oktatás témában - egy német oldalon találtam ezt:

www.pi-news.net/wp/uploads/2009/09/fdp-nrw.jpg

Ráadásul igaz... Mi errefelé haladunk.
@jaegtoer: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

mert nem értettek meg semmit a kormány gondolatából...

Tóbiás József (MSZP): Ez a kormány azt ígérte, hogy az adócsökkentés kormánya lesz, ehhez képest nőttek az adóterhek.

Obersovszky Péter (MTV): Ez az önök véleménye, a kormány mást gondol.
444.hu/2013/09/06/ket-mondat-a-koztevebol/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

azért ez egy igazi gyöngyszem napjainkból

Romániába tartó szurkolók álltak meg cigány diákokat fenyegetni

444.hu/2013/09/06/romaniaba-tarto-szurkolok-alltak-meg-cigany-diakokat-fenyegetni/

és a rendőrség:

Valóban megállt a szurkolók busza a cigány diákok iskolája előtt, de csak énekeltek egyet

444.hu/2013/09/06/valoban-megallt-a-szurkolok-busza-a-cigany-diakok-iskolaja-elott-de-csak-enekeltek-egyet/
Az Egervári-korszaknak ezennel vége, írja a Magyar Nemzet. Vagyis tudjuk ez mit jelent.
Még életemben nem néztem meccset, nem érdekel ez a sport, de tegnap fogadtam volna öreg barátommal, kikapnak az aranylábúak.

Ő nagy drukker, de mégse jött össze a fogadás, mert szintén a kudarcot saccolta. Ő ismeret,hozzáértés én vaktyúk alapon:)

Így végigkövettem az Indexen.
Olvastam hogy kopik az aranyfüst a botlábakról, milyen nagyszerű szurkolótáborunk van (nekünk is).

Az esemény koronája a NER-kompatibilis szöv.kapitány nyilatkozata volt.

Már csak azt nem tudom, mit fogunk csinálni a stadionokban, mert focizni - láthatólag - nem.

Kéne ide egy Zeiss-beruházás, nagyítókat gyártani, hogy lássuk az eredményeket.
@guma:
Tudod az a szégyen, hogy ezek a szarháziak a dolgos, tanuló cigányt, a gyerekeket vegzálják. Ha egy hangyafaszni vér lett volna a pucájukban, akkor a helyi cigánytelepnél, a putriknál álltak volna meg a busszal. Ja, hogy akkor szarrá lettek volna alázva, mint a meccsen? Há'persze...
FEHÉR CIGÁNYOK EZEK!
@V-PORT:
Selyemzsinór, újsággal elküldve. Fogadjunk, Ráhelka esküvőjére is összetépték a meghívóját! :))
Majd Népünk Rettenetes Nagy (és magas is) Jótevője személyesen fogja irányítani ezentúl Magyarország válogatottjának a felkészülését!
Ösztönzőleg kisebb-nagyobb "felajánlásokat" is tud tenni, hogy az ideológiailag nem megfelelően "elkötelezett" focisták, milyen kőbányában tudják megérdemelt penitenciájukat leróni...
A csapat már türelmetlenül várja a Vezényló útmutatásait...
@Penivaldes:
Ezek az örökös offolások... kész vagyok tőletek... Állandóan itt bonyolítod a randijaidat... :D
Én nem értek a focihoz, de ifi után itt valami kisiklik. Nincs példa előttük. Dzsudzsák? Eladta magát, csak, hogy több autót tudjon összetörni.
Ott van Portugália. Kis ország, a gazdasága sem erős, és mégis jó a focija.
@V-PORT: Most már csak egyet nem értek. Ha itthon "zártkapus" meccsen nem kaptak ki ennyire, akkor mi a rosseb változott meg?
Hogy lehet az, hogy a Szalai, akit kint istenítenek, a Dzsudzsák, akit kedvelnek az oroszoknál egy árva kurva helyzetet nem tudott összehozni?

Vagyis hát értem. Hiányszik még vagy nyolc másik, aki kiszolgálná, de legalábbis összejátszana. Merthogy ez csapatsport. Állítólag.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Döbbenetes az a találat. El kéne küldeni Rózsikának.
@V-PORT: Akkor itt lehet a bibi, mert mi jobban teljesítünk, mint Portugália:-))

Lásd még:"Orbán Viktoron és kormányán egyre kevesebb fogást találni. Tavares, Reding, Olli Rehn, az IMF, a túlzottdeficit-eljárás lassan a ködbe vész, az pedig kevés, hogy három iskolába két nap késéssel érkeznek meg a tankönyvek; marad a futball, abba kell kapaszkodni, foggal-körömmel. Persze, Orbán ott is épít, és e tevékenységet mondjuk Gyurcsánynak igazán semmilyen színtéren nem lehetett felróni, a Puskás Akadémia csapata sem véletlen számgenerálás útján jutott fel az NB I-be" (MNO)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na lo reggelt, es csanyi eme lesszrol meg nem is beszeltunk, tolhatja vezenylonak a maradek banki resztvenyet, kell a kedves beteg vidamkodasara az osztriai vendeglatasra, meg a zasszonya erett ara lany stafirungra
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

szégyen ez akárhogy nézzük...
amikor a tanároknak bújtatni kell a gyerekeket?!

hol élünk?
mi az, hogy csak énekeltek?
az igazgató meg annyira igazgat, hogy nem tudja miért küldi a tanár az asztal alá a nebulókat???
stb, stb,

hányinger egy bagázs...
@Orica Középföldi: folos, nem tud olvasni, es nem is ismeri a kepen levoket, mert kulonben nem lenne ekkora orbitalis faszkalap
Miért szar a magyar foci? A saját szememmel láttam amikor Varga Zoli, megmutatta a felnőtt, profi futbalistának, hol kell megrúgni a labdát, hogy oda érkezzen a labda, ahol áll a faszi! Ő 10-ből 10x oda rúgta, ahol várta a Zava! Ezt tényleg 25 éves korba kell tanitani??? Na ezért szar a foci nálunk! NINCS KOMOLY EDZŐI GÁRDA! Alibi edzők, alibi focisták!
@guma:
A rendőrség meg asszisztált hozzá, hisz (gondolom) autóval biztosították a vonulásukat... Remek...
@magándemokrata:
MIRŐL BESZÉLSZ ÉDES TESTVÉREM??? :(
1 milliós havi fizetést garantálnak nekik.
Nem lehet ilyen a NER-ben, hisz alibiből honnan lenne havi 1 misike?
@magándemokrata: Egyáltalán nem itt a probléma.
A probléma ott kezdődik, hogy a labda gömbölyű és gurul. Aztán ott a pálya. az túl sima.
Nem a focistáink a hibásak, csak kevés a pénz. Még több pénzt a fociba! Kevésbé gömbölyű labdákat! Még több stadion kell!
Még több elnököt az MLSZ-be!
Minden nap váltsunk le egy szövetségi kapitányt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha nincs tehetség, tudás, adhatunk nekik 100 milliót, akkor sem fognak gólt rúgni! Ez is egy szakma, szakember kell! Ha nincs, hozni kell, és hagyni kinevelni egy, két korosztályt! Varga Zoli megpróbálta, tudjuk, hogy ment el az "istenifradiból" mint edző!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

tegnap éjjel a sportklub tévén volt a beszólás című műsor, na a riporter az gyalázta a fijjugat, az egyik betelefonáló megjegyzése,
" ha marad az egy null, az olyan mint a döntetlen" persze, az apádfaszát, kettő nulnál meg mi vezetünk?:)
@CSENDES: Végül is, amit te irsz az unortodox, és tudjuk jól, hogy az az igazi!:)
@tristen2005:
Mazochista vagy, hogy te ilyeneket nézel?
Amúgy várj, elképzellek:
Bőrszerkóban beülsz a kecskevérrel felrajzolt pentagramma közepébe és három fülzsírgyertyával vuduzol? :)
@magándemokrata:
Ha ennyi idő alatt, ennyi pénzt beleölve, ennyire tellett csak, hagyni kéne a francba az egészet, inkább űrkikötőt építsenek belőle, hátha jönnek a Szíriuszról "rokonok" és akkor kell a leszállóhely. Annak nagyobb a valószínűsége, minthogy falábú gyermekeink csapattal kijutnak az európai ligák 16. élvonalába is...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

hüle gyerek, itt cseteltem veled, közben ment a müsor!:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Megette a fene azt a brazíliai vébét, nem ez bánt igazán. Az fáj, hogy tegnap este nem a román válogatott alázott meg minket - hanem a magyar.

jobbegyenes.blog.hu/2013/09/07/a_szegyen_napja
na itt a baj, rosszul találtam el a labdát? B+, mást nem is kellett volna eltalálnod!
"Nagyon nagyot hibáztam, sajnos nem tudom semmissé tenni. Azt beszéltük meg, hogy az első percekben próbáljuk meg átívelni a középpályájukat, ezt akartam tenni, de belsővel rosszul találtam el, ha bárhogy máshogy belerúgok egy jó nagyot, és kimegy a stadionból, az sem baj. Sajnos rosszul találtam el, ez pedig döntően befolyásolta a mérkőzést."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igazad van! Csak olyan szar, nézni az, EB, VB, BL-t, olyan tét nélküli, nekünk.. Nem akarok én világ verő csapatot, csak olyan svájcit, de gazdaságban is!!!
@tristen2005: Olyan van, hogy rosszul találnak el egy labdát. Ez nem baj. Előfordul ez nagyobbakkal is. Lásd: Beckham, stb.

A baj itt van: "Döntően befolyásolta a mérkőzést!!!
????? WTF
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

orbán facebook oldala

Ede Gracz Kb 500 évente születik egy hazában egy ilyen tehetséges ember, hazafi, ehhez mérhető emberek, Széchenyi, Kossuth... voltak. Isten éltesse sokáig Miniszterelnök Úr!
Tetszik · Válasz · 336 · szeptember 2., 11:28
@tristen2005:
Hiszi a vudupiszi!
A bőrszerkó és a kecskevér stimmelt akkor? :)

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A köménymag elég sötétre sikeredett odakint, bemutatták, hogy büdösbunkó magyarok vagyunk csak, akik beszabadultak a nagyvárosba...
Szégyen, hogy cseppnyi méltóság se szorult beléjük, mint a marhákat úgy kellette terelni őket.
Sajnos azt kell mondjam, zseniálisan csináltak szánalmas ökröt belőlünk a világ előtt a románok. A magyarok, mint bumburnyák barmok, hőzöngve vonultak... :((
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A linket nem nyitom meg, de a két mondattal maximálisan egyet értek! Törekedj, hogy minél több ilyen mondatod legyen! Mert ez a szin tiszta igazság!
@tristen2005:
Végképp nem nézek olyan szart, még lehánynám a számítógépemet...
A szervilis csicskák táptalaja, nevetséges és szarrágó egyedek kinyilatkoztatási pontja.
A majomnak az oldalát aki kezeli, az sem egy álommeló! :))
Az én szememben a szarszippantó kisiparos messze rangosabb és hasznosabb egyén, ráadásul valamivel gusztusosabb munkája is van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"olvasom, hogy tegnap éjjel Sepsiszentgyörgyön a Magyarországról érkezett szurkolók egy 8-10 fős csoportja helyi magyarokat – köztük egy művészeti fesztivál résztvevőit - vert meg, akiket csak a román rendőrök (!!!) közbelépése védett meg a még alaposan helyben hagyástól. (Egy helybeli jó barátom sajnos megerősítette, hogy a hír nem rosszindulatú kacsa.) Ezt is ki lehet magyarázni, biztos vagyok benne, hogy lesznek, akik megpróbálják majd. "

???? Ehhez is hozzászólhatnál.
@CSENDES:
Komment a 3szék oldalról:

"A tavaj meg az idén is ugyanaz történt. Több ezer magyar huligán beordította Csobánia központját, köpködött, káromkodott, xenofób felíratozású cuccokkal akart igazságot teremteni. Ezek szurkolók ? Nem. Üres bőrfejű alkoholista neonácik. Szégyent jelentenek a magyar nemzetre és az ellentáborban nyerítő román csobánok a saját nemzetükre úgyszintén. Meg kellene érteni, hogy ez nem honfoglalás hanem egy rohadt ócska focimenccs. 22 ember szaladgál egy bőrdarabért amit a hálóba kell bejuttatni. Ezért ordítunk, kapunk agyvérzést, szívrohamot, epilepsziás krízist, leáll vagy feláll a falluszunk, káromkodunk, huuuuuuőőő, dögöljön meg a másik, tapossuk el a férgeket, mindenki bozgor, mindenki cigány ! Szép volt fiúk, jövőben ugyanitt és ugyanígy, fejlődni antropológiailag pedig tilos ! Maradjunk a bőgőmajmok szintjén és akkor lesz békés együttélés, kölcsönös tisztelet meg egyebek. Huuuuőőőő !!"

www.3szek.ro/load/cikk/63235/osszetuzesek_a_bukaresti_meccs_elott
"Na és ki issza meg ennek is a levét. Hát mi, romániai magyarok. Még nagyobb lessz a magyarellenes hangulat."
@GeoCracker:
A kolompzúgás meg ma lészen. Körömrágva várjuk...
@GeoCracker: És? Kifestették előtte az anyakönyvvezetőt? Akarom mondani a hivatali helyiséget?
@magándemokrata: Köszi. Egyébként nyugodtan megnyithatod. Szerintem találsz majd még benne olyan mondatokat, amivel szintén egyet fogsz majd érteni.
Bakker, az egervári nem normális! ilyen körülmények között ezek a játékosok még nem léptek fel? Szalai, Hajnal, Dzsuzsdzsák, 50-60 ezer ember előtt játszik minden héten?

- Nem szeretném, ha magyarázkodás lenne, nem is bontanám ki az okokat, de ilyen hangulatban sok játékosom nem lépett még pályára. A román csapat lényegesen jobban játszott, mint Budapesten, gyakorlatilag ugyanazok a futballisták most teljesen másképp teljesítettek, mi pedig lényegesen gyengébbek voltunk - nyilatkozta a szakember a találkozót követő sajtótájékoztatón.
@rodeo36:
"UEFA rasszizmusért magyarokat és lengyeleket megbaszta"

meg most a románokat is meg fogja. nem kiscit
-magyar himnuszt kifütyülték és halkabban játszották, mint a románt
-bogdán szemébe zöld lézerrel világítottak többször a meccs folyamán
-tűzijáték használata
-HANGGRÁNÁT(!) használata miatt...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na jó. Ellenben Bukarest egy pettyet arrébb van, mint Sepsiszentgyörgy.
Miért kellett ott IS balhézni? Ráadásul a magyarokat verni. Vagy azok a Bajnai-gárdisták voltak akiket ezek a harmatos szurkolók vertek?
kajánka
2013.09.07 09:30
@őszinte
Már tegnap megtörtént a vagyonegyesítés!
"Orbán Ráhel már tegnap szép csendben férjhez ment
A XII. kerület anyakönyvvezetője volt az a szerencsés, aki a polgári esküvőn összeadhatta Orbán Viktor legidősebb lányát és vőlegényét, Tiborcz Istvánt. A szertartáson rajtuk kívül csak két tanú volt jelen."
őszinte
2013.09.07 09:30
Orbán azért nem volt ott, mert az oligarchák a mai napon egyesítik a hatalmas vagyont.
@magándemokrata: bocs!:)

(én igen - itthon kávézom:D)
@CSENDES: de hát ezek gábris jobbikos haverjai!
kicsit álszent a jobbegyenes.
@CSENDES: Lehet, hogy majd utólag festik ki. A képekről. S belefestika Nagy Vezért, amint összeadja az ifjakat.

Kremlinológiailag így lenne, sehogy másként.
@Secnir:

hanggránát, lézer(jani), nézz meg egy Spanyol, Olasz meccset, ez mind meg van, őket ez nem zavarja?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ásó, kapa megvolt. A kátyúzók kezében.
Ma jöhet a nagyharang.
@guma: Nálatok azt a helyet ismerem, jártam arra sokat!
@tristen2005: De a szurkolók nem külön vonattal közlekedtek, hanem helyiérdekűvel?
Mondjuk Bukarest-Sepsiszentgyörgy?
Ma esküvőre megyek :) nemoda !
Nyílt levél Orbán Viktor Úrnak a Magyar Köztársaság Miniszterelnökének

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Először is szíves elnézését szeretném kérni, amiért a nyílt levél címében nem fogalmaztam rendesen, csak tudja, nekünk, fiataloknak még nem sikerült leszokni a köztársaságról. Biztos Önnek is furcsa volt anno megszokni, hogy „Éljen a népköztársaság” helyett „Éljen a köztársaság”-ot skandáljon.

Most szerintem hagyjuk ezt a „köztársaságosdit”, manapság úgysem divat. Ennél sokkal fontosabb dologról szeretnék Önnel értekezni. Engedje meg, hogy mint édesapának, hadd gratuláljak leánya menyegzőjéhez, és ezúton sok boldogságot kívánjak az egész családnak.

Egy édesapa életében mindig felemelő érzés, ha férjhez adja a lányát. Vannak családok, akik évekig kuporgatják össze a pénzt az esküvőre, nászajándékra. Van, ahol a hagyomány szerint, a lány családja állja az egész költséget és sajnos van olyan is, hogy csak bemennek a városházára és gyorsan le is tudják a szertartást.

hvg.hu/itthon/20130905_Orban_Rahel_eskuvo_tanya_Tiborcz

Mai hírek alapján, viszont van olyan apuka is, aki Csabdi és Tükröspuszta útjait felújítja a lánya esküvőjéhez, hogy a násznép zötykölődés-mentesen érjen el a lakodalom helyszínére.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Mint elkötelezett budapesti, ezúton szeretném engedélyét kérni, hogy Sára lányának udvarolhassak, és amennyiben menyegzőre kerülne sor, az Budapesten történjen. Szeretném, ha a násznép átvonulna a „Nagykörúton”, a Hungária körúton, valamint a Thököly úton, és ha nem probléma, érintsünk pár külvárosi kerületet is.

Házassági szerződésben rögzítem, hogy Sára lányát nem fogom Fidesz-ellenes tüntetésekre elhívni.

Ui.: Sajnos templomi esküvőnk nem lehet, mert nem vagyok megkeresztelve. Hogy miért, azt az Ön fantáziájára bízom.

Tisztelettel: Bihal Dávid

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz az Egyenlítő TV facebook-csopo
@magándemokrata: én is csak járok "oda" :DDDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

az lehet a probléma hogy keverik a dolgokat

a színházi életet meccsnek tekintik, a pályán meg művészlelkek focisták helyett
Sajtószemle
Brutális magyaroktól hangos a nemzetközi sajtó

pl Die Welt
Magyar huligánok randalíroztak Bukarestben.

www.168ora.hu/itthon/brutalis-magyaroktol-hangos-nemzetkozi-sajto-118201.html
egy beszélgetés, amit meghallgathatsz :

Hogyan állítható meg a gyűlölködés a lelátókon? A 168 Óra stúdiójában Nagy Csaba és Pungor András.

www.168ora.hu/nagyitas/szurkoloi-rasszizmus-118200.html
@Knósszosz: "Pap és fideszes... az valóban baromi jó konstelláció.
Ezt látjuk nap, mint nap (főként mióta beindult a raúzzsika tanév), hogy mennyire.
Egy szó mint száz, ezeket a szarháziakat nagyon fogják kedvelni a diákok és amúgy az egész pedagógus társadalom, a szülőkkel együtt.

Nem olyan soká, ha nyernek jövőre, onnantól maximum két év. Aztán a harr-ak féle gerictelen tetvek le lesznek húzva a történelem klozettyén, a többi szemétládával együtt, akik ránk és a gyerekeinkre lőcsölték magukat.

Mocskos senkiháziak, akiknek a hitbizománya megtestesül a cári familia seggének nyalásában. Fideicomissium familiae... oszt jónapot.

És kazán!"

Igen, a Rózsika annak idején valóban az MSZMP népes táborát gyarapította.
Én még azt sem tartom kizártnak, hogy zsenge leányzó korában, önfeledten, dalolva traktorozott a virágokkal tarkított lankás dunántúli földeken.

Hogy most Fidesz-KDNP? Khmmmm.....

Én például kis srác koromban nem szerettem a céklabefőttet, most meg úgy eszem, hogy a leve is folyik lefelé az államon! :-))))
Dzsudzsák: "Most csöndben kell maradnunk"

Önvád, csalódás, keserűség jellemzi a magyar futballválogatottat, miután a románok lemosták őket a pályáról péntek este. Dzsudzsák szerint most csöndben kell maradniuk és vállalniuk kell minden támadást.

hvg.hu/sport/20130907_Dzsudzsak_Most_csondben_kell_maradnunk
Kedveseim!
Engem nagyon zavar a magyar labdarúgás terén eluralkodott világvége hangulat.
A tegnap esti mérkőzésen a csapatunk jól játszott, csak az ellenfél még jobban. A jobbtól pedig nem szégyen kikapni.
Jelenleg a románok előbbre tartanak, de idővel majd jobban fogunk teljesíteni.
Véletlen kisiklások nem kérdőjelezhetik meg az alapos sportszakmai intézkedések helyességét.
Fel a fejjel sporttársak!
mindenki előtt nyitva a "pálya" ezentúl:

Képesítés nélküli vezetők is pályázhatnának a közművelődési intézmények élére

Változtatna a múzeumi törvényen egy L. Simon László és a fideszes Gyimesi Endre által beterjesztett módosító javaslat.

hvg.hu/kultura/20130907_Kepesites_nelkuli_vezetok_is_palyazhatnan
És akkor beszakadt a Föld - Nagyítás-fotógaléria

Lehet titkos barlang vagy elfeledett bánya. Talán hosszú ideje szivárgó vezeték, esetleg egy nagyobb esőzés miatt van. A következmény szempontjából lényegében mindegy: ha hirtelen megnyílik a a föld, a kráter válogatás nélkül nyel el mindent és mindenkit.

hvg.hu/nagyitas/20130905_es_akkor_beszakadt_a_fold_nagyitas
@magándemokrata: nem az ő mondatai voltak, egy az egyben másolta onnan ;)
Amúgy a mondattal semmi bajom
a Hócipő hírei:

Ma, Orbán Ráhel esküvőjének napján, a legkevesebb – egyben a legtöbb – amivel az ifjú párnak és Ráhel apukájának kedveskedhetünk, hogy – Deutsch Tamás jó tanácsát megfogadva – nem basztatjuk őket.

--------------

Orbán Viktor elutasította Semjén Zsolt és Balog Zoltán közös kérését, hogy Ráhel esküvőjét országos nemzeti harangzúgás köszöntse. A miniszterelnök azt javasolja, hogy inkább majd a kis trónörökös megszületésekor.

www.hocipo.hu/index.php

ez is onnan:

A magyar nép arra kéri miniszterelnökét, hogy határozottan vágjon vissza a románoknak a tőlük igazságtalanul elszenvedett, megalázó vereségért. Azt javasoljuk miniszterelnök úrnak, hogy első lépésként haladéktalanul húzzon fel a magyar-román határon nyolc-tíz nemzeti futballstadiont. Onnan aztán adott jelre támadhatunk.
@DR. INKVIZITOR: Vegyél vissza!:-))
Ez kicsit erős volt: "A tegnap esti mérkőzésen a csapatunk jól játszott, csak az ellenfél még jobban. A jobbtól pedig nem szégyen kikapni."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Számomra most rossz hirt hoztál.. Ezek szerint nem változik semmi, én naiv!
@CSENDES:

"A csalódást valószínűleg fokozza, hogy még a miniszterelnök is biztos volt a győzelemben, pénteken reggel a Kossuth Rádióban azt kérdezték tőle, hogy román-magyar meccs lesz este, mit gondol, a kormányfő válasza az volt, hogy győzünk és helyreáll a világ rendje."

kurir.hu/elet/elet-hirek/sport/4803-a-kapitany-magyarazkodik-a-szurkolok-balheztak.html

azért a rezsicsökkentés nem marad el
Furcsa pénzügyekben érintett a MÜPA koprodukciós igazgatója

A Művészetek Palotája koprodukciós vezetője, Bátor Tamás előző állásában a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál ügyvezetője volt. A birtokunkba került dokumentumok szerint az általa szerződtetett énekessel honoráriuma 12%-át utaltatta vissza saját Bt-je bankszámlájára.

magyarnarancs.hu/belpol/furcsa-penzugyekben-erintett-a-mupa-koprodukcios-igazgatoja-86453
@CSENDES:
A merjünk....lenni! optimizmus mintáját és a jelenlegi hatalom mindennapi gyakorlatát követve mutattam be azt, hogy lehet/kell a vereséget győzelemként értékelni.
Mi a szokatlan?
@GeoCracker:
hazaviszik azt is?

brühüyyy
befejeztem. további szép napot, de ezeket ne hagyjátok ki:)

www.pupublogja.hu/2013/09/nem-kutba-sz-sz-szemetelnek-csak.html

" El van cseszve rendesen Ráhel főhercegnő frigyének kommunikációja, szinte sajnálnám is a lányt, ha nem lengené be az egész nászt tömény gusztustalanságnak az a penetráns bűze, mely az örömapa otromba harácsolásából és gátlástalanságából fakad.
Merthogy a tűpénzét gondosan összespóroló örömanya a Gellérthegyen vett lakást a lányának, a szomszéd lakást egy stróman nevén a fiának, a vőlegényt is szépen kitömte jólfizető állásokkal, pozíciókkal az apósjelölt, nem lesz itten gondja a fiatal párnak!
Tán még a teljes vagyonelkobzást is megúszhatják, ha egyszer véletlenül normális világ köszönt erre a hányatott történelmű, szerencsétlen országra."

orulunkvincent.blog.hu/2013/09/06/romania-magyarorszag_3
@rodeo36: nem. Törvényt hoznak, h.minden harang az övék.
@bella _ciao: ba+!
azt olvastam:
a MÜPA korrupciós igazgatója
hülye freud...:)))
Azt valaki elmagyarázhatná, hogy miért hízeleg mindenki ennek a parasztnak?!
Hogy lesz egy gazdagparaszt lányának parasztlakadalmából királyi vagy hercegi frigy?!
Döntsük el, hízelgünk-e vagy sem.
@bella _ciao: imádom az optimistákat. Lehet, hogy a szurkolók azért törtek-zúztak, mert boszantotta őket a szar teljesítmény?!
Amúgy cseppet sem lep meg. Még semmi se lett jobb attól, hogy építettek neki egy több tucat létesítményt és kibélelték pénzzel. Ez nem helyettesíti a tehetséget és tudást. Pláne, ha ilyen de facto nem is létezik. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mi van a jobbik már csak elsős gyerekeket mer vegzálni.
Nem vagytok ti magyarok. Európa szégyene vagytok. Bemutattátok Romániában is, hogy az van a fejetek helyén amit az elsős gyerekeknek kihúztatok a gatyátokból.
Ne mond, hogy te nem voltál ott, mert te azzal, hogy állandóan fényezed őket ugyanazt a színvonalat képviseled.
www.atv.hu/belfold/20130906-koranyi-balhe
Kikaptak a fiúk tegnap?
A franciák meg remiztek grúziában. Mondjuk még az eső is szakad este óta. Meg leállt minden. Holnap minden zárva lesz.
Mondjuk itt minden vasárnap ez van:)
@Ni csak ki beszél most: ennyire képesek. A gyengéket, kiszolgáltatottakat bántani. Gábriel fajtája ilyen.
@Ni csak ki beszél most:

Ordenáré csürhe, ordenáré tett. És mindezt büntetlenül:(((
@magándemokrata: en is meglepodtem, ezert meg is neztem, hja kerem, kutyabol nem lesz szalonna
Székelyekre támadtak a magyar szurkolók Romániában

2013. szeptember 07., szombat, 11:37 • Utolsó frissítés: 35 perce
Szerző: hvg.hu

Csütörtök este a román-magyar meccsre érkező ultrák Magyarország feliratú fekete egyenpólóba öltözve rajzottak ki Sepsiszentgyörgyön. Megzavartak egy kortárs művészeti fesztivált, bántalmaztak egy helyi magyar képzőművészt.

A gyászos román-magyar meccs előestéjén több száz magyarországi szurkoló száll meg Sepsiszentgyörgyön és környékén. Jelenlétük "mély nyomot hagyott a helyiekben" - adta hírül az Új Magyar Szó Online magyar nyelvű hírportál pénteken.

Csütörtök este az ultrák Magyarország feliratú fekete egyenpólóba öltözve rajzottak ki a városba. Megszállták a szórakozóhelyeket, hangoskodtak és rémisztgették a járókelőket. A pulzArt kortárs művészeti fesztiválon szóváltásba, kisebb összetűzésbe keveredtek a nézőkkel, majd megvertek egy spesiszentgyörgyi magyar képzőművészt, aki éppen távozott a fesztiválnak helyet adó színházból. A Transindex romániai magyar nyelvű híroldal szerint a Qualitions koncert nézőit vegzálták az ultrák.

Egy szemtanú szerint a szurkolók 70 százaléka békés, de a maradék már szerda óta iszik, és ezért beszámíthatatlan.

A Kovászna megyei rendőrség szóvivője ugyanakkor azt mondta, ők nem kaptak bejelentést semmilyen incidensről.
no comment

Vígszínház: Balázs Péterre nem mertek nemet mondani

Eszenyi Enikő és Balázs Péter egyaránt három szavazatot kapott a Vígszínház igazgatói pályázatait elbíráló testülettől. Eszenyi két nem szavazatot kapott, Balázs Péter esetében ketten tartózkodtak. A bíráló szakmai testület tagja volt Bodrogi Gyula, Piros Ildikó és Csiszár Imre rendező is. Reviczky Gábor írásban elküldött szavazatát érvénytelennek nyilvánították.

hvg.hu/kultura/20130907_Balazs_Peterre_senki_nem_mert_nemet_monda
@CSENDES: Bejöttél a csőutcába! Szóval akkor a metodisták nem szekta? Akkor miért nem kerültek be a bevett egyházak közé, amelyek kiválogatására és a többiek egyházi státuszból kizárására azért volt szükség, mert ezek szekták? (A KDNP és a kormány lándzsahegye, Tömjén Zsolt szerint)
Milyen kár, hogy nálunk a tegnapi meccs előtti napokat a magyarokban nem járta át a sportban szokásos, a jelentős mérkőzések előtti boldog várakozás, a győzelemben való reménykedés, mely érzéseket a nemzeti összetartozás is erősít.
Orbán megalomániás stadionépítései, a látványsportokba belepumpált - a lehetőségeinkhez mérten túlzott - támogatások megosztják a társadalmat. Már-már az ellendrukker jelleg is felütötte a fejét a közhangulatban, hiszen itt nem csupán a sportról van szó, hanem olyan politikai irányításról, amely itt is megosztja a társadalmat.
Ez a hangulat túlnőtt a határainkon is, hiszen románellenes - finoman szólva - attitűdökkel robbant be a magyar szurkoló tábor.
A stadionon belül nemcsak a két csapat szurkolóinak biztatása hallatszott, hanem a nacionalista gyűlölködés mindent elnyomó hangorkánja.
@Kuviklacz: Nem hinném, hogy bármibe belementem volna, "depláne" csőutcába. vannak köpönyeg és csuhaforgatók, ilyen az Orbán család is, főként annak feje.

Először is: Orbán Ráhelt ez a metodista lelkész keresztelte meg. Ki tudja, miért. Tán az anyja kérésére. Akkor még Orbán "térdre csuhások" jelszóval élt. Majd megtért, rosseb tudja mikor, milyen céllal.

Majd "szektává" minősítették a metodistákat:-)WTF

És miért van az, hogy az Orbán-hívők 75-80 százaléka (óvatos becslés szerint is) református?
@CSENDES: SZóval értetted Te elsőre is, csak provokáltál :-).
A református egy érdekes kérdés. Mondjuk a Hegedűs család is az, és az egyház is néha bigottabb, mint a katolikus. Van rugalmasabb imázsuk is, de leginkább akkor mutatják azt, ha híveket kell szerezni (megkeresztelnek "vegyesházasságból" származó gyereket, megesketnek párokat akkor is, ha nem mindkettő református, míg a katolikusok kereszteléskor ragaszkodnak mindkét szülő "betéréséhez" inkluzíve oktatás, házassághoz meg reverzálist kell kérjenek a házasulandóktól, hogy a gyermeket katolikus hitben fogják nevelni. Lehet válogatni, melyik tetszik jobban.
Mondjuk az én elméletem az, hogy Orbán már akkor is úgy gondolta, hogy kereszténységét ki kell hangsúlyozni (89-ben már lehetett sejteni, hogy ez még hasznos lehet, ez megmaradt), de egy "nonkomformista" egyházat választott (ezt a nonkomformizmust bizonyos értelemben azóta feladta, de csak arra az esetre, ha vele kell konformnak lenni).
@CSENDES: Ez az utóbbi szám meglódította a számolókámat. Tízmillió lakost feltételezve, és azt, hogy minden református Orbán-hívő, valamint az ebből a szempontból kedvezőbb 75%-os református hányadot véve az Orbán-hívők között, Orbán-hívő max. a lakosság 40%-a. Ha a reformátusok kétharmada OV-hívő, és 80%-ot veszünk, mint a reformátusok arány az Orbán-hívők között, ez az arány 25%-ra csökken. (alap, hogy a magyar lakosság mintegy 30%-a református). Ahhoz, hogy a kétharmad kijöjjön, a reformátusok az Orbán-hívők kevesebb, mint felét szabadna csak kiadják. "Gondoljátok meg, proletárok" - írta a költő.
Off. Sajnálom, de annyira sem érdekel az orbán család magánügyből gyártott lufija, mint egy légy a szomszéd levesében. Hányok, hogy ebből is népszerűséget hajhász és mi rácuppanunk, mint maci a mézre. Pontosan úgy, ahogy szeretné: úgy lássuk, mint egy nagyszerű apát - aki emiatt lemondott a bukaresti meccsről is - és egy olyan hétköznapi embert, akinek ilyesmik is előfordulnak a családjában.

Fél éve sürgőssé vált téma lett kerületünkben a hiányzó csatornázás kivitelezése. Nem kis buli, pestlőrinc fele, pestimre nagyobb része.

Ma bedobták a Városkép c. újságunkat és mit nem látnak szemeim, kétszer elolvastam, naki lesz a fővállalkozó? naki?
Sosem találnátok ki.
Az ország legtehetségesebb víz-gázszerelője, a kiváló sportmenedzser, földbirtokos és nem mellékesen Felcsútot világvárossá fejlesztő polgármestere, maga Mészáros Lőrinc cége.
@Spániel:
Igazán örülhetünk a felelős döntésnek, mert a tehetségnek/alkalmasságnak és a megbízhatóságnak érvényesülni kell!
@Spániel:

Meg még néhány hasonló nagyságrendű projektet nyert el.
Az suhant át az agyamon, csak nem áthelyeződik a Közgép?
Ma lemaradtam az esküvőről, mivel csak most jutottam gép közelébe. Sőt Gyurcsány mozijáról is. Egyikre sem vagyok kíváncsi azt hiszem. :)
@DR. INKVIZITOR: @Orica Középföldi:
Ha belegondolok, talán még jól is járunk, saját magától talán nem lopja ki az anyagot.
@V-PORT:

Cserébe viszont itt sem történt semmi:)
@V-PORT: aztán ne csodálkozz, ha a Nagy Események elmulasztása miatt egész éjjel álmatlanul forgolódsz.
@Orica Középföldi: Ha én nem vagyok, akkor nincs semmi. :)
@Spániel: Orbán Ráhel és Gyurcsány Ferenc annyira hidegen hagy, hogy tuti jól fogok aludni. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát most szívem szerint nagyon csúnyán elküldenélek téged valahova...!
@Ni csak ki beszél most: Nem hinném,hogy ezt a színvonalat képviseljük.
@Spániel: Még akár szerencsésnek is érezheted magad.
Mészáros Lőrinc kiokosodik a csatornázási tudományokban, és jövőre a terepviszonyok ismeretében a két szentséges kezével fogja az árkot ásni előtted. Közmunkásként.
A választások után.
@kifordított nagyanyó:

Felteszem, TE nem voltál ott, és elhiszem, hogy TE nem ezt képviseled.
Akik ott voltak, pedig ezt képviselik.

Ami kínos, az ideológiai híd, ami összeköt benneteket. Tetszik, nem tetszik.
@kifordított nagyanyó: Sajnos a véleményem az, ha ti ezt elfogadjátok, mert ezek az emberek a jobbikhoz kötődnek akkor te sem vagy különb. Nem nagyon hallottam, hogy kiabálnátok, hogy 6 éves gyerekeket rémisztenek halálra.
@Mariann19: Ha így lesz, remélem átugrasz röhögni.
Fab! Nem lehet kommentet küldeni az új posztnál.
Hát akkor ide! Ami elhangzik a videóban, az mind igaz! Aki netes tisztába van vele! Akit ez nem zavart, ezután se fogja! Ez max. viktor ellen egy összefoglaló! Itt a blogon max. azt mondják több ilyen kéne, de ne Gyurcsány csinálja! Jó, de akkor ki?
@gazoló: :)) az egész hotel ezen röhög:)
@Spániel: "Ha így lesz, remélem átugrasz röhögni."
Görkorival fogok száguldani, a hajam csak úgy fog lobogni.
Aztán közös ujjongás, és este utcabál.
@sírbateszezazegész:

Ismét rá kellett jönnöm, hogy az igazi röhögés milyen ragadós:))
"Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!"

Ja, dehányszor is, kérdem s(z)erényen?!
@magándemokrata: Bajnai keresztnevű Gyurcsány a zemúttnyócév miatt ne!
Győrieknek meg részvétem!
Ide másolom, amit nem tudtam én sem elküldeni bocsesz, de lehet, hogy ott is előbukkan.

Gyurcsány, ha pártelnök akar maradni, márpedig miért ne akarjon, akkor kénytelen akár tütüben és balettcipőben végig piruettezni az Andrássy úton. Nálam ezzel nincs semmi baj. Soha nem tudtam annyi aljasságot, mocskot és egyéni haszonszerzést belelátni Gy-ba, mint amit rákentek.

Nem fogjuk megtudni, milyen min.elnök lett volna, mert a legmegbízhatóbbnak tűnő legközelebbi párttársai, barátai úgy dobták ki a placcra két hónappal a nagy ölelgetések és az általa megnyert választás után az öszödi beszédet, és vele együtt Gy-t,mint a macskát szarni. Ha olyan becsületes pártként működtek volna, mint amilyennek látszani szeretnének, akkor szorosan összezárnak és véghezviszik reformjai nagy részét.

Pl. ha elmarad a nagy autodafé, megy minden a maga útján és valamilyen gazdasági megoldás folytán korrigálni tudja Megyó elosztogatott milliárdjait, most ő lenne a félisten.
De az adott körülményre nem volt alkalmas és elég gátlástalan min.elnöknek, belátta, lemondott.
Ellenségre már nem is volt szüksége, de az is volt.
Meddig kell még gyalázni egy embert, csak úgy, a pofozógép kedvéért? Végig tud úgy menni az utcán, egyszerűen egymás elé téve a lábait, hogy bele ne kössenek, mint egy anyagyilkos pedofilba?

Viszont megdöbbentett Mesterházi újabb övön alulija a nyílt levelével. Aljas egy húzás volt, de szociktól mi mást várnék.
@Ni csak ki beszél most: Az elhatárolódás nem kenyerük! Nekik sem...Viktor mit is mondott anno, agyőzelem után a szélsőjobbról?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Vártam volna azért valakitől a kormányból is, hogy elhatárolódjon ezektől. Persze tudom buliban vannak, meg különben is jól jöhetnek még, mint 2006-ban.
@Spániel: akinek van egy kis vér a pucájában az a DK-ra szavaz. nyerjen ez a féreg orbán, 2014 után ez a kontraszelektált rendszere összedől és akko jöhet feri.
@kifordított nagyanyó: sajnálom, hogy téged is egy kalap alá vehetnek ezekkel.
Csak írd le, ezek méltatlanok a jobbik támogatására. Nem többet.
@Fabius: Nem működ a kommentelés odaát...
@Spániel:

A poszt is gyalázza, mintha valami ember alatti képződmény lenne, akit így lehet emlegetni, a DK híveit pedig mint idióták szektáját, akik vannak olyan ostobák, hogy bedőlnek egy ilyen pojácának. Pedig Gyurcsány okos pali, jól beszél és lassan az egyetlen, aki megalkuvás nélkül mondja azt, ami a lényeg. Aki ezt a rugdosásával jutalmazza, az nem tud szabadulni az előítéleteitől.

A videót 9 óra alatt 31 600-an látták.
@taga20: Én nem bánom, ha Feri, Laci, Józsi, Gordon jön, ha Viktor megy, de elegem van a gyalázókórusból. Ember még nem szívott ennyit. Köhögni nem tud úgy, hogy tízen rá ne repülnének.
Gyerekek azért ne csináljatok belőle szent angyalt.
Hazudtunk éjjel hazudtunk nappal. Azért ez az ő szájából hangzott el. Ő is hazudott!!!
Egy ideig úgy táncolt ahogy fütyültek neki. Becsületére váljék változtatni akart, de azért elkúrta rendesen ő is.
Én sem hiszem, hogy őt kéne állandóan rugdalni de nálam is és sok embernél kitelt az ideje.
@Ni csak ki beszél most: Hazudik Merkel, hazudik Obama, Putyin, minden politikus, ha politikai és egyéni érdeke úgy kivánja, ezen lovagolni kisszerűség.
Csak a pocakos nem hazudik, mint tudjuk.
@Ni csak ki beszél most: @Orica Középföldi: :)

már reggel kidumáltuk itt Bolival ezt a szemétséget (én az igazgatón is kiakadtam!) és itt a hivatalos reakció:

Valóban megállt a szurkolók busza a cigány diákok iskolája előtt, de csak énekeltek egyet

444.hu/2013/09/06/valoban-megallt-a-szurkolok-busza-a-cigany-diakok-iskolaja-elott-de-csak-enekeltek-egyet/
@Spániel:

"Nem fogjuk megtudni, milyen min.elnök lett volna"

Amit láttunk belőle, naiv,álmodozó, kapkodó, rossz személyi döntéseket hozó,szolidáris, szociálisan érzékeny,impulzív, bizalmatlan és folytonosan tanuló. Nem feltétlenül a hibáiból:

A pártban nem voltak barátai és bizalmasai, talán ez volt a legnagyobb baj.Vadai, Molnár nem voltak tényezők.
Legyűrni nem tudták, inkább megbuktatták vagy lelkesen asszisztáltak a bukáshoz.

Hihetetlen nagy hibája volt, szerintem ma is az, nem ismerte fel a professzionális kommunikáció hihetetlen nagy szerepét.

Az kurva kevés, ha páros vitában asztal alá alázza OV-t., miközben a háttérben tökéletes karaktergyilkosságot hajtanak végre.

Azt gondolom, az ő történelmi lehetősége elment. Az echo és hír tv-n szocializálódó tömeg torkán őt mégegyszer nem lehet lenyomni, mert jönnek a tegnap látott hazafiak, akik semmit se tudnak, tehát semmi se drága nekik.

Erős a gyanúm, a szadi is rendesen megvezette.

Mi ez a Mesterházy-féle nyílt levél? Erről lemaradtam, bár olyat már nem tud csinálni a fiú, ami igazán meglepne.
@Ni csak ki beszél most: hát ako neked csak vitya marad! bakker te tényleg ekkora farok vagy?
Erről szól a video, mi ezzel a baj:

"Ezért ment Felcsútra Gyurcsány Ferenc
Ahogy arról már korábban írtunk Gyurcsány Ferenc Felcsúton kalandozott csütörtökön. Tapasztalatairól csipkelődő írást is közölt a Facebookon. De nem ezért ment Orbán Viktor szülőfalujába, hanem filmet forgatni. Szombatra el is készült a hétperces alkotás a „keresztapánál” tett látogatásról. A volt kormányfő cálja az volt, hogy bemutassa mindannak a sűrítményét, amitől botrányos ez az ország."
www.hir24.hu/belfold/2013/09/07/ezert-ment-felcsutra-gyurcsany/
Én kedvelem Ferencet, és igaza is van.
De.
Az efféle szerepeket nem neki kéne alakítania. Arra ott vannak a szíjártóféle, "másodvonalbeli kopóalkatrészek".
Nagyon vékony ösvény van a populista politikus és az "eccerű népfia, aki kimondja frankót" alakítások között. (Az alakítás nem igazán jó szó, mert elhiszem neki, hogy igaz, és csak nem hazug színjáték.)
Remélem meg fogja találni az igaz utat, mert mostanában mintha letévedt volna róla kicsinyég. Ő nem színész(ámbár nem rossz), hanem politikus.
Vagy ez kell a hatáshoz, a fityesz mocsokságának leleplezéséhez eccerieknél??
Azt én nem tudom, de ha én lennék ő, lehet, kicsit másképp csinálnám.
Na és az időzítés!
Noha nem ma csinálták a filmet, ahogy Fábius mondja, de éppen ma nem kellett volna útjára bocsájtani.
Sok okos ember van a DK házatáján, miért nem torpedózták meg az időzítést?
Az pedig, hogy az Együttnek és pimpócskáéknak vetélytársa, még nem jelenti azt, hogy ő a Legfőbb Ellenség, de akként viselkednek.
@taga20:

Hahó! Nem ezt írta.Olvass rendesen:)
@taga20: Ne vedd ennyire a szívedre. Ez a véleményem . Tán demokráciában szabad.
Gyurcsányon kívül csak Vitya van? Neked lehet...
@AKIsTUDATLAN:

Ez a pimpócska ,tökéletesen gonosz és kifejező:)))))
@sírbateszezazegész: Persze.Ti elhatárolódtatok valaha a szociktól akik tömeggyilkosok eszmei örökösei?
:))
Egyébként fordult már elő,hogy bocsánatot kértem ilyenért.
Volt aki elfogadta,volt aki :határológgy el!
De ha én jobbikosként megkérlek valamire,akkor nem mondod azt,hogy: Miii??? Én egy náczival?

De amúgy nyilvánvalóan az ilyeneket normális ember semmilyen oldalról nem támogatja.
Ütni rémisztgetni csak azt kell aki megérdemli.
@Orica Középföldi: te valamilyen ügyvéd vagy? akko mit írt, drága ön:) világosítson fö!
@Orica Középföldi: Hát az kurva nagy ideológiai híd,hogy tele a tökünk az eddigiekkel.
@Orica Középföldi: Nem vagyok a szíve csücske:-)
Másodszor nem érti mit írok.
A Sommersby a kedvenc filmem. Amikor erről próbáltam smuzolni neki akkor is nekem ugrott.
Biztos nem érthetően írok:-)
@Orica Középföldi: Ha jól értelmezem, Mesterházi nyilt levélben tette fel ugyanazokat a kérdéseket, amiről a múlt héten zárt ajtók mögött tárgyaltak, mintegy kiadva a pozíciókat.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=675469
@kifordított nagyanyó: Kösz:-))
Hallottad, hogy Bokros az E14-et támogatja:-)
@Orica Középföldi: Valahogy úgy.
És én az elkúrás utáni dolgok miatt haragudtam meg rá,rájuk.

Neki köszönhető a fidesz kétharmad,meg hogy jobbik szavazó lettem.:))
Haragudjatok ferire,ne rám aki csak a körülmények áldozata lettem!:))
@Orica Középföldi:
"Hihetetlen nagy hibája volt, szerintem ma is az, nem ismerte fel a professzionális kommunikáció hihetetlen nagy szerepét."
Ha felismerte volna is, nem csinált magának királyi televíziót, saját udvari lapokat, sok milliárdért kommunikációs hadtesteket, saját kvázi közvéleménykutató intézetet.
És nem félemlítette meg eléggé sem a sajátjait, sem az ellenfeleit.
Nem volt bosszúálló, alattomos kélgyó, mint viktátor.
Nem jutalmazta feudumokkal híveit, trafikokkal a talpasokat.
Nem rabolt össze vagyonokat pártcélokra hatalom bebetonozásra.
Egyáltalán nem félemlítette és hódoltatta a bankokat, multikat.
Meg még sok más.
Ezért könnyedén elveszejtették.
Hogy a közös platformon hozna vagy vinne a választásokon, azt nem fogjuk megtudni, mert pimpócskáék fixa ideája, hogy vinne.
És ettől sohasem fogják hagyni eltántorítani magukat. Ők sem állnak két lábbal a földön.
@Ni csak ki beszél most: MIIIIII??? A LIBÁST???!!!
XD

Inkább bokrost kéne támogatnia a többieknek.
@kifordított nagyanyó:

Én is haragudtam rá, de a szoci vezérkarra még jobban.
Ezek mindösszesen nem elegek ahhoz, hogy a jobbikra szavazzak:)
@kifordított nagyanyó:
Sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel tudok csak szolgálni:-)
@AKIsTUDATLAN:

Nem is a másik végletről beszéltem:))
Létezik arany középút, és ehhez kellenek az igazi profik.

Szívesen emlékeztetném Gy-t arra a fiatalemberre, aki egy kávéházban mesélt neki az amerikai kampányról, amiben részt vett, és felajánlotta a tapasztalatait. Máig nem értem, miért nem fogadta el, mert azt nem feltételezem, hogy nem értette miről beszél a pasi.

Na, ez is egy elúszott lehetőség.

A közös hozna, csak a kormányzást nem látom zökkenőmentesnek:)
@Ni csak ki beszél most: de! egy jó, egyenes smuzolást bírok:))
@taga20: Nincs harag? Bár nem szeretem se a sört se semmilyen piát, azért rossz ember nem vagyok..
@Orica Középföldi: Volt a kettő között egy időszak,amikor senkire se akartam szavazni...

@Ni csak ki beszél most: Egye fene,ha ez van...
@Orica Középföldi:
Ki volt az a fiatalember? Vmi link?
Józan paraszti ésszel a közös kormányzásnak csak addig, és arról kellene szólnia, hogy reparálják a demokráciát, lebontják a fityesz átívelő hatalmi bástyáit, és egyenlő esélyeket biztosítanának az újabb választásokra.
De annyi taposóaknát, amit a fityesz lerakott, nem tudnának hatástalanítani. Se nem elég erősek, se nem elég egységesek és elszántak. A gazdasági háttérről ne is beszéljünk!
Vagy Ámerika és az EJU, meg egyéb impériálista nemzetgyilkosok mégis beszállnának titokban?:)
@kifordított nagyanyó: én mindenkitől elhatárolódtam és soha nem mondtam rátok, hogy náci:)... sőt, mindig azt mondtam, hogy ugyan "vadmajom" elveitek vannak -ez inkább Angyalra igaz-, de 1-1,5m embert nem lehet karanténba zárni.
Szerintem amit tettek, az gyáva dolog volt.
@AKIsTUDATLAN:

Nincs link, ez egy beszélgetés volt, nem túl szűkkörű, egy kávézóban. Réges rég.

nekem is csak kérdéseim és kételyeim vannak.
@sírbateszezazegész:

"Szerintem amit tettek, az gyáva dolog volt."

Gyáva????????
Na ez az egy kifejezés nem jutna eszembe. Az arctalan, névtelen csürhe bátorságával kezdeném, és hosszan tudnám sorolni a jelzőket.
@taga20: Csajkovszkij, Elton John,
Szóval még sem leszünk haverok:-(
@Ni csak ki beszél most: én azt hittem te csaj vagy:) eltondzsoni, borz alom(ponyvaregény):)
@Ni csak ki beszél most:
Azért ez a hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, nem szó szerint értendő, hanem hatásos szónoki fogás lett volna. És túlzás, felnagyítás a hatás érdekében, Nagy Imre szavainak idézése.
Nem hazudtak többet, mint a többiek a rendszerváltás óta!
Különben is az őszödi egy kerek egész szöveg, szónoki beszéd. De kiragadták belőle az ilyeneket, és ezelet jól belevésték az agyatokba.
@AKIsTUDATLAN: tudja ő is, de jó ez a hülyeduma! egyszerű, nagyszerű, rezsicsökkentés,rizsacsökkentés:)
@Orica Középföldi: nekem gyáva... attól függ, ki mit ért alatta...
@AKIsTUDATLAN: Szóval, bár már írtam, stabil szoci szavazó voltam kivéve 2010, mert akkorra elegem lett az egészből és nem mentem el szavazni.
Azt kell mondjam becsaptak, mert más sem hallgattam amikor ellenzékben voltak, hogy a fidesz nem alakítja át a nagy ellátórendszereket majd ők. Szaladgáltak egyik TV csatornától a másikig, gondoltam legyen, kicsit nehezebb lesz de egyszer át kell esni rajta. Nem estünk át rajta. 8 évük volt rá. Kapkodtak, késő volt már amikor Gyurcsány vészriadót fújt, ráadásul a válság sem segített, meg a fidesz mocskolódásai,de én már mást szeretnék jelenleg a "libást" , bízom a szakértelmében mert egy rohadt évet jól csinált. Nekem jelenleg ennyi maradt.
@taga20: látod, látod:)... van előnye a bi-ségnek is:)
@sírbateszezazegész:

Azt el tudom fogadni, hogy ezek egyenként gyáva szarháziak, de tömegben - az öngerjesztésnek köszönhetően - brutálisak, félelmetesek, megalázóak, etc.
@Orica Középföldi: ez minden tömegre jellemző... minden hordára... ami nem független személyekből áll össze...
@Orica Középföldi:
ebben neked igazad van, csak azzal nem számolsz -a képek is mutíttyák Bukarestből- hogyha kikapsz egyet -bárhogyan- és ronggyá vered akkor a többi beszarik és eloldalog bár lehet, hogy másnap győzelmi indulókat zengenek a győzelmes visszavonulásról (vagy taktikai???) ezek mind gyáva szarok egyenként és még 3-asával is...legalább egy tucat szaros zokni kell együtt, hogy megfelelő italmennyiség esetleg drog bevitele után "bátrak" legyenek de csak addig amíg az első igazán kemény fejbebaszás nem jön be ...akkor azután van a rohannyunk mert ég a haza

brühüyyy

érdekes módon a hangyák nem aggyák fel elindúlnak egyirányba és az utolsó hangyáig arra mennek
@sírbateszezazegész:

Nem, ez nem jellemző minden tömegre. Gondolj egy majálisra, egy fegyelmezett tüntetésre, a Szigetre, egy rock-koncertre, etc.

A tömeg/horda mindig független személyekből áll össze. Csak van amikor, feloldja a személyiséget, már akiét lehet, és van amikor nem.
A szerveződés célja a meghatározó.
@Orica Középföldi: egyről beszélünk... akkor azt írom, independens individum...:) gondolom ez se jó...mi :)

Működik az 7j poszt
@Orica Középföldi: új... lehet kommentelni...

Nem kell felfüggeszteni:)... én mondjuk még soha nem olvadtam egybe:)... tömeggel... vagy két nő, az már tömeg?
@Ni csak ki beszél most:
Nekem is nagy örömet jelentett, amikor Bajnai bejelentkezett. Azt hittem(én kis naív), hogy végre van miniszterelnök jelölt, és a szocik, Gyurcsányék, az LMP, meg mindenki, aki fityeszt váltani akar, felsorakozik mögé. És egyenes út.
Azóta minden kiderült, és nem úgy, ahogy szerettem volna.
A kisdobos cukifiú, és tényleg bizonyított, csak gyenge politikus, alkalmatlan a fityeszt legyőzni. Még ha esetleg győznénk is, ez most nem egy olyan menet lesz, mint amikor ő kormányozott. HÁBORÚ LESZ.
A szocik meg tényleg olyanok.
Kiábrándítóan reménytelen helyzet.
@taga20:

:D secko jedno

rendszeresen akkor néztem meccset, amikor még Pelé játszott meg Rivelino, meg Jairzinho, Clodoaldo, Carlos Alberto,...

valaki írt itt varga zoliról, aki még tudta hol, és hogy és merre kell megrúgni a labdát, hogy oda érkezzen, ahova, vagy akinek szánta...
a ma focistái kalandorok, szerencselovagok, kitartott kurvapecérek, csak némelyik tud gólt rúgni.

sőt még a lessel is tisztában vagyok...:DDD
süti beállítások módosítása