Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.27. 12:42 Fabius

Kormánykommunikáció: izmosodik a kuminizmus

Címkék: közpénz nézőpont intézet fidesz kommunikáció

Te sötétben bujkáló nemzetközi tollterrorista, reszkess!

Erősítést kapott a közélet iránt online érdeklődők kiapadhatatlan humorforrása, a kuminferi tumblrmost aztán egyesült erővel lesztek helyretéve a dübörgő kuminizmus által. Jó lesz, ha innentől vigyáztok mit írtok ÉdesViktor meg a renccerről, mert úgy lesztek visszakézből tényen törölve, hogy a szégyenpírtól lángoló mocskos pofátok elhelyezéséhez külön helyrajzi számot lesznek kénytelenek igényelni a szerkesztőségeitek! Ideje viselkednetek, mert nem hagyjuk, hogy a külföldi sajtót olvasva az állandó döbbenettől képes fele olyan csodálkozó grimaszba torzuljon, ami mellett egy homlokközépig húzott Sly Stallone szemöldök ízléses plasztikai beavatkozásnak látszik!

orbán-nézőpont.gif

Factcheck! - ez lesz innentől, mert Mráz Samu és a srácok a Nézőpont Intézetben a havi győzelmi jelentések írása mellett kurvára ráérnek. Önszorgalomból, hogy másképp, aki összefüggést lát a szorgalom és az éves szinten sajtófigyelésre felnyalt 360 millió, vagy egyéb százmilliós állami megrendelések között az egy factchekkelésre szoruló tényképzelő. 

Itt abszolút másról van szó, teccikéteni? 

Az oldal szerkesztői tisztelik a sajtó és a vélemény szabadságát, illetve sokszínűségét, viszont a propagandát, a manipulációt, az egyoldalúságot és a nyilvános tévedést a demokratikus diskurzus szempontjából veszélyesnek tartják.

Igen, ezt úgy kell érteni Nyájas Olvasó, hogy a propaganda és manipuláció hazai megtestesülése, a cég, ami kutatási eredményeivel még Török Gáborból is képes röhögőrohamot kiváltani most egyszerre ezt a fentit választotta vezérgondolatnak. Mer'hogy az ilyesmi veszéjjes ám, bibi. Úgy értik, ha a bárki mások csinálják, akkor. Ha nekik kell magyarázni a bizit a közkutatás piacán kitört hahota cunami közepén, akkor nyilván rendben van, és csakis a tévedés tényállása factcheckelhető. 

Hogy néz ez ki a gyakorlatban? 

Például úgy, hogy az SME egyik írásában megjelent „Magyarországon gyorsan megmutatkoztak a hatások: a Fidesz képviselőinek több mint a fele hűbérúrrá vált (…)” félmondathoz bőséges magyarázatot fűznek ilyen gyöngyszemekkel tarkítva:

"A kommentár állítása azért is vitatható, mivel a magyar ellenzéki pártok által aggályosnak vélt haszonbérleti szerződések száma az összes meghirdetett földterület haszonbérleti pályázatainak számán belül csekély hányadot tesz ki."

Fene tudja mekkora elvárás lehet egy ilyen oldaltól, hogy legalább ennyire szemérmetlenül ne hazudozzon, ha már van a pofájukon bőr nyilvános tévedéseket emlegetni. Mert a "csekély hányad" pontos mértékét bárki megnézheti az Ángyán jelentésekben -  ti is tökfejek, például ide kattintvaDe ha a számok és táblázatok értelmezésével nem boldogultok az sem probléma, legalább lesz egy újabb humortermő szegmense a kormánykommunikációnak amin naponta lehet majd remekül szórakozni. 

Legalább valami hasznotokat is vesszük így kampány idején, ha már ilyen sokba vagytok nekünk. Köszelőre a vidám perceket! 

678 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr905480230

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sajnálunk Attila! 2013.08.28. 13:40:05

Mikor két hete pénteken este hangoltak a Gyarmati Vigasságokra, érdekes dolgokat figyelhetett meg a látó ember. Szaporodhatnak a gondok és felhők néhány ember feje fölött, mert az azért nem mindennapi látvány, ha valaki vezető emberként nyilvános ren...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@V-PORT: ő a versciklus következő részében lesz
@Penivaldes: @CSENDES: művészi magasságosságba nem fért bele több név, az a néhány agysejt ennyire volt képes, kapacitás béli probléma megoldva a szereplők és téma leszűkítésével.

amúgy Attis itten vagyon :D

Orbán Viktor 3000 forintos csukát hord

Hiánypótló, tényfeltáró, szemnyitogató összeállítás a Borstól arról, hogyan öltözködnek a politikusaink akkor, amikor nem kell öltönyt venniük. Megmondom: szarul. Bónuszkép a lángost majszoló Mesterházy Attiláról

cink.hu/orban-viktor-3000-forintos-csukat-hord-1213423889
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Attis helyes srác. Csak szar lehet neki. Gondolj bele. Csinálod a dolgodat, aztán jön egy Ludas Matyi és téged semmibe sem néznek. Se a Fidesz nem veled foglalkozik, se a Heti Válasz, Csak akkor nyersz szavazást, ha meghekkelitek. De te mész előre, még akkor is, ha a saját Facebook oldaladon is mindenki nyír, és Botka se téged visz el az István, a királyra. Én sajnálom őt, vagy inkább szánom.
-no comment-

Viktor a bankokból csicskát csinált
A bankok csak reménykedhettek abban, hogy
a kormány felfog egy alapvető összefüggést: lófasz lesz itt, nem hitelezés és növekedés.

mentalisdeficit.blog.hu/2013/08/28/viktor_a_bankokbol_is_csicskat_csinalt?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_08_28&utm_campaign=index
@Penivaldes: Nehéz az élet! Főleg Mesterházynak.
Fabe, te liberalis, sotetben bijkalo tolterrorista vagy. :-) Mi pedig eme sejt kis kerekei. Hitetlenek. Pl a foldszerzodesek. Nem azt irtak, hogy keves a szerzodes, hanem hogy keves a kepviselo, sok a foldterulet.
@Penivaldes: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem hozzánk öltöznek... ilyenkor adják maguk valóját...
@Penivaldes: Hogyan? Lőjük ki a Holdra? Én például úgy, hogy ha ő lesz az me. jelölt nem szavazok rá.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hvg.hu/velemeny/20130828_Kadar_Janos_kivegzi_Koppanyt_a_polgari_ko

Kádár kivégzi Koppányt, a polgári körök tiltakoznak.
Ezt olvassátok el, ha még nem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem csodalom. A bankok inkabb hajlanak mint tornek. Valtozasra remeny sincs, igaz nekik sincs, amig labon allnak rugdosni fogjak oket. A valasztasokig lesz meg rugas felejuk. Inkabb szomoru ez.
@sírbateszezazegész: Szerintem Gyurcsánynak, meg Bajnainak alapból drágábbak a cuccaik. Sőt Kósának is.
@V-PORT: tegnap vagy mikor olvastam olyan velemenyt, hogy a razos, tuti buko elso idoszak miatt se bajnai, se atis nem akarja, ezert a kotelhuzas. Hajrok ra, hogy egyetertsek.
@V-PORT: aha... az igénytelenségre gondoltam... én gyurcsányt láttam egyszer, egy étteremben... hát nem a legszakadtam benyomást keltette... megjegyzem, a fotó róla nem magánszereplésen készült, hanem bíróságon... mondjuk a pocakja meglepett a képen:)
@CSENDES: Ez az újabb István, a király kritika engem a Három nővér paródiára emlékeztet. Még egy szamovár!:)
@sírbateszezazegész: Szerintem is költ Gyurcsány ruhákra, Bajnain is látszik, hogy nem a kínaiból öltözik.
@V-PORT: na azért a képen nem éppen mutatnak jó képet
@Penivaldes: Nem mondom, hogy jól mutatnak, csak azt, hogy drágább holmikat vesznek.
@Penivaldes: De, hogy több pénzük van, mint nekünk. Gyurcsány annyira fiatalos akar lenni, hogy túllő a célon, Mesterházy sokat hízott, Bajnai csak kéket, és szürkét vesz fel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a magyarok -korábban- ennél sokkal többre voltak képesek

brühüyyy
@CSENDES: öööö izééé, a butaság, a szervilizmus tort ül az értelem felett, a cikk befejező részéhez nem tudok hozzá szólni, de szerintem nem is kell...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Kormányok jönnek, mennek, bankokat több száz évre alapítanak. A bankok mottója.
a gazdasági és erkölcsi válság mexűnésének egyetlen akadája a fideSS...
@Penivaldes: Meg csak coca colát iszik.
@avanivi:
szóval jezsuitákat képeznek, bábokat annak az államnak a képére amely még nem mutatott fel semmit abból, hogy bármire is képes folya,matosan megbukik minden vonalon

brühüyyy
@sírbateszezazegész: mert úgy mondtad, mintha az vmi gusztustalan dolog lenne:(
@Husz_János_Puszita: és ha beárazzák maguknak az elkövetkező 10-20 év agymenéseit, akkor sok jóra nem lehet számítani, már most menekül aki tud, és a választások narancsnyerése után -ami elég valószínű- a folyamat fel fog gyorsulni. Ezt az űrt viszont az izomból és zsarolással gründolt takszövök nem fogják betölteni. A zuhanás évtizedekre bekódolt, és ha ehhez hozzá vesszük az oktatás kinyírását, nagy rózsaszín jövőképet nem képzelhetünk magunknak és gyermekeinknek...

303huf
a gazdasági és erkölcsi válság mexűnésének egyetlen akadája a fideSS...
(beleértve minden benzűlöttet, dakotákat, komancsokat stb)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ki mer belépni nyugdíjpénztárba, amikor simán ráteszik a mocskos mancsukat, ha kell nekik? A nagy nyugdíjrablás óta altatom az önkéntes számlámat, hozamot jövőre is kiszedem, ha ezek maradnak. Három évenként lehet. Inkább fektetem másba, holott csaknem 17%-ot hozott tavaly. A káromat ki téríti meg????

Rohadékok.
@Husz_János_Puszita: kb. ennyi:

Forintzuhanást indítana be a kormány?

A jelek szerint devizahitel-ügyben a politikai akarat érvényesült, és a kormány sarokba szorította a bankokat, akiknek nincs komoly alkupozíciójuk - véli Patai Mihály nyilatkozatával kapcsolatban Peter Attard Montalto, a Nomura londoni elemzője

www.napi.hu/magyar_gazdasag/forintzuhanast_inditana_be_a_kormany_igy_latjak_londonban.562951.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért is tettem be a korábbi, majd fél éves linket. S azért emlegettem most is, hogy demagógiák párviadala folyik.
A pusztán optikai tuning is demagógia, de a sz...rj ahova akarsz demagógiája is hülyeség.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A bankok fognak győzni hosszú távon. Orbán sehol nem lesz már, amikor ők még mindig élnek és virulnak. Nehéz lehet ezt megemészteni a kedves betegnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Talán másra számított valaki?
Annyi eurót szedtem össze az utóbbi 3 évben, amennyit csak tudtam.
@Husz_János_Puszita: hjaaa, tudom ezt, na de minknekünk ez nem pálya, mert ez az ostor is rajtunk csattan, és hull a nép tömött sorokban, mindenféle értelemben...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hjaa a szopórolleren nem a bankok ülnek, hanem mi. Ők kibírnak pár év veszteséget egy ilyen kicsi piacon, mint Magyarország.
@Husz_János_Puszita: akinek volt erre lehetősége, na de a többségnek, volt még hajdanában, vagy talán nem is, olyan régen, egy kicsi svájcias autó hitelünk, a 2010-es választásokra vissza toltuk, mert erre számítottunk. Én nem lepődtem meg a lépéseken, csak azon, hogy milyen simán megcsinálják Vezénylóék.

"Körötte csend amerre ment, És néma tartomány."
2013. augusztus 28., szerda 12:52 napi.hu

Paksi Atomerőmű: 50 millió forintot ért a gyanús tanulmány

Az Energiaklub végre megkapta a Teller projekt keretében készült utolsó tanulmányokat. Ezek összevetéséből kiderült, hogy közülük kettő jelentős mértékben megegyezik: a másolás során még az elgépelési hibákat is átvették a készítők<<<<< - közölte a civil szervezet

www.napi.hu/magyar_vallalatok/paksi_atomeromu_50_millio_forintot_ert_a_gyanus_tanulmany.562968.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szerencsém volt, el tudtam adni adni a házat, áron alul. Visszafizettem két CHF hitelt ( kocsi+lakás ), anyámhoz költöztem. Nem fogok megbolondulni se a házért, se a kocsiért, se az idióta kormányért. Tettem, ami racionálisnak tűnt. Nem is siránkozom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
az a helyzet, hogy amint azt itt is e cikk elemzi, a nagyobb hitelrész nem lakáshitel, hanem egyéb és nem lakossági hanem más, tehát ez egy látszat intézkedés még akkor is, ha a bankok ténylegsen veszteséget realizálhatnak ezekben bár a fennmaradókban kompenzálódik (megy a sírás mekkor teher holott nincs teher csak politikai humbug a hülyék vakítása) a kormány továbbra is nyer a szar forinttal kifelé befelé meg már régen csődben van de ügyesen takargattya mert a bürgék teljesen agyhiányosak

ha a számokat elemzed kiderűl amit mondok...

egyébként ez a kormány okozta 2010 márciusában az egész kalamajkát pofa be ők nyernek rajta mindenki más fizet nekik

brühüyyy

ezt nem akarják a dilinyós birkák az agyhiányosak megérteni majd jön bogárlaci és előad valami rémmesét
@rodeo36: köszönöm a megerősítést, én is mi is így látjuk, és köszönöm, hogy elolvastad ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Érettségi tétel. Egyes, leülhetsz Tamás fiam!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kell hozzá szerencse, de legfőképpen ész. Például hogy a fedezet értékének a 30%-nál többet nem akartam felvenni, inkább laktam 40 éves koromig egy ócska albérletben.
@Husz_János_Puszita: nem a felvett osszegre gondoltam, meg csak nem is az alberletre, hanem a visszakoltozesre, a szulokre, es a batorsagra, na meg ha vannak a szukebb vsaladra, par gyerekek miegyeb. Hozza teszem, mi a forint hitelnel is a leheto legkisebb legeszerubb osszeget igyekeztunk felvenni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
1 juró= 302,669 és romlóban

brühüyyy
per pillanat (nem forex)
@Dr. jenőke (jenőke):
bakker? most jöttem a Spar nevű műintézményből, 296,68 volt az ejró vásárlási ára?:)
@avanivi: Jó. Jó. De legalábbis annak aki megérti. Ők meg szerintem vagy nem tudják, vagy ha tudják, nem akarják megérteni.
@tristen2005:

az lehet annyiért vásárolják ha eladod de ha veszed akkor minima kal kula 1 ajró = 302,969 cca 303,000 brühüyyy

szegény bank is keressen valamit rajtad is

meg a fideSS
@rodeo36:

akkor a Spar van szopórolleren?:) azok se hülyék?:)
Naszóval, ha "ezek" már most a kurvannyukba küldik egymást, mi lenne egy tényleges megállapodás után egy kisebb nézeteltéréskor. Nyilvános köpködés és hajtépés a parlamentben, egymás szemeinek kikaparása, családok kölcsönös lejáratása.
Inkább neeeeeeeeee

"Nyílt háborúba torkollhat az MSZP–Együtt-viszony"
„A legvisszafogottabb reakció is az volt, hogy elmennek ezek a jó kurva anyjukba. Ilyet még az SZDSZ se csinált velünk!” –
index.hu/belfold/2013/08/28/nyilt_haboru_johet/
@tristen2005: nem mindegy hogy aggyák vagy veszik???

iddkiabilit vagy viddkiabilit az sem mindegy

brühüyyy
@tristen2005:
tudod ez: Zsaan vigye ki a bilit ...mondá a zúr hajnalban beszarás előtt 2 másodperccel

brühüyyy
@rodeo36: " meg a fideSS "

ez az én szövegem:) plagizálsz ?
@Husz_János_Puszita: "Nem is siránkozom.."
Végre hallani egy reális hozzáállást a lakáshitelek kapcsán.
Elmondanám összefoglalva,, hogy milyen álláspont alakult ki bennem, több körülményt mérlegelve.
Amint napjainkban látszik, a hitelek felvételének felelősségét a bankokra és a kormányra hárítják. A hitelvevőket egy mártír pozicióba emelik, mintha felvételkor nem lettek volna döntési helyzetbe.
Miután az ismert volt, hogy az árfolyamok változhatnak, a legegyszerűbb gondolkodású ember is számíthatott a részletfizetések mozgására.
A kezdő és a jelenlegi részletek eltérése abból is adódik, hogy a hitelfelvételt követő 1-2 évben a bankok alacsony részletet írtak elő, mely később csapódott a terhekhez, az árfolyamon kívül ez is növelte a kötelezettségeket.
Amikor arról van szó, hogy mondjuk egy 30.000,. Ft-os részlez felment 80.000.- Ft-ra, számoljuk ki, hogy a 25 éves futamidő alatt mennyi is lehet a kamat. Kamat % x 25 = X
Így már világos, hogy a tőke 2-3-szorosát kell visszafizetni.
A bankokról.Induljunk ki abból, hogy ab ovo, a bankoknak önmagában nincs pénze,tőkéje a betétesek pénzéből származik, akiknek kamatot fizet, és felelősséggel tartozik az értékállóságról.
Jelenleg a devizahitelesek problémáját a bankok, és a teljes társadalom kénytelen átvállalni, többek között azok a betétesek is, akiknek a pénzéből a hitel egyáltalán igénybevehető volt.
Tévedés azt hinni, hogy a banki teher átvállalást kizárólag a bank viseli. Áthárítja a lakosságra a hiteligénylók kamatainak növeléséből, vagy a betétesek kamatainak csökkentéséből.
Fentiekből az következik, hogy a terheket a magyar társadalom egésze viseli, a devizahitelesek is csak az egy állampolgárra általánosan áthárított terheket fizetik meg.
Társadalmi szolidaritást érdemel az, aki vagy sanyarú lakhatási körülményeit kívánta javítani, vagy meglévő ingatlanát emberi életre alkalmasabbá kívánta tenni, és saját erő hiányában hitelért folyamodott.
@Mariann19:
Olvastad?

"Szokatlan volt a Sólyom hétfői bejelentése, ami szerint prémium gyűjtőmárkává kívánják tenni a céget, amihez először az „elismert dinamikus üzletemberekből álló” Sales One Kft.-ben vettek tulajdonrészt. Az egyik tulajdonos dinamizmusa korlátozott lehet csak, hiszen nagy értékű adócsalás gyanúja miatt előzetesben ül, de az ügyvezetőnek is csak most csitultak el a legutóbbi kétesebb ügyei.
Kapcsolódó
Nagy port vert fel a Sólyom hétfői meglepő bejelentése, amely szerint bevásárolták magukat a szilvalekvárt, étolajat, lisztet és ásványvizet forgalmazó Sales One Kft.-be.

Azt is elmondták, hogy a magát nemzeti légitársaságunknak szánó Sólyom mint „maga a minőség kíván megjelenni”. Azaz pontosabban rögtön egy rengeteg területet átfogó prémium márkát akarnak csinálni a Sólyomból, az élelmiszer-kereskedelem mellett olyan lazán kapcsolódó területekre is betörve, mint például a magasépítés, a kultúra vagy a sport. Ehhez csak magyar partnereket fognak elfogadni, akikkel majd az „adott áron elérhető legmagasabb minőséget” nyújtják.

Újszerű üzleti logika
Ez már önmagában elég furcsa, hiszen kevés cég indul úgy, hogy egyből mindenhez értenek, rendszerint inkább úgy megy ez, hogy a már jól működő képességekhez és tevékenységhez jönnek fokozatosan a kapcsolódó lehetőségek.

De ha már nagy holdingként akar indulni a Sólyom, akkor nem világos, hogy miért ragaszkodnak a Sólyom márkanévhez. A márkaneveket ugyanis nem lehet korlátlanul utaztatni iparágak közt, még akkor sem, ha adott területen tényleg jól beágyazottak. Kevesen vennének szívesen mondjuk Algoflex parfétortát vagy David Beckham számítógépet, de az sem magától értetődő, hogy egy Lufthansa étolajra megnőne-e a kereslet az elismert cég márkanevétől.

Elismert üzletemberek
Az egészben a legérdekesebb azonban, hogy a prémium szolgáltatásukhoz elsőként a „Sales One Kft. fiatal és dinamikusan fejlődő magyar vállalatot” keresték meg, aminek „tulajdonosai a hazai üzleti élet elismert tagjai”.

Ami talán ebben a formában nem teljesen igaz, hiszen az egyik alapító-tulajdonos, Janicsek Béla például május 23-a óta előzetes letartóztatásban ül nagyobb értékű áfacsalás gyanúja miatt.

A kiskőrösi vállalkozó neve onnét lehet ismerős, hogy a felszámolás során ő szerezte meg a csődben lévő Pölöskei Szörpöt négy évvel ezelőtt. A cég legutóbb a tavaly téli szörpháború kapcsán került elő, amikor Janicsek egy szolnoki vállalkozóval karöltve, egy általuk megrendelt, de nem auditált jelentésre hivatkozva betámadta a versenytárs Ági szörpöt azzal, hogy nincs a termékükben elég gyümölcs.

Ezután valaki sorra felkereste az Ági szörpöt forgalmazó Ital Magyarországgal (IM) szerződött borászokat, hogy az Ital Magyarország tescós beszállítói szerződése hamarosan lejár, és – részben az Ági szörp alacsonynak nevezett gyümölcstartalma miatt is – Janicsekék lesznek a következő boros beszállítók. Erre a Tesco kiadott egy közleményt, hogy az IM marad, harmadik szereplővel nem tárgyaltak, majd a vihar gyorsan elült.

Janicseknek egyébként elég sok általa alapított cégnél nem volt szerencséje, a legtöbbet hamar továbbadta, és a cégek pár éves működés után adóhatósági felszámolásra kerültek. Így járt a Céginfo adatai szerint az Icom Fabrik, az Info-szóró, a Schwartz-System, a Kőrös-Depó, a Vadkert Depó, a Vinegar-Kőrös, a Kőröstár és a Logimex nevű kft.-je is, a Kőrös Inkubátorház Kft.-nek most törölték az adószámát, így az előzetesben szinte csak a Pölöskei Szörp, a Janicsek Kft. és néhány frissen alapított cég napi ügyeiből marad ki.

Nem mind arany
A friss Sólyom-partner Sales One ügyvezetője körül sincs rendben minden: a cég vezetője az a Kenyeres Sándor Pál, aki az Aranyközpont közelmúltbeli botrányos csődjében játszott főszerepet. Az üzleti modell az Aranyközpontnál elég egyszerű volt: a cég ügyfelei befizetett pénzükért sem aranyat, sem mást nem kaptak."
index.hu/gazdasag/2013/08/28/sitten_ul_a_solyom_uzlettarsa/

Beszarás... Mennyi hiteles és böcsületes embör! :))
ECHTE MAGYAR BŰNÖZŐK! Állami szinten...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@Mariann19:

...és akkor még a forinthitelesekről szó sem volt, akik duplán fizetnek.

Volt, hogy nagyot kaszáltam devizahitelen, most buktam. Szelaví ( bocs Sírbatesz ). Ez az élet Babocsai néni.

Gyerekkel is lehet szülőknél lakni. Aki a saját életszínvonalánál nagyobb lábon él, törvényszerűen szívni fog. Kis ideig lehet, hosszú távon nem.

Megyek, strandbüfébe fojtom bánatom. Jók legyetek!
@Penivaldes:

"Szokatlan volt a Sólyom hétfői bejelentése, ami szerint prémium gyűjtőmárkává kívánják tenni a céget, amihez először az „elismert dinamikus üzletemberekből álló” Sales One Kft.-ben vettek tulajdonrészt. Az egyik tulajdonos dinamizmusa korlátozott lehet csak, hiszen nagy értékű adócsalás gyanúja miatt előzetesben ül, de az ügyvezetőnek is csak most csitultak el a legutóbbi kétesebb ügyei."

ez konkrétan azt jelenti, hogy a kormány a bűnözők tettestársává vált.
@rodeo36: aaaaaz nem rossz. Fel a fejjel, lesz ez meg igy sem. A szabadsagharc tovabb folyik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szia Boli!
Először is egy légitársaság nemzetközi tekintélynek örvendő vállalkozás, amely az esetek többségében a nemzetet képviseli a világ szemében. A Sólyom ráadásul nemzeti légitársaság, nem magánvállalkozás.
Amikor egy ilyen szűk profilú vállalkozás más tevékenységi köört is felvállal, annak szorosan illik kötődni az alaptevékenységhez.
Az itt vázolt Sólyom légitársaság tervei között szereplő kiegészítő profilokat figyelembevéve a következőket lehet elképzelni:
Magasépítés bevonásával létesít egy Empire State Buildinget, melyre az utasokat előzőleg alpinistáknak kiképezve felmászat a tetőre, ahol egy repzajba szállhatnak.
A repülőgépen lévő saját vállalkozású kifőzdéből viszi ki a kaját a sztyuvi, a kaja mellé a választék vagy a Pölöskei szörp, vagy az Ági szörp, ha az üzemszerű működésig nevezettekkel kibékülnek. Miután sportban és kultúrában is utaznak, az utasok kemény gimnasztika után nézhetik meg a Furfangos Nyesztyerka c. örökbecsű filmet./orosz/
Az utasok ellátása végeztével melegen üdvözlik őket az új tulajdonostársak, feltéve, ha addig szabadon engedik őket.
@Mariann19: roviden osszefoglalva: mas honfitarsunk zommel hibas es ostoba donteset szivjuk, mert felnott ember letere nem volt kepes komolyan venni tobb evtizedre szolo fizetesi kotelezettseget. De meg mindig nem latom be, miert is a mi karunkra kerulnek elonybe?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szia Csekk!
A devizahitelesek felelősségének megengedő megitélése miatt állhatott be az a helyzet, hogy nemrégiben az egyik tüntetésükön már a
"Követeljük a devizahitelek eltörlését!" felirat szerepelt a molinón.
A fellépéseik egyre drasztikusabbak, láthatóan a Jobbik támogatásával.
Elképzelhető, hogy a kormány ezek miatt a félelmet keltő megmozdulások hatására indítja be újra a megsegítésüket szolgáló eljárást.
Jelzem, elég átlátszóan. A bankoknak adja át a megoldó szerepet, akik már ajánlatot is tettek két variációra.
Amennyiben nem lesznek kielégítőek a megoldási módozatok, a bankok viszik el a balhét.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"roviden osszefoglalva: mas honfitarsunk zommel hibas es ostoba donteset szivjuk, mert felnott ember letere nem volt kepes komolyan venni tobb evtizedre szolo fizetesi kotelezettseget. De meg mindig nem latom be, miert is a mi karunkra kerulnek elonybe?! "

azért egy kicsit tágabb a horizont: megfontolás nélkül optimista emberek könnyebben hoznak optimális döntéseket.

Én jól emlékszem arra az osztogatásra és sikerpropagandára amely a pannon puma bűvkörében ragyogott minden honfira.

a bankok egyedüli és kizárólagos bűnbakká kiáltása jól szolgálja a mindenkor kormányok felelősségének és felelőtlenségének eltussolását.

tehát a devizahitelek elfekélyesedésében a fidesz és az mszp tettestárs, hogy ne mondjam bűntársak
egy-két betű lemaradt, de nem aggódok:)
@gipsz.jakab:
doktorslicc+12*48(25*9874125)/45=??? gramm at ica

brühüyyy
fideSS csaklopunk
süti beállítások módosítása