Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.01. 12:29 Fabius

Állítsunk szobrot a baltás gyilkosnak

Címkék: fidesz azer diplomáciai kurválkodás

Kitártuk a keleti kaput, lassan Záhony lesz az ország Amszterdamja, ahol az üvegkirakat mögött Szijjártó Péter ücsörög arra várva, hogy valaki elég vonzónak találja. 

orbán amszterdam.jpg

Strichelni sokféle képpen lehet, bár a diplomáciai kurválkodásnak az Orbánék által űzött formája viszonylag újdonság. Mert azért a szexipar is egy adok-kapok biznisz, ritkaság számba megy, ha a szolgáltató csak ad, de nem kap érte semmit. Márpedig - eddig legalábbis - az látszik, hogy a baltás gyilkos kiadás, a diktátor éltetés az ingyenszopás kategóriába tartozik. Legalábbis én lemaradtam róla, hogy Aliyev kománk és felebarátunk legalább annyit tett volna, hogy ha már kurvának álltunk és másképp nem, legalább anyagilag megérje nekünk is a biznisz. 

És még nincs vége, sőt. 

Most éppen emlékpark kéne neki, mindjárt a Városliget közepébe. Végül is hová máshová? Elvégre ő reménybeli befektető és kumisztej féltestvér, nem egy nemzeti hős, mint Pongrátz Gergely, hogy beérje egy sarkon leszúrt emléktáblával és közterület átnevezéssel. 

pg tér.jpg

Ráadásul a Városligetben van a Hősök tere és az Állatkert is, úgyhogy ott lenne méltó helyén az Azeri Park a szomszédságban. Reméljük azért Gábriel arkangyalt nem kell lecserélni Heydar fater szobrára az obeliszk tetején, és Kedves Vezetőnknek sikerül kilobbiznia valami áthidaló, mégis tetszetős megoldást:

orbán baltás gyilkos.jpg

177 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr615437843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jaegtoer:
a szeráfok, meg dzsinnek és a többi szárnyas csontnélkűli alakzatok a mohamedánéknál dívik ahol van mennyei hárem vagy csak három vagykituggya és ott őrzik a szíjjggyártóféléket ilyen aranyozott fotelban de mezítelenűl, hadd lásson az árú...mert a pasa sohasem vetettte meg a friss húst de az ilyen poshadt, lakkozott és kencézett izé nem biztos, hogy kell nekik, bár elnézegetik, hátha

a sok burnuszosnak is van ízlése

meg egyébként is kurvára használt a gyerkőc a dajcstomi mondhatna róla egy két közvetlent a párisi légyottjaikról

brühüyyy
@rodeo36:

ezekkel az udvaroncokkal, meg a közvetítőkkel, és az ajtónállókkal mindig bajban voltam, vagyok, jobb face to face intézni az ügyeket a Főnökkel, mert valami hiba amúgy mindig becsúszik. :D
@jaegtoer: akkor kérd el peni kardját, mert fejetlenül nehéz egy céget irányítani.
@rodeo36:

megnéztem a postaládámat, megtaláltam, Köszönöm.
@bella _ciao:

Amíg megvan a sajátom, addig a fejetlenség kizárt, máséval meg nem hivalkodok, akkor inkább ÖMAF
off
Megint egy hírlapi kacsa az eccerieknek

index.hu/kultur/media/2013/08/01/kalozradiora_csaptak_le_a_forma_1-en/

Hehehe, ezzel! :D :D :D :D

Kedves cikkíró!
Legfeljebb a stúdióst kergették a képen látható alu idommal, no akkor zavarhattak vele bárkit... és miről sugározták a zenét, milyen hangrögzítőről? Mert az nincs a képen...
A kisebbik doboz bal oldalán lévő koax aljzatra vajon mi csatlakozott? és a végéről hol a lefoglalt hangrögzítő az antenna és a kábel? És az áramellátás? mert egy ilyen gép kajál is.
Szép a trikolór a zsákon, de mikori az anyag?

Nem beszélve a legalább 20 éves alkatrészekről. Szép volt fijjug! :D

Kedves cikkíró, a digitális tv már a _legutolsó_ a sorban. Az összes szolgálat (ment, rend, tűz, ect.) már régóta digitális rendszert használ, szelektív zajzárral. Nemhogy zavarja, de meg sem hallja, még ha konkrétan neki szólsz ugyanazon a frekvencián, akkor sem, mert más rendszerű!
CTS? EDR? Mond valamit?
részletesen itt

vilagbakiabalok.blog.hu/2013/03/08/a_katasztrofavedelmi_es_a_rendorsegi_radioforgalmazas

A DECT-re meg csak rá kellett volna keresni a neten... 3900Ft a legoccóbb... a mobil kommunikációt zavarja...
Ennyi ésszel, meg egy veder mésszel! Az ecceri plebs meg benyalja.
on
@1kivancsi: hehe, a kép után el sem olvastam, nem volt érdemes :)
poszthóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:

Kiragadott mondatok:

"Egy ideológiai-politikai hulladéklerakó tulajdonosaiként Nemleszünkgyarmatia igazgatói nem válogathatnak a telepükre érkező rakományokban, de – és éppen ebből tudnak profitálni – nem is akarnak válogatni. A NER-telep örömmel fogad bármilyen veszélyes hulladékot. Megkötnek bármiféle szerződést, megünnepelnek bármilyen diktátort, elismeréssel nyilatkoznak bármely véreskezű rendszer előnyeiről."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130801_azeri_park
Eddig ketten regisztráltak külföldről a 2014-es választásokra

Megérkezett a Nemzeti Választási Irodához (NVI) csütörtökön az első két választási regisztrációs kérelem; az egyikben egy németországi értesítési címet adtak meg, a másikban pedig egy e-mail címet - közölte Pálffy Ilona, az NVI vezetője.

hvg.hu/vilag/20130801_Eddig_ketten_regisztraltak_kulfoldrol_a_2
kedves mama? Mert véletlenül sem a narancs maffia zrt-t

Gulyás: Az ellenzék alhat is a voksokkal
A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az ellenzék csalóknak tekinti a határon túliakat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F01%2Fgulyas_az_ellenzek_egyutt_is_alhat_a_boritekokkal%2F
és megint 300huf
és megint az agyament qrmány:

Nagyon úgy fest, ebből végtörlesztés lesz
Palkó István2013. augusztus 1. 15:53

A bankok és a devizahitelesek közé dobta a gyeplőt nyilatkozataival Varga Mihály. Kimondta ugyanis: a kormány a maga részéről nem vállal anyagi felelősséget a készülő mentőcsomagért. Az állam háttérbe vonulásának önmagában még örülhetnének is a bankok, Varga azonban továbbment: ha nem sikerül kompromisszumot találni, ősszel a kormány egymaga fog dönteni. A bankok joggal tartanak attól, hogy a "Végtörlesztés 2." című dokumentum lapul a fiókban, hiszen az elmúlt napok kormányzati nyilatkozatai alapján más lehetőség alig maradt. Az eddig napvilágot látott forintosítási és futamidő-rövidítési ötletetek ugyanis önmagukban nem csökkentik, hanem épp ellenkezőleg, növelik a törlesztőrészleteket. Az emiatt szükségessé váló végtörlesztésszerű akción viszont - mivel ismét csak a devizahitelesek kisebbségének (lakáscélú hitelek) megmentéséről van szó - nemcsak a bankok, de a kimaradó devizahitelesek százezrei, sőt a potenciális hitelfelvevők is óriásit buknának.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/nagyon_ugy_fest_ebbol_vegtorlesztes_lesz.1.187392.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
az szatmár-bereg megyei aszfaltbetyárt már meg esi a is találták egy hirdetéssel:) keresi a jogi lépéseket:)

www.hir24.hu/belfold/2013/08/01/hirdetesben-keresnek-tisztesseges-politikust-a-fideszes-helyere/~~fokusz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: gyurcsányahibás, csakafidesz, hajrámagyarországhajrámagyarok, karvajtőke, rohadó nyugat.
Ez a jogbiztonság halála: "...a jogszabályok nyomon követése ma már kizárólag elektronikus adatbázisokkal lehetséges" www.vg.hu/kozelet/jog/tortenelmi-csucsra-porgott-a-torvenygyar-409057
Safarov ügyében, illetve általában is. Decemberre már összeállt, aki összeállt:
"De valamiért az azeri baltás orgyilkos ügye is hiányzik Németh Zsolt évértékeléséből. Holott neki első kézből lehetett információja. Azonban az is kétségtelen, hogy ennek megemlítése nem lenne teljesen alkalmas a kormányzati politika rózsaszín mázzal történő beburkolására. Meg talán annak felidézését is szükségessé tenné, hogy a Jobbik volt az a párt, amelyik támogatta a kormányzatot ebben a nemzetközileg és leégést jelentőakcióban. Lévén, hogy Gyöngyösi Márton, a később antiszemita hozzászólásával tömegtüntetést kirobbantó jobbikos képviselő volt az, aki messzemenően támogatta Ramil Sahib Safarov szabadon bocsátását. Tekintettel arra, hogy Németh Zsolt akkor még ellenezte ezt, az ügy agyonhallgatása úgy tűnik a kormány jelenlegi érdeke."
endresy.blogspot.hu/2012/12/tukrom-tukrom-gorbe-tukrom.html

Németh elvárs azóta más ügyekben is okosakat mondott persze.

endresy.blogspot.hu/search/label/Ramil%20Safarov
ahogy elnézem a hozzászólásokat, ez a baltás disneyland nem verte ki a biztosítékot, dakota testvéreink felverhetik a wigwamot
szoborral, totemoszloppal együtt.
@nemecsek ernő áruló: A rohadó nyugathoz:

"Tartós leszakadás fenyegeti Magyarországot
Az évek óta a recesszió szélén táncoló országot tekintve könnyen arra a pesszimista következetésre juthatunk, hogy a felzárkózás reménye is szertefoszlott. Ha azt feltételezzük, hogy nem következik be alapvető változás gazdaságpolitikai téren, akkor sajnos egyáltalán nem is áll távol a valóságtól ez a gondolat."

www.vg.hu/velemeny/elemzes/tartos-leszakadas-fenyegeti-magyarorszagot-408970
ez ám a teljesítmény, egy 5,5 km-es utból ma átadtak 3,5 km,jövőre jön a maradék 2 km. 2009 óta lehetne építeni, de ezek a ronda régészek túl sokáig keresték Attila sírját, (nem találták)ezért elhúzódott:)
@Spániel: Tartok tőle, hogy cca 2 éve ez már nem fenyegetés többé.
@tristen2005: Ez már burn out. Vagy mindenki írja át a cv-jét gőzerővel és csomagol. :)
@miaturo: Cuki reklám az optisjusnak. Hidd el, a jó öreg cd jogtár és a netjogtár remekül helyt áll. :D
@tristen2005: hányszor mondjam el, hogy Attilát puzzleként több helyre temették el!.)
@Spániel: Amíg a legapróbb esélye is megvan annak, hogy leváltás esetén a cigányvajda visszajön, addig a bizalom nem fog visszatérni. Sajnos a folyamat visszafordíthatatlan.
most a jobb kezét keresték mint vitya?)
@nemecsek ernő áruló: Pontosan. Ha marad, az tragédia, ha veszít, polgárháború. Jól nem járunk sehogy.
Rövidesen véget vetnek posványosnak is, ha tovább basztat:
"Mircea Dusa román védelmi miniszter szerint Tőkés László európai parlamenti képviselő "retrográd retorikát" használ. A miniszter nem tartja korrektnek, hogy magyarországi tisztségviselők minden évben "aberráns dolgokról" beszélnek a tusnádfürdői nyári táborban"
magyarhirlap.hu/dusa-a-magyar-vezetok-aberrans-dolgokrol-beszelnek
Ez a Peti egy ügyes gyerek.
Ez nem várja a sült turult a szájába, ez tesz érte, hogy teljesítmény alapon ítélje meg majd az utókor az ő politikai és egyéb tevékenységét.

Séróból löki a manat-forint árfolyamát, sőt, valószínűleg átkonvertálta már, hány seggbe ajánlott pamplonai bikafaszt ér egy Safarov ( az elnök becsületszavát illetően ), arrafelé Azeriben. Na, azt meg is kapta a Peti főnöke, kamatostúúl!
De ez a Petit nem zavarja, ő megy tovább a zorbányi úton, meg amúgy sem ő kapta a pofont. Beült a kirakatba… -:))
Meg a terembe is bekacsázott focizni. Ettől ő ember és nyuggerközeli stüszivadász lett – szerinte – akinek gerince is van.

Mondjuk, az feltételezhetne esetleg kálciumra utaló jeleket a szervezetében, ha anorexiás vizisiklóként nem a Dunakeszi futsall clubban sztárolódna(?), hanem a záhonyi átrakókörzet valamelyik állomásán hasznosítaná magát mint melós. Kezdhetné mondjuk az eperjeskei vasérccsúszdán, ott értelmet is nyerhetne számára a megfejthetetlen fogalom, nevezetesen: a munka értelme.
Vihetné magával Antalkát, Zsoltikát, Lacikát, meg az egész neobolsevik garnitúrát, egy kis testközeli valóság sóra. Ez lenne a nekik való:
www.koz-hir.hu/images/stories/z3.jpg
Az említett helyen (Eperjeske) készült a fotó egy emberről, aki dolgozik. Tehát nem Peti van a ko(k)sz alatt.

De még lehet, csak a réteg legyen vastagabb…
Teljesen politika mentes hozzászólásomban azt szeretném elmesélni,hogy közeli rokonom és barátja Azerbajdzsánba szerettek volna utazni.Kaukázusi túrájuk első állomásaként meg akarták nézni Bakut, a régi városokat (Gandzsa, Sheki, stb), jókat enni, túrázni.Élég későn adták be a vízumkérelmet, de azért a konzulátus által megadott időkeretnél(egy hét)persze korábban.Nem kapták meg.Nem kicsit voltak csalódottak, az ember ritkán tud ilyen messzire elutazni, borult az egész utiterv. Na ennyit a magyar-azeri jó kapcsolatról...
@tristen2005:

"__ahogy elnézem a hozzászólásokat, ez a baltás disneyland nem verte ki a biztosítékot, __"

dehogynem! de mit lehet ezen ragozni? az, hogy a magyarországi örmény kisebbség "kijárta", hogy legyen örmény elnevezésű közterület, nem vonja maga után azt, hogy legyen azeri is, hacsaknem van magyar azeri kisebbségünk is. Persze lehet hogy egyesek rajta vannak valamilyen azeri fizetési jegyzéken, ez esetben mégiscsak lehet azeri kisebbségünk jó érdekérvényesítési képességel és lehetőséggel, amely a gyilkosok szabadlábra helyezésétől a közterületek elnevezések irányításáig terjednek.
@lapointe: Volt egy lány anno a suliban, akibe nagyon szerelmes voltam, mint az állat. Vettem neki virágot, folyamatosan csaptam neki a szelet, és ő még néha mosolygott is. Aztán egyszer amikor már nagyon undorítóan szerelmes voltam, kiderült, hogy ő igazából eltartott kisujjal sem nyúlna hozzám.

Na hát ebben a történetben Azerbajdzsán ez a kislány.
Amikor először olvastam a hírt, meg kellett néznem, nem-e a Hírcsárdás fiúk-lányok viccösködnek.
Azután rájöttem, hogy 2013-ban (állítólag Európai országként) Pártunk és Qrmányunknak ilyen meglepően komoly problémái vannak.
De'télleg, a lehető legkomolyabban ezen problémák foglalkoztatják Szájtátó Petyuskát és a hozzá hasonló szánalmas szervilis percemberkéket, márminthogy hol, mikor és egyáltalán mi módon tudná meleg szarig felnyomni pajkos nyelvecskéjét még valakinek a pudvás hátsójába ebbe, vagy valamelyik környező galaxisban.
Komolyan röhej, ahogy ezen Alsó-Mordori gerinctelen csúszómászók kutatnak a világban, kit lehet 3 € 50 centért leszopniuk, ha kell közröhej tárgyává is téve magukat.
Én elhiszem, hogy agyatlan és mentálisan sérült híveiknek valami követendő és szervilizmusból csillagos 5-ös teljesítményt kell mutatniuk, úgy ráadásul, hogy idehaza is ez legyen az etalon.
Szemeim előtt megjelennek az elkövetkezendő idők hírei:
A boldogságos és soha még ilyen jól nem élt nép köszönti az Ő Dicsőséges Vezetőit. Hosszú, tömött sorokban menetelve követelik, hogy I. (NagyonNagy) Piktor szobrát készítsék el tömör aranyból, majd naponta hatszor kötelezően mindenki rója le tiszteletét előtte, lehetőleg készpénzzel kifejezve háláját, hogy itt élhet, ebben az elbas... izé szuperül fejlődő és soha nem látott jólétet biztosító paradicsomban!

Egyébként ha valaki csak a sunyi kiscsávó egyénieskedésének tudná be ezt a szarrágást, téved!
Vona Gabika élen jár az azeri seggek nyalásában és az egzotikum pártelvtársak leszopásában. Petyuska csak majmolja, no meg látványosan mórikálja magát.

"Tegnap Gyöngyös városa a megszállt Shushával írt alá történelmi jelentőségű testvérvárosi szerződést: nemhogy megszállt hegyi karabahi, de más azerbajdzsáni településsel sincs magyar városnak hasonló egyezménye.

Az aláírás létrejöttében közvetítői és szervezői szerepe volt a Jobbiknak és Vona Gábornak, akinek Gyöngyös a szülővárosa. Faragó László polgármester a papírok ünnepélyes aláírását kerekasztal beszélgetéssel nyitotta meg, ahol ismertette az azerbajdzsáni vendégekkel Gyöngyös történelmét és jelenét és bemutatta a hevesi település más testvérvárosait Lengyelországtól Kazakisztánig. A polgármester elismeréssel beszélt Azerbajdzsán fejlődéséréről és nagy reményekkel tekint Gyöngyös és Shusha közös jövőjére. Emellett meghívta az újdonsült testvérváros néptáncos küldöttségét az augusztus 19-i gyöngyösi hagyományos néptánc- és folklórfesztiválra.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke nagy elismeréssel beszélt Azerbajdzsán fejlődéséről, kiemelte a turáni népek -így Azerbajdzsán és hazánk- jövőbeni testvéri szövetségének gyakorlati erősítését és méltatta Azerbajdzsán küzdelmét, melyet megszállt területeinek felszabadításáért folytat."

"A magyar fizikálisan az egyik legközelebbi rokon nép az azerivel, lelkileg..."
jobbik.hu/hireink/mindket-orszagnak-kotelessege-kuzdeni-teruleteiert-gyongyos-azeri-testvervarosa

Mármint a ... ... ... anyukádéval Vona Gabika.
Ez az alfahír és a jobbik nevű szánalom szintje.

Olvasható része annak a szarnak akkor van, amikor a HVG-ből kiollóznak, a hírforrás feltüntetése nélkül. Mert úgy szokták... Lopni csak rendesen, szépen... Ahogy az azeri rokonaitok... Baltát lehet kapni???
Ma reggeli hír? index.hu/belfold/2013/08/02/dns-vizsgalatokon_sporolna_a_rendorseg/. De remélem az emlékparkra lesz pénz a költségvetési tartalékból, a gyilkosok és a rablók mag csak hagy mehessenek szabadon.
"A magyar jobboldal az elmúlt években egyértelműen szembefordult az Európai Unióval, annak kozmopolita, pacifista, liberális eszményeivel. Markus Ferber, a bajor konzervatív CSU vezető európai politikusa e sorok szerzőjének nyilatkozta, hogy „jó lenne, ha Orbán végre komolyan venné az Európai Uniónak nevezett értékközösség figyelmeztetéseit, elvégre annak Magyarország is a tagja. Nem először fordul elő ugyanis, hogy Orbán feltűnősködik, és egyszerűen játszadozik az Európai Unióval – holott annak alapértékeit Magyarország is vállalta a belépéssel.”
hvg.hu/velemeny/20130801_Miert_nem_szereti_Orban_Viktor_Nemetorsza

Ezekben a mocsok, bajor konzervatív CSU vezetőkben sem lehet már bízni, megvették a komcsik kilóra őket!
TUTTIRA!
Bezzeg a Piktorka...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Te viccelsz?
FONTOSSÁGI SORREND! Jegyezd már meg...
A foci sem kérdéses, hogy fontosabb, mint holmi egészségügy, meg oktatás!
Most már abbahagyhatnátok ezt a lázítást és kedélyborzolgatást. Libsibolsi népség...
Amikor a Boldogságos Vezetőink csak a javainkat akarják, ti ilyen pitiánerek tudtok lenni. :((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ja,ha Vona Félisten Gábor is azt mondta ,akkor jól van! :))
(Egyébként meg mijafasz köze van ezekhez és miért mond ilyeneket ,nem tudom.)
vikiék meg megint idióták.
Mi a picsának kéne egy ilyen létesítmény?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Miért venné Orbán az EU-t komolyan??? Az elmúltháromévben az EU mindent megtett, hogy tehetetlen, töketlen, ráadásul, mivel a pénzt persze továbbra is toljál, lúzer balfaszok gyülekezetének tűnjön. Berlusconi meg a Kacynskik is csak röhögtek rajtuk, teljes joggal. A faszom tele van az EU-val is...

Majd ha az EU parlamentben gépfegyveres fejkendősök kikiáltják az Európai Kalifátust, néznek, mint hal a szatyorban. Azt akkor tényleg mehetünk mind Izraelbe, ha öregségünket nyugati kultúrállamban szeretnénk leélni, alkoholizálva és paráználkodva, plusz sertés roston.
@kifordított nagyanyó:

Még mindig abban bíznak, hogy Alijev csak utal valamit, papír nincs róla, de becsszóra megígérte, akkor tényleg csak nem basz át...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csókoltatlak, jól párba állítottad a két hírt, a vónás agyamentségről -hála az égnek- nem olvastam, de ezt a posztot ugyan azzal a linkel kezdtem, mint te. Hja kérem párhuzamosok, ha találkoznak.
Tegnap kérdeztelek, mán nincs vibered?
ehhhh, nem is írok semmit......

Magyar Nemzet: elvennék a mesterképzést a főiskoláktól

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) azt javasolja, hogy a jövőben a főiskolákat főigazgatók vezessék, és csakis az egyetemek első számú vezetőit nevezzék ki rektornak, a testület a mesterképzés lehetőségét is az egyetemek kiváltságává tenné - írta a Magyar Nemzet pénteken.

hvg.hu/karrier/20130802_Magyar_Nemzet_elvennek_a_mesterkepzest_a
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Csak azt remélem, hogy a szarrá rohasztott egészségügy fogja kezelni majd a Kedves Beteget is. Akkor majd gondolkozhat a fontossági sorrenden,stadion vagy egészségügy, ne adj isten oktatás
Varga teljesen átvette a Matolcsy helyét. Ha megszólal máris zuhan a forint. Mit mondott a Bonsai Duce a királyi rádiójában ma reggel? Kezdhetünk aggódni és kimenekíteni a forintunkat külföldre? index.hu/gazdasag/2013/08/02/varga_csak_atmeneti_a_forint_gyengulese/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Úgy látszik a felcsúti seggszáj már a saját választási törvényében és bizottságában sem bízik. Azért kell kisöpörni mindent.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mijafaaszt vársz az EU-tól? Ha ők buktatnék meg Viktort helyettünk, akkor lenne csak igazán (lást: @Spániel:) polgárháború.
Mindig mindent mástól várunk?
Ha viszont az itthoni propagandát hallgatod, akkor inkább az Európai Zsidó Köztársaságtól kell félni. (Van már a face-n Világméretű Zsidó Összeesküvés is (komoly, hogy van).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"fizikálisan" - mondá a rózsaszín ingben parádézó turáni faszparaszt.

"(...) Egyébként a kislány ráérzett korunk tudományosnak nevezett stílusára, melynek receptje a következő: miután leírtad a szövegedet, nézd át, s cseréld le a szavak felét idegen szavakra. Nem baj, ha nem értik. Az sem baj, ha te sem érted. Az ilyen szót a vendéghaj mintájára nevezhetjük vendégszónak: mindkettő mutatós, de hamis. Ilyen „vendégszó” a manapság gyakran előforduló fizikális, fizikálisan. Flancosnak tűnő idegen szó, „emeli” a riporter vagy a tanulmányíró stílusát, de használatával van némi gond.
Idézek egy példát egy tanulmányból (Catullus verseiről van szó): „A 7. carmenben a csókok számát a magnus numerus jelöli, de a csókok nem is jelennek meg fizikálisan, Catullus itt már nem számolja azokat.” Valami olyasmit akart írni a szerző, hogy a csókok ebben a versben nem jelennek meg valóságosan, csak emlegetik, de nem produkálják őket, mint az előző, 5. carmenben. A fizikális eredeti jelentése: ’fizikával kapcsolatos, a fizikára tartozó, rá jellemző’. A németből került át a magyarba, németül physikalisch, a jelentése ugyanaz. Összekeveredett a fizikai szavunk jelentésével, a fizikai jelentése: 1. testi kétkezi, például fizikai munka; 2. természeti, világias, tárgyi, érzékelhető. Aki fizikai valóságában van jelen valahol, az érzékelhető valóságában van jelen. A csókok nem is jelennek meg fizikai valóságukban – írhatta volna a tudóskodó szerző, de talán az is elég lett volna, hogy „a csókok nem is jelennek meg”. Aki megjelenik, az ott van, a fizikai valóság hozzátétel felesleges szószaporítás, pleonazmus. A fizikális pedig a szó értelmetlen megnyújtása. Persze ami hosszabb, az szebb, az tudományosabb. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nyugodtan írhatta volna a „Catullus itt már nem is számolja azokat” helyett, hogy „nem is számolja őket”. A tudományoskodó stílushoz manapság hozzátartozik az azokat használata az őket helyett, sőt gyakran a tárgyas személyragban már meglévő tárgyat is kiteszik, az indoeurópai nyelvek szerkezetének megfelelően, például: lehet, hogy ő akarta kiválasztani azt, elég volna ennyi: lehet, hogy ő akarta kiválasztani. Ez nagyobb baj, mint a fizikális helytelen és felesleges használata, mert a magyar nyelv szerkezetét rombolja.) (...)"

m.mno.hu/migr_1834/fizikalisan-246781
hmmmm

1600 új dolgozót venne fel az OMV

Az OMV, integrált nemzetközi olaj- és gázipari társaság 1600 új munkahelyet kínál 2016-ig. A Kutatás és Termelés üzletág növekedése indokolja a bővítést, főleg műszaki végzettségű szakemberek, pályakezdők jelentkezését várja az osztrák cég.

hvg.hu/karrier/20130802_1600_uj_dolgozot_venne_fel_az_OMV
Kell a kamatcsökkentés, de éles váltás nincs
Továbbra is inflációs célkövetést alkalmaz, és a devizatartalékkal segíthet a kormánynak a jegybank. Intervencióra eddig nem volt szükség. Interjú Palotai Dániellel.

www.portfolio.hu/gazdasag/kell_a_kamatcsokkentes_de_eles_valtas_nincs.1.187405.html
@Kuviklacz:

Nem azt mondtam, hogy "helyettünk buktassák meg Viktort", hanem azt, hogy tartassák be a szabályokat az összes gumicsizmás büdös paraszttal, elmebeteg fóbiással, mediterrán sziesztaemberrel, és pedofil maffiózóval.
Lassan a hello kittys lufik mellé jönnek a baltás verziók :o
Peti meg aludjon egy éjszakát azeri tesvírünk mellett :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jó kommentek :D

Habony 2013.08.02. 10:02:17
@Anticommunist Hungarus:

Remek hozzászólás(ok).

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a "Vidéki" kódjelű nick kezelőjével a Lendvay utcában!

Tőle minden segítséget megkapsz az éppen aktuális honvédelmi stratégiánkról.

Üdv.: Á.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért ez nagyon gáz lehet. Kb. olyan mint Sztálin utolsó időszaka, amikor már nem bízott senkiben, és az elvtársai hagyták meghalni. Szar lehet a Bonsai Ducénak sincsenek barátai, csak tőle függő emberei. Azok pedig előbb utóbb el fognak fordulni tőle, amikor feltűnik a színen egy másik segg amit nyalni lehet valamennyi koncért.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: minden hasonló "embernek" ugyan ez a sorsa, minél nagyobb hatalmad van, annál magányosabb vagy, és annál nagyobb az üldözési mániád.
ennyi:

Egy kép > ezer szó. Külön felhívnám a figyelmet a tényre, hogy a műszaki vezető szobája előtt járunk, ott “tűnt el” a csengőgomb!

most.444.hu/2013/08/02/magyar-egeszsegugy-2013/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azt hiszem ez személyiségi alkat kérdése is. Churchillnek elég nagy volt a hatalma, de nincs hír arról, hogy diliházban végezte volna.
@GeoCracker: idézőjellel pont erre célozgattam, és igen, a hatalom és egyéb mániásoknál van ez a szoros kapcsolat.
van még kérdés, kedves alattvalók?

Csupa jót tud mondani a földtörvényről a Fidesz

A földtörvény elfogadása a Fidesz szerint egy olyan korszak végét is jelenti, amely a zöldbáróknak és a nagybirtokosoknak kedvezett.

hvg.hu/gazdasag/20130802_Csupa_jot_tud_mondani_a_foldtorvenyrol_a
"Január–májusban az euróban számolt export 1,8 százalékkal, az import 1,1 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, az első öthavi kereskedelmi többlet 3,098 milliárd euró volt, 246 millióval több, mint az elmúlt év azonos időszakában"
A következő bekezdés:
"A részletes számadatok némileg elmaradnak az előzetesen közöltektől."

mno.hu/gazdasag/erre-senki-sem-szamitott-remek-adat-erkezett-1176163
@GeoCracker: hehehe, rossz hatásfokkal dolgozik a Matócsnyi Józsda, vagy a Narancs Agitprop Iroda.
\o/ hipp hipp huráááááááááááááááááááááááááá!!!!!!

/alkalmazhatták volna felszívó töltelék anyagnak, ha már ott van/

Szijjártó bábáskodása mellett születik az új pelenkagyár

Tizenkilenc millió forintos pelenkagyárat épít Gyöngyösön a Procter and Gamble, a vállalat bejelentésén Szijjártó Péter is jelen volt.

hvg.hu/kkv/20130802_Szijjarto_babaskodasa_mellett_szuletik_a
hírek párban, az előző mellé tanulságul:

Egyszerre két reformintézkedés lépett életbe a családtámogatás területén Németországban, ahol csütörtöktől alanyi jogon jár a bölcsődei férőhely, és külön támogatást kaphat, aki nem állami keretek között oldja meg 3 évesnél fiatalabb gyermeke napközbeni ellátását.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/augusztustol_alanyi_jogon_jar_a_bolcsodei_ferohely_uj_reformok_nemetorszagban.560994.html
@GeoCracker:

Fasza, nagyon fasza adatok érkeztek:

"A kereskedelmi mérlegtöbblet 641,4 millió euró volt, 87,8 millióval kevesebb a tavaly májusinál."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Értem tehát ez akkor most azt jelenti, hogy egy bűnös azeri miatt az összes az??? Csak azért kérdem mert akkor mondjuk őmiatta az összes zsidó is lehetne bűnös. :)

index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/02/25/1994_zsido_telepes_29_palesztint_lott_le/
esetleg egy újságot is lehetne nyitni
Nemzeti Baltás címen a kép mintájára
i.chzbgr.com/maxW500/6780404736/h9B6D79D0/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jaja, pont úgy, mint a minden magyar aki sunyin sötétben cigányokat gyilkol.
Nahh, a mai zsidózásod is megvolt, jöhet a többi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: te írtad: "Tizenkilenc millió forintos pelenkagyárat épít Gyöngyösön a Procter and Gamble, a vállalat bejelentésén Szijjártó Péter is jelen volt."

d:)) még egy jaguárt sem kapsz ennyiért.
@Fabius: a főoldalon nem látszik az új poszt, csak szólok, lehet össze fog hullni a cucc.
@bella _ciao: okééééé, átsiklottam felette, nem mentségként, de csak palizáltam a hvg-ról :D
Múltban jártam, már javították ;)
@bella _ciao: krokodilt meg pláne! :D
Képzelem, mennyi pelust gyártanak évente abban a 19 millióból épült ,,gyárban''. :)
@1kivancsi: miért is ne? unortodox pelenka, magas nedváteresztő képességgel.
@1kivancsi:

Tanács: ne tegyél 5 linknél többet egy kommentbe, mert automatikusan előmoderálásra küldi a spamszűrő, és csak akkor jelenik meg, ha beengedem kézzel.

A tegnap estidet is most engedtem be külön, ha szétosztod két kommentbe a linkeket ez elkerülhető.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor ezek szerint Mészáros Lőrinc és a többi haver az nem zöldbáró és földoligarcha. Csak véletlenül nyerték el a föld bérleteket. Ha ez igaz, akkor miért nem adják vissza a parasztoknak, és egyéb elsősorban a földből élő embereknek. ?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Elárulhatnád egyszer, hogyan fér meg a zsidófóbiád (baszod, hogyan ugrik be neked az azeriekről a zsidó?????) azzal, hogy egy zsidót, Jézust, imádod?
Mert a bálványimádás kategóriában vagytok a kaotikus egyházzal...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ehelyett:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ingyenes_luxuskorhazi_ellatas_jar_az_allami_vezetoknek.560904.html
"Az ország vezetői krémje soron kívül, szállodai körülmények között és teljesen ingyenesen jut egészségügyi ellátáshoz. A 444.hu internetes portál a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól (KIM) úgy értesült: jelenleg 311-en jogosultak különleges orvosi elbánásra a budapesti Honvédkórházban vagy a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. A kiváltságosaknak fekvőbetegként elit ellátás és elhelyezés dukál: kiemelt komfortú önálló szobák tévével, telefonnal, klímával, fürdőszobával. A fejesekkel külön ápolószemélyzet foglalkozik - írta a Blikk.
@Fabius: Igen. Ráadásul egy közleményben cáfolják meg önmagukat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :-)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te is tudod, hogy ebben nem az állítólagos fóbia a lényeg, hanem hogy mekkora baromság egy valakinek a bűne miatt egy egész közösséget általánosságban megítélni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szentséges Atyaég! Amikor már te is ilyen liberális vagy... :))
Megható... Nem lesz ebből NEKED gondod???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Olyan szabály nincs, hogy asztal közepére szarni nem szabad.
Kicsit komolyabban: ahol csak esély van arra, hogy egy tételes, jogilag kötelező szabályt megszegnek, rögtön indul a kötelezettségszegési eljárás. Megjegyzem, az sg-plaintes@ec.europa.eu e-mailcímen mindenki tehet bejelentést, ha egy tagállami jogszabály nem felel meg az EU jogszabályainak.
Viszont az elvek (beleértve a Szerződés ominózus 2. cikkelyét, valamint az Alapjogi Chartát - szívesen részletezem, hogy ez utóbbit miért) megsértésére épp hogy nincs mechanizmus, a Tavares-jelentés kapcsán alaposan kivesézte minden oldal és fórum a helyzetet. De mégis mire gondolsz mint kikényszerítésre? Az EU pénzek leállítását mi szívnánk meg a legjobban, és kiváló alkalom lenne egy kis szabadságharcolásra, ráadásul erre sincs joga a Bizottságnak. Az európai ügyészség felállítása körüli hercehurca talán kisebb nyilvánosságot kapott a magyar sajtóban (mint általában minden, ami nem Orbán körül forog vagy ellene szól), de az sem akar elindulni, pedig csak arra szolgálna, hogy amennyiben egy tagállami ügyészség nem akar vádat emelni egy, az EU pénzügyi érdekeit sértő bűncselekmény ügyében, akkor az Európai Ügyészség megtehesse.
Az EU döntési mechanizmusának (a Tanács minden döntésben benne van, beleértve a döntési mechanizmus esetleges megváltoztatását is) ismeretében nem meglepő, hogy egyik ország sem akar túl nagy hatalmat adni az EU-nak (és biztos vannak ezen a fórumon is, de másutt még többen, akik szerint már most is túl sok mindenbe szólhat bele.
@Kuviklacz:
Ezzel tisztában is vannak - ezért különösen aljasak és a pofátlanság csúcsa amit művelnek, mert még fogpiszkálókkal fel is díszítik és elő akarják írni a népnek, hogy holnaptól ez a Vezényló, ŐT kell imádni! :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Jut eszembe. D.Tompikáról... Van bőr a képén? Előbőr??? Biztos?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Azért még arra kíváncsi vagyok, mi lesz a Közgép OLAF-vizsgálatából. Én mindenesetre felhívtam az OLAF figyelmét a pótmagánvád intézményére, mert hogy Polték nem fognak vádat emelni az biztos.
süti beállítások módosítása