Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.19. 13:04 Fabius

Kubatov megint megcsinálta

Címkék: kampány fidesz bajnai kubatov gábor

A maga gusztustalanságában is zseniális nertárs ez a Kubatov Gábor. Nincs mese, el kell ismerni, hogy a kormánypártoknak nem kell külön kampánytanácsadó, ha itt van nekik ez a nerFinkelstein. Ő aztán tudja, meri és teszi, a legnagyobb befosásból is képes ötletet meríteni és listaállítással a Bárhol Bevethető Bármire Hajlandó Nertársak Szövetségét megalkotni. 

Emlékezzünk egy kicsit. Egyszervolt székházfoglalás idején született a Nagy Gondolat, hogy szükség lenne egy önkéntes gyorsbeavatkozó egységre, ami a Fidesz SWAT-ja lehetne. Kis szervezkedés, kis koordinálás és tádám, máris működés közben nézhetjük a lokális "fideszesek vagyunk, de nem nyilatkozunk" egységeket

kubatov.jpg

 „Működik a Fidesz hírszerzése, hiszen akárhová megyek, mindenütt ott vannak az embereik." - mondja a nyeretlen kétéves, akit ezek szerint meglepetésként ért a fideszes nertársak aktivista buzgalma. Srácok, nektek ki mondta, hogy a riadólánc aktivistákat kizárólag székházfoglaláskor fogják bevetni? Ez most komoly, hogy a Gery Geryhound videó óta is így rá kell csodálkozni a világra? A szemmel látható lányos zavar mellett a viszonzatlanságról nem is beszélve. Ha nektek lennék én azért csak kíváncsi lennék milyen arcot vágnak a derék nertársak, ha szembesülnek listagabi 2009-ben, a szárszói nyári egyetemen róluk megfogalmazott véleményével:

kubatov2.jpg

Találjátok már meg a pucát/puncit az alsóneműtökben. 

437 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr855414764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Spániel: Mér, aki Londonból szavaz haza, az mennyire érzi?
@Spániel: miért legyen képviseletük a magyar parlamentben? Megvannak a saját szervezeteik, akikkel a magyar országgyűlésnek/kormánynak együtt kell működnie, az őket ért jogsérelmek esetén fel kell lépnie. Semmi többet. De ennyit mindig.
@sírbateszezazegész: Melyikben is pontosan? :)
Ha nincs köze még érintőlegesen se a jobbikhoz simán. Itt már olyan sok fan klubba beléptem, eggyel több már meg sem kottyan.
ez a gaz. politikai vaksag reven a realitas hianyaban akkor is ra szavazunk a ha beledoglunk is igazunk van mert ra szavaztunk es jol megmutatjuk akar az ugyanabban a tarsadalmi osztalyban levo velt vagy valos ellensegunknek hogy szamunkra szimpatikus fasz tulajdonosa dugott seggbe nem egy szamunkra nem szimpatikussal és mig az elozo nemes felemelo az utobbi ordogtolvalo zarj osszezsidocigolibonacobuzot tiz tiz zold inges uailyennel es lass csodat hogy gyulolik egymast par het mulva.
ha szoci nem mondhat igazat akkor amikor azt allitja hogy a fu kek mikor a fideszes azt mondja az eg zöld akkor a választo sem ketelkedhet hogy a perempartok a szint kezdik el vitatni nem a lenyeget
@sírbateszezazegész: csak hogy ne sírjon annyit a szájuk.
@iii: az sem érzi. Unokahúgom is kint van, eszébe sincs szavazni, macerás.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Miért ne lenne alkalmas miniszterelnöknek azért, mert nem mentek ki megdobáltatni magukat jó néhány tucat felhergelt ellentüntetőnek? Az jobb lett volna, ha azt mutatják a tévében? Szerintem pont ez volt a Fidesz-média terve, te meg szépen itt felmondod itt.

A Fidesz lezáratta az utat, amivel meg lehetett közelíteni az ojjektumot (ma már érdekes módon megint szabad). A sajtótájékoztató helyszínén nem az volt a lényeg, hogy szeméttelep mellett volt (itt ismét felmondod a közgéptv mantráját), hanem hogy onnan látszódott az ojjektum:

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1069398_404227203028526_1326633282_n.jpg

Persze, ne szeresd a Bajnait, de ha nem akarod Orbán hosszabbítását, akkor talán nem kellene támadni sem, különösen nem méltatlanságokkal.
Most akkor mi lesz?
Bajnai vagy nem bajnai. Ha nem bajnai akkor ki?

Senki.......!

Marad a csutikirály meg a főkegyelmességek, én meg elhúzok innen vagy húsz évre!

Egyébként érdekes, most hogy a bajnai lejáratta magát (szerintem igen) előkerült GyF mint "nem is olyan rossz".
Hát nincs ebben a qrva országban valaki aki ki merne állni orbánnal?!
Nincs itt egy értelmes ember HAHÓ.......!
@iii: A határok eltűnésével máris van megfelelő képviseletük, a megfelelő helyen. Európa parlamentnek hívják. Kishazánkban teljesen felesleges parlamenti képviseletet adni. Ugyanis nekik nem itt van szükségük magyar képviselőre, hanem a saját országukban van szükségük minél több magyar képviselőben azokban a parlamentekben. Ezen pedig csak ők tudnak segíteni.
@sírbateszezazegész:

"milyen kormányváltást, ha egy egyszerű klub megalakítására is csak a jobbik vevő?!?:))"

Egyszerű, csak a jobbikban vannak fan(atikus)ok:)))
@Spániel: és látod, akérmilyen fájó seb is ez, én addig nem léptem le mellőle amíg nem láttam, mit tesz a rendőrterror alatt/után. Pedig nem zavart az igazságbeszéd, és igenis zavartak a hőzöngők. De egy Fidesz-képviselőt nem verhet meg rendőr - én ráadásul büntetlenül. Számomra ekkor volt az "eddig és ne tovább". Mások egész másként vélekedhettek erről, pedig nekm is ott álltak az autóim a budapesti utcákon és láss csodát nem égtem el. De mindegy, hogy ki mikor fordult el: a lényeg, a túlnyomó nagy többség iylen-vagy-olyan okokból nem kér többé a Gyurcsányból. A még lényegesebb meg: ha Gyurcsány továbbra is a politikában sertepertél, az csakis a mostani hatalomnak kedvez sajnos. Nos, ezekből egyensen következik hogy ha Gyurcsány egy kicsit is hazafi, akkor most meglapul csendben. Ha meg még ennél is nagyobb hazafi, akkor kibírja, hogy vissza sem tér a politikába. Nem gondolod, hogy ezt elvárhatná tőla a hazája, amelyet ő megpróbált jobbítani, de ez nem sikerült neki?

Remélem elég méltányos voltam Gyurcsánnyal szemben. És látod, így is az jön ki, hogy: "Gyurcsány tűnjön el". Képzeld még ha gonosznak feltételezném, mint annyian ebben az országban, akkor milyen végeredményre jutnék!
@iii: "Egyetértenek a progresszív adózással, a szegénység elleni küzdelemmel és sok más hasonló dologgal."
Ez jelenti azt, hogy baloldaliak? Ezzel a jobbik is egyetért. Nem demokraták, mussolinira jellemző korporatív rendszert alkalmaztak keverve a magyar dzsentri-világ és a járási párttitkár mentalitással, mint élcsapat határozzák meg saját magukat. És a közvetlen demokrácia teljes elutasítása jellemző rájuk. Ja, és lopnak mindent, mégha le van csavarozva, akkor is.
@iii: Tudod, melyik lett volna a legszebb helyszín a tájékoztatóra? Pontosan az a szép kocsi, ami elzárta az utat. Tökéletes háttér lett volna. Kifejező, frappáns. Igaz, nem látszik az építkezés, de szerintem minden újság oda tudta volna tenni a korábbi anyagokból a megfelelő képet/videót. Csináltak volna pár képet a kocsiról, a távolban ami látszik, esetleg egy röpke interjú a biztonsági őrrel.
Lehet, hogy ez kicsit köztévés ötlet, de szerintem jobban kifejezte volna az orbáni szívcsakra/ meg fidesz megalománia lényegét, mint bármi más. Utána pedig szépen vissza lehetett volna jönni Pestre, mert megkapták amit akartak. Nem pedig hülyét csinálni magából azzal, hogy nem mer leszállni a buszról. Vagy akár ennek a látszatát kelteni.
Akkor most mindenki arról beszélne, hogy milyen gonosz a fidesz, nem pedig arról, hogy bajnai futott, mint a nyúl.
@vajdasagi: az a baj veletek, hogy beszopjátok a mai napig a fidesz cuclit. Módszeresen az volt a célja a kettős állampolgársággal, hogy külföldi szavazatokat szerezzen, bocsi, de szarik rátok, megoszt és békétlenséget teremt, ahova beteszi a lábát. A népszavazást sem a bárgyúképű MV vezér- nevét sem tudom már - találta ki, hanem az erős fidesz háttérrel dübörgött.
Bugár Béla és Markó Béla - Béláim - felfogta .
Meglesz a választás és a kettősök újra kormányra segítik, talán be se néz posványosba.
@sírbateszezazegész: vadai ágnes a dk-ból? Ha ez segít, hogy kerítsen egy jó fodrászt, és ne szakadtan és elhanyagoltan képviselje a pártját, hogyne.:)
@Zati: "előkerült GYF mint nem is olyan rossz."
Nyuszifül, ha figyelmesen olvastad eddigi eszmefuttatásainkat, azt senki sem mondta, hogy GYF legyen a min. elnök. Csak azt, hogy nem kéne már tovább basztatni mindenkinek, mert kéne az a pár szavazat, ami van nekije. Nem ugyanaz.
@Spániel: azért ez nem volt szép. Te id tudod, ott megmaradni magyarnak más mint itt annak lenni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha meglesz az alapító okirat, azonnal küldöm...biztos tudunk neki segíteni, hogy jobban nézzen ki:)
@iii:

Pont úgy beszélsz, mint valami apparatcsik. :D Mondod a hivatalos állásont darabkáit, axiómaként - "erre majd az MSZP-E14 megállapodás után kerülhet sor" -, de a kérdésre nem válaszolsz. Ugye te sem hiszed, hogy jól veszi ki magát politikai üzenetként, hogy "korszakot váltunk, de bocs, pont azzal a garnitúrával szövetkezve, akik a leváltandó korszakot megtestesítik, de azzal nem, akit ők pont a reformersége miatt kinyírtak - viszont annyi (politikai) autonómia (vagy profizmus) nem szorult belénk, hogy ne a Fidesz-narratíva foglyaiként vergődjünk, hanem felismerjük, hogy sokkal többet számítana, a hiányzó meggyőzőerőt vinné az ellenzékbe a széles körű, nagyvonalú összefogás minden demokratával a puccsista maffiózókkal szemben".

Természetesen a DK soha nem mondta, hogy a Jobbikkal kellene összefogni - csak azt, hogy minden demokratikus erővel. Ami pedig a parlamentbe jutást illeti, szerinted a PM-nek erre a DK-nál jobb esélyei lennének az összefogás nélkül? Vagy akkor rájuk nem érvényes, amit erről írsz?
@Spániel: +1
Ráadásul kiváncsi lennék, hogy mi a haszna a határontúli magyaroknak abból, ha új ptk-t fogadunk el, vagy a fővárosi finanszírozásából, vagy egy új kisajátítási törvényből.
@Spániel:
"Nyuszifűl" ha lenne egy értelmes ember aki összehozza a balközepet meg a jobbközepet (minimum) akkor nem kéne a GyF-nek az a 350 szavazója.
@Spániel:

Patrubányra gondolsz? Az milyen egy méretes farok!
bomlasztó. es miert nyugszunk bele a pl a mai iskola, orvos, önkormanyzati valasztasba. na durvulok
miert jaratod a gyerekedet, csaladtagod6at szulodet szar szarabb kevesbe szar intezmenybe mikor pl antall joco gengsztervalto vagy horn gyuszika minielnok szemelyeben a Te es en boldogan=beleszolas nelkul tolta be az aktualis kormany ra az adóforintjainkat?
@vajdasagi: "De egy Fidesz-képviselőt nem verhet meg rendőr - én ráadásul büntetlenül. Számomra ekkor volt az "eddig és ne tovább"
Imádon a lelkesedésedet és azt, hogy következetes és meggyőzhetetlen vagy.
De mi a lóf..t keresett a fidesz-képviselő a sűrűjében. Te tényleg azt hiszed, hogy abban a harci állapotban a rendőrök egyenként azt nézték, hogy ki a fidesz képv. ki nem? Próbáld ki csak egyszer szembenézni egy ilyen, a háttérből markukba röhögő, jólfűtött irodákból vezényelt felhergelt és mindenre elszánt tömeggel hosszú órákon át étlen-szomjan, miközben anyádat gyalázzák, dobálnak molotov-koktéllal meg kövekkel és ott kell maradnod még a túlerővel szemben is. Rendőrterror. Ez megint fidesz-szlogen, amit olyan jól esik ismételgetni arra az időszakra.
Én akkor még ott laktan az örökmécses környékén, első kézből láttam és "élveztem" minden megmozdulást 89-től.
Akkor a "hazugságbeszéd" arra lett kiszivárogtatva, hogy egy forradalmi hangulat keretében gyorsan elzavarják a Gyurcsányt, mert megalázta Orbánt a tv-ben. Ultimátumot is adott vekkerviki, hogy 72 órán belül. Ez ugye már vért kívánt. Sokat tudnék mesélni a "harcokról", a környékről, az összehugyozott Kossuth térről,a Szabadság térről ahova addig kutyasétáltatni jártunk sokan.A szívem tört össze, amikor láttam a hordát mindem emberi mivoltukből kivetközve. A rendőrök pedig nem érdemlik meg, hogy meggyalázzák őket.

Ennek az eseménysorozatnak van egy ilyen nézőpontja is.
@rodeo36: Gyógyulj és vigyázz magadra. Ja és ezen még röhögj egy jót. :))

Olyan sokat exportáltak belőle, hogy otthon nem maradt :D

Carter: Amerikában nem működik a demokrácia

www.ibtimes.com/nsa-controversy-jimmy-carter-says-us-has-no-functioning-democracy-1351389

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=663095
@sírbateszezazegész: melyik nem volt szép, már nem tudom mit írtam.
@sírbateszezazegész: 40-nél fiatalabb képviselőnőknek nem titkárt, stylistot kellene fizetni. Rémesen néznek ki. A festett fekete hajúaktól pedig elvenném a mandátumot. :)
@Zati: kb. 300 ezer van nekije. Ammán kéne ugye?
es meg ez is
szot emel vki az iskola megepitesert.adott onkoritol reakcio az hogynehatelmultnyolcev elmultnyolcevmiatt és a az uj gepardbr borirtasu nekem amugy meg egyebken is jaro audim miatt meg egyebkent is elmult x ev...
@Orica Középföldi: Ja, Patrubány, pont az a csóka, akit erre a célra lehetett felhasználni. Aztán eltünt a balfenéken.
@Spániel: Ammá kéne persze hogyne kéne!!!!

Meg kéne még a jobbiké is...........
mara ennyi reszemrol.
gondoljatok bele ha a szembeszomszéd hajnali 5 kor nyir fuvet de ő elvtárs, mig a jobboldali pont akkor amikor Te 17h-kor a szamodra baloldal 23h-kor...na akkor egy nem népnemzetikominacibuziszidi mit csinálna
ezért haragszol a nemzeti trafikosok alkalmazottjaira! akinek aztan megmondon a magadet vagy raismersz a trukkre
@Spániel:

Még mindig az:)) 2012 decemberében ismét megválasztották.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a helyszínről tudósítva azt a közbeszédet tudom megerősíteni, hogy a közvélekedés szerint a fidesznek önkéntes segítői vannak a takarékpénztárak kifosztásában, és a rablás hátterében elszámolási vita állhat és maga a rablás nem is rablás, hanem az újszerű érdekérvényesítés markáns formája.

Kommentár:

ez részben ugyan ellentmond a fidesz elkötelezettségű NER hívek feltétlen engedelmességének és szolgalelkűségének, de könnyen belátható, hogy az elhúzódó szabadságharc során előfordulhatnak ilyen szórványos, ám szélsőséges kilengések, ugyanakkor azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az eszmei meggyőződésre nagyobb hatással lehet a piaci viszonyok alakulása mint a Nemzeti Tilalmak Rendszere és a Flexibilis Alaptörvény Gránitjának fenyegető tömbje.
Szerintem Angyalnak van a legjobb dolga. Nincsenek kételyei kire adja a voksát és tudja, hogy esélyük sincs a győzelemre. Totál stresszmentes az élete.
@Orica Középföldi: mondjuk azt én is kérdeztem, hogy mit értenek ott gerinc alatt, de te se kaptál rá választ, ugye?:)
@sírbateszezazegész:

Türelmes vagyok, gondolkodnak a válaszon, megvárom:)
@sírbateszezazegész: Nem vagyok képviselő, így már te is tudod, hogy nem, nem kell. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: :)) előzőleg leírtam milyen jó neked. Azt a kifejezést is használhatod, amit itt kedd hajnalban óbégatott az egyik lengyel vendégmunkás, mivel csak ő nem adott hangos koncertet kompániájából a nagy fehér mikrofonba: "I'm king! I'm king!".
(Persze ezt követően kijött az állandó jelleggel itt tartózkodó szenegáli néger és rövid kommunikációs intermezzó után leütötte, de ez már egy másik történet. Én nálam volt sör is, keksz is, mint a vurtsliban, jól szórakoztam.:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egy jó frizura csodákra képes. Ezt a feleséged is megerősíti.:) Bár Vadai és Szabó esetében már az is haladás lenne, ha leszoknának a mű-vízes frizuráról....;)
@sírbateszezazegész:

" esélyük sincs a győzelemre. Totál stresszmentes az élete. "

aztán, csak nehogy 2014-ben ezt kiáltsa: "Úristen, győztünk!"
@jaegtoer: esélyük van rá tulajdonképpen, hiszen szavazóik preferenciája egy felmérés szerint a cocik szavazóinak 70%-val azonos:)
@Spániel: Az a baj Veled, hogy nem objektjven gondolkodsz, hanem érzelmek mentén. Tehát nem szopjuk be, mert éppenséggel nem a Fideszre fogunk szavazni. Ettől függetlenül a Gyurcsány kártékony, mert meggátolja a váltást.
@Orica Középföldi: ma már nem tudom megérkezik-e:) viszont a klub tagjainak száma eggyel emelkedett!:))
@Spániel:

" az a baj veletek, hogy beszopjátok a mai napig a fidesz cuclit. "

nem csoda, még nyálat is adnak hozzá, hogy nagyobb komfortérzettel szophassanak.
@vajdasagi: az a szörnyű, hogy eddig csak ő akart változást...tudom az nem egyenlő a váltással, de a váltással semmi nem változik alapjában, csak kevésbé fog látszani a helyzet igazi valója...
@Spániel: Nézd, én nem bánom, hogy ki hogyan értékeli azt, amit a Gyurcsány RÉGEN csinált. Ezt rábíznám a történelemre és a történészekre. Vagy mondjuk az utókorra.

Azonban az evidens hogy a Gyurcsány jelenléte több szavazatot visz el, mint amennyit hoz. Ezért aztán húzzon el a balfenékenm ha olyan nagy hazafi. Azok, akik az ő hívei, ebben az esetben úgyis a trafik-mutyisok ellen szavaznának. Akik meg pontosan a Gyurcsány miatt (jogosan vagy nem jogosan) távol maradnak azok akkor szintén a Fidesz ellen szavaznának. Mondd meg kérlek, mi a hiba ebben a gondolatomban?

Én a rendőrterrort továbbra is úgy látom, hogy az bűn is volt, meg hiba is, de tudom, hogy sokan nem úgy gondolják. De aki most erről vitázik, az balek. Először állítsuk meg a nemzetvesztést, és utána majd szívesen elvitatkozgatok a múlt dolgairól. De most? Észnél vagy Te?

Ez mármár olyan, mintha magával Gyurcsánnyal vitáznék itt. (Amúgy a te intelligenciádat sem vitatom a szövegeid alapján - csak sajnos nem előre viszi az országot, amit most teszel.
@gipsz.jakab: No ez már előbbre visz :-)
Jó éjt mindenkinek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én is imádom amikor a párom lelkesen fodrászhoz megy aztán a másnapi alvás után, szinte semmi nem marad a nagy műből. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: biztos, mert olyan jó az ízlésed magadtól:))
@sírbateszezazegész:

" És azon kevesek közt van, aki nem a politikából vesz kenyeret a gyerekeinek"

ellenben a politikai kapcsolati tőkének köszönheti, hogy olyan helyzetbe került, nem közvetlenül a politikából nyeri jövedelme jelentősebb részét.

Ha azonban azt is figyelembe veszem, hogy a hányattatott sorsú MAL-tól (is) kapta/vette az ott hulladékként keletkezett "salakot" kádkőalapanyaghoz felhasználásra akkor már persze lehetne visongani egy sort, de nem érdemes, mert mellékvágány. Mindazonáltal érthető, hogy a MAL éves vizsgálatai ennek tükrében voltak annyira "gördülékenyek" és "mederben tartottak". azaz miért az egyáltalán nem veszélyeztetett Ajka kapta a környezetvédelmi, felmérési, ellenőrzési jkv-eket és miért nem a veszélyeztetettek, és hogy magukat a tározók állapotát nem vizsgálták.
Az aprópiroskasztori-gyurcsányhitel gondolom ismert.
Szóval ha nekem is lett volna egy Apró Piroskám, akkor nekem sem lenne annyira apró a jövedelmem, hogy aggódva kellett előbb Ferenc, majd utóbb Viktor ámokfutását nem lanyhuló figyelemmel kísérni a zsebemet védve.
@sírbateszezazegész: @jaegtoer:

a teljességhez hozzátartozik, hogy az ellenőrzések és vizsgálatok 1998-2002 között is éppen olyan gördülékenyek és mederben tartottak voltak, mint annak előtte és azt követően.
@jaegtoer: igazad van. Ismerem. Jól. De ez van. Anyagi helyzete teljesen független a politikától. Ellemben másokkal.
(Persze valóban az 5 unoka tette erre alkalmassá.) De ez most tény. És őt ilyen szempontból már támadni sem tudják.
@rodeo36: hali, bocsi, rég jártam erre, vagy negyedéve, talán egyszer benéztem, na mindegy; merre vagy? sose rögzül, vmi sziget a Karib-tengeren? vagy változó?

www.youtube.com/watch?v=REt25rzBn-M&list=PLF135F9D8111763B6
@sírbateszezazegész:

jó éjszakát. lassan fő a baracklekvár... túl lassan....
@Pantagruel:
változó, bár most le vagyok cövekelve egy helyben mert egy 3 órás lábműtét (mindkét lábfejem) ami helyreállította azok eredeti állapottyát de még 1 hónappal a műtét után 6 vagy 7 hét kell a teljes gyógyuláshoz, most kötöztem magam újra az egyik seb ugyan a többi 7 mellett gyógyúl de egy 2,5 cm-es szakaszon a bőr nem zárt be és kilátszik a húsom (olyan csirkemell színű) és annak teljesen be kell hegednie...túl sok kommentre nem jut mert ülni kell feltámasztott lábakkal hogy a keringés jó legyen és mert ha lóg akkor sajg

ez van ne aggódj már túléltem

te nem írsz semmit merre csavarogtál és miért ha nem publikus privvy-ben is lehet

üdv brühüyyy
@Kowalski, helyzetjelentést!: Sajnálatos módon a DK és benne Gyurcsány Ferenc leginkább még sokkal inkább megjeleníti azt a korszakot, amelyet le akarunk váltani. Én úgy tudom, ő volt a miniszterelnök, aki falnak vezette az országot. Gyurcsány az utolsó töltényig ragaszkodik mindenhez, amit tett, semmit nem ismer el a hibáiból. Ha lenne esze, félreállna, de nincs. Neki fontosabb a saját egója ennél.

Az MSZP lecserélte a régi vezetését, jól-rosszul, de elismerte a hibáit és legutóbb túllépett a 2004-es népszavazáson is.

Az apparátcsikozást meg hagyjuk, mert te meg a DK-brosúrát mondod fel.
@sírbateszezazegész: Ne kényszeríts arra, hogy én védjem meg a szocikat! :)

Miért ne lennének demokraták? Egyetértenek a demokratikus működés visszaállításával, demokratikusan működnek, stb.

Az MSZP soha nem működtetett korporatív rendszert.

A közvetlen demokrácia nem feltétele a baloldaliságnak.

Így generálban lopással vádolni meg egy pártot azért elég húzós.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Futott mint a nyúl" - mert ezt hallod a közgépmédiából. Nézd az ATV-t, ott nem ez jön le belőle.

Érdekes koncepció, ami mondasz, de így döntöttek, mert az volt az eredeti terv, hogy a stadiont mutatják be. Lehet ötletelni, de ahogy leírtad, az se lenne tökéletes.
@iii: lehet többet láttam...lehet közelebről..:) mást értünk bizonyos fogalmakon...de változás az nem volt...olvasom a programot...:)
@Penivaldes: szia:) eltűntél este...zenés-táncos szórakozás?:)
@sírbateszezazegész: szokásom szerint nem emlékzem a múlt estére és éjjelre. :)
@Penivaldes: rosszul érezted...biztos valami csínyt követtél el, azért nem emlékszel:))
@sírbateszezazegész: jól éreztem. nem az én világom volt a szokásos vita.
csínyt?..én sosem. minta állampolgár vagyok
te vagy itt nekem az egyetlen igaz szellemtárs.
@Penivaldes: az én életem nem túl izgalmas mostanság...miről meséljek?:)
@Penivaldes: meleg van most itt...kánikula...megyek majd a strandra...moon milyen az idő? :)
@iii:

Fafej vagy, de annyi baj legyen. Bocs, hogy nem fejtem ki részletesebben, fárasztó lenne és jó eséllyel hiábavaló is.
@sírbateszezazegész: A korporativizmus erősen kötődik a fasizmushoz. Attól, hogy egyes szakszervezetek MSZP-közeliek, ez még nem korporativizmus. Az sokkal inkább, amit a Fidesz művel, a kötelező tagságú kamarákkal, az érdekegyeztetés felrúgásával, a szakszervezetek negligálásával.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Fura ez, bedobsz számos marhaságot, konkrétan cáfolom és erre én vagyok a fafej.

ROTFL.

A jövőre nézve tanácsolom, hogy fejezd be az ad hominem érvelést, ne foglalkozz a másik személyiségével.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Ja, bocsánat, az nem te voltál, kevertem. Mindegy, az utolsó rész rád is vonatkozik.
@iii: nézd, én is már végigéltem az elmúlt 23 évet, nem gyerekként...az cocik baloldaliságáról nem tudsz meggyőzni...hacsak aki nem náci az már baloldali is egyben...mind a fidesz, mind a cocik korporatív rendszerben tudnak csak gondolkodni...saját személyes tapasztalatomat nem tudom eliminálni:)
@sírbateszezazegész: Én se szeretem a szocikat, de attól a nyilvánvaló tényeket nem fogom letagadni. A szocdem pártok és a szakszervezetek mióta világ a világ, egymásba fonódtak, ettől még ez nem korporativizmus. Elveiket, filozófiai beállítódásukat és önmeghatározásukat tekintve baloldaliak, ezt nem lehet elvitatni.

Schiffer mantrája az "álbaloldali" jelző, ami teljesen tartalmatlan puffogtatás, sosem tetszett.

Az más kérdés, hogy egy konzervatív baloldalt képviselnek, ahogy mondod, nincs rendszerkritika, nincs közvetlen demokrácia, nincs zöld gondolatok iránti affinitásuk.
süti beállítások módosítása