Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.18. 04:11 Fabius

A pártsajtó büszkeség menete

Címkék: fidesz heti válasz borókai gábor

Úgy gondoltam hozzáfűzök ehhez valamit, ha már a lakájsajtó a flitteres férfitangapárt szintjére csúszik. Aztán úgy gondoltam kár a szóért, a véleményem elfér egy képen:

heti válasz.jpg

Kicsit később eszembe jutott, hogy idén is gőzerővel készülnek a Bálványosi Szabadegyetemre, aminek új szlogenje is van: "A mi időnk". Ami bővebben azt jelenti: "egy tettre sarkalló, cselekvésre késztető jelszó, ami arról szól, hogy itt a mi időnk, és el kéne mondani markánsan az egész magyar nemzeti közösség ellenvéleményét a jelenlegi kormányzati tervekkel kapcsolatban"


Gondoltam megkérdezem Borókait, hogy ezzel akkor a román többség jogait veszélyeztetik az erdélyi magyar mozgalmak? De egy ekkora pénisz valószínűleg a kisebbségek jogain kívül ezt a kérdést sem érti. 

967 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr205412465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egészen konkrétan nem veszélyeztetik,már amennyiben a románok elfogadják királyuknak a mi kispöcsü,ám anál kövérebb cigányunkat.Abban esetben megengedjük,hogy építsenek egy fapados lelátót a felcsúti faluvégen.
Egészen konkrétan nem veszélyeztetik,már amennyiben elfogadják királyuknak a mi kspöcsű,ám anál kövérebb cigányunkat.Abban az esetben építhetnek egy fapados lelátót a felcsúti faluvégen.
Ezek a frusztralt buzik tenyleg ennyit tudnak. Frusztraciojukbol eredoen valami vagy tobbseg vagy kisebbseg, olyan, hogy nabazdmeg nalam sokkal ertekesebbek, ezert egyutt elek veluk, na az nem megy. Pedig az egesz jobber-fidesz zavartelmeju faszporgettyu csapat csakis a mi tolerancianknak koszonheti, hogy nem allunk oda lerendezni veluk 8:1 aranyban a zako meretet.
Ahhoz ész kéne hogy felfogják mennyire hülyék,mivel nincs nekik az értelmeseket üldözik,saját nyelvet kreálnak és saját fogalmakat.
csak érdeklődőm: ha elmegyek a Bálványosi Szabadegyetemre, végighallgatom valahogyan, amit ott mondanak, akkor én is végzett egyetemista leszek?
És kapok-e róla diplomát? Kell-e hozzá diplomamunka?
A Heti diktatúra-hiradó endresy.blogspot.hu/2013/07/heti-valasz-diktaturarol.html

Már a cimadásnál is hülyeség. Tartalmilag meg....
Ezt már tegnap rendesen megcsócsálta két lap. Ennél jobb reklámot csinálni a mai számnak, mit mondjak, ügyes:))

Nem tudom mi lehet ott a probléma, hogy egyre mélyebben szántanak.
@Secnir:

Ezt csak akkor tudod meg, ha részt veszel rajta. Ha elég ügyes vagy, neked is leeshet utána valami. Előtte nézz körül, mit akarnak éppen felszámolni, majd megmentheted a leárazás után:)))
@Orica Középföldi: rohanok megvenni. majd elmondom a cikk tartalmát. alig bírok magammal.
@Orica Középföldi: Orbán a hívei körében úgyis rendszeresen reklámozza a lapot.
A nem annyira hívők meg hadd olvassák, hogy miből kondicionálják orbanizmus hű alattvalóit.
Én támogatom az autonómiát, amelyre számos működő példa van Európában és azon kívül is. Ez teljesen független Orbán nyomulásától vagy itthon végbevitt ámokfutásától.

Ami meg ugye a "meleg" kérdést illeti az LMBTQ féle vonulgatásokkal nem az a legnagyobb baj, hogy a többségi társadalmat vizuálisan sokkolja. Igazi bűne, hogy egyszerre kriminalizálja a szexuális érintettség tekintetében többségi és kisebbségi társadalmat.
A kisebbséget azért, mert álságos módon azt próbálja elhitetni, hogy ilyenek a melegek. Ez pedig ordas nagy hazugság, mivel egy normális értékrendű, saját neméhez vonzódó fiatalnak vagy idősnek esze ágában sincs a Budapest Pride-hoz hasonló gusztustalan tangarázáshoz asszisztálni. A másik oldalról, a heteroszexuális többséget azzal bombázza, hogy ha nem fogadja el a szexuális exhibicionizmusnak ezt a szélsőséges fajtáját, akkor jó esetben homofób, de valószínűbb, hogy rasszista is. Így uszítanak minket szépen egymás ellen, normális gondolkozású heterókat és homókat.

De jó lenne minden téren megtalálni az arany középutat ezekben a kérdésekben is.
Ez a címlap csalódás. Hol van Bajnai, már úgy megszoktam, hogy ő szerepel rajta. Vagy legalább belekeverhették volna. :)
Ez a tipikus "ezt várja el a táborunk" címlap.
@Secnir:
hát te kurva egy gonosz libsi vagy: a szabadegyetem az nem egyetem hanem gittegylet ahol előrágott gittet osztanak amit továbbrágnak és mikor már nyáltalanok azaz se köpni se nyelni nem tudnak (ez akkor is előáll ha túl sok faszt szopnak egyvégtében)

akkor kikköpik ha maradt még belőle valami és nem a lyukas zápfogaikban pihen

diplomát nem adnak csak cifra paírost amire mindenféle rá leszen firkantva turulosan rovásosasn és minél érthetetlenebb annál nemzetibb és anor todo xabb ekkor már a vége felé járnak a kur(vák)zusnak és nemzeti zaba meg füstölés leszen majd oszlásnak indúlnak a szélrózsa minden irányába és mint lepra terjednek

vizsgázni nem is tucc még ha akarc sem mert nincs akinél vizsgázzál

brühüyyy

deszépisturulfingröptében
@V-PORT: Jéééé de izgi. :))

Tízes skálán 4,05 - pontoztuk az MSZP és az Együtt ígéreteit

Több olyan ígéret is olvasható az MSZP és az Együtt–PM kedden aláírt közös közpolitikai alapelveiben, aminek egyelőre igencsak kétségesnek látszik a megvalósíthatósága. Van, amire valószínűleg pénz nem lesz, máshoz a parlamenti többség, a politikai egyetértés hiányozhat majd. A hvg.hu egyenként vette sorra a relatíve konkrétnak tekinthető ígéreteket.

hvg.hu/itthon/20130718_MSZP_Egyutt_program_kritika
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
akkor te most homoerótikuslesbikus vagy?
vagy homoerótikushetero tudod akik titokban vetnek kéjes pillantásokat mindenfelé

brühüyyy

az auto az egy jó dolog még akkor is ha trabant de a nómia az meg pogány istenhit a kettő együtt mit is jelent?

autonómia olyan pogányok az egyigaz autóban hisznek?

a zerdélyieket is megkérdezted hogy akarnak e autózni nómiában? és melyik nómos-ban? Los Numi han decido cingare

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jéééé de izgi. :))
Hányasra is pontozták a választások előtt a Fidesz ígéreteit? Ja, hogy ilyen írás nem is volt nekik, és ti mégis rájuk szavaztatok. Na ez az igazán izgi.
@bella _ciao:

Egy tegnapi komment Amália Arrogánstól a 444-ről:

"Preview a Heti Válasz cikkből:

"A homosexualitást az 1960-as években alkották meg a Madison Avenue zsidó származású PR-szakemberei a harmadik világrend megbízásából. Mesterségesen legyártott vírusról van szó, melynek első prototípusát egy CIA által üzemeltetett földalatti vegykonyhában, tiszta LSD-ből, unikornis-szarv őrleményből és használt kipák kivonatából állították elő 1962-ben. A többezer évre titkosított aktákat most sikerült feltárniuk a Heti Válasz riportereinek, s végre fény derül arra is, hogy mi végre indította el az árnyékhatalom ezt a tisztán neuro-kémiai alapú fertőzést. Annyit már most elárulhatunk, hogy cion bölcsei elsősorban a család szentségének szétzúzását, és a magyar megmaradás ellehetetlenítését tartották szem előtt ezen veszélyes vírus megalkotásakor.

Jónak ígérkezik!"

Gyönyörű, nem?
@GeoCracker:

Néhány éve már nem visz rá a lélek, hogy olvassam a lapot. Tudom, ez egészséges önvédelem.
Stumpf szereplése a TV-ben nekem nem jó ajánlólevél:)
@Orica Középföldi: Én csak a címlapot szoktam nézni. De, amióta nem lehet csak a facebookon kommentálni, már nem olyan izgalmas. Ebből a szempontból az MNO sokkal jobb.
@rodeo36: Szerintem elég egyértelmű, hogy az erdélyiek szeretnének -e területi autonómiát vagy sem. Ha továbbiakra is kíváncsi vagy, kérdezd esetleg az alábbi területeken élőket. :)

Működő autonómiák Európában
Dél-Tirol
Az Aland-szigetek
Belgium
Katalónia
A baszkok autonómiája
Korzika

Európán túli autonómiák:
Nicaragua atlanti partja
Malaysia
@V-PORT: én marhára nem szavaztam a fideszre. Te kire szavaztál? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És mondjuk 2009 júliusában, vagy később olvastál tőlük programot?
@Orica Középföldi: Amália "kicsit" elírta, hiszen ha nem tévedek homokosok már az ókori Rómában is voltak. :) Viszont azon már el lehet gondolkodni, miért csak néhány éve kezdtek elindulni, jócskán ló másik oldalára eső ilyen-olyan pride felvonulások. :)
Nos ez utóbbi már sokkal inkább mutat eltervezettséget mint spontaneitást.
@Orica Középföldi: A webes verzióra olykor ránézek. Lehet, hogy ha nem akarják annyira reklámozni a nyomtatott lapot (ld. az előző linken az első képet), és nem tolják ezt a baromságot a képembe, fel se tűnik.

(az időbélyegek alapján hamarabb kikerült nálam a blogra, mint a 444 rámozdult. csak azok a fránya támogatási hátterek..., meg a hiúság :-)) )
@Orica Középföldi: Szerintem ez a hozzászólás geg-nek készült. A HV honlapján nem ez volt :-))
@Orica Középföldi: csalodtam, mert reading es bajnai nincs benne az osszeeskuvos buliban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

igenám, de arrafelé Malaysia-ban meg Déltirolban a zorbánt be sem engedik vagy ha igen, akkor sűlve vagy olakban pácolva, mialatt a drága szép cigánysurmó a kurtafarkú pocakos fajtából az oda akarja tolni a valagát hogy nyalják és hogy keressék a nemlétező faszát leszopás célzattyával

na mecsoda különbsegg?

brühüyyy

ahhez aggyál levédiai cvikkerpuszit
@V-PORT: Bajnai ott volt a Pride rendezvényén. Majd jön a folytatásban, hogy a bajnai gárdát is a homoleszbikus összeesküvés finanszirozza. Az amely az emberiség elveszejtésének ezt a fondorlatos módját választotta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

bucika ez egy gúnyos tréfa vala(g)...bekaptad mint faszt...

brühüyyy

nézd meg a kacsákat amint...lesbikusak...ez olyan mintha a gábreileket akarnák mexüntetni mert valakinek nem teccik a szinezettye
@rodeo36: Én ezzel teljesen egyetértek. Az már szegény székelyek és az erdéiek pechje, hogy nekik most épp egy csúti magyar min. elnök jutott. Ettől még az autonómia ugyanúgy támogatható a részemről, hiszen ők is a mi nemzet testvéreink.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ezt te mondod itt, de ezek ott az arya-nál másképpen tuggyák...felvagykoszorúzva

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem tudom miért ette beléd magát és rág ez a téma, de megint csúsztatsz.

- vizuálisan nem sokkol, mert nem kötelező megnézni, idén pláne nem volt ilyen!
-nem kriminalizál rajtad kívül senki (itt)
-nem próbál elhitetni semmit a kisebbséggel
-nem bombázza a többséget semmivel

Az arany középút pedig az, ha érdekel megnézed, ha nem nem nézed, de nem akarod megszabni, hogy a törvényes kereteken belül mi az erkölcsi etalon.
@GeoCracker: A zsidó gárda azért ennél "eredményesebb", hiszen pár órára még a kurucot is le tudták vetetni zuckerbergék kék-fehér oldaláról. :)

t7.hu/0kyr-zsido_garda_letiltat
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
egy faszt a testvéreid...assem tudod kik

ott élnek te meg levédiában

brühüyyy

titkos céljaik között szerepel a zautomia elnyerése esetén, hogy kiterjesztik autómiájukat magyarországra is és annektálják
@rodeo36: Ezért is írtam, hogy nem tartozom közéjük. :)
@Orica Középföldi: "Az arany középút pedig az, ha érdekel megnézed, ha nem nem nézed..."

Értelek téged de pont arról van szó, hogy aki nem akarja megnézni és ez a véleménye esetleg nyilvánosságra kerül, akkor alapesetben homofób rasszista és náci is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
amit írtál arra ez amghatározásod pontosan illik

brühüyyy
@GeoCracker:

Nem a HV-ről vettem, a 444-ről.
Nem tudom minek készült,valószínűleg igazad van, de nagyon szórakoztató.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

már megint elhagyott a humorérzéked, bár nemigen találkozom vele.
Hidd el könnyebb:)
Eközben pedig tegnap ismét szörnyűséges antiszemita cselekményekre került sor Győrben. :)

Hét izraeli szurkolóval szemben intézkedtek Győrben - jöhet az áderi bocsánatkérés

A rendőrök hét izraeli szurkolóval szemben pirotechnikai eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek a Győri ETO FC - Makkabi Tel-Aviv Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzésen - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön. Egy magyar férfinél kést találtak.

A közlemény szerint a mérkőzés szerdán szigorú biztonsági intézkedések mellett, a nemzetközi előírásoknak megfelelően zajlott. A beléptetéskor egy izraeli szurkoló két fáklyát és egy hanggránátot akart a mérkőzésre bevinni. A pirotechnikai eszközt az egyenruhások lefoglalták, a férfit a mérkőzésről kitiltották.
A vendég szurkolók a mérkőzés alatt görögtűzet gyújtottak a szektorukban. A rendőrök hat fiatal ellen polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek.
@Orica Középföldi: Pedig szeretem a humort, bár Rodeohoz nyilván nem fogok felérni. :)
Azért van annak bája, hogy a fideszes médiából megy a buzizás meg a zsidózás ezerrel, miközben a fideszes médiát (mit mikor hogyan kommunikáljunk, milyen üzeneteket sulykoljunk, stb.) egy Flinkeinstein nevű buzi izraeli zsidó instruálja. :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bakker Géb! Amit nem látok, arról nincs véleményem.
Ha mégis van, az csak előítéleten alapulhat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igen. A Fidesztől.
Mennyi is lett a meccs? Már megint összeesküdött ellenünk a Tel Aviv-New York-Budapest tengely?
@Orica Középföldi: Értettem, hogy honnan, csak a HV oldalán nem láttam ajánlóként a szöveget.
Engem a jamaikai badboynak oltozott kopasz bakancsos buzik idegesitenek, miert kell egy konzervativ csaladapanak elturnie, hogy ilyenek pavaskodjanak az utcan? Mit mondjak a gyereknek es mi lesz ha elkapja a virust es holnaptol Nagymagyarorszag felvarros bomberben fog jarni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hogy rodeonak van-e humora, az a hsz-ből nem derült ki. Hogy érti a humort az igen! Ebben az értelemben persze van:))
Markáns stílusát kevered a humorral, ami nem humoros.

A nyelvi humort jó színvonalon űzi itt pár ember, Nyúl, Bakter Knoszi:))
Mit szól ehez Szájer?
@Orica Középföldi: Az, hogy én nem értek egyet a homokosok ilyen jellegű felvonulásával semmilyen előzetes ismeret nem szükséges. Ennek ellenére már ott tartunk, hogy emiatt le leszek homofóbozva.

Ha körbenézünk az interneten, ha belelapozunk a magazinokba, egyértelműen észrevehetjük, hogy a homoszexuális lobbi szerte a világon egyre erősebb, egyre erőszakosabb. Szinte nem telik el úgy nap, hogy a hivatalos közbeszédben ne lenne szó valamilyen ügyről, valamilyen nyílt, vagy bújtatott propagandáról, aminek a legfőbb célja az egynemű párkapcsolatok népszerűsítése, a hagyományos családmodell megkérdőjelezése.

A lobbisták pedig ott vannak mindenhol. Ott vannak a mozifilmekben, a színházakban, a koncerteken és ott vannak a mainstream hírekben. Megállás nélkül mindenhonnan dől ránk és a gyerekeinkre az agymosó szöveg. Védekezni ellene pedig szinte lehetetlen, hisz most már legváratlanabb helyekről, a legváratlanabb témák kapcsán is elő jön a kérdés.

Mára már eljutottunk oda, hogy az is részesévé válik, az is részesévé válhat a gátlástalan nyomulásnak, aki messziről kerüli, pontosabban csak kerülné a témát. Így járt a délnyugat-franciaországi Arcangues polgármestere, a 60 éves Jean-Michel Colo is, aki lelkiismereti okokra hivatkozva május végén kategorikusan kijelentette, hogy nem engedélyezi a településen tíz éve élő két homoszexuális összeházasodását.

A polgármestert, aki már 31 éve vezeti a települést, a kijelentéséért feljelentették. A vád szerint Colo a hivatalának gyakorlása közben diszkriminatívan járt el és megsértette azt a törvényt, amely idén tavasztól megnyitotta a házasság intézményét a homoszexuális párok számára Franciaországban. Hogy mi lesz a történet vége még nem tudható, az azonban igen, hogy a kifogásolt bűncselekmény öt hónap szabadságvesztéssel és 75 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtható.

Itt tartunk ma.

A buzik az általuk kilobbizott törvényekre hivatkozva meghurcolhatnak hivatalnokokat, az általuk kilobbizott törvényekre hivatkozva újabb és újabb területeken indíthatnak támadást a hagyományos értékek ellen. Sőt, ma már azt is meg akarják mondani, hogy milyen filmeket nézzünk meg a moziban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az a jó a szélsőjobban, hogy végtelenül egyszerű a világképük.
Ha valami nem teccik: a zsidó-összeesküvés tette.
Ha rossz a közbiztonság: a cigányok miatt van.
Ha kormányrakerülünk: kiirtunk mindenkit. Ha zsidó, ha cigány.

Leszarnak olyan apróságokat, hogy okok, következmények, nézőpontok, és a szürke árnyalatai. Ülnek a mélyfekete gödörben, és nézik az egymás faékén csillanó sötétséget.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Ami meg ugye a "meleg" kérdést illeti az LMBTQ féle vonulgatásokkal nem az a legnagyobb baj, hogy a többségi társadalmat vizuálisan sokkolja. Igazi bűne, hogy egyszerre kriminalizálja a szexuális érintettség tekintetében többségi és kisebbségi társadalmat."

Sokkolja. Egyenesen sokkolja. Vizuálisan. Tehát görcsös izomremegés, verítékezés, pillanatnyi eszméletvesztés, gébriel, ennyire bejött az a srác?

Kriminalizálni: ugyanolyan hibásan használod, mint a faszkalap bloggerkollégád, aki ezt először leírta. A kriminalizálás ugyanis elsősorban azt jelenti, hogy a regnáló hatalom (miután értelemszerűen neki vannak meg ehhez az eszközei), vélt vagy valós érdekei mentén, büntetőjogilag büntetni rendel különféle, általában egyébként társadalmilag alig, vagy egyáltalán nem káros, de a hatalom által rá nézve veszélyesnek tartott jelenségeket, de hogy példákat is mondjak: A fidesz-kormány kriminalizálja a könnyűdrog-fogyasztást, az orosz kormány kriminalizálja a melegmozgalmakat, az iráni kormány kriminalizálja az internetes pornófogyasztást, stb. (Megj: Oroszországban pl nincsenek holmi buziparádék, de bizony meg is van az eredménye: elég összehasonlítani a korrupciót, a gazdaság mutatószámait, a lakosság várható élettartamát, a demográfiai mutatókat, az AIDS és a kábítószer-betegek arányát a dekadens, buzi Hollandiával. :DDD)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ettől függetlenül, ahogy tegnap írtam valahol. a kuruc letiltása értelmetlen akció mert csak mártírt ad a rasszizmusnak.
Az okokkal kellene foglalkozni és nem a faék egyszerűségével.
De a gondolkodás nehéz művelet a Vona-szaerű gigerliknek.
@tucano:

Ez nagyon jó arra, hogy elmagyarázd neki, ha a forma túlteng a tartalmon, ott a tartalommal hiba van.
És itt kizárólag az ízlésre gondoltam, ami mégiscsak a kultúra kifejeződése:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Sőt, ma már azt is meg akarják mondani, hogy milyen filmeket nézzünk meg a moziban. "

Látom elhatároztad, ma végképp hülyét csinálsz magadból.

Én az elmúlthuszonkétévből mindössze egy esetre emlékszem, mikor valaki elintézte, hogy nem nézhettem meg egy filmet, amit szerettem volna, az a KDNP volt.
@GeoCracker: Különösen ha a harmadik pontodra tekintek, "picit" elszomorodom, mert ennél azért sokkal komolyabb blog írónak ismertelek.

Ezeket most tényleg komolyan írtad, vagy csak a libsi mainstream médiának való megfelelési kényszer szülte a mondandódat?? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pont arról van szó, hogy változnak az idők. Amúgy meg a relativizmus az, ami elvezet az értéksemlegességhez, ami már a végállomás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én is itt élek, és ezek a hírek engem teljesen elkerülnek.
Igaz, nem is vadászom rájuk, hogy szörnyülködhessek, majd meggyónjam, hogy vétkeztem a testvéri szeretetet illetően:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: itt reggel fel nyolckor pergotuzet lottek a cserkeszek az erod agyuibol, mert kesobb tul meleg lesz, ennyi beszart turistat mar regen lattam
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyetlen program megvalósitharósága nem látszik kétségesnek, mégpedig:a finánc-oligarcha birodalmának és hatalmának növelése
@GeoCracker: "Az amely az emberiség elveszejtésének ezt a fondorlatos módját választotta." üti egymást, kedves endrú! az emberiségbe beleértendő a bajnai-gárda is, talán nem annyira őrültek, hogy saját magukat is elveszejtsék. részemről inkább a földönkívüliekre gyanakodnék, azok közül is vannak gyanúsabbak. és itt tenném fel szagértőnknek az intellektuális szintjét elérő kérdést:
gábriel! léteznek zsidó ufók?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pedig sajnos sokkolja, bár lehet téged már ez sem annyira, viszont Bajnai havert láthatóan eléggé. :)

youtu.be/bHuCyfassVk
@punkfrog: Még szerencse, hogy a vélemény ettől ugyanaz marad. :)
@tucano: Ez jó lehetett. Amúgy mi volt az apropója a tüzelésnek??? :)
@Orica Középföldi: Így legalább felkészülhetsz rájuk, főleg ha egyszer belőled is valahol polgármester lesz Franciaországban. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem. Ha valaki nem akarja megnézni, az tök rendben van. Ha valaki be akarja tiltani, mert csak, mert amit nem lát az nincs, és akkor nem kell feldolgoznia az elviselhetetlen érzést, hogy másképp is lehet boldognak lenni, mint ő, na az problematikus. Nekem például a Szent Jobb körmenettől fordul fel a gyomrom. Főleg mostanában, hogy az utolsó KISZ-es évfolyam (Fidesz) megy az élen. A középkori sötétség, és a pedofília ünnepe, csipet kommunizmussal. Brrrr. Mégsem gondolom, hogy be kéne tiltani a törvény erejével, pláne nem bedobni a fejüket téglával.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem. A sarkítási szándék. Ha beleolvasok a mandiner, sé jó pár hasonló komment-özönébe, akkor ezek jönnek ki.
Viszont legalább biztató, ha rögtön felkapod a fejed. Nem vagy menthetetlen :-))

@bella _ciao: Lehet, hogy léteznek a zsidó-ufók. Ezt csak xenu tudhassa :-))
@punkfrog: Hogy boldog légy azért. :)

Mi mások vagyunk, te nem lehetsz más

Sokan sok helyütt megírták, elmondták már, hogy a liberalizmus 1) vallás, 2) kifinomult hatalomgyakorlási módokat fejlesztett ki. A liberalizmus nem küld az emberre lovasrohamot, még talán házkutatást vagy NAV-ellenőrzést sem tart a nép ellenségeinél (Gyurcsány és bandája még a régebbi iskola terméke). Nem: ellehetetlenít, kiátkoz, marginalizál és gyakorlatilag betegként és/vagy gonoszként állít be mindenkit, aki merészel egyet nem érteni a dogmáival. Az előnye, hogy alapvetően teljesen mindegy, milyen politikai erő kormányoz éppen, jobb-vagy baloldali, ez a hatalomgyakorlás ugyanis ettől független. Vagy azért, mert a liberalizmus saját képére formálta a jobb-és baloldalt is (mint Nyugat-Európában), vagy azért, mert eszközei az aktuális hatalomtól függetlenül is működnek. Karriereket, életutakat lehet néhány pillanat alatt derékba törni, ha valaki célkeresztbe kerül.

Kampány indult a rendezvény és általában a homoszexuális mozgalom melletti kiállásért, cégek és portálok csatlakoztak – amivel önmagában szintén nincs semmi probléma, minden cég -és portálvezetőnek szíve joga olyan politikai célokhoz csatlakozni, amilyenekhez csak akar. A probléma azzal van, amikor azt teszik meg a „civilizáltság”, műveltség, sőt emberség mércéjévé, hogy valaki hajlandó-e egyetérteni ugyanezen politikai célokkal („A 444 egyúttal csatlakozik a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez is. Egy sajtótermék, amely jól akarja végezni a dolgát, nem is nagyon lehet más, mint nyitott”). Ha annyira követelik a szólás-és véleményszabadságot, akkor annak az is következménye, hogy lehet egyet nem érteni a homomozgalommal, sőt ellenezni is lehet azt. Ha e szabadságok következménye, hogy az egyházakon, a keresztényeken, a valláson általában lehet élcelődni, akkor bizony a homoszexuálisokon is lehet. Package, you know.

Az emberi jogi mozgalom (vagy annak bármely leágazása) szempontjából egy ilyen kampány csak első lépcsőfok, részeredmény. A cél az, hogy saját politikai elveik kikényszeríthetők legyenek. És akik azt hiszik, ezzel pusztán riogatnak a sötétben bujkáló reakciósok, vigyázó szemüket a haladó nyugatra vessék, ahol arra felhatalmazott emberi jogi bizottságok büntettek már meg keresztény fotóscéget vagy pólóboltot azért, mert nem voltak hajlandóak homoszexuális esküvőkön dolgozni. Márpedig ennek megtagadásához ugyanúgy joguk van, mint csatlakozni a homoszexuálisok mozgalmához.

Egy kísérlet erejéig érdemes lenne egy pro-life menetet szervezni, egy kampánnyal kiegészítve (pl. Az élet mellett vagyunk). Aztán megfigyelni, ahhoz hány cég csatlakozik. És ha valamely mégis, pár év múlva a vezetője miről számol be.

konzervatorium.blog.hu/2013/07/06/mi_masok_vagyunk_te_nem_lehetsz_mas
Nincs jobb dolgotok a kánikulában, mint meleg témákkal foglalkozni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha a törvény engedi, a polginak nincs választási lehetősége:)) Persze a lemondáson kívül.

Nekem e területen nincs mire felkészülni. Sokkal jobban tud irritálni néhány hetero házaspár, vagy pedofil pap.

Na hajítsuk el a témát.
@GeoCracker: Köszi most egy picit megnyugodtam, mert téged tényleg józanabb libsinek ismerlek. :)

Arra azért figyelj, hogy kommentelők sarkos véleményeiből, nem biztos, hogy hitelesen fel lehet mérni egy párt programjának fő irányait.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

amit te kifogásolsz az a normális állapot az nem normális, hogy mindenféle agynélküli vagy agyhiányos egyedek mint az a lajbis sisakos polgármester csinál, végre fel kell ismerni, hogy az elosztandó javak össztömege nem lett kevesebb azaz a javak elosztásánál ezen kisebbségek kondérhoz engedése a te moslékadgodat sem csökkenti nyugodtan fröcsöghecc tovább

a történelem korábbi szakaszaiban a mérsékelt vagy nagyon limitált termékmennyiség elosztásából mindenféle magyarázattal vagy anélkűl de erőszakkal kirekesztettek és megsemmisítettek tömegeket, anyját apját végső soron a büdös barlang is ugyanannek az eredője lett qahová a jó édes szülédet kísérted el mert ha már nincs egy vagy két pofával kevesebb tátog a verébfészekben ahol kevés a hernyófelhozatal

az anyagi javak elosztásába azt is belesorolom, hogy adott esetben egy "más" bármiért is más (zsidó, cigány, buzi, féllábú) sokkal jobb kvalitásokkal bír születésétől fogva mint te és elveszi előled azokat az állásokat ahová téged be sem engednek még interview ra sem mert már van másik aki nálad sokkal jobb erre te szépen gyűlölni kezded mindezeket és indokot is találsz arra miért kártékonyak rád ahelyett, hogy felismernéd ki is vagy és a helyedre tennéd magad a társadalomban és nem mások kisemmizésével -mint a fidesz teszi aljas és undorító módon- éred el, hogy te legyél a vezérhangya amikor közhangyányi képességeid vannak és képtelen vagy többre

na erre varrjál gombot

brühüyyy
@rodeo36:

Nehéz leckét adtál fel:)))))
@DR. INKVIZITOR: Gondolom azért mert a mostani poszt egyik témája is az. :)
@Orica Középföldi:
mibefogadunk, hogy belebukik?

brühüyyy
@rodeo36: Nem kell erre gombot varrni ugyanis ha valaki jobb képességű, többet tanult, stb., evidens, hogy előrébb juthat, mint akinek esetleg kevesebb diplomája vagy alacsonyabb iskolái vannak. Hab a tortán, hogy ezért még nem is gyűlölök senki, ellenkezőleg.

Én csupán arról írtam, hogy mára már oda jutottunk, hogy az abberáció és az szexuális exhibicionizmus a trendi és aki ezt nem fogadja el az minimum homofób náci. Szerintem nem olyan bonyolult dolog ez.:)
@rodeo36: Ja és szerintem azzal te is egyet fogsz érteni, hogy egy ember megítélésénél nem csupán az agyi képességek számítanak. :)
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Amúgy jó csóka ez a Flinki :-)

"Szakmai munkáját teljesen függetleníti saját személyétől. Első komolyabb ügyfelei közül Jesse Helms keményen ellenezte a melegek egyenjogúságát. Helms nagyrészt Finkelsteinnek köszönhetően három évtizeden át volt szenátor. Finkelstein eközben férfi párjával élt együtt, két gyermeket is neveltek, majd amikor erre a liberális jogalkotás lehetőséget teremtett, össze is házasodtak. Egy másik kampányban Finkelstein keményen „rádolgozott” a demokrata ellenfél zsidó származására. Kidolgozta azt az üzenetet, hogy az ellenfél külföldön született zsidó, aki nem hisz Jézus feltámadásában, de ezt nem saját jelöltje szájába adta, hanem közvetett úton juttatta el a választókhoz.f [13]"
@Orica Középföldi:

ugy elehettem volna rövidebb is de akkor?

ugye:

conscientiam esse decernit

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: No de mi van a napirenden lévő hetero felvonulásokkal, és a parlamentben lévő hetero lobbival? Az oké?
@Baldrick68: Nekem erről a gátlástalan, csakis a haszonszerzés érdekében folytatott elvtelen köpönyegforgató életről, valahogy a mi kis "stréber héberünk" jutott eszembe. :)

t7.hu/0kyx-tetemrehivas
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: géb! olyan vagy, mint azok a szemforgató tévénézők, aki pfujolják a kertévék reality baromságait. aztán kiderül, hogy ezek adják össze a magas nézőszámot, amire hivatkozva a csatorna műsoron tartja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ha nincs agya akkor nincs mit megítélni!!!!

a fasza?, a segge? az énekhangja?, kopaszsága? és hogy hány másodperc alatt eszik meg 1000 palacsintát?

brühüyyy

te melyik vagy?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt is már többször linkelted.
de ez kb. akkora marhaság, mint a jobbik keresztjei karácsonykor a köztereken, a menórák mellett.
az egész város karácsonyi díszben pompázik ami a keresztény ünnepre utal.
viszont amint a zsidók is kitesznek néhány az ő ünnepükre jellemző szimbólumot, a jobbik már is prüszköl és mellé teszi a keresztet.
karácsonykor.jézus születésnapján.keresztet.
értelmezd a jelentését.a menórától függetlenül.

"Egy kísérlet erejéig érdemes lenne egy pro-life menetet szervezni, egy kampánnyal kiegészítve (pl. Az élet mellett vagyunk). Aztán megfigyelni, ahhoz hány cég csatlakozik. És ha valamely mégis, pár év múlva a vezetője miről számol be."

akik ilyeneket leírnak, kívánom nekik, hogy éljenek kisebbségben egy olyan helyen ahol a többség vonulgat a saját jogaiért amit saját maguk alkotnak!
@Alonee: Ha értékeled a saját életed és örülsz annak, hogy megszülettél szerinted mi a válasz a kérdésedre?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

maraggyunk abban ez rád illik mertg rajtad kívűl ezt itt senki sem kotkodácsolja

brühüyyy

ugyehogyugye
@rodeo36: Ne bomolj Rodi. Kedvenc géniusz zeneszerződnek hány diplomája és nyelvvizsgája volt??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha a korábbi kommentjeimet kitüntető figyelmeddel megtisztelted volna, akkor ismeretekkel rendelkezhetnél arról, hogy szinte mindig a poszt témájával foglalkozom.
Ma kivételt tettem, mert az agyoncsócsált homokozással szemben a mindennapi légvárépítést színesebbnek tartom.
Nemzeti Spektrumot a Globális Szivárvány helyett!
@Alonee:

A CÖFF lecseréli a békamenetes molinót, az első sort nem is kell, talán Bayer mellé Borókait és minden oké:)
@rodeo36: Hát így is nevezheted ha válaszolok, de egyéni kotkodácsai mindenkinek vannak errefelé, még neked is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez pontosan így van, ahogy leírtad, hála istennek. Így pl. egy idő után a politikai perverzitások, többek között a Jobbik eltűnik a színről. Pápá, szélsőjobb.
jut eszembe, tegnap a bajnokcsapatunk mekkora sikert ért el! megérdemelnének 400 millát.
azt olvasom a hvg-ben, hogy bgordon és matti a 25 pontjukban ezt a kettőt is aláírták:

az állami kockázatközösség erősítése az egészségügyben,
Megszüntetjük az igazságtalan egykulcsos adót.

Nos szevasz Gordon, atti, tőled nem köszönök el, mert sosem vártam tőled semmit, gordonnak még melóztam is volna, de ki az a hülye aki magának ássa meg sírt.

hogy jön ez ide?

hát úgy, hogy a 25 pont is van akkora faszság, mint a bálványosi 'igehirdetés', azzal az eltéréssel, hogy az itthoni 25-tel meg van szorozva.

Hajrá. szép a hátam közepe Gordon? Hirtelen Matolcsi druszája lettél? Bajnai György Gordon. kibújt a szög a zsákból?
@Alonee: Jó lenne ha már ott tartanánk, de én annak örülnék igazán, ha azok az égető problémák, amelyek miatt megjelentek és parlamentbe jutottak, meg lennének oldva és mi itt max. a sportról vagy az utazásról beszélgethetnénk.:)

Amúgy a jobbik megszüntetésének receptjéről már Vona is értekezett.

jobbik.hu/hogyan-lehet-megszuntetni-jobbikot
@shinichi:

nem gondolom, hogy már mások extrém szexuális beállítódottsága is pozitív diszkriminációt, azaz többletjogokat kellene hogy eredményezzen.

A pozitív diszkrimináció elvén a kékszemű szőkék felsőbbrendűsége is lehet megalapozott.

kíváncsi vagyok a kecskével való házasságot mikor engedélyezik, és a patanyom elég-e az Anyakönyvben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt írtam: "Az a jó a szélsőjobban, hogy végtelenül egyszerű a világképük."
Nem írtam pártot.

Az, hogy Vonát gigerlinek, és pont olyan polcelebnak tartom, mint Mesterházy-t az nem szerepelt abban a beírásban.

Viszont, ha azonban nem ragaszkodnál a libsizéshez, az kicsit udvariasabb lenne :-)

Nem rémlik, hogy szalonnáciztalak volna valaha.
Nem csak Rodeónak egy kis nosztalgia. :)

Wanted - Magyar betyárok személyleírása 1862-ből

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945169_10151743316939855_1217001734_n.jpg
@jaegtoer:
"nem gondolom, hogy már mások extrém szexuális beállítódottsága is pozitív diszkriminációt,"
rémlik, hogy jelenleg nem a pozitív diszkriminációért, hanem a negatív ellen megy a mozgalmárság?

Amúgy a pozitív diszkriminációnak én sem vagyok hive. Mert mindenki mást általában negatívan diszkriminál. Vagy olyan érzetet kelt.
Ez volt már?
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130717_Heti_Valasz_a_seggfejbuszkeseg_menete#rss
"A homoszexuális mozgalmak veszélyeztetik a többség jogait – újságolja a friss Heti Válasz a címlapján. Úgy tűnik, mérsékelt jobberkedésből már nem lehet megélni akkor se, ha feketeöves oligarcha a tulajdonos. Vagy egyszerűen csak felbátorította őket a Pride, és most kibontják a seggfejek büszkeségének zászlaját. Egyszer talán, a kijózanodás után megírhatják azt a cikket is, amelyből kiderül, hogyan veszélyeztetik a retardjobbos mozgalmak mindenki más jogait."
@GeoCracker:

"rémlik, hogy jelenleg nem a pozitív diszkriminációért, hanem a negatív ellen megy a mozgalmárság?"

igen, rémlik, hogy a negatív diszkrimináció elleni küzdelem többletjogokat eredményezett.
@GeoCracker: A libsizéshez nem ragaszkodom, az veled kapcsolatban csak egy pici élcelődés volt.:)

Abban azért megegyezhetünk, hogy az általad leírt "ha kormányrakerülünk: kiirtunk mindenkit. Ha zsidó, ha cigány." mondat azért "enyhén" keményebb mint az én libsizésem??? :)
@bella _ciao:

nem eléggé fideszközeliek, és bizonyára kényesek a nyelvükre is.
@GeoCracker:

"...Vagy olyan érzetet kelt"

eeegen. van benne valami.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nono, azért néha hallgass bele az éterbe, hogy mit üvöltöznek. Van ott vagontól, gázig minden.
@GeoCracker: Az éterbe üvöltözést is helyén kell kezelni, főleg ha minden oldalnak jócskán megvannak a félkegyelmű trolljai.
@jaegtoer: Nekem nem rémlenek a többletjogok. Valójában az együttélési szabadságot nem ezek a követelések tágítják, hanem az alaptörvény, s pl. a katolikus egyház szűkíti :-)
A "HÁZASSÁG" ugyanis egy abszolút szabadon formális valami. Elvben bármi lehet, amit a közösség együttélésként elismer.
De pl. a magyar állam nem hiszem, hogy elismerné a virágfüzér átadását, vagy egymás szüleinek jelképes megetetését holott egyes szertartások (druia, ill kínai) alapján teljesen valid megoldás volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel! Az ilyen témákhoz jóval többet szólsz hozzá, mint akármi máshoz. Szóval lehet, hogy egy kicsit homofób vagy :) Te karácsonyra kapsz Fabiustól egy zsidó-meleg-ballib témát. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Viszont ez mit sem von le abból, hogy nem emlegettem pártokat ezügyben :-))
@jaegtoer: Ellene vagyok mindenféle diszkriminációnak. Ami az egyiknek pozitív kivételezés - még ha segíteni szeretnél is rajta - az összes többinek negatív. De erről szó sem volt.
@V-PORT: Pedig tényleg nem vagyok homofób. Egyszerűen csak az eredetileg megteremtett megoldásokat preferálom, mondjuk az élet továbbadása kapcsán is. :)
Amúgy Finkelstein újszerű besorolása azért szívet melengető, mert a holokausztipar leleplezőjeként éles ellentétbe került az azt leplezni szándékoló iparűzőkkel. ha úgy vesszük, családon belüli nézeteltérés.
@GeoCracker: Akkor ezek szerint hatalomra, - akik ugye egyből kiírtják a zsidókat és a cigányokat, - nem pártok fognak kerülni, hanem a széljobb egybites komment trollerek ??? :)
@GeoCracker: Ippeg erre akartam volna felhívni Gábris figyelmét. Olvasgasson vérjobbos kommenteket, ha már én tahólanítok, mikor belefutok ilyenekbe.

Egyébként jó az írásod. A mai is:-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a vegetáriánusok is zavarnak?azok se "az eredetileg megteremtett megoldásokat" preferálják.
mi az, hogy "eredetileg megteremtett megoldások"
ki dönti el, mi az eredeti?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt gondolom, hogy itt a boldog család a lényeg. Mert vannak ismerőseim, aki nő és férfiként élnek szörnyű kapcsolatban, és vannak azonos neműek, akik boldogok. Attól, mert egy gyerek azonos neműek között nő fel nem lesz beteg lelkű. Az viszont, aki egy agresszív apa, és egy boldogtalan anya között annál inkább.
@punkfrog: Őt szerinted miben akadályozza a melegjogi lobbi?? :(

"Mára már eljutottunk oda, hogy az is részesévé válik, az is részesévé válhat a gátlástalan nyomulásnak, aki messziről kerüli, pontosabban csak kerülné a témát. Így járt a délnyugat-franciaországi Arcangues polgármestere, a 60 éves Jean-Michel Colo is, aki lelkiismereti okokra hivatkozva május végén kategorikusan kijelentette, hogy nem engedélyezi a településen tíz éve élő két homoszexuális összeházasodását.

A polgármestert, aki már 31 éve vezeti a települést, a kijelentéséért feljelentették. A vád szerint Colo a hivatalának gyakorlása közben diszkriminatívan járt el és megsértette azt a törvényt, amely idén tavasztól megnyitotta a házasság intézményét a homoszexuális párok számára Franciaországban. Hogy mi lesz a történet vége még nem tudható, az azonban igen, hogy a kifogásolt bűncselekmény öt hónap szabadságvesztéssel és 75 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtható."
-no comment-

Nem látták el rendesen, és meghalt egy kislány az egri kórházban

Sem a sürgősségi osztályon, sem a gyerekosztályon, sem az ügyeleten nem láttak el megfelelően egy hat hónapos kislányt az egri Markhot Ferenc Kórházban, a gyerek ezért agyhártyagyulladásban meghalt – állítják a kislány szülei. A rendőrség is vizsgálódik az ügyben.

hvg.hu/egeszseg/20130718_Nem_lattak_el_rendesen_es_meghalt_egy_kis
Kűggyünk már Gábriellának két melegprostit: egy fiúfiút, meg egy lányfiút, hogy mindkét konfigurációt ki tudja próbálni. Ha már ennyire rá van kattanva a témára, legalább tudja, miről beszél.
Aztán jöhetnek a pedofil rabbik.
Utána a kancigók.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a kérdés rád vonatkozott. bár lelkesítős, mennyire a sziveden viseled a polgármesterek nehéz sorsát.
"A Magyar Labdarúgó-szövetség módosította a szabályzatát: már nem kell egy férfi és egy nő ahhoz, hogy járjon a kedvezményes családi jegy."
A hetihányás tuggya eztet?
@V-PORT: A szokásos ló másik oldala sarkítás. Legalább mi maradjunk már abban, hogy sokkal nagyobb az esélye normálisan felnőni egy gyermeknek hagyományos szerető családban, mint két azonos nemű szülőnél.

Nyilván azt is tudjuk, hogy az ellenkező oldalon ugyanúgy vannak visszaélések.

Ezért kell az örökbefogadás a buziknak: 2 éves korától molesztálta "gyermekét" két "apa"
Kétéves korától kezdve molesztált egy kisfiút "két apja", valamint pedofil bűntársaik. A két buzit korábban homokos "mintaszülőkként" szerepeltették a médiában. És ez az eset csak egy a sok közül.

www.lifesitenews.com/news/model-gay-adoptive-fathers-sexually-abused-6-year-old-for-years-offered-him
@Bakter: régebben már volt egy javaslatom (annyira még géb se ágált), de felújítom. ha indul, szavazzuk be a budapest éjjel-nappal-ba. ott kap aztán hideget-meleget. így megúsznánk a melegprostik forintosítható költségeit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: érdekes, hogy a mai napot sem poszt, sem a történések, hanem Gabriel uralja huszadrangú témában
@bella _ciao: Tudom, hogy nekem szólt, de pont az általam igen károsnak tartott folyamatokat akartam érzékeltetni a francia polgi példájával.
@KÁTÉó53éúétr6: Nem akarok én semmit uralni, csak a poszt egyik témája pont a melegjogi nyomulás volt.
@GeoCracker:

az a baj a szabadelvű -akadémikus jellegű- érveléssel, hogy az annak nyomán megvalósult rendszerben, vagy keretek között tágranyílt szemekkel ártatlanul csodálkoznak vérliberális felhőfaló, ködevő negyedbarátaim, hogy akár egyesek, akár intézmények, akár érdekcsoportok jogot formálnak olyan dolgokra, melyekhez vagy semmi közük, vagy a társadalomra nézve káros következményekkel jár, vagy olyan rejtett externáliákat hordoz, amit senki, vagy csak kevesen látnak, láthatnak előre.

Legutóbb, a római birodalom bukása idején nem ok, de kísérő jelenség volt, hogy sikk volt a férfiaknak fiatal fiúkkal henteregni. azaz a morál már olyan "emelkedett" volt, hogy már az evolúcióból is gúnyt kellett űzni kinek-kinek a maga gyönyörűségére és élvezetére.

vagy vegyük az európai kereszténység végnapjait... ezt be sem kell mutatni... semjén, rásel, vagy a református létére pápai kezet nyaldosó orbán....

tehát úgy gondolom -elvonatkoztatva- vannak dolgok, amelyek maradjanak négy fal között, mert odavalók, az evolúciós zsákutca is ilyen többek között.

Vagy.

Ha úgy vesszük, hol húzódjon a társadalmi szolidaritás határa? nyilvánvaló, hogy a szolidaritás szükséges, de az elvtelen és túlzó érvényesítése oda vezet, hogy olyanok élnek meg belőle életvitelszerűen, akik erre nem érdemesek, ráadásul nem is mondható el, hogy a többség nyakán élősködnek, hiszen magyarországon az elosztható javakat a dolgozó kisebbség állítja elő, és akik netto befizetők, azok még a dolgozók tömegén belül is -mondhatni- elenyésző kisebbségben vannak, bár az nem vitatható, hogy az eredmény valamennyi munkálkodó erőfeszítésének együttes eredménye és sikere. vagy kudarca. nézőpont kérdése.

Tehát összegezve, tömören: Mindennek van határa!
@Bakter: A tegnapi meccsről egy szurkoló elég sarkos beszámolója. :)

Olvasónk rövid beszámolója a tegnapi győri BL-selejtezőről:

"Hazaáruló, szarházi tarsoly csaba, klement tibor és horváth cs. attila plusz a patent security. Na, meg a rendőrök! Életemben nem aláztak meg úgy, mint ma és a többi győri szurkolót.

A hazai oldalon három lépcsős beléptetési rendszer volt. Elsőnek még a cipőből is ki kellett lépni, mert azt is átnézték. Most sokan azt fogják hinni, hogy be vagyok baszva, pedig nem és tényleg így volt. Utána jött a rendőrsorfal, ahol minden zsebet átnéztek, még a cigisdobozt is. Rajtam egy Árpád Nemzetsége feliratú póló volt, amin volt Árpád-sávos zászló is, ezt le akarták vettetni, de a végén azért csak beengedtek. Utána már "csak" a jegyellenőrzés volt. A metélt gecik meg mindenféle pirót bevihettek.

Kurva anyátokat ETO vezetők!!!!

Ennyi megaláztatás után meg mit kaptunk a lelátón? Egy lélektelen szar játékot! Mostantól üldögéljen a lelátón a faszszopó zsidóbérenc vezetőség a tarsoly gecivel az élen. Többet nem megyek ki a meccsre."

ultrasliberi.hu/2013/07/kettosmerce/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én is tudnék ilyet keresni rengetege, ahol egy "normális" családban mit tett az apa vagy az anya.
Az a baj, hogy a te és hozzád hasonló emberek rettegtek a másságtól. Mindenfajta másságtól.
Úgy látom a Hetiválasz akar lenni a fideszes kurucinfó :D

Helyes, helyes: összenő, ami...

Mér az egész fidsz olyan mintha a barom Torgyán meg a jobbik keresztezéséből hozták volna össze.
@Bakter: annyira kongnak a lelátók, hogy egy kis bevétel reményében megengednének még egy pride-ot is?
tegnap 8000 voltak győrben. többet nem lesznek még ennyien se, ha még tt-ket sorsolnak is ki a nézők között.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jaj, találtál végre egy ellenpéldát. Az ugyebár nem zavar, hogy naponta jön hír arról, nem buzi szülők verték agyon a saját gyereküket.
Egy-egy kirívó példából még nem kell semmilyen következtetést levonni a nagy egészre. Ott van a rühes példája is ugyebár, aki azért tojta a kölköket, hogy Terry Black örökbefogadja őket, és fizessen neki. Nem volt az olyan régen, hogy ne emlékezz rá.
@jaegtoer: Egytértek. A bajom pont az, hogy ezeket a határokat szakítják szét, mindazok akik mondjuk az abberációt akarják tenni a normalitás helyébe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne akadjon már fel senki. Nem akar az MLSZ még egy zárt ajtós meccset, pénzbírságot. Ha valaki ezt nem fogja fel, akkor nem a fociért megy a meccsre.
csaxólok, hogy a farkangyalra történő maszturbácijó sose fog kielégüléssel járni, ámde a tenisz könyök kialakulása ziher.

további sok sikert!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem a polgármestert akarták melegházasságba kényszeríteni, hanem ő nem engedélyezte két ember házasságát.
te érted amit írsz???
@Bakter: Nyugi tudom, hogy mindenhol vannak ellenpéldák, viszont te is vagy annyira bölcs, hogy lásd melyik családban lehet nagyobb boldogságban élni. Persze ez sem evidens, csak akkor működik, ha a szülők igaz szeretetben és egymást megajándékozva tudnak élni.
@jaegtoer: no, akkor most értelmezd a dolgozó kisebbség-nemdolgozó többség felállást a heti válasz címlapjának tükrében.
@bella _ciao:
Csányi: a magyar foci szégyene az első körös kieső. Erre a két kirakat csapat közül ez egyik azonnal, míg a másik jó eséllyel kisvártatva búcsúzik. Köllenek is a stadionokhoz ehhez a sikerhez, mert tódulni fog a nép. A zakadémiák is ontják a sok tehetséget, a bl-nyertes csapatok sorszámot huzigálnak értük. Vajon mi a telibebaszott anyjukért hallgatom Mexikó óta, hogy megint kicsit előbbre lépett a színvonal? Nem mintha érdekelne, csak hát a csúti kancsó önti bele a milliárdokat. Minek?
@punkfrog: és te érted miről szól és milyen irányba halad ez a "történet"??? :(
@GeoCracker:

"A "HÁZASSÁG" ugyanis egy abszolút szabadon formális valami."

akkorát kell röhögnöm, hogy fülsértő kacajom hangorkánjára Max Weber is kényszeredetten fordul meg a sírjában.

nem. nem abszolút szabadon formális valami.

maga az eljárásrend lehet sokféle, de mind ősrégi, vagy kevésbé új szokáson, hagyományon alapul. de mind rítus.

Az pedig, hogy egy férfi és egy nő kapcsolatát "szentesítik" családalapításra, elsősorban tőlük származó utódok felnevelésére, nem kérdés. és hogy profánul és vulgárisan fogalmazzak, itt jönnek képbe a buzik. betolakodnak ebbe a jogintézménybe, mert úgy vélik, nekik ez jár. hát a nagy lófasz jár. aki férfi, legyen férfi. aki meg buzika, legyen buzi.

[[hangsúlyosan kívánom megjegyezni, hogy a leszbikusságot külön választanám az előbbiektől. erről szerintem a férfiak nemmegfelelősége tehet.]]
@punkfrog: Egyébként a lényeg valahol ott van amit jaegtoer kolléga írt:

"Legutóbb, a római birodalom bukása idején nem ok, de kísérő jelenség volt, hogy sikk volt a férfiaknak fiatal fiúkkal henteregni. azaz a morál már olyan "emelkedett" volt, hogy már az evolúcióból is gúnyt kellett űzni kinek-kinek a maga gyönyörűségére és élvezetére."

A bukás okaként most is ugyanez van és lesz érvényben, max. a római birodalmat kell kicserélni a jelenlegiekre.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Volt már meleg, zsidó, és cigány, +Bajnai, és még 11 óra. Gratulálok. :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"...ha a szülők igaz szeretetben és egymást megajándékozva tudnak élni. "
Ezt elolvasva rózsaszín nyál csurgott ki a szememből.
- nem zavarnak a homók, amíg nem kóstolnak be,
- nem zavar a menetük, mert nem megyek oda óbégatni.
- nem zavar, ha "házasságot" köthetnek, mert az nem más, mint egy bürokratikus formaság.
- nem zavar, ha örökbe fogadnak gyereket, mert csak ellenőrizni kell, hogy az a gyerek milyen viszonyok közt él velük. Ahogy ellenőrizni kell ezt hetero szülők esetében is, és eljárni velük szemben, amennyiben szükséges.
- az egész emberiség kultúrája, művészete sokkal szegényebb lenne, ha a homókat totálisan kirekesztették, neadjisten kipusztították volna.
- már az ókori egyiptomiakat sem zavarta a jelenség, azóta elfejlődtünk hozzád meg a társaidhoz.
- emberszabású emlősökben is kimutatták ezt a jelenséget.
- csak miheztartás végett: ortodox konzervatív vagyok, a nőket és csak a nőket részesítem előnyben etéren.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
igen.a polgármester akarja eldönteni, hogy ki kivel házasodhat össze!
majd ha neked is megszabják kit vehetsz el és kit nem akkor kíváncsi leszek a véleményedre!
@V-PORT: Nem én tehetek róla, hogy ezek mindig összeérnek valahol. :)
vannak ugye fontos dolgok, mert ezek nem számítanak, ha valamelyik kisebbséget kell gyalulni /közbevetem, a MÉG a széljobb is kisebbség, a folyamatokat látva nem sokáig, ha már a fityesz is ennyiszer nyal be nekik/

10:45
Demjánék nem adják a banktitkokat

A takarékszövetkezetek nem akarják elküldeni a banktitoknak minősülő adataikat a takarékszövetkezetek átszervezését levezénylő integrációs szervezet mailcímére. A legnagyobb takarékszövetkezeti szövetség ezért megerősítést kér a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletétől, valamint az integrációs szervezettől. A szövetkezetek bizalmatlanok, ugyanis a cím egy ismeretlen gyöngyöstarjáni cég által bejegyzett domainre mutat.

hvg.hu/gazdasag/20130718_Demjanek_nem_adjak_a_banktitkokat

------------------------
kegyelem döfés a jogbiztonságra, ami már régen nincs is

Simán átírhatják a devizás szerződéseket
A jogrendszer egy gumiszabálya miatt simán bele lehet nyúlni a szerződésekbe. De az AB beleszólhat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F18%2Fdevizamodositas_vs_ab%2F

-----------------------------
ki a külfölddel, éljen a kommunista nacionalista diktatúra:

Indul a kampány, megint rezsicsökkentés
Októbertől 10 százalékos csökkenés jöhet a lakossági áram-, gáz- és távhőárakban.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F18%2Findul_a_kampany_megint_rezsicsokkentes%2F

------------------------

Csányiettárs biztosan örül:

Borús a hangulat Budapesten - Főleg az OTP a nehezék

www.napi.hu/tozsdek-piacok/borus_a_hangulat_budapesten_foleg_az_otp_a_nehezek.559667.html
@Bakter: volt valami beígérésed anno, mondjam, mutassam, vagy csináljam? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A fenét. Nem akar senki a normalitás helyébe semmit. Csak az nem része a normálisnak, hogy te megmondhatod ki házasodhat, kinek lehet gyereke, ki mehet végig az utcán és ki nem. Iszonyatos érzés, tudom. Nem vagy igazabb mint a másik 7 milliárd. Ha figyelmesen olvastad volna a bibliát, tudnád.
@bella _ciao:

nem értelmezem. terjedelmes, és mellékszál.

a hetiválasz cikk megjelentetésének az a célja, hogy elterelje a figyelmet a lényegesen több embert érintő visszaélésekről, takarékokról, a még formálódás alatt is zajló gyógyszrertáreinstandról (kurva nagy üzlet, 700 milliárd+), a (rogáni?) szerencsejáték bizniszről és egyáltalán arról hogy a tulajdonokat átjátsszák a narancsnyelvűek mohó és kapzsi seggnyalóinak és vezénylő holdkórosainak. minden más mellékszál. Nem a tulajdon szerkezetét, működtetését változtatják meg, hanem a tulajdont csoportosítják át, legyen az közvagyon, vagy magánvagyon.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jó taktika. jaeg annyit azt irta, hogy kísérő jelensége, nem oka volt a birodalom bukásának. olvasd csak vissza!
pitiáner jelenség jobboldali konzi libsi szemszögből, tanulságosan félelmetesen:

A takarékszövetkezetek közelgő kádári orbáni igába hajtása tulajdonképpen tökéletes összefoglalása a mögöttünk álló sajnos immár több mint három éves kormányciklusnak. Magában foglal minden olyan elemet, mely ugyan eddig is meglehetősen hangsúlyosan jelent meg az állampárt fidesz intézkedései között, de így együtt, ilyen hatékonysággal még egy esetben sem alkalmazták ezeket. Tulajdonképpen már csak a takarékügy sántajánosa hiányzik, akinek az iPadján megírták a törvényt.

kard.blog.hu/2013/07/17/takarekmutyi_uj_korrupcios_csatorna_a_te_penzedbol?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_07_18&utm_campaign=index
@Bakter: Amúgy engem sem zavar sok minden, amiket leírtál, sőt. Esetleg annyi a bibi, hogy több dologban nem az vagyok, mint amiket feltételezel.
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

"Egy új önbizalom országa" - osztrák lapba írt Martonyi

Magyarország egy új önbizalom jegyében címmel Martonyi János vendégkommentárját közölte a Die Presse című osztrák lap csütörtöki számában.

hvg.hu/vilag/20130718_Egy_uj_onbizalom_orszaga__osztrak_lapba
@shinichi: Ja tényleg. Gondolom Jézus sem olvasgatta figyelmesen a bibliát, amikor mondjuk a pénzváltók asztalait borogatta a templomban. :)

Bocsi de mindig elfelejtem, hogy erkölcsi magasságokban csak ti állhattok és azt is csak ti mondhatjátok meg mi a helyes és mi nem.
@bella _ciao: Nem jó taktika csak véletlen elírtam. Szóval jelen korunkban is valóban "csak" kísérő jelenség, ugyanúgy mint Rómában volt. Az ok mind a két esetben pontosan ugyanaz, eltérni azoktól az erkölcsi törvényektől és értékektől, amelyek születésünk és neveltetésünknél fogva nagyon helyesen a szívünkbe és a lelkünkbe van írva.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hát pedig úgy tűnik, hogy zavar.
És ezzel a témával kapcsolatos aktivitásod okot ad bizonyos feltételezésekre..
Nem akar béremelést a közszférában jövőre a kormány

Megjelent a kormány honlapján a jövő évi költségvetés tervezési tájékoztatója, mely szerint a nyugdíjak 2,8 százalékkal emelkedhetnek. A közszférában viszont továbbra is befagyasztott bérekkel kell számolni - leszámítva a pedagógusokat persze.

www.mfor.hu/cikkek/Nyugdijemelest_es_a_kozszfera_berbefagyasztast_tervez_a_kormany_2014_re.html
@Bakter: ülep felé lendülő bakancsos láb, a kiszolgált mono gondolkodás képviselőjének borsó falrahányóinak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: vajon mi lehetett a cro magnon-i ember szívébe és lelkébe írva? paleolit diéta?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem. Azt csinálsz amit akarsz, azt gondolsz helyesnek amit akarsz. Úgy élsz ahogy akarsz. Szabad vagy. Légy boldog. Élj!
Én biztos nem fogom vascsővel bezúzni a fejed, ha megfogod a szerelmed kezét az utcán. Mert például az nem tartozik bele a normálisba.
@shinichi: valasza:
En sem
Kozbevetes:
Ellenben az eszmetarsai...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gábrielle nem troll, hanem szórakoztató és törzstag, ezért táplálható.
Melleklet:

hvg.hu/itthon/20130718_Elutasitottak_a_DK_GaudiNagy_elleni_felj
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A kórház belső vizsgálata megállapította, hogy szakmai hiba nem történt" –

Ezt így kapásból megállapították. Kipipálták. Egy cigánygyerekkel kevesebb.
Százmillió eurós magyar-kínai hitelszerződést jelentett be Varga

A Magyar Export-Import Bank (Eximbank) egy 100 millió euró értékű hitelszerződést írt alá a Kínai Export-Import Bankkal, a hitel elsősorban Magyarországon működő cégek Kínába irányuló exporttevékenységét hivatott bővíteni - tájékoztatta Varga Mihály csütörtökön az MTI-t.

www.vg.hu/penzugy/hitel/szazmillio-euros-magyar-kinai-hitelszerzodest-jelentett-be-varga-408129
Istenem, ebből a Borókaiből is mi lett... egy szimpatikus, értelmes fiatalember volt. És beállt a legsötétebb FIDESZ-seggnyalók közé.
Gratulálok Heti Válasz! Ügyesen tesztek azért, hogy a melegek és őket féltő hozzátartozóik biztosan ne szavazzanak a Fideszre. Pár százezer szavazatról van szó. Nem nagy ügy, ugye?
@jaegtoer:

ez olyan fasisztásan hangzik vagy az is?

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és hová is vezet a túlzott önbizalom?
Amúgy engem már ez a Heti Válasz címlap fel sem idegesít. Kell valami a választóknak. Nem lehet mindig Schiffer interjú.
Ami jobban felidegesít az, az, amit a devizahitelesekkel tesznek. Miért nem fizetik ki helyettük?
@jaegtoer: Te nagyon-nagyon hülye lehetsz az evolúciós biológiához, gondolom a negyedikes környezetismeret óta nem foglalkoztál a témával és csak hányod ide a hülyeséget.
@bella _ciao: "Kínába irányuló hazai export azonban a korábbi évekhez hasonlóan kétszámjegyű ütemben nőtt, s 2012-ben meghaladta az 1,4 milliárd eurót. A magyar termékek versenyképességét jelzi, hogy ezt egy olyan évben sikerült elérni, amikor a kínai gazdaság a korábbi évekhez képest lassabb ütemben bővült. A magyar import a távol-keleti országból 4,4%-kal csökkent 2012-ben, így összességében a Kínával szembeni kereskedelmi deficit 2,8 milliárd euró volt, ami közel 400 millió eurós javulást jelent 2011-hez képest."

MFB elemzés
index.hu/belfold/2013/07/18/csak_a_fidelitas_balhezott_a_zoldek_nyari_egyetemen/

No most, az emberbaráti szeretet teljes valójában, ezeket a fidelitasos selyemfülű kancsókat, akik azt sem tudják, hogy egy csavarhúzó melyik végét kell megfogni, elküldeném 5 évre egy gyémántbányába csillét húzni, 3 műszakban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Most ezt komolyan kérdezed? :-))
Pontosan tudjuk mindketten szerintem, hogy a trollok, csak visszhangok. Azok a visszhangok, melyek különben ott vannak a tömegben. Halkan bongva. És amelyeknek a pártok, a politikai marketing szabályai szerint irányízói, kiszolgálói és haszonélvezői.
Vona talán soha nem fog kiállni azzal, hogy lőjjük Dunába a zsidókat, de hallgatólagosan rájátszik azokra, akik viszont így gondolják, és amelyik jéghegynek a trollok csak a csúcsai.
Agy olyan polceleb, mint Vona "kiszolgálja az igényeket". Nem véletlen, hogy Orbán is rájátszik ezekre, és hallgatóéagosan támogatja a szélsőjobbot.
Naszóval. Vona és a Jobbik parlaenti pártként csak óvatosan van az agarakkal. Még Morvai Hisztike is.
De azok, akiknek az igényeit kiszolgálják nem. S adott esetben azok fogják úgy érezni, hogy "hatalomra kerültünk" és mennek el pogromot tartani.
@V-PORT:
Mert azt akarják, hogy mucskus bankok fizessék ki magukat maguknak.
@CSENDES: És itt a lényeg:A két ország közötti külkereskedelem termékszerkezete erősen koncentrált, 10-15 termék (nagyrészt járműmotorok, alkatrészek, elektronikai és híradástechnikai eszközök) adja a forgalom jelentős részét. A gépek és szállítóeszközök az importon belül 85, míg az exporton belül 81%-ot képviselnek.

Meg itt:

A Magyarországon előállított termékek, alkatrészek sok esetben németországi közvetítéssel (az ottani késztermékekbe beépülve) kerülnek Kínába.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod engem a melegek is, meg a zsidók is csak annyira érdekelnek, mint minden más ember, de te egész ideológiát költesz itt.Mindegy, nem érdekel, várom, hogy más hátha felvet olyan témát,és véleményeket, amire érdemes figyelni
@Bakter: Pont most jutott eszükbe? Választás előtt? Belenyúl a közérdek miatt a szerződésekbe? És ha más lesz a közérdek? Tiszta kommunizmus.
@jaegtoer:
""A "HÁZASSÁG" ugyanis egy abszolút szabadon formális valami."

akkorát kell röhögnöm, hogy fülsértő kacajom hangorkánjára Max Weber is kényszeredetten fordul meg a sírjában.

nem. nem abszolút szabadon formális valami.

maga az eljárásrend lehet sokféle, de mind ősrégi, vagy kevésbé új szokáson, hagyományon alapul. de mind rítus. "

Örülök, hogy miután kivihogtad magad, megerősítettél.
A rítus ugyanis formalizmus. A jelenlegi ritushoz anyakönyvezető kell, míg máskor virágfüzér is elegendő volt. Sőt akár semmi sem kellett gozzá. Pusztán a csapat, horda törzs, falu hallgatólagos jóváhagyása. Pont azért szerepelt nagybetűvel és idézőjelben, hogy a jelen jogi keretben kiemeltségét hangsúlyozzam. Ha nem ment át, sajnálom. De a lényeget nem érintette,

"Az pedig, hogy egy férfi és egy nő kapcsolatát "szentesítik" családalapításra, elsősorban tőlük származó utódok felnevelésére, nem kérdés."
Egy frászt. Ez nem fedi le a poligám családmodelt, holott ott is együttélésről, és közösségileg validált együttélésről van szó. De nem fedi le azt a modellt sem, amikor a gyermeknevelés érdekében akár biológiai férfiak lépnek be egyfajta 3. nemként a képbe.

Már tegnap emlegettem, hogy jó lenne, ha fogalmakat úgy használnának emberek, hogy tisztában vannak annak tartalmával, hátterével. Mondották itten, hogy naív éls csodaváró vagyok. S tényleg.
@vacsad:

"_Te nagyon-nagyon hülye lehetsz az evolúciós biológiához, gondolom a negyedikes környezetismeret óta nem foglalkoztál a témával és csak hányod ide a hülyeséget. _"

kedves Prof. oktass.
@jaegtoer: Kár beléd, olvass el néhány könyvet, pl. Charles Darwin, Richard Dawkins, New Science Mag.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az a Martonyi aki 1989-ben lépett be az MSZMP-be??? :)
@jaegtoer: "Legutóbb, a római birodalom bukása idején nem ok, de kísérő jelenség volt, hogy sikk volt a férfiaknak fiatal fiúkkal henteregni. "

Ugye nem hagyod figyelmen kívül, hogy a pedereasztia szó görög eredetű. S nem véletlenül....
@CSENDES: ez a keleti nyitás. igaz egy kis nyugati mandiner van benne.
@GeoCracker: Akkor most ejts néhány szót arról is, hogy a ballib politikusok hogyan szolgálják ki halkan bongva a táborukat.
Amúgy akkor te most komolyan elhiszed ezt a hatalomra kerülünk és egyből kiírtjuk az összes zsidót+cigány dumát??? :)
@V-PORT:
Pillanatnyilag egyetlen közérdeket tudok megnevezni. Hogy ez a galeri az összes talpnyaló, seggfényesítő, szarházi szurkolójával húzzon el a retkes popsiba, ahol a közjó érdekében, zár környezetben, ellenszolgáltatás nélkül végez közmunkát. Sokáig.
@GeoCracker: De azok, akiknek az igényeit kiszolgálják nem. S adott esetben azok fogják úgy érezni, hogy "hatalomra kerültünk" és mennek el pogromot tartani.

Rájuk gondoltál esetleg??? :)

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1003160_487036184706872_1968721881_n.jpg
@GeoCracker:
"Kimegyek hát hozzájuk és tisztességgel köszöntöm őket: _jónapot kedves gazdák, mindek köszönhetem a zerencsét?
-Hozád jöttünk Tóbiás - mondja a sztaroszta és nyiltan, egyenesen, minden kertelés nélkül kivágja: Meg akarunk verni.
- Sok szerencsét, de hát mi az gyermekeim, mondom, hogy csak ilyen későn jutott eszükbe? Más helyeken már régen el is felejtették az egészet.
-Tudod Tóbiás, sokat tünődtünk, tanakodtunk, hogy megverjünk-e vagy sem. Mert hát mindenütt verik a fajtádat, hogyan tehetnénk olyan, hogy téged kihagyunk belőle? Most végre elhatározta a község, hogy valamit tenni kell. De látod, még magunk sem tudjuk, mit csináljunk veled Tóbiás. Csak az ablakaidat verjük-e be, a dunna és párnaciháidat tépjük-e fel vagy felgyújtsuk a házadat, az istállót és az egész mindenséget?
Hát így áll a dolog, látod: nekünk tulajdonképpen semmi bajunk veled. Nm vagy te rossz ember, de ez nem változtat azon, hogy meg kell vernünk tégedet. Ha egyszer a község úgy határozott, hogy pogrom kell, meg kell tennünk. Legalább ezt meg kell tennünk, mert hátha erre hoz valakit az ördög, hadd lássa azt, hogy megvertünk téged, különben még megbüntetnek minket.....

Sólem Aléchem, Tóbiás, a tejesember.
Bocsánat a hosszú idézetért, de ezt nem tudtam kihagyni. Attól tartok, hogy az élet is más, meg a regény is.
@GeoCracker:
Szeretnélek megnyugtatni. A magyar katolikus lexikonból idézek.
vegyes házasság (lat. matrimonium mixtum): az a házasság, mely két keresztény között jön létre, akik közül az egyiket a katolikus egyházban keresztelték v. keresztség után oda felvették, és onnan formális aktussal nem távozott, a másik pedig olyan egyh-nak v. egyh. közösségnek a tagja, mely nincs teljes közösségben a kat. egyh-zal (1124.k.).
– 1. A ~ tilalma. A ~ok az egyh. törv. szerint tilosak (de nem érvénytelenek) az illetékes egyh. hatóság kifejezett engedélye nélkül (1124.k.). Ez a tilalom – mely mind a házasulandókhoz, mind az esketőhöz szól – már nem viseli az akadály nevet. Célja a kat. fél hitének, valamint a gyermekek kat. nevelésének védelme. Ha valaki a tilalom ellenére mégis ilyen házasságot kívánna kötni, erre a helyi ordinárius megfelelő és ésszerű okból engedélyt adhat az 1125.k. szerint.
– itt abbahagytam.......
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem ejtek szót. Nem véletlenül emlegettem Mesterházyt polcelebnek. A jelenség oldalfüggetlen. A gond a háttérideológiával van.
Kinek, mivel. Nekem a fasizmussal, a fasisztáknak a liberalizmussal.

"Amúgy akkor te most komolyan elhiszed ezt a hatalomra kerülünk és egyből kiírtjuk az összes zsidót+cigány dumát??? :) "
Most már csak azt idézd fel, mit is írtam pontosan. Különös tekinettel az "egyből" és "összes" szavakra vonatkozóan :-))

Amúgy a temdemciaszándék szintjén igen. Azt nem hiszem, hogy Vona vagy akár Gynögysi személyesen menjen ki máglyákat gyújtani. De, azt igen, hogy adott esetben asszisztálnának ahhpz, hogy megfélemlítő ideológiát hirdeessenek, megalázó meneteléseket szervezzenek, stb. (alkalmasint most is megteszik ezt az asszisztenciát, csak még nem kormányzati pozícióból. Majd megkötik a fidesszel formálisan is a koaliciót előbb)
@rodeo36: Kb. csak annyira mint amikor te a palesztinokat véded. :)
A liberális tolerancia örök problémája, hogy semmilyen toleranciát nem tanúsítanak a nem liberálisokkal szemben.
@bella _ciao: Nem is azért írtam le, hanem hogy tisztává tegyük, tök mindegy, hogy milyen hitelszerződést írtak alá 100 millió Euró értékben (ami ugyebár az az 1,4 milliárd kb. 7%a). Az ténylegesen nem hívható le termelésbővítésre, csak teljesített exportra.
tekintettel arra, hogy exportunk 81 %-a indirekt export, nem gondolnám, hogy a németek az EXIM Bankon keresztül bonyolítanák az ügyletet.
@GeoCracker: Ezek a félelmeid kb. annyira "megalapozottak", mintha én a recski munkatábortól vagy padlássöpréstől rettegnék a szocik visszatérése esetén. :)
szíjjártó szösszenet:

Mi leszünk az európai termelés szívcsakrája

Magyarország Európa termelési központja akar lenni, hogy a lehető legerősebb pozícióban legyen a válság után - jelentette ki Szijjártó Péter a Magyar Európai Üzleti Tanács (HEBC) sajtótájékoztatóján, csütörtökön.

privatbankar.hu/makro/mi-leszunk-az-europai-termeles-szivcsakraja-259703
@Online Távmunkás:

Nocsak, a liberálisok kezdeményezték, hogy a nem liberálisok ne házasodhassanak?

Hülye vagy...
@bella _ciao: helikopter nem akar lenni a setét barom?
@vacsad:

bizony kár. más a világnézetem, de ezért még nem gondolom, hogy te hülye vagy, ellenben "szíved joga", hogy Te engem hülyének nézz, vagy annak nézhess. szevasz.
@Dr. jenőke (jenőke): lofaszt belejuk, oszt meg akko, finom votam es noies, de jo hogy mek sem vagyok keresztelve :)
@jaegtoer: Ha már az evolúcióra hivatkozol azt megalapozottan tedd te sötét, ebben nincsen "más világnézet". Tudományos tények vannak, amiket egyféleképp lehet interpretálni. Ebből is látszik tudatlanságod feneketlen mélysége.
@jaegtoer:
Te mit szólnál ha valakik el akarnák venni tőled a házassághoz való jogodat?
Ugye egy jó kis homofób vagy te is?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szia! Gábriel az nem bűn, hogy homofób vagy! De az sem bűn, ha meleg vagy!
@jaegtoer: a romai birodalom bukasakor mar reg keresztenyek voltak, amig hoditottak addig buzultak, a legioban is volt olyan nap amikor fel ellett kinalni a segget
Régi kedvencem:

index.hu/tudomany/2011/06/14/a_homofobokat_felizgatja_a_meleg_porno/

"A homofóbokat felizgatja a meleg pornó

Pszichológusok már sokszor leírták azt a jelenséget, amikor a homofóbia, a melegek irracionális gyűlölete abból fakad, hogy az illető maga is látens homoszexuális, ami miatt egyszerre érez szégyent és dühöt. Egy amerikai kutatás most kísérlettel igazolta, hogy ez valóban létezik és statisztikailag kimutatható."

Mi folyhat a kurucin... izé, khm, na: hetiválsznál? :)
@CSENDES: akkor mit akar varga?

A következő években az alapból 100 millió dollárt fektetnének be Magyarországon, elsősorban az infrastruktúra-fejlesztés, a telekommunikáció és az energetika területén, "vagyis Magyarország szempontjából egy kedvező befektetési helyzet alakulhat ki" - fogalmazott Varga Mihály.
@sírbateszezazegész: dicsértessék, atyám! elég későn ébredt ma. sokáig tartott a reggeli mise?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Felesleges a szocikat várni. Orbán is lesepri a padlást.
Amúgy addig, amíg olyan helyek vannak, mint Gyöngyöspata, és olyan balfaszok, mint az érpeataki főmufti, a félelmek sosem feleslegesek.
addig beszéljük gábrielnek, hogy homo, a végén úgy lesz. önbeteljesítő jóslat.
@rodeo36:

"ez olyan fasisztásan hangzik vagy az is?"

gondolom a hivatkozásnál mellényomtál, de ha a kékszeműszőkés példabeszédre gondolsz, akkor kétségtelen, hogy arra utaltam, ha valakik többet gondolnak magukról, mint amik, és ehhez olyan jogokat akarnak, ami nem "jár", akkor vékonyodik a mesgye.
bár faszkodok itt, de azért nem fasisztázkodok.se kódolva se máshogy. rajtam kívül álló dolog...
Új államtitkárság alakult a fejlesztési tárcánál

Horváth Attila Imrét nevezte ki a köztársasági elnök 2013. július 15-i hatállyal a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkárának.

www.itbusiness.hu/Fooldal/rsscsatorna/uj_allamtitkarsag_alakult.html
ennyi:

Rendőrkeringő: nyugdíj helyett inkább Írországba mennekhozzászólások 1 hozzászólás
Rendőrkeringő: nyugdíj helyett inkább Írországba mennek

Drasztikus változást hozott a rendőrségnél a nyugdíjazás szabályainak megszigorítása: idén eddig mindössze két hivatásos állományú rendőr ment nyugdíjba. A jogszabályváltozás előtti utolsó évben - 2011-ben - ez a szám 774 volt. Viszont folyamatos az elvándorlás a testülettől, aki teheti, külföldre megy, vagy "dobbant" a civil szférába. Az átlagéletkor jelenleg 26 év.

hvg.hu/itthon/20130718_nyugdij_rendorseg_ORFK
@bella _ciao: aha:)) meg még a tegnapelőttin kommenteltem:))
Nem hiszem el, nem figyelek oda, azt Angyal megint hülyét csinál magából.
Torrente2 is megvolt:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az árviz elleni védekezés annyira közös ügy volt, hogy nem egy esetben együtt lapátolt ott mindenki. Származásra és pártállásra tekintett nélkül. Mert a víz mindenki házát viszi.
Most már csak olyan levelet kéne lkeresned, ahol Kalmár Pál (FIDESZ-KDNP) megköszöni a gáton dolgozó cigányoknak, zsidóknak, örményeknek, vagy csak úgy általában az Embereknek a helytállást.
Az, hogy krizis idején a Jobbik és a gárda egyes tagjai hajlandók lapátot fogni az nagyon helyes. De miért is kell, a propagandától eltekintve, kiemelni? Miért nem természetes?
@bella _ciao: Hitelből építenek nekünk? Akkor ez bizony az államadósság növekedésével jár, irgum-burgum. És egyébként az pedig importként jelentkezik, ha nálunk fejlesztik az infrastruktúrát.
@GeoCracker: Miért is kell egyik pillanatban kriminalizálva patás ördögöket kiáltani, amikor pont a bajban derül ki, hogy ugyanolyan segítőkész és rendes emberek mint bárki más.
@sárkányfő: Látod, erről beszéltem. Nem értesz egyet, máris hülyézel, semmi megértés, hiszen a liberalizmus tévedhetetlen...
@CSENDES: nem a kínai logisztikai központról beszél ez valahol a dunántúlon?
@GeoCracker:
Nekem és másoknak is tele volt a tökük dzsobbikosokkal, amikor feszt összeálltak csoportképbe a homokzsákok előtt. És sok helyi az ismeretségi körömben kétségét fejezte ki, hogy valóban segítették-e ott és akkor az árvízi védekezést. Vagy csak ízlett nekik a szendvics. Ez is hozzátartozik ahhoz, amit fentebb írtál.
@bella _ciao:
"addig beszéljük gábrielnek, hogy homo, a végén úgy lesz. önbeteljesítő jóslat. "

Félreütöttél, őTbeteljesítő jóslat lesz az.
@Online Távmunkás:
:D
Hű bazmeg, te még durvább vagy mint elsőre, meg se próbálsz érvelni, csak hajtod a dedós baromságod? :D Azzal próbálod takargatni a hülyeséged, hogy lelibsilzel mindenkit akit lehülyéz? :) És akkor ettől kezdve mondhatsz bármilyen baromságot, már nem korlátoz a józan ész?

Válaszolj csak szépen:
Nocsak, a liberálisok kezdeményezték, hogy a nem liberálisok ne házasodhassanak?
Jöhet link is, szívesen elolvasom honnan veszed a hülyeségeid...
Agitprop mellényúlt megint:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_latszik_a_kormanyzat_szerint_merheto_bizalom.559684.html

Mondtam néhány napja, hogy öveket bekötni, mert a qrmány teljesen eldobta az agyát:

Megosztás vagy teljes elengedés

Az Origo hírportál értesülései szerint "az árfolyam-különbözet megosztása vagy akár teljes elengedése" is szóba kerülhet azok között a megoldások között, amelyeket a devizahitelesek további megsegítése érdekében dolgozna ki a kormány a közeljövőben. A könnyítésre az Origo szerint több változatot visz a KIM a július 24-i kormányülésre: elképzelhető, hogy valamilyen arányban megosztják a hitelösszeg árfolyamváltozásból adódó különbözetét.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiderult_emiatt_nyulnanak_bele_a_devizahitelekbe.559683.html

--------------------

Választási megvásárlás átmenetileg /100 évre/ szőnyeg alá söpörve, majd a rezsikamú után előkerül:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/jon_a_nyugdijemeles_es_a_berbefagyasztas_ime_a_reszletek.559679.html
@Bakter: Igen én is csak a végén kapott rántott hús miatt homokzsákoltam Óbudán. Köszike.
@Online Távmunkás:
sorold már fel légyszi, miben akarnak téged korlátozni a liberálisok?
Azért van abban valami beteges, ha folyton mások hálószobájába próbálunk belesni.
Rám pl. kifejezetten rossz hatással lenne mondjuk Harrach Péter gatya nélkül.
Ha fiúval szeretné, ha a tisztelt nejével.
@sárkányfő: Rajtam kérsz számon érveket, amikor te gondolkodás nélkül lehülyézel???
és mennyire is iagzuk van!
Ez a magamutogatás cirkus csinálás már másokat zavar!!
Lassan szégyelnem kell magam, hogy normális vagyok.....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A fentebb vázolt esetben fordított volt a sorrend, különben nem hoztam volna szóba.
Bélát a pártba, Taurust a kormányba!

lajkolda.hu/kepek/orbania.jpg
@sárkányfő:

miért vennék el, ha nőt szeretnék társamnak?
@bella _ciao: A rosseb se tudja, miről beszélnek. Ha itt Mao-on Kína épít egy logisztikai központot, az az ő befektetése, ahhoz miért kellene nekünk hitelszerződést aláírni Kínával?

Nem olvastam el a cikket, de ez így eléggé összevissza hangzik.
@Online Távmunkás: :D idióta, te állítottál valamit, ami egy baromság volt, és hogy mennyire baromság, azt bizonyítja, hogy még csak meg sem próbálod alátámasztani, noha már kétszer is rákérdeztem.
Konkrétan menekülsz a kérdésem elől, mert akkor aberomságot írtál, hogy nem bírsz válaszolni, de még neked áll feljebb :D
@GeoCracker:

ne terelj mellékvágányra, különben meg nem szívügyem. mindenki azzal dug, akivel jól esik.
@java786: magas labda! nem kell szégyelned, nem vagy normális!
@Bakter: Szerintem rögzítsük nyugodtan, hogy ők is hasznos tagjai a társadalomnak.:)
@punkfrog: Például abban, hogy a gyermekeim hozzájuk hasonló tudású gyerekek közé járjanak iskolába, mert a liberálisok szerint jobb, ha beterelik a halmozottan hátrányos helyzetű, magyarul alig beszélő, mindent ellopó gyerekeket is ugyanabba az osztályba, ahol aztán a pedagógusok minden figyelmét lekötik, így a többiekre alig tudnak figyelni.
@jaegtoer:
Na látom te is próbálsz kitérni a lényeg elől :) Azzal te ne törődj, hogy miért, a kérdésre válaszol:

"Te mit szólnál ha valakik el akarnák venni tőled a házassághoz való jogodat?"

Tuti nem fogsz te sem érdemben válaszolni...
@bella _ciao: Pedig ebben a kérdésben a szerencsének nem sok mindent köszönhetek. :)
@sárkányfő: Gratulálok, megint színvonalasan érveltél, anyád büszke lehet rád!
@Online Távmunkás:
Látom már kínodban személyeskedsz is, anyázol, hát igen, de választ azt most sem adsz :)
Ugye azt se fogod fel, ha nem bírsz válaszolni, azzal elismered hogy nincs igazad és süket baromságot írtál le?
haverok, buli, hanta:

Itt újabb végtörlesztés készül
A kormány megerősítette, az árfolyamveszteségtől szabadítaná meg a devizaadósokat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F18%2Fitt_ujabb_vegtorlesztes_keszul%2F
Na most akkor elolvastam. Ez több ügylet.
1. Kínai Export-import bank - Exim Bank 100 milla exportra
2. Közös alap létrehozása 500 (Kína)-30 (Mao) milla
3. A 2-ből lesz 100 milla a következő években befektetve infrasruktúra fejl-i, telekomm. stb iparágban. Ez tehát befektetés és nem fejlesztés.
@Online Távmunkás: szerintem orbániában lassan azt is kikötik majd, hogy minden munkahely köteles a létszámában 5% bolondot tartani.

Ebből 2,5% vicebolond kell, hogy legyen.

Különben szárazfasszal megbecsteleníti zorbán viktor a popóját és a nav megszünteti automatikusan az adószámát.
Ok.
Normális emberek ezreit háborítja fel a magamutogató, perverz, természetellenes viselkedés a homoszexuálisok részéről.
Ne kételkedjünk felháborodásuk jogos és öszinte voltában. Ugyan ez a mindent elsöprő érzés tolul beléjük, mikor a riói karneválon szereplő fedetlen keblű nőket nézik. Csak akkor a vér, mivel normálisak, ők azok, nem az agyukba tolul. Viszont mindkét esetben elvesztik kontrolljukat az agyba jutó túl sok, vagy túl kevés vér miatt. De ez nem az ő hibájuk. Ez a normális.
S, ha mindehhez hozzávesszük, hogy az azonos nemű párok házasságát engedélyező országokban már készül a mindenkire kötelező jelleggel bíró, az alaptörvénybe foglalandó szabályozás, miszerint nemcsak, hogy kriminalizálják a heteroszexuális párkapcsolatot, de köteles mindenki saját neméből párt választani magának, úgy gondolom, a heti válasz épp idöben figyelmeztet minket, milyen jövő várhat ránk is.
Ez ellen valóban tenni kell.
Javaslom a normalitás, a dekadencia elleni harc jegyében Nemzeti Kuplejárok felállítását, melyekben kötelező jelleggel meg kell jelennie minden férfinek, napi/heti rendszerességgel. Honleányaink szintén kötelező jeleggel már ott várakoznak.
Testvéreim a honban! Nem látok más megoldást, mint hogy megakadályozzuk nemzetünk elbuzulását!
Várom a nemzetért, a honért tenni akaró nőegyletek jelentkezését! Állami dotációt a résztvevőknek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát egy új implantátumot a micsodájába. Nagyobbat.
@Spániel:
Hová zülleszti a Fideszmaffia ezt az országot? De hová bazdmeg, komolyan?

Külön Kivégző-hordát tartanak fenn, és állandóan ott vannak Bajnai nyomában, hihetetlen. Ki nem léphet az utcára úgy, hogy a karaktergyilkos banda ne követné, ne lihegne ott a nyomában.

Folytassátok csak a gátlástalan, könyörtelen, űberagresszív hisztériakeltéseteket, hátha előbb utóbb erőszakba torkollik, szarházi komcsi maffiózó hazaáruló banda.
@CSENDES: linkeld légyszi a kinai cikket,nem találom, teljesen bebuzultam:))
@sírbateszezazegész: hehe. szellemi honvédelem gyakorlatban, éles fegyverekkel. jó!
@jaegtoer:
aztatatatat írád, hugy:

hagyjuk meg a házasságnak az ő utódnemző szencségét a néniknek és bácsiknak ebben a kombinációban de a "buzik"-nak ez nem jár de a lesbosiaknak talán mert azok csak megtévelyedett egyedek akiknek faszhiányukat a pina pótolja

ezek a te szavaid

namármost mindenfajta szerződés ember és ember között kizárólag előnyök megszerzésére irányúl a mások rovására de legalábbis ellenében és akkor én miért nem köthetek egy szerződést amit jegyzőbácsi vagy néni lepöcsöz az én szívem szerelmével aki történetesen ugyanúgy pöcsös mint én...a szerződés mellett azután azt csinálunk amit jónak látunk

emlékeztetnélek arra, hogy anno a magtalan házasságokat felbontották ha másképpen nem úgy, hogy a nőt boszorkányosították mert a vagyon utódlása mindennél fontosabb

na ebbe a fasiszta sorba álltál te bele tövig

brühüyyy

nagy nagy nagy sajnálatomra
@sírbateszezazegész:
És nem az számít, hogy nő, vagy férfi, hanem az élvezet a fontos!
@Spániel:
Nézd a képen annak a két nőnek az arcát... Szétlúgozott agyú, iparilag sulykolt hazugságokkal gyűlöletbe kergetett nyomorult zombik... Felnőtt ember létükre eldobják méltóságukat és képesek Pestről leutazni csak azért hogy a nyomorult tábláikat rázhassák... komolyan mint valami törzsi rítus, úgy csinálják...

így teszi tönkre, hülyíti, kergeti tébolyba a saját híveit a fidesz...
öööööö, izééééé, kedves vezényló és zrt-je ismét elgondolkodhatna, hisz ha úgy hozza a nersors Mordorban, gyorsan tovább lehet tolni a kecskeméti gdp megváltót is:

A német Daimler csoport felavatta az erdélyi Szászsebesen új üzemét, amelyben ötfokozatú automata sebességváltókat gyártanak - adta hírül csütörtökön a román média.

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/uj_uzemet_avatott_romaniaban_a_daimler.559702.html
@Proletár Dromedár, a sivatag tutaja: amennyiben a házasság szentségét proklamáló katolikus egyházra gondolok, úgy mindenképpen! Egyházi személyt sem zárhatok ki a programból!:))
@tucano:

A birodalom/köztársaság eróziója még a principátus és a dominátus kora előtt elkezdődött. Augusztus azért tette kötelezővé a lovagi és a szenátori rend részére a házasságkötést, mert az erkölcs romlása példátlan méreteket öltött.
Ütni kezdték a forintot
A devizahiteles mentőcsomaggal kapcsolatos hírek rányomják a bélyegüket a forint teljesítményére.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/utni_kezdtek_a_forintot.3.186815.html
Bajnai: Orbán személyesen felelős a trafikügyért

Bajnai Gordon szerint Magyarország a Kádár-rendszer után "ismét a három T korszakába" lépett. De a három T most azt jelenti,"termőföld, trafik, takarékszövetkezet.

hvg.hu/itthon/20130718_Bajnai_Orban_szemelyesen_felelos_a_trafik
@sárkányfő:
Na aggódj. Ez az eljárás már Horn esetében öntökönlövést eredményezett.
És az volt az überelklásszikó bibliai elszólás, amikor az egyik riport folyamán a roppant tehetséges fidesz szóhordozó azt vette oda a riportereknek kutyafuttában, hogy mindenből látszik, Bajnaiék félnek. Nem is tudom, ki emlegeti őket még fingás közben is, rájuk fogva az ammónia szivárgást a gatyából.
@jaegtoer: " mindenki azzal dug, akivel jól esik. "
Akkor ezt megdumáltuk. De akkor minek kevertél bele mindenfélét? Na mindegy.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: vagy csak izlett a szendvics :-)
ld. @Bakter:
Ezek szerint Petike körbenyaralta a világ egzotikus részét, állampénzen:

hvg.hu/gazdasag/20130716_Kereskedohaz_Varga_Miniszerelnokseg
@bella _ciao: "A nemzetgazdasági miniszter azt is elmondta, hogy az Eximbank kínai partnerszervezetével egy együttműködési megállapodást is aláírt, amely szerint Magyarország 30 millió dollárral járul hozzá az 500 millió dolláros kínai közép-európai befektetési alap elindulásához.A következő években az alapból 100 millió dollárt fektetnének be Magyarországon, elsősorban az infrastruktúra-fejlesztés, a telekommunikáció és az energetika területén, "vagyis Magyarország szempontjából egy kedvező befektetési helyzet alakulhat ki" - fogalmazott Varga Mihály."

Na, mivel nem adhatunk adókedvezményt, pénzt adunk. Ez még jobb. Nemhogy nem jön be, de abból adok amim van. Ez b+ az idiótizmus netovábbja! Én rengeteg barommal találkoztam, olyan projekttervekkel amin nem tudod eldönteni sírjál vagy nevessél. De ez visz mindent.
A másik fele is jó.
Ja, meg üzenem miskakancsónak, ahhoz, hogy bármit eladj és ebből a szempontból indifferens a belső piac vagy az export, az elsődleges dolog a TERMÉK. Mint az ajánlat tárgya.
Ez a köcsög semmi kapcsolatot nem tart fenn a valósággal? B+ mint vízárus is becsődölne a Szaharában, olyan hülye!
@sárkányfő: normális ember nem áll ki eltorzult pofával ordibálni fényképezőgép elé. Hacsak jól meg nem fizetik.
Én inkább a "felháborodott tömeget" hiányolom, de lehet, hogy ők bent ültek a luxusautó karavánban.
@vacsad:

"Ha már az evolúcióra hivatkozol azt megalapozottan tedd te sötét, ebben nincsen "más világnézet". Tudományos tények vannak, amiket egyféleképp lehet interpretálni. Ebből is látszik tudatlanságod feneketlen mélysége. "

Nocsak.

1. gyorsan muti, hol hivatkoztam evolúcióra.
2. a te tudományos tényeid kurva gyengén állnak mind a születés, mind a halál csodájának a kapujában.
3. az én sötétségemnél csak a fennhéjjázó senkikre jellemző nagyképűséged nagyobb, de ez legyen a te örömöd.
4. az én világnézetemről te nagyon keveset tudhatsz, de ez nem baj, mert amíg én azt vallom, hogy minden felmenőm ember volt és ezért magam is az vagyok, készséggel elhiszem neked, hogy valamely ősöd majomként funkcionált, vagy legalábbis emberszabásúra hasonlítva, de azt hogy te hogy lettél egy darab szar azt az Úr különösen morbid humorának tudom be..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tegnap már belinkeltem, hogy azon gondolkodnak ezek a rohattmocskosmultik, hogy Kecskemétről elviszik az összeszerelést esetleg Mexikóba.
@GeoCracker:

.hogy mást minek kevertem bele?

mert más a sex, és más a jog.
@jaegtoer: Ritka beteg elme vagy, szar érzés lehet :)
Menj csak, imádd a babonáidat, majd eltűntök a történelem színpadáról :)
@sárkányfő: továbbra is taszító, ocsmány a stílusod. De ez közömbös. A baj az, hogy az egész szekértáborodra jellemző.
jahhh, bele, az előjel sem kérdéses:

Fidesz: a rezsicsökkentés bekerül a politikai évkönyvekbe

A rezsicsökkentés éveként kerül be 2013 a politikai évkönyvekbe - jelentette ki Csöbör Katalin, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtöki miskolci sajtótájékoztatóján a rezsicsökkentés idei eredményeit értékelve.

hvg.hu/gazdasag/20130718_Fidesz_a_rezsicsokkentes_bekerul_a_politi
@sírbateszezazegész: Vadna az nem olyan rossz hely, na de Vadai. :)
@rodeo36:

na kedves öreg barátom, állt a rosseb pöcsig ebbe a dologba.

az a véleményem, hogy hívják házasságnak a a férfi és nő között kötött szerződést,

a férfi és férfi között kötött szerződést meg hívják valami másnak.

merthogy a kettő nem ugyanaz sem fizikailag, sem elméletileg.

azon persze lehetne rugózni hogy az életközösségben élő azonos nemű párokat megillesse-e ugyanaz a jog, mint a heterokat, de nem érdemes. Azt gondolom, hogy közigazgatási jogban (öröklés, ilyesmi) igen. csak ne legyenek már "különbek", mert a különbözőségükben nem különböznek.

Ha én ezért a véleményemért náci/faszista/fasiszta vagyok, azt bevállalom.
@nusica: Mi van droid, nem tetszik amit a tükörben látsz? Nem tetszik amikor a szembesülsz a valósággal? Bizony ilyenek vagytok, nézd csak meg a belinkelt képet a saját szemeddel, ezek vagytok ti, nyomorult, a gyűlöletbe bediliztetett, Habony által szétmanipulált nyomorultak.
@nusica: szivi, benne vagy hogy közösen küzdjünk a dekadencia ellen? Alakítsunk ki a két szekértábor közt egy közös ülést, ok?:)
@rodeo36:

Nagyon-nagyon üdítően hülye vagy:)))))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: már nem bírok gondolkozni rendesen olvasva amiket eddig írtál/idéztél:))
Vadai fun-club?:))
@gipsz.jakab: ne személyeskedjünk. Ő a korral is bajban van:))
@sírbateszezazegész:
Szerintem fogjuk be a két szekértábort egy lóba. Ha már az unortodox módszerek a menők.
@doggfather:

Igaz!

FABIUS! Nagyon jó kép. Simán átugrik rajta az ember, pedig nem kéne.
Az a két mondat:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hétfőn reggel voltam az OTP-ben és megszüntettem a folyószámlám. Azt azért nem gondoltam, hogy ez lesz belőle! :( Pedig még le is húztak 400 forinttal!
Azt hallottátok, hogy az új kuruc facebook oldalt is töröltették??? ;)

Saját fajtársait is meglopó szélhámos a portálunkat letiltató zsidógárda-vezető
És ezt nem mi, elnémítandó, üldözendő (ha még létezne a zsidók kommunizmus alatt gyilkolászó népbírósága, akkor: felakasztandó) szélsőséges nácifasiszták mondjuk, hanem Bodnár Dániel saját hitsorsosai, akiket átvert, meglopott (a többi fajtársának pedig, akik a lapját megrendelték, "csak" hazudott). De őt persze ezért nem "tiltják be", vagy éppen ki, például a szabadlábon lévő emberek közösségéből, hiszen ő kiválasztott, és Isten ajándéka, ezért kormányfőnk személyes védelmét élvezi. Sőt, még hálásak is nekik, hiszen a "magyar" kormány Izraelben kért tőlük segítséget ellenünk.

Magyarul ma "Magyar"országon köztörvényes bűnözők döntik el, milyen hírportált követhet egy közösségi oldalon 72 ezer magyar. Ezt hívják ők demokráciának, nem csoda, hogy annyira féltik e berendezkedést. Aki pedig visszásnak találja ezeket az állapotokat, az - igen, ráhibáztak - antiszemita.

kuruc.info/r/6/115172/
@szanalmas:

És most hogy intézed? Tényleg érdekel.
@vacsad:

"Ritka beteg elme vagy, szar érzés lehet :)
Menj csak, imádd a babonáidat, majd eltűntök a történelem színpadáról :) "

imádom az elmémet, nem olyan rossz érzés.
amíg eltűnök a világot jelentő deckákról, nos, azt a kis időt még kihasználom, de ha odaát találkozunk, azért ne játszd nekem a meglepődöttet mert seggbe rúglak.:) cserébe én se csodálkozok, ha nem találok odaát senkit és semmit. ez benne van a pakliban akármit is hablatyolt Darwin. Az Úr meg egy jó fej. Gondolom, Te is, csak néha nehezedre esik.
@Bakter: rendben. De ezt megelőzően tarsuk meg a közös ülést is. Én a kis gárdistalányt vállalom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én a szólásszabadságés a felvilágosítás mellett vagyok.
@GeoCracker: "Amúgy addig, amíg olyan helyek vannak, mint Gyöngyöspata, és olyan balfaszok, mint az érpeataki főmufti, a félelmek sosem feleslegesek. "

Amíg a kisebbség megélhetési bűnöz, addig lesz Gyöngyöspata és Érpataki Modell

Tán fel kellene hagyni a bűnözéssel...
@rodeo36:

"emlékeztetnélek arra, hogy anno a magtalan házasságokat felbontották ha másképpen nem úgy, hogy a nőt boszorkányosították mert a vagyon utódlása mindennél fontosabb

na ebbe a fasiszta sorba álltál te bele tövig"

Most komolyan? Hát nem boszorkányok egytől-egyig?! ne meséld már be nekem, hogy nem! Égetnivalóak!!:D akárki megmondja!:D Minden férfi legalább egyet meg tud nevezni az életé-ből, -ben -ban. csak időnként szerencséje van a férfiembernek.
@Spániel: az a legszebb, hogy itt rakják össze a máshol gyártott alkatrészekből, és ha már az alkatrészek is messze készülnek, akkor minek itt összerakni, főleg, ha van másik ejus állam, ahol lehet ótót csavarozni ócsón és hozzáértőn magyarokkal. Nem olyan nehéz Erdélybe elküldeni néhány melóst osztán...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tudtommal a faszbukk magánvállalkozás tulajdonában lévő alkalmazás. Ergo azt tilt és töröl le az oldaláról, akit akar. Főleg, ha a szembe megy a használati utasítással. Nem kell mindenütt zsidót keresni, mert egyszer megtalál.
@sírbateszezazegész:
Tied lehet. Nem kell 40 fokban feketében és bakancsban erjedő luvnya.
@bella _ciao: nem. Ez hozza el orbán végét. Egy tízmilliós putri senkit nem érdekel, de a 04-es csatlakozás csak a lengyelekről szólt. viktor elbaszta, szelet vetett, vihart arat. Ez nekünk csak jó:))
@Bakter: Ezzel kapcsolatban mondjuk Puzsér véleménye korrekt.

"A kuruc.info facebook-platformját törölte az oldal szolgáltatója. Erre a napra kénytelen vagyok közösséget vállalni ezzel a sötét és szubhumán felülettel, és szolidaritásomról biztosítani azt a hetvenezer embert, akinek a véleményét és a preferenciáját eltiporták. A nézeteiknél semmi sem áll tőlem távolabb, az elhallgattatásuk sérelménél semmi sem áll hozzám közelebb.

Magyarország és a világ a mai naptól kevésbé szabad hely. Egy gátlástalan amerikai multi, a Facebook - mely előszeretettel játsza a világcenzor szerepét - áttaposott hetvenezer magyar állampolgár jogain. A precedens megteremtve: a gyarmati Magyarország polgáraival azt tesznek, amit csak akarnak. Nem tudom elképzelni, hogy ugyanezt az Egyesült Államokban meg mernék csinálni bármelyik rasszista, homofób esetleg vérszomjasan uszító párttal vagy mozgalommal, melyektől köztudottan hemzseg az amerikai politikai rendszer második-harmadik vonala."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Bajnai: Orbán személyesen felelős a trafikügyért"

És ki nem szarja le?

Nem dohányzok, nem volt, és nem lett trafikom. Nem vagyok érintett, és nem is érdekel.

Sokkal jobban zavar, hogy a beígért 3 hónap alatti rendcsinálás elmaradt. A közbiztonság ugyanolyan szar mint volt amikor a narancsuralom elkezdődött! Ez sokkal nagyobb baj, mint az hogy leosztottak maguknak néhány trafikot, ez ugyanis az ország minden lakosát érinti, ellentétben a szarházi trafikosok dolgával!
@Bakter: megbeszéltük.stipi-stopi, enyém:))
@jaegtoer: nem hiszem el, hogy mindenki elbeszél a másik mellett:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Puzsér véleménye körülbelül annyit számít nekem, mint a száraz kutyaszar. A "munkássága", amiről a címszavakból értesülök, nagyjából annyiból áll, hogy digitálisan ugat be mindennek és mindenkinek. Azaz beleköt a nullába és az egyesbe is. Más "alkotását" még nem tapasztaltam meg.
Fenti véleményem pedig fenntartom: azt törölnek, akit akarnak.
Azt meg nemigazán értem, hogy a mucskucsmultizsidózó izék miért pont egy mucskucsmultizsidó felületen akarnak kommunikálni egymással. Miért nem alapítják meg teszem azt a Pannontablót?
@bella _ciao:
@sírbateszezazegész:
Az én szekértáboromban van pár parfümös mucskucsmultista üzletasszonytípusú csajszi. Én velük ügetek tovább. A ló meg az erjedt gárdista felőlem szabadon igazolható.
@sírbateszezazegész: "Na, mivel nem adhatunk adókedvezményt, pénzt adunk. Ez még jobb. "

Abba gondolj bele inkább, mi lesz, ha ezen a pénzen a kínaiak elkezdenek itt gyárat építeni, és az 'arctalan' (kici és óccó) kínai rabszolga munkások hadának vesznek állampolgárságot, és beindul mondjuk egy napelemgyár, ami a védővámmal sújtott kínai napelemet itt az únijóban kezdi el ontani magából, védővám nélkül, nagggyon óccó munkaerővel, minimális szállítási költséggel...
@sírbateszezazegész:
Az elbeszélések a végtelenben és a felolvasásokkor találkoznak egymással.
@Magánvéleményem: hjaaa, oké, minek is azzal a néhány milliárddal és a középkori világgal foglalkozni, ha pallosjoggal rend lenne, nem is lenne semmi baj, ha jól értelek.
@Bakter: Jaja egy maszek cég valóban azt töröl akit akar. Itt az igazi hab a tortán, hogy köztörvényes bűnöző bejelentése nyomán. :) Arról nem is beszélve, hogy ugyanezt mondjuk az usácskában már nem mernék megtenni.
@Magánvéleményem: Csakhogy ezek a valóban szarházi ötezer trafikos cinikusan a képükbe röhögve kiszorított többezer, eddig ebből is élő vállalkozót. Alkalmazottakkal együtt felmérések szerint mintegy negyvenezer embert érint.
Már csak ezért sem lehet leszarni a témát, ha bagózol, ha nem.
Mert nem erről szól a történet, hanem kisboltosokról, akik családilag üzemeltetett kis kócerájukba esetleg évtizedek alatt rengeteget invesztáltak, ez volt egyetlen bevételi forrásuk és a rohadék mutyisták miatt BEZÁRHATNAK. Életük munkája és egzisztenciája lett felrúgva egy tollvonással.
Kisközértünkben hallottam, hogy bezár egy három kis éjjel-nappali abc-t üzemeltető és 40 alkalmazottat kénytelen az utcára tenni..
@Bakter: "Én velük ügetek tovább." gondolom, farokfelcsapva.
@Magánvéleményem:
Moon már tönkrement egy nspelemgyár.
Épp határt lépek később s többi.
@Magánvéleményem: ja, most a napokban számolták fel a dorogi Sony napelemgyárat. Jöhet a kínai.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Most te ideológiailag légürestérben ragadtál, hogy ennyire izgat ez az ügy? Azt hittem ti turullal oldjátok meg a boly kontaktot.
@bella _ciao:

"pedig sokszor megb...hatod a jogot. "

háááát.... megesik, csak arra kell vigyázni, nehogy teherbe ejtődjön:)
@sírbateszezazegész: Az a napelemgyár nem kínai volt, hanem egy japán tulajdonú összeszerelő üzem. Abban rendes magyar szakemberek dolgoztak rendes EU-s bérért, és nem 'arctalan' (kici ész óccó) kínai rabszolgamelósok 3 dolláros napidíjért 16 órában...

Kínának az is megéri, ha az alapanyagot itt már csak össze kell dugdosni és kész a termék, ezzel már el is kerülte a vámot....
@bella _ciao:
Bakterosan, persze.

@Spániel:
Panasonic volt az, miután megvette a Sanyo-t.
@Magánvéleményem: te tudsz valamit. ismered kósát?

Kukásautót fejlesztenek Debrecenben

Napelem hajtja majd a járgányt.

www.civishir.hu/campus/kukasautot-fejlesztenek-debrecenben/0717171613

azért a cikk illusztrációja is megér egy misét.

@sírbateszezazegész: mondasz egyet?
@Spániel: Ez maximum csak kis falvakban lehet probléma, a legtöbb helyen a multinál volt a dohányáru beszerezve a lakosság által...

Most majd a trafikban veszik.

A legtöbb lázongó kisboltos, aki ezentúl nem adhat el dohányárut, pedig kiskirályként élt a falujában, mindjárt megsajnálom őket!
@bella _ciao: ehhh, mit nem adtam volna egy ilyen készletért 10 évesen :D
@Magánvéleményem: azért nem teljesen így volt, és az extra profitról és a kiválasztásról még nem is beszéltem/tünk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: olyan szépek ezek a fejlesztési tervek. környezetvédelem. nálunk még mindig összeöntik a hulladékszigeteken szelektált anyagot.
és igen, Mordor egyik tirpák szószólója megnyilatkozááá, így megy ez narancséknál nahhh.

Fidesz: Bajnai elkullogott Felcsútról

Bajnai Gordon megfutamodott Felcsútról - így kommentálta az Együtt-PM választási szövetség vezetőjének a Fejér megyei településen tett csütörtöki látogatását Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója

hvg.hu/itthon/20130718_Fidesz_Bajnai_elkullogott_Felcsutrol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: román sebváltók lesznek?

..mostanában nem veszek mercit

(lásd első szériás grandepuntók román kábelkötegeit...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezzel a máté gyerekkel foglalkoznék pár napig, néhány középkori eszköz társaságában. Olyan kis édi.
@jaegtoer:
szóval?

treffka?

vótamagáta
brühüyyy

áminekolvasokénitt
@gnme: ha a Merci nyilatkozatát vesszük, az szerint az alkalmazottak nagy része magyar nemzetiségű, az átlagnál jobb képzettség és munkamorál miatt, így nem teljesen románok ;)
Azért előbb-utóbb bejön ez a rendcsinálás Pintér módra, pedig agyon is verhették volna:

Bilincsbe verték a 70 éves kukázó nagymamát
A nő nem árulta el a nevét és a lakcímét. Lánya a kapos.hu-nak elmondta, hogy a rendőrök előállították édesanyját, meztelenre vetkőztették, és bilinccsel a kezén fogdába tették. A bilincs annyira szoros volt, hogy az asszony csukója megsérült, látlelet is készült róla.

propeller.hu/itthon/2743843-bilincsbe-vertek-70-eves-kukazo?utm_source=stop.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Bilincsbe%20vert%C3%A9k%2C%20levetk%C5%91ztett%C3%A9k%20a%2070%20%C3%A9ves%20kuk%C3%A1z%C3%B3%20nagymam%C3%A1t
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mondjuk én bajnai helyében átruccantam volna előbb szlovákiába a díszkisérettel.
@Magánvéleményem: a zistennek sem akarod tudomásul venni, itt nem csak dohányról van szó, árulhatnak még újságot, lottót, édességet, piát - ezt kizárólagosan a bagóboltok éjjel-nappal.. Mindezt most elveszik, mert a vásárlók mintegy fele cigiért megy be egy üzletbe, mellékesen megvesz mást is.
@rodeo36:

"__szóval?

treffka?

vótamagáta__"

fordíccs vagy ordíccs le. nem értem.
@Bakter: Kufsteinben volt néhány új érdekesség, amiket még nem nagyon láttam :D
Ötletesek voltak az ellenség ellen már régen is a népek...
A Hit Gyülekezete ellen költenek Orbánék félmilliárdot

hvg.hu/itthon/20130718_Hitgyulekezete_hahjdusamson

van, ami sok pénzt megér
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nade mi az átlagképzettség ott?

aztán orrot tudnak-e már ott fújni? ..vagy az egyik orrcimpát befogva a földre turháznak még mindig?

..nekem onnét nemhogy sebváltó .. semmi nem kell.

vannak kulturált gyártók is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Puzsér szokás szerint hülyeséget beszél.

Ha engem kérdezel, hogy lehessen-e saját pénzen fenntartott felülete a kurucnak, akkor azt mondom lehessen. Mondhassák el amit ők akarnak azoknak, akiket ez érdekel.

De ha azt kérdezed egy magánvállalkozásnak kell-e feltétel nélkül mindent eltűrnie csak azért, mert egy közösségi szolgáltatást üzemeltet, akkor azt mondom: nem, nem kell. A faszbúk nem most először lépett hasonlót:

www.telegraph.co.uk/technology/facebook/5255133/Facebook-shuts-Ku-Klux-Klan-page.html

...és egészen biztosan nem utoljára.
@Spániel: "a zistennek sem"
Vallási ügyekben nem vagyok járatos, a dohányboltok ellen meg már beadtak két népszavazásos kérelmet. Meg köll szavazni oszt kész.
kérdezétek meg szájert meg a 1/2seggét aki főbíró....
@Fabius:
Pedig ez a kukucsklán a gps-m szerint az "usácskában" működik, oszt mégis siccdaunt kapott a faszbukktól. Így megcáfolódott Gábrish fentebbi riposztja is. Mily meglepő
@sírbateszezazegész:
Engem a csuti tahó(orbán) bohóckodása az emberek semmibe vevése jobban felháborít.
A békamenetben sztem több a köcsög meg a gyökér mint a melegfesztiválon.
Az utóbbi nem kötelező az előbbiért tolvaj fideszesek még fizetnek is.
@Magánvéleményem:
"Meg köll szavazni oszt kész."
Oszt kész, hogy nem lesz ilyen népszavi. Tesznek róla, nemdebár.
@Bakter: Éppen a Borgiákat nézem esténként, tegnap olyan kis cuki seggbedugható és kinyitható eszközöcskét mutattak, rögtön néhány kedvencemre gondoltam.
@Orica Középföldi:

Mármint a megszüntetést? Bementem, húztam sorszámot, volt külön ilyen asszem. Mondtam, megszüntetném, mondták O.K., pötyögött 5 percet, befizettem ~400 HUF-ot, adott papírt, eljöttem.
@Bakter:

Egész pontosan a Man szigetre honosított KKK oldalát törölték.
@Fabius: lehet ezért adott el a belső ember részvényeket, és ezért mitingelt Kusza habony-nyal és másokkal?
Demján fekete seggű már, lassan csányi is, szász már kukában, htünci beizzítva, szájer a vártán az összes szóhányóval.
Egyszerű nép, na meg én is, csak kapkodja a fejit...

Elintézi az OTP-t a devizahiteles mentőcsomag?
Akár veszteséges is lehet a bank a kormány tervei miatt.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/elintezi_az_otp-t_a_devizahiteles_mentocsomag.1.186842.html

------------------

www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/kokent_zuhan_az_otp.3.186807.html
@szanalmas: szerencsés vagy

ha én bemennék, délután tutira írhatnék a homárnak, hogy miért nem sikerült
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
tapló vezéretek mikor állt ki utoljára az őt megválasztó emberek elé?
Szaladgál össze-vissza mint az elmebeteg, nyomatja a pénzt az elcsatolt területekre, de a Magyar emberek elé nem mer kiállni évek óta.
A békamenet nem magyar emberek műve volt.Ezért van az hogy tolvaj nem futamodik, ki sem mer állni.
óóó jeeee, egészséget mindenek elötte:

Bognár György is árulhat cigarettát
A korábbi válogatott focista két trafikot is nyert, szerencsejátékkal is foglalkozhat

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F18%2Fbognar_gyorgy_is_arulhat_cigit%2F

----------------

ellenpontozás:

Inkább otthon szedte ki a varratait a lábfejéből

„Ön a beteg, önnek kell igazodnia." Véres gézcsíkok a vécében, vérző sérülttel akkor foglalkoztak, amikor elájult. Szócska Miklós szerint a nehéz körülmények sem mentik a nemtörődömséget. A cikket az olvasók írják, riporterünk pedig ott van a Jánosban.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F18%2Fsemmelweis-nap_az_indexen%2F
@Online Távmunkás: nincs több kérdésem.
te tényleg a felsőbbrendű fajhoz tartozol.
Azért fosnak rendesen Felcsúton, menekül onnan, aki tud, eladó házak sora. Most kezdik felfogni micsoda "szerencse" érte őket a megalomán szülöttyükből kifojólag:

www.origo.hu/itthon/20130718-felcsutiak-a-stadionepitesrol.html#
"...A műtét jól sikerült, de az orvosomat számon mertem kérni az altatás körülményeiről, aki ezt megtagadta, és értésemre adta, hogy a malőr nem ez, hanem, hogy nem tejeltem eleddig. .."

hű apám, van még egészségügy? ..ez nekem új

én a 77-es szobába járok, nekem az az egészségügy ...de hogy körülötte mi a *arnak az a nagy kórház? ..azt nem értem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Találós kérdés. A magyarországi bankok főösszege hányszorosa a kb. 1100 milliárdnak?? ;)
@házelnök: ööö, lemaradtam valamiről, "tapló vezéretek" az enyém ugyan nem, amint olvasom a tiéd sem, a többivel egyet értek ;)
@Spániel:
Menjenek békével, aztán a helyükre lehet telepíteni a híveket. Majd jöhet a fal, a nagyfesz kerítéssel övezett aknamezővel. Ellesznek ott belterjesen.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy betonozás és az azzal járó neszek idején a csúti gollam a közelben tartózkodik-e.
@punkfrog: Pedig igaza van, azzal az attitűddel, amit a liberálisok által hájpolt kisebbségiek produkálnak az iskolában kell valamit kezdeni, mert lekötik a tanárok figyelmét, rontják az órai fegyelmet, rossz példát mutatnak a gyerekeknek, és még veszélyesek is lehetnek (durvák, kötekedők).

És akkor sorra jönnek a csalódott nyilatkozatok, hogy az általános iskolából kikerülő diákok egyre gyengébben teljesítenek a középiskolákban, gimnáziumokban. Ezt köszönhetjük a liberálbolsevik egyenlősdi diktatúrának!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem érdekel a mérleg főösszeg, a gazdaság és a társadalom nem ebből működik.

Szart sem érnek ezek a pénzek, ha nincs jogbiztonság, magántulajdon, szolidaritás, társadalmi együttműködés.
A következő hónapokban rengeteg pénzt szét fog osztogatni a kormány. 1. Miből? 2. Hol van rá a fedezet?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem ez úgy zajlik, mint a tanyán a görödinnye zabálás

-bélláim, kinek van ma zséje? ..pfejj, rohadt dinnyemag, beszorult a fogam közé
- hát az ótépének vityám, annak a jólszituált tokás bácsinak, todmá' na
- azannya parasztja, akkor avval ba*unk ki, jancsi vágjál még egy gerezdet ba*i, nemlátod hogy elfogyott? .. a rák egye ki szívedet
- nesze vitya, zabájjá ba*od, tömjed a majmot .. mi majd intézkedünk
@V-PORT:
A kotonadóból. Mivel károsan befolyásolja a népességet, különadóval súlytandó.
@Magánvéleményem: aha "Ezt köszönhetjük a liberálbolsevik egyenlősdi diktatúrának!"
Ellenben a nemzetikommunista széljobb diktatúra minden szépet és jót tesz mostan.
@Bakter: Én most ezt teljesen komolyan kérdezem. Honnan lesz erre pénz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát, itt sokminden van, csak széljobbdiktatúra nincs. Ha az lenne, akkor egész másról szólnának a hírek....
@V-PORT:
Én ezt most teljesen komolyan mondtam.
Mert pénz csak ilyenekből lehet.
@V-PORT: a különadók, e-útdíj, online kassza, reklám adó, ezek mind mind túl vannak tervezve, már amikor benyögték az összes elemző kiszámolta, hogy nem kell ennyi a célnak kitűzött hiány szinthez.

Semmi más célja nem volt/van, mint az osztogatási kassza megtöltése.
"A kormánynak fontos a gyors tájékoztatás – így magyarázza Orbán hivatala a többletköltséget."
index.hu/belfold/2013/07/18/elsobbsegivel_kuldik_orban_leveleit/

Shinkanzeni sebességgel érkezik Ő levele, melyből tudni fogom, hogy jobban élek, mint két perccel ezelőtt. Látjátok harmadaim, ezt hiányoltam én tegnap esti letargiámban, az örömhírt, sk tőle.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Inkább otthon szedte ki a varratait a lábfejéből"

és még nagyon jól járt. Kétszer nyírtak ki a Sportkorházban. Először a térdemben lévő porcleválás műtét közben nem vettk észre /Berkes István igazgató-főorvos úr, akihez csupán sporttal kapcsolatos munkaviszonyom révén kerültem véletlenül/, hogy egy teljes keresztszalag szakadás is ott lapít. Ezt a köv. porcműtétnél fedezték fel.
Kettes számú élményem, amikor a csuklómról letört kis csontot kellett kioperálni, ugyanott. Még nagyban beszélgettem az altatóssal, amikor a doktornő elkezdett operálni. Szó szerint felvágta a kezemet még éber állapotban. Altatás miatt helyi érzéstelenítés nincs.
@Bakter: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De ha az éves bevételt elköltjük fél év alatt, mondjuk áprilisig, utána mit fogunk csinálni? Naiv kérdés, újabb adók.
@Fabius: Akár még tetszetős is lehetne amit írsz, de ezt azért érdemes megnézned, hogy árnyalni tudd a képet magadban. :)

Egy amerikai civil szervezet 2012-ben megszámolta az USÁ-ban AKTÍV TEVÉKENYSÉGGEL rendelkező "hate group"-okat (azaz valamilyen közösséggel szembeni gyűlöletre és kirekesztésre fókuszáló csoportokat, szervezeteket).

1007-et találtak! Nem tévedés: egyezer és hét darabot. És sok ezek közül fent van a Facebook-on is! (ha valakit érdekel, a linkre kattintva lehet keresgélni államok szerint, utána pedig a szervezetek neve alapján.)

Ennyit a mai törlési akcióról. Valóban szörnyen rettentő ez a kuruc facebook oldal, főleg ha kóser köztörvényesek mondják róla. :)

www.splcenter.org/get-informed/hate-map
@Magánvéleményem: akkor mi a haszon mo számára a kínai napelemgyárból? Nem vesznek állampolgárságot a melósoknak. A haszon nem itt csapódik le. Az eredetnél az nem számít, ha hongongi cégen keresztűl jön az eu-ba az árú. Miért is jó ez monak?
@Bakter: az a válasz, mielőtt kérdeznéd, mindenki jól van. ehh, révész sanyi szólója jutott eszembe:

A KDNP megdöbbent az MLSZ és a Háttér Társaság a Melegekért megállapodásán

www.hirado.hu/Hirek/2013/07/18/15/A_KDNP_megdobbent_az_MLSZ_es_a_Hatter.aspx?
@bella _ciao: ? Mit mondjak egyet? Elvesztettem a fonalat itt a fan-club szervezése közben:))
@Magánvéleményem: még nincs, de már nincsen messze, pont erről szólnak a hírek
@sárkányfő:

szia!
hát legyen:

az eredeti beszólás ez volt.

"Te mit szólnál, ha valakik el akarnák venni tőled a házassághoz való jogodat?
Ugye egy jó kis homofób vagy te is? "

azért tértem ki a konkrét válasz elől, mert a kérdéshez fűzött megjegyzésed kapcsán nem szándékoztalak elküldeni a picsába.

tekintettel arra, hogy kifejezetten igényled, most megteszem.

A második megszólíttatásom ez:

"___Na látom te is próbálsz kitérni a lényeg elől :) Azzal te ne törődj, hogy miért, a kérdésre válaszol:

"Te mit szólnál ha valakik el akarnák venni tőled a házassághoz való jogodat?"

Tuti nem fogsz te sem érdemben válaszolni...___"

A felvetés alapja téves. vagy feltételezed, hogy az azonos nemű pároknak van ilyen célkitűzése, ha ők sem, akkor a heterok se házasodhassanak.

Közben Rodeonak kifejtettem a véleményemet, mert jól ismerem és bizonyos vagyok benne, hogy nem magyarázza félre a mondandómat.

de bemásolom:

"__na kedves öreg barátom, állt a rosseb pöcsig ebbe a dologba.

az a véleményem, hogy hívják házasságnak a a férfi és nő között kötött szerződést,

a férfi és férfi között kötött szerződést meg hívják valami másnak.

merthogy a kettő nem ugyanaz sem fizikailag, sem elméletileg.

azon persze lehetne rugózni hogy az életközösségben élő azonos nemű párokat megillesse-e ugyanaz a jog, mint a heterokat, de nem érdemes. Azt gondolom, hogy közigazgatási jogban (öröklés, ilyesmi) igen. csak ne legyenek már "különbek", mert a különbözőségükben nem különböznek.

Ha én ezért a véleményemért náci/faszista/fasiszta vagyok, azt bevállalom._"

igaz, ez a válasz Őt nem elégítette ki, de a feltett kérdőszavakat nem tudtam megfejteni.

Amennyiben Neked a fentiek nem elegendőek, úgy igazán sajnálom.

Az első kérdésedhez fűzött megjegyzésedhez pedig az a hozzátenni valóm a már említett picsábaküldés mellett, hogy ezzel nem tudsz zavarba hozni, mindazonáltal ügyetlen próbálkozás arra, hogy a "vélt" vitában bármilyen előnyt biztosítson Neked.

Remélem meg vagy elégedve.

Persze tőlem a picsa helyett mehetsz a faszba is. egyiktől sem lennél különb ember, mint ahogy én sem.
@sírbateszezazegész: csak cikizlek, atyám. olvasd el az egész kommentet, s kiderül.
@házelnök: némi szarkazmust próbáltam megjeleníteni a kommentben, ezek szerint sikertelenűl:(
\o/ hip hip hurrá \o/

"Nő az ország iránti bizalom" - Selmeczi Gabriella nagyon elégedett

Magyarország újabb nemzetközi visszacsatolást kapott arról, hogy jó úton jár - mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, a legnagyobb londoni adósságpiaci adatszolgáltató csoport idei második negyedéves országkockázati összesítésére reagálva.

hvg.hu/gazdasag/20130718_Fidesz_spp
@V-PORT:
Nem baszogatásból, de tudsz olyan ügyet mondani, amit ezek legalább három napra előre el- és megterveztek? Már a saját zsebhokin kívül. Bár még ezzel is kétségeim vannak, szerintem a nagyüzemi tolvajlást sem gondolták át teljesen sok esetben.
@Magánvéleményem:
na persze "iberálbolsevik egyenlősdi diktatúra" az már volt!
egyenlősdi diktatúra!!!!:)))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Énszerelmemet láttam, pár napja próbált valami érthető hazudni. Ha még egy-két napig napozik, akkor úgy fog kinézni, mint a füstölt csülök, ami beleesett teli a tolytoly vécébe.
@punkfrog:
Ma te korbácsolsz, holnap én. Mint az Asterixben, az egyiptomi fejezetben. Ez az egyenlődiktatúra.
@sírbateszezazegész: Ha itt építik fel kiskunkunborzasztón a kínai napelemgyárat, akkor sem lesz több haszon belőle, erről írtam. Ezzel a kínaiak meg tudják kerülni az EU által kivetett büntetővámot, mert az már nem importcikk. Ami haszon van belőle, az iparűzési adó és az önkormányzat által beszedett telekadó... ez meg ugye eltörpül ahhoz képest, hogy óccsó napelemet forgalmaznak és tönkreteszik az EU hasonló, de belföldi munkaerővel termelő cégeit...
@Bakter: De így nem sokkal izgalmasabb? Mit csinálnál egy kiszámítható kormányzásnál? Ahogy a 444-en mondják:YOLO.

nol.hu/gazdasag/itt_a_2014-es_alap-budzse__megse_lesz_kozalkalmazotti_beremeles_
@Bakter:

szia, nem szoktam, de most mégis:

"[...] súlytandó." nem, nem súlytandó, hanem sújtandó.

még valami barom pénzügyér félreolvassa, és mindannyian fizethetünk a saját testtömegünk után valami súlyadót. oly módon hogy a testtömeget (kg) összeszorozzák a súlyával (kp) és kihozzák hogy a szorzat mértékegysége Ft, aztán megnézhetjük magunkat, aztán a bukszánkat. úgyhogy óvakodly:) az ly-tól.
@Bakter: fáradt olaj lesz az, nem trágya alapanyag, veszélyes hulladék esik a veszélyes hulladékba ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Annyi biztos, hogy nem véletlen volt. A skacok mindig tudnak valamit, és ez a belső eladásokon mindig látszik is.
A hülyeszülőnek nem jut eszébe, hogy vegyen egy nyakörvet, egy pórázt és kösse ki a büdös kölköt az első fához, amíg beugrik cba-ba. Először kicsit furcsa lesz, majd megszokja, ha négy-öt gyerek ott dekkol a fa alatt.

"Ma reggel 9 óra Biatorbágy CBA nemzeti mutyi bolt. Bementem vásárolni a 4 éves azaz négy éves Bencével. (Nem dohányzik, Isten bizony) 1 percen belül két izomagyú biztonsági őr segített hozzá, hogy a gyerek elhagyja a helyiséget. Nem voltak képesek felfogni, hogy nem hagyok felügyelet nélkül a parkolóban egy kisgyereket. Csak a Fidesz által elfogadott törvényt szajkózták, mint a papagáj. Végül egy idegen vásárló vigyázott kint a parkolóban a csöppségre, amíg az üzletben voltam"
@bella _ciao: napelemes kukásautó? Nincs cikizés, mert kimaradsz a fan-clubból!!:)
@CSENDES: kösz már olvastam. Írtam is rá, de felvilágosítottak álláspontom tarthatatlanságáról:))
@bella _ciao: Basszus, most olvasom, hogy már linkeltél:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ne reménykedj, a jobbiknak sosem lesz akkora tábora, hogy kormányt alakíthasson, de 2014-ben esély van arra, hogy a mérleg nyelve legyen, ugyanis a fidesznek kinéz egy durván 45%-os eredmény, és kb ugyanennyi az lmp, mszp, bajnaipárt (valami '14) összesen, és a jobbiknak 10%

Akivel lepaktálnak azé lesz a kormány, vagy a fityisz felvállalja a kisebbségi kormányzást, és nem hoz komoly döntéseket, illetve m indig kedvez valakinek akivel meglesz az eccerü többség a parlamentben
@Magánvéleményem: akkor egyetértünk, hogy mo részéről pénzkidobás?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor viszont mi a fsznak vezetik be a védővámot? Ha nincs EU-s termelő mit védenek vele?
@sírbateszezazegész: Ja, csak éppen nem szimpla pézkidobás, hanem ha a kínaiak egy kicsit élelmesek, akkor kimondottan káros is!
olyan helyes mondat, szinte hallom, ahogy semjén selypegi:

"A KDNP hozzátette, nem az aggasztó, hogy többen juthatnak el olcsóbban a focilelátókra, hanem azt az irányvonalat kérdőjelezik meg, amely a hagyományos és természetes (férfi-nő) családmodellt próbálja kiszélesíteni. "Számunkra a család alapja a házasság és a gyermek, s ezt a magyar társadalom túlnyomó többsége helyesnek tartja és támogatja" - írták, hozzátéve: a különféle kulturális vagy sporttámogatások ennek szellemében jönnek létre, s alapvetően helyesek."
@Magánvéleményem: reménykedni én, összekeversz Gabriellel ;)

A fidesz meg szipákolja a jobbikot, és ha ez is kevés lesz, minden szívfájdalom nélkül olvasztja majd magába, volt nincs széljobb, feloldódott a maffia narancs gömböcben.
@Spániel:
Tegnap este a rtl híradóban követtek egy kismamát ecélból, rejtett kamerával. Volt vagy 3 éves a nagyobbik, teljesen romlott ábrázatú kölök, míg a kisebb eléggé el nem ítélhető módon még a kocsiban pöffeszkedett henyén. Ez a megáltalkodott trió ásványvizet sem kapott - nagyon helyesen, teszem hozzá - a Nemzeti Dohány és Empátiaboltban. Ez így helyes, ezek a szemét bölcsisnek álcázott bajnaigárdisták nehogymár törvénytelenségbe vigyék a becsületes, magyar családiboltosokat.
@bella _ciao: Kukásautót fejlesztenek Debrecenben

Hehehe. Oszt ősztől télen át tavaszig mi a retek hajtja majd a kukásautót? vagy majd nem viszik el a szemetet? Vagy rendkívüli állapotot elrendelve rekvirálják a kisvállalkozók tehergépjárműveit, amit már belengettek?
@Magánvéleményem: figyu!
egyfordulós választás lesz.aki többséget kapott az nyer.már a választások előtt el kell dönteni ki kivel, milyen szövetségben indul.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az eu nem tud lemondani a saját napelemgyártásról.
@Bakter: pontosan:

www.youtube.com/watch?v=R87NYj6i8f4

szerencsére már ő is leszokott, hála a Nemzeti Trafikmutyis fővezérnek, aki még a határokon túl is kifejti áldásos tevékenységét. :D
@sírbateszezazegész: és a becsődöl mind, nem kell lemondania, max. megveszik ócsóér a államilag kitömött kínaiak.
@bella _ciao:
Nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy focimeccsre többségében férfiak járnak?
Ha nem családjeggyel megy be a buzi, akkor oké, ha családjeggyel, akkor nem oké?
És ha a buzi a kamunőjével vesz családjegyet, akkor is oké?
Pedofil pap bemehet családjeggyel?
Hol vannak a középkori eszközeim, ide velük. Bár ezeket a "keresztlényeket" ott a pártban inkább a konzervatív, hagyományos módszerekkel barátiznám: bronzbika. Ha már a Kolosszeum leltár miatt zárva.
Ez meg a hét vicce:

Illegálisan kihelyezett táblával hirdették a polgármester trafikját

www.hir24.hu/belfold/2013/07/18/illegalisan-kihelyezett-tablaval-hirdettek-a-polgarmester-trafikjat/
Nekem tetsző válasz :D

"Orbán Viktor ma is megfutamodott a valóság elől" - így reagált az Együtt-PM Kocsis Máté szavaira, melyek szerint Bajnai Gordon csütörtökön elkullogott Felcsútról.

hvg.hu/itthon/20130718_egyutt_pm_felcsut
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ennyire speciel nem érdekel, és ennek két kurva egyszerű oka van:

1: A Faszbúk nevű magánvállalkozás a saját pénzén üzemeltetett weblapján azt tűr meg akit akar. Senkinek semmi köze hozzá kit igen és kit nem.

2: A buzifeszt kapcsán írtam nemrég, hogy most szolgáltatjátok az ezredik okot arra, hogy mikor titeket basztatnak is egy unott ásítással elintézze mindenki.

*ásít*
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szvsz tételezzünk fel szofisztikáltabb megoldást nyeu részéről. Ott nem faék egyszerűségú vezetők vannak csak.
oops, pedig mink itten nem vagyunk gazdasági főmuftik, oszt mégis, hányan és hányszor leírtuk eztet mán:

A kiszámítható gazdasági környezet és a gazdasági szereplőkkel folytatott előzetes konzultáció állíthatná helyre a befektetők bizalmát a Magyar Európai Üzleti Tanács (HEBC) idei, Bizalom és hitelesség címet viselő jelentése szerint, amelyet a szervezet tagjai csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón ismertettek.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ez_kellene_a_fordulathoz_magyarorszagon_itt_az_uj_jelentes.559735.html
@Magánvéleményem: ..HMMM.....nincs gond..., amíg a vietnámiak-kínaiak minden sarkon cigivel kínálnak...:)
@punkfrog: többséget, mihez képest? a 40% miért lenne többség?
és a magyar valóság:

2013 második negyedévében sem adtak át új fejlesztést, így a teljes budapesti modern ipari ingatlan állomány 1 822 840 négyzetmétert tett ki, derül ki a BIEF (Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma) legfrissebb adataiból. Mindeközben pedig ugrásszerűen nőtt a kihasználatlanság, vagyis vélhetően zsugorodnak, menekülnek és csődbe mennek az ipari ingatlanok bérlői.

www.portfolio.hu/ingatlan/ipari/ujab_piac_fogott_padlot_magyarorszagon_se_szerzodes_se_epites.3.186851.html
VIKTOR KIADFTA AZ UKÁZT: CIPŐT EZEN TÚL ...CSAK A MÁRTÍROK ÚTJA 51-BEN LEHET VÁSÁROLNI !

ALSÓGATYÁT, ZOKNIT PEDIG, DÖMÖSÖN, A STZABADSÁG ÚTJA 66-BAN !

AKIKNEK EZ NEM TECCIK, AZOKAT NAGYON TUGGYA SAJNÁLNI ! :)
@kvadrillio: azt aza' mártyrokról lezsedett használt cipő?

az nekem nem kell, lábgombás is lehet
Pedig ebben teljesen igaza van a Heti Válasznak. a homoklobbi súlyos veszélyt jelent.
JAHHH...ÉS MEEDIÁN MERGKÉRDEZTE LÁZÁR JANCSIKÁT, MENNYIVEL NŐTT A FINESZ ELŐNYE ?....SOKKAL !...MONDTA A JANCSI,...N AGYON SOKKAL ! MERT AKINEK NINCS ELŐNYE, AZ ANNYIT IS ÉR !!! ...ÉS MÉG HOPZZÁTETTE: LEGALÁBB ANNYIVAL NŐTT A FIDESZ ELŐNYE, AMENNYIVEL A KISGYEREKE SVÁJCI BANBKSZÁMLÁJA !

....SZAAAAL......JÓ PARTI LESZ A FINESZ.....AKÁRKI MEGLÁSSA !
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: jaja

Elsőbbségivel küldik Orbán leveleit

A kormánynak fontos a gyors tájékoztatás – így magyarázza Orbán hivatala a többletköltséget.
megin' mekk kérdeztek pár alkesz csavargót, ingyen kisfröccsért kire szavaznának

democrat.blog.hu/media/postimage/partok_grafikon_juli_1374139923.JPG
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mit rugózól itt a leveleken?
A posta állami? Igen. Vezetője haver? Igen. Támogathatják őt direkt? Nem. Javul ezzel az eredményessége? Igen. Benne lesz a takszövben? ...:))
@Bakter: "
Focialközpont lesz Felcsúton
Magyar Hírlap

Ez a cikk 11 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szóljon
hozzá!
Címkék:

fiatalság
helyi vállalkozó
focicsapat

A Felcsút SE, ahol a miniszterelnök igazolt játékos, a Bozsik-program keretében egy ifjúsági focialközpont létrehozását pályázta meg, hogy a környék fiatalságát odagyűjtse - mondta Noll Zoltán polgármester, aki úgy tudja: megkapja ezt a címet a helyi vállalkozók és az önkormányzat által támogatott felcsúti focicsapat. A község első embere szerint már megvan a helye a jövőbeli labdarúgócentrumnak. (Jelenleg két füves, egy salakos edző- és egy harmadik füves pályája van az 1700 lelkes településnek.)

Felcsút, Alcsút és Etyek is részt vesz a Bozsik-programban - nyilatkozta a projekt MLSZ-beli felelőse.

Az Országgyűlés összességében 5,2 milliárd forintot szavazott meg az egykori híres focistáról elnevezett futballprogramra, amelyből ebben az évben 1 milliárd forint hívható le. Már óriásplakát is hirdeti a Bozsik-programot, a szlogen pedig a következő: "Jövőt adunk az álmoknak.""

MENNYI ?
30 !
mI 30 ?
mI MENNYI ???

...NEM 30......., 5,2......MILLIÁRD !!!!!

A vanittpénz !....vanittpénz !!!
Menjetek a kibaszott kurva anyátokba.
@jaegtoer: "s" nem nekünk címezte ezt. A fennálló rezsimnek.
@sírbateszezazegész:

biztos ami biztos, nem akartam, hogy udvariatlannak gondoljon itt bárkit is:)
@Fabius: Na ja az igazi főnyeremény a kurucok számára az, hogy a szólásszabadságot ezúttal egy deklaráltan zsidó szervezet nyomására húzták le a wc-n. Ez most még azok számára is igazolja a legvadabb antiszemita konteókat, akik amúgy megvetően elhúzzák a szájukat, ha a radikális portál kerül szóba.

Én is ásítok egyet. :)
@jaegtoer: de érzelgős lettél. bekapcsolta a szomszédod a zámbó jimmyt, oszt áthallatszik?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Már megint zsidózol? Nincs Magyarországon más probléma csak ez? Te nem itt éltél három évig? Kezdesz kicsit kiakasztani.
@bella _ciao: @jaegtoer: :))) lesz mèg bővebb is s:))
Én bírom. Őszinte.:)
Fidesz media egyfolytaban a sikerekrol szamol be , egyre gyakrabban vedenek meg vkitol v malamitol , sot mint a minap kiderult sehol az UNIO hozzank kepest ekozben egyre tobb ismerosom hagyja el az orszagot vegleg mert elhetetlen az orszag munka nincs es ha NEM NYALSZ NARANCSSARGA SEGGET VAGY NARACSOS KADER SEGGET ESELYED SINCS ELHELYEZKEDNI! HALA AZ ISTENNEK EGYRE KEVESEBB EMBER KIVANCSI A SEGGNYALASSAL JARO GYOMORGORCS HATASAIT TARTOSAN ELVISELNI ! seggnyalo velemenytelen elvtelen munkas reteget nevelt aki A VERNARANCSOS MAFFIA RENDSZER , itt mar senki nem mondja el a valos felelmeit , velemenyet mert az allas es egisztencia vesztessel jar ! EZ EGY ORIASI BAGY BUN ELKOVETOJE ORBAN ES A RENDSZER AMIT O EPITETT KI A FELELEMRE GYENGESEGRE. Egyenlore mukodik ! MEDDIG? Amig ra nem jon a nep hogy ez a felcsuti parasztgyerek nem mas mint egy nagy lufi es a demokracia tuje valojaban a NEP KEZEBEN VAN ! LE ORBANNAL , LE A BUNOZO DIKTATORRAL , LE A FELELEMKELTES SOTET BETEG ELMEJU MARADI URAVAL!!
@Magánvéleményem: Egy emberen múlik minden döntés, az árvíznél is megmutatkozott, a hókáosznál is megmutatkozott, a legapróbb dolog eldöntéséhez (jelesül hogy egy zsákfaluban lehet-e hókotrót indítani) is a legfelsőbb vezető elvtárs jóváhagyása kell. Ez a diktatúra szótári definíciója.

A "kormányzás" meg nemzeti szocialista maszlagból áll, lehet szélsőjobbnak nevezni.

Akkor nem tudom, de elmondhatnád, melyik ország az, amiben nincs széljobbos diktatúra?
*mert Magyarország nem az az ország...
@bella _ciao:

nem. jeges udvariassággal írtam. a végén a jégcsapot letörtem a felkiáltójelről, hogy pont legyen.
@Magánvéleményem: akkor egy egyszerű példa csak neked:
választási végeredmény:
együtt-pm-mszp 40%
fidesz-kdnp 39%
jobbik 21%

a választást az együtt-pm-mszp nyeri.a parlamentben viszont kisebbségben lesz.
na ez is egy fából vaskarika.
viszont, ha a fidesznek van 40%-a és az együttnek 39 akkor a parlamentben már simán beemeli a jobbikot a fidesz maga mellé és kész a majdnem 2/3.
csodás az új választási rendszer.
@birkakhoz: nahallod

ha én berúgok, akkor kimegyek a tanyára üvölteni, ott elfér

koccintás time van

<kocc> a melósokra!

www.youtube.com/watch?v=jRP3VBtx6zA
@jaegtoer: sirbatesz szerint s-nek csak hosszabb elojatekra van szuksege. nem egy nyul, aki tip-top ajtostul tor a hazba.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Ha esetleg részleteznéd, hogy személyesen rád vajon milyen veszélyt jelentenek?

Rábeszélnek a buziskodásra, vagy az agymosásuknak köszönhetően titokban recskáztál a Túl a barátságon alatt, vagy mi?
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: igen.a homoklobbi a játszótereken kezdi.ott az a sok homokozó.mind a homoklobbi kezében van.a gyerekek meg
csak homokoznak,homokoznak...
@Fabius:

Nem veszem tudomásul komolytalankodó szövegedet, s válaszolok komolyan.

Nos, a gond az, amikor egy törpe kisebbség a maga szájíze szerint szeretné átalakítani a társadalmat. Ill. ha csak akarja az még nem gond, akarni lehet mindent, de amikor kötelező normaként akarja mindezt elfogadtatni mintha valamiféle általános érték lenne, nos az baj, s ez ellen fel kell lépni.
@punkfrog

nono, a homoklobbitól már csak egy ugrás a kőbánya.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: "Nos, a gond az, amikor egy törpe kisebbség a maga szájíze szerint szeretné átalakítani a társadalmat. Ill. ha csak akarja az még nem gond, akarni lehet mindent, de amikor kötelező normaként akarja mindezt elfogadtatni mintha valamiféle általános érték lenne, nos az baj, s ez ellen fel kell lépni."

Ez illik a keresztényekre, s főképp a katolikusokra is.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Én nem hallottam még, hogy ez a törpe kisebbség bárkinek azt mondta volna, hogy heteró helyett légy buzi, különben átnevelő táborba zárunk. Sőt, törvényjavaslatot sem láttam még arról, hogy a heteróskodás legyen büntetendő.

Ha te igen, linkeld.

Különben nem tudom értelmezni mit értesz "kötelező norma" alatt.
@sírbateszezazegész:

Nem illik. Kötelező kereszténynek lenni? Tilos ellenezni a kereszténységet? Rasszistának bélyegzik meg azokat akiknek nem tetszik a kereszténység?
@Fabius:

Itt a legjobb példa: a házasság fogalmának szétverése a homoklobbi szájíze alapján. Nem linkelek, mert ez közismert.
Én Kocsis Máté szeretnék lenni!
basszus, a foci elveszi a polgármesterek eszét, ha volt nekik egyáltalán:

Bicskei polgármester: Karácsony szavai sértőek

Visszautasította Bicske polgármestere Karácsony Gergely azon kijelentését, miszerint a településnek átlagos futballpályája van.

hvg.hu/itthon/20130718_Bicskei_polgarmester_Karacsony_szavai_ser

régen még a farokméret volt a menő
@bella _ciao: ez a faszi

A fideszes polgármester (Bicske) dalban mondja el - sokkoló videó

www.youtube.com/watch?v=5KIDHCicSnQ
@bella _ciao: nol.hu/belfold/bajnai_abszurdisztanban

Ha ez az Orbán lufi egyszer kipukkad, beterít mindenkit fekáliával. Az a baj, hogy én is kapok belőle, miközben én nem asszisztálok neki.
@V-PORT: Ne fárassz már te is.
Mi a francot írjak egy zsidó szervezetről ha azok?? ;)
Méghogy Bajnai futamodott meg. Talán csak nem Orbántól, aki vitára készen várta?
nol.hu/belfold/bajnai_abszurdisztanban
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te fárasztatsz minket. :) Foglalkozhatnál kicsit a valós problémákkal is.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Aha. Vagyis a házasság fogalma csakis akkor szentség, ha a heterók használják kizárólag.

Azért ez elég szánalmas bullshit.
@V-PORT: Neki valós, úgy vélem, ez a vesszőparipája..hogy Frájd (nem a zsidó, a lélekturkász) mit tudna ebből kihozni!
@V-PORT: Azt hittem a szólásszabadság korlátozása az elég valós probléma. :) De bocsika, abbahagyom.
@V-PORT:

"Én Kocsis Máté szeretnék lenni!"

Kívánj ennél többet, jobbat, szebbet. Teljesítem. Leépülést nem támogatok.
/Aranyhal/
@Fabius:

A házasság per definitionem ellenkező neműek kapcsolata. Ennek megváltoztatása ellentétes a többség érdekével.

Ahol bevezették a "meleg" "házasságot", ott de facto és de iure nincs már semmilyen házasság. Franciországban már ellenkező neműek sem köthetnek mostantól házasságot, hiszen az amit "házasság" szóval illetnek, az már nem az.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én nem korlátozlak. Például tahótlaníthatnálak, de mivel liberális vagyok :) ezért nem teszem. De reggel óta ezt nyomod. Most már egy kicsit fárasztó. :)
@Fabius: Na várj. Ha már a házasság szentségét írod, kíváncsi vagyok az ezzel kapcsolatos véleményedre.:)
@Fabius: @maxval, a gondolkodni igyekvő birca: gondolatkísérlet. Ha elfogadom a házasság heteró értelmezését a bigámia vagy poligámia ok?
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: meghatározások, fogalmak jelentései bővülnek, szűkülnek, változnak. hány olyan dolg van a jogban is, amit ma másképpen értelmezünk, mint régn. ez nem jó indok mondandód alátámasztására.
@V-PORT: Azért az nem teljesen igaz, hogy reggel óta csak ezt a témát nyomnám. :)
Végére értem a kommenteknek.
Angyal kora reggeltől baromi aktív. Engem senki nem tud meggyőzni, hogy ezt nem munkaidőben teszi,főállásban.

Hacsaturjánnak van igazsága. Teniszkönyöke lesz az embernek tőle:)
@bella _ciao:

Ez így igaz, de ez itt nem bővülés, hanem totális átértékelés.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tök igazad van! Megkövetlek. Volt egy kis buzizás, cigányozás, bajnaizás. :))
@sírbateszezazegész:

Ki fognak átkozni, ha ilyeneket kérdezel:)
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: akkor milyen értelmezése van? Bigámia, poligámia lehet házasság?
Lássuk mit akarnak a melegek a többségi társadalomtól:
- ne kelljen titkolniuk
-párválasztás esetén ugyanolyan jogaik legyenek, pl. öröklés, bankhitel akármi (van akinek a hülye papír is fontos, netán még az egyházi áldás is)

Nyilvánvaló, hogy túlzó követeléseik mélyen sértik a hetero társadalmat. Pedig mind hagyományos módon fogantak és elég követendő példát közvetit a társadalom. Nem is értem. De ha gyereket nevelnének az is biztos buzi lenne mer' otthon azt látta.

Egek! Mennyi szánalmas béta (gamma, delta... omega) hím van akiben nincs elég kurázsi. Mondjuk a melegek pont javítják az ilyenek esélyét a szaporodás jogáért vívott harcban.
@sírbateszezazegész: ami engem nem zavar. Ez a te véleményed. Tiszteletben tartom, azonosulni, homofób létemre nem tudok azzal.
@Orica Középföldi: sőt, ha nem ugrik ki magától, kivetkőztetik nyilvánosan.
@sírbateszezazegész:

Lehet házasság. Persze ezeket a kereszténység tiltja, de ez más kérdés.
Azon tűnődöm, hogy van olyan cég, amely arra szakosodott, hogy fröccsöntött libákat gyártsanak. Vajon ki árul ilyeneket?
@V-PORT: Lehet, hogy megint igazad van??? :)

Amúgy kurucos végszóként, ha valakinek nem állt volna össze, miről van szó, annak maga a Tett és Védelem vezetője, Bodnár Dániel teszi kristálytisztává a helyzetet, akinek száján a győzelem mámorában ez csúszott ki: "A mai győzelem csak a kezdet. Nem állhatunk meg, amíg meg nem tisztítjuk az internetet a gyűlöletkeltéstől."
Hogy mi a gyűlöletkeltés, azt persze ők döntik el. És ugyan ki merne elhajtani egy „antiszemitizmus ellen küzdő" szervezetet? Hiszen ezzel egyből magára is húzza az antiszemitizmus vádját, s innentől már ő lesz a célkeresztben. A zsidóság egy részében makacsul élő üldözési mánia, és a többségi társadalom megfelelési kényszerének húrjain ravaszul játszva egy párfős társaság kezébe veheti az egész hazai online (aztán majd az offline) média cenzúrását.
Ez az, amit egyetlen normális, épeszű ember sem akarhat – akár tetszik neki a Kurucinfó, akár nem. És ezért fogják a következő hetekben még többen olvasni a portált. A kurucok küldhetnek egy ajándék macesz gombócot Bodnáréknak. Megdolgoztak érte.:)
@saravad:

A bejegyzett élettársak örökölnek egymás után 2012 óta, s 2010 óta azonos neműek is köthetnek bejegyzett élettársi kapcsolatot.
A hazassag ugyan olyan kiuresedett tartalom nelkuli tucat szo lett, mint a nemzeti, vagy a polgari, es mind egy bagazshoz kotheto tettileg.
@Orica Középföldi: nekem más a vallásom. Az én isteneim meg még nem mondták, hogy rossz úton járok. Komolyan.
@saravad:

Egyházi áldást most is szerezhetnek a homokosok. Csak keresniük kell valamilyen álkeresztény szektát hozzá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha még egyszer ilyen hosszan írsz tahótlanítalak. :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Gábriel, olyan nagyon szálka a szemetekben a Pride EGY napja. És nem szálka a szemetekben a mulatók rúdtáncosai vagy sztriptíztáncosai, chippendale-fiúi például az év 365 napján. Az pedig a szexualitás ugyanolyan nyilvános mutogatása. Mi a különbség?
Kérdem ezt úgy, hogy engem egyik sem zavar. Nem érdekel, nem nézem, aki szereti, nézze, szíve joga.
Szóval, nem értem én ezt a nagy boszorkány-üldözést, de hát a nickem önmagáért beszél...
@sírbateszezazegész:

"nekem más a vallásom"

Ettől még a katkók sújthatnak átokkal:)
Most megkérdeztem a recepcióst, mi a véleménye az itt engedélyezett egyneműek házasságáról. Ellenzi vagy támogatja. 22 éves, hímnemű. Jelezte őt nem érdekli, ha ők ezt akarják, tegyék. További kérdésem volt, mostantól neki is férfit kell választani élete párjául? Nézett rám, majd megkérdezte: Hülye vagy? Miért kéne?
Nem akarok tahó- és mutyiland egyesült királyságában élni.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Szomorú leszel, de nem kell hozzá álkeresztény szekta, csak egy normális, emberből való pap.
Van ilyen:))
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Az igazi keresztények nem áldják meg őket igaz? Szigorú erkölcseik évszázadok óta megkövetelik hogy az ilyesmit ki-ki csinálja titokban. Úgy sötétebb bűnök se derülnek ki.

Amúgy nem tudom mit rugózol ennyit a házasságon, sima népességnyilvántartás. Azért is vezették be. Egyház, persze, mert a többiek nem tudtak írni.
@Orica Középföldi: mintha bölcskey tapsikolna a meleg házasságnak. néha a refkók fafejűbbek, mondom én közülük.
@sírbateszezazegész:

Hát persze. Mit is mondana egy értéksemleges, multikultiban élő nemzetietlen fiatal?
Inkább döbbenj meg, és rohanj haza:)
@bella _ciao:

Ott is embere válogatja. Széles a paletta.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: mi az hogy álkeresztény szekta? A katolikusok szellemi vezetői a természet ellen vétkeznek, mert eleve kizárják az utódnemzést! Nem azt mondta az Úr, hogy szaporodjatok, sokasodjatok!?!

Miért nem mondod azt, hogy neked ez nem tetszik. Ez tiszteletben tartható, elfogadható. Más meg nem szereti a spenótot. A két kérdés ekvivalens. Ti teszitek választó-vonallá. És sok homofób, köztük én is, csakis a másik oldalra állhat. Ha választani kell, inkább vagyok a homók mellett, mint a képmutató, intoleráns, prűd bandában.
@saravad:

Így igaz, a homoszexualizmus elfogadhatatlan a kereszténység számára.

Titokban csinálják? ELőfordul. Van olyan is aki titokban gyilkol és a hullákkal szexel. Ez még nem jelenti azonban azt, hogy meg kellene áldani a gyilkosságot és a nekrofil szexet.
@Orica Középföldi: az csak a katkókon fog nem? Meg náluk ott a megbocsátás is?:)
OFF
A mai Bajnai akció után szerintetek mit találnak ki Mesterházynak? Mert ki fognak valamit találni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mihez? A valláshoz vagy a szocializációs homofóbiához?:)
@sírbateszezazegész:

Álkeresztény = aki magát keerszténynek mondja, de nem hisz a keresztény tanításban.

A cölibátus önként vállalt tartózkodás a szextől.

Az, hogy nekem nem tetszik valami, az lényegtelen. Nekem a sárgaborsó-főzelék sem tetszik.

Ha szerinted képmutatás és prűdség Isten mellé állni, akkor te már oldalt választottál, s pont jól vagy ott Sátán táborában.

Intolerancia? Na, ez nem jellemző ránk.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: engem nem kérdezett meg. Rohadt kommunista csökevény!!! Több mufgot akarok hivatalosan is!! Nagy a szívem, sokmindenki belefér!!! Korlátoznak emberi jogaimban!!! Népszavazást a többnejűségről!!
Meglepődnél hányan írnák alá:))
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: aha. A KDNP-frakció tagjai igaz keresztények? semjén az?
@saravad:

:)))))))
Van kivétel is.
Amikor megszületett a fiam, tudtam, hogy anyámnak - aki talpig liberálisként nem volt hívő, ámde klerikális -nagy örömet jelentene, ha nem maradna "pogány".

Mondtam, nincs akadálya, oldd meg.
Ő, a rendesen egyházi adót fizető nem tudta elintézni. Megalázták.

Felhívtam egy győri templom papját, véletlenül teljesen mást, mint akit ajánlottak, és elővezettem: kereszteltetni szeretnék egy házasságon kívül született gyereket, és a leendő keresztanyja zsidó.

Egy mondata volt: Istennek minden báránya egyforma.

Alig győztem megszervezni a leutazást.
Két nap múlva anyám boldog volt a keresztlevéllel:)

Tudom, ilyenből kevés van.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "És nem szálka a szemetekben a mulatók rúdtáncosai vagy sztriptíztáncosai,.."

Ez akkor azt jelenti, hogy egy zárt mulató az ugyanaz mint az Andrássy út és a belváros fényes nappal egy hétvégi napon??? :) Amúgy egy kopaszi gáti felvonulást én is támogatnék. Vajon miért nem ott grasszálnak??
@sírbateszezazegész:

"az csak a katkókon fog nem? Meg náluk ott a megbocsátás is?:)"

Erős hitűek szerint bárkin.
Ha megfizeted, gyorsan.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

" a homoszexualizmus elfogadhatatlan a kereszténység számára."

Aha, csak a Vatikánban lehet ilyen orgiákat csinálni. Remek:)
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

"_Ha szerinted képmutatás és prűdség Isten mellé állni, akkor te már oldalt választottál, s pont jól vagy ott Sátán táborában.
Intolerancia? Na, ez nem jellemző ránk. _"

szeretnélek megnyugtatni, hogy az Úr sokkal kegyesebb és empatikusabb nálunk, mint azt mi el tudnánk képzelni.

arról nem beszélve, hogy ha egyáltalán létezik Sátán, sokkal affektálósabb annál, hogy bárkit, akiben van egy szikrányi jóság, azt beengedje a jó melegbe. Elég komoly az a munkamegosztás, szigorúan szabályozott a technológia, az Úr maga ügyeli a minőségügyi megfelelőséget, úgyhogy Sír Kollégával együtt múlatjátok az időt a Mennyekben ha nem is keresitek egymás társaságát.

fel a fejjel. az Úr még Neked is megbocsát! alázat. tudod. alázat. hogy van a hét főbűn? ne legyél már szigorúbb a Teremtőnél. ezzel megsérted az Urat.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

És???????
Most nem fogok utánakeresni, hogy az egyház hány szabályt nem tartott magára nézve kötelezőnek, de sokat.

Nagyon érik nekik is a megújulás:))
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: nézd, azt látom a te hited erős. Tisztelem, elfogadom. Te meg tiszteld a másságot. Viszont nem hiszem, hogy az én helyem a Sátán oldalán lenne. Biztos vagyok abban, hamarabb találkozol velem a Mennyországban, mint sok társaddal, akik minden héten veled együtt a templomban vannak.
@sírbateszezazegész: Elsőre azt vágná rá a honpolgár, hogy nem azok. Viszont őket is - teljes biztonsággal - szintén csak a jó Isten tudja megítélni.
@saravad:

"Amúgy nem tudom mit rugózol ennyit a házasságon, sima népességnyilvántartás. Azért is vezették be. Egyház, persze, mert a többiek nem tudtak írni. "

dehogy is. adózás, munkaszervezés, a népességnyilvántartás csak munkaanyag, ügykezelési segédlet:)
@Orica Középföldi: Rosszul tudod, ilyenből van a több.:)
@sírbateszezazegész: "Biztos vagyok abban, hamarabb találkozol velem a Mennyországban, mint sok társaddal, akik minden héten veled együtt a templomban vannak."

Ezért már megéri szentnek lennem. Azért remélem előbb is találkozhatunk még. :)
Egyszerű észjárásom szerint:
Vannak melegek, vannak heterók és van pride, meg van szent jobb körmenet, meg egy csomó más keresztény buli, oszt jónapot. Ki ide megy, ki oda, de például a melegek részéről nem hallottam olyasmit, hogy az igazi buzi az ne menjen templomba.
És nincsenek kényszerítve arra sem a melegek által, hogy igen is meleg legyen, bármennyire is próbálják bizonyos balfaszok ezt úgy beállítani, hogyhátitten buzulást akarnak rákényszeríteni a buzultak a nembuzultakra.

Ez egy baromság, az sem gondolja komolyan aki kitalálta. Ha mégis, akkor nem csak béközépes gyökér, hanem hülye is. Ki a franc akarja a melegek körében a nem maguk fajtát bemelegíteni? Valaki erre tett utalást fentebb, nincs kedvem visszakeresni. Nem akarnak semmi ilyesmit, csak azt, hogy a nemi identitásuk miatt ne baszogassák őket, ennyi. Hogy ne vonuljanak? Miért is ne?
Szent jobb körmenet az rendben? Azért, mert az hűddekeresztény? Oszt?
Ki és milyen erkölcsi alapon mondhatja meg, hogy mi az üdvözítő és mi a fújcsúnya? Keresztény erkölcsi alapon, tán? Arra inkább nem hivatkoznék azok helyében, akik képviselik azokat a borzalmakat, amit a kereszt szentsége alatt évszázadokon át elkövettek egyesek. Természetesen nem általánosítok, de a történelmi tények attól még tények, ha azokat meg nem történtekként mély kussba igyekekeznek hibernálni az illetékesek.
Mégegyszer; senki sem kényszeríti rá azokat a szülőket akik aggódnak a gyermekeik mentális egészségét illetően, hogy odamenjenek a prájdra és a szivárványos pasikat, meg a szivárványos csajokat megnézzék. Engem sem kényszerít senki, hogy kötelezően ott kell lennem a körmeneten (amúgy is kiver a víz tőle), szóval hagyjuk már a francba egymást békén ezekkel a dolgokkal.

Tegye mindenki azt, kedveljen/ne kedveljen a számára értékes, vagy értéktelen dolgokat, de ne bassza már meg a lúú, hogy megint szarházi ideológusok kötelező agyrohadásai szerint legyek szellemi-erkölcsi kasztba sorolva.
@Knósszosz:

Imádom a vacsora előtti összefoglalásaidat:))
@Orica Középföldi: 20 h után vacsora?
Akkor te olyan vagyol int én...:(
@sírbateszezazegész:

haha:))

Tudod, mindig az jut az eszembe, hogy a pápuák, a maszájok, a jivaró indiánok sem kerülhetnek "pokolra" hisz azt cselekedték csak, amit őseik. A tűzimádókra, a mohamedánokra és a buddhistákra most nem térek ki, mert messzire vezetne, és ma már annyi mellékszálon kardoztam!:))

leszarom én a melegek "házasságát" is, legalább megtapasztalhatják a válás örömeit is. Uff.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Rosszul tudod, ilyenből van a több.:)"

Ehhez képest a baráti körömből egy fiatal pár egész Bp-en - szó szerint - nem talált egyet sem, aki vállalta volna a ceremóniát. A fiú ugyanis nem volt hajlandó végigcsinálni a megelőző "cirkuszt".

Ennyit a többségről.
@Knósszosz: "És nincsenek kényszerítve arra sem a melegek által, hogy igen is meleg legyen, bármennyire is próbálják bizonyos balfaszok ezt úgy beállítani, hogyhátitten buzulást akarnak rákényszeríteni a buzultak a nembuzultakra."

Nem arról van szó, hogy a buzulást akarnák rákényszeríteni a heterókra, hanem arról hogy minimum le vagyok homofób nácizva, ha nyiltan vállalom, hogy én nem értek mondjuk egyet a melegek ilyesfajta szexuális magamutogatásával.

Nézd meg pld. mit mondtak a meleg aktivisták Tarlósra mert mondjuk nem volt hajlandó szivárványos zászlót rakni a polgármesteri hivatalra??? :)

Amúgy mi a pálya? Fogod látni őket élőben??? Ne bassz, hogy ezt kihagynád??. :)

youtu.be/FJCc4ZTGyr8
@Orica Középföldi:
Jó étvágyat!-:))
Asszem kapok a véleményemért, de a vallási vonalat így is baromi szalonképesen fogalmaztam meg, még saját magamhoz mérten is...
@Tűzfal:

Knoszi vacsorájára utaltam:))

Hazamegy, beleolvas, ideömleszt, majd közli, most elmegy zabálni.

Utána felszabadul a mediterrán lelke,és ráér apróbb dolgokra is reagálni:))
@jaegtoer: na ja, nemcsak az örömök járnak. bár néha egy válás is felér egy felszabadulással, nemcsak az asszonyégetés anno.
@Orica Középföldi:

no, a kibatov, bocsánat nem kibaszom, hanem kubatov lista, azért már komoly dolog. az egy univerzális, multifunkcionális adatbázis, jól működtethető tarfik, föld, takarék és a még eztán következő gyógyszertár-gyógyszerész ügyekben.
hófúvás, árvíz és egyéb fontos esetekben az adatbázis ismeretlen okból nem aktiválható.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel! Én nem homofób náciztalak le! Ne általánosíts!
@sírbateszezazegész: Most már csak azt kéne tudni, merre kéne véletlen járni Franciaországban.:)
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
A kereszténység számára elfogadható hogy a hetero párok egyedül döntenek a jövőjükről? Szt. Pál a szülőknek mondta hogy fiatalon házasítsák ki a gyerekeiket és a liberális métely előtti keresztény jog nem is tolerálta az engedély nélküli házasságot meg a vonakodást sem.
Mit tesz ma egy jó keresztény szülő?
@sírbateszezazegész: Nem rád gondoltam csak a mostanában uralkodó korszellemre utaltam.
@Knósszosz:

az nem úgy van.

rend a lelke mindennek.

vagy, akkor sem kell sikoltozni ha a viktor rúgja fel a jó szabályokat és fingik a magántulajdonba (bocsánat, jó étvágyat), vagy szarik az alkotmányba, (pardon!) vagy éppen azt harsogja, hogy megmentelek bazmeg, ha beledöglesz is, mer akkor legalább el tudom mondani, hogy meg lettél mentve.

Szóval, 'mivé lesz a jó rend'?! tessen Waltarit olvasni. Ez a Mikael-ből van és Mülhausen városában mondja a takácsmester.
ha elolvasod, meg fogod érteni, nem olyan eccerű a nevezéktan.

hogy is van azzal az i-vel, ami egyházszakadáshoz vezetett? ez meg az Angelosz ifjúsága. semmi sem olyan eccerű mint első ránézésre. Na egyék csak, jó étvágyat.
@Knósszosz:

"de a vallási vonalat így is baromi szalonképesen fogalmaztam meg, még saját magamhoz mérten is... "

meg kell hagyni, kitettél magadért:) én mondom a római katolikus.
@sírbateszezazegész: Vajon hány db 22 éves férfi recepciós lehet az országban??? :)
@sírbateszezazegész: vadai van a tévében, nem leszek a klub tagja. elmesélheted thomas lievennek, ez a kaviár nem kell.
@jaegtoer: @Knósszosz:

bocsánat, Memmingenben és Lotzer takácsmester...

nem mintha..., csak hát mégis...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @bella _ciao: én online-on nézem. Itt később van, de minden (sör, csipsz) idekészítve!!!
Most viszont ez a kocsics gyerek makog itt. Szánalmas. Hazamegyek, úgy elverem, hogy stílszerű legyek, mint buzi a faszát. Én tudom ő hogy néz ki:))
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Köszönöm a válaszodat. Ez a libero gondolat jó végszó. ;)
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Dogmával vitatkozni nem lehet, értem én..ezért nem vagyok katolikus talán!
Ne a Szent Anyaszentegyház pár vén hülyéje határozza meg Istenhez (aki titokban lakozik odafenn) való viszonyulásom, ha kérhetem..
@jaegtoer:
Kösz!
Waltarit olvastam húsz évesen, tetszett, bár nekem emlékeim szerint az Angelosz igen hosszúnak tűnt. Nem feltétlenül lett a kedvencem Mika, de az biztos, hogy géniusz. Csak hát, ízlések meg a pofonok, remélem nincs orrolás!-:)

Amúgy meg, engem is katolikusnak kereszteltek, de soha sem érdekelt a vallás, nem foglalkoztam és nem is fogok vele semmilyen szinten, azt hiszem. Viszont a történelmet szeretem, ott meg azért rálelsz arra a valóságra, ami miatt valóban nem fogom beleásni magam a kereszténység, de más vallás történetébe sem.

Ez van, meg meleg sör. Most megyek rakok kettőt a mélyhűtőbe, ott hamarabb...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): az egyházad szabadon választod. jó, tudom, gábriel, nem mindegyiket. a vallásvitákat elég véresen, de lejátszották a keresztény egyházak. egyik sem tudta kiírtani a másikat. szerencsére. most kusshad a tűz, egymás felé széles mosoly, a hát mögött pedig mutogatás. mindegyik farizeus szerintem.
@Knósszosz: Bazdmeg! Láttam a jerezi katedrálisban egy 500 kilós ezüst templomtornyot. Ezt hordja a sok hülye kuszkusz-klán sityakban, petrencés rúdon a mindenévi processión körbe a városon. Noormálisak ezek? :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A mutogatósdival én sem értek egyet, mégsem érzek késztetést sem a tiltással, sem a tojásdobálásra vonatkozóan!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Figyelj Gab!
Rendben, hogy nem értesz egyet evvel a „magamutogással” – ahogyan aposztrofáltad a prálydott -, sokaknak nem tetszik rajtad kívül még. De, nem kell odamenni, nem kell végigkísérni, ahogyan és sem csinálom össze magam egyetlen augusztus huszadikán a katolikus ragacstól a bazilika előtt. Ennyi.

Védje csak meg a szülő a kölkit ettől a buzerrant látványtól, fogja be a gyerek orrát, dugja be a fülét, takarja el a szemét, mert amúgy ilyen nincs is, de téllegnincsdeistenbizony. Utána hallgassa a szerencsétlen az iskolákat megszállt pap urak (régebben elvtársak) hittan órán lenyomott marhaságait, forgassa a bibliát, de aztán ne csodálkozzon ha a gyerekével 11 évesen szembe jön a neten egy ilyen vonulás fotógalériája, aztán megkérdezi tőle: „apuci, kik ezek furcsa, puszizkodó szakállas nénik?
Akkor mit fog mondani a köleknek?
Azt, hogy; tudod kisfiam ezek a bácsik fény-tiramisut hoztak a Pataky bácsinak a Szíriuszról, de sajnos nincs nekik kezük és mivel meg kell kóstolniuk nem járt-e le a szavatossága a sütinek, így adják szájból-szájba mint a turul a turulfióknak a nemzeti gilisztát – érted kis Zsombortöhötömöm, egyem a cuki griberlidet?!
Nem kellene ezt csinálni, mert a gyerekkel leszen kibaltázva de piszkosul. Én amondó vagyok, hogy az a kölyök inkább a füstölőre csodálkozzon rá kamasz korában, hogy; „ezmijalófasz?”, mint a pi**ra!
Hidd el, életrevalóbb srác lesz belőle, mint ha monstranciát szidolozik 20 éves koráig.

A repülőkkel meg egyet értek, sajnos nem lesz rá idő, se energia, se keret.
Hacsak nem néz le rám Pataky Attila és tényleg elmennek a gyerek, mega zannya nyaralni, pont akkor.
Üdv!!
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: az egy rohadt igaz dolog, ha intézményesül valami, akkor iszonyú merev lesz. a katolikus egyház pedig az egyik legrégebbi intézmény. hasonlítsd csak össze a szent péter előtti egyházzal, amikor elkezdték kialakítani az intézményi kereteket.
@Knósszosz:

"Keresztény erkölcsi alapon, tán? Arra inkább nem hivatkoznék azok helyében, akik képviselik azokat a borzalmakat, amit a kereszt szentsége alatt évszázadokon át elkövettek egyesek."

Knósszosz 4013.07.18. 19:58:33

liberális erkölcsi alapon, tán? Arra inkább nem hivatkoznék azok helyében, akik képviselik azokat a borzalmakat, amit a liberális eszmékre hivatkozva évszázadokon át elkövettek egyesek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem mellesleg, ott van a katedrális mellett Tio Pepe sherrykifőzdéje. Inkább boroshordókat görgetnének:-)))
@bella _ciao: A koptok és a zsidók régebbiek, oszt mégsem ugyanaz...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nemár! nézd csak meg az ortodox zsidókat. olyan merevek, mint gábriel a prájdon.
@bella _ciao: már elképzeltem, ahogy Gábriel talpig Gárda-egyenruhában, de kipával a fején a rabbihoz járul, hogy kikeresztelkedjék..
@bella _ciao: általában írtam a zsidókat, nem a szakágak szerint zétválasztva:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Üdv Hatalmas Effendi!
Ritkán fordulsz elő mostanában ebben a kiszáradt Wadiban.
Tán máshol osztod az eszet?
@Knósszosz: Szia!
Nagyon jól írtál ma is. Gratula!
@Knósszosz: Na jó ok, akkor legalább ezt nézegesd vigasztalásképp, ha lesz egy kis időd. :)

youtu.be/1bJmCkH7rFw
@Knósszosz: Lefoglaltattam magam kissé, de edőnkínt olvasgatlak, nem változál, teccik a nyakasságod továbbra is..még eléferdülök tán, addig is saalem aleikum Belétek, eretnekek!
@Knósszosz: "Én amondó vagyok, hogy az a kölyök inkább a füstölőre csodálkozzon rá kamasz korában, hogy; „ezmijalófasz?”, mint a pi**ra!"

Szerintem mindent a maga idejében. :)
@jaegtoer:
Remélem, most nem kezdünk el itten csúnyán nem egyet érteni!?
Én leírtam a véleményemet úgy általában a vallásról. Ezen belül kétségtelenül a legvitatottabb számomra a katolikusok tevékenysége, értsd ezt arra - magamat idézve - amit a kereszt szentsége alatt évszázadokon át elkövettek egyesek.

Ez egy vélemény a részemről, de sok-sok történelmi tény támasztja alá, hogy nem alaptalanul nem kedvelem őket. A mai napig polipként igyekeznek rátekeredni a csápjaikkal a politikára, igen is hatalmi ambícióik vannak és mocskos "világi" eszközökkel meg is valósítják a céljaikat. Némi reményt ad Ferenc szellemisége és kinyilatkoztatásai, hogy talán valamiféle pozitív változás elkezdődhet esetleg, a Vatikán falain belül, bár én kissé szkeptikus vagyok ezügyben.

Hasonlítani lehet bárkit bárkihez, dehátmostanéppen a vallásról mint olyanról volt szó részemről. Jó, a melegek kapcsán akkor persze bejöhet a liberális vonal és az egyházi párhuzam, de ki így látja, ki úgy. Nem vitatom, hogy csak egy igazság van, frászt! Azt sem mondtam, hogy a liberalizmus eszméje az valami tökéletes és mindenek felett álló. Tényleg nem gondolom ezt. Én azt vallom amit már írtam is, hogy hagyjuk már a francba egymást békén ezekkel a dolgokkal. - bocs, nem megsérteni akartalak.

Csinálja mindenki azt amihez kedve van a törvényes keretek között és akkor nem érdekel, hogy meleg, katolikus, hottentotta vagy svalbárdi jeges viziló.

Télleg, a söröm a fagyiban... bazz!!
Én tudom mi hiányzik ágnes asszonyból!;)
@Mariann19:
Sziaszia!
Hát, mostanában te is ritkábban kommentelsz, akárcsak Mamit Effendi, sajnálatomra.
Nyár van persze, használd ki ha tudod.
Lesznek még szürke, fújabelemjönki novemberi esték, amikor ki se dugja az ember az orrát a wigwamjából.

Arra tartalékolod az időt, tudom én!-:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
akkor tuggya neki a pedofil bemutatni a füstölő néven a faszát a seggébe meg a szájába és és két ostya között kis cuki lesz belőle...aki később már nem igen akarja azt tenni amit mondasz neki különösen mikor rájön a füstölő lényegére

nebazzmeg

brühüyyy
@GeoCracker: Egész korrekt írás lett. Esetleg azt érdemes hozzá tenni, hogy azóta már az újraindított oldalt is törölték, ami után a kuruc hivatalos közleményben tájékoztat arról, hogy egyenlőre nem csinálnak ismét.

kuruc.info/r/2/115186/

Amúgy ez az egész egy elég jó ingyen reklám ismét a kurucnak.:)

A Kurucinfó zsidó marketingesei

Különböző cégek, szervezetek és sajtóorgánumok évente súlyos dollármilliókat költenek arra, hogy magukat reklámozzák a Facebookon. (Mr. Zuckerberg elsősorban ennek köszönheti mesés vagyonát.) A Kuruc.info-nak erre nincs szüksége. A napokban a lehető legjobb marketing csapatra tettek szert a Tett és Védelem nevű antifasiszta gittegylet képében, akiknek követelésére eltávolították adatlapjukat a közösségi oldalról.
Sok hírportál pr-osa a fél kezét odaadná ekkora ingyen reklámért. Nem csak azért, mert a médiában és az internetes közösségekben ez most napokig vezető téma lesz, politikusok és megmondó emberek örvendeznek, vagy háborodnak fel a letiltáson.

jobbegyenes.blog.hu/2013/07/18/a_kurucinfo_zsido_marketingesei
@Knósszosz:
Egyetértek, és ennél nagyobb baj ne legyen.
Csupán egy kiegészítés: az opus deit (nem az üdítő!) ártalmasabbnak tartom - most. Ugyanis az inkvizíció és társult egységei már nem térnek vissza.
@rodeo36: Milyen jó, hogy itt még senkinek eszébe nem jutottak a melegek :)

youtu.be/H7scngutZg4
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ugyan menj már!
Itt a szobában 34 fok Celsius van, pedig nem is fűtünk.
@Dr. jenőke (jenőke):
Nem, nem térnek vissza. A deit viszont itt van helyette. Ez is diétás amúgy, mert ha úgy döntenek a Watt-ikánban valakiről, hogy ő már nem energiatakarékos nekik, az fogyni fog. Gyorsan.

És Opusz. Is.
@Dr. jenőke (jenőke): Én inkább leragadok ennél. :) Na jó éjt mindenkinek.
@Knósszosz:

no, ami azt illeti a hitvallások különbözősége miatt még egyszer sem hánykolódtam álmatlanul éjszaka alvás idején, vagy ha volt is hánykolódás, annak nem a egyházi/vallási kérdéseken való töprengés volt az oka:)

úgy van, ízlések és pofonok különbözők, mindazonáltal maradjunk a söröknél:)

de a nevezéktan fontos!
@Knósszosz: A Watt-ikán jelenleg rendszersemlegesen elfogadható, igaz, nyár van, tán csak ezért?
Bár nekem télen sem a kedvencem, annyit elárulok (igaz, Tel-Aviv sem, mijelőtt..:-)
Dzseruzsálem, na, az mán döfi!
@Knósszosz:
Irogatok, csak az előző posztoknál ragadok le.
Most rajtad a sor, nekem is kell egy kis öröm.Imádom a markáns szövegedet.
Nyomassad bátran!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Aztat megnézném, ám!
És tán azt is tudnám utánna, hogy milyen a jócsinált burghul.
Én recepteltem olyat, de sajnos az eredmény minimum fertelmes lett.
Szóval azt majd inkább ott, ha a Szólijum elvisz olcsón oda prémiumilag.

Addig nemzeti lecsó spanyol paradicsomból, marokkói paprikából, török hagymából és mexikói csiliből. Sztán magyar dinnye, semmi más!
@Mariann19: Látom, alakul Knósszosz koma rajongótábora végre..mert megérdemli! (a söröt, úzót, egyebeket isch!:-)
Laku nóc für every Bodri!
@jaegtoer:
Jaja!!-:))
Mifélét tárolsz a hűtődben?
Én a Stellát kedvelem, meg a valamikori Radebergert is, de azt már nehéz megfizetni.
@Knósszosz:

haha épp az előbb írtam a sörről, mint a nevezéktan megvitathatóságának alapja:)

Te meg azért ne neheztelj, hogy kekeckedtem.

egyrészt az egyház bűnei jobban nyilván vannak tartva, mint a jótéteményei (hehe), és pont azt az időszakot nevezik sötét középkornak, amikor a leginkább Jézus-arcú és emberközpontú volt.
Mindazonáltal külön kezelem az egyházat a vallást, a hitet és az Istent, mert ezek egymástól független dolgok, dehát valahol írtam is, hogyésakkor az lehetetlen hogy a pápuák és a jivaró indiánok ne kerülhessenek be a pixisbe! ugyan lehet, hogy nem is igénylik, de hát ugye azok a tiszta elvek a patikamérlegen meg a tiszta ártatlan szívek...

na de nem hittézizézek, mer' úgy vagy jól ahogy vagy és ez nem képezi se vita tárgyát se alapját.

néha meg kell fékeznem a bennem tomboló megvadult liberalizmust, ilyenkor kekeckedek, és nagyon katolikuss vagyok:
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Szia!
Mi volt ez a hosszú szünet?
Módod volt ilyen hosszú szabadságot adni magadnak?
El se köszöntél.
Knósszosz? Mert megérdemli.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Én meg másra tenném a rajongó voksomat, tényleg. Kend írásait mentettem... soxor, ám! Jól érzem magam itt, nem megyek máshová, köszi!

Páran hiányoznak viszont...
@Mariann19: Még tart, miként tombol a nyár és Magyarország is jobban teljesít! Miben is? Süketelésben legalábbis, asszem..folyt. köv! :-)
@Knósszosz: Na, mára fejezzük be egymás farkának nyalogatását, lyó?
Ínségesebb időkben tán, bár Gábriel rosszalló tekintetének fényében..:-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A betiltásról köszi az infot. Beleirtam az utso bekezdésbe.

Egyébként fenntartom, hogy tényleg csak tünet. Zuckerberg úr nacionáléját meg nem ismerem, de nem is érdekel. Erről a betiltós szervezetről sem sokat halottam mostanáig.
A betiltás nem vezet sehova. Az emberek nem attól lesznek adott esetben fasiszták, hogy olvassák a akár a Mein Kampfot. De attól igen hogy talajtalanul, érvek nélkül beszopják, mint a cukrot.
@Knósszosz:

hah! a Stella szintén kedvenc, de! azért a Kwak a király, egy időben amikor még "Sör Ma? partyra" (www.beer2day.eu) jártam, mindenfélét kóstolgattunk, szőkét barnát, vöröset.
most éppen egy jeges meggyes Chapeau kelleti magát. nem sokáig.
index.hu/belfold/2013/07/18/atterunk_a_nyugtatora/

Azért akad itt még téma..kalákában, stikában, feketén-fehéren hülyék ezek, miként a Nemzeti Könnykiadó Nonprofit Nempízért Istenúccse Lopolda is az!
@jaegtoer:
Elkaptad a lényeget, hogy tudniillik a hit nem egyenlő az egyházzal.
Stimm, ezt a számból húztad ki!
Legalábbis, én így gondolom.

Ja, semmi kekec, és ha mégis az sem baj. Végül is vitázni itt lehet, sőt, láttam már olyat is, hogy megkérdőjelezte valaki a másik által felvetett demokrataságát (jó kis pitty-putty volt...), aztán megbeszélés után ma is megy a trécs ezerrel.

Na, ezér jó itten.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Genya vagy, kicsit!-:)
Denem baj, fő, hogy erre nézel azért!
Néztem az összefoglalót. Ma szíjjártónak ott a konferencián szépen, udvariasan elmagyarázták, ha maradnak és nem változnak, ők mennek. Miből fognak ezek érteni? Nem hiszem, hogy mostantól aggódni kell az ellenzéknek a választási-büdzsé miatt.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Magyarország jobban teljesít. Miben is?"
A propaganda offenzívában.
Mai adag: Bajnaiéknál 48%-os lesz a SZJA és 30 ezerrel csökken a minimálbér nettója.
Úgy kapaszkodtam a széktámlába, hogy elfehéredtek az ujjaim. Ilyen hazugságra sokkot kap még egy magyar honleány is.
@Mariann19:
Nekem most éppen érintettként volna egy igazán szakmai kérdésem.
Mi a véleményed a devizahitelekkel kapcsolatos új hírekről?
Nevezetesen arról, hogy az árfolyamgát igénybevétele okán a gyűjtőszámlán szaporodó píízt majd elengedik, meg ilyesmi?

Ma nem várom a válaszod, mert késő van és én is alig látok már. De ha holnap kifejtenéd, azt megköszönném. Én a magam részéről emögött megint valami sunyi, aljas, fidesz trükköt vélek felfedezni. Olyan még nem volt, hogy jó legyen a kisembernek.

Szóval, majd gyújts világot lécci!
Jó éjt!!
@jaegtoer:
Te is genya vagy, mint a Staropramenes fazon!!-:)))
Azér neked is jó éjtet!!
@Knósszosz:

bezony, nincs tunyulás. jó a levegő. :)

jó éjszakát. ez valami szörnyen finom sör. ez a meggyes jeges.
@Knósszosz: Holnap feltétlenül utána járok.
Lehet, hogy a választ a másik módon írom meg, különösen, ha hosszú.
Jó?
Én is elköszönök. Aludj jól!
@Knósszosz:

az előbb írtam neked és megette a blogmotor. na akadjon meg benne az ly alsó-felső szára.

Jó éjszakát!
@jaegtoer:
Látom kapásból, zsigerből nyomod a mocskos személyeskedést, másod már nem maradt, hát, mi tagadás, szánalmas vagy, de ez neked nem lehet újdonság :)

A picsába pedig húzzál el szépen te, aki bele akarsz pofázni mások magánéletébe, de a ha mást tenné ezt veled, akkor persze fel lennél háborodva. Te kis képmutató kettős mércéjú faszfej aki vagy.

És persze ismét bebizonyítottad, hogy még ehhez is gyáva vagy hogy ezt felvállald... szá-na-lom a köbön, ez vagy te.

Na dumálj még félre, látom az megy neked, meg a személyeskedés, ez a te szinted...
@sírbateszezazegész:
ez milyen kon francia vótt? a petya? arra még pozíció vagy már belepte mint dér a lószart?

brühüyyy

szép kis buzi...csak nem csillámlik
Megőrülök. kövér, mint tanu, politikai nyilatkozatot tett az udzrt-ügyben. A "független" bíróságon. Pofám leszakad.
A témában ezt a képet javaslom mindenkinek, amelyből kiderül, hogy pontosan, de szó szerint ugyanazokkal az érvekkel harcoltak annak idején az USA-ban a fekete-fehér "vegyes"házasságok ellen (ilyenben született amúgy Obama is), amiket most hoznak fel a melegházasság ellen is:

m.cdn.blog.hu/eg/egyenlito/image/12_04/meleghazassag_tiltasa_ervek_felsorolas_vegyeshazassag_tortenelem_tortenelmi_parhuzam_erveles_meleg_homoszexualis_hazassag_gyerek_egeszseg.jpg

Sajnos angolul van, de gondolom beszéltek angolul.
@sárkányfő:

mi az igazi problémád? mik a tünetek? és miért engem okolsz érte? ilyen késő este! Nem kaptál sunát? Vagy esetleg nem kaptál farkat?

itt rossz helyen keresed. de azért próbálkozz, hátha betéved valaki. hajrá, sok szerencsét, meg minden.

Egészségedre!
@Knósszosz:

kedves görögsöri...a "devízaalapú" hitelezés alapállásban egy csalás és az teremtette meg az alkalmazási lehetőséget, hogy Járai kartács felemelte a forint kamatokat a zégig erre sokan odaszöktek...nem tudták, hogy ez a fidesz ZRT egyik legnagyobb üzlete (szerintem risztelnek a bankokkal még az adózásokon felűl is és mind a kettő elélvez)...most majd olyan lesz, hogy végleg kibasznak a bankokkal mert ezeknek a szava annyit ér mint a híg zúgva szálló libafos és ezzel mexerzik a bankokat vagy "kizavarodnak" maguktól

a záldozatok akik 2010 márciusában váltak áldozattá azaz a fidesz zrt befizetőivé 8 évet késve!!!!!!!!!!!!!!!!! most már nem fizetnek tovább és ez a választást a zrt irányába elmozdiccsa

brühüyyy

ha mariann mást ír kérlek kűdd el privy-ben mert nem biztos látni fogom nem scrollozok túl sokat...kúrvára kíváncsivá tesz ő mit mond?
@rodeo36: aha, mint államtitkár nyilatkozott/értékelt multik magyar vezetői előtt...azért látszott a végén, érzi a vesztét...amatőr hibát vétett...
@sárkányfő:

a szegregáció és kenyérféltés tipikus esettye a white supremacy
(szupermacilaci) seggfejsége: assholness

brühüyyy
@rodeo36: nem, magyar vezetők előtt moon...hogy kerülne ki ide!!! Itt bohócokra nincs szükség, azt azért te is tudod:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

ez egy szörnyű hely lehet. szeretném megbüntetni magamat. merre kell oda menni?
@sírbateszezazegész:
a futsal legend brühüyyy

kis sarki buzi aki bárkit bárhol a megfelelő fizetés ellenében ott és azonnal leszop és a segge kimosva bevazelinozva várja a Rudy-t
@jaegtoer: megmondom én neked mi a problémám, nem titok :) az, hogy egy faszfej vagy, az a te problémád, de az, hogy egy sunyi, és ráadásnak egy GYÁVA faszfej is vagy, az bevallom, kicsit irritál, de hát ilyen az élet, vannak ilyenek mint te. feltettem egy teljesen világos kérdést, és inkább kétségbeesett picsázásba meg faszozásba menekülsz,d e válaszolni, egyenesen, érdemben, na ehhez már gyáva vagy, pici vagy, icike-picike.
Mondom, a rövid diagnózis: egy kupac szagló szánalom vagy.
@rodeo36:
Baszod, ez elég súlyos amit írsz!
Bár, el tudom képzelni képzetlenül, a képzelet szárnyán.
Az, hogy mennyire volt csalás, az már nem oszt, nem szoroz az én esetemben, fizetem, mert fizetnem kell. Nem vettem belőle plazma tévét, se autót, pusztán az volt az oka hitelfelvételnek, hogy egy hetven éves családi házban lakom másik két generációval és lerohadt a tető a fejünk felett. Na erre a Zóttépé aszonta, hogy mennyek szváziföldre koldulni, részükről le vagyok szarva. Aztán a többi bank is - forint alapon.

Utána jött a devizavizaizé, ahol kaptam lóvét a csinyáttatásra, felvettem. Most van a cumi, ezért kérdeztem Mariannt, hogy akkor a rikácsolt könnyítés izé, most mijalófasz? Mert én tudom melyik a csavarhúzó két vége közti különbség, viszont nem értek a gőzgazdasági és bankiakármikhez.

Amúgy jó, hogy itt vagy, tudom scroll leszarva részedről, azt is írtad, hogy a levelezéstet se követed napi szinten, ezért nem válaszoltam erre-arra.
Akkor most: kösz a három nappal ezelőtti zenéket, kettő különösen bevésődött!!

Ha nem haraxol Rodi, holnap beszélnék róla, most hulla vagyok, bocsi!
Én szunya, neked szép napot!!
@sárkányfő:

no akkor harmadszor is.

gondolom abban reménykedsz, hogy már lefutott a pofátlan beszólásod, és már nem nézi meg senki, hát nesze b+, legyél büszke rá, hogy ki is személyeskedett először homofóbnak titulálva engem.

de bemásolom neked hogy láthasd magad, milyen is vagy Te, s egyúttal szembe is köphetnéd magad, ha lenne gerinced, mert pont azzal vádoltál meg, amit te magad kezdted a beszólást.

szóval itt hagytam abba én:

jaegtoer 2013.07.18. 16:05:15
@sárkányfő:

szia!
hát legyen:

az eredeti beszólás ez volt.

"Te mit szólnál, ha valakik el akarnák venni tőled a házassághoz való jogodat?
Ugye egy jó kis homofób vagy te is? "

azért tértem ki a konkrét válasz elől, mert a kérdéshez fűzött megjegyzésed kapcsán nem szándékoztalak elküldeni a picsába.

tekintettel arra, hogy kifejezetten igényled, most megteszem.

A második megszólíttatásom ez:

"___Na látom te is próbálsz kitérni a lényeg elől :) Azzal te ne törődj, hogy miért, a kérdésre válaszol:

"Te mit szólnál ha valakik el akarnák venni tőled a házassághoz való jogodat?"

Tuti nem fogsz te sem érdemben válaszolni...___"

A felvetés alapja téves. vagy feltételezed, hogy az azonos nemű pároknak van ilyen célkitűzése, ha ők sem, akkor a heterok se házasodhassanak.

Közben Rodeonak kifejtettem a véleményemet, mert jól ismerem és bizonyos vagyok benne, hogy nem magyarázza félre a mondandómat.

de bemásolom:

"__na kedves öreg barátom, állt a rosseb pöcsig ebbe a dologba.

az a véleményem, hogy hívják házasságnak a a férfi és nő között kötött szerződést,

a férfi és férfi között kötött szerződést meg hívják valami másnak.

merthogy a kettő nem ugyanaz sem fizikailag, sem elméletileg.

azon persze lehetne rugózni hogy az életközösségben élő azonos nemű párokat megillesse-e ugyanaz a jog, mint a heterokat, de nem érdemes. Azt gondolom, hogy közigazgatási jogban (öröklés, ilyesmi) igen. csak ne legyenek már "különbek", mert a különbözőségükben nem különböznek.

Ha én ezért a véleményemért náci/faszista/fasiszta vagyok, azt bevállalom._"

igaz, ez a válasz Őt nem elégítette ki, de a feltett kérdőszavakat nem tudtam megfejteni.

Amennyiben Neked a fentiek nem elegendőek, úgy igazán sajnálom.

Az első kérdésedhez fűzött megjegyzésedhez pedig az a hozzátenni valóm a már említett picsábaküldés mellett, hogy ezzel nem tudsz zavarba hozni, mindazonáltal ügyetlen próbálkozás arra, hogy a "vélt" vitában bármilyen előnyt biztosítson Neked.

Remélem meg vagy elégedve.

Persze tőlem a picsa helyett mehetsz a faszba is. egyiktől sem lennél különb ember, mint ahogy én sem.

No. akkor. 12345678910

Szívet melengető -újbóli- megszólíttatásomra most már csak az a válaszom maradt, ezt nem akartam megosztani veled, de ha ennyire óhajtod most megteszem.

Szóval nincs problémám a buzikkal, különösen amióta képes vagyok megvédeni magam.
Nincs problémám veled sem akár buzi vagy akár hetero.

de egy kicsit most ki a szádat, aztán ha meg volt, értelmezd azt a szólást, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölköző, és aztán kezdj el csodálkozni a reakcióimon, és kezdj el örvendezni, hogy minden fogad megvan, ami akkor is megvolt amikor megszólítottál.

Szóval polgártárs. egy kis elegancia, stílus meg ez+az.
no jó éjszakát. álmodj rólam szépeket.
@jaegtoer:
Hű bazmeg, ennyit félrebeszélni, csak mert gyáva vagy válaszolni :DD

Öregem,, láttam már sok gyáva szart akik személyeskedtek, prüszköltek, vagdalkoztak, mind szart csináltak, de hogy te ilyen km hosszú, görcsös szétbeszélésbe menekülsz, na ez ritkaság, ezt el kell ismerni :)

Megismételjem az eredeti kérdésem, te gyáva, vagy minek mert úgyse válaszolsz, hanem újabb mániákus kitérő-hadműveletekbe meg regények bemásolásába kezdesz? :D
@sárkányfő:

no. úgy vélem kikezdtél velem. rossz hírem van. nem számíthatsz nálam semmire, tudod a lelki dolgok meghatározóak, meg aztán ez a bűz ami a szádból és a mocsok, ami a szövegedből árad ez valami förtelem.

amúgy nem trendi, ha a melegeket ilyen primitív alakok menedzselik azt tudod? vagy netán érdekelt vagy személyesen.

Tisztelettel
lófasz a seggedbe*

J.

* merthogy az opcionális lehetőségeket elutasítottad, már csak ez maradt a számodra.
Sajnálom. gyere holnap is, hátha lesz valami akciós, last minut és csak neked.

szeretettel várlak.
@sárkányfő:

ha gondolod megbeszélhetjük személyesen.
pesti vagy? mert csak azok lehetnek ennyire öööö sárkányosak.

na nagyfiú megbeszéljük?
@jaegtoer:
Gondoltam hogy csak ennyit bírsz magadból kipréselni :D Édes istenem... Eredendően ilyen silány minőségű ember voltál, vagy normálisnak indultál, és ide züllöttél? Vagy a tipikus "látens meleg gyűlöli önmagát" szindrómát hozod?
@jaegtoer:
:DDD
na mi van, már bunyózni akarsz? :D kibukott belőled a kocsma-stíl? :D ugye ez nálad a dolgok elintézésének megszokott rendje?
@sárkányfő:

haha. te tényleg homi vagy. ez tudod nem baj, csak nem kell kérkedni vele. nem veszi jól ki magát.

de, most felfüggesztem, mert nem érsz annyit... tulajdonképpen, annyit sem, mint a hibiszkuszom virágföldjében a napi adag vitamin.

de ahogy írtam, holnap, azaz ma visszavárlak. nem menekülök. azt kapod, amit kérsz, és kiérdemelsz. minden mennyiségben.

aludj jól. álmodj rólam. szépet.
Hogy a többiek is láss, miért kezdett ebbe a szánalmas ámokfutásba ez a szánalmas @jaegtoer: , hát ezért az egyszerű, sima kis kérdésért, amit még valamikor délután tettem fel neki, de azóta is csak prüszköl meg terel meg bénázik összevissza, mert egyszerűen gyáva válaszolni egy ilyen pofonegyszerű kérdésre:

"Te mit szólnál ha valakik el akarnák venni tőled a házassághoz való jogodat?"
@jaegtoer: a kocsmában a bunyózásra hívás előtt, vagy után szoktál sikert aratni azzal, hogy homizod a másikat?
@Knósszosz:
kösz, akkor holnap benézek ha másért nem ezért
brühüyyy

neked nem lesz rossz, ha megértetted amit írtam

jó éjt és kellemes álmokat
@jaegtoer: dejszen erre mi ketten visszatértünk, mondván a házassági szerződés mindegy, hogy a házőrző kutya és a házimacska között jön létre kizárólag a vagyon növelés és megtartása célzattal lett létrehozva azaz kizárólag (lásd még: exogámia, endogámia) vagyon és létbiztonság meg a szaporulatnak az örökségben tartása a cél és ok...lásd még ÖRÖKÖSÖDÉSI HÁBORÚ-k, Canossa a tulajdonjogért=hatalomért

és ezen felűl persze ugyanannek a nyílvántartásáért ami adófizetési kötelezettséggel is jár meg kiváltságokkal

szóval semmi köze ahhoz ki mit szeret sexuális értelemben és ki mit gyakorol és erre is sok törtébnelmi meg aktuális példa is van

tehát veled ellentétben elvenném az egyházak áldási lehetőségét abből a körből és egyenrangú bárki barkivel köthet szerződést a vagyongyarapítás és vagyonnövelés és ugyanannak megtartása érdekében lásd a kapitalista dinasztiákat

brühüyyy

ja és hagyjál ki ebből a ti kettőtök közötti vitából ez neked méltatlan és a "vitapartnered" meg nem nem vitádzik hanem baltákat hajigál

de jól elővezettétek sok ...izével
@rodeo36:

Szia Rodeo!

Bocsánatot kérek, eszem ágában sem volt belerángatni ebbe a reménytelen eseménybe, csak a lusta reménytelenség miatt kopiztam be a neked írt válaszomat. hiba volt, és nem is folytatom, mert akkor tényleg az leszen...

Más.

Minden O.K.? jól vagy?
Már otthon vagy? és iszol eleget:)
@jaegtoer:
hagyjuk ezt az izét...
jobban vagyok, mint tegnap és egyre jobban, de még járókeret és szorítókötés, hogy a műtét eredménye állandósúljon, hidegvizes törülközőkkel fürdök és a csak a fejemet tudom bedugni a kád fölé a hajamat hideg vízben mosandó mert itt a pokol manapság...szombaton nagy hőstettre vállalkozom vásárlás lesz...azaz kivonulás

azt számolom már szeptemberre -közepe tája- teljesen rendben lehetek, inni nem iszom mert a hosszú absztinencia csak fokozatosan oldható fel és még nem jött el a szabadság ideje de eljön az is

üdv és légy továbbra is jó

brühüyyy
@sárkányfő:

Kedves Rajongóm!

Örvendek éjféli hozzászólásodnak is.

de azért ma megpróbállak boldoggá tenni.

én válaszoltam arra a kérdésfeltevésre, azzal, hogy értelmetlen a felvetés, mert ez nem célkitűzése annak a kedves kis csoportnak, akit itten boldoggá akarunk tenni, bár amúgy nem kérnek belőle.

Mivel senki, és semmi nem fenyegeti esetleges házasodási szándékom megvalósítását a kérdésed szigorúan elméleti és okoskodó, hiszen bemásoltam neked egy szerződéses viszonnyal kapcsolatos válaszomat aminek értelme feltehetően nem jutott el a tudatodig, abban az áll leegyszerűsítve, hátha: .... áááá nem terhellek. sok ez neked...

máshonnan közelítem meg a kérdésedet, ami ugye teljes egészében így hangzott, seggfejkém:

"Te mit szólnál, ha valakik el akarnák venni tőled a házassághoz való jogodat?
Ugye egy jó kis homofób vagy te is? "

tehát elkezdtél sértegetni, meg sem várva a válaszomat. Tehát hogy kinek lehet fasz a feje helyén arról elgondolkozhatnál, ha lenne mivel.

De most élvezz.

néhány házasság után és néhány válás után nyugodt lélekkel kijelenthetem, hogy bár elvették volna a házassághoz való jogomat.

Na, megvolt?

azon kérdésedre mely szerint jó kis homofób vagyok-e, szerintem már válaszoltam érdemben, de mivel lefekvés előtt is firtattad, az a válaszom, hogy nem, kedves Rajongóm, sem kicsit, sem nagyon, de ha neked ez különleges élvezetet okoz (akár kielégülést, akár orgazmust) akkor képzelj annak, de nagyon undorodnék ha rám gondolva tényleg a csúcsra jutnál, akár anyuci vagy, akár apucinak hiszed magadat.

Szép napot Neked, gondolj rám sokat és sokszor, de priviben se írj szerelmi vallomást, mert erősen foglalt vagyok, monogám, és hetero, így nem érek rá veled foglalkozni a továbbiakban.

Jó csúcsra jutásokat, ha még megy egyáltalán.
Azt tartom érdekesnek, hogy a heti válság, vagy mi című lapon feltett humor valahogy elsikkasztódott a hozzászólásokban.
A homoszexuálisok veszélyeztetik a többség jogait.
?? Hát ez meg?
Milyen olyan joga van a többségnek, amely a kisebbségnek nincs, és ezért veszélyeztetik a többség - ezek szerint - valamilyen kizárólagos jogát?
Például kevesebb férfi van, mint nő. Tehát a többség ez esetben nőkből áll.
Tud valaki olyan kialakuló mozgalomról, hogy szüljenek a férfiak, mert jobban teljesítenek?
Vagy mi??
@jaegtoer:
Látom nem vesztetted el régtől híres humorodat és türelmedet.
Némi ingerültség érződik néha, de ez már a korod miatt van.
@rodeo36:

Rodeo, akkor ez egy nagyon-nagyon komoly műtét volt.Jó gyógyulgatást, épülődést és fájdalommentes napokat.
@Dr. jenőke (jenőke):

"_Tud valaki olyan kialakuló mozgalomról, hogy szüljenek a férfiak, mert jobban teljesítenek?_"

a válasz klasszikus:D

'nem, de igény az volna rá'

és ez nem vicc:))
@jaegtoer: Lásd Pártunk (jaink, mert ott a Nemzeti Front, ugye..) és Kurmányunk, akik kicsit sem homofóbok, ámde jól teljesítenek, ugye? Pl. vak komondor esete tótmarival..
@jaegtoer:

Szép kis csörte volt, de ugye nem merültök tovább?
@Dr. jenőke (jenőke):

szia Jenőke!

talán nem is annyira kor, hanem a reménytelenség érzete. Hiszen jó Lapinknál is, és Malacznál is, Tóta W-ről nem is szólva ki lett ez vesézve, és a pride is másmilyen már, meg 21. század, meg hát Oscar Wilde is, aki azért mégis csak gyönyörűeket írt, szóval nem is olyan nehéz ügy belegondolva...

én elsősorban a fogalmak tisztán tartása miatt óbégatok, de hát igazából ez sem fontos... de lehet hideg sört is venni! ez az amit folyamatosan fel lehet mutatni a rendszerváltás óta
@Orica Középföldi:

bocsánat, visszaadom a blogot Nektek. csak nem szeretem, ha valaki leköp, amikor megszólít.
@jaegtoer:
A fogalmakkal nekem is sok bajom van.
Ámbár néha én is eltévedek.
Például a Fidesz csinált egy jogalkotásról szóló törvényt, amely tiltotta a visszamenőleges hatályú törvénykezést.
Mit is mondjak?
No, most befejezem a tegnap reggel kezdett napot és alszom néhány órát.
További jó reggelt.
@jaegtoer:

Nem erről van szó:)
Első benyomásom nekem is az volt ami Rodeonak, csak nem reagáltam.
Már nem keresem vissza, de valszeg nem voltál egyértelmű.

Ebből adódóan folyamatosan két malomban őröltetek a vitapartnerrel, ami kicsit elmérgesült.
@Orica Középföldi: Hiányolom a képről a kalapot, ahol lehet gyűjteni a kiskorúak és vak komondorok megkülönböztetése elleni aláírkálgatá sokat!
@Dr. jenőke (jenőke):

haha. jó reggelt és szép álmokat:)
@jaegtoer:
mikor végre valahára nem csak "beugrassz" mint a nagybőgőbe, hanem -szokásodhoz híven- érvelsz is akkor nehogy elvigyen a vita "fosmánya"

brühüyyy

jobb veled tisztázni dolgokat mint őrjöngeni és nem jutni sehová
@rodeo36:
Biztos én vagyok perverz, de összeszedném itt a hajnalban. Biztos lesznek átfedések, de már elvesztettem a fonalat a sok lóalkatrész közt.

Az én nézetem az, hogy van egy biológiai/szociológiai, és van egy jogi nézőpont. A kettő ott csatlakozik, hogy jogilag a közösség által elfogadott konkrét életközösségi kapcsolatokat "szentesítik".

A hordából jövet, az emberi társadalom alapja a horda. A legkisebb, még alfa-szereppel rendelkező horda a család a jelen társadalmakban. Az ember biológiailag egy promiszkuis állat, és az alfahím nyomása alatt homoszexuális illetve zugkefélő (vö. házasságtörés).
Ezért aztán a társadalmakban mindenre és az ellenkezőjére is van példa azügyben, hogy milyen életközösségi modelleket fogad el. Többnejűség, többférjűség, biszexuális viszonyok, stb.
Ezt probáltam @jaegtoer: olvtársnak megvilágítani, de feladtam (el kellett mennem a géptől anyámhoz a kórházba, de ez magán-off).
Az, hogy mindezekből az adott társadalom adott jogállapota milyen metszetet, és milyen módon szentesít, az nem egy kőbe vésett dolog. Ezért bátorkodtam, virágfüzérekre és egyebekre is hivatkozni.
Nekem erős a gyanúm, hogy mivel a személyes gazdasági karriert nem veszélyezteti, ha más mással köt házasságot (jogközösséget), a nagy üvöltések mögött a gyíkagyba szorult alfahim, alfanőstény van. Az irigy féltékenység, péniszirigység, stb. mozgatja. Függetlenül attől, hogy ez karlendítéssel jön-e k vagy annak hangoztatásával, hogy természetellenes, meg hogyképzelik.
@Orica Középföldi:
annyit nagy örömmel fedeztem fel a jégtörő-vel folytatott ...csere során, hogy a napi valóság mennyire heterogénné válik a sokféle szempont kereszteződés (POLITIKAIBANDZSALSÁG) eredménye -végűlis- használhatatlanná (én persze fenntartom amit írtam, de a hosszas kettőnk közötti "eltréfásítás" megenyhített...sajnos jégtörő is abba az entellektüel csoportba sorolódik -ezáltal- amely még nem tudta levetkezni a ráülepedett és beivódott -legalább subcután- vallásos felfogását annak ami endogamia és exogamia címen millió évek óta műxik még az állatvilágban is, pedig ott nincs tömjénzsóti mert azok nem veszik be maguk közé annál sookal nagyobbra becsülik saját magukat...brühüyyy

szóval ezt kell megérteni egyszer s mindenkorra
a házasság egy állami nyílvántartása annak (AZ EGYHÁZAK !!!!MIND!!!! BESEGÍTENEK ANYAGI ÉRDEKBŐL), hogy mennyi a szoprulat, ha van és a vagyon hogyan helyeződik át vagy koncentrálódik és hogyan lehet azt megadóztatni, semmi köze (vulgármaterializmus: pinához és faszhoz) a zágyijelenetekhez vagy a mezeiekhez

nem akarok túl hosszú lenni

bye

brühüyyy (bepótoltam ezt is mert sok helyen kimaradt szégyenszemre signiture rodeo36)
@GeoCracker:
ez olyan zseniálisra sikeredett ajánlom figyelmedbe oriczának alant írtjaimat

brühüyyy

jégtörő nem gonosz ...
@jaegtoer: Neked is szép jó reggelt. Meg van már a párbaj helyszín sárkánnyal??? :)
@Dr. jenőke (jenőke):

te olyan cuki tucc lenni ezekkel a hetiválságos izéiddel

a férfiak is szűlnek de az még konvertálódik egy betevés révén és akkor lesz nagyobb és zamatos

brühüyyy
@rodeo36: Nem állítottam, hogy jégtörő gonosz. Csak tegnap eljutottunk az egymás mellett való elbeszélés azon fokára, aminek folytatásához egyszerűen már sem időm, sem kedvem nem volt.
Amíg nem köz, vagy személyes ismeretség után nem önveszélyes, addig tőlem ki miben hisz abban üdvözülhet. Csak megtéríteni ne akarjon zsigerből :-))
@rodeo36: Ha nem küldesz el egyből a picsába, lefikázva a véleményem, esetleg ejthetek néhány szót arról miért gondolom én is nagy kincsnek a házasságot és esetleg arról is, mijafasz köze van az egyháznak mindehhez.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
írjad nyugodtan, úgysem mész el...tehát ez is költői kérdés...hátha megvilágítod pudvás agyamat ami tele van endogamiával meg exogámiával és az angol királyi dinasztia állapottyával miszerint nagy balaeset az eredménye annak ha valaki a családból (endogám) arab faszra vágyik

brühüyyy

írgyad, itt vagyok jégbehűtve és mindenre felkészűlve
hmmmm

Kamarából sosem elég
Az új agrártörvény miatt a kevésbé szerencsés állatorvosok két kamarának is kötelesek fizetni.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F19%2Fkamarabol_sosem_eleg%2F
@rodeo36:

"szóval ezt kell megérteni egyszer s mindenkorra
a házasság egy állami nyílvántartása annak (AZ EGYHÁZAK !!!!MIND!!!! BESEGÍTENEK ANYAGI ÉRDEKBŐL), hogy mennyi a szoprulat, ha van és a vagyon hogyan helyeződik át vagy koncentrálódik és hogyan lehet azt megadóztatni, semmi köze (vulgármaterializmus: pinához és faszhoz) a zágyijelenetekhez vagy a mezeiekhez"

deiszen én ezzel minden vonatkozásban egyetértek, elfogadom. ez mind-mind rendben van. ha mégsem, akkor is úgy van.

annak idején én ebből (adminisztráció, ügyvitelszervezés, racionalizálás) írtam a szakmunkámat:) ez az alap, ez az államszervező erő alapja. semmi pipi, semmi fifi, a házasság gyerekcsinálás azért kellett, mert kellett az ingyenjobbágy munkaerő.

Tehát én is összefoglalom.

a házasságnak van/lehet
1. materialista (tényszerű, racionális)

1.1 evolúciós
1.2 igazgatási/logisztikai ((azaz államszervezési)
1.3 jogi (azaz államigazgatási)

2. sprirituális (elvont megközelítése, ami lehet

2.1 vallási,
2.2 egyházi,
2.3 egyetemes, transzcendens, (éteri, "világraszóló"...ideáltipikus)

Igazad, igazatok van, nincs értelme keverni a sezlont a kanapéval.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Éndzsöl ne menj bele, éppen az előbb dobtam ide egy vázlatot, miért nincs értelme hosszasan rugózni a témán, mindegyiket csak a saját pontján belül lehet értelmezni.@jaegtoer:
@rodeo36: Amikor visszagondolok az én esküvőmre az volt benne a csodálatos, hogy az igent egymásnak mondjuk ki, de az egyház és rajta keresztül a jó Isten "csak" megáldja ezt az igent. Egyébként a házasság az egyik szentség a hét közül a Katolikus egyházban.

Ezt a fajta szentségi házasságot azért tartom nagy kincsnek, mert ebbe a legalapvetőbb emberi kapcsolatba még inkább szükséges beemelni az ő szeretetét, főleg azért, hogy egymást is úgy tudjuk szemlélni, ahogy Isten is lát minket. Ja és a másik fontos szempont még a házasság gyümölcs a gyermek.

Jézus Krisztus személyében egyszerre van jelen az isteni és emberi természet. Annál
nagyobb szerelmet, mint hogy az örök, személyes Isten felvette az
emberi természetet, el sem lehet képzelni.

A legmélyebb egyesülés ez két személy között, a legmélyebb szövetség. Ez az a házasság, melyet az Énekek éneke ünnepel. S mióta
Pünkösdkor Isten szeretete kiáradt szívünkbe a nekünk adott Szentlélek által (Róm 5,5), ez a szerelem izzik a keresztény létezés mélyén. Pünkösd óta ezt mondja Istennek minden
keresztény lélek, aki végre öntudatra ébredt: „Kedvesem az enyém, és én az övé vagyok.” Ez
az az egyesülés, amelynek a házasság képe, egyszersmind földi szentsége is. Ennek a misztikus násznak az ünneplése az Egyház legmélyebb hivatása is.

Ez az a menyegzős lakoma, amely minden emberi gyászon, halálba hanyatláson,
sötétségen túl jelen van, mert Isten örök szeretettel eljegyezte magának az Egyházat és benne mindazokat, aki hisz Krisztusban, ezért teljes lélekkel mondhatjuk a velünk szövetségre lépő
Istennek: „Kedvesem, te az enyém vagy, én pedig a tiéd vagyok.”

Röviden ennyi, remélem nem akasztottalak ki nagyon. :)
@jaegtoer: Igazad van én most csak a kettes pontjaidat próbáltam érinteni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szép dolog a házasság, ebben egyet kell hogy értsek!
Hogy mi köze ehhez az Egyháznak? Uszkve semmi,ha a "Haza, Család, Egyebek"..-et nem tekintjük!:-P mármint katolikuss értelmezésben legalűábbis.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Engem nem, ha kihagyod Jézust és az 1házat belüle, még el is fogadható tán..bocs, hogy belekotty! :-)
@rodeo36:

Nagyon jó vagy:))

Csak tőmondatokban, mert indulok.
A subcután beivódást szinte lehetetlen megszüntetni. Kurva sok minden szükséges hozzá, rengeteg ütközéssel jár és normaszegésnek tekintenek. Erről szólt a tegnapi csócsálás.

" nagy balaeset az eredménye annak ha valaki a családból (endogám) arab faszra vágyik"

Ezzel sok mindent leírtál:))))

Nekem elég a bye, na gyógyulj, este majd olvasok.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): A katolikusok és általában a keresztények hite szerint az egyházat az Isten hozta létre a földön, hogy segítse a benne hívőket földi zarándokútjukon, megtalálni és megőrizni azokat a kincseket, amelyeket Isten adott az embernek. Életünk egyik lényeges állomása amikor megházasodunk. Ehhez az életeseményhez kiemelten fontosnak tartjuk az ő szentségi áldását, amit az egyházán keresztül is közvetít a benne hívőknek.

Jézus amúgy nem szupermenekre, hanem esendő emberekre bízta ezt a közösséget. (Lásd pld. Máté a vámos kiválasztása, vagy Péter aki háromszor tagadja meg) De az ereje is pont abban áll, hogy esendőek akik az ő kegyelme által fel tudnak állni.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Semmiképp sem veszem belekottynak, hiszen én is csak leírom a véleményem ill. a tapasztalatom. Én pld. fontosnak tartom, hogy ebbe is belevonjam az egyházat, mivel én sokkal inkább tartom őket egy életadó közösségnek, mint azok akik erről más gondolnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Semmi gond nem lenne, ha az Egyházat nem emberek alkotnák, meg és gyarló mivoltukra a saját képükre..ehhez Istennek és Jézusnak már sok köze nincs, asszem. Valószínűleg én is elkövetném a magam felé hajló kezet, ha módomban állna, de a Jóisten (és Gaia) ne adja meg ezt, mert az lenne az Armageddon maga!:-D
Ha tévedek, majd jelzem, jó?:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A közösség ereje valóban nagy, ld. a Kurmányzó pártot és vazallusait, de mondhatnók a cuclistákat és Gyurcsány Bajnait is (utóbbi a keresztségben felvett neve lenne az előbbi istentagadónak?:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Maradnék Waltarinál, nála esendő és gyenge az elme, ki nem képes felfogni a másságot teljes mivoltában..emlékeztet valakire ebben!
Lehet, tennenmagamra, lehet, másra?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

hát most mit mongyak?

Jesszusmáriaszentjózsef!!!!

ha ezt te komolyan írtad, akkor áldásom rád nem akarlak ebben megingatni

az énekek éneke az egy irodalmi alkotás és tökig profán nem tudom mit keres jónás próféta és a bálna bűzös hasa közelében meg a többi gyalázat, hogy egy gyilkos vérfertőző viszonya a saját anyjával eredményeste az emberiséget lásd Éva és Cain

egyébként az ember könnyedén találta fel a siklócsapágyat mert már millió éve ismeri, ha jól van lubrikálva akkor sikolyok nélküli az élvezet és a gyerek is könnyebben bemegy oda ahonnan később kigyün

szóval Cantata Profana

brühüyyy

kár belém ez, ez olyan kenetteljes mint egy vödör hímivarsejtben két kígyó szeretkezése
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most olvasok, és érdekes módon nem vagyok megdöbbenve..mert itt a LÉ A TÉT, semmi más!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

A mai ember olyan, mint a szépségverseny zsűrije, akik ránéznek a másikra, és már mondják is: hetes, nyolcas, tízes – sajnos, sokszor így kötnek barátságot, így keresnek házastársat. Ismerd és szeresd a másikat épp úgy, mint magadat. Fogadd ajándékként, s tudd, téged is ajándékként kapott szíved választottja.

Korszerűtlennek látszik ez a gondolat, mert mai életünk inkább a rivalizálásról, az individualizmusról, a küzdelemről szól – de ha fellibbentjük az illúziók fátylát, rádöbbenünk, hogy örömünk a másokkal, a társakkal töltött időben van. A feladat csak ennyi: harmóniában és nem harcban egymással. Ehhez pedig tudnod kell, egyszeri és egyedi, különleges és szeretetre született teremtmény vagy, ahogy társad is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez különbözteti meg az embert az állattól, lehet..de ebben inkább Darwin híve lennék, ha nem is tetszik, el kell fogadnom, ésszel, nem szívvel..kétezer éve ezen nem változtatott szegíny Jézus, bár próbálkozott azért, ezt el kell ismernem (a legendák szerint legalábbis, de legalább szép mese volt..:-).
@rodeo36: Gondoltam, hogy valami ilyesmit fog kiváltani benned, de hát nagy az Isten kertecskéje és szép a különbözőség. :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Visszatérve erre:
"Tagjaiknak küldött tájékoztatójukat is csak egy nem túl biztató sorral tudták zárni: „Természetesen továbbra is próbáljuk az érveink elfogadását és ez által a vonatkozó törvény módosítását elérni, de ez egy hosszú és nehéz folyamat.”

Ha én állatorvos lennék, megvárnám a vajúdás végét, hátha kétfejű lesz az a sas, ugyebár..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mo9st olvastam valahol, hogy mégsem tágul..most akkor vagy tévedünk, vagy Rodeónak lesz igaza..vagy egyik sem! :-D
@rodeo36: Gyarló az ember, ebből is látni, meg azt, hogy ha Isten a saját képére formált, akkor öléggé perverz egy "állat" lehet, no!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Sokáig én is csak egy mesének hittem, de aztán ez változott. :)
"Gumicsont", na, ez oximoron tán..Gábrielnek:
index.hu/belfold/2013/07/19/nem_endorsement/

„Nem az szennyezi be az embert...

... ami a szájába kerül, hanem ami elhagyja a száját” (Mt 15,11).

egyértelmű levezetés ebből: le kell nyelni, jányok-asszonyok!:-P
@Orica Középföldi: Így jár, aki megalapozottan tájékozódik és utána mond véleményt! :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert. "

De a lényeget nem érinti 8-)
@GeoCracker: A fjordításér' felelős segget nem váll alok!
Selgeczi "Szenátor" Gabica
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
nekem mindíg a nagyhírű:
Godot-ra várva jut eszembe amikor isten és társai műveit elemzik az is egy ZRT mert ugye atya fiú szentlélek, az már kitesz egy részvénytársaságot nem tudom a magyar cégbíróság már bejegyezte e, mert ha nem akkor a zösszes hívők kurva nagy bajban vannak

brühüyyy

csak tu'nnám hol a bankbetéttyük?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

nekem ezzel kapcsolatosan volt egy kérdésem, ha végtelen akkor hová tágúl, ha meg nem akkor hol van a rapitz amit át kell törnie ha rugódzik?

a másik meg ugye az "anyag" (szerencsétlen csak meg ne tuggya) végtelen és örök, és minden ami van az: "anyag" isten is meg a képmása az a fideszes buzi

namost akik keletkeztetik meg robbantyák ugye nagy robbanás vagy ángliusúl: Big Bang az is ugyanaz az anyag ami a Bang ben Biggel vagy a Big-ben Bang-gel tehát nem tudom mirűl is nagyba'szó

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nagyon magas labda volt....ugye isten nincs tehát kertecskéje sincs

a sok csimpánz nem is tuggya milyen boldog, hogy nincs neki ilyenje mint a katlik egyház meg az összes többi agyatlan rablás...elviszem pont hidd el

brühüyyy

van e bizonyíték isten létére és milyen?

ugye a bübloszt (könyv) a zembör fija irigálta körmicélte és bedugta a barlangba a homok alá...és a csipkebokor a sivatagban amint ott lángraperdűl
@jaegtoer: Nagyon tisztellek, de ha még válaszolsz ennek a tökkelütöttnek, akkor lek..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt különösen a dzsobbik meg a fidesz mutíttya a buzi annyukat

brühüyyy

hát nem tele a szeretettel a bili?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
illic es tot stupri

brühüyyy

el hijo de la requete puta madre quién le parió (hogy spanyolnál is...)
Én mint egyszerű ember kérdezném, hogy igaz senki sem gondolja komolyan, hogy a devizahiteleseket a bankok és nem mentjük meg? Kezdem már unni, hogy csak öntjük a pénzt.
@rodeo36: Múltkor is írtam, de akkor meg jöttél azzal, hogy tautológia. :)
@rodeo36: Hi(he)tetlen gyíaúr vagy, vazze! Így hijába vártanak az hurik Allahnak az Paradicsomába Tégedet..el fog aszlódni az csecsük a hijábavaló vágyakozásba, mire odaérsz..el is megy a kedved a zegésztűl oszt mehetsz a ..pokolba, mert ott friss és romlatlan az húsuk, mert a meleg, száraz konzervál, ellentettben a Tomato párás, dögletes légzetivel..
Uff, én beszóltam!
@rodeo36: a hit vitáját úgysem tudjuk megugorni. gábrielt nem lehet lebeszélni róla. nem lehet meggyőzni arról sem, hogy a bibliára mennyi marhaságot raktak rá a teológusok nyakatekeret magyarázataikkal. legyenek akár aranyszájúak is. még jézus is azt mondaná: "gondolta a fene!"
ebből az aspektusból is üdvözlöm a bankkártyás látomásodat. csak kívánom, ne matolcsy találja meg elsőnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

most sem mondok mást, tautológia annak is a legönkielégítőbb formájában

csak úgy serceg

mai szavaim csak virágszirmok

brühüyyy

ami nincs azt ne keresd, mert fogsz találni valamit és akkor meg sikoltozol, hogy uram vedd el má' tőlem e keserű kelyhet

törököt fogtam nem ereszt
@bella _ciao:
a biblia maga egy gyermekmese nagyon rosszúl összeollózva és "értelmezve" ha a Da Vinci Code-ot elfogaggyuk -és miért ne- akkor a Jézus és ZRT-je is egy jó családi vállalkozás volt ami Izraelből Spanyolországig menekűlt egész Európán át mert az ottani trónnyát elvették hát csinyát másikat

a többi szentfazék tele krumplilevessel

brühüyyy
@rodeo36: /atya,fiú szentlélek/ Szentháromság Zrt, Bing Bang, Bang Bing, hát én az ilyen embereket IMÁDOM, akik így tudnak következtetni kételyeket bizonyítani.
Gyógyúlj meg nagyon gyorsan!
@rodeo36: várjál! ha a brown-t elfogadod, valamilyen szinten a bibliát is legalizálod. a trón áthelyezéssel egyetértek.
@rodeo36: Basszus Rodeo fogadjunk, hogy ez az öreg te vagy a youtube-on. :)

youtu.be/xS2c7zjuiDs
@rodeo36: Ha te elfogadod a Da Vincit én bőven elfogadhatom a Bibliát meg a Szentháromság Zrt.-t. :)
@KÁTÉó53éúétr6:

" de ha még válaszolsz ennek a tökkelütöttnek, akkor lek.. "

nem, nem. legfeljebb ha sörözni hív:)egy visszautasíthatatlan ajánlattal:)
nemzeti agykutatás! hát nem sok lesz belőle. én kimaradok, mert nem vagyok a kormány szerint nemzeti, a 2/3 többségénél meg nincs mit kutatni.

12 milliárd forint a Nemzeti Agykutatási Program támogatására

orientpress.hu/116138
@jaegtoer: az a meggyes, azt eredetiben a balgáktól szerezted be? csorgott a nyálam. ha felhúznám az orrom, inkább azon tenném, hogy meg se próbáltad a klaviatúrán keresztül a blogba juttatni.
Látom van itt némi párbeszéd a hitről.
A bibliába sokan sokfélét magyaráztak már.
Nem szeretem a túlzott teológizálást sem, nem is szoktam ilyeneket nagyon olvasni.
Hiszen Isten üzenete nagyon egyszerű, bármilyen valláson keresztül is figyel rá egy ember, hogy minél jobban próbálj szeretni! És ugye csak azt várd el a másiktól, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak.
Nagyon nehéz a szeretet útját követni. Magamon is tudom, mennyiszer vagy ítélkező vagy önző és rosszindulatú.
Az élet alapvető értelme szerintem, hogy folyamatosan próbáljuk fejleszteni magunkat és minél jobban törekedjünk a szeretet felé.
A aki igaziból a szeretet szerint cselekszik az az igazán szabad ember!! Ez a fajta szabadság, amit senki el nem vehet, és amihez semmi nem kell, így nem is korlátoz minket!
Minden ember hívő!! Mint ahogy itt is olvasom vannak akik ezt jól elnyomják magukban!
De az az igazság, hogy a vallást és bibliát hülyeségnek néző emberek is rengetegszer élik meg életükben a szeretetet és a hitet! Csak próbálják azt másnak tulajdonítani.
Nincs ezzel semmi gond, hiszen pont olyan jó emberek lehetnek az ilyen "nem hívő" emberek, mint amilyen rossz emberek lehetnek a "hívő" emberek!
Sok "nem hívő " tér meg , mert történik olyan az életében ami rádöbbenti kár tovább elnyomni és tagadni Istent.
Van aki élete végéig kitart amellett, hogy nincs Isten, de ettől még és hit sok mindenben és szeretett, úgy hogy benne volt Isten.
Isten létét bizonyítani sosem lehet, mert pont ezért hit!! Hinni kell és elfogadni!
És ugye , bármilyen bizonyítékot is szolgáltatna a hitet magában elnyomók úgy is ki magyaráznák, hogy ez csak egy trükk vagy véletlen volt.
Isten elfogadásához nem szem, fül és kéz kell!! Hanem a szeretet és a belé vetett hit! Ezeket kimutatni nem lehet szerencsére, így eltörölni sem!!
A vallások sokfélék mindenki megtalálhatja a maga útját Istenhez. De akár vallás nélkül is.
Az egyházakat gyarló emberek alkotják így hibáznak is jócskán.
Ezért imádkozunk istenhez, hogy ne vétkeinket nézze, hanem a hitünket!
És ezért nem az egyház a fontos, ha nem az az egy pár tiszta üzenet amit megfogalmazott Jézus vagy Buddha stb. A szeretet keresése és gyakorlása!!
És nem kell túl teológizálni a dolgot, mert akkor az már tudomány, és annak mi köze megint már a hithez???
Egy gyarló hívő ember véleménye...
@irógép: Isten közelebb van mint gondolnánk, csak olyanok vagyunk mint az ember aki néz jobbra-balra és nem látja hogy a postás középen áll
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és mindenkinek magábnak kell megtalálni a kérdésre a választ. nincs közvetitő, segítség. csak te egyedül.
@Penivaldes: Igen keressük mindenfelé, pedig már itt van bennünk.
Ezért nehéz, mikor egy nem hívő ismerősöm azt mondja ő kereste Istent életében komolyan, de nem futott vele össze.
Nem lehet senkinek megmondani egy receptet erre.
Csak, hogy próbáljon a szeretet és önzetlenség jegyében élni és akkor azért sokan rájönnek a megoldásra.
Bár ugye ezt nehéz mondani, hisz magam is mennyire távol vagyok az általam és hitem szerint elképzelt szeretettől és önzetlenségtől.
És pl. bár én vallásos ként lettem nevelve sokáig eltávolodtam ettől az egésztől, és furcsa mód egy olyan történés rántott vissza a hitbe, hogy kirúgtak a melóhelyemről a nagy leépítések során.
És abban a pillanatban kétségbe estem, de rögtön után támadt bennem egy érzés, hogy ennek így kellett lennie. És azóta sok minden elkezdett megváltozni bennem.
Szóval érdekes dolgok ezek és nincs erre recept, kihez, hogy szól Isten.
@bella _ciao:

nem, sajnos nem, a névnapomra lepett meg vele az Egyetlenem.

Bár már gondolkoztam azon, hogy megfűzöm a Főnököt, hogy a NER keretein belül de Írország, Anglia, Belgium, Németország, Csehország, Szlovákia, Budapest, Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs, Kaposvár, Kőszeg, Sopron, Felcsút nyomvonallal építhetnének egy kötegelt sörcsővezetéket, amelyhez minden tranzitország csatlakozhatna 4-4 nem túl vékony csővel, és itt valahol a Városligetben lehetne a magyarországi elosztóállomás néhány tucat sörcsappal, de mindig meccsen van, én meg oda nem járok.
"Orbán: 10 évig maradhatnak a különadók
A magamfajta emberek szeretnek valami jelentőset véghezvinni, mondta a miniszterelnök."

Idióta barom. Nérónak is a többi IQ-hiányos, küldetéstudatos baromnak is rendkívül sokat köszönhet az emberiség.

index.hu/gazdasag/2013/07/19/orban_egy_evtizedig_maradhatnak_a_kulonadok/
@jaegtoer: A kwak eredeti neve Kwak-kwak, és a belga békák és Meggyes Tamás animaantagnonisztikus frigyébúl származó urea-cuvée. Szóval, ami gyümölcsöt és más, nem a négy öselemet tartalmazó összetevőből készül, az merénlet a kultúrált sörfogyasztású értelmesebb társadalmi rétegződés ellen:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: HA igazán jót akarna tenni az emberiségnek, szót fogadna a Laca barátjának, oszt lebattyona a pinecébe, megkeresni a mestergeendát( nem mellékesen építészeti nonszensz, de ezt a vonulatot inkább hagyjuk) és ...
"Nem bátorítanak orális szexre a rabbik
Tegnap megállapították egy síkosítóról, hogy kóser."

Nyahhh a Gabesz felszabadultan szívhat egy nagyot:-)
"Orbán: Ha jól mennek a dolgok, elveszítem a választást
Demokráciafelfogásáról, közmunkaprogramról, sikerről beszélt a Wall Street Journalnak."

Hehhe... csak nem izzítják a Prideminister Cessnája motorját?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ne zavarjon össze és főként ne itassa át politikával a sört, hanem fordítva, saját tisztelt személyébe szíveskedjen tetszőleges transzferrel bevinni azt a mennyei nedűt, amit közönséges néven többen is sör elnevezéssel illetnek, pedig ambrózia a becsületes neve, ezt mindenki tudhatná.

sortesztek.blogspot.hu/2011/07/kwak-apatsagi-belga-sor.html

mint a leírásból is kitetszik, van köze a klerikálisokhoz, de biztosíthatom, hogy ama apátságban a sörfőző barátok nem értek rá politizálni, és többször előfordult, hogy esendőségüket a sörös kupák aljának vallották meg, esetenként a gyónásról is megfeledkezve.

a négy őselem prioritásában nem mondok ellent, de azért szemlesütve annyit megjegyeznék, hogy a Káma Szútra sem egyetlen pozíciót preferál.
@bella _ciao: Vazze eskücsöm, nem láttalak. Ennek ténleg az agyaa ment.
@jaegtoer: Naggyon jó:-) De... azért az apátok és az "apátok" közt érzek némi különbséget. Akik a gyümölcssörrel foglalkoztak, hasznosabban tették volna, ha sajttal, borral, keserűlikörrel, füszernövénytermesztéssel tették volna hitüket egyértelművé az Úr iránt:-)
@jaegtoer: hah. megértené a nyúl, ha a répák különböző fajtáin át vezetnéd le.
@irógép: A Biblia felfogható egy ideális életmód tanácsadó összefoglaló műnek. Az egyház tette tönkre a benne foglalt tanokat. Ha valaki nem hisz, de úgy él ahogy a bibliában megfogalmazódik, nagyon nem nyúl mellé.
@jaegtoer: szerintem ezekben a klastrom-kolostorokban időnként az apát is apátiába esett. Éskomolan elgondolkodott a rend feloszlatásán, vagy a rendetlenségen:-)
@bella _ciao: Nemgenyázni:-) Van a sárgarépa, a marharépa, a ... Semyjén répa, na meg a Kocsisgyertya... illendően tájékozott vagyok. Cukorrépám:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nos, ezeknek a belga apátságoknak vannak sajtjaik is. ha zavar a gyümölcsös, próbákozz a simával. olyannal is bírnak.

www.orval.be/de/8/Brauerei

www.orval.be/de/9/Kaserei

csak jelzem, mo-n is leledzenek ciszterciek. igaz nem trappisták.
@jaegtoer: Ambróziában egyet is értehetünk, bár biztos vagyok benne, hogy Zeusz is az alső körty után áttért a NEKTÁR fogyasztására. A maradékod meghagyta Dajdalosz fogyasztásának:-) A szárnyaslábú loőósisten meg vihette vissza a cuccost a helyi diszkómaffiának:-)
@bella _ciao: Köszike:-) Belga és német apátságibók is asszem kicsit kiművelt vagyok, még ha trappisták is követték el a sert a sajtfőzés közben:-)
@Myrath: és nagyon sok olyan is van aki az egyházon belül él és mégsem nyúl mellé. :) Pld. ő.

magyarkurir.hu/video/ujratervezes-boejte-csaba-bunrol-bunbanatrol-es-bunbocsanatrol
"Amikor a dolgok jól mennek, olyankor úgy tűnik, választásokat vesztek, mivel az embereknek már nincs szükségük rám" - Mondta Orbán a WSJ interjúban. Vagyis ha jövőre nyer, akkor a dolgok rosszul mennek. Ez viszont azt jelenti, hogy rosszabbul teljesítünk és nem jobban.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: sorry, ha érdektelen információkkal gyepáltalak. azt azért sejtettem, hogy sőrben jól kifőtt vagy. rá se ránts a répára!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ű

ha már mese a davinci-ben több a realitás mint a többiben

egyébként: dixi

brühüyyy
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"ezekben a klastrom-kolostorokban időnként az apát is apátiába esett."

valószínűbb a sörrel teli hordó, s mivel úszni nem biztos hogy tudott, úgy segített magán, hogy ivott, ivott és csak ivott.
@jaegtoer: Nem mellékesen az a fráter, aki gyümölcsbű pancsol sert, annak, az eb Ura:-)
@rodeo36: Hát itt sok függ attól, hogy honnan nézzük. :)
@V-PORT: Szerintem valami mást akart mondani. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ki az?
szemetet nem nyitok ki le van tiltva

brühüyyy
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

:D

jogos, nektár, most melyik melyik lehet a világos és a barna?
@rodeo36: Inkább ezt nyisd meg ez csak 45 másodperc. Amúgy valami bábfilm lehet. :)

youtu.be/sNUxBwa73Qc
@bella _ciao:

nem kell a bibliával annyit foglalkozni egy a sok hülyeség között

de nincs egyedűl

dixi

brühüyyy

nem ismétlem magam
@jaegtoer: Pedig az Úr küldött nekije háromszor is Kharón Cerberust, meg segytségül két obulost, de ez... csak vedelt és vedert:-) A mohó lya:-) Közben meg ölelgette a sereshordót,kezivel rángatá a akonát... szóval, maradjunk annyiban, megérdemelte:-)
És így került a végin az apát lapátre... és helyreállt az árpalé böcsülete:-)
@jaegtoer: Meglepő lehet, de kostólj meg egy barna francia Mahou-t.. valami ilyesmi lehet:-)
@rodeo36: Az egyébként, hogy lehet, hogy egy általad nagyra tartott személy is mesékre és a katolikus egyházra építi az életét, és eközben csodálatraméltó és igazán nemes eredményeket ér el?? :)

pozitivgondolatok.wordpress.com/tag/bojte-csaba/
@jaegtoer: "valószínűbb a sörrel teli hordó, s mivel úszni nem biztos hogy tudott, úgy segített magán, hogy ivott, ivott és csak ivott."
ez valszeg csak a végszükség fennforgása esetén lehetett igaz, kisebb szükségnél ottan voltak a noviciusok, meg a niviciamálok:-)
Most komolyan olvasom a hozzászólásaitokat és az, az érzésem, hogy az EMMI ide helyezte ki a hitoktató képzését. Vidám Péntek, mi? :))
ühüm...

A közmédia hírszerkesztője a trafikügyben
Németh Balázs szerint nem befolyásolja a munkáját, hogy a családjának van két trafikja.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2013%2F07%2F19%2Faz_m1_hirado_vezetojenek_is_van_trafikja%2F

------------------------

sorkoz.blog.hu/2013/07/19/navracsics_elkente_csanyi_sandor_szajat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_07_19&utm_campaign=index

-------------------------

Elképesztő tételben adja Dr. Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója az OTP papírokat: a bankvezér a mai bejelentések alapján közel 7,8 milliárd forintnyi OTP részvénytől szabadult meg. A mostani nem az első alkalom, hogy vezető beosztású OTP alkalmazottak OTP részvényeket adjanak el nagy tételben, korábban a társaság több vezérigazgató-helyettese, igazgatósági tagja és felügyelő bizottsági tagja is szabadult OTP részvényeitől. A Csányi által bejelentett tranzakciók más deviza- és állampapírpiaci befektetőket is óvatosabbá tehetnek.

Az OTP részvények árfolyama az elmúlt 3 napban 14, csak ma közel 7 százalékot esett, emögött az alábbi okok állhatnak:

- Navracsics Tibor hét eleji nyilatkozata alapján újabb devizahiteles mentőcsomag jöhet, ez akár több százmilliárd forintos veszteséget okozhat az OTP-nek
- Orbán Viktor nyilatkozata alapján a válságadók, így a bankadó akár egy évtizedig is maradhat
- Az elnök-vezérigazgató több milliárd forintos részvényeladásai megijeszthetik a befektetőket, a vezér eladásai további eladásokat generálhatnak

ühüm, jó indok, kár hogy én nem hiszem el, igaz ki vagyok én? :D

11:55 Beruházások finanszírozására kell Csányinak a pénz

A részvényeladások okait firtató kérdésünkre az OTP sajtóosztálya elmondta, hogy Dr. Csányi Sándor és vállalkozásai hazai, elsősorban agrár- és élelmiszeripari beruházások finanszírozására csoportosítja át a július 18-án értékesített OTP Bank részvényekből származó bevételt.

Az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója július 18-án, tízezer darab részvény megtartása mellett értékesítette a személyes tulajdonában lévő OTP Bank részvényeket. Ezzel egy időben a Bonitás 2002 Zrt. (mint Dr. Csányi Sándor minősített befolyása alatt álló társaság) értékesítette a tulajdonában lévő OTB Bank részvények jelentős részét.

www.portfolio.hu/vallalatok/nagytetelben_adja_csanyi_az_otp_papirokat.186877.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
a nemzeti szocialista fidesz nemzeti szocialista sajtoja...

micsoda meglepetes!:-D
@irógép: Ha engem kirúgtak volna a munkahelyemről, elsősorban munkát kerestem volna, nem hitet. Ez így rettenetesen álságos "vasárnapimisés" duma.
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): Ne sértegesd a nemzetiszocikat holmi fityesszel. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szerintem keresett melót is. Egyébként valakinek a vallomását szerintem nem szép leszólni, főleg ha őszintén ír róla.
@bella _ciao:

a Gilgames legenda is anyagi eredetű a vetés és aratás csodálatos versbe szedése mint egy hősköltemény a mindíg újjászülető élet a gabonamag és a liszt kenyérré válása a gabonamag az isten fiaként (Jézus előtt ezer évekkel) megszületik (elvetik és kikel) és meghal (megőrlik és megeszik) állandóan újjászülető és meghaló istenség képében maradt örök, a mezőgazdaság ilyen csodálatos versben regélését azóta sem próbálta meg senki

a Gyűrűk Ura is emberibb abban legalább ott van Mordor ahol a kincseket felhozzák a mélyből és lesz belőle harci eszköz meg munkaeszköz és meghal és újra születik

a biblia egy selejtes fércmű ezekhez képest és kibaszott unalmas a nehéz buta szájbarágó nyelvezetével és mijafasz történhetett ott a terméketlen sivatag kellős közepén más mint egymás kiírtása a kevés kajáért és a kevés megbaszható pináért

brühüyyy

nem véletlen, hogy Mózest mint hamis tanácsadót kibaszták Egyiptomból mint macskát szarni nem győzött futni meg sem állt ...na ott ahol semmi sincs csak kövek kövek hátán meg hit?
Olvasva a tegnapi, mai komment-folyamot, azt gondolom mindenkinek igaza van. És sokunknak kellene toleranciából még egypár leckét venni. Akinek a házasság szentség, annak szentség. Akinek nem, annak nem. Én minden álláspontot el tudok fogadni. Egyik sem bánt.

Talán még csak annyit, hogy a poszt alapjául szolgáló gondolatmenet rosszindulatú, önző, a hatalom megtartása érdekében a többiek frusztráltságára, irígységére, tudatlanságára apelláló emberek (nevezzük őket annak) kísérlete arra, hogy a társadalmat még jobban szembefordítsák egymással. Ami nyilvánsikeres lesz. Hisznaz itt kibontakozó diskurzus jegyében is sértettük meg egymás hitét, érzékenységét. Ez van.
Én a magam részéről mindenkitől elnézést kérek, akit akarva-akaratlanul megbántottam a privát szférájának ebben a legbensőbb szegmensében.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: persze, csak a hitet az nem keresni kell, az jön magától. nem te mész oda hanem ő/ők jönnek hozzád, aztán vagy beengeded őket vagy nem.
de ettől eltekintve munkát kell keresni. az Úr nem akaszt le állást tudjuk
Végtörlesztés 2.0: 600 milliárdot veszíthetnek a bankok

Ötmilliós hitelnél havi tízezret spórolhatnának az adósok.
Rovat: Gazdaság
Szerző: hvg.hu

hvg.hu/gazdasag/20130719_Vegtorlesztes_20_600_milliardot_veszithet

--------------------------------------

Felcsútra tart az állami hirdetés

A 2012-es állami hirdetési költést vizsgálva aligha meglepő, hogy a folyóirat piacon a Heti Válasz az abszolút nyertes, bár azt talán kevesen tudták, hogy a legnagyobb kedvezményezettek listájára.

mertek.hvg.hu/2013/07/19/felcsutra-tart-az-allami-hirdetes/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a böjte nem attól jó ember mert hisz, hanem mert tesz,
veled ellentétben

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mit akarsz vele? nem nyitom ki...nálam műxik a spam és kibassza

brühüyyy

ennél még a rendőrségi hírekből gyártott Grimm mesék is jobbak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Émmár immár síkhülye vagyok. Eddig aszittem a Sanci a Fidesz udvari hitelbeszámítolója, kebelbarát, Videoton brukker, Orbán balján áll, minta Köszikla. Az OTP a Magyar Bank, ami nem dől be minden sevjcisapkás hittelkihelyezésnek, hanem keménytőkűen forintban folyósít...

Akkormegmostakkor? Sancát a szurkolótársa lenyomta, mint a bélyeget? A vidi a kínos vreség után kiesett a pixisből? A fehérvári stanciont áttolják Felcsútra edzőpályának? Kitellett az ELMÚÚÚTNYOCÉVPártFINANSZYROZÁSI hálatelítési szükesztendő? Vagy MIALÓFASZ?
@rodeo36: "a biblia egy selejtes fércmű..."

Gyorsan elküldöm neked az egyik kedvenc részem belőle:

"Kezdetben volt az Ige. Az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige. Ő volt kezdetben Istennél. Minden őáltala lett, és nélküle semmi sem lett, ami lett. Őbenne élet volt, és az élet volt az emberek világossága. A világosság a sötétben világít, de a sötétség nem fogadta be. Az Ige az igazi világosság volt, amely a világba jött, hogy megvilágítson minden embert. A világban volt, és a világ őáltala lett, de a világ nem ismerte fel őt. A tulajdonába jött, de övéi nem fogadták be. Mindazoknak azonban, akik befogadták, hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek; azoknak, akik hisznek benne, akik nem vér szerint, nem a test kívánságából és nem is a férfi akaratéból, hanem Istentől születtek. És az Ige testté lett, és közöttünk lakott. Mi pedig láttuk az ő dicsőségét, mely az Atya Egyszülöttének dicsősége, telve kegyelemmel és igazsággal." (Jn 1, 1-18)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért te honnan nézed?

mert én nem nézem...sehonnan

brühüyyy
@bella _ciao: és - ha jól hallottam - nem volt 70 milla arra, hogy egy világtalálmány, valami onkokés, amivel rákot lehet operálni, itthon maradjon.
@rodeo36: Igen de a tetteinek az alapja pont a hit és az, hogy ferences lett. Ha nem az, lenne maradt volna autóvillamossági szerelő vagy bányász. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: csak alakul a párosítás
szász, demján, csányi kontra simlicska, lázár, széles, szijjártó, rogán
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

hogy össze ne fossam magam

a semmi = az ige abból lesz a sötétség majd a fény?

ez olyan ....izé

brühüyyy

szóval agyficam
@rodeo36: Ez pedig egy másik fércmű szintén az Újszövetségből.:)

"Szóljak bár az emberek vagy angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, olyan vagyok mint a zengő érc, vagy a pengő cimbalom.
Legyen bár prófétáló tehetségem, ismerjem akár az összes titkot és minden tudományt, és legyen bár olyan teljes a hitem, hogy a hegyeket áthelyezzem, ha szeretet nincs bennem, semmi vagyok.
Osszam el bár egész vagyonomat alamizsnaként, és adjam át testemet hogy dicsekedjek, ha szeretet nincs bennem, semmit sem használ nekem.

A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, nem féltékeny, nem kérkedik, nem fuvalkodik fel, nem tapintatlan, nem keresi a magáét, nem gerjed haragra, nem feltételezi a rosszat, nem örül a gonoszságnak, de együtt örül az igazsággal, mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel.

A szeretet soha meg nem szűnik. A prófétálások véget érnek, a nyelvek megszűnnek, a tudomány elenyészik. Mert töredékes a megismerésünk és töredékes a prófétálásunk. Amikor pedig eljön majd a tökéletes, a töredékes véget fog érni.
Amikor gyermek voltam, úgy beszéltem mint a gyermek, úgy éreztem mint a gyermek, úgy gondolkoztam mint a gyermek, amikor pedig férfivá lettem, felhagytam azokkal a dolgokkal, amelyek a gyermekhez valók. Most ugyanis tükör által, homályosan látunk, akkor pedig majd színről-színre. Most töredékes az ismeretem, akkor pedig úgy fogok ismerni, mint ahogy én is ismert vagyok.
Most tehát megmarad a hit, a remény ,a szeretet, ez a három, de ezek közül legnagyobb a SZERETET." (1Kor 12,30–13,13)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Amit írtam, az arról szólt, hogy egy váratlan és elvileg rossz dolog, milyen különös dolgokat tud kiváltani.
Ahogy mondják a rosszban is meg kell látni a jót, és az akár még ugródeszka is lehet valamihez!
Természetesen hónapokig kerestem melót sokszor már ott tartva, hogy akkor marad a MC-i. Szerencsére nem az a fajta vagyok, aki bármilyen melót lenézni, csak az legyen tisztességes. Háromnegyed év után szerencsémre el tudtam helyezkedni.
Isten vezet minket, de természetesen nem olyan banálisan, hogy ha imádkozol megdoblak egy állással! Az útmutatásait nekünk kell meglátni. És aki hívő az meg is látja, hogy igen is vezet minket és a legváratlanabbul adja a segítséget,
A nem hívő talán ezt hívja sorsnak.
hallottam egy szép történetet a múltkor azt még megosztom veled.
Meghal egy ember , ott áll Isten előtt és nézi életét, és látja két lábnyom van, hisz Isten mindig ott ment mellette. De sokszor csak egy lábnyomot látott.
megkérdezi Istent, pont a nehéz időkben hagytál magamra?
Mire Isten ezt mondta, nem akkor a kezembe vittelek.
kíváncsi voltam milyen gyorsan akadnak rá, a barom vezényló újabb genyóságára, hát elég gyorsan:

Spiegel: Orbán és a Hitler-Sztálin-paktum

A magyar miniszterelnöknek a nagykövetek előtti beszédét értelmezte a Der Spiegel, és ismét egy világháborús utalásra bukkant.

hvg.hu/vilag/20130719_Spiegel_Orban_es_a_HitlerSztalinpaktum
@Penivaldes: Nekem elhiheted. A kommentelő kereste. Ezek szerint megtalálta:-)))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lucifer (La Luce = a Fény) azaz a fény hordozója

a többit rádbízom

és ki csinálta a sötétséget? meg a káoszt? mert csak abból lett a rend...és kizárólag ebben a sorrendben

és hol van Szentháromság ZRT ebben the Holy Trinity Ltd.?????????????????

brühüyyy
@sírbateszezazegész: Szia én is köszönök ha nem baj. Tegnap végül meg tudtad nézni a fő műsorszámot??? :)

youtu.be/IbCEdFleWcg
@rodeo36: vigyáz térítenek, csak keményen álld a sarat ;)
esetleg, visszatérhetünk a dicső múlthoz, elő a kondért, és lehet megtölteni a bendőt :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

egy picinyke kérdés: ki született istentől a legendáriumban

a sok Zarathusztra meg Buddha és Gilgamés éposz után (soroljam?)

brühüyyy

jézus riválisai?
@Penivaldes: eszemben sincs, ezek csak idézetek a fércműből. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
csányinak saját politikai ambíciói voltak/vannak. A múlt tény (ud zrt, mdf felvásárlási kísérlet), a jelen/jövő lehet, csak orbán tévképzete, de sok esélyt nem hagy senkinek, hogy ne forduljon ellene. Saját maga erodálja táborát.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem kell téríteni. Rodeo sokszor közelebb van Istenhez mint én. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

csak figyelj tovább

jön a kanyar

Gilgamés ...Zarathusztra Buddha volt e előbb és messze később jézuska gyanús körűlmények között

brühüyyy

mit miről másoltak

Amen Hotep Ekhn Aton
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: persze. Még igaz is volt abban, részben, amit mondott.
Megtisztelsz. Szia:)
@irógép: Gyönyörű, de kultúrfasisztásan: "akkor a kezembe vettelek", esetleg a "kezemben vittelek".
Többet nem fűzök hozzá... intellektuálisan még nem nőttem fel sem a sorshoz, sem a megvilágosodáshoz, sem a hithez... születtem, élek, meghalok... mint egy túlképzett majom. És ehhez nem nem kell azÚr segítsége, mint ahogy a Buddháé, Allahé, és a Gyíkfejű sámáné sem... (ha a Jóisten élne, örök életem lenne, mert ilyen okos embert kár lenne elveszejteni. És mégsem teszi) Az Úr legyen Veled és a megvilágosodásodottságoddal)
@irógép:

szívből ajánlom az I Ching-et

nagyon eredményes és praktikus

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt most Saulus mondta vagy Paulus?

brühüyyy

szegény részeg katona leesett a lováról és arra ébredt hogy már nappal van és a szemébe süt a Nap és kurva nagy fejfájása volt a Katzenjammer

brühüyyy

erről azután sok mindent írt
@rodeo36: :D komplett hitéleti törzsfejlődési fa, és még hol van a gyökere ennek a fának aminek egy picinke ága Jézus és Mohamed, meg olyan sokan mások istenei.
@rodeo36: Ezt már Paulus írta, de nem az akit elkaptak Sztálingrádban. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

erre szoktam mondani, hogy: NYÖNYÖRŰ

brühüyyy

nehogy bemásold az egészet mert akkor kikapcs Köbükivel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

vannak manapság is ilyenek főleg ámerikában csak nincs sikerük mert nem jól rappolnak

brühüyyy
@Myrath: ebben igazad van. Bár az egyház sem csak pedofil papokból és hatalom éhes bíborosokból áll. A sok sok ezer "igazi hívő" pap, szerzetes, apáca akik nap mint nap rengeteget tesznek az elesettekért, azok persze nem kerülnek a Blikkbe meg a híradóba.
De sok "nem hívő" attól még lehet sokkal tisztességesebb, mint egy "hívő"
A tisztesség és jóség nem hit kérdése csupán.
De a hit viszont sok mindenben segíthet és támogathat, ha figyelünk rá. Ebben érzem sokszor egy hívő ember előnyét.
De , mint ember egyik sem jobb a másiknál, mind a kettő gyarló, és lehet épp úgy rossz is, mint jó is.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hát először is örökké fogsz élni.
Másodszor természetesen érezheted azt, hogy senkire nincs szükséged. Lehet mindig ezt fogod érezni. Lehet lesz amikor megérzed, hogy te mint ember és ezen magabiztos állításod nagyon nagyon kevés az élet dolgainak elviselésével szemben.
Ja, ne érts félre semmiről meggyőzni nem akarlak, kizárólag azt mondtam el, amit én érzek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: osz te jó, hogy a jövőbe lász, meg újraírod a múltat. reinkarnálodott nostredamus?
Trafikmutyik - na meg boszorkányok - márpedig nincsenek:
Talán nem véletlen, hogy a köztévé hírműsoraiban igen ritkán foglalkoznak a trafikmutyival, ugyanis a főszerkesztőnek, Németh Balázsnak a felesége két koncessziót is nyert a pályázaton - derítette ki az Index. Németh Balázs a portál megkeresésére úgy reagált: nem összeférhetetlen a pozíciójával, hogy a családjának trafikja van

nol.hu/belfold/a_kozteve_hiradocentrum-foszerkesztojenek_esete_a_trafikmutyival?ref=sso
@bella _ciao:
erről meg is felejtkeztem

pedig milyen izé

nostra dam(a) us

a mi asszonyunk ufff

brühüyyy

már a neve is baromság

a Notre Dame -ról lopta
Miért kell bárki hitét megkérdőjelezni, esetleg l'art pour l'art alapon a kimagasló intellektust csillogtatni ebben a vonatkozásban?
Szerintem ez ekvivalens azzal, ha szexuális önkép miatt gúnyolunk valakit.
De akkor miben is különbözünk a heti válasz/magyar nemzet törzsgárdájától?
Méltatlan a sziporkázó intellektushoz.
És még szarul is érzi magát útána az ember.
Legalábbis szerintem, habár én a sziporkázó intellektus hiánya miatt csak gúnyolódásban tudnék részt venni:))
Mi van itt ma, Vidám Vasárnap pénteken?
@rodeo36: Ámerikárol jut eszembe. Obama bácsi vajon tud erről??? :)

A Szíriai Szabad Hadsereg arra panaszkodik, hogy az al-Kaida kapja a fegyvert

A szíriai ellenzékhez nem jut el a katonai és a pénzsegély, amelyet végeredményben az al-Kaida kapja meg – hangoztatta a Szíriai Szabad Hadsereg képviselője, al-Maszri a Russia Today csatornának adott interjújában.
„Ezek az iszlámisták, terroristák… élvezik a térség több országának támogatását, valamint egyes világhatalmakét” – mondta az illető.

Az amerikai hatóságok júniusban először jelentették be nyíltan, hogy fegyvert kívánnak szállítani a szíriai gerilláknak.

hungarian.ruvr.ru/2013_07_18/A-Sz-riai-Szabad-Hadsereg-arra-panaszkodik-hogy-az-al-Kaida-kapja-a-fegyvert/
@Myrath:

ha megtalálja...ha nem akkor ...

nem élvez

az már akkor kövület volt amikor előszőr szájra szájra járt mint egy lankadt fasz...majd felállt és lábakelt

büb los

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mc Cain szenátor elvtárstól kérdezd benn van a telefonkönyvben

ő intézte személyesen bemutatták neki a csoportot ő középre állt, fotó majd mikor visszarepűlt akkor kiderűlt

azóta röhögnek az életben maradottak

brühüyyy

terjed a szocializmus vagy kapitalizmus vagy csak lopnak és szétbasszák mint az amerikai filmeken mindent? és sohasem építenek újjá semmit, úgy hagyják

mint most majd Afganisztánt de mielőtt kivonúlnak onnan bevonúlnak sziriába a törökök és a ruszkik nagy örömére és akkor még ott van snowden is a wikileaks után

brühüyyy

nagyon szép majdnem olyan mint a fidesz buzik a zorbán aszon'ta a Wall Street Journal-nak (azok azóta már dísztemetéseket tartanak sorozatban mert halálra röhögik magukat rajta) hogy ő jobban teljesít a 2010-es 79%-ró 80% ra csökkentette az adósságot és közben ellopott 40000 milliárdot

brühüyyy
@sírbateszezazegész: Ha esetleg nekem címezted volna mondanivalód, akkor csak egy mondat. Az Úr miért is veszejtene el illen okos embert mondandóm ,kissé öngúnyosra sikeredett. A többi stimmt. Én nem bánom, bárkinek miahite, csak engem ne terrorizáljon. Én nem fogok senkit a büdös életben a hite miatt megkövezni, keresztre feszíteni, totemoszlophoz kötözni, nyilvánosan elégetni. De... mindezeket csuklás nélkül megteszem, ha velem és a nekem kedvesekkel szemben ezt akarja megvalósítani, letépem a fejét mint a kullancsét a csípés után. Elég nagy a világ, elfér benne Isten összes állatkája.
@sírbateszezazegész:

nézd én ezzel -érintve érzem magam, szólj, ha tévedek- ügy vagyok, ha lesziporkáznak akkor visszasziporkázok

és nálam Terawattok és Teravoltok műxenek

brühüyyy
hmmmmmm

Tüntetés az RTL székházánál

2013. július 19., péntek, 12:42
Szerző: hvg.hu

Címkék: RTL Klub; tüntetés; devizahitelesek;

kinyomtatomKinyomtatom • ElküldömElküldöm
Twitter

Árpádsávos zászlókkal felszerelkezett devizahitelesekdemonstráltak – írta a Hír24.

A mintegy 15-20 fős csapat békésen demonstrált, Deák Bill Gyulát hallgattak, majd egy hangszórón keresztül mondták el követeléseiket. A Hír24.hu értesülései szerint a kilakoltatások ellen tiltakoztak és tízperces műsoridőt szerettek volna kiharcolni.

Úgy tudják, az RTL csak az első állomás volt, a tüntetők a tervek szerint több helyszínt is célba vesznek még délután - a TV2, a HírTV, az közszolgálati televízió, Echo Tv épületét -, a tüntetéseket pedig előre bejelentették a rendőrségen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Guantanamo-n 300 fogoly van akiről ők maguk sdem tuggyák miért vannak ott de a foglyok maguk sem de nem merik elengedni mert az egyik ártatlan amikor elengedték azonnal megkereste az alkaloidákat és bekalodázódott

azóta robbantgat, addig soha

csupa szeretet az egész olyan bübloszi

brühüyyy
@Spániel:
Igazad van ezekkel nyilván nem véletlenül foglalkoznak. A média ilyen.
A baloldali média sem foglalkozik azzal, ami nekik nem érdekük. Mikor a mindenféle cégek az ország nagyobb csődkockázatáról írtak, azt nap , mint nap nyomatták mindenhol. Most, hogy sokkal stabilabb ország lettünk és nagyon nagyot csökkent a csődkockázatunk, erről nem igen lehet olvasni a baloldali médiában.
Egy nol, hvg, origo sosem lesz objektív, ahogy mno vagy hír tv sem.
Mindegyiket kell követni mindegyiknek a tartalmát elfelezni azt akkor lehet kb kap az ember egy valós képet, de még ebben sem vagyok biztos.
De a legtöbb ember úgyis a saját gondolkodásának megfelelő médiát olvassa.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne essél a hübrisz bűnébe:)) kimagasló intellektusról írtam :))
Egyik te. Terror esetén igazad van. Most az volt? ;)) őszintén...
Vérengzés az OTP piacán
Közel 9 százalékos mínuszban a cég papírjai.

------------------------------------------

Esik a forint, 296-nál az euró!
Egy külföldi profitrealizáló hullám a forintot még jobban megviselheti.
@Spániel:
Csak, hogy ne csak Vidám Vasárnap legyen itt pénteketn:)
@Evezős: régen láttalak. tudom, hogy tudod, de ezért is:

A tankönyvellátás államosítása: újabb sikertörténet

egyenlito.blog.hu/2013/07/19/a_tankonyvellatas_allamositasa_ujabb_sikertortenet
@sírbateszezazegész: Különben is, akinek önértékelési zavarai vannak, az sem menti meg saját zsenialitásától:-))))
@sírbateszezazegész: nem vagyok addig Vadai-fan, amíg van itthon jobb... és ráadásul főzni is tud.-)
@irógép:

"Az elmúlt egy év során folyamatosan csökkent a magyar csődkockázati mutató, az úgynevezett CDS-felár. A tavaly májusi szintekhez képest nagyjából megfeleződött ez a "szám""

m.origo.hu/24/20130409-297298-kozott-mozgott-egesz-nap-a-forint.dw

Nagyot esett a magyar csődkockázat.

hvg.hu/gazdasag/20130614_Nagyot_esett_a_magyar_csodkockazat

Na, most vagy te nem olvasol se origót se hvg-t, vagy nekem jelenik meg olyan tartalommal ami számodra nem látszik.
@bella _ciao: Valahogy fenn kell tartani a hívek hadát... különben oda a hit:-) Remény? Szeretet? ahham.
@Spániel: Nu, a spanieélek sem ordasbordas farkukról híresek:-) Oszt mégismilyenszimpik:-)
@bella _ciao:
Azt, gondolom már mindenki hallotta, hogy mivel sokan reklamáltak, hogy a munkáltató által egyes szerencsés dolgozóknak :-) biztosított tanévkezdési támogatást (csekkben, utalványban) nem tudják felhasználni, a KELLO nagykegyesen "elintézte", hogy minden megyében egyetlen város egyetlen postáján - az én esetemben ez Győr - lehet a "díjbekérőt" (milyen szép szó a csekkre, ugye?) ilyennel kifizetni.
Biztos sok rászoruló fog mondjuk Gy-M-S megyében Ágfalváról Győrbe utazni, csekket feladni ...
Egyébként sikertörténet, igen. A KELLO tulajainak és a terjesztőmaffiának. Másnak nem - de azt meg ki nem sz@rja le?
:-(
@Fabius: Haggyad már... ő a nyujorkfinancialboulvard, magyar kormány által finanszírozott online változatából informálódik. Feltéve, ha éppen nincs bezárva a körzeti CÖF iroda:-)
@rodeo36: lesziporkázott bárki is?...képes lenne rá?..ne légy álszerény:))
csak feleslegesen bánthatnál meg másokat, akik most és itt nem agresszíven, az egyedüli és kizárólagos "tudás" birtokában osztják az észt...
(a szóviccek viszont zseniálisak...némi öröm az ürömben;))...így igazolva, minden rosszban van valami jó..:))
Egyébként jobbulást, én iszom helyetted is:))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: aztat már akartam kérdezni: mit kóstál egy ilyen transzplantáció? mókusból nyúl. mondjuk van előnye, fáról átszoktál a fűre.
@Evezős: Igen, még annyit a cikkhez, hogy igaz:
nálunk is sok szülő jelezte, hogy nem kér tankönyvet, mert megveszik máshol.
Valamint: én minden szülőt, aki megkeresett, mert problémái vannak a befizetéssel, arra buzdítottam, hogy ne fizessen a határidőig, hanem majd akkor, mikor szokott, vagy amikor pénze lesz rá. A könyveket kiszállítják augusztusban, ott lesznek az iskolában. Amikor a gyerek hozza a csekk-szelvényt, megkapja a csomagot.
A KELLO meg ... hát ide most nem írok semmit arról, hogy mit csináljon. Gondolja hozzá, aki akarja.
@bella _ciao: kérdezd az "átlátszót" ! :-) Én zsebből-zsbbe, farokról-farokra fizettem. Igaz a levágott maradékot reciklikálás céljából elkérte a professzor úr:-)
@sírbateszezazegész: Szia!
(Szépen írtál, meghatódtam ... ennyi! :-)
@Fabius:
Szoktam olvasni pedig, még is a Portfolion olvastam.
De azért ezzel együtt szerintem igazam van.
Vagy te úgy gondolod nol, origo meg ezek objektívek a mno meg nem?
@irógép: ne haragudj, de nem lettünk stabilabb, nem kissebb a csődkockázatunk...ha tekintetbe veszed, hogy vannak tendenciák...ha a bázis nem a visegrádi négyek, ha saját magunk vagyunk, akkor csökkent...de ez a bázis csak önbecsapáshoz vezet...vagy tudatlanságból vagy tudatos hazugságból...
@Evezős: na ja, jó tanács. az azért mégsem venné ki jól magát, hogy a gyerek nem tudja elkezdeni a tanévet, mert a kelló gecózik a kéesei befizetés miatt.
Elmegyek 4 napra kikapcsolódni se internet semmi..... hazajövök.....varánus....és vissza a valóságba...Mi folyik itt gyöngyösön!!! :D
@Evezős: @bella _ciao: ellenben:

Ingyentankönyvet kapók is kapnak csekket
Aki díjbekérőt kapott, annak be kell mennie az iskolába, hogy bemutassa az igazolásokat

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F19%2Faz_ingyentankonyet_kapo_szulok_is_kaptak_csekket%2F

-------------------

A Magyar Posta és a tankönyvek központi terjesztését lebonyolító Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) keresi a megoldást, hogy ne csak 19 városban lehessen fizetni iskolakezdési utalvánnyal a tankönyvekért - írta a Világgazdaság.

hirdetés
A lap pénteki számában Arany Tamás, a Kello igazgatója kiemelte, hogy a korábbi évekkel ellentétben a szülők több módon is fizethetnek a könyvekért, átutalással, postai csekken vagy utalvánnyal, míg korábban ezt csak készpénzben tehették az iskolákban. A fizetés határideje augusztus 15.

Az igazgató szerint jelentős újdonság, hogy egységesen szállítják ki a tankönyveket. Így mindenki időben kapja meg azokat, nem lesznek késések elszámolási viták miatt, amelyekbe korábban az iskolák, az önkormányzatok, vagy a terjesztők keveredtek.

eduline.hu/kozoktatas/2013/7/19/Tobb_helyen_is_lehet_majd_iskolakezdesi_uta_OOTWLC
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hátja, ollan, mint egy nyuszifarok, a gyerekek kedvenc buzerálnivalója. De pár éve már tilos levágni, az viszont szép hosszú és zászlós.
@Evezős: neten keresztül könnyű:))...a való életben nehezebb...főleg, ha agresszív kismalac vagy:))
@sírbateszezazegész:
Mi kis ország vagyunk, ezért természetesen erősen befolyásol sok minden.
És az egész gazdaság olyan a világban, hogy érdekek mentén halad, így nem lehet tudni ki mit miért mond. Miért minősítenek el egy országot és így tovább.
Tudod folyton válság van mostanában, erre szokták mondani, ha épp holnaptól nem ez kéne, akkor azt mondanák nincsen az, és nem is lenne.
Ez az egész olyan, mint egy nagy póker játszma.
A tőzsdén is vannak törvényszerűségek, de aztán teljesen váratlan és nem logikus dolgok jönnek és megváltoztathatnak mindent.
De amúgy nem is ez az érdekes.
Azt akartam mondani, hogy vannak hírek, amikkel a mno foglalkozik, és vannak hírek amikről nem igazán írnak.
És ez így van fordítva is. Az olvasó táborukat szolgálják ki.
És mivel sok ember csak az egyiket olvassa, így lesz az, hogy bár ugyanott élnek totál másképpen látnak dolgokat akár, hisz másféle infokat kapnak.
@bella _ciao: Nem fog, mert nem tud.
Nincsen arra emberük, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjék, ki fizetett és ki nem ... kiszállítják a könyveket és majd annak lehet kiadni, aki bemutatja a csekket.(mellesleg: akik a szállítást nyerték, azoknak halványlila segédfogalma sincsen semmiről. Írtam neki levelet, hogy mire hogyan készüljünk, de értékelhető választ nem adott. Nem tudja, forduljak a KELLO-hoz, hasonlókat válaszolt. Nyáron, augusztusban, egy bezárt iskolában - ügyelet csak havi 2 napon van -, honnan szerezzünk embert a lepakoláshoz? Én pakoljak le egyedül? Vagy a kollégák? Oszt miért? Vagy gyereket rendeljük be? Milyen jogcímen? Hogyan? Mert ők nem tudnak a pakoláshoz embert biztosítani ...
Az külön történet lesz, hogy meddig fog húzódni a kiosztás, illetve a visszáruzás.
Már eddig is nagy a felháborodás - tegnap pl. engem itthon hívott egy szülő - és mi lesz még, ha genyózni is mernek?
@irógép:

Féligazad van. Az MNO-MH-HV az egyik oldal, a Népszabó-Népszaga-168 óra meg a másik.

Az Indexen, Origón, HVG-n azért nagyjából megjelenik nem csak a csőd-csőd, hanem az ellenpont is. Ezért linkeltem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Eddig is időben kaptuk őket, sőt, a jó kapcsolat a kiszállítóval azt is magában hordta, hogy ha kellett utólag pár darab, kiküldték, kihozták, ha maradt pár darab, visszavették, netán otthagyták bizományba, ha tanév közben kellene.
Másrészt: aki ingyen kap (ill. rászorultsági alapon) tankönyvet, annak eddigre már régen be kellett csatolni - a tankönyvrendelő lap mellé - a jogosultságot igazoló papírokat.
Ez a fószer alapfokú dolgokkal sincsen tisztában ....
@Fabius:
Az elmúlt 5-6 év tapasztalatai alapján én az Indexet tartom olyannak akik tényleg írogatnak mindkét oldalról, ha jó az , ha rossz.
A hvg, origo is viszonylag olvasható igen, de ott azért simán ki lehet olvasni melyik oldalhoz tartoznak.
Az az igazság én próbálok mindenfélét olvasni, de azért időm sincsen rá, és nem is akarom erre fordítani, és előbb utóbb hányinger kerülget már:) legyen szó a kormány dicsőítéséről vagy anyázásáról.
@irógép: vannak preferenciái a sajtónak, mindkét oldalon...de a fidesz közeli kevésbé vádolható objektívitással...viszont a gazdaságra vonatkozó számok, azok számok, pártállástól függetlenül...s ha a jelenlegi folyamatokat csak gazdasági válságként kezeljük, nagyon elcsúszunk a valóságtól...bármely oldal sajtóját olvasva a konkluziót az embernek saját magának kell levonnia, ha képes a kritikai gondolkodásra...ha nem, akkor meg felesleges olvasnia...
@sírbateszezazegész: emberek vagyunk még ha liberálisok is. és érzéketlenek a másik iránt
@sírbateszezazegész: Egyik sem vádolható objektivitással pont ugyan annyira nem!
És mindenki azt hiszi ő kritikaian olvas, a másik meg nem:)
És ahogy fociban is elvileg vannak objektív számok úgy a gazdaságban is, azt még is mindenki elmagyarázza az a szám miért őt támasztja alá.
Mintha más meccset néznének:)
@Penivaldes: akkor agresszív liberálisok vagyunk...ami már tán ellentmondás:))
@Penivaldes: Hát igen, de azért ezekben tényleg mi kis senkik vagyunk és ki tudja ki mit miért tesz vagy mond, mi meg sokszor elhisszük még is:)
de szerencsére vannak jobb olvasmányok is a politikánál:)
@sírbateszezazegész:
Vannak agresszív liberálisok nagyon is, nem véletlenül lett ez mára egy szitok szó sok helyen.
Ahogy vannak agresszív katolikusok is, pedig elvileg annak sem kéne lennie!!!
Na további szép napot mindenkinek!!
@irógép: lehet máshogy magyarázni, de belül érezni kell mi a való...de ez valóban egy komplexitásban való gondolkodást tesz szükségessé:)
Átmegyek az új posztra. Ha nem probléma, ott folytathatjuk. Köszönöm.
@Penivaldes: mi vagy, drága?:)) gyere az új posztra...
@Fabius:

asszem te nem akarsz közgizda lenni -legalábbis itt a blogon- és nem akarsz ebben keményebb lenni

ez a CDS saga meg egyre nevetségesebb, amikor az alapkamatok eleve 2 vagy 3 x-osak az IMF-hez képest akkor a CDS nem lényeges vagy nagyon háttérbe kerűl

a kötvények kétélű fegyverek és én nem vennék egy fél rozsdás garasért sem ezektől a csalóktól a szemük sem áll jól csak a kezük ami lopásra van programozva

ezzel a kötvénydologgal ki lehet üríteni a magyar bankszámlák egy részét a tulajdonos tudta nélkűl vagy ...tudtával de

a másik a %-os arányok számolása akkor, ha az abszolút érték 1977-es szinten van azaqz 38500 millárdról 26500 milliárdra növekedett és ennek a %-ában leselkedni hát nem ....ildomos egyébként is vannak bázis viszonyok amik nem olyan egyszerűek

úgyhogy én abban sem "hiszek" nekik amit kérdeznek

brühüyyy

szerintem a jobban teljesítés az az államcsőd már 2012 vége óta szépen eltakarva euro juttatásokkal amik pártkassza / simlicska pazarlás (despilfarro)
@Fabius:

meg tudnád súgni csak nekem itt, szép csöndben, hogy mi az az export ami növekedett és volumen vagy ár vagy kombined?

nem hiszek neki ebben sem

mongyáol valamit
lécci

brühüyyy
@rodeo36: Fabius is csak a KSH-ra, avagy talán az Európai Statisztikai Hivatalra tudna hivatkozni, az első narancs brancs, a második meg nem aktuális időszak, kicsit lassabbak ehhez.
Kuszának lehetnek pontosabb adatai, csak ő szegény hozzá sem tud szagolni...
Felejtős, marad a közvetlen tapasztalat és információ morzsa szedegetés.
oops:

Ferenc pápa világiakra bízta a Vatikán átvilágítását

Újabb, ez alkalommal világi szakértőkből álló bizottságot nevezett ki Ferenc pápa a Vatikán gazdasági-adminisztrációs működésének reformjára - közölte a Szentszék pénteken.

hvg.hu/gazdasag/20130719_Ferenc_papa_vilagiakra_bizta_a_Vatikan_ga
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

evilágiakra vagy túlvilágiakra?

brühüyyy

ha jól fizet én is elvállalom, óránként 25000 Euró-ért huszonötezer hogy ne legyenek félreértések és akkor a járulékos kocsi kvártély és lakás meg utazás ahová kell osztályon felűl és kaviár reggelire Red Breast whyskey-vel

brühüyyy
süti beállítások módosítása