Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.15. 12:56 Fabius

Nemzeti Kaszinókat minden trafikba!

Címkék: gazdaság szerencsejáték Fidesz

Öngól után köpönyeg. Már'hogy malaclopó - teccikéteni - ami alatt elfér egy zártkörű koncessziós pályázat meg tíz darab nemzeti kaszinó országszerte. Csak a lóláb ki ne lógjon. Mert ugye meg teccettek menteni a szerencsejáték függőket a pénzköltéstől, a költségvetést meg a bevételtől. Csakhogy ez a vargamiska olyan rátermett gyerek, hogy elővette az ujjacskáit, számolni kezdett, és az jött ki az ujjgubera végén, hogy csak kéne valahonnan még egy kis kes, amivel legalább egy lyukat be lehet(ne) foltozni a költségvetésen. ( ha már a tartalékot beleöntöttük a focialista forradalomba - tegyük hozzá szigorúan zárójelben ) 

Ám gond egy szál se. Édes Viktor zártkörű pályázaton majd kihirdeti, hogy kik húzhatnak tizenkilencre is lapot, kik lehetnek Jokerei a nemzetnek Vajna Bandi és a Szerencsejáték Rt. mellett. 

orbán kaszinó.jpg

Illetve...

Vajon mennyire lepődnénk meg, ha a trafikos haszonkulcs letörésére irányuló népszavazási kezdeményezés hatására egyszer csak kiderülne, hogy a trafikmutyis koncessziótulajdonosok nem csak a rendkívüli éjszakai alkoholárusítás, de a félkarú rablók üzemeltetési jogát is megnyerik? Elvégre tizennyóccas karika kint van minden nemzeti trafikon, végül is mi akadálya lenne a játékgépek kihelyezésének minden erre fogékony helyen? Ők lehetnének a Nemzeti Szenvedély Áruházak, ahol a cigi-pia-ingyen kávé mellett a szerencsejáték is megtalálható lenne. 

Aztán meg lehet kicsit aggódni ott a leggazdagabb magyarok lista elején. 

Ha kimaxolták a legfrissebb államosított üzletág lehetőségeit akkor könnyen nyúlhatnak a következő falatért. Csányi nertársat bankadóztatják, Demján nertárstól éppen most szervezik elfele a takarékszövetkezeti bizniszt, úgyhogy én bizony nem aludnék nyugodtan, ha tízmilliárdokat kereső online pornócézár lennék. Mert pacsizós Flo-Rida klip ide, kukkolós szexchat népszerűség oda, az állami pénzéhséget elnézve évi huszonötmilliárdért a nerben is sokan letolnák a gatyát. 

orbán porn3.jpg

403 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr795405425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabi azt írod, hogy lyuk van a büdzsén? de hiszen a büdzse maga egy lyuk egy nagy fekete cigányvalag lyuk ami mindent magába szippant

brühüyyy

lesz e olyan hogy a kubatov elvtárs személyes aláírásával listázott igazolványokat adnak a "tásaknak"? és kizárólag ezek kaphatnak bármit is a hol terűlj hol nem terűlj asztalkához?

a világ meg les és kuncog...a németek megkapják a termékeiket...őket nem báncsák (még?) de...jön még dajcsra dér?
@rodeo36: Faszért panaszkodsz megint, amikor parlagfű bejelentő renccerünk is van már. :)

www.hirado.hu/Hirek/2013/07/15/14/Biznak_a_Parlagf_Bejelent_Rendszerben.aspx
A Nemzeti Káros Szenvedély Boltokba kell beterelni a cigarettán felül az alkoholos italok, a kávé és energiaital forgalmazást, valamint az összes szerencsejátékot a lottótól a gyümölcsös pörgetősig! Esetleg a választék bővítés kedvéért csak itt lehetne felnőtt tartalmú újságot, dvd-t vagy könyvet kapni. Ha már ott az a 18-as karika, meg a lesötétített üveg ugyebár. Persze mindezt szigorúan a gyermekek védelme érdekében...
@rodeo36:

Öhm, ilyen listácska van - elég ránézni a közbesz listára - csak kártyinkó nincs hozzá, mert ennyire nyilvánvaló azért ne legyen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem vártam mást levédektől...levédem pont, elviszem pont

brühüyyy

engem ennél sokkalta nagyobb baromságok sem hoznak ki a békatűrésből...ahol mocsár van békák is lesznek csak kígyónak kell születni
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

számomra a második képen egy ócska (hím???)ringyó kelleti a rozzant háját bája nincs

teljesen bájtalan

brühüyyy

ilyen cigókurváitok vannak ti választottátok, vigyétek haza és dugjátok meg bár lehet már nagyon ki van tágűlva és tele aranyérrel a sok küzdelem tudod a sok ellenséggel
@rodeo36: Én ugyan nem választottam. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
nyulambulam...a sok élvezetért vezekelned kell eztet aszongya a cigófőnököd ott a parlamenti nagyteremben...egyenruhában: sötétkék konfekció öltöny elszabva és 5 napos viseltes ing és alsónemű amibe belehokizott többször a zsebibaba és egy nyakkendő ami a 3 darabos nagy készletből éppen közelebb van mikor leakasztya

mijafasznak tértél vissza? ez a büntetés

brühüyyy
@tucano:
ez még Cabo Verde-n is jobb

brühüyyy

afrikai repterek meg legalább barátságosak és olyanok, mint írád
@Fabius:
Hiába hízelegsz!
Akkor is egy perverz csóka vagy - az a kép baszod... azt tudnám feledni! :D
Szerintem SSteffyke barátnéd már csőre tölt!
Nyúlnak gyenge gyomra... is... :))
"Magyarország Orbán ugara – fogalmaz a Guardian vasárnap este megjelent, az utóbbi három év magyar politikai fejleményeit értékelő cikke.

A lap Václav Hável néhai cseh köztársasági elnök kedvelt fordulatával, az „abszurdisztán” fogalom bemutatásával kezdi szerkesztőségi cikkét, amelyet Hável nyomán a posztszovjet blokkba tartozó országok lakosai gyakran használnak saját országuk közállapotainak bemutatására. A brit lap szerint ma „Orbán Viktor populista hatalma” érdemli ki leginkább ezt a minősítést."

index.hu/kulfold/2013/07/15/a_guardian_szerint_abszurdisztan_lettunk/

HU jobban izé... Ja, jóhírünk a vakvilágban...

www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/jul/14/hungary-viktor-orban-wasteland-leader?INTCMP=SRCH
Ja, mondtam már, hogy címlap?
Szőröstalpú hegyitrollok érkezése várható! :)
@sírbateszezazegész:

Igazad van egyébként. Ma már a ruházatról nem annyira lehet felismerni a nyugati turistát, az arckifejezéséről viszont igen.
@Fabius: Ezek szerint Tökinek nagyobb a zsakklimatizációs túrhatatlansági limestancinéne köszöbbje:-)
@rodeo36: magyar ázott eccerű... muszály/j vóótt. nade nemideg Busa:-)
@Myrath: montam vóót:-) Mostan gondolj bele, ugyanezt leírni, elmagorozdnyi Gábriellenek. Nemmmesleg ezt már eljáccottuk nagyival, a CV kapcsán:-) Igaz, akkor, a végin már teljes önarcot, őnsarcot, önkompiteminenciát is ajállotunk neki... mégsenem sikerült:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nyúlnak gyenge gyomra... is... :))" -nyúlodnak sínmán ki e wicc... bé is kaphassod! .)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Vagy többet ittam??? :D
Egyébként nem, csak ügyeltem a kaja és egyéb dolgokra.
Uozo, S(o)uma - ha jöttök visszafelé Monolithos felől, kb.5-6 km után ott, bal oldalt van egy öreg bátyó lakókocsija, amiben árulnak mindenféle mézeket, Suma-t (fenyő snapsz 50%-os) és mindenféle gyümi "likőrök" (60 %-os!!!!) - az öreg mindent gyógyászatilag magyarázott, mindenre az volt a válasza, hogy jó a torokra... :D
@V-PORT:
NEEEEE! Te valamit félreérthettél! :(
@sírbateszezazegész:

Most akkor magyar vagy vagy turista? Döntsd el. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kegyetlen vagy! Te még ezt a kis örömöt is elveszed tőlem.
@V-PORT: hát, ha ő a normális...:(
Sokba nem nézem tóbiást, meg még téved is:
"– Én tudok olyan országban élni, ahol van Fidesz nevű párt, de nem akarok olyanban, amelyet ő irányít. Mi leváltani akarjuk a Fideszt, és nem megsemmisíteni, ez a Rubicon."
B+, de semmisítsd meg! Ők is ezt teszik!
@sírbateszezazegész:
Ezek a fackalapok még mindig nem értik a narancsbolsi eltaposó technikát. Ha elbuktak a cocik, utána le fog esni nekik?
Nem vagyok benne biztos. :(
Nem nézek ki annyit se belőlük.
@sírbateszezazegész: Na én múlt héten elolvastam egy Baja interjút, pár Török Zsolt és Szanyi Facebook bejegyzést. Ezután Tóbiás interjúja normális.
Ez a révész máriusz hüje! Így! Hüje. Mi f@szról beszél?! 300 rúgó és szül a család. Ez biztos valami visszamaradt szövödmény nála '06-ból, mikor leütötték. Habár üthettek volna nagyobbat is, kevesebben nem lennénk nélküle, csak kevésbé sűrűn!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hic Felchout, hic salta!!
Kaliszpera polí!
Merre jártál mióta haza evett a... az A 320-as??
Kaszinóügyben igen. Kellenek a kampányhoz :-)
endresy.blogspot.hu/2013/07/meghivassal-vedett-kaszinokkal-fideszert.html

Közben furamód megindult a dohányos gazdáknak a dohány kifizetése.
www.vg.hu/vallalatok/indul-a-dohanytamogatasok-kifizetese-407866

Nem sajnálom tőlük, de az időzítés....
@V-PORT: ebben igazad van. Azokat én is olvastam. Erre nem tudok.mondani semmit. Lehet szántszándékkal vitték le a.nívót, hogy aztán már az 50 centi is világcsúcsnak tünjék?:)
@sírbateszezazegész:

Még mindig nem fogták fel, a fidesszel nem lehet demokráciást játszani?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hali Boli! Remélem jól telt a nyaralás. :)
Figy. Ennek a beállításában otthon vagy?? Lenne egy találós kérdésem vele kapcsolatban. :)

www.zyxel.com/hu/hu/products_services/nsa310.shtml?t=p
@V-PORT: Fél karral nehéz talicskát tolni, azzal csak nokiás dobozt lehet vinni :D
@bgp: Hol van már a nokiás doboz! Az nekik csak zsebpénz.
@sírbateszezazegész: Nem a Meggyes tanácsolta nekik hogy "tessenek médiát venni?". Jó tanács volt. "Tessenek hátbaszúrni, ide a bökőt".
@GeoCracker: Bocs, de mi az a történelmi bázisjogosultság?
@Knósszosz:
Aklimatizálódtam... Hiányzik az ottani klíma... Bár ott meg 30-as naptejben fürödtem... :D
A Travel Service előtt le a kalappal, a 2 órás útra, turista osztályra meleg kaja, hideg italok, kávé... Becarás...

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
2 darab ott áll a polcon, ki kéne vinnem ügyfeleknek, de mond. Egy kaptafa mind...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Nyertél..."
Azért írtam, hogy nagyobb összegben fogadnék, tudtam, hogy te is ugyanazt szúrod ki.
Éljen a nyerő páros!
@CSENDES:
Ne terelj, ne terelj! Nem kell elveszni a részletekben, te nem látod ezt át, van az úgy! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jó van, na. Azóta már megnéztem. Na, ez a beszarás, mert termeléstől független támogatási fajta.
@Knósszosz: hihá... ma még megkíméllek a pro-polipkarikáktól, az ibériai fektető malancoktól, a serrano hurkáktól, a snecichipstől, a rákospalacsinytától, a perkeltes marhafaroktól, a sárgadinnyés serranosaonkás pirítóstól, a foghagymázas-paradicső gaz-pacsótól, a 10 centis sültheringtől, a kagylós-csibeszarnyás pejellától, a hosszúszemű rizsesbirkaperkelttől, a szárított, érlelt 2 éves juhsajttól... na nem fojatom..én is emberbűlbűl vagyok:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:))
A Travel nem rossz, haver is mondta aki Aeroplexes ott kinn a nekemsoseliszt reptéren.
Bár egy hét kevés, de merre jártál?
Lindos felé... esetleg? Nem piszkállak, mert már közhelyek a helyek arrafelé, de mégis történelmiek.

Van ott látnivaló bőven, ispotályosok, teplonyosok, velenceiek, törökök, bizánciak, ferde f... khmm, egy hónap kevés rá.
Sajna Ropdoszon én nem, csak olvastam rúlla szorgalmasan. Kissé délnyugatabbra Karpathosz után picit jobbra a Megalonísszosz, az gyött be a térségbe, de az nagyon!
Krétát is nézd meg, ha Rodosz begyött, nem fogol csaló-ni!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
-:((( nem, te egy mocsokvagybazmeg!!
Képek??? Lesznek???
Várom őket!
Rohattegyszarhely lehet Andalúzia, én már Katalóniától is beszartam, de az ott délen...
nahaggyábékén, yo?
@Knósszosz:
Keresztbe, hosszába beautókázva Rodosz. Lindoszon megmászva a fellegvár, majd fürdőzés a kis öbölben, ott szemben. Majd teszek fel képeket, hogy sajnálkozz, milyen magasra kellett felmászni, meg le, hogy a kristálytiszta tengerben fürödhessek, majd napozzak egy söröcskével ...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Detélleg tegyed fölfele!
Legalább emlékezzek december 22-én is, miért útállak! -:)))

Félre a hülyeséget, remélem tényleg fasza volt és tapasztaltál egy kis déli mentalitást. Köll az, az élet arrafelé van. Jó megtapasztalni egy német, holland, vagy akár skandináv utazás szépségeit, de a mediterráneum azért mindent visz. Bocs, nekem - mielőtt le leszek sajnálva érte.
Hellász, Itália, Hispánia és még a kapcsolódó Földközi tenger medencei részek... befejeztem.

Most irigy vagyok rád, tudd meg!!
@V-PORT:

"Na én múlt héten elolvastam egy Baja interjút, pár Török Zsolt és Szanyi Facebook bejegyzést. Ezután Tóbiás interjúja normális."

Nagy hiba volt ezekre időt pazarolni:)) Baja felbukkanása a háttérből rossz ómen.
Kaszinómutymurutty. Ez az. Magyarország jobban teljesít... a klientúrának. Lesz itt még CBA kaszinó, sőt lehet, hogy Kokó is nyit egy párat.
Tavares jelentésről jut eszembe egy másik Tavares:
www.youtube.com/watch?v=yU1bwiuRO_8
Inkább a klientúrának, mint a maffiának, nem? Idióta libbant komcsi balfaszok vagytok! Kivétel nélkül! Ezért nem szavazunk rátok sosem! Looserek! És aljasok is.

PFUJ!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Előre is kösz, remélem van még a tárban több is!!
Asszongyahogy... ja, igen, a Gran Via kép az bennem van rég óta, illetve emlékeztet valamire. Gran Via de les Corts Catalanes, ami átszeli a várost a Prat Llobregat reptértől dél-észak irányban. Kurva egy élmény!

A kék csempés képet elnézve asztat gondoltam, hogy átugrottál Lisszabonba is. Na ja, persze tudom... de elsőre ez ugrott be.
Akkor most (ha nem haraxol) Boli után téged is utállak, persze csak picit, jó? -:)))
@Orica Középföldi: Fura utyák az anbalujzák... zártan élnek. mint a zarabok, uccára nem tárulkoznak, de nyitottak is. A házak kettős bejáratúak. Napközben a külső ajtó többnyire sarkig nyitva díszes csepésszel, márvány lép-csőddel, mögötte díszcsempés előtér, amegett 2-3 méterre öles ajtó csutkára zárva, jobb esetben üveggel, azután kiskánaán, idegeneknek kemény sóhajtás... szóval anta-pata-agónia a köbön... a magányélet szent és sérthetetlen. Málesz Pájesz szalonnavadász nemigen tudna a házias gizda sliccébe nézni...
@Knósszosz: nyugi! kb 500 használható. A Javát megkapjátok ángro:-)
@Knósszosz: Útáljál aranyom. 2 hét... és huss 3 hétre kiganajászni Töki szarát:-))))
@Knósszosz: Az illetén lengenagyobb élményem egy kalostor volt...
A bejáratnál csempekép... Szűzmaris karjában tartja ölelően a szakállas-kereszten fekvő, megfeszített Kisjézust, benn, szobornyázva kisjézus csipkebugyogóba öltöztetve... szóval totálcsőd... jellemzően a szenteket felöltöztetik ruhába.
A legizgibb a Sevillai idómban volt, szent-ferenc harisnyakötőben, persze a barrettsapkás turul sem volt akármi:-) na, ezek megvannak fotogenyázva:-)
@Knósszosz: Az van. Mék rodeózni 3 hétre, mert Töki akkora kuplerlájtott hagyott:-) A pógi hivott közmunkásra:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Na, akkor azokat ne sajnáld tűllem majd, ha leszen rá időd, jó?
És ha mész Rodoszra, akkor megbízlak avval, hogy a Diagorászon dobj el egyjurróczentet a parkolóba a nevembe, mintha Trevi kút lenne ottan.

Majd elszámolunk, ha sikerül a pozitív átok betellyesülése.
Kösz!
@Knósszosz: és a legaranyosabb, sajna a fotoapparet sem barta elviselni, igy narad a verbalitás, a másik szobor,,, a jászokból alig kikelt pufók angyalkA KISJÉZUS A KÖRÖSZTÖN... BRRRRRR nagyon morbis bolt, ( ha nemhiszedm a sikerületlen futó megvagyon, nem hazudok)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Én kurva jól kezelem a partvist meg a söprűtöt, nincs igény a májszteri palota előtt szakképzett félkörmérnökök közreműködésére a tisztasság érdekibe?-n

Megyek!!
@Knósszosz: Bár inkábban ha hozzájárulékolsz, akkor a ló-vagina palotás kuttyába vetem... az bisztosabb, én tudom hol van, a román koldusnapfija megdenem :-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
-:)))
Mikó méc?
Bolit is követtem, maj' téged iss, ha megmondod.
Tökinek elküldöm a zúttyát, meg neked is majd.
Flálytradar, tudod...

Gyááá heee!!!
@Knósszosz: Ha visszatértem, tájékoztatlak a bilatrinás tárgyalásokk eredményéről, bár nem tudom, mostanság kija pógi, mer a haverunkat tavaly, korporácijó mián egységessen seggberugták... sebaj, mink tudunk akár 100 urat is szagonyi. Ne aggyad fel. A seprűmet, meg a kislapátot, majd leadon poszter restancia a szállóreciprokánt:-)
Ocsmany undorito tetves csalo fergek orban vezerletevel mindent magukeva tesznek! Nep meg mindenki kussol? Miert? Mert egy beszari irigy tutyi mutyis faszkalapok vagyunk! Ezt latjak a rohadek narancsos gennymannok , gatlastalansaguk percrol percre no , hiszen a nep KUSSOL HALLGAT felelosok nincsenek , Polti Nem nyomoz , koholt vadak, hamis tanuk dogivel , tehetsegtelen kadarek garmadaval , a tehetseges gerinces emberek pedig menekulnek ! EZ A FIDESZ HIBAJA , DE LEGFOKEPPEN ORBAN MARADI RUGALMATLAN TUDATLAN MUNKAKERULO ENJE MIATT !
Te aljas Orbán Viktor! Miért vonod meg a tartósan beteg gyerekek emelt családi pótlékát, miért adtad utasításba, hogy 150 ezer rokkantat vissza KELL terelni a munka világába? A lefizetett fideszes orvosaid teljesítik a parancsaidat, "meggyógyítják" a betegeket?
Soha nem dolgoztál a versenyszférában, a munkaerőpiacon sose méretted meg magad. Pártmunkás vagy belőlünk éltél és lettél milliárdos!

Jellemtelen, sunyi, gőgös, álszent sunyi, szar alak vagy, a fél világ utál! Takarodj és a nem itthon élő és adózó külföldi magyar ne szavazhasson !
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Vettem, ik tatam.
A bilatrinális egyezmények eredményeként a Szolijum erlánjsz is benne van a buliba?
Bízol bennük, vagy megkövesedett anti hívőként röpülsz inkább egy légitársasággal?

Én azt tenném, de sejtem, hogy te sem csinyálod majd másként.
Kaliníhta!
(ha viccagyössz, onnan is friss photókat.. jó?!!)

Azé!
@Knósszosz: Neked is kaninyikta. ÉS sajna... asztalra vissza nyolchuszonegy... de aztán továbbhuss tán szeptemberben még nem tudnihová... tán ha igaz plovansz, vagy svejcibicska... addig kiderül... ne feledd... seprű leadva, feltéve ha mégiscsak szkájhóóók ottan nem hagyma:-) (bevallom, rendezve, csárlitér, de Varázslebegő... úúútálom, minta mintát..., de csak az repdes direktébe oda...
Amúgy nekem tu-134,154 megvólt... kicsi büdös kényelmetlen, de akkor a legeklege.
A legszimpibb eddig a Malév bőingjei voltak, a kiboruló LCD vetitőkével, és az onlájn repülőúttal... és azok az üllések. A mostani erbuszok (az új Wizelekesek....) beszarás. fix ülések, 30 cwnti sztenderd lábtérrel. Kínhalál a 188-cm-nek.
Állítólag lesz a nemzeti dohányboltokban seggbebaszó klub is. Nagy képernyőn lehet nézni, hogy hatol orbán valagába vargamisi aprócska, körülmetélt fasza, továbbá, illetve vele egyszerre lézerjani kettős kígyónyelve. Rohadt undorító állatok ezek mind, ezen az sem segít, hogy csatasorba állították ráhelkét, akinek már a szeméből is a geci folyik, orbán halott, fogatlan kurva anyjának a koponyáját, meg az összeaszott, régenbaszott anikóasszonyt. Menjetek a rohadt buzi kurva anyátokba mind.
@Aljas szellentő honvédők, birkamenet, CÖF takarodó: "a fél világ utál!" Mi a faszom történt tegnap óta. Kibékült tán a fél világgal?
Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik. Kurva anyátokat basszátok szájba, rohadt orbán buzik.
@birkakhoz: Csúnyán fognak elpusztulni. Én mégis szépnek fogom találni. Csak tudjam kivárni.
@CSENDES: Olyasmi mint az őstermelőség azt hiszem.
EMBEREK.ÉBREDJETEK MÁR FEL !
Egy DIKTATÚRÁT csak megdönteni lehet...demokratikus úton (pl választás) nem lehet leváltani, mert elcsalnak mindent)... EZÉRT A "VÁLASZTÁS" FELEJTŐS..
NEM ARRA KELL KONCENTRÁLNI ÉS ÖSSZEFOGNI!!!!!

Elzavarni a Nemzeti Szarokat...elvenni tőlük és sleppjüktől mindent..és mindent érvénytelennek nyílvánítani amit " alkottak", vagy alaptörvénykeztek! ...és jól " megbüntetni " Őket!!!!!
Amit loptak visszavenni , bunosoket pedig elitelni NEPBIROSAG ELOTT!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A betétesek bizalmát kockáztatja a kormány a takarékok átszabásával"

Nem tudom, hogy valaki reagált-e erre a hírre, mert még nem olvastam végig a kommenteket. Viszont ez a cikk nettó hülyeség. A takszöv tagjai ("részvényesei") minden évben osztalékra jogosultak (közgyűlési határozat alapján), amit fel is vehettek anélkül, hogy kiléptek volna. Ha kiléptek, akkor meg természetesen az addig fel nem vett osztalékot is felvehették a részjegyük összege mellé.
Mivel ezt a takszövök tagjai tudják, nem valószínű a betétkivételi roham.
Eléggé ismerem belülről a takszövöket, hogy ez legyen a véleményem. Ettől még másnak lehet más.
@sírbateszezazegész:
"olyat még nem ettem mint főzelék, csak mint leves:)) "

Sokat veszítettél, nagyon finom :)))
@sírbateszezazegész:
"ja és azt nem gondolom normálisnak, jogy ferihegy egyen kimehetek a máv állomásra, ahol szarrá ázhatok, ha van elég erőm felcipelni a böröndjeimet a felüljárón;)"

Cipeld nyugodtan, ha úgy szereted, de csak szólok, hogy lift is van :)

Jó, ez volt a "humor", egyébként igazad van.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Nem mellesleg, a Paddingtontól már utaztam párszór, oszt egyetlen egy párhuzamosan futó vonatflótásban sem öltek meg senkit:-)))"

Jól megnézted? 16:50-kor sem?
süti beállítások módosítása