Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.13. 13:43 Fabius

Győzött a focialista forradalom

Címkék: sport fidesz tállai andrás mezőkövesd fc

"A rendkívüli intézkedésekre elkülönített tartalékból csoportosít át a kormány 400 millió forintot a kormány a Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. fejlesztésére." - tolja arcunkba a kormányhatározat, aminek végül is örülhetünk. Ne csodálkozz, örüjjé' nyájas olvasó, hisz azt is írhatták volna, hogy Tállai András napozóteraszára is új stadion veti majd az árnyékot. Mi ez a négyszázmillió ehhez képest, ugye? 

tállai foci_1.jpg

Kényelmes és hálás populizmus lenne ezt az összeget lélegeztetőgépre átszámolni, de ne legyünk ennyire kicsinyesek. Elvégre csak a mi adóforintjainkkal gurigáznak, mert ahogy Tállai elmondta nemrég,  "számítanak tisztességes, korrekt, futballszerető tulajdonostársakra” - de azok eddig nem tolakodtak pénzt fektetni az államtitkár játékába. Sebaj, elvégre olyan gazdag ország vagyunk, ahol létezik Államtitkárok Nyálpimpósodását Gátló Focialista Segélyalap, amiből a szomorúságűzés megoldható. 

Ha mindenáron számolgatni akarunk valamit, akkor maradjunk a sporton belül, kövessük a cink.hu-n kommentelő transylvanianmixedgrill gondolatmenetét, és lapozgassuk kicsit a Magyar Olimpia Bizottság Sportfejlesztési Irányai és Területei kiadványát. ( nagyobb méretért katt a képre ) 

nosp.jpg
A kiadványból kiderül, hogy a nem olimpiai sportágak 2010-11-ben 44 VB; 59 EB aranyat begyűjtő 2 403 tagszervezetének 40 243 regisztrált sportolója éves szinten a felét sem kapta Tállai négyszázmilliójának. Pedig az elvileg maghatározott cél a tömegbázis szélesítése, a "sportoló nemzet" kép erősítése, Magyarország hírnevének öregbítése és az országimázs növelése. 

De nem jártak semmivel jobban az említett időszakban 109 érmet nyerő paralimpikonok sem: 

nosp2.jpg

Isteni szerencse, hogy külön szakmai tagozat gondozza ezeket, és micsoda pech, hogy ilyen könnyen legyőzi őket a focialista forradalom. Ezek szerint a sportoló nemzet képe, az országimázs nem megszerzett, kontinens és világszinten jegyzett érmekben és teljesítményben nyilvánul meg, hanem a liblingek tömeges szurkólóbázis és befektető nélküli játékszereit és a Nemzeti Bundabajnokságot kell ennek tekinteni. 

Magyar sport, kormányunk téged így szeret! 

ÁPDÉT adalék: Muszbek Mihály szerint az NB I. 6 milliárd veszteséget termel és úton van a csőd felé

834 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr165403025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon kíváncsi leszek, hol fogja a hazai meccseit játszani a Tállai csapat.
1milla munkahejet ígértek ! (határon belül)

Viktor ! nem focizni, hanem dolgozni akarunk !
vájog stadiont is be lehetne újjítani...
a szauronos lehetne az első teszt alany...
@Habakuk999: bocs, de engem kurvára nem érdekel, hogy ez foscsapat és fosfőnöke mi a bánatot csinál! egyébként értem az érdeklődésedet:)
"Abból az ismert tényből, hogy Kádár János inkább a sakkot és nem a focit kedvelte, nem próbálok az egykori és Orbán Viktor jelenlegi párt- és miniszterelnök közötti intellektuális különbségekre nézve semmilyen következtetéseket levonni." proszektura.blog.hu/2013/07/12/kadar_es_orban_libak_es_matyok
@taga20: Voltam a pályájukon, s láttam az Eger kálváriáját is.

Csak tűnődöm....

Megdöbbentőek amúgy a számok, és a két oldal minőségi különbsége:
sok sok ezer sportoló fiatal vagy kevésbé fiatal az egyik oldalon - s egy darab nagyfejű dzsentri allűrökkel rendelkező, sudribunkó talpnyalásból eredő hobbija a másik oldalon.
@Habakuk999: hajrá vidi:) na ennyi, lesz ennek az ostoba bagázsnak az eredménye! hülye országba születtem, sajnos:)
Nagyszerű! Gyerekek ezrei nyugodtan éhezzenek, öregek ezrei ne tudják kiváltani a gyógyszert, de éljen a foci, a nem tudom mire elkülönített tartalékból.

Hát tényleg dögöljenek meg!
@Orica Középföldi: most kicsit keményen fogalmaztál:)
@taga20:

Olyan dühös vagyok, hogy ahhoz képest úrinő módjára fogalmaztam.
@miaturo:

képzelj el egy 100 hektáros sakk táblát:)
@taga20: Miért fogalmazott volna keményen?

Abszolút igaza van, a magyar állampolgárok közös jövedelmét használják sajátjukként és költik bunkó hobbijaikra.

Ez sikkasztás, köztörvényes bűncselekmény.

A sima dögöljenek szerintem enyhe óhaj valódi nemzet és országrontó tevékenységükhöz képest.

Mocskos hazaáruló rablók.
@Orica Középföldi: nagyából én is így vagyok, de mi faszt csinálhatunk? remélem 14-ben szópás lesz a fideszmaffiának, ha nem menni kö! de nem tudok:)
Már csak az hiányzik hogy, megfűzik a haver MLSZ főnök Csányi urat, ugyan már csökkentse a Nemzeti Bajnokság létszámát 5 csapatra, Videoton, Debrecen,Felcsút,Fradi, Mezőkövesd, így négy kedvenc csapat indulhat az Európa ligákba, egy kieső, felkészűl, Pápa:)
@Habakuk999:

Kálvária? Megmondom mi lesz a forgatókönyv: az első hazai meccsen lesznek ezren, a másodikon ötszázan, a harmadikon százan, a többin meg amennyien szoktak, és az év végén kiesnek a picsába megint.

Ez lesz. Ez kerül 400 millióba. Meg Tállainak a legelőbajnokság hőse szerep.
@Habakuk999: Haba, drága barátom, nem láttad a végén a :)-t? pont azt akartam sugallni,hogy eddig úrinő volt. bár nemrég hallgattam Bauer Tamást, és neki nem tetszik a népszavazási kérdés!
sziasztok!:)

Fab! ebből sem ártana szövegedbe illeszteni!

akkor a napokban linkelt adatok még
egyszer!

Hatmilliárd forint fölött az NB I vesztesége

"„A gazdasági csőd felé robog a magyar futball, amely klubszinten még sosem zárt olyan rossz gazdasági évet, mint 2012-ben” – ez a markáns, gyaníthatóan sok vitát és indulatot is kiváltó megállapítás a lényege a Muszbek Mihály sportközgazdász és munkatársai által elkészített „Sportgazdasági nagyító 2013” című szakmai anyagnak."

"17 éve tartó eredménytelenség
A tanulmány lesújtó képet fest a magyar labdarúgás sportszakmai állapotáról. Dicséret lényegében csak a felnőtt válogatottnak jut, amely „elnyerte a szurkolók szimpátiáját”, de a FIFA-világranglistán megragadt a 30–38. hely tájékán"

"Évi egymillió egy akadémistára
„Manapság, amikor az oktatáspolitika igyekszik markánsan igazodni a munkaerő-piaci igényekhez, megmagyarázhatatlan, hogy kilóra gyártjuk az UEFA-pro licences edzőket, akiknek a 82%-a munkanélküli vagy a foglalkoztatása nem igazodik a képzettségéhez” – fejtegette Muszbek Mihály. A tanulmány nem kíméli a manapság itthon „mindenhatónak” tekintett futballakadémiai rendszert sem, amely „a legdrágább képzési forma”. A sportközgazdász szerint játékosonként évi egymillió forinttal lehet számolni, azaz „mire egy akadémista eljut az NB I-be, 160 millió forintot költenek rá. A Kovács Istvánért a Videoton által a Haladásnak kifizetett 150 millió forint tehát csupán önköltségi ár.” Ráadásul a végzett akadémisták alig 6 százaléka tud megélni tartósan vagy átmenetileg a futballból.

Tovább csökkent a nézőszám
A sportgazdaságra áttérve a tanulmány megállapítja, hogy az OTP Bank Liga nézőszáma egy év alatt 22 százalékkal esett vissza, s tavaly már csak átlagban 2948 szurkoló látta egy-egy helyszínen a meccseket. Ez az utóbbi 20 év második legalacsonyabb átlagnézőszáma"

"Megállapítások
A magyar profi futball kétszer annyit költ, mint költhetne.

• A veszteség a 2011-es 1,9 milliárd forintról 2012-re 4,5 milliárdra nőtt.

• A klubok felélik saját tőkéjüket (amely a 2011-es 5,2 milliárd forintról 2012-re 2 milliárdra olvadt).

• A tulajdonosok évi 2-3 milliárd forintot, az állam és az önkormányzatok 2,5–3,5 milliárdot „tesznek bele” a futballba.

• Az üzleti folyamatok (jegyeladás, játékjog-kereskedelem) mintegy negyede egyszerűen nem jelenik meg a mérlegekben. "

www.metropol.hu/sport/cikk/1060359-hatmilliard-forint-folott-az-nb-i-vesztesege
@vitéz Thapóccay néma bárány: Félreértettél.

Az Eger nem játszhatott odahaza, mivel nem volt villanyvilágítás a stadionban, így idegenben játszotta - természetesen sohasem este, hanem verőfényes napfényben - a meccseit.

Na most gondolom, a tállai-brigáddal ez nem fordulhat elő, a libák pályáról történő elzavarását követően nb-1 szintű a pályájuk.

Én komolyan azt hittem, hogy orbán foci-őrülete legalább arra jó lesz, hogy az utánpótlás nevelés tisztességesen elindul.

De előjön a vadparaszt belőlük, ez a négyszáz milla sok sok ezer gyerek sportját segíthetné, de csak a nagyfejű vadbarom pálya szélén billegését szolgálja helyette.
László Attila Karakaibejegyzést írtOrbán Viktor
2 másodperce
Valami vélemény a Videoton szerepléséről?
Tetszik ·
'Magyarország jómódú lett.'

Ezt mondjuk nem a Bajnai ellen kirendelt közmunkások mondták hanem maga OV. S ha MO helyett Orbant olvasunk akkor ertheto. A jomoduaknak koltseges kedvteleseik vannak.

Minőségi értelemben úgyis csak az a sportag, művészet, tudomány élhet túl amelyiket nem tamogatjak. Mindent bedzennyeznek.
@taga20: S mivel utánpótlás csapat is kell az nb-i-hez, kiimportálják az egri ifiket Kövesdre.

A négyszáz millából talán futja majd buszra a napi edzésre járáshoz.
@Orica Középföldi: nem klasszikus "csak" egy kis...

de jobb hangulatod lesz a szlovén korústól:)

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZjqUH0pvZ0U
Látjátok Kazinczy is megmondta, hogy a nyelvében él a nemzet.
@guma:

nem tisztem fábiuszt védeni, de orbanisztánban ezzel mindenki tisztában van aki egy kicsit ismeri a magyar focit. mindez nem kioktatás:)
@taga20: Kövesdre import.:))) az igaz, nekik nem ki, hanem be.
Kapják be és ne ki.
@saravad:

mikor lesz róka vadászat?:)
@Habakuk999:

először tállaj ki-be neki:)
Most már biztos, hogy miniszterelnöki tanácsadó leszek! :)
ihajbundcsuhajbunda mégis bunda a bunda, kifordítom, befordítom mégis bunda a bunda

mégis mit akartok ilyen zivataros időben

komondorszőrbundát

brühüyyy
az önbizalmat nem vesztették el, 15 millás játékost igazoltak:)( a 15 milla az Euró)
@V-PORT:

A maga konzervatív módján nem egészen erre gondolt:)))

Nem azért kell visszautasítanom, mert a szép magyar beszéd gimnáziumában érettségiztem anno, de mellszobra mellett máig az áll: Jót s jól!
@guma:

Sramlit így még nem hallottam:))
@vitéz Thapóccay néma bárány:
ezatállai is olyan kovácszoltános?

brühüyyy
@taga20: összetört a hír...

az az életbe szerelmes talpraesett srác is...
megnémultam!:((((

R.I.P.
@tristen2005:
Vörösökre nem vadásznak max. verbálisan de ettől a rókakoma nem fogja halalra szegyellni magat.
@tristen2005: valóban nem szorul rá Fab!:)))

de az ürgét már most "keresztre feszítik" aki konkrét friss adatokkal szolgált!
csak ennyi...
@Orica Középföldi:
"Gyerekek ezrei nyugodtan éhezzenek, öregek ezrei ne tudják kiváltani a gyógyszert."
A 400 milliós támogatás hallatán is mérhetetlen düh és szomorúság járja át az ember lelkét.
Ám ez csak a jéghegy csúcsa.
A tisztánlátás érdekében most rágtam át magam a
látványsportok /foci, kézi, jégkorong stb./ társasági adókedvezmény nyújtásának rendeletén.
2012-ben a költségvetés 356.2 milliárdos társasági adójánál a durván 40 milliárd jutott ezeknek a sportágaknak az adókedvezményból.
Ez csak az egyik forrás.
Úgy látszik, ez sem elég. Az ország tartalék forrásából is jutott 400 millió.
Botrány!
@Mariann19:

és ami nincs könyvelve, + a szponzori pénzek!,
Hogy működik ez? Bemegy XY Orbánhoz, elmondja, hogy kell neki pénz, Orbán felhívja Vargát, és utasítja, Varga pedig előteremti? Ahogy el kezdtek osztogatni nem irigylem a bankokat, mert megint lesz valami új adó.
Az meg "vicces", hogy pont Varga volt 2010-ben a csontvázügyi megbízott, miközben ő egy biológia szertárat csinál.
@taga20: Basszus, nagyon szerettem a Bendegúzt.

Megdöbbentem.:((((((((((((((
@saravad:

pedig a lovak készen állnak,(lazarus lovarda), közmunkások a hajtásra, csak a róka hiányzik, de a pont péter biztos megtalálja:)
@Habakuk999:

Pedig olyan szép színe volt, tudja mire gondolok:)
@Orica Középföldi: Pedig örülhetnél, most kérdeztem rá:

épül a villany és lelátó is Kövesden.

Hajrá tállai, hajrá Kövesd, hajrá Magyarország!
@tristen2005: Ojjan becsületes megtaláló lennék, akkor se adnám vissza, ha térdenállva kérné..

Az ország vászontarisznyájára lakatot tennék.

Bendegúz ritka okos gyerek volt szegény.
@guma:

Érdekes.

Ápdételtem a cikkel a posztot, köszi.
@Mariann19: Csak az a roppant érdekes, hogy hun van ez a töméntelen pénz.

itt van pl a Vidi, úgy esett ki mint a pinty valami sose hallott csapat ellen.
Olyan pofátlanul szórják a pénzt, mintha nem lenne jövőre választás, és nem a bizonytalanok alkotnák a közvélemény-kutatóknál a legnagyobb százalékot.
@tristen2005: "És ami nincs könyvelve + a szponzori pénzek..."
A stadionok építése a legnagyobb tétel, de ugrálnak a 10 milliárdok, és ezek még tényleg bevallott kiadások.
Közben a fociban az előkelő 36. helyen van az ország.
mégis vissza-visszatér a fejembe a 400 millió forrása:Költségvetés vészhelyzetekre szánt tartaléka.
Ez a kormány egy helyen kezeli ezek szerint az emberéleteket is követelhető katasztrófák pénzeit a labdajátékokkal.
Gratulálunk az újszerű felállásnak.
@Orica Középföldi: "Nekem ez volt az utolsó csepp."
Én is mindíg azt gondolom, de itt már a záporon sem fogunk lassan csodálkozni.
"Jól mondta Rogán Antal: rendkívül veszélyes egész Európára nézve, hogy a podgoricai amatőr bürokraták lobbiérdekei akadálytalanul tudnak érvényesülni a magyar államadósság-csökkentés lehengerlő eredményei fölött, az pedig egyenesen megdöbbentő, hogy sokan kifejezetten örültek itthon a Videoton kiesésének, függetlenül attól, hogy az nyilvánvaló siker. Igaz, ami igaz, a Videoton produkciója kifejezetten jót tett mentálisan a lakosság egyre nagyobb részének, ritkán látni ennyi derűs, s magából minden keserűséget kiröhögő embert az utcákon.

Mi magunk egy étteremben követtük az eseményeket, s meglepve tapasztaltuk, hogy a podgoricaiak gólja után többen felugranak, s karjukat az égnek emelik, s hogy akaratlanul velük mozdulunk mi is. Pontosan úgy, mint három évvel ezelőtt a Salzburg góljainál, csak akkor még titokban, visszafogottan, kicsit szégyenkezve is, hogy az osztrákokért szorítunk magyar csapat ellenében, úgy gondolván akkor még, ennek az egész díszpáholyos, urambátyámos, szotyolaköpködéses vidizésnek köze van hazához, magyarsághoz, vagy legalább a futball bármely formájához."

nol.hu/lap/allaspont/20130713-kozel_podgoricahoz
@Habakuk999: "Itt van például a Vidi."
Mikor kikapott, egy szó ugrott be:
Isteni igazságszolgáltatás.
Én, a kaján. Szégyellem magam, de csak egy kicsit.
Komolyra fordítva a szót, tudjuk, hogy a sport irányításból baromi jól megél a túlduzzasztott, mesterségesen felfújt sportvezetői gárda.
Túlságosan jól lobbiznak a jól fizető, zsíros állásaikért.
Évek óta nem lehet letörni őket.
@Mariann19:

én nem tudom csak gyanakodom, ezek többet hazudnak mint Münchauasen, szedik be a pénzt töménytelen mennyiségben, de egy igaz szó nem hagyta el a szájúkat mire költötték, 1 csomag mert, 2 cs mert, 3-ik mert az 1-2 nem elég, de hogy hol a pénz azt csak alpacsinó tudja:)
@Mariann19:
nem vészhelyzetekre, hanem rendkívüli intézkedésekre szánt alap.
Sem az árvíz-aszály sem a gyermekéhezés de még az akadozó eü sem számít rendkívülinek.

Mégis melyik zsebből adták volna?
@Mariann19:

itt ugrik be, aki az orbánt szolgálja, nem jár rosszul, én a sportcsatornákat kapcsolgatom és a rosszullét kerülget mert mindegyiken a koko szerepel, hol riporter, hol szakértő, hol alany, egy ilyen pofonfát megrázótól elh.. magam. a borkai ugye egy lexet érdemelt, 100 éves grosicsot utaztatják ultravénásan, puskás emlékéből él felcsút, soroljam még?:(
@tristen2005: "Szedik be a pénzt töméntelen mennyiségben."Nincs olyan ország, amelyben az előfordulhatna, hogy a sorozatos megszorító intézkedéseket ne indokolná meg a kormány.
Hosszabb megfigyelés eredménye, hogy nálunk még a gazdasági szakértők előtt sem ismeretes, hogy
az intézkedésekre miért kerül sor.
Egy ilyen kisajátított országban az utólagos elszámolásra való igény illúziónak hat, holott kötelezettséget kéne, hogy jelentsen a kormány részéről.
@saravad: "Mégis, melyik zsebből adták volna?"
Mindegy, hogy vészhelyzetnek, vagy rendkívüli intézkedéseknek szánt alapról van szó, ennek a forrásnak nincs köze a sporthoz.
Arra viszont meggyőző példa, hogy nálunk nincs az állampolgárokat érintő prioritás, a miniszterelnöki hobbi felülírja még a költségvetés kereteinek betartását is.
Mint látjuk, ez már alacsonyabb szinten is érvényes, láthatjuk Tállai protekcionista támogatását is.
@saravad: rendkívüli helyzet ez a javából! tállai őfőméltósága egy brancsba került csányiékkal, orbánékkal. ma már ő is büszkén kihúzhatja magát, nem kell az nb II. jelentéktelen történéseiről beszámolni a frakcióülésen. most a stadionban is fogadhat egy arra tévedt éhségmenetet, télen ott tarthatja a hólapátokat...
@Mariann19: kedves, képzeld mi lenne, ha az űrkutatás lenne a hobbija. kerül, amibe kerül de ott lengene a magyar trikolór a marson.
@tristen2005: "Rosszullét kerülget, mert mindegyiken Koko szerepel."
Nem vagy egyedül. Már az ökölvívás közvetítéseinél is le kell venni a hangot, mert mérhetetlen szereplési vágyában folyton dumál, anekdotázik, nem a mérkőzéssel van elfoglalva.
Ő ugyanúgy jelen van a kézilabdánál, mert ő egy univerzális sportszakértő.
Ne csodálkozz, de életem legszebb napja volt, mikor Chavez kétszer úgy kiütötte a ringből, hogy kiesett a kötélen kívülre. Már akkor is ilyen nyalonc volt.
Jó lewnne ezeket a kövületeket kiszorítani a médiából, és nagyobb nyilvánosságot kéne szánni azokra a sportolókra, akik eredményeikkel az ország hírnevét nagyobbítják.
@Mariann19:

itt az élő példa, pedagógusok béremelése,
130000fő/ 50000 emelés=6,5 milliárd/ hónap 78 milliárd/év a járulékos adókat nem számolom, honnan amikor a nemzet gazdasági bérszámfejtője 70 milliárdos csomagokat készít?
a proszektúra blogon is ez a téma. vidékinek sikerült összemosnia a kommentjében a focit és a kultúrát. szerintem nem látott még belülről könyvtárat, ugye, kedves evezős kolléga.
Muszbek máshogyan:

Muszbek rámutatott: a magyar profi labdarúgás kétszer annyit költ, mint amennyit költhetne, ugyanakkor az üzleti folyamatok mintegy negyede – elsősorban a jegyeladások és a játékoskereskedelem terén – nem jelenik meg a mérlegekben. Kiemelte azt is, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség gazdasági licencelőírásai nem érvényesülnek a csapatok gazdálkodásában. A közgazdász úgy látja, hogy teljesen új utánpótlás- és képzési rendszert kellene bevezetni, mert a jelenlegi szisztéma szakmailag rossz, drága és üzletileg eredménytelen.

A részletekre rátérve ismertette, hogy az OTP Bank Liga 15 sportvállalkozása – az Eger jogsértő módon nem adott le mérleget – 2012 során összesen 12,1 milliárd forint bevétel mellett 16,6 milliárd forint kiadást könyvelt el. A tavalyi veszteség tehát 4,5 milliárd forint volt, amely magasabb mint 2011-ben (1,9 milliárd).

“Az eredményt szépíti az 1,2 milliárdos TAO-, valamint a 200 milliós MLSZ-támogatás. A bázisban ezek a tételek nem vagy csak kisebb mértékben voltak benne, így ha ezeket korrigáljuk, valamint az Eger becsült számait is figyelembe vesszük, akkor a liga vesztesége megközelíti a hatmilliárd forintot” – jelentette ki Muszbek, majd azzal folytatta, hogy ezzel párhuzamosan az élvonalbeli klubok folyamatosan felélik saját tőkéjüket, ami a 2011-es 5,2 milliárd forintos szintről 2012 végére kétmilliárdra csökkent. Mivel az Újpest saját tőkéje -1,6 milliárd, a Ferencvárosé pedig -500 millió forintot mutat, ezért a sportközgazdász szerint a két egyesületnél a jegyzett tőke komoly emelésére lesz szükség a közeljövőben.

A számok azt mutatják, hogy 2012-ben csak az MTK (+86 millió), a Siófok (+59) és a Honvéd (+56) volt nyereséges, miközben négy klub deficitje meghaladta az 500 millió forintot (Újpest: -1622, Videoton: -886 millió, Győr: -519, Ferencváros: -507), egyé pedig megközelítette (Diósgyőr: -476). Az elmúlt három évet tekintve pénzügyileg a Debrecen volt a legeredményesebb (+1534 millió Ft), utána az MTK (+166), a Pápa (+157), majd a Siófok (+73) következik a sorban.

szegedma.hu/hir/szeged/2013/07/muszbek-teljes-gazdasagi-reviziot-surget-a-magyar-kluboknal.html
@bella _ciao: "MI lenne, ha az űrkutatás lenne a hobbija."
Neki nem lenne szerencsés választás, mert az űrhajót a Közgép gyártaná.
Viszont ismerve főnökünk szereplési vágyát, megmutatván magát a világnak, elsőnek lövetné fel magát.
Így sem ő, sem a trikolor nem kerülne fel a Marsra, érvényesülne a selejt bosszúja.
@Mariann19:

az 50000 alsó hangon számoltam!
Ha Orbán ezt a 400 millát a saját vagyonából adta volna, még dicsérni is lehetne. Van azonban egy rossz érzésem: Orbán úgy gondolja, hogy a "saját vagyonából" adta.
@tristen2005: A pedagógus béremelés is megér egy misét, az elvont túlórapénzekkel, megemelt óraszámokkal.

Az csak a hírekben merül fel, hogy jujjdenagyon hepik a pedagógusok.
@Mariann19: a vágy beszél belőlünk... mondjuk a földönkívüli környezetvédők meg tiltakoznának ilyen nagymértékű űrszennyezés ellen. de őket lehetne zsarolni azzal, ha nem fogják be, kilőjük patakit is.
Ez az egész egy foci egy orbitális pénzszivattyú. Köszpénz vándorol fociállomásokon keresztül a megfelelő, kiválasztott magánzsebekbe. Spájzolnak az urrak jobb időkre.
Kívánom, hogy lengedezzenek kötélen.
@Habakuk999: szerintem már írják a köszönőlevelet balognak. az meg majd bekeretezheti.
@Mariann19: "Szedik be a pénzt töméntelen mennyiségben."

emlékeim szerint ezen a vonalon elengedték (rákerestem, rengeteg van - ízelitőnek csak ennyi):

Ki engedett el több mint kétmilliárd forint tartozást a Videotonnak?

www.mindennapi.hu/cikk/sport/ki-engedett-el-tobb-mint-ketmilliard-forint-tartozast-a-videotonnak-/2011-06-30/4510

Átvállalja az állam az MLSZ majd' félmilliárdos adósságát

sportgeza.hu/futball/mlszadossag/

Amit eddig senki nem mert elmondani: pofátlan lopássorozatok a magyar futballban

egyszeregypol.blog.hu/2013/05/02/amit_eddig_senki_nem_mert_elmondani_pofatlan_lopassorozatok_a_magyar_futballban

Azt hitték, valami idióta cukrosbácsi vagyok?

sportgeza.hu/futball/2013/05/02/ez_a_masodik_vilaghaborum/

Miből élnek a hazai futballklubok? - Figyelő
figyelo.hu/cikk_print.php?cid=382022_mibol_elnek...futballklubok‎
2012.12.20. - A rendszeres NB I-es futballköz-vetítés kétségkívül a Sport TV egyik ... amely a korábban számukra folyósított köl-csönök elengedéséből származik. ... 456 millió forintnyi tartozását en-gedték el a hitelező vállalkozások, ám ...
@tristen2005:
A pedagógus bérezésben abszolut nem vagyok offé, de a szakszervezeti magyarázatok alapján nem számítható ki, hogy a béremelések milyen hatással lesznek a költségvetésre.
Két tényezőt emlegetnek. Az egyik a jelentős létszám leépítés, melynél felszabadulnak pénzek a béremelésre. A másik a kötelező munkaórák emelése, amelyek miatt megszűnnek a túlóra pótlékok. Az elmondott példa szerint sok esetben az elmaradt túlórapótlékok megközelítik a bérfejlesztés mértékét.
A költségvetési hatások emiatt nem állapíthatóak meg pontosan. Ez is egy vakrepülés lesz.
@bella _ciao: Szerintem nem, a közszolgák valóban a megfélemlítettek népes táborát gazdagítják.
Hogy sértődöttek a "kivételezett" helyzetük miatt, az tuti.
láttátok a etgnapi hadházy interjút? érdekes egy pasas. az egész beszélgetés alatt az volt az érzésem, hogy szégyelli magát.

Hadházy Ákos: a vállalhatatlan ellenzék miatt nyerhet jövőre a Fidesz

www.atv.hu/videok/video-20130712-hadhazy-akos
@Habakuk999:

a játékos eladásáról egy pár szó,
ha utána nézne valaki hogy a bizonyos csapatokban bohóckodó játékos játékjoga kinek a tulajdonába van, vagyis az eladás után ki kaszál, az lenne még egy érdekes dolog! annak idején volt egy Faragó nevű egyén, a fél NB l játékjóga a kezében volt! mellesleg MLSZ elnökségi tag volt! 1998 Vasas, Szeged
@tristen2005:

Ha valaki akkora barom, hogy pénzt önt abba a sportágba, ahol a játékosok jövedelmének túlnyomó része a fogadási csalásokból jön össze, az így járt.

Ezek:
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&ved=0CDwQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.nb1.hu%2Fhirek%2Fujpest-vaduz-0-4-van-e-meg-lejjebb&ei=X2DhUa-ZBImutAbrq4HoDg&usg=AFQjCNHF0rKWpUb8TQnTUxeER1jobjwF4g&bvm=bv.48705608,d.Yms

után, és főleg az után, hogy az MLSZ nem érezte szükségét az egész Bohócliga (copyright: labdabiztos) felfüggesztésének, megérdemli.
@taga20: Ezt a meccset felírtam magamnak, biztosan közvetítik majd, nézd te is.
Majd figyeld meg, hogy a meccs végén hogyan fog nyomulni a ringben fontossága teljes tudatában, miközben lapos pillantásokat vet a kamerákra.
Helyezkedni fog, mint egy tojó galamb, hogy benne legyen a képben.
Már előre röhögök a pojáca manírjain.
@bella _ciao: előtte szanyi volt, és hülyébb volt mint valaha...erre célozhatott a faszi.
@Habakuk999:
Sőt! Már ott tartunk, hogy aki szót emel ez ellen, az a pedagógusok béremelését támadja.
Balog úr pedig borzalmasan verihepi lenne, ha neki 35%-kal emelnék a bérét, ugyi.
Ja igen: a 400 millió nem egyszerűen felháborító, hanem túllép minden, emberi nyelven kifejezhető kereten.

((sóhajtva) "Margit, noooooooormális???")
@bella _ciao: "A vágy beszél belőlünk."
Meg a remény.
Az, hogy Simicskáék annyira csak összehoznák a rakétát, hogy a sztratoszférán messze túl is vigyen a gépezet. Ott már széteshet, és a környezetvédőknek sem kell félniük a szennyezés miatt.
Képzeld el, az eu EP -je is hogy megnyugodna...
jajrá mogyorók ! jajrá fides !
@bella _ciao: basszameg a kurvaanyját az ilyen rohadt talpas! az ilyenek miatt tart itt orbán. ezért utálom Ángyánt is. fasz vot és végefelé rájött(eszem-faszom), hogy orbán a legnagyobb zsívány!!!
@bella _ciao:

úgy is beszélt, szégyelte magát mert cserben hagyta a tábort, kispadra ültették, de arra lennék kíváncsi miért vitte a magnót, mert nem a trafikmutyi miatt azt bevallotta, valami piszkos ügylet volt porondon amiről nem beszélt?
@vénkujon: kujon! mondj egy értelmesebb embert a fideszben, mint szanyi! utána szanyizzál! egyébként nem a kedvencem, mielőtt...:)
Azért nem semmi... micsoda öldöklő véghajrá lesz a 2016-17-es első osztályú bajnokságban a Videoton, a Felcsút és a Kövesd között...

bio
@taga20:

nyugalom, dobj be két sört meg három trafik ablakot:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem tudom, ez a kép speciel manipulált-e - de miért ne lehetne eredeti? Ez a brancs már számtalanszor nézett együtt meccset.

bio
@bioLarzen:

Tudom. De így együtt, mégis túl bizarr...
Szerintem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintem nem jött el mindenki:) ilyen kurva országot nem csinált mégegyet az isten vagy az univerzum!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez a valóság, ne sajnáld a fáradtságot távcsővel lemenni Vidi meccsre, ha bizarr dolgokra vagy kíváncsi.

Bár van más, némileg kellemesebb elfoglaltság is, mint sok szarházit nézegetni egy helyen.
@tristen2005: 1lityi bort bedobtam, de egyre jobban felbaszom az agyam:)
@bioLarzen:

a petya csak a tisztesség megőrzése miatt figyeli az eseményeket:)
@taga20:

ezért nem találtad el az ablakot:)
@taga20:

Tehát tényleg ott voltak. :(((

Na mindegy, örülök, hogy van munkám! :DDD
@Habakuk999:

Így van, sajnálom a fáradságot! :DDD
@tristen2005: nem, azé mert le van fóliázva:) meg nem orbánképe vot a kirakatban! szerintem nem kell sokat várni és ott lesz!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egér, nem vagy egy partizán típus:)
nem láttam a meccset, de az jelent valamit, ha a Vidi szurkolói megtapsolták a montenegróikat.

www.nemzetisport.hu/europa_liga/video-a-szurkolok-nem-kimeltek-a-vidi-jatekosokat-2261587
@Habakuk999:

"Én komolyan azt hittem, hogy orbán foci-őrülete legalább arra jó lesz, hogy az utánpótlás nevelés tisztességesen elindul."

Nem vagy te ilyen naiv. A klubok kiváló pénztalicskák és kádertemetők. Mindig is azok voltak. Kontraszelekcióból nem születhet minőségi szakmai munka.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :) én se mentem még soha, pedig tavaly gyakran hívogattak.

Senkiházi brigád ez egytől egyig.

Eddig úgy gondoltam, nem kell erőltetni a rendszerváltásból eredő elszámoltatásokat, most kezdek rájönni, hülyén gondoltam.

Ebbe az Augeias mocskos istállójába igenis kell az igazságszolgáltatás két folyója, hogy kimosson minden szennyet.
K.G.: Ti szoktatok fogadni a saját mérkőzéseitekre?
T.F.: Személyesen soha.
K.G.: És áttételesen?
T.F.: A haverokkal „áttekintjük” a helyzetet.
K.G.: Ez hogyan történik?
T.F.: Például megkérdezik, rendbejött-e az izomsérülésem. Ha azt válaszolom, hogy minden oké, akkor nyerünk a hétvégén. Ha azt mondom, majdnem jó, de még pihentetni kell egy kicsit, akkor x-re veszik a meccset. Ha pedig panaszkodom, akkor tudják, hogy vereségre játszunk.
K.G.: És az ellenfél honnan tudja, milyen eredményt kell „előállítani”?
T.F.: Erre rengeteg megoldás van. Példának egy: a játékosok szinte kivétel nélkül egymás ismerősei a fészbúkon, az első osztályban szereplő magyarok mindenképpen. Vannak egyezményes jelek, pl. ha valaki bizonyos képeket kiposztol, az azt jelenti, hogy el akarják veszíteni a következő meccset. Ha ezt a megfelelő csapatból a megfelelő ember lájkolja, akkor oké. Ha ír egy kommentet, hogy hú, de vicces, akkor nem mennek bele.
K.G.: Hány meccs van így megbeszélve?
T.F.: Az összes. A futballisták is pénzből élnek, nem hagyják ki, ha kereseti lehetőség mutatkozik.
K.G.: És mit szólnak ehhez az az edzők, a klubtulajdonosok?
T.F.: Fogalmazzunk úgy, hogy ők is szeretnek pénzhez jutni. Tavalyelőtt az egyik neves csapat nagyon idős edzője igencsak a szívére vette, hogy sorozatban „átadták” a meccseket, a végén meg még ki is estek. Aztán megvigasztalták, és vissza is jutottak.
K.G.: Mi a véleményed a bundabotrányról, a letartóztatásokról?
T.F.: Ott kívülről próbáltak beavatkozni a „rendszerbe”, ezzel megzavarták a dolgokat. Ráadásul meg kellett beszélni sokmindent, így bizonyítékot szolgáltattak. Le is vadászták őket, mert sokaknak szálka volt a szemében a szervezkedésük.
K.G.: A bírókkal mi a helyzet?
T.F.: Ők is megcsinálják a saját kis bizniszüket. Ha észnél vannak, akkor előre tájékozódnak a várható eredményről, és nem zavarnak be. Megelégednek a jól időzített kiállításokkal meg tizenegyesekkel. Ha felül akarják írni az egészet a saját érdekük szerint, akkor persze balhé van.

Folyt. köv.

tuddmegajovot.weebly.com/index.html
@Husz_János_Puszita: De, vagyok.

Én az egészből csak azt láttam, hogy a szüleim háza melletti pálya tele lett focizó kislegényekkel.

Tudod, olyan ez is, mint a pedagógus-bérek emelése.
A hírekben kurva jól hangzik.
@guma: A kezdeti hozzászólásainknál még a 400 millió verte ki a biztosítékot, most olvasva az általad küldött linkeket és a többi, milliárdokról szóló herdálást, ügyelnünk kell arra, hogy nehogy immunisak legyünk.
Jó az az elszámolás is, ahol 641 milliós bevételnél 1.3 milliárd a nyereség, költségek meg sehol nincsenek elszámolva.
Viszont érthető kell, hogy legyen számunkra, hiszen a sszponzori és egyéb bevételek nem szerepelnek az elszámolásokban.
Hol a NAV?
@Mariann19:

"megmutatván magát a világnak, elsőnek lövetné fel magát"

:D :D Szereztél nekem vidám perceket, olyan jól elképzeltem, ahogy les ki a rakéta kerek ablakán, mint a rajzfilmekben. :D
Aztán fordított parabola pályára áll.
@Habakuk999:

Egyszer régebben fültanúja voltam az autószerelőnél a ZTE edzője hétszentségelésének. Dióhéjban a lényeg az volt, hogy nem ő választja ki tehetség alapján a kezdő csapatot és nem fegyelmezheti őket, ha másnaposan állnak fel a pályára, mert "leszólnak" neki.
Amikor kezdődött, az első állomás volt Horthy, most a nem tudom hányadik: Neanderthal.
Viva pila ludentes Neanderthal!
Szerencsére egyes félázsai országokban, nyilvános kivégzéseket is rendeznek a stadionokban! Remélem a narancsmaffia is fogja végezni!
@Husz_János_Puszita:
Azon kezdtem el magamban vigyorogni, hogy neki nem kéne Pampers pelenkát feladni, mint az űrhajósoknak általában, mert az ő útja nem lenne hosszú időtartamú.
Bár lehet, hogy mégis kéne. Már az első percben...
@Mariann19:

mutass nekem egy olyan foci csapatot, amelyik nyereséges? 23 fős keret, min. 3 edző, 1 gyúró, 1 orvos, 1 szertáros, a pórnépről most ne essen szó, ez 29 fő, átl. 800.000 eft havonta, ez 232 millió/hóx 12=2.7 milliárd, és akkor jönnek a 1 milliárdos költségvetésükkel:), a többi pénz, játékos vásárlás, felszerelés, regie?
lehet hogy túloztam, de 20%-nál nem többet!
@Mariann19:

sokan vannak a háta mögött, feltartják a cunamit:)
@tristen2005:

A nagy zsét nem ők veszik fel, hanem a vízfej.
@Mariann19:

ezért mondtam már: csodállak benneteket:)

már javarészt kerülöm az eseményeket, mert beugrik a hozzá kapcsolódó szemétség (ha nem is pontosan!)
neveket "átugrom", címeket elfelejtek de az "apró" nüanszok megmaradnak...
@taga20: nem jelentkeztél rá?:-DDDDDD

Mindennap csattrészegre kell innom magam?

Fél évig annyi és olyan alkoholt ihatsz, amennyit csak akarsz, ráadásul jól meg is fizetnek érte – összegezhető az a hirdetés, amelyre eddig is több ezren jelentkeztek. A szigorú titoktartás mellett zajló kísérletialany-válogatást, a rajtuk végzett vizsgálatokat, valamint a szintén homályban maradó magyar, valószínűleg egyetemistákból álló csoport munkáját egy több világmárkát kezelő cégcsoport finanszírozza.

www.168ora.hu/itthon/minden-nap-csattreszegre-kell-innom-magam-116190.html
Pár hetes hír, hogy Orbán átutaltatott 500m-t a saját akadémiájának.

sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2013/06/07/otszazmillios-tamogatast-kap-a-felcsuti-akademia/

A hír gyakorlatilag visszhang nélkül maradt, néhány FB kommentől eltekintve. Egy Szőlősi nevű orbánlakáj / akadémia sajtófőnök vagy miafasz NER kompatibilis arcbőr vastagsággal még oda is szólt, hogy középiskola épül belőle és nem kéne sajnálni a pénzt a gyerekektől.
@tristen2005:
Amennyiben nyereségesek lennének, nem sírnának folyton a támogatásokért.
A focinak önfenntartónak kéne lennie, mint a németeknél. Nézem a Dortmund meccsek nézőterét, de még az alacsonyabb osztályú mérkőzéseken is
tele a nézőtér.
Biztosan több magyarázata is van ennek náluk, de az emberek elsősorban a játékért mennek ki.
@Husz_János_Puszita: "Apolló 13."
Most én derülök. Ezt az egy szót nagyon jól odatetted.
@taga20:
van 200 masik, azok kozott meg egy nagy rakat normalis
@Mariann19:

ők sem a nézőszám miatt nyereségesek, a szponzorok, az ingyen felszerelés, labda, mez, a mez eladások, relikviák, ha azt számolom a Barcelona 98000 stadionnal, 106000 bérletes és veszteséges?
@guma:
Ezt a helyzetet, ami itt van, nem is lehet másképp elviselni, csak gyilkos humorral.
Néha megnézem az Egyenes beszéd c. műsort több interjúval, és a végén látom a sötét jövőt.
Elkeseredem, aztán kivirulok azzal, hogy ráérek akkor gondolkozni, hogy mi a teendő, ha élesebb szögben jön a lejtmenet.
@Link elek: segíts! ki az a 200 normális. fideszes?
Mint sosem gyógyuló echte focibuzi én nagyon örülök a stadionok építésének, a Vidi és a többi liebling pénzzel való szemérmetlen kitömésének.
A magyar foci évtizedek óta rohad az elfekvőben gyógyíthatatlan kórságokkal fertőzve és öntik bele a drága, semmit sem használó gyógyszereket. Örülök hogy Orbán Viktor beviszi neki a sorozatfejlövést ezzel a kormányciklussal hogy dögöljön meg.
Talán így tényleg mindenki utálkozva lemond arról a rakás sz*rról amit "magyar fodbal"-ként aporsztofálnak az olyan nagy szemfényvesztő kóklerek mint Puhl, Mezei, Egervári, Várhidi, stb. és magára hagyják.
Utána, sok-sok év múlva jöhet még valami érdekes egy új alapon.
@tristen2005:
Igazad van abban, hogy több irányból származnak a bevételeik, de a foci színvonala adja meg a lehetőséget a pénzek begyűjtésére, igen, azokra, amiket felsoroltál.
A Barca gondjait sajnos nem ismerem.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: az elejét nem értem, vagy a végét:) kérlek segíts!
@taga20: 2 sör :)))
Csak azt akartam hogy jó dolog az ország javával megutáltatni a vergődő magyar focit ami 35 éve sz*r. Eddig mindig volt valami nosztalgia mindenkiben Puskás/Aranycsapat/Albert miatt, az ilyen 400 millák és stadionok után nem lesz. Vágyni fognak a ledózerolására. Aztán ha lesz egyszer újra magyar foci új alapon az jó, ha nem hát nem, nézzük tovább a tévén a PL-t.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: apa,1985-ben(talán) Hollandiát megvertük! tovább jutottunk(a többi felejtős), az nem 35év. egyébként hülye vagyok evvel a számmisztikával:)
@Mariann19:

nem a barcát akartam központba tenni, csak érzékeltettem hogy a Dortmund sem a nézőkből szedi be a pénzt. sejtem hogy nem vagy járatos a magyar foci rejtelmeiben, így nem is kérem tőled, nevez meg egy magyar NB i -es játékost, akinek a mez eladásából(nem vagyok nagy igényű) aki 1 millát hoz a konyhára! természetesen forintba:)
@taga20: Hát az nagy rang már bocsi :)
Nálam egy hollandverés meg valahonnan továbbjutás nem cucc és nem eredmény, ahogy az sem hogy a Birodalom SC azért hullott ki moldáv/macedón kiscsapattól mert a hazai bajnokságra akar koncentrálni, hisz az annyira erős és egész csapatot kíván :)))
Ez nekem nem érv 400 millióra meg csilivili stadionokra, és egyre több embernél nem lesz.
Remélem...
@Penivaldes:

talán két szónál tömörebben:)
@tristen2005: KOko az Eurosporton is otrt van és okoskodik??
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: öcsém mi egy malomban őrlünk:) de nekem nagyon tetszett ahogy kijutottunk Mexikóba. ezt ne vedd el tőlem! azóta le sem szarom ezt a szart:)
@Penivaldes:

ez se volt egy Dovsztojevszki mű, de legalább érthető:)
"A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." (Karinthy Frigyes)
@tristen2005: az azt mefgelőző is érthető volt, csak meg kellett volna magad erőltetni
Ez van, amikor realitásérzéküket vesztett emberek próbálnak valamit vezetni.

A nemzetközi kupasikerekhez kevés a pénz. Ördögi szerencsével tudna bármelyik magyar csapat a csoportkörig eljutni, ami egyedi, ritkán előforduló alkalom lenne. Így erre életképes üzleti modellt alapozni lehetetlen.

Azért nincs pénz, mert üzleti alapon működő szponzoráció jelenleg alig van.

A magyar bajnokságban való küzdelemhez, totálisan felesleges idegenlégiósokat idehozni, akik ráadásul kiszorítják a magyarokat, így nemzeti csapatunk utánpótlását erodálják.

Az erre feleslegesen elköltött pénz teszi veszteségessé a klubokat (öncélú versengésben, amiben láthatólag az adófizetők pénzére pályázik mindenki), illetve teszi unfair-é a küzdelmet, hiszen a bajnokságban induló 16 csapatból 8-10 anyagi okok miatt nem „rúg” labdába.
A csődöt is bevállalókat pedig közpénzből mentik meg.

Ezért lenne fontos a gazdasági fairplay bevezetése (azaz ne lehessen veszteségesen gazdálkodni). Mi értelme a pénzügyi doppingnak, ha az nem vezetett eddig sem eredményre

Egyenlő pályák egyenlő esélyek.

A Stadler stadion példája, és az hogy Várszegi 10 év után kiszállt a fociakadémiásdiból is –nem kevés időt, és erőforrást pazarolva erre-, kellő elrettentő példával szolgálhatna, de egyesek „fullba nyomják a kretént”.
@Penivaldes: egy felkiáltójelet megérdemeltem vona:)
@Penivaldes: köszönöm drága hölgy:) (vagy annak kinéző....)
@Penivaldes:

ezekre gondoltam, "nesze, nekem mondtad, én is, pont ezt,"
@Habakuk999: én is voltam a pályájukon...meg az egri csapatéban is:))...viszont gondolj arra, 400m-ért a felcsút oda vissza tuti behúz 6 pontot...egy pont így nem bohócpénzben 220.000€...ennyiért a tipmixen sem állnak szóba veled:))
@Penivaldes

az azt mefgelőző
Ja, nem tudom volt-e már, de az önkoritól eddig kaptak 70m, plusz a tao-ból 170m.
És aki azt meri mondani, hogy a tao-ból a lé az nem állami→az én zsebemből megy ezekhez a falábú idiótákhoz (mert nem az atomfizikusi karrierjét adta fel az nb2-ért egyik sem, azért azt tisztázzuk), az vagy hülye, vagy hazug nemzetáruló...
@Penivaldes:

tudod aki kivonul a placcra, az ne legyen szégyellős!
@tristen2005: ha képtelen feldolgozni a vidi kiesését a tulajdonos, javaslok neki egy szepukkut/harakirit, hátha neki is piros pötty virít a valagán, mint a fideszeseknek...habár nekik gyanítom, inkább a műszálas alsóbeműjük okán, amilyen tuflák parasztok:)
@sírbateszezazegész:

tudod milyen drága egy stadion? főleg ha a Gipsz Jakab építi:) "az összes politikus bűnöző!"
@Habakuk999:

"Ez sikkasztás, köztörvényes bűncselekmény."

Ez is és annyi más is.
Lassan kezd bennem egy aljas gondolat gyökeret verni.
Tudom, hogy naivitásom határtalan, de ha valamely szervezet a teljes elszámoltatást hihetően ígérné be, nálam nyerő lenne!
(ne mondjátok, tisztában vagyok vele, senkinek nem érdeke ilyet mondani és főleg komolyan gondolni a hatalomba törekvők közül)

Azoknak, kik még reménykednek, azoknak saját szavaimmal összefoglalom, mit meg nem tesznek a hatalom megtartásáért.
Diákmunka.
Állami- jó eséllyel eu-s- pénzből megyénkben is felvettek diákmunkára fiatalokat.
Rendes kormány, segíti jövedelemhez jutni a nappalis diákokat.
Szülők, nagyszülők, diákok lekötelezettek.

ui:
pár napja be is kell menniük dolgozni egy kicsiny faluban, mert félnek a feljelentéstől...

Osztogatnak, a 400 milka a jéghegy csúcsa.
Tudjátok a magas képzettségű közmunkások között mi az elfogadott mifelénk?

Nem sok ez a pénz, de ha más uralkodna, még ennyi sem lenne.
Szerintetek kire fognak szavazni?
Ez az egész magyar focinak nevezett bűzölgő latrinatartalom nem érdemelne egyetlen szót sem, ha nem kerülne annyiba, amennyibe. Ráadásul amit elszórnak erre az izére, azt abból teszik amit elloptak a rokkantaktól, a nyugdíjas éveikre spórolóktól és-és-és… hosszú a sor felesleges folytatni, mindenki tudja.

Ha egyszer végre kormánya lesz ennek az országnak ( egyszer csak idekacsint az a sokat emlegetett föjülről ), sok minden más mellett megoldást kell majd találniuk ennek a „foci-problémának” a kezelésére is.
Nem vagyok sportközgazdász, részemről fogalmam sincs hogyan kellene kezelni ezt a képtelen helyzetet, de egyet biztosan tudok; ennyi pénzt kivágni az ablakon egy temetetlen halott folyamatos balzsamozására (NB I-II-VIII-XXIII etc.) nem csak ökörség, hanem büntetőjogi kategória is.
Az MLSZ székházat át kell alakítani mauzóleummá és belépti díjat szedni a magyar foci múmia megtekintéséért, a valóságban meg piaci alapokra helyezni a működését, oszt jónapot. Ha idejön a HSBC(?) vagy a Petronas(??) és bekopogtat mondjuk az Ököritófülpösi Olajütők S.C. vezetőségéhez avval, hogy szeretne úgy mondjuk öt-hat millió dollárt belerakni a csapatba akkor legyen, de ne én fizessem már, a rohadt életbe!

Arról nem is beszélve, hogy hiába a fociba(?) tolt számolatlan milliárdok tömkelege, attól még egyetlen levéd játékosnak se fog plusz két lába nőni, hogy utolérhesse vele a húsz múlva a Real Madrid öregfiúk csapatában kerekesszékkel száguldó Van Nistelrooyt a pályán.
Viszont azért némi reménysugár megcsillant a jövőre nézvést, hogy tudniillik a királyi gárda ( nem, nem a spanyol…) megugrotta az NB I szintjét és ott fog küzdeni a végső győzelemért. Namost, ha egyszer előfordul valami fatális véletlen folytán ( független pártállású játékvezetőket keresnek tömegesen mostanság? ), hogy ne adj isten megnyerik a bajnokságot, akkor a BL-ben találják magukat? Elő, bizony!
Azdeszéplesz… látni a makovecz hodályban az eredményjelző táblát:
Barcelona-Felalcsútbasznád 92:-3

Akkor jön majd az ébredés, kemény lesz mint a Covijetúnió által tálalt makkos tészta Mexico-ban, amitől Mezey még most is csuklik.
Véleményem szerint, a „magyar foci”-ra költött irdatlan mennyiségű adóforintokkal inkább olyan sportágakat kellene támogatni, amelyek valóban sikeresek.
Horribilis diktú, esetleg a paralimpikonoknak is lehetne adni belőle, akikről a franc sem emlékezik meg, pedig… az amit ők csinálnak, azt duplán kellene elismerni nem csak erkölcsileg, anyagilag is.

Mindkettő hiányzik mostanság, talán egyszer... majd.
@Tűzfal:

bakker az FBI vissza adná jogosítványát, ő ehhez nem ért:)
@Knósszosz:

ez tetszik:)), bokorugrást támogatnám, mert bokor az van:)
@Husz_János_Puszita: nem jó példa, sőt kifejezetten káros, mert az apollo 13 végül sértetlenül visszajött, és a személyzete nemzeti hős lett.
szerintem te a challenger űrrepülőt akartad felemlegetni :)
@tristen2005:

@Knósszosz:

vagy a jövőbelátást, abból már világbajnoki esélyünk van:)
@tristen2005:
Milyen bokorra gondoltál?
Bocs, nem kapcsolok, KV-t köll innom frissülés célzattyábúl.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hajj, ha ez lenne a legbizarrabb dolog körülöttük...

bio
@tristen2005: én pontosan tudom mi, mennyibe és hogy a látványsportoknál:(
@Knósszosz:

Tudja valaki, hogy a focira elfüstölt pénzből hány tanuszodát lehetett volna építeni?
Talán vérnyúl, ha megjön.

De jó, hogy napi egy kötelező testnevelés van - tornaterem nélkül.
@Penivaldes:
Igaz!
Megyek zuhanyozni, rám fér.
@nandras01:

Pedig olyan jól kigondoltam:
Apollo = Orbán félisten
Cassandra = Matolcsy jövőbe látó

Ez nem jött be. :D
OFF

"Burton Malkiel a híres “Bolyongás a Wall Street-en” című könyvében kifejtette, hogy szerinte a befektetési alapkezelők a nagy semmit adják el tudás címszó alatt. Szerintük azért jár nekik az aktív menedzselésért 1,5-3% évente az alap teljes állományából, mert az ő tudások és jó döntéseik ennél sokat többet hoznak az alap számára.

Burton Malkiel szerint ha egy majom szemét bekötjük és a kezébe egy dobónyilat adunk, hogy a Wall Street Journal újság részvényeket felsoroló oldalára dobálja azt, majd a véletlenszerűen eltalált részvényeket megvesszük és megtartjuk, legalább ugyanilyen eredményt érhetünk el, mint a profik.

Ezt az elméletet sokan kipróbálták, többek között maga a Wall Street Journal is éveken át közölte a vakmajom portfólió eredményeit. Már az első száz nap után a majmok megverték a profik 39%-át és ez az arány az idő múlásával egyre javult, gyakorlatilag utolérték az alapkezelőket, gyakran le is előzték őket. Ha a költségeket is figyelembe vették, a majmok portfóliója többet hozott."

kiszamolo.hu/a-vakmajom-visszater/
@Husz_János_Puszita: sajnálatos módon megint ki kell, hogy igazítsalak :)
cassandrának mindig igaza volt de senki nem hitt neki.
matolcsynak mindenki(?) hisz, de sosincs igaza...

az apollo stimmel (legalábbis egyes körökben...)
@Tűzfal:

a közmunkáról és a diákmunkáról csak annyit, az is csak egy választási duma, egy múlt héten lett város polgármestere a facebook oldalán hirdette, diákokat vesznek fel az egészségügyi íntézményükbe diák munkára 600 ft-os netto órabérért, ez kb havi 168x600=100800 ft, kérdésem, télen nincsenek betegek? mert akkor a közmunkás 49000 ft.ért dolgozik????
"Lógok a szeren.
Ti ezen csodálkoztok, mert nem tudjátok elképzelni, hogy lehet ember, aki mindenben egyformán tökéletes. Ti öregek és konzervatívok vagytok, és azt hiszitek, hogy a világ ezentúl is csak olyan lesz, mint eddig, és elfelejtitek, hogy egyszer eljön majd az érettségi. Ti nem tudjátok például elképzelni, hogy lehet majd esetleg egy miniszterelnök (a nevét szerénységem tiltja megsejtetni veletek), aki egy napon, miután szenvtelen és nyugodt hangon bejelentette az országgyűlésnek, hogy néhány jól megfontolt diplomáciai művelettel, amikről eddig nem akart beszélni, mert nem a szavak embere, sikerült Angliát, mint egyszerű gyarmatot, Magyarországhoz csatolni, s ezt ezennel tudatja a tisztelt Házzal - mondom, miután ezt szenvtelen és hideg hangon előadta, nem törődve az ordító és ujjongó képviselőkkel, akik vállukra akarják emelni, hirtelen vívóállásba helyezkedik s egy szédítő, eddig ismeretlen dzsiu-dzsicu fogással, ott, a miniszterelnöki emelvényen, két vállára fekteti azt az ausztráliai világ birkózóbajnokot, akit az angol ellenzék orvul elhelyezett az emelvény belsejében, hogy a legnagyobb európai férfit megölje."

(KARINTHY FRIGYES TANÁR ÚR KÉREM részlet)
@Orica Középföldi:

osszd el, Fradi stadion 14 milliárd, egy sport csarnok durván egy. de nem közgép!:)
abba kéne már hagyni ezt a magyar foci nevű borzalmat örökre.
@Penivaldes: jogos.
de van, aki merné azt hinni, hogy orbán csak félisten..?
@Knósszosz: Ezt láttad már??? Elég komoly. :)

A jövő héten véglegesítik a Sólyom Hungarian Airways hat repülőgépének lízingszerződését, amelyből három – már felfestve – áthúz a terveik szerint augusztus 20-án a Duna fölött. A szaktárca részéről komolytalannak nevezett vállalkozás vételi ajánlatot nyújtott be az Aeroplex és a Malév Ground Handling cégekre, amelyről a szaktárca már a Sólyom Airwaystől június 5.-én átvett dokumentumból értesült – tudta meg a Magyar Hírlap Online.

radarfigyelo.hu/2013/07/13/solyom-airways-hetfon-veglegesitik-a-lizingszerzodest/
@nandras01:

oké de legalábbis hasonló cuccot szednek :D
@Dr. jenőke (jenőke): azt eddig is tudtam, hogy karithy zseniákis, de azt, hogy látnok is, nem sejtettem.
Én azt szeretném, ha a támogatási sorrend a sport területén a következő lenne:
1- diáksport;
2- tömegsport;
3- az már nincs.
Luxembourg baszott szarul érzi magát, meg a dánok is, hogy szart sem nyernek nemzetközi szinten. Az emberek csak ténferegnek az utcákon, telce szuicid gondolatokkal. És a többiek. Norvégok, finnek, svédek. Szarrá aláztuk őket az olimpiákon az éremtáblázatban, hozzánk is jöttek a befektetők! Meg az életszínvonal is emelkedett!
Az, hogy a gyerekek nem tudnak úszni, korcsolyázni, sielni, lovagolni, az kit érdekel? Inkább költsük a pénzt az olyan olimpiai sportágakra, amik ugyan gazdaságilag lófasz eredményt produkálnak, de dicsőséget hoznak! Mikor éhes vagyok, csak benyomom a lejátszóba egerszegi vagy kokó győzelmét és azonnal eltelek mindennel! Aki meg nem tudja finanszírozni azt, hogy a gyereke megtanuljon biztonságosan úszni, az magára vessen.
Nem értek a focihoz /se/, de néhány évig volt némi rálátásom sportegyesületek működésére.
Önfenntartó sport itthon nem létezik. Minden sportág vergődik, orrukig ér a szar, mindegyik úgy lop, csal, hazudik, ahogy tud.
Nézőszám alapján a bevétel o,ooo1 % lenne, arra építeni nem lehet.
Pályázati pénzek, a még megmaradt szponzorok és állami, önkoris támogatás tartja fenn őket. Volt olyan szponzi, aki havi 50 ezret fizetett, de kinyaltuk érte a seggét.
Rezsi horrorhatalmas, azon csalni nem lehet,
+ járulékok és áfa.
A fennmaradást csak a pénzek cimkézésével lehet megoldani, akassza, békassza, xkassza. A zöm minimálbéren bejelentve, olyan, hogy jutalom vagy prémium, az ismeretlen fogalom.
A legtöbb játékos egyéni vállalkozó, járulékaikat ők fizetik, így is csak egy része van leszámlázva, a többi feketén megy a zsebükbe.
Előfordult olyan eset, hogy bajnok az egyik szakosztály, de nem mehetett eu.kupára, mert nem tudtuk befizetni a nevezési díjat. Négyszázezer lett volna. Ha befizetjük valahogy, külföldre utaztatni nem lett volna pénz és fogadni a külföldi játékosokat. Szállást, ellátást mindíg a fogadó ország biztosít.
@doggfather:

legalább ezt hagyjuk meg, Hofi óta nem röhögtem olyan jót mint egy NB l meccsen:)
@Spániel:

akkor azt is meséld el, egy játékos két egyeneset rúgott a labdába, nem találta el az edzőt, +pont, honnan rohangál 6 millás kocsival?
A herezacskó-pacskolók Nemzeti Bajnokságát,mennyivel támogatja a Nemzeti Ügyek qrmánya?
@sírbateszezazegész: úgy érzem most egy kissé elragadott a hév. igenis legyünk jók a világversenyeken, de mozogjon ez a nép. a gond ott van hogy vannak az élsportolók, meg vannak a népek akik két utcát nem képesek gyalog megtenni.
Újpesti hírek (2013.04.02.):
Egyre népszerűbb az óvodák körében az ovi-foci program, mely lehetőséget biztosít az óvodák részére kisméretű műfüves pálya építésére. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) óvodai országos programjának az a célja, hogy már a legkisebb korosztályt is az egészséges életre, a mozgás szeretetére nevelje, egyúttal biztosítsa a sportoláshoz szükséges optimális feltételeket.

Tavaly hat intézmény kapott korszerű ovifocipályát a kerületben. Idén két óvodában építenek pályát.
Jövőre újabb négy óvoda gazdagodik sportpályával.
@Dr. jenőke (jenőke):

e egy 6 éve indult program, 100 műfüves pálya építés volt a cél. hogy mennyi épült azt nem tudom?
@nandras01:
Szeretem az írásait, de van egy Vadnaink is, aki eléggé feledésbe merült, csak Hacsek és Sajó tartja ébren emlékezetét, már aki tudja, hogy Ő az ötletgazda és eredeti szerző.
@tristen2005: mondtam, hogy nem értek a focihoz és nem is volt focicsapatunk. Mi csak egy budapesti egyesület vagyunk, több szakosztállyal.
@Orica Középföldi:
Tanuszodát??
Hol élsz Te?
Ilyen marhaságokra pénzt költeni minek? Hát ki fog odaállni a medence szélére szotyolát köpködni meg kurvaanyázni? Mer nálunk ez a szint, a népszerűség mércéje, ha nem tudnád.

Szóval felesleges ennyi pénzt elszórniuk holmi tornatermekre meg úszásoktatásra (ami mellesleg sok betegség gyógyításában fontos szerepet játszik), maj' szembe sül a zifjúság avval és amikor éppen ahol, de nem előbb, inkább később és ott, ahol még nem, de majd egyszer úgy, ahogy kellett volna akkor, de most nem mert az idő az majd egyszer eljő és akkor végre oda ahova, amikor, bele... elég sittpálos voltam?
Szóval egyszerű ez részükről, mint a cigány aki úszni tanítja a kölkét.
Belevágja a bányatóba oszt mongya neki:
Kápálózzá báázmeg…
kápálózzá báázmeg…
báázmeg…

Ez a példa jellemző naggyábúl a zorbányi oktatás, egészségügy, gazdaság és úgy általában mindenre, amihez hozzányúltak/nak.
@Knósszosz:
Művizes tanuszoda a menő.
Ennyit tudnod kellene.
@Spániel:

akkor irány a parlament, bejelentkezni, sorbaállás, öt csomag szotyit kaptok árusításra,
köttyesvetés megoldva:)
@Knósszosz:

erős nemzethez, erős ember, félév megtelik a medence szotyival, tudod te milyen nehéz szotyiban uszni:)
@Penivaldes: nem ragadott el a hév. Ott, ahol egy buta, tanulatlan senki, csak mert elért egy jó eredményt (amiben benne van az ő iszonyatos mennyiségű munkája és TEMÉNTELEN MENNYISÉGŰ ADÓFORINTBÓL CSAK ŐKET SZOLGÁLÓ INFRASTUKTÚRA!!!), élete végéig jól elvan, de a jövőt megalapozó tanárok a jövedelmükből éppen úgy állnak, hogy nem hallnak éhen (de annyiból nem borjúból van a rántott hús!), s a gyerekek nem tudnak sportolni, mert nincs rá lehetőségük, hát ott qrvára nem stimmel valami. Tudod ha valaki megszokja a sportot gyerekkorában, az felnőttként is gyakorolja. Kevésbé lesz beteg. Nem terheli az egészségügyet. Sőt, a hobbijára fordított összegeken keresztűl munkahelyeket teremt áttételesen. Itt, ahol vagyok, látom, hogy megy ez pl. a túrázás/természetjárás területén. Annyi pénz és olyan belső piac, nem is gondolnád!
Nem estem át a ló másik oldalára. Az, hogy pár szarházi politikus mások dicsőségében sütkérezzen, nekem semmi pénzt nem ér meg. Attól, hogy száz aranyat nyerünk, nem lesz jobb az életem. De rosszabb sem, ha egyet sem nyerünk. Attól viszont boldogabb lennék, ha 10 éves korára minden gyerek tudna úszni. És nem autodidakta módon. Akkor kevesebben fulladnának meg.
@Penivaldes: egyébbkènt továbbra is imádatom tárgya vagy:))
@Dr. jenőke (jenőke):
"Művizes tanuszoda a menő."
Kösz, padló!-:DDD
@tristen2005: okés, de akkor csinálják ingyen, de ne ennyi pénzért, pláne ne az én (meg a többiek) adómból!
@Knósszosz: igazad van. Moon nincs sem oktatás-, sem egészségügy-, sem sport-, sem ifjúságpolitika. Gazdadág- és társadalompolitika meg végképp.
Most látom, semmi nincs ott! De semmi! Ott tartok, jönne mán valaki a Lajtán túlról, oszt gyarmatosítsa azt a területet!
De ne ezt a keleti nyitást erőltessük!
@tristen2005:
Nekem már a vízben se egyszerű, pedig öttusáztam valamikor.
Ma már csak egytusázom és sokszor veszítek.
Tegnap is ipponnal nyert a Stella Artois ellenem, pedig az nem is öttusázik a rohadék!

A szomszéd volt a hibás, későn hívott át bográcsolni, mocsok egy fajta!
@tristen2005: van egy nagy baj, de megoldjuk: egyesületem csarnokaiban nem szokás szotyizni, a pocakos sem járt felénk soha, de a jó cél érdekében rászorítjuk a mocskokat.
@Knósszosz:

a stellike az NER kontabilis, vígyáz vele, különösen felhívom a figyelmed a bilisre:)
@Knósszosz:

Zuglóban a piac mellet van (volt?) egy sportpálya, és egy tán 12,5 m-es tanuszoda. Parányi öltözővel. Két éves kortól oda vittem a gyereket, ott tanult meg nem félni a víztől, alapozta meg az úsznitudást. Óvodásként is oda vitték őket.

Akkor még naívan azt hittem, minden kerületben van ilyen, sőt nem is egy. Nem tűnt luxusnak. Gyorsan fölébredtem.

Ma, 2x40 percet kell utazni, ha úszni akar, és bérlettel is ezres fölött van a belépő, pedig nincs bent egy órát. Lenyomja a 20 hosszt és kész.

Ha erre gondolok, miközben hallom röpködni a foci-milliárdokat, elönt az epe.
@Spániel:

szotyit szerzünk a földfoglaló gazdáktól, szállítást megoldjuk, max távolba köpünk mint a ducse:)
Nyugalom!
Navracsics miniszterelnök-helyettes a legutóbbi Fidelitas gyűlésen megmondta,hogy
- a fiatalok elvándorlása nem visszafordíthatatlan folyamat,
-olyan bővülő gazdasági környezetet kell létrehozni, hogy ne csak a mieink térjenek vissza, hanem a külföldiek is ide jöjjenek dolgozni.
Csak egy kérdés:
A lenyűgöző perspektívát előzetesen a magyar labdarúgással tesztelik?
@sírbateszezazegész:

"De ne ezt a keleti nyitást erőltessük! "

Ahonnan te most nézed, az is a Lajtán túl van:))
@Orica Középföldi:

ehhez tedd hozzá, lehet hogy a lovaglást is kötelezővé teszik, egy óra alaphangon 2000!
akkor fogsz turulba menekülni:)
@tristen2005: és szervezünk egy távolbaköpő szakosztályt, erre csak ad pénzt a példakép.
@Dr. jenőke (jenőke):
látod-látod a Karinthy nem tudhatta, hogy nem Steinmann-nak fogják hí'ni, hanem egyszerű cigánysággal roma orbán-nak?

brühüyyy

vagy a Steinmann a "jótanuló"? szitaazagyam ki is aki magyarázza a bizonyítványát? vagy pont neki nincs neve?
@Orica Középföldi: :)))
Pontosítok: keleti nyitás akkor, ha az a cap fréhel felől nézzük, de a lajtán túl nem terjedhet. Így ok?
(Próbálok olyan szavakat használni, melyekből hiányoznak az u/ú és ü/ű jelek/hangok! most már a betű-nél is elbizonytalanodtam:)))
@sírbateszezazegész:

" úgy állnak, hogy nem hallnak éhen "

Ez se kutya:)))
Bocs, de tényleg Kazinczynak köszönhetem ezt az utálék szokást, hogy azonnal kiszúrom. Ami nem jelenti azt, hogy én nem tévedek:)
Ja és a poszthoz visszatérve: majdnem minden első/másodosztályú látványsportágban szereplő csapat költségvetése úgy kezdődik: mennyit ad a helyi önkormányzat?
Egyébbként, ha jól emlékszem az ún. profi csapatok járulék- és adótartozását már minimum kétszer törölték '90 óta!
@tristen2005:

Szotyival be tudok szállni, van otthon két napraforgóm a kertben.
@DR. INKVIZITOR:

Az erkölcsi iránytű ugyanaz marad – hangoztatta, Navracsics kitérve arra, hogy a magyar elnök olyan elvekre koncentrált, amely megkülönbözteti őket más politikai erőktől...."szégyen semmi",)
@Orica Középföldi: " úgy állnak, hogy nem hallnak éhen"
Ez legfeljebb szokatlan:))
Viszont engem inspirálsz ezen a téren!:)
@sírbateszezazegész:

A sirt hol Nemzet süllyed el,olimpiai aranyérmek ,és szép új stadionok veszik körbe....
@DR. INKVIZITOR:
No, ez a szavak játéka. Jól hangzik, de nem igaz.
Navracsics szerint a fiatalok elvándorlása nem visszafordíthatatlan folyamat.
Csakhogy nem elvándorlásról, vándorlásról van szó, hanem elmentek élni valahol.
A vándor valóban vagy visszatér, vagy sem.
Aki élni akar, majd akkor, ha nyugdíjas lesz, esetleg nosztalgiából, és csak akkor, ha anyagilag független a kormánytól, és nincs trafikja sem boldog őse ---- bocs ez utóbbi más téma...
@Spániel: most kérdem: egy olyan listára szavazzak ahol ez a korlátolt barom biztos befutó??
Az ember -vagy nem is tudom minek nevezzem, inkább majom-ivadék- nincs tisztában az árulás/áruló hangalak mögött meghúzódó tartalommal.
Én nem akarom a cocikat!
@vörös meteor: hát, ha az emberhez -európai fogalmak szerint- méltó életre esélyem sincs magyarként, akkor leszek én a következő generáció érdekében akár piréz is...
@vörös meteor:
Ha csak a megkülönböztetés a döntő szempont, helyezzék át a frakcióüléseiket és más politikai megbeszéléseik színhelyét egy nudista telepre.
Javasolt jelszó: a meztelen igazság jegyében.
@Spániel:

mielőtt véleményt nyilvánítasz, láttad az adást?
az a szerencsétlen "diplomás" állatorvos a saját
csapdájába esett bele, elkezdte a mondókáját félmásodpercen belül meg hasalt, mint disznó a jégen. Ő nem a trafikmutyi miatt vitte a lehallgatót! akkor mi a bánatos falloszomat akart megörökíteni! többszöri rákérdezésre sem válaszolt. érdekelne, mit titkol, miről nem szabad beszélni egy renegátnak, kifogja be még mindig a száját? ezekre lehet válaszolni, utána szidni a Szanyit!
@Spániel: szanyinak ehhez mi köze?? annak örülök ,hogy viktor kedvenc csapatát megszopatták.itt a bizonyíték,mekkor pazarlás folyik itt
@tristen2005: elmondta. Meg is írták az újságok. Az az ügy, ahol a polgármester üzlettársának vállalt kezesség miatt a város bukott vagy 100-150m, cserébe kapott egy félig kész autómosót, talán Pécsett.
@sírbateszezazegész:

én a temetéssel úgy vagyok, csak én le ne késsem:)
@regress: spániel általi link pedig arra bizonyíték szanyi milyen gyökér. Ezzel mia baj?
@sírbateszezazegész:

az Olgánál, hallgatott mint szar a gazban:)
@sírbateszezazegész:

kevered a janicsárt a renegáttal!
@tristen2005: láttam az adást, szanyi túlmozgásos izgága alakítását is és nem tetszett. A lódoki igy ismeretlenül is sokkal gerincesebb, mint a handabandázó alkesz.
Majd, ha lesz akkora retorikai és közszereplési tapasztalata, mint Szanyinak, akkor leveri az atv-ben, mint vak a poharat. Erkölcsileg mindenképpen.
@regress: semmi köze szanyinak, csak frissítésként dobtam be. Szokás már így estefelé.
Egyébként Le a Vidivel!
@Dr. jenőke (jenőke):
Mérték nélkül nincs törvény, nincs közösségi rend, nincs erkölcs és nincs tudás. Hamvas Béla
@Spániel:

a lámpalázban lehet igazad, de akkor nem vállalom, elvégre diplomás, önértékelése lehetne, nem úgy mint nekem:)
@tristen2005: ott, abban az ügyben nem nyilatkozott. Nem értem ezzel mi a baj.
Janicsár vs. renegát. Ezt, ha egy kicsit pontosítanád..:)
Engem nem zavarna, ha lekésném a saját temetésem:)
@Spániel: én tegnap este azt írtam a "lódoki"-ról, megmutatta milyen is lehetne egy konstruktív igazi jobboldal.
@Penivaldes: ott vagyok melletted:)...én jól úszom:)
@tristen2005: Általában óvatos vagyok, de ezek után fokozottabban vigyázok, köszi!-:)))
@sírbateszezazegész:

a renegát:áruló
janicsár: gyerekkorban elrabolt, az eszméhez hű, soha nem lesz renegát!
@sírbateszezazegész: hát ez az! azért mert valaki jobboldali, lehetne még normális is. /Persze igaz ez a baloldalra is/.
Mint a lódoki és nem az "árulása", hanem az etikája miatt.
Besokallt és ezt nyíltan, arccal vállalta is.
@Spániel: de eddig tolta a szekeret! eddig nem vette észre, hogy rohadt az alma? 98-02? eddig hülye vot? komolyan:)
@vörös meteor:
Ha a megkülönböztetés az alap Navracsics szerint, akkor megjegyzésed neki szól.
Azért megjegyzem, hogy Hamvas Béla sem mértékadó, mert amit idéztél tőle, nem sokat mond, és amiről mi beszélünk, abban nem is releváns.
Hamvas egymásra épülő fogalmak közös ismérvének tekinti a mértéket, kifelejtve a jogot, amely esetben a méltányosság és arányosság is döntő szempont, ugyanakkor a jog alapja az erkölcs is, és kihat minden másra.
@sírbateszezazegész:
Ezt mondd azoknak a géniuszoknak, akik elküldték a Petit vegyesbizoccságilag tárgyalni a homokba.
Az a seggfej odament, körülnézett és mivel tevén meg sivatagon kívül mást nem látott úgy gondolta, majd ottan lesz keresnivalója a magyarnak, mer köll oda ez-az. Cserébe adhatnának egy kis píízt, hogy csinájjunk mán egy légitársaságot, amivel mellesleg az övékét alázzuk lefele.

Kíváncsi leszek, Dohában mennyire kajálják ezt a lángeszű futsall-balfasz dumát? Sólyom erlájnsz, hápersze... a Qatar Airways meg majd sírógörcsöt kap a röhögőfrász következményeként, hogy a penetráns szárnytövű levéd légitársaság, dezodor nélkül a prémium kategóriában akar arrafele röpködni.

Ja, a Qatar a világ legjobb légitársasága pár kategóriában, de ez nem zavarja Petikét és az ő illuzionista haverjait.

Te, most komolyan, van még egy ilyen agyalágyult, bazári majom kormány a világon??
@taga20: Mint írtam, szerintem besokallt. Volt több felháborító ügy Szexárdon, ahol önkoris képviselő volt, gondolom most lett elege. Mint pl. Ángyánnak.

Bokrosnak viszont nagyon igaza van:
"A külhoni magyarok ne szavazzanak olyan képviselőkre, akik a hazai pártok révén kerülnek fel a listákra, akiknek a tevékenysége egyértelműen Magyarországra korlátozódik, s akiknek semmi ráhatásuk nincs a politikai határokon túli magyarok életére - áll a Modern Magyarország Mozgalom (MoMA) közleményében."

figyelo.hu/cikkek/bokrosek--ne-mergezzek-a-magyar-magyar-viszonyt
más, hogy mit kommunikál és mit tesz a kormány. a foci kiemelt stratégiai területté vált, ölik bele a pénzt rendesen, mégis hihetetlen veszteséggel zártak az nb1-es klubok. normális országban ilyenkor mi történne? szétcincálná ezt az ellenzék. nem vagyunk normális ország.
@sírbateszezazegész:

csak hogy megemlítsem, két hete mindenki levette a keresztvizet az Ángyánról, mivel ő egy semmirekellő mivel a földtöryettvényen kívül minden törvényt megszavazott, most meg védtek egy embert, aki egyet, bevallott, hogy is van ez??
@Orica Középföldi:
Nem csak téged önt el az epe.
Az én kölykömnek van egy olyan betegsége, amire javallott például az úszás. Meg ugyan nem gyógyítja, de jót tesz neki azon túl, hogy megoldást még nem találtak a bajra - orvosilag.

Namost,amíg általánosba járt, volt Kispesten egy suli uszodája, ahová mehettünk. Most, hogy öreglány lett (20), már sehova, csak jó pénzért. Gondolom sejted mennyi ma egy uszodai bérlet, ami az ő esetében szart sem ér, mert szakember nélkül aki célirányosan foglalkozik vele, felesleges bármit is csinálni.

Köszönöm ennek az érzékeny kormánynak, hogy ebben is megvédett bennünket!
Most, hogy ilyen sikeresek (ebben is), rendeződjenek falanxba és irány a kazán!
Lééépéésss... indulj!
@Link elek: biztos, de kurvára nem emlékszem miről diskuráltunk. az se tudom, hogy utállak vagy szeretlek:)
@Dr. jenőke (jenőke):

Furcsa a rendszerváltás után azt gondoltam hogy pl a parlamenti képviselőség olyan lesz hogy az arra legalkalmasabb és tehetséges emberek dolgoznak majd egy-két ciklust aztán visszatérnek estleg a régi foglalkozásukhoz,és jönnek újjabb ambiciózus szakemberek,akik a haza felemelkedésén dolgoznak.Akár persze a pártokon belül is. De hogy a megszerzett hatalomhoz és azok kiváltságaihoz igy ragaszkodnak majd,nem gondoltam volna.Szerintem majd többen is, negyven év parlamenti képviselői munkaviszony után majd innen mennek nyugdijba.PL. Kövérből is simán kinézem,még két-három ciklust kiül. Beteg emberek.Elképesztő,)
@Spániel: akko most szeretjük ezeket a fideszbarmokat? csak hogy tudjam:)
@taga20:

anyám borogass, taszigál a maligán:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
21:28-kor írtam lejjebb, hogy mit gondolok erről.
Kapitális bullshit az egész.
Várom a haverom válaszát, aki ezt bentről látja, testközelből.
Megosztom, ha választ kapok.

De szerintem eszement ötlet. Három év alatt majd ötven gépes flotta és transzkontinentális útvonalak, nyilván szélestörzsű madarakkal... aluggy el szépen kis Balázs.
@taga20: nem szeressük őket. Most már tudod.
@Knósszosz: ok. De az Emirates-t azé lenyomhatják:)
Mire van szükség? Milyen nemzeti légitársaságra??? Hülye mindegyik!:))
@Spániel: köszi, csak a mandineren is osztom azt észt(kicsit nagyképű vagyok) és néha elveszek:) csudigung
@taga20:
Sokan voltunk, sokáig naivak.
Politikusnak lenni is valamilyen elhivatottságot jelent.
De nem olyat, amilyen nálunk kifejlődött.
Talán jó példa Churchill, vagy William Pitt, néhány amerikai, vagy francia meg mások, viszont nálunk ... itt abbahagyom.
@Dr. jenőke (jenőke): de te olyanokat sorolsz akik meggyőződésből voltak hülyék egy darabig, de ezek hülyék és büszkék! plusz békemasir, plusz mandineren hithű arcok! félelmetes, lehet, hogy mi vagyunk a barmok:)
@sírbateszezazegész:
Aha, az Emiratest, hápersze-:)))
110 darab Tripló (B-777)
26 darab A 380…
ésatöbbirőlmég nem is beszéltünk, meg a Qatar 120 gépes flottájáról 150.000 alkalmazottal.
És odamegy ezekbe az országokba Petya mint dongaláb megbízott, hogy tájékozódjon rúla, kiket nyom majd le a hángérilyensólyom.
Gyönyörű történet.

Arra lennék kíváncsi, hogy a ramadán kezdetéig abba tudták-e hagyni a röhögést arrafelé?
@Dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm a kiigazitást.Valóban a Fidelitas kongresszushoz nem releváns amit idéztem.Ez a gondolat, csak a tudatalatti sublótfiókjából úgy hirtelen előugrott:)
De ha a mértéket egyfajta fonálként tekintem ezek a meghatározások felfüzhetök egymásból fakadó folyamatként.Pl.nem a megfelelő mértékek (pargrafusok) alapján irt törvény nem vagy nehezen betartható,ha nem betartható akkor nincs rend,és ahol nincs rend,ott nincs erkölcs,ott nincs megfelelő tudás, józan bölcs létszemlélet,élet praxis.De lehet hogy rosszul látom,és csak olajat öntök a tűzedre:)
@Knósszosz: hülyék ezek a mi pénzünkön! remélem nem még 4 évig! me akko végünk. nem lehet ennyire barom a madzsar nép!!!
@taga20:
Idegenszívű vagy!
Nem bízol a saját nemzeted re-felemelkedésében? Hogy nézel majd Blogger Géza szemébe, ha véletlenül összefutsz vele a pozsonyi pikniken, augusztus végén???

Asszondod fantaszta vagyok? Dehogy, csak láttam már szegedicsanádot menórát szidolozni.
Bocs Rodi, de ide lopnom köll:
brühüyyy
@Knósszosz: Nekem meg van egy ismerősöm, aki az Aeroplexnél dolgozik. Kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá ha meglátja a hírt, őket is megvennék Sólyomék. :)
@Knósszosz: értem a humort, de nem szeretem:)...gézát szívesen pofán basznám, meg wmikit, meg enricot, meg vidékit, meg macisajtot(őt duplán me minisztériumi alkesz)! elnézést a többi faszkalaptól aki nem jutott eszembe:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

rád vártam. egy kis hétvégi szórakozás?)

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Mark%C3%B3/Asztal/laci/12%20k%C3%A9rd%C3%A9s%20a%20jobbikhoz.htm
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Akiről említést tettem, ő is Aeroplexes.
Akkor majd ugyanazt kétféle megközelítésből értékelve láthatjuk, aztán valami kisül belőle.

Mondjuk az én haverom nem nagyon van rászorulva ezekre, a Cargolux ad neki melót. Tán négy embernek van szakszója a 747-es madárra, amivel a luxemburgiak repülnek, ő is köztük van.

Na, majd lökjed ha tudsz valami újat, a repülés a mindenem!
(az egyik... mindenem)
@taga20:
Ugyanugyan... sose feküdj le a szívedben haraggal - mondta egy bölcs, nem emlékszem ki.
Tartsd ehhez magad, én sem kívánok rosszat lefekvés előtt már senkinek, még visszaüthet rám.

Szóval jó éjt mindenkinek, különösen a mi harcos kormányfőnknek, aki éjt nappallá téve küzd a mi jólétünkért, mentális egészségünkért.
Isten éltesse őt, még vagy fél óráig!
Ámen...
@Knósszosz:

"Isten éltesse őt, még vagy fél óráig!
Ámen"

Te, ha ilyen a jókívánságod, milyen a rossz?:))))))
@Knósszosz: Ramadán alatt azt fogják csiálni, hogy alkonyatkor kicsomagolják a teveszalámit az újságból. Harapnak egyet, majd felidézik a soliom szép emlékét. Visitva röhögnek hajnalig, majd elmennek aludni délig. Onnan meg csak kibirják napnyugtáig.... :-)
@Knósszosz: azt a félórát kivárom! csak hogy ne feküdjek le haraggal:)
@Knósszosz:
A piknikhez:
Tavaly is terveztem kimenni, de közbeszólt az élet. Idén nem látok akadályt arra, hogy ne legyek ott.

A környéket kedvelem, talán Budapest egyik legélhetőbb pár utcáját foglalja magában.
Ha most ettől a barom állat trollok között zsidónak leszek bélyegezve, akkor az vagyok.
De annak büszke, mert nincs közöm olyan szarháziakhoz, mint ők.
@Orica Középföldi:
Azt privátban küldeném a Lévay utcába, de nincs mélcczímem hozzá, sajnos...
@tristen2005: "janicsár: gyerekkorban elrabolt"

Azért, ha belegondolsz, ez egyszerűen nem lehetett így. Kivéve Gárdonyi fantáziáját. Az lehetett, hogy a gyermekrabszolgákból neveltek janicsárt, de hogy valamennyi janicsár nem lehetett elrabolt csemete az tuti.
A janicsársereg valójában a törökök idegenlégiója volt.
@GeoCracker:
Háát... a fantáziád szegényességére nem lehet apellálni, csípőből lököd a lehetséges verzió(ka)t!
-:D-:D-:D
@taga20:
Inkább hallgass valami zenét, amit szeretsz!
Kozsó esetleg...?
@Knósszosz: Csak elképzeltem azt, hogy mondjuk a Quatar-i légitársaság egy éves forgalmából megvehetné a magyar népgazdaságot kilóra. S akkor mi elmegyünk lenyomni őket egy turlban foggant keselyűsassal. Izé soliommal
@taga20: A nem-anonimot felejtetted el.
@Knósszosz:

Jut eszembe, Jenőke (?) tegnap egy csodás gregoriánt linkelt. Rád gondoltam, biztos szeretnéd, legalább annyira, mint a Carminat:)
Majd megkeresem.
@bgp: párdon! mit felejtettem el?
@GeoCracker:

de az eszméikhez halálukig, hűek voltak!
@GeoCracker:
Nyeeehhee!-:))
Jól mondod, kesscheljűscholliomsas... bazz!-:D
De augusztus huszadikán hasítani fognak a Dunyha fölött, azt mongyák.
És milyen madarak lesznek?
Erbusz vagy Bő ing? Ha mán modernek vagyunk, akkor zöld erbusz?

Az moderny, mer nem a hajtőműveit használva taxizik, hanem a két főfutóra rászerelt vellanyos motook segítségével, amit az APU táplál dzsenerátorokon keresztül energiával. Az APU az a segédhajtómű, ami külső áramforrás hiányában áramot meg ilyesmit biztosít a madárnak, csak nagyságrendekkel kevesebb üzemanyagköltség árán, mint egy igazi hajtómű.

Spórolás van ezerrel és akkor a mi schólyomunk majd... jaja.
Alien 1 a Nostromóval vs. Pirx pilóta a kotyogó kávéfőzővel. hánanáhogy!-:))
@Orica Középföldi:
Azt köszönném, szeretem a zenét.
A zenét és ebbe sok minden belefér, ám!
@Knósszosz:

visszajöttél görögből, remélem ezt lefordítod:)
@taga20:
Kössz!
Cseréjjünk zenéket, az nem árthat!
De ma már az előtolást ne a munkád kapcsán alkalmazd, ha érted...!
-:))))
(csak az asszony neolvassa...)
@tristen2005:
Sajna nem én voltam otthon, hanem Boli.
De az meg eltűnt, nem tudom hol a zizében lehet?
@Knósszosz:
lehetséges hogy nagy nemzetiességükben vettek griffmadarakat szalmakosárral a hátukon és lábtartóval a nyakuk tövén...az még csak óccó, elrepűl -igaz nem tu'nni huá- döghússal vagy pattogatott kukoricával is csak nógatni ke3ll

brühüyyy

ez való nekik nem bő ing meg dugulás (douglas mcdonald) és JAK vagy kikuraajakiban?
@rodeo36:
-:)))
Flinstone család, a csúzlival kilőtt faragott repülő készséggel...
kábé
@tristen2005: Igen. Mert éppen úgy nem volt más választásuk, mint az római vagy francia légionistának.

@Knósszosz: "APU táplál dzsenerátorokon keresztül " Akkor ez életszínvonal-meghajtás lesz. Zuhanórepülésben....
@Knósszosz: aszik, de nem szívbajos, mint egy jó szabó(leánykori neve ez) bevesz a nacimból pár centit:) paraszt vagyok bocsánat!
No, de további szép és eredményes éccakát mindnekinek... :-))
@Knósszosz:
mond annak az esztergályosnak is:

www.youtube.com/watch?v=gZF9FznVgx4

teljes hangerő!!!

mikor a valamiből másvalami lesz az anyag örökmozgó és most valami nagyon messziről galaxisok távolából közeledik a gondolat szárnyán ami gyorsabb mint a fény
Erről a történetről az jut eszembe, hogy most vajon mit gondolnak a futballszerető egriek, akiknek a focicsapata szinte pénz nélkül vergődött a tavaszi NBI-ben? Vagy náluk rosszabb volt a lobbi a kormány felé?

Nem vagyok egri, de ezen adomány után tényleg kicseszés ami velük történt.

Vagy legyen az, hogy aki több pénzt tud kilobbizni a kormánytól, az nyerje meg a bajnokságot.
@Knósszosz: ja a második Vienna Philharmonic Sir Georg Solti a nagy varázsló

brühüyyy
@rodeo36:
Ezt a zseni szellem hatja át (számomra), de kellene hozzá egy olyan akusztikai cucc, ami igazán visszaadja azt, amit az eredeti helyszínen hallhatsz csak.

Ne genyózz, ne küldj német hangrendszereket nekem, mert már kétszer lementem hídba tőlük, jó?
Zenét viszont igen!!
@GeoCracker:

a francia légionistának volt választása, és még mindig van, alá ír 20 évet, utána szabad, megjegyzem nagyon jó nyugdíjjal, és elfelejti a légiót ha tudja, és vissza tud illeszkedni a civil életbe, 20 év után, a janicsárnak. nem volt választása!
@tristen2005:
Most ezt kellett?
Általános hetedik osztályosként, az ABBA volt a mindenem.
Minden (detélleg) lemezem megvolt tőlük, amit persze csak a Tangón lehetett megkapni.
Egy Tesla lemezjátszóm volt akkoriban, két tüzifa hangfallal (úgy szóltak mint két köcsögduda), de az nekem akkor maga volt a mennyország.

Az emlékek... köszi!-:))
@Knósszosz:
minő német hangrendszerekről regélsz?

mikor és hol?

brühüyyy

ehhez tényleg kell egy osztályon felüli minőségű fejhallgató vagy hangszórók...ha az első 20 másodpercet nem haqllod azt jelenti, hogy az eszköz nem megfelelő mert az 16 Hz-en indít a végtelen idők mélységéből

brühüyyy
@Knósszosz: mond annak a göthös nagy arcú 36-nak,hogy ősszel jöhet:) nem tart ki a béna betegsége örökké, télig:)www.youtube.com/watch?v=9VQiYC8T-lw
@rodeo36:

nem nagyon szeretem a komoly zenét, de annyi mindent raksz fel most megpróbáltam, a videót beadja de nincs hang! mi lehet a problem?
@Knósszosz:

te mondtad a Tagának, köszönöm a zenét, megkaptad, thank you for the music:))
@tristen2005:

"• Jövőkép: kaptak zsoldot, de nem teljesen kapták zsebbe. Egy harmadát kapták zsebbe, másik harmadot félretették a nevükre, ezt leszereléskor kapták meg. Utolsó harmadot közös pénztárba tették, ez volt a janicsárok közös kasszája, arra kellett, hogy aki pl. az első ütközetkor megsérül és kénytelen leszerelni, az ebből kap pénzt, hogy továbbélhessen."
kelemenagnes.blogspot.hu/2009/10/mo-kora-ujkori-tortenete-2-ora.html

Azért fenntartom, hogy egész európában nem volt annyi gyermek, ahány janicsárnak kellett volna lennie....
@taga20:
Ugyammá... mi vagyok én bazmeg, erkölccsősz szerinted?
Ha valamiért szóltam is, az csak azért volt, mert a blog hölgykoszorújához néha olyan hangnemben szóltál, ami szerintem nem volt ízléses.
Felejtsd el, én nem oktatni akarok senkit, nincs hozzá se jogom, se semmi.
Amúgy meg a csajok majd elküldenek a pi...ha, szóval oda, ha nem tetszik nekijek!

Na!-:))
@Knósszosz:
álltál e már egyedűl valahol a csillgafényben és merengtél miért is? (bármi is az)?
itt csillagfény hull és valamit keres a véghetetlen éjben...a reményt magát?

www.youtube.com/watch?v=FkYdI5QZRYs

brühüyyy
@GeoCracker:

azért a törökök 150 évig voltak itt, gyengén számolva 4 ember öltő, azok se makkon éltek:)
@Knósszosz:
egy nagyon nagy magyar
Alexander Sved/Furtwaengler

www.youtube.com/watch?v=WzT4q4iYx_c

és ugyanő Jussi Björlinggel akit Pavarotti mondott angyalhangúnak

www.youtube.com/watch?v=IUFXjC2M-Oo

olvasd a szereposztást élőfelvétel MET 1940

brühüyyy
@rodeo36:
Kedves Barátom!
Baszod alássan, te linkeltél olyan csúcstekknikális hangrendszereket ide, aminek én még a nevét sem hallottam azelőtt, most azt várod, hogy emlékezzek is rá??
Igen, német cuccok voltak!

Vagy akkor mán a polárájszvotka húzta a vonót?
He?
@Knósszosz: igazad van! szeretem a csajokat:) a feleségemet a legjobban! egyébként szájkaratés vagyok:)
@rodeo36: csodálatos a zene, megjött a hang, bekapcsoltam a mikrofont:)
@Knósszosz:
akkor nem skála(hangrendszer) volt hanem a világ legjobb hangszóró rendszerei a hozzávaló elő-elő erősítővel és előerősítővel meg az erősítővel

ezek hangvisszaadó (reprodukáló rendszerek)

etimológia

brühüyyy

brühüyy
@Knósszosz: Megint kiderült, hogy kicsi a világ. ;) Az én haverom egyébként már valami kisfőnök a cégnél. Múltkor voltam bennt nála, megmutatott mindent a szerelő hangárban is. Ja és mesélte, hogy több kollégáját is elcsábított már a szomszédos Lufthansa.
@taga20:
Én meg szomjas!-:)))
Most belekarolok Stella kisasszonyba... hiába, ő a kedvencem.
@tristen2005:
mind vagy van választottad?

brühüyyy
@rodeo36:
Rodi, te nem valamikori hangrendszerekről linkeltél, hanem mostaniakról, amelyek mellesleg a millát súrolták a gagyi (alsó) kategóriában. Nem emlékszel mik voltak??

Én beszartam tőlük, komolyan.
@tristen2005:
ugye hangszórókra gondoltál?

brühüyyy
rodeo drága barátom, nem csoda, hogy szarul vagy! ilyeneket ne hallgass me elmegy az életkedved az élettől:) ez jó:) inkább ilyet www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w
@Knósszosz:

de emléxem...de most nem akarom megkeresni "T" vel kezdődik az egyik
a másik: "mbl"

ja....alsóhangon millió de nem HUF-ban!!!!!!!!!! EUR

brühüyyy
@Knósszosz:

ezt általában tenor szokta énekelni

de a nagy magyar...
www.youtube.com/watch?v=fHpXEOOLkps

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Meg sokan elmentek a francba levédiából.
A haveromnak nem tudták kifizetni a beragadt túlóráit anno, azt mondták menjen szabira. Volt 70 napja!

Egy hét fetrengés otthon, aztán unalom. Namicsinájjunk? Mail a haverjának aki Shannonban melózott, hogy van két hónap szabadidő, lehetne-e oda.
Szakszók papírok beszkenneltek, másnap jött neki a válasz: tegnapra vártunk...

Aer Lingus és irány Írország.
A munkakörülményeket nem akarom ecsetelni, nem hazudós a srác és; 40€ órabér. 8 óra meló, egy perccel se több és pénteken délután ötkor ha a százvalahány tonnás 767-es az emelőn volt, akkor ott is maradt hétfő reggelig, oszt jónapot.

Ezt itt... sose. Azért maradt benn neki több mint két hónapra való műszakja.
"Az élet a világ másik felén
Itt meg a nyomor rohan felém"

Jó éjt!
@Knósszosz:
OK TEHÁT

www.tidal-audio.de/english/news.htm

és az www.mbl.de

szerintem ezek verik a mezőnyt

brühüyyy

a TIDAL-ból a csúcs szett közel 2 millió euro
@Knósszosz:

a kurva annyukat a cigánysurmóval az élén

ezs tényleg ócska cigánytempó és buta

brühüyyy
@rodeo36:
Naugye!
Hát erről beszéltem baszod!
Ezt te küldted.
Amúgy a zenéket is köszi, holnap elhúznak a itthonról, lesz egész nap min élvezkednem.

Jó estét, vagy mi van arrafelé?
Mindegy, minden jót, az elmegy reggel is, meg este is!!
@Knósszosz:

nem ihatok alkoholt mert kiüt ...majd ha felépűltem ...borzalmas

brühüyyy

itt rend van és béke
@taga20:
kösz, hogy óvsz, de nekem az az amit odaküldtem én mást nem...már és soha korábban ez "betegség"? vagy más de én ebben "létezek" mint a kékbálna a délisarki óceánban

brühüyyy
@Knósszosz:

keresd meg a TIDAL T1 rendszert a vége felé és a hozzávalókat

brühüyyy
@Knósszosz:

erről beszélek pontosan,

In Hongkong we installed another T1 Master Reference System (T1-MRS). The systems contains our top of the line preamp "Presencio", 6 x"Impact Monobloc", the active cross over "LPX" and the mighty T1-Sunray and T1-Subtowers.

van róla kép

minden ami kell hozzá rajta a képen

brühüyyy
nem kéne a vacsit megenni? mellé ezt(ne értsd félre, kurva jó a szám, semmi más)www.youtube.com/watch?v=hzM71scYw0M n
@rodeo36:

egyesével hallgatom, idő kell hozzá, igen a hangszóróra gondoltam:). majd meg írom hogy melyik tetszett a legjobban. nekem jó éjt, neked kellemes estét.
Orbán a 2002-es veresége után elkönyvelte, hogy a választók hülyék. Attól kezdve úgy is bánik velük - és ez az egyetlen, amiben igaza van. :-(
@vörös meteor:
Csak ma olvastam, fontosnak tartom az értelmezést. Ezt írod: "...ahol nincs rend,ott nincs erkölcs...".
Nem, ez így nem.
A jog alapja is az erkölcs, a mindenkori társadalomfejlődés által spontán módon kialakult magatartási viszonyok szabályai, amelyek jogi formában (kikényszeríthető módon) jelennek meg.
Ezért nem lehet kizárólagos hatalma egyetlen politikai csoportosulásnak, mert az erőszak csak ideiglenesen tarthatja az ilyet hatalomba, és erőszak alatt élni nem természetes létforma.
Olajról és tűzről nincsen szó.
Nagyon röviden, ennyi.
Fabius

Inkább milliószor egy stadion építéséhez adjon pénzt mint a zsidó kárpótlásra amit folyamatosan ellopnak és a ténylegesen jogosultak helyett ebből a pénzből uszítanak a zsidók "fasiszta" Magyarország ellen!
@kis_kiraly:
Ez jó.
""Aki a legtöbb pénzt kilobbiza az nyeri a bajnokságot.""
Tehát: nem kell edző, focipálya, nem kellenek játékosok, nézők...
Ez olyan, mint a fogd a pénzt és fuss...
Tehát nem kell ez a kormány sem...
@taga20:

"hülyék ezek a mi pénzünkön! remélem nem még 4 évig! me akko végünk. nem lehet ennyire barom a madzsar nép!!! "

hádde! és az is marad.
a poszthoz:

tipikus percemberkék dáridója ez.
de! elfog jönni az igazság napja. ez mindig így volt, és így is lesz.
@jaegtoer:

szia jégtörő....van olyan, hogy magyar nemzeti nemzet? nincs egy csomó idióta aki egymással kibaszik l'art pour l'art és közben várja a sült galambot ami persze mindíg a szomszéd szájába repűl és akkor lehet tovább irígykedni és a cigányok akiket akiket kitenyésztettetek szépen a fejetekre szarnak

ugye?

olyan szép ez a nemzeti nemtelen
@jaegtoer:
Í gazság az gyüvik eljövendve

a homo usión és a homo iusión és közben egy élet elszáll és semmi sem változik csak az irígykedés és az árulás...pitykés dolmányban és lakkozott gumicsizmában

brühüyyy

sohasem gyün el hacsak nem mész érte
@jaegtoer:

a reményhal, tudod amelyik nem tud úszni

mese mint ahogy ez a "csúnyabácsi" (zseni) itt az álmainkat idézi a gondolat szárnyán

www.youtube.com/watch?v=SUDvZaMl4RU

brühüyyy
@tristen2005:
Sokszor találkozom téves alkalmazásukkal, ezért pontosítok:
1 emberöltő 60 év
1 generáció 30 év
Egyben bajtársi üdvözletem küldöm!
Jó reggelt. a már volt, akkor bocs. Okít a mester mindenkit. Ha ez a külhoniak számára is érthető nyelven megjelenik, és rájönnek, hogy ez most a jegybank elnöke..

index.hu/belfold/2013/07/13/allami_penzbol_forditjak_le_matolcsy_agymeneseit/
@Dr. jenőke (jenőke):

Köszi:)
Vangelist ritkán de szívesen hallgatok, az Omega nem az én világom. Szép a video:)

Mondd csak, jogász vagy? Az okfejtésed - erkölcs, jog, rend - azt sugallta. Amúgy igaz.
minden lóvéból a felét vissza kell adni annak aki adta-ez szabálya Fidesz Banditák között!!!
KORRUPT NEMZETI GAZEMBEREK EZEK.. LÁMPAVASRA VELÜK!
nnna, visszatértem.
a cikkhez: ilyenkor a MOB elnöke nem érzi úgy, hogy a homloka közepére szartak?
@DR. INKVIZITOR:

ezerbocs+ egy anyamedve, nem akkorban éltem én, hallomások, nem csak én, állítólag koránba haltak:)
@Orica Középföldi:
Nem a Vangelis az érdekes, hanem pán síp.
Második kérdés: is. Örülök, miden jó szónak.
@Knósszosz: Ezt láttad már? Nekem a Moszkvics márkaszerviz és a dollár bolt tetszett a legjobban. :)

Találjunk a Sólyomnál nagyobb pénztemetőt!

index.hu/gazdasag/2013/07/14/solymi/
@rodeo36:
Az elsőt többször hallgattam már, a másodikat
(Michal Dworzynski) fogom hallgatni - nem ismertem.
Kösz.
Az első mondat linkjét nem tudom megnyitni...
Csak azt, a többi "nyílik"...
@tristen2005: Persze hogy nem. A törökök nagyon is felvilágosult megszálláspolitikát folytattak. (a korhoz képest, és pl ahhoz képest, amit a keresztény Pizarro csinált) Csak ezt nem illik hangoztatni, mert csípi a Turul szemét.
@Dr. jenőke (jenőke):

Akkor pontosan fogalmazok. Minden hangszert szeretek, de nem minden zenét:)
Íme, egy jó példa

www.youtube.com/watch?v=jtNF7vq-mtc
Eközben

Az egyetemisták körében továbbra is a Jobbik a legnépszerűbb párt

A hallgatók körében általában a vidéken erős Jobbik a legnépszerűbb párt, a budapesti diákoknál viszont az Együtt 2014–PM vezet.

„A demokrácia minden más politikai rendszernél jobb” – a felsőoktatási hallgatóknak mindössze 40 százaléka van ezen a véleményen. Az Aktív Fiatalok Magyarországon (AFM) kutatócsoport 2013 áprilisában, 1300 nappali tagozatos diák megkérdezésével készült, de csak most közzétett felmérése szerint közel egyharmaduk számára bizonyos körülmények között a diktatúra jobb, mint a demokrácia. A jövendő elit politikai érettségére nézve az sem túl biztató, hogy másik közel egyharmaduk szerint teljesen mindegy, hogy diktatúra vagy demokrácia van-e.

hvg.hu/hvgfriss/2013.28/201328_egyetemistak_vilagkepe_harom_reszre_szakadv
Nem értem, mi ezzel a baj? El is lophatták volna. Vagy, jé....de hiszen....
Volt szerencsém tegnap belenéznem a Győri ETO - DVSC Szuperkupa döntőbe. Kb. 15 percig tudtam nézni, kín szenvedés volt, ilyen szar meccset régen láttam már. Most őszintén, ilyen bohóckodásra mennek el csilliárdok? Alapítok akkor gyorsan egy fociklubot, leigazolok pár gyereket a grundról (azok is tudnak így, ilyen szinten focizni) aztán tartom a markomat meg építtetem a stadionomat. #abszurdisztán
Lehetséges-e futballháború?
A foci veszélyes az emberiség létére.
Alkalmanként háborúhoz is vezethet.
Például: „futballháború”. Bizony ilyen is volt El Salvador és Honduras között.
Az 1969. június 27-ei futballmérkőzés után történt (3:2-es salvadori győzelemmel), azonban nem ez okozta a háborút. Valódi oka a két ország közötti politikai nézeteltérések, beleszámítva a salvadoriak bevándorlását Hondurasba.
A labdarúgás csak fokozta a sovinizmust, és felajzotta a hazafias hurráhisztériát, melyre a háború kirobbantásához és az oligarchia uralmának megszilárdításához mindkét országban szükség volt.
Salvador támadt elsőnek, mivel hadserege jóval erősebb volt, és könnyű győzelemre számított.
A háborúban szinte csak második világháborús hadieszközöket alkalmaztak.
A futballháború mindössze száz óráig tartott. Az áldozatok száma: több ezer halott és több mint tízezer sebesült. Körülbelül ötvenezren vesztették el az otthonukat és a földjüket. Sok falut leromboltak.
@Frőczy Sanyi:

+++

zöldgyepetfocicipőtlabdásemadnéknekik!!!

kutyaütőköcsögmeélhetésisportolók!!

fociholtvágányrafutottcsődországfa@@opóführerévelegyütt!!!
a focialista kifejezést a barátom már több évtizde "feltalálta" focizó öccsével kapcsolatosan,nekem mégsem jutott eszembe hogy mennyire frappánsan illik Orbán Viktorra sajnos..Gratula!
@tristen2005: tudok adni ajánlatot a zálamnak ha közpénzér stadiont akar építeni ...

90% ot adok vissza és

kb 1 méteres papíron lesznek a nullák...
Birkák! Pofázni,száj karatézni,ugatni meg blogot írni kibaszott módon FELESLEGES!!
AKASZTANI KELL!!!
Remélem már világos minden normális embernek hogy jövőre BÁRKI illetve AKÁRKI jobb mint a csúti geci meg a bandája.
minden politikus bűnöző...

minden közpénzt szétrabolnak...

inkább stadion mint lélegeztetőgép...
@MetroGoldwinMayеr: Szerintem helytálló lehet a felvetése.

Gondold el. A mi pénzünkből (magyar adófizetők) nem kis összegeket tolnak a holokauszt túlélőknek,

www.origo.hu/itthon/20130706-1-3-milliard-karpotlast-kapnak-a-kulfoldi-holokauszt-tulelok.html

amit aztán a saját véreik lenyúlnak és eltapsolják. Ezt azért jogosan lehet szerintem kritizálni, miközben semmiképp sem lehet zsidózásról beszélni, hiszen akkor a MAZSIHISZT is megvádolhatnák ugyanezzel.

Bebizonyosodott: a kárpótlásokat követelő zsidó szervezetek ellopják a túlélőknek kizsarolt milliárdokat. Natan Sharansky, a Szochnut vezetője és Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke "csalódottságának és megdöbbenésének" adott hangot a Claims Conference utóbbi vezetőségi ülésén New Yorkban.

www.mazsihisz.hu/2013/07/11/eles-biralat-a-claims-conference-mukodesevel-kapcsolatban-6311.html
Az alábbi is sokat elmond hazai állapotainkról.

Pornókirály lett az ország harmadik leggazdagabb embere

www.napi.hu/magyar_vallalatok/nagyot_kaszalt_a_magyar_szexmilliardos_ime_a_friss_adatok.559217.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mindenütt csak milliárdok. És ki rúgta a gólt a 87. percben?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Mark%C3%B3/Asztal/laci/12%20k%C3%A9rd%C3%A9s%20a%20jobbikhoz.htm
@gipsz.jakab:

a nullák elé legalább egy egyest tegyél, csak úgy érvényes:)
@Dr. jenőke (jenőke): Nem nagyon nézek focit. Tegnap például ez a sportteljesítmény nyerte el a tetszésemet. :)

mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=28885791&c_id=mlb&topic_id=vtp_no_hitter
sajnos eltűnt lajos...

avakkomondor.blog.hu/2013/07/10/keresik_a_lajost#comment-form

amugy álamosítyák a kéregetést is...

és apeh ellenőr eltemette magát... nema dtak számlát róla !

magyar lufit is álamosíttyák...
@tristen2005: Ne a saját desktopodon lévő fájlt linkeld ide, mert azt ma sem fogom tudni megnyitni. :)
magyarorszag JOB-ban tejjesít !

(job = dzsob...)
OFF:

Egyetértek a leírtakkal, talán annyi kiegészítéssel hogy az alábbiak inkább a modern kor liberalizmusára igazak, aminek szinte semmi köze a klasszikus szabadelvűséghez. Legfeljebb annyi, mint a beteges sovinizmusnak az egészséges nacionalizmushoz. Nem csak Burke, de még Mill és Eötvös József is forogna a sírjában, ha látná, mit művelnek ma a "liberalizmus" jegyében.

"Sokan sok helyütt megírták, elmondták már, hogy a liberalizmus 1) vallás, 2) kifinomult hatalomgyakorlási módokat fejlesztett ki. A liberalizmus nem küld az emberre lovasrohamot, még talán házkutatást vagy NAV-ellenőrzést sem tart a nép ellenségeinél (Gyurcsány és bandája még a régebbi iskola terméke). Nem: ellehetetlenít, kiátkoz, marginalizál és gyakorlatilag betegként és/vagy gonoszként állít be mindenkit, aki merészel egyet nem érteni a dogmáival. Az előnye, hogy alapvetően teljesen mindegy, milyen politikai erő kormányoz éppen, jobb-vagy baloldali, ez a hatalomgyakorlás ugyanis ettől független. Vagy azért, mert a liberalizmus saját képére formálta a jobb-és baloldalt is (mint Nyugat-Európában), vagy azért, mert eszközei az aktuális hatalomtól függetlenül is működnek. Karriereket, életutakat lehet néhány pillanat alatt derékba törni, ha valaki célkeresztbe kerül."

konzervatorium.blog.hu/2013/07/06/mi_masok_vagyunk_te_nem_lehetsz_mas

ON
Hogy Para-Kovács-ot idézzem, Magyarországon "focializmus" zajlik...
@tristen2005: Lementünk a gyerkőccel játszani. Este ránézek picit jobban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ilyen nevetségesek vagytok meg gyalázatosak:
Para Kovács és egy hsz ott:

filmcom
2013. július 13. szombat
22:04
Mielőtt előjönnék az “elméletemmel” utána járok egy dolognak…
(Látszólag(??) nem ide tartozik…!! Ha egy cukorbeteg ember autóvezetés közben rosszul lesz, és elüt valakit számíthat büntetésre…??)
Más:
A tv-ben hallottam: Két jobbikos egy piacon beszélgettek. Szidták az uniót teli szájjal, istenítették a csúti pockot… majd témát váltottak, és mindkettő elmondta, hogy a jövő hónapba költöznek nyugatra munkát vállalni…!!! És talán észre sem vették milyen nevetségesek…!

brühüyyy

nepszava.com/2013/07/velemeny/para-kovacs-imre-azert-vannak-a-jo-baratok.html
@rodeo36:

szia rodeo, ha jól tudom te Chile környékén tengeted napjaid, kaptam egy üveg chilei vörösbort, Luis Felippe Edwards pincészet, Cabernet Sauvignon, nem tudom értesz hozzá, ha igen várom az értékelésed. kidobjam,vagy elajándékozzam? előre is köszi:)
@rolldog:
A jézus szíve focialista brigád a fociálisan rászorulók érdekében éjt nappallá téve fáradhatatlanul lop.
@rodeo36: Európa és az Unió nem ugyanaz. ;)
@tristen2005: a chile-i borászok jól felkészűltek, a boraik a jó közepestől felfelé vannak értékelve szerintem kóstold meg...15 C foknál ne legyen hidegebb de melegebb sem...

Chileno Tinto Cabernet Sauvignon LUIS FELIPE EDWARDS Garrafa 750ml

Mais imagens:

R$ 36,90oferta
MaisMenos
Comprar
Composição:
Uvas vitis viníferas, conservante: anhidrido sulfuroso INS 220. Graduação alcoólica: 14% vol.Informação Adicional:
Os aromas são a grande virtude desse vinho onde encontramos muirta fruta em forma de compota.
Consumo Imediato
Exclusivo

ha "jól értek" spanyolúl akkor ez habzóbor de gyümölcsaromákkal

gusztus kérdése

ne öntsd ki

meséld el milyen volt

brühüyyy
@tristen2005:

Vinho e Espumante
Chileno Tinto

vörös habzóbor

brühüyyy

36.9 chilei peták egy üveg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

és még más bölcselmek...ne kímélj...

és persze nem indoklod csak beeeeeeee

brühüyyy
@rodeo36:

betettem a googliba, ez jött ki

R $ 36,90 ajánlatot
MoreLess
vesz
Összetétel:
Szőlő szőlő vitis, tartósítószer: kén anhídrido INS 220. Alkoholtartalom: 14% További vol.Informação:
Az aromák a nagy erénye, ez a bor, amely megállapította muirta alakú gyümölcs kompót.
közvetlen fogyasztásra
kizárólagos

megkóstolom:)
@tristen2005:

az amit én akarok inni, most néztem meg jobban, Ausztriában palackozzák, teljesen más formájú üveg, más a címke, most már azért is kibontom:)
@rodeo36:

habzónak nem habzó, enyhe vanília és gyümölcsbeütés, nem a legrosszabb amit már ittam, palackozás közben a szemét dajcsok (nem osztrák) 1 %-kot kiloptak belőle, csak 13%-os, de a becsomagolt pulykamell(rántva) után kellemesen lehet élvezni. úgy néz ki mai nap magamévá teszem!
@Penivaldes:

nekem csak ilyenek maradtak, a gyerekemen kívűl nincs mivel foglalkoznom, maradt a cigi, pia(mértékkel,vödör), főzési szenvedély, és a kedvenc süti készítés! tonna számra:)
@tristen2005: mi az hogy csak!? mi ez a lenéző hangnem önmagaddal szemben?
ennek a bocskorkészítőnek is elmentek otthonról,vagy kúrva jó cuccot szív, de akkor adja meg a rehttp://kard.blog.hu/2013/07/14/csizmadia_laszlo_vs_martin_schulzceptjét:)
@tristen2005:

tudod, két öltönyős buli után, csak a farmert szeretem:)
@Penivaldes:

az előzőt neked szántam:)
ez se sámli!

– Amikor két éve elkezdtünk foglalkozni az első ügyekkel – jelentette ki –, az ügyvédtársadalom komoly fenyegetettség alatt állt, hogy ne vállalja fel a devizahitel ügyeket. De politikai nyomás alatt kell dolgoznia a bíróságoknak is az ilyen eseteknél. Melyek tanulsága: ebben az országban az egyszerű embereket hülyének nézik...
A széksorokban felerősödött az egyetértő mormogás...

www.sonline.hu/somogy/kozelet/ebben-az-orszagban-az-egyszeru-embereket-hulyenek-nezik-506599
@Penivaldes:

az rendben, de nekem nincsenek, ütközőim:)
@tristen2005: az egy vázatípus.
nem, csak az ütköző az a nagy elöl lévő nő dolog. nekem meg nem az és remélem még csökken
@Penivaldes:

szívlapát hátulról hatásos:)
@gipsz.jakab:

nagyon legyengültél, porlad a gipsz?:)
@Penivaldes:

beöntésen már túl vagyok:)
@V-PORT:

gondolod hogy , Gábris kihagyta:) hol élsz királylyány:)
@tristen2005: De Pest a mienk! :)
Nézem az Atv-t. Ha Bajnai elmegy a WC-re Mesterházy oda is utána megy?
Helló!
Valaki nem tudná linkelni mit mondott az a majom -ivadék hoppal a 400m-ről?
Nem találom.
Köszönöm előre is.
@V-PORT:
kacsákat láttad? a Bolinak a kondér hiányzik, a az alapanyag helyszínre megy:)
@sírbateszezazegész:

gondolom annyit: ez nekem is jól jönne:)
@V-PORT:

vizsgálja a metéltet!:)
@V-PORT: Sőt..Mesterházy meg is előzi, nehogy Bajnai előbb érjen ki a tojlettre
@Penivaldes:

meg jött a fanszia, indul alamur:)
@tristen2005: Vasárnap van. Nem fogom felidegesíteni magam ezen a Mesterházyn. Jövő héten megtehetem elégszer, ahogy arcoskodik.
@Penivaldes:

szarba lehetnek, ha wc papír is fogyóba:)
@Penivaldes: Vagy azt mondja, hogy ő sokkal hamarabb kitalálta, hogy WC-re kell mennie.
@Penivaldes: aha...a többiekkel együtt egy tavon:))..., de mint jeleztem én itt a helyi minoritásokat tanulmányozom:))
@V-PORT:

én is lazulok, a pulykát felöltöztettem, most béke és nyugalom:)
@Orica Középföldi: köszönöm (az ö/ő vhogy nem csúszik el:))
@Penivaldes: Én most nem mondok semmit. Mesterházy az Mesterházy, és most csak ennyit tudok mondani. De legalább csinál egy nyugis májusi vasárnapot nekem, amikor nem kell mennem sehová.
@V-PORT:
akkor kellemetlen, ha csak egy van!:)
azt ismered: mitörtént a wc-én?
nem tudom, valaki lekapcsolta a villanyt, berontott, az ölembe csinált, kirongyolt, felkapcsolta a villanyt. de hogy mit akart?
@Penivaldes: hova? a tóra? gyalog:) én szeretek gyalogolni:)) tudod, meztéllábas paraszt:)
@sírbateszezazegész: vízen jársz?:)
az érdekel hogy kerültél ki farnciahonba? ösztöndíj?
@sírbateszezazegész:
tudjuk, Jean D Arc előtt masiroztál:)
@Penivaldes: nem igazán:)) ennyi ember előtt:))
@Penivaldes: Mi nem meglepő? Kicsit lassú vagyok ma este.
a Ráhel és új földbirtokos jegyese félbe hagyta az ahttp://www.youtube.com/watch?v=DZb4CoDPSo8&feature=player_embeddedratást, lazulnak a soundon:)
@V-PORT: ne bomolj az egyemista felmérés eredmény
@Penivaldes: Ja. Ezt lehetett sejteni, már csak abból, hogy a Höok hogyan működik.
@Penivaldes:

Andersen meghalt, tollam kifogyott, Hófehérkét most kergettem el Holle anyóhoz:)
@tristen2005:

porból ettünk ! porból eszünk !
@tristen2005: A mese nem hal meg sosem mondta a lápasszonya és keverte tovább a lápot
@gipsz.jakab:

hogy a szél szórja szét szellemem:)
Ez a hoppál igazi idióta. Viszont nem tudom linkelni, de érdemes az atv aznapi videóját is megnézni, melynek címe: Érthetetlennek tűnő kémper. Főleg, hogy ki nyilatkozik. Agyam megáll.
@tristen2005: mögötte masíroztam...már csak a perspektíva miatt is:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: megnéztem a mai elitet a bakaton sound-os linken...azt hiszem itt nekem jobb helyem van:)
@tristen2005:
Vigyázz! Megjelent a kisgömböc kettő pont nulla.
@tristen2005: itt nem az english breakfast a menű...:)
Viszont amikor magyar csoporttal hoz össze a "jó" sorsom, az első, amit rögtön fikázni kezdenek az az itteni reggeli. Majd szorosan ezt követi, hogy a helyiek igazán bunkók, mert nem hajlandóak velük angolul(!!!!) beszélni. Az elején még megpróbáltam rámutatni ennek okaira, de mostanra már letettem erről.
Viszont így mindig megerősítést nyer az, hogy nekem jobb itt, mint otthon. Majd egyszer leírom, hogy mint látom az ide utazó végzős középiskolásokat, mint a jövő zálogait. De, mint Hofi mondta: "rohaggyak meg, ha kiváltom őket". Teljesen reménytelennek látom ilyenkor Mo helyzetét és kilátásait.
@V-PORT:

az a szemét pulyka mutogatta a mellét, berágtam, tettem rá panírt, feltettem a tűzhelyre szoláriumozni:)
@Dr. jenőke (jenőke): :)) eredetileg balatont, de lehet a tudatalatti ténykedése is:))
@sírbateszezazegész:

most nem keresek linket, ma volt a fityilitász, tisztújító gyűlése, a régieket választották,ez olyan mint amikor cccp KISZ titkára a 85 éves Andropov volt:) a fiatalok meg ilyenek, neveltetés kérdése, én is végig jártam Mo. egész területét,(buli, meló, ugye mert változó mh.) de sehol nem szar .. a tányérba! házasságom alapján én Győr a nejem(RIP) Szabolcs megye, ünnepeken volt km a kocsiba. a meló Soprontól Hódmvh-ig.
@Penivaldes: most tudunk beszélni, ennek sem örülsz:)
@Dr. jenőke (jenőke):

ki a Gábris? feltettem neki egy linket, 12 kérdés a Jobbikhoz, várom válaszát!
@tristen2005: annyi intoleranciával, amit köztük tapasztaltam, nem is értem minek jönnek el világot látni...hacsak nem az a cél, hogy úgy menjenek haza, rajtunk kívűl mindenki tahó senkiházi mosdatlan paraszt...szvsz "rómában, mint a rómaiak"
@Penivaldes: kicsim, végig mehetünk ezen, ha akarod:)), de te is tudod, én is tudom, ez nem igaz...úgyhogy mosolyogj:))
@tristen2005: azért azok nem egyszerű kérdések:)...s néhány közülük nem is szolgál mást, mint feltevője intellektusát fényezze, de olyan l'art pour l'art-alapon...
@sírbateszezazegész:

itthon a felét nem merik megcsinálni, mit szól a Rozi néni, maradjunk az ihajja-csuhajja verziónál, ott meg nem érdekli hogy a möszjö mit mond róla!
@Penivaldes: ááh, dehogy...én szeretek veled beszélni..:)
@tristen2005: nem arról van szó, hogy elengedik magukat...egyáltalán nem nyitottak a más kultúrákra...
nameséjjetek, mit sikerült Ártányunk- és Orbánunknak a múlt héten megvédenie?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ahogy láttam a videót a balaton sound vip-jéről, a kölkök ártatlanságát biztos nem:)
@tristen2005: le bassza meg... hajnali háromkor estünk be a lakásba... kb 2500 km után a seggünkkel..
@sírbateszezazegész: olvastam pikírtnek szánt megjegyzésed a külsős magorokról... nagyjából lefedted a lényeget.., de csoportozni sem totál tejföl..
A GYSEV és a GYSEV Cargo munkavállalói is megkapják a bruttó 25 ezer forintos egyszeri, Vasutasnapi kifizetést a MÁV Csoport és a VASZ vezetése között létrejött megállapodáshoz hasonló elv alapján.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Na szép estét itthon:)
Neked sokkal izgalmasabb volt, mint itt bármi is. Minden a régi. Arcok, harcok, illanó pénzek, ja! kiesett a vidi egy nagyon szégyenletes meccsen:))
@sírbateszezazegész: nos, igen... persze, ha nem lehet cigit kapni a soundon, csóró kölkök nem csoda, ha füvet szívnak helyette. Oszt asztán onnan kezdve...bármi megkörtézhet.
@Orica Középföldi: Honnan esett ki a vidi? Valami ablakból? Az is befüvezett oszt angelosnak hitte magát? :-)
@Orica Középföldi: Azért annyira nem kell írígykedni. Este fél kilenckor 41,5 fokban várost nézni elég nagy kihívás... főleg úgy, hogy nap közben ugyenzet tetted +45-ben:-)
Persze tudtam, hogy Felcsútbivalybasznád elég "meleg" hely:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Asszem a BL-ből, de ebben én egyáltalán nem vagyok jártas.

Csak a májam:))
Montenegró x-edik csapatától, a 92. percben 11-essel kikapni, ezen röhögött mindenki.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem pikírtnek szántam...ez az én tapasztalatom...és nem egy csoport alapján hoztam...igen, nem egy leányálom:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

bárcsak füveznének, az olcsóbb:) de ezek kitalálták a lábbal továbbítani lehetőleg minél messzebb a léggömböt:)
Na, le is ellenőriztem... tündérországban tündérlalával az élen semmi nem változott...

"És akkor felszállt egy Tu-154-es a ceglédi kiskertből

És akkor felszállt egy Tu-154-es a ceglédi kiskertből
Egy ceglédi kertes házból induló új magyar légitársaság, tilalmi időszakban alkoholt árusító nemzeti dohányboltok, elszegényedő Magyarország, becsődölő német Praktiker, Szász Károlyra bedurcizó Orbán Viktor."
@tristen2005: A két dolog nem zárja ki egymást...csak nekünk lesz szarabb, mert egyrészt teljesen elszállnak maguktól, másrészt bennünket is labdának néznek...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

mire számítottál, itt mi kérdezzük az aranyhalat, mit kívánsz!
@Dr. jenőke (jenőke):

ezek a TEK-s fiúk mindig kitalálnak valamit!:)
@Dr. jenőke (jenőke):

egységáron van minden...

1 fides egység: 400 millió forint (köszpénz)

mafiaálam
@Dr. jenőke (jenőke): ez viszont azt jelenti, hogy tényleg nincs infláció, hiszen akkor még mindig 2.500 1g:)) ennek örülni kell!;)
@sírbateszezazegész: Szerintem is. Amúgy annyira nem a világom ez a miliő, hogy csak na. :)
@sírbateszezazegész: Amúgy a kérdések tipikus ballib prüntyögés. Láthatóan képtelenek mit kezdeni mind a nemzet, mind a demokrácia fogalmával, és e legalább Marx óta tartó tanácstalanságukat kivetítik ránk.:)
@Dr. jenőke (jenőke): javaslom ezt is rakja be a KSH a vásárlói kosárba, sokkal jobb lesz a mutató...meg ki is tudják húzni a tavares-jelentés méregfogát is, hisz itt nem sérülnek a szabadságjogok...egyébbként nem is értem miért nem legalizálják, ez is hozna annyi bevételt, mint a trafik...meg mindenki boldogabb is lenne, fellendűlne az idegenforgalom is, juhász is átállna bajnai mellől...de tényleg komolyan gondolom..:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, azért azt megnézném, ahogy zagyva agyalá gyula meghatározza a nemzet vagy a demokrácia fogalmát:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az előadásra vinnék colát és popkornt is:))), sőt, jegyet is vennék rá:)))
@sírbateszezazegész:

Ne pécézd ki azt az idiótát. Nincs egyedül:)))
@tristen2005: azért ahogy elnéztem, nem nagyon volt millió alatti egyik számuk megtekintése sem...és mióta nincsenek...na, ezt nevezem én gránit-szilárdságú népszerűségnek..
@Orica Középföldi: ok...most kopizzam ide a párttagság és a szimpatizánsok névsorát? Hogy meg ne sértődjön valaki?
@sírbateszezazegész:

én imádom őket, gondolom a Gádrisnak is ők a kedvencei, Freddy okán:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: téged azért kihagynálak a felsorolásból:)...helyed a monomániások közt stabilan:)
@tristen2005: jajajaja...biztos, főleg, hogy még zanzibári is, ami majdnem olyan, mint a palesztin, akik bőrszine a hazai minoritáshoz közelít ..nem is értem ezen az alapon az averziójukat:))
@tristen2005: Figy a 9-12 kérdéseknél, ilyenek vannak, hogy pld.:

9. Létezhet-e "nemzeti" egy baloldali párt? S ha igen, akkor milyen ismérvekkel kell rendelkeznie?

Jól sejtem ugye, hogy helyesebb lenne a "lehet -e" a létezhet helyett ugye?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: erre az eredeti blogon is felhívta valaki a figyelmet:)) de a válasz az, hogy nem jól sejted:)) ne kérdezd miér...legalábbis tőlem ne:))
Én megelégszem a nemzet és a demokrácia meghatározásával...meg volner adóhatósági bizonyítékaival;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

jó étvágyat!Bajnai Gordon
Bajai halászlé - hozzávalók 4 személyre: 10 dkg vöröshagyma felkockázva, 1 kg hal (fej és farok nélkül) szeletelve, 1,2 liter víz, őrölt pirospaprika, só, betétnek gyufatészta. A bogrács aljára terítjük a felkockázott vöröshagymát, erre rétegezzük az előre besózott halszeleteket, felöntjük hideg vízzel. Mikor ez megvan, meggyújtjuk a bogrács alatt a tüzet. Amint elkezd forrni, belerakjuk a pirospaprikát, kb. 25 perc intenzív forrás után készen is van. A bográcsot nem kevergetjük fakanállal, csak forgatjuk, nehogy összetörjön a hal. A gyufatésztát külön főzzük meg. Három fogásként lehet megenni az így kapott ételt: hallé tésztával, hal magában, a megmaradt tészta édes feltéttel: túró, mák vagy lekvár. — Bajai Halászléfőző Népünnepély 2013. (13 fénykép)
Bocs, hogy OFF de erre nagyon kíváncsi leszek. :)

Snowden összes információjának a publikálása igazi rémálom lesz Amerika számára

„Snowden elegendő információval rendelkezik ahhoz, hogy egyetlen perc alatt soha nem látott kárt okozzon az amerikai kormány számára” – jelentette ki Glenn Greenwald, a brit The Guardian napilap újságírója az argentin La Nacion-nak adott interjújában.

Az újságíró elmondása szerint, akin keresztül zajlott az Egyesült Államok hírszerző tevékenységéről szóló botrányos információk publikálása, Snowden a menekülése előtt világszerte információkat őrzött meg hálózati helyeken.

„Az amerikai kormánynak minden nap imádkoznia kellene azért, hogy semmi se történjen Snowdennel, máskülönben a teljes adatmennyiség nyilvánosságra fog kerülni, az Egyesült Államok számára pedig ez a rémálomnál is rosszabb lesz” – mondta Greenwald.

hungarian.ruvr.ru/2013_07_14/Snowden-osszes-informaciojanak-a-publikalasa-igazi-remalom-lesz-Amerika-szamara/

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ne a grammatikával foglalkozz! a te saját véleményedre vagyok kíváncsi!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: már leírtam többször, te is tudod...de el kell ismernem, hogy lényegesen javult a helyzet az elmúlt hetekben/hónapokban, így valóban túlzásba estem...mint egy igazi ballibsi;D
Megkövetlek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azt hiszem igen...majdnem biztos...azért gondolom nem lesz rá olcsó a jegy...főleg2x:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: először is...te hogy kerülsz az Oroszország hangjára??:)
@tristen2005: az emberre azért nem azt mondanám a kép alapján, hogy 45 éves...elég meggyötört...
@tristen2005: Küldöm a meglátásaimat a kérdésekre.

1. Azt hiszem, hogy a magukat nemzetinek vallók elutasítják a politika bal- és jobboldal mentén történő felosztását, ehelyett nemzeti - globalista törésvonal mentén szemlélik a politikát. Nagy többségük a nemzetek keresztény Európájában hisz, nézetrendszerében a keresztényszocializmus és egyéb kereszténységből kiinduló világnézeti elemek gyakoriak.
Fontos még, hogy szerintem egy igazán nemzeti semmiképp sem lehet soviniszta, viszont egészségesen nacionalista igen.

2. Gondolom akkor ha olyan erőkre adja a voksát akik az első pontnál leginkább magukénak vallják és programjukban annak megvalósítását ígérik.

3. Akik nem ezekre az erőkre szavaznak, viszont egyéb téren ugyanúgy tehetnek a nemzetükért.

4. Létezhet kapcsolat de itt is az a lényeg, hogy a demokraták is őszintén a nemzetüket szolgálják.

5. Itt érdemes lenne tisztázni, mit tart a kérdező "mai értelemben vett demokratának".

6. Ha jól emlékszem Vona valami olyasmit mondott, hogy "nem vagyunk demokraták sem abban az értelemben, amivé ez mára züllött,...".

7. Itt eltérések lehetnek a jobbik és a többi formáció demokrácia felfogása között.

8. Sokszor úgy érzem, hogy a pártok csak hangzatos szólamok mentén "demokraták" miközben ezen eszme nevében módszeresen tönkretették az országot.

9. Akkor lehet esetleg, ha az első pontban megfogalmazott felosztást igyekszik elvetni.

10-11-12. Ezek már eléggé gumicsont szagúak, amelyek több oldalról rágják ugyanazt a mondvacsinált "problémát."
@tristen2005: De hát pont arról szól a cikk is, hogy akkor robbanna igazán a Snowden bomba. :)
@sírbateszezazegész: Én filózok, hogy kimegyek rá.:)

youtu.be/OKxt-fOCB1s

Ha jól látom 4.900 és 34.900 között vannak a jegyárak. Egyébként ha nincs messze neked Párizs, akkor szeptember 21-én befizethetsz rá te is. :)

www.livenation.hu/event/366529/roger-waters-a-fal-tickets
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A TU-154-est csak dicsérni, ha szabad!
Az egy legenda és ráadásul gyönyörű vas. Háromszor vitt Hispániába és háromszor Hellászba.
A Hán-gérijen Scholium ervéjz meg:
24.media.tumblr.com/8bbd475c3d0de8fe77c08cedc609defd/tumblr_mpib4gXREZ1r09l2vo1_500.gif

Na, szóval fotók lesznek? Remélem!
@Knósszosz: Jól mondod. A robosztus volt, hogy életet is mentett, nyilván akkortájt még a fogyasztás sem volt olyan elsődleges szempont. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jól teszed, ha kimész rá...lehet én is, de az a 21 még messze van..
@tristen2005:
ha nem olvastad volna, a CNN réműlten közölte csakis szalagcímben -azaz nem kommentálták- hogy egy bizonyos Greenberg ügyvéd azt mondta, a snowden az usa legnagyobb, valaha volt rémálma bármi történik a snowdennel azonnal mindent napvilágra hoznak és akkor lesz a világvége...azért jól megvan a transit szállóban a shemerremotyóban...én meg élvezem különösen, hogy floidában felmentették azt a fehér dagadt idiótát aki egy néger gyereket a nyílt uccán éjjel kettőkor lelőtt mert kapucni volt a fején és elment a kisboltba otthonról, azaz ott lakott a zárt lakótelepen, és ment hazafelé...persze egy sorozatos gyalázat most megy majd a dili mert bajban vannak a demokráciájukkal és az emigrációs törvényeikkel ami olyan resztriktív hogy ihaj

szóval...a snowden biztonságban van a zusa meg tud csámcsogni más gumicsonton...ki fog vonúlni afgánból hamarosan és a guantanamói foglyokat akiknek nagy részéről ők maguk sem tudják miért vannak fogságban haza fogják engedni azok persze majd nagyon szeretik a zusáskát

brühüyyy
@tristen2005: neked van valami halvány lila fogalmad a zusa miért van afgánban? és milyen színű a zalkaloida és létezett e valaha is a zosa ma láda?

brühüyyy
@Knósszosz:
a 134 -es is jó az meg soxor vitt a zendékába...csehsört inni meg vonattal volt jobb mert volt étkezőkocsi és előkóstoltunk

brühüyyy
154 Athen-ba akkor amikor még az akropolisz mellett kellett kőröznie a fel és leszálláshoz
@rodeo36:
Na meg a ZIL 18-as ami Constantába, és először... Az szép volt.

Az üvegorrúhoz nem volt szerencsém, pedig elképzeltem, hogy egyszer lesz egy olyanom és szana-szét röpködöm vele magam. Eredetileg a Tupoljev azt bombázónak tervezte és gyártotta, aztán mégse lett belőle az.

154-es és Athén?
Jaja, akkor még nem volt a Venizelosz reptér Szpáthában, hanem Glifádha adott helyet az Ellinikon légikikötőnek, az baromi közel volt a város központyáho'

Ott fasza volt a légiutas számára a panoráma, mer télleg a város felett süllyedtek a vasak, igaz, inkább déli irányból.
@sírbateszezazegész: Ők már tudják, hogyan védekezzenek. :)

Visszatér az írógépekhez a kémbotrányoktól megrettent Kreml

www.origo.hu/nagyvilag/20130712-visszater-az-irogepekhez-a-kembotranyoktol-megrettent-kreml.html#
@Knósszosz: Én mondjuk Ancsával repkedtem elég sokat. :)
@rodeo36: Ha valaki még mindig nem tudná mi ellen harcol a szíriai arab hadsereg, akkor nézze meg és ismerkedjen meg azokkal akik az EU meg az USA szerint a szír nép egyetlen képviselői Szíriában!

youtu.be/QhLkUJadjZ4
@Knósszosz:

na ezt tedd teljes hangerőre és a végén egy "NAGY C"-t énekel a basszus próbáld meg

www.youtube.com/watch?v=PmU23XK_cZ8

és ez

www.youtube.com/watch?v=NYxklAuKkao

www.youtube.com/watch?v=yRHa84ANeBA

olvashatod is

brühüyyy
@Knósszosz:

www.youtube.com/watch?v=yRHa84ANeBA

ebben ha olvasod a kottát akkor látható d-moll ban van és a basszus szinte folyamatosan az alaphangon kíséri az "égi" hangokat

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ezt nem tőled akarom tudni te legyél dzsobbik

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja aki annyit rabol annak lehet nagyon sok harcijátéka a világ összesénél többje van és mégis retteg mert egy szarházi gyáva geci

brühüyyy

de ezt nélküled is tudom

közben egymást lődözik az uccákon mert van nekik lőszerük
unatkoznak
como se vê a gente se fue ao dormìr rsrsrsrs
Volt szerencsém NB1-es futballklubban játszani, viszonylag jól ismertem a belső viszonyokat, ez alapján azt gondolom:

hazai profi, vagy félprofi futballklubnak egyetlen állami (adófizetői) Ft-ot se osszon semmilyen hivatal se.

Adjanak több pénzt az óvodáknak, iskoláknak, támogassák a kis gyerkőcök testnevelését, illetve az amatőr helyi klubokat (ahol még labda sincs az edzéshez sokszor, ezt is megtapasztaltam), s ha a befektetői pénzből jól működő profi futballklub tehetséget lát, el fogja vinni, pénzt fog bele tenni , fel fogja nevelni és jó pénzért el fogja adni (hazai vagy külföldi klubnak) őt.
Ez ennyire egyszerű, a világ futball ügyileg boldogabbik felén többnyire így megy ez.

Lenne közepesen erős profiligás bajnokságunk, s lenne egy nagyjából sztenderd EB és VB résztvevő válogatottunk.
20-30 év kell ehhez.

Ez kevesebb, mint amennyi idő alatt a magyar focit a kedves elvtársak (és utódaik, a kóklerek és szélhámosok, valamint a régi kapcsolataikból mai napig élősködő kvázi bűnözők) elb...ták.

Ha ez a 400 milka egy cégnél történne, hűtlen kezelésnek hívnám a dolgot.
Ja, de hiszen így is az.
Rázuhanó tehén ölt meg egy brazil férfit a saját házában
A tehén a lakóház fölé magasodó domboldalban legelt, amikor vélhetően megcsúszott és ráesett a házra, amelynek teteje beszakadt alatta.
www.origo.hu/nagyvilag/20130714-szornyet-halt-egy-brazil-ferfi-akire-egy-tehen-zuhant-a-mennyezeten-at.html
@De hol van Columbo felesége?:

Btk. 376. § (1) Akit idegen vagyon kezelésével bíztak meg, és ebből folyó kötelességének megszegésével vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el.

Tehát:
1. A vagyon idegen (attól akire rábízták)
2. Akire rábízták, azt a vagyon kezelésével is megbízták
3. A kötelezettség nem csak a rábízott vagyon kezelését jelenti, hanem azokat a kötelezettségeket is amelyek a "rábízásból" következnek
4. A tényállás teljességéhez vagyoni hátránynak is be kell következnie
5. Elsődlegesen tudatos és eredmény bűncselekmény (kötelességét megszegi, és vagyoni hátrányt okoz - az "és" szerepe jelentős)
Nu láccik, hogy 1 hét elegendő az olvasás elfeledéséhez... nézema bejegyzés címét... oszt kerekedik a szemüm... "Győzött a Fostalicska Sokadalom"... ja, nem:-)
Elegem van, hogy az Mszp minden nap információkat ad át a sajtónak.
Sokszor volt róla szó, hogy a Fidesz és az Mszp egyforma. Most már minden szinten az. Számomra Mesterházy és Orbán teljesen egyforma.
1. Mind a ketten szerelmesek önmagukba.
2. Mind a ketten tévedhetetlennek tartják önmagukat.
3. Mind a ketten olyan emberekkel veszik körül magukat, akik csak bólogatnak. (Szíjártó, Török Zsolt)
4. Mind a ketten olyan gőggel rendelkeznek, hogy nem veszik észre, hogy a szakadék felé sodorják az országot.
5. Mind a ketten elhallgattatták saját ellenzéküket. (Botka és Navra felelősek ezért a helyzetért)
+1 Mind a ketten híznak rendesen. (Ez persze nem ide tartozik)
Ha kimondják azt, hogy Mesterházy lesz a jelölt, akkor eldőlt, biztosra, hogy Orbán lesz a következő négy évre.
@De hol van Columbo felesége?: minden politikus bűnöző

amugy a "sport" vezetők is.... de az más tészta...
@V-PORT: mér? li-ba-jnai a nyerő ?

a kis komcsi ?

elképesztő hogy ezek a bűnözők még szabadlábon vannak...
sőt van aki közülük épp kormányoz is !
@gipsz.jakab: Abból is elegem van, hogy libáztok itt. Ezután a három év után? Ezután, hogy csak úgy adunk 400 milliót egy csapatnak, miközben a pedagógusokra, orvosokra, nővérekre, egyetemistákra alig jut?
@V-PORT:

Egy nagy különbség azért van.

MA sose lenne képes ekkora rajongótábort felmutatni, pedig a rajongók egyformák.
Akkor sem, ha Simicska neki talicskázna.
@Orica Középföldi: Csak az a baj, hogy Mesterházy ezt nem tudja. Ki mondja el neki? Török Zsolt? Racionálisan Mesterházynak semmi esélye a győzelemre.
@gipsz.jakab: Nincs ezzel gond. Van aki szereti ezt a rendszert, és ezt támogatja. Egy biztos Fidesz szavazónak, mint te, mit számít ki vezeti az un. baloldalt?
Nézd milyen jól döntöttél, az általad támogatott oldal a trafikok és a termőföld után most a kaszinókat mentette meg. Hát nem csodálatos?

www.origo.hu/gazdasag/hirek/20130715-meghivasos-palyazatot-irna-ki-a-kormany-tobb-ezere-jatekgep-uzemeltetesere.html
@V-PORT:

Miután sokak, így Török egyetlen esélye is MA, mindenki érdekelt ennek a varázsgombás önszuggesztiónak a fenntartásában.

Régóta vallom, emelt fővel nyomulnak a cca. 8%, majd a teljes szétesés felé.
@V-PORT: Ezt a sztorit hallottad már Mesterházyékról??? :))

Ron Werber lecseszi az MSZP honlapjának szerkesztőit

Februártól Tel-Avivban dől el, milyen fénykép kerülhet fel Mesterházyról a párt honlapjára, az izraeli kampányfőnököt ugyanis kiakasztotta egy előnytelen felvétel. (Nem mintha Mesterházyról lehetne egyáltalán előnyös képet készíteni.) A válogatást már személyesen Werber végzi, annyira balfék a szoci csapat.

t7.hu/0kpo-ron_werber_lecsesz

Ez meg egy másik korábbi eksön, ahol Mesterházy titkárnője visszaküldené Indiába a cigányokat. :)

t7.hu/0kpp-mesterhazy_titkarnoje
@Orica Középföldi: Bubó Gipsz Jakab lehet, hogy nem bunkó, csak még nem nézett utána, hogy mit jelent a szó:politika, politikus, mert akkor nem írná le minden nap:"minden politikus bűnöző
@Orica Középföldi: Volna egy utolsó esélyük, de nem. Ők Mesterházyt nyomják. Nincs senki értelmes ebben az Mszp-ben. Én sajnálom, hogy 2010-ben rájuk szavaztam. Tettem azért, mert volt egy jó kormányzati évük. Kár volt. Nincs az Mszp-ben egy épeszű elemző?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Láttam Mesterházy oldalát. Hát! Ezek a fényképek szörnyűek. A minőségükre gondolok most. Bajnai és Orbán viszont profin nyomja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Na akkor most neked is megvolt a "minden napra egy Tel-Aviv és egy cigány", mint Gipsz Jakabnak a "minden politikus búnőző"-je
@V-PORT:

Nincs szürkeállományuk, de legalább a közismert elemzőket olvashatnák , hallgathatnák.

Itt kifejezetten NEM a szárszói szereplőkre gondolok, bár pl. Ferge, Ormos ma még felülmúlhatatlan.
@KÁTÉó53éúétr6:

De, ezzel az örökös libázással, bunkó.
@shinichi: "a trafikok és a termőföld után most a kaszinókat mentette meg"

és a roki nyuggereket?
és a manyupot ?
és az "utalvány" piac?
és a reklám/tv stb piac

megvédése ???? azok is hős tettek !
@KÁTÉó53éúétr6: ma még nem is írtam !

gebeggyen meg a fides ésa felcsúti maradona...

de aki bajnaiban láttya a megváltót
az kb anynit téved mint aki a pufajkást demokratának látta...
@Orica Középföldi: "MA sose lenne képes ekkora rajongótábort felmutatni" De HOLNAP sem:-)
@V-PORT: "Nincs az MSZP-ben egy épeszű elemző?"..de van, csak hátra /vagy át/ lépett/tek éppen azért, mert ép esze/ük van.
@KÁTÉó53éúétr6: Tévedsz ez nem nekem volt meg, hanem a MASZOP felső vezetésének. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Közölte, hogy mocsok jó volt, majd mesél, de elhúzott dolgozni.
@gipsz.jakab: Bajnaiban nem megváltót látok, hanem jó gazdaságpolitikust a pufajkás pedig demokrata volt.Gondolj az Ő kormányzásuk 2/3-ára. Voltak ott erőszakkal átvert mutyitörvények?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mégsem jutott eszembe ide idézni, mert nekem lényegtelen
Ha már úgy is csak offolgatunk talán megengeditek az alábbi hivatalos Vona állásfoglalást egy sokszor visszatérő kérdésben.

MI IS AZ ÁLLÁSPONTUNK A ZSIDÓKÉRDÉSBEN?

"Sokszor úgy érzem ők szolgáltatják rendszeresen a témát vagy azzal, hogy megmagyarázhatatlan dolgok történnek (kémrepülő, Sukoró, izraeli katonák 2006-ban, Simon Peresz stb.), vagy azzal, hogy a napi szinten tartott holokauszt-megemlékezésekkel keltik a bűntudatot a társadalomban. Aztán a megjelenő társadalmi felháborodásban megtalálják a maguk bizonyítékait a létező és erősödő antiszemitizmusra, ami pedig úgy kell nekik, mint egy falat kenyér. Az egyébként szerteszéjjel szakadt, diaszpórában élő, egyre inkább vallásvesztett és szekularizált, megannyi kérdésben megosztott zsidó közösség számára a holokauszt nem csupán egy emlék, hanem az új vallás. Egy lehetőség, egy esély, amellyel egyrészt mindenkit hajbókolásra lehet kényszeríteni, másrészt össze lehet tartani a zsidóságot. Vagyis a zsidóság második világháborús tragédiája egyúttal politikai és közösségteremtő eszköz is. Ezt érdemes tisztán látni. De a kérdés, hogy valóban antiszemiták vagyunk-e?

A magam nevében tudok természetesen beszélni. Nem vagyok antiszemita. A fogalom eleve téves, hiszen a szemita népek körébe tartoznak az arabok is, akik között nekem számtalan barátom van. Palesztinok, szírek, jordánok. Ha az antiszemitát szűkebb értelemben vesszük, és kifejezetten az antijudaistát, vagyis zsidóellenest, zsidógyíílölőt értjük alatta, akkor sem igaz rám a kifejezés. A Neturei Karta szervezet vezető rabbijaival volt szerencsém találkozni személyesen, és nagyon jó benyomást tettek rám. Ám a döntő pillanat az volt, amikor Szegedi Csanád származása kiderült. És bár a sajtóban rendre az jelenik meg, hogy a származása miatt távozott, de ez nem igaz. Amikor nyilvánvalóvá váltak zsidó gyökerei, én azonnal mellé álltam, elmondtam, hogy nem a származás, hanem a tettek számítanak. (Az már egy másik történet, hogy sajnos a tettek más irányt vettek, de ez mit sem változtat az én kiállásom lényegén. Az már nem az én történetem, hanem az övé.)

Itt kell elmondjam azt is, hogy holokauszttagadó sem vagyok. Mint történész egyértelműnek tekintem, hogy a második világháború idején szervezett zsidóüldözés folyt. Az megint egy más kérdés, hogy elítélem és visszatetszőnek tartom, amikor a tények kutatását törvényileg tiltjuk, amikor furcsa számháború folyik, amikor az egyik áldozat értékesebbnek számít, mint a másik, és amikor valaki a saját nagyszülei halálából merít politikai, gazdasági, közéleti előnyt.

Erre mondják azt a köreinkben, hogy mi nem antiszemiták vagyunk, hanem anticionisták. Talán meglepő, amit most fogok mondani, de ha a cionizmus kérdése, hogy lehet-e a zsidóknak állama, akkor én erre igennel felelek, vagyis nem vagyok anticionista sem. Elfogadom és támogatom, hogy a zsidóknak legyen állama, amennyiben az nem jelent egyet a palesztinok elnyomásával és a saját államra való jogos igényük eltiprásával. A zsidók nyugodtan éljenek csak őseik földjén, ápolják kultúrájukat és éljenek békében a környező országokkal és népekkel! Egyúttal azt is elfogadom, hogy erre nem minden zsidó hajlandó, elfogadom, hogy egy részük akár vallási, akár kulturális okokból, de inkább megmarad ott diaszpórában, ahol jelenleg is él. Ezzel sincs semmi bajom, ha a kisebbség nem törekszik sem gazdasági, sem kulturális privilégiumokra, különösen nem azoknak a többségi társadalomra való ráerőszakolásara.

Akkor hát mi a bajunk egyáltalán a zsidósággal? - merülhet fel a kérdés. Ha már mindenképpen idegen szavakat használunk - antiszemita, antijudaista, anticionista - akkor én az antijudeokratista kifejezést tartom a magamra nézve vállalhatónak. Ez a László András által használt, elsőre kissé bonyolultnak tűnő szó nem jelent mást, minthogy elutasítjuk bármely nép, vallás, etnikum - jelen esetben a zsidóság - mások feletti uralmi törekvéseit. Nyilvánuljanak meg azok akár kulturális vonalon (például az amerikai filmipar dömpingje), akár belpolitikai vonalon (például a Jobbik feloszlatásának követelése), akár gazdasági vonalon (például a sukorói telckbotrány, lakóparkok), akár külpolitikai vonalon (például a magyar külügy izraeli kritikátlansága), akár nemzetközi szinten (lásd a zsidó világuralmi törekvések megnyilvánulásait). A mi elutasításunk tehát az uralmi törekvések ellen szól. A mi szemünkben a zsidóságnak ugyanolyan joga van élni, gyarapodni és megmaradni, mint bármely másik népnek. Mint ahogy ugyanúgy nincs joga elvenni más életét, gyarapodását és megmaradását, mint bármely másik népnek sincs. A mi szemünkben a zsidó ugyanúgy Isten teremtette nép, mint a többi, de semmivel sem több azoknál. Ugyanannyira kiválasztott csak, mint minden egyes nép, amely a világban él. A tragédiája ugyanolyan fájó, mint bárkié, a sikere is ugyanannyira értékes, mint bárkié. Sem több joga, sem kevesebb kötelessége nincsen. Egyenlő mindenki mással. Ennyi.

Fura egy „rasszisták” vagyunk mi, ugye?
A JOBBIK PROPAGANDA OLDALA LETT A VARÁNUSZ?
.
Lesz e-útdíj a személygépkocsikra is.

Most a lifteken dolgozzák ki az emeletenkénti díjszabást. Jelenleg a lineáris csökkenő a nyerő. Az első emeletig lesz a legdrágább.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nincs ebben semmi fura. Egyszerű rühös náci világlátás. A tehetségtelen, alacsony intelligenciájú emberek gondolkodásmódja ez. Semmi újat nem mondtál.
@magándemokrata: Azért gondoltam berakni mert hozzád hasonlóan sok zsidó származású honfitársunk olvassa a blogot, és hasznosnak tartom ha ebben a kérdésben elhangzik a hivatalos vélemény is a sok ilyen-olyan sztereotipia mellett.

Másrészt ugye "Audiatur et altera pars". :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jól értem, hogy a lényeg az, hogy Vona azért mégis számontartja X.Y. etnikai-vallási (esetleg csak vélt) származását, identitását és ebből az illetőre vonatkozó előítéletekkel él? Merthogy szerinte létezik a _zsidó_ világuralmi törekvés?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kérdezde meg a novák emőkét aki farmerban (nemzeti farmer gyűrött és agyonmosott tehát legalább levédiai őstulok, rózsaszínű ing és szórmesapka valamint balta a kezében és papucsban hadonász mert hogy őseit keresi...na ő majd megaszongya neked is ilyenek vagytok

a vonagabcsii zsidós véeménye meg a faszomat sem érdekli de más véleménye sem mennyetek levédiába a tulkok közé őslénynek

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mondd Géb, miből gondolod, hogy nagyobb eséllyel olvas valaki ITT Vonát, ha másolsz és nem linkelsz?

Könyörgöm, némi toleranciát!

És még megkérdezed, miért vagy monomániás:)))
@shinichi: Pedig elég világos és egyenes beszéd. Neked egyébként melyik volt benne alacsony intelligenciájú?? ;) Tartok tőle, hogy neked is inkább az fáj, hogy totálisan mást mond, mint amit te is megszoktál már velük kapcsolatban. :)
@Orica Középföldi: Nézd csak azért bátorkodtam berakni, hogy ne csak az hangozzék el állandóan amit róla gondolnak, hanem az is, hogy ő mit gondol erről a kérdésről. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy tragédia lenne.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: Szerintem nem érted jól. :) Ahhoz meg csak szimplán nyitott szemmel kell járni, hogy lássa az ember kik, miért és hogyan törnek mostanában világuralomra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Többször meg kértelek ne koptasd a nevem, látom ezt a kérést sem tudod betartani!
@magándemokrata:

Ha Fabius ráér, ismét nyomatékosan felhívja a figyelmét a linkelés hasznosságára, másolás helyett:))
@Orica Középföldi: Nála a monománia tünete, hogy azt hajtogatja, hogy nem monomániás:-) A macsek megharapta önnön farkát:-)
@Orica Középföldi: Főleg, hogy úgyis csak lábat lógatva offolgatunk minden féléről, várva a következő posztot. Arról már nem is beszélve, hogy itt főleg toleráns demokraták vannak, akik ugye pláne tisztelik a másságot és az eltérő véleményeket. :)
@magándemokrata: Én nem látom hogy kopna, főleg ha teljesen normálisan és a tisztelet hangján szólok hozzád is, ugyanúgy mint mindenki máshoz.:)
@GeoCracker: A cigi után nem gyühet azonnal az alkohol... az kiütné a bisztossítékost. A nyelőgépektől eddig megmentették az abúzálókat, mostmár elég idő eltelt ahhoz, hogy a csókosok újabb seregét elégítsék ki.
Azért elég unalmas a lemez ezzel a megmentéssel és védelemmel... úgy tűnik kiégtek az ötletgazdák. Sokkal egyszerűbb lenne már az alibidumákat is elhagyni. Elég lenne az indoklásban csak annyi: Mert megtehetem.
@GeoCracker: Szerinted ezt is megcsinálják???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

De. Akit komolyan érdekel, már nyilván megkereste a szöveget.
Akit meg nem érdekel, itt sem fogja elolvasni.

Főként, hogy ó is besorolható a "ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit teszek" skatulyába, csak fordított előjellel.
"Panem et Circenses
Viki nem vagy fiatal se demokrata
inkább egy középkorú komplexusos despota
az unió egyetlen élő diktátora.
Kétszázezer gyereknek már kenyér sem marad
De a stadionod építése, kösz jól halad
Felcsúton. Végig az orbáni úton
és nincs már sor sehol a benzinkúton.
És költöznél ha lehet a budai várba
és koponyád vágyik a Szentkoronára
és hátsód kis szolgáid nyelvcsapására.
Viki figyu ide, gondolkozz el azon,
veled és neresekkel van tele a fa****.

A keletre nyitásod politikája
nem került sokba csak egy véres baltába
meg néhány tibeti lecsukásába
meg Putyin seggének kinyalásába.
(aztán töröld szádat az alkotmányba)
Tied lett a föld, meg a trafik meg a suli
A nyugdíj, kórház, lóvé, meg a Kudlik Juli.
A lényeg? Közbeszerzés "közbe" nélkül.
Közgép ország végül épül szépül.
Viki figyu ide, gondolkozz el azon,
veled és neresekkel van tele a fa****.

És öntöd a pénzt a propagandára.
Közbeszerzés kizárólag Simicskára
írva. Pakolja a lóvét a talicskára
hogy áttolja gyorsan a fidesz irodádba.
És lézer blokkolót vesz áfás számlára
a vásárhelyi vazallusod audijára
feketegyörgyöt teszel akadémiára
csillagos ötöst adsz schmitt doktorijára
és lakatot a tanárok pofájára
Viki figyu ide, gondolkozz el azon,
veled és neresekkel van tele a fa****.

Nem kell szentkorona, máriaországa
nem kell kövérlacid arroganciája
nem kell matolcsyd unortodoxiája
és nem kell a selmeczyd sz@ros pofája
nem kell szíjjártópetid agyatlansága
nem kell a turul és nem kell a gyorsnaszád
De kell hogy félj, és fogd be már a szád!
Tudod meztelen vagy, király és hazug minden szavad
és a sz@r egy kis ideig még a viz tetején marad
de elhúzol nem soká egy pillanat alatt.
Viki figyu ide, gondolkozz el azon,
veled és neresekkel van tele a fa****."

Forrás: HVG, Tóta W. Honfoglaló (kommentben)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha ennyi közölni valód van az eszméidről, pártodról, hitedről irj saját blogot! NE KÉNYSZERITSD RÁM A GONDOLATAIDAT! Ezt a blogot azért olvasom mert érdekel, Te nem, és nem a tahótalanitás a megoldás!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "...totálisan mást mond, mint amit te is megszoktál már velük kapcsolatban" most akkor váltás van? mást mond most, mint eddig megszoktunk? Gbriel csak az ellenfelek csúfneveiben vagy mindig azonos, mint maszop. libajnai, fletó stb...nem áll jól neked nem illik az inteligenciádhoz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" itt főleg toleráns demokraták vannak, akik ugye pláne tisztelik a másságot és az eltérő véleményeket. :)"

Attól, hogy jól tolerálom, hogy a kínaiak megeszik a macskát, kutyát, receptet nem fogok tőlük kérni.
@magándemokrata: Hagyd békén a Gábriellát! Lécci lécci. Minden osztálynak megvan a maga hüléyje. Nekünk ezt dobta a gép. Kitartóan, agyoncsaphatatlanul szívós minden szempontból. És megsérteni sem lehet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A hírek szerint meg.

Egyébként egyetértek @Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: véleményével. Kár állandóan nemzetbiztonságra, védelemre, akármire hivatkozni. Al Capone sem hivatkozott. Sokkal egyenesebb ember volt. Igaz, nem volt joágsz, és nem volt az USA elnöke sem.
@Orica Középföldi: "" itt főleg toleráns demokraták vannak, akik ugye pláne tisztelik a másságot és az eltérő véleményeket. :)""

Lehet én vagyok síkhülye, de Gábrieltől önálló véleményt még soha nem olvastam. Csak valami besnittelt agyborzalat többnyire. Abban viszont igaza van, hogy valóban más, mert itt rajta kívül mindenki megpróbálja a SAJÁT véleményét leírni és képviselni. A kopizás viszont nem tolerálható.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem. Pontosan ezt értettem eddig is ki minden megnyilvánulásotokból. Mondom, nincs ebben semmi meglepő. A buzik mintájára, akik nem merjenek nyilvánosan buziskodni, a zsidók is jó lenne, ha meghúznák magukat, és nyilvánosan nem zsidulnának. Buzulni, cigulni, liberálulni és zsidulni akarók vonuljanak a négy fal közé, ott műveljék e devianciákat. A nyílt utcán viselkedjenek turulbanszületett ősmagyarként, és akkor esetleg - esetleg! - befogadjuk őket egyenlőkként. Látod, vágom én miről beszélsz. Látod? Legbonyolultabb, legszövevényesebb társadalmi vízióitokat is ízekre szedem 10 másodperc alatt. A legösszetettebb társadalomtudományos gondolatfolyam amire te, vagy elvbarátaid képesek, az nekem kisujjgyakorlat. Undorító, gyomorforgató, de csak kisujjgyakorlat. Beszélem a nyelveteket. Csak nem szívesen szólalok meg rajta.
Azt, hogy miért buták, tehetségtelen emberek, és azon belül is tájékozatlan, unintelligens gondolkodók - ha egyáltalán - a világképed szimpatizánsai, nem tudom elmagyarázni. Éppen a fent tény miatt. Nem érted amit mondok - nem nem értesz egyet vele - hanem nem érted. Nagy különbség! Éppen ez bizonyítja, hogy igazam van.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem akarom azt írni, hogy az vagy, de van saját véleményem. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem érted:))
Ő csak konok kijárója annak, hogy itt tiszteljük Vona véleményét.
Bár úgy tűnik, vannak értelmezési problémái a tisztelet, az elfogadás és a toleranciát illetően.
@shinichi: Szerintem rossz úton jársz bár valamilyen szinten neked így egyszerűbb lehet, főleg amikor azt hiszed, hogy attól unintelligens vagy buta valaki ha egy bizonyos világképhez tartozik.

Ha te ezt igazán komolyan gondolod, akkor te vagy az, aki nagyon nem érti a lényeget, még akkor sem ha közben kisujjgyakorlatnak fogja fel a "legösszetettebb társadalomtudományos gondolatfolyamokat". :)
@Orica Középföldi: Mondjuk ebben az esetben tökéletesen megegyezik a világképe Orbánéval. Az is egyfolytában tiszteletet követel magának is, és az országnak is, bát utúbbira én momentán, de regebben sem hatalmaztam fel. ÉN TUDOM, hogy a tiszteletet nem lehet KIKÖVETELNI, az KI KELL ÉRDEMELNI. Na ezt nem fogja soha elérni. Hogy házi használatban a körülötte lévő szarházi mamelukok intenzív seggnyalását TISZTELETNEK értelmezi, ez csak identitászavarát és korlátoltságát támasztja alá.
@Orica Középföldi: Nem kell tőlük receptet kérni, bőven elég ha látjuk mi a véleményük olyan kérdésekben, amelyek mostanában elég sokszor előkerülnek, gyakran teljesen más előjelekkel, mint amit ők a témában megfogalmaznak.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Orica Középföldi: Nem az elejétől tudósítok, mert hosszú lenne! 32 ország részvételével megkezdődött a Világ bajnokság! A 16-ba jutásért is meg kellett küzdeni, de a magyar versenyző simán,szinte egy kézzel intézte el ellen feleit! Most már érdemes számolgatni, nehogy idő előtt össze találkozzunk a nagy riválissal, a Német versenyzővel! Hú..ez meleg volt, bent vagyunk a 4 között! A döntőbe jutásért mindent meg kell tenni!! Tudja ezt a Mi versenyzőnk.. bedob még egy hatalmas csavart..és IGEN!!! Össze jött, a döntőben a Német versenyzőt kell legyőzni.. Az ellenfél simán kihányja "A testi faj-jegyek, a koponya forma, az arc-, az orr-, a fül-forma, a szem és a haj színe alapján egyértelműen megállapítható, hogy a rekedtes, vékony hangon kiabáló kis féreg egy szélsőliberális zsidó." Nem semmi!! A Mi versenyzőnk nem sz.arja össze magát, hazai pályán van... koncentrál, összpontosít.. Ő hátulról kicsit szmájlissan bele a Varánusz közepébe " Látod meg is érkeztünk a régi lemezhez. Ha már nincs érv gyorsan felrakjátok a holo lemezt. Tudod mit? Gyere el ide te is, gyújtsunk közösen egy gyertyát és tekintsük át közösen, hogy rajtatok kívül kik és milyen mértékben szenvedtek még a történelem során, nem elhanyagolható módon sokszor épp azoktól, akiket szintén értek történelmi fájdalmak. :(" Nem tudom eldönteni melyik a nagyobb gyűlölködő, melyik a nagyobb csúsztató.. De tudom, mert Ő egy gázon jó pofizik, közben hátad mögé oson, és onnan támad! Gábriel, Nálam, Te lettél a TAHÓ!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Sajnos a többi formáció sem tudta kiérdemelni a tiszteletünket.
"Látod meg is érkeztünk a régi lemezhez. Ha már nincs érv gyorsan felrakjátok a holo lemezt."

Ezt sokszor én is pontosan így látom az érintettekkel kapcsolatban. Amúgy hová is kellene menni gyertyát gyújtani? Amúgy senki szenvedésén nem szoktam jópofizni. De erről elég világosan szó volt korábban.
@magándemokrata:

Jól emlékszem, te Erdélyből írsz?
Mindenkinek megvan a maga Tőkése, Tahója, keresztje:)))
@Orica Középföldi: "Mindenkinek megvan a maga Tőkése, Tahója, keresztje:)))"

Jaja még nekem is, max. a megnevezéseket kell nálam másra cserélni. :)
fasza, megint témánál vagyunk, ez a hét is baromságokkal kezdődik...
Pedig sikeres ország és sikeres nemzetiszocialista kommunizmus épül a fidesz és jobbik hathatós tevékenységével:

Megszűnt a nyomozás Leisztinger ügyében
A nagyvállalkozó pár nappal a megszüntetés előtt kötött szállodabérleti szerződést a BRFK-val.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F15%2Fmegszunt_a_nyomozas_leisztinger_ugyeben%2F

---------------

Ürülékszagú kórterem
és pénzen vett mosoly

Egy szilánkos lábtörés története a magyar egészségügyben: a mentő pár órát kér, a kórházban nincs szakorvos, a gipszelő kioktat, a műtét csúszik. Ha kórházat váltanánk, a vizsgálatokkal is leállnak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F15%2Faz_elso_korhazi_elmeny._lesujto.%2F

----------------
hvg

Jön a kaszinómutyi?

Meghívásos koncessziós pályázatot hirdetnének vidéki kaszinóknak.

-

Listázza a Fidesz a sztársportolókat

A Blikk szerint a „nemzeti oldalhoz közel álló” sportolókat írják össze.

-

Igent kell mondaniuk a takarékoknak, különben kiírják magukat a hitelintézeti körből

A hét közepén esedékes takarékszövetkezeti közgyűlések egyetlen tétje, hogy a Takarékbankot érintő változásokra igent mondjanak az intézmények, különben kiírják magukat a hitelintézeti körből. A szövetség ugyanakkor a jogorvoslati lehetőségek fenntartására figyelmeztet – írta a Napi Gazdaság.
és igen, megint én lehetek csak a helikopter:
/jahh, nem is, bányászbéka szinttől, a mélyépítő vakondig, a zseniális emelkedés/

Az alacsony bázis, valamint az állami szférához tartozó út- és vasútépítések húzták fel a számokat.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagyot_nott_az_epitoipar_itt_a_magyarazat.559281.html

---------

ellenben:

Magyarország Orbán ugara (Guardian)

Orbán Viktor magyar kormányfő újabb zsákutcába viszi országát, ami nem sok jót ígér a magyaroknak, viszont az EU-nak nem okoz érezhető kárt - írja szerkesztőségi cikkében a brit Guardian. Az írás címe alapján a magyar ugar immáron a miniszterelnök politikájának eredménye.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/magyarorszag_orban_ugara_guardian_.559282.html
egy kis kopi pészt, hisz ellenpontozni kell a fenti szennyeket:

- Ady Endre -

A magyar Ugaron

Elvadult tájon gázolok:
Ős, buja földön dudva, muhar.
Ezt a vad mezőt ismerem,
Ez a magyar Ugar.

Lehajlok a szent humuszig:
E szűzi földön valami rág.
Hej, égig-nyúló giz-gazok,
Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyűrűznek körül,
Míg a föld alvó lelkét lesem,
Régmult virágok illata
Bódít szerelmesen.

Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett.
@Orica Középföldi: nem kell ide közismert elemző. Mindegyik oldalfüggő.Elég lenne, ha valakit arra vennének fel, hogy olvassa a kommenteket.
Szia:)
Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2013.02.19. 11:17:42
@nemecsek ernő áruló: Látod meg is érkeztünk a régi lemezhez. Ha már nincs érv gyorsan felrakjátok a holo lemezt. Tudod mit? Gyere el ide te is, gyújtsunk közösen egy gyertyát és tekintsük át közösen, hogy rajtatok kívül kik és milyen mértékben szenvedtek még a történelem során, nem elhanyagolható módon sokszor épp azoktól, akiket szintén értek történelmi fájdalmak. :(
tanulságos, nem tudok vitatkozni vele, és tudom, már volt linkelve:

kiemelésre érdemes:

"A Fidesz-fertőzés módszere az, hogy egyszerű magyarázatokat kínál. Konkrét ellenséget egy bizonytalanul békés világban, lebutított megfejtéseket és kellemes hazugságokat. Gyanúsak ugyan, meg aztán jobban sem élünk tőlük, de mégis be lehet velük otthonosan rendezni a vackot. A magyar jobboldal, sohase feledjük, nem más, mint pszichózis. Gyógyszere pedig a felvilágosítás, a demokrácia megtanítása, kellően önkritikus történelemoktatás mellett.

Magyarország modernizációját, ez most már világos, a jobboldal nem vállalja, nem is érdekelt benne, sőt meg is tagadja. Lubickol a félázsiai hagyományban. A többieknek tehát nemcsak az a dolguk, hogy hisztizzenek a pedagógusok fizetésemeléséért. Az is, hogy csináljanak egy másik világot, ahol az iskolákból nem babonás droidok jönnek ki, hanem szuverén polgárok, akik körberöhögik a demagógokat.

Aztán ha így maradnak, akkor körberöhögik majd őket is. De abból már nem a hülyék országlása következik"

hvg.hu/w/20130715_Honfoglalo
@magándemokrata:

Szia:)

A kommentek is oldalfüggők. A szociknak már az is elég lenne, ha olvasni tudó/szerető embereik lennének.
A telefonom nem szűr kommentelőt, így ott látok mindenkit, nagy gratula Vona idehányt "gondolataihoz".
Komolyan nem értem, talán a liberális oldalhoz áll legközelebb a blog szellemisége és több zsidózás van a kommentek között mint a kuruc.info legbetegebb bejegyzéseiben.
Ja, mert hagyjuk, mert válaszoltok a hibbant őstuloknak aki láttatlanban kinevezte magát árjának, magyarnak meg tisztának (holott nem láttuk a déd/nagy/szülök születési bizijet, a fotót hivatalos méretekkel vagy a nevedet, nem bujkál-e mégis ottan valami beütés).
A kutyaszart kikerüli az ember, esetleg ha kemény arrébbrúgja, nem belelép, megfogdossa, beszélget vele, megpróbálja meggyőzni hogy nem szép az út közepén díszelegni és nincs igaza amikor zenélő szökőkútnak hiszi magát.
@Orica Középföldi: kéretik nem általánosítani, minden oldalnak ezekre lenne szükségük ;)
brééééking!!!!!!!!!!!!!!
/tessenek továbbgondolni, és szépen fal felé fordulni/

10:35
Eltávolították az Orbán-lányok videóját a YouTube-ról

Eltávolították a YouTube-ról azt a videófelvételt, amelyen Orbán Viktor két lánya, Ráhel és Sára táncol a Balaton Soundon.

hvg.hu/itthon/20130715_Eltavolitottak_az_Orbanlanyok_videojat_a
@Orica Középföldi: én biztos nem olvastam volna vonát önmagamtól. Így meg igen. Most legalább látom, hogy tényleg a) alacsony intellektussal rendelkezik még ahhoz is, hogy saját magával ne kerüljön ellentmondásba a szövegen belül; b) egyszerűen hazudik vagy c) a+b egyidőben.
Egyébbként tetszik, nem tetszik Gábriel által gerjesztett indulatok valós társadalmi problémákra mutatnak, melyekkel a magyar társadalom száz éve nem tudott szembenézni/kibeszélni. Így mindig újratermelődik a probléma. És ehhez mi is hozzátesszük a magunkét ("mi" alatt értem az ún. baloldali/liberális/toleráns/demokratikus gondolkodók/értelmiség/kommentelők tömegeit.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A mai közállapotban nagyon sokszor eszembe jut ez a vers nekem is,és az, hogy " .. égig-nyúló giz-gazok Hát nincsen itt virág?
Radnóti Miklós - Töredék

Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek.

Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,
az áruló, a rabló volt a hős, -
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest.

Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, -
az ország megvadult s egy rémes végzeten
vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.

Oly korban éltem én e földön,
mikor gyermeknek átok volt az anyja,
s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
az élő írigylé a férges síri holtat,
míg habzott asztalán a sűrü méregoldat.

Oly korban éltem én e földön,
mikor a költő is csak hallgatott,
és várta, hogy talán megszólal ujra -
mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, --
a rettentő szavak tudósa, Ésaiás.

melléklet:

www.napi.hu/magyar_vallalatok/allamositasi_tervek_ujabb_multi_mond_bucsut_magyarorszagnak.559276.html

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/kenytelenek_igent_mondani_a_heten_a_takarekok.5.186625.html

www.hrportal.hu/c/feljelentesben-jok-vagyunk-a-nav-nal-tizezrek-jelentgetik-fel-egymast-20130619.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én még láttam a videót:)) a folytatást elképzelni meg ott az xhamster.com:)))

(és senki ne jöjjön azzal, hogy családot hagyjuk ki: ők abból élnek jól, amit apa másoktól ellopott; vagy anya az öt gyerek mellett összevállalkozott -nem is értem, miért nem ő vezeti a hazát, hisz több vagyona van, mint az urának-; nem én vontam be a politikába a családjukat, hanem ők; bukjanak velük együtt...tőlem annyi részvétet várjanak, mint amennyit a többieknek ők adtak)
10:47
Szeptembertől brutális emeléssel reagálnak a bankok a tranzakciós adóra

A legtöbb bank esetében már kiderült, mit reagálnak a tranzakciós adó emelésére: áthárítják.

hvg.hu/gazdasag/20130715_Szeptembertol_dijat_emelnek_a_bankok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Majd felrakják máshová, mint a hitgyülis videókat. :)
@sírbateszezazegész: Nagy vonalakban egyetértek, talán csak annyi kiegészítéssel, hogy én nem gerjesztek indulatokat, max. csak annyira mint ti, amikor olyan véleményt közöltök, ami a kevésbé toleráns olvasókban indulatot kelthet. :)
@KÁTÉó53éúétr6: nekem is sűrűn, oly sok másikkal egyetemben, körítésnek néhány örök érvényű regény, hisz emberek vagyunk, és évszázadok óta ugyan azt a köröket futjuk, csak a szereplők változnak, a megtanulandók nem.

Vallástól, bőrszíntől, születési helytől függetlenül.
@sírbateszezazegész: "egyszerűen hazudik"

Ezek után én is így gondolhatom bármiről, amit a másik oldal felől mondanak nekem??? :)
@V-PORT: Semmi rosszat nem mondtam. Az viszont tanulságos, hogy bármit is mond az ember, "a van rajta sapka" effektus érvényesül. Ezek után tényleg felesleges leírni miről mit gondolunk, úgyis annak szajkózása megy ami eddig is. :)
@V-PORT: leállni, ő soha, küldetés tudata nem engedi, erőszakos térítő ő, ki csak átmenetileg fogja vissza magát, csak egy szócső, önálló gondolatok nélkül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gondolkodj, ahogy akarsz. és mutogass továbbra is a másikra, meg különben is a te apukád a legerősebb.

menthetetlenül menthetetlen vagy.
@sírbateszezazegész: a magyar társadalom a nagy konfliktusokat okozó problémákkal soha nem nézett a valóságnak megfelelően szembe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a Gábriel által kirakott linkek gerjesztette indulat...így akkor pontos:)
Te meg ne úgy reagálj mindenre, hogy de a másik is...többet tudsz ennél..
a jobbik színvonala:

Majd a politikus vigyáz rád, kisfiam

Kulcsár Gergely honatya „kiskorú veszélyeztetése bűntette elkövetése miatt tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen” – kiáltja világgá a Jobbik honlapja. „Beadványában leszögezte: az a szülői magatartás, miszerint egy gyermeket a tikkasztó hőségben egy hosszú sétára köteleznek olyan emberek között, akik deviáns, magamutogató módon viselkednek, kimeríti a veszélyeztetés bűntettét.”

magyarnarancs.hu/narancsblog/a-politikus-vigyaz-rad-kisfiam-85662
@bella _ciao: Nem a legerősebb, amúgy már meghalt. Ja és ne aggódj nincs menthetetlen élet.
@sírbateszezazegész: "...melyekkel a magyar társadalom száz éve nem tudott szembenézni/kibeszélni."
Nem értek egyet bocsi, mi a kékerest kellene azon nézegetni vagy kibeszélni hogy egy olyan retkes mocskos "párt" fullbeteg "eszméit" terjeszti kéretlen, folyton, gyomorforgató ostobasággal ahol csupa nemmagyar nevű, nemárja kinézetű de önmagát magyarnak és árjának kinevezett kretén másokra mutogat hogy zsidó/buzi/komcsi/szláv/stb.?
A Jobbik beteg ahogy van és Csanád a tökéletes megtestesülése az egésznek; kedve volt náciskodni ahogy a cigó, szláv, bármi más ősöktől származó vesztes haverjainak is, mert tehetség nem volt, tanulni jól nem tudtak hogy a mocskoszsidómulti már az egyetem alatt felvegye őket, idegen nyelvet nem tanultak hogy világot lássanak és fekete franciákkal a Taxiból idézgessenek egy német fesztiválon piásan (és rájöjjenek, tök egyformák vagyunk!), hanem felvettek valami hímzett Made in China mellénykét és akinek nem tetszik a pofája, vagy hogy nagyobb autót tudott venni, jobb a csaja, esetleg olvasott már az TVRHét-en kívül valami mást is lezsidózzák, lebuzizzák, lekomcsizzák. Nácinak a legkönnyebb lenni, mert csak magukra kell mutatni hogy árjamagyarturulemeseálma vagyok, teljesítmény nem kell mögé, majd az árjamagyarállam ad a kezembe kalácsot amit lehetőleg a zsidókomcsibuzitól elvesz. Mert nekem az jár, én több vagyok árjamagyarturulként.
@sírbateszezazegész: Ja értem, tehát a ti linkjeitek nem gerjesztenek indulatot, csak azok a problémák, amiket mi közvetítünk a társadalom felől. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Itt senkit sem fogsz megtéríteni, főleg így. Gondolom már beadtad a jelentkezést a őstörténetét kutató intézetbe, amit a Jobbik szorgalmaz.
@sírbateszezazegész:

Még soha nem éreztem semmiféle késztetést, hogy G. bármely linkjét vagy másolását elolvassam.

Láttam, hallottam közszereplésen Vonát, már az elsőből lejött a c. variáns:)
Miután semmi újat nem mond, nincs szükség bevésésre, tehát nincs szükségem az ismétlésre.

A valós társadalmi problémák kibeszélésére G. aztán végképp alkalmatlan. Nemcsak a monomániája miatt. Amúgy egy blog szűk hozzá, noha felszíni karcolgatások időnként történnek. Ezek az igazán érdekes hsz-k.

Ne feledd, rendszerszintű ismeretekkel rendelkező gondolkodó itt nem túl sűrűn fordul elő:))

Nekem ebben a mikroközösségben már az is elég lenne, ha Géb pl. a nemzeti jelképekről másolt ájtatos szöveg után azt írja, megkértem a pártomat, ezt olvastassák el hangosan, sokszor Novákkal, majd értelmeztessék vele az izraeli zászlóégetést.
@KÁTÉó53éúétr6: ezért termeljük újra/élünk azokban folyamatosan. Én már megszoktam, de nem vagyok hajlandó azt elfogadni, hogy gyerekeim/unokáim is ezekkel küzdjenek!
Talán el kellene azon gondolkozni egyszer miért ilyen kirekesztő -nem elutasító/bezárkozó!- a magyar társadalom cca. 80-90%-a...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Észrevetted, hogy te is menthetetlen vagy? Bármit írok, csak az eddig szajkózott sztereotip ökörségek záporoznak tovább. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a szívfacsaró érzés, hogy e két vers születése óta eltelt 70-80 év,és minden sora érvényes ma
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: azt kellene kibeszélni pl. hogy egy teljesen normális, becsületes munkáscsalád tagjaként nőttem fel, mint a nagy magyar átlag. Antiszemita, rasszista, homofób,a nagy magyar mítoszokkal terhelt családban. Se én, sem szüleim, sem a többi nagy magyar átlag tagjai ezzel nem voltak/nincsenek tisztában. Az, hogy én ezzel legalább fiatal felnőttkoromra ráeszméltem, személyes szerencse. De nekem nem jó, hogy életem végéig antiszemita, rasszista és homofób leszek, hisz így szocializálodtam. De én ezzel legalább tisztában vagyok. És ezek a problémák. Ezért létezhet egy ilyen párt, mint ez az általad tökéletesen jellemzett. Arra válaszolj, hogy a jobbik és a cocik szavazóinak miért 70%-s az átfedése?
@KÁTÉó53éúétr6: :))))))

megjavult a hóhér:)))

szerencsére nem vagyok elfogult így tisztán látom hogy a skorpió természete nem váltoizik

simán ugyanojjan hhitvány ÜGYNÖK mint orbán meg a többi agyatlan barom

csak horn pluszban még embereket ölt direkt (mert a többi is csak az "balesetben" gyorshajtás stb...)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Ja értem, tehát a ti linkjeitek nem gerjesztenek indulatot, csak azok a problémák, amiket mi közvetítünk a társadalom felől. :)"
Kettőnk közti kapcsolat speciális jellege miatt: most miért vagy hülye megint? Ezt írtam?
@Orica Középföldi: Izraeli zászlót Lenhardt égetett, amikor már nem volt jobbikos, bár nyilván az senkinek sem tűnt fel, hogy ilyesmit már zsidók is csináltak. Persze ez a tény sem érdekel senkit. Amúgy én elítélem az államok zászlóinak elégetését.

antiszegedi.com/2013-6-25/oszinten-az-izraeli-terrorrol
youtu.be/G242m75dIl0
@Orica Középföldi: "rendszerszintű...":))
Ok, minden igaz. De hol és hogyan kellene elkezdeni a kibeszélést?
@sírbateszezazegész: mert a szélsőséges eszmék között lényegében nincs távolság, alaptézis az ellenség kép és a permanen harc a különböző társadalmi csoportok között.

osztály harc=nacionalista sovinizmus=fajelmélet

Ami pedig a lényeg, egyik sem tűri a független gondolatokat és gondolkodókat, a szabad információ szerzést és a másság megértésének vágyát.
@sírbateszezazegész:

Vannak erről gondolataim, de most mennem kell. Ha ráérek délután/este leírom.
@E.Csaba: ez a hülyére vonatkozik?:))
(Megőrülök, hogy nem látom melyik kommenthez van a válasz:))
mint a 80-as években az illetékes ettárs keresése közben, senki nem tud/akar mondani semmit, csak a hülyeség állandó:

www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-573568
@sírbateszezazegész: az árnyék- boxolás, amig csak 10 % gondolkodik el.
@V-PORT: Egyáltalán nincs, csak velük kapcsolatban ugyanúgy lehet véleményünk, mint bárki más esetében.
@sírbateszezazegész: Nyilván arra, hogy ismét én vagyok a hülye. :) Másra ilyesmi itt nem vonatkozhat.
"Holnaptól dolgozunk a saját pénzünkért
NOYOLOSÁG: Azt vágod, hogy Magyarországon július 16-ig csak azért dolgozunk, hogy kifizessük az adókat? Arról nem is beszélve, hogy ezzel 24. -ek vagyunk az EU-ban. Viszont HOLNAP BULÁJ!!!!"
most.444.hu/2013/07/15/holnaptol-dolgozunk-a-sajat-penzunkert/
@sírbateszezazegész: Én most csak csapongok a bejegyzések között és rátaláltam az Orbán-lányok, illetve a politikusok családtagjaihoz való viszonyról szóló bejegyzésre.Azt helyeseltem ..

Egyébként érdekes, hogy néha nem azonosítható be, hogy melyik bejegyzésedre kaptál választ. Én nem vagyok egy informatikai zseni, ez az oldal hibája, vagy mi? Pár hónapja még én nem tapasztaltam..
@gipsz.jakab: vagy ő öl, vagy őt ölik meg /ez sem bizonyított/ mint a testvérét. Nem folytatom, úgysem vagy meggyőzhető
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne legyél ennyire szenzitív:))...egyébbként mit írjak?...csúsztatsz...velem szemben...megőrültél...pont velem?:))
@E.Csaba: máshol megoldható, ahogy láttam, de én csak az ON/OFF szintű ismeretekkel rendelkezem (klasszikust ídézve:"én csak vezetem a tankot, nem tudom mitől megy" -kelly hősei)
Azt fenntartom. Nem pc, de legalább nem képmutató.:)
@sírbateszezazegész:

Úgy tűnik a "speciális" kapcsolatod szabad vegyértékkel bír:))
...

Járműjavítót is államosítanának

A Dunakeszi Járműjavítót vennék vissza Bombardiertól, akik több MÁV-rendelést várnának.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F15%2Fjarmujavitot_is_allamositananak%2F
öööö, ha én sokpénzes arab lennék, akkor nem lenne kérdéses, melyik piacot preferálnám. Az egyik kikacsingat a zejuból, a másik meg igyekszik bele:

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/jon_a_szerb_solyom_hozzak_a_penzt_az_arab_befektetok.559287.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: lehát:-) +44 fokban. a ser meg szar. egy jó van, de az flanszijja: Mahou.
@V-PORT: nehommá belekukk a lopásba és a zunortodoxiába

@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jahhh a ser :D
én meg utánpótlást kaptam Sósvárból :P
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerinted márciusban vagy áprilisban fizetjük vissza? Már csak a választási kampány miatt kérdezem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu2013-07-15 10:54:36@sírbateszezazegész: "egyszerűen hazudik"Ezek után én is így gondolhatom bármiről, amit a másik oldal felől mondanak nekem??? :)"
Elsikkadt, azért csak most: a, b, c variációt jeleztem. Legyél korrekt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Remélem ezt is olvastad már korábban??? :)

Találjunk a Sólyomnál nagyobb pénztemetőt!

index.hu/gazdasag/2013/07/14/solymi/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 11:26:37 ez is elsikkadt.
Hát a felül levőknek nincs szükségük kritikai gondolatokra...de akik alattuk helyezkednek el, azok sem mind igénylik azt:)
:D

Orbán-lányok: újra közzétette a letiltott videót a 444.hu

Újra közzétette a 444.hu azt az Orbán-lányok táncát bemutató videót, amelyet a YouTube-on korábban letiltottak.

hvg.hu/itthon/20130715_Orbanlanyok_ujra_kozzetette_a_letiltott
@sírbateszezazegész: Ne bántsuk Gábrielt! Voltál mostanában a Mandineren? Nyugalmazott tanár. Na az a durva. :)))
@sírbateszezazegész: Arra szoktam törekedni, még akkor is ha nem vagyok mindig PC.:)
@V-PORT: Nem ismerem, milyen az ürge??
@sírbateszezazegész: Amúgy ha jól látom elég sokan szoktak hazudni velük kapcsolatban.

A Jobbik elsőfokon per nyert az ATV-vel szemben

jobbikjog.jobbik.hu/jobbik_els%C5%91fokon_nyert_az_atv-vel_szemben
@Penivaldes: Én is kedvelem. :) Ha azt mondaná a Fidesz, hogy minden elsőszülött gyereket fel kell áldozni, hogy visszafizessük az államadósságot, ő azt is helyeselné.
@V-PORT: szerintem összefogják vonni a Nagy Őszi Rezsidémon Űzéssel, és ezt majd jól lehet kommunikálni az egyszerieknek, amíg kitart ez a gumicsont, beállamosítanak majd mindent, pl. pia, buli, hanta stb.
@Penivaldes: már miért ne tehetnéd? Én nyitott vagyok majd mindenre:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Arra szoktam törekedni, még akkor is ha nem vagyok mindig PC.:)"
Ezen még te is mosolyogsz:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És lesz olyan, mint amikor az utolsó orosz katona elhagyta az országot?
@sírbateszezazegész: ne haragudj de nem kezdem el mesélni a családom tragédiáját
A Párbeszéd Magyarországért (PM) véleménye szerint a kormány "bedöntötte" a teljes hulladék-közszolgáltatást, de nem épített fel helyette új rendszert. Szilágyi László független képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kabinetet, hogy tegyen rendet a közszolgáltatások piacán.

A PM politikusa arról beszélt, hogy a ciklus utolsó parlamenti napján a kormány olyan törvényt "nyomott át", amely alapján katasztrófahelyzetben vagy járványveszély esetén kényszerszolgáltatót lehet kijelölni.

Szilágyi László közölte: a kabinet korábban azt szerette volna, hogy csak önkormányzati többségű szolgáltatók foglalkozhassanak a hulladékgazdálkodással. Szavai szerint miközben a kormány ezt nagyjából elérte, addig "fúrta-faragta" a hulladékgazdálkodási szabályokat és annyi árfelhajtó tényezőt léptetett be a rendszerbe, hogy úgy tűnik, egyetlen cég sem akar közszolgáltató lenni.

hvg.hu/gazdasag/20130715_PM_a_kormany_bedontotte_a_teljes_hulladek
@V-PORT: én sosem bántom:)
Nem járok arra, jelszóm sincs, de majd megnézem. Ő a volt töritanár?
@sírbateszezazegész: Nekem sincs. Csak bele szoktam olvasni, mint a MNO-ba. Igaz itt már kezdenek elburjánzani a ballibek. :)
@Penivaldes: nem haragszom...de az idő mindent megold...majd...
Na, de minden mást megoszthatsz:)
@V-PORT: persze, az összes szellemileg rokkant beszélni fog, vezényló jobbkézzel az élen :D

@Penivaldes: ez az ország olyan mint a vendetták vidéke, ahol már a többséget a bosszú élteti, nem is érdekli kinek milyen tragédiája van, csak megy konokul szembe a másikkal és közben tervezgeti a virtuális és a néha valódi vendettát.
@sírbateszezazegész: dehogy old meg, max kereshetem a sírokat

megosszam félelmem, hogy csak egy ideálképet kedvelsz és nem engem?
@sírbateszezazegész: itt nem old meg semmit az idő, lásd mint fent néhány komment...
Itt csak egyre jobban rohad mindent, míg a felszínen csak egy két penészes folt látszik, de ettől még ehetetlen az étel, és a többi jobb állapotban lévő is fertőződik.
@V-PORT: megnéztem a kommenteket a linkelt mandineren:))
Mennyi barom van a világon! És annak a nagyrésze Moon él:))
@Penivaldes: csillagbogár:))...ha ennyi idő után nem lenne még pontos képem, akkor, hidd el, a valóságot is ideanak látnám:)))...ne gyötrödj ilyeneken...
ehhhhh, inkább nem írok semmit...

Vásárlás
Mi lesz az iskolakezdési utalványokkal? Szorít az idő!
2013. július 15., hétfő 11:03 Nagy Bálint

Alig fél napja maradt, a Könyvtárellátónak, hogy közzé tegye honlapján az iskolakezdési utalványok felhasználásával kapcsolatos tájékoztatóját. A szülőknek ráadásul a kitolt határidő mellett sem marad sok mozgástere idén a tankönyvvásárlásra.

www.penzcentrum.hu/vasarlas/mi_lesz_az_iskolakezdesi_utalvanyokkal_szorit_az_ido.1037086.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@sírbateszezazegész: de gyötrödöm, mert sosem értettem hogy miért kedveltek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a JAT az aszt jelenti, hogy lőttek Ferihegynek is:))
Na, ennyit a térségi vezető szerepről...pedig sem tadic, sem dacic nem szopkodta végig az öböl partját:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mordor is eltűnt a világból, pedig az is lehetetlennek tünt
@sírbateszezazegész: hjaaa, azon befektetőknek az kiszámíthatóbb és biztosabb ejus terjeszkedés többet számít, mint a nemesbik testrész szopkodása ;)
@sírbateszezazegész: De lehet, hogy Gábriel átment oda.
@Penivaldes: eltünt máshol, és újjá is született, hol itt, hol ott. Most éppen épül, bőrbogyó terelgető álstadionként a Pannon koronák dombjához közeli pusztán, Al-Fel-Közép Csután.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig ezt most idén először, mi is igénybe szeretnénk venni.
@Fabius: ehhh, blogba öntötted a reggeli agymenésemet, minden benne van, talán a fegyver kereskedelem maradt ki, a teljes maffia ügymeneti qurmányból:
eddigi kipipáltak:
-dohány /igazi és papír/
-pia /24/24-ben, pájinka/
-buli /szórakozó ipari újraosztás/
-ember kereskedelem /letelepedési kötvény/
-védelmi pénz /focitámogatás/

belengetve:
-szerencsejáték
-sex és más semmi

felkészül:
-fegyver
-nem tudok elég nagyot álmodni, se simlicska zrt-t nem kell félteni
@KÁTÉó53éúétr6: arról akarsz meggyőzni hogy

horn/pintér/orbán/bajnai stb rendes ember? nem komcsi? :)))

ez nem fog menni... rohat hitvány gerinctelen kommancs/dakota rézbőrű, benzűlött csürhe...

bűnöző mind
@gipsz.jakab:
Mert szerinted a "komcsi" és a "rendes ember" egymást kizáró fogalmak? Menj orvoshoz, kérlek...
Egyébként KÁTÉ53éúétr6 nem akar téged meggyőzni semmiről, csak a véleményét mondja el. Aki fogékony rá, az érti, aki nem, azt felesleges győzködni.
süti beállítások módosítása