Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.13. 13:43 Fabius

Győzött a focialista forradalom

Címkék: sport fidesz tállai andrás mezőkövesd fc

"A rendkívüli intézkedésekre elkülönített tartalékból csoportosít át a kormány 400 millió forintot a kormány a Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. fejlesztésére." - tolja arcunkba a kormányhatározat, aminek végül is örülhetünk. Ne csodálkozz, örüjjé' nyájas olvasó, hisz azt is írhatták volna, hogy Tállai András napozóteraszára is új stadion veti majd az árnyékot. Mi ez a négyszázmillió ehhez képest, ugye? 

tállai foci_1.jpg

Kényelmes és hálás populizmus lenne ezt az összeget lélegeztetőgépre átszámolni, de ne legyünk ennyire kicsinyesek. Elvégre csak a mi adóforintjainkkal gurigáznak, mert ahogy Tállai elmondta nemrég,  "számítanak tisztességes, korrekt, futballszerető tulajdonostársakra” - de azok eddig nem tolakodtak pénzt fektetni az államtitkár játékába. Sebaj, elvégre olyan gazdag ország vagyunk, ahol létezik Államtitkárok Nyálpimpósodását Gátló Focialista Segélyalap, amiből a szomorúságűzés megoldható. 

Ha mindenáron számolgatni akarunk valamit, akkor maradjunk a sporton belül, kövessük a cink.hu-n kommentelő transylvanianmixedgrill gondolatmenetét, és lapozgassuk kicsit a Magyar Olimpia Bizottság Sportfejlesztési Irányai és Területei kiadványát. ( nagyobb méretért katt a képre ) 

nosp.jpg
A kiadványból kiderül, hogy a nem olimpiai sportágak 2010-11-ben 44 VB; 59 EB aranyat begyűjtő 2 403 tagszervezetének 40 243 regisztrált sportolója éves szinten a felét sem kapta Tállai négyszázmilliójának. Pedig az elvileg maghatározott cél a tömegbázis szélesítése, a "sportoló nemzet" kép erősítése, Magyarország hírnevének öregbítése és az országimázs növelése. 

De nem jártak semmivel jobban az említett időszakban 109 érmet nyerő paralimpikonok sem: 

nosp2.jpg

Isteni szerencse, hogy külön szakmai tagozat gondozza ezeket, és micsoda pech, hogy ilyen könnyen legyőzi őket a focialista forradalom. Ezek szerint a sportoló nemzet képe, az országimázs nem megszerzett, kontinens és világszinten jegyzett érmekben és teljesítményben nyilvánul meg, hanem a liblingek tömeges szurkólóbázis és befektető nélküli játékszereit és a Nemzeti Bundabajnokságot kell ennek tekinteni. 

Magyar sport, kormányunk téged így szeret! 

ÁPDÉT adalék: Muszbek Mihály szerint az NB I. 6 milliárd veszteséget termel és úton van a csőd felé

834 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr435403025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gondolkodj, ahogy akarsz. és mutogass továbbra is a másikra, meg különben is a te apukád a legerősebb.

menthetetlenül menthetetlen vagy.
@sírbateszezazegész: a magyar társadalom a nagy konfliktusokat okozó problémákkal soha nem nézett a valóságnak megfelelően szembe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a Gábriel által kirakott linkek gerjesztette indulat...így akkor pontos:)
Te meg ne úgy reagálj mindenre, hogy de a másik is...többet tudsz ennél..
a jobbik színvonala:

Majd a politikus vigyáz rád, kisfiam

Kulcsár Gergely honatya „kiskorú veszélyeztetése bűntette elkövetése miatt tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen” – kiáltja világgá a Jobbik honlapja. „Beadványában leszögezte: az a szülői magatartás, miszerint egy gyermeket a tikkasztó hőségben egy hosszú sétára köteleznek olyan emberek között, akik deviáns, magamutogató módon viselkednek, kimeríti a veszélyeztetés bűntettét.”

magyarnarancs.hu/narancsblog/a-politikus-vigyaz-rad-kisfiam-85662
@bella _ciao: Nem a legerősebb, amúgy már meghalt. Ja és ne aggódj nincs menthetetlen élet.
@sírbateszezazegész: "...melyekkel a magyar társadalom száz éve nem tudott szembenézni/kibeszélni."
Nem értek egyet bocsi, mi a kékerest kellene azon nézegetni vagy kibeszélni hogy egy olyan retkes mocskos "párt" fullbeteg "eszméit" terjeszti kéretlen, folyton, gyomorforgató ostobasággal ahol csupa nemmagyar nevű, nemárja kinézetű de önmagát magyarnak és árjának kinevezett kretén másokra mutogat hogy zsidó/buzi/komcsi/szláv/stb.?
A Jobbik beteg ahogy van és Csanád a tökéletes megtestesülése az egésznek; kedve volt náciskodni ahogy a cigó, szláv, bármi más ősöktől származó vesztes haverjainak is, mert tehetség nem volt, tanulni jól nem tudtak hogy a mocskoszsidómulti már az egyetem alatt felvegye őket, idegen nyelvet nem tanultak hogy világot lássanak és fekete franciákkal a Taxiból idézgessenek egy német fesztiválon piásan (és rájöjjenek, tök egyformák vagyunk!), hanem felvettek valami hímzett Made in China mellénykét és akinek nem tetszik a pofája, vagy hogy nagyobb autót tudott venni, jobb a csaja, esetleg olvasott már az TVRHét-en kívül valami mást is lezsidózzák, lebuzizzák, lekomcsizzák. Nácinak a legkönnyebb lenni, mert csak magukra kell mutatni hogy árjamagyarturulemeseálma vagyok, teljesítmény nem kell mögé, majd az árjamagyarállam ad a kezembe kalácsot amit lehetőleg a zsidókomcsibuzitól elvesz. Mert nekem az jár, én több vagyok árjamagyarturulként.
@sírbateszezazegész: Ja értem, tehát a ti linkjeitek nem gerjesztenek indulatot, csak azok a problémák, amiket mi közvetítünk a társadalom felől. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Itt senkit sem fogsz megtéríteni, főleg így. Gondolom már beadtad a jelentkezést a őstörténetét kutató intézetbe, amit a Jobbik szorgalmaz.
@sírbateszezazegész:

Még soha nem éreztem semmiféle késztetést, hogy G. bármely linkjét vagy másolását elolvassam.

Láttam, hallottam közszereplésen Vonát, már az elsőből lejött a c. variáns:)
Miután semmi újat nem mond, nincs szükség bevésésre, tehát nincs szükségem az ismétlésre.

A valós társadalmi problémák kibeszélésére G. aztán végképp alkalmatlan. Nemcsak a monomániája miatt. Amúgy egy blog szűk hozzá, noha felszíni karcolgatások időnként történnek. Ezek az igazán érdekes hsz-k.

Ne feledd, rendszerszintű ismeretekkel rendelkező gondolkodó itt nem túl sűrűn fordul elő:))

Nekem ebben a mikroközösségben már az is elég lenne, ha Géb pl. a nemzeti jelképekről másolt ájtatos szöveg után azt írja, megkértem a pártomat, ezt olvastassák el hangosan, sokszor Novákkal, majd értelmeztessék vele az izraeli zászlóégetést.
@KÁTÉó53éúétr6: ezért termeljük újra/élünk azokban folyamatosan. Én már megszoktam, de nem vagyok hajlandó azt elfogadni, hogy gyerekeim/unokáim is ezekkel küzdjenek!
Talán el kellene azon gondolkozni egyszer miért ilyen kirekesztő -nem elutasító/bezárkozó!- a magyar társadalom cca. 80-90%-a...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Észrevetted, hogy te is menthetetlen vagy? Bármit írok, csak az eddig szajkózott sztereotip ökörségek záporoznak tovább. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a szívfacsaró érzés, hogy e két vers születése óta eltelt 70-80 év,és minden sora érvényes ma
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: azt kellene kibeszélni pl. hogy egy teljesen normális, becsületes munkáscsalád tagjaként nőttem fel, mint a nagy magyar átlag. Antiszemita, rasszista, homofób,a nagy magyar mítoszokkal terhelt családban. Se én, sem szüleim, sem a többi nagy magyar átlag tagjai ezzel nem voltak/nincsenek tisztában. Az, hogy én ezzel legalább fiatal felnőttkoromra ráeszméltem, személyes szerencse. De nekem nem jó, hogy életem végéig antiszemita, rasszista és homofób leszek, hisz így szocializálodtam. De én ezzel legalább tisztában vagyok. És ezek a problémák. Ezért létezhet egy ilyen párt, mint ez az általad tökéletesen jellemzett. Arra válaszolj, hogy a jobbik és a cocik szavazóinak miért 70%-s az átfedése?
@KÁTÉó53éúétr6: :))))))

megjavult a hóhér:)))

szerencsére nem vagyok elfogult így tisztán látom hogy a skorpió természete nem váltoizik

simán ugyanojjan hhitvány ÜGYNÖK mint orbán meg a többi agyatlan barom

csak horn pluszban még embereket ölt direkt (mert a többi is csak az "balesetben" gyorshajtás stb...)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Ja értem, tehát a ti linkjeitek nem gerjesztenek indulatot, csak azok a problémák, amiket mi közvetítünk a társadalom felől. :)"
Kettőnk közti kapcsolat speciális jellege miatt: most miért vagy hülye megint? Ezt írtam?
@Orica Középföldi: Izraeli zászlót Lenhardt égetett, amikor már nem volt jobbikos, bár nyilván az senkinek sem tűnt fel, hogy ilyesmit már zsidók is csináltak. Persze ez a tény sem érdekel senkit. Amúgy én elítélem az államok zászlóinak elégetését.

antiszegedi.com/2013-6-25/oszinten-az-izraeli-terrorrol
youtu.be/G242m75dIl0
@Orica Középföldi: "rendszerszintű...":))
Ok, minden igaz. De hol és hogyan kellene elkezdeni a kibeszélést?
@sírbateszezazegész: mert a szélsőséges eszmék között lényegében nincs távolság, alaptézis az ellenség kép és a permanen harc a különböző társadalmi csoportok között.

osztály harc=nacionalista sovinizmus=fajelmélet

Ami pedig a lényeg, egyik sem tűri a független gondolatokat és gondolkodókat, a szabad információ szerzést és a másság megértésének vágyát.
@sírbateszezazegész:

Vannak erről gondolataim, de most mennem kell. Ha ráérek délután/este leírom.
@E.Csaba: ez a hülyére vonatkozik?:))
(Megőrülök, hogy nem látom melyik kommenthez van a válasz:))
mint a 80-as években az illetékes ettárs keresése közben, senki nem tud/akar mondani semmit, csak a hülyeség állandó:

www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-573568
@sírbateszezazegész: az árnyék- boxolás, amig csak 10 % gondolkodik el.
@V-PORT: Egyáltalán nincs, csak velük kapcsolatban ugyanúgy lehet véleményünk, mint bárki más esetében.
@sírbateszezazegész: Nyilván arra, hogy ismét én vagyok a hülye. :) Másra ilyesmi itt nem vonatkozhat.
"Holnaptól dolgozunk a saját pénzünkért
NOYOLOSÁG: Azt vágod, hogy Magyarországon július 16-ig csak azért dolgozunk, hogy kifizessük az adókat? Arról nem is beszélve, hogy ezzel 24. -ek vagyunk az EU-ban. Viszont HOLNAP BULÁJ!!!!"
most.444.hu/2013/07/15/holnaptol-dolgozunk-a-sajat-penzunkert/
@sírbateszezazegész: Én most csak csapongok a bejegyzések között és rátaláltam az Orbán-lányok, illetve a politikusok családtagjaihoz való viszonyról szóló bejegyzésre.Azt helyeseltem ..

Egyébként érdekes, hogy néha nem azonosítható be, hogy melyik bejegyzésedre kaptál választ. Én nem vagyok egy informatikai zseni, ez az oldal hibája, vagy mi? Pár hónapja még én nem tapasztaltam..
@gipsz.jakab: vagy ő öl, vagy őt ölik meg /ez sem bizonyított/ mint a testvérét. Nem folytatom, úgysem vagy meggyőzhető
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne legyél ennyire szenzitív:))...egyébbként mit írjak?...csúsztatsz...velem szemben...megőrültél...pont velem?:))
@E.Csaba: máshol megoldható, ahogy láttam, de én csak az ON/OFF szintű ismeretekkel rendelkezem (klasszikust ídézve:"én csak vezetem a tankot, nem tudom mitől megy" -kelly hősei)
Azt fenntartom. Nem pc, de legalább nem képmutató.:)
@sírbateszezazegész:

Úgy tűnik a "speciális" kapcsolatod szabad vegyértékkel bír:))
...

Járműjavítót is államosítanának

A Dunakeszi Járműjavítót vennék vissza Bombardiertól, akik több MÁV-rendelést várnának.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F15%2Fjarmujavitot_is_allamositananak%2F
öööö, ha én sokpénzes arab lennék, akkor nem lenne kérdéses, melyik piacot preferálnám. Az egyik kikacsingat a zejuból, a másik meg igyekszik bele:

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/jon_a_szerb_solyom_hozzak_a_penzt_az_arab_befektetok.559287.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: lehát:-) +44 fokban. a ser meg szar. egy jó van, de az flanszijja: Mahou.
@V-PORT: nehommá belekukk a lopásba és a zunortodoxiába

@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jahhh a ser :D
én meg utánpótlást kaptam Sósvárból :P
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerinted márciusban vagy áprilisban fizetjük vissza? Már csak a választási kampány miatt kérdezem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu2013-07-15 10:54:36@sírbateszezazegész: "egyszerűen hazudik"Ezek után én is így gondolhatom bármiről, amit a másik oldal felől mondanak nekem??? :)"
Elsikkadt, azért csak most: a, b, c variációt jeleztem. Legyél korrekt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Remélem ezt is olvastad már korábban??? :)

Találjunk a Sólyomnál nagyobb pénztemetőt!

index.hu/gazdasag/2013/07/14/solymi/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 11:26:37 ez is elsikkadt.
Hát a felül levőknek nincs szükségük kritikai gondolatokra...de akik alattuk helyezkednek el, azok sem mind igénylik azt:)
:D

Orbán-lányok: újra közzétette a letiltott videót a 444.hu

Újra közzétette a 444.hu azt az Orbán-lányok táncát bemutató videót, amelyet a YouTube-on korábban letiltottak.

hvg.hu/itthon/20130715_Orbanlanyok_ujra_kozzetette_a_letiltott
@sírbateszezazegész: Ne bántsuk Gábrielt! Voltál mostanában a Mandineren? Nyugalmazott tanár. Na az a durva. :)))
@sírbateszezazegész: Arra szoktam törekedni, még akkor is ha nem vagyok mindig PC.:)
@V-PORT: Nem ismerem, milyen az ürge??
@sírbateszezazegész: Amúgy ha jól látom elég sokan szoktak hazudni velük kapcsolatban.

A Jobbik elsőfokon per nyert az ATV-vel szemben

jobbikjog.jobbik.hu/jobbik_els%C5%91fokon_nyert_az_atv-vel_szemben
@Penivaldes: Én is kedvelem. :) Ha azt mondaná a Fidesz, hogy minden elsőszülött gyereket fel kell áldozni, hogy visszafizessük az államadósságot, ő azt is helyeselné.
@V-PORT: szerintem összefogják vonni a Nagy Őszi Rezsidémon Űzéssel, és ezt majd jól lehet kommunikálni az egyszerieknek, amíg kitart ez a gumicsont, beállamosítanak majd mindent, pl. pia, buli, hanta stb.
@Penivaldes: már miért ne tehetnéd? Én nyitott vagyok majd mindenre:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Arra szoktam törekedni, még akkor is ha nem vagyok mindig PC.:)"
Ezen még te is mosolyogsz:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És lesz olyan, mint amikor az utolsó orosz katona elhagyta az országot?
@sírbateszezazegész: ne haragudj de nem kezdem el mesélni a családom tragédiáját
A Párbeszéd Magyarországért (PM) véleménye szerint a kormány "bedöntötte" a teljes hulladék-közszolgáltatást, de nem épített fel helyette új rendszert. Szilágyi László független képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kabinetet, hogy tegyen rendet a közszolgáltatások piacán.

A PM politikusa arról beszélt, hogy a ciklus utolsó parlamenti napján a kormány olyan törvényt "nyomott át", amely alapján katasztrófahelyzetben vagy járványveszély esetén kényszerszolgáltatót lehet kijelölni.

Szilágyi László közölte: a kabinet korábban azt szerette volna, hogy csak önkormányzati többségű szolgáltatók foglalkozhassanak a hulladékgazdálkodással. Szavai szerint miközben a kormány ezt nagyjából elérte, addig "fúrta-faragta" a hulladékgazdálkodási szabályokat és annyi árfelhajtó tényezőt léptetett be a rendszerbe, hogy úgy tűnik, egyetlen cég sem akar közszolgáltató lenni.

hvg.hu/gazdasag/20130715_PM_a_kormany_bedontotte_a_teljes_hulladek
@V-PORT: én sosem bántom:)
Nem járok arra, jelszóm sincs, de majd megnézem. Ő a volt töritanár?
@sírbateszezazegész: Nekem sincs. Csak bele szoktam olvasni, mint a MNO-ba. Igaz itt már kezdenek elburjánzani a ballibek. :)
@Penivaldes: nem haragszom...de az idő mindent megold...majd...
Na, de minden mást megoszthatsz:)
@V-PORT: persze, az összes szellemileg rokkant beszélni fog, vezényló jobbkézzel az élen :D

@Penivaldes: ez az ország olyan mint a vendetták vidéke, ahol már a többséget a bosszú élteti, nem is érdekli kinek milyen tragédiája van, csak megy konokul szembe a másikkal és közben tervezgeti a virtuális és a néha valódi vendettát.
@sírbateszezazegész: dehogy old meg, max kereshetem a sírokat

megosszam félelmem, hogy csak egy ideálképet kedvelsz és nem engem?
@sírbateszezazegész: itt nem old meg semmit az idő, lásd mint fent néhány komment...
Itt csak egyre jobban rohad mindent, míg a felszínen csak egy két penészes folt látszik, de ettől még ehetetlen az étel, és a többi jobb állapotban lévő is fertőződik.
@V-PORT: megnéztem a kommenteket a linkelt mandineren:))
Mennyi barom van a világon! És annak a nagyrésze Moon él:))
@Penivaldes: csillagbogár:))...ha ennyi idő után nem lenne még pontos képem, akkor, hidd el, a valóságot is ideanak látnám:)))...ne gyötrödj ilyeneken...
ehhhhh, inkább nem írok semmit...

Vásárlás
Mi lesz az iskolakezdési utalványokkal? Szorít az idő!
2013. július 15., hétfő 11:03 Nagy Bálint

Alig fél napja maradt, a Könyvtárellátónak, hogy közzé tegye honlapján az iskolakezdési utalványok felhasználásával kapcsolatos tájékoztatóját. A szülőknek ráadásul a kitolt határidő mellett sem marad sok mozgástere idén a tankönyvvásárlásra.

www.penzcentrum.hu/vasarlas/mi_lesz_az_iskolakezdesi_utalvanyokkal_szorit_az_ido.1037086.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@sírbateszezazegész: de gyötrödöm, mert sosem értettem hogy miért kedveltek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a JAT az aszt jelenti, hogy lőttek Ferihegynek is:))
Na, ennyit a térségi vezető szerepről...pedig sem tadic, sem dacic nem szopkodta végig az öböl partját:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mordor is eltűnt a világból, pedig az is lehetetlennek tünt
@sírbateszezazegész: hjaaa, azon befektetőknek az kiszámíthatóbb és biztosabb ejus terjeszkedés többet számít, mint a nemesbik testrész szopkodása ;)
@sírbateszezazegész: De lehet, hogy Gábriel átment oda.
@Penivaldes: eltünt máshol, és újjá is született, hol itt, hol ott. Most éppen épül, bőrbogyó terelgető álstadionként a Pannon koronák dombjához közeli pusztán, Al-Fel-Közép Csután.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig ezt most idén először, mi is igénybe szeretnénk venni.
@Fabius: ehhh, blogba öntötted a reggeli agymenésemet, minden benne van, talán a fegyver kereskedelem maradt ki, a teljes maffia ügymeneti qurmányból:
eddigi kipipáltak:
-dohány /igazi és papír/
-pia /24/24-ben, pájinka/
-buli /szórakozó ipari újraosztás/
-ember kereskedelem /letelepedési kötvény/
-védelmi pénz /focitámogatás/

belengetve:
-szerencsejáték
-sex és más semmi

felkészül:
-fegyver
-nem tudok elég nagyot álmodni, se simlicska zrt-t nem kell félteni
@KÁTÉó53éúétr6: arról akarsz meggyőzni hogy

horn/pintér/orbán/bajnai stb rendes ember? nem komcsi? :)))

ez nem fog menni... rohat hitvány gerinctelen kommancs/dakota rézbőrű, benzűlött csürhe...

bűnöző mind
@gipsz.jakab:
Mert szerinted a "komcsi" és a "rendes ember" egymást kizáró fogalmak? Menj orvoshoz, kérlek...
Egyébként KÁTÉ53éúétr6 nem akar téged meggyőzni semmiről, csak a véleményét mondja el. Aki fogékony rá, az érti, aki nem, azt felesleges győzködni.
süti beállítások módosítása