Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.02. 04:57 Fabius

EL LEHET INNEN MENNI !!!

Címkék: semjén zsolt fidesz kdnp el lehet innen menni

A nemzet kettes számú Pótviktora a doktori balhé óta úgy fest, mint egy túlszteroidozott Pumukli, és bizony esze is annyi maradt a félkegyelműnek,  hogy ő legyen a ner Gyurcsánya. Mer'hogy kifogyott a muníció - vagy a habonyárpi szabadságon van - és ilyenkor a cizellált magyarázkodás helyett előkerül a mindenre alkalmazható egyszerűsített hülyeválasz: el lehet innen menni! 

semjén.jpg

Tegnap fekete napja volt a nernek, nem csoda, ha az egyszerű sátánkutató összezavarodik ennyi nehézség láttán.

A tesztüzem nélkül mélyvízbe dobott e - útdíj rendszer összeomlással és teljes fejetlenséggel nyitott, a fuvarozók nem tudtak se eligazodni se fizetni, határainkon teljes volt a káosz, de nyilván: el lehet innen menni, nem kell minket tranzitországként sem számításba venni. 

Orbán TEKnősei a 444.hu újságírójának nyomatékosították, hogy el lehet innen menni(!!!), hiszen ha egy firkász túl közel merészkedik Őfelségéhez, akkor könnyen hazugságon kaphatja megint, az meg ugyan kinek lenne jó? 

Össznépi játék lesz a trafikspotting, fényképekkel keltik a zavart mindenféle elemek az erőben, pedig innen is el lehetne menni: tessék tudomásul venni végre, hogy a vesztes pályázatokat nem olvasta senki, és húzás a picsába, (!!!) nincs itt semmi látnivaló! 

Demján oligarcha nertárs is megkapta a maga el lehet menni szép üzenetét Orbánéktól: vagy befogja és beletörődik a Takarékszövetkezetek államosításába, vagy mély kussban eladhatja részvényeit az "ellenállhatatlan" ajánlattal érkező MFb-nek. A betéteseknek ugyan még nem szóltak, de nekik én mondom: el lehet onnan menni a betétekkel, amíg van rá mód. 

Dagilaci a jobbikosoknak üzente, hogy el lehet menni a képviselői irodaház könyékéről, és vissza se kell menni, mert könnyen a ciklus végéig tarthat a karantén amibe zárta őket. Mondott olyat is, hogy a Tavares jelentést tárgyalóknak is el lehet menni - a picsába - mert mindenki hazudik. Főleg ő maga mikor azt morogja a kamerába rezzenéstelenül, hogy az Európai Parlamentben baloldali többség van, és ők fogják elmeszelni Orbánt alaptörvényrontásért. Pech, hogy az a többség jobboldali, ugye, házmester nertárs, ráadásul a pártcsaládé a legnagyobb frakció, és ha megszavazzák szerdán a Tavares jelentést az degeci kínos lesz. Sebaj, majd az Európai Néppártnak is el lehet menni. (!!!)

El lehet menni ország mostanság így működik. Vezetőinknek lassan már csak erre a frusztrált agresszív kismalac stílusra futja. Csak aztán nehogy az legyen a vége, hogy a zemberek rájönnek, sokkal egyszerűbb nekik, ha nektek jelentik ki magabiztosan jövőre: el lehet innen, az ország éléről menni a francba. 

692 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr945387142

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Trafikrablás: Az utolsó tangó 2013.07.02. 12:56:08

Viktor és János pontot tesz az ügy végére. Trafikrablás-trilógiánk befejező része. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       

Trackback: Ki lesz az ellenzék? Nem mindegy? 2013.07.02. 12:54:27

Egyre hangosodnak azok a posztok, azok a cikkek, amelyek azt tárgyalják, hogy vajon ki lesz az az ellenzék, amely képes a mostani Fidesz teljhatalmat leváltani. Hogy vajon ki legyen a miniszterelnökjelölt, hogy melyik párt zászlaja alatt sorakozzanak f...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.02. 11:58:37

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azért kiváncsi lennék, hogy a kb 1 milliónyi fanatikus hivőn kivül ki a franc hisz el ezeknek bármit is?

Az égvilágon mindenki megtapasztalta már a saját bőrén, hogy amit napközben lát/hall/érez, arról este a tévében kiderül hogy csak érzéki csalódás, meg a baloldal műve.
Egyetlen kurva nagy szerencséjük, hogy a felszalámizós taktikájuk remekül működik.
No, bizzunk benne, hogy csakugyan valasztasok soran onkent megy el a gumicsizmas tragyahordo es eloallito szakmunkas vegzettseggel sem rendelkezo torpe pocakos, mert ha kardelre hanyjak, akkor barmilyen szivederito is lesz, valahogy balkani benyomast kelt majd :/
@Kőmíves Kelemen: csak tudnam, mi a lofaszt csinalnak a fanatikusok, amikor latjak az arakat a boltban, nezik a kis torlesztojuket meg ugy egyaltalan elik a napjaikat. Hogy ize, ezt szarul latom, szarul is kerik tolem, mert nyilvan ingyen van, hisz a torperos a vezir? :)))
@Kőmíves Kelemen:
szerintem már a szalámi szeletek aprítása is befejezéséhez közeledik és azok sem fogják tudni, hogy merre előre akik eddig hittek, mert a hívés is addig tart amíg a zsebébe meg a szájába bele nem szarnak...elmenni? hát az érdekes lenne, ha magukra hagynák őket, bár szerintem a jó megoldás az, hogy ezeket valami OPNI utódba bezárni és állandó szedálás mellett örök időkre kiállítani mint az állatkert különleges hüllőit

brühüyyy
@Kőmíves Kelemen: Senki. De az az 1 millió (pláne az új választási rendszer szerint) bőven elég a következő kétharmadhoz. Sajnos ez van.
A fijjúg egyre zaklatottabbak,söprik a padlásokat,de fogy a korpa.Már tényleg csak a bankbetétek maradtak hátra,oszt'roló!
Hiába,az emútt nyócév,mega gyurcsány-bajnai!
@Megdobbent: Én sajnos tudom: mocsok EU, meg baloldali karvalytőke, és mocsok EU, ez is miattuk van. Nyugodtan elhiheted, ez így működik.
ha buknak a fideszes tetvek (a sok agymosott barom létezése ezt bizonytalanná teszi, sajnos) valszeg meg sem állnak azerbajdzsánig. a baltás majd szerez nekik albérletet.
@nemecsek ernő áruló:

ebből a szarból mit tudnak még csinálni? akárhány év alatt? nem értenek máshoz, mint a lopáshoz és a hazugsághoz

szerintem 2013 végére már elfogy a szufla teljesen nem lesz mit kavarni

brühühyyy
""Vezetőinknek lassan már csak erre a frusztrált agresszív kismalac stílusra futja.""

Érdeklődéssel várom, hogyan szállnak le a bicikliről.
Kövér László, hétfő este a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kijelentette: „a realitások alapján úgy kell számolnunk", hogy Magyarországot az EP többségben lévő baloldali koalíciója - kommunisták, zöldek, szociáldemokraták, liberálisok - el fogja marasztalni „mindenféle mondvacsinált, kifejezetten hazug állítások alapján".

http://www.hir24.hu/belfold/2013/07/01/kover-elmarasztaljak-magyarorszagot/~~fokusz

Kördiagram:
index.hu/kulfold/2011/01/19/orban_az_ep-ben/az_europai_parlament_osszetetele/
@rodeo36: Amíg van mit, addig lopnak. És az államcsőd bejelentése előtti napon a legfontosabbak húznak Azerbajdzsánba, vagy Nigériába, lényeg, hogy ne legyen kiadatási egyezményünk velük. Ezt az évek óta hangoztatott elméletemet erősíti a NER Force One is. Közel a vége. Öröm lesz nézni a sok fideszes arcát, amint leesik nekik, hogy amit a sok ballib károg évek óta, az mind igaz. :D
Azok után, amit a KDNP már anno elkövetett a politikiai kétszínűség, és stupiditás terén
endresy.blogspot.hu/2012/05/abortusztablettatol-szoboravatasig.html

Teljesen egyetértek a zárómondattal. Legfőbb ideje lenne elmenniük az ország éléről. Azzal a szocipata vezérrel egyetemben.
@Kőmíves Kelemen: Nem csak szalámi kérdése. Feltetted már magadnak a kérdést, hogy Te akarnál-e kormányozni a következő 4 évben? Nem biztos, hogy Bajnai akar például. A jelenlegi nyilatkozatok, gesztusok legalább is ebbe az iráányba mutatnak.

"Bajnai Gordon ugyanis kétségtelenül jó gazdasági szakember. Bőven felmérhette, hogy a jelenlegi gazdasági katyvaszból nem olyan egyszerű lehet az ország kivezetése. Különösen akkor nem, ha azt a Fidesz várható, újabb obstrukciós nyomása ellenében kell megvalósítani. Abban az esetben, ha ennek az állapotfelmérésnek az eredménye párosul a saját térfélen kivihetetlen széles összefogással, akkor lehet racionális döntés a választás elvesztése is."
(endresy.blogspot.hu/2013/06/szeressuk-e-gyurcsany-ferencet.html )
@GeoCracker: '14 után elfogy a lové, és egyre lejjebb zuhanunk a dagonyában. Nem lesz mit osztogatni, és akkor jön az igazi nemulass. Ez tök mindegy, ki kormányoz, be fog következni! Én jobban szeretném, ha ez a sav a Kedves Vezető arcát marná le Gordoné helyett, csak sajnos benne van a pakliban a fasizálódás, a jobbik felemelkedése, mert majd jól az EU lesz a hibás az egész hetes áramszünetekért (véletlenül sem a rezsicsökkentés) mert Reding személyesen adta parancsba, hogy vágják el Magyarországot az európai elektromos hálóról - és az észak koreai jellegű teljes elszigetelődés jön.

Több forgatókönyv is van, és ezek közül némelyik egyáltalán nem tetszik nekem; én nagyon tartok tőle, hogy a fasz rosszabbik végére kerülünk.
Óvatosan ezzel a Semjénnel! Neki szokott lenni látomása is. Lehet, hogy tömegközlekedés helyett levitációs üzemmódban közlekedik,

Rubovszky György kereszténydemokrata képviselő, kormánypárti politikus szerint Semjén például nem plagizálhatott Molnár Attila Károlytól, hiszen dolgozata egy évvel korábban jelent meg, mint Molnáré, „hanem látomása volt”... „az egész egy rettenetesen gusztustalan, rosszul sikerült támadás a miniszterelnök-helyettes ellen”.
atv.hu/cikk/20121210_rubovszky_semjen_zsoltnak_latomasa_volt_az_elte_meg_bohocot_csinalt_magabol
ha jól emlékszem pont ő és csapata egyetlen fillérről sem mondott le még sosem - akkor keresztyéni szeretetből, hogy meri kiüríteni más zsebét vagy útilaput kötni arra a "talpra" amely azért melózik és teljesítménye is van...

egek ura, "szolgád" valóban ennyire hülye, hogy fel sem fogja miért működik itt még valami és miből kapja nem megérdemelt juttatásait?

"na most akkor mondjátok meg nagyokosok,

mi legyen, ki ne legyen miközülünk maholnap és ki legyen, kinek legyen tiszta sor, hogy haladás vagy haza, kinek legyen úgy, hogy többé ne mehessen haza, kit várjon a boldogság kék tengerén egy bárka, kit viszont a vácrátóti köztemető árka, kinek jusson éppen elég hely az isten tenyerén, Budafokon, Budaligeten és Mátraterenyén, Békésbe’ és Hevesbe’, s ki menjen a levesbe."

offforever.blog.hu/2012/09/17/ez_a_szoveg_teret_ker
@nemecsek ernő áruló: Egyet értünk. Nagyjából egy éve, vagy régebben ugatom, hogy a weimari szakácskönyvet lapozgatják ott fenn. Amióta Orbán, még ellenzékben meghirdette az országrombolást (2006 után), azóta világos, hogy egy jobbikkal támogatott hatalomátvétellel számol.
Csak szerintem isten szerényképességű barma azzal nem számol, hogy ez nem szokott sikerülni. Mármint a szélsőség hatalomba segítése szokott. Ő nem lesz sehol.
Ahogy Hindenburg is félre lett állítva, de mázlijára meghalt magától. Trockijnak már nem volt ilyen "szerencséje".
bocsánat!

az idézet elkövetője lemaradt!

Erdős Virág: Na most akkor...
@nemecsek ernő áruló:
"Elegendő lehet az, ha nem engedik meg a konfortérzet kialakulását.

Nem kell tehát más, mint ötletszerűen bevezetett adókkal bizonytalanságban tartani, és kiszámíthatatlanná tenni a mindennapokat. Amihez „természetesen” el kell tüntetni a megtakarítások nyújtotta látszólagos biztonságérzetet is. Például közvetlenül elkobozva, „csakis a lakosság érdekében”, a fránya pénzintézetekben depózott megtakarítások egy részét. De nem kevésbé hatásos az, ha olyan, a honi valuta árfolyamát, befolyásoló megoldásokat vezetnek be, mely a lakosságot a megtakarítások felélésére kényszeríti, és nem ösztönöz további megtakarításokra. "
...
"Bízva abban, hogy nyilvánvalóan kommunikációs ágyútöltelékként, egy-egy kirívó eset magára vonja az ellenzék, illetve az ellenzők össztüzét. S persze bízva abban, hogy amikor már a gesztenye kellően kihűlt, akkor megjelenhetnek a színen, mint a rendcsinálás felkent profétái. Megjelenhetnek azt hirdetve, hogy a további társadalmi áldozatokra a rend helyreállítása és fenntartása miatt is szükség van. S persze kapóra jöhet, ha a sziklákon ücsörgő szélsőségesek megnevezik a maguk ellenségképeit, mert szinte magától értetődően előkészíti a terepet ahhoz, hogy újabb ellenségek kerülhessenek fel a listára. A megfontolások helyébe egyfajta hitvilágot ültetve a saját gyűléseiken. Még azt sem lehetne mondani, hogy a történelemben egyedül való állapot lenne az, hogy egyes hatalmi tényezők így gondolták bebiztosítani a jövőjüket. Az is egyfajta forgatókönyv lehet ugyanis, hogy a rendpártiság térnyerésével a fagyi visszanyal. "

2012 május 24 Zavarhorgászati gesztenyekapirgálás.
A következő egy évben az lesz a nagy kérdés, hogy a sok szennyet el tudja e fedni a hirtelen mindenkinek odaadott béremelés, és a rezsicsökkentés.
A poszt egy szép fejlődés-történetet ír le, az agresszív kismalactól az éhes disznóig (aki makkal álmodik) :))))))))))

A lényeg, hogy Papcsinak szép, drága budija lett, hogy egyensúly legyen legalább retyifronton.
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az elmúlt héten látogatást tett a Dél-afrikai Köztársaságban.
A pretoriai nagykövetségen és Fokvárosban állampolgársági eskütételeken vett részt.
inforadio.hu/hir/kulfold/hir-571443
@V-PORT: ez nagy kérdés...
megvásárolható a tapasztalat az emlékezet?
vagy észbe kapnak, hogy semmit nem kompenzál az a pár forint, csak még több bajt gerjeszt...
Az alapveto kulonbseg semjen es gyurcsany el lehet menni innen-ezese kozott, hogy az elobbi komolyan gondolja. Nem holmi parazs vita alatt hangzik el erdekegyeztetesen. Ok ezt csinaljak minimum 3 eve. Ez volt az uzenet a pecsi vizmu francia tulajdonosanak is....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: fizetünk is érte pár milliárdot...
@guma: mi az egy nemzeti kebelnek?! Hat egy fideszes bab nem er nekunk ennyit? Azok a gonosz franciak csak ugy arultak volna a nemzet vizet. Milyen mar ez?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: sőt, még azt is megmondjuk melyik település kap tőlünk ezentúl
horribilis pénzért...

(majd kinéztem a szemem, hogy felfogjam milyen fideszes babról beszélsz:DDD
megyek iszom még egy kávét!)
@Dr. jenőke (jenőke): akkor jol emlekeztem, hogy a neppartte a tobbseg. Persze az 1.0-s szavazonak errol lovese sincs. Mikor pedig a neppart megkegyelmez hulyegyerekuknek, akkor bezzeg ok megvedtek az orszagot.
@Megdobbent: ok elhiszik a gonosz multi meset, es meg mindig mantrazzak: gyurcsany a hibas, libas bajnai.
@guma: ha fidesz es bab, akkor csakis a mi babszem jankonkrol lehet szo.:) Tudod, a napoleon komplexusos.:))))
@Poszthoz: "Dagilaci a jobbikosoknak üzente, hogy el lehet menni a képviselői irodaház könyékéről, és vissza se kell menni, mert könnyen a ciklus végéig tarthat a karantén amibe zárta őket."

Ezzel kapcsolatban fasza kis munkajogi perek várhatóak, ha tényleg a ciklus végéig fent akarja tartani a kitiltást.:)
A cimhez csak ennyit: folyamatban.
Az elhetobb vilagbol hazaterve a sokkhatas alapjan, meg inkabb. A droidok elkeserito szama, az altalanos elkeseredettseg, a kozony, az apatia, ezek nem szivderito korulmenyek. A helyzet meg csak romlik, egyre gyorsulva.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: visszanyal a fagyi?
a nagy ellenzéki pártod miért nem tüntetett a mt elfogadása ellen? miért nem mozgósított?
most mindenkivel lehet szórakozni - velük is...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez szerintem eléggé a "worst case scenario", bár én már semmin nem lepődnék meg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Jobbik segítette hatalomba őket, és a Jobbik csahol nekik az EU-ellenes politikájukban. Hát akkor élvezzék, amit megfőztek! Ezt ugatjuk már mióta, hogy ez is eljön, de hallgattatok ti ránk? "Ártalmatlan kis nyuszika, mondtátok, de így van ez mindig, én mindenkit figyelmeztetek, aztán..."

Azt már tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Jobbik által annyira gyűlölt EU-ban ez nem történhetne meg. Ti követeltétek, hogy szelektálva legyenek azok, akik irányíthatnak, ezt pontosan ti hörögtétek nap, mint nap. Nektek aztán baromira nincs jogotok most ajvékolni, amikor az általatok annyira vágyott Horthysta rendszer megvalósulni látszik! Bezzeg az a köcsög Jászi, akit gyűlölni kell, ennek a kiírtására törekedett, csak a magatok fajta már akkor sem hagyta.
Apicsába! Mi van itt? Nemzeti Dohánybolt térép? Mialófasz ez? Kalandtúrára meljek bakkancsban terepfelszerelésben túlélőkészlettel, iránytűvel, navigációval, ha venni akarok egy doboz rohadt cigit? El lehet mennek ezek ám a nagy büdös picsába! A sántákat rövidest akasztják... Lázár meg a büdös életben fel nem támad. Az Ő házijézuskája erre képtelen.
Most olvasom vissza. Ez valami csodálatos keretes szerkezetűre sikerült:-) Detehetséges vagyok:-) Apicsába!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hülyegyerek! Munka Törvénykönyve... de ez neked magas, mint a lónak a könyvespolc....
@nemecsek ernő áruló: El vagy megint tévedve és ki sem látsz a sztereotip hülyeségekből. :)

Amúgy meg az Európai Unió régen eltért az alapító atyák EU-val kapcsolatos elképzeléseitől. Azok a nemzetállamok szuverenitására és együttműködésére épültek azzal a céllal, hogy kialakuljon egy békés, gyorsan és egyenletesen fejlődő gazdasági régió. Az eredeti gondolatok szerint a legfontosabb értékek egyike a szolidaritás, a szegényebb régiók felzárkóztatása lett volna. Ezzel szemben ma az EU-t egy, az erős államok és a globális cégek érdekeit maximálisan kiszolgáló „vízfej” irányítja, Brzezinski szerint államférfiak helyett könyökvédős bürokraták. Ez a vezetés uralkodni akar a gyengébb, szegényebb országok fölött, és nem felzárkóztatni, hanem kihasználni akarja azokat, például olcsó munkaerejüket, „barátságos” és támogató üzleti környezetüket, a kínált kedvezményeket. Ez a hatalom kettős mércét alkalmaz: mást szabad a gazdagoknak, erősöknek, és mást a szegényebbeknek, gyengébbeknek. Nem ártana már kivenni neked sem a biliből a kezed és reálisan nézni a körülötted zajló világot

Ja és Horthysta rendszer meg marhára nem épül itt, max. a karikatúrája, elég csak ránézned mondjuk viktorra vagy házmesterlacára. :)
Az "együtt csaholásról" meg elég ha visszanézed a parlamenti históriát azzal kapcsolatban, hogy mikor volt ilyen kemény ellenzéki akció egy kormányzó párt ellen, mint ami a földtörvény kapcsán zajlott a házban.

Eközben a szuper "kemény ellenzéki" dékás Vadai banyának meg kb. ismét csak egy nagyon elmés nácizásra futotta az akciózás közben. :)
"Készül Pintér csillagháborús terve

Ötszáz traffipax beszerzésével harcolna a BM a gyorshajtók és közlekedési szabályszegők ellen. A hatás olyan lenne, mintha minden nap fokozott ellenőrzéseket tartana a rendőrség."
index.hu/belfold/2013/07/02/keszul_pinter_csillaghaborus_terve/

Ez kell ám a magyranak! Enélkül már baromira unatkozna. A folyamatos fenyegetettség érzés, fosatás fenntartása. Persze ez nem diktatúra.

500 trafipax, 1 pohár sör bűncselekmény,indulhat aa pénzbehajtó megfélelmítő akció. Bárhol bármikor, bárki, bármiért szénné birságolhat. Ugyanez az állami munkahelyeken, az adóhatóságnál, a fogyasztó védelemmel, ami a párt ökle mostmás, az NMHH a hírekkel foglalkozóknak... nem is sorolom...

mikor lesz már ennek vége? Az ember "bérrettegéssel" ébred, azzal fekszik. Ez lenne Európa?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "a nemzetállamok szuverenitására és együttműködésére épültek azzal a céllal, hogy kialakuljon egy békés, gyorsan és egyenletesen fejlődő gazdasági régió"
Aztán a válság bebizonyította, hogy ez nem megy. Lehet itt bohóckodni egyéni nemzetállamokkal, de az USA-Kína-India háromszög, és az Orosz Föderáció elhúz mellettünk, mint a szél. Európa csak akkor tud erős lenni, ha a nemzetállamok hülyéskedéseit magunk mögött hagyjuk. Amit eddig láttunk, hogy gyenge az EU, az éppen azért volt, mert minden ország külön irányba akart menni. Ez nem működhet. Nonszensz. Ezt az EU-ban már felismerték, ők képesek lesznek együtt mozdulni, minket meg kihagynak belőle. Mi nem vagyunk Svájc. Mi nem állunk meg egyedül a lábunkon. Nekünk szükségünk van arra, hogy a németekkel egy gazdasági közösségbe tartozzunk, ez pedig csak úgy megy, ha a függetlenségünket feladjuk.

Szuverén állam nincs. Illetve van: Észak Korea. Fehéroroszország. Én ilyen országból nem kérek!

"Horthysta rendszer meg marhára nem épül itt"
Ja, mert ti is a fasz rosszabbik végére kerültök, akkor az nem olyan, mer' csak akkor olyan, ha titeket sámánként tisztelnek. Hagyjál már! A Horthy rendszer éppen arra épült, hogy a kiválasztott keveseknek jó legyen, legyen nekik nemzetieskedő máz, a többi meg le van szarva.

"Vadai banyának"
Mit érdekel téged Vadai, hogy mit pofázik? Én például csak vihogok Vona erőlködésein, egy náci patkánynak tartom, de nem olvasom a kurucot, mert nem érdekel, mit sipákolnak a hülyék! Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni. Az, hogy ennyire fáj, amit mond, az csak azt mutatja, hogy van igazság abban, amit mond. Ha nem lenne, teli tüdőből tudnád kiröhögni, és torkon szarni. De húsba vágó dolgokat mond, és még ha szónoki túlzásokat is használ, erősen a velejét ragadja meg a dolgoknak, ezért fáj a jobbikosoknak. Nem kell terelned, mindketten tudjuk, hogy ha nem abszolút szó szerint is, de az igazság ott lappang a szavai mögött. Elvégre csak nem a jobbik az, aki a nácikat támogató nyilas Magyarország iránt érez nosztalgiát, és ünnepli meg a nácikat támogató Magyarország utolsó napjait minden évben?

Azt meg Gyurcsány óta tudjuk, hogy az igaz magyar embert az különbözteti meg a többitől, hogy gyűlöli, ha igazat mondanak neki!
Addig örűjjjetek, amíg aszongyák, hogy ellehethúznianáthásba! :P

Mer', addig (még) nyitva vannak a határok.
@nemecsek ernő áruló: "Nekünk szükségünk van arra, hogy a németekkel egy gazdasági közösségbe tartozzunk, ez pedig csak úgy megy, ha a függetlenségünket feladjuk."

Mindig is lenyűgözött a komcsik csicskalét utáni vonzódása. Jut eszembe én is nevezhetlek ezek után patkánynak, ha már te is így nyilatkozol "rólunk"?? :) Ennek fényében a vadai féle "eszmefuttatásod" már érthető is. Na nem baj szerencsére nektek abszolút nem kell megfelelnünk. :) Az viszont megnyugtat, hogy te echte magyar vagy, hiszen kultiválod ha megmondják neked az igazat.:)

Ami meg a gyenge EU okait taglaló ökörségeidet illeti annyit lehet talán még hozzá tenni, hogy nyilván tudják, hogy a szegényebb országokra kényszerített alacsony hiány válságos időben nem elérhető, hiszen megszorításokkal jár együtt, az meg eddig mindenhol gazdasági leépüléssel járt.

A gazdasági leépülés pedig növeli a munkanélküliséget, csökkenti a fogyasztást, és erőforrásokat von el az országoktól rövid- és hosszútávon egyaránt. Másrészről viszont mélyre szorítja le a béreket, és a hiány csökkentési kényszer az állami vagyon privatizációját hozza, mégpedig nyomott áron. A történet vége, hogy az erős országok cégei szerezhetik meg olcsón a privatizált javakat és élvezhetik az olcsó munkaerő költségleszorító hatásait. További óriási lehetőség, hogy a leépülő gazdaságok munkanélkülivé váló kiváló szakembereit és tudósait is sikerül így megszerezni, és a saját talentum-hiányt ezekkel pótolni. (agyelszívás)
@Dr. jenőke (jenőke): Reggel, a szarrágópetike is ezt a faszságot ecsetelte.
Hogy a szemétmocskoslibsikomcsik meg a hiperszuperződek és mindenki, ha összefognak, akkor ...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mindebből csak az következik, hogy saját szavazóikat ostobábbnak nézik, mint a balos ellenzéket.
Az utóbbiak esetében legalább törik magukat valamilyen szépen felépített történettel, vagy rengeteg pénzbe kerülő kampánnyal.
Kövér esetében legfeljebb egy fél adag tudatmódosítót vehetnél figyelembe, de neki erre sincs szüksége - így száll le a bicikliről.
@guma: Ja értem ha szimplán nem szavazzák meg a törvényt az is kevés, de ha kemény balhét csinálnak egy törvény kapcsán akkor az sem jó. :)
@Marcellusca: A cuppantottfejű szuperhérosz nagyon kínos volt ma reggel. Különösen, amikor a nagy montenegrói együttműködésről hablatyolt, mint a magyar külpolitika legnagyobb sikeréről...
Még a Vatikánban is lép, ami lássuk ben eddig nemigen volt jellemző úrbanjézuskrsiztusföldihelytartójaszékhelyének... de itt... Zsótika! Ha már vérkörösztyény vagyol, ez tégedet nem zavar?

"Lemondott a vatikáni bank igazgatója
És a helyettese. Paolo Cipriani és Massimo Tulli azután mondott le a Vallási Művek Intézetének (több info itt) éléről, hogy három embert – egy idős papot, szoros kapcsolatokkal a bankhoz, egy titkosszolgát és egy pénzügyi befektetőt – letartóztattak csalás vádjával."

most.444.hu/2013/07/02/lemondott-a-vatikani-bank-igazgatoja/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne haragudj, de jött a Jobbik, hogy a földtörvény után nagy ribilliót csinálnak. És mi az első dolog ami miatt az utcára mennek? A földtörvény? Nem. A Budapest Pride. Erről ennyit.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem hat, hisz csak poharban, korsoban lattam, a kedves hazi ur, csak hozta, en meg csak ittam, szakertelmet nem vontam ketsegbe, mert jok voltak, olyan keszlete volt otthon, hogy a szavam elallt. Barna, arany, buza, nem buza, bajor, osztrak.:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mé' zavarná?
már a pápára sem figyel nagy buzgóságában...
@V-PORT: +1

a listát lehetne folytatni, de minek...
@guma: Magából indul ki. :D

Ne erőlködj, nem fogja érteni! :(
Aztán majd azzal fogja szétOFFolni a posztokat, hogy a fityisz milyen módon zilálta szét a dzsobbikot. :)
Fabius kezdheti elölről.

Már nem csak arról van szó, hogy el lehet menni, hanem arról is, hogy ide sem lehet jönni.

Káosz az e-útdíjrendszerben - A fennakadásokat áremelések követhetik.
www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/kaosz-az-e-utdijrendszerben-a-fennakadasokat-aremeleesek-kovethetik-406913
@Marcellusca: pont ezt akartam tőled kérdezni (csak kitöröltem) P
nem idegelek én is, jelszóval:)
@V-PORT: Én úgy tudom a bajtársiasság napjára emlékeznek. Tudod arra a napra amikor a bajnai féle rendőrség jogerős ítéletben is kimondva, törvénytelenül oszlatta fel a teljesen békés fűre ülős demonstrációt.

alfahir.hu/b%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1g_jogszer%C5%B1tlennek_min%C5%91s%C3%ADtette_2009_j%C3%BAlius_4-ei_rend%C5%91rterrort-20101004
Egyébként Laca biztos azért "keménykedik", mert jobbik fóbiája van. :)

alfahir.hu/kozenk_is_lovethettek_volna_az_orulet_jelei_a_hazelnokon
@guma: Képzeld milyen szar lenne, ha mindenki rád hasonlítana. Tudod támogatni kell a sokszínűséget és a másságot, főleg a ballibeknek. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Persze. De te is tudod, hogy nem így van. Hazudhatunk egymásnak.
Ja igen Bajnai feloszlatta, de Orbán nem is engedte volna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Értem. Tehát most kimondtad, hogy apának amikor éppen keveset keres, mert csak olyan munkát kap, ami annyit fizet, amennyit, joga van elkurvázni a pénzt, és többet költeni, mint amennyi a családi kasszába bejön, ezért még akár jelzálog-hitelt is felvehet, mert ne mondja meg neki a végrehajtó, hogy mire költ. Mert a magasabb hiányos megjegyzéseddel ezt mondtad parasztnyelvre lefordítva, nem mást. Te tényleg beteg vagy. Az égiek mentsenek meg minket egy ilyen Jobbik kormánytól! :DDD

"nevezhetlek ezek után patkánynak"
Nevezz. Pont leszarom, hogy egy kis náci patkány minek nevez. Nevezhetsz bréfaló köcsögnek is, ha attól jobb neked. Látod erről beszélek, ha nem náci lennél, nem kapaszkodnál ebbe, de most keresed, hogy verbálisan mivel tudsz belém rúgni. De mivel nem ismersz, ez nem fog menni.

"komcsik csicskalét utáni vonzódása"
Milyen csicskalétről beszélsz? Én szoros gazdasági együttműködésről beszéltem. Te tényleg elhiszed, hogy Magyarország Svájc, és csak a köcsög EU tartja vissza attól, hogy itt mindenkinek Lamborghinije legyen a garázsban? Te nem vagy ép! :D

"megszorításokkal jár együtt"
Különbség van megszorítás, és megszorítás között.

Fura módon Bokros megszorítása után is az első évben visszaesés volt, de furcsa módon utána fellendülés jött, és felére tört le az infláció, ami végig stagnált is, amíg a fidesz kormány volt, és a Kedves Vezető jól fel tudta élni a hozadékát, amiből még a 100 naposra is jutott volna, ha a két forduló között nem verik el azt a lét 2002-ben ügyvezető kormányként. Az se lett volna sokkal jobb, de nem lett volna ekkora foscunami belőle.

Ha adót emelsz, az csökkenti a beruházó kedvet, leépítik a gyárakat, aztán termeled a sok munkanélkülit, ami miatt újra adókat kell emelni - be csodás. De ha az állami KIADÁSOKAT fogod vissza (már ha ismered ezt a szót, nem vagyok biztos benne), és csökkented ezzel együtt az adókat, akkor a családi kasszában több marad, és apuka, akinek van munkája, tud adni a nehéz időkben nagymamának farhátra; és mondjuk válságos időkben nem építesz stadiont például, az már egy nagy lépés.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A dagi laci soha nem volt normális. Most min csodálkozol?
Az meg még jobb, hogy úgy lehet valaki miniszterelnök-helyettes, Orbán helyettese, hogy a pártjának nincs is mérhető százaléka. Magyarán egy fantom párt elnöke osztja az észt, és pöffeszkedik.
@Dr. jenőke (jenőke): tegnap (valahol olvastam) a postai csomagküldő szolgálai összeomlott, vissza kellett térni a papírozásra...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Tudod támogatni kell a sokszínűséget és a másságot, főleg a ballibeknek. :)"

A másság nem a hülyeség szinonímája. Az élni-hagyás nem támogatás. A sokszínűség rendben.
@nemecsek ernő áruló: Arról regélsz nekem esetleg, hogy lehet az, hogy 2004 óta a szoclib pannon puma és a viktor féle gyorsnaszád miért nem tudott felemlekdést hozni az országnak? De kitérhetsz esetleg arra is mit műveltek velünk az elmúlthuszonháromban.

Egyébként te meg elhiszed, hogy fasznácik vagy a fasz fideszesek miatt nincs Lamborghinid a garázsban??? Ha igen te pláne nem vagy ép. :)

Ja és a másik örökzöld. A mi megszorításunk az jó megszorítás de másé az már nem. Megsúgom neked egyik sem jó.

Az viszont sajnálatos, hogy büszkén hiszed te komcsi patkány vagy miközben én szerinted náci patkány. :) Sohasem szerettem a kliséket, mert gátol a valóságos kép kialakításában. Kár, hogy te ragaszkodsz továbbra is ehhez, bár az érveket remekül lehet ellensúlyozni velük kb. mint egy vadainak. :)
@Orica Középföldi: Igen igen azt már régóta tudom, hogy a ballibeknél a mi színeseink és másaink azok kóserek a többiek meg menjenek a picsába. A demokrácia sava borsa ugyebár. :)
@nemecsek ernő áruló: már Kr előtt 55-ben Ciceró is levezette az összefüggéseket, így:

"Az államháztartást ki kell egyensúlyozni.
A kincstárat fel kell tölteni.
Mérsékelni kell a közterheket.
Az arrogáns közalkalmazottakat meg kell fékezni.
Meg kell szüntetni a külföld segélyezését,
mert így a csőd szélére kerül az állam.
Az embereknek újra meg kell tanulniuk dolgozni
és ne azt várják, hogy az állam tartsa el őket!"
Semjén - a fácánok réme és pacsirtavadász - a Katolikus Egyház konkrét dárdahegye több mint egy párt. Így kell értékelni, nem büdös százaléklábbakkal. (bakkal? - bakkal.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Egyébként te meg elhiszed"
Nem, nem hiszem ezt. Ez a különbség kettőnk között.

"szoclib pannon puma"
Emlékszel a vizitdíjra? Hogy bármilyen logikus változtatási igényre kicsavarták a szoclib pannon puma kezéből az összes fegyverét?

"viktor féle gyorsnaszád"
Ami lassan 3 Bokros-csomagnyi megszorítást kizárólag adóemelés formájában tudott prezentálni? És közben nyakló nélkül építik a stadionokat, hogy a Kedves Vezető tudjon focit nézni? Ezt neked magyarázni kell?

"A mi megszorításunk az jó megszorítás de másé az már nem"
Nem, nem ezt mondtam, de te tényleg erősen bizonyítani akarod nekem, hogy leszarod, amit mondok, csak a mantrádat nyomhasd - mint egy katatón elmebeteg, úgy viselkedsz, el se olvasod, amit írok, az nem az én hibám.

"egyik sem jó"
Ez demagóg. Látom, kifogytál a munícióból. Mert érvekről itt már rég nem beszélhetünk.

"büszkén hiszed te komcsi patkány vagy miközben én szerinted náci patkány"
Nem vagyok kommunista, csak mondtam, hogy hívhatsz annak, ha arra tudsz rejszolni; hangosan hirdetem, hogy államosítás rossz, magántőke jó.

Megvan a finom bája annak, hogy a nagymagyarkodók ismerik legkevésbé a magyar nyelvet. Asszem ezért nem tahótlanítom a kis náci képedet. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem ezt írtam. Komoly disztingválási problémáid vannak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öcsém, neked komoly szövegértési problémáid vannak!

no, egy darabig ne erőlködj, ismét elfelejtelek...
@Dr. jenőke (jenőke):

Kár, hogy a tippmixen nem lehetett megtenni, hogy az e-útdíj rögtön az első napon beszarik.

Egyáltalán értenek ezek bármihez az adócsaláson kívül?
@Dr. jenőke (jenőke):

A dárdahegyet, mint öndefiníciót, a kat.egyház konkrétan és köszönettel visszautasította:))
Emlékszem az MKPK titkárának nyilatkozatára.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Csatlakoznék a többiekhez: tényleg nem volt jobb dolgotok, mint a pride-on trollkodni? Ennyit tudtok, bazmeg? Szánalmas...
@nemecsek ernő áruló: "Nem vagyok kommunista, csak mondtam, hogy hívhatsz annak, ha arra tudsz rejszolni"

Ahogy elnézem pont ugyanez vonatkozik rád, amikor náci patkánynak nevezel.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tőled kellene engedélyt kérniük, hogy megünnepeljenek egy évfordulót?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem úgy látom. Én megmondtam, miért nem, te egyetlen érvet nem tudsz felsorolni, amivel el tudnád választani magad a náci/nyilas eszméktől - fennen hirdeted azok létjogosultságát.
Ide jöhetnek:
Korlátlan lehetőségek a Légióban, homok és légvárépítésben, szexuális szolgáltatásban,
árvízi töltőhomok-exportban, homokbányában.
Mivel csak homokkal történik a bérezés, ezért szakképesítés nélküli, mérsékelt intelligenciájú munkavállalókra számítunk.
Profi homokosokat viszont nem fogadunk!
@nemecsek ernő áruló: Ne légy butus. Szimplán csak nyomod a szokásos cimkézést. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mert okot adsz rá, és mert láthatóan zavar. És mert ami úgy néz ki, mint egy náci, úgy beszél, mint egy náci, és olyan a szaga, mint egy nácinak, az bizony náci, ezen ideje lenne túllépned, és elfogadnod. Mint mondtam: nem tudsz felülemelkedni rajta, ezért kapálózol, ami futóhomok mintájára még lejjebb húz, bele a rólad jól kialakított képbe.
Zsolti ha van isten ti ugyanezt fogjátok kapni tőle a végső megmérettetéskor abban a bizonyos kapuban! És már fordulhattok is azzal a lendülettel a pokol felé
@mojszipupi:

Ha Zsolti hinne benne, nem így viselkedne.
de elegem van ebből az "ellenzéki blogos" picsogásból.
a konstruktivitásnak még a csírája is csak álom.
az fáj, hogy a blogok 99% vagy nem is létezett vagy kussolt mint szar a fűben a szocik alatt.
El lehet innen menni - de ezek mindig maradnak, mert a csápolók nem hagyják elmenni őket.

Mint tegnap rendkívül szellemesen (:)) megaszontam: a választók nagy részébe csak hálni jár az a bizonyos egy bit - nos, zümjénzsóttiba még csak hálni sem. Azt hiszem, azért ez már kritika a javából.
@alfax:
És ha az ellenzéki blog nem picsog, akkor máris jobb a kormányzás?
Legalább akkor a konstruktivitás mutatnak ezek a fránya blogok, mint amennyit a fidesz és csicskaserege mutatott, amikor ellenzékben volt.
Tudod, van az úgy, hogy nem létezik valami, aztán amikor kitalálják, akkor elkezd létezni. Így kezdődött a világháló korszaka is.
@V-PORT: Megvalósult ím az új gazdasági rendszer: FIDESZ-monopolista maffianizmus. Lehet frissíteni Keynes könyvecskéit.
@guma: Látom Gábriel mára kihúzta a gyufát:-) Boldog-boldogtalanok:-) Nálam kb. fél éve a szatyorban csücsöl, oszt onnan les kifelé:-) Ki is a mazochista? :-)))
@nemecsek ernő áruló: Egyre többet mosolygok azon mennyire vakvágányon száguldasz. :)
@alfax:
"az fáj, hogy a blogok 99% vagy nem is létezett vagy kussolt mint szar a fűben a szocik alatt"
szerintem a tudatlanság fáj. oka kettős:

1. a blogok nagy része jelen volt a cocik alatt is, és nem kímélték, vágták, mint a fát. véleményvezér, varanus, vastagbőr, , magyarinfo. orulunkvincent már nem annyira, piroslapok, kettősmérce, meg nem tudom.

2. a blogoszféra úgy 2008-9 tájékán kezdett 'divatba' jönni. rengeteg oldal volt már korábban, ofkörsz, de akkor inkább még csak kommentelgettünk (tékozló homár, zugügyvéd). de ott is adtuk az ívet a cociknak. is.
Nüanszok:

1./ Gyurcsányt megzsarolták, hogy ha bevezeti a megszorításokat, akkor a hazai vállalkozások elmennek innen (a bevezetés előtt tárgyalt velük). Semjén Zsoltot nem zsarolták meg.
2./ Gyurcsány nem szerette volna, hogy ha az érintett cégek elmennek. Semjén nagyon.
3./ Gyurcsány kissé zaklatott idegállapotban mondta, amit mondott. Semjén Zsolt higgadtan, a nagyívű tervnek megfelelően nyilatkozott.
4./ Gyurcsány nem a cégek elűzése érdekében vezette be a megszorításokat. Semjénék esetében lehetnek kétségeink.

Képviselő Funky a témáról:
„Ettől függetlenül az már önmagában elképesztő teljesítmény, hogy 7 év leforgása alatt a külföldi szolgáltatóktól a hazai vállalkozásokig gyakorlatilag mindenkit sikerült elküldenünk az országból.”

Az odavetett mondat szerint 2006 – 2010 között a vállalkozások elűzése sikeresen végbement. Erre az exodusra én ugyan nem emlékszem (lásd lentebbi táblázat az ipar változásáról %-ban), de Mari néninek ennyi elég is.

2004 7,4
2005 6,9
2006 9,9
2007 8,3
2008 -1,2
2009 -17,7
2010 10,6
2011 5,1
2012 -1,7

Hát nem kiderült megint, hogy mindkettő ugyanolyan szar?
@nemecsek ernő áruló: "Megvan a finom bája annak, hogy a nagymagyarkodók ismerik legkevésbé a magyar nyelvet. Asszem ezért nem tahótlanítom a kis náci képedet. :D"

Te aztán türelmes vagy nemecsek!
Én már csak akkor látom ezt a.. - na inkább nem minősítem -, ha te válaszolsz neki.

Azért hajrá, hátha egyszer megvilágosul!
@alfax:

Sőt, Kádár alatt is kussolt az egész blogszféra...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @alfax: @Bakter:
arról most nem beszélek, hogy Mátyás király alatt TILOS volt a blogolás. Az volt kiadva direktívába, hogy ő a jóságos, de ha valaki megpróbált posztolni, akkor jött a fekete sereg.
lásd a török királyt, csak annyit twittelt, hogy "Kellemes Húsvétot minden janicsárnak", oszt egyből a boszporuszba kergették.
@alfax: Mijaz, a Madni szünetel vagy micsoda hogy ellenzéki blogokat kötelező olvasni?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: A Mandi sem az igazi már. Kezd elliberáliasodni. Az meg tudod mit jelent. Fúj! :)))
@félázsiai nagymagyar: Nem hiszem, hogy megvilágosul, nem nézem annyira intelligensnek.
na

há' ki eza bolondpapagáj?

ennek is csak annyi esze van, mint egy marék döglött lepkének?

a szájába adtak valamit, azt mondogatja bőszen

ennél hülyébb ne legyen azt kívánom
@Secnir:
Arról nem is beszélve, hogy a fáraók piramist építettek a blogerek fölé, nehogy kiszűrődjön a billentyűzeti faékek ellenzéki kopogása a Nílus árterére. Szerencsére I. Ungarn Tutánkánon fáradtló (by kergerényi) ennél már felvilágosultabb, így ő csak lápitrollokat küld rombolni.
@alfax: Mondjuk pont ezt egy olyan blogon mondod, ami már Gyurcsányt is elküldte a picsába. :D

Ügyes! :DDD
"Többen is megfenyegették Lagzi Lajcsit, miután beszámolt arról, majdnem belehalt a fényevésbe."

Faszom sem csodálkozik már orbánc 2/3-án.
Igen, el lehet innen menni! 2014-ben el is fog, mert elküldik! Mint ahogy Gyurcsány is ment, majd a Zsóti is megy!
@nemecsek ernő áruló: Sosem gondoltam, hogy felérhetek "szerénységedhez". :)
címhez:

Lemondott a magyar bank vezérigazgatója - a kormány terve lehet a háttérben

Lemondott és azonnal hatállyal távozott posztjáról Csicsáky Péter a Takarékbank elnök-vezérigazgatója.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/lemondott_a_magyar_bank_vezerigazgatoja_a_kormany_terve_lehet_a_hatterben.558248.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azért nem kéne gazdasági kérdésekbe beleszólnod.
Tudod, amikor a magyar külker és a magyar gdp a német gazdaság teljesítményétől függ, akkor kurvára nem lehet függetlenségről vizionálni.
De kívánom neked, hogy élj boldogan: jurtában, lovak között, az áramot és számítógépet elfelejtve.
Ja, hogy a magyar hátrafelé nyilazós technika fejletlenebb, mint a román tankok? Akkor is győzni fogunk! Ha Magyarország a saját lábán akar megállni, és elszakad, ahogyan szeretnéd, akkor gazdaságilag lemarad, és a román, szlovák, szerb azon fog veszekedni, hol húzzák meg a határt. Mert Magyarország emlék marad....
Szebb jövőt!
@V-PORT: a kövér emberek jobban szeretik a szexet

jól orálozik, saját maga szerint fel is terjesztették egy francia kitüntetésre

emberileg nulla, tudásilag szántóparaszt

..ilyenek ezek
@Hotto Ratto: "ha buknak a fideszes tetvek (a sok agymosott barom létezése ezt bizonytalanná teszi, sajnos) valszeg meg sem állnak azerbajdzsánig. a baltás majd szerez nekik albérletet."

az agymosott barmok száma véges kb 800 ezernél áll meg...
babonás vidéki VÉNLÁNYOK, nyugger csürhe... papra halgatók...

azeriekre bíznád az életed??? nyugottan tudnál meletük aludni???
a dakotánál is jobban CIGÁNYKODNAK... ajjas büdös keleti horda
Ugye nem hittétek, hogy az EU jószándékból jött létre, támogatva a szegényeket a gazdagok által?
Az EU egyetlen célja, hogy a létrehozó gazdag országok gazdasági érdekeit védje. Legyen piacuk, és megfojtsák a kisebbek gazdaságát, lásd cukoripar megölése nálunk. Aki mást gondol, az nem a realitás talaján áll. Hogy az EU támogat? Igen, a kapott haszon töredékét osztja vissza nekünk azzal a kitétellel, hogy költsük a cigányokra, hogy azok maradjanak helyben, érezzék jól magukat itt, nehogy elárasszák őket. Világos?
@guma: Ezt a Ciceró idézetet lehetne eredetibe? Mert így magyarra fordítva kissé hiteltelen.
"Vezetőinknek lassan már csak erre a frusztrált agresszív kismalac stílusra futja."

már csak? elég régóta.
@alfax: "a konstruktivitásnak még a csírája is csak álom."
- parlamenti kivonulósdi? Megvan?
@guma: Erdős Virág ???

nem Virágos Erdő ?
Sajnos úgy sem fogják nekik azt mondani, mert a sok barom megszavazza őket. Igaz ebben benne van a töketlen ellenzék kemény munkája is
"el lehet innen, az ország éléről menni a francba. "

O de vagynatok ra, hogy jojjon vissza ofelsege boszme es libas mi? Hat nem fog! :D
@Könnyen elkaptuk, uram!: Akaszd le a tűt te is a sztereotip lemezedről. :) Kb. a tizede sem igaz annak amit sugallni akarsz. PLd. sohasem volt arról szó, hogy egyedül maradnánk meg a hasonló ökörségek, hanem mondjuk kizárólag arról, hogy nem mindenkinek faszányos a szervilis seggnyalás bármi áron mondjuk az ejúúú felé, mivel létezhet a kölcsönös megbecsülésen és közös érdekek mentén művelhető gazdaságpolitika az EU-s de más országokkal is. :)
@Kim Jong Un: aha

Parapszichológus is a nemzeti dohánykereskedelmi cég kommunikációs vezetője

Légrádi Petra, az NDN Zrt. marketing- és kommunikációs vezetője a Mantra Természettudományi Szabadegyetem Parapsychológiai Karán" szerezte végzettségét.

hvg.hu/itthon/20130702_Parapszichologus_is_a_nemzeti_dohanykeres

----------------------------------

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/miert_is_dragul_ennyire_a_cigaretta.3.186099.html

www.portfolio.hu/gazdasag/jovore_meg_tobb_utdij-bevetellel_szamol_a_kormany.3.186093.html
@svega: Ez nekik túl magas és te is nagyon gyorsan náci leszel. Ők még mindig abban hisznek, hogy az ejúúú majd felemel minket, kb. úgy mint 2004 óta folyamatosan. :) Az, hogy ez még nem sikerült az kizárólag a faszfej nyilas náciknak és a narancsbolsiknak köszönhető.
aztamindenit

történés van

hvg.hu/itthon/20130702_Felgongyolitettek_a_nagy_WCpapirlopast#rss

rend lesz itt gyerekek (a 23-ik században)
kiszivárgot a kormány terve ! lecsapnak a feketézókra !
áltólag az EU-s előírt 800 szál cigi hejett
nem lehet majd senkinél több mint 1 szál !!!!
álítólag a trafikok azért nem tudtak indulni, mert nincs áru
azért nincs áru, mert a tehenautók nem tudnak mozogni...
azér nem tudnak a kamionok mozogni, mert a útdíjat testelik !
@V-PORT: háát szerintem ha Kövért onnét kiszabnák, már holnap rend lenne

dehát örökké zavarog .. el kell az ilyet is tűrni a parlamentben

jó idegorvost és endokrinológust is ismerek, hívjon fel

lehet megszűnnek majd a magatartás problémai rövidúton és ki tudja .. talán újból alkalmas lesz országgyűlés vezetésére
@alfax: akkor olvasd a nyalonc médiát, ott biztos nincs az hogy mekkora balfaszok a kiskedvenceid
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: senki nem hisz abban okoska. csak azt, hogy több a lehetőség annak, akinek van rá szeme, mint eu nélkül. nem lehet szigeten élni a globalizmus idején, bármennyire fáj is. Mo. nem önellátó, nem ősközösség. És még ti komcsiztok, amikor kommunista ősközösségben akartok élni. Nem hiába voltak a fasiszták is kommunisták. De azért kommunistázz nyugodtan, tudod igyál még egy kakaót és fogd rá a nyuszira!
@svega: kisdrágám, eu tagság nélkül is megfojtották volna. szerinted a magyar ipart az eu tagság után tették tönkre? és a tönkretételt szerinted az eu csinálta? nem voltak vastagon benne a rövidlátó magyarok, Kina, stb? de bizony
de azért köpködj az eu-ra, mindig kell valami ellengség, akit lehet okolni, véletlenül sem mi basztuk el, szokás szerint, mi magyarok, hanem mindig mások, mi soha nem vagyunk hibásak semmiben
te mit tettél másokra mutogatáson kívül ezért az országért?
@V-PORT:
tudod, ez már szánalmas kövér részéről. a kitiltósdiról annyit, hogy nincs jogi alapja egy tőle független szervezet tagjainak bármilyen korlátozására.
ha most nagyon szigorúan vesszük, a jobbik, mint PÁRT tagjai demonstráltak. ELLENÜK lehet hozni fel szankciókat, mivel ők demonstráltak. azonban a jobbik ALKALMAZOTTJAI nem demonstráltak, nem is voltak a parlamentben. ebből ered, hogy ellenük nem is lehet kényszerintézkedést foganatosítani (bármennyire is szeretné kövér), sőt, egyéb határozatot sem hozhat ellenük. a parlamenti jobbik-frakció (illetve a felmasírozott tagok) ellen igen, de azt is csak úgy, ha megszavazzák.
minden más cselekedete kövérnek jogellenes.
@svega:

"Hogy az EU támogat? Igen, a kapott haszon töredékét osztja vissza nekünk azzal a kitétellel, hogy költsük a cigányokra"

De jó kis duma, kár, hogy nem igaz.

www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=292

Mennyit fizet be Magyarország az EU költségvetésébe és hogyan részesül az uniós forrásokból?

Magyarország befizetéseinek összege 2004 és 2010* között (millió euró): 5152,6

Magyarország uniós támogatásának összege 2004 és 2010 között (millió euró)*: 3912,6 + 11648,7 = 15561,3

kifizetés/befizetés = 15561,3 / 5152,6 = 3,02

Magyarán kicsit több, mint HÁROMSZOR ANNYIT KAPUNK, MINT AMENNYIT BEFIZETÜNK. (2010 utáni adatot nem találtam, de túl nagyot nemigen változtak az arányok.)

Ennyire kihasznál minket ez a mocskos rohadt eu, hogy 15561,3 - 5152,6 = 10408,7 millió euró,
azaz TÖBB, MINT 10 MILLIÁRD EURÓ PLUSZBAN VOLT AZ EGYENLEGÜNK 2004-2010 közt.

Persze az eunak is vannak hülyeségei, pl az, hogy képes pénzelni olyan pártokat, amik ezért cserébe folyamatosan fikázzák, meg eus zászlókat égetnek. Én a helyükben ezt villámsebesen megszüntetném, ha ennyire nagy a pofájuk a szerintük szar eu ellen, akkor ne ácsingózzanak a pénzére.
@svega:

1./ Az EU létrejöttének célja, hogy olyan gazdasági közös kapacitást és olyan nagyságú piacot hozzon létre, amely méretében már összehasonlítható az Egyesült Államok gazdasági kapacitásával és piacával. Kína akkor még nem volt tényező, de ma már ugyanez Kínára is igaz. Ha nem így tesz, Európa menthetetlenül leszakad.
2./ A magyar ipart nem kellett megfojtani, ugyanis '90 után összeomlott magától, mivel olyan terméke egy sem volt, amellyel a világpiacon meg lehetett volna jelenni. A magyar gazdaságot viszont az ide települő cégek nem tönkretették, hanem felvirágoztatták. Nekünk jelenleg csak munkaerőnk van (ez igaz a visegrádi négyekre is), és amelyik ország jobban hasznosítja, annak jobban is megy.
3./ A cukoripart valóban az EU "tette tönkre", amennyiben (megunván a támogatott cukorhegyeket) azt mondta, hogy azon cukorrépa termelő gazdáknak/szövetkezeteknek, akik abbahagyják, fizet. Abba is hagyták, az EU fizetett, és ma nincs alapanyag. Ezért van már csak egy cukorgyárunk.

Sajnos az EU még messze nem annyira homogén, mint az USA államainak szövetsége, és pláne nem annyira, mint a központilag irányított kínai államkapitalizmus, azaz a további homogenizálás javallt. Az viszont halva született gondolat, hogy Magyarországon az EU-val szembe menve a kínai államkapitalizmust próbáljuk meg bevezetni. Ezt Magyarország mérete nem teszi lehetővé, akármennyire szeretnénk is.
@svega: ha nem tetszik az EU, ki lehet lépni, persze egyelőre az országok inkább be akarnak lépni, de biztos mazochisták :D
@gnme: "lehet megszűnnek majd a magatartás problémai rövidúton és ki tudja .. talán újból alkalmas lesz országgyűlés vezetésére "

nocsak! Mondj már egy pillanatot, amikor alkalmas volt e zsírparaszt a magasházi tisztség betöltésére.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)
á,nálam ez születési hiba:-D
mindig elhiszem, hogy a tények számítanak kicsinykét...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: én az indexet olvasom, nehéz mást találni a jobb oldali sávban, csak picsogást... tetszik, vagy nem.

bocs egyébként, hogy van véleményem, szerintem próbáljatok meg a véleményem miatt cikizni és nevetségessé tenni gúnyos válaszokkal.
@belekotty: keresem - de most nem találom.
ha előbukkan, hozom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem kell az EU seggér nyalni, de kicsit fura, hogy Orbán ellenségnek tekinti a külföldi cégeket, aztán mégis a Mercedestől várja az áhított gdp növekedést, véletlenül se a Közgéptől :D
@belekotty: nem vagyok fidesz szavazó. blogokról beszélek, nem pártokról.

@Mike36: ne légy tahó. attól, hogy hiányolom az alternatívát és a javaslatokat, nem vagyok fidesz párti.

azért nincs rendes ellenzék, mert csak ez a visongó-csipongó mentalitás dívik és mindenki sipítozik apró hülyeségeken, ahelyett, hogy reális alternatívát mutatna fel, programmal.

Az LMP megmaradt, de a bloghuszárok őket is kikezdik, mert nem állnak be fröcsögni a közösbe.
hehe

Parapszcihológusként is dolgozik a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. kommunikációs vezetője
horvathb

Légrádi Petra számára nagyon fontos az egészséges életmód. Ezért például ő nem is dohányzik.

most.444.hu/assets/sites/2/tumblr_mp9sub4Eaw1qdjemyo1_400.jpg

most.444.hu/2013/07/02/parapszcihologuskent-is-dolgozik-a-nemzeti-dohanykereskedelmi-zrt-kommunikacios-vezetoje/
@Buga.Jakab: o, baszki:)
csak játék a szakkal:D
én meg először azt hittem elírtam a nevet...
@_most_: a hülyének van szerencséje:

Mercedesszel gurulunk a rekordexport felé
Az autóipar húzza a magyar exportot, több, mint tíz százalékkal hasít a kivitel.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F02%2Fmercedesszel_gurulunk_a_rekordexport_fele%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: faszányos a szervilis seggnyalás bármi áron mondjuk az ejúúú felé"
Oké, hallgatom, mi a te verziód. Ugye nem közösködünk az orosszal, kína épp nem érdeklődik, a szomszédok meg fúj, usa szóba sem jöhet...
Ki figja nyalni a mi seggünket?
Kicsit légy már realista: az EU pénzt ad nekünk, felzárkózásra. ezért szeretné számon kérni, mire költjük az Ő pénzét.
Te hogyan tennéd, ha mondjuk a szomszédod akarnád felzárkóztatni?
Hívjuk mondjuk Lakatos Szandokánnak. Tehát pénzt adsz neki, hogy csináltassa meg a kerítését. Nincs jogod számonkérni, kész van-e a kerítés, miért a kocsmába hordja a pénzed?
Kész a válasz persze, az NEM a te pénzed volt.
Egyébként meg ne szólj bele, az az ő magánügye. Meg a büszkesége csorbul, hisz ő már ezer éve itt lakik! És Jézus is ... valamint kölcsönös tisztelet és megbecsülés! De adjál már méééééég!
De most!!!
Ismerős? Namost helyettesítsd be O.V. vagy akár a saját neveddel A Lakatost!
@alfax:

Mint már többször említettem, jelenleg az egyeztetés folyik, program leghamarabb ősszel lesz. Addig arról beszélni, hogy nincs program, a jelenlegi politikai folyamatok ismeretének hiányáról tanúskodik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azért nézz meg mégegy apró adatot. külker egyensúly.
@Secnir: te annyira vicces vagy, elmehetnél a mikroszkóp színpadra fellépni.
továbbgondolásra érdemes:

11:55
Eltűnik a T-Mobile felirat a mobilok kijelzőjéről

Összhangban a 2013 folyamán lezajló márkastruktúra egységesítéssel, a Magyar Telekom megkezdte a mobiltelefonok kijelzőjén a hálózati név (T-Mobile H) cseréjét az új Telekom HU névre - közölte a vállalat kedden.
Miért baj az, ha védik a miniszterelnök-helyettest a testőrei? Azért vannak, hogy az összes okvetetlenkedő újságíró ne tudjon a közelébe menni. Ha egyszerű ember lenne, kevesebb újságíró akarná zaklatni.
Ez a szánalmasan együgyű hazafias világnézet, ami jobb és baloldalban, kelet és nyugatban, bűnben és erényben képes csak gondolkozni ráadásul szigorúan vagy-vagy alapon: még a lehetőségek felismeréséig sem jut el.

Eközben a világ vígan üzletel, kutat stb. európai-kínai-orosz-amcsi és egyéb koprodukcióban.
@vakapad: na persze. érdekes, az LMP-nek világos céljai, elvei és javaslatai vannak.

Azoktól, akik kibaszottul szarul vezették az országot 8 évig, kicsit többet várnék, mint picsogást...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mit csodákszol? Parapszichopatának parapszichológust. Összeáll végül a nagy csapat:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Figyelj, Gábriel! A dzsobbik kedvenc vesszőparipája a zeutlanítás (de azért a parlamentjében jópénzért ottmaradnának). Manapság a fityesz is kezd odabozseválni ezügyben a bittelen szavazóinak.
No most akkor, mint egy szószólójuk, írd már meg légyolyjóbátyám, hogy miként is fog üzelmelni az ország a zeu kilépés után: ipar, mezőgazdaság, általában a gazdaság, kereskedelem, stb. Várom tételes, konkrét levezetésed erről. Természetesen más is tarthat előadást erről, aki itt a zúniót szidja.
Melléduma nem kell, az tartsátok meg a többi bittelennek!!!
Pontosítok: NEMTÁV ( Nemzeti Távközlési Vállalat), egyben jelzi azt is, hogy csak helyi hívásokkal fog foglalkozni:-)
@nemecsek ernő áruló: biztos ilyesmire gondolsz:
varanus.blog.hu/2010/01/29/title_133561

mióta ezek vannak kormányon, a blogoszféra monomániás lett.

FRÖCCS
Hm. Egyre inkább érzem, hogy nem én vagyok a hülye.

A NER Force One, és a lassan, de biztosan apadó kilopható dolgok listája, és az államcsőd rémével fenyegető szaporodó nyilatkozatok után után mi történik:

www.origo.hu/itthon/20110510-felvette-a-diplomaciai-kapcsolatokat-magyarorszag-a-stkitts-es-nevis-allamcsoporttal.html
@alfax:
Azoktól mit vársz, akik 8 évig tudták, hogyan kellene vezetni az országot, most meg náluk a volán, mégis úgy megyünk, mint a dodgem földrengésben?
@alfax: az akibaszott szarul vezetes meg mindig fenyevekkel jobb volt mint a mai, tundermeses maffialofasz!
@Bakter: Persze Te könnyen ugatsz. Rgy jó bakterség a Magyar Királyi Államvasutaknál is nyugdíjas állás:-) Különösen akkor nyugodt a helyzet, ha visszajönnek a Horthy István által tervezett 424-es gőzcsühögők és az egészpályás letámadásos hálózaton 25 km-es sebességkorlátozás lezs újfent:-)
@alfax:

Az LMP-nek (annak a néhány embernek, akik ott meredtak) valóban világos céljai, elvei és javaslatai vannak, kérdés csak az, hová juttatnák azok az országot. Magyarán, a világos cél + elv + javaslat megléte nem azonos a "most már minden jó" állapottal.

Javaslom, szavazz a FIDESZ-re. Úgyis ők hitették el veled az emútnyócévet.
@nemecsek ernő áruló: Bízom benne, hogy az EU támogatás gyanánt ezekre a tündéri szigetekre segélyként letelepít néhány kannibált:-)
@alfax: Öcsi! Menj vissza a startvonalra, kezd az alapokkal. Tudod: ok-okozati összefüggés reális megállapítása.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: gyorsabb voltál, éppen írni akartam :D
Széles Nyerges NERista NEmzeti Táv közlési Maffia
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tökjó, amikor az egézsségeséletmódista árulja a bagót. Mint amikor a golyóállómellény árus kínál golyómellényátütő skulót. A pénznek se szaga, se lelkiismerete.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hozzátehetném még, NER pógárok részére csak bejövő hívás engedélyezett:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azért is vagyok gyurcsányista bajnaihordár, mert olyan vonalon bakterkedem, amit ezek bezártak. A sorompó áll, a bakter ül, a vonat meg fekszik, de a karaván halad.
@alfax:

"azért nincs rendes ellenzék, mert csak ez a visongó-csipongó mentalitás dívik és mindenki sipítozik apró hülyeségeken, ahelyett, hogy reális alternatívát mutatna fel, programmal."

Egy fontos dolgot figyelmen kívül hagysz. A blogokon picsogóknak van véleményük, ámde nincsenek politikusi ambícióik.

Hidd el, amint a vélemény-tömeg találkozik a megfelelő ambícióval, pillanatokon belül feláll egy ütős ellenzék:)

Nem véletlen, hogy önjelöltek nemigen találnak követőket.

Az LMP-t nem a blogszféra kapta szét, és a megmaradás erősen kétséges:))
Schiffer szocializációja olyan ambíciót éltet, ami nem támogatható - tömegesen.

Reális alternatívának ott a Bajnai program, amibe nagyon sok okos ember, nagyon sok időt, energiát, neuront beletett.
Alig várják a magyarok, hogy néhányan valóba elhúzzatok innen és békén hagyjátok az országot! Hiszen ti olyan tehetségesek vagytok, hogy bárhol tárt karokkal fogadnak. Vagy nem?
@nemecsek ernő áruló:
De te vagy a hülye. Végre fogadnak valahol egy magyar kormányküldöttséget, ezt meg kell becsülni. Remélem viktor nem akkor megy oda, amikor dagály van, és nincs sziget. Viszont szíjrágó mehet felajánlani évszázados tapasztalatunkat a cukornádtermesztéshez, és magyar lakosság adó nélkül főzhet majd fehérrumot. Merjünk nagyok lenni.
@Orica Középföldi: A Bajnai program (bárki bármennyit dolgozott vele), Magyarországnak nem alternatíva. A libásnak, néhány multinak akiket a családi vállalkozásuk nagyobb vagyonhoz juttatott a magyarok kárára, nyilván az lenne, de esélye mint féllábúnak a seggberúgóversenyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sok a duma. ha nagyon firtatjátok, letépett telefonkagylót találtok az ágyatokban egy hajnalon..
@vakapad: Mert az elmúlnyolc az jó volt bárki szerint?

Hogyan, mikor ez történt alatta?

A rendszerváltás óta is a bolsi vezetés alatt előztek meg a környező államok, kivéve a legszarabb helyzetben élő oláhokat és bolgárokat. A tót GDP 2003-ban 1.410 dollárral (cca. 25%-kal) volt alacsonyabb, mint a magyar, 2010-ben viszont már több volt. A lengyelek 1.100 dollárral voltak lemaradva, a lettek majd 2.000-rel és folytathatnám. 2010-ben ezek mind előttünk voltak, a prolik fizetésében mindenképpen, de nem csak abban. Köszönjük ezt is (meg az előző negyven évet is), a Kommunisták Magyarországi Pártja jogutódjának!
@Bakter: Értelek. Mivel megszünt a Joszip Misszionárius Sztális körvasút egy munka híján mellékállásban te forgatod mindig a Nap felé a jövőbe mutatóújjú Orbánszobortot Felcsúton. Jólfizet?

Nem mellesleg. Kiváncsi lennék arra az idiótára, aki ezt a nemzeti lófaszt kitalálta. Hogy a marketinghez lövése sem volt ( no persze miért is lett volna) az nem is kérdésrs. Eddig, ha valami magyar címzóval futott, azt a hülye külföldi nagyjából elsőre levette, (ja, az a tökömpaszuly izgága kis faszkalap ország, valaholközép európában, tán Bukarest a fővárosa), de, most... Kijafaszom tudja majd a Nemzeti Talicskagyár, Nemzeti Pénzverde, NemnezetiNemzeti Bankból kitalálni, hogy vajon holapicsában található Európában Nemzetisztán?...
@belgabela: Alig várják a magyarok, hogy néhányan valóba elhúzzatok innen és békén hagyjátok "
te belga vagy. mit érdekel?
Maradnak a cigányok, meg az olyan tehetségtelen, nyelveket nem beszélő IQ bajnokok, mint a balgák. Szép harc lesz! A végső!
@belgabela: de. gondolom, te pedig lelencgyerek vagy, így nem kell gondolkodnod, hogy apáddal, anyáddal, ha itt hagyod, esetleg a poszalkoholista bátyáddal, a ribanc húgoddal mi lesz, ha elhúzol a valagba...
@belgabela: Egyébként félmillióan már megtették (nem mellékesen azok az aktív emberek, akiknek volt szakmája, nyelvtudása, és nem azon a taplószinten gondolkodtak mint te, NAGYMAGYAR)... csak jelzem a turultrollal ékesített idióta fejednek, hogy a Rákosi rendszer bukása után, 1956-ban 240 ezer ember disszidált... azt nem várom, hogy ebből a két számból bármiféle következtetést levonj. Úgysem lennél képes rá.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Magyar Nemzeti Nemzet. Ez Magyarország új államformája. Mikor kihasítják az új gránitlapot a sziklából, rávésve ezt tűzik be kotkotmányba.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Asszem félreértetted a nagyeszűt. Az okosak húzzanak el, a magyarok maradnak:)
@Bakter: Mivelhogy állampárt van, maradnék a reggeli kiegészítésemnél:

FIDESZ-ÁLLAMI Monopolisztikus MAFFIATÁRSASÁG:-)
@belgabela: Csak nem Gyurcsányi/Semjéni magasságokba emelkedő nyomoronccal van dolgunk, aki szerint el lehet menni?
@belgabela:

1./ Mikor Bokros elinflálta a forintot, a magyar munkaerő kellőképpen olcsó lett és dőlt be a külföldi tőke.

2./ Mikor az I. Orbán kormány rettenetesen megemelte a minimálbért(így gondolván potyán GDP növekedéshez jutni, be is jött - egy darabig), akkor Szlovákia meg a többi hozzánk képest hirtelen olcsó lett, és a tőke odavándorolt.

Ipari növekedés:
1996 3,37
1997 11,28
1998 12,27
1999 10,45
2000 18,06
2001 3,64
2002 2,81
2003 6,32
2004 7,40
2005 6,89
2006 9,94
2007 8,28

De hát nem köll esztet mindenkinek tudni.
oops :D

mehetne a másik poszthoz is :D

/kicsit provokatív cím, gyorsan ugrani fog rá az illetékes ettárs ;)

Már a Jobbik sem húz ujjat a melegekkel
A Pride és Horn temetése ellen sem tüntetnek és tagjaik sem viselhetnek jobbikos jelvényeket.

index.hu/belfold/2013/07/02/mar_a_jobbik_sem_mer_ujjat_huzni_a_melegekkel/
@Orica Középföldi:
Pár hónapja felvettem azt az ötletet, hogy ezeket a "magyarokat", akik utálják a zsidóktól kezdve a multikig az egész világot, beterelném egy jó nagy területre. Ott a saját elveik alapján kellene megélniük. Mindent megtermelhetnének, mindent megkapnának kintről, semmilyen extra korlátozás nem érné őket az Európában egyébként meglévőkön felül. Gyakorlatilag egy független országként funkcionálhatnának, odabent azt csinálhatnának, amit akarnak, viszont minden külkapcsolatuk az érvényes nemzetközi és piaci szabályokra alapulna. A területnek ugyanolyan mezőgazdasági és egyéb jellemzői lenének, mint Magyarországnak jelenleg. Na kíváncsi vagyok, meddig működne az a hungarisztán.
@belgabela: aha

/napi.hu/

Lemondott a Takarékbank vezére
Csicsáky Péter távozását a takarékokban történő állami térnyerés indokolhatta.

A polgármesterek dönthetnek trafikügyben
Nem mozgó árusok, hanem kijelölt trafikosok lesznek a koncesszió nélküli településeken, annak pedig, aki nem nyitott ki időre, 15 napja marad.

Nem volt ilyen a szocializmus óta a magyar autópiacon
Daciákból több fogyott júniusban, mint VW-kból.
Tejárat emelnének az útdíj miatt
Tizedével kérnének többet a termelők augusztustól.

Gondok lesznek aratáskor az útdíjjal

A kormányt ekézi trafikügyben az FT
A nemzeti dohányrokonok és -cimborák rendszereként mutatja be a lap blogja a bizniszt.

Az autóipar húzta a magyar exportot
Szép mérlegtöbbletet mutat a négyhavi statisztika.

A Közti tervezi az új Puskás-stadiont is
A Millenáris Velodrom tervezésére nyílt nemzetközi tervpályázatot írnak ki.

portfolio.hu

A Dacia a magyarok kedvence
A cégek körében még mindig a Ford a legnépszerűbb.

Miért is drágul ennyire a cigaretta?
Az áremelkedés extra bevételén fele-fele arányban osztoznak a dohányboltosok és az állam.

Jövőre még több útdíj-bevétellel számol a kormány
A problémás indulással pedig brüsszeli eljárást is kockáztat a kormány.

/indes.hu/

Mindenkinek érdeke, hogy mutyi legyen

A hálapénz legalizálása lehetetlenítette el a Telki magánkórházat, mondja Kovács Gábor tulajdonos, aki szerint az orvos nem pénzért mosolyog, de egy jó szakember egymilliós fizetést érdeme
@Bakter:

Semeddig:)) Már sokan eljátszottak a gondolattal.
@GeoCracker: Egy évvel a választások után már látszott, hogy lófaszt se akar itt az ellenzék, nemhogy kormányozni. Dőljön rá ezekre a cucc, onnan könnyebb lesz takarítani, mint ezt tákolgatni - gondolhatták. És egyébként tényleg.
A nemzeti bagóbolt három ismérve:
1, nincs nyitva.
2, nincs benne cigi.
3, nincs benne vásárló.
@nemecsek ernő áruló:

A gyurcsányi magasságról (mint már írtam):

ha jól emlékszem, Gyurcsányt az Érdekegyeztető Tanácsban magyar cégvezetők konkrétan megfenyegették/zsarolták azzal, hogy ha a tervezett megszorításokat bevezeti, akkor elmennek innen. És ez a szemét, ahelyett, hogy riadtan visszavonta volna a javaslatát (hagyván bedőlni az országot), akkor elkezdett kiabálni, hogy ha ennyit nem tudnak vállalni az országért, akkor el lehet menni innen, ha annyira akarják.

Na de ilyen egy nyomoroncot!
@Totof:
No igen, dőljön rájuk, temesse be őket végleg. De nem kéne ehhez azért néhány gerendát átfűrészelni ellenzékileg?
@Bakter:
majd megtudod, kis kíváncsi.
A területnek hajszálra ugyanolyan jellemzői lesznek mint Magyarországnak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tedd hozzá, hogy ez csak 1 (!!) nap termése, nem 8 évé :)
@vakapad: Igen, jól emlékszel. Csak a trollal csak trollul lehet beszélni, tudod.
@Bakter: Módosítanám:
3, nincs benne vásárló, csak 18 év alatti
@alfax: Ó aranyapám, az index jobb oldali sávjából szemezgetni...inkább ne tedd, a szerkesztőségükben történt népvándorlás óta enyhén szólva is bukó a dolog. Ahogy nagyjából az index.hu-t olvasni is.
A véleménnyel pedig nincs baj, a Te véleményed az hogy rossz helyre megy a busz, az én véleményem szerint meg rossz buszra szálltál :)
@nemecsek ernő áruló:

Elnézést, ha félreértettem volna. Csak éppen nyűgös korszakom van. A NER jóvoltából most már nem csak országilag, hanem személyesen is.
@Bakter: Tipikus fideszes sikertörténet. Pont mint az e-útdíj...
@Bakter: Annak is művészete van, merthogy rájuk azé nem kéne dőlnie.
Így inkább hisztiznek folyton, mint egy fürdősqrva, legalább a látszat megmarad, hogy dehát ők küzdenek.
@saravad: Kisorsolják, hogy kiből legyen ballibsi, mert ellenségkép nélkül kiderülne, hogy életképtelenek.
@Totof:
Ezek ellenségképpel is életképtelenek avit, befeléforduló, ostoba társadalmi és gazdasági nézeteikkel.
@Totof:
18 év alatti nem mehet be, mert jön a tek tónika. Ha jégkrémet akar zabálni a kölök, beküld egy felnőttet, mint az amcsiknál a szeszért.
@Bakter: Mi mindig is Európához tartoztunk és ennek így kell lennie a jövőben is. Én a nemzetek Európáját támogatom, amely konföderatív alapon viszonyul a saját tagjaihoz. Sok időm most nincs, de addig is nézegesd meg mondjuk ezt. :)

alfahir.hu/unios_kisokos_a_kilepes_melletti_ervekhez-20120316

Némely szokásos félreértés eloszlatásában talán segíthet.
@Totof:
no, van amikor a belső ellenség a siker akadálya.
Szabotőr, eretnek, kulák, kém. Lehet válogatni.
@Dr. jenőke (jenőke):

Lehet már írta valaki, de ha a függetleneket nem számítjuk se jobbra, se balra, hiszen függetlenek, akkor a baloldalhoz 358 képviselő tartozik, a jobboldalhoz 351. Tehát többségben van a baloldal. Vagyis Kövér nem hazudott. Mondjuk attól még utálom, de az egy másik dolog.
@Orica Középföldi: Bajnai-program?

Mi az, vegyünk fel IMF hitelt, aztán bízzuk az IMF-re, hogy eldöntse, milyen intézkedések kellenek a visszafizetéséhez?
@alfax: Hááát, nem is tudom, ha az index libsiblogjai verik a lécet az aminépszava kicsit zavarba ejtő választás lenne, de Te tudod :)
@belgabela:

Neked mennyivel jobb most, hogy Viktornak és sleppjének a haverjaihoz vándorol a pénz? Abból se látsz egyetlen fillért sem. Én csak azt mondom, hogy egyáltalán nem ezt ígérték. Mocskos tolvajok.
@alfax:

Nem, ne vegyünk fel. Inkább taszítsuk a polgárokat mélyszegénységbe. Az sokkal jobb. Drágább és hosszabb távon nagy baj lesz, de jobb.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem ezt kérdeztem. Nem az érdekel, hogy te álmod mi lenne, meg hogy szerintetek mi jó vagy nem jó az uniós tagságban. A politikai, gazdasági környezett tényszerűen adott. Azt kérdeztem, ebben a környezetben hogyan működne az eu-n kívüli Magyarország.
@Peterpapo: attól, hoyg most a bolikhoz képest:

"Az Eurostat közlése szerint a legmagasabb GDP-arányos hiány Spanyolországban (10,6 százalék) és Görögországban (10,0) volt, míg a legalacsonyabb Észtországban (0,3 százalék) és Svédországban (0,5 százalék). Az adósság a legmagasabb Görögországban (156,9 százalék) és Olaszországban (127,0 százalék), míg a legalacsonyabb Észtországban (10,1 százalék) és Bulgáriában (18,5 százalék) volt.
A magyar államadósság így a GDP 79,2 százalékán állt 2012 végén, alacsonyabb szinten az egy évvel korábbi 81,4 százaléknál. Az unió egészében 85,3 százalékon állt tavaly a GDP-arányos adósságmutató, magasabban a 2011. év végi 82,5 százaléknál"

és

"Az első negyedéves GDP növekedésünk bronzérmes Európában, az iparnak 5%-kal, az építőipar 10%-kal magasabb kibocsátása, mint egy éve. A költségvetési hiány alacsony, az infláció dettó, exporttöbbletünk stabilan magas, a foglalkoztatottság nő, a CDS árazás alacsony, alacsony kamatozással finanszírozzuk az államadósságot, kikerültünk a túlzott deficit-eljárás alól, és mindezt úgy sikerült elérni, hogy elkerültük az IMF diktátumait."
@Bakter: :D mire számítottál, kopépész oszt csókolom ;)
@Totof:
Egy percig sem volt számomra kérdéses, hogy így lesz. Mert:
- alighanem a trafikosok sincsenek tisztában a rájuk vonatkozó szabályokkal.
- nagyrészük még csak kereskedelmi tapasztalattal sem rendelkezik.
- a lé a lényeg, azaz a bevétel.
- és az összes "szigorú" szabály a gyakorlatban nagyon hamar fel fog puhulni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pontosan erre: nuku egyenes válasz.
Te vagy a tanúm, meg kérdezem tőle:
Gábriel filyú-e vagy-e, vagy nem-e vagy-e filyú-e? (nem kérek idézetet a kurucgárdabarikádról)
"Sebaj, majd az Európai Néppártnak is el lehet menni. (!!!)"

Ööö, ebben mi az újdonság? Azok után, hogy a kormányt támogató lengyelek pont a Néppárt lengyelországi ágának ELLENZÉKE? :D
Eddig is marhára konzekvensek voltak. Meg ugye mindenki komcsi, Nyugat-Európa, USA, mindenki, csak mi vagyunk helikopter ...
@vakapad: És egy része a gazdaságnak fejlődött, attól még mindenki megelőzött aki valaha bolsi megszállta ország volt. Mi egy százalékot fejlődtünk a GDP-ben, mikor a tót 10-et, a lengyel 8-at a cseh 5-öt. de szinte minden évben jobbak voltak nálunk mind. Most meg ismét mindnél jobbak vagyunk, ami egyszer sem volt a bosik alatt.

Ezt viszont mindenkinek tudni kéne! A magyar bolsik alkalmatlanok a gazdaság irányítására. Minden szám ezt mutatja.
@belgabela:

"A magyar államadósság így a GDP 79,2 százalékán állt 2012 végén, alacsonyabb szinten az egy évvel korábbi 81,4 százaléknál."

index.hu/gazdasag/2013/03/20/sosem_latott_csucson_az_allamadossag/
hmmm
/hvg/

Fidesz: Baloldali koncepciós eljárás áldozata lehet Magyarország Strasbourgban

Gulyás Gergely fideszes képviselő ismertette a kormánypárti álláspontot a keddi strasbourgi vitáról, ahol az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló Tavares-jelentésről döntenek az EP-képviselők.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI

13:59 Még egy új munkahelye lesz Vidnyánszkynak
Még egy új munkahelye lesz Vidnyánszkynak

Művészeti rektorhelyettessé nevezte ki a Kaposvári Egyetem (KE) Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatójá – írja a szinhaz.hu. Repa Imre, az egyetem rektorhelyettese nem erősítette meg a port
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Pedig világos. A mostani (2002-2010) bolsi rombolást sem bírták tolerálni és elhúztak a kevés fizetés elől, mert megelőztek már a volt megszálltak is, mag a bolsik loptak.
@belgabela:
"Az első negyedéves GDP növekedésünk bronzérmes Európában, az iparnak 5%-kal, az építőipar 10%-kal magasabb kibocsátása, mint egy éve."
Ipar: belehúztak a mocskosmulti mocskosnémet autógyárak - lásd a mai hírt pl.
Építőipar: szenzációs, 10%-kal nőtt egy év alatt. Miután gyakorlatilag egy éve nem is volt építőipar, úgy szétkúrták tócsiék, nemde.
Így már más a nemzeti menyecske fekvése.
@vakapad: Negyedévest, évessel. Te ugye suszter vagy, nem közgazdász? Csak akkor minek égeted magad?
@belgabela: @vakapad: Az a "magyar cégvezetők" véletlenül sem Széles "Rábát privatizáló" Gábor volt, ugye?
Eladósorban álló árva trafikoslyányt keresek meghágás céljából! Én is NERdesben álló vagyok! Válaszokat a Tegyük össze amink van, biztos megélhetés nekem, vagy a nemleszek a fószered! jeligére várom. Amit elvárok: Biztos megélhetés.
(végszükség esetén bűnronda, de anál ékesebb újnerkompatibilis földgazda örökösnők is üzenhetnek. Minden megoldás érdekel.
Leferenciáim: Pávatáncban kurvajóvagyok, Papcsák a ha verem, Vonával együtt járunk. A kék Oztrigába. Kárt, igérem, nem teszek benned:-)
@belgabela:
ebből nem derül ki mitől jó
Magyarországon élni.

A GDP és foglalkoztatás- ügyi csúsztatás különben is a Géza kenyerd.
@belgabela: aha a fenti kigyűjtést nézd meg, meg az összes gazdasági oldal főcímeit, országon belül és kívül, jahhh tudom, rohadt kommer ellenségek, és ráadásul a konzervatív osztrákok és bajorok is ezeket mondják, a saját fülemmel hallottam, igen erre is tudom a választ, én vagyok helikopter...
@belgabela:

"Valóban megindult fölfelé a magyar gazdaság teljesítménye: 2013 első negyedévében az ELŐZŐ NEGYEDÉVHEZ KÉPEST 0,7 százalékkal nőtt a GDP - közölte csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Éves összehasonlításban ugyanakkor még mindig tart a visszaesés, AZ ELŐZŐ ÉV ADOTT IDŐSZAKÁHOZ VISZONYÍTVA a nyers adatok szerint 0,9 százalékkal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint 0,3%-kal CSÖKKENT a gazdaság kibocsátása.
@Bakter: Ja, akkor már nem is volt. Nyilván. az építőipar meg nem 2007 óta csökkent. Jellemző a fajtátokra a teljesen tudatlanul vitatkozás. Még jó, hogy mostmár a cipészekre nem bíznak gyárakat. Csak itt dumálhattok. Ez maradt. az a kis idő ami még hátravan, legalább jól telik. A tudatlanságot, tanulatlanságot meg soha nem is szégyelltétek.
Tényleg nem érdemes élni ezen a sárgolyón, már Kertész sem ad interjút.

Amúgy, mielőtt egyetértenék a bloggerrel, "véletlenül" (mert a blogger baszik beidézni a teljes mondatot) pontosan tudom mit mondott Semjén, mert utánanéztem.

Ennek tudatában viszont azt mondom, nem Semjént kellene Gyurcsányékkal összehasonlítani, hanem a bloggert.
@Bakter: Inkább két éve nincs már építőipar, de most, hogy belendültek a Közgép projektek, meg a stadion építési hullám ugye ...
@belgabela: A faék hozzád képest termonukleáris antigravitációs SZéles-féle energiavisszatermelú perpetuum mobile hajtómű...
@belgabela: Nem tudom, csúsztatsz vagy hazudsz, de a GDP arányos államadósság 2011 év végén nem 81 % volt. Ennyivel vették át a szociktól, majd a Manyuppal (2011 közepén) letolták 75 % fölé egy kicsivel. Azóta folyamatosan nő, most 79% fölött van.
@vakapad: Utoljára. Szépecsém, az államháztartás hiánya nem egyenletes. Ezért nem izgul rá senki havonta, aki ért hozzá. A termelés bővülése, viszont akár havonta is értékelhető, mert az mutat is valamit.

A suszter, maradjon a kaptafánál!
@belgabela: "Jellemző a fajtátokra"... na innen mentél a kukába paraszt.
@♔batyu♔: Mesélj! Mesélj Pinokkió! Linket ragassz...mit mondott a pacsirtavadász?
@belgabela: és neked mi a kaptafád, remélem nem közgazdász, mert több kérdésem akkor nincs...
@vakapad: Ne is vegyük észre, hogy a mezőgazdasági hókuszpókuszokon kívül minden egyéb ágazat negyedéves szinten is esett.
@belgabela:
Nem lehet mindenki túliskolázott. Még 10 (9.8; 9,7; 9.6,..) M fejlesztési miniszter országa lennénk.
@Bakter: "Majd a jogászok megoldják"
@belgabela: szerinted ez így jó, és szép, és kereken rendben van?

Agrárszektor.hu

E-útdíj : áremelkedés, csődök és büntetések
Az élelmiszeriparban is botrányt kavart az e-útdíj. A kormány mentességet ígért.

www.portfolio.hu/redirect/e-utdij_a_kormany_atejtette_az_elelmiszeripart.3.186110.html
@belgabela:
Számos építőiparban dolgozó vagy vállalkozó embert ismerek, szóval nem kell a mesterkélt grafikonokhoz fordulnom tapasztalatszerzés ügyében, mikor állt fejre az iparág.
Valóban, most nem cipészekre bíznak gyárakat, boltokat és földeket, hanem a rokonságra. Micsoda haladás!
Bocsánat, nem tudtam, hogy egy ragyogó elméjű géniuszhoz van szerencsém. Ugye megengeded, hogy a "tahótlanító" gomb felhasználásával lekoptassam magam rólad?
@belgabela:

Valami suszteros körökben tetszik forgolódni?

Egyébként a kaptafa mellett úgy mondják, hogy a termelés(!) szezonális, az államadósság viszont a kormányzás átvétele óta gyönyörűszépen nő, amint az a cikk grafikonjából is látható. Egy törés van benne, amikor valahonnan előhalásztak 3000 milliárdot (vajon hogy csinálhatták?), de azóta annak a csökkenésnek is annyi.

index.hu/gazdasag/2013/03/20/sosem_latott_csucson_az_allamadossag/
@belgabela:

Már az erős csúsztatás, hogy a foglalkoztatottság nő. A közmunkások dobják meg. Talán nézz körül itt:

www.ksh.hu/foglalkoztatottsag

Érdekességként:

80 ezer fővel többen dolgoztak a harmadik negyedévben, mint egy évvel ezelőtt, Foglalkoztatottság, 2012. július–szeptember

2012 III. negyedévében 3 millió 936 ezer fő volt a foglalkoztatottak létszáma, 80 ezer fővel több, mint egy évvel korábban.

Aztán:

39 ezer fővel dolgoznak többen, mint egy évvel ezelőtt, Foglalkoztatottság, 2012. november–2013. január

2012. november–2013. januárban 3 millió 855 ezer fő volt a foglalkoztatottak létszáma, 39 ezer fővel több, mint egy évvel korábban.

Látod a szezonalitást, nagy okos?
@Myrath: Ne zavard már őket össze tényekkel! :D
A Blogger Géza is akkor szokott némaságba burkolózni amikor ilyeneket linkelget neki valaki, pláne ha pont azzal a táblázattal érvelnek ellene amit saját maga linkelt a KSH-tól.
@vakapad: Vagyis az a 3000 mrd elégett. Így azt is felfoghatjuk hitelnek, ugyan is visszafizetendő lesz majd nyögdíjak formájában.
@♔batyu♔: Nem kell itt hisztizni. Gyurcsány mondatát is a szövegkörnyezetből kiemelve mutogatták véres rongyként. Csak nem arra gondolt Semjén, hogy aki nem akar tenni sz országért, az húzzon a gcibe? Megleplek, Gyurcsány is pont ezt mondta. Sőt, a maga idegbeteg módján Kövér is ezért kötelezett.
@Myrath:
Az efféle géniuszok a grafikonokon csak sok görbe vonalat látnak. Ne terheld túl a tudását és tanultságát ilyen ballibsi szemfényvesztéssel. Minden fasza, és növünk, mint a pénisz teliholdkor a lányzuhanyzóban.
@Bakter: Mint Észak Korea. De úgyse fogja kimondani, csak terelni fog, meg odapakolja a szmájlikat, meg linkeket dobál. Nincs saját véleménye, nem volt, és nem is lesz. Ő ilyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
De, közgazdász, csak unortodox és rokon.
@komplikato: Ráadásul az egyik csúnya grafi mno.hu kreálmány....csak jelzem! :D
@Peterpapo:
A Posta meg stikában most rúgott ki vagy 500 embert. Ezt nem mondta a propagandahíradó.
KÉT NAPJA NEM CIGIZEK!!!
Nagyon megdrágulnak a tejtermékek augusztustól

Augusztustól átlagosan legalább 8-10 százalékos drágulásra számít a tejterméktanács. Az áremelés oka a növekvő kereslet mellett az e-útdíj bevezetése is.

hvg.hu/gazdasag/20130702_Nagyon_megdragulnak_a_tejtermekek_auguszt
@belgabela: haha 2013 06 25 miért is görcsölsz?
@Bakter: Ha nem lesz többé EU akkor hogyan fog szerinted működni?? :) Vagy azt akarod mondani, hogy az ezer éves történelmünk csupán 2004-től napjainkig tart?? ;)
Kórházzal szemben, temetkezési iroda mellett is nyílt trafik
horvathb

Vajon volt más rendezőelv a trafikok elszórásában, mint a szűnni nem akaró igény a minél szürreálisabb utcaképek iránt?

most.444.hu/2013/07/02/korhazzal-szemben-temetkezesi-iroda-mellett-is-nyilt-trafik/
@Totof:

Semjén:

"Meggyőződésem, hogy a víz, a gáz, az áram és a hasonló mindennapi szükségletek biztosítása az állam és az önkormányzatok fennhatósága alatt jobb kezekben van, mint magántulajdonban. Nem tartom legitimnek a piaci viszonyok alapján működtetett szolgáltató rendszereket, így az a véleményem, hogy aki a szolidaritás elve szerint elvárható feltételekkel nem ért egyet, az akár el is mehet innen. Majd az állam megvásárolja (nem államosítja, hanem – nyomatékosítom – megvásárolja) ezeket a cégeket, és működteti."

Úgy tűnik, az első mondatból kiderül, hogy miről van szó. Ez nem az "el lehet menni" kifakadás, hanem a "jobban teszik, ha elmennek, mert úgyis rákényszerítjük őket" taktika.

Vajon kik lesznek az új vezérigazgatók?
@Bakter:
eddig is 4 havonta fizetik ki a túlórákat, addig hitelbe gályáznak.
trükkök százai mindenhol es meg így se jófelé görbül a grafikon.

közel az áttörés! (via B.G.)
Pap László · Budapest, Hungary
Így volt egyszerű és racionális. Egyrészt adja magát a "termék életút" teljessége és földrajzi közelsége: cigi >>> kórház >>> temetkezés. Másrészt ennek a sornak két eleme, a cigi és a temetkezés egy kézbe jövedelmez: a Brinzákékba. Brinza dohány, Brinza temetkezés. Mivel az egri HU0682-es koncesszió Molnárné Brinza Edit-é.
Válasz ·
· 6 perce
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez is szép. A propagandahíradóban aszonta a fuvaroztatók tökömtudja milyen szervezetének tökömtudja milyen főmuftija, hogy milyen előnyös megállapodást kötöttek a kormánnyal útdíj ügyében.
No ha ennyire előnyök, kedves tökömtudja kicsoda, akkor milya faszért építi be és emel minden fuvarozó?
@nemecsek ernő áruló: Tényleg ezt majdnem elfelejtettem. Azért jó, hogy te legalább a realitás talaján állsz, nem úgy mint mondjuk Müller néni.

t7.hu/0jm4-muller_neni
Ja, egyébként tényleg zseniálisak. Egyszerre rezsicsökkentés IS, valamint a szolgáltatók állam általi megszerzése IS.

Jelentkezzen, aki ennél jobbat ki tud találni.
@belgabela: Te,te nagyon hülye belgabelga. Azt hiszed,hogy senki nem tudja, hogy a varacskos disznó segge alól indulva még a 105 %-os fejlődés sem fejlődés? Hülye e vagy NER-társ? Vagy hülyének nézel minket?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Baszod, egy mondattal rátereltél az M3-ról az M1-s autópályára. Jobb vagy, mint az M0-s.
Neked tényleg jó, hogy folyton bebizonyítod azt, mennyire jogos, amit itt mindenki folyton fejedhez vág: nincs véleményed vagy önálló ötleted, magyarázatod?
@vakapad: Pécsen megcsinálták. Az extrabukós vízművet megvették 5mrd-ért. Most önkormányzati a bukó.
@vakapad: Mondjuk úgy, hogy az irányított "El lehet menni" esete.
@vakapad:

"Hasonló mindennapi szükséglet" még: élelmiszer, tüzelő (ha nem gáz és áram) esetleg gyógyszer, megfelelő ruházat. Esetleg ezt is az állam és a (döglött) önkormányzatok fogják biztosítani?
@alfax:

"Mi az, vegyünk fel IMF hitelt, aztán bízzuk az IMF-re, h"

Ezt már ezerszer lejátszottuk.
Mennyivel jobb az államkötvény 9-os kamattal, mint az IMF 4%-al?

A mi adónkból fizeti vissza az állam mindegyiket.

Az előzőnél nem tudod mire költi a sokkal drágábbat, az utóbbinál ellenőrzik.

Szóval?
öveket bekötni:

Orbán is ringe száll - percről percre az Európai Parlamentből

Egy órán keresztül tárgyalja Strasbourgban az Európai Parlament az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló Tavares-jelentést. A vitában Orbán Viktor is megszólal. Tudósításunk a helyszínről, kövesse ön is az eseményeket a hvg.hu-val!

hvg.hu/itthon/20130702_orban_tavares_ep
Tegnap néztem a Dávid nevű seggfejet VOSZ-tól a TAKSZÖV államosítással kapcsolazban a Kálmánnál... Egy egyenes szava nem volt... ritka gusztutalan példány. Az angolna hozzá képest egyenes derékkal flangál a bécsi korzón... és ezek merik azt mondani, hogy érdekvédők. Ez legalább fél-Gaskónyi volt. A Gaskó az abszolút nulla... ténleg hol is van ez a harcos ellenálló érdekképviselő? Ja? Orbán jobbján? Bocsi. És persze a Cser Ágnest is kurvára hiányolom, a Csiba nevű véglényt is a Kórház szövetségből. ás a tökömtudja hogy hívják Főháziorvosz is. Na mi van gyerekek? MEgvan az apanázs? a többi magas íveben leszarva?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Annyira izgulok.
Akármi is lesz az eredmény egyet tudok, ez nem Magyarországról szól, bármennyire is el akarják velünk hitetni, hanem Orbánról.
@V-PORT:
1, leütik.
2, leültetik.
x, indulnak a bombázók csútra.

+1, Merkel örökbe fogadja.
@belgabela:

Érdekes, hogy a második idézetednek eredeti forrása nincs, találatot kettőt ad rá a gugli, mindkettő blogkomment.

Nyilván a véletlen műve.
@Orica Középföldi: A külföldi tapasztalatok szerint nagyságendekkel jobb. Az IMF hitel egy országot sem húzott ki a csávából, sőt, általában krachhoz vezetett.

egyébként hol látsz 9%-os kamatot?
:) csak kérdem, mert vennék...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kamatot kértek cserébe...

ilyen a piac.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Gaskó nertárs már felnyalta a jusst, innentől csöndben pucsít.
@belgabela: halgass! itt csak picsogni szabad...ez amúgy is ööööö hazugság.

merazorbán!
@alfax: Mert az orosz, azeri, török meg kínai hitel olyan sok országot megmentett. Azt kéne felfogni az ilyen narancsbolsinak, hogy nem az a lényeg, hogy honnan jön, hanem mit követel. AZ IMF szigorú államháztartást kér. A többiek olyat, amit te nem tudsz, miközben elkártyázzák fölüled az országot. (vagy tudsz: tartózkodási engedély aprópénzért)
@alfax:

"Az IMF hitel egy országot sem húzott ki a csávából, sőt, általában krachhoz vezetett."

Nebassz, ezt a komplett baltikum másképp tudja:

index.hu/gazdasag/2012/11/26/csodat_tett_az_imf-hitellel_lettorszag/

Szerintem szóljál nekik mekkora tévedésben vannak.
index.hu/belfold/2013/07/02/orban_ujabb_megallapodasokat_irt_ala_ficoval/

ez is csak hazugság. gyurcsány sokkal jobban csinálta. meg bajnai.

ez a népnemzeti kormány összetűzésbe keveredik a külfölddel a határon túliak szavazataiért.

mindenki tudja.
@Fabius: Csiba megkapta a trafikjusst... Csert meg csak dugja valamelyik FIDESZ-BÉKEMENETES aktivista. Szóval, mindenki ki van elégítve.
@Totof: a "szigorú államháztartás" asszem sikerült, ha nem vetted volna észre, az államháztartási hiány sohasem volt ilyen alacsony, kikerültünk a túlzottdeficiteljárás alól. de persze ez is csak hazugság, igazából nem is. vagyis igen, de az se jó, sőt.
@Bakter: Ezt írtad korábban:

"No most akkor, mint egy szószólójuk, írd már meg légyolyjóbátyám, hogy miként is fog üzelmelni az ország a zeu kilépés után: ipar, mezőgazdaság, általában a gazdaság, kereskedelem, stb. Várom tételes, konkrét levezetésed erről. Természetesen más is tarthat előadást erről, aki itt a zúniót szidja."

Baszod nem vagy te egy kicsit maximalista, hogy mindezt villám gyorsan és lehetőleg néhány mondatban???? ;) Amúgy meg mit nem értesz a válaszon???? Pont arra céloztam, ahogy előtte úgy az EU után is lesz élet ne szarj be. :)
@Fabius: bazmeg, én a baltikumban élek, az IMF nyilatkozatát hozod fel példának?

Nem tudod mi van lettországban, a fizetések semmit sem érnek, iszonyat munkanélküliség, erről nem is beszélve....

www.google.com/search?q=latvia+debt&rlz=1C1KMOH_enHU500HU500&oq=latvia+debt&aqs=chrome.0.57j0l3j62l2.4370j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

www.bruegel.org/nc/blog/detail/article/1108-latvia-in-the-eurozone-a-bet-with-no-upside/

de sztem a falnak beszélek.
@alfax: Ha a baltikumban élsz és onnan vartyogsz, akkor változtass nikket balfaszra...
@
Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Erre nyugodtan mérget vehetsz !!!
@alfax: Kurvajó, teljesítettük amit az IMF kért volna, csak kétszer akkora kamatra, meg volt egy baltás ügyünk, meg a kínaiak kilóra veszik a letelepedési engedélyt, meg a szemkilövető törököket ajnározzuk. Meg a tököm tudja mi lesz még az oroszoké, azon kívül, ami most az övék, miközben három éve még ellenségek voltak.
Akkor most miért nem lett volna jó az IMF hitel?
@Fabius: olvass még, ha tényleg érdekel:

www.globalresearch.ca/latvias-economic-disaster-heralded-as-a-neoliberal-success-story-a-model-for-europe-and-the-us/5317675

Konkrétan a legutóbbi népszámlálás szerint az utóbbi években 18°-al csökkent a lakosság, kb mindenki elköltözött, főleg a fiatalok, de így is maradt munkanélküliség (14%)
persze a mutatók jók, mert kb 0-ra csökkentették a szociális ellátórendszert.

ha itt azt csinálná a kormány, amit ott, már a körúton lógnának a villanyoszlopokról.
@Fabius: Attól még dolgozhat egy aktivista:-)) Egyébként ténlegle:-) Tehetek arról, hogy ez a gusztustalan hímtag nem jött be Ágicának? Pedig ketten... lásd Szájer mega párja... ha összeteszik amilyük van.... ajjaj nem részletezem:-)
@alfax: Köszöni szépen, egyelőre jól van mentálisan... te pedig... jajjjjj.... keress valami bulihajót... egy kis kóma... csodákra képes... lehet a végén embernek látszanál. Így egyelőre... a gibraltári agresszív koldusmajmok szintjén funkcionálsz...
@Totof: a török ügyre... tipikus balos faszkodás. ha beszólt volna a törötk miniszterelnöknek orbán, akkor az lenne, hogy
"pattog a kis geci és elrontja a nemzetközi kapcsolatainkat"
te mint noname blogger nyugodtan mondhatsz véleményt a török elnyomásról, de egy miniszterelnök sokkal súlyosabb felelősséggel rendelkezik.

egyébként nem, a törökök nem szemkilövetnek, hanem konkrétan haltak meg emberek. A szemkilövető, tudod, az Gyurcsány volt.
@alfax: ne sértődj meg túlértékeltelek... a státuszodban...nem balfasz vagy, hanem alfasz... tudod, amelyiknek már csak a végén a resztli jut... mondjuk egy Semjén...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: sok lesz a pontpontpontból. szedd össze a gondolataidat.
@alfax: hahaha csak a kamatok, ühüm, mert olyan a piac ;)

Ficó meg hasonló kaliber ott, mint vezénylónk itt, virítania kell valamit
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kommentelj nyugodtan, de ne szólj be másoknak az életébe lécci.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábriel úrhölgy (nem kívánt törlendő)! Én ostoba aszittem, hogy egy dzsobbikosnak a mellényzsebében vannak a megoldások, ha ennyire készen áll a zúnió elhagyására zuzamme.
Nehéz a felfogás? A kérdésem nem a zúnió utáni!!! életre vonatkozott, a kitérést megelőzendő nyomatékosítottam, hogy a "jelenlegi politikai gazdasági környezetben" értendő a felvetés. Ne tettesd már magad hülyébbnek a kelleténél, mert rontod a pártátlagot.
@alfax:

Te, Anderzen, ha a baltikumban élsz akkor ott van az "itt", és nem fordítva. Elbaszódott a beépített dzsípiesz, vagy mi?

De mesélj még, szórakoztatsz.
csak félve kérdem, minek átkelő, nem vagyunk mind eu tagok, akkor meg?
Nem kell oda határátkelő, kell egy út, vagy valami hasonló, oszt csókpuszi.

"2020-ig 25 új határátkelőről, a gázvezetékek összekapcsolásáról állapodott meg Ficóval."
@alfax:
Tavaly októberben bejelentették az új híd építését Komáromnál... különös. A komáromiak úgy tudják a project még az előző ciklusban indult, eu támogatással.

Igaz ugyan, hogy Tokaji hungarikum, OV b. nejének cége, a tokaj bor kft. mégis Szlovákiában van bejegyezve. Az új fejezet miatt.

Az ottani magyarok többnyire egyformán rühellik Orbánt és Ficot abogy hallottam.
@alfax: Milyen szociális ellátórendszerre gondolsz? Az egészségügyre, ahol hálapénz nélkül szóba se állnak veled? Ha nyugdíjasként kórházba kerülsz, élve már nem jössz ki? Vagy a tartósan beteg gyerekek átkategorizálására? Vagy a tankönyvfizetési határidő előrehozatalára?
Itt szociális ellátórendszer csak szavazatvásárlásra maradt (nyugdíj, segély). Te melyik csöcsön lógsz?
@Totof: nézd meg, mit kért az IMF a lettektől, ha már a téma felmerült.

Az, hogy megszorítás, enyhe kifejezés. Bankadó, telekomadó, rezsicsökkentés, visszaállamosítás?

Lófasz: IMF - megszűnt társadalombiztosítás, nemlétező egészségügy, szarért-hugyért elprivatizált ország, ötödével csökkent lakosság.
@alfax:
Nem kellett volna "beszólnia" a törököknek. Azt is mondhatta volna, hogy nem kommentálja a török belpolitikát. Csak hát a diplomácia (sem) erőssége a csútinak.
Bár most van sikerélmény is, mert valami kagyló és korallszigeti, 50 ezres köztársaság diplomáciai kapcsolatot kezdeményezett hazánkkal.
@alfax: Érdekes, több EU-s államfő be tudott szólni, csak ez a seggdugasz tudta dícsérni a törököket. De nem ám akárhogy, nem csak egyetértően bólintott, hanem egyből keresztcsontig nyalt be.
Próbáld már meg egy kicsit megtalálni a különbséget b+.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hagyjad már, aláírták a semmit ünnepélyesen.

A nyugati oldalon Vác magasságáig az átkeléshez híd is kell.

A keleti oldalon Schengen óta mindenhol át lehet járni, Litkénél, Somoskőújfalunál, Cerednél és a többi alig használt eldugott helyen, még Buzita tetőnél is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
25 faluban elviszik a dülűút végéről a rozsdás sorompót, letesznek egy kopjafát és máris megvan az új határátkelő Szlovákiába. De ehhez idő kell, azért 2020 a határidő.
@alfax: Bazmeg, bűncselekmény, ha a munkáltató nem engedte meg.
Nem inkább az orvosok bérét kéne emelni, mint a lopást törvényesíteni? Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak nekem játszod a balerinát?
@Bakter: Nagyon figyelek én mindenkire, de azt utálom ezekben az ortodoxokban és rokonokban, hogy ha előadnak egy érvet, és annak öten ellentmondanak,vagy cáfolnak, azonnal mocskolódva sértegetnek.Nem vitatkoznak!Lelépnek! Pedig tényleg kiváncsi lennék arra,ŐK miért látják azt, hogy jobban teljesit az ország, vagy miért helyes az az út amelyre a kormány irányít
@belgabela: Csökkent a munkanélküliség ?

500.000 magyar dolgozik külföldön/ Matolcsy szerint, szerintem több/ és ahogy @Peterpapo: írja a közmunkásokkal együtt valamennyit nőt a foglalkoztatottak száma.
Szép teljesítmény mondhatom
@alfax:

Ahol meg rendőrök konkrétan agyonvertek egy embert, az Magyarország.
@KÁTÉó53éúétr6:
"ŐK miért látják azt, hogy jobban teljesit az ország, vagy miért helyes az az út amelyre a kormány irányít"

Megkapták a földet, rá a trafikot, arra a nagyobb árrést. Satöbbi. Egyéb kérdés?
@avanivi:
A múltkor egy félmondatban megemlítették, hogy azt a külföldi félmilliót is a foglalkoztatottak közé sorolják. Bájos, mint Hófehérke nunija, mi?
@avanivi:

"300 ezer fölé nő a közmunkások száma
Meg fogja haladni a háromszázezret az idén a közfoglalkoztatásban részt vevők száma - közölte Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára kedden Budapesten, Hofmann Imrével, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatásért felelős helyettes államtitkárával közösen tartott sajtótájékoztatóján."
"Nincs joga azt mondani Orbán úr, hogy mi Magyarország ellen lépnénk fel. Mi az Ön érdekeit sértjük a magyar érdekekért" - mondta Verhofstadt.

Hihihihi.
EU Parlament, vita Magyarországról (index):

"Szájer csúsztatott
Panyi Szabolcs júl. 2. 15:42
Szájer az előbb rekordnagyságú tőkebeáramlásról beszélt, amivel a Fidesz szeret is mostanság kérkedni. Az igazság azonban az, hogy ennek jó része a bankok kényszerű feltőkésítése volt, a másik része pedig átfolyó tételekből állt össze, melyek bejöttek, de azonnal ki is mentek az országból. Ejnye!"

Szegény Panyi! Nem hitte volna, hogy az EU Parlament ülésén is lehet hazudni?
@Bakter: Hagyjál már a sok hülyeséggel én nem vagyok párt szóvivő.:) Ha TÉNYLEG érdekelnek az érdemi válaszok nézz utána az illetékeseknél.

www.alfahir.hu/megbukott_a_globalis_piacgazdasagi_modell

Tartok tőle, hogy valójában annyira nem is izgat a hivatalos állásfoglalásuk, bőven elég nálad is az urban legend meg a sztereotip vélemények velük kapcsolatban.
Jajistenem! Strassbourg... Morvai nagyasszony... kb. 30 kilóval teltebben... hijába... a fazekascsigaleves és a belga tschokolade... - éppen Magyarország nem gyírmót táblát lenget:-))) Vannak az életnek vidám pillanatai:-)
Ennyit a lengyel - magyar barátságról:

"Jaroslaw Paska: "Magyarország kötelezettségvállalásainak megsértéséről beszélünk, amelyekre az Európai Bizottság, az Európa Tanács, az Európai Bíróság hívta fel a figyelmet". "Nem lehet Lukasenko jellegű ország az EU-ban" – mondta a lengyel képviselő."
@alfax: szépfiú... csa rád vagyok tekintettel. Talán így a betűfoszlányokból felfogsz valamit. Persze reményeim hiúak, mint Csokonai álmai:-)
hmhmhmh, lehet rossz emberek között jártam, de a Bajoroknál nem ezeket mondták vezénylóra....

A Néppárt védi az Orbán-kormányt

A Néppárt nevében Manfred Weber német képviselő veszi védelmébe a maygar kormányt, és kezdi támadni a szocialistákat és a liberálisokat. "Az Európai Tanács úgy döntött, hogy nem indít eljárást Magyarország ellen, akkor meg miről beszélünk?" - kérdezi Weber, aki szerint a jelentés támogatóinak abszurd dolgokkal van bajuk, például azzal, hogy Magyarország a családot férfi és nő kapcsolataként szabályozza, pedig a lisszaboni szerződés ezt tagállami hatáskörbe utalja. Az alaptörvény utal a kereszténységre, de Nagy-Britanniában meg a királynő az egyház feje - mondja Weber, aki szerint "Magyarország a szabadság országa, mi bízunk benne!"
@alfax: Nagyon hálás vagyok, hogy ennyire megengedő vagy. Komolyan mondom, szinte könnyekig meghatódtam:-( Éljen a bloggerkomentelőnagymagyarszabadság. Amúgymeg... nem tetszik a Zsóti? Javasoljak mást? :-)
@Bakter: Úgy hazudnak mint a vízfolyás, de ha beleszámolnák az aztán a sikeres foglalkoztatás növekedés ,büszkék lehetnek magukra.
@vakapad: Nagyszerű ,hurrá,minden árok tiszta lesz a munkahalyteremtés eszükbe sem jutott.
A Viktor megint hinti a hülyeséget, hogy kb.2080 körül teljesülni fog az igérete egymill. munkahelyről.
Érthetetlen számomra, hogy mennyien vannak akik mindent bevesznek bármit is mond a vezér és csapata:(
hmhmhm morvika hozza a kötelezőt, és még közben védi vezénylót is, hjaaaa, van az a pénz, van az a hatalom, van az a pincsisége a jobbklikknek
@Bakter: Még mindig értelmesebb mint az új kiépített út a leendő Román árkelőhöz, ami majd évek múlva lesz csak. :D
De a lényeg, hogy most lett átadva. Lol.
mindeközben Mordor felsőn:

140 millióval többért fogják elkészíttetni a Kossuth téri Andrássy-szobrot

Az eredetileg becsült nettó 300 millió forint helyett nettó 440 millió forinttal a Bencsik Alkotóközösség Művészeti Kft. nyerte a budapesti Kossuth téren felállítandó Andrássy-lovasszobor rekonstrukciójának tenderét.

hvg.hu/itthon/20130702_140_millioval_tobbert_fogjak_elkeszittetn

--------------------

www.napi.hu/magyar_gazdasag/sulyos_veszely_fenyegeti_a_magyar_egeszsegugyi_ellatas_biztonsagat.558282.html

--------------------

oops:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/beremelesert_demonstraltak_az_mvm_dolgozoi.558286.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jut eszembe a "kő konzervatív" Morvai vissza adta már a Freddie Mercury díjat? :D
Meg bezzeg amikor Ő volt jogvédő, akkor volt mit védeni, na de most! Annyira hiteles ...
hüpp hüpp,
igaz én inkább 1984-at emlegetném, meg a regisztrációval egybekötött példány átvételét.

Ilyet még Kafka sem tudott volna kitalálni

Judith Sargentini, holland zöld képviselő arra emlékeztet, hogy új nemzetbiztonsági törvényt is elfogadtak Magyarországon, ami feljogosítja a hatóságokat minden köztisztviselő titkos megfigyelésére. A képviselő az amerikai megfigyelési botránnyal von párhuzamot, és azt mondja, még Kafka sem tudott volna ilyet kitalálni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mi van? A 3 éve folyamatosan növő MVM EXTRAPROFITJÁBÓL nem telik a normális fizetésekre? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gondoltam, ha aszonod jó a zejun kívül, akkor tudod mit fog csinálni az ország ebben a helyzetben.
Nem a globális piacgazdaság állapotára utalt a kérdésem.
Megint igazoltad, amit állítanak rólad.

Azt hiszem, soem fogom megtudni, mit csinálna a dzsobbikos a zejun kívüli Magyarországgal. Meglepődtem? Nem!
@komplikato: annyira, mint általában a nemzetieskedő jobbikos vezérkar
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Magyarorszag a szabadsag orszaga."

Onnan nszve lehdt, de aki nem csak szabadsagra jon ide?
Húúú a szocik aztán belehúztak. :)

Egyre "vonzóbb" az MSZP: már buzi "munkacsoportjuk" is van. Az ő feladatuk lehet Bajnaiék elcsábítása.:)

nol.hu/belfold/20130702-melegekert_lobbiznak
@komplikato: hjaaa, így megy ez, avagy kérdezd meg a CBA-as alkalmazottat, avagy a Köszgépes melóst, nem sokkal jobban, de akár a ZÓTRÉPÉS pénztárost.
@Bakter: Te is igazolod, mivel max. a címet olvastad el és lapoztál. Pont azért küldtem mert hivatalos állásfoglalások vannak benne a kérdéseddel kapcsolatban is.

Nyugi nem csak te csalódsz itt folyamatosan.:)
csak a mihez tartás végett:

Felfüggesztette az EP a francia szélsőjobb vezérének mentelmi jogát

A francia igazságügyi minisztérium kérésére megszavazta Marine Le Pen francia szélsőjobboldali képviselő mentelmi jogának felfüggesztését kedden az Európai Parlament.
Rovat: Világ
Szerző: MTI
16:17 Brüsszel diktatúrája ellen
Brüsszel diktatúrája ellen

Véronique Matthieu Houllon, francia néppárti képviselő szerint nincs gond a kampányhirdetések korlátozásával, Franciaországban is így van. Ő sem szeretné Brüsszel diktatúráját, ezért nem szavazza meg a Tavares-jelentést.
Rovat: Itthon
Szerző: hvg.hu
16:16
Az utcékon is betiltják itthon a dohányzást?

A dohányzás teljes közterületi tiltásáért indulhat népszavazási kezdeményezés, mert az Országos Választási Bizottság keddi budapesti ülésén hitelesítette az erre vonatkozó kérdést. A testület egyhangúan szavazott arról, hogy az aláírásgyűjtés megkezdésének szabad utat ad. A magánszemély által kezdeményezett, az OVB szerint teljesen "egyértelmű" kérdés így szól: Egyetért-e Ön azzal, hogy közterületen tilos legyen dohányozni?"
Rovat: Itthon
Szerző: MTI
16:15 Egy a jelszónk: kettős mérce!
Egy a jelszónk: kettős mérce!

Ryszard Antoni Legutko lengyel konzervatív képviselő szerint az EU-ban csak a kettős mérce a biztos, a legkevébé demokratikusan működő EU-s intézmények kérik számon a demokráciát.
Kónbandita sipákol mint egy fába szorult féreg. :)
emberek van itt infós?

hát segítsetek már ezeknek az elárvult barmoknak!

..nem találják a farkukat már két napja

a határon áll egy kamion a gépemmel .. nem tud bejönni

a Lando meg nem ad árajánlatot fuvarra, mer beszart a magyar határ

valaki menjen mán oda azt segítsen rajtuk .. nem találják a bitet ..

thx
ehhh, besokalltam,

Orbán kiröhögte Bokrost

Ön és kormánya megágyaz a homofóbiának, az idegengyűlöletnek és az antiszemitizmusnak, aláássa az európai alapértékeket - ilyenekkel támadják Orbánt a Tavares-jelentés Ep-vitáján.
Kohnbandita jólleosztotta a csúti tajtparasztot. Kikérte magának az EU nevében, hogy Orbán leszovjetuniózza.. azt meg különösen, hogy közben ne röhögjön...
@gnme: Ülj kocsiba vagy stoppolj és menj el érte. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mire Shultz is helyretette, hogy senkitől nem hangzott el a szovjetúniózás. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jesszus, komoly kis politikai kavarás ez így egymás mellett. Külön külön teljesen mást gondolna az ember ezekről, igaz?
De biztos nincs összefüggés.
Faszkalap Szájer a római jogra hivatkozik. Kérdezném: mi is van a visszamenőleges jogalkotással?
@gnme: infós még lenne, ahogy közgazda, meg jogász is, de ha nem engednek a közelébe a dolgoknak, sokat nem tud tenni senki. Éljen a kontraszelekció, éljen a devolúció.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

MVM színház bemutatja...emelni fognak, de előtte egy kis demokráciabemutatót tartanak gaskó vezényletével.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Jól értettem, hogy a fazon lekomcsizta a Bokrost? :D
Van ennek valami diszkrét bája ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bocs. Nem ide tartozik. Olvasom itt a hozzászólásaidat, és volna egy kérdésem. Te most Jobbikos vagy Fideszes?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kérdezd meg a Római Jogi Tanszék Docensét, szerintem ha jóban vagy vele, szépeket fog mondani neked is ;)

@komplikato: szerinted miért haknizta végig az összes konzervatívot aki fogadta, és miért lebegtette be, hogy akár az eu szkeptikusokhoz is betársul, ha úgy akarja. Csak a szokásos zsarolás, és fenyegetés, és ezek meg jól beszpják tőle, még ezt is.
@V-PORT: miért, van különbség? Kukk Krisztikére ottan az ejuban ;)
@V-PORT: Maradjunk annyiban, hogy sokszor a jobbikot is kritikusan szemlélő szavazójuk vagyok. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hehehehehehehjjjjejejejejejejehehehehehe

olvaslak egy ideje, de az a kritikusság konvergál a nullához :D
Szájernek osztották ki Hruscsov szerepét. A Sztális hasinlata kibaszta a biztsítékot, azt hiszem azEU-ban még nem mondták képviselőnek, hogy elhúzhat a faszba. Most Széjer esetében megtörtént. Gratulálok kishazám.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mert nem figyelsz eléggé és a sorok közt sem tudsz olvasni. :D:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de fajin, majd ha lesz ott rallye elsőosztály szervízpark (legközelebb a 3. világháború után a 23. században) akkor minden házban lehet venni bambit, nem kell sort állni
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kösz, van jobb jogász a házon belül is:-) Már Ő sem lepődik meg semmin, csak készül visszaadni a diplomáját.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tőled kérdeztem, nem a linktől.
Ha regényt akarok olvasni, akkor ennél jobbat választok.
Te sem olvastad, mert akkor 4-5 mondatban válaszolhattál volna a kérdésemre.
Pl felszántjuk az Alföldet, és megtermeljük magunknak az olivát meg a tenger gyümölcseit. Saját autómárkát fejlesztünk, és elárasztjuk a világpiacot. A MASAT mintájára műhold nagyhatalom leszünk. Génsebészetileg klónozzuk a magyar bitteleneket, és exportáljuk őket más kormányok számára, akik szeretik hülyének nézni a népüket és zombiként vezetni őket.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Pedig csak arról beszélt, hogy a sztálinista koncepciós perekben is több időt hagytak a védekezésre mint az ejúúúúban.
Amúgy nem csípem Szájert mert egy köcsög. :)
@Bakter: Aztaaaa. :) Ezt sikerült kihámozni belőle? Egyébként korábban már írtam, hogy sajnos nincs időm kisregényeket írogatni. Utólag is bocsika érte. :)
@komplikato: Debizonyhogy... a kócos asszony pedig előrántotta Matócsnyit, a főkülügyért, meg már nem is emlékszem kit, akik most kormánytagok és akkor MSZMP funkcik voltak. Szem fennakadt, száj tátvamaradt, és lett nagy csoálkozás:-)
Ígérgető, dilettáns banda, aki még mindig hisz nekik, az meg is érdemli, ennek az országnak reszeltek, nem tudom mi kéne, hogy észhez térjenek sokan...

Csalódniuk kell a vállalkozásoknak: egyelőre még nem teljesíthetik egy összevont utalással az adókötelezettségüket, noha a kormány azt ígérte, hogy ezt július 1-jétől megtehetik. A rendszer nemhogy nem állt még fel, de még csak információk sincsenek arról, hogyan néz majd ki. A Pénzcentrum.hu pontosan két héttel ezelőtt kereste meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt (NAV), valamint a Nemzetgazdasági Minisztériumot (NGM), az illetékes intézmények azonban mostanáig nem válaszoltak a kérdéseinkre.

www.penzcentrum.hu/adozas/nesze_neked_egyszeru_allam_mire_varnak_vargaek.1036956.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Ja igen, a Konbandita i elhajtotta Orbánt, hogy nincs keresnivalója az EU-ban... a szopóálarc újravazelinozva... ez nem az Orbánék napja.
szájert is most hajtották el a halál náthás faszára, hogy ne kommunistázzon. amikor meg rászóltak, akkor meg "nem én voltam tanító bácsi, nem én voltam".
hülye fasz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
4-5 mondat elég kis regény.
És ahhoz képest, hogy nincs időd kisregényt írni, folytatásban már megírtál egy teljes trilógiát délután.
Duma duma duma duma:

A gazdák mentességet kaphatnak az útdíj alól

A kormány döntése alapján a betakarítási időszakban harminc napra is mentességet kaphatnak bizonyos termelők az e-útdíj megfizetése alól, akár több alkalommal - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Fábiánsebestyénen.

--------------------------
Káderka látszat elnökösködik:

Áder visszadobott két törvényt

Visszaküldte a parlamentnek megfontolásra Áder János köztársasági elnök az alaptörvény negyedik módosításával összefüggő törvénycsomagot és az egyházügyi törvény módosítását.
@Secnir: pedig igazán megmondhatnák, hogy gyerekkorukban még szocializmus volt és abban ők jól érezték magukat

ezért céljuk újból visszahozni a pártállami időket

tutira mindenki elhinné
Egy újabb FIDESZES picsa lett elegánsan elhajtva... Gál Kinga... nagyjából az elnök kikérte az EU nevében a legitimitás megkérdőjelezését. Szánalmas.
Küzedenek, mint malac a jégen... nem sok sikerrel. persze... baloldali összeesküvés... már megint mindenki a magyart bámcsa!
@Bakter: Ez a kérdés nem neked szólt. Ugyanis te tudod, én tudom, de akkor legalább annyit tegyen meg, hogy, ha nem tud bizonyitani, ne sértegessen itt senkit mocskolódva.Vagy mondja el, ha olyan tökös legény, hogy mi a jó abban, hogy ŐK kaptak meg földet, trafikot, árrést stb.Vagy ne tévelyegjen ide ostobának nézve mindenkit.
Tudom, hülye vagyok, nem kell válaszolnod.
csak betársítom a híreket:

19 ország a budapesti Pride mellett
tebege

Az osztrák, ausztrál, belga, dán, francia, finn, német, ír, izraeli, holland, horvát, norvég, olasz, portugál, svéd, svájci, szlovén, brit és az amerikai nagykövetség támogatják a budapesti melegfelvonulást. (MTI)

most.444.hu/2013/07/02/19-orszag-a-budapesti-pride-mellett/

-----------------------------

Már a Jobbik sem húz ujjat a melegekkel
A Pride és Horn temetése ellen sem tüntetnek és tagjaik sem viselhetnek jobbikos jelvényeket.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F02%2Fmar_a_jobbik_sem_mer_ujjat_huzni_a_melegekkel%2F
Ti most örvendeztek vala, hogy ezeket hogy leszólják meg elhajtják az intelligensebbek? Osztán? Fel sem veszik. A Tigris tanknak is vastag bőre volt, de ahhoz képest, ami ezek pofáján van...
Hazajönnek, és a göbbelsizmust bevetve majd jól megkajáltatják az együgyű bittelenekkel, hogy odakint megint jól bántották az országot a bajnaihergelte usazsidóbérencmultiképviselők. A bittelenek nem rendelkeznek internettel, vagy ha igen akkor is csak szittyapornót néznek rajta: két teve dug egy mongol pónilovat kutyapózban.
Megyek már, megyek. Nyitott kapukat döngettek nálam elvtársak. A rossz hír, hogy viszem az adómat is, azt a 90%-ot.
Ami a meglepő... M1-n élő egyenes adásban. Persze, majd jól meg lesz magyarva... összeeskütt az EU a szabaccságharc hősei ellen... mindenki láthatta, hallhatta.
Jut eszembe alfasz elhúzott? Pedig oly szívesen olvastamvolna még:-)
@KÁTÉó53éúétr6:
Tudom, hogy nem nekem szólt, de hát tőle/tőlük hiába vársz választ. Egyeneset meg főleg.
@Fabius:

Nem tudom, hogy volt-e már, de.
Nem vagyok én Gyurcsánynak se anyja, se apja, se rokona, de azt kikérem magamnak (akár az ő nevében is!), hogy egy Semjént (!!!!!!) akár csak egy mondatban említs vele. Hát hol van Semjén hozzá képest? Nagyon mélyen...

PLUSZ: illenék tájékozódnod, hogy Gyurcsány kiknek és miért mondta ezt a mondatot, jó lenne, ha nem adnád a gyurcsányozók alá a lovat ezekkel a kiragadott szarokkal.

Már bocs.

És jöhetnek a kövek, hogy Gyurcsányimádó lennék meg rajongó meg kritika nélkülien mindent elfogadó.

De azért nehogy már egy lapon említsük ezt a férget vele...!!!
Nincs valahol élő streaming videó? :D
Élőben akarom látni a szerencsétleneket, mind a jobb, mind a baloldalról ...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mert megmutatják, hogyan küzd a mi kis mesehősünk a gonosz boszorkányurakkal egy messzi-messzi galaxisban.
@komplikato: M1. Live show... most éppen Hankisst küldik el a bánatba...
@Kőmíves Kelemen:

"Egyetlen kurva nagy szerencséjük, hogy a felszalámizós taktikájuk remekül működik."

Csonka mondat! Valószínűleg ezt elfelejthetted hozzátenni: "... mert a baloldal hagyja magát!"
:)
Szegény Balu. Iszonytató áldozatokat hozhatott, hogy néhanapján hozzájusson egy muffhoz...
A Kossuth Rádión rendszeresen elmondja a műsorvezető, hogy zsúfolásig telt meg az EP ülésterme

most.444.hu/assets/sites/2/1010265_10151728768626093_2102128015_n.jpg

Anyám! a képek nem hazudnak:-)))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Áhh! Dehogy tedd! Javaslatom:
1,) Számold ki, hozzávetőlegesen hány doboz cigit szívsz egy hónapban.
2,) Szállj kocsiba (vagy vonatra), utazz el Esztergomba, sétálj egy jót, sétálj át a Párkányi hídon Szlovákiába.
3,) Ott menj be egy tetszőleges üzletbe, vedd meg a havi adag cigidet, esetleg egy fagyit.
(3.a,) Ha már ott vagy, nézz be valamelyik bankba - pl. Tatra Bank - és nyiss számlát.
4,) Sétálj vissza Esztergomba és esetleg egyél egy ebédet / vacsit.
5,) A kellemes kirándulás után autózz vissza.

Persze ezt lehet variálni. Például ha nem Pesten élsz, akkor máshová külföldre menni. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: meglátták ezt a manuszt és aki nemrég ebédelt az inkább kivonult

márhogy ne hányja le rövidúton magát
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A dohányzás teljes közterületi tiltásáért indulhat népszavazási kezdeményezés, mert az Országos Választási Bizottság keddi budapesti ülésén hitelesítette az erre vonatkozó kérdést."

Akasztás, kerékbetörés, felnégyelés, karóba húzás mikorra várható?
szerintem izé kéne, sóskútba tevés

jópézé sóskutakat kell ástani, uniós támogatással
@Kismacska (BELLA): Kösz. Amit szívok, sajna csak itt forgalmazzák. Ha enni akarok, akkor már inkább odaát egy jó knédlit káposztával, hússal, sörrel... a többi majdnem stimmt.
Jajjistenem a cupantottfejű űrszökevény a Nagyvezír mellet gubbaszt Strassbourgban. Ez már konkrét vizuális támadás hadüzenet nélkül az EU ellen:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az melyik, a kopter nyugdíjas bácsi?

..jó büdi lehet már, meg öreg is .. nemértem mit keres ott, biztos kell a zsé az unokáknak, mer devizahitelesek

aztán elüldögél ő ott, meleg van
Most hazudta Orbán, hogy EGYPÁRTI alkotmányt váltottak le.
Miközben ők most hozták létre ...
@Husz_János_Puszita: miért, hisz ez jön:

Jön a 13. havi nyugdíj és a béremelés?

A kormány nem készít 2014-ben választási költségvetést – mondta többször is megválasztása óta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, ám a tények mást mutatnak

www.napi.hu/magyar_gazdasag/jon_a_13_havi_nyugdij_es_a_beremeles.558259.html
@gnme: Szíjártó Petykó a nevénnevezett szíriuszitó:-)
ugyan az pepitában:

Bízott a kormányígéretben, megbüntették

Elvileg mentességet kaptak a termelők az útdíj alól, tegnap kiderült, hogy messze nem mindegyikük.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F02%2Fbizott_a_kormany_igereteben_megbuntettek%2F
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a szíjgyártó?

hát az ottvan?

azthittem valamék olasz piacon árulja az echt leder portékáját, ide már csak nyilatkozni jár vissza meg fagyit nyalni
@gnme: szerintem legalább 4 dublőre van. A családban már születése úta erre készülnek, örökbefogadtak néhány szerencsétlent, oszt abroncsot raktak a fejükre...szóval a tarvisioi bőrpiac, a szomáliai kalózok, a burkina-fassói letelepedési segély és az aleout-szigeteki mentelmi jog egyidejű intézése nem fantazmagória:-)
és ezzel egy időben masszíroztatja a tökeit a dunakeszi futsalválogatott öltözőjében és ül az EU parlamentben, mint egy lankadt bánatos pénisz.
@komplikato:
"Most hazudta Orbán, hogy EGYPÁRTI alkotmányt váltottak le.
Miközben ők most hozták létre ... "

Ahogy szorul a hurok a rezsim nyakán, annál inkább meghökkentő hazugságokat fognak böfögni. Most úgy pofán ba..ták orbánékat az EP-ben, hogy körbefordult a kommunista fejük.

Hajrá demokratikus Európa!!!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: fű, akkor ez a manusz is olyan mint a kubai diktátor?

mikor meghal, mindig akad valaki akiben tovább él?

:-D aztán majd gyanúsan magas kort ér meg, végén egész visszafiatalodik
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szerintem klónozták, hiszen már gyárilag olyan megszólalásig (megszólalás után pláne), mint akit klónoztak ... csak sikertelenűl.
Nu, a Kohn Bandit... most szót kapott... jajj... támadják megint a zsidóbuzik a NER rendszerét. A tolmács-csaj elég rendesen nagy szüneteket tart... húdenagyon visszafogott...
@kerek négyszög: Francokat! Viktor megint kiosztott egymillió sallert és kokit... Tavares már önként elindult a sarokba a kukor Icát megvizitálni. Történelmi csatát nyertünk. Dolgos népünk győzni fog! Tavares láncos kutyái kushadnak vert seregként az alom alján.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát ez nemgyenge, a termelők igazolványt kapnak? hanyadikat, ..márhogy be lehessen azonosítani őket

mi lesz ráírva? Kovács István termelő, jó munkásembéé'r?

:-DDDDDD
Gyakorlatilag a vita a semmiről szól, Orbánok ugyan úgy mellé beszélnek, nem érvelnek, nem védik a vitatott pontokat, pusztán sérelmezik a kritikát és kész. Másik oldalról sem részletezte senki mi a stájsz van. Ez egy kabaré, gyenge előadás, egyik oldalról sem vita.
@komplikato: Értelek. Tehát nem az angol birka volt az első klónozott. Bár az eredményt nézve, asszem én is mélyen hallganék az első néhány, sajnos nem elvetélt próbálkozásról:-)
Amúgy Mórvai és általa a Jobbik ALÁNYALÁSA a Fidesz-KDNP-nek ott az EP-ben mint ÁLLÍTÓLAGOS ellenzéki párt miért is? :D
Persze költői kérdés, mert szerintem nem sokan hiszik el nekik, hogy nem a Fidesz szatelit pártja, de itt konkrétan kiveri az ember szemét.
@gnme: Kovács István tej- és dinnyetermelő, jó munkásember, NERtárs, trafiktulajdonos, takarékszövetkezeti tag, Békemenet aktivista, a fradi B közép oszlopos tagja, lelkes blogkommenter...
Miért nevezik a mennyek országának Magyarországot??
Mert egyre kevesebben akarnak maradni.
@komplikato: Nagyjából igazad van. Mindenki ódzkodott és lapított... a legszimpatikusabb az elnök volt. Ő odamondogatott mindkét oldalra. Majd holnap a szavazófülke magányában elszabadulhatnak a vadállatok... és ez a mai nap pedig bekerül az Orbán-kormány disőségkönyvébe.
@komplikato: "A jelentésemmel kapcsolatos tényszerű ellenvetést nem hallottam, ennek nagyon örülök!" - mondja Tavares, ...
Ennyi, nem volt itt semmi "látnivaló", lehet továbbmenni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Most azért mert a besértődött francia néppártiak beszóltak még nem borítékolható a szavazás szerintem.
@Kismacska (BELLA):
Ebben az értelemben igazad van.
""...Pumukli, és bizony esze is annyi maradt a félkegyelműnek, hogy ő legyen a ner Gyurcsánya.""
Én azért nem tettem szóvá, mert úgy gondoltam, hogy ez valamilyen kétértelmű szójáték, amit csak én nem értek.
Gyurcsány meg a Ner? No, azt ne.
Jobban hangzana, hogy Pumukli az MSZP Gyurcsánya?
Nekem mindig egy mondás jut eszembe Orbánnal kapcsolatban. Késik az Isten, de nem felejt. Ahogy nézem ezt a pökhendi kis embert, és csatlósait ez jut eszembe. Ezek szét fogják egymást szedni, ha nem lesznek hatalmon.
Hinnye, Morvai ténsasszony kilépésre buzdította OV-t:))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ezt én is így gondolom, viszont azt tapasztalom, hogy az élet - hosszú távon ugyan, de - kiegyenlít.
Érdemes volt belenézni a közvetítésbe, így megtudtam milyen jól és szépen beszél a Miniszter Elnök Úr angolul. :D
Már ezért megérte.
Most néztem az összefoglalóban, hogy lenyomott egy hülye PR dumát milyen jól megy a gazdaság, csökkent a rezsi, nőttek a bérek és a foglalkoztatottság (plafon nem szakadt rá közben), amiknek SEMMI köze nem volt a témához, nyilván a Királyi TV, meg a RémHirTV nézőinek címzett mellébeszélés volt.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Erről az a bizonyos mondat jutott az eszembe, hogy ...
"Gondoltál már rá, mi van ha VAN Isten, de nem szeret téged???"
Most, hogy meg van a Nemzeti színház, már minden az övék? Minden intézmény, és pozíció? Ja nem. Olvastam, hogy a Vígszínházba Balázs Péter akarják.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Nu, a Kohn Bandit... most szót kapott... jajj... támadják megint a zsidóbuzik a NER rendszerét."

és még azt is meg akarják nekünk mondani, hogyan kell viszonyulnunk a vonagló buzikhoz. :)

www.hirado.hu/Hirek/2013/07/02/16/Budapest_Pride_19_nagykovetseg_nyilatkozatot_adott_ki.aspx
@komplikato:

Arra lennék kiváncsi, egy Orbán beszéd után mit beszélget róla a Merkel a Draghival a büfében. :D
@Penivaldes: Ezt is sajnálod tőle? Hidd el vannak még "művészek", akik öles nyelvcsapásokkal csinálnak karriert.
@komplikato: és te gondoltál már arra, hogy esetleg van Isten és még szeret is téged??? :)
@V-PORT: nem sajnálok én senkitől semmit. a művészeket meg én ítélem meg a magam mércéje szerint.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én érzem a szeretetet Gábriel! és ez megtölti szívemet, és én is szeretek mindenkit.
Na kb. én is itt helyezkedem el. :)

Két szélsőséges csoport kereszttüzében állunk mi, normális hetero- és homoszexuálisok. Az egyik a kamionon vonaglik, kezében rózsaszínű bibliát tart és a farkát markolássza, a másik a kordon túloldaláról szatyrot lóbálva mocskosbuzizik.

jobbegyenes.blog.hu/2013/07/02/budapest_hate_melegek_a_buzik_fogsagaban
@V-PORT:

"Ezt én a feléből kihoznám. :)) "

Szerintem ők is:)))))
Tényleg jól láttam, hogy Vityesz a saját szájával azt találta monani, hogy "nem akarunk olyan Európát, ahol a többség visszaél a hatalmával" ?

Hogy erre nem röhögött fel a terem....
@V-PORT: Andrássy grófra nem sajnálom. szép legyen nekem az a szobor
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egyik sem vall jóízlésre, az ilyenekre nem érdemes szót vesztegetni. a sertést sem engedem be a házba.
@DarthVader:

Jól láttad. Több olyat mondott, amitől leszakadhatott volna a plafon.
@DarthVader:

Én erre nem röhögni szoktam, inkább marha dühös leszek.
@Penivaldes: Egyetértek.

"Az már régen kiderült, hogy a Budapest Pride (amelyet az általa felkorbácsolt indulatok nyomán teljes nyugodtsággal hívhatnánk Budapest Hate-nek) lényegét tekintve egyetlen dologról szól: a provokációról. Ezt bizonyítja a rendezvénysorozat évről évre igénytelenebb programsorozata, és az a teljes szellemi-erkölcsi nihil, amely az intoleranciával nehezen vádolható Bajnai Gordont is szemforgatásra késztette.

Ennek a ballib mércével mérve is szélsőséges alakulatnak az egyetlen reménye, hogy jól szétverik őket, és aztán telesírhatják a világot, hogy ebben ez a balkáni ország milyen messze van Európától, és itt üldözik a melegeket.
És ennek a szélsőbalos provokációnak néhány idióta – nem csak a szélsőjobbról – évről évre felül. (Soha nem felejtem el, amikor pár éve egy barátom ismerőse homoszexuálisként ment el megdobálni a vonulókat, mondván őt ne azonosítsák ezekkel. A srác előzetesbe került, és a rendőrök azt hitték, a kandi kamera forgat, amikor az őrsön látogatóba megjelent a fiú barátja. Hát ennyire nem fekete és fehér a világunk.)
@Penivaldes: Visszakanyarodva az eredeti problémafelvetéshez: az LMBTQ felvonulással nem az a legnagyobb baj, hogy a többségi társadalmat vizuális sokkolja. Igazi bűne, hogy egyszerre kriminalizálja a szexuális érintettség tekintetében többségi és kisebbségi társadalmat.

A kisebbséget azért, mert álságos módon azt próbálja elhitetni, hogy ilyenek a melegek. Ez pedig ordas nagy hazugság, mivel egy normális értékrendű, saját neméhez vonzódó fiatalnak vagy idősnek esze ágában sincs a Budapest Pride-hoz hasonló gusztustalan tangarázáshoz asszisztálni. A másik oldalról, a heteroszexuális többséget azzal bombázza, hogy ha nem fogadja el a szexuális exhibicionizmusnak ezt a szélsőséges fajtáját, akkor jó esetben homofób, de valószínűbb, hogy rasszista is. Így uszítanak minket szépen egymás ellen, normális gondolkozású heterókat és homókat. (Érdemes erre a linkre kattintva elolvasni annak a lánynak az írását, aki a tavalyi Pride szervezőjeként leírja, a többi rendező hogyan közösítette ki az egyenlőség nevében heteroszexuálissága miatt.)

pixel365.blog.hu/2012/07/26/budapest_pride_belulrol_kulonvelemeny

Végül felmerül a kérdés, mi a helyes hozzáállás akkor, ha egyik szélsőség sem csábító számunkra? Ha csak egyszerűen egy olyan országban szeretnénk élni, amely elfogadja, de nem ajnározza a szexuális különbözőséget? Ha úgy gondoljuk, bárkinek joga van utcára vonulni, amíg nem sérti a közízlést? Ha azt akarjuk, hogy meleg ismerőseink görcsök, elfojtás, ugyanakkor exhibicionizmus nélkül tudják megélni nemiségüket?

A vonulások toleráns leszarásán kívül a hosszú távú megoldás elsősorban a magyarországi szexuális kisebbségek kezében van. Nekik kell időben kicsavarni a szivárványszínű zászlót aberrált társaik kezéből, és végre értelmes párbeszédet kezdeni ezekről a kérdésekről. Vagy ez lesz, vagy még pár évtizednyi farokmarkolászás és tojásdobálás. Ez pedig csak az aberráltak érdeke – homóké és heteróké.
@Penivaldes: Öröm ilyesmit olvasni tőled. :)
@Penivaldes: Ma büszke vagyok rád! :)
Szintén néztem az Strasbourgi élő közvetítést.
Amikor a Luji Táváris elmagyarázta Orbánnak, hogy a demokrácia nem egyenlő a kétharmad diktatúrájával, akkor úgy nyúlt a felcsúti pofája, mint a Rigabelső.

Ott nem Fidesztalpasok, meg mutyista haszonlesők vannak, úgyhogy holnap bizti kifújják az orrát!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ennyiből a love parádéra is el kellene menni ellentüntetni. Vagy a csupasz testű lányok annyira nem zavarnak? :D
@Husz_János_Puszita: Nem zavarnak, de nem hiszem, hogy az utcára valók. :)
@DarthVader:
Azt nem tudom, hogy jól láttad-e, de jól hallottad.
Én a plafont figyeltem, de nem mozdult lefelé.
egyik asszony mekk kérdezte, mit keres ott, minek ment

télleg, minek ment oda?

itthon is meleg van, van ingyenkaja meg ingyenpia is

mia szarnak ment oda?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Majd ha a jobberek népszavazást kezdeményeznek a pornó és szexipar teljes körű betiltására, akkor elhiszem az aggódásukat a rendes meleg fiatalokért. :D Addig nem.
Akárhogyan is figyeltem, egyetlen szó nem hangzott el a rezsicsökkentés ellen.
Mi lehet ennek az oka?
@Husz_János_Puszita: Nem hiszem, hogy ilyesmit terveznének, viszont ezt is lehetne egészségesebb módon kezelni szerintem.
@Dr. jenőke (jenőke): hát hogy ott megfizetik a munkát és a munkabérből ki lehet röhögve fizetni a rezsit
@gnme: Na mizujs a szállítmányoddal? Sikerült találnod valami megoldást?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: persze, tovább fikázom őket

megoldás nincs és nem is lesz egyhamar

pont olyan barmok, mint a UPC, elmegy az ember nyaralni és a kártyát megállítják, nem jön több emm

majd háromszori kérésre sem indítják el újra

ezért aztán kényteen leszek visszamondani azt is, tekintve hogy hűség nincs direktkártyára

ígyjártak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: drágám engem nem inzultálnak vizuálisan, mert nem megyek olyan helyre ahol rázzák magukat. amit mondtam az vonatkozik rájuk is, meg a mocskosbuzikzókra is. egyik sem vall jó ízlésre. sőt inkább röhejesek.
Nagyon elegem van már a defektesek Parádéjából!
Elfogadom, hogy vannak másfélék is, de ne csináljanak óriási cirkuszt, hanem - szolidan - nyilvánosság nélkül éljék az életüket (a nemit is!).
Sok évvel ezelőtt a Mikroszkóp igazgatója (K.J.) mondta, hogy nem szeretné megélni azt, amikor a homoszexualitás kötelező lesz.
Nála megoldódott, mert nem érte meg...
@DarthVader:
Ne'ba! Az a kunszt, hogy Piktorunk ki bírta mondani röhögés nélkül ezt:
"nem akarunk olyan Európát, ahol a többség visszaél a hatalmával"

Itt, ebben a kies és poros HU-ban meg állandóan a 2/3 a hivatkozási alap.
Miről beszél ez a szerencsétlen ecceri???
Agyhalottaknak még demokratának is tűnhet! :)
Bááááár, az arrafelé szitokszó, nem??? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kedvesem Viktorunkék nem élnekl vissza, ők csak átveszik a gondolkodás nehéz terhét tőlünk.
Halapeszi volt már?

"Telnek a hónapok, jön 2014 tavasza és az egyetlen komolyan vehetőnek hitt alternatíva kezd teljesen komolytalanná válni. Picsamód nem szeretnék már megint kizárásos alapon választani, főleg, mivel Gordonban ott lenne a potenciál, hogy jó szívvel ikszelhető legyen a burája. Amit viszont az elmúlt időszakban művel, az sajnos lófasz cintányérral, s ez igen bosszantó.

Biztos iszonyat profi stáb áll mögötte, de magyarázza már el valaki, hogy miért nem abban mozog, amiben jó? Miért nem próbál szakmai válaszokat adni a legfontosabb gazdasági és társadalmi kérdésekre? E helyett bemászik a kormány összehúgyozott homokozójába, lealacsonyodik a szardobálós szintre, ahol viszont a hazugsággyár verhetetlen. Hetek óta csak magyarázkodik, védekezik, ezzel a hétfői tüntetéssel pedig végképp helybe ment a citromért."

mentalisdeficit.blog.hu/2013/07/02/gordon_helybe_ment
Ha Gábrist látjátok, mondjátok meg neki, hogy lófasz a fülébe, meg a jobbikéba is!

A dicsőséges pénzváltó haverjaik...

"A hivatalos vatikáni hírügynökség megerősítette: megöltek egy 49 éves ferences szerzetest Szíriában. Sajtóértesülések szerint Francois Muradot június 23-án szír dzsihadisták ölték meg. Muradot azután végezték ki, hogy a Dzsabhat al-Núszra csoport tagjai elfoglalták a kolostorát."

index.hu/kulfold/2013/07/02/sziriaban_lefejeztek_egy_ferences_szerzetest/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szíriába nem jó mostanság kereszténynek lenni, mert könnyen belehalhatsz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: most gondolj bele jó mélyen..hát nem esik jól amikor mondják hogy ne törd a fejed, hanem csak csuhajja?:)
@Penivaldes:

Nem lennél nagyon népszerű az aláírásoddal. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Valamelyik frakcióvezetőnő olyan kínos kérdéseket- választ nem várva! - tett fel neki, hogy elképesztő.

Verhofstadt zseniális volt:))
@Totof: Az, hogy Bajnai Gordon szinrelépésének idejéra gyakorlatilag gazdasági aknazár volt a gazdaságban az biztos.
endresy.blogspot.hu/2012/10/gazdasagakarati-aknazar.html

Ehhez képest kommunikálni rohadt kemény dió lett volna. Mint korábban írtam az is racionális döntés, hogy dőljön Orbánra. A baj ezzel az, hogy Orbánra dőltében kifordítja és élettérhez juttatja az olyan gyökerekete, mint a Jobbik, és tagszervezetei.
"Lemondott és azonnal hatállyal távozott posztjáról Csicsáky Péter a Takarékbank elnök-vezérigazgatója" - írja a Napi Gazdaság.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Miről beszélsz te láma? Ezek a ferenceseket lefejező baromállatok nem a mi haverjaink, hanem Obamáé meg az EU-é benne mondjuk a "dicső" Martonyival. Tudod ezeknek tolja majd még inkább a fegyvereket a nyugat. :(

atv.hu/kulfold/20130629_magyarorszag_tamogatja_washingtont_sziriaban_es_izraelben

Ha le vagy maradva, akkor tájékozódj picit, mondjuk az alábbi linken:

www.facebook.com/sziriai.hirek?hc_location=stream
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne keverjük ide az andokbéli állatokat.
folytassa a fojtogatást.
"40 százalékkal nőhet átlagosan a pedagógusok bére

Összességében átlagosan több mint 40 százalékos keresetnövekedést könyvelhetnek majd el a pedagógusok az életpályamodell bevezetése nyomán, miután teljes mértékben megkapják a kormány által ígért béremelést - mondta Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöke kedden az MTI-nek. "

Ilyet csinált már Medgyessy. Ki fogja ezt fizetni?
Megveszik a tanárokat is kilóra.
Elkerülendő a további urban legendeket hivatalos állásfoglalás a mai Viktor féle EU-s szereplésről.

Álságos az Európai Unió aggódása az alapjogokért

Az Európai Parlamentben ma zajlott az úgynevezett Tavares-jelentés vitája, amely ismételten rámutatott az Európai Unió gyalázatos kétarcúságára és arra a tényre, hogy az alapvető jogok csak és kizárólag a politikai játszmák szintjén fontosak az UNIÓ döntéshozói számára.

Rui Tavares Magyarország elleni kirohanását az EU alapjogi chartájának idézésével kezdte, amely hangzatos felsorolást tartalmaz az alapjogokról úgymint egyenlőség, jogállamiság, emberi jogok, ideértve a kisebbségekhez tartozó személyek jogait is. Ezeket a jogokat szerinte mindenkinek tiszteletben kell tartania, mert ezek az Európai Unió alapját képezik. Ezzel egyet is lehetne érteni, azt azonban elfelejtette Tavares úr megemlíteni, hogy két ország, Nagy-Britannia és Lengyelország eleve felmentést kapott a charta alkalmazása alól, Csehország pedig a súlyosan rasszista Beneš-dekrétumok megvédése érdekében zsarolta ki magát az alapjogi charta hatálya alól. Úgy tűnik, ezek az alapértékek a magyar emberek és a magyar kisebbség jogainak megvédése esetében mit sem érnek, ezért kimondhatjuk, hogy az EU megbukott az alapjogok védelme terén, és csak egy álságos politikai cirkusszá vált az alapjogokért való aggódà ¡sa.

Jól példázza az Európai Parlament komolyságát, hogy a szocialisták frakcióvezetője, Hannes Swoboda egyik fő problémája, hogy egyre több Horthy-szobrot állítanak Magyarországon, az osztrák zöldek képviselőjének pedig Szaniszló Ferenc – időközben visszaadott – kitüntetése fájt legjobban.

A Jobbiknak nem feladata, hogy megvédje a kormányt, hiszen az a látszatszabadságharc, amit Orbán Viktor vív, nem vezet sehová. Kötelességünk viszont egyrészt felhívni a figyelmet az EU birodalmi törekvéseire, másrészt a magyar kormánytól olyan valódi lépéseket követelni, mint például csatlakozási szerződésünk újratárgyalása a termőföld védelmében, vagy a hatékony fellépés a határon túli magyarok érdekében. A Jobbik Magyarországért Mozgalom álláspontja, hogy csakis a Nemzetek Európája jövőkép elfogadható Magyarország számára, és el kell utasítani az Európai Egyesült Államok gondolatát. Ezért szorgalmazzuk továbbra is, hogy a magyar emberek döntsenek az európai uniós tagságunk fenntartásáról népszavazás keretében.

jobbik.hu/hireink/alsagos-az-europai-unio-aggodasa-az-alapjogokert
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha gondjaid vannak a szövegértéssel, akkor neked kéne olvasnod és tájékozódnod:
"...dzsihadisták ölték meg..."
Ja, tényleg... Obama haverjai a dzsihadisták... Ne!!!
Jobbikos körökben lehet ez a szar duma menő, de ne alázd magad azzal itt, hogy ennyire hülyének nézel engem is... :((
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A facom se tuggya! Én azért szeretnék egy "EU birodalmi" környezetben élni, ellentétben azzal a jobbikos elmebeteg varázsgombás világgal, amit az elvtársaid felvázolnak!
Mert Piktorral együtt TI VAGYTOK csak az EU ellen!
Én szeretnék EU állampolgár maradni!
Ha ti nem, az a ti gondotok, Semjén elvtársat idézve: "EL LEHET INNEN MENNI !!!"
Ha Piktor marad jövőre, akkor én megyek az EU-ba. :D
A legszánalmasabb, hogy azt a régi komcsi dumát nyomatjátok, hogy a "nyugat percei meg vannak számlálva", meg a "rothadó kapitalizmus" - a narancsbolsikkal együtt teszitek. Hiába no, összenő, ami összetartozik!
Nekem ez olyan ismerős... Neked nem??? :)))
Ettársak, ide lőjjetek!
@gnme: nekem 12 autó nem tud bejönni, tíz ma már el se indult

a parasztemberek meg csodálkoznak, hogy a termény ára 3 ezerrel kevesebb, mert a kikötói árakat nem nagyon zavarja az útdíj.

éljen a rezsidémon!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nézz már utána, hogy kik alkotják az FSA-t vagy ha nekem nem hiszel akkor kérdezd Rodeót. :)
Ha süket a füled a hallásra akkor nem nagyon érdemes bármit is mondani. Fusd majd át mondjuk az alábbi oldalt, talán picit felnyitja a szemed.

www.facebook.com/sziriai.hirek?hc_location=stream

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1001291_279090595567541_1618724572_n.jpg

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941163_590439034333759_910215571_n.jpg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hát ha nagyon szereted a kónbenditek vagy a martinsulcok valagát nyalni lelked rajta. Én továbbra is maradnék az egyenlő elbánás alapján álló nemzetek Európája elve mellett. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Amúgy meg. :(

Szíria volt a következő a destabilizációs sorban?

Eddig. Noha a hét elején még három ferences szerzetes likvidálásáról szóltak a hírek a világsajtóban, mára a Custodia.org alapján már világos, hogy „csak” egy ferences, Francois Mourad vált a lázadók áldozatává, de Tóth Vencel szerint ez is éppen elegendő arra, hogy az ott élő, egyébként mára igen kis számú keresztény napi félelemben éljen szülőföldjén. A jelentős részben szunnita lázadók (most épp az al-Nosztra Front égisze alatt) szerint egyébként – akiknek épp most kezdi „folyósítani” a megemelt „fegyvereadagot” a felvilágosult nyugat – a szerzetes bűnösségéhez ez alkalommal éppen elég volt annyi, hogy a regnáló szír kormány tisztviselői közül néhánynak megtalálták nála az elérhetőségét. Evidens, hogy ha valaki kolostort akar alapítani, mint Francois Mourad, akkor felveszi a kapcsolatot a hatósággal. A fegyvereseknek nem volt az.

mno.hu/kulfold/a-keresztenyek-sirjat-assa-a-sziriai-ellenzek-felfegyverzese-1169782

Na akkor kiket is támogat Obama és a "haladó" nyugat?? :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mivel látom, hogy 2 variáns lehet csak esetedben, segítek...
1. Szántszándékkal beszélsz mellé
2. Tudatlan vagy

Ha halvány segédfogalmad lenne, hogy mi a "dzsihád", nem írogatnál marhaságokat.

"A dzsihád a kard által, a „szent háború” és az iszlám jog[szerkesztés]

A „szent háború” esetére az iszlám törvények (saría), illetve a jog (fikh) pontosan előírják a dzsihád viselésének kötelezettségét és módjait.
A világ a muszlimok felfogása szerint két részből áll: Az iszlám hatalom földjét (dár al-iszlám, azaz az ’iszlám háza’) a hadműveleti területekkel (dar al-harb, ’háború háza’) állítja szembe. Az előbbiben az iszlám törvényei érvényesülnek, az utóbbit hitetlenek lakják. A hagyományok szerint a dzsihád kötelezettsége addig tart, amíg mindkét világban azonos iszlám jogrendszer és muszlim hit nem uralkodik.[9][10] (Bizonyos történelmi időszakokban létezett egy békeövezet (dár al-szulh) is, amely átmenetet képez a háború és az iszlám területek között, itt a terület uralkodója adófizetési kötelezettség mellett aláveti magát az iszlám fennhatóságnak)."

Ha továbbiakban is segíthetek, nyugodtan.
Addig olvass, hátha segít. Már ha érted.

kitartas.mozgalom.org/aktualis/europai-dzsihadistak-a-legutobbi-export?page=546

Lementem a te szintedre, többet nem fordul elő.
"Egyrészt azért hullanak tehát a szállodák, mert a svájci frank árfolyama nem kímélte a válság előtt épülteket. De legalább ilyen nagy gond, hogy az idén véget érő hétéves EU-költségvetési ciklusban ömlött az uniós pénz az ilyen beruházásokba. Sokan jó üzletet láttak olcsó telkeken, hatalmas támogatással felépíthető szállodákban. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapján fellelhető pályázati eredmények összesítése alapján csak kimondottan szálláshelyfejlesztésre 34 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást fizettek ki 2007 óta. Ebben nincs benne az a pénz, amit más, komplex pályázatokon, például turisztikai attrakciók vagy egészségipari projektek fejlesztéséhez kapcsolódva lehetett elnyerni ugyanilyen célra."

www.origo.hu/gazdasag/20130628-valsag-a-szallodaiparban-tulkinalatot-okoztak-az-unios-penzek

Régóta mondom, pályázatosdiból nem lesz virágzó gazdaság, mert nem hatékonyan fektetik be azt a pénzt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mókás egy picit de ugye az alapkérdés az volt, hogy a szíriai ferencest lefejező vagy az elesett katona szívéből falatozgató forradalmárok Obama és a nyugat támogatását élvezik immár több éve, most pedig már nyíltan is.

Ehhez bőven nem kell kitartas.hu-s link elég ha csak guglit használsz vagy szétnézel mondjuk a korábban linkelt oldalon.

www.facebook.com/sziriai.hirek?hc_location=stream
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A szíriai felkelőket összemosni a Dzsabhat al-Núszra féle dzsihádista csoporttal, több mint komolytalanság - ez már hazudozás.
Na, innentől ne fárasszuk egymást, csak rabolod az időmet!
Nem érek erre rá.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: van igazad, de a dzsihád azért valójában ennél árnyaltabb, és nem azt jelenti eredetileg hogy öld az ellenfelet. a dzsihád valójában a muszlim ember mindennapos hitmegújulására vonatkozik. önmaguk megtisztitása, önön gonoszságuk legyőzése is a dzsihád. vagyis lenni kéne. na persze a Korán erre vonatkozó tételeit a terroristák sosem olvassák el.

"
Aki egyetlen olyan lelket megöl, aki se nem gyilkolt, se romlást nem okozott a Földön, az olyan, mintha az összes embert megölné. Aki viszont életben tartja, az olyan, mintha az összeset életben tartaná. (Az asztal 5:32)"

megjegyzem csak úgy hogy a Talmudban és van egy ilyen rész.
@Penivaldes:
Csak megjegyzem, hogy mielőtt Mohamed a hitét megalapította, MÁS hitet gyakorolt. Találgass... :)
Úgy jöjjön be be az ötösöm szombaton, ahogy délután megjósoltam, miként tálalja a propagandahíradó az eseményt.
A Simicska-közeli IMG nyerte az útdíj kommunikációs tenderét

2013. július 02., kedd, 18:41 • Utolsó frissítés: 35 perce
Szerző: MTI / hvg.hu

Címkék: Simicska Lajos; e-útdíj; IMG; Inter Media Group;

kinyomtatomKinyomtatom • ElküldömElküldöm
Twitter

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. által az e-útdíj bevezetéséhez kapcsolódó médiastratégia-alkotási, médiatervezési és -vásárlási, PR-ügynökségi és online kommunikációs szolgáltatások megrendelésére kiírt, hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést az I.M.G. Inter Media Group Kft. nyerte. Az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A keretmegállapodás értéke nettó 377 millió forint. Az öt ajánlattevő közül június 19-én hirdetett nyertest az ajánlatkérő.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett a nyertes úgy, hogy 80-as súlyszámmal a médiavásárlások ellenértéke szerepelt az értékelésben, míg a PR-feladatok és a callcenter-szolgáltatások ellenszolgáltatásának értékéhez 20-as súlyszám kapcsolódott.

Ajánlatot tett még a Vivaki Hungary Kft., a Bell and Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a MEC Hungary Kft., valamint az Initiative Media Kft.

Az Inter Media Group hátteréről és tevékenségéről itt és itt olvashatnak bővebben!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igen akik Szíriában élnek nyilván ők is csak hazudoznak. :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: oké, várjál csak hadd gondolkozzak...
A Proféta mielőtt találkozott volna Gábriellel utazgatott sokfelé, és így került kapcsolatba a nagy monoteista vallásokkal. maga egyébként kora arabjaihoz hasonlóan nem gyakorolt semmit sem. volt vmi vallás, de az akkora már..a Szasszanidákat is könnyen legyőzi az ifjú iszlám pedig ők voltak vkik arra.

Gábrielnek űzentem. a saját használatú jobbikosnak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerinted nálam hol végezte? :D
Csüt.-től nélkülöznötök kell, meglátogatom a kies Rodoszt.
Még számítógépet sem viszek! :D
Telefont meg nem kapcsolom be!
A dohányboltok allokációja szerint sem nevezhető sikersztorinak a nemzeti trafikmutyi, vannak trafikközpontok, ahol pár tíz vagy száz méteren belül 4-8 dohányáruda is működne, máshol meg méretes fehér foltok alakultak ki.

hvg.hu/gazdasag/20130702_Nemzeti_dohanyboltok_kolosy

Nem az egészségvédelemről szól a dohánytörvény, legalább is Sárváron: a helyi tüdőgondozó körül három trafik is nyílik, az egyik pont mellette – erre hívta fel a figyelmet a Vas megyei LMP.

hvg.hu/itthon/20130702_trafikok_sarvari_tudogondozo
@Penivaldes: Van Dos Santosnak egy Isten haragja című regénye.

Fundamentalista aspektusból nézve a dzsihád nem éppen a Miss Universum szépségeinek világbékéje.

olvasd el, ha ajánlhatom, érdekes.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne légy már ennyire. azért van ott, hogy rögtön tudjon menni a gondozóba
Szart sem tudtok a dzsihádról. Oktatófilm:
www.youtube.com/watch?v=DIlG9aSMCpg
@Habakuk999: persze, de a fundamentalisták azok mindig hülyék legyenek bármely hitüek, vagy felfogásuak. A fundamentalistáktól ments meg Uram!
Csak az OTP-n keresztül fizethető bankkártyával az e-útdíj

Az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. zárt tenderén, egyetlen ajánlattevőként, az OTP Bank nyerte el az e-útdíj on-line bankkártyás fizetéshez szükséges banki szolgáltatás végzését. A június 10-én született döntés eredménye a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na csak bejött, amit tegnap kértem. Majdnem. Valakinek azt mondtam, akkor óbégasson, ha tüdőgondozóban nyílik a sopp.
Az se rossz, ami mutattak a minap: a településen két bót nyílt. Egy házaspáré. Ugyanabban a házban. Micsoda öldöklő piaci verseny lesz köztük.
@huzzadneki shakespeare: Nem tudsz valami linket, ahol meg tudnám nézni? Köszi!
Bolji! képed nincs a lapátolós buliról?
az volt már hogy :

orbántakaroggy !!!
@Penivaldes: de tök logikusan le tudják vezetni a Sariát a Koránból és Mohamed magyarázataiból.
Na itt a baj Bajnaival.

"A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott: „Bajnai Gordon tehát erőszakos cselekményekre buzdította, bátorította azokat a fiatalokat, akik törtek-zúztak a Fidesz-székházban márciusban”. A kijelentés Bajnai Gordon sajtóközleménye szerint "politikai hátsó szándékból elkövetett, aljas rágalmazás." "

És pert indít. Ahelyett, hogy sajtóközleményt adna ki, miszerint "A Fidesz vezérkara és Hopp ál, miután 2006-ban felbérelt huligánokkal felgyujtatta a TV székházat, magából kiindulva, nem tudja elképzelni, hogy lehetnek e hazában olyan fiatalok, akik öszintén fel lehetnek háborodva. Vannak. "
@DarthVader: Aztán inditson sajtópert a Fidesz.
@DarthVader: Szerintem van annyi lóvéja, hogy kifizesse a vesztes pert, de leglább két évig 2006-ról szól a sajtó. És elkezdik boncolgatni a történteket.
@Penivaldes: Lehet fel fog gyorsulni a fejlődésem, vagy inkább visszatérésem a jó útra. De pszt., ne mondd el senkinek. :)
@DarthVader:

Érdekes lenne, ha Bajnai saját fegyverével akarná megverni Orbánt. Egyrészt nem sikerülne (de még mennyire nem), másrészt nekem jobban bejön, hogy Bajnai olyan, amilyen, és nem olyan, mint Orbán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Szép kártyát is át kell futtatni az OTP-n. Csak az ő termináljukon lehet lehúzni mindhárom bankét.

Tegnap mutattak egy általános iskolát mindkét közvetlen szomszédjában trafikkal.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ma nagy napod volt, ahogy olvasgatom.:)

Hányszoros tahósító lettél? De csúcstámadásod lehetett.:))
@vakapad: Neked. De négymilliónak meg "Orbán jó'megmondta!"
@DarthVader: Egyszóval béna.

Ez is elég nagy baj.
@DarthVader: Aki perel, vesztes. Akkor is, ha megnyeri a pert.
@Habakuk999:

"Ma nagy napod volt, ahogy olvasgatom.:)"

Mínuszos volt erősen:))
@DarthVader: Ld a Sukoró-ügy, Hagyó, meg az összes szarság. Azt mondom, Sukoró, azt mondod, Gyurcsányahibás. Holott....
@Habakuk999: Áááá nem kellett volna annyira bele melegednem.:)
@E.Csaba: talán a hirado.hu-n visszanézhető (ma délutáni adás).
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te Angyal, ezzel a kalocsai mintás anyátokkal kezdhetnétek valamit, lejárat mintegy tizenötmilliónkat a nagyvilág előtt.
@Orica Középföldi: Nem nagyon értem, miért is volt ekkora a láng, se zsidó, se cigány nem volt téma.

Végigfutottam a hozzászólásokat, gondolván leírjátok szépen, mit is művelt vezírünk a parlamentben, de nem volt valami nagy visszhang.
@Habakuk999: Pedig mostanában egyre felkapottabb a kalocsai minta nem?? :)

data.sporthirado.hu/27/64/08/0_5.jpg
na akkor fordíccsuk komojra az osztájharc hagy fokozóggyon...

a trafikok homlokzatára kirakott REKLÁMTÁBLÁK budapest területén nagyrészt "településképi engedélyezési/bejelnetési eljárás" kötelesek....

tutko nem kértek sehol engedéjt...

cégér "650 mm x 875 mm (nagyobb mint 75 cm !!!) x 180 mm" =0,57 m2 !!!
ijjet pl az V. kerben elhelyezni sem szabad...

"B-LVSZ Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának a Belváros-Lipótváros Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatáról és Szabályozási
Tervéről szóló 33/2008. (XII. 05.) önkormányzati rendelet"

"A homlokzati falsíkra merőlegesen elhelyezett cégérek 10.§
(2) A falsíkra merőleges kialakítású cégér
a) falsíkra merőleges egyoldali felülete 0,5 m2-nél,
b) magassága 0,75 m-nél,
c) a homlokzati falsíktól számított kinyúlása 1,0 m-nél, 16,0 m-nél szélesebb közterület esetében legfeljebb
1,5 m-nél,
d) homlokzattal párhuzamos szerkezeti vastagsága 0,15 m-nél
nem lehet nagyobb."

na hello ! osztjónapot !
@Habakuk999:

Pedig nagyon érdekes volt látni és hallani egyszerre.
A HVG nagyon szárazon, de a lényeget jól visszaadta.
@GeoCracker: azt a bigyót, ...azt a nagy valamit .. azt a kereket

azt glóbusznak hívják :-)

láttam a history hd-n az amerikai kincskeresőkben
@Buga.Jakab: valamelyik nap hallgattam az egyik nyertest és azt mondta:
fel vannak mentve engedélyezések alól!

ő sem tudta és feleslegesen nyalt okmánybélyegeket...
az önkormányzatoknak meg fogalmuk sem volt, mit kell csinálni...
@Husz_János_Puszita: Végigrágtam magam a Tárki tanulmányon, végül is megerősítette az elképzeléseimet, bár én soha nem tudnám ilyen szépen megfogalmazni.

És teljesen magamévá tudom tenni a modernista elképzelést, főleg amikor a gyurcsányista-mesterházista-bajnaista hívek hozzászólásaitól pirosodik a fejem.

Egy apró baj van csupán, levonva a tegnapi nap olvasmányainak konzekvenciáját, nem fogom megérni a változást.

Na mindegy, diófát és páfrányfenyőt is ültettem már.
A mai Tavares jelentés értékelésére reagáló Orbán Viktor elmondott egy hazai közönségnek szánt szózatot, amelynek köze nem volt a jelentés konkrét pontjaihoz.
Elvárás lehetett volna a képviselők részéről, hogy az a miniszterelnök, akiről ismert, hogy a döntések joga kizárólagosan a saját kompetenciája, adjon taxatíve magyarázatokat az öt pontra.
Az ülésen tétlenül hallgatták az izléstelen terelést a lényegről, tűrték az eu gyalázását, elviselték Orbán hazug önigazolását és öndicséretét.
Sokkal markánsabban kellett volna az eu-s képviselőknek rávilágítani arra, hogy nem a magyar állampolgárokat érintő bírálatokról van szó, hanem Orbán Viktort marasztalják el.
Ilyen szituációban már nincs helye a diplomáciai attitűdöknek és szóhasználatnak, csakis a kemény igazságosztásnak.
Természetesen most megindul itthon a korábban jól felépített propaganda gépezet, és hallhatjuk Orbán hősies kiállását a nemzetért, miközben az alkotmányos sérelmek és jogtiprások szóba sem kerülnek.
Az nem lehet vitás, hogy jó sok euroba fog nekünk ez a mai nap kerülni a meghiúsulandó pénzek odaitélése által.
Azonban Orbán szerint ez mellékes, oda fog a továbbiakban is harciasan állni, és követelni a ki nem érdemelt jóindulatot.
@guma: :))))

a lóf@szt !!!

az a MŰKÖDÉSI ENGEDÉJ amire gondolsz...

sajnos az építési szabájok és eljárások bár nem 500 millától indul a bünti, de ha nem felel meg a szabájoknak akkor BONTANI KELL !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sikerült ismét megragadnod a lényeget, nem a kalocsai miatt szégyenkezünk.
hát igen

ilyen az amikor a zsindex is élőben nyomja .. hogy lássa a magyar mekkorát hazudik ez itt is meg ott is

asziszi ebben a katlanban csak ő fedezheti be a népet .. dehát fax nélkül .. nehéz lesz
@Mariann19: Húzták volna fel valamelyik zászlórúdra?
Mariann, ez nem az eu-képviselők dolga, hanem a miénk vagy a mi parlamenti képviselőinké.

Én nem láttam, csak Orica ajánlására elolvastam a hvg-t, abból nem doromboló simogatásra asszociáltam.

Rohadt nagy baj, hogy a balliberális ellenzék árulkodó ovisként nyújtogatja a kezét Brüsszel óvó néni felé, hogy a Vikike rosszalkodik.

Ez a mi bajunk, a mi hatáskörünk, a mi minielnökünk. Nekünk kell kordában tartani.

Szia! Mindig megtalállak.:)
@Habakuk999: Én meg azt hittem a szocik miatt fogsz kiakadni, akik szinte könyörögtek, hogy büntessék az országot. :)
@Buga.Jakab: nem:)

hidd el, hogy erről is dumált, pont ezek az egyen felszerelések miatt volt az önkorinál több engedélykérése és 3 vagy 4 felesleges bélyeget nyalt emiatt...
@guma: látam a riportot !!

a működési engedéjről volt szó, amit a heji önk ad ki...
de ebben az esetben új szabáj van... központosítltták.. (NAV !!!)

de az építési engedéjt a reklámtánblára biztos nem a NAV aggya ki...
@Habakuk999:

Egyszer ültettem 30 centis fenyőfákat. Eladtam a telket, mikor legközelebb arra jártam nem tudom hány év múlva, meglepődtem hogy mekkora hatalmasak.

Szóval ne csüggedj! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azokról nem olvastam, arról viszont igen, hogy a Nemzet Jogvédő Anyja gyakorlatilag koalíciós ajánlatot tett Orbánnak, mint arra rámutatott valamelyik eu-képviselő.

És mióta ő a fő családon belüli erőszak védő?

Baszod, a fideszesek panaszkodnak, hogy kevés szakértő emberük van, Hisztinádotokat látva Ti se nagyon dicsekedhettek.

Nem mintha a többiek tömve lennének szakemberrel.

Úgy látom, ez a magyarországi politikai pálya a kereskedelmi tévék celebeire hajaz:
légy minél olcsóbb, minél ostobább, ugyanakkor magamutogatóbb.

Nem véletlen az a sok rúdtáncolás.
@Habakuk999:

Ja ha tetszett, olvass még Tölgyessyt a ( fidesz ) rendszer természetéről.
@Habakuk999:
"... a mi miniszterelnökünk, nekünk kell kordában tartani."
Normális országban, normális kormányzás mellett igen, tovább megyek, a kordában tartás kérdése ilyenkor fel sem merül.
Miért is került sor a Tavares jelentés elemzésére?
Azért, mert Orbán valamikori 2/3-os túlhatalma önkényuralomba ment át, és a társadalom az ebből származó súlyos hibákat már nem képes megszüntetni.
Miután az eu tagságunk által vállaltuk azokat az egyetemes társadalmi szabályokat ebben a közösségben, ez a közösség az, amelyiknek kötelessége azokat betartatni az adott ország állampolgárainak érdekében.
Nem kell ezt a fellépést az eu-s Néppárton kívüli pártjainak ártó szándékának felfogni. Ezek a pártok teszik a dolgukat a vállalt feladatuknak megfelelően. Ez a duma a gyávák
bűnbak keresése a saját hibáik leplezése érdekében.
"Mindíg megtalállak."
Reagálok: Végre megvagy, elfogtalak.
@Mariann19:

Ugye milyen idegesítő tud lenni a polkorrekt semmitmondás? :D
@Buga.Jakab: én írtam, hogy: csak hallottam (valószínű nem az elejétől) és ez jött le a szövegből nekem.

de elhiszem amit mondasz (de ahhoz minek egy rakás bélyeg?)
@Habakuk999:

Morvai liberális korában erre specializálódott. Ugyanolyan véresszájú jogvédő volt, mint amilyen most jobbikosként.

Bármit elő tud adni, van az a pénz:))

Hányingeres a nő. Méltó párja volt megszólalásban Hankiss Ágnes
.
Igaza van Nyúlnak, tényleg formátlanra hízta magát, és durva lett az arca.
@Husz_János_Puszita: A semmitmondást át lehet fordítani érveléssel, a végén szükségszerűen indoklás következhet csak be.
A vitáknak van egy kényszerpályája.
@Orica Középföldi: igen ezt én is igazolom .. lásd mikor a neszűrben volt

van az a pénz, aminek lefekszik és szétteszi a lábát
@Mariann19: Hümmögnék, ha le tudnám írni.

Az, hogy milyen egy kelet-európai demokrácia, hány harmad van és az hogyan hat a kelet-európai állampolgárokra, sok mindenkit nem érdekel Strassbourgban sem.

Az viszont, ha egy tagország feszegeti az unió alapvető szabályait és hozzáteszem értékrendjét, más tészta.
Ezért van Tavares jelentés.

Ez európai ügy, természetesen nincs ártó szándék benne.

De segítő szándékot sem sokat találhatsz, mert a belügyekbe istenigazából nem szólhatnak bele.

Valahogyan a bohóc polgármesterhez tudnám hasonlítani: ha egy falu úgy dönt, hogy vadmarhát akar vezetőjének, az az ő dolguk egészen addig, amíg az ország törvényeit betartja.
@Orica Középföldi: Viszont Angyal jó ütemezéssel megpihent, mikor terítékre került a kalocsai asszony.:)

Egyszer hallottam beszélni, nagyon bájgúnárosan - ennek női megfelelője nincs? - adta elő.
"Ha egy falu úgy dönt, hogy vadmarhát akar vezetőjének, az az ő dolguk egészen addig, amíg az ország törvényeit betartja."
Jó, maradjunk a példádnál. A falu Magyarország ebben, az ország az eu.
A probléma az, hogy az eu törvényeit a kormány nem tartja be, ezért jött létre a Tavares jelentés.
A falu lakossága ha Magyarországot jelképezi, nem egységes a vadmarha kiválasztásában, mindössze 2/3 dönt úgy, hogy ez kell neki.
Orbánnak a 2/3 egyenlő a nemzettel, a teljes falut, mint társadalmat nem képviseli.
Itt van a fatális tévedés.
Ugyanis a nemzet érdekazonossága egységes, a társadalom érdekviszonyai, ideológiája szines, összetett. Egy választott kormánynak a társadalom elvárásait kell szintetizálnia és kiszolgálnia, tevékenysége tehát nem a szűkebb érdekeket szolgálja, hanem mindenkiét.
Ebből következik, hogy egy demokráciában hiába akar vadmarhát ültetni vezérnek a falu népe, ha nem tartja be a törvényeket mindenki érdekében, nem alkalmas polginak.
Ez az adaptáció persze elég elvont, de te dobtad be.
@Habakuk999:

De van:)))))
Nálunk a bájvájdling kifejezést használják ilyen ragacsos csöpögés esetén.
Hátborzongató, amikor Krisztina "kedves".
@Mariann19: Azzal semmi problémám nincs, hogy nem alkalmas vezérnek, bár bennem felmerül a kérdés, mit keres egy vezír demokráciában?

Az én bajom ismét a szemlélet, abba kötöttem bele, hogy zúgolódtál az eu képviselők lanyha kritikáján.
Miért nem ítélték el a randa vezért nagyon.
Egyrészt el fogják, hisz erről szól a jelentés, másrészt a részletek nem az ő dolguk.

Az eu-nak mi egyenjogú tagjai vagyunk, nem szolgái, hűbéresei, akik rőzsegyűjtési engedélyért is a hűbéruruk elé járulnak.

Ez a mentalitás, gondolkodási és viselkedési mód végigkísérte a három év ellenzéki magatartását, amit Orbán kiválóan felhasznált a mocskoshazaárulórezsitnövelniakarómultitkiszolgáló ballib ellenzék ostorozásánál.

Szerintem a baloldal ezzel hibázik.

Mi pedig fölöslegesen kergetjük magunkat hhiú ábrándokba, az eu nem csinálhat helyettünk modern demokráciát.
@Orica Középföldi: Még nem hallottam ezt a kifejezést.:)

Egy választási gyűlésen hallottam beszélni, elég visszafogott volt, nem mesélt sem Salamon sem Gazsi viccet, mint Vona haverja, olyan volt, mint az utálatos baba, kisgyereknéző típus: tudod a gügyögő jajjjdeszépvagykincsemgyereidehozzám, brrrrr.

Azt meg kell hagyni, nem sok értelmet feltételezett a hallgatóságáról, pedig teljesen átlagos emberek töltötték meg a csarnokot, nem csak kopaszok.
@Mariann19:
"a demokrácia nem egyenlő a kétharmad diktatúrájával" - ez, és más nem.

Minek túlbeszélni? Tavares egy spenótzöld pártállású liberális és ráadásul buzi (majd hírbe hozzák-ha eddig nem tették)EP bérenc, aki keresztény-konzervatív magyarvért vacsorázó izéé... na, ki is... komenyista! Az!
A nyugati sajtó meg egy rakás szar, amelyik képtelen különbséget tenni a harcos Levédia és az EU között.

Mikor lesz ennek vége? Ez egyrészt elképesztően szánalmas vergődés, másrészt ha a jövőnkre vonatkozó hatásait nézi az ember, akkor hosszútávon csak úgy tud felelősségteljesen gondolkodni a gyerekét illetően, ha azt mondja neki; húzz el, amíg lehet!

A többi következtetést hagyjuk, késő van.
Jó éjt Mariann!!
Ez azért eleg szerencsetlen helyzet. Amikor itthon tiltakoztunk sokan-blogokon, sajtóban, szakmák nevében stb. lsd. Parti-Nagy aki az elején letiltotta a verseit a Kossuthon; nem volt eredménye.
Nem az, hogy a kormányzat nem visszakozott sose, de meg se hallgatja srm a kritikat sem a konyorgest.

Tavares, Scheppele, vilagsajto ... oket meg azert nem mert kivulrol tamadnak.

bakker de sz@r lehet így élni.mindenhol ellenseg.
@Habakuk999: "Mit keres egy vezír demokráciában?"
Bármelyik társadalomban vagy közösségben egyénenként nem lehet működni, a közösségi célt és akaratot össze kell fogni, és irányítani a megvalósulásig."Az eu-nak mi egyenjogú tagjai vagyunk, nem szolgálói, hűbéresei, akik rőzsegyűjtési engedélyért is a hűbérurak elé járulnak."
Habakuk! Ezt ne csináld! N e vedd be ezt a klisé dumát, amit Orbán folyton hangoztat.
Olvasd el figyelmesen az eu-t, mint felépítményt és a működési szabályait, a szavazati jogok pedig messzemenően szolgálják a deemokratikus döntési mechanizmusokat.
Mi a baj vele?
A másik oldal pedig az, hogy a demokratizmusa mellett számunkra jelentős gazdasági előnyöket juttat.
Azonban engedtessék meg, hogy amennyiben a közösség tagjaként prosperálunk, tartsuk be az általunk is elfogadott szabályokat, és ne húzzuk fel az orrunkat,ha kihágásainkért bírálat ér.
Amennyiben a tűréshatár a végén van, le kell onnan lépni, ott kell hagyni több, mint 20 milliárd eurót, és CSÁ!
@Mariann19: Nem értelek, hogy nem értesz.:)

Egy vezírnek nincs keresnivalója demokráciában, Orbán mint mindent tudó atya nem demokratikus intézmény, ugyanakkor egy sima mezei minelnök az.

Ne kezdd el lécci a fidesz-klisé dumát, hanem próbáld értelmezni a szavaimat.

Az eu jó dolog, egyetlen reménységünk.

De: tudnunk kell, mi az az eu, meg kell tanulnunk a közösség egyenrangú tagjaként élni.

A rőzsegyűjtési engedéllyel a baloldal hülye beidegződésére céloztam: a mi problémánkat nem fogja Brüsszel megoldani, hanem csak mi magunk.
Nincs fölöttünk senki, se jóságos bácsi, se pártfőtitkár, se a Mikulás.
Senki nem fogja helyettünk megteremteni a jólétünket.
Segíteni segít, ha van kinek és miért.

Szóval Te vagy az élő példa a szemléletváltozás szükségességére, a paternialista gondolkodást ki kell űzni az agyakból, a tiedből is.:)

Itt a blogon tetten érhető, szinte ordít ez a "a gondoskodó ez" majd dolgozik helyettünk szindróma, ez a kádári emberarcú szocializmus egyenes következménye.

De tessen szépen tudomásul venni, az eu nem nagy testvér. Barroso se nem Brezsnyev, se nem Kádár.
ugyanakkor egyáltalán nem ellenség, ahogyan a hazudósok próbálják beállítani.
@Mariann19: Tegnap Puszita kolléga beadta a progresszív blogot, olvasd már el a kedvemért, s talán jobban meg fogsz érteni.

progressziv.blog.hu/
@Habakuk999:
Nem leszünk az EU dédelgetett zabigyereke, ha erre gondolsz.
Pláne nem azok után, hogy lépten-nyomon seggbe rúgja őket a kondás képzettségű szarházi focista.

Én egy olyan államban szeretnék élni, ahol figyelembe veszik a véleményemet, ahol nem kell rettegnem közalkalmazottként, hogy kirúgnak-e mert ferdét fingottam... és lehetne sorolni.
Akkor hová költözzek?
@Knósszosz: Az lenne a jó, ha nem kéne sehova sem.
De nem tudom.

Tavaly bíztam Bajnai profizmusában és rendszerváltó programjában.
Ma szkeptikus vagyok. Ahogyan elnézem, bedarálja a fidesz-mszp csodapárosunk.

Azt pedig egészen egyszerűen nem tudom eldönteni, mi lenne a jobb: egy fideszes maffiaállam vagy egy anarchiába torkolló szoci balfaszkodás és bosszúhadjárat.

Ha nem lenne ilyen erős a jobbik, azt mondanám, jobb (mivel gyorsabb) az anarchia.
De egy jobbikos országlástól félek, ők aztán tényleg analfabéták.
@Habakuk999:
Egyet értek, ha ez számít.
Viszont késő van és kell valami, ami a lelket ápolja. Politika kuka, azt úgy sem kerüljük ki, holnap sem.
Viszont van olyan dolog, amiért érdemes élni. Akár ma este is, vagy holnap is.
Kekexnek nem győzöm megköszönni ezt a videót, elképesztő:
www.youtube.com/watch?v=n-DgS75lfmw

Rodeo papa tuggya... már értékelte is.

Én eddig is kedveltem Orff zsenijét, de ez az előadás új dimenziót nyitott.
Hallgassátok, kurva jó!
Orbán visszautasította a Tavares-jelentést
Nyílt levélben tiltakoznak a civilek
Mindez egy oldalon!

www.magyarhirlap.hu/orban-visszautasitotta-a-tavares-jelentest

Orbán Viktor sajtótájékoztatójáról itt olvashat:

master.magyarhirlap.hu/veszelyes-utra-lep-az-europai-parlament - See more at: www.magyarhirlap.hu/orban-visszautasitotta-a-tavares-jelentest#sthash.6btd3BZM.dpuf
@Dr. jenőke (jenőke):
demagógia maxima

most nyüszít...mi lesz a vége? elveszik a kis játékát a zeju pénzeket?

brühüyyy
@rodeo36:
Sajnos azt hiszi, hogy győzött.
Végignéztem az EP hozzászólásait. Kevés igaz szó hagyta el a fejét.
Borzongató volt a sajtótájékoztató is.
@rodeo36:
Most tettem vagy harmadszor, igaz célzottan.
@Mariann19:

"A falu lakossága ha Magyarországot jelképezi, nem egységes a vadmarha kiválasztásában, mindössze 2/3 dönt úgy, hogy ez kell neki."

Tévedés, még fénykorában sem volt ez 2/3, alig bő 50%. Azóta meg...
Persze Orbán hazudott már ennél sokkal nagyobbakat is. :)
@Mariann19:

"_Az nem lehet vitás, hogy jó sok euroba fog nekünk ez a mai nap kerülni a meghiúsulandó pénzek odaitélése által.
Azonban Orbán szerint ez mellékes, oda fog a továbbiakban is harciasan állni, és követelni a ki nem érdemelt jóindulatot. _"

Szia M!

1. A Főnök szerint asz két különböző dolog és már üzengette Brüsszeélbe, hogy ne keverjék.
2. Amennyiben még is késik az utalás, úgy fogcsikorgatva megmódosít, ha kell öccő. van rá precedens.
Tudja, hogy az EU és a pénze nélkül kártyavár az egész itthoni kóceráj.

Ahol meg nem volt kamera ott buszgón nyalta a seggeket.
@Mariann19:

A fidesz zrt. igazgatótanácsa soha nem hagyna veszni 20 mrd €-t. erre vannak szövetkezve. Lajos a begyűjtő, a piszkos tizenkettő a management, (most közjogi méltóság mind), a részvényesi kör ködös.
@Habakuk999: "Mi pedig fölöslegesen kergetjük magunkat hhiú ábrándokba, az eu nem csinálhat helyettünk modern demokráciát. "

Itt van az eb elhantolva. Orbán kiállhat és azt mondhatja:
Uraim, és mazochistáim! Még a székházunknál is tüntethetnek a csirkefogók. Ám hol látnak tízezres elégedetlen tömegeket? Na ugye.
Hát pofa súlyba, és láthatják, hogy az ország szeret."

S amíg Orbán kiállhat, és tényleg nincsenek komoly ellenzéki megmozdulások, mert vasvillával lapátolják a diót, és nem csapják le a legmagasabb labdákat sem, addig az EU nem fog semmit tenni. Illetve de. Kivpnják a tőkét, leszámítoltatják az állampapírokat, és a lepöckölik a megmaradt morzsát.
Munchen es a tuntetes kivalo pelda szamomra, es igen, ennek a nepnek ez a fidesz kell, es ez is lesz, a nem ezt akarok kritikus tomege nincs meg, sot egyre fogy.
@jaegtoer:
egyetértve és megjegyezve, hogy a 20 mrd juró nem 100% sohasem volt sehasem lesz...!!!
ezen az összegen túl a gazdaság teljesítése negatív, és a kinnlevőségek árfolyamváltozásai tönkretehetik az egész gittegyletet... az én számaim szerint eltűnt 35000 milliárd HUF, ennek nyoma sincs 3 év alatt, ezen felűl a kinnlevőségek megközelítik 27000 milliárd HUF hacsak nem haladják túl, a GDP az 1977-es szint alatt stagnál, 26500 milliárddal...ebből a statisztikai hivatal számai következésképpen hazugok, az állam csódben van

brühüyyy

a többi rablómese
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
magam részéről leszarom, mi marad utánam

brühüyyy
@Poszthoz: Fab írta, hogy "Mondott olyat is, hogy a Tavares jelentést tárgyalóknak is el lehet menni - a picsába - mert mindenki hazudik. Főleg ő maga mikor azt morogja a kamerába rezzenéstelenül, hogy az Európai Parlamentben baloldali többség van, és ők fogják elmeszelni Orbánt alaptörvényrontásért. Pech, hogy az a többség jobboldali, ugye, házmester nertárs, ráadásul a pártcsaládé a legnagyobb frakció, és ha megszavazzák szerdán a Tavares jelentést az degeci kínos lesz."

Megnéztem de összességében nincs jobboldali többség az európai parlamentben. Ezért is valószínű, hogy ma elfogadják a Tavares jelentést.

az Európai Néppárt (298 képviselő)
az Európai Szocialista Párt (232 képviselő)
az Európai Liberális Demokrata és Reform Párt (66 képviselő)
a Zöldek (46 képviselő)
az Európai Egyesült Baloldal (kommunisták) és a Skandináv Zöldpárti Baloldal - 56 képviselő)
az Unió a Nemzetek Európájáért (26 képviselő)
a Demokrácia és Sokrétűség Európája (euro-szkeptikus - 18 képviselő)
a Függetlenek (43 képviselő)

www.bruxinfo.hu/cikk/00000000-az-europai-parlament-tagjai-a-kepviselok-es-a-frakciok.html
Kertész Imre a Sorstalanságról:
"Azért találtam ki egy fiút, mert egy diktatúrában mindenkit a tudatlanság és a tehetetlenség gyerekszerű állapotában tartanak"

www.hirado.hu/Hirek/2013/07/02/20/Soha_tobbe_ez_Kertesz_Imre_utolso_interjuja.aspx?source=hirkereso
Aldott tudatlansag, aldott egyugyuseg, nem veletlen a szukitett tudashoz es informaciohoz jutas. A hatalom alapveto erdeke ez, nem veletlen a media megszallasa elso lepesben. Eljen a Fal es eljen az 1984 dicso nemzetvezetoi szelleme.
„Nem akarunk olyan Európát, ahol gyámság alá helyeznek, a szabadságot korlátozzák és nem kiteljesítik... ahol a nagyobb visszaél az erejével, és a többség visszaél a hatalmával... ahol kettős mércét használnak, és ahol csak a kisebbnek kell tisztelni a nagyobbat.”

Orbán Viktor, Európai Parlament, 2013 július 2.
@magándemokrata: ez csak nem valami önkritika akar lenni ov részéről?

brühüyyy
@rodeo36: a nagy semmi marad, amúgy meg szarakodott az okosomon a virt bill, mert frissített a T-Mobile, mostantól Telekom HU a neve, nem gondolom tovább, úgy is minek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A Tavares jelentést nem ezért fogják elfogadni.

Pluszt mutasd már ki melyik az a baloldali többség, amit dagilaci emleget.

(zárójelben megjegyzem, dagilaci azért parázik, mert legutóbb már a néppártból is elküldték Hankiss Ágnest a halál faszára, és korántsem biztos az eddig őket mindig megmentő többség)
@Fabius: Úgy tudom a jelentést a balos, liberális és zöld frakciók mindenképp támogatni fogják.(354 fő) Emiatt többségbe fognak kerülni és el fogják fogadni a jelentést a néppárti frakció 298 képviselőjével szemben.

Dagilaci parája viszont nagyon nem izgat.:)
@gnme: nagyon szívesen besegítek, de úgy sejtem, nem fogadnák el a segítségem, mert nincsen az ismerősi körömben se O.V. se S.L. monogramú ember se. Egyébként infósként én folyamatos agyfaszt kapok a hírektől, amikor olyan dolgokon akadnak el, amit egy pár napos (vagy akár órás) melóval egymagam meg tudok oldani.
@Habakuk999: A közöttünk a tegnapi napon elkezdődött véleménykülönbségünket nagyon jól fejezi ki az alábbi álláspontod:
"A mi problémánkat nem fogja Brüsszel megoldani, hanem csak mi, magunk."
Az én véleményem az volt, hogy Brüsszel beavatkozását el kell fogadni, mivel az országban a két választási ciklus alatt olyan kormányzati döntések születtek az alapvető jogok kérdésében, melyek megingatták a demokrácia intézményét.
A te megállapításod ebben a szituban azért közhelyes, mert nem nem számolsz azzal a rendhagyó gyakorlattal, amely az országban végbement és végbemegy.
A választások óta a demokrácia tudatos leépítése folyik, mely megteremtette annak a lehetőségét, hogy a Fidesz bebetonozza magát, és önkényesen olyan rendet vezessen be, amelybe az állampolgároknak beleszólása nem reális lehetőség.
Az önkényuralom következménye most csúcsosodik ki, amikor az emberektől elvehető lett a vagyonuk, elveszítik az egzisztenciájukat, és el kezdenek személyükben is félni a rájuk leselkedő veszélyektől, melyek a fennmaradásukra vannak félelemkeltő hatással.
/Trafik, föld, parlamenti kitiltások látványa stb./
Azonban a félelem megbénítja a változtatás szándékát, hiszen kiszámíthatatlan retorzióktól lehet tartani.
Hogyan oldjuk meg így mi magunk a problémáinkat.
Az eu-nak ezért abban van szerepe, hogy ebben a helyzetben rávilágítson arra, hogy az ország
alapvető jogokat sért, demonstrálja, hogy civilizált közösségben elfogadhatatlan egy ország szándékos törvényenkívülisége.
Figyelem sokszor a hozzád hasonló - az állampolgárokat elmarasztaló - felhívásokat, hogy a mély álomból ideje lenne felébredni, és javítani a sorsunkon, de sem tőled, sem a hasonló véleményalkotóktól nem hallottam ennek módjáról, a megvalósítás technikájáról.
Ezért ezek pusztába kiáltott szavak maradnak.
A fentiek miatt az én szemléletem és véleményalkotásom azért nem változik, mert a helyzet megitélésében figyelembe veszem a kialakult hazai, sajátos helyzetet, és az alapján itélek.
@Knósszosz: A helyzetről alkotott véleményemet részleteztem a 16.50 h-kor írt hsz-emben.
Kérlek, olvasd el, ha érdemesnek tartod, valószínű, hogy ebben is egy platformon vagyunk.
Szia!
@jaegtoer: "A Fidesz ZRT igazgatótanácsa soha nem hagyna veszni 20 milliárd eurót."
Többek között ezért estem ámulatba, amikor Orbán Viktor kiosztotta az eu-t.
Mai hír, hogy az enapi szavazáson a Néppárti képviselők egy része Orbán arroganciájától átitatott beszéde miatt szavazott a Tavares jelentés mellett.
Ez az egész megnyilvánulása egy antagonisztikus ellentmondás.
Gyalázni nem szoktuk a kenyéradó gazdát.
@Pop40: Azért a 2/3 jobban hangzik, mint az
"alig több, mint 50%".
Milyen mutatós dolog ezzel érvelni 4 éven át, mégha nem is igaz.
@Mariann19:

azért értek veled egyet, -bár Salazar prof. sem demokratikus keretek között művelt "csodát"- mert pragmatikusan nem lenne probléma, ha "itt-ott" sérül a "demokrácia" (hozzáteszem, demokratikusan lett kifosztva az ország az emútt 20 év alatt) csakhogy a fiúk nem a közjó érdekében és magasabb erkölcsi szempontból éltek a megadatott álom- és államhatalommal, hanem visszaéltek vele önös érdekből. ez semmissé tesz minden hivatkozott felhatalmazást (2/3, vs. 50%+n). tehát nem éltek a hatalommal, hanem visszaéltek, és nem közérdekből, hanem jól definiálható kevesek egyéni érdekét szolgálva.
@jaegtoer:
"Nem lenne probléma, ha "itt-ott" sérül a "demokrácia"."
Valóban nem lenne probléma, hiszen az emberek nagy részének a demokrácia emlegetése olyan "politikai dolog", kiesik a hétköznapok megéléséből.
Ebben a kérdésben nem vesznek részt mindaddig, amíg közvetlenül a saját, privát életükez, sorsukat nem fenyegeti a demokrácia hiánya.
A fiúk viszont túl mentek a határon, a korrupció hagyományos útjait is túlugrották, és ma már a privát vagyonok, üzleti értékek, tradicionális anyagi javak is átmennek egy tollvonással a "kiválasztottak" birtokába.
Valóban nem erre kaptak felhatalmazást, és nem értik meg, hogy a parlamenti többség nem mindenekfeletti döntési jogot és hatalmat képvisel.
@Mariann19: Mariann, most durva leszek, szerintem jogosan, mert klisékben gondolkodsz és képtelen vagy kitörni belőle.

Aki életképtelen, az pusztuljon el.

Ez Isten - vagy a természet - legfőbb törvénye.

Mi nem fogunk elpusztulni, el fog jönni a tiszta kezek és gondolatok ideje.

Kérded, hogyan, mert szerinted semmit nem mondtam erről soha, pedig de igen.

Ott kezdem, hogy fölösleges föltenni a kezünket pár bűnöző előtt.
Nem kell beállni csápolni nagypofájú tehetetlenek közönségébe.

Nem kell hinni a hivatásos siránkozóknak, hogy leépült a demokrácia. Még mindig demokrácia van, sajátosan fideszes az igaz, de meg kell tanulni alkalmazkodni hozzá.

Szerveződni kell civilként, ellenzékiként, ki kell követelni a szavazatodért ácsingózóktól, mit is akarsz cserébe érte.

Mellesleg a Varánusz is erről szól.

Három év, még csak három éve van a fidesz, a 22 év negatívba fordult átmenete sem túl sok idő a viszonyok megváltozásához.

Kádár puha, nyálkás szocializmusát nyögjük.
Ki kell nyitni a szemünket, megérteni miért tartunk itt - nem pusztán Orbán Viktor miatt - s megkeresni a megoldásokat. Igen az ittenihez hasonló vitafórumokon, a kocsmában, a nemzeti trafikban, mindenhol, ahol beszélgetsz.

Az emberek nem hülyék, tudják, hogy rohadt nagy gáz van. Csak az okosabbja már nem éri be a piros-narancs váltógazdálkodással.
@Habakuk999: "Most durva leszek, szerintem jogosan, mert klisékben gondolkodsz és képtelen vagy kitörni belőle."
Mosolygok.
Azért, mert te is tudod, hogy autonóm személyiség vagyok, autonom gondolatokkal. Emiatt általában nem értünk egyet, de te éppen ezért szeretsz velem dumcsizni, mert az egyéni, sajátos gondolkodásunk vitákra késztet. Te pedig kissé tekintélyelvű légkört szeretsz ehhez teremteni, én pedig erre is fogadókész vagyok, te is tudod.
"Még mindíg demokrácia van, sajátosan fideszes, de meg kell tanulni alkalmazkodni hozzá."
Akkor miért is kell szerveződni szerinted civilként, ellenzékiként, meg követelni a szavazatomért az igényeimet.
Ellentmondásba keveredtél.
Nálam a demokrácia egy egzakt fogalom, definiálható, mint a fizikai törvényszerűségek például, OHm törvénye nem lehet nálam pl. fideszes vagy eu-s.
A demokrácia eljövetelében és megtartásában nincs pardon, pontosan ezért nem szabad beállni "csápolni" azok közé, akiknek erről ráhatásos és nem önálló gondolatai vannak.
"Ki kell nyitni a szemünket."
Az eu ezt teszi most.Az általad ajánlott vitafórumokon., a kocsmában, a nemzeti trafikban, mindenhol, ahol beszélgetünk, az eu most megadta az alaphangot, a tematikát azoknak is, akik eddig nem ismerték azokat az európai normákat, amelyek a demokrácia jegyében lettek rögzítve a belépésünkor.
@Mariann19: Nem akarok tekintélyelvű lenni.:(
(az igaz, általában én döntök)

Egyáltalán nem keveredtem ellentmondásba.
Demokrácia van még, sajátságos, ahol pár ember ki akarja saját maga számára sajátítani a vívmányait.

Ebbe az egzakt fogalomba ha belemegyünk, még vasárnap is vitázni fogunk, hiszen ahány ház, annyiféle típusú demokrácia érvényesül egyedi specifikumokkal, ezért nem képes és nem is akar az eu "igazságot tenni".

Az alapelvek viszont jól definiáltak és rögzítettek.
Ezt lehet számon kérni Magyarországon.
Az viszont, hogy hogyan töltjük fel őket tartalommal, az biza a mi dolgunk.
@Mariann19: Amúgy tényleg szeretek Veled vitatkozni.
@Mariann19: Az EU jogosítványai (ami a konkrét jogi-pénzügyi következménnyel járó akciókat illeti) igencsak korlátozottak és szigorú feltételekhez kötöttek. És nagyon szomorú lennék (sőt, bizonyos értelemben ha nem is a Szovjetunióhoz, de a KGST-hez hasonlítanám az EU-t), ha az EU-nak kellene az országot kimenteni OV karmai közül (az ilyen "megmentések" soha nem jártak pozitív eredménnyel, lásd Irak stb.). Ami nem azt jelenti, hogy nem kellene elfogadni a kritikát, ezügyben igazad van, és azt sem jelenti, hogy a FIDESZ-nek igaza van, hogy túllépték a hatáskörüket. Egyrészt mert nem lépték túl, hiszen az EP-nek joga van saját kezdeményezésű jelentést kiadnia, és mert a jelentés hivatkozik egy jogi eljárásra, és lehet ennek egy embriója. Másrészt maga a FIDESZ nyilatkozta közvetlenül a parlamenti bizottsági szavazás után (EP-bizottság, nem magyar parlament és nem EB, ahol egyébként szinte az összes FIDESZ-es és FIDESZ sugallta módosítási javaslatot leszavazták, nem véletlenül, én csak az első hetvennel birkóztam meg, de olyan bénák voltak, hogy nem bírtam tovább), hogy habár azt várják, hogy a plenáris is megszavazza, ennek se jogi, se politikai, se anyagi következménye nem lesz.
Megjegyzem csendesen, hogy a szavazati jog megvonása, az egyetlen szankció, amelyet értékelven és nem konkrét jogszabályi hivatkozás alapján lehet kiszabni, a szavazati jog megvonása is csak szégyen, de gyakorlati jelentősége kevés van figyelembe véve Mo. súlyát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A konzervatívok és reformerek hova lettek? Ez nem az előző parlament véletlenül? A pártnevek ezt sugallják.
Európai Néppárt (Kereszténydemokraták) képviselőcsoport 274
Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége Európai Parlamenti Képviselőcsoportja 195
a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért képviselőcsoport 84
a Zöldek/ az Európai Szabad Szövetség Képviselőcsoportja 58
Európai Konzervatívok és Reformerek Képviselőcsoport 56
az Egységes Európai Baloldal/Északi Zöld Baloldal képviselőcsoport 35
a Szabadság és Demokrácia Európája képviselőcsoport 33
Független képviselők 30
Összesen 765
Ebből jobboldali: 274+56+33 plusz a legtöbb független, mint pl. a Jobbik is, meg az Északi Liga, a UKIP egy képviselője, a Front National, az FPÖ, a Romania Mare meg a Vlaams belang. Egyébként politikailag a liberálisok is jobboldalinak számítanak, ez a ballibezés ez egy magyar propagandabaromság.
@Habakuk999:
Mindketten szinte végig kitartottunk az álláspontjaink mellett, a témát meglehetősen kivéreztettük.
Várjunk olyan következő eseményre, amelyen újra összeugorhatunk látszólag, de mindketten tudjuk, hogy üdítőleg hat ránk a vita.
Legalábbis remélem.
Kezdek edzeni!
@Kuviklacz: A Tavares jelentés körüli eseménysorozatnak húsbamaró következményei valóban nincsenek és nem lehetnek, még a 7. cikkely alkalmazásánál sem. Ez utóbbinak az eljárás bonyolultsága miatt nincs realitása.
Belföldi viszhangja még kedvező is lehet Orbán számára, hiszen szabadságharcos jelmezében vívta kinn a rezsi csatát a magyar emberek pénztárcáját védvén, és ezt akár kampánybeszédnek is lehet értékelni.
Ebből lehet, hogy jól eléldegél a választásokig.
Azonban ezzel az üggyel Orbán elszigetelte magát Európából, szűkebb értelemben az eu-ból is. Ennek a következményei sok irányban hatnak, gazdaságilag, a diplomáciai életben, az ország általános megitélésében számottevő hátrányokat kell az országnak elszenvedni.
Ez nem látványos ugyan, de izolálva élni Európa közepén, ez már igazán ártalmas az ország számára.
@Mariann19:
Igen, egyet értek és a számomra legdöbbenetesebb megállapítás ami sajnos igaz, hogy a demokrácia tudatos leépítése folyik.

2013 Európájában ez nonszensz!
De lehet fokozni a hülyeséget horthy szobor avatással, húzzuk csak fel a szomszédok agyát, nem eléggé utálnak már így is minket.
Persze van bőven más elképesztő anomália is, de azokkal is tisztában vagyunk mindannyian, akik merünk tájékozódni.

Azért ne csak politizélj, élj is!-:))
@Knósszosz:
Az, ami most zajlott a Tavares jelentés kapcsán, sokakban elnéző mosolyt fakasztott azzal a felismeréssel, hogy az EP parlament - az országot elmarasztaló - szavazása különösebb hátrányt nem jelent az országnak.
Indirekt módon azonban igen.
Megfigyelhető lesz a kötványkibocsájtások emelkedő hozamában, amivel többet kell fizetnünk a befektetőknek, az üzleti partnerségi kapcsolatok leépülnek, és a befektetők menekülésre veszik az irányt az országból.
Többször írtam arról, hogy jobb lenne homokba dugva a fejünket, nem venni tudomást a politikai életről, azonban a jövőbeni életünkről van szó, főleg az utódoknál.
Ne aggódj, azért én nagyon tudok élni is, csak olyan színesen. A fekete a politika, a többi olyan színkavalkád, amiben baromian jól érzem magam.
Ismered a humoros orcámat is, önironikus vagyok, mert saját magamon tudok a legjobban röhögni.
Ma te is érezd jól magad, és készíts valami finomat úgy éjfélre, ahogy szoktad.
Az elnéző mosolyt a fiúk sem gondolják komolyan. Az inkább kényszeredett valami, amolyan; ugyammá, kis pubik mit akarnak??
De akkor meg miért igyekeznek hatáskör túllépésnek, meg hasonló képtelen balfaszságoknak beállítani a megszavazott jelentés tartalmát? Csak nem azért, mert sejtik, hogy ebből még kapitális cumi lesz?

Amúgy élj vidáman és az nagy dolog, ha valaki saját magán tud derülni. Az... valami. Olyan emberi tulajdonság, ami felemel valahová?!
Rodeó elmagyarázza, ő tuggya az ijesmit.
Kaja csak maradék, most Bolival utazom virtuálisan és utálom amiért brizzola mosharit zabál két pofára... a mocsokja!-:)))

Jó éjt Mariann!!
@Mariann19:
Küldtem, csak nem a "válasz erre" izére, bocs.
Ott van, SZIA!!!
süti beállítások módosítása