Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.01. 03:17 Fabius

Érpatakról a buzifesztre

Címkék: közmunka érpatak buzifeszt orosz mihály

Orosz Mihály Zoltánról, az érpataki Rambóról azt eddig is tudtuk, hogy gyakorló elmebeteg. De én azért csak rácsodálkoztam a videóra, amin mongol traszvesztitának öltözve kiokosítja a 8-10 éves gyerekeket, hogy vagy ez, vagy el lehet húzni a picsába buzifesztezni. 

érpatak.gif

Azt talán hagyjuk is mekkora szerencséje ennek az egybitesnek, hogy mindez nem az én gyerekeim osztályában zajlott, mert akkor most arról szólnának a hírek, hogy nemzetközi orvoscsoport az érpataki kőtörők buzgalmával egy hete próbálja paintezett szikével kioperálni Orosz seggéből a negyvenötös túrabakancsomat. Mert nála a mongol traszvesztitának öltözve pofázás hagyomány, nálunk meg a gyerekeinket ostoba faszsággal traktálók halálfaszára elküldése az, de ahány ház annyi szokás. 

Sokkal érdekesebb a szemlélet, hogy a kis világában vagy Orosz hívő leszel vagy liberálisbuzi. Más opció nincs, a szimplán és unalmasan normális nem szerepel a választékban. 

Érdekes kis világ az övé: amikor orvoshoz mész tiszteld a hagyományokat, de ha rendőrhöz fordulsz akkor egyenesen kötelességed a magyar hagyományokat szeretni. Szeretném érteni mire gondolhat vajon, de mire odáig jutok a gondolatmenetben, hogy az orvoshoz fordulás hagyománya nála szemmel láthatóan kimerült a jelképes trepanáció elvégeztetésében - csak megszaladhatott a kaparóvas és oda lett a homloklebeny - máris összezavar a következő mondatával, miszerint ez nem kötelező. Ne mondd, hogy neked ez magas, mint hithű alkesznak a 12 Malligand fokosra föltuningolt kumiszrecept: Úgy kötelességed a magyar hagyományokat szeretni, hogy az nem kötelező. Érted már? Még mindig nem? Nem baj. 

Mert, ha a nem kötelező kötelesség (WTF??) is terhes még mindig választhatod a buzifesztet és nem köll bonyolítani. 

Pech, hogy az érpatakiak azt nem választhatják, hogy egy jelmezes idióta ne traktálja marhaságokkal a gyerekeiket. Ne grasszáljon se deszantosnak se Batu kánnak öltözve, és ne várjon csodát a Szíriuszról. Esetleg nézzen ki embernek és viselkedjen is úgy. Igaz, utóbbi szemmel láthatóan túl nagy elvárás valakitől, aki szerint a közmunka = kőtörés és a munkavédelmi felszerelést elég ráfotosoppolni a képre. Elvégre aki a felpattanó követ nem bírja levenni homlokkal, az annyit is ér. Lehet velem van a baj, de ezt látva nekem bizony Gubinyi elvtárs, Pék elvtárs, Csomai, meg az átnevelőtábor jutott eszembe.

Mi lett volna ebből az Oroszból ha néhány évtizeddel hamarabb születik? Valszeg ma büszkén mutogatná a Matyi bácsitól kapott "éltanuló" érdemérmet. 

 

471 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr985385469

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hol a dohány a Hegyvidéken? 2013.07.01. 13:50:40

Nem értem a balliberális ellenzék szűnni nem akaró ajvékolását trafik-ügyben. A Hegyvidéken ezen a téren is minden a legnagyobb rendben van. Az eredeti célkitűzéseknek megfelelően nálunk családok nyertek koncessziót, de rajtuk kívül nyert egy mozgásába...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az indulásod időpontjára beszerzek egy keszkenőt, és integetek neked. Hosszasan.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azért az borzasztó frusztráló lehet Mesterházynak, hogy a Fidesz mindent Bajnaihoz köt.
@Husz_János_Puszita: De jó, hogy betetted ezt az írást.
Jó olvasnivaló a törzsközönség részére is, ilyenek vannak benne:

Jelenleg a „Fidesz ellenfele”-pozíciót – gyakorlatilag kizárólagos igénnyel – olyan személyek, szervezetek és olyan kapcsolati hálózatok őrzik, akik-amelyek karrierjüket a szocializmus évtizedeiben indították be és akik mentalitása, „reflexei” a kádári világban alakultak ki, vagy akiket az a szerveződés „mustrált” és engedett akár vezető posztokra, amely értékrendjében és minden reflexében „maszoposként” írható le. Ez pedig egy alapvetően fantáziátlan, teljesítménynivelláló, a nulláról önállóan és kockázatot vállalva semmit fel nem építő világ és társaság. Még az úgynevezett „nyugatos típusú menedzserkarrierek” is csupán az így-úgy a szocializmus idejéről átöröklött, privatizált vagyonok és szervezetek eligazgatásából álltak: egyetlen igazi „self made man” sincs a szereplők között. Így amikor ők „kapitalizmusról”, „piacgazdaságról” és „versenyről”, vagy éppen „innovativitásról” beszélnek, akkor olyan területről szónokolnak, ahová közülük még senki a lábát be nem tette.

Igen: a „létező ballib oldalt” nem a semmiből hozták létre valamely kivételes képességű politikusok: az szigorúan véve nem más, csupán a szovjet világhatalom több kézen átment(ett) öröksége.
Bocs, de jó a cikk, nem tudom abbahagyni:

A konzervatív oldal azért foglalt emocionálisan, mert akik ma odatartozóknak érzik magukat, azoknak mindenkor fontosabb lesz az, hogy valamiképpen (valósan vagy legalább szimbolikusan) kivételesnek, kivételezettnek érezhessék magukat, mint az, hogy az ország jól teljesítsen és valóban is sikeres legyen, ne csak a HírTV-ben. A modernizáló oldal pedig sohasem fogja „államilag garantálni” nekik ezt az érzést. Inkább lenyomják a tudatalattijukba azt, hogy egy végtelenül korrupt és önző – és persze egyáltalán nem demokrata – politikai elitet támogatnak, mert ez az elit engedi őket „isten választott népének” szerepében tetszelegi, anélkül, hogy ezért cserébe valóságos teljesítményt, tudást, kiemelkedő képességeket, stb. várna el tőlük. Nem: ehhez elég a hűség – ebben meg van bőven gyakorlatuk: ez egy alapvetően „aulikus” társaság! Hiába tudják az eszükkel ezek az emberek, hogy igazi erőt, az ország valódi felemelkedését modernizáció híján nem lehet elérni, mert ők - minden nemzetieskedésük ellenére - bármikor készek egy olyan politikához adni a nevüket-szavazatukat, amely úgy garantál nekik „középosztálybeli létet”, hogy még egyet szorít a szegényeken. Igen: ezek a „nemzetiek” valójában nem tekintik a nemzet részének a szegényeket – amiben a „nemesi nemzet”-fogalom és -felfogás él bennük tovább.
@V-PORT: A Mesterházi szerintem ettől bolog. Azt hiszi, a Fidesz kikészíti Bajnait, így az ölébe fog hullni az a kb. 8% szavazat... a marhája...
ennek sem tudok ellenállni:

…Amit fentebb leírtam arról, hogy mit vár el és miért cserébe támogat egy politikai elitet a „nemzeti-keresztény” szimpatizánsok serege, azt apróbb módosításokkal leírhatjuk a „klasszikus baloldalt” támogatókról is. Ez is egy olyan klikk, amely „gazdáitól” elvárja, hogy teljesítményükre tekintet nélkül lehessenek pozícióban, kaphassanak „szubvenciót” és legyen „tekintélyük”. Ez a kádári „jól informáltak” társasága, akik megtanulták úgy kiszolgálni a pártot, hogy önmaguk is jól járjanak eközben. Nem látom, mi az igazán eltérő e mentalitás és a „nemzetiek” gondolkodásmódja között? És ha nincs igazi, lényegi különbség, akkor ők tulajdonképpen ugyanaz az oldal: a konzervatív, amely a magyar társadalom régi mozgatórugóinak, a régi reflexeknek a megtartásában érdekelt. Ez pedig nem mást bizonyít ismételten, mint hogy (mint fentebb írtam) a magyar politika féloldalas: csak konzervatív oldala van! Nincs olyan politikai erő az országban, amely mind szellemiségében, mind céljaiban, mind szereplőiben egyértelműen a modernitás testesítené meg – e felsorolt tulajdonságok közül egy vagy mind hiányoznak minden egyes, magát „ellenzékinek”, „baloldalinak”, liberálisnak”, „nyugatosnak” vagy „modernitáspártinak” hirdető erőnél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A meglévőkre is érvényes. Hogy a NAV nagy kegyesen nem büntet, nem ugyanaz. Bár még azt is kinézem belőlük, nem szoktak sokat lacafacázni, ha kell a zsé. Mindegy, hogy betartható a törvény vagy sem.
@Habakuk999:

Gondoltam, hogy neked tetszeni fog.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mindenki figyeljen, mert bejelentést teszek!!!!
Ha Mesterházy lesz az ellenzéki szövetség miniszterelnök-jelöltje nem fogok szavazni. Elmegyek, de mivel a Fideszre nem, az Lmp-re, a Jobbikra, és Mesterházyra sem, ezért érvénytelen lesz a szavazólapom. Lehet, hogy ezzel Orbán marad, és lehet szidni, de hű maradok ahhoz, amiben hiszek, és az nem Mesterházy. Na most mondjátok, hogy milyen szemét vagyok!
@Husz_János_Puszita: Progresszív blog olvasót csináltál belőlem, pedig nem vagyok valami nagy kommentelő a Gyíkon kívül.
@Habakuk999:

Betettem neked egy linket a másik blogon.
@Habakuk999:

Mindig progresszivéknél kezdek + kapitalistáéknál
@V-PORT:

Sokat gondolok rá én is, de biztos hogy kibírunk még egy fideszkormányt, hmm???
Talán ráérek finyákolni utána is, nem tudom.
@Husz_János_Puszita: olvasom, próbálom megemészteni a grafikonokat, nem egyszerű, az ortodoxok alatt vagyunk.:(
@Husz_János_Puszita: Ha már emlegettétek átnéztem oda, és gyorsan meg is spammeltelek :-)
@V-PORT:

"
Ha Mesterházy lesz az ellenzéki szövetség miniszterelnök-jelöltje nem fogok szavazni. "

Ezt sokan ígérik:)) Előbb-utóbb csak eljut az idiótához.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az biztos ettől a hoppáltól annyira rám jön a hoppáré, hogy elhatároztam, nem fogom el se olvasni. Mentálisan gyilkos.
Ez egy igazi rákosi reinkarnáció, a szolisütötte szőkenőt ötször felülmúlja baromságban. Pedig őt azért vonták a második sorba, mert már a fityeszesek is égőnek találták.
Az a fantázia-szegény, aki esetleg nem tudná elképzelni, milyen is volt az ötvenes évek első felében, a Rákosi-érában az állami propaganda, most egy az egyben, egyenes adásban élvezheti.
brrr
@V-PORT:
Na, ja. Hogyhogy most Gyurcsányt nem szőtted bele? Ki ne hagyd, az istenért!:)
@Orica Középföldi: Kezdem azt hinni, hogy nem hiszi el. De majd ráírom egy coca-colára és odaadom neki. Azt biztos, hogy látja, ha már annyi colát iszik. :)
@AKIsTUDATLAN: Ferenc most itthon sincs. Én most nem bántom. Nem csinált a héten semmit. Majd akkor ha tart egy beszédet, na majd akkor kap tőlem. :))
@V-PORT: Milyen szemét vagy:-)
@Mariann19:
Csak??? Üdítő lehet... :)
Répalé lesz? :D
@AKIsTUDATLAN:
Ezeket tenyésztik. illetve - a sci hagyományok alapján - képzik. A scientológia legszebb hagyományaira építve készülnek az ilyen "kormáyszóvivő" ettársak a PÁRTBAN.
Komoly pénzbe kerül a képzésük és az élettartamuk 1-1,5 év.
Utána polgármester, vagy államtitkár lesz azért, hogy szarrá alázta magát, nyílt színen.
Ez is egy életcél, bármilyen hihetetlen, hogy vannak ilyen szar alakok. :(
@Secnir: Ezzel a hülye @Sir Galahad: -al vitázol?
Ez egy agyatlan fideszzombi. Idézek neked:

"
Sir Galahad 2013.07.01. 08:45:59
Lehet, hogy én tudom rosszul, de azt hallottam, hogy az első rezsicsökkentést követően is ugyanakkora osztalékokat fizettek a nagy közműcégek, mint előtte. Ha ez igaz, akkor van miből tovább csökkenteni. Van valakinek erről konkrét információja?
Válasz erre
Ј.László 2013.07.01. 08:49:33
@Sir Galahad: Rengeteg eszed van. A rezsicsökkentés idén volt, az osztalékot pedig a tavalyi év eredménye után fizették. Ilyen kevés ésszel Ablakzsiráfot kellene színezned és nem blogokon hülyeségeket irkálni!
Válasz erre"
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Héééé, nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúl! Térkép sehol? Most komolyan... Tabletták okék??? :D
@V-PORT: döntésed megerősítéséhez:

"Na vajon kik járnak megint jól?

MGM
2013. július 1., hétfő 18:39 |
Nem, nem ők.

"Sokan kérdezik tőlem, hogy kik járnak majd jól, ha az MSZP kormányra kerül" – csap bele a lecsóba legújabb videója elején Mesterházy Attila. A magunk részéről nem is feszítenénk tovább a húrt: a szocialista pártelnök véletlenül beleehetett Ron Werber varázsgombájába, vagy túl sokszor nézette meg vele a felkészítő csapat Gyurcsány Ferenc június 16-i, a politikai kommunikációs szakmában instant audiovizuális mérföldkővé avatott gyújtó erejű beszédét."
index.hu/bloghu/kepviselofunky/2013/07/01/na_vajon_kik_jarnak_megint_jol
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
BAKKER!
TEZSVÍR!
Hugicát rég láttam!
Melyik út mellett "nyomatjátok" a kicsikét? Nehogy véletlenül meglássam, mert hát a gyomrom... :D
Erre inni kell!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: még nem olvastalak, de már írtam... kicsi gond, hogy holnap kapom vissza a szokás szerint megbízható nethuszártól a gépem:-) A telefonomom 4 hónapig izmozott... azóta csak a hívásfogadás műkszik rajta:-)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Ez nagyon-nagyon... :DD
Szerintem túlértékelitek azzal az Ablakzsiráffal őket! :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szakemberhez kéne fordulni... Nálam 2 nap a max. átfutási idő!
A protekciósoknak, a "másnap". :D
Hehhe... ezt beadhatják az egybites emberkéknek... aki volt Barcelonában és látta AZT a szökőkutat... csak kaccantgatni tud:-)

"Budapest felveszi a versenyt Barcelonával
Legalábbis a 400 milliós új margitsziget szökőkút. Tarlós és Orbán adta át, zenél, Stonest is játszik." Faszbuzi hazug disznók.

index.hu/belfold/budapest/2013/07/01/budapest_felveszi_a_versenyt_barcelonaval/

Ja persze... a negatív szökőkút is szökőkút... legalábbis nálunk... egyéb helyeken csatornának hívják.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

vazze, ha másnap, akkor sose lesz kész... mer ugyi... nálod mindég másnap van:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja, parádés majmok, ha kiöltöznek...
Szép gyerekek, mint Szaros Pista, Jézus nevenapján.
A gummicsimma hiányzik a parasztjárúl! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bolikám!
Hát mit csináljak. Lelkesen integetni fogok, aztán keresek egy más fajállatot.
Nem szaporodásra.
Csak úgy, és répalé nélkül.
@Mariann19:
Ezt az igénytelenséget. :))
Mindenféle (izéke) állatka csak úgy....
Videónkat láttad? :D
Álcáztam magam, sikeresen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Ezt az igénytelenséget."
Ha nem jön be a terv, majd bűnbánóan visszatáncolok.
A videon majd kinéztem a szememet, aztán kezdtem el tippelni, mikor megírtad, hogy félig takarásban hol vagy látható.
Küldhetnél egy egyértelműsíthető videot is, gyönyörködni akarok.
@Mariann19: csak nem paintingelési ambícionizmusod van az utóbbi időben? Painthouse-ba is jársz?.)
@Mariann19: Keresd azt a ladikot, ahol a fogtündérek csapatosan térgyelnek és ütemesen bólogatnak:-) És közben sellőként danolásszák: Igen fönök! Ó igen főnök... már majdnm sikerült betömnünk a léket! :-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Na akkor ezt úgy tűnik, elviszed szárazon."
Mi fog hiányozni? A répalé vagy a könnyek?
Ki tudja, hogy a távollétedben milyen ambiciók törnek rám?
Addigra lehet, hogy politikus leszek, ahhoz nem kell törnöm-zúznom magam.
Teljes pompában tudlak örökbe fogadni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A sellők énekét hallani fogom?
Nem kéne inkább a legjobban kinéző evezőst megtalálni, és azt gondolni, hogy ez a mi Bolink?
@Mariann19:
Kis kéjenc... :D
2.00-nál a kimleiek mennek, akiknél hátul Gyurink kormányoz (Kimlei Sárkányok), akiből elsőre, hogy eljött a Lajta túrára, legenda lett... Elment pisilni a bokrokba, majd 8 órával később, 12 km-el arrébb került elő! :)) Van az úgy...
5.53-nál, szalmakalapban, a kenu orrában sikerül elslisszolnom... :D
6.41-nél pakolok ki kalapban a zöld kenuból, jobb oldalon. Utána jó, hogy nem látszik, mert akkora seggest ültem a dagonyba, ahogy húztam ki a kenut... :DD
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Irigy nyúúúúúúúúúúúúúúúl!
Van az úgy... majd kiválogatom a szombati képeket, ahol a csajok popsiriszába vannak! :D
@Mariann19: áááá ne légy maximalista! Elég, ha a körbehányt Kukát megtalálod:-9
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
OK!
Büszkeségtől áthatva foglak nézni a videon abban a tudatban, hogy ilyen nagy emberrel barátságban vagyok.
Tényleg.
Nyúl most eszi a kefét.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem is volt ott kuka, miért mondod?
Boli még a stábot is irányította, ha jól értettem az elmondását.
Szüksége volt a tiszta fejre, gondolom.
@Mariann19:
Mert egy irigy ku... izé, nyúúúúúúúúúúúl!
Meg különben is, egy lusta dicnó!
(Még alázhatom egy kicsit??? Léccci!)

10.18-nál jobbra egy fogászat az, amit kompletten viszek informatikailag. A Lajta partján van, most lesz a projekt keretében felújítva a partszakasz, beszállóval, mederkotrással.
5dent.com/
11.48. Balra, kék Volutás pólóban, szalmakalapban.
Nem ám egérkosztümben...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A rezsicsökkentés miatt több pénz maradt az embereknél, így több a kuncsaft. :-))
@Mariann19: 6 picsarészeg tévés közt egy félkómás az értelmiségi:-) Ezek szerint Te még nem voltál tévéfelvételes tájoláson:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szerintem te nem láttál ilyent. Ők nem ittak, visszamentek szerencsére este, de a társaság mártír módjára bevállalta helyettük!
Erről képet nem merek felrakni, mert másnap elásnának... :)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Piktor után meg se kottyan még egy-két román kamionos neki...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Holnap felfüggesztem délelőtt kenyérkereső foglalkozásomat, és csak téged foglak nézni.
Átmegyek tüzetesbe.
Nyulacskát ne alázd, mert rossz hírem van a számára, alább meg is írom szegénynek.
@Mariann19:
Kikapjuk a bundácskájából?
Kést is hozok, majd le is csapom! :)
Nyúúúúúúúúúúúúúúzni, ki akarja? Ha nem, hát akkor bevállalom...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Boli most felmagasztosul, mert értelmiséginek
minősítetted nagyon helyesen. A félkóma csak egy állapot, mit sem von le az értékeiből.
Viszont kétséges lehet a több hetes nyári vakációd. 70-80 Ft-tal megy fel a cigi, és ez csak a szoktató áremelés.
Sok grádics lesz még, mire elindulsz, csak egy szakadt hátizsák lesz a cók-mókod, mert az árréssel eljátszod az üdülési befektetésedet.
@Mariann19:
Nem bagózok, csak a munka a káros szenvedélyem! :D
A nőkről nem tudok! ;) Evezek, melózok. Másról nem tudok... (Ártatlan tekintet...)
@Mariann19:
Kinek kell az az szottyadt nyúúúúúúlhús? Ráadásul sörben pácolt, gyárilag... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem is téged riogatlak az áremeléssel.
"Evezek, melózok. Másról nem tudok... /Ártatlan tekintet./"
Az nem baj, ha te tudsz magadról mindent. Csak más ne tudjon meg semmit. Mert amiről nem tudunk, az nincs.
Így az ártatlan tekintet hitelesnek tűnik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor a szottyadtat felajánljuk Szép Ferencnek.
Vállalkozó.
@Mariann19:
Helyes, helyes...
Különben is, kinek mi köze hozzá? Engem sem érdekel, ki kivel.
Itt van ez a "mongol traszvesztitának" öltözött idióta "vérmagyar", aki a lábon kihordott agyhalál jelképe lehetne. Imádják, a Gábris féle "idolok" egyike.
ÉRTEM ÉN!
Állítólag mindenki magához hasonló példaképet keres... :)) (A virágokat az öltözőmbe kérem!)
@Mariann19:
Nyúlnak adok vazelint is, hogy könnyebben menjen... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Nyúlnak adok vazelint is."
Kegyes hangulatban vagy, de minek? Szép Feri állateledel gyáros majd mindent megold.
Láttam az érpataki polgit nemcsak a mongol szerkójában, hanem pitykés magyarosban, több videót megnéztem, hogy képben legyek.
Sőt, az egyik videon három számmal nagyobb bakancsban, valami harci ruhában, okuláréban, amit a fején megkoronázott egy bazi nagy autós szemüveggel a feje tetején.
Egész délután ezen röhögtünk a barátaimmal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te mázlista, a vágás után utánad evez sietőschen a piros kalapos csajszi??
Phűű... elboldogultál vele?
@Mariann19:
MERT KOMOLYTALANOK VAGYTOK!
Egy vérmagyari agyhalottat nem tudtok értékelni amerikai egyenruhában? Nem is értelek benneteket! :D
Pedig olyan kis hamiskás a mosolya. Valamelyik buzifesztiválon is igény lenne a kis cuki farmozgására... A Zagyváék Gyulusával még nem próbálkozott? Az megcsinálná! :)
@Knósszosz:
Ne! Hát'olyan vagyok én???
A kenuban ott ült mögöttem a gyógytornászom is (februárban beállt a derekam a semmittevéstől, bezzeg ilyenkor, 30 km evezésnél semmi bajom) és időnként beszólt! :))
ILYENEK EZEK A NŐK!!!
@AKIsTUDATLAN:
+1
Ha a fekália büdösségének lenne mértékegysége, az SI rendszerben 1 hoppál néven lenne etalonként említve, borzasztó.
Azért a senatorasszony még nincs eltemetve, képes meglepetést okozni ám, ha hagyják.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem mindegy, hogy a politikai életből milyen felvételeket nézünk? Ezen legalább röhögni lehetett.
Megyek aluba, ahogy szoktad mondani.
Jó éjsazkát!
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
Neked is jó éjszakát!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hájja...-:))
Azért Rodoszon csak szallaná utána lobogó herékkel, mikor a család nem figyel oda, nem? Én simán!
@Mariann19:
Sziaszia!!
Neked is! Látom te már szétnéztél itten (én is) és késő is van.
Jó éjt!
@Kurt S. Earp:
Down.
Ha valaki előttem nem, esetleg.
Sukár jó éjszakát!
@Fabius: Bajnai Gordon, Szél Bernadett és Schiffer András is részt vett a homoszexuális fesztívál nyító eseményén. Bajnai majdnem az első sorból "csodálhatott" meg egy vonagló aberráltat. Juhász Péter láthatólag élvezte a gusztustalan produkciót! Az arcokat, reakciókat érdemes figyelni! Miért nem erről írsz Erről nem mersz mi??? "A libatolvaj is mutogatta magát a buzeránsok nyitóbuliján"-
www.youtube.com/watch?v=hQkn1xA0rLg
@ménrót:
Dejszen aberráltról írt!
A posztot óemzéről csinálta, kell nála súlyosabb neoavar, ultraszittya, posztbesenyő aberrált?
Tuggyuk, merjük, tesszük... a kezelőorvosod szabadságon van, rút rót?
Mentálisan elég labilis lehetsz, ha komolyan is gondolod a röffenést és azt nem szódabikarbóna idézte elő.

Áldás, békesség.
Az Országgyűlés elnöke, Kövér László, hétfő este a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kijelentette: „a realitások alapján úgy kell számolnunk", hogy Magyarországot az EP többségben lévő baloldali koalíciója - kommunisták, zöldek, szociáldemokraták, liberálisok - el fogja marasztalni „mindenféle mondvacsinált, kifejezetten hazug állítások alapján".

www.hir24.hu/belfold/2013/07/01/kover-elmarasztaljak-magyarorszagot/~~fokusz
@Dr. jenőke (jenőke):
Kövér és a realitás ?? inkább nem mondom.

Az Európai Parlament összetétele:
EPP: Európai Néppárt,
S&D: Európai Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége,
ALDE: Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért,
G-EFA: Zöldek/Európai Szabad Szövetség,
ECR: Európai Konzervatívok és Reformerek,
GUE-NGL: Egységes Európai Baloldal/Északi Zöld Baloldal,
EFD Szabadság és Demokrácia Európája,
NA: Függetlenek

Kördiagram:
index.hu/kulfold/2011/01/19/orban_az_ep-ben/az_europai_parlament_osszetetele/
Az a szomorú, hogy ebben az országban egy ilyen idióta, baromarcú, hol amerikai tengerészgyalogosnak, hol szittya táltosnak beöltözött barom, aki otthon lehet, hogy árpádsávos tangában és női ruhában pózol a tükör előtt polgármester is lehet.
@csak egy néző: Ezt hívják szabadságnak. Amiről te ábrándozol, az a diktatúra.
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Komám az a diktatúra, amit ez a barom csinál a falujában, mint polgármester.
@csak egy néző: Miért? Azt teszi amire igény van, amivel megbízták.
Ez egy elvetemült hazátlan kisebbségnek nem tetszik. De attól még a többségnek igen.
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Okostojás komám. Nem ezzel bízták meg ezt a mocskos görényt, csak ma már az egész falu fél ettől a patkánytól.
"Érpatakon gyorsan híre megy, hogy újságíró van a faluban, és jönnek is sorban az emberek: panaszkodnak a polgármesterre. Feltűnő, hogy közel hajolnak hozzám, s lehalkított hangon beszélnek.

– De miért suttog az utcán? – kérdezem egy negyven körüli férfitól, mire egy közelben álló nőre mutat:

– Az ott a polgármester besúgója. Kis seggnyaló.

Aztán elárulja, hogy szerinte Orosz Mihály Zoltán diktátor, aki azt hiszi, hogy az élet csak a fegyelmezésből áll, miközben ő maga nem fegyelmezi magát, és mindenkit szidalmaz, aki nem ért vele egyet. Ezt hamarosan én is megtapasztalom: Nyíregyházán, a fehér koporsó mögött szeretnék interjút készíteni a polgármesterrel, de pár perc után feladom. Hiszen rögtön a liberálisokat kezdi szidni, majd mereven előreszegezett ujjal, emelt hangon kioktat, figyelmeztet és fegyelmez, mintha a beosztottja lennék. Nem vagyok az. Úgyhogy inkább otthagyom, de még ekkor sem hagyja abba, kiabál utánam, és a bűnös világot szidja. Szegény Érpatak."
@csak egy néző: Figyelj: Az ember szar csordanép. Ha nincs diktatúra, akkor szétrohad az egész társadalom.

És hidd el: szívből sajnálom, hogy így van!
süti beállítások módosítása