Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/03/29/titkos-megfigyeles-varga-judit-tuzson-bence-pegazus/ "Kevéésé érthető vi... (2024.03.29. 14:30) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.24. 02:40 Fabius

Baloldal = már a humoristák sem értik a humort

Címkék: baloldal összefogás sajtószabadság szárszó

Egyszer volt, hol nem volt, itt vége fuss el véle. 

Mondtam már egy párszor, hogy néha úgy érzem meddő karakterpazarlás ezeknek bármit mondani. A hétvégén is összegyűltek a négyszázak, és a legérdekesebb ami történt, hogy az indexes újságírókat félidőben kivágták a francba. Jó, aki arra számított, hogy majd Teddy Leonidasnak öltözve hadba vezeti a négyszázakat, és hősiesen megverekszenek a nerhordával a kőröshegyi szorosban az nem ebben az országban él, de arra azért nem számítottunk igazán, hogy a humoristákkal bőven megtűzdelt társaság legnagyobb gondja a savanyújóskázás lesz. 

Pláne, ha olyan kardinális kérdésen megy a háborgás, mint a teddybudi kiposztolt képe

Borzalmas. Veszélyes. Rágondolni rossz mi lett volna, ha a cinikus szabotőrök még bele is kuláznak egy méreteset a posztolás előtt, és hasmarsot szimulálva hangos bélgázszonátával igyekeznek kelteni zavart az erőben. Mit képzelnek ezek? Meg amúgy is, mi ez a cinikus hozzáállás az egészhez? Vicceskedünk, gúnyolódunk, he? Az emberrel, akinek a saját lapjában gúnygejzír című rovat is van

panyi szabolcs szárszó.jpg

Jó. Azt sem mondom, hogy nem volt a szükségesnél pont eggyel több információ, hogy melyik firkásznak áll fel Vadai Ágnesre. De azt bizony állítom, hogy az "Orbán a sajtószabadságot csorbíccsa!!!" nótát fújó baloldalnak egy ilyen össznépi heppeningen ugyancsak figyelnie kéne rá, hogy a nóta közben kivágott újságíró bizony jelkép. Akkor is, ha szombaton hívatlanul érkezett - de gond nélkül bejutott - és nem érzi azt az emelkedett pátoszt amit szerintetek kéne, plusz van bőr a pofáján ironizálni és viccet csinálni az egészből. 

Ha ez nem lenne akkor talán a hétvége egyetlen közvéleményhez eljutott értelmes üzenete is nagyobb hangsúlyt kapna, bár azt hiszem Konrád György mondókája most nem túl népszerű se a szocik, se személyesen  Mesterházy szemében. Pedig igaza van azzal a tandemes tanmesével, amiben a vállalhatóbb  arc ül a kormánynál és a másik tapos. Konrád - és a baloldal egésze - pechje, hogy ezt szemmel láthatóan Bajnai sem érti, bármennyire is hangoztatja. Szerinte "fontos, hogy ki a vezetője az összefogásnak, de mindketten azt mondtuk, hogy az összefogást ne a személyi kérdésnek rendeljük alá".

Az a rossz hírem van gyerekek, hogy a kormányváltás reális esélyét bizony az összefogás személyi összetétele fogja eldönteni, és kb semmi más

Az összefogásban kiálló arcokat elnézve fogja a kormányváltást akaró, de ma még bizonytalan eldönteni, elhiszi vagy nem hiszi a névsornak - igen, nem csak a miniszterelnök jelöltnek, hanem az egész bagázsnak -  hogy az esetleges választási siker után tényleg kormányozni is fogtok, vagy csak egymással baszakodni és marakodni, amire ugye láttunk már példát eleget. A programokban és jelszavakban az eltérések nem túl hangsúlyosak, ráadásul az átlag magyar választó a tervek részletes olvasásával nem piszmog. Azt az elemzőknek, újságíróknak és nekünk, közélet iránt napi érdeklődést mutatóknak írjátok, a kormányváltáshoz szükséges tömeg nagyobbik részét ez hidegen hagyja. Nekik egy épkézláb személyi összetételű lista kell, amire bólintanak vagy legyintenek. 

Ideje lenne szembenézni ezzel. Mert a savanyújóskáskodással és piszmogással lassan teli van a hócipő. 

589 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr305375168

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Retyizsurnalizmus 2013.06.24. 20:25:36

Istenemre mondom, szeretem a vitriolt! Ha kell, tűzbe tenném a kezedet érte Kedves Olvasóm. Minden reggel ide van készítve ni, a kávé mellé egy külön kupicában. Mire megjelenik a napi idézet poszt, már le is küldtem az első kortyot, a kedvencek böngész...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A médiamegjenenés drága, a búlvár van ingyen.
Hát én nem tudom, mi történt, mert nem voltam ott, de ha igaz, és Szily kollégának talán hihetünk, mert első kézből hallotta a sztorit az érintettektől, de

" odajött, hogy mit képzelünk hogy Mimit belerángatjuk ebbe. Épp evett a Panyi a finom pörköltből, és akkor odalépett, és elvette előle a tányért. .....
Farkasházy ezután remegő hangon kérdezte meg tőlük, hogy nem szégyellik-e magukat és hogy szerintük vicces-e a wc-t kirakni, az mégiscsak a privát szférájuk. Erre Panyi azt mondta, hogy aznap már vagy 400-an használták , úgyhogy nem olyan intim. Az olvasókat meg érdekelheti.Farkasházy azzal a hátborzongató mondattal vágott vissza, hogy : Igen az én vécém, meg a Mimi is használja meg az édesanyám is használta aki három hete halt meg. Mondta a Panyi, hogy nem igazán szép dolog ezt idehozni most, aztán pedig azt mondta, hogy jó lehet hogy nem vicces a wc, de a tegnapi showjuk a Selmeczivel, na AZ nem volt vicces. Az indexesek ezután leléptek."

a "leléptek" valahogy más ízű, mint a "kibaszta", "kidobta", stb.

Akkor most kibaszták a két faszparasztot, vagy valamely szégyenérzet hatására "leléptek" ?
Ha esetleg mégis utóbbi, és ebből valaki arra gondolna, hogy a valahai tisztességnek a csírája maradt volna bennük, annak felhivnám a figyelmét arra, hogy ez esetben a távozásukat állitották be úgy, hogy "ki lettek baszva".

Hányok.
de fönn vagytok akadva
sajtószabadság, sajtószabadosság, sajtószarság
van ilyen.

Tehát összegezve a komment folyamot, megállapítom, hogy mindenkinek igaza van.

Az újságírás klozettügybe keveredett. szarügy.
@sírbateszezazegész: az ottani 1.200,- ájrós minimálbérre reagálnék. Egy családtagom a vöröskeresztnél szocmunkás, br. 120, nettó 79 ! ezer Forintért, pótlék semmi. Sokszor egyedül van hatvan hajléktalannal. Törékeny, diplomás nő, van hogy leköpdösik. Nagyon el van keseredve, menekülne bárhová.
@jaegtoer:

"Az újságírás klozettügybe keveredett. szarügy.

jaaaa.... és hetven éve tart, vagy valami hátasló...
Kimaradt, elolvastam, biztos volt már, de azér ideteszem
nepszava.com/2013/06/velemeny/para-kovacs-imre-az-osszefogas-dala.html
Érdemes. A hvg tudósítás Szárszóról meg beszarás, ... már az, hogy azér van itt is aki ezt gondója...
Sose jutok haza... de így nem is akarok..
@is:
Induljunk ki ebből:
"A sajtószabadság arról szól, hogy ő elvégzi ahogy akarja szabadon, a véleményszabadság meg arról, hogy utána te azt mondod erre: büdösköcsögök voltak."

Aztán értelmezed ezt úgy, hogy;
„Ez természetesen ólajtó méretű hülyeség. Az orvos nem bunkózhatja a beteget kezelés közben, a vízszerelő nem káromkodhat WC-szerelés közben, a kurvaanyámat szidva”… etc.

Ez természetesen ólajtó méretű hülyeség! Ne keverd össze a sajtószabadságot az etikával.
A bíbísszí például bemongya a hírekben, hogy K. Lyános közösült a bodrival a kukoricagóré mellett. Ez tényszerű tájékoztatás, semmi komment, Lyános rárontott a csahosra oszt annyi, tette amit tett…
De azt mán nem komendálja, hogy jól esett-e neki (Lyánosnak), az ebről nem is beszélve.
Érteni véled?
Amúgy szerintem, ezt a szárszói szümposziont Fajkasházy elkújta és pont

Én ugye liberálbolsevista volnék… de nem éreztem volna jól magam, ezen a szellemidéző, spiritiszta szeánszon. Persze, ha választani kellene egy kihelyezett fidesz frakciózüllés és e-között, inkább kezelném Teddy faszenes barbecue sütőkészségét.
Ehhez csatolnám Mariann 16:37:32-es hozzászólását, melynek minden szavával egyetértek.
Nem tudok hozzátenni többet, legfeljebb ismételném őt.
@Mariann19:
Szia!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
@V-PORT:

mondom én hogy a klozett ügyek kora jött el.
@huzzadneki shakespeare: nagyon sok menekülttel beszélgetek itt, meg bevándorlóval (ahol megszállok, ott munkások laknak általában, meg az önkormányzatok helyezik el a menedékjogra várókat... dagesztáni, minden afrikai...balkáni összes ország minden lakójával beszéltem itt), meg valahogy minden nagyváros/kisváros arab-néger nyomor/vagy csak egyszerűen negyedébe bekeveredek (itt az arabok nem örülnek nekem, de nem bántanak - mondjuk minimum egy fejjel és 30 kilóval nagyobb vagyok náluk, meg nem is értelmiséginek nézek ki, de miután bem beszélem a franciát, látják nem le pen-fan vagyok, így megnyugodnak; uez a négereknél népünnepélyt okoz, hogy egy fehér beül hozzájuk enni -innentől általában vendég vagyok (mondjuk a szapora is elkapott már ilyen után:)), de sehol nem találkoztam senkivel aki elsőre elhitte volna a magyar átlagjövedelmet... a kelet-európai menekültek is röhögtek... egyedűl egy afgán mondta azt, hogy a békesség a legfontosabb.... majd megkérdezte, hogy lehet megélni ennyi pénzből és jól értette -e az összeget, mert nem túl jó az angolja..:-)
@huzzadneki shakespeare: @Mariann19: ma írtam, velem történt 14:53:01
érdemes elolvasni, de tényleg és nem azért mert én írtam
@Penivaldes: abszolúte..és te? Azt hallottam szemtelen és féltékeny vagy:-)
Jobbikos ismerős mondta 2006 körül, hogy ezek mind kommunisták, és mind egy követ fújnak. Akkor kiröhögtem, mert a Fideszen és a Jobbikon kívül mindenkit egy kalap alá vett.

Most látom az esemény fotóit, ahol Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy, Kuncze és még Herényi is helyet kapott, és úgy érzem, hogy ma már nem tudnám az ismerőst kiröhögni. Ha akkor nem is volt igaza, most már mindenképpen igaza van. 400 elkeseredett prolifióka összeszedte a játszós ruháját, és mentek sebet nyalogatni.
@sírbateszezazegész: ez tévedés, nekem van szemem. kettő is.
féltékeny? kire? tudod hogy én nem ismerem a konkurencia fogalmát:)
@tundrazuzmo: az, nyalogatni a sebeket melyeket maguknak szereztek
@Penivaldes: azt tudom kicsim, azt tudom... az nekem sem derűlt ki kire... olvasd el, amit kihagytál:-)...talán beugrik mit tették:-)
faszkivan

"Orbán Viktor levelét megírja
Mindenkinek személyesen számol be a túlzottdeficit-eljárás megszüntetésének örömhíréről."

index.hu/belfold/2013/06/24/orban_viktor_levelet_megirja/

és a szaros gumicsizmájával aláírja? mit képzel ez a bohóc magáról?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: elásatnál?? jól van, ezt megjegyeztem...most még nyuigodtan alszol, de lesz még idő amikor...)
@Knósszosz:
Az illegalitásban csak Tömény Nyaligátor a neved... :D
@sírbateszezazegész:
A 14.53-kor általad írt történetet korábban már olvastam, és visszaemlékeztem, hogy valakivel vitám volt abban a kérdésben, hogy manapság jó-e külföldön magyarnak lenni.Vitapartnerem arról győzködött, hogy a magyar emberben nem a kormány politikájának honi képviselőjét látják, hanem az egyént. Utalt Horn Gyula NDK-s bátorságára, korábbi sikereinkre, melyek meghatározták pozitív értelemben a hírnevünket.
Én úgy gondolom, hogy a nemzetközi közvélemény szemében mi úgy szerepelhetünk, mint egy visszatérő diktatúra áldozatai egyrészt, másrészt szegény ország szánalmas nincstelenjeinek a képviselőit látják bennünk.
Kb. mint régen, ahogyan mi pl. a román állampolgárokat sajnáltuk és szántuk.
Mint a példád mutatja a lyoni eseményeknél, nem csupán az általános megitélésünk drámai, hanem a saját országunktól elvárható segítség megtagadása is az állampolgárok semmibevételét mutatja be a kormány részéről.
Amit a kinti megélhetési lehetőségekről írsz, az lassan luxus életmódot jelent. Amennyiben így haladunk, az emberek szinte csak a munkaerejük újratermelését tudják majd a jövedelmükből fenntartani.
és vajon eldicsekszik a haverok és csicskavazallusok zsebébe közvetlenül berakott dobozonkénti 120 ft-os cigijudáspénzről, a telekomadó másfélszeresére növeléséről is?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: á dehogy ez olyan lesz mint egy iskolai fogalmazás. minden tökéletes, mi vagyunk a legjobbak
@Mariann19: ez négy-öt napja történt velem...és így történt, se hozzá, se el nem vettem belőle...most írtam le először...de felháborító
@jaegtoer: Szia jaegtoer!
Mindíg nagyon jó vagy hozzám, ma is bearanyoztad az estémet.
Már két napja gondolkoztam ezen a szárszói szeánszon, és ma leírtam, amit gondolok az egészről.
A tévében megy a "Szocalista kormányok alatt eladták a..."
1. Mocsok pénzt költenek erre a reklámra a kereskedelmi tévékben, egyfolytában ez folyik, állandóan - pénz, pénz, pénz.
2. Egy csomó hazugságra épül, alapjaiban - jöhetnek a Macisajt féle fizetett ribancok védeni ezt a fost.
3. Az ellenzék - ha lenne esze - egy az egyben a jelenlegi kormány ellen tudná fordítani! A szöveg kísértetiesen hasonló lenne, de a Közgép és az útépítések c. szöveggel, csak nem 10, hanem 50 százalékos árcsökkentést ígérhetne.
Ilyen ziccereket kellene lecsapni. Amíg erre is képtelenek, addig nulla a megjelenésük.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Válaszolhatok rá??? Lécci, lécci...
Lennének ötleteim! Iktatják? Merthogy én bevállalom, névvel. :D
"Akkor vágjunk bele!

HaFr
2013. június 24., hétfő 11:31 |
Mivel ez az egész a jelenlegi formájában úgy reménytelen, ahogy van, a politika kínálati gazdasága megfertőzi és tönkreteszi a magyar társadalom immunrendszerének maradékát, nő az apátia és a "kisebbik rossz" választására való pszichés ráhangolódás, kezdeményezek egy politikai mozgalmat Ez a Mi Hazánk elnevezéssel az etatista, közjó-ellenes, egyik oldalon főképp pimasz és gyorsan ölő, a másik oldalon főképp impotens és lassan ölő pártokkal szemben, de főkép valami mellett."

index.hu/bloghu/hafr/2013/06/24/akkor_vagjunk_bele_534

Email címek: ezamihazank@gmail.com, ezamihazank@yahoo.com, ezamihazank@freemail.hu

Facebook

Népgyűlést hirdetek 2013. szeptember 7-re Budapesten (helyszín még nincs). Mindenféle jellegű támogatásnak örülök/örülünk.
Bocs. Nem én...

1000 leütés blog

Menjünk előre, amíg még tehetjük. Ha már nem mehetünk, tudni fogjuk, ennyi volt az ország, és legalább nyugodtan halunk meg: megcselekedtük, amit megkövetelt a haza.

Béndek Péter... Ő
@sírbateszezazegész:
„A zorbánviktor maj’ tesz bele de csuhajja”
Hány (…) Rozika néni szintű van ebben az országban?

Pont annyi, amennyivel kevesebb kellene belőlük, egy európai, normális ország működéséhez.
Nem, nem kell kirúgni őket, hiszen ők is Magyarok.
Csak valahol a szélsőségekkel nem tudok azonosulni, ezekre van bőven turullosch példa.
A rovásírásos betűtészta nem játszik - csak az egészséges érzelmek – szóval egyszer ebben a kurva életben, saját magunkkal kellene végre konszenzusra jutni és nem hátrafelé nyilazni már, a kurva életbe! Fontos egy nemzet történelme, azt ápolni kell és tanulni a részleteit, de nem abból próbálni jövőt kovácsolni, mert az kurvára nem fog menni. A múlt ismerete persze része a jövő alakításának, de nem úgy, ahogyan ezt itt csináljuk//ják, bocs.

Ja, nem megy?
Hát, akkor nem nagyon marad más, mint elmenni innen a francba. Én szeretem ezt a helyet, szeretem a természeti szépségeit, meg sok minden mást is amit adott (írtam már valamikor), de egyre inkább e-le-gem van belőle!!
Köszönhetően 23 év szemetjének.

Rodeo próféta, ő azt mondta:
"ott a hazám, ahol jól érzem magam" - vagy valami ilyesmi.
Szerintem is.
Erről is beszámol makd? Csuhajja?

"30 milliárdért épít elkerülőt a Közgép
Ez majdnem a korábban becsült ár duplája."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hát, ezt nem hagytad volna ki semmi pézér, mi?
Amúgy kinek, miért?
Jóvan, nem felejtek bazmeg.

Jön még kajakba kalgony, mázsaszám... amitől e-sűllyed.
Sose leszel bisztonságba, te... te...
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
Ugyan nem mondtam véleményt a szárszói ujságírók kiutasításának kapcsán, de volt egy két gondolatom. Ebből a lényegesebb az, hogy kezd gyakorlattá válni, hogy a kormány és az ellenzék kölcsönösen nem engedi be, vagy kitiltja az ellenfél ujságíróit, miközben a sajtószabadságról mond szívhezszóló szózatokat.
Miután azonos a magatartásuk ebben a kérdésben, nem lesz mit egymás szemére vetni.
Emiatt a teljes sajtószabadságot soha nem lehet megvalósítani, mert a politikusok a legnagyobb ellenségei a tiszta, egészséges médiának.
A tegnapi termésból kicsi zanza:

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 21:39:16
@E.Csaba: Ki kell ábrándítsalak. Nem tudok. Itt választásokkal nem lesz semmi változás. Érzésem szerint Orbánék simán behúzzák '14-et, kb. még 2 évig húzzák és rájuk omlik a szar. Na ezt nem szeretném itthon megvárni. Csúnya dolgok lesznek... "

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 21:46:38
@E.Csaba: és természetesen orbitális gazdasági totálkár... "

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 21:54:42
@Knósszosz: Nem vagyok benne biztos... lehet pont ennyire terveztek... kivéve Orbánt... de ő csak járulékos veszteség. beáldozható a dinasztikus álmaival együtt... "

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:00:05
@E.Csaba: Ez a társadalom sajnos minden elemében szétrohadt és erodálódott... és mindegy melyik garnitura mennyit tett ezért. Atomizált egyedekből, 20-30 fős konglomerátumoktól nem lehet változást várni... itt sajnos már csak egy alapjaiból újraépülő struktúra hozhat változást... és ez bizony sajnos nagyon fájni fog. A pillanat pedig akkor jön el, amikor a társadalom nagyobbik hányada eléri a tűrési küszöböt. És lehet hogy ez a határ egy 1 forintos benzináremelés lesz..."

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:01:36
@Knósszosz: Vona egy bohóc... egy Fidesz-habony kreatura... a szlsőségesek kontroll alatt tartására használják... jól elvan a homokozójában... percemberke. "

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:11:42
@E.Csaba: Persze, hogy nem. Sőt majdnem biztos, hogy nem. Akik tudnának tenni valamit, már elmentek, vagy el fognak menni... lesz itt még a jelenleginél is nagyobb exodus... a tehetetlenek, a nonkonvertálhatók, a korfa tetején csücsülők ittmmaradnak... és a turul felszálhat a Mátra csúcsára a szemétdombot büszkén szemlélgetni. "

" Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:29:09
@E.Csaba: Erre az átgondolásra már nemigen van sok időd... szarabb dolog sebtében egy vulkánfíber bőrönddel futni, mint szépn átcsordogálni a határon és néhány könnycseppet eldörzsölgetni a szemedben...

Tahótlanítok
Válasz erre
Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:32:41
@E.Csaba: én nem vagyok magunkfajta... morvai elvtársnő óta ez a fajta megközelítés számomra már nem működik... már önmagammal is atomizálódtam:-)
és én már megbizonyosodtam... kudarc lesz mindenképp... vagy így, vagy úgy. És ebben én már nem szeretnék szerepet vállalni. "...

Ebben minden benne van...
még kicsi böfögés:

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:52:07
@GeoCracker: Mesterházy valóban ugyanez. Amígy a Baja-Szekeres-Puch-Máté a háttérben igazgat... addig hiába próbál nagy mellényt felvenni... a másik bohóc, a másik oldalról... és azért azt se feledjük: felettük azért a szálak összeérnek... egy majom jobbról, egy másik balról jól pozicionálva... és Hawaii... "

Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:55:24
@E.Csaba: Ott ez a fajta előítélet ideiglenes, és legalábbis országa válogatja... itt viszont bármit teszel, örök lúzer és pária maradsz... feltéve, ha nem akarsz felülni a hullámvasútra, szemenköpve önnönmagad... a szülők tényleg nagy problémát jelentenek, de meg kell csinálni a költség-haszon számítást, és felmérni, hol tudsz segíteni többet-jobban.

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:57:50
@E.Csaba: Igazán nagy szarban a +50-es korosztály van... se pénzük, se nyelvtudásuk, se jövőjük... viszont 15 év nyugdíjig, ebben a környezetben...

na télleg ennyi "
@Knósszosz: én is szeretem a hazám...de, ha az nem szeret engem, akkor mit tegyek? ha olyanok kezébe adja a vezetést mindig, akik arra érdemtelenek? akkor mit tegyek? dögöljek meg otthon? én nem azért vagyok itt, mert szeretem a sajtot, én szetnék otthon lenni. de, ha valaki azért jön el, mert máshol jobb, mert szabadabb, mégha el is veszti ezzel a múltját/identitását, tökéketesen megértem. többször leírtam, megismétkem: otthon nem lehetsz szabad, ott meghal a lelked.
@sírbateszezazegész: elolvastam a 14:53-kor kelt irásodat. Szomorú és tanúlgos, de sajnos nem egyedi eset. Ha azonban az ember közvetlem közelről szembesül ezekkel a dolgokkal és részesévé is válik, akkor kicsit megrázza a dolog. :-(
Nehogymár, itt a jószándék is a pokolba vezető út. :( Kapjuk már össze magunkat. Lehet, hogy volt már: a baloldal erőtlenségéről: magyarnarancs.hu/egotripp/adam-zoltan-kritikai-iskola-tul-a-rezsicsokkentesen-85108 A végén én is a Kétfarkú kutya pártra fogok szavazni, akárhogy hívják is.
@Penivaldes: nem. a kicsiket kell kimenteni elsőnek. amíg a többség nem érti meg, hogy otthon egyszerűen szar az élet. van még sok ilyen hely, de az .sten húzzon a f@szára mindenkit, b+ az únió polgárai vagyunk!! (az esetleges trágárság nem neked szólt, nem akarlak megbántani, csak kivagyok az egésztől.)
és az igazi mai magyar életérzés reakció:

"E.Csaba 2013.06.23. 23:04:23
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hát igen..Én is nehéznek érzem nem is ez a jó szó, hanem a kilátástalan, nekik biztosan még jobban az.De engem mégsem ez akaszt ki a legjobban, hanem az hogy a fejedre szarnak és hülyének néznek és ehhez a többség még tapsol is.Na mindegy, elteszem magam holnapra.Jó éjszakát! "
@Mariann19:
Szóval senkinek (egyik oldalnak) sem érdeke, hogy az igazság meg legyen írva.

Itt van a vak komondor elásva, azt hiszem.
Nyolc átalányossal ezt még én is csekkolom, ha nem is vagyok Alfonsine.
Ééés, semmi több, mert jön Boli az ő jelzőivel irányomban.
A mocsok...-:))
@huzzadneki shakespeare: nem akartam a srácoknak ártani, ezért nem beszéltem az "alkalmazottammal" (véleményem, minden, az adómból fizetett köztisztviselő az én alkalmazottam), de szívem szerint elmondtam volba neki mitgondolok róla, az anyjáról, meg annak foglalkozásáról...felháborító...mikor meghallják a 27% áfát, azt kérdik mit kapsz vissza...mondom ennyit...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sok benne van és sok nincs.
Baszki, meddig lehetne erről a szarhalmazról vitázni? Szerinted?
Persze libsiként más a nézettye a dolognak - ahhülyék szerint - mert aki a turultojást nem lájkolja, az büdös zsidó ésmegmég a franc tuggya micsoda nemzetellenes izé.

Leszarom a turult, leszarom az árpádsávos konyharuhát, leszarom Horthyt, Kádárt, Borosst, meg a mittudoménmégkit...
Szeretnék úgy élni... érted, élni... ahogyan egy szar, "sírbateszezazagész" kolléga által említett flanszija pógár.

Ajjaj, hát ott se van kóbászbúl a kerítéss - a francba, nem! De nem hiszem, hogy egy gall mosógépszerellő szag-munkás cserélne velem csavarhúzót.
Majd ha ez valósággá válik, akkor lehet jobban teljesítésről, meg egyéb szarházi hazugságokról rikácsolni, addig viszont menjenek a picsába!

Ámen
@Mariann19: Biztos, hogy "kiutasitották" őket? És nem "leléptek"?
(Ld Szily a 444-en)
@Knósszosz: Még annyit hozzátennék, hogy Farkasházy kissé komikussá vált ebben a szituációban.
A felesége méltóságát egy budiról készült fotó összefüggésében megvédeni komikus dolog.
Teddynek ebben a helyzetben mérlegelnie kellett volna, hogy izléses dolog-e Mimit, mint feleséget férji kardcsörtetéssel bebiztosítani a hitvesi hősiességről.
A hazai közvéleménynek láthatóan ez a témája, melyhez sokaknak a fotón látható WC kefe társul vizióként.
Ez tényleg egy humoristához illő esemény volt.
@DarthVader: Farkasházy most nyilatkozott a TV-ben, hogy aki a WC-t fotózza, az ne egyen a tányérjából. Valami ilyen fogalmazásban fordult az Index újságíróihoz.
@sírbateszezazegész:
Teljesen egyet értek veled, azt gondolom nem kell ezt erősítgetnem minden alkalommal, mikor dumálunk. Pontosan tudod te, mit gondolok erről az egész... izéről.

Szeretem Magyarországot, de nem így!!!
Alcsútbasznádi kondás nélkül, kövér disznó nélkül, szalonkamészáros, keresztény mosladék nélkül és... valahány gyökér nélkül, igen.
Arra még várni kell picit, de nem sok időm van, szóval ha tehetem, el fogok menni innen.

Itt hagyom a hencidai horthy szobrot, faragják Priaposz függelék formára és üljenek bele azok a seggfejek, akik ettől boldogok.
brühüyyy - hogy klasszikust idézzek
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Én attól kapok még hányingert, hogy ott áll az állam mindig lesben, lecsapjon rád, ha hibázol. A rendőr, az önkormányzat, a közterület felügyelő, a parkolóőr, az adóhivatal, a vámos, a cégnél ezerféle hatóság. Nincs figyelmeztetés, nincs kegyelem. A büntetés köszönő viszonyban nincs az átlagjövedelemmel. Eleve mocskos bűnözőként kezelnek.
@Knósszosz:
NEM IS! Dehogy! Há'vagyok én olyan? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ugyan dehogy!
Nem is értem, mi a francra gondolsz?
Ha bacogatlak akkor csak pipacsok a réten, kankalintenger, meg ilyesmi jut eszembe ha a válaszodra várok.
Csumidázláák drágászíp tezsvírem!!
@Mariann19: és azt is mondta, hogy menjenek el? Vagy csak az ingyenkaját vette el tőlük? :)
@Knósszosz: igen tudom...olyan kolbászokat eszek most itt a burkusoknál (burgundia)...meg helyi mustár (dijon)...azért az egy kis örömöt csempész napjaimba, hogy jól kibasztak velem, ide kényszerítettek:-)...miközben ők otthon kétpofára zabájják a jó kis szójás debrecenyit...(itt is van szójás cucc, de b+, azt látod azonnal, jelzik....olyan cuccokat tolnak a szavatossági idő lejárata miatt kedvezménybe, ami még egy hétig jó (sajt/hústermék/mirelitte árú)...sznob majmok, de a kereskedelemben, ha csak ránézel az árújára, olyan boldog...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: occó! teccék cak jól kitaposzott gőzgépessz utat járni.

Azért elgondolkodtató, hogy milyen felszereléssel is rendelkezik a gőzgép ehhez a munkához? Alapból elvárnám, ha valaki ígéri a műtétemet, autó javítást, etc., legyen meg hozzá a megfelelő szakembergárdája, tudása, stb. Egyébként labdába sem rúghasson. Normális országban persze, nem Abszurdisztánban.
@Fabius: valószínűleg igen. de ettől még nem érezném magam jófejnek, ha egy vendégségben az asztalra szarnék, sőt meg sem lepődnék, ha egy jól irányzott pofonnal ezt számonkérnék rajtam.
@DarthVader:
Ilyen részletesen nem fejtette ki, elég volt a menesztésről beszélni.
Mindenesetre a magyarázat elég erőtlenre sikerült.
@V-PORT: nekem még soha nem írt, remélem ezt a jó szokását a jövőben is megtartja :D
@sírbateszezazegész:
"Jól kibasztak velem" - ahha...-:)
Értelek és megértelek.
Hogy véletlenül se offoljunk (khmm), az autentikus ratatouille receptyétet elküldenéd idebele nekema zarcomba?

Na nem ma este pont, akármikor. Azt tudom, hogy az alapanyagokat külön-külön hőkezeléses olivaolajozzák, aztán kerül egy vájdlingba majd, de te mint "számkivetett" ennél nyilván többet tudsz a dologról.
Gyűjtöm a mediterráneum gasztronómiai csodáit, szóval egy ilyen recept az köll a gyűjteménybe, ezt el köll ismerned.

A "Coq au Vin is ilyen, de erről már beszéltünk a múút-kor.
Mmmmmhhhhhh...
@Husz_János_Puszita: a cél a megfélelmités, a bizonytalanságban tartás, az állam mindenhatóságának folyamatos bizonyítása. És a lázadás csírájában való letürése. Kádári hagyaték, bár szerintem régebbi. Itt nem állampolgárok vannak, hanem alattvalók. Kádárék idejében valamennyire ez és a szabadságmegvonás kompenzálva volt a létbiztonsággal. 1989 után a metódus megmaradt, de a kompenzáció egyre kevesebb... és most... retteghetsz és lófaszt sem kapsz cserébe... mi tőbb, a meglévő egzisztenciádat is féltheted. Ha állami alkalmazott vagy azért, ha külsős, akkor meg azért...már aki a körön kívül van.
@sírbateszezazegész: ismerős képek. Nem ennyire hangsúlyos, bár másik ország. A helyi Tesco-ban sem árulnak növényi eredetű(!) tejszínhabot! Pótkávéra vágysz? Leizzadsz, mire találsz, etc. A szintetikus (cukorszirup alapú, méhet sose látott mézet) feltűnően megkülönböztetik. Úgy hallom, magyarban többnyire csak ilyen mézek árulódnak:

hvg.hu/itthon/20081019_mezhamisitas_konkurenciaharc
@Knósszosz: el foglak szomorítani. Nemrég kezembe került egy közismert mosógépmárka többnyelvű könyve, amit minden géphez mellékelnek (rokony gépe).
Cseh nyelven azt írja, hogy a garancia 5 év, de ha kitöltöd azt a kis formulárt, kivágod a könyvből és elküldöd a megadott címre, akkor 8 évre(!) nő a gari, persze cserébe bombáznak mindenféle kaki reklámmal a postán át.
Ugyanezen könyv magyar oldalán ugyanerre a termékre már csak 1 év garancia jár.
No, erre inkább már nem is mondok semmit.
@Mariann19: Tudom, hogy nem nekem szólt, de azért Szárszó kicsit más. Mégiscsak egy magánbuli. Nem rovom fel Tedddynek, hogy nem hívott olyanokat, akik szakmányban anyázzák a lapjukban ( HetiVálasz, EchoTV, hirTV, stb.).
@Mariann19:
Fajkasházy sajnos az a kategória, ami Sas Józsi - mára.

Részemről szánalmasak már a megnyilvánulásai, bár azt meg kell jegyeznem, hogy valamikor kedveltem őt, ahogyan Fábryt is, ő is Hócipős volt.

Aztán Sanyi a fos kategóriába került nálam, mert aki kifogyva a poénokból a saját farkával dicsekszik, az szerintem szánalmas seggfej.
Teddy nem ez a kategória volt, ő másért lett radioaktív számomra.
Hagyjuk az előzményeket, az újraélesztett szárszó és az ott történtek elég bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy megindult a mentális leépülés a lóversenypályák környékén. Is.

Jó éjt Mariann, holnap itt! - ugye??
@1kivancsi:
Ne is mondj...
Levédiába az ipari hulladékot hozzák, ezt nem én állítom, ez olyan tény, amelyet egy prémium márka itteni vevőszolgálatának a főnöke mesélt el nekem.
Ismerem harminc éve, főnököm volt, jó ember és baszott csúcs szaki.
Hiszek neki, amúgy meg az én és a kollégáim tapasztalatai is megerősíti azt, hogy a mai gépek olyanok, mint az orbán.

Jó éjt!!-:)))
@sírbateszezazegész:

" többször leírtam, megismétlem: otthon nem lehetsz szabad, ott meghal a lelked. "

egy icipicit igazítok rajta:

otthon sem lehetsz szabad, ha ott meghal a lelked.
@Penivaldes: szia! Szerintem meg velük kell elindulni először. Ne szenvedjenek feleslegesen. Nekik egy országváltás még csak kirándulás, mint egy hosszúra nyúlt nyaralás. És 10 évre érvényes útlevéllel.

Ez egy 2010-es cikk:
www.gondolkodjunkegyutt.hu/spip.php?article746
Tegyünk helyre egy pár dolgot.

Ha a 'zember közszolga, akkor "a hivatásszerűen kérdező újságírónak köteles válaszolni". Aki aztán arról úgy ír, ahogy gondolja, lelkiismerete és a szakma szabályai szerint. Ez a sajtószabadság.

Ha a 'zember magánzó, és a magánbirtokára beenged egy firkászt - akit adott esetben, mint itt fentebb olvasom - meg se hívtak, akkor a helyzet azért kicsit más. Szegény Farkasházy azt hitte, hogy kultúrált emberekkel van dolga. Ehelyett kiderült, hogy egy újságírónak álcázott csürhe nyomult be a házába, egyedül azért, hogy őt és vendégeit nevetségessé tegye. Persze - nem humorosan, hanem útszéli bunkó módon.

Abszolút megértem, ha Teddy ezt nem tűrte, hanem "tahótlanított". Száz százalékig igaza volt. A maga és vendégei szempontjából egyaránt. A sajtószabadságot idekeverni teljes tévedés. Az indextől és a posztolótól egyaránt.
A hazai hallgatókkal csak problémák vannak, ezért a jövőben a külföldieket fogjuk okosítani, kedvelni és támogatni:
eduline.hu/felsooktatas/2013/6/24/Ot_ev_alatt_174_milliard_forintbol_finanszi_32BQ5Q
Éljen és virágozzék a megbonthatatlan szabadságharcos béketábor!
@Null Problemo: pontosan
ha valaki liberális az nem azt jelenti, hogy minden faszságot tűrnie kell!
ennek az ügynek semmi köze a sajtószabadsághoz.
ha jól tudom az index azt írt amit akart.
vagy farkasházy letiltott valami tudósítást?
én nem tudok róla, de javítsatok ki ha igen!
@Knósszosz: farkasházyt sas józsival egyszintre hozni...melyiket nem ismered?
fábryt meg a showder klubosok szívatják(jó tett helyébe jót várj),mert amióta elindította őket a saját útjukon azóta csak a szar poénjaikat adják oda neki:))) (a design center a hócipőben szerintem műfajteremtő és kiváló volt)
a jobbra tolódását nem tudom hova tenni.bár mondjuk inkább úgy, hogy a fidesz mellé állását.
Én nekem most esik le az, hogy hol van az egészben a hiba.

Nem az a baj, hogy nem lett meghívva a jobboldali sajtó. (Én se legitimálnám azt a munkát amit ok végeznek, egy ilyen meghívással.) És nem is az a gond, hogy kirúgták azt az újságírót aki az asztalra szart.
A gond ott van, hogy ezt az egészet Szárszón rendezték meg. És hogy Teddy tette.
Vegyük már észre, hogy el jött az az idő amikor ezt Fábiusnak (mint az egyik legolvasottabb ellenzéki blog írójának), vagy az átlátszó blogosiknak kellene megtennie, ahol a meghívottak az új és lehetséges modern jobb, bal és libelaeos oldal még be be nem futott, de tehetséges tagjai.
Ha az elit már elhasznàlódott és nem tud vezetni itt lenne az ideje a váltás ön gondolkodni.
Egy friss csapattal Orbán is, sokkal kevésbé tud mit kezdeni. Ezt pl a HaHa már bizonyította. Ha őket meg lehetne szervezni, lehet hogy végre létre jönne az az erő ami mutathatná az utat a XXI. században. És ami képes lehet támaszt nyújtani az Orbán váltáshoz, mint annak idején az első Szárszó a rendszerhez.
és még valami
Fabius! te hány embert vágtál már ki a blogodról?csak mert bunkó volt?
nem ezek a dolgok veszélyeztetik a szólásszabadságot!
@Melchi Zadok: ez a mondat mindent visz:
"Csak az érdekelne, miben különbözik a két indexes szerző, mondjuk egy Sas kabarétól…?!"
:)))))
@Fabius Te is itt csúsztál félre:
"Pláne, ha olyan kardinális kérdésen megy a háborgás, mint a teddybudi kiposztolt képe."

Mimi volt, meg erre egy riposzt Horn Gyula, de, hát már te is a módosított változatot használod, így kerek a vértelen Panyi-puca.
@huzzadneki shakespeare:
Ahol fát vágnak, ott hullik a fűrészpor. (hogy a francba porzik egy fűrész?)
A családtagod pedig legyen rá büszke, hogy ezzel az aszkétára valló életével is hozzájárul a legfontosabb tennivaló, a jövő puskásöcsijei felneveléséhez nélkülözhetetlen európai színvonalú stadionok építéséhez.
@alte trottel: nem büszke ő semmire, és nálam talán csak ő utálja jobban az Orbánt!
Ő egy közel negyven éves, nagyon szép nő. Egész életében tanult, a diplomán kívül még a következő képesítései vannak:

- vámügyintéző
- cukrász
- kereskedelmi
- cipőipari
- szoftverüzemeltető, meg mit tudom én még mi.

Nem tud egyről a kettőre jutni. Most valamiféle ápolói iskolát végez, amire nyugaton állítólag igen nagy a kereslet. Talán ott boldogulni fog!
@huzzadneki shakespeare:
Szóval a legapróbb nehézséget se meri vállalni a Mi Fényes Jövőnk érdekében! Büdös neki az áldozat! Dezertálni akar!

(De miért CSAK MOST jött meg az esze?)
Az én szűkebb családomban már csak pár nyugdíjas és az a néhány fiatal van itthon, aki még tanul.
@alte trottel: ja, és csak azért van ott, mert nem talált mást és jobbat.
süti beállítások módosítása