Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/nem-tudni-hany-milliot-keres-varga-judit-tudomanyos-oktatokent-az-altala-terveze... (2024.05.04. 11:27) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.21. 17:59 Fabius

A beszari forradalmár földtörvénye

Címkék: fidesz orbán viktor földtörvény ángyán józsef

Egyszer volt, hol nem volt:

"Egy 70 fős kormányból 8-10 tagot nevezhet meg a miniszterelnök, a többit a „maffiacsaládok” nevezik meg." (Ángyán József, nolvideó)

"A törvény meg fogja járni a magyar Alkotmánybíróságot is, hiszen ez egy súlyosan jogkorlátozó döntés lesz azáltal, hogy 9,5 millió magyar állampolgárt is kizárunk a földvásárlás lehetőségéből." (Lézerdzsoni, 444.hu)

2014. 06. 21. győztek a maffiacsaládok, átment a földtörvény

Ugyan nem minden balhé és bonyodalom nélkül, de a Mészáros Lőrincek, Simicskák, Nyergesek, Tállai barátok ölhetik az ökröt lefele, lehet tocsogni a boldogságban. Házmesterlaci majd elrendezi a többit, fizetésmegvonással tökön rugdossa a kivételesen értelmes hoaxot nyomó Jobbik frakciót, az elempéseket, péemeseket meg úgy általában mindenkit, akik hangoskodással zavarták a nyájat a legelésben. Fura, hogy minden birka a helyén volt, csak az egyébként jelenlévő Nemzeti Parasztforradalmár kóricált valahol, és nem adta nevét ehhez az egészhez. 

Mit csinálhatott Viktor vajon, mikor az ég zengett és Latorcai nertárs kártyahagyottan menekült pulpitusról a vezérszónoki emelvényre hoppmestert játszani? Riadt szipogással mosta az összecsokizott bugyingót valamelyik klotyóban? Odasúgta a habonyárpi, hogy taktikai okokból szaladj egyet Vezérem, én nem nyúlnék ekkora kulába a fenséges praclival, ha neked lennék? Majd egy hét múlva letagadod az egészet, aszondod te nem értettél egyet semmivel, kihasználták, hogy kínozott a hólyaghurut, és amíg a pössentőben szenvedtél a nemzetért megszavaztatták a földmutyit akaratod ellenére. 

orbán földtörvény.jpg

Vagy Ángyán jelképes lelépését nem akarta látni, mert kínos lett volna végignézni ahogy egykori miemberünk a frakcióból kilépve bejelenti a Tisztességes Emberek Szövetségének magalapítását, ezzel is jelezve, hogy ahol eddig ült az bizony nem az?

Hogy illik bele ez a minősíthetetlen gyávaság a fotelkuruc imázsba, te szájhős? Azt, hogy a tisztességbe hogy illik bele már nem is kérdezzük. 

 


 

 

835 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr175372506

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dupla demokrácia dinamit 2015.03.06. 22:58:17

Hosszú idő után újra LMP-s módosítót fogadott el az újbudai városvezetés. Nem is akármit: két városfejlesztési témájú fórumot sikerült kiharcolnunk a helyiek véleményének becsatornázására a Bikás-park és a Kaptató-sétány megújítása kapcsán. Az ülé...

Trackback: Kilövési engedély Ángyánra: "Simicska lapjától ugyan mit lehet várni" 2013.06.24. 22:21:56

Ángyán üzenete Fazekas Sándor miniszternek: "2005-ben amikor én három héten keresztül a gazdákkal tüntettem az MSZP-SZDSZ kormány ellen, akkor Ő Karcagon lapított, én pedig a bőrömet vittem a vásárra. Az, aki nem tudja megkülönböztetni a kommunista ren...

Trackback: Fazekas a saját földtörvényét sem ismeri: de azért botrányosan áttolták a Parlamenten - videók 2013.06.23. 23:22:05

Kellett két nap pihenő számomra, amíg felértem ésszel, hogy mi is történt pénteken a Parlamentben. Fidesz = MSZ(M)P = KDNP = Jobbik. Annyit értek el a földtörvénnyel, hogy lehullt a lepel az összes pártról. (Egyébként az LMP-ről is, csak rólunk nem eze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Épp most volt viktorunk a híradóban. Azt bírta mondani, hogy a földtörvénnyel minden OK és biztosítja a kisbirtok prioritásait, valamint azt, hogy nem lehetnek külföldiek földtulajok. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
viszont azt elhallgatta, hogy az EU állampolgárai nem külföldiek...
de a földtörvénnyel nem ez a legnagyobb baj.
Remelem mostmár a gazdák is értik, hogyan működik a NER...
@punkfrog: Hát a törvény szövege alapján sajnos tényleg nem azok, miközben egyértelmü. A törvénnyel viszont valóban nem csak ez a baj.
Majd a napraforgó blog megírja az igazságot erről a nerárulóról.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
+pont a jobbiknak
viszont ha ez a szavazás érvényes, akkor...mi van? semmi.:(
ráadásul a balhé alatt suttyomban megszavazták a romkocsma védelmi pé...illetve adót
hihetetlen
Eddig úgy köszöntem az új posztnál, hogy vidám hajnalt.
Most mondjam, hogy jó éjszakát, aludjatok rendesen?
bahhh! émmeg az előzőben osztom az eszetet:-)
köcke tisztánvizelve:-)
Nézem épp atv-lator-cait... hááát... aqz összes mai myavalygásom lepkefing, ahhoz képest, hogy ez a "parlamentényi zugalelnök" érezhette magát... orbán nyilatkozata... siralmas...
most már látszik, erre készültek a nyolc, ínséges év alatt. hogyan alakítsanak ki minél hatékonyabban és gyorsabban egy gazdasági oligarcha-arisztokráciát, amely mo. legfőbb stratégiai javait birtokolja:

1, az évi 1000-1500 milliárdos eu-s pénz döntő részét fideszes ofsór-cégek kapják;

2, stratégiai és jól tejelő ágazatok visszaszerzése, kivásárlással, ill. elüldözéssel. a bankok elűzésének pénzügytechniaki finomságairól érdemes békesit meghallgatni. az irreálisan magas államkötvénypiac. többek között, hogyan lehetetleníti el a bankrendszer hitelkihelyezését, egy jövőbeni kivásárlás számára, a betétesek kivásárlása számára;

3, az alja pártkatonák helyzetbe hozása, kitömése, ők lesznek a helyi grófok az arisztokraták alatt. a trafikos maffia;

4, végül ma a földtörvény, amelynek a hozzácsapott "módosítása" kimondja, hogy nem élő, akár külföldön is bejegyzett szervezet is vehet földet, korlátlan mennyiségben mo-n. magyarán: fideszes ofsór-cégek fognak itt mindent felvásárolni, amelyeket aztán tovább adnak, hogy művelje meg más, a jól ismert piramis-rendszerben.

nem véletlenül mondta ez a Magyarország történelmi szégyene, ez az aljas, minden erkölcs nélküli hazudozós szarházi, hogy a mai szavazással az utolsó kocka is helyére került a magyar gazdaság átalakításának folyamatában.

vége. ennyi volt a 3. köztársaság. vivát, Cselédmagyarország!
"Hogy illik bele ez a minősíthetetlen gyávaság a fotelkuruc imázsba, te szájhős? Azt, hogy a tisztességbe hogy illik bele már nem is kérdezzük. "

hogy hogy? Ahogy az eddigi 24 évben... már a szarnak is NINA RICCI illata van...
Sajna mélyen letisztelt miniszterelnökünknek és Sobrijóskalacájának, már kulagúla illata van...
Ja, a Wittner "agyonkeféltmártírzabigyerekes Mariska..." már csak egy múló rosszemlék...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az igazság az, hogy szívesen mondanám:
Jó reggelt!
Jó napot!
Jó estét!
Nekem öröm, ha másnak is azonos a véleménye, mint nekem, és jobban megfogalmazza mint én.
Viszont ezzel csökken a vita lehetősége, de ez sem baj.
Határozottan tetszik a tevékenységük.
MIND ezt érdemli, aki hitt nekik az első 4 év után is.

Most olvasom, hogy valahol a Tisztelt Gazdálkodók 15- 20 traktorral félpályát zárnak.

Elkéstetek, így jártatok.
Sajnos velünk együtt.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: apa, te egy klasszik vagy:) te mindenből a legjobbat veszed ki. ilyen öregember szeretnék lenni:))) bocs
http://privatbankar.hu/szarmazekos/a-forintot-nem-erdekli-a-brusszeli-dontes-300-folott-az-euro-248735kormány a helyén, és jól teljesít:)
@Kijelölt Felelős: Jakab gazda még húz egyet a barétnőjén, mielőtt felhotgad és a Dzsondír berántómadzagját a lendkerékre tekeri... és bizony lassul ő is... mire a Dózsa György útra ér... lehullanak a tölgylevelek.
Tud valaki mondani valami nyugtató mondatot, vmi jót? na??
@Kijelölt Felelős: Csak nagyon halkan merem megemlíteni... Jakab gazdával valaha egy munkahelyen, egy szobában dolgoztam... mentségemre szóljon, akkor még normális volt...
@taga20: " apa, te egy klasszik vagy:) te mindenből a legjobbat veszed ki. ilyen öregember szeretnék lenni:))) bocs " Basszus! Egy jó karban lévő negyvenes mióta öregember? Te Spermahaider:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne szerénykedj! hátra dőltél és azt mondtad, má megérte élni. valaki smúzolt:)
@Penivaldes: Padlóvázának sem? :-) Lehet belerakni pitypangot, kankalint:-) Echte cseh ólomkristály:-)
@taga20: Hát persze, hogy meg... bár azért valahol defloridában... tudod, lehet jobb lett volna:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én csak azt tudom, hogy amikor öreghölgy leszek, akkor is ifjú asszony leszek köztetek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mutkor 58 voltál, legalábbis peni oda volt a deres hajadért:)
@taga20: Nu akkor fussunk neki mégeccer... egy jókarban lévő 58 éves mióta öregnémbr? :-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" Jakab gazdával valaha egy munkahelyen, egy szobában dolgoztam... mentségemre szóljon, akkor még normális volt... "

Aha! Szóval tőled ment el az esze:))
@Penivaldes: A jelentet ne vetítsd a jövőbe! Lehet, nem éred meg:-)
@Penivaldes:

pont ilyen volt a lovam, csak fütyülővel:)
@Penivaldes: Csak köcsögjeim vannnak... ott ül mind a 386 a parliamentben:-) Szabad a vásár:-)
@Orica Középföldi: Hého! Ezelőtt 30 évvel kifejezetten kellemes, értelmes ember volt... hogy a delirium tremens és a demencia idejekorán rátört... emiatt csak sajnálni lehet.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na fussunk neki mégegyszer, egy jó karban lévő 40-es az én lennék? vagy pár percig etévejedtél?:)
@taga20: "ne szerénykedj! hátra dőltél és azt mondtad, má megérte élni. valaki smúzolt:)
"

amúgy meg persze. Ki ne örülne, ha örülnek? :-)
@Penivaldes: Szerencséd, hogy nem Ibolyát írtál... kétségbe estem volna:-)
@taga20: Bevallom, megpróbáltalak a korommal megvezetni:-) Mentségemre szóljon, hogy nem akartam maradandó tartós lelki traumát okozni azzal, hogy majdan ebben a korban Neked, a Kedves Nővér lelkesen törli a kis keszkenőjével a szád szélén bőségesen folyadzó nyálcsorgásokat, miközben lelkesen kiabálod: Nőt akarok! Nőt akarok!:-)
Meztelen férfivel és Matolcsy Györggyel tölthet el egy éjszakát

nem tudom ez az opció érdekel vkit? szerintem izgalmas párosítás
@Penivaldes:

egy volt csak, a gyereknek vettük lovagolni, ugyan ilyen színű, herélt mén:) sajnos el kellett adni:(, nem kaptam földet:)))
@Penivaldes: Hogy hívhatnak egy nőstényt kan-cának? Akkor a Lon nője a Lonca,, a Bon-é meg a bonca? :-)
Stannak meg becézve a barétnője a Stanci? :-)
@Penivaldes: Ottó-mosás? brrrr... nem készülök Vácrátótra, Mária-mustrára:-)
@Penivaldes: Ha a meztelen férfi OV, és Matolcsi előtte térdel... nos, érdekel a dolog:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: sztem félreérted én úgy értelmezem hogy egy éj a meztelen férfival és Matolcsyval...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne haragudj de kajáltam. bírom a dumádat, de a kevesebb néha több:) néha saját magadnak válaszolsz.:)
@taga20: én szeretem olvasni a monológjait. Nyúl az nyúl na
@tristen2005: mi megengedhetjük ezt, bezezg Németország..))
@Penivaldes: " kanca? csődőr?: ló ló aztán vágtázzon:)"
Csőbörből vödörbe, onnan meg a virslitöltőbe... nem alternatíva:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Jakabbal kapcsolatos érzéseim között a sajnálat nem szerepel. Igaz nem ültem vele egy irodában, nincs összehasonlítási alapom a leépüléshez.
@Penivaldes: peni te egy jó csaj vagy:) nem is értem miért nem nyulaz meg naponta valami hím:)
egyébként kapunk majd nemsoká nyulat
@Orica Középföldi: Más olvasatban... egy ugyanakkori kollégám (elötte is, ma is barátom) kb 3 éve rendkívül szar élethelyzetbe került. Megkereste. ( Ö volt a nagyobb barátja) Kérte, segítsen. Mit mondjak? Nem volt ideje rá... nos... minden politikai ellenérzésem ellenére, addig vmilyen szintem embernek tartottam--- Akkor ásta el nálam magát örökre, ez nem ember... egy szarcsomó.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem akartam beszóni, de :) ha te nem lennél(meg Bóli,stb) nem lenne élvezetes ez a blog! faszszópásból ennyi elég részemről:)
@Penivaldes: Azér a dolog nem ugyan az... láttál már nyúlból virslit? És lovat puskával? :-)
@taga20:

mert elfelejtette a dobbantást:)
"Makrogazdaság
Újabb rezsivágásról döntött a kormány
MTI/Portfolio.hu
2013. június 21. 19:50

Legkésőbb a fűtési szezon kezdetéig minimum tíz százalékkal csökkenni fog a gáz és a villamos energia ára - jelentette be Fónagy János pénteken Pécsen. "

Nincs megállás, száguldunk a lejtőn lefelé, becsapódás egyre közelebb.
@Penivaldes: 57s , ha fijú lennél még érteném:) pirulj te csaj:)
@taga20: Nu... akko nyomjá be még egy Staropramit:-) Ne égess lécci... :-) Van elég bajombajom... miért is mondok mindent késtzer.-)))
Amúgy nem az elismerésre hajtok.. csak levezetek és kompenzálok. Dr, Frajd... hülyére keresné magát rajtam. De kibabráltam a vén fütyivel. Megtaláltam az occó kínai módszert. Blogkommentelek:-)
@tristen2005: bocs töröm a fejem, de nem értem:) villany
@taga20: butus! a baknyúl bagzás előtt dobbant:-) No nem az NSZK-ba:-)
@Penivaldes: azt hittem a volután vagy. én elmentem vona, de löman:) imádom, nem alszom szombaton:)
@taga20: a fahéjas evezőssel egy helyen?....)
á nem
@Penivaldes: semminszamurájkard, meg nuncsaku? csak a hattyúk, meg a darumódszer? :-)
@taga20: voluta??? észednél vagyol? :-)

csigabiga? megmialófüle???

"a jón oszlopfő csiga alakú díszítése, latin, műv, építészet."
"A földforgalmi törvény azonban – amelynek rendelkezései december 15-től négy szakaszban lépnek hatályba – nem vonatkozik a korábban létrejött, legfeljebb húsz évre köthető haszonbérleti szerződésekre. Így a társas gazdaságoknak később annak függvényében kell majd lemondaniuk 1200, illetve 1800 hektár feletti területeikről, ahogy megállapodásaik fokozatosan lejárnak. Így most – élve elő-haszonbérleti jogosítványaikkal – akkor is megpróbálják meghosszabbítani a haszonbérleti megállapodásokat, ha azok az idén még nem járnának le. Az agrarszektor hu információi szerint e törekvések sokszor találkoznak a földtulajdonosok érdekeivel, akik megszokott és bevált bérlőiket nem kívánják ismeretlen és bizonytalan újakra cserélni."

Kapnak majd egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
@Penivaldes: két ekkora b.rmot:) mint te és nyúl(jukinyúl)
@taga20: NSZK= Német Szövetségi Köztársaság. Fővárosa: Bonn, Territóriumi terület: Nyugat-Berlin (ovális rendszám)

NDK=Német Demokratikus Köztársaság. Fővárosa: Berlin 3/4-e. Jellemzője: Trabant-Wartburg.

1989 után: Németország... AZ elátkozott tegnap megboldogult Horn Gula erőteljes segedelmével...

Nepperarchivum: 1 Német márka= 1 Keletnémet márka... néhány napig. Kb 8-szoros nyereség, akinek futotta:-)
Na, elég volt mára. Ihajcsuhaj.. én meg ma is Földnélküli Jánosként térek nyugovóra. De legalább, nem örökre:-)
Jócak all:-)

Ha FAbius előkerül, mongyátok meg nekije: Várom a bociskaramellákot:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: beugortál:) engem még az NSZK-ban akartak letartoztatni, mert 600DM birságot nem akartam befízetni. vajón miért? lejárt a jogsim.
@taga20: Szerintem meg de nem... Nem mindenkiolan vén szar, hogy az NSZK-ba lejárt jogsival utazott volna... a mai szépfiúk... na hagyjuk:-)
"Ezek azt kommunikálják, nincs más lehetőség: vagy az Orbán, vagy a Bajnai-Mesterházy-féle társaság. A háttérben maffiahálózat mozgatja a szálakat, az előtérben pedig váltogatja egymást a délelőttös meg a délutános politikai műszak. Na, ezzel szemben kell fölállni egy tisztességes emberekből szerveződő szövetségnek. Aki 1990 óta részt vett a kormányzásban, szóba sem jöhet, mert mind sáros, mind összefonódott a többivel.

Vagyis bentről csak az LMP és a Jobbik partiképes.

Az LMP stimmelhet. És a Jobbik is stimmelhet. Kint pedig az Élőlánccal és a Váralja Szövetséggel, valamint a Gazdálkodók Egyesületével dolgoztam. Hamarosan bejegyzik őket, s remélem, végigfutnak az országon, és kisöprik a MAGOSZ-t meg a kapcsolt agrárkamarás cirkuszolóikat.

Hogyan férne össze az LMP meg a Jobbik?

Tudom, számos kérdésben teljesen eltérő irányt képviselnek, de ha ki akarjuk söprűzni ezt a tróger váltógazdálkodást, akkor félre kell tenni az ellentéteket. Ügyekben kell megegyezni. De lehet, ez csak az én fantazmagóriám.

Mindkét oldalt maffiának tartja?

Igen. Hát a háttérben ott a közös gazdasági érdekháló: Leisztinger, Csányi, Nyerges. Miről beszélünk? Azért nincs elszámoltatás, azért nem lehet megszabadulni ezektől a köröktől, mert ott a maffia minden pártban. Le kéne váltani a rendszert. Tulajdonképpen rendszerváltás kéne."

fn.hir24.hu/interju/2013/06/21/angyan-jozsef-mindket-oldal-maffia

Ángyán interjú.
off

"...Több ízben is részt vettünk olyan emberek begyűjtésében, akiknek állítólag fontos ismeretük volt a pártházról, illetve a bunker megépítéséről. November 1-én vagy másodikán éjfél tájban a Lipótvárosba mentünk, és velünk tartott egy feltűnősködő, riszáló, hangosan röhögő fiatal nő is, aki a "századparancsnokkal" láthatóan eléggé jól összestimmelt. A hölgyecske élen járt a zsidózásban és az illető zsidó úr letartóztatásában, akit aztán teherautóval, amelynek platóján tartózkodtunk vagy harmincan, a Köztársaság térre vittünk és ott átadtuk a parancsnokságnak. Talán két óra is lehetett, amikor visszaérkeztünk a körletünkbe. Utólag határozottam állíthatom, hogy a hölgy - egyik a több kamaszlány közül - Wittner Mariska volt.

A padlóra dobott matracokon aludtunk - volna, ha a nagy forradalmi hevülettel végrehajtott nemi aktusok nem zavarták volna álmunkat. Rohadt sötét volt, hiszen a Práter utcában sem volt közvilágítás. A röhögéseket és a nyögéseket hallottam. Hogy konkrétan Mariskát dugták-e, nem állíthatom, mert nem láttam, de hogy a jelenlévő nőneműeket lényegében véve kivétel nélkül nagykorúvá avatták - ha ugyan már nem voltak azok! -, abban eléggé biztos lehettem.

Mariskát ott többé nem láttam. November 4-én hajnalban repeszgránátokkal lőtték az egész Corvin köz környékét, miközben a körúton T52-es páncélosok csörömpöltek. Bennünk pedig megfagyott a lélek is. Nem volt nagy művészet repeszektől megsérülni. Mariska sérülése olyan súlyos nem lehetett, ha november 9-én már Bécsben volt. Bezzeg minket a parancsnokság november 4-én este kilenc tájban evakuált. A Szigony utcában foglaltunk el új állást és reggel onnan mentünk tovább.

Hogy a Vörös Hadsereggel vettünk fel a harcot, az enyhe túlzás. Sok páncélos és reguláris szovjet katona lépte át a határt, de nem a Vörös Hadsereg, amely akkoriban mintegy hárommillió katonát számlált. November 6-án még voltak lövöldöző gócok, de már sokad magammal az utcán mászkáltam.

56 igazán nem a bizonyos 12 napon mutatta meg igazi arculatát, hanem a történések előtti hónapokban, majd november 4-e után, amikor a munkásság is bekapcsolódott az ellenállásba, amely már nem fegyverekkel zajlott, de ugyanolyan veszélyes volt, mint maga az esztelen, összevissza lövöldözés. Sok mindent átéltünk, akik úgy döntöttünk, hogy itthon maradunk és itt keressük a boldogulásunkat. Egy valamit nagy biztonsággal állíthatok: 56 nem az volt, aminek közvetlen utána, majd évtizedek múlva, illetve 1990 után állították. Az igazi arculatát talán egyszer majd megrajzolják a késői utódok, ha ugyan egyáltalán érdekel az még bárkit is..."

asperjangyorgy.blog.hu/2011/10/28/wittner_mariska_erenyessegerol
"...Ha Wittner talán nem is volt "bableveses kurva", annyi biztos, hogy nem járt összeszorított combbal a világban, s ennek is lehetett a következménye, hogy 16 évesen teherbe esett, és persze a fia ugyanott folytatta, ahol az anyját megpróbálták tisztességes életre nevelni: a lelencben. Hogy mindezt megelőzött volna 16 évesen egy nagy és felelőtlen szerelem, s ennek következménye lett volna nem éppen kívánatos terhessége, azt csak a forradalmár asszony tudja. De ne ragadjunk le ilyen részleteknél..."

asperjangyorgy.blog.hu/2011/10/28/wittner_mariska_erenyessegerol

Tényleg kijárna neki egy kisebb trafikhálózat az altesti megpróbáltatásokért... különösen most, hogy bátor honleányként, a kenyéradó gazdájával és morcobajusszal egyetemlegesen elszaboltálta a földtörvény megszavazását:-)
@taga20: hála istennek nincs... ha lenne se vallanám be:-) Ártana az imi-dzsemnek:-)
@taga20: mondhatnám úgy is... személyes nincs, csak etikai-és morális. És ez lenne az igaz.
@taga20: Ha akarod, részletezhetem a problémát, de annyit ez a némber nem érdemel...
@taga20:

a nyúl a sexnél, dobbant a végén:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nyulam-bulam te egy száj gyors és gépíró vagy:) jó olvasni téged, egyet utálunk, de nagyon:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Már akkor olvastam, amikor megjelent. Kíváncsi voltam itt mikor tűnik fel:)))
Egy szégyen.
Csak úgy...

"Ki állít meg egymillió embert ?

Buszjegyáremelés elleni tiltakozásként indult Rióból, milliós ellenzéki demonstráció lett belőle.

Húszforintos emelés vágta ki a biztosítékot, a tüntetők a foci-vb és az Olimpia miatt is fújnak."

Aki akarja értse, aki meg nem, annak úgis mindegy...
@tristen2005: te ma este nagyon kanos vagy:)
@taga20: Nos... egy kétes múltú recericeribanc, honnan veszi a bátorságot, hogy az én életemről döntsön... és honnan veszi a bátorságot ugyanezért az, aki ezt a mínusz senki, szemétégetőkörnyéki neccharisnyás lepukkant (agyilag, mentálisan, fizikailag) némbert ilyen pozicióba emelte? Ennyi, és ilyen rövid.
@Orica Középföldi: Nekem sem volt új, de ismétlés a dugás anyja... ajánlom, az írást a Horn Gyula gyalázóknak, és a 2,5 millió homo sapiensnek általam nem tekinthető canis mergának... rágicsálják, csócsálják... bizony.. ilyen dicső "honanyákokkal" öltötték fel a tiszteletlen házat.
@tristen2005: volt egy barátom. ketrecben tartotta a nyúlkat. mindegyik baknál akkurátus árkus papír: "2003 április 4én baszot" dobbantgatásról nem szólt a feljegyzés:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem győztél meg, ennyire csak azt gyűlöljük akit személyesen ismerünk:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Habsburgok jönnek... már a koronáért is jelentkezett Ottó bácsi 77-ben, hogy az az övé.
@Orica Középföldi: Demencia Mariska már megszokta, hogy jóindulatú emberek megfogják a csuklóját és vezessék a kezét... eleinte ez a slicc felé irányult, mára, mire kellően lepusztult, ugyanez a kéz az igengomb felé vezeti szent kezét.
@taga20: Pedigdenem.. sem korban sem globálisan nem egy helyen mozogunk. Azt fel se tételezd, hogy a sértettség beszél belőlem, mert valaha, mondjuk a múlt héten, kikosarazott:-))
@cyan:

Ne konteozz, hülyék mindenhol vannak.
@cyan: Bánná a franc ha annektálnának. Legfeljebb a hamburgNERt átkeresztelnénk habsburgernek:-)
De legalább lehetne kapni Stiegl sört, meg Almdudlert:-)
@Orica Középföldi: És ami a legszomorúbb, az egész '56-os purparléból, ha a Fidesz hősként ezt a lepusztult féldebil senkit tudja elénk tálalni, akkor ez bizony azt jelenti, hogy az akkori nagymagyar nekibuzdulás kb. ennyit is ért.
@taga20: Meleg van, álmatlanságban és tagaságban szenvedek:-)
@Orica Középföldi: a kettő között nincs sok különbség. csókolom:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Azért ne legyen mérvadó, hogy a fidesz kit mikor mire használ fel.
Mariska csak a fideszt jellemzi. 56-nak csak sallangja volt:)
@taga20:

Óriási a különbség a kettő között.
@taga20: Nálam igen. Senkit nem gyűlölök (kivéve, aki elfoglalja a parkolóhelyem), viszont sokakat megvetek.
@Orica Középföldi: Azért ne felejtsd az Árpi bácsit, aki besúgó volt, meg a másik (nem jut eszembe, tán Mécs) lejáratási kisérletét. Gönczről meg annyit... ha csak műfordtott volna, már megérte, hogy élt... Stanislaw Lemet sose ismertem volna meg, mert hülye vagyok a lengyelhez, és Bradburry-t sem, mert az angolhoz is)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Anno nekem is az jutott eszembe, amikor némi segédlettel ellehetetlenítették, borítsa Borosst az általa fordított könyvek hada. Ha már nem olvasta, érezze legalább a súlyát.
@Orica Középföldi: megvetek valakit és gyűlölöm...gyűlölök valakit és megvetem. nekem eben-guba:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
""""Egy valamit nagy biztonsággal állíthatok: 56 nem az volt, aminek közvetlen utána, majd évtizedek múlva, illetve 1990 után állították. Az igazi arculatát talán egyszer majd megrajzolják a késői utódok, ha ugyan egyáltalán érdekel az még bárkit is...""""

Más szempontból és más tapasztalatok alapján állítom az idézett rész valóságtartalmát.
56-ot, mint Práter utcai általános iskolai tanuló, egyben József körúti lakos (csaknem szemben a Corvin közzel) éltem át.
Házunk negyedik emelete a földszintre süllyedt szégyenében. Az udvarunkon kilenc halotton osztoztak a macskák. A Pál utcában láttam tank által vasalt halottat. Jártam a Rákóczi téren, ahol voltak sírok, de temetetlenek is, végig mentünk november közepén az Üllői úton a Ferenc körúttól a Ludovikáig, és láttuk a pusztítást, kiégett tankokat, ágyúkat...
Természetes, hogy kíváncsi voltam, hogy mi történt és miért. Amit lehetett, elolvastam.
Amit nem értek: miért nem veti egybe senki, hogy mivé lett az állam vezetése.
Megszűnt a moszkovitáknak mondottak befolyása, sőt személyükben való jelenlétük is. Párt-okmányok, kinevezések, a KB összetétele ezt tanúsítja.
Nincs történész aki ezt is észrevegye?
Szerintem elsődlegesen az illegalitásban itt bujdokoló kommunistáknak mondottak számoltak le a moszkvai képviselettel.
Röviden ennyi.
@Orica Középföldi: mi a hiba? az hogy elismerem milyen öregek vagytok:) máis szégyelem magam:)
Helló! Szép estét mindenkinek.
Csak a fideszesek szavazták meg a törvényt?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:mit utálok Gyula múltjából? mit ismerek el a jelenéből Gyulának? kurvára nem tudom, de elismerem, időben felismerte a jó irányt! ennyi és más semmi:)
Nincs új a nap alatt!
Nem árt ismerni a történelem mit-miért, és hogyan folyamatát (vagy az egyből kettőre következő események logikáját) . Miből is lesz kormányzati és a politikai válság?
A parasztok elszegényedtek, a hódító háborúk során elvesztették a földjeiket.
A régi Rómában a szenátus tagjai az állami földekből túl sokat béreltek (önkényesen).
Tiberius és Gaius Gracchus néptribunusok kezdeményeztek földreformot, ami új földtörvény bevezetését jelentette volna (vagyis a Kr.e. 367-ben a bérelhető földterület nagyságát maximálná). A szenátus ebbe nem egyezik bele és kb. 60-80 ezren jutnak földhöz.
Végeredmény: Sulla sok idő múltán diktátor lett 3 évre, majd élete végéig, de ő Kr.e. 79-ben lemondott, és 78-ban pedig meghalt.

Mit is mondjak? Ez az időszak több mint egy emberöltő.
@Husz_János_Puszita: ez egy marhaság.az egyik oldal maffia, a másik oldal maffia akart lenni de nem sikerült.
ángyán meg eddig a maffia tagja volt.
Az eddig is tökéletesen nyilvánvaló volt, hogy a fotelforradalmár fődakota valójában egy végtelenül gyáva alak. Kizárólag egyetlen dolognak köszönheti a sikerét. Jó érzékkel gyűjtőtt maga köré egy végtelenül aljadék és talpnyaló sereget.
Ok. Megszavazták. De hol a búbánatos picsában vannak az igazán közvetlenűl érintettek?
Hol vannak azok, akiket ez a legközvetlenebbűl érint? Az igazi parasztok. Akik ebből akartak/akarnak megélni? Le kell zárni az utakat! Nekik. A traktorokkal, kombájnokkal. Az egész országban, egyszerre. Nem kell engedéky! Kérni sem kell!
Beszéltem egy rendőrrel Lyon-ban. Majd elmondom a történetet később, ha valakit érdekel, tanúlságos, mo megint égett. Azt mondta, ha itt azért lopsz élelmet, mert éhes vagy, nem ítélnek el, az nem bűncselekmény. Itt ugyan ez a helyzet. Ezek itt mindenért sztrájkolnak, azt senkit sem zavar. Itt mindenki citoyen (állampolgár). És nem alattvaló/birka.
@punkfrog: köszi az infót. A cocik mit csináltak? Tartózkodtak?
az elfogadott földtörvénynek lényeges aspektusa, hogy wittner mária az ose idején még nem tudta, hogy tulképpen horn gyula ellen osztogatja kegyeit, jakab elvtársnak sem john deer traktor volt a jele az oviban és a proskribáló sulla is merevre röhögte magát, miközben a dicső populus szarrá verte a hőbörgő gracchusokat.
tanulság? vót nekem egy hajdani vörö katona, majd madridi előharcos ösmerősöm, akire a komcsik annyi plecsnit aggattak, hogy mindig ő volt a karácsonyfa az úttörő házban, csakhogy sose engették a földtörvény közelibe és persze ő maga se akarta föllógatni az aktuális simicskát. na jó, ha tehette, a pulpitusról mindig megpróbált benézni a kiscsajok szoknyája alá.
Igazán nem értem,mire ez a hiszti??!!
Szép emlékű Torgyán Jóska kötelező regisztrációja,sokkal nagyobb "botrány" volt,legalább is a parasztok szerint.
A felcsúti keverékek "trónfoglalása",igazán hatásos.Lenne,ha égne a bolondház.De nem ég!
Ángyán kilépett a FRAKCIÓBÓL?!
Óhhhmájfaszom!
Eddig sem használta túl sokat a parlamenti közvetítések adta lehetőségeket - a sajtó nyilvánosságát ne is említsük - most legalább nem is lesz módja rá.Így legalább nem érheti az a vád,hogy "csendben voltál,mikor ordítanod kellett volna!".Mert legalább a lesötétített ablakok mögött, magunknak ismerjük be,a 30 fős "találkozók",a megszellőztetett tanulmányok,nem a "széles rétegek".
És igen,a földművesek!
Netán barikádoktól hemzsegnek az utak,blokád alatt a nyerges,mészaros,stb. birodalom,a Kossuth-téri gödör,marha-trágyával van tele?
Erről szó sincs,nemhogy tett!Ergó!A Szent Törvény tisztességes,Nemzeti Érdekeket szolgáló,és jó!
Ti meg,használjatok naptejet!

u.i.
Mielőtt vádaskodnátok,netán gúnyolódnátok,tudjátok meg az igazat!
A felcsúti strómannak a meleget nem bírja a gyomra (magyarul:rájött a szapora) ezért nem savazott!
@hacsaturján:

Ez elég tömény hajnalok hajnalán:)))
Vona a továbbiakról

alfahir.hu/vona_gabor_eleg_volt

Kényelmes lenne azt mondanom, hogy várjunk öt évet, és akkor majd mindenki láthatja, hogy a magyar földet néhány száz - részben magyar, részben külföldi - család fogja birtokolni, a magyar vidék pedig még a jelenleginél is kiszolgáltatottabb helyzetben él majd. Akkor majd kiderülne, ki is mond ma igazat. De nem az igazamat akarom bebizonyítani, hanem a magyar földet megvédeni. Ezért az elkövetkezendő hetekben és napokban minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy a hazaárulással szembeni társadalmi összefogást előmozdítsuk és olyan erővé szervezzük, amely érdemben és eredménnyel tud fellépni.
@GeoCracker: megpróbálom finoman körülírni érzéseimet:

remélem, érvényesülni fogy rövid időn belül a biológiai igazság. A gazdatest halálát követően az élősködő parazita is távozni kényszerül a nagy büdös nihilbe...
Én még egyszer leírom Ángyánt nem, tartom hősnek. Nem tartom, mert ő Fidesz tag volt és ott ült a Parlamentben 2006-tól. Tudta, hogy milyen Orbán, hogy mit akar, és, hogy kik veszik körül. Elismerem jót akar, de miért nem hamarabb emelte fel a szavát? Miért nem tett valamit, amikor nem a földtörvényről volt szó? Miért szavazott meg mindent?
@tristen2005: Nem, nem. Előtte dobbant. Hogy kiugrassza a nőstényt a sarokból, hogy hozzáférjen. (tartottunk nyulat, láttam :D) :P

@taga20: Nagyon nagy lájk!!!
(Egyik kedvencem ez a népdal.)
@Marcellusca:

nekem mindegy, a lényeg, ha jó a baknyúl, lehet a ketrecet restaurálni:))
@V-PORT:

:))))

Én meg mégegyszer leírom, hogy Ángyán fideszes, azért ül(t) a frakcióban.
Szó sincs hősiességről!

A respekt annak szól, hogy kitartott szakmai - legyen az bármilyen - meggyőződése mellett.
Pokorni is megtehette volna.
Nem tette.
@tristen2005:

"kiszólt a gödör a lukból:)"

Ezt még nem hallottam. Nagyon jó duma:))
@Orica Középföldi: Én akkor sem értem, hogy mit gondolt Ángyán? Én is, te is tudtad, hogy a Fidesz, és Orbán nem a szakmaiságot nézi, hanem a haverokat. Akkor Ángyán hol élt eddig?
nol.hu/gazdasag/20130622-szippantastol_a_repulo_vezetokig?ref=sso

anno domine, 1998-99 között csatornázták hódmezővásárhelyt, nem jut eszembe a mammut polgi neve, őazzal fenyegette a szippantost, ha nem emel árat a csatorna érdekében, már az írányba, hogy a sok megvezetett lakos beszálljon a csatorna bizniszbe, megvonja az engedélyét. ezt az akkori népszabi megszellőztette, a büdos bunkója beküldte a sofőrjét a szegedi posta vonathoz, az összes népszabi újságot felvásárolta aa környéken, fénymásolatok jutottak el vásárhelyre, úgy hívták a személyititkárát, lézer dzsonni, a KEVIÉP volt a kivitelező, egy-két alvállalkozói öngyilkolászás ott is történt, ezek után lehet bajnaizni!
@Penivaldes: "30 évesen már alulról szagolom a virágot"

Egyszer én is dolgoztam ilyen k... magas üvegházban Szőregen :)
fent van a blog, a Bajnait Miniszterelnöknek facebook oldalon, nehogy Fábiusnak ebből Baja legyen:))
@V-PORT:

a minap én is találkoztam egy-kettővel, de én ugy gondoltam, a Jack Daniels pofon okozta:)
@V-PORT:
ez a pataky az a pataky, aki Vitézy Myskolczy Pataky Atty, bencsik, bayer és széles Szellemi Honvédő Barátja?

nincs több kérdésem, professzor urak, vihetik az ápoltat. szigorúan különítsék el, a kórlapjának másolatát pedig tegyék fel az internetre az elrettento-peldak.hu -ra. nézzük a következő beteget.
-termet miatti napóleon-komplexus, folyamatos háborúlátomások, identitászavar egy csatár és szabadságharcos között, most éppen miniszterelnöknek képzeli magát...
@Secnir:

azt aki 'önnönszájával' szaggatta darabokra a vasfüggöny szögesdrótjait,majd miután ezzel végzett 'önnöntestén' keresztül tessékelte a sógorkhoz az "osztszikat'miközben bal-lábával a russzkikat úgy rúgta pi@án hogy volvgrádig szálltak???
@Secnir:

el nem tudom képzelni, kire gondolsz?:)
@tristen2005:
"el nem tudom képzelni, kire gondolsz?:)"

kikérem magamnak, én nem RÁ gondoltam.

@gazoló:
biztos nem ő, mert az oroszok kirúgása olyan rosszul sikerült, hogy már megint itt vannak. behozta őket a keleti szél.
:D

(ne tudja valaki, mennyibe kerül most hirtelen egy kínai ingatlanbefektetési alap? már a múlt heti árfolyamhoz képest?)
@V-PORT: ezen én is gondolkodtam, nem értem. vagy végtelenül naív, vagy nagyon is tudta, mit csinál és még gyűjtött pár belső infot magának. valószínűleg ha terítené a lapjait az nagyon kellemetlen lenne viktoréknak. csak akkor teheti ezt meg, ha valóban, teljességgel feddhetetlen ő maga, és a családja is, máskülönben vityóék beindítják a gépezetet.
viszont nem értem, hogy nem nyílt ki a szeme már sokkal előbb a fidesszel kapcsolatban. az egész társaság nem több végtelenül szervilis bélférgek gyülekezeténlél. a vérszegény gőgös-nyilatkozat meg, amiben csipkekesztyűs kézzel pöckölik odébb a szardarabot, csak erősíti bennem, hogy mszp-fidesz ebben a nagy földosztós mutyiban egy brigád.
jobbikra soha nem szavaznék, de a tegnapi attrakció tetszett, igazából azt vártam, szabó rebeka mikor tolat be egy közgépes man-billenccsel és teríti be a komplett fidesz frakciót marhatrágyával kevert friss felcsúti földdel. sebaj, egy talicskányi kéznél volt az lmp-nek, viktor pedig az ordas kamuzásával, mely szerint őőő márpedig igennel szavazott, nos...nincs már min meglepődni. egy morális hulladék az az ember, a talapnyalóival azt kívánom nekik, az összes összeharácsolt vagyonukat költsék koszorúra meg gyógyszerre.
Kíváncsi leszek kivel áll végül össze Ángyán, mert a jobbikelempé látomása kicsit zavaros. Meg még arra is kíváncsi lennék a pártok akik most ügyek mentén nemzeti minimumról beszélnek a földtörvény nullázázra használnák-e egymást.

Gábris, szerinted?

Összefognának ezért a "nácik a libással meg a füvesbuzikkal" ?
@c.miller: "csak akkor teheti ezt meg, ha valóban, teljességgel feddhetetlen ő maga, és a családja is, máskülönben vityóék beindítják a gépezetet. "

Na állj! Ez mikor okozott egyálltalán gondot a habony-műveknek? Ha valakit ki akarnak nyírni,megteszik, élhet akár egy lakatlan szigeten, majmok és egyéb állatfajták nélkül, kezetlenül,akkor is híre kel, hogy autofellációra képes...és közben Szájer Józyiról álmodozik.

Persze a görény aki gyáván megfutott a saját szara szaga elől.. továbbra i isteníthető...
@vitéz Thapóccay néma bárány:

elfogja temetni, a múlt sötét homálya!
@Secnir:

arra aki elvezeté népét a pusztába,hogy fakasszon nekik vizet,de ezt -is- elkúrván sok levén a víz,önnöntestével vetett neki gátat...

/azoroszoknakazótamegtérdenállékötpercprotokollért/
Bocsánat, javítok: a saját bűzmirígye által kibocsátott ájer elől...
@c.miller: Gyönyörűen összefoglaltad, csak az utolsó mondatod tudnám feledni... végkonklúzióként azért valami ütősebbet vártam vón:-) (azt kívánom nekik, az összes összeharácsolt vagyonukat költsék koszorúra meg gyógyszerre.) Mongyuk vigye el őket a tockosszájú, dögletes radai rosseb, oszt sose gyüjjenek vissza, még megemésztve sem:-) vagy ilesmi:-)
@vitéz Thapóccay néma bárány: A nemzetet érintő sorskérdésekben el tudom képzelni. Bár lehet az inkább a kérdés, hogy ők összefognának -e velük?
Szolgálati közlemény: Ha valaki autóbuzi lenne, akkor hussanjon az Eurosportra, merakkó csodát lát. Le Mans, Nosztalgiafutam, autócsodák az '50-'60-as évekből élő versenyben. Lenyűgöző.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ahogy elnézem a fejleményeket, mostmár eléggé sokan vannak, akik mindent félretéve, akár a sarki szemetessel, a homelessel, vagy bárkivel összeállnának, csak menjen a valagba ez a mocskos garnitura. Kivéve persze a szocikat...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Utána persze egyenként lebotoxolnák a helyosztókat. Egyébként, valami véletlen folytán kiszabadultál a karanténból, így, látod a barátkozást én már itten megkezdtem:-) Ha nem zsidózol, cigányozol és tudálékoskodsz és nyáladzol, lehet benne is maradsz a pixisben:-)
feltehetően nem kívánja wittner máriát senki sem Szűz Mária reinkarnációjának beállítani, és az is egy barom volt, aki egy tanulatlan eccerűt benavigál a (köz)gépviselői padsorokba, de asztatat már megfigyeltem, hogy az eccerűekbe nagyobb kedvteléssel rugdalnak bele errefele, mint a magasba ragadott szaralakokba. (viktor nem számít ű akkor is lenn van, ha fenn láccik)
so.
W.M. mindenesetre nem gyűjtött vagyont a mandátuma kapcsán, és nem volt ojjjjan okossse annak idején hogy megalkuggyon okosba, osztán ű is kapjon egy személyes trainer-t mint a többszőőőő is hivatkozott'naccerűűű' asperján gyuri, aki a Szocialista Kultúráért kibüntetést 1971, 1973, 1975 évben szenvedte el nagy duzzogva, szal W.M meg hasonló projektbe enyerhette volna 1972-ben, meg 1974-ben meg 1976-ban.

csakhogy a gerincébe túl sok Ca vala, ezért 1970 márciusában szabadulván, már megvolt a jó oka nagy ívben szarni a jó modorra meg, meg a jánosra éppen úgy, mint mostanában a gyulára.
A mi gyulát megértő és felmentő megítélését W. M-mnek nem kötelessége figyelembe venni semmilyen megokolással, mert ő ült a börtönben és nem mi.
De legyen ez vígasz mindannyiunknak: még ülhetünk eleget, ha úgy fordul viktor szekere.

Na összegezve: Marcsira az vessen követ, aki szintén 1970-ben szabadult.

Az ASPERJÁN GYÖRGY Elvtársnak (nem enyém) pedig innen üzenem, tán savanya volt a szőlő anno GYURI??, és milyen érdekes, hogy az intim szféra szent, a szexuális hajlam magánügy, de ha úgy hozza az érdek és a megrendelés, akkor nem számít semmi csak a cél és az eredmény és a honor...
Hajrá Gyuri! A Szocialista kultúráért díj megszünt, másra kell hajtanod.

csak neked, csak most, elvtársi üdvözlettel.

Jaeger László.

Csak azért, hogy tudd, kit perelhetsz, seggfej.

Mindenesetre a nagy határnyitó előzőleg telefonált moszkvába, és Gorbacsov azt mondta: -Tegyenek, ahogy jónak látják.

Na ennyit a legendákról. de! legalább telefonált. és nem a KGB-nek.
hvg.hu/tudomany/20130609_ont_is_megfigyeli_obama_kerdesek_valaszok

"És mik azok a megaadatok?

A “megaadatok” igazából “metaadatok”, csak az MTI-hír kiadásában részt vevő hírügynökségi munkatársak egyike sem ismerte a kifejezést, és egy google-s keresés helyett inkább átírták egy olyan szóra, amelyiknek az ő fogalmaik szerint is van értelme. Hogy mi az, arra mi is kíváncsiak lennénk."

"Önt is megfigyeli Obama?"

"Például?

Kiszámíthatóságunkra a hálózatkutatás egyik legelismertebb szakértője, az erdélyi származású, az Egyesült Államokban élő Barabási Albert-László mutatott rá, Villanások című kötetében, illetve az azt megelőző, 2008-as tanulmányában. Barabási kutatócsoportja többek között éppen telefonhívások metaadatait vizsgálva próbálta bebizonyítani azt az elsőre lehetetlennek tűnő állítást, hogy nagyon nagy pontossággal előjelezhető, ki hol fog tartózkodni a jövőben.
Ahogy a Villanásokban olvasható: “... akár egy három kilométeres körzetre korlátozzuk életünket, akár naponta több tucat kilométert vezetünk, gyorsvonattal vagy éppen repülőgéppel járunk munkába, ugyanúgy előre kiszámíthatóak vagyunk, mint bárki más. Minden különbözőségünk ellenére tartózkodási helyünket illetően mindannyian ugyanolyan kiszámíthatóak vagyunk, és a statisztika rendíthetetlen törvényei kizárják az olyan egyének létezését, akik szembemennének ezzel a trenddel.”

Barabási azt állítja, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű begyűjtött adat alapján olyan mintázatokat szűrhetünk le, amelyekkel kiszámíthatjuk egy-egy ember viselkedését, 80-96 százalékos pontossággal. “Minél alaposabban vesszük szemügyre az emberek cselekvéseit, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy egyszerű, rekonstruálható mintázatokat követnek, amelyeket átfogó törvények uralnak. A kockadobást vagy a tombolát el is felejthetjük mint életünk metaforáit. Gondoljunk magunkra úgy, mint automata vezérlésre kapcsolt, álmodó robotokra, és sokkal közelebb kerülünk az igazsághoz.”...

"...PRISM, avagy mi a helyzet az internetezéssel?

A Guardian és a Washington Post tényfeltárása után James Clapper, az amerikai nemzeti hírszerzés igazgatója elismerte, hogy (az Egyesült Államokon kívüli, nem amerikai személyekről) a neten is gyűjtenek anyagokat. A Washington Post emellett azt is közölte, hogy információi alapján a bankkártya-tranzakciókat is figyelik.

A Guardian egy Boundless Informant, azaz határtalan informátor névre hallgató eszközből származó hőtérképet is leközölt, hangsúlyozva azt, hogy ez a térkép is csak azt mutatja, hogy melyik országból mennyi metaadatot gyűjtött be az amerikai hírszerzés..."

Kiváncsi lennék a magyar relációra...
@jaegtoer: Ez hozzászólásog kulcsmondata... Mariska pedig nem tárgy, hanem eszköz... és ezt a buta agyával bevállalta. Lehet őt is köpködni, (én is megteszem), de az igazi bűnösök azok akik ezt a - lássuk be, nem elmebajnok (a további jelzőket Rád való tekintettel hanyagolom) - nemvalakit felhasználták mocskos kis játékaikban. És a magyar állatpolgárok szemen köpése és megalázása már csak bónusz a tortán, hogy Neked is megfelelő képzavarral éljek...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ó igaz, habonyárpi seperc alatt photoshoppoltat egy képet, amin ángyán professzor meztelen limbózik pákóval és fluor tomival.:-(
van ebben a görényes mondatban igazság, de ez majd a navracsics lesz.
Kimaradt a kulacsmondat: "Na ennyit a legendákról. de! legalább telefonált. és nem a KGB-nek." Az előbbieket kérem ennek fényében megvilágítani...
eljátszotta a mártírt, most pedig válogatni akar, ez nem jöhet szóba, az nem jöhet szóba, B malllérért megbassza a kurva anyát:)

www.origo.hu/itthon/20130621-uj-politikai-mozgalmat-grundol-a-fideszbol-kilepett-angyan-jozsef.html
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: letarolhatná őket az ebola is, valóban. vagy vacsorázzon frissen grillezett szívükből a kongói népfelszabadító hadsereg.:D de ennyire nem akartam durva lenni...
és persze lettem volna pók a falon azon a négyszemközt zajlott, mesterházy-orbán találkozón, ahol állítólag gyula bácsi temetése volt a téma. na persze, muhaha...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Kiváncsi lennék a magyar relációra... "

ők is. már többször 'kisült' a processzoruk.

bajnai is így került vissza a darálóba.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

már annyiszor, de annyiszor elhatároztam, hogy jól összeveszek '_"veletek"_', (amikor valami marha elfogult módon írtok valamiről) de akkor mindig jön valami megszívlelendő, valami igazán helytálló, megingathatatlan, és védelemre érdemes, pártolható, valami mellbevágó, így aztán mindig elhalasztom a páratlan hét keddjére a naccsatát, amit rendszerint elfelejtek, így asztán itt dagonyázok ebbe a FERTŐ-ben, hogy bacódjatok mekk:DD
@jaegtoer: Asperján blogját a magam posztjában is kellő óvatossággal hivatkoztam (endresy.blogspot.hu/2013/06/wittner-az-elemi-gyulolet-egysege.html )
Wittnernek nem a butasága a zavaró, nem a szegénysége, nem a múltja, hanem az emberileg gyalázatos jelene, politikai "ténykedése".
@GeoCracker: hehhe... orbitális hülye vagy:-) de asszem, ezért vagyok hajlandó Téged olvasgatni meg ilyesmi:-)
@punkfrog:

Látod ez a baj. Először az újkori történelemben valaki őszintén kipakol, aki belülről látta a folyamatokat és akkor őt támadjátok.
Ilyen még nem volt.
Itt az ideje a tisztulást elkezdeni.
@jaegtoer: az elfogultság megállapítása szubjektív tényezókön múlik. Ergó, amikor Te kijelted valamiről/valakiről, hogy elfogult, a saját koordinátarendszereden belül felállított origóhoz viszonyítasz. Tehát: az igazság és az objektivitás "odaát" van, vagy legalábbris nálam:-)
@GeoCracker:

W. egy megkeseredett, tönkretett ember, a múltat feldolgozni képtelen 60 kilónyi megtestesült gyűlölet. ez nyilván nem lehet mérce.
de a nagy kiegyezés -észre se vettük-, megtörtént. 56 örökösei: a forradalmárok és bebörtönzőik családjai az elmúlt 25 év alatt együttes erővel fosztották ki a az országot, egymás ellen kijátszva és egymással szenbefordítva a witnermáriakat, dénesjánosokat, ráczsándorokat, pongráczgergelyeket és ! a kovács- és nagy- és horvát- és egyéb- családokat.
ellenben az örökösök mindannyian köszönik jól vannak, kivéve mi, a 9.900.000, azaz 'akikért a harang szól' csak most, csak nekünk, mert megérdemeljük!:)
@GeoCracker: " hanem az emberileg gyalázatos jelene, politikai "ténykedése"." javíts lécci... JELLEME! És nem menti ezt Márianosztra, vagy tudja a tököm... ez alapi mentalitás, nem utólag megszerezzetett elhajlásos szimptóma... adott esetben, - hála istennek hipotézis - ha az anyósom lenne, már múlt időben emlékeznénk róla rosszabb napokon, viszont elgondolkoznék az exhumanizálásán, mert lassan szükségem lenne az anyósfrizura-készítő baltámra. Csakhogy valami azeri vonalat is vigyek a történetbe:-)
@Husz_János_Puszita:
Hát igen! Ángyán Bátyám, Állt a Vártán, Mádrid Határán:-)
@jaegtoer: Basszus! Most olvastalak... lehet tényleg van valami a telepatikában... néhány perc eltéréssel Hemingvajazni, harangozni, meg Madridozni, vártánozni... szóval, több, mint gyanús:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nagyonistévecc! énmagamvagyok az abszolutum, és az absolute origo a {[(+)(-) 0]}~0

ezért aztán úgy van minden jól, ahogy ÉN mondom, sőt írom...
szerencse, hogy keveset forgolódok...
@jaegtoer: tudod, '56-ban voltam egyéves... emlékem semmi, bár apám régész, állítólag erősen érintett is lehettem volna a sajnálatos októberi eseményekben, mint árvagyerek... viszont olvastam a "Fehér könyv 1-3-at", amit apám, minden érintettsége ellenére huszon-harminc évig megörzött... és ha másra nem is volt jó, de az egész kérdés értékelésében, mai szemmel is, eléggé szkeptikussá tett. És az utólagos hősgyártások, aktuálpolitikai érdekekből, méginkább ellentmondásossá tették számomra a kérdéskört. Már csak azért is, mert természetesen, a mi családunkban is volt '56-os disszidens... és rá a kvázi rokoni státusszal együttesen sem tudok igazán jó szívvel gondol-fini.
@jaegtoer: Szar lehet Neked évmilliókon hajnalonta seggberugdosni a Mapot, hogy keljen fel, a Holdat pedig lepkehálóval befogni, hogy végre kushadjon már:-) Teeee! Istentől való rabszolga:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem ájulok el Ángyántól, a szavazógépezet része volt. Közgazdaként a birtokpolitikáját sem támogathatom, de ha megalakítja a tiszta emberek pártját, esküszöm rá szavazok.

Igenis becsülöm, hogy mer szembemenni Orbánnal, nagy bátorság kell hozzá, a bosszú biztosan nem marad el.
Becsülöm, hogy inkább kilép, mert nem veszi be a gyomra, ami folyik. Kiáll az elvei mellett.
Becsülöm, hogy van bátorsága megnevezni az oligarchákat.
Becsülöm, tiszta országot akar és ezért feláldozza a személyes ambícióit.
Ilyen emberekre van szükség egy valódi rendszerváltáshoz akkor is, ha más ideológia mentén határozzuk meg magunkat.
@GeoCracker:

méég valami:
" magam posztjában is kellő óvatossággal "

hehe...nem eléggé

"Wittnernek nem a butasága a zavaró, nem a szegénysége, nem a múltja, hanem az emberileg gyalázatos jelene, politikai "ténykedése". "

amit ma tesz, az mind a múltból fakad, még mindig az elégtételért harcol, ezért remekül manipulálható, mert eccerű, és elvakult és bosszúszomjas.

arra akartam csak felhívni a figyelmet, hogy WM-nak is van igazsága, mellőzött, elfelejtett és soha el nem jövő igazsága. ezért olyan amilyen, ebben a kisebbik felelősség az övé a nagyobb a bűn azé, aki oda ültette, és folyamatosan manipulálja. ő (WM) a tökéletesen programozott droid. (bár uccsóra mintha nem szavazta volna meg az uccsó mutyit)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

'.....ha az anyósod lenne.....' :DDDD

védenéd mint állat!:DD kézigránáttal is!
@jaegtoer: nos... igen... az a havi kb. egymilla, elgolkodásra készteti az embert:-) Máris javítok! Szeretném az anyósom, sok kis hibájával együtt:-)))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Szar lehet Neked évmilliókon hajnalonta[...]

Jól viselem. csak nem értem, hogy a fehérruhás ufok miért szúrnak meg rencceresen egy olyan tűvel amivel vért is szoktak venni, meg valamit be is adnak:) de még sose vonták kéccségbe, hogy én vagyok az abszolút a Kezdet, az @ az Origo.

Csak nem tudom ki lehet az Omega? valamiért mindig becsukják az ajtót, ha jön, vagy megy.
@Husz_János_Puszita: ángyán egy pentito. semmi más
Hinnyeasztaaa:-)

"Szörényi Levente kapja a Gundel Életmű Díjat
Forrás: MTI | 2013. június 22. szombat 11:52

Kiválasztották a tíz idei Gundel Művészeti Díjast, az Életmű Díjat Szörényi Leventének ítélték."

www.hirado.hu/Hirek/2013/06/22/10/Szorenyi_Levente_kapja_a_Gundel_Eletm_Dijat_.aspx

Teljesen megértem. Mákosrétesről még soha senki ilyen szépen nem igricelt:-)
@V-PORT: Igen, ez tetszik. Ugyan nem állunk jól, de legalább egyre szarabb. A saját lábunkon állunk (már egyikkel a másikon) ezért nem tudunk haladni (sem)
K..va jó ez az Orbán. De tényleg.
és persze azt is tudjuk, hogy Gyurcsány és Bajnai (szövetkezve a Bildberg csoporttal) át akarták játszani a jó magyar zsíros földet a külföldieknek.
És félelem kampányt indítottak, és ezt jó időben sikerült is megállítani, s felhomályosítani az igaz magyar állampolgárokat.
@jaegtoer: Fenntartom, azt a másutt írt forumvéleményemet,hogy Wittner Mária a gyűlölete nélkül egy semmi lenni.
A nagy kiegyezéssel kapcsolatban alig hiszem, hogy találsz a nevem menti linken olyan posztot, ahol egyértelműen glóriát osztottam volna bárkinek.
Talán Bradbury nekrológját leszámítva. De ő nem volt sajnos magyar politikus.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"_lehet tényleg van valami a telepatikában_"

és: "_tudod, '56-ban voltam egyéves... emlékem semmi, bár [...] együttesen sem tudok igazán jó szívvel gondol-fini._"

A jó szellemek ha tanálkoznak....

azért az érdekes hogy eltérő utak miként visznek ugyanabba a gondolacitybe

éppen mint Rodeo, vagy a Mester, a Hacsaturján

na jó ebédet, ha nem szól a nóta!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kivételesen: respect a jobbiknak a parlamenti botrányért. Most az egyszer mintha azt akarták volna bizonyítani, hogy nem a fityesz/orbi kesztyűbábjai.
Rogán szavait a jobbikról, a demokratikus pártokról, tessék jól bespájzolni mindenkinek.
Jól jöhet az még, ha majd egymás keblére borulnak. Ámbár vetélytárs tűnt fel a színen: Schiffer és pártocskája.
Oh, az én próféta lelkem!
@tristen2005:
kulcsmondat (akár mottó is lehetne):

Arra a kérdésre, hogy kap-e majd pénzbüntetést a Fidesz-frakciótól, amiért nemmel szavazott a földtörvényre, és befizeti-e azt, a volt államtitkár csak annyit mondott: „tehetnek egy szívességet”.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

rugalmas szemlélet kell, rugalmas hozzáállás és rugalmas Ca. Van olyan. kell lennie. Szerintem a Parlamentben recept nélkül JÁR a képviselőknek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @jaegtoer:

Azt, hogy Asperjánt kellő, vagy nem kellő óvatossággal kezeltem, az lehet vita tárgya.
Abban igazatok van, hogy W.M. múltja a jelene forrása. A jelleme olyan, amilyen, és abba sok minden belejátszik. A múltja is. De nem egyedül volt kárvallottja a világnak.

Nagymamám és dédnagym jut az eszembe. A háború elvitte sok mindenüket. Majd egy ávósnak megtetszett a lakásuk. Ők mentek Okányba. Nagymamám apja ott halt meg, pl. mert nem tudta a cukorbetegségét olyan diétával fenntartani, amire szüksége lett volna. Egy kérdezősködés nyomán majdnem kiverték a dédim egyik szemét (retinaleválása maradt haláláig). Sokáig Bp-re sem költözhettek vissza.
DE! Sohasem halottam gyerekként azt a mantrát, hogy dögöljön meg Kádár, vagy bárki. Az egyetlen ezirányú "indulati" megjegyzése nagymamámnak az volt, amikor megkapta a, gagyi áron beszámított, kárpótlási jegyeket, hogy "inkább egy bocsánatkérő levelet küldtek volna".
Amiből tudom, hogy sosem felejtette el a történteket, de sosem abba önmegvalósult meg, hogy sajnálgató üvöltőkórust verbuváljon.
Nekem inkább ő a mérce, mint a W.M. szerű gyűlöletgombócok.
@V-PORT:

Az áldozatok hibáztatása iszonyú dühöt tud kavarni az érintettekben az igazságtalansága miatt. Túl sokakat sértettek már vérig.
@jaegtoer: Még annyit, hogy valahol a blogon is fejtegettem, hogy magánemberként azt nem szeret, vagy akár gyülöl akit akar. Ezt a jogát W.M.-nak nem vonom kétségbe, ha hülyeségnek is tartom. Azonban jelenleg egy politikai erő része, és politikus. Tetszik, nem tetszik ez átértékeli a cselekedeit.
@AKIsTUDATLAN: Rogán már újradefinálta a jobb-, és baloldaliságot is a napokban. Lassanneki is le kellene ülni és átgondolni, hogy melyik robotot keresi.
@Secnir:

ezek szerint, régen volt wc-én:)
@GeoCracker:

hogy maga milyen affektálós?! Megnyugtatásul csak annyit, ha nagyon skatulyás szagot érzek akkor nem is méltatom még böfögésre sem, de! remélem csukklik!:)
egy hete vitatkoztok itt a földtörvényről, az eszetekbe sem jutott, itt az aratás ideje, megyek kaszálok valami fű félétt anyúlamnak, mert éhes, esetleg kaszálok egy trafikot mert a kaja után rá szeretne gyújtani, talán leugranák Sárazsadányba egy icce borért szomjoltás végett, és máris, mint a szomszéd szétraboltad Orbánisztánt:)
@jaegtoer: És mondd.. a Pataky Ufo Antillát is Te menedzseled? :-)
@GeoCracker:

"Azt, hogy Asperjánt kellő, vagy n[...]"

a Nagymamája szerencsés mentális adottságokkal született. W.M. meg nem. az előző nem érdem, az utóbbi nem felmentés.

De az, hogy a Nagyi meg tudta őrizni, az már igen, és az hogy W.M. 'belegyökeresedett' lehet, hogy hiba, de nem egyedül az övé.

Mindazonáltal lehet, hogy szerencse dolga az egész...
@GeoCracker: nem űberelni akarok... Az apám, miután kikerült a bitó alól, sm-ként tudott elhelyezkedni. A z addigi legjobb barátja jelentette fel, és a másik dolog, nem írta alá a Kádár-nyilatkozatot. (talán mond vaaalamit). Sok-sok évvel később, már eszemnél lévőn, eccer csengettek... az ajtóban, Bűnbánó Magdolna állt... émmeg éppen néztem a TBC-s Macit, aki éppen gargarizált köpködött... Jópofi Magdolna vigyorogva állt a bejáratnál és mondta apámnak: Látom, épp az estimese megy. Sebaj. Bejöhetek? Mire apám, szájhúzva: Gyere. Megfelelő embernek megfelelő fogadtatás.

Csakmese...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: És tizenöt évvel később, halálukig, együtt jártak naponta a tóra pecázni... ennyit a megbocsátásról, kisvárosi lédi makbet stílben...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

meggyőzni úgysem tudod, mit vergödsz mint disznó a jégen, dobd be neki a leszúrt Ritzbergert:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Neeeeem!

Ide akarták hozni, ebbe a szép sárga házba, te a lakók fellázadtak és azok a kedves fehér ruhás ufok, -akiket ápoló úrnak kell szólítani- azt mondták:-Igaz, ami igaz, mindennek van határa, és amikor létszámellenőrzést tartottak, magukat is beleszámolva jelentették, teljes a lécccám, nincs hely. ezért az a pataki nevű a Sárga Házon kívüli helybe van bezárva. mi pedig óránként ellenőrizzük, a rigli a helyén van-e.
@tristen2005: Nem is a meggyőzés a cél,hanem a látszatkeltés a megbocsátást illetően. Persze apám, nem nő volt, csak egy buta férfi. Mariska nem állt a bitó alatt egyéves gyerekkel a hóna alatt, mégsem tud felejteni, megbocsátani...innen nézve sajnálatra méltó és hiteltelen. Szerintem.
@jaegtoer: Persze a csakráját gátlástalanul lenyúltátok, amíg épp az Elhagyom a várost a Kör közepén danolászta... Ti sem vagytok különbek, mint... na nem is mondom... és Ti! még a kegyelem Aránylövést is megtagadtátok tőle. Mondhatom, szép kis Társaság vagytok! Hogy így félkészen, ránkszabadítottátok, az pedig elégg erőteljes emberiség elleni büntettként is minősíthető! Felmondok ezennel a Mindenek Urának! Ennyire, nem vagyunk rosszak!:-) Orbánnal tallán magunk is megbírnánk... de AZ aTTISSAL-vAJ áKOSSAL SÚLYOSBÍTVA, Vereskeresztes Ildikóval, és Öttrafikos Kijafaszomsenkitomival terhelten... A KÜZDELEM, REMÉNYTELEN. :-)
@GeoCracker:

"Még annyit, hogy valahol a blogon is fejtegettem, hogy magánemberként azt nem szeret, vagy akár gyülöl akit akar. Ezt a jogát W.M.-nak nem vonom kétségbe, ha hülyeségnek is tartom. Azonban jelenleg egy politikai erő része, "

ez olyan ideáltipikus megközelítés, amit Max Weber is elvetne.
Nincs magánérzelem, meg közérzelem.
Wittner M-től olyat nem várhatunk el, amit ugyanabban a bugyingóban végigélve magunk sem biztos hogy másként menedzselnénk.

W.M-val ugyanaz a baj mint az összes többivel. kontraszelekcióval került oda, csak más paragrafus alatt zajlott az egész mint az átkosban, és most megint másik paragrafus alatt fog történni.
...
le a paragrafusokkal, kötélre a kiötlőkkel. de! szeretettel és empátiával tessenek kezelni a köteleket.
@tristen2005:

maga itt ne disznózzon, pláne belekeverve a jeget. legyen elég!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

úgy hívják az ilyet, hogy rögeszmés. de mégeccő mondom, tettestársak vannak, akik felelősek a "MOST"-ért.
@Husz_János_Puszita: nem látok semmiféle kipakolást.ángyán meg eddig vastagon benne volt a fideszben.ő semmiféle tisztulást nem hoz.a régi garnitúra egy sértődött tagja.

"Nem ájulok el Ángyántól, a szavazógépezet része volt. Közgazdaként a birtokpolitikáját sem támogathatom, de ha megalakítja a tiszta emberek pártját, esküszöm rá szavazok"

nagyon elnéző vagy vele.miért?ezek után amit írtál róla?
tiszta emberek pártja???????ángyánnal az élén?????
vannak nála sokkal tisztább emberek...
@jaegtoer:

valami problémád van, napot kerüld, orvost látogasd mert súlyosbodik!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ne, ne, ne mondjtaok fel!

lehet vele alkudni. Mi ezt a Sárga házat kértük a riglivel, és azt mások ne jöhessenek ide.

Ti kérjetek -teszem azt- egy szabad országot.

mi kicsibe jáccottunk, me tuttuk, hogy ez hamar megvan. így most nyugtunk van.

néha jól szórakozunk a kintieken.

(de el ne áruld, azt az ákost -ecce kiszöktünk megverni. húúú mekkora kalamajka vót belőle. alig akartak visszaengedni! mer tudod...! a rigli! ... na de az Úrral lehet dumálni.... ennek a helynek ő a producere. hátha nektek is csinál egy ilyen jó kis helyet nagyobba, mee ti mégiscsak többen vagytok....
Mást se tudsz, bazdmeg! És persze egy országot!

"Orbán: megosztottuk az ellenfeleinket
A miniszterelnök több megyei lapban megjelent "Egy ország, amely a saját lábán áll" címmel adott interjút."

Ja, és persze lapítani, mint a szar a fűben.

hvg.hu/itthon/20130622_Orban_Viktor_az_orszag_a_sajat_laban_all
@tristen2005:

Maga itten ne humorizáljon a Nappal, amikor annyi bajom van vele, sose akar időben elindulni. úgyhogy ne kukorékojjon kend jeget meg disznót emlegetve, hanem kérdezze meg a padtársamat, ezt a Tordát, hogy mikor lesz Napfogyatkozás, mer nekem nem árujja el. a szemét! pedig ez a jöttment mégcsak ezer éve van itt, oszt hogy kuncsorgott!
@jaegtoer: Nem mondod!) AkkóÁkos asszem megírta az "Indibránerek vagyunk" című örökbecsűjét, és bealudt a szintibe Országimágó szignálokat és firhangokat gyártani. Valamibül mégiscsak élnie kell.
@jaegtoer: hát igen... a csakré, csakbele, csak naked, csakúgy, csakarta, csakvelem, csakbelem, mind egész más jelenéstartalommal bír. A csakazértist viszont kisajátította a Gyurmagerincű-Parti nagy ász, a Lajos Viktor Emmánuel.
@jaegtoer:

B+, csak azt felejted el, a ketrec melyik oldalán állsz! ha elkezdesz dörömbölni, nem biztos hogy a jó perzekutor megy az ajtóhoz!:)
@jaegtoer:

:D :D :D

Mikor viszik be a fővezért, tudsz valamit?
@jaegtoer:

tudod a sötétség birodalmában nehéz megtalálni a mécsest:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Kíváncsi vagyok, hogy amikor az őrület külső jegyei is nyilvánvalóak lesznek mit akarnak elhitetni velünk.

Mert itt a sárga házba megvótunk döbbenve a rezsicsökkentésen is.

De nagyon drukkolunk nektek, mert ha megcsinájják a patika biznict is, akkor kénytelenek leszünk kijönni rendet rakni és akkor nem nézünk semmit és senkit, csak folyamatba helyezzük, amit a Fő Producer Instruktora mond. De rögvest.
@punkfrog:

Az első földmutyi óta fáradhatatlanul tárta fel az ügyeket, gyűjtötte a bizonyítékokat, nyilvánossá tette a visszaéléseket. Megszavazták a törvényt, ő elvégezte amit tehetett, kilépett.
Ezért vagyok vele elnéző.

Kikre gondolsz tiszta emberekre?
@tristen2005:

itt minden le van zsírozva. itt más perzekutorok nem jáccanak. mi vagyunk azok is. hehe.. csittt!
@Husz_János_Puszita:

ide nem jön, itt van egy Napoleon nevű, minden reggel kipucol és beirányoz egy ágyút, ha jönne, akkor ő fogadja egy telibe lövéssel. eccő elfelejtette, de szólltunk neki, azóta egy pisztoly is van nála töltve, bisztos ami bisztos.
@Husz_János_Puszita: Hát, amilyen Graz-iőz pávatáncokat lejt az utóbbi időben... rövidest:-)
@jaegtoer: "Kíváncsi vagyok, hogy amikor az őrület külső jegyei is nyilvánvalóak lesznek mit akarnak elhitetni velünk."

Mitis mitis... mint amit az agresszív kismalac mondott, amikor ezredszer esett pofára a bicigliről. -Mit lesel bazdmeg? Én így szoktam leszállni!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ezt olvasd egészen más módon. tárgyilagosan. most tiszta kép bontakozik ki. a cezarománia már tettenérhető. 2016-ra vége.
@jaegtoer: Amúgy az Elmebaj-nok hasonló beosztás, mint a Pohár-nok? :-) Esetleg a Köcsög-nek? :-)
@Husz_János_Puszita: ahogy korábban írtam ő egy pentito. semmi több:)
@jaegtoer:

ismered Salamon Béla bátyámat, ha én egyszer kinyitom a számat! lenne szájtátás:), a perzekutorokról csak annyit, benneteket várnak:)
@jaegtoer: Írhatta volna szebben kis lovag! Mentálisan dezorientált. Magyarul: asse tudja ki, asse hol van, asse mikor, asse mikor szart be utoljára...
@jaegtoer: "De nagyon drukkolunk nektek, mert ha megcsinájják a patika biznict is, akkor kénytelenek leszünk kijönni rendet rakni és akkor nem nézünk semmit és senkit, csak folyamatba helyezzük, amit a Fő Producer Instruktora mond. De rögvest."

Peeersze! Tik is csak a bagóleső-tökét jártatjátok a szárazmalomban. Nem veszitek figyelembe, hogy Mutyisztán önálló interregnum, nemgyarmat! Rendet csak ott lehet vágni, ahol kalásztermés van. Itten meg a dohánykoncepción kívül, lófasz sem termett. A többit meg kőccsétek Mikula-patikára.-)
@Husz_János_Puszita:
túl sokat vártok tőle szerintem.
2006 óta fideszes parlamenti képviselő.az azóta történtekhez a nevét adta.
2010-től 2012-ig a kormány tagja.kormányüléseken nem csak agrárkérdésekről döntenek.és pont ebben az időszakban volt a legintenzívebb a rendszer átalakítása.azon nem problémázott.pedig azon keresztül tudott a fidesz a földtörvényig jutni.
nem gondoltam senkire, hanem arra, hogy ezek után ő már nem igazán hiteles, mint tiszta ember.
kicsit szerényebben kellene fogalmaznia.
@jaegtoer:

az a céllövöldés egyszer nagyon elbassza a célt! akkor lehet ujjongani amikor a lőpor, seggből kiszedés esete forog fenn!:) na majd akkor lehet békamenetelni, a seggemet nem adom!:)
de szereteném egyszer ha , nyerges , orbán, simicska, egyszerre kapálna, kaszálna, ja a csányit kifelejtettem, azért kiváncsi lennék a munka után össze számolt végtagok számára! unoxodiában rögtön három kezűek lennének:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Amúgy az Elmebaj-nok hasonló beosztás, mint a Pohár-nok? :-) Esetleg a Köcsög-nek? :-)"

túlságosan bonyolult kérdéseket ne tegyél fel nekem. itt csupa jóravaló eccerű ember van. ide se elmebajosok, se iszákosok, se köcsögök nem jöhetnek be. így viktor se. oldjátok meg. koronázzátok meg. mondjátok hogy úgy lesz mekkkoronázva, hogy amíg csak él az onnan le nem kerül, aztán hogy hegesztitek, vagy szegecselitek az már technológiai kérdés.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A patika az komoly dolog, ha majd jobban leszek, akkor mesélek róla.
de addig itt legalább nyugodtan lehet dolgozni.
@punkfrog:

Nem várok tőle semmit, csak örülök, hogy valaki végre egyszer kipakolt. Ennyi.

Bajnai mantrája hogy rendszerváltás meg minden, de nem állunk bosszút, nem lesz elszámoltatás bal bla bla

szóval ez már nagyon kevés. Annak az 54%-nak mindenképp. Ő is ott volt, elő a farbával!!

Ángyán unicumnak számít ilyen szempontból.
@jaegtoer:

ecsém, ha érted a lényeget akkor negecizz, arcod lapos, fejed kurta:))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"és a pisztollyal lövi szét az álgyúkanócot:-)
"
aszonta két tököt kő ellőni, az álgyúval a fentit, a pisztollyal a lentit.

jó tüzér. már bizonyított, nem a levegőbe beszél.
@Husz_János_Puszita:

ezt te sem gondolod komolyan, ha itt valaki kiborítaná a bilit Magyarország alsó Tanzánia segget verdesné partvisnyéllel:)
@jaegtoer:

Csak találsz ott egy elzárt zugot valahol neki, pincében is jó. Magánzárkát.
@Husz_János_Puszita: nem bírom az unicumot!whiskeys vagyok!(nem az):)))
@tristen2005:

maga a rokonyom? csak nem protekcijó kéne? az itt nincs. Ez nem a Viktorsaság . ez itt a szép Sárga Ház. Ide nem gyöhetnek akárkik. van kint inkognyitóba burkolva néhány szimpatizánsunk, 10 inkognyitós ajánlás kell.
Leszarom tablettáról
www.google.hu/search?q=leszarom+tabletta&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dprFUZz6NoziO-HjgeAL&ved=0CC0QsAQ&biw=1280&bih=645
mindenkinek önerőből kell gondoskodni

itt csak a tarkabogyós az elfogadott, a fekete dobozost csak nemzeti ünnepnapokká nyilvánított hétköznapokon szedhetünk. az a helyes hosszú hajú és combú-lábú és szőke zöldszemű ufonő, -akit doktornőnek kell szólítani- mondta, hogy így lesz a legjobb mindenkinek. és biztos hogy nem hazudott mert pont ő is ugyanilyeneket szed.
@punkfrog:

én konyakos, egészségünkre :D
+ jéghideg sör 6 celsiuson szervírozva
@jaegtoer:

a rokonyságot még nem firtattam a wikipédiumon, de a szófordulatok alapján akár tesdvírek is lehetnénk, de a családom nem volt ilyen szerteágazó hogy te is bele keveredj, Apám szerint OPNI-ok kizárva:)
@Husz_János_Puszita: de a fidesz egyéb szar törvényeit megszavazta, olyanokat amelyekhez nem a tiszta emberek kellettek
@KÁTÉó53éúétr6:

Mint az összes parlamenti képviselő eddig 23 év alatt. Miközben élvezték a kis kiváltságaikat, eszükben sem volt szembemenni a mutyivilággal.
ELKEZDŐDÖTT!!! igen
@tristen2005:

ezt írtad az pszt! Őrizőjének:

"B+, ez szopat minket, nem mondja meg a célpontot!"

Én meg azt válaszolom erre, azt ugyan írtam, hogy szép Sárga Házban vagyok és a Rigli mindig a helyén van és ezeket a fehér ruhás kedves ufonőket és szimpatikus ufofiakat doktor úrnak, meg ápoló úrnak, meg doktornőnek kell szólítani, de írtam én valahol hogy HÜÜJJEEE vagyok? na ugye hogy nem? na csak a miheztartásvégett, én ide vagyok bezárva, te meg odakint vagy bezárva.
Majd a producer eldönti hogy melyik lesz a forgatókönyv. lehet, hogy ti nyertek, mert még mi is röhögünk azon, mi történik a Riglis Ajtón túl.

méghogy célpont?! mit képzeltél tök alsó ajja tökfölső teteje.. Hát ki a hűűjjjjeeee?
@Husz_János_Puszita: index.hu/video/2013/06/21/angyan_a_kormany_elarulta_a_politikajat/
idézet tőle
"olyan nem vehet részt a mozgalomban, aki valamilyen módon kormányzati helyzetben volt és ide juttatta ezt az országot ahol van."

szóval saját magát kizárja.vagy ő a kivétel mert jót akart:)
olyat is mond, hogy az utolsó pillanatig reménykedett...
miben???
2006-óta ott ül a fidesz frakcióban?most vette észre, hogy hova keveredett?

és szerény is:
sokkal több szavazatot hoztam a pártnak.azoknak tartozom elszámolással akik rám szavaztak.
rá senki.
mind2x területi listáról jutott be.
háááááát!:(((
@Husz_János_Puszita: tökéletes a sör hőfoka
egészségedre!:)
@tristen2005:

Milyen OPNI?

Ez itt a Sárga Ház. Ki beszélt OPNI-ról? Gyanús vagy nekem, ide csak normálisok jöhetnek, akik fejben 3 jegyű számokat össze tudnak szorozni, tudják a kettes számrendszert, és legalább 50 saját szerzeményű hibátlan szonettet be tudnak mutatni esetleg két kiseposzt a Szíriuszi mondakörből. ilyesmi. Ha Rodeo bejönne, akkor zenében is erősítenénk, meg néhány reáltudományban. Szóval el vagy tévedve! méghogy OPNI?! micsoda világ lehet kint? csoda hogy annyian akarnak LOPNI?
@Husz_János_Puszita:
na idefigyelj te konyakos ember!
az 1990-től 2010-ig tartó időszak nem egyenlő semmilyen tekintetben a 2010 utánival.
ne mossuk össze a dolgokat.(hülye színeket kapunk)
@jaegtoer: Lehet, hogy szerencse dolga. vagy talán neveltetés, világszemlélet. Passz.

@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én sem nem a licitálás szándékával írtam. Azt sem tudom, hogy találkoztak e a nagyszüleim valah is az irigy avh-s mókussal.
@jaegtoer: Akkor már értem, hogy miért akadozott az a kefir :-)
@jaegtoer: Nem ideálpoltikusság. Azt nem várom el, hogy W.M. óránként differenciáltan viselkedjen. De azt igen, hogy egy politikai erő ne vállaljon közös cégért, azzal, aki képtelen disztigválni. Különben normává válik a tahóság. S ez a Fidesz bűne, és nem a már nevelhetetlen, betokosodott öreglányé. Pont azt fejtegettem valahol, hogy a Fidesznek nagyon is kell egy primitív gyűlölködő. Összekötőként az Ultrák felé, ha kell.
Weimar felé féluton.
@punkfrog:

:D :D Ez vicces tényleg, saját magát kizárja a pártjából.:D
Nem egyenlő a 2010 előtti és utáni időszak az tény.
De a rendszer ugyanaz, az intenzitása kapcsolt magasabb fokozatba.
nol.hu/belfold/bajnai_es_mesterhazy__kolcsonos_elozekenyseg
Gondolom a közös miniszterelnök-jelölt október 23-án egy Milla rendezvényen fog először beszélni. Kíváncsian várom a nevet, ha már Tölgyessy is sugallt valamit.
@GeoCracker:

Látszik hogy le vannak osztva a szerepek, szerintem is. A hívőknek a saját szintjükön adagolják a gyűlöletet.
@jaegtoer:

látom nagyon jól érzed magad, ahova testvéríség bezárt, most legalább érzed a turul közelségét, akkor fogsz te kettes számrendszerben számolni amikor a sas utánzat felkéri emsét táncolni:)
ez a blog valami nyuggerklub? :) csak kérdem
Vót már?
Ezek óráról órára egyre gátlástalanabbak.
Hol lesz a vége?
nol.hu/belfold/fidesz__a_zoldbarok_helyett_a_magyar_foldmuvesek_kora_jott_el
Fidesz: a zöldbárók helyett a magyar földművesek kora jött el
"A Fidesz szerint az Országgyűlés pénteki döntésének köszönhetően a magyar föld a magyar gazdák és a családi gazdaságok kezében lesz, azok pedig, akik az új földtörvény ellen vannak, a spekulánsok és a nagybirtokosok mellé álltak."
TISZTELT NAGYÉRDEMŰ! A jobbik azért hazaárulózott mert külföldiek is vehetnek földet? Ezáltal kiárúsitják a magyar földet "idegeneknek"? Vagy van valami infó arról, hogy a fideszközeliekkel volt e bajuk?
@taga20:

te is látogatod:) védőnéni van melletted:)
@AKIsTUDATLAN:

erre írtam, kíváncsi vagyok amikor a föld olgarchák kapálnak:)
mandiner.hu/cikk/20130622_vona_gabor_eleg_volt
Ez csak számomra hangzik úgy, mintha radikális, tüntetéses dologról írna? Szerintem ezzel mellé lő.
@Husz_János_Puszita: szerintem meg a rendszer változott.
2010-ig pont a demokratikus játékszabályok betartása miatt ment lassan és körülményesen az átalakítás.
legjobb példa a "szociális népszavazás" OMG!
próbáljon meg valaki most megszervezni egy ilyet.esélye sincs.és nem azért mert bénább mint a fidesz annó, hanem mert elvették a lehetőségét is.
szétdarabolták a társadalmat.apránként vették el a jogokat. külön-külön egyes csoportoktól.az emberek még mindig azt hiszik, hogy ők nem kerülnek sorra, pedig de.nincs kivétel.
az új választási rendszerhez is mindenki próbál alkalmazkodni, ahelyett, hogy tüntetnének ellene.
hiába tálál ki az ellenzék bármilyen jó stratégiát a választásokra.
a rendszert az utolsó pillanatig kézivezérléssel fogják szabályozni a fidesz kedvére.
ilyen sose volt 2010-ig.még akkor se amikor 2/3-os kormányzás volt.
ezzel nem azt mondom, hogy addig minden rendben volt de a rendszerben benne volt a lehetőség a hülyék elzavarására.most már erre egyre kevesebb a lehetőség.
Már pályán vagyok! A jobbiknak ez volt a baja!! "A délelőtti záróvitában a jobbikos képviselők épp azt kifogásolták – jó előre hazaárulónak minősítve a jogszabályt megszavazókat –, hogy a törvény elvben lehetőséget ad arra, hogy uniós államok polgárai is földet vegyenek, ha egyébként megfelelnek a földműves definíciójának, vagyis Magyarországon élnek és gazdálkodnak" hvg.hu/itthon/20130621_parlament_foldtorveny_Jobbik Hölgyeim és Uraim! EZ IGY NAGYON GYENGE! Nekem ez semmi elismerést nem vált ki!! gábriel. ne válaszolj!!! Köszönöm.
@tristen2005: igen itt cumiztatom, csak szótam neki, hogy löman:)
@tristen2005:

"tudod a sötétség birodalmában nehéz megtalálni a mécsest:"

hol él maga? mékhogy mécses? itt a szellemünk akkor is világít, ha a csillagokat is lekapcsolja a Főrendező. mécses? micsoda világ lehet kint?!
@tristen2005: nyeled le :) a feleségem a drága most szólt, hogy Macnish visszaelőzött:)
@tristen2005:

levezette a családfát, az öreg meg csuklik:)
@punkfrog:

A demokratikus döntéshozatalra fogni a töketlenséget, gyengeséget, koncepciótlanságot, felelőtlenséget, belső pozícióharcokat, kijárásokat, bürokratikus tehetetlenséget - a magyar baloldal régi csúsztatása. Önfelmentés csupán.

A hülyéket most is elzavarhatjuk. Nem kell hozzá más, mint az a 80% aki szerint nem jó irányba mennek a dolgok. Eljön mind szavazni és voilá!
@GeoCracker:

ne bántódj meg. nem kisebbítettem a Nagyid életigenlő emberszeretetét, csak azért arra is születni kell. ritka képesség a a világot ölelő szeretet.
W.M-et meg hagyjuk. A természet rendje türelmes de mindenkit megszólít. eccer.
De azért tudni kell, hogy itt mindig az emberek nagylelkűségére és zsebére apelláltak mind a kisstílű szemetek, mind az országos rablók. és nincs abban semmi elítélendő, hogy W-M. nem bocsátott meg, tekintve, hogy senki sem kért bocsánatot, ellenben gyula örökbecsűje ma is visszhangzik: -Na és?

ami sokkal inkább érdekes a számomra, az az, hogy lehet ő (W.M.)egy olyan politikai csoportosulásban amelyik gátolja az ügynökkérdés megoldását. Számomra ezért nem hiteles.

de máris sok karaktert vesztegettünk erre a dologra.
@tristen2005: én meg együtt dolgozom az öregemmel. na erre varrjál gombot:) egyre jobban bírom!
@jaegtoer:

mikor lesz a szent(viktor)jános bogár gyűjtés, remélem a simlicska nagy plakáton kihírdeti :)
@tristen2005:

"látom nagyon jól érzed magad, ahova testvéríség bezárt, most legalább érzed a turul közelségét, akkor fogsz te kettes számrendszerben számolni amikor a sas utánzat felkéri emsét táncolni:) "

tévedésben tecc lenni, itt nincs senki bezárva, itt mindenki más van kizárva. Ízlelgesse a különbséget. bezony.
itt mindennap kettes számrenccerbe számolnak, mindig aszonygyák igyekezzen már J. úr, egy-kettő. Na ugye! nekem beszélsz hogy mekkora az elefánt? hö?! és hogy milyen csatt van a túros táskán?? hö?!
@punkfrog:

maga fejin találta a kalapácsot. de nem kicsit, -nagyon.
respect.
„Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret” – idézte Alekszandr Szolzsenyicint Kövér László.
@Husz_János_Puszita: "A hülyéket most is elzavarhatjuk. Nem kell hozzá más, mint az a 80% aki szerint nem jó irányba mennek a dolgok. Eljön mind szavazni és voilá!"
legyen neked igazad azt kívánom!

a mondandód első feléről:
utálom az erős hatalmat.az már uralkodik.a hatalomnak nem erőt kell mutatni hanem hozzáértést.
törvénykezni nem lehet így és ilyen tempóban ahogy most teszik.
@jaegtoer: akkor ezek után már tegezhetsz!:)))
egészségedre!
@jaegtoer:

figyelj az elefántra mert eltapos. a vadász először kifűrkészí a vad sebezhető pontjait,(trafikmtyi, egyenleg kuss) földmutyi( egyenleg kuss) ezek után a vadállat szerint mindent szabad,(rablás) enyém a világ, helyett, jön az oroszlán király gnu hadserege, ami eltöröl mindent!:)
@punkfrog: és még valami.
egy ellenzéki győzelem után nem szeretnék hasonló ámokfutást látni csak más színben!
új alkotmányt is csak a jobboldallal együtt lehet írni!
nem akarok bosszút állni senkin.
lassan de biztosan és a legszélesebb körű egyeztetéssel lehet csak újra egyesíteni a társadalmat.sok idő lesz .legalább 10 év.
de kiegyezés kell.csak úgy juthatunk előre.
@tristen2005:

most úgy két három órára el húúzok, WM rugdalja a carrarai márványköves medencémet, bosszuból mert 69 helyett neki csak 56 jutott:)
@punkfrog:

mi van, kezditek a segg nyalást:)
@tristen2005: melyik segget?mikor?
mikor,melyiket!:)
@Husz_János_Puszita: "eszükben sem volt szembenézni a mutyivilággal"... egy ember azért Ángyán hősünkön kivül is megpróbálta, és az egész ország akasztófát kínált neki.Emlékszel?:"...lószart mama..."
A Jobbik tegnapi parlamenti - módszerét tekintve rendhagyó - tiltakozása felkavarta a hazai indulatokat és a külföldi közvéleményt a földtörvény elfogadását illetően.
A megnyilvánulásukat bagatellizálni, az erre szavazatmegvonással reagáló elnöki direktívát nem szabad elfogadni. Ugyanis ez a parlamenti képviseleti demokrácia megcsúfolása volt, függetlenül attól, hogy a tiltakozó Jobbik milyen ideológia mentén poltizál, mert itt nem erről volt szó.
Orbán Viktor reagálása erre a korántsem mindennapi eseményre egy fölényes legyintés volt. Szavakba foglalva azt nyilatkozta, hogy felesleges provokálni a parlamenti többséget.
Ez az egy mondat elég jól láttatja Orbán Viktor ars poeticáját.
Benne fel sem merült, hogy a tiltakozás tárgyát megmagyarázza, érveljen mellette, szálljon vitába a törvény ellenzőivel. Nem szólva arról, hogy ebben a helyzetben az állampolgárok számára is lehetne mondanivalója.
A mondat másik szüzséje a "felesleges" szóban rejlik. Ezzel hányavetin azt jelenti ki, hogy
itt senki ne ugráljon, róluk lepereg minden ellenvetés, a szájtépés őket nem érdekli.
Elképesztő, hogy az önkény milyen arroganciára képes, már nem lehet csodálkozni azon, ahogy politológus a kormányt elemezve kijelentette, hogy itt már önkényuralom van, a zsarnokság már itt kopog az ajtón.
@jaegtoer:

B+, te palánta vagy a habony müvekben, majd ha cseperedsz, jelezd:)
@punkfrog:

most melyik oldalra akarsz keveredni, jobb, bal, pm, lmp, együtt 2014, vagy utolsó mentsvár vitya, két három trafik tuti, + egy turultojás:)
@jaegtoer: Nem bántódtam meg. Tényleg szelid nőként ismertem már meg. Lehet, hogy erre született. Értelemszerűen egy későbbi időben ismertem :-)
@jaegtoer: "leszarom tabletta "még életemben nem hallottam , de nagyon jóóó :))))
@V-PORT:

Hát bőr az van a képén, nem mondom.
@tristen2005: Kösz tristen. Így már ketten gondolkozunk azonosan ebben a kérdésben.
@punkfrog:

Hehehe ezzel a jobboldallal te nem fogsz alkotmányt írni. Kő kövön nem marad itt ha veszítenek, kitör a parasztgyalázat. Csak a romboláshoz és uszításhoz értenek.
@punkfrog:
Mert szerinted ezekkel majd lehet, "lassan de biztosan" egyezkedni, kiegyezni?
Hol élsz te?
Amúgy meg 2014-ben viktátorék még győzni fognak, s reményeim szerint a Kedves Nép szeméről majd lehull a hályog.
Keserves lecke lesz.
@KÁTÉó53éúétr6:

Emlékszem, a pártja le is döfte hátulról gyorsan. Gyurcsány csak általánosságokig ment amúgy.
Nekem ő is abszolút vállalható figura.
@Mariann19:

az hogy egyet értek veled, az evidens, ha ők kerülnének valami fatális tévedés miatt hatalomra, az a 3 VH-val lenne egyenlő.
@Mariann19:

... és ebbe fog belebukni. Fejébe szállt a dicsőség, azt hiszi mindent megtehet. Emlékszem az arroganciájukra az előző kormányzásuk alatt, a pimaszság és a korrupció miatt buktak akkor, pedig hol volt az a mostani önmagukhoz képest!
@jaegtoer:
idézet tőled:

,,Na összegezve: Marcsira az vessen követ, aki szintén 1970-ben szabadult.''

Ezzel szemben az elhunytról ezt írja a wiki (itt):
hu.wikipedia.org/wiki/Horn_Gyula

,,Bátyját, Gézát a forradalom alatt fegyveres felkelők ölték meg.''

Állásfoglalásod logikája szerint neki is minden oka meglett volna a gyűlölködésre élete végéig, ugye?

Mégis az az érzésem, hogy van egy kis árnyalatnyi, talán hangyabokányi különbség is idézett cirkuszi vászoncseléd és a nemrég elhunyt bármikori megnyilvánulásai között.

Na erről meg ennyit. Monnyuk te se állnál a Dumaparti Géniusz mellé, ha a tesódat kicsináltatná.
@tristen2005:

Tisten...., khmm...,
maga kóstolgat engem. jól vityázzon, hideg vagyok, és hegyes és éles és hosszú és kíméletlen. cserébe sok mindent megértő és nyitott...
...de a Habony-műveket velem egy lapon említeni végletes elvetemültségre vall.
foglalkozzon továbbiakban Izoldával. hosszabb életet jósolok:-)
@magándemokrata: Nem kizárólag ezért. Amúgy meg ha megnézed ezt a videót, akkor láthatod, hogy még a népszabisoknak is napnál világosabb az ellentmondás, hogy egy EU-s ország állampolgára miért nem számít "külföldinek". :)

A Fidesz úrjaértelmez egy szót

www.noltv.hu/video/4985.html

Az meg, hogy még mivel van bajuk a földtörvény kapcsán, itt elég jól össze van foglalva. Érdemes átfutnod.

alfahir.hu/miert_elfogadhatatlan_az_uj_foldtorveny

Egyébként a jobbik akciójáról szerintem csak elismeréssel lehet szólni. Remélem lesz még folytatása.

alfahir.hu/angyan_a_fidesz_es_az_mszp_ugyanaz_a_csapat

alfahir.hu/a_foldvedelmi_kerekasztallal_gyakorolnanak_nyomast_a_kormanyra
@tristen2005: nem úgy vót, hogy elhuzol párórára?:)
@Mariann19: szerintem szép számmal lesznek majd, akik (nemcsak) emiatt ,,csakazértis az elnyomott jobbikra'' szavaznak majd. Paradox módon ez is a Dumaparti Géniusz & Co. csapatát erősíti bármilyen más oldallal szemben. Elképzelhető az is, hogy még a választások előtt lehetetlen helyzetbe hozzák a Jobbikot.
Egyebekben teljesen egyetértünk. Európai államokban a ,,felesleges'' kijelentéséért fejek hullanának.
@taga20: Akkor még egy kissé idealista voltam, ma már kőkemény realista.
@AKIsTUDATLAN: neked is igazad van, nem lehet velük egyezkedni.
az is nagyon valószínű, hogy a fidesz nyer 2014-ben
de nem szeretnék összeomlást.se keserves leckét.
tenni ellene nem sokat tudok:(
@tristen2005: érdekelne a Belorusz turistaút. Részletek?
@tristen2005: Azt kell mondjam, hogy van esély a 3 VH-ra, mert egyelőre nekik áll a zászló.
Hacsak az EBESZ kilátásba helyezett ellenőrzése nem kényszeríti a választási törvény módosítására.
@taga20:

B6tom, leverték a márványt:)
@jaegtoer: Szia!
"Hárman." Reméltem is, hiszen szinte mindíg azonosan látjuk a fejleményeket.
@jaegtoer:

kostolgasson téged a gundel szakácsa, a meleg dolgot meg nem akarom részletezni! az a magánügyed:)
@Husz_János_Puszita:
Igen. A 2002-es választás közvélemény-kutatási adatai szerint a Fidesz győzelmére lehetett számítani.
Mégis benne volt a levegőben, hogy a túlzott magabiztosság, a lekezelő magatartás, a pökhendiség elriasztotta az embereket.
Ilyen vereség után magatartási attitűdöt kellett volna kialakítani a bizalom visszaszerzése miatt.
Nem tanultak belőle, lehet, hogy a szitu megismétlődik.
@1kivancsi:

trvotykonál érdeklödj, Pokoli történetek:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: MEGKÉRTELEK, HOGY NE KOPTASD A NEVEM! Előre meg is köszöntem! Látom ezt sem tudod tiszteletben tartani!
@1kivancsi:

amit Gyula kiélhetett volna, azt a győztes jogán kiélhette, ha.... nem tudom igen vagy nem mert nem érdekel. ahhoz a poszthoz direkt nem szóltam hozzá, mert úgy gondolom, aki le akarta róni a kegyeletét vagy valami ilyesmi az tegye meg, én abba nem rondítok bele.

Ellenben ha már így előhoztad.

nem szokás az almát a körtével hasonlítgatni, sem azon vitázni, melyik fontosabb, a levegő vagy a víz.

de én úgy veszem, könnyű az iskolázatlan és manipulált W.M-be törölgetni azt a szaros cípőt, amivel horn járt a szarban.
hogy konkrét legyek.

közelebbről, egy sikeres és tehetséges embert, aki többször is jókor volt jó helyen, miért W.M-hez kellene mérni, miért nem Genscher-hez, vagy Kissingerhez. semmivel sem lenne kisebb:)
W.M-be jól eshet belerúgni mert az is trendi, mert tanulatlan, mert megkeseredett és megbocsátásra képtelen, és saját gyűlöletének rabja, és ebben a rabságban fogja kilehelni a lelkét is.Lehet pocskondiázni, lehet finnyázni.
ezzel szemben a valóság az, hogy az akkori ganék és örököseik, a mai ganékkal együtt 25 éve fosztogatják az országot, -igen! horn is egy fogaskerék volt ebben a gépezetben, W.M-nek amit a szemére lehet vetni: -Mit keres közöttük?
@tristen2005:

te most tényleg pofátlankodol, vagy tsak nem tudol mást?
@1kivancsi: A Jobbik - úgy tűnik - most elszánt.
Túl azon, hogy valóban elvei ellen való a földtörvény, és a tiltakozása őszinte volt, fellépésének nyilvánvalóan szimpatizánsok további megnyerése is a céljai közé tartozott.A Jobbik ezt az offenzíváját nem fogja abbahagyni, kilátásba is helyezte az utcai politizálás gyakorlását a jövőt illetően.
Miután a Jobbik jó érzékkel bír hangulatkeltő demonstrációk szervezéséhez, A Fidesz valamilyen módon korlátozni fogja a Jobbik aktivizálódását.

Érdemes lesz ezt figyelemmel kisérni.
@Mariann19:
de, tanultak 2002-ből.

1. Sokkal magabiztosabbnak kell lenni.
2. Jobban le kell járatni az ellenfelet (séget).
3. El kell venni a szavazók kedvét/lehetőségét.
@jaegtoer:

kija fasom vagy te hogy kérdőre vonj, huzz a francba és nem bántalak!
@tristen2005: Elolvastam a cikket és ott is feltettem a kérdést. Hallja, akinek van füle!
(Kirekesztésre nem lehet kirekesztés a válasz, mert az csak cégtábla csere -- de lehet hogy csak szemüveget kellene íratnom.)
@tristen2005:

"a meleg dolgot meg nem akarom részletezni! az a magánügyed:) "

Na mesélj, miről álmodozol? abszolút 0 fokon, -273 kelvinnél elég beteges a meleges gondolatod begyűrűzése magánügyileg.
@1kivancsi:

és a szent szavazatoptimalizálás.
@Mariann19:

Egy nárcisztikus nem tanul, mert a hiba soha nem őbenne van.
Azt a következtetést vonta le, jobban kell akarni.
@jaegtoer:

fel ajánlok egy pattot, a többi el van felejtve:)
"1990-ben a világ még egybehangzóan élenjáró piaci és demokratikus reformországnak látta hazánkat. Ám hamarosan kiderült: minden korabeli remény ellenére a Kádár-korszak felemás kispolgárosodásából nincsen közvetlen átjárás a valódi piaci kapitalizmushoz. 1968 után a direkt tervirányítás helyére nem szocialista piacgazdaság, hanem csupán egy felemásan torz, a piaci viszonyokat mindössze szimuláló állami szabályozórendszer került. A miénknél kevésbé reformált közép-európai kommunista államokban messze világosabban látszott a nyugati újracsatlakozás haszna, ezért az ott élők inkább elfogadták az új feltételekhez való alkalmazkodás kényszerét. A magyar közvélemény többi térségbeli társánál ma is kevésbé érti: miért omlott össze a számára általában felemelkedést hozó államszocializmus. Csaknem mindenki másnál kevésbé fogadja el az új kapitalizmus és demokrácia intézményeit.2 A rendszerváltás idején még úgy tetszett: Magyarország bírja talán a legígéretesebb induló örökséget. A gazdasági visszaesés azonban nálunk sem bizonyult érdemileg kisebbnek, mint a többi visegrádi országban.3 A kádári alkudozás és szabálykerülés világában felnőtt embereknek nehezebb az alkalmazkodás a világpiaci versenyhez, mint más közép-európai polgároknak. A magyar társadalom értékrendszere az induló reményekkel ellentétben nem mutat közép-európai alakzatot."

Tölgyessy nagyon jó. Mintha magam gondoltam volna ki minden szavát. :D

www.komment.hu/tartalom/20130619-az-orbanrendszer-termeszete-3
@tristen2005:

hát jó. igyunk és felejtsünk...
@saravad: Három tényezőt említesz a 2002-es választások Fidesz által levonható tanulságaiból.
"Sokkal magabiztosabbnak kell lenni."
Ennek a tulajdonságnak sosem voltak híján, az arroganciának nem ismerik az árnyalatait, és összetévesztik ezt a jellemzőt az erő megjelenítésével.
"Jobban le kell járatni az ellenfelet."
A Fidesz harcmodorának privilegizált eszköze az ellenség lejáratása. Jelzem, szótárából hiányzik az ellenfél, mint fogalom.
Nincs olyan fellépésük vagy megnyilvánulásuk, ahol az ellenzék "bűneinek, vétségeinek" felemlegetése ne történne meg. Már olyan szintre fejlesztették magukban ezt a belső parancsot, hogy ha saját magukról kell számot adniuk, arra már nem jut idő, vagy nem kerítenek rá sort szándékosan.
Úgy fennmaradni, hogy az ellenfél fejét a víz alá nyomom, nem egy hőstett, stratégiájuk viszont hatásos, a nép elég jól beveszi.
@Mariann19:
Tévedsz Mariann!
Költői hitvallása csak annak lehet, aki rendelkezik egy vacak beszéd megírásának a képességével.
Akinek spontán pattannak ki a fejéből az olyan retorikai fordulatok, amelyekkel „elkápráztatja” az amúgy jobb sorsra érdemes lájkolóit.

Erre ugyan nem képes az említett kezelt, de papírból szónokolni és néha azt is elbaszni, arra igen. Belátom az is teljesítmény és erre is van vevő. Amíg lószar van, addig vannak Rozika nénik… is.
Az agyon emlegetett Nagy Imre/Hősök tere beszédje is papírból…
Gyújtó hangú, tökös volt, emlékszem. A papírra is.

Fasztuggya, de Iszokratész, vagy Démoszthenész hamarabb fogadná be Gyurcsányt az iskolájába, mint a felcsúti kondást, szerintem. Holott, azért százezreket tud megszólítani a süket dumájával, de az annyit is ér, ha valaki helyette írja. Viszont millióan kajálják, ez a borzalom.

Bocsi, a többivel egy húron pöndülünk-:)
@Mariann19:

nagyon jól megfogalmazod amit a többség érez, de nem tudja így meghatározni, merre mozduljon!
+1
@Husz_János_Puszita:
Egy narcisztikus nem tanul."
Az a helyzet, hogy az ország a hatalommámortól megittasult kormánytól szenved, ahol ennek a hatalomnak a mindenáron való megtartása felülír mindent. A 10 millió ember jelenét és jövőjét is.
A hatalomra kerülés óta ez az uralkodói vágy hatja át az ország "átalakítását", a törvényhozást, a gazdaságot.
"Egyetlen kivétellel az új hazai demokrácia valamennyi választásán az ellenzék győzött.1 A kéttömb-rendszerben a választási sikerhez általában nem szükséges különösebb ellenzéki teljesítmény, hanem elegendő a szokásos magyar sérelmi politika eszközeinek használata. Ennek módszereit a Kádár-korszak utáni Magyarországon 1991-től Horn Gyula és szocialistái fedezték fel újra, majd a Fidesz politikusai és kampányszakértői igazították végképp a modern médiademokráciák gyakorlatához, de később is állandóan gazdagodott a technikája. Ám a politikai tartalma kezdettől alig módosult.

Ősi sérelmi politika

Az ellenzék mindenkor felmutatni próbálja együttérzését a nehéz helyzetben élő, sérelmet szenvedő állampolgárokkal. A bajokért csaknem kizárólagosan a kormányt teszi felelőssé, aki merő hozzá nem értésből, merő önző osztályelfogultságból sanyargatja a választókat. Az oppozíció élénken ostorozza az uralom gyakorlóinak gazdasági hálózatteremtő lépéseit, irányított pályázatait, közbeszerzéseit, kifejezetten korrupciós visszaéléseit. Ismételten felmutatva, hová is tűnnek a szegény választók adóforintjai. Ezzel is erősítve a közvélemény hitét, ha nem lenne ennyire romlott és alkalmatlan a hazai politika, jutna itt pénz az összes jóravaló állampolgárnak. Az ellenzék váltig sulykolja, a politika eszközeivel, állami intézkedésekkel megoldhatóak az emberek gondjai. Nem a derék, szorgos magyaroknak kell igazodniuk a világ változásaihoz, hanem a hibát hibára halmozó kormánynak kell mielőbb eltakarodnia, és máris jobb lesz. A jó kormányzás majd segít mindenkinek. A szavazók jelentékeny része készséggel elhiszi, hogy nem a magyar társadalom teljesítményével, alkalmazkodóképességével van a végső gond, hanem a jóléthez elegendő elkergetni a vétkes kormányokat. Azután a kormányváltástól önmagában mégsem lesz jobb, ami ismétlődően előidézi a választók egyre fájóbb csalódását."

www.komment.hu/tartalom/20130621-az-orbanrendszer-termeszete-5
@tristen2005:
OK, de azért kissé érdekes, hogy más népek ennél kevesebbért mekkora rebelliót tudnak csinálni, pl.most a törökök, a brazilok. De a spanyolok, a franciák sem aludttej mentalitásúak, ha tüntetni kell.
Nálunk bármit! megtehet a Dumaparti Géniusz é& Tsai, méla közöny a válasz.

Ez egyrészt bizonyítja, hogy anno a fityesz szervezte a maffia/B-közép segítségével a kerepléstől kezdve a gazdák, a vasutasok állandó mozgalmárkodásától, a Kossuth téri hugyozásokig, megkoronázva a tv ostromával, az 56-os évforduló lángbaborításával-mindent.
Ezt még most is működtetik, de egyelőre nem turbófokozaton (ld. Bajnai elleni tüntetés szervezését Duna?-nem jut eszembe hol-polgármester által. polgármester által.

Minden eccerihez eljutó médiát megszálltak, és úgy látszik ez ennyire eredményes.
Vagy tényleg ennyire jól élnek a zemberek?
@Mariann19:

Ez azért van, mert egy narcisztikus hatalommániást választottunk miniszterelnöknek.
@tristen2005: Ennek örülök, de nem vagyok én egy nagy ász, csak gondolkodom a világ folyásán.
"Az ellenzéki sérelmi magatartás hazugságcsapdáival roppant károkat okoz: súlyosan csorbítja az induló kormányok mozgásterét és cselekvőképességét, újfent túlterheli az államháztartást és a végletekig fokozza az állampolgárok eleve meglévő bizalmatlanságát bárminemű politikával szemben. Tovább erősíti a közvélemény orientációzavarait, az állami cselekvés megváltó erejéhez fűzött várakozásait. Ám a sérelmi politizálás mégis hatásosan működik: a hatalomváltás ismételten bekövetkezik. A szavazók keserű rezignáltsággal vagy elkötelezett szenvedéllyel, de mégis tendenciájában növekvő választási részvétellel szavazások során éltették a kétoldalú szembenállás szerkezeteit."

Ezek a mindenkori ellenzékre vonatkoznak, nem csak a jelenlegire.
Kedves Mariann!

Minden szavaddal egyetértek csak mobilról nem vesztegetem az időt h ilyen szofisztikáltan fogalmazzak eme öntudatosan ostoba és aljas hordarol.

A lejaratasrol: fb-on latom h a bajnai apja nem itthon adózik! Hűha. Kimerült a libatéma?

Lévai Anikó cége a Tokaj Bor Kft. hol is van bejegyezve? Szlovákia.
(+ov, lázár, szíjjártó dtb. külhoni cégei.)

Mindent elkövettek már amivel vádaskodni lehet: hazaárulás, jogtiprás, adóelkerülés, gyorshajtás, CSBE. Ja nem, olyan nincs is.
Egy nap alatt majdnem 1500 aláírás érkezett! Kérjük, hogy aki még nem írta alá a petíciót, tegye meg!

www.peticiok.com/legyen_semmis_a_foldtorveny_azonnali_nepszavazast
@Mariann19: Szia! Majdnem. Kifelejtetted a zsebek, tarisznyák, hátizsákok, egyéb tezaurálásra alkalmas tárolóeszközök teletömését az aranyfogakkal bezárólag.
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
Rétorként az a tehetséges, akinek pontosan, logikailag felépitett, tiszta, világos gondolatai vannak, és ezek a gondolatai a saját kútfejéből származnak, nem alkalmazott szövegíró kreálmánya.
Ehhez szókincs, kíváló mondatszerkesztési készség is kell, valamint érzék arra, hogy hangulatilag hogyan tudja orientálni az embereket.
Nem ördögtől való a manipulatív szándék sem, ha az jó célt szolgál.
Orbánnak megírt beszédei vannak, ezért soha nem hatnak természetesnek, inkább közhelyesek. Egy valamit elég jól tud, improvizálni, viszont ilyenkor nem átgondolt a szövege, inkább öntetszelgő, és emiatt hibát hibára halmoz tartalmilag.
@Mariann19: Jééé... rétor valék? :-)))) Tisztára magamba ismerődtem:-)
@Husz_János_Puszita: Miért ez a többes szám?
Vagy csak a választási végeredményre gondoltál?
"Újabb kampányhuncutságokból ezúttal jó kormányzás?

A régi baloldal egyelőre nem látszik esélyes kihívónak, ám 1994 óta ellenzékből még minden választását megnyerte. Véleményvezérei ismét a hatalom kérdését tekintik döntőnek, és újra bármi áron el kívánják távolítani a kormányból a baloldalt lépten-nyomon megalázó, számukra kínosan idegen kultúrájú Fideszt. Csakhogy hatalomváltás az elmúlt negyedszázadban volt már bőséggel, a valóságosan jó kormányzás, a közélet megnyugvása, ami hiányzik. Nem pusztán az egyik vagy a másik tábor növelte tovább az ország bajait, hanem főleg kettőjük megfontolás nélküli egymásnak feszülése. Most pedig éppen ez folytatódik, minden korábbinál nagyobb hevességgel.

Orbán Viktor számos ponton veszélyes, ám immáron részleteiben is ismeretes elképzelés alapján kormányoz. A baloldal viszont megáll a hatalom visszahódításának kategorikus imperatívuszánál. Meg sem kísérli meggyőzni a választókat egy másik irány, például a nyugatos polgárosodás hasznáról. Inkább a régi ellenzéki sérelmi politika szokott állításait tetézi néhány ködös általánossággal. Magyarországon talán nincs is választási győzelem rendszerhazugságok nélkül, ám bizonyítottan lehetetlenség ezek alapján a jó kormányzás."
@AKIsTUDATLAN:

nézd én lemegyek a szűk családhoz vidékre, a politika senkit nem érdekel, de hogy a szomszéd tehene 5 liter tejjel többet ad, az már botrány. a vidékieket annyira nem érdekli a demokrácia(nem mint fogalom)hanem a vele járó kedvezmnyek, szabadságjogok, nekik az a lényeg a csirke 10 db-ot tojt a héten, rántotta lesz, a tehén borjazzott + 50000 ft, a krumplit nem mosta el az eső, a dezsőt levágjuk juliusig kihuzzuk, utána jön az ujabb termés. ezek után ő kiváncsi arra hogy, orbán vagy mesterházi a miniszterelnök? várom a választ!
@saravad: A lejárató támadásoknál pontosan ki lehet szaszerolni /hogy én is orbáni szlenget vegyek fel/, hogy kit lát a Fidesz veszélyesebbnek a maga számára.
Úgy tűnik, Bajnai most megelőz mindenkit, kifújt a libaügy, most az ausztriai vállalkozás van porondon. Szegény Bajnai a tengerkék szemével soha nem gondolta volna, hogy ő lesz a mumus.
Most készül Ferenczy Krisztina újságíró könyve az orbáni vagyonosodásról, mely szerint Lévai Anikó jelenleg őstermelői státuszban van. Ennek az az oka, hogy három évig őstermelőnek kell lenni, és életvitelszerűen kell mezőgazdasággal foglalkozni, hogy gazdálkodó legyen belőle. Jó, nem?
@tristen2005: Ha majd viszik a kotlós alól a tojást, nem lesz mit és miből enni adni a dezsőnek, a Riska teje elapad, na akkor érdekelni fogja őket a miéert is...
@AKIsTUDATLAN:
Ha szabad beleröfögni azt én sem értem, hogy hol a francban van az a nagymogyoró mentalitás?
Állandóan azt szajkózzák például a jobbikos oldalon, hogy „merazigazimagyagyar azígy-megúgy kiáll a nemzetéért, megigazimagyarként magáért is”… etc-etc…
Akkor?
Nem akarom Rodeót fényezni, de rohadtul igaza volt amikor azt állította, hogy ennek a szarnak a töredékéért amit ez a szarházzy kormány művel velünk, a világ más részén kosárszámra hullanának a fejek, ehelyett a fejünkre szarnak és kuss van.
Hol vannak a "zigazimagyarok", he?

Tankcsapdát idézve: Csak folyik a duma…
És tőled : ” Minden eccerihez eljutó médiát megszálltak, és úgy látszik ez ennyire eredményes.
Vagy tényleg ennyire jól élnek a zemberek?”
Jogosak a kérdéseid, de szerintem az igazság ebben itt is és ott is fellelhető.
Nem lehet mindenkit átbaszni, példa erre ez a blog és, hogy a zemberek ennyire jól élnek, arra meg cáfolat az, amit a farhátért sorban álló nyugdíjastól hallasz a piaci csirkésnél.
Jó, ott is sorban áll Rozika néni, aki elégedett.

De én be szoktam szólni nekik, aztán van is mit lemosni magamról-:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szia!
"Jééé .. rétor valék? Tisztára magamra ismerődtem."
Ennek így kellett lennie, mert te voltál a sorvezetőm, mikor a rétori elvárásokat fogalmaztam.
Ne szerénykedj! Te vagy itt szövegírásban a prímhegedűs. Csüggünk ajkaidon.
Na, milyen vagyok hozzád?
@Mariann19: Ideje volt váltani Aniló asszonnak, mer ugyi az utódtermelői státusza már bevégeztetett. Őstermelőként viszon valszeg már megtekinthette a Volapükig visszavezetett féli kész kutyabőrős Orbán-Lévai családfát, valamint az egyesített családi címert, közepén a fő heraldikai motívummal, Tokaj hímvesszejével:-)
@Mariann19:

ott a Béla Király úton nagyon zsíros a föld! főleg ha kenegetik:)
@Mariann19:

Én ugyan meg nem választottam. :D
Elnézést, ha félreérthető voltam.
@Mariann19: Hát azért vannak még félkegyelmű prímások a csapatban... mert mink vagyunk a százprímásrétor bandája. Emiatt sincs túl nagy tolongás trollberkekben a blog szétoffolására:-)
@tristen2005:

ha egy műkörmös lehet kisgizda, nehogy már a miniszterelnök felesége kiszoruljon:)
@Mariann19:

Látom szemeimmel a szegény asszonyt, ekkora hőségben szánt, vet, arat.
@Mariann19: Nu, ha Töki nem fullad bele a Mosolynyi Dunába, és eljut Rodoszra, akkor élőben megnézheti Lindoszban, és esetleg Kamiroszban az igazi rétorképző iskolahelyet:-) Mer ott azia van ám:-) Kb 2500 éve:-)
@Mariann19:
Gyönyörű.

Mindenesetre Bajnai mellett szól, hogy ennyit sikerült eddig előásni róla. Majd kiderül h '79-Ben kiváló kisdobos lett és aki kitüntette, annak a szomszédja ávós volt. Rosszabb esetben pedofotókat találnak nála.
@Knósszosz:

Bátor vagy te, hogy be mersz szólni Rozika néninek a piacon. :D Sose merném a Gizi nénit vegzálni nálunk a kisboltban, mit kapnék te mamám.
@tristen2005:
Én is vidéki vagyok:)
Kedves a helyzetképed egyébként, de a zemberek már csak ilyenek?!, még a városiak is.
Úgy látszik, meg kell nekik mondani, miről mit gondoljanak. Na, ebben nagy a fityesz.
Meg még az előbbi hsz-ből kihagytam a Kádár-kor pocsolyamelegét, ami leszoktatott bennünket a citoyenségről, sőt az a gyanúm, nálunk teljességgel kimaradt az a szakasz.
De nem valami lélekvidámító a nem Kádár-kori, mai "fijatalok" politikai érdeklődése sem.
Rengeteg setét van ezek között is.
Kellemes, üdítő volt a diákmozgalmak feltámadása, de az is hamvába hótt.
@Mariann19:
Bizony, igazad van!
Én azokat a jeleneteket imádom, amikor a kedves beteg a papírra le nem írt frappáns és felettébb humoros returhikai konyakmeggyet szétroppantja az izmos nemzeti nyelvével és kurva jót röhög rajta. A környezete meg fulladozik a szellemességén… na, az valami.

Csizzsmadijalaci ilyenkor nyilván ejakulál, de az nem publikussch.
Szeretem Orbánviktort…
@Mariann19: Anikó asszon akkor őstermelői státuszban Lá batlankodott az árvíz alatt jótékonykodni a saját termelésű, kockás konyharuhával bélelt-fedett fedeleskosárból házitiktojást osztogatván?
@AKIsTUDATLAN: "Kellemes, üdítő volt a diákmozgalmak feltámadása, de az is hamvába hótt. "

Ne feledd! Balogék a HŐOK-kal karöltve secperc alatt szétoffolták.
@Knósszosz:
Nagyon igazad van, hinteni kell az igét mindenütt. Legalább nekünk.:)
@Husz_János_Puszita:
Én csak a mögöttünk sorban álló NER ellenes felforgató elemek miatt fogok össze Rozika nénivel, ugyanis megtalált egyszer mint sorstársát, mert én is csirkelábat vettem. Igaz, az tíz évvel ezelőtt volt és a kutyám örvendezett neki, de megjegyzett.

Azóta is csirkelábat veszek, de már nem csak a kutya nyalja a száját utána.
Rozika kiszúrt magának és be vagyok szervezve. Felezünk a Kumin segélyen, ez van.
Valamibűl csak élni köll, nem?
@Husz_János_Puszita: "Én ugyan meg nem választottam."
Nem is rád, vagy magamra gondoltam.
Nem is értettem el a mondatodat.
A külföldi – avagy Magyarország véget ért? Miért nem nyomott gombot a miniszterelnök és a házelnök?

Ugye milyen érdekes? A legsorsdöntőbb pillanatban pont a miniszterelnök, az ország hatalomtechnikai szempontból legelső emberének szavazógépe nem működött, ő az, aki nem tudott voksolni! Nem a Karakószörcsögről vagy Bivalybasznádról szalajtott kétszázötvenedik lóti-futi mezei képviselő, hanem a nagyságos vezénylő tábornok marad hoppon! Beszarás!

internetfigyelo.wordpress.com/2013/06/22/a-kulfoldi-avagy-magyarorszag-veget-ert-miert-nem-nyomott-gombot-a-miniszterelnok-es-a-hazelnok/
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nálunk mindennek sora van.
József főherceg majorságába nem lehet dilettáns gazda. Először tanulja meg a kistermelői élet minden velejáróját és a szakmai tudást is sajátítsa el.
Vajon ki lesz a konzulense Anikó asszonynak tanulmányai végeztével?
Más."mert mi vagyunk a százprímásrétor bandája"
Ebben vagyunk mi jók ugyebár. Mert a tartalom és a forma egységben. Jól belénk verték az oskolában, tiltott volt a suttyó stílus.
Lehet, hogy a trollok ezért nem értenek meg minket, és nem jönnek ide?
Rodoszra ment Töki? Szólni kellett volna, hogy mit nézzen meg, mert így a kajáldákon és a sörön kívül semmit nem szív magába az ottani kultúrából.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez újabb ballibsi csúsztatás, mert pont elromlott a gombja, és ő kiabált. Ez olyan hihetetlen?
@Mariann19: akkor, ha bélyeggyűjteményemmel nem tudlak fecsábítani:) te kis realista
@saravad: Az ellenfél lejáratására kiásott vádakat vajon honnan szerzi be a Fidesz?
Van erre valami jól kiképzett munkacsoport, aki jár a Cégbíróságokra, bíróságokra, adatgyűjtés miatt?
Az a helyzet, hogy amennyiben a megvádolt politikus bíróságra vitte eddig ezeket az ügyeket, a Fidesz rendre elveszítette ezeket a pereket.
Azt viszont tudja, hogy az emberek többsége nem követi végig ezeket az ügyeket, a stigma rajta marad igaztalanul az áldozaton.
@AKIsTUDATLAN:

ember, 1990 óta figyelem ezt a rabló bandát, (a felső 10 ezret) ők nagyon jól elvannak, de a melós, hatja magát mint a hülye, a tankönyv ára meg van, kaja van sör van, asszony tud tortát sütni, mi bajom lehet? ja hogy a paraszttól elvették a földet, az ő baja, az övé volt, harcoljon érte, hogy én mit eszek a jövő héten az majd kiderül:)
@Mariann19: Még lesz durvább is. Mondjuk Magyarországon nem divat a politikus magánéletébe túlzottan vájkálni, mint az Usa-ban. Bár nem vagyok benne biztos, hogy idén nem teszik meg.
@Knósszosz: Egészen másképpen kell politikusnak a humort alkalmazni. Ahhoz elég magas intelligencia kell, hogy pontosan odaillő, frappáns, de nem közönséges fordulattal mosolyogtassa meg a hallgatóságot.
Visszataszító, ha ilyen szinten olyan szlengben szólal meg a pulpitoson, mint az a külvárosi 679-es italboltban szokásos.
Az egyik ilyen jópofa megállapítást idézem, és akkor megérted, mire gondolok.
"Gatyába ráztuk a gazdaságot."
Magas szintű gazdasági beszámoló. Rövidített formában.
@AKIsTUDATLAN:

én 70 kedtem gyerekkoromba, volt ott olyan ellenállás, a rendőr sötétbe ment haza!
már 1970.kedtem
@V-PORT: A magánéletben való vájkálás szerintem nem lenne hatásos. Az emberek sokkal megengedőbbek ezen a területen, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt.
Emlékezzünk Kovács László volt külügyminiszter közzétett botlására.
Immunis erre a társadalom, mert ő maga is lazább
életfilozófiát követ.
@AKIsTUDATLAN:

már ne haragudj, a neved nem téveszt meg, de holnap megyek pofán verni az orbánt, jössz velem le fényképezed?:)
@Mariann19: A régi szép idők! :) Azért én kíváncsi leszek, hogy, hogyan döntik el ki lesz a miniszterelnök-jelölt. Ha Bajnai azért mit kér az Mszp, és fordítva? Vajon hátrébb lép Gyurcsány?
@Mariann19:

aki disznóólat takarított, attól mit vársz?
én is, de én azt munkának tekintettem, nem hasonlitottam össze az EU-val
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

lenne egy kérdésem, te az építőiparban nyomulsz? hazudhatsz:)
@Mariann19:
Na, tökéletesen igazad van!
Most lehet, hogy le leszek sajnálva, de ebben a műfajban Kunce verhetetlen.
Jaja... liberálbolsevista, meg trapista, meg mittudomén ki vagyok, de akkor is.

Thor-Gyán Józsi bácsit úgy szívatta, hogy azt tanítani kellene. Semmi vulgaritás, csak olyan alázás, amit az öreg néha nem is értett.

Mellesleg Józsibá hiányzik a háuzisz of parliamentből, legalább volt min röhögni a ház falai között. Ma csak zokogni lehet...
@Knósszosz: Kunczétől a kedvencem, "ha lemennék az ön szintjére keszonbetegséget kapnék". Ő még tudott, és még humoros is volt. Én is ballipsi vagyok.:)
@V-PORT: A héten tárgyal Mesterházy és Bajnai. A miniszterelnök kérdésében kell megegyezniük.
Mesterházynak előnyt jelent az, hogy ő a legnagyobb ellenzéki párt jelöltje.
Bajnainak a szakértelme és tapasztalata a fő erénye, de mindenek előtt az, hogy a közvélemény kutatások szerint a megkérdezettek Bajnait alkalmasabbnak találják Mesterházynál.
Ez utóbbi kéne, hogy eldöntse a kérdést.
Gyurcsánynak most nincsenek miniszterelnöki ambiciói, a DK parlamentbe való bejutásáért
vállal szerepet.
@Mariann19: Az a baj, hogy Mesterházy másképp gondolkozik. Mondjuk ki Mesterházyval nincs esély arra, hogy leváltsák Orbánt, Bajnaival pedig van. Lehet itt magyarázkodni, de nézzünk szembe az igazsággal. Ezt a másik oldal is tudja, ezért próbálják lejáratni Bajnait.
@tristen2005: Na azért ennyire nem ostoba a vidéki ember.Ezt nagyon leegyszerúsítetted
@Mariann19: "Rodoszra ment Töki? Szólni kellett volna, hogy mit nézzen meg, mert így a kajáldákon és a sörön kívül semmit nem szív magába az ottani kultúrából" Csak fog valamikor a közeljövőben. Részben már el van látva Tanáccsal:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt hiszi így tiszta marad a keze. Nagyon hülyének néznek itt minket, nem gondolod?
@tristen2005: "Aki disznólat takarított, attól mit vársz?"
Ugyanazt, mint akármelyik magyar munkavállalótól.
Konkrétabban azt, hogy amit elvállal, abban a foglalkozásban, feladatban legyen profi. Amennyiben politikus, ne a megbizatása után nőjjön fel a feladatához, hanem legyen azonnal perfekt, itt nem lehet hibázni.
@Knósszosz:

Szóval alibiből vagy itt, kifigyeled az ellenséget és viszed az infot Rozi néninek. Mint Stirlic.
@Knósszosz:
"Ebben a műfajban Kuncze verhetetlen."
Nem mertem leírni a nevét, de nekem is ő képviselte azt a markáns, finoman ironikus humort, amellyel képes volt oda is pörkölni néha ebben e kevésbé bántó formában, vagy némileg élénkíteni az ellaposodott egyenszöveget.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Már azt hittem, eltűntél.
Te láttad el tudnivalóval, remélem, nem dezinformáltad a humor jegyében.
Már hiányoltam, de gondoltam, hogy a habokban küzd valahol a tengeren.
@V-PORT:
Na, pont erre gondoltam, tudod az igét!-:DDD
@V-PORT: Pontosan így gondolom én is a Mesterházy kontra Bajnai alkalmasságát, ezt ezeken az oldalakon több alkalommal indokoltam is.
Látható, hogy a Fidesz is Bajnait látja veszélyesebb ellenfélnek, hiszen ha Mesterházyt látná annak, ő lenne a lejáratás sorozatok célpontja.
@tristen2005: löman, egy versenyző meghalt. RIP
@KÁTÉó53éúétr6:
ad
az ostobát te használtad, én úgy mondanám, egyszerű:)
@Mariann19: @Knósszosz: Plusz, tudom, ez nem fontos, de Mesterházy egyre kövérebb, mondjuk amennyi coca colát megiszik nem is csodálom.
@Mariann19:
Én nyugodtan leírom, bár sokan nem kedvelik velem ellentétben, de én úgy vagyok evvel, amikor Havas Henriket kérdezik valami olyan dologról amit nem érez sajátjának:
leszarom...

Kuncze számomra vállalható politikus, a sok barom állat között, akik saját magukat is képesek felülbírálni, ha azt a főnök úgy diktálja.

Kuncze nem ilyen, szerintem vállalja azt, amit képvisel. Liberális, és??
Akkor mi van?
De nem szarjankó, aki ma MSZMP KB végrehajtó bizottsági tag, holnap meg reformer fideszes görény.

Bajusznak gondja lehet majd, ha ezt egy kormányváltás után kérdésként neki szegezik, maga ki a fasz volt annak idején?

"exkjűzz ájem tetű past tense és mostis."

Megyek ellenőrizni bizonyos pörköltet, a bogrács alá tüzenni köll, ha leég a fa alatta.
@Mariann19: Ezen a héten van a Mosoni Nagy Dunábafúlás Hétvégéje... Királyi TV ilyenek... ezzel házalt itt egész héten:-)

Nem vezettem meg, kellő komolysággal adtam neki életvezetési tanácsokat, benne az ott ismert sörök osztályozásával, a kapható borok diagnosztikai jellegű jellemzésével, nembecsapós haletetőkkel, a kultúra jegyében sokat nem tudtam mondani neki, legfeljebb annyit, hogy ha egy hétre megy, döntsön... dögleni akar a napon, vagy esetleg látni is valamit. Mert a kettő együtt 1 hétbe nemnagyon fér bele. MAximum megkapargatja a felszínt, de legalább tudni fogja, hogy jövőre hová menjen és legalább 2 hétre:-) Így aztán kapot infót Lindosról, Rodoszról még kap az óvárosról térképet bejelölgetve, meg már kapott városnézési tanácsot, ami biztosan beválik. Sajna, amit tudnék neki javasolni, tényleg nem fér bele az egy hétbe, Kamiros, egész napos kirándulás körben a szigeten, Tsampika, Pillangók völgye, néhány picsányi falu, esetleg kirándulás Simire... szóval volna mit nézni... na nem is folytatom...
@Husz_János_Puszita:
Hápersze!-:)))
Jól látod, elvtárs!!
@Knósszosz: "Megyek ellenőrizni bizonyos pörköltet, a bogrács alá tüzenni köll, ha leég a fa alatta. "

Vazze Te a lakótelepen a panel harmadik emeletén az erkényen bográcsozol? :-) Na ez ám az igazi panelproli tempó:-))
@Knósszosz.neked nincs jobdogod, pörkölt rendben?
@Mariann19:

írtam egy esszét, a motorblokkom meg leszerelt, kezdem az elején:azt akartam írni, nem össze tévesztendő az (INRI vel) hogy beszélgetésünk tárgya, ez a jó ember, az isten áldja a nevét, 20 év gyakorlat alatt nem tudta meg tanulni, ahol eszünk, oda nem szarunk!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Itten a fő városchban vannak ám olyan kerületek, ahun kertesek a házak.
Újdonság? Örülök, hogy segg íthettem.

Rossz maga kend, de nagyonn!!-:DD
@taga20:
Hát, alakul, de sajnos kedves párom nélkül kell megennem.
Elment a rég nem látott testvéréhez. Most a két csaj kibeszélhet engöm...
Nem baj, én örülök ennek. Végre a pököltszaft fröcsöghet és nem kell reggel elszámolni vele.

VAN ISTEN!!!
@Knósszosz: És mondott valamit az asszony mikor gyün vissza? Vagy csak becsapta az ajtót? :-)
@Husz_János_Puszita:
Közbe a zorbány rakott a péztárcámba, ne irónizájjál, jó!?
Majd beléd is rak, meglásd...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sajnos holnap visszagyön...
Van valami enyhítő fotód erre???
Rodosz főtere plö, ahol olyan emelletes taverna van? Nagy felbontásba, hogy a ladikos is szívjon keveset??
@Knósszosz: löman nem érdekel drága blogtárs? meghalt egy versenyző:( tudom benne van.
@tristen2005:
ööö...igen megyek. De nem holnap, mert az nem alkalmas. Majd egyeztetünk:)
@taga20:
Hallottam és kurvára sajnálom, komolyan.
Sosem azok mennek el, akiknek kellene.

Ne gondolj rosszra, én példáúúl Csárlizteront és magamat veszem alapúl... semmi izé.
Mondjuk Bolival lesz ezért vitám, de mindegy...:))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Milyen kivételes szerencse, hogy itt vagy nekünk te, a nagy világutazó, aki egy élő baedeker,
mindenkinek utat mutat, nemcsak a látnivalókat, hanem a földi örömöket is pontosan megjelöli.
Láttam, több itteni társunk kért tőled infot a közelmúltban, melyből az következik, hogy a nyári üdülések érdekében tartsd itt a gyönyörű arcodat, és segíts az egyelőre tévelygő nyaralni szándékozóknak.
Igazi kincs vagy!
@Knósszosz: te vigéc, holnap ott fogsz pitizni:) én is ezt csinálom, tudom miről beszélek:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
1/2 szóból is érted, naná!!
Amúgy a fotóid jogdíjait baszhatod, mindet letöltöttem, beeee!!!
@taga20:
Áááá lófaszt... én szabad vagyok és akkor "esztergálok" amikor akarok!-:)))
A tető a fejünk felett azonos, a többi meg...

Csúnya, nem így szerettem volna, de ez sikerült.
@Knósszosz: Társaságban néha felmerül a kérés, hogy kit gondolunk államfői tulajdonságokkal megáldott egyénnek napjainkban.
Tudják, hogy Kunczét jelölöm meg, és látható, hogy keverik a pártját a személyiségével.
Pedig ez két kérdés.
Jóllehet az ideológiai hovatartozás is meghatározhatja az államfői alkalmasságot, de nálam liberális beütésemnél fogva ez inkább előnyt, mint hátrányt jelent.
Miért ilyen későn főzöl mindíg? Már sötét van.
@Knósszosz: azé attól ne félj aki nincs itt:) jó tanács
@tristen2005: Az utolsó mondatod nagyon ütős és nagyon igaz, mint minden magyar mondás.
Nevezett, ha már a neveltetése során nem tanulta meg, legalább a magyar közmondásokat ismerné.
Nemcsak a dakotákat.
@Knósszosz: te szakmunkás:) minden picsát nem kell megesztergálni:) de(feleségem lefeküdt:) )
jó a buli, az újságok tele vannak a brazil tüntetésekkel, most nézem az olasz-brazil mecsset, tiszta Hawai. lehet hogy utána elmennek egy kicsit hözöngeni, de az belefér.
Jó éjszakát mindenkinek!
@Mariann19:
Kunczével kapcsolatosan osztom a véleményed, lehet, hogy seggbe leszek rúgva de nem érdekel.

Ha van vállalható személyiség a politikai palettán, őt oda sorolom. Marha egyszerű a szelekció eme mivolta, ha a neve mellett említi az ember kövért, rogányosit, dajcsot, latorcai összeszart házelnököt és a többit, akkor világos, nem?

Amúgy én estve szeretek zabálni, azért a kései főzőcske.
Hmmmm... nagyon jó zabálva nyugovóra térni, állítom!
Puszi Mariann!

(a nyalonc jelzőket meg majd emésztem, szevasztok sráczok!)
@taga20:
Akkor most vedd elő!-:)))
- a dugott sört és a sétálójancsit! - ha van.
Asszem tudod te, mitől döglik...
Légy tökössch, igyá egy sört!
Most Stella utolsónak s szunya.
Jó éjt!-:))
@Mariann19: @Knósszosz:
Annyira kedves a rozmárbajszával, hogy elfelejtjük, a belügyminisztersége alatt végig a bűnözők kezére játszott. Alkalmatlan volt/lesz felelősségteljes pozícióra, csak asszisztálni tudott a többi tolvajnak.
Aki magas pozíciót kapott és ott nem tudott bizonyítani, abban sztem ne bízzunk.
@Knósszosz: aztán reggel hatkor ne oszd itt nekünk az észt:)
@tucano: végig a bűnözők kezére játszott? ezt hogy barátom? valami tényt! legyészíves
@tucano:
Azt gondolod azonos Don Alessandro-val?
Hát, nem gondolom, hogy a két ember között párhuzamot lehetne vonni e-tekintetben.
Én hajlandó vagyok meghajolni érvek súlya alatt, mondj olyanokat, amelyek miatt megváltoztatni vagyok kénytelen az álláspontomat.

Ne vedd kekeckedésnek, azt hiszem azonos platformot képviselünk, legfeljebb nem mindent látunk ugyanolyan szemszögből.
Szóval?
@tucano: háááát!kunczéval már én is példálóztam itt.olyan összefüggésben, hogy: pintér vs. kuncze
végig a bűnözők kezére játszott????melyik bűnözőkére?mi történt?
egy fotón szerepelt prisztással?
vagy mire gondolsz?
@taga20:
Hatkor???
De jól fogok akkor még horkolni!!
Tedd azt te is, ne vigéckedj olyan korán errefele...-:))
@Knósszosz: menyé feküdj le:) ezt megfejtem magam magam:) közben löman, ez az igazi férfi munka!
@taga20: ööö, te melyik országban éltél akkor?

@Knósszosz: 94-98
Attól, hogy az új rezsim súlyos emberekből áll, azért ennyire ne szépüljön már a közelmúlt. Mik folytak már a belügyérsége alatt?
Sztem ne kerüljön elő, annyira zsarolható, amennyire csak lehet. Ha finoman akarok fogalmazni, akkor túl OLAJozottan menne az életünk.
Két lehetőség van:
1. nyakig benne volt, mint a mostani főrendőr
2. az orránál fogva vezették, tehát alkalmatlan
Van jó választás?
Tudom, hogy szimpatikus figura, de eljátszotta az esélyét és az ő akkori "gyengesége" miatt nem kevesen haltak meg, viszont rengetegen meggazdagodtak a pártjához kapcsolódva bűnözésből.
@tucano: az elsö mondatodat sem értem és az utosót sem:) utáljuk ezt a zsiványbandát vagy nem? ezek után beszélgessünk:)
@tucano: nem győztél meg.
az utolsó mondatod meg nem az akkori korra vonatkozik hanem a mostanira.
"az ő akkori "gyengesége" miatt nem kevesen haltak meg"
kik? mikor?miről beszélsz?
@taga20:
Emlékszel rá, hogy úúútálom Lukácsékat. Ezt kösz!!!
Kurva jó volt a Budapest Park buli!
Nekem a mániám a dob, szóval Fejes a kettő-négyeken kívűl akkorát alakított, hogy húúúbazmeg!
Ott kellett volna lenned.

Télleg jó éjt!!-:))
@Knósszosz: álmodj nagy dudás nénikkel:) barátom
@tucano:
Én nem tudom, mennyire tiszta Kuncze.
Csak azt tudom, hogy ki undorító féreg és ki nem. Ez szubjektív, szóval lehet, hogy én nem jó irány felől közelítek a kérdéshez, de ez van.

Előfordultam itt már pár hónapja, ezért ismerem a beállítottságodat. Azt gondolom ugyanazt fújjuk, legfeljebb most nem értünk egyet. Sebaj, attól még lehetünk Viktor fanok, nem?

Jó, megyek p...ba, bocs!
@tucano: nem mintha számítana, de kunczét csak az idő ès a jekenlegi felhozatal szépíti meg. Jó fej, kellemes ember, de nem becsületes... teljesen egyetértek avval amit írtál
ippeg halászlét főztem bográcsban, cca 40 fok fennforgása közbe, oszt odagyün egy faszi, mongya: szeva! én vagyok a kuncemaci belügyminiszter! mondom: szeva kuncemaci, én vagyok a hacsaturján. kérc-e egy hideg fröccsöt? aszongya: naná, de izibe!
kinyitom a hűtőládát, ott van pija tetejibe egy doboz vaj. erre aszongya a kuncemaci: fröccsöt montá, bazmeg! vajat nem kérek. hüje, segg!- méltatlankottam - és tőtöttem neki egy tömbházmestert. (büntetőjogi felelősségem tudatába kijelentem, hogy a prisztást sose ismertem, de ha akkor odajött vóna kérni tülem egy fröccsöt, hát valószínűleg neki is tőttöttem vóna.)
más.
állami, logisztikai beruházást attak át ippeg nagy ceremónijával (azóta se működik, pedig 98-ba történt), azzal a kis szépséghibával, hogy a létesítményt csak az én birtokom körösztül lehetett mekközelíteni, így asztán nekem az a protokkoláris fellépés adódott, hogy személlyes kapunyitást eszközölhettem a haza oltárán. töpörödött törpördög vagyok, mongy az aktuális miniszterelnök, hacsaturján vagyok, mondom én, vizes szivacsos kézrázást tejjesítve, ne sirj, ne sírj kossuth lajos. óriási kulccsomómat meglátván a törpördög nekemtréfálkozott állítván, hogy azok ottan nálam a mennyország kulcsai. pontosan, bazmeg!-montam én- úgyhogy üdvösséged tülem függ, hetediziglen. erre a töpörödött zordan mekksértődött és távozáskor már nem köllött újfent vizet facsarnom, pedig esküszök, hogy a magyar róbertet se ismerem.
@sírbateszezazegész:

én is jófej vagyok és kellemes ember, de se a saját, se a te böcsületedre nem fogadnék, ha érted amit mondok.
Na kerem, tessenek jegyzetelni, es beszamolni makem egy het mulva, en most kicsit el a hanyatlo nyugatra, nem tudom mennyire fog hianyozni az orult korhinta itten, de ti biztosan. Oszt nem kimelni am vezenylot es trolljait.;)
az a barom szomszédom éjjel háromkor kezdett el dörömbölni a falon. úgy megijedtem, hogy majdnem elejtettem a fúrógépet.
@Mariann19: Kuncze /államfő/ emlitésére felélénkültem, és eljátszottam a "szereposztással" GYF min.eln. Bajnai gazd.min. Oszkó pénzügy.min.Gráf földm.MNB Surányi ....a kormányszóvivő Mesterházi,....és ....na inkább visszamegyek a kuckómba és olvaslak benneteket
@hacsaturján:

Jó reggelt Mester!

..hallatlan! ezek a dörömbölő szomszédok senkire nincsenek tekintettel, kidörömbölik magukból a jómordort.
@hacsaturján: bameg ez kurva jó volt:) egy jóizüt nevettem
@taga20:

Lenyűgözött a Csik József Attila dala. Kösz, hogy feltetted:))
@Orica Középföldi: örülök, hogy örömöt szerezhettem:)
@hacsaturján: tényleg jó fej vagy :halászlé, kapukulcs, fúrógépeddel együtt.Kuncemaci, törpördög....., hogy hova nem keveredtél te???
Kunce nagy szimpi volt nálam még savaztam is rájuk, oszt jött a 2006 választás utáni idő amikor összedugták buksijukat és rájöttek, hogy már nincs miből osztogatni, szorítások jönnek biza. És mit tett akkor derék hősünk, szépen visszavonulót fújt, rájött, hogy nem akar ő semmi lenni, sem miniszter semmilyen tótum faktum csak a nép egyszerű képviselője. Ott hagyta koala Gyurcsányt a megszorításokkal, a nép haragjával, hogy ejnye bejnye nem kapunk semmit. Vége lett a jó pofinak. Gyurcsány ott maradt az MSZP derék áruló hadával nyakán a gyilkos Fidesz szorításával.
Nekem itt Kunce a helyére került.
@KÁTÉó53éúétr6:

pédának okául kelet-timorra nem keverettem, ellenben svalbárdra, a bilderberg csoport tagjaként, ahol is föltanáltam az ötlábú rénszarvast.
Ez volt már?? :)

Becsapták a Minisztert????
Nem a Kormány szándékait tükrözi a földforgalmi törvény tervezete!

Fazekas Sándor miniszter földtörvényről szóló nyilatkozatában több, súlyos tévedés van.
Úgy tűnik az előkészítők rútul becsapták a Minisztert: a törvény szövege nem tükrözi a Kormány szándékait.

videkert.blog.hu/2013/06/22/fazekas_atombiztos_vedelmet_nyujt_a_magyar_foldnek_az_uj_torveny#more5372977

Konkrétumok:
Fazekas: "... helyben lakó gazdálkodók választják meg azt a földbizottságot, amely dönt a helyi földvásárlásról.”
A törvény 68. §. (1): "A települési önkormányzat közigazgatási területén földet használó földművesek, mezőgazdasági termelőszervezetek, más természetes és jogi személyek településenként helyi gazdálkodói közösséget alkotnak.”
Tehát a törvény szerint valójában nem a helyben lakók, hanem azok, akik ott használnak földet, beleértve az oligarchákat, osztrák cégeket, az ex-TSZ elnök KFT-jét.

Fazekas: "A helyben lakó földműves lesz jogosult arra, hogy földet vásároljon"
Meg kell nézni a 10. és a következő szakaszokat. A földműves szerezheti meg a földet, de nem kell helyben lakónak lennie. pl. egy osztrák ember, akinek magyar bioüzemanyag gyárban 25% részesedése van és ebben személyesen részt vesz.

Fazekas: "A magyar gazdákból alakult helyi földbizottság hagyhatja jóvá az adásvételeket, "
23. §. (3) bekezdés szerint csak azokban az adásvételekben kérdezik meg a földbizottságot, amelyekben több vevő jelölt van. Emellett az állami földek adásvételi ügyeire se terjed ki a a bizottság hatásköre. Azaz, ha az előbb említett osztrák úr a piaci árnál jóval nagyobb összeget ajánl s nincs magyar versenytárs, nem tud semmit tenni a bizottság. Nem mellesleg nem csak magyar gazdák lesznek a bizottságban.

Sejtésünket igazolja az is, hogy a Miniszterelnök nem szavazta meg a törvényt, bizonyára az utolsó pillanatban rádöbbent az igazságra. :)
Úgy tűnik nem a pénteken megszavazott szöveg, hanem a 220 civil szervezet által támogatott javaslatok tükrözik a Kormány szándékait.

Követeljük a törvény azonnali módosítását, hogy megfeleljen a Kormány kívánságainak és ténylegesen védje meg a magyar gazdákat!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szűzen fogant ! hisz ő szeplőtlen Mária...

a magyarok védője, nagyaszonya !
@Ni csak ki beszél most: Az MSZP derék áruló hadával és a gyilkos FIDESZ szorításával szemben mit lehetett tenni? látszattevékenység? az meg minek?
@hacsaturján: Na .. akkor csak annyit: jó fej vagy
a fidesmaflaálam jobban tejjesít
Lencsés István, Vidéki, Fejesrob hol vagytok?
@KÁTÉó53éúétr6: Azt semmi esetre sem amit csinált.
Akkor nem villogok ott a választások előtt, hogy szavazz rám mert mi megcsináljuk együtt, aztán a nagy győzelmi mámor után pár nappal bejelentem, hogy én tulajdonképpen itt sem vagyok. Nem tisztességes azokkal szemben sem akik esetleg benne bíztak és rá szavaztak. Mit nem tudott az MSZP-ről ami meglephette? Azt is tudták, hogy nem lehet ezt tovább csinálni változtatni kell. Ki is mondták.
Nem tartom tisztességesnek.
@Ni csak ki beszél most: nehéz a védelmében vitatkozni veled, mert azt mondta elege van a politikából ám akkor most miért nyüzsög?
Fabius is Szárszón van?
Húúúú wazze. :)

"Konkrét MSZP-ígéret 2014-re
Az MSZP a 2014-es választásokat követően összetartó, szabad, igazságos és biztonságos világot épít fel, ahol minden családban legalább egy embernek lesz munkája - jelentette ki Gúr Nándor, a szocialisták alelnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján."

nol.hu/belfold/konkret_mszp-igeret_2014-re?ref=sso

és hol van még a kampány? MI lesz később?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "minden családban legalább egy embernek lesz munkája"

akinek az lesz a MUNKÁJA hogy besúgjon az újabb rencernek...
@V-PORT: Biztos anyagot gyűjt a következő posztjához. ;)

"Az Index bemerészkedett a tíz év után újraéledt szárszói találkozóra, ahol Farkasházy Tivadar kertjében becslésünk szerint a harmadik legmagasabb kommunistasűrűséget mérhetjük Magyarországon. Sokkolt riporterek, sokkoló képek."

www.index.hu/belfold/2013/06/23/better_dead_than_red/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az első a kurmány a második a fidesz:) löman nem megy nálatok?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Engem nem zavar Szárszó, sőt most jó is, hogy van ilyen. Kell, hogy az azonosan gondolkodók egyszer egy évben összejöjjenek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja és akkor mi folyik Szántódon??? : a Duna mi más! öcsém neked dugás közben is a körbemetélésen jár az eszed:) ez fiksz
Ezt olvastátok már?? :)

Ángyán József: Mindkét oldal maffia

Mit szól ahhoz, hogy a jobbikos képviselők megszállták az elnöki pulpitust?

Nem igazán értem, beszélnem kéne velük. Az viszont feltűnt, hogy az MSZP-ből alig néhányan lézengtek az ülésteremben. Ebből arra következtetek, hogy a két nagy párt lezsugázta: mivel a jelenlévők kétharmada kell a döntéshez, jobb lenne, ha távol maradnának Mesterházyék.

A Fidesznek önállóan is megvan a kétharmada.

Ha minden ellenzéki jelen van, és nemmel szavaz, akkor mindössze négy darab fideszes kiszavazás megvétózza a törvényt. A Jobbik ezt látva juthatott arra: legalább cirkuszt csinál, mert megakadályozni úgysem tudja az egészet.

Vonáék nyomtatott molinóval érkeztek, jó pár napja készülhettek az akcióra.

Lehet. Tényleg nem tudom, mi volt.

A Jobbik szerint külföldiek kezére kerülhet a magyar föld. Orbán meg azt mondja: nem kerülhet külföldiek kezére a magyar föld.

Kész átverés, ugyanis a külföldi kifejezés jelentése a törvényben: EU-n kívüli állampolgár. Vagyis nálunk az osztrák nem külföldi, így ötszázmillió ember szerezhet magyar földet a magyarokkal azonos feltételek mellett. De nem is a külföldiek itteni földvásárlása a fő baj, hanem a magyar spekulánsok megerősítése.

fn.hir24.hu/interju/2013/06/21/angyan-jozsef-mindket-oldal-maffia/
@taga20: Dehogy is csak véletlen kiszúrtam facebook-on. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem má téged is zavar sajátmagad:) ez fóbia, csak szólok
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja, mert az ellenzéken múlott a szavazás? Ne jöjjön már nekem ezzel! Kezd elegem lenni ebből a fickóból, aki eddig mindent megszavazott.
@taga20: "szerintem már téged is zavar sajátmagad"

Ilyesmi mindenkivel elő szokott fordulni. :)
@V-PORT: Nekem még mindig szimpatikus.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nekem meg nem. Az még jobban zavar, hogy az Lmp dörgölőzik hozzá, pedig ő is benne volt az Orbán kormányba, ő is felelős az elmúlt három évért. Vagyis ugyan az, mint Bajnai, akit viszont ördögnek kiáltottak ki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ebben igazad van. de ez a zsidó fóbiád kicsit kiábrándító:)
Talán Ángyánt nem érdekli a többi téma, az az 500 amit megszavazott ahogy párttársait meg hidegen hagyja az ő hobbija. Annyit már tudhat h kiszavazás csak véletlen lehet.
Mindenesetre ilyen korlátozott érdeklődési körrel nem képviselőnek kellene lenni.
Fentebb felmerült Szárszó. Én nem szoktam sikítófrászt kapni szandál-zokni kombótól, s egyéb nyári trendtől, amit a magyarok magukra szednek - de azért ez már büntetőjogi kategória: kep.cdn.index.hu/1/0/442/4427/44279/4427968_fe0ec11e8a82677e7ccb75d1ca1a0cb8_wm.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: No Ábris, mentél vissza akukába! Továbbra is jogos önvédelem okján... Jövőre, veled ugyanitt...
@saravad: Végre valaki, aki nem esik hasra tőle, és nem avatja szenté.
@TrollSlayer: a qva kib@szott életbe... mekkora tramli ez is... mi a lóf@sznak vesz fel hasat mutató pólót... ez azt hiszi hogy szép????
@TrollSlayer: öcsisajt, szeretnél te 80 évesen ilyen kombot villantani:)
@Buga.Jakab: gondolom öreganyádat is így osztod te faszkalap:)
@taga20: szerinted normális hogy egy kertipartira 80évesen bikinibe megy?

gondolom a te agyad is coclibsi... egysejtű...
@taga20: 80 évesen egy épp fogat akarok villantani, semmi mást :D
@TrollSlayer: nem fogsz:) ez kurva jó, ez tetszik
@V-PORT:
Én szakmailag nem tudom megítélni az ő eredeti elképzeléseit, szakértőktől is olvastam már ezt is azt is. A hivatástudatát, büszkeségét sőt tisztességét is elismerem. Most más politikusok vdrsengenek hogy felhasználják. Kíváncsi vagyok bedől-e megint.

A földkérdés elég fontos de úgy látom errol se folyik értelmes vita.
@Buga.Jakab: igen bazdmeg egysejtű, de egy idős asszonyt nem gyalázok te pondró:)
@saravad: Minden csoda 3 napig tart. Vagy Lmp, vagy Jobbik. Én egyiket sem választanám.
@taga20: mert azt mondtam rá hogy TRAMPLI ???

pont így híjják az ijjet... totál izléstelen...
fogadáson hasvilantó 80 éves, fekete zokni +szandál...

gondolom a NDK retro divat... neked biztos teccik...
én felháborítónak tartom...
@Buga.Jakab: nem vagy hülye, amit eddig itt láttam tőled! de nem lenne egyszerűbb, hogy azt mond, Heller néni maga egy ász, akármit is vesz fel 80 felett:) lapozzunk, ha neked megfelel.
@taga20: olvasd vissza mégegyszer, légy szíves! Csak szólok, hogy a két mondat így együtt eléggé pajzán gondolatokat villant meg némelyekben.
@1kivancsi: na erre mit mondjak? csak aberráltaknak jut ilyen eszébe! nem rád gondoltam, csak elméleti síkon beszélgetek:)
@taga20: akkor leszögezhettyük hogy bár káromkodtam de nem gyalázkodtam...

egy izléstelen gusztustalan vénasszonyt le "trampliztam"

pont
@KÁTÉó53éúétr6: A 6.18-kor írt hsz-ben felvázolt kormány összetétel számodra kedvező vízió, vagy ironizáltál?
Ez a verzió soha nem jön létre.
@Buga.Jakab: te ostoba fasz! mért kontrázod a hülyeséget? nem vagány egy öregasszonyba rúgni, aki mellesleg sokkal okosabb, mint te:) vagy én
@taga20: ? nem gyalázkodtam... csak pont anyni kritikát mértem rá amit megérdemel !

nem értem hogy jön ide hogy mekkora nagy ész?!? az is kilóg neki?

amugy lexarom... akár mijjen okos: a hasát ne lógassa a szandállos feketezokni felett 90 évesen !
@Buga.Jakab: hadjuk bazdmeg, nem érted! talán ez mond neked valamit. Allan Simonsen RIP.
@V-PORT:

"Végre valaki, aki nem esik hasra tőle, és nem avatja szenté."

Héééééééé!
Nem olvastad ezek szerint figyelmesen amit írtam 1-2 napja.

Fideszes talpig, respekt csak a szakmai tisztességért jár - anélkül, hogy egyetértenék az elképzeléseivel, politikusnak nem nevezném, most elszállt az agya, és a hülyeschiffer még erősíti benne ezt a tévhitet.
@taga20:

Kivételesen, respekt:))
Valóban nem a vizuális élmény kedvérét hívták meg, és láthatóan mindent megtett, hogy a kontraszt kellően meghökkentő legyen.

És igen, úriember ilyet nem tesz szóvá.
@Bubó

Most nincs igazad. Az ostoba bulvárista testkultusz nem méltó hozzad sem.
Aki mar nem fiatal annak is 40 fok van. Legközelebb leszel szíves a sunaoldal vagy a szepsegverseny szereploit fikazni oket azert fizetik.

Feltunt mar h azok a kozszereplok akik tobbet koltenek botoxra mint kulturara altalaban annyit is ernek?
@Orica Középföldi:má 2 jó pontom van? ennek örülök:)
Utálhatom azt a pojáca Mesterházyt?
@Penivaldes: Mert annyira akar miniszterelnök-jelölt lenni, hogy ezzel Orbán fog újból nyerni.
én azt hiszem Ángyán mondása klasszikus lesz...

"egy maffia van csak (kis ország),
csak délelőttös és délutános műszakban felváltva dolgoznak..."
@V-PORT: Mást nem akarhat, gondolja miniszterelnöknek jó lesz.
@Penivaldes: Szerinted jó lesz? Szerintem alkalmatlan, buta, pojáca.
@V-PORT: szerintem mindegy ki lesz. nem oszt nem szoroz.
@Penivaldes: Mi ez a pesszimizmus? Te nem szoktl ilyet. :(
@V-PORT: én nem vagyok pesszimista, csupán realista. kérem a pékeket.
@Penivaldes: Miért kéred a pékeket? Ez biztos valami intellektuális humor, amit én nem értek.
@V-PORT: egyszerűen csak arról van szó, hogy a mai választék cseppet sem mozgatja meg a fantáziám
@taga20: :-D

ba+:)

miattad regeltem!
te esztergálás nélkül is tudsz fasza lenni?
@achát: na erre mit mondjak? segítsen valaki:) kösz, ha ez nem valami kész átverés só:)
@achát: miatta regeltél? gondoltál arra hogy a regelés, és a regélés mennyire hasonlít egymásra?
@Penivaldes: Ha azt akarod, hogy a fantáziádat mozgassák meg, akkor rossz helyen vagy. :))
@Penivaldes: menj innen! ne rontsd a botot:)
@Penivaldes: de egyikhez csak kéz kell... :)
@V-PORT: tudod, én azt szeretem ha végigfut rajtam az érzés, ha elhiszem a beszélőnek amit mond, és nem lekvárokat kell néznem.)
@taga20: én, kérlek nem kívánok konkurencia lenni, sőt örömmel figyelem ahogyan kibontakozik ez a barátság:)
@Penivaldes: Nálam ez Bajnai. Amikor 2009-ben miniszterelnök lett akkor ez gondoltam, hogy végre valaki, aki európai, keveset beszél, de teszi a dolgát. Tudom, hogy olyan,mint a magyar narancs, de nekünk ez jutott. Ez volt az én coming out-om.:))
@achát: remélem nem az az oka, hogy nem rendelkezel ama nyílással az orrod alatt?:)
@Penivaldes: akkor kaphatok egy simit?
@V-PORT: Bajnai? Vele szemben mindig ott van az aggódás, hogy visszarántják a levesbe. kissé piszkos a gyerek, hisz együtt homokozott a bölcsi rosszcsontjaival..
@achát: ezt tagatól kérdezt, elvégre vele vagy szellemi szeretetben.)
@V-PORT:

Utálhatod:)) Én se bírom a ficsúrt.
@Penivaldes:

most komolyan, téged miért érdekel a nyílás?:)
(a "választottam", szerintem azért választ ad erre:D
fáradt vagy?
nem szoktál így lukra futni...)
@Penivaldes: látom egy kicsit besértődtél:)
@achát: engem nem érdekel a nyílás, ennek oka hogy nem vagyok szájsebész. :)
@taga20: sőt féltékeny lettem.
hát ezért főztem rád? ezért?
na de ha te is akkor én is!!:D
@Penivaldes: Lehet, hogy kissé piszkos,de elhiszem neki, hogy képes a homokozóban rendet tenni, plusz van olyan jól nevelt, hogy nem pisil vagy kakil oda.
@Penivaldes: csakis az örömöd okán mertem kérni a simit:)
@Penivaldes: ne légyszi:) büntess meg!
@V-PORT: Nos, hited és reményed megható, csak ez egy olyan helyzet amikor lehet hogy jobb lenne ha odapisilne a homokozóba, tekintve hogy az új homokkal járna.
félretéve a képes beszédet nekem Bajnai minden elismerésem mellett a keskeny pallós ember a láva felett.
@taga20: nem szokásom büntetni, minek mutassam meg erőmet?
@Penivaldes: Lehet, de legalább próbálkozik. Mindenki azt várta 2010-óta, hogy visszajöjjön, most megtette. Akárhogy is lesz, legalább megpróbálta.
@V-PORT: Kérlek én nem szoktam a nagy visszatérésekre várni, az olyan giccses.
megpróbálta, nem vele lenne a gond, csak túl nehéz neki, túlságpsan is sokat játszott abban a homokozóban
@taga20: mindig ezt küldöd, és nem tudom miért?.
@Penivaldes: biztos? én nem emlékszem má:) nem jó?
@Penivaldes: Van még pár hónap. Októberig úgy is minden tisztázódik majd. Mesterházyval szerintem 0% az esély, Bajnaival több. Ezt a Fidesz is tudja, meg szerintem Mesterházy is. Csak ő most azt játssza, hogy szembe megy Bajnaival, és egyikőjük sem akar kitérni. Vagyis Mesterházy úgy gondolja, hogy Bajnai túl jól nevelt ahhoz, hogy végül ne tegye meg.
@taga20: az én szememben a hajnali tavak kékje van.
@taga20: jónak jó, csak unalmas. tudod a fácán meg a királyné esete
@Penivaldes: Török Gábor ezt előválasztásnak hívja. :))
@V-PORT: Jó, Gábor a szomszédból szeret mindennek előkelő nevet adni:)
@Penivaldes: Elemző! Mit várunk tőle? Olyan még soha nem volt, hogy valami ne lett volna.
@Penivaldes: mi a fax van a fácánnal és a királynővel. szerepcsere! te most szopatsz?:)
@taga20: kérlek, a faxot akkor még nem ismerték mert ez IV. Henrikkel esett meg ha jól emlékszem. aki csalta a királynét, és ezt az abbé szóvátette, mire a király napokig fácán vagy más madár levest adott a papnak, ki felsóhajtott, hogy mindig csak fácán? mire a király, mindig csak királyné?

az általad említett szerepcsere nem jöhet létre sehogyan, sőt még a csere nélküli szerep sem
@Penivaldes: de azért a gondolattal eljátszottál lefekvés előtt:) amikor üde és kívánatos votál:)))
@taga20: nos én minden pillanatban üde vagyok és kívánatos. másodszor csalódni fogsz mert én lefekvés előtt nem játszom:)
@achát: lelépsz? kár, pedig őszinte reménykedés vonta be szívem veled és a felettem lévő úrral szemben
persze megértem, hogy elmész, hiszen ezen a szép estén
@Penivaldes: úúúúúú

megleptél! :-D
@achát: az élet csupa meglepetés, a kindertojásban is van:)
@Mariann19: nem ironizáltam, azonban tudom, hogy soha nem jön létre az általam emlitett verzió....politikusok, akiket elismerek
@Penivaldes: maradok olvasótok:)

csak @taga20: alakítása ma, ott és akkor szokatlanul "normális" volt.:)
@achát: fasza vot:) viszont neked szívemből bébi(remélem az vagy:)www.youtube.com/watch?v=4aBPF6qVjac
@achát: te is tudod, hogy néha mindenki összezavarodik, taga20-szal ez történt
@taga20: ha most az achát nem "bébi" akkor elégdetten nyalogatnám felsőajkam:)
@achát: nehogy azt mond, hogy te vagy(ön ) Heller Ágnes me akkor lehidalok:)
@Penivaldes: miattad érdemes ide jönni:) ezek az egy mondatos riposztok. non plus ultra:)
@taga20: minek szaporítsam a szót? mikor egy pillantásommal elérem mit akarok
@taga20: "na erre mit mondjak? segítsen valaki:) kösz, ha ez nem valami kész átverés só:) "

pedigde:-)
@achát: "miattad regeltem!
te esztergálás nélkül is tudsz fasza lenni? "
eeecsak Esztert gányolni tud:-)
@Penivaldes: nagy ribanc vagy:) de a jobbik fajtábul
@V-PORT: "de teszi a dolgát." Ne feledd, hogy azért tudta tenni a dolgát, mert hagyták, mivel nem volt más választásuk.Szakértői kormányzásra "bárki" képes, ha "csak" ez a dolga. Úgy egészen más a helyzet, ha meg kell küzdeni a párton belül a támogatásért.Ebben Bajnai nem jó, Mesterházy viszont jó, bizonyította ezt az elmúlt három év alatt.Bajnai levezényelt egy válságkezelő évet.OK, szép munka volt.De ez 2014-ben édes kevés lenne.Az elmúlt fél év közvéleménykutatási-eredményei sem mellette szólnak.Nyugodtan kaphat egy esélyt Mesterházy is, már csak azért is, mert tetszik, nem tetszik ,ő a legnépszerűbb.Valaki fentebb írta, talán Peny, hogy nincs nagy jelentősége, hogy ki a Miniszterelnök, szerintem igaza van.

Elnézést, hogy belekotyogtam a témába, kikívánkozott:-)
@taga20: nem vagyok ribanc, ez félreértés, csak tudok élni a kedveségemmel, és nincs közöm a jobbikhoz
@Penivaldes: na látod ezé szeretlek, vagy utállak:)
@taga20: ah, a te botot magától is elég hanyatló.:)
@Penivaldes: Viszont egy szebb jövőt, mind a ketten szeretnénk. :)
@E.Csaba: Egyetlen egy hónapban vezetett, az semmit nem jelent. Az alkalmasságban Bajnai a nyerő. Más egy pártot, és egy országot vezetni. Plusz Mesterházynak volt három "nyugis" éve, nem volt ellenfele a baloldalon.
Még egyszer mondom én elfogult vagyok.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)

nyúúúúúúl! b+:-DDDDDD

zavarba hoztál és újra azt nyomtam ami má' ment...
@Penivaldes: és ráadásul állandóan bot-likot keresgél. Persze előtte re-bootol.-)
@taga20: na ne vesszetek össze hogy melyiktek tud jobban!
@Penivaldes: Lehet, de ezt sohasem tagadtam. :)
@V-PORT: Elfogult vagy, rendben,valamennyire mindenki az, de remélem nem annyira, hogy ha nem Bajnai lesz a befutó, akkor nem szavazol másra, ha lesz közös lista, és jelölt..
Amúgy látom dolgozik a nagy kék, mega tosztoszterony:-)
A ladikos zátonyra futott?
@E.Csaba: ha a közös lista olyan, akkor hagyni kell a francba
@Knósszosz: dehogy, csak próbálja megnyerni a vízbefúlási versenyt... már Bajánál keresil csáklyával, közbe emmeg kétpofára tömi a hallét az arcába a csárdába. Az arcátlam:-)
@E.Csaba: Nem akarok hazudni, lehet. Én szeretnék valamiért szavazni, és nem valami ellen. Nekem pedig Mesterházy pont ezt testesíti meg.
Plusz 2010-ben kezdte el Mesterházy építeni az Mszp-t, Bajnai pár hónapja a saját pártját. Vajon mi lett volna, ha ugyanakkor kezdik?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sőt össze is vesztünk már...

délután...

én azt mondtam: TRAMPLI és elképedve káromkodtam hozzá úgy általában...

vki szerint meg ez túlzást... ezt tisztességben megőszült tudós 90éves nőt ne gyalázzam...

de én kitartok !

T R A M L P I
@Penivaldes: Azt hittem azért mert népünk és kormányunk feltétlen híve vagyok. :)
de az is lehet, hogy Bajnainál kő keresni Szarszón...
@V-PORT: mondani megmondtam, csak leírni nem tudom;)
@Buga.Jakab: a trampli nem illendő, inkább művészi, és lázadó.
@Penivaldes: Csak ennyi? Mikor veszélyben a haza?
@Penivaldes: Tegyétek össze a kezeteket, ha egyáltalán lesz közös lista. Nem tudom ,hogy milyen lista lenne nektek ideális, kik lennének azok a patyolattisztalelkűhazafiak, akik megütik a mércét? Ilyenek nincsenek(én nem látom). Azt hittem a prioritás a kormányváltás,Megváltóra hiába vártok, az nem lesz.
@Penivaldes:
Gondolod?
Remélem csak tanákozott a Lajtán inkognitóba evező Csár-Liz kisasszonnyal, oszt ezen érthető okbúl kicsit késik a hazéréssel vala, bele, de csuhajja.
@E.Csaba: nos alapvető különbség: én nem ragaszkodom mereven a kormányváltáshoz. ha lesz lesz, ha nem nem. nem hiszek ebben a most vagy sohában, meg abban hogy bárki csak ne az orbán
@E.Csaba: Igaz nem nekem írtad, de mégis válaszolok. Én nem befogott orral szeretnék szavazni, miközben azt mondom, "a fenébe". Évekig ezt tettem.
@achát: a kurvaéletbe! Boli, hogy basznád meg a kurva..., ...! ménem fulladtál bele?:)
@V-PORT: Bajnai is 2010-óta építi, csak nem nyilvánosan.De nem ez a lényeg, hanem az, hogy valahogy megtört a lendület.Mielőtt azt hinnéd, hogy Mesterházy-fan vagyok, közlöm, hogy nem.Bajnainak drukkoltam addig, amíg nyílt volt a verseny, de nem hozta az eredményt, ezért természetesnek veszem, hogy az mögé kell beállni, aki a legerősebb, már ha valóban az Orbán eltakarítása a legfontosabb, és szerintem az a legfontosabb.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
-:D
Erre nem is gondoltam, a mocsokja!!! Imádom a halászlét!!
Amúgy meg:
"A rendszer biztonsága érdekében a Google ideiglenesen letiltotta a fiókját. Ilyesmi főleg akkor történik, ha fiókjában szokatlanul aktív tevékenységet észlelünk. A hozzáférés visszaállítása általában 1 óráig tart. Ritkán előfordulhat, hogy csak 24 óra alatt sikerül visszaállítani a hozzáférést."

Kinek köll kisztihandot mondanom?
Vagy ne gyárcsak elméleTEKet?
Ha mán Bolit errabótta a Theron kisasszony, legalább a Czirbi kolléga kiértékelhetné ezt az anomáliát.

Szóval mi a... izé ez?
@Penivaldes:
Van egy olyan érzésem, hogy Mosonmagyaróváron a népszerűségi indexed nem fogja az egeket ostromolni. Szólj, ha tévedtem.-:))
@E.Csaba: Még egyszer mondom elfogult vagyok. De nem értem, hogy miért is erősebb Mesterházy. Egy közvélemény-kutatási adatból?
Te kire bíznád nyugodt szívvel az országot Bajnaira vagy Mesterházyra?
@Knósszosz: elrabolta, jól van, majd én kiszabadítom
@E.Csaba: Már féléve fűzöm Fabiust, hogy alapíccsony má egy pártost. Még a kormánylistát is összeállítottam, mint szürke eminensdiák:-)
@Penivaldes: Szerénység, ez a mi egyik nagy erényünk. :)
@Penivaldes: Nehéz is ez a nagy teher. :))
@Penivaldes: Így már érthető...Nekem az első a kormányváltás, hogy melyik balibsinek sikerül nekem mindegy, csak sikerüljön és lehetőleg minél előbb.Ha meggyőződésből szavaznék/szavaztam, akkor elveszett(elveszne a szavazatom.Ez alapján, Bajnai és Mesterházy is harmatgyenge, de ha így gondolkodunk mindannyian, akkor időpocsékolás eljárni szavazni..kivéve ha idealista vagy.
@E.Csaba: világos, és rendben, de engedd meg hogy én nem vagyok ballibsi
@Penivaldes:
áá... semmi, legfeljebb nem leszel Boli legszebb álma, úgy két órán keresztül.
Valami történt a vízen, ha még mosse ért vissza... aggódom.
@Knósszosz: Cirbora délután elköszönt, emigrált egy hétre a rohadó nyugatra...
@Penivaldes: Alapítanunk kéne egy pártot. Utána szövetséget kellene ajánlanunk mindenkinek, de mindenkinek.
@Knósszosz: mindenkinek van egy álma, az enyém te lettél...
Boli nekem olyan mint egy tanító
@E.Csaba: kb. egy hete tettem fel valahová, már nem emlékszem... zajlik az élet, csak arra emlékaszem, nekem a birodalmi hoppmesteri állást dobta a gép:-) Tán Peni meg a szaporodási felelőtlen:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A gasztronautikális miniszteri posztot vállalom. Ha...
Államszutykári pozícziót és fizetést természetesen biztosítok számodra, ha vállalod a rodoszi kulinária főbiztosi rangját.

Gondolkodj rajta, ha esetleg megalakulna a Varánusz-kormány, jó!
@Penivaldes: Azért kérdem, mert ritkán van lehetőség olyan jobboldali személlyel kommunikálni, aki nem a FIDESZT védi bármi áron.Már rögtön fel is merült az első kérdés:Kíváncsi lennék, hogy Te milyen személyeket tudnál a listán elképzelni, feltételezem a jelenleg a médiában felmerülő nevek számodra egy rémálom?
@Knósszosz: Természetesen vállalom, de csak külszolgálati szinten, közvetlenül az osztrák konzul háza mellett. A török mellett nem szeretném, pedig az közelebb van a tengerhez, de nem lenne jó, ha néhány veheemensebb rodoszi, némi beouzozás után tévedésből seggbelőne:-)
@V-PORT: Sajnos, Nekem ez ügyben nincs határozott véleményem,Nekem egyik sem az "igazi". Lehet, hogy ezért mindegy is számomra, hogy ki lenne a Miniszterelnök-jelölt.
@E.Csaba: Még valami az Mszp szavazó beállna Bajnai mögé, de vajon egy bajnaista megtenné Mesterházyval? Szerinted? Szerintem nem.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Dhiplomáccziai védettséged lenne! A seggednek is!-:))) Csak szakmányba köllene gyártani az Imam Baildi-t, ennyi.
Ja, és azért asse árt, ha ismerteted a tudatlanokkal, hogy a mavrodaphne az nem szépsékkirájnő, hanem édes.

Több feladatot nem szánok, dőzsölhecc naphosszat. Lekfejebb ösze futunk egy jó serre, naponta egy-két-kilenc akalomal.
Deaz kötelezző!!
@E.Csaba: már bocsánat, hogy beleugatok, de szerintem ezt a jobb-bal vlasztóvizet felejtőssé kellene tenni.. nem itt van jelenleg a választóvonal, hanem a bűnöző maffiózó elit és kiszolgálóik és a tisztességes emberek között... és ez már régen nem politikai kérdés, az csak a felszini ideológiai máz...
ahogy Bubó mondja, mafiakormány... és kivételesen igaza van... egy rablóbanda sajátította ki a gazdasági mellett mostmár a politiai hatalmat is. Emiatt a hagyományos politikai választókör nem működik. Nem véletlen a milliónyi választani képtelen ember. Rablót tolvajra cserélni, nem alternatíva.
Boli lebuktál! mosmá írhatsz nyugodtan:)
@Knósszosz: "Több feladatot nem szánok, dőzsölhecc naphosszat. Lekfejebb ösze futunk egy jó serre, naponta egy-két-kilenc akalomal.
Deaz kötelezző!!" Egyre szimpibb a dolog:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Örülök, hogy hozzászóltál, és tőled is kérdem:Ki az a tiszta, becsületes ember, akire érdemes szavazni és nem egy tolvaj.Tudsz ilyet bizonyossággal mondani?Én is ilyen emberre szeretnék voksolni, csak már láthatnám az illetőt..
@taga20: Ezzel bukta be:-) Így vonyítani csak a Töki tud:-)

"achát 2013.06.23. 20:46:26
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)

nyúúúúúúl! b+:-DDDDDD

zavarba hoztál és újra azt nyomtam ami má' ment..."
@taga20: hát tudod...

ha én Boli akkor te - na hagyjuk!

jó éjt mindenkinek!:)))

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JGNllvQpnDA
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Asszem kohn-cenzussra jutunk itten, neked van előbőröd bazmeg?
Vagyez má túl indixkrét kérdvény vót...:O
@E.Csaba: Ki kell ábrándítsalak. Nem tudok. Itt választásokkal nem lesz semmi változás. Érzésem szerint Orbánék simán behúzzák '14-et, kb. még 2 évig húzzák és rájuk omlik a szar. Na ezt nem szeretném itthon megvárni. Csúnya dolgok lesznek...
Rodeoról tudtok valamit? Napok óta nem látom.
@achát: Hát ez kurvajó:-) És télleg nem vagyol Töki... az ilyen zenét nem vadászik:-)
@E.Csaba: Arra amire Te. Orbánnál elveszik a mérték, a jónépnél pedig elszakad a cérna... kb. féléves totális anarchia...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ezt a csalódást nyúúúúúl!:)

kinézi Boliból, hogy @taga20:nak smuzól?
ennél sokkal, sokkal reálisabb szokott lenni nyúl úr!:)

www.youtube.com/watch?v=j2JXy1Z9ovs&feature=player_embedded#at=32

kárpótlásul Bolinak!

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TMKPK8Pwf-o
@achát: kétnapi vízenjárás, sörözés és fogteknikus lánykarozás után simán:-)
basszus nehéz nyel a magyar "lánykarózás" nnnya:-))
@Buga.Jakab: Frissítés. :)

A Balaton Sellője mellett a BMX-banditák is tiszteletüket tették Farkasházy partiján

enmg.hu/images/2013/06/szarszo.jpg
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akkor ezt a lendvay uccában a vendég jobbikos trollok lenézték... sziktaranzit glórjamundi oszt jónapot
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igen erre gondoltam.Valahol várom is, de tartok tőle, hogy az új "garnitúra", ha kialakul, az sem lesz/lenne jobb.
@Knósszosz: Nem vagyok benne biztos... lehet pont ennyire terveztek... kivéve Orbánt... de ő csak járulékos veszteség. beáldozható a dinasztikus álmaival együtt...
A Hortyoghhy szoboravatás az meg senkit nem hatott meg Hencidán kívűl?
Jellemző, egy libsi blog a hallgatással tüntet, szép...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Vonára gondolsz, vagy...?
Nem aludtam a ziccaka a meleg miatt, lassú a fel fogássom.
A Novák Emőke féléknek szar lesz, nem fog a hülyítés sokáig múúkonnyi, ezt Rodeo is megmonta.
Télleg, hol van?
Már hiányolom!
@E.Csaba: Ez a társadalom sajnos minden elemében szétrohadt és erodálódott... és mindegy melyik garnitura mennyit tett ezért. Atomizált egyedekből, 20-30 fős konglomerátumoktól nem lehet változást várni... itt sajnos már csak egy alapjaiból újraépülő struktúra hozhat változást... és ez bizony sajnos nagyon fájni fog. A pillanat pedig akkor jön el, amikor a társadalom nagyobbik hányada eléri a tűrési küszöböt. És lehet hogy ez a határ egy 1 forintos benzináremelés lesz...
@V-PORT: Pár napja egy műsorban politológusok beszélgettek és a következőket mondta az egyik (sajnos nem tudom számszerűen idézni):Arányaiban több szavazót riasztana el az MSZP törzsszavazóiból az, ha Bajnai lenne a ME., mint Mesterházy esetében a Bajnai-szimpatizánsok közül.Kicsit zavarosra sikeredett, de remélem azért érthető...
@Knósszosz: Vona egy bohóc... egy Fidesz-habony kreatura... a szlsőségesek kontroll alatt tartására használják... jól elvan a homokozójában... percemberke.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Argentina átesett ezen a "katarzison" és nézd az eredményt:Egy még balfaszabb kormány,még korruptabb emberekkel. Én erre céloztam az előbb, arra, hogy a robbanás nem feltétlenül tisztulás.
@achát:és ako achát mé smuzól? ha Bolibo nem nézi ki:)
@E.Csaba: Persze, hogy nem. Sőt majdnem biztos, hogy nem. Akik tudnának tenni valamit, már elmentek, vagy el fognak menni... lesz itt még a jelenleginél is nagyobb exodus... a tehetetlenek, a nonkonvertálhatók, a korfa tetején csücsülők ittmmaradnak... és a turul felszálhat a Mátra csúcsára a szemétdombot büszkén szemlélgetni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szarban lesz, ha a cáratyuska számára már nem kell.
Mihez ért?
Aggódom az előmenetelét illetően. Horthy szobrot a rongálás megakadályozása okábúúl biztonságiként nyilván őrizhet náci, szóval csak lesz munkahelye neki.
Viszont a Jobbik parlamenti akciója a földtörvény szavazásakor rendben volt, ezt el kell ismerni.
Azonban vannak szép számmal(többnyire) olyan szar, érthetetlen megnyilvánulásaik, amelyeket sosem fogok lájkolni.

A gémélem még mindig kussol.
Lefeküdt a gugli a teknek?
@achát: nem, egyenes kérdés:) akárki vagy Bóli, ez kurva jó vot:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy összefogással mire megy ez az ország.Ha 2014-ben kudarc lesz akkor el kell fogadni, hogy a magyar társadalom ezt akarja magának és a magunkfajtának valóban komolyan el kell gondolkozni, hogy mi keresnivalója van itthon.Csak tudod én úgy vagyok vele, hogy kurva élet én is magyar vagyok és ne kelljen már azért elhagynom az országot mer nem vagyok NERtag.Bohóckodtam néhány évet külföldön a 20-as éveimben, de úgy gondoltam, hogy itthon akarok megöregedni, lehet, hogy ezt újra kénytelen leszek átgondolni..
@E.Csaba: Erre az átgondolásra már nemigen van sok időd... szarabb dolog sebtében egy vulkánfíber bőrönddel futni, mint szépn átcsordogálni a határon és néhány könnycseppet eldörzsölgetni a szemedben...
@E.Csaba: én nem vagyok magunkfajta... morvai elvtársnő óta ez a fajta megközelítés számomra már nem működik... már önmagammal is atomizálódtam:-)
és én már megbizonyosodtam... kudarc lesz mindenképp... vagy így, vagy úgy. És ebben én már nem szeretnék szerepet vállalni.
@taga20: lazulj! :)

összetéveszthetetlen vagyok mással. hidd el:)
aludj jól!

www.mixcloud.com/riosierra/golden-times/
@E.Csaba: Miután 4 szakmával és a hozzájuk tartozó diplomákkal vagyok munkanélküli, az átgondolás erősen aktuálissá vált. Holott azok után, hogy a fiamat igyekeztem minden erőmmel rábeszélni, hogy az ösztöndíj után jöjjön haza, kicsit hülyén érezném magam 53 évesen eltávozni innen.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igen. Ezt a kategóriát tekintem pol-celebnek.
Elég baj, hogy Mesterházy is szorul bele egy ilyen szerepbe.
@taga20: nos, igaz... ez nem a Töki, hanem a töketlen kritén-tristen:-)))
@GeoCracker: Hasonló a szitu nálam is.Nekem is több szakmám van és egy diplomám.Sikerült a 20-as éveim alatt egy elfogadható összeget megtakarítanom, amivel meg voltam elégedve.A helyzet változott:A megtakarításaim felét elvesztettem, részben a "kiszámítható" gazdaságpolitika miatt, ami kinyírta és folyamatosan gödörben tartja a tőkepiacot, másrészt harmadik éve munkanélküli vagyok, ezért a megtakarításaimat élem fel.Annyiban talán könnyebben mozgok, hogy egyedülálló vagyok, viszont a szüleim idősek és egyre jobban segítségre szorulnak.Szóval nem olyan egyértelmű dönteni Nekem sem.Pár éve még azt mondtam azoknak az ismerőseimnek, akik külföldre készültek, hogy én nem megyek mert én azt tapasztaltam, hogy idegenként kezelik és lenézik a kelet európaiakat nyugat európában, ezért én soha nem fogok végleg elköltözni Magyarországról.Erre tessék, most ezen kell gondolkodni távolodva 30-tól.
@GeoCracker: Mesterházy valóban ugyanez. Amígy a Baja-Szekeres-Puch-Máté a háttérben igazgat... addig hiába próbál nagy mellényt felvenni... a másik bohóc, a másik oldalról... és azért azt se feledjük: felettük azért a szálak összeérnek... egy majom jobbról, egy másik balról jól pozicionálva... és Hawaii...
@E.Csaba: Ott ez a fajta előítélet ideiglenes, és legalábbis országa válogatja... itt viszont bármit teszel, örök lúzer és pária maradsz... feltéve, ha nem akarsz felülni a hullámvasútra, szemenköpve önnönmagad... a szülők tényleg nagy problémát jelentenek, de meg kell csinálni a költség-haszon számítást, és felmérni, hol tudsz segíteni többet-jobban.
@E.Csaba: Igazán nagy szarban a +50-es korosztály va... se pénzük, se nyelvtudásuk, se jövőjük... viszont 15 nyugdíjig, ebben a környezetben...
@E.Csaba: Egyik barátom Londonban egyetemi tanár... 10 éve élnek kint... mára at összes szülő, at összes gyerek, mindenki már ott él... ide már csak kirándulni járnak, meg nekem hozni néhány üveg angol sört...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hát igen..Én is nehéznek érzem nem is ez a jó szó, hanem a kilátástalan, nekik biztosan még jobban az.De engem mégsem ez akaszt ki a legjobban, hanem az hogy a fejedre szarnak és hülyének néznek és ehhez a többség még tapsol is.Na mindegy, elteszem magam holnapra.Jó éjszakát!
@Knósszosz:

" szoboravatás az meg senkit nem hatott meg Hencidán kívűl?
Jellemző, egy libsi blog a hallgatással tüntet, szép... "

Nap mint nap annyi faszság történik, hogy egy nevesincs szoborhoz mit szóljon bárki is?
Én ugyan semmit nem tudok a településről, de ha ezt szó nélkül el lehetett követni, holnap még nagyobbat el lehet.

A kultúra elleni vétség, amit a POSZT-on elkövettek, néhány kritikusnál verte le a lécet.

Nincsenek nyomdaképes szavaim erre a hihetetlen leépülésre.
@GeoCracker:

"Ezt a kategóriát tekintem pol-celebnek.
Elég baj, hogy Mesterházy is szorul bele egy ilyen szerepbe."

Ne haragudj, de MA csak egy kiszeltünde színvonalú celeb. Komolytalan.
@E.Csaba: megfogtad a lényegét nem olvasom vissza, azt hiszem leírtam a pária titulust... ezt értettem alatta... jócak.
@Knósszosz: Itt a megfejtés:-) Gongolatolvasók. Csak eleget tettek rejtett vágyaidnak:-)

"Végre törölhetjük magunkat a Google-ből

Laza Bálint
2013. június 23., vasárnap 22:19 |
Az Európai Unióban egy éve téma a „the right to be forgetten” néven emlegetett leendő alapjog, mely alapján a felhasználók töröltethetnék a róluk szóló, nemkívánatos tartalmakat az internetről. A megoldást Facebook-szabálynak is nevezik, mivel főleg a közösségi oldalakat érinti. Magyarországon eddig nem igazán foglalkoztak vele, ahogy az itthoni vállalatok a megfelelő törlésekről sem gondoskodnak."
index.hu/tech/2013/06/23/vegre_torolhetjuk_magunkat_a_google-bol/
"Bukhat az utalványok állami lenyúlása
Brüsszel a jelek szerint nem hagyja annyiban, hogy kedvenc unortodox tagállamában komplett piacot nyúl le az állam pár hét leforgása alatt."
index.hu/bloghu/mentalisdeficit/2013/06/22/bukhat_az_utalvanypiac_lenyulasa
"...Volt hasonló szociális üdültetés, az üdülési csekkhez kapcsolódott. Az ücs-öt mindig is az állami tulajdonú üdülési alapítvány bocsátotta ki, osztotta és fosztotta, a gigantikus kezelési költségből pedig futotta évente egy-két milliárd gyerekek és nyugdíjasok nyaraltatására. Ez a piac azonban kellett a Szép kártyának, pontosabban az OTP-nek, s az ő nyakukba ilyen szarságot nyilván nem lehet varrni, piacgazdaság van elvégre. Inkább zúzzuk le a többi utalványost és ezt a programot fizessük abból, amit onnan lenyúlunk. Fasza kis terv.

Nagyjából itt kezdődött a magántulajdon tiszteletének megszűnése. A "nekem az kell" érzés elborította a kormány agyát, akár egy négyéves kis hisztérikának a játékosztályon, s az utalványosokat követték a plakátosok, trafikosok, földbirtokosok. Reméljük, az agyunkat nem irigylik el."
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Reméljük, az agyunkat nem irigylik el."

Mit kezdenének vele? :))))))))
@E.Csaba:
Tökéletes diagnózis!
"De engem mégsem ez akaszt ki a legjobban, hanem az hogy a fejedre szarnak és hülyének néznek és ehhez a többség még tapsol is"
@V-PORT: elképesztő a másik lestrapált barom... elképesztő....

külön vicces hogy a kutyákat kínozzák "a hazám hazámmal"

döbbenet...
mijjen jó hogy ezektől a hitvány emberektől messze vagyok...

a budai... az meg mindennek az ajja... végtelen PRIMITÍV
@E.Csaba: személyek? esetleg Oszkó. meg még mások.
süti beállítások módosítása