Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.20. 04:33 Fabius

Elment a Gyula

Címkék: mszp horn gyula

Tegnap hosszú betegség után elhunyt a rendszerváltás és az elmúlt huszonhárom év egyik meghatározó alakja, a III. köztársaság harmadik miniszterelnöke, Horn Gyula. 

Wittner Mária fellélegezhet. 

Mi többiek meg egy kicsit másképp leszünk eztán, mint eddig voltunk. Hornnal nem csak egy politikus, de a szocializmus, a közel és régmúlt egy darabja is meghalt. Ez a fura kettősség volt az mindig, ami érdekessé tette a karhatalmistából lett vasfüggönybontót, későbbi sikeres miniszterelnököt. Most az van Feleim, hogy mutatóban sincs élő jelenlegi vagy egykori miniszterelnöke az országnak, aki sikerrel nyúlt volna bele a pénzügyekbe

Tévedés ne essék, Horn ugyanazt akarta amit Orbán. Csökkenteni az államadósságot, növelni a nemzeti összterméket és a reálbért. Csak neki összejött. 

horn.jpg

Ki gondolta volna a Bokros csomagos konszolidáció idején, hogy tizennyolc évvel később a kétszer akkora matolcsysta megszorítás is éppen csak a felszínen tartáshoz lesz elég, és semmi máshoz? Ki gondolta volna a kétharmados MSZP-SZDSZ kormányról és az ex pufajkás Horn Gyuláról, hogy 18 évvel később visszafogott, alkotmányozó hatalmával nem visszaélő úriembereknek fognak látszani egy akkor még liberális Orbán Viktor mellett? 

És, ki gondolta volna a csilliárd évre titkosítás előtt, hogy hamarabb hal meg a horngyula, mint megismerjük a Nyírfa ügy pontos részleteit

Mert sikeres gazdasági ciklus ide vagy oda, Horn kormánya a Tocsikozástól, Nyírfázástól, Postabankozástól is emlékezetes maradt, és akkor a Prisztás gyilkossággal kezdődő alvilági helyosztókról, a Boros Tamás felrobbantásával füstbe menő Energol ügyről, a Conti Car-os Csaszi gyilkosságról, vagyis az acélosnak és hatékonynak nem mondható közbiztonságról nem beszéltünk. 

Ezekbe azért bele lehetett bukni akkor is, ha éppen túl voltunk a sikeres NATO népszavazáson, és a csatlakozás törvénybe illesztésén. Ennek ellenére Horn Gyula sikeres miniszterelnöknek számít még akkor is, ha ezt a sikert utódai ténykedése értékelte fel jelentősen. Vicces - vagy inkább kicsit szégyellni való - hogy utódaiba nem szorult annyi tökösség, mint ami a Bokros csomag keresztülvitelének politikai kockázatához kellett, se annyi mértékletesség, amivel képes volt megállni, hogy kétharmados többségével ne formálja saját képmására az országot. 

Nyugodj békében, Gyula! 

715 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr295370013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak az utolsó,nemzetközi porondon elismert magyar politikus volt.
RIP
A mostani garda ha eljo az ido, pozitivumok sokasagaval nem kell faradni. A merlegelesnel a tobbseg konnyunek talaltatik.
Gyula a történelemkönyvekben pozitív alak lesz. Kellett a sikeres pénzügyekhez egy (menesztett/ment) Békesi, egy Bokros.
Sok minden ott kezdődött el.

Megválasztásakor a magyariak észbe kaptak, hogy mit is jelent nekik a rendszerváltozás, és villámgyorsan restaurálták(volna!) a szocializmust. Nem lehetett.

Pl. a maffia bevonása a politikába, és nem Gyula által!, hanem a fityesz által: robbantgatások.
Olajügyek: abban mindenféle "politicus" is benne volt, egyesek akkor alapozták meg mérhetetlen vagyonukat( Don).
A Tocsik-ügy a maga kis pitiáner 800 milliójával pimf, a mostani milliárdok tükrében.
A nyírfa-ügy és pl. az UDZ-rt?!
Magyariak akkoriban, a végefelé, döntötték el, hogy inkább a totális populizmust választják.
Viktátor is, mintha akkoriban döntött volna úgy végleg, hogy "gazember leszek".
Azt még szeretném megérni, hogy kiderüljenek a sötét titkok.

Mindenesetre, mindennel együtt az még egy jó világ volt.
Mindig is kedveltem ezt a nagyon okos/ravasz, tőrőlmetszett szoci, politikai tehetséget.

Legyen békés álma.
Horn azon kevés miniszterelnökök egyike, akikre még most is pozitívan gondol az ember. Bármilyen dolgokat tett a múltban az ő mérlege mégis csak pozitív a végső elszámolásban.

Vajon most, a 20 évvel ezelőtti Horn, képes volna vezetni a mai baloldalt? Az emberek hallgatnának rá? Nyerhetne a mai Orbánnal szemben?
@V-PORT: Röviden: szerintem igen!
@V-PORT: nem. Mert sitty-sutty nem lex biszkunk lenne, hanem lex hornunk. Mar reg feljelentettek volna es nyugdijasokat vesztegetnenek hogy valljanak ellene. Lsd Bajnai, Hagyo stb.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én is úgy gondolom. Meg azt is, hogy a 20 évvel ezelőtti Horn a mai Mszp-nek sem kellene. Sőt azt gondolom, hogy a mai közvéleménynek sem.
Amugy Hornrol jut eszembe, meg arrol, hogy ugyis elokerul egy viktor seggnyalo, erdekes, hogy a kormanyzati eroszak forradalmarok ellen hirtelen a demokracia merceje lett. Nem ok pont a demokracia ellenessegre hivatkozva nyultak bele iteletekbe 2006 kapcsan? Veletlenul nem ok kajabaltak tele a vilagot milyen kommunista demokracia, rendorallam, meg gumilovedek, meg szemkiloves?!
@V-PORT: ahogy a postabank hiszti, nyirfa ugy megmutatta, istenien tudjak manipulalni isten vegtelenul egyszeru gyerneket.
Mindenesetre a megemlekezok kozul az origo vitte el palmat. O ugyanis arrol irt milyen kurva jo fej es vegtelenul jo ember a viktorunk mert szocialista keresre megengedte, hogy egy haldoklo miniszterelnokot ne vagjanak ki a honved korhazbol.... Ez pedig csak 1 ilyen hir attol a hiroldaltol ami azzal fenyezte magat megujulasa kapcsan hogy nala partatlanabb hiroldal nem letezik. Meg most is emelygek, hogy ezt irom.
Horn Gyula lehet, hogy ellentmondásos személyiség volt, de korszakos politikussá vált. Olyan kvalitásokkal, amelyekről Orbán csak álmodik mostanában.
Nyugodjék Békében.
Wittner Máriát nem akartam belekeverni az előzőbe. endresy.blogspot.hu/search/label/Wittner%20M%C3%A1ria

Wittner egész egyszerűen egy bunkó, miközben maga sem tudja szerintem mit beszél. Ha tudja, még bunkóbb. endresy.blogspot.hu/2013/02/antikommunista-narancskodok.html
"Ami finom tereléssel Wittner Mária, mint a Fidesz vörös-csillagügyi megbízottja, még véletlenül sem gyanúsítható meg. Egyszerűen kijelentette, hogy „ha nem kérnek bocsánatot, nincs bocsánat”. Mármint az ’56-os megtorlásokban részt vevők számára. Amivel magánvéleményként nem is lehet vitázni. Wittner Mária így érzi, és ezzel közreadta azt az ars poetica-t, hogy ő addig fogja dédelgetni magában a gyűlöletet, ameddig csak él. Ami magánemberként jogában áll, és legfeljebb sajnálni lehet érte. Politikai szereplőként persze ez már nem teljesen igaz. De Wittner Mária már annyi kirohanást tett az utóbbi évtizedek különböző politikai eseményei, vagy csak a parlamenti munka során, hogy meglepetéssel is csak mérsékelten tud szolgálni ebben a műfajban. Miközben, korántsem húzva egyenlőségjelet az események között, azért tőle sem ártana legalább egy kis bocsánatkérés a TV-székház felgyújtásához vezető folyamatokban játszott szerepéért. Ám nem áltatom magam azzal, hogy ez a közeljövőben be fog következni. Elvégre az, aki egész életét a mások szemében, talán már rég elkorhadt, gerendák vizslatásának szentelte, az aligha fog a saját apró szálkáival foglalkozni."
@V-PORT: ugy tunik a fidesz szamara egy nagyobb tunti eseten a szemkiloves a demokracia merceje, ha kormanyon vannak. Felettebb erdekes, bar nem meglepo.
@V-PORT: emelkedik a hiv fertozottek szama, de sebaj, biztos az a kereszteny konzervativ allasfoglalas, hogy ugy kell nekik, dogoljenek meg. Ugyis csupa buzi es drogos, azaz tuti libsi, azt meg ugye irtani kel... Gyomorforgato.
Amugy a kereszteny es az ertelmisegi csak nekem oximoron?
Nyugodjon békében! Róla meg fog emlékezni a német történelem, benne lesz a tankönyvekben! Itt tartunk, az Ő halála kell ahhoz, hogy országunkba emlitésre méltó politikus érkezzen!
szocskamiklos minden jót kivánok! Nekünk mindenben, mindenre ellent kell mondanunk???
Tegnap már méltatta, Isten (ha van) nyugtassa...

Az élet viszont nem áll meg...

"500 trafik egyetlen kézben

Több mint 500 trafik kerülhet júliustól a hódmezővásárhelyi székhelyű Continental-csoportot vezető Sánta János közvetlen közelébe, aki tevékeny szerepet vállalt a trafiktörvény kialakításában."

hvg.hu/gazdasag/20130620_500_trafik_egyetlen_kezben_trafikmutyi

Ahogy a művelt Európában mondanák... a feléért is akasztottak már. Mindenesetre a köpcös nagy barátja, úgy tűnik mégiscsak meg a kaptárba. Persze ez, ezen nem fog elgondolkodni. Attól idiótább a szentem, hogy felfogja, a királyság, és a pünkösdi királyság nem ugyanaz...

"Börtönbe küldik Berlusconit
Az alkotmánybíróság elutasította a fellebbezési kérelmét."
www.origo.hu/nagyvilag/20130619-az-olasz-alkotmanybirosag-elutasitotta-berlusconi-fellebbezeset.html

Semjén elkezdhet buzgón imádkozni főnőke lelki üdvéért... én biztos nem teszem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Amugy a kereszteny es az ertelmisegi csak nekem oximoron?"

Nem:))))))
Minden megszólalásuk, nyilatkozatuk után én is azon szoktam morfondírozni, mitől is nevezik magukat értelmiségnek???

Egyébként létezik, de távol tartják magukat a politikától, különösen Zsótit rühellik.

poszthoz

Hornnal kapcsolatban már tegnap leírtam a véleményem
@V-PORT: Gyönyörű:-) Már nem csak sajnálnivaló hülyének fognak bennünket Európában nézni, hanem fix befutós idiótának is. Úgy szép az élet, ha kerek.
MEgkezdődött a már általam régebben emlegetett rohadás...

"Dúl a belharc a Fideszben
A vidéki kormánypárti politikusok a képviselői és polgármesteri székekért harcolnak - írja a HVG."

hvg.hu/itthon/20130619_Dul_a_belharc_a_Fideszben

Ahogy Balavány mondotta: a rák rohasztja szét a belüket:-)
@magándemokrata:

"Nekünk mindenben, mindenre ellent kell mondanunk???"

Hajlok rá, hogy Csekknek van igazsága (dögöljön meg aki buzi), de pénz nincs rá. Nem lenne kész valamelyik stadion.

Horn Gyulának is fontos volt a priorítás:))
FIGYELEM!!! Nem RohaSSZA rohaSZTja! Csak a miheztartás végett, annak aki vizslatva olvasgat:-)
@Orica Középföldi: És akkor most ki fog halni a Jobbik? :-) Ki fogja örökölni a tánrudakat és a csillámporos tangákat? :-) Ja, van a másik oldalon is elég köcsög...
Csak annyit fűzék hozzá, hogy a Prisztás gyilkosságtól kezdve az alvilági leszámolásokig azért jó volna ismerni Don Alessandro őszinte, mondom ŐSZINTE vallomását is. Mert érdekes módon 1998-ban a Fidesz hatalomra kerülésével egy időben ezek a robbantgatások és számolások hirtelen véget értek.
A politikusi nagyságát pedig az bizonyítja, hogy bár az SZDSZ-szel kényelmesen meg volt a 2/3-os többségük, inkább hoztak egy törvényt melyben saját maguk alkotmányozó lehetőségeit korlátozták, szemben a mostani trágyahordó csapattal. Pedig 94-ben nem az ország szavazókorú lakosságának egyharmada szavazott rájuk mint 2010-ben ezekre a faszfejekre.
Ja, és ha már megcsinálták a Bokros csomagot, akkor azt úgy tálalták, hogy bizony az emberek fogják megfizetni, és nem a multik, a bankok, az energiacégek, és a távközlési cégek.
Szóval nem jöttek ilyen rossz átlátszó, néphülyítő szöveggel, mint az unortodoxia királya és a sleppje, amit csak a legelvakultabb hívői vesznek be.
@Orica Középföldi: Óvatosan erre utaltam, bár kétlem, hogy az illetékes olvasgató elvtársnak feltünne a nüamsznyi különbség:-) Ettől sokkal egyszerűbb dolgok is többnyire megoldhatatlan szellemi kihívást jelentenek számukra:-))
@Orica Középföldi: Ott tartunk, most fejben mint a 80-as években? Van aki valahogy más úton kapta meg a virust! A mai napra meg volt a gyomor össze ugrás!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azért az utolsó mondatért megérdemelnél egy középső ujjat..
@GeoCracker: Hát igen, nem mindig sikerülhet megbocsájtássá formálni magában az embernek a Rákosi pajtás által kiadott ÁVH-s jelszót:

„Ne csak őrizd, gyűlöld!”

Amúgy meg De mortuis nil, nisi bene! (Halottról jót vagy semmit!) – mondták a rómaiak. Habár félrefordításról van szó, mert a „bene” jelentése „jól”, azaz „helyesen”. Pontosabb, ha azt írjuk, hogy „igazat, vagy semmit!” Mert az elhunyt ember jogilag már nem védekezhet.

Részvétünk! Bajnaival szemben, aki „államférfinak” nevezte, mi tartjuk magunkat a rómaikhoz: „igazat, vagy semmit!”

Horn Gyula a rendszerváltozás utáni Magyarország harmadik miniszterelnöke. Az MSZP-SZDSZ koalíció vezetője. Az „igazat, vagy semmit!” 1956 októberétől november elejéig – állítása szerint – nemzetőr volt, 1956 decemberétől 1957 júniusáig az MSZMP KB felkérésére viszont a karhatalmi őrszolgálatnál, a pufajkásoknál volt állományban. 1957-ben megkapta a Munkás-paraszt Hatalomért Emlékérmet, az „ellenforradalom” leverésében fontos szerepet játszó személyeknek járó magas kitüntetést. Az „igazat, vagy semmit!”

A rendszerváltáskor az MSZP alapítója, majd vezetője lett. A kamikaze Antall-kormány alatt pedig egy új szocialista prototípust jelenített meg. Százezreknek mutatta meg, hogy lehet demokrata egy volt kommunista. Hogy lehet békében továbbélni mindenkinek, aki az egykori diktatúrát építette és fenntartotta. Az egykori bűnösöknek megbocsátanak – szimbolizálta. Amikor rákérdeztek az 56-os forradalom leverésben játszott szerepére, csupán egy „na és?” volt a válasza...

Miniszterelnökként leginkább a törvényes mederbe terelt Antal féle rablóprivatizáció folytatásáról, illetve a Bokros-csomag népnyúzó és az ország pénzügyi mutatóit végül nem is javító, hanem rontó intézkedésiéről ismert az utókor számára. Mert „halottról jót, vagy igazat!” Emberként pedig nyugodjon békében!

Megjegyzem, hogy itt szerintem bármelyikünk nyugodtabban fog majd nyugodni a halála után. :)

www.tutiblog.com/2013/06/horn-gyularol-igazat-vagy-semmit.html
Valamikor egy konferencián voltunk páran magyarok a volt NDK területén.Kérdeztük a rendezőt, hogy hol a helyünk aki közölte, hogy a magyaroknak náluk az első sorban van a helye. Jó vóót akkor ott magyarnak lenni na :)
Nyugodjon békében!
@avanivi: Akinek egy kicsit is nyitva volt már 89-ben a csipája, főleg ha előre akart gondolkodni, ugyanúgy cselekedett volna mint Gyula. Ja és ha már itt tartunk Németországban mondjuk Kozma Imre atyát is az első sorba ültették, mindazért amit az NDK-sokért tett annak idején a zugligeti úti Máltaiak vezetése alatt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"a megemlekezok kozul az origo vitte el palmat. O ugyanis arrol irt milyen kurva jo fej es vegtelenul jo ember a viktorunk mert szocialista keresre megengedte, hogy egy haldoklo miniszterelnokot ne vagjanak ki a honved korhazbol"

+1

Nemrégiben hasonló kaliberű darabbal vétették észre magukat, a Kedves Beteg 50. szülinapján. "Lehengerlő vitapartner és nagy látnok, de egy pillanat alatt be tud keményedni, és már nehezére esik olyanokkal együttműködni, akik nem száz százalékban lojálisak hozzá. Nem ismeri azt a szót, hogy nem tudom, de néha szorult helyzetbe kerül vizionárius alkata miatt. Már nem próbál meg mindent azonnal megoldani, de a sérelmeit továbbra sem felejti, a bosszút pedig állítólag újabban hidegen szereti. Ma ötvenéves Orbán Viktor."

Gyanítom, a nemrégiben odavitt új főszerkesztő, Gazda Albert a ludas, akinek indexes karrierje jelentős részben a rossz stílusú, gyűlölködő Gyurcsány-pocskondiázásban merült ki.
Best of Horn idézet: :)

Arra a kérdésre, hogy miben nem jó Gyurcsány azt mondta, "ezt mondja meg a felesége, miért én mondjam?"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bármilyen fájdalmas, de nemcsak Bajnai nevezte államférfinak:))
@Orica Középföldi: Tévedsz, nekem nem fájdalmas. :) A vélemény szabad, így mindenki azt mond és gondol amit jónak lát. :)
Vannak sokan, akikrol inkabb olvasnek memoarokat...
pl:

Hiába tiltakoztak, lesz menekülttábor
Vámosszabadi 1600 lakosa közül ezer aláírta a tiltakozó levelet, de Pintér Sándor már döntött.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F20%2Fhiaba_tiltakoztak_lesz_menekulttabor_vamosszabadiban%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nagy hiba, hiszen az ott lakók véleménye egy ilyen kérdésben döntő kellene, hogy legyen. A helyükben csinálnék egy helyi népszavazást.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na azért!?, mert én akartam írni, hogy rohassza is, de minél gyorsabban
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szélsőséges vagy, mint mindig, az én felsorolásomban a kedvenceid is benne lennének, mondjam, vagy mutassam? ehh, felesleges volt szólnom is, én vagyok a hülye...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne izgasd fel magad, minden csak nézőpont kérdése. :)
Elképesztő statisztikák a NAV-tól - így megy csődbe az ország
Romlott tavaly a magyarországi vállalkozások pénzügyi helyzete, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal friss adatai szerint emelkedett a hátralékot felhalmozók száma és több mint 900 ezer végrehajtási eljárás indult.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elkepeszto_statisztikak_a_nav-tol_igy_megy_csodbe_az_orszag.557195.html
főpróba:

Voksturizmus: Fiktív lakók a Kocsis-házban a választások előtt

Közokirat hamisítás miatt megrovásban részesítették a Fidesz kommunikációs igazgatója, Kocsis Máté édesapját. Kocsis Sándor Abaújlakon alpolgármesterként vette ki részét abból az akcióból, aminek köszönhetően a 2010-es önkormányzati választások előtti napokban 30 választókorú állampolgárral gyarapodott az addig 90 fős falu lakosainak száma. Öt személyt jelentett be a Kocsis-család házába.

atlatszo.hu/2013/06/17/voksturizmus-fiktiv-lakok-a-kocsis-hazban-a-valasztasok-elott/

---------------

szárnyal az ország:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ez_var_magyarorszagra_lesujto_elemzes_jott_londonbol.557131.html
@Orica Középföldi: ...és bármennyire szeretne "terelni" Gábriel, az is volt ÁLLAMFÉRFI. Nyugodjon békében!
@KÁTÉó53éúétr6: Ezzel az erővel én is írhatnám a te véleményedre, hogy "terelsz". :)
Most olvastam, hogy Bajnai többet keresett, mint Orbán, és, hogy a Heti Válaszban lesz egy cikksorozat. Úgy izgulok, hogy milyen sok pozitív dolgot írnak majd róla.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Remélem lesz benne poszter is. Meg valami Gyurcsányról. :)
Gyula lába nyomát kéne csókolgatni az összes narancsos agyhalált lábon hordónak,nélküle már régen elfogyott volna a lopnivalója!
büdös rohat gyilkos komcsi volt... nem ér egy szót se...
az áldozatai emléke miatt ájjunk meg egy percre...
a horngyufa qva koponyájába meg bele lehet pisilni...
persze van az a viszonyítás amikor a pufajkás úriembernek tűnhet...
pl ha a dakota hazaárulók országrontó mafiáját tekintyük...
@avanivi: "NDK területén... Jó vóót akkor ott magyarnak lenni na :) Nyugodjon békében! "

ezt neki köszönöd???
annak aki bármit megtett volna (fegyveres gyilkosként is)
ha pici eséjt is látott volna (vö szovjetek öszeomlása)
hogy visszacsinájjon mindent...

"amit nem tucc megakadájozni, annak ájj az élére"
Itt minden híradóban bemondták és még Guido nyilatkozatát is nyomták.
RIP Gyula.
Meg James, piszok jó színész voltál, piszok jó Tony voltál.
Szégyen!

"Bíróság elé viszi Magyarországot Brüsszel
2013. június 20., csütörtök, 07:23 • Utolsó frissítés: 22 perce
Szerző: MTI

Címkék: Európai Bizottság; Brüsszel; Európai Bíróság; Sodexo; Erzsébet-utalvány; étkezési csekk; Széchenyi-pihenőkártya; Le Cheque Déjeuner;

Brüsszel úgy döntött, hogy a luxemburgi Európai Bíróság elé viszi az étkezési és szabadidő-utalványok külföldi kibocsátóira és forgalmazói vonatkozó magyarországi korlátozások ügyét – értesült csütörtökön brüsszeli forrásból az AFP hírügynökség."
hvg.hu/vilag/20130620_Birosag_ele_viszi_Magyarorszagot_Brusszel
Ez már csak úgy...

"Orbán levelet kapott az e-útdíj miatt
2013. június 20., csütörtök, 08:54 • Utolsó frissítés: 15 perce
Szerző: MTI

Címkék: fuvarozók; útdíj; e-útdíj;

A használatarányos útdíj, azaz az e-útdíj bevezetése előtt 25 napos valós próbaidőre van szükségük a fuvarozóknak, különben kilométeres sorok alakulhatnak ki a határokon - közölte a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetsége (Fuvosz) csütörtökön."
hvg.hu/gazdasag/20130620_Orban_levelet_kapott_az_eutdij_miatt
OFF

Nem szeretem a sört, de ebben a nagy melegben tőle lehet, hogy elfogadnám. :)

humormaffia.hu/wp-content/uploads/2012/07/s%C3%B6r_n%C3%B6vel1.jpg

ON
Röhej...

"Fotó: 14 ezerért árulják az új, Matolcsy által aláírt kétezres
Az új bankjegyet a Vaterán árulják."

hvg.hu/itthon/20130620_Foto_14_ezerert_aruljak_az_uj_Matolcsy_al
@Kowalski, helyzetjelentést!: lam, lam. Orban lassan nagyobb celeb lesz, mint Pippa Middletin segge. Bar ez utibbit tobben latnak szivesebben ilyen gyakran, mint orban kepetes fb posztjait.
@V-PORT: orbanrol vagy bajnairol? Nemindegy melyikert epedsz.:)))
@Buga.Jakab:

te akkora bunkó vagy, Lehel a kürt helyett téged használt!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Bokros-csomagos megállapításnak is fuss még egyszer neki. Meg a zárómondatnak is a link előtt.
Kár lenne egy nívóra kerülnöd a szmájli dacára Wittnerrel.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

nol.hu/belfold/a_kormanyfo_nemethnet_leckezteti_es_deutschtol_idez

"Délután a helyi képviselőkkel, a megye nagyvárosainak polgármestereivel és a FŐISPÁNNAL – Orbán következetesen így szólította Széles Sándor kormánymegbízottat – bővített, kihelyezett kormányülést tartottak Fertődön."

A király és a pórok ... visszamentünk az időben.
@GeoCracker: Ha megengeded én nem mennék le se Wittner se a pufajkás "nívójára". :)
@Penivaldes: jaj dragam, nem lehet egyszerre elfogadni hogy evolucio letezik, es isten teremtett minden elolenyt, igy ahogy ma latod, konyhakeszen. Ez csak egy pici ok, amiert nem mondom mit kezdj az ujjacskaiddal.
@tristen2005: semmi különbséget nem látok kádár és horn között...

na jó vagy 40 centi magasságban...
vagy kádár talán nem lőtt operítíven "csak" böribe puskavégre juttata az "ellenzéket"

de a komcsi törpilla ugyanojjan hazaáruló mint a dakota csodacsatár...
anyni hogy a felcsúti hős még nem lőtt a tüntetők közé...
de már az sincs messze...
Már többször mondtam: hogy ha Horn 98-ban marad a következő ciklusra, akkor Magyarország most a nem a "szegénysoron" lenne, viszont orbánc a politika szemétdombján.
@Evezős:

"A király és a pórok ... visszamentünk az időben. "

Valamelyik reggeli hírműsorban - félfüllel figyeltem - megütötte a fülem OV mondata.
A plebejusok tisztelgése az arisztokrácia előtt - valami szinház avatása/átadása/felszentelése kapcsán, Fertődön.

Azóta is ezen morfondírozok. Árulkodó mondat. Szegény Popper mit tudna erről mondani?!
@Evezős: vissza:

Elfogadta posztját az energiahivatal vezetője

Hivatalosan is elfogadta a miniszterelnök jelölését Dorkota Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnöki tisztségére – tudta meg a Magyar Nemzet.

hvg.hu/gazdasag/20130620_Elfogadta_posztjat_az_energiahivatal_veze
@Buga.Jakab:

a haverjait mint te, csaknem küldi ki, egy kis céllövés gyakorlása végett? de eljön annak is az ideje, jók lesztek golyófogónak, ha a NER úgy kívánja! majd az intenzívről várom válaszod:)
@Orica Középföldi:
részlet

"Jelentkezzen, aki húsz éve nem eszik, és még bírja – aposztrofálta a trafikkárosultak javára újólag kiírt új pályázati feltételeket dohányboltos barátom. Ezt kínálták. A bevétel nyolcvanöt százalékának kellett volna cigiből jönnie, ami az alacsony árrés miatt képtelenségnek tűnt. Miként a húszéves üzemeltetés is.
Ajánlott cikkek

szövegkép Felcsútról árulják az Auchanban a dohányt
.

szövegkép Jézus Felcsúton

Lesz azonban már a győzteseknek júliustól magas árrés a nemzeti dohányboltokban, így a felcsúti Mészáros-érdekeltségek is arathatnak.

Felcsút lassan szitokszóvá változik, ahogy „minden tisztán napvilágra jő” az Orbán-uradalomról.

Új felső tízezret épít Orbán. Lesz itt hejehuja és dínomdánom."

nol.hu/specialis/rss_valogatas/20130620-az_aratas_eve_felcsuton
A NEmzeti Dohánymaffia kéri a védelmi pénzt, mert fogyik a kasszájukbó a zsé.

Már augusztus előtt drágább cigaretta kerülhet a nemzeti dohányboltokba, ugyanis július 15-étől kell alkalmazni a 10 százalékos árrésszabályt, ezzel a nyugat-európaiakat közelíti majd a magyar cigaretta átlagára.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/dohanyosok_figyelem_kellemetlen_meglepetes_jon_juliusban.557216.html
@Orica Középföldi: Popper már akkor tudta ... ez a mondat maximum megerősítené a diagnózist.

Érdemes a cikket elolvasni, végig: ahogyan alázza a Némethnét, ahogyan arcoskodik, költői kérdéseket tesz fel a sleppnek, hasonlók .... egyszerűen döbbenet. És mennek, nyalnak, szopnak(bocsánat), gazsulálnak .... Milyen emberek ezek? Hova kerültünk?
Eh ... :-(
@tristen2005: @Orica Középföldi: sajnos nem kaptam ellenérveket...

sikeresnek itéled meg gyufa ténykedését?
nekem mikoveccel egy szinten van... minden tekintetben...

mi siker volt a pufajkásban? az ami a felcsúti hősben?
hogy amikor látta hogy a szovjeteknek konyec akkor elkezdett pattogni?

vagy hogy mint lézerdzsoni... 200 km/h val segbeqrt egy másik autót? gyufának pekkje volt mert IFA volt...
Bűzhödt mocsár...

"Ki fölözi le
az évszázad üzletét?
Paks bővítése 13 milliárdba került eddig, pedig egy fűszálat sem tettek keresztbe."

www.origo.hu/itthon/20130618-a-paksi-atomeromu-bovitesenek-eddigi-koltsegei.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: El hát. Vagy inkább: meg hát!
(Ez az a hülye, aki olyan takarékossági intézkedéseket foganatosított az általa vezetett hivatalban, hogy "csodájára járt" a média? Kifizették, rendesen.)
@tristen2005: "a haverjait mint te"

nem igazán értem hogy ki lenne a haverom, kire gondolsz?

a felcsúti csodatörpére? vagy a pufajkás törpillára?
mejik ügynökre gondoltál?
@Buga.Jakab: Ja de neki legalább jutott egy MZ/X Köbüki fejdísz is egy darabig. :)
A legfőbb Ispán legfőbb dicsősége:

"Szegénysoron maradt Magyarország
Egyre kevesebb olyan ország van az Európai Unióban, amely szegényebb lenne Magyarországnál."

index.hu/chart/2013/06/20/eugdp2012/

"Egyre kevesebb olyan ország van az Európai Unióban, amely szegényebb lenne Magyarországnál. Tavaly ugyanis beérte az egy évvel korábban még két százalékponttal lemaradó Lengyelország is vásárlóerő-paritás alapján számolt egy főre jutó GDP-jéből adódó listán. A balti országok – amelyek a válságot követő években mögénk hullattak – kezdenek elemelkedni, és ha azt feltételezzük, hogy a lett gazdaság a mostani ütemben bővül tovább, akkor hamarosan csak Románia és Bulgária lesz Magyarország mögött. A háztartások vagyoni helyzetét jobban tükröző tényleges egyéni fogyasztásnál már tavaly is ez volt a sorrend (ez az adatsor a GDP legnagyobb összetevője, a háztartások által vásárolt javak és szolgáltatások éves szintjét követi). Tanulságos a lista az eurózóna országai esetében is, Görögország és Portugália például tovább folytatta az átlagszinttől való leszakadását, a korábban pontosan az átlagot hozó Olaszország és Spanyolország pedig egyértelműen az alá került. A lista elején helyet cserélt Hollandia és Ausztria, Luxemburg pedig olyan magasan vezet, hogy rá sem fért a grafikonra."

Magyarország jobban teljesít!
@Buga.Jakab: Te vagy a második taplóparaszt, akit eltüntetek.
Azt viszont megértem, hajjaj, nagyon is, hogy a sárga irigység rágja a férges lelketeket minden olyan EMBER miatt, akinek három fillérrel több jutott anyagilag, vagy egy jó szóval erkölcsileg, mint az ilyen nímandoknak, mint te, meg az eszmetársad.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egy kicsit emberi magaságúnak érezhette magát az a majom...

megkoronázták?

de haggyuk ezt pufajkás komcsit egy szót se érdemel többet...

le van xarva !
Rohadt mocsok rablóbanda

"Nagyot drágul a cigaretta
Már júliustól akár 120 forinttal is emelkedhet egy doboz ára, újabb márkák jöhetnek."

index.hu/gazdasag/2013/06/20/nagyot_dragul_a_cigaretta/
Ez kell a tapló magyarjának (Orbán szerint)

"Sportcentrum épülhet a kínai piac helyén
2015-re akár 12 ezer négyzetméteren épülhetnek sportpályák a Józsefvárosban."

index.hu/belfold/2013/06/20/sportcentrum_epulhet_a_kinai_piac_helyen/
@Evezős: "mint te, meg az eszmetársad"

kik az én eszmetársaim?

"a sárga irigység rágja"

mit irigylek horngyufától? ezt egyáltalán nem értem...
vagy a felcsúti mafiavezértől ?

mejik indián törzsbelinek gondolsz?

kommancs vagy dakota ?
Azért kurvára kíváncsi vagyok a befektetőre...

"Több mint négymilliárd forint értékű fejlesztést tervez a józsefvárosi önkormányzat a jelenlegi Négy Tigris piac területének egy részén; a tervek szerint sportközpontot és szabadidőparkot hoznának létre. Többek között téli sátorral fedett füves labdarúgó pálya, streetball pálya, teniszpálya, homokos strandröplabda pálya kerülne a piac helyére."
@Buga.Jakab: Én kedvellek, de ma kivételesen tényleg ordasbunkó vagy. Tapsikolhatnánk örömünkben, ha Horn lenne a miniszterelnök, nem ez a tapló felcsúti sudribunkó...és a családja...
Persze mondhatod, hogy minden relatív...
Csak egy nagyon nagy különbség van a két (bocs, itt kénytelen vagyok a másikeat is embernek nevezni) ember között:

Horn fel tudott nőni a feladatához és a végére európai politikus lett a pufajkásból, akit Európában EMBERNEK tartanat... a másik, pedig a porbanfingásból keveredett a moslékos tálhoz, és varacskos disznó is maradt...
@Buga.Jakab:

A 89 óta működő miniszterelnökök közül a legsikeresebb. Az összes hibájával együtt.

A bunkó jelzőt pedig ez a mondat hozta ki belőlem,
"a horngyufa qva koponyájába meg bele lehet pisilni..."
A stílusodhoz persze a "hugyozni" közelebb áll. Gyanítom ezt is gondoltad.

Sok ember szívesen viselne olyan koponyát.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Áhh, pont szóvá akartam tenni. Nekem a rohassza! is jó.
@Orica Középföldi: igen a hugyozni a megfeelő kifelyezés !

"89 óta működő miniszterelnökök közül a legsikeresebb"

ja ja... debilek között? ijjjen mezőnyben ?

@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Horn fel tudott nőni a feladatához és a végére európai politikus lett"

még ha ez igaz is... akkor is gyilkos hazaáruló büdös komcsi marad... lehet ezt szépíteni... 89 előtti bűneiről majd elszámol Istennel...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Faterom éppen tegnap írt hogy nincs cigije, mert a trafikokban már nincs olyan amit ő szív, nemhogy spájzolni nem tud, de már rágyújtani sem.
@Buga.Jakab: "lehet ezt szépíteni... 89 előtti bűneiről majd elszámol Istennel..."

Nem lennék a helyében.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: eLÉG SOKAT KÓVÁLYGUNK AZ ORSZÁGBAN ÍGY MÉG MEGY A SPÁJZOLÁS, DE ÚGY TŰNIK A TERVEZETTHEZ KÉPEST DUPLÁT KELL BEFEKTETNI...

Nem merem megsaccolni, de van egy érzésem, nem kell majd túl sokat várni az első Nemzeti Trafikárium kismolotovos lángolására...

Ha kitör a parasztgyalázat, akkor ezek lesznek az első célpontok. Lázárék ezt simán elbaszták. Az utca emberének ezek az üzletek lesznek a megtestesült fideszmaffiaállam megjelenítői.
@Buga.Jakab:
Időnként elhagy az eszed, és bunkósági faktorod a csillagos egekbe szökik.
@bella _ciao: Nem olvastam végig a sztorit, de ha a DonPintér bótjába bele mertek szarni, akkor ott vagy Ő is vastagon benne van és bánja a franc, vagy még őt is lebírkózó befolyásosabb nagyság van a háttérben.
@bella _ciao: Még egy dolgot tudok elképzelni. Igazak a pletykák, hogy döglődik a szentem, oszt a keselyűk már éltében kezdik szétszaggatni...
Bölcsészház

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) június 3-i közleménye szerint a jelenleg kutatóintézeti célokra nem alkalmas, szétszórtan elhelyezkedő ingatlanokban működő kutatóintézeti létesítmények helyett az MTA Bölcsész- és Társadalomtudományok Kutatóháza a humántudományok kiválósági centrumaként nemzetközileg is versenyképes kutatási környezetet biztosít majd a nemzetközi szinten is versenyképes kutatók és kutatási programok számára. A fenntarthatóság és a versenyképesség szempontjai szerint működő kutatóhely a „nemzeti szempontból fontos, az emberiség legnagyobb kihívásainak megértését szolgáló és megoldásában közreműködő, bölcsészeti és társadalomtudományi kutatások számára” létesül – áll az Emmi közleményében.

www.nyest.hu/hirek/bolcseszhaz

teszem hozzá, ugye egy csomó mta épület a várban van. lesz egy újabb korona átszállítás az új várbeli kormányzati negyedbe, régen pózolt habony árpi?
@V-PORT:
Az biztos, hogy gazdasági menedzserként sokkal többet keresett Bajnai, mint orbi. Utóbbi tudvalévő, nem próbálta ki "zsenialitását" csak kizárólag a politikában. Ott viszont tényleg jól keresett, és sokat is talált.
Ha miniszterelnökként keresett volna többet ez a Bajnai, akkor szerencsétlen viktátor már rég alulról szagolná az ibolyát, kedves népes családjával egyetemben, kínos éhhalált halva.
Az az egy forint nem annyira sokk:O).
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Faternál biztos, tök nyugodt a szerencsétlen alapból, ő kér elnézést ha a hátán fát vágnak, de most habzik a szája, ordítva kiadta az ukázt hogy én hordom/küldöm haza a cigit, nem érdekli hogy drágább, fidesztrafikba nem megy be, inkább megdöglik. Ma éppen a várost járja hogy spájzolni tudjon, de eddig csak a Batthyány téri aluljáróban volt szerencséje...
a nagypénztárcák száma csökken:

Eltűnnek Magyarországon az ATM-ek

Amíg 2003 és 2011 között folyamatosan bővült a magyarországi ATM-portfólió, tavaly csökkenést mutattak a számok - írta csütörtöki számában a Világgazdaság.

figyelo.hu/cikkek/eltunnek-magyarorszagon-az-atm-ek
@AKIsTUDATLAN: Mit gondoltok, indul gyűjtés a HV-ben Orbán Viktornak? Vagy szervezik már a Békemenetet? :)))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: vagy esetleg békemenetes építőtábor felcsúton? a közösség- és stadionépítés jegyében. viktor horhatná ki neki a kamarából a kolbászt és áleszt reggelente.
@bella _ciao: jav: viktor hordhatná ki nekik a (állami) kamarából reggelenként a kolbászt és páleszt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha most arra utalsz, hogy a csalás előkészítésében az European People's Party elnöke, Wilfried Martens is részt vett, mert ezzel akarta ellensúlyozni Reding és Bajnai összeesküvőjét....hát lemegyek Széchenyi hídba...
Hát akkor igyunk vmit, Soproni, Ludányi Mátrai, Laphoraig, akármi...

Na mit szóltok hozzá? Egyedül nem tudok űrhajót építeni. Velem tartotok? Arcról arcra pillantott, és mindenütt közömbösséget, zavartságot és tompaságot látott.
@Buga.Jakab: Na igen. Ezt a rövid anekdotát ismered??? ;)

"A különbség nácik és kommunisták között?
A náci bevette a ciántablettát mikor rendszere megbukott. A kommunista elkezdte magát "demokratának" nevezni....s minden ment tovább."

youtu.be/C3rqS_wFioI
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A pufajkás nívójára neked nem le kellene menni, hanem felkapaszkodni.
De az neked olyan lenne, mint a sztratoszféra szkafander nélkül.
Megérdemelnéd a kipróbálását.
Ps. Remélem ott leolvadna a képedről az örökszmájli.
@AKIsTUDATLAN: Ezt most és a jövőben kihagynám, annál is inkább, mivel még antialkoholista is vagyok.
@bella _ciao: Te, ebben az építőtáboros-izében van valami. Szervezni kellene, jelentkezési alsó korhatár: 50 év, szednének a meggyet (ahhoz nem kell hajolni vagy nyújtózni), hordanának a maltert kisvödrökben a stadionépítkezéseken, este tábortűznél Ákos dalok éneklése, koedukált sátrak külön juttatás ellenében, ellátás kolbász, fakultatív programlehetőségek (készülődés a következő Békemenetre, turulMária imádság Viktorunkért, MN olvasói félóra, HV vezércikk értelmezése, stb). Természetesen térítésköteles a tábor: 50 Ft/fő/hét, kaja: 15 Ft/fő/hét, utazás MÁV menetrend szerinti járatokkal. éjen a Párt, a jövőnek építed a szocializmu...NERT...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Az ezer forint jelzés lemaradt, természetesen 50 ezer forint a tábor díja :)
@Buga.Jakab:
A pálfordulás pozitív esemény volt a keresztény egyház és a biblia szerint. A vérszomjas, dühödt keresztényüldöző Saulból a keresztény egyháztörténelem legnagyobb igehirdetője lett.
Ha ez így lehetséges volt, miért pont a Gyulával van probléma?
Nem értem.
És mit kezdjünk a tékozló gyermek esetével? Csak a fidesz rendelkezhet csintalankodó Horváth belügyminiszterrel, volt Hazafias Népfrontosokkal (például Pozsgay is)...hosszú a sor.
Na és? Ez bizony jó válasz volt Horn Gyulától.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A náci bevette a ciántablettát mikor rendszere megbukott."

Vagy kimentette magát a győztes országok megfelelő szervezetébe. Baszki, legalább a nyilvánvaló történelmet ne hamisítsuk, még az ostoba vicc kedvéért sem.
@Bakter: Kire gondolsz? Derrick, Karajan vagy Wernher von Braun esetleg??? Ezek tényleg mind véresszájú nácikok voltak.:)
@Bakter:

Könyörgöm bele ne menj a kedvenc témájába. Már megint itt tart. Herótom van tőle, ketrecbe megy.
@Orica Középföldi: Nincs itt semmi vész nyugi, csak szimplán beszélgetünk. Amúgy meg nem a kedvenc témám, csak néha érdemes szóvá tenni a kettős mércét. Úgy mint pld. az alábbit.

BRFK: Egy kiválasztott nyugodtan fenyegethet magyart májkivágással Budapesten

"A cselekmény nem bűncselekmény" - erre a következtetésre jutottak derék rendőreink két hónapnyi vizsgálódás után. Érdekes módon egy fordított esetben, amikor egy magyar szólt be, három év letöltendőt és két felfüggesztettet "osztott ki" a magyarbarát igazságszolgáltatás - gyorsított eljárásban...

t7.hu/0i9f-isten_ajandekai
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Segítek. Például Kurt Waldheim
De mindegy. A jobboldal csak a sajátjait ismeri el, és ezzel nincs mit kezdeni.
Itt a vita véget is ér.
Bájos jelentet láttam ma reggel. OV és Horn választások előtti vitáját.

OV Horn figyelmébe ajánlotta a gazdasági géniusza (Matolcsy) által megírt programot.
Horn rezignáltan válaszolta, hogy elolvasta. OV tovább erőltette. Horn ismételten mondta, hogy olvasta. Majd kiszólt a közönséghez "összekacsintva" mert mazohista is vagyok.

Jót derültem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Feltétlenül Derrickre gondolok. És nem azokra, akik a II. vh után hirtelen megjelentek pl az amerikai vagy brit titkosszolgálatoknál, katonai célzatú kutatásoknál, vegyifegyver fejlesztésekben, stb. Vagy azokra akik a CIA születésénél bábáskodtak.
@Orica Középföldi:
Nem megyek bele jobban, csak egy viszontválaszra méltattam.
@Bakter:@Dr. jenőke (jenőke): Ja hogy Kurt, aki egyetemistaként részt vett a náci diákszövetségben, és neve állítólag szerepelt az SS lovassági egységeinek tagnévsorában is. A Reiter-SS-ben való részvételt azonban tagadta, majd többször elmondta, hogy nem volt tevékeny résztvevője a borzalmaknak. Kérésére 1988-ban történészbizottság erősítette meg ezt az állítását, s maga Simon Wiesenthal is védelmébe vette, mondván, hogy semmilyen kifogásolható cselekmény nem írható a számlájára.

Ezek után már csak az a kérdés marad, melyikőjüknek volt nagyobb esélye embereket életükben fenyegetni?? Waldheimnek vagy Gyulának dobtárassal az oldalán??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A faszt jössz itt egy mezei, mezítlábas tábori gyalogőrrel? Nem ezekről beszéltem.
Dr. Isii Siró. Pl.
Reading-ügy? Bajnai?
Az semmi!

15 év után a képernyőn is megvált legendás baseball sapkájától Vujity Tvrtko.
Ez igen! Ez hír. Átformálja életünket!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Majd azt is tönkreteszik, s majd annak sem szállítanak gyógyszert, mint a kórházaknak 10 mrd tartozás miatt. Hurrá.
@CSENDES: dohány mutyi után, gyógyszer mutyi, csak közbevetem a nyomozati jogkörrel és titkos megfigyeléssel is élhet majd a gyógyszerellenőrzési nemzeti hatóság, ugye nincs több kérdésed...
@Dr. jenőke (jenőke):
Persze, mert szólt neki a főseggtulajdonos, hogy dörzsöli a simléder, amikor trutykó nyalinger tevékenységet folytat.
@Dr. jenőke (jenőke): nézetm a kommenteket a reading cáfolat híre alatt. sok-sok pszichológusra van szüksége az országnak. vagy a másik megoldás az, hogy mindenki ufónak áll.
@Buga.Jakab: tanulj torit pubikam. Nem kell am olyan sotetnek lenni mint a nevadod. Raadasul 12 eveskent nehez felfogni hogy mi a kulonbseg horn es orban, horn es lezer jani kozott. A ketto nem moshato ossze. Horn rossz labbal kezdett, de a vegen sok jot tett, reform kommunista volt, majd reform miniszterelnok. De mit magyarazok itt egy tudatlan jobbikosnak, akinek mindenki rossz, akit nem zagyva pattint elo a karikasaval. Szoval nezz utana.
a tegnapi poszthoz egy új hír. tényleg tele lehet a nőkkel a viktor tudata :))

Ismét nő a magyar cds-árazás

www.napi.hu/tozsdek-piacok/ismet_no_a_magyar_cds-arazas.557244.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: simicska, nyerges, meszaros klan utan johet a mikola klan. Hatha lesz gyogyszeruk vagy vedooltasuk a szinglihorda ellen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Amiket írtál, azokat én is tudom, csakhogy én el is fogadom.
Kíváncsi voltam, hogyan reagáltok egy volt ENSZ főtitkár - feltételezett - múltjára.
Sajnos nektek semmi nem elég, ha nem akolbeliről van szó, mint bizonyítás, ezért hivatkoztam (máshol) Saulra is, aki viszont keresztény, de tehettem volna ugyanezt Diego de Landával. Ez utóbbi például eltüzelte az összes csaknem az összes maját és maja írást (talán kettő, vagy három maradt- Popul, és a Drezdai) a térítés ürügyével, viszont neki köszönhető a nyelv ismerete, mert gyűlölködése arra vezette, hogy megtanulja a térítés érdekében a maják nyelvét. Ez a kivétel. Annyira gyűlölködött, hogy nem szándékoltan jót is csinált - melléktermékként.
Tök mindegy, mit írok, milyen érveket hozok fel.
Lepereg.
Azt is tudom, hogy a jobboldalon is vannak kivételek, de nem sok, vagy csak csöndben marad.
@Orica Középföldi: Nálam már kb. fél éve ott csücsül... Sansza sincs, hogy valaha is kekrül.
@Evezős:

Mit állsz oly szótlan, mondd, mit borzadasz?
Tragédiának nézed? nézd legott
Komédiának, s múlattatni fog.

Röhejes majomcsorda, ezzel a kínos pojácával az élén.
@bella _ciao:
Akkor Te érted, hogy miért zárták be az OPNI-t.
Ugyanis a pszichiátrián az orvos a deviáns. Ámde, ha az bezárt, a helyzet egyértelművé vált.
@Dr. jenőke (jenőke): bezzeg, ha egy reading nem mond semmit, pedig egy ufo összeesküvő egy nem létező forrásból hallotta, hogy mondott (de amilyen hülye, le is írta az ufó hivők hivatalos lapjában), akkor ezt readingnek és bajnainak bizonyítania kell, mert hát nemtudhassuk. ugye?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerinted ezek tudják, hogy az ÁVH-sok, azaz a pufajkások jelentős része sorozott volt?
Bár talán előbb tisztázni kéne, ismerik-e a "sorozás" fogalmát.
(Nem mellesleg én elég sok ilyet soroznék)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Annál inkább, mert a hírek szerint nemhogy nőnének a gyermekszületések, de negatív rekordot döntöttek.
@Bakter: Na bumm. Őt meg a MOSZAD is védte egészen addig, amíg ágyban párnák közt ugyebár.:(

kkbk.blog.hu/2009/08/21/schlomo_morell_amit_tudnia_kell_mindenkinek
Üzletsoron itt mellettünk, az ovi falszomszédjaként, az új üzlet befóliázva, be nem láthatóan, üvegen belül vasráccsal, de kiírva még semmivel. Hjaaa, ő is tudta hogyan kell nyerni, és senki nem rúgja hasba, mert csókos az az egy biztos.

--------------

Egy ember, aki tudja, hogyan kell nyerni

Egy ember, aki tudja, hogyan kell nyerni
Helyi tendereket és 400 milliós EU-pénzt nyertek a gyulai Csizmadia Imréhez kötődő cégek. Két városban ő és érdekköre kapta a trafikok felét, de a Fidesz-szóvivő Zsigó Róbert vezette Baján is sikere

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F20%2Fegy_ember_aki_tudja_hogyan_kell_nyerni%2F
"Aggodalmak vannak a ... jogállami fejlődéssel kapcsolatban ... tehet-e Magyarország úgy, mint aki ezekről nem akar tudomást szerezni? Igazolhatja-e a pragmatizmus az opportunizmust? A válaszom egyértelműen az, hogy nem" – jelentette ki Németh Zsolt. Igaz, a fideszes politikus ezt 2007-ben mondta, miután Gyurcsány Ferenc kormányfőként moszkvai útján azt mondta: Oroszország működő demokrácia.

Ugyanez a pragmatizmus azonban kormánypártként már nem idegen tőle: "A magyar kormány bízik a török demokrácia erejében, és támogatja az ankarai vezetést a belpolitikai fejleményeket illetően" – nyilatkozta Németh szerdán az MTI-nek telefonon."

Hogy baszna pofán téged is a török demokrácia
Vakok között a félszemű – Horn Gyula (1932-2013)

Szerdán 81 éves korában elhunyt Horn Gyula volt miniszterelnök. Az 1990 utáni legeredményesebb kormányfő volt – ami legalább annyira a korszak kritikája, mint amennyire az ő dicsérete.

magyarnarancs.hu/publicisztika/vakok-kozott-a-felszemu-horn-gyula-1932-2013-85332

tán ez áll legközelebb hozzám gondolkozásban a nekrológok közül.
@Dr. jenőke (jenőke): Ez a téma engem is sokat foglalkoztat. Mármint az, hogy végül mit hoz és hová is fordulhat az életünk. Magam is vallom, hogy nincs végleg elrontott élet és Saulból pillanatok alatt lehet Pállá változni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Most már csak egy gyerekgyilkos cigányról szóló cikket kéne kerítened, akit a sztálini KGB pénzelt, és máris teljes lenne az életműved. Aztán majd valaki megfejtené, hogy hogyan jutottál el ide a kimenekített nácikról szóló beszélgetés közben, zsidózó átvezetéssel.
Vagy csak nem tudsz mit mondani a felvetéseimre, miután gyorsan kikerested, ki volt Siró.
- a zombiknak volt egy nagyon titkos összeesküvése, tud erről?
- nem vagyok zombi, ezért nem tudok róla.
- ott azt mondták, hogy ön tetszhalott, és ehhez társakat gyűjt a koporsókészítők nyomorba döntéséhez.
- amin nem voltam ott, és ezért nem tudom, hogy ott mi hangzott el. Viszont ha beszélget velem, akkor tudhatja, hogy nem vagyok tetszhalott.
- ne térjen ki a válasz elől. Az nem releváns, hogy én mit tudok. Magának az a dolga, hogy bizonyítsa be, hogy nem gyűjt társakat a koporsókészítők nyomorba döntéséhez, mert maga szerint nyilvánvaló, hogy a tetszhalottnak nem kell koporsó. Nem nyilvánvaló. Senkit nem érdekel, hogy ott volt-e, vagy sem. Maga gyanúsított, és az is marad!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na igen, de pálnak tudatában kell maradnia annak, hogy valamikor saul volt. mert úgy hiteles.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Milyen igaz. :D

Simicska is előbújt újabban, most a Narancs címmlapján díszeleg iszonyat dagadtan, narancssárga ingben és nadrágtartóban. magyarnarancs.hu/archivum_reszletes/2013/25

A múltkor meg valaki képsorozatot csinált róla az Operánál. :D
www.minimumplusz.hu/2013/06/17/simicska-csonakkal-jar-operaba/
Megugrott a magyar csődkockázat

Többheti csúcspontra, jóval 300 bázispont fölé emelkedett a magyar államadósság-törlesztési kockázat fedezeti ügyleteinek költsége a csütörtöki londoni jegyzésben, követve a Federal Reserve elnökének bejelentésére kialakult általános piaci korrekciót.

hvg.hu/gazdasag/20130620_Megugrott_a_magyar_csodkockazat_a_Fedeln

--------------------

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/nagyot_zuhant_a_forint_mi_lesz_igy_a_kamatokkal.3.185505.html
Visszatér a hét elején bejelentett Varga-csomagra a Fianancial Times, kiemelve az önkormányzatok átvett adósságára kivetett adót. A lap portáljának nyilatkozó elemzők szerint a magyarországi üzleti környezet a választások közeledtével még kiszámíthatatlanabbá válik.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/nonek_a_kockazatok_magyarorszagon_a_varga-csomagrol_irt_a_financial_times.557211.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jobb a napi címadása. tudod, mint tegnapi posztban, már megint a nő(k) okoznak gondot viktornak...

Ismét nő a magyar cds-árazás

www.napi.hu/tozsdek-piacok/ismet_no_a_magyar_cds-arazas.557244.html
@bella _ciao: jobban tisztelem a nőket, mint hogy ennyire is vicceljek velük ;)
@Bakter: Nem igazán tudom pontosan, hogy annak idején pénzelte -e a KGB a gyerekgyilkos cigányokat. Mostanság mi pénzeljük őket az adóforintjainkból. Amúgy meg én azon a véleményen vagyok, hogy mindenki úgy is megkapja méltó büntetését, ha előbb nem, akkor később.:) Nekünk csak arra érdemes törekedni, hogy egyik "oldal" esetében se alkalmazzunk kettős mércét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: értem én, hogy kínosan ügyelsz a pedigrédre a blog hölgy kommentelői előtt (s feltételezem, máshol is). :))

nálam összefér a vicc a tiszteletem tárgyával. ha visszakapom, akkor meg állom.
@bella _ciao: na ja, vigyázom arra az álarcomra, ami még megvan :D

finom ez is, talán olyan lépték, amit felfognak egyszerű emberek is:

www.facebook.com/konrad.berenyi/posts/10151535064743871
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a tarnzakciós illetéknél százalékkal számolt ezrelék helyett. de akkor is nevetséges, mennyi zsét húz le a takarékoskodókról az állambácsi.
@bella _ciao: jaja azt néztem, kár hogy aki ezt észre veszi, annak nem kell nagyon magyarázni...
Gurul a gyógyszer

Hogy miért nem érdemes Magyarországon befektetni, arra lassan már minden nap jut elrettentő példa. Ma éppen a gyógyszertár a soros.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130620_Gurul_a_gyogyszer

--------------------

megerősíthetem, és nem csak nekik:

Felmérés: nincs miből félretennie a harmincasoknak

Beszűkültek a harmincas korosztály megtakarítási lehetőségei - derül ki a Groupama Garancia Biztosító legfrissebb felméréséből, amely szerint a 30 és 39 év közöttiek kétharmada úgy véli, nincs elegendő eszköze az öngondoskodás elkezdéséhez.

hvg.hu/gazdasag/20130620_Felmeres_nincs_mibol_felretennie_a_harmin
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: közben rájöttem, nem gondoltam volna, hogy valaki rámpirít. tudod mit, te szégyeld magad! :)
Remélem Horn temetésénél jó nagy felhajtás lesz, jönnek mindenfelől magas rangú vezetők, olyanok is akik Orbánnal eddig szóba sem álltak.
Hátha megirígyli a viktor és kedvet kap ő is...
@Baldrick68:
Miért, jöhetnek olyanok is, akik eddig szóba álltak vele? Honnan?
Boldog nyaralást, jó termést, boldog befejezést, és jövőre sikeres választásokat kívánok minden kedves, és nem kedves jelenlévőnek, és nem jelenlévőnek. Gábrielnek külön is.
@Baldrick68:

Ez nagy csapás lesz, és jó képet kell vágni hozzá:)))
@Penivaldes: Megtisztelő és köszönöm. Neked is hasonló jókat. :)
"Az Opten céginformációs adatbázisa alapján közel 130 olyan trafikos céget jegyeztek be május végéig, amelyek tagjaikon keresztül a Continental-csoporthoz köthetők, beltagjaik pedig összesen 428 trafiküzemeltetési engedélyt nyertek. Így eddig 527 koncesszióról – a kiosztott 5378 trafikengedély csaknem 10 százalékáról – állapítható meg, hogy a Continental-csoporthoz kapcsolódik, írta ahvg.hu."

Csak a bajnaista hazugsághordák állítják azt, hogy ez nem a véletlen műve. Pedig csupán a Merkúr együttállása a Szaturnusszal, és koszinuszfi konstellációjuk a Nappal okozhatta ezt a különös eredményt.
Ez volt már?? :)

A kommunisták mindig tudják, ki az igazi hazafi és ki nem az.

youtu.be/gCetAP7sMvA
@Bakter: ezeknek mindegy. Mint 2006-ban, hogy demontraltak vagy menstrualtak. A ver a fontos, azaz hogy komcsi.:S
Sziriuszrol johetnek. Vagy a szivcsakrabol... Miert kell ilyen negativnak lenni.:)
"A szervezett árvízi védekezésnek köszönhetően a Gemenci-erdő állatállományának jelentős része megmenekült a vadmentő dombokon és a szárazon maradt területeken - tájékoztatta szerdán közleményben a területet kezelő Gemenc Zrt. stratégiai igazgatója az MTI-t. A siker annak is köszönhető, hogy a védekezés előkészítését már több héttel az áradás előtt megkezdte az Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdejét művelő erdészeti társaság - közölte Baricz Árpád."

Gondolom nem volt jelen egyetlen kormánymegbízott sem, így a szakemberek nyugodtan csinálhatták, amihez értenek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez remek hir, tenyleg ez volt az itelet? Fel a kovetkezore, sittre minden ilyen primitiv szelsojobbos luzerral.
@Bakter: olyan csalodott vagyok. Egy ici-pici oziket se mentett ki a dunai arvizszelidito fomagusunk?! Mindjart hozom a matyohimzeses kalocsai zsepimet, mert elbogom magam.:)
@Knósszosz:

Herényi korrekt. Ritkaság.
@bella _ciao:
Dehogy megyek a Pilisből Pilisbe böjtölni. (Bár van az a lé, amiért igen.)
Meg mi az a nagyenergetikájú község? Tele van tesla-tekercsekkel?
@Bakter: egyszerű, rákötnek széles találmányára. perpetum-bakter leszel.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem is külön szívderítő, amikor a bíróságok egyenlő mércével mérnek, kizárólag a hatályos jogszabályokat figyelembe véve és egy percig sem vizsgálva a sértett hovatartozását.:)
@Fabius:
Én is úgy gondolom, ráadásul nem kifejezetten tartozott a kedvenceim közé, ezért részemről duplán szimpatikus a megnyilvánulása.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: reform kommunista

:)))))

a reform kommunyista az ojasmi mint a reform náci ?

gratulálok... nem látok különbséget... komcsi komcsi...

hazaáruló pufajkás komcsi ...
a felcsúti meg ugyanez csak náci beütéssel...
@bella _ciao: tökéletesen egyetértek...

a debilek közti versenyben az első...

csökent képességű hitvány alkalamtlan gerinctelen ügynökök közt a kiráj !
@bella _ciao:
Küldök egy listát, kiket kössenek rá keskeny találmányára. Pl Gábrielt, hogy ne röpdössön itt, mert a szárnyaival felkavarja a talajvizet.
@Buga.Jakab: Rosszul tudod. A reform kommunista az még lehet jó, de egy reform náci az sohasem. :) Lásd pld. Derricket vagy Karajant. :)
index.hu/kulfold/2013/06/20/a_fidesz_szerint_erdogan_jo_demokrata/

Mi van?? Ha a törökök lövik az ellenzékieket akkor jó demokraták. Csak nekem tűnik ez kormányzati szintű kognitív disszonanciának, vagy esetleg másoknak is feltűnik. Felcsúti Maradona végleg a kelethez akar csatlakozni? Már várom, hogy mikor mennek el Iránba, Türkmenisztánba és Észak Koreába tanulmányozni a fejlett demokráciákat.

Horn Gyula pedig nyugodjon békében. Örülök annak, hogy nem kellett ép ésszel megérnie azt, hogy mivé vált közvetlen utóda, és meddig tudott lesüllyedni a második kormányzása idején.
@Bakter: gábriellel egyszerű a dolog. mondtam már, szavazzuk be az éjjel-nappal budapestbe. az tetszene a hiúságának.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Én sem értem, hogy hirtelen a jobboldaliakat már a brutális rendőrterror sem zavarja. Sőt néhány másik oldalon csak úgy védik Endrogant.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Ez inkább fordítva igaz, mondjuk az EU esetében. Ha a magyar jobbereket lövik akkor kuss van hiszen ők csak csőcselék lehetnek, viszont ha a török libsiket akkor megy a vonyítás a demokrácia és a szabadságharcosok védelmében :)
hú szerencse, hogy az ávh-s gyílkos megcsinálta... és elértük az osztrák és német életszínvonalat, csak azt nem tudom... ha nem miért nem, pedig a gyulaféle gyilkosok uralkodtak közel 6 évtizedig
@Kowalski, helyzetjelentést!: Nemc sodálom, hogy dagadt. Ismerve az a szeretnivalóan bájos stílusát, de legfőképpen azt, amit eddig összelopott, nem hiszem, hogy túl sokat jár a) gyalog, b), emberek közé, valamint, hogy bármi kapcsolata lenne azokkal a mezei állampolgárokkal (gyakorlatilag az egész Magyarországgal), akiket éppen az ő hathatós közreműködésével taszítanak rabszolgasorba.
De mint a felcsúti lókupec tartótisztje sem adhatja alább, mint akit rángat, ezek szerint sörhasméretben sem.

Az vigasztal, hogy ez a típus ritkán pusztul el végelgyengülésben, 98 évesen ... az órája erősen ketyeg ....
elhunyt egy újabb vörös-maffiózó... ennyi
Hatalma érdekében az ócska, ósdi, életellenes, magyargyűlölő bal-liberális eszmei zagyvasága és
önzése által fordított utat járt, eladta a külföld államainak, és
ellopta a munkásosztályától, a munkahelyeiken kívűl az életüket és megélhetési lehetőségeiket is.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
És még nem hagyta abba!
Versenyben van.
Úszó pályám hajnalán egy versenyszámban - ami a gyengém volt - ketten indultunk és meglepetésre 28 perccel lettem második, és bekerültem az újságokba. Nem voltam boldog. A 28 perc nem az eredményem volt, hanem annyival maradtam le. Nos, az ilyen eredményeket is győzelemként éli meg a fidesz.
@bella _ciao: Áááá én nem szívesen vennék részt egy ilyen műceleb műsorban. Viszont a legutóbbi gyermek énekverseny a TV2-n tetszett. Főleg ez az iráni terroristagyanús kislány nyerte el a szimpátiám. :)

youtu.be/AZ0WH65E9qM
főcím, taplók a fedélzeten, becsatlakozott gabris is, szép is ez, úgy hatásosan jellemzi az egyszeriek szintjét...
@Kókadt-szegfű: A kurva anyád meg egy idióta majmot szült. Ennyi.
A beígért jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, éhezés és nyomor a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az ugyan ezek időszak alatt elért... az osztrák és német életszínvonal helyett,
csak azt nem tudom... ha nem miért ezt csinálták , pedig a gyulaféle gyilkosok
uralkodtak közel 6 évtizedig
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha nem lennék itt akkor meg az lenne a bajod.:) Amúgy meg már mindenki tudja, hogy én nem vagyok troll és mindjárt lépek is. :)
Hú, de ízléstelen nekrológ lett...
Nyugodjék békében, nehéz halála volt szegénynek.

Akkor egyszer szavaztam a szocikra, a Bokros csomag után. Nagyot nőttek a szememben, bevállalták a politikai bukást egy ciklusra az ország érdekében.

Azóta nem történt ilyen, az utódok tanultak a leckéből.
Csak azt az idézetet tudom ide is másolni, amit tegnap:
"...És a miniszterelnök, Horn Gyula? Nos, ő a nyolcvanas évek reformkommunistáinak egyike. Külügyminiszterként részben az ő érdeme volt a vasfüggöny megnyitása Ausztria felé 1989-ben, illetve még ugyanabban az évben a keletnémetek kiengedése, ami a berlini fal lebontásának kezdeteként értékelhető. De 1956-ban? Nos, ekkor a fiatal, huszonnégy éves Gyula a rettegett és gyűlölt önkéntes milícia tagja volt. Egyike azoknak, akiket steppelt vattakabátjukról csak pufajkásokként emlegettek, s akik nem csupán harcoltak, hanem begyűjtötték és összeverték azokat, akik folytatták az ellenállást.
Tetteit megmagyarázta. Fiatal volt, s a forradalmárokat tette felelőssé hőn szeretett bátyja haláláért. Bocsánatot kért – bizonyos mértékig. Így-úgy próbált jóvátenni dolgokat: növelte például a túlélőknek folyósított különleges nyugdíjakat. Egészében véve azonban mélyen ellentmondásosan viszonyul a problémához..."
Elhunyt, most már ne foglalkozzunk vele. Egy diktatúrát szolgált ki karhatalmistaként, majd politikusként, de ez már nem oszt, nem szoroz, ennyi volt.
@Kókadt-szegfű:
Magyargyűlölő?
jó szöveg, lelkesítő...
De honnan gondolod, hogy csak téged ismernek?
öröm nézi mennyi index blog gyászolja a pufajkás, tömegbelövető 3/3-as ügynököt

ám attól tartok a régi szép idők már nem jönnek vissza, elvtársak
@Dr. jenőke (jenőke): ez a "bizony" bizonyítja a libbantságodat.
Mielőtt még elhiszem ezt a fényező nekrológot, gyorsan visszaidézem azokat az időket. Mert én baromira másként emlékszem, mint ez a lánglelkű blogíró.
Én az AB által szitává lőtt Bokros csomagon kívül még arra is emlékszem, hogy Horn Kalinka Gyula idején adott el Suchman mindent Battonya és Szentgotthárd között.
Különösen tetszett az energiaszektor privatizációja (magyarul elherdálása) az eszközarányos garantált nyereséggel, mint hozománnyal megspékelve.
Volt ott adásvétel aláírva még a kormányváltást megelőző utolsó éjszakán is…. bizony elvtársak…csak hogy el ne felejtődjön egy s más abból a daliás időkből…
egy vörös maffiózóval kevesebb...
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, éhezés, nyomor
a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az ugyan ezek időszak alatt elért... az osztrák és német életszínvonal helyett,
csak azt nem tudom... ha nem miért ezt csinálták , pedig a gyulaféle gyilkosok
uralkodtak, verték a mellük
közel 6 évtizedig
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hiányzol, de csak akkor, amikor normális ember tudsz lenni, ritka is ez nagyon...
„Tegnap elhunyt a harmadik... miniszterelnöke: Horn Gyula“
Szívesebben olvasnék ott egy másik nevet!!!
o-val kezdődik és r-re végződik.
@Dr. jenőke (jenőke): Kurt Waldheim? Akit megrágalmaztatok?
kádárral, még tankokkal és 100 ezer szovjet katonával rohanták le Budapestet és gyílkoltak le sok ezr magyar... ez aztán nagy hőstett... ez csa egy gyalázatos szerzet..
@wmiki: A te időd viszont lejárt. (Rontást raktam rád és a családodra!)
"Egyszeri, nagy összegű támogatás az első gyerek születése után, a gyed feltételeinek rugalmassá tétele, a szülő nők foglalkoztatásának támogatása - az Origo információi szerint ezekkel a lépésekkel ösztönözné a kormány a gyerekvállalást. A javaslatot kidolgozó munkacsoportnak sok más ötlete is van, pénz viszont egyelőre nincs rájuk.

224 ezer forinttal, összesen 288 ezer forintra emelné a kormány a jelenleg 64 ezer forintos egyszeri anyasági támogatást a szerint a demográfiai koncepció szerint, amelyet június elejére véglegesített a miniszterelnök által felkért népesedési munkacsoport - értesült az Origo."

www.origo.hu/itthon/20130619-elkeszult-a-kormany-demografiai-koncepcioja.html

Kezdődik az osztogatás.
@csibigabi:
Ki, vagy kik rágalmazták meg? És mivel?
Azok az emberek, akik most itt minősítetlenül írnak egy halottról azok jobboldaliak, keresztények, és verik a mellüket, hogy milyen remek, hogy az iskolában lesz erkölcs, és hittan oktatás. Büszkék lehettek magatokra!
egy vörös maffiózóval kevesebb...
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, éhezés, nyomor
a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az osztrák és német életszínvonal helyett,
ez nem is nevezhető embernek... az ember nem gyilkoltatja le külföldi hadsereggel az embert..
Írta, hogy a vasfüggöny vágásához egy különösen életlen szerszámot adtak neki brahiból, kínlódott vele szépen. De nem látni, nem váltott le senkit miatta, még mosolygott is. Próbálna valaki humorizálni a kertitörpével, megbánná, hogy megszületett.
aki a gyilkost védi az maga is gyilkos
a a hazaárulót mentegeti, maga is hazaáruló
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Légy tárgyilagos. Én általában normális vagyok csak van néha olyan véleményem, ami neked nem tetszik. :) Tudod mint annak idején a rádió kabaréban Koltai illetékes elvtárs.

"Értem a tréfát, csak nem szeretem.". :)

youtu.be/dRv9CyTSoMI
Az igaz, hogy Horn Gyulának és Bokros Lajosnak összejött, a gazdasági növekedeés, de annak politikai ára sokkal fontosabb lecke lett a FIDESZben is.
2/3-ról buktak választást. Az MSZP-nek el is ment a kedve a kormányzástól örökre. A következő nyóc évükre őszödi szájkarate ide-oda inkább az elqrás (némi lopkodással) maradt.
kiürült a homokozó vastagbőréknél? a minisztériumból átrendelték őket a varanusra?
egy idegen országot, szolgáló ügynök, egy maffiózó volt
az ember nem gyilkoltatja le külföldi hadsereggel az embert..
nem játsza át a munkásosztály vagyonát, munkahelyét, a külföldieknek..
Egykor a Szovjetunió, és később pedig a külföldi államok érdekeiért, anyagi biztonságáért küzd,
vinnyog, a külföldiek pénzén, lakájként - a magyar társadalom érdekei ellen, hivatásos hazaárulókként?
Ezek a tolvaj gazemberek, a magyarellenes, magyargyűlölő, szo-cionista-bal-liberális életellens csőcselék prototípusai.
@Baldrick68: Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a jelenlegi bitorló el mer e menni a temetésre, vagy valamelyik csicskáját küldi el? Ha pedig elmegy, akkor felhangzik e majd az "ORBÁN TAKARODJ!"...
csibigabi 0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2013.06.19. óta tag.
Eddig kizárólag a Varánusz blog kommentjeit tisztelte meg érdemi hozzászólásaival.
Köszöntsétek olyan szeretettel, amilyen szeretetre vágyik hozzászólásai alapján.
@V-PORT:
Ön ott próbál logikát és etikát számonkérni ahol nincs.
Egyébként pedig Horn Gyula politikusi munkájának értékelése szerintem helyén való a kegyeleti minimum megtartása mellett.
Nem beszélve arról, hogy ez egy ilyen poszt.
egy vörös maffiózóval megint kevesebb...
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az osztrák és német életszínvonal helyett,
@Kókadt-szegfű: te, szaladj utána és mondjad neki, ne hagyd békén, hiszen te ... izé. No, kiugrassz a hatodikról, és már menet közben szidalmazhatod, biztos meghallja.
@Kókadt-szegfű: Azért vigyázz, nehogy agyérgörcsöt kapj. Nagy kár lenne érted.
e börtön mélyén lett volna ennek a hazaárulónak a helye...
nagyszüleim, szüleim, kirabolták
földönfutóvá tették
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a hagyaték...
Hazaáruló kollaboráns szar volt. Halála is dicstelen volt, 6 évig folyatta a nyálát, szart maga alá a büdös prolija.
@Kókadt-szegfű: Az elmúlt 23 év legnagyobb hibája hogy ilyen kókadt faszokat nevelt ki, mint te.Fogalmad nincs semmiről.
@Kókadt-szegfű: Nem Viktorod halt meg te tökfilkó! Miről beszélsz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kár külön csak a Műegyetemről beszélni.
(Egyébként legyél nyugodt, nem fogják szanálni…)
Az egész oktatás úgy ahogy van, egy rakás guanó.
Beleértve a középiskolákat, hogy a semmire sem jó sima érettségit végeztetik el normális szakma tanulása helyett mindenkivel.
Aztán erőltetik, hogy boldog-boldogtalannak legyen diplomája lehetőleg államilag finanszírozott képzésben.
Emlékeztetnék a Haha nevű szórakoztató csoport ténykedésére.
Ökörség, hogy majd az élet és a piac eldönti, hogy kinek mennyit ér a diplomája.
Mi lesz azzal, akire semmi szükség?
Holott lehetett volna keresett és megfizetett szakmunkás.
Ma már nem bádogost és varrónőt kell érteni szakmunkáson, hanem CNC esztergályost pölö.
Ezt a történetet sajnos balfaszul kezeli a fideszkdnp, igaz, a korábbiak meg sehogy sem kezelték.
@Wind Callman tér: sajnálod, hogy maga alá? Igényt tartottál volna rá?
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a dicsősséges hagyaték...
2008-ra már imf hitelén tengődik az ország
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Téged nem zavar, hogy ha konzervatív jobboldaliakat lőnének a török liberálisok ugyanígy, akkor az EU ugyanúgy felemelné a hangját és elítélné a liberálisok lépéseit? Egyébként 2006-ban az EU és minden kanadai és amerikai sajtótermék elítélte a szocialista liberális magyar kormányt a túlzott erőszakosságáért.
Az sem volt enyhítő körülmény, hogy 2006 előtt nem volt olyan esemény nálunk mely ilyen határozott rendőri fellépést követelt volna. Magyarul a rendőrséget, a rendőri vezetést és a magyar kormányt is felkészületlenül találta a mondjuk ki a Fidesz által manipulált és toborzott tömeg.

Mert senkinek ne legyenek kétségei a 2006 őszi események a Fidesz által manipulált és fizetett emberek (mondhatnám csőcselék) randalírozása volt.
Most miért nincsenek hasonló események? Ne legyen senkinek semmi kétsége, a Fidesz óriási szerencséje, hogy egyrészt a magyar emberek békés alaptermészetűek, és ha nem heccelik fel őket, akkor maguktól nem mennek az utcára: Másrészt a libsi-bolsi baloldalnak nem stílusa az emberek ellenszenvére-irigységére-gyűlöletére apellálnia.
A kommunista, - „baloldalinak hazudozott” -, eszmék szinte visszafordíthatatlan közösségrombolást végeztek, és végeznek.
A szocialista demokráciafelfogás az volt, hogy verd át a hazádat, verd át a választókat,
játszd át, a magyar társadalom vagyonát, értékes cégeit, energiaszolgáltatóit,
cukorgyárait, kereskedelmét, a külföldi államok cégeinek,
erre ment rá, 2010-re az életünk, a családunk, a hazánk!
@yard: Az ilyen rákosisták mind fekalofíliásak...
Annyira megható ez az egész: meghalt a mi Gyulánk: kicsit pufajkás-ÁVÓs, kicsit komcsi, de a mienk!
@Kókadt-szegfű: ecsém... neked az úr a fejedben... na, az is elég kókadt...
@Kókadt-szegfű: picit megakadt a program odabent nálad, ököllel középnagyságút a fejtetődre, akkor elindul, és ne feledd olajozni a fogaskerekeket
@Kókadt-szegfű:
3 perc kellett, hogy ennyivel kibővitsd eddig ismételgetett mondandódat?
""2008-ra már imf hitelén tengődik az ország""

Bújj vissza a takaró alá, jön az óvónénid.
@Kókadt-szegfű: gondolom neked nem tellik graz-i kezelésre.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kissé mellé ment, a tűrésküszöböm nagyobb az itteniek átlagánál is, ha én besokallok valamitől, akkor ott már igen nagy baj van
e börtön mélyén lett volna ennek a hazaárulónak a helye...
nagyszüleim, szüleim, 1958-és 1967 közt kirabolták, följüket, jószágaikat elvették
földönfutóvá tették
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás,
1984-1994 közt szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a hagyaték...
@isssti: mindezzel együtt a fődakota még Gyula ágytáltartalmával sem ér fel.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Az első bekezdésed kapcsán nekem más emlékeim vannak, de nyilván bennem van a hiba. :)

A felvetésed többi részével kapcsolatban pedig ha ballibek ellen megy a tüntetés, akkor azt tuti, hogy nem lehet spontán csakis felülről szervezett. A taxis blokád vagy a HAHÁS tüntetések mögött viszont semmiképp sem álltak politikai erők, így kizárólag csakis spontán és alulról szervezettek voltak. :)
@Wind Callman tér:

"Wind Callman tér 2013.06.08 14:48:12

Ennek az egész túlhiszterizált és jelentéktelen buzicirkusznak az a lényege, hogy a véleményterrorista liberális banda újabb csapást mérjen a társadalom egyik legfontosabb pillérére: a családra.
Ez az aggresszív jellemzően azonos etnikumhoz tartozó kommandó egy totális offenzíva keretében akarja szétzúzni a kereszténység maradékát is a nyugati világban így teljesítve be évezredek óta dédelgetett gyűlölettől fűtött bosszújukat a többi néppel szemben.

Wind Callman tér 2013.06.09 22:38:07
A homoszexualitás a modern ember elkorcsosulásának egyik megnyilvánulása, szexuális aberráció. A homoszexuális férfi mivel irtózik a pinától, faszát egy másik férfi seggébe akarja dugni."

Ennyit "irodalmi" előéletedről.
Mentális változásnak semmi jelét sem lehet érzékelni nálad.
Tavaly tényleg hazajöttél magadtól, vagy netán kitoloncoltak?

Tippelnék, de tutira nem fogadunk... :))

Mesélj még kicsit a problémáidról, biztos lesz aki tud segíteni neked.....
Nekem semmi bajom a békében nyugvással. De a poszt gyenge/torz/hazug. Szemérmesen "lfelejti" megemlíteni ugyanis, hogy az állami vagyon több mint 50%-át egyes egyedül ez alatt a 4 év alatt adták el. Közműcégek, miegymás. Így annyira nem nehéz stabilizálni a bevételeket. Orbánnak már nem maradt semmi eladható, így csak a folyó bevételekből tudott stabilizálni, plusz a makroszinten hihetetlen káros magánnyugdíjpénztárak államosításából. Amiből aztán vissza is vette a MOL pakettet. De mindegy is, a kép úgy (lenne) teljes, kedves varánusz, hogy bizony anyád ékszereit eladva nem nehéz partyzni. Ha a fizetésedből mégy, akkor meg...
a hitelre, a mindig más emberek kirablására, a külföldi adósságra épült, ember, és életellenes szocialista eszme és a gyalázatos rendszerük tönkretette Magyarországot, és a családokat!
Hagyjátok ezt a kókadtat.
Monoton ismétlésre programozták.
Higgyétek el ő is szenved ettől.
Az felfoghatatlan, minden értelmes magyar EMBER számára
.. Vajon,
… Miért kellet a sikeres szocialista
évtizedekben, az ávh-s gyilkos
idején is
a külföldi államok cégeinek átjátszani, eladni, szinte, a teljes magyar, ipart, kereskedelmet és szolgáltatásokat
… mire fordították, a fejlesztések, munkahelyteremtések vagy a devizahitelekbe kergetettek megsegítése helyett az érte kapott, százezer-milliárdokat,
miért kellett a 2002-2010 közt megint felvenniük,
20 ezer milliárd imf hitel is,
off:
nem tudom, volt-e már:
mno.hu/ahirtvhirei/reding-ugy-bajnai-ellen-is-feljelentest-tesznek-1167932

A KDNP választási csalás előkészülete gyanújával tesz feljelentést Bajnai Gordon és civil szervezetek ellen. A kereszténydemokraták a Magyar Nemzet Bilderberg-konferenciával kapcsolatos értesüléseire hivatkoznak.

:D
készbazmeg. pedig egy hete ugatja a TV, hogy ne menjünk a napra.
@yard:

" picit megakadt a program odabent nálad, ököllel középnagyságút a fejtetődre, akkor elindul, és ne feledd olajozni a fogaskerekeket"

Olcsó gyógymód:))))))))))
@politikailagnemkorrekt: Félve kérdezem: Orbán mit stabilizált ebben az országban? A haverok gazdasági pozicióját. És még?
Horn Gyula egy nagyformátumu politikus volt!
Sok érdeme volt,de rendkívül éleseszű politikus volt.
TV1 élő adás:
Kövér László:
- El kellene ítélni a szocialisták bűneit! (rövidítve)
Horn Gyula:
- Amikor ön az MSZMP KB. (Központi Bizottság)
tagjaként, ön nagykanállal merített, arról mi a véleménye?
A hozzászólókról:
Ennyi büdösbunkó, hűlye véleményt még nem olvastam!
egy vörös maffiózóval megint kevesebb...
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az osztrák és német életszínvonal helyett,
@Parajpuding: Ezt mondja egy, a rendszerváltást megúszó sokszázezer komcsi közül!
Egy sima kis zsebdiktátort összetéveszteni egy valódi, véres diktatúra aktív kiszolgálójával, majd vezetőjével orbitális aránytévesztés!!

Egy dolog arról álmodozni, hogy az ellenem szavazók közé lövessek, és megint másik dolog ezt aktívan véghezvinni...40 éven át!
Kicsit nem ártana gondolkodni néha..
Tud valaki valami pozitív mérleget találni, várom a tényeket
amik igazolják M.o. felemelkedését,

amit a csúnya Orbán tört derékba…
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Csőcselék? Nekem egy liberális ismerősöm jött haza biciklivel a 40 kilós menyasszonyával a Kazinczy utcában. Se szó-se beszéd lefújták őket könnygázzal és a srácot meggumibotozták. Ő mesélhetne erről, te szerencsétlen. (Mondjuk ez nem zavarja abban, hogy azóta is az SZDSZ és utódpártjaira szavazzon, de ez már más tészta.) Szóval jó lenne, ha kicsit utánaolvasnál az akkori eseményeknek (feltéve bár meg nem engedve hogy pusztán a tájékozatlanság és nem az elvtársi történelemhamisítás szándéka vezet), és nem akarnál Havas Szófia nyomdokaiba lépni, nagytudású barátom.
"2013. június 20., csütörtök 12:03 (NAPI)
"Vérlázító, égbekiáltó, gyalázatos" - Financial Times cikk Magyarországról

Visszatér a hét elején bejelentett Varga-csomagra a Fianancial Times, kiemelve az önkormányzatok átvett adósságára kivetett adót. A lap portáljának nyilatkozó elemzők szerint a magyarországi üzleti környezet a választások közeledtével még kiszámíthatatlanabbá válik."
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/nonek_a_kockazatok_magyarorszagon_a_varga-csomagrol_irt_a_financial_times.557211.html
@isssti: Az pedig, hogy elősegítette a vasfüggöny lebontását, egyszerűen csak a politikai helyzet helyes felismerése volt: ezzel azt hiszem összes politikai érdemét felsoroltuk.
A többi pedig csak az exkomcsik nosztalgiázása..
nyilasduma ... ej Te bunkócska Te drága
azt meséld kik voltak
1990 óta a hazánkat kirabló
kiárúsító, a
szüleidet
gyermekeidet lövető
kommunista kormányoknak
a tagjai!!! „A magyar emberek nem vevők többé a trükkös, általad is nyomott hazugságokra, csusztatásokra és mocskolódásra.”
@Kókadt-szegfű:

Mikor jár le a munkaidőd?
... persze egyszerűbb tahótlanítani téged :))
@Secnir: aztat nem értem, hogy readinget miért nem nyomták fel. és hogy szól a feljelentés majd? legalább bajnai konkrét. de ismeretlen civil szervezetek? oh basszus!
@isssti: erről talán kérdezd meg a németeket. és tedd ugyanzt meg OV érdemei esetében... leet nagyon meg fogsz lepődni.
egy vörös maffiózóval megint kevesebb...
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az osztrák és német életszínvonal helyett,
2008-ban már az imf hitelén tengődik a csőd szélére juttatott Magyarország

Tud valaki valami pozitív mérleget találni, várom a tényeket
amik igazolják M.o. felemelkedését,

amit a csúnya Orbán tört derékba…
@Kókadt-szegfű: Apádnak egy kotont azé valóban meghagyhattak volna
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ok ok a privatizáció = lopás...

na de ez a tanulmány? ezzel mennyit tudtak lehúzni a "köz" ről ?
Pufi már gyötrődik.örökkön örökké
Szépen összefoglaltad, Fabius. Gyula bá'nak az az Angela Merkel (az akkori elnöke a CDU-nak) adta át az Arany Jérce-díjat, (a vasfüggöny megnyitásáért kapott elismerést) aki most a menettempót diktálja az EU-ban. Másrészt meg arcon fossa orbánviktort, a kis rétinéger bájgúnárt. Változnak az idők, valóban.
@Dr. Trejo: Tudod: alacsony infláció, európai szintre hozott alapkamat, megállított államadósság, Európa egyik legalacsonyabb államháztartási deficit, túlzott-deficit eljárás megszüntetése, ilyesmi. Biztos hallottad már ezeket a közgazdasági fogalmakat. Egyszóval a 10 legfontosabb gazdasági mutatóból úgy kábé hatot. Még mielőtt lehurrognál, kérlek, mondj három, csak három mutatószámot, (fontos mutatót, ne a fogvatartottak elhelyezési körülményeit illetően Strassbourgba benyújtott panaszok számának változását, vagy a BKV-ellenőrök által elkövetett inzultusokat ha kérhetem) amiben 2002 és 2010 között jobb volt az ország, mint 98 és 2002 között, vagy 2010 óta. Lécci!
@isssti: Esetleg menj el Aachenbe a Városházára... és nézd meg a dicsőség falát... 2 magyar van összen kitéve-bevésve, de nem mondom meg, ki a másik. Mielőtt vinnyogni kezdesz, hogy mijafasz azaz Aachen, javaslom nézz utána.
@Kókadt-szegfű: kicsit ismerős a stílusod, nem vagy véletlenül egy nyugdíjas erdélyi vájár, anno román párttag?
remélem a kómában hosszassan szenvedett és minden áldozatáért
külön külön meggyötrődött mind fizikailag és mind szellemileg...
@Kókadt-szegfű: viktor alatt jobb. Csak ne pukizna annyit.
2008-ban a dicsősséges szocionis-ta-liberális nyorm, és csőd miatt bevállalták az imf-nek, sok egyéb megszorítás, mellett
még a 25%-os nyugdíjcsökkentést is mkovacshaza.hungarianforum.net/t46-az-imf-kerte-a-nyugdijak-csokkenteset#428
@Kókadt-szegfű: vikor alatt jobb. Csak ne pukizna annyit.
@Kókadt-szegfű: Mért ne lenne Horngyulának pozitív mérlege?!
Kapolyi, Gyurcsány elftársak és társaik (elég sokan vannak ám!) mind akkor lettek kőgazdagok!
Ez nem elég?!
2008-ban a dicsősséges szocionis-ta-liberális nyomor, az ország
vagyontalanítása után és csőd miatt bevállalták az imf-nek, sok egyéb megszorítás, mellett
még a 25%-os nyugdíjcsökkentést is mkovacshaza.hungarianforum.net/t46-az-imf-kerte-a-nyugdijak-csokkenteset#428
Horn az egyetlen magyar politikus volt, aki képes volt Orbánnal feltörölni a padlót.
Ezért tisztelte a félkegyelmű és fogadta meg a tanácsait.
@politikailagnemkorrekt:

Szemérmesen elfelejtettem valamit?

Szerintem te hazudsz szemérmetlenül, például a privatizációról.

Találós kérdés:

1990 augusztusban került a parlament elé a "Tulajdon és privatizáció" című előterjesztés, ami a hazai privatizáció ütemtervét és irányait határozta meg. Hogy hívták az előterjesztő "Privatizációs kormánybizottság" elnökét, akinek irányítása alatt kidolgozták, megszavazták és később végrehajtották a privatizációt?

Nos?

Mielőtt valami kapitálisat hazudsz megint lapozd fel Matolcsy Gyurka életrajzát a válaszért.

Most, hogy így tökön rúgtad magad mesélj, milyen érzés öntérdtől sajogni?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Tudok olyan helyet, ahol pl.Hitlert is hősként ünneplik: és az neked(vagy nekem) jó?
@Kókadt-szegfű: Érintve vagy, virágszál? Nekem meg ovi ellopta a félretett nyugdíjpénzem. A szaros kis geci egyszerűen ellopta, ahogy ez a cigány fattyaknál szokás. Ezért még bebaszom a fejét egy csákánnyal, az garnitúra.
2010-ben, aztán a már az igen, igen, éhező milliók,
a megélhetési hitelek felvételére kényszerült családok 100 000-rei,
a nemzetidegen,
ember, család, és
életellenes korrupt kommunista=szocialistákat, a horni eszme tovább vivőit
a gyurcsányi-bajnai-meseházi mögött, mellett álló
csalásra, nemzetek és családok kirablására szakosodott Nemzetidegen gazembereket,
kidobták az ablakon, a trükkös hazug eszméjükkel, minden trükkös programjukkal együtt..
@Kókadt-szegfű: ezt meg viktorka, dicsérik is érte milliomos barátját
"Pintér Sándor beszéde és kimenekítése a rendvédelmi demonstráción (vágatlan) ." - YOUTUBE

Megosztani nem lehet, de legalább levetetni nem tudták kertitörpéék.
egy vörös maffiózóval megint kevesebb...

Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az osztrák és német életszínvonal helyett,
2008-ban már az imf hitelén tengődik a csőd szélére juttatott Magyarország
@Fabius: Ez a legolcsóbb kábítószer. Ne fikázzad.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Lehet a Financial Times-t meglepetésként érte, minket nem annyira.
Ezért nem hiszek a londoni elemzők prognózisainak többnyire, nem érzik a bőrükön a baljós jövőt.
@Kókadt-szegfű:
1. Kuszaszem volt a privatizáció egyik főmuftia! Kukkantsd meg az életrajzát!
2. Azé kellett a privatizáció, mert az állam nem volt képes fenntartani a teljes magyar gazdaságot.
3. Azé vették meg jórészt külföldiek, mert nem volt magyar tőke.
4. Krva sok pízt beletoltak külföldi cégek a leharcolt és elavult magyar iparba. A pénz pénzbe kerül. (gondolom ezt nem érted)
5. Versenyképesség a legfontosabb gazdasági mutató. Mo versenyképtelen volt és maradt. Sajnos.
6. A hitel önmagában nem gáz, az a gáz, h nem lett reálgazdasági hozadéka.
7. Most lopják szét mo-ot másodszor. Gondolom te is benne vagy azé örülsz ennyire.
@(Nemzeti Dohánybolt) THY Rokk *n* Troller: A feri is feltörölte vele a padlót a miniszterelnök-jelölt vitában 2006-ban. Nézd meg a youtube-on.
@magándemokrata: már megemlékezik róla a német történelem :)
@Fabius: Aha. Csakhogy én arról beszéltem, te funkci analfabéta/analfabéta funkci, ahogy jobban tetszik, hogy anyád ékszeréből könnyebb-e mulatni, vagy a fizetésedből? És ehhez semmi köze semmiféle "irányelveket kidolgozó kormánybizottságnak". És ne örülj előre, nem fogom Matolcsy 20 évvel ezelőtti agyszüleményeit védeni. Az alpári "humorodat" pedig majd inkább az elvtársaknak add elő, hátha röhögnek majd rajta egy kupica jófajta zsurki vodka után, te előember!
2008-ban a dicsősséges szocionista-liberális nyorm, és csőd miatt bevállalták az imf-nek, sok egyéb megszorítás, mellett
még a 25%-os nyugdíjcsökkentést is mkovacshaza.hungarianforum.net/t46-az-imf-kerte-a-nyugdijak-csokkenteset#428
@isssti: De, hogy érdemben is válaszoljak: nyilván a németek szempontjából elévülhetetlenek HGY érdemei.
Nekünk, itt, csak az Ávós-komcsi múlt, és a Bokros-féle "szárnyalás" emléke maradt - ezt pedig ítélje meg kik-ki maga!
@Kókadt-szegfű: Szerintem te nem azért jársz ideológiai eligazításra, hogy valami újat hallgass ott.

TE TARTOD, BAZDMEG, DE ÚGY, HOGY girószász A KÖNNYEIVEL KÜSZKÖDVE JEGYZETEL.
egy vörös maffiózóval megint kevesebb...

Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az osztrák és német életszínvonal helyett,
2008-ban már újra
az imf hitelén tengődik a csőd szélére juttatott Magyarország
@Kókadt-szegfű: Ja még egy. Mit jelent nálad a "nemzet" szó. Csak hogy tisztán lássak!
@politikailagnemkorrekt:

Moebiusra, a finánctőkésre gondolsz? Aki dagadtra keresi magát a mi nyomorunkon? :D
MI MAGYAROK... Soha NEM FELEJTJÜK el, hogy 1956-ban,
a szovjet tankok, és katonai hadosztályokkal, NEMZETÜNKET lerohanó, ELFOGLALÓ kádár
és minden féle választás nélkül ránktelepedő baloldali-balliberális kormányok...
... mit csináltak, nagy szüleinkkel, szüleinkkel, testvéreinkkel, a fiatal gyerekeinkkel
a kommunista-liberálisok gyilkosok!!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De, hogy érdemben is válaszoljak: nyilván a németek szempontjából elévülhetetlenek HGY érdemei.
Nekünk, itt, csak az Ávós-komcsi múlt, és a Bokros-féle "szárnyalás" emléke maradt - ezt pedig ítélje meg kik-ki maga!
@politikailagnemkorrekt: kihagytál egy-két dolgot a dicsőséglistából:
- kiszámítható adópolitika
- hatalmas befektetői bizalom a kormány iránt
- korrupció leszorítása...

Ennek itt van az eredménye, takarékoskodj csak:

Agyon adóztatott betétek: amikor 100 forintból 99,98-at kapok vissza

privatbankar.hu/penzugyek/agyon-adoztatott-betetek-amikor-100-forintbol-9998-at-kapok-vissza-258887
Sikeres miniszterelnök? pfff

Egy személyben mutatja meg a "rendszerváltás" minőségét.
@Kókadt-szegfű: Majd ha elérünk a kövérlacafacáig, aki akkora kommer, mint ide lacháza, akkor már én is belelkesülök. Talán még kötelet is viszek magammal, ha más nem hozna, - mert a csörlős IFA-t biztosan nem hagyom otthon.
A szovjet katonai tankokkal érkező kommunista kádár,
- az öt szovjet hadosztállyal, 100 000 szovjet katona „segítségével”,
- rommá lőtték a fővárost, - elfoglalta Magyarországot...
kádár, kommunista társaival - már decemberben elindította a kommunista megtorlási gépezetet!!
,.. Több ezer embert végeztek ki, és --- tízezreket börtönöztek be, küldtek táborokba,
--- megkezdődött a magyar nép kifosztása, vagyonának, értékeinek elrekvirálása, az évtizedeken keresztül tartó nyomorgatása, szisztematikus kifosztása… iszonyatos pusztítást végeztek, az egész országban.
--- olvasom "Dátumháború"-ban ,'56-ban a lengyeleknél még az
ávó
sem állt az oroszok mellé…. még a lengyel ávósok is a hazájukat szerették jobban. Nekünk a bolsikból is a legalja-szemét jutott.
@politikailagnemkorrekt:

Táncolj trafikos. Önszopatásod kiapadhatatlan humorforrás.

No, mórikáld magad még egy kicsit.
MI MAGYAROK... Soha NEM FELEJTJÜK el, hogy 1956-ban,
a szovjet tankok, és katonai hadosztályokkal, NEMZETÜNKET lerohanó, ELFOGLALÓ kádár
és minden féle választás nélkül ránktelepedő baloldali-balliberális kormányok...
... mit csináltak, nagy szüleinkkel, szüleinkkel, testvéreinkkel, a fiatal gyerekeinkkel
a kommunista-liberálisok gyilkosok!!
@politikailagnemkorrekt: És a másik 50 %? És Antallék 4 éve a teljesen értelmetlen, de az országot lerabló kárpótlással? Nem mellesleg ők dolgozták ki szerintem a privatizációs törvényt is.
Az OV-kormány mivel kezdett Hornék után? Lenyúlta a TB-önkormányzatok vagyonát, akár csak most a magánpénztárakét. Oly rövid az emlékezet. Semmi, de semmi stratégiájuk nem volt, csak azt tudták, hogy agyonadóztatnak mindenkit, és legfőképpen a szegényeket.
Horn Gyulára pedig semmi pufajkázás, komenistázás, amikor a a 2/3-a mellé volt koalíciós partnere, és semmilyen lépést nem tett a demokrácia és annak intézményei ellen. De persze egy olyan nép esetében, ahol sok-sok olyan ember volt, aki a határnyitás gesztusából csak annyit értett, hogy az itmaradt NDK-s Trabantokat, Wartburgokat ki lehet rabolni, el lehet vinni, miért is csodálkozom még mindig? Ez egy tolvajnép, zabráló nép. Így tessenek cigányozni is.
Kókadt szegfű olyan, mint egy kizökkent, megzavarodott Stefi-utánzat.
@Fabius: a vörös ködben az eszed is elveszett ... nem csak a munkahelyed, és a családod hazája... 1956 és 2010 közt..
Azt elmesélnéd,… miért vették fel a gyurcsányi-bajnai féle, nemzetidegen szocik,
tízezer-milliárd számra a hiteleket,
ha mindent jól csináltak
… és miért került ugyan ezen mszMp-mszp-szdsz-mdf,
időszakok alatt külföldi tulajdonba az ország, a magyar nép, SZINTE minden vagyona???
@politikailagnemkorrekt: Már bocsáss meg, de az államadósságot hol, mikor és ki állította meg? "Európa egyik legalacsonyabb államháztartási deficit" - ezt nem tudom értelmezni. Kifejtenéd? Túlzott deficit eljárás megszüntetése. Óriási eredmény, ezt legalább 100 évig lehet harsogni.
Gyertyák százait gyújtották, meg a MAGYAROK, február 25-én
a nagyszüleikre
a szüleikre
gyermekeikre emlékezve
akik a hataloméhes,
gyilkos "magyar" kommunisták áldozataivá váltak..
mno.hu/belfold/gyertyak-szazait-gyujtottak-a-kommunista-diktatura-aldozataiert-1141280
@Dr. Trejo: Koor azt is elmesélnéd,… miért vették fel a gyurcsányi-bajnai féle, nemzetidegen szocik,
tízezer-milliárd számra a hiteleket,
ha mindent jól csináltak
… és miért került ugyan ezen mszMp-mszp-szdsz-mdf,
időszakok alatt külföldi tulajdonba az ország, a magyar nép, SZINTE minden vagyona???
@Secnir:

Teljesen elszálltak a saját dicsőségüktől már. Baszki ha még egyszer azt mondja a Bajnai, nem lesz bosszú, akkor nem szavazok rá az tuti.
Böribe az összes arrogáns szemétládával!
@Kókadt-szegfű: Mondd csak, hany eves voltal te 56-ban, es hol is jartal akkor?
@isssti: Nos, szóval ott a falat Európa falnak hívják. A "pufajkás" olyan emberekkel került egy platformra, mint JFK, ha mond valamit, Albert Einstein, Charlie Chaplin... szóval? Kérdés van?
@dadddd: Ja, de Gyurcsány és Bajnai sem semmi. A hátterükkel együtt.

Mindig azt hittem, Mo. ehhez kis ország, a komcsikat kirúgják a picsába, de sokan 2 fillérért is lehajolnak, gyakorlatilag a komcsikat versenyeztették a libsikkel.
mesterlövészekkel, rendőrruhába bújtatott bűnözőkkel, izraeli kommandósokkal, a magyar családok
a magyar nép ellen... A MAGYAROK.. Soha nem felejtik el mit csináltak a HATALOMÉRT, nagyszüleinkkel,
szüleinkkel, testvéreinkkel,
gyermekeinkkel a
magyar fiatalokkal, a „magyarokon élősködő” kommunista=szocialista gyilkosok!!! www.patriotaeuropa.hu/?p=13835
Kókadt szegfű inkább Kókadt pöcs.
Már a Viagra sem használ neki...
@Kókadt-szegfű: Biztos igazad van, most sokkal jobb, hogy fidesz-tulajdonban lesz minden. :) Vicces vagy.
A szovjet katonai tankokkal érkező kommunista kádár,
- az öt szovjet hadosztállyal, 100 000 szovjet katona „segítségével”,
- rommá lőtték a fővárost, - elfoglalta Magyarországot...
kádár, kommunista társaival - már decemberben elindította a kommunista megtorlási gépezetet!!
,.. Több ezer embert végeztek ki, és --- tízezreket börtönöztek be, küldtek táborokba,
--- megkezdődött a magyar nép kifosztása, vagyonának, értékeinek elrekvirálása, az évtizedeken keresztül tartó nyomorgatása, szisztematikus kifosztása… iszonyatos pusztítást végeztek, az egész országban.
--- olvasom "Dátumháború"-ban ,'56-ban a lengyeleknél még az
ávó
sem állt az oroszok mellé…. még a lengyel ávósok is a hazájukat szerették jobban.
Nekünk a bolsikból
a mhorn féle ávh-sokból
is a legalja-szemét jutott.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Leírom neked egy falra Orbán nevét Krisztusé mellé.
Akkor onnantól ők már egy kategória?
Ne nevettessük már ki magunk, kéremszépen(ez utóbbi fordulat Gyulabátyánktól vételezve..)!
Mija picsa van? A lendkerék utcai kuminlakban megszólalt a vészjelző? Ráadásul osztódással szaporodnak.
@Kókadt-szegfű:

Az önismétlő kopipészt özönből elég volt.

Valami új, vagy robot vagy és kell rád a szájkosár?
@AnnaKarenina: jobb ha a külföldieké nem?
add át nekik minden vagyonod Te is... ennyi ésszel simán tedd meg!
@Dr. Trejo: Államadósság: az EU komoly segítséget kapott déli országaiban az elmúlt három évben dinamikusan nőtt. 2002 és 10 között 20%-kal nőtt. 2010 óta 79-81 % körül stabilizálódott. Egyszerű, nem? Államháztartási hiány: sem dél-Európában az elmúlt években, sem itthon 2002 és 10 között nem sikerül 5% alá vinni. A felcsúti drogospatáscigányzsebdiktátostörpegonnosztevő meg harmadik éve bevitte 3% alá. Szerintem egyszerű ez is. De hol van a három mutatószám, amiben az elvtik sikert értek el?
Óriási Kínban vannak a mindig csak külföldi érdekeket szolgáló szocialisták,
liberálisok.
Az energiaárakat IS ÉVRŐL-ÉVRE AZ INFLÁCIÓ DUPLÁJÁVAL emelő velünk élő kommunista-liberális banda felháborodik,
ha a magyar családoknak csökken a rezsi,
sőt, kikéri magának,
sőt, Ő maga már nem is kéri magának.
Nyilván, ha újra megtehetnék, megint duplájára megemelnék, hogy
ne járjanak rosszul a szegény népek.
Mit lehet ezek,
agyament életellenes gondolkodáshoz még hozzátenni?
@Kókadt-szegfű: Én úgy tudtam csillió-milliárd számra vették fel a hiteleket, és az összes komcsit maga a sátán nemzette!
Személy szerint sokkal jobban örülök, hogy pillanatnyilag a Fidesz vezérkar és érdekeltségi körébe kerül minden ami mozdítható, nem pedig külföldiekébe.
Öröm nézni amikor magyar lopja meg a magyart!
@Kókadt-szegfű: kiccsillag, én nem vagyok magyar, sőt buzikomcsilibsicigányzsidó vagyok, most mi jön? Csak hogy lerövidítsük a köröket.
Az biztos, hogy én tényleg kevesebbet felejtek, mint te ;)
@politikailagnemkorrekt: azt is elmesélnéd,… miért vették fel a gyurcsányi-bajnai féle, nemzetidegen szocik,
tízezer-milliárd számra a hiteleket,
ha mindent jól csináltak
… és miért került ugyan ezen mszMp-mszp-szdsz-mdf,
időszakok alatt külföldi tulajdonba az ország, a magyar nép, SZINTE minden vagyona???
@Fabius: Jó válasz és szellemes: ennyit tudsz. Leülhetsz.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Én keveselltem a rendőri túlkapást. Addig kellett volna ütni őket, míg elárulják a főszervezők nevét.
@Orica Középföldi: Ez rosszabb.. ez volt a próbadarab, csak most kikukázták... úgy tűnik nagy a szükség... már a szart is szarral hajigáltatják:-)
oops :D

Elhagyta Orbánékat a portugál különítmény
A futballakadémiát vezető portugál Manuelt Izraelbe vitte Sousa. Ismét magyarok kezében Felcsút.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fsportgeza.hu%2Ffutball%2F2013%2F06%2F20%2Forban_kenytelen_magyarokban_bizni%2F
@politikailagnemkorrekt: Nézz utána hogy vitte alá! Lusta vagyok leírni.
2002-ben - már az „egész művelt világ rajtunk nevetett, amikor egy III/III-as ÁHS gyílkos után egy III/II-es miniszterelnökünk lett újra” mno.hu/belfold/az-egesz-muvelt-vilag-magyarorszagon-nevetett-1035269
@Kókadt-szegfű:

"… és miért került ugyan ezen mszMp-mszp-szdsz-mdf,
időszakok alatt külföldi tulajdonba az ország, a magyar nép, SZINTE minden vagyona???"

Mert Matolcsy Gyurka meg a jobboldali fiúk törvényi szintre emelték az intézményesített kiárusítást.

Azért.

Menj, köszönd meg nekik seggnyalás helyett.
Írhat ez a posztoló akármit, mi akkor is tudjuk, hogy IGAZÁBÓL ki volt ő, és kinek az érdekeit szolgálta!
Nem felejtjük a privatizált (értsd: bagóért átengedett) gigacégeket, nem felejtjük, hogyan vonta be a hatalomba az ultraliberális SZDSZ-t (külföldi bérenceket)!
Miért emelik a tranzakciós adót? Kiderült!

A negyedik hónap végéig 52 milliárdnyi tranzakciós adó érkezett, ami az egész évre tervezett 301 milliárd forint 17,5 százaléka, vagyis a látható elcsúszás indokolhatta, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a héten bejelentette a tranzakciós illeték emelését.

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/miert-emelik-a-tranzakcios-adot-kiderult-406163
@Kókadt-szegfű: 2010 óta a fizess 32%-al emelte a gázárakat majd 10%-al csökkentette. Ez nettő +22% ! Vastaps borsóagyú!!!
A szovjet Vörös Hadsereg által megszállt Magyarországon a rendőrséget és az igazságszolgáltatást is kézi vezérléssel irányító „magyar” kommunisták szinte az egész népet ellenségüknek tekintették és tekintik ma is e gyalázatos maffiózók...
@isssti: olvasva téged, nem is tápláltam calfa reményeket, hogy felfogod a dolgot... na lapozzunk. De tudod mit? Ha majd Orbán neve is ott virít, térjünk vissza a témára... mert bármennyire is erőlködik a Dunaparti Napoleon az örökkévalóságig fennmaradó neve miatt, a történelem szemétdombján végzi, az anyák a nevével riogatják majd a gyerekeiket.
@Myrath: medgyessy elvtársad felvilágosít, fordulj hozzá bizalommal..
@politikailagnemkorrekt: Köszönjük, ez az igazi fidesz-érvelés, a mutatószámot teljesítettük, elvtársak! Hogy milyen ára van, arról kuss legyen. Meg, hogy mit hova könyvelgetünk. (Most az az ára pl., hogy megáll a gazdaság. Már minden gonosz multi 1-200 munkahelyet létesítő avatást személyesen teszi a magáévá OV.) Vicc, vicc.
a "drága", "baloldali" horda, a külföldi hadosztályokkal
… került hatalomba, … évtizedeken keresztül mindig, csak a
JAVUNKAT akarta… minden javunkat.
1982 óta már négyszer vezette falnak az országot,
majd az IMF asszisztálásával, a "baloldal" újra és újra, kifosztotta az országot.
Ezekben az esetekben mindig a bankok jártak jól, míg a lakosságot folyamatosan kivéreztették
@Husz_János_Puszita: Ott húzott el lapítva a páncélozott BMW-ben... szarban hagyva a híveit.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szó mi szó, rendesen telehányta a posztot. Választ nem igényel úgy tűnik. Na nem mintha átlépte volna az ingerküszöböm:)
@Kókadt-szegfű: Ja, a matek sem megy? Meg a töri sem azt látom.
Korábban keljetek fel magyargyűlölő pincsikutyák,
ha a magyar választókat hülyének akarjátok nézni, illetve a veletek egy szintre butítottakkal próbálkozzatok....

inkább a miniszterelnököt buktatja meg, a magyargyűlölő korrupt párt???…
Ha egy miniszterelnök, már 2002-ben - medgyessy - kijelenti, hogy a koalíciós párt – mszp-szdsz - tele van korrupciós ügyekkel, elévült bűnegyek tucatjaival,
és ezután sem történik semmi
… Sőt, 2004-ben magát a miniszterelnököt puccsolja meg, a korrupt mszmp utód-pártból, egy nemzetközileg csak a kétes ügyleteiről és az elévült ügyletek tucatjaival „büszkélkedhető”, korrupt tolvaj gyurcsányi?
Ahelyett, hogy pártjukban körül néztek volna: Gyerekek, mi tényleg tele vagyunk korrupciós ügyekkel?
... ez egy pillanatig sem fordult meg a fejükben?
... Rögtön a leleplező miniszterelnök - medgyessy - ellen fordultak , és kivégezték?
Inkább megpuccsolták!!!
meg kellene gondolnia a Fidesznek elmegy e Pufi temetésére.rosszallást fog kiváltani a magyarokból
jellemzés a „baloldal”, a szo-cionista-liberális horda milyenségéről, évtizeken át folytatott, máig tartó aknamunkájáról...
A gyalázatosan ember, és életellenes évtizedeik alatt, megtörtént " A magyar állam szétzilálása, eladósítása, idegen érdekeknek való kiszolgáltatása, a magyar nemzet megbélyegzése, megalázása, tagjainak egymással szembeni uszítása, a magyar társadalom kifosztása, szellemi-erkölcsi lealacsonyítása, ami a rendszerváltozás után is, csak, a magukat folyton„baloldali”,-ként, hazudozó élet és emberellenes szo-cionista-liberális politika sajátja."
@AnnaKarenina: TB önkormányzat: ugye viccelsz? Az az állam másik zsebe volt, folyamatos hiánnyal, amit előtte is mindig az adónkból toldoztak-foldoztak. Ugye azt azért nem érezted a magadénak, és remélem nem érzed úgy, hogy valaki elvette a magántulajdonodat? Horn Gyula esetén pedig csak annyit: a sok évtizeden át joggal népszerű Derrick felügyelőt, Horst Trappertet (asszem így hívták valahogy a németek a halálát és évtizedek elteltét követően is levették a képernyőről miután kiderült: egy véres kezű diktatúra erőszak szervezetének tagja volt. Hát, azt hiszem másban is tanulhatnánk tőlük...
@Orica Középföldi: Új nikkel jött a tudálékos kisfaszkalap Varászsüti-kuki... ennyi...
@AnnaKarenina: Tudod, Annuska, ez az EU. Ti, libsik szoktátok mondani, hogy a tagságnak szabályai vannak. De hát ha Orbán betartja azokat, akkor van sapka, ha nem akkor meg nincs, a lényeg hogy lehessen kurvaanyázni. Valóban kifinomult és konzekvens is vagy. Szerintem menj vissza a Köztársaság térre, és az utolsó leckét ismételd meg, mert biztos nem figyeltél oda.
@Kókadt-szegfű:

Remek! Meg van a bűnös!...de hogyan tovább?
@Myrath: balfácán... külföldieknek átjátszott, az ávh-s gyilkos horn eltársad által azt is elkótya-vetyélt energiaszolgáltató emelte..
amíg a kormány nem változtatta meg a rendeletet
A szovjet katonai tankokkal érkező kommunista kádár,
- az öt szovjet hadosztállyal, 100 000 szovjet katona „segítségével”,
- rommá lőtték a fővárost, - elfoglalta Magyarországot...
kádár, kommunista társaival - már decemberben elindította a kommunista megtorlási gépezetet!!
,.. Több ezer embert végeztek ki, és --- tízezreket börtönöztek be, küldtek táborokba,
--- megkezdődött a magyar nép kifosztása, vagyonának, értékeinek elrekvirálása, az évtizedeken keresztül tartó nyomorgatása, szisztematikus kifosztása… iszonyatos pusztítást végeztek, az egész országban.
--- olvasom "Dátumháború"-ban ,'56-ban a lengyeleknél még az
ávó
sem állt az oroszok mellé…. még a lengyel ávósok is a hazájukat szerették jobban.
Nekünk a bolsikból
a mhorn féle ávh-sokból
is a legalja-szemét jutott.
@bella _ciao: "politikailagnemkorrekt 0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2011.06.30. óta tag."

Frissen regelt a kisköcsög... de ez is hány rendesen...
Fabius

Neked elment az eszed! Mi jött össze a pufajkás gyilkos lakhely árulónak? Azzal nem lehet dicsekedni, hogy gatyára levetkőztette az országot kiárusította bagóért a teljes energia szektort, a rabló bankokat feltőkésítette és fillérekért eladta sőt a BB-nál még nekünk kellett fizetni a garancia vállalása miatt! Az emberek fogak nélkül maradtak a "panamázó" bokros miatt! Az általa okozott kár csak a vörös hadsereg által okozott tragédiával mérhető! Remélem a poklok bugyrában fog szenvedni az idők végezetéig!
mesterlövészekkel, rendőrruhába bújtatott bűnözőkkel, izraeli kommandósokkal, a magyar családok
a magyar nép ellen... A MAGYAROK.. Soha nem felejtik el mit csináltak a HATALOMÉRT, nagyszüleinkkel,
szüleinkkel, testvéreinkkel,
gyermekeinkkel a
magyar fiatalokkal, a „magyarokon élősködő” kommunista=szocialista gyilkosok!!! www.patriotaeuropa.hu/?p=13835
politikailagnemkorrekt 0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2011.06.30. óta tag.

Mivan soknevű kisköcsög? Tudod még egyáltalán anyád mire kereszteltetett? Hogy apád hogy hívták... az majdnem mindegy.
@bella _ciao:

:D :D Azt hittem már megjelent a piacon a simicskafejű öngyújtó.
@Kókadt-szegfű: Nem! Az energia díj képletet mindig az aktuális kormány határozza meg!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Te is, hátha legalább addig csöndben leszel:moly.hu/konyvek/teller-gyula-hatalomgyakorlas-az-mszp-szdsz-koalicio-idejen

(kortörténet számokkal, tulajdonviszonyokkal, céghálókkal. Neked fájni fog, de először, tudod, sokaknak. Utána már élvezni is fogod, hidd el.)
egy vörös maffiózóval megint kevesebb...
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az osztrák és német életszínvonal helyett,
2008-ban már az imf hitelén tengődik a csőd szélére juttatott Magyarország

Tud valaki valami pozitív mérleget találni, várom a tényeket
amik igazolják M.o. felemelkedését,

amit a csúnya Orbán a tört derékba…
@Kókadt-szegfű: Elolvastam rövid önéletrajzát, mindig mindenki ezzel a "karhatalmistával" jön.

Röviden csak neked:
7 gyerekes munkás családba született 1932-ben, szegénységbe. Apját 12 éves korában megölte a Gestapo (van 12 éves fiad?). Utána jött a felszabadító szovjet hadsereg, a kommunizmus.
Horn Gyula normális állást kapott, nem éhezett mint családja. 1956-ban, A Sztálinizmussal elégedetlen emberek forradalmat kezdtek szabadságukért (hősök). Ez megrémiszthette Horn Gyulát. Közben megkezdődtek a felkoncolások, gyilkosságok, a forradalam nem csak a szép arcát mutatta. Ő bátran, végkimenetel ismerete nélkül az akkor kisebbségben lévő, államhatalmat, biztonságot (élethez való jogot) biztosítani akarókhoz szegődött.

Hátteréből nem meglepő, hogy nem látta át pontosan mi történik (nem volt sem vezető, sem nagyhatalmú, befolyású valaki).

Emiatt a pufajkázás, karhatalmizás elég béna dolog. Tulajdonképpen egyedül az ő kormánya hozott gazdasági fordulatot, javulást az ország életébe 1867 után. Bevállalta a népszerűtlenséget is.

A mai zsebet tömő, ráadásul tehetségtelen maffiakormányhoz képest...

Mindezt súgom neked meggyőződéses jobboldaliként, és Bokros csomag megszopójaként.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Releváns infód is van, vagy csak a szájad habzik? OPNI-t tudod, bezártátok... de a kedvedért hátha kinyitják, csak sokat és türelemmel kopogj! :)
@Myrath: erről beszéltem, amíg meg nem változtatta a kormány, és meg nem szüntette,
a garantált, 8%-s az ávh-s gyilkos által garantált hozamot is

de meséld miért került az energiaiparunk is a külföldi államok tulajdonába?
@Fabius: Látom, ráduszították a teljes Kumin-légiót. Lehet még vendégmunkásokat is vettek fel?

Más: A mostani IPM-ben van egy cikk. Érdemes elolvasni. Kínában 300 000 féldolláros bérkommentelőt alkalmaz a kormány. Minden hozzászólásért 50 centet kapnak... Azt hiszem, át lett véve a kínai módszer...

(IPM 2013. junius, 25. oldal)
@Makkasz: A Bokros csomag szopós volt, de volt hozadéka is. A Matokszi-Varga csomagok 4×szopósabbak, és még hozadékuk sincs.
egy vörös maffiózóval megint kevesebb...
Az évtizedeken át ígérgetett jólét helyett
rendőrterror, könnygáz, gumibot, milliós munkanélküliség, hatalmas eladósítás, szinte teljes magyar vagyon, a szinte teljes magyar ipar, külföldieknek átjátszása,
az éhezés, a nyomor
a hagyaték...
az ávh-s gyílkos és tsai megcsinálták...
az osztrák és német életszínvonal helyett,
2008-ban már az imf hitelén tengődik a csőd szélére juttatott Magyarország
Basszus! Ha ennyire rühelltétek Horn Gyulát, miért nem a kuruc infon vagytok? Ott egymásra licitálhatnátok, hogy ki mennyire utálja.
Az meg tisztán látszik, hogy nagyon is tudatosan semmizték ki és rabolták le az országokat, hazánkat
hogy szinte minden értékes vagyonunk (gyárak, kórházak, gyógyszeripar, energia szolgáltatás, kereskedelem, élelem, föld, víz,...) egy szűk külföldi réteg kezébe kerüljön.

Ezt látjuk minden olyan országban, ahova csak betehették a lábukat,
a nemzetüket eláruló balliberális lakájok.
tovább épül a kommenyizmus ! köszönnyük horngyufának !

hvg.hu/velemeny/20130620_Gurul_a_gyogyszer
@Kókadt-szegfű:
8% nem sok. A beruházott pénznek ára van. Nem volt magyar tőke.
@politikailagnemkorrekt: Édesbátyám! Én köszönöm jól vagyok:-) Mióta idetört a rossz, folyamatosan röhögleg... amiket ideböfögsz, közmegegyezés alapján egy beteg elme játszadozása... sajnállak... kezelésre inkább te szorulsz... ha majd egyszer nem egynapos frissregiszteres nikkel nyomulsz, akkor esetleg nem foglasz szar denkiházi gyáva mocskos bérkommentelőnek tekinteni... kushadhatsz...
ja és mentél a kukába.
@Makkasz:
Az ilyesfajta szövegekkel az a baj, hogy túl átgondolt, igényesen megfogalmazott, érvekre építő és hosszú ahhoz, hogy az egyszeri agyamputált megértse. Ezért hatástalan. A "tahótlanító" gomb viszont az emberiség legfontosabb találmánya. Én az agyamputáltak esetében a könnyebbik utat szoktam választani. Ezt javaslom neked is, meg a többieknek is, és nem kell felesleges, szavakká ugyan összeálló, de értelmetlen betűhalmazt olvasni tőlük.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De azért remélem te többet kapsz az itthoni komcsiktól, mint a kintiek, és nem fél dollárért koptatod a klaviatúrát? Ha mégis, úgy szívesen meghívlak egy jó sörre, ha egy perc alatt legurítod, az neked komoly előrelépés órabérben!
Ne etessétek a trollokat, marha unalmasak.
@V-PORT: ?

csak kurucos utálhattya horn pufajklást?

mér ti itt mind komcsik vagytok?

nekem gyanus is volt...

azt hittem van köztetek rendes embber is...
@Buga.Jakab: Most hirtelen Horn a hibás? És mi van Gyurcsánnyal, vagy Bajnaival?
Az évtizedeken át az mszmp, majd a jogutód, által beígért és évtizedeken át ígérgetett JÓLÉT HELYETT,
a csupán a
… teljes eladósítást, milliós munkanélküliséget, az éhezést, a nyomort
rendőrterrort, könnygázt, gumibotot, a külföldi kommandósokat,

majd a Fideszt, és a
jobbikot JUTTATÁK,
az ávh-s gyilkos eméjét továbbvivő
a gyurcsányi-bajnai-mesterházit
hatalomban tartó a munkásosztályuknak,
akik
alól átjátszották a külföldi államoknak még a munkahelyeiket,
és az őket hatalomban tartó szavazóiknak
egy vén alkesz komcsi pufajkással kevesebb....
na és?
@Myrath: hova lett a magyar ipar... miért dolgozott évtizedeken át az ávh-s gyilkos, kádár mellett
ja ér miért dolgozott a magya nép
azért, hogy ezek a gazemberek, kisemmizzék őket
átják a vagyonukat a külföldi államoknak??
@FILTOL:

Egy ember, aki tudja, hogyan kell nyerni
Helyi tendereket és 400 milliós EU-pénzt nyertek a gyulai Csizmadia Imréhez kötődő cégek. Két városban ő és érdekköre kapta a trafikok felét.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F20%2Fegy_ember_aki_tudja_hogyan_kell_nyerni%2F
@Myrath: hova lett a magyar ipar... miért dolgozott évtizedeken át az ávh-s gyilkos, kádár mellett
ja ér miért dolgozott a magya nép, nagyapád, apád,
azért, hogy ezek a gazemberek, kisemmizzék őket
átjátsszák a vagyonukat, értékeiket a külföldi államoknak??
@Myrath: Ezek itt fognak agylobot kapni:-) Kikukázva, hogy a francba hozzák az előírt hozzászólásszámot? :-))
@politikailagnemkorrekt: Bocs, de a stabilitást nem úgy érték el, hogy lehúztak az emberekről pár ezer milliárdot, nyugdíjmentés címén.
Szerinted az érv, hogy Dél-Európában mi történik? Egy csöppet más gazdasági régió. Érdemesebb lenne körülnézni Kelet-Európában.
Ne a statisztikáiddal gyere, amelyek ezer sebből véreznek, hanem lássuk a valódi számokat. Csak burkolt emúútnyócévezésre telik? Meséld el, hány embert megélhetését tették tönkre csak az elmúlt fél évben, hogy a haveroknak leoszthassák a zsét? Mit tudsz ma venni 1000 forintból és mit tudtál 2010-ben?

Az előző kormányok sem voltak jobbak, de a mostani igazi csúcsteljesítménye a lopás és a hazudozás mértéktelensége. Ebben legalább ők az elsők.
Májusban is súlyos vereségekbe futott bele a magyarellenes, külföldről a magyar társadalom ellen pénzelt lakájhorda, a horni eszméket szajkózó
szocialista-liberális ellenzék
és csökevényszervezeteik az időközi önkormányzati választásokon...

lépésről, lépésre kitakarítják őket mindenhonnan a magyar választók
@Myrath: Jó a mai szemetes termés... már ötnél tartok:-) Filtolt meghagyom, mert ritka buta előemberke... valami szórakozást nekem is kell:-))
@Dr. Trejo: a stabilizálás úgy működik, hogy eladod, elherdálod mindened, miután már hitelt sem kapsz... ökör
az aljas sunyi kommunista, elvtársak,
a gyurcsányi–bajnai-kormányok, a magas 8-9%-os infláció, (ott is volt 307,-Ft is az euró árfolyama),
de ha úgy tetszik, az alacsonyabb euro árfolyam mellett,
a folyton EMELKEDŐ, energiaárak és,
a 3 kulcsos szja mellett is, milliókat szegényítettek el:
a családok rezsiterhét megduplázták,
adósságokba hajszolták a lakosságot,
kitermelték a gyermekszegénységet,
aki tudott volna dolgozni, annak nem munkát, csak segélyt kínáltak, és
tétlenül nézték, hogy egész országrészek uzsorakölcsönökön tengődnek.
Amúgy én sajnálom őket. Védeni kell a védhetetlent, és ha már nem tudják, akkor jön az "emút nyóc év" sablon. Pedig szerintem sok döntéssel ők sem értenek egyet, csak ha elmondanák, akkor megbomlana a falkaszellem, és ha már lenne önálló gondolatuk rögtön balibsik lennének.
@Kókadt-szegfű: Hagyjuk a rizsát... Megkérdezem: Hány embert nyomtál fel az ÁVH-nál te buggyant?
Egy újabb gyalázatos, magyarellenes, szocialista örökségen léphetünk túl:
a magyarok választott kormányának köszönhetően, lehet vége
- amit a magyar választók által 2010-ben elzavart, magyarellenes balliberális, gyurcsányi-bajnai rezsim, hazugságokkal, trükkök százaival okozott,
2004 óta tartó túlzottdeficit-eljárásnak.
Remek poszt, bravó. Már vártam.
Avassuk szentté Horn Gyulát.
Mi a f@szomér' nyúlt ő bele sikerrel a pénzügyekbe??? Ill. belenyúlt, az kétségtelen, nem keveset sikerült rontania rajta, az tény.
Nem volt más amit tett, mint a rendszerváltás utáni szokásos möszöpö stratégia: ha nincs válság, akkor csinálunk. Először csináltak, majd szépen meg-menedzselték, majd aztán a megmentő szerepében tündököltek. Köszönjük Gyula!
Minden magyar tisztán látja, hogy ezek a hazug, tolvaj szo-cionista gazemberek, továbbra is a magyarság legnagyobb ellenségei,
nem egyebek csupán, mint, külföldiek által fizetett ügynökök, Amerikai zsoldban,
a globalisták kiszolgálói, az szdsz utódszervezeteiként.
@Myrath: Egyrészt ugyanezt mondtam én is, de:

Elvették GYES-t, mert kettőnk együttes jövedelme meghaladta egyénenként (egy gyerek) a 24000 Ft-ot. Ugye beleszamolták feleségem jövedelmét, ami nem volt, mert GYES-en volt (rendkívül baráti eljárás, cseppet sem hazug). Mivel a szabály a vagyoni helyzetet nem vizsgálta, fiatal házasokként jövedelmünk jelentős része elment a lakástörlesztésre, emberek 30%-a feketén dolgozott részben vagy egészben akkoriban, mi nem. Lányomat bölcsibe vittük hogy legyen elég pénzünk. Folyamatosan betegeskedett, háziorvor ultimátumot adott, vagy orrmandula műtét, vagy kivenni a bölcsödéből. Kivettük.

Szóval a Bokros csomagot mindenki másképp élte meg.

A mostani kormány tehetségtelen, tolvaj, maffiabanda, 2 éve el is jöttem, 3 tehetséges gyerekemmel, évi 4000 évnek megfelelő adófizetésemmel.
@politikailagnemkorrekt:

Mesélj! Kurvára odafigyelek Rád! Mégsem mentél a tahóketrecbe egyelőre:

"500 trafik egyetlen kézben
134 hozzászólás
Egy cégháló, amelyben a takarítónéni is trafikos lehet, ha jó helyen söpör."
hvg.hu/gazdasag/20130620_500_trafik_egyetlen_kezben_trafikmutyi

"Ha ez nincs, jön a szakóca
2 hozzászólás

A Klinghammer István vezette felsőoktatási államtitkárság új vitaanyagának érdeme, hogy evidenciaként kezel korábban megkérdőjelezhetetlen alapvetéseket, és visszatereli a felsőoktatás átalakítását egy értelmezhető szakmai keretbe. De bármilyen is a stratégia, az államtitkárság elsőként azon méretik meg, hogy mennyit tud behozni a korábban beígért pénzekből."
hvg.hu/gazdasag/20130620_Ha_ez_nincs_jon_a_szakoca

"2013.06.20., 12:55
Gurul a gyógyszer
Hogy miért nem érdemes Magyarországon befektetni, arra lassan már minden nap jut elrettentő példa. Ma éppen a gyógyszertár a soros."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130620_Gurul_a_gyogyszer#rss

"Fidesz: Erdogan jó demokrata
Szemkilövés és halottak – Németh Zsolt szerint mindez a török demokrácia bizonyítéka."
index.hu/kulfold/2013/06/20/a_fidesz_szerint_erdogan_jo_demokrata/
A dicsősséges szocionista-liberális maffiózóknak köszönhetően
mindeközben a korrupt, magyarellenes mszp-t, a szocialista-liberális hordát évtizedeken át hatalomban tartó csőcselék legnagyobb örömére,
és
a tisztességes a Magyar társadalom legnagyobb bánatára,
2010 és 2014 között évente több mint, 1100 milliárd forintot kénytelen költeni a kommunista, liberális bűnözők,
a gyurcsányi és bajnai nemzetárulók 2002-2010 közt keletkezett több tízezer-milliárdos adósságának visszafizetésére is.
Miután felvették ezeket a több 10ezer-milliárdos hiteleket, azt szinte egy az egyben átjátszottak a külföldi államok cégeinek,
>> 50%-át a külföldiek tulajdonában lévő BANKoKNAK!!
Közben még e sunyi gyurcsányi-bajnai-meseházi féle külfödről pénzelt lakájok, ügynökök, a szavazóiktól,
- Elvették a Gyes-t, a Gyed-et, megszüntették a 13. havi nyugdíjat,
>> kiéve a bírók 13-ik havi fizetését???!!
és csökkentették többek között a közalkalmazotti orvosi, pedagógusi béreket is
@V-PORT:
Hóóóórn Gyulaaaa rendkívül felelős az emúttnyóévért, és bajnaista hazugsághordák ámokmocskolódásáért.

Hogy ezek mindig rám cáfolnak, amikor már-már azt hiszem, hitelesen tudom előadni az agyamputált fidesznyik figurát. Van még mit gyakorolnom. Bár igaz, a szívből jövő, őszinte orbánista eszementciát sohasem tudom prezentálni.
@Kókadt-szegfű: Dugulj már el! Nincs értelme, amiket írsz. Alany, állítmány, tárgy, eleje, vége, füle, farka, valami? Bolond vagy?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi bajod van az egyenloseggel?! Hiszen a kisebbsegek vedelmere szolgalo btk helyet arra hasznalja az igazsagszolgaltatas, hogy azokat vagja sittre, akiket vedenie kellene. Mikozben azokat akik miatt hoztak a tenyallast meg veletlenul se felelnek ezert. Szoval jobb ha nem mondasz semmit az egyenlosegrol.
@politikailagnemkorrekt:

További válaszaidat várva:

"Egy ember, aki tudja, hogyan kell nyerni
Helyi tendereket és 400 milliós EU-pénzt nyertek a gyulai Csizmadia Imréhez kötődő cégek. Két városban ő és érdekköre kapta a trafikok felét."
index.hu/belfold/2013/06/20/egy_ember_aki_tudja_hogyan_kell_nyerni/

"Megint zuhan a forint
Az euró megint 300 forint közelében jár, nagyot romlott a nemzetközi piaci hangulat."
index.hu/gazdasag/2013/06/20/megint_zuhan_a_forint/

"Nagyot drágul a cigaretta
Júliustól 120 forinttal is emelkedhet egy doboz ára."
index.hu/gazdasag/2013/06/20/nagyot_dragul_a_cigaretta/

"Brüsszel elé kerülünk a kajajegyek miatt
A kormány monopolhelyzetet teremtett az országban."
index.hu/gazdasag/2013/06/20/az_europai_birosag_ele_kerulunk_a_kajajegyek_miatt/

Csupa siker! Mi több, siker siker hátán:-) Ugye?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ennek a mi kormányunknak is van elég kommentelésipari szakmunkása.

De a teljesség kedvéért jegyezzük meg, hogy minden politikai pártnak van kivétel nélkül. A különbség csak az önszorgalom-fizetésért vonalon van.

Anno pl a Jobbik kommentelési kiskátéját posztoltam is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: index.hu/gazdasag/2013/06/20/az_europai_birosag_ele_kerulunk_a_kajajegyek_miatt/. ikire gyúrtam, de csak behányt egyet, oszt eliszkolt... Bóher Geyza, meg már meg sem mer tisztelni bennünket.
A mostami felhozatal meg a megszokottnál is kategóriákkal silányabb... kár rájuk karaktert pocsékolni...
@Bakter: Amúgy holnaptól ez még durvább lesz, ahogy az Együtt - Mszp szövetség kezd majd körvonalazódni. Igaz ma sem tétlenkedett sem a Heti Válasz, sem a Kdnp.
"A mi Gyulánk ott volt ám [a "labancék" esküvőjén] - a mi Gyulánk! Sosem értettem hogy engedték be annyi frakk meg szmoking közé pufajkában."
@Fabius: lelepleztél:-) Mikor utalsz? Kurva nagy fizetési késedelemben vagy! Átigazoljak valami szolídabb, de megbízhatóbb üzletbe? :-))))))))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kellemetlen dolog az ideológiailag elborult tudat, nem irigyellek érte!
@Kókadt-szegfű: Mit szoktak csinálni a kókadt szegfűkkel?
@Bakter: Horn Gyula a kómából sugarazta Bajnait! Az emmútnyócév igazi felelőse! És még a sírját sem ásta meg előre!
@isssti: az én tudatom, köszönöm rendben van... én itt élek a nagy büdös magyar valóságban... de tudod mit? Amit "nemkomplettpolNERtársnak" belinkelgettem válaszra várva, arra Te is válaszolhatsz... és véleményezheted... Téged is elolvaslak igérem.
Vártam, hogy a tegnapi Indexes idézetgyűjteményben benne lesz a kétszavas "Na és?!"

Szvsz a magyar korszellemet legjobban leíró/kifejező mondat.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez mind a gyurcsányista maszop európai baloldali összeesküvése, hogy a magyar ormány előremutató tevékenységét gátolják a bajnaista hazugsághordákkal. A valóság az, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr az árvízbe fojtotta szúnyogokat, megvédve a lakosságot a kánikulától.
@Husz_János_Puszita: Akkor a 2010-es választásokon nem lett volna 2/3-ad. A Bonsai Duce azóta is a börtönbüntetését töltené.
@isssti: Nu, Kerestem Neked is kommentelni és véleményeznivalót:

"Elképesztő statisztikák a NAV-tól - így megy csődbe az ország
Csak végrehajtásból 900 ezer indult.

Ez vár Magyarországra - lesújtó elemzés jött Londonból
Nem látja a növekedési fordulatot a magyar gazdaságban, a Nomura feltörekvőpiaci elemzője."

Vélemény? Cáfolat? Nosza!
@Fabius: 1994 őszén megkérdezte egy újságíró, hogy Idézem: "A minden magyar állampolgárra kiterjedő kötelező vagyonnyilatkozat tételt, miért söpörte le úgy az MSzp-SzDSz többség, hogy parlamenti vitára sem kerülhetett? Hogyan lehet így ellenőrizni majd az adózásokat?" Tudod Kedves Fabius mit válaszolt Horn elvtársad? Idézem: "...Mindenkinek tudomásul kell venni, hogy Magyarország a vagyonfelhalmozás korát éli!..."
Hát tudod... szétloptátok az országot!
A határnyitásban játszott szerepéről, meg kérdezzétek meg az akkori bennfenteseket! Érdekes hazugságokkal túlfényezte magát a későbbiekben!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"És még a sírját sem ásta meg előre!"
3
Az ingyentemetésre hajtott.

(Ez morbid, elnézést mindenkitől, csak most kitört belőlem a fidesznyik-én bérkommenter.)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nálad a fidesz túlkapásai legitimálják a komcsi ÁVÓsokat?
Sajnálom, nálam nem nyertél!
Fidesz: Horn Gyula a szocialista párt meghatározó személyisége volt

A Kormány megrendüléssel értesült arról, hogy hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Horn Gyula, Magyarország egykori miniszterelnöke. A Kormány részvétét és együttérzését fejezte ki az elhunyt családjának.

A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja is részvétét fejezte ki Horn Gyula családjának, valamint az MSZP vezetőinek és tagjainak, hiszen – mint írták – Horn Gyula nem csak Magyarország miniszterelnöke, hanem a szocialista párt meghatározó személyisége is volt.

A Kereszténydemokrata Néppárt megrendüléssel értesült Horn Gyula volt miniszterelnök haláláról. A párt részvétét nyilvánította a gyászoló családnak és osztozik a szocialista politikust gyászolók fájdalmában.

az itt megjelent barmok valószínüleg ufok. támad a mars!
@Bakter: Én is elnézést kérek... csatlakozom... de van az az állapot...
"Elképesztő statisztikák a NAV-tól - így megy csődbe az ország
Romlott tavaly a magyarországi vállalkozások pénzügyi helyzete, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal friss adatai szerint emelkedett a hátralékot felhalmozók száma és több mint 900 ezer végrehajtási eljárás indult.
....
A statisztikák alapján tavaly 1,67 millió adózó halmozott fel valamekkora hátralékot, nagyjából 150 ezerrel többen, mint tavalyelőtt, azaz egyre több cég és magánszemély küzd fizetési gondokkal. A tartozást felhalmozók első körben jellemzően az adójukat, majd a hitelüket fizetik meg, ezt követik a számlák és egyéb kiadások − az adatok alapján azonban egyre többen már az adójukat sem tudják rendben fizetni."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elkepeszto_statisztikak_a_nav-tol_igy_megy_csodbe_az_orszag
@Fabius: Azokon kívül, amiket leírtam, azért szakértő politikusnak vallottam, csak rosszra használta a szakértelmét!
Augusztus 20-án az MSzP rendezvényein nem is virslit, hanem kolbászt fognak osztani. Gondolom.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Veled ellentétben én nem kívánom egyik jelenlegi és múltbeli politikai oldalt sem védeni - de nem is értem, hogy jönnek ezek Horngyula elftárs általatok vélt "érdemeihez"?!
Erre nehéz volna válaszolnod: ne is fáradj vele: inkább védd tovább a mundért, és hidd el, hogy igazad van: gondolom, neked ennyi is elég!
@politikailagnemkorrekt: tellér gyula? ne már! műfordtóként oké, végezhette volna tovább azt a munkásságát. de kiugrott szadeszosként ír könyvet a későbbi koala működéséről, hát elég necces.

Tudtam, hogy olvastam róla!

Ripp Zoltán: Egy szürke eminenciás színeváltozásai

ezt érvként bedobni, basszus. komolytalan mintha debreczeni orbán könyvéből idézgetnék neked.

mozgovilag.com/?p=1472
@V-PORT:
Egy villanásra láttam egy plakáton a hetiványadt címlapképét. Ha eddig nem sikerült meggyőzni az embereket Bajnai rosszaságáról, akkor azt hiszik, hogy az adóemelésekkel párhuzamosan folytatott lejáratókampánnyal most sikeresebbek lesznek?
Persze értem én, a múltkor kijött a felmérés, hogy egyre többen hajtanák el a picsába a csútit, és lehetséges jelölt Gordon. Így hát valamit lépni kellett. Az az elmúlt három évben még nem jutott eszükbe, hogy esetleg kormányozzanak, jól, oszt nem kell akkor lépkedni a kvkutatásokra.
Most jöttem rá, hogy itt semmi sem fog változni. Még a halálban sincs közös nevező. Ha 2014-ben győznek, mi liberálisok földbe leszünk döngölve, ha vesztenek felégetik Budapestet.
@V-PORT: magyar paradicsomlevesbe rovásírásos betűtésztát a magyar gyerekeknek! a menza tálcákon rendehetnek versenyt, ki rakja ki előbb a turul szót.
@hacsaturján:

Az szól a külvilágnak (kés-villa), ez meg a honiaknak (mosatlan kézzel cupákot).
Kétségünk ne legyen mit gondolnak.

Gondolj bele, milyen dühítő lehet, hogy mindezt nem ők mondhatják el nyilvánosan:))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A faluban meghalt a gyógyszerész csaj férje, a 3 gyerek örökölte a patikát, neki csak özvegyi joga van az ingatlanon. Egyelőre úgy néz ki, be fog zárni a gyógyszertár. A gyerekek a tulajdonosok, még suliba járnak.
@bella _ciao: A túrós táska meg tarsolylemezekkel lesz kirakva. Geometriában a vektornyilak csakis hátrafele mutathatnak. A cigánypecsenyét kizárólag nyársra húzottan, lángolva tálalják.
oops:

Martonyi: Magyarország nincs elszigetelődve

Martonyi János külügyminiszter szerint Magyarország az Európai Unió különböző intézményeivel folytatott vitái ellenére sincs elszigetelődve, a problémás kérdéseket pedig a tárgyilagosságra törekedve, részletes magyarázatokkal kívánják megoldani.<<<< A tárcavezető erről csütörtökön, az Országgyűlés külügyi bizottsága előtti beszámolójában beszélt, hangsúlyozva, hogy a magyar külügy legfontosabb feladata a nemzeti érdekek államhatárokon átnyúló érvényesítése nyugodt, higgadt tárgyalásokkal. <<<<<<

hvg.hu/itthon/20130620_Martonyi_Magyarorszag_nincs_elszigetelodv
@isssti: "Nálad a fidesz túlkapásai legitimálják a komcsi ÁVÓsokat?"

Ne keverd a sezlonyt a faszommal!

Az ÁVO idején nem éltem, gondolom Te sem. Viszont ami most van, naponta tapasztalom. Nagfokú blaszfémia FIDESZ túlkapásokat emlegetni, amikor ami most történik, az a mindennapi rutin, vagy másnéven a "normál üzletmenet" Fifelmedbe ajánlom az alábbi videót:

www.noltv.hu/video/5008.html?searchid=s51c3092fdeb8e

MEgnézheted, hogy futnak a dicsőített nagyjaid a kérdés elől, budaimitkeresazoszkóawizzerben gyulussal az élen.

Esetleg erről volna véleményed?
@Kókadt-szegfű: szegeny szerencsetlen. Nem lehet konnyu eleted, ez latszik a kommentjeidbol. A boldogulasra keptelen white trash megtestesulese vagy. Kapaszkodsz a magyarsagodba, mert mar csak ez hiteti el veled hogy ersz egy fabatkat is.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nincs véleményem róla, nem érdekel. Mint ahogy te sem. Sajnálom. Unalmasak vagytok!
1. Államadósság: a Horn-kormány csökkentette a legnagyobb mértékben.
2. GDP: 1993-2008 között végig nőtt, nem hiszem, hogy Hornékon múlt.
3. Reálkereset: a Horn-kormány csökkentette a legnagyobb mértékben.

Sose volt szimpatikus, de sajnálom, hogy az élete utolsó 6 évét kórházban töltötte.
@isssti: kifarolsz a kérdések elöl? nem vagy valami kitartó:-) Figyi! Csak egy kérdésre egy icipici véleményt! Vélemény nélkül blogba hányni, nem igazán úri dolog:-) Tehát? Na elő a farbával. Nagyfiú vagy úgy tűnik, tehát viríts! :-) Kiváncsian várom a felett linkek bármelyikéről a véleményed:-) Ne fossz meg attól, hogy csodálhassalak:-)
@Gábor (Gee Halen):

Üdítően hülye vagy:))))))))
Tarsolylemezes túróstáska:)))))))))))))))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Júliustól 120 forinttal is emelkedhet egy doboz ára."

Ez tényleg siker! Remélem, minél többen szoknak le maguk és környezetük mérgezéséről, akkor jobban jár az egészségügyi kassza és tárgytalan lesz a trafikmutyi is :)
@Távmunka blog: Remélem akkor is így fogsz lelkendezni, ha a kenyér, vagy a benzin lesz egyik napról a másikra 120 forinttal drágább:-)
míg nálunk....

Minden diák iPadet kap Los-Angelesben

Táblagépet kap a Los Angeles-i - az Egyesült Államokban a második legnagyobb - iskolahálózat minden egyes diákja: a kezdeményezés jelentősen hozzájárul az Apple cég azon tervének megvalósulásához, hogy iPad-ekre cserélje le a hagyományos iskolai tankönyveket.

hvg.hu/tudomany/20130620_Minden_diak_iPadet_kap_LosAngelesben
@Bakter: Nem tetszik az embereknek a kormány, de a Fideszre szavaznának. A kognitív disszonanciát tökéletesen lehet vizsgálni a szavazók jelentős részén :)
Nocsak! Hipp-hopp elment az összes VUK? Lejárt a munkaidő, oszt menni kell a turulóvodába a jövő trafikosaiért? :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt el sem tudod képzelni, hogy a taxisok és a fuvarozók azért csináltak blokádot, mert a Antall kormány csúnyán átverte őket a benzinár emeléssel? Ráadásul előtte azt bizonygatta a kormány, hogy eszük ágában sincs az üzemanyagok árához hozzányúlni. A HaHások pedig megelégelték a HÖOK bénázását, és a folyamatos kormányhoz történő dörgölőzését. Valamint végleg elegük lett a Hoffman Rózsika folyamatos hazudozásából.

Ha a taxisblokádot és a HaHa megmozdulásait "felülről" szervezték volna, akkor mind a két esetben lángolhatott volna a fél ország. De ez ne zavarjon téged az összeesküvés elméleteidben.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ennél udvariasabban nem tudom megfogalmazni: unalmas vagy! Sajnálom, sajnállak.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az élelmiszer és a kábítószer nem ugyanaz. Felőlem a benzin árát is nyugodtan emelhetik az európai átlagárra.
@isssti: Naaaa akkor szórakoztass! Innám bölcs szavaid. Lécci, lécci! Világosítsd meg setét elmémet! Maradjunk akkor csak egy véleményes kérdésnél. Látom a választási kényszer bőségével küzdesz. Tehát:

moondjuk... legyen ez:

"Fidesz: Erdogan jó demokrata
Szemkilövés és halottak – Németh Zsolt szerint mindez a török demokrácia bizonyítéka."
index.hu/kulfold/2013/06/20/a_fidesz_szerint_erdogan_jo_demokrata/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kalifornia 2 éve még a csőd szélén állt, most meg így szórják a pénzt?
Egyébként az USA legtöbb államában már nem kötelező a kézírás oktatása...
@Távmunka blog: "Távmunka blog · onlinetavmunka.blog.hu 2013.06.20. 16:45:05
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az élelmiszer és a kábítószer nem ugyanaz. Felőlem a benzin árát is nyugodtan emelhetik az európai átlagárra."

No, ekkora gazdasági éleslátást látva, nem hiszem, hogy a blogod rajongója leszek:-) Bármennyire kognitívan disszonáns is az:-)
Pufajkában temetik vagy vörös rókabőrben?
@Távmunka blog: Nos ilyenek ezek a rohadt kaniforgiaiak:-) Ahelyett, hogy alkotmányíró tableteket osztogatnának a képviselőházban, a bunkó diákokkal tesik ezt, pedig ezek a fránya kölykök mág tán le is kakaózzák majd:-)
@Távmunka blog: akkor nem mesélek a mai közoktatás könyvmizériájáról, mert még a szeptember oly messze van
@Leone_510: Sajnos az ő pufahkáját a Munkásmozgalmi Múzeumban őrzik paraffinban. Valszeg az apádét fogják kölcsönkérni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A bányajáradéknak mi köze van a jövedéki adóhoz? A dohányból élő cégek felőlem el is tűnhetnek holnapra, nem zavarna. A TB kiadásai és a kieső munkaórák értéke sokkal magasabb, mint a jövedéki adóból származó bevétel.
@isssti: issstiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! hova lettél???????
@Távmunka blog: esetleg tudnál állításid igazolására valami iciripiciri hivatkozást betenni? Mert anélkül az nem több, mint egy jókora bullshit, városi legenda, esetleg törvényi indoklás.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Sajnos az ő pufahkáját a Munkásmozgalmi Múzeumban őrzik paraffinban. Valszeg az apádét fogják kölcsönkérni." a hónap válasza!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A legszebb az egészben az, hogy az Apple-től nem kérték, hogy a megrendelésért cserébe vigye vissza Amerikába az iPad gyártását vagy legalább a nyeresége 1-2%-át adózza le Amerikában.
@Távmunka blog: "A bányajáradéknak mi köze van a jövedéki adóhoz?" talán nézz utána. Biztos, hogy nem te vagy itt Matócsnyi inkognitóalkóvban? Mert a közgáz ismereteid vetekednek az övével:-)
Király lett Orbán Viktorból

.....három olyan elrettentő példát, politikai vagy gazdasági „nagyembert" mutatnak be, akik szerintük a független média ellenségei: Rupert Murdochot, Silvio Berlusconit és Orbán Viktort. Utóbbi, azaz a magyar kormányfő a kisfilmben királyként, koronával a fején, újságíróbábokkal a kezén jelenik meg.
www.hir24.hu/belfold/2013/06/20/kiraly-lett-orban-viktorbol/~~fokusz
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Akkor azt kérdezem, hogy a jövedéki adóról szóló törvényben szabályozott, dohánytermékekre vonatkozó jövedéki adó mértékének mi köze a bányászati törvényben szabályozott bányajáradékhoz? Milyen összefüggés van egy ipari nyersanyagra kivetett adó növekedése és egy kiskereskedelmi forgalomban engedélyezett kábítószerre kivetett adó között, azon kívül, hogy régen mindkettő állami monopólium volt?
@politikailagnemkorrekt:
"TB önkormányzat? Ugye voccelsz? Az az állam másik zsebe volt folyamatos hiánnyal." - írod Anna Karenina hozzászólónak.
Mindössze a pontosság kedvéért elmondom, hogy az akkori rendszerben a TB kassza nem küszködött hiánnyal. Logikus, hiszen szinte teljes volt a foglalkoztatottság, pontosan tervezhetőek voltak a járulák bevételek, mert a létszám mellett a bértömeggazdálkodás és a bérszínvonal meghatározása is központilag szabályozott volt.
A TB kassza nem sokkal, de pozitív mérleggel zárt, olyan 50 milliárd körüli összegekkel.
Kérlek, ne böffölj, mert mint most is, lebuktál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Elég lesz, ha az első szeptemberi tanóra után elkezdi törni a fejét a tankönyvekről az illetékes elvtárs :)
Legyen Horn-mauzóleum. Tömjék ki.
"Az Orbán-rendszer nem a szegénység, hanem a szegények ellen kezdett csatát, nem a felzárkózásért, hanem a bezárkózásért indult küzdelembe, az állami gyámkodást nem megszüntetni akarta, hanem maga akarta a kezébe venni a gyám, a legnagyobb közös osztó szerepét.

Nem elég a félfordulat, új gazdaságpolitikára van szükség. Az új gazdaságpolitika középpontjában: magasabb termelékenység, jobb teljesítőképesség, a piacon elismertethető valós teljesítmények állnak. Ennek a gazdaságpolitikának három fontos eleme van:

a jogállamiság helyreállítása és azoknak az intézményi és szervezeti változásoknak a végrehajtása, amelyek az önkény helyett a kiszámíthatóságot, a termelők fölénye helyett a fogyasztókat szolgálják;
a biztonságosan beszedhető, a piaci szereplők számára egyöntetű és ezért elfogadható közös teherviselést megalapozó adó- és bevételi rendszerre és a biztonságosan beszedhető bevételekhez igazított államháztartási kiadások rendszerének a kialakítására, az ezeknek az elemeknek összehangolt megteremtését szolgáló egyszeri stabilizációs műtétre, de később is szigorú, egyensúlyőrző, takarékos fiskális politikára van szükség
a rendszerváltás óta halogatott szerkezeti átalakítások, magatartásformáló, közös meggyőződésen alapuló reformok, amelyek az élet minden területén az egyéni felelősséggel kapcsolják össze a nagyobb szabadságot."

hetenyi-kor.blog.hu/2013/06/19/csillag_istvan_majdnem_atfogo_javaslat

A Hetényi kört elég nehéz lenne baloldalisággal vádolni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Lejárt a munkaidő:)))))))
Ezek hivatásos mellébeszélők........
Mondják amíg tart a munkaidő.
Már biztos sörözgetnek felszabadultan ..... megérdemlik :)
@Mariann19: Az első MDF kormány üres nyugdíjkasszát örökölt! Had ne linkeljek írást neked erről, mert tele volt ezzel anno a média.
@Tita nick:

Emléxel még Szalai Annamária halálára?
Akkor mit is mondtatok?
Nem volt még az olyan rég,hogy elfeledjétek.
Szánalmas..........
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az a gazdasági rövidlátás, ha valaki azt hiszi, hogy az autópálya az egyetlen szállítási lehetőség és a magas benzinárak nem hozzák el a takarékosabb autókat. Az 1971-es és 1979-es olajválságok miatt többet növekedett az autók hatékonysága a 70-es években, mint azóta összesen.
@Távmunka blog: Netán arra is tudsz valamit rittyenteni, hogy mennyi a dohánytermékek éves jövedéki adóbevétele, mennyi a vélelmezett ki nem fizetett nyugdíj, az alanyok önkéntes korai elhalálozása miatt, valamint mennyi a kivetett egyéb adóbevétel ágazati szinten a termelők, forgalmazók bevételeit is tekintve? Tartok tőle, baromira meglepődnél a számok láttán... tehát: nosza! keresgélj még.
@Távmunka blog: Megérkezett mAriann, minden közgazdaságititkok tudója. Kérdezd Őt! :-)))
@Távmunka blog: "kábítószerre " magadnál vagy? Vagy megártott a hőség?
@DezInf: Ő nem volt karhatalmista, annak is az elit csapatánál. Sorry.
@Mariann19: Szia! A levegőnek fejtegetsz:-) Teliokádta a blogot és elhussant... de itt van Tápmunka elvtárs:-) Na Ő viszont várja a válaszod, mi köze a bányajáradéknak a jövedéki adóhoz:-) Megmagyaráznád Neki? ( Csak mellesleg, annyit én is tudok, jövedéki adó nem csak a cigaretta(szerinte legális kábítószer) esetében leledzik:-)
Lehet így is válogatni Hornról a tényeket.

De lehet úgy is, hogy pl. arra is figyelünk, hogyan tűntek el azok a papírok, melyekből el lehetett volna dönteni, mikor is lépett be a karhatalomba és ott miket csinált. Nagy valószínűséggel részese volt annak, hogy a civil tüntetőkbe lőttek.

Ez nem mellékkörülmény, hanem igen fontos dolog.

Mint ahogy sok más se lenne mellékes, de halála után ennyivel legyen ennyi. Azért a szerző ne fényezze olyan nagyon ezt az enyhén szólva kétes múltú alakot.
@Távmunka blog: Ezt meséld el annak, aki felszedette a Joszip Viszionárius Sztális szárnyvasút sineit, és aki visszaűzte a Dunát a medrébe, akadályozva a vizi szállítás kiteljesedését:-)
@V-PORT: ezzel arra celzol, hogy az itt feltunt trollsereg kirakhatja a hulye vagyok, mert a tesztam is rovasirasos?:)
@Flúgatlan: Jahh és mint ávós kirúgta egy szegény tüntető összes fogát is:-) Emlékszel még? :-)
... meg aztán a kétszer akkora matolcsy csomag. Hogy mást ne mondjak, Gyula tanítványai 8 év alatt durván 8ezerről 22ezer milliárdra tornászták fel az államadósságot, ezzel (is) pályára állították a gazdaságot, csak az lefelé tartott spirálba, nem felfelé, apró szépséghiba.
"... úriembereknek fognak látszani" - na ez kész... szerecsenmosdatás ez, vagy mi a tököm.
Márpedig úriember közbiztonságról nem beszél... Gyula mégis azt mondta a maga idejében, hogy mint közbiztonság, na az itt olyan nincs :-))) belügyminiszterét ne feledjük: Kuncze Gábornak hítták :-D
@moophlander: Folyamatos hiánnyal soha nem küszködött a TB kassza, mint mondtam, a tervezhetőség okán O-tól a plusz előjelig konvergált.
Dolgoznak az iratmegsemmisítők ezerrel... Hörcsög-Börcsök Elvtárs tekeri a darálót:-)

"Nyilvános az MTVA összes szerződése
A nem jogerős ítélet szerint ki kell adniuk a műsorkészítésre vonatkozó szerződéseket."

index.hu/kultur/media/2013/06/20/nyilvanos_az_mtva_osszes_szerzodese/

Talán a hatoskartont is besuvasztja a resztli közé:-)
@Kókadt-szegfű:
Ne hallgass azokra, akik bántanak, és arra kérnek, hogy dugulj el. Kérlek, kommentelj csak bátran tovább. Én pl. könnyesre röhögöm magam, ahogy olvaslak. Kínomban ugyan, de ez bagatell részletkérdés.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Bizonyítsd be, hogy nem igaz :-) Az tény, hogy homály fedi Gyula vitéz ténykedését, mit is művelt 56-ban, s rá pár évig. Biztos véletlen. Viszont szuverén jogom, hogy utáljam.
@Suna bácsi:
zagyvasag. az allamadossag 'durvan' egyenlegesen nott minden kormany alatt ha csak a szamokat nezed, de a dolog nem ugy muxik.
@Tita nick: Ez természetes:-) Útálni nagyon emberi dolog:-) Hát még hányni is:-) Az a csúcs:-)
Még szerencse, hogy most is csökken a GDP arányos államadósság, nőnek a reálkertek és a GDP is.

Horn meg nem visszafogott volt, hanem gúzsba kötött béna kacsaként próbált meg táncolni az SZDSZ ölelésében - nem is jött össze a gyakorlat, meg is bukott a produkció az 1998-as választásokon. Nem hogy 2/3-os kérdésekben nem tudtak egyetérteni, kész csoda volt, hogy 4 évig kihúzta a koalíció...

Bokros csomagját meg elég értelmetlen bármi mással összehasonlítani, mert semmi és senki más nem okozott rövid időn belül olyan reálbércsökkenést, reálnyugdíj-csökkenést és inflációmegugrást, és mint az ő csomagja - (lefékezve a gazdasági növekedést is) ugyanis ő mindent nemes egyszerűséggel közvetlenül a lakosságra terhelt - sok kiutat nem adva. Eszébe sem jutott a dogmái miatt pl. egy multikra kivetet különadó, bankadó vagy hasonló.
Horn Gyulának sikerült növelni a reálbért - mondja a posztoló, majd betesz egy grafikont, ami szerint 98-ban közel 10%-kal kisebb a reálbér, mint 94-ben.
Mielőtt valaki bálványozni kezdené a vén kommunistát:

www.youtube.com/watch?v=C3rqS_wFioI&feature=player_embedded

"Horn nagyon kegyetlen pufajkás volt, lőtt, mint a bolond"
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Sőt! Ha a kettő együtt sikeredik, az a csúcs. Gyulánál belefér.
@Blogger Géza:
Még szerencse.
Közel az áttörés!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Vagy igazat, vagy semmit"
Én akkor lennék igazán nyugodt, ha már Orbán is mellette feküdne. Mivel ami kárt okozott Orbán az országnak, azt évtizedek alatt fogjuk talán kiheverni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Bányajáradékot önbevallással évekig készítettem több vállalkozónak mellékben, így van némi fogalmam róla. Igaz, hogy a geotermikus energia nem tartozott hozzám, hanem az ásványi nyersanyagok utáni járadékot számoltam. Pl. agyag után a durvakerámia iparban, kavics és homok tartozott e körbe.
Elszámolása és a bevallása nem az adóhatósághoz tartozott, hanem a Bányászati Hivatalhoz.
Termelési tipusú elvonás járadék formájában.
Azon kár vitatkozni, hogy az egyes adónemeknek vagy járadékoknak milyen köze van egymáshoz.
Minden elvonásnak meg kéne felelnie az adópolitika vonatkozó céljának.
Mi van ma itt? Troll offenzíva?
@Mariann19: Gyulabá' még holtában is mekkora tömeget tud összerántani:-)
Nnnna kérem, összegzem az eddig leírottakat.
Hogy Kertész Nobel Imre is értse, Zusammenfassung:
(Kertész Makra Ákos nem érintett, ő csak írogasson továbbra is a szellemi szemétdombjára, az Amerikai Népszavába)
Elkanyarodtam picit, tehát aszongyák a balul sikerültek, hogy Horn Absztinens Gyula, a háromliteres kategória legjobbja, hatalmas szolgálatokat tett a hazának.(Szerintem a legnagyobbat tegnap tette, de ez a magánvéleményem...) Szóval a mi Gyulánk bátran elvágta a drótot az osztrák határon (gondolom egy villanypásztort csípettek el vele), még csak Gorbacsov véleményét sem kérte ki.
Bátran, szakértően kezelte a pénzügyeket.
Humánus módon ingyen utaztatta repülőn a nyugdíjasokat. Ügyesen rásózta az összes rentábilisan működő iparágat a nyugati pancserekre.
Ezzel szemben a jobbra gondolkodók véleménye egy összetett mondat: mindenkinek jobb lett volna, ha meg sem születik. Vagy ha elviszi a gyermekparalízis.
@Blogger Géza: szeretnék érdemben reagálni:
ügyülübügyülü.
@Blogger Géza:

Hol nő a GDP, Gézám? Vagy most létezik, hogy arra a 0,7%-os növekedésre mutogatsz? Csak szólok, hogy az csak a tavalyi irtózatos év végi hasaláshoz képest növekedés, az előző év azonos időszakához képest még mindig mínusz 0,9%...
@Blogger Géza: Mert nem jutott eszébe a multikat terhelő különadó? Mert az a nagy találmány, hogy úgy csinálunk, mintha az multikat adóztatnánk, közben meg úgyis a zemberek fizetik? Mert az a nagy találmány, hogy a vállalkozó lassan (de inkább gyorsabban) a költségeit sem tudja már felszámítani, ha az állam szemet vetett a vállalkozásra?
27 % ÁFA sincs, amit mindenki fizet? 16 % SZJA, amit a jómódúak élveznek? Ahol pl. Semjén Zsolt nem visel közterhet? Ahol a fiatalok nem tudnak továbbtanulni, ha nincs pénzük? (Bokrosnál valami jelképes pár ezer Ft tandíj ellen tüntettek. :) Gyenge próbálkozás. Ilyesmiket csak azok vesznek be, akik nem gondolkodnak. Ők a fidesz népe.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A dohánytermékek éves jövedéki és áfa bevételéről már rittyentettem forrást, 2010-ben 360 milliárd volt. Ezzel állt szemben a 441 milliárdos kiadás.
Valószínűleg az elmaradt nyugdíjkifizetéseket elég jól ellensúlyozza a elmaradt járulékbefizetés.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem a szárnyvasút a lényeg, hanem a fővonalak. Meg az, hogy az arra költött kevés pénzből is mennyit loptak el a vasútépítő cégek...
@Blogger Géza:

Te Gejza!!!!

Aztat mongyad má, hogy mikor jön el pontosan a kánaán!
Mer ugyi itten három éve minden a legjobb,legf@szább, egész ejrópa minket másol. Akkor most hogy van az,hogy minket másolnak,oszt máshol magas az életszinyvonyal?
Csökkenő rezsi mellett csökkenő életszinvonal?
Nebäcca mán meg, mer ez így nem ér !!!!
Itten valaki nagyon lop,mer ha ennyire f@ca itten minden má három éve, akkor annak láccódnija kéne ám, érted?
Na most akkor ki lop? Mer más megoldás nem lehet!!!!!!
Magyarázzad má meg,mer úgy látom te értresz mindenhő, még a szomszéd döglött tehenyét is fel tudnád támasztanyi. ( igaz közbe megette a rokonság amíg rád vártak )

Szóval nyomassad a tutit bobó gejza, mer má csak benned bízunk meg gárfildba!!!

Ne haggyá minket cserbe, mert becserkészünk ha elfogyott a marha :))
@Távmunka blog: te tenyleg ugatod a kozgazdasagtant. A gdp novekedese a bokros csomag eredmenye volt. Addig novekedett, amig a fidesz nem kezdett osztogatasba, onnan csokkent, majd picit nott, de inkabb stagnalt 2004-2008 kozott.
@AnnaKarenina:

Amennyire én látom, a Kormány gazdaságpolitikája abból áll, hogy amikor valahol valami pénzt lát, azt elszedi, osztjónapot. Zseniális, én már várom, hogy mikor kezdenek a szabadságharc jegyében ezreseket levonogatni a bankszámlákról...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bizony arra, amelyik bronzérmes az EU-ban, még ha ez neked nem is tetszik. De kivárhatjuk az egész éves 2013-as adatot, vagy az egész 2010-2014-est is... Mert egy ciklus nem egy évből áll. Amit kb. 4 tényező tett pocsékká: kiújult eurózónás recesszió, kedvezőtlen időjárás, az EU elbénázott túlmegszorítási ultimátuma. és Simor balfaszszága. 2013-ban ezek remélhetőleg már csak rossz emlékek lesznek (bár az eurózónás recesszió még talán nem)
@DezInf:

A Világ Utolsó Filozófusát, Garfield macskát én nem raktam volna egy kommentbe Gejzával... :)
magyarnarancs.hu/publicisztika/egy-tisztesseges-baloldali-emlekere-85333 Herényi Károly publicisztikája Horn Gyuláról. Szeretnék valami hasonlót olvasni Fideszes vezető tollából is.
@AnnaKarenina: Semjén Zsolt annyira visel közterhet, hogy több milliót fizetett be csak SZJÁ-ból. Na ennyire vagy képben...
Akárhogy csűrcsavarjuk, Gyulabá jobban teljesített. Hiába na, a politika is egy szakma, érteni köll hozzá.
Nem voltam oda azért a 4 évért de mégis rájuk xeltem mert a fityisztoől valahogy irtóztam. Jó okkal ahogy látom.
@DezInf: Lehet, hogy a te életszínvoalad csökkent (lúzerek mindig vannak), de az enyém és az átlagpolgáré nőtt. :) Lehet, hogy emiatt is mértek legutóbb 49%-ot a Fidesznek, ez van...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Gyula bá' még holtában is mekkora tömeget tud összerántani."
Figyelem a troll tömeget, őszintén szólva nem akarok keveredni velük itt sem.
Olyan emberekkel nem, akik a civilizált magatartás elemi szabályaival nem rendelkeznek.
Ősi elvárás a kegyelet megnyilvánulása elhúnyt embertársaink halálakor.
Ez a gyűlölettel telt rikácsolás, amit itt produkálnak minden ízlés ellen való.
Nem semmi stratégiát rittyentett Csillag. Most értem a végére.
Kár, hogy nem lesz belőle semmi. Sedlaceknek igaza van, a fiskális politikát is ki kell venni a politikusok kezéből, nem csak a monetárist.

hetenyi-kor.blog.hu/2013/06/19/csillag_istvan_majdnem_atfogo_javaslat
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A macsek csak azé került képbe, hogy öccekarmizza Gejzát, ha megkerüli a kérdést.
Most épp éhes, nem kapott vacsorát.........

Garfield éhes, nem lehet jóllakatni elképzelt növekedéssel, délibábbal :)))))
@Blogger Géza: "De kivárhatjuk az egész éves 2013-as adatot, vagy az egész 2010-2014-est is."

Már épp javasolni akartam. Amúgy cukiság, hogy örülsz, hogy a Szeretett Vezéred így a harmadik évben végre fel tudott mutatni valamit. :DDD

" Amit kb. 4 tényező tett pocsékká: kiújult eurózónás recesszió, kedvezőtlen időjárás, az EU elbénázott túlmegszorítási ultimátuma. és Simor balfaszszága."

Az Univerzum összes többi lakója szerint meg matolcsy meg Viki balfaszsága.
@Blogger Géza:

Szóval akkor te lopsz ?
Ez beismerő vallomás volt a részedről.
A renccerváltás után remélem ugyanilyen ilyen karakán leszel a Köztársaság Bírósága előtt is :)))
"Az elmúlt néhány évben kiálltuk a kedvezőtlen nemzetközi gazdasági környezet próbáját. Megállítottuk az eladósodás folyamatát, visszaállítottuk az ország hitelképességét, és némileg javítottunk az eredményeinken is. Mindez azt bizonyítja, hogy társadalmunk politikai és gazdasági alapjai szilárdak."

Orbán Viktor, évértékelő beszéd, 2013.február 22.
helyett

Kádár János interjúja a TIME-ban, 1986. augusztus 11."

Szétszedjük itt egymást a hülye politikusok napi hülyeségein, minek? Semmi nem változik, a történelem egyre ismétli önmagát.
"Vicces - vagy inkább kicsit szégyellni való - hogy utódaiba nem szorult annyi tökösség, mint ami a Bokros csomag keresztülvitelének politikai kockázatához kellett, se annyi mértékletesség, amivel képes volt megállni, hogy kétharmados többségével ne formálja saját képmására az országot."

1. Akkor most nincsenek is megszorítások, illetve a MAtolcsy és Varga csomagok nem voltak elég tökösek...Értem...Akkor máskor miért sírtok?

2. Kétharmados többsége az SZDSZ-szel volt. És ha az országot nem is, de jelen poszt írójából kiderül, hogy egyeseket már a saját képére formált.

És csak halkan jegyezném meg, hogy 56-ban nem a forradalmárok oldalára állt (várjunk, csak, ballibdemo szemmel ez úgy néz ki, hogy az akkor kormány lépéseit demokratikusnak gondolta a zavargókkal szemben...), pufajkás lett és kitüntették (miközben másokat bebörtönöztek, kivégeztek), a rendszerváltásig a hatalom megbízható "katonája" volt, és vígan élt (míg másokat teljesen ellehetetlenítettek, kirekesztettek)...A rendszerváltás után azt a szégyent hozta az országra, hogy '94-ben elvállalta a miniszterelnökséget...Nyugodjon békében, de ne istenítse senki...Mert ez már annyira gusztustalan, hogy szerintem még Horn Gyula is röhögne ezen...
@Blogger Géza:

A rezsicsökkentés miatt mérnek 49%-ot, mert a magyar akkora birka, hogy ha 2000-el kevesebb rezsit fizet, akkor észre sem veszi, hogy viszont a boltban meg 5000-el többet. Ez van. :DDD
index.hu/gazdasag/2013/06/20/nehol_megis_tovabb_lehet_majd_arulni_a_cigit/
off
vagyis inkább uff. jól előkészített munka volt elvtársak, igaz-é?
@Távmunka blog: Csak buta fejjel mondanám... ha nem lenne minimum nullszaldós a buli, akkor bizony korbácsolás és pellengér járna a cigiért... demivelhogy éppen a csókosok vetődtek rá, mint a gyöngygyúk a meleg takonyra, tartok tőle, hogy vastagon nyereséges az üzletág, és még állami szinten is az... szóval ez a buli nem jött be:-) Nme véletlenül lett kvázi visszaállamosítva.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért, 2013-ban nincs Viktor meg Matolcsy? Akkor most miért növekszünk? Amúgy megsúgom neked, Magyarországon a rendszerváltás óta legnagyobb növekedés 2000-ben volt, 5% felett. Akkor a miniszterelnököt úgy hívták: Orbán Viktor. A gazdasági minisztert pedig: Matolcsy György.
@Blogger Géza: mint fidesz fan ne tessen bantani a bokrost. Mibol lett volna szechenyi terv, ezust hajo es a tobbi, ha nincs a gonosz bokros?! Nagy penzelvero volt viktorod akkor is. Most is az, csak azt hiszi, hogy ert a gazdasaghoz.
@Távmunka blog: Konkrétan momentán a Közgépes vasútépítésre gondolsz? :-) Amennyiért Simicska épít, a Csalagutat meg lehet építeni és végig kicsempézni:-) Itt bizony nyamvadt 52 km-re elég:-)
@DezInf: Ne reménykedj, nemhogy rendszerváltás, de még kormányváltás sem lesz egyhamar... Egyébként ez jellemző a lúzerekre, ha valakinek jobban megy, az biztos azért, mert "lop". Itt tart a csürhe gondolkodásmódja.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nyugi! Mindent a Maga idejében:-) Eljön az a pillanat is, és nem is soká. Én a helyedben frissíteném a garderobom, valami kevésbé neves turkálóból. Akkor esetleg lesz sanszod, hogy rajtad hagyják legalább a gatyát télvíz idején:-) Másra úgyse lesz szükséged, elvégre jutalékot fogsz kapni, mert fűtesz, villanyozol és gázosítsz:-)
@Blogger Géza: "Amit kb. 4 tényező tett pocsékká: " és bónuszként megkaptunk téged:-)
@Blogger Géza:

Gejza,Gejza!!!!

Neked annyi!!!!!
Garfieldnek elmeséltem,hogy te etted meg a vacsoráját meg a dugi sütijét.......
Nincs kegyelem,ezt akartad..... :))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "A Világ Utolsó Filozófusát, Garfield macskát én nem raktam volna egy kommentbe Gejzával... :) " honnan tudod, hogy Geyza szeresse e a lazanyját? :-)
@AnnaKarenina: @Fabius: ha valamiről foggalmatok sincs akkor könyörgöm legalább nem írjatok róla!

"1995 májusában elfogadták az új privatizációs törvényt (1995. évi XXXIX. tv.). A törvény összevonta az ÁVÜ-t az ÁV Rt.-vel, létrehozva a társasági szervezetben működő, egyszemélyes állami tulajdonlású Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt.-t (ÁPV Rt.). Az rt. feladata volt az állami vagyon privatizációjának folytatása, illetve a tartósan állami tulajdonban maradó vagyon kezelése. Az ÁPV Rt. átlagos állományi létszáma 1995-ben 460 fő volt. A törvény lehetővé tette a társaságok vezető tisztségviselői útján történő egyszerűsített privatizációt olyan esetekben, amikor a társaság saját tőkéje nem haladja meg a 600 millió forintot, illetve, ha a dolgozói létszám 500 fő alatt van. A privatizáció előkészítése itt a társaságok feladata volt, a döntést az ÁPV Rt. hozta. Az eljárás célja a privatizációnak ebben a körben való gyorsítása, egyszerűsítése, 1996 végéig történő befejezése volt. Az egyszerűsített privatizáció jó lehetőségeket biztosított a vezetésnek a vagyon megszerzésére. Az ÁPV Rt. két ütemben 121 társaságot kínált fel ebben a konstrukcióban, amiből csak 72 került eladásra, átlagosan 51%-os árfolyamon, 99%-ban készpénz ellenében. Az eljárás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a folyamat lassú, bürokratikus maradt, s még 1997 tavaszán is folytatódtak a kiírások.

Az új törvény a készpénzes és a tőkeemeléses privatizációt tartotta céljának – az utóbbi célkitűzés a gyakorlatban nem jutott érvényre –, a kedvezményes konstrukciókat visszafogta, az igénybe vehető E-hitel felső határát 50 millió forintban, de legfeljebb a vételi ár 50%-ában határozta meg, a kárpótlási jegyek elfogadását korlátozta. A vagyonpolitikai irányelvek parlamenti előterjesztésének előírását törölték. A hazai befektetők tulajdonszerzési lehetőségeit erősen korlátozták. 1996 végéig a Horn-kormány 720 milliárd forint értékű vagyont privatizált, közel két és félszer annyit, mint az Antall- és a Boross-kormány. A hét év alatt befolyt privatizációs bevételeknek már 86%-a származott külföldi befektetőktől, a hazai részesedés 14%-ra zsugorodott, ami nagyon rossz arány. 1995-ben a privatizációs bevételek rekordmagasságot, 481 milliárd forintot értek el, ennek 83%-a készpénz, jórészt külföldi befektetés volt. Ebben az időszakban adták el a nagy szolgáltató vállalatok többségi tulajdonát, illetve – 50% alatti eladás esetében – a menedzsment-jogokat. Rossz kibocsátási {II-702.} áron kelt el a Magyar Olaj- és Gázipari Rt. (Mol), az olajipar 30%-ának részese (1997-re a részvények 3,5-szeres árfolyamon álltak). Külföldi kézbe került az öt regionális gázszolgáltató társaság, eladták a hat áramszolgáltató társaságot, a Mátrai és a Dunai Erőmű Rt. részvényeinek átlag 47%-át a menedzsmentjogokkal együtt. A mélyművelésű bányákra épülő szén-erőművekre érvényes ajánlat nem érkezett. Értékesítésre került a Matáv részvényeinek további 37%-a. Jelentős értékesítésekre került sor a vegy- és a gyógyszeriparban. Nagy botrányt és parlamenti vizsgálatot váltott ki a Budapest Bank Rt. privatizációja, egyrészt a titkos, szabálytalan és túlzott állami tőketámogatás (konszolidálás) miatt, másrészt azért, mert a bank az 1992–1993. évi konszolidáció ellenére gyakorlatilag ingyen, rossz garanciális feltételekkel került külföldi kézbe. 1997-ben a botrány tovább fokozódott, mivel az új tulajdonosok többmilliárdos garancia beváltását kérték, ami egyértelművé tette, hogy sok milliárd forintnyi veszteséget okozó presztízsprivatizáció történt."

"maga a privatizáció döntő részben a Horn-kormány alatt zajlott le. 1995-ben a hazai energetikai szektor külföldi kézre juttatásával kezdődött ez a hullám, majd folytatódott a nagyrészt korszerű (az előző egy-két évtizedben létesült) élelmiszeripari kapacitások szabályos elkótyavetyélésével. Ezáltal az élelmiszergazdaságban szétszakították a vertikális integrációs láncolatot, ahelyett, hogy inkább egyesítették volna, kiszolgáltatottá téve a hazai agrártermelőket. „Afrikai törzsfőnökök” adták el nemzeti kincseiket üveggyöngyökért!

A privatizáció eme módja katasztrofális következményekkel járt. Nem tudott kialakulni nyugati mintára egy széles, részvénytulajdonosi kis- és középosztály, ehelyett egy latin-amerikai típusú túlkoncentrált tulajdonszerkezet jött létre, ami önmagában gátolja azóta is a modernizációt. Eme tulajdonszerkezet törvényszerű következménye a gazdaság, a politika és a bűnözés (lásd: korrupció) összefonódása.

Ugyanakkor elmaradt a privatizációs bevétel, amit Csiha Judit privatizációs miniszter 1997-ben, egy parlamenti felszólalásában hétmilliárd dollárra (nem elírás!) becsült. Érdekes, e felszólalás után a fű se rezdült az országban. Másutt azonnal bukott volna a kormány!"

Érdekes AK itt hülyézel közben a dilettáns komcsi hazugságokat nyomod amiknek kb 3mp a neten utánanézni

Horn kormány ugyan az a szar voltt mind a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai, csak még volt állami vagyon amiből tudta finnanszírozni az ámokfutását
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ja és ezt az írást ajánlom a véresszájú Fidesztrollok figyelmébe is. Bár ők úgysem tudnák értelmezni, még ha valaki fel is olvassa nekik.
@Blogger Géza: Tudod Geyzám, az emberek többsége nem kedveli különösebben a szar ízét... viszont Neked már ezenkívül is még bármi összejöhet. A gyomrod megvan hozzá...
@Blogger Géza:

Leírtam, miért növekszünk: mert kurva szar volt 2012 vége. Azt is leírtam - de persze ezt épp olyan jól tudod, mint én - hogy ez még mindig masszív recesszió 2012 azonos időszakához képest, csak valami miatt szereted magad hülyének tettetni.

Ja, az külön funny, amikor egy körímélben érkezett pártpropagandát visszabüfögő bértroll lúzerezik. :D
@Mariann19: Csak hozzák, mi lényük lényege... és ne felejtsük a köpcöst és a szentfazekat sem... vezetőjét utánozza az, kinek egyéni entitásra ezért-azért nem telik.
IStenem, elképesztő. Horn lassan már valamiféle hazafi, államférmi, milóf@sz..hehh

Egyszerűen akkor ő szolgálta ki azokat az irányító erőket egy me. poszton, akik akkor mozogtak a háttérben.

Ahogyan ma sem a felcsúti bohóc és belső haveri köre csinálja a nagyműsort, ők csak a porondmesterek.

Nincs ő a haverokkal együtt sem akkora fej, hogy bagótól a szerencsejátékig mindenben ott legyen a keze, dehogy.

Ő a nemzeti főlópikula, akit mint ikont feltartanak a megfelelő körök, anyirfa is pont erről szólt, a háttérben ki mit merre mozog.

Neki nem kellet sehova formálni egy országot, átalkotmányozni, összpontosítani, hiszen éppenhogycsak a totális központositott hatalom óvatos inkább csak kirakat szintű átalakitása folyt.

Épphogy elkezdődött az "átkosban" kemény munkával, építéssel ,termeléssel, felhalmozott nemzeti vagyon szétherdálása és ellopása, jutis, maradis, annyi volt a konc, minden leeső valat lecsöppenő maradékárt bármire képes hiánák álltak sorba.

Pont ez indikálta a különböző merényleteket és alvilági harcokat is, részben ekkor dőlt el, ki hol lesz a következő 20+.... évben.
@Blogger Géza:

Igazad van, Mészáros Lőrinc, meg Simicska nem lop. Dolgoznak keményen. Na ez a "csürhe gondolkodásmódja", faszkalap.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez nem az esti mese volt, hanem egy volt politikai ellenfele írt róla egy publicisztikát, jó lenne ha a mostani kurzus is hasonló szellemben beszélne róla. A mostani faszfejek nem lehetnének, most itt, ha a Horn nem járta volna ki előttük az utat, de ez téged ne érintsen semmiféleképpen.
f2621162 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.06.20. óta tag.

Most vesztette el szüzességét.

Köszöntsük szeretettel az ÚJ kommentelőt!
@Blogger Géza: "Miért, 2013-ban nincs Viktor meg Matolcsy? Akkor most miért növekszünk? Amúgy megsúgom neked, Magyarországon a rendszerváltás óta legnagyobb növekedés 2000-ben volt, 5% felett. Akkor a miniszterelnököt úgy hívták: Orbán Viktor. A gazdasági minisztert pedig: Matolcsy György. "

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ha? :-)))
@Blogger Géza: Geyzám! Alúzer te vagy momentán... eladtad a segged egy tál rézgarasért, és azt hiszed, a félkegyelmi állapotod örökké tart. Megsúgum: hádenemfog. Asszem mondtam már, 2-3 év múlva dobok neked egy százast a Tecso kosárparkolójánál:-)
Egy újabb neves versenyző:

"Adatlap

f2621162 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.06.20. óta tag.
f2621162 ezekben a blogokban publikált::-)))))))))))))))))

Mára ezt a fikanikket dobta neki a gép:-)
@Kókadt-szegfű:
Kokadt szegfu egy robot. Mas magyarazat erre a stilusra es parbeszedkeptelensegre onismetelgetesre es agyi kapacitasra nincs. Csak kulcsszavakra reagal de azokra se intelligensen.
Plusz ha nincs kulcsszo visszater az eredeti gagyi dumahoz.

Kicsit gaz hogy mar itt tartunk hogy egy beprogramozott robottal vitatkozunk, de remelhetoleg sokat fizetettek a programozoknak akik betanitottak.
horngyufának már lógni kelet volna normális esetben 1990-ben...
de minimum az IFÁ-ban kellett volna maradnia...

mérhetetlen gyúlölettel tudok rá gondolni...
szinte a csuti gyilkossal azonos méjségű...
@f2621162:

Segítek:
oknyomozo.wordpress.com/2009/12/26/privatizacio-magyarorszagon-1988-1999-1000-adasvetel-jegyzokonyve-2/

"""Privatizáció Magyarországon 1988-1999: 1000 adásvétel jegyzőkönyve
Még abszolút nem teljes a kép, de az állami vállalatok közül 1000 cég esetében találtam legalább MINIMÁLIS információt – ki vette meg, mennyiért, melyik évben.
Nevetséges, de magyar oldalakon szinte semmi használható, átfogó infó nincs erre vonatkozóan. Az APVRt. weblapját megszüntették, a jelenlegi MNVRt.hu-n semmi archív hír…Az alábbi táblázat a Világbank egyik ügynökcégétől származik (FDI.org), az eredeti megtekinthető a
www.fdi.net/documents/WorldBank/databases/plink/soceco/1hungary.htm
oldalon. (Egyéb adatok/tanulmányok Magyarországról ugyanitt:
www.fdi.net/opportunities/infm_resource.cfm?countrynum=91&rl=s&srcpg=3
)
"""
egy-szavazo.blog.hu

Ha valakinek esetleg van ideje és kedve egy hosszú mélyebb gazdasági elemzéshez.
@otgorbebogre: Lisp-ben nem ügy ilyet írni, csak olyan Linuxos szerver kell, amelyiken futtatható.
Csak annyi a bibi, hogy ezt a nyelvet aránylag kevesen ismerik. Pl. itt találsz konkrét példát Elizá-ra:

www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=lisp-autolisp-programozas-autocad-ben-ibm-pc-n&ID=192134
@Dr. jenőke (jenőke): Persze, nem tudtad?
Már van Főistvánja, khm... helyesbítek főpistája is.
:D :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nos, sejtettem, hogy erre valami idióta reakció jön, no de ennyire... :)
Narancsosok hogy állnak a matekkal?

"3.) Nézzük a 2013-as magyar számokat! Államadósság (k) rátája (2012 végén) 79 %, várható reálnövekedés 0 % (optimista becslés), a termelői árak inflációja 2,0 % körüli. Nominális növekedés (r) tehát 2,0 % körüli. Mekkora lehet a megengedett maximális deficit, hogy ne nőjön az adósságállomány rátája?

k * r = d1 = 79 % * 2,0 % = 1,58 %

Tehát 1,58 %-os deficit mellett nem nő az államadósság rátája - bár nem is csökken -, azzal az erős feltételezéssel élve, hogy a forint árfolyama nem lesz rosszabb, és a devizában felvett hitelek forintban kifejezett értéke nem romlik. A kormány ennél nagyobb deficitet tervezett, továbbá recesszió sem kizárt, és a forint árfolyama is romolhat, így összeségében nőni fog az államadósság rátája pár százalékponttal."
A kedves blogiró szégyellje magát, esetleg hányja le a tükrét otthon. Hát ideáig lehetett jutni a rendszerváltás után 23 évvel, hogy ez a szar, alkoholista, pufajkás törpe lett a baloldali hős?! Ez a hazaáruló gnóm a ti példaképetek? Hát madarat tolláról... Bármeddig inkább a rendszerváltó, antikommunista Orbán, mint egy ilyen pufajkás nyomorult piás... A Ti miniszterelnökötök volt, olyan mint ti...!
@Blogger Géza: Geyzám! Elötted a jövőd:-) Ne zokogj! Vegyél államkötvényt százat, ezeret! Legalább nem lesz budipapír problémád:-)
A kommentekbe bele-beleolvasgatva látszik, hogy Abszurdistán lakosságának egy része sem szellemileg sem kulturálisan nem éri el az európai minimumot sem és fanatikus gyűlölködésében nem is akarja.
@1kivancsi: A kocsimat nem adon... most gondolj bele: talál az alján egy parizervéget... és a szaros nyelvével elkezdi lefetyelni... a Megboldogított Köjál azonnal bezárná a bótot:-) Feltéve, ha nen Coop, vagy Lázár CBA...
@1kivancsi: Remélem elsősorban a bloggizdára gondoltál:-) Csak folyamatosan békétlenséget szít, nem akarja tudomásul venni, hogy itten Nemzeti NER Épül! Akarata ellenére pedig senkibe sem lehet beletömni a kerítésből letört békéscsabai vastagkolbászt:-)
Zsóti, a nagytesó szerint azért mégsem minden kóser jumurdzsákföldön:
"Az Európai Néppárt (EPP) azt tanácsolja a török kormánypártnak, hogy tegye magáévá azt a hozzáállást, amelyet az európai kormányok tanúsítanak tüntetések esetén - mondta az EPP elnöke csütörtökön egy bécsi sajtótájékoztatón."
@Blogger Géza:
Tisztázzuk: A GDP csökken már második éve...Az államadósság nő (főleg ha leszámoljuk belőle az elsikkasztott magánnyugdíjpéztári vagyont, de mostanában még azzal együtt is)
A reálkeresetek meg a defláció miatt nőnek valamelyest. (Azoknak, akik nem feltétlenül tudják: a "defláció" árcsökkenést jelent. Ennek meg nem kell örülni, közgazdászok szerint ennél nagyobb katasztrófa nem igazán érhet egy gazdaságot.)

Szóval ha kicsit körülnézel az országban azt látod, hogy ennél nagyobb - depresszív - nyomorban az elmúlt 50 évben nem voltunk.
(menj be egy étterembe este 7 után, kérdezz meg egy szegény használt autó kereskedőt)

Rezsicsökkentés az van és az emberek hülyének nézése. (Átlagháztartásban rezsicsökkentés:
- 3000 forint, Árfolyamnövekedés + 15,000 forint, rendkívüli tranzakciós, telefonos, stb. adók: + 5000 forint havonta / családi háztartás = + 17,000 forint kiadás.)

Ha lennének kicsit is tökös bankok és szolgáltatók, akkor kiírnák a számlára:
"az Orbán kormány intézkedései Önnek az év elejétől xxxxx (garantáltan 5 jegyű szám) többlet kiadást jelentettek).
@Gonbolkozó:
Javaslom, géjzát dobjuk be a "jobban kereső átlagemberek" véletlenszerűen kiválasztott halmazába, ahol elmondhatja álláspontját a lúzerségről meg a jobban élő átlagról. Nyomban kiderül, mennyire civilizált nép a magyar. Vagy ideges...
@jobbdemokrata:
Volt egyszer egy magyar író, József Attila barátja, falukutató, az "Egy mondat" hallhatatlan szerzője, majd a Kádár rendszer legitimálója: Illyés Gyulának hívták. Ő egyszer ez mondta "...nem az a kérdés ecsém, honnan jössz, hanem, hogy hová mész..."

Biozony az a szomorű, hogy Horn Gyula pufajkásból indult, rendszerváltó lett és végül mindez ideig a legsikeresebb magyar miniszterelnök...

Orbán Viktor meg rendszerváltó demokratából indult, milliók bálványa lett, majd a demokrácia lebontója, a magyar feudalizmus újraalakítójává vált.

Az előbbire a jövő nemzedékek úgy fognak emlékezni, mint egy Nagy Magyar Államférfira.

Az utóbbira pedig, mint egy Nyomorult Autokratára...

Fogadjunk, 10 év múlva nézzük meg a történelemkönyveket... (nem is kell 50 éet várni... :-))
@Gonbolkozó:

Hogy fog ez a vezérnek fájni. :D :D
Végre nyíltan imádjátok a komcsikat, gratulálok.
Csak neki összejött?

Azannya!

Na és mi jött össze? Megmondom: eladni Magyarországot, a még működő cégeket az mszp-s haveroknak átjátszani, vagy eladni rendkívül hátrányosan az ország szempontjából. Eladni a teljes áramhálózatot, a gázhálózatot, a vízműveket, az erőműveinket!

A legártalmasabb, legmagyarellenesebb, az ország szempontjából egyik legkártékonyabb személy volt.

Szomorú, hogy itt éltetitek ezt az embert, szomorú, hogy ennyi tudatlan, ostoba ember él itt, és még szavazni is fog....
@1kivancsi:
Szuknya, ono, szlanyina, pozor, krutyi ilyeneket...
Inkább nem.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: idegenszívű tuggyukkik ezek mind! Hitetlen kutyák, ahelyett, hogy a Dumaparti Géniuszt istenítenék. De eljő értek is az utolsó ítélet. ;)
@1kivancsi:
Még valamit: nagyon szeretem Prágát, nem a sör miatt.
@Dr. jenőke (jenőke): kezdetnek nem rossz. Főként az első szó ismerete hasznos :)
@Dr. jenőke (jenőke): Sajnos ott még sohasem jártam :( Voltam már számos cseh városkában, pl. Brno, Ostrava, Liberec, stb., stb., de Prágában még soha.
@Gonbolkozó: ha ez az irány marad, 10 év múlva az utcán is az utóbbi képe lesz minden inzerát helyén.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Jaj ne már farkas. Milyen útról beszélsz egy alkesz pufajkás kapcsán??? ;)
Gyula elment. De előtte eladta az állami vagyont.
@V-PORT: érdekelne egy rövid elmélkedés a másodrendű ekvatoriális inercianyomatékok parciális differenciálásáról, természetesen csak és kizárólag rovásírással!!!
És azt tudja valaki hogyan írták össmacául, rovással azt hogy poláros fény? :)
@Bakter: éjjel-nappal adásába? Nnnaaa! :D
@Gonbolkozó:

Ez nagyon szép ívű zanza volt, József Attilától máig, gratula.
@Blogger Géza: Azért ezekről se feledkezzünk meg.:)

Fideszes képviselő is részt vállalt a magyar föld külföldi kézre juttatásában
Százmilliós támogatások osztrák tulajdonú földekre, halastó mellől kiszorított horgászok. Osztrák földvásárlások fideszes segédlettel Zalában. Pintér László fideszes képviselőről van szó.

youtu.be/jGvSs3oRI5o
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nézz rá a grafikonra a posztban és ne hazudozz össze-vissza. 1993-tól indulva nem csökkent a GDP 15 éven keresztül, először 2009-ben volt csökkenés. Ha a grafikonnak nem hiszel, akkor nézd meg a KSH adatait: www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_qpt001.html
@Dr. jenőke (jenőke): hogy is mondta egy nagymogul?
-- Csak az első millió dollár eredetét ne kérdezzék!

Ilyeténformán.
Egy anekdota szerint pedig az intelligencia legalább két generációval követi a vagyont.
Van benne valami.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mivel több millió embernél okoz függőséget, az alkoholhoz hasonlóan betiltani nem lehet.

A trafikpályázat úgy lett volna tiszta, ha az állami cég alkalmazottai lennének a trafikosok és az állami bevételeket növelné az üzletek 10%-os árrése. Persze jégkrémárusítás nélkül.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A Közgép előtt a Strabag és társai kartelleztek, aztán kaptak egy 7 milliárdos bírságot.
@1kivancsi: Akko nézzed meg még Ceske Krumlowotot, Telcet, Litomisltot, Olomoucot, Ceské Budejoviccot, Mikulovot, Tábort, Austerlitzotot, Brnot, Valtice-Lednicét, Slavonicét, Jindrichu Hradecet, Trebicet...
oszt akko elmondhatod, láttál Csehotszágból egy apró szegmenset.
@1kivancsi: Ezeknél? Még az orbángazsi ükonokája is zsebredugott tökvakarással fog bemenni a legelső kzplerájba, és kaviárt ken a zsíroskenyérre...
@Gonbolkozó: Tisztázzuk: a GDP nem csökken két éve, mert 2010-2011-ben is végig nőtt, és 2013-ban is növekvő pályán van. Csak 2012-ben csökkent. A GDP arányos államadósság is csökkenő pályán van. Magyarországon nincs defláció, csak alacsony infláció van. És soha ilyen magas nem volt az egy főre jutó GDP, mint most. Több hülyeséget nem írtál.
Elment a Gyula. Erre kormánypártiak mindjárt úgy összezavarodtak, hogy több irányból váratlanul tökön szúrták magukat, illetve egymást, vagy a franc se tudja, pontosan ki ki kit, amúgy testületileg, ner-társilag.
Hogy is van ez? Elmegy az általuk sokat szidott főkommunista, viszont a gyerekek hirtelen megzavarodnak? Kellemetlen eset.
@Blogger Géza: tudod mi van növekvőben? Az a nagy lófasz, amit bekaptál tavalyelőtt, meg tavaly és idén is, meg jövőre is fogsz. De azt nem GDP-nek, vagy gazdaságnak hívják, hanem orbitális kormányzati hazugságnak. Csak mondom, hogy felhomályosodjon a szemed. 4. év szopás után már magadtól illő lenne, ha azt gondolod, hogy van eszed, és hogy használod is. De utóbbi nagyon nem látszik.
Ne téveszd össze a kormány hazugságait a valósággal, mert az ilyesmi károsan hathat az egészségedre. De ha már fertőződtél, legalább ne terjeszd a vírust. Elvégre felelősséggel tartozol a magyar társadalom egészségéért, vagy nem?
@Távmunka blog: majd a pénztáros kijózanítja őket. Amikor rájönnek, hogy 10 deka spar-sonkát se tudnak kifizetni, s vissza kel vinni, mert a kormány hazudott nekik a jólétről, meg a gondoskodásról.
Apám, ha élne, maga vonulna a sírba sírva önként. Még jó, hogy ezt nem érhette meg.
Szégyenei ezek a nemzetnek, nem képviselői. És az egy dolog, hogy ki hiszi el a hazugságaikat - betudom emberi gyengeségnek - , de aki anélkül terjeszti, hogy érténé is, az minek nyitja ki a száját? Hülyének lenni jog, de visszaélni vele, sőt, terjeszteni a szűretlen hülyeséget, az már büntetőjogi kategória. Nemzetárulás, ómagyarul.
@saravad: ennek nézz utána mégegyszer...
GDP arányosan is rosszul állnak a Horn-tanítványok, abszolútértékben meg főleg... 8ezerről 22ezer milliárd lett 8 év alatt. Ne hagyd magad megtéveszteni senki által, vedd elő a számológépet, a sima négy alapműveletes elég lesz. 22-8=14... ezer... milliárd... a nyolc év alatti növekmény. Oszd el 10 millióval, tudod, ennyien laknak kb. Mo.-on, mivel mégse jött a 23 millió román, akikkel Hornék riogattak. Szóval 14-ezer-milliárd/10-millió = 1,4 millió. Forint. Per fő. Ennyivel növekedett MINDEN magyar adóssága. Újszülöttől aggastyánig. 8 év alatt. Számolj egy 4 fős családdal... Most 23,3 ezer milliárdon áll összesen... Ez 2,33 milla per fő x 4 tagú család = 9,32 millió Ft.
Lehet hivatkozni szakértőkre, elemzőkre, magyarázkodókra, hisz Gyurcsány is megmondta: "mindent meg lehet magyarázni" (emléxel: "Elkúrtuk...") de én a szememnek és a mateknak jobban hiszek. És amíg minden magyar családnak ekkora a "láthatatlan" adóssága (mert a miénk, nem fizeti vissza helyettünk senki, a görögök pláne...), addig b@szhatjuk...
@Mr. Waszabi: Konkrétumok nélküli, frusztrált, üldözési mániás ömlengésekre nem tudok érdemben reagálni. :)
@Mr. Waszabi: Hát kispajtás azt a nagy büdös lófaszt-amiről írtál- ti fogjátok megszopni alig egy év múlva- de alaposan.
www.median.hu/galeria-popup.ivy?artid=8559ae14-bf3c-4857-863e-5a44d47bd82c&amp;pos=1
Tessék kezdhetsz sírni.. :)) Próbálj már meg egy kicsit tájékoződni te szerencsétlen! KSH-ról hallottál már? Persze szted nyilván az is a zorbánék irányítása alatt áll ugye? Olvass mást is, és ne csak a Népszava hülyeségeit szajkózd! Mikor kerültünk túlzott deficit eljárás alá ,és mikor kerültünk ki onnan? Fáj az igazság ugye?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pedig a klasszikus még csak eszükbe sem jutott:
"Hóóóón Gyulaaaa monnyóóóón leeee!"
Még ezt is nekünk kell megsúgni.
Szerintem behívták a szúnyogirtásból és a kánikula elleni harcból a tartalékosokat is ma délutánra. Hiszen pár dolog miatt bepipult a zeju, oszt lehet, hogy jön pár visszasaller tőlük. Köll terelni valamivel.
Marmint a Kozponti Statisztikai Hivatal, jahh annak semmi koze Vezenyloekhoz ;)
@Bakter: de meg a kozponti ukasztol is elternek, meg az avitt agitpropot sem frissitik, pedig a narancsos fomuftik elismernek. Ehhh, barmok ezek.
@Blogger Géza:
A két ízületes csirkeszárny a múlté, ma három ízületest tudtam venni.
Az már valami, mert a harmadik perc igen tápláló.

Fel ne hagyj a kommenteléssel, baromi jól szórakozom rajtad!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezért gomboztam ki őket sorban. Hiszen semmi más céljuk nincs, mint rombolni és bomlasztani.
Nekem persze vannak elképzeléseim, mivel kondicionálnám őket ezért cserébe.
Mi különbség nácik és kommunisták között?
A náci bevette a ciántablettát mikor rendszere megbukott.
A kommunista elkezdte magát "demokratának" nevezni....s minden ment tovább.

Na ebben nagyon jó volt Gyulánk is.
@Knósszosz:
Én jobban szórakoznék rajta, ha szinkronizálná a bronzbikát.
@painkiller21:
Ezt már délelőtt elsütötték. Akkor rövid úton le lett vezetve, hogy jól hangzik, csak nem igaz.
Ne válaszolj, gombot kaptál.
@Bakter:
Nagy Vagy!!
Erre a lehetőségre mostanéppennemgondoltam, de ha már említetted...-:))

Amúgy ennyi barmot, akiket a netre delegált a Lendvay utcai szarházzy ájtí brigád... rég nem láttam.
@Blogger Géza: Már bocs, hogy belekotty, de a fidesz(esek) - amikor nincsenek kormányon - azzal vádolnak mindenkit akinek megy a szekér, hogy lop. Akkor most lúzerek? Sőt, mikor kormányon vannak akkor is - rajtuk kívül - mindenki lop. Ezért vannak a fura pályázatok, alkotmány módosítás (gondolva a jövőre), hogy más ne lophasson!
@Knósszosz: Bocs, csak küldtem egy mailt. :)
@1kivancsi: Ez is az én igazamat bizonyítja. A GDP növekedését jelző kék csík csak 1993 előtt és 2008 után megy 0 alá.
@Behajtó70:
Egyet értek!
Monnyá le! - a szavazati jogodról...
brü és hüy
Rodi hol van?
@Quentin vagyok Montargis-ból !: Ha Orbán idején csatlakoztunk volna az EU-hoz, akkor Orbán idején kerültünk volna túlzottdeficit-eljárás alá :)
@Kókadt-szegfű: Igazad van! Mi MAGYAROK azt se felejtsük el, hogy a szép nagy országunkból a kommunista, sztálinista, trappista, hazaárulók miatt ilyen szép kicsi ország lett!
Tudod?! Azok miatt a mocskosok miatt, akik az országot kétszer is vesztes háborúba vitték bele! A picsába! Azok nem is kommunisták voltak!

Mindegy azt se felejtsük!

Azért kimehetsz koszorúzni a sírjukat, meg nevezhetsz el róluk utcát! És így tényleg nem feledjük őket!

Az előzőekben - általad - írtak alapján mivel van bajod? Azzal, hogy vörös, vagy azzal, hogy maffiózó? Gondolom a vörös színt nem szereted, mert a narancssárga nem bántja a szemed!
@painkiller21: A nácik elmentek Dél-Amerikába, amikor otthon megbuktak...
@Blogger Géza: tévedésben vagy - én válaszoltam, nem pedig kérdeztem. Elmondtam, mi a való, a hazugságaiddal szemben. Ha nem akarsz hasonlókat, szokj le a hazudozásról, vagy legalább önálló hazugságokkal próbálkozz. Utóbbiakat értékelem, de a kormányzati paneleket szajkózó trollokat könyörtelenül eltaposom. Szerintem, hazug ember ne vegye magára a magyar nevet, de ha még is megpróbálja, vállalja a következményeket.
@Knósszosz:
Mondom, roham van, mert:
- drágul a cigi.
- Brüsszel alighanem megint büntetni fog.
- az Eustat szerint a 27 országból a 23. helyre csúszott le az ország a szegénységi listán (géjza figyesz?), és még itt se lesz megállás.
- lövető török kormány méltatása.
- nem kapnak gyógyszert az adós kórházak.
- újabb dohánymutyi stiklik kerültek elő
- vargacsomag
- a Tárki szerint a lakosság fele szegénységben él.
Csak pár kellemetlenség az elmúlt egy-két nap terméséből. Sor folytatható.
Blogger Géza! Nehogy azt mondd, hogy léptél aludni. Itt ülök a monitor előtt és várom szavaid! Oktass még, Mester!
@Bakter:
Folytatható, jól láttya kend!
Nyúlháj, varjúmáj, ha meggyyógyul maj' nem fáj... jönnek a nemzeti patikák. Is.

Tele leszünk dajcsdiplomatikás gyógyszerészekkel, amúgy meg ki a faszokkal?
Kedves kolléga, meddig marad?
@Dr. jenőke (jenőke):
Bocs, behajtó 70-ről maradt le.
Szorri, amúgy szép estét neked!
@Blogger Géza: és 2013-ban is növekvő pályán van. Csak 2012-ben csökkent. "
Te, Gejza, figyu egy kicsit: ha 100 egység csökken 10 egységgel, akkor ugye az 90 %.
Namost nő 10 %-kal, vazze, az csak 99 egység lesz!
Tehát, ha csökkent 2012-ben, majd nő 2013-ban, akkor még mindig szar. Egyébként meg nem nőtt. Mondjuk a 2012 I. n.é. magasabb volt, mint a 2013 I. n.é. Vazze, ez csökkenés.
Gejza, te magadtól vagy hülye, vagy fizetnek érte?
Gejza, ha Orbánnak 2000-ben sikerült mesterségesen felpörgetni az építőipart (hitelek, állami megbízások), az nem számít bele a GDP emelkedésbe? Ha Orbán "véletlenül" eltüntetett némi pénzt az MNB-ből a Fejlesztési Bankba, az véletlenül nem csökkentette az államadósságot? (amit persze azonnal ki is szúrt az EU, csak már a hatás áthúzódott a következő ciklusra.
Gejza, te már megint nem mondasz igazat! Csúsztatsz! Csak azokat az adatokat vagy hajlandó szajkózni, amik látszatra neked adnak igazat.
@Blogger Géza: Kedves Géza! Vigyázz, mert ha csak a statisztikákon fogunk vitatkozni, akkor még a végén megegyezünk... :-)
Egyébként
(a) GDP számunkra releváns tétele a belföldi fogyasztás számai (ezek mutatják, hogy "rosszabbul élünk, mint 2009-ben"): 2010: 99.5%, 2011:100.1%, 2012:96.3% (bocs a 2011-es 0.1%ért, de tényleg)
(b) az adósságállománynak éppen a "pályájával" van baja minden kicsit is hiteles elemzőnek, mert a magánnyugdíjvagyont - szeretném hangsúlyozni - sajnos csak egyszer lehetett elsikkasztani... de mint mondtam az utóbbi időben (naná: 299-es Eurónál) éppen növekszik...
(c) gondolom tréfának szántad, hogy soha nem volt ilyen magas a GDP... ez még a cikk statisztikái szerint sem igaz... Én jót nevettem volna rajta, ha lenne hozzá kedvem.

Az mindenesetre jókedvre hangol, hogy a többivel nem vitatkozol (v.ö. "rezsicsökkentés" vs különadókból és árfolyamból adódó brutális elvonások...)
@Kókadt-szegfű:
Na baszd meg, azt hiszem, megvan az orvosi tankönyvek elrettentő példája arra, miért nem szabad alkoholt adni a gyereknek.

Személyedben.
Küldjél már hozzá egy képet is, hogy tudjuk illusztrálni.
@Orica Középföldi:

Itt a nagy halott előttünk,
Kiteritve, mereven;
A hideg, a téli éjben,
Csillagoltó sötétségben.
Mi vagyunk még éberen.

A sirásban elfáradt már
Valamennyi jó rokon;
Talán mi se volnánk ébren
Hanem mert a torban, éhen
Rágódunk a csontokon.

A csontokon sem rágódnánk,
De hát – ez a kenyerünk;
Nem maradt ránk dus örökség,
Fizet minket a nemzetség:
Ha sirunk, énekelünk.

Már maholnap ez se kell majd –
– Elég volt a gyász, a dal;
A mi megholt, föl nem támad,
Haszontalan minden bánat!
Haj rá étel, haj ital!

Illyen szelet hallunk is már,
Ki legtöbbet örökölt –
Annak van a legjobb kedve,
Ott van a mult elfeledve
És eladva az a föld,

Hol pihennek a nagy ősök
Kik szerezték vérükön
Azt is, a min ők mulatnak –
Idegenek jól aratnak
Vérben ázott térükön.

Ők alusznak szépen, mélyen
Ébren már csak mi vagyunk;
Ők alusznak és álmodnak
Mi virrasztunk ébren, haj csak
Ébren is mi – álmodunk.

Álmodunk mi hihetetlent,
El se merjük mondani.
A holt szeme félig nyitva,
Hátha meg nem volna halva –
S lehetne még valami…

A nagy tenger éjszakába
Ki-ki nézünk ollykoron;
Mert nem tudjuk hány az óra,
Hallgatunk a kakasszóra
Merengünk egy csillagon.

Jó reménynyel, vak reménynyel
Hogy ha megvirradna már!
De a hajnal csak nem pirkad,
S a mit láttunk, az se csillag, –
Bolygó fény, vagy fénybogár! –

És csak olly csöndes ne volna.
De ez ugy fojt, ugy ijeszt –
Dalunk is már egyre fárad,
Alig ad még bátorságot –
Égen földön semmi nesz.

Szempillánk is csuklik immár
S ha az álom elnyomott,
S mi is alszunk, boldog Isten!
Akkor aztán késő minden –
Mozdulhat a tetszhalott!…

Vajda János.

nu, eszt csak azér biggyesztettem ide, mer azon a szent napon, midőn az első orbán kormány fölállott, jómagam ippeg összevesztem az akkori nato szóvivővel egy sajttáj kapcsán. a jamie úgy el kezdett velem üvölteni, hogy az egész hallgatóság elképetten fülelt, jóllehet csak egy pikírt megjegyzést tettem a nato akkori balkáni politikájára. asztán szépen kivonultunk a hallba és békés bagózás közbe megtárgyaltuk a történéseket, a jamie elnézést kért, mondván nem esett le neki időben a tantusz, jót röhögtünk az egész marhaságon, a vakuk villogtak körülöttünk, mingyár kaptam is egy fotot, történetesen egy kibaszott nagy fénykép alatt ácsorogtunk, amelyen ippeg horn írta alá az előszerződést.

(megjegyzés: temetési sípok kedvezményes árusítása kezdődik a jövő héten a lázár&lázár kft. boltjaiban)
@hacsaturján:

„Kormány megrendüléssel értesült arról, hogy …
[…]
Kereszténydemokrata Néppárt megrendüléssel értesült […]”

ettom képzeeeni megrendülésüket...
amikor egy 6 éve súlyosan beteg, 81 éves ember számára már megváltás a nagy utazás...

ettől ők meg vannak rendülve.

asztadurva.

mert hogy '-a Család mély fájdalommal tudatja, vagy megrendüléssel közli-' asztat értem-érteném.

no de ezek?????????? megrendülni?
@Mr. Waszabi: A te agyadban lévő rémképek hálistennek elég messze esnek a valóságtól... :)
@Gonbolkozó:

"Áprilisban a versenyszférában mért havi bruttó átlagkeresetek 5,5 százalékkal, míg a nettó bérek 7 százalékkal növekedtek az előző év azonos időszakához képest. "

www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/4-szazalekot-meghalado-realber-emelkedes-aprilisban

"Az előzetes adatok szerint a kiskereskedelmi forgalom volumene áprilisban 3,4 százalékkal magasabb volt, mint évvel korábban. Ilyen magas indexet utoljára hét éve láthattunk."

richpoi.com/cikkek/uzlet_gazdasag/ksh-aprilisban-34-szazalekkal-nott-a-kiskereskedelmi-forgalom.html

GDP ügyben meg szerintem elég egyértelmű a dolog: semelyik kormányzati ciklus végén nem lesz olyan magas az egy főre eső GDP, mint most, 2014-ben (pár hónapra azért nagyjából már előre lehet jelezni). Ezen szerintem tök felesleges is vitatkozni, semmilyen számolással nem lehet más eredményre jutni. Mint ahogy a GDP-arányos adósság csökkenő pályája sem kérdés, csak az intenzitása.

Nem tudom, mivel kéne vitatkozni rezsicsökkentés ügyben, arról végképp nincs értelme vitatkozni: csökken és ez jó. :)
Gejza es az intenzitas, mar jol kezdodott a nap, vidaman es bolondosan :)
@Blogger Géza:

és eme fényes eredmények ellenére újabb és újabb adókat kell kivetni, mert az 5,5%-kal növekedett átlagkeresetek után befizetett többletadók, járulékok, valamint a nagyobb kiskereskedelmi forgalom utáni több ÁFA s egyéb bevétel mégsem elegendő.

Akkor most vagy megint többet lopnak a nernők és nerfiak, mint amennyi van, vagy nem igazak a növekedési adatok.
@jaegtoer: Vagy hülye az EU (ismét) és túlságosan pesszimista. Az 1-5. havi hiány az utóbbi évtized 3. legjobb értéke volt...
@Blogger Géza: Géza, a GDP-nél ne azt nézd, hogy forintban mennyit ért az adott évben, mert van infláció is. Nem ugyanannyit ér a 2000-ben 5000 forint értékű árú, mint a 2013-ban 5000 forintos.
Ha a megtermelt árut és szolgáltatást méred, akkor 2008-ban volt az eddigi csúcs.
@Távmunka blog: Na még egyszer:
"semelyik kormányzati ciklus végén nem lesz olyan magas az egy főre eső GDP, mint most, 2014-ben (pár hónapra azért nagyjából már előre lehet jelezni)."

2008-ban nem volt kormányzati ciklus vég, nyilván azt érdemes nézni, hogy adta át az MSZP az országot, abban ciklusban kb 5%-ot esett a GDP. Ennek semmi köze semmiféle inflációhoz.
@Blogger Géza: 2006-ban is magasabb volt, mint most, szóval egyáltalán nem biztos, hogy jövőre rekord lesz.
@politikailagnemkorrekt: A TB-önkormányzattal nem vicceltem, OV-ék sem 1998-ban. Felélték a vagyont, ami nem az állam másik zsebe volt, hanem a mindenkori befizetők pénze, éppen úgy, mint a magánpénztáraké. Olvasgass róla, vagy keresd meg a vonatkozó törvényt: magyarnarancs.hu/belpol/a_tb-onkormanyzatok_vege_keresztut-62003
Ezzel a lépéssel egyébként vazallusokká tette a nyugdíjasokat, mert innentől + a magánpénztárak einstandja után már az állam mindenkori kénye-kedve szerint lehet a nyugdíjat "adományozni".
A privatizációhoz: az EU-csatlakozás során éppen a Fidesz-kormány alatt tárgyalták a mezőgazdasági fejezetet; jól sikerült?
Nagyon kíváncsi lennék, milyen értéket tudnál megnevezni a jelenlegiekkel kapcsolatban, mert én csak az engedelmes középszer térhódítását látom, meg a kolosszális lopást - ettől nem igen megy az ország előbbre. Nem dirigálni választották őket oda, hanem ésszel kormányozni.
@AnnaKarenina: Kösz, hogy alátámasztottad, amit írtam.

"A gyermekei után járó kedvezménnyel csökkentett adó összege, melyet befizetett: 2 360 083 forint. "
:)

Remélem, nem lesz egy politikus közellenség azért, mert gyerekei vannak...
@Quentin vagyok Montargis-ból !: khm. Miért pont Népszava? Te azt olvasod? Mert én nem:)
Lebuktál kispajtás. Legalább Népszabadságot mondtál volna, arról hihető, hogy egy jobber csak hírből ismeri a legnagyobb baloldali lapot. De ez így bukta.
Ha a választási tippjeid is ennyire hitelesek, akkor nyerjen csak aszerint a fidesz, nincs kifogásom:)
@Blogger Géza: Géza, már megint mellébeszélsz. Senkit nem izgatna a politikus adója, hogy évi 20 misiből 2-t vagy 4-et fizetett-e, ha az ország lakosságának az a fele megkeresné azt a 2-t vagy 4-et évente, amiből normális életet folytathatna, meg a gyerekei is. De egyelőre csak 1-et keres meg évente, legfeljebb.
@Bakter:
Te biztos azt hiszed magadról, hogy ilyen vicces csávó vagy...

Közben kurvára nem. Igazából félelmetesen élethű. Semmi de semmi vicces nincsen benne. Én rá se jöttem volna, hogy ökörködsz ha nem írtad volna le azt, hogy Orbán Viktor az árvízbe fojtotta a szúnyogokat...
Pufival vállat politikai közösség miatt ugrott Orbánéknak 1 szavazat
@Mr. Waszabi: Te tényleg ekkora lúzer vagy? Ki hitte...
@KopaszMercis:
Tegnap felvettem az egyszeri fideszes figuráját, és előadtam gyakorlatilag azokat a paneleket, amiket a narancsosok a szóvivőktől kezdve az agyamputáltakig minden eseményhez képesek odatűzni. Kaptam is itt hideget-meleget a nem éppen kormánypárti kommentelőktől - legalábbis azoktól, akik nem ismernek. Bár mindegyik hozzászólásomban igyekeztem valami kimagasló túlzást betenni, még így is elhitték, hogy fidesztroll vagyok. És ez a legnagyobb baj, vagy ez a legnagyobb vicc: a kormánypárti kommentelők többsége simán hozza vakhitből az efféle ordító baromságokat. Az olvasókban pedig fel sem merül, hogy ez irónia is lehet, mert ez a sztenderd színvonal fityesz bértroll vonalon. Büszke lehet erre a támogató seregre a zorbán.
@Blogger Géza: ennyi telik? Ha elfogynak az érveid, akkor lemész óvodásba? Ez igen.
@Bakter:
Én nem piszkálódásból mondtam hogy nem vagy vicces... egyszerűen csak hiába próbálod eltúlozni nem tudod, és emiatt nem tudsz vicces lenni. Az már tényleg a legabszurdabb hogy a szúnyog lárvákat vizsbefojtotta ... abból esett le. Egészen addig teljesen higgadtan és "normálisan" olvastam amit írtál...

Azokat akik önmaguk karikatűráik nem lehet kifigurázni sajnos...
@Buga.Jakab: Őszinte örömmel írom neked.
Baszd szájba a mocskos kurva anyádat aki a világra fosott, te szarházi büdös bunkó!
@Blogger Géza: Miközben a szarházi anyád szopta a faszom, azon gondolkodtam, vajon téged miért nem nyelt le?
@Buga.Jakab:
Ellenérvet akartál, akkor mondok egy párat. Egy vezetni annyit tesz mint meghozni a nehéz döntéseket a nagyobb jóért. Persze aki még életébe nem került olyan helyzetbe, hogy a kinek az életet ne tegye miközben 20 (egy ország eseteben 10 millió) másikéra is tekintettel legyél.
Ezek az emberek, feláldoztak párat a saját lelkükkel együtt, hogy másik 10 milliót ne daráljon be a szovjet unió.
Másik, ha hiszel valami nagyobb jóban azért sokmindent megteszel. De ha felismered és elismered, hogy tévedtèl az a legnehezebb, mert önmagadat kell megtagadnod.
Szóval én örülök, hogy voltak olyan államférfi sínek akik úgy ahogy meg tudták óvni az országot és időben felismerték a hónapokat és koriggálva azokat átvezették az országot nagy válságokon.
Amúgy bunkókám képzeld Lincolné volt a valaha volt legpopuistább kampány sőt még csalt is. Csak utána jóra használta az erejét. Roosevelt pedig a legnagyobb megszorítást ígérte es a legnagyobb költekezést hajtotta végre, mégis ők igazi államférfiak.
süti beállítások módosítása