Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.12. 01:51 Fabius

Áder ne dumáljon bele az átlátszóságba

Címkék: fidesz korrupció közpénz elszámolás lex átlátszó

Picsába! Picsába, picsába, picsába! 

Detélleg!!!

Ez most komoly? Tiltásismétlős marhaságokkal kell töltenem a drága időt, János? Nem voltál te mindig ilyen kifogásokat kereső kapcabetyár, se annyira vakegér, hogy ne lásd meg, én mostan héroszi magasságokba emelkedve már lassan a vízen is járok, mintha Wesselényi és az Úrjézus szerelemgyereke lennék. Nem csak arra nem érek rá, hogy a kifogásaidat személyesen orvosoljam, de alig volt idő a kanmajmokat felhívni, hogy úgy cseréljenek ki néhány szót a lex átlátszóban, hogy azért kb ugyanazt jelentse amit eredetileg gondoltam. Mindezt egy kaszárnya dikón héderezve, a kifulladástól stabil oldalfekvésben, hogy a zihálásom is elmúljék a kolbászkarika vacsoráig egyúttal. 

orbán-áder.gif

Érted te, bakmacska?

Vagy soroljam még a kedvenc hiányszavaimat napestig, hogy felfogd: nem most kell a tökösgyereket eljátszani. Az jelenleg én vagyok és nem te, bibibí. Neked most annyi a dolgod, hogy szépen és főleg csendben megérted, a közérdekű adatok kiadásának önkényes korlátozását úgyis el fogom érni, te meg végig fogod nézni. Hidd el, eszedbe sem jut a minimális változtatásokkal ellátott szövegrészeket normakontrollra küldeni. Legalábbis, ha jót akarsz magadnak. Gondolom nem szeretnéd, hogy dagilaci Stumpfhoz hasonlóan rólad is kijelentse, a kurva jogászkodásod nélkül is faszán meglennénk. Tudod milyen, ha felpiszkálják simán képes megvonni akár jövedelmek egyharmadát is. Nyilván nem akarod te sem, ha a rossz ütemérzékű visszadobálásaidat a ház megsértésnek venné, és javasolná a szankciót kiterjeszteni rád is. 

Világos voltam most, ugye?

Nem kell részleteznem milyen következményekkel járna kiadni a trafikmutyi és a földbiznisz papírjait ránk nézve. Nekünk ez nem érdekünk, János. Úgy kell ide a mismásolás lehetősége, ahogy egy épkézláb gát kellett volna Győrújfaluba. Ott kitelepítettünk emitten meg kizárunk. De ki ám! Kizárjuk a sok kíváncsit és velük a több szem többet lát elvét a közpénzfelhasználás közeléből. Ne tuggya már meg akiakarja, hogy mit is mutyi meg hogy is mutyi minálunk. Majd én megmondom, hogy a minden kérelem visszaélésszerű adatigénylés, oszt'jónapot.

Ne, nekem ne gyere te se azzal, hogy ez így a korrupció melegágya! Különben is, nehogymá miniszterelnökként hideg ágyban aludjak! 

342 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr435356713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Hüvelykmutyi:

namost a következő elment @jégtörőnek
kiegészíteném az 57200 milliárd forint ami eltűnt az 2 de legfeljebb 3 komponensből tevődik össze:
12000 - 14000 milliárd GDP csökkenés 36 hónap alatt (2010 márciusban 38500 milliárddal kapták meg az országot és 35000 millárd valuta tartalék az MNB-ben)

ma a GDP 26500 milliárd ami kevesebb mint 1977 amikor 27500 milliárd volt

a fidesz ellopott 36 hónap alatt 38000 milliárdot (ez sacc lehet több hogy kijöjjön az 57200 milliárd hiány)

és+++
252000000000USD = 57204 milliárd HUF

azaz pontosan az GDP aminek manapság már lennie kellene Magyarországon és akkor a deficit 40% körüli lehetne csökkenő tendenciával

de erről már regéltem

magyarok nem szeretik a számokat

azaz a 252 milliárd dollár az pontosan egyenlő azzal a két sarokszámmal amit én itt sikoltozok már hetek óta:

12000 és 14000 milliárd közötti értékkel csökkent a GDP 36 hónap alatt

és elloptak 38000 milliárdot ami összesen? na mennyi?

52000 milliárd forint azaz fillérre azonos a 252 milliárd dollárral

hát nem izgalmas, ezért szeretem én a számokat és amikor a KERDEM-es Vizolda Trisztán tartandó Panyóka Elvtársnő megérkezett és a fejére borítottam eme számokat olyan sebességgel húzott el mint egy Grippen ami menekűl fénysebességgel

brühüyyy
hogy nem tud belerohadni a felemás gumicsizmájába ami még csak nem is gumi -azt is hamisíttattya- hanem ócsek műanyag

rohadt szemét

brühüyyy

Strassbourg-ban lebaszták?
Szia Fabius!

nincs jelentősége.

Ha a Fő Alternatíva aszongya hogy:
"Szerinte Bajnai belelépett egy csapdába ezekkel az együttműködésekkel. Bajnai szerint viszont nem ilyen rossz a helyzet. „Ez a szövetség olajozottan működik, jól érzem magam benne. Ezzel a csapattal már holnap tudnánk kormányozni, az elvi alapok megvannak” − mondta."

akkor téged nem kap el a röhögőgörcs?

elképzelem Bajnait ahogy juhász péterrel, mesterházival, meg a többi holdkórossal kormányképesen kiöntik a fürdővízzel a gyereket is.

a közérdekű adatok meg eddig is csak a néhány kedves ködevőt érdekeltek, és gondolj vissza arra is, hogy a közérdekű adatok megismerése után mi következett. a nagy büdös semmi.

persze alapjogot sért, de hát kies hazánkban ezt ki nem szarja le? de most komolyan? talán kéccázezer ember érti, kétezer sérelmezi. választási matematikában ezt még marginális tételnek sem tekintik. mármint a kétezret.
ja meg aztán megérthetnéd, hogy a Sándor palotából azért más vizuális effektek mentén rajzolódik az alkotmányosság panorámája, és én már azon sem csodálkoznék, ha a nemzeti egység és alkotmányosság őrének fölkent apostola inkább egy pinarámára összpontosítana, mint az alapjogok, meg demokrácia, meg hasonló avítt, történelemkönyvekből is törlendő marhaságok kusza dzsungelére.
Legyél észnél, tessék korszerű szemléletmóddal nézni és vizsgálni a történéseket, és igazán írhatnál már egy méltató posztot arról, hogy a nemzeti együttműködés rendszere erős, tartós pilléreken nyugszik, és hívei tetterősen és fáradhatatlanul ágaskodnak a nemzet felemelkedéséhez, a Főnök pedig mint egy monumentális phallus, akarom mondani Pharosz mutatja és világítja meg az utat a mérhetetlen sötétségben még az olyan érthetetleneknek is mint Te, vagy én, akik azt hisszük, hogy lehet még bármi is.

Közérdekű adatok? Információszabadság? Alapjogok? Amikor a Főnök vízen jár(t)? Háttehülyevagy! már megbocsáss:)

szép napot.
Mindenkinek.

J.
Azér, annyira ne szarja össze senki magát a "Nagy Viszadobáló" kartechnikájától!
Komment Orbán Viktor faszbuk oldaláról:

"Botond Kassai Pál: Látva Orbán Viktor helytállását, bennem felvetődött, hogy felesleges megtartani a jövő évi választásokat. Ha annyira egységes az ország, mint most, akkor nincs szükség arra a pénzszórásra, amit egy választás lebonyolítása jelent. 3-4 év múlva vissza lehet térni a kérdésre, de addig felesleges."

Kurvasoklájk alatta.

Na most akkor kérem: tegye fel a kezét, akiben nem fagyott meg a szar is ezt olvasva. Én minden további nélkül elhinném, hogy megtetszik nekik, és beemelik a hivatalos kommunikációba, majd törvényt gyártanak a Nemzeti Összefogás nevében, hogy a Kedves Vezetőnek ne kelljen kampánnyal foglalkoznia ilyen nehéz időkben.
@rodeo36: juliusig rongyosra basszak, ne aggodj :>
@nemecsek ernő áruló: bennem nem, alig varom, hogy megtegyek, maris ott kapok politikai menedekjogot, ahol szeretnek (nem, nem eszak-koreaba indulnek) ;)
@jaegtoer:
Szia!
Mínusz húsz fok esetén én is tudok vízen járni.
Nem nagy ügy.
(j)
@Megdobbent: Tudom én, hogy Belaruszba menekülnél, nem kell mentegetőznöd! :D
@Megdobbent: Attól, hogy kimarad néhány választás még nem fogsz kapni menedékjogot. ;) Látod szegény üldözött rejtett erőforrásainkat is visszazsuppolták Kanadából, mint a pinty. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az ottani újsághírek szerint lelepleződtek, hogy csakis a csalédi segély okán akartak bemenni (3 gyerek és 2 felnőtt esetén 1500 dollár körüli a havi segély amiben a lakás nincs benne, mert lehet támogatott lakást kapni ami segélyezés esetén 110 dollár havonta)

és lejmoltak, meg csaltak és feketén dolgoztak valami magyarnak aki nem fizetett adót sem egészségügyi hozzájárulást szóval teljes maffia és akkor fogták és TOLONC a helyi törvények teljes súlyával, bírósági ítélettel

hogy csodálkoztak amikor a zsuppkocsi vitte őket a reptérre és a rendőr a célállomásig kísérte őket bilincsben (de legalábbis dokumentumok nélkűl, amiket a kiszállás a talajon battyogáskor kaptak kézhez)

szép kis fideszes stílus amúgy orbánosan

kicsiben a magyar virtus

brühüyyy

csak Kanada jogállam és ...
nincs pénze ilyen senkiháziakra
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én tudok mondani neked helyeket ahová be lehet menni nem menekültként, hanem aki dolgozni akar

(van olyan hely ahol mérnöknek havi 28000 USD-t fizetnek és adómentes, igaz kell tudni a nyelvet és a mérnökséget is oda vissza, nincs betanulás)

brühüyyy

nem akarod? magadnak

beajánl-lak, jó?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
megfelelő angol nyelvű CV, referenciákkal

és máris mehecc 28000 USD/Hónap + juttatásokű

brühüyyy

adok ajánlást ha elkűldöd a CV-det
@Megdobbent:
akkor majd "fidel"-ek...
brühüyyy

júliusban
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bucika halgacc?

brühüyyy

miért, mi hiányzik? vízumban is segítek
@rodeo36: Megtisztelő az ajánlatod. Sajnos én nem vagyok mérnök, csak némi informatikus képzettségem van főleg support területen. Angolul azért elmakogok, igaz nem fluent szinten. Szóval kezdetnek bérném eccerűbb melóval is. Ja és baseball bíráskodni is tudok. ;) Elmehetnék hozzád mondjuk füvet is nyírni, mint Forest Gump. Na hová küldjem a CV-t?? ;)
@rodeo36: Vízum?? Melyik országba tudod elintézni??? ;)
@rodeo36: Jaja ismerem a sztorit és maximálisan megértem a juharleveleseket. Egyébként korábban voltam már feléjü szűk egy évet. (Hamilton, Ontario)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
küldd el a CV-det...annak alapján mondom meg melyikbe...felelőtlenűl nem mondok semmit

brühüyyy

az én szavamat nem adom "csakúgy"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: privi-ben

brühüyyy

ez nem játék, felhívom rá a figyelmedet
@rodeo36: Kanada jogállamisága éppen attól jogállam, hogy kínaitól hottentottáig mindenkivel pontosan így járnak el, ah hasonlóképpen visszaél a lehetőségekkel. A sajátjaikra meg rárohasztjáka műanyagklakotot, ha úgy adódik.
A nem-jogállamiásg ott érhető tetten, ha egy miniszterelnök a Parlamentből kezdi megmondani, hogy mit döntsön a bíróság. S legfeljebb, emlékeztetőnek, beírja a btk-ba. Aminek az alkalmazását az éppen aktuális (bél)széljárások szerint várja el.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
CV természetesen azon nyelven amin beszélsz

brühüyyy
@GeoCracker:
természetesen ez pontos, de hamarosan választások lesznek ahogy a barátaim mongyák

brühüyyy
@rodeo36: A saját szakmányba az utsó ajánlat 28K font volt/év. Az Gibraltárban. Nem jött össze végül.
@GeoCracker:
angol font van ott is?

nem egy jó megoldás, igaz a járulékokat nem mondtad..te tucc angolúl? és arabúl meg tucc tanúlni seperc alatt? vagy?

brühüyyy
Amikor megszavazták az átlátszatlansági törvényt, akkor bátorkoddtam írni, hogy a rések nem csak ott vannak, ahol triviálisnak látszanak..
endresy.blogspot.hu/2013/05/atlatszatlan-demokraciank.html

Ahogy Áderrel kapcsolatban is kevés illuziót ápoltam korábbna.
endresy.blogspot.hu/search/label/%C3%81der%20J%C3%A1nos

Orbán "műveltésge" meg közismerten kocsmaszintű
@GeoCracker:
az 35000 USD?/év ha jók a körűlmények akkor egészen jó kezdő, persze családdal vagy anélkűl, és hazakűldendő családeltartással...szóval kell egy feasibility study...és utána

brühüyyy
@GeoCracker:
én a helyedben a kocsmák izgalmas világát nem szennyezném orbánfélékkel

Rejtő és művei...+++az én tapasztalatom

brühüyyy
@rodeo36: A társalgási rutin hiányzik. Anno egy amerikai cégnek béta-tezsteltem, és az istennek nem akartak magyarul megtanulni :-)))) Legalább levelezni a hibákról muszáj volt velük angolul.
De úgy képzeltük, hogy kollegákkal, összeszokott csapatként megyünk.
Az ajánlat fontban szólt. De UK-területként alighanem akkor is abban nominálnak, ha utána kauri-kagylóban fizetnek :-)
A királyságok és emírségek nem vonzanak. S most egy tegnap emlegetett bordatörés miatt amúgy is helyben járok.
S mint Gábrisnak írtad ez nem játék. Baromira nem az. Egyik oldalon sem. Sem ajánlani nem jó olyat, aki brahira veszi. Sem hülyét csinálni nem jó senkiből.
@rodeo36: Rejtőt szeretem. Az ő kocsmavilágában Orbán felezési ideje percekben lenne méhető :-)
www.alapjovedelem.hu/

www.alapjovedelem.org/

Ezzel lehet hatékonyan csökkenteni a politika súlyát!
@GeoCracker: Én még Máltával is szemezgetek. Arról mi a véleményetek?? ;)
@GeoCracker:
ilyenkor bordatörés idején -szigorúan röhögés nélkűl - szépen leűcc a PC elé és fejhallgató, mikrofon és duma élőben angolúl, vannak programok, meg site-ok ahol ezt fizetés nélkűl, de ha esetleg könyvtárban hozzáférsz az ALEXANDER 4 KÖTETES ANGOL NYELVLECKÉIHEZ, abban van élőbeszéd oktatás és önmagadat is le tudod vizsgáztatni (van segédanyag a kötetetkhez a példák megoldásai variánsokkal és pontos kiejtéssel ahol a kiejtésedet is korrigálhatod, ha van CNN-ed (én útálom) azon a randa amerikai zsargont tudod magadra önteni...hetekig egy szót sem fogsz érteni de utána egyszercsak megvilágosogódik, vedd fel 3 perceket, nem többet és ismételd amíg a DVD felizzik, vagy CNBC World ott financiális zsargon van

brühüyyy
@GeoCracker:
AMI A LEGFONTOSABB: KÉTNYELVŰ SZÓTÁRAKAT A KANDALLÓBAN TÁROLUNK AMIKOR FŰTÉSI IDŐSZAK VAN!!!
kizárólag nagyméretű egynyelvű szótár használható vagy sohasem fogsz megtanúlni egyetlen nyelvet sem

én ezt már 30 éve így csinálom, és vannak igeragozásos szótárak csodálatos az összes lehetséges variációt egyszerre látni és megérteni mit mikor és mire használunk

I had been walking (hol és miért használhatom?)
@rodeo36: Köszi. Amúgy a BBC sem panaszkodhat. Kedvencem volt az a barnás-bőrű bemondónőjük, aki csukott szájjal is tudott beszélni :-)
Mostanában a régi Perry Mason-filmekkel is kinzom magam (Raymund Brr -ral az ifjabb éveiből )
@rodeo36: A kétnyelvű szótárakkal nincs igazad. A fiamnak bejöttek. Használta a kínai-angol szótárat is például. De értem amit mondasz, és igazad is van.
@GeoCracker: "Rejtőt szeretem. Az ő kocsmavilágában Orbán felezési ideje percekben lenne mérhető :-)" Ez nagyon jó!!! Bár szerintem most is van jó néhány olyan kocsmahivatal Magyarországon, ahol a Bonsai Duce nem szívesen töltene el néhány percnél többet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egy hete voltam

egyszer el lehet menni, olcsó (haza árak max)

de egyébként kis porfészek... nincs semmi...
a lakó turizmusból élő arab tahók... és környezetszennyezők...

viszont szimpatikus hogy minden második "helybeli" az MAGYAR :)
a zöldségboltban, a báros a popejfaluban, vagy a masszóőr a szálóban... stb
@rodeo36: Nekem folyamatosan az a gondom, hogy az alapozó nyelvkönyvek (az egynyelvűek is) egyfajta high-standard szintű nyelvi igényességet próbálnak beléd verni. A napi közbeszéd fordulatai ezzel köszönő viszonyban sincsenek, de legalább az első mondatod után azonnal leveszik, hogy külföldi vagy és onnan kezdve egyszerűbb az élet :))
Viszont!! A British Council androidra kiadott egy csomó nyelvfejlesztő progit (guglipléjen fönn vannak) és ezek közül a Johnny Grammar's Quizmaster végre ilyeneket is tartalmaz a Vocab Quiz részében.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jaa azt hittem nyaralni...

dolgozni biztos jó, mert sok magyar van, nagyon sok
@GeoCracker:

bocs...igazad van, a kínai angol az ragyogó ötlet, de van kínai nyelv kurzus ingyen a neten

de a többit tartom

brühüyyy

a kínai angol akkor jó, ha az egyikben otthonos és minden más reláció is (nekem is vannak ehhez hasonló szótáraim, csak a magyar idegen nincs meg egyikből sem)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Az biztos. Nem véletlenül nem ereszkedik le Kőbányán egy kocsmába. De javasolhatnám a Tápió-menti falvakat is, ahonnan nagyon sokan ingáztak fel nagyfaluba dolgozni. Egyszer. Valamikor.
Fabius Nem akarok beleszólni a blogtémáidba, de azért valahol az érdekes, hogy ahogy a főváros "államosította" a Margitszigetet. Ezen az alapon nemsokára a Városliget lehet a következő célpont, mert ott is értékes területek vannak.
Az egész csak Taplós Pityu jóindulatán múlik, bár a Városligetnek egy előnye van a Margitszigettel szemben. A XIV. kerületnek kormánypárti polgármestere van, aki ráadásul nagyon jól fekszik a Bonsai Ducénél.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

nekem alapállásom, az, hogy a nyelvtant minden áron a pontosat kell megtanúlni, ki nem állhatom, amikor hírdetések, hatalmas plakátok tele vannak helyesírási hibával, mert valami surmóra bízták vagy a tulaj maga egy surmó és nem akart költeni erre egy vasat sem ez soxor sokba kerűl utána vagy elveszíti az üzletet

én már nem keresek -magamnak - angol kurzust a 25 éves gyakorlatommal szakmai háttérrel és nemzetközi meg british, canadai, USA, ausztrál, afroinglish már nem adnak el és ...

a többi nyelveken is így vagyok most újakon gondolkodom, vagy egyes trehányan megtanúltak korrekcióján ami véres izzadsággal jár mert ami egyszer rosszúl bevésődik nem lehet kiírtani, zenészekkel beszélj, ha hamisan vagy rosszúl tanúlt meg egy számot akár hangszeren de főleg énekelni akkor azt soha többet nem fogja tudni előadni

brühüyyy

és nyelvet élőben tanulni, és azonnal korrigálni, szótárazva, és igeragozással

I would have had to write an essay (mondj valamit erről)
@rodeo36: A fiam így tanulta meg az angol után a spanyolt és kínait. 3 eus (magyar-angol-spanyol) és kínai illetve eszperanto nyelvvizsgája van. Ehhoz, hogy ne kapjon munkát. Az egyetem felajánlott neki egy esetleges fél státuszt :-) Jelenleg Pekingben van, mivel az ottani egyetem szeretettel visszavárta a korábbi kb. fél év után egy tíz hónapos kurzusra.
Nyilván megoldja majd az életét a fiu. Csak azt látom, hogy az országnak ismét sikerül megszabadulnia a nagy nehezen regenrált szellemi elittől. Száz éven belül harmadszor.
@GeoCracker:
az esperanto-t nem értem miért jó, de bizonyosan van, bár halott nyelv

a fiadnak sok sok sikert kívánok, aki ennyi nyelvet beszél az mást is megtanúlt velük együtt

idiosynkrasía (idiossincrasia)(ha nem tudnád tanúld meg a világ legfontosabb szava)

brühüyyy
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

jó kis torna, agyficammal

brühüyyy

ezeknek nem az a lényege, hogy mennyit tudsz, hogy mennyi az "anyagi" tudásod, hanem az, hogy mennyire tudsz versenyezni

a kezdőt megijeszti a rohanó másodpercek sora és elveszít egy csomó időt rémületében, majd rutinja lesz és akkor a 10 másodperc hosszú lesz, nem halálosan rövid

brühüyyy
@rodeo36: tanulságos beszélgetés ismét, a példamondatod meg találó ;)
@rodeo36: Nem látom sehol. :( Gmailre küldted?
@GeoCracker:

nézd -bármilyen savayúan hangzik is- nekem az a véleményem, és a tapasztalatom aláhúzza, ott van a hazám, ahol jól érzem magam

sajnálom Magyarországot meg sok mindenkit de nekem is csak egy életem van és nem hosszabb lesz, hanem egyre rövidebb

intenzíven kell élni, az fontos, de holmi szar politikáért feláldozni magamat? sajnálom

amikor küzdeni kell akkor ott vagyok de nekem is érdekemnek kell, hogy legyen benne vagy elsasszézok és nem szégyellem

brühüyyy

már a tegnapi vagy előtti posztban beszélgettem valakivel erről, ezek a fidesz korifeusok számomra semmit sem érő humanoidok vagy emberszabásúak és semmilyükre nincs szükségem, undorodom tőlük

és le is sajnálom őket azt hiszik értékeket tartanak a zsebükben, pedig a megmérettetésnél az nem érték csak egy darab szar és büdös, nagyon büdös

lásd a mai "kocsmai" eszmecserénket
@GeoCracker: sokan látjuk ezt a veszendőbe menő értékeket, emberben, tudásban, fejlődésben.

hvg.hu/w/20130611_attraction
@rodeo36: Nem akar megjönni, lehet aktiválta magát a TEK??? ;) A biztonság kedvéért küldtem megint egy privet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez nagyon szar írás...

mind tartalmában, mind írásilag NAGYON XAR...

én nagy híve vagyok, de ezt kár volt megírni...
se nem frappáns se nem igaz... tele alap ellentmondással...
@Buga.Jakab: igen, jobb szokott lenni, valahogy azt erzem, hogy gyorsan ossze csapta, a gondolat menet es a tarsitas nagyobb lehetosegeket rejt magaban, lehet W is farad es fasul, ennyi kozony mellett, nem csodalom...Mar en is csak legyintek sok mindenre.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
arra a "gmail"-re amiről kűdted, és meg is ismételtem ugyanazokat, azaz már 4 -nek kell lennie a postaládádban

brühüyyy

kis magyar tektelenítés?

vagy nyisd ki a spam-odat hátha oda tette
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
megkaptam
megismételtem az előzőket

brühüyyy

nyissál spam-ot hátha a gmail nem akarja, vagy még nem ismeri
@rodeo36: Ja és ha már OFF-olgatunk ezeket ismered? Elég komolyak. :(

www.youtube.com/watch?v=pr1ei2rB7J0&feature=youtu.be

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/935933_548660731842280_1313516423_n.jpg

bitcoin.hu/?p=3144

www.facebook.com/titkolthirek/posts/464377493656030

"Qubailatnak biztosította Assad elnök hogy Szíria sosem fog lemondani az ellenállásról, és a Goláni felszabadító szervezet létre hozása nem csak beszéd, és leginkább egy Hezbollahra hasonló fegyveres gerilla szervezetet akar létre hozni Szíria .
a fiatal elnök igen csak magabiztosnak tünt a győzelmével kapcsolatosan , és sokat beszélgettek az ország ujraépítéséről melyel kapcsolatsan Assad érdekes ajnálatokat osztott meg a világgal mi szerint több cég és ország is "melyek a mai napig harcolnak Asszad elnök ellen" hajlandóak lennének igen csak jelentős összegeket kölcsön adni Szíriának , de úgy tünik minden hiába Asszad úrnak nem kellenek , ezek közzé tartozik a 23 milliár dolláros IMF hitel ajánlat is .

Szó volt szintén a nem rég talált olajmezőkről a tengerparton , melyről Asszad annyit mondott hogy csak is az orosz barátai fogják megkapni a jogot a kitermelésre , a mai orosz szír kapcsolatról meg röviden annyit mondott hogy az oroszok valójában a saját biztonságukat védik azzal hogy támogatjak az országot. Szíriának még pár évvel ezelőtt semmi nemzeti adóssága nem volt ha valaki nem tudná."

ON
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nekem "teccett" és rövid meg kurva velős, főleg nagyon igaz

mi bajod van vele?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
keresd Jessey Ventura-t amerikai oldalakon, az összes amerikai megszállás és BlitzKrieg egy rohadt imperialista politika megvalósítása, kapzsiság és kibaszott önzés...több szót enm érdemel

Asszád a következő a sorban ahol rendszerváltást akar amerika, mert csak mert neki úgy jobb ha ott legyeskedik az EU déli határainál és az oroszokat basztathattya meg az arabokat is, addig is hallgatás van vagy sokkal kevésebb szó a az izraeli palesztinokról és az ottani haláltáborokról

brühüyyy
ne többet, jó?

már írtam erről tökeim tele vannak ezzel
@rodeo36: alapvetoen nincs bajom vele, arrol beszelek, hogy milyen erzeseket valtott ki bennem, a hangulatrol amit kozvetitett nekem.
/bocsi a vesszotelensegert, mobilon szar irni, de nem akartam varni a valasszal, amig gep ele jutok/
@nemecsek ernő áruló: Ne bassz!!!
Hogy lehet valaki ennyire elvakult ökör? Hihetetlen. Ezek olyan hívők akiknek a demokrácia teljesen felesleges. Kiváncsi vagyok mikor lesz a fideszből olyan párt mint az USA beli republikánusok, mikor jelennek meg a parlamentben az állandóan Istenről beszélő álszentek (Hit gyülekezete és a többi).
@nemecsek ernő áruló: szerintem is felesleges, azt az időt feltudnánk használni egy Békemenetre..
@Állam-vizsga: A diktatúrák soha nem úgy alakulnak ki, hogy jön egy csúnya gonosz bácsi, aki a maszkos katonáival jól átveszi a hatalmat, és utána csúnyán terrorizálja a népet, hanem az ilyen majmok segítségével. Rákosi is az ilyen majmokkal építette ki, és tartotta fenn a hatalmát, ahogy Lukasenka is, és Kim Ir Szen is ezt a módszert alkalmazta. A lista folytatható végtelenségig.

Egyébként a Fidesz már rosszabb, mint a republikánusok. Amcsiban még egy átlag republikánus is elismeri például a drog-háború értelmetlenségét, itt csak most kezdünk neki.

444.hu/tag/drogtorveny/
@Állam-vizsga:
a republikánusok -ha nem lennének a nemzeti fegyverbarátok körének tagjai- csak nevetségesek lennének, de a sok fegyver miatt naponta sorozatgyilkosságok vannak, és egymást írtják, meg nyomorba döntik (persze azon a szinten ahol ők nyomorognak) de a vagyonok koncentrálódnak fénysebességgel és az államadósság is az egeket ostromolja és sohasem lesz kifizetve

a magyarok meg a csimpánz előtti majomfejlődési fokon vannak

brühüyyy

tisztelet a kivételnek
@nemecsek ernő áruló: Igazad van, persze. De amit a kommentből is látod (sőt közvetlen környezetemben is van pár ilyen birka) ha igény nem is, de teljesen elfogadhatónak találnák...

@rodeo36: hát ami az államadósságot és a vagyonkoncentrálódást illeti sokkal nem lehetünk lemaradva :)

Amúgy távol álljon tőlem az amerikaiakat majmolni, de az tetszik a rendszerükben hogy egy ember maximum 2-szer lehet elnök. Ez üdvös dolog egy demokráciában mert nem enged a személyi kultusznak.
@rodeo36: Nem várom el a fiutól, hogy sanyarogni jöjjön haza. Eszmével nemlehet gyereket jollakatni. (ld. É-Korea). Az eszpetanó régi történet. Az egyetemi felvételi pluszpontokhoz jól jött anno :-) CSak azóta is frissen tartja ugy ahogy.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igen. S utólag messziről, hiába büszke rá az ország.
@GeoCracker: na igen a kastélyok szétbarmolása nem volt hasznos, sőt.
@Penivaldes: Ez sem egyértelmű. anno voltam gyerekként a parádi kastélyban. Élményként is jó volt, és a Kastélyt is megőrizte a maga módján. (nem a szocik, hanem a zemberek hodták szét a háború alatt/után)

Aztán láttam akkor, amikor már nem nyaraltak benne gyerekek. Beázott, szétrohadt, ócska vacak lett. Most nem tudom milyen, mert soha többet nem akartam látni.
@Állam-vizsga:
ez tette lehetővé a szinte automatikus vetésforgót, 8 év Dem, 8 év GOP...és a kettő között egy fikarcnyi differencia sincs főleg külpolitikában

ebből az is látszik, hogy az adminisztráció csak adminisztrál és máshol döntenek

brühüyyy
@GeoCracker: arról inkább ne ejtsünk vitát, hogy a felszabadítóink akiknek a hátsóját nyaltuk, mit műveltek az értékekkel. arról, hogy mit hogyan húgyoztak le.
@rodeo36:
Nekem ebben a játékban az a lényeg, hogy kezdő szinten is benne van néhány köznyelvi fordulat, amit bizony-bizony, nem fordítgatással, se gugli transzlátorral, hanem reflexből tudni kell vágni, mert a köznapi beszédben állandóan előjönnek. Ki kell írni kis, kockás füzetbe, benyalni, mint akármelyik másik szót, és menni fog.
Saját élményem, hogy a '90-es évek végén, amikor először voltam az UK-ban, a jól bejáratott rigóutcás nyelvvizsgámmal és két évnyi multicéges bérrabszolgasággal a hátam mögött először is nem értettem egy szót se a repülőn a pilóta szövegéből. Aztán az egyetemi campusban a natív angol környezet (takarító, tecsós pénztáros, benzinkutas, stb.) volt kénytelen hozzám alkalmazkodni a kommunikációban, mert az elemi szövegfordulataikat nem értettem. Pár évre rá voltam focimeccsen segédszemélyzet (szintén UK). A natív angol biztonságiakkal erősen körülírt, agyonmagyarázott és sűrű mutogatással kísért, igen egyszerű mondatokat sikerült csak váltani. Erősen diszkomfort érzés, na! Ezért örvendek minden olyan próbálkozásnak, ami legalább másokat megment ettől a nyűglődéstől.

Jut eszembe: abszolút kedvenc jelenetem (nem Monty Python), amiből a köznapi angol szövegbe is szivárgott frázis:

www.youtube.com/watch?v=oaGpaj2nHIo

Külön wikipédiás szócikke van :)

"I would have had to write an essay (mondj valamit erről)"

Ööö, mit mondjak? Az én szintemen korrekt mondatnak tűnik: would+have to+múlt idő kb. "írnom kellett volna egy esszét" jelentéssel. Mondjuk, én must-ot használtam volna a have to helyett, merthogy lelki kényszer és nem fizikai. Vagy "I wish I would have wrote an essay", amennyiben azt akarod kifejezni, hogy bárcsak megtetted volna, de saját magadban is csalódván, sajnálatodra nem tetted meg :)
@rodeo36: Küldtem egy hosszabb mailt. :)
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:
itt a csapda, ez a mondat önállóan nem áll meg, ez a mondat nem mondat, hanem egy összetett mondat egyik része, mégpedig a függő rész, azaz a másik részben van arról szó, hogy miért kellett volna nekem egy esszét írnom

ha csak régmúlt akkor is összetett mondat része, mert a régmúltat nem használjuk önállóan hanem relációban valaminél volt régebben és azt nem magyarázzuk, hanem igeidőzzük

én akkor mentem a Rigó-ba vizsgázni, amikor a tudásom már olyan volt, hogy a vizsgabizottsággal majdnem vitáztunk de legalábbis élveztük a vizsgámat, mert amikor portugálból kaptam felsőfokú excellent-et akkor a portugál hazai és brazil változatát meg a katalánt és a baszkot is belevontuk úgy, hogy az alelnök élvezte a tudásomat és az elnöknek kellett rászólnia hogy ez portugál vizsga és nem baszk meg katalán és jót röhögtünk mind a hárman

és a többinél is ugyanígy mert én a nyelvet élőben tanúltam nem könyvből és a könyvet csak arra használtam amire a tanár mondta...akivel összejártunk egy baráti társasággal és ott csiszoltuk tudásomat, mert olyan témát választottak amivel kénytelen voltam

nem lehet iskolában nyelvet tanúlni és a nyelvtant is a nyelvvel együtt kell mert egy nyelv nélküli nyelvtannak nincs értelme sem

csak fejfájás

brühüyyy

persze mindehhez nekem olyan társadalmi helyzetben kellett lennem, ahol ez normális és végűlis amit fizettem az egy tiszteletdíj volt és nem bér mert sokkal többet kaptam mint amit a nebuló általában kap persze...én is részesedtem

brühüyyy
Árvíz kapcsán egy rövid OFF

Bizony...Ideje visszatérni a természet rendjéhez. Megoldható, ma is.
Hogy áldás legyen a víz, és ne olyan, mint amitől rettegni kell. A hiba nem a vízben van.

www.origo.hu/idojaras/20130528-ontozes-mezogazdasag-arpad-kori-csatornarendszer-halasto-legelo-ret-kozepkor.html

ON
@Dr. jenőke (jenőke):

"Mínusz húsz fok esetén én is tudok vízen járni.
Nem nagy ügy. "

az egyáltalán nem olyan. különben meg neked a 3T-ből a Tilos jutott úgyis
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"ennyi kozony mellett, nem csodalom...Mar en is csak legyintek sok mindenre. "

Maga csak ne legyintgessen, legfeljebb a legyekre. vegye tudomásul. Legyinteni csak a Főnöknek szabad. sőt! neki kell is.
:D
@rodeo36:

"a magyarok meg a csimpánz előtti majomfejlődési fokon vannak"

én ezzel nem értek egyet. mert vala a sötétség... és látá az Úr, hogy ez így nem jó... legyen világosság... és lőn.... ésígytovább.

azonban feltéve, de nem megengedve, a te olvasatodban és értelmezésedben ez sokak számára még így is mérhetetlen megtiszteltetés. vannak egysejtűek. induljunk ki ebből. ez sokkal logikusabb, és sokkal több mindent megmagyaráz, mint a csimpánz előtti majomfejlődési fokok valamely nem túl magasra eső grádicsa
@Penivaldes:

szia Peni. nem légyottozok és nem is legyezek. inkább hegyezek. hegyeket próbálok elhordani, de nem megy. valami nem múkodik.
@jaegtoer:

Erről az ágaskodásról és a "főnök obeliszkként meredő fallosza a nemzet tartópillére" képről Gépont zengett már ódát, olyat, amihez én nem érhetek fel :-))
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: " Mondjuk, én must-ot használtam volna a have to helyett, merthogy lelki kényszer és nem fizikai."

Csakhogy "must"-ot nem használhatsz múlt időben, ott a "had to"-t kell használni helyette.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

A Margitsziget nettó bevételi forrás Tarlós szemében. Az elmúlt három évben volt alkalmunk hozzászokni, hogy egyenlegjavító intézkedés címén szó nélkül veszik el ami a másé.
@hun-bug: Visszagondolva, igazad kell, legyen. Egyébként ezek azok az egyébként tényleg fontos részletszabályok, amit frankón meg lehet tanulni (és a sulik nyomatják is, mert k... könnyen, tesztfeladatban ellenőrizhető), csak ez a tudás egyetlen schengeni határon kívüli majmot se segít át a reptéri bevándorlási tisztviselőn, aki ott és akkor kizárólagosan dönt arról, hogy te most ártatlan turistaként vagy netán illegális bevándorlóként érkeztél.
@Fabius: Költeni is fognak rá? A Margitsziget se az a tehén, amit csak fejni kell.
@jaegtoer:
tudod, nekem kibaszott dús fantáziám van és amikor eme dicső sorokat idézed a bübloszból akkor nyeríteni kezdek meg vonaglani a röhögéstől: ...és látá az Úr az setétséget (itt elképzeltem az abszolút setétséget amelyben az Úr Tenmaga is setét és akkor látá vala a setétséget és atudá vala, hogy ez nem vagyon jól...és onnan már kabaré...és lőn fény (ugye az Luci fer azaz a fény hordozója) szóval ez tényleg olyan mint mikor az egysejtűek...szóval a zúr...

brühüyyy

gonosz vagy, tudod
@Fabius:

szabadidődben továbbképezhetnéd magadat, és jáccva felnőhetnél a megtisztelő feladathoz. hozz létre új hozzáadott értéket. orbán Gpontja aztán tanulhatna gőzerővel hogyan lehetne a Főnök V(é)Gpontja.
@Fabius: mint itt is:

Új földrészre repülhet a Wizz Air

Magyarország foszfátot importálhat Tunéziából lisztexportért cserébe, és járatot indíthat az észak-afrikai országba a Wizz Air – mondta Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára.

hvg.hu/elet.utazas/20130612_Uj_foldreszre_repulhet_a_Wizz_Air
Prémiumok a fővárosnál: Vitézynek hatmilliót szavaztak meg

Hat fővárosi társaság vezetője múlt évi prémiumfeladatainak teljesítettségéről és a kapcsolódó kifizetésekről döntött szerdán a Fővárosi Közgyűlés. A prémiumok mértékét a főváros vagyonrendelete szabályozza

hvg.hu/itthon/20130612_Premiumok_a_fovarosnal_Vitezy_hatmilliot
@rodeo36: Nézd meg őt. Elvileg setét, de mégis úgy érzem igazán ő az aki látja a lényeget. :)

youtu.be/Y47QdiD6TmI
@rodeo36:

azért nehéz a Teremtés Könyve, mert egysejtűek írták vala. De ettől a teremtés még megtörténhetett, csak feltehetően nem úgy, ahogy lekaparták. nem véletlen, hogy a Qumráni tekercsekről sok a szöveg, tartalmáról meg semmi. Minden esetre setét kedvében lehetett az Úr, amikor a génekkel babrált. de hogy ennyi setét szakadt ránk azért az túlzás. ezt már az Örökkévaló is beláthatná. csessze meg. bár lehet, hogy épp ezt teszi. (bocsáss meg Uram, de mi igaz, az igaz. b+!) oppardon.
@rodeo36:
@jaegtoer:

maguknak válaszoltam az előzőbe. csaxólok.
SEsztákfalván zajlik az élet

"Levágták az áramról a rossz híreket közlő rádiót

Spirk József
2013. június 12., szerda 07:02 |
Másfél hete hirtelen elhallgatott a kisvárdai Vár FM, a rádiót lekapcsolták az elektromos hálózatról. A stúdió a város csődbe ment távhő-szolgáltatójának székházában bérel helyiséget, és egyik műsorában épp azt firtatta, hogy hogyan halmozhatott fel az önkormányzati cég egy 750 milliós adóssághegyet. A fideszes városvezetés fél évvel a rezsicsökkentés előtt hagyta tönkre menni a céget, és újat alapított helyette."

"Közösségi médiaszolgáltatóval szemben elkövetett rongálás miatt tett rendőrségi feljelentést a kisvárdai rádió tulajdonosa.

Fekete Júlia, a Vár FM Rádió vezetője az Indexnek elmondta, azért fordult a hatóságokhoz, mert május 31-én elvágták a rádió elektromos vezetékeit a városi távhőszolgáltató épületében.

A stúdiónak helyet adó épület eredetileg a tavaly tönkrement Várda-Távhő Kft.-é volt, a tulajdonosi jogokat azonban már a felszámolóbiztos gyakorolja. Bérlőként van az épületben a város 2012 nyarán létrehozott új energiaszolgáltató cége, a Kisvárdai Közmű Kft. is. "

"A Vár FM kilenc éve nyerte el a kisvárdai frekvenciát az ORTT pályázatán az erre a célra alakult Várda Rádió Konzorcium előtt, amelyben az időközben KDNP-s országgyűlési képviselővé választott SESZTÁK MIKLÓS FELESÉGE volt az 50 százalékos tulajdonos."

"... 2012-re azonban a Várda-Távhő működésképtelenné vált. A 2011-es üzleti év adatai szerint a cég mintegy 500 milliós éves forgalom mellett 420 milliós veszteséggel zárt, 2012-re pedig még 750 milliós szállítói tartozást is felhalmozott. A cég ellen először végelszámolás, majd felszámolási eljárás indult. Az önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 30-án úgy döntött, hogy megszabadul a nagy terhet jelentő cégtől. Seszták Miklós a jegyzőkönyv tanúsága szerint alig fél évvel a Fidesz által kezdeményzett, a távhőszolgáltatásra is érvényes 10 százalékos rezsicsökkentés elrendelése előtt leszögezte: meg kell szüntetni a Várda-Távhő Kft-t, mert a város külső pénzt adni nem kíván, és nem is képes a cégnek. Az ülésen az a döntés született, hogy a távhő- és energia-szolgáltatás ellátását 2012 júliusától átadja a kizárólagos tulajdonát képező Kisvárdai Közmű Szolgáltató Kft.-nek. Az önkormányzat tudomásul vette a helyzetet, felelősségrevonás nem volt,... "

"a tönkrement cég ügyvezetője, Bravics Endre lett az új cég vezetője is." ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
@jaegtoer:
látom egyetértésünk múlhatatlan

dehát a zúr hány sejtű vala lévén ott a semmi kellős közepén a setétben, nem vala lévén unalmas ott lett légyen (legyek sem voltak) ama setétben és akkor...

szóval ...és akkor jött a tenkes kapitánya, hogy odacsap hol sanyargatni lát

és leve hosszúlé

brühüyyy

a tekercseket a napokban mutatták...amint rég ész szikével izéli hogy kigöndöröggyön mert be vala lévén göndörödve több ezer éve -vagy kituggya- és akkor pap ír Úsz (tonal úd á túsz vissz aúsz megá túsz)és volt rajta jelzet és és ....és mostmá'tuggyughogyhumbug?

brühüyyy

szóval időben eldugták, hogy időben meg lehessen találni
"A szemetesek berágtak a kormányra
A Fidesz nem akarja, hogy profitot termeljenek. Több településen nem tudni, ki viszi el a szemetet."

index.hu/belfold/2013/06/12/beragtak_a_szemetszallitok_a_kormany_intezkedese_miatt/

"...A lap utal Illés Zoltán környezetvédelemért felelős államtitkár korábbi kijelentetésére, amely szerint a hulladékszállítási cégek száma várhatóan csökkeni fog, az ellátási körzetek növekednek, és mivel a szolgáltatók profitot nem termelhetnek, így a következő egy-két évben akár 30-40 százalékkal is csökkenhet a lakossági szemétszállítás díja."

Basszus... ha nem viszik el a szemmetet és csak 30-40%-al csökken a REZSI.... :_))) A REZSIDÉMON TELI POFÁVAL RÖHÖG A HÜLYEILLÉS ORCÁJÁBA:-)
@rodeo36: halinagyfiú:-)
Tudom, i a gee on gee off, de abban a szövegkörnyezetben a gá gá gá volt a mérvadó:-)

Borsodi sert utálom, sosem iszom, majdnem sosem tettem.. preferált a Staropramen és a Pilsner Urquel, illetve a Budweiser... :-)

Ginisz itthon kb 700Ft/pint, nemigen játszik...
Pedig szressem a dobozából a kis golyót kifeszegetni:-)
@Fabius: Nálam van kb. 5 m3 saját tulajdonú híg szennyvíz, némi emberi ürülékkel keverten. Garantáltan a saját tulajdonom. Esetleg valami kormányközeli emberkének nem szólnál, hogy nyugodtan elprivatizálhatja? Akár magára kenve, akár vödörben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

annyira szenccséges hangulatba kerültem, hogy amikor a "Győrben szerdán avatják" helyett Győrben szentté avatják-ot olvastam, komolyan rémületbe estem, mert azért mindennek van határa, de ismételt nekifutásra a szemem és az agyam hamar korrigált. nagy megnyugvásomra. még nincs minden veszve.

@Fabius:

Az előbbihez annyit, hogy hiányzik egy pharoszi torony a szökőkút közepéből ami piedesztálnak szolgálhatna a Főnök stilizált vagy élethű bronzba öntött másának.

ez a margitszigeti affér csak az előkészítése lehet e nagyszabású tervnek. vagy csak a Lajos tudja mi lesz a vége.
@hacsaturján:
nem tréfálok én sose, csak a jóistent szokom abszolutumnak venni, az ő szemszőgibül nézve viszont elmondható, hogy megmontam, bazmeg, válcsd meg aszt a jegyet! de, hogy mikor lesz vége a pinek, aszt még ő se tuggya, lekföjjebb hadovál valamit.
????EZ????

a Pí...hát szegény bajban lesz még egy darabkáig

bár az abszolútum jellege...

erre a rénjeidet kellene, mikor magasan repűlnek?

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Garantáltan a saját tulajdonom...." Az lehet, hogy saját termés, de hogy kinek a tulajdona, azt majd kérlek szépen megmondja a Vezír.
@rodeo36: Te valóban 1 rosszindulatú tahó vagy aki egyébként semmihez nem ért de mindent kritizál.8 elemit végezd el!!!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá

folyamatos hányinger..........

----------------

Happy trafikosok leveleit várja Gyulay Zsolt

5378 trafik nyertese kötött szerződést a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-vel. A cég megható, családi sikertörténetekről szóló leveleket kap a dohányboltosoktól, és arra kéri őket, küldjenek még, osszák meg boldogságukat az állami dohánycég kollégáival.

hvg.hu/gazdasag/20130612_Happy_trafikosok_leveleit_varja_Gyulay_Zs
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

volt már szemetes sztrájk, nagy forró nyáron, 5 milliós nagy városban, 3 hónapig bírta a kormány, utána rendezte a béreket és a juttatásokat, visszamenőleg és térdenállva

ja, és nem volt hová lerakni, mert önkéntes lakók lettek volna de nem lehetettt egészségügyi törvények miatt, úgyhogy szagolták 3 hónap után el tudod képzelni milyen illattya van a vegyes háztartási szemétnek? 45 C fokos melegben, eső nuku

brühüyyy

azért megvárnám amíg a zorbán térdenállva könyörög a szemeteseknek hogy ugyan vinnék má el...

ÉLJEN A REZSIDÉMON
@jaegtoer: Teremtés könyve: a történet nem arról szól, hogy hogyan alakult ki a világ, hanem arról, hogy ennek milyen üzenete van. nem az a lényeges rész, hogy most mi volt előbb, és mi a sorrend. annál nagyobb butaság nem létezik mint amikor a Genezist összeakarnák vetni egy természettudományos művel. hülyeség. mindkettő másról szól.
a teremtéstörténet üzenete hogy ember áll a középpontban hiszen neki hozták létre a világot, és a világot és az embert nem véletlen hozták létre, meg egyikünk sem véletlen van itt.
@Fabius: A főnök meredt dárdaként meredező obeliszjének képiesített vízionális megjelentetése... beájult híveknek különösen ajánlott, esetleg mutasság meg plasztikai sebészüknek:-)

velvet.hu/blogok/muffin/2013/06/10/muveszet_lett_a_glory_hole-bol/
@rodeo36: Bivalybasznádalsófelső nem Nápoly... Egyébként is a Camorrával le lehet ülni tárgyalni. Azok talpig becsületesek és szavatartók... emmeg????
@rodeo36:

mikor a rénnyeim magasan szállnak az aszt jelenti, hogy kőccsön attam üket a mikulásnak. vagy aknára léptek, de az meg kizárt, mer svalbárdon tilos az aknamező a tundra mijatt.
@jaegtoer: minden hegy elhordható, csak talicska kell hozzá
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ma kivételesen destruktív vagy. Egy ilyen válságos helyzetben és ilyen válságos időkben csak kell motiválni a mi kutyánk kölykét. legalább neki legyen jó kedve. úgyis szegény a Család.
Kérlek tartózkodj az olvasóközönség ilyen felforgató demoralizálásától.
@lesly &jerry:

tantó bácsi kérem én készűltem az első osztályt franciáúl, a másodikat spanyolúl, a harmadikat angolúl, a negyediket portugálúl, az ötödiket katalánúl, a hatodikat olaszúl, a hetediket baszkúl, a nyolcadikat meg még tanúlgatom, bár nehezen mert azt meg csehűl de talán nem lesz csehűl a vége és ott is jelest kapok

ugye továbbmehetek felsőbb oskolába ahol letehetem... esztergálni falábakat a tantóbácsinak, hogy legyen mivel mektámasztanyia a palatábláját

brühüyyy

azután szeretnék akadémiára is PhD-re mert olyanból csak kettőm van még második és harmadik között mellékállásban csináltam
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ez jó! mán régen montam, hogy a vezír nem ismeri az omerta fogalmát, másrészt meg azér nem fordít hátat a barátainak, mer tuggya, hogy azonnal március idusa lenne bekövetkezve.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: " Édesdrága Nemzetes Gyulai Olimpiai Bajnok Dohánycézár Úr!

Engedje meg, hogy ezúton hálálkodjunk Önnek a zárt- és szupertitkos trafikpályázaton, az Ön figyelő szeme által is védett Értékelő Bizottság által pozitívan minősített pályázatunk nyertessége okán. Ön, mint jótevőnk, biztosította a rezsidémon által meggyötört kis családunk csendes anyagi jólétét a jövőben, így ne is csodálkozzon, hogy leborulunk az Ön, és természetesen SántaLázár Urak alamizynaosztó jósága előtt. Mielőtt még elvinne a TEK természetesen külön köszönet illeti Bíborbanszületett MEnnyei Hatalmak Által Védett Miniszterelnöünket is, hogy rengeteg bokros teendős, a Dunával vívott heroikus küzdelme mellett volt ideje időt szakítani arra, hogy a ismét csendes anyagi jólétünket, melyet a pályázat megírásával kívántunk megteremteni, kisebb habzsidözsivé varázsolta a kötelezően előírt árrés megemelésével. i tudjuk, hogy nem lehetünk elég hálásak ezért, és mindent megteszünk, hogy a rohadék dohányosok minél több zsét pengessenek ki mocskos szenvedélyükért. Természetesen a Nemzeti Dohányboltjainkban kiemelt foglalnak majd el a Nemzeti-Kontinentális (milyen szép is, már Nemzetileg, legalábbis antropomorfológiailag már földrésznyiek vagyunk) a Sánta-féle kapadohányok, melyek aromásításáról a Lázár fivérek által forgalmazott, lóistállókból származó szárított fermentumokkal gondoskodnak.

No, száz hálatelt szónak is egy a vége,
Puszi Pacsi,

Ángya nénéd, Julcsi húgod, a Géza sógór, meg a Nagyi.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"a tönkrement cég ügyvezetője, Bravics Endre lett az új cég vezetője is."

lehet roszzul tudom, de becsődölt cég vezető tisztségviselője, mintha nem lehetne 5 évig hasonló poziturában.... persze Kisvárdán lehet minden másképp volt...
@Penivaldes:
az, hogy egyikünk sem véletlenűl van itt abban egyáltalán nem vagyok bizonyos

szóval szerinted téged teremtettek...vagy csak egy biológiai véletlen eredménye vagy?

brühüyyy

és a világ vagy az anyag szempontjából mindegy, hogy te vagy e vagy nem vagy (ez rám is igaz) azaz fontosságod nulla (enyém is)
@Penivaldes:

Kedvesem. én tökéletesen tisztában vagyok, hogy nem véletlenül vagyok itt. meg ott. meg bárhol. engem az érdekel, hogy kerültem ide a Centauriból. mert ez a dolgok lényege. még hogy lóbita! meg priorizálás! ugyammmá!!! asse tudom megérem-e a következő másodpercet... Hanem a múlt, csak azt tudnám feledni! és már nem is bízok. csak küzdök... Rodeot már megtaláltam, meg Hacsaturjánt. ők is a szomszédból jöttek. itt meg hülyéskednek. eccseppet sem veszik magukat komolyan, az egyik a rénekkel van elkeveredve, a másik meg egy kész bolygó hollandi, ha élhetek ilyen gébzavarral.
@jaegtoer: Én csupán annyit tudok, hogy minden reggel megkezdem életem hátralévő részét, amiről nem tudom meddig tart, és utána mi lesz velem. És hogy mi voltam mielőtt ide vetettek volna szintén nem tudom, de ha tudnám sem lennék vele boldog.
@Penivaldes:

"minden hegy elhordható, csak talicska kell hozzá "

Hol él Tündérkirálynő?! Talicska???? a mai világban?!! az egy eszköz. a NER stadionépítő kubikosainak fejlett multifunkcionális csúcstechnológiai eszköze.

Az ERŐ van velem. még hogy talicska?! Naccsád. hozott már jobb formát is Kegyed. Talicska... asztadurva! úláccik befertőzött itt a NER. a talicska a viktor szerszáma. enyém az erő és az ész.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @rodeo36: ti elkoholocsiszkojok, Bajoréknál buli lesz, és minket ottan le akarnak itatni serrel, én nagyon nem ittam sert eddigi életemben, mi az amit vétek kihagyni mesteremberek?

Vendégek leszünk, már előre félek

Tanácsokat kérnék :D
@jaegtoer: ó igen, visszább veszem magam, zavar van a zerőmben :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne mentegesd...

butaságból írta meg ! libsi vére kiütött...
nem a kultúra szinességéről kelett volna, kontra "nemzeti"

hanem a qcva kibaszott BELTERJES FEUDALIZMUST kelet vóna ostorozni
ez sokal fontosabb vonal...

ha majd demo krácia lesz... na majd akkor aztán lehet azon belül nüanszokon vitázni...
@jaegtoer: Mit kezdesz erővel és ésszel, ha nincs hová pakolni? meg egyébként is a talicska a kitartás jele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: FOK rencer... (pl Sió "fok", Buda"fok"))

közismert témák... szakmai körökben...

árvizek + szikesedés... stb

ezt Wesselényi baxta el! a mérnöki és gazdasági törtetés... a dualizmusban...
bár mencségükre hogy a "tiltós" öntözésese rencert is megcsinálták akkor... amit azóta a "doktor ügyvéd urak" már szintén SZÉTQRTAK....

itt a hitványság (gerinctelenmség+alkalmatlanság ) van uarlmon...
@Fabius: margitsziget? Pistának jó lesz...

na akkor fris hír... ebben a témában...

tarlós kontra Arató György (XIII. főépítész)
tarlós BŰNCSELEKMÉNYNNYEL vádolta meg a főépítészt, mert hogy az azt álítja hogy tarlós pista fel parcellázni akarja...

na most főép. bemutatta a tarlósék TERVÉT a felparcellázásról...

oppá... akkor ki is most a bűnöző ? nekem van tippem...

(mind az) nyírja a komcsi a komcsit...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hááát a kérdés elég széles alternatívákat vet fel:
1. Egyáltalán. Szereted a sört?
2. Mi a választék?
3. Hogy bírod az akoholt?
4. Ki fog vezetni?

amit én nem ajánlok:
a.) gagyi hipermarketes sörök ezrei 3% alkoholtartalom alatt
b.) mindenféle ciderrek ha nem akarsz hányni)
c.) ízesített sörök, kivéve néhány belgát, de azt is csak kóstolásiból...

ami iható:

a. világos, pilsner típusú serek (többnyire cseh és belga, esetleg holland)
b. testesebb félbarna serek (ugyanaz, mint előző)
c. dark serek (majdmind jó)

d. külön kategória: angol, ír ale serek, ebből is leginkább a világos, a félbarna, a veres, esetleg a fekete

e. búzaserek (cseh, német és belga)

végszükség esetén: soproni démon

további részletezést? :-))
@Penivaldes:

hogyé teccik anni most a talicskát?
@Penivaldes:

"És hogy mi voltam mielőtt ide vetettek volna szintén nem tudom, de ha tudnám sem lennék vele boldog. "

ezért vagyok én a Férfi.
@Buga.Jakab: én is támogatnám a FOK féle megoldást. :)
Ez viszont elég precíz lett. :)

Gordonnak vége. Bukásával pedig vége az Együtt mozgalom szerény menetelésének, de leginkább vége van a baloldali megbékélés-politikának. Nem pusztán arról van szó ugyanis, hogy Mesterházy miniszterelnöki kandidátusával kirúgta a hokedlit Bajnai ágaskodó reményei alól, nem pusztán arról érdemes beszélni, hogy az egyre inkább testet öltő MSZP-Együtt 2014-PM homunkulusz éppen születése által semmisíti meg mindazt, amiről korábban Bajnai beszélt, – nevezetesen az MSZP-t és a Fideszt egyaránt lecserélő, centrista korszakváltás ígéretét – hanem inkább arról, mennyire hamis és álságos a közelmúlt unásig hangoztatott baloldali kiegyezés-kommunikációja.

boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2013/06/12/bajnai_es_az_inkvizitorok
@jaegtoer: Ezt a GÉBzavart még akár magamra is vehetném nem igaz??? ;)
@Penivaldes:

"Mit kezdesz erővel és ésszel, ha nincs hová pakolni? meg egyébként is a talicska a kitartás jele. "

Le teccik ragadni marginális részleteknél. Hely van. Honnan veszi hogy nincs? azé mer a Margit sziget -ami amúgy a Nyúlé- most a Tarlósé lett, azé még van hely a nap alatt nekem is és a hegyeimnek is...
talicska-szindróma:
én magam vagyok a megtestesült kitartás. Ezért van az, hogy a kevésbé kitartóaknak kell a talicska jelképként, aztán bacnak vele dolgozni. Ezért dolgozok inkább ésszel. nem zavar be a talicska.
menek is a dógomra.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: honnan tudjam szeretem-e, még az őskorban volt Belga gyümölcs ser, most meg Bajorföldre menvén beígértek egy önként kötelező kóstoltatást :D
@Penivaldes: Ez a történet nem az a történet. Az is egy történet ettől még.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igaz, hazugság az egész, hogy megújulás lehet azokkal akik a régi kor képviselői.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

javítás: természtesen a csehek is:-)

Jótanács: lehetőleg üveges, abból is a csatos... ez már szinte garancia.
Német söröknél a kloster, belgáknál a trappista felirat mér félig nyerő.

Szigetországinál mindegy, azt nem kell agyonhűteni.

Az egyik legjobb a veres Kilkenny, a fekete Guinnes, és a világos Hobgloben

A cseheknél: a Samson, a Staropramen, a Budweiser, a Bernard és a Pilsner Urquelle

A németeknél: a Berliner, illetve a Kloster

A belgáknál: a Hogaarden, mindenféle Leffe (barna és blonde), a Duwel, a St. Benoit, a Chimay és a Kwak

egyelőre ennyi:-)))
tarolós gárda:

Megszavazták a közterület-felügyelet névváltását

Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságra nevezik át Budapest Főváros Közterület-felügyeletét, és bővítik a szervezet feladatkörét.

hvg.hu/itthon/20130612_Nevet_valt_a_budapesti_kozteruletfelugye

-----------------

NarancsNemzeti Maffia

azenpenzem.hvg.hu/2013/06/12/hany-maffia-fer-el-itthon/

hvg.hu/gazdasag/20130612_Piszkos_vagyona_van_Hozza_a_kormanyzati_p
@jaegtoer: a hegyeim a szemem előtt vannak, látom őket minden pillanatban.
@Penivaldes: Nekem ez tetszett még:

"Mára azonban kiderült, egy tapodtat sem hátrál babonáinak sáncaiból a balos értelmiség: Horthy fasiszta! A holokauszt egyedi és megismételhetetlen, tudatos népirtás! A nemzet veszély! Mindezekről nincs vita. Nincs vita, nincs kétely és nincs engedmény. Aki pedig megpróbál túlpillantani ezen a siralmas szellemi horizonton, aki megpróbál áttekinteni a másik tábor lelkét melengető tüzek környékére, aki szóba áll a túloldallal, s megérteni igyekszik, mit, miért és hogyan gondolnak amott, az maga is fasiszta gazember, aki gazemberekkel paktál.

Egy olyan világ ideológiája tör utat magának a baloldali reményekbe kapaszkodva, amelyben a hazátlan nagytőke és annak multikultúrája önmarcangoló bűntudatra ítéli a lokális közösséget, csak azért mert létezik, és az akar lenni, ami. Egy olyan világ eszméi próbálnak visszatérni, amelyek fölött eljárt az idő, amelyek sírba szálltak a modernizmus annyi más hamis ábrándjával, s amelyeknek helyét elfoglalta ma már ezernyi alternatív gondolat. S noha az alternatív gondolatok egyikével másikával, vagy akár zömével nem kell egyetértenünk, azért az egészen elképesztő, ahogyan az MSZP-SZDSZ holdudvar megmondóemberei, cenzorai és inkvizítorai győzelmet, hatalmat, lehetőséget szimatolva ismét nyakunkba akarják akasztani bárgyú tanaikat. A szocialista modernizmus felkentjeinek agresszív fellépése persze nem csupán a Bajnai-féle kísérletnek vet véget, de azt is egyértelművé teszi: a baloldal nem volt képes megújulni, nem bír kinézni a maga szűk lövészárokvilágából, nem tud megfelelni a jelen kihívásainak. A posztmodern minden istene óvja meg tőlük Magyarországot."
Gabriel, ez úgy ahogy van, baromság, és finoman fogalmaztam
@hacsaturján:

az a tündérnek álcázott nő (tudjaki) teljesen összezavart azzal a nem létező talicskával amit már szorgos és gondos kezek különben is elloptak sőt lánckereskedelem áruraktárába készleteztek, szóval így történt hogy elsiklottam a magasröptűjét, mer' közben azért hegyezek is, de azért talicskázást is le kell valahogy állítani, mégha a Lajos, az a simicska úgy is keszte. úgy örülök hogy látom megent. ez ugye nem az a kocsma. ugye... hhmmmm....na benézek a másik szobába.
@Penivaldes:

"a hegyeim a szemem előtt vannak, látom őket minden pillanatban. "

elhiszem, nincs kéccségem, ha én is az lennék, aki nem vagyok én is láthatnám, legalább is remélhetőleg meg lennék áldva... hamár...

na! dologra!!

további szép hegyezést Mindenkinek
J.
húúúbakker, milyen naridroid dúlás van a régi poszton :O
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mitcsodákszóóó?
Címlap, meg mára lettek készen a balkézből kirázott parádés riposztok:-)
@Penivaldes:

a talicska legyen csak a nereseké. múlt század.
@rodeo36:
"volt már szemetes sztrájk, nagy forró nyáron, 5 milliós nagy városban, 3 hónapig bírta a kormány, utána rendezte a béreket és a juttatásokat, visszamenőleg és térdenállva"

nápoly, nem is oly rég. berlusconi alatt. érdekes, berlusconi valahogy nem emelte be a médiába azt, amikor engedett a kormány a szemétszállítóknak...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Illés Zoltán [...] szerint a hulladékszállítási cégek száma várhatóan csökkeni fog, az ellátási körzetek növekednek, és mivel a szolgáltatók profitot nem termelhetnek, így a következő egy-két évben akár 30-40 százalékkal is csökkenhet a lakossági szemétszállítás díja"
illés hülye. valaki vágja már fejbe egy traktorral.
ha van egy cég, amelyiknek 5* annyi munkája lesz, azt csak 5* annyi emberrel tudja elvégeztetni. ha más településre kell mennie, akkor oda is kell telephelyet bérelni, ergo olyan, mintha meg sem szűnt volna az a cég.
más: ha nem termelhet profitot a szemétszállító cég, akkor minek létezzen? önfenntartás miatt? épeszű az a vállalkozó, aki azért tart fent egy céget, hogy fizesse a tb-t, az embereit, a járműjavítás ktsgeit, a szemétbánya lerakodási díját - mindezt nullszaldósan? hát hülyék az emberek?
@jaegtoer:
Két idézet Mark Twaintől:

Az embert Isten egy heti munka után teremtette, amikor már fáradt volt.

Nem kellene annyit aggódnunk azon, hogy az ember honnan származik - hogy hová tart, az a szégyen.
@Secnir:

nullszaldós kommunizmus. eddig nem jött be. ezek visszaülnek a vizilóra. assziszik mustang.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt elfelejtetted hozzátenni:

boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2013/06/12/bajnai_es_az_inkvizitorok

Mi tetszik ebben?
Mulatságos. Olyan ez, amikor azért nem találsz emberevőt, mert éppen most ették meg az utolsót és böfögve átkozzák a kanibálokot.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi van itt ma, férfinap?
Rodeo összeborult angyallal, cirbi szerelmet vall nyuszónak, mi jöhet még?
@Secnir: Magyar-betegség. Ennek a társadalomnak 99% kommunista.
@Spániel: nyulas beszót, és én meg kedves vótam vele, hát irigykedik a hosszú fülű, gyengéje került szóba neki is /a ser/, a többieknél is személyes érzékeny kapcsolók vótak terítéken ;)
@Dr. jenőke (jenőke):

Szia Jenőke!

nem rossz. de megvallom, azért nem szoktam álmatlanul hánykolódni emiatt.

persze jó társaságban: jó bor, sör, Finlandia, Absolut, és közeli Barátok között azért elő szokott jönni...
de aztán a felsorolt italokba bele is fojtjuk.
Ez volt már?? :(

Rossz hírünk van: a 2014. március 15-én életbe lépő Polgári törvénykönyv (Ptk.) végleg kicsinálja a sajtófotót. Meg a fotózást úgy általában. Csak ne tessenek fényképezgetni. Az új szabályozás szerint a fotósnak nemcsak a kép közzétételéhez, hanem már magához a kattintáshoz is engedélyt kell kérnie, ami konkrétan ellehetetlenít minden fotóst, profit és amatőrt, aki nem Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc árvízi hőstetteit szeretné megörökíteni.

444.hu/2013/06/12/jon-jon-jon-a-legostobabb-torveny-te-csak-ne-fotozgassal/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: megértem. Nektek is szükségetek van néha egy kis férfigyengédségre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"–Szaladj te is, komám farkas,
jaj, mit láttam, ide hallgass!
Az erdő közepén jártam,
most is borsódzik a hátam,
sosem láttam ilyen szörnyet,
ottan ültek három szörnyek!
Három nyúl volt, és akkora,
fél méter is volt egy foga!
Hát még miről beszélgettek?
Hogy eztán csak farkast esznek..
@Penivaldes: Miért érzed úgy, hogy megvert??? :)
OFF

Ez nagyon tetszett. :)

A gond, a baj testvéreké tesz bennünket!!
Megfogtuk egymás kezét, ne is engedjük el azt!! Szeretettel, Böjte Csaba testvér.

Ibolya ajánlotta figyelmünkbe ezt a sztorit...

"Éppen csatárláncba álltak fel az emberek, hogy megrakodjanak egy teherautót homokzsákokkal, én pedig pont egy, a közegből igen csak kitűnő fiatalember mellé álltam be (északiasan szőke haj és virító fehér bőr). Az egyik homokzsák, amikor adtam át neki, kicsúszott a kezemből amire mondtam, hogy „Elnézést”, a válasz pedig a „No problem.” volt. Erre a következő párbeszéd zajlott le:
– Oh, I see, sorry I thought you were Hungarian. (Ó, bocsánat, azt hittem, te is magyar vagy.)
– No, not exactly. (Nem, nem igazán.)
– Where are you from? (Honnan jöttél?)
– Norway. (Norvégiából.)
– So, what are you doing here helping with the sandbags? (Akkor miért segítesz homokzsákot pakolni?)
– I'm on holiday. But this is more important... (Vakáción vagyok. De ez most fontosabb.)"

ON
@Penivaldes: Nem szereted a cseresznyét meg a körtét????
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Megfogtuk egymás kezét, ne is engedjük el azt!!"
ha már a talpunk összeér, miért ne?
@Penivaldes: Pedig már akkor is... egy töknek jobban örőőtéé vóna... vagy egy ubolkányak:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a gyümölcsöket nem szeretem, kivéve a sárgabarackot, de azt is csak lekvárnak, meg télen a naranmcsot
Megy a szopatás, a genyázás, a kiüzetés ezerrel...

"Bajban van a Corvinus
A leállt lifteket hamarosan újraindítják, nehéz lesz a nyár, a megszorítások ősszel is folytatódhatnak."

"Masszív büntetést kapott a Tesco
Húszmilliót fizetnek, miután a Tesco Hitelkártyájuk hirdetéseinél kihagytak több fontos részletet."

"Ötödször is módosítják az alaptörvényt
A kormány elfogadta a brüsszeli figyelmeztetést. A pénztárgépeket szeptemberig kell bekötni a NAV-hoz."

"Lekapcsolták a rossz híreket közlő rádiót
A Vár FM azt firtatta, hova tűnt a távhődíjpénz, de a tönkrement cég ingatlanában van a stúdiója."

"Megetették vele a hányását a rendőrök
Egy asszony állítja: váci rendőrök megverték a fiát és felnyalatták vele az okádékát. Nyomoznak."

"Alföldi Róbert kap egy színházat, ha jó fiú lesz
Majd januártól, ha balhé nélkül átadja a Nemzetit. És ha nem folytat kultúrharcot a kormány ellen."

Ezzel szemben:

"Ettől várjuk a gazdasági csodát
Gyárat avat az Audi. 737-esek is leszállhatnak a vállalat repterén. Négyszer annyi autó készülhet."

"Közgyűlés: lökdösődés és taxisrendelet
Hatmilliós prémium a BKK-vezérigazgatónak, felére csökken a kéményseprés díja."

"327 ezer az átlagfizetés Orbán hivatalában
A Miniszterelnökségen idén sem volt jutalom."

"A csizmás Orbán legyőzi az árvizet
A hivataloskodó, helikopteren röpködő kormányfő ma már az árvízi védekezést kézben tartó főnök."

"Hogy lett a tűzoltóból szúnyogtábornok?
6 hozzászólás
Három éve Bakondi György a kormány multifunkciós hőse."

"Happy trafikosok levelét várja Gyulay Zsolt, a nemzeti dohányfőnök
A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. boldog és megható történeteket kért."

"Megáldották a máriapócsi rendőröket és az új szolgálati gépjárműiket"

"Meg lehet gyógyulni a homoszexualitásból
Legalábbis a Heti Válasz interjúja szerint. Az ügyről megkérdeztük a névetelenséget kérő H. Bence 444-es újságírót is, aki azt nyilatkozta, hogy :DDDDDDDDDDDDDDDDD"

"Árvákat, özvegyeket is támogatnak Fekete Györgyék
A kormány úgy döntött, hogy az MMA elhunyt tagjainak hozzátartozói havi ellátást kapnak. (MTI)"

"Forgalmi akadályt és búvóhelyet is jelenthet az ételosztásra váró tömeg
horvathb ma 10:44 POLITIKA12 367
Kilenc nap után megkaptuk a rendőrségi választ, miért igazoltatják mostanában a Blaha Lujza téren ételért sorban álló embereket."

"Erős vélekedés
“Azért csúszhat két hónapot a pénztárgépek online összekötése, mert a Fidesznek nem sikerült megegyeznie a maffiacsaládokkal arról, hogy melyikük nyúlja le az üzletet.” (MSZP)
"
kedves vezető költözik:

HVG: Orbán miatt elköltözik Áder

Várhatóan ki fogják költöztetni a budai Várból az államfő hivatalát. A köztársasági elnöknek azért kellene vennie a sátorfáját, hogy mégiscsak a miniszterelnök vehesse birtokba a Sándor-palotát.

hvg.hu/itthon/20130612_HVG_Orban_miatt_elkoltozik_Ader
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez jelképesen is furaság, a Várba az ország államfője kell, hogy legyen, nem a miniszterelnök,.
A Buckingham palotába sem költözik be Cameron
@Penivaldes: hű képe a kedves vezető gondolkodásának, az ország tejhatalmú ura, ki mindenhez ért és mindent meg tehet, mindenki csak lesheti óhaját, kinek összehúzott szemöldökére minden pórnép összerezzen.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F12%2F327_ezer_az_atlagfizetes_orban_hivatalaban%2F

index.hu/belfold/2013/06/12/kiderult_miert_igazoltatjak_a_rendorok_az_etelosztasnal_sorbanallokat/
a gránátos Nyúl, már linkeskedett, de így párba állítva ütősebb
A magyar viszonyrendszerre széljegyzet:
/csak utalnék a kordonbontó kedves vezetőre, avagy a nem trafik, nem mutyira stb-stb/

Gyanúsított lett a kerítésugró képviselő

2013. június 12., szerda 14:43 | Beugrott Zugló Római parton álló üdülőjének kerítésén, és lefotózta az addig előle is eltitkolt ingatlant a zuglói önkormányzat egyik képviselője, akit ezért most magánlaksértés elkövetésével gyanúsítanak. A képviselő az akció idején még a kerület vagyonkezelő cégének felügyelőbizottsági tagja volt.

Magánlaksértés gyanúsítottja lett az elmúlt napokban Várnai László, a XIV. kerületi önkormányzat LMP-s képviselője, tudta meg az Index.

index.hu/belfold/2013/06/12/a_rendorseg_vizsgalja_az_ingatlanvagyont_ellenorzo_kepviselot/
@Secnir:
"Megfogtuk egymás kezét, ne is engedjük el azt!!"
ha már a talpunk összeér, miért ne?

Ja? És így megbénult az ország teljes lakossága.

Viszont új értelmet kapott a duplatalpú téli cipő.
@Penivaldes: és a zöldségekkel, hogy állsz?? ;)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Leírhatatlan örömmel tölt el, hogy sör ügyben azonos az izlésünk.
Miután alkoholos italokból szórványosan ugyan, de a sört szeretem, nem a sörnek nevezett vizet.
Nálam a Radeberger a nyerő, alig lehet rátalálni.
@Mariann19: már híre hamva sincs, a gaz galád elbujdokolt vagy karjába dőlt irigységében :D
nocsak:

Lefújta milliárdos tenderét a KIK
Visszavonta 9 milliárdos, iskolagyümölcs programra kiírt közbeszerzését a Klebelsberg Központ.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/lefujta_milliardos_gyumolcstenderet_a_kik.556392.html

Már nem téma a rendszámcsere
Németh Lászlóné nem tartja időszerűnek a területi rendszámok bevezetést.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fontos_dontes_szuletett_a_teruleti_rendszamok_bevezetesrol.556379.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már híre hamva sincs, a gaz galád elbujdokolt...
Nemsokára visszajön, kétség nem fér hozzá.
Távollétében két lehetőség áll fenn.
Vagy titokban olvasgat minket, és várja a hsz-ekben, hogy mennyire hiányoljuk, vagy korábban emigrált kutyuja hazatért, és az átok kutya alkoholizálni akar, és viszi Nyulunkat bele a tévelygésbe.
hmmmmmm, mi van ma, nem kicsit késői az eszmélés???

Nem lehet eltiltani a régi határozatoktól az alkotmánybírókat

Túl széles jogkört biztosít a törvény az Országos Bírói Hivatal elnökének, hiszen joga van eredménytelennek nyilvánítani azokat a bírói pályázatokat is, amelyeken egyébként lenne alkalmas jelölt - mondta ki az Alkotmánybíróság. A testület ugyanakkor értelmezte azt is, mihez kezdjen a negyedik alaptörvény-módosítással hatályon kívül helyezett régi határozatokkal, és úgy döntött, kellő indoklással továbbra is lehet hivatkozni rájuk

hvg.hu/itthon/20130612_alkotmanybirosag_hatarozatok_obh_elnok
@Mariann19: a kutyák viszik rossz útra az embert, vagyis esetünkben a nyuszit
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem késői az. Én ennyi küzdelmet sem néztem ki belőlük. Gondold el, a gutaütés kerülgeti a kankapcás-malaccsizmást. Ez a kurva ország még mindig nem kézi vezérlésű. A Duna már arra folyik, amerre Ő mondja, de ezek a majmok még mindig nem feküdtek le neki.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Én az utóbbira tippelnék." Jobbára én is.

"Túl széles jogkört biztosít a törvény az Országos Bírói Hivatal elnökének."
Érdeklődéssel figyelem az ötödik alkotmánymódosítást, melyben a Tavares és a Velencei Bizottság az elnök peráthelyezési jogát kivánja megszüntetni.
Ezt valószínű, hogy a kormány meg is teszi.
Azonban a Scheppele professzor asszony hétvégi
- a magyar alkotmánnyal kapcsolatos munkájában - arról ír, hogy a peráthelyezési jog a sarkalatos törvényekben szerepel, tehát továbbra is nyitva marad az út e jog gyakorlásához.
A kormány így két legyet üt egy csapásra. Eleget tesz az uniós elvárásoknak, a Velencei Bizottságnak, ugyanakkor belföldön sikerként fogja közre adni győzelmét e tárgyban.
Nyilvánvaló, hogy erről az eu tudomást szerez, és nem fog örülni annak, hogy megint hülyének nézik őket.
@Mariann19: Mindenben csak látszólag visszakoznak, később ugyan azt átverik a szavazógépeken, csak meg kell nézni a média törvényt, és ha az nem menne könnyen, kinyírják az okvetlenkedőket gazdaságilag, adóilag, vagy álnemzetieskedéssel.
A föld- és trafik- után itt a gyümölcsmutyi?

Négy napig lehet jelentkezni a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) 9 milliárdos közbeszerzésére, melyet általános iskolások zöldség- és gyümölcsellátására írtak ki – tudta meg a Napi Gazdaság. Az esélyes fideszes érdekeltségű kft-t egy hónapja jegyezte be a cégbíróság.

www.alfahir.hu/a_fold_es_trafik_utan_itt_a_gyumolcsmutyi
@Penivaldes: " kutyák viszik rossz útra az embert, a mi esetünkben a nyuszit."
Most csak az a kérdés, hogy ki lesz a műintézmény előtt a fához kötve.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az emberek a közmédiából informálódnak nagyrészt és többségben, és nyugodtak a hallottak alapján az alkotmányosság kérdésében.
@Penivaldes: "Kössük meg a nyuszinkat?"
Tudod, hogy még végső esetben sem bántanám a nyuszi padtársamat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
le vagy maradva, mint a borravaló, azóta már vissza is vonták a pályázatot...
@Mariann19: ok, de akkor nem csodáékozni ja elugrál padtársad
@Secnir: \o/ hess a fejembőőőő :D

Az Orbán elleni uniós szankciókat latolgatja a Reuters

Európa meg van kötve, és nem tud mit kezdeni Magyarországgal, amely Orbán Viktor miniszterelnök alatt visszafele csúszik az autoritarianizmus felé - írja a Reuters.

----------

Vissza, há mán ott vagyunk, lásd költözési terv, vagy a szemmel vert Duna, vagy mennyi példát hozzunk még...
Cinci remek posztot írt a Progblogon:

"Csak egyvalami segít: ha hagyjuk a francba az „úri allűröket” és hajlandóak leszünk egyszerű munkásként dolgozni a politikai siker nevű terméken. Az eszközök és a formák ehhez képest másodlagosak – az meg, hogy melyik ellenzéki figurának, csoportnak hol lesz ebben a helye, századrangú kérdés.

Ha nem vagy eredményes, állj félre – mert ha nem teszed, Orbánt támogatod!
Ha nem vagy képes a pártod népszerűségét akkor sem növelni, amikor az ellenfeled egyfolytában hatalmasakat hibázik, akkor mondj le – mert különben akadályozod a Fidesz-rendszer leváltását!
Ha csak a saját ellenzéki közegedben tudsz okoskodni, akkor fogd be a szádat és hallgass azokra, akik célszerű tanácsokkal szolgálnak – mert különben semmivel sem vagy különb, mint az Orbánt ajnározó „szellemi holdudvar” tagjai!

Még egyszer: a feladat nem a saját pozícionálásod és nem is az, hogy „neked legyen igazad”! A feladat: célszerű, európai és majdan demokrata gondolkodású közösségéé szervezni a magyarokat. Aki ezt egyéni, személyes allűrök nélkül szolgálja, az ma az igazi ellenzéki. A többiek se nem demokraták (mert a demokrataságot fentebb már másként definiáltuk), se nem ellenzékiek (mert az ellenzékiség azt jelenti: nem követem a hagyományos és annyi kárt okozó magyar közéleti gondolkodást és a szokásos viselkedésmódot). A többiek, ha nem is akarják, de valójában továbbéltetik az orbánizmust!"

progressziv.blog.hu/2013/06/12/orbant_tamogatjuk

Bocs Fabius a konkurencia népszerűsítéséért. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jóhogy. A Templeton hatalmasat kaszál a magyar állampapírokon. :D
A brókerszemüveg kicsit torzít, ha nem is annyira, mint a narancsos.
@Husz_János_Puszita: ez még nekem is alap, a hosszútávú vélekedései az érdekesek, az 5-7 év alatt ejró, meg a többi, amikkel már nem van olyan nagy nyeresége
ÓÓÓÓÓ, így már sok mindent értek. És van, akinek még ötven évesen sem nő be a fejelágya:

hvg.hu/panorama/20130612_43_eves_korukig_eretlenek_maradnak_a_ferf
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Érdekesek még a hosszú távú vélekedései az alap után?
Az euró bevezetése fikció. Neki érdeke ilyeneket nyilatkozni két szempontból is.
1. ne menjenek le nagyon a hozamok, de azért
2. maradjon meg a befektetői bizalom, egy államcsődön nagyon nagyot bukna.
@Husz_János_Puszita: "Csak egyvalami segít: ha hagyjuk a francba az „úri allűröket” és hajlandóak leszünk egyszerű munkásként dolgozni a politikai siker nevű terméken"

Ami soha nincs letisztázva, az a többes szám első személy mögött állók személye. A tapasztalat ugyanis az, hogy amikor írni kell, akkor "így kell csinálnunk", de ha a reakció "jó, akkor kezdd el" alakú, rögtön "én nem, ez nem az én dolgom" lesz belőle.
Pedig a politikusoknak hiába mondanak ilyeneket, szarnak azok bele nagy ívben...
Na ettől leestem a forgószékemről. Valami közös program, vízió a jövőről, az együttműködés mikéntje vagy legalább egy lázálom az elkövetkező négy évre, nem kéne?
Ha tényleg ezek a kiindulási alapok az mszp-nél, inkább neeeeeeeeeeeeeeee!
És ez a józan tag.

"Nem összefogni akarunk, hanem nyerni - összegzi a helyzetet a szocialista elnökség egyik józan tagja. Cimboraságban van az E2014 minden meghatározó szereplőjével, nem indulatok vezérlik, mint sok fiatalt a Jókai utcában. - Három kérdésben kell tiszta helyzetet teremtenünk: egyéni jelöltek, pártlista, miniszterelnök-jelölt. Időnk pedig már nincs sok, legkésőbb ősz elejére tiszta helyzetet kell teremtenünk a választók számára."

www.stop.hu/belfold/ami-osszefogas-legendaja-mogott-van-igy-keszul-az-ellenzek-az-orbantalanitasra/1155521/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a Mőbius-nak perszehogy ragyogó, arat anélkűl, hogy szántania és vetnie kellett volna

brühüyyy
kérdezd meg azt aki elment, Mercedes Benz?
@Spániel: nem tanulnak - de ami késik, nem múlik...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mark Mobius nyilatkozata láthatóan a saját befektetői státuszából indul ki.
Amikor arról szól, hogy a befektetők számára a magyar állampapírok hozama kimondottan vonzó, ezen nem lehet csodálkozni. Az ország jelenleg 6%-os hozammal dolgozik, míg az USA és az európai kamatok a O és 1% körül konvergálnak.
Magyarországról, mint piacról beszél, ami elviekben lehet cél egy olyan országban, ahol kereslet mutatkozik.
Az, hogy bízik az árfolyamalakulás állandóságában, valószínüleg azzal függ össze, hogy Matolcsy kilátásba helyezte azt, hogy stabil árfolyamot vezet be, ez az eurónál 306.- Ft lenne.
Mobius azzal számol, hogy a kormány nem valósít meg választási költekezést. Ez a reménye nem valószínű, hogy bejön. A kormány láthatóan a választás megnyerésére érdekében kockáztatni fog még úgyis, ha a költekezés a jövőbeni gazdaság alakulására kedvezőtlenül hat.
Gazdasági elemzők a 2015-2016-os évet jelölik meg a jelenlegi gazdaságpolitika negatív kicsúcsosodásának. Ez a pénzügyi befektetőkre nincs olyan hatással, mint akik beruháznak és nálunk kívánnak termeléssel és szolgáltatással
foglalkozni. Az országnak pedig inkább ezekre a befektetőkre lenne szüksége.
Ami az USA laza monetáris politikáját illeti, ezt az USA már be kívánja fejezni. A FED pénznyomással történő inflációgerjesztés náluk elérte a célját. Ugyanez a módszer egyidejűleg Európa megsegítését is szolgálta, viszont olyan döntés van folyamatban, mely az eddigi gyakorlatot megszünteti.
@Spániel: mindig is tudtam, hogy mi nők sokkal értelmesebbek vagyunk, csak tudjuk, hogy a férfiaknak kell, hogy azt higgyék ővék a világ, így elegénsan a háttérből irányítunk:)
@Légifarkas:

Cinci posztja az ellenzéki politikusokhoz és értelmiséghez szól konkrétan.
@Mariann19: "A kormány láthatóan a választás megnyerésére érdekében kockáztatni fog"

Ahogy itt alakulnak a dolgok, a kormánynak erre vagy nem lesz szüksége, vagy megoldja baráti segítségből (majd visszaadja kamatostul). Látni kéne, hogy a Fidesz egyáltalán nincs megszorítva, magukra a legnagyobb veszélyt igazából csak ők jelentik, nem az "ellenfelek".
@Spániel: ezeken túl kell lépni. nem tudnak semmit, csak vágynak a hatalom után.
@Husz_János_Puszita: azóta elolvastam, de ez így veszett fejsze nyele, vaknak mondják, merre virrad. Ha el is olvassák (amit kötve hiszek), csak annyit (és úgy) csemegéznek ki belőle, amennyi (és ahogy) jólesik.
Hisz' látod, az elbizakodottság töretlen...
@rodeo36:
"kizárólag nagyméretű egynyelvű szótár használható vagy sohasem fogsz megtanúlni egyetlen nyelvet sem"

Igazad van. Volt egyszer egy Oxford angol-angol szótáram, szerettem, használtam, kisfiam lenyúlta, nagyon nagy hasznát vette, azóta sem adja vissza :) most vállalt munkát a Siemensnél, mindenhol az angol kell neki, ergo a szótárt ezután sem fogom látni.
@Penivaldes: ez az összefogásosdi valahogy így néz ki:
két haver beszélget:
- úgy érzem, hogy az évek múlásával egyre összehangoltabbak vagyunk szexuális téren a feleségemmel.
- Tényleg?
- Igen. Már többször előfordult, hogy mindkettőnknek lefekvéskor fájt a feje.
"...bár emberekre lövöldözni randa dolog, de még ennél is randább, ha valakire származása, vallása, politikai hovatartozása miatt lövöldözünk, dobunk Molotov-koktélt.
Ezt nem szabad elmismásolni, mert a társadalom mindig tagjai között tudhat egy kisebb rakás idiótát, küldetéstudatos elmebeteget, akiket akár még miniszterelnöknek is választhatnak azok, akik nem ismerik fel, vagy tévesen diagnosztizálják a tüneteket - ezeket figyelmeztetni kell arra, hogy hol a határa a meggyőződésükből adódó cselekedeteknek."

www.nepszava.hu/blog/entries.php?id=5903
@Légifarkas: Szia Légifarkas!
"A kormány láthatóan a választás megnyerése érdekében kockáztatni fog."
Folytatnom kellett volna a mondatot: "akkor is, ha gazdaságpolitikájának, benne a választási költekezésnek súlyos következményei lesznek."
Miután elég jó esélyük van a választások megnyerésére és a gazdasági következményekkel is számolnak, náluk mindent felülír a hatalom további gyakorlása.
Mindíg van egy olyan érzésem, hogy Szíjjártó Péter világutazásában bízik a Fidesz, valami váratlan szerencsében és csodában, ami bombaként hat, és fellendíti az országot.
Ez különben nem lenne baj, de eddig csak Széles Gábor reményt keltő bombasztikus bejelentésében bíthatunk, abban, hogy ezáltal a haza fényre derül.
@Légifarkas:

Én olyat nem mondtam, hogy akinek inge magára is veszi. :D
Attól még jó poszt, nem csak a felszínt kapargatja.
@Mariann19: szia Mariann :-)
Én úgy látom, a Fidesz felkészült arra, hogy túró se lesz itt, nem hogy növekedés: kommunikálni fognak. Mint eddig, csak hatványra emelve. Nem érdekes az ellenzék, nem számítanak a bizonytalanok - a tábort kell csak egyben tartani, nemsoká Mesterházy izzad majd nyársvégen, a német kritikák az ottani választások miatt jórészt kiesnek (és ha balos váltás lesz, ahogy jósolgatják, abból a hazai propaganda megint csak fegyvert tud gyártani). Annyi költekezés kell majd, hogy a közszolgálatok ne dőljenek össze, decemberben jól eltúrja a havat az önkéntesek büszke (s később mindig elfeledett) hada, a legnagyobb hidegben kapunk gázt a tárolókból, tavaszi árvíz as usual, és a tábor rajong majd, mert az ország működik.
Lajossal meg úgyis rendezik a végén.
@Légifarkas: "Én úgy látom, a Fidesz felkészült arra, hogy túró se lesz itt, nemhogy növekedés."
A Fidesz láthatóan a költségvetési deficit kérdését helyezte előtérbe, a gazdasági növekedést az intézkedéseivel inkább korlátozta, minthogy gerjesztette volna. Holott a gazdasági növekedés megfelelő mértéke ugyanúgy biztosította volna a költségvetési deficit mérséklését, mint a számtalan megszorítás. A népet sujtó terheket azért jól kitalálták, hiszen azok közvetetten, áttételesen jelentek meg a lakosságnál, és nem volt olyan hangulati hatása, mintha direkt áremelésekben jelentek volna meg.
Ráadásul a gazdaság növelése hosszú távra szól, nem pillanatnyi érdekek kiszolgálására.
Most az a kérdés, hogy a Fidesznek milyen mozgástere lesz a választási költekezésben, mivel az idei hiányra is garanciákat igértünk be az eu-nak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"HVG: Orbán miatt elköltözik Áder"

mondhatnám, hogy menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról, de hagyjuk.

nem lennék meglepve, ha minket is szívesen elcserélne. Vagy lehet, hogy meg is történt?
@Mariann19:
szép estét.
Tessen elmenni a Belga Sörözőbe és máris a 30 legfinomabb serital között válogathat.eccerre.
@Husz_János_Puszita:

nem konkurencia. egy hajóban eveznek egy irányba
@jaegtoer: Szia jaegtoer!
Ritkák ezek az alkalmak, mikor erre sor kerülne, de a tradicionális neveltetésem miatt nem teszem. Pedig néha jó lenne lazulni egy kicsit.
Gondold el, hogy imádom a kézilabdát, és a jó meccsek a Digin mennek, ami nekem nincs.
Lemehetnék a szomszéd presszóba, mennék is szívesen, de egyedül délután vagy este beülni...
Kár, hogy ilyen szokások dívnak még itt nálunk.
@Husz_János_Puszita: szerintem azért megy rossz irányba az egész, mert azt várjuk, hogy valaki magára vegye azt az inget... Inkább keresni kéne olyat, aki kifejezetten inget akar, és annak odaadni. Emezeket meg elfelejteni a búsba.
@Mariann19:

Háááááát a Belga nem is arra van kitalálva...
és oda be lehet menni szólóban is egy hölgynek. hamár.... bár szerintem porhintés esete forog fenn, már ami az egyedül szindrómát illeti, de nem okvetetlenkedek:-)
Knószosz? Nyúl? és más pernahajderek lovagi kíséret? rajta:

www.mosselen.hu/

Budapest XIII. Pannónia u. 14.
off on

@Mariann19: ha szerinted is jó lenne néha lazulni egy kicsit, akkor annak már nem a tradícionális neveltetésed az oka, hanem te magad :-) Állj a tükör elé, aztán a sarkadra, és mondd a szemébe, hogy "kuss, ma este szórakozni fogok!"; utólag megértőbb lesz a tükörkép, hidd el :-D

off off
@Légifarkas: oka == akadálya (kávét kell már innom...)
@Légifarkas: Igen, minden nap megkezded életed hátralévő részét. és megmondta az anyakirálynő is, hogy nincs annál rosszabb mint amikor a halálos ágyon rájössz, hogy sosem csináltál semmi őrültséget
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"cég mintegy 500 milliós éves forgalom mellett 420 milliós veszteséggel zárt, 2012-re pedig még 750 milliós szállítói tartozást is felhalmozott."

Jesszusom mi pénzt talicskázhattak ki onnan az elvtársak! Atyaég.
@Légifarkas:

Bokroson látom az inget, rá viszont semmi kereslet. Róla mi a véleményed?
Kirúgták Simon Andrást az MNB-ből
Simon András 2010 tavaszán, még Simor András elnökségének idején került a jegybankhoz és lett az MNB kommunikációs vezetője - írja az Origo.hu

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kirugtak_simon_andrast_az_mnb-bol.556424.html

:D

sirásó, 2013. június 12., szerda 19:28

akármilyen jó kommunikációs igazgató simon, képtelen volt matolcsyból értelmes, jómegjelenésű, szöke herceget csinálni!
@jaegtoer: @Légifarkas: Már kezdek aggódni, hogy úgy láttattam magam, mint egy finnyás csaj, de ez nem igaz!!!
Egyedül beülni valahova az azzal is járhat, hogy félreérthető a jelenlét.
Azért, hogy tudjátok, ha esti buli van, én éjfél után még szeretek belehasítani az éjszakába új helyet keresni hajnalig.
Télen szeretem a legjobban, amikor csúszkák vannak, amin nappal a gyerekek siklanak.
Ilyenkor szoktunk az éjszakába műkorcsolya versenyt rendezni az arra lakók legnagyobb gyönyörűségére. Az ugrások vagy bejönnek, vagy nem, de törések még nem voltak.
@jaegtoer: Knósszosz, Nyúl és a többi pernahajder kiséret. hajrá."
Sort lehet erre keríteni, de be kell mutatniuk egy beugrós libellét és egy ülőforgást.
A két mutatvány bizonyos fogyasztás után lenne aktuális.
Márcsak azért, hogy tudjanak lépést tartani.
@Mariann19:
sztem nem probléma, vállalják. mindkettőben rutinosak lehetnek, és még más 101 pozíciós mutatványra is képesek és hajlandók...ööö ájzé...ööö... már ami a sörivást illeti;-)
@jaegtoer: Kiváncsi vagyok, ha netán elolvassák a feltételeket, milyen mutatványokat tudnak még felajánlani.
Attól tartok, ha egyenként sörrel kell majd jutalmazni a mutatványaikat, el kell indulni a csehekhez valami sörgyárat privatizálni.
kicsit off, de bemásolom, mert elegem van a libázásból:

"____
Libatolvaj takarodj 2013.06.12. 19:11:14
Bajnai akkor lesz bajban amikor egy libatenyésztő özvegye kiáll a nyilvánosság elé és nyíltan kimondja amit gondol Bajnairól.

Akkor lesz neki politikailag vége.

Válasz erre
jaegtoer 2013.06.12. 19:53:08
@Libatolvaj takarodj:

no, te kedves libaszakértő akkor ízlelgesd ezt:

"Elsőként a Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund kapott megbízást a letelepedési kötvények kibocsátására. A cég képviselője Lian Wang és Boros Attila.
A társaság mögött a Figyelő azt a Boros Attilát vélte felfedezni, aki a korábban felszámolt, s a kormányzat által jelenleg támadott Hajdú-Bét Baromfitermelő és Értékesítő Rt. vezérigazgatója volt 2000 és 2004 között. A volt cégvezető manapság Belgiumban él. Boros a hetilap adatai szerint 2007 táján a Waberer's vezető tisztségviselőjeként, igazgatósági tagként is szerepelt a cégregiszterben.
A lap kiderítette: egy máltai cég is részt vehet a kötvényprogramban, amelyhez Zsoldos János Demeter neve köthető, akit az a Bibó István Szakkollégium nevelt ki, amelyben Orbán Viktor kormányfő és Áder János köztársasági elnök is tanulmányokat folyatott. Bekerült a programba a ciprusi Innozone Holdings Limited is, amelynek Földvári Gábor ismert magánbefektető a képviselője. A több tucatnyi vállakozásban érdekelt Földvári elmondta: két országban, Ciprusban és Indiában lát fantáziát, a magyarországi letelepedést megkönnyítő kötvényt ott kínálná eladásra."

Tehát ezért nem mutogatják az özvegyeket.___"

csakhogy a libaszagértők is visszavehessenek az nagyra nőtt orcájukból.
@Mariann19: Neked! Naked:-)

"Happy trafikosok leveleit várja Gyulay Zsolt

5378 trafik nyertese kötött szerződést a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-vel. A cég megható, családi sikertörténetekről szóló leveleket kap a dohányboltosoktól, és arra kéri őket, küldjenek még, osszák meg boldogságukat az állami dohánycég kollégáival.

hvg.hu/gazdasag/20130612_Happy_trafikosok_leveleit_varja_Gyulay_Zs "

Édesdrága Nemzetes Gyulai Zsolt Olimpiai Bajnok Nonprofit Úr!

Engedje meg, hogy ezúton hálálkodjunk Önnek a zárt- és szupertitkos trafikpályázaton, az Ön figyelő szeme által is védett Értékelő Bizottság által pozitívan minősített pályázatunk nyertessége okán. Ön, mint jótevőnk, biztosította a rezsidémon által meggyötört kis családunk csendes anyagi jólétét a jövőben, így ne is csodálkozzon, hogy leborulunk az Ön, és természetesen Sánta Lázár Urak alamizsnaosztó jósága előtt. Mielőtt még elvinne a TEK természetesen külön köszönet illeti Bíborbanszületett Mennyei Hatalmak Által Védett Miniszterelnökünket is, hogy rengeteg bokros teendős, a Dunával vívott heroikus küzdelme mellett volt ideje időt szakítani arra, hogy az ismételten hangsúlyozott csendes anyagi jólétünket, melyet a pályázat megírásával kívántunk megteremteni, kisebb habzsidözsivé varázsolta a kötelezően előírt árrés megemelésével. Mi tudjuk, hogy nem lehetünk elég hálásak ezért, és mindent megteszünk, hogy a rohadék dohányosok minél több zsét pengessenek ki mocskos szenvedélyükért, a jövedéki és fogyasztási, valamint ÁFA befizetésükkel is akaratukon kívül is erősítve a NER rendszerét, valamint vastagítva Méltóságos Simicska és Nyerges Urak amúgy is dudorodó nadrágzsebét.. Természetesen a Nemzeti Dohányboltjainkban kiemelt polcot foglalnak majd el a Nemzeti-Kontinentális (milyen szép is, már Nemzetileg, legalábbis antropomorfológiailag már földrésznyiek vagyunk) a Sánta-féle kapadohányok, melyek aromásításáról a Lázár fivérek által forgalmazott, lóistállókból származó szárított fermentumokkal gondoskodnak.

No, száz hálatelt szónak is egy a vége,
Puszi Pacsi,

Ángya nénéd, Julcsi húgod, a Géza sógór, meg a Nagyi.
@Mariann19: mongyuk az 1001 perverzió?

rögtön az első: Magyarországon élni....
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ui: Ha erre jársz, ugoj be egy nyalat fagyira, a gyereknek príma kölyökpezsgőt is tartunk, az asszonynak üzenjük, remek kínai pesszáriumok érkeztek:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az írás stílusa kisértetiesen hasonlít a nyúlfélék kissé cinikus, ámde általában találó szerkesztéséhez. Komolyra fordítva a szót, most hallottam a nyerő trafikosokhoz írt levelet, amelyben arra kérik őket többek között, hogy írjanak a boldogságukról is többek között. Ez nem vicc!
Szerettem volna szólni korábban, hogy be kell biztosítani a cigi készleteket, mert a napokban mégcsak 500 körüli volt azoknak a trafikoknak a száma, akik üzemszerűen elkezdhetik az árusítást.
Figyelmedbe ajánlom az Iskolagyümölcs KFT sztoriját. Lehet, hogy ti ismeritek, én ma olvastam róla. Nálam ez még a trafik mutyinál is gyomorforgatóbb.
Hogyan is voltak azok a római parti mutyik, 2001-ben?

"A Parlament Ifjúsági és sportbizottságának 2001. június 5-i ülésének jegyzőkönyve után az atlatszo.hu kikérte a bizottság Ellenőrző albizottságának 2001. szeptember 18.-i ülésén készült jegyzőkönyvet is. A Nánási úti Bowling Étteremben tartott kihelyezett ülés fő napirendi pontjának címe a "Római-parti csónakházak ügyében érkezett beadványok" volt; a civilek és a III. kerületi főépítész a Római-part hagyományait, a Sportfolió Kht. ügyvezető igazgatója az értékesítéseket védte."

atlatszo.blog.hu/2013/06/12/ujabb_jegyzokonyv_a_csonakhazakrol#comments

Basszátok meg, itt semmi sem változik, csak egyre nagyobb tétekben játsszák, egyre pofátlanabbak!
@Dr. jenőke (jenőke): Nagyon jó! Mosolyt fakasztottál.
@Mariann19: Szösszenetem elején beidézten Cirbi kolléga jóvoltából a hivatkozásod. Erre írtam a kis ömleményt.
Spájzolás nagyban megy, igaz ma 2 héten belül már megest megemelték 20 forinttal a dobozárat. Januárban 740 volt az annyi, most 890 szarmagyarforint, és ebben még nincs benne a 3%-ról 10%-ra emelendő kisker árrés...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: LUXUSPROLI!!!!!

"Nagy luxus lett a tengerpart
Húsz éve nem volt ilyen kevés foglalás. Csak az akciós nyaralásokra és a last minute-ra mozdulunk."
Nocsak!

"Török Gábor elemez Csapból is
Cseppet sem zavarta, hogy az autó hátsó ülésen ülve ország-világ előtt cseréli le zokniját, mintha csak egy valóságshow egyik szereplője lenne."

index.hu/bloghu/torokgaborelemez/2013/06/11/493_csapbol_is
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az áremelést az indokolja a kormányzati indoklás szerint, hogy sokba kerül a dohányosok egészségromlása miatti orvosi, kórházi kezelés, miegymás.
Arról nem beszélnek, hogy évek óta a dohányárakban árképző tényező az egészségügynek rendszeresen átutalt összeg, melyre egészségügyileg hivatkoznak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Eztet meg Neked Punczygamer!

"Nerdblog 18+ Először kóstoltam Puncit!
Bizsergető érzés. Mintha lejárt szavatosságú teát és romlott energiaitalt mixelnél csavarlazítóval."

index.hu/bloghu/nerdblog/2013/06/12/eloszor_kostoltam_puncit
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ehh semmi, csak a szokásos:

hvg.hu/itthon/20130612_HVG_Orban_miatt_elkoltozik_Ader

jahh, meg erről :D

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2013.06.12. 12:15:56
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ti elkoholocsiszkojok, Bajoréknál buli lesz, és minket ottan le akarnak itatni serrel, én nagyon nem ittam sert eddigi életemben, mi az amit vétek kihagyni mesteremberek?

Vendégek leszünk, már előre félek

Tanácsokat kérnék :D
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Baszki, ezt olvasd el, hihetetlen amit ez a jogászcsürhe csicska népség művel!
Ilyen ország nincs még egy!!! Rég lámpaoszlopon lenne a helyük...
vastagbor.blog.hu/2013/06/12/elvettek_a_margitszigetet_a_13_kerulettol_majd_megijedtek#more5354828
@rodeo36: ,,nem lehet iskolában nyelvet tanúlni és a nyelvtant is a nyelvvel együtt kell mert egy nyelv nélküli nyelvtannak nincs értelme sem''
Egyetértünk. Egyik ismerősömmel folyamatos vitáim voltak emiatt, mert szerinte a nyelvtan mindenek felett. Mire én:
--És a sok-sok millió írástudatlan ember hogyan tanulta/tanulja meg a nyelvét? Mert beszélik, ráadásul jobban mit ő, aki a grammatika császárának tartja magát. :)
Nyelvet legjobb élőben tanulni az adott országban, ha lehet. Millió olyan szófordulat, zsargon van, amit nyelvkönyvből, nyelvórán soha!
@Husz_János_Puszita: nem különösebben ismerem, önfeledt és világról nem tudó autószerelő voltam még, mikor ő ténykedett. Foszlányok: tömegközlekedéssel jár, szóba áll átlagemberekkel, a feje kicsit hörcsögös, és állítólag abból élt Orbán '98-tól, amit ő összehozott előtte. Ez utóbbit sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Mondjuk elsőre ennyi.
Nem tudom egész pontosan, mit jelent a "joviális öregúr" kifejezés, de ha Bokrost látom, mindig ez jut eszembe. Miniszterelnöknek szerintem alkalmatlan, nem szerencsés az, ha valaki képleteket lát társadalom helyett, de azokat is csak a szent tudomány lila ködén keresztül. Szakembernek érzem, akire csak és kizárólag szakmai feladatot szabad bízni, politikai / kommunikációs vonalat nem (ugyanezt mondtam egyébként mindig Bajnairól is).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nekem ez a rossz emlékű 50-es évekre hajaz.
Sajnálom, de nem győzőtt meg. Olyan, mintha azt mondaná: holnap nyerni kell a lottón! hehe.
Szelvényre sincs píz... de majd nyerünk... :)
és minden lesz.
ehh. inkább eszem vmit.
@Mariann19:
Nem hát! Az agyhalottakra méretezett kommunikációba ez az infó lehet, hogy törést okozna! Bár, nem biztos... ezek sokkal primitívebbek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Ez az info lehet, hogy törést okozna! Bár, nem biztos... ezek sokkal primitívebbek."
Honnan is tudnák? Elhangzik ez egyáltalán? Pedig a trafiktörvény kapcsán legalább az ellenzék kihasználhatná ezt kommunikációs lehetőségként. Nem?
@Mariann19: milyen média felületen, nem sok van, és még kevesebb lesz
@Mariann19:
Bocsi, de nemdohányosként is tudom ezt, többször hivatkoztak rá, az adóemelések kapcsán az utóbbi években.
Talán a HVG még ki is fejtette és részletezte valamikor.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Zavarba lennék kimondani, mert azt mondják, a túlvilágon azt az orrodra húzzák majd... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az ország lakosságának nagy része a közmédiából szerez információkat eleve, melyek a kormányzat szószólói, egyoldalú tájékoztatással.
@Mariann19:
Ráadásul napról-napra durvábban és szemérmetlenebbül torzítva, hazudozva. Apránként minden napra jut valami médiastikli, az emberek fel sem kapják már a fejüket. Nem is érdekli őket, nem is tudnak majd már róla... Véletlenül beleolvastam ma egy papír alapú szarba... Szánalom, amit a sok bértollnok, újságírás címen művel, szerintem inkább csak kurválkodás.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nem dohányosként is tudom ezt."
Te tudod, efelől nincs kétség, de most lett volna aktualitása, hogy az igazság elhangozzon, és cáfolja az álságos indoklásokat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ezt figyeld!
Martonyi nyilatkozza, hogy Alaptörvényből törlik azt a részt, amely arról szól, hogy amennyiben az országnak a hibás működéséből eredő fizetési kötelezettségei keletkeznek, azt a lakosságtól adók módjára be kell hajtani.
Folytatja azzal, hogy a törlés miatt ezt "hozzájárulás" kivetésével fogja a kormány megoldani.
Szabad ennyire hülyének nézni az eu-t és az állampolgárokat is?
@Mariann19:
Jogászcsürhe... Pofátlan, cinikus férgek.
@Mariann19: "Figyelmedbe ajánlom az Iskolagyümölcs KFT sztoriját. Lehet, hogy ti ismeritek, én ma olvastam róla. Nálam ez még a trafik mutyinál is gyomorforgatóbb."

Nos, én úgy gondolom, hogy nagyobb a baj a Fidesz tájékán, mit azt Lázárék gondolnák. A trafikmutyival és annak kezelésével párton belül kiengedték a szellemet a palackból. A mezei talpasok is vérszemet kaptak és jussolni akarnak a koncból. Ha nagyon gyorsan nem lépnek Orbánék, kitör a parasztgyalázat a párton belül a jussoltak és a kussoltak között, ha pedig nem lépnek, akkor lesz itt ihaj olyan cudar világ, hogy 1945-ben a vetkőztetők úri zsúrfiúk voltak ezekhez képest. És ha már az utca szintjére megy le a szabadrablás, akkor az eddig bambán néző sok birka is elkezdi majd 10 körömmel védeni a nyomorult pénzéből vett télikabátját.

Úgy vélem, a mohósággal, óriási taktikai hibát követtek el. most kezd kilátszani a menyasszony ótvaras feneke... és ne feledjük... tényező még a kapuzárási pánik... gyorsan mindent, vagy ha nem is, akkor sokat.

lsd. margitsziget, római, gyümölcsöskosár, tv2, szemétszállítás, corvinus, tankönyvek szeptemberre etc...

mintha sűrűsödnének a hangok. Eddig elnyomta a Duna moraja... kiváncsian várok...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egyre szűkebb a konc sávja. Egyre harapósabbak lesznek a tolvajok, sőt egymást is meglopják majd. Akkor lesznek szép szivárogtatások még.
Lehet, hogy az Átlátszón megjelent, 2001-es, római parti Tarlós féle mutyi is innen jött?

atlatszo.blog.hu/2013/06/12/ujabb_jegyzokonyv_a_csonakhazakrol
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Micsoda pitiánerség. Szerintem nem merték kiírni a nevét a munkatársak. Ilyen már többször előfordult.
Sör (és egyéb) ivóknak, tanulságos felirat egy Kosztolányi Dezső téri italbolt ajtaján:
Aki iszik meghal. Aki nem, az is!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ezt nem értem még...

6 milliós jutalom ezért a szarkupacért, ezért a mínuszért?

"Csaknem kilencmilliárd forint veszteséggel tervezi a BKV a 2013-as évet. Ez 5,7 milliárd forinttal több, mint a 2012-es 3,2 milliárdos veszteség."
hvg.hu/itthon/20130612_Kilencmilliardos_vesztesege_lesz_a_BKVna
Egyébként én nem hiszem, hogy Ádernek azért kell költöznie, mert Orbán MINISZTERELNÖKKÉNT akar a Sándor-palotába költözni. Pontosabban azt nem hiszem, hogy kiteszi magát egy választási hence-buncának. Azt pedig bebetonozva csakis az államfői székben kerülheti ki!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Unortodox felcsökkentés. Az ilyesmit díjazni kell!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ott követték el a kurva nagy hibát, hogy a mutyiküszöböt levitték a 10-20 milliós sávba, ami a mezei paraszt már képes felfoni és megérteni. Aki kpja az is, aki kimaradt, az is... és az utóbbinak az előbbi kurvára fáj, hisz a seggnyaláson kívül az sem tett érte semmit. Amíg az eliten belül tartották a lopást és milliárdos tétekkel játszottak, az nem érte el az egyszeriek ingerküszöbét. Ez viszont már igen. És itt már nem működik a zemmúttnyócévbajnaigyurcsányozás... és a havi 10 ezer rezsicsökkentés sem igazi kár?pótlás.

Ezt bizony, parasztosan szólva csúnyán elbaszták, finomabban, eltaktikázták. Még egy dolog: 3 millió dohányost szívatnak, aminek, mint tudjuk, a 2/3-a fideszes:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Kiváncsian várok."
Ami a közhangulatot érzelmileg is befolyásolni fogja ebben az ügyben, hogy az iskolás gyerekek gyümölcsellátását is kinézték terepnek.
A legkirívóbb magának az Iskolagyümölcs KFT-nek /április 17-én alakult/ az eddig iskolákba beszállító termelőkhöz eljuttatott szerződése. Ebben az áll, hogy alvállalkozói részvételük esetén az Iskolagyümölcs KFT-nek bevételük 10%-át le kell adniuk, és ebben az ügyben nem jelenhetnek meg pályázóként.
Ez az ügylet éves szinten 9 milliárdos bevételt jelent, melynek 10%-a akárhogyan számolom 900 millió Ft.
Ebben az ügyben is benne van Pusztaottlaka polgármestere, a Magyar Dinnyeszövetség alapító tagja, aki egyben országgyűlési képviselő is.
Ha én ennyi stafírt kaptam volna...
@Mariann19: A röpelemzéssel nagyjából egyetértc? Kicsit szedett vedett és nem szakmais, de így látom... A fődinnye pont beleillik a képbe...
@Mariann19:
A zsarolás és a piaci helyzettel való visszaélés nem állna meg?
Gusztustalan férgek, tolvaj csürhe ez!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ilyen lehet, amikor egy társadalom eléri a morális züllésnek azt a pontját, amikor szétesik. Lehet képzelődöm.
Jó lenne már a romeltakarításnál tartani. Bár láttam doku filmet a Róma bukása utáni időkről...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A röpelemzéshez.
Szkeptikus vagyok abban, hogy a Fideszen belül a konc miatt kiszabadulna a szellem a palackból.
Visszatekintve az utóbbi hónapokra, azt látni, hogy gondosan mérlegelve rendezték le a pártjukhoz tartozó parlamenti képviselőiket.
Járási Hivatalok vezetői, intézmények irányítói kaptak biztos egzisztenciát hosszú távra, vagy anyagi javakban részesültek.
Esetleg ott lehet szembenállásra ok, amikor már egyéni kezdeményezések indulnak, és ezekben nem kollektív pártérdekek vannak jelen.
Pontosan ilyen a trafik mutyi és az Iskolagyümölcs KFT ügy.
@Mariann19:

"Ha én ennyi stafírt kaptam volna... "

Nem maradtál le semmiről. Nem nézem ki belőled, hogy utána tükörbe tudnál nézni ( ez bók volt ).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Itt sok visszaélés "megáll".
Az milyen elnevezésű mulasztás, ami most fog végbe menni a hulladékszállító befektetőkkel?
Egyszerűen felbontják velük a szerződéseket, és csá.
Mi lesz a gépi és jármű felszerelésekkel, a kialakított telephelyekkel.
Vagyon tekintetében a padlóra kerülnek.
Ilyen nincs a gazdasági életben, mert ez nem törvényszerű, hogy megfelelő működési színvonal ellenére megszüntetik a szerződéseket, hosszú távú befektetéseik elveszítik értéküket.
Mit szól majd ehhez az eu?
@Husz_János_Puszita:
Szerintem még mindig van lejjebb ezeknek a fostalicskáknak!
A "független ügyészség" - Polt elvtárssal - pedig nem tud semmiről, nem hall semmit, tudni meg végképp nem szeretne semmiről...
Szánalmas, tolvaj népség ez csak.
@Husz_János_Puszita:
Tényleg nem tudtam volna érdemtelenül semmit elfogadni.
A hiánygazdaságban szerencsére sikerült segítenem a ráérdemesült embereknek, de soha semmit el nem fogadtam volna.

Lázár biztos nem dicsérne meg, mondaná, hogy ennyit is érek, mivel nem tudom őt vagyonilag megközelíteni, mégcsak fel sem sejlek a háttérben.
@Mariann19:
Semmit, hisz csak egy kis jogászkodás, jogászi szemfényvesztés és fogalmazás kell csak hozzá.
A többi meg menni fog zsarolással, kényszerítéssel és ellehetetlenítéssel. A Párt megoldja!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Utoléri őket előbb-utóbb a mohóságuk, biztos vagyok benne. Meglátjátok.

Legyen ez a végszóm, jó éjt mindenkinek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A Párt megoldja."
Azt már megoldotta, hogy tömegesen vonulnak ki a külföldi befektetők. A felsorolásban láttam, hogy még a TVK is benne volt, bár ott csak a tulaj külhoni magyar.
Megyek aluba, ahogyan Boli szokott elmenni.
Mindenkinek jó éjt!
@Mariann19:

Még csak annyit: ha van tanulság, amit levontam életem során az az, hogy az egyenes út és az őszinteség utólag visszanézve mindig jó döntésnek bizonyult. Mindig az jött be végül anyagilag, amikor nem akartam feltétlenül ott és rögtön jól járni. Tapasztalatból mondom. Egy percig nem irigylem a pénzüket. A lelkükkel fizetnek érte. Mindig eljön az idő az ember életében, amikor szembe fog nézni a saját csúfságával. Önmaga elől nem tud hova bújni. Senki nem ússza meg.
@Husz_János_Puszita: A tegnapelőtti beszélgetésünkre válaszolnék, és valahol nem is baj, hogy vártunk egy napot.
"Senki nem ússza meg." -írtad.
Az egy nap várakozás arra jó, hogy a Csehországi politikusok példája alátámassza az elméletünket.
Azt, hogy van igazságosztó sors, hiszen valószínűsíthető hatalmi tébolyuk és a harácsolási vágy következménye őket is elérte.
süti beállítások módosítása