Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.10. 01:50 Fabius

Orbán nemzeti összefogás példája

Címkék: fidesz orbán viktor árvíz

Kedves Viktor!

Én tulajdonképpen csodállak. Talpon vagy reggeltől estig, árvízi ebédedet is megosztod a közzel, jössz-mész, látogatsz, fontoskodsz, és az internet mémre éhes népe maximum a fontoskodó gesztusaidon, a megjátszott hozzáértésen és a kimdzsongot idéző távkukker pásztázáson röhög. 

Ne becsüld a jelenséget alá, ha belegondolsz nagy szó ez a havazáskor tapasztalt ordítva kurvaanyázás után. 

Most tényleg kicsit másképp van minden, elismerem, hogy igyekeztek. Az árvízhiénák példás és gyors büntetése nekem speciel bejött, a szerencsétlenségek vámszedőit kurvára ideje volt kicsit ráncba szedni. A meghirdetett összefogás is működni látszik, bár én nagyobb jelentőséget tulajdonítok ebben a civil közösségek összetartásának, mint a te szavadra ugrásnak, de letagadhatatlan, hogy a homokzsákok körül sokan vagyunk sokfélék. A Duna tetőzik, mi jól elfáradtunk, és őszinte csodálattal bámulunk téged, akinek az elmúlt napok után még maradt energiája ahhoz, hogy paraszt is legyen. A mindenit, ez aztán a FÉRFI. 

Tétényi Éva levegőnek nézése Esztergomban a meghirdetett nemzeti összefogásod netovábbja

Pedig a jóasszony, mint polgármester és egyben mint a helyi polgári védelem vezetője megint többet tett az ilyenkor elvárhatónál: megtiltotta a gátakon korzózást és a védelmi feladatokat ellátók között a pártoskodást. Esetleg követhetted volna a példát, ha már nemzeti összefogást hirdettél. Mert az valami ilyesmi, nem? Legalábbis szerintem inkább ez lenne az, és nem a célirányosan kivezényelt mamelukok ölelgetése szigorúan PR célból. 

orbán-farkas.gif

Isteni szerencse, hogy a habonyárpinak sikerült előkerítenie és egy helyszínre cibálni a Farkas Flórit, így legalább valamivel tudjátok ellenpontozni Balog Zozó sváci tojásafférját. Végül is öröm látni, hogy minden cölöp a helyén van még árvízkor is, és harcos kormányod vigyázó szeme nem csak a gátakon, de a nemzetközi harcmezőn is építi a védműveket. 

771 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr915353306

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sok itt a víz, de még több a fidesz! 2013.06.10. 18:24:43

A politikusnak ugye az a dolga, hogy minden a saját és a pártja javára fordítson.A legtöbbnek még gondolkodnia sem kell, hiszen a pártirodán elmondják neki, miről mi a véleménye, de ő is ismeri már a receptet: bármi jó történik, azt az ő oldala harcolt...

Trackback: A nagy kompenzátor 2013.06.10. 17:08:45

Még nem tartunk az év felénél, de a természet már másodszor állítja rég nem látott méretű erőpróba elé az országot. Az mindenképp elmondható, hogy a civil szféra kiválóan vizsgázott/vizsgázik mind a két esetben, ami egészen elképesztően váratlan pozi...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.10. 10:26:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Wanted! 2013.06.10. 09:32:57

- Százados úrnak jelentem, az állomány az eligazításra felsorakozott!- Emberek, nem kell mondanom milyen alávaló dolog ezt az árvizet bűncselekmény elkövetésére kihasználni! A mai feladat: több bejelentés is érkezett egy ötven körüli, pocakos, leginkáb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milyen szép amikor cigányok egymás között vannak, és a szokásos tennivalójukat űzik: táncikálnak a Duna meg árad...nekem a visegrádi bevonulás elmaradása teccett a legjobban, nem voltak hajlandóak egyszeri használatú őtat építeni a dakotának és a csolnaktya meg nem tudott kikötni ...el kellett sodródnia szép csendben

a kormány mivel fogja elismerni -és mikor?- a nem fideszes de hazaffy mentőket...hamár nincs tervszerű megelőző árvízelhárítás legalább a tűzoltó munka legyen látványos

brühüyyy

most jön az aszály?
amint megérkezik az aszály lesz viszáj is?

brühüyyy
@rodeo36: "a kormány mivel fogja elismerni -és mikor?- a nem fideszes de hazaffy mentőket"

Megvedtek a nyugdijukat, elinteztek a forintjukat, megoldottak a gyerekeik iskolai kepzeset, segitettek a vonatjegyek araban, alajuk nyultak egy kicsit az EU legmagasabb AFA-javal, esetleg megvonjak a szavazati jogukat a vedelmukben.

Mi kellhet meg?!?!
Te, Rodeo, ne cigányozz már. Nem áll neked jól. Amúgy meg, ha van Isten, belöki a vízbe ezt a förtelmes pojácát.
@Hüvelykmutyi:
miért? én nem cigányozok én csak azt mondtam amit a képen láttam: két cigány táncol ahelyette, hogy dolgoznának

brühüyyy

én még láttam munkás és dolgos cigányokat is..ez a két majom nem hiányzott
@rodeo36:

jó reggelt! felriadtál?:)
@tristen2005:
miért kellett volna felriadnom, itt késő délután vagy kora este van 1906

brühüyyy

te meg virrasztassz? csak nem folyóparton vagy?
@rodeo36:

közben tallózom a híreket.
@rodeo36:

pedig itt nincs is árvíz csak zápor:)
@tristen2005:
az a baj, hogy Zürich-ben nem lehet strucctojáshoz hozzáférni

brühüyyy

a gömböcnek már régen nem azokat a gyógyszereket írják föl ami használna, javallatom:

jégbehűtött guillotin

olajozott kötél

meleg lámpavas

hideg sír koporsó nélkűl

brühüyyy
mint az Elveszett cirkáló, Győr,Visegrád,Esztergom, Budapest, hol itt, hol ott tűnik fel:)

atv.hu/cikk/20130609_orban_es_tarlos_a_margitszigeten?source=hirkereso
@tristen2005: hajaj, a derek vitez szagat regota talalgatjak sokan, mertugye nem furdik (csaladi tradicio), viszont mostanaban vegre hodolhat otthoni szenvedelyenek: kolbaszzabalas gumicsizmaban, peckes jaras egesz nap, forro ferfitestekkel egyutt suvvadas kis satorban.
@Hüvelykmutyi:
Netán szégyenled a miniszterelnök qr származását?
Egyébként meg,szórakoztató is a pávatánc így árvíz idején,pláne ha bohócok járják.Mert bohócból,nincs hiány a gátak közelében.
Az érdekes, hogy pont baloldali politikusokról írják, hogy csak népszerűség miatt mentek zsákot pakolni, és itt is kampányolnak. Holott Orbánnál jobban senki sem kampányol. Ő ezzel az "én mindenhez értek" hozzáállással csak hátráltatja az egészet, és róla szól ez az egész, nem az ott élő emberekről. Plusz Pintér, Bakondi, Hende munkája kimerül abban, hogy őt kísérgesse és bólogassanak neki. Ha belenéztek Orbán facebook oldalába megdöbbentek. Az orbánizmus már egy külön vallás, és ő a főpapja. Engem mindig Chavezra emlékeztet.
Ezt az idiota barmot, nagyon nem birja a gyomrom, inkabb nem irok semmit.
Balog tojásairól:
endresy.blogspot.hu/2013/06/koztajekoztatas-miniszteri-tojasokkal.html

Jellemzően: az MTI leszerepelt. a minisztérium meg alapvetően nem cáfol semmit a cáfolatban. Nagyjából azt állítják, hogy akkor lennének újfasiszták, és diktatórikus módszerek, ha eltalálják Balogot a teremben. Mivel a terem előtt dobták meg, és csak a kíséret tagját találták el, minden rendben van.
Ez a gif zseniális!
Habony a jobboldalon (nem látszik): Bújjatok már össze egy kép erejéig!
Orbán: Ez most komoly?
Habony: kell egy kép arról, hogy mi szeressük ám a cigányokat! No, nem kell félni, nem fog fájni!
Flóri: már bújik is.
Orbán: Na jól van, gyere.
és a végére a slusszpoén:
Orbán: Jól csináltam? Mit meg nem teszek a PR-ért?!
@tristen2005:
Erről magam is megemlékeztem.
endresy.blogspot.hu/2013/06/az-arviz-hullamai-alatt.html
Ahogy itt írtam, főleg abban az összefüggésben zavaró, hogy lenyúlták az adományvonalakat, és Balog már másodszor "tévedett" a kitüntetésekkel. Nem csodálkoznék, ha a lelkész-úr lenne a következő vezéráldozat. Csak persze kérdés, hogy menesztése után is tartja-e annyira a száját, ahogy Fellegi teszi azóta is.
@GeoCracker:
Fellegi írta a gömböc szakdolgozatát...attól ment át mert a Fellegi önmagát bírálta

brühüyyy

és ezek után van valami barom aki adakozik a fociakadémiára?
@GeoCracker:
mivel fizethetett a gömböc mint kis friss hús a boltban? mit ajánlott a Felleginek ha megírja neki a doliját...kis szakállas pulcsis útszéli buzigyerek mit ajánlhatott

a Fellegi meg hallgat mert nincs mit mondania

brühüyyy
a legelemibb emberi kapcsolatok felrúgása amikor "vendégségbe" megyek és ott házigazdaként viselkedem.

utálom amikor csak azért mert nő valaki, külön jogokat követel magának!
viszont, ha egy nő teljesíti az elvárásokat, munkáját példaértékűen végzi akkor az a minimum, hogy emberként kezelem - sőt: elismerem és kezet fogok vele legalább.
jó lenne, ha megtanulnánk, amit nekünk anno tanítottak:
nincs női vagy férfi sebész = sebész van
nincs női vagy férfi boltos = kereskedő van
nincs női vagy férfi esztergályos = esztergályos van
nincs nő vagy férfi villanyszerelő = villanyszerelő van

ha tehát egy polgármester ebben a rendkívüli helyzetben példaértékűen ellátja feladatát az a minimum, hogy elismerjék és megkapjon minden központi támogatást a további sikeres munkához - még az ország vezetőjétől is!

egy kormányfő aki ezt nem látja, és átlépi, semmibe veszi a teljesítményt az véleményem szerint, azt hiszem vak és mentálisan is baj lehet vele amikor nem teljesíti a hivatali feladatát.

nem politizálok most sem csak az emberi oldalát próbálom felfogni miközben undorodom - hogy ez 2013-ban megtörténhet nálunk árvíz idején.
véleményem szerint ekkora bunkóság az összetartozás "vezérétől" pedig egyenesen bűn!
@rodeo36: A szakdolival kapcsolatban anno nekem csak kérdéseim voltak. Azóta is válasz nélkül. Nem nekem nem válaszoltak, hanem a kérdések maradtak függőben.
Szinte biztos, hogy a tanszék dobta össze azt az izét, amit Orbán beadott. Akkor még prtvonalon nyomulva. Most talán azért hallgat, mert akkor igen sok embernek bukna a fokozata, diplomája.
@GeoCracker: Szerintem a tojásdobálás simán belefér a véleménynyilvánítás szabadságába. Az már más kérdés, hogy én nem amiatt dobáltam volna, amire a tiltakozók hivatkoztak. :)

Amúgy jól elfáradtam tegnap is a gáton kb. éjfél felé értem haza a rómairól. :)
B+, ilyen nincs, neve sincs a törvénynek meg témája de, ma tárgyalják:) itt már csak ez megy, törvényjavaslat a svájci tükörtojás fondorlatos elkészítése:)
@kekex: Flórival szeret beszélgetni a vezérünk, végre egy ember, aki alacsonyabb mint ö. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

gondolom te a cirkuszi felkészülés jegyébe dobáltad volna a tyúk származékot:)
@avanivi:

egy nyelvet beszélnek, lúvári:)
És a cirkusz folytatódik. Meghosszabbítják a veszélyhelyzetet (ma), mert egy hét nem elég ebből a kampányból. Addig is felejthetők a botrányok:
úgymint földmutyi (folyamatban), földtörvény (ma szavazzák meg), trafikmutyi (minden akadályt igyekeznek elsöpörni), ügyészségi botrány (nyomozás megtagadása)és ki tudja még mit fognak megcsinálni ez alatt az idő alatt, a PR leple alatt.
@tristen2005:
Bábriel a cigányok miatt biztos nem dobálta volna meg :-)

De Balog az oktatáspolitika, és ezer más ok miatt is bedobható lenne a tojás(gránát)os verembe.
@CSENDES: Igen. a PR fontos. Orbán is ennek jegyében celebkedik a gáton.
@guma: Miért is most viselkedett volna normálisan ez az ember? Majdnem mindenütt szóba tudott állni a helyi vezetőkkel (polgármesterekkel) csak Esztergomban nem. Ez a büdös bunkó ennyit tud. Önállóan még az anyja nevét sem tudná bediktálni. Sajnos ez van. Ez az ember genetikailag képtelen a kormányzásra. Ez egy felfuvalkodott, önérzetében(?) sértett hülye. Az egész árvíz során tanúsított viselkedése ezt bizonyítja. Mi a bánatos paripa pélóért kell neki a gáton bohóckodnia? Melyik EU ország vezetőjétől látott erre példát, a Merkel, vagy a Cseh miniszterelnök mennyi időt töltött a gátakon? Biztosan elment és megnézték mi a helyzet (a Merkel még helikopterezett is egyet), de utána hazamentek és az országuk kormányzásával foglalkoztak/nak.
Ennek a barom kényszeres bizonyítási kórban szenved, tragédiaként éri meg, ha valami nélküle történik. Ha ő nem folyik bele a védekezésbe személyesen, akkor sem történik sehol katasztrófa, mert a helyi emberek Bonsai Ducei ukázok és utasítások nélkül is tudják a dolgukat. Csak ez a majom hiszi azt, hogy nélküle még a nap sem kel fel! Valaki szólhatna neki a környezetéből! Bár azt is tudom, hogy ez esélytelen dolog, mert ott nincsenek kritikus hangok, csak szolgai behódolás.
@tristen2005:

"találkozásom viktorral:)"

Húúúúúúúú, ez nagyon gonosz:))))))
@GeoCracker: Én is csak pislogok. Se címe, se tartalma nem ismert, majd vitázunk róla egy jót és rögtön meg is szavazzuk. Tök jó. Szerintem már minek is vitázni? Mi közünk hozzá, hogy mit szavaznak meg?
@guma:

Egyetértek. Ez oltári tahóság volt.
Egy államférfi nem engedné meg magának, hogy az érzelmei ennyire uralják a cselekedeteit.

Csodálom Tétényit:))
https://m.facebook.com/#!/photo.php?fbid=613749861976609
@GeoCracker: Nincs a cigányokkal semmi bajom. Tegnap is együtt homokzsákoztunk velük a rómain. Később aztán a római lakóparknál Till Attila meg egy csomó Scientológus is együtt dolgozott az árvízi összefogásban.:)

A baj inkább azzal van amikor olyasmit állítanak, aminek a valósághoz semmi köze, kb mint a stuttgarti operaelőadás. :)

www.tutiblog.com/2013/06/rasszizmus-csak-magyarok-lehetnek.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

olvastam én is és nem akarom elhinni, hogy ember életeket veszélyeztet a csónakázással...:(

már azt is nehezen hittem (két napja írtam itt róla), hogy az önkénteseket "leparancsolták" a gátról a fényképezések idejére...S

de ezt már több helyről lehet olvasni, és most sugárba hányok...
@GeoCracker: nincs hozzáférésem...
@guma: Ezt meg tudom erősíteni. Tegnap a rómain dolgozott egy markoló mert pakoltuk az agyagos homokot a zsákoláshoz. Munka közben jött egy fakabát és leparancsolta az útról a munkagépet, mondván mindjárt érkezik viktorék konvoja. :(
Cserépváralján az emberek összefogtak és elérték céljukat - visszakapták orvosukat!

előzmény:

www.ujasz.hu/%20http:/www.ujasz.hu/itthon/5343-biralta-a-ideszest-kidobtak-a-hazi-orvost
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Minden fideszbarom alapból nőgyűlölő és mindegyik üti vágja a feleségét.Mit vársz ezektől?Hogy majd emberszámba veszik a női polgármestert?Ugyan..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Baszod! Hogyan tudod megállapítani zsákpakolásnál, hogy cigány, Scientológus vagy bármi felekezethez párthoz tartozik az illető aki ugyanúgy homokzsákot pakol?
Kikérdezed, hogy hova tartozik és csak akkor állsz mellé ha neked is megfelelő?
Hmmm... nem is tudtam, hogy nálunk is bevezették a narancssárga rabruhát.
Rab- és fajtársi találkozó a képen.
@Rosenberg Ariel:

Gádris sütögette a billogot:)
Ja és a mai napon erre is érdemes lenne odafigyelnünk.:(

Az árvíztől megvédjük a földet, de a külföldiektől nem tudjuk: hazaárulásra készül a Fidesz

Kapóra jött a kormánynak, hogy a közfigyelem az árvízre összpontosul, miközben a magyar földet eladhatóvá teszik külföldieknek. Nem csoda, hogy hallani sem akartak a Jobbik javaslatáról, miszerint el kéne halasztani a plenáris ülést. A hétfő esti zárószavazáson ugyanis így talán fű alatt vihetik keresztül a hazaárulást. Az árvíz elvonul, de a földtörvény itt marad.

www.noltv.hu/video/4985.html
t7.hu/0h5b-foldtorveny_szavazas
@Rosenberg Ariel: Azt hogy ki cigány azt nem túl nehéz megállapítani. A scientológusok meg reklámozták magukat és egyenpólóban dolgoztak. :)

hu.volunteerministers.org/assets/videos/640_thumbs/vm_intro.jpg
@guma: az csak a következő nagy BŰNE TÉ nek...

vegyük sorra mit követett el:
- független (vagyis nem a mafiatagja)
- kétharmaddal nyert...
- nő...

lassan át fog esni a fidesmaflaálam vakkomondorán...
@Buga.Jakab: Na de azért az már felettébb gyanús és több mint furcsa,hogy ezt a Tétnyi Évát ennyire gyűlölje a fizeSS összes tagja.
Hát mit vétett ez az 50 kilós nőci ekkorát ellenük?
Nem térdelt?
Mert akkor megértem a dühöt!:)
Fabius!
a zadományvonalak álamosítása is megért volna egy "misét"
pl: mi se tartyuk normálisnak... azaz ez is BŰNCSELEKMÉNY:...
@hot-spot: újra mondom ezért....
egyesével is halálos bűnök ma Magyarországon

- független (vagyis nem a mafiatagja)
- kétharmaddal nyert...
- nő...
A csúcsra járatott miniszterelnöki és kormányzati kampány megható eleme volt a "mi is tehetünk valamit a magyarokért" akció is. Érdekes/sajnálatos módon Pocsaj helységben - mint általában az ország kisebbségének a többsége - a problémamegoldás más eszközére gondoltak.
A happy gipsy dance nagyon bájos!
Magyarország jobban teljesít?!
index.hu/gazdasag/2013/06/10/egyre_olcsobban_lehet_benzinkutat_venni/

Ezt mivel magyarázzák majd meg? Tudom, elmúttnyócév, Gyurcsány-Bajnai és a Bajnai anarchisták a hibásak ebben is, mert Magyarország jobban teljesít!
Egy levél a FB-ról:
"Tisztelt Orbán Viktor !

A mai napon sikerült három percet azzal töltenem, hogy hazaérve egy tál meleg ebéd elfogyasztása közben megnézzem az általam ugyan nem kedvelt, HÍR TV árvízi összefoglalóját.
A különböző szavak mély nyomot hagytak bennem és az ebéd sem esett olyan jól:
"Parancsba adtam" " A hivatásosok" " A hozzáértő személyzet" "megvédtük" "megtöltöttük" és még sorolhatnám.
Ez volt az első összefoglaló amit láttam a tévében, mert az elmúlt napokban erre nem volt nagyon lehetőségem, mert " ember kellett a gátra"! Így inkább élőben néztem az "adást"
Szerveztem, mentünk, mert úgy éreztük, hogy minden segítségre szükség van.Több helyszínen dolgoztunk a GYVSE Sárkányhajó Szakág lelkes sportolóival, de az Ön által említett hozzáértő, hivatásos állománnyal még nyomokban sem találkoztunk.Láttam elfáradt katasztrófavédelmist aki megpróbálta összefogni a védekezést, láttam "fröccsös" vízügyest akinek fogalma sem volt a gátépítés voltáról,láttam beosztott tűzoltókat akik segítettek ahol tudtak, kétségbeesett tekintetű helyi lakosokat akik bíztak bennünk,polgármestert aki szervezett és "megköszönt", gyerekeket akik vizet osztottak, helyi boltost aki kávét és csokit kínált a saját árújából,körzeti megbízott rendőrt aki teljes harci díszben tolta a talicskát, és láttam nagyok sok olyan embert akik önkéntesek voltak és tették a dolgukat.

Nem láttam viszont azokat akiket a híradásban istenített.

Lehet, hogy mi ( én ) voltam rossz helyen? Nem, nem hiszem.Ha megnézi a képes beszámolóinkat akkor biztos látja, hogy jó helyen voltunk.
Ott voltunk mi, és az rengeteg munkahelyről, másod-harmad állásból hazatérő ember ahol a legnagyobb szükség volt rájuk - ránk.
Persze, ha nem bontják el az a k...va gátat a júniusi "zöldár" előtt, ami minden évben jön, akkor sokkal egyszerűbb lett volna a védekezés.
A víz nem olyan, hogy nem jön.Az jön.És ha jön, akkor nagyon. Ezt már megmondta Pelikán József gátőr is.Ha van gát akkor az megfogja, feltéve ha az nem egy hetes tákolmány, hanem egy jól beállt töltés.Akkor elég csak figyelni és az esetleges buzgárokat homokzsákkal megfékezni.De ehhez nem értek.De nem is ez a lényeg, hanem amiről már fent írtam.Tehát, hogy jelen pillanatban még nem úszik Szigetköz,Győrújfalu, Kisbácsa ,Nagybácsa, Szőgye,Vének,Kisbajcs, Nagybajcs és a környező falvak azt nem annak köszönheti, hogy " parancsba adta" és a "hozzáértő állomány" megakadályozta, hanem annak, hogy a lakosság összefogva egymást segítve megtett mindent, hogy ne legyen katasztrófa.
Remélem, ha levonul a "zöldár" és nem az újjáépítés lesz a legfőbb teendő, azért megkérdezi az illetékes vezetőket, hogy hova lett a régi gát?????
Persze tud ez a Mosoni Duna szép is lenni, nekünk ez a második otthonunk, így amikor legközelebb Győrben jár, szívesen fogadjuk egy jó kis sárkányhajózásra.

Tisztelettel: m-Ákos a barátaimnak (Önnek: Bucskó Ákos)"
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Érdemes összehasonlítani Merkel államfőhöz méltó fellépését Orbán Viktoréval.
Merkel megjelent Halléban, tájékozódott, kilátásba helyezett a károsultak megsegítésére egy állami kötelezettséget. Bejelentette itt, hogy az árvízi károkra 100 millió eurót szán ezen kívül a kormány.
Továbbá közölte, hogy visszautazik, és a parlament dönt a vonatkozó támogatásokról.
Semmi egyes szám, egyes személy, semmi politikai beütés nem volt jelen.
Merkel tudja, hogy ilyen helyzetekben munkamegosztás létezik, mindenki a maga hatáskörében és szakterületén kell, hogy dolgozzon.
Imponáló államfői megnyilvánulásnak voltunk tanui.
@Naneee: Jó lenne egy hiteles forrás. Bucskó-nál nincs kint és a sárkányhajósoknál sem láttam. Az orbántól kitiltottaknál látszik először felbukkanni....

Ettől még nem rossz, csak félek, hogy az eredete .....
@GeoCracker:

Hát a levél eredete kérdéses, de a gáttal kapcsolatos dolog igaz, amit viszont igencsak elhallgat a "királyi" média.
Najónapot!
Bocsi! Annyira jó, hogy linkelem az egészet. Bízom benne Fab elnézi Isten és az Ő leghívebb szolgája pedig megbocsássa...
A többi kinyalhassa...

Más a link előtt:

Ma reggel a tévében nyilatkozott a "Debreceni EGYHÁZI Önkéntes Tűzoltóság" jeles képviselője...

Bennem meg felmerült:
MIKOR MENNEK VAJON TÜZET OJTANI A GYEHENNÁBA?
ÉS A TOTEMÁLLATUK GÁBRIELL A LÁNGPALLOSSAL?
ÉS, HA FELTÉTELEZVE, DE NEM MEGENGEDVE, ELOLTOTTÁK VOLNA ANNO AZ ÉGŐ CSIPERKE BOKRONTOT, ITTEN ÁLLNÁNK ÁRVÍZ IDEJÉN EGY SZÁL KÉT KŐTÁBLA NÉLKÜL?

Na akkor Most (lehidalva tótul) nosza:

"Faguriga legyek, ha – dacára annak, hogy Kádár rendszerében szocializálódtam – olyan társadalmi rendet képzeltem el kívánatosnak hazámban, melyben árvíz esetén a miniszterelnök személyesen csámpázik a gátakon, utasításokat harsog és miután csicskásainak a közút mellé elképzelt gátépítési javaslata nem talál kedvező fogadtatásra, akkor hajóról kíván partraszállni a víz által bekerített településeken.
Aztán a hömpölygő víz láttán persze - joggal – inába száll a bátorsága, és nem meri leengedtetni a hajó csónakját, így csak szemmel veri Visegrád szorgos népét, majd elhajózik.
Azon spekuláltam, hogy ez a magatartása a mi betegünknek csak az árvízi helyzetben rejlő propagandalehetőségek maximális kihasználásáról szól, vagy pedig egy olyan államszervezési modell világrajöttének lehetünk szemtanúi, ahol nem az újszülött sír fel, hanem az ország.
Akárhonnan nézem is a dolgot, inkább utóbbi változat a reális.
Orbán állama éppen olyan, mintha a hetvenhét magyar népmese című gyermekkori olvasmányában megismert állam-modell megvalósítása lenne.
Ő természetesen Mátyás királyra gondol, csak az a baj, hogy Mátyás király tőrőlmetszett középkori despota volt, mai reinkarnációja meg olyan, mintha Mujkó, a király bolondja ellopta volna főnöke palástját, jogarát és koronáját, és abban szemlézné hajdani csodapalotáját, ahol anno a vörösmárvány kútból bor folydogált.
Igaz, én minden ellenkező megnyilvánulásom dacára nem szeretem a Vezért, de egy valós katasztrófahelyzetben nem bánnám a nyüzsgését, ha lenne valami értelme – de nincs.
Jól példázzák ezt szakszerűséget mímelő beszélgetései a katasztrófavédelem vezetőjével, aki maga sem egy Búvár Kund, de mégcsak Hany Istók sem, a vizet mosakodásra használja és a legutóbbi időkig nagyon természetesnek vette, hogy az a csapból folyik, a konyhai csőtörést meg sorscsapásként élte meg.
Mekkora is a mennyi?
Hát mi mennyi?
Hát az állékonyság, a nyomás vagy minek is híjják a szakemberek?
Folynak az épületes beszélgetések, Gát Vader peckesen sétál felemás gumicsizmájában a gátakon, - jelzem, én egy kecskét se bíznék arra, aki képtelen a két lábára egyforma gumicsizmát húzni (alacsony pocakos férfi, felemás cipőben.…) éppen csak bele nem lógatja a lábát a vízbe, megnézni, hogy mennyire hideg a víz, közben gondterhelt pofákat vág, hazudva ezzel is.
Hiszen ez az árvíz számára az Úr ajándéka – eltereli a figyelmet az uniós problémákról, a trafik-botrányról, a számtalan elszámoltatási fiaskóról, a kertje végében szépen épülő stadionról a hatszázezer éhező gyerek országában.
Hívei viszont ájultan szemlélik a gátbohóc serénykedését, és roppant elégedettek vele, meg gondolom a sameszaival is, akik szintén ott idétlenkednek.
Áder az asszonyt viszi helikopterezni, Hende meg a megszüntetett, de általuk újjáélesztett tartalékos honvédségi állományt dicsőíti – lesz még itten Nemzeti Munkásőrség, vagy valami ilyesmi.
Arról elfeledkezik megemlékezni a leginkább Svejkre emlékeztető, de annál sokkal kevesebb szürkeállománnyal rendelkező miniszter, a kardlengetés feltalálója, hogy ők meg szétverték a Vízügyi Tudományos Kutatóintézetet.
Ebből kifolyólag, ha ma tudni akarják a Duna várható vízszintjét, akkor a delphoi jósdához, esetleg Áder Jánoshoz fordulhatnak, ő már legalább látott vizet snecizés közben…
Felmerül a sorsdöntő kérdés, mi van, ha véletlen Orbán pofáraesik a sárban, összetöri egy-két bordáját, súlyos agyrázkódást kap és kívülnézetből is betegnek látszik?
Merthogy a dolgok mai állása szerint akkor megáll az élet, a Dunának is egyhelyben illik maradnia a Vezér felépüléséig, melynek idejébe - ha a szellemi felépüléséhez szükséges évtizedeket nem is számítjuk bele – esetleg hosszabb időtartam szükségeltetik.
Merthogy ebben a modellben ő a döntéshozó, rajta kívül senki más, sőt, mindenkinek megtiltotta, hogy mástól parancsot fogadjanak el, mint tőle, ami ugye nonszensz, de ezt a kijelentését elővigyázatosságból nem cizellálta.
Hogy aztán Viktor Vezér Királysága milyen hagyományokhoz nyúlik vissza, az megint más kérdés, de sokat elárul elképzeléseiről elszólása: „majd utasítom a Komárom-Esztergom megyei főispánt.”
Azt hát, meg a főlovászmestert, meg az udvari színház főintendánsát, nomeg a darabontokat, a darutollas Nemzeti Hadsereget, meg a huszárokat, a csendőrséget és a főétekkóstolót...

KARAKTERKORLÁT!

A Teljes bejegyzés itten: www.pupublogja.hu/2013/06/vizfej.html
@Mariann19: SZia!

Na, ami már megvolt:

-Orbán és a kiskutya
-Orbán és a kisgyeek
-Orbán és a víz
-Orbán vizel (ja az még nem)
-Orbán vicceskedik
-Orbán szigorúan néz a közelbe
-Orbán szigorúan néz a távolba (gukker)
-Orbán gondterhelt
-Orbánt terhelt... minden képen
-Orbán barna kabátban
-Orbán barnább kabátban
-Orbán kurva nagy kabátban
-Orbán kis mellényben
-Orbám narancssárga mellényben
-Orbán felemás gumicsizsmában
-Orbán vastagkolbásza
-Orbán bugylibicskája
-Orbán bekávézva
-Orbán bepálinkázva (kakukktojás, az a kóbászfesztivál)
-Orbán a vízen jár
-Orbán autót vezet
-ORbán országot vezet (az orránál fogva)...

na eluntam...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia!
"Eluntam."
Gondosan felsoroltad Orbán megjelenési formáit.
Kitűnő megfigyelő vagy!
Arra nem szeretnélek megkérni, hogy most a rá vonatkozó jelzőket sorold fel, tartok attól, hogy azt is megunnád, és a felsorolásba pozitív tulajdonságot is besuvasztanál.
Tegnap este többen hiányoltunk.
Minden rendben?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szevasz Nyúl:), tegnap nem voltál, aggódtunk hogy,elvitt a rabsic:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szevasz Nyúl:), tegnap nem voltál, aggódtunk hogy,elvitt a rabsic:)
@Mariann19: Igan, nagyjából igen. A hiányolás kissé meglep, nemvagyok én ojjan, mintaz Mutyin:-)
@Mariann19: Sajnos, amiket gondolok, arra a magyar nyelv általam ismert elég terjedelmes szókincse, valamint az általam képzett szavak összessége is csak szegényes szószedet lenne, igaz egy tőmondattal az egész jellemséget el lehetne intézni. De azt már itt is, máshol is, megtette néhány hozzáértő.

És a borzasztó ebben az egész valagriszálásos, gisztustalan önp(i)árzáshoz talán mond valamit a latin kifejezés) autofellatio az istenadta nép boldogan örömködik és tapsikol...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: bepálinkázós is volt, amikor a fehérvári bakfisokat kettyintették, vagy nem?
@Mariann19: Erre föl nálunk:
Vezényló Tábornok ott van mindenhol, beleugat mindenbe, mintha ő sz@rta volna a spanyol viaszt. (gondolom, a szakemberek meg fogják a fejüket, hogy ezek után mihez kezdjenek az ott maradt végtermékkel. Szvsz azt csinálják, amit én is tettem anno: jött a zokos főtiszt, megmondta a tutit, oszt' elment, én meg csináltam a frankót.)
Mindeközben az árvíz első napjaiban gírnyó-szász kurmány seggszáj kijelenti, hogy a mocskosszemét ... ja, most nem az! ... unijóhoz benyúttyuk a zigényünket a zárvízkárok mijatt, merhátmégiscsak a zunijjjó teljesjogú tagjai vagyunk (még - a szerk.), úgyhogy ide a lóvét.

Besza-behu ezektől a figuráktól! :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jahh, csak spanyolt nem találtam, meg vasszüzet... és hüvelyszorítót... meg agylékelőt... (pedig erre lett volna a legnagyobb szükség. Volt már, amikor használt.
Megbízható forrásból tudom, hogy a Kedves Vezető azért volt sokat a Dunánál, mert a három kívánságot teljesítő aranyhalat akarta kifogni.
A bohózatba illő jelenetek tudatos, elterelő akcióterv részeit képezték.
Kedveseim, nem látjátok a H2O molekulától az áradt folyót!
@Mitzimackó: Irtam a bepálinkázosososnál, hogy kakukktojás... csak amostani performaszaiból merítkeztem:-)
@tristen2005: nem a rabsic.. inkább a megyek veleTEK:-) 2 rémhírgerjesztő így is rabláncon...
"Orbán áthelyezte a súlypontot
Budapesten apad a Duna, Orbán mostantól a déli területekre koncentrál."

Az értől az óceánig... Bárcsakmár a Déli-sarkon sajtótájékoztatna a pingvineknek.

www.origo.hu/itthon/20130610-orban-athelyezte-a-sulypontot.html
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Az istenadta nép boldogan örömködik és tapsikol."
Egyre többször jut eszembe, hogy a választóknál a voksolás előtt valamilyen értelmi szintet kéne meghatározni és mérni.
A kormány, élén Orbán Viktorral ebben helyzetben olyan nevetséges, átlátszó allűrökkel élt, amelyek felismeréséhez nem sok osztály kellett elvégezni.
Mégis ott vannak az áhítattal felfelé pislogók, akik kritikátlanul beszedik ezt a színjátékot.
@GeoCracker:
Kint van a levél a srác oldalán nem kamu.
Itt a link.
www.facebook.com/bucsko.akos?fref=ts
@Mariann19: ajjaj, ingoványos terepre érsz, kirekesztői folyamat, eme gondolat a 20-as évek hortija, és a mai jobbklikk sajátja. A világban pont ezzel ellentétes a tendencia, minél szélesebb választó jog, és erőn felül tudás és információ adása lehetőleg mindenkinek, hisz a nagy részvétel, pont ezeket a szélsőségeket csökkenti. Szerintem ez csak a válaszható út, a többi egyenes következménye az ilyen olyan diktatúráknak és az ilyen olyan félcímkezesnek és elnyomásnak. Ki dönti el a szintet, és mennyi olyan egyszerű ember van, akinek józan paraszti esze, veri a még olyan magas MENZÁSOST is...
Ja és még a srác levele alatt egy másik hozzászólás, ez sem kispálya.

"Mese a hősies védekezésről és mindazokról, akik az önkéntesek áldozatkész munkáját semmibe véve a siker fényében díszelegnek... Történt, hogy tegnap megcsúszott a védmű oldala, s ezzel olyan helyzet teremtődött, amely előre vetített egy komolyabb katasztrófát. Ekkor önkéntesek hada a hivatásos védekezőkkel karöltve, fáradtságot nem kímélve dolgozott azon, hogy ne következhessen be a legrosszabb forgatókönyv. A segítők között volt és magánkézben lévő helikopter és annak pilótája Imre Lajos is, aki a fáradtsággal és az éjszaka sötétjével mit sem törődve, hajnali fél kettőig hordta a zsákokat a gátra. Ekkor is csak azért szállt le, mert a gépen karbantartás kellett végezni... A hajnali nap sugarai már ismét a levegőben találták, fáradhatatlanul szállította a zsákokat a megfelelő helyre.
Igen ám, de közben érkezett a hír, hogy a honvédelmi miniszter meglátogatja a helyszínt. Mit lehet ilyenkor tenni? Gyorsan oda kell vezényelni az egész éjjel pihenő honvédségi helikoptereket, s ezzel olyan színben feltüntetni a dolgokat, mintha ők lennének a helyzet kulcsai. Ne feledkezzünk meg a gáton dolgozó önkéntesekről sem! Természetesen ők sem mutatnak jól a hivatalos beszámolókban, ezért mindenkit leparancsoltak a munkák helyszínéről. Már előre várom mit fogunk látni, olvasni a különböző médiumokban...
Magyarország én így szeretlek...

Ezúton is üzenem azoknak, akik erőn felül teljesítettek az éjszaka folyamán, hogy mi tudjuk, ha ők nem lettek volna akkor, ott, ma merőben más helyzetre ébredtünk volna!!! Köszönjük"
hmmm

Balog: senki sem zavarta meg a zürichi előadásomat

Cáfolta az emberi erőforrások minisztere, hogy megzavarták volna a Zürichi Egyetemen tartott előadását. Balog Zoltán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hétfőn azt mondta, a tiltakozók az épületen kívül voltak. <<<<

hvg.hu/itthon/20130610_Balog_senki_sem_zavarta_meg_a_zurichi_elo
@Marcellusca: "az unijóhoz benyúttjuk a zigényünket az árvízkár miatt..."
Ahhoz az eu-hoz, akinek megüzentük kissé civilizáltabb megfogalmazásban azt, hogy a Velencei Bizottság és a Tavares jelentés nekünk nem jelent semmit. A Navracsics féle üzenet egyszerű fordításban az eu felé: nyasgem
Gondolom ezek után az eu is gondosan mérlegel, hogy a rrájuk szórt átkok mellett mekkora legyen a támogatás összege.
Mint fentebb írtam, Merkel a saját büdzséjéből már tudja az összeget. Megoldja.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: áááá itt már z irreverzibilás és a totális agyhalál állapota leledzik. A zombik ezekhez képest már majdnem Prolibolik:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

azt mondta, a vízzel jön vissza, onnan már csak lefele folyik, nincs vissza út:) Konstancába várja a másik viktor egy ingyen temetéssel:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Ez a nép már nem istenadta, hanem istenverte."
A sok buzgó Fidesz hívőknek köszönhetjük. Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel, mondják.
Nálunk az "érdemtelenek" tömege megszívja ezt a bölcsességet.
@tristen2005: legalább meg tudja látogatni a család másik ágából Kon Stanci nénit...
@Mariann19: Mindig is mondtam: Gondolkodni, fáj. És ki szereti a fájdalmat? Kész picsa meleg málé, nyálcsorgatás, vegetálás... és szépöntemetés. Ideális cél az élet elviselhetetlenségének elviseléséhez.
@Mariann19: Há', mondom mi va'. :DDD
Ja. Úgy gondolják, hogy a zunijós bürokraták/politikusok már elfelejtették, hogy el lettek küldve a zannyukba. :)
@avanivi: És utána az ujját nyalogatja. BRRRR. :D

Az megvan, hogy: Aki viszkető seggel fekszik, az büdös kézzel ébred.? :DDDD
Karinthyval: Barackok a barackfán:

Nép: Te vagy a mi Lajosunk!
Lajos: Ti vagytok az én Népem.

És mind mosolygott, míg meg nem főzték lekvárnak. (Bocs... itten pálesznek)
a "vezér" érkezhttp://fotojum.com/wp-content/gallery/4sport/sport-0011.jpgése:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "és mennyi olyan egyszerű ember van, akinek a józan paraszti esze veri a még olyan magas MENZÁSOST is.
Nem intelligencia felmérésről van szó, hanem a helyzetfelismerő képességekről. Abban igazad van - korrigálok - nem az elvégzett tanulmányok kellenek ehhez.
@Mariann19: ott akatsz ilyet ahol a vakok közt a féleszű a császár?
CSúnya képzavar,elismem, de leidiótázni 2,4 millió embert mégsem tanácsos, mert még a Te bűnödbe esek oszt mehetünk együtthálnásos kanossza járásba:-)
úgyhogy... maradjunk az értelmileg vakoknál... azt se érrtik, de nincs rossz hangzása:-) De dehonesztáló:-)
@Mariann19: Merkel könnyen ígérget akár 100 millió Eurót is. De a Bonsai Ducénak még egyeztetnie kell Simicskával, hogy milyen módon tudja az esetleg felajánlott pénzt eltüntetni.
Merkel könnyű helyzetben van, mert ő a lakosságnak akar segíteni, és nem a haveri körének.
Különben is: az abnormalitás még messze nem jelent elmebetegséget:-) Bár elég közel áll hozzá:-) Több a közös pont, mint a köztelen:-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Nyugi! A terv készen áll. Már levajazva Szomáliával, hogy a felesleges vizet megkapják kölcsönbe, és Simicska lesz a nagy vízszállító:-) Lajtorjás kocsik már felszerszámozva, Békemenet beizzítva... istráng a nyakukon, türelmetlenül kapálnák a port , ha lenne.
@Mariann19: @Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: tudom hogy igazam, van, pont mint mindig, hisz egyetlen egy igaz fiam, most járja a gátakat, és harcolt a vízzel, amit próbaképpen a népre küldtem ;)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Olyan filozófikus hangulatban vagy. Mindíg hallgatok Rád, de ne akarj belevinni egy dekadens életfelfogásba.
Bár sokszor gondolkoztam, hogy jobb lenne hülyének lenni, és nem örökösen értékelni a folyamatokat, vidáman, önfeledten vigyorogni a semmibe, vagy élni a Vigyorgóban.
Látod, egy ilyen ország még ilyen gondolatokat is képes generálni.
kedves feleim, van még kérdés?

10:49
Választás 2014: megnyitja a Fidesz a gátat a kamujelöltek előtt

Gulyás Gergely javaslata törölné a „komolysági küszöböt” az egyéni jelöltek esetében is a parlamenti választásokon.

hvg.hu/itthon/20130610_Valasztas_2014_Fidesz_jeloltek_kampany
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Ebből már nem jössz ki jól."
Látlak magam előtt a kárörvendő mosolyoddal.
Van ilyen, de képes vagyok néha retirálni.
Már tapasztalhattad.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azért nem állhat készen a terv, mert túl gyorsa jött a víz. A békemenetesek, pedig most remélem nyakig a vízben állva pacsálják a port.
@Mariann19: ne űzd el eme gondolatokat, mindannyian forgatunk ilyeneket kószán és reménykedve, de túl tudatos ez, így már hamvában holt is azonnal.

Egy módozata van ennek elérésére, agyi leépítés külső behatással, vagy belső ráhatással, de mind mind hosszú folyamat. Míg eléred, szenvedés és pusztítás követi utadat, esélye, hogy elgyengülsz nagy, de segít a tudatmódosító eszközkészlet.
@Marcellusca: Az uniós bürokraták nem felejtik el, hogy elküldték őket az anyjukba. Más a kollektiv sérelem, és más az egyéni, emberi bántalom. Az utóbbiak nem felejtősek.
Az a hézag, hogy nincs az uniónak eszköze, hogy bedobjon fékeket. Amikor az unió létrejött, legvadabb álmaiban sem gondolt arra, hogy ilyen anomáliák előfordulhatnak egy országgal.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Érdeklődéssel fogom figyelni az árvízre befutott adomány összegét.
A vörösiszap károlsultjainak több, mint 2 milliárd jött be, melynek elszámolása mai napig nem történt meg.
A befolyt összeg fogja reprezentálni az állampolgári bizalmat is ilyen előzmények után.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Agyi leépítés folyik ezerrel a médiában kimeríthetetlen műsoridőben és tartalommal.
Ebben a helyzetben az ez ellen való tudati ellenállás a gyógyír, csak már nagyon fárasztó örökös ellenérvekkel önigazolni a véleményünket.
@Naneee: @Baldrick68: köszi. Legutóbb hiába kerestem. A hiba nálam....
@Mariann19: Csak azok fognak adakozni, akik a vörös iszapnál nem égették meg/le magukat. Néhány külhoni magyart még lehet hülyíteni.
@CSENDES: Egyébként ezt szokták szélhámosságnak hívni.
@Mariann19: igen erről van szó, megértettél betűről betűre, az iszapos pénzek egy részével már elszámoltak, igaz csak szóban, papír az nincs, és a számláról jelentős kiutalások történtek.

A hitelességről per pillanat ennyit:
/pedig a behajtás államosítva, mert önkéntes adományozásnak ezt a stílust nem merném nevezni/

100 milliót gyűjtöttek eddig az árvízkárosultaknak

Mintegy 100 millió forint pénzadomány gyűlt eddig össze az árvízkárosultak megsegítésére a nemzeti összefogás vonalán keresztül - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hétfőn az MR1 Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

hvg.hu/itthon/20130610_100_milliot_gyujtottek_eddig_az_arvizkaro
@CSENDES: A külhoni magyar nem pénzbeni segítséget ad, ahogyan figyelem, hanem segít a védekezésben a hírek szerint.
A kinti magyar politikai szervezetek segítsége pedig elég különös lenne, mert abból tud csak adni, amit mi korábban számukra támogatásként nyújtottunk.Jó néven venném, ha az adományvonalakat két ágon hírdetnék meg. Az egyik konkrétan egyéni kártalanításra mehetne, a másik általános helyreállítási célra.
vityának van valami hasonló végzettsége,hogy beleugat az árvizes dolgokba?
@Mariann19: N aezt a részt lapozzuk. A kárörvendő vigyor persze megvolt:-)

Viszont: Sikerült látnom a TV2-n a rezsicsökkentős öntömjénezős "társadalmi célú hirdetés" öntömjén szpotot.

Háát:

1. A TV2 lefeküdt, nyomja ezerrel, még mindig nem fogták fel, hogy nekik kaszáltak. És nem állva fognak meghalni. A kutya se fogja lehugyozni őket.

2. A "TCH" hatalmas buli, a leadásért egy huncut garast nem kell leperkálni, Ingyen kormánypropaganda.

3. A szüzsé...

Nos... ez az igazi delej...

első jelenet: a komennyisták eladták az országot, a nép vizét, szarát-hugyát
zene: sejtelmes, de megfélelmítő zenei aláfestés
kép:két kéz pénz ad át, egyika másiknak

második jelenet: a mocskosmultik kihordták a nép verejtékével megkeresett sakálprofitot
zene: mint előző, tragikusabb felhanggal...háttérben hiéna vihogás
kép: mocskos kapitalista-imprilista-judaista-horgasorrú rohadék, cilinderben, szmókingban í8rejtett mondanivaló: a mocsoknak még szivarra is telik), szájában 5 cm vastag szívar, karvalykörmei köztdollárlötegeket szorongat...és számolgat. arcán sátáni mosoly...

harmadik jelenet. jelenet: a magyarcsanádok kétségbe esnek, fejük felett köröz a rezsidémon
zene: egyenesen drámai
kép:szegény magyarcsalád, gondterhelt aoa ül az asztalnál, előtte írka, kezében ceruza és gondolkodik a vízgázrezsidémon számlán. A háttérben a nagy magyar anya, karján sírós csecsemő. Ők is aggódnak.

4 jelenet.: vágás. Megnyugtató kék mezóben REZSICSÖKKENTÉS felirat
zene: optimista felhajggal szép crescendó
Kép:

tutti: MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT! , Szférák zenééje, Angyalok kara és szárnyakkal a Jóságos Magyarország kormánya lebe, bőségszarubók önti a népre a vizet, a gázt és a villnyost...

Borzasztó..
Miért? Szerinted van még olyan belföldi, aki a vörös iszapot követően el nem számolt adományok után újból adakozik?
@kifordított nagyanyó: az ilyenekből gondolom nem lesz opera stuttgartban. ;)
@kifordított nagyanyó:

ez most kit érdekel, se víz, se ár, se kormány, se orbánc, jó bulinak indult:)
@kifordított nagyanyó: ő a magyarok Istene, kell még több, vagy neked elég ez is válasznak?

Hisz a joghoz, az atomerőműhöz, a közművekhez, a genetikához, a biológiához, a focihoz, a gazdasághoz, a pénzügyekhez is mindhez ért, mondjak példákat?

img7.hvg.hu/image.aspx?id=80f7b757-e412-4b7c-a20f-3c26b4a83c5b&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c
Ez mekkora. ;)

Tudósítónk meghatódott:

Egy ovis kiscsoport hozott kis nejlonzacskókban homokot a HÉV-megállóba, és rárakták a fehér zsákokra. Mindjárt sírok, olyan cukik!
Ilyen forgatókönyvet kora reggel, fékómásan, 10 másodperc alatt hugyozok a kert végében az árvízvédelmi homokba. A képi világ és a stílisztikai megoldások már 1919-ben a Minden hatalmat a szovjeteknek korszakban is röhejesek voltak. És közben elmúlt 100 év...
Mijafaszért pont mostanában találták ki nyugaton,hogy itt most báncsák a szegínromákokat?!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "A kárörvendő vigyor persze megvolt."
Tudtam!!!!!
Ennek ellenére fogadd hódolatomat a TV" által közvetített kormánypropaganda szüzséjének bemutatásáért. Nem akarsz foglalkozást váltani?
Aki ilyen érzékletesen, ilyen szókészlettel és mondatszerkesztéssel rendelkezik, annak járna az irodalmi Nobel díj. Nagy vagyol, ahogyan szoktál ilyenekre fogalmazni.
Komolyra fordítva a szót. Semmire nem vagyok olyan érzékeny, mint a hatásvadász propagandára. Ugyanis ez a módszer hülyének nézi az állampolgárt, és ezt már önérzetileg is nehéz elviselni.
Ettől még Goebbels is jobban teljesített 60 éve...
Tarlós:

„Bassza meg! Le kellett volna mondani” − vág 0:10-nél a közepébe a főpolgármester, "

index.hu/belfold/2013/06/10/tarlos_vegre_orban_viktor-videot_keszitett/

Na, persze nem a főpolgármesterségről:-))
AZ EB-t kellett volna lemondani, szerinte.
@Mariann19: Ha az összeg tényleg bizonyítja az állampolgári bizalmat a kormánnyal szemben, akkor a befolyt összeg megmarad az eddig bemondott uszkve 18 millió forint környékén. Mert én egy lyukas kétfillérest nem bízok erre a csürhére.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nekem? nekem a röhögés maradt...röhögök a vernyogáson, a semminemjó attitűdön, az orbánsátán mániátokon, elégedetten hátradőlve látom a kínos fanyalgáson túl, nem sok értelmeset tudtok az ügyhöz hozzátenni.
@kifordított nagyanyó:

vitézi egy huszárvágással megoldja:)
és ez meg a lényeg, amit elfed az árvízi agitprop

A budapesti kormány időhúzó taktikájáról írt cikket a magyar ügyekben szakértőnek számító Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem alkotmányjogásza a New York Timesban. Az írásnak Paul Krugman közgazdász professzor adott helyet blogjában.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ovakodj_a_magyarok_ajandekatol_new_york_times.556070.html
@FILTOL:

mi van bakker, az iszap hozott ide?
na meg, ki ne feledjük:

most.444.hu/assets/sites/2/tumblr_mo66i80xYD1s06q5zo1_r1_250.gif

és a nagy beszélgetést se:

- mi van a másik oldalon?
- melyik oldalon?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bunny merre jártál míg az ég zengett, igaz nincs gyászhír, úgyhogy dísztemetés sem várható

brühüyyy
@Mariann19:
te meg hol valál? Csatang?

nemszép

brühüyyy
@FILTOL: Ha neked tetszik,hogy tönkremegy az ország....
@FILTOL:
mivan feltolták?

már csak mozgatnod kell, vazelint kaptál?

brühüyyy
@rodeo36: Egy napig amerikázok oszt kitör a Nemzeti Gyász? Nebasszmá! Orbán után is így fogtok ajvékolni? :--))))
"Orbán Viktor a csónakot is megtolja
ORIGO2013. 06. 10. 10:44
SZÓLJON
HOZZÁ!
CÍMKÉK:
Orbán Viktor
árvízkészültség
Itt az újabb videó az árvízi védekezésben már sokadik napja részt vevő Orbán Viktorról. A háromperces kisfilm egy sajtótájékoztató vágóképeivel indít, ahol a kormányfő arról beszél, hogy a víz az ország szíve felé közelít. Nem maradhat el a szinte már szokásos jelenet a térképolvasással, majd angolul értekezik egy András névre hallgató mérnökkel, iPadről megnézi az Attraction magyar táncegyüttes nagy-britanniai fellépését, vízben gázol, csónakot tol, este pedig hatalmas zsákjával a hátán hazatér családjához."

www.origo.hu/itthon/20130610-orban-viktor-ujabb-videoja-az-arvizi-vedekezes-iranyitasarol.html

Pedig, ha a biciglit toligálná... asse bánnám ha néhány rőzyecsomó a cangára lenne kötve...
@FILTOL:

"Most sokan mégis soknak tartják, amit az árvíz kapcsán tesz. E sorok írója emlékszik még 2000-re, amikor a Tiszán is épp történelmi rekordok dőltek, Szolnoktól délre, egy kis faluban rakodtunk homokzsákokat. Ez ment egész nap, és este, meglepetésre, jött Orbán. Nem volt vele tévéstáb - bár interjút biztosan adott aznap, többet is - szépen kezet fogott mindenkivel, megkérdezte, jól vagyunk-e, hogy ment a munka. Kicsit csodálkoztunk, de örültünk neki. Messze nem volt a mostanihoz hasonló felhajtás."

kard.blog.hu/2013/06/09/orban_a_gaton_mit_tegyen_mit_tehet_es_mit_ne?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_06_10&utm_campaign=index
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
a lyukas kétfillérért lehetett kapni egy frutit a sarki trafikban

mutyi nélkűl

brühüyyy
"majd angolul értekezik egy András névre hallgató mérnökkel, "

hehhe.... "Andrews" Fuck you! Vhat is the horse-dick the flood?

"iPadről megnézi az Attraction magyar táncegyüttes nagy-britanniai fellépését"

lófülét. Leellenőrizte Szájert, hogy ül e a vonaton:-)
@FILTOL: Mi van kreténke? Előkeveredtél? Húzz vissza az olvasatlan blogodba... jöbban jársz. Ma kicsit morcos a társaság... nem két lófaszt fogsza seggedbe kapni. Na húzzááá...
Egy szavatok nem lehet! Piktor a gáton, Piktor gummicsimmában, Piktor az irányító, Piktor aki megvédte... tökéletesen kihasználta a médiát, akkora kampány volt, hogy ihajj...
Lófact sem ér semelyik párt ahhoz képest, ahogy a médiákat és a nézőket manipulálják, a dezinformálásról és a megrendezett "árvízi hős" jelenetekről nem is beszélve!
Az ellenzéknek ilyen médiaháttér és "legendaépítés" mellett kb. akkora lesz 2014-ben az esélye, mint Szálasinak a főtárgyaláson. Javában tart a választási kampány már.
áháhá
egy kép többet ér minden szónál...
index.hu/napirajz/2013/06/10/a_hajomat/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: rossz az igeidő:

kedves feleim, van még kérdés?

10:49
Választás 2014: megnyitja a Fidesz a gátat a kamujelöltek előtt

Gulyás Gergely javaslata törölné a „komolysági küszöböt” az egyéni jelöltek esetében is a parlamenti választásokon.

hvg.hu/itthon/20130610_Valasztas_2014_Fidesz_jeloltek_kampany
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nekem is csak most jutott eszembe,hogy gordonka is ki mehetett volna a gátakra.
Felirat a tévében : Bajnai Gordon Magyarország következő miniszterelnöke.
:))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
jujj, most kurvára megrettentem:DDDD
morcoska vagy? nem lett gátszakadás eddig.....újabb siker. kellemetlen a magadfajtáknak....
@kifordított nagyanyó: ja, kiment egy kicsit fotócckodni. mint fletó.
na ennyit tudnak...
@kifordított nagyanyó: Viccölsz?? Pont tegnap linkeltem egy képet, ahol Gordon egy jobbikossal együt homokzsákol a gáton. ;)

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1003961_10151445145922312_1276195320_n.jpg
Gusztustalan írás, szokás szerint. Először is leszögezném, hogy 'hálisten az Orbán kormány alatt van ez az árvíz, mert ha a libás tolvaj, vagy az öszödi hazudozó vezetné most ezt az országot, vélhetően a fele már víz alatt lenne. Sokat gúnyolódtak a posztíróhoz hasonló pitiáner kis idióták az új katasztrófavédelmi rendszer kialakításán, fasisztáztak is a debilek egy jólesőt, csakhát az idő meg a történelem a jogalkotót igazolta, nem az internet hulladékát. Tétényi Éva egy sunyi kis törtető, nagyon helyesen nem sztárolták. Balog Zoltánt pedig senki nem dobálta meg tojással, néhány szélsőbalos hülyegyerek (elég ciki velük szimpatizálni) hőbörgött a bejáraton kívül. És Balogh tényleg vastapsot kapott a bent ülőktől. Ez a tény, meg az, hogy a libsibolsi sajtó megint hazudott, mint ahogy mindig szokott. Szánalmas. Ahogy szánalmas pitiánerség az is, hogy amikor az ország bajban van, akkor azért tudtok alkalmat keríteni egy jó kis orbánozásra. Minden épeszű és jóérzésű ember undorodik ettől a stílustól, ezért nem fogtok ti választást nyerni soha.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nagy győzelem...
lefordítom, hogy a hüjék is megértsék.
a kibaszottul leterhelt pesti bíróságokról nem lehet majd áttenni ügyeket a nagyjából leterhelt bíróságokra. még számítógépes sorsolással..SEM.
örülhetnek a demokrácia őrei, ez férfimunka volt, mint a daliás időkben. nem baj...majd kijönnek a vádlottak mint az ároktői cigányok az elhúzódó perek miatt. ez kell nekünk..abcúg orbán.
@jobbrolbandita: De legalább mindenhol ilyen hülye vagy.
Jó hírünk a nagyvilágban... :((

"Feffer hosszasan sorolja azokat az ügyeket, amelyek miatt az Európai Unió különböző szervezetei és a nemzetközi sajtó évek óta bírálja az Orbán-kormányt és a kormányzó pártot. A médiatörvény egyes rendelkezéseitől a Horthy-rendszer rehabilitálási kísérletein, a hajléktalanság illegális szférába tolásán, Bayer Zsolt Fidesz-alapító-publicista romákkal kapcsolatos megjegyzésein és az antiszemita írók tananyaggá tételén át a haverokat előnyben részesítő állami megrendelésekig és a trafikmutyiig szinte minden előkerül. A szerző ezután a hasonló európai jelenségeket veszi sorra, megemlítve a sajtó manipulálását a Berlusconi vezette Olaszországban, a korrupciós botrányokba keveredett spanyol, szlovák, román, kormányokat és a Kaczinski testvérek kísérletét arra, hogy autoritárius rendszert vezessenek be Lengyelországban.

Kleptokrácia

A liberális demokrácia Magyarországon is kitermelt egy kleptokráciát: minden párt, amely hatalomra került, felhasználta az államot arra, hogy az adófizetők pénzéből megtömje a saját támogatónak zsebét. A liberális szociális modell individualizmusba fordult, felbomlasztotta a szolidaritás hagyományos családi, szomszédsági és közösségi szintjeit, amelyek korábban segíthettek a bajba került embereken.

Nem meglepő, hogy a liberális jelző szitokszóvá vált, és az olyan pártok, mint a Fidesz, erre alapozva benyomultak abba a vákuumba, amelyet a rendszerváltás idején a régióban még igen népszerű eszme gazdasági és politikai kudarca hagyott maga mögött. Az európai vezetőknek erősen aggódniuk kellene, hogy ez a rákos fertőzés tovaterjed Budapestről. Talán azt hiszik, hogy hosszú tradícióra visszatekintő liberális rendszerüknek elég erős az immunrendszere ennek kivédésére. A folytatódó gazdasági válság és a demokráciába vetett hit hanyatlása azonban tökéletes feltételeket teremt a káros jelenségek terjedéséhez - figyelmeztet Feffer."
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/rakos_daganat_magyarorszag.556057.html
@kifordított nagyanyó:
Szegénykém... ha tudnál olvasni, akkor persze kiderült volna számodra is, hogy egy jobbikos csóka mellett zsákolt... Persze a tények ne zavarjanak, legfeljebb nekik nem olyan jó a marketingjük, meg a magamutogatási kényszerük sem akkora. :D
Segítsek még valamiben? Csajozás megy egyedül???

most.444.hu/2013/06/09/bajnai-egy-jobbikossal-zsakolt/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tehát...a liberó korszak kitermelte a kleptokráciát, de a veszély nem ez, hanem ha a választó leváltja azt.
ejjha.
igazi libsi érvelés.
ja..és ha a hazánkat rákos daganatnak nevezik, miért is csodálkoznak a megvetésünkön?
ez a napi.hu valami nevetségesen szélsőséges egy portál.
Fabius..
most hívatalosan értesítelek, azért hogy tudjál róla!
Az összefogás amit te fikázol napokig élt! A hétvégi pihenőnapokon történt és
volt rá olyan példa is ,hogy az egész család
hajnalban (férj,feleség, azok barátai és barátnői) megérkeztek a dunapartra (Rómaipart stb, Vác, Újpest...stb.)zsákolni,segíteni az ottlakóknak,hogy ne vigye el mindenüket az ár!Én is ott voltam velük...(a Rómain)
viszont egyik nagyarcot sem láttam közületek,gyurcsányt is csak addig -amíg ott volt a Fotós!
A hajnaltól késő estig folytatott segítségnyújtást, minden ellenszolgáltatás nélkül , egy sms-ben történt felhívásnak megfelelően tették, tettük meg!
Most meg mit látok tőletek - Fabius és féleszű kommentelői? Remekhozzászólásaitokkal próbéljátok aljas és szemét módon az összefogás tényét nevetségessé tenni!
Fabius magyar emberek vagytok ti??
Ha ilyen az ellenzék ,akkor még sokáig csak irogatni fogtok. Persze ti is díjazás nélkül, mint a gáton hajnaltól napestig güriző
magyar fiatalok , emberek a Duna partjainál.
Én nem örülnék a helyetekben,ki mint nyilatkozik (főleg aljas módon)arról mi a véleménye a magyar összefogásról .. annál inkább szégyelhetné magát, hogy otthon zabálta a hétvégi bécsiszeletet és issza a söröket
@FILTOL:
Az... persze... Piktor meg 8 évig a Liberális Internacionálé alelnökeként szopta ezeket... Értelek én! Igaz, előtte meg komcsi ifjúsági szöv. titkár volt... Aha... Értem... Még jó, hogy neki ELVEI vannak... Persze Soros György pénzéért könnyen módosultak azok.
Most képzeld el, ha ebben a kleptokráciában Piktorék is benne lettek volna! De mint azt tudjuk, szerintetek, nincsenek! Megnyugtató a tudat...
Szánalmas vagy cucuka. Ha ezért téged fizetnek is, akkor meg pláne! :) Nem véletlenül kettős mércét alkalmazol? Illetve Piktorunknál már nem is tudom milyen akkor az.
@szarfaszú kommentelő:
Na, kb. ezért ez a neved.
Cucuka, Fab napok óta kint dolgozott, csak nem reklámozta úgy magát mint te. Mielőtt hülyeségeket röfögsz, legalább tájékozódj, akkor nem nézünk majd ennyire "szarfaszú kommentelő"nek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Igen a faháza előtt a Dunaparton - mutatták róla a képe, kacsalábon forgó ,
szép háza van !
hogyhogy ti faszkalapok nem segítettetek neki?
De az összefogás nem erről szól, hanem idegenek mennek segíteni egy szóra - ingyen!
Ezt ti nem értitek ballibes geniek.
@szarfaszú kommentelő: te baromarcú nyalonc! olvasd el mégegyszer a posztot és utána gyalázkodjál.
Fabius minden elismerése az összefogásé és az együttműködésé volt. Biztos lehetsz benne, hogy számtalan helyen kint volt, dicsekedés nélkül is segíteni.
Lehet, hogy az ütött mellbe te segg, hogy a Vezénylő Tábornokodat okkal cikizte ki, akinek ha meghallom a kappan hangját, hányok és feláll a hátamon a szőr. Na most kaptam belőle a napokban dögivel, pedig nem lett volna egyetlen percig sem dolga kukorékolni a gáton.
A törpe egy népszerűséghajhász ócska ripacs, akinek a hozzáértő vízügyi szakemberek a szájába adják a szavakat és learatja helyettük a babért.
A sok mutyi közben éppen jókor jött neki az árvíz.
@szarfaszú kommentelő: Ahogy láttam, senki nem akart itt semmilyen összefogást nevetségessé tenni. Ha valaki itt nevetségessé tett valamit, akkor az Viktorunk és saját magát...
@szarfaszú kommentelő:
Sötét vagy nyuszifül, mint a nigger seggeluka. Egy csomó ember még kint dolgozott, akik nem verik a nyálukat, "csak" dolgoztak, csendben tették a dolgukat. Felénk akinek ideje volt és lehetősége, ment, pakolta a zsákokat 20-30 km-re is. Rengetegen, csak nem hőzöngenek, mint te.
Fackalap.
Képzeld, aki meg magánvállalkozó, annak nem mindig jár le a munkaideje du. 4kor és dob el mindent - munkából él...
Persze ha állami láblógató vagy, akkor ideje volt kitakarodnod az irodádból és nem ott bacni a rezet!
@FILTOL: Pont annyit érsz,mint az általad fémjelzett cigaretta.
Amúgy tessék megkérdezni, mi a véleménye azoknak, akik Mecsérnél és Győrnél ott dolgoztak éjjel-nappal, majd pár nap után megjelent Piktorunk 40 autóból álló karavánja, a TEK-el és Piktor "nekiállt" irányítani őket.

"SZERETTEM VOLNA ORBÁN VIKTOR HIVATLOS OLDALÁN EZT A LEVELET AMI NEKI SZÓL EGY GÁTON HELYTÁLLT CIVILTŐL, DE NEM LEHET HOZZÁSZÓLNI. MIYLEN HIVATALOS OLDAL AZ, AHOL NEM LEHET COMMENTELNI?IGY HÁT REMÉLEM, EZ ELJUT HOZZÁ!

LEVÉL ORBÁN VIKTORNAK A GÁTAKRÓL!

Bucskó Ákos
Az jár a fejemben, hogy írok egy levelet!

Tisztelt Orbán Viktor !

A mai napon sikerült három percet azzal töltenem, hogy hazaérve egy tál meleg ebéd elfogyasztása közben megnézzem az általam ugyan nem kedvelt, HÍR TV árvízi összefoglalóját.
A különböző szavak mély nyomot hagytak bennem és az ebéd sem esett olyan jól:
"Parancsba adtam" " A hivatásosok" " A hozzáértő személyzet" "megvédtük" "megtöltöttük" és még sorolhatnám.
Ez volt az első összefoglaló amit láttam a tévében, mert az elmúlt napokban erre nem volt nagyon lehetőségem, mert " ember kellett a gátra"! Így inkább élőben néztem az "adást"
Szerveztem, mentünk, mert úgy éreztük, hogy minden segítségre szükség van.Több helyszínen dolgoztunk a GYVSE Sárkányhajó Szakág lelkes sportolóival, de az Ön által említett hozzáértő, hivatásos állománnyal még nyomokban sem találkoztunk.Láttam elfáradt katasztrófavédelmist aki megpróbálta összefogni a védekezést, láttam "fröccsös" vízügyest akinek fogalma sem volt a gátépítés voltáról,láttam beosztott tűzoltókat akik segítettek ahol tudtak, kétségbeesett tekintetű helyi lakosokat akik bíztak bennünk,polgármestert aki szervezett és "megköszönt", gyerekeket akik vizet osztottak, helyi boltost aki kávét és csokit kínált a saját árújából,körzeti megbízott rendőrt aki teljes harci díszben tolta a talicskát, és láttam nagyok sok olyan embert akik önkéntesek voltak és tették a dolgukat.

Nem láttam viszont azokat akiket a híradásban istenített.

Lehet, hogy mi ( én ) voltam rossz helyen? Nem, nem hiszem.Ha megnézi a képes beszámolóinkat akkor biztos látja, hogy jó helyen voltunk.
Ott voltunk mi, és az rengeteg munkahelyről, másod-harmad állásból hazatérő ember ahol a legnagyobb szükség volt rájuk - ránk.
Persze, ha nem bontják el az a k...va gátat a júniusi "zöldár" előtt, ami minden évben jön, akkor sokkal egyszerűbb lett volna a védekezés.
A víz nem olyan, hogy nem jön.Az jön.És ha jön, akkor nagyon. Ezt már megmondta Pelikán József gátőr is.Ha van gát akkor az megfogja, feltéve ha az nem egy hetes tákolmány, hanem egy jól beállt töltés.Akkor elég csak figyelni és az esetleges buzgárokat homokzsákkal megfékezni.De ehhez nem értek.De nem is ez a lényeg, hanem amiről már fent írtam.Tehát, hogy jelen pillanatban még nem úszik Szigetköz,Győrújfalu, Kisbácsa ,Nagybácsa, Szőgye,Vének,Kisbajcs, Nagybajcs és a környező falvak azt nem annak köszönheti, hogy " parancsba adta" és a "hozzáértő állomány" megakadályozta, hanem annak, hogy a lakosság összefogva egymást segítve megtett mindent, hogy ne legyen katasztrófa.
Remélem, ha levonul a "zöldár" és nem az újjáépítés lesz a legfőbb teendő, azért megkérdezi az illetékes vezetőket, hogy hova lett a régi gát?????
Persze tud ez a Mosoni Duna szép is lenni, nekünk ez a második otthonunk, így amikor legközelebb Győrben jár, szívesen fogadjuk egy jó kis sárkányhajózásra.

Tisztelettel: m-Ákos a barátaimnak (Önnek: Bucskó Ákos)"

ŐK védték meg a győri szakaszt, nem gumicsizmában flangálva hülyeségeket és nagyképűségeket handabandáztak!
RESPECT!
Ezt kapjátok ki, tényleg akadályozza orbán az árvízi védekezést a jelenlétével?:

nol.hu/belfold/a_parlamentben_is_mindent_visz_az_arviz?ref=sso
@rodeo36: Szia Rodeo!
Bocsi, ebédszünet volt.
Igen, volt egy kis csatang, elvonultam, mint egy beteg kutya a vackomba, és kiegyenesítettem a lelkivilágomat, így minden rendben van.
Te sem voltál itt az intenzitásoddal pár napig, Te is csatang?
Ahogy vonul le az ár, lassan mindnyájan itt leszünk, ahogyan látom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Azért Esztergomban elveszett már egy pár szavazat Tétényi Évának köszönhetően, és Visegrádon is elküldték a picsába a Bonsai Ducét, amikor miatta kellett volna hirtelen felépíteni egy 150 ezer zsákból álló gátrendszert.
Ez a majom azt hiszi, hogy ha a gátakon áll, akkor annak valami haszna is van az emberek feltartásán kívül?
Merkel és a cseh miniszterelnök miért nem játszik gumicsizmás kiscserkészt a gátakon?
Mert ők tudják, hogy azoknak kell végezniük a munkát, akik értenek hozzá, s nem ilyen semmire nem jó faszoknak, akikkel a gátat védők csak sűrűbben vannak és nem többen.
Szerintem el kellene már felejteni az animgifeket a cikkekben, nagyon idegesítő!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
"Meert én egy lyukas fillért sem bízok erre a csürhére."
Ilyenkor az ember kétségek között van, mert együttérzése miatt szívesen segít bármikor, de én személy szerint szeretem látni, hogy célba ért a támogatásom.
Sajnos, a kolontári tapasztalat fékezi az adományozó kedvet, pedig én ennek nem vagyok híján.
@Spániel: Törvényszerűen akadályozza. Nem azért, mert Orbán, hanem mert kerülgetni kell.
A hozzá nem értés csak bónusz.
Ezt fezsegettem korábban magam is egy félmondat erejéig.
" az Orbán Viktor körül véletlenül megjelenő média-munkások, felvételvezetők, dokumentátorok, nyújtotta képbe, amint mindenhez értve megnyilatkozik, jelen van, és intézkedik. Miközben alighanem a személyes biztonságát felvigyázókat is kerülgetnie kell azoknak, akik különben, ott és akkor, a mentéssel lennének elfoglalva. "
( endresy.blogspot.hu/2013/06/az-arviz-hullamai-alatt.html )
@jobbrolbandita: Mi Tétényi Éva bűne pontosan, azon kívül hogy választást mert nyerni Nagyonmagyar Nagyonkeresztény Meggyes Tamás ellen?
"Ne becsüld a jelenséget alá, ha belegondolsz nagy szó ez a havazáskor tapasztalt ordítva kurvaanyázás után."

Ááááá, ez kurva jó :)

Má´ majd´el feledtem, hogy miért is gyűlölm annyira a köztörvényes bűnöző Orbán Viktort...
szánalom pont hu.

Főleg, hogy a Farkas állítólag a kezébe adott zsákot is rossz felé vitte.

nem látta a vizet a szerencsétlen?!
Azt, hogy pina, írta már valaki?
@GeoCracker: Csak arra lettem volna még kíváncsi - de már@szarfaszú kommentelő: elhúzott, miután beleszart a ventilátorba - hogy honnan tudja,névvel és címmel, hol és milyen kacsalába van Fábiusnak. Nagyon megrendelt troll szaga van.
@karotta:
Szerintem is, de hiába mondjuk... :) Csökönyös a gizda!
@Spániel:
Informálódnak az ettársak, informálódnak! No meg irigykednek is, de hát a májuk lesz a hibás...
Valószínűleg azért mert láthatóan is elég béna a csaj az ilyen típusú helyzetekhez.

Nem hülye, ez látszik rajta, továbbá még csinos is, csak ide az a típus kell, akinek azt mondja Orbán, hogy zöld, akkor az nem kezd el azon problémázni, hogy ez inkább kék.
@szarfaszú kommentelő:
Kérlek, mutass egyetlen hozzászólást itt, amely elvitatta volna a védekezésben részt vevők hősiességét és az állampolgári összefogás nemes tapasztalatát.
Neked sem kéne politikai hovatartozásod okán gyűlölködve szidalmaznod olyat, ami meg sem történt.
Most elmondom, hogyan képzeltem volna el ennek a drámai helyzetnek az ábrázolását a médiában és a kormányzati retorikában.
Induljunk ki abból, hogy a jelenlegi kormány a nemzetállam, a nemzeti együttműködés prioritását emeli ki és hangoztatja.
A napokban ez a nemzet olyan egységben volt és van ebben a sorscsapásban, amely bizonyítja, hogy képes az összetartást privilegizálni és háttérbe szorítja a politikai ellenségeskedést.
A kormánynak az egységesítés érdekében ezt kellett volna kihasználnia a tömegpsziché alakításának jegyében. Minden órában az emberi hozzáállást kellett volna kiemelnie, hogy az emberek érzelmileg éljék át az összetartozás nemes élményét.
A kritika szerintem itt azért hangzik el, mert Orbán Viktor a fent felsorolt tényezőket félresöpörve saját személyét helyezte előtérbe
azokkal a hamis propaganda ízű megnyilvánulásaival, amelyekkel elterelte a figyelmet a lényegről.
Ezt a jelenséget elemzik a hozzászólók tényszerűen, kérlek, Te is higgadtan gondold át, hogy melyik kormányzati reakció lett volna hatásosabb.
"RTL Klub, TV2: így lehetnek fizetősek

2013-06-10 11:42:00

A digitális átállás után az RTL Klub és a TV2 úgy szeretne pénzt kérni a vezetékes és műholdas szolgáltatóktól, hogy közben a MinDig Tv-n elérhető maradna a műsoruk. A kábelszolgáltatók szerint ez nonszensz, de amennyiben valamilyen értéktöbbletet kapnának, akkor hajlandók lennének fizetni a csatornákért."

www.mmonline.hu/cikk/rtl_klub_tv2_igy_lesznek_fizetosek

Eső után köpönyeg, véleményem bsnittelem. Nagyoktól idézni nem szégyen:-)

"Sikerült látnom a TV2-n a rezsicsökkentős öntömjénezős "társadalmi célú hirdetés" öntömjén szpotot.

Háát:

1. A TV2 lefeküdt, nyomja ezerrel, még mindig nem fogták fel, hogy nekik kaszáltak. És nem állva fognak meghalni. A kutya se fogja lehugyozni őket.

2. A "TCH" hatalmas buli, a leadásért egy huncut garast nem kell leperkálni, Ingyen kormánypropaganda.

3. A szüzsé...

Nos... ez az igazi delej...

első jelenet: a komennyisták eladták az országot, a nép vizét, szarát-hugyát
zene: sejtelmes, de megfélelmítő zenei aláfestés
kép:két kéz pénz ad át, egyika másiknak

második jelenet: a mocskosmultik kihordták a nép verejtékével megkeresett sakálprofitot
zene: mint előző, tragikusabb felhanggal...háttérben hiéna vihogás
kép: mocskos kapitalista-imprilista-judaista-horgasorrú rohadék, cilinderben, szmókingban (rejtett mondanivaló: a mocsoknak még szivarra is telik), szájában 5 cm vastag szívar, karvalykörmei köztdollárlötegeket szorongat...és számolgat. arcán sátáni mosoly...

harmadik jelenet. jelenet: a magyarcsanádok kétségbe esnek, fejük felett köröz a rezsidémon
zene: egyenesen drámai
kép:szegény magyarcsalád, gondterhelt apa ül az asztalnál, előtte írka, rajta firka, kezében ceruza és gondolkodik a vízgázrezsidémon számlán. A háttérben a nagy magyar anya, karján nemzeti szaros pelenkában sírós csecsemő. Ők is aggódnak.

4 jelenet.: vágás. Megnyugtató kék mezóben REZSICSÖKKENTÉS felirat
zene: optimista fejhajggal szép crescendó
Kép:

tutti: MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT! , Szférák zenééje, Angyalok kara és szárnyakkal a Jóságos Magyarország kormánya lebeg, bőségszaruból önti a népre a vizet, a gázt és a villanyost...

Borzasztó.. "

Mihina ha élne, zokogva adná vissza a Lenin-rendet.
@Fejesrob: "...csak ide az a típus kell, akinek azt mondja Orbán, hogy zöld, akkor az nem kezd el azon problémázni, hogy ez inkább kék."

Az álom-ember típus. Tudjuk, hogy szerintetek minden magyarnak ilyennek kéne lennie. Mekkora kibaszás, hogy van aki önállóan tud gondolkodni, hinni, érezni, élni, összefogni, segíteni, menteni, ha kell. Egy társadalom, amit esetleg nem is kell 24/7 vezetni. Megemészthetetlen gondolat, tudom.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Be akarom bizonyítani, hogy a libsi gondolkodásmód reális és higgadt, főként emberi.
Amire érzékenynek kell lenni, az az igaztalan vádaskodás.
Ennyi.
@Mariann19: szia! Ne fáraszd magad, le se írom a nevét, akinek csak ennyi volt a dolga, hogy ideokádjon egyet és már húzott is el. A válasz miért is érdekelte volna, amikor a feladat a felbosszantásunk volt.
@Spániel: Szia Spániel!
Ne gondold, hogy nem olvassa el /nem írom le a nick nevét, mert izléstelen/ a "beolvasására" írt reagálásainkat.
Ez a fajta, ha látja, hogy érdemben nem tud cáfolatokat felhozni, úgy tesz, mintha lelépett volna, pedig éberen figyel.
Tapasztalhattuk ezt a fajta troll magatartást nemegyszer.
Így menekülnek a vesztes poziciójából.
"Kiugrott a mozgó vonatból egy bliccelő utas Szentgálnál
A kalauzok elől menekülve kivetette magát a mozgó vonatból egy 22 éves férfi."
hvg.hu/itthon/20130610_bliccelo_utas_kiugrott_vonat

Picsába! Hol lehet ebből az országból kiugrani?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ige rólatok kommenteltem gennyes ,szar , alakok
a fikázás az megy !!!
magyarok - szégyenei !
@Mariann19:
míg te Csatang mi voltunk meglepve soxarral ez is az egyik, hiába győzködöd, órabérben hülye és köteles beszámolni a kubatov elvtársnak milyen és mennyi kavarodást volt képes itt és máshol létrehozni ezért kap egy szalámis zsemlét és 25 forintot esetleg túró rudit, és megsimizzák a buksiját, mint bodrinak, hogy jól ugattál hékás majd megy tovább nem ír nem olvas csak troll

brühüyyy
@Mariann19: Dumába vizet hordani? Vakoknak vakolókanalat mutatni, süketeknek süketelni? Bénákat balettpatkánynak tanítani? Moslékzabálókat Micheliscsillagos zabáldába vinni? Eszetleneknek észérveket mondani?

IDEALISTA!!!!!!
@Mariann19: pl.doggfater stb
írhatok még több nevet is ,de minek,ha nem olvasol csak írni tudsz
puhapucás
@shinichi: Jól van haver, egyes, leülhetsz, kurvára nem azt jelenti.
@szarfaszú kommentelő:
namost hány hozzádszólásért jár egy simi meg a szalámis zsömle? már teljesítewtted vagy még van szar benned

ürítsd innen megy direktben a kanálisba veled együtt

brühüyyy
Pitiáner gumicsizmás paraszt. Emberileg egy szinten mozog a ganajtúró bogárral. Igen, a Vityáról van szó.
@szarfaszú kommentelő: Jól van Béla! Te írod Mutyin faszbúkbejegszéseire azokat a szép nemzeti hálatelt mondatokat? Megbuktál haver. Annyit sikerült nenizonyítanod, hogy már látensen is tudsz segget nyalni. A látens szó jelentését nem kell megkeresnek. Úgyse értenéd meg.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
semmi köze hozzá hogy ki hol töltötte és tölti a napjait óráit, 2/3-gyuk van basszák meg mennyenek a 2/3-dal oda és vízteleníccsenek a kurva annyukat

most gyünnek a szar for dumával

te meg megeszed

eddig ment a 2/3 -s még megy is basszák meg és vigyék haza

képtelenek felfogni, hogy képtelenek megoldani nélkülünk a 2/3 egy darab szar és csak rétváribuzibence meg a többi állatfajta

brühüyyy

így kell kezelni ezeket

holnap a fejedre szarnak és ki is röhögnek mit össze szenvedett és már ki is mutyiztuk beeeeeeeee

na ilyenek ezek a szarok
@rodeo36: Rodeo! Fel nem foghatom, hogy a trollok miért hirdetik nekünk az igét érvrendszer nélkül.
Amennyiben lenne mérlegelési képességük affelől, hogy hol kell agitprop dumát levágni, elkerülnének olyan területeket, ahol láthatóan felkészülten kell okadatolni.
Nem lehet szó nélkül hagyni azt, hogy valaki indokolatlanul leugasson durván embereket előzmények nélkül.
@Mariann19: Na hogyne, ennyire nem nézheted hülyének a másikat. Most volt rajta sapka, de ha nem lett volna, itt ugyanazok fikáznák, szerintem veled együtt.

8 évig (és még ma is) szívtunk amiatt, hogy az ilyenek mint te, nem csak okosak voltak, de kurvára rendben is találtak mindent.

Jó, annyi eredménye lett, hogy ma már szerencsére a libsi lett a periféria.
@rodeo36: Attól tartok, nálad eljött a gyógyszerbevétel ideje. Injekciót válassz, gyorsabban hat.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem lehet, hogy azért ijednek meg, mert látják Kertészt, Hellert, a diktatúrázó Farkasházy-t és a többi hasonló szélsőséges "demokratát" a hátatok mögött?
@vasgyuszi: Gyulus! a Szent Skarabeusztot nem bántani! Nagyon hasznos bogarantyú, puhítja a földet az afrikai parasztnak. Emmeg? .... az egyetlen maradandó nyom, amit maga utáán fog hagyni... a gumicsizmája szaga....
@Fejesrob: ehhez mit szólsz, kismajom, van határa a hülyeségnek?:
/tudom, hogy minden 90 éves ember kap egyhavi nyugdíjat és egy emléklapot/

szeged.hir24.hu/bulvar/2013/06/10/orban-viktor-oklevelevel-egyutt-temettek-el-ilonka-nenit/~~fokusz
@Fejesrob: hátranéztem. Nem látok ilyenkiket...lehet te vizionálsz? Inkább nézz Te a hátad mögé:-)
@szarfaszú kommentelő: Erre a válaszra számítottam, mire is másra egy félművelttől.
Azt sem tudod, hogy férfi vagyok-e, vagy nő.
Amennyiben ennyire bízol a nick nevek valóságtartalmában, a Te nick neved híven tükrözi igazi valódat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
semmi közöd hozzá, több tiszteletet

brühüyyy

menny homokozni, az való neked
A politikus politizál - ez a dolga. Hol a probléma?
és majdan:

A patikusok a jövő trafikosai?

A föld- és a trafikmutyi után hamarosan itt a patikamutyi, ha minden az állami terveknek megfelelően alakul. A patikusoknak tulajdonossá kell válniuk, addig is jobban teszik, ha a NER-t szolgálják.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130610_A_patikusok_a_jovo_trafikosai
@Mariann19: "Nem lehet szó nélkül hagyni azt, hogy valaki indokolatlanul leugasson durván embereket előzmények nélkül. " Az agitpropon kiadott napi utasítás nem előzmény? :-))) Agyilag, meg csak erre fussa...
@Spániel: Mit szólnék makimajom, ugyanolyan hülye, mint te leszel 90 éves korodban.
@rodeo36: Mióta vagy ilyen érzékeny??? ;)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

brühüyyy

ez is úgy járna mint az oroszlán, mikor a szamáron volt a sor hogyha meg tudnék fordúlni szétmarcangolnálak

ebben is benne van azért jár terpeszben
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Persze, kell valami előzmény, pld. a hülyéje láthatóan Bajnai drukker:))))))))
@Fejesrob:
már ismerlek, nyasgem

brühüyyy
@Fejesrob: Itt vagyok lassan jó ideje, de még nem tapasztal abban az irányban túl nagy rajongást...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nem ismered a viccet?

az oroszlán és a szamár egy szigetre kerűl és már hosszú ideje hiányuk van hát kisorsolják hogy ki kit dug meg először

az oroszlán az első megdugja a szamarat majd a szamárra kerűl a sor

brühüyyy

na ezek a trollok is ilyenek itt nálunk most mi vagyunk a szamarak, rajtunk a sor...ezek meg hörögnek
@Fejesrob: "Ma már szerencsére a libsi lett a periféria."
Ezt miből gondolod?
A fenti gondolataim alátámasztására felhoznék egy példát, ami alátámassza kritikákat.
Honvédelmi miniszterünk fehér sapkájában imitálva az emberközelségét, megtekintette az árvízi munkálatokat.
Igazából láthatóan nem érdekelték a részletek, ledarálta, hogy a védekezés színvonala az elmúlt 8 év és az akkori kormány vétke. Továbbá epés bírálattal illette az akkori kormány honvédségi politikáját.
Mond meg! Volt ennek abban a szituációban helye? Az egész retorika láthatóan egy előre megírt dramaturgia szerint zajlott.
Ebben a helyzetben erre kell az időt fecsérelni?
Jól tudom, hogy Kőbányán is szociálisan "érzékeny" Fidesz többségű önkormányzat működik?? :(

Védjük meg a 11 fős családot a kilakoltatástól

"...a kőbányai önkormányzat vezetése még csak annyi megértésben sem részesítette Faragóékat, hogy legalább addig maradhassanak önkormányzati bérlakásukban, ameddig a gyerekek be nem fejezik az idei tanévet. Nincs hová menniük. El akarják venni tőlük a gyerekeket, őket pedig az utcára akarják tenni."

www.mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=491:vedjuek-meg-a-11-fs-csaladot-a-kilakoltatastol--tarsadalmi-mozgositas
@rodeo36: Van benne valami és 2014-től is ti lesztek:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Annyira győzködsz a vitám hiábavalóságáról a trollokat illetően, hogy lemondok a küldetés tudatomról, arról, hogy észérvekkel hassak rájuk.
Tudod, szoktam hallgatni Rád.
@Fejesrob:

nyugtával dícsérd a napot

brühüyyy

ha az a 2/3 ami ma van, akkor randa egy szociális temetésetek lesz
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: egyetértek

persze azon sem lepődhetünk meg, ha az ilyen index címlapos bérblogokon a libbantak, a 2 éves értelmi szintjével rácsodálkoznak arra, hogy egy politikus az politizál
@Mariann19: Ez csak a jogos önvédelem elvárása...ki disznók közé keveredik megeszik a korpákok...meg a tirpákok...
nééééémááá az összes kumminista habonyert ide ette a fene, főcím az főcím, és az áradás hozza a szemetet is :D
@wmiki: szegény ember! ha neked ez a polizálás, akkor megértem a rajongásod:-)))

"Na, ami már megvolt:

-Orbán és a kiskutya
-Orbán és a kisgyeek
-Orbán és a víz
-Orbán vizel (ja az még nem)
-Orbán vicceskedik
-Orbán szigorúan néz a közelbe
-Orbán szigorúan néz a távolba (gukker)
-Orbán gondterhelt
-Orbán terhelt... minden képen
-Orbán barna kabátban
-Orbán barnább kabátban
-Orbán kurva nagy kabátban
-Orbán kis mellényben
-Orbám narancssárga mellényben
-Orbán felemás gumicsizsmában
-Orbán vastagkolbásza
-Orbán bugylibicskája
-Orbán anyja kiskése
-Orbán bekávézva
-Orbán bepálinkázva (kakukktojás, az a kóbászfesztivál)
-Orbán a vízen jár
-Orbán autót vezet
-Orbán országot vezet (az orránál fogva)..." :-)))
@Mariann19:
te még mindíg nem tanúltál, pedig téged tanulékonyabbnak gondoltalak

a kórokozókat meg kell semmisíteni vagy téged semmisítenek meg

brühüyyy

beszélj járványszakértővel

magyarországon van egy járvány azt kell megszűntetni, bármi áron

Rudyard Kipling a múlt század egyik zsenije mondta a Riki Tiki Tévi nevű enciklikájában: a tojásból kibúvó kobra is halálos mialatt Riki éppen roppantgatta a tojásokat és Nagaina kétségbeesetten próbált menekűlni a mongooz elől de nem sikeredett nekijje

a mongooz-tól sokat tanúlhatnál
@wmiki: amennyit olvastam eddig tőled, háááttt komoly szellemi kihívásokkal küzdesz... eddig erős vesztésre állsz:-)
@wmiki:
Segítek, ha már a szűklátókörű blogodat hanyagolod...

"A kritikus helyzetben lévő Győrújfalunál elhallgatják a lényeget - írja felháborodott olvasónk, ottani lakos. Azt írja: A helyszínről tegnap többször tudósított a Hír Tv, de megkerülte a lényeg kimondását. Az új gát építésével kapcsolatos gondokról beszélt, de az egyszer sem hangzott el, ami a helyieket bántja, hogy az öreg, beállt, megbízható töltésüket elbontották.

Az alábbiakban megosztjuk veletek a teljes levelet.

Tisztelt Szerkesztő Úr!

Tegnap tájékoztattam Önt arról, hogy Győrújfalunál kritikus árvízi helyzet alakult ki, mert a tavaszi áradás előtt a Duna projekt keretében úgy bontották le kb. 3 héttel az áradás előtt a régi töltés kb. 4 km-es szakaszát, így teljesen védtelen maradt a település, s Győrzámoly.

Tegnap délelőtt már annyira átázott a töltés, elmozdult a fólia, hogy megrogyott a töltés, kritikus volt a helyzet. Délután Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen irányította a munkálatokat. 400 katasztrófavédelmis szakember, továbbá a katonaság, s vízügyi szakemberek sokasága szervezetten dolgozott. Helikopterrel dobálták le a homokzsákokat, mert az elázott talaj nem bírja el a gépeket. Egy 50 méteres szakasz megerősítésén dolgoztak egész éjjel – a polgármester friss, Kisalföldben olvasott nyilatkozata szerint.

Az önkénteseket hátravonták a zsákok töltéséhez. Megjelent a Dömper Kft. kivitelező egyik vezetője, s próbálta védeni a védhetetlent. Egyik önkéntes majdnem nekiment: egész Ásványráróig működik a régi töltés, ez jó volt, minek dózerolták le itt tövig, egész Magyarország azon a 4 km-es szakaszon védekezik, amit ők elbontottak. A kivitelező embere szó nélkül elódalgott.

Tegnap jeleztem, hogy a kivitelező személyét illetően nincsenek biztos információim. Az interneten elérhető, hogy az ÉDUVIZIG területén a Duna projekt keretében 4 konzorcium dolgozik. Köztük a D+D, illetőleg a DDA konzorcium tagja a Dömper Kft /melynek képviselője megjelent a töltésen az önkénteseknél/, ha jól emlékszem.

Az tény, hogy a tavaszi áradás előtt bontottak. A helyszínről tegnap többször tudósított a Hír Tv, de megkerülte ennek kimondását. Az új gát építésével kapcsolatos gondokról beszélt, de az egyszer sem hangzott el, ami a helyieket bántja, hogy az öreg, beállt, megbízható töltésüket elbontották. Ehhez pedig az állami hatóságoknak kellett asszisztálni. Akkor is, ha engedélyt adtak a bontáshoz, ill. akkor is, ha engedély nélkül bontottak, s nem ellenőriztek egy ilyen volumenű munkát, netán ők voltak a megrendelők, nem tudom.

Nem tudjuk, hogy mi a tényállás pontosan a kivitelező /-k??/ személyéről, a bontás felelőseiről, a vízügyi hatóság szerepéről, stb. Most a legfontosabb a védekezés, reggeltől estig a hadrafogható férfiak a töltésen, a család pedig otthonról segít az ellátásban. A sajtóból tudjuk azt is, hogy a kivitelező és a vízügy közötti villongásnak a kormánymegbízott vetett véget: az árvízvédelmi munkák irányítója, felelőse a vízügy, nem tekinthető jelen helyzetben építési területnek a töltés.

Kérem értse meg, hogy a nehéz helyzetünkben Öntől kértem segítséget, holott rajtunk most a legnagyobb igyekezet /most minden rendelkezésre áll, s szervezetten megy a munka/ mellett is csak a szerencse, s az égiek segíthetnek. Ha Győrújfalunál szakad a töltés, a környező falvak mellett Győr Ny-i része is veszélyeztetett.

Egyszer, ha mindenen túl leszünk, talán eljön az ideje a tényfeltárásnak."
@Mariann19: Szerintem te túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ilyen faszságoknak. Ez még csak nem is a jelenlévőknek szólt, hanem inkább annak, hogy ez a mondat le legyen írva a médiában tízezredjére is.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

fiúk lányok mijafasz van ittma? vmiki -t is idehozta a zöldár mint a többi moszatot

brühüyyy

ti meg?

hagyd csüngve
Na egy kis vidámság Laár Andrástól. :)

"Na, kérem! Besenyő MAANI István, azaz Besenyő Mi Az Ami Nem Igaz István elmondanám, hogy mi az, ami nem igaz. Elmondom: szakállamtitkár... Szakállamtitkár? Noormális? Már mér lenne az én szakállam titkár? Hát ez hülyeség! Nincsen is szakállam, akkor hogyan lehetne titkár? Ami nincs, az nem lehet titkár! De más se lehet, ha egyszer nincs. Ezzel a gőzzel bádogos se lehetne. Mért nem mondja akkor, hogy: szakállam bádogos? Az ugyanúgy nem igaz!
Na, jó tegyük fel, hogy lenne szakállam, és mégis titkár lenne, mit kéne akkor annak titkolni? Miféle titka lehetne az én szakállamnak, amiről én nem tudok? Hogy mit ettem a szájammal? De, hát arra pontosan emlékszem, kérem! Mit kell azon titkolni? Bátran elmondom én akárhol: babfőzeléket! Na, és? Mi van abban? És kinek mi köze hozzá? Nem kell azt titkolni, nem szégyen az!
Vagy talán azt kéne titkolni, hogy milyen az arcom? De, hát azt sem kell titkolni, mert látszik. Tessék! Nézzék meg, ilyen az arcom. Ugye? Há, nem? Há, de! És még büszke is vagyok rá! Velem ne szórakozzon senki! Na ezért hülyeség, hogy a szakállam titkár."
@wmiki: Nem mellesleg, esélyed sincs a Fekete Lovagos döntetlenre sem:-)
@Fejesrob:
szerepet akarsz cserélni ő naccságos Leóncito?

mi most vagyunk a szamarak, ti meg rá vagytok húzva a dákónkra meg sem tudsz fordúlni

na ez nem fog változni

brühüyyy

te mondád
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: igen, azt látom, hogy ti nagyon sokat tudtok arról, milyen szellemi kihívásokkal küszködni :x

no mind1, sok sikert 2014-hez elvtársak!
xd
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azért ha nem teccik jól pofánbaszom hogy ne tuggya megszámolni a kihulló fogzatát

utána meg is bocsáthatok neki ha még tud érte könyörögni

brühüyyy

amilyen az aggyonisten olyan lesz a fogaggyisten

te is elhiszed hogy most az árvíz miatt össze vagytok? persze szarva le, rá, be és ami még igekötő
@Spániel: a trollketrec alacsony keritéssel készülostanság :-)
@wmiki: Vkikimiki! Mi megvívtuk már a magunk harcát, te még nagyon az út elején jársz:-)
@wmiki: elvtársad neked a harapós ló

brühüyyy
@Fejesrob:
Dehogy! Csak arra járt és félrenézte az eldózerolt gátat... Piktor a profi, ez nem kérdés. :((
@szarfaszú kommentelő: "Ige rólatok kommenteltem gennyes ,szar , alakok
a fikázás az megy !!!
magyarok - szégyenei !"

Húúú, kisfiam, vegyél vissza, ilyen kidagadt erekkel és cékla arccal ordibálni még megárt és itt halsz bele nekünk az orbánimádatba.
Szoc. sírodat megástad legalább?
@wmiki: Mi már csak vidáman röhögünk, vagy kacagva sírunk azokon a szarokon (bullshit... úgysem tudodmit jelent), amiket ti még nagyon jóízűen elégedetten bólógatva csócsálgattok:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Persze. Orbánnak hat hete tudnia kellett volna, hogy a németeknél rekordmennyiségű eső lesz.

B+, Gyurcsányéknál lettetek volna csak feleennyire igényesek, ma nem kellene azon siránkoznotok, hogy Orbán van.

Nem tűnt fel neked miért Orbán most a miniszterelnök és nem Gyurcsány?

Ha azért, mert a nép antiszemita, az rossz válasz:)
@Mariann19: Asszem, inkább qrva ciki beismerniük, mekkora vérciki a főnök a gáton.
@Fejesrob: "Ez a mondat le legyen írva a médiában tízezredjére is."
Téves kommunikációs fogás. Az emberek már immunisak a napi szintű ismétlésekre, már nemhogy hatásos, hanem kontraproduktív az ellenfél ilyen módon való folyamatos lejáratása.
@Spániel: Orbán majd legfeljebb a saját halottjának tekinti, oszt hozz rá egy pár méter fekete árvédelmi fóliát...
@wmiki: az nem zavarna, hogy mások is a liberális humanizmus elveit valják. De te ne elvtársaz, mert ebben sehol se vagy :-)
@Fejesrob: Töki! Elég, ha valamelyik samesza felüti vmelyik időjárás szájtot... 1, 3, 5 7 napos és középtávú előrejelzések ezerrel... némely okostelefon élből hozza...
@rodeo36: "Téged tanulékonyabbnak gondoltalak." Vérnyúllal együtt olyan kedvesen biztattok az értelmi színvonalam növelésére, hogy be kell látnom, valamilyen oskolába be kell iratkoznom ősszel, de Ti mondjátok meg, hogy hol szakosodjak.
Baromira meg szeretnék felelni az elvárásaitoknak, hiszen közeli barátaim vagytok.
Az ellenőrzőmet ki írja majd alá?
@Fejesrob:
Mi köze ennek Piktorhoz? Annak a balfasznak kellett volna tudnia, aki engedélyezte. Az ár pedig ekkortájt szokott jönni minden évben, ez max. a csecsemőknek lehetett meglepő.
Azért a kivitelező embere miért is oldalgott el onnan nagyon gyorsan?
mindeközben:

Hazaküldik az önkénteseket a gátról
A teljes Dunára riasztást adtak ki a közelgő heves viharok miatt, hazarendelnek mindenkit a hivatásos katonákon kívül. A Tassi-zsilipet folyamatosan vizsgálják, kritikus a helyzet Kisapostagon.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F03%2Fotven_eve_nem_tapasztalt_arviz_jon%2F
Hős vezetőnk kivont kar-dal szabadságharcos a kép (jobb szélén) a Budát ostromló egyesített rohattmerkel-burkus árvizi hordákkal, kik bokrétás kishazánkat szennyükkel kívánják elárasztani:

www.origo.hu/i/1305/20130529-buda-ostroma-than-mor-festmenye10.jpg
@Mariann19: mindennemű igazolást és aláírást vállalok, persze úgy skiccpalisan :D
"Jön a legnagyobb tahó"

Itt az új Broadwalk Empire és visszatérnek Sorkin újságírói."

Ja ez csak egy újabb shitcom:-)
@Mariann19: Ez így nem igaz! Én éppen demenciafokozót javasoltam! :-)
OV-ről jut eszembe: Nem tudom van-e még egy ország a világon a miénken kívül, ahol egy árvízi katasztrófa elhárítását egy ÜGYVÉD vezeti...
@Spániel: Spániel! Ma ragyogó formában vagy, öröm olvasni Téged!
Látod, hogy nem foglaltak állást az általam felvetett két verzió között.
Ilyen a feltétel nélküli imádat.
@Mariann19:

ideggyógyász

brühüyyy

én aláírom
@Füredi Károly: NEM ÜGYVÉD!!!! Kikérem ezen senkiháziak nevében! Egy mezitlábas államvizsgázott jogász!!!! Ügyvédhez szakvizsgázni, és cselédkedni is kellett volna néhány évet. Maximum jogtanácsos lehetne valamelyik takarékszövetkezetben...
@Spániel:

Ha egy eccerű ember elvégzi azon eccerű teendőjét, amit eccerű miniszterelnöke eccerüen elvárt, akkor eccerűen nem magyar az aki ezen eccerű tevékenységét egy eccerű vállveregetéssel nem akceptálja.
Ráadásul eccerűen nem érti, h Fabius kalapot emelt előtte, és mivel eccerűen nem érti miről beszél Fabius, sokkal eccerűbb lefikázni, lekomcsizni...stb. a mondandóját. Ergo, az ecceűvel nem tudsz mit tenni!
Beszarok, ballibsik az antiszemita szakértés mellett, már árvíz-szakértők is.

Nem is nagyon értem, hogy a picsába tudott Gyurcsány és Bajnai ekkorát bukni.

Ti nem is látjátok mekkora seggek vagytok, mert természetes ez nektek. Ha itt a méztermelésről lenne szó, ugyanúgy nyüzsögnétek és oktatnátok Orbánékat miért nem jó a méztermés, hogyan lehetett volna a tízszeresét.

Olvassátok már vissza magatokat!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Én éppen demenciafokozót javasoltam."
Ez mitől jobb javaslat?
Sőt!
Tűnjön már el ez a vén majom, be kellene látnia, hogy belerokkant a politizálásba, nem való ez már neki :)
@Fejesrob: Öcskös! Én egy kuma sort nem írtam az elmúlt 3 napban a védekezésről. És nagyrészt a többiek sem...
Orbán pojácáskodását és autofellációját ócsároljuk ezerrel...
@Fejesrob: takarodj már a faszba, te sóher! :)
@Fejesrob: okéééé, háromra visszaolvasunk mind
1
2
3
nem csalni
.
.
.
.
na hol tartasz? az első feladat jön szövegértésből
.
.
.
.
értelmezzük a poszt címét:
...............
/a pontok száma nem a karakterek számára utal/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @rodeo36: @Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bocsánat, hogy egy menetben válaszolok, de közös felügyeletet vállaltatok ellenőrző ügyben.
Hármótoknak kell eldönteni a feladat leosztását, bár nekem Cirbolyáé tűnik hasznosnak.
Ő skiccpalisan kívánja szignózni az érdemjegyeimet, amelyet "egyszerűsége" okán könnyen tudnék hamisítani.
@Fejesrob:
Baszki eccerikém, rendszeresen a vizet járjuk a Mosoni-Dunán és semmi meglepő dolog nem történt.
Az öreg Duna visszaduzzasztja Mosonit, ahogy szokta, minden évben, a megemelkedett vízhozama miatt.
A fenti szakaszon ezért sokkal kevesebb vizet eresztenek be, kimondottan alacsony a víz a rajkai, feketeerdei részen, hogy ne nyomja még ez is Győrt. Egy mezítlábas vízügyes is megmondhatta volna, persze, ha kérdezte volna valaki. Nem olyan bonyolult, mint ahogy nektek ez kinéz. Az itt lakók meg mind tudják is...
@Fejesrob: mondjuk azért buktak ekkorát mert a "ballibsiknek" sikerült belátni, hogy az mszp bizony nem alkalmas egy ország vezetésére. Na ez a fideszdroidoknak egyelőre nem megy, csak a hit.
kedves feleim, felhívom a figyelmet az élére vasalt gyakorló ruhára, valamint a rugalmas madzagon fityegő elektronikus beléptető kártyára
/mint fontos gátvédelmi eszközre :D/

static.propeller.hu/images/bigpicture/271/2715074/ved3_normal.jpg

a többit meghagyom az értő közönségnek, egy kis kiemelés gyanánt pedig eztetet:

"Most sokan mégis soknak tartják, amit az árvíz kapcsán tesz. E sorok írója emlékszik még 2000-re, amikor a Tiszán is épp történelmi rekorok dőltek, Szolnoktól délre, egy kis faluban rakodtunk homokzsákokat. Ez ment egész nap, és este, meglepetésre, jött Orbán. Nem volt vele tévéstáb - bár interjút biztosan adott aznap, többet is - szépen kezet fogott mindenkivel, megkérdezte, jól vagyunk-e, hogy ment a munka. Kicsit csodálkoztunk, de örültünk neki. Messze nem volt a mostanihoz hasonló felhajtás."

kard.blog.hu/2013/06/09/orban_a_gaton_mit_tegyen_mit_tehet_es_mit_ne
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért ha van egy kis bátorságod, az egyenpocakokra is felhívod a figyelmet. Mint kötelező gátvédelmi eszköz. Asse semmi.
@Myrath: szerencsémre nem is akarok mit tenni velük, jókat röhögök rajtuk, ahogy kidülledt szemekkel, vicsorogva igyekeznek bennünket jobb belátásra bírni.
Hááááát próbálkozni, azt lehet.
@Spániel: Valld be, hogy fel vagy dobva!
A birtokodon igéretes hozamok kecsegtetnek.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kijavítva megismétlem, olyan gyönyörű így is:

OV-ről jut eszembe: Nem tudom van-e még egy ország a világon a miénken kívül, ahol egy árvízi katasztrófa elhárítását két JOGÁSZ vezeti...

(A másik Bakondi, a wikipédia szerint jogász, télügyi kormánybiztos és általános iskolai tanár.)
A Kossuth rádió reggeli híradása kimerült az árvízi események részletezésében. Ezen kívül egyetlen hír fért be: A CÖF ekézte Bajnait, és Karácsonyt (nevezzük Együtt 14-nek)hogy politikai eligazítást tartottak árvíz idején. Ez volt az egyetlen említésre méltó hír, az objektív tájékoztatás jegyében.(Természetesen nem esett szó az Együtt mozgósításáról, részvételéről az árvízi munkákban.) Valóban nincs eszköz arra, hogy a közmédián az ilyen elfogult tájékoztatást számon lehessen kérni?
@Spániel: aztat nem báncsuk, mert hiába fikázik Vezényló, a hozzáértés és az alkalmasság nem a pocaktól függ, az viszont biztos, hogy a képen lévő Vezér és Boktondi, a szakmaiság minimumát sem hozza.
Mindenki jobban járna, ha hagynák a szakembereket dolgozni, ők pedig megteremtenék a normális munkakörülményeket, és nem bohóckodnának.
@miaturo: na mégis mit gondolsz...? Az eszköztár a hírszerkesztő kéztörésétől a felgyújtásáig terjed...
@Mariann19: Bevallom. minden bukfenc kikelt, rengeteg a termés rajta, a fölöslegből pálinkát főzök. Vagy dohánynak adom el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi ez baszki, puhos pocakkiállítás? Nagyon durva, mentem csandázni.
Pár agyturkász dolgozhat majd évekig a csuti istenkomplexusban szenvedő kolbászfonón amikor szokás szerint elküldik a magyar választók.Az előző kormányzata sem volt fényes,de ez a mostani a legalja mindennek!Hazudozás,cenzúra,lopás,védelmi pénz szedés és még sok egyéb van a narancsmaffia számláján.
@Mariann19: nekem van készen egy eredeti aláírásom ilyen és hasonló célokra, szüxég esetén privvi ben menne neked és oda biggyeszted ahová akarod...persze az ellenőrző aláírását megelőzi némi felelés is, esetleg svédtorna?

brühüyyy
@vitéž munkášőr: Van pár vágó súlyt elért kandisznó a képen akit kár tovább etetni,hívni kell a böllért hozzájuk...
@Füredi Károly: A tűzoltóknál persze csak óvatosan, elég távolságról említsd meg a nevét, ha csak a töredékét összeszeded a Volt Határőr Boktondira érkező jelzőknek, azzal is évtizedekre letudva a szókincs gyűjteményed.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bakondi csak szimplán bohóckodik, komoly képpel játssza a szerepét, és csöndben van, de a törpe az már súlyos eset, mert el is hiszi, amit csinál.
@Secnir:
ők a kedvenceim különösen a Vizolda Trisztán Tartandó Panyóka Mester

brühüyyy

az a legbuzibb majdnem mint a rétvári úrhölgy
@Mariann19: univerzális, bármire jó.
Kedves blogíró!
Szopd le Bajnait te ostoba firkász.
@rodeo36: Ezt olvastad már?? :)

EGY IGAZI HŐS!!!

Ez a kutyus (Pui) megmentette egy újszülött csecsemő életét, akire egy nejlonzacskóban talált rá egy szemetes mélyén. A babát hazáig vitte a szájában, letette az ajtó elé, majd hangosan ugatni kezdett mire gazdája azonnal kirohant a ház elé. A csecsemőt egyből kórházba szállították, szerencsére most már teljesen jól van.

www.2perc.hu/a-kutya-aki-megmentette-egy-csecsemo-eletet/
@The brain: minő szint, minő stílus, minő értelem :D
hjaaaa, egy prionos agytól ez is teljesítmény ;)
@toportyánzsóti: nagy spíler vagy te, már a csúti hadtápjára gondolsz... ;-) Nem értek hozzá, jó a kolbász az ilyen zsíros disznóból? Pár bóding tepertő biztos kigyün bellű!
@The brain:
ezen a véleményformáláson mennyit törted a buksidat? óvónéni segített? jól kifejlett indokrendszered előtt szerintem meghajlik majd fabius...
@Secnir: idezavarták a gátról pofonfát rázni.
@vitéž munkášőr:
rázza azt, ami hozzá van nőve.
@Secnir: :-))) azt is rázza, már nem is látja a képernyőt az ektoplazmától.
@Secnir:Tudom.Te meg inkább olvasgasd Dániel Péter facebook oldalát.Ott vannak a hasonszőrű elvbarátaid.
@The brain: és szerinted neked itt vannak az elvbarátaid?

Eltévedtél öreg. Ez nem a mandiner. Ott felülreprezentált a shitnyik.
@rodeo36: "Az ellenőrző aláírását megelőzi némi felelés, esetleg svéd torna."
Rodeo! Még artista képzőbe is menjek?
Gondolkozom, hogy ez a számotokra előírt megfelelési kényszerem megéri-e a későbbi elismerést.
Úgy látom, egyre magasabb az igényszint, melyet teljesíteni kéne, és korlátozott képességek híján ez nem fog menni.
@The brain:
ki az a dániel péter? rokonod talán, hoyg olvasnom kéne?
@Spániel: Márcsak azért kérdezem, mert szívesen részt veszek a betakarításban, ha gondolod. Nemzeti szerkóban, pártában, ha Neked megfelel.
@Mariann19: azért a svédtorna hasznosabb mint a trollokat meggyőzni arról, miért hülyék

brühüyyy

akarsz felmentést?
@Spániel: semmi cékla arc, és ordítás!! Faszfej ,ez csak nálatok munásöröknél volt divat
Ne kever össze a szart az ésszel
Paraszt ballibás jidise
Sebaj, mar csak 10 honap, es pofan lesz baszva a libas, meg az egesz ballibsi csurhe ahogy kell! :D
Na úgy látom az ár idesodorta a hordalékot..
Tenyleg, egyebkent ezzel kapcsolatban mi az allaspontotok? Csak igy B terv-kent kerdezem. Ha mondjuk a fidesz siman behuz ketharmadot megint? Tomeges ongyilkossag?
@rodeo36: "Akarsz felmentést?"
Nem! Azonban a svéd torna helyett úszni akarok a torna órán. Elintézed majd?
@Kim Jong Un: Most már csak az a kérdés, hogy miért választottad egy diktátor nevét?
@Secnir:
Sláger cikk egyeseknél? Netán nekik zsinórmérték? :) Szép is az, amikor beteg elmék egymásra találnak...

@Kim Jong Un:
Kiköltöztél nyuszika? Minő kellemes az idő É-Koreában... Azért mi még maradnánk itt, félázsiai létünkre Európában, de téged ez ne zavarjon!
@Penivaldes: hogy legyen min csamcsognotok.
@Kim Jong Un:
Ha a vállalkozó és adófizető réteg egy részének a véleménye érdekel, akkor mi az "el lehet menni innen" verziót választjuk Piktor királysága alól.
Persze a hozzád hasonló állami csicskák majd kitalálhatják utána, hogy a cigányok, vagy a nyugdíjasok adóbefizetéséből akarjátok a saját fizetéseteket megemelni!
Illetve bocsi... Honnan is van az adó, nyuszika??? Nem, nem minimálbéres vagyok, saját vállalkozásomban nem játszom ezt. Igaz nem is jut luxusautóra. Viszont Piktorotok felfutása óta sokkal több adót sikerül fizetnem. Ja, hülye a könyvelő, tudom...
@Mariann19: jöhecc otthonkában meg kismama cipőben, csak semmi flanc, bukfenc betakarításhoz így öltözünk.
Viszont a készülő könyvünkbe ezt is bele kéne venni.
Legalább olyan zseniális és millió embernek felemelkedést biztosító az ötlet, mint szélesgábor titkos fegyvere, ami kivezeti az országot a mocsárból.
@Kim Jong Un: Te komolyan azt hiszed, hogy ezzel a gazdaság politikával, ki bir még 4 évet ez az ország? A kérdés költöi volt!
@Kim Jong Un: vagyis bevallod, hogy troll vagy..

Küldjetek mánr egyszer olyat akit nem 2 perc alatt eszek meg..!
@Penivaldes:
Már aki. Nekem a NYUGAT vonzóbb, majd építem a rothadó kapitalizmust legfeljebb, ellentétben a sok bolsi kreténnel, akiknek '45 óta ezt a szar dumát el lehet adni! Be is szopják!
Hiába no, a Földön az intelligencia állandó, a népesség folyton gyarapszik...
@Penivaldes:
Szánalmas, primitív SSteffy klónok! Istenem, visszasírom cucukát... :D (Fabius elás...)
@Fejesrob:
Kedves beszarás-szakértő!
A megyei szaktanácsadóktól érkezett jelentések alapján tájékoztatják a tisztelt Méhésztársakat, hogy országszerte rendszeres a Vidékfejlesztési Miniszter által elrendelt mézvizsgálat.
Fontos: a Molnár Méz Kft. nem azonos a vizsolyi Molnár Méhészettel!

Egyéb probléma?
@Füredi Károly: Régi mondás erre:"Akinek az isten hivatalt ad,...."
@Spániel: Jó, remélem kizárólag najlon otthonkára gondolsz.
Miután haladóknak adjuk ki a könyvet, ismert kiadóról, lektorról és igényes nyomdáról tudok gondoskodni. Kapcsolatrendszer ugye...
minimum 70.000 példányban gondolkozzunk.Eladott.
A könyv címe lehetne:
Bukfencek a korszerű növényi kultúrákban.
A Te tippjeidre is számítok e tárgyban.
@Penivaldes:
UGYE??? :)
Az az ecceri legalább szórakoztatóan hülye volt, ezek meg öncélúan tuskók!
Persze az is elvadult folyamatosan, hisz a kor, meg a jogi végzettség elvadította. A kólásdobozon meg teljesen... felizgult. Csúnya ez, no...
@Penivaldes:
ODA?? Te meg vagy zöldülve aranyom! A benzin és gáz ár nem minden.
@Penivaldes: Peni! Ma nagyon jól írsz!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a kólásdoboz ügyről nekem a közeli főkatolikusok jutnak most eszembe....múltkor kis híján földre borultam a röhögéstől, mikor egyikük előadta, hogy neki van ereklyéje az új pápától....valami használt zsepi, vagy zokni..
@rodeo36: "oda biggyeszted ahová akarod...persze az ellenőrző aláírását megelőzi némi felelés is, esetleg svédtorna?" teeeeeeeeeeeeeeeee perverz kéjsófár kuyon!:-) Aláíráosztó kannapé? Pfúúúújjjj perverckecseke! :-)
Amúgyis! Én motrozok en, a szembeülős tandem motrommal. lobogó veres hajboronával a papneveldébe, a nap-leventébe! :-)
Kuncze meg Kard blogot idéz a tuggyukik rádión! :D
@Penivaldes:
Használt gumi? :) Izé, a volt VW bogaráról! :D
@Penivaldes: Ez az erélyes kiállás jól áll Neked.
@Kim Jong Un: Fajtársaidnál nincs jobb csürhe narancsvakegér,ha csalással,láncszavaztatással nyernétek is nincs már kin élősködni,hehe.Elfogyott a zsé amit rátok hagyott a gyurcsánybajnai.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: .)
egyébként Ferenc pápával Márfi sokat profitál. egy nap születtek. és az érsek úr excellenciája ezt előszeretettel hangsúlyozza...:))
@Mariann19: ízig vérig magyar mennyecske volnék kérem
@Penivaldes:
Eláruljam neked, hogy mennyi egy ilyen út? 1,5-2 misi közt van. Persze a vodka grátisz hozzá... :))
@Penivaldes:
Ferenc pápa is ilyen büszke erre? Akkor igen, de addig... :(
Egyébként egy belevaló és igen is tiszteletre méltónak tartom a pápát. Kevés papról van ilyen véleményem...
@Mariann19: Közösen írjuk, vagymi. De a bevételről még nem állapodtunk meg. Testvériesen osztozunk vagy fele-fele?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nézd miután tegnap utazást terveztem az Orient Expressel..
aztat szeretném nagyon.
@Penivaldes:
Nono... ne futtasd itt magad!
Mi ez itt?
Valami reklám???
Te, hogyan is áll az az állami párkereső oldal? Felregisztráltál? Mesélj! :D
Mi van embörök?
Lejárt a szőröstalpú hegyitrollok munkaideje?
A minisztériumokban szigorú a munkarend! Nem ám csak úgy túlórázgatnak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igen kérem, felregiztem oda. sok program volt már, amely felkészít minket arra hogy takaros mennyecskék legyünk. volt már ostorpattogtatás, csujjogatás, kukoricahántás. Holnap megyek a fonóba. aztán kút mellett való illegés is lesz majd. de az majd csak akkor ha már megvizsgált minket a kdnp, hogy megfelelünk e a nemzetszaporitó feltételeknek

Egyébkét van ilyen férfiaknak is, regisztrálhatnál te is:D
@Spániel: Közösen írjuk, persze.
Az elszámolást - ha jónak látod - bízd rám.
A bevételből leírjuk a rengeteg költséget, még a macskaeledelt is, a megmaradó részből igénybevesszük az adókedvezményeket, és annyit adózunk, mint Semjén Zsolt.
Abszolut számban az adó O lesz.
A megosztás a Te dolgod, Te vagy a generál kivitelező, én csak alvállalkozóként szállok be. Majd Te felosztod.
@Penivaldes:
Addig jár a menyecske a kútra, amíg megnem... :)
én óvét kirúgtam a 3,1415-csába

ha holnap bemegy a munkahelyére, köpök egyet a földre és megtaposom

www.youtube.com/watch?v=wRU6FUTBrgQ
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát ja... lejárt a munkaidő a minisztériumokban, háttérintézményekben, a lendvay utcában is lassan elsötétül az összes lámpa. állami fizu biztosan a számlán hó elején, az anyucit biztosan meglepik majd egy melegtengeri nyaralással belőle, fussa, plusz egyik, a munkától irtózó, irodapatkány fideszcsimbóknak se fázik meg a segge lyuka a fűtött-klímás szobában - miért ne dübörögne hát az a gazdaság?

ha ezeket kiraknád a piacra, hogy éljél meg, két hónap után zokogva, térden állva könyörögnének egy állami állásért. ritka egy undorító, selejt, alja népség. nem hülyék ezek, hogy ennyit nyalnak, jó, közben minden nap szaros a nyelvük, de istenem, valamit valamiért...
szánalom amit a judeobolsi oldal levág itt.
uszuljatok politikai súlyotok semmi.nélkületek születnek a döntések és nem tehettek ellene semmit.politikai Statiszták vagytok semmi több
@xvxvxv: piac? ezek már eladták maguk, nem kell ide piac..
@ephart: ügyesen bemásoltad amit ma küldtünk neked, kérlek lépj a jobboldali ajtón át az űrbe
Köszönjük hogy minket választott..
@ephart: ja ja...

ha a coclibsik ajvékolnak és nyüszítenek, akko mi igaz magyarok megnyugodhatunk, mert jó az irány...
@Mariann19:
Kisztihand!!
Kegyed értékelése, számomra összefogta mindazt a fejemben kavargó retorikai zűrzavart értelmes kommentté, amit megpróbáltam ASCII izébigyón keresztül értelmezhetővé tenni a magam módján.

Igazán köszönöm, hogy nem kell fáradnom vele!-:))
Azért a címzettre ennyi karaktert pocsékolni a jövőben nem érdemes.
Szerintem...
@Penivaldes: és hogyan vizsgál meg a kdnp nemzetszaporítás céljából? Csak nem maga az örökké pajzánkedvű Harrach Péter vonja a szűzeket a kanapéra szeméjjessen?
Háááát, nagy örömötök nem lesz benne.
@ephart:
Ha a statiszták eltűnnek, a sok rendező egymástól fog lopni? A vége OPNI.
Ja, hogy nincs má?
Akkor nem marad más, csak szo... jjon hangosdann a zénnek, amedig csak stb-stb...
@xvxvxv:
Nézd, szar alaknak lenni tudni kell! :)
Gyönyörű példányokat fújt ide ma a szél ezekből.
Ráadásul a szervilis seggnyaloncok csúcspéldányai fel se bukkantak, a Párt nem vezényelte ma ide őket. Hiába no, ez is egy életcél tud ezeknél lenni.
Hofi idézet ugye megvan?
"Szopok, nyalok gombot varrok!" Persze ez is lehet egy életcél, ezeknek az IQ light puhapöcsöknek. :D
@Spániel: ejnye, hogy mennyire liberálisak vagytok ti! azt vizsgálják, hogy a lábunk hossza arányos e Parlament főlépcsőjével. másrészt hogy felismerjük e a képeken a bajnaistákat.
@ephart: tanulj már meg helyesen írni, csak egy kicsit, te fasz!
www.vg.hu/kozelet/politika/megszavaztak-elvettek-a-margitszigetet-angyalfoldtol-405420

Nem akarok ördögöt festeni de megérjük, hogy csak belépődíjjal mehetünk majd be a Szigetre.
@ephart: akkor mit keresel itt olyan buzgón? Hívott ide valaki?
@Knósszosz:
Bacod... óriási törésem volt most, vacsinál... :(
Egy kis olivás kenyérke, swarczwaldi sonka, német vaj, magyar paradicsom, holland gouda sajt, cseh (Staropramen) sör. Illetve a sör valahogy fura... az íze.. de hát cseh... baccameg... készült a Borsodi Sörgyárban... kiszúrtam az első korty után! Eddig csak importálta, AZ SOKKAL, DE SOKKAL FINOMABB VOLT!
SZTRÁJK!!!
Soha többet ilyet! Csalódtam, egy világ dőlt össze bennem... Már ezek is... FOS! :(
Csal a legsötétebb agyhalottak tudnak azon röhögni, hogy ha valaki távolra akar nézni, akkor belenéz egy messzelátóba. És ha Orbán mellé mondjuk Churchill képét montírozzuk, amint szintén belenéz egy messzelátóba, akkor Orbán attól Churchill lesz?

Szegény Tétényi Éva meg optikailag felér egy rémhírrel, én sem mutatkoznék vele szívesen egy fotón. Egyébként amikor Orbán Viktor Esztergom feletti szakaszon tartott sajtótájékoztatót, emlékeim szerint akkor sem állt ott mellette a falu/város polgármestere.
@Penivaldes: és ennek mi köze a nemzetszaporuláshoz? Nem hiszek én ezeknek, vigyázz,a vége csak valami dugás lesz,
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
Ezért a higgadt írásomért kaptam a fejemre közös barátainktól bőven. Nem is a tartalma miatt, inkább a címzett érdemtelenségét vitatták, és elküldtek emiatt ősszel iskolába még tanulni.
Így ősszel kevesebbszer találkozunk, mert beiratkozom nebulónak.
Tényleg Te is azt gondolod, amit leírtam? Nem is volt sértő szerintem, csak opciókat jelöltem meg.
Ritkán vagy. A töltéseken fáradozol?
@Knósszosz:

hát Koszos most hogy a judeobolsik pusztán politikai Statiszták és a magyarok dönthetnek a dolgok menetéről talán jobb lesz.ha meg el@sszuk mi hibáztunk nem az idegenszívű Közel-Keletiek ármánya.de még csak az elején tartunk.a magyarok kb 8-12 évig még kormányon lesznek akkor már többet látunk hova jutottunk
@ephart: Es meg milyen dontések! Betyáros.

Alig van kommer a 2/3-on kívül, de a Gorkij utca betiltása miatti bánatukat ellensúlyozza az alijev bélyeg. Neked van?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én dolgoztam köztisztviselőként pár évet, két helyen is, de annak kódolt és mindenki számára kötelező, éppen aktuális politikai szervilizmusánál léleknyomorítóbbat nehezen tudok elképzelni - akár a komcsik, akár ezek a tetvek ülnek épp a bakon.

amióta kiugrottam, azóta érzem embernek magam.

van pár jóarc, de a legtöbbike egy számító, köpős, féreg tetű, aki az anyját is szó nélkül hátba szúrná egy fizetésemelésért.
tényleg ..hol maradnak a kommunisták?

(mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek...)

www.youtube.com/watch?v=J-eZxoXafVs
@Blogger Géza: Ez a baj, Gézu, mijafasznak tart sajtótájékozatót árvíz idején gátőrnek öltözve egy min.elnok?
Tartson a vízügyi szakember, akinek ez a dolga,szakjáma, ne egy népszerűséghajhász bohóc.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csapás csapás hátán.-:(
Ne csüggedj, a Fix Hellas-t ajánlanám, ha már úgy is arra fogsz járni (most nem fejteném ki erről miként vélekedem), kóstold meg. Lager típusú főzet, egész finom ahhoz képest, hogy a hellén nem egy sörző faj.

Tompítsd addig az átélt negatív élményt egy Stellával esetleg.
Baráti jótanács...
@Spániel: nem a termékenységet vizsgálják hanem azt hogy megfelelően mennyecskék vagyunk.

azt senki ne próbálja velem, úgy rúgom tökön, hogy arról koldul!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hianyoltad az idiotabbakat, nesze itt van nekunk mar gejzuka is :) segedero belefant
@saravad:

nézd Sorvadt.2014 megint beleverjük a taknyos orrodba a 2/3.aztán semmi hiszti meg ajvé.előre szólva volt
@Blogger Géza:
Gézuka, hagyd a francba, nem kell erőlködnöd, szánalmasak vagytok így is úgy is!
Minek erőlködsz?
Megéri ez neked?
megfizetnek érte?
Persze akkor hajrá... :D
Szörnyű dolog ez, hogy azt a szánalmas esztergomi szar alakot eltakarította egy NŐ!
Értem én, hogy a potenciál ettől csökken, a Piktor képtől meg fellángol... Nem kéne nektek wmikivel egyeztetnetek?
Igaz Tapolca, de bejöhettek még egymásnak... :))
A KDNP nem játszik? Vagy igen? Mert akkor stimm...
@Knósszosz:
HB, meg Kozel van csak itthon még... Egy dráma... Majd túlteszem magam... :(((
@Spániel: Emészd meg, kutyuli, hogy biza országos vészhelyzetnél az ország felső vezetése is részt vesz a mentésben. Még ha meg is pukkadtok emiatt (és a várható népszerűségnövekedés miatt). Amúgy speciel semmi nem jut eszembe, ami sok sokkal sürgősebb lenne most ennél, mégis mit csináljon Orbán Viktor, válaszoljon a 48. kretén interpellációra, amelyik a tomboló fasiszta diktatúrát ecseteli?
@Mariann19:
Azt gondolom, amit írtál.
Az a jellemhuszár akinek címezted, nem érdemli meg, hogy szóba állj vele.
Neked nem okoz keszonbetegségre hajazó tüneteket ilyesfajta mélységekbe leszállni?

Aggódom érted, vigyázz magadra, jó!
@Spániel:
Olyan telhetetlen vagy? Nem vagy TE nőből??? :)
@Blogger Géza:
Elképzelem Merkel mamát a gáton, gummicsimmában, amit irányítja az országos mentési munkálatokat!
Ja, bocsi, ő nem, hisz vannak rá szakemberek állítólag...
Hol érhet Ő, Piktorunk nyomába!
IGAZAD VAN!
ILYENEK EZEK!
DE'TÉLLEG!
Fúúúúj, libsibolsik....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Látod! Mégiscsak idevezényelték a "hüjjébbjét"... :)
Legyetek kitüntetve!
@Knósszosz: A troll offenzíva egyik tagját azért sikerült semlegesíteni.
Hagytam nektek is egy párat, stratégiailag egyenként célszerű leszedni őket.
Már nem sokáig bírják, ahogyan nézem.
@ephart:
Ki a magyar?
Ki az "idegenszívű"?
Barnard professzor páciense az egy nemzettesttől elszakadt áruló? És aki pészmékerrel? Annak van szavazati joga, vagy neki is kuss?

Közelkeletileg meg mire gondoltál?
A kérdés persze felesleges a te és a haverjaid színvonalán, én kérek elnézést, jó?
@Penivaldes:
Szia Peni!
Fenyegetve vónék, tán?
Tudsz valamit?
@ephart:
Addig is évente pótvizsgázol?
Csak kérdezve van.

Habár amíg 2/3 van sokra viheted. Trafikosnak ugyan hülye vagy de álamtitkár még lehetsz.
@gnme:
Tecc'ene! De mocsok messze van! Bécs csak 80 km! Akkor már... :D
@Mariann19:
Ezek prosztódással szaporodnak kedves Mariann, csak ideiglenes a csönd.
Gejza például osztya a zaids-t, vigyázz az immunrendszeredre, ha szabad kérnem!
@Knósszosz:
Igény az lenne rá, a gasztronómiai ámokfutásaid láttán, néha... :)
Te Gejza, el vagyol tevedve, pukkadni a kisgomboc fog, aki most gatvederkedik, a szintje, a stilusa is ugyan az, mar csak az a kerdes mekkora karokat okoz meg addig.
@Penivaldes:
Állj-állj-állj!!!
Valami itten félre van értve.
Egy betű nem sok, annyi bántást sem szántam feléd.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Arról igazán nem tehetek, hogy Merkel úgy néz ki, mint egy közértes néni, és nem lenne fotogén a gáton...
@Blogger Géza: mert Viktor azért megy ki hogy fotózzák???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem gáz, hozzászoknál

a húsra való bundát is bécsből hozzák, pl.

:-)

www.youtube.com/watch?v=vqQuKO7YcZE
@Knósszosz:
Knósszikám! Várom legendásan sziporkázó riposztjaidat, és az ellen megsemmisül.
Vagy vársz még egy kicsit?
Boli sikeresen tusázik. Micsoda szellem ő is.
@Blogger Géza:
Persze cucuka... :))
Javíts ki, ha tévedek:
Merkel mama egy 82 milliós ország, Európa gazdasági nagyhatalmának a vezetője, világ szinten elismert tekintéllyel és olyan hatalommal, amiről a felcsúti paraszt még álmodni sem bír, gumicsizmában sem!
Szóval a másodosztályú potrohos focista haverotok fotogenitása a belterjes kis köreitekben, meg a meleg oldalakon lehet még menő! Pl. wmiki is ráizgult, veled együtt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Na, most összefogtatok ellenem, vagymijalópatkó?

A fene a jó dolgodat, szállj le a Diagórász-on egy Airbussal. Rodosz reptere, a magadfajta magyarázatra szorulóknak-:)))
www.youtube.com/watch?v=mtNHcg2Di0M
(a fékszárny műveletek és a kilebegtetés utáni reverz/sugárfék... áá, nem is mesélem egy analfabétának)

Ez Rodosz város felőli érkezés, a kifutó párhuzamos a tengerparttal. Ha másik pályairány lesz érvényben és ezen az oldalon ülsz, akkor a tengert fogod látni lndolás közben. A reptértől úgy 15 kilameter a város.
Nyáladzok helyetted is, bazmeg...
@Penivaldes:
Milyen büntetést szab ki ma este rám az én úrnőm???
@Penivaldes: Poci? Én a múltkor vékonynak láttam egy képen. Esetleg igazi haspók?
@Penivaldes: Azért IS, persze. Nem hülye az a Viktor gyerek, hanem profi politikus.
@Mariann19:
Boli "kajak" (??) én viszont lusta, küzdjön ő!-:DDD
Most muszáj a kajára ko(h)ncentrálnom, igaz nincs benne gersli, viszont magától nem készül el.

Mámmpedig éhes vagyok, szóval fakanalat ragadok picit.
@Blogger Géza:
Helló !
Ez az optikai rémhír jól hangzik , de itt nem erről szól a dolog , hanem ennyit a vezéred magyarságáról , összetartásáról , mert OV nél vannnak egyenlők , meg egyenlőbbek , szánalmas vagy és agyhalott OV zombi :)
@Penivaldes:
Azt gondolom, mi soha többé nem fogunk ezentúl beszélni egymással.
Nem feltételeztem, hogy ennyire igénytelennek - horribile dictu - megalkuvónak tartasz.
Vége!!
@Knósszosz:
Nem annyira... A repüléshez sem voltam analfabéta. Igaz csak a földről, irányítva, távirányítással.
@Mariann19: jaj van neki hová tölteni az étket, csak nem látszik...
te mi szeressük őt.)
@Blogger Géza:

"mégis mit csináljon Orbán Viktor"

Esetleg viselkedjen úgy, ahogy egy nemzeti összefogást hirdető miniszterelnök.

Melyiket nem értetted?

A nemzetit?
Az összefogást?
A miniszterelnököt?

Szívesen elmagyarázom bármelyiket csak szólj.
@Mariann19:
Vékony is vagyok! 78 kiló csak. 187 cm. De elások bárkit, még evezővel is! Lapát, lapát... :)
@ember100: Ja értem, valaki csak akkor magyar, ha minimum száz bányarémet felcibál maga mellé a sajtótájékoztatón, logikus. :D Orvosnál jártál már ezzel a tévképzettel? Láttad már Obamát sajtótájékoztatón? Szerinted húszan állnak még mellette? Höhöhö.
@Knósszosz: Nálam füstölt, főtt nyelv. Retorikai prevenció céljából.
@Knósszosz: menj csak, menj, fogsz te mér sírni amikor nem lesz többet gyrosz!
@ember100:
Nem!
Dehogy!
RÁGALOM!
Csak a nyelve gyógyult rá Piktorunk ánuszrózsájára! :|
@Fabius: Teljesen úgy viselkedik. Ez nem azt jelenti, hogy huszadrangú senkiket fel kéne neki emelnie az ő szintjére.
@Penivaldes: "Szeressük őt."
Nem is akárhogyan, de nem mondjuk meg.
@Fabius:
Ugyan már! Túlértékeled... Honnan értené, szervilis bohóc csak a Gejza.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Láttalak. Jól néztél ki, startolnak Rád a csajok. Na meg a trollok itt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem csak víz, levegő is?
És sör is?
Nagy vagy Boli!!

A komlót hol próbáltad?
Rendelkezésedre bocsájtották Dortmundban a DAB szimulátort?
Éles helyzeteket olcsóbb abban próbálni (fordított perisztaltika - turbulens gömbölyű cipőtalp effektus etc...)

Akkor tapasztalt vagy, én meg csak nagyképűsködök itten.
Szorri
Fabius vazze..

Ennyira zavar téged, hogy kedvenc komcsijaid a fele ekkora árvízet se tudták kivédeni ?

Ennyire zavar, hogy most sikerült megállítani majd mindenhol az utóbbi 500év legnagyobb árvízét az embereknek, és a kormánynak ?

Frusztrált egy MSZP csicska vagy te, az már biztos.
@Mariann19: most nem voltam egy darabig, de örülök, hogy vagy újra (márcsak a közgazdasági ismereteim gyarapítása miatt is:-))
@Mariann19:
Ahh... az finom!!
mmmmhhhhh
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: akinek a természet jó testet adott az fogadja el, hogy sokan ráizgulnak:))
@Penivaldes:
Az most sincs!
Jírosz van-:)
@Knósszosz:
MN, '87-88. METEOR.
Belsőégésű motor, katapultról indult és ernyővel szállt le. Tüzérségi kiképzőeszköz. Szerintem úgysem ismered.
A fa rotorlapát, amit az oktató a legjobbjának adott minden kiképzésnél, még megvan. :)
@Penivaldes: országjáráson vagyok. most látom otthon mi a helyzet. engem itt az ár-apály tett tacsra:-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Kevés, nálad betegebb ember örült ennyire az árvíznek! Végül is, ez is egy szint... Igaz elég paraszt, de hát, tőled mit is várjunk!
@Blogger Géza:

Érdekes, a negyvenedik rangú senkit, aki egy kibaszott homokzsákot odébb nem rakott, azt ölelgeti és felemeli a szintjére.

A többi senki kezét úgy rázza, mint akit kúr az áram egy leszakadt felsővezetéktől.
@Knósszosz: akkor az! aztán a villádra nem lesz mit szúrnod Poszeidon:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tudsz valami közelebbi, kézzelfoghatót küldeni róla?
@Fabius:
Valamit félreértettél! Szerintem a Kék Osztriga Bár vendégei belepirulnának abba az ölelkezésbe. A sok kiskancsó, egymásközt...
@Penivaldes:
Én kézzel is jó étvággyal... ám!-:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hah, milyen jó, hogy ezt megtudtuk. Éppen most!
Mi van, nem csordogál elég mani a NEMZETI ÖSSZEFOGÁS számlájára?!
És, ez a kis iromány egymilliárdba került?!
Először is: tök felesleges, egy "sleppfalvai pereputty" jóljárt.
Másodszor: hol a többi lóvé?
Harmadszor: én állambácsinak, akit civilben győzőnek hívnak, nem adományozok egy kanit sem.
Majd, ha lesz valami olyan, amit nem tudnak lenyúlni, akkor igen.
@Penivaldes: nem, nem tudtam mikor jön a dagály. rajtam röhögött az egész falu :-)
@Knósszosz: francba, ki kell valamit találnom, hogy lezúzzalak:)
@sírbateszezazegész: a szökőár az dagály

aztán ott ültél és kukkoltad a nagyvizet?.))
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

te meg húzd ki a nyelved a fejeddel együtt a Főnök seggéből és láss, ne csak nézz
@sírbateszezazegész: Annyira kedves vagy, köszi a kedves szavakat.
Észre vettem, hogy nem vagy, én is örülök Neked és annak, hogy továbbra is eszmézhetünk.
@Blogger Géza:
Helló !
Esztergom megválasztott polgármestere szerinted lehet bányarém , de mégiscsak egy város polgármestere , csak csípi a vezéred szemét hogy független , szoci :)elmész űte a nénikédbe !!!! ja és akkor más zelepülések polgármesterével , férfival mutatkozni az mi ? buzulás a vezérednek ????
@Fabius: Pff, ha ez a kettő neked ugyanaz, akkor nem sokat értesz te a politikához vagy a médiához... Ezért vagy az, aki, Orbán Viktor meg miniszterelnök. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Anyád MSZP csicska, tanár úr.

Mellesleg nem láttalak a gáton. Merre jártál? Vagy a lapátolás derogál egy történelem tanárnak? Eccer az életben nem hazudnád, hanem te magad írhatnád a történelmet és ennyire elbaszod a lehetőséget?

Reménytelen faszkalap vagy.
@Penivaldes: nem, beszorúltam egy öbölbe... de kiúsztam, és örültek, hogy nem kellett menteni.. :-)
@Knósszosz:
Szinte semmit.

forum.rcmodell.hu/index.php?topic=12636.15;wap2

Delta szárnyú volt, gumis katapultról indítottuk, RC irányítással. Láttam egyet, amint kb. 100-150 km/h-val a vizes alföldi talajba nyomta egy kolléga. Kb. 100 cm-ről ástuk ki a motort. :)
@Blogger Géza:

Tényleg nem ugyanaz.

Tétényi Évát a zemberek hatalmazták föl Esztergomban.

Farkas Flórián meg pattanás a nemzet seggén, felhatalmazás nélkül, pártlistás kegyelem állásban.

Sajátos értékrend az, amelyikben utóbbi az ölelgetnivaló cukipofa.
Helló !
Bocsi a betűhibákért , megint ágyban könyökölve gépelek :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Ez a sok buzi hanyagolhatna."
Agytréningnek jók, néha jó alászállni az ő mélységükbe. Csak már búvárruha kell, hogy oda érjünk le, ahol tanyáznak.
@ember100: Ahhoz, hogy egy normális ember maga mellé emelje egy sajtótájékoztatón Tétényi Évát, aki jó eséllyel Magyarország legsikertelenebb polgármestere (legalábbis a településén lévő káoszt értékelve), minimum egy világháborúnak kell kitörnie. Egy árvíz ehhez szerintem édeskevés. :)
@Mariann19:
Szélsőséges kilengések emulálása. :D
Végül is... Csak masszívan negatívok! Mármint IQ-ban.
@Blogger Géza: Gézám, az átlag francia (cca 65 millió ember) a következőket tudja Magyarországról:
-1, rasszista vagy;
-2, árvíz van;
-3, anyádat neked kell majd eltemetni.
Ennyit ért el orbán, mint miniszterelnök.
Te erre büszke vagy?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

neked újdonság az, hogy CSAK olyan cseh sört emelünk le a polcról, amire az van ráírva, hogy "Forgalmazza" vagy "Importálja"?
@Blogger Géza:
Ja, Meggyes elvtárs nem is tett ezért semmit, amit megörökölt a hölgy.
Érjük Gézuka!
MÉG, TANÍTS MÉG BENNÜNKET!
Isszuk szavaidat!
Te tényleg ennyire... vagy csak fested magad?
Nem mondod, hogy ennyi a szinted??? Ez ecsém qrva kevés...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ilyenről nem is hallottam...
Azért a Diagórász landolás ennél simább, ahogy elnéztem.
@Blogger Géza: hát évát a nemzeti együttműködés eleve kivetette magából. de errő' te nem tudsz?
@Blogger Géza:
Helló !
Ha már itt tartunk , nem véletlenül az elvtársaid miatt van káosz esztergomban , mert dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitással bírnak az esztergomi szuper fideszesek ? kedveském :):):)
@Blogger Géza: igaz, nem egy Churchill, pardon, Csörcsil, de neked pont ez passzol az élére vasalt uniformisodhoz:

sailorripley.tumblr.com/post/52455081492
@Fabius:"Kedves Viktor! Én tulajdonképpen csodállak."

Gyerekek, ki ejtette Fabius fejére a homokzsákot?
@Mariann19: voltam, csak nem mindig volt stabil a net.
Mellesleg nem tudom miről eszméznénk mi:-, maximum tátott szájjal hallgatlak :-), ... meg legfeljebb jelzem, ghogy az elméletet nem követi a gyakorlat :-).., legalábbis itt..
@sírbateszezazegész: Hiába Mariann a mester, akit mi csak hallgatunk.
meg í vízben nem tudtál volna eszmézni..))
@Secnir:
A Staropramennél igen! :((
Eddig soha nem csalódtam és mindig meg is néztem. Most nem, így is jártam. Tanultam belőle...
HILFE!
A csehektól jövő kollégák figyelmét felhívom, hogy hazafelé, a magyar autópálya "Moson pihenő" helyéhez (befelé az első MOL kút) kimennék egy pár pofa echte cseh sörért! :))
@hazug fidesznyik:
Lapát? Lehet, hogy valaki megmerénylete? NEM ÉN VOLTAM!!! :)
@Penivaldes: elájulnál milyen.., előtte normandia volt, most anjou (loire-völgy), majd a középső régió, aztán elszáz-lotharingia, pikardia ..., majd vissza a főváros:-(
@sírbateszezazegész: A lényeg, hogy itt megbeszéljük a világ folyását.
Mindnyájan hozzá teszünk olyat, ami által okosodunk.
A másik előny, hogy egyébként beszűkült kommunikációs lehetőségek mellett élünk, és jó, ha több ember véleményét ismerjük meg.
@sírbateszezazegész: elszázban én is voltam,
normandia, patraszállás, ott azért megállnék elméledni
@Penivaldes: ááááh:-), igazi dög maradtál:-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Rohadt egy nagy kalap szar ez a keresztény kurzus, az biztos!
Az a regnáló hatalom, amelyik ekkora darab szarokat alkalmaz pedagógusként mint tenmagad, a történelem szemétdombján fogja végezni - ne reménykedj - veled együtt.

Nem 2014-ben? Lehet, hogy nem. De te mint állítólagos izé... mittudoméntanár, ezt tudhatod. Minden hasonló rendszer szarul végezte.
Lehet, hogy jobban vágod a sötét évszázadokat kronológiailag (mikor is - na..), de hogy cseppkő nem lesz a gerincedből százezer év múlva a csapadék munkája folytán, az biztos.

Az közröhej, hogy egy magadfajta tanítsa a gyerekemet, mongyá le, ha hazafi vagy bazmeg!
@Knósszosz:
Az úgy volt, hogy visszavezeted feléd, belassít, motor levesz, majd kikapcs, amikor látod, hogy lelassult, ernyőfedél kiold. A gép szépen lassan lelebeg az ernyőn. Takarít, ernyő hajtogat, tankol, katapultra fel, gumi felhúz... :))
Utána a légvédelmi lövészek szívatása, ahogy a nappal a hátad mögött támadod őket!
Amikor reklamált (anyázások közepette) a lövész parasztja, akkor megkérdezzük, miért, mire számítasz (a te qrva nénikédet c. felvezetéssel...), az ellenséges gép majd megértőbben fog támadni, nem a nap felől?
Szóval kedélyes anyázások közepette elvoltunk azzal is... :D
@Blogger Géza: Képzeld el a szitut, hogy Tétényi Évát fogják felkérni és megválasztani a ballibsik min elnöknek.
Pocakos törpéd hetekig ott fog zokogni összekuporodva a felcsúti stadion klotyójában. Amíg el nem viszik. Zubbonyban.
@Penivaldes: az évfordulón voltam ott.., nagyon hideg volt a víz, fújt a szél (nem úgy mint otthon, hanem úgy igazi, fejleszakító módon), ... borzalmas lehetett ez a partraszállás...,
@Penivaldes: ryan közlegény megmentése teljesen új értelmet nyert...
@Blogger Géza:
A fidesz áldásos működése folytán Tétényi Éva nem sok mindent tudott csinálni. Amit lehetett azt megtette, de avval a szarházi mocsok szemlélettel nem tud szembemenni, hogy Esztergom az nem emberekből álló közösség, hanem csak maga Tétényi Éva.

Miféle erkölcsi alapon véded te azt a hatalmat, amelynek olyan "apróságok" nem számítanak, mint mondjuk Esztergom lakossága?
@Spániel:
No'de ilyet! Piktorka talpán felállna a gumicsimma erre! Végre elemében van, erre ti meg...
Mármint lételemében, a gumicsimmában...
@Spániel: :D Elképzeltem. :D Ott ül Mesterházy a tükör előtt, nézegeti magát, és rájön, hogy inkább a Tétényi Éva :D Eddig a hónap vicce. :D
@Blogger Géza:

"_Ahhoz, hogy egy normális ember maga mellé emelje egy sajtótájékoztatón Tétényi Évát, aki jó eséllyel Magyarország legsikertelenebb polgármestere (legalábbis a településén lévő káoszt értékelve), minimum egy világháborúnak kell kitörnie. Egy árvíz ehhez szerintem édeskevés. :) _"

Olvasd el mégeccő amit írtál, ízlelgessed.
talán rájössz, hogy valami olyasvalamiről is szó vót, hogy az árvíz nem jobboldali, meg libsi, meg szoci.
Ha a Főnök pikkel nem brancsbeli polgármesterekre, és ezért nem hogy nem fotóckodik vele, hanem szóba se áll vele, akkor az egész árvízi szereplése csak píjár, azaz nem őszinte, tisztán imidzsépítés, ami kissé már meg vót kopva. most sikerűt tovább koptatni a gondolkozni képes emberek előtt.
amúgy meg a narancsos elvtársak a hunyók. jobb ha utána olvasgacc oszt nem blamálod magad faccágokkal, kedvesz etársam a viktor szeggébe benne, bele. má' megbocássz.
@Penivaldes:
Hiába no, a sárkányeregetésnél ez már csak így vagyon! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Na, jó... megadom magam!-:)))
Rumod-Söröd?
(klasszikus)
@Penivaldes: mondom EZ nem olyan szél..., EZ a fejed SZAKÍTJA LE..., nem viccelek:-)
@Knósszosz:
Mármint a literes söröskorsóba belebuktatjuk a decis rumospoharat? Valami U-BOOT a neve, mármint a német nyelvterületen... :D
@Penivaldes:
Én úgy tájékozódtam valamikor, hogy tanár a szentem ilyen intelligenciaszinttel, de Fabius hozzá intézett szívhez szóló válasza is megerősített ebben.
Amúgy ha valóban igaz, szégyen a pedagógus társadalomra nézvést...
@Blogger Géza: jövőre nem fogsz ennyire röhögni.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ennyi idő alatt már biztosan rágyógyult a lábára. Látom, ahogy a lilakockás ümögben meg a gumicsimmában bemegy a parlamentbe oszt észt oszt.
@Penivaldes:

Szép estét neked is. meg jót is. bocsánat csak fennforgást észleltem a viktori nemzeti összefosásban ööö... ájzéé akarom mondani összefogásban, amihez neki annyi köze van, mint az amerikai elnök előszobájához.
@jaegtoer:
miért nem az MSZP-judensauSZDSZ fikázod?miattuk lehet a magyaroknak 2/3
@Spániel:
Tudod:

Akkora paraszt hogy, ostorral kapcsolja be a tv-t

Akkora paraszt hogy, ha betonra lép szédül

Akkora paraszt hogy, traktorral jár discoba

Akkora paraszt hogy, kombájnnal vágja a haját

Akkora paraszt hogy ,gyerekkorában két kézzel kapaszkodva ült a bilin

Akkora paraszt hogy, a buszon is tojással fizet

Akkora paraszt hogy, a mountain-bike kormánya is kapanyélből van

Akkora paraszt hogy, húzza maga után a szántóföldet

Akkora paraszt hogy, a fagyit is bicskával eszi

Akkora paraszt hogy, szalad utána a krupliföld

Akkora paraszt hogy, az óvodában is kikapálta a homokozót

Akkora paraszt hogy, kiesik az eke a szádból

Akkora paraszt hogy, kés-villa helyet lapáttal és gereblyével eszik

Akkora paraszt hogy, a playstationon is disznóölést játszik

Akkora paraszt vagy hogy, kukorica folyik a zsebéből

Akkora paraszt hogy, a boltba szallonnás orbitot kér

Akkora paraszt hogy, a vattacukrot is a kolbászra tekeri

Akkora paraszt, hogy a göncölszekeret is megrakodná trágyával.

Akkora paraszt, hogy az óvodában 10 deka töpörtyű volt a jele.

Akkora paraszt, hogy bicskával eszi a vattacukrot.

Akkora paraszt, hogy ha kinyitja a száját integet belőle a TSZ elnök.

Akkora paraszt, hogy már az oviban is szalonna volt a jele.

Akkora paraszt, hogy már az óvodában is gumicsizma volt a jele!
@Gyυrcsány еgy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ja, bocs!
Az olyan Dr. mint a fogorvos, a szívsebészek között, értem.
Patakky is. És mire vitte...

Amúgy a fogorvosokkal semmi bajom, ámerikában fikázzák őket a nem fogorvos doktorok, mert a fogorvos az nem doktor.
Mindegy, ha más nem marad, csizsmadilyalaca még adhat egy jól fizető állást neked, ha netán kiesnél a püxoszból.
Lásztminit utazásszervező még lehet belőled a Polskie Koleje Panstvove vasúttársaságnál, mint Szélesgaba bizalmasa.
miért ver minket az Úr ilyen trollokkal????
@Knósszosz:
Testnevelés tanár ismerős szerintem beleölné a Lajtába, a hathatós segítségemmel...
Ez a kretén még tapsol, tanárként ezeknek?
Sógornőm is tanár, de ki van bukva, mint minden tanár ismerős erre a szarfa..ú bandára!
Éppen az esztergomi polgármesterrel szemben tanúsított magatartása bizonyítja: itt igenis politizálás, kemény kampány zajlik, hiszen ha valamit, ezt a túláradó Orbán-irányítást el lehet majd sütni a választások előtt. Miközben országos összefogást hangoztatnak, egy nem fidesz-barát polgármesterrel már nem kötelező az együttműködés...Fideszéknél egyébként sem terem általában sok babér a nőknek, kivéve, ha Selmeczinek hívják az illetőt...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: üdvözlet jberényből

Akkora paraszt, hogyha bekukkant a hűtôgépbe, a szalonna visítva menekül.
@Knósszosz:

Várúr megint feltűnt? "Tornatanár vagyok. Nem politizálok, amikor azokkal a szépséges gyerekekkel vagyok."

Ezt írta??? te Jó Isten...
@sírbateszezazegész: Az átlag magyar meg azt tudja a franciáról, hogy
- büdös, mert nem fürdik
- beképzelt majom
- utál mindenkit, aki nem francia.
Oszt akkor mi van?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...
A vesszőt nem a hogy mögé, hanem ELÉ szokjuk rakni..
@ephart:

számon vannak tartva, annak idején megkapták tőlem ők is, amit kiérdemeltek. amúgy egy csapat az egész brancs, most bukott ki a napokban. kiderült, hogy együtt csináltak minden disznóságot. azért is hallgatnak róla. omerta.ebben kurva nagy a konszenzus közöttük. mármint hogyan lopják meg az országot. a többi PR.
én még a tegnapit heverem ki
Az ötödik pecsétet
@Spániel: Dehogynem, ígérem, majd benézek. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Kedves barátom is tanár, tudom/ismerem a véleményét, szóval nekem ne magyarázzák már meg a fiúk, hottyátígymegúgy.

A kollégái is pontosan "vágják", miről szól ez a szarházi kurzus.
Alkalomadtán majd lesz is érte köszönet.
@Blogger Géza: semmi... csak az érdekérvényesítési képesség az nem ugyan az... legalábbis az eun belül...
(de fürdeni, fürdenek .. a többi stimmel)
@Fabius:
Az ölelgetnivaló cukipofa:
(a képen)nol.hu/belfold/tojassal_dobaltak_meg_balog_zoltant
Ez az ocsmány megélhetési nyalonc elolvad a gyönyörűségtől, hogy ilyen illusztris társaságban gyakorolhatja a nyíltszíni nyalást: "szopoknyalokgombotvarrok".
Tétényi egy hős, egy Zrínyi Ilona.
@linócsik:
Copy volt, láttam, de nem fogom átírni... Bocsi... :(
@Penivaldes:

Fent van egyébként az Ötödik pecsét:
www.youtube.com/watch?v=4-vClmhsBPc

Érdemes rákeresni a magyar filmekre a youtoube-on, elég sok fent van.
@Penivaldes:
Ööööö... micsoda kimértség... Becarás... :o
Elássam?
Facebookon találtam. :)

Elvitte a Duna Orbán gyógyszerét

Lehet, hogy csak én emlékszem úgy, de legendássá vált, hogy a Ceausescu család különféle tagjai járták Romániát, miközben mindenhez értettek. Hasznos tanácsokkal látták el az aratókat, a szántókat, a vetőket, az atomtudósokat, miközben mindenki ütemes taps közben skandálta a vezető nevét.

Most, az árvíz idején, Orbán Viktor végérvényesen Ceausescuvá változott. Azzal a mondattal, hogy mostantól csak az ő és Bakondi úr (sic!) utasításait szabad végrehajtani az árvízvédelemben, átlépett egy határt, ami túlmutat népszerűséghajhászáson és kampányon. Az embernek az az érzése támad, hogy a miniszterelnök mindenhez ért. Kicsit jobban is, mint bárki más. Vagy azt hiszi magáról. Az így gondolkozó embereket munkahelyeken ki szokták közösíteni, súlyosabb esetekben az erre a célra létrehozott intézetekben kezelik. Még súlyosabb esetekben békemenetek támogatják.

Ez van. Orbán történelmi mélységekben jár. Ceausescu mélységeiben. Ál-kamionosokat ment a hó fogságából, egyedül (pardon, a történelmi hitelesség kedvéért: Bakondi úrral kettesben) menti meg az országot az árvíztől, és nem lehetetlen, hogy ősszel már az aratóknál találjuk – hacsak meg nem gátolja ebben a fociszezon, ami köztudottan fontosabb.

A katasztrófavédelem hihetetlen szerencséje, hogy a bajnokság véget ért, így Dicső Vezérünk keményen visszaszoríthatta a Dunát, ami nélküle egészen biztosan elárasztotta volna az egész országot. Nekünk pedig nem marad más, csak az a bizonyos jövő tavaszi ikszelés, amellyel a szakmunkát szakemberekre és nem egy gyógyszerét vesztett politikusra bízhatjuk – mindannyiunk érdekében.

www.facebook.com/jogainkert

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942558_456797394409865_164835408_n.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az Egyenlítő blogon jelent meg a poszt. Egyébként szóról szóra igaza van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Mit "és"?

Csak mondtam, hogy egy csomó tök jó film fent van a youtube-on, mert szerintem sokan nem tudják ezt. Elnézést.
OFF

Egész korrekt összefoglaló.

Miért elfogadhatatlan az új földtörvény?

alfahir.hu/miert_elfogadhatatlan_az_uj_foldtorveny

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Ez az árvíz kellett, hogy annyira megutáljam Orbán Viktort, mint Gyurcsány Ferencet
És azt tudtátok, hogy Bakondi György a nyolcvanas években a röszkei határátkelő parancsnokhelyettese volt?"

martonbede.tumblr.com/post/52638340238/ez-az-arviz-kellett-hogy-annyira-megutaljam-orban
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Penivaldes:
LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR! LAVÓR!
Dö'lanyál! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nemsokára itt a következő, nagy nemzeti esemény... s midőn hatalmasra nő a román fodbalcsapat nyomása vitéz válogatottunk ellenében remélem, hogy a köpczös, kis homokzsákot fogják egyszemélyes támadó ékként bevetni az gonosz, oláh erőket ellensúlyazandó
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nemajóisten, csak egy izé...
Olyan amorf és büdös.
Sza...sza... szardarab, az az!
@Knósszosz:
Bocsi, közben "lejött"... köszi!!
Na, mindjárt átnézem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

mindamellett elég kevés figyelmet kap az Offshore Leaks.
ez úgy jön ide, hogy gondtalanabbul nézegetném a régi magyar filmeket, ha lesittelnék az utóbbi 30 év magyar politikusait (is)mind.
a poszthoz: persze, hogy a flórival ölelkezik... egyrészt alacsonyabb is nála, másrészt legalább akkora tolvaj, mint ő..
@Knósszosz:
Hát koma, ha nem megy, az ciki, de itt ezt elmondani, ennyi ember előtt, ezek kiröhögnek... tudod... kicsi kék tabletta?
Már próbáltad? :)
Nem baj, akarsz beszélni róla?
"...az egyiket sikerült elkapnia egy elektromos nyúlcsapdával..."
index.hu/kulfold/2013/06/10/nyulcsapdaval_fogtak_foldonkivulit_kinaban/

Hűűűűűűűűűűűűű... a MI nyulunk megvan???? :))
Amúgy valahogy nem áll össze... repülő nyúlcsapda, vagy mi ez? Bár, kici, óccó, kínajji...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te olyan tehetséggel forgatod ki a szavakat előrről háttúlra és onnan vissza, hogy neked helyed helyed van a fidesz szóvivői baromfiudvarban bazmeg!-:D-:D

Genyó!
De nem felejtek, ám!-:)
És ki jöhetne helyette? Van jobb?
Nem vagyok ellenzéki, de nem is akarok... Ezt most találtam:
szintiszta.blog.hu/
@Knósszosz:
Sör? 2 sörrel megvesztegetlek backi... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A gerinctelen Gyurcsanyista, MSZP-s csürhe vonyít mert, kedvenceik fele ekkora árvizet se tudtak kivédeni.

A többiek pedig helytálltak a gátakon.

Ennyi a sztori, semmi több.
@emtévé:
Igazad van!
Együnk tehénszart!
Több milliárd légy sem tévedhet!
Jut szembe, amikor az eee...ööö... mekegősnek nevezett Medgyessy szarrá alázta Piktort, akkor azért röhögtem. Azok sem voltak szimpik, de ahogy lealázta Piktort, hát az igen...
@Knósszosz:

A nickhamisító haveroddal jól eldumálgattok, mert ennyi eszetek van pont, mint amennyit írásban mutattok.

Az MSZP mosdatására, és Fidesz fikázására pont elég ez, ne aggódj.

Csak ész-nélkül mint eddig, a Lenini úton !
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Lefizethető vagyok!!
Páldaképeim éppen uralkodnak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ecsém, ezzel a szar dumával a helyi Kisbüdös kocsmában próbálkozz. Bár, onnan is kiszórnak, mert a hozzád hasonló pártcsicskák csak a fizetési listákon mutatnak jól!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te nagyon hülye, ki mosdatta az MSZP-t?
Még inkább ki mosdatta (ja) az MSZMP-t?

Kedves hülye, én KISZ tag sem voltam, a te parlamented (mert csak a tiéd, az enyém nem) házmestere viszont ős kommonista gyökér, abból is a legszarházibb fajta.
Ezt miért nem cáfoljátok sosem?

Kedves hülye, elmész te Alijev farkára vitézgörcsnek, bár a magyar görcsöket már ő is csak kiröhögi.
Beeeee...
@Knósszosz:
Gyere jövő hétvégén erre. Annyi sört ígértem már... :D
@saravad:
Nono... azt legalább nyalhatják! :) Az illúzió...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Te miért nem takarodtál már el? beszélgettünk volna a többiekkel..
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Inkább vetted be volna az altatód, mindenki jobban járt volna.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Más irányból érkeztem. Cseh sör helyett székely fenyőméz és áfonyapályinkám lett.

Megyek vissza, Hargitában dolgozok a jövő héten csónakázás helyett. Bocs.:(((
off.
bocs.

ingerküszöb?

"Bizalmas dokumentumok tömege szivárgott ki az adóparadicsomok világából – írta csütörtöki számában a Süddeutsche Zeitung című német lap, amely Offshore Leaks címmel indított sorozatot az anyagból kibontakozó ügyekről, amelyek 170 országból összesen 130 ezer embert érintenek, köztük hírességeket, volt államfőket, nagy- és kisvállalkozókat és bűnözőket. A beszámoló nyomán a német pénzügyminisztérium jelezte: a hatóságok is meg kívánják ismerni a feltárt adatokat.
A müncheni lap beszámolója szerint a 260 gigabájt nagyságú adattömeget tartalmazó számítógép-merevlemezt postán küldték el névtelenségbe burkolózó források az oknyomozó újságírók nemzetközi konzorciuma (ICIJ) nevű washingtoni központú újságíró-szervezethez. A merevlemezen találtak egyebek között több mint kétmillió e-mailt, cégadatbázisokat, szerződéseket és különböző okiratokat, offshore cégek alapítóinak útleveléről készült szkennelt másolatokat, titkosított fájlokat, word-fájlokat, pdf-fájlokat és sok minden egyebet, ami együttvéve akkora iratköteget tesz ki kinyomtatva, mint félmillió Biblia egymás mellé állítva.
A gigantikus méretű adatforrás feldolgozásába az ICIJ 46 országból vont be médiumokat, köztük a brit BBC-t, az amerikai Washington Postot, a francia Le Monde-ot, Németországból pedig az NDR regionális közszolgálati műsorszolgáltatót és a Süddeutsche Zeitungot. Az így összeállított 88 fős csoport 15 hónapja dolgozik az adatok értelmezésén, rendszerezésén és ellenőrzésén. A munka korántsem ért véget, az Offshore Leaks adatbázis azonban így is „a legnagyobb csapás” a világgazdaságban az adóparadicsomok révén kialakult „hatalmas fekete lyuk” ellen – értékelte az eddig elvégzett munkát egy beavatott.
Összetett és kétes
Az adatok révén képet lehet alkotni több mint 122 ezer úgynevezett levélszekrénycégről – valamely igen kedvező adózási környezetet biztosító országban kizárólag adóoptimalizálási célból bejegyzett vállalkozásról –, illetve a mögöttük álló mintegy 130 ezer személyről – áll a Süddeutsche Zeitung sorozatának bevezető részében, amely részletesen bemutatja egy 2011-ben meghalt híres német milliárdos, Gunter Sachs, Brigitte Bardot egykori férjének offshore cégek révén végrehajtott rendkívül összetett és kétes pénzügyi műveleteit.
Állami szervek is érdeklődnek az Offshore Leaks után
Az adóparadicsomok révén létrejött „fekete lyuk” dimenzióit mutatja, hogy becslések szerint csak az Európai Unióban évente ezermilliárd euró adóbevételtől esnek el a tagállamok az adóparadicsomokban bejegyzett cégeken keresztül végzett műveletek miatt. Ezért az Offshore Leaks iránt állami szervek is érdeklődnek. A német pénzügyminisztérium egy szóvivője a Süddeutsche Zeitung cikkére reagálva közölte: az újságíróknak továbbítaniuk kell a lényeges adatokat tartalmazó dokumentumokat a hatóságoknak, hogy azok minél hamarabb megindíthassák a szükséges eljárásokat.
Médiaértesülések szerint külföldi és amerikai állampolgárok pénzügyi adataihoz kaphat hozzáférést az amerikai titkosszolgálat. Bizonyos dokumentumok szerint Obama kormánya kidolgozott egy ezzel kapcsolatos javaslatot, hogy a nyomozók könnyebben fedhessék fel az esetleges terrorista hálózatokat vagy szindikátusokat."
@Gyυrcsány еgy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Tornatanár vagyok. Nem politizálok, amikor azokkal a szépséges gyerekekkel vagyok."
Írnám azt, hogy barátom, de maradjunk abban, hogy viselkedjél normálisan. Nekem viszonylag sok gyermekem van, egy tornatanár ne "szépségesnek" minősítse őket, mert a végén még rosszul jön ki belőle... főleg, ha két pofára térdel orbán előtt...
@Habakuk999: helló! Nekem breton sör és norman cider van :-)
A sör az szól@Knósszosz: -nak is :-)
@sírbateszezazegész: Töritanár is volt a múltkor.

Hány méteres dagály fogott meg?
Rohadt gyorsan tud jönni azon a vidéken.:)
@sírbateszezazegész: Breton sört nem ittam, mert amikor arra jártam, olyan szegény voltam, hogy csak bagettra futotta és csapvízre.
A cidert megszerettem mostanában.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Köszköszkösz!!
Jövő héten (remélem) annyi lesz adolgom, hogy a család két tagját visszaköltöztessem a wigwamjába.

Szombaton volt zsákpakolás, meg menekítés.
Azt sem a cári admisztrációnak köszönhettük és ha tetszik ha nem, nem volt olyan baromi nagy egyetértés a csizmáskolbász megítélését illetően arrafelé, ahol én homokoztam.
Regelni nem kellett, mert nem igazán jöttek arrafelé, hogy...
Amúgy nem ez a lényeg, a rokonok biztonságban, bár még jó sok logisztikai feladat vár rám, mire visszaállítjuk a régi állapotokat.

Szombat volt, de csak szombat.
Meghúztam a kurva csuklómat úgy, hogy tegnap nem sikerült autóba ülnöm.
Gyógyulok, remélem mire elvonul a Duna, vissza tudom költöztetni a két öreget.
Amúgy a lófasz sem segít rajtuk, csak mondom...
@sírbateszezazegész:
Köszi!-:))
Paris-ban vannak kézműves serek?
Amúgy mindegy, én mindenhol tudok jókat inni!-:D
Persze előbb enni...
@Habakuk999: most én is olyan vagyok, mint a templom egere..:-), 7 méter volt, elöntött, de kiúsztam egy "öbölből"... aztán az össznépi röhögés útán, mivel nem kelkett menteniük, tartottunk egy flashmob happeninget:-)... mindenki vekem akart koccintani:-)... főkeg, hogy előtte két nappal jelent meg a helyi lapban, hogy moon neked kell kiásnod a rokonok sírját...:-)
Te, ez egy helyi lap!!! Komolyan, az átlag francia azt tudja jekenleg, hogy a magyar rasszista és sírásó... :-)
@sírbateszezazegész: Biztosan azt hitték, Te sírásás nélkül akartad megoldani a problémát a dagály bevárásával.
Egyszer én is szedtem a lábamat nagy erőkkel, elég félelmetes volt.:)

Tiszta szerencse, hogy az átlag francia még nem tudja, hogy észak-koreai mélységekbe emelkedünk.

A góbék is tudnak álmélkodni a magyarországi események miatt.:))
Egyébként szia.:)
@Knósszosz: országjáráson vagyok:-)
Most épp anjouban(loire-völgy), de elötte normandia és bretagn:-) ott ittam helyi sört (nekem leginkább a belga és angol közt helyezkedik el), de a cidert jobban kedveltem... volt nálam még egy karton angol cider (7%-os), amivel kikészítettem őket, mert mondtam ott ez az átlag (nem igaz, csak kiröhögtek a dagály miatt, azért mondtam)... teljesen maguk alatt voltak..:-)
Ettem galettet (sztem bűn rossz), meg annyi osztrigát, mint előtte életemben soha (halászoktól vettem, de nem adtak csak 5 tucatott...:-)), vettem hozzá kést...:-) leültem, azt megettem..:-),... otthon ilyet soha nem ettem volna.... ja, és 25 € volt!!! 60db!!! a hülyének is megérte:-)
Meg ettem tarisznyarákot ... hát az nem volt rossz, de mivel azt is a halászoktól vettem (főve), így vettem hozzá egy rák/diótörő....húúha nagyon meg kellett küzdenem érte így is... úgyhogy maradoka crevettes-nél (nálunk szerintem ez a rák), meg a sajtoknál:-)
Tudod, csak szerényen...
Ezek most konvojban annyit vonulnak le és föl, píár szempontból is, hogy a Jelky András ehhez képest háztartási keksz...annyira kicsiszolódtak árvízvédelemből, hogy elcsodálkoztam magam... nekem mondjuk az utazó keretben utazó kamerázó szőke kis dög tetszik, nem a sörhasúak, de én már csak ilyen finnyás vagyok... aki tudja a az asszonyka nevét, dobja már ki nekem... hátha kólázna, vagy ilyesmi...de ha nem, hát nem... azért a segge úgy forog, mint egy biciglikerék.
@Habakuk999: először is: szia:-)
Azt hittem csak a németek tudják mi az ábra nálunk..., de a franciák is képben vannak, mégha kevésbé szofisztikáltak is... nagyon kellemetlen egyébbként... mondjuk én ilyen munkásszállókon alszom (F1hotel), ahol vagy négerek, arabok, vagy szláv nyelvet beszélők vannak, úgyhogy itt nem zavarja őket az antiszemitizmus.... nantes-ben olyan csapattal voltam együtt (családok!! apa-anya-gyerekek!!!), akik oroszul beszéltek, de örmény (itt egy kicsit magyaráznom kellett a safarov-ügyet!), dagesztáni (hogy tudtam hol van, már a barátja voltam!!) meg moldáv.lakott a szállón. Ja, és mindegyik családfő politikai menekült volt...:-), de.nagyon jól éreztem magam:-)
@sírbateszezazegész:
Ahh...
Azt hiszem, lesz pár privát kérdésem hozzád, már ha nem utasítasz el.
A francia kulinária nem annyira ismerős számomra, mint teszem azt a görög, vagy a török. Főként nem a tengeri étkek mivoltában.

Volt egy meghatározó gasztronómiai élményem a francia konyha tekintetében, de nem gall földön. Genova-ban volt szerencsém megkóstolni egy autentikus francia eledelt, ráadásul egy (majdnem) igazi gall kajáldában.
Coq au vin... ezt szerintem mindenki ismeri (vagy nem), elképesztő élmény volt.
A franciák gulascha, mondhatnánk.

Tudom persze, hogy rengeteg nemzeti specialitásuk van ezen kívül, de az tény, hogy ez az egyik leghíresebb közöttük.

Na, most kezdhetsz leamortizálni mint hozzáértő, milyen csodák vannak arrafelé!?
Ne kímélj, a "resztórantok" világa nem érdekel, tolj olyat nekem, amit nem egy St. Tropez-i luxus étteremben tálalnak.

Olyat, amit egy Bretagne-i kis faluban raknak eléd, egy vacak kis családi vendéglőben... érted?
Na, az a valami!

Azt az utazásaim során megtanultam, hogy erre kell helyezni a hangsúlyt.
Ez igaz minden országra, bárhol is fordulsz elő.
Rodeó meg nem is grillez nekünk... mocsok!-:))
@jaegtoer:
most arról zenélsz, hogy az NSA-ból valaki aki most éppen Hong Kong-ban rejtezik és a sajtóval (The Guardian) közli amit tud, mondja, hogy a saját állampolgáarikon -kivétel nélkűl mindenkin- kémkednek lehallgatnak telefonokat emileket naponta 100 milliárd-os nagyságrandben és az adatokat rendszerezik a fácsé is benne van bár tagadja és a többiek is, az a gondja az adminnak, hogy ez kiderűlt nem pedig az, hogy évek hosszú sora alatt százmilliókat tettek tönkre és hallgattak le...nem lehet tudni hol az ürge mivel ő is kém tehát tudja hogyan tűnjön el

szóval aranyos kis izé cönönö meg csámcsog k9zben SanAntonio military bazis-on lövöldözés hogy zamata is legyen a napi életnek arrafelé

brühüyyy
@sírbateszezazegész: Érdekes a székelyek felemás véleménye: egyrészt hálásak a magyar állampolgárságért - sok-sok pofon az idióta szociknak a népszavazásért - ugyanakkor látják, hogy ez az ember egy hazug idióta, nem politikus.

Leszünk mi még versenyben "albán vicc" kategóriában a fődíjért.
@Blogger Géza: meggyüttél Gejzám?! Dumáld már ki, hogy Nulla-dikk Viktor mijazapjafaxáért ugat már megen az 1 miililyó új munkahelyekrül! Te figyu, baz+, ha minden jól megy a szavazósdira éppen ennyien hagyják el a gyorsnaszádot... Tudod, hogy ez mekkora kiesés a büdzséből?? Nem baj,Esztergomban xar a polgi, esztet Viktor tuggya és ez elég a magadfajta sült-bolondnak...
@jaegtoer:
a zoffsór teljesen törvényes még ma is csak nem mindenki fér hozzá ezért basztattyák

olyan helyeken mint a magyar narancs egy jó kis önvédelem minek fizessek adót ha nem kapok belőle vissza semmit mert az egészet ellopják

és ez meg jogos önvédelem

brühüyyy
@emtévé: Bárki, akár még Te is lehetnél, akárki jobb ennél a g@ci-huszárnál. Kivéve az elmút23év "potentátjait".
@rodeo36: ejnye-bejnye, nehommá elvegyed a játékát!!
A dajcsok is aszonták, hogy ofsórilag 100 ezer ájrócska FELETT kíváncsiskodnak...
@Knósszosz:

én a rákokat és az osztrigát szeretem mindenek felett

az osztrigát úgy kell megbolondítani, hogy fogsz egy sörös korsót, 1/3-ig megtöltöd osztrigával, sót, erőspaprikát, citromlét nyomsz rá és felöntöd natúr paradicsomlével, jól felkavarod és felhajtod majd jéghideg sörrel öblögecc ez egy Habana-i recpet ott az uccán mérik kis bodegákban a Hotel Habana Libre -hez közel van egy népszerű hely, ott a helyiek azzal szórakoznak mert a napi osztriga halászat be van határolva nem lehet csak úgy össze vissza...mert nem mindenhol van fekete borsot ne hagyd ki

egyébként most káposztás zwekkendlit ettem, házi készítés

brühüyyy
@nincs_itt:
honnan tuggyák mennyi van a számlán amikor nincs számla hanem bank trezor és láda cash?

brühüyyy

picsán kell rúgni a cigóját
Nem árad tovább a folyó már Párkánynál sem, ahol 812 centiméternyi magasságig jutott. Lapunknak nyilatkozva Ján Oravec polgármester elmondta, hogy a kisváros lakosságát megvédte a nemrég felszerelt mobilgát, pedig a víz szintje vasárnap hajnalra a júniusban megszokott magasság háromszorosára emelkedett.

"Szombaton Bősön, Révkomáromban és Párkányban járt Robert Kalinák belügyminiszter, aki késő éjjel megkönnyebülve nyilatkozta, hogy az emberek erőfeszítéseinek és a korszerűsített árvízvédelmi rendszernek köszönhetően remélhetően sikerül döntetlenre hozni a Dunával vívott hatalmas küzdelmet. -- A megáradt folyó jelentős károkat okozott, de egyetlen emberéletet sem követelt, ami valóban nagy szó – mondta."

Ezek a szlovákok milyen szerencsések, hogy nekik nem kell távcsővel lesni a vizet.

Fölszerelik aztán leszerelik a mobilgátakat oszt jó napot.

Fogadjunk, hogy az ezeréves nemzeti átok és a judeo-bolsevista-liberális összeesküvés fújja a magyar oldalra az összes Duna vizet.
@sírbateszezazegész:
langusta a la turnédo

meg a carangeijo töltve

most ne kérj receptet...

de isteni ti a tarisznyaráknak a cangrejo-t vagy crab-ot fordíttyátok?

ettél má roston sűlt gamba-t?

brühüyyy
@rodeo36: azé' van ottan is könyvellés! szóval, ahogy svicceket is megkérdezték(és válaszoltak is), úgy ezeket a (frigy)láda őrizőket is...
gondolod vakra mentek a dájcsok?
Haggyad a cigót(na nem mondom, szappanos gumicsimmával lukon dörrenteném!!), rodelyó, látod annyi barom van akinek ez kell...
@rodeo36:
ÍÍnyenc!
A banán és tolyás - hirtelen kara melizálva a cukker tartaloma... érted te, szóval mi annak a neve, he?
És még engem basztatnak itt kaja off-ér... nohiszen.
@Knósszosz: hát a coq au vin az inkább ilyen leves forma, olyan újházy stílben... mi magyarok nagyon erősek vagyunk leves fronton:-)... én még nem nagyon találkoztam országgal, ahol ilyen levesek vannak, mint nálunk... itt bretagneban van halleves, de abban csak zöldség van, meg van olyan is amiben van halszelet/darab is... hát embert nem ölnék érte:-), legalábbis a mi halászlevünkhöz kéoest nekem nagyon vékony:-)... sok kagylót, meg osztrigát (itt tenyésztik, ez a leghíresebb), meg halat.esznek... a nemzeti ételük a galette (ilyen sötét palacsinta, talán rozsból?), sztem bűn rossz, meg a normandoknak, bretonoknak a triptes, ami egy kocsonya-szerűség, de pacallal, hidegen, nem rossz, de egy csülkös pacalpörkölt azért jobb..:-)
Hát a sajtok...ha ide születsz... tartományon, megyén belül is számtalan variáns... a szomorú az az, hogy olyan árban vannak a kézműves sajtok itt, mint otthon a kommersz franciák (pl. President, mint márkanév), szerintem legalábbis... a normandok azok inkább a tehéntejeből készítik (camanbert, livarot, neufhatel, etc), a bretonok meg kecsketejből (mondjuk a "petit breton:-t soha nem mondanám meg, hogy kecskesajt!, annyira lágy). Nem nagyon eszem étteremben, inkább hentesnél (ott vágják előtted a húst, azon beszarsz, mindegyik művész, de komolyan!!), mint volt nálunk régebben otthon a hentes, tudnod kell, csak itt nem debrecenit.adbak, hanem olyan kolbácst, sült sonkát...:-)... cassulet amit esznek még, ez déli étel (aquitánia/provance), fehér bab, egy kis kolbásszal(nem füstölt), kacsacombbal, meg lencse van disznósonkával/csülókkel...disznó/marhanyelv mindenhol van (szupermarket, ott csinálják, de egy otthoni első/másodosztályú étteremre gondolj), meg minden van... rattatuile persze most... szóval minden...
Az igazság az, hogy mi otthon a szart vesszük meg drágán..:-(
De kérdezz bármit, örömmel válaszolok:-)
@nincs_itt:

a teutonok is elmehetnek száradni, mit ugrálnak? és mit keresnek?

előszőr törvénytelenné kell tenni a zofsór-t utána lehet vele tenni bármit is addig csak undorító zsarolás és valóban az

de az ofsór-t nem lehet törvényen kívűl helyezni, mert a saját bankjaik is azt csinálják és amíg nemzetközi a bankrencer addig jobb ha kussolnak, ha az államnak lehet és a nagy bankoknak akkor a kicsiknek miért nem?

brühüyyy
Az értelmes kritikát szeretem olvasni. Ez a blog azonban szánalmas. Kíváncsi lennék, hogy az írója hány homokzsákot emelt meg. Az sem baj, ha egyet sem, mert mindenki nem lehet a gátakon, de sajnos értelmi színvonalát minősíti, hogy amikor az ország bajban van neki nem jutnak eszébe más gondolatok mint a mocskolódás. Igazán kivándorolhatna innen, ha ennyire fájdalmas számára az itt lét. Angliában még biztosan találna néhány mosogatói állást, úgyis ez most a Magyar emberek álma állítólag.
@rodeo36: meg hát! de amit szabad Jupiteutonnak...
Szóval 1-etértünk, csak a miheztartás végett, fidióták miatt, voltam bátor ide biggyeszteni.
Mer emléxem ám, amikor Lázár Dzsonni hordta a táskát svejcbe, Rapcsáknak aztán meg mint a zarnyóra tűnt el számla, majd felbukkant imbecil gyermeke nevén, aki mont tuggyuk "jó party"...
@Habakuk999: ne az volt, hogy elterelődött? Elvették a csúnya szlovákok a Dunát? Mosmeg?
@Knósszosz:
azt én sült banánként kaptam Luandában életemben először, utána már én is másoltam, attól függ hogyan készíted de látom elkapott

a roston sűlt gamaba-amit ajánlanék ami nem más mint mélytengeri (az Atlanto Óceán Keleti partjainál Africa halásszák több ezer méter mélyről) garnélarák (hogy honnan a picsából lett ez a magyar neve amikor ott nincs is) akkora mint egy hatalmas sütő banán tehát nem a gyümölcsbanán hanem az amit rósejbni helyett csinálunk

és vajas fokhagymás erős paprikás szósszal locsolva faszénparázson kell elkészíteni, a belit akkor téped ki amikor lehámozod, mert különben halálos méreg a garnélarákból is ki kell szedni mert az is méreg

brühüyyy
@Booksi: Kérdezd a Magyarokat! Meg a Szabókat, Kovácsokat, Kisseket, hogy miről álmodnak. :))
@rodeo36: tarisznyarák az a nagy rák... crevette meg az ami olyan folyami rák forma... tudod méret szerint 40/60, 80/100, db/ kiló, azt van a languszta, meg a homár... én inkább ezt a crevettes-t meg az osztrigát eszem, mert a crevettes van főve, az osztriga nyersen (konyhám nincs, főzni nem tudok emiatt), meg van csiga is főve, azt eszem....
A crevette az inkább a scampi, nem a crab, az a tarisznyarák..
@Knósszosz:
nálatok már van az a fajta banán ami hatalmas nagy és zölden is meg éretten amikor fekete lesz a héja és belűl narancsárga és messzeszóló illata van
na zölden késsel meghámozod, és papírvékony szeletekre felszeleteled és beáztatod tömény sós vízbe egy órára majd leöntve a sós lét a nagyon forró olajban kisütöd olyan lesz mint rósejbni csak jobb

az érettet azt lehúzod a bőrét és vastag 1.2 cmées ovál szeletekre vágva ugyanúgy kisütöd kívűl ropogós belűl puha és illatos sült baromfihoz meg borjú vagy kecske sültekhez tálaljuk

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
dehát a crab az akkorára megnő mint egy nagyobb tyúk

és félméteres fegyverzete van egy darabbal egy 80 cm átmérőjű kerekasztalt be lehet takarni

és azt töltve sonkával, tojással fokhagymával vajjal és fűszerekkel a sütőben, de nem melegen tálaljuk, hanem be kell tenni mélyhűtőbe a sütés után 10 percre és akkor tálalni fehér borral és sűlt yucca gyökérrel

brühüyyy
@1kivancsi:
Nos, szerintem nem arról. De az ilyen szinvonalról sem, amit itt lehet olvasni. Őszintén jó látni, hogy megmozdul az ország ha baj van. Igazán érezni, hogy egy nemzet vagyunk, és akkor egyeseknek ilyenkor is ilyen primitív gondolatok fogalmazódnak csak meg a fejében. Nem haragszom rá, csak elszomorít. Gondolhatod, hogy mire számíthatsz tőle, ha bajba kerülsz esetleg. :(
@Habakuk999: Múltkor beszéltük... a legvidámabb barakkból idáig jutni... nagyon nehezen élem meg egyébbként, főleg úgy hogy a legtöbb "sajnálkozó/szánakozó"-val szemben a saját országa történelmét jobban ismerem... nem tudod elképzelni mennyire borzasztó... és ugye látják is a rendszámból, hogy honnan vagyok..:-)
@sírbateszezazegész:
és mitől "tarisznya"?

az a franciáúl crevette portugálúl carangeijo spanyolúl cangrejo, angolúl crab

és a garnélarák ami az angol shrimp
és vana mélytengeri ami gamba

brühüyyy
@1kivancsi: mostanmeg visszaadták a büdösek.
Szegény Viktor alig győz megmenteni bennünket.

Én úgy gondolom amúgy, ha valaki az ártérre épít, az különösebb aggodalom nélkül költözködjön évente kétszer.
Vagy fizesse a védekezés költségeit.

A magyar gátak nagyon nagy árvízre vannak méretezve, a csehek, németek sokkal kisebbre.
Az, hogy a zöldár előtt elbontották a gátat, számomra legalábbis érdekes szakmai megoldásnak tűnik.

Orbán gátőri tevékenysége nekem azért bicskanyitogató, mert jelentéktelenné próbálja tenni a médiákban a helyi lakosok - akik a munka dandárját végzik különösebb fanfárrivalgás nélkül is - nagyon komoly tevékenységét.
Pedig aki látott már közelről nagy vizet, az tudja, hogy a helyiek mindig ott vannak, ahol kell.
@rodeo36: fönőköm!!! én max zalai folyami rákot láttam autentikusan:-) ezek a rákok itt olyan egy kilós nagyságuak (crab, aminek az ollóit eszed meg), a crevette meg az aminek a hátsó részét...
Fönőköm, legyél velem belátó, proligyerek vagyok, kádár-érában nevelkedtem, 20 éve koromig azt is tudtam, hogy az articsóka az egy madár.. hát szíve is van :-)
te is tudo, hogy nálunk az octopussy meg a calamari az ugyan az... nincs tengerünk, így szavaink sincsenek ezekre a lényekre..
@Booksi: Nagyon nagy valószínűséggel sokkal több segítségre, mint szeretett vezír részéről.

A segítségnyújtás tudtommal nem gumicsizmás fotózásból áll.

Mindenkinek megvan a maga feladata.

Bár elismerem, hogy én is nagyon büszke voltam, amikor megfogtunk néhány éve homokzsákokkal egy vizet.
Az igaz, nem volt érdekes esemény, mert nem volt gumicsizmás me a környéken.
@rodeo36: hasonlóak, mint a képeken, de én itt max másfél kilóst láttam eddig..
@sírbateszezazegész:

a másfél kilósnál az a gond, hogy sok a páncélja és kevés a husa egy olyan két és fél kilós amit egy srác tart a kezében...na az megfelelően elkészítve királyi eledel

észak atlanti és csak télen halásszák...nagyon veszélyes halászat

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
a crab-nak a gyomortartalmát is meg lehet enni csak megfelelően el kell tudni készíteni már írtam erről

sajnálatos...én a barakkból ismertem meg mindezt még a 70-es években az eredeti helyszíneken

brühüyyy

nincs is annak párja az Indiai Óceán partján crevette-et meg osztrigát zabálni sok whyskey-vel semmi köret
@Habakuk999: nagyon egyettértek azzal amit írsz.. ilyen áfa meg adók mellett egy normálios országban önkéntesnek nem szabadna a gáton lenni... a pm meg azt biztosítsa, hogy legyen elég forrás a védekezésre... az egész ország egy vicc... mindenki egy heroikus küzdelemként éli meg ezt az egészet, csak a sok agyatlan barom azon nem gondolkodik el, hogy miért is fizetek adót!!!... nem azért, hogy nyugodtan aludjak... ez a legszörnyűbb dolog... az ún. "ellenzék" meg megy ki lapátolni.... b+ ez nem a lakosság feladata... hát az eu-ban vagyunk!!! ébresztő!!!! valószínűleg ezért az előzőekért egyébbként hazaáruló leszek sokak szemében:-( és nem is értik mi a gond... ahol közlöm a minimálbért és az áfa %-t, azt hiszik hazudok.... ilyen az eu-ban???
@rodeo36: én most ezt itt eszem bretagneban... itt a leghíresebb osztriga termesztőhely fron belül(cancele)... rákot ne mond.... egy kilósból alig volt hús.... és ahhoz is milyen nehezen fértem hozzá... nagyon megküzdöttem érte... de itt vettem olyan osztrigát ami N0 besorolás volt (15cm a héja hossza!).... ízre ugyan az, csak nagyobb... mondjuk azt étteremben még nem láttam, csak No3-t... (cca6-8cm)
@sírbateszezazegész: Az az igazság, hogy Orbán kisujja körmének piszkából táncoltatja az "ellenzéket", azok meg járják a csárdást, ahogyan a Viktos fütyül.

Tényleg friss tapasztalataim vannak Székelyföldről: egyszerű emberek, akik valóban hálásak, csak tátják a szájukat, nem gondolták, hogy ijjen hüle legyen a vezír.

Nem tudom megítélni, mi itthon a helyzet, mert minden és mindenki hazudik.

Egy épkézláb ellenzék itt valódi rendszerváltást csinálhatna. Ha. Ha valóban akarna.
@sírbateszezazegész:
az osztriga minél nagyobb annál több a megemésztett melléktermék benne és azt ki kell vágni vagy kipucolni -valószínű a halászok megteszik mert ha nem akkor étel mérgezés, ami halálos különösen ezeknél volt ismerősöm -tudatlanságból, magyar- a garnélarákokat úgy ette meg "szőröstől bőröstől- hogy majdnem belehalt ha nem viszik azonnal kórházba nem éli túl a belét ki kell tépni gondosan és teljes hosszában

brühüyyy
@Knósszosz: ja és ez az életem legjobb sütije volt en.wikipedia.org/wiki/Kouign_amann;
e mellett az összes tunéziai-török-libanoni-görög sütemény (baklava & co.) labdába se rúghat... pedig szeretem azokat nagyon :-)
@rodeo36: osztriga alatt én ezt értem www.google.hu/search?q=osztriga&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=PlS2UbvsK8SFhQfv5YDAAQ&ved=0CC0QsAQ&biw=1024&bih=577
én nyitottam ki, van hozzá késem, semmit nem pucoltam ki belőle, kis citrom rá, azt ettem... volt hogy 3 tucatot (úgye nincs hűtőm), semmi bajom nem volt tőle...
jóccakát az osztrigásoknak, érzem a tenger illatát, ahogyan írtatok róla.
@rodeo36: "bank trezor és láda cash?"
ehhez nem kell elhagyni az országot se!
@Habakuk999: a legnagyobb hibája az "ellenzéknek", hogy hagyja orbánt tematizálni... nekik kellene felvetni a témát.. ehelyett meg csak kullognak a "vezér" után...komolyan szánalmasak...
Amíg otthon voltam, én sem láttam ennyire tisztán...
@sírbateszezazegész:

pontosan ilyen és isteni finom, az a kés az egy rövidpengéjű spec és azzal ki is tudod szedni a héjából...akkor nagyot tévedtem, kagylovaknál és a garnéla meg a langusztaféléknél van a veszélyes béltartalom és a bél amit ki kell dobni

de mind isteni finom és főleg frissen van amelyiket fagyasztva nem is lehet

brühüyyy
@rodeo36: pontosan:-)
isteni jó!!!! márcsak ezért megérte eljönni ide:-) finom kis fehér bor (habár nekem a helyi cider is bejött hozzá)... és úgy, ahogy van leszarod mind simicskát, mind orbánt, meg a teljes világot, amig van ebből a földi jóból... útána ráérsz gondolkozni a bajokon...ha akarsz... de nem akarsz :-)
@sírbateszezazegész:
ezek nagyon szépek de nem tudom megenni túl édesek és én nem vagyok édesszájú

brühüyyy
@sírbateszezazegész:

na ez a legjobb az egészben, a sok nyomorúlt tolvaj és ahogy próbálják élvezni az életet? tiszta röhej

mi marad örömként a gömböcnek? kalbász és a mangalicái meg foci ha el tud menni a többi megveri az asszonyt vagy nem és bolondozik az ország kátrára sajnálatra méltó nyomoronc és a többi barmok is egytől egyig én sohasem irigyeltem őket kiröhögöm és lesajnálom mert olyan nyamvadt senkiháziak az audi-jukkal és az öltönyeikkel meg a többi szarral amitől azt hiszik, hogy valakik, pedig egy rakás szerencsétlenség és nyomorúlt semmit érő ázalagok

brühüyyy
@rodeo36: kérdeztem az eladótól, hogy finom?... azt mondja: csak vaj és cukor.. milyen lenne, ha nem finom:-) hihetetlenül jó..pedig én sem vagyok édesszájú..
@sírbateszezazegész:

a különféle dió meg egyéb magvak amikor mézben és egyebekben sütik, piríttyák és a rétesszerű tésztáik de millió egy van

brühüyyy
@rodeo36: ez így van.... ott van szomália (ami egy bukott állam), távol-kelet, vmi sziget a csendes-óceánon... dél-amerika... vagy giovanni dél-itáliában, aki az öltönyében kiül a tengerparti homokra... mindegyik sokkal boldogabb (habár fele annyija sincsen, mint egy magyar munkanélkülinek - kivéve giovannit), mert élvezi az életet...van zene, van spiritualitás, van napfény, van valamit enni... a többi az mind csak szemfényvesztés, elmúlik, mint a lenyugvó nap melege...
Komunisták!

ez nem a gyurtcsányi elnökötök,ez egy derék államférfi, aki ott van ahol a baj van és segít! Nem a saját zsebeit tömködi!

Ez a posztíró varangyos gyík is be lesz szüntetve nemsoká. Semmi szükség az ilyen bolsi alakokra
@Kalmár Lajos:
te kis kereskedő...mennyiért adtad el a lelked és a segged? még vagy már benne van a lófasz?

a térdigérő "nagyember" csak kárt okoz egy nyomoronc lelkibeteg idióta és te meg vagy a másik csak még olcsóbb az legalább lopott 38000 milliárdot meg tönkretette a gazdaságot a 2013-as GDP kevesebb mint az 1977-es ami 28700 milliárd volt és amai csak 26500 milliárd amit a 2010-es 38500 milliárdról emeltek negatívval

minő nagy tettek és még vízen sem tud járni a törpéd

brühüyyy

te leszel mexüntetve asszem tahótalnításod következik

tahó
@Kalmár Lajos:
milyen nagy üzleteket csináltok a szomáli kalózokkal? nemzetközi kalózszöveccség ki rabol többet a Bab el Mandeb környékén?

brühüyyy
@rodeo36:

"_most arról zenélsz, hogy az NSA-ból valaki aki most éppen˙(...)_"

Igen, arról klimpírozok, amiről Pogátsa is beszélt a blogján, nevezetesen ebben a kontextusban:

[…]Kezdjük rögtön a magyar szempontból legmegdöbbentőbb állításukkal. A jelentés szerint Magyarország benne van az offshore által legkedvezőtlenebbül érintett húsz fejlődő ország között. Sőt, 242 milliárd dolláros veszteségével megelőzi a nálánál sokkal nagyobb, és korruptabb hírben álló Lengyelországot, Ukrajnát és Kazahsztánt is! Az 1980-as évek óta Magyarországról kiáramlott összeg nyers számítások szerint a magyar államadósság két és félszeresét teszi ki!!! Ha igaz, amit a civil szervezet állít, akkor ez bombasztikus hír. Gyakorlatilag azt jelenti, hogy az elmúlt harminc év megszorításainak többsége értelmetlen volt. Ezen felül pedig örökre érvényét vesztik azok a kijelentések, amelyek szerint a magyar állam túl nagy lenne, a jóléti juttatások pedig koraszülöttek és finanszírozhatatlanok.[…]

pogi.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=175065
@Kalmár Lajos: Valóban. Orbán a haverok zsebét tömködi. Ők pedig részben az ő zsebét tömködik. Részben pedig a hátsóját. A nyelvükkel.
@rodeo36:

"_a zoffsór teljesen törvényes még ma is csak nem mindenki fér hozzá ezért basztattyák

olyan helyeken mint a magyar narancs egy jó kis önvédelem minek fizessek adót ha nem kapok belőle vissza semmit mert az egészet ellopják_]

Nem a mari bácsi kimentett néhány milliójáról beszélek, hanem az üzlet- és életvitelszerűen -államilag támogatott- országkirablásról.

Konkrétan: még a megszorítások eredményeképpen befolyó többletet is kilopják egy másik (törvényes)könyvelési soron.
Azaz, azért kellenek a megszorítások, hogy egyesek azt is ellophassák, nem azért hogy valaha is egyenesbe kerüljünk, hacsaknem az összeomlás egyenesébe...

Jaaaa! amúgy jóóóó reggelt, szép napot Neked!
@Kalmár Lajos:

"_ez nem a gyurtcsányi elnökötök,ez egy derék államférfi, aki ott van ahol a baj van és segít! Nem a saját zsebeit tömködi!
Ez a posztíró varangyos gyík is be lesz szüntetve nemsoká. Semmi szükség az ilyen bolsi alakokra _"

Mi a helyzet? nem kaptál sunát, vagy csak szimplán hülye vagy? Örülök, hogy megengedheted magadnak, legalább te jól vagy. valamelyik cihiátrián.

arról meg hogy a Viktor milyen zsebe(ke)t tömköd, nyilvánvalóan szellentésed nincs, vagy csak az van.
Jobbulást, te szellemi szűz.
@jaegtoer:
ez a mexorításról szóló gyászhír ismert előttem, ami a legrohadtabb az az árfolyammal való játékuk amivel kezdték mingyárt első nap 2010-ben és az is része az egész rablásuknak

szerintem 36 hónap alatt elloptak 38000 milliárdot és a GDP -t csökkentették 12000 milliárddal, ami hatalmas összeg, ma már az országnak 56000 milliárdos GDP-jének kellene lenni

brühüyyy
@Kalmár Lajos:

"ez egy derék államférfi"

na véletlenül majdnem közelébe jutottál az igazságnak.
akiről szólsz valóban egy deréknyi, ellenben semmi több. és álla is van. férfi besoroláshoz egy kicsit azért több kell. még magyarországon is. a többi -gondolom- elütés lehet.
@jaegtoer:
ez az állítás számszakilag pontos

brühüyyy
@rodeo36:

egyetértek, erről beszélsz már régóta, Pogátsa is ezt erősítette meg.
@Booksi: Speciel elég visszaolvasnod pár napot homokzsák ügyben.
Mielőtt velem is kötekednél, egyet sem emeltemmeg. Törött bordával nem is fogok.
Vezéred különben hányat emelt meg. Neki a bordája sincs eltörve. Csak a vezetői képessége. Ezért aztán pótcselekvésekbe menekül, és legalább másokat is feltart abban, hogy tegyék a dolgoukat.
endresy.blogspot.hu/2013/06/az-arviz-hullamai-alatt.html

Az nem segítség, hogy rohangál az országban, és az ország vezetése helyett belebeszél mindenbe, amihez nem ért. Ezért is emlékeztetett a volt főnökömre.
endresy.blogspot.hu/2013/06/emlekparhuzam.html

Orbán talán nem alkoholista, de sokkal több esze nincs.
@GeoCracker:

"Orbán talán nem alkoholista, de sokkal több esze nincs."

inkább inna, és hagyná az okosabbakat alkotni és dolgozni.
@nincs_itt: Ha a potenciális munkanélküliek segély helyett elmennek külföldre dolgozni, akkor az nem kiesés a büdzsének, hanem kedvező fejlemény. Mert ne legyen illúziónk: ha hirtelen hazajönne az összes ilyen ember, aligha lenne nekik itt munkahely rövid távon. (Vagy helyettük más tennének ki.) Az 1 milliót meg majd a 10 éves periódus végén számold. Már látszik a fordulat...
Gejza keszulj, lassan eligazitas a partkozpontban, remelem a jelentesed kesz, az ettarsaid varjak a nagy muvedet, tudod dologido van, es teljesiteni kell a droidoknak is, nem csak vezenylotoknak.;)
@Blogger Géza: Neked "kedvező" fejlemény, hogy többen mentek el mint mondjuk az 56-os forradalom megtorlása elől??? Te is a barackfás "magyar" csapatban játszol??:(
hát ennél nagyobb örömötök sose legyen, mint ami most van nektek, kedves baloskáim.
Na basszák meg ezek a ganajtúrók. Ma reggel az Indexre felnézve ez volt az elő hír amibe megakadt a tekintetem: Az egyetlen nem nyakig eladósodott kerület Budapesten, érdekes módon a patás szocik vezetik mát jó régóta, de a Margitszigetet el kell venni tőlük. És majd az a főváros fogja felvirágoztatni, amelyik a Keleti pályaudvar és a Baross tér környékének rendbetételét képtelen már vagy 10 éve megoldani. Az egész környék a főváros szégyene. Noha oda érkeznek be a nemzetközi vonatok, és a külföldit ott érik az országgal kapcsolatos elő benyomások és sokkok, úgy látszik ez egy olyan része Budapestnek, amivel nem kell törődni.

Volt egy területe Budapestnek, ami ugyan nem fővárosi kezelésben, de prosperált, amit a szocik elleni kicsinyes bosszú miatt hatalmi szóval meg lehetett szerezni. Most kíváncsi leszek, mi fog megmaradni a szigetből.

Vagy ez is egy hatalmas mutyi áldozata lesz, mint a Római?

Mert nem lennék meglepve.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Ne ajvékolj má állandóan. Az egész sziget fel lesz virágozva. Barackfák tömkelege lesz ültetve, amelyek hűs árnyékában a nemzeti érzelmű fiúk és lányok talpaikat összeérinthetik. A víztorony nemzeti színelre lesz festve a tetején sötétlila tónussal. A két lehajtót lezárják, és önálló regnumműá nyílvánítják a területet. És ami a legjobb: ismét betelepítik nyulakkal, és visszakapja szép régi, legendás nevét. (már csak a megfelelő káposztafejről, meg tarlórépáról kell gondoskodni:-))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem kell új név. Teljesen jó névadó Árpád-házi Szent Margit.
@Blogger Géza: Hiába, ritka egy fidióta vagy Te, Gézám! Kár a bit beléd...
De azt azért elárulod, honnan számoljátok a 10 éves periódust?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De majd a Bonsai Duce házi trolljai, mint Blogger Géza, FILTOL és a többiek jól megmondják a tutit a szigettel kapcsolatban is. Még akkor is ha nem igaz.
a mai agymenés egyike:

Ma szavaz a parlament az Áder által visszaküldött infotörvényről

Megszokott gyakorlatától eltérve, a hét második napján is zárószavazásokat tart az Országgyűlés. A képviselők ma egyebek mellett átírhatják az államfő által kifogásolt, korábban már elfogadott két törvényjavaslatot, de dönthetnek a családi napközik fenntartásáról, a közösségi kerékpáros rendszerek személyszállítási közszolgáltatássá minősítéséről, valamint a diktatúrákkal szembeni határozatokat is elfogadhatnak.

hvg.hu/itthon/20130611_Ma_szavaz_a_parlament_az_Ader_altal_vissz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Maaargíííít!!!! Noooormáááliiisss? Lófüttyöt! Szent Kézigránátőrző Nyulak szigete! Punktum:-)))
Egyetlen esetben vagyok hajlandó kommpromisszumra:
Senki-házy Patás Orbán szigete. Száműzve, mint Napoletano, vasfüggöny, határzár, és blokád... :-)
Lássuk! Egyedül hogyan teljesít. Az uszodát feltölteni vízzel, egy rocsót kirakni neki, mellé homokzsákokat rakni, gátat építeni, gukkert elvenni, vastagkolbászt gulába rakni...
Csak a "szokásos". :(

Nagyon szerethetik falvaikat a polgármesterként is dolgozó honatyák! Többségük akkor is főállásban vezeti a települést, ha a törvény megengedné: csak társadalmi megbízatásban tevékenykedjenek.

A Blikk gyűjtése szerint összesen 14 olyan parlamenti képviselő van jelenleg, aki választhatott a főállású és társadalmi megbízatású polgármesterség között. Közülük tízen a jóval több fizetéssel járó főállás mellett döntöttek. Így ők havi 300-400 ezer forinttal növelhetik a mintegy 1 millió forintos képviselői fizetésüket.

Ezzel szemben ha társadalmi munkában végeznék a munkájukat, akkor nagyjából fele lenne csak a polgármesteri bér. Ezzel ők havi 150-200 ezer forintot buknának, de a járulékokkal együtt 2-3 millió forintot is meg tudnának spórolni évente a településük. Van olyan képviselő-polgármester, aki egy mindössze 376 fős községet irányít főállásban havi 271 ezer forintért. Hollókő első emberét, Szabó Csabát (Fidesz) ugyan nem sikerült elérnünk, de az 1900 lélekszámú Somogyvár vezetője elmondta a Blikknek, miért főállásban dolgozik.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/polgarmesterkent-is-felveszik-a-penzt-a-kepviselok-2194395
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "valamint a diktatúrákkal szembeni határozatokat is elfogadhatnak."

Nebasszmá! Ugye viccolsz?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)))

Ezt a tegnapi Besenyőpistabácsist olvastad már???? :)

"Na, kérem! Besenyő MAANI István, azaz Besenyő Mi Az Ami Nem Igaz István elmondanám, hogy mi az, ami nem igaz. Elmondom: szakállamtitkár... Szakállamtitkár? Noormális? Már mér lenne az én szakállam titkár? Hát ez hülyeség! Nincsen is szakállam, akkor hogyan lehetne titkár? Ami nincs, az nem lehet titkár! De más se lehet, ha egyszer nincs. Ezzel a gőzzel bádogos se lehetne. Mért nem mondja akkor, hogy: szakállam bádogos? Az ugyanúgy nem igaz!
Na, jó tegyük fel, hogy lenne szakállam, és mégis titkár lenne, mit kéne akkor annak titkolni? Miféle titka lehetne az én szakállamnak, amiről én nem tudok? Hogy mit ettem a szájammal? De, hát arra pontosan emlékszem, kérem! Mit kell azon titkolni? Bátran elmondom én akárhol: babfőzeléket! Na, és? Mi van abban? És kinek mi köze hozzá? Nem kell azt titkolni, nem szégyen az!
Vagy talán azt kéne titkolni, hogy milyen az arcom? De, hát azt sem kell titkolni, mert látszik. Tessék! Nézzék meg, ilyen az arcom. Ugye? Há, nem? Há, de! És még büszke is vagyok rá! Velem ne szórakozzon senki! Na ezért hülyeség, hogy a szakállam titkár."
" a közösségi kerékpáros rendszerek személyszállítási közszolgáltatássá minősítéséről"

Ez lesz a riksa-törvény?
Fidesz trolloknak élő közvetítés arról, hogyan lakoltatnak ki egy 11 tagú családot egy narancsos vezetésű önkormányzatnál. :(

www.ustream.tv/channel/sodi-live
Az itt is sokszor hangoztatottvisegrádi eset cáfolata, a kormánypártisággal nehezen vádolható HVG-ből:hvg.hu/itthon/20130610_arviz_vedekezes_legendak_HEV_alagut
Lehet fület, farkat behúzni baloskáim, kis hazug disznók.
@DFK: Én sosem voltam balos. Kár, hogy Viktor sokszor csak a retorikájában nemzeti. :(
@DFK: Olvasd már el a cikkhez bement kommenteket!
És szörnyedj el, milyen értelmi fogyatékosok kommentelgetnek be és mekkora ökörségeket.

Egyszerűen vicc... és bizony a trollfelhozatal intellektuális és mentális képességeit pregnánsan prezentálja. Szomorú, hogy a kormánypropaganda kénytelen ilyen állományra fanyalodni. Persze, ha megnézem a "csodálatos" rezsicsökkentésesdémonelűzős,-a kormány jobban teljasít,-nemleszünkgyirmót, és az orbánvitézállagáton féle spotokat és videókat... bizony, ez a középszerűség és kontárkodás alsószéleközepes diadala. Innen természetesen csak lefelé vezet az út. Te valamivel értelmesebbnek tűnsz, nem is értem, hogyan állhatsz be abba a csapatba:-) Persze, hasonló a hasonlónak örül, és a változatosság, de laktat:-)
Magyarország jobban teljesít!

"300 forint fölé szaladt az euró
ORIGO2013. 06. 11. 09:23

Tíz perccel 9 óra után hirtelen nagyot zuhant a forint árfolyama, az eurót 300 forint felett is jegyezték.
A forint gyengélkedése már napok óta tart, a 300 feletti eurókurzus másfél hónapos mélypontot jelent a forint árfolyamában."
www.origo.hu/gazdasag/20130611-forintarfolyam-2013-junius-11-en.html
"Kész az új reklámadó tervezete
ORIGO2013. 06. 11. 08:24

Az új reklámadó részleteiről számol be több napilap is keddi számában a birtokukba került tervezet alapján. Az adót a kapcsolt médiavállalkozások is fizetnék, továbbá az is adóalany lenne, aki csak a műsorideje felében ad magyar nyelvű műsort, az adó mértékét pedig sávosan alakítanák ki."
www.origo.hu/gazdasag/20130611-reszletek-a-reklamado-tervezetebol.html

Ne a zemberek fizessék meg!
... és egy komment...
"Mimic2013-06-11 09:30:14
Megint a nagyhalaknak megy neki a kormány! Helyes!
Különben is; "ezt" a kereskedelmi csatornáknak, amiért nem lehet egy normál filmet megnézni, félórányi reklám nélkül.

Aki, meg azt hiszi, hogy a tv társaságok emiatt kivonulnának, az nagyot téved. Magyarországon akkora a bevételük, hogy bolondok lennének elmenni. Különben is, ha elmenne valamelyik az átadná a piacát egy vetélytárs cégnek...."
@DFK: "Videó: Orbánnak sűrű napja volt hétfőn
2013. június 11., kedd, 08:20
Szerző: hvg.hu

Orbán Viktor hétfőn az árvíz által veszélyeztetett baranyai településeken folyó védelmi munkálatokról tájékozódott személyesen. A kormányfő Facebook-oldalára videót raktak ki az utazásról."

Már nemcsak a csapból, a Dunából is Orbán folyik...

Ilyenekre gondoltam

hvg.hu/itthon/20130611_Video_Orbannak_suru_napja_volt_hetfon
"Az Országgyűlés fantomja
Ilyen se volt még: biankó törvényjavaslat a Ház előtt."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130610_Az_orszaggyules_fantomja
Szakértelem Elvtársak! Szekértelen!

"Az útdíjról nem tudni, hogyan működik majd

A júliustól induló magyar útdíj kétszer drágább lesz a németnél, és 1-2 százalékos általános áremelkedést hoz. Pedig az útdíj nem ördögtől való."

index.hu/gazdasag/2013/06/11/utdij/
"467 trafikosnak van már NAV-engedélye
Akinek nem lesz időben, az nem nyithat ki július elsején. A vámhatósági helyszíni szemlét is tart."

2 hét múlva trafiknyitás... mennyiből is? az ötezerből?
index.hu/gazdasag/2013/06/11/otszaz_trafikosnak_van_mar_nav-engedelye/
"Két hónap haladékot kapnak a kiskasszások

Index, MTI
2013. június 7., péntek 16:04 |
Kapcsolódó
Bajban vannak a kasszával az új trafikosok
Csúszik Matolcsy 95 milliárdja
Csodájára jártak az online pénztárgépnek
50 ezer forinttal támogatják a pénztárgépeket
Pénztárgépes hiénákra figyelmeztetnek
Nem elég az idő a pénztárgép-átállásra
Késnek a pénztárgépek

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter javasolni fogja a kormánynak, hogy fontolja meg a kiskasszák, azaz a kisvállalatok által üzemeltetett pénztárgépek esetében a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) való online bekötés június 30-i határidejének kéthónapos kitolását."

index.hu/gazdasag/2013/06/07/ket_honap_haladekot_kapnak_a_kiskasszasok/
nebassz, cak nem, és a kizárólagos utasítások, az is csak tapasztalatszerzés??

Kósa: Orbán nem a szakmai irányítás miatt van a gátakon

A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a miniszterelnök azért van a dunai árvízi védekezés során a gátakon, hogy személyes tapasztalatai alapján tudja meghozni a védekezéshez szükséges politikai döntéseket.

hvg.hu/itthon/20130611_Kosa_Orban_nem_a_szakmai_iranyitas_miatt
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azt is olvastad, hogy a FED és a török helyzet miatt?
Ja, anem, mert akkor nem lehetne félrebeszélni.
tényleg a visegrádi rémhír terjesztői közül még senki se kért elnézést.
@DFK: Áruld már el, mi a rémhír abban, hogy valaki azt állítja, Orbán Normandiát akart játszani? Bár, ha jobban belegondolok... a védekezők számára valóban rémes látvány lehetett, ahogy a vastagkolbásszal a ketében hadonászva utasított a Dunát, kikötő létesítésére:-)
@Fabius:
A bloghoz:
Az „Új Ember” című Katolikus hetilap „A koncepciós perek” című cikkében közzétett megállapítása szerint:
„Lenin és követői azt vallották, hogy erkölcsös az, ami a párt érdekeit szolgálja. A konkrét esetekben pedig egy-egy diktátor határozta meg, hogy mi az, ami a párt érdekeit szolgálja.”
Ezen elgondolkodtam egy cseppet.
1.
A Fidesz ugyanis az ellene felhozott bármilyen vádakra nem reagál, nem cáfol.
Miért is? Válasz: erkölcsös az, ami a párt érdekeit szolgálja. Márpedig ami erkölcsös, azt botorság lenne cáfolni - e szerint a logika szerint.
2.
A vádak elfáradnak, sőt elavulnak, mert jönnek újabbak.
Viszont a technika nem változik, az ellenzék unalmas lesz, és ráadásul hitelét is veszti, hiszen mindig ugyanazt szajkózza.
Próbaként megérné egy hamis vád. De inkább mégse. Ebből sem jönne ki jól az ellenzék.
3.
Mesterházyt és pártját minek ekézni? Nőni nem fog, csökkenni sem.
De egy új párt az veszélyes! Például a DK alakulásakor ismét Gyurcsány lett az elsőszámú szemüveges gyalázat.
Addig, amíg nem pártosodott (mostmár párosodott is a PM-el) az E-14 foglalat.
Jelenleg ezért Bajnai a fő ellenség és ezt - nocsak! - nem a libátlanítottak mondják, hanem a Fidesz!
Ezért a kártalanítás összege is a libairtó működését kompenzálja, ami azért furcsa, mert a trafik nélkül maradt trafikosokat meghagyta … vajon kinek?

Aki nem akarja a Fideszt, vegy a fáradtságot és tanulmányozza működésének logikáját, és azt is hogy mi tartja egyben.

Javaslatom: Szun Ce - ma is érvényes!
@Dr. jenőke (jenőke): Pedig ez a Bajnai egy olyan rendes vigéc, ha meg akarod hallgatni, támogatnod kell a Klubrádiót. :) Micsoda árukapcsolás!

"a kezembe nyomott egy csekket: ha lesz nálam pénz, ezen fizessek be valamennyit a klub számlájára. Megígértem. Itthon vettem észre, hogy a csekkre az van írva: Klubrádió támogatás."

index.hu/belfold/2013/06/11/bajnai_akar_holnaptol_tudnank_kormanyozni/
süti beállítások módosítása