Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.07. 04:12 Fabius

Közszolg

Címkék: árvíz

pelikán.jpg

251 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr895347102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@tristen2005: Úgysem hahylak békén... szóval? Hol a konkrétum a megvezetésről?
@Marcellusca:
anno átkosban a haverom az utcán könnyített, megjelent a jagelló, elvtárs 200 ft, tudja mit itt van ötszáz, de ide is sza..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
vissza kell olvasnom, mert tegnap hígított steffl kisasszonnyal táncoltam és nagy volt a merevedésem:)
"Kiderült, miért nincs
a madaraknak péniszük
A tojó így lerázhatja a nem kívánt kakast."

www.origo.hu/tudomany/20130607-rajottek-miert-nincs-a-madaraknak-peniszuk.html

Sajnos nekünk 386 is jutott... és lerázni sem tudjuk... mi több, velünk rázatják. Ki.
@tristen2005: jahhh akkor tetszeni akartál neki, ezért vóótál olykemény:-)
hun van az a sok jó ember?

Segítsünk a bajban:

Kinga Bartáné Csapó
Segítséget szeretnénk kérni !!!!! Dunaalmáson a KEG ZRt.-t hamarosan körbezárja a víz, segítséget nem kapnak egyik közeli önkormányzattól sem, az ott dolgozók, ill. hozzátartozóik zsákolnak a nap 24 ...Tovább
— Dunaalmás, Komarom-Esztergom környékén.
ez a papp jános egy fasza gyerek!ÁRVÍZ 2013 megosztotta O3 - Ozone Fm állapotát.
kb. egy órája
www.fb.com/arviz2013 --> Csak a biztosat!
Az Árkád Győr üzenete:

Egy tetemesebb ásványvíz, üdítő és csoki készletet állít össze nekünk éppen az Interspar. Ezt kellene eljuttatni olyan helyre, ahol erre szükség van. Úgy tudom, hogy Zámolyon most nagyon jól el vannak látva az emberek, inkább Gönyű, Komárom felé szűkösebbek a készletek.. a csomag kb. 16 órakor lesz felvehető az Árkád Győrben.
Este 20 órára pedig 50 db pizzát készít el a Happy Italia, ezt is célba kellene juttatni. Ehhez keresünk teherautóval rendelkező sofőröket.

Egyéb: mivel többen is kérdezték, így belvárosiaknak lassan közérdekű információ: természetesen a tetőparkolónk rendelkezésre áll és az árvíz levonulásáig rugalmasabban alakítjuk a nyitva tartását. 07.00 – 22.00 között lehet az autókkal ki- és behajtani.

Bővebb info, Molnár Kittitől: 30/546-3444
5Tetszik · · Megosztom

Ez 4 embernek tetszik.
Szólj hozzá...
János Papp 10 tonna nagy címletű EUROT utalhatnának, annyit már elszedtek a magyaroktól.
Tetszik · Válasz · 1 · kb. egy órája
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Akkor biztosan miattam árad a Duna, én ma reggel is lezuhanyoztam. Persze én nem is vagyok büdös.
Egyre jobban dübörgünk: index.hu/gazdasag/2013/06/07/ot_fiokot_bezar_az_erste/
Csak tudnám miért kell folyamatosan hazudozni? Beveszi ezt még valaki?
""Itt már csak az orvos segíthet" – Kósa szerint félremagyarázták a buzizását
2013. június 07., péntek, 16:09 • Utolsó frissítés: 54 perce
Szerző: hvg.hu

Címkék: Debrecen; Kósa Lajos; buzizás;

Kinyomtatom • Elküldöm
Kósa Lajos szerint orvosi segítségre szorulnak azok, akik azt állítják, buzizott, amikor egy videoüzenetben elköszönt Vidnyánszky Attilától – írta a Hír24."
hvg.hu/itthon/20130607_Itt_mar_csak_az_orvos_segithet__Kosa_sze

Nos, igen Kedves BunkóLala. Mr. 20%.

Csakúgy, mint a piac 2010-ben, amikor leküldted a pincébe a forintot. Ha okosat nem tudsz mondani, akkor inkább halgass! Igaz, akkor örök némaságban élnél.
Nagy humorzsák ez a fiú...

"Üzenetének végén Debrecen polgármestere ezzel búcsúzott a direktortól: „Kedves Attila, ha Budapesten túlságosan meleg lenne a helyzet, várunk vissza!". A Hajdú Online megyei híroldal beszámolója szerint Kósa Lajos utolsó, „kétségtelenül kétértelmű" mondatát kacajok és kuncogások fogadták.

Korábban Vidnyánszky Attila társaságában Kerényi Imre buzizott a Nemzeti Színházzal kapcsolatban, amiért a lemondását követelték – tette hozzá a beszámoló. A miniszterelnöki megbízott nem mondott le, Vidnyánszky Attila viszont bocsánatot kért, amiért nem igazította helyre Kerényi szavait, "amikor kimondattak"."
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Nem tudtad? A kosz "melegít" - amolyan Kósásan-, csak sajnos két hét után kopik.
"Nyugtatnak, hogy lesznek új stadionok
2013. június 07., péntek, 17:24 • Utolsó frissítés: 17 perce
Szerző: MTI

Címkék: stadionok; debreceni stadion; stadionépítés; FTC-stadion;

Kinyomtatom • Elküldöm
Nem fenyegeti veszély egyik magyar stadionépítést sem, így a tervek szerint a debrecenit jövő tavasszal, a ferencvárosit pedig 2014 őszén átadják Fürjes Balázs kormánybiztos és Kósa Lajos debreceni polgármester szerint."

hvg.hu/gazdasag/20130607_Nyugtatnak_hogy_lesznek_uj_stadionok

Pedig már az összes körmöm tövig rágtam. Mi lesz, ha mégsenem? Megnyugodtam.
Nagyon felhúztam magam, és megbántódtam máma. :(
B+ már ruhára se futtya, úgy kell öltöztetni?:)
@Penivaldes:
mi a nyűgöd kicsi rigó:)
@tristen2005: annyi, hogy egyesek egyes helyeken nem képesek tiszteletbe tartani a fájdalmat, és hű szokásuk szerint holokamuznak, és becsmérlik a tisztességes paraszt, polgár, kereskedő őseim. és ezek azt hiszik, hogy ők az übernemzetiek. :((
@tristen2005: vagy magától nem tud felvenni egy ruhát?:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A címhez: ez lehetseges ha pl. a mezogazdasag lenyulva a szolgaltatoi szektor kinyirva de meg marad ipar.
@Penivaldes: korlátolt szellemi képességű biodroidoktól nem kell erejüket meghaladó elvárásokat követelni. Az übernemzetizmus együtt jár, a mentális képességek konvergálásával az abszolút nulla irányába.
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Álhír a Facebookon: apad a Duna, ha sokan megnyitják a csapot

Álhír jelent meg egy kamu Facebook-oldalon pénteken, amely szerint a Duna vízszintjét akár fél méterrel is csökkenteni lehetne, ha egyszerre sokan megnyitnák a vízcsapot. A csatornázási művek logóját is feltüntető oldalra az ittlakunk.hu hívta fel a fővárosi önkormányzati társaság figyelmét, a hamis Facebook-oldalt ezután törölték.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezt ki hiszi el? ez olyan mint a Hofiban, hogy aki szavazni akar az húzza le a wc-t..
@Penivaldes: ezek szerint olyantól kaptad a gyomrost, akitől nagyon nem számítottál rá, és ezért fáj nagyon...
Remélem szóvá tetted, és beígérted neki, az ásós vízenjárót ;)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Halihó!
"Iparnemzet leszünk."
Ez annyira igaz, mint a GDP I. negyedévről szóló hivatalos híradás:
Az I. negyedév GDP 0.7-kal magasabb, mint az előző év azonos időszakában volt.
Viszont tovább olvasva a KSH jelentést az derül ki, hogy ez év teljes időszakát tekintve /I-V. hó/ 0.9 %-kal alacsonyabb az előző év azonos időszakához viszonyítva.
Matematikailag ez azt jelenti ilyen olvasatban, hogy az április-május havi GDP összehasonlításban 1.6%-kal volt alacsonyabb.
Ezt már nem közölték a híradások.
@Penivaldes: sok sok buta ember van -tapasztalat- aki a szolgálató iparban eltölt egy kis időt, annak van néhány tanulságos története
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, olyantól akitől nem hittem volna:((
ásós vízenjáró? ki az?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bár igen, adtak már el matekkönyvet 80 éves mamának, akik azután kapcsolt, hogy megvette..
@Mariann19: de lehagyjuk a Németeket, és csak ez számít, honnan is olyan ismerős nekem, ehh már megint a kommunista nagy elődök nyomdokaiban nyomulnak vezénylóék.
@Mariann19:
Néhány év, és lenyomjuk a németeket is
Orbán Viktor szerint nálunk adja majd a GDP legnagyobb részét az ipar.

"Fontos a szolgáltatás, ott is lehet sok pénzt csinálni, munkahelyeket teremteni, de, ha nincs termelés, nincs kinek szolgáltatni" - magyarázta, miért akar a kormány Magyarországon termelési központot létrehozni. "Nyugodtan mondhatjuk, hogy Magyarország Európa egyik legígéretesebb gazdasága és a Bridgestone a világ egyik legígéretesebb vállalkozása” – mondta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Orbán Viktor szerint nálunk adja majd a GDP legnagyobb részét az ipar."
A kérdés az, hogy az ipar mely ágazata lesz ebben az élenjáró. A Kopint-Tárki konjuktúra tesztje szerint az autóipar bővülhet az idén érdemben.
Ez azt jelenti, hogy a külföldi befektetőket nem szabad kizavarni, hiszen gazdasági növekedésben hazai szereplőkre nemigen számíthatunk.
2014, FIDESZ nyer, gazdaság zuhan, egy választó siráma:

- Ó, uram, miért nem figyelmeztettél, hogy Viktorral nem lesz jó?
- Ember! Küldtem nektek a vörösiszapot. Küldtem nektek aszályt. Küldtem nektek hóvihart, szélviharokat, jégesőt számtalant. íküldtem nektek földrengést nem egyet. Küldtem nektek árvizet. Hát mit kellett volna még tennem, hogy felfigyeljetek?
Választó Viktornak:

- Miniszterelnök úr, amikor a vörösiszap elöntötte a fél megyét, te ott voltál.
- Ott.
- Amikor a viharok letarolták a házakat, te ott voltál.
- Ott.
- Amikor a földrengés lerombolta a házakat, te ott voltál.
- Ott. Amikor az ár elöntötte a fél orzságot, te ott voltál.
- Ott.
Miniszterelnök, ahogy nézem, te kurvára nem hoztál ennek az országnak szerencsét.
@DarthVader:Az úr próbára teszi akiket szeret. lsd. Jób
@saravad: na a Jób az inkább arról szól, hogy nem ok okozati összefüggés van a között ami velünk történik és a között ahogyan viselkedünk, és amilyen emberek vagyunk.
@Penivaldes:
Meg arról, hogy minden körülmények között hinni kötelező, nem?
ennyi:

Vészesen fogy az idő: az új trafikosoknak mindent szabad

Vészesen fogy a trafiknyertesek ideje a szükséges engedélyek megszerzésére ahhoz, hogy elindíthassák a dohányboltjukat. A kormány a segítségükre sietett: rendkívül engedékennyé tette a NAV engedélyezésii szabályait. Még rajzolt mellékletet is be lehet nyújtani.

hvg.hu/gazdasag/20130607_Veszesen_fogy_az_ido_az_uj_trafikosoknak

-------------------------------
PR

Kétéltű páncélosokat küld a Dunához a TEK

A Terrorelhárítási Központ (TEK) BTR 80 típusú, kétéltű páncélozott szállító járművekkel segíti az árvízi védekezést - közölte a szervezet.
@saravad: igazából a babiloni fogsághoz van köze (megjegyzés, az ószövetségben úgy számolunk, hogy babilon előtt, és babilon után) Babilon nagy megrázkódtatás volt nekik, hiszen 10 tőrzs eltűnt, beolvadt. Jóbhoz visszatérve, ami Babilon után készült mű, arról van szó, hogy a régi zsidó elvek szerint ha valami rossz történik veled akkor az azért van, mert elkövettél valami rosszat, ha betegség ér az is büntetés. Ezt követően viszont megváltozott ez a felfogás.
Sokan Jób könyvénél megállnak annál ami az elején van
@Penivaldes:
Sajnos nem olvastam, én a STOP táblánál szoktam megállni! Melyik majom emlegetett előbb???:)
Jelentem a Mosoni-Duna mocsok jó, alig van víz benne Mosonmagyaróvárnál :((, amikor Győrnél magas, direkt lent tartják itt, hogy ne terhelje még az is Győrt. Győrnél azért magas, mert a Nagy-Duna visszaduzzasztja.
Ha valakinek alvásgondja van, menjen homokzsákot pakolni,vagy jöjjön velem evezni! :D
@Penivaldes: Ez jo kis osszefoglalo koszi. Nem is vitatkozom Veled.
En emlekszem egy orbani kijelentesre 2010-bol mikor ő hivatkozott isteni probatdtelre tan epp vizugyben. Az ilyesmi pllitikustol izlestelen. Innen jutott eszembe a fanatizmus. nem csak vallasi.
Szegeny Jobot mar sokfelekepp magyaraztak :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szerintem túl nagyok az elvárásaid. Már mi a fenének vakargatná a tökeit késsel és villával?
Be sem férnének a zsebébe.
@Penivaldes: na tudod már kiről beszéltem, tudod aki olyankor meg szokott jelenni ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ahelyett, hogy szaros cipőben felállna a pulpitusra? Hruscsovhoz és Rákosi pajtáshoz még nem eléggé kopasz!
@Secnir: Csak a hat konzolt látom rajta .
A többiben igazad vagyon !!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Te voltál az a majom? :))
Semmi dolgod? Baszki... egész nap melózok, hálózatot építek, meglépek evezni egyet végül, erre még bacogatsz is?
Na, gyere csak erre, eláslak. Evezőlapáttal.
Inkább gyertek el felénk - www.voluta.hu/volutahu13.html

Tavaly ők fürdettek meg a Lajtában engem... :)
www.youtube.com/watch?v=_ELtAeTdkHY
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Piktorunk modernizálta a jelszót és a "munka alapú társadalom" néven szédítí a plebst.
@kekex:
Miért? Ehhez egy percig is kétésgekkel álltál? Nem lesz ez így jó... Zsákoltál ma már? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ehhez már "csak" a munka hiányzik. No de ne kekeckedjünk, minden nem lehet tökéletes...

Más: az megvan, hogy már csak az állami segélyvonal működik, a többit letiltották?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem zsákoláshoz voltam öltözve. De még előttünk a hétvége...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint"
Azon röhögök, hogy Pupunál egy álszent kommentelő a Katolikus Karitász mellett agitált.
Akiknek a pénzeit most SZINTÉN lenyúlták.
Elfér a vörösiszapos fillérkék mellett.
www.pupublogja.hu/2013/06/tolvajbanda-hol-le.html
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
A Maffia nem tűri a konkurenciát... Ne'má, hogy azok elvigyék az aprót! A vörösiszap pénzzel már elszámoltak??? Tolvaj csürhe ez!
@kekex:
Lófact minden ilyen szervezetnek! Pénzzel be a boltba, szükséges cuccokat venni, odavinni, de pénzt senkinek sem! Soha, ezek ellopják, vagy szoborra költik...
@saravad: még annyit akartam, hogy a fontos részek azok amikor Jóbot meglátogatják a barátai és mondják a szöveget, hogy biztos rossz volt Jób.
egyébként jövő ilyenkor térdnél lenyisszantott férfinadrágokat, meg bő szárú pizsamákat fogunk hordani, és bokáig érő szoknyát, és elöl térdig érő, hátul ruhákat fogunk viselni.
legalábbis Párizs ezt jelentette nekm
@Penivaldes: Pont ez az a fontos resz: nem volt rossz, de minel tobbet turt annal tobb terhet kapott. Mig a vegen meglett a jutalma.

uhhogy a gyozelem/jutalom elott nem kene mar feladni!

Szerintem a finom leckeztetes is figyelemrr melto, mikor azt hitte megsertodhet a fonokre.
Sziasztok! Látom, a Duna az emelkedik otthon. Itt csak a dagály jön. Teljes szolidarításban vagyok. Èn már beszorúltam a dagályba.
negymadar.blog.hu/2013/04/30/el_kellene_mar_nyomni_azt_a_rohadt_budos_cigarettat
és ennyit a gazdasági fellendülésről:
negymadar.blog.hu/2013/05/31/kirantott_hus_917
majd szóljatok, ha már elértük legalább a rendszerváltáskori színvonalat!
Győrujfalu kitelepítés.
@DarthVader: majdnem jó

Választópolgár Brúz Vili minisztárelnöknek:

- Miniszterelnök úr, amikor a vörösiszap (FÖLD) elöntötte a fél megyét, Ön ott volt.
- Ott.
- Amikor a hóviharok (SZÉL) letarolták a házakat, befútták az utakat Ön ott volt.
- Ott.
- Amikor az ár (VÍZ) elöntötte a fél országot, Ön ott volt.
- Ott.
- Amikor tüntetők lángja (TŰZ) borította be a fővárost Ön ott volt.
- Ott.
- Amikor a szeretet kihal az országból (SZERELEM), akkor Ön ott lesz?
- Ott.

- Miniszterelnök Úr, szerintem Ön kurvára nem hoz ennek az országnak szerencsét, Önt nem szeretik az Istenek....
- Ön tejjesen alkalmatlan az ország normális működését megszervezni...
@saravad: igen, de a fönöke azt mondja neki a végén, hogy nem az ember dolga hogy tudja mi miért van, és ez nem jutalom és büntetés alapon megy. ez akkor egy nagy felismerés volt.
@Penivaldes: most is forradalmi paradigmavaltas zajlik. Jo ha ki-ki tudja mi miert van mert az egesz jutalom-bunti alapon megy es dz is egy fontos felismeres. A heber folklortol fuggdtlenul.
állítólag Merkellt látták beleköpni és belevizelni a Duna felsőszakaszába, miközben azt mormogta a bajsza alatt, hogy:
- Nesze te rohat dakota puja! ezt a nagyobb árvizet védd ki amit rád küldök !

1) az árvíz mögöt BAJnai áll ("baj" értitek?)
2) az elmútnyóccév az okozója !
3) Szaniszló már rájött az igazi okra is! az IMF rendelésére a Na Tó bombázza vízzel a Duna vízgyűtőjét, és a felhőket is szétlőtték...
4) amugy meg mit keres oszkópéter a vízérben ???!?

békemenetet az árvíz ellen !
avakkomondor.blog.hu/2013/06/07/a_bekemenet_tiltakozik_az_arviz_ellen
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: figyi te vízenjáró ásóka, Peni védelemre ajánlottalak, javítsd az indexet, rossz táblára mutat :P :D

A v.iszap adományainak a felét már kiosztották, valami ilyet olvastam, kérdés igaz-e, és nem csak az agitprop ámítása az egész.

hmmmm, mennyi régen még Orkbánhívő:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kozeleti_szemelyisegek_tiltakoznak_a_foldtorveny_miatt.555951.html
Ma mizujs? Ti nem voltatok a gáton??? :)
@Penivaldes:
Ööööööö... mi van itt? Zavarba jövök... ;)
@Buga.Jakab:
a végén meglátjuk mi volt és enm kell arról dumcsizni mi lesz, jön a víz és egyre magasabb (ha lennének árterek ahová a vizet ideiglenesen ki lehetne ereszteni és biztonságos módon tárolni majd hasznosítani ahhoz kellene tervszerű árvízvédelem ami nincs...szóval megy a kapkodás és a sok süket duma, az egészből akkor is a gyurcsány a legszimpatikusabb, ha megköveztek

brühüyyy

országot építeni és kirabolni az két különféle politika és a zorbánrezsim az utóbbi művészi szinten rabolnak
@rodeo36: :))))

ja ja amit fletot felépített azt orbánék lerombojják :))))

ja ja...

csak tartok tőle itt még nem volt senki aki építeni akart...
lexarták... önző harácsoló hitvány banda ez mind !
@rodeo36: ne haragudj, de az amit a jelenlegi rezsim tesz, az se nem elegáns, se nem művészi... hozzájuk képest a rákóczi úton kamu arannyal seftelő oláh cigány is egy hamrák jános (ő adta el a rottenbiller utcát).
Ezek nem csinálnak mást csak az "einstand"!
Nem én, az Economist mondja...

"Az elmúlt három évben maga ellen fordította a külföldi szövetségeseket, barátokkal veszett össze, és riadalmat keltett az Európai Bizottságban, az Európa Tanácsban és az Európai Parlamentben. A hatalomban eltöltött három év alatt Orbán Viktor közel került ahhoz, hogy Európa páriájává váljék - áll a The Economist írásában."

www.origo.hu/itthon/20130607-economist-orbant-isteni-kuldetes-hajtja.html

Mellékesen MTI hír... valakit néhány órán belül, nagyon megizélnek...
Nyuszifülek! Csak az én rosszindulatom vél összefüggéseket felfedezni a két dolog között?

2013.03.06.
"Sesztákék családi-baráti cége tavaly decemberben vett egy háromszintes irodaházat Kisvárda központjában. Az ingatlanvásárlás tényét nem tették közzé, pedig az épületben az újonnan létrehozott Járási Hivatal nyitotta meg irodáit. A hivatalos közlés szerint a több tízmillió forintot érő irodaház ügyével a politikus érintettsége ellenére is minden rendben van, az új állami szervenek ugyanis semmilyen bérleti díjat nem kell fizetnie a tulajdonosnak. Seszták Miklós, a KDNP országgyűlési képviselője, aki egyben a kisvárdai önkormányzat politikusa is, azt állítja nincs semmi furcsaság az ügyletben: a városnak szüksége volt a helyre, ő pedig - lévén a második leggazdagabb képviselő - megteheti, hogy ingyen adjon egy ingatlant"
index.hu/belfold/2013/03/06/az_orszag_legonzetlenebb_politikusa_-_megteheti/

"Ingatlankisajátítás a képviselőkért
A (2013) május 31-én György által benyújtott módosítósaláta 3.pontja az a javaslat, amely az eddigi gyakorlattal ellentétben az országgyűlési képviselők, valamint a Magyarország Alaptörvényében meghatározott, az Országgyűlés által választott közjogi megbízatást betöltő személyek és hivataluk elhelyezése érdekében is lehetővé tenné ingatlanok kisajátítását."

Mert a "mennyit ér", az lehet akár szubjektív is - hozzászámolják mondjuk az érzelmi faktort, a kapitány szakállának a hosszát és a végén még 10-el fel is szorozhatják.
Meg amúgy is (még) Magyarországon vagyunk...
@DarthVader:
Ez volt az EGYETLEN ígéret, amit betartottak: Ítéletidő jön!
"A részeg Noé megátkozta saját fiát
A Holt-tengeri tekercsek vizsgálatakor derült fény az eddig rejtett bibliai szövegre."

index.hu/tudomany/tortenelem/2013/06/07/a_reszeg_noe_megatkozta_sajt_fiat/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Látod? Az a komisz kumisz már akkor is... Na, újabb bizonyíték a "mindenki magyar volt" alaptézisre! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Éééén? Már semmiben... csak kicsit örvendezek, hogy nem én vagyok monomániás Viktor Mutyin mentális állapotát illetően. Ha már az Economist is közhírré teszi a küldetéstudatát, a FAZ pedig a hiperaktivitását, Merkel meg csak simán hülyének nézi, ott kérem, nagy a baj...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ugyan már, legtöbben csak a címig jutnak el, meg a magyarázatig, hogy ez mennyire elismeri a Trafiktor küldetéstudatát.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Félreérted... Mert te olyan vagy... Meg különben is, megvették őket a cocik, vagy a tuggyukkik... rendes magyar elmebuggyant ilyen kapitalista újságokat nem olvas, a Katolikus Hitélet és a BuciMaci jár max. neki!
Mocsok komolytalan maga nyúúúúúúúúúúúúl úr! Nem lesz ennek jó vége, a lábosban végzi, győzök majd recepteket adni...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Parancs, értettem! Szoba, ágyikóm irányába el... :( Rosszak vagytok....
"Viktor a legnagyobb aktor

Ács Dani KULTÚRA ma 19:30 6 109
A miniszterelnök napra nap ontja a facebookos kisfilmeket. Összeszedtük a legnagyobb alakításait."

444.hu/2013/06/07/viktor-a-legnagyobb-aktor/
@tristen2005:
Most ez nagyon szép és jó.
Csakhogy van egy apró hajszál a takonypüré tetején.
Erre az egész heroikus küzdelemre nem lett volna semmi szükség, ha 3 héttel ezelőtt nem bontják le a gátat 4 km hosszan.
Erről az egészről ez a jelenet ugrik be:
www.youtube.com/watch?v=qkPGlVqqEP0

Aki látta a filmet tudja miért.
"A kritikus helyzetben lévő Győrújfalunál elhallgatják a lényeget - írja felháborodott olvasónk, ottani lakos. Azt írja: A helyszínről tegnap többször tudósított a Hír Tv, de megkerülte a lényeg kimondását. Az új gát építésével kapcsolatos gondokról beszélt, de az egyszer sem hangzott el, ami a helyieket bántja, hogy az öreg, beállt, megbízható töltésüket elbontották.

Az alábbiakban megosztjuk veletek a teljes levelet.

Tisztelt Szerkesztő Úr!

Tegnap tájékoztattam Önt arról, hogy Győrújfalunál kritikus árvízi helyzet alakult ki, mert a tavaszi áradás előtt a Duna projekt keretében úgy bontották le kb. 3 héttel az áradás előtt a régi töltés kb. 4 km-es szakaszát, így teljesen védtelen maradt a település, s Győrzámoly.

Tegnap délelőtt már annyira átázott a töltés, elmozdult a fólia, hogy megrogyott a töltés, kritikus volt a helyzet. Délután Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen irányította a munkálatokat. 400 katasztrófavédelmis szakember, továbbá a katonaság, s vízügyi szakemberek sokasága szervezetten dolgozott. Helikopterrel dobálták le a homokzsákokat, mert az elázott talaj nem bírja el a gépeket. Egy 50 méteres szakasz megerősítésén dolgoztak egész éjjel – a polgármester friss, Kisalföldben olvasott nyilatkozata szerint.

Az önkénteseket hátravonták a zsákok töltéséhez. Megjelent a Dömper Kft. kivitelező egyik vezetője, s próbálta védeni a védhetetlent. Egyik önkéntes majdnem nekiment: egész Ásványráróig működik a régi töltés, ez jó volt, minek dózerolták le itt tövig, egész Magyarország azon a 4 km-es szakaszon védekezik, amit ők elbontottak. A kivitelező embere szó nélkül elódalgott.

Tegnap jeleztem, hogy a kivitelező személyét illetően nincsenek biztos információim. Az interneten elérhető, hogy az ÉDUVIZIG területén a Duna projekt keretében 4 konzorcium dolgozik. Köztük a D+D, illetőleg a DDA konzorcium tagja a Dömper Kft /melynek képviselője megjelent a töltésen az önkénteseknél/, ha jól emlékszem.

Az tény, hogy a tavaszi áradás előtt bontottak. A helyszínről tegnap többször tudósított a Hír Tv, de megkerülte ennek kimondását. Az új gát építésével kapcsolatos gondokról beszélt, de az egyszer sem hangzott el, ami a helyieket bántja, hogy az öreg, beállt, megbízható töltésüket elbontották. Ehhez pedig az állami hatóságoknak kellett asszisztálni. Akkor is, ha engedélyt adtak a bontáshoz, ill. akkor is, ha engedély nélkül bontottak, s nem ellenőriztek egy ilyen volumenű munkát, netán ők voltak a megrendelők, nem tudom.

Nem tudjuk, hogy mi a tényállás pontosan a kivitelező /-k??/ személyéről, a bontás felelőseiről, a vízügyi hatóság szerepéről, stb. Most a legfontosabb a védekezés, reggeltől estig a hadrafogható férfiak a töltésen, a család pedig otthonról segít az ellátásban. A sajtóból tudjuk azt is, hogy a kivitelező és a vízügy közötti villongásnak a kormánymegbízott vetett véget: az árvízvédelmi munkák irányítója, felelőse a vízügy, nem tekinthető jelen helyzetben építési területnek a töltés.

Kérem értse meg, hogy a nehéz helyzetünkben Öntől kértem segítséget, holott rajtunk most a legnagyobb igyekezet /most minden rendelkezésre áll, s szervezetten megy a munka/ mellett is csak a szerencse, s az égiek segíthetnek. Ha Győrújfalunál szakad a töltés, a környező falvak mellett Győr Ny-i része is veszélyeztetett.

Egyszer, ha mindenen túl leszünk, talán eljön az ideje a tényfeltárásnak."
süti beállítások módosítása