Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.04. 04:43 Fabius

A Fidesz fölmelegíti a besúgóbizniszt

Nem sok szórakoztatóbb dolog van egy felakadt szemmel ajvékoló kormányszóvivőnél. A Szijjártó-Selmeczi páros sztendapjai nehezen túldobhatónak látszottak egész addig, amíg ezt a Zsigó Róbertet ki nem állították beszélő fejnek. Máshol már a szórakoztatás csúcsának számít, ha a kétharmados kormány iszonyúan kiakad egy alternatív, semmilyen jogkörrel nem rendelkező ellenzéki megfigyelőtestület láttán, de nálunk ez csak a közönség bemelegítése. Ők a csúcspontra hogy, hogynem a ciklusuk talán legnagyobb szégyenbélyegével, az ügynöközés-besúgózással kívántak eljutni.

Jelentem sikerült, srácok. A hatás ugyan ellenkező, mert borzadás helyett iszonyúan röhögünk, de a csúcspontot vitán felül elértétek. Röhejesebb és szánalmasabb dolog ennél nincs. Eddig. 

Rytkó Emília, a frissen alakult ellenzéki Választási Monitoring Bizottság tagja egyszer az átkosban állítólag ellenséges, ellenzéki hangneműnek nyilvánított egy Hankiss Ágnes előadást. Bizonyára így van, hisz szó nélkül elhisszük, a kádárizmusban külön ügynököt állítottak a tejhatalmú popcézár cenzor és ízlésmeghatározó Erdős Péter lányára. Így ha a pártkomisszár gyereke állít valamit az tutifix igaz, máshogy nem is lehetséges. Lehet kiabálni, hogy spicli van a tyúkól körül, most segíjjél tejósten, oszlassad fel minnyár esztet a bizottságot, mer'a jogkör nélküli megfigyelők majd jól bezavarnak a mi jogkörrel is felruházott besúgóspiclinknek, és ómájfaszom, a Nemzeti Blőröző Műveket nehogy már szemmel tartsa valaki a választások alatt!

Bezony. Mert, hogy az van, a választási tévékampányt a "mi" nemzeti spiclink fogja felügyelni az MTVA élén a kiretusálni már faszául tudó, de helyismerettel és tömegfelismerő képességgel nem rendelkező szakembergárdával. 

böröcz istván.jpg

Az gondolom eddig a fatális véletlen számlájára írható, hogy se Zsigó Róbert se Hankiss Ágnes nem ordította, hogy: "egy volt kommunista spicli is meg szeretné mondani, mi a demokratikus Magyarországon és mi nem az".  De ha eddig el is kerülte a figyelmüket a kommunista spicli, most gondolom haladéktalanul követelni fogják a feloszlatását eltávolítását a közmédia éléről mindketten. 

Vagy nem, ugye. 

Mert Zsigó Róbertet speciel akkor sem zavarták a spiclik, mikor a kétharmados frakció látványosan három részre szakadt az ügynöklista nyilvánosságról szavazás közben. Most úgy ordít, hogy a szájzugba száradt nyálhabja hullik szerteszét, mint disznósörte közül a lemezes korpa, de mikor a spiclik listájának nyilvánosságáról kellett szavazni csak lapult és kussolt a többivel együtt, nem renitenskedett, tartózkodott vagy ellenkezett, hanem akkora nemet nyomott, hogy ujja alatt behorpadt a szavazógomb

Mondd csak, tökfej, egy tízes skálán mennyire kínos, hogy ha a Rytkóról állítottak igazak is, akkor azért is ti vagytok a felelősek, hogy nem tudhattunk róla időben mindannyian? Mert nektek - és személyesen neked is - köszönhetően nem ismerhettük meg, és amíg ti hatalmon vagytok nem is fogjuk megismerni a spiclilistát.

Különösen vicces ez a most rendezett kismiújság azok után, hogy Boross Péter gyakorlatilag letette a "soha, nem-nem soha nem mondom meg kik szerepelnek az ügynöklistán" hűségesküt nektek.  

 

 

Az már csak nüansznyi finomság, mikor a Fidesz páholylakó egykori főkommunista Pozsgay elvtárs sliccét piszkálva, a trafik és földmutyi után, a piamutyi előtt "elvtársi válogatott"-ról beszélsz. 

Azt gondolom végképp nem gondoltad végig, hogy ha Pozsgay páholytárs a maga Hazafias Népfrontban (is) töltött múltjával, a jelöltállítás monopóliumának kitanulása és alkalmazása után a ti Tisztességes Választásért Alapítványotok kuratóriumának elnöke lesz az tripla bullshit értékkel bír. Onnantól a testre szabott választási törvényen túl is hiteltelen minden, ami tőletek demokratikus szabad választás címén elhangzik, és legalább annyira kínos, mint mikor a nem szavazatod után ügynöközöl. 

606 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr575342964

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.04. 14:26:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Pelikánt a gátra! 2013.06.04. 12:38:17

Hiába árasztják el vízzel a Kossuth téri mélygarázst. Hiába emelnek gátakat. A nyugat felől hömpölygő áradat megállíthatatlanul sodorhatja magával Parlamentünket. Vajon ki lesz a legény gáton, aki megakadályozza a katasztrófát, és megmenti Parlamentünk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyébként is elég macerás a sörösrekeszektől bejutni a lakásba:-)
@Mariann19:
Szép estét Kedves Mariann!

"_(...) Egy dologban van igazság, hogy a demográfiai adatok szerint van ok a létszámi beavatkozásra, melyhez hozzátennék egy régi Fodor Gábortól eredő interjút. Oktatási miniszterként akkor számokkal okadatolta, hogy európai viszonylatban az oktatásügy létszám állománya a gyermekek számához mérten jóval meghaladja az eu átlagot._"

Én pedig úgy gondolom, hogy szegényes elmére vall, aki az oktatásügyben a fűnyíró elvet érvényesíti.

Éppen hogy ki kellene használni, hogy egy kölökre fajlagosan több idő juthat a tanulói létszám csökkenésével, és a pluszban ráfordított idő a tanórák számának növelése nélkül hozhatna jobb minőségi eredményt.

Ha azt is hozzáveszem, hogy vannak halmozottan hátrányos helyzetű kis csirkefogók, akik otthon nem is tudnak tanulni, mert olyanok az otthoni körülmények akkor könnyen belátható, hogy közel járok az igazsághoz.

Ha még azt is figyelembe veszem, hogy maszarország szellemi tőkében gazdagodhatna egyebek (aranylelőhelyek, olajóceánok, gyémántmezők stb) híján, akkor talán belátható, hogy provinciális és végtelenül kicsinyes szemlélet az, amely a spórolást az oktatáson akarja kezdeni, miközben saját kedvtelés (football) finanszírozására használja -recesszióban- az adóforintokat.

Anno Fodor Gábort is leszaroztam ezért, úgyhogy viktornak is kijár ugyanaz.
Lassan már én is rezisztens leszek a mindennapos balfékségekre.
Az ijesztő az, hogy a saját fekáliájukat (értsd: hülyeségeiket) a szócsöveken keresztül kenik szét rajtunk. Bebizonyítva, hogy "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter". Mi lesz ennek a vége?

OFF
index.hu/gazdasag/2013/06/04/az_energiacegek_eldonthetik_tovabb_jonnek-e_velunk/

Ha jól értelmezem, akkor vagy teljesíti a vállalat, vagy mehet isten hírével?
Aki kicsit is ért jogi dolgokhoz, homályosítson fel, hogy nem sért-e jogokat? Azt hittem, nem tartunk ott (a gazdasági életben), hogy aki nincs velünk, az ellenünk... :(
ON
Fabius. Minden szavaddal egyetértek, teljesen igazad van, ezekkel a köcsögökkel kapcsolatban.
Régen még abban a mocskos átkosban a gyárakban, üzemekben, pártházban a szellemi fogyatékos, idiótákat takarításra, udvar seprésre alkalmazták. Ma a fityesz ezeket a kretén papagájokat kinevezi szóvivőnek.
@Mariann19:
Szia Mariann!
Pussz! A nyaloncnak nevezőknek nyasgem!
www.pupublogja.hu/2013/06/a-nemzet-duhos-napszamosai.html

Kedves barátom aki pedagógus, írta a témához:

Nem elég dühösek a nemzet napszámosai.
A tegnapi demonstráción pl. nem vettek részt a PSz tagjai. A ped.társ. qrvára megosztott.
Lassan a pedagógusi szabadságnak sem lesz értelme: az állam mindenbe be akar avatkozni.
Pedig jó gondolat, hogy a PEDAGÓGUS becsületre, gondolkodásra, felelős viselkedésre okítson. Ezek a tulajdonságok nem férnek össze a szervilizmussal!

Tetszik Vica felvetése: "A tantestületek pedig most már sok helyen nem a hivatásának élő, abban kiteljesedni akaró emberekkel van tele - hanem a maradékkal: gazdag férj által eltartott kolléganőkkel, akiknek édesmindegy, hogy mennyi a jövedelmük, mert nem abból élnek." A mi sulinkban hemzsegnek az ilyen, együttműködésre képtelen, csak magukat előtérbe nyomó narancsos kolleginák.

Viktor Mutyin igyekszik a kést a torkunkon tartani. Azt hiszem, reális a veszély a pedagógusok meghasonlására...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
125 hozzászólásod volt eme témához, 8 óra 8 perckor indult, úgy látom nem fáradsz, vagy túlbuzgó NBH-ás vagy, vagy csak simán besúgó!!!
@Mariann19:

"_A Richter és Telecom elemzését most kihagynám, még ők is?_"

Valóban.
Amit nem fognak fel ésszel a fiúk, hogy a piacok nélkülünk is működni fognak, nem is rosszul, és a mozgásnak egyedüli kárvallottjai a maszar részvénypiac, a tőzsde lesz és mi, mert az nem lesz semmi, ha nem "jegyzik" a magyar tőzsdét...
Persze ilyen szellemi békanyálak, mint némethlászlónék ezt nem fogják soha érteni.
Elkezdődött amit régebben említettem, a jelenlevő multik és mások egyszerűen azzal, hogy visszafogják a beruházásokat (lásd: Mercedes) százalékokat faragnak a GDP-ből, és hiába matolcsy olcsó hitele, az úgyis elfolyik kézen közön, mert a haverok így is úgyis lelépnek a zsével, ahogy eddig is tették aztán jön a D betű, azaz döbbenet, hogy nem moccan a gazdaság. Persze hogy nem, mert az MNB tartalékaival is lelépnek a narancsnyelvűek
@zollerbá: hja, van akinek nemcsak 3 mondatig terjed az agykapacitása:-)
nameg a szívvajóa szittyakürt szemlézéséből és kopipájsztolásából:-)
@jaegtoer: a tőzsde úri huncutság. Nem lehet megenni, betenni a párnacihába, oszt a zasszonyt se lehet vele megkalapálni... uhrggg mondá a neandervölgyi magyar gazdasági szakember...
@Spániel: És ezeket az embereket árultuk el mi anyaországiak a mocskos politikusaink miatt.

Ma is összetartanak és túlélnek.
Én a fanyalgókat elküldeném egytől egyig tanulmányútra Erdélybe, lássanak csodát, büszke magyar s van a világon, nem csupán siránkozó, jajgató.
1990. június 4.

"ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.) Köszönöm szépen."

Az Országgyűlés elnöke 1990-ben Szabad György volt.
Az MSZP-nek 33 képviselője volt. Közülük senki sem vonult ki.

Akkor most mit is mondjak Piktorról és csürhéjéről?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Agresszív Répazabáló Colléga ámokot futkározik?
Qrvára ráér valaki... Kuty volt már sétálni?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja, a nyulakat kihagyom a ladikomból! :D Tanuljanak meg úszni, meg úszóhártyát növeszteni.
@Habakuk999: hát nekem inkább rosszak velük a tapasztalataim...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Persze én mondtam neki, hogy a te ladikotra csak egy állat fér fel, oszt ha beszállsz, akkor ki kellrakni a megtelt táblát:-) Asszem jól megvédtelek:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kutty kiköltözött falusi kutyának:-) Ottan önsétáltatja mstanság magát:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja, meg lettem rendesen akkor. A karamellel elszámolt már a lengyel karamell díler??
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"1987. szeptember 27-én például megalakult Lakitelken az MDF. A bölcsőnél azonban ott bábáskodtak a Kádár-rezsim ügynökei. A közszáznyolcvanegy regisztrált jelenlévő közül nyolcvanegyen tartoztak a hivatásos fülelők é. Volt közöttük, aki belföldre, volt , aki küldöldre jelentett, de volt olyan is, aki a hazai és a határokon túli megrendelők igényeit is kielégítette egyszerre. Így, a nyolcvanegy jelentő ember közül ötvennégyen voltak hazai besúgók, tizenketten szigorúan titkos tisztek, huszonkilencen pedig informátorai voltak a kelet-német (Stasi), az izraeli (Moszad), az akkori szovjet (KGB) és az amerikai (CIA) titkosszolgálatnak. Ha összeadom, tudom, hogy a végeredmény nem az általam már leírt 81, hanem 95, de még egyszer ismétlem, többen, többféle feladatot is elláttak. Mint ahogyan tették ezt a későbbi időszakban, például az 1989-es ellenzéki kerekasztal tárgyalásokon. Ott is az ügynökök tanácskoztak a sorsunkról, különböző pártszínekben, de ők döntöttek az MSZMP kongresszusának 1989-es őszi összehívásáról, ahol aztán megszüntették az MSZMP-t, és megalakították az utódpártot, az MSZP-t.

És így jutottunk el a bevezetőben már említett, hányingert keltő, országgyűlési képviselőválasztások második fordulójáig, így jutottunk el 1990. március huszönötödikéhez, ahol az MDF 164, az SZDSZ 92, a Független Kisgazdapárt 44, az MSZP 24, a Fidesz 21, a KDNP 21 mandátumot szerzett. Emellett bejutott a parlamentbe öt független jelölt, két Fidesz-SZDSZ közös jelölt és egy-egy-egy jelölt az Agrárszövetségtől, a Fidesz-KDNP-SZDSZ és az Agrárszövetség-Szövetség a Faluért és a Vidékért formáció képviseletében. A végső szám: 386. Csupán érdekesség, de ugyanakkor elgondolkoztató is, Kövér László a Fidesz országos választmányának elnöke, sok más rang birtoklója, akkor Fidesz-Szdsz közös jelöltként indult.

Ez eddig még rendben lévő is lehetne, ám ha a nevek és a számok mögé tekintünk, megdöbbentő tényekkel szembesülünk. Az 1990-es parlamenti választásokon az MDF-KDNP-Független Kisgazdapárt összetételű kormánykoalíció képviselői között százharminc ügynököt találunk. Így már érthető Antall általunk sokat emlegetett kifakadása, nevezetesen: „Ha elfogadjuk az ügynöktörvényt, elvész a koalíciós többség’’. Hát bizony elveszett volna, vagy ha kiderül, hogy a Fideszesek között is tizenhét, az SZDSZ-nél negyvenhat, az MSZP-nél meg húsz ügynök található, de még a függetlenek között is ült két besúgó, új választásokat kellett volna kiírni Magyarországon."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na látod! Mondtam neki küggyőn neked visszhatlany csomaba valamennyit túlélő jelleggel. De nemakart:-)
@Penivaldes: Nekem is van rossz tapasztalatom is.
Ettől függetlenül is így gondolom, ott valódi összetartozást láthatsz.
Ezt már reggel is bekopiztad, akkor is kiröhögtelek:-) Persze így kerek a történet. Szép keretes szerkezet. Reggel kiröhögve lenni és a napot is azzal zárni.:-) Mazochista e vagy? :-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én nem láttam mást mint itt, akik viszont valóban nagyok azok akik megélték a háborút. na őket hallgatni tanítás
@Penivaldes: dehogy lesik tökit, hogy kitört e rajta a vízuszony:-)
@Penivaldes: lófülét. na elmentem, elég volt a 12 orális műszak:-) jócakall:-)
se a mosógép táncoltató, sem a macskaféltő, sem a mások, akiket nem sorolnék.
:(
csak ez a réparágó, mert a nedves barátja
Azéert van valami perverz bája a Fidesz besúgóozásána/kommenistázásának ennyi kommerrel és besúgóval a fedélzeten. A prominens Fidesz-komcsik listája már szinte unalmas, de csak az ismert besúgóik puszta jelenléte a csapatban is igen pikánssá teszi ennek a Zsigó nevű bérnyaloncnak ezt a mondatát: "egy volt kommunista spicli is meg szeretné mondani, mi a demokratikus Magyarországon és mi nem az". Amire mondjuk miért nem válaszolja egyetlen ellenzéki barom sem, hogy, Robikám, amíg Magyarország külügyminisztere egy MSZMP-tag és besúgó (Igen, tom, "csak" a rendőrségnek útijelentett), vagy Szita Károly, Kaposvár polgármestere szintén besúgó, stb. addig mirűl pofázol, édes barma istennek?
@JumboJet:
No, de kérlek szépen! Nem is mered a régi szép magyar közmondást?

"Mindig az kiabál a leghangosabban akinek ég a háza"
és megjött a Mácius 15-i havazáshoz nagyban hasonlító propaganda videó is. :)

Orbán Viktor testőr nélkül néz szembe az árvízzel

youtu.be/ojhow1hkj50
Tudom, hogy keson ertem ehhez a hirhez, de egy masik nacis hiren at csak ma hallottam errol a keprol:

cink.hu/ezt-kommenteld-szet-a-szekhazvedo-szekus-es-a-hitler-470823575

Ez a Fidesz szekhazvedo, fradi szekuritis mumajer, annyira IQ-gyenge, hogy egy feltunoen hamisitvany Life Cialfornia(!!!) feliratu gagyi melegitoben feszit....

Amugy nem emlekszem, hogy olvastam volna itt errol.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Már csak a hozzátok hasonlók miatt sem tartom gyásznapnak a mait.
Az a gyanúm, hogy készül valamiféle alkoholos koncessziós terv is.
Egyre több olyan hirdetést látok, hogy az alkohol súlyosan károsítja az egészséget.
Ez igaz is, a cigarettára is igaz.
És lám, hová fajult a cigaretta értékesítés?

Tudja valaki, hogy mi lesz a konyakos-meggy és a vörösboros bográcsozás sorsa?
@GeoCracker: Nem kell annyira túlragozni. Elég csak meghallgatni ezt a szép verset. :)

youtu.be/Z0Fa_vaLwUk
@Mesterlövész: A "Nemzeti összetartozás dala" című zajipari termék helyett nekem sokkal inkább ezek az igazi összetartozást kifejezős dalok.

youtu.be/alhauVGdsow
youtu.be/0MVGLRrj3c0
Fidesz ide, Fidesz oda, azért lássuk be, hogy mégiscsak kurva gáz, hogy a turbódemokrata ellenzék richtig egy bolsi besúgóval alapítja meg az "alternatív választási bizottság"-ot.
@simple observer 1.0: a másik csóka meg az a fidesz tag hitlerbuzi tanár már nem is tudom, valamelyik ... tán szigethalmi iskolából... acszálak időnként összeérnek...
@Dr. jenőke (jenőke): csak az az alkohol károsít, amit nem a Lázár megkenésével elnyert nemzeti tudatvesztőben veszel
bocsi:

"A II. világháború történelme után vonzódik, és nem tartja magát nácinak az a terézvárosi fideszes önkormányzati képviselő, aki magáncélra egy SS-egyenruhában fotóztatta le magát. A kép pénteken megjelent a Blikkben is. Gyenge Zsolt az InfoRádiónak azt mondta: nem tud azonosulni ezzel a korszakkal, így lemondani sem akar mandátumáról."

regi.sofar.hu/hu/node/74157

regi.sofar.hu/hu/node/74157 ????
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Viszont szerencsére vannak sikerek a nácik ellen vívott harcban. Legutóbb ugye az elvetemült teáskannát sikerült betiltani. :)

t7.hu/0gsa-hitler_teaskanna
Zsigó Robi Baja szégyene!

Bóvlista fideszesek!

A trafikmutyinál ékesebb bizonyítéka a sunyi, aljas, szarházi, tolvaj működéseteknek nincs !
Teljesen kilóg a lóláb, de a ti "nagy magyar, nemzeti, keresztény" létetekbe ez simán belefér és tisztességes.
Az asszonyverés, a földmutyi, az ócsai gettó, a választási törvény, szarkotmány, a Közgép pénzszivattyú, ügynöktörvény....stb melegíti álszent, simlis, gonosz lelketeket.

Orbán banda takarodj a szocik után!
Régen jártam errefelé, de most megmondom a zokosságot Néktek!

Há' hogy mire is köll ez a dohánybiznic meg a földescucc, meg tán a pijás nemzetiesség.

Mer' a zelmaratt meg hanyatt ló nyugaton mindenféle csipekben gondolkoznak azonosítás céljából álompolgárilag.

Na de a magyaros furmány azér' mégiscsakno!

Há' nem kő' nekünk ollan csipszes cucc ehhő'!

Elíg pár kérdés, oszt a csend őre máris megbillenti a tollagos kalpagját - Höjj, kapás van! -, mer' máris tuggya, amit köll nekije nemzetbiztonságosságilag!

Van-e dohányos bóttya?
Van-e főggye?
Van-e piáldája?

Mer' ha egyiksenem, akkor már szalad is majdan (nemsoká') felfelé liftüzemmódiba a derék csendes őrszemődök, mer' gyanússá vált a quncsaft, biza!

Ám tejjes megbizonyságosság végett azér' szógálatilag majd fel köll tennie a mentőkérdést:

Na, és mennnyi 2 meg 2, he?!

És akkor, barátom nagyon vigyázzá', mit is felelsz!
Mer' ha rávágod, hogy 4, akkor már visznek is a dutyiba!
Lebuktál, vazze!
Mer’ setétben settenkedő vagy, aki bomlaszt! Maga a megtestálódott antiner!

Ám hogy ne legyek szőrhenyes szívű, elárulom a három heles választ a mentő kérdésre:
1. Nem tudom.
2. Mit mondott Matócsí nagyságosúr, hogy mennyi?
3. Ötven! Meraviktor is annyi! (itt azér’ megjegyzem, hogy szemfülesebb csendőrök netán meg lehetnek ám ápgrédelve, ezér’ készüjjé’ föl, hogy az Úr második eljövetelének harmadik esztendejében volt ez a szám igaz, amit a barbárok 2013-nak is szoktak hívni, egyébként aggyá hozzá annyi esztendőt, amennyivel később kérdik!).

Na, ha ezt válaszolod, menten megnyugszik az izgatott szerv.

Mer' azonmód láttya, hogy derék, jóravaló Fideszes vagy!

(Egyébként szép estét mindenkinek!) :o)
@zollerbá: húúúúúúúúúúúú ez nem nagy teljesítmény tőled a mai napra.Ezek itt mind besúgók....nem tudtad? Kubatov fizeti!
"Miután visszaszerezték a közép-európai államok a függetlenségüket, utána ha sikeres társadalmat és gazdaságot akarnak, ahhoz elengedhetetlen a nemzeti büszkeség. Rengetegen félnek a baloldalon a nemzeti büszkeségtől, mert azt gondolják, hogy a hazafiasság a fasizmus melegágya. Ez nonszensz."

index.hu/kulfold/2013/06/04/huha_ezek_a_magyar_sracok_elkepesztoen_batrak/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt a szart mi a picsának linkeskedted ide?

a Thatcher egyértelműen fasiszta és a legnagyobb gondja az ellenségeinek eltűnése volt: mint a SZU és hasonlók ugyanúgy mint a másik seggfej a Reagan a másik bohóc...birodalmi globálfasiszta érdekeket képviseltek és harcoltak érte...persze az angoloknak kurva nagy szükségük volt rá mert elszabadúlt volna a demokrácia és akkor mi lenne...azonosan az orbánpropagandával az ő fasizmusa jó fasizmus a másiké meg rossz

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

itt a kutya elásva:
Amit szívesen látnék, az egy szorosabb kapcsolat az Egyesült Államokkal, például egy nagy euróatlanti szabadkereskedelmi övezetet, melynek Amerika, az Európai Unió, az Egyesült Királyság, de Ukrajna, Törökország, ezek a nem EU-tag országok is tagjai lehetnek.

amerika nem demokratikus sohasem volt hanem egy egyeduralomra törő álszent fasiszta állam amelyben az embereknek nincsenek valós jogaik de azt hiszik van

brühüyyy

sokat dumálni és nem tenni semmit ez nem demokrácia ez demagógia
@rodeo36: "amerika nem demokratikus sohasem volt hanem egy egyeduralomra törő álszent fasiszta állam amelyben az embereknek nincsenek valós jogaik de azt hiszik van"

ha itt annyi joguk lenne az embereknek mint az usában!
lécci,lécci,lécci!
olyan elnyomott akarok lenni mint ők!
@punkfrog:
ok, próbáld ki, menj oda és élj ott

utána dumcsizunk közben ajánlom figyelmedbe Jessey Ventura-t

brühüyyy
@Mariann19: A pedagóguslétszám ugyan magasabb Magyarországon, viszont a nyugati országokban oktatási asszisztensek segítik a tanítókat, és külön pszichopedagógusok a megváltozott képességű gyerekeket. Ilyenek nálunk nincsenek.
remélhetőleg lesz valami új hír és hamarosan...valami zamatos: "hogyan változtassuk meg Levédiát"

brühüyyy
"Az 1990-es parlamenti választásokon az MDF-KDNP-Független Kisgazdapárt összetételű kormánykoalíció képviselői között százharminc ügynököt találunk. Így már érthető Antall általunk sokat emlegetett kifakadása, nevezetesen: „Ha elfogadjuk az ügynöktörvényt, elvész a koalíciós többség’’. Hát bizony elveszett volna, vagy ha kiderül, hogy a Fideszesek között is tizenhét, az SZDSZ-nél negyvenhat, az MSZP-nél meg húsz ügynök található, de még a függetlenek között is ült két besúgó, új választásokat kellett volna kiírni Magyarországon.

Adják össze a számokat, s elsápadhatnak, az első, úgynevezett szabadon választott képviselők kétharmada ügynök volt. És akkor gondolkodjanak el azon, milyen lényeges magyarellenes törvényeket fogadott el ez a parlament. Míly mértékűvé vált Hazánk vagyonának ki- és átjátszása? Ha górcső alá veszik az „eredményeket’’, levonhatják a következményeket, egyáltalán nem véletlen kifosztásunk, a jog lábbal tiprása.

De vallassuk tovább a számokat, újabb összefüggésekre jövünk rá. Láthatjuk, hogy a kormánykoalíció ügynökei többségükben piti kis III/III-as besúgók voltak, itt-ott akadt egy-két szigorúan titkos tiszt.(A szigorúan titkos tiszt, a korábbi beszervező, akkor képviselőtárs, csak összevonta szemöldökét, s a spicli úgy ugrált, azaz szavazott, ahogy egykori tartótisztje akarta A pártszínek nem jelentettek akadályt. Az MSZP meg még inkább elemében volt, hiszen tudta, egykori MSZMP-sként kit szerveztetett be.) Az SZDSZ, az MSZP és a Fidesz mélyen fedett emberei azonban zömében külföldi titkosszolgálatoknak jelentettek, az MSZP emberei elsősorban a KGB-nek, az SZDSZ, meg a Fidesz képviselői pedig az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak és az amerikai CIA-nak."
A témához kapcsolódóan ma este!!!
20:15 Duna World

Hitvallók és ügynökök - Az igazság szabaddá tesz benneteket(12) (magyar dokumentumf., 3. rész, 2009) Nagyothalló - Emberhalászok
@Knósszosz: "Viktor Mutyin"

Ezért érdemes volt benézni. :D
@rodeo36: ez olyan mintha egy éhezőnek azt próbálnád elmagyarázni, hogy a hamburger az nem is jó mert egészségtelen.
én itt élek ORBÁNISZTÁNBAN!
@Hüvelykmutyi: Mindössze utalást tettem Fodor Gábor európai szintű statisztikai összehasonlítási adataira. Nem kétséges, hogy a reális állásfoglaláshoz sokkal több információ kell, hiszen országonként a sajátosságaiknak és oktatáspolitikájuknak legjobban megfelelő módszereket lehet találni.
Az általad leírtak pl. ilyenek.
@jaegtoer: Szia Jaegtoer! Még az este olvastam a reagálásodat és gondolkoztam a saját felvetésemen, amely részben sommásnak bizonyult, és korrekcióra szorul.
Az oktatásban nem lehet egyedüli mérőszám a pedagógus és gyermeklétszám aránya. Mindíg az adott ország struktúrája is befolyásolja ezt a mértéket. Miután az országban nem egységes körülmények között folyik a munka települési és földrajzi eltérések okán, így nem is lehet azonos létszámarányokat kialakítani.
Viszont a demográfiai okok miatti gyermeklétszámcsökkenést nem követte folyamatában az ehhez igazítandó pedagógus létszám mérséklése, jelenleg valóban egy fűnyíró elv alapján fog ez megtörténni.
A soros kormányok politikai okok rendre görgették megoldatlanul ezt a gondot, a kialakult aránytalanságokért bizony az irányítás a felelős.
Legnagyobb gondot a felsőoktatás leépítésében látom. Rendkívül szűk látókörre vall, hogy a robbanásszerű műszaki és gazdasági fejlődés kihívásaira az ország felsőszintű szakemberekkel nem készül fel.
Szakképzett munkaerő nélkül pedig az ország a külföldi befektetők számára marad a magas technikai színvonalú termelés színhelye helyett a betanított munkaerők alkalmazásának terepe.
@jaegtoer: "A mozgásnak egyedüli kárvallottjai a magyar részvénypiac, a tőzsde lesz, és mi ...".
Mi vagyunk a kárvallottak és a gyerekeink lesznek.
A nemzetközi pénzpiacokon mi 6%-os hozammal kötünk akár 15 éves futamidővel kötvényügyleteket, míg a jelenlegi kamatkondiciók rajtunk kívül jelenleg a O % körül járnak. Az USA-ban pl. 0.25%, a németeknél 1% körüli a kamat.
Ezeken a számokon a választóknak érdemes lenne elgondolkozni.
El kell terelni a figyelmet a turbódemokratikus ellenzék által az "alternatív választási bizottságba" delegált bolsi besúgóról?
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
A pedagógusok szrájkjának passzivitása elgondolkoztató. A munkavégzésük körülményei, a beigért bérfejlesztések és életpályájuk igéretes kilátásba helyezése elmaradt, mely okok bőven elegendőek lettek volna egy kiterjedt fellépésre.
Úgy látszik, az egyik legfontosabb elemet nem súlyozták kellően, ugyanis a kormány a pedagógusokat az eddigi szakszervezetek helyett egy országos egyesületbe kívánja sorolni, mely teljes mértékben megszünteti az érdekérvényesítés lehetőségét.
Nézem Mendrey Lászlót, aki magányos harcosként kitartóan küzd az elvesztett jogokért, és már emberileg sem értem, hogy hogyan hagyhatják cserben nemcsak a pedagógusok, hanem a különféle szakszervezeti vezetőik ezt az embert.
Ez a fajta magatartás kezdetben nem váltott ki szimpátiát bennem, azonban több cikket olvasva rá kell jönni, hogy olyan mértékű a megfélemlítés, hogy komoly egzisztenciális kockázat rejlik a fellépések résztvevőinek számára.
Így nem lehet csodálkozni Hoffmann Rózsa kézlegyintést sugalló, lekezelő nyilatkozataira, amelyekkel a fellépéseket minősíti, hiszen valódi ellenállásra nem kell számítania.
Privi ment még időben.
Milyen jó kis posztot lehetett volna ebből írni, ha nem vakít el a gyűlölet...

Nem kihagyva a néhai SzDSz-t sem, amely mindaddig, amíg ősbölényei sorban le nem lepleződtek, fröcsögve tiltakozott a nyilvánosságrahozatal ellen. :(
@hazug fidesznyik:
Ha teccett, a barátomnak köszönd!-:)
@Mariann19:
Szia Mariann!
A barátom értékelése igen visszafogott volt, sajnos a helyzet annál súlyosabb mint amit vázolt.
A besúgó tagozatosokon kívül, mindenki halálosan be van szarva.

Az egzisztenciális fenyegetettség hatalmas lakat a szájon, ráadásul az ő majdnem speciális tudásukkal milyen más utat választhatnának ahelyett, amit (még) éppen járnak? Pár szerencsésen kívül a nagytöbbség semmilyet. Javíthatják a cáratyuskáék hazug, ordenáré statisztikáit, hogy mennyivel többen dolgoznak a mittudoménmióta.
Közmunkásként.
Mit ad isten, van egy másik pedagógus ismerősöm aki úgy jellemezte a helyzetet, hogy megveregetik a vállukat: -fasza gyerekek vagytok, bírtok ti még ennél többet is! Pedig már térdig süppednek az iszapba egy bagi kővel telerakott hátizsák súlya alatt, raknak a vállukra mégy egy húsz kilós darabot és nincs ám visszapofázás. Ha van, akkor meg elmélkedhet december 24-én a tanár nő/úr, hogy mi a franctól jégvirágos az ablaka belülről is.
Fenti hasonlatot köszönöm Moldova Györgynek, az ő szavai fogalmazzák meg frappánsan azt, amit az ismerősöm mondott, nem egészen irodalmi szthűloszban. Pedig nem a két egy főre eső bunkó fajtából való.

Szóval van bőven gond az oktatás területén, csak nem mer beszélni senki, ahogyan a katasztrófavédők sem pofázhatnak. Most olvastam, hogy közponi kuss van érvényben, csak az arra kijelölt (kioktatott) ember válaszolhat olyan „szakmai” kérdésre is, hogy – fázik-e?
@Knósszosz: Központi kuss van? Nem bíznak a saját embereikben, abban, hogy azt sem tudják, hogy mit illik mondani? A valóságot kéne percről-percre, hiszen most minden információt meg kéne osztani.
Viszont a kormányt most hagyja dolgozni az árvízi védekezésben Mesterházy Attila, aki most itt a háttér TV-ben nyilatkozta nagyvonalúan, hogy eláll átmenetileg a kormány zavarásától a katasztrófára való tekintettel.
Mint egy spanyol grand! Milyen figyelmes!
@Mariann19:
Igen, kuss van.
Ezt egy nem katasztrófavédő mondta egy katasztrófavédőről, akinek az eligazítását távolból, fél füllel hallotta.
Szóval a hitelességére ne vegyél mérget, de én már semmin sem csodálkozom.

Azon sem, ha ez igaz és miért ne lenne az?
Hiszen egyfolytában hazudnak éjjel-nappal, akkor most miért ne tennék? Csak egy érvet mondj lécci? Ugye, nem tudsz, én sem.
Az, hogy a valóságot nem mondja el senki, nem beszél, az ugyanolyan aljas hazug félredumálás, mintha folyamatosan beszélne, de a zöldről közben azt állítja, hogy az narancssárga.

Fúúúj... a gondolatától is hányok.
A narancssárgától.
@Knósszosz: Legyél jókedvű!Tudom mi a baj. Mond nekem, hogy "félóra múlva itt vagyok".
Feltöltve. Szebb lesz a világ, Te is tudod.
@Mariann19:
Mán itt is vagyok!-:)
Mesterházy talált amúgy, spanyol vonalon. Beszéli a nyelvet.
Ez egy dolog (lenne), de én értékelem.

A másik, hogy marha nehéz a fiúknak fogást találni rajta. Majd meg szakadnak, de semmi.
Mesterházyt nem lehet komenyista izmozással két vállra fektetni. Pech.
Az, hogy kinek mennyire szimpatikus vagy vállalható, az megint más kérdés. Van sokféle megközelítése, de azért azt nem értem teljesen tisztán, hogy a francba utasítja el a balos érzelműek nagy százaléka a személyét? Mi a lószart csinált, amit nem lehet neki megbocsájtani?
Tanulja a szerepét a politikában, De vonatkozik ez Gordonra is, őt is piszkálják a tapasztalatlansága okán - nem értem. Ki a lófasz kell akkor a mocsok eltakarításához a kétkedőknek? A Szíriuszról idepottyant vérprofi, mint a Milky Way született géniusza, az A-L CSUT 426 rendszeréből? Többet sose, jó!

Ja, hogy hiteles program kellene, meg ilyesmi... persze.
De mi az a "hiteles"? Ki váltotta be eddig az ígéretét, aki mindenféle populista szart össze-vissza kotkodácsolva megnyerte a választást? Na, ki?
Szerintem senki. Ezen az alapon, hogy - na akkor úgy válasszunk kedves falugyűűlés, ki a ganyébb és ki kevéssbé - nem fogunk kilábalni a szarból.
Rodi véleményét osztom, az államkötvények visszafizetése húsz évre visszab@szott bennünket, ha nem huszonötre.

Nem értek hozzá, de laikus érdeklődőként olvasgatok ezt-azt és hajlok rá, hogy Rodeo-nak igazat adjak. Meg Neked is, hiszen hasonló értékelést olvastam kegyed tollából... is.-:))
@Knósszosz: Meglepő dolgot hallottam ma.Konrád György azt nyilatkozta, hogy Mesterházy személyében nem alkalmas az ország vezetésére, nincs államférfiúi tapasztalata. Ez egy vélemény, szerintem Konrád személye és véleménye nem tesz jót Mesterházy ambicióinak.
Ami a globális hazai pártvetélkedéseket illeti, én a szorosan vett összefogásban hiszek, melynek nagyon hamar létre kéne jönnie. Nézd meg ezt a rétestészta szindrómát, ami miatt valóságos tervek nem születnek, hanem szórvány dumákkal vagyunk tele szórvány pártokkal.
Az én gondolkodásmódomban a miniszterelnöki kijelölés kérdését meg kéne, hogy előzze az ellenzéki pártok szoros együttműködési szerződése, aztán a nagy egységben a közösség majd megválasztja a fő irányítót. Addig legyen a politikai munka egy komoly kötelezettségvállalás a szent cél érdekében.
Szeretnék olyan választást egyszer, mint az USA-ban, ahol két nagy párt vetélkedik egyértelmű programmal, ahol a választások után nem fordul elő az igéretektől lényegesen eltérő gyakorlat. Emiatt a választók döntéseiknél nincsenek hezitálási poziciókba szorítva, tudják, hogy akit választanak, annak a konkrét következményeit viselik.
Tiszta és világos viszonyok között nincs ilyen bizonytalanság a választók körében, mint nálunk.
Igen, Rodeoval sok mindenben azonosan gondolkozunk, és örülök, ha több kérdésben Te is csatlakozol, mert úgy látod helyesnek.
Pusszantalak.
süti beállítások módosítása