Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.02. 02:58 Fabius

Mesterházy bejelentkezett miniszterelnök jelöltnek

Címkék: mszp kormányváltás mesterházy attila

Kicsit nem figyelünk oda, mert elkápráztat a Kedves Vezető szülinapjára rendezett össznemzeti hálaünnep, és máris akad egy - igaz önjelölt - kihívója. Gondolom pech, hogy olyan, mint "szocialista zárt ülés" nem létezik, és az elhangzó információ hamarabb jut el a sajtóhoz, mint ahogy a nyilatkozni igyekvő politikus az székház aulába ér. Nekünk nem baj, ha megtudjuk időben miről is ábrándoznak ők a tágra zárt ajtók mögött, legalább képben vagyunk a kétkulacsosságukról. Ami "valahogy" az istennek se akar megváltozni, történhet itt bármi. 

Mesterházy Attila, 2013. 04. 27., a nyilvánosságnak szánva:

"Nem az a lényeg, hogy magamat mire tartom alkalmasnak, hanem a választók ezt hogyan látják."

Mesterházy Attila, 2013.06. 01., "zárt ülésen"

Mesterházy egyértelművé tette, hogy szocialistának kell lennie Orbán Viktor 2014-es kihívójának.(...) ezért az MSZP-nek mint az ellenzéki összefogás legerősebb pártjának kell  adnia a miniszterelnök-jelöltet. Hangsúlyozta, ő a jelenlegi pozíciójáért 2010 óta több alkalommal is megküzdött (két kongresszus is megválasztotta), így akár most is vállalja ezt a küzdelmet az ellenzéken belüli vetélkedésben is.

Mik vannak, mi? Ez lassan orbáni sebességű színeváltozás, próbáljuk meg kideríteni mi lehet az oka. Ennyire megváltozott volna a választók szemlélete egy hónap alatt? A Medián legutóbbi mérése szerint a Bajnai - Mesterházy szimpátiaharc 49-40-re, a miniszterelnöki alkalmassági 42 - 24-re áll a kormányváltást akarók között, vagyis ez nem indokolja azt a hurráoptimizmust. 

Akkor a trafikmutyi hatás jelentkezett volna erősödő szimpátia formájában a szociknál? Frászt, ők a harmadik köztársaság legnagyobb intézményesített mutyijából sem profitáltak eddig semmit, a Fidesz 3%-os népszerűségkopása is az E14-nél csapódott le, legalábbis a Tárki három napja közzétett jelentése szerint

Esetleg Viktorék vették őket komolyabban, csak nem figyeltünk és Mesterházyt tartva főellenségnek az ő nevét mantrázzák minden megszólalásuk alkalmából féltucatszor? Létrejött a Gyurcsány-Mesterházy szókapcsolat és már azt igyekeznek összemosva elcsépelni? Én nem hallottam ilyet, aki igen az linkelje kommentben, hátha csak figyelmetlen voltam. 

Szóval, Atikám, nekem úgy tűnik az önjelölt ellenzéki vezetőszerepbe igyekvés közben nekiszaladtál a zárt kapunak, és visszapattantál róla. 

mesterházy-zárt-kapu.gif

Legalább fájt? Mert a kérdések amiken gondolkodnod kéne biztosan fájdalmasak, nem szeretném, ha valami más sajgás hátráltatna a koncentrációban. Szóval:

1: Mi az, hogy az ellenzék vezérének szocialistának kell lenni? Mikor minden véleménykutatásból világosan az derül ki, hogy bár pillanatnyilag ti vagytok a legnagyobb ellenzéki párt, olyan miniszerelnök jelölttel nem rendelkeztek, aki - az ezek szerint szerintetek sem szocialista - Bajnait ilyen téren meg tudná szorítani. Te sem vagy ilyen, az ágaskodó ambíció ehhez kevés. 

2: Mi közünk hozzá, hogy téged hányszor választottak meg pártelnöknek a pártodban? Én speciel nem kétszer, de huszonkétszer szarok rá, hányszor. Ez magánügy, a ti magánügyetek. Ők megválasztottak téged, a vezetésed alatt nem tudtatok megújulni és profitálni Orbán legnagyobb elkúrásaiból sem. A megítélésetek nem változott semmit, a teljesítményed a népszerűségetek stagnálásához elég és semmi máshoz. Bajnaiék az októberi színrelépés óta egy stabil parlamenti küszöbugráshoz szükséges tömeget megszólítottak. Ti mit csináltatok ennyi idő alatt?

3: Állításod szerint nektek és az országnak élet-halál kérdés leváltani Orbánt. Én csak azt nem értem, hogy akkor miért nem tesztek valamit érte? Úgy értem olyat, amit évek óta várunk tőletek, és ami mérhető szimpátia és szavazótábor növekedést, vagy legalább az összefogás iránt csökkenő berzenkedést generálna? Igen, a személyi kérdésekről van szó megint, és arról lesz újra, meg újra és újra, amíg a molyette mamutokkal és mamelukjaikkal akartok kormányváltást csinálni, ami velük lehetetlen. Ezt egy ilyen büszke és nagyon alkalmas pártvezérnek illett volna már önállóan is felismerni.

Ahogy azt is, hogy hiába vagytok a legnagyobb ellenzéki párt, ha az önálló kormányváltáshoz szükséges tömeggel nem rendelkeztek. Így kénytelenek vagyok/lesztek minket, kormányváltást akaró, de titeket annyira nem szívlelőket megszólítani valahogy. Tudom szörnyű pech, de sajnos alkudozni is velünk kell, nem a potenciális szövetségesekkel. Mert hiába csapkodjátok egymás tenyerét, ha a megkötött deal nem tetszik, és nem szavazunk rátok. Ja, tudom, ilyenkor szoktam összefogást gáncsoló, Orbán szekértoló fideszbérenc lenni, de ne fáradjatok, lepereg. A hisztibe ölt energiát fordítsátok a magas lóról valóságközelbe esésből feltápászkodásra, és a helyzetetek meg a kormányváltás valós esélyeinek felmérésre. 

Kurvára ideje lenne. 

1082 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr405339698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a lényeg: hiába az MSZP a legnagyobb ellenzéki párt, ha az önálló kormányváltáshoz szükséges tömeggel nem rendelkezik.

Ezzel szemben: Ha az ellenzéki szövetség felkérné rá, elvállalná a miniszterelnök-jelöltséget Bajnai Gordon.
Az ellenzéket olyannak kell vezetnie, aki nemcsak győzni képes a választásokon, de utána jól tud kormányozni is – mondta az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője a pozsonyi Új Szónak adott, kedden megjelent interjújában.
hvg.hu/itthon/20130507_Bajnai_elvallalnam_a_miniszterelnokjelol
Fabi ez olyan szép, hogy rögtön ...(ide gondolj amit akarc)

szóval:
Ceterum autem censeo Fidesz(Carthag)inem esse delendam...

ezzel kezdünk...ekkor keletkezik egy kis űr meg (z)űr és aztatatatat be kell tölteni mert üresen nem maradhat

a magyar politikusok az egyetlen Gyurcsányt kivéve nem tanúltak semmit és nem is akarnak semmit sem változtatni kivéve a hatalomban lévők neveit

még egy szimpi van közöttük (marakiinnenlátható) az a Szanyi Tibi még akkor is ha ordítozni fogsz velem miatta

a többi a lömpöpö meg a többi a bajnait is beleértve nem tett annyit amennyire szükség lenne és az idő rövid és így nem az ellenzéknek dolgozik

a magyar választó hülye!!! NAGYON HÜLYE

de ez van ezt kell mexólítani és mindenki más más baromságot harsog vagy nyekereg, értelmes dolog nem hangzott el

a

FIDESZ MAGÁTÓL FOG MEGBUKNI NAGYON CSÚNYÁN ÉS GYORSULÓAN

és ez lesz a gond mert nem lesz senki sem készen....mert csámcsognak

a lömpöpö sem állt ki semmivel meg a belőle kiváltak (ők a E14???) sem csak Bodri kutya bolhás lett és vakaródzik

című össznépi HURÁL jött össze ami szart sem ér

neked nem teccik a mesterházy nekem meg csak azok akiket te nem szerecc

hát én majd szavazok, meg fogom oldani, és lesz egy szavam

de addig én is ordítozok

annyit észrevettem, hogy amikor a Vizolda Trisztán tartandó nevű panyókás begyütt és én bemásoltam neki két korábbi szólásomat eltűnt, mint kámfor, mert ők is csak a himi humival tudnak vitatkozni vagy egyáltalán, ha valami vérre megy akkor alsasszéznak a picsába

brühüyyy

most majd moderál valaki a picsa miatt? már volt ilyen
@rodeo36: ne dumál veled senki?:)
plagizálom: (n.com)
Mint a mókus barackfán
Orbán Viktor oly vidám
Ajkáról ki se fogy a szócska
Ha beszélhet valahol
Viktor pajtás így dalol
Szájából csak patakzik a
nóta: nem hazudok
Évek szállanak a barackfák alatt
hullik már az érett
(házi) pálinka illata, szabad vad párlata
csicsergi gyönyöru” az élet

brühüyyy
@taga20:
alusznak, nekem meg kora este van

brühüyyy

azért a NET megőrzi még akkor is ha te sem mondasz semmit róla
Önbizalom van! Önismeret, önkritika, ész az nincs!
Azert Szanyit en is megneznem munkasokol-vasokol jelleggel legalabb programszinten, vadirattal a hona alatt, aztan had en dontsem mar el, hogy vasoklot, vagy "tuleltem a partszavazast" embert akarok latni fidesz-felszamolokent.
@taga20:
már ismerem, erről van nagyba'szó:

"Íme néhány már működő free energia készülék. Drukkolok, hogy a

milyénk

is köztük legyen."

(Széles Gábor, a Magyar Hírlap, az ECHO TV és a Békemenet tulajdonosa, a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetés büszke birtokosa)

hát ez a jellemző, még csodákra is várnak, most egy igaz történet (nagyon figyelj)

Észak Amerika (ott mindenki vállalkozik) kedves barátom és üzlettársam felhívott -ez egy pár évvel ezelőtt volt- hogy megkeresték amerikába szakadt magyar tudósok, akik azt állítják a MTA rendes tagok!!!! és van egy tanulmányuk amihez beruházókat vagy csendes társakat keresnek, barátom mondta, hogy el is vitték egy épületbe ahol mutattak neki egy hatalmas kombináltszekrénynek kinéző akármit, teljesen fekete, és azt mondták ebben van a delej és kijön belőle, ha hívják és ingyen jöm de sok pénz kell hozzá...stb és átadtak neki egy írásos anyagot, ami tele volt mindenféle "tudományos" szöveggel, képletekkel differenciálegyenletekkel meg amit el tucc képzelni és néhány fénykép ahol holmi gömbök közötti villámlások láthatók...szóval a Tesla varázsgép ami energiát termel a VILÁGEGYETEM ERŐVONALAINAK KERESZTEZÉSÉVEL és még néhány képletekkel igazolt i9zével...én meg elolvastam....máig röhögök rajta, majd felhívtam a barátomat, hogy kérje meg őket, hogy nyissák ki a fekete dobozt és mutassák meg mi van benne legyen az a feltétel a belépéshez a project-ba...szóval nem lett belőle semmi

hát ezt kapta meg Széles elvtárs is mivel nem tud sem írni sem olvasni elhittem mert ha annyi képlet van benne és differenciálok meg integrálok a negyedik fokon akkor az csak jó lehet mint Fekete György és a Makovecz elvtársak akik sohasem csináltak semmi hasznosat de kurva sokat ártottak

szóval ez van

brühüyyy

tehát én ezt közelről ismerem már vagy 12 éve
@rodeo36: Tok mindegy szeles koma mit ir, orban ugysem tudja elolvasni. Ez a bugrisok sorsa: elobb-utobb mind szembesul fajoan kinos muveletlensegevel.
@Megdobbent:
de ami"j"en bugris követelni fogja, hogy mutassa be egy demonstráción csak neki mit tud a delejművek?

honnan lesz a delej?

felhívják a Siriust a Köbükivel és a Dr Bubo meg a Mézga család prominensei közbenjárnak?

brühüyyy
@rodeo36: Majd szeles is leken feketere egy Ikarus gyarbol kisibolt dupla oltozoszekrenyt, telibassza goliatelemekkel sorbakotve, a vegere kivezet egy 30V-os izzora egy erpart es kesz. Zorban megsimizi a fejet, es maris megy a ket Nobel varomanyos lekurni egy 2 dekas paleszt a kozeli trfikba.
@Megdobbent:
azért erre lenne 2 fillérem belépőjegyként, hogy titokban megnézzem hogy is megy ez az egész...ugye laposelem már nincs?

brühüyyy
@rodeo36: Nem nagyon. Vagy 10-15 eve nagyon nehezen talaltam egy Panasonic markajut (csillirad penzert) akkori baratnomnek, aki a keso '90-es evekben volt fizikatanar, es ugye a demonstraciohoz meg laposelem dukalt a technikaba... azota gondolom elem hijan nincs demonstracio sem.

Egyebkent az orbani bemutato egyszerubb lesz. Orban + asztal + lampa. Vilagit? Igen! Akkor a kiserlet sikerult!
@Megdobbent:
komojan?

na ez is Nagycsirkusz

brühüyyy
@rodeo36: hat az o emelkedett szintjukon ennel egyszerubb megoldas szinte kizart, ennel bonyolultabb meg nem kell.

Hofitol biztos ismered:
- Latja? - Nem latja?
- Na latja.
@Megdobbent:
most egy kicsinyt átállok...de fidelek- 1974 Orange France Montserrat caballe Norma, Bellini élőből az egész DVD

brühüyyy

ha Kosszosz előkerűl akkor mondd neki ez van

azóta csak a Calls felvételei "verik" de nem mindíg
@rodeo36:
Bartusnak persze igaza van megint,csak ojjjan qrva kínos lenne elismerni.Mert micsoda ganéj feltételezés,hogy MI/!/ kibaszott kemény demokraták megengednénk, a fasizmus újbóli felépítését,pláne a saját szemünk előtt!Ezért inkább becsukjuk a gyulladásost,és áltatjuk magunkat,hogyaszonygya:orkbán azér még demokrata,csak kicsit félresikerült,amiből a félresikerül megállja a helyét,csak nem kicsit,NAGYON!
UFF!
@Megdobbent:
Nincs az a lámpa,ami az orkbáni sötét fejet bevilágitaná!
Nem lesz ott elkuldes hosszu ideig, menekuljon, ki merre lat...
Lesz itt meg v auto palya otven hatvan hetvenes busz, villamos, mint a nagy elodoknel szerte a vilagban.
Gondoltam, hogy erről lesz poszt:)))

Mesterházi összes eddigi megmozdulása ezt sugallta. Csak idő kérdése volt, mikor "szivárogtatja" ki,márpedig ez a konc szokásjog alapján az övé.

Két fontos dolgot nem akar fel/beismerni.
A győzelemhez kicsi a falka, és az is fogatlan vagy fejlődési rendellenesség következtében tejfogú.

Értem én, hogy zárt ülésen bátran üvölt, erősek vagyunk,győzni fogunk.

Hát nem.
Ha az MSZP egyedül indul, az max 8% körül hoz a pártnak, ami a lassú, de biztos agóniát jelenti. Lehet,a jövő szempontjából ez lenne a jobb.

Megértem, hogy fiatalon nagy álmai vannak, de ideje felébredni.
Személyes kvalitása nagyon kevés ehhez az álomhoz, és minden más ennek egyszerű következménye.

Nincs szürkeállománya a pártnak,nincsenek felmutatható jó arcok, nagy nevek. Nincs morgósító ereje, nincs innováció semmiféle területen.
Csak a tehetetlenségi nyomaték viszi még a pártot - törvényszerűen egyre lassabban.

Mesterházi a körülmények áldozata lesz. Nem az első, és nem az utolsó. Nála sokkal jobb képességű emberek is szanálódtak a nagy játszmában. Ez egyéni tragédia, de nem több.

Tegnap - e nagyreményű hír után - olvastam az origot.

www.origo.hu/nagyvilag/20130527-jose-pepe-mujica-uruguayi-elnok-portreja.html

Akinek nincs kedve végigolvasni, annak kiemelem a lényeget: az elnök kedvence idézete

“Nem az a szegény, akinek csak kevese van, hanem aki többre vágyik.” (Seneca)

Mesterházira gondoltam, és arra, nem véletlenül szeretem Senecát:))
A Mesterházy és a szocialista párt ott bassza meg, ahol vannak. Még egy ilyen megújulni képtelen csapat nincs a magyar politikai életben. Ezek képtelek felfogni, hogy Török Zsoltokkal, és Szanyi kapitányokkal nem lehet neki menni egy választásnak sem. Ezektől a lejárt szavatosságú alakoktól minél előbb meg kellene szabadulniuk.
A Mesterházynak annyi karizmája van, mint egy nedves mosogatórongynak. Egy hétvégi grillpartin sem lenne képes felrázni a meghívottakat, nem hogy egy választáson. Ha az MSZP nem a Fidesz látens támogatóját akarja eljátszani jövőre, akkor nagyon gyorsan befejezik ezt játszadozást és felsorakoznak az Együtt 2014 és PM mögé, mert különben az Isten sem menti meg őket attól. hogy örökre eltűnjenek a süllyesztőben Mesterházystól és mindenestül.
azután, hogy Bajnai letette a fegyvert az orbáni retorika előtt, sokan nem maradtak....
endresy.blogspot.com/2013/06/bajnai-gordon-felrehordo-szemuvege.html
Ezek az ecceri cocik olyanok, mint a nyugdíjasklubban beszélgető bácsikák:
- Képzeld, tegnap majdnem megvolt nekem a Cindy Crawford, 2 apró kivétellel!
- Kettő?
- Ja. Az egyik, hogy nem jött el, a másik, hogy nem állt fel...

Komolyan, abban az egész csürhében nincs egy, csak 1 reálisan gondolkozó ecceri, aki azt mondaná, hogy nézzük meg, mekkora az esély arra, hogy vezetővé és ELFOGADHATÓVÁ váljanak az ellenzéki térfélen?
Mert akkor rájönnének, hogy nagyobb eséllyel indulnának az epsomi derby 6-os futamán, mint itt! Balfaszok!
Tegnap is írtam, hogy én is bejelentkezem miniszterelnök-jelöltnek. Esélyem ugyanannyi, mint Masterhouse-nak.
Erről az egészről ez a jelenet jut eszembe. www.youtube.com/watch?v=lrumxvKD3p0
A másik vicc is mintha Mesterházyról és a sok ecceri cociról szólna:

Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést.
Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek.
Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.
- Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági létesítmény, akármelyik
részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja
megmondani nekem, hogy mit csináljak.
- Rendben van, maga tudja.
A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika.
Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer.
Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja neki:
- AZ IGAZOLVÁNYT! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT!!!
@V-PORT:
Sőt kérlek, nagyobb lenne az esélyed... Milyen színekben gondolod? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Piros, fehér, zöld, hiszen magyar ember vagyok. :)
Semmi sem hiányzik jobban, mint egy nyílt, elhúzódó, személyeskedő kampány az ellenzéki miniszterelnök jelölti posztért.

A fidesz meg hátradől és megszakad a röhögéstől.

A szocialisták semmit sem tanultak és semmit sem felejtenek. Talán az lenne a legjobb, ha elgondolkodnának azon, hogy a fidesz kitől fél és kit mocskol napi 24 órában.

A történet kezd a "A sily for president" nevű gigaelbaszásukra emlékeztetni.
OFF:
www.origo.hu/itthon/20130601-elarasztjak-a-kossuth-teri-melygarazst.html
árad a Duna, ezért a mélygarázst el kell árasztani vízzel, hogy a Duna felől érkező nyomás ne árassza el a garázst plusz a kossuth-teret.
kérdem én: ha elkészül a mélygarázs, minden áradáskor fel fogják tölteni vízzel, vagy majd a Duna tölti fel?
(tessék megnézni a fotót az érthetőség kedvéért)
@ob.szerver: "A sily for president"
ugyanaz lesz most is.az érveik is ugyanazok:
ez a poszt nekik jár!
idióták.
@GeoCracker:
Hivatkozásokat is tehetnél az írásodba.
Azért itt szólok, mert nem akarok mindenhol regisztrálni, de ha már itt vagy...
@ob.szerver:
Komolyan felmerült bennem, hogy ezek a "balfaszok" lepacsiztak a "jobbfaszokkal", majdani pénzekért, lehetőségekért, hogy szétverjék Piktorunk lehetséges leváltását.
Kreténkéknek semmi se drága, a középszerűség lesz az etalon.
@rodeo36:

Ott kúrták el az "Akadémikusok", hogy bizonyítékként nem linkeltek a fekete szekrény mellé youtube videókat, mint Széles elvt.

"Ezt nézd meg! Ha eddig nem hittél az Idegenekben, ezután fogsz!" (youtube videó)
"Megnéztem. Én eddig hittem az Idegenekben. Amíg meg nem néztem ezt a videót." (ismeretlen kommentelő)
"Szerintem igazi. Mindenki tudja, hogy a youtube-on csak igazi dolgok vannak, és ha pl nekem államtitoknak minősülő videóim lennének, én is a youube-on rejteném el, ahol senki sem találna rá. (ismeretlen kommentelő 2)
@ob.szerver:

Mesterházy nem miniszterelnök akar lenni, hanem még legalább öt évig pártelnök + képviselő havi két milláért. Azt hittem, ez mindenki számára világos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Azt símán abszolválná akkor is,ha szó nélkül beáll a szövetségbe.
Ez tényleg elhiszi magáról:)))
Az a baj, hogy Mesterházy összekeveri a pártot a szavazókkal. Mert lehet, hogy a párt felkéri, de, én, mint szavazó, nem kérném fel. Attól nem lesz alkalmas miniszterelnöknek, ha öltönybe jár, és furcsán hordja a haját. Akkor lenne, ha ki merné mondani, hogy Baja Ferenc menjen nyugdíjba.
@Dr. jenőke (jenőke): A blogon vannak linkek a szövegben. Korábban agyon volt linkelve, akkor azt vetették a szememre.
Ha az oldal színvilága miatt nem feltűnőek a linkek, akkor kontrasztosabbá teszem.
Hogy mennyire tudtam, hogy ez lesz a GIF, már tegnap, amikor olvastam Mesterházy nyilatkozatát, és lefordultam a székről röhögés közben.

Egyébként nagyon helyes, így legalább biztos, hogy nyer Orbán '14-ben, és legalább láthatjuk a szarhegyet Viktor fejére omlani, nem kell Bajnainak fuldokolnia alatta! :D
@V-PORT:

" Attól nem lesz alkalmas miniszterelnöknek, ha öltönybe jár, és furcsán hordja a haját. Akkor lenne, ha ki merné mondani, hogy Baja Ferenc menjen nyugdíjba."

És? Akkor mitől lesz alkalmas?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Persze, mert ha nyernek, akkor dolgozni is kéne, így meg Orbán árnyékában csak néha be kell nyögni, hogy "fúj!" meg hogy "rásszizmus!", és kész.
Az egyetlen "baj", hogy a háttérszervezet viszont nehezményezheti azt, hogy az MSZP vezetése nem akar más lenni, mint a Kivénhedt Politikai Kurvák Nappali Melegedője, hiszen az egyre inkább bezáródó, kiapadó pénzcsapok mellett -ó, jaj- talán mégiscsak fel kell majd idézni, milyen volt autófényezőnek lenni!
@Dr. jenőke (jenőke): Világosabb kékre állítottam a linkeket. Ha nem erre gondoltál, jelezd kérlek.
@nemecsek ernő áruló: Valamikor korábban egyszer azt írtam, hogy épeszű ellenzék nem akarhatja valóban megnyerni ezt a választást.
Viszont, ha Orbán marad, akkor megoldja a dinasztikus kormányzást is.
@GeoCracker: Pedig Orbán marad. Ideje erre berendezkedni!
@Orica Középföldi: Nem tudom. Vagyis meg tudjon győzni, hogy alkalmas egy ország vezetésére. Orbán az övéit meg tudta győzni. Engem Bajnai (és ezt, mint bajnaista-anarchista írom, tehát elfogult vagyok) jobban meg tudott erről győzni, mint Mesterházy. Jön itt az apparátussal Mesterházy, úgy, hogy már 24 év óta léteznek, és van a Tárki szerint 22% biztos választójuk, míg az E14-Pm két hónapja létezik, és van 10% biztos választójuk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
egérke
nekem a kezemben volt az eredeti dokumentáció

a többit kalkuláld bele

brühüyyy
@Secnir: Állítólag csak annyi történt, hogy még nem lett kész a vízszigetelés, ezért jobb, ha nem teszik ki fölösleges terhelésnek az építményt.
Majd akkor lesz érdekes kérdés a dunai áradás, ha üzemelni fog a garázs.
Azt mondom, jó ez így Mesterházy lenullázza magát. Már, ha lehet még. De a pártját is. Várjuk csak meg a következő közvéleménykutatást. Amikor áprilisban bajnai elment az MSZP kongresszusra, akkor is mindjárt hátba szúrták, már másnap. Milyen remekül is sikerült a pártpreferenciát növelni?
@rodeo36:
Látod, elbactad! Ma ott sütkérezhetnél Piktor seggében és oszthatnád az észt, hogy "az oxigént kivonnyuk a vízbű", meg a térenergiját az univerzumbó! Ingyé! Ja...
Mint az irkausszbó, meg a videjotonbú a józaneszet!
B+ és vannak kretének, akik ezt a pöcsköszörűt istenítik, sőt még egy szavát is elhiszik... Bacott sötét az ország, ezen a Tesla energia sem segít, sőt az univerzum összes energiája sem tud módoosítani!
@nemecsek ernő áruló:
azt nagyon szeretném látni, amint az orbán szenved a teljesítésekkel...az nincs

brühüyyy
A másik dolog, hogy ott van az, az 50%, aki nem nyilatkozik. Közülük sokan nem merik elmondani, mert félnek. Arról nem is beszélnék, hogy mi van, ha csak bemondják, hogy Fidesz, megint csak félelemből?
@V-PORT:
Ha megkérdeznek, azt mondod, amit akarsz, meg amit a beszélgető partnered hallani akar...
Én vagyok csak olyan hülye, hogy apjukfaszázni szoktam őket? :)
A félnek verziót még az önkormányzatis dolgozón se láttam, az ÓVATOS verziót igen. Egy óvatos célzást engedett meg a csajszi az egyik irodán, négyszemközt, majd a reakció láttán - megkönnyebbülve - leanyázta és letolvajozta a főnökeit... :D
Én csak pislogtam... :))
@Secnir: Az van odaírva, hogy a munkagödröt árasztják el. Amikor kész lesz a mélygarázs ilyesmi már nem lesz ha jól sejtem. :)
@9mmPara:
Munkahelyet teremtettek.
Csak ki kell valakiknek vödrözni azt a temérdek vizet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az mszp csak virtuálisan a legnagyobb ellenzéki párt valójában sok vidéki választókörzetben egyáltalán nincsenek alapszervezetei, mozgósítható emberei. Maximum olyanok, mint a viccedben szereplő bácsik.
A közvéleménykutatásokban azért szerepel viszonylag jól, mert az emberek többsége azt hiszi, hogy ők egy nagy, komoly párt. Valójában az a 10 - 15 arc, akit a Mesterházy körül lehet látni.
Ráadásul az sem derül ki, hogy mit akarnak tulajdonképpen. Hacsak nem Cindy Crawfordot....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem jól sejted.
A munkagödör a mélygarázs keresztelés előtti neve.
@quendelapo:
Szerintem ők beérnék a későbbiekben az 50-50 módszerrel.
Szerintem meg elmennek Mesterházyék Piktorral együtt a π-csába!
Nagyon nem értik, hogy tele a puttonya velük mindenkinek.
HVG Hetilap Visszavett Margitsziget: einstand vagy nagyszabású koncepció?
Visszavett Margitsziget: einstand vagy nagyszabású koncepció?

Einstand! – állítja az ellenzék. A főpolgármester csak irányítani akarja a fővárosi földdarabot – hangoztatja a koalíció. Az igazi kérdés közben az: megkezdődik-e a kétfokozatú önkormányzati rendszer felszámolása a fővárosban?

hvg.hu/hvgfriss/2013.22/201322_visszavett_margitsziget_nem_elszigetelt_ese

--------------

Eszkalálódtak a kormányellenes tüntetések: közel ezren előzetesben

Közel ezer embert vett őrizetbe Törökországban a rendőrség azok közül, akik az utóbbi napokban az ország különböző városaiban a kormány ellen tüntettek - adta hírül vasárnap internetes kiadásában a Hürriyet című török lap.

hvg.hu/vilag/20130602_Eszkalalodtak_a_kormanyellenes_tuntetesek

--------------
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Részlet egy előadás anyagából.
Parlament: Maga a telek a Duna régi árterülete volt, melyet az 1800-as évek első harmadától folyamatosan töltöttek fel. Ezért kapta a tér először a Tömő tér nevet. A munkagödör kialakításánál vörösfenyő cölöpözéssel és agyagszigeteléssel igyekeztek védekezni a dunavíz betörése ellen. A több mint 19,5 ezer négyzetméter alapterületű átlag 2 méter vastagságban készült beton lemezalap az üléstermek épülettömbje alatt 3,5 méter, míg a kupola alatt majdnem 4,7 méter vastagságú. Az alapozás alsó síkja a Duna 0 pontja szintjére került. A román cementből kevert betont 20-30 cm-es rétegekben, folyamatosan, munkahézag nélkül készítették, az éjszakai órákban elektromos világítás mellett.
A munka 3,5 hónapig tartott. A gondos kivitelezés kiállta az idők próbáját. Jelentős beavatkozást igénylő süllyedések, a dunai teraszok támfalai kivételével, nem voltak az elmúlt 110 évben. Fontos megemlíteni, hogy például az északi és a déli kapubejárat között - ahol a két kapu közötti távolság 250 méter – a ma is mérhető szintkülönbség 2cm-en belül van!
Igazából azonkívül, hogy szerinted pofátlan Meterházy és továbbra is utálod őket milyen más érved is van amelett, hogy az mszp-nek nem kellene jelöltet állítania 2014-ben?
Azt tudom, hogy ha egy hírben az mszp mellett nem szekoput olvasod elönti a szar az agyad, de lehet, hogy némi higgadtsággal többet érnél el.
Így te is olyan vagy mint Mesterházy, aki szerinted nem veszi észre, hogy nincs rá kereslet. Te azt nem, hogy ha ilyen indulattal írsz a témáról, akkor csak a három éves gyerek hisztije jön le, nem pedig egy elméletileg amúgy éles megfigyelőjű, szókimondó - mondjuk ki - mértékadó blogger lennél.
Nyugi, a jelölés totál normális. Hadd küzdjön, ez a dolga. Majd a szövetség eldönti. Ezt ráértél volna így akkor megírni, ha tényleg ő a jelölt.
Mondjuk csak nekem tűnik úgy, hogy legalább az mszp-nek van annyi bátorsága, hogy jelöltet állítsanak? Mert az együtt 2014-nek, meg a pimp és a többi résztvevő még a tökeit vakargatja és irul-pirul?!
@Dr. jenőke (jenőke):
Pedig... Ha egy szép, plenáris közösülésük alatt elsüllyedne, észre se vennénk.
Illetve utána, rövidesen, jelentősen javulna az ország gazdasági és mentális állapota! :)
Szóval amikor tele van, én mindig reménykedek... mert nekünk is tele van...
Pedig a főkapu baloldalt álló oroszlánját sajnálnám, mert '88-ban 3 napig őrt álltam alatta... :(
@Dr. jenőke (jenőke): azért a 21.században már nem olyan bonyolult egy mélygarázst építeni.még egy folyópartra se.
na persze egy feltétel van.
érteni kell hozzá.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Cica! Mesterházy karakteressége vetekszik egy szobapapucséval. A gazdasági és társadalmi elképzelései, tervei és hitelessége pedig szintén annyit ér... Más gond tulajdonképp nincs vele!
Ha holnap a cocik egy fésüket, félvak csivavát állítanának jelöltnek, a szavazótáboruk arra is leadná a szokásos szavazatát - bár AZZAL az állattal jobban járna az ország. Kisebbek az igényei, mint a coci holdudvarnak...
Vagy tévedek? Javíts ki, ha igen! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sommázzuk: ha fideszes polgármester lenne, és nem is egy no name, akkor most nem vennék el a szigetet?! Klaffa.
@punkfrog:
Nekem semmi bajom a mélygarázzsal. A felszíni átrendezéssel igen.
Egyébként a mélygarázs is mutatja, hogy nem a konzervatív nosztalgia az átalakítás indoka.
Lehet például az, hogy biztosítva legyen az észrevétlen érkezés, távozás - ne legyenek zaklató tüntetők, ilyesmik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
a jelölés totál normális valóban.de az önjelölés, meg a szöveg, hogy ez az mszp-nek jár, az nem normális.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem az számít, hogy hiteles-e meghogy megválasztják-e? Jelenleg a legtöbb szavazatot az mszp kapja.
Ugye senki se gondolta komolyan, hogy nem fognak megpróbálkozni jelöltet állítani?! A kérdés az, hogy ezt a többiek hogy fogják lereagálni? Mert ha úgy mint Fabius, akkor az mszp megvonja a vállát és azt mondja, hogy jó, indulunk egyedül. Van pénzünk, szervezetünk, tapasztalatunk blablabla. De a lófaszért minek álljunk sorba?!
De ha ezt nem a Fabius féle bazmegolással teszik, akkor azt az mszp is el fogja fogadni.
De jelöltet állítani kell. Sokat fognak belefeccölni ebbe a kis mókus őrsbe, teljesen normális, ha nem akarnak a kis sámlin ülni és csak a szavazóikat, pénzüket, és szervezetüket adni, csak mert egyeseknek (akik most se közelítenek az mszp népszerűsége felé) ez nem tetszik.
Egy olyan tábort pedig pláne nem ajándékoznál oda, aki úgy megbízik benned, hogy akár egy vak csivavát is megválasztana miniszterelnöknek. Az ilyen tábor nagyon sokat ér.
@punkfrog: Ő az mszp elnöke. Kinek kellene jelölnie?!
For the god sake, a márciusi kongresszuson is pont erről szövegeltek, erről szólt az egész hajcihő. Hogy milyen fasza gyerek ez a Mesterházy, jól fog kormányozni.
Ez nem önjelölés, hanem egy logikus végiggondolása a korábbiaknak. Attól még, hogy mókus őrsöt játszunk, és elméletileg konszenzusos jelölt lesz a miniszterelnök jelölt, attól ő még indulhat.
Azt kellene felfogni, hogy ez a jelölés egy normális dolog. Az lenne a nem normális, ha nem tudnának jelöltet állítani.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Egy olyan tábort pedig pláne nem ajándékoznál oda, aki úgy megbízik benned, hogy akár egy vak csivavát is megválasztana miniszterelnöknek. Az ilyen tábor nagyon sokat ér. "

én szégyellném magam, ha olyanok választanának meg, akik akár egy vak csivavát is.
az ilyen tábor semmit sem ér!
Sokan nem felejtik hogy a szocik csak nevükben szocik,egyedüli jópontjuk csak a narancsmaffia országlása.Az ebül szerzett anyagi javaik tartják benn őket a politikában nem a teljesítményeik.
@punkfrog: Sőőőőt, a világon már többször előfordult, hogy fák kiírtása nélkül építettek mélygarázst, társasházat, atombunkert.
Persze ez azt jelenti, hogy lehet drágább, vagy épp a parkosítás plusz pénz, de a népek jobban szeretik a környezettudatos politikust.
De persze 2/3-dal ezeket magaról le lehet .....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az a baj,hogy az a vak csivavát megválasztó tábor ugyanolyan nyugdíjas csődület, mint az OV-nek hálaadó misét megrendelő lányok-asszonyok egyesület, amiben csak lányokat és fiatal asszonyokat nem láttam a templomi képen. Így aztán úgy tűnik számomra legalábbis, hogy azt az 50 százalék bizonytalant kellene meggyőzni a rezsimváltás szükségességéről. Ez pedig úgy nem megy, hogy MA. erőszakoskodik. Nem pedig erősködik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: még létre se jött a választási szövetség de az mszp már a posztokon osztozkodik.
az csak ráadás, hogy mesterházi alkalmatlan miniszterelnöknek.
jelöljenek inkább egy vak csivavát.a facebookon legalább népszerű lesz.
Az álmodozás az élet megrontója. Ez minden egyes szereplőre igaz:

orbánra azért, mert tévesen azt hiszi, biztonságban van a hagymázai ködében és senki nem ismeri ki, holott ez a köd csak felőle átlátszatlan.

A mögött álló épeszű gazemberekre azért, mert ők tévesen azt hiszik, hogy az ország szétesését ők majd megússzák.

Bajnaira azért, mert ő meg abban reménykedik, hogy egyértelmű kenyértöréses konfrontáció nélkül is megúszhatja a megméretést. Eddig egyetlen megnyilatkozásában sem merte néven nevezni az eseményeket (államcsíny és törvényesített maffiakormányzás), az elkövetőket (köztörvényes oligarcha bűnözők) és a hátteret (korai posztfeudális, fasizmussal szennyezett társadalom).

Hogy Mesterházyra miért, azt Fabius leírta.

A birkákra azért, mert értelemszerűen ők koppannak majd a legnagyobbat és fundamentalizmusuk miatt bennük lesz a legnagyobb a meghasonlás.

A nem szavazó tömegekre (lásd még: bizonytalanok) meg azért, mert tévesen abban reménykednek, hogy az állásfoglalás nélküliség és a "legalább a mindennapi betevőm meglegyen" típusú rezignáltság keveréke is átviszi őket a "túlsó partra", azaz orbánék leváltását eredményező választásokhoz. Holott tömeges markáns elégedetlenség kifejezése nemcsak orbánékkal, de a jelenlegi harmatgyenge ellenzékkel szemben is megengedett, sőt elvárható, legalább azoknak is lenne viszonyítási alapjuk, mit is akarna a választópolgár.

Legvalószínűbb végeredmény: orbán marad 2014-ben is. A már elcsalt választási rendszer még akkor is meredek pálya, ha lenne 100%-os ellenzéki összefogás élén egy karizmatikus politikussal. Ráadásul ehhez asszisztálni egyet jelent az öngyilkossággal, hacsak nem követi a fidesz komisszárok kipicsázása, a törvénynek hazudott intézkedések (alaptörvényt is beleértve) teljes visszavonása/megsemmisítése, az elkövetők bünmtetőjogi felelősségre vonása, a pártfinanszírozás letisztítása és persze felelős gazdasági irányítás. De ami a legfontosabb: még semmi jele annak, hogy a honi néplélek evolúciójában oly' szükséges katarzis közeledne a kritikus tömeghez.
@punkfrog: Nem-e?! Hát nem egy ilyen vak csivava választótábornak köszönhetjük a 2/3-ot?! Talán nem egy ilyen tábor békemenetel egy füttyszóra?! Talán nem egy ilyen tábor tart ki manyup kirablása és a trafikmutyi ellenére (hogy csak kettőt említsünk?!) Talán nem ez a tábor gágog lelkesen, ha megemlítik előtük Bajnai nevét?!
Az ilyen szavazótábor lesz az, akinek nyugodtan libázhatnak, gyurcsányozhatnak, puch lacizhatnak, ők elmennek és leadják a szavazatukat arra a tömörülésre, amire azt mondja az mszp, hogy az jó.
Talán nem gondolod, hogy az 50%-nyi tele van a f@szom a politikával, haggyá' már ezzel, szarok rátok majd meg fogja magát gondolni, és elmegy lelkesen szavazni?! Annak jó ha 10%-a. Az a 10% aki most rejtőzködik, kb 40% mindig is magasról szart a választásokra.
Szóval szerintem gondold végig.
Mesterházy nagyon magabiztos, melynek alapja az általa sokszor hangoztatott MSZP újraépítés, melyet pártja a 2010-es választások után végrehajtott. Valóban visszanövekedett a párt szimpatizánsainak a száma, de csak a korábbi szint mértékére, mely a továbblépéshez kevés.
Miután Mesterházynak ez az elért eredmény vélhetően elég a győzelmi reményekhez, személyeskedő kampánnyal próbálja pozicióját erősíteni. Eszes politikus a saját esélyeit és alkalmasságát abban méri le, hogy az ellenzék kit támad, kit járat le elsősorban, mert a veszélyes ellenfelet szokták törvényszerűen gyilkolni. Márpedig napjainkban a Fidesz számára a jelek szerint Bajnai Gordon a főveszély.
Mesterházynak ebben a beszűkült eszköztárába nem fér bele az a gondolat, hogy a korábban kudarcot szenvedett pártjának legalább a finisben új arculatot közvetítsen, személyeskedő kampányában pártja legjobbjait helyezze a fókuszba. Miért nem Botka, Bárándy Gergely, Ujhelyi jeleníti meg ezt a pártot napi szinten, akiknek nincs támadási felületük, van hitelük, meggyőző és határozott a retorikájuk.
Mesterházy mesterkélten magabiztos attitűdjével azt kívánja sugallni, hogy az ellenzék vezéri szerepéhez kizárólagos joga van. Eközben mellőzi azokat a politikai eszközöket, melyek e tudományban ismertek, melyek bevetésével pártja számára némi sikert tudna kovácsolni.
Sajnos, Mesterházynak nincs karizmája, egy pontig képes elérni, ötlettelen és belenyugvó.
@Deathstick: Sok mindenben igazat adok. De. Tele van már a hócipőm a "karizmatikus politikus"-t váró emberekkel. Nem karizmára várok, hanem okos, higgadt tervezett kormányzásra. Ez ugyanis a dolga a kormányfőnek. Egy olyan parlamentre, ahol nem gombnyomogató droidok ülnek. Pusztán csak ennyit várok el. És konstruktív ellenzékiséget, nem pedig rombolót.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Lassan hajlok arra, hogy jöjjön Szanyi Kapitány. :DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Hát nem egy ilyen vak csivava választótábornak köszönhetjük a 2/3-ot?! Talán nem egy ilyen tábor békemenetel egy füttyszóra?! Talán nem egy ilyen tábor tart ki manyup kirablása és a trafikmutyi ellenére (hogy csak kettőt említsünk?!) Talán nem ez a tábor gágog lelkesen, ha megemlítik előtük Bajnai nevét?!"

pont ez a baj!
nem akarom, hogy egy más színű de ugyanilyen idióta tömeg határozza meg az ország életét!
@punkfrog: Gondolod, hogy egy vak csivavától kikapni jól fog esni az együtt 2014-nek? Gondolod, hogy bármely miniszterelnök jelöltségre pályázó politikusnak vagy magát nem politkusnak képzelő jelöltnek több esze van egy vak csivavánál?! Ráadásul nem is olyan cuki. Arra is gondolni kell, hogy egy vak csivavának nem lehet libás-nokiás dobozos múltja. Szóval egy vak csivava kishazánkban kiemelkedő politikai pályafutásra számíthatna.
Ha pedig Bajnai azt mondaná, hogy a vak csivava szakpolitikus, és ő mellé áll, te is beállnál és ráhúznál a vak csivavára.
Kinek ki a guruja.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Akkor - csakhogy ne érjen meglepetésként - előre szólok, hogy elveszti a coci párt a választást. Mint olyant, természetesen a képviselői helyeit is, de ilyen apróságok gondolom nem fognak problémát okozni ott.
A cocik vezetői valamiféle személyes sikerként, diadalként élik meg - lásd Masterhouse kinyilatkoztatás - hogy vak csivavát nem lehetett indítani ellenük, s így sikert, sikerre halmozva GYŐZTEK. HOL???
A biliben is így van, az ott lévő "cuccos" ott örömködik, sőt a legpompásabb darabok felül úszkálnak... mindaddig, amíg ki nem öntik a helyére.
Értem én, hogy nagyot akar a szarka (és hasonló képességekkel megáldott, tehetségét és szarkavaró képességét többszörösen bizonyított holdudvarával, pénztárnokaival), de mi lenne, de tényleg csak feltételesen, teoretice, ha véletlenül az ország, a jövőnk és nem a Párt érdekeit, a seggnyaloncok pénzbeli igényeit tartanák szem előtt?
Tényleg csak teoretice, mert a kocsmában is van mindig okos ember, aki megváltja a világot és már többször is a "kocsma legokosabbjának" választották, de amikor kilép a kocsmaajtón, akkor visszavedlik hirtelen azzá a szarosgumicsizmás segédmunkássá, akivé öreg korára felküzdötte magát.
Most akkor - hivatkozva érdemeire a kocsmában - ténylegesen is át kéne adni neki az irányítást a galaxis felett, mer'hát akocsmában aszondták, hogy a Jóóóuska a legnagyobb!
Értem én... Valahogy ezért nem megy a szekér a cociknak és ezért lesznek mégjobban leköpködve, ha nem veszik észre a helyüket.
Persze ha az a cél, hogy Piktornak bebakolva, fillérekért megszerezhetik a dicsőséges második helyet majd a parlamentben és jól fizetett ellenzékiek lesznek ott, akkor én kérek elnézést, igazatok van!
Masterhouse tapasztalatait és vezetési képességeit mi támasztja még alá? Mármint a jogosítványán kívül.
Merthogy - ellentétben Bajnaiékkal - sehol egy elképzelés, ami a kivezető útról szólna, tervekkel és nem hablattyal, idióta rálicitálással a narancsbolsikra! Abban viszont jók! Sőt, szórakoztatóak. Persze ha a szavazótábor rendesen szedi a gyógyszereit, akkor aggódniuk kell majd még...
@CSENDES: A karizma szót még nem elkoptatott jelentésében használtam. Ha tetszik, ha nem, egy vezetőnek úgy is kell kinéznie, mintha elég tökös lenne. Ez nem egyenlő az ideológiai elszálltsággal vagy az orbáni küldetéstudattal. Ez Bajnai egyik legnagyobb hiányossága és persze Mesterházyé is, bár utóbbinak nem ez az egyetlen hátulütője.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ha pedig Bajnai azt mondaná, hogy a vak csivava szakpolitikus, és ő mellé áll, te is beállnál és ráhúznál a vak csivavára."

ezt a marhaságot, hogy sikerült kiolvasni a mondandómból????
Amíg a meseházit akarják miniszterelnöknek az mszp-ben,addig maximálisan esélytelen lesz a választásokat megnyerni ez a párt.
Egyszerűen azért,mert a meseházi az emberek 80%-nak nem szimpatikus.
De felőlem azt csinálnak,amit akarnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Valóban új arc a Szanyi és érdekes megfigyelni hogy szimpatikus az embereknek.Nem véletlen kapitányozzák.
@hot-spot: Azt nem tudom, hogy az emberek 80 %-nak nem szimpatikus, de nekem biztosan nem. Volna még mit fejlődnie, és hová. Én inkább erőszakosnak látom, és ez taszító számomra.
@punkfrog: Isten hozott a valóságban. Ez nem beszűkültség, én inkább márka függőségnek mondanám. Az 50%-ra én meg nem számítanék. Nézzünk szembe a tényekkel. Itt soha senki semmiért nem fog megtáltosodni és bizonytalanból ellenzéki szavazóvá válni. Fát vágtak, tűzet raktak, megnyúztak, majd sót dörgöltek bele itt mindenki hátán, és lám a 2/3 úgy áll, mint egy beviagrázott hancúrléc. El kell fogadni a tényt, hogy a bizonytalanok táborát a legnehezebb és legköltségesebb és legbizonytalanabb kimenetelű megnyerni. Rájuk komoly terveket alapozni, hát nem vall intelligenciára, lássuk be.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jól látom, hogy szanyi kapitány kerületétől elveszik a Margit-szigetet, de senkinek se rebben a szeme se?! Nem baj, ha tönkreteszik azt is, legalább nem marad szoci önkori kezén. De arról philippikkát kell írni, hogy egy szoci politikus indul a jelöltségért.
@CSENDES: Azt hiszem békának írt válaszom nálad is alkalmazható.:)
@punkfrog: Nem a mondandódból tűnik ki, hanem abból, hogy arra fogsz szavazni és azt fogod támogatni, akit Bajnai arra érdemesnek talál. Persze csak akkor, ha támogatod azt az ellenzéki tömörülést, és változást szeretnél. Legyen az vak csivava, orbán, mesterházy vagy doktor mengele.
Mert az ember így működik.
Kivéve ha jobbik szavazó vagy, de akkor rosszabbul jársz, mert neked csak vona jutna, a vak csivava őket messze elkerüli.
Ha pedig nem akarsz szavazni, akkor meg mit érdekel téged, hogy mesterházy jelölteti magát vagy sem?! A nézőtérről nem szólunk be az edzőknek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Először is. A választásra jogosultaknak 50%-áról van szó, egy tehát a 8,5 milliónak a fele. A választásokon több mint 5 millióan vettek részt, tehát igenis számít, hogy azt az 1-1,2 milliót ki szerzi meg a bizonytalanok közül.
Másodszor pedig, azt gondolom, hogy minél erőszakosabbá válik a FIDESZ (mert ez az ámokfutás nem fog befejeződni), annál tisztábban fognak látni ezek az emberek is.
Lajstromba kéne venni hogy miért Sanyi és miért ne Sanyi?
Egyenlőre nem látok olyan kirívó tettet, amiért ne legyen Sanyi kapitányunk.D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Meg fogsz lepődni. Nem fognak több helyet veszíteni arányaiban, mint arra mások számítanának. Azt hiszed, hogy az emberek az új rendszerben nem fognak osztani-szorozni?! Lehet hogy büdös az mszp, de az emberek az erősebb kutyára bízzák a szavazatukat, mert az nem vész el. Jó dolog, hogy vannak új játékosok a pályán, de az új szabályok szerint aki a fideszt nem szeretné kormányon látni, azok megfontolják kire húznak. Bajnai még jelenleg a futottak még kategóriában van. A rá leadott szavazat max egy plusz ellenzéki párt bejuttatására lenne elég, többre nem. Ne hidd, hogy ezt nem fogják sokan végiggondolni a választások előtt. Arra pedig senki se számítson, hogy 2014-ben itt az ellenzéki összefogás vagy külön indulással itt bárki megnyeri a fideszen kívül?! Ha mása nem is, sima feles többsége akkor is meglesz a fidesznek. Kis jobbikos seggnyalással a 2/3 is simán meglesz. Most mondd, majd felszalámizzák, mint a kisgazdákat.
A bajnai féle kivezető út pedig populizmusból van lerakva. Kidobta a hitelességet, és megjelentek az olyan szólamok, hogy minden fiatalnak munkát adunk vagy pénzt.
Tök mindegy ki lesz az ööszefogni nem igazán hajlandó ellenzék miniszterelnök jelöltje, ez a hajó - mármint a 2014-es választási- már elment. Orbán simán nyerni fog, csak még azt nem tudni, eléri-e ismét a 2/3-ot. Ha eléri, akkor 4 évig megint teljhatalmú kormányzó lesz belőle, ha egyedül nem éri el, akkor a Jobbik támogatásával lesz az. A kettő közül az utóbbi a sokkal rosszabb. Mesterházy szerintem nem alkalmas miniszterelnöknek.
4 nyelvet beszél,egyetemi doktor,fizika szak,külgazdaság szak.
Ez szerintem teljesen pozitív eddig.
Másrészt elég közvetlennek tűnik,megmaradt a nép egyszerű gyermekének.Ez is jó pont.
Feltételezem hogy jobban tud számolni mint egy jogész.
@zgabi: Nem fognak nyerni fogd már fel.Mindenkinek tele van a fasza a sok idióta jogásszal már!
@CSENDES: Azok akik rejtőzködnek talán előjönnek a választásokkor. De olyanra senki se alapozzon kampányt, hogy mind az 50%-ot mozgósítani fogja és megnyer mindent. Az az 1-1,2 millió inkább azt nem merik bevallani, hogy titokban otthon szanyi kapitányt élteti, vagy szimpi neki demszky, vagy rendszeresen eljár a dk gyűléseire. Ők azok akik elmennének szavazni, de nem fogják elmondani az istennek se hogy kire fognak húzni, mert nem akarják hogy lekomcsizzák őket.
A jobboldaliak hagyományosan elmennek szavazni, baloldalon ez már neccesebb. A bal-balközép szavazói hajlamosabbak nem elmenni szavazni. Ezt is kalkuláld bele. Plusz a hangulatot, ami lássuk be nem kormányváltó hangulat. Ha pedig a bizonytalan azt látja, hogy mindegy szavaz - nem szavaz a fidesz marad, akkor pláne nem fog elmenni szavazni. Nem fogja látni értelmét.
Én továbbra is azt tanácsolom, hogy ne építsünk kampányt légvárakra.
@hot-spot: érdekes a nép egyszerű hülye gyermeke. Van néhány gerinctelen geci, akinek jogi diplomája van, és rögtön rávágja, hogy minden jogász olyan.
Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
akkor jóóó.... mert li-bajnai is komcsi...
szanyi? mesterházy? mint ME jelölt? ááááááh
az mszp akkor tud(na) megújulni, ha Botka lenne indulásnak a pártelnök, kibaszná a picsába az sok öreg, vén trottyot, aki listáról jutott be; Bajnai miniszterelnökjelölt (esetlegesen ME) mellett csendben meghúzódna és tanulna. akkor belőle lehetne a következő 2 ME.
csak az a probléma, hogy botkának nincsenek ezirányú ambíciói. pedig vele megmenekülhetne az mszp.
Művészlélek is a Sanyi kapitány ami feltételezi hogy ölég sok könyvet olvasott és szociálisan érzékenyebb mint emezek.
miért nem rögtön horngyufa legyen a miniszterelnök ... a köbüki... vagy poszthumusz rákosi pajtás...
@hot-spot: A szavazópolgárok több mint fele Orbán és a Fidesz mellett áll. Ez tény, még a baloldalhoz közel álló közvéleménykutatók is ezt mondják. Lehet, hogy a többieknek tele van a toke Viktorral és csapatával, de ez mit sem ér majd a jövő évi választásokon. Pontosabban: kevés lesz a Fidesz leváltásához. Én már beletörődtem ebbe, ráadásul olyan igazán nagy jelöltet nem látok a másik oldalon sem. Bajnait is legfeljebb annyira tartom alkalmasnak az ország vezetésére mint Orbánt. A többiek pedig a béka segge alatt vannak hozzájuk képest. Csak míg Orbán mögött több millió támogató áll, addig Bajnait jó ha félmillióan támogatják. Mecsoda különbség!
Nekem eddig bejön a Sanyi kapitány.
Jó lenne ha az mszp hagyná érvényesülni és nem a meseházit tologatnák az emberek arcába mert nem fognak vele semmit sem érni!
Ebben az esetben a mutyizás baromira nem jó ötlet.Tehát üzenek azoknak,akik a meseházit tolnák,hogy hagyjanak fel ezzel ha azt akarják,hogy nyerjen a pártjuk!
@zgabi: Ha beletörődtél az a te bajod.
De engem ne próbálj meg hülyeségekkel etetni,mert nem veszem be.
80% szopóágon van a gyökér fidesz miatt,20% a szavazóbázisuk ami egyben a holdudvaruk is.
Ez kurva kevés lesz a kétharmadhoz!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Sajnos egy óriási dologban tévedtek alapvetően, amit nem vagytok hajlandók megérteni. A narancsbolsik már eljátszották ezt, még egyszer nem fog menni.
Nem fog működni az a hit, az az elmélet amire alapoznak a cocik.
Nem fogják tudni eljátszani a "szavazzunk a kisebb szarra" alapot.
Nem fog bejönni az, hogy majd sokan, akik csalódtak a fityiszben, a cocikra szavaznak majd, mint kisebb rosszra.
Ezt egyszer megtették a narancsbolsik, sok coci és széljobbos szavazót magukhoz édesgettek, de még egyszer nem fog menni, nekik sem, pedig azután fényévekkel előrébb járnak marketingben a cociknál.
Azoknál a cociknál, akiknek a kommunikációja, a megszólítóképessége tulajdonképp nulla, egyetlen esélyük az elvakult cocihívők szavazótábora.
A gondolkodó és mérlegelő réteg egy arctalan és hiteltelen szegmensnek tartja ezt a mesebrigádot, betokosodott és mamut vezetőivel, szemérmetlenül lopó pénztárnokaival, kijáróembereivel.
A széljobbos hívők végső elkeseredettségükben simán a narancsbolsikra fognak szavazni, hisz az ő megszólításukra ott vannak az olyan agyhalott, pofátlan megmondóemberek, mint Kövér, Bayer és hasonló megélhetési kurvák, akik bármikor kilengenek arrafelé, ha 3 szavazatot lehet nyerni onnan.
Ilyenjeik a cociknak nincsenek! Nem tudnak megnyerni sehonnan embereket a masszív törzsszavazóikon kívül, tehát... számolj... ilyen egyszerű. Bukásra van ítélve a coci párt, röviden összefoglalva. Hosszabban sokkal durvább lenn... :D
@hot-spot: Nem tudom honnan veszed ezt a 80 % vs. 20 %-os arányt, de a profi közvéleménykutatót szerint ez nem így van. Legtöbbjük 55-60%-os Fidesz fölényt prognosztizál, a maradék 40-45 % pedig szétoszlik az összes többi párt között.
Miből gondolod, hogy egy év alatt ez gyökeresen megváltozna? Ki az aki az ellenzéki oldalon el tudná hitetni a néppel, hogy rá sokkal inkább érdemes szavazni, mint Orbánra? Mert én nem látok olyat.
@zgabi: Onnan veszem hogy figyelek bazzeg!
És pont leszarom az összes hazug közvélemény kutatót,akik így pórbálnak meg elriasztani attól,hogy egyáltalán elmenj a választáskor szavazni!
Nálad ez úgy tűnik szépen be is jött.
Gratulálok !
Miért vagy ennyire ideges? Megcsapott a választási vereség előszele? Én eddig mindig elmentem szavazni, jövőre is el fogok. S bár nagyon nem szeretnék Orbánra voksolni, de mit tudok majd tenni? Én úgy gondolom, ha már mindenképpen ő nyer, akkor sokkal jobb ( sokkal kevésbé rosszabb) nekünk, ha ismét meglesz a 2/3-a. Mert ha nem, de a Jobbikkal együtt igen, na az lenne az igazi katasztrófa az ország számára. Mert a Jobbik bármikor segítene a Fidesznek Alaptörvényt módosítani, de sohasem ingyen. isten óvjon meg bennünket attól, hogy a Jobbiknak ÉRDEMI beleszólása lehessen az ország sorsába! Akkor inkább válasszuk meg Orbánt kormányzónak.
@zgabi: Mindegy kire szavazol csak kétharmad ne legyen semmiképpen!
Az a jó,ha minél több féle párt van bent és egymásnál lobbizniuk kell,ha el akarnak érni valamit.Az a jó,ha minél többen küzdenek.Ha rajtam múlna akkor minimum 8-10 párt lenne a parlamentben.
@Buga.Jakab:
"miért nem rögtön horngyufa legyen a miniszterelnök ... a köbüki... vagy poszthumusz rákosi pajtás... "
ööö...
...rákosi (labdával játszó elvtárs)pajtás most a miniszterelnök, nem?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lássunk azért tovább mindketten az orrunknál. Mik a választási lehetőségek? Egy bajnai, akit sikeresen karaktergyilkolnak most is, és olyan mértékben nyomja az orbáni populista dumát, hogy abba még lázár is belesápad? Vagy az mszp, ami vénül, nagyon gáz ügyei voltak, és most is sokan úgy gondolják, hogy a sátán és az mszp egy és ugyanaz? Vagy a fidesz aki spórol nekik rezsin, megregulázza madzsarochsan a gonosz multikat, add nekik állami nyugdíjat, és mellette nem kell gondolkodni, mert majd viktor bácsi elintézi?! A jobbik nem alternatíva, az lmp már látszatpárt, a pimp pedig bajnaival tart, amíg a sok libázás meg nem győzi őket, hogy necces bajnai.
Nincs tökéletes választás, a kérdés az, hogy az adott lehetőség pro és kontráit hogy súlyozod.
A régi választási rendszerben leszavaznánk bajnaira, és kalap. Lenne hercig kis koalició, amin sokat röhögnénk és dühöngenénk. De így?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez nem olyasmi mint a minden jobbikos biztos "olyan"??? ;)
@zgabi: Ennél gagyibb dumát nem hallottam. Ha majd az összes szavazó felzabálja orbán ürülékét te is kanalozol belőle?! Mert ha a 2/3 megeszi, akkor ugyan te mi mást tehetnél?!
Tudod mit tehetnél? Hogy kinézel egy tetszőleges szimpi tömörülés és elmész és rájuk szavazol.
Így szoktak kormányt is váltani. Nem bonyolult, szerintem bármely nagykorú egyén át tudja ezt látni.
Rossz hírem van. A FIDESZ bőven meg fogja nyerni a következő választást, kap 46 %-ot, ezzel kb 78 %-os többsége lesz a parlamentben. Másnap a multik 2/3-a szedi a sátorfáját. Gazdaság a bányába, ami a diktátort egyre vadabb elhatározásokra serkenti, gy.k. úgy É-koreai szint felé. (Legfeljebb nem kel sírnia a népnek, ha a diktátor foga fáj. Max a fogorvosokat internálják.) 2 év kommunizmus (teljes államositás, szólásszabadság max. korlátozása - igen, blogszféra is, a csírái már látszanak) után előrehozott választás, melyen az ellenzék valamilyen szövetsége nyer, (az oligarcháknak is rosszul kezd menni, úgyhogy kilépnek a FIDESZ mögül) kormányalakitás másnapján megindul a pozicióharc, fél év után kisebbségi kormányzás, gazdaság marad a bányában, 2 év totális anarchia után előrehozott választás, 50 %-kal nyer a szélsőjobb (Jobbik+FIDESZ maradék). Unióból kilépünk/kirugnak, és megkezdődik a végső agónia. 6-7 év múlva egy a legsötétebb dél-amerikai diktatúrákra hajazó formáció jön létre Európa közepén, ahol kormányválságról kormányválságra tántorog az ország, teljesen amorális, individualista tömeg próbál naponta túlélni, napirenden lesz a fizikai erőszak, bandaháborúk (etnikai alapúak is), éhséglázadások, stb.

És aki azt gondolja, hogy ez csupán hagymázas baromság, hogy ne mondjam, derpegés, az fog a legjobban csodálkozni, hogy mi történt, és miért nem látta előre senki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mármint gondolkodásmódja a csókának? No igen, kb olyan szinten van, mint egy jobbikos. :P
@9mmPara: CSak elmondanám, hogy az egész parlamenti miskulancia anno folyami homokra épület. Emiatt készült az akkor forradalminak nevezhető világújdonság vasbeton lemetalap, ami némely helyeken 1,5 m vastag. Így, az épület a benne lévő szarhoz hasonlatossan, részben egyben marad, részben a folyadék tetején úszik. Egy mélygarázzsal megbontani ezt az eléggé kényes egyensúlyt, több, mint mérnöki hiba.
Persze az Erzsébet-gödör, a nemzeti és a felcsúti stadion után, már nemigen van min csodálkozni.

Szakértelem Elvtársak, szakértelem! És mint tudjuk Orbánbukfenc mindent tud, mindenhez ért. És van az a pénz, amikor a szakmai tudás és önbecsülés elveszik egy mélygarázsban.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Dehogy én inkább a szokásos általánosításra gondoltam, amire te is céloztál. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem vallanak valami taktikus gondolkodásra soraid, sőt, még akkor is kifejezetten ésszerűtlenek, ha átsiklok az undorító, primitív, alpári részen. Bármilyen kisebb tömörülésre is szavaznék jövőre, a Fidesznek akkor is meglesz minimum az egyszerű többsége, tehát ismét tudnak majd egyedül kormányozni. Ha nem lesz meg a 2/3 akkor az Alaptörvény százezrdeik módosításához segítséget kell kérniük. A Jobbik - megfelelő ellentételezésért cserében- bármikor segít nekik. Na ezt szeretném elkerülni amikor azt a - általad gagyinak titulált- véleményt fogalmazom meg, hogy ha lehet rossz és rosszabb közül választani, akkor inkább legyen egyedül 2/3-a a Fidesznek mint sem a Jobbikkkal együtt legyen csak minősített többsége. Nem értem, mi ebben a logikátkan?
épület=épült, lemetalap=lemezalap

kívételesen javítottam az elütéseket, mert itten mostan közérthetőnek kellett lenni.

Az pedig egy másik kérdés, hogy egy kívül-belül szarrá áztatott szerkezettel vajha a dicső kivitelező mit fog kezdeni, és ez mennyibe fáj... na mindegy. Ha futni kell, akkor legalább a Duna alatti alagútból közvetlen kizsilipelés lehetőség lesz a Kormányzati nyúlcipő tengeralattjárónak, és a páncélozott rohamcsónakoknak...
@DarthVader:
Az a baj, hogy egyáltalán nem lehetetlen az általad felvázolt forgatókönyv... '14-ben ha nyernek Piktorék, még minimum 50-100.000 ember (termelő, adófizető, nem eltartott) fog lelépni a kimenekülő cégek mellett.
(Jól láttam tegnap? A Humanic is kivonul kishazánkból?)
Az itt maradó nyugdíjasok és cigányok pedig eldönthetik, hogy ki tartsa fenn az egyre jobban elterebélyesedő állami apparátust és maffiakormányt.
No meg miből? :(
@DarthVader: Sajnos, ez egy elég reális forgatókönyv... csak a totális pénzügyi-, gazdaság-,információs-, technológiai-, és kereskedelmi blokádot, valamint az ország összes határán, a szomszédos országok által épített műszaki- és határzárat, a leválasztott energia- és hírközlési kábeleket és az elvezetett folyókat hagytad ki...
@Secnir: Tanul egy kis fizikát,műszaki dolgot aztán vagdalkozz.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és akkor orbánból miniszterelnök és király helyett már nyugodtan lehet országvajda ebben a putriországban. Nyugodt lehetsz, Ő akkor, boldog lesz.
@lesly &jerry: töki. mesélj... de ha lehet, ne az legysen a legnagyobb érved, hogy Orbán olyan erős mint Chuck Noriis, tőle még a víz is elmenekül... hallgatlak. Szakmázhatunk, ha akarod.
@zgabi: Ó nem is tudom. Talán az az elmélet, hogy álljunk a győztes mellé, még akkor is ha nem akarjuk őket kormányon látni, nekem gyomorforgató. Vagy mondjam azt, hogy gerinctelen hozzáállás? Mindezt jaj csak a jobbik ne kerüljön kormány közelébe kifogás leple alatt. Ne is haragudj, de ez a legócskább kifogás arra, hogy miért is kellene szavazni a fideszre....
@lesly &jerry: mi van haver? csend és lapítás? virits! én várlak! mondtam, megbezélhetjük. vagy éppen dolgozik a kommunikációkommandó szokás szerint? van egy roszz hírem. a tények makacs dolgok. a rizya, van ahol kevés.
@guma: ááááá az csak egy nyamvadt nutria. A hülyerokony. Az ilen meg is érdemli. (fidesz szavazó volt 2010-ben:-)
Norio Fujikawa ... emmeg a idióta szusizabáló... annyi fogalma van a nyúlról, mint nekünk a Tutulról. Mindenki beszél róla, de senki sen látta:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ez volt a legszánalmasabb szervilis seggnyalonc, akit mostanság ideküldtek! :))
Ezek ennyire átlátszóak és hülyék tényleg, vagy csak annak mutatják magukat?
@guma:
Vérnyulunk ennél sokkal durvább... :)
komolytalan bagázs!
:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ó nem, a comment társ általánosított. A jobbik esetében ilyenről nem beszélhetünk, nem igaz?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: őrségben? őrbundába, na ott én is fáztam:) vártuk 89 telén a munkásőröket, állitólag :)
@Mariann19:
10.10 Olyan jó az elemzésed, és mégsem vonod le belőle a megfelelő következtetést: hogy Mesterházy éppen azt akarja megakadályozni, hogy Botka és a többiek kerüljenek az élre? Azaz a belső ellenzék ellen, és nem ORBÁNÉK ellen irányul a jelöltség bejelentése??
Mesterházy nem államférfi, csak apartcsnyik. Most is belső küzdelmet folytat a zárt ülésen- ez nem kifele szól.
No: talán csak annyiban, hogy LEGALÁBB két ellenzéki lista lesz. Engem spéci nem lep meg,
hogy a legnagyobb párttal nem fog BEÁLLNI MÁSOK MÖGÉ.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Egyvalamit nem vesztek számításba: a szocik külön LISTÁN indulnak, és csak az első néhánynak van esélye bejutni - listán. Ahol ÖSSZESEN szerezhető 96 hely! Ez egyszerűen a startpisztoly dördülése volt a listás helyekért.
Azaz tényleg nem a külvilágnak szólt.
Az igazán érdekes erre Orbán reakciója lesz. Mert ha látványosan semmibe veszi, akkor Mesterházy akár meg is erősödhet, ha meg támadja, akkor leveszi Bajnairól a legnagyobb nyomást. "Érdekes időknek nézünk elébe"
@hot-spot:
10.45 Nem számít, hogy hány diplomája van, NINCS referenciája! Bajnaival szemben, akinek viszont van.
Már csak abban reménykedhetünk, hogy most felvett egy pozíciót, amiből ENGEDHET, egy későbbi szövetségkötés során. Méghozzá látványosan és mindenki által is érzékelhetően, nem szakpolitikai finomságok síkján, amihez a tömeg nem ért.
A másik lehetőség persze, hogy NEM IS AKARNAK NYERNI 2014-ben. Mert a tömeg még nem érett meg rá. Ahhoz kell még ár év orbánjárás...
@kekex: "hogy a legnagyobb párttal nem fog BEÁLLNI MÁSOK MÖGÉ."

A jó politikus egyik ismérve az, hogy tudja: mikor kell megmaradni a fenekén. Ahogy anno Churchill is megtette egy időre. Nem kell mindig, minden kilométerkőnél ott lenni. Az nem politikus, hanem celeb. Akár van hatalom a kezében, akár nincs. Ha van, az a rosszabb (ld. Hitler, Sztálin, stb.) A celebséghez azonban más kell, mint amivel Bajnai, vagy Mesterházy rendelkezik. Orbán ebben a szerepben jobb.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ajvé... de még mennyire... a pokolban izzó cigarettacsikken csücsülnek a pártseggnyalonc nemnyertes hívek, velük szemben pedig a nyertesek bóótja, ahonnan a 12 éves nemszűz tinik tömege áramlik kifelé, akik cigarettajégrémet nyalogatva, baljukban 2 dekás nemadóköteles házipáleszes üvegekkel, CBA koton nélkül, állva támasztva a "nem leszünk gyarmat" graffittival díszített falaton, béke-menetet rántanak le és közben nyelik a szentostyát vezekelve...

ezittám a szó doma és gonorrhea...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez az új kampánydumájuk? Szavazz a fideszre, mert úgyis ők nyernek?! Van ennél szánalmasabb duma a világon?:)
@Mariann19: szijja lelköm jobbikos szottya:-) csakösszefúrunkulus valahha?:-) Esetleg a tarackfa alatt talpunkat összeérve?:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
11.02
"Gondolkodó és mérlegelő réteg" Mind az 1-2 EZER? Hát az nagy segítség lesz a szavazatszámláláskor!
Tudomásul kellene venni végre, hogy a pártok aktív és elszánt kemény magja kb azonos a szociknál és a fidesznél is 1-1,5 millió között.
Orbán mindent - de tényleg mindent - bedobva is max 200ezerrel tudott több szavazót szerezni 2010-ben, mint korábban. Most már erre sincs esélye.
A választást az az 1 millió NEM szavazó döntötte el, aki korábban a szocikra szavazott, és akkor otthon maradt. Ezek mozgósítására meg itt van néhány évszak....
@zgabi:
Nézd már meg, hogy 2001-ben hasonlóan állt a fidesz, és próbálj már emlékezni arra, hogy mi lett a vége 2002-ben.
No persze, AKKOR volt karizmatikus vezetője az Mszpnek...
Csak szólók: Botka sem az! Sőt, neki még arról sincs referenciája, hogy egy párt felett meg tudja szerezni az irányítást, nem egy egész ország felett....
@kekex: viszont olyan "irritáló", hogy talán feltudja rázni a zembereket...
@zgabi:
Ez a legújabb pártdirektíva? Mert akkor NAGYON csokis lehet Orbánék gatyája a VALÓS adatok ismeretében! Méghogy szavazzunk Orbánra, mint a "kisebbik rosszra"???
Köszönjük, Emese!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem talpunkkal összeérve (biciklizés tornatermi változata), hanem konkrétan letaposva.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
összekuszálod még azt a picit is ami a fejembe van, mire a szöveged végére érek:)

jut eszembe te is tag vagy a "Fiatal Asszonyok Szövetsége Baráti Társaság"-ban? :DDD
@CSENDES: mittudsz te a selymes talpak összenyalin-tót afroamerikánus afrodiabetelizánusáról... kushadj:-)
lapíccs a tarackfa alatt és csendesedj:-)
@guma: ha nem vetted volna le, én vagyok a kanelnök:-) kisbutám:-)
@guma: melyik melyik... a szélsőjobbról az első:-) más kérdés?
A helyes válasz: Tisztán, de vizelve:-)
@guma:
Te is tudod, hogy csak egy igazán "irritáló" van, akinek ráadásul referenciája van Orbán-verésből. Amíg ő nem áll az élre - az ellenzéknek esélye sincs - 2014-ben.
Nem véletlenül mondta, hogy "2014-ben nem"
Teljesen igaza van az örülünkvincentnek:
" A biológiai és jogi osztály együttes állásfoglalása szerint Árpádházy Emese a hatályos levédiai joggal teljes összhangban fogadta el nevezett Turulmadár közeledését, kapcsolatuk kölcsönös beleegyezésen alapult. Az ügyben a magyar populációra jellemző tollas hát egyértelmű bizonyítéknak tekinthető."
orulunkvincent.blog.hu/2013/06/01/a_magyar_tudomanyos_akademia_allasfoglalasa
@kekex: figyú!:)
van egy év.
lehet más is - csak abból indulok ki, hogy 89 előtt se folyt minden csapból az "új erő" mégis megtalálták a módját (igaz könnyebb volt, mert nagy reményt táplált a változás lehetősége), hogy felépítsék "magukat".
@DarthVader:
A fenébe. Jobban örülnék ha csak én látnám egyedül ilyennek a jövőt.
Egyébként meg:
“A magyar emberek nevében kikérjük magunknak azt, hogy Bajnai Gordon külföldre repkedjen, és rosszakat állítson a magyar emberekről – szögezte le” Selmeczi Gabriella…
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=192467
Azaz első kézből/szájból tudhatjuk: aki azt állítja, hogy az Orbán kormány NEM rasszista és NEM fasiszta (holott magyar emberekből áll)- az rosszakat állít!
@guma:
De ezt mondom én is. Nyár-ősz-tél-tavasz: majdnem egy teljes év. És rendületlenül bízom Orbánban! Amit el lehet baltázni, be lehet havazni, vagy össze lehet mutyizni - azt megcsinálja még a választások előtt. Csak az a baj, hogy az ellenzék is....
@saravad: há de nem. van még néhány propessziamista a környékem... öregek vagyunk, minta föld, és egyre kevésbé optimista léhűtők, az un. mélymagyar de legalább barlangsötét népesség IQ-ját illetően...lsd. Rizinéne kisáriáját... menthetetlen de-generáció...
@kekex: ilyet ne mondj, te gaz megbol-dugulásban bízó NER-ellenség liberálirátus nemzett rontó,deheroizátor!
megmondta nagy tanítónk: mink lem leszünk gyarmat, leszarjuk a halódó nyugototot. Szemünk befúj a keleti szél... és fradika külömben is bajnok lesz... tehát: afföld lapos, minta pofád, kubatov kibaszov jól végzi dógát, Csányi pajtás is elégedetten bazsajg, és számolgatja múlt heti 800 millás nyereségér. A Lajos meg lapít, de már keveri a csuszpájt a jővő heti órjásplagát pumpolásra... "Legyőztük az EU démont, aranykardunk szívébe hatolt. Bár Józsiról készül a videó, amint rakiba fojtja bánatát és hasal a Takír téren, mert az újj-törökök is velünk vannak az euroglobalizáció ellenében. Már csak egy kérdés: ha mindenki ellenünk? Ki velünk? :-)
@kekex: "“A magyar emberek nevében kikérjük magunknak azt, hogy Bajnai Gordon külföldre repkedjen, és rosszakat állítson a magyar emberekről – szögezte le” Selmeczi Gabriella…"

Asszem, ez a Snellcici, a magyar poltikai élet legalja. Komment nélkül, mert ez az agyi véglény szót sem érdemel... A marslakók asszem simán leatomizálnák, mint a világegyetem egyetlen olyan lényét, amire egyetlen pozitív dolgot sem tudnának felmentésül ráakaszani. Mostanában lezdtem el becsülni az 56-os szétkefélt kiugrott zabigyerekes varrónőt. Az csak érdekből hülye. Ez meg alapból.
@DarthVader: Na baz+! Végre valaki, aki valamit előre is mer gondolkodni! Szóval a premissza adott, csak a forgatókönyv kérdés. Még.
De amit leírtál, az a legkevésbé sem valószerűtlen!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Olyan jó, hogy pár humoros szó teljesen visszaállít valódi énembe. Ehhez Te nagyon értesz, isteni adományt kaptál, hogy nemcsak engem, hanem az emberiséget is képes vagy talán jó kedvre deríteni.
Nekem helyszínnek jó lesz a tarackfa, és a búsongásnak vége.
Már a költségvetési deficit elengedés sem fog ezek után lázba hozni.
@Mariann19: ha a köcsögvetési deficit elengedve, (tömjén zsófi, régnemvárt bencus, szilajmagyaremese legnagyobb örömére), legalább annak örülj, hogy a feneketlen zsebek bedől 7000 mrd forintnyi ejró, oszt már csak a másik 7000 mrd-t szedik be tőled a következő 10 hónapban nemzettestvéreid, mert mégiscsak zsenánt lenne, ha a kicsiboldi nem Bugatti Veyronnal jelenne meg az ámerikai kontinens leghíresebb alaszkai egyetemén az évnyitón az inuitok közt, lejáratva a pusztanép ázsióját:-) A jegesmacik lesajnáló pillantásáról, valamint beszédes szájnyalogatásáról nem is szólva, És lassan Rákkelnek, és a falábú trónörökösnek is ki kell állítani a kelengyét. És a leendő kérő, ismerve az apósjelölt mentalitását és tehetségét, a hatalmas rizikóra tekintve, ennek bizony nagyon megkéri az árát. És a szomorú az, hogy ezek a kérőifjak, nem kékvérű százados leszármazottak lesznek, hanem valamiféle másodrangú spanyol gipsyboyok, esetleg Bronxból, valamelyik elyi dilercsászár leszármazottjai. Jobb esetben egy közel-kelleti svejk fija-lánya.
@kekex: Azt mondod, hogy Mesterházy Attila miniszterelnökségi vállalásának bejelentése pártja belső ellenzékének szól, és nem Orbánék ellen irányul.
A Te és az én véleményem szintetizálása lehet az egyik verzió, amelyik a bejelentést motiválja.
Abban találok rációt, amit mondasz, hogy nem látszik markánsnak a kormánypárt elleni elvárható választási offenzíva Mesterházy részéről. Ehhez hozzá teszem, hogy saját személyének előtérbe helyezése érdekében Mesterházy konzerválja azokat a dohos állapotokat, amelyek az MSZP-t hosszú távon jellemzik, és ami miatt elvesztették a választói bizalmat.
Számomra felfoghatatlan az a tunyaság, amivel a választási felkészülés zajlik a részükről. Ez egy erőtlen, fantáziatlan, pártambiciók nélküli magatartást tükröz, melyben a tehetségtelenség is vastagon benne van.
Ennek ellenére sikert várnak? Az embereket tüzes aktivizálással kell felébreszteni kábult álmukból, nem személyes bejelentésekkel megtömni.Ilyen megnyilvánulásokkal nem akar mások mögé beállni? Igazán önhitt és önismeret nélküli ez a felállás.
Végezetül a háttérben passzivitásba kényszerülő MSZP-s fiatal politikusokról.
Tudni és látni kéne, hogy már a fellépésük, bátor magatartásuk tekintélyt sugároz, az erő pedig reményt ad. Lejet, hogy mindez közhely, de gondoljunk bele, hogy a harcos, erős megjelenés hat-e a tömegpszichére a katarzis erejével, vagy egy Meterházy féle miniszterelnök jelöltségi bejelentés.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azért vannak akik a babérjaira, szirmaira már nem leheccésges,töredeznek. Mútkorgyában hallgattam a Kövér gyereket, na baszki, az senem semmi! Mer' ha nem semmi, akkor az már valami! Szóval, azzal a nádtetővel az orra alatt igyexik álcázni, azt a tényt, hogy szerénytelensége a Snellcici hímneműnek tűnő, váltótársa!
De hová tűnt, Rogán, Szíjjártó, Tömjén Zsófi és a többi nagyon nagyérdemű??
@nincs_itt: Vannak jó momentumai a premisszának, én csak azon szoktam jókat röhögni, amikor jön a szöveg hogy a jobbikkal pedig jönne a világ vége. :) Amúgy amerre halad Európa az biztos, hogy felerősödik majd a rendpártiság iránti igény. Lásd pld. Boli nagyon helyes előrejelzéseit is.;)
@nincs_itt: Rogán, Semilyen alámerült... valamit tudnak. Tobábbra is a trágyalé tetején szeretnének kúszni.

Szarrágó, kezelteti az aranyerét valahol a kelet széllel...
@ob.szerver:
"A történet kezd a "A sily for president" nevű gigaelbaszásukra emlékeztetni."

mi itt a gond?
a sil(l)y most is megvan...
@Mariann19:
A TÖMEG ritkán látja a fiatal Mszp-seket, és amiről nem tudnak, az nem is fáj nekik.És nem ártana észbe venni, hogy amit ti mohosnak láttok, az a híveik szemében jól kitaposott papucs - kényelmes, ismert, és sehol sem nyom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem jönne el a világvége, de a szobahőmérséklettel megegyező IQ tovább csökkenne...
Ha jól rémlik, volt már ilyen pre-jobbikkal kapcsolata a fidesznek. Abból sem jött ki jól a kisebb darab... Szóval, ha, hangsúlyozom, HA a jobbik egyáltalán parlamenti párt lesz, ugyanis a csökkentett ingyenélő tartalmú, kb 200 fős izébe, igen húzós lesz bejutniuk. Ami nekik nagyobb baj, hogy a "múltjuk" miatt egyébhez nem tudnak kezdeni, mint kapaszkodni a parlamenti székbe, amiből kevesebb mint a fele marad meg, a jelenlegihez képest! Szóval, marad egy-két szájról indítható gumikacsával felszerelt turbó-magyar. Nem tényező, ahogy soha nem is volt az!
@Mariann19: szentigaz:)

"beletörik" a szemem és úgy röhögök néha, hogy elfelejtem a mondata elejét.

(a bejelentgetések pedig engem már csak idegesítenek.
így kerülöm őket, de örökké bepofátlankodnak az életembe...)

na megyek tovább kísérletezni: édeskömény + burgonya kevés hagymán megpárolva, majd megpirítva, só, bors, tárkony fűszerrel bolondítva és befejezésként megrottyantva annyi tejföllel, hogy szaftos legyen.
eddig úgy néz ki fantasztikus köret alakul...
@Mariann19: "Az embereket tüzes aktivizálással kell felébreszteni kábult álmukból, nem személyes bejelentésekkel megtömni." Ugye, nem azt akarod ezzel sugallni, hogy a sokak számára hiányzó tüzes aktivitást Bajnai testesíti meg? Tetszik nem tetszik, még ehhez a Mesterházyhoz is viszonyítva Bajnai karizmája egy leszedált drogfüggőéhez hasonlít. Amennyire visszaemlékszem, a hozzászólásaidat eddig a logikus gondolkodás jellemezte, ezért kicsit lehangoló azt látni, hogy Téged is a személyes szimpátiád jobban befolyásol most, mint a józan ész. Az elmúlt pár hónap bebizonyította, hogy az MSZP-t nem tudja támogatottságban behozni az E2014. Bajnai ezen a területen kudarcot vallott.A támogatottságuk, ami ahhoz kellene, hogy vezető ellenzéki erő legyen sehol nincs, lepkefing. Azért most már illene szokni a gondolatot, hogy az MSZP fogja adni az elnökjelöltet, tetszik nem tetszik és Mesterházy mögé kell beállni.Eddig itt mindenki az összefogásról beszélt, hát bizonyítsátok, hogy nem csak akkor jó az összefogás, amikor a Bajnai az esetleges favorit!
@nincs_itt: És hát ne feledjük Szarrágó hazamentő eszpediciói igazi jelentőségét... árulja a magyar gerincet, a Continetál dohánnyal töltött békepipát, a házipáleszes tüzesvizet, a CBA/Csányi féle lókolbászt, Széles energiavámpírját, Orbán szabadságharcát, Kerényúl előbőrkötéses Alaptörvényét, Balog páter nemzettest egyesítését, Hócman Rózsi oktatásreformját gebinben, a banktőke legyőzéséni áfiumának receptjét, a vízből kivonjuk az oxigéntot Szalacsi receptjét, Lázár lázálmait, Matolcsi térhatású tekintetét... szóval van dolga elég:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: télleg nem eccerű a dolga a jó fiedesznyiknek. Meg ott van a fuccál csapatkája is(de jó lenne tunni, az mijellen jó!) de mindegy is, a hüvelygomba nagyon nem zavarja...
@nincs_itt: Akkor már csak azt nem értem, hova a faszba van a rettegés velük kapcsolatban??? ;)

"Okos" MAZSIHISZék újabban már azt is meg akarják mondani kiről lehet és kiről nem utcát elnevezni Budapesten. Hadd ne kelljen már idemásolnom, hogy pld. Móricz Zsigmond vagy Liszt miket talált szintén mondani róluk ugyanúgy mint mondjuk Tormay. :) Ezzel az erővel a körteret vagy a Liszt Ferenc repülőteret is gyorsan be kéne tiltani. :)
@guma: hehhe... ámátör... sima csülök péknyá módira szaftosan krumplival, rezgő recegővel, ubisali snidlinghagymával bolondítva... szóval vega lábbüdösítő-térdfájdító tejfelesszájó krumpli... olyan reformorbános, szabadságharcos:-)
@nincs_itt: és hogy közben hová tárolja a párt által bérelt ajdit, míg odavan... ha nem vigyáz, valamely testvére, mire visszér, addigra napirend előtti törvényjavaslattal, a rezsicsökkentésre hivatkozva, még elrekkvirálja:-9
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igazán én sem értem. De ugyi, ahogy asztat a egyiptomi grafitty is megaszondta: "Mindenki jó valamire! Ha másra nem, akkor elrettentő példának!" Szóval, a mazsihiszti hagyomány és bevétel őrző együttesnek éppen kapóra jön, az féktelen agyvelejű jobbik... Szvsz. se több, se kevesebb.
Mer' ha a valóságosságot szemléljük, akkor a rettenetesen ütőképes gárdistákok az elsők, akik könnyeket csalnak a szemembe. Annyira röhögtem, amikor megláttam őket...
itt felhőszakadás lett, borsónyi jégesővel:(

15 perce még sütött a nap...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: véletlenük visszaosontál a kukiírtás okján... látom, nálad semmi nem változott... monomániád és setét feled az ájtatosan zsidózó szemforgatással megmaradt. A Fab által javasolt flittertangás-rúdtáncos komingút ezekszerint nem vált be. mész vissza a rács mögé:-)
@guma: itten meg pofaleszakadás esett meg borsónyi kiesett protkókokkal:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ugyan egy szógálati Ódi! Haggyá mán! Szerinted mijakisfaszomnak a mélygarázs, hm, a Bentley-t verje a zeső, a Lambónak meg mattulgyon a fénnyezzése?
Meg aztán, amikor hirtelennagyon nemzetmenti kell, akkó tolatgasson a soffőr? na ne má'!
Megasztán így a gyornaszád is beparkolhatik alája!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Még egy apróság, két jobbik ügykezel a pissoirnál, az egyik átsandít, majd megkérdi:
- Kegyed is izraelita?
Mire a párttárs, egy cseppet feszengve:
- Áááá, az csak természetes kopás...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem engem kéne ketrecbe zárnod, hanem azokat, akik még mindíg azt hiszik magukról, hogy ők fújják a passzát szelet. ;)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne gúnyolódjon kelmed:)

évekig kellett (sokszor 100 személyre) főznöm 1-1 bulira:D
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A költségvetési deficit elengedése feletti örömködésünkre egy elemző nagyon plasztikus példával állt elő.
Valóban örülnünk kell, mert az eu-s támogatások így igénybevehetőek. Azonban perspektivikus beállításban úgy állunk, mint egy ökölvívó, aki a saját súlycsoportjában fogyasztás révén kiküzdötte a versenysúlyát, ám amikor beáll a ringbe, olyan a kondija, hogy már az első menetben összerogy az erőtlenségtől.
Tehát a nagy kérdés, hogy az ország kivéreztetése után milyen kondiciók tarthatnak bennünket életben a jövőt illetően.
@nincs_itt: Hát ez az. Mijafaszt képes bárki is rettegni a pincérektől??? ;) Egyébként röhögni fogsz, mert pld. a közelmúltbéli anticionista tüntin a saját szememmel láttam kedélyesen beszélgetni, zsidó kongresszusi küldött csajokat, szőrnyű náci gárdistákkal. ;)
@nincs_itt: és akkor az Orbán lagozott gördeszkája, Rogány Thony rollerje a tartozék hátizsákkal, a Vona négykerekű Toi-Toi-ja, Snellcici nyereg nélküli bicilihegje, Tömjénzsófi himbilibmbó-hintója, Lézerdzsoni Millenium Falconja, Girnyó százéltű giroszkópiás mélytengeri hányadékjárója, Németh rezsicsökkentett evezőnnélküli ladikja, Hócmanrózsi enrgiatermelő atomautója, Mtocsnyi álomhajója vajon hol fog parkolni?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na nem szemétkedni:)

volt 1 közepes édesköményem, oszt leegyszerűsítettem a dogot:D
nem vega konyha (küldheted a csülköt szeretem, még vegyes pöribe is teszek!), csak ha kedvem van bolondítok ezt meg azt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: dugás is vót? meg asztat mibű lehetett tunni, hogy a csajszik tuggyikkik vótak? Ja volt rajtuk valami kitűző? Ájvé! De nagy a córesz, kiugrott a maceszgombóc a töltött-libanyak levesből! Szegedi is ott volt?
@guma: Szia Guma! Amennyiben a lelki békédet helyezed a mai napon a fókuszba, szerintem is inkább merülj el az édeskömény rejtelmes világába, abból nem lesz nemzeti tragédia, legfeljebb egy kicsit elrontod. Ebben az a jó, hogy ezért csakis magad okolhatod, nem más szól bele - akár Mesterházyként is - vidám életedbe.
@guma: Gúnyolódásról szó sincs:-) aLKALMANKÉNT A BENDÉG SEREG FELEZŐDÖTT, MA MÁR BEÁLLT A NYUGALOM. mAGADRA FŐZŐL:-))
@guma: Ha alá se gyújtanál, csak bekevernéd salátának:-) Az lenne igazán eccerű:-)
@Mariann19: Megnézted? Nem tendenciózus. Tetszik az EU-n kívüli élet? :-)))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jaj!

bele pofátlankodom, (még ha Mariannak postáztad is)mert fantasztikus ahogy a színekkel játszol a térkompozíciónál.
gratulálok!

(bent álltál a vízben a 4.-nél?
azonban a lepényszájú - bocs- nem tetszett)
@nincs_itt: Nekem ez mindig arra bizonyíték, hogy a valóság általában sokkal összetettebb mint, ahogy azt az ilyen olyan bérrettegők beállítani akarják.:) Ja és Szegedit nem láttam.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Na tessék, hogy alulról vagyok képződve! Eztetet mindet én nem is tudhatom! Csak az a lényeg, hogy nyugalomban legyenek, a fel támadásig!
Viktor ekkora májer, hogy a görbedeszkája is össze
van lagozva?? Tony Vuitton an der Rokan-t, már hasitasiban utazik.
Vona bexarás védelmi járműve a fasorba se nem nincsen, Snellcici hadkielégítő funciójjú eszközitő! Dzsonnit meg aláznád, egy Ezeréves Balkonnal?? minima egy Birodalmi rombolda, de inkább maga a Halálos Csillagzat! gpont meg pont odaérne, girosz nélkül is, jobb a szenvics a p.büfében! Hocmannak nem olyannya van! Az a Szélesé, neki rózsillatot pöffentő halytánnya van!
MAtolcsy meg már szárnyal...
@kekex: "A tömeg ritkán látja a fiatal MSZP-seket,és amiről nem tud, az nem is fáj neki."
Különös filozófia, csak valóban phos, dohos és nem haladó. Amelyik párt ezt a filozófiát követi, bújjon bele a kitaposott papucsába, ápolja az idegzsábáját és az enyészetig maradjon otthon. A politikai életből pedig húzzon el, ha azt hiszi, hogy egy felpörgetett választási intevallumban a régi, biztos bázisával választást fog nyerni. Nem is értem, hogy Te mit vársz el az MSZP-től, mi ad reményt arra, hogy pártját győzelemre vigye?
@Mariann19: Van még tartalék ezerrel... hisz ott van a hulla(dék) kereskedelem, az INFOTEK, a hírközlési és reklámiac egésze, valamit a padláslesöprős-cihafelvágós attrakció... szóval ami eddig volt lepkefing... és a magánbankbetétekről és a kötelező szabadságharckölcsönjegszést meg sem említettem...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor jó, mert összetették, amilyük volt? Ja, Szegedi nem jött ki a tanácskozásról? Sebaj, majd a következő alakalommal...
@Mariann19: szia!:)

nekem ez a terápia - most:)
kicsit itt (és a kocsmánkba) "belepofázni" a nagyok dogába és fiatalodni köztetek:D
sima gőzkieresztés és a fiúk visszahozzák a kollégáim ökörködésének hangulatát.
@guma: nos... melyik a negyedik? A Patakos? akkor nem.
A lepényszájút mondanád melyik?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az a baj veled, hogy nem tudsz egy napra se lekattanni a témáról! csak nehogy egy nap te is meglásd a nagymama kezén a számot:) lenne csodákozás...
@nincs_itt: Na tessék... te mindennél jobban vagyol informálódva... Már a parlamenteri parkolóőr Torgyán Józsiban sem lehet megbízni. Hazug féreg! Megvezetett... ppedig egy Stradivarianálist adtam neki az infijér, hogy a Böskének, vagy kijafaszom pécsi balettpatkányprimadunyhának édesebben húzza el a talpérintőst:-)
@nincs_itt: Amúgy assziszem tényleg igazad van... megtaláltam. Huzavonának sófárkürtos prosztatatrojkája van.
Jut eszembe...

a
1945-ben két őrinő az utcán a tűz mellett sültlóhúsz eszik és nosztalgiázik.
-Kedvesem! Te már ültél trojkán?
_Nem. Mi az?
-Hát orosz faszán oszt csilingel.
-Ja? Olyanon ültem tavaj, csak az nem csilingelt:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Na nemá, hogy kurromplizálóggyá! Jóska meg már nem parkolóóra, hanem múlt időzítés!
Direkte beszéltem a Kerényival, hogy a mélybe garázstot is ki lesz freskósítva! Mindenkinek a lovas arcképe fogja, mutogatni a parkoló helyit!
De Vikoré mindet üti, Ő oda álldogál a multi!vannyával ahova csak mer!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
hű de gonosz vagy most.
szánom, bánom bűnöm az elnevezésért - mert megsérthet bárkit, aki szereti az ilyen szobrokat...

egyszerűen olyan nekem az az alkotás, ami nem érdemli meg a megörökítést...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Na ne viccojjá má! turulba tekert menóra hajtású, előbőr huzatos, Frigyládáját azonos minőségű, szélütés mentes Horthy mintás fehér lóvasútra cserélte, szvasztikás bordűrrel?
@E.Csaba:
"Téged személyes szimpátiád befolyásol most jobban, mint a józan ész."
Köszönettel vettem azt, hogy logikusan gondolkozó embernek tartasz, és most mintha botlottam volna, amikor Bajnai megitéléséről van szó.
Mint mindíg, Bajnai megitélésének kérdésében is utána néztem politikai és gazdasági hitvallásának, jövőbeni elképzeléseinek és a felépítés szerkezetének.
Bajnainak a szigorú logikája szabja meg a munkáját. Kezdetnek pontosan felvázolja a jelenlegi helyzetet, ez a start a változtatás irányainak meghatározásában. Láthatóan a gazdaság rendbetétele élvez prioritást, ahol tételesen, területeként kidolgozta a stratégiáját. Filozófiájának lényeges eleme a társadalmi igazságtalanságok megszüntetése a gazdaságban úgy, közben a gazdaság ne destabilizálódjon, sőt növekedjen. Az adórendszerének motivációi olyanok, hogy a gazdasági szereplőket orientálja az aktív részvételre. Külföldi kapcsolatrendszere kiváló, személyes elismertsége a világban ismert, mely a külhonnal való együttműködés lényeges eleme.
Tehát pontosan tudja, hogy mit akar, mi a feladat.
"Bajnai karizmája egy leszedált drogfüggőéhez hasonlít."
Ez a jellemzésed rendkívül epés és igaztalan. Azt elismerem, hogy személyiségében nem egy feltüzelő alkat, határozott nyugodtsága viszont bizalmat generál.
Mondhatnám én is Neked, hogy Mesterházy egy bonviván megjelenésű, finomkodó alkat, mely nemigazán politikusi vonzerő a tömegek szemében. Azonban kár őket sértegetni objektív tulajdonságaik miatt.
@taga20: na ez is egy foccista! Istenem, hogy mé nem lehet ezeket a retardáltak simán legéppuskázni???
@Mariann19:
HA kimaradt volna, akkor egy kis példa az igazi fidesztroll mentalitásra:
Ha megvolt, akkor bocs.
Secnir • torvenykezes.blog.hu/ 2013.06.02. 08:04:03
OFF:
www.origo.hu/itthon/20130601-elarasztjak-a-kossuth-teri-melygarazst.html
árad a Duna, ezért a mélygarázst el kell árasztani vízzel, hogy a Duna felől érkező nyomás ne árassza el a garázst plusz a kossuth-teret.
kérdem én: ha elkészül a mélygarázs, minden áradáskor fel fogják tölteni vízzel, vagy majd a Duna tölti fel?
(tessék megnézni a fotót az érthetőség kedvéért)

Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.02. 11:41:44
@9mmPara: CSak elmondanám, hogy az egész parlamenti miskulancia anno folyami homokra épület. Emiatt készült az akkor forradalminak nevezhető világújdonság vasbeton lemetalap, ami némely helyeken 1,5 m vastag. Így, az épület a benne lévő szarhoz hasonlatossan, részben egyben marad, részben a folyadék tetején úszik. Egy mélygarázzsal megbontani ezt az eléggé kényes egyensúlyt, több, mint mérnöki hiba.
Persze az Erzsébet-gödör, a nemzeti és a felcsúti stadion után, már nemigen van min csodálkozni.

Szakértelem Elvtársak, szakértelem! És mint tudjuk Orbánbukfenc mindent tud, mindenhez ért. És van az a pénz, amikor a szakmai tudás és önbecsülés elveszik egy mélygarázsban.

Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.02. 11:45:14
épület=épült, lemetalap=lemezalap

kívételesen javítottam az elütéseket, mert itten mostan közérthetőnek kellett lenni.

Az pedig egy másik kérdés, hogy egy kívül-belül szarrá áztatott szerkezettel vajha a dicső kivitelező mit fog kezdeni, és ez mennyibe fáj... na mindegy. Ha futni kell, akkor legalább a Duna alatti alagútból közvetlen kizsilipelés lehetőség lesz a Kormányzati nyúlcipő tengeralattjárónak, és a páncélozott rohamcsónakoknak...

lesly &jerry 2013.06.02. 11:51:00
@Secnir: Tanul egy kis fizikát,műszaki dolgot aztán vagdalkozz.

Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.02. 11:53:24
@lesly &jerry: töki. mesélj... de ha lehet, ne az legysen a legnagyobb érved, hogy Orbán olyan erős mint Chuck Noriis, tőle még a víz is elmenekül... hallgatlak. Szakmázhatunk, ha akarod. "

Azóta néma csend
@nincs_itt: ne irigykedj! majd ha te is leteszel ennyit az aszfaltra, akkor...:)
@guma: Ha a könyöklő jézusszoborra gondolsz, akkor egészen más a véleményünk. Ha tényleg erre gondolsz, akkor kifejtem. És most komolyan. Ettől megrendítőbb Jézus-ábrázolást életemben nem láttam. Ebben bemme van minden. Fogja a feját, hogy mekkora marhaságot csinált az emberekért. Ezért is adtam a címet: Megérte?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Van még tartalék ezerrel."
Amit felsorolsz, azok zömmel a még lepkehálóval nehezen összefogható belső lakossági - nem tartalékok - javak, amelyek további besöprése nem elegendő semmire.
A legnagyobb veszély a hazai GDP-t eddig előállító külföldi, most már belföldi befektetők folyamatos kivonulása.
A másik a beuházások stagnálása, csökkenése. Ráadásul a rezsicsökkentés következményei már körvonalazódnak. Az energiaszektor tavaly 147 mrd-ot ruházott be, az idén eddig 11 mrd-ot. Nagy valószínűséggel a további csökkentés miatt ez növekedni nem fog.
Ezért célszerű nagy templomgyertyákat és néhány liter petroleumot beszerezni a spéci lámpákba, mert sugárzó agyunk fényt nem tud kibocsájtani világítási célra.
Amit küldtél, köszönöm szépen, megnézegettem.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ezen a mélygarázs ügyön laikusként azon gondolkoztam, hogy ez csak egy egyszeri eset-e, és máskor már nem kell ettől tartani?
Most a leírásod alapján - mint avatott szakemberként - a helyzet több, mint tragikus. Hogyan lehet egyáltalán ezt tervezni, a terveket elfogadni és belevágni a kivitelezésbe.
A jelenlegi helyzet tényleg Téged igazol.
@taga20: Gond egy szál sem. Bemelegít. Előszőör egy 30 millás Porsche, magy egy 100 millás Lambó... bemelegít az egymilliárdos Bugatti Veyron... abba valszeg Dzsudzsijumping is belesül...
@nincs_itt: Akkor erre gondoltál? Életem egyik legmegrázóbb szobra, nem véletlenül raktam be. A hiábavalóság, a reménytelenség, a feladás mementója.
Aki megcsinálta (nevesincs) baromi sokat tudott az emberekről.
@Mariann19: Valójában közelebb állt/áll hozzám a "leszedált drogfüggő" stílus, mondhatnám úgy is, hogy "Bajnaista" vagyok, csak hát ezzel nem lehet választást nyerni, eddig nem hozta az elvárt eredményt.Persze, hogy jó szakember Bajnai, ez nem kérdés, de jó szakember sok van. Viszont nem erre vevő az "istenadta nép", hanem a populista ígéretekre, amiben keveset "szakmáznak". Mesterházy is közgazdász, de mégsem azzal operál, mert érzi, hogy hatástalan lenne.Szanyit is szokás utálni, mégis hamarabb felfigyelnek a kétszavas kijelentéseire, mint a Haza és Haladás több tízoldalas elemzéseire.Ez van.Szóval a "leszedált drogfüggő" stílus az én szememben is pozitív csak a választásokon hatástalan.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: csak az a baj, hogy vége a bajnokságnak:) ez má a levezetés, eszemfaszom az élet igazságtalan? igen nem igen:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
akkor nem adtad vissza a megrendülésed.

számomra egy rossz, Rodin: gondolkodó ember "koppintást" mutat, hangsúlyozott szenvedés jellegzetességekkel.
itt nem látom amit te...
(ez annál is furcsább mert hihetetlen jó szemed van)
@Mariann19: Igazad van. A trezolt, az MNB aranytartalékot majjd elfelejtettem... most valahol 30 ezer milliárd körül lehet. Annyiból már lehet kertibudikilincset aranyoztatni, 100 négyzetméteres egynyalszárnyú bájmosolyos feriskót festetni a felcsúti putri plafonjára, 16 méteres bronzszobrot állítani az 56-okosok terére, és 10 millió "Mein Kampf az EU ellen" könyvet nyomtatni és ingyen elküldeni minden háztartásba.
@guma: Soha ne értékeld le magad. Megteszik ezt nagyjaink akkor, amikor minket állampolgárokat "egyszerű ember", "kisember", az "utca emberé"-nek titulálnak, ami elfogadhatatlan.
Az emberi tartás nagyon fontos, ne más soroljon be minket bizonyos hierarchiába, Te se engedd.
Annak nagyon örülök, ha jó kedvet érzel, amikor itt együtt vagyunk.
@Mariann19:
Ki mondta, hogy bármit is várok az mszp-től? Csak leszögeztem azt a tényt, hogy az mszp még azokat a fiatal kádereit sem futtatja a szánalmasan vékonyka felületein, ami még megmaradt nekik. Máshol meg még annyi esélyük sincs, hogy megismerjék őket.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A minap azt hallottam, hogy a felcsúti stadion 10 méterre van Orbán rezidenciájától.
Mi van, ha esik az eső? Kéne valami fedett átjáró. Van ötleted?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Köcsögöm széken!
Pont olyan, mint egy maji rencegizda, aki éppen megpróbálta az átlagjúzert bevezetni a hexadecimális kódolás birodalmába, azok lelkesen bólogattak, de egy durva szavát sem értették! De szerintem, akkor is MEGÉRTE!
@Mariann19: Mijafaxnak? Gondolom a VIP zsöllyében már rittyenteTEK, egy szerény rezidanszot a visszafogottan barokkos, de puritán Ellentengekicsinek...
@Mariann19:
Az objektív tulajdonságoknak megvan az a kellemetlen tulajdonságuk, hogy felülírhatják a szubjektíveket. Mi az ESZÜNKKEL tudjuk, hogy Bajnai jó irányba vezetne - de a tömegekkel kellene ezt elhitetni. És ez a hitetés nem megy neki!
@Mariann19: ÉS a kisebb méretű kocsisgyertyák egyéb szenvedelmek lelohasztására is kiválóan megfelelnek:-)
@E.Csaba: Kedves Csaba! Az embernek van egy viziója, hogy milyen személyiségjegyeket hordoz magában egy klasszikus értelemben vett ÁLLAMFÉRFI.
Látunk mi ilyen figurát a hazai választékból?
Eddig erről is beszélgettünk, de öncélúan, mert
ilyen a mustra.
@guma: Mondtam, nevesincs ukrán fafaragó valamikor az 1800-as évek elején, Rodin még seholsenem, egy ukrán közepes város minimúzeumában, nem kiemelt helyen...
@nincs_itt: Eszerint máris megvan a megoldás.
Luxuskivitelben.
@kekex: Akkor patthelyzetről van szó. Egyre pesszimistábbá teszel.
Egy kis nóta az AN-ről:

2013. június 2. vasárnap
02:30
Árpád apánk, ne féltsd ősi barackfád… :DDD
..
Orbán kagán-induló
..
Orbán kagán, ne becsüld le nemzeted
Túlél mindent, bármennyire elcseszed
Sej-haj, te vagy most a bánatunk
Sej-haj, lerázunk és vigadunk!

Volt is nékem, lesz is nékem boldog, vidám életem
Nem fog ismét igazgatni a fortélyos félelem
Elmehetnék akárhová, de féltem az országom
Itt maradok, mert azzal a hazám jobban szolgálom!
..
Hordád miatt szív a magyar igazán
Megszabadítalak tőlük, szép hazám
Sej-haj, tartsál velem, barátom!
Sej-haj, ez most ránk vár, belátom.
..
Rendet teszünk, s lesz majd újra munkám, jövőm, életem
Magyarhon nem lehet többé soha ilyen védtelen
Nem megyek el idegenbe, építem az országot
Szabad, nyugodt, élhető lesz, mint egykor volt, meglátod!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mi az a kocsisgyertya. A szekereken eddig csak olyan imbolygó viharlámpákat láttam az országúton.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
tudtommal nem csak lemezalap van, hanem cölöpök több száz vagy több ezer és olyan mélyre leverve, hogy szilárd talajon álljanak és azon áll a lemez meg a Parlament...ha most az oldal tartást megbontják, akkor a hatalmas tömegű (súlyú) parlamenti épület megcsúszhat és széteshet...nagy show lenne mikor az egész bagázs benne van és rájuk dőlne, lehet, hogy meg is érne annyit, hogy a kövér amikor éppen hepciáskodik ráborúljon a mennyezet

egyikért sem kár

brühüyyy

az épület, majd lesz helyette másik...valamikor

addig is szünetel a parlamenti munka milyen megnyugvás lesz a zemberek felfedezik, hogy nem is hiányzik nekik ez az egész miskulancia
@Mariann19: ezt sokan nem értik, vagy félreértik:

nem értékelem le magam.
tisztába vagyok (nagyjából) értékeimmel, de nem tagadom azt sem ha valamihez ugatni sem tudok.
felvérteztek az évtizedek: férfiszakmában férfiak közt nehéziparban és (könnyű:D)zenészek mellett "nevelkedtem".
az a vicc, hogy íróasztal melletti barátaim, barátnőim is vannak - tehát nincs gondom a tartással sem különösebben. csupán egy másik közeg az otthonom ahol durvábban figurázunk ki mindent (akár magunkat is).
ez csak Cyrano és a nevezetes orr monológ, ha valamihez egyértelműbben hasonlíthatom. :-D
@Mariann19: Hát meg! esetleg: Meg hát!
@Mariann19:
Miért, eddig optimista voltál?
@rodeo36: Esztet nem tudom, de cölöpöket valami steppelt kabátos Gyufa is csinyát"
@Mariann19: A hír önmagában aljas rágalom! A hársó telekhatártól van 10 méterre, ami a jelenlegi előírások szerint kb. 35 méter. Tehár a kertibudi is legalább 40 méterre van a "B" szektortól, feltébe, ha a pályát a telehatárra merőlegesen tájolták, és nem valamelyik hátsó szektor került oda. Ismerve a Vezér iránti rajongást, ez a megoldás elképzelhetetlen, tehát valószínű, előbb-utóbb építési engedélyáer fog folyamodni a helyileg illetékes építési hatósághoz épületbővítési kérelemmel, melyben kérelmezi a csalási ház tetőterébe lelátó építését, valamint a budiból induló hidraulikus lift telepítését, egyúttal a Nemzeti Köjál felé kérelemmel fog élni csalási alapom működö lelátói Nemzeti Szotyola Árulda üzemeltetése iránt, melyet Orbán Ráchel kíván üzemeltetni. Szóval, kivan ez találva. A díszvendégek családi sörben fürdenek, Csányi elvtárs pedig a meccs végén békés baráti körben önt majd a gallér mögé néhágy deka fináncnemlátott házipáleszt, miután kizabáltatták vele, a kamorában lógó füstölt csabai vastagkolbászt. Közben pedig pajkosan uccuzzák: Látod Sanca, nem elég, hogy kikapott a pacsatod! Még a Te kolbászod is lágyabb, mint az enyimé:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Na várgyááá! Nem a stadiony hátsó fertálya került szájeré tájolva, hanem csúti Rámsteinné!
@guma: ... és má megbocsáss... Rodint azóta nem tudom igazán röhögés nélkül nézni, mióta láttam a pohos Balzacc-aktját, egy szál kigyúrt faszban:-) Ha akarod, felteszem mutatóba a fotót vmelyik megosztóra:-)
@taga20: Ez nem igaz. Elég sok napig nem vagyok rákattanva, egyszerűen csak szóvá teszem azt ami engem is bosszant adott esetben. Ugyanúgy mit ti is egyéb más ügyben. :)
ilyenkor úgy vagyok jobban járok ha elkezdem tanulmányozni a kora úkjori kínai tengerhajózást. annak legalább értelme van.
@guma: Sokat elmondtál magadról. Akkor inkább szerénynek látlak Téged, és ez nemes tulajdonság.
@Mariann19: Édesem! A kocsisgyertya átmenetet képez a karácsonyi gyertya és az áldozati gyertya között. Kisebb igényű apácák ezt használták, mert ez nagyjából egy éjszakás kalandként reggelig kitartott. Főbb paraméterei: átmérő: 3-3,5 cm, hossz: 14-20centiméter, Bármelyik kegytárgyboltban beszerzhető, angróban olcsóbb:-)
Most találtam, van nemzeti kivitelben is:

Kocsis gyertya nemzeti
Nemzeti ünnepekre
Cseppmentes égésű!
Szaktanácsadás, hogy azt kapja, amit keres!

Anyag: Paraffin
Magasság: 14 cm
Átmérő: 3 cm
Égési idő: 12 óra
Csomagolás: 4 db/csomag
Garancia: D-Candle garancia*

www.gyertyaaruhaz.hu/webaruhaz/browse/6-haztartasi-gyertyak?sef=hc
@rodeo36: Így igaz, de nem akartam túlrészletezni a dolgot, az egyszeri trollnak, látod, ez is sok volt:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: láttam én is!:D

viszont volt pár alakja ami előtt ott ragadtam.
és akkor ez most mit is jelent?
@rodeo36: Lófaszt fog szünetelni. Leviszik Felcsútra és Nemzetalapítóvá kiáltják ki, minz Szécsényben annno:-)
A képviselők meg alhatnak majd jutányosan a Simicska álta üzemeltetett Zööd-Gyep RT. kempingben, jurtákban a stadion gyepüjén:-)
@kekex: "Miért?Eddig optimista voltál?"
Igen! Zsigerből az vagyok, mert hiszek a jórafordulás automatizmusában, ha már maga az ember nem képes azt megteremteni.
Az nem járható út, hogy csak lejtmenet van.
Ez egy fantaszta hitvallásának is felfogható, de nem engedem letaglózni magam.
@Mariann19: nono:)
te se hízelegj!:DDDD

én csak cudarul bírom a jó szöveget az okos érveket és lehengerel ha valaki speciális ismereteivel közérthető.
tudok (tátott szájjal - fiúk kussss:))) hallgatni mást...
@guma: Mondjuk a LeCsók? Na az télleg baromi jó, meg a Calaisi Pógárok... attól is a hidegrázott... és a Pokol kapuja... rettenetes... mégiscsak ugyan félbolond volt, de egy zseni...
@Mariann19:
De mi van, ha most hoz minket egyensúlyba valami külső hatalom (Isten, sors, bármi) a többi volt szoci országgal? Történelmi szerencsénk volt Kádárral - amit csak egy Orbán képes lehúzni?!
Aztán a két kilengés után majd valahol középtávon stabilizálódunk?
Persze előbb-utóbb biztosan. Csak lehet, hogy nem a MI életünkben!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Pontos leírást adtál az objektumról és a várható építészeti megoldásokról a stadion környékét illetően. Halálra röhögtem magam.
Varázsgombát vacsiztál, hogy így szárnyalsz?
A műszaki átadást követő bacchanáliákra beneveznék egy-egy mérkőzést követően.
A baj az, hogy nem kapok majd meghívót.
@Mariann19: Rosszul tudod. A természt kiegyenlítésre ( a nagy büdös nihilre) játszik. Az automatizmus erre dolgozik. A langyos húgy... kenhető málé állapotra. Az ettől eltérő a kivételes természetellenes állapot.
A természet sem hülye, hogy olyan dolgokba feccöljön, ami felesleges energialekötést igényel. Nézd meg a temészetközeli fidesztrollokat, meg a néma tömeget. Ideális természeti lények. Vegetálnak, mig el nem jön az idejük. A végső. És boldogok.
@Mariann19: Nem vacsiztam semmi illesit. Csak kb. 35 éve vagyok a szakmában. Tapasztalat. :-)

A bacchanáliát illetően azért nekem némi aggodalmam lenne az Anikó asszony helyében. Főleg, ha a Habony beállítana egy bekormozott szemüveggel, fehér bottal ellátott komondorral a bajnoki döntőre:-))
@kekex: "Aztán a két kilengés után majd valahol stabilizálódunk."
Mióta az eszemet tudom, az inga kilengése olyan tébolyult táncot jár, hogy soha nem akar középen megállni.
Néha egy buta dal szövege inspirál:
"Állítsátok meg a Földet, le akarok szállni róla."
Nem szoktam ilyen bóvli szöveggel élni, de néha tényleg ilyen hangulat is elővesz.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: 58 évesen láthattam, azt ami addig művészetismereti órán vagy könyvekből, illetve a híres Dr. Hirschler Imre: A nők védelmében c. könyv borítóján jött elém:)

(tudod, hogy valamelyik első alkotása miatt fel is jelentették, hogy ez biztos gipsz másolat emberi testről, és nem pedig művészi munka:D
nekem egy speciális ok miatt az ősi kultúrák remekei tetszenek nagyon.
egész elképesztő milyen egyszerű módon, milyen csodálatosan diszitett tárgyakkal vettél körül magukat!))
@kekex: Ecsém! hamarabb fogsz belefullladnyi az Albert-kekexbe, hogy itten bárminemű változás essen beléd. Nem vígasz, tényközlés. Az utolsó keneted nyugodtan felveheted és elkezdheted keresni elkóborolt rokonságod, hogy ne a kutyák hordjanak szét, ha ez akkor még érdekelni fog tégedet.
Az isten szerelmére, nem bírja a hatalmi törekvéseit négy évre félretenni??? Ha csak az MSZP házatáját nézzük, például Botka László is sokkal elfogadhatóbb miniszterelnökjelölt lenne. Azt hittem, az én, a választó sorsának jobbításáért politikuskodik Mesterházi és nem a saját hatalmi ambícióiért. Nem erre tetszett felesküdni? Az biztos, hogy rá nem szavazok. Tetszik, nem tetszik, tessék már lenyelni a békát és tudomásul venni, hogy nem ő a legnépszerűbb ellenzéki vezető. Ha erre képtelen, akkor a választások után felhinthetjük sóval az országot és ennek az egyik oka ő lesz.
@guma: Már csak egy a kérdés. Nálad mit jelent az ősi kultura. Altamira, Willendorf persian frame, , aegyptrompf, hellasz éthosz, esetleg: kína, amerika, ausztrália, óceánia, afrika, ázsia? szóval közelebbit ha lehetne.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "A természet kiegyenlítésre /a nagy büdös nihilre/ játszik."
A természet még mindíg mindent elrendezett. Az ember ennek része, beleesik a folyamatokba.
Azonban saját létét a tudatával képes mederben tartani. Ez a téma mély és hosszú vitákra alkalmas, ezért alátámasztásul egy dolgot megemlítenék.
Ki gondolta volna, hogy több évszázados gazdasági rendszer, a kapitalizmus napjaink vitatott rendszere, melyet pont a civilizált társadalmak kezdenek el ostorozni és tüntetni ellene.A válság következményeként is felfogható ez a fellépés, de kb. két éve maga Merkel asszony jelentette ki, hogy a kapitalizmus túlnőtte magát.
Valóban nálunk nincs talaja a megújulás szándékainak, de nézz most szét a világban.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jó az indítás, és vedd hozzá az "ötzi" korát bővebben (a vas és bronzkor valami csoda, minden földrészen:)

na lehet, hogy megdoblak egy képpel... :D
ha már kultúra akkor én a klasszikus iszlámtól vagyok bealélva, az Abbászida Kalifátustól, Buhara, Szamarkand, a homokba tementett városok. hihetetlen tudást halmoztak fel.
@Mariann19: Ha megengedsz egy csendes megjegyzést erről érdemes olvasni Niall Fergusson a híres oxfordi történést könyvét, Civilizációnk: A nyugat és a többiek.
@Mariann19: Értelek kedves. Egy provinciális probléma vagyon. Nálunk a máshol már túlhaladottnak vélt kapitalizmus kb 60 év alatt sem tudott elkezdődni. Nagyjából az eredeti tőkefelhalmozásnál tartunk. És mondhat bármit a revolucionista világ, hogy a kapitalizmus hamvába holt. Addig, amíg, működöképesnek ítélhető alternatívát nem tud felmutatni, addig az egész cirkusz nem gazdasági, hanem csak politikai szinten mozog, illetve a termelerők kisajátításának igényét jelenti. Új parasztokkal, Új gazdákkal, a régi keretek között. Én egy hülye építész vagyok, nem közgazdász, a magam buta fejével így látom. Nem mellesleg volt egy kb 100 éves elvetélt kisérlet... mostmár elég világosan látszik. Ez is csak a politikai-gazdasági hatalom megszerzését szolgálta, változatlan termelési viszonyok között. A dolgot árnyalja a világ szegreációja, mert van jónéhány terület, ahol még addig sem juottak el, mint mi, viszont a javakból és technológiákból ugyanúgy részesedni akarnak, mint a nagyok. És ez külön probléma, mert az erőforrások, alapanyagok, nyersanyagok tekintetében, viszont ezek a területek dominanciában vannak. Szóval, én úgy gondolom, eléggé átláthatatlan az egész katyvasz, kb. 10 év múlva jó lesz meghalni.

Na, most kivételesen nagyon komoly voltam. és egy szalonközgazdász. Isten bocsássa meg nekem, bár nem hiszej benne.
@Penivaldes: hatalmas tudás, amíg a szélsőséges vallás tönkre nem tette, elég csak Iránra gondolni.
de persze az 15. századio Kína is érdekes, a Tiltott város amelyet 1406-1420 között építettek, és ha vki akkor azt mondja, ismervén az akkori Középső Birodalmat, és az akkori Európát, hogy nem telik el sok idő, és a szegényes, háborúktól sújtott Európa lesz a világ ura azt kinevetik. és érthető mód tették volna. nem akarom részletezni de akkor Kína a legfejletebb kultúrák közé tartozott, Jung Lo a legnagyobb Ming császár sokat tett a birodalmáért, Cseng Hot is ő bízza meg.

Bocs, hogy ezt leírtamm, de kikívánkozott belőlem
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azok a csajok biztos jöttek a fasiszta rezervátumot megtekinteni. Van ahol indián rezervátum van Ibusz-törzsfőkkel. Nálunk gárda van Vona - fasirtozokkal.
@guma: hát ez még mindég elég lájtos... ötczi egy kecsegepárszor volt, véletlenül nyilazták le, véletlenül mumifikálódott, véletlenül találták meg, és lssuk be a kulturantropológián kívül a művészettörténethez semmit sem adott. Tehát kérek konkrétáriumot. Esetleg Paleolitkori hivatkozást, vagy egy Stonehandzsit:-)
@guma: Amúgymeg öt zi is egy kókler volt... miazhogy egy öt zinek egyfeje van? Inverzsárkány? :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, ez érdekes. egy tanárom az iszlámmaél foglalkozik, ő mondta hogy az iszlám történelmet 2 részre bonthatjuk, a korai évekre amely egy fejlett tudományos gondolkodást jelentett, és toleranciát mások iránt, míg az azt követő időszak már ennek ellentéte. és az iszlám ekkor és ezért veszít nyaugattal szemben úgy 400 éve, hiszen akkor zárkózik be, akkor rombolja le a csillagvizsgálókat amikor a nyugaton véghezmegy egy hatalmas tudományos forradalom. és igen, a vallás az oka, egyesek szerint mindkét folyamatnak a vallás az oka, az iszlám bezárkózásának is, meg az európai kitárulásnak.
@GeoCracker: A vörös szoba álmát olvastam, bár keveset értettem belőle, de van egy hangulata.
@Penivaldes: ott is a vallás volt a probléma, a kommunista vallás, na meg a belső torzsalkodások, és a belső hatalmi harcok...
@Penivaldes: Ne abbasszmá... nem vagyok én Mári néne kálendárijoma. Örülök, ha a nyugateurópai kulturkörrel, meg egy kis göröggel tisztában vagyok. Ilyen raffinált közelkeleti bizbazokkal, nameg főleg ejrópán kívüliekkel tlleg nem tudok, mit kezdeni. Örülök, ha vmikor júliusban meglátom a rohadék szaracénok nyomát délspanyolországban... szóval ne szívass. És blutuszt meg főleg ne hozd elém a kék fogával:-) Grrr.... :-9
@GeoCracker: Kína most kezdi felfedezni könyvtárai mélyén, hogy a bezárkózás előtt ők hol voltak kultúrában, és tudomámyban. Cseng Ho msot már példa. meg jelképe annak, ahogyan kína terjeszkedik. persze a kínai admirális útja a 120 méter hosszú, 5-szörös Santa Mariaval teljesen más volt mint az európaiak útja,más célért ment. d
@Penivaldes: Érdemes szerintem olvasgatni még akkor is, ha szubjektíven nem érint a dolog (engem igen, mert a szerzőjéhez 23 kromoszóma is köt).

Elég komoly helyleírásokra is ragadtatta magát helyenként. Vannak sok-sok képek is hozzá a neten.
@Penivaldes: Kína alapvetően egy más kultura. Ha igazán megérint, nem ereszt. Azt látom a fiamon.
@Mariann19:
"akinek ez nem tetszik akkor BALRA A MÁSODIK AJTÓ!"
www.youtube.com/watch?v=qyLn9rfXAeY
(Tankcsapda, Mennyország tourist)
@Penivaldes: én csak egy kókler vagyok, ilyen szépen nem tudom megfogalmazni, de tényleg ez amit én letudtam szűrni magamban, magamnak.
Az erőszakos térítések, mindig vissza ütöttek, a tolerancia, a megértés, a közösen munkálkodás előbbre vitt és visz társadalmilag is, lehet anyázni, lehet szidni, de ez a szabadelvűség lényege.
@Penivaldes: Nem mondtál semmi újat. Kb. 25 éve olvastam valami "fantasztát" nevére nem emlékszem, aki megjósolta, a következő 50 év ázsiáé, Európa minden vackával, megy a lvesbe. Ez ellen lehet kapálózni, de úgy tűnik igaza volt, csak az utóvédharcok folynak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na igen, bár Kína 1420 környékén, amikor meghalt Jung lo eltemeti magát, és nem tudni miért. mindenesetre rá 50 évre halál járt azért, ha vki kétárbocosnál nagyobb hajót éípt, majd még egy 50 év, és már utazni sem lehet rajtuk.
és igen a kommunisták.
@Mariann19: eltekintve a méretbeli és perverziós leírásoktól, amit @Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: adott, úgy tudom, hogy a név alapvetően a kocsi-fogadókra utal. Olyan méretű volt ugyanis, ami elég hosszú volt ahhoz, hogy sokáig égjen és elég vastag, hogy akár marokra fogva is vévig lehessen vele menni a folyosón. Ahol gyertyatartók nöttön fogytak volna.
S persze a régi lámpásokba is ezeket tették amik kint figyegtek a kocsikon. Szóval megérte nagy szériában gyártani.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: tévedsz:D

adott: ruházata, fegyvere, stb - vagyis kézművesség...
különben lájtos is maradok most itt (mondtam speciális oka van) - ezer bocs.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A Te stílusoddal fogalmazva, nagy vagyol.
A levezetésedhez annyit tennék hozzá, hogy a változást egy tényező fogja kierőszakolni, az elosztási viszonyok igazságtalan volta.
Ez generálja a tüntetéseket, a lázongásokat. A
folyamatosan romló életviszonyok közepette éles a kontraszt a tömegek és a világ javainak túlnyomó részét birtoklók között.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem akartam újat mondani, ami viszont számomra elgondolkodtató, hogy Ázsia átvette azt ami egykor a nyugatot naggyá tette, átvette a versenyszellemet, fogyasztást, és most ezen tessék rosszulleni, de veszi át a vallását is, meg mindent. a saját eszközünkkel győznek le, ez a lényeg. mi meg csak nézzük:((
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szerintem ez nem fantasztaság kérdése. Jól láthatóak voltak az új birodalamasodás gócpontjai. Ebben Európa max egy egyesült államok szerű konstrukcióban lehetne egyáltalán játékban. Most nem arra haladunk.
Az Amerikai, a Kettős Ázsiai és a Poszt-szovjet góc mára világosan látszik.
Afrika csendes, Európa meg sülyed.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"A kérdés az, hogy ezt a többiek hogy fogják lereagálni? Mert ha úgy mint Fabius, akkor az mszp megvonja a vállát és azt mondja, hogy jó, indulunk egyedül. "

Úgyis ez lesz a vége. Én szóltam.

Bajnaiék végül ki fognak farolni a buliból, és szerintem ez minél előbb megtörténik, mindenkinek annál jobb lesz.

Bajnaiék meg a szatelit képződményeik szemében csak a dollárjelek csillognak, abból meg a külön jelöltállítással minden választókerületbe, ahová csak találnak valami lúzert, sokkal többhöz lehet hozzájutni, mint felosztott választókerületekbe közösen delegált jelöltekkel, netán megfejelve egy közös listával.

Orbánék meg röhögnek, teljes joggal, hogy Bajnaiék qrvára nem tudják, hogy a jelöltállításért járó pénz után, vagy a hatalom után nyúlkáljanak a mancsocskáikkal.

Mert a kettő együtt nem fog menni sajnos :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @GeoCracker:
Ma már nem éltem hiába. A kocsis gyertya mibenlétéről gőzöm sem volt, a leírásotokból ismereteim tárháza újra feltöltődött.
Köszönet mindkettőtöknek.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ugyan kedves Nyúl, te jóval többet tudsz már csak a korodnál adódóan is, meg azért is mert te megfigyelésem szerint, mert én figyelek ám rátok, még akkor is amikor úgy látszik, hogy nem, hogy te mélyebben beleásod magad a dolgokba, és mélyen ismered a görög és európai kultúrákat. én sajnos rossz szokásom szerint felszínesen ismerek pár dolgot. tudom rossz szokás.
@Penivaldes: eltemeti magát??? szociális temetés is keletről jön, ő viktor atyánk segíts...
@Mária: Utánunk a vízözön mondhatják...
nekem nem hiányiznának
@kekex: Társadalomkritika és Tankcsapda.
Kiváló!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Viktor atyánk tekintetét a felkelő nap háza felé, na tehát a felkelő nap felé emeli, és onnan várja az áldó napsugarat, mely a növényeket kiserkenti. Megértem a mi miniszterlnökünk, hiszen keleten van a felébredés, nyugaton van a lefekvés, és mi tetterős nép vagyunk, mely nem fekszik le, hanem éberen dolgozik nap mint nap azért, hogy hazánk és nemzetünk a fejlődés útjára lépjen. ez a mi titkos fegyverünk melyet a romló nyugat sosem fog meglelni, és amit bármikor bevethetünk.

ez kissé békemenetesre sikerült
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: meséljek nektek a rókáról mely elragadta a tyúkokat a baromfi udvarban? hát az úgy történt édes gyermekeim, hogy még az én nagyapám mesélte nekem...)
@Mariann19: és nem akarom a helyzetet fokozni, de van "nagy tuskó nemzeti gyertya " is ugyanott... tehát, modjuk Schnellcici sem marad kielégítetlenül:-))))

"Nagy tuskó nemzeti színű
Nemzeti ünnepekre
Cseppmentes égésű!
Szaktanácsadás, hogy azt kapja, amit keres!

Anyag: Paraffin
Magasság: 13 cm
Átmérő: 5 cm
Égési idő: 9 óra
Csomagolás: 4 db/csomag
Garancia: D-candle"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: köszönöm az elismerést, bár tudom, hogy nem őszinte. :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ugyan csak 13 cm hosszú, de 5 cm átmérőjű... szakasztott, mint egy pohos, ámde nemtúlhosszú focista:-)
Nemzeti Választási Iroda. Gömbösi korszak újratöltve
@Penivaldes: ehhh, szoktam én képmutató lenni? tudom, hogy nem gondoltad komolyan ;)
Na, már csak ez hiányzott!
"Az évszázad árvizeként" emlegetett 2002-es árvíznél is magasabb árhullámra készülnek fel Ausztriában a Duna, az Inn és a Salzach mentén. A folyók vízállása vasárnap délelőtt megközelítette és helyenként már meg is haladta a 2002-es legnagyobb vízállást. Az árvízvédelmi hatóságok mindamellett bíznak abban, hogy a Duna térségében a legutóbbi nagy árvíz óta emelt védművekkel megelőzhetők lesznek a nagyobb károk.

Linznél a Duna vasárnap a déli órákban kilépett a medréből. A folyó egyelőre egy alacsonyan fekvő gépkocsiparkolót öntött el. A folyó vízállása Linznél vasárnap délben 7,3 méter volt. Hétfőn elérheti a 8,7 métert is, ami fél méterrel magasabb a 2002-es maximumnál.
gyor.hir24.hu/gyor/2013/06/02/hatalmas-arviz-kozeleg-magyarorszag-fele/~~fokusz
@Penivaldes: ha csak az a gömböc, de van még néhány idióta a nagy agyar tarsoly emezben..
@Penivaldes: a tökteleségre, csak egy megoldás van, ki kell engedni a fáradt gőzt rajta ;)
@GeoCracker: "a marokra fogva végigmenni vele a folyosón" hol mond ellent az én alternatívámnak? :-)))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ok, majd levezsem a fejtetőm és kiengedem a gőzt

más: a szociális államtitkár úgy tartotta a kabátját mint Azbej Tristanék:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mondtam én, hogy ellentmond? Két marokra. Az egyikben a gyertyát, a másikban ami még belefér :-)
@GeoCracker: nos, ez az én problémám orbánnal... partikuláris kispöcs, pitiáner senki, ego-érdekből rohasztja a folyamatot, ahogy kicsiben itthon tette 8 évig... egy végtelenül buta, belátásképtelen, kisstílű nímand, egoista féreg, restriktív fasz... kötél végén a helye...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A kötélben vitatkoznék....
Amúgy a politikai celebek egyik látványosan buta mintapéldája.
@kekex: Bajnai nem jó pártvezérnek.
neki nem is azzal kellene foglalkozni.
sajnos az E14-pm-ben nincs más sem (vagy csak én nem láttam még) aki alkalmas lenne a kampányt végigküzdeni keményen.felvenni a kesztyűt amit naponta dobnak eléjük.
az mszp-ben detto.
@GeoCracker: @Penivaldes: ne udvarolj te céda egy altzheimeresnek... holnap már úgyse lesz greatiful dead:-)
@Penivaldes: "@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Viktor atyánk tekintetét a felkelő nap háza felé, na tehát a felkelő nap felé emeli,"

Akárcsak egykor a kanikázék: Banzáj! Isteni szél.... A többit, aki kicsit is ismeri a történelmet, ismeri.
@GeoCracker: mondtam én hogy hová a kötelet? nem a nyakára. A kezére, a másik végét meg két erős lóhoz...
@Penivaldes: ezt meséld el a natgeonak, meg az egykoros cellulitiszes filhiradákoknak... kb. úgy, mint a nem volt hollókosztot...
Alapvetés: az emberi gonoszság és a hülyeség konvergál a védtelen felé, és mindig voltak/lesznek perverz-kukkoló-kamerázó beteg emberek. Én nem kételkedek a celluloid valóságban... akkor ez volt, viszont fotósbolt, kovkáról kockázva nem..és kasszaőr kamikáze sem igen, főleg nem a japán császári propaganda mozikban... a többi parasztvakítás
@guma: ne kérj bocsánatot... csak kiváncsiság volt és nem leugatási szándékkal...
Széles ma nemzeti gyászba esik:
"Kocka volt a rejtélyes zseni
Vagyonokból épített horrorfilmdíszletet idéző laboratóriumokat Nikola Tesla. Szabadalmak százait jegyezte be, de szegényen halt meg."
www.origo.hu/techbazis/20130523-nikola-tesla-a-lyukas-kezu-zseni.html
"Egy friss videón a mai környezetbe helyezett Tesla amerikai befektetőket próbál meggyőzni arról, hogy a vezeték nélküli áramtovábbítás ötlete érdemes a támogatásra, de nem jár sikerrel. Az animáció egy adománygyűjtés reklámja: a csúcstechnológiai ipar egyik fővárosának számító Palo Altóban szeretnék felállítani a szerb származású feltaláló életnagyságú szobrát, amely ingyenes wifit is szórna a téren tartózkodóknak."
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kedves nyúl, az nem igaz, hogy önként vállalták a halált.
"Nem akartam meghalni, és szerintem a többiek sem. Több mint hatvan év hallgatás után így szembesítette a japánokat az igazsággal egy veterán kamikaze, Uedzsima Takeo..."

forrás hvg
@Penivaldes: Kérdésben a válasz:

".és kasszaőr kamikáze sem igen, főleg nem a japán császári propaganda mozikban"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: utána megy a sziget-deaztiválra. Közbulipénzből a.magánbirtokra
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: sejtettem:)

ha igaz, láthatsz egy japán másolatot a küldeményemben.
kézzel épített edény, félelmetesen aprólékos gyönyörűen megmunkált egyszerű még ís mutatós díszítéssel.
ebben az időben nincs korongozás még...
@punkfrog: Már megbocsáss, de azért térjünk ki a tényekre is. Hogyan is lehetne felvenni a kesztyűt egy ilyen helyzetben?
Először is kellene annyi pénz,amennyi a FIDESZ-nek erre van (az adózók pénzéből persze). Azután kellene egy (vagy több) hely, ahol mindez előadható. Nézzél már egy közmédia adást Libás ügyben. Beszél egy megkárosult, akinek (forint fillérre) szájába adják, hogy mit kell mondania. Ezt követően megszólaltatják Kósát, szóvivők véleményét, s emellé pöttyintik, hogy egyébként Bajnai tagadja.
Ugyanez pepitában a Geo által felhozott beszéd. Bajnai elmondja (rossz-e, jó-e ítélje meg mindenki maga). Ez nem hír. Hír az, hogy FIDESZ szóvivők felszólítják, ne beszéljen csúnyán a magyarokról. Nem folytatom, mert szerintem megérted, miről beszélek. Viszont Mesterházy-t is hírként fogják lehozni, vagy a reggeli műsorban szót kaphat, csak azért, hogy üssenek rajta (már Bajnain). Ez az ökör (Mesterházy)pedig boldogan fog ott röfögni, mert azt hiszi, ez tesz jót neki. Kisstílűség, Mesterházy a neved (ja és az MSZP-é).
vikt or bán 50dik szülinapjára már jól fellendítette a focit... az NB1 bajnok meccsein név szerint a nézők... már német foci rajongók is jönnek (focikatasztrófatúristák...)

qva jo:::)))))

"Három német fiú, Kai, Sebastian, Heiko, nem lehetnek többek húsznál. What are you doing here? – szakad fel a klasszikus kérdés. Focituristák, megnézték a Fradit, meglesz még a Videoton is. Életükben nem láttak még ennél hangulattalanabb elsőosztályú meccset, pláne, hogy a bajnokcsapat az egyik résztvevő. Arról viszont nem tudtak, hogy tíz méterrel arrébb van egy másik német csoport is, szintén (katasztrófa)focituristák. Ők nyolcan vannak, északról jöttek, szintén három magyar meccset néznek meg, velük a Bede beszélgetett, állítólag nem voltak még olyan meccsen, ahol madárcsicsergést lehet hallani. (+8 fő)"

kösszünnyük viktor elftárs a sikereket !

444.hu/2013/06/01/es-nev-szerint/
Eközben Sólyom, aki azért lássuk be meglehetősen jobbos, részt vesz az LMP (Schiffer által kinyilvánítottan baloldali párt) alapítványának konferenciáján. Ugyanott részt vesz Ángyán és Róna is. Ezek mind állítólag jobboldaliak. Mit is keresnek ott? Miért csak ott hirdetik meg a baloldal és jobboldal békülését? Tán az LMP-nél nagyobb baloldali párt nem létezik? Büdös ez, de nagyon. Nem azt mondom, hogy ne menjenek oda, de akkor másokhoz is oda kellene menni. Bizony tetszik avagy nem, de ha az MSZP a legnagyobb, akkor oda is el kellene menni. És el kellene menni minden demokratikus szervezethez, akár teszik nekik, akár nem, mert ezzel vihetik el a legtöbb információt a választók fel. Ők mégis csak az 2 százalékos LMP-hez mentek el.
@guma: az első indamail... kuka, a második ugyan érdekes, de... most nemmondom...
csak annyit: a jelzett időszakban már erősen dolgoztak az asszírok, az egyik-tomik és az égei tengeri kultrák is előbb jártak. Ugyancsak buliztak az etruszkok, tehát amit Te visszazokogsz, már akkor is egy atavizmus volt. És akkor még kisézsiát alig érintettem. Szóval, nem leszolva, bocs.
Nagyjából olyan érzésem van, mintha ma az erdélyi havasokban találnáak néhány mócot, hogy némá... ezek kerekes kordén hotdgyák a trágyát... mégegyszer, ne haragudj, nem tudom, a szenzációt hova tenni.
@guma: A japán másolat elveszett a kibertérben, csak a cikk olvasható, arra reagáltam. Az indamailt elvitte a szisza:-)
@CSENDES: Én tökéletesen megértem őket, hogy csak oda mennek, és a nagy mszp-hez nem. most mondjam azt, hogy épp eszű nem megy az mszp közelébe?..
@CSENDES: azért mert a patás zördög ügyvéggyétől konszolidáltabb joboldali polityikát remélnek...

talán kevesebet lopna... a lemp...
@Penivaldes: siffer is büdös ügynök komcsi... nemsokkal jobb mint a komcsi komcsik...
@Penivaldes: Miért is? Nem az Mszp szavazóinak táborát kellene megszólítaniuk? Ami azért legalább a Fidesz táborának a fele-közeli? Nem kellene oda is elvinni az igét? Vagy a másik parlamenti küszöb környékét meghaladó párthoz?
@Buga.Jakab: Hallgasd csak meg egyszer Schiffert. ő maga baloldalinak vallja magát. Milyen konszolidált jobboldali politikát várnak tőlük?
@Penivaldes: jaaa... pont annyival jobb eset siffer mindössze hogy

nem tuggya a vadbarmokat úgy megBÚBOLNI mint a patás orbán !
@CSENDES: szerintem Rónáék érthetően nem akarják az mszp-t támogatni. és joggal. ez fájhat, de ez van
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :D
nem szenzációnak küldtem a cikket - kiegészítés volt a speciális vonalra...

ugorgyunk:)
Valaki itt belinkelte, hogy milyen EU-s pályázati pénz ellopások vannak, amit feltárt a Napi.hu.
A Hvg ellenben a nyomtatott sajtóban fejtette ki, hogy milyen arcpirító módon szereznek egyesek a turisztikai célzatú támogatásból. A cég, aminek két tulajdonosa van, és 3 millió forinttal alakították, nincs neki semmije, megnyert egy több milliárdos pályázatot. Ezt követően a nyerés időpontjához számított pár héten belül az üzletrészek 1,5-1,5 millióért értékesítésre kerültek egy pár héttel azelőtt alakított társaság részére. És még nem lehet ismerni a végét. Vajon Off-shore cég-e? Hozzá kerülhet-e egy jog (vissza nem térítendő EU-s támogatás joga beruházáshoz), ami a több milliárdos finanszírozást jelenti.
"FELOSZLIK AZ MSZP ORBÁN SZÜLETÉSNAPJÁN"

"Azzal kedveskednek neki, amiért politikai karrierje kezdete óta küzd. „Szerettünk volna mi is örömet szerezni” – szerénykedett Mesterházy Attila ex-elnök."
hircsarda.blog.hu/2013/05/30/feloszlik_az_mszp_orban_szuletesnapjan

Nem is olyan hihetetlen apránként... :D
@Penivaldes: Nekem ez nem fáj. A célt nem éri el, mert a cél nem az MSZ-hez történő csatlakozás, hanem az, hogy az MSZP szavazói is tudjanak ezekről a bűnökről, meg az ezt megelőzőekről is. Mi a fontos? Az elérni kívánt cél, vagy más. Szerintem más.
@CSENDES:

Ez így nem pontos.
Róna volt a szociknál, az más kérdés, hogy nem tudnak vele mit kezdeni.Persze amíg Szekeres a gazpolos nem is fognak tudni:) Amúgy pedig az említett alapítványnál kurátor vagy vezető.

Azt nem tudom Ángyánt hívták-e, volt-e Gőgős -Ángyán vita.

Sólyom és Schiffer kapcsolata már régi, nyilván eszébe sem jut, hogy S. minek nevezi magát vagy a pártját/alapítványát:)

Egyébként valóban érdekes ez a trió.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A hír csak részben igaz. Úgy valós, hogy feloszlik az ellenzék.. a Többi pedig folytatható úgy, hogy Mesterházy szerénykedett azzal, hogy csak örömet kívánt szerezni OV pártjának.
@CSENDES: pont erről beszéltem én is.
nem tudják mit csináljanak a fidesz egész pályás letámadásával szemben.és ez nem csak pénzkérdés.
bajnai a gazdasághoz ért, nem a kampányhoz meg a pártvezetéshez.
túlságosan fair.állandóan relativizál.hogy tulajdonképpen a fidesz még demokrata, meg még jogállam van ahhoz képest ami lehetne.így nem lehet a fidesz ellen.
minden hibás lépésükért ütni kéne őket, de senki nem teszi az ellenzéki oldalról.olyan magas magas labdákat adnak, hogy az elvileg 2 ciklusra elég kéne legyen.de semmi.
a hogyant pedig ne rajtam kérdd számon.
@Orica Középföldi: A hír úgy szólt, hogy Sólyom, Ángyán és és Róna egyszerre volt az LMP-nél.
@CSENDES:
Végül is, az örömszerzésnek több módja van. Ki így, ki úgy... :)
@CSENDES:

Ezt tudom, csak arra reagáltam, hogy máshova is mehetnének.
@CSENDES:

Ezt tudom, csak arra reagáltam, hogy máshova is mehetnének.
@punkfrog: Én nem hiszem,hogy a bajnai csapat azt állítaná, hogy ez még demokrácia. Azt állítják, hogy vissza kell állítani a demokráciát, de nem lehet úgy élni, hogy minden kormányváltásnál újba kezdünk, mert akkor nem jutunk tovább. És ez igaz is. Ha minden kormányváltásnál csak arra törekszünk, hogy a másik által indított kezdeményezéseket kiiktassuk, akkor soha nem fogunk eljutni sehová. Ezért inkább arra van szükség, hogy kiegyeljük a veteményből a gyomot.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: émmeg má asazittem, végre megismertelek:

"A zombi spermabomba

Még a legyet is röptében – mondhatnánk teljes joggal az argonautákról. Mert a nyolckarú tengeri puhatestűek valóban ezt csinálják. Nem arról van szó, hogy szexmániások lennének, csupán elfoglaltak. A poliphoz hasonló állatnak ugyanis minden energiáját lefoglalja a táplálékszerzés, így nem marad energiája párt keresni. Minek is keresgélne, ha megteszi ezt helyette a pénisze?

A legnemesebb szerv leválik az állatról és szó szerint önálló életre kelve elkezd úszni az óceánban a megfelelő hölgyet kutatva. A magányosan úszkáló hímtag annyira megtévesztő, hogy a tudósok először önálló fajként, tengeri féregként azonosították. Évekkel később vált világossá, hogy valójában egy „zombi spermabombával" állnak szemben."
Mindegy, kár, hogy rosszul értelmezitek. Nem arról szól a történet, hogy melyik pártot támogatja ez a három "hazafi", hanem arról, hogy miért nem foglalkozik a szavazóbázis informálásával. Ángyán banditának tartja Bajnait. Sólyom banditánknak tartja az MSZP-t. Róna mindenkit banditának tart, aki nem támogatja az LMP-t. Ettől előrébb fogunk jutni?
Na Viktor, elkezdheted szidolozni a gummicsizsmát.
Pintér készítheti az SMS-eket. "mindenki üljön át a szomszédja ladikjába!"

Az édi-bédi mementómentő román párocska elkezdhet evickélni a Sebes-Kőrösön Tokajig, hogy a hős liberátor Viktor a bőrlajbijában, idejekorán a gőzmozgonnyal lehorgonyzott gyorsnaszályára tudja emelinteni őket. És lehet boldogan nyilatkozni: Gyütt a víz... nem godoltam, már a tökömig ért... nem gondoltam, de amikor átcsúszott a fejemen a trágyalé..... nu... akkor kapálóznyi kezdtem.

Girnyó-Száz edig elindulhat a parliamentori Simicskához kéjgázpalackos bulvárfelszerelésért, hogy amikor 12.00-kor az előre megbeszéltek szerint Paksnák kihalásszák, kellően lelkes legyen a riposztnál, amikor megmentő yeah Viktor, a HÁTA MEGETT SZERETETTELJESEN MOSOLYOG. gIRNYÓ-sZÁZ ARCÁN A FELHŐS félmosoly pedig annak szól: Basza meg... ez a menekülési kisértetem sem sikerült, pedig a bosnyákosok, már kivették a svejci számlámról a túlélési pizt...

index.hu/kulfold/2013/06/02/arviz/
@kekex: ...de szeretném elküldeni az államtitkár feleségnek: tanulja meg milyen nóta szól az összetartozásról .... amit a gyerek is megért
"A legnemesebb szerv leválik az állatról és szó szerint önálló életre kelve elkezd úszni az óceánban a megfelelő hölgyet kutatva. A magányosan úszkáló hímtag annyira megtévesztő, hogy a tudósok először önálló fajként, tengeri féregként azonosították. Évekkel később vált világossá, hogy valójában egy „zombi spermabombával" állnak szemben."

Lehet, hogy a mi mélyen tisztelt, szeretve emlegetett miniszterelnökünk végülis egy argonauta alkatrész?

Persze lehet, hogy a zoológusok első feltételezése igaz? :-)
@CSENDES: amiről te írsz azt már a megnyert választás utáni feladat.
de azzal nem lehet kampányolni, hogy majd megvizsgáljuk mit tartunk meg a fidesz rendszeréből.
ilyen alaptörvénnyel nem működik rendesen az ország.2/3-os adószabályok vannak benne például, meg rengeteg nem az alkotmányba való dolog.
a kormány meg ne vonjon saját hatáskörbe piaci ágazatokat.elég volt a tervgazdaságból 40 év.akkor sem működött, most sem fog.
trafik-törvényt pl. rögtön eltörölni, a piacot megnyitni.ezzel szemben a szocik a pályázatokat akarják vizsgálgatni.minek?
rezsicsökkentést leállítani.(a szocik még fokoznák is!OMG!)tanulják meg az emberek, hogy mindennek ára van.ha nem akarnak fizetni a szolgáltatásokért akkor, hogy szeretnének rendes béreket?szocik kuka.
bajnai gazdasági elképzelései(ami eddig kiderült) sokkal jobbak.viszont ilyen tesze-toszán nem tud választást nyerni.
1998 április fidesz nyer = beregi ÁRVÍZ
2010 április fidesz nyer = bódvai ÁRVÍZ
2010 okt 4-5 fidesz nyer = vörösiszapÁR

...

jön a dunai árvíz !!!!

Isten utolsó figyelmeztetése !!!

ércsétek meg Isten nem írhattya fel az égre felhőkkel, hogy:
"never fides!"
Isten JELEKET ad, hogy meghaggya a zemberek gondolkodási szabaccságát!
@punkfrog:
Nem először ajánlom politológiai alapműként Rutger Hauertől a Hősök vérét. Mindig is az volt a véleményem, hogy Bajnai csak akkor tudna besétálni a kutyakoponyával, ha előtte láncos és bunkós emberek tisztítanák az utat - viszont ő nem annyira tökös, mint a kínai csaj, aki saját jogán verekedte be magát a csapatba.
Mesterházy, mint miniszterelnök?

Ezek szerint még mindig van lejjebb.
Komoly poszt lett, egyetértek erősen a mondandójával.

Sebaj, lesz még lejjebb, Orbánék harmadik ciklusa a színtiszta középkor lesz, ha valami megtetszik nekik, azt el is veszik.

A szocik meg mehetnek az szdsz után a süllyesztőbe.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"mindenki üljön át a szomszédja ladikjába!"
Azt ugye tudod, hogy evvel a dumával elvágtad magad?

A megfelelő időpontban, a megfelelő személytől majd kapsz erre utaló megszólíttásot.
Amúgy Mesterházy nekem nem lenne unszimpatikus, de sajnos kormányváltó arcnak kevés, mint szarban a C-vitamin. Mielőtt, még; nincs MSZP fóbiám, nem utasítok el zsigerből senkit, de olyan Pithecanthropus ganiturhával ami jellemzi a zemeszpét, maximum egy - itt a piros, hol a piros? - játékon lehetne indulniuk, ha vetélkedő lenne és nem választás a Flinstone-érában.

- Súúbidubididúú... Vilma, a kormányváltáshoz több kell?
- Bizony több, kedves párom
ha nem akarsz nevetségessé válni
minden áron...

Deszar költő lennék, olyan mint kormányfőnek a mostani...
Akit érdekel - meg ideje van - elolvashatja, leaglább világos, mi is a baja Tavaresnek a kormánnyal, és eldöntheti, hogy mennyire van neki igaza.

portal.dkp.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/dkhirek/4620-a-demokratikus-koalicio-alatamasztja-a-helytallo-tavares-jelentest
Nagyon régóta ide akartam ezt már írni.
Sokszor olvasom a legkülönfélébb fórumokon és blogokon hogy a baloldal mostani vezető vállalhatatlanok, meg gyúcsány meg elmútnyócév libajnai, meg a nokiásdoboz.
Kedves jó blogtársak el kellene kibaszott komolyan gondolkodni!
A kerényi nevű szervilis fasz vállalható? A hígfos szilárdságú tákolmány vállalható? Zsiga marcell vállalható? Papcsák vállalható? A szarrá szolizott agyatlan szöszi hazudógép meg a klónjai vállalhatók? A zseléfejű szargyártó vállalható? Skicc pali vállalható? Káder jani vállalható? Lézerblokkólós jani vállalható? 20% büdös bunkó kósa vállalható? Gerinctelen navracsicska vállalható? Trafikmutyi,földmutyi,reklámmutyi,rezsimutyi vállalható?
27% ÁFA vállalható?
Európában is zsebre dugott kézzel lófráló született büdös bunkó kényszeres hazudozó csúti suttyó vállalható ???
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Nem vállalható. Abszolút nem.
Változást szeretnénk.

Mesterházyval nem lesz változás, csak folyik tovább a süppedés.

Erre nincs szükség.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a BBC Nature azt írja és mutatja video-n, hogy amikor életükben egyetlen egyszer tojásrakásra szánják magukat akkor mind a nőstény mind a hím hamarosan elpusztul utána, élettertamuk 3 - 5 év
és 10 méteres csápjaik is lehetnek, van egy film a Discovery-n ahol megtámadja a kékbálnát a Délisark jege alatt de a bálna az egyetlen amely ki tud szabadúlni a szorításából és megöli, de mivel a csápjain hatalmas karmok is vannak azok hatalmas sebeket vágnak a bálnán ahogy a bálna letépi magáról

erről a különváló péniszről nem ír semmit vagy az egy másik fajta octo pussy

ti nyulak má' csak ilyenek vagytok

brühüyyy
OV-t egy ugyan olyan szónok mint ő maga,nem fogja legyőzni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Szente Béla 2013. május 18-ára ingyenes étel- és ruhaosztással egybekötött beszélgetésre hívta a lakosokat, ami felveti a szavazatvásárlás gyanúját. A Jobbik nevének eltitkolása sikeresnek bizonyult, mivel a rendezvényen többségében roma lakosok vettek részt."

Mit nem hallok.
@Knósszosz: Ez bizony, így igaz:-) Dete költönek egy hangyafasznyival jobb vagy, embernek... meg kategóriákkal.
@DarthVader: Ne bassz. Már a helyi cigányok sem tudják ki a jobbikos jelölt és ki nem?? Valami nagyon nagy zavar lehet az erőben arrafelé. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A héten láttam kisméretű öko gazdaságokat garmadával.:)

Láttam Böjte Csaba keze nyomát is, le a kalappal előtte.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

figyu! nekünk nem vállalható. Az eu? Na az eddig csak a fintorgásig, és a szagos zsebkendő cserpák elé dugdosásáig jutott... mer ugyi ottan demokrácia van, meg a büdösparasztbunkó, ott eléggé ismeretlen foglom, legalábbis kormányzati szinten...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az a kérdés, kaptak-e valamit. Lényegtelen, hogy tudták-e, ki a jelölt, egyáltalán szavaztak-e utána és kire.
@rodeo36: montammá... bolinak van önálló farka... minta bojtosúszó félszeghalnak:-) igaz annak lámpás is van a farka végin:-)))
Mesterházy soha nem lesz miniszterelnök-jelölt.
1.) Bármennyire vagyok régóta szocialista - liberális beállítottságú,...nem támogatom Mesterházy jelöltségét !
2.) Nekem elég Orvbán elismerő szava 2010 - ből,...ezért Bajnait támogatom !
mesterházi = orbán = bajnai = horn = siffer = stb

minden politikus bűnöző...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hargita megyében.
Túl frissek az élmények ahhoz, hogy minősítsem a szocikat.
Goromba lennék.
"Kicsit nem figyelünk oda, mert elkápráztat a Kedves Vezető szülinapjára rendezett össznemzeti hálaünnep, ..."

Ez jó. Épp a ballib sajtó kreált kultikus eseményt a születésnapból. Lásd pölö az Index tematikus Orbán-napját 30-én.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
-:)
Van egy kis provlíma:
Állat jól elszórakozunk a nyomorúságunkon, miközben ezek a mosladék szardarabok röhögve veszik el az életünket is, lassan.
A gyerekeink jövőjének elbaszásáért már régen kazánban lenne a helyük, de azért szeretnék még én is élni, kicsit.
Sok ötvenes haverommal együtt.

Nem a NER rohadásban nem! Csak amolyan szar labanc módra (majd kapok ezért ), amit a Zámerikaji Népszava cikkjére kommentelt valaki:

"Amit a magyar oktatás a gyerekeinkkel művel az megbocsáthatatlan. Amikor eljöttünk Magyarországról a gyerek jövője legalább olyan súllyal esett latba, mint a mi személyes ellentétünk a jelenlegi kedves vezetéssel.
A fiamat kicserélték. Szereti az iskolát Ausztriában. .. és amit még plusz kapnak pl: az osztálykirándulások, sínapok, a Bundesland teljeskörű megismertetése játékosan de mégis kellő komolysággal az valami fantasztikus. A választási rendszert is tanítják már az alsótagozatban is.
Amit még említést érdemel, az hogy bizony megfér a vallásoktatás az iskolában jól szabályozott keretek között. Aki nem akarja a gyereknek annak nem kell be járnia. Ilyen egyszerű.
Amin még ámulok az , hogy milyen szintre felhozták a Pesten angolt tanuló fiamat németből. Másfél év után kisegítő pedagógus nélkül halad a német anyanyelvű osztálytársaival. Minden közösségi munkába beveszik, megfelelő szintre hozták a finommotoros kézségeit, aminek a hiánya miatt odaát otrombán viselkedtek vele már óvodában is.
Köszönjük Ausztria."

És... ennyi.
Neked szép álmokat, akik meg megszolgálták, azoknak KAZÁN!
@Buga.Jakab:
2002: Megyó nyer, dunai árvíz augusztusban...
@Habakuk999: Na akkor biztos feltöltődtél jó értelemben. Böjte Csaba szerintem is csodálatos munkát végez. :)

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aqEuAg30qIc#t=697s
@J.László: 2006 fletó nyer felsőzsolcai salyón árvíz...

igen, minden politikus bűnöző... ezt modnom én is...

milyénk a tér !
@J.László: amugy nem "megyó" hanem D209 !!!!

minden politikusnak van szép száma...

meg még lesz is a csíkos ruhán...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
akkor a Boli nyugodtan evezget a Lajtán le s fel mialatt a "Farok" meg teszi a dolgát...le sem lankad?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igen, volt most alkalmam látni a szürke mindennapokat, komoly munka. És valahol nagyon szép.
Állítólag egy kis elveszett cigányleánkával kezdődött.

Persze a góbék ebbe is bele tudnak csempészni egy kis huncutságot.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te csak linkelsz, vagy olvasol is? Az oroszok ÖNMAGUKAT látják el, és nem a világot. Akkor ugyanis felmerülne némi logisztikai probléma...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hogy mást ne mondjak, Habana-ban -Raúl Castro kezdeményezésére- 15 évvel ezelőtt -a város belsejében lévő zöldterületeken- mindenféle műtrágya nélkűl pusztán szerves trágya és zöldtragya felhasználásával és locsolással ellátják a környéket friss zöldséggel a gyümölcs is hasonlóan
az oroszok semmi újat nem találtak ki, a hatalmas uradalmi gazdaságoknak nincs jövője és kártékonyak a természetre, másrészt a kiskertekben növő zöldség gyümölcs sokkal zamatosabb és nagyobb tápértékű, a nagyipari és egységes magokról termesztett akármi meg öngyilkosság mert attól kipusztúlnak fajok melyek természetes ellenállóképességüket maguk fejlesztették ki évszázadok alatt

az EU is hülye ebből a szempontból a nagyfokú vagy inkább túlzott szabványosítás természetellenes, és nem is gazdaságos viszont a kisgazdaságok halála ami munkanélküliséghez vezet

képzeld el a holland, dán, bolgár és egyéb francia olasz kisgazdaságokat amint szabványosítani akarják

a nagyobb választéknek célnak kellene lenni és nem fordítva

a multik már megint beleszartak a levesbe

brühüyyy

és a zorbán meg egy barom állat vagy tetű
@J.László:
Mivel Ausztriában MÁR MOST fél méterrel haladta meg a 2002-es rekordot - nem tudom mire alapozod a fogadásod?
@kekex: Te is olvasol?? Én egy szóval sem állítottam, hogy ellátják a világot. :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

a kétágú piton fasz sem akármi a képen de a wiki ezt írja az argonauta-ról:
The males lack the dorsal tentacles used by the females to create their eggcases. The males use a modified arm, the hectocotylus, to transfer sperm to the female. For fertilization, the arm is inserted into the female's pallial cavity, then is detached from the male. The hectocotylus when found in females was originally described as a parasitic worm.[2]

en.wikipedia.org/wiki/Argonaut_(animal)

ez egy egészen kicsike kagylóhéjú polip, és a fasza azután csatolódik le miután bedugta

brühüyyy

javítsd amit idéztél
@Habakuk999: mámint az elveszett bogárszemű cigánylyánykába? :-))
@kekex: orbánt és a tejjes fides rezsimet ISTEN a dunával foglya elmosni !!!!

a parlament és a kosuttéri gödörnek anyni... a politikusokat foglya súlytani !
@Buga.Jakab:
Tilyétek a Salyó. A mienk meg a Sajó. Mert MI magyarok vagyunk. Nyelvtanilag is!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Annyit mesélnek róla, hogy gyanítom, csak szeretnék belecsempészni.:)
@rodeo36: nemjavítítom jusztse! :-) Javíccsa a zindexes fütyi, akitől kopiztam:-)
@kekex: így van! idézet magamtól:

"a diktatúrának álamfőlye van,
a demokráciának meg államfője"
@kekex: Szerintem Bubó van ojjan magyar, mint Ti. Nyelvtanilag is.
A jyányka meg őröjjön, mer jobb egy fúrfang, mint egy firhang:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A lényeg, hogy valamit becsempésszenek, legyen az furfang vagy bármi más.:)
@Buga.Jakab:
Ez most komoly? Mert viccnek egy kissé durva lenne a teljes helyes tejjes, a Dunával helyett bunával, a fogja helyett foglya, Kossuth-téri helyett kosuttéri, sújtani helyett súlytani.
És akkor az anyni-t meg sem említettem. Mindez 2 sorban, 2 alig bővített mondatban!
@kekex: Jogos, ne kekexkedj, én sem írok mindég akadémijailag, mer minekis tenném? Skiccpaja még így is a császár:-) Bubó, meg idétlenkedik...
@rodeo36:
"barom állat vagy tetű"... a kettő együtt!
Ééés a tegnapi (mai?) küldeményed:
www.youtube.com/watch?v=y1ZW-C7sxJ8
- elképesztő.

Kösz, ilyeneket küldj még, ezek mindent megérnek!
Nekem fingom sincs azon a szinten értékelni ahol Te teszed, csak a teccik-nem teccik van.
Ez kurva jó!
Kekex japó Buranája is eszméletlen.

De ezek semmik, rubintréka újabb trónyörököst fog a világra... ni.
Na, az a hír!
Bárdy György elment...? Kit érdekel...

Szar-fos és minden, ami jellemzi ezt a gigantikus pöcegödröt.
Hofi jól mondta:
"A magyar akkor érzi jól magát, ha szaros a szája"
Most akkor fasza!
Bele van szarva rendesen...

Megyek és hallgatok valami altatót.
A tennapi linkjeid között vannak még szépek, azokból válogathatok éppen.
Itt az este, ott a reggel, brühühüyyy!-:))
Szia!
@kekex:
folyt:
Ja, csak most olvastam az álamfőlye-s magyarázatot. Az más. Bocsi.
@hot-spot:
Szekeres pedig mesterséges intelligenciából(!) egyetemi doktor.
hu.wikipedia.org/wiki/Szekeres_Imre
Ezek ugyanolyan kamuk, mint Schmitt doktorija.
@kekex: lya lya...

salynos mi fid eszesek... így írunk...

milyénk a tér ! csak-a-fides !
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azt hittem egy komoly alulművelt vérmagyarhoz van szerencsém, és az ilyenektől mindig haraphatnékom támad. Reflex.
Téged viszont megemlít hétfőn Szanyi (legalábbis megpróbálja)Tervezett interpellációjának címe: Nyulak és lenyúlások. Most izgulhatok, hogy a nemsovány de nagyonbajszos engedi-e neki?
Ez mindig úgy van, hogy a fiatal vehemensek kapkodnak, mint bernát a ménkűhöz, aztán kifulladnak idő előtt, s amikor pofára estek, akkor jönnek az érettebb, türelmesebb emberek. Lehet látni a megnyilvánulásaiból hónapok óta, hogy ő akarna az együttműködés miniszterelnök jelöltje lenni, de nem lesz belőle semmi. Kivi leszek, mi leszen:)
Annyi biztos, hogy Orbán jelenleg vesztésre áll az összes ellenzékével szemben, együttesen, a 2/3-ad biztosan nem lesz meg. Ebből még lehet komoly szar, még ha a fidesz-kdnp 50% felett végez is. Egyetlen törvényt nem fognak tudni módosítani, amit hoztak az elmúlt 3 évben, ami kényelmetlen lesz, amikor kiderül bármelyikről, hogy nettó szopást idézett elő a nemzet testének, kapkodás vagy a helytelen motivációk, célok miatt. Most még egyik napról a másikra módosítják, amit akarnak, de 2/3-ad nélkül ez nem fog menni.
@hot-spot:
Abból születne meg a legnagyobb demagóg. Ezt a felvonást a weimari köztársaság egyszer már eljátszotta.
@kekex: Sanyi kapitány országos cimborám. Együtt harcolunk a gazmocsok multik ellen. Én naponta engedem le a 120 köbméteres medencémet, ő meg éjszaka 14000 kiló-wattal világít, hogy nehogymá setétben mellényúljak. A vizet meg a megcsapolt gázzal gázturbinával melegíccsük. Közben időnként térgyepelünk egy imára hálálkodva Viktor nagylelkűsége mián:-)
@kekex: Há eléggé mellényúltál, igaz néha engem is idegesít, mert még helytelenül írni sem tud rendesen:-)
@Knósszosz:

ez az eredeti:
www.youtube.com/watch?v=7E-RTI-H2oI

és egy kis "más"

www.youtube.com/watch?v=-utT-BD0obk

mandolin

és Liszt ahogy ő maga is játthatta
www.youtube.com/watch?v=Ror7pByUgNE

őróla beszélek a St Eustache orgonamestere és...+++

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
és majdnem megfeldkeztem a 0-24-ben járatott 16kWattos rezicsökkentősrezsónk üzemeltetéséről, meg a hatgangos garázs elektromos ellenállásfűtéséről, ami miatt a légkondit télen-nyáron járatni kell:-)
@Knósszosz:
ráadás

persze nem alváshoz

www.youtube.com/watch?v=LKpBN0GlAOI
Cesar franck

brühüyyy
Sziasztok! Látom otthon minden okés:-)
Véleményem szerint Gyurcsány Ferenc a maga módján bevonult a magyar történelembe, és még hozzá nem is csak negatív értelemben.

Először is: meggyőződésem, hogy egyszer még áldani fogja az ország a nevét, hogy lemaradtunk miatta az euro-csatlakozásról. Ha nem a szándékaink, hanem a tetteink alapján méretünk meg, akkor Gyurcsány ezzel kétségtelenül hazánk javát szolgálta.

Másrészt: szerintem az őszödi beszédet és annak következményeit 20 év múlva tanítani fogják a politológia karokon. Vajon Orbán beszédei is tananyagok lesznek?

Harmadszor: az elmúlt és a mostani évtized legtöbbet idézett mondatainak nagy része tőle származik. "Mi az hogy, nagyon is!". "Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon!". "A veszett kutyákat sintértelepre kell vinni". Új fogalmakat honosított meg a közbeszédben:
böszme, öregecskedő feleség, trükkök százai.

Negyedszer: meg merte tenni, amit előtte 1990 óta senki, nyílt rendőrterrort zúdított Budapestre és méghozzá a forradalom ötvenedik évfordulóján, külföldi vendégek szeme láttára, egyenes adásban. Ehhez a '80-as években a Kádár rendszernek bizonyosan nem lett volna mersze.

Ha a "nagy" jelző nem értékítélet, hanem annak megállapítása, hogy ki milyen hatást gyakorol a környezetére vagy a korára, nos ebből a szempontból Gyurcsány Ferenc kétségkívül nagy ember. A XXI. század média-világának ideológiája: a fletóizmus megteremtője.

Bajnai a táskáját viheti. Színtelen, szagtalan, együgyű kis pöcs. Gyurcsányra ellenben mindenki felkapja a fejét. Miután most már nyilvánvaló, hogy az E14 az SZDSZ reinkarnációja, nem értem, miért nem ő az ellenzék miniszterelnök jelöltje. A szocik és
a libsik a nyugdíjas munkásőrtől a romkocsma-töltelék ruhatár/büfé szakos egyetemistáig egy emberként szavaznának rá.

Szerintem Gyurcsány Ferenc az ellenzék utolsó reménye, ha maradt még neki némi reménye egyáltalán.
@J.László:

"Negyedszer: meg merte tenni, amit előtte 1990 óta senki, nyílt rendőrterrort zúdított Budapestre és méghozzá a forradalom ötvenedik évfordulóján, külföldi vendégek szeme láttára, egyenes adásban."

???.

ON:

Mesterházy?
Ő szerintem 2018-ra jelentkezett be, mert 2014-re semmi esélye sincs - ahogyan senki másnak se, Orbán Viktor mellett.
@De hol van Columbo felesége?:
azt el tudom képzelni, hogy a gömböc még egyszer hatalmat kap -a magyarok meg is érdemelnék- de akkor az nem az országnak, hanem a gömböcnek lesz kurva szar, semmi más pénze nem marad mint amit a zejú ad, és a GDP olyan mértékben fog csökkenni, hogy anemcsak 3%-ot de 6%-ot sem tud hiányként tartani...mert a hiány abszolút összege nem változik de a GDP csökken

brühüyyy

hatalmas nagy bukta a gömböcnek mert azt már nem lesz mivel megmagyarázni az újrázás után
@rodeo36:

Hatalmas bukta az országnak - a gömböc, ahogy fogalmazol, legfeljebb hazamegy csútra és élvezi az NB1-es meccseket, meg a vagyonát.

S betonozásának hála, bárki is követi őt, a gyeplő az ő kezében lesz még jó pár évig.

Szerinted érdekli őt a GDP?
Egy fenét.
Csak annyira, amennyire kell.
Nem az ország maga a cél, hanem a jövő.

Új arisztokrácia épül, a lényeg pedig ez - a magyar társadalom tagozódásának új irányba terelése.
Ez nem valaminek a vége, hanem az eleje.
Ezt kellene felfogni.
@Orica Középföldi: Az ember oda megy, ahová hívják.

Róna az LMP alapítványának az elnöke. Sólyom - zöld, és természetesen Ángyán sem ufó, hanem a zöld mezőgazdaság híve. Zöldek. Egy zöld párt tanácskozásán. Mi ebben a furcsa?
Japánban pedig ugyanakkor, amikor a magyarok előőrsei a Kárpátokhoz érkeztek, költői iskolák versengtek egymással, vérre menően vitatkozva a helyes verselés szabályairól.
@De hol van Columbo felesége?:
ebben neked -valószínűleg- igazad van, de ez sem hajtható végre, mert nem csak a gömböc, hanem "új" oligarchái is a saját dugájukba dőlnek (emlékezz a rabszolgatartó társadalmakra és a feudalizmusnak a jobbágykorára, a termelékenység olyan szintre csökken a termelő erő teljes érdektelensége miatt, hogy a rendszer nem volt fenntartható, magától szétesett

a magyar ki/elvándorlás legfőbb oka is anyagi, az elnyomás és jobbágystátusz mellett, bár a mai pedagógus megmozdulás semmit sem ért és a magyarok nem is tudnak esetleg nem is akarnak kiállni az érdekeikért, de ez ettől függetlenűl szétesik

nem azért mert a gömböcnek halvány fingja nincs államigazgatásról és nem érdekli a GDP és egyéb számok, mert a számok maguk fogják megsemmisíteni

a külföldiek is el fognak menni lassanként -normális változások révén is- és nem jön más a magyarok meg nem képesek ilyenek mint a széles meg a többi az nem gazdasági szakember, hanem rabló és kókler

önmaguk dugájába dőlnek

de a te "megoldásod" is ugyanez végűlis

brühüyyy
@Hüvelykmutyi:
A teve is ázsiai származású, onnan kerültek a sivatagba. Mi miért nem hoztuk magunkkal?
@CSENDES: Kizárt? Nem lehet így EU-S pénzt kapni. Vagyis lehet, de csak csalással, a kiíró megtévesztésével.
@rodeo36: Szánalmas ez a jósolgatás évek óta. Dehát mit is tehetnek a bolsik ilyenkor, mikor kiestek a hatalomból? Jó nagyokat hazudnak és jósolgatnak, mit érdekli a primitív fajtájukat, hogy eddig se jött be semmi jóslatuk, azt leszarják. Igénytelen, irigy proli banda.
@J.László: Azért is szavaznának a pártjára egy-két százaléknyian.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mondom, a prolik még hülyék is, hiába gazdagok. Hogy elég lenne földhővel amit pár millióért megfurathatsz mellette egymillió alatt egy kutat, feltehetsz pármilláért napelemeket (vagy akár kollektorokat, ha nem akarsz földhővel melegíteni ingyen), az nem zavarja őket. Lopják a gazdagságot, azok hülyék maradnak. Akik nem lopták, azokat régen nem izgatja már a rezsi, mert olyanjuk gyakorlatilag nincs, akármennyit takarít meg vele más.
A trafik mutyival az emberek vásárláshoz való joga nem sérül?
Nem beszélve a kereskedők káráról, amelyet okoztak nekik.

Ezzel a trafikos bohócsággal, csak a hű embereket jutalmazták!
@Lakásfelújító Feri: Meg párszáz bolsit is. Hülyén csinálták kétségtelen, de messze nem kizárólag egyoldalúan. Itt nálunk olyan is kapott engedélyt, akit csak úgy emlegetünk, hogy megyek a vén kommunistához, cigiért.
@esefe: anyád volt igénytelen,hogy kiszart.a maradék agysejted sohasem fogja megérteni,hogy nem csak a "bolsik"utálják viktorod?
@regress: Milyen fentebb stílben nyomod a semmit, prolikám. A stílus az, ami elárul, bolsi, ha nem is érted.
@esefe: mondtam már,anyád a proli bolsi.nem szeretem a szocikat,de a tolvaj cigánygyerektől hányingerem van.hány trafikot szoptál össze kisköcsög?
Hát le vagyok lombozva, komolyan. Már épp akartam rendelni otthonra egy "Bajnai, az alfahím a hölgykoszorúban" c. óriásplakátot, hogy otthon is legyen egy, erre kiderül, hogy Mesterházy jóllakott napközis, puhos, Donáldkacsapucsítós Attila lesz a zerősebb kutya...:((

Vajon hova lehet írni dedikált fan-club képért?

Brrr...
@esefe:
és te olyan biztos vagy benne?

kár

te vagy a világ esze? idehordtad a pudvás formádat és osztod a hülyeséget

akkor te is bolsi hamár fogalmad sincs róla mit jelent

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bunny, hogy te mit fox ezért kapni...tőlem egy simit

brühüyyy

kurva jó

te tudod ki az a "sefe" "fese" vagymijafasz?
@J.László:
Eltekintve attól, hogy a terrorhoz társuló jelzős szerkezettel (rendőrterror - szerintem B-közepes puccskísérlet jogszerű leverése) és azzal, hogy azt kinek volt pofája pont az 50 évfordulóra időzíteni - nem értek egyet, a többi Gyurcsány-értékelés meglepően realista. A következtetéssel meg egyetértek:
"Szerintem Gyurcsány Ferenc az ellenzék utolsó reménye, ha maradt még neki némi reménye egyáltalán".
Gondolj bele - de őszintén. Leírtad volna ezt akár 1 évvel ezelőtt is?
@esefe:
te fogalomzavarban szenvecc? vagy csak kínodban -mert máshonnan kirúgtak- itt piszkítod a zenvájronmentet meg a lavoárt és a pisszoárt

brühüyyy

esse fe asse fe fese fe sesefe...jelent ez valamit? vagy csak te vagy mint sese
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem, te csak linkeltél kritikai megjegyzés nélkül egy cikket, amely ezt állította. Álmoskönyvek szerint ez egyetértést jelez...
@rodeo36: Benned biztos lehetek, miden nickeden. A stílus ahogy mondom, azonnal elárulja a vöröskönyves vén munkásőröket.
@kekex:
nem vagytok egyedűl, szerintem a "leverés" jogos volt de nem elég hatékony, a törpe -ha én intézem- még ma is börtönben űlne várva a következő évszázadot

brühüyyy

és a károkat megfizettettem volna velük 10x-sen
@rodeo36: Szánalmas. Az utóbbi öt év legszánalmasabb szövege még egy soknickes vérbolsitól is.
@De hol van Columbo felesége?:
18-ra Gyurcsány is be fog jelentkezni. Csak 14-re mondta, hogy "nem". Már ha lesznek egyáltalán
14-ben és 18-ban is választások.
Mert nekem azért vannak kételyeim...
De ha lesznek, szeretnék addig élni, biztosan érdekes párharc lesz! Sok mszp-s ugyanis még most sincs tisztában azzal, hogy Gyurcsány már nem mszp-s!
@esefe:

jól következtecc...a nickem teljesen a többséghez sorol...a vörös könyvet nem tagadom, de aranykeretes, munkásőrségben nem voltam...

te ahogy így elolvaslak lehecc vagy 17 éves meg egy fél cédula és kurvára ráérsz, rábasztál mert én is, így kora este, még vacsora előtt mindíg van bőven időm

brühüyyy

úgyhogy kösd föl a szennyest és cseréljél pelenkát
@esefe:
hány nickem van szerinted?

mert tudtommal -és még tudom- csak egy

bolsiságból nincs szégyellni valóm még akkor sem ha te nem tudod mit is jelent

brühüyyy
@rodeo36: 57éves. 147-es IQ-val (2012) és nagy vagyonnal. Ráadásul ráérek, mert dolgozik helyettem más. De ez nem jelenti azt, hogy veled fogok foglalkozni. Minek? Primitív kis szerencsétlenekkel, nincs értelme.

De nem kell megerősítened, hogy vörös vagy, a stílus ahogy mondtam, elárul.
@rodeo36:
A gond az, hogy a rabszolgatartó társadalom és a feudalizmus is azért elvergődött néhány évszázadot, mielőtt dugába dőlt.
A népet meg bármivel meg lehet etetni, csak elég intenzíven kell a szájukba csócsálni: lásd Észak-Koreát!
A GDP meg majd a negyedével csökkent, és folyamatosan zsugorodik. De lassan. Ezért simán letagadható, sőt elhazudható a "Magyarország jobban teljesít" kampánnyal. Sokáig eltart, mire mindenki rájön, hogy a makrogazdasági mutatók és a saját nyomora között némi összefüggés van!
Ezt hívják a "béka lassú megfőzése" technikának.
Az ellenzéknek meg akkor lesz esélye, ha ezt képes - falvédőszöveg rövidséggel és tömörséggel - tudatosítani a néppel.
Erre Szanyi alkalmasabb, mint Mesterházy, ezért suvasztják el Brüsszelbe!
@kekex: Gyurcsányi a maximum két mért százalékával sehol nem lesz, nemcsak most, hanem 2018-ban sem. Úgyhogy nem lehet nagy harc közte és Orbán közt.
@esefe:
A "kiíró megtévesztésével"? Amikor a maffia embere van mindkét oldalon? Most te vagy hülye, ha ezt elhiszed, vagy te vagy hülye, ha azt hiszed, hogy mi elhisszük!
Egyébként melyik jóslat nem jött be szerinted? Hogy a gazdagok felé átterelt jövedelmekkel ÉVI 500 mrd-os lyukat ütnek a büdzsén? Hogy a kiszámíthatatlan gazdaságpolitikával elriasztják a befektetőket? Hogy a beruházások az amortizáció ALÁ esnek? Hogy a nép nagy részét nyomorba döntik?
@kekex: A GDP csökkenés már 2007-ben elérte az országot, a harmadik negyedévben. Amikor a tótok még 13%-os fejlődéseben volta. Végig mögöttük voltunk (2002-től), de nem csak mögöttük, gyakorlatilag mindenki mögött, az utolsó időket kivéve. 2009 harmadik negyedévben 9%minuszos volt a magyar GDP a lengyel ugyanakkor plusz három százalékos.

2010-ota 1-2 % a különbség a teljesítményekben. (Forrás EUROSTAT) Vajon ki alatt is működött jobban a gazdaság?
@rodeo36:
Ne mard le, inkább simizd meg a buksi kis fejét és magyarázd el - mivel nyilvánvalóan anélkül használja a fogalmat, hogy fogalma lenne annak tartalmáról: a bolsik azok, aki a TÖBBSÉG diktatúrája mellett vannak. Magyarán: a narancsbolsik.
Már eljutott az antifideszességig. Előbb-utóbb (talán) megjön a maradék kis esze is.
@kekex: Én ezzel (is) foglalkozom tíz éve. Az EU ellenőrzi a pénzek felhasználását (nem lehet megúszni az ellenőrzést, nem NAV ellenőrzés, hátha jönnek, hátha nem, hanem biztos jönnek,nincs kivétel)és büntetőfeljelentések tömegét adja be. Nem csak itt máshol is. Már azoknál akik nem hallgatnak a szakemberekre.

És akkor vagy hülye, ha ezt nem így tudod, mert ez bizony így van.
@esefe:
a magyar nemzeti bank adatai szerint:

1979 március GDP brutto 27500 milliárd

2010 március GDP brutto 38500 milliárd

2013 március GDP brutto
27600 milliárd

erről nem tu'ttál te világ esze
a zalcsúti cigánygyerek 11100 milliárddal csökkentette a GDP-t 36 hónap alatt és mellette ellopott 37000 milliárdot
azaz az országot taccsra tette

a kötvényeladások törlesztéseivel az ország 30 évre el van adósodva menthetetlen

de növexik csak tudnám, hogy a szar és Duna szintjén kívűl micsoda azt mejd te elmeséled

a %kaid meg hazugságok

brühüyyy
@esefe:
Egyrészt én NEM Orbánnal, hanem (gyengébbeknek és neked: MA és GYF) egymással való harcáról írtam. 147-es IQ-val (az nem a testmagasság ám!) illett volna felfogni egy ennyire nyilvánvaló utalást.
Másrészt ha Orbán a nyakába ömlött szarral ki is húzza 18-ig, már nem lesz ellenfél. 4 év további orbánjárás már a leghülyébbnek is felnyitja a szemét, és úgy jár, mint az MDF: egy stadionnyira szűkül a hívőik létszáma.
Ha megérik egyáltalán a 18-at!
@kekex: Szegénykém. A tényekben semmi konkrét, csak a maszatolás, a primitív proliknak való mese.

Színtiszta "Össz-szövetségi Kommunista (bolsevik) Párt (ÖK(b)P) stílus. A bolsi az, aki ennek a pártnak magyar szatellitpártjának jogutódjaiban nyomul, vagy azokkal egyetért. Nem azt amit ti szeretnétek. Ez nem szabadonválasztott "elvtárs"!
@kekex: Mondod te, hogy nyilvánvaló volt. Hidd el, még 200-assal is nagyon zavarosak az írásaid. Ráadásul konkrétum nulla, érzések, jóslások, meg szerinted hogyvót-hogylesz. Kurvakevés.
@esefe:
szóval 47-es IQ-d van és 57 cm magas vagy? magasabb mint a zalcsútbasznádi törpe

naccerű

és vállalkozol? seggnyalás és fasszopás a narancsosoknál

egészségedre

végre hallok valakit aki boldog ebben a szarban

rólam meg csak sejtésed sem lehet de ha össze vissza irogacc attól még az nem lesz igaz

és ne hazuggy a gazdasághoz -mint szavaid itt e blogon bizonyítják- semmit sem értesz és még hülye is vagy

brühüyyy

nem kell rám pazarolnod semmit nincs rá szxégem

válaszolj az előző számaimra

vagy nem értesz ahhoz sem?
@esefe:
Az Unió hibás képlettel számította, hogy mekkora gazdasági visszaesés várható 1 %-os megszorításhoz. Amiért TÉNYLEG Gyurcsány a hibás: senki sem csinálta eddig utána a 0,5 %-os visszaesést! Anélkül meg sokkal rosszabb állapotban ért volna minket a gazdasági válság.
Arról már nem is beszélve, hogy úgy csinálta végig a 6 EGÉSZ százalékos megszorítást, hogy közben nem esett nulla alá a GDP!
Akinek van esze (pl nem eszement jobbos) az ezzel tisztában van. A többi meg azt hiszi, hogy ideböfögheti ezt a narancsmákonyt, és mi azt felnyaljuk. Fene a gusztusodat!
@rodeo36: Te jó isten: Ha valaki még azt sem tudja, hogy a DGP-hez szokás mérni az államadósságot, azzal mit kezdhet egy értelmes ember?

(Ráadásul meg az EURPOSTAT hazudik neki, nyilván.)

Hagyja a primitív ostobaságaiban tobzódni. Embereket eddig se tudtak ezzel a süketeléssel megszerezni, ilyen primitíven ostoba stílusban, nem is fognak.
@kekex:

Cassandra e vagy?

brühüyyy
@esefe:
MONDOM, hogy te vagy hülye, vagy te vagy hülye! Esetleg te vagy a kiíró vagy a vele leboltoló.
Mindenki más ezt tisztán látja:
www.napi.hu/magyar_vallalatok/igy_lopjak_el_a_palyazati_penzeket_magyarorszagon.555060.html
@esefe:
az DGP az GDP de ne tőlem tudd

a mai adat a GDP %-ban 83,5% Magyarországon azaz nemhogy nem csökkent hanem növekedett ez az igazi növekmény amirő ti ugattok

egyébként nem válaszoltál a számaimra mert nem értesz hozzá? vagy csak műveletlen vagy 3 elemivel ami azt jelent 3x ismételted az elsőt

brühüyyy

láccik abból amit firkálsz
@esefe:
EZZEL foglalkozol 10 éve? Akkor nem csoda, ha "nagy vagyonod van és ráérsz" Senki sem állítja, hogy nincsenek a maffia uralmának haszonélvezői is. A kutyán is elég jól el vannak a bolhák - amíg ki nem irtják őket, vagy meg nem akadályozzák, hogy szaporodjanak.
@kekex: Mit nem csináltak gyurcsányi után? A tótok még fejlődtek éves 10 százalékkal, mikor gyurcsányi már bukóban volt. A lengyelek héttel, a csehek öt felett (évesről beszélek, még mielőtt valamelyik okos megszólal) mi meg már bukóban, csak mert tévedett az EU? Ne is haragudj, de olyan védekezést még nem is hallottam. A következő évben is tévedtek? És csak nálunk, Nem az volt, hogy a tsz főkönyvelő tudású veres hazudott nekik és rájöttek?
@esefe:
Hehehe! Nézz már utána, hogy régi komcsi az mszp-ben vagy a fideszben - és ott is a vezetőségben - van több????
Mert a fideSS magasan vezet! Ha EZ a minősítés szempontja: akkor el kell ismerned, hogy a narancsosok az IGAZI BOLSIK!
Arról már nem is szólva, hogy szépen hozzák az ÖSSZES bolsi technikát: államosítás, voluntarista gazdaságirányítás, "megbízható elvtársak" ejtőernyőzése.
Mi meg antikomcsik vagyunk!
@kekex:

ez a sesefefe valami IKSZ-es lehet panyókával és buzi...de hogy hülye az biztos

a Szanyit előre kellene tolni és a Gyurcsányt titokban felkészíteni

a törpét meg lámpvasra a bandájával együtt mind..,
brühüyyy

na megyek szarok egyet a sesefefesesese képire
@kekex: Negyven éve vegyok maszek. És igen, ezzel is foglalkozunk az egyik cégemben. A mi partnereink 90%-ban nyernek (de csak minden tizediket vállaljuk), mert csak azt vállaljuk, amit nagy valószínűséggel meg tudunk nyerni. Még egy büntetőügy sem volt ellenük, de sokak ellen igen.

Na, most untalak meg. Aki ennyire nem tud valamiről, de ilyen határozott véleménye van arról a dologról, az semmiben nem vitapartner.

További jó propagandálkodást a bolsik mellett! Hátha pár év munkával találsz egy hülyét, aki beveszi ezeket a dumákat a számok meg nem fogják megzavarni! Már megérte. Olyan kevesen maradtatok, és az idő nem nektek dolgozik, kihaltok mind.
@esefe:
2013-40=1973 tehát MSZMP tag voltál és besúgó, mert más nem lehetett maszek, ugyanúgy mint a Demján elvtárs a Skála trükkös, tehát a vagonod -ha tényleg van- a szocializmusból származik és a későbbi időkben pártfogóiddal haladtál kéz a kézben mint régi munkásmozgalmi hősök

hát így könnyű

brühüyyy

neked is vannak kitüntetéseid, meg őrzöd (a kertvégében elásva légmentesen) a szolgálati géppisztolyodat a munkásőrségtől?
@esefe:
Na persze, aki NEM ISMERI a hogy voltot, és a jelenlegi folyamatokból képtelen felfogni a hogy lesz-t - annak olyan, mint a vaknak elmagyarázni, hogy mi a pláne a Giocondán.
Egyébként meg Gyurcsányéknak (és Veresnek) azért ugrott meg a hiány, mert a fideSS csontvázait nekik borították ki. Szapáry hazaárulkodó úr saját maga dicsekedett el azzal, hogy ezt ő intézte. Kevesebbért is akasztottak már....
Orbán magából indult ki, amikor annyira görcsösen kereste az üres szekrényekben a csontvázakat - azóta rájött, hogy az Uniós ellenőrök mindenhova bekukkantanak, és csak az off-shore cégeikben lehet eldugni valamicske vésztartalékot a szűkösebb időkre - az ilyen "nagy vagyonos" "10 éve ezzel foglalkozó" humanoidok segítségével.
Hanyingerkelto ez a hatalom ide-oda pinpongozasa 4 evenkent ket korrupt, hazug part kozott. Jo lennne mar egy igazi alternativa.
@esefe:
Az utolsó mondatoddal mélyen egyetértek (már amellett, hogy végre lelépsz, mert rájöttél, hogy itt nem csupa hülyékkel van dolgod, akikhez a jobbos blogokon hozzászoktál)
"Olyan kevesen maradtatok, és az idő nem nektek dolgozik, kihaltok mind."
Egyszerű matek (ez dolgozott már 2002-ben is Orbán ellen, pedig akkor a gazdaságban több volt) TÖBB a vesztes, mint a nyertes. Ezért fog veszíteni!
Huuubakker, egy zseni, ehh kerkedni azt tud, meg mindenhez ert, de a nivoja alacsonyabb, az atlag fideszdrodenal is.
Jó ez így. Majd Mesterházy megmutatja a világnak, kik azok a szocialisták :)
@kekex:

jééééééééééé a sesefese elment? elfelejtett a számaimra reagálni, csak fossa szót majd eltűnik, amikor ég a talpa alatt a talaj

brühüyyy

egy seggfejjel kevesebb
@burakefendi:

Amit M. mutatni tud, az nagyon kevés és érdektelen.
@burakefendi:
Elég, ha Orbán megmutatja az országnak, hogy kik azok a narancsbolsik, és a nép rájön, hogy NEM minden diktatúra fenékig Kádár-tejfel!
Ezt meg mára bucsúzóul:
"A Parlament mellett ott ül József Attila, azon töpreng, hogy ha árad a Duna, akkor csak lábat, vagy hajat is moshat majd?…
Közben a kiadójának írt levelét fogalmazgatja, melyben kérni akarja „A Dunánál” című verse első versszakának kijavítását az alábbiak szerint:

A rakodópart alsó kövén ültem,
Fülemből most ráztam ki épp a lét
Alig hallottam, sorsomba merülten,
Hogy lotyog a Viktor, hallgat a nép.
Mintha klotyóból folyt volna tova
zavaros, ócska, hazug volt a duma.

Az ország egyébként olyan állapotban van, mint az öngyilkos, aki leveti magát a felhőkarcoló tetejéről.
A negyvenedik emeletnél tart lefelé zuhantában, mikor kérdezi tőle az ablaktisztító:
- Hogy van?
- Még jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!
www.pupublogja.hu/2013/06/a-nemzet-duhos-napszamosai.html
hogy azért a pedagógusnapi pedagógus-tüntetésről is ejtsünk szót.
@V-PORT:
nem érdemes gulyást olvasni a gulyást meg kell főzni és ha jól sikerűlt megenni a gergely meg egy rohadt geci,
ilyen sunyi szarháziakból áll a narancsosok bandája

brühüyyy
Mi volt itt éjjel? :)
Jobb dolgotok nem volt? Lököttek...
Remélem az árvízvédelem észnél lesz, mert csúnya világ van a Dunán feljebb.
www.origo.hu/nagyvilag/20130603-vasutvonalakat-mosott-el-a-duna.html
@Hüvelykmutyi:

"Az ember oda megy, ahová hívják."

Vagy nem megy:)
Nem furcsa a trió, hanem érdekes. Egyetlen közös pontjuk a "zöld".
Terror magyar módra?

www.origo.hu/itthon/20130603-hazakuldte-a-tek-az-ujgur-vezetot.html

"Ümit Hamit az ujgur világkongresszus ifjúsági tagozatának budapesti ülésére érkezett Budapestre, de a TEK feltartóztatta, majd kiutasították az országból. Ümit Hamit nevét több országban is összekapcsolták terrorcselekmények szervezésével.

Kiutasították Magyarországról az Ujgur Világkongresszus Európáért felelős elnökét, aki ellen korábban azért rendeltek el beutazási tilalmat, mert neve a világ több országában vetődött fel terrorcselekmények szervezésével kapcsolatban - írta a Magyar Nemzet hétfőn rendészeti forrásokra hivatkozva."

Csak én nem értem, hogyha beutazási tilalom vonatkozott rá, akkor hogyan lehetett itt?
Ha német állampolgár, akkor Németországba toloncolták ki... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ezt5 most kiről, csak nem a sesefesessese álnevű pókról?

brühüyy

nagy egy hülye
@V-PORT:

Ez hiba volt korán reggel:)
Bakker, hol van a hadügyminisztérium és milyen nagyszerűt intézkedett?
Eddig bírtam nézni.
@V-PORT: Remélem Rodeo is megnézi majd. :)
@Orica Középföldi: Nabazz!!! Egész fejlett lett mára a Fiatal Nyugdíjasok Tagozata:-)
@Orica Középföldi: NEm nézted tovább... a nagyszerűek segítik meg a szerencsétlen paraszotkat akiket a Bajnai leöngyilkolt:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A vége a legjobb:

"Vizsgáljuk meg lelkiismeretünket és bánjuk meg bűneinket."
@V-PORT:
Betegek ezek az emberek, vakok. A dumájuk meg az a tipikus magyarázkodó, szánalom.
Amúgy Sztalin elvtárs hívei jutnak eszembe róla, a magasztalástól kezdve, a magyarázkodásig, hogy "csak az alsóbb szinteken lopnak, a szándék jó...".
Szerencsétlen ecceriek, gondolom anno Kádár mellett is ilyen lelkesen álltak ki fiatal korukban és ordították teli torokból, hogy "Tito láncos kutya!". :))
A nagy átverés show megállíthatatlanul folyik tovább

„Öt szakértő, Bócz Endre, Fleck Zoltán, Rytkó Emília, Szigeti Péter és Szoboszlai György részvételével, Választási Monitoring Bizottság néven megalakult az az alternatív választási bizottság, amelynek létrehozását a baloldali ellenzék kezdeményezte. A politikailag független bizottság szakmai ajánlások megfogalmazásával akar hozzájárulni a szabad és tisztességes választási elvek érvényre jutásához, célja, hogy külső ellenőrző testületként őrködjön a választások tisztasága, átlátható és tisztességes lebonyolítása felett” – tájékoztatta a közvéleményt az Együtt 2014 szóvivője még a múlt héten.

Mit mondhatnánk?

Igazán remek csapatot sikerült összehoznia Bajnainak. Ez aztán valóban „politikailag független” brigád.:)))

radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/06/a-nagy-atveres-show-megallithatatlanul.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

el kezdtem nézni (a miséről van szó?) de olyan undor fogott el, hogy kikapcs

köbüki
brühüyyy

hányinger
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A sablonok és a hazugságok ismételgetése helyett azt is megtudod mondani, hogy SZERINTED mi a gond azokkal az emberekkel, vagy csak mások röfögését tudod visszhangzani, érvek és tények nélkül?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Amúgy ezért kerülsz megint a ketrecbe nálam, mert kurva unalmas, hogy ilyen nyilas, újfasiszta fosokat idézgetsz ide megint be...
Képzeld el, ha még náci is lennél!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Valóban remek szakértői csapat.
Senki nem párttag, és a demokratikus ellenzék által létrehozott bizottságban elég hülyén nézne ki egy fideszes :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: há meee, nem jobbklikkesek, akik mint tudva levő, szeplőtelenek és igazak, csak tangásan rúdilag vonaglanak az igazi nem kommerek előtt :D
@rodeo36: ráááá, de már híre hamva sincs, megkezdődött az eligazítás a központban :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "csak mások röfögését tudod visszhangzani, érvek és tények nélkül?"

Jó jó de ilyesmit te is szoktál csinálni, amikor linkelsz valamit. ;)
@rodeo36: Fel vagyok háborodva, hogy kikapcs. Neked ezt kötelező lenne végignézni. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nincs valami jobb copy-d? és az egész?

brühüyyy

majdnem pontos...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez a lemez már annyira lejárt. Rakj már föl lécci valami újat. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Valami jobban olvasható verzió nincs esetleg belőle??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nekem semmit sem kötelező végignézni, olyan még nem volt és nem is lesz

olvasd José Mujica uruguay-i elnökről az origó-t

brühüyyy

nem a video szar, hanem az amit csinálnak rajta ezt a papot is megfosztanám minden címétől és elkűldeném kapálni 28000-ért
@esefe: "...foglalkozni...Primitív szerencsétlenekkel nem érdemes"
Akkor miért jöttél ide?
147-es IQ-dal nem tudsz te semmit...csak bolsizni, miközben azt sem tudod, mit jelent.
Ne válaszolj, mert nem érdekel a válaszod
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
képzelem mennyire lebaszták? ma sem ért el semmit csak kiröhögtük

mint az egész csuvas bandát

brühüyyy

a Vizolda Trisztán Tartandó sem jött vissza, mióta letapostuk
@KÁTÉó53éúétr6:
a sesefesesese már nem jön ma, lehet, soha többé

csődbe jutott most basztattyák a központban, hogy megint elbaszta és nem sikerűlt semmi csak kiröhögtük

brühüyyy
@rodeo36: Kapááááálni??? Hová gondolsz, hiszen ő a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke.:)

szekularisfigyelo.blog.hu/2013/02/10/osztie_zoltan_portreja

Látom vicces kedvedben vagy, de szerencsére én is. :))
-no comment-

Elmarad a Mercedes magyar gyárbővítése

A németek idén folytatták volna a gyárépítést, de úgy tudjuk, ebből jó ideig semmi nem lesz. A legrosszabb esetben Romániába is vihetik az új üzemet. A csúszásnak autóipari és politikai okai is lehetnek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F06%2F03%2Fmar_nem_biztos_a_mercedes_a_kecskemeti_gyarbovitesben%2F

---------------

Trafikmutyi: Gyulay barátjának családja is kaszált

Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezetője barátjának, volt cégtársának családtagjai is nyertek az állami dohánypályázaton – írja a Blikk hétfői számában.

hvg.hu/gazdasag/20130603_Trafikmutyi_Gyulay_baratjanak_csaladja_is

-----------

Nem tud beindulni a magyar gazdaság
A magyar gazdaság iránti politikai és befektetői bizalmatlanság tovább erősödik a GKI szerint.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_tud_beindulni_a_magyar_gazdasag.555316.html
nem csak nekem van ez az ötletem, ezt a beszédet sokszorosítani kell, gyöngyszemek vannak benne:

komment:

#114530 Iason | 2013-06-03 08:00 | Válasz erre | Hozzászólásai ebben a témában

Ugye a Klubrádiónak van annyi esze, hogy a pedagógusok tüntetésén felszólaló KIHA-aktivista srác felszólalását egy nap ezerszer játssza le, és akár elérhetővé teszi a letöltést is (ha jogilag lehetséges? Mert ha a tüntetésre rákerestek, bizony az első 5 találat az Agyar Nyemzet oldalaira mutat.
@V-PORT:

"Orbán egy olyan... olyan... annyira rátermett...valaki...aki még eddig a történelemben egyedül csak a ... na, szóval ahhoz a hogyishívjákhoz fogható... mert megcsinálta most is ezt az izét... meg bevezette azt a másikat, a... na, mondja már... és igazságosabb lett a... most hirtelen nem jut eszembe..ja igen, az adórendszer...nem engem nem érint, én nyugdíjas vagyok...jó, hát a szolgáltatók persze átterhelik, de azt ki lehet azért kerülni, ha kicsit ügyeskedünk, meg hát legfeljebb visszamondjuk a kábeltévét és szobaantennával (megj: ezt szó szerint bekommentelte az egyik agyhalott narancstroll, a szerk. megj.)...meg ott vannak a barlangrajzok...lesz áram, már miért ne lenne áram, a Viktor biztos nem hagyja, hogy ne legyen áram...és megakadályozta, hogy azok elvegyék a...azt. Szóval én nagyon szeretem Orbán Viktort."

A miséről annyit: az egyházak meg csodálkoznak, hogy nem veszik őket komolyan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér

Íme:kisqutya kommentje a michaelknight blogon:

"Patás Zorbánviktor pedig ezzel szemben megpróbálja tompítani a sokkot, mert azért a továbbhárításnak vannak üzleti korlátai. Ha nem bírom megfizetni a Digit, akkor lemondom, oszt mehetnek a picsába, belőlem nem lesz extraprofit, még megvan a szobaantennám. (Ha közvetlenül vetik ki az adót, akkor azt nem tudom kikerülni, jön a végrehajtó.)

Tehát nagyon helyes, amit a kormány csinál, mert a különadó egy SZŰRŐN keresztül terhelődik a lakkosságra az adó. Ezt a különadó ügyet az egyszerű emberek józan parszti ésszel már régen sikeresen felfogták, nem olyan hülyék az emberek, mint ahogyan a post tolója elképzeli.

Ráadásul magyar leleménnyel kikerülhető a teher. Pl. az én gyerekkoromban még nem volt minden lakásban TV. Nekünk volt, átjártak hozzánk a szomszédok esténként híradót, meg filmet nézni."

Ezek az emberek itt járnak-kelnek köztünk. És ha fizetett troll, az még bőven a jobbik eset...
@rodeo36: Ez valami oltári tahó stílus szépecsém. Csoda , hogy itt még mehet.
@Lakásfelújító Feri: Csak kommunisták kaptak trafikot, erről érdemes lenne nem megfeledkezni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez is egy ugyanolyan fölösleges szervezet, mint a pápa fasza

brühüyyy

csak nem képzeled, hogy érdekel ez a seggfej?
@ezu:
szépecséd a kurva anyád

járj illemtanra a zsófihoz meg a kövérhez

brühüyyy

ja, és ki fasz vagy te?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy a lakosságra terhelődik. Én például miden közüzemért kevesebbet fizetek, a telefonom is olcsóbb mint három éve, a bankszámlaköltségem meg maszekban negyvenezerrel, cégesen meg annak a duplájával kevesebb.

Csak olyan bankot kell választani, amelyik nem hárít át semmi, és egyébként még így is a jobb kamatok adói közé tartozik. Tulajdonképpen az volt ami az OTP otthagyására késztetett, hogy sokkal több lóvét vettek el mindenféle költség címén a számlavezetésért, mint amennyit átlagos (magán) egymillerre adtak kamatot. Ezen pipultam be, és kerestem (mindenki megteheti), olyan bankot, ahol ez nem így van.

Az nem a kormány hibája, ha bárki hülye és sokkal többet fizet bárkinek annál, mint amennyiért a szolgáltatás máshol is elérhető. Ráadásul a neten intézem a bankügyeimet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

na, miről dumcsizunk mi itt már régen?

a némteke megúnják és azok vannak olyan fasza gyerekek, hogy nem hagyják basztatni a némteket és a kancellárt semmiképpen

szépen nyugiban kibasznak vele és ha egyszer elmentek akkor nem igen jönnek vissza és mások sem

ez a halál

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
mit lehet egy egyházon komolyan venni?

az maga a komolytalanság

hinni valamiben ami nincs és pénzt kérni érte

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A pontosság kedvéért a cikkben ez is szerepel ugyebár. :)

"Másik forrásunk viszont határozottan cáfolta, hogy a gyárbővítésre vonatkozó tervek jegelése mögött politikai okok vannak. Szerinte egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy ebben az évben nem indul el az építkezés, sőt, a magyar gazdaság szempontjából azt a nem túl örömteli lehetőséget sem zárta ki, hogy több évet kell várni a Mercedes második gyárának felépítésére. Szerinte azonban alaptalan, sőt, kifejezetten rosszindulatú és politikailag motivált az az információ, miszerint a kecskeméti fejlesztés második üteméről lemondanak a németek, és az új üzemet Romániába viszik (ahol egyébként is építkezni akartak még 2008-ban).

Forrásunk azt is megerősítette, amit egyébként az utóbbi hetekben a Mercedes is gőzerővel kommunikál: a cégnek hosszú távú tervei vannak Magyarországon. A gyár megrendelése olyan sok, hogy a dolgozók tavaly ősz óta két műszakban, napi 16 órában állnak a gyártósoroknál, a duális szakmunkásképzés keretében pedig most ősztől már száznál is több tanulója lesz a Mercedesnek.

Szerinte a német gyárnak nem Magyarországon, hanem nemzetközileg vannak nehézségei. A gyárbővítés halasztása ezért nem politikai, hanem üzleti döntés: amíg a luxusautó-kereslet nem pörög fel a világban, addig nem lesz új gyár, hiszen nincs szükség újabb gyártókapacitásokra."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudják ezt ők is. De olyan jó belerúgni az országba és örülni, ha valami kár ér minket magyarokat. Még az se baj, hogy nekik is rossz. De dögöljön meg a szomszéd tehene is.
@rodeo36: Erről érdemes lenne megkérdezned, mondjuk azt a több ezer erdélyi árvát is, akiket pld. Böjte Csaba mentett meg és teremtette meg nekik az emberhez méltó életet.

Hidd el, hogy ebben a kérdésben is jól jön a higgadtság és az empátia.:)

Ha én emberszámba veszem a libsibolsikat, megérdemlik ezt a keresztények is a részetekről. :)
ne feljcsük hogy a fides "gazdasági programja" annyi volt,
hogy 7-8% os hiánnyal "pörgeti fel a gazdaságot...
ergó 3% alatti hiányok az EU és az ÉN győzelmem a fides felett
milyénk a viktori !
@Buga.Jakab: És most értelmesebben?:))
azt tényleg nincs meg senkinek, hogy a kettő időpont között, május 30-án adott egy interjút a nol.hu -nak?!

nol.hu/belfold/20130530-nelkulunk_nincs_kormanyvaltas

"Ugyanakkor tisztán kell látni, ahhoz, hogy a 2014-es választásokon az MSZP megszerezze a második helyet, nem kell összefogás. A második helyet most is, egyedül is képesek lennénk elérni. De ebben a küzdelemben az ezüstéremnek nincs értéke."

"– Látja azt a helyzetet, amikor az MSZP kongresszusa Bajnai Gordont kéri fel miniszterelnök-jelöltnek?

– Az MSZP életben maradására korábban senki nem fogadott volna, most mégis mindegyik ellenzéki szereplő alapvetésként fogadja el, hogy a szocialista párt nélkül nincs kormányváltás. Szervezeti logikán ez a párt joggal lép fel azzal az igénnyel, hogy meghatározó szava legyen a miniszterelnök-jelölt kérdésében. Ezt a jogot elvitatni a szocialista párttól politikai, stratégiai tévedés. Miközben egyenrangú partnerek között történik majd a szövetségkötés, nem azonos súlyú partnerek között köttetik a megállapodás. Hiszen a mi irodáink fogják segíteni a kampányt, a mi embereink járnak majd házról házra, a mi infrastruktúránkat, humán és részben anyagi forrásainkat fogja a szövetség használni a győzelem érdekében.

– Ön ambicionálja a pozíciót?

– Nézze, ambíció nélkül vezető nincs. "
@ezu: jaaa bocsika ! persz persze

nem felejcsük el! elírtam, hanem: 1/2jcsükel !
sőt...

1/2jcsükkel

mert a -val, -vel az hasonul és így dupla másahangzó
@rodeo36: Amúgy ezt a brühühüt láttad már???

Jön a Japán összeomlás?

„Ahogy Japán jelezte, amikor a kötvényárfolyamok esnek, a részvények is rosszul járnak. Ma a japán kötvénypiac 7%-ot esett. Az egész piac 7%-ot esett, annak ellenére, hogy a Bank of Japan 19 milliárd dollárt pumpált a rendszerbe.

Így néz ki, amikor egy központi bank kezdi elveszíteni az irányítást. Ami ma Japánban történik, hamarosan az USA-ban folytatódik.

Aki azt gondolja, hogy a Fed nem reszket ettől, rosszul gondolja. A Fed ezermilliárd dollárt pumpált külföldi bankokba, abban a reményben, hogy megállíthatja a lavinát mielőtt az USA-ba ér. A japán helyzet megmutatta, hogy ez nem fog sikerülni.

Befektetők figyelem! A pénzrendszer figyelmeztető jeleket ad le.

idokjelei.hu/2013/06/jon-a-japan-osszeomlas/
@Buga.Jakab: Messze nem csak az a baj, de hagyjuk is! Ilyen színvonalon nincs miről beszélnie egy értelmes embernek. Ugatni, meg mi a fenének?
@ezu: :))))

1et értek ! nem tudunk díszkurálni...

nem vagyunk 1 szinten:)
Nem akarom, hogy a miniszterelnök jelöltet mesterházinak hívják.
dakoták után jönnének a kommancsok ???

mostmá ne bentzűllött legyen !
hanem rendes fehér főnök !
Ha felmutatná az E-14 azt a támogatottságot amit az MSZP akkor hiteles lennél, addig nem.Igen, gáncsoskodsz és azt hiszem a történet neked fáj igazán.Mamelukokról, háttéremberekről talán titeket is lehetne kritizálni.
Mesterházy fiatal, miért akar egy buktát?

Miért nem áll félre, had bukjon Bajnai, aztán jöhet ő javítani.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A reakciókból azt hiszem, itt van hamarosan az a pont, amikor az MSZP-nek tényleg meg kell vonnia a vállát. 2014 már elúszni látszik, az együtt indulásból meg csak az E14 profitálna távlatilag, tehát voltaképpen addig kell felmutatni az "erejüket", amíg még van mit. Ebben az esetben az is benne van a pakliban, hogy az E14 nem jut be, ez pedig valóban fenntarthatja az MSZP, mint válópárt látszatát. :)
@doggfather: Bajnai sem öreg (nálam fiatalabb...), de van benne valami: ő mindent 1 lapra tett fel, dupla vagy semmire. Ha nem jön be, pláne, ha be se jutnak E14-ként (netán bejutnak és frakciósodnak), aligha lesz újabb lehetősége.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az ok-okozati összefüggés fordítva van. A lavinát a pénznyomtatás indította el.
Persze nem tudom miért számított bárki is más eredményre. Nem lehet műpénzt csinálni. Milyen csábító lehetőségnek tűnt, hogy hátha nincs is szükség költségvetési szigorra.
Le a megszorításokkal, nyomtassunk pénzt! Ez volt a jelszó. Hát itt az eredménye.
Ugyanolyan samesz mint Bajnai. Mellesleg ugyanolyan béna is.

Gondolom. Fodor sem sokáig váratja már szimpatizánsait.
@rodeo36: nem tanúlnak ezek semmiből....csak korpásodnak.Csak a mantra megy és nem érdekli őket, hogy bármekkora IQ-val rendelkezők véleménye tényekkel alátámasztottan szarrá verhető.
Ám tegnap volt egy mondatod, amit jó lenne a fejekbe verni:..." a magyar politikusok az egyetlen Gyurcsányt kivéve nem tanultak semmit, és nem is akarnak változtatni semmit a hatalmon levő politikusok nevét kivéve"
@freedom fighter:

" Miközben egyenrangú partnerek között történik majd a szövetségkötés, nem azonos súlyú partnerek között köttetik a megállapodás."

Ez igaz. A mennyiség (ha van!) nem csapott át minőségi változásba.
Egyébként a DK-nak messze szervezettebb hálózata van - társadalmi munkában! - mint a maszopnak.

MA-nak nagyon nincs képe a valóságról.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

most mit csodálkozol?

semmi új nincs benne

ti is leugattatok engem, amikor már nagyon régóta azt harsogom, hogy a világon kimutatott financiális "érték" több mint 90%-kának nincs valós árú vagy egyéb valós érték fedezete, azaz hamispénz meg hamis financiális dokumentumok, Soros volt a legelső még 2008 előtt sokkal, aki azt mondta -és teljes joggal- hogy a tőzsdék és egyéb értékpapír ügyletek hamispénzek és hatalmas krachot fognak okozni nagyobbat, mint az 1930-as évekbeli...és most ez mint egy tsunami végig fog söpörni, sokan nyomorba kerűlnek meg öngyilkosok lesznek mert egyik napról a másikra kiderűl, hogy koldusok sem lehetnek

semmi csodálkozni való nincs ezen, van néhány valós értékkel megtámogatott pénz a világban (a kínai nemzeti bank elnöke is hasonlót mondott, hogy a dollár hegemóniája öngyilkosság)

és ez most szépen mint a dunai árvíz le fog csurogni és elmos egy csomó szart

brühüyyy
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

"Nem akarom, hogy a miniszterelnök jelöltet mesterházinak hívják."

Nem fogják.
@shinichi: Gondolom ez is valami csúnya náci ármánykodás lehet. :))

youtu.be/8ScqegUPGAg

Tényleg mostanában elég sokat szoktam hallani, hogy a munkaalapú gazdaság a magyar sikerek kulcsa. ;))

mno.hu/ahirtvhirei/orban-viktor-a-munkaalapu-gazdasag-lehet-magyarorszag-jovoje-1156823
Lehet, hogy Mesterházy ma még bohókás, de ezt ő is tudja magáról. Nem véletlenül ötvözte Michael Jacksont Leninnel (egy lépés előre, kettő hátra). És bár minden mondata fájás az érző füleknek, mégis van Mesterházyban valami tisztaság, mint egy bébiben vagy egy vak komondorban. Üditő látvány a zavaros ügyleteiktől halszagú Gyurcsányhoz, Péterhez vagy Bajnaihoz képest.
@rodeo36: Hát én ezzel kapcsolatban sosem ugattalak, le sőt. :)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ezzel kurvára nem vagy egyedül.

Mesterházy Attila egyszerűen nem való miniszterelnöknek.
Túl simlis a feje,túlságosan hasonlít OV-ra,nem beszél elég nyelvet,megint csak stadionok épülnének orrba szájba,túlságosan távol van a néptől,pont olyan unalmas mint a többi politikus,személyével nem éreznénk semmi változást a politikában.
Semmi kirívót nem tett le az asztalra eddig,még egy elbaszott tüntetést sem csinált soha.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a Böjte Csaba minden tiszteletet megérdemel, de én nem vallási és egyházi alapon szemlélem a tetteit, hanem egy egy nagyszerű ember beavatkozását a szemét geci állami politika által okozott sérülések gyógyításába, és ehhez nincs szükség vallásra

brühüyyy
Akkor már inkább a Szanyi kapitány.
Az legalább beszél vagy 5 nyelvet,néha bemutogat és a nevéhez fűződik egy baromi fontos gyalogátkelő hely is.:)
@Balt: de bajnai már az elmúlt 8/20/23 év része volt, mint miniszterelnök. Mesterházy még nem.
@freedom fighter:
"– Látja azt a helyzetet, amikor az MSZP kongresszusa Bajnai Gordont kéri fel miniszterelnök-jelöltnek?"
ebből is világosan látszik, hogy a szociknak fogalmuk sincs mi az ha szövetségben indulnak.
el se tudják képzelni, hogy az legyen a ME jelölt aki erre alkalmasabb.
ugyanígy lesznek a jelöltállítással is.
Persze ha kapnék egy zsírtól tocsogó felkérést,akkor lehet hogy elkurvulnék...DD
@hot-spot: Ész kéne hozzá. Különben használhatatlan vagy, mint itt a többség. És csak ilyen feladatokat kaphatsz, mint az itteniek.:))
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: miért? egy sármos jóképű szürke...khm öntelt,erőszakos /most nem a pártot minősítettem, csak az embert/
@nusica:

Üdítő látvány egy csokor virág, vagy egy nevető kisgyerek:))

Egy politikus ne látvány legyen, hanem szellemileg üdítő, hamár.

Ahhoz - felteszem - nem állsz senkihez elég közel, hogy érezd a halszagot.
Ha MA komoly veszélyt jelentene OV számára, azonnal megszellőztetné a királyi sajtó, és beléd dumálják, ez bizony halszag.
Egyébként nem tudom konkrétan mi a baj a Mesterházyval,talán tényleg az,hogy stílusban nagyon hajaz a Vityára és ha ő lenne a miniszterelnök,akkor kb olyan érzésem lenne,mint ha ha a Vitya fejét lecserélte volna egy plasztikai sebész,de nem változott amúgy semmi.
@doggfather: És akkor a libás soha többé nem térhetne vissza.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

majd ha lesz munka és meg is fizetik azt értékén

brühüyyy

a zalcsútbasznádi törpe egy hígfos
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ez nagyon gonoooooooosz:))))))))
Ha jól emlékszem ezt tegnap is betetted valamelyik célzott válogatásba.
@Balt: Mindent egy lapra tett fel? És a vállalatbirodalom, a saját pénzek külföldön, meg a pártvezérség az egy lap lenne? Hol? Akkor már a Mesterházy inkább egy lapra tett fel mindent. Vagy csak ő.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az amerikai kapzsiság határtalan és öngyilkosság de ezt csak most veszik észre amikor magukra gyújtották a házat

brühüyyy

nem sajnálom őket már késő korábban kellett volna
@Orica Középföldi: be igen, de a mai merítés nem azonos a tegnapival... és különben is... csupasz segg, lila csipketangával... az érvényesülés útja:-)
@rodeo36: Nem kell így szemlélni, de ő a saját bevallása szerint, pont a jó Isten hívása alapján indult el ezen az úton. Talán ezt nála is elfogadhatjuk. :)

youtu.be/IgOr8-wbi3s
@hot-spot:

"Egyébként nem tudom konkrétan mi a baj a Mesterházyval"

Azon kívül, hogy nem alkalmas pártelnöknek/miniszterelnöknek konkrétan semmi.
Beszél 4-5 nyelvet, fiatal, közgázt végzett, nyitva előtte a világ. Ja, és van aki még üdítő látványnak is érzi. Ez a bónusz:)
@ezu: legalábbis nem sok esélye lenne egy elbukott választás után az tuti.
@Orica Középföldi: tudod, mi árulta el, hogy erről a véleményedről SMS-ben értesültél? A "bizony" szó ilyenkénti használata.
@doggfather: Most sincs sok, de utána biztos, nem bízná rá senki a baloldalt. Most még van olyan. És mivel most is vesztes a választás, nincs mit kockáztatnia a Mesterházynak.
@ezu:

"És csak ilyen feladatokat kaphatsz, mint az itteniek.:))"

Honnét tudod, hogy az ittenieknek milyen feladataik vannak?
Nem elég zseniális,nem eléggé más.Olyan kéne miniszerelnöknek,aki nagyon nagyon más mint az eddigiek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"munkaalapú gazdaság" hurrá! akkor már csak a munka alapja és a gazdaság hiányzik
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nicsak, van függetlenség Rytkó Emmivel? Van új a Nap alatt!
Nem hiszem el,hogy abban a buzinagy mszp-ben,nincs egyetlen valamire való tag,akit a nép kedvelhetne,aki eléggé okos és felkészült és aki megújítaná magát a pártot is.
Elbaszott ellenzék,fostalicska,szarhegyek mindenhol.
Bráááf.

Hol a fenében vannak az új arcok?
@nusica: ezek a zavaros ügyletek bizonyításért kiáltanak tőled
@nusica:

"A "bizony" szó ilyenkénti használata."

Ezt nem tudom értelmezni.
@Orica Középföldi: Kikövetkeztetem, a mondanivalójukból, az intelligenciájukat meg a stílusukból és tudásukból, vagy méginkább a tudás használatából. Nem olyan bonyolult az, hidd el! Itt minimum a fele pártmegbízásból nyomul. És akkor szerintem alátippeltem.
@hot-spot:

"Csak 2 nyelvet beszél,bocsesz."

Csak 2 nyelvből van felsőfokúja, de többet beszél. Bocsesz:)))
@doggfather: Mesterházy meg államtitkár. De nem is ez a lényeg. Valahol igazi SZDSZ-es tempó, hogy megint kívülről akarják csóválni a kutyát. Ha Bajnai annyi tehetséget és ambíciót érzett (érez) magában, miért nem az MSZP-n belül próbálja azt jobbítani? A lehetőség adott volt, Szigetvári - mint fontos háttérember - előkészíthette volna neki a leszállópályát a soft landinghoz (Gyurcsányról nem is beszélve, míg belül volt), egész biztosan fel tudott volna kapaszkodni Mesterházy pozíciójába.
@Orica Középföldi: Ja. Sokan mondják ezt. Főleg akiket nem kérdeznek esetleg az adott nyelven, mondjuk egy állásinterjún.:))
@ezu: ezért írtam, hogy M-nek félre kéne állnia, hadd bukjon csak bajnai.
@KÁTÉó53éúétr6: Óvoda-ügy? Gyurcsány fillérekért megveszi, majd az eladó (az állam) horrorisztikus pénzekért visszabérli tőle és renoválja? "Céges" liftet épít a zsidóktól elorzott villájába? Nomentanának nevezi el a cégét, mert azt sem tudja, hogy ez a latin szó ragozott alak? Kátékám... Ne a Népszavát járasd...
@Balt: Ill. Gyurcsány valszeg ott (is) hátráltatta volna - szándéka ellenére -, bár semleges viszonyulása mellett is Gyurcsány emberét látták volna benne a maszop-mamutok. (Egyébként: jól.)
Én olyan miniszterelnököt szeretnék,aki legalább 5 nyelvet beszél,járatos a történelemben,nagyon kulturált és kedves,zseniális minden téren,kitűnően ért a pénzügyekhez,(nem csak a tőzsdézéshez),elfogadja és nem nyomja el az ellenzéket,nem osztja meg az országot,nem tartja rettegésben az állampolgárokat minden baromsággal,nem üldözi a szegénységet,szereti a tudományt és a művészetet,szimpatikus 10 emberből 9-nek,közgazdasági végzettsége van,a holdudvara a belső fogyasztásból él,képes mind a többi politikussal,mind a tömegekkel bánni,gyors reagálású,fontos dolgokban képes az ellenzékkel is összefogni,profi módon tud lobbizni külföldön.Hirtelen ennyi jut eszembe.
@Balt: egy államtitkár (akkor még) sokkal kisebb ember, mint egy miniszter. kevésbé égett rá a rossz vagy jó kormányzás.

ráégett, de kevésbé. mondjuk csak pörkölődött. ;)
@Orica Középföldi: Tehát a többit csak makogja,tehát nem érdemes meg sem említeni,mert ennyi erővel én is minimum 3 nyelvet beszélek.
Tudok 10 szót németül,ugyan ennyit angolul és oroszul is.
Szóval bocsesz.DDD
@Orica Középföldi: árulkodó bellib (belvárosi lib) stílfordulat a "mondandó" megtámogatása egy buzgó "bizony"-nyal.
@KÁTÉó53éúétr6: Az összes hócipőm teli ezzel a bullshittel. Nem elég baj, hogy tényleg szarban van a kapitalista rendszer (igaz, volt már többször is mégis túlélte), de amit itt elkövetnek orbánék megoldásnak nevezett agymenésükkel, az mindennel a legalja... egy szarban lévő rendszert nem lehet egy előtte 700 évvel kialakult másikkal megjavítani. Az eröltetett feudális berendezkedés, a zsellérek hada semmit nem old meg, csak azt a kicsi fejlődést is tönkre teszi, ami eddig akaratlanul és gátlásokkal telítve ebben az országban megvalósult.
Az egész történet jellemző Orbánra és műveletlenségére, kultúrálatlanságára. Leragadt azon a ponton, hogy a földtulajdon és a tezaurálás (cihapénz), a dolgos munkaalapú jobbágyok serege és a kevés számú feudális földesúr az egyedüli megoldás vegyítve a törökök által idehozott keleti szpáhirendszerrel, és mindent ennek rendel alá. Ő és az agyhalott tanácsadói valahol leragadtak a CSemeghy kódexnél és a Werbőczi hármaskönynél. Persze, ahonnan jött... nincs ezen mit csodálkozni... és ennek kellene tapsikolni? 2013-ban? Lofast, ahogy a művelt török mondaná.
@hot-spot: Mesterházy sokmindent tud, de gyerekded. Ugyanakkor ez válhat még előnyére.
@ezu:

Bátor vagy ezzel a tippeléssel.Nem alá hanem mellé ment a becslés. Itt alig-alig akad párttag.
Ne költs pénzt lottóra:)
Mesterházy egy szardarab, esélye nincsen választást nyerni, ha ragaszkodik ahhoz, hogy ő legyen a miniszterelnök jelölt, akkor azzal a narancskomcsik szekerét hajtja.
@Orica Középföldi: onnan tudja, hogy ő feladatot kap az "ittenre" és azt gondolja, ez a "rend"
@nusica: Akkor adja át a pályát másnak most és majd 2022-ben induljon a választásokon.Csúnya idők jönnek,olyan ember kell,aki képes ezt megoldani.
Ne basszuk már megint el a dogokat!
@Orica Középföldi:
Én meg legszívesebben olyan miniszterelnököt szeretnék, aki végre nem jogász vagy közgazdász. Viszont egy közgazdász jelölt, aki balfasz, így esélytelen, a lehető legrosszabb kombináció.
Furcsamód TÉNYLEG azért esélytelen a baloldal, mert az ezerszer lelepleződött, szőrré égett Soros-Haraszti-klán kénytelen volt kivonulni a nyílt finanszírozásból. A pénze sokmindenre nem volt elég (nem mindig a bellib nyert), de arra jó volt, hogy rendet teremtett, fegyelmet tartott. Enélkül mindenki mindenkit mar a baloldalon. Most ezt látjuk.
@ezu: A politikában. (Ill. a miniszterelnöki ambíciókban - ahogy egy "nempolitikushoz" illik). :))
Asszem Panyi írt erről egy korabeli cikket, abban végül is voltak megfontolandó állítások. Persze az még a mai helyzet ismerete előtt volt, a "ha nem jön be" paraméter már jobbára megválaszolódott. :)
@hot-spot: ugyan. A politikában nincs "majd". Aki várakozik, aki a kényszerpihenő alatt nem sétáltat korcsokat az Avason, kimarad. Végleg.
@Balt: A politikában sem. Bárki bármit ír. Több vasat tart most is a tűzben. legalább bejutást, ha a kábszeresek, volt rendőrök és leszakadt, a maszopban helyüket nem találó ballerek hátán megy, vagy miniszterelnöknek lenni, a jogutódpárt segítségével. Nem fog egyikről se lemondani, ha a másik nem sikerül, vagy nem sikerülni látszik.
@Ensiada Arkoveitie: Mindenképpen közgazdász kell!Vagy olyanra szeretnéd bízni az országot megint,aki nem képes kiszámolni egy egy súlyos döntésnek a pénzügyi következményeit?
Közgazdász kell aki profi politikus is egyben és még adottak plusz jó tulajdonságai,mint művészlélek (olvasott,érzékeny,tájékozott),a tudományokban is otthon van,az emberekkel is képes bánni,tehát simulékony stb stb.
Egy csomó dolognak kell megfeleljen!
Meseházyban csak a töredéke van meg ennek,agyon kéne képezni ahhoz,hogy miniszterelnöknek megfeleljen de még akkor sem lesz jó,mert;
-egyszerűen túlságosan messze van a tömegtől,lelkileg.
Nem a nép gyermeke,nem tudnak vele azonosulni.
Ez olyan mint a VV,ahol az nyer,akivel minél több ember képes azonosulni.
Mesterházy sosem hibázik.
Ez jó?Ez emberi?Ez hétköznapi?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: róla a temetési beszéde óta tudható, hogy egy ostoba szarjancsi, aki csak a tegnap hallott információra válaszol ma az érdekeinek megfelelően
@nusica:

Ezzel a sztereotípiával még nem találkoztam:)))
@kekex: Azok nem maradtak otthon. Elmentek szavazni, csak épp a szocik helyett a Jobbikra. Ezt szépen le lehetett olvasni a választási eredményeket mutató térképről. Még ha ezt a balos sajtó nem is szívesen ismeri el, és az otthon ülő szavazók mítoszával hülyíti az övéit. Meg a közvélemény-kutatások hamisságával, és hasonlókkal. Mindennel, csak azt ne kelljen kimondaniuk, hogy az MSZP pont ott áll, ahol mérik. Mert ez tényleg kurvára ciki három éves fideszes kormányzás után. Egy ilyen kormányt egy valamirevaló ellenzéknek már rég el kellett volna hagynia, de ezek még utolérni sem tudták.
@Ensiada Arkoveitie:
a végzettsége nem sokat számít, ismerje a világot, legyen benne tájékozott, tudjon kommunikálni és legalább 3 nyelven (ha annál több az előny) és legyen szabadpiaci, vállalatvezetési gyakorlata, esetleg(!!!) mint nemzetközi korporáció elnökigazgatója vagy valami hasonló, egy bankár sem lenne rossz persze nem a Csányi féle kóklerek, hanem egy svájci bankban vagy angol bankban eltöltött 5 év mint igazgató az nagy előny lenne, és legyen nemzetközileg ismert sőt elismert, 2 vagy 3 teljes egyetemi diploma sem árt a nyelvek mellett

(a Vatican-ban van egy világesze tanács olyan biborosokból akik 5 teljes egyetemet azaz teljes időben, különféle országokban elvégeztek sikeresen és legalább 5 nyelven anyanyelvi szinten beszélnek, és legalább 50 éves életkor, akinek ez nincs az szóba sem jöhet)

brühüyyy
@Orica Középföldi: nem elég érzékeny a füled.
@rodeo36: az 50 év stimmel Orbánod esetén.
@nusica:

"nem elég érzékeny a füled."

Nem is hiszek neki, csak a szememnek:)
@rodeo36: Bankár?Na bééé is baszna ha a jogészek és stadionok után bankárok lennének porondon és több bank lenne mint élelmiszerbolt.
Közgázos kell mindenképpen!

az kéne még csak,bankár,a picsába mindegyikkel...
@nusica:

"az 50 év stimmel Orbánod esetén."

Ez a szükséges, de nem elégséges feltétel.
Akkor már inkább jöjjön Attila király,a tökéletes.
Igazi NER kompatibilis, nemzeti sportemberi magatartás... a lenézett Kínában, a feléért már díszsortűz előtt állna a Tennanen téren...

"Trafikmutyi: Gyulay barátjának családja is kaszált

2013. június 03., hétfő, 07:28 • Utolsó frissítés: 1 órája
Szerző: hvg.hu

Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezetője barátjának, volt cégtársának családtagjai is nyertek az állami dohánypályázaton – írja a Blikk hétfői számában.

A pályázatkiíró Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának, Gyulay Zsoltnak a legbelső baráti köréhez tartozó személy családja is nyert trafikot, csakúgy, mint Gyulay sógora és sógornője – írja a Blikk. A barát és volt cégtárs Czupy Gábornak a fia, Czupy Dániel két koncessziót is nyert, egyet Gyulay lakókörnyezetében, Óbudán, egyet Sopronban, testvére, Tóthné Czupy Adrien pedig Sopronban vitt el egy trafikot.

A Czupy család és a Gyulay házaspár korábban üzlettárs is volt – írja a napilap. Az azóta már megszűnt Americard Kft.-nek a Gyulay házaspár mellett Czupy felesége, Czupyné Németh Klára volt a tagja 1996 és 2000 között. A cégbe később, 2006-ban bekerült Czupy testvére, Czupy Adrien, a soproni nyertes, aki a jelenlegi vállalkozásába idén februárban vette fel a dohányáru-kereskedelmet a tevékenységi körébe.

Gyulay a Blikknek nem adott magyarázatot a történtekre, a sógornőjével kapcsolatos cikket pedig személyes támadásnak nevezte, és azt állította, hogy nem vett részt a pályázatok elbírálásában.

Korábban kiderült, hogy Gyulay sógora, sógornője mellett egykori főnökének és barátjának, Kisteleki Istvánnak az Olaszországban vízilabdázó lánya is nyert óbudai trafikokat."
@hot-spot:
egyetemisták vitatkoznak, milyen foglalkozása lehetne Istennek?
az orvos azt mondja: orvos mert életet ad
a mérnök azt mondja, hogy mérnök mert a káoszból rendet teremtett
a közgazda meg, hát természetesen közgazda ki más teremtette volna káoszt

brühüyyy
Bajnai libázott,Gyurcsány nem tudott beszélni,Viktor állandóan zsebben hordja a kezét,Horn kitörte a nyakát majdnem,de Attila nem csinált semmit.Még a parlamentet sem hugyozta oldalba soha és nem ette le az ingét sem csirkepörkölttel.
Ez nóóórmááális?
Gyulai és Czupyék elég rendesen rácuppantak a sohavissza nem térő lehetőségre... remélem Lázárnak azért küldtek ajándékkosarat.
@ezu:

Halkan megjegyezném Okoska, hogy a közüzemek tervezett államosításával, és a bankszféra minimum felének kinyírásával Szeretett Vezéred épp azt az árversenyt igyekszik végképp megszüntetni, amiről hablatyolsz.

Nem sokáig lehet már bárhova is átmenni az OTP-ből, ha érted, hogy értem. Úgyhogy légy szíves, és ne nézz hülyének, mert az sértő, másrészt az ezer sebből vérző kormány-propagandádat olvasd fel a fikusznak, bár ez növénykínzás, ha belegondolok.
Látom, közben befutott faszkalap Fejesrob is, a másik szakmunkásképzős. Blogger G. volt már?
Úgy tűnik valóban koncosztás történt, igazi egszésges magyarok nyertek, sportolók, alulfizetett kórházigazgatók, orvosok, barátok, barátnők, pereputtyok... mondom én... igazi keleti szpáhirendszer...
@nusica:
és a többi?

minden feltételnek meg kell felelni

brühüyyy
egy lejárt jogi alapdiplomája van amivel még ügyvédbojtár sem lehetne, csak kifutófiú
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
lemaradtál egy párról, már el is mentek a picsába a többit még itt eszi a rossebb és ugatnak

brühüyyy
@hot-spot:
miért azok mit csináltak?

olyan mint a makovecz elvtárs meg néhány balneológus a bálnákkal

brühüyyy
Romlott a feldolgozóipari BMI májusban

Romlott a feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) májusban, a 47,1 pontos érték 4,4 százalékponttal alacsonyabb az áprilisi 51,5 pontnál - közölte a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) hétfőn.

hvg.hu/gazdasag/20130603_Romlott_a_feldolgozoipari_BMI_majusban

---------------
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Persze hogy romlott.Rájuk rohadt a sok élelmiszer,mert az emberek már csak a levegő por és páratartalmából élnek.
@nusica:
ez a te orbánod bazdmeg nekem még a kutyámra bolhának sem jöhetne

brühüyyy
@rodeo36: Ki jöhetne a kutyádra bolhának?
Egy szó mint száz,kibaszott szar a felhozatal, pártok és miniszterelnök jelöltek terén.
Ennyi.
@nusica: Pedig az általad felsorolt mutyikat én ott olvastam, bizonyítékok nélkül
@hot-spot: mindenbe egyetértettem veled, dehogy Gyurcsány nem tud beszélni!!!???
@KÁTÉó53éúétr6: Hát sajnos nem volt valami jó a beszélőkéje.Ettől volt olyan hétköznapibb és emiatt emberibb is.
Bezony.
@hot-spot:
hát a zorbán nem, te megpróbálhatod de Bundy nagyon harap a bolhákra, vigyáznod kell

brühüyyy
@rodeo36:

Képzelem, micsoda intellektuális atomvillanásokról maradtam le... :D
@hot-spot: hát szerintem meg jól tudta mondani a semmit, hasonlóan narancsos tesójához a Viktorhoz..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A közüzemeknél nem létezik verseny. a bankoknál és a telefontársaságoknál meg én is élvezem a verseny előnyeit butuska.

Azért az a bank, ahol vagyok magyar és itt is marad. És nyertem vele, ha mindent összeadok több százezret az öt év alatt, az OTP-hez képest. És, ha ezután nem is nyernék, amit eddig nyertem, az már az enyém. Ha érted egyáltalán miről is beszélek.

Én ez nem kormánypropaganda, hanem az én életem. És, ha azt hiszed nem így van, akkor teljes joggal nézlek hülyének, mert azért, mert azt hiszed, hogy nem lehet igaz, hogy jóval kevesebbet fizetek, mint öt éve, inkább nem is nézel utána, te hogyan járhatnál jobban. Az meg igencsak irtóztató nagy ostobaság, butuskám.
@hot-spot:

Én azt úgy hallottam, hogy Bajnai nem csak libázott, mivel a Wallis nem libatenyésztő cég, azután még volt valami eldugott ország miniszterelnöke is, a "Gyurcsány nem tudott beszélni" kitétellel nem foglalkoznék (valószínűleg az öregedő+öregecske szavak egymásba kavarásából tetszett levonni ezt a ... khm ... magvas megállapítást), Viktor nem a kezét tartja a zsebében, hanem jelenleg mindent és mindenkit, Horn nem maga törte ki a nyakát, ezen felül még olyasmiről is hallottam, hogy kinevezett valamely Bokros-Surányi tandemet is regnálása alatt, Mesterházy meg ugyan hugyozásban nem nyújtott kiemelkedőt, de úgy mondják, életben tartotta az MSZP-t.

Valószínűleg ez a baj vele. Ahogy olvasom itten, nem kellett volna.
@ezu:

Nem hiszem, hanem tudom. :D Élő ember így nem ír a saját életéről, te szerencsétlen, mindig a stílusnál basszátok el, hát szinte látom a tálcán lerakva a ma reggeli körímélt, "kis butám". :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ;) így is van, csak néhány banki kondíció link, és borul az egész ideológia :D
@ezu: "Azért az a bank, ahol vagyok magyar és itt is marad. "

Hm, tiszteletet ébreszt bennem ez a magabiztosság turbulensen változó korunkban... :D
nem lehet elégszer linkelni ezt sem:

Magánvagyonokra tör a korlátlan hatalom

Végérvényesen a kormánypárt fejébe szállt a hatalom mámora: ezúttal leplezetlenül a magánvagyonok öncélú elrablását törvényesítő javaslat került a T. Ház elé.

kapitalizmus.hvg.hu/2013/06/03/maganvagyonokra-tor-a-korlatlan-hatalom/

------------------------------

"Ha a sötétben kezdünk mutyizni, végünk van" - Ángyán videofelvételen osztja pártját

A patkánnyal nem szabad megpróbálni megütközni a csatornában, mert ott ő van előnyben! Ha elkezdünk alkudozni a háttérben, a sötétben mutyizni, végünk van!” – mondta Ángyán József, fideszes országgyűlési képviselő, saját párttársaira és a kormányra utalva azon a videofelvételen, mely a Hírhatár Online birtokába került és a gödöllői önkormányzat rendkívüli testületi ülésén készült.

hvg.hu/itthon/20130603_Ha_a_sotetben_mutyizni_vegunk_van__Angya

----------------
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Haggyad má'

Ott, a hívatalban báróless Bokrossy Lujza kikopott kokott, később dohánygyási suakmunkás, még később ránc- és illemtanár társalgási kézikönyvét használják szamárvezetőnek:-) A Jobbikosok meg Tormási Cecile pajzán naplójegyzeteit:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vazze! Nem értem, Ha valamelyik nagyfejűnek lakás kell noch da zu ház, szabadon válogathat az ócsao szellempark 80 üreséből. Friss levegő, vaddisznóhordák, kerekes kút, fatüzeléses csikótűzhely... nnaaaggyon trendi...
@ezu: "A közüzemeknél nem létezik verseny. "

Nem a lófaszt nem... maximum az állam ebbe is beleugat...
"A Főgáz és a Tigáz esetének a tanulsága, hogy van verseny a hatóságilag maximált árú gázpiacon is. Igaz, hogy a két cég az április 13-a után is megtartandó ügyfeleknek felső határként legfeljebb akkora árat kínálhat, amekkora az adott területen engedélyezett hatósági ár, ennyit azonban nem érdemes kérniük, hacsak nem bíznak abban, hogy olyan többletszogláltatásokat tudnak kínálni, amelyekkel a riválisával azonos ár mellett is meg tudják nyerni maguknak a felhasználókat."
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0CEwQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.vg.hu%2Fvallalatok%2Fenergia%2Fket-gazszolgaltato-is-csokkentheti-arait-reszletek-345275&ei=52GsUZvlFqHC7Aby8YCACQ&usg=AFQjCNHxd0J9FETj_yTMSCw7liwj5N4rZQ&bvm=bv.47244034,d.ZGU&cad=rja

Na, mára ennyit, legközelebb felkészültebben gyere trollkodni, kis butám.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Magnet bank! Magyar, hova menne? Most sem hárít át tranzakciós adót (egyébként nem egyedül, de én őket ismerem, öt éve egy fillérbe nem kerül a magánszámlám),senkinél sem, megnézheted a honlapot!

Hogy ostobán akarsz meghalni, az a te dolgod! Azért maradsz csóró proli, mert ilyen vagy. Nem használod a lehetőségeidet, mert nincs eszed.
@ezo
Abban igazad van, hogy a többség kevesebbet költ összességében, mind nominálisan mind pedig reáléftéken. Mivel kevesebb a bevétel mint 5 éve.

Mégis milyen boldogan dalol a magyar!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mondom, buta vagy.

Hogy nem írok a saját életemről? Hogy konkréten megmondom mennyit nyertem (mert tudatos vagyok és kiszámoltam előre is és be is igazolódott, lehet, ez neked furcsa, de van aki nem csak él a vakvilágba és fizeti amit kérnek tőle, hanem van intelligenciája), hogy nem az OTP-nél vagyok? Na ugyan miért, ha már ilyen jó elemző vagy? Mesélj!
@saravad: De én ma is annyit költenék, ha nem járok utána, mert mások most is annyit kérnek. Mi nem érthető ezen?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen. Az cégeknek van verseny. Korlátozott. Magányszemélyként érj el tíz százalék megtakarítást butuska!
@ezu: a magnet bank magan vagy rt?
Mibol van nyeresege?Nonprofit?
Mibol allja a tranzakcios adot es a kulonadot?

Nekem nincs eszem es csoro is vagyok, de latod igyekszem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ja, el is mentek továbbképzésre a központba, mert nem bírták a gyűrődést...nekem a Vizolda Trisztán Tartandó panyóka bajnok teccett kurvára, mikor beadtuk neki a nagy lilát már nem is szólt másodszor elhúzott a búsba, hangtalanúl, pedig nagypofával érkezett...szerintem a többi álnevek is onnan panyókáznak még ez a zezu is gyanús bár kituggya lehet hogy csak agyament vagy nyugdíjas és nincs pénze kávéra és a vérnyomása alacsony idegyütt kavarogni

a többiek már elpárologtak mint fing

brühüyyy
@ezu:

Értő olvasás óra következik: ki nem szarja le, hogy a Magnetbank mit hárít át, meg mit nem? A megjegyzésem arra vonatkozott, hogy mitől vagy olyan biztos benne, hogy egy laza törvénymódosítással nem nyírják ki, ha esetleg megtetszik Viki valamelyik cimborájának, vagy úgy gondolják, túl nagy konkurencia. Egyébként már a legelső kommentem is erre a problémára vonatkozott, nem mellébeszélni kéne... A trafikmutyira sem az a megoldás, hogy beírod bazmeg, hogy "minden előrelátó ember ezentúl havonta egyszer betárazik cigiből, de én pl teljesen leszoktam, így a pénzem is több lett, amit beteszek a Magnetóbankba, ezt is Viktornak köszönhetem, Köszönöm Viktor!" ugye.
@ezu:

Na mindegy, ezentúl a cégeknek sem lesz. Azt azért becsülöm benned, hogy nem adod fel. :D

Megj: a magasabb energiaárat a cégek természetesen nem hárítják át a fogyasztóra, mert azt nem hagyná a Viktor! :DDD

@rodeo36: Én vagyok a fasz, mennyi értelmesebb dolgot lehetne csinálni... :D
@ezu:
a bank semmit nem hárít át.sőt!ingyen szolgáltat.

"Magyar, hova menne?" csődbe...
@ezu: itt a csodabankod ajánlata.elolvastad?érted?

" Miért fizetne tranzakciós illetéket?
A MagNet Bank a tranzakciós illetéket semmilyen formában nem hárítja át lakossági ügyfeleire!
Amennyiben 2013. május 6-tól Illetéktelen számlacsomagot nyit, garantáljuk azt is, hogy a számlacsomag díjai és jutalékai 2013. december 31-ig nem emelkednek a tranzakciós illeték áthárítása miatt.

Miért ajánljuk még?

Ön döntheti el, hogy becsületkasszás alapon mennyit fizet havi számlavezetési díjként
A számlacsomag bankkártya szolgáltatással igényelhető, de a bankkártya éves díját nem egy évre előre, hanem havonta kell megfizetni, a havi díj mindössze 250 Ft
A számlacsomag tartalmaz havi 3 díjmentes bankkártyás ATM készpénzfelvételi lehetőséget
100 000 Ft összeghatár alatt a NetBankon keresztül indított utalás díjmentes
Díjmentes a bankkártyával történő vásárlás
Nincs jövedelem-átutalási elvárás, nincs kötelező nyitó egyenleg

A kedvezményes számlacsomag feltétele
- Bankkártya igénylés, melynek havi díja 250 Ft."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gondoltam, hogy olyan okos vagy, hogy leszarod, hogy igazam van és nyerek évente a magán és céges számláimon összeadva majd százezret csak a bankoláson. Szard is le! De, ha te is tudnál kevesebbet költeni, akkor miért a kormányt szidod, hogy addig baszogatta a bankokat, míg azok rád hárították a többlet költségeiket? Hiszen te leszarod, te nem akarsz kevesebbet fizetni. Azért örültél ezeknek, amiket a libás tett vagy tervezett:- Nem fizetik ki idén a 13. havi nyugdíj második részét, 2010-től teljesen eltörlik.
- A közszféra 13. havi juttatását eltörlik.
- A közszférában két évre rögzítik a nominális bruttó kifizetéseket.
- 2012-től több lépésben 62-ről 65 évre emelik a nyugdíjkorhatárt.
- A 2010-es nyugdíjkorrekciót elhalasztják.
- 10 százalékponttal csökkentik a táppénzt.
- A családi pótlék összegét két évre rögzítik mai értéken.
- Két évre csökkentik a gyes és a gyed időtartamát.
- 23-ról 20 évre csökkentik a gyes és a gyed korhatárát
- Július 1-től felfüggesztik a lakástámogatási rendszert.
- 5 százalékponttal csökkentik a minimálbér kétszereséig a munkaadói terheket.
- Az szja 18 százalékos adókulcsához tartozó sávhatárt kitolják 1,9 millióig.
- 25 százalékra nő az áfa.
- 18 százalékos áfa lesz a tejtermékeken, a pékárun és a távhőn.
- A jövedéki adó 2009-ben átlagosan 5-6 százalékkal emelkedik.
- 2011-től megszűntetik a gáz- és távhőár-támogatást, addig is csökkentik.
- 2010 decemberéig megmarad a magánszemélyek különadója.
- 2010-től megszűnik a tételes eho.
- Az adóalap mértéke összbruttósítás lesz 2010-ben.

A jósolgatás eddig is kínosra sikeredett. (És nem mindegy? Ha egy évig keresel te is százezret, akkor utána változtassanak, az a százezer már a tied, butuska. Egy évre meg kötnek szerződést a mai feltételekkel.) Ha a jóslatokon múlott volna, 2011-ben már újra a bolsik vezetik az országot. Most meg úgy néz ki, hogy még 2014-től se lesz semmi közük hozzá.

Szopj, mintha csak bolsik lennének és szidd a kormányt!
@Penivaldes: Elképesztő, hogy 23 év elbacott gengszterváltása után ez a két politikus még mindig itt rontja a levegőnket. :(
@punkfrog: De ember. Én öt éve vagyok ott és nincs magán a bakkártyám. Nekem már nem kell belépnem ebben, benne vagyok, öt éve, az újaknak kell. De ne mond, hogy így sem jéársz jobban?

A cégesen meg addig is kellett fizetni, csak jóval kevesebbet! Azért bizonyítsd be nekem, hogy mennyire rábasztam, hogy a neten intézem az ügyeimet és a magánszámláimra semmit nem fizetek öt éve, közben meg az OTP-nél öt évvel ezelőtt átlag háromezret fizetem havonta.

Mit képzelsz te ennyi tudással "elvtárs"?
@ezu: bazdmeg... ezutériát kaptam tőled... olyan büdös vagy, mint a gazdáid... nem hányod le magad a hatalmas arcoddal? Ki vagy te? Duma van ezerrel... minden sorodból dől a párttacepaós szöveg... önálló gondolat egy sem. Mentél a levesbe. Undorodom tőled. Senkiházi kis párapparatcsik pöcs vagy, és az is maradsz... na csá
@saravad:

Most az összes hülye ezt hajtogatja: nem a faszom-kismillió adó a probléma, nem, az tök fasza, helyette elkezdenek 2013-ban mindenféle túlélési stratégiát reklámozni: mondd le a digit, menj át a Magnetbankba, szokj le a cigiről, szállj át biciklire, hogyan tudod a legkönnyebben megásni a nagymuter sírját... szánalmas.

Persze, nem arról van szó, hogy elítélendő lenne a tudatos élettervezés, sőt, támogatandó, pusztán arról, hogy MOST ITT NEM EZ A LÉNYEG.

Ha bevezetik az első éjszaka jogát, elkezd síkosítót reklámozni, hogy az asszonynak ne fájjon. A proli meg én vagyok.
@ezu:

szerencsére az ÁFA nem nőtt 25%-ra hanem 27-re csökkent.

stb. stb. lerágott csont

Ahogy a bolsizás is. Te mint kívülálló sajátosan értelmezed az intelligenciát.
hmmmmmmmmmmmmmm
/HVG/

Kütyü az e-útdíjhoz: 40-50 ezer forintért szerelik be

Akár 40-50 ezer forint körüli indulási költséget is jelenthet a fuvarozók számára annak az eszköznek a beépítése, amelyet a leendő e-útdíj kifizetéséhez fejlesztettek ki - közölte a projektben részt vevő WebEye Magyarország Kft.

---------------

A fuvarozók tenyerébe csapott a kormány

Csökken a légrugós kamionok gépjármű adója, a használatarányos útdíj (e-útdíj) 7,5 százaléka levonható lesz a helyi iparűzési adóból, és az e-útdíj fizetését szolgáló kedvezményes forgóeszközhitelhez jutnak a fuvarozók - erről írt alá megállapodást a kormány nevében Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és három fuvarozó szervezet képviselője hétfőn Budapesten.
@ezu: "nincs magán a bakkártyám" :)))))
akkor mindent értek.ténylg jól jártál!bocsi.
tudod belőletek élnek a bankok.akik azt hiszik minden ingyen van...
@saravad: Húszról huszonöt, nekem több, mint huszonötről huszonhét, főleg ha az utóbbi közben az SZJa csökken.
@ezu:

GyF alatt kábé a kétszeresét, de még a Libás alatt is a másfélszeresét érte a fizum, úgyhogy be lehetne most már kussolni.
@Penivaldes: szerinted ki tudja itt ma jól mondani a valamit? Egyáltalán van itt valami?
Még annyit: Láttam már ilyen felkapaszkodott duplanullát tündökölni a 2000-es években. 4 évig futott kurvára a szekér... egy nyikhaj féldebil jogászcsávó volt, aki a tanácsnál tologatta az aktákat, aztán megvilágosodott és piros NISSAN 350-el nyomult a városban. Aztán egyszercsak hipp-hopp kiesett a szekér, vége lett a boomnak. Visszakerült a helyére, A luxuskurvák elmaradoztak, a kocsit vitte az enyészet. Ma ott van, ahonnan elindult. Tologatja az aktákat, és az ügyfeleknek alázatosan előre köszön... gondolkozhatsz, bár ilyen megeröltető tevékenységet nem várok el tőled. Hiábavaló is lenne.
@punkfrog: Ostobaságot beszélsz. Megnézted, hogy többet fizetnek a látra szóló folyószámlapénzért, mint sokan mások? Ki is az ostoba?

Egyébként a világ jelentős részén úgy működnek, hogy a betéti és a kölcsönkamatok közti különbségből élnek. (Próbáld meg Az USA-t!) Csak itt a te hazádban, ahol meg lehet győzni a butaparasztokat, hogy nekik egymillerért kell háromezeret fizetni havonta, hogy maguknál tartsák a bankok. Milyen okos az ilyen, mi?
@KÁTÉó53éúétr6: a valamit azt Orbán Viktor tudja marha jól mondani. ez sajnos tény. persze Bajnai is igyekszik felzárkózni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A proli az, aki a párttitkár papa mellett almozta a tehénszart, a napi kulturális betevő a Népsport volt (AZ ÚJSÁG!) és a Családi körön szocializálódott... Ne mondd ki!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A GDP, meg csökkent 9%-kal. Biztos többet ért a pénzed.

Hihetetlen mivel meg nem lehet etetni az ostoba parasztokat.
@ezu: Valóvab? Sebaj kishaver... a Tesco előtt 3 év múlva dobok neked egy százast:-)
@ezu:
Nem szégyelled magad?

Hogy van merszed SZJA csökkentésről ugatni itt és most?
Újonc a frontvonalban?
@ezu: Ennyit tudsz összesen összevinnyogni nagyarcú kispatkány?
@ezu:

Azért arra emlékszem, majom, hogy mennyi maradt hó végén 2008-ban, és mennyi most májusban, hát ennyire már ne égesd magad baszod... :D

Ja, és arra valami megjegyzés, hogy tavaly a GDP-nek még ehhez képest is sikerült 1,7%-al esnie? Egyébként a GDP és az adott ország valutájának a vásárlóértéke azért egy kicsit bonyolultabban függ össze, mint amit itt megpróbálsz levezetni...
@ezu: Pardon, nem Panyi, Magyari:

index.hu/belfold/2012/10/22/a_part_nelkuli_ember

Azt valszeg eléri, még ha az e14 önállóan indul is, hogy listavezetőként 2-3 társával együtt bejut. (Öröm lesz nézni, hogy ölik majd egymást Juhász, Kónya és Jávorék.) :))
@ezu: Mindenesetre röhejes leszel a narancssárga mellényedben ahogy sepregeted a lószart, a zsebedből pedig kilóg a a legújabb Nemzeti Konzultáció kérdőíve. Persze nem te kaptad meg, kikukáztad, az aluljáróba nem jár a postás....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kíváncsi vagyok, mikor viszik el a tulajokat. Egy kabátgombot nem vinnék ebbe a bankba, az ziher.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért is vinnék el? Simicskáék is szemlézik a blogot. Holnapra az EZU-bank a KÖZGÉP házibankja lesz:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
sztem ezu nem kozponti troll. Vszeg polgari koros volt, most kicsit megy a szeker. Nagyon intelligens, nem kuld penzt nigeriaba es piramisjatekba is csak ugy szall be ha nem ismeri fel a kokarda miatt.
@ezu: Amikor pedig délután sorba állsz a múlt szépségeiben elmerülő bávatag tekintettel a 6 órás munkádért kijáró 1200 forintért, csak az fog vígasztalni, hogy a kápó délelőtt odament hozzád, megsimogatta borzas buksidat és a füledbe súgta: Ezu Elvtárs! Kitartás. Ez átmeneti állapot. Alig 10-20 év. És ne feledje. Bízunk Önben. Ön most fontos pártfeladatot teljesít:-)
@saravad: De központi troll, aljaszintű pártirodai senkicsinovnyik...
és se nem értelmes, se nem intelligens... a szart befújta a szél... és ottragadt a falon a légypiszok mellett...
@saravad: Ilyenek "dolgoztak" anno a KISZ KB-ben, alosztályalosztályvezető-helyettesi szinten. Ismerem a fajtáját.
@saravad: alvó sejt, és most aktiválták, a többi egyszeri már leamortizálódott :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: értem én, de miért egy egysejtűt altatnak? A kétsejtűek már kikoptak?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

valahogy nekem gyanus. hulyebb mint pl. videki meg geza.

Amugy mi lehet a latraszolo folyoszamlapenz?
Jól látom? Tervezetten bennmaradt a gödörben egy toronydaru? Ja, hogy mink így szoktunk leszállni a bicigliről:-)

kep.index.hu/1/0/433/4336/43360/4336052_97bad090b727ca8bc03e9364e800abf5_wm.jpg
@saravad: mi mi mielőtt bedobom az egymilliótrillforintot a Dunába, jól megnézem:-)
@saravad: Ne tudd meg micsoda hulladékokat ereszt a Károli az államaparátusra...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: de szép kép, olyan szívet melengető, pedig szagemberek megaszonták, hogy direkt így is akarták, meg überkirályul le is szigetelik majd a cuccot :D
Ja, ez tervezett elárasztás? Értem már. Unortodox darumosás:-)))
Ha ezek után sem dől @ezu a kardjába....akko télleg troll a légypiszok mellől.
Persze teljesen jogos, hisz a daru egy gázlómadár:-))))))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: waxler monta a nagy tudós építész fidesznyik, hogy SZÁMOLTAK az árvazzel...

de jobb lett volna ha a száraz augusztusra jön, mert akkor nem kelet vóna árasztani mert a födémek elkészülnek akora...

hitvány rohat buta po:cs társaság...
gebeggyen meg mind ! rohat büdös dakoták !
@Buga.Jakab: nem tudták megolsani az agyagszigetelést... nem tudtak elég kommunistát összeszedni párton kívül, így az agyagba döngölés elmaradt:-)
@Buga.Jakab: Azért lássuk be, az Erzsébet tér és ezután, senki nem tagadhatja: gödörásásban vérprofik. Mint minden másban:-)))) Gyúrnak az öneltemetős sírásásra. Valamit már sejthetnek:-)
Amilyen szakemberek, Felcsúton os műsorváltozás lesz. Focipálya helyett uszoda, rosszabb esetben Orbánnak magánhalastó...
Lefagyott. Pedig Mariann itt sincs.
@Penivaldes: ha a kábító hazugság valami, akkor igen, igazad van csak ettől én már undorodom
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: megfigyeltem: vitáznak fél órát a látszat meg a feladat kedvéért, aztán eltünnek. Amíg mi majmok vérgőzzel horgadunk fel, ők addig jókat röhögnek rajtunk, a feladat teljesítve. Ha egy hétig ignorálnánk őket, nem lenne kedvük beleszarni a levesünkbe.
@Spániel: mennek a következő offot végrehajtani. Engem különösebben nem zavar... ha nagyon ifdióta 1 perc után kuka, ha élvezkedni lehet rajta, max 10 perc:-)
@saravad:
ha megláttya szól és elfolyik mint a Duna az országház alatt közben mongya, hogy folyószámla, folyószámla

teljesen látható folyó a számla mellett?

brühüyyy

nagy bankszakember lehet a zizu ezu zuzu vagymijafasz
@Spániel:
tudod ki horgad, nevetséges agyament mind és aszerint kezelem...csak nem tudom annyiban hagyni a dilijüket, legalább tuggyák ide nem lehet csak úgy ingyen begyünni, befingani és elmenni...pedig már van ilyenünk is...jobbnak látta nem szót akasztani

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
jobban megnézve ezt a fotót, kibaszott nagy elbaszás az egész és teljesen akarnok ásás, mert csak azért is...
rá is basznak ha egyszer el kezd ereszteni sohasem lehet elszigetelni és lesz egy tó az országház körűl halakkal és vizilóval meg krokókkal

brühüyyy

a zaudikat meg hordhatják a vállukon
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
lejárt a műszakja és be kell számolnia a kubatovéknál

brühüyyy
@rodeo36: erre írtam, hogy ezek így szoktak leszállni a bicigliről... de sebaj... ujratervezés... Nemzeti Gyornaszád Kikötő Toronydruval, gőzmozdonnyal:-) Naaa?
@rodeo36: ez még jól is elsülhet, képzeld el, a parlament épülete beúszik a Duna közepébe és ott marad. Képviselőstül.
@rodeo36: csak félve kérdem, a betony milyen öreg, mert a kétoldali víznyomás, királyul megeszi azt a teknőt, és olyan átjáró erek lesznek benne, mint egy tésztaszűrőben. Igaz nincs minden évben ekkora víz, ha szerencséjük lesz, ezzel is más fog szívni.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

amíg a fides van addig Isten bünteti a magyarokat!
ha nem zavarjátok el a fidest akkor jön a HÉTCSAPÁS !

árokásásban nagyok !

minden 10 falu épícsen egy fides gödröt...
majd a nép meg belelövi a fidesznyikeket...
@rodeo36: majd audi hejet járnak vizilovakkal, vagy gyorsnaszádokkal...

arra is lehet szerelni gázárblokkolót...
tippek?

Kövér talán most nem vágja ki Szanyit
A Kapitány harmadjára is nekimenne a trafikoknak, és előkerülnek a narancsbárók. Parlament.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F03%2Fparlament_pp%2F
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "ujratervezés"

ja ja... ők valólyában delfináriumot akartak, meg balneológia központot...

kész is !
@rodeo36: Nem értem mi a bajod vele? Olyan cuki kis halastó vagy vizesárok a vár körül. :)

www.vg.hu/kozelet/arad-a-duna-elarasztjak-a-kossuth-teri-godrot-kepgaleria-404910
Eközben jönnek a hírek:

„Hihetetlen károk” Ausztriában

"Ausztria az Európai Unió katasztrófavédelmi alapjához fordul támogatásért, közölte Michael Spindelegger osztrák külügyminiszter. Szerinte Ausztriában „hihetetlen összegű” kárra kell számítani, pontos becslések azonban még nincsenek."(MTI)

Nálunk vajon mi várható? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Wachsler Tamás elmondta, amikor a beruházásra készültek, ezzel az eshetőséggel is számoltak. Ugyanakkor hozzátette: az árhullám a legrosszabbkor jött, ha néhány hét múlva érkezett volna, az addigra részben megépült födémek megtámasztották volna a résfalat."

wax ler számolt az árvízzel, de az roszkor jött !!!!
csak a száraz augsuztusra várták :)))))

akkor vicc
@rodeo36: ja azer netbankol mer ott magasabb a latraszolo. meg konnyebb megosztani facsen.

jo eg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: remélem a bűnös várost parlamentestül elmossa...

és akkor hejre kerül a világrengye !

a tv2 őn azon gúnyolódtak hogy vikt or bán vidéki születésű...
na majd ezen változtattnak most! fővárosi születésű lesz !

na találd ki hogyan ! relyt vény !!!
@saravad: jahhh

52 milliárdunk úszott el a takarékokban
De a betétbiztosítási alap 33 mrd-ot megtérített. A soltvadkerti takarék okozta a legnagyobb kárt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F06%2F03%2Foba%2F
És milyen átkozott nagy csend van arról, miért mondott le kurtán-furcsán az a borzalmas fejű, KDNP-s Stágel Bence.
Pénteken egy sajtóközlemény volt, azóta szevasz.
@saravad:
meg kellene figyelni, milyen időbeosztásuk van a központból, és hányan jönnek, majd hanyagolni őket, mert ugye senki sem szólította meg egyiket sem ők akaszkodtak belénk ok nélkűl...ha ki tuggyuk várni, míg lejár a műszakjuk és nem érnek el egy reakciót sem akkor kirúgják őket és új nikket kell csinálniuk...kubatov meg infó nélkűl marad...jegyzetelnek, melyikünk mit reagál, le kell adni a teljes anyagot ellenőrzésre

még fekete autók hajnalban nem gyüttek?

brühüyyy vagy igazoltatás ok nélkűl?
@ghost recon:

"miért mondott le kurtán-furcsán az a borzalmas fejű, KDNP-s Stágel Bence."

Ejnyehehehe:))))))))))))

Szimplán aszkéta-feje van és magánügyre hivatkozott.
@Buga.Jakab:
képzeld el mikor majd tele lesz autóval és látogatókkal a pince és gyün a zárvíz
brühüyyy
@rodeo36: itt nem lehet gond... a közgép+fides = PROFI !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
az a betony még nyers, a falvastagságtól függően nedves, annak egy év is kellhet hogy teljesen átszáradjon azaz megkapja végleges állapotát addig is mozog azaz vetemedik

a Palatinus oda költözik? lesz hullámfürdő is

autóbelsőkkel a parlament látja el a közönséget

brühüyyy

majd mongyák amikor be kell majd temetni végleg és fákat ültetni bele, hogy meggondolták mégsem olyan nemzeti mintha...

brühüyyy
@Buga.Jakab:
hát ha pénzmosodát akartak arra meg túl nagy

brühüyyy
@Orica Középföldi: valami gyerekmolesztálásba keveredett egy honatya. Csak neeeem? KDNP-ben ilyesmi nem fordulhat elő!
Nemzeti Színház Gödör...
Nemzeti Parlamenti Gödör...

a beruházás elérte a célját...
a számlát már kifizettték...
@Orica Középföldi:

Oh persze, magánügyek miatt egyre-másramondanak le mostanában parlamenti képviselők. Tulajdonképpen nem is hír. Hír az lenne, ha valamelyik pár napig nem mondana le, magánügyei miatt.

Lehet hogy aszkéta feje van, de én sem a kutyámat, sem a biciklimet, se a gyerekeimet nem hagynám vele egyedül.
@rodeo36: "melyikünk mit reagál"
Kirohogjuk oket. Ennyi.

most a szegenyeket igazoltatjak. Gondolom ha minden csoro otthonmarad akkor javul az utcakep. Meg aztan sose tudni ezeknel az etelert sorbaalloknal. Lehet nem is ehes, csak felbujtottak.

kulon lista keszul roluk aszerint h. szendvicsrrt bekemenezel es/vagy gulyasert szavaz.
@rodeo36: :)

a nokiás doboz már kicsi volt...
csináltak egy 50*50*20 méteres gödröt...
ebbe horgyák bele billenccsel a sok közpénzt...

az a 350 fa meg le van xarva...
a nemzeti szabaccságharc áldozatai...
majd ültetünk hejette dohánypalántákat !
Azert erdekelne mikorra vartak a szokasos juniusi arvizet.
@Buga.Jakab: Akkor ez lett most az igazi fidesz vizes doboz??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hát kibaszott randa betontömeg annyi bizonyos

a Dunától csak az alsó rakpart választja el, ha a rakpartot elárasztja akkor az egészet feltölti olyankor is amikor majd már "üzemel"

brühüyyy

elbaszott egy ötlet és undorítóan ronda
@saravad: így is késett... április-május szokott lenni... pár napot késik...

waxler azal számolt hogy augusztusban ér csak ide...

azt hitte Isten ojjan balf@sz mint ők...
@rodeo36: elvileg ha már zárt betondoboz lesz... akkor kibírja a víznyomást a résfal... így a mostani befogás (1,5 m kb) az kevés a víznyomás felvételére...

amugy hosszu távon inkább az állandó "ázás" lesz... mert a résfal az "csak" vízzáró, de nem vízhatlan... vagyis elég jelentős víz állandó szivattyúzásával kell számolni...

és akkor még nem ejtetünk szót a vízzáró agyagréteg vízzárróságáról...

balf@sz fides ! a rohat szemetek azért 300 ősfát kivágtak...

a Duna ügybe bukott bele kádár is...
kövér/fides is ezen fog...
@rodeo36: beszélgettem egy szakemberrel kicsit régen, úgy tíz éve, ott volt a szeren, elmesélte a betonozásokat amit Paksnál, egyéb erőműveknél, vagy a jó meleg belső Szovjeteknél készítettek el.
Az tetszett a legjobban, hogy úgy kellett foglalkozni a betonnyal is mint egy első éjszakás friss arával, kényeztetni becézgetni, csak nehogy morcos legyen, mert azzal a mennyiségű döglött beton izével, lószart sem lehet kezdeni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

bele kéne dobálni felfújt gumikacsákat...

a HÜJESÉG és a pökhendi kivagyiság MEMEN "TÓ" -ja

Memen Tó ... érted ugye? kiskacsa fürdik... lengeyelországba... stb
@Spániel:

Ne kombinálj:))
A molesztálási ügybe kevert pali csak közismert, és élettársi kapcsolatban élt.
Ez már két ok, ami kizár egy kerdemest.

Ezen "borzalmas fejűn" még mindig röhögök:))))
"Még három méterrel lesz magasabb a Duna vízszintje... A védekezéshez szükséges források a kabinet rendelkezésére állnak."

a Dunai árvíznek meg van a forrása... Isten is nyilatkozta...
@Buga.Jakab: hehe, lebuktál, építész közeli pörgekalapos paraszt vagyol ;)
@Orica Középföldi:

Olyan feje van, mint aki még életében nem baszott egy jót.
@Buga.Jakab: Ja és még Károlyit is kivágták a Siófokiak nagy "örömére". :)
Csak neeem? A rohattmocskos kettős mércés zúniótól kuncsorgunk pénzt árvízi mentésre. Inkább harcoljunk a víz ellen, hátha bejön. Minimum egy békemenetet, nem hagyjuk magunkat elönteni!

"Az osztrák kormány megállapodott a németországi bajor tartományi kormánnyal, valamint a szlovák és a magyar kormánnyal arról, hogy közösen az EU katasztrófaalapjához fordulnak – jelentette be Michael Spindelegger osztrák külügyminiszter hétfői sajtótájékoztatóján. 
Ezt a pénzalapot 2002-ben, a legutóbbi nagy dunai árvíz után hozták létre."
@ghost recon:

"Lehet hogy aszkéta feje van, de én sem a kutyámat, sem a biciklimet, se a gyerekeimet nem hagynám vele egyedül."

Te, ez a sorrend nem akármi:)))
A kutyád tud védekezni, a bicajban nem tesz kárt, a gyereket tényleg óvni kell:)
@Spániel: szerintem is fogjuk meg egymás kezét, és emeljük fel a transzparenseket.
@Orica Középföldi:

Talán kissé pongyolán fogalmaztam.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor azt is elmesélem hogy az első

"politikai élményem" hogy kiütöttem waxlert... megpuccsoltuk...
nagy örömet okozott

anmugy a diplomájáról is tudnék mesélni:))))
@Penivaldes:

Azért azt vágod, hogy sem a házasság, sem az abból született gyerek nem garantálja, hogy az illető akárcsak egyszer is kefélt egy jót?
@Orica Középföldi: Fidesz-KDNP-sről vagy rosszat vagy semmit!
@Spániel: az árvíz is a német osztrákoktól JÖN !!!!
@Buga.Jakab: Ez jó ötlet. Olyan pecázós mókát mint a búcsúban nem lehetne esetleg csinálni??? :)
hmmmm

Csak Bús Balázs mert aláírásával vállalni

A független, amúgy DK-s politikus Varju László a trafikmutyit próbálja napirenden tartani. Szerinte bizonyított, hogy a Fidesz csalt, és a helyi vezetők döntöttek a nyertesekről. A mutyit igazolja az a kijelentés is, hogy 'százas nagyságrendben nyertek baloldaliak', mindez azt jelenti, hogy utánanéztek a politikai kötődésnek. A politikus elmondta, a fideszeseknek szétküldött levelet - melyben aláírásukkal igazolták, hogy nincs közük a mutyihoz - csak Bús Balázs volt hajlandó aláírásával visszaküldeni. Völner Pál, az NFM államtitkára szerint az ellenzék figyelmen kívül hagyja, hogy a fiatalok nehezebben fognak dohányhoz jutni, és a profit nem a multikhoz, hanem a magyar vállalkozókhoz kerül. Kijelentette, a pályázat szabályos volt, nem áll szándékukban az eredményeket megsemmisíteni,
@ghost recon:

Hát ez előfordulhat:))
Igazi bigott csak utódnemzésre használja az undorító szexet. Én nőben ismerek ilyet. Fia lett. Az miket hallhatott anyutól.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ja ja... lehetne korcsoja pája/csónakázó tó is... érdeklődés hiján meg KORONÁZÁSI JÉG...
@ghost recon: á én csak a padlókefélést ismerem..
de legalább megpróbálta:)
@Buga.Jakab:

"érdeklődés hiján meg KORONÁZÁSI JÉG... "

Ez kurva jóóóóóóóóóó:))))))))))))
Ezt mikor vezetik be nálunk??? ;)

Kényszermunkatábor adósoknak

A görög kormány egy katonai támaszpontot szeretne munkatáborrá alakítani azoknak az állampolgároknak, akik 5000 eurónál nagyobb adótartozást halmoztak fel, és nem rendelkeznek valamiféle visszafizetési tervvel.

sorkoz.blog.hu/2013/06/03/kenyszermunkatabor_adosoknak
@Orica Középföldi:

Mondjuk azért kiváncsi lennék, hogy ilyen fejjel hogy intéz magának egy szexet az asszonnyal akár.
Átlöki a komondoron?
@Penivaldes:

Ne viccelj! Küldjek korrepetítort?
@ghost recon:

Ne feledd, ebbe a fejbe szeretett bele a nej, neki ez a legszebb.
@ghost recon: nem viccelek ebben, minden másban igen. nincs az a korrepetítor aki engem..
@Buga.Jakab: a források rendelkezesre allnak de vajon tudjak-e hogy kell oket hasznalni?

Ilyenkor bezzeg nem lopjak a vizkedzleteinket.
@Penivaldes: Kapcsolódó? :)

Most már a szexfüggőknek is jó lesz

A Nyírő Gyula kórházban nyílik a Lipótmező utódja. Játékszenvedéllyel foglalkozó szakambulancia és magas biztonságú osztály is lesz.

index.hu/belfold/2013/06/03/most_mar_a_szexfuggoknek_is_jo_lesz/
@Orica Középföldi:
Ne idegesíts!:) Az a kedves, gyengénlátó asszonyka?
@Penivaldes:

Mi ez, valami önmegtartóztatás-reklám?
@ghost recon: á nem, annyit elárulok, hogy nekem nem kell magam önmegtartoztatni anélkül sem kellenék senkinek
A) az árvíz mögött az osztrák és a német nagytőke áll...

B) az árvíz mögött bajnai áll !!!!
C) az árvíz az elmútnyóccév miatt van !!!!
@Buga.Jakab: szerintem B, vagyis Bajnai, ott áll mögötte és önti a vödörből bele a vizet..
@ghost recon: nem, nem hasionlít rám az említett, neki savanyú feje van, nekem kedves, és én nő vagyok
szerintem eredetileg is HORGÁSZTÓNAK tervezték a gödröt...
dr.áder a nagy ho-ho-ho-ho....
Mert megérdemli! Bár a kép szerint egy kissé elfuserált a szobor, de legalább megvan.
www.stop.hu/kultura/szobrot-kapott-ruttkai-eva/1152100/
@Spániel: Ruttkai arca nem annyira faragható, szerintem őt körüllenggte valami és az szépítette meg,.
@Spániel:

Valóban nem egy jól sikerült szobor:)))
@Penivaldes:

Akkor miért ne kellenél senkinek?
@Penivaldes: mire ez a nagy szerénység? Itt örjöngenek érted a férfiak hétről hétre.
@Penivaldes:

Ne kezd megint ezt a nyafogást, baromi unalmas.
@Penivaldes: azért annyi nem elég, hogy fölfelé álljon az orra és akkor már ő a Ruttkai. A közelmúltban élt személyről nem olyan nehéz szebbet és élethűbbet szobrintani. Ja, hogy művész is kell hozzá...
@Spániel: igen, de Ruttkai nem volt szép a szó klasszikus értelmében. nem az a típus volt akiről szobrot szépet lehet csinálni, és ez megnehezíti az ügyet.
@GeoCracker: nincs mit hozzá tennem, kb. erről beszéltünk más aspektusban a hétvégén, a kiinduló pont a sikeres országok és a befogadó szemlélet volt.
az oszt rák német labancok felől jön minden rosz !!!

a Dunát direkt ránk árasztyák..
Tudtam, hogy létezik! Megvalósult. Kitört Felcsúton a kommunizmus egyelőre ingyensör formájában:

atv.hu/cikk/20130603_ingyen_adtak_a_sort_felcsuton
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nagy hiba leragadni a múltban és nosztalgiázni, a történelem arra való, hogy mi írjuk, és a múltból tanulni kell nem visszasírni
@Buga.Jakab: bazdmeg ilyet ne csinálj többször...szétröhögöm magam, egyébként terjeszteni kellene azonnal a műtárgy új nevét

MEMEN TÓ ez még Árpád és csaba előtti időkből ránkmaradt név és a nagy nemzeti kacsaúsztató-t jelenti

brühüyyy

az nagy só lesz amikor a Duna olyan magasra emelkedik, hogy az alsó rekpartot is ellepi vag 1 méteres vizzel, mert akkor a parlament is és a környék is veszélybe kerűl és a nemzeti kacsaúsztató ott marad, a téli árvíz szétfagyasztja és akkor lesz nemzeti akvárium aminek csak a tetején lesz üveg

brühüyyy
bah
megmondóblog lettünk. én meg jogosnak tűnő kérdést tettem fel:
napikerdes.postr.hu/osszedolhet-a-parlament-az-epulo-melygarazs-miatt
:D
@Penivaldes:
és még fested is magad hágás előtt után vagy helyette

????

brühüyyy

és ne légy féltékeny a Ruttkaira a lába nyomába sem férsz
@rodeo36: a nagy hohoho-hoho... dr.áder janó majd tud HORGÁSZNI
@Penivaldes: velem ebben sem fogsz vitatkozni

"Aki folyamatosan a múltat kéri számon, az a jelenét is a múltban éli."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és akkor nem él, még akkor sem ha dobog a szíve. az az ember holt, aki nem előre tekint
@Secnir: hűűűbazzz, jók vagyunk nahhh, ha most nem hágják meg Fabiust, mint felforgató egyént, akkor soha :D
@Penivaldes: falak és befelé fordulás, egyenes út a zombi /gyk: droid / léthez
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
:D
de az megvan, hogy nem az index hozta le fabiust, hanem a konykurenszié?
kaptam smst:

"amennyiben a víz mér a nyakáig ér, mennyen át a felső szomszéd lakásába. mindenképpen maraggyonak a lakásban. önér megyünk, megmentyük ! belügymin."

"ha elromlott a hűtőszekrénye, kérjük vegyen újat. pénzügymin."
ugye senki nem lepődik meg ezen sem, a narancsos csinovnyikok teszik a dolgukat, hisz nem véletlenül kerültek a bábmester repertoárjába:

16:00
Trafikmutyi: csak személyes adattal való visszaélés miatt indult nyomozás

Személyes adattal visszaélés vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség a trafikügyben országgyűlési képviselők és magánszemélyek feljelentései alapján – közölték hétfőn.

hvg.hu/itthon/20130603_trafikmutyi_nyomozas
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igen. Csak gondoltam kicsit összefogottabban is leírom. Ha sikerült, jó.
@Buga.Jakab: jajde nagyegy hüjje vagy, hihihi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi ebben a meglepő? taggyűlés/nem taggyűlés óta tudhassuk, mindennek az ellenkezője is igaz lehet.
naivság netovábbja:

Külön nevesítve építenék bele a kisajátítási törvénybe, hogy az állam ráteheti a kezét egy ingatlanra, ha az azért kell neki, hogy közjogi méltóságokat, képviselőket, illetve ezek irodáit, hivatalait helyezze el. Úgy tudjuk, a módosítás direkt a Kossuth téri metrómegálló feletti épületre, a MTESZ székházra íródott.<<<<<<< Az ellenzéki pártok tiltakoznak a tervezet ellen.

www.origo.hu/itthon/20130603-kisajatitassal-zarnak-le-a-kossuth-teri-mtesz-szekhaz-vitajat.html
@Spániel: kaptam smst:

"amennyiben a víz már a nyakáig ér, mennyen át a felső szomszéd lakásába. mindenképpen maraggyonak a lakásban. önér megyünk, megmentyük ! belügymin."

"ha elromlott a hűtőszekrénye, kérjük vegyen újat. pénzügymin."

"ha nincs kedve/idelye doktorit írni, kérjen meg valakit, vagy kölcsönözzön ki egyet lemásolni. maraggyon a könyvtárban, megmentyük. álamfő."
1500 adagot osztanak már NAPONTA ...
ez a megoldás hogy rrendőrök vegzájják őkt????
lassan vízágyúval/gulyáságyúval foglyák a zéhes tömeget oszlatni

mémek is születtek a hátán: "éhségőrség"
vagy a másik, hogy a sünök felveszik az ételrendelést
"fel-SZOLGÁLUNK és főzünk"
jun 4 és 9 között kedvezménnyel, iskolai csoporttal vonattal csak az Operába lehet menni.
anyám nem érti miért, pénteken vitte volna az osztályt Budapestre múzeumba.
ehhh, ez is az értelem végén jár:

"Teljesen elfogult" - nekiment Redingnek Navracsics egy interjú miatt

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter közleményben ítélte el Viviane Reding uniós biztosnak a Der Standard című osztrák napilapban múlt szombaton megjelent, Magyarországot bíráló szavait.

hvg.hu/itthon/20130603_Teljesen_elfogult__nekiment_Redingnek_Na
Nemzeti Csónak Üzemet kell alapítani !

egy Noé nevű zsidó már jegyeket árul a zsidónegyedben !
@Secnir:
Ja... futtatják Vérnyulunkat.
Majd aztán meg nem bírunk vele, mert még nagyobb arcz lesz, hogy itt így sztárolják! :D
@Buga.Jakab:
....mennyen át a felső szomszéd lakásába...
?
Persze. Alsó és felső szomszéd, a Király szomszédot meg üti az Ász.
@Penivaldes: csak nem azééé, mert trianonozni és barackosan énekelni kell mindenkinek, nehommá mást csinyányon a buta lázongó parasztja
@Dr. jenőke (jenőke): ez főleg a panelproliknak megy ez az sms...

meg a budai villákba...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szegény, szegény, jobbsorsra érdemes Navra, beült a mókuskerékbe, kiszállás nincs, gondolkodni sincs lehetősége, csak szalad csak szalad.
@Buga.Jakab:
Meg egy vízisport egyesületet, ha már ott az a nagy wasser.
Mégis csak értelmesebb dolog, mint a mellette lévő bazi bolondokháza, a sok mentális rokival!
@Spániel:
Nézd, már van olyan hiteltelen és kompromittált, hogy más lehetősége sincs. Amikor valaki elveszti az arcát, egyetlen lehetősége a további seggnyalás - különben megy a kukába és még le is köpdösik. Igaz így is a háta mögött, de szembe mosolyognak legalább...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: remélem Rodeo alszik, kérdeznék, jártál-e Laufen környékén akár vízen, akár szárazon, mert milyen vidék az arra felé? A zeneit most hanyagoljuk, azt kapásból tudom a környékre ;)
@Buga.Jakab:
No, szép. Megy az sms, időnként megáll, rágyújt, közben itt van nyakunkon az árvíz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem tudni, anyám szerint akkor lenne logikus ha tele lennének foglalással a vagonok operába tartókkal. de nem az van, mert ha nem veszi igénybe a iskolai csoportos kedvezményt akkor felengedik őket. meg az sem világos, hogy már egy kiadott kedvezményt miért bírálnak felül...
@Penivaldes:
Utazzon kedvezménnyel az Ararátra..

Kénytelen vagyok kijavítani. Az Ararát az egy örmény konyak, amelyből a mindössze tizenöt éve csupán 25.000,. forint.
Így helyesen utazzon Ararátért.
@Dr. jenőke (jenőke): az árvíz az elmútnyócév miatt van, bajnai ál mögöte !

és egyébként a labancok árasztyák ránk...
aztán majd küldenek hó/víz kotrót...
@Buga.Jakab: igen, aztán majd várják hogy hálálkodjunk a labancoknak akik bőrnadrágot hordanak.
csak most jó lenne ha Noé nem vinne magával csótányokat és dakotákat...
mi ez a "pizza teszt"? állítólag emiatt nem tudunk írni-olvasni mi mogyorók...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem... Nur Bruckneudorf-Gattendorf bei Leitha, mit Kanue.
Micsoda szép felhozatal volt ma szőröstalpú hegyitrollból!
Ilyenkor irigykedek rátok... Tudtok élni! :))
@Buga.Jakab:
árvíz az elmútnyócév miatt van, bajnai ál mögöte !

Bajnai minden haladó esemény mögött ott van és ez helyes.
Azért az elmúlt nyolc év is érthető. A szocik idején nem volt árvíz, mert az árvíz nem kedvelte őket. Most jön, hát így fogadják.
@Penivaldes:
Az Araráton csónak van, nem Ararát.
szánalom ez is:

Az LMP nyírja volt képviselőit Budán
Fideszes képviselők előtt szólították fel a bajnaista PM-eseket mandátumuk visszaadására.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F03%2Faz_lmp-sek_nyirjak_volt_kepviseloiket_budan%2F
@Spániel:
Javítsatok ki ha tévedek, de valami hasonlót állított fel a narancsbolsevik párt is 2002-ben és 2006-ban is.
Rosszul emlékszem?
@Buga.Jakab:
Ugyanaz, mint a Rorschach tintafolt-teszt, csak ez nem passzív (amikor csak nézel és nem gondolkodsz, csakúgy, mint egyébként), hanem aktív: megeszed és gondolkozol, hogy mit is ettél?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mizujs felétek, nem úsztok még az árral Budapest felé??? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek. Punktum.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a képek alapján úgy néz ki, fölösleges energiát pocsékolni a parlamenti gödör feltöltésére, ez a víz elönti magától is.
@Secnir: nek akarom kisajátítani a dicset, de emlékeim szerint én vetettem del a dunahomokra épített lemezalapos parlament és a kacsaúsztató komplexum közötti összefüggést. Lehet tényleg értel a szakmámhoz?
Ha egy üzlet beindul. :((

Trafikmutyi után patikamutyi?

A kormány a dohánykereskedelemhez hasonlóan törvényileg újraosztja a gyógyszerészek piaci tortáját. Szerintük mindez a patikusok védelmében történik.

A kormány arra kötelezi a patikusokat, hogy milliókért vásárolják meg a saját munkahelyüket. Ha erre nincs pénzük, kedvezményes hitelt vehetnek fel az államtól, vagy bezárhatják a boltot jövő januártól. A kormány szerint fontos, hogy a patikusoknak meglegyen az anyagi biztonságuk, így a szolgáltatásuk garantáltan jó minőségű legyen. Mintha ez utóbbi attól függene, hogy valaki tulajdonos-e, vagy sem. A tervek szerint a jövőben egy patikusnak csak négy gyógyszertára lehet, legalábbis papíron. Utóbbi megoldás a trafikmutyiból lehet ismerős.

www.11keruleti-hirhatar.hu/hirek/trafikmutyi-utan-patikamutyi
Kritikus állapotban a belvárosi védpontok

A támfalak zöme elöregedett, sok helyen nem elég magas illetve nem elég vastag. Pánikra nincs ok.

index.hu/belfold/2013/06/03/kritikus_allapotban_a_belvarosi_vedpontok/
@Penivaldes: és ráadásul hegyigyopáros cúgoscipőt, meg hózentrógert. A trógerek:-)
Most hallottam, hogy a tuzoltok is a katonai birosagok ala fognak tartozni, azok utan, hogy a fegyveres kikepzest belso nyomasra elvetettek, remelem mindenki tudja, hogy ez most mit is fog jelenteni rajuk es rank nezve, eleg csak az otvenes evekre vissza tekinteni.
@Secnir: óriási!
a kormány barátja vagyok a napikérdés szerint.igaz tudálékos, de valamit valamiért!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mindkettő hasonló nyelvet beszél, bajor vagy osztrák egyremegy
@Penivaldes:
Tévedsz cucuka! Auf deutsch is van olyan, hogy "wir sprechen Bayrisch" - amit a német tévében is feliratozni kell, mert a bennszülöttön kívül más nem is érti! :))
Ahogy a bécsi tájszólás karattyolásától is agyrohamot kap egy hochdeutsch.

@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bacod, ne bízd el magad, csak Mária anyátok fényezett benneteket! Szóval kisebb arccal kolléga, mert az ajtó nem elég széles... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Baszki, mik lesznek még? Majd megkérdezem tűzoltó ismerősöket, hogy mennyi az annyi... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jó, a német hangzása minden esetben agyroham, már csak holland rosszabb.)
@Penivaldes:
Nem is... Te milyen nyelvet beszélsz még, min olvasol még, ha szabad rákérdeznem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezek tényleg uralkodóknak képzelik magukat!
A mosógépromboló csókát ha látjátok, akkor neki is egy kis agyroham - Mária anyátok oldalain találtam! :D

takarekoskodj.postr.hu/a-jelek-a-legtakarekosabbhoz-vezetnek
@punkfrog:
Reggeli után rendszeresen megformázom a Vezért, meg azt is, hogy mit sajátítsanak még ki! :)
@punkfrog: basszus! csak a maris vót.:(((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pont azt csinaljak, mint a diakokkak, tanarokkal, euvel, fold, dohany stb.
Oszd meg es uralkodj, felszeletelesben verhetetlenek, ami nem megy at elsore, bevezetik masodikra, vagy harmadikra.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nekem mindig úgy hangzott. a franc tudja beszélni max vmi kevert angolt, olvasni is azt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
... és a sok birka sokadszorra is beszopja a hazugságukat, a megosztásukat!
Tényleg birka nép vagyunk, megérdemeljük a sorsunkat.
Piktort is, az a sok ecceri pláne, aki alkudozik velük és hisz nekik! Tanarakat inkább nem minősíteném, megtettek sok mindent a Piktorét, így jártak.
Nyavajoghatnak, már szopóágon vannak egy ideje és ez csak rosszabb lesz nekik!
Szomorúság önti el szívemet... :))

"Rindfleischetikettierungsüberwachungs-aufgabenübertragungsgesetz"

"Jogszabályi változás miatt eltűnik az eddigi leghosszabb szó a német nyelvből. A hat szó összetételéből keletkezett, 63 betűből álló kifejezés egy tartományi szintű törvényt jelöl, amelyet hatályon kívül helyeztek. A Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz a marhahús és marhahúskészítmények címkézésére vonatkozó előírások betartásának felügyeletéről rendelkezett."
index.hu/belfold/2013/06/03/rindfleischetikettierungsuberwachungsaufgabenubertragungsgesetz/

A német sem tudja kimondani elsőre... :))
A kormány javaslatát később nemcsak ellenzéki képviselők akarták jelentősen átírni, hanem két kormánypárti képviselő, a földbérlet-pályázati rendszert hosszú ideje bíráló Ángyán József korábbi agrárállamtitkár és fideszes frakciótársa, Bencsik János. Azt akarták elérni, hogy valóban csak a helyben lakók juthassanak a településhez tartozó termőföldhöz, és több beleszólást adtak volna a földhasználati ügyekbe a helyi közösségeknek. Hetven módosító indítványuk közül azonban egyet sem fogadott el a Ház, igaz, volt, amelyet részben beépítettek a bizottsági indítványokba.

hvg.hu/itthon/20130603_Atirtak_a_foldtorvenyjavaslatot
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kumin elvtárs? Istenem... :))
Szegénykém, nekem mindig az ugrik be róla, ahogy Lengyel László, pinamintás pulcsiban, szénné alázta egy műsorban őkelmét - csak minden mondatáról, állításáról tényszerűen bizonyította be, hogy hazugság, vagy csúsztatás, mindössze a valósággal nincs köszönő viszonyban.
Szegény Kumin... Viszont rendesen megfizetik legalább, hogy bohócot csinál magából! :D
és a lényeg:

Rezsicsökkentés: júliustól olcsóbb lesz a PB-gáz

Július 1-jétől csökken a PB-gáz ára: a vezetékes, a tartályos és a palackos propán-bután- (PB-) gáz is hatósági áras, és így 10 százalékkal olcsóbb lesz. A földgáztörvény erről szóló módosítását hétfőn fogadta el a parlament.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nagyon szép vidék, de nagyon régen jártam arra...gyüvik a nedv onnat is

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Neee.... Hisz azok még halványabb árnyékai csak primitív főnöküknek. :))

A narancsbolsik helyében páros lábbal rúgnám ki Kumint és a sok eccerit, hisz szarrá alázzák magukat és áttételesen a bolsevik pártot az ellenzékinek számító blogokon, mint felkészültségben, mint tényszerűségben.
Ezzel a szinttel közmunkásnak valóak csak - menjen kapálni a parasztja!

"Kérem tőccse ki az alábbi ÍKÚ TESZTET!

Név (ahogy hívják): .........
Cím (ahol lakik): ............
Kor (ahány éves): .........
Magasság (ahány centire van a feje teteje a padlótól): .......
Súly (ahány kilogramm az ön súlya): .........

1.Ön
a.igen
b.nem

2.Szereti-e hogyha
a.nem
b.igen
c.nemigen

3.Biztos benne, hogy?
a.Hogy?
b.Hogy mi?
c.Hogyne

4.Ez az utolsó kérdés?
a.igen
b.nem
c.a helyes válasz a 'b'

5.Ha öt tehén fél óra alatt 57621 füvet harap le, akkor 57621 füvet öt tehén hány fél óra alatt harap le?
a.egy
b.nem egy
c.hülye vagyok nem tudom

6.A macska legfőbb ismérve:
a.van
b.mindig lábbal lefelé áll
c.hét élete van.Mégis megbotlik

7.Mije volt a Kőszívű embernek?
a.Neolit pészmékerje
b.Jókedve
c.27 sora

8.Melyik a kakukktojás?
a.tyúktojás
b.Kinder tojás
c.Kakukktojás
d.Datolyás

9.Benjámin lükébb, mint Zakariás. Zakariás éppoly gyagya, mint Teofil. Zénó tök zokni Taksonyhoz képest.Taksony totál hülye. Teofil és Zénó együtt dilisebb, mint Zakariás.Viszont Benjamin egyedül is tök dinka.
Ki a leghülyébb a társaságban?
..........................................

10. Mi a különbség a krokodil?

.................................

11.Melyik értelmes üzbég szót lehet kirakni az alábbi betűkből?

üúcijöcuxz-....................

12.Egészítse ki:
A spenót az a bokszkesztyű számára, mint tintahal a ............ számára.

13.Karikázza be az x-et!

X

14.Most ikszelje be a karikát!

O

15. Mi az a REM fázis?
...................

16.Akar-e belőle?
...................

17.És ha nem hányat nem?
......................

18.Janinak 10 sütije van. Négyen jönnek vendégségbe. Józsi erősebb, mint Csaba, de János gyorsabban fut, mint Géza, viszont Janinak kék szeme van és csak Peti szemüveges. Hány süti jut Gézának?
.......................

19.Honnan korlátos a banán görbületi jellege:
a.felülről
b.alulról
c.Görbül a banán?

20.Szereti-e Janó évát, mint kacsa a nokedlit?
a.jobban
b.csakúgy,mint
c.Hátha nem is

21.Vegyen elő zsírkrétát és papírt.

22.Elteheti.

23.Soroljon fel 10. Indián törzset!
......................................
és még ötöt!..................
gyorsabban!..................

24.írja le a különbséget a sas és a szálloda között!

...................

25.Saját értékelése szerint milyen az íKúJA?
a.Jó
b.Kiváló
c.Hálistennek negatív!"

Háááát... a győztes jelentkezhet Kuminnál, meg a Pistának is jó lesz! :)
Van pár Kumminista erre is, akiknek ez pl. meghaladja már a képességeit.
@rodeo36:
Backi, inkább azt emlegesd nekünk, hun a büdös francban nem jártál még?
(Ne aggódj, csak a puszta irigység dől belőlem! :)))
@rodeo36: sárgulok, arra is jártál??
Ehhh, közel van Salzburg is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Miért? A KDNP képmutató faszkalapjait érti valaki? Lovon, meg ló nélkül sem...
Ehh amikor eljutok odáig, hogy veszek egy doboz Daedalon tablettát, iszom rá egy sört és leszavazok az összefogásra, akkor mindig megvillantják a szocik az igazi arcukat. Otthon maradok a francba.
"Simicska Lajos a döntőben Németh Lászlónéval énekelt duettet. Ellenállhatatlanok voltak.

A közönség állva tapsolt, a zsűri tagjai könnyeikkel küszködve hallgatták az X-Faktor döntőjében Simicska Lajost, aki a Közgép című saját szerzeményét adta elő Németh Lászlónéval közösen.

Lajos mentora a produkció után elmondta: nagyon örül, hogy sem intonációs, sem ritmikai problémák nem jelentkeztek a nehéz feladat során.

Némethné – vagy ahogyan popzenei berkekben nevezik: Laci néni – végig rendkívüli szakmai alázattal támogatta a versenyzőt, látszott, hogy elfogadta partneréül, és arra is ügyelt, hogy a pályán eltöltött évtizedei ne nehezüljenek teherként Simicskára."
avakkomondor.blog.hu/2013/06/03/a_kozgep_nyerte_az_x-faktort?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_06_03&utm_campaign=index

Állatok!!! :D
@Husz_János_Puszita:
Próbáld meg sör nélkül, csak a Fideszre gondolva... :D
A francokat! Igazad van, de inkább egy kis Teacher's malátapárlat kell! Az jobb és tisztább, mint az a sok kemikália!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A sörre gondolva, Fidesz és szocik nélkül vonzóbb valahogy.
Odabactak... De'télleg!
HITELESEK!
NAGYON DURVA! :D
KOMOLYAN!

"Rétvári Bence a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára elmondta, a vonatkozó határozatokat május 31-én kipostázták az érintetteknek. Akik vitatják a döntést, 30 napon belül fordulhatnak bírósághoz.

A kiosztott háttéranyag szerint titkosszolgálati tevékenység miatt 112 személytől vonják meg augusztustól a pótlékot, egyéb jogcímeken 30 embernél született ilyen döntés.

Jelezte, neveket nem mondhatnak, egyéni határozatok születtek, és ha az érintettek saját maguk úgy döntenek, hogy nyilvánosságra hozzák a határozatot, akkor kommentálhatják azt. Az MTI úgy tudja, Biszku Béla volt belügyminiszter is az érintettek között van.

Rétvári Bence az MTI kérdésére azt mondta: 8-16 ezer forint közötti juttatásokról van szó."
hvg.hu/itthon/20130603_142_embertol_vonnak_meg_kommunista_nyugdi
@Husz_János_Puszita:
Jó, bocsi, a cocik és a jobbik is csak a gyomrot rontaná el, ez igaz. Azért kell a whisky... :D
@Penivaldes:
A Laokoon csoport mintájára a nyakára tekeredett a gégecső... Most küzd, hogy elérje a billentyűzetet... Még messze van, de... A sört és a nyitót már elérte, de az a mocsok egér még... Bocsi, ez az egér, nem AZ AZ EGÉR! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez is kimaradt a média törvényből anno, most vissza taposták, szépen kezd összeállni a nagy mű:

Blokkolhatnak júliustól egyes internetes oldalakat itthon

A jövőben a bíróságok elrendelhetik egyes, külföldi szervereken lévő internetes adatok elérésének blokkolását. A büntető tárgyú törvények erről is szóló módosítását hétfőn a Fidesz-KDNP támogatásával fogadta el a parlament.

hvg.hu/itthon/20130603_blokkolas_internet_kulfoldi_szerver
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Salzburg a világ 7 csodáinak egyike

brühüyyy
@Penivaldes:
Te bántod, én kiemeltem, hogy nem AZ AZ EGÉR! :)
Az véregér - vérnyúllal egyszer összeereszteném, mi marad belőlük... :o)

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bekaphassák. Mondtam már??? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
elolvastam, a gond nem ezzel a seggfejjel van, hanem vannak olyanok akik egyáltalán válaszolnak neki a 90 oldal anyanyelvi fordítás 1300000Forint-ot ér a lektor ennek +60%-át veszi fel automatikusan azaz közel 2 millió ha valaki megcsinálta neki 3,25 dollárért az hülye ezek miatt nem lesz rendes jövedelem Magyarországon soha

brühüyyy

és ez mindenre igaz, az összes szarházi már tönkrement volna ha kitartanak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
azért az hosszabb lista lenne, hogy ne dögölj bele a sárga irígységbe

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nézd, én Thüringiában kaptam német tolmácsot akinek mikor beljebb mentünk az országba egy másik tolmácsot küldtek aki németről németre fordított és kurva sokat vitatkoztak egymás között...nagy élmény volt ez még az endékás időkben

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja igen... ha rúdtáncos izraeli tangás katonafiút keresnek, azt oldják meg maguk! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Whiskyt nem bírom már sajnos, de a Rodeonak csapolok egy Guiness-t tetszőleges kocsmában, ha bejön a jóslata, eltakarodik a Fidesz.
@rodeo36:
Nézd, nem kell olyan messze menni - Sopronban, gyerekkoromban a sváb öregasszonyok karattyolása is érthetetlen volt! :)
Magyarul is olyan akcentussal beszéltek, hogy azt is nehezen, nemhogy "auf deutsch"...
Esse'tudni... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Külföldi oldalak blokkolva, utána kezdi a Médiatanács halomra büntetni a bloggereket. Kereskedelmi média reklámadóval megfélemlítve. Semmit nem csinálnak véletlenül ők.

Szerintem kezdjünk el gyűjteni Fabiusnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Erre jó a kummogás az ügynökaktákról. Kész haszon.
Nem mondjátok, hogy a fidesz a maszopot támogatja??? Na miben is??? :)

A parlament kormánypárti többsége elfogadta azt az MSZP-s módosító javaslatot, amely megengedné, hogy mégis kapjanak működési támogatást a pártok választási években, azaz jövőre is. Az Országgyűlés hétfőn határozott az új kampányfinanszírozási szabályokról szóló javaslat módosító indítványairól. A szocialista Molnár Zsolt és Tóbiás József szerint alkotmányellenes lett volna, ha a kampány évében kizárólag a kampányra kapnak a pártok pénzt, míg a működésre nem.

Tehát megszavazták maguknak, hogy jövőre ne "csak" a 700 milla legyen, hanem még mellé az éves költségvetési pénzt is megkapják. :)

A javaslatra csak a Jobbik szavazott nemmel.

index.hu/belfold/2013/06/03/mszp-s_javaslatot_tamogat_a_fidesz/
@Husz_János_Puszita:
Öreg hiba! Ráadásul Teacher's-ből majd egy üvegre vagyok hitelesítve!
Rodeo papa se semmi itókás, de ebben vállalnám a párbajt vele! (Másban nem biztos, mert hát a rutinja...)
Majd még egyszer összemérjük! :D
@Husz_János_Puszita:
Én felajánlok neki egy ötvenest! :)
Amíg ásványvizet iszik 50 forintot, ha a elviszik, akkor 50.000-et, az óvadékra! :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"ennek során tájékoztatni kell a külföldi államot arról, hogy ha egy hónapon belül nem tud eleget tenni az adatok törlésének, akkor a bíróság elrendeli a blokkolással történő végrehajtást."

ezt hogy???
magyar 2/3-al az egész világot akarják felügyelni???
milyen bíróság rendeli el???
ki fogja blokkolni?
személyesen a vezér?
fognak-e rajtuk röhögni nagyon???
@punkfrog:
Nem, dehogy... Valami olyasmit üzennek majd vissza még, aminek a lényege a NYASGEM.
Persze sokkal kifinomultabb formában (nem mindenki olyan állat, mint én), ráadásul lesz mellé valami bünti is... Persze Piktorunknak semmi sem drága...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Pedig olyan jóül indult a délután...
Ha off, legyen tripla!

A Rakéta porszívó baromság, 400 wattos volt, ma meg 1500-as szarokat lehet kapni, sőt!
Nem az számít, hogy mekkora a motorteljesítmény, hanem az, hogyan van megtervezve a szélkerék rencere. Van egy dán cég, amelyik olyan fél-ipari porszívókat gyárt, amiket szállodák használnak takarításra.
800W, a többit kalkuláld ki.

A többihez: valóban igaz a fogyasztással kapcsolatos izémizé, csakhogy, ha a tartósság oldaláról közelítünk a dologhoz kiderül, hogy nettó hazugság. Mér? Adva vagyon mondjuk egy tettű Wirlipulli, ne adj isten egy Inde-Sitt hipergigaszuper 6th érzékes szutyok kiindulópontként. A kábítás alaptézise igaz az esetükben (és sok más hasonló szaréban is), ugyanis az energiafogyasztásuk valóban barátságosabb, mint mondjuk egy tizenöt évvel ezelőtt gyártott elődjüké. Egy százhúsz literes kondérból hamarabb ugrik ki a kövér rákvörös seggel, amiben nyolcvan helyett csak negyven liter vizet melegítenek és ráadásul kevesebb alatta lángoló fahasáb kell a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Bocsánat a plasztikus hasonlatért, de káábbé így energiatakarékosak a mai gépek is. Négy kila száraz ruhát mosnak annyi vízben, amennyi beletölthető egy felcsútrettenetesi, kerítésszaggató pálinkakóstoló stampedlibe. Eddig rendben volna.
Ami viszont nincs rendben, az az, hogy ezek a szarok ha négy - horribilis diktú - öt évig működnek, az már olyan teljesítmény, ami Guiness könyvekbe való. Négytagú család esetében ( két felnőtt-két gyerek ), ez az időtartam akár a felére is csökkenhet.
A cáratyuska milyen gépet használhat…? – mindegy.
Két-három éves makkinák vannak a bontóban, szóval nem tudom mi az olcsóbb? Keveset fogyaszt, de 100 ezerért vehetek négy év múlva újat, vagy zötyög tíz évig magasabb fogyasztással, de javítás igénye nélkül? Szar rablómese az egész, rubintréka szintű háziállatok (asszonyok) nak.
Rövid távon érzékelhető a spórellás, de ha kiszámolja az ember, nagyon sokkal nem jár jobban ezekkel a mai vackokkal, ha ki kell őket b@szni négy év után. Arról nem is beszélve, hogy a szemét globálisan csak szaporodik, e-hülye szemlélet következményeként.
Programozott halál – asztat hiszem, hogy beszéltünk már erről.

Fogyassz paraszt , ez a lényege a dolognak. Egy szar hűtő, vagy egy szar mosógép az szükséges bigyó a háztartásban, de nem egy ajnározott fétis. Végzi a dolgát, oszt kész. A PC vagy egy laptop az már más kérdés, lehet használni tanulásra, művelődésre és egyéb hasznos tevékenységre. Amitől viszont kiboroluk, az olyan „nélkülözhetetlen” baromságok, mint az LCD kijelzős vellanyberetva. Szájdbájszájd hűtőajtóban a tévé, az már lassan megszokott, de a borotva amelyik tájékoztat?? Miről?
-„Alarm-alarm!!! Idegen szőrzetmaradványok az ajaksörték között!!” – vagy mijalófasz?
Ha rögzíti is az eseményeket a cucc, akkor meg kész a lebukás, reggel megnézi asszony a naplófájlokat, oszt gyön a válóper.
Ja, és az ilyen szarok is mennek a levesbe nagyon hamar, szaporítani a mocskot a földön ezerrel, akár a mobiltelefonok.

Fel kéne végre ébredni, mert a szemétbe fog belepusztulni a Föld.
Meg a süket dumába…
SÖRT!
Ezen meg már csak röhögni tudok.:)

Gárdisták vernek cigányokat Hector Berlioz Faust elkárhozása (Fausts Verdammniss) című darabjának Stuttgarti előadásában.

youtu.be/ImXScXb2Bg0
youtu.be/XpP1oxcxkxA
@Knósszosz:

Ez olyan szép volt, mintha most érkeztél volna az LMP öko-konferenciájáról:))
@Knósszosz: asszem az Atlanti Óceán-on úszik egy szemétsziget, akkora mint az USA és nincs senki aki kihalászná és megsemmisítené vagy felhasználná, mert nagyrészt borzalmas műanyagok...és a fauna meg fogyasztja és a zember meg megeszi a saját szemetét halban vagy egébben

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az eredeti címe: Damnation de Faust

ha már elkárhozik nem mindegy neki?

és még ragyogó zene is ráadásúl és kurva jók a táncosok azoknak is élni kell nem úgy mint ezek itten a Zárpaattila szargeci alkalmazottyai

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te csak ne röhögj, az eredeti szöveg eleje (színhely a magyar puszta!!!)

Note: La page de titre du manuscrit autographe de la partition porte la note suivante de la main de Berlioz: "Les paroles du récitatif de Méphistophélès dans la cave de Leipzig, de la chanson latine des étudiants, du récitatif qui précède la danse des Follets, du Final de la 3ème partie, de toute la 4ème (à l’exception de la Romance de Marguerite) et de l’Epilogue, sont de M. H. Berlioz."

PREMIÈRE PARTIE

SCÈNE I

Plaines de Hongrie

FAUST (seul dans les champs au lever du soleil)

Le vieil hiver a fait place au printemps;
La nature s’est rajeunie;
Des cieux la coupole infinie
Laisse pleuvoir mille feux éclatants.
Je sens glisser dans l’air la brise matinale;
De ma poitrine ardente un souffle pur s’exhale.
J’entends autour de moi le réveil des oiseaux,
Le long bruissement des plantes et des eaux.
Oh! qu’il est doux de vivre au fond des solitudes,
Loin de la lutte humaine et loin des multitudes!

brühüyyy

csak hogy tájékozott légy nagy nemzeti magyar izé és abban van a Rákóczy Induló is az amit mi is elismerünk bár Kodály elvtárs belekomponált

www.youtube.com/watch?v=DMgjVh6zYOY

brühüyyy

Furtwängler
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
művelőggy egy icipicit

brühüyyy

magyar történelem
@rodeo36: Gondolom az az angol címe nem??? ;)
@Orica Középföldi:
Háát, én nem voltam egy kifejezetten grínpíszes alkat, de mióta látom azt a mérhetetlen szemétmennyiséget, ami plö egy mosógép-hűtőgép bontóban összejön, magamtól gondoltam újra a dolgot.

Ismerősöm ilyet üzemeltet, ezres nagyságrenben áll a hulladék a telepán. Hasznosítható cucc kibontva, de a többi...
Jó, nem kerül a bányatóba, mert elviszik hulladékhasznosítóba, de akkor sem lehet minden reciklikánnyi, bizonyos százalék szar az marad és szennyez.

Nézd csak meg a Ragadós Enyv Párt történetét.
Még ma is...
@rodeo36: Nem ezzel van a baj ugyebár, hanem a méretes hazugsággal és azzal, hogy a valósághoz nem sok köze van.:)

A darab eredetileg is Magyarországon kezdődik, a híres Rákóczi-induló és a paraszttáncokból ismert zenei motívumok teszik ezt egyértelművé, ezzel nincs is semmi baj. A stuttgarti színházban Andrea Moses által rendezett "drámai legenda" (ez a mű szerző általi meghatározása) azonban ennél hangsúlyosabban mutatja a modernizált, mai korba áthelyezett helyszínt: egy egész színpadot betöltő magyar lobogó a háttér, és előtte "békés" lakókocsis cigányok lakodalma látható. Az eleve vérlázító, hogy hazánkat így azonosítják (kvázi cigányországként), az viszont még inkább felháborítja a jóérzésű szemlélőt, hogy a darabban gárdista magyarok támadnak a békésen ünneplő cigányokra, feldúlják a lakókocsijukat, tönkreteszik a mulatságot, és az életükre törnek. Bakancsaikkal a fejükre lépnek, a szemüvegüket összetörik stb. A rendező ezzel is "tükrözi az aktuális magyar állapotokat", amelyek a csapból is folynak.

Röhej a köbön. :)
@rodeo36:
Vita nincs, pont erre gondoltam én is.
Oricának is írtam fentebb.

Az milyen, hogy Finnországban a sarkkör közeli tavakban hűtik magukat a Lappok, mert majd 30 czelzilyus van?
(ez két nappal ezelőtti, nem tom tart-e még)

Elképesztő, hogy megy szarrá a flóra és a fajuna. Persze szélsőségek mindig is voltak, úgy látszik megint belecsaptunk egy ilyesmibe, nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te mindíg ilyen hülyeségeket "gondolsz"?

Berlioz francia és nem is akármilyen, a szöveg francia

az, hogy a damnation mind a két nyelven azonosan írandó de különbözően ejtendő

damnéischön (angol) damnació' (francia)

a Verdammnis az a német fordítás és a Tännhauser-ban találkozhacc vele...aki szintúgy elkárhozik

ez megint dzsobbikos szintre sikeredett kedves háziszárnyasunk még nem sütőben sűlve

brühüyyy
@rodeo36: Látom sikerült ismét megragadnod a lényeget. :)
@Knósszosz:
namost egy remény van -igaz tudósok vidáman röhögcsélve dumálnak róla- a TERMÉSZETET NEM LEHET ELPUSZTÍTANI, AZ ÉLET NEM PUSZTÍTHATÓ EL a Föld történet során sok sok katasztrófa volt de az élet megmaradt legfeljebb "embertelenítés" lesz, akkor dakoták sem lesznek, milyen boldogok lesznek a komondorok nem esik át rajtuk egy hülye sem

mire a zemberiség felébred már nem lesz emberiség

brühüyyy

a sok pénzért élünk és gazdaságosan mint írád a gépekről, egy Dyson porszívó -hét nyelven és 4 szólamban énekel és még port is szív- közel 1000 dollár, de senki sem említi meddig műxik szerviz vagy csere nélkűl, a magyar Hajdú mosógép amivel a barátnőm San Agustin-ban (Habana) mosott, akkor volt 25 éves és még tömítőgyűrűt sem kellett rajta cserélni és azóta eltelt 10 év és még műxik

brühüyyy

és nincs új munkaerő így sem mert automatizálnak meg kihelyezik már nem találsz Grundig meg Telefunken gépeket meg sok minden mást sem mert a technika fejlődik de még a német szakember is külföldre megy
www.tidal-audio.de/

nézd ezt meg ez német és ott is készűl...és veszik

pedig 6 számjegyű az ára euroban

brühüyyy

na ezt a zorbán szakemberei meg a kamara elnökének ötletei sohasem...csak segédmunka és a mercedes máris távozóban a többiek felkészűlnek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mint mindíg, tudhatnád...

a dzsobbik meg a gárda Stuttgartban táncol és gyilokolja a cigókat a színpadon mert már ott is ismerik már Hector berlioz is

brühüyyy
@rodeo36: Jaja és eközben:

"Elutazott tőlünk családunk egyik tagja, akit oly hőn szerettünk
Egy Valóság nevű nagybátyám
Sajnos már nincsen velünk" :)

youtu.be/u7VQqessHYA
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez a valóság, csak nem tagadod, és ha teccik ez nekünk ha nem a világ így ismeri a magyart a magyar puszta (ami sohasem létezett csak egy sivatagos szikes megye) és a cigók a cigányzenével, Lavotta is a cigányzenét játszotta nincs is igazi mert mindíg is átjáróház volt és keresztbe basztak egyetlen "tiszta" faj sincs és nincs is rá szükség mert egészségtelen az emberiség fejlődése szempontjából kérdezd Tucano-t a brazil kékszemű platina szőke négerekről

a beltenyésztés és a szegregáció hozta létre ami van és ha ügyeskedünk -és ki nem szeret baszni egy kicsit- akkor még egy pár száz év és nem lesznek rasszok és akkor a dzsobbik is felakaszthattya magát mag a zorbán aki egyébként echte cigány és buta

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mér mit gondoltál?

megnézted a Sunray T1

brühüyyy

az zeng ami bemegy az ki is jön ez a lényege a jó hangfalnak mert a többiek megeszik a zene nagyrészét mert nem tuggyák visszajátszani
@rodeo36: Ennek taglalásába inkább ne menjünk bele. Jobban jár mindenki szerintem. Maradjunk csak annyiban, hogy hazudozni arrafelé is sárkányfűárus huncutság.:)
@rodeo36: De ha több pénzed lesz esetleg elviheted Bayreuthot a nappalidba is. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
www.tidal-audio.de/english/startenglish.htm
nyisd ki a gallery-t nézd végig és keresd meg a Sunray T1-egyet

brühüyyy

persze erőlködő és egyéb nyalánkságok is kellenek hozzá mert különben dísz a sarokban
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
minek? az ott jó ahol van, csodálatos

brühüyyy

és nem vagyok önző

10 évre előre le van kötve minden hely, csak úgy lehet bemenni ha valaki meghal és eladják a jegyét
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
akkor te nem is vagyol magyar?

mindenki így ismeri a "magyarokat" puszta, gulyás meg cigány a többi ...international

brühüyyy

fáj? tegyél ellene
@rodeo36: Mikor mész legközelebb előadásra a híres Festspielhaus-ba?? Nehogy azt mond, hogy várod valamelyik bérletes halálát??? ;)
@rodeo36: Te is magyar vagy nem? Téged is így ismernek?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja amit a képen lácc az egyik oldal két ilyenre van szüxég, hogy a stereo megvalósúljon...és egy pár elő és közép meg főerősítőre, egy collos kábelek és sok minden, de ha sötét van és megszólal

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

még nem tudom, Glyndeburne-be vágyom valami jó kis opera előadásra

brühüyyy
@rodeo36: Muszáj, hogy sötét legyen?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem engem nem mert én már mutattam mást is nem csak ezt a legendáriumot amit a nagy nemzeti kormány és a többi agyament idióta, és nevemen szólítanak csak úgy mert ismerjük egymást

brühüyyy

de ezért meg kellett ám dolgozni az emberek bizalmát és értékelismerését meg kell szerezni és az nem 2 perc

ja és olyan állandónak kell lenni mint a Kheopsz piramis mert különben elfelejtenek visszahívni...és ez kölcsönös

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a fények bennem vannak és a nappali fény zavaró, és a külső zaj is, a kutyu is tuggya, hogy ilyenkor lábhoz és hallgattya a felhangokat

brühüyyy
@rodeo36: Mi az amit te is pozitívumként élsz meg a magyarságoddal kapcsolatban egy teljesen idegen környezetben?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Richard Straus Ariadne és Mozart Figaro

www.youtube.com/watch?v=lKQVcJajJq8

Cotrubas, Te Kanawa, von Stade garancia bár ma már nem énekel egyik sem de ott a minőség garantált

brühüyyy

ezért mennék

és olyan mintha csak neked játszanának
A zemeszpé tekintetében kizárólag egy dolog növekszik: az Ati arca.
Az viszont teljes rejtély, hogy ugyan mire.
Ati pajtásnak fel kellene fogni, hogy nincs még itt az ő ideje. Ha nem képes visszafogni az arcából, a bicepszmutogatásból, akkor később sem fog eljönni az ő ideje.
Nem is tudom, hogy ennyire sz*r stratéga lenne, vagy mohóságában vett fel túlméretes mellényt.
@rodeo36:
Mostan amit mondasz, az szomorúú…
Mi nem fogjuk már látni áhítattal vagy nélküle, se perselyileg és ideológiailag átbaszva/megvezetve, hogyan pusztul el a kék golyhó.

Véleményem szerint törvényszerű lesz a dolog, főként az említett szennyezés-jövő felélés okán.
Ki a lófasznak képzelte magát például a zusa, amikor sok-sok évtizedre szétgórta a Bikini-atollt? Vallásos, keresztény alapon.
Nem sorolok ide többet, te pontosan tudod mire utalnék evvel az egész szarral kapcsolatban.
Igazad van, a kövérek a saját dagadt tetű fajtájukat pusztíttyák el, de ha nincs lakó, minek házmester? Kicsiben a nagybúl következésképp.
Seggfejek, de amíg világossá válik mindenki számára, addig lesz cumi, még sok szakajtóval.

A Tidal meg…
… kurva jó lehet, majd ha a zorbányviktor tesz a zsebembe, akkor csuhajla lesz meg Tidal is.
Addig meg csak merci negatív beruházás és a régióba gyövő cégek részéről levédia elkerülése.
Mert jobban tejjesít, azért.
És hálaadó mese is...
@rodeo36: Átruccansz Angliába és onnan már csak egy órácska repülés Budapest. :)
@rodeo36: Tiszta barna vagy foltos a drága?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ahol én járok, ott a rasszok feloldódnak...Liszt, Kodály, Bartók, Csontváry, az írók akiket lefordítottak, Mexico-ban az Esőisten kötelező olvasmány, de Déri Tibor is sokfelé, tudósaink és filozófusaink a világhoz mértek és elfogadottak mi politikáról keveset mert a művészet és tudomány meg ezek kombinációja elegendő a megismeréshez

ugye a művészet a művészet intenzív a tudomány analítikus

és egymásra épűlnek a művészet primátusával

előszőr van a gondolat és utána faragjuk ki

brühüyyy

ha nem tudod megragadni a valóságot akkor az nem is létezik vagy nem vagy ember
lásd a barlangrajzokat

az ősember hatalmat kapott a mammut fölött amikor fel tudta mázolni a barlang falára, megragadta és "tudta"

brühüyyy

de ez már nagydoktori
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én nem vagyok kíváncsi Budapestre a díszjárádáira és a koldusokra a díszjárdán én nem így szerettem meg és nem akarom lerombolni az emlékeimet és nem bírom elviselni a fidesz szagát

brühüyyy
@rodeo36: Akkor ezt megint eltaláltam. :) Nagyon édes lehet. A lányomnak most épp a Border Collie fajta a kedvence.

youtu.be/RmcTW_FgL_U

Azt hallottad, hogy a Facebook tulaj Zuckerberg is egy kutya miatt jött Magyarországra?? :)

index.hu/belfold/2013/06/03/izlett_a_retes_zuckerbergnek/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Zuckerberg valószínű ismer egy pár magyar matematikust és informatikust, a magyar puli meg hát világhírű, bár a hülye annyát neki a felesége levágta a szőrt a szeme előtt attól begyullad a kutyu szeme -meg is írtam neki hogy nem ért a kutyához- és a palacsinta is sajátságos amig nem hívod pancake-nek...mert akkor angol

brühüyyy

és van pénze tett egy körutat europában és belefért 3 nap hungary
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
2 1/2 óra de mondd meg senkinek

már repűltem ezt

brühüyyy
@rodeo36: Nekem ő volt a kutyim. Igaz keverék de nagyon szép volt szerintem. Sajnos már nincs velünk. :(

szegab.nincs.net/lujzi.jpg
@Knósszosz:
nézd, most megy a süket duma de ugyanazon az útvonalon 10 napon belűl megismétlődött a szélvihar és mindent lerombolt, mert nem tudnak (Oklahoma) építkezni csak kártyavárakat 20 évre vagy kevesebbre, és kiírtották az erdőiket meg letarolták a hegyeiket város nagyságú bulldózerekkel és 1000 köbkilóméteres krátereket hagyva maguk után meg sivatagot ahol vidáman tombol a szél meg a zápor...

ebben mélyen egyetértünk a kurvajó a mondásod: ha nincs lakó minek házmester

és körbejárnak a közelkeleten meg távolkeleten és az oroszoktól délre hogy körbefogják, mert ott van a kincs de nem az övék

de igaz ha nincs mire akkor minek bányászni...vonatközlekedésük szinte nulla csak tehervonat 150 vagon négy mozdonnyal és megy viszi a szajrét vagy uszályokon a folyókon amik már csak hajózásra alkalmasak nem tudom mit fognak inni

és a mexico-o vendégmunkás nélkűl a mezőgazdaságuk nulla

brühüyyy

a nagy világhatalom ha a dollár hegemóniája összeroppan és ez a cél akkor nekik végük
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez kedves.
Imádom a kutyákat, és macskáim is vannak. Őket is.
Szép kutty, sajnálom.
Tényleg.
Na ezt is megszavazták. Blokkolhatnak júliustól egyes internetes oldalakat itthon.

hvg.hu/itthon/20130603_blokkolas_internet_kulfoldi_szerver#rss
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem ismerem a nevét de ha nem foglalkoznak vele megbolondúl különben mint a méz a kenyéren

brühüyyy
@Knósszosz: Mi is sajnáljuk. Egyébként pont olyan szép volt belülről, mint kívülről. Igazi egyéniség és szeretetgombóc. :)
@rodeo36: Az okosok azt mondták Spitz és Border keverék lehetett. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
már annyira be vannak szarva, hogy drótkeritésbe öltöznének szögesdrót kalappal

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az amit tudok róla, hogy szuper intelligens az egyik vagy éppen a legintelligensebb kutyu de ha nem foglalkoznak vele és nem adnak neki feladatot akkor becsavarodik, csak éppen beszélni nem lehet megtanítani

brühüyyy
@rodeo36:
Na, én Ámerikát nem ismerem, ami lejön belőle annak alapján nem is nagyon akarom megismerni.
Karl May, Cooper az rendben volt, imádtam.
Ha egyszer oda enne a fene, akkor a Grand Canyon, a hullámzó préri és egyebek.

Totál leszarom a bazi nagy városaikat, meg a filmes szarakodásos háálivúúdos ezt-azt.

A nemzeti parkjaik, a természeti szépségeik érdekelnek. Azokban viszont nagyok, ahogyan ezeket őrzik. A jelósztón park gejzírrel meg egyebekkel és akkor mellette van még egy nagy csomó másik is..

Na, azért Ámerika, de másért nem.
Szarpicsafos, a természeti szépségein kívül - számomra.
Természetesen ez csak az én véleményem, erősen brühühühü-s
De akkor is...
@rodeo36: Igen én is pont ugyanezt hallottam a Border Collie fajtával kapcsolatban.
Nem baj 18-ra olyan marha fasza állapotok lesznek, hogy egy újgenerációs fasza párt egy mozdulattal szét rúgja mind két nagy párt seggét.

Kár, hogy addig az ország tönkre megy... Amúgy ezt már én se várom ki...
@Knósszosz:
a természeti szépségeivel is bánj csínján, a Gand Canyon, hacsak nem repűlsz fölötte semmilyen élményt nem ad közelről, az Appalache hegységet majdnem elhordták bányaszat címén, a Sziklás hegység Canada, California déli része San Diégo, LA, SF NYNY, Boston!!!! és mintha elvágták volna a közpepe süket préri ahol a tornádók pusztítanak évente többször, a Mississipi estelge egy hajózás erejéig...higyjél nekem semmit sem veszítesz ha sohasem mész, menj Délafrikába, Újzeelandra, Austrália néhány vidékére ott sem mindenhol, India Radzsasztán (Rajastan) és Mumbai, meg a Himalája déli lejtői a csúcsok nem embernek valók, és menj Coimbra-ba, O Porto-ba, Lisboa-ba Madrid, és catalunya, Andaluzía
Francia Province, Svájc és az angolok skócia

brühüyyy

van program bőven
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez az Attila nyilvánvalóan nem a Hordeum nemzetségről kapta a nevét.
Hanem:patikapedia.hu/arpa
süti beállítások módosítása