Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.30. 03:37 Fabius

Legyőztük Brüsszelt. Mi, nem Orbán

Címkék: gazdaság fidesz túlzott deficit eljárás

Jippiájé, győzelem! Mit győzelem, G Y Ő Z E L E M  ! Lenyomtuk Brüsszelt , kokit osztottunk és feltartott középső ujjunkkal beintettünk a túlzott deficit eljárásnak. Mi ez, ha nem hurrá? Megcsináltuk, Feleim! Igen, mi, és nem a kormányunk, ezt azért nem baj, ha a születésnap cunamiban is észbe vésitek. 

Szögezzük le az elején, hogy a túlzott deficit eljárás alól kikerülni jó dolog. Akkor is, ha a körülményei olyanok, hogy a kormány propaganda zenekara húzza a csasztuskát Viktor félázsiai győztesturul táncához. 

orbán-szittya.gif

Kedves Vezetőnk ehhez a harchoz ugyanis nem hagyott választást. A kormányalakítás után menten kapott akkora sallert Barrózó Józsitól a költségvetési hiány elengedését emlegetve, hogy egyrészt hetekig csillagokat látott akkor is, ha uniós zászló nem volt a környékén, másrészt meg összezavarodott ijedtében és kirabolta a magánnyugdíj kasszát. Onnantól pedig nem volt megállás, dakota ló az istállóban nem tolat, csak egyenesen előre a győzelem felé.

Kerül amibe kerül. Nekünk, ugye, mert ki másnak?

Az egymásba érő megszorítások rád eső hozadékát te magad is kiszámolhatod otthon: nézd meg mennyivel emelkedtek a számlevezetésed díjai, mennyi tranzakciós illetéket nyögsz és hány forinttal fizetsz többet a mobiltelefonálásért percenként, és összesen havonta. Átlagold mennyivel nőttek a költségeid az áthárított közműadónak köszönhetően, kalkulálj az élelmiszerláncok különadójának hatásaival, és ha ezzel mind megvagy, akkor húzd alá és add össze. A végösszeg az a nemmegszorítás, amivel beszállsz ebbe a buliba havonta. Meglepődtél? Nem kéne. Viktor elégszer elmondta, legalább ezt a lengethető mutatót meg kell szerezni valahogy.

Kerül amibe kerül. Nekünk, ugye, mert ki másnak? 

Tavaly például hat darab Matolcsy csomagot varrtak a nyakunkba, ha meg a regnálásuk alatti összes megszorítást vesszük, akkor látjuk, hogy a két Bokros csomagnyin is réges régen túl vagyunk. Fejest ugrottunk Tündérmeseországba, de csak az elrugaszkodás után vettünk észre, hogy nincs a medencében víz, ráadásul a kolbászmintás mentőövet valamelyik éhes samesz tévedésből megette. Tavaly 8 nagyvállalat vitte el a termelését/szűnt meg  - Car-Inside, Sanyo, Béres Gyógyszergyár, MKB, Tiszai Vegyi Kombinát, Nokia, Sanshin, Budapest Airport - és hajtott végre csoportos létszámleépítést, most meg éppen a Dámész teszi ugyanezt, és Lézerjanó ötödöli a miniszterelnöki hivatal személyi állományát, mint római hadvezér a gyáva légiót. Hiába, szabadságharc nincs áldozatok nélkül, ezek a jómunkásemberek majd elmennek közmunkásnak vagy ócsai telepesnek, kicsiségekkel igazán kár bíbelődni ezekben a magasztos pillanatokban. 

Egy apró hajszál mégis csak van ennek a takonypürének a tetején: A Varga csomag 3., reklámadós elemére aszonták, hogy ha győzünk nem lesz rá szükség. Höhö, csak azzal nem számolt ez a Miska, hogy a Simicskanyerges üzleti tervben is hangsúlyosan szereplő tételről nem mondhat le csak úgy, önhatalmúlag. Mégis kicsoda egy nemzetgazdasági miniszter az oligarcha királyokhoz képest? Naugye. Szóval mégis lesz reklámadó, elvégre a kiszemelt TV2 jócskán veszít a piaci értékéből a rájuk kirótt legnagyobb mértékű sarc mellett. Simicskanyerges meg sokat nem szeret fizetni, pláne akkor nem, ha már a forgatókönyvbe passzoló, árletörő adónem gondolatát ennyire megszerették. 

Szóval lesz még itt móka kacagás, jöhet a kampányköltségvetés, indulhat az osztogatás amíg Brüsszelnek föl nem tűnik. Szükség is lesz rá, mert a trafikmutyihatás kezd látszani a közkutatás számain, bele kell túrni a felszabaduló kincsesládikába egy marék gyöngyért és a disznók elé kell vetni: itt van ártányok, káprázat, hadizsákmány a háborúból, tőlem, nektek, hogy örvendjetek! 

686 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr875333187

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Túlzott deficit eljárás az ellenzékkel szemben 2013.05.30. 20:36:48

Elegünk van a Bajnai-Mesterházy-Gyurcsány tengely folyamatos nyikorgásából! Elegünk van a véget nem érő brüsszeli csodavárásból! Elegünk van Paul Lendvaiból és a demokrácia-rettegő ballib megmondó emberekből! Valódi, hiteles és tettre kész ellenzéket a...

Trackback: Gondolatok az ajándék lóról 2013.05.30. 18:14:27

Orbán Viktor születésnapjára ajándékot kapott, szabadon felhasználhatja idehaza azt a politikai tőkét, amelyet az Unió kötelezettségszegési eljárásának várható felfüggesztésével be lehet seperni. A rulettasztalon – úgy tűnhet számára – bejött a vaban...

Trackback: Fociaréna Gazdagrét tetejére? 2013.05.30. 16:00:42

Az újbudai képviselők többsége május 30-án, rendkívüli ülésén döntött arról, hogy ~50 millió forinttal (az előterjesztő nem volt biztos az összegben) támogatja a Gazdagréti út 16. szám alatt megvalósuló nagyméretű műfüves focipályát. Előzetes körn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ah remek, mar megy a komment, akkor ez ide tartozik: varanus.blog.hu/2013/05/29/papcsak_vendetta_es_jutalomosztas/fullcommentlist/1#c19921303

Innen is csok a blogmotornak :>
sokba került és még többe fog kerülni ez nekünk...
@tristen2005:
szép. ilyenkor gazdavédő budai gyuszi hol van? lapít, mint szar a fűben.
@guma: Egyetértek! Ezzel Brüsszel megnyerte OV-nak a választást. A rezsicsökkentés mellett ezt fogják orrba-szájba kommunikálni: győztünk!, és mehet a koki-saller osztás tovább, mert mi járunk a helyes úton, és még a kincses-ládát is ki lehet nyitni
@tristen2005: Kérdés hányan látták ezt. Meglett férfiember ahogy elsírja magát...
@KÁTÉó53éúétr6: Az embereket nem érdeklik a számok, csak a pénztárcájuk, meg, amit hallanak a tévében. Jobban idegesíti őket, hogy megszűnik az Rtl, és az Éjjel nappal dugapest, mint, hogy kikerültünk a túl deficit eljárásból. Nem is értik mi az a deficit.
Most mit kell izélni!
Sajnáltok egy kis pénzt, egy ilyen fontos Nemzeti Győzelemre??!!Hiszen az, csak színes papír!
én szégyellem magamat,miattatok!Hát nem ért meg ennyi áldozatot - ami valójában kéjmámor - szeretett Vezyrünk magömlengése?
A tv2 meg,amúgy is szar,nehogy már drága is legyen lajosunknak!
számoljunk csak egy kicsinységest?
ugye 2010 március/április GDP brutto= 38500 milliárd HUF

2013 március/április GDP brutto= 26800 milliárd

a hiánycél legyen 3% alatt
a 26800 >>> 3%-ka= 804 milliárd

a 36 hónap alatt elkötvényzetek és "visszaállamosítottak" 13500 milliárdot amiben a MANYUP 3500 milliárdja is benne van

ezen felűl eltűnt 12000 milliárd
a kettő összesen 25500 milliárd azaz 95,1% azaz nem 84, nem 84.2, nem 85.0 hanem 95.1%

mi ehhez a 804 milliárd, zsebpénz a simlicskának kis oda-vissza kalkulus csiribicsiribá és máris megvan de mégsem ez lett, hanem

kirabolták pekidzsekkel a népet, a külföldi tőke menekűl ki merre lát, és az MNB tartalékai amit még a rohadt szocik vettek fel olcsó IMF kölcsönként ott pihen cca 35000 milliárd HUF...de meddig?

most kell majd felmutatni valamit ami nem rezsidémon, meg nem pekidzs hanem törekvés az 52000 milliárdos GDP brutto irányába mint ahogy megmutatták csökkenteni tudták
38500-26800=11700 milliárd
durván 12000 és ha ezt a 26800 milliárdhoz hozzáadjuk akkor kijön (nem a Belfegor) =38800 milliárd azaz ott lehetnének ahonnan elindúltak csak sok lopássalés kanyarokkal démonokkal meg csontvázakkal (emlékeztek még a csontvázakra ott csörögnek valahol) és a többi rémmese tehát ha nagyon megerőltetik magukat akkor elérhetik a kiinduló pontjukat is mert ugya gőzmozdonnyal lehorgonyzott gyorsnaszád valahol a Mariana árok mélyén keresi a csigákat

brühüyyy

hatalmas szakértelem és nagyszerű politika

a kurva annyukat, lámpavasatok van?
@KÁTÉó53éúétr6:

"Ezzel Brüsszel megnyerte OV-nak a választást."

Erre azért algopirinnél erősebb mérget ne (v)egyél:))
Egyrészt nagyon hosszú még az idő a választásokig, másrészt nem kéne nyakig apátiába merülni.Ez utóbbi nem feltétlenül a siker kovász(cs)a.
@Orica Középföldi:
nem is kovács hanem orbán

brühüyyy

az egész túlzottdeficit egy hazugság, ha az általam idézett számokkal meg lehetett kapni akkor lószar sőt bullshit
@aritus:

És hány ilyen sírás van amiről nem tudunk. Pedig minden "jobban teljesít" reklám mellé be lehetne játszani egy ilyet.
@KÁTÉó53éúétr6: @V-PORT:

tegnap ment az atv a netezésem alatt, bár a betelefonálásos műsor miatt kikapcsoltam kicsit.

totál megdöbbentem pár "aktivista" pl oktatásról kifejtett véleményén (mindenkit felvesznek, csak szigorúbb a ponthatár,stb) a másik pedig a vezért méltatta aki hitel(?!) nélkül "talpra állította" az országot!
nem volt hajlandó elismerni, hogy a kötvény is hitel egy fajtája...

ezt a visszatekintő összefoglalót azért érdemes meghallgatni - jó vita alap!

atv.hu/cikk/video-20130529_keri_laszlo

ez pedig döbbenet:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ennyit_sporolt_az_oep_a_betegeken.554630.html
@rodeo36:
Kérjük,ne zavarja össze gondosan megformázott Nemzeti Agyunkat ennyi számjeggyel!
Köszönjük az Ön nevében is!
NGM.
(A kirablás megértése nekünk,nem okoz nehézséget.A végrehajtása meg,pláne nem!)
@Orica Középföldi: ez nem apátia kérdése...

sajnos, ha nem változtat az ellenzék a stílusán - bizony és nincs olyan összefogás ahol olyan alapokat nem tud felvázolni ami a csendes többséget megfogja - akkor mehet minden tovább...
@V-PORT: a pénztárcájuk már meg van győzve /rezsicsökk meg lesz még más is/ "amit hallanak a tv-ben" az pedig a dlória fényezéséről fog szólni és nem a deficit-eljárásról. Nem ismered még őket?
@rodeo36: a számokkal kormányunk "harcban" áll.

sosem talál el egyet sem (tudod Rejtő tisztje aki bemutatja, hogy így lősz te, amikor végre a céltáblát is eltalálja - rögtön kijelenti: és így lövők én)
@aritus:

te is megsiratod a hozzád közel álló állat elvesztését, ő meg plusz a megélhetését is siratja!
@tristen2005:
a trafikos is sírt, és nem a dohányfüsttől.
@Orica Középföldi: Orica ! én alapból optimista vagyok, de mekkora hónapokig tartó duma és óriásplakát lesz ebből, hogy amit a "ballib elkúrt", ő helyre hozta....és ez hatni fog az osztogatással együtt, nem kicsit
@Secnir:
lehet hogy a rokon volt a vásárló, a gyuszi meg a szállítást intézte:)
@guma:

Ez a mondat - már megnyerte - bizony a beletörődést sugallja.

Természetesen igaz, hogy a kormány jobban teljesít, azoknak, akik jól jártak ( egy kulcsos, föld, koncessziók, konszolidált adósság,stb).
Na de ez hány %-a a lakosságnak?

Igaz, hogy a média az ő elégedettségüket sugallja, de szeptemberben a 70%-kal megemelendő közétkeztetés terheit viselők lesznek sokkal-sokkal többen.

Kíváncsian várom, hogy a másodfokon is pert nyerő gázosok, valamint a teljesen csöndben perelő villanyosok győzelme esetén mit lép a kormány? Azon túl, hogy OV háborog:))

És akkor a tehetetlen gazdaságpolitikáról egy szót sem ejtettem.
@rodeo36:
38500 3%-a 1155 milliárd
26800 3%-a 804 milliárd
351 milliárd a levesbe:)
na melyiket könnyebb teljesíteni?
@rodeo36: Jó reggelt kedves tengerentúli barátom. Mi a helyzet?? Megint elsodort magával a GDP számmisztika??? ;)
@Orica Középföldi: ez igaz, de a hatalom olyan helyzetet teremtett, hogy Bajnainak nincs módja, eszköze, pénze eljuttatni terveit a néphez, csak ha minden "kapualjában" megáll, ami lehetetlen. Képzeld el, mennyivel könnyebb lesz az 50 % passziv szavazót felrázni a sok tv-vel, rádióval, újsággal rendelkező maffiának.
....hát!..nem vagyok boldog
Nem értem Fabot. Néhány napja viktátorunk is hasonlókat mondott:

"Mindannyian nagy elismeréssel kell, hogy adózzunk a magyar emberek erőfeszítéseinek, amelyek lehetővé tették azt, hogy a kormány jó reményeink szerint még ebben az évben kihozza hazánkat a túlzottdeficit-eljárás alól." Orbán Viktor miniszterelnök az azonnali kérdések órájában, 2013. május 27.

Lehet, hogy ő is olvasgatja a blogot vagy épp fordítva??? :)
@KÁTÉó53éúétr6:

"de mekkora hónapokig tartó duma és óriásplakát lesz ebből, hogy amit a "ballib elkúrt""

Azt nem mondtam, hogy erre az időszakra nem lesz állandó lakótársunk a róka:))
Domesztikálni kell.
Ja, és örülök az optimizmusodnak.
@Secnir: Tegnap este a TV2 híradóban is bemutattak olyan somogyi gazdákat, akik a földpályázatok miatt kénytelenek leépíteni az állatállományukat, jól lehet már vagy húsz éve állatokkal foglalkoznak.

@Fabius, a nm megszorítások felsorolásából kihagytad a 27%-ra emelt világelső Áfát, amit még a legegyszerűbben "gondolkodó" FIDESZ rajongó is kénytelen fizetni, hacsak nem más országokban intézi minden vásárlását.
@tristen2005: Én tudod min tudok fejhangon visítva kacagni? Hogy tökéletesen tudom, személyes tapasztalatok útján, hogy ha konkrétan ez a kettő nem is, de a többi gazda többsége ezek után is nyugodt szívvel fog leszavazni a fideszre. "Mertnincsmás".

Én már azon sem vagyok kiakadva, hogy mostantól csak dohány-maffiától lehet majd cigit venni, legyen az Simicska-Nyerge, vagy ukrán csempész. Ez a kurva ország megérdemli a sorsát.
@Orica Középföldi: :)

már szinte nem tudsz olyan területet mondani ahol a zemberek jól jártak...
és ez a csönd a némaság azonban a félelem mellett mást is jelez.

emlékszem a 80-as években "lementek" a klubokba, iskolákba, melósokhoz vitázni, tájékoztatni, gondolkodni az "értelmiségiek" - ma a központi propaganda olyan erős mint az 50-es, 60-as években és nem jut el szinte más az ország jelentős részére.
vagyis, ha érzi és tudja is, hogy szinte minden rossz neki - azt gondolja csak ő ennyire szerencsétlen.
vagy nézd más oldalról: van kb 700ezer közigazgatásban, közalkalmazotti státuszban élő ember - neki esetleg rizikó az új "gazda"...

szóval nehéz (de nem lehetetlen), ha nincs áttörő erő az ellenzék által nyújtott alternatívában.
@Orica Középföldi: ez nem beletörődés természetesen, de egyre inkább úgy gondolom, hogy ezt a maffia-kormányt csak népfelkeléssel lehet elzavarni, de még annak blokkolására is megvan az eszközük
@nemecsek ernő áruló:

"ha konkrétan ez a kettő nem is"

Tévedsz, ez a kettő is a a maffide$$re fog szavazni. Ha mindenkit összeadsz akiket ilyen vagy olyan módon kiraboltak, szemben azokkal akik közt pedig azt szétosztották, a maffide$$nek a parlamentbe jutásért kellene küzdenie. Hiába, a szilárd hit nem inoghat meg holmi nehézségek láttán.
OK-OK, csökkent a narancsbolsik támogatottsága, 49% helyett 46% szavazna rájuk.
És? Az új választási törvénnyel ennyi bőven elég a következő 2/3-hoz (vagy 9/10-edhez).
Végső esetben még összefoghatnak a nácikkal is.

Nem segít itt már más, csak a forradalom, demokratikus módszerekkel lóf*sz se lesz itt.
Vége a túlzott deficit eljárásnak, jöhet végre a túlzott deficit.
@guma: "A járóbeteg szakellátásban a 41,5 milliárdos előirányzattal szemben a tényleges költés 39,3 milliárd forint volt. Speciális finanszírozású fekvőbeteg ellátásra 22,5 milliárd helyett 13,2 milliárd forintot fizettek ki az első négy hónapban. "

Pedig közéjük is lövethettek volna.
@MolnarErik: Fletó és Gordon már kipróbálta milyen az, most jöhet Vityka is. :)
@MolnarErik: "jöhet a túlzott deficit" az már itt van még többet vársz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ""Mindannyian nagy elismeréssel kell, hogy adózzunk a magyar emberek erőfeszítéseinek, amelyek lehetővé tették azt, hogy a kormány jó reményeink szerint még ebben az évben kihozza hazánkat a túlzottdeficit-eljárás alól." Orbán Viktor miniszterelnök az azonnali kérdések órájában, 2013. május 27."

Fogjuk meg, azt vigyétek. Én majd a munka oroszlánrészét vállalom. Ordítok.
Így megy ez a politikában. Színjáték itthon és kint is, majd cinkos összekacsintás és egymás kezébe csapás. Brüsszel elismerte h mégse annyira büdös nekik a lopott pénz. Ja és köszi előre is az unortodox választási költségvetés megtámogatásáért a brüsszeli "szakembereknek"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: majd hoznak törvényt, hogy engedélyezik az eunasztáziát
Hajrá magyarok, eleget szenvedtünk a balsorstól már. A Himnuszban is nem hiába van, csak meg kell érteni.
@guma: A közigazgatásban,dolgozók félnek, és utálják a fidesz uralmat, ahol ellenőrzik a levelezésüket, nem mernek a facebookra felmenni, a munkahelyen megszólalni,mert nem tudják ki lehet fidesz seggnyaló és ki nem, és k-ra elegük van az egészből.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

" Én majd a munka oroszlánrészét vállalom. Ordítok."

Még nem hallottam, nagyon jóóóóóóó:))))))))))
Kicsit off, de imádom:) Bocs:)

most.444.hu/2013/05/29/tarlos-sirt-a-margitsziget-miatt/

Ilyen tökéletesen eltalált gifet! Egy hisztis szellemi törpe:))))
Az még ehhez a szép történethez tartozik (,ha jól tévedek), hogy 9 éve pont viktorkáék nyomták fel a gyurcsány(bajnai)-kormányt a zejunál.
Csak, hát a zeju malmai lassan őrölnek és pont az ő kúrmányzásuk alatt kezdtek el keménykedni a "mocskos, szemét imperialisták".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Imádom a palit, ezt a dumát el is tudom képzelni tőle:)
@Marcellusca: na azért okkal kerültünk akkor oda ezt ne feledd.
@Orica Középföldi: én megértem Tarlós Pistike bánatát, és értetlenségét. Én is így éreztem, amikor megláttam hogy a metrót egy ember vezeti és nem magától megy távirányítással.
@guma:

A kedvencem a Klebelsberg Kunó közoktatási nemtommi, amelyik alig pár hónapja alakult, de már több 10 milliárd adósságot görget maga előtt. Magyarország jobban teljesít.
@Marcellusca: szia:)

az volt a legszebb abban a történetben, hogy azért a könyvelésért nyomta fel amit 1998-2002 között vezettek be az autópálya építés elszámolására (kivitték a MFB-be)...

("megérdemelt" jutalma: nagykövet lett most amerikába, miatta törvényt módosították, mert kicsit koros.)

azt hiszem Fekete erről is beszél itt:

www.youtube.com/watch?v=px3Um94FNnU
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: számonra az a legmegdöbbentöbb hogy nem Nemzeti....
@KÁTÉó53éúétr6:
Mi van?
Házasságra lépett Anasztázia és Eutanázia?
Vagy csak simán egybeolvadtak, mint Hermafrodita?
@Penivaldes: ebben speciál nincs igazad :)

hallgasd meg Feketét, mert ez nemzetközi botrányt okozott akkor - és az adatoknál csak kiderült, hogy nem "csaltak" a könyveléssel...
@guma:
OFF

Nem Rejtő, hanem Karinthy. Így vezeti föl az Így írtok Ti-t.

ON
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Valahogy értelmezni kellene ezt a marhaságot, hogy Magyarország jobban teljesít.
Például van ami feltételhez kötött. Vagy megfelel, vagy nem. Olyan nincs, hogy 100 megfelelő közül egy jobban megfelel.
Vagy: ha a teljesítményhez teljesíteni kell valamit, hogy a francba tudok magamnál jobban teljesíteni?
Magyarország jobban teljesít? Kinél? Minél? Hogyan? És főleg: mit?
@Penivaldes: Persze, hogy okkal kerültünk oda.
Csak ezek az idióta seggfejek nem vették számításba az időtényezőt, azt hitték, hogy még a szocik alatt meglesz az elítélő határozat és majd azzal (is) kampányolhatnak.
Nem így lett. Ők vihették végig a "harcot". :)
@Penivaldes: Bocs, hogy OFF de ezt ismered Pilinszkytől???

youtu.be/vs0UX4kwGSE

ON
@guma: Helló, Kislyány!

Kicsit eltaktikázták magukat. Ennyi.

Most meg lehet örömködni. :(
@Penivaldes: hogy ki a csúnya az relatív és szabadon választott! :D

viszont azért ami tény (a MFB-be kivitt könyvelés ami államháztartási hiányként így nem szerepelt!) azt kár nem figyelembe venni.
talán emlékszel (bár nagyon fiatal vagy!) mennyi milliárd ment vegyépszeres útépítésre és ez km-ben mit jelentett...
@Marcellusca: puszpusz:)

meg is lesz ennek az ára, amit nem a zemberek fizetnek meg. :(
@guma: a zemberek nem is fizetnek, mi fogunk..
@Penivaldes: :)

jól teszed :D
velem az a baj, hogy utálom amikor belehet sározni mindenkit azzal is amihez nincs semmi köze.
persze a látszat sokat számít - főleg ha a trendet sulykoljuk mindenhol.
Tegnap a Blahánál két agymosott fiatalember aláírást gyűjtött a Fidesz nevéven. A szlogen valami ilyesmi:MAGYARORSZÁG NEM HAGYJA MAGÁT! Megkérdeztem ez mit jelent,tán bánt minket valaki?!A válasz:Ööö....az EU! Miért mi nem tagállam vagyunk?! Úgy látszik Magyarország csak akkor tagállam,ha zsíros támogatásokat kap,amennyiben jogosan kritizál,abban az esetben van az EU és vagyunk mi szegény magyarok akiket mindig bántanak!Mikor megkérdeztem ezt a két srácot,mégis mitől kell tartanunk,az értelem legcsekélyebb szikrája sem villant meg a szemükben!Kérdezzem meg a Fideszt,ők nem tudják!Mi vaaan?!Na erre mondják,hogy no comment! :(
@babo81: ki van adva az utasítás aztán gyűjtenek, ha az az utasítás hogy rozsdás szöget kell gyüjeteni akkor azt gyüjtenek
Az elért eredményeket kell részletesen bemutatni és kihangsúlyozni, a negatívumokat és problémákat csak érintőlegesen szabad megemlíteni.
(kb. 40 éve kaptam ezt a tanácsot honvédségi elöljárómtól, aki - egy kegyelmi pillanatában - a beosztott sorkatonáját szándékozta felvilágosítani)
Kérdésem: Van olyan, amire még nem volt példa?
Brüsszelben azóta is röhögnek Magyarországon és félázsiai lakóin,olcsón megúszták viktorka megoboáztatását,az értelmesebb magyar munkások lenyúlását a birkák önként dalolva mennek a nemzetiszínekkel kifestett kondérba...
@toportyánzsóti: Ha jól látom azért tőlünk délebbre is zajlik az élet.

290-es árfolyammal számolva majdnem 8 mrd forintba került egy km ebből az 52 km-nyi autópályából. Mindezt 10 év alatt. Sokan meggazdagodhattak ebből Bukarestben, és a magyarlakta területeknek továbbra sincs autópályája. Igazi balkáni gyöngyszem ez a történet.:(

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/milliardos_szerzodest_mondott_fel_romania.555056.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A román szekus maffia külön kategória még a posztkomcsik között is,még a narancsmaffia is elbújhat mögöttük,hehe.
@Orica Középföldi:

Tarlósfafej úgy tudott polgármesterséget nyerni, hogy a fővárosnak négy toronyházat ígért, egyet-egyet a mindenirányú látképbe.
Ez kellett a fővárosi polgárnak.
Megérdemeljük.
@mórka: tényleg? és hol vannak a toronyházak?
Na végre. :)

Magyarországot kihúztuk a gödörből. Gatyába ráztuk a költségvetés, rekordmélységbe szorítottuk a hiány, és a piacról finanszírozzuk a gazdaságot – értékelte elmúlt hároméves teljesítményét Orbán Viktor miniszterelnök.

Az ötödik pont a demokrácia helyreállítása. Orbán szerint az őszsödi beszéd oldaláról nézve a demokratikus normák javultak. 2010-hez képest világos, átlátható - igaz vitatott - alkotmányos rend működik - mondta Orbán.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_magyarorszagot_kihuztuk_a_godorbol_igy_latja_a_kormany_teljesitmenyet.555063.html
na, vége orbán beszédének. a legsúlyosabb kijelentése, amelyikben egyszámjegyű SZJA-t vizionál. tényleg. Vízió.
de ha bevezeti...
/facepalm
@mórka: Tarlos ugy tudott polgarmesterseget nyerni, hogy nem volt ellenfele ugye. Nagyon semmit nem igert, nem is teljesitett, a varos amit imadtam rohad szerteszet es a legnagyobb gondja meg mindig az utcaatnevezes.
A magyar politikai elet egyik abszolut duplanullaja, a III. kerulet elposvanyosodasa a lelken szarad a "fuggetlen" seggnyalonak aki ugye SZDSZeskent kezdte most meg Viktor gazda egyik hu olebe...
@Secnir: Merjunk nagyot almodni! Szuntessuk meg az szja-t, legyen minden ingyen, majd a bankok, a tuggyukkik, meg az RTLKlub kifizeti! Elore elvtarsak, a penz is ingyen lesz!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: az a város évtizedek óta rohad szerteszét. romhalmaz és szeméthalmaz
@Orica Középföldi: na, az öreg hoboból felvillan valami:

Hobo reméli, "Kerényi elvtárs" nem rúgatja ki

Földes László nemigen kedveli Kerényit, főleg miután "lebuzizta Alföldi Róbertet, aki azért elsősorban mégis csak egy jeles művész". A műsorban a kultúra Torgyán Józsefének nevezte a miniszterelnöki megbízottat.

hvg.hu/kultura/20130530_Hobo_kerenyi_imre
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mint mindíg te most sem érted

brühüyyy

dzsobbikos vagy és maradtál
@tristen2005:
jé van még rajtad kívűl bárki aki ezt felfedezte? (ezért írtam az egészet)

brühüyyy
@Penivaldes: Meglehet, de ugy-ahogy 2010-2011ig a felszinen tartotta magat, azota viszont olyan rohamos utemben pusztul ahogy szetverik szisztematikusan hogy a lelegzetem elakad ahanyszor csak hazajovok.
Legutobb a Ferenciek teret gyalogosan latva es tapasztalva kb. sokkot kaptam.
Imadtam azt a kurva varost, rettento hogy egy szurke balkani pocsolya lett belole :/
off..

"Horthy alatt virágzott a meleg Budapest

horvathb TÖRTÉNELEM ma 8:08 2 145
Kurimay Anitának a Rutgers egyetemen írt disszertációja az első kutatás, ami a budapesti homoszexualitás történetét vizsgálja.
A dolgozat az 1873 és 1941 közötti időszakot tekinti át. Ekkor Magyarországon törvény tiltotta a férfiak közötti kapcsolatot, és ez volt az első ország, ahol regisztrálni kezdték a hatóságok a rajtakapott homoszexuálisokat.
De valójában közel sem volt olyan rossz a helyzetük, a társadalmi rang sokkal többet számított. Ez megmaradt a Horthy-rendszerben is.
Bár a leszbikusokkal senki nem foglalkozott a korban, a Tormay-per az egyik legszórakoztatóbb botránytárgyalás lehetett a magyar történelemben.
A regisztrált homoszexuálisok listája 1945 után eltűnt, lehet hogy a kommunisták zsarolásra használták fel."
444.hu/2013/05/30/aaa/
"Az egymásba érő megszorítások rád eső hozadékát te magad is kiszámolhatod otthon: nézd meg mennyivel emelkedtek a számlevezetésed díjai, mennyi tranzakciós illetéket nyögsz és hány forinttal fizetsz többet a mobiltelefonálásért percenként, és összesen havonta..."
szanyi kapitány egy ma reggeli interjújában ezt évi 100 ezer forintban számstózerűsítette. sokszor, főleg így hónap végén, többnek érzem.
ennyi, van még kérdés?

Orbán még soha nem volt ilyen jókedvű
Jobboldali sztárgála van Budán, ahol a kormányfő szórja a poénokat. Percről percre közvetítjük.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F30%2Forban_viktor_a_magyar_modellt_nyomozza%2F
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: nana! remélem csak a simor aláírásával ellátott forintra érted ezt, mert a matolcsys bankó jobban teljesít!
@Penivaldes:
Remélem, hogy neked sem hiányoznak.
Leginkább azt remélem, hogy soha nem fognak megépülni.
@rodeo36: \o jelentem alássan, igaz ettől még a lényeg semmit sem változik, hisz a többségnek ez az ég világon semmit nem jelent

mint ahogy ez is:

Már 2008-ban mindenki tudta, hogy az önkormányzatok adósságát konszolidálni fogják – erről beszélt egy májusi testületi ülésen Esztergom korábbi polgármestere, Meggyes Tamás. Orbán Viktor tehát már a 2006-os választások után eladósodásra biztathatta a fideszes településvezetőket.

hvg.hu/itthon/20130530_Meggyes_Esztergom_adossag_Fidesz
Nyihhaj:))) Már a 444 is tőlünk merít témát:-)))

"Enyhén kereszténydemokrata kötődésű az Oxygen Wellness

bedemarton BUDAPEST május 29., 11:58 4 46
Az egyik leggazdagabb, kereszténydemokrata parlamenti képviselőhöz köthető, Cipruson bejegyzett offshore cég a tulajdonosa annak az Oxygen Wellnessnek, amely nem szereti a sérült kisgyerekeket.

A Privátkopó.hu szerint a 2010 decemberében átadott Naphegy utcai Oxygen Wellness kondipalota, ami egyben több fideszes politikus törzshelye is, a fideszes irányítású Budavári Önkormányzat tulakdonában van, ám üzemeltetője 25 évre az Oxygen Wellness Kft. Ezt egy Clarement Investments Ltd. nevű, Cipruson bejegyzett cég birtokolja, amelynek jogi képviselője Seszták Miklós kisvárdai ügyvéd, aki 2010 óta parlamenti képviselő.

Az Index februári Seszták-portréjából kiderül, hogy a képviselő nemcsak a második leggazdagabb az egész parlamentben, hanem egyébként is színes egyéniség, aki egyszer még Orbán Viktorral is énekelt."

444.hu/2013/05/29/enyhen-keresztenydemokrata-kotodesu-az-oxygen-wellness/
@bella _ciao: Hého... A matócsnyi áttala aláírt bankók egy nagy nullával többet érnek:-)
Ha elsőre nem megy, akkor igaítunk egy kicsit a törvényeken. Így kell ezt...

"Helybenhagyták a „botrányos” rezsiítéletet
Itt a jogerős ítélet: a rezsicsökkentés eredeti formája jogellenes volt. Azóta változott a törvény."
index.hu/belfold/2013/05/30/helyben_hagytak_a_botranyos_rezsiiteletet/
asszem valamennyire látlelet. Bocs az egészet copizom...
"Helyben hagyták a "botrányos" rezsiítéletet

Index/MTI
2013. május 30., csütörtök 07:49 |
Címkékenergiahivatal, rezsicsökkentés, ítélet, energiaszolgáltató
A Népszabadság értesülései szerint az E.ON és a Főgáz is győzött másodfokon az energiahivatallal szemben az energiadíj-határozatok miatt indított eljárásban, mindez azonban nem befolyásolja a tarifákat. A lap úgy tudja, a bíróság másodfokon is a Főgáznak adott igazat abban a persorozatban, amit az energiaszolgáltatók indítottak a Magyar Energia Hivatal év eleji energiadíj-határozatai ellen.

Év eleji döntésével a kormány 10 százalékkal csökkentette a lakossági energiaszolgáltatás tarifáit – ez volt a rezsicsökkentés első köre – a lépés miatt azonban a szolgáltatók bírósághoz fordultak, és első fokon nyertek is. Ezt a döntést a parlamentben márciusban Orbán Viktor botrányosnak nevezte, majd a kormánytöbbség rendeletalkotási joggal ruházta fel az energiahivatalt.

A díjakról a Fővárosi Törvényszék döntése értelmében egy következő eljárásban kell az – új nevén – Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak (MEKH) döntenie. Az azóta született törvények alapján azonban már nem határozati, hanem rendeleti formában. (A rendeletet nem kell adatokkal alátámasztania, és azt a bíróságon sem lehet már megtámadni.) A vesztes elsőfokú per után hozott törvények értelmében az új árak kihirdetéséig a jelenlegiek maradnak érvényben.
A lap ismeretei szerint hasonló ítélet született május 22-én az E.ON gázszolgáltatói által indított hasonló perforduló során is. Szerdán a Főgáz mellett az áttételesen magyar magántulajdonú Magáz keresetének is hasonlóképpen helyt adtak. Mivel a Tigáz a kormányfő parlamenti felszólalását követő elsőfokú tárgyalásán visszalépett a keresettől, már csak a GDF Suez másodfokú perfordulója van hátra, amely szakértők szerint hasonló végkimenetelű lehet – írja a Népszabadság.

A perek megtörténtéről szóló információt Horváth Andrea, a MEKH kommunikációs munkatársa megerősítette a lapnak, de az ítéletek tartalmáról azok írásos kézhezvétele előtt nem kívánt nyilatkozni, ahogy a többi érintett sem."
Magyarország, nemdiktatúra 2013.
Azért szívesen megkérdezném országunk vezetőjét, hogy neki mibe került ez a győzelem!
Miről kellett lemondania a cél elérése érdekében?
Kisebb stadiont tudott építeni a kert végébe?
Rosszabb helyre kapott csak jegyet a BL-döntőn?
Túl szűk az öltönyének a zsebe, és így kicsit kényelmetlen zsebre dugott kézzel bunkó módon kóvályogni Brüsszelben?
ezek a fránya brüsszeli bürokraták mindig küldenek egy setét felhőt nagyságso minyiszterelnökünk napsugárba borult fejére:

Két ajánlás

2013. május 29-én az EU Bizottsága a Magyarország ellen folyó túlzottdeficit-eljárást megszüntető ajánlást tett közzé.

2013. május 29-én az EU Bizottsága a magyar kormány 2012-16 évi. konvergencia-programját és 2013. évi nemzeti reformprogramját súlyosan bíráló ajánlást tett közzé.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130530_Ket_ajanlas
@mórka: nézd nekem annyira nem lenne velük bajom.
@Don Coélho Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nagyon unalmasak a gyakori homo/buzi/meleg témák, mert a hozzáértők már régen kinyilvánították:
Nem az számít, hogy nő, vagy férfi, hanem az élvezet a fontos!
Fideszes haver szerint még örülhetünk is, mert azt is csinálhatta volna Orbán, mint Görögországban, hogy 20-30%-kal csökkenti a nyugdíjakat, vagy a közszféra fizetését. Mondom neki, hova akarod még a nettó 100-t sem elérő óvónő vagy a szintén brutálisan túlfizetetett és így nettó 110-t is megkereső tanár/könyvtáros/ápoló stb... fizetését csökkenteni?
Ne viccelj már, ha bírálják a kormányt akkor az országot bántják, de ha jó dolog történik az országgal akkor az a kormánynak(=Orbán) jár.

Mit nem lehet ezen érteni?
@bella _ciao: Az ajánlásokból minden politikai oldal azt vesz ki, ami épp neki hasznos. :)
Eközben csak a szokásos vircsaft. :)

A Vidékfejlesztési Minisztérium nagy reményeket fűzött a háztáji programhoz. Kerepesen száz mázsa vetőburgonyát osztottak szét támogatásként, a cigányok azonban megették azt. A helyi cigány vezető szerint nem ettől lettek rosszul, hanem a szilvától és a drogtól.

Borsodban a naposcsibéket falták fel

Nem ez az első ilyen jellegű eset Magyarországon. 2011 augusztusában írtunk arról, hogy a magát „zöld-baloldalinak” nevező, mellékállásban Orbán Viktor főtanácsadójaként is dolgozó Hegedűs Zsuzsa alapítványa, a Minden Gyermek Lakjon Jól Alapítvány élelmiszersegély helyett vetőmagot, naposcsibét, kacsát, kecskét és malacot osztott ki 15 ezer, többségében cigány család számára közel 200 millió forint értékben.

A cigányok az állatok egy részét azonnal megették, a „túlélőket” pedig eladták. A segélyezettek saját bevallásuk szerint sem tudtak mit kezdeni se a vetőmaggal, se a jószággal, melynek egy része így magától elpusztult, a többit pedig vagy megették, vagy a kiosztott táppal együtt eladták. A vetőmag hasznosításáról se voltak ötleteik.

alfahir.hu/megettek_a_vetokrumplit_hasmenes_sujtja_a_kerepesi_ciganysagot
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ezt hogy lehet minősíteni?
szándékos hűtlen kezelés?
hova került a pénz?
a település látott-e belőle valamit?
kik vették fel a hitelt?
szabadlábon vannak-e még?
röhögnek-e rajtunk ezek az emberek?
az ügyészség vizsgálódik-e?
hol az ellenzék?
lúzerek vagyunk-e?
@DR. INKVIZITOR: Lehet, bár a belinkelt cikknek azért van némi aktualitása, mondjuk Tormay Cecil, vagy kicsoda "művésznő" és a hozzá kapcsolódó KDNP-FIDESZ elismerési hajsza, Tartlós utcanévadó mániája, valamint a piedesztálra emelt nőstény életvitele, kontra Csjt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na igen nem csak adni hanem tanítani is, ahogy Nagy Frigyes csinálta a burgonyával.
Lehet tapsikolni, meg emmútnyócévezni...
"Magyarország Ukrajna mögött

Magyarországot az idei listán az 50. helyre rangsorolták, ez öt hellyel rosszabb, mint egy évvel korábban. Megelőzött minket Szlovákia (47.), de még Ukrajna is (49.), Csehország (35.) és Lengyelország (33.) jóval előttünk jár. A térségben Románia (55.) és Bulgária (57.) versenyképessége rosszabb a magyarországinál."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ügy látom te nem tudod mi az a kilátástalanság!
és nem látod mekkora cinizmus éhező embereknek naposcsibét meg vetőburgonyát adni!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lassan módosítani lehetne az alapítvány nevét: minden gyerek lakoljon, de leginkább hegedűs zsuzsának kéne lakolnia.
Hát az ellenzék természetesen nem tehet mást, mint amit tesz:) de ez nem baj, ez a dolga.
Attól az még úgy van, hogy Gyurciék bevitték az eljárás alá az országot, ez a kormány kivitte alóla. És akkor még a gazdaság is növekszik, pedig komolyan nagy elemzőkre hivatkozva az ellenzék propagandistái jól megmondták, itt évekig csak lejt menet lesz.
Nos természetesen, ennek kemény ára volt, de hát egy szarrá adósított a hiány többszörösét elhasználó országot valahogy kihúzni a szarból az mindig kemény és fájdalmas. És mindig a kis emberek szívják meg ahogy már az lenni szokott.
Ettől még a kormánynak rengeteg hibája van, de most adott munkát az ballib propagandistáinak, hogy elmagyarázzák a híveknek, hogy ez bár jó, de köze nincs ehhez a kormánynak:) Sőt milyen jó, hogy a Gyurciék, mindent eladósítottak, akkor most nem is lehetne örülni:)
máglyára velük, hisz fent is látszik, semmi baj nincs itt, csak Ukrajna is aláz minket:

MNB: a bankrendszer továbbra sem járul hozzá a gazdaság bővüléséhez

Az idei első negyedév hitelezési folyamatai azt mutatják, hogy a hazai bankrendszer továbbra sem járul hozzá a gazdaság bővüléséhez a Magyar Nemzeti Bank "Hitelezési folyamatok" című új kiadványának szerzői szerint.

hvg.hu/gazdasag/20130530_MNB_a_bankrendszer_tovabbra_sem_jarul_hoz
@irógép: te vaktyúk, nézd meg már az eladósodás mértékét! hol áll most? a kormányodnál a hibák sorakoznak többségben, kikerültün az eljárás alól, de bedől az egészségügy, kultúra és oktatás. mege a kisemberek is szarabbul élnek, ahogy írod. látszik, te nem tartozol közéjük! leminősítelek írógépből klaviaturhának.
@punkfrog: Én még csak csak tudom, de igazán a döntéshozóknak kellene tudni.
@E.Csaba: Navazzeg, nem csak a dekket, a piat is hordhatom majd haza aranyaron a csaladnak, mert ellenallot jatszanak :/

Apropo, es az otthon fozott palinkaval mi lesz? Be kell vinnem a Nemzeti Italboltba?

Es a kovetkezo lepes? Nemzeti Fogamzasgatlo Bolt, nehogy benzinkuton ovszerhez jusson a magyar es ne legyen sok kismagyar?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
az államkötvényes linkedre reagálnék:
mivel NEM nyomonkövethető, hogy KI az, aki befektet 250e eurót 2-5 százalékra, ezért akár az is megtörténhet, hogy sim. la. thaiföldi állampolgár (mivel az állampolgárságot sem kérik el) befektet 10*250e eurót, amit 5 évre leköt, így lesz némi plusz pénze.
ugyanezen pénz után a máltai discuss holdings, akinek tulajdonosa ismert (de simi. laja. máltai állampolgár mint igazgatósági tag nincs felhatalmazva, hogy elmondja) felvesz 10*54e eurót, ami majd elmegy fenntartási költség címén.

más kérdés? számonkérik a befektetőkön, hogy legálisan szerzett pénzről van-e szó? megnézik, hogy a magyar állampolgárságot kérő nem-e véletlenül magyar állampolgár MÁR?
NEM?

akkor rogán mondhat bármit, maffia.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: jut eszembe, ha már fabius nem szórta közénk a tejkaramellát, kárpótolhatsz minket egy kis aggancsoskólával. nem olyan jó, de legalább édes, amit itthon nem sok mindenre foghatunk rá.
Tavaly csökkentek a reálbérek. Tessék, ide vezetett a rendszerváltás, a tankok helyett bejött bankok terroruralma, a demokrácia és a neoliberalizmus. A gazdasági szabadságharc nem vezetett ide, mert ha azt megnyertük volna, akkor az elmúlt 500 év legnagyobb gazdagodását élhették volna meg a tiborchitűek.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/03/keves-zsozso.html
@Secnir: ha csak ebben jelenne meg a maffia módszer, még valahogyan lenyelném, na de hogy mindenben...
@bella _ciao: Ugyan, az divatszirup! Hazilag fozott, tartositoszer-adalekanyag nelkuli sort kell inni innen, az valami hihetetlen finom, ehhez nagyon ertenek a nemetek :)
"Trafpista" - a trafikmutyi miatti tiltakozással kezdődött a szekszárdi közgyűlés

hvg.hu/itthon/20130530_Trafpista__a_trafimutyi_miatti_tiltakoza

teszem hozzá, nálunk a helyi áfész emberei nyerték végig a koncessziót, mint kiderült. vezetői utasításra. tehát strómanok. ezt neked családi vállalkozás!
@bella _ciao: Ez eladósodás függ az árfolyamtól is ezért folyton változik. Míg mszp 50% on vette át az országot, és 80 % on adta át az országot.
A hiány meg a duplája meg triplája volt a mostaninak! Nos úgy könnyű volt jobban élni, hogy az akkori kormány agyba főbe vette fel a hiteleket, csak hogy annak egyszer vége van. Ugye Bajnai is már milyen kemény megszorításokat hozott, mert nem mehettek úgy a dolgok tovább! Érdekes a most Orbán fóbiások, milyen szép pátosszal emlékeznek vissza Bajnaira, pedig nem akkor a sok elvonás miatt majd 20 % csökkent a keresetem (közalkalmazotti).
A lényeg az, hogy a ballib kormány adósságból fizetett kormányzása, lehetett tudni fájni fog.
Az egészségügy és oktatás átalakítás alatt van, rengeteg hibával ugyan, de az ahogy eddig voltak azok sem voltak tarthatóak.
És bár nem vagyok már közszolga, de most is annyit keresek, úgyhogy hidd el pontosan érzem a bőrömön a kormányok balfaszságait.
Csak hát be se kellett volna vinni az országot az eljárás alá, és nem kellett volna majd duplázni az államadósságot, ettől érezted, hogy talán jobban éltél. Csak sajna ezek a bankok meg IMF-ek és EU-k nem jótékonysági szervezetek, és kérik a pénzüket!
az nem baj igaz, hogy 3 éve azt hajtjátok Matolcsi gyogyó...orbán meg idiot..
és hopp mégiscsak sikerültnekik, ilyenkor kicsit csandesebben kéne lenni EGY napig legalább, de nem...nem megy.
hát ez van, ilyenek vagytok, ennyit tudtok.
semmi baj, egy darabig nem kaptok lapot...mert mindenki unja már a fikapürét amit idebasztok nap mint nap.
a "nép" meg örül a 4 körüli kamatnak, ami miatt a törlesztője olcsóbb.
na szevesztok.
Ez az idézet nagyon tetszik. :))

"A demokrácia az egyéni tudatlanság kollektív bölcsességébe vetett hit." - Henry Louis Mencken
@bella _ciao: ja max annyi, de nem férsz bele a ruhádba meg a szoknyádba
@FILTOL: Bazdmeg Filtolka. Téged trollkoni majd a Nagy Magyar Nemzeti Trafikból lehet kibérelni? Megjegyzebb a Filtolnál ganyébb cigit nehezen tudott volna előllítani anno a dohányipar.
@FILTOL: Nem vagy normális!!:)
Komolyan azt hitted csendbe maradnak???????
Hát most aztán el kell magyarázni a híveknek, hogy amit az ő elvtársaik csúnyán el kúrtak, azt ez a kormány meg rendbe tette, az valójában nem is nagy dolog:)) Bár az elmúlt két évben csak az eljárásról meg a gazdaság nem növekedéséről pofáztak a "nagy" ballib szakértők, azt most gáz van, mert csúnyán bukták mindkettőt!
Meg ugy, hogy Matolcsy mekkora szar lesz az MNB be, azt most meg ehhez képest mi van!
Szóval épp, hogy nagyon el kell mondani a híveknek, hogy ezek nem olyan dolgok, mint látszanak:)
de röhögni jó rajta:))
@irógép: az árfolyamért ki felel? nincs összefüggésben az ország gazdasági megítélésével, teljesítményével? szerinted miért szállt el?
az egészségügyben és az oktatásban halmozódott fel a legnagyobb adósság (az állam ma magyarországon a legnagyobb adós!). a varga-féle legutóbbi zárolások pedig pont ezeket érintik leginkább. az előbb kommentelte valaki, hogy a klebersberg pár hónap működése után már tizmilliárdos ki nem fizetett számlát görget maga előtt. ez nem átalakítás, hanem rombolás. ez nem hiba, hanem bűn!
@Penivaldes: annyira nem vagyok skót, peni! még nem hordok szoknyát hím létemre.
úgy látom itt szenvedélyes vita bontakozik ki arrl hogy mennyire Tahiti..
@irógép: Milyen átalakítás az, hogy például az állami iskola igazgatójának, meg kell esküdni, hogy valós dolgot állít minden egyes papír után, és ezt aláírva, bescanelve el kell küldenie? Milyen oktatási reform az, hogy 32 órára emelik, amit le kell dolgoznod, de a fizetés emelésre nincs pénz? Akkor honnan van pénz stadionokra?
@V-PORT: az nem számít csak legyen hol rúgdalozni
@kifordított nagyanyó: Kezdem unni, hogy a pedagógusokat bábuként ütik minden felől. Tudom, min megy keresztül egy pedagógus. Most például pedagógusnapra 3333 forintot is lehet kapni. Röhej. Nem tudom, hogy mikor vezetik be azt, hogy nyáron is kell dolgozni, mert, hogy a pedagógus csak lógatja a lábát.
nol.hu/belfold/pedagogusnapi_jutalom__brutto_3333_forint
Igaza van ennek a Fabiusnak.

Nem kéne ennyit laca-facázni ezekkel a megszorításokkal, trükközgetni, hogy lehetőleg ne a lakosságot érjék, ha már rákényszerítik az országot, az aljas baloldali ellenzék hathatós uszítása és közreműködése mellett.

Egyből különadóként, és direkt módon az ilyen rosszindulatú szarkeverőkre és társaikra kéne nyomni, mint amilyen te is vagy Fabius, az lenne az igazi és arányos teherviselés.

Fizessen az, aki a szart keveri, és a vermet ássa.
Na mi van?!
Ide találtak a fidesztrollok?!
@Axxtro: Ha meg a jobboldal lesz ellenzékbe te fogod fizetni?
Ahogy Maksa mondta:
Éljen a demokrácia!
Mert élnie kell!
Még ha beledöglünk is!
:))
Amúgy a kép nagyon jó.:))
@Axxtro: valóban, nem érinti a lakosságot a trükközgetés, te hülye! ezért csökkent a bérek reálértéke.
"Fizessen az, aki a szart keveri, és a vermet ássa."
ha ez így működne, akkor hetedíziglen eladósítana téged a kedves kormányod. de így nekünk is fizetni kell a balfaszságaitok sarát.
Amúgy holnap(május 31.) nem munkaszüneti nap lesz? Piros betűs ünnep, felvonulás, ünnepi műsor, meg ilyesmi?
akkor számoljunk:

havi tranzakciós díj : kb 500-600 Ft/hó
havi megtakarítás árfolyamgáttal: 200 svájci frank - 13.500-16.000 Ft/hó

rezsimegtakarítás: villanyszámla - 1300 Ft/hó
, a többire fejből nem emlékszem..

számlavezetés: 0 Ft/hó
mobil előfizetési díj: nem emelkedett

talán ennyi, ettől függetlenül Orbán rezsimje nem jó, de nem az általad felsorolt okok miatt szar
:O)
Azért durva,hogy a sok baszakodás miatt (amit rodeo is említ) így jöttünk ki ebből.
Ami ment volna szabadságharc nélkül is.
A tévés dolog meg tényleg durva.
@V-PORT: Eljen soka, eljen soka, eljen soka!!!! Vik-tor, Vik-tor, Vik-tor!!!!
Mi az, cimlap vagyunk az indexen?
Hirtelen annyi lett itt az okostojas...
@V-PORT: én is fellépek majd saját számommal, amely a 8.-as
@Vata Aripeit: Naaaa! "Új" fideszbirkaaa!XD
Érdekes módon anyámnak az eddig ingynes dolgok fizetőssé váltak a bankjánál,de lehet ő nyúlt mellé...!:))
@Penivaldes: Kerényi megengedte, hogy fellépj? :)
@V-PORT: Kerényi külön felkért hogy műsorommal emeljem a fényt..és ekkor megemeltem a lámpát:)
Fabius , a túldeficit eljárás szerinted csak egy semmiség volt ?
Miért nem léptek akkor az eltörléséért gyurcsánycsótányék ,bajnaiék, veresék, kókáék...?
Valami bűzlik a blogodban
@Vata Aripeit: Azt ugye tudod, mekkora orbitálisat csúsztatsz?

árfolyamgát? kinek? mennyi?
villanyrezsi: mihez képest?
számlavezetés? mondj mondjuk 2 nullaforintosat az eccerinek.
sárgacsekkadó?? merről mennyi?
mobilelőfizetés? nem emelkedett... persze, hogy nem, csak a percdíj...

elmész ámte a nagy büdös picsába... már csúsztatni és hazudni is alkalmatlanok vagytok...
@kifordított nagyanyó: Nem, kicsi, de rem szexi uszogumim lett :) asszony kozolte hogy szeptemberig vagy az tunik el vagy az esti vacsora :))
@Dr. jenőke (jenőke): igazad van, elírtam, akkor most esztelenitem jó?
A NEmzeti Olajcég? Romániában ruház be? Hallatlan...

"10 millió eurós fejlesztés a Molnál
Új üzemanyag-terminált építenek 15 000 négyzetméteren Romániában."

index.hu/gazdasag/2013/05/30/10_millio_euros_fejlesztes_a_molnal/
@Penivaldes: Ez nekem is feltűnt.
De ma te is nagy formában vagy!:))
@szarfaszú kommentelő:

Valami bűzlik a szövegértésed körül.

"Szögezzük le az elején, hogy a túlzott deficit eljárás alól kikerülni jó dolog."

Húzd alá melyik szót nem értetted pontosan, szívesen elmagyarázom.
@Penivaldes: aztán a hasitáncos mit dörzsöl? télleg nem tudom.
@bella _ciao: rosszul értetted. Azt válaszolta a kérdésre, hogy állított, vegy fektetett legyen a 69, erre volt a válasz, a nekem nyolc:-)
Alig egy nappal azután, hogy az Európai Bizottság a hazánkkal szembeni túlzottdeficit-eljárás megszüntetését javasolta, egy másik európai intézmény, az Európa Tanács bürója máris napirendjére veszi a Magyarország elleni monitoringeljárás megindításának ügyét.

orientpress.hu/114085
@bella _ciao: elég meglepő, a legutóbbi 3 LGT koncert fényében, ahol valami 200 millés kasza volt. Azért ne feledjük: Karácsony erdélyi beszármazék, a Janika és Presser elgondolkodtató, Somló pedig, minden tiszteletem ellenére elég rohamosan épül le...
@Penivaldes: elviekben lehet, ha kimesz a delibe es ott eszed meg akkor deli vacsora :)
(bocs, szar poen volt)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem ugrik az, a sok liftezéstől rosszul lesz, dörzsölgetheti akármennyit penike!
@Vata Aripeit:

Az árfolyamgát mióta megtakarítás, tökfej? Amit felhalmozol azt nem kell kifizetni?

A mobilszámláddal konkrétan hazudsz. Mindhárom szolgáltató bejelentve és közzétéve emelt percdíjat, nincs kivétel.

A nulla forintos számlához meg itt az apróbetű:

"A havi ügyfélkapcsolati díj 2,000,000 Ft átlagegyenleg felett 0 Ft.
Amennyiben ez a feltétel nem teljesül, a havi számlavezetési díj 3999 Ft."

Egyre képzetlenebbek vagytok kuministák. El vagyok keseredve.
@Fabius: ha olyan perverz vagy, hoyg szeretnéd az egész bloggbejegyzést visszakapni aláhúzva. miért is ne?
@Fabius: fab! Találkoztál már a szeszkó-feszkó nemzeti italárulda tervével? Asszem, bejön a jövendölés, még ebben az évben ezt is meghúzzák...

index.hu/gazdasag/2013/05/30/jonnek_a_nemzeti_italboltok/
@Fabius: Ember, minden tisztelettel, egy ma regelt, 1 kommentessel farasztod magadat aki beirt valami miniszteriumi propagandat?
Inkabb hoztal volna karamellat nekunk es azt postaznad :))))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: lehetne úgy hogy Fabius feláll egy nagy kőre hogy kiemelkedjen közölünk, és a 4 égtáj felé szórná az áldást vagyis a karamellát, ti összeszednétek, nekem adnátok és én elosztanám egyenlően.
@Fabius: Ja és persze még az idei tervben benne van még a totál média, az IT- és Cabletelevísőn ágazat, a hulladékkereskedelem... vmit kifelejtettem úgy rémlik, de nem fárasztom vele magam... megvan... mobiltelefónika
Az FBI-nak segített a NAV

Index

2013. május 30., csütörtök 12:57 |
Címkék
nav, adó, pénzmosás, fbi

Kilencmillió eurót (2,6 milliárd forintot) csalt ki főként amerikai áldozatoktól egy szlovák nő. A csaló egy magyarországi pénzintézeten keresztül próbálta tisztára mosni a pénzt, de a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) felderítette a pénzmosást. Az ügyben az amerikai szövetségi nyomozóiroda folytatja a nyomozást - értesült a HavariaPress.

A huszonéves, szlovák állampolgárságú nő egy magyarországi bankban nyitott számlát. A pénzintézetnek gyanús lett, hogy a számlához kapcsolódóan igen rövid idő alatt rengeteg, 4300 tranzakció zajlott. Amikor a számla tulajdonosa utasítást adott a banknak, hogy a számlán lévő euró milliókat utalják át textilvásárlás céljából egy kínai számlára, a pénzintézet jelezte a gyanús pénzmozgást a NAV-nak.

A pénzmosás gyanúja miatt indított nyomozás során a pénzügyőr nyomozók csapdát állítottak a szlovák számlatulajdonosnak. A fiatal nőt a bankba rendelték azzal az ürüggyel, hogy ellenőrizni kell az adatait az átutalás előtt. A nő meg is jelent a bankban, magát álcázva, parókában. A pénzügyőrök elfogták, a bank előtt leállított autóját átvizsgálták. A kocsiból rengeteg hamis szerződést, hamis okmányokat találtak.+"""

AZ ÖSSZES PÉNZMOSÁSRÓL TUD A NAV !!! MIÉRT CSAK EBBEN AZ EGY ÜGYBEN SEGÍT AZ FBI-NAK ?????
@KÁTÉó53éúétr6:
Tulajdonképpen nem írtad el, hanem új szóalkotás történt meg.
Ha nagyon gondosan értelmezed, a szuiciditásra szinonimizál.
@Penivaldes: mint valamelyik rajzfilmben a rablóvezér. Ő középen ül, balra egyrabló, jobbra egyrabló... előtte a lóvé... kitesz egyet joggre, egyet neked, egyet maga elé húz, egyet nekem, egyet balra tol, egyet neked, középre újfent, mg a lóvé elnem fogyik:-)
Nem szép dolog az öntömjénezés, de ez most kurvára tetszik. Bocsi.
Tegnap írtam:

"A piacokra öntik pénzt számolatlanul, főképp az amerikaiak. Ebbe készülő újabb lufiba (én szóltam) csökkenti bele a kamatot az MNB. A baj az, hogy a kockázatkeresés - a magyar papírok iránti kereslet - kb addig tart amíg a pénzbőség van. Ha elzárják a csapokat, akkor azonnal a elkezdenek a kockázatosabb papíroktól szabadulni azok, akik most veszik.
Az infláció pedig a rezsicsökkentés miatt olyan alacsony, de ez mesterséges jelenség. A forint valójában se nem olyan erős, se nem olyan vonzó mint amilyennek tűnik. De persze sikerpropaganda az van...
...Az erős forintárfolyam egy külső, az alacsony infláció egy belső mesterséges beavatkozás eredménye. Amint ezek kifutnak, nyakunkba szakad az igazság."

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/megutottek_a_forintot_az_aukcios_adatok_utan.184581.html

Lottóznom kéne, nem ilyen marhaságokkal foglalkozni. Na mindegy.

„Szerénység, Virág, ha van valami, amit szeretek magamban, az a szerénység.”
@kvadrillio: miért miért, mert az FBI csak ebben kért közreműködést:-)A többit lerendezi a NAV saját hatáskörben...
Háromnegyed órával ezelőtt masszív forintgyengülési hullám indult 290-ről az euróval szemben: a jegyzéske mostanra 293-ig ugrottak az általános feltörekvő piaci devizagyengüléssel, hozamemelkedéssel párhuzamosan. A fő mozgatórugó a Fed felőli "pénzpumpa" esetleges őszi leállása, ami a dollár hozamokat emeli, a dollárt erősíti. A dollár/forint jegyzések ennek jegyében 224-ről 226-ig ugrottak.
www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/megutottek_a_forintot_itt_vannak_az_okok.184581.html
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

23 féle karamella van itthon éppen. Az egyik Wolnoszty teljes termékpalettája. Még mákos és szezámmagos is van.

Nyami.

Nem genyózás, csak úgy mondom. :-D
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

...és az újra épülő kommunizmus láttán Marx elvtárs mosolyog a felhő szélén.

Az igazán szomorú az, hogy egyiket sem tartom elképzelhetetlennek. Mondjuk az IT és mobilkommunikációs üzletágakhoz hótthülyék, ráadásul azokat nem lehet a helyi sameszoknak kiadni, mint a cigi - és esetleg ital - árudákat.
@Fabius: Ne idegelj, ez most komoly??? ;)
Én a reklámadó mögött elsősorban azt sejtem, az EU elkaszálta a próbálkozást, hogy ne lehessen politikai hirdetést közzétenni a kertévékben az EP választás kampányában. Márpedig az egybeesik az országgyűlési választások kampányával.

Tudják a mocskok, mi merre hány méter. Ha renitenskednek, felemelik az adókulcsot azt' kész. Nem enged az EU? Nem baj, jön a B terv, elővesszük a lófejet.

Eltüntettek 3000 milliárd nyugdíjvagyont + 3000 milliárdot kivettek a cégek és a lakosság zsebéből + ezek szerint 2000 milliárd tőkét a külföldi anyacégek, elsősorban a bankok kasszájából. Így a hülye is tud hiánycélt tartani.

Nem a költségvetésnek van országa, hanem az országnak költségvetése.
@shinichi:

abszolút nem baj, Virág elvtárs, ha erre fel van hívva a figyelem :-)
@Fabius: Sokat gondolunk édesanyádra...XD
@Fabius: Na és mit szólnál az egyszámjegyű SZJA-hoz??? ;)
@Fabius: rendben akkor kedves faszkalap,

nem, az árfolyamgát az nekem olyan, hogy nem kell kifizetni, mivel csak kamatot törlesztek, amit a bank és az állam átvállal, mielőtt tovább lilulnál:
lakás-takerékpéztári kombinációval vettem fel 6%-s CHF hitelt 2007-ben, és ez az ok, ha érdekel nézz utána

te hazudsz: előfizetéses mobilszámlám előfizetési díja nem változott

díjnullázó számlacsomag, nézz utána te vöröslő szemű ingerállat
:O)
@shinichi:

Nem szerencse, hanem a tudás, a rutin meg az évek... :D
Varánusz, egyre izzadtságszagúbb ez a nyögvenyelés: karakterre fizetnek téged Pártházból, vagy minél nagyobb ostobaságot írsz? De ha utóbbi, akkor légyszi oszd meg velünk: mi a butaságod mértékegysége, miben számoltok el?

És végül csak egy kérdés: ti amikor kormányon voltatok, vajon miért nem tudtatok hiánycélt tartani? Ja, hogy még hülyének is gyengék vagytok? Szánalmas.

Amúgy meg további jó vonyítást, csak azt ne feledd: a kutya ugat, a karaván halad.
"Az egymásba érő megszorítások rád eső hozadékát te magad is kiszámolhatod otthon: nézd meg mennyivel emelkedtek a számlevezetésed díjai, mennyi tranzakciós illetéket nyögsz és hány forinttal fizetsz többet a mobiltelefonálásért percenként, és összesen havonta. Átlagold mennyivel nőttek a költségeid az áthárított közműadónak köszönhetően, kalkulálj az élelmiszerláncok különadójának hatásaival, és ha ezzel mind megvagy, akkor húzd alá és add össze. A végösszeg az a nemmegszorítás, amivel beszállsz ebbe a buliba havonta. "
Tévedsz, fábijuszvaránusz.
Ehhez az összeghez még hozzá kell adni a bruttó bér 1%-át (mivel ennyivel növekedett meg a levont járulék), és ki kell vonni belőle az egykulcsos adó miatti adócsökkenést (ez lehet pozitív vagy negatív előjeles a bértől függően!), és ki kell vonni a családi adókedvezményt is.
Ez a korrektebb összeg, bár az ÁFA növekedés hatását is figyelembe lehetne venni (mert az valóban nettó megszorítás -- fogyasztási adó növelés).
Nekem például:
1. bankszámla vezetési költség: +140
2. tranzakciós illeték miatt: +450
3.mobil percdíj miatti többlet: +200
4.közműadó hatása: egyelőre nem látszik
5. élelmiszerlánc különadó: ?
6. 1% járuléktöbblet és egykulcsos adó miatt: -24000
7. családi kedvezmény: 0
Egyenleg: -23210 Ft, azaz ennyivel kevesebbet kell befizetnem a megnövekedett ÁFA nélkül. Ha a megnövekedett ÁFÁt is számolom, akkor amiatt a havi fogyasztásunk 1.6%-át kell többletként a költségvetés javára befizetnem. Ez kb. 3500.-Ft, azaz az egyenlegem -19710 havonta a költségvetés felé, tehát ennyivel kapok többet a kormány költségvetési célú intézkedései hatására, mint 2010-ben. Ha lenne kiskorú gyermekem, akkor ennél sokkal többel kapnék többet.
@Vata Aripeit: Te nem nézel utána mit írsz alá??? :)

"Fontos tudni, hogy a törlesztőrészlet kamatfizetésből és tőketörlesztésből áll. Az egyenlő részletekben fizetett hitel (az úgynevezett annuitásos hitel) esetében a futamidő elején főként kamatot fizetünk a banknak, míg a tőketörlesztés aránya kicsi. A futamidő előrehaladtával a havi részletekben csökken a kamat aránya és nő a tőketörlesztés.

Az árfolyamgát idején a tényleges árfolyam és a rögzített árfolyam közötti különbséget egy úgynevezett gyűjtőszámlán, kétfelé bontva tartják nyilván a bankok. A kamatszámlán a tényleges és rögzített árfolyam közti különbséget az állam fizeti. Az adós mentesül ennek a megfizetésétől.

Míg a törlesztőrészlet tőkerészének árfolyamkülönbözete gyűlik a számlán, és 3 havi Buborral (Budapesti Bankközi Kamatláb, jelenleg 6,29 százalék) kamatozik az árfolyamrögzítés idején.

A RÖGZÍTETT ÁRFOLYAM LEJÁRTA (2017. JÚNIUS 30.) UTÁN A HAVI RÉSZLETEKET AZ AKTUÁLIS ÁRFOLYAMON KELL TÖRLESZTENI, ÉS MELLETTE PIACI KAMATOZÁSSAL FIZETNI KELL A GYŰJTŐSZÁMLÁN FELHALMOZOTT TARTOZÁST."

azenpenzem.hu/penz-kell/ingatlanhitelek/arfolyamgat/
@Fabius: Igen, igenigenigen! Polak kollegatol legalabb tudok rendelni ha hazahuz mutihoz! :D
@politikailagnemkorrekt:

" karakterre fizetnek téged Pártházból, vagy minél nagyobb ostobaságot írsz?"

Összekeversz magaddal töki. De van két jó hírem:

1: A személyiségzavar gyógyítható.

2: A ragzás és a helyes mondatszerkezet tanulható. Már, ha. Érted.
@Fabius: Valamiről lemaradtam???? Mióta vagy te karamell szakértő??? :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A Horthy kormány is pont ilyen sorrendben haladt. Neki még nem kellett bíbelődni az elektronikus médiával szerencséjére. Kiváncsi vagyok, milyen ötletelések lesznek a blogoszféra megregulázására.
@Fabius:

Sajnos ki kell javítsalak, a személyiségzavar gyakorlatilag nem gyógyítható. Legfőbb jellemzője ugyanis a belátásra való képtelenség.
@hümhüm:

Akkor örülj és ne zavarjon, hogy több millió csóró, nettó vesztesként fizeti a te 19.710 forintodat.
@Fabius: mi van fábrikusz, lemosta a vitya az arcodról a mosolyt? még benyomják az egyszámjegyű szja-t meg októbertől még egy 30% rezsicsökkentést aztán irány a biztos győzelem. 2014 áprilisában abba is hagyhatod a blogolást mert mindenki csak röhögni fog rajtatok.
@Husz_János_Puszita: Még jó, hogy ez rám nem vonatkozik. :) Amúgy meg senki sem tökéletes, belőlem is hiányoznak a hibák. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hagyd, ő szegény hülye ehhez.

Szerinte a mobil előfizetése sem nőtt egy forinttal sem, pedig a Voda, a T és a Telenor is bejelentette és közzé is tette a kétforintok áthárítását minden számlacsomagra.
Savanyú a szőlő :)
Sikerült az ami sem Gyurcsánynak sem az általatok egekig magasztalt Bajnainak nem.
Lekerültünk a szégyenpadról, ahova 2004-ben(!!!) ültettek minket.
Apró adalékok:
Tovább erősödik a forint + növekedett a magyar GDP + rekord mennyiségű pénzt hoztak az országba.
Csoda lesz, ha ezek után 10%-ot összeszedtek jövő májusban :)))
@Enrico72: most az égbe törünk majd, nem állít meg senki
@Fabius: Ebben mondjuk elviekben igaza is lehet, mondjuk eddig volt 3. 600,- a dijcsomag es azota is annyi. Igaz hogy nem 1. 000 hanem 600 percet beszelhet csak, de nem nott az elofizetesi dij ugyebar, csak joval kevesebbet kap erte.
De Unortodiaban a kevesebb tobb, a csokkenes novekedes, a lankadt f*sz allo covek...
@hümhüm:

Érdekes képlet. Ezek szerint abba a 10%-ba tartozol akinél jelentős megtakarítást okozott az egykulcsos. Pech, hogy a nagy átlag nem ilyen.

Ők ugyanis a KSH jelentése szerint 3% vásárlóerő csökkenéssel kellett szembenézniük csak tavaly. De a kedveslakosság döntő többségét érintő bizbaszokkal ne piszmogjunk.
@Enrico72: Szaaaaaaaasz Rico, kerdezd mar meg a feletteseket hogy Fabius blogjara nem lehetne-e atdobni neha Videkit, ugy hianyzik mint a falat kenyer! Lecci, lecci, lecci!
Olyan gyoker fidesztrollok vannak iderendelve allandora es olyan hamar feladjak!
Lecci, lecci, lecci!!!!!
@Fabius: Óóóó, ez gyönyörű. Meg is indult a nyálelválasztásom, mint Pavlov vak kuvaszának a vörös tálra. Tudom, ez durva képzavar, de akkor is. :)
@Marcellusca: "Az még ehhez a szép történethez tartozik (,ha jól tévedek), hogy 9 éve pont viktorkáék nyomták fel a gyurcsány(bajnai)-kormányt a zejunál.
Csak, hát a zeju malmai lassan őrölnek és pont az ő kúrmányzásuk alatt kezdtek el keménykedni a "mocskos, szemét imperialisták". "

Valóban a Fidesz akkoriban bemószerolta a kormányt az EU-nál, hiszen akkor még nem szabadságharcolt ellene.
De az EU most sem emiatt keménykedett, hanem a demokratikus játékszabályok semmibevétele miatt.
A túlzott deficitért pont ugyanazt kaptuk volna büntinek, mint a németek, franciák, portugálok, görög, stb - vagyis semmit.
A fejünkhöz vágják a nyilatkozatokban, de ennél több nem történt volna. Orbán volt az, aki mindenáron 3% alá akarta letenni a hiányt, miután a 2010-es választások után az osztogatási tervére az EU beintett.
Akkor előjött belőle a "csak azért is megmutatom nektek" mentalitása.
Az államadósságot is le akarta törni, harcot is hirdetett az államadósság ellen, csak azt elbukta, mert az államadósság csökkenés helyett nőtt.
A GDP-t 5-7% közöttire akarta növelni, de ott is csődöt mondott, mert tavaly már -1,7%-os volt a csökkenés.
A foglalkoztatottak számát is növelni akarta, de itt is csúfosan elbukott (a közmunkásokkal kistafírozott statisztikákkal meg lehet vezetni a "rezsicsökkentés népét", csak éppen ettől még új munkahelyek nem lettek).
Vagyis a 2013-as évre Orbánnak a 2010-es nagy "majd mi megmutatjuk a világnak milyen szuperzsenik vagyunk" terveiből csupán ez az egy maradt meg: a deficit 3% alá csökkentése.
Ezért ragaszkodik annyira ehhez, mert már nincsen más. Minden más mutató kudarc.
@Enrico72: A ballibek meg majd vonyítanak mikor mi boldogan élünk.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Elviekben sincs igaza. A lebeszélhető perceket tartalmazó díjcsomagok ára is megnőtt. Példa:

www.portfolio.hu/download/files/pc_tmobile_elofzetos.pdf

Voda, Telenor hasonló. Aki mást mond az hazudik.
BAAAAASSSSSZUUUUUS!
Akartam enricot idézni,de gondoltam ide nem jár.
Erre tessék!
XD

Basszus!Ma mindenkit a varánuszra irányítottak?
@hümhüm: "azaz az egyenlegem -19710 havonta a költségvetés felé, tehát ennyivel kapok többet a kormány költségvetési célú intézkedései hatására, mint 2010-ben"

Ez még mindig nem indok számomra, hogy a "nemzeti" rablóbandára szavazzak. Nem szoktam pénzért eladni magam, mint a kurvák.
@Penivaldes: Már 3 éve folyamatosan vonyítanak. Ahogy a dolgok jelenleg állnak, még 9 évig vonyítani is fognak. :))
@fehérfarkas: Na ha másban nem is ebben egyetértünk!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a gyűjtőszámlámon semmilyen tartozás nem lesz, és nem én vagyok az egyetlen, csak érteni is kéne ahhoz amiről írsz
ehh..
@$$$=$$$:

Mondd csak, milyen érzés mikor "Orbán a magyar modell fő alapelveinek – a szocializmussal szembeállítva – nettó liberális értékeket jelöl meg"?

Most akkor liberálisok lesztek megint? Seggreforgóktól nem lenne váratlan, amerre a gazdi arra ti is, de mégis érdekel. Szóval?
@Fabius: Deeedeee genyózás... persze nálunk meg van vagy 8 féle német marcipán:-) Bibábu...

Más:
Az IT-nél nem a tulajdon, hanem a tartalomszűrés-ellenőrzés a lényeg,
a mobilnál az átcsoportosított hivatalnoksereg, illetve a csókosoknak adható kaszálható pay-szolgáltatások (pl. mobilparkolás)
a hulladékkereskedelem sokmilliárdos biznic, már le vannak osztva a piacok, egyelőre a kiszekálás és a megfélelmítés zajlik
média: TV2 simlicska-nyerges folyamatban, RTL ellehetetlenítés folyik (totális médiauralom)

kérdés?
jehhhehejeeeee, főcím és a kumminbrigád is nagy mennyiségben a gátakon, jahh el is kell terelni a mutyikról és a fideszmaffiáról a figyelmet, göbbelsz elégedetten csettint a fortyogó üstjében
@Fabius: és persze ne felejtsd az infokommunikációs EU-s pénzek elég súlyos halmazát, illetve a környezetvédelmi ingyenpénzek csatornázhatóságát...
@Fabius: Akkor mea culpa, nem vagyok nagy szakerto a temaban.

@kifordított nagyanyó: Kihivtak ocsem :)))))
@$$$=$$$: Robi, te szarfaszú Orbán-troll, ha ilyen jól álltok, mi a kurva anyádért szükséges állandóan itt nyomni a lebarnult vezíred mantráját? Mitől féltek?
@Enrico72: Fáj nekik, hogy Bajnai nem jön be a magyaroknak, aztán ezért sírnak itt:)
@Dr. jenőke (jenőke): a szuiciditás az valami kórság, amibe az ember magától belehal? :-)
Szóval,ha már enrico:
"Persze nektek,akik gyurcsányt meg bajnait akarjátok ez nem tetszik.
De várjatok csak,míg beindul a gazdaság.
És 2014-ben megint kétharmadunk lesz.
Vagy 3/4-ed,vagy 4/5-ödünk,vagy egyenesen 5/4-edünk.
Akkor aztán fogtok nézni!"

:))
Fütyülök arra, hogy mit ünnepel a kormány. Évek óta vezetem a kiadásaimat, és a bevételeimet. Kijelenthetem, hogy azok között vagyok akik egyre rosszabbul élnek. Egyre többször kell lemondanom luxusnak számító dolgokról, mint például a fodrász. Lehet mondani bármit, igaza van az ellenzéknek a kisember fizette meg az kormány, meg a hozzá közelállók ujjongását. A gazdagok még gazdagabbak lettek, szja, rezsiköltség. Valószínű nem lát a szemétől aki nem veszi észre, hogy Budapesten is több a bezáró üzlet, mint fordítva, vidékről már ne is beszéljünk. Kivándorlók meg oly sokan vannak, hogy a számolása már unalmas.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nincs kérdés, megállapítás van: ehhez nem lesz elég ember. Szakember különösen nem.

Az IT tartalomszűrés lófasz, két kattintással kikerülhető. A nemzeti mobilcég és a gerinchálózat biznisz, de a pay szolgáltatások már állami irányítás alatt vannak/lesznek, ez nem újság.

A hulladék meg a tv úgy van ahogy mondod.
@Penivaldes: Inkább csak annyi, hogy nem ők vannak hatalmon és most már nem lehet alagutat építeni az Alföldre + már minden cégnek, amelyik állami megrendelést kap, nyilvánosságra kell hoznia a tulajdonosi hátterét :)
@Vata Aripeit: hülyegyerek. Nem az előfizetési díj nőt, hanem a percdíj... Persze neked mindegy, hohy gizike, vagy a gőzeke, csak legyen hová dugni...
Biztos anyázott már valaki. De ismétlés a tudás tockosának sallerja: húha anyjukat! Veszélyben a havi egy citromos söröm, jön a nemzeti szeszbót, gondolom csak narancssárga seggűek üzemeltetésében. Hogy fogok ezután bebaszni?
@Vata Aripeit: Most, hogy új néven nyomod, és mert eddig anyádnak nyomtad, előadhatnád, hogy a rablóbanda kormányod propagandáján kívül van-e más mondanivalód is. Ez persze nem gátol meg abban, hogy ha van, azt is hazugságnak minősítsem, téged meg bolsevik hazaárulónak.
@Enrico72: Igazad van. Nyúlnának ők most is a bödönért, de hát vesztettek, aztán ezért vicsorognak. .)
@Fabius:

Igen, baromi jó dolog... a mondandómat viszont mondja el maga Pupu, aki zseniálisan megfogalmazza:

"(...) a demokratikus oldal pedig szokás szerint úgy csinál majd, mintha az elért eredményhez semmi köze sem lenne.

Holott van, nagyon is sok, hiszen Gyurcsány az államháztartás hiányát kilenc százalékról három egész nyolctized százalékra csökkentette, méghozzá úgy, hogy az emberek azért közben élni tudtak, ha nem is mint egy Onassis, de éhen sem döglöttek.
Bajnai ezt az eredményt a pénzügyi és gazdasági világválság viszonyai és iszonyai között megőrizte, ami legalább olyan teljesítmény, mint elődjéé volt.
Orbán a maradék nyolctized százalékot három év alatt volt képes lecsökkenteni, de közben padlóra tette az országot, felélte a múltját és ellopta a jövőjét."

(Forrás: www.pupublogja.hu/2013/05/erdekes-idok.html)

Szóval szerintem se Viktoré a teljes érdem, ha lehet ilyenről beszélni, MILYEN áron érte el, és csak számszakilag állunk jobban...
@hazug fidesznyik: add meg a telefonszámod és megbeszéljük.
@Husz_János_Puszita: "Sajnos ki kell javítsalak, a személyiségzavar gyakorlatilag nem gyógyítható. Legfőbb jellemzője ugyanis a belátásra való képtelenség. "
Nu, akkor Peni hijába ül a teniszbíró székiben a skótkockás miniszoknyácskájában, bugyingó nálkül... ennek azismindegy:-)
@Enrico72:
de jó, hogy itt vagy, beszélgessünk már arról, hogy hogyan lett 2002 és 2010 között rekordadósságunk? ne gyurcsányra fog légyszíves, meséld már el nekünk, ha itt vagy!

(ennek a kijelentésnek a fényében: www.youtube.com/watch?v=ifVTcUrCBv4 )
bővebben itt: hvg.hu/itthon/20130530_Meggyes_Esztergom_adossag_Fidesz
tehát? mitől lett rekordadóssága magyarországnak? kinek az utasítására?
@Enrico72:

"+ már minden cégnek, amelyik állami megrendelést kap, nyilvánosságra kell hoznia a tulajdonosi hátterét"

Te, ezt a közbesz bizottság elnök és ciprusi offshore felügyelő Seszták Miklós is így tudja? Mert mintha akadt volna kis probléma ezzel a gerinchálózat fejlesztés húszmilliárdjának szétosztása közben.

varanus.blog.hu/2013/02/01/offshore_lovag_a_kozbeszerzesi_bizottsag_elnoke
@Penivaldes: Te most őt hülyíted,vagy minket?:))

@$$$=$$$: Legnagyobb sajnálatodra,ő a lányokat szereti...:))
@Enrico72: Én azt hallottam, hogy azt az alagutat hasznosítani fogják. Az egyikben Nemzeti dohánybolt, a másikban Nemzeti Italbolt - de legalábbis jövedékiadómentes pálinkafőző - kerül kialakításra.
Az új M6-os út a levegőben lesz, Orbán fejű - Atlasz testű szoborkolosszus fogja a vállán tartani. Ha akarod, kitalálhatod ki lesz a kivitelező cég.
@$$$=$$$: Faszkalap! Benyomják a 30 %-ot, és postagalambbal fogsz blogolni, jégveremben tartod a panírozott döglött egeret, fát mész lopni Orbán erdejébe, hogy ne nyersen edd meg, Felsőcibakházára, anyádhoz, januárban indulsz gyalog, hogy Karácsonyra odaérj... Hülye!
@Fabius: alapba számodra nehézséget jelent felfogni hogy orbán mit mond. az olyan embernek mint te, aki sose állt ki semmi mellett, nehéz elmondani hogy ez milyen, mert nincs róla alapban fogalmad. viszont egy a lényeg: a te általad képviselt métely mentalitást a 2014-es választáson is biztos fölénnyel fogjuk szarrá fossá verni. erre azért remélem már készülsz lelkiekben erősen.
@kifordított nagyanyó: bocs de libsikkel nem tárgyalok. persze most fáj nektek az ország sikere, és próbálnátok lehúzni minket, de nem hagyjuk. eleget ültetek a nyakunkon.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ahham... ez a klasszikus szőkkenős vicc... nem értem. mindég 6000 Ftért tankolok. Miért mondják, hogy drágul a benzin?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A harmadik pontban felesleges a feltételes mód. Nem megugorhatnak, hanem meg fognak ugrani a fuvardíjak.

Akinek volt esze és a változtatás lehetőségét fenntartva szerződött annál még a nyáron, akinek nem volt és nem számolt ezzel azoknál január elsején.

Tehát csak a mikor kérdés, a lesz-e már nem.
@shinichi: gúnyolodjál csak azon ahogyan egyre jobban törünk előre.
@hazug fidesznyik: anyázás látom nagyon jól megy. mondjuk maszopnyiktól értelmet nem vártam, hisz tudom milyen kis butyuták.
@$$$=$$$:

Mellébeszélsz, nem válaszolsz, magyarázkodsz.

A főnököd aszonta az "Orbán modell" fő alapelvei nettó liberális értékek. Szóval követed Vezéred a liberális értékekkel kikövezett úton, vagy elhagyod?

Ez igen - nem elég lesz, nem kell a hablaty.
@Fabius: Orbán már soha a rohadt életben nem tudja eljátszani a liberalistát... ez egyirányú út. A populizmus a félhülyék mákonya, az értelmesebbjét kétszer nem tudja bevinni az erdőbe. Marad az egyenes futás. Ott meg ott van a szakadék az erdő végén...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Vidéki már öreg. Csak Poldit és Fedort boldogítja nyugdíj mellett.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Az értelmesebbjét nem is, de én most a dollárjelest kérdezgetem, érted. :-))
@kifordított nagyanyó: Persze most azt hiszitek, hogy meginogunk amikor támadjátok azt amit elértünk. Tévedtek. Ez most bizonyíték arra, hogy Orbán Viktor vezetésével kivezetnek minket abból az árokból ahová a ballibek löktek minket.
@$$$=$$$: De ha bedől minden akkor viktoroddal együtt akasztunk!

@Fabius: Követi bárhova!
Még a lámpavasra is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbikém! A rossz hír hozójával tudod mi történik? Minimum a girince eltörténik:-)
@Fabius: meséltem már, hogy beszéltem fuvaros cég főnökével, akkor megegyeztünk, hogy nem te voltál :D
Nagy különbség nem volt a te és ő, meg cikki mondandóval.

Lassan nem tudok meglepődni a fideszmaffián, már alap nálam: reméld a jobbat, és készülj a legrosszabbra. Minden úgy történik mint ahogy a legrosszabb álmaimban, pedig nyomokban még él a reményem...
@fehérfarkas:
"...az államadósság csökkenés helyett nőtt."

Helyesen: felcsökkent.
@Fabius: terelnél mi?! Bajnai bérelt fel tudom jól!
@Penivaldes: :D :D :D :D
jól nyomod, vagy feltörték az acc-ot? ;)
@Husz_János_Puszita:
Figyelj. 20 éven keresztül az én adómból tartották el az általad csórónak nevezett embereket. Tetszettek volna több bért kiharcolni...és nem a sült galambot várni.
Mellesleg reklamálj a nagycsaládosoknál is - ha van hozzá képed.
@Fabius:
A 3%-os vásárlóerő csökkenésnek nem kis része infláció miatt volt, aminek sok összetevője van, nem csak költségvetési célú elvonás.
@hazug fidesznyik:
"Nem szoktam pénzért eladni magam, mint a kurvák. "
Én sem.
@kifordított nagyanyó: látom most fenyegetni próbáltok...régi szokás mi!? ez is mutatja mennyire gyengék vagytok..pedig kéne erős ellenzék, de ti..hagyjuk inkább.
@Bakter: Bazze! Felülsz a Stockholmból Reykjavikba menő kompra tour-latour:-) Úgy:-))
Dear "bella _ciao"

Nem tudok – és nem is akarok – válaszolni neked, mert Varánusz-Fabius nem bírja a szólásszabadságot és a kritikát, és a Tahó eltüntette a posztomat.

"A tahók pedig a lefolyóba mennek".

Üdv Fabius!

Szar lehet úgy hazudozni, hogy az ember tudja, hogy úgysem hisznek neki.

Neked ez a sors jutott, csak így tovább!.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nyehhhe, ebből is látszik, nem vagyok, -mindennek hála- fityeszes, van még minek törni. :D
Hát... végül is ceausescu is így fizette vissza románia összes adósságát.
Nem is volt adósságuk... meg semmijük sem.... még demokráciájuk sem..... csak a szekusok...

Nekünk "még" van egy kis maradvány mindenből... egy kis adósság, egy kis demokrácia... lassan épülő übertitkosszolgálatokkal.

:-(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: American Chemistry Council???ű
azt hiszitek megfutamodom? tévedtek!
narancsdroidoknak szeretettel:

Simicskáéknak jól jön Némethnéék közbelépése

Visszavonta eddigi tervét a Fidesz: mégsem kell majd leszedni a közúti közlekedés megzavarására alkalmas hirdetőtáblákat - írta az Origo. A portál felidézte, hogy ez az a piac, ahol Simicska Lajosnak és Nyerges Zsoltnak jelentős érdekeltségei vannak.

hvg.hu/gazdasag/20130530_Simicskanak_jol_jon_Nemethneek_kozbelepes

------------------

Bedöntheti a belföldi fuvarozók felét az e-útdíj

Az e-útdíj nemcsak brutális költséget jelent, de ráadásul előre kell fizetni. Van olyan cég, melynek a hússzorosára nőhetnek az ez irányú kötelezettségei. Amennyiben a tranzitfuvarok zöme is elkerüli az országot, a kormány által tervezett bevételek sem teljesülnek. A fuvarozók még tárgyalnak, a kormány ellentételezést ígér.

hvg.hu/gazdasag/20130530_Bedontheti_a_belfoldi_fuvarozok_felet_az
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az NGM nem akarja újraszabályozni az alkoholkereskedelmet
A Nemzetgazdasági Minisztériumban sem fekete-fehér, sem színes változatban nem készül előterjesztés az alkoholtartalmú italok kereskedelmének újraszabályozására" - írta a tárca sajtóosztálya az Origo megkeresésére."

Ezek szerint Lázálom szesztestvére annyira bébaszott az estve, hogy még nem készült el az egyéni képviselői indítvány kefelevonata. Sebaj! Majd a jövő héten. Ez a buli megér 2 nap absztinentpenitenciát...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Igen. Külső segítség nélkül.
Például önként leesik egy hídról. (tehát nem kell hozzá fogorvos)
@Zollye: igen, erről van szó, csak elég megkérdezni egy két Erdélyből idemenekültet, aki még emlékszik
Remélem lesz megint Békemenet, hogy kifejezhessük hálánk a kormánynak, és összefogjunk a belső ellenség ellen.
@Penivaldes: Basszus!Most olyan vagy,mint enrico és stefi közös szerelemgyereke! XD
@Fabius: tőlem aztán csinál amit akar, amíg én jónak látom amit tesz, a fideszre szavazok. amúgy kb ha néma lenne és vak, akkor is egytrilliárdszor kormányozna jobban mint bajnaicsótány és barátai együttvéve.
ajvé hogy lesz így judeobolsevik hatalomváltás 2014?ezek a fránya magyarok csak nem akarnak összeomlani.hiába minden antiszemitázás minden holovallás mégsem.mi lesz így?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Olyan rossz azert megse lehetett Romania es Caucescu hisz nagy a nosztalgia az iranyaba itt nalunk az o korukben, Erdely ugye a velekedes szerint Viktor gazdara szavaz egy emberkent...
@hümhüm: De most legaláb elveszik a csórótól és neked adják.
Most,hogy itt az összes fidesztroll,mehet a vírus a gépükre!:))
@kifordított nagyanyó: Szükség lenne itt azokra a pengeéles érvekre amiket ők adnak. Én csak a magam egyszerű módján igyekszem mindenhol leleplezni azt a hazugság áradatot, és irigységet melyet az ilyen blogok jelentenek, és amik megfertőzk anéplelket azzal, hogy negatív színben tüntetik fel a kormányt. De nem hagyjuk magunk!
Na további jó trolletetést mindenkinek.
Viszlát!
@shinichi: "Az új M6-os út a levegőben lesz, Orbán fejű - Atlasz testű szoborkolosszus fogja a vállán tartani. Ha akarod, kitalálhatod ki lesz a kivitelező cég. " Kicsit pocakosan, de legalább 1,60m magasságban:-) Hogy a békákat el ne gazolják.
@Penivaldes: Te azért hagyhatnád!:P
De télleg viszlát!
@Vata Aripeit:
Te barom, amit az állam átvállal azt mások, az adófizetők fizetik ki helyetted. Kurvára megéri nekem a te béna hiteledet is törleszteni.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem a magasság számít, hanem a pengeéles ész, és az acélkék szemek ragyogása, és az ahogyan Orbán Viktor betyáros mosollal lemossa a pályáról azokat akik ledöfnék őt.
@Penivaldes: Túl sok marylou-t olvastál az indexen még anno ...
:-D)
@Evezős: nem tudom ki az a marylou, de nem számít. a lényeg amit a szívem diktál!
@Axxtro:

Ne hazudozz paraszt.

Nem moderálok semmit, ha kibaszlak is amit eddig idefostál az itt is marad.
@$$$=$$$:

Értem.

Elvek helyett éljen a vakhit. De te legalább bevallod.
@Fabius: "tőlem aztán csinál amit akar, amíg én jónak látom amit tesz, a fideszre szavazok."

ez nem vakhit, csak olyan tatamó barom vagy hogy nem tudsz értelmezni egy mondatot te szerencsétlen gyökkető.
@Fabius:
Megjött a dísztárcsakommandó? Fénylenek, de nem boronálnak.
@hümhüm:

Na csak lassan. Az MNB szerint az inflációs ráta sossevót ilyen jó:

www.mnb.hu/Root/Dokumentumtar/MNB/Kiadvanyok/mnbhu_inflacio_hu/mnbhu-inflation-20130328/IR_HUN_20130328.pdf

te meg erre kennéd a vásárlóerő csökkenést? A kettő együtt nem fog menni :-))
Aaaasztaaaa, a magos zsidó Chagallok:
"A reakciók tükrében átírnátok valamit? Mondjuk azt a sort, hogy "talpaink egymásra lépnek"?

Bársony Bálint: Nekem nagyon tetszik, hogy ezt felkapták, mert nekem ez a kedvenc sorom. Amikor ezt leírtuk, bennem az fogalmazódott meg, hogy az öcsémmel gyermekkorunkban azt játszottuk, hogy rálépett a lábamra, és így jártunk együtt. Ebből jön ez a kép. A napokban egyébként megtörtént a csoda. A párommal feküdtünk az ágyban éjszaka, és valahogy úgy forgolódtunk, hogy egymásnak háttal feküdtünk, és mindketten begörbítettük a lábunkat. És amikor egymáshoz ért a talpunk, akkor óriásit nevettünk.

Rieger Attila: Meg tényleg azon kell vitatkozni, hogy mekkorára nő egy barackfa - az álmunkban?

Bársony Bálint: El kéne engedni egy kicsit a dolgokat.

Rieger Attila: Nem azért mondom, hogy hozzá mérjem magunkat, de hát Chagall képein repülnek az emberek."
www.quart.hu/quart/interju/20130529-barsony-balint-rieger-attila-interju-osszetartozas-dala-barackfa.html
@Secnir: 2002-2010: Medgyessy, Gyurcsány,Bajnai
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Talpaink egymásra lépnek tökéletesen megtestesíti azt amikor a lelkek összeérnek.
@Penivaldes: Igazad vagyon. Kis ember nagy boot-tal jár. És nem írígylem tőla a mai egynapos Barátok közti diadalt, ahol kaccantgatott, göcögött, heherészett, vihogott, nyeherészett, bazyalygott, somolygott, az Ő nagy áldottlekű hívőmagyar felei közt. Talán ez a pillanat volt az utolsó kívánsága. Eljött.
@Dr. jenőke (jenőke): gúnyolodjatok csak, de az tény hogy Orbán Viktor volt az aki utat mutatott amikor magányosak voltunk.
@$$$=$$$:

Persze, hogy nem vakhit.

Egyszer liberális, egyszer konzervatív, aztán megint liberális te meg éppen az vagy, amit ő mond. Ez nem vahit igaz, ez biztos hűség.

Mit tudom én, a saját értékrendszerem szerint nekem van önálló véleményem, és nem kell hozzá egy iránykijelölő messiás. Ha ez gyökkettő akkor vállalom.
@Penivaldes: A piár cikkben előtte a magyarázat, Bár nem értem, ha a testvér a lábfejéra állt és úgy gyalogoltak, hogy értek egmáshoz a talpaik. Talán eg ortopedagógusz meg tudja mondani:-)
@Enrico72:
ők vették fel az önkormányzati hiteleket?
fussál neki újra:
"Erre szükség volt, 2004-től, 2005-től látszott. Ezzel normális ember tervezett, és annyi hitelt vett fel, amennyiről tudta, hogy csak a felét kell visszafizetni."
by meggyes tomika. esztergom, 26 mrd hitel felvétele 2002-től.
@micsoda?: Igazad van, jobb is lett volna, ha maradunk a a túlzott deficit eljárás alatt, már úgyis olyan jól megszoktuk, minek is változtatni ezen. "Több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak!" - ismerős, ugye? Na, hát most ezt fizeted. Mert a sz*t valamikor el is kell lapátolni, ugye-ugye? Felhalmozni, az igen, ahhoz jól ért a maszop. Brávo, szavazd vissza őket, a hatalomba beeee!
De lehet, hogy nemegy, hanem 0. Inkább errefelé hajaz... oszt, nem szoroz:-)
@Penivaldes: Ha nem tudnám, hogy lehetetlen, azt mondanám, te vagy ő - de nem szeretnélek ezzel megsérteni. Olvastam itt korábban is.

Azt inkább valamiféle dicséretnek kéretik venni, hogy totálisan hozod az Orbánra szavazó mintapéldányát.
(marylou az általam ismert legostobább női lény, aki 2002-óta hóttszerelmes Orbánba és ezt kb. ugyanezzel a stílussal napi szinten közhírré is teszi.)
@$$$=$$$: Látom, te már a rózsinéni iskolájában tanultad a helyesírást ...
:-D)
@Bakter: Ha Simicska nyeri a koncepciót, biztos lesz. Kismarostól, Nagymarcsáig:-) 15 perc alatt kell majd berúgnod:-)
@Bakter: És persze a Lkinger Béla zsebcirkáló propellerhajót is üzembe helyezik. A kapitány majd Dávidként Vitézkedik a gaz alkoholista, nihilista, prohibicionista, etatista, ciánista, pianista pórnép felett:-)
@Fabius: mióta vagyok az amit orbán mond? max a szavazója vagyok te gyökérgyerek. nekem is van véleményem sokszor megegyezik orbánéval, néha nem. abban pl. nem egyezett a véleményünk, hogy ő nem verette szét a maszopos-libás tüntetéseket a kormányváltás után, én meg szétverettem volna ahogy ők tették. a véleményeddel szerencsére kitörölheted, de sztem az nem vélemény ami neked van. te csak egy kártevő vagy, egy undormány lelkületű ember, akárcsak az általad képviselt politika, aminek az emberek szerencsére véget vetettek 2010-ben, és remélhetőleg sose jön már vissza.
@$$$=$$$:

A Fidesz nem hagyta überelni magát

Az V. kerületben a 10%-os szocialista csökkentést leszavazták a 0 százalékos emeléssel szemben.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F30%2Fa_fidesz_nem_hagyta_uberelni_magat_a_belvarosban%2F
@Fabius: magadfajták véleménye szerencsére már nem számít. kevesen vagytok nagyon. mi meg sokan.
@$$$=$$$: nos... eljött a pillanat... helyedre kerülsz. Kuka. Csá.
"A kormány júliustól bevezetné a reklámadót
[origo]|2013. 05. 30., 14:00|Utolsó módosítás:2013. 05. 30., 14:34|
Címkék:szja, Orbán Viktor, reklámadó, Inforadio

Orbán Viktor miniszterelnök az InfoRádió Aréna című műsorának felvételén beszélt a személyi jövedelemadó esetleges változásáról, a reklámadóról és a túlzottdeficit-eljárás megszűnéséről."
www.origo.hu/gazdasag/20130530-orban-juliustol-lesz-reklamado.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi ebben a probléma? maszopnak kuss a neve alapban 2010-től. mér nem 2010 előtt csökkentettek rezsit? ja mer akkor loptak meg csődbevitték az országot?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nyulam-bulam! az ilyet nem kukába dobunk, mikor az elszállítása rohadt drága. komposztáljad! azt mondják, még a szart is lehet.
@$$$=$$$: több teret kaptál, mint amennyit megérdemelst. rád pazaroltam kb. 10 percet, pedig az élet rövid. sajnálom.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
És mindenki félrebeszél tegnap óta, mert valójában a túlzottdecieljárás alól kerültünk ki. Csak ezek a hülyék félreolvasták. Deficit továbbra is marad, viszont a 0,4 cl helyett visszatér a "féldeci" a krimókban.
Annyira de annyira legyőztük Brüsszelt és annyira de annyira nem hagytuk magunkat gyarmatositani és annyira de annyira kiosztottunk újabb tockosokat, hogy kedves betegünk behúzott farokkal teljesített minden brüsszeli elvárást (sőt még azon túl), csak nehogy elzárják az EUs pénzcsapokat kollégiumi szobatársa meg ő előle. Ja és ennek ára az volt hogy 3000 Mrd forintot ellopott tőlünk és tönkreb....altázta az országot. Monty Python leülhet, ez az ország hujebb !!!!
@bella _ciao: Eztnkomposztálni? Egy élő organzanizmus... ezt csak égetni lehet. Csak a jó minőségű szarból lesz trágya...
Erre mondom én, hogy Brüsszel helyébe, most azt lépném, hogy "jól van gyerekek kikerültetek a túlzott-deficit eljárás alól - DE PÉNZ NINCS!"
De miért nincs?
A demokratikus rendszerek hiánya miatt!
Örüljetek a szabadságnak azzal amitek van.
És akkor megnézném ennek a beteg faroknak a fejét! meg a sok gyíkét is.
Pénzről szól ez a történet.
Úgy tűnik, az örömhírre a trollok bérfejlesztést kaptak. Nagyon be vannak izgulva. Lehet, hogy még merevedésük is támadt?
Uhhh, látom megjöttek a naribari fityisztrollok is. :D
a nemzetidegen MSZP-zsidóSZDSZ csődbe vitte az országot a Fidesz-Kdnp pedig kihúzta onnan.ennyi a különbség.na ezért nem engedik meg a magyarok hogy a judeobolsik visszatérjenek a hatalomba.úgy néz ki megint meglesz a jobbos 2/3 amire igazán már nincs is olyan nagy szűkség csak hát a mai ellenzék viselkedése taszítja a magyarokat
@béla a görög:
Akkor lenne csak sírásnak rívása. Permanens békamenetek indulnának izélendbe, és az utak mellett tömegével tűnnének fel a forradalmi fülkék, tojjtojj felirattal.
@béla a görög: még ez is megeshet... merkel, mintha kicsitsem lenne vidám. egy fastfej rohasztó ziláló senkit támogatni? ez nőből van. másképp gondolkodik. ezt orbán a büdös életben nem fogja megérteni. A lépcsőházban meg nem tudja lepofozni.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Pontosítok. Merkelnél nem jön be a kocsmában hanyat vetem magam a széken, előttem a pálesz, oszt kicsapom a farkam az asztalra, oszt ládde Gizi mekkora nagy ász vagyok stílus. Emmeg, mást se tud.
Ezt nem értem. Azt hittem, a ballibsik ÖRÜLNEK ennek a hírnek.
@ephart:

Bár a trafiktörvény egyik leghangsúlyozottabb célja a fiatalkorúak egészségének védelme, azt nem tiltja a jogszabály, hogy iskola mellett legyen dohánybolt, így aztán lesz is. Nem is egy helyen – írja a 444.hu.

Bár már a trafiktörvény megszületése óta hangsúlyozzák, milyen fontos a fiatalkorúak egészségének védelme, iskolák mellett is nyílnak majd nemzeti dohányboltok – számolt be a 444.hu.

Ezek a boltok eredetileg olyan zárt, kívülről elhomályosított üzletek lettek volna, ahová fiatalkorúak egyáltalán nem mehettek volna be, ehhez képest most már fagylaltot is árulhatnak majd a dohányboltok – emlékeztet a lap.

A törvényben csak az szerepel, hogy közoktatási intézményekben nem lehet majd trafikot nyitni, arról nincs szó, hogy közvetlenül mellettük lehet-e.

A laphoz ugyanakkor több olyan információi is befutott, mely bizonyítja, hogy iskolák mellett is nyílnak majd ilyen üzletek. Ilyen dohánybolt nyílik majd Kismaroson, a XI. kerületben, illetve a II. kerületben, a Budenz József Általános Iskola és Gimnázium mellett.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hát igen.a német az egyenesgerincű nép.nemes jellem sokat tűr és elnéző a gerinctelen férgekkel szemben.ám türelme véges lásd 40 évek
narancs zászlós felvonulás a tetves vezető előtt mikor lesz?

A barackfás Összetartozás Dalát énekeltetné az iskolásokkal a kormány

“A program kötetlen, így bárhol lehet énekelni: otthon, baráti körben, az iskolában” – írták az iskolaigazgatóknak.

most.444.hu/2013/05/30/a-barackfas-osszetartozas-dalat-enekeltetne-az-iskolasokkal-a-kormany/
@ephart: Szépfiú. A németek már rég nemzetben, hanem Európában gondolkodnak, merta földrész a globálisan csak így tud megmaradni. Csak az olyan csökött emberkék, mint te, meg a "magadfajták" a vezéretekkel együtt gondolkodik kisázsiai monokulturális kondiciókban. Persze ez is érthető. Mentálisan jobbat tesz egy beteg léleknek, ha azt hiszi, Ő a király a szemétdombon, mint egy picivel nagyobb léptékben gondolkodó, de nem szemétdombkirály státuszú valakinek lenni. Ez bizony szellemi és mentális betegségre utaló tünetegyüttes... és tudod, az a baj, hogy bánná a fene narcisztikus, diktatórikus, entitált, degenerált, pszichopata egocionosta megnyilvánulásokat, ha nem egy nemzetet döglesztene bele.
A túlkompenzált delíriumos kisebbségtudtos kompencációs tünetegyüttest kihagytam. És ezek az emberkék... néhány kivételtől eltekintve, bármennyire is szeretnék az ellenkezőjét, a történelen szemétdomján végzik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "narancs zászlós felvonulás a tetves vezető előtt mikor lesz?"

neked nemmindegy mikor lesz? patkány pofádat ki se mernéd dugni az ablakból se ha arra menne a felvonulás.
@ephart: Összegezve: az egész országra nézve szégyen, hogy 3013-ban, Európa kellős kzepén, ez megtörténhet. Kiterjesztve, Európára nézve is igaz.
Fabius!

A "paraszt" te vagy, te agyilag meg-shrinkelt gyökér.
"Orbánék 300 milliót adnak a Hajdú-Bét károsultjainak"

hvg.hu/itthon/20130530_Orbanek_300_milliot_adnak_a_HajduBet_kar

A trafikmaffia károsultjainak mennyit fognak adni?
És a Simicska által kiszorított cégeknek?
A rezsicsökkentés miatt becsődölő szigetelőiparnak és megújulóiparnak?
A földpanama károsultjainak?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ez a szélsőségesen értelmezett globalizmus és multikulti szimpla zsidó ármány.ja és már megbukott a szemeink előtt vall kudarcot.más próbálkozzatok be újra a németeknél ha nem volt elég a lecke.megint rab@sztok borítékolható
@ephart: faszkalap. Kurva jó lesz, amikor tolod a talicskát a poros úton, rajta a kecskéddel, Hannoverben, sóra becserélni...
@politikailagnemkorrekt: Bocsi, én az elosztást tartom végtelenül igazságtalannak. Ha nem egyenlősdi lenne, akkor több jutna a leszakadó rétegnek.
Ja, és a "lét határozza meg a tudatot", látom nálad is működik, úgy mint nálam.
@Penivaldes:
Csak eltántorítani volt szándékom. Ugyanis nem kék a szeme. Erről szól a kép.
Ja, meg 50 éves, és száz forintnak is ötven a fele.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mocskos férgek vagytok , de most pofára estetek Magyarország szégyenei, ti globalista szoclibek!
Nem értem, ha ennyire jól megy, akkor miért kell ennyire bizonygatni néhány hozzászólónak.
@ephart: A hatalomba?

Meséld el mit érzel mikor ezt a szót kimondod!
@V-PORT: ezzel lehet cukkolni a ballibbantakat.
Belinkelte már valaki?

"Többórányi, 2008-ban rögzített interjút közölt Rózsa-Flores Eduárddal egy szélsőjobbos portál. A hanganyag egy, 22 perces, szerkesztett részletén Rózsa-Flores az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról beszél. "

atv.hu/cikk/20130530_rozsa_flores_igy_szivargott_ki_az_oszodi_beszed_archiv_felvetel
@jolany: Remélem sose jutsz el turistaként sem nyugat-európága. Taljánrecöge Neked tökéletesen kielégítő. Bár a helyedben a Talján szót átiratnám Mogurröczögére ékírással. És persze, gondolom TVekhósszekérrel jársz a pártközpontba a mocskosnémet Audi helyett, és 1960-as Orion tévén nézed Samsung helyett az Orbánhiradót, no persze a lábujjadra kötött madzaggal hívnak rapportra a hígagyú főnökeid mocskosglobalistaördögtalálmánya mobiltelefon helyett. És soha nem kostolod meg a pármai sonkát, csak a jó magyar zsíros cubákot. Sajnállak.
@$$$=$$$:

Ja. A választókorúak 53% mondja pártszimpátiától függetlenül, hogy takarodjatok anyátokba a Vezéretekkel együtt.

Ez nekem elégnek tűnik.

Sírj ki egy trafikot magadnak gyorsan, mert kormányváltás után nem lesz aki a magadfajtát eltartsa.
Csak a mocskos férgek hisznek még mindig a Nemzeti Maffia Pártnak=FIDESZ, de egyszer eljön az, amit jolany jósolt: pofára esnek, aztán nagyot koppannak és meg és kihalnak.:) Fidesz és MSZP-mentes Magyarországot és a HAZA fényre derül!
@jolany: és az ótvart a seggedről Vajákos Julcsinéne csalánteája rohasztja le, nem valamiféle rohadék svájci gyógyszergyár antibiotikuma...
@$$$=$$$: Szerintem, mint ballibbant állíthatom, ezzel nem tudsz minket cukkolni. Mi tudjuk, hogy jól megy, csak azért írunk ilyeneket, hogy figyeljük, ki, hogy reagál, ezután pedig díjazzuk az illetőt. Te már lekéstél a földről, és a trafikról, de még ott van az ital, a kaszinó, a sajtó, vagy a stadion. Szóval cukkolj csak!
@Axxtro:

Juj de cuki. A parasztot kikéred magadnak, a hazudóst meg nem.

Kámingaut rulez! :-))

Bazz, most dobhatod el ezt a nicket is. Pancser.
@Fabius: ááá ő már a pálinkásbutykoszos bótra hajt... csak mi lesz, ha kiissza a készletet? Orbán személyesen pótolja az 50 litykós tokajnemtaggyúlési készletéből adómentesen?
@Fabius: és ez az 53% szerinted mennyi vizet zavar ha nem mennek el szavazni senkire? mert sztem kb. semennyit. fossá lesztek verve úgynézki.
@Fabius: A családi címerében a jelszó a következő:
Apám is gróf volt, a fiam is az, csak én maradtam paraszt.
"Kiástuk az Index sírját

A díjmentes szociális temetés egyik feltétele, hogy a hozzátartozónak kell kiásni a sírt. Kipróbáltuk, mi lehet ebben olyan nehéz, majdnem beledöglöttünk." :-)
index.hu/video/2013/05/30/sirasas/
"Nagyot gyengült a forint
Az euró 293 forint fölött jár. Két napja még 285 volt."

2 nap alatt 8 forint. Lehet összehívni a diadal Nemzeti Alkoholmámoros sajtótájékoztatót.
@Fabius: amúgy pont ezen látszik mennyire lúzer szarok vagytok. egy épkézláb ellenzéki pártot se tudtok összehozni, se egy embert találni akivel akár csak esélyetek is lenne.
@ephart: Ezen a németek Európát akarnak én is eléggé megrökönyödtem, mert addig érdekli őket, amíg megy a szekér, ráadásul úgy is csak kb. a felét.

Az más tészta, hogy ott lényegében csak Soros média van, II. világháborús feltétel.
@remekelek64:
Nem hinném, hogy a tüneti kezelés elég lenne. Amíg a fejekben nincs "derű" meg miegymás addig a társadalom kitermeli ÉS felemeli az új patkányokat.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Lehet, hogy nagyapád forog a sírjában, mivel elképzelhető, hogy Ő is azok között a hősi halottak között van, akik az életüket is odaadták a hazájukért, Magyarországért, és ha lát téged fentről, elcsodálkozik, hogy az ivadéka hogy tudott ilyen szégyenteljesen elkorcsosulni. Az a generáció még tudta, hogy mi a hazaszeretet, ti viszont már csak a globális Európáról ugattok. Ha olyan vonzó neked , menj a globáliseurópába!Akkor lássunk benneteket, amikor a hátunk közepét
@jolany: Menne, csak ott dolgozni is kell.
@$$$=$$$:

Neked ezen nem kell aggódni. A pofozózsákot megkaptátok, a hajráig eljátszhattok azzal, kis buták.

Te azért aggódjál, hogy a trafikmutyi után nyilvánosságra kerülő földbérletpályázatokat olvasva a gazdák ne hányjanak villaélre titeket.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szegénykék, elég táposan mozognak azokkal az ásókkal :-D :-D
@jolany: A défapám harcolt, vitézi érem miegymás. Gyerekkorunkban semmit nem tudtunk kihúzni. belőle. Nem volt büszke rá, hogy embert ölt.
Mi neked a hazaszeretet? Meghalni a vezérért? Embereket szenvedésre ítélni élettelen tárgyak ( zászló, korona) nevében?
@Fabius:
mi ez a mai trollfertőzés itten? küldetésük van vagy be kell mutatniuk valamit, hogy kapjanak zsét?

szemétbe velük

ennyi szar kiömlött? melyik bili borúlt ki

brühüyyy
@jolany: Ecsém. ha mi nem keresnénk meg és nem fizetnénk be adóban a ti parazitalétetek feltételeit, simán megöglenétek, mert még egy pohár víz megivására is képtelenek vagytok... szóval el lehet csendesedni... de piszkosul... ha nem a meleg fűtött közpénből fizetett irodátokból köpködnétek, hanem a válalkozói szfétában.. mit is mondok... ez elképzelhetetlen. Ti vagytok a tehetségtelenség, az élősködés, a restség mintapéldányai... a bérkommentelés nem GDP termelő tevékenység. Szóval mehet a nagy büdös francba, és viheted magaddal fejerobit, meg a nemglobalista csupadollárnikkű idióta, kisegítőiskolás haverodat is.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mert gyenge szarok vagytok. Egy lapát földet sem bírtok felemelni.Csak mindenben kötekedni tudtok. Egyébként pedig ez is hazugság, hogy a hozzátartozóknak kell a sírt kiásni. Meg lehet kérni szomszédokat, barátokat, távoli rokonokat, úgy mint régen. De csak lehet, nem muszáj. Lehet fizetni is a temetkezési vállalkozónak, hadd hízzon!Ha valaki valamit ingyen akar, tegyen is érte valamit Így korrekt. Az ingyenélőknek befellegzett.
@rodeo36: Mondtam már. Megszünt deficit elvtárs, felszabadult a zárolt troollkassza... dolgoznak a fiúk ezerrel...
Most olvastam fb-on:
"Magyarország a kollektív öngyilkosságot választja forradalom helyett, mert félnek, hogy a forradalomban valakinek baja esik."
@jolany: kisember! akkor kezdheted magadon a befellegzést... mit teszel te a szájtépésen kívül ezért az országért. Belefingasz a szolgálati audi hátsó ülésébe? Az első sorban viszed a tacepaót a békemeneten, Letérdelsz Orbán előtt, hogy beléd tudja törölni a szaros gumicsizmáját? Ezek divcső tettek. Illő megörökítésre. A hazafiasságod pedig nagyjából a biztos megélhetésedig tart. Aztán bárkit, bárhol kiszolgálsz, kinyalod a seggét, ccsak nehogy goldolkodni... horribile dictu esetleg valami hasznosat kelljen tenni. Arra képtelen vagy. Nagyjából Te vagy a Zsiga Marcell archeotipusa. Leléphetsz a bánatos pélóba.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hogy te milyen tévedésben vagy velem kapcsolatban!Képzeld: egyéni vállalkozó vagyok, megkeresem a megélhetésemre valót, nem te tartasz el.
@Fabius:

Ne rugózz már annyira!

Bele fulladsz a saját taknyodba, mint ahogy azt, az "önámítás típusú hazudozók", a napi gyakorlat szerint szoktak.

Nem jött még le, hogy lúzer kártyát húztál, és egyre mélyebbre ásod magad?

Kívülről nézve, egy dezinformált, elvetemedett vadszamár vagy, akárminek képzeled magad.
Ez jó. Épp ma reggel mondja a brit politikus, hogy Sorosék vezérlik a magyar antiszemita kampányt, a bukott SZDSZ politikusok vezetésével, ezek meg itt trolloznak.

Inkább ti vagytok gyanúsak ballibsik.

Már ez is jellemző, a csóka beidézi a legszánalmasabb hírt az indexről, de olyan svunggal, mintha ettől nyerne a Soros favorit Bajnai.

Pedig ez jóval ütősebb:
index.hu/belfold/2013/05/30/belso_szazadveg-kutatas_alig_ismerik_a_miniszteriumokat/

Mert ez tényleg szánalmas, viszont nem az indexnek.
@jolany: Nem kell a kormolás. Te akkkor voltál vállalkozó, amikor a piros hó leesett. Ha mégis az lennél, akkor az apád betett valami jóféle tanácsadói állásba, mint a Vitézi gyereket... szóval valóban elhúzhat a nagy büdös redvába.
Befejeztelek.
@jolany: Na most azt azért tudni kell, hogy libsinek a fizikai munkának még a híre is automatikusan munkatábor. Egy libsit ásúval komolyan meg lehet félemlíteni. Már úgy értem, kínálod neki.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Élvezem, ahogy vered a nyálad kínodban. A szöveged hemzseg a hibáktól , csak azt nem tudom, hogy az idegességtől, vagy alapból nem tudsz írni.
@jolany: Ja és természeten és vagyok az ökörirátóti csodarabbi is:-)
@jolany: Ja és természeten és vagyok az ökörirátóti csodarabbi is:-)neked bevallom alapból vagyok grafonauta...
@jolany: de az is lhet, hogy grafolexiás... olyan bonyolult ez a dolog...
@jolany: Nagyjából itt tartotok. És a csimpánz még ki is kéri magának.

"A csimpánz is hisztizik kudarchelyzetben
Kiabáltak, duzzogva morogtak, amikor egy kísérleti játékban banán helyett uborkát kaptak."
index.hu/tudomany/2013/05/30/a_csimpanzok_is_hisztiznek_kudarchelyzetben/

Többre meg nem futja... eléggé szar a helyzet...
@Fejesrob: Tehát: Sorosék vezérlik az antiszemita kampányt. A fidesz alattomosan, a jobbik nyíltan antiszemita.
Soros vezérli a nemzeti jobboldalt?
Így van?
@jolany:
remélem anyád hazafias szeretettel húzza rád a szemfedelet és önfeledten énekli a talpunk összeér NER nótát.
"Korrupciós ügy: alku fejében ment haza az éjszaka császára?
2 hozzászólás
V. László ügyvédje szerint a döntés jogerős, azt az ügyészség sem támadta meg."

hmmm... holnap teli lesz a jajtó, hogy Vizoviczki bevallotta és cáfolhatatlan bizonyítékok vannak, Gyurcsány lőtte le személyesen Fenyőt, Bajnai robbantott a Aranykéz uccában, Szanyi kapitány pedig a hazai alvilág DeCapo al Finéje. Az Mszp pedig a Cosa Nostra magyarországi kihelyezett tagozata, az LMP és a HH pedig a Moszad által felreakciózott és pénzelt bűnbandaszervezet, amely a NER összes jótéteményét robbantásokkal akarta hitelteleníteni. és személyesen akarta Lázár úrelvtársat rábeszélni 20 trafikpályázat elfogadására hallgatási pénz gyanánt.
@$$$=$$$: kicsillag, szoltal, avagy csak a lefolyo boffent?
Istenitett vezered nivojat sem hozod, nagy szegyen ez meg neki is.
Nem mellesleg Semjén miniszterelnökhelyettes úr alá Sepsiszentgyörgyön elö-szőr hintalovat adtak, és Fekete kulturhérosz úr agyát direkte megsugarazták, hogy lejárassa a NER rendszerét. Sajnos Kerényire nem tudtak mit kivallatni, be kellett látni, hogy ő, alapból ilyen elmebeteg.
@KÁTÉó53éúétr6: Én annyira nem. Elég nemtelen dolog fegyvertelenekkel szellemi párbajt vívni... de most sokan vannak.. és nekik, szemben egy értelmes kutyával, a kushadj! nem elég.
@V-PORT:
mi megy jól? semmi sem változott, hoztak egy döntést ettől a gömböc bedől mert most már arra sem hivatkozhat nés az egész rongybicikli meg csak helyben jár meg tolat a lejtőn lefelé, mikor a "nemzetköz" látta egy nap után, semmi sem változik és szándék sincs rá akkor a forintocska visszamászott a polcra a szarok közé és még majd kapaszkodik egyébként is így a shortolás jobb a gecijeinek...

mondott valamit a gömböc hogy mi lesz most hogy már nincs ra biga? nem mondott megijedt, be van szarva, hogy mondania kell és már az összes lilákat meg kékeket és a sárgáka bekapta még a zöldek és pirosak vannak hátra valamint a piros pöttyösök de azokat nyalni kell

szóval le van bénúlva nem várta, hogy kibasznak vele

szerintem ennél jobban kibaszni még hőzöngő barommal mint a gömböccel most a döntéssel nem tudtak

a saját dugájába dőlt alapvető sikoltozásának oka mxünt

brühüyyy

és nem tud semmit sem tenni mert a maffiózói nem nyitják a kincseládikát

elvitték offshore
@saravad: "Tehát: Sorosék vezérlik az antiszemita kampányt."

Valójában ezen sem lepődnék meg. Nem nagyon menne a világuralom, ha egyszer nincsen antiszemitizmus.
@kifordított nagyanyó:
"De most legaláb elveszik a csórótól és neked adják."
Fordítva:
nem veszik el tőlem, és nem adják oda nekik.
@Fabius:
Te a 3%-os reálbér csökkenést 2012-re írtad. Olvasd csak:
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/far/far21212.pdf
Hja, a munkáltatóknak kellett volna bért emelni, de nagyon nem akaródzott nekik. Szemetek.
Amúgy kedves fábijusz, ugyan mondd már meg, ha a régi (értsd: szoci) adózási rendszerrel és nyugdíjjárulék fizetési rendszerrel akarta volna a kormány a tömérdek adósságot csökkenteni úgy, hogy kikerüljünk a túlzottdeficit-eljárás alól, akkor most mit írnál? Mennyi pluszterhet számoltatnál össze az olvasóiddal?
@Axxtro: hat remekul jellemezted magad. Fabiusra max Tiborc panasza illene. De mire felfognad, mar reppensz is innet.
@saravad:
ezek a beteg trollok itt kapálódznak hátha megkapják a mai zsét mert ha nem tudnak legalább 4000 szót összehozni akkor nem kapnak ma semmit és holnapig kell várniuk a sarkon pokrócban vagy meg kell dugniuk a rétvéri bence kisasszonyt ott a zirodában a zíróasztalon ha már buzi hadd szó'jjon és fröcsögjön ennyi sok buzi együtt és beengedtétek? vagy beosontak a kulcslyukon?

minő soxar

brühüyyy

a rosszlány, meg a dollárbunkósított, és a többi szsarcsimbók, mondd te ezek sohasem fürdenek olyan bűz terjed hogy ihajj
@hümhüm:

mühiba olvasd az elején írt számaimat ha nem zavarocc bele ott van és ki van baszva a gömböccel nincs tovább duma tennie kéne valamit de nem tud ellopták a zsét már te sem kapsz napidíjat hanem szótagonként fizetnek, meg hányan hányunk le itt

azért

brühüyyy

xar vagyol
"Bedöntheti a belföldi fuvarozók felét az e-útdíj
8 hozzászólás
Az e-útdíj miatt a külfödi fuvarozók elmaradhatnak, ezzel pedig csökken a bevétel."

CSak egy maradhat.

"A Simlicska-Trans a forintkiszállítás mellett, kedvezményes útadómentes fuvarozást. költöztetést, elföldelést vállal. Ha nincs kijárt út, a fuvar előtt, kedvezményesen autópályát építünk! Gyors vasúti szállítás és átrakás garantálva. Bízzon bennünk! Mi is bízunk magunkban! Szállított áruját, bármikor bárhol garantáltan reklámozzuk. Az áru eladását, alvállakozónk, a CBA közreműködésével kedvezményesen értékesítjük. Az Ön feladata csak, a fizetőképes kereslet felkutatása, és az üzletbe irányítása. Ne hagyja ki! Mi sem hagyjuk ki Önt! Maga is sorra kerül! Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban problémája támad, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, az Orbán-Lázár Zrt-t. Problémája biztosan megoldásra kerül. És mint mondottuk. Mi, profik vagyunk! Kedvezményesen elássuk. Még a Pintér közszolgáltató sem találja meg! Hívjon! Most!"

hvg.hu/gazdasag/20130530_Bedontheti_a_belfoldi_fuvarozok_felet_az
@Axxtro:
te itt a kutyákat akarod képviselni? astro-t a jót? pedig kutyába sem veszünk

brühüyyy

xar vagyol
@jolany:
még megy a züzlet? ma mennyit gyűjtöttél be és hány numera volt érte szopni is kell vagy csak dugtok?

brühüyyy

és még mire vállalkozol, sírá sáska
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Na az jobb is ha a külf. fuvarozók elmaradnak.

Annak nem sok teteje van, hogy útdíj sincs, de az utak is szarok.

Eleve azt csinálnám mint a szlovéneknél. Kamionok kizárólag autópályán, autóúton és aranyáron. Ott nincs olyan, hogy a település szélén tévelyeg a kamion, de az utakat is meg lehet nézni. Még a turistabusz sem mehet be az utak jórészére.

Érdekes, ők túlélik.
@Fejesrob: jó, hogy nem lep meg. Te hivatkoztál rá.
A 15 milla zsidó meg világuralomrs tör mert nem értik, h. a 15 milla magyar a zisten kiválasztott népe. Mindkét csoportból kivonandóak az idegenszívűek. A többi 6.97 milliárd bolygólakó gyanútlan áldozat.
A szar visszamászott a bokor árnyékába..., de a szaga megmaradt.

"NOB-tag maradhat Schmitt Pál
Figyelmeztették a plágiumbotránya miatt a volt államfőt, a bizottsági elnökségről önmaga mondott le."
sportgeza.hu/sport/2013/05/30/nob-tag_maradhat_schmitt_pal/
@Fejesrob: Kishülye! Fingod nincs a fuvarozásról, csak nyomod a tacepaós rizsát. Magyarország, ha hiszed, ha nem transzkontinentális útvonal. Nemigen van más út nyugat, ás kelet európa közt. hol menjenek a kamionok? a Holon? Ha hallgattál volna, csak magadnak kellet volna bizonyítani milyen hülye vagy, így viszont az egész blog rajtad röhög. Nem szégyelled magad?
@Fejesrob: Természetesen ezzel nem azt mondtam, hogy ne legyen útdíj... a középkorban is volt hídpénz és kapuvám... de csak a megfizethetőség és megtérülés mértékéig, nem martalóc, rabló szintre lesüllyedve.
@Fejesrob: Mindamellet, ha veszel Ósztriában egy kütyüt, akkor valszeg, made in ...(Ázsia, or China, ha egy ótvaras farmert, akkor made in Banglades, or Turkey, ha egy darab banántot, akkor valszeg made in Orbán. Fogyaszd egészséggel.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Okosat mondtál kishülyém.

1. Szlovénián keresztül is megy pár fontos útvonal.

2. Sárospatak határa nem transzatlanti útvonal.

Olvasd el b+, amit írtam mégegyszer, ha már annyira hülye vagy, hogy egyszerre nem érted.

De ha összehasonlítod az olasz , horvát autópálya árakat a mienkével, akkor is rájöhetsz, hogy te b+, nagyon amatőr vagy.

Persze általában az ilyeneknek van ekkora kurva nagy arcuk.

Orbánék mindössze azt csinálják, hogy a nehezebb teherforgalom jórészét visszaterelik az autópályákra, másrészt, hogy szinte kész a magyar autópálya rendszer, kezdhetnek normális árakat kérni, ahogy pld. a horvátok.
"A 71 éves, kétszeres olimpiai bajnok vívó Schmitt Pál a jövőben lemond bizottsági munkájáról, így elveszti elnöki posztját a NOB sport és környezetvédelmi bizottságában.

A Semmelweis Egyetem szenátusa tavaly március 29-én vonta vissza Schmitt Pál doktori címét, mivel doktori disszertációja szövegazonosságot mutatott más munkákkal. Schmitt Pál április 2-án lemondott köztársasági elnöki posztjáról, de fellebbezett a döntés ellen. Az egyetem eljárását ugyanis etikátlannak és jogszerűtlennek nevezve úgy vélte, oklevelét csak a bíróság vonhatta volna vissza. Ezért felülbírálati kérelmet nyújtott be és bírósági felülvizsgálatot is kért, előbbit az egyetem elutasította."

Ma majmos napom van... ez a cerkóf, vagy galléros pávián sem tud méltósággal veszteni... már.már sajnálatra méltó. Viszont amennyi kárt okozott röpke másféléves KEségével, az megbocsáthatatlan. Egy buta szervilis, senkiházi szarcsomó... egy ország tönkretételében tettestárs... és még ez verte a nyálát... röhej.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Miből gondolod, hogy ilyen deformált értékrendű eszementek bármilyen formájú beszólása elrettenthet akármitől is?

Tudod, computer programok ugyanúgy mint te, lentről fölfelé nem, csak fentről lefelé kompatibilisek.

Attól itt nektek nem lesz igazatok, ha elunom ezt az ostoba vitát, és magasról tojok a fejetekre.
Olvasva a kommentjeit ezeknek a fityesz droidoknak @Fejesrob, $$$=$$$, Lencsés Pistikének, Ándi bácsinak,egyre inkább az jut eszembe,hogy ezek a barmok tényleg olyanok, mint a fasom. Fejük van, de eszük az semmi és jól érzi magukat O.Viktor seggében.
@rodeo36: Bencusnak más sokkal komolyabb elfoglaltságai vannak.:)

t7.hu/0ggb-retvari_bence_kuldetese
Jo iras. Talan lehetne egy kicsit karcosabb.
@csak egy néző: Van az úgy, hogy nem érted és azt hiszed, a másik a buta.
@Fejesrob: Kishaver! akkor olvasd el a kiegészítést is, aztán vartyogj bele a poshadt kibertérbe. AZ pedig a szabályozás töketlenségre, ha harmadrangú útvonalakra ráengedik a 40 tonnás maiont... ez a mostani rendszer balfaszsága, nem a Gyurcsány küldte oda őket.
Északnyugat-Európába hülye lesz a román, bolgár, török, ukrán, orosz kamionos lemenni Szlovéniába. Nooormális vagy? Inkább erről kérdezd Fabiust. Ő benne van. Te meg csak hörögsz, mert megfizetnek.

Szerinted a Dácia Romániából Németországab, Svájcba, Ausztriába, a lengyelekhez, majd Szlovénián keresztül küldi az árut? Normális vagy? Ez nem politikai, hanem kőkemény gazdaságossági kérdés. Ha a hülye magyarok sarca meghaladja a szlovén árakat, az üzemanyagköltségeket, az amortizációt és egyéb járulékos költségeket, akkor ott fogja elküldeni. Mi meg nézünk kerek szemekkel a nemy büdös semmibe, hogy dehármééér??
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"no persze a lábujjadra kötött madzaggal hívnak rapportra a hígagyú főnökeid mocskosglobalistaördögtalálmánya mobiltelefon helyett"

Eszement nagy formában vagy:)))))))))))))
Tudod "rodeo36", "egy témáról, vagy folyamatról folytatott vita eredménye nincs befolyással magára a folyamatra".

Hogy te is megértsd, lefordítom:

Attól, hogy a középkorban a tudományos álláspont az volt, hogy a föld lapos, és a nap forog a föld körül, ez a téveszme a tényleges folyamaton nem változtatott.

Ha ti itt, többségi alapon megszavaztok, egy vagy több hülyeséget igazságként, attól az hülyeség, ti meg hülyék maradtok.

Remélem értjük egymást.
@Dr. jenőke (jenőke): Holnap lesz 50 éves.
Szeme a távolt fürkészi. Csak benne bízhatunk. Persze tudom, hogy titeket már rég megvett Libajnai, de még reménykedem hogy egyszer a ti szivetek is megnyílik az igazságra
@Fejesrob: Már csak egy gonoszkodó kérdés:

"Orbánék mindössze azt csinálják, hogy a nehezebb teherforgalom jórészét visszaterelik az autópályákra, másrészt, hogy szinte kész a magyar autópálya rendszer, kezdhetnek normális árakat kérni, ahogy pld. a horvátok. "

Kishaver. Hogy is van ez? Orbánék 1998-2002 között összesen 6, azaz hat kilométer autópályát adtak át. És te most erre bazírozva fényezed isteni elméjülket? Arra a 631 kilométerre, amit a Horn, Mocskosgyurcsány-Banjai alatt épített, akár 70/30-as zsebretevési aránnyal? Te tényleg ennyire hülye vagy?
@Fejesrob: De van ám. És milyen gyakorta. :)
@V-PORT: Mert nem akarjátok látni hogy a haza végre fényben ragyog!
Nagyon jó Bajnai Székesfehérváron.
Az unortodox gazpolt fényevésnek nevezte:))))))
Ajjaj. Hogy lehet visszacsinálni a tahótlanítást? Melényúltam, véletlenül tahótlanítottam Vérnyulat.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ki hibáztatta Gyurcsányt? Ne félj, nem bántom a kedvencedet, elég nyilvánvaló, hogy ő nem tehette volna azt meg, hogy útdíjat vezet be.

Az a gond benned, hogy orbánfóbiádtól már normálisan olvasni sem vagy képes.

SZIGORÚBB rendszert vezetnék be mint Orbánék, kb. ugyanazt, ami Szlovéniában van.

KI a a faszomat érdekli, hogy küldi az árut? Akkor majd küldi másfelé, vagy megoldja másképp. Egyáltalán nem osztom azt, hogy a kamion kifizeti a jelenlegi díjat és hú milyen hasznos.
Útterhelés, környezetterhelés, balesetveszély. Én nem is engedném a kamionforgalmat, kizárólag autópálya és autóút és igen magas díjért, hogy pld. a szlovák már ne rajtunk keresztül járjon Pozsonytól Kassáig. Ne érje meg neki.
@Penivaldes: Akarjátok? Akarjuk. Te sem akarod.
@Husz_János_Puszita:
bal felső sarok kezdőoldal, klikk

tlantlantlan
brühüyyy
@Orica Középföldi: Most nyugat felé próbál támadni, és mindenféle szómágiával letéríteni minket az útról. Remélem a fehérvári polgárok jól odasóznak neki.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Te beteg vagy b+. Ki fényezte Orbánékat?

Az, hogy egyetértek a díjemeléssel, miért lenne Orbánfényezés? Gyurcsányéknál is egyetrértettem volna.

Kezeltesd magad, agyadra ment a 2010-es vereség:)
@Axxtro:
ezt most mire mondtad és miért?

véletlenűl ránéztem büfidre

brühüyyy
Hihetetlen mélyre süllyedt az ellenzéki blogszféra minősége :-(. Csak ennyit szerettem volna mondani. Énkérekelnézést.
@Axxtro: Nagyjából ti ugyanezt űzitek országos szinten, mindenféle háttérrel agyontámogatva. Akkor most melyikünk seggébe a nagyobb lófaszt? Én a magamét felajánlom:-)
@V-PORT: Én azt akarom, hogy végre belássátok Orbán Viktor kormánya az egyetlen amely valóban népünkért van. A ballib Washington kezében, a Jobbik Moszkva kezében.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szép kemény fiúk vannak arrafelé is megdugattya magát, élményt gyűjt a kisasszony

brühüyyy
@Fejesrob: Szépember! Én nem politizálok, csak normális országban, normálisan szeretnék élni, és nem vagyok oda azért, hogy senkiházi percemberkék leraboljanak, ellehetetlenítsenek, belőlem éljenek úgy, hogy még abba is bele akarnak ugatni, hogy mit tehetek, hogy éljek, mit gondoljak. Ez ilyen egyszerű
@Penivaldes: Ha nem nő lennél, mondanám: idióta... így csak röhögök:-)
@Penivaldes: Én is ezt akarom. És ha ezt sokan fogjuk akarni, akkor biztos, hogy sikerülni fog.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Fordulj akkor a pszichológusodhoz, én nem vagyok az. Én nem tudok gyógyírt a problémádra, bár sejtem, hogy egy Bajnai kormány sem oldaná meg, ha csak nem vagy csókos.

Én azt hittem, te az utakról, útdíjról akarsz vitatkozni.
@Fabius:
Ez jó!
Miért van az, hogy ezek behánynak valamit, és rögvest eltűnnek, mint szürke szamár a ködben?
Csak elvétve szoktak reagálni, netán vitázni.
Karakterre kapják a kumint, ezért rohannak más blogokra, vagy fórumokra is beokádni?
@Ad Dio: Aokkor olvass bayerzsoltot.
@Fejesrob: Ha nem borítja az agyad a köd, képes vagy kommunikatív is lenni... mondjuk nem meglepő. a fideszdroid is elfárad, és akkor kijön belőle a mezei rettegő mezei magyarpolgár... javaslom, más blogokon fáraszd le magad, és ha elszállt a megfelelési retegés gyere vissza, és akkor normálisan lehet majd kommunikálni. Eza bejegyzésed megrendített abban a hitemben, hogy egy egybites betanított majom vagy. Legalább 2 bitz áll rendelkezésedre:-))
Keserű, zavarodott, ellenzéki hebegéshabogás. Komikus, bár elég csípős izzadtságszaga van. Magyarország jobban teljesít. Az ellenzéki bloggerek a szokásosnál is gyengébben.
@Enrico72: Még egy agymosáson átesett Orbán fanatikus....:(((
Gyerekek!ma túlóráznak a trollok?!
Ja persze,hiszen majd jön a pénz Brüsszelből!
@Penivaldes: Milyen szép lesz, és utána megfogjuk egymás kezét. Már látom is magam előtt. Gyönyörű. Olyan ünnepi hangulatom lett. Ez remélem, sőt tudom, hogy ki fog tartani holnapig.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Tükör vagyok, a stilust mindig visszatükrözöm.

Aztán attól függ milyen kedvemben vagyok vitázom, fikáztok, esetleg vegyes.

Szerintem olvasd vissza magad.
@Azbej Tristan:
számoljunk csak egy kicsinységest?
ugye 2010 március/április GDP brutto= 38500 milliárd HUF

2013 március/április GDP brutto= 26800 milliárd

a hiánycél legyen 3% alatt
a 26800 >>> 3%-ka= 804 milliárd

a 36 hónap alatt elkötvényzetek és "visszaállamosítottak" 13500 milliárdot amiben a MANYUP 3500 milliárdja is benne van

ezen felűl eltűnt 12000 milliárd
a kettő összesen 25500 milliárd azaz 95,1% azaz nem 84, nem 84.2, nem 85.0 hanem 95.1%

mi ehhez a 804 milliárd, zsebpénz a simlicskának kis oda-vissza kalkulus csiribicsiribá és máris megvan de mégsem ez lett, hanem

kirabolták pekidzsekkel a népet, a külföldi tőke menekűl ki merre lát, és az MNB tartalékai amit még a rohadt szocik vettek fel olcsó IMF kölcsönként ott pihen cca 35000 milliárd HUF...de meddig?

most kell majd felmutatni valamit ami nem rezsidémon, meg nem pekidzs hanem törekvés az 52000 milliárdos GDP brutto irányába mint ahogy megmutatták csökkenteni tudták
38500-26800=11700 milliárd
durván 12000 és ha ezt a 26800 milliárdhoz hozzáadjuk akkor kijön (nem a Belfegor) =38800 milliárd azaz ott lehetnének ahonnan elindúltak csak sok lopássalés kanyarokkal démonokkal meg csontvázakkal (emlékeztek még a csontvázakra ott csörögnek valahol) és a többi rémmese tehát ha nagyon megerőltetik magukat akkor elérhetik a kiinduló pontjukat is mert ugya gőzmozdonnyal lehorgonyzott gyorsnaszád valahol a Mariana árok mélyén keresi a csigákat

brühüyyy

hatalmas szakértelem és nagyszerű politika

a kurva annyukat, lámpavasatok van?
@Axxtro: ezt orbánnak mondd!ő hivatkozik mindig a 2/3-ra!
@rodeo36:

Kösz. Most kezdhetem elölről, mind ki kellett szabadítanom.
@Azbej Tristan:
mi megy jól? semmi sem változott, hoztak egy döntést ettől a gömböc bedől mert most már arra sem hivatkozhat nés az egész rongybicikli meg csak helyben jár meg tolat a lejtőn lefelé, mikor a "nemzetköz" látta egy nap után, semmi sem változik és szándék sincs rá akkor a forintocska visszamászott a polcra a szarok közé és még majd kapaszkodik egyébként is így a shortolás jobb a gecijeinek...

mondott valamit a gömböc hogy mi lesz most hogy már nincs ra biga? nem mondott megijedt, be van szarva, hogy mondania kell és már az összes lilákat meg kékeket és a sárgáka bekapta még a zöldek és pirosak vannak hátra valamint a piros pöttyösök de azokat nyalni kell

szóval le van bénúlva nem várta, hogy kibasznak vele

szerintem ennél jobban kibaszni még hőzöngő barommal mint a gömböccel most a döntéssel nem tudtak

a saját dugájába dőlt alapvető sikoltozásának oka mxünt

brühüyyy

és nem tud semmit sem tenni mert a maffiózói nem nyitják a kincseládikát

elvitték offshore
@Azbej Tristan: Azta! Neked olyan géped van, hogy érzed az illatokat is? Mert ha nem, akkor az nem a mi illatunk.
@Fejesrob: Bár írhatnám azt is, hogyha megvan a napi 4000 leütés, akkor gyere vissza, és akkor beszélgessünk, mint férfi a férfival, vagy nő a ki növel.. nekem édesmindegy. Azért tudod, nem írigyellek:-)) Szar melód van:-))))
@rodeo36: Az biztos.:) Mostanában már azt is ők mondják meg, mutathatja-e Palesztinát a Google Térkép. :)

www.zeit.de/digital/internet/2013-05/google-maps-palaestina-israelische-siedlungen

Ja és ezen dokfilmen remélem már túl vagy. :)

youtu.be/5DglY8OJ1mQ
@Fejesrob: Az agresszív vadmalac tört be abba a disznóólba, hol én állandó lakos vagyok. akkormeg? Kinek a seggébe a paripapélót? :-)
@Azbej Tristan:
a Vizolda Trisztán tartandó

a zegész IX-et idehoztad álneveiteken? vagy csak követnek mint a lefolyóban a xar xar után úszik az örvényben?

brühüyyy
@Fejesrob: Bazd meg az anyád hülyegyerek!
Mondjuk most a másikon is volt egy épkézláb gondolatod!
@Azbej Tristan: mondom, ez fáj nekik, mert most összedöl az a vár amelyet eddig építettek az ellenzék bloggerei.
@V-PORT: mindig tartson ki, a bánat a lehangoltság nem harcos népünk sajátja.
@kifordított nagyanyó: Mi van kijött belőled a munkásőr? Mi baj, mit nem értettél a mogyorónyi agyaddal?
@$$$=$$$: Egyszámjegyű szja,30%-os rezsicsökkentés.....Aztán meg évekig szívunk,mint a torkosborz!!! Szerinted miből fogják mindezt finanszírozni? Naná,hogy belőlünk! Pontosabban kitalálnak még vagy ötvenféle új adót,ami nem megszorítás ugyebár...Tényleg nem érzed,hogy mekkora gáz van babám?!
@Penivaldes: Szóval nem tudod mi lesz holnap? Vagy csak tesztelsz? Remélem az utóbbi, mert csalódott lennék, ha nem emlékeznél ilyen fontos dátumokra.
@V-PORT: Természetesen tudom, hogy holnap lesz miniszterelnükünk születésnapja. bizonyára Lévai Anikó ki számomra a magyar nő jelképe szervez neki valamit.
Azért csípem, hogy ballibsik sorra copyzzák be kedvenc cikkeiket, miközben valami ballibsi seggfej itt pampogott nekem reggel, hogy miért nyomom a propagandát.

Szinte kikérte a hülyéje, hogy rajta kívül más is ír a blogokba.:)))
@Penivaldes: Remélem olyan csodálatos lesz a holnapi nap, mint Miniszterelnökünk lelke. Tiszta és fénylő.
@Fejesrob: Ne keverj össze Idős Asszonnyal!:))
Mondjuk szar kimondani,de mikor nem viktor seggében van a fejed,mondasz értelmeset is.
@V-PORT: Én is ebben reménykedem. persze nem szabad az ostoba rajongás hibájába esni, hiszen az a ballib ellenzéket táplálja.
@Penivaldes: Penike! Én önálló entitás vagyk! Az enyém az én kezemben van:-)))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem nézek filmeket

már elmondtam, addig amíg nem lesz szuverén Palesztina elismerve és megvédve ugyanúgy ahogy Israel is meg van addig fölösleges beszélni az egészről és hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás annak sincs értelme

de ez dzsobbik független téma te minek mondod? nem is akartok semmit sem tenni csak hőbörögtök baromságokról mint a zorbán és bandája

mindíg csak a csúsztatás

a mai téma az, hogy kibasztak a gömböccel elvették a játékát most keresjhet másikat és újabb ellenséget meg ti is vele együtt mert azért fizet benneteket

brühüyyy
"Soha nem kaszált még ekkorát az MVM
50 éve nem ment ilyen jól az állami energiacégnek, a csoport árbevétele 100 milliárd forinttal nőtt."

Ezt meg a legyek hozzák össze.
Mert "ne a zemberekkel fizettesék meg!"

Ki a tököm dobta össze ezt a pénzt?
Az extra profit valami ördögtől való, kivéve, ha azt állami, monopol helyzetű cég dobja össze, komoly politikai ráhatással...
Érthető.
KOMOLYAN!

Agyhalottak meg tapsoljanak! Számolni meg nem tudnak.

Mi van itt ma?
Tényleg fizu kiegészítést kapott a sok korlátolt narancsos csicska! :D
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Régen ott hagytam volna őket a saját nyálukba fulladozni.Beszűkült szelleműeknek ugy is hiába mondod, hogy akkor lehet mellet döngetni, ha majd a vállalkozók ujjonganak, és a rengeteg munkanélküli örömködik, a diák tervezni tud jövőt stb
@punkfrog:

Neki legalább van mire hivatkoznia.

Te mire hivatkozol?
@Fejesrob: Hja, ha csak úgy nem:-)
Na kezdjük? Vagy halasszuk szebb napokra?
@KÁTÉó53éúétr6: Ne keseredj! Ha a humor is odavész, akor valóban irány a kövér és a mestergerenda... ezek belehalnak, ha kiröhögik őket. Nincs riposzt, nincs tehetség, nem is igen étik, hogy miért röhögnek rajtuk. És ebbe belehalnak...
"elvetemedett vadszamár "

Ízlelgetem az újmagyart, bár nem tudom mit jelent.
Az elvetemült és a megvetemedett ismerős, de ez sajna nem.
Hogyan is van, hogyan mondta az a kretén, ecceri bolsi, hogy: "negatív növekedés is növekedés!"

"Közzétette éves versenyképességi rangsorát a World Economic Forum. A toplista szerint az Egyesült Államok két helyet esett vissza az előző évhez képest (és így jelenleg a negyedik), míg helyét Svédország foglalta el a második helyen. Az első helyezett Svájc, a harmadik helyre Szingapúr került. Az előző évekhez hasonlóan előkelő helyen szerepelnek a rangsorban a skandináv országok (Finnország a 7., Dánia 9. és Norvégia a 14.). Nagy-Britannia a korábbi évek visszaesése után ezúttal előrébb lépett a ranglétrán, és a 12. lett. Magyarország az 52. helyen végzett az összesítésben."

- 5 pozíció...
Tényleg...
Győztünk, vagy valami hasonló... :(
@Azbej Tristan:
húz a faszomba misére , még lekésed:)
@KÁTÉó53éúétr6: Ha volt valaha kutyád megérted. Csinál valami hülyeséget, eljkezded kiröhögni... és erre a jószág elkezd örjöngeni... első lábak lerakva, farok felcsapva és ugatva veszekednek.. ÉS TE EZEN mégjobban röhögsz... és végül egy megkönnyebbült fejsimi... közben már csak mosolyogsz, és szent a béke. Ez ilyen.
@kifordított nagyanyó: Inkább azon csodálkozom, hogy hallasz te egyáltalán Bajnai seggében?

Mert helyedben visszaolvasnám magadat, el kell mondanom, kurvára gáz vagy. Legfőképpen személyeskedés, ha Gordon veszélyben van.
@Penivaldes: Má megbocsáss... én tudom, mi van a markomban. A biztonság kedvéért megkértem az asszonyt is, hogy nézze meg. Ő is azt mondta. Akkor meg? Ő is érzéékileg csalódott? :-)))))
@Fejesrob: rossz helyre cuppantál. Nagyi vérjobbos, csak nem az elvadult fajtából. Néhány bézbólütőütés... és a helyére teszi magát:-) Más kérdés, hogy nem tudom, ő adja, vagy kapja:-)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Most nem azért, de te ilyeneket komolyan veszel?

Az átlag befektető számára kb. olyan vagyunk mint a vadnyugat. De 5 hellyel előrébb is.

Nálunk a jó befektetés az, hogy valami samesz van, aki olcsón privatizál.
@Penivaldes: A ballib ellenzék csak irigykedik ránk, mert nekünk 20 év óta van egy álló csillagunk, akik kivezeti az országot a káoszból. Ők csak rombolni tudják nemzetünket, Soros pénzén élősködve, Brüsszelbe rohangálva. De igazad van nem szabad, hogy ezt a feltétlen tiszteletet ellenünk fordítsák.
@Orica Középföldi: Az elvetemedett az elvetemültnek tökéletesen megfelel grammatikailag... namármost, ha ezt egy gerinmeszesedésben szenvedő iszákos, alkoholista, deliriumos és agresszív vadszamárra értik, akkor a jelzős szekezetű állítás a tények 100%-t TELJESSÉGGEL LEFEDI:-)
@Fejesrob: LOL bazzeg!
Pont ezen a blogon leginkább a jobbikot védem.
bajnait is azért írom direkt kisbetűvel,mert annyira szeretem,ugye?:))
Bár a másikon írod,hogy samesz.
Ettől én is tartok.
Legjobb az,hogy jobbik szavazó létemre középen állok.:))
Így viszont tőletek is meg a másik oldaltól is kapok.
@Fejesrob: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy egy kikeresztelkedett ahasverianus sémita. Még egy kölcsön előbörkét is visszaplasztikáltatott magának:-)
@Azbej Tristan:
Hát komám, te szopni jársz ide! :))
Legalább a pozíciód miatt ne blamálnád magad, legalább valami értelmeset is ki tudnál izzadni magadból a vállra dobott zakó alól...
Szánalmas, ha ennyire telik a "tehetségedből" és az IQ-dból.
@kifordított nagyanyó:
Látod bacod, nem tudnak ezek ÉRTÉKELNI TÉGED! Nem is érdemelnek meg... :)
@Penivaldes:
@V-PORT:
KÚÚÚRVA!JÓK!VAGYTOK!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
@kifordított nagyanyó: Te b+, Nagyanyó, két nicken írsz?

Nem szoktam megjegyezni a nickeket, de úgy emlékszem, te elég véres libsi vagy.

Vagy van egy másik Kifordított.
@Fejesrob: Ja és persze nagyi még kettőt a hátára is varratott szárnyacskák helyett. Hátha angyalkának nézik:-)
@kifordított nagyanyó: Nem nem és Troppauer Hümér vagyok a Csülkös alanyi költő, aki mellékállásban a nagy Levin:-)
@kifordított nagyanyó:
Te csak ne bizalmaskodj velem, hisz most tudtam meg rólad, hogy "te elég véres libsi vagy."
VEGYÉÉÉÉ'VISSZA! :D
@V-PORT: igen, nagyon kell vigyáznunk hogy ne tudjanak minket támadni a Brüsszelből bérelt szociálliberális ellenségek.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nono... Még behányok ettől az ecceritől! Megélhetési a lölköm, X-es pöcsköszörű.
Azt hiszi, hogy lesz VALAKI. Még nem esett le neki, hogy az marad, mint AMI eddig volt... :)
@Penivaldes: Teee! Olxan tájékozott nak tünsz. Hol lesz holnap a szoboravatás, ahol a nagy vezér kötőféken vezeti a semjén dakota vaklovát?
@kifordított nagyanyó: eldönthetnéd hogy most Moszkvának, vagy Brüsszelnek térdelsz e le....!
@kifordított nagyanyó: Bevallom, egy jobbikos szavazót nem szívesen sértegetek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Valamelyik eldugott Dél-Afrikai kolostorban frisshús-ministránsnak tökéletesen megfelel. Elvégre Valahol Amerikában szívta magába az Isteni szikrát alúlról, ott tért meg. Csak aztet nemértem, miért nem az Őrtoronyt árulja boszexben valamely aluljáróban. Pedig az társadalmilag hasznosabb lene, vagy legalábbis kevesebbe lenne nekünk:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tévedsz! Kötőféken a ló legnemesebb alkatrészét húzogatja maga után, amihez kicsit pöfög és huhog.
Már'ha beveszi a kis színes bogyóit.
Mert ha nem, akkor durvább lesz. :(
Vagyunk páran ebben az országban, akik egy csokorral kívánják neki és a többi szervilis seggdugasznak.
@Fejesrob: TEdd azt nyugodtan... ne tudd meg mit össze röhögtünk rajta a CV-s töketlenkedésén:-) És nem sértődött meg... ez is valahol ember, csak utána szélsőjobber féreg:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Csak ahogy védtél túlzottan.

@Fejesrob: A másik nevem:
Magna cum laude tigeri másztesz digríí
Csak ritkán használom,mert ebben a gépben ez van benne és egyszerűbb belépni.
A múltkor meg az egyik toleráns jött a másik blogon,hogy én ezzel a névvel véresszájú zsidózó voltam.
Komolyan a fideszesek,meg akik ellenük vannak,azok is ugyanazt mondják rólam.
Rosszul jártam.
Ha homokos lennék,és úgy lennék középen,akkor lehet jobban járnék.
De így nem.:))
@Fejesrob:
Pedig kéne! Nekem gyanús, néha komolyan libsibolsi színezete van, ráadásul még a cocikra is szavazott, ami azért már a perverzió határát súrolja.
Szóval gyanús a csóka, nem hinnék annyira neki...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én nem... a magam részéről szeretem a lovakat. Úgy ahogy a természet az ölünkbe rakta. Még téged is sajnálnálak, ha holnap a Te golyócskáiddal a kezében körmenetezne a saját lelki üdvéért:-) Télleg lesz hálaistentisztelet, hogy ez a Jehova ránkszabadította? Pedig szerintem, nem volt ekkora vétkünk, hogy ekkorát bűnhődjünk. Akkor már inkább a Gyehenna. AZ egy megbízható cég. NEm trükközik. A tűz tegnap is, mai is és holnap is ugyanaz.. Itt meg???
@Penivaldes:
Lehet, hogy élvezi, mint Vona ettárs a moszkvai komcsikat és elmebetegeket. Nem szeret domináns egyed lenni, így azután csak a vazelin kitartson... :)
@Penivaldes: Mindig büszke vagyok, hogy mennyire felül tudunk kerekedni az önzőségen. Szerencséje, hogy nem olyanok vagyunk mint ők. De hogyan is lehetnénk, amikor ilyen ember irányít minket. Tudom, tudom, már megint elragadtatom magam.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem, és azért mert tudtuk jól hogy támadtok, hiszen ezért fizetnek titeket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
még egy buzi? csak nincs konkuerenciája a bencus kisasszonynak és a marcellának? vannak még néhányan az egész IX egy hímringyókupi drága pénzért

brühüyyy
@kifordított nagyanyó:
Backi, olyan vagy mint Ságvári... Hány neved van még, te véreres libsibolsi? :))
@Penivaldes: Ha kell,mindenkinek!:))

@Fejesrob: Így már jobb.

Na de most mennem kell.
Jóéjt mindenkinek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: gyanús, nem vagyok a Jobbik híve mert őket is felbérelték, de szerintem ez a nagyanyó kettős ügynök
@sárkányfő:
""Orbánék 300 milliót adnak a Hajdú-Bét károsultjainak""

adjanak. alig várják az emberek. abban a pillanatban pereket kap a nyakába, tudniillik a gazdák magánszemélyek voltak. a hajdú-bét privát vállalkozás volt, állami rész nélkül. ha az állam KÁRTÉRÍTÉS jogcímen pénzt ad a hajdú-bétnek, vagy a szövetkezet tagjainak, abban a pillanatban megvalósul a hűtlen kezelés ténye, hiszen az állam és a hajdú-bét NEM állt jogi kapcsolatban egymással, ergo: aki kiadja az utasítást, az válogathat a nagy vagyon hűtlen kezelése, a választásra való tekintettel a megvesztegetés jogcímére és így tovább...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nyilván a kivülálló azt látja, amilyet ő láttatni akar és nekem egy elég primkó munkásőrnek tűnik, ez van.

Na ja, valamikor a fórumokon régen én is többes identitás voltam, de már régen meguntam. Amúgy is kitiltottak az összes nickemmel.
@rodeo36: Nem érdemes nagyon belemenni, de nem csak hőbörögnek és nem csak baromságokat. :)
Aki rajtam szórakozik,bekaphattya! :))
Na de télleg jóéjt!:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "szánalom a köbön" tényleg az...ezek tömegével ide rontottak, de egy sem irja le, hogy mi lesz most, miért jó ez nekünk, mit kell tenni....beszűkült szellem
@V-PORT: megértem, én is nehezen tudom magam tűrtöztetni amikor támadják a mi drága örökös miniszterelnökünket.
@Fejesrob: Vajon miért tiltottak ki?:))

A nevem megtévesztő,mert az asszonyé,aki egy "picit" idősebb.:))
De most már tényleg...!
@Penivaldes: Nem kell letérdelni egyiknek sem. :)
@Fejesrob:
Örök "szerelmem" - SSteffyke, a rohadék libsibolsik szerint - hanyagol a többes személyiségzavarával. El'vagyok kenődve. :(
Valami kis vigaszt max. ez a volt cocihívő, véreslibsi, jobbikos szavazó nyújt a gingergirls-ös oldalakon... :D
@Penivaldes: Most megyek készülök a holnapi napra. Teletöltöm szívem szeretettel és nézek egy kis EchoTv-t.
@Secnir:
Kicsinyes tucc lenni... Piktor a magánvagyonából jótékonykodik, ezt mindenki tuggya! A Gripen zséből telik rá!
@V-PORT:
Bőrszerkóban, maszkban és korbáccsal? Mert úgy érthető, de egyébként nem annyira... :)
@Secnir: Majd adnak a civilek útján. Lesz békemenet, ócsai lakópark mintájára libaotthon a károsult szárnyasoknak. Mindegy. A Fidesz ment. Jót tesz. Segít. A "mások" kárt okoztak, bántották a magyart. Ennyit kell tudni az ügyről.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: egyszer már írtam, hogy imádom a szellemi fricskáidat/biztos azért, mert nekem nincs/ de ez a kutyás történet -pláne az előzőekre vetítve -mindent visz
@shinichi:
Már ne is haragudj, de ha nekem is 60-as IQ lenne a víztornyomban, akkor én is vevő lennék arra fosra!
Kádár népe erre vágyik, megkapta, boldog és csóválja a ... csóválni valót.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nézd, ti vagytok Őfennsége ellenzéke pénzért mindent és még egy kicsit rája

szóval darab szar az eredmény

a többi szarkeverés különösen vonátok moszkvai alakítása törölte a történelemből ezt a bagázst

brühüyyy

én legalább kimondom
@V-PORT: Ja, én ATV-t szoktam. OK, Hitgyüli már nem megy, hiába gyúrok rá.
Úgy írják: túlzottdeficit-eljárás.
A helyesírási szabályzatban a mozgószabályok közt találsz rá, hogy miért.

Mondjuk egyébként is hemzseg a hibáktól a cikk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Vannak vagy másfél milliónyian akik vevők akarnak lenni erre. Nem 60 az iq-juk, de már annyiszor elmondták hogy a Vezér jó, a Vezérnek igaza van, hogy most már nem hátrálhatnak ki arcvesztés nélkül ebből az álláspontból.
@rodeo36:
Azért vedd figyelembe, hogy Vona csak kísérő volt ott, legalábbis az orosz tárgyaló partnerek nem nyilatkoztak másképp. Szóval csak a súlyának megfelelően kezelték.
A tárgyalópartnerek: Egy echte putyini seggnyalonc elmebeteg és a komcsi párt prominense, valami alibi poszt elnöke. Beleszólása a nagykutyák dolgába, mint csigának a fénysebességgel történő utazás megtervezésébe.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
jé te is ismered a kutyu lélektant...ez az én kedvencem, amikor felismeri, hogy hülye volt -nem úgy mint a dzsobbikosok- és ha még ki is röhögöm akkor dühös lesz rám és veszekedni kezd velem, azután mikor már nagyon pukkadozik akkor szoktam felkapni -még a németjuhászt is- és karbantartva megpusszantani...akkor még szégyellni is kezdi magát de tovább szeret

brühüyyy

csodálatos a kuty sok más élőlény helyett is ...beleértve emberszabásúakat mint a selejtes csimpi orbán és a vizolda trisztán tartandó nevű panyókásch
@shinichi:
A földön az IQ állandó. A népesség folyton gyarapszik...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Boli észrevetted, hogy a Vizolda Trisztán Tartandó eltűnt egy árva szó nélkűl?

leesett valami faszról és idehuppant? vagy mijafaszvolt a szájában?

ez olyan IX-es meg felismerte tuggyuk, hogy a deficit eltörlése a koporsójukon egy uccsó előtti szög

milyen ellensége lesz még ezután...nagyon kíváncsi vagyok a gömböc mit fog elővezetni pénteken vagy részeg lesz szülinapja kapcsán házikeritésszaggatóval

brühüyyy
@rodeo36:
Nem gondolod, hogy leereszkedik majd a halandókhoz, amikor a VEZÉR seggét is polírozhatja élesben, érdes nyelvével???
Olyan kis kekec tudsz lenni te is... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Áááá, ha ez igaz volna, akkor manapság például simán köztársasági elnök lehetne egy ...öööö.
@shinichi:
Őőőőőő... volt is... :S A NER dicsőseggére!
@V-PORT:
@Penivaldes:
Baccátok meg, ha nem tudnám .... :)))

Qrva jók vagytok!

Vagy csak fordítva vettétek be az (összes) foga(l)m(a)zás gátlót? :D
Csak, hogy e za zúj nemzetigyógyszerészetifaszomtudjakommandó meg ne talájja, ha rátok törik a zajtót?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
akkó' mijafasznak tó'tta ide a panyókáját a fassem kíváncsi az ilyen buzikra és ráadásúl olyan buták és terjesztik mint a náthát

brühüyyy

mi ez a nagy hallgatás sem mono sem mahír nem zeng dicsőítő zengzeteket a gömböc szenttéavatására?

megnyerte -igaz nem tuggya még hogy mit- de nyert hát glória vagy be vannak szarva esetleg nem kaptak iránymutatást hogy mi is a szöveg most?

szerintem kurva nagy bajban van a propaganda osztály az összes zsíros és zsírtalan meg agyament

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
születésemtől kezdve távollátó vagyok ...túllátok a horizonton

brühüyyy

rábasztál

egy sör reklámban valami agyament a Wagner Rajna Kincse nyitózenéjét tette be...pedig az többet érdemel (igaz annyit csak, hogy ne kelljen jogdíjat fizetni)
@Marcellusca:
nekem vannak itt -tartalékban- lila tablettáim...már nem tudom mire jók de itt rejtődzenek a GYERTEK most gyön érte? vagy értem?

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Evvel én is vitatkoznék picit.
Előrebocsátom, hogy optimista vagyok, nem hülye.
(ezt valószínűsíthetőleg azonnal megcáfolja egy kedves kolléga – fel vagyok rá készülve-:)

Állandóan azon keseregtem (és ahogyan elnéztem rajtam kívül sokan még), hogy nem jutnak el az információk a cári adminisztráció ökörségeiről ahhoz a réteghez, amelynek koránál fogva felesleges és tanulhatatlan az ájtí világa, újságra nem költ, tévéből meg a kocsmából szerzi be az aktuális közéleti híreket. Ezt egyáltalán nem bántó szándékkal jegyzem meg, pusztán a valóságról beszélek.

Szóval, ahogy nem tudnak a balfasz döntésekről, úgy a „sikerről” sem fognak tudni vélhetően, legfeljebb egy-két tájékozottabb „városiba szakadt” gyerök világosítja fel a mamáját-papáját, hogy mitisírahogyishíjják. Az meg elmegy a krimóba és előadja szegény (egyem a szívét) az okosat, mint jól értesült, a világ dolgai iránt érdeklődő bácsika, akire felnéznek ezért. Sajnos az ő igyekezete is hiábavaló a valóság megismerésére, a tapintható sötétség mindent elnyel. Ez sem az ő hibájuk, de sajnos mégis az a mai valóság, hogy például az 500 fő lakosú Mályinkán a ”Becsületsüllyesztő” kocsmában, maximum olyan dialógus alakul ki a politizáló törzsvendégek között, hogyaszongya:
- ’napot szomszéd!
- ’napot magába is szomszéd! Nincs jobb dóga, mint itt szennyezni a levegőt?
- Lenne, de el akartam magának mesénni, hogy milyen ügyes gyerek ez a Viktor, mosmonta a rádijó, a Kosutti.
- ???
- Kézzejje, olyat csinát ez a mi Viktorunk, hogy attúl szűnik mán megfele a túlzott deficit eljárás!
- Ja…
Lássa, montamén magának, hogy ne igyon a sánta Kudlacsek Pista pálinkájábúl, mer attúl mindig kűffödiül kezd el beszénni, amit mi nem értünk meg sose.

Szóval nem kell azért attól félni, hogy most ezt a sikerrikácsolást feltétel nélkül mindenki beszívja. Sokan nem is értesülnek róla, akik meg követik az eseményeket, azok meg tudják miről szól a történet.
Legfeljebb hegyesebbet köpnek az eddiginél ha a focista nevét hallják. Az persze lehetséges, hogy minden faluba óriásplakátokat fognak kirakni Don Vittorio portréjával és minden lakos kap egy pár baromfi virslit meg egy pikoló kőbányait, ha dokumentálhatólag odamegy az utálatos kép alá zokogni, esetleg aláírni.
Van valami fotós haverja is a focistának, most legalább dolgozhatna is a pénzéért.

Rodeó írta, hogy evvel Brüsszel most kibaszott a törpével. Ha belegondolok, kurvára igaza van, nekem ez eszembe se jutott volna. A miért...
@Knósszosz:
dejszen te i sírod itten, hogy a mkirályi médija halogat és süket...máskor ennyi idő után már a sarki kóró is lángolt és füstjeleket eregettek a marslakóknak, most meg néma csend és hullaszag, ugyanúgy, mint mikor az OCHOA per volt Habana-ban és az egyik koronatanú és fővádlott (ott van halálbűntetés) elsírta magát és aszonta, hogy a tv nagy nyílvánossága előtt, hogy hát a Fidel is tudott róla akkor országos rövidzárlat és 3 napig sötétség csak a Központ Bizottság legfelső emeletén égett a villany éjjel nappal mert ott összedugták a fejüket, ez volt 1984-ben Angolában is elkapták a gyémánttolvajokat, csempészeket (még a zendéká titkosszolgálata STASI alakította ki a szétverhetetlen védelmet) amikor az egyik vádlott a legfőbb bíróság elnökségének elnöke előtt élőben az egyetlen csatornán azt mondta: az ügyben az egész politikai bizottság és a kormány is benne van kivéve -van 25 millió dollárom egy rejtett helyen és elmegyek érte- az Államelnököt, annak helyettesét és a Hadügyminisztert na ott akkor lett országos rövidzárlat és a tárgyalást soha többé nem folytatták az ürge tényleg eltűnt éjszaka egy előkészített repülővel, tudni kell, hogy otta börtön betonba van öntve a földben 3.5 méter mélyen csak felefelé lehet kijönni azon egy vasrács van lehegesztve és akkor iszik meg eszik ha visznek neki, 3 hét egy halálos ítélet

na most mi lesz levédiában orbánlandiában?

már este óta röhögök

brühüyyy
@rodeo36:
Hát, ez itten elég kétséges, hogy welness betonbunker, meg ápdét kéccersült szagos bruschettával.
A lóvéval kapcsolatban asszem egyet értünk, neki is lesz madara, amivel zabszemmel a seggében...
Csányiótépé elvtársnak van egy Falcon-ja.
www.flickr.com/photos/mcwear/5640567890/
Talán evvel, ha nem is Kajmánijáig de kerót készpézér kap bárhol. Hitelbe nem, mer minden repülőtéren ki lesz rakva a portréja addigra.
@rodeo36: Nekem is eszembe jutott, hogy most aztán kirántották a sámlit a csútitörpe alól.
Mer' mostanaztánmán mijajóbüdösfrancra fogja ráfogni a nemmegszorításait?
@rodeo36: Ezt az idézetet ismered???

"Sokan azt hiszik, gondolkodnak, pedig csak újrarendezik az előítéleteiket." William James

Érdemes lehet megszívlelni. :)
@Knósszosz: Ja, ja.
Ezt nem tudja kézzel megfogni a jónép, nem érzi a zsebén a hatását, ergo (Létezem! :D) nem lehet nagy csinnadrattával előadni, hogy mekkora faszányos gyerekek is vótak.
@Knósszosz:

Mivel vitatkozol?
És mit fog cáfolni a kolléga, az optimizmust vagy a hülyeséget?:)))

Persze igazad van abban,amit írtál. Nagyon sok olyan van. Ezért kell menni és menni Bajnainak.
Néztem Szfváron a nagygyűlést. Rengetegen voltak, sok fiatal, és jó volt Bajnai.

Kurva hosszú lesz neki ez az év, és nehéz. Vérszemet kapott a sok ostoba.
@Marcellusca:
De a kamunikáció minden eszköze a kezükben van, a sikereik országos szinten való kotkodácsolásához.
Lajos adja a felületet, II. Bajusz Szilárd átmegy röplap üzemmódba (a tankönyvek amúgysefontosak), a terjesztést meg megoldja a Posta.
Kormányszemetet már most is hordanak a kézbesítők, egyel több lesz, oszt?
@Orica Középföldi:
KÁTÉ (tiszteletem Neki)
"Ezzel Brüsszel megnyerte OV-nak a választást." - megállapításával.
'Sztán, hogy mit fog cáfolni a kolléga(?), azt szerintem hamarosan látni fogod.
Van egy olyan érzésem, hogy nem kedvez az idő mostanság egy bizonyos szabadtéri sporttevékenységnek, ezért aztán inkább a szobában lapít és figyel-:))

Aztán lecsap...
@rodeo36: Kezükben az ország energiaellátása. Az élmiszer-előállítás és forgalmazás jó része. A búfelejtő-ipar. A kultúra nem, max amit helyette használnak.
A nagyvilág meg, kelet-nyugat-szélrózsa, csak udvariasan fintorog.

A magyar meg még örül is, bár en nem ezt tapasztalom.
@Knósszosz: Valóban. Remélem az ő esetében különösen is bejön majd a közmondás a címerről. :)

Ezt azért még kukkold meg. :)

youtu.be/dKqbCxdYttg
@saravad:
Kultúra?
Kerényi-Kukori Imre hajtja a nyikorgó darálót, amivel a kultúrát...
De nem most kezdődött a dolog.
Picit előbb, de mégsem olyan régen.

A Goldmann György térből mi lett. Az újbudai szarházi fidesz csürhe addig ütötte a vasat, amíg összedöntötték a Zöld Pardont avval az ürüggyel, hogy ottan csodálatos országzászlós-turuloss-magyarosch parkot csinálnak. Mi van a helyén?
Az, igen: lófasz!
Gaztenger, teleszarva-hugyozva, a csövesek ott szűrik a kannásbort, oszt kész.
Nem számít, a lényeg az, hogy az akarat megvalósult. A ZP ment a levesbe.
Sok fiatal (és nem fiatal) átkozza ezért őket, ezt állítom.
Ötvenesként én is.

Búfelejtő ipar?
Ja, azt is lenyúlják és bebaszarintani majd úgy fogsz tudni, hogy a tetvek zsebébe teszel minden korty után húsz százalékot, miközben ásod a rokonod sírját költségcsökkentésbűl kifolyólag.

Hajrá Magyarock!
Pataky is jobban teljesít!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne szívass, jó?
Van egy "Török Csillagok" bögrém, itt van az orrom előtt a polcon.

Alig várom az augusztust, bazz...
@Knósszosz: De egy picit arrébb ott van a régi új ZP. :)
@Knósszosz: Azt én is hallod. Remélem összefutunk Kecskeméten. :)

youtu.be/l9ymYhJFVkM
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az már (nekem) nem ugyanaz.
Kombinálok egyfolytában; hatalmas energiákat befektetve szétgórták a ZP-t, erre hogy-hogy nem elvtársak, következő tavasszal a híd pesti oldalán megnyitott a Budapest Park.

Koncepció ugyanaz, konténerekből épült izébigyó, üzletileg is tök hasonló az egész. Jegyek-árak-kaja-pia etc...
Kinek érte meg ez a dolog és ki tette zsebre a... namiért a namit?
Üldözési mániám van, azt hiszem.

Megyek is dögleni.
Jósszakát neked és mindenkinek!
@saravad: "Akkor olvass bayerzsoltot."

Nem véletlen nem teszem... Én legszívesebben mérsékelten ellenzéki forrásokból tájékozódok/nék - ha lenne ilyen. De ahogy közeledik a kampányhajrá, az ellenzéki blogszféra simán csak megőrült. Tökéletesen elvesztette az arány és igazságérzetét. Nem is beszélve az elegancia mégoly halovány tartásáról. Itt nettó gyűlöletvezérelt agitrop van.

S igen, igazatok van: miért olvasom akkor... hát egyre kevésbé olvasom. Pedig abból a kihaló fajtából való vagyok, aki még hisz benne, hogy egy nép, egy vér vagyunk még akkor is ha nem egy pártra szavazunk 4 évente, így szívesen érteném meg a gondolataitokat. Csak itt egyre kevésbé van mit megérteni... hiányoznak a gondolatok...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem az én zeném, de a szöveg nagy része rendben van nekem. Tényleg rohadt rövid az élet ahhoz hogy ilyen értelmetlen baromságokra pazaroljuk mint ami itt ma megszületett. Árokásás... tudomtudom, úgy kezdődött hogy visszaütöttetek...

Tisztelettel: bullshit. Énkérekelnézést...
@saravad:
ez így ugyanolyan perverz mint a Chancellor a George Lucas filmben: majd ha minden ellenfelet meg akit még akarunk kiírtottunk akkor béke lesz de addig nem

...ezek tényleg ki akarják írtani -a szó szoros értelmében- mindenkit aki nem ért velük egyet? ez a fasizmus legsötétebb időszaka az sem így kezdődött de ez 23 év alatt beérett mint még soha semmi, népírtás megy tömeges megsemmisítés akinek elveszik a megélhetését az meghal vagy elmegy, ha nem tud -bármi okból- akkor meghal és még a saját sírját is megásattyák vele

azért én ilyen esetben már 14 éves koromban ütöttem és rúgtam úgy kellett róla leszedniük, mert ölni tudok, tényleg képes vagyok rá és jogom van rá a kurva annyukat

ez a Vizolda Trisztán tartandó ma megjelent itt a panyókájában vagy gecis seggel de hamar alhúzta a szennyest mert olyanokat kapott amire nincs válasza kicsi senki buzi a drágám és még ebben a buzi nem is ítélendő el hacsak nem azért mert ők is kategorizálnak hát akkor én is annyuk picsáját

brühüyyy
@Ad Dio: volt már az úgy, hogy nem értettünk egyet, de most valahogy mégis. Én rendszeresen olvasok mindent, de szólni egyre kevesebb kedvem van, a kommentekből ömlő mocsok mennyiségével fordított arányban.
Az a szomorú, hogy pontosan az történik, amit vártam: a Fidesz-hívek felszabadultan bosszantják az ellenzéki híveket, azok meg napról napra durvábban vetkőznek ki magukból, a feltörő zsigeri gyűlölet és megvetés elmossa karakterükből az embert, megsemmisíti a józanul értékelni akarás leghalványabb szándékát is. És aki ebbe nem akar beleállni, az a "másik oldal" embere, dögöljön is meg, de ha lehet, rögtön.
Hihetetlen, hogy mennyien vannak, akik a tehetetlenséggel nem tudnak mit kezdeni, s emiatt önmagukon azzal állnak bosszút, hogy lemondanak a méltóságukról, a másikéról meg pláne, annak eleve nem is lehet olyanja, sőt, egyből a kurvaannyát is, a rutin kötelez. Szégyen, emberek, szégyen. Igaz, ez csak egy elfajzott autószerelő véleménye, nem pedig valami baloldali ikoné, tehát talán komolyan sem kell venni, "mindig ilyen faszságokkal jön a csávó, jump over, ahogy szoktuk".
Én bízom abban, hogy egyszer eljön még az értelmes párbeszéd ideje, tudjátok, ember az emberrel, érvek az érvekkel, meg ilyenek. A közeljövőre vonatkoztatva, és ezt kifejezetten szomorúan mondom, ezt teljesen esélytelennek ítélem.
@Légifarkas: "napról napra durvábban vetkőznek ki magukból, a feltörő zsigeri gyűlölet és megvetés elmossa karakterükből az embert"

Ez a minden oldali eftársak célja. Ezért nem szabad felülni a provokációnak. Árokásás, ellenség generálás, (minden körülmények között) szembenállás.

Érzelmek sorrendje, szerintem. 1. szeretem. 2. nem szeretem. 3. nem érdekel.

Mi következik ebből szerintem? Nem érdemes negatív érzelmeket táplálni egyetlen politikai oldal miatt sem. Ezek a "pártjaink" mind ellenünk vannak. Honnan tudom? Onnan hogy mind "árokásók".

Ki az a ormányviktor? Ki az a mesterházy?... Boccs, a mindenoldali eftársaktól, ha valakit kihagytam volna. Nem figyelmetlenség, csak minden jelentégtelenségre nem emlékezhetek.
@Azbej Tristan:

Magyarország jobban teljesít?

Nofene.

Ez már az, mikor az offshore lovag párttársadról is van véleményed? Vagy ennyire még nem teljesít jól Magyarország?

Mert akkor hajrá, húzzatok bele, érjük meg még ebben a ciklusban, hogy kerdemék megszólalnak a közbesz.biz elnök offshore mutyijáról és arról, hogy pofán hazudott egy országot, benne téged és az összes párttársadat.
Reklámadós történetben a legszebb az, hogy baromi nagy ellenállás ellenére meg fogják lépni, pedig az itteni számítás alapján saccra 8 milliárdról van csupán szó: mediapedia.hu/reklamado
Mikre is herdáltak/herdálnak el ennél minimum 1 nagyságrenddel többet?
@Légifarkas:

"a Fidesz-hívek felszabadultan bosszantják az ellenzéki híveket, azok meg napról napra durvábban vetkőznek ki magukból, a feltörő zsigeri gyűlölet és megvetés elmossa karakterükből az embert, megsemmisíti a józanul értékelni akarás leghalványabb szándékát is."

Azok a "Fidesz-hívek" akik ma felszabadultak, azok nem sokkal kisebb elmebetegek mint az epéthányó agyzsugorodásban szenvedő kommenetelők. De a hangnem a blogokon tényleg elért egy szintet ahol már nincs értelme belefolyni.

Szerencsére az a megfigyelésem, hogy ez a fajta ami itt tobzódik, messze túlreprezentált a weben. A valóságban kevesen, sőt egyre kevesebben vannak akik ilyen szélsőségekben tudnak csak gondolkodni. Az emberek ma hajlanak az árnyaltságra. Egy átlag magyarnak ma nehéz beadni, hogy a kormány MINDENT rosszul csinál. Mert szemmel láthatóan nem így van. Mint ahogy az ellenkezőjére sem hajlik akinek van egy csepp sütnivalója is. Lehetne ezt jobban is csinálni. Bizonyos okok miatt tényleg jobban teljesít az ország és ez mindőnk szerencséje, illetve teljesítménye. Hogy ebből mennyi múlik a Fideszen és mennyi a körülményeken, azt mindenki vérmérséklete alapján ítéli meg. De az emberek distingválnak. Nem nagyon lehet őket uszítani. Akit lehet az itt óbégat. Tegye. Zárt gumiszoba ez, amit lassan csak a zártosztályra valók látogatnak. Civilek itt már nincsenek.

Ez az epehányás ami itt folyik, amellett hogy egy iszonyat, szerintem kontraproduktív is. Gondolom az Index látogatottsága mérhető. Szinte biztos vagyok benne hogy esik visszafelé. És ez nem ok nélküli: a színvonal simán veri az MNO szintjét, ami nem semmi teljesítmény :-). Főleg úgy, hogy az Index mérsékelt ellenzékiségből indult pár éve (valójában szerintem egy nagy olvasottságra utazó médium épp ilyen kell legyen). Erre mi van most?

Vágy és indulatvezérelt hazudozás. Köszi. Már én sem innen tájékozódok.
@Ad Dio:

" Civilek itt már nincsenek."

Ettől nagyobbat akarva sem tévedhetnél.
@Fabius:

Vicces hogy pont erre az egyetlen mondatomra reagáltál. Tudod mit mondana erre egy agyturkász? ;-)
@Ad Dio: ÉN.....SEM !...HANEM MEGYEK OCCT FELNYITOM A WC-TETŐT....., BENÉZEK ODA, AHONNAN FÖLGGYÖN A SZAR..., ÉS CSAK NÉZEM...., NÉZEM...NÉZEM...ÉS TÁJÉKOZÓDOK !!!!! :o)
@kvadrillio: ...ÉS CSAK GYÖN..., GYÖN...FÖL A SZARÁRADAT...., MEGÁLLÍTHATATLANUL...., ÉS BÜDÖS..., BÜDÖS...FEKÁLIASZAG TERJENG..., KIBÍRHATATLANUL...., ÉS EZT MÁR NEM NYOMJA EL AZ AMBI PUR SEM !!!
Köszönöm a bemutatót. Erről a "jelenségről" beszéltünk Légifarkassal.

:-(
valamelyik pöcsfej válaszolt nekem idézem:

"Te barom, amit az állam átvállal azt mások, az adófizetők fizetik ki helyetted. Kurvára megéri nekem a te béna hiteledet is törleszteni."

nos ez az a szellemi magasság, ami miatt a mostani baloldal ott van a szárszói WC-ben..

ezzel a hozzáállással, és stílussal sajnos még egy ideig - míg ki nem haltok drágáim -
ennek a szar NER-nek nem lesz vége, és kénytelen vagyok többed-magamnmal elnézni, hogy ŐK vannak kormányon, és kb 2018-ig biztos, hogy ŐK is maradnak, mert TI annyira betegek vagytok, hogy reményeim szerint az elkövetkező 4 évben sok temetés lesz ...

ostobák pökhendik nagyarcok és mellesleg röhejesek vagytok, mert még mindig azt hiszitek, hogy TI tudtok valamit, nem tudtok TI semmit, csak a pesti szlenget

évek óta csúsztok az arcotokon, ezért nincs bőr rajta

na mindegy

jó étvágyat a keféhez
:O)
süti beállítások módosítása