Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

2013.05.27. 14:03 Fabius

Kiderült miről beszélgettek Orbánék a parlamenti büfében

Címkék: fidesz continental sánta jános trafikmutyi

Mi Beavatatlanok éveken keresztül csak néztük az ülésteremből kiviharzó fideszes képviselők hátát, és találgattuk vajon hová mennek, ott mit csinálnak, és dolgoznak-e egyáltalán? Örvendjetek, Feleim, jómunkásembereink nem a lábukat lógatták addig sem amíg odakint várakoztak, hanem javában szőtték A Tervet. 

orbán cigi2.jpg

Milyen más ez így, ugye? Nem kell tovább gyötörjenek a rémképek, hogy a nagy büdös büféjében Tállai András éppen Honfoglalóban elfoglalja fél Magyarországot, hogy Pokorni kő-papír-ollót játszik dajcstomival, mert az csak ezt érti, hogy Rogán Tonyó szmájlit hímez a Vuitton tatyóra, és nem kell elképzelni innentől azt sem, hogy Cser Palkó másfél kilós kézi súlyzót markolva szuszogva edzi magát, hogy mokányabbnak tűnjön egy tízévesnél.

Hátra lehet dőlni és meg lehet nyugodni: atyánk fiai már akkor a forgatókönyvét írták a trafikmutyinak.

Hiába no, első a gondos tervezés. Időben megkérdezni a Nemzeti Kapadohányost, hogy tesókám te mit is szeretnél tulajdonképpen, mondd ügyesen szerinted hogy lenne a legjobb, csak arra ügyeljél, a mi embereinknek is jusson azért valami. 

orbán cigi.jpg

Én már csak azt nem értem, ha ilyen régen zajlott a tervezés, hogy nem akadt egy habonyárpi aki beírassa egy kussolj te hülye szemináriumra a Nemzeti Főcigist? Ahol megtanulhatta volna, hogy nem hivatkozunk Büsszelben dohánytörvényt írogató multikra akkor, mikor itthon mi magunk már akkor ezzel a tevékenységgel töltjük a drága időt, amikor a pártunk még kormányon sincs. 

Nem tudom van-e olyan dakota közmondás, miszerint: előrelátóké a trafikok országa, a hatalom és a dicsőség. Ja, és a megemelt garantált haszonkulcs. Ámen. 

380 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr915320380

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A fideszes törvények végső célja 2013.05.28. 19:22:09

A devizahitelesek megsegítésére szánt ócsai program nagyjából mindent elmond a kormányról. 2,36 milliárdból, tehát rózsadombi négyzetméter árakkal felépítettek 80 házat a semmi közepén, ahonnan minden legalább 4-5 km-re van (buszmegálló, bolt, óvoda,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aszittem ma pár-táncevalattyos poszt lesz:

hvg.hu/itthon/20130527_Nehez_lenne_itt_part_talalni

Kiscsajon a "kormánytag a rokonom, dugunk?" kitűző EPIC :-D
Amúgy kíváncsi lennék mennyire osztottak föl előre minden a választások előtt, és mindezt mennyire régen? Mekkorák lehettek az igérvények a Sántához hasonló nemzeti lobbisták felé?

Ez jól alátámasztja amit Ángyán mondott a hétvégén a kormány összetételéről. Ha belegondolunk, hogy Lázár volt az első aki átesett a pajtakasztingon (by Fabius) majd ő válogatott Orbánnal, ő lett a frakcióvezető, miniszterelnöki hivatalt vezető főkutya, névleg dohánytörvényíró, akkor nagyon is elképzelhetőnek tűnik az állítás.
@V-PORT:
"...olyan új lehetőséget teremtünk a fiatalok számára, melynek eredményeképpen mind találkozókra, mind párkapcsolati lehetőségre lehetőség nyílik" - mondta az államtitkár."

Lehetőségre nyílik a lehetőség??
Lehetőségre lehetőséget halmozni az nem semmi.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Mi lehet még a tarsolyukban, mert van egy évük,/ remélem csak ennyi/és nem hiszem ,hogy befejezték az osztogatást és fosztogatást.A magam részéről annyira utálom már őket,olyan borzasztó hosszú az egy év, és még az igazi kampány el sem kezdődött.

Elittárs
www.youtube.com/watch?v=kZmZ0yaTlq4
Nemzeti trafikboltok (ügyintéző: "nemzeti ügyek kormánya").

Nemzeti párválasztás (ügyintéző: "nemzeni ügyek kormánya").

@Fabius: Boccs az idétlen szójátékért, nem bírtam kihagyni. :-)
Még jó, hogy nem bagózom, így legalább ebben nem tud levenni a kószanosztra.
@Dr. jenőke (jenőke):
Maszturb és Baszügyi államtitkár. Hogy nekem miért nem jut ilyen poszt. Belépek a Trafik Gmbh-ba.
Az megvolt, hogy sor kígyózott az új, nemzeti Nemzeti első új, nemzeti előadására. Nyuggerekkel. Akik szerint über szar volt az Alföldi féle régi, nemnemzeti Nemzeti. Bár egyetlen előadását sem látták. Göbbels, baszod, tanításod és módszered örökké él. Csak modernizálva, és magyarítva: mi mondjuk meg, mi a nemzeti.
@Dr. jenőke (jenőke): Az elmúlt évezredekben a fiatalok önállóan és kreatívan megoldották a párkapcsolati "lehetőségeket". Kormányozni ki fog?
Az idióták azt hiszik az a demogr. valsag oka h. a jónép nem tud hol/kivel/hogyan?

A poszthoz: elejetol latszott h. tenyleg keszultek. Energia, termofold, elelmiszeripar es kereskedelem. Most tartanak a dohany-pia-szexnel.
A TERV a még megmenthető felnőttek védelme és a fiatalok érdekeit szolgáló prevenció érdekében lett kidolgozva. Egyben a károkozók számát/körét is sikerült csökkenteni.
Nehogy már mindenki jól járjon!
Sziasztok.

Cikkíró egykor személyes ismerősöm volt. :(

hvg.hu/velemeny/20130527_A_kozony_diktaturaja?FullComment=true#comments

Tudod Ati, szememben felmentettél minden politikust ezzel ,,a más is lopott'' kategóriába sorolással.

Igen, elbaltáztuk(!) a rendszerváltás óta, folyamatosan! Nemcsak mi, hanem a politikusaink is. A folyamatosan gyengeelméjűnek tartott néptől mégis mit vársz? Persze, neked is élned kell valamiből...

Ellenpont:
fn.hir24.hu/poszt-itt-litkai-gergely/2013/05/25/litkai-az-allam-szerelmese/
@Vakegér:
Tök jó! Nekem ehhez hat féldeci kellett volna! DD
Te jószagú málnabokor!

index.hu/gazdasag/2013/05/22/titok_hogy_mit_adna_el_az_allam/

Tényleg volt valaki, aki 1/4 pillanatig is azt hitte, h leállnak a stadion és más létfontosságú építményekkel?

Á, dehogy! Hiszen megmondták az elején: ,,csak az erőből értünk''
@le Látó: A közönnyel kapcsolatban igaza van.
@saravad:
Érdekes probléma felvetés a hol/kivel/hogyan?
Ugyanis a "hol?" adott.
Szorgalmasan ürítik ki a lakásokat, vagyis kilakoltatnak ezresével, számolatlanul.
Ezek üzemeltetésére - míg új gazdát nem találnak - koncesszió lesz meghirdetve?
@le Látó:
Eddig a gáztörvény kimondta, hogy a földgáztárolókat "semmilyen formában nem" lehet biztosítékul adni, fedezetként lekötni, megterhelni, arra zálogjogot, vételi jogot alapítani, a tulajdoni részesedéshez kapcsolódó jogosultságokat "időlegesen sem" átengedni. A szövegből most a bizottság kivenné a tiltásokat, ha tehát a parlament megszavazza, lehetővé válik, hogy az energiahivatal előzetesen jóváhagyásával a gáztárolókra zálogjogot köthessenek, a jogosultságokat pedig "akár időlegesen" átengedjék.

Most, amikor a kormány éppen a magyarországi gáztárolók átvételére készül, a módosításnak különös jelentősége lehet, elképzelhető, hogy egy esetleges hitelfelvételhez lehet szükség arra, hogy a tárolókra jelzálogjogot köthessenek.

index.hu/gazdasag/2013/05/27/zalogba_adhatja_a_kormany_a_gaztarolokat/
@le Látó:
És várják az erőt.
Például Erős Pista?
Ha megjön, lehet majd huhogva fingani.
@Dr. jenőke (jenőke):
Hogy hol? Hát Ócsán. Devizagettó > Pásztorórapark.
@Vakegér: világos! :)))

Mérték, ami kell?
Mértéktelenül--csak úgy-- –
mértékből se kell.
ehhh, és én meg a régi poszton koptatom a számat, na nem menekültök akkor nyomom ide is :P :D

van az a pénz, és van az a kapcsolat:

www.portfolio.hu/ingatlan/retail/szetbontjak_a_legnepszerubb_budai_plazat_a_nemzeti_dohanybolt_miatt.184437.html
@saravad: csak nem szerintem nem jól. Volt már időszak, amikor szakácskönyvet vett a magyar és nem divatból, hanem azért, mert véletlen se politikai műveket akart láttatni a vendégségeivel.

Nos a helyzet annyit változott, hogy könyvet sem vesz(ünk).
@Bakter: ááá, akkor már megvan a beetető mese is. Szokja a magyar, hogy a budit is elviszik a feje fölül a ,,gaz multik''.

Eszerint ki volt már tökkintve ez is, csak írástudó kell, aki felteszi a pontyot. :)
A trfikengedélyek tömeges kiadása és az erőszakos betársitások miatt a Dohánykisárusok Országos Szövetsége terjedelmes beadványban fordult sérelmeivel még Bud pénzügyminiszterhez, aki már 1926-ban kiadott egy olyan rendeletet, amely beszüntette Budapest és környékére a további trafikengedélyek kiadását.
A rendelet ellenére azonban a trafikengedélyek kiadása tovább folyt, sőt Bud távozása előtt két hónapon át oly tömegesen volt az engedélyezés, hogy ez a dohánykisárusok körében komoly aggodalmat keltett.
Ebben az évben már senki nem kaphat trafikengedélyt és a legközelebbi minisztertanács – amint illetékes helyről értesülünk – rendeletileg dönt az uj engedélyek végleges beszüntetéséről. Az évi forgalom szerint, amelynek határa az évi ötvenezer pengő, két kategóriába osztják a dohányárusokat és a második kategóriában a dohánykisárusok eladási jutalékát 2 %-kal fogják fölemelni.
(1929. január)
dohanymuzeum.hu/hirek-1921-1997
melléklet:

15.41 Népegészségügyi trafikmutyi
Gúr Nándor cinikus választában azt mondja, hogy népegészségügyi intézkedés volt az, hogy Miskolcon két ember kezébe került nagyjából húsz trafik, és az is, hogy Közgép nyert minden közbeszerzést. "A Közgép és a trafikpályázatok összehozását nem népegészségügyi, hanem egyéni egészségügyi problémának érzem" - válaszolt Fónagy.

15.39 Fónagy: Önök gyűlöletkampányt folytatnak
Az NFM részéről Fónagy János államtitkár reagál. Szerinte az MSZP egy népegészségügyi intézkedést próbál megtorpedózni. "Önök gyűleletkampányt folytatnak azok ellen, akik törvényesen nyertek trafikot" - mondta Fónagy.

15.36 Varga: Beismerték a trafikmutyit
Ma alig volt szó a trafikokról, Varga László és Gúr Nándor közös azonnali kérdésében most az észak-magyarországi trafikbotrányról beszél. Varga László szerint szervezetten politikai döntés született a trafikokról. Így volt ez Miskolcon is - mondta Varga - de szerinte történt egy beismerő vallomás, mert egy helyi képviselő visszaadta a koncessziót.
csak úgy eszembe jutott:

A kezdés után rögtön elhalasztották a szicíliai maffiapert

Mihelyt megkezdődött, máris elhalasztották hétfőn a szicíliai Palermóban azt a nagyszabású maffiaper, mely a Cosa Nostra bűnszervezet és az olasz politika közötti szálakra akar fényt deríteni.

hvg.hu/vilag/20130527_A_kezdes_utan_rogton_elhalasztottak_a_szi
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: népegészségi okokból. Hát persze.
Valakinek a háza népe egészségesen gyarapodjon belőle.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem is értelek ;) Csapongó fantáziájú ner-társtalanom :)))
A kormányváltás után nem sokkal több találgatás látott napvilágot, hogy mit tervez a kormány(pl. szó volt a médiatanácsról, alkotmányról stb. stb.) és pontról pontra bejött. Az meg külön vicc, hogy amikor nyilvánvaló akkor is tagadják.

@Fabius: :D :D :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt a gúrt meg fónagyot népegészségügyileg azonnal beutalnám egy wellness-hétvégére a Yellowstone Park legnagyobb gejzírébe, amikor aktív. No azt garantáltan "egyéni egészségügyi problémának" érezné a mangalica.
@le Látó: kezd felforrni az agyvizem:
/és ez egy egészségügyinek nevezett államtitkár, az ész megáll/

16.02 Ne kísérletezzenek a cukorbetegekkel!
Az MSZP-s Nemény András a cukorbetegekről kérdezi az EMMI-t. Szerinte a támogatást nem kéne rögtön megvonni a cukrosoktól, ha nem tudják elérni az értékhatárt. >>>>>>>>>Szócska Miklós egészségügyi államtitkár azt mondta, hogy mindig meglepi az, ha egy pozitív dolgot negatívként állítanak be, mert szerinte az új rendszer nagyon kemény ösztönző a betegek érdekében, és a betegterhek is csökkentek. <<<<<<<<< Nemény szerint viszont az új rendszernek rengeteg vesztese van, többek között ő maga is. "Soha többé ne kísérletezzenek a betegekkel" - zárta felszólalását az MSZP-s képviselő.
Trafikok > Done.
Margit sziget > Install.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az orvostudomány forradalma lesz, ha a mutyikormány rendszere ösztönzi a betegségek gyógyulását. Hogy menne be egy zümi az egyik fülén ennek a cinikus guanónak, és jönne ki a másik fülén.
@le Látó: volt, de mindegy is, ez megy meg a bárány felhők

@Bakter: előkészül a média, felkészül simlicska

"Becsempészik az internetcenzúrát

Változik a csomag másik fontos eleme, az úgynevezett Kurucinfó-törvény is. Az eredeti javaslatban még csak az szerepelt, hogy blokkolni lehet az olyan, bíróság által jogsértőnek minősített internetes tartalmak magyarországi elérését, amelyeket külföldi szerverekről szolgáltatnak. Az alkotmányügyi bizottság által benyújtott módosító indítvány viszont becsempészi a javaslatba a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium korábbi tervezetét, ami egyebek mellett azt is lehetővé teszi, hogy már a nyomozás során letiltsanak bizonyos tartalmakat. Mint korábban arról beszámoltunk, ez a cenzúra eszközévé is válhat a túlbuzgó hatóságok kezében."

-----------------------------

hvg.hu/itthon/20130527_trafikos_szavazas_komolytalan
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez nekem görögül van :(

mert semmit sem tudok a háttérről és a történésekről.
Úgy értsem, hogy a fizetett TB-hozzájárulás _ellenére_ sem kapnak hozzájárulást a tartós betegségük miatt inzulin (& Co.) szedésére kényszerülő betegek? Vagy az elvonás már aktuális? Bocs a buta kérdésekért!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A "reklámadó" is arról szól, hogy a merkelnácinémet csatornának betartsanak. Mert az még nincs a karámban, megbillogozva.
"A kapitalizmus betette a lábát Észak-Koreába"
Innen meg lassan kiteszi.
Vik Dzsong Tor azután azt csinál, amit akar. Legfeljebb neki nem lesz se serege, se rakétája, se diktátornimbusza. És egy valamire való NATO hadgyakorlatot sem tud összerántani a blöffjeivel. Csak a Voldemort Rezsisauron fog rettegni tőle, mint a Pinasaurus a Tyrannosaurus Sextől.
@Bakter: ja. Romkocsmákban pedig tilos riportfilmet készíteni, legfeljebb agit-prop. céllal :)
@le Látó:
Csakhogy a japcsik ezzel turizmust, azaz bevételt kreálnak, matócsi viszont csak közröhejt.
@le Látó: Oszt akkó mosmivan? Semmi A Aljas Dzsazirra egy közelkeleti melegarab hírcsatorna... mint messzebb nézünk. Távol és keletre:-) (Térójelben: Ha már egy aran hírúgynökség is nagyjából lecseplinezi Orbánt a kicsi földgolyhólufijával, az már eléggé nagy gáz) Persze erről az MTI nem csinál headlájnt:-) )
@Bakter: Miaz hogy meghalt Jézus? Hülye sintoista fütyik! Hisz itt jár közöttünl, péntekenként hallhatjuk élőben és már Lázárt is feltámasztótta:-)
Már nem szentháromság van, Atyja, gatyja, Szentlélek, hanem szentfelnégyeltség, az előző három és a főnök az emberiség megmentője...
@Bakter:

hvg.hu/gazdasag/20130527_A_TV2_megszerzesere_lohetnek_a_reklamadov

@le Látó: produkálni kell nekik a vércukor értékeket amit meghatároztak nekik, ha nem hozzák azt hiszem 3 alkalommal, akkor megszűnik a TB támogatásuk a gyógyszereiknek. Még egy szakorvos is azt mondta erre, hogy nem csak az étrend betartástól, vagy nem betartásától függnek az értékeik a betegeknek.

cukkerberg.blog.hu/2012/04/25/az_inzulintamogatasok_valtozasarol
@Bakter:
Még ők is:
index.hu/kulfold/hirek/2013/05/27/siparadicsomot_almodott_eszak-koreai_diktator/
Hóesésről nem szól a történet.

noiigen. Kicsípte a pisi az onoka senekét--> országos esemény lett.
Dr. aki Bátorfi

www.mftf.hu/upload/image/dr_batorfi.jpg

Elvégre ő csak Felügyelőbizottsági tag.. persze hogy nem ő kapta...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jóvanna, me' minnyá belinkelek egy répás Ivanuska mesét! :)))

Épp ez a gond, hogy általában az arabokra nemigen néz _fel_ a magyar, sőt NagyonMagyar, ezért is linkeltem be. A cikket végigolvasva az események kapcsán sehol nem emlegették Allah dicsőségét...
csak valami alvajárást a szakadék felé.
Nos, itt van a nemegymilliárdos támogatást nem nyert dicsteljes társulás... érdemes megszemezgetni...

www.mftf.hu/fomenu
Nagyon tetszik az "implantológus". Vajon mit csinálhat? Ö illeszti be a nyelveket maradandóan az arra érdemes seggekbe?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezeknek sem egész számmal kezdődik a személyi azonosítójuk! és akkor finoman fogalmaztam.

Nincs a családban sem cukros, de annyit tudok, h nem múlik el csak úgy, mint a meghűlés, nátha. Ha cukros lettél, amíg élsz elkísér...
Hofi jut eszembe: ,,kinő a lába?''
@le Látó: Éppenhogy az a probléma, hogy ha már egy arab (közelkeleti) hírcsatornának is bassza a szemét, ami itt történik, akkor az bizony nagyon nagy gáz. Mer ezek ezeréve a monokulturális sahhizmuson szocializálódtak és de mégis... erre írtam, hogy ez már tényleg nagyon gáz... persze lehet, hogy ez is valami meghekkelt cikk és zsidó ármány...
fabius: uggyan kotorj már utána lécci lécci....

"Azt a hamis látszatot keltettük, hogy dr. Bátorfi Béla felperes tulajdonosi kapcsolatban áll a zalaegerszegi Helikon Rádiót üzemeltető Rádió Zala Kft-vel."
"Újabb szervezet kap házkutatási jogot
A gyógyszerészeti szakhatóság magánlakásokba is behatolhat, és személyes adatokat is lefoglalhat."

Kurvajó... megnézik, rendesen nyelem e a fagifort...
"Szanyi Strasbourgig megy Kövér miatt
A házelnök másodszor is letiltotta az MSZP-s politikus trafikügyes interpellációját."

Kövérlaca a kommunista ivadék arca hatalmas lett... asszem ideje lenne egy agykurkász felülvizsgálatnak...
most pihenek egy kicsit ma már eleget gyakorlatoztam
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szlovákiában 15Eu/hó összegért alanyi jogon is lehetsz biztosított. Monnyuk Fagifor nincs, de ír6nak mást.

Amúgy meg k...ra gáz, mert gondolom nem fegyvertelenül tennék.

Innen kezdve a rendszernek nem tetsző emberkére elég a drog gyanúját, gyógyszerrel való visszaélést, etc. rásütni és már el is lehet ítélni a mocskos kulákot! Mert találni biztosan fognak valamit... egy levél tiltott gyógyszer bárhol elejthető házkutatás közben.

Szégyellek, Abszurdisztán!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: egyszer majd nem fog kiférni az ajtón az elhízott orcza miatt.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azt meg kifelejtettem, h ha bárkit ilyennel elvisznek, akkor lehetetlenné van téve... ismerve a hírközlés mai állapotát, főcímes lenne. --> Gyurcsány sorsára juttatnák.
@le Látó: közben megtaláltam, felolvastam a páromnak, rövid velős válasz:
- na most azonnal menni kell

ennyi nyomozati és magánhadsereg a világon máshol nincs, még az annyira demokratikus Ékorreában sem....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: valszeg a kinti követségen fogok útlevelet hosszabbíttatni. Magyar személyi még az osztrák bankokban sem mindenütt jó.

Aki nagyon kalandvágyó, maradhat... Koreát kipróbálnám. Remélem, h nem menekültként :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, mindenkinek legalább 10 évre szóló útlevél a praktikus döntés.
No, megyek gályázni. :)

További szép napot mindenkinek!
„Már a választások előtt kitalálták a dohányállamosítást”
Minden bizonnyal, hiszen felmérték már akkor is, hogy mekkora marha nagy biznisz van a buliban, eddig stimmel. Hanem, amit nem értek (könnyű nekem, nincs olyan végzettségem mint a Schmitt-nek) az, hogy akkor, ha már akkoriban kész volt a koncepció, mi a francért vártak a megvalósítással három évet a hatalomra kerülésük után?

Az „amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra” –elv mentén élik meg napról-napra a létezésüket, ezért aztán nem értem ezt a Pató Pálos halogató taktikájukat az ügyben. Szóval némi ellentmondást vélek felfedezni a dologban, de lehet, hogy csak én látok rémeket(…), a NER rendszere igen is egészséges és tervszerűen halad a kijelölt útján.
Azért mégiscsak aggódom, Kusza Szem hivatalából például semmi hír.
Tőle megszoktuk, hogy egyfolytában a fókuszban volt valami kapitális hülyesége okán, most meg??
Teljes csönd. Valami készül, netán? A Nemzeti Dugáskoordinációs Program, meg a barackfán billegő sánta turul is csak része valamiféle elterelő hadműveletnek, az MNB-ben zajló folyamatok lényegéről?

Gyanús ez, nagyon gyanús.
Ötlet, valakinek?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Beszarok!
Komolyan...
Holnap valami szarfaszú kretén azt találja feltételezni, hogy van otthon lejárt Kalmopyrinem és akkor rám törik az ajtót a gyógyszerészek? :))

Mi a kurva anyjuk van itt?
Ilyen elbaszott világ még '89 előtt sem volt!
A tököm kivan az összes tetves, kommunista Kövér-féle aljanéptől!
Piktor és az összes szervilis seggnyalonc majma (ha rendesen megmosták a fogukat és voltak szájhigiénén) kinyalhat a seggemet!
@Knósszosz:
ATOMOT NEKIK!
Kevesebbel nem érném be...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: alap mindenhez, föld, gyógyszer, kommentelés, molinó, szidod a koronát, vagy piktort, vagy csak rossz szemmel nézel rá, egykutya, a diktatúra épül, csak a hülye nem látja
Ha a szellemek is úgy akarják, akkor Ülő bika dakota törzsfőnök, az íj nélküli trafikosok ajtaját, kulcs hiányában, türelmével nyitja!

khhhööömm.... :-)
Újabb három képviselőt sújtott pénzbírsággal az Országgyűlés.

Kövér László házelnök javaslatára a jobbikos Novák Elődre 50 ezer, a Párbeszéd Magyarországért (PM) színeiben politizáló független Dorosz Dávidra és Szabó Rebekára pedig 70-70 ezer forintos büntetést szabtak ki.

A javaslatról kormánypárti szavazatokkal hétfőn döntött a Ház. Novák Elődöt feltehetően a szocionista szó használatáért büntették meg, a PM két képviselőjét pedig azért, mert a trafiktörvény módosítása után egy Itt Nemzeti Dohánymaffia működik feliratú táblát vittek az ülésterem közepére.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Beszarás! A sok kretén narancsbolsi meg pislog és tapsol. Mondjuk ez is egy szint, a mélységi bányászbéka ótvaros segge alatti...
Hiába no, Kádár népe ez, vagy még max. Csau lelkes tapsolói és éljenzői.
A kur.a anyját az összes szervilis mocsoknak!
Nem áll meg előttem az, aki ezeket a faszokat fényezi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az igyekvő, erkölcsös és hazafias dolgozó nem szokott megbrtegedni. Erről a munka tv. stb is gondoskodik. Aki mégis, pláne valami hosszas es draga nyavalyaba esik az maga tehet rola. Az.eü-t már korábban talpraállították és olcsóbb készítményekkel dolgoznak.
Muszáj kiszűrni az illegális betegeket, pl. akik nem valtjak ki a receptet, nem 3x etkezes utan szedi, nem utazik be a varosba kezelesre meg ilyenek. Ok szabotorok. Szandekosan nem haladnak a munkaalapu tarsadalom fenyes osvenyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azért az döbbenet, hogy a Novák bucika (ha köcsög szlovákozom, akkor ugye azért nem tévedek?) még mindig talál valami mást, a kormány fikázásán kívül.
Értem én, hogy neki minden megfelel, de hát mégis, legalább a látszatra adhatna...
Most büszkén feszíthet, hősiesen, hogy őt is megbüntették... Istenem, szánalmas a jobbikos csürhe!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Olvastam már valahol ma, ahol "nagyanyónk" eljátszotta a szövegértési problémákkal küzdő, gyengébb képességű jobbikos szerepét, rendesen... :)

"Kalasnyikov Leonyid Ivanovics, az orosz Kommunista Párt Központi Bizottságának elnökségi tagja, a kommunista párt nemzetközi- és gazdasági kapcsolatokért felelős titkára. Még a szovjet időkben, 1985-ben lépett be a Kommunista Pártba. Az elmúlt öt év során Gennagyij Andrejevics Zjuganov, a Kommunista Párt elnökének tanácsadója, 2006 óta a „Munkás újság” főszerkesztője. 2008 novemberében került be a Kommunista Párt Központi Bizottságába, 2013 februárjában ismét megválasztották."

Ezen mit nem lehet érteni???
Ordas, echte ruszki komcsi a haver!

Vona meg ezzel a szar, aljas dumával mi a faszért nem maradt kinn, a tezsvéri orosz elvtársaknál?
"Az orosz parlamenti találkozók után a Lomonoszov Egyetem szociológia tanszékén tartott előadást a Jobbik elnöke, a szélsőséges nézetekkel vádolt Alekszander Dugin meghívására (lásd keretes írásunk). Az előadásban – mint arról közleményében is beszámolt – Vona Amerikát Európa torzszülöttjének, az EU-t pedig Európa árulójának nevezte. Szerinte Oroszország sokkal inkább Európa, mint az előbbiek, mert tartja hagyományát, nem a pénz és a tömeg kultúráját vallja."

Ha olyan kurva jó neki ott, maradjon ott, éljen ott, mint internacionalista őseik!
Bekaphatja a sok szánalmas, IQ gyenge fackalap!

Egy vicc, ennél már csak a Gábris és a Nagyanyó féle hívők nevetségesebbek. Hisz nekik ez az ideál...
Értem én, de tényleg! :)) Broááááffff....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ja, és Vona orosz cimborája nem elmebeteg, nem, de'tényleg... :D
Csak annak néz ki!

"Nácizmus, sátánizmus, demokráciakritika; Dugin-névjegy

Vona Gábort az 51 esztendős, orvos-katonacsaládból származó Alekszander Dugin szociológus, filozófus, a moszkvai Lomonoszov Egyetem oktatója hívta meg egy előadásra. Dugin 1980-ban belépett az első orosz „új jobboldali” pártba, az „SS Fekete Rendjébe” (SS). 1988-ban csatlakozott az „Emlék – Nemzeti Hazafias Fronthoz”. Innen azonban hamarosan kizárták, azzal az indoklással, hogy okkult és sátánista disszidens csoportokkal tartja a kapcsolatot. 1993-tól 1998-ig a szélsőjobboldali Nemzeti Bolsevik Párt (NBP) egyik vezetője és fő ideológusa. Az NBP alapítója, Eduard Limonov szerint Dugin innen azért lépett ki, mert megvádolta néhány párttársát, hogy ellopták 248 rubeljét, Dugin ugyanakkor „ideológiai nézeteltéréssel” indokolta távozását.

2008-at követően az orosz kormánypárt, az Egyesült Oroszország egyik fontos ideológusa lett, miután Vlagyimir Putyin orosz államfő elnöksége alatt távolodni kezdett szélsőséges nézeteitől, és lojális lett a regnáló hatalomhoz. 2007-ben például azt közölte, hogy a „putyini rendszernek nincsenek többé ellenfelei, de ha vannak is, azok elmebetegek, akiket vizsgálatra kell küldeni. Putyin – mindenhol, Putyin – minden, Putyin abszolút és pótolhatatlan.”
mi lenne ha a nappaliban elhelyeznénk egy kádat?
@Dr. jenőke (jenőke):
a duplikáció azt jelenti -grammatica-ilag-, hogy nincs

azaz önmagát oltja ki

brühüyyy

nézd, volt a zelmúltnyolcév ami alatt semmi mással nem foglalkoztak,mit és hogyan lehet ellopni és minél gyorsabban, teljesebben...majdnem megoldották, egy valami kimaradt mint minden majom esetén azt, hogy hogyan lehet megtartani amit ellopnak arról egy szó sincs és már el is kezdték elveszíteni
@saravad:
Kiderítik, hogy Kovács néni, a Fsz.3-ban rosszul szedi a gyógyszerét. Durva lesz, lehet, hogy még a TEK segítségét is kérni fogják! :))
Bazz, ma remegve átnézzük a gyógyszeres doboz tartalmát, nehogy egy lejárt szavatosságú leukoplaszt véletlenül maradjon, mert soha sem lehet tudni...
Le is hallgathatnak, hogy rendesen szeded-e a dilibogyóidat, úgyhogy vigyázz! :D
@Penivaldes:
Már megint az örökös erotika! És még én vagyok állandóan megvádolva...
Kád sör???
@Penivaldes:
És a konyha??? Ne...
A gond ott lenne, hogy a túl nagy páratartalom tönkrevágná a szoba berendezését.
De te valami kis kéjlakot akarsz, valld be!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem nem úgy, hogy teljesen egybe, de elhelyezni egy régies stílusú kádat a nappaliban. szerintem jó lehet onnan nézni a várost alattad.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az nem megoldás, mi is sugárfertőzöttek lennénk.
Meghűlést javaslok, amit rendkívül hideg géppisztolysorozatok okoznak.
(by Moldova Gyuri...)
És akkor jön a dohánykommandó, be a lakásba, ellenőrizni van e zárjegy a cigarettán? A hymenkommandó, hogy szűz e még a lányom, merhogy még nem férjezett, de már 35 éves? Az újságkommandó, hogy ellenőrizze, hogy a Magyar Nemzeten kívül van e szennylap a lakásnban? A székletkommandó, hogy kellően be vagyok e már szarva? ....
@Penivaldes: Az éehesség egy nagy adag töltöttkáposztával győzhető le. Megjegyzem kicsit rosszul vagyok, nagyon befaltam... Jussemondommegmitfaltam... az a kis velősszűzérme petrezselymes rízzsel és málnás vaniliapuding... ááá dehogy:-)
@Penivaldes: MEgvizsgálhatják. Az eredeti forrásból... külön fertőtlenített nyelvvel. Ebben úgyis nagy praxisuk van...
Csak azért, hogy értsétek, hogyan működik a hatalmi logika:

"Berezovszkij el is vesztette a pert – többek között épp a Forbesszal kapcsolatos bírósági ügye miatt –, s ezzel egy közel százmillió dolláros perköltség is a nyakába szakadt. Viszont kényelmes betekintést nyújtott a nyilvánosság számára az orosz oligarchák vagyonodásának történetébe. Ennek legszebb példáját az alábbi abszurd párbeszéd adta Berezovszkij és az alperes Abramovics ügyvédje között: "– Tehát megállapodott Borisz Jelcinnel: ön támogatja az elnököt a televíziós csatornáján keresztül, cserébe ő olyan pozíciót biztosít önnek, amely révén sok pénzhez juthat a cégekből? – Igen, így volt. – Ez ön szerint korrupció? –Semmiképpen sem"."
index.hu/kulfold/2013/05/27/hogy_tapsolt_el_berezovszkij_3_milliard_dollart/
@Penivaldes: Nem! Vagy töltöttkáposzata, bagy bécsi szelet krumplisalátával, utána mákostészta:-) Télleg... a mák kábítószer?
Persze ebédre a petrezselymes újkrumpli, sült kacsacomb, házimajonézes snidlinges uborka-retek öntettel... áááá nemmondommeg:-) Szóval dudus...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akadjon meg benned keresztbe... :)
A bolsevik párt "Nemzeti Keresztényi Akarattal Kinyomtuk Iziben" nevezetű székletminta vizsgáló különítményét (röviden csak NemKAKI) örömmel látom minden reggel, menetrendszerűen 6.45 és 7.00 között.
Csak ne késsenek, nem érek rá őrizni...
@Penivaldes:
A hal???
Már olyan dildó is van?
DURVA!!! :)
@Penivaldes: akkor javaslom Rómában a Szent Péter halát, esetleg Rodoszon a barbunyát (vörös márna):-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
MARHA NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL! :D
6.30-kor szoktam kelni.
Ne magadból indulj ki!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szenya!!!
A bécsi szelet is rendben volt, de a kacsa meg a zújjkrumli rejtelmes-petrezselymesen...
Melózom és ma még egy kurva párizsis zsöllyét se ettem, pedig a Nemzetibe az bónusz lesz, aszongyák.

Kéretik figyelembe venni ezt, és még van melóm is.
Ma csak hideg vacsi lesz, ha végzek - magammal is, mert nem hagyod abba.
de most egy kocka étcsokin élvezkedem
"Nem Balog nyitja a velencei biennálét
Állítólag a hotelt drágállta a miniszter, de lehet,
hogy Fekete György miatt feszült a viszony."
index.hu/belfold/2013/05/27/nem_nyitja_meg_a_velencei_biennalet_balog_zoltan/

Ezmeg mikor okozott gondot ezeknek? Orbán 30 milláért ment amerikába külöm géppel, pont egy szállodaszobán fog majd elakadni. PErsze, ha nem találtak neki fashion hotelt, ami putrinak van berendeve...
@Penivaldes:
Semmi... itt sem voltam... ;)

Amúgy meg, bacca meg, magam sem gondotlam volna, hogy egyszer még a Szanyi ettársat fogom idézni...

"A második betiltott interpelláció

A múltkor, egy betiltott kérdésemmel azt is tudakoltam, vajon nem sül-e le a bőr a képükről? Azóta világossá vált a válasz: nem.

Tisztelt Miniszter Asszony!

Az elmúlt hetek zömmel arról szóltak, hogy önök trafik-engedélyeket osztogattak. Alapvetően jobbos, szélsőjobbos hovatartozás kellett a győzelemhez. A zsírosabb, akár napi pár milliós bevételt hozó helyeken viszont csak olyanok kaphattak aranyérmet, akik valamilyen módon a mai főfideszes helyi főtótumfaktumok retyerutyájához tartoznak.

A nyeréshez üzlethelyiség nem kellett. Eredendően csak annyi kellett, hogy az illető vállalja, hogy dohányt fog árulni, és imádja a Fideszt. Önök cserébe és utólag törvényileg megemelték a kötelező haszonkulcsot, s egyben mindenhol máshol betiltották a dohányermékek árusítását, tönkre vágva pár tízezer boltot, s ezek alkalmazottait, „hulljon a férgese” jeligére.

Ön, mint a Fidesz zsoldosa minden jel szerint készségesen kiszolgálja a további fideszes törekvéseket is, azaz immár nem csak dohányt, hanem alkoholt, szerencsejátékokat, újságokat és - hovatovább - nyalnivalókat is lehet majd kapni ezekben a boltokban. A „ki mit nyal” kategória egyelőre nyitottnak látszik, de az félő, hogy mindaz, amit ezekben a szpáhi-shopokban majd kapni lehet, például adómentes pálinkát, azt máshol betiltják. Ezek sorában bizonyosan gondolnak még a szex-kellékekre, a közkeletű lószerszámokra is, sőt, a jobbikos barátjaik kedvéért talán a péniszpumpára, avagy pucér vonaglásra alkalmas táncrudakra egyaránt.

Kérdezem, vajon kiszámolták-e, hogy mekkora pusztítást végeznek ezzel a művelettel a vidéki Magyarországon? A kiadott engedélyek vajon elegendőek lesznek-e a bukás utáni strómanos életre készülő fideszes polgármestereknek, képviselőknek? Hisznek-e abban, hogy a 2014-ben kormányra kerülő demokratikus erők majd hagyni fogják, hogy a levitézlett csapataik megmaradjanak ezeken a fosztogatós pályákon?

A múltkor, egy betiltott kérdésemmel azt is tudakoltam, vajon nem sül-e le a bőr a képükről? Azóta világossá vált a válasz: nem, mert önök eddig is arcátlanul, azaz az önök kedvenc fordulatával élve pofátlanul szórakoztak a magyar emberek megélhetésével. Bárkit nyomorba döntöttek, még a legnyomorultabbakat, a munkaképteleneket is megfosztották a járadékaiktól, csak hogy a közgépes maffiájukat degeszre tömhessék.

Azt is kérdezem hát, hogy hajlandóak-e önként sietni a történelem szemétdombjára, avagy előbb még megkísértik a „hatalom, vagy börtön” című vakmerő játékukat?"
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Barbúnya...
Most lett elegem belőled!!
A leghatározottabban tiltakozom az ilyen terrorcselekmények ellen!!

Mocsok-e vagy?
@Knósszosz: nem akarlak megzavarni de mindjátz kifekszem az élvezettől
@Knósszosz: Na jó, holnap csak egy kis legényfogó leves lesz, meg valami zöccséges tészta nyomatéknak... nemmindig kaviár...:-)
@Knósszosz:
Ne marhulj!
Magaddal végeznél???
Inkább intézzük el a nyulat, lábasba...

"Lábasban sült nyúl"

Elkészítése:

"A húst sózzuk, borsozzuk.
A vaj felét egy nagyobb lábasban felmelegítjük. A húsdarabokat egyesével körbepirítjuk a lábasban, majd kivesszük és félretesszük.
Ugyanebbe a lábasban megolvasztjuk a maradék vajat és megpirítjuk rajta a tisztított, egészben hagyott gombafejeket.
Visszatesszük a lábasba a húsokat, meglocsoljuk a borral, néhány percig forraljuk, majd felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a fűszercsokrot, és lefedve 40 percig főzzük.
Ha a hús megpuhult, kivesszük a lábasból a gombával együtt és melegen tartjuk. A fűszercsokrot kidobjuk.
A lábast a tűzről lehúzva a húslébe keverjük a tojássárgákkal kikevert tejszínt, folyamatos keverés mellett. Visszatesszük, melegítjük, amíg kissé be nem sűrűsödik, de vigyázzunk, hogy ne forrjon. Sóval, borssal ízesítjük.
A zsályaleveleket pár pillanatra felhevített olajba dobva megpirítjuk, majd konyhai papírtörlőn leitatjuk a felesleges olajat.
A húst a szósszal meglocsolva és a ropogós zsályalevelekkel meghintve tálaljuk."

Gondolj bele, szóval... Van egy söröd??? :D
@Penivaldes:
Kösz!
De nem csak nekem, ott mindenki tenné a dolgát, az lenne a szép!-:)
Én meg csak csendesen söröznék egy sarokban és bactatnám a nyulatot, hogy szép ropogós legyen az a vörös bálna, mert rohattigényesvónék, ám!!-:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:DDD
Szarul nézne ki ez a répazabáló gasztroterrorista a lábosba' de hát a ma esti incselkedése okán nem sajnálnám.-:)
'propó: ha mán nyúl, ki ne hagyd a "kunehli stifadó"-t, ha Rodoszra esz a fene.
Alapból a sztifádho egy intézmény, az olyan mint felénk a gulasch - nemzeti gyönyör! Marhából szokják leginkább, de Krétán a kekec kolléga rokonából csinálta a szállás tulaj anyukája, hát, mmmmhhhhhmmhmhm...

Persze ha tudtam volna, hogy...
Mindegy mán!
@Penivaldes:
Ez nem igaz, mondottam volt az elébb; melózok.
Még van egy kis befejeznivalóm, szóval ne engem hibáztass.

Egér a hűtlen dög, vele rendezd le, jó?
@le Látó:
és ez mire jó? mit céloz? csak nemzeti gyógyszertárban lehet gyógyszert venni és számlával kell igazolni?

tényleg az egyetlen megoldás elhagyni ezt a szart basszák meg

brühüyyy

és még mit akarnak?

hogy dugjatok és legyen utód ha éhen is hal mert nincs munkád, mert minimálbérből nem lehet gyermeket nevelni azt a rétvári kisasszony is tudhatná bármennyire is buzi
@Penivaldes:
Konyhában kád?
Ésmégrámmondták, hogy /verz vagyok-:)
@Knósszosz:

Még lennének ötleteim, ha már gasztroterroristáskodhatok! :o

"Nyírteleki házinyúlragu"

hozzávalók 4 főre
2-2 db házinyúlcomb és lapocka
1 db nyúlgerinc (a legjobb az egy évnél fiatalabb nyúlfi - lásd megjegyzést)
1 dl olívaolaj
10 dkg vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
20 dkg erdőszéli csiperkegomba (ánizsillatú)
30 dkg paradicsom
5 dl fehérbor (tokaji száraz furmint)
1 csomag petrezselyem
tárkony
őrölt bors


A nyúlárnyékos (spárgás) rizshez:
40 dkg zöldspárga
2 szál sárgarépa
2 dkg házi vaj
2 dl házi tyúkhúsleves
2 dl fehérbor (tokaji száraz furmint)
30 dkg rizs
4 evőkanál olívaolaj

fehérbors

A kicsontozott, darabokra vágott inaktól, hártyától megtisztított nyúlfi húsát egy edényben olívaolajon megpirítjuk, sózzuk, fűszerezzük. Egy sütőedénybe kivesszük.
A visszamaradt olajban hagymát fonnyasztunk, hozzáadjuk a 3 gerezd fokhagymát, a félbevágott ánizsillatú gombafejeket, a kimagvazott, megfelezett paradicsomokat.
Ha az előző finomságok megpuhultak, ráöntjük a nyúlfi húsára, felöntjük vízzel, s a finom tokaji fehérborral, lefedve megpároljuk. Köretnek nyúlárnyékos (spárgás) rizst adhatunk.
Nyúlárnyékos rizs készítése:

Egy edényben felforrósítunk 2 evőkanál olívaolajat, és megpirítjuk benne a felkockázott hagymát. Kicsit sózzuk.
Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott sárgarépát és a lecsepegtetett kockára vágott spárgát, két percig pirítjuk.
Hozzáadjuk a rizst, tovább sütjük két percen át, folyamatosan kevergetjük. Meglocsoljuk a nemes tokaji fehérborral, és addig folytatjuk a főzést, amíg a bor elpárolog.
Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáöntjük a meleg, finom házi tyúkhúslevest, és tovább főzzük, amíg kissé elfő a leve.
Ezután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a házi vajat, és hagyjuk pihenni pár percig, hogy a rizs jól átvegye az ízeket.
Végül a rizst szépen tálaljuk: egy vizes, vagy olajozott pohárba, formába nyomjuk és tányérra helyezzük.
Díszítjük.

Könyörgöm, legalább a kicsontozásig dolgozzuk fel! :)
Utána kussolna már, 2 szál sárgarépával a s... fülében!
@Knósszosz:
A kád csak akkor jó ötlet a konyhában, ha a hűtő elérhető belőle! :)
Meg persze van is valami benne...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez mekkora inflációhoz vezet? és mennyibe fog kerűlni a szállítmányozás? megéri e száállítani, vagy egyszerűbb feladni és nem szállítani semmit, basszák meg

brühüyyy
@Penivaldes:
Én viszont ismerem a konyhát!-:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Megfogadtam, hogy soha többet, ugyanis tisztelem mindenki agylövését. Nekem is van pár.

De most kivételt teszek...
Mocsok Ladikos!!!

Szórakozz a nénikéddel, jó?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mi?
Csatos Bambi, Bedeco, karamellás tej??
Mire gondoltál?
@Knósszosz:
Most mi van? :(
Mindenki receptezhet itt, akkor nekem is szabad!
(Kajak, kenu, sárkányhajó... Baszod, eccer kapjalak el a vízen... Nem adok a sörből!)
@rodeo36:
Tegnap utaltál egy Hollande-litligömböc párhuzamosságosságra.
Úgy gondolod, valóban lehet felfedezni a kettőjük törekvéseiben azonos pontokat?

Te jobban átlátod ezt, szóval?
Seggedben meg a kibiztosított Szent kézigránát:-) Oszt jöhet a szarkommandó:-)
@Knósszosz:
Malátalé, több töménységi szintben...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bármennyire is trendi a Szanyit szidni, de nyilvánvaló, hogy messze a legtökösebb az egész ellenzéki személyi felhozatalban. Nem ragadt le a finomkodó,finnyáskodó,betemetjükazárkokat féle maszatolásnál. Látja, hogy azon már rég túl kell lépni és erőből kell eltaposni a Fideszt, és az összes szutykot bebörtönözni. Remélem lesz még egy-kettó hasonló személy, akik kihúzzák magukat és beállnak mellé.
@Knósszosz:
a gömböc messze rosszabb és ráadásúl gyógyíthatatlan

csakis a friss cián használ ellene már a vaccina sem

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én ilyeneket sose...
Norbi féle tejjeskicsvarású hecsedliszörp, ápdét szikvízzel higítva.

Mit gondolsz, mi vagyok én bammeg??
@rodeo36:
A friss czián az hun terem?
Barackfa alatt, a harmatoss réten??
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Itthon most éppen Budweiser figyel:-) A jövő héten meg Eggenberg a gyártónál:-) Utána meg Sámson Ceské Budjoviccban:-) És persze bevezetőnek Stiegl Mozartfalvában:-) Aztán Litovel Litomisl-ben... hehhe ma azt hiszem kivételesen genya vagyok:-))) Ha répa nem, akkor petrezselymet a füleddbe, Asterix módon és 50 kilós prolikapukulcsot a nyakadba, aztán osonás a Mosonásba:-)
@rodeo36: de még a vagina sem tenne már nekije jót... csak agresszívebb lenne a kudarctól...
@E.Csaba:
Komolyan lassan kezdek én is így gondolkozni. Szanyi - akármennyire is nem csípem - most kimondta azt, amit gondolunk mi is.
Viszont akkor lett volna VALAKI (hülye idealista vagyok), ha anno a saját gerinctelenségeik idején is legalább ennyire felemelte volna a hangját és az asztalra ba..ott volna.
Egyébként teljesen jól beszél és egyetértek MOST vele!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Félretéve azt, hogy ma este úútállak, kénytelen-kelletlenül, de egyetértek veled.

Sok baromság halmozta a fekete pontokat neki, de egy pirosat most tőlem is kap.
Amúgy mindenki, aki megdolgozik a bizalmamért. Nagyképű vagyok?
Ne, ne is válaszolj, mert az megint csak bajokat szül, szóval, ha a szarháziakat akiket én tartok el (veletek együtt), végre tesznek valami olyat ami értékelhető, az nem a hálelúja kategória, az a dolguk bazmeg!
Az, hogy ezt díjazom adott esetben, azt meg ők köszönjék meg nekem/nektek és ne verjék a nyálukat, hogy lám bennünket igazol a nemzet.
Anyátokat, azt!

A sikereket mi izzadjuk ki, nem a mindenkori kormány, illetve ők is, ha tényleg és valóban. Ez most pont nem nem igaz, csak azért gondolom.
Szóval, ha van egy ellenzéki megszólalás ami azt mondja amit én is mondani szeretnék, azt respektálom.

Egyenlőre ennyi, de nem több.
Folytassa és akkor lehet valami abból az álomból, amiért itt sokan verjük a nyálunkat.
Egy piros, ja.
@Knósszosz:
Mámint - veletek együtt tartjuk el őket - így értettem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ha annó navracsicsot és semlyént se engedték volna megszólalni, mi lett volna a karaktergyilkosságból?
emútnyócéc bameg!
vicc ez az ország, de én maradok!
@punkfrog:
Szánalmas a bolsi csürhe! Ha anno Navracsicska, vagy a másik kis hülyegyerek, a fröcsögő Tonyóka nem verhette volna a nyálát, akkor az maga lett volna a diktatúra.
Ma bezzeg soha nem látott szólásszabadság keretében kussoljon a Szanyi, örüljön, hogy bemehet melegedni.
Ráadásul egy echte, virtigli büszke komcsi család haszonélvező fiacskája ossza az észt, a többi büdösbolsi és ifjúkomcsival együtt. UNDORÍTÓ!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "az alkotmánybíróság kérte, hogy tegyük bele az alaptörvénybe"
"direkt a szocialisták kérték, hogy szanyi ne mondhassa el"
Azt ki ellenőrizte/ellenőrzi, hogy a Kedves Vezető a sok színesből álló gyógyszergyári ajándékot bevette/beveszi-e?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nono... A sok komcsit és elmebeteget azért ti szeretitek!
Vona elvtárs és "tárgyalópartnerei"...
Hőőőőőőő... értem én!

Ja, és Vona orosz cimborája nem elmebeteg, nem, nem, de'tényleg... :D
Csak annak néz ki!

"Nácizmus, sátánizmus, demokráciakritika; Dugin-névjegy

Vona Gábort az 51 esztendős, orvos-katonacsaládból származó Alekszander Dugin szociológus, filozófus, a moszkvai Lomonoszov Egyetem oktatója hívta meg egy előadásra. Dugin 1980-ban belépett az első orosz „új jobboldali” pártba, az „SS Fekete Rendjébe” (SS). 1988-ban csatlakozott az „Emlék – Nemzeti Hazafias Fronthoz”. Innen azonban hamarosan kizárták, azzal az indoklással, hogy okkult és sátánista disszidens csoportokkal tartja a kapcsolatot. 1993-tól 1998-ig a szélsőjobboldali Nemzeti Bolsevik Párt (NBP) egyik vezetője és fő ideológusa. Az NBP alapítója, Eduard Limonov szerint Dugin innen azért lépett ki, mert megvádolta néhány párttársát, hogy ellopták 248 rubeljét, Dugin ugyanakkor „ideológiai nézeteltéréssel” indokolta távozását.

2008-at követően az orosz kormánypárt, az Egyesült Oroszország egyik fontos ideológusa lett, miután Vlagyimir Putyin orosz államfő elnöksége alatt távolodni kezdett szélsőséges nézeteitől, és lojális lett a regnáló hatalomhoz. 2007-ben például azt közölte, hogy a „putyini rendszernek nincsenek többé ellenfelei, de ha vannak is, azok elmebetegek, akiket vizsgálatra kell küldeni. Putyin – mindenhol, Putyin – minden, Putyin abszolút és pótolhatatlan.”

"Kalasnyikov Leonyid Ivanovics, az orosz Kommunista Párt Központi Bizottságának elnökségi tagja, a kommunista párt nemzetközi- és gazdasági kapcsolatokért felelős titkára. Még a szovjet időkben, 1985-ben lépett be a Kommunista Pártba. Az elmúlt öt év során Gennagyij Andrejevics Zjuganov, a Kommunista Párt elnökének tanácsadója, 2006 óta a „Munkás újság” főszerkesztője. 2008 novemberében került be a Kommunista Párt Központi Bizottságába, 2013 februárjában ismét megválasztották."

Most gondolj bele, mi lenne, ha... no mindegy, annyira még én sem vagyok perverz!

Szeressük a harcos jobboldaliakat... bár esetetekben azért ez a szó .... khhmmmm, szóval kétséges.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a válasz egy link lesz az alfahírről, hogy ők utálják a komcsikat :)
@punkfrog: Dehogy is. A komcsikat igazán fletó, bikicsunáj és Bajnai utálja. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

hát gonosz egy hitel, és 1000000% hogy csalás, ez a rohadt tetű nem is tud egészséges dolgot kitalálni, ez közöttük a legkurvább

és a mellékelt kép, hát a sok szines bogyó a lombikban maradt?

brühüyyy

OPNI-t megnyittatni és külön emeletet ezeknek a frakciós rablóknak egyéni gumiszobákkal ahonnan nincs kiút
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egyébként kéró kifestve?
szvasztika bordűr feltéve? :)
Nézzük, mennyit nyert ma a Közgép!

Két közbeszerzésen is olyan konzorcium nyert május 27-én, amelynek a Közgép is tagja. A 8-as főút Veszprém-Várpalota közti építésének II. szakaszában a hajmáskéri csomópont burkolatának megerősítésén és korszerűsítésén a Magyar Aszfalttal közösen dolgozhatnak, az eredetileg becsült 2,2 milliárd forint helyett 3,24 milliárd forintért.

A Magyar Aszfalt a másik építkezésen is partnere a Közgépnek, de az M3-as autópálya 49-es főút-Vásárosnamény közti, 11,9 kilométeres szakaszának építésében a Colas Hungária is segít nekik. Ezért egyébként a magyar sztrádaépítési hagyományokhoz mérten viszonylag kevés pénzt, 15,499 milliárd forintot kapnak. A kiíró ezt is olcsóbbra, 13 milliárd forintra becsülte.

A Közgép és konzorciumi társai tehát hétfőn összesen 18,739 milliárd forintot nyertek.

444.hu/2013/05/27/nezzuk-mennyit-nyert-ma-a-kozgep/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
és a vonagabcsi még elnök?

brühüyyy

olyan furcsa friss reggelihez szóló asztali zenét hallgatni
Az alávaló biztosítók a nyugdíjtőzsdén az emberek pénzével
16 százalékos vagyonnövekedést értek el.

most.444.hu/2013/05/27/az-alavalo-biztositok-a-nyugdijtozsden-az-emberek-penzevel/
"Döntöttek: háztartáson belüli erőszaknak fogják hívni a családon belüli erőszakot"

Ha oldalba rúgom a motyogógépet, lebaszom a gáztűzhely fedelét, felrúgom a szemetest... erőszak? :-)

hvg.hu/itthon/20130527_Dontottek_haztartason_beluli_eroszaknak_f
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ugye hogy eltőzsdészték!
na!igazam volt?
besenyő istván, aki vagyok, amíg idefele jöttem már kétszer igazam volt!
@punkfrog: Maaargííít! Noooormáááliiis? Megmondta a kapafogú szenyakirálynő: eltőzsdészték. Punktum! :-)
@punkfrog: Orbán ha visszalapátolná a lóvét, 1 év alatt visszajönne a tényleg bebukott MOL veszteség...és még a töke is meglenne:-)
@punkfrog: a család a szent! azt nem lehet pofánbaszni... csak a háztartást. Tényleg idióták...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
na de most viccen kívül, ha valaki az utcán veri az asszonyt, akkor az mi lesz???
háztartás? Nem. Akkormeg? Aggyunk a szeme alá:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Boli, tennap a 3. részt néztem a George Lucas filmjéből amiben Anakin teljesen átvedlik...hát azt mintha orbánlandiáról forgatták volna, a chancellor mongya: amikor minden ellenfél megsemmisűlt akkor majd béke lesz, dehát neki csakis ellenségei vannak...azaz ennek csak akkor lesz vége, ha egyedűl marad vagy kettesben a házmesterrel?

egyébként a magyar parlamentben nem lehet interpellálni? mi köze a házmesternek, hogy ki miről beszél? miről kérdez? csak nem ő egyszemélyben határozza meg miről lehet szót ejteni? akkor be is lehet zárni: a munka szünetel diliházba mentünk

brühüyyy

ez már nem diktatúra ez diliház...és csak a Szanyi mer ellene szólni, az egyetlen karakán ebben a szarrágó bandában?
@rodeo36: "ez már nem diktatúra ez diliház...és csak a Szanyi mer ellene szólni, az egyetlen karakán ebben a szarrágó bandában?"
a többieknek csak csorog a nyál a szájuk szélén...
nekem is:(((
@punkfrog:
Tessék figyelmesen elolvasni a törvényt. Szerintem belecsempészik a "Lex Vak Komondort".

" „[a] Lex Vak Komondor (ezentúl csak LeVaKom) külön törvényben szabályozott ellenőrző szervek ellenőrzési jogosítványaival azonos mélységű és terjedelmű elbírálást biztosít majdan a FIDESZES TÖRVÉNYHOZÓK RÉSZÉRE az ilyen erőszakosnak LÁTSZÓ estekben”.
A törvényjavaslat indokolása segít megérteni a szándékot: „[a] LeVaKom megismeréséhez tartozó alapjog alapvető célja általában is a mély, keresztyéni erkölcsöket valló képviselők és seggnyaloncaik védelme a törvények által! Mert nehogy'má mindenki csak úgy beleszólhasson, hogy a keresztyéni szeretet jegyében mikor bas... szóval, hogy mikor eshessen keresztül az asszonypajtás egy echte falusi vak komondoron, vagy csivaván.
Ezért feltétlenül törvénybe kell iktatni a LeVaKom határozatot, ezáltal is biztosítva a narancsbolsevik párt és seggnyaloncai számára a lehetőséget, hogy a LeVaKom-ra hivatkozva teljes mentességet élvezzenek a mélykeresztyéni pofánba... esetleges olyan rettenetes balesetektől, amikben egy közeli családtag esetleg felelőtlenül elesik egy vak és elaggott komondorban - aminek az állapotáról egyébként a gyurcsány-bajnai trió tehet (a harmadikat előrelátóan be kell már ide építeni, nehogy már azért is a tákolmányba kelljen nyúlkálni)."

Ha ma este még benyújtják, reggel 6-ra meg lesz szavazva, egyéni képviselői indítványba. Oszt jónapot!
@rodeo36:
Basszus, te egyre rosszabb vagy! Már a harmadik résznél tartasz? Nem lesz ez kicsit sok?
Anyááááám! :))
Na'mármost, amikor a DarthVödör a máglyára kerül, akkor felsejlik Piktorunk sorsa.
Minél hamarabb, annál több pénz marad a kasszában!
@rodeo36: olyan sci-fi-t amiben lőnek nem nézünk és nem olvasunk.ez a TIT Természettudományi Stúdió Tudományos-Fantasztikus Klubjának alapelve volt.(Kivétel az Alien 1979-ben) :)))
((((tag voltam, ezért ez egy belső információ)))
olvasás után megsemmisítendő!!!
@punkfrog:
És még a .... majd itt következik egy 100-as lista... :D
Régi szép idők, amikor a Galaktika sorozatokat rágtuk és az volt a gondunk, hogy a pöcsbe lehet megúszni a KISZ gyűlést - amit ilyen Piktor féle pöcsköszörű, "elhivatott ifjúkommunisták" tartottak, amiken mi hülyére röhögtük magunkat a haverral, ha nem tudtunk ellógni róla.
Ezért néha önként lemondtak rólunk, megállapítva, hogy nem vagyunk eléggé elkötelezettek a nemzetközi munkásmozgalom és az ESZME mellett! :D
Bezzeg Piktorunk... no, lett is belőle valaki!
Igaz, nekem meg gerincem maradt, meg tartásom! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: yessss!GALAKTIKA!S.LEM az isten!
a gerincről:volt évfolyamtársam hívott 2010-ben, legyek csapattag.elutasítottam.
majd egyszer coming outolok itt,hogy ki volt az!
segítségként?démon.nem a hill.
@punkfrog:
van olyan?
melyik? a Sztaniszlav Lem egyik műve a címe nem ugrik be? de ezen felűl mongyál mást? ezt is csak azért néztem mert vártam a roland garross- reggeli játékokra

egyébként semmi mást...manapság nincs olyan ami film amin nem lőnék szét a Galaxist meg a zuniversumot azután mi lesz fasse érdekel a következő filmig amiben újra szétbasszák

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
na ezért írtam a darthvödör miatt amikor összetoldozzák és csak szuszogni tud ott pléhkoponyában nem kell a kappanhangja

brühüyyy
@rodeo36: Sztaniszlav Lem:Álmatlanság, Visszatérés,Solaris,Szénanátha,Éden ebben a sorrendben voltak a kedvenceim.
Pirx pilótát már szóba se hozom...
@rodeo36: ha a garross miatt nézed csak akkor meg van bocsátva.berdych kuka aminek én örülök.nadal első 2 szettje is kemény volt.vamos rafa!na meg roger a professzor!
@punkfrog:
magam részéről a berdicset meg a rafát ki nem állhatom, két hisztérikus kurva, a menő a Roger, meg aki legyőzte a berdicset ma az francia az igen és még sokan mások a nole is mértékkel, de a tsonga az valami és a tööbiek akik nem hisztérikák

brühüyyy
"A diktátor átaludt 66 évet, felébred és zavarodottan járkál Németország utcáin, ahol folyamatosan törökökbe és multikba botlik. Próbálja behozni a lemaradását és végül még a politikai pályára is visszatér. Timur Vermes regénye hatalmas siker hazájában."

index.hu/kultur/2013/05/27/hitleren_nevet_nemetorszag/

... és most akkor képzeljünk el egy hasonlót Horthy-val, vagy Szálasival.
Ejj, micsoda hörgés és vonyítás lenne itt!
Vérmagyarjaink teljesen kikelnének magukból, még tüntetnének is (no nem a Fidesz ellen...:))
@punkfrog:@rodeo36: ja, ja William Gibson-t se nem... mert az punk! S.Lem, áldassék a neve, Asimovval egyetemben, bár Gábriel mingyá gyün, oszt' megaszongya, hogy tuggyukkik...
Na ti csak, óvasgassatok@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: főzőcskézzé csak, a NER meg áll??? Hm??!!! hogy van ez, nertárs?
@punkfrog: akkóóó' rezsi? esetleg rezsó?
@nincs_itt:
Mellémagyarázás csak! Meg különben is. :(
Egyre jobban penetráns Piktorék szaga.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja... Novák mióta vérmagyari? Kisköcsög szlovák, aki vérmagyarinak látszó faék max, Vona elvtárs meg győzi a legidiótább ruszki komcsik seggét nyalni. SZép is ez, no meg hiteles is!
Kint marad, vagy hazajön komcsizni?? Agyhalál...
@nincs_itt: persze Klapanciuszt mega Trullt kihagytátok nyavalyások. Pedig hülyére röhögtem magam rajtuk:-)
"Szarozáson csúszhat el a Közgép
Simicska cége a leláncolós akcióban részt vevőket perli rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt."
Hiszen, ha látom...
index.hu/belfold/2013/05/28/szarozason_csuszhat_el_a_kozgep/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az itthon maradottak meg, nyalják vityát és alákérdeznek, hogy ugye nem leszünk gyarmat, hogy ugye kinyírják a ker.tévéket, hogy ugye megmutatjuk az rohadt ejúnak, hogy mi vagyunk a fasza csávók, meg megvonni a kommer nyuggerektől a píztet, oszt a főnök meg már nem is Putyin seggét nyalja, hanem az agybeteg kommer faszét...
"Csak előkerült a második legnyomorultabb politikusi érv
Az Őszöd-Tito-Heti Válasz-DK-belharc-gateben a kiszivárogtatási ügybe keveredett Szili Katalintól a köztévé reggeli műsorában, amikor azt mondta, hogy..."

most.444.hu/2013/05/28/csak-elokerult-a-masodik-legnyomorultabb-politikusi-erv/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az az!! Mikre nem emléxel! Én meg nem tudom, hova tettem azt a hogyishíjjákot, amit minden reggel elfelejtek beszedni... meg asse tudom, hogyhíjják, azt a kedves zsidó fiatalembert, aki minden éccaka átrendezi a szobámat, meg kicseréli a rokonaimat, vadi újra...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te ne hergeld Gábrielt, mert rádszabadíccsaja a gárdistákokat, oszt1 jól leülnek fűbe, meg szíjják is, a könnyesgáztot. A Vona, aki Zazrviecz - vagy kituggya - meg közéjük ül és elmeséli orosz kalandjait...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Neeem Zukkenburg, neeem! Öööö, meg van!! Alzheimer! Na az, rendes fiúnak láccik, de állandóan összezavar mindent a fejemben...
Kiberiáda, ilyen doktor nem szokott gyönni...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Te ez a Zukkenburg, nem rokona Hindenburg-nak, mer' vele találkoztam, igaz csúnyán leégett később.. vagy az valaki más volt?
@nincs_itt: Mikor máma olvastam a hírt, esküszöm az jutott eszembe, hazagyütt meglátogatni a nagypapi sírját... ha már a Bobby Fisher felmenője is magyar volt... bocs javítok... galiciai gyüttment aki itten állomásozott...
@nincs_itt: de de ő volt a szegény rokony, eredetilekg Hinterburgnak hítták, és az Üveghegyen túl lakott:-)
Persze rokony lehet a KDNP-s köcsög is, elvégre az is odatartja időnként a hátsóját:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem jól emléxel, amelyik tántija az üveghegy alatt lakott, azt hítták Underberg-nek. Kicsit piás volt, el is neveztek róla valami italfélét, hagyományőrzésből.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Te figyu, Milton Friedman megvan? Na az is magyar felmenőkkel büszkélkedhetett. Igaz tuggyukki, na ezért nem használják a gondolatait közgazdaságilag...
ÁÁÁ, na ugye, hogy igaza van a Szaniszlónak, már amikor jött idefele, akkor is igaza volt! Nem? De!! Megint...
Bobby Fisher, naná hogy magyar(izé, na, szóval jól írtad)
@punkfrog:

Most tudtam átnézni a tegnapi kommenteket.
Volt jónéhány gyilkos humor, de ez

"szvasztika bordűr feltéve? :) "

mindent visz:))))
@Orica Középföldi: temegide verbálisélvezkedni jársz? :-) Hijába no... nagy szellemek lakolnak itten:-)
@nincs_itt: Na azt is csak akkor kezdték Freemannak híni amikor kivándorolt, előtte Slavemannak nevezték:-)
Persze másolvasatban: Sültbolond lett volna itt maradni. Nem úgy, mint mink:-)
"Milliókat kapott az államtitkár cége
Hiába lett az EMMI államtitkára, Doncsev András cége milliókat zsebelt be beszédírásért."
Van itt lóvé...
www.origo.hu/itthon/20130528-milliokat-kapott-a-miniszterelnoksegtol-doncsev-andras-allamtitkar-cege.html

Méghogy nem elég hatékony az emberi erőforrások kihasználása...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Na várgyááá! Mer ő már szabadnak született. Meg asszem egyetlen szláv sem rokonai között, mert tuggyuk, hogy Szlovákia fiatalabb nálam(bár, ha az első randim rendesen sikerül, akkor nagyjából ekkora unokám van)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ühüm:)))
Időnként nagyon jól szórakozom. Boli is formában volt, mint rémálombeli sárgarépa:))))
@nincs_itt: Egyre inkább az a benyomásom, hogy ez egy nyukdíjjass clubb az elfekvőből:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem érdekel ha a vona odament moszkvába ahol volt akkor számomra le van nullázva és a pártja is

bye

brühüyyy
@Bakter:

"Az megvolt, hogy sor kígyózott az új, nemzeti Nemzeti első új, nemzeti előadására. Nyuggerekkel. Akik szerint über szar volt az Alföldi féle régi, nemnemzeti Nemzeti. Bár egyetlen előadását sem látták. "

Néztem az arcokat, és az jutott eszembe, tuti, hogy a CÖF így jutalmazza a leghűségesebb békamenetelőket.
Bár nem biztos, hogy tudják, hova mennek.
Teltház lesz!!!
Egyszer biztos.
És azért eléggé elborzasztó, hogy mi, a magyjából jövőtlen senkik óbégatunk (copyright kövérfasz) itt leginkább a kialakult helyzet miatt, akiket meg igazán érintene, lapítanak, mint a szar a fűben...
el is gondolkodom, minekis tesszük mindezt...
@Orica Középföldi: Haggyad má... életükben egyszer lássanak már egy színháznak látszó tárgyat belülről...
A CÖF meg majd jól beírja a brigádnaplóba a jeles eseményt és beragasztja a jegyeket a NER együttműködés preambulumába... röktön Fekete és Vidnyásznyszki oltárképe közé...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Talán azért tépjük a pofánkat, mert láttunk, megéltünk ezt-azt. Ideje lenne már "elfeküdni", de még van némi kötelezettség a vállunkon.
A kölkeinknek még van jövőjük,én speciel azon dolgozom. Sőt, most nagyon nem leszek nertárs, ott semmiképpen NE maradjanak, Hátsó Hátasztánban. Mert 30-40 év van még odáig, hogy utolérjük Burundit esetleg Togót.
@nincs_itt: Topogo-Tobagót kihagytad, pedig az az igazi vetélőtárs.-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"el is gondolkodom, minekis tesszük mindezt.."

Az egyre tapinthatóbb félelem miatt. Kell, hogy röhögjünk,dumáljunk, merjünk beszélni..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az a nemzeti dugolda- és táncverseny színhelye? Mer' ha vetél(és nem kötőgép), akkor hijába a sok pénztet belenyomni(ha még jól rémlik, nem aszt szokták olyankor nyomni bele).
Szerintem Vanuatu és Palau is előrébb tart.
@nincs_itt: Nem a NERtotojázós dacoskopogós helyszíne BúrKína-Fasz-szó:-)
@nincs_itt: Csupa komoly álomhelyszin... futás utáni letelepedésre tökéletesen alkalmaz... persze, hogy ott a LajosZsóti-Árpi mit kezd majd magával... nyitott kérdés... lehet végre egymást fogják szórakoztatni...
@nincs_itt: A harmadik birodalom megalapítója Orbán Viktor uralkodásának 9. évében négy év kihagyással?
@nincs_itt: Négy év... hehhe.. az már nagyjából a papírkoporsós önelásós öröklakásprogram lesz.
"Kósa Lajos: "morálisan nem áll meg Bajnai védekezése"
2013. május 28., kedd, 09:05
Szerző: MTI

Címkék: Fidesz; Bajnai Gordon; Kósa Lajos; Wallis; Hajdú-Bét;

Kinyomtatom • Elküldöm
Nem igaz, hogy Bajnai Gordon közvetlenül nem vett részt a Hajdú-Bét irányításában - jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke kedden az M1 Ma reggel című műsorában."
Imádom ezt a Lajos gyereköt. Igazi reneszánszos embör. Mindenhez ért... tán még a melegvizet is ü tanáta fel...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De van ám a NER-nek hatása a sógoréknál is!
Taschler in berg... Koki a hegyen osztrákul! Tanulnak ezek a labancok.
Meg minek a Búrnak Kínában a Fasz? Pornóapáti már nem is jó?
@nincs_itt: Hehhe tasli a hegyen... én már megelégednék egy debreceni hóhányóhegyen kiutalttal is...
@nincs_itt: Hogy legyen mire a kalapot akasztani, ha dolog ideje van:-)
nééémáááá, kritikál egy olyan genetikai hulladék, aki eme fogalmat hírből sem ismeri :D

hvg.hu/itthon/20130528_Kosa_Lajos_moralisan_nem_all_meg_Bajnai_v
"Eddig 2,36 milliárdot vitt el az ócsai lakópark
A nyolcvanból egyelőre húsz házba költözhetnek be a lakók."

Mik ezek? 100 millás kuxuxkecók? :-)
oops:
/kérem a téteket/

A földtörvénytől függ, Ángyán fideszes lesz-e

Júniusban valószínűleg kilép a Fidesz-frakcióból a kormányt többször is nyíltan bírálóló politikus. Szerinte a földtörvény a korábbi ígértekkel szemben nem a kisbirtoknak kedvez.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F28%2Fangyan_a_foldtorvenytol_teszi_fuggove_fideszes_marad-e%2F
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: figyi, ahol a gyorsház négyzetmétere üti az 500k huffot, ott ez aprópénz, főleg ha a világ végén a puszta közepén kell 24/24-ben őrizni a cuccot a DON_P-vel szoros kapcsolatban lévő bizti cégnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mééé a főnöke az igazi polgár? Mindig röhögnöm kell ha eszembe jut, mi szerinte a polgári lét: Futbalszerelésben, gumicsizmában kolbászt tölteni és közben csurog a hurkalé a szája szélén.., időnként Anikó asszonnak bemosva egy maflás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nekem mondod? Szakmás vagyok.. csak nézek ki a fejemből... persze a nyírségi árvízházak anno már megalapozták a kérdést:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és a legfőbb kulturprogram: félpicsarészegen bepálinkázva mondén katonanótákat gajdolni a Makk hetesben a négycsöcsű marissal, meg a Nemzet Nyomdászferijével, miután egy tuskóra ülve(Lázár) a bugylibicskával vagdosva elfogyasztotta a früstököt, a kaviárt jó vastagon a zsíroskenyérre kenve...
A nosztalgiázás jegyében :-)
endresy.blogspot.com/2013/05/egy-medvebe-rugo-cessna-emleke.html

Egyébként a cigipiacot, és általában a gazdaságot csak akkor érdemes lenyulni, ha biztos a vásárlókör. Ha az emberek nyomorban vannak, akkor egyre inkább a függőségek lefölözése az üzlet.
A trafikmutyi a maffiamódszereken kívülazt is jelzi, hogy a kormány nem számít valós fellendülésre.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én nem, én csak a házamat építettem fel, de sírtam amikor láttam a képeket, különösen a "központi" fűtés "rendszer" csövezési megoldásait, ahogy szépen kétkörösen megkerülik az ablakokat. Ehh nem is folytatom, mert felbaszom az agyam megint azon is.........
@nincs_itt: Pornóapátiról esezmbe jutott ez a réges régi írás (nem én követtem el :-)
euroastra.hu/node/27190
@rodeo36: Neten rendelt külföldi eredetű, külföldről behozott, kórházi-klinikai alkalmazásra szánt szer ,,megtalálása'' esetén csak a hatóságokra van bízva, hogy mekkora popsit kerekítenek az ügyből.
Emléxel az 50-es évek dollár-megtaláló házkutatós sztorijaira, amikor a nyomozók vitték magukkal a dollárt, h biztosan találjanak is...
1 évet sem adok neki, hogy lesz drogper politikailag kellemetlen személyek ellen!

Nem a drogtermesztőket, drogterjesztőket védem!
Dögöljenek bele!

Csak bárkihez, bármikor... akinek nagyobb patikája van otthon, mert hátha-nátha--és a magyarok többsége ilyen--az elvileg vádol6ó illegális gyógyszer-kereskedelemmel; merhogy minek neki annyi? Na ez meg a megfélemlítés oldala!
Tavares-jelentés: több ponton hibádzanak a kormány állításai civil szervezetek szerint

A hamarosan az Európai Parlament elé kerülő, a magyarországi alapjogi helyzet bemutatását elvégző ún. Tavares-jelentéshez a magyar kormány részletes észrevételeket fűzött. A Magyar Helsinki Bizottság, a Társaság a Szabadságjogokért és a Mérték Médiaelemző Műhely az Európai Parlament frakcióinak eljuttatott elemzésben reagált a kormány szerintük több ponton téves és megalapozatlan észrevételeire.

hvg.hu/itthon/20130528_Tavaresjelentes_tobb_ponton_hibadzanak_a

----------------

30 százalékos rezsicsökkentést tervez a Fidesz a választás előtt

Október 15-től újabb 10 százalékkal csökken a rezsi - közölte Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentési politikusa. Összességében 30 százalékos csökkentést akar a kormány - mondta.

hvg.hu/gazdasag/20130528_30_szazalekkal_csokkentene_a_gazarat_a_Fi

------------------
van itt pénz, ezzel a háttérrel a digitális bkk táblákban is nagyon ott vannak:

515 millióért vesz meg egy céget a Synergon

A Synergon cégcsoport 515 millió forintért megvásárolja a Navigátor Informatika Zrt.-t, valamint annak 100 százalékos leányvállalatát, a Vilati Zrt.-t - közölte a Synergon kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

hvg.hu/kkv/20130528_515_millioert_vesz_meg_egy_ceget_a_Synerg
@GeoCracker: érdekes a cikk, de szerintem néhány részét eltúlozták a nagyobb szenzáció miatt.

Kérdés, hogy hol szállt fel az egykori piskóta? :)
A cessna kisrepülőgépek egyike sem tud tankolás nélkül 1000 km-nél nagyobb távolságot megtenni.
hu.wikipedia.org/wiki/Cessna_175

Knósszosz vagyol?

hu.wikipedia.org/wiki/MiG%E2%80%933
,,...Odáig mentek, hogy két további próbát harcoltak ki Leningrád és Moszkva között, annak bebizonyítására, hogy a gép képes 1000 km-t repülni...''

Továbbra is kérdés, hol szállt fel?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jobbik vagy független, de szerintem inkább független. :)
@kifordított nagyanyó: én nem adok nekik esélyt, és vagy ők, vagy én, de ketten nem maradhatunk egy helyen
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mondtam amit megmondtam: Moszkva után Vona Gábor és a Jobbik számomra halott, nem léteznek

bye

ne feszegesd, nem nézem meg

brühüyyy
@GeoCracker: a cigi és egyebek kérdésében egyetértünk. A nyomasztó erőfölény tudatosítása folyik.
@kifordított nagyanyó: Ezen gondolatmeneten vegigevickelve akkor gyozzon a Lungo Drom, meg nem kormanyoztak, mindenkinek jar egy esely...
Basszatok meg, de hideg van itt is, mi a f*szom van Europaval???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hogy a tökömbe jutottatok el megint a jobbikhoz?
Tényleg sokkal jobbak vagytok azoknál,akiknek mindenről a zsidók jutnak eszébe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: micsoda szenzációs kutatási eredmények! :D

Ha összevetem azzal, hogy mi is volt eredetileg célja a közbeszerzési eljárásnak? Amiért a közbeszerzést kitalálták. ugyammá... :)))

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zbeszerz%C3%A9s
,,...A közbeszerzés célja az államháztartás kiadásainak ésszerűsítése, a közpénzek felhasználásának átláthatóvá tétele, széles körű nyilvános ellenőrizhetősége, továbbá a közbeszerzések során a verseny tisztaságának biztosítása...''
---- nyissz ----
Na itt dobja le az elmém maradéka a vezérmű láncot... m1ek és kv-ba ölöm magam! :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mér'? Én is adtam a szociknak!

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Azér' túlzásokba nem essünk!
Van ott még valaki szabadlábon?
A poszthoz is:
Az elmúlt 3 év tevékenységein világosan látszott,hogy készek a kormányzásra.
Ez jól látszott a lenyúlásokon és egész pályás letámadásokon.
Volt rá 4 évük,hogy megtervezzék mit fognak ellopni.
Ezt a részét maradéktalanul végrehajtják.
Egyébként nem értem mit nem értetek ezen.
Mindez nyilvánvalóan bajnai miatt van.
2009-ben lett miniszterelnök bajnai.
Ő volt az EU előretolt helyőrsége itt nálunk.
Tehát miatta volt az egész.
Majd megmagyarázzák valahogy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egész jó írás.
Még úgy is hogy nem olvastam végig rendesen.
(későbbi félreértések elkerülése végett) :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Természetesen.
Erre jogosítja fel őket a kétharmad!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)))
Ejnye! A nyugdíjasnak kutya kötelessége lenne elégedettnek lennie és nem átesni a komondor másik oldalára! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pedig egyre inkább megmondják. A mostani szitu csak enyhe utalgatás--nem pénzügyi. :)
index.hu/kulfold/2013/05/27/113_evesen_halt_meg_a_masodik_legidosebb_ember/
Részvétem a hozzátartozóknak!
Negyven éve volt nyugdíjas. Szentségelne is a nyugdíjhivatal Abszurdisztánban, az tutti! :))
@le Látó: Dehát...dehát...a zegykulcsos.amivel mindenki jól járt...

Amúgy nyilvánvalóan a bajnai által felbérelt emberek mondják azt,hogy nekik szarabbul megy.
Pedig igenis jól megy nekik.
Méghozzá a kormány miatt!
A mentelmi joguk felfüggesztését kérik a PM-es képviselők

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága keddi ülésén nem támogatta a Párbeszéd Magyarországérthoz (PM) tartozó független képviselők mentelmi jogának felfüggesztését - mondta az MTI-nek Jávor Benedek. Az LMP több egykori és jelenlegi politikusa ellen a Közgép Zrt. tett feljelentést rágalmazásért.

hvg.hu/itthon/20130528_A_mentelmi_joguk_felfuggeszteset_kerik_a
www.napi.hu/forumtopic/magyarorszag_a_permanens_vagyonfeleles_stadiumaban_leledzik.18785.html

Egy hsz.:
<<ZalanIvan, 2013. május 28., kedd 8:15

"...a rendszerváltáskor 62-65 százalékos GDP-arányos adóssága volt az országnak, jelenleg az adósság 80 százalékos, de közben - a privatizációval - az ország felélte az állami vagyon 80-85 százalékát. A mostani kormány sem tudott csökkenteni érdemben a hiányon, miközben felélte a 3 ezer milliárd forintnyi magán-nyugdíjpénztári vagyon nagy részét..."

Lehet lihegni pro és kontra, ebben a pár mondatban benne van minden bajok eredője megcáfolhatatlanul. >>

Erről beszéltünk itt többen, többször is. Hogy nincs már valós mozgástér érdemi lépésekre. Eljátsszák a szokásos rablómeséket. A közönség pedig tapsol a színtársulatnak...

www.napi.hu/magyar_gazdasag/magyarorszag_kudarcra_iteltetett_igy_szipolyozzak_az_allamot_a_partok.554789.html
@kifordított nagyanyó: a zegykulcsos eleve elkésett és hibás lépés volt. Redszerváltás után kellett volna, áfonyával 1ütt azonos kulcsot alkalmazni. Monnyuk 18 szja, 18 áfonya, mindig, mindenre, mindenkinek, földre is. Kedvezmény = 0, kivéve gyes és nyugdíj.

Persze nem lett volna elég bevétel, így jött a szokásos magyar népmese. Hozzon is, meg ne is...

Amikor már kialakult az adóelkerülés hagyománya, akkor már késő volt, sőt! emeletes marhaság egy olyan országban bevezetni, ahol az állam úgy tekint polgáraira, mint adócsalókra.

Igen, csak ő lehet a hibás! Beszéltem olyannal akinek mondták, hogy látták őt, hogy ott volt Kun Béla mellett 1919-ben. :)))

Irányításhoz józan paraszti ész kellene. Józan és paraszt még csak lenne...
@le Látó: Már kezdtem azt hinni az a baja, hogy az utóbbi időben nem lehet buzifelvonulást tartani. :)
,,...hanem javában szőtték A Tervet...''

Sződd a tervet Nertárs! :D :D

Selymák! ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a melegeket én sem kedvelem, semmilyen formában. Különösen a nők közötti felbuzdulást ellenzem, mert a vadászható egyedek számát kettővel csökkenti. :)))
@le Látó: Megértem praktikus okaidat. :) Amúgy nekem nincs bajom a melegekkel, de azt náluk sem szeretem, ha átesnek a ló túlsó oldalára. :)
Nagy gyakorlatuk van az ettársaknak ebben is:

"Gőzerővel folyik a trafikpályázatok megsemmisítése"

A Demokratikus Koalíció szerint "gőzerővel folyik" a számítógépek lecserélése a fejlesztési minisztériumnál és a dohánykereskedelmi cégnél. Azokat a gépeket, amelyeken a pályázati előkészítése zajlott vagy lecserélik, vagy fejlesztés címén kicserélik az adathordozóikat - mondta Varju László.

hvg.hu/gazdasag/20130528_Gozerovel_folyik_a_trafikpalyazatok_megse
@le Látó: Én pont a lányokkal vagyok ebben elnézőbb.:))
Ha csak nézőnek bevennének harmadiknak...:P
a kommer moszkovita a lú melyik oldala???
Javallom neki is meg a látogatójának, a lú nemesbik szervét.
@le Látó: Ahol meglépték ott mást is csináltak mellette.

+a másikhoz.
Tisztán emlékszem,hogy ő hozta ránk a Besenyőket is!:))
@kifordított nagyanyó: :D
a lányok csak nézőnek, de a pasik? :) brrrrrrr.....

Maradnék a természet szépségeinél.

Ne másszon mindentől a falra:
www.caak.mn/downloads/images14/201302/sports%20women/devki-0050.jpg
ne legyen technikai analfabéta:
www.caak.mn/downloads/images14/201302/sports%20women/devki-0043.jpg
és kirándulás közben se nyafizzon:
www.caak.mn/downloads/images14/201302/sports%20women/devki-0024.jpg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: vennék a selejtezésre váró gépeikből! Hová küldhetem a megbízottamat a gépekért?
@le Látó: Persze ha nem csak nézőnek vesznek be a LÁNYOK akkor még jobb.:P
@kifordított nagyanyó: szerintem aaaannyira forrón szeretik egymást, hogy kizárt. Levernének, mint kőműves a vakolatot :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: éljenek egymással boldogan. Én még egyszer sem voltam tüntetni, hogy férfi-nő kapcsolatban élek. :D
@le Látó: gyorsak:

hvg.hu/kkv/20130528_Cafol_az_OTP_nem_akarnak_kazah_bankot_ven

a gépekért meg mehetsz a köszgéphez, de láncot, vagy molinót ne vigyél, esetleg viktorosat ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem zörög a haraszt

a gőzgépnél meg ennek kortársát adnák esetleg

www.youtube.com/watch?v=v6MO8hU--Io
@kifordított nagyanyó: nem tudod mit mondott?

kár

olvassgassad

ez a párt mexűnt létezni

brühüyyy
@rodeo36: Ja,értem.
Azt hittem az volt a bajod hogy egyáltalán ott járt.
A szavazatom valószínűleg még mindig az övék (meg Bokrosé esetleg) de nem értem én sem miért kell baromságokat mondani?
Úgy látszik ez hozzátartozik egy politikushoz.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "...hogy mi, a nagyjából jövőtlen senkik óbégatunk itt leginkább a kialakult helyzet miatt, akiket meg igazán érintene, lapítanak."
Szeretném fellazítani busongó kedélyedet, ezért elmondom Neked, hogy én ezt hogyan látom.
Mi itt napi szinten betérünk ebbe a kedvenc politikai kávéházunkba azért, hogy a jelenlegi helyzetet sokszínűen, minél több szegmensből megvilágítva tárgyaljuk. A sokszínűséget fontosnak tartom, mert a résztvevők a társadalmi struktúrát reprezentálják, ezáltal a hazai gondolatiságot is tükrözik politikai kérdésekben is.
Más megvilágításban úgy is lehet szemlélni az általad "óbégatás"-nak nevezett véleménynyilvánításainkat, mint egy diagnózis felállítását a jobbító célok érdekében.
Az, hogy a terápia meghatározása és végrehajtása kinek a feladata, az itt a nagy kérdés, de az, hogy eszes emberek véleménye, netán útmutatása megjelenik, azt semmi esetre nem szabad hiábavalónak tekinteni.
Zökkenj ki ebből az édesbús melankóliádból, azért mert most hideg van és sötét, az ne tévesszen meg.
Több gondolati vitalitást várok egy üregi nyúltól, Tőled különösen.
@Mariann19: szép napot, kérhetnék egy szabad szellemi szárnyalást, rövid és hosszú távon? :D

Szárnyal a forint, 286 alatt az euró!
Visszatért a jókedv a piacokra és a holnapi brüsszeli bejelentés is fűtheti a forintot.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/ujra_visszapattant_a_forint.184460.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

----------------------------------

Tizedszerre is kamatot csökkentett az MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa az elemzői várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal 4,50 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.

hvg.hu/gazdasag/20130528_Ujra_kamatot_csokkentett_az_MNB
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szia!
Tudod, hogy utána szoktam nézni a kérdéseknek, ezért lehet, hogy időbe telik a válaszom.
@le Látó: Igen. alapvetően kommunikációs hadviselést látok a kristálygömbben.

Az a Cessna állítólag 800 km-t repült. Ellentmondó adatokkal. Az Index anno azt írta, amit linkeltem, hogy radarvonal felett. Más adatok szerint azért rúgták a védelmi minisztert, mert radar alatt repülte végig.
A Vörös Tér 800 km-es körzetében viszint kevés szabad felhasználású nyugati reptér volt akkortájt.
Amennyiben valaki valamilyen elfogadható indokkal lemaradt volna, utoljára bátorkodunk ajánlani Trafikrablás-trilógiánk első két részét:
youtu.be/6-_0Mo9SjgE
és a második:
youtu.be/PcYy8Jlrz2I
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
csak abban az esetben hoz változást, ha nem csak shortolsz a kis bankbetéteddel és nyersz pár százezer HUF-ot, de az esedékes magyar törlesztések (azaz a kötvények képében felvett hitelek és járulékaik visszafizetése) kevésbé terheli a magyar költségvetést forintban, ami szerintem a GDP jelenlegi állásán még számottevő is lehet, a simlicskának adhat egy kis zsebpénzt

továbbra is az véleményem, a magyar állam hozzáállása miatt gazdaság tervezhetetlen és nem beruházó baráti és ez a változás egyes esetekben export pozíció romlást is eredményezhet, a belső pénzügyekben nem oszt nem szoroz

kíváncsi vagyok főkönyvelőnk álláspontjára

üdv Mariann hun voltál míg az ég zengett?

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: De gonosz vagy. A Paranoid skizofrénia állítólag elég jól karban tartható gyógyszerezéssel. Persze van aki szerint meg nem. :D
@Mariann19:
Amióta belengettem neki, hogy micsoda remek receptek vannak nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlra, azóta valami összetört benne... :))

@komplikato:
Hááát, Piktorunk nem azt mutatja! Vagy másra gyógyszerezik.
Soy aqui por matar los trolls. Gejza, estas aqui?
És még mennyit fognak még ellopni...?

Hogy készül a magyaros rántotta?
Lopj 6 tojást...
Profiknál így megy. Előre terveznek.
@Fejesrob:
Bizony. Némethné hogyan is mondta a bizottsági meghallgatásán anno:
“Tisztelt Bíróság!”.
Ő is előre tervez... :D
ez a megallapitas hogy keszultek ra hulyeseg
akkor lenne igaz ha arrol lenne dokumentum hogy felosztottak egymas kozott, de nem, a linkelt cikkben csupan arrol van szo hogy keszult egy tanulmany
ilyen alapon van meg 500 masik tanulmany is, ami bizonyit mindenfelet...
A szánalom ingyen van. Az irigységért meg kell dolgozni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Azóta valami összetört benne."
Úgy látom, a lelkét valami titkos féreg foga rágja, szerettem volna helyrebiccenteni egy perspektivikusabb világképkialakítása felé, majd meglátjuk.
Bolikám! Most már remélem sikerül visszaállnom a helyes útra, és irogatni, mert eddig nem tehettem.
Az idétlen munkavállalásom miatt a pajzsmirigyem őrült pörgésbe kezdett, kissé le kell fékezni.
Erre kormányunkat követve duális terápiát találtam ki. Egyik része gyógyszeres.
A másik az lesz, hogy a félelmetes pörgés mérséklésére kérek a kormánytól egy-két féket és ellensúlyt, nekik úgysem kell, és minden visszaáll a rendes kerékvágásba.
Olvastalak benneteket néha, de amíg nem tért vissza a humorérzékem, addig az agyam sem úgy fogott. Most már biccenek a helyemre, Nyúl barátom pedig kövessen, és fésülje ki kócos lelkét.
@GeoCracker: egyetértünk. Úgy emléxem, h az akkori hírekben az volt a szenzáció, h a radar alatt tette meg. Egyes hírek ezt is felturbózták(!) NSZK-Moszkva repüléssel.
E fizikailag sem fér bele se ember, se gép teljesítőképességébe.

Utsó mondatoddal egyetértek. Szerintem ma sem nagyon akad. :) A cél az valószínűleg ,,lehet jó''.

Belegondolva: Hogyan frogadnának ma 1 Kossuth-térre leszálló repcsit? ;)
@Cifra Kaloda: Elfogadhatatlan, hogy csak most értesülök ilyen kiváló alkotásokról! :)))

Légy szíves ne habozz haladéktalanul értesíteni, ha hasonló termék lát napvilágot! Szóval kérek. Még! ilyet. Kiválló díz(el)deletelll!!! :))

Ciao! Bambino naplementino! :D
@le Látó: az eu baloldal provokációjaként, mellyel a szabadságharc lejáratása a cél :-)
mint emlitettem egy ilyen jellegu tanulmanyocskacska nem bizonyitek de van eleg sok idiota a fidesz haza tajan hogy a komolyabbakrol enekeljenek: hvg.hu/itthon/20130530_Meggyes_Esztergom_adossag_Fidesz
süti beállítások módosítása