Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.26. 02:24 Fabius

Maffiacsaládok kormánya: mindenki kussoljon!

"Egy 70 fős kormányból 8-10 tagot nevezhet meg a miniszterelnök, a többit a „maffiacsaládok” nevezik meg." -állítja Ángyán József. Mond még olyat is, hogy a patkányokkal ne a sötét csatornában viaskodjon az ember, ami kétségtelenül igaz, meglepetés legfeljebb az önként felvállalt kormányzati kártevőirtó szerep, amit a hivatásos ellenkező után megtalált magának. Az odúban gondolom az erszényes patkányfélék őszültek pár szálat a szinuszszőrbe a kirohanást hallva, és nem fogunk csodálkozni azon sem, ha a habonyárpi rőzséje ezüst pamacsosból egyenesen zebramintássá csíkosodik. 

Mit lehet tenni ilyenkor? Megpróbálkozhatnak a markóivánozással. Tudod, amikor az egyoldalú támogatást nehezményezők mindenek előtt kussoljanak. Mert keresztény konzervatívéknál, akarom mondani erszényes patkányfélééknél ez a menő. Mikor már semmi mást nem tudnak mondani. 

Ha most még mindig 84'-et írnánk, akkor az Ez a divat kalendárium címlapján nem Pataky Ági feszítene marhabőr mellénykébe csomagolva, hanem egy naranccsal szedett kussoljatok már, bazmeg!-felirat. Tudja meg ország világ, nincs okoskodás meg kérdezősködés, Orbán Viktor kegyencei, barátai és a többi maffiacsaládtag nem bírja a kekeckedést. Ne célozgasson Ángyán, hogy Lászlóné kilógó lólábtakarónak is béna. Tegye már mindenki helyre magában, hogy a ner azé aki megműveli. Az agrártámogatások döntő többségét elviszi a Csányi-Simicskanyerges-Leisztinger trió, de tessék szépen mosolyogni és nemzeti érzelemtől áthatott lelkünkből önkéntelenül feltörő ovációt sem kell visszafogni, mert örülni nyilván kell a közpénzzel kitömött oligarchasikereknek. 

orbán föld.jpg

Orbán Viktor "mindenese" már nem elégszik meg a polgármesterséggel, a Puskás Akadémia igazgatásával, a fejérben elnyert földekkel és a trágyalopással - vajon van összefüggés Lőrinc és családja 1200 hektárt meghaladó földbérlet nyereménye és az 1200-ról 1800-ra feltolt lehetséges birtoknagyság között? Biztos nincs. -  a Közgéptől leeső csatornaberuházásokkal? Nyilván adni kell ennek a Mészáros Lőrinc fiúnak egyéb hasznos lehetőségeket is, ha közelebb nincs elég zsíros akkor borsodban. A BNPI pályázattal amúgyis megszívatott helyi gazdák és tájvédelmi szakemberek nyafogására meg nem kell figyelni, ők szokva vannak a szanaszét mutyizáshoz. A szakmai fórumokat telefirkálják a véleményükkel - a "valódi" nevűre tessék figyelni - elmesélik miket tapasztalnak a Szabó Rebeka által tett feljelentés nyomozása közben:

"Tanúként voltam bidézve a Szabó Rebeka féle feljelentés után indult nyomozásban. Attól függetlenül, hogy az ügy érdemben elült, mondván az hogy megbeszélik az államtitkárral a dolgok alakulását, az még nem jelent semmit, és nem bűncselekmény ismerni a politikusokat. Na szóval elmondta nekem egy nagy győztes amikor összefutottunk a hivatalban és ketten vártunk a sorunkra néhány órát, hogy összejöttek a haverok a gazdakörben, és meghányták vetették a dolgokat. Nem volt semmiféle pontozás, a listából amit összeállítottak és eljutattak Szabónak és Tállainak formai okokra hivatkozva kiszórták akit nem akartak nyertesnek. Pl. nem írta alá a közjegyző által hitelesített papírt stb. Aztán ami mégis benn maradt azt lepontozták. Azt is kérdezte tőlem, hogy miért nem vagyok én is benne a gazdakörben? És akkor lenne miről egyezkednünk, mert föld az van itt elég, de az hogy bárkit beengedjenek csak úgy a hatalom közelében levők, az nem járja. Egy önkormányzati képviselőtestületi jegyzőkönyvbe is hosszan tárgyalták, hogy miként kell eljárni a BNPI-s pályázatok ügyében. Mondanom sem kell, a rendőrök szerint nem volt bizonyítható a korrupció."

...úgyhogy egy bekussoltatással megpróbálkozni már igazán nem nagy politikai kockázat. 

A "családból" már Mr. Trafikmutyi is előállt a maga kussával: A sajtó - és mindenki más, ugye - értse már meg, hogy a bajai lakásba bejegyzett koncesszióhalmozás nem minősül mutyinak, ha ő aszongya. Különben is köztudomású, hogy Brüsszelben  "a multinacionális cégek írják, illetve döntően befolyásolják az uniós dohányipari jogszabályokat" - harsogja a kapadohányárus, akinek számítógépén a magyar dohányipari szabályok megszülettek, és aki legnagyobb haszonélvezője a trafikmutyinak. Úgyhogy abcúg multik, highlander üzemmód on, csak egy maradhat, de ez az egy majd szívesen megírja a brüsszelieknek a kontinens dohánytörvényeit, ha már így benne van. 

Kíváncsian várom mikor lesz kuss a Nemzeti Pártaláló Buli feleslegességét firtatóknak és a büdösfricceknek, akik már megint rajtunk röhögnek

484 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr25318273

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nincs titok mely ki ne tudódnék! + Videók 2013.05.27. 15:11:28

Ellentétben a NOL és az ATV baloldali szájízeket kiszolgáló vágástechnikájával és közlésmódjával, (és ellentétben olyan apróságokkal, hogy ha már az ATV felvette Ángyán József előadásának 70 percét akkor a maradék 15 percről miért kellett elvenni a mik...

Trackback: Földfórum Sorozat Összegző Nagygyűlés - Videóelőadás: Dr. Ángyán József 2013.05.26. 23:57:45

"A jogállamisággal nehezen összeegyeztetőnek tartja több civil szervezet az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottsága által szerdán elfogadott módosító indítványokat, melyek lényegében egy új földforgalmi törvényjavaslatot terjesztenek be. A rendelkezésre ...

Trackback: Nemzeti Oligarchák Himnusza 2013.05.26. 10:45:41

Rozi néni élre tör a honi oligarchák slágerlistáján. Csuhajja! A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.         

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.26. 09:39:24

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

„ A törvényről

A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne.” Temesvári Pelbárt.

„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!
Mekkora tokosseg lenne mar egy tobb szazezres magyar adozo es EU penzoszto megegyezes, miszerint a magyarok adoznak tetszoleges EU orszagnak 1 evben, az EU penzosztas meg felfuggesztve egy evre, plusz a magyar kulker bankok szamlait adminisztrativ okok miatt (mint mondjuk nalunk a posta konkurensekent indulo eseteben az engedelyeket) kicsit vizsgalgatjak egy evig, addig sajnos minden szamla befagy.
Meddig huzna orban? Az elso nap lovetnek agyon a kebelbaratai, vagy csak lezuhanna a gepe, amit kolcson kapott adoforint-tolvaj haveroktol?
Zsarolás helyett önbíráskodásra változott a megalapozott gyanú abban a nyomozásban, ami négy vállalkozó vallomása alapján indult. Egy újbudai ingatlanügy kapcsán mind a négyen Leisztinger Tamás üzletemberre vallottak, hogy megfenyegette őket, ha nem adják el a vállalkozásukat.
index.hu/belfold/2013/04/15/leisztinger-ugy_zsarolas_helyett_onbiraskodas/
Az állami földekből pályázatok formájában osztott részeket a kormány. Bár az eredeti ígéret az volt, hogy a helyben lakó kisbirtokosok kapják majd a területeket, több esetben kiderült, hogy nagybirtokrendszerekhez kerültek a földek. Ángyán József fideszes politikus kimutatásokat készített arról, hogyan került a nagybirtokosokhoz a föld. Fejér megyében például nyolc érdekkört mutatott ki. A pályázatok azonban megismerhetetlenek maradtak, így nem lehetett tudni, hogy mi alapján kapta valaki a földet.
vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130524-csak-a-jovo-foldpalyazatai-lesznek-nyilvanosak.html
A pécsi állami párválasztó a gyereknapba volt építve, ez már az időponton is látszott: délután kettőtől ötig volt kitűzve az ismerkedés.
A Táncválasztó, párválasztó színpada előtt többnyire nagymamakorú nénik és fiatal anyukák, apukák álldogáltak a gyerekeikkel.
Szombaton Pécsen leginkább a kisgyerekek iránt vonzódó felnőtteknek lejtett a pálya, bár a kormánynak valószínűleg nem ez volt a célja.
A Hír24 szerint Simicska Lajos cége, a Mahir City Poster is jól járt a kezdeményezéssel.
index.hu/belfold/2013/05/26/pecsparp/
mire megy ki ez a nagy herce hurca a föld haszon bérlettel? kell érte fizetni? kell e meghatározott termékmennyiséget megtermelni rajta és azután adózni? vagy van valami ami miatt csak úgy l'art pour l'art érdemes kibérelni földeket? csak nem a zeju az a "rohadt" "ellenség" fizet hatalmas összegeket a bérlőknek valami okból amit azután kijafasz igazol annak aki semmit sem termel a bérföldön?

sötőt egy ügy ez?

fel kéne rakni ezeket az oligarchákat a lámpavasra száradni meg szellőzni egy pár órára hadd lenegsse őket a passzátszél ami térdig ér?

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):
a képek alapján teljes a csalódás, volt valami de nem az igazi mondta volna Rajkin az Arkagyij

mint minden narancsországban: a narancs citromízű vagy rohadt, vagy mindkettő, a banán zöld, a lány kiskorú, a fiú nem jött el, a loval nem akarnak házasodni, a traktor nem tud énekelni, a barackfa szégyenében átvedlett csicseriborsóvá és nem virágzott de csuhajja

brühüyyy

ezek csak lopni tudnak? mert szervezni aztat nem vagy nem azt szervezték amit mondtak...tervmódosítás menet közben mint az öreg székely aki faragja az ölfát és a fia kérdésére, hogy mi lesz abból? hát fogpiszkáló ha el nem baszom

brühüyyy
hvg.hu/gazdasag/20130525_Fotok_meghekkeltek_a_nemzeti_dohanyboltok
"A "nemzeti" szót a "fideszes" kifejezés váltotta fel több olyan budapesti üzlet kirakatában, ahol előre jelzik: ott hamarosan nemzeti dohánybolt nyílik majd."
@rodeo36: csak nem a zeju az a "rohadt" "ellenség" fizet hatalmas összegeket a bérlőknek valami okból amit azután kijafasz igazol annak aki semmit sem termel a bérföldön
Tiszta 22-es csapdája. Őrnagy őrnagy apukájának esete!
Olykor nézegetem a maffia gyűlés közvetítését,de még nem láttam Józsit felszólalni ez ügyben.Márpedig ez a kérdés van olyan súlyú,hogy minden hétfőn interpelláljon.szerintem.

u.i.A jobbikos kollégáit sem nagyon védi hangos,tisztán érthető bekiabálásokkal,mikor gyudai bula leugatja őket.
ezt,csak úgy mondom,a zájulás előtt.
@a kormány embere: Jogos észrevétel, bár Ángyán nem az a bekiabálós fajta. ;)
Én nem láttam mérges gazdákat traktorhaddal Pesten mostanság, tehát minden rendben van. Vagy tüntetni csak akkor lehet, ha azt valaki fizeti?
Ha a saját érdekükben kell kiállni, akkor nem? Ha valóban érinti öket, akkor mitöl félnek? Össze kellene fogni, de ez a magyarnak nem megy, soha nem is ment. Birka egy nép a magyar és ezt most rendesen kihasználják.
"Eltüntetik a földmutyi nyomait
Szabó Rebeka szerint katasztrofális következménye lesz az új iratkezelésnek
A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint a Nemzeti Földalapkezelő (NFA) "egyértelműen el akarja tüntetni a földbérletekkel kapcsolatos visszaélések nyomait".

Szabó Rebeka (PM) független országgyűlési képviselő szerint ezt bizonyítja az NFA földbérletpályázatainak kezelését módosító kormányrendelet, amelyet pénteken tettek közzé, és szombattól hatályos.

A politikus szombati, budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: a pályázatokat a jövőben csak egy példányban kell benyújtani az alapkezelőhöz, közjegyzőnél már nem kell azokat letétbe helyezni. A korábbi pályázatok letétbe helyezett beadványait megsemmisítik, az alapkezelő pedig minden vesztes pályázatot visszaküld a gazdálkodónak, vagyis nem őrzi meg őket. Szabó Rebeka szerint ennek katasztrofális következménye lesz a földpályázatok ellenőrizhetőségére nézve, hiszen a pályázatok összehasonlíthatatlanná válnak. Mint mondta, sok visszaélésgyanús ügyre derült fény a nyertes és vesztes beadványok összevetésével.

"Kijelenthető, hogy a szemünk láttára zajlik a Fideszhez köthető földbotrányok bizonyítékainak megsemmisítése" - mondta, hozzátéve: a jövőben is egy kis érdekcsoport érdekei és politikai alkuk fogják meghatározni, kihez kerüljenek az állami földek. Emlékeztetett arra: már megkezdődött annak a 200 ezer hektárnyi, zömében nemzeti parkok területén lévő földnek a pályáztatása, amelyek elbírálásánál - egy miniszteri utasítás értelmében - a szubjektíven adható pontok arányát 20-ról 40 százalékra emelték. Eközben arról továbbra sincs szó, hogy akár a nyertesek, akár a vesztesek értékelését, pontozását nyilvánosságra hoznák - kifogásolta a politikus."

Lófütty sem lesz itt emberek, nem felelősségre vonás. Minden a hatályos jogszabályoknak megfelelően történt, aki meg az ellenkezőjét állítja, mehet a bíróságra pereskedni, tegyen feljelentést.
Valahol naivságnak érzem, hogy elhiheti valaki, hogy változna ez.
Persze, volt a cocik alatt is, csak legfeljebb az arányok úgy viszonyultak, mint pitiáner Nokiás doboz a Simicska féle vagonszámhoz.
Ráadásul egyre pofátlanabb és élhetetlenebb a rablóhorda és beosztottjaik, egyre több pénzt kell lenyúlni, hisz spejzolni kell - a következő időszakra, ha netán külföldre kell menekülni is...
@KÁTÉó53éúétr6:
Értem a viccet,csak nem szeretem.
Így gondoltad?
@Jaffar:
Állítólag,azt a bizonyos koporsót sem ingyen őrizték.
Eltüntetik a földmutyi nyomait, betekinthetetlenné téve azokat. Itt ott kiment néhány milliárd támogatás a cimboráknak.
Eközben jóval nagyobb összegek fognak eltűnni 4 Metró ügyben. A projektet kivonták a közbeszerzési pályázatát alól, már titkosították is, akárcsak az e-útdíj ügyet állambiztonsági okokra hivatkozva.
Az azért egy szép fokmérő, hogy ha a német közszolgálati tévé kabaréban csámcsog ezen a mini Dúcsén...

most.444.hu/assets/sites/2/zdf.png

"A miniszterelnök most a német ZDF tévében volt műsoron.

Nagy feladatok várnak a nagykövetre, Pröhle Gergelyre meg talán Martonyira is – írja György nevű olvasónk, aki a ZDF politikai kabaréműsorában, a Heute showban szúrta ki a Magyarországgal foglalkozó részt.

A műsorban Orbán és Merkel lovasságos-tankos köre miatt veszik elő a kormányfőt. Aztán végigmennek a slágereken, beleértve a fasisztázást/diktatúrázást, az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozását, a Klubrádió ügyet, és a ZDF rajzfilmes megmozdulását, illetve Orbán erre adott válaszát.

Itt hangzik el egyébként az a szóvicc, amiért valószínűleg diplomáciai jegyzékben fog tiltakozni az ilyen ügyeket tradicionálisan helyén kezelő magyar külügy. Amikor Orbántól azt idézik, hogy nálunk kirúgnák a közmédiából azokat, akik hazug rajzfilmeket csinálnak a gyerekeknek, a műsorvezető a közepesen gyenge gefeuert (kirúgás) /gefoltert (kínzás) szóviccet süti el."
most.444.hu/2013/05/25/pedig-orban-meg-is-kinozhatta-volna-oket/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Légy nyugodt!
Kapnak a pofájukra hamarost!
martonyi már keresi a sárkányt,aminek a vérébe márthatja a pennáját.A tetves inperalista dajcsok örülhetnek,ha megkegyelmez nekik hős vezérünk,és nem csinájja vissza az egyesítésüket!
@a kormány embere: így gondoltam....én nem szeretem ezt a rohadó hazát sem,pedig nincs is ellenzékben
@a kormány embere:
Kolléga a napokban mondogatta, hogy üzenjünk már hadat a dajcsnak. Pánikszerűen megadja magát, merthogy szeretne Bajorországban sörözni... Ravasz... :)
Adatok eltunteteseben nagyok ezek az etarsak, apeh, tokaj, allami gazdasag, kapu rendszer, vadaszgep, fold, eu fejlesztesek, dohany, es ennek ellenere az eju meg mindig beszopja ezeket a barmokat. Szinte semmiben nem kulonbek mint a megvezetett magyar nep tobbsege, szep szavak, oszt lehet benyalni viktorka baromsagait.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nekem Bajorországról a Futball VB jut eszembe 2006-ból, meg a sárga fű. :)
Remélem SSteffyke is hódít, dirndliben! :))

index.hu/belfold/2013/05/26/pecsparp/

Héééé, baranyai paraszt! Már ideje lenne életjelet adni magadról, aggódunk, hogy nem vittek-e el... A VALAKIK!
(Szegényt elengednék direkt kibacásból Libanon külvárosában, egy szolidabb arab negyedben... szerintem tök megértőek lennének vele a Hezbollah helyi önkéntesei.)
@Penivaldes:
Mert te perverz vagy! Milyen füvet szívtál te, amitől időutazáson voltál? :D
Füvezni meg nem füveztem, viszont tulipánszirmot már ettem.
@Penivaldes:
Nem.
Csak tizennégy és tizenhét óra között.
Utána mindenki szinglibe öltözik és hazamegy.
@Dr. jenőke (jenőke): és akkor meglesz határozva hogy mikor lehet termékenyülni?
@Penivaldes:
Tulipánszirmot ??
Marad a nyúl, mint a legerősebb jellem. Ül a fűben és nem szív.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Mikor az előadás végén felálltak az emberek, Orbán ülve maradt. És nem is ment oda hozzá senki. Talán észre sem vették; vagy inkább nem tudták értelmezni a helyzetet. Netán féltek odamenni?! Pedig tele volt a terem Fidesz-közeli akadémikusokkal, fideszes kormánytagokkal, fideszes EP-képviselőkkel… A miniszterelnök pedig csak ült. Egyedül. És nézett. Némán."

drerossgabor.blog.hu/2013/05/25/masodik_talalkozasom_orban_viktorral?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_05_26&utm_campaign=index
@Penivaldes:
Mondom én, hogy virággyermek vagyol...

static2.keptelenseg.hu/p/eefd9e182a99925eb8c266e93c3d1f2d.jpg

SSteffykére vágyakozzon a nílusi krokodil, én max. a véleményére lennék mostanság kíváncsi, amikor szarrá lopja magát a bolseviki párt, Piktorka vezetése alatt.
Hogy tetszhet neki ma a trafik mutyi, az Ángyán féle maffiacsalád üzenet és hasonlók.
Persze ha megfizetik érte, mint a kispöcs géfodor és hasonló csicskákat, akkor értem én, hogy nem történt itt semmi kérem szépen...
@Dr. jenőke (jenőke):
Majd mindjárt jön vérnyulunk és kikéri magának! Nehogymá'nem...
@Penivaldes:
Szabadon választott: szent lélek, hattyú stb. Mint Mária, vagy Léda.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
És nézett. Némán.
Igen, így volt. Megpróbálta kitalálni, hogyan került pillanatragasztó pont az ő székére.
@Dr. jenőke (jenőke):
Végső esetben marad a pipetta... :)
Géfodor láttán meg is értem!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem vagyok hippi. meg ezektől a szakadt alakoktól..gyanúsak.)
Fáncsikát kielégitették egy kis ...
@Penivaldes:
Tulipán: uborkáéhoz hasonlító ízű, ropogós; csak a szirmok ehetők, a pollen allergiát okozhat.
Csipsznek kiváló, különösen a szirmok töve jó ropogós. Illata a borsóra és a babra emlékeztet. A tulipánszirmokat nyugodtan ropogtathatjuk, nem kell tartanunk a ránk rakodó felesleges zsírpárnáktól.

Találtam receptet töltött tulipánsziromra is.
Mik vannak?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Fidesz székházzal és veszteséges cégek eladásával kezdődött, és azóta ez fokozottan folytatódik, következmények nélkül..../rothadó társadalom/ na erre mondom:ez nem az én hazám, amely ezt megengedi
Én nem akarom Ángyán József érdemeit kisebbíteni, de 2010-ben ezek a családok még nem léteztek? Nem ugyan ezek a családok pénzelték a Fideszt, készítettek óriásplakátokat?
@Megdobbent:

Ezzel szemben az EU kiengedi az országot a túlzott deficiteljárás alól és dőlhet a pénz, a sikerpropaganda.

Mellesleg elképzelésem sincs, hogy ezt a kuplerájt, amit beteg és társai kialakítottak az országban, hogyan lehetne felszámolni, mind jogilag, mind gazdaságilag, mind morálisan.
Ez úgy történt, hogy a fidesz kiadott egy nyilatkozatot, hogy az országot kivették a túlzott deficit eljárásból. Ez ment majdnem 5 napig. Péntek este az egyik hírben elmondták, hogyha az unió nem veszi ki Magyarországot a túlzott deficit eljárásból akkor bebizonyítsák, hogy valóban kettős mércével mérnek bennünket.
Na ez egy szemét, pofátlan dolog. Na de megszoktuk, hogy ezek csak ezt tudják. Szerintem érzik a majmok, hogy marad a túlzott deficit eljárás, őket ebbe az életbe ki nem engedik onnan. Ezért jöttek ezek a hirtelen megszorítások.
Amikor megmentették a nyugdíjpénztárakat nem szóltam, mert nem vagyok nyugdíjas. Amikor megmentették a felsőoktatást, nem szóltam, mert nem vagyok hallgató, sem oktató. Amikor megmentették a trafikokat, nem szóltam, mert nem vagyok trafikos. Amikor 'megerősítették' az alkotmánybíróságot nem szóltam, mert nem vagyok alkotmánybíró. Amikor 'rendezték' a sajtószabadság ügyét a Médiahatósággal, nem szóltam mert vagyok újságíró.
És amikor eljöttek kiosztani a földemet a műkörmösnek, már senki volt, aki értem szót emelt volna.
@shinichi: ez is ott kezdődött, hogy amikor elkezdték rabosítani az ellenoldal politikusait sorban láncon vezetve /ma se nincs bizonyítva a miért/... amikor karaktergyilkolták az egyetlen embert, aki azt mondta: véget kell vetni a hazugságoknak,el kell mondani a társadalomnak, hogy... na akkor sem szóltunk, ellenkezőleg: segítettünk akasztófát ácsolni, most már belefulladhatunk e "nemes" mocsárba tapsolva
Nyirő József nem volt háborús bűnös, nem volt fasiszta és nem volt antiszemita - hangsúlyozta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Elie Wieselnek írt válaszlevelében, amelyet az amerikai Nobel-békedíjas író irodája juttatott el az MTI washingtoni irodájához helyi idő szerint pénteken.
A magyar házelnöknek írt rövid, angol nyelvű, június 22-i keltezésű válaszlevelében Elie Wiesel megköszönte Kövér László sorait, amelyeket, mint írta, "nagyon figyelmesen" elolvasott.
"Vajon egyetértek-e az Ön Nyirőről alkotott véleményével? Nem. A forrásaim mást mondanak" - írta Wiesel, és kifogásolta, hogy a házelnöki levél nem tért ki az ő Horthy Miklós "megújult csodálatával" kapcsolatos állásfoglalására.
index.hu/belfold/2012/06/23/kover_nyiro_nem_volt_haborus_bunos/
@shinichi: ...és amikor 2010ben újra lángoló lelkesedéssel Viktorra szavaztam és falu/városszerte tomboltam hogy "két-har-mad, két-har-mad, most meg-dög-lö-tok kom-csik" persze azt gondoltam majd engem hoznak helyzetbe...
@Dr. jenőke (jenőke): sőt, Wallenberg jobbkeze volt! eszemfaszom megáll ezen a mocskos suttyón!!!
OFF
Tudja valaki sos hogy mivel kellene kúrálni a tegnapi 15 sörtől való rókarajzást? Egy óra múlva ebédvendégek jönnek és még mindig végem...
ON
@Penivaldes:
Időpontot a helyi ügyfélszolgálaton kell kérni.
@Dr. jenőke (jenőke): @taga20:
Kövér (eszemfaszom megáll) elvtárs és az egész pápai pereputtya sem volt kommunista és pártitkár elvtárs!
Csak annak tűntek, a Cuclista Hazzájért érdemérmükkel és a Lacusunk képességeivel.
Komolyan, tudom én!
Ellenállók voltak! BEZONY!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Nem dicsekednék a helyedben. :)
Tévedni emberi dolog, mondta a süni, miközben lemászott a vécékeféről...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ahogy Hofi mondaná: üldözték őt, menekült, alig tudott befutni a Pártházba
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lebuktál:) te rozsafloresz bandájának tagja voltál:)
@TrollSlayer:
Bizony... Szegényt annyira üldözték, hogy frissen végzett (ráadásul +1 évvel, volt egy kis bukta azért) jogászként, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetébe kezdett dolgozni. Tele lehetett ott minden ilyen ellenállókkal és ellenzékiekkel, hisz Lendvai I. nénikéjük is ott volt, Lacuska munkatársa... :)
Az a helyzet, hogy a kormányzat alapvetően maffiamódszereket alkalmaz. Számos esetben.
Ott voltak a szerencsegépes törvények is.
Ott van a trafik-mutyi, amiben egyértelműen megjelent a védelmi pénzekkel analóg konstrukció
endresy.blogspot.com/2013/05/orbani-trafikszamhaboru.html
Aki élt már akkor, az tudja, hogy az első Fidesz-kormány színrelépsekor szinte azonnal leálltak, vagy csökkentek az "alvilági leszámolások" (akkor kapta a Pintér sok forumon a "don" előtagot.
Tudható, hogy az általuk szervezett választás elbukásakor mégis szoci csalásokra hivatkozva vitték utcára a népet (anno az amerikai maffia nem véletlenül törekedett a szakszervezetekbe)
Egyre több adat van arra, hogy 2006-ban hasonló módon, a fidesz vastagon érintve volt a tüntikben. Wittner szerepe nyilvánvaló.

A módszertan mellé jönnek a többiek. A földmutyi csak egy a sokból. De érthető. A maffia csak haszonért mozdul. Tehát a baksist ki kell fizetni. Különben baj lesz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na meg Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsának alelnöke Gyurcsánnyal közösen.
Hát bassza meg a zinternet h minden megtalálható rajta
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: hús/csontleves + cérnametélt és/vagy még 1ü sör (pilzeni javallt), desszert 2cl Unicum.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Rennie svalekötővel, 2-3 darabot szép lassan rágcsálj szét. Lehet, h már késő, reggel kellett volna ezzel kelned, éhgyomorra:)
@TrollSlayer:

Még... Ha jobban megnézed az információkat, kőkeményen dolgoznak egy csomó minden eltüntetésén és kiszorításán.
Híres, hírhedt mondókákra ha rákeresel, építettek rá hasonló mondókákat, pozitív előjellel és a keresőprogramok azokat hozzák előre. Egyre nehezebb bizonyos régi infókat kitúrni, mert módszeresen zajlik az infók felszámolása és hátratolása.
Aki nem tudja mit keres pontosan, egész más infókat kap meg elsőre... Valahol nagyon jól dolgoznak. Ha fele ennyi energiát fektetnének a normális kormányzásba és a tényleges MAGYAR ÉRDEKEK képviseletébe, nem itt tartana az ország. Így viszont a spirál lefelé halad.
@vitéž munkášőr:
@KÁTÉó53éúétr6:
Megöltök, ne már :)))

@OPHELIA: Most van, reggel, most van éhgyomor, eddig be semmi, csak ki...viszont ez még elég jól hangzott, még van is azt hiszem, megpróbálom, köszi :)
@OPHELIA:
Bazz... ez a gyógyszermánia. Ha rajtam múlna, éhen döglenének a gyógyszergyártók.
Csak a C vitamint szedem (tudom, aszkorbin sav), placebó jelleggel. Egyik doki ismerős kérdezte, hiszek-e benne? Mondtam, hogy igen. Akkor jó, úgy müxik! :))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Sok citromos víz, és nem eszel, csak tálalsz:))
Fél óra múlva óvatosan 1-2 sós ropi.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Már mondtam!
6 darab Tiszaszen tablettával. Kiváló hashajtó.
Kiegyensúlyozza.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez nem gyógyszer, mint ahogy a kezelendő állapot sem betegség:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: NEKEM reggel, nehéz éjszakám volt, mocskos Bayern, miattuk van, azt nem lehetett józanul nézni a tömegben :)))

@Orica Középföldi: Olyan nincs, a gyerek legjobb haverját várjuk a családjával és nem alkesz bevándorlónak kellene tűnnöm, de a tusolás is feladat volt az előbb :)
@Dr. jenőke (jenőke): Hashajtó hányásra??? Mert nincs elég bajom, mi? :))))

Na császtok, ha életben maradok holnap! :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Komolyan: minden savas, ecetes, savanyú dolog kerülj el, mert felturbózza a gyomorsavat, ami fokozza a hányigert...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Keresgéltem a neten:
Az ENTEROSGEL® néhány óra alatt eltávolítja az alkoholmaradványokat és a toxikus anyagcsere termékeket a vérből, ezáltal mentesítve a májat, hasnyálmirigyet és a veséket.
Gyors hatás eléréséhez 2 kanál készítményt vegyünk be 20-30 percenként, mézhez, lekvárhoz vagy sziruphoz keverve.
További felhasználási területek és információk a következő oldalon:
enterosgel-szakuzlet.hupont.hu
Itt a LEGOLCSÓBB!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Én nem vennék be gyógyszert.

Viszont egy jó hűvös sör csodákra képes másnap reggel.

Tisztíccsa a gondolatokat.
Kedveseim!
Kedves Vezetőnk/Fénylő Csillagunk/Pannon Géniuszunk a védelmünk és a jobban teljesítésünk érdekében folyamatos szabadságharcot vív. Neki nem adatik meg a pihenés és feltöltődés lehetősége, mint nektek (legalább vasárnap).
Ma is nagyrészt olyan sorokat olvashatok, amelyek nem a főcsapásra, hanem a járulékos problémákra koncentrálnak.
Kikapcsolódásotokhoz ajánlom a barackfán fészket rakó turulmadár vízióját, továbbá Rozi néném és Etelka húgom bájos dalainak hallgatását.
Lazítsatok!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ünnepelt a halál, rühelem őket, azért kellett a folyékony támasz :)
@Habakuk999: Pontosítsunk, megalázottan sírtam, mert mindenki tudva kiknek drukkolok engem baszogatott, nem drukkoltam :))
@Jaffar: Tüntetni csak Gyurcsány Ferenc ellen tudtak. Megszervezték, végigvitték a Fidesz szervezésével. Ma, mindenki fél, bénakacsa módjárqa kussol és csak a szája jár! Hova lett a nagy harciasság, igazságérzet? Milyenek a magyar emberek? Még a károsultak is kossulnak!
@Habakuk999:

"Viszont egy jó hűvös sör csodákra képes másnap reggel.

Tisztíccsa a gondolatokat."

Ilyen éjszaka után nincsenek gondolatok, csak érzések, és azok is a kellemetlenebb fajtából:))
@Dr. jenőke (jenőke):
Köszönöm a kitüntető gesztust!
Ha nem vagyok indiszkrét, akkor válaszodat kérem arra, hogy a legközelebbi utazásodat esetleg a TEK szervezésében gondoltad lebonyolítani?
@Orica Középföldi: Francokat, ilyenkor jönnek a legkristálytisztább gondolatok.:)
Tudom!
@DR. INKVIZITOR:
A kis kalandor... Abban bízik, majd a TEKnősök jönnek érte és Aranyláz lesz belőle.
Olcsóbban akar Q7-el utazgatni, mintha fapadossal menne.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

A sors valahol igazságot osztott.

Robbent soha nem szerettem, de amit idén nyújtott, az előtt le a kalappal.

Megérdemelte ezt a meccsét, már a Barca ellen is csodát tett, azt élőben láttam, olyan alázattal és energiával járt vissza védekezni, mint egy ifista a 89-dik percben.

Dortmundnak szurkolva is azt kell mondanom, hogy a Bayern a legjobb.
Megérdemelték a győzelmüket, akkor is ha büdösbunkóbogarak. (Götze)
@Habakuk999:
Az a mértéktől is függ! Egy kristálytiszta sörtől okés. Utána már adódhatnak apróbb gondok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ellenálltak ám. Az ajtóban öt őr állt nehogy a logika, meg az átkozott kapitalizmus betörjön.
A lakást túlzottan be is sötétítették, mert olyan sötétek maradtak, hogy az csak na.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sokat másnap már nem egyszerű inni.

Csak kortyolgatod a mézízű sörbetet, a tested könnyűvé válik, és el tudsz vonatkoztatni a föld hívságaitól.:)

A szeretettvezír nem érdemelte ki a Merkel fölött két sorral VIP helyet sem.

Nem nagyon tudta nyújtogatni azt a ragadós mancsát.
@bolondok közt viktor a király:
Külön undorító, hogy ezek a volt komancsok és KISZ titkárok osszák ma az észt, a piacgazdaságról és a tisztességről. Mellette az olasz maffiát megszégyenítő bűnszervezetet építenek, amit immáron nyíltan ki is mondott egy bennfentes.
A társadalom reakciói pedig a nullához konvergálnak... BIRKAORSZÁG!

@Habakuk999:
Bánatában hazajön, oszt még 2 adót kapunk... :(
@DR. INKVIZITOR:
Nem értelek.
Ezzel kívántál minden jót (idézem:)
"Kikapcsolódásotokhoz ajánlom a barackfán fészket rakó turulmadár vízióját, továbbá Rozi néném és Etelka húgom bájos dalainak hallgatását."
Gondoltam, Te se maradj egyedül.
off... a pohos karika- és botlábú lúzer nyújtogatta a szaros mancsát a levegőbe a tv-ben? Különösebben nem lrdekel, csak kívánxsi lennék, megint szarcsomónak nézték e?
on...
"Az Orbán-Simicska-rezsim már a vereségre készül: fél az utána következő igazságszolgáltatástól. Ezért, ahogy a krimikből ismerjük, a tolvaj visszatér a tett helyszínére, és megpróbálja eltüntetni a bizonyítékokat" - mondta a volt kormányfő arra utalva, hogy egy pénteken megjelent kormányrendelet alapján a nyertes földbérletpályázatokat nyilvánosságra hozzák, ám a pályázatokat a jövőben csak egy példányban kell benyújtani a Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez (NFA), közjegyzőnél már nem kell azokat letétbe tenni. A korábbi pályázatok letétbe helyezett példányait pedig megsemmisítik, az alapkezelő egyúttal minden vesztes pályázatot visszaküld a gazdálkodónak.

Bajnai Gordon szerint a kabinet arra reagált így, hogy az Együtt-PM szövetség bejelentette: kormányra kerülve megteremtenék annak lehetőségét, hogy a bíróságok soron kívül vizsgálják felül a földbérletpályázatok eredményét.
atv.hu/cikk/20130526_bajnai_az_orban_simicska_rezsim_mar_a_veresegre_keszul?source=hirkereso
@Dr. jenőke (jenőke): ne aggódj, lapátok már előkészítve a szar átlapátyolgatás a libapárszor bajnaira beélesítve. sellgeci már olvassa a bemondandót: mészáros az imprilista komenyisták felbéreltetett ügynöke, beférkőzött bomlasztani a tisztakezűek (donpintér-lázás a szent- simicska és kósa közé, zavarodottat kelteni:-) pedig felesleges, zavarodottból már most is túllterhelés tapasztolható a outriban.
Csányi-Simicskanyerges-Leisztinger, Mészaros hol marad jóember?!
@Dr.Zomboss:
Bazz... Most akkor még páran besértődhetnének!
Koszi klán meg hasonlók... :D
@Dr. jenőke (jenőke): "... a bíróságok soron kívül vizsgálják felül a földbérletpályázatok eredményét."

Aha? Ahogy a fityisz is jól kivizsgálta fletóék ügyeit. Egy brancs ez, dehogy bántják egymást. Kulcsszó: 70-30.

Még rájuk is inkább szavaznék mint a többpártállami ettársak bármelyikére.

mkkp.hu/wordpress/
@rdos:
Mondj egy indokot, hogy miért nem akarsz a fideszre szavazni? Pedig még Csintalan bácsi is ott talált menedéket.
@Jaffar: Bizony bizony .
" Önfia vágta sebét " !!!
@Habakuk999: Szép volt a meccs,untuk már a spanyolokat.
soha nem lesz itt összefogás meg együtt 2000 valahnyért, ezek egymást múlják felül, mint a discóban a tökös csávó, majd én nem te húzod haza a barackfa alatt megszerzett honleányt:)

www.vg.hu/velemeny/interju/mesterhazy-kivezetne-az-orbani-zsakutcabol-404351
@tristen2005: miért kéne bárkit is hazahúzni? van neki lába.
jön az új MALÉV, háziszárnyasok ingyen közelíthetik meg a lakóhelyüket:)

figyelo.hu/cikkek/nem-kellene-utdijat-fizetni-az-elo-allatot-szallitoknak
@taga20:
F1? Mármint marha izgalmasnak kellene lennie, hogy ott köröznek az autók? Altatónak max...
az arányos morcos bajusz:

Kövér megbírságolna újabb három képviselőt

A jobbikos Novák Elődre 50 ezer, két, a Párbeszéd Magyarországért (PM) színeiben politizáló független országgyűlési képviselőre - Dorosz Dávidra és Szabó Rebekára - pedig 70-70 ezer forint pénzbírság kiszabását javasolja Kövér László. A házelnök indítványait vasárnap tették közzé a parlamenti honlapon.
@tristen2005: persze, Vitéz János, Vitéz László és társaik.
a kalózok viszont jók voltak. Drake:)
@Penivaldes:
nagyot koppant, az után elhallgat:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de nekik már van párjuk!
Én egyébként nem tudnám magamról elképzelni, hogy tánc közben ismerkedjek. nekem ez a szagolgatós dolog nem jön be
@taga20: tisztelt taga, nem hinném, hogy ez felizgatná sárkányevezős barátunkat.
@Penivaldes:
ismerem, együtt ittunk a szigeten:)
@Penivaldes:
ismerkedni akarsz a NER-rel, fene a gusztusod:)
Basszus! Már reménykedtem, hogy itt tartunk, de azután rájöttem, ez még nem az a darabka...

"A borászok patrónusának ünnepnapján, szombaton egy zarándoklat keretében Golop, Mád és Tarcal érintésével Monokról Tokajba szállították Szent Orbán ereklyéjét."
hvg.hu/itthon/20130526_Szent_Orban_bejarta_TokajHegyaljat
@tristen2005:
Pennike gyanús is volt mindig! Perverz a kicsike... nem is kicsit. Régebben egy egérrel nyalakodott állandóan, most meg... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azzal hajóztak be a szerelem tengerébe. igazi magyar megasláger:)
@Penivaldes:
Te adod neki a 10 misit, mi meg bulizunk majd.
Így jó? :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Távolban egy merész tivornya???
Hmmmmm...
Az majd jun.20-23.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tévedsz drágám, tui fizettek nekem, én meg nézem ahogy táncoltok nekem. és pontozom:)
@Penivaldes:
Miért TI?
A sok libsibolsi közt itt én csak egy kishal vagyok. :))
Ebben libsi fertőben...
@Penivaldes:
egérfogó, néha ami nem öl meg, az megerősít!
@Penivaldes:
TUI? Az az utazási iroda! Tudom én, látod...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: most még bírságol ismét, legközelebb pedig kitíltja őket 1 hétre 1 hónapra? arányosan...kár, hogy ilyen kevés "Rebeka" van a maffiagyülésen
@Penivaldes:
Kovalszki az patkány a lelkem:)
@tristen2005: macskafogó van, abban a sztoriban a patkányok, meg Pedro amigo mio jó:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én is ebben a hitben élek Kowalski a tudós, olvasni nem tudó zseni.
@tristen2005:
Én vetítettem anno moziban, a magyar ősbemutatón, 1986-ban. :)
(Friss, mozigépész vizsgával)
Balzac műveiben is vannak balettpatkányok, ők azon fiatal táncosnők, akik férfiak kegyeit keresik..
@Penivaldes:
Még nincs... viszont remek az emésztésem és Piktort naponta reggel megformázom! :)
Az számít???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nos a 19. századi köznyelv a balett ifjú táncosnőit balettpatkánynak hívja.
@Penivaldes:
Akkor igen... Ma prózaibban fejezik ki. :)
@tristen2005:
Nem is! Csak a filmet, vissza az elejére, nálunk kézzel.
Jó, hogy nem azzal jössz, hogy a Lumiere fivérek gépével dolgoztam... :)
@Penivaldes:
Vagy a sörbe fulladt, vagy a dühbe... Vincenten láttam vmelyik nap.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Emlékét őrizzük szívünkben. Bátor állatka volt, igazi sajtharcos, érző szívvel és lélekkel.
@kekex:
tartozás mennyi volt? NAV, egyebek?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
boli hülye vagyol, van ott izgalom is, hogy mászik ki a Massa a roncsokból kificamodott nyakkal meg hasonlók a többi érdektelen de még mindíg jobb mint a NASCAR ahol egy cirkusz kerületén keringenek semmi kanyar csak kanyar van és még ott is összetörik egymást, a vettelke egy undorka a többi meg érdektelen Alfonso ügyes volt 6. maradt? és nem kellett idegeskednie meg a haját tépnie...mi is lett a vége Rosberg a mercivel és a vettel bedrogozott motorral és a sofőrrel annyi koffein van bennük, hogy még a kereke is rezeg tőle a webber meg útálja a vettel-t teljes az öröm...

brühüyyy
Basszus... Ez egyszerűen botrányos!
Ráadásul mocsok sokba fog fájni. Tessék figyelni a bolti árakat is majd...

"Ötszáz lányt az utakra! – ezzel a címmel vág majd bele a magyar utakat eseti jelleggel, de legalábbis a műholdas rendszertől valamiért távol maradva, viszonylati jeggyel használó gépkocsivezetők felkészítésébe az I-Cell. Emőri Gábor szerint az ÁAK 300 viszonteladójánál június végéig felszerelt kioszkokon, további mintegy hétszáz egyéb értékesítőnél, illetve az interneten megváltható, meghatározott útvonalra szóló viszonylati jegyek megvásárlásában a nap huszonnégy órájában segítő munkatársakra az elektronikus útdíjrendszer indulását követő hetekben lesz szükség. Elsősorban a határállomások közelében kijelölt üzemanyagtöltő-állomásoknál, kamionparkolókban egyetemisták segítenek majd a gépkocsivezetőknek a regisztrációban és a viszonylati jegyek megváltásában. Az ügyvezető elárulta: számításaik szerint egy-egy kamionos felkészítése hozzávetőleg 15 percet vesz majd igénybe.

Bliccelni nem lesz érdemes: a kilométerdíjak megfizetése nélkül közlekedő 3,5 tonnánál nagyobb tehergépkocsik üzembentartói, feltéve, hogy lebuknak, akár 300 ezer forintos közigazgatási bírságot is kaphatnak. Az I-Cell fejlesztői szerint a tilosban járók kiszűrését kamerák szolgálják majd. Igaz, ezek közül a júliusi rendszerindításig csak tíz áll szolgálatba. Az ellenőrző rendszer október 20-ra ígért teljes kialakítása után viszont már 74 ilyen berendezés figyeli majd a tehergépkocsikat. Az autópályákon az ÁAK 45, a főutakon a rendőrség 50 kamerás autója vadászik majd a díjfizetést elmulasztó kamionokra. A védelem utolsó vonala pedig a teherautók által használt 43 közúti határátkelőhelyre települő, állandó rendőri ellenőrzés lesz.

A közúti fuvarozóknak azonban látszólag nem a szigorú ellenőrzés miatt fájt a fejük. Rajnai Zoltán, tatabányai teherfuvarozó arról szavaztatta meg az MKFE fórumán összegyűlt vállalkozókat, hogy kinek volt egy százaléknál nagyobb nyeresége 2012-ben. A jelen lévő mintegy 300 cégvezető közül kettő tette fel a kezét. Ami az útdíjrendszer bevezetését kritizáló fuvaros szerint nem meglepő. Úgy vélte: a szakvállalkozásoknak kilométerenként öt felesleges forintjuk sincs, nemhogy annyi pénzük, amiből úgy három hónapra előre megfinanszírozhatnák a kormány költségvetését. Ennek kigazdálkodása szerinte elképzelhetetlen, amikor hazánkban a vállalkozások jó, ha hatvan nap elteltével megkapják számláik ellenértékét, és az állami MÁV is fél év után fizet. Így ha a kormány nem gondolja meg magát, és ragaszkodik az új útdíjak bevezetéséhez, előreláthatólag minden második közúti fuvarozó tönkre fog menni.

A kritikátlan állapotú magyar utakon kivetett, de az ausztriai sztrádadíjakkal összemérhető hazai útdíjak viszonyát firtató fuvarosokat az sem nyugtatta meg, hogy az MKFE fórumán Szatmáry Kristóf ígéretet ígéretre halmozott. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára szerint egy-két héten belül megszülethet a megállapodás a magyar közúti fuvarozók versenyképességét javító, a használatarányos útdíjjal együtt bevezethető, tízmilliárd forintot meghaladó összértékű kormányzati csomagról. Aminek számos, a szakmai érdekvédelmi szervezetek által már régóta kért eleme lehet.

Az ágazat vállalkozásainak könnyebbséget jelenthet a légrugós járművek adójának európai uniós minimumra csökkentése, és a vagyonszerzési illeték mértékének mérséklése. De a kalapban benne van, hogy az elektronikus útdíjra fordított kiadások egy részét, állítólag 7,5 százalékát, a fuvarozók elszámolhatják iparűzési adójukban, és a gazdasági tárca szakértői egy kedvezményes kamatozású hitelcsomag összeállításán is törik a fejüket."
nol.hu/gazdasag/kurvak_es_kamionosok__otszaz_lanyt_az_utakra_

Ráadásul a kommunikációja... :))
"Ötszáz lányt az utakra!"
Hááááát...
@rodeo36:
Ha idehaza jársz, gyere, elviszlek a Mosoni-Dunára.
1000x izgalmasabb, évek múltán is. :) A Lajtáról nem is beszélve!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
bizonyos vagyok benne, már csak azért is mert végletesen szeretem a természetet és amilyen natúr amit ajánlasz az egy felejthetetlen élmény, persze amíg orbánszagot érzek addig szó nem lehet róla, Bécsből kocsival egyszerűbb, mint a ferihegyre menni még akkor is lisztes...de lehet a vonat is megáll valahol Mosonmagyaróváron a bécsi vicinális vagy majd akkor ha aktuális lesz..köszi ragyogó ötlet...

brühüyyy
@rodeo36:
Baszki, ha Bécsbe jössz, kimegyek érted! :)
Nézem az Rtl híradót, és úgy érzem, az Rtl stratégiát váltott. Ennyit még Bajnait nem láttam egy Rtl híradóban. :)
@Penivaldes:
Nem csak a tulipán ehető: Rózsaszirom dzsem
Hozzávalók: 45 dkg erős illatú sötét színű rózsaszirom, 5,5 dl víz, 45 dkg porcukor, 2 citrom leve, 1 evőkanál rózsavíz.
A szirmok alsó elkeskenyedő részét csipkedjük le, mert keserű. forraljuk fel a vizet, majd lassú forralás közben adjuk hozzá a szirmokat. 5 perc alatt főzzük puhára. Adjuk hozzá a cukrot és a citromlevet, újra hozzuk forrásba, majd 30 percig főzzük, lassan, állandó keverés mellett. Mikor a cukor elolvadt, adjuk hozzá a rózsavizet és rottyanásig hevítsük. Ekkor már sűrűsödni kezd. Tegyünk próbát egy lehűtött kistányérra. Akkor jó, ha ráncosodni kezd. Hagyjuk langyosra hűlni, majd üvegekbe töltve, tegyük száraz dunsztba.
@Penivaldes: tisztelt Penike:) te lefekszel ilyen fahéjnak? tekiste má tekiste?:)
@Dr. jenőke (jenőke): Az nem elég indok, hogy a "nem csinos bácsi" menedéke a narancsos eftársak gyülekezete?
"Eddig csak a nagy ünnepek alatt álltak kilométeres sorok a fővárosban az Ételt az Életért Alapítvány ételosztására várva.

Mostanra úgy tűnik, eljutott az ország oda, hogy egy sima hétvége + hónap közepe kombó is padlóra küldi a legszegényebbeket.

Mihez kezd velük az Orbán-kormány?

Rájuk küldi a karhatalmat, hogy alázzák meg őket és vegyék el a kedvüket a sorbanállástól.

Még jó, hogy agyon nem vertek valakit a derék rendőrök azok közül az igazoltatottak közül, akik 2013. május 24-én Magyarország fővárosának közepén egy tál meleg ételért sorban álltak, hogy a hétvégi éhezés előtt legalább egyszer jóllakhassanak."

"As usual."

maria.postr.hu/igazoltatassal-vennek-el-a-szegenyek-kedvet-hogy-etelert-alljan

Tanulságos az aljanép beszólása...
"Nagyon nem lennék meglepődve, ha a BM fülest kapott volna, hogy fizetett szoclib aktivisák gyarapítják a sorbanállók táborát, pusztán lejáratási célzattal, és ezt próbálja kiszűrni a rendörség.
Mellesleg érdekes jelenség ez a Budapesti tarhálós népség."

Ennél undorítóbb, NER hívő aljanép kevés van! :(
@Dr. jenőke (jenőke):
Hmmmmm... Akkor pálinkát is lehet főzni belőle! :D
@rodeo36: ha erre jársz megmutatok egy esztergapadot:) még ha nem is vagyok drehwomen:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
az F1 most ismétlik, 7-en kiestek össze vissza törték magukat, a Monaco egy életveszélyes pálya, de attól izgis, Alfonso bölcs volt nem tépte a haját és játszva lett 7. a többiek meg kikészűltek hetekre szerintem a Vettel drogozik vagy valami más csalás lehet a kocsiban

tudod Szombarthely, Sopron teljes környékkel és a belvárossal már régi szerelmem, Bükfürdő, meg asok minden más Csorna és a környék sőt olyan kis faluk mint Csikvánd és a többiek körülötte...igaz régen volt 1993 ban voltam Sopronban vagy egy hétre...mindíg élmény marad ott voltak rokonaim is de már...

brühüyyy a család egyik része arról a környékről származik, Levél mond neked valamit hahahaha
@rodeo36: szójá ,ha erre jársz egy ágyat adok neked egy hétre! nem vicc:)
@taga20: hát az kép amit itt mutattál

nem akármi de az IIVH előtti?

brühüyyy
ja amit Boli rakott be neked
múzeális
@rodeo36: ha valami miatt érdemes visszajönni az Boli:) ennyi hülyeséget csak ö tud összeírni:) bocs
@rodeo36:
Én meg Sopronból való vagyok. A family vazsmegyei, Nagysimonyi & Vámoscsalád eredet.
@taga20: tisztelt taga, nem értem mit kíván közölni
@Penivaldes: tisztelt Penike már én se tudom, mert olyan régen volt:)
@taga20:
te hol leledzel?

Budapest egyáltalán nem érdekel, nyugatmagyarország, esetleg a Bükk Szilvásvárad és környéke és Fejér megye keleti odala vagy Pest megye nyugatija a dombok Sóskút környékén

brühüyyy

kösz nagyon kedves vagy byalex style
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a vicc a családban: vazsmegyevazsvár...persze az akkori idők mikor őseim Pozsony még benne volt a birodalomban és ott meg a környékén is sok vendéglátó fogadósok meg gazdák tudod mi az

brühüyyy

azután gyütt vazsmegye szerteszéjjel ott volt egy nagy grófi uradalom nagyon ragyogó szervezettel vagy a Báró Sólymossy? sokan tanultak mezőgazdának az ottani tanintézetekben
@rodeo36: érd teteje, és ha jó leszel felcsútra is elviszlek:) na jó többen is jöhettek. család esetleg:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Virágból bor - -> (például akác és sok más) itt találod a házi készítés módját:

hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3%A1csk%C3%B6nyv/Italok/Borok

Ha bor, akkor lehet abból pálinka is!
@taga20: bizonyára minden vágya felcsútra jutni...:)
@Penivaldes: na ezt szeretem, ha nem vagy misz:)
@Penivaldes:
Azért nem kell elkenődni! A kórház is szép hely... lehet... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem emlékszem rá.)
egyébként őseim vasból jöttek, meg északról:)
Kedves Varanusz!

Mostantol nelkuloznotok kell csendes olvasotokat. Sajnos, mar hosszu ideje jelen van egy, az Index forumain gyermekek megrontast propagalo bloggolo/forumozo acc. Eddig, Index felol nem tortent semmilyen figyelmeztetes iranyaba. Ma, nalam betelt a pohar, ezert ugy dontottem, hogy tiltakozasul lemondok az Index szolgaltatasairol, levelezes, forumoza stb.

Udvozettel: Attila
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Utsó mondatotodho':
„El kell indítani egy dialógust a jövendőbeli közönségünkkel”
Így-e:
7ora7.hu/hirek/vidnyanszky-jegyet-arult

'Sztán itt is sorba álltak.
Mert ezek is éhesek.
A kulturhára.
Rezsi és agytérfogat csökkentés, bejön úllácik.

Baz+-:(
@Dr. jenőke (jenőke):
Nem vagyok olyan pepecselős fajta. De kössz! :)
A jól bevált skót maláta wh. nekem az etalon.
@Penivaldes: nana csak semmi nagyképűség:) más: látom a mandineren is osztod az észt:)
"Olyan időket élünk, amikor a piacgazdaságért hajdan lelkesen küzdő KISZ-eseink úgy határoznak, hogy helyesebb ezt-azt újra állami tulajdonba venni. Bizonyára feszélyezte már tisztességtelenségben megöregedett ifjú rendszerváltóinkat a tény, hogy míg ők szántók, erdők, tavak, szőlők birtokosaivá váltak, addig az istenadta népnek korábban közösnek mondott javainkból nem sok jutott. Elérkezettnek látták hát az időt, hogy az egyszerű honpolgár is magáénak mondhasson egy darabkát nemzetünk vagyonából. No nem a szőke olaj hasznát osztják meg velünk. Vettek inkább nekünk MAL-t meg MOL-t. A cafeteria utalványainkon sem a kapitalisták gazdagodnak; Németh Lászlóné miniszter asszonyunk pedig már a jól megpuhított külföldi tulajdonú közműcégek kivásárlását tervezgeti; és ha tartja a tempót, még ebben az évtizedben lediplomázik.
A méltányolható törekvések felett érzett örömöt némileg rontja az a tudat, hogy minden egyes új közös szerzeményünkhöz egy újabb "nemzeti" jelzővel felaggatott koordinációs vízfej szükségeltetik. Ezek pedig emberemlékezet óta a PÁRT csókosainak legideálisabb leszállópályái voltak."
tulliheg.blog.hu/

Narancsbolsi agyhalottak érthetik vajon? :)
@Penivaldes: úgy bizony:) pár hónappal ezelőtt bedobtam a témát és lelettem hurrogva, most má téged és Bolit is látom.:)
@Knósszosz:
Kishitű vagy! Majd fél év - 1 év, és ha nem az Új Színház sorsára jut, akkor elmondhatja, addig viszont kicsit szerényebben kéne...
@taga20:
Má'megint mi van? Bacod, csak a nyűg van veled... Mit csináltam?
@Knósszosz: Láttad, hogy kik vették a jegyeket? Szerintem inkább idősebbek, gondolom most ez lesz Békemenet helyett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a feleségem is ezt mondja és még mindig itt lakom:)
@Penivaldes: az a probléma, hogy napközben dolgozom. este végig olvasom amit itt összehordtok napközben. elfáradok és nincs kedvem gyalázni nyugalmazott tanárt vagy ordert. ennyi:)
@Penivaldes: te ne piszkálj, mert veled álmodok éjszaka:) reszkess!!!
@taga20:
Csapj az asztalra! Légy férfi, tanulj meg inni rendesen... :)
@taga20:
Érdligeten a családnak -anyai ágon- sok birtoka volt anno, az egyik éppen a Rajk villa mellett egy csodálatos teraszos telek hétvégi házzal ami téliesített volt, de a Riminyák környékén is ismerős voltam, de a vasúthoz közeli érdi részen volt egy másik kis családi ház a vasúti töltéstől pár háznyira, utcanevet ne kérdezz mert nem annak alapján tájékozódom

brühüyyy
@taga20: nyugalmazott tanár meg várúr, és még többen..viccesek
@taga20:
Érd teteje az neked a Riminyák vagy a másik oldal? a nagy cseresnyés sor a hatalmas germerzdorfi cseresznyékkel hosszan az út ca oldalán...ha ismered vagy még ismerted?

brühüyyy
@rodeo36: utcaneveket én sem tudok sosem. agyamban tárolók egy alakzatot és az alapján tájékozodom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mostanában annyi trauma éri a NER rendszerét, hogy nem engedhetik akkorát zakózni a propaganda teátrumukat, mint amekkorát taknyolt ma a Nemzeti Dugáskoordinációs Program.
Ilyet mégegyszer nem:
hvg.hu/itthon/20130526_Allami_parvalaszto_negyvenesek_nezelodnek

Van az a pénz, amiért megtelik a ház, hidd el!
Kulka Jánosnak a legnagyobb tiszteletem, hogy nem asszisztál ehhez az izéhez és megírta a nyílt levelét a díszes társaságnak. Azoknak a színészeknek, akiknek a szervezetében nyomokban fellelhető pár molekulányi kálcium, csatlakozniuk kellene hozzá.

Dehátvanaza pénz, nekik is.
@rodeo36: esztergályos utca környéke és ez nem vicc:) száz szónak is egy a vége, ha erre jársz (jártok) szólj, nem szenvedsz semmiben:) ez nem fenyegetés:)
amikor még nem tudtam olvasni akkor a hét napjaihoz bonyolult alakzatokat rendeltem és az alapján csináltam naptárt.
@Penivaldes: rájuk lehet haragudni, ránk nem:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
az, hogy emberek érdeklődnek -az a nő a képen gyanús egy alak teljesen politikai szempontok alapján ment oda, gyűlöletből, rá van írva a képére- az normális, kíváncsiak, de hogy bennmaradnak e vagy mexöknek az már más kérdés és hogy fognak fütyülni is vagy csak néma csend és hullaszag? egy jó kis Tanner John-nal indíthatna akkor nem kellene rögtön nemzeti színűre festeni a gatyáját meg a jajbiját nem tud ez öltözni csak kondásnak?

hogy fog bemutatni egy Lear királyt neaggyisten egy Szentivánéji álmot, esetoleg Heltai Jenő a Néma Leventé-t ki lenne a női főszereplő? a vidnyánszki? olyan feminin abban a bő gatyában és gumicsizmában, szaros-e a sarka

brühüyyy

márútálom
@Penivaldes:
Szív óta tudom én is, hogy a Renault alakzata is ilyen... :)

@Knósszosz:
Szaros 10 millión itt vered a nyálad! :)
Amikor a KISZ-ben szervezték anno ezt, ezek az ettársak, akkor még működött és azt hitték, most is fog. Valaki szóljon nekik, hogy 2013 az évszám...
Piktor '80-as filingje csak fingszag lesz!
@V-PORT:
Láttam...

Az a zöld pulcsis nénnye kísértetiesen hasonlít egy régi ismerősömre, akinél egy falatot sem tudnék enni a mortadellájából, még ha azt egyenesen Olaszországból, a leg autentikusabb forrásból is szerezte be.

Fideszes hűtőmágnessel volt felismerhetetlenné téve a fridzsidere, böööeeeee...
Csak azért javítottam meg neki, mert valamiből kellett daedalont vennem a patikába.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem olyan kis egyszerű jel, hanem egy olyan amit nem tudok elmondani, mert csak én értem.
@Knósszosz: jaj nekem volt fideszes matrica a hütőn a madagaszkáros pingvines mellett:))
@rodeo36:
Sarka??? Nyakig vannak a szarban és teli szájjal vigyorognak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerintem te vagy a legnagyobb papucs. imádod az asszonyt, itt meg vageszkodol:)
@taga20: az az, játsza itt magát otthon meg balerinacipelló_:)Ö
@Penivaldes:
Ne haragudj Peni, de nekem ettől nem jött meg a kedvem.
Ez engem inkább az egykori AB bizottságra emlékeztet, nem Viagra ez, hanem egy másik pirula, a Lankaszter.
@Knósszosz: Nekem alapból nincs kedvem pérkereséshez így megérteklejk
@Penivaldes: a faszik a bögyödbe vannak:) ezt azért levettem
@Penivaldes: ezek szerint nem csak nekem tűnt fel:)))
@Penivaldes:
Nálam a kukába ment a fidesznyik hűtőmágnes.
Madagaszkáros viszont van, meg még vagy 30 másik.
@taga20: ez ott sántít hogy nincs bögyöm, mert nem vagyok tyúk.
@taga20:
Az asszony legutoljára ilyen mondatra szemberöhögte azt, aki ezt pedzegette. Részéről lenne rá igény, de... :))
@Penivaldes:
Ne magyarázkodj, nem kell a púder, bebakoltál, na... :D
@Penivaldes: nem akarok bunkó lenni(az vagyok), de neked nem ott lenne a helyed:)
"@Penivaldes:
Ne magyarázkodj, nem kell a púder, bebakoltál, na... :D" nem én voltam, te voltál:) magaslabda:)
@taga20: én nem is vagyok ott, tehát nem áll az elméleted.
@Penivaldes:
"... meg egyebek." Az mi volt? :))
Merthogy ami nekem eszembe jut, az ... hát csak azért, merthogy manapság a ló egy durvább alkatrészét kapjuk mi, promo cuccon kívül.
@Penivaldes: nem, Giro:) hó és dopping, Dolomitok gyönyörű:)
@taga20: Régen követtem ezeket, meg voltam kint a Tour de France-on:))
@Penivaldes:
Terhelő fotó lehetett, szodómia és hasonlók... Értem...
@Penivaldes: de azért azt elismered, hogy a témát te dobtad be:) egyébként vigyázzunk, mert megint megkapjuk, hogy offolunk:) egyébként, hogy a témáról is mondjak valamit, Rebekát blokkolnám:) bocs má megint...:)
meg teniszt is néztem, bár a salakost nem szeretem, inkább keménypályásokat nézek
szemtelenek vagytok nagyon, és gonoszak, és férfiak.
@Penivaldes: rendben:) akkor a feleségem mé mondja, hogy ímád? szánalomból?
@taga20: azért mert a feleséged, én viszont nem vagyok az.
@Penivaldes: nem muszáj neki, magától mondja:) keress, találsz, megéri:) nekem is vot ilyen korszakom:)
Bacca meg! Pont délután merült fel bennem, hogy valami csavart még majd belevisznek! Erre...

"E-útdíj: viszonteladót is bevonhatnak a bizniszbe
Viszonteladót is igénybe vehet majd az egyetemes útdíjszolgáltató a megtett úttal arányos díjról - azaz az e-útdíjról - szóló törvényjavaslathoz benyújtott zárószavazás előtti módosító javaslat alapján."
hvg.hu/gazdasag/20130526_Eutdij_viszonteladokat_is_bevonhatnak_a
@Penivaldes: bocs, ha belédr...m nem állt szándékomba. de ez a török izé most, hogy?
@Penivaldes:
a kemény az tojásban jó a teniszben a puha jobb kevesebbet pattog

brühüyyy

és jobban csúszkálnak rajta
Ezek tényleg annyira hülye, balfasz ecceriek, ahogy kinéznek...

"A Jobbik "üdvözli a kormány belátását, de fájó, hogy csak az EU nyomására hajlandó meglépni azt, s az egymillió magyar embert képviselő Jobbik javaslatát nem fontolták meg" - írta a párt közleménye.

Az ellenzéki párt azt írta, "a magyar nemzet kulturális szabadságharcának része a kereskedelmi médiumok, főként a két nagy tévétársaság megregulázása". A Jobbik szerint ezek Magyarországról való kivonulása komoly eredmény volna, egyben utat nyitna a színvonalas televíziós szórakoztatás, többek közt történelmi magyar játékfilmek, sorozatok gyártása előtt."
hvg.hu/gazdasag/20130526_Jobbik_az_RTL_es_a_TV2_kivonulasa_komoly

Ezek szerint csak az a szar TV2 és RTL állt a színvonalas televíziós szórakoztatás, a történelmi magyar játékfilmek, sorozatok gyártása előtt, mint akadály...
ÉRTEM ÉN!
KOMOLYAN!
Eszemfacom eláll! Szánalmas csürhe volt eddig is a jobbik, továbbra is az marad.
Max. azon dühöngenek, hogy Piktor ellopja az ötleteiket.
@rodeo36: igen, de a salakos versenyek a csúszkálás miatt lassuak, viszont nem teszik tönkre a lábat. a keménypálya gyors, de tropára tesz.
@taga20:
most június, július foglalt, augusztus nem tudom az előző két hónaptól függ...ha bejön amit tervezek, akkor szeptember októberre arrafelé visz azút de addig nektek orbánszagtalanítani kellene mert nem bírom a mély és penetráns szarszagot...és akkor sokfelé lehetnék 2 hónap alatt...de ez egyelőre egy gondolat, majd viszek kis laptopot, hogy wifi-zzek ...abból sok minden kigyühet

brühüyyy

nem megyek óvodával, max egy kényelmes útipoggyász, már megcsináltam 25000 km-t egy kézitáskával (amit még fel lehet vinni a gépre) 6 hetet, igaz a csekkönyv nyikorgott
@Penivaldes: lehet, hogy velem van a baj, de török valami ez mi?
@taga20: mi? a török egy nép Kisázsiában, és most az Egri csillagokat törökül lehet olvasni
@Penivaldes:
Alapból?
Ez meg...?
Zsenge korod ellenére?

Nem veszem komolyan, jó?
@rodeo36: ne keménykedj, hozhatod, azt aki irányít:) várlak benneteket:) ne értsd félre utállak:)
Vincent-et olvastátok?

"A kormány által bevezetni tervezett új reklámadó-törvény 20%-os marginális árbevételadóval sújtja a médiavállalkozások reklámtevékenységét, ami egy döntően reklámbevételeiből élő médiavállalkozás számára akár 100%-os vagy azt meghaladó méretű társasági adóval lehet egyenértékű. Száz százalékos társasági adó, ízlelgessük egy kicsit: gyakorlatilag az osztalék államosítása. Vagy ahogy Simicska Lajos üzente a házvezetőnőjével az áramszolgáltató cégeknek: igazán kihagyhatnának most néhány év osztalékfizetést. És persze év közben vezetik be, visszamenőleges hatállyal, ahogy azt Orbán Viktor maffiakormányától már megszokhattuk. A magánnyugdíj-pénztári tagok, pénzügyi szervezetek, közműcégek, gyógyszergyártók, kiskereskedelmi láncok és telekom cégek után a média is megkapta a díszcsomagolásos lófejet az ágyába. A helyzet durvaságát az sem enyhíti, hogy a rezsim a saját oligarcháinak médiavállalkozásaira is kivetne vagy ötszáz millió forintnyi adót (forrás) – így szegény Közgép kénytelen lesz kicsit vastagabb ceruzával számlázni a Szajol és Püspökladány közötti panama-csatorna építéséért."
orulunkvincent.blog.hu/2013/05/26/hajra_krokodil#comments
@taga20:
a google earth-ön van egy léckerítéses fotó közel a megadott utcához, a légitérképeken meg az új fejlesztések miatt nem igen tudok tájékozódni, de Érdliget, Sóskút, Pusztazámor ott sok sok időt töltöttem de az még a történelem kezdete előtt volt és amikor a Barcza kastély még nem volt ennyire lerottyantva és a kiskastélyban laktam vagy 2 hónapot az akkor a főutca vége volt balra volt a kastély és akert meg a fürdő azzal a kis oszlopos izével ahová kimásztunk a vízből ami akkor létesűlt pancsolásra és Sóskútra jártunk át lovaskocsival fel a szőlőhegyre...Érdligetet teljesen átépítették már nem igen tudok tájékozódni mert a vasutaktól tudnék Érd Alsó és Érd Felső közötti részen majd fenn a dombon, Érd alsóról be lehetett gyalogolni -nem volt más lehetőség- a nagybátyámék házához onnan mentünk föl a barackosba

brühüyyy
@taga20:
majd meglátjuk...időben szólok
azután "útálhattyuk" egymást

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
még nyitva hagytam hogy frissűljön, mert a hsz-ek is kurva jók

dehát nektek nincs lámpavasatok arrafelé?

brühüyyy

arra elmennék azonnal ha lenne mit lengetni rajta
"A "Szabad egy táncra?" néven megrendezett eseményre egyébként alig százan mentek el, azok nagy része is nyugdíjas és gyerek volt. A legnagyobb csoportot - tudósítónk becslése szerint a résztvevők harmadát - a sajtó munkatársai alkották.

Az állami párválasztóról - amelyre tízmillió forintot költött el a kormány az adófizetők pénzéből, és amelynek Facebook-oldalát eltüntették, miután a kommentelők szétoltották az eseményt - később hosszabban is beszámolunk.

(Frissítés, 19:37)

Tudósítónk jelentette, hogy a szervezők - miután a sajtó képviselői megrohanták őket, hogy miért nem mehetnek be kitűzővel - úgy döntöttek, mégis beengedik őket. Információink szerint hamarosan egy újabb csoport érkezik, 15 pár, és a lányok a lányokkal, fiúk a fiúkkal fognak táncolni, annak apropóján, hogy Soltész Miklós közölte, melegek is jöhetnek.

(Frissítés, 19:45)

Melegzászlóval bevonult a csoport. A szervezők megprobálták kirakni őket, egyiküket fellökték, aztán végül hagyták, hogy táncoljanak. A közönség soraibol a "hülye buzik" is felcsendult. A hangulat feszült.

(Frissítés, 20:00)

Érezhetően nem tetszik a párválasztóra érkezett közönségnek a melegek tánca - közölte tudósítónk. A műsorvezető kérdésére, hogy akarják-e nézni táncolásukat, vagy inkább azt szeretnék, hogy üljenek le, a közönség a leülés mellett szavazott. "Üljenek le" - skandálták.

(Lezárás, 20:45)

Ez történt az állami párválasztó bulin, tudósítónk elhagyta a helyszínt. Részletes tudósításunkat az eseményről holnap reggel olvashatják majd."
www.hir24.hu/belfold/2013/05/26/balhe-az-allami-parvalaszton/

Reggel jó kis beszámoló lesz... :D
@rodeo36:
Lámpavas az van, csak a szellemi töke hiányzik a bennük rejlő lehetőségek kiaknálásához.

Magyarország rosszul teljesít ebben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jobban teszed, ha valóban elhúzol a Labancokhoz! Evvel a mentalitással Te itt semmire nem mégy.

Fikázod a párválasztó sikerét, közbe magaddal szúrol kifele, mert van ám más vonalon is büszkék lennünk magunkra!
A mi bajnokságunk messze földön híres, nézd csak meg:
vaol.hu/sport/megyei-i-osztaly-mesterharmassal-nyert-az-uraiujfalu-1545004

Ez azért már hírértékkel bír, nem?
100 néző azért már kisebbfajta tömeg és akkor nem is számolták azt a tizenkét masszív alkoholistát, akik a "stadion" melletti büdös árokba borultak bele a rangadó előtt, a tablettás cuvée hatásátúúl. Ennyire biztosak a statisztikai adatok, ugye...

Alig várom a Hagyárosbörönd-Boncodfölde meccset, ezek után.
Hagyományosan ősellenség a két csapat, komoly balhé várható a hagyárosi két ultra részéről, akik nekirontanak a kocsma előtt a három satu részeg boncodi közmunkás szimpatizánsnak.

Tiszta El Clásicó hangulat.
@rodeo36: szojjá:) és utálhatjuk egymást. ez a riminyáki nagyon megfogott. apám te tudod mit dumálsz:)
"Kedves Varanusz!

Mostantol nelkuloznotok kell csendes olvasotokat. Sajnos, mar hosszu ideje jelen van egy, az Index forumain gyermekek megrontast propagalo bloggolo/forumozo acc. Eddig, Index felol nem tortent semmilyen figyelmeztetes iranyaba. Ma, nalam betelt a pohar, ezert ugy dontottem, hogy tiltakozasul lemondok az Index szolgaltatasairol, levelezes, forumoza stb.

Udvozettel: Attila"

Falusiasan szólva, nekem nem esett le a tantusz (Lipótvárosiasan, nem vok képben).

Tudja esetleg valaki, hogy miről beszélt kissé föntebb az Attila?
@huzzadneki shakespeare: sakaspeare, ha neked azt mondják, hogy hülye vagy akkor utánamész? nem de nem:) na ennyi vót
@taga20: gyermeknapon kissé furán jött le, okosabb nem lettem, na talán majd!!
Jó éjszakát mindenkinek!
@taga20:
csak nem vontad kétségbe?

tudd, hogy anno a család nagybácsi látogatóba ment egy vasárnap, megérkeztünk a vonattal asszem alsóra a fehérvári pálya volt egysínű? és a lakóhelyről fel akartunk menni a barackosba ahol ő azzal szórakozott, hogy mindenféle barackokat keresztezett, olyan zamatokat életemben soha sem előtte sem azóta, igenám de anyámék eltévedtek és már már feladták de akkor én mexólaltam, hogy én tudom merre kell menni mert egyszer pár éve már voltunk ott!!! nem hittek de mit lehet tenni és a tereptárgyak alapján szépen odaérkeztünk felkaptatva a dűlőn sok kő de nem bicsaklott ki a bokánk és utána nagy herce hurca volt (mivekl mindíg hajnalok hajnalán indúltunk volt idő rá)

brühüyyy

ugye a nagybácsi canadában volt -ő is még a történelem kezdete előtt- egy pár évet lumberjack-ként, és megúnva a tapasztalatot meg a grizzly medvék kedvességét hazaérkezett
@rodeo36: Valami jó kis Wagner előadást nem nézel meg esetleg Budapesten??? :)
@Knósszosz:
te meg egy rohadt dög vagy tudod? ilyen tréfát csinyányi a nagy komoly magyar bajnokságból? már a III. osztály is osztályok feletti világklasszis az ő drukkerei tudják a legtöbb vödröset magukba borítani egységnyi idő alatt és attól dalra fakadni, hogy: de csuhajja gól lett vóna ha ott lett vóna a labda és a csatár de egyik sem vót hát nem vót gól sem csak nemzeti foci kisbüdösch

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a Fischer-t majd Bécsben...szerintem nincs is egy Wagner énekes sem a pesti operában? vagy van? egy Brünnhildét mongy lécci aki nem hal bele az Immolación-ba a Crepúsculo de los Dióses végén

brühüyyy
@rodeo36: Annyira nem vágom, de ez nem tűník rossznak: :)

BUDAPESTI WAGNER-NAPOK 2013
A nyolcadik Budapesti Wagner-napokon neves Wagner-énekesek lépnek színpadra, az MR Szimfonikusok és az Operaház zenekara játszik, a karmesteri dobogón a művészeti vezető Fischer Ádám és Vajda Gergely áll majd. Hét operaelőadás és a Müpa Stúdió három Wagner-dokumentumfilmje látható június 8. és 23. között.

A fesztivál június 8-án A nürnbergi mesterdalnokok című opera bemutatójával kezdődik, a darabot Miachael Schulz rendezi, a főbb szerepekben Annette Dasch, James Rutherford, Eric F. Halfvarson, Bo Skovhus és Klaus Florian Vogt hallható. (További előadások június 15-én és 23-án.) Ismét a program részét alkotja a korábbi években már színre vitt, sikert aratott és figyelemre méltó nemzetközi reputációt kivívott, Marton László által rendezett Lohengrin (június 9-én és 16-án), és a minden alkalommal óriási sikert arató Parsifal (június 14-én és 22-én), amelynek teljes színpadi megjelenése Parditka Magdolna és Szemerédy Alexandra munkája.
Az idei Budapesti Wagner-napok különleges színfoltja az a június 21-i dalest, amelyen Karine Babajanyan, Wiedemann Bernadett, Kovácsházi István és Sebestyén Miklós éneklik a komponista összes dalát Virág Emese zongorakíséretével. A Wagner, a dalköltő – Richard Wagner összes dala című estet Kovács Sándor műsorvezető magyarázata teszi teljessé.

mupa.hu/wagner/

Szerinted? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Fischer az a nambőr van, a külföldiek nagy nevek a Lohengrin ről nem tudni sokat ahhoz kell 7 nagyon nagyszabású énekes, a kórus bizonyosan jó hagyomány pesten, a Parsifal is remek szinész énekeseket kíván azokról sincs szó, az a világ leghülyébb ötlete egy esté zongorával előadni az összes dalokat a Wäsendonk-elég és ahhoz valami zenekari mű, egyébként szakembernek is emészthetetlen

szóval kevesebb több lett volna, egyébként hiányolom a Ring-et

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"ez" a Kovács Sándor áll valamilyen rokonságban Kovács Jánossal? keress Pernye András-t zenéről, nem fogod megbánni, Bach és Wagner de más is

brühüyyy
@rodeo36: Ha épp itt lennél Pesten, te melyiket néznéd meg?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a Lohengrin-t...olyan sok mai vonatkozása van, hogy Wagner mintha most élne...dézsa vú...

remélem tudod miről beszélek,
és akkor azt is minő vége lesz ennek az izének

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
emiatt

www.youtube.com/watch?v=pAOebBfGmCE

Alexander Kónya "a" Lohengrin

brühüyyy

figyeld az utolsó 3 percet
@rodeo36: Valami dereng. :) Szóval azt mondod egy Lohengrin, Fischer Ádámmal megérné a jegy árát?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja, és ha ismered a szűzsét mit tesz Lohengrin ott a vízparton...erre van szükség ma arrafelétek

brühüyyy

sokan meghalnak, szörnyet
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ellenőrizd le az énekeseket ha az Ortrúd nem ilyen mint ez amit küldtem, akkor bereked a felénél és

mint a komment írja ahol a többiek recsegni kezdenek ez még énekelni tud
és Ortrúd nélkűl nincs Lohengrin mint Lucifer nélkűl nincs Isten sem

brühüyyy
@rodeo36: Mit tippelsz, ők berekednének a felénél??? :)

Ortrud: Linda Watson (június 9-én) / Michaela Schuster (június 16-án)

mupa.hu/program/wagner-lohengrin-2013-06-16_16-00-bbnh
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez meg ráadásnak, tedd teljes hangerőre bármid is szól, mert eredtiben ez 5000 wattal szól

és vitázhatunk ki jobb de én őt találom Brünnhilde Götterdämmerung Immolation

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja és Knappertsbusch a karmester Ludwig Brünnhilde

brühüyyy

Fischer tudja ezt is ha előadják
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a Watson az jó a másikat nem ismerem valami fiatalka lehet, rákeresek majd youtube-on

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
látod nincs magyar énekes ezekre a szerepekre, egy Dely Rózsi, akit kigúnyoltak anno de olyan volt mint a Mount Everest mikor Wagner-t kellett előadni Izolda...volt egy világhírű tenor aki anno csak Lohengrin-ként járta a világot egy hatalmas északi aranyszőke lobogó hajú aki énekelni is tudott meg hangja is volt na emellett az akkor már több mint 50 éves Dely Rózsi olyan Izoldát csinált, hogy szikrázott, ott űltem megkövűlve, pedig előtte a Joviczky józsef Trisztánjához Astrid Varnay Izolda-ja volt ami mint amikor az ég a földre száll

brühüyyy

a pesti operában
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kerss rá felvételről Svéd Sándor és Fodor János Wotan-jára...nem sok volt a Földön hasonló

brühüyyy

Walkűr persze a zárójelenet
@rodeo36: OK mindenképp megnézem. A baj csak az, hogy lassan mennem kell aludni, mivel 5 óra múlva kelnem kell. :( Köszi a tippeket és jó éjt.
Vajon a hazai illetékesek is meghallják?? ;)

Ferenc a maffiához szólt

www.origo.hu/nagyvilag/20130526-ferenc-a-maffiahoz-szolt.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
igen a Brünnhilde meg valószínű a Takács Paula (ebben már nem énekel de ott kell lennie hiszen róla szól)

a Schuster-t is mgetaláltam de nem Wagner-ben fiatal de ragyogó hang

brühüyyy

a felvétel szinte semmit sem tud visszaadni a Fodor János hangjából, olyan volt mint egy orgona betöltötte az Operát tudnikell ott nincs semmilyen hangerősítés és rezgett a fal is tőle, és már öregecske volt már vibrátói vannak
@rodeo36: Tényleg megéri. Na jó kapd össze a kézipoggyászt és találkozunk a Lohengrin előadáson a MÜPÁBAN. ;)
@Knósszosz:
fiúk, lányok nézem bébécé-t mitíttya pá rizs t...tűntetnek, mert az ellenzék amelyik elveszítette a választásokat nem talált más harci jelszót mint a Holland új törvényét mindenki egyenlő a mások is

nem emlékeztet ez benneteket az orbán 2002-es és az 1998 előtti akcióira valamint a jelenlegiekre?

teljesen azonos

politokai okoból uccára a hülyéket összeugrasztani őket és hadd halásszunk a zavarosban a retorikát majd kitalálja hozzá de már nyilatkozott, tehát leleplezte magát kell neki a hatalom bármi áron hogy az mibe kerűl fasseérdekel kell neki

brühüyyy

és ott is 100000-ek vannak akik mennek mint bürge

assetuggyamiért
Már csak pár nap, és minden rendben lesz, mert kinyílnak a pénzcsapok. Azután már az ég is kékebb lesz, és úgy fog Kedves Vezetőnkre sütni a nap, hogy beborítja egész Magyarországot.
Ja, hogy ezt nem azzal értük el, hogy beindítottuk a gazdaságot, hanem minden pénzt leloptunk, az már más kérdés.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Pedig elképzeltem, ahogy leforgatják a Honfoglalást, Árpád szerepében persze Orbán, és körülötte a kemény mag. Semmilyen-tömjént már láttuk lovon, Kósát is megfestették imígyen.
körülöttük meg négykézláb, báránybőrben a hívőik...
@rodeo36: Akkor ez egyre ígéretesebbnek tűnik. Hétvégén már repülhetsz is ide. :)
@rodeo36:
Azért jó tudni, hogy a tömeghülyeség nem hungaricum!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Semmi ellentmondás. Nézd már meg, hogy a nagy része a szép, világbajnoki kamatainkra jött államkötvénybe.
Ha én zongorázni tudnám a "működő tőke" és a
"közvetlen tőkebefektetés" közötti különbséget, akkor a MET-ben is felléphetnék vele!
Ez egyszerűen "az agrárdolgozók szemeinek rongálása" (közönségesen: parasztvakítás)
Sokat elmond a zindexről, hogy részt vesz benne!
@kekex: a két cikkben ugyan az van, más más fő aspektusból, azért az index is belevette, hogy azt rugdaljuk legjobban, aki a legtöbb működő tőkét hozta be, mert mi fasza gyerekek vagyunk...

"Kár bántani Németországot

Magyarországon a közvetlentőke-befektetések állományának 78,6 százaléka az Európai Unióból érkezett, a legtöbb Németországból, az állomány 26,4 százaléka. A befektetések döntő része a szolgáltató ágazatokba és a versenyképes feldolgozóipari ágazatokba, például a járműgyártás, számítógép, elektronikai, optikai termékek gyártása területére áramlott"

itt pedig, a rohadt múlti, akik mi lennénk a környező országokban:

"A magyar vállalatok által külföldön végrehajtott közvetlentőke-befektetések állománya tavaly év végén 26,3 milliárd euró volt, ami a GDP arányában a legmagasabb, illetve egy főre vetítve a második legmagasabb a közép-európai térségben. A GDP arányában a magyar állomány 27 százalék, Szlovénia a második 16,7 százalékkal, Lengyelországban 11,4, Csehországban 7,5 százalék, Szlovákiában (2012. szeptember végén) 5 százalék ez a mutató, Romániában pedig mindössze 0,8 százalék."
Elég katyvasz lett az írás. Azt gondoltam jobban összeszedett ezen a "népszerű" blogon.
@PonyvaMester: lehet ,hogy zavaros kicsit,de a lényeg egy mondatban összefoglalható és nagyon igaz.ilyen kibaszott tolvaj bűnöző kormánya még nem volt az országnak ,fennállása óta
"A korrupció keresztül-kasul behálózta a világot. A szervezett bűnözés réges-régen beszervezte magát a törvényhozásba, az igazságszolgáltatásba, s persze a bűnüldözésbe is. Maffiátusban élünk. Vagy gengszterátusban. Esetleg kuplerátusban. Már ha ez élet."
(Vivyan Fable)
""Kár bántani Németországot

Magyarországon a közvetlentőke-befektetések állományának 78,6 százaléka az Európai Unióból érkezett, a legtöbb Németországból, az állomány 26,4 százaléka. A befektetések döntő része a szolgáltató ágazatokba és a versenyképes feldolgozóipari ágazatokba, például a járműgyártás, számítógép, elektronikai, optikai termékek gyártása területére áramlott"

De kafa azta. uhh de jó.. Amit eddig kiloptak ebből az országból annak egy része bejött, mint működőtőke..de király, de jóazta.Kár hogy a lopott pénzből jött vissza valamiésazt is kamatostul viszik majd ki..dekafa--
Zsiga,Lázár,Pintér,Lezsák,Kósa,Rogán, Szíjjártó Simicska,Csányi stb Most akkor melyikükről beszélt Ángyán?:_)))
@regress: neki csak olvasni kell, gondolkozni értelmezni nem kötelező kifogásolni annál inkább
Ez a videó SOKKAL súlyosabb állításokat tartalmaz, mint pl. a híres öszödi beszéd.

Hol vannak az akkor utcára vonulók?
Hol a botrány?
Hol a háborgók, hol a földindulás, égszakadás?

Ja, hogy sehol :)
A Fidesz lehet maffia, a saját szavazóit ez se zavarja :)
@PonyvaMester:
A poszt legelős sorára kattints, és nézd meg a videót. Ha megnézted, mindent fogsz érteni.

Vagy tudod mit, belinkelem én neked, tessék:
most.444.hu/2013/05/25/csanyi-sandor-nyerges-zsolt-es-leisztinger-tamas-lerabolja-a-kozos-kasszat/

"Ángyán József szerint maffiacsaládok nevezik ki a kormánytagokat."

@Fabius: A videót egy az egybe be lehetne illeszteni a posztba. Ilyen videók ritkán teremnek.
Ugye azt vágjátok, hogy már egy hete az egész ország hallotta a dohánymaffiát leleplező és bizonyító hangfelvételt, de a fideszmaffia tagjait azóta se vitte el bilincsben se a TEK kommandó, se az ügyészség, se a rendőrség? :)

Szabadon kószálnak a magyar földön fideszbűnözők...

Maffideszes = törvény felett álló
@sárkányfő: így megy ez a fideszmaffiánál
a DON-ok figyelnek a beosztottakra, senki sem szereti a maffia nyakkendőt...
Egy cipőben járunk az olaszokkal
Mindkét országban lezárhatják a hiányeljárást,
az olasz miniszter már előrevetítette a költekezést.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F05%2F27%2Fegy_cipoben_jarunk_az_olaszokkal%2F
@sárkányfő: lehet,hogy az utcára vonulók is a trafik,vagy a föld papírjait intézi.most nem érnek rá
444: Matolcsyék 2009-ben készítették elő a trafiktörvényt

Már 2009-ben együttműködött a Matolcsy György vezette Magyar Gazdaságfejlesztési Intézet (MGFI) és a Continental Dohányipari Zrt. olyan anyagok elkészítésén, amelyben a dohányárusítás államosítására készültek – írja hétfői cikkében a 444.hu.

hvg.hu/gazdasag/20130527_444_Matolcsyek_2009ben_keszitettek_elo_a
@vladimir964:

Üdv egy Fable-rajongónak:)))
Én is imádom a stílusát.
@Orica Középföldi: hehe, szép is az, rajongói klubb, Assimov, Fable, és a többi, valahogy értem azt, hogy miért is hasonló a véleményünk itten :D
Ángyán nem lesz hosszú életű...
van benne valami, csak annyit tennék hozzá, hogy felerősítése viszont vezénylóékhoz köthető és a tényleges diktatúra kiépítésére használják ezt is:

Mong: A közöny diktatúrája

Magyarországon nem orbáni diktatúra dúl, hanem a lelkekbe épült közöny diktatúrája, amely nem Orbánnal kezdődött, és feltehetőleg nem is vele fog végződni.

hvg.hu/velemeny/20130527_A_kozony_diktaturaja
Ha mindenki ennyire jól tudja, hogy maffiacsaládok irányítják a politikát, akkor miért nem gyűjti össze a bizonyítékokat és küldi el egyszerre a rendőrségnek, ügyészségnek, Interpolnak, újságoknak, stb?
Ide egy rendes igazi akasztásos forradalom kéne,a családjaik elfogásával is.
De sajnos Fabius ebben nem hisz.:((
@kifordított nagyanyó: én sem, sehol nem vezetett eredményre eddig, és a jövőben sem fog megoldást jelenteni, igaz a földet megmenekíthetjük a legnagyobb kártevőjétől, azaz magunktól
Az a baj, hogy a jelenlegi ellenzékben nincs semmi önvizsgálat.

Most kellene tökösen kiállni, hogy: rendben, mi is csaltunk, loptunk, itt van a bűneink listája, hogy melyik politikusunk hány milliárdot lopott, melyik évben, milyen munkával.

Akkor kérjük a börtönbüntetést, és aki marad, annak pedig bizalmat, hogy tiszta lappal indulhasson.

Különben pedig elég hiteltelen.

A 4-es metrón nem loptak? Az autópálya építésen nem loptak a politikusok?

Rövid a nép memóriája..
@huzzadneki shakespeare: Ha nincs feljelentés, akkor felesleges ugrálni. Ha van feljelentés és eltussolták, akkor már van ügy.
@kifordított nagyanyó:

Én sem hinném, hogy Orbán lányait fel kéne akasztani. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem ez a megoldás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tárgyalással az ellopott javak már nem szerezhetők vissza.
Van pénzük ügyvédre és meg tudják magyarázni,hogy minden törvényes volt.
Hunvald is megúszta.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Őket nem akasztanám.
Nekik beakasztanék!:P
@VT Man: A nép memóriája addig ér, hogy elítélték Zuschlagot, Hunvaldot és talán egy titkárt a kisgazdáknál, nagyjából ennyi volt az utóbbi évtizedek termése...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egyébként arra gondoltam,hogy ezek a tetvek csak úgy adnák vissza az ellopott dolgokat,hogy ha a gyerekeik fejéhez pisztolyt tartanának.
Bár egy-kettőben azért így is kételkedem.
@kifordított nagyanyó: végnélküli vendetta, úgy maffia módra sem vezetett eredményre, egy megoldás van csak, öntudatos és nagykorú társadalom, enélkül semmi értelme az egésznek, hisz mindig visszacsúszunk a mocsokba. Erős középréteg nélkül és oktatás nélkül, csak a szélsőségek és a fellógatási igény nőhet az égig, míg a végén csak egy maradhat, aki meg jól éhen hal, és letudva eme kis emberiséges intermezzo.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Te a nyugati társadalom mintájára gondolsz,de ez itt a balkán.
Ezeknek nem 10 év luxusbörtön járna,hanem 20 év a kőbányában.
oops, no comment

Kikkel találkozott Vona Gábor Moszkvában?

Vona Gábor Jobbik-elnök közlése szerint "vezető orosz politikusokkal" tárgyalt Moszkvában, egyikőjük valóban vezető: a kommunista párt titkára - írja az atv.hu.

hvg.hu/itthon/20130527_Kikkel_talalkozott_Vona_Gabor_Moszkvaban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Miért?
Az egyik legjobban futtatott Index-blogger meg Izraelbe jár jelentést tenni és utasításokért.
Nekünk persze azt mondja,hogy Lengyelbe megy.:))

Egyébként a Németek már nem nácik,tehát már az Oroszok sem kommunisták.
@kifordított nagyanyó: köszi, nekem nem kell a balkán /igaz lassan már az is fényévekre van tőlünk/
Az én normáimba ez nem fér bele, akkor aki ezt akarja, az dagonyázzon tovább az ilyen-olyan oldali mocsokban, de nélkülem. Vagy mehet az ilyenben élen járó országokba, karácsonyfa ként akár dísznek lógni elrettentésképpen, a hatalom dicsőségére.
@kifordított nagyanyó: aha "egyikőjük valóban vezető: a kommunista párt titkára"
@KÁTÉó53éúétr6: OFF: Kedvenc esetem volt akkori érából, hogy kerületi közpénzből felhúztak a Wesselényi utcában egy épületet (iroda ház? lakóház?) mert gondolták jó áron eladják ... erre sz*rul lett megépítve és valami 20-30 centit süllyedt az épület, amit sikerült elpasszolni, de bukóval. Ez normális országban hűtlen kezelés és legalább 10 év. /OFF
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Aaaaaz ATV-nek nem kell hinni!:))
Nem olvastam elég figyelmesen a cikket,bocsi.:))
Jójó de ezek már kapitalista kommunisták.:))
@kifordított nagyanyó:

Utasításokat ímélben és telefonon is kaphatna, minek ehhez személyesen Izraelbe menni? :)

De ha azt veszem, hogy minden kritikája ellenére szerinte leváltható a fityisz, akkor lehet, hogy ők pénzelik, nem a tudjukkik. :)))

Na mindegy, engem nem basznak át, én tudom, hogy a BL-döntő is CGI volt. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Engem jobban érdekelne kitől és MIÉRT kap lovét odaátról, mint az kivel találkozgat ...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az orosz parlamenti találkozók után a Lomonoszov Egyetem szociológia tanszékén tartott előadást a Jobbik elnöke, a szélsőséges nézetekkel vádolt Alekszander Dugin meghívására. Az előadásban Vona Amerikát Európa torzszülöttjének, az EU-t pedig Európa árulójának nevezte. Szerinte Oroszország sokkal inkább Európa, mint az előbbiek, mert tartja hagyományát, nem a pénz és a tömeg kultúráját vallja."

Hibátlan a kép: egymás faszát szopkodó, folyamatosan hülyeségeket böfögő, lúzerségüket agresszivitással kompenzáló műveletlen, korlátolt komcsik. Kár, hogy Brezsnyev elvtárs ezt már nem érhette meg.
@kifordított nagyanyó: ok akkor benevezlek a gyerkőc mellé szövegértési dolgozatra, szerintem tud majd súgni neked is, mostanában cseszték le, mert segíteni próbált a padtársnőének...Úgy igazi vaskalapos kommer módra, azaz ez most a jobboldali poroszos, vagy mifaszom, a jó kedves mamáját a sok idióta vadbaromnak. Még mindig felbaszom az agyam a sok faszparaszton... Úgy hogy ne próbáld mentegetni vónácskát sem, mert kurvára elegem van az összes szélsőségesből akár melyik oldalon is van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor inkább az Amerikai típusú törvénykezés.
Azért ott van rendes tárgyalás,nyomozás,és igen súlyos ítéletek.
Csak tudod szerintem az elmúlt húsz év bűnözői nem sok jót érdemelnek.
És mivel a törvényeket maguknak hozzák,a tárgyalásos megoldástól nem sokat várok.:((
És azok a pénzek/javak, amiket lenyúltak,ha visszakerülnének sokkal jobb életminőségünk lehetne.
Ez életekben is mérhető lenne szerintem.
Jobb egészségügy jobb közbiztonság stb. .
Előre elnézést, hogy köszönetnyilvánítás ügyében is lusta vagyok kutakodni, de rohadt másnapja van a másnapomnak :)))

Aki a Rennie lassú rágcsálását javasolta megmentette az életemet, az némi krumplipürével és spárgával csodát tett, minden hálám az övé, tartozom eggyel :DDD

(egyébként másik apuka el sem jött, állítólag az ünneplésből akkor még haza sem ért, szóval sikerült nem szégyent hozni a bevándorló magyarságra, hogy vasárnap családi ebédkor még/már totálos apuci)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gondolom néha szükséges a személyes megjelenés is.
ezt a CIA meg a MOSZAT tudja.:))

Amit meg a BL-döntőből láttam.
Hát meglepően jó volt a Dortmund.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mijaz, készülnek a Fidesszel való koalára és átveszik a bolsevik illemtant? Első lecke, amit nem államosítunk azt tönkretesszük?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: csak összeborul a széljobb és a szélbal, így megy ez már sok felé, mostanra nálunk is. Hála az igaz és szeplőtelen jobbiknak.

Tudom off, most lehet engem szidni, alapozom a viszontválaszt lehetőségét a szimpatizánsainak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Aszt én se tudom mijért kell ijeneket mondani...
:))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Majd ha minimum annyi kárt okoznak,mint a szocik,akkor őket is szidni fogom.
És nem megosztot első helyen lesznek nálam Bokrossal.
@kifordított nagyanyó: Klopp nagyszerű edző, földig előtte.
Viktorunkat látta valaki, mutatták eleget, tudott pacsizni a győztesekkel? :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Jaaajmáár!

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már tíz éve is így volt.
Ugyanazt mondta a miépes is eg a munkáspárti is.
@kifordított nagyanyó: izééé, csak félve kérdem, nemelehetne-e elkerülni ezt a pofára esést, hisz ilyen álmokkal elég sokan elindultak, és ha meglessük az eredményét, eléggé kérdéses és kétséges, amíg nincs társadalmi kontroll bármely igen "tisztelt" politikus feje felett, mind, mondom még egyszer MIND el fog kurvulni, és saját zsebre fog ügyeskedni. Aki ezt nem látja, az gyerekesen naiv.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Sajnos(hálistennek?) kapcsolgattam és egy gólt se láttam.
De a szerencsétlenek a 89'-ben kapnak egy gólt ez szar ügy volt.
A játékuk alapján a győzelmet is megérdemelték volna.
Nem gondoltam volna,hogy ennyire ellenfelei lesznek a Bayernnek.

Szar volt a hétvége:
Kikapott a Roma,Kecskemét,döntetlen a Madridnak.
A legutóbbi meccsek nem igazán jöttek össze sehol.:((
@kifordított nagyanyó: Nézd, maradjunk annyiban, hogy a magyar történelem során egyik sikertörténet sem úgy kezdődött, hogy az ellenzéki párt vezetője elment Moszkvába...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mindenkinek jár egy esély.:))
Van aki azt mondja,a gyilkosnak is jár.
Akkor nekik miért ne?
@kifordított nagyanyó: A Real leadta a meccset maradjunk ennyiben a sportszerűség értelmében :)))
@Fabius: volt örömködés a lazuló média törvénynél, sokan mondtuk csak idő kérdése a visszacsempészése, az idő eljövend:

Becsempészik az internetcenzúrát

Változik a csomag másik fontos eleme, az úgynevezett Kurucinfó-törvény is. Az eredeti javaslatban még csak az szerepelt, hogy blokkolni lehet az olyan, bíróság által jogsértőnek minősített internetes tartalmak magyarországi elérését, amelyeket külföldi szerverekről szolgáltatnak. Az alkotmányügyi bizottság által benyújtott módosító indítvány viszont becsempészi a javaslatba a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium korábbi tervezetét, ami egyebek mellett azt is lehetővé teszi, hogy már a nyomozás során letiltsanak bizonyos tartalmakat. Mint korábban arról beszámoltunk, ez a cenzúra eszközévé is válhat a túlbuzgó hatóságok kezében.

hvg.hu/itthon/20130527_Orszaggyules_tudositas_percrol_percre/b39736

@kifordított nagyanyó: öööööö, izééééé, oops, a fenti hír után, cseppet érdekes a fószer :D

Minden rekordot megdönt a kommunistázó Jobbik

A jelek szerint a Jobbik egyáltalán nem bízik a kormányban. Hiába jelentette be ugyanis Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára, hogy több mint száz egykori III/III-as ügynöktől vonják meg a nyugdíjpótlékot, hétfőn ismét – immár 54. alkalommal – megpróbálja napirendre vetetni saját javaslatát a kommunista nyugdíjakról.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Káder Jancsit kiszúrtam! :DDD

Istenem mit nem adtam volna egy szuperközeliért Vikiről, alatta felirat: Ferenc Gyurcsány, prime minister of Hungary

:DDD
kifordított nagyanyó: Én hiszek.Kiegészítve teljes vagyonelkobzással-függetlenül attól, hogy kinek a nevén van (papa, mama, gyerekek, stb)-, aki pedig megpattan, arra élete végéig nemzetközi körözés és pont.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Elég gyengének tűntek.
Illetve a sociedad erősnek.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jójó de az itteni kommunisták nem hozhatnak nekünk pénzt,tehát nem jók.-
Hadd ne vonjak párhuzamot a Németekkel.
@kifordított nagyanyó: :D ok, azt hiszem megbeszéltük, értelek én már régen, ezért lehet veled böszényi, nekem tetszik :P ;)
Egyébként az igazat megvallva már bajnaival is úgy vagyok,mint Horthyval.
Minél többet szidják őket,annál inkább kezdem őket bírni.
:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És hol ültek a kuruc legények London városában amit több mint 150 ezer dojcse tartott megszállás alatt? :)))
@kifordított nagyanyó: Lassan akkor ideje Viktorba is szerelmesnek lenned, azt is szidják...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Óh.Ha ezt Hitler megélhette volna...!:))

Mondjuk lehet csodálkozna,hogy ezt most így hogy?:))
Sehol egy fegyver,egy V2-es becsapódás krátere...
@kifordított nagyanyó: Olvastad Moldovától a Hitler Magyarországon kisregényt? Abban volt, hogy 1970ben felkeltik Hitlert és szembesül mi lett Európával :)
Majd a legközelebb azt fogja mondani hogy a Mein Kampf-ot Londonban árulják és Paulus a szovjet katonai akadémián tanít!
Sajnos mindkettő fedi a valóságot mein Führer.
:DDDDDDDDD
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem rossz.:))

De szerinted én a vérKádárista Moldovát olvasom?:))
Vagy könyvet egyáltalán?

Egyszer munkatárs kérdezte:Olvastad az Abortusz szigeteket?
-Nem
-De biztos hogy nem?
-Biztos
-Szóval volt az úszóolimpia,ahol az egyik versenyző átugrotta a medencét,majd megint,és a végén egy kicsit a vízben is volt,és így megnyerte a versenyt.(100m úszás 33,3-as medence)
Aztán a díjátadón....
-Leszakadt a lába és kiderült hogy valami rugós műlába volt!-Vágtam én közbe.

Munkatárs csúnyán nézett rám ezek után.:))
Nem tudom,talán elmagyaráztam neki,hogy jópár éve volt egy könyv az asztalon és beleolvastam egy másfél oldalt.:))
Ha én nem is de a szüleim sokat olvastak.
egy:

WSJ: "Orwelli világot teremt Magyarországon az új nemzetbiztonsági törvény"

A The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai üzleti-politikai napilap európai kiadása beszámolt a múlt kedden elfogadott új magyar nemzetbiztonsági törvényről és az azzal kapcsolatban elhangzott belföldi bírálatokról, míg a a svájci Neue Zürcher Zeitung (NZZ) a tavaly életbe lépett magyar alaptörvényről és módosításiról közölt írást.

hvg.hu/vilag/20130527_WSJ_Orwelli_vilagot_teremt_Magyarorszagon

-----------------

kettő:

Mint mond Orbán rémképeiről egy konzervatív "őseurópai"?

Sem a családellenességet, sem a kozmopolitizmust, sem a balodal összeesküvését, sem a kettős mércét nem látja az Európai Unióban Jacques Santer, az Eudópai Bizottság volt elnöke. A kereszténydemokrata politikus szerint Európa továbbra is szilárd értékeken nyugszik. Az egykori luxemburgi kormányő szerint a válságkezelésben meg kell találni az egyensúlyt az adósságvágás és a gazdasági élénkítés között. Az energiaárak csökkentése európai szinten is fontos ügy.

hvg.hu/itthon/20130527_Santer_Jacques_Europa_Orban
@kifordított nagyanyó: Ezzel kivételt kellene tenned, kevés oldal, de meghalsz a röhögéstől, abszolút Magyarország.
Ahogy hűséget esküsznek Hitler előtt a szocializmusnak, aztán pár óra múlva egy kint felejtett filmes plakát miatt mindegyik azonnal nyilas mint anno és Hitler borzad milyen kegyetlenek és vérostobák...klasszikus :))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ...nyádpics...:))
Nem a szövegértéssel volt probléma,hanem hogy csak átfutottam,nem olvastam végig figyelmesen a cikket!
Ééééérteem?!
:))

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ezt a kevés oldalt azért mondod,hogy hát ha ez a hülye is elolvassa?:))
Tudom sok jó könyv van amit érdemes lenne elolvasni.
@kifordított nagyanyó: Nem gyökér, csak egy kisregénynek nagyobb kedvvel lát neki mindenki mint egy Ken Follett 1275 oldalas alapműnek :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: loplak :D

@kifordított nagyanyó: te fás szárú növények tápanyag felszívó és rögzítő része te, kabbbbééééé a muraközi lú nemesbik szervét :D
oops:

Szanyi Strasbourgig megy Kövér miatt
A házelnök másodszor is letiltotta az MSZP-s politikus trafikügyes interpellációját.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Képregény változat nincsen belőle?:))
(most döbbensz rá,hogy menthetetlen vagyok) :))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mi van teeee,népművészeti agyagedény tee,amfóra tee!:))
ezek tényleg megzuhantak agyilag:

Soltész: "Bajnai anarchista munkatársai" zavarták meg a párválasztót

Soltész Miklós, az Emmi államtitkára szerint a Bajnai Gordonhoz köthető "anarchisták" zavarták meg a hétvégén a kormány párválasztó rendezvényét. Az esemény szerinte annyira sikeres volt, hogy ősszel folytatják.

hvg.hu/itthon/20130527_Soltesz_Bajnai_anarchista_munkatarsai_zav
@kifordított nagyanyó: amfora mellék vonal, abban jó minőségű olíva olaj, avagy bor szokik lenni, ne dicsérj, ne dicsérj :D
@kifordított nagyanyó: Sőőőt, kérdezd már meg, hogy Real Action csapata az Attraction eltáncolta-e már a Britain's Got Talent-ben, mert ha igen linkeljem be :)))))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Olvastam a cinken mi volt, és megnéztem a hvg videót is, nincsenek szavak...csak ismételni tudom amit többen leírtak, akik ebből szaporodnának azokat azonnal kasztrálni kell!
(egyébként a 444re lementett facebook hozzászólások epic kategória, sírva röhögtem, nem értem miért törölték)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: te sem érted, én sem, pedig alap mű, osztogatni kéne annak a sok fejlődésben visszamaradt álnemzetis politikusi bagázsnak :D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: De szinkronos legyen,ne feliratos.Esetleg rajzok hieroglifák,magyarázat...:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sőt!Bajnai az indulásával meg fogja zavarni a NER tökéletes szellemét.

Amúgy ha senki nem jön el azért is bajnai a felelős.
Meg persze ez akkor is óriási sikertörténet lenne.

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Örülj,hogy nem az egész Facebookot törölték.
Nemzetközi tapasztalatok (Kína) alapján.
Féltem az Ángyán Józsi bácsit. Attól tartok, hogy túl sok tetünek van egyre inkább az útjában.

Mindenesetre egy vele fémjelzett egyesültre szívesen adnám a voksomat 2014-ben...amennyiben akkor egyáltalán még magyar állampolgár leszek.
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Mehetsz is!Nem is kell ide ilyen ember!:))
Jó a neved/avatarod.:))
Én is féltem Ángyánt.
@kifordított nagyanyó: én sokkal jobban féltem magunkat, több veszteni valónk van, mint bármely oldali politikusnak...
A mi Ákosunk, fénylő popzenei csillagunk aki a magyar zenei élet egyik nagysága, akinek olyan nagyszerű dalokat köszönhetünk mint a...izé...mindegy, biztos írt már valami klasszat ha ennyire szeretik az elvtársai:

comment.blog.hu/2013/05/27/az_mtva_anyatigriskent_vedi_akos_gazsijanak_titkat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Miért?
Azok százmilliókat veszíthetnek te meg csak a szaros lakásodat,autódat!
Na ugye hogy nem lennél a helyükben?:))
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: A videóban nem lehet észre nem venni Ángyán kirohanását a "libás" Bajnai ellen.
Azoknak akik nem emlékeznének rá, az E14 első bejelentésénél Bajnai mondta azt, hogy olyan emberekre lenen szüksége az országnak mint Ángyán. Gondolom most kötelező volt köpködnie, nehogy csak a gyanú felmerüljön bárki agyában, hogy átigazol az ellenzékbe ...
hehehehehehe, nem megy ez a qrmánynak mostanság, csak törölni tud :D
lehet ezééé kell a cenz Úra

hvg.hu/itthon/20130527_trafikos_szavazas_komolytalan
@kifordított nagyanyó: na jahhh, nekem nincs olyan hosszú nyelvem, nyüzüge a gyomrom, és csökken, de még van kalcium a gerincemben :D
Na további jó mulatást mindenkinek!
@kifordított nagyanyó: ott is megbecsülésre és sikerre hajtasz, ehhh micsoda netrelen magatartás ez? ;)
/amúgy igazságod vagyon, csak utalnék a nekije számára 1984, avagy a Calypso/

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/325/bonanza-banzai/1984-zeneszoveg.html

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/310/bonanza-banzai/calypso-zeneszoveg.html
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: azon a csatornán amelyen én néztem kizárólag a Merkelt és a Platini-t valamint a díjátadáskor a közvetlenűl mellettük állókat mutatták, semmilyen más celebet, hálistennek...pacsiról szó sem lehetett, mert abban a sorban nem volt senki más

brühüyyy

jobb szervezés

bár egy Ferenc Gyurcsány Hungarian Prime Minister a gömböc alatt nem lett volna akármi
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a Távmunka blog meglehetősen idealista (finoman fogalmazva). :-)
@rodeo36: kérdeznék, ha szabad, mit gondolsz a forint erősödéséről és mértékéről rövid és hosszú távon, belekalkulálva a kikerülést és az utána beinduló osztogatást is?

www.portfolio.hu/gazdasag/olaszorszag_is_lekerulhet_az_eu_szegyenpadjarol.184414.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tovabb_csokkeno_magyar_kamatot_varnak_londonban.554738.html
süti beállítások módosítása