Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.26. 02:24 Fabius

Maffiacsaládok kormánya: mindenki kussoljon!

"Egy 70 fős kormányból 8-10 tagot nevezhet meg a miniszterelnök, a többit a „maffiacsaládok” nevezik meg." -állítja Ángyán József. Mond még olyat is, hogy a patkányokkal ne a sötét csatornában viaskodjon az ember, ami kétségtelenül igaz, meglepetés legfeljebb az önként felvállalt kormányzati kártevőirtó szerep, amit a hivatásos ellenkező után megtalált magának. Az odúban gondolom az erszényes patkányfélék őszültek pár szálat a szinuszszőrbe a kirohanást hallva, és nem fogunk csodálkozni azon sem, ha a habonyárpi rőzséje ezüst pamacsosból egyenesen zebramintássá csíkosodik. 

Mit lehet tenni ilyenkor? Megpróbálkozhatnak a markóivánozással. Tudod, amikor az egyoldalú támogatást nehezményezők mindenek előtt kussoljanak. Mert keresztény konzervatívéknál, akarom mondani erszényes patkányfélééknél ez a menő. Mikor már semmi mást nem tudnak mondani. 

Ha most még mindig 84'-et írnánk, akkor az Ez a divat kalendárium címlapján nem Pataky Ági feszítene marhabőr mellénykébe csomagolva, hanem egy naranccsal szedett kussoljatok már, bazmeg!-felirat. Tudja meg ország világ, nincs okoskodás meg kérdezősködés, Orbán Viktor kegyencei, barátai és a többi maffiacsaládtag nem bírja a kekeckedést. Ne célozgasson Ángyán, hogy Lászlóné kilógó lólábtakarónak is béna. Tegye már mindenki helyre magában, hogy a ner azé aki megműveli. Az agrártámogatások döntő többségét elviszi a Csányi-Simicskanyerges-Leisztinger trió, de tessék szépen mosolyogni és nemzeti érzelemtől áthatott lelkünkből önkéntelenül feltörő ovációt sem kell visszafogni, mert örülni nyilván kell a közpénzzel kitömött oligarchasikereknek. 

orbán föld.jpg

Orbán Viktor "mindenese" már nem elégszik meg a polgármesterséggel, a Puskás Akadémia igazgatásával, a fejérben elnyert földekkel és a trágyalopással - vajon van összefüggés Lőrinc és családja 1200 hektárt meghaladó földbérlet nyereménye és az 1200-ról 1800-ra feltolt lehetséges birtoknagyság között? Biztos nincs. -  a Közgéptől leeső csatornaberuházásokkal? Nyilván adni kell ennek a Mészáros Lőrinc fiúnak egyéb hasznos lehetőségeket is, ha közelebb nincs elég zsíros akkor borsodban. A BNPI pályázattal amúgyis megszívatott helyi gazdák és tájvédelmi szakemberek nyafogására meg nem kell figyelni, ők szokva vannak a szanaszét mutyizáshoz. A szakmai fórumokat telefirkálják a véleményükkel - a "valódi" nevűre tessék figyelni - elmesélik miket tapasztalnak a Szabó Rebeka által tett feljelentés nyomozása közben:

"Tanúként voltam bidézve a Szabó Rebeka féle feljelentés után indult nyomozásban. Attól függetlenül, hogy az ügy érdemben elült, mondván az hogy megbeszélik az államtitkárral a dolgok alakulását, az még nem jelent semmit, és nem bűncselekmény ismerni a politikusokat. Na szóval elmondta nekem egy nagy győztes amikor összefutottunk a hivatalban és ketten vártunk a sorunkra néhány órát, hogy összejöttek a haverok a gazdakörben, és meghányták vetették a dolgokat. Nem volt semmiféle pontozás, a listából amit összeállítottak és eljutattak Szabónak és Tállainak formai okokra hivatkozva kiszórták akit nem akartak nyertesnek. Pl. nem írta alá a közjegyző által hitelesített papírt stb. Aztán ami mégis benn maradt azt lepontozták. Azt is kérdezte tőlem, hogy miért nem vagyok én is benne a gazdakörben? És akkor lenne miről egyezkednünk, mert föld az van itt elég, de az hogy bárkit beengedjenek csak úgy a hatalom közelében levők, az nem járja. Egy önkormányzati képviselőtestületi jegyzőkönyvbe is hosszan tárgyalták, hogy miként kell eljárni a BNPI-s pályázatok ügyében. Mondanom sem kell, a rendőrök szerint nem volt bizonyítható a korrupció."

...úgyhogy egy bekussoltatással megpróbálkozni már igazán nem nagy politikai kockázat. 

A "családból" már Mr. Trafikmutyi is előállt a maga kussával: A sajtó - és mindenki más, ugye - értse már meg, hogy a bajai lakásba bejegyzett koncesszióhalmozás nem minősül mutyinak, ha ő aszongya. Különben is köztudomású, hogy Brüsszelben  "a multinacionális cégek írják, illetve döntően befolyásolják az uniós dohányipari jogszabályokat" - harsogja a kapadohányárus, akinek számítógépén a magyar dohányipari szabályok megszülettek, és aki legnagyobb haszonélvezője a trafikmutyinak. Úgyhogy abcúg multik, highlander üzemmód on, csak egy maradhat, de ez az egy majd szívesen megírja a brüsszelieknek a kontinens dohánytörvényeit, ha már így benne van. 

Kíváncsian várom mikor lesz kuss a Nemzeti Pártaláló Buli feleslegességét firtatóknak és a büdösfricceknek, akik már megint rajtunk röhögnek

484 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr195318273

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nincs titok mely ki ne tudódnék! + Videók 2013.05.27. 15:11:28

Ellentétben a NOL és az ATV baloldali szájízeket kiszolgáló vágástechnikájával és közlésmódjával, (és ellentétben olyan apróságokkal, hogy ha már az ATV felvette Ángyán József előadásának 70 percét akkor a maradék 15 percről miért kellett elvenni a mik...

Trackback: Földfórum Sorozat Összegző Nagygyűlés - Videóelőadás: Dr. Ángyán József 2013.05.26. 23:57:45

"A jogállamisággal nehezen összeegyeztetőnek tartja több civil szervezet az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottsága által szerdán elfogadott módosító indítványokat, melyek lényegében egy új földforgalmi törvényjavaslatot terjesztenek be. A rendelkezésre ...

Trackback: Nemzeti Oligarchák Himnusza 2013.05.26. 10:45:41

Rozi néni élre tör a honi oligarchák slágerlistáján. Csuhajja! A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.         

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.26. 09:39:24

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

444: Matolcsyék 2009-ben készítették elő a trafiktörvényt

Már 2009-ben együttműködött a Matolcsy György vezette Magyar Gazdaságfejlesztési Intézet (MGFI) és a Continental Dohányipari Zrt. olyan anyagok elkészítésén, amelyben a dohányárusítás államosítására készültek – írja hétfői cikkében a 444.hu.

hvg.hu/gazdasag/20130527_444_Matolcsyek_2009ben_keszitettek_elo_a
@vladimir964:

Üdv egy Fable-rajongónak:)))
Én is imádom a stílusát.
@Orica Középföldi: hehe, szép is az, rajongói klubb, Assimov, Fable, és a többi, valahogy értem azt, hogy miért is hasonló a véleményünk itten :D
Ángyán nem lesz hosszú életű...
van benne valami, csak annyit tennék hozzá, hogy felerősítése viszont vezénylóékhoz köthető és a tényleges diktatúra kiépítésére használják ezt is:

Mong: A közöny diktatúrája

Magyarországon nem orbáni diktatúra dúl, hanem a lelkekbe épült közöny diktatúrája, amely nem Orbánnal kezdődött, és feltehetőleg nem is vele fog végződni.

hvg.hu/velemeny/20130527_A_kozony_diktaturaja
Ha mindenki ennyire jól tudja, hogy maffiacsaládok irányítják a politikát, akkor miért nem gyűjti össze a bizonyítékokat és küldi el egyszerre a rendőrségnek, ügyészségnek, Interpolnak, újságoknak, stb?
Ide egy rendes igazi akasztásos forradalom kéne,a családjaik elfogásával is.
De sajnos Fabius ebben nem hisz.:((
@kifordított nagyanyó: én sem, sehol nem vezetett eredményre eddig, és a jövőben sem fog megoldást jelenteni, igaz a földet megmenekíthetjük a legnagyobb kártevőjétől, azaz magunktól
Az a baj, hogy a jelenlegi ellenzékben nincs semmi önvizsgálat.

Most kellene tökösen kiállni, hogy: rendben, mi is csaltunk, loptunk, itt van a bűneink listája, hogy melyik politikusunk hány milliárdot lopott, melyik évben, milyen munkával.

Akkor kérjük a börtönbüntetést, és aki marad, annak pedig bizalmat, hogy tiszta lappal indulhasson.

Különben pedig elég hiteltelen.

A 4-es metrón nem loptak? Az autópálya építésen nem loptak a politikusok?

Rövid a nép memóriája..
@huzzadneki shakespeare: Ha nincs feljelentés, akkor felesleges ugrálni. Ha van feljelentés és eltussolták, akkor már van ügy.
@kifordított nagyanyó:

Én sem hinném, hogy Orbán lányait fel kéne akasztani. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem ez a megoldás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tárgyalással az ellopott javak már nem szerezhetők vissza.
Van pénzük ügyvédre és meg tudják magyarázni,hogy minden törvényes volt.
Hunvald is megúszta.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Őket nem akasztanám.
Nekik beakasztanék!:P
@VT Man: A nép memóriája addig ér, hogy elítélték Zuschlagot, Hunvaldot és talán egy titkárt a kisgazdáknál, nagyjából ennyi volt az utóbbi évtizedek termése...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egyébként arra gondoltam,hogy ezek a tetvek csak úgy adnák vissza az ellopott dolgokat,hogy ha a gyerekeik fejéhez pisztolyt tartanának.
Bár egy-kettőben azért így is kételkedem.
@kifordított nagyanyó: végnélküli vendetta, úgy maffia módra sem vezetett eredményre, egy megoldás van csak, öntudatos és nagykorú társadalom, enélkül semmi értelme az egésznek, hisz mindig visszacsúszunk a mocsokba. Erős középréteg nélkül és oktatás nélkül, csak a szélsőségek és a fellógatási igény nőhet az égig, míg a végén csak egy maradhat, aki meg jól éhen hal, és letudva eme kis emberiséges intermezzo.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Te a nyugati társadalom mintájára gondolsz,de ez itt a balkán.
Ezeknek nem 10 év luxusbörtön járna,hanem 20 év a kőbányában.
oops, no comment

Kikkel találkozott Vona Gábor Moszkvában?

Vona Gábor Jobbik-elnök közlése szerint "vezető orosz politikusokkal" tárgyalt Moszkvában, egyikőjük valóban vezető: a kommunista párt titkára - írja az atv.hu.

hvg.hu/itthon/20130527_Kikkel_talalkozott_Vona_Gabor_Moszkvaban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Miért?
Az egyik legjobban futtatott Index-blogger meg Izraelbe jár jelentést tenni és utasításokért.
Nekünk persze azt mondja,hogy Lengyelbe megy.:))

Egyébként a Németek már nem nácik,tehát már az Oroszok sem kommunisták.
@kifordított nagyanyó: köszi, nekem nem kell a balkán /igaz lassan már az is fényévekre van tőlünk/
Az én normáimba ez nem fér bele, akkor aki ezt akarja, az dagonyázzon tovább az ilyen-olyan oldali mocsokban, de nélkülem. Vagy mehet az ilyenben élen járó országokba, karácsonyfa ként akár dísznek lógni elrettentésképpen, a hatalom dicsőségére.
@kifordított nagyanyó: aha "egyikőjük valóban vezető: a kommunista párt titkára"
@KÁTÉó53éúétr6: OFF: Kedvenc esetem volt akkori érából, hogy kerületi közpénzből felhúztak a Wesselényi utcában egy épületet (iroda ház? lakóház?) mert gondolták jó áron eladják ... erre sz*rul lett megépítve és valami 20-30 centit süllyedt az épület, amit sikerült elpasszolni, de bukóval. Ez normális országban hűtlen kezelés és legalább 10 év. /OFF
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Aaaaaz ATV-nek nem kell hinni!:))
Nem olvastam elég figyelmesen a cikket,bocsi.:))
Jójó de ezek már kapitalista kommunisták.:))
@kifordított nagyanyó:

Utasításokat ímélben és telefonon is kaphatna, minek ehhez személyesen Izraelbe menni? :)

De ha azt veszem, hogy minden kritikája ellenére szerinte leváltható a fityisz, akkor lehet, hogy ők pénzelik, nem a tudjukkik. :)))

Na mindegy, engem nem basznak át, én tudom, hogy a BL-döntő is CGI volt. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Engem jobban érdekelne kitől és MIÉRT kap lovét odaátról, mint az kivel találkozgat ...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az orosz parlamenti találkozók után a Lomonoszov Egyetem szociológia tanszékén tartott előadást a Jobbik elnöke, a szélsőséges nézetekkel vádolt Alekszander Dugin meghívására. Az előadásban Vona Amerikát Európa torzszülöttjének, az EU-t pedig Európa árulójának nevezte. Szerinte Oroszország sokkal inkább Európa, mint az előbbiek, mert tartja hagyományát, nem a pénz és a tömeg kultúráját vallja."

Hibátlan a kép: egymás faszát szopkodó, folyamatosan hülyeségeket böfögő, lúzerségüket agresszivitással kompenzáló műveletlen, korlátolt komcsik. Kár, hogy Brezsnyev elvtárs ezt már nem érhette meg.
@kifordított nagyanyó: ok akkor benevezlek a gyerkőc mellé szövegértési dolgozatra, szerintem tud majd súgni neked is, mostanában cseszték le, mert segíteni próbált a padtársnőének...Úgy igazi vaskalapos kommer módra, azaz ez most a jobboldali poroszos, vagy mifaszom, a jó kedves mamáját a sok idióta vadbaromnak. Még mindig felbaszom az agyam a sok faszparaszton... Úgy hogy ne próbáld mentegetni vónácskát sem, mert kurvára elegem van az összes szélsőségesből akár melyik oldalon is van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor inkább az Amerikai típusú törvénykezés.
Azért ott van rendes tárgyalás,nyomozás,és igen súlyos ítéletek.
Csak tudod szerintem az elmúlt húsz év bűnözői nem sok jót érdemelnek.
És mivel a törvényeket maguknak hozzák,a tárgyalásos megoldástól nem sokat várok.:((
És azok a pénzek/javak, amiket lenyúltak,ha visszakerülnének sokkal jobb életminőségünk lehetne.
Ez életekben is mérhető lenne szerintem.
Jobb egészségügy jobb közbiztonság stb. .
Előre elnézést, hogy köszönetnyilvánítás ügyében is lusta vagyok kutakodni, de rohadt másnapja van a másnapomnak :)))

Aki a Rennie lassú rágcsálását javasolta megmentette az életemet, az némi krumplipürével és spárgával csodát tett, minden hálám az övé, tartozom eggyel :DDD

(egyébként másik apuka el sem jött, állítólag az ünneplésből akkor még haza sem ért, szóval sikerült nem szégyent hozni a bevándorló magyarságra, hogy vasárnap családi ebédkor még/már totálos apuci)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gondolom néha szükséges a személyes megjelenés is.
ezt a CIA meg a MOSZAT tudja.:))

Amit meg a BL-döntőből láttam.
Hát meglepően jó volt a Dortmund.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mijaz, készülnek a Fidesszel való koalára és átveszik a bolsevik illemtant? Első lecke, amit nem államosítunk azt tönkretesszük?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: csak összeborul a széljobb és a szélbal, így megy ez már sok felé, mostanra nálunk is. Hála az igaz és szeplőtelen jobbiknak.

Tudom off, most lehet engem szidni, alapozom a viszontválaszt lehetőségét a szimpatizánsainak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Aszt én se tudom mijért kell ijeneket mondani...
:))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Majd ha minimum annyi kárt okoznak,mint a szocik,akkor őket is szidni fogom.
És nem megosztot első helyen lesznek nálam Bokrossal.
@kifordított nagyanyó: Klopp nagyszerű edző, földig előtte.
Viktorunkat látta valaki, mutatták eleget, tudott pacsizni a győztesekkel? :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Jaaajmáár!

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már tíz éve is így volt.
Ugyanazt mondta a miépes is eg a munkáspárti is.
@kifordított nagyanyó: izééé, csak félve kérdem, nemelehetne-e elkerülni ezt a pofára esést, hisz ilyen álmokkal elég sokan elindultak, és ha meglessük az eredményét, eléggé kérdéses és kétséges, amíg nincs társadalmi kontroll bármely igen "tisztelt" politikus feje felett, mind, mondom még egyszer MIND el fog kurvulni, és saját zsebre fog ügyeskedni. Aki ezt nem látja, az gyerekesen naiv.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Sajnos(hálistennek?) kapcsolgattam és egy gólt se láttam.
De a szerencsétlenek a 89'-ben kapnak egy gólt ez szar ügy volt.
A játékuk alapján a győzelmet is megérdemelték volna.
Nem gondoltam volna,hogy ennyire ellenfelei lesznek a Bayernnek.

Szar volt a hétvége:
Kikapott a Roma,Kecskemét,döntetlen a Madridnak.
A legutóbbi meccsek nem igazán jöttek össze sehol.:((
@kifordított nagyanyó: Nézd, maradjunk annyiban, hogy a magyar történelem során egyik sikertörténet sem úgy kezdődött, hogy az ellenzéki párt vezetője elment Moszkvába...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mindenkinek jár egy esély.:))
Van aki azt mondja,a gyilkosnak is jár.
Akkor nekik miért ne?
@kifordított nagyanyó: A Real leadta a meccset maradjunk ennyiben a sportszerűség értelmében :)))
@Fabius: volt örömködés a lazuló média törvénynél, sokan mondtuk csak idő kérdése a visszacsempészése, az idő eljövend:

Becsempészik az internetcenzúrát

Változik a csomag másik fontos eleme, az úgynevezett Kurucinfó-törvény is. Az eredeti javaslatban még csak az szerepelt, hogy blokkolni lehet az olyan, bíróság által jogsértőnek minősített internetes tartalmak magyarországi elérését, amelyeket külföldi szerverekről szolgáltatnak. Az alkotmányügyi bizottság által benyújtott módosító indítvány viszont becsempészi a javaslatba a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium korábbi tervezetét, ami egyebek mellett azt is lehetővé teszi, hogy már a nyomozás során letiltsanak bizonyos tartalmakat. Mint korábban arról beszámoltunk, ez a cenzúra eszközévé is válhat a túlbuzgó hatóságok kezében.

hvg.hu/itthon/20130527_Orszaggyules_tudositas_percrol_percre/b39736

@kifordított nagyanyó: öööööö, izééééé, oops, a fenti hír után, cseppet érdekes a fószer :D

Minden rekordot megdönt a kommunistázó Jobbik

A jelek szerint a Jobbik egyáltalán nem bízik a kormányban. Hiába jelentette be ugyanis Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára, hogy több mint száz egykori III/III-as ügynöktől vonják meg a nyugdíjpótlékot, hétfőn ismét – immár 54. alkalommal – megpróbálja napirendre vetetni saját javaslatát a kommunista nyugdíjakról.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Káder Jancsit kiszúrtam! :DDD

Istenem mit nem adtam volna egy szuperközeliért Vikiről, alatta felirat: Ferenc Gyurcsány, prime minister of Hungary

:DDD
kifordított nagyanyó: Én hiszek.Kiegészítve teljes vagyonelkobzással-függetlenül attól, hogy kinek a nevén van (papa, mama, gyerekek, stb)-, aki pedig megpattan, arra élete végéig nemzetközi körözés és pont.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Elég gyengének tűntek.
Illetve a sociedad erősnek.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jójó de az itteni kommunisták nem hozhatnak nekünk pénzt,tehát nem jók.-
Hadd ne vonjak párhuzamot a Németekkel.
@kifordított nagyanyó: :D ok, azt hiszem megbeszéltük, értelek én már régen, ezért lehet veled böszényi, nekem tetszik :P ;)
Egyébként az igazat megvallva már bajnaival is úgy vagyok,mint Horthyval.
Minél többet szidják őket,annál inkább kezdem őket bírni.
:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És hol ültek a kuruc legények London városában amit több mint 150 ezer dojcse tartott megszállás alatt? :)))
@kifordított nagyanyó: Lassan akkor ideje Viktorba is szerelmesnek lenned, azt is szidják...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Óh.Ha ezt Hitler megélhette volna...!:))

Mondjuk lehet csodálkozna,hogy ezt most így hogy?:))
Sehol egy fegyver,egy V2-es becsapódás krátere...
@kifordított nagyanyó: Olvastad Moldovától a Hitler Magyarországon kisregényt? Abban volt, hogy 1970ben felkeltik Hitlert és szembesül mi lett Európával :)
Majd a legközelebb azt fogja mondani hogy a Mein Kampf-ot Londonban árulják és Paulus a szovjet katonai akadémián tanít!
Sajnos mindkettő fedi a valóságot mein Führer.
:DDDDDDDDD
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem rossz.:))

De szerinted én a vérKádárista Moldovát olvasom?:))
Vagy könyvet egyáltalán?

Egyszer munkatárs kérdezte:Olvastad az Abortusz szigeteket?
-Nem
-De biztos hogy nem?
-Biztos
-Szóval volt az úszóolimpia,ahol az egyik versenyző átugrotta a medencét,majd megint,és a végén egy kicsit a vízben is volt,és így megnyerte a versenyt.(100m úszás 33,3-as medence)
Aztán a díjátadón....
-Leszakadt a lába és kiderült hogy valami rugós műlába volt!-Vágtam én közbe.

Munkatárs csúnyán nézett rám ezek után.:))
Nem tudom,talán elmagyaráztam neki,hogy jópár éve volt egy könyv az asztalon és beleolvastam egy másfél oldalt.:))
Ha én nem is de a szüleim sokat olvastak.
egy:

WSJ: "Orwelli világot teremt Magyarországon az új nemzetbiztonsági törvény"

A The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai üzleti-politikai napilap európai kiadása beszámolt a múlt kedden elfogadott új magyar nemzetbiztonsági törvényről és az azzal kapcsolatban elhangzott belföldi bírálatokról, míg a a svájci Neue Zürcher Zeitung (NZZ) a tavaly életbe lépett magyar alaptörvényről és módosításiról közölt írást.

hvg.hu/vilag/20130527_WSJ_Orwelli_vilagot_teremt_Magyarorszagon

-----------------

kettő:

Mint mond Orbán rémképeiről egy konzervatív "őseurópai"?

Sem a családellenességet, sem a kozmopolitizmust, sem a balodal összeesküvését, sem a kettős mércét nem látja az Európai Unióban Jacques Santer, az Eudópai Bizottság volt elnöke. A kereszténydemokrata politikus szerint Európa továbbra is szilárd értékeken nyugszik. Az egykori luxemburgi kormányő szerint a válságkezelésben meg kell találni az egyensúlyt az adósságvágás és a gazdasági élénkítés között. Az energiaárak csökkentése európai szinten is fontos ügy.

hvg.hu/itthon/20130527_Santer_Jacques_Europa_Orban
@kifordított nagyanyó: Ezzel kivételt kellene tenned, kevés oldal, de meghalsz a röhögéstől, abszolút Magyarország.
Ahogy hűséget esküsznek Hitler előtt a szocializmusnak, aztán pár óra múlva egy kint felejtett filmes plakát miatt mindegyik azonnal nyilas mint anno és Hitler borzad milyen kegyetlenek és vérostobák...klasszikus :))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ...nyádpics...:))
Nem a szövegértéssel volt probléma,hanem hogy csak átfutottam,nem olvastam végig figyelmesen a cikket!
Ééééérteem?!
:))

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ezt a kevés oldalt azért mondod,hogy hát ha ez a hülye is elolvassa?:))
Tudom sok jó könyv van amit érdemes lenne elolvasni.
@kifordított nagyanyó: Nem gyökér, csak egy kisregénynek nagyobb kedvvel lát neki mindenki mint egy Ken Follett 1275 oldalas alapműnek :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: loplak :D

@kifordított nagyanyó: te fás szárú növények tápanyag felszívó és rögzítő része te, kabbbbééééé a muraközi lú nemesbik szervét :D
oops:

Szanyi Strasbourgig megy Kövér miatt
A házelnök másodszor is letiltotta az MSZP-s politikus trafikügyes interpellációját.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Képregény változat nincsen belőle?:))
(most döbbensz rá,hogy menthetetlen vagyok) :))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mi van teeee,népművészeti agyagedény tee,amfóra tee!:))
ezek tényleg megzuhantak agyilag:

Soltész: "Bajnai anarchista munkatársai" zavarták meg a párválasztót

Soltész Miklós, az Emmi államtitkára szerint a Bajnai Gordonhoz köthető "anarchisták" zavarták meg a hétvégén a kormány párválasztó rendezvényét. Az esemény szerinte annyira sikeres volt, hogy ősszel folytatják.

hvg.hu/itthon/20130527_Soltesz_Bajnai_anarchista_munkatarsai_zav
@kifordított nagyanyó: amfora mellék vonal, abban jó minőségű olíva olaj, avagy bor szokik lenni, ne dicsérj, ne dicsérj :D
@kifordított nagyanyó: Sőőőt, kérdezd már meg, hogy Real Action csapata az Attraction eltáncolta-e már a Britain's Got Talent-ben, mert ha igen linkeljem be :)))))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Olvastam a cinken mi volt, és megnéztem a hvg videót is, nincsenek szavak...csak ismételni tudom amit többen leírtak, akik ebből szaporodnának azokat azonnal kasztrálni kell!
(egyébként a 444re lementett facebook hozzászólások epic kategória, sírva röhögtem, nem értem miért törölték)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: te sem érted, én sem, pedig alap mű, osztogatni kéne annak a sok fejlődésben visszamaradt álnemzetis politikusi bagázsnak :D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: De szinkronos legyen,ne feliratos.Esetleg rajzok hieroglifák,magyarázat...:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sőt!Bajnai az indulásával meg fogja zavarni a NER tökéletes szellemét.

Amúgy ha senki nem jön el azért is bajnai a felelős.
Meg persze ez akkor is óriási sikertörténet lenne.

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Örülj,hogy nem az egész Facebookot törölték.
Nemzetközi tapasztalatok (Kína) alapján.
Féltem az Ángyán Józsi bácsit. Attól tartok, hogy túl sok tetünek van egyre inkább az útjában.

Mindenesetre egy vele fémjelzett egyesültre szívesen adnám a voksomat 2014-ben...amennyiben akkor egyáltalán még magyar állampolgár leszek.
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Mehetsz is!Nem is kell ide ilyen ember!:))
Jó a neved/avatarod.:))
Én is féltem Ángyánt.
@kifordított nagyanyó: én sokkal jobban féltem magunkat, több veszteni valónk van, mint bármely oldali politikusnak...
A mi Ákosunk, fénylő popzenei csillagunk aki a magyar zenei élet egyik nagysága, akinek olyan nagyszerű dalokat köszönhetünk mint a...izé...mindegy, biztos írt már valami klasszat ha ennyire szeretik az elvtársai:

comment.blog.hu/2013/05/27/az_mtva_anyatigriskent_vedi_akos_gazsijanak_titkat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Miért?
Azok százmilliókat veszíthetnek te meg csak a szaros lakásodat,autódat!
Na ugye hogy nem lennél a helyükben?:))
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: A videóban nem lehet észre nem venni Ángyán kirohanását a "libás" Bajnai ellen.
Azoknak akik nem emlékeznének rá, az E14 első bejelentésénél Bajnai mondta azt, hogy olyan emberekre lenen szüksége az országnak mint Ángyán. Gondolom most kötelező volt köpködnie, nehogy csak a gyanú felmerüljön bárki agyában, hogy átigazol az ellenzékbe ...
hehehehehehe, nem megy ez a qrmánynak mostanság, csak törölni tud :D
lehet ezééé kell a cenz Úra

hvg.hu/itthon/20130527_trafikos_szavazas_komolytalan
@kifordított nagyanyó: na jahhh, nekem nincs olyan hosszú nyelvem, nyüzüge a gyomrom, és csökken, de még van kalcium a gerincemben :D
Na további jó mulatást mindenkinek!
@kifordított nagyanyó: ott is megbecsülésre és sikerre hajtasz, ehhh micsoda netrelen magatartás ez? ;)
/amúgy igazságod vagyon, csak utalnék a nekije számára 1984, avagy a Calypso/

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/325/bonanza-banzai/1984-zeneszoveg.html

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/310/bonanza-banzai/calypso-zeneszoveg.html
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: azon a csatornán amelyen én néztem kizárólag a Merkelt és a Platini-t valamint a díjátadáskor a közvetlenűl mellettük állókat mutatták, semmilyen más celebet, hálistennek...pacsiról szó sem lehetett, mert abban a sorban nem volt senki más

brühüyyy

jobb szervezés

bár egy Ferenc Gyurcsány Hungarian Prime Minister a gömböc alatt nem lett volna akármi
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a Távmunka blog meglehetősen idealista (finoman fogalmazva). :-)
@rodeo36: kérdeznék, ha szabad, mit gondolsz a forint erősödéséről és mértékéről rövid és hosszú távon, belekalkulálva a kikerülést és az utána beinduló osztogatást is?

www.portfolio.hu/gazdasag/olaszorszag_is_lekerulhet_az_eu_szegyenpadjarol.184414.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tovabb_csokkeno_magyar_kamatot_varnak_londonban.554738.html
süti beállítások módosítása