Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.22. 03:48 Fabius

Trafikmutyi mentén hasad a Fidesz?

Címkék: fidesz trafikmutyi

"Válámi ván, dé ném áz igázi" - mondaná erre maga Rajkin is, ha végignézne a nagy büdösben ücsörgőkön. Ülnek, melegszenek, gombot nyomnak lelkesen és asszisztálnak csöndben a Nokiás dobozolást eljelentéktelenítő, múlt homályába lökő országos mutyihálózat kiépítéséhez. Nincs lacafaca, ezt kívánja a haza, akarom mondani az ember, aki egyszemélyben szokta a hazának és a nemzetnek képzelni magát. Aztán mit tesz Isten a Trafikpárt frakciója fölriad álmából az erősödő mormogásra: aztakurva, a 222 igen egyébként sem egy huszáros szám a frakciólétszámhoz képest, na de három nem és egy tartózkodás is akadt

Há'ezmeg? Hogy lehet ez? Mikor maga a Boldogságos Fénylő Csillag is megmondta pénteki rádióinterjújában amit megmondott, oszt'akkor mire fel kell itt a pártakarattal szemben hánykolódva zavart kelteni az erőben, he? 

orbán-trafik.gif

A nemmel szavazó Ángyán és a tartózkodó Bencsik állandó renitensnek számít, de vajon mi zavarhatta meg ennyire a XV. kerületi polgármester László Tamást és a fővárosi kormánymegbízott Pesti Imrét? Az világos, hogy a HVG Trafikpárt mutyisztáni módszereit bemutató hangfelvétele felkavarja az állami szintre emelt korrupciótól felfordult átlagmagyar gyomrot,  de eddig nem zavart ez különösebben senkit az emlegetett frakcióban. 

Esetleg az ismét molinózással zavargó péemesek performansza kuszálta össze kezeiket a gombok fölött? Talán elszégyellték magukat, hogy egy negyvenkilós nő tökösebb megint, mint ők, és a biztosra vehető kövérlaca bírság tudatában is tiltakozni mert képviselőtársával együtt? Vagy tényleg vannak olyanok a Trafikpárti frakcióban, akik nem akarnak a Nemzeti Dohánymaffiához tartozni? Sok lett a jóból? Túlcsordult a pohár mikor már a látszatra sem ügyelve 90 trafikot jegyeznek be egy bajai lakásba, és mikor a fő nemzetidohányosról is kiderül, hogy tesóéknak és édescimbiéknek is csak jutott a jóból

Vagy csak ők is elkezdtek szembesülni a jelenséggel amivel lassan mindannyian fogunk: A megszokott helyeinken megkezdődött a készletek végkiárusítása, a valósággá váló, saját bőrön érzett kényelmetlenség miatt egyre nagyobb lesz a zúgolódás úgy az eddigi árusok, mint a vásárlóközönségük között. Ezt pedig olyan politikus akinek valami kis esze van nem vállalja föl. Elvileg. Mert lássuk be, a fehér hollókat leszámítva még mindig a bizakodás van, hogy majdcsak elfelejtik az emberek ezt az egészet, majdcsak kevesebbet cikkeznek róla a mindenféle orgánumok, majdcsak lesz valahogy. 

Pedig a java még csak most jön. 

A következő napok-hetek tapasztalása lesz, hogy a megszokott üzletekben a preferált márkád már nincs,  nemzeti fagylat és jégkrémszaküzlet párténekessel meg még nincs. Aztán ha lesz is, az a majdvalahol lesz, ahová külön menni kell, felborítva a napi rutint, és ez remek alkalom lesz édesszüleitek legősibb mesterség felé terelgetésére verbálisan. Ha nem világos mondom egyszerűbben: a történtek után a népegészségügyi kurva anyázástól és a trafikpárti apátokfaszától lesz hangos az utca. Elfinomkodhatnánk ezt, de minek? A köpködés és káromkodás velejárója egy ekkora lenyúlásnak. A saját kényelmetlenségen túl, ha az ember ránéz a megszokott trafikosára - mint én az enyémre, aki dohányárún kívül csak hírlapot árul az üzletében, és bár pályázott, nem bizonyult elég aktív kopicé gyűjtőnek - és a mi lesz veletek kérdésre csak egy lemondó legyintés meg a lesütött szomorú tekintet a válasz, akkor valahogy nem az örömódát kezdi fütyörészni jókedvében. Ezek az emberek a napi kapcsolatból eredően ismerőseink, és nem vidám látni mennyire kibasztatok velük, a családjukkal, csak hogy elmutyizhassátok a bizniszeiket a rokonok, haverok és hűbéresek javára. 

Ezen nem segít se Orbán pökhendisége, se Navracsics tegnapi újabb itt nemvót semmise okoskodása. Mikor kézzel megfogható valósággá válik az amiről eddig csak a beszéd ment, a szemünk előtt fognak nektek köszönhetően eldőlni családok sorsai, akkor egyre erősebb lesz irántatok a harag. És bizony benne van a közhangulatban, hogy ha semmi másra, erre erősen rábasztok. 

463 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr555312204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Habakuk999: de, vissza az egy állami bankhoz, ami lehet akár mekkora, úgy is tőkeszegény lesz, mert kicsi lófasz csak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

És hogy bonyolítanák le egy nagyobb bank kivonulását?

Én azt tudom elképzelni, hogy szép csendben, fű alatt valakik kivásárolják őket.

Mint a Takarékbanknál. Egyéb esetben szerintem pánik, és bedől az egész magyar bankrendszer.
@magándemokrata:

Ja, az más. Megnyugodtam.

Minek annyi patika? A séta egyébként is egészséges, nem baj, ha nincs egymás hegyén-hátán annyi belőlük. Az a pár kilométer nem gond.
@Ergosum: már leépítenek és visszafognak a külföldi bankok, mentik a menthetőt, ezért készül felvásárlásra csányi ettárs
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

De ezek még nem a nagybankok.

K&H, CIB stb, már más kategória.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na ugye, tök jó nekünk.
Nem tudom, miért is kell ajvékolni, mikor minden nagyon szép, és majdnem mindennel meg vagyunk elégedve.

Arra azért kíváncsi lennék, vajon mikor fordul át kabaréba a kormánypropaganda.
Kádár alatt átfordult.:)
@Ergosum: pont az említettek csinálják már, vedd bele a BB-t is
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Magyarország azonban önerőből kikerült a kátyúból, és ma már beindulni látszik a gazdasági növekedés, ami az emberek áldozatvállalásának és a kormány politikájának köszönhető."

Ezt nem értem.
Nekünk nem is kellett áldozatot vállalnunk.
Nem volt megszorítás, nem az emberek fizették meg,
mindenki jobban járt az új adókedvezménnyel, megvédték a nyugdíjunkat, megvédték a devizahiteleseket, megvédték az egészségügyet. Remélem egyetlen védelmi célpontot sem hagytam ki, mert sok volt, na. Elkezdtek stadionokat építeni, meg vasutat, meg utakat.
Senkit sem hagytak az út szélén. Aki mégis ott ragadt, annak küldtek SMS-t, hogy nyugodtan üljön be egy autóba.

Hol van itt áldozatvállalás a részünkről?

Most még párt is keresnek az önmagától ismerkedni képtelen fiataloknak.
@Ergosum: Vasárnap a pénetki és szombati buli fáradalmaival a lábukban és fejükben nem lesz egyszerű az ismerkedés, tényleg kell hozzá majd némi segítség.:)
Az enyémekhez nem nagyon lehet szólni vasárnap délelőtt.
@Habakuk999:

Az enyémek még nem érintettek korilag a témában, de ettől függetlenül nem lehet hozzájuk szólni vasárnap délelőtt. Sőt szombaton délelőtt sem:)
@Penivaldes:

Akkor te mész vasárnap a nertalira?:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"a házelnök emlékeztetett arra, hogy 2010-ben még a görögországi válságos állapothoz hasonlították az ország helyzetét. "
konkrétan barátja és párttársa, kósa lacika, akinek köszönhetően a forint árfolyama -a shortolók nagy örömére- térdre rogyott, és csak nagynehezen tápászkodott fel.
@Ergosum: hozzám a hét egyik napján sem lehet szólni..)
@Ergosum: hát persze logikailag következik hogy megyek:)
@Penivaldes:

Gondoltam.
Mindig jó voltam logikából:)
@gazoló:
Én nem, de az Ósárkány igen! :)
Én nem csinálom versenyszerűen, csak mazsi vagyok!
@Penivaldes:

El ne felejtsd addigra megtanulni az Összetartozás dalát.
Biztosan eléneklitek majd:)
@Penivaldes: Mert a szocik nem foglalkoztak a lelkivilágoddal, csak nőttél államkeresztényi gondoskodás nélkül, mint a gomba.

@Ergosum: Van ennek előnye is, nem is kevés.:)
@Habakuk999: igen, pedig ha megfogták volna a bokám akkor ma már lenne férfi mellettem:))
@Habakuk999:
Belekeveredtél... mint gipsy csávó és a Merkel nyilatkozat.
Az egy téli versenysorozat, medencében. :D
Essetudni!
Nyáron itt maradtok szombatra és beültetlek benneteket egy sárkányba, hogy megtudd, mennyi 200 méter a vízen!
NINCS KIFOGÁS!!!
Utána iszunk...
@Penivaldes:
ööööö... mivel? Mert van még pár kretén, akiket nem ástam el! :)
Pedig kéne...
@Penivaldes: A keresztény randevú? vagy vezírünk és Merkel asszony kézfogója.

Neked is van egyedi ízlésvilágod, mit tagadjam.:)
@Habakuk999: azok is, de én a te meg boli közti lángolásról..))
én még alap randevún sem voltam nemhogy keresztesen))
@Penivaldes: Mert csak nagyzol azzal a lapáttal, ahelyett, hogy jönne biciklizni a hegyre.:)

Annyi lovag döngicsél körülötted, mit értesz Te randevún?
@Habakuk999: mi lenne ha te tekernél ő meg mögötted hadonászna a lapáttal?::))

lovag? 0 számú:)
egyébként is a méh döngicsél nem a lovag
mert a lovag az zörög, főleg ha rozsdás
Ez a „mutyi” kifejezés, olyan - szalvétával fogja Cicciolina a pélót – stílus.
Mé’ nem lehet belemondani a fészbe, hogy Don Vittorio újraosztotta a cigi piacot, termőföldnek utánna, alkoholnak meg ippeg előtte?

Mert lesz itt még finn modell, ugyan is a zifjúságot meg kell védeni, nem csak a felelőtlenül elbaszható nyugdíj megtakarításaitól, maszek csocsótól, cigitől, hanem a piától is.
Nemzeti Unicumot minden magyar gigába, s a háza fényre derül!
Már annak, aki kohn-cessziót kap a szeszre (is) majd.
A cigiről lemondtam, most a sör jön?

Azt már nem!
Arról nem mondok le!
Viszont barackfa üregében televert turulról és a büdös gyökér buzizó Kerényiről, meg még sok(k) más, ál népi-nemzeti ökörségről igen, most!
Meg kotmányról és… és…

Annyukat, azt!
@Penivaldes: Azt tudod, hogy föltaláltad a propelleres biciklit.:)
@Penivaldes: Majd most rálépnek a talpadra és rögtön kinyílik a barack.

"Álmodtam egy barackfáról, ami alatt mindenki táncol / Veled álltam egy hatalmas körben, a puha fűben, egy harmatos réten. Kezeink összeérnek, talpaink egymásra lépnek / Szemünkben a boldogság fénye ég. Állj be te is a körbe! Táncolj, ahogy hajt a véred, érezd, hogy a föld szíve dobban veled, mert mind egyek vagyunk! Érik már a barack, áldott föld gyümölcse".

A trianoni döntésre emlékező nemzeti összetartozás napját 2010 óta tette ünneppé az Orbán-kormány.
@Penivaldes: ne tessék komolytalankodni, ez a nemzeti összetartozás dala.

Pont mint a "Mint a mókus", csak ebben pátosz is van.

Főleg, amikor talpaink egymásra lépnek.
@Knósszosz:
A TE rokonságod backi, te már csak tudod! :DDDD
volt már?
"Brüsszel lejáratásával vághat vissza Orbán

Index
2013. május 22., szerda 17:26 | |

Minden fronton kész harcolni a magyar kormány az Európai Unióval, ha Magyarországot nem engedik ki a túlzottdeficit-eljárás alól az uniós pénzügyminiszterek júniusi találkozóján – értesült a Figyelő.

A "visszavágás" politikai és gazdasági térben egyaránt mérlegelt opció: ahogy egyes bizottsági tagok "zűrös hátterének" megszellőztetése, úgy a költségvetési mozgástér bővítése is része ennek a mesteri tervnek, ami ellen Brüsszel – legalábbis Budapest reményei szerint – tehetetlennek bizonyul majd."
index.hu/gazdasag/2013/05/22/brusszel_lejaratasaval_vaghat_vissza_orban/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Rokonyság?
Ha mán, akkor van aki vállalja, hogy a defloráczzijó nem ismeretlen fogalom a számára, miközben mások meg szemérmesen pislognak egy dildó látványától, hogy ez meg mi a Szűz Mária idesanyám.

Az előbbi hiteles, az utóbbi fos.
@Penivaldes:

Első lépés a vasárnapi táncikálós randi, oszt hirtelen a lovak közé csapnak, mert fogyik a magyar!!!
Ezért megalkották a Káma Szutra turulosított verzióját, a népiesch vonalat pedig a barackpálinkára, mint hungarikumra való finom utalás adja.

Hajt a vérünk, ezért beszállunk a buliba, a közösbe.
Megfogjuk egymás kezét, mindenkiét, aki a körünkbe tartozik, mélyen egymás szemébe nézünk, amitől az felragyog.
De a kézfogás nekünk nem elég.
Már nem, mert tovább hajt a vérünk. Több kell már.
A talpaink is összeérnek a puha fűben és mind egyek leszünk, miközben a föld (ami alattunk van, mert egyéb esetben Föld lenne)dübörög alattunk.
És már érik is az áldott teher.
"Államtitkár-feleséget futtat a kormány az összetartozás-dallal
A trianoni emléknapra készült videón szereplő Gergely Éva az Emmi államtitkárának házastársa."

majdnem meglepődtem.. vagy már megsem?

index.hu/belfold/2013/05/22/allamtitkar-feleseget_futtat_a_kormany_az_osszetartozas-dallal/
"arra alapozza a hatalmát, hogy legyen neki kétmillió gyermeklelkű szavazója, akik hisznek Popeye-ben és abban, hogy ha üres a pénztárca, Popeye majd telerakja, csuhajja"

hvg.hu/velemeny/20130522_Popeye_es_a_hengeresz
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
... komoly... tudom én... Piktorral is randid van?? Backi, echte VÉRNYÚÚÚÚÚL! :D
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Miután szinte minden posztot a fideszesek töltenek be, egyre nehezebb lesz olyan embert találni, aki elmondhatja magáról, hogy "sem rokona, sem ismerőse nem vagyok senkinek"
@Ergosum:
A Turul Szutra az ősi kamaty könyv, az indiai csak egy gyenge másolata!
Ez kérlek egy percig sem kétséges!
A turulpörkölt, az meg aztán ... :))
má mese merek szalámi... csak kópépájszt...
"Óriásgyík támadt a parlamentre

A szalagos varánusz neve korrupt politikusra is utalhat. Bangkokban rettegésben tartott egy irodát."
Eh hun mega ph. Ottó...

kep.index.hu/1/0/428/4286/42867/4286738_800a618269dd94063a1c55fb1cbe6e97_wm.jpg
@Knósszosz: héhó...
'Először szállt fel függőlegesen az F–35B

A funkció rövid ideig használható, és megvan a hátránya, nem fogják gyakran alkalmazni."
index.hu/tech/2013/05/22/eloszor_szallt_fel_fuggolegesen_az_f_35b/
@Ergosum:
A kínai sárkányhajózással akkor mi már senkik vagyunk?? :(
Valami echte TurulHajósnak kéne lennünk?
Az valamit enyhít azért, hogy én vittem ungarische ágyas szilvapálinkát az edzésre?
Szigorúan persze a nemzettudat ápolására!!! :)
Újabb adónem bevezetését tervezi Orbán.
A reklámadót.

Lenne egy javaslatom.
Mindenki fizesse meg a reklámadót, aki ruházati, közlekedési, vagy bármely más terméken, amit visel, birtokol, használ, termékmegjelenítésre alkalmas cimkét, feliratot, emblémát, logót visel, hord, birtokol.
Aki a ruhaneműjéből (természetesen a fehérneműre is vonatkozik) kivágja a cimkét, az autójáról eltünteti a márkát beazonosítható egyedi jeleket, az mentesüljön az adózás alól. A könnyebb beszedhetőség érdekében, a parkolóórák mintájára legyen a reklámadó befizethető.

www.mfor.hu/cikkek/Orban_ujabb_adoemelesrol_es_reklamado_bevezeteserol_beszelt_Brusszelben.html
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hát, az édekess vót!-:))
A Portorico tán tudna mesélni róla, én viszont nem emlékszem.
Hispániában vótt, egy nyaraló Belgával.
Rózi, vagy valami ilyesmi. Sangria hektók, és valami grillezett izé, és a tengerpart.

Fölöttünk röhögés, mert a promenádon... nem voltam szomjas.
Imádom Lloret de Mar-tot!!-:D
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nagy ügy!
Nálunk Piktor naponta helyből száll fel és még vízen is jár!
Ráadásul a híveit szar, 30-40 éves dumákkal szédíti!
Nincs még egy olyan hülye nemzet, akik ezt a szart beszopnák!
HU jobban szopik!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Összeért közben a talpatok?

Mert ha nem, akkor szerintem reménytelen:(
@Ergosum: és együttesen a reklamálási adót is, hogy akinej ez nemteccik, a kötelező kinyalhatod a seggem mellett ugyanennyit fizessen becsak úgy... multiknak triplaár, kivéve a hegyibitót és a feltámadt duplalázárokat.
@Ergosum:
Mi lenne, ha Piktor a KURVAANNYAADÓT vezetné be?
Mindannyiszor, amikor valaki, a qrmányzati intézkedések hallatán kiejti ezt a "bizonyos" szót, fizessen!
Baszki, véresre keresnék magukat... :(
@Knósszosz: ottan nem vótam, csak brancelonáig, marlgrtadehmerig juték el, de bisztisítalak, kellő sangria és sanmiguella után, te is helybül szarsz el:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez jó!
Bár az AV 8B - Hari-jer - már mikor ezelőtte??
Kecskeméten voltak vele a brittek, az kurva nagy volt!

Amúgy ez nem lesz tömeges alkalmazás. Kibaszott drága és nem is annyira hatékony, mint amennyit beleképzeltek.
Fasza kuriózum lesz légi bemutatókon, de nem sokkal több - szerintem.
Mondjuk nekem tetszik, én egy legyet is megbámulok, mert repűűűl.

Kössz!!
@Ergosum:
Az attól függ kérlek! Lenne ötletem hogy kivel érjen össze a ... talpam! :)
A gond az, hogy a szerénységem és a vallásom tiltja a felvágást.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "a jármű meg sem állna a tengerfenékig."

????? !!! ????

akkor jól működik, hisz egy tengeralattjárónak az a dolga, hogy elmerüjjön!
most hallom hogy még alakítanak a dohány koncesszió szabájokon....

lesz fagyi, jégkrém, süti, kenyér, ruha, játék, autóalkatrész, szesz, üdítő stb italok stb...
viszont kiveszik a spalettából a dohányt/cigit mert azzal sokat kéne bajlódni....
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A szentmiskára még emlékszem!! Jó ser volt - akkor. Most millen?
És volt valami kurva jó cigijük is, ami a Marlboro szintjén volt. Sőt!

Meg sáfrányos feketekagyló, rizottónak megcsinálva... aztakurvaa, az nem volt semmi!!
OKÉ, megyek a p...ppöö..
@Buga.Jakab:
Fel is kéne jönni... Ilyen apróságok a NER-ben sem zavarják az agyhalott hívőket...
@Knósszosz:
Ideje dugulnod... Semmi dolgod??? Bakker!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ehhez te nem értesz...

ha a kád ajján van a izéalattjáró, és felszínre akarsz jönni pl az is jáccik hogy leereszted a vizet... ez unortodox megoldás, de jól műxik... próbáld ki otthon... csuhajja
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor dugónak:
Van dógom, vacserálni köll.
Szóval, megyek is.

Mondjuk nem olyat, amit szeretnék, amit ettem pár évvel ezelőtt.
A leellenőrizhetés kedvéért; Pestszentlőrinc, Bókay-gödör, Gombás étterem.
Másfél czenti vastag, pácolt bélszín szelet vaslapon sütve, kb. ugyanolyan vastag, enyhén világosra pirított kenyérszeletre helyezve (a hús ízletes levét magába zárandó célzattal), hozzá zöld spárgából, libamájból, bacon szalonnából készült ragu a tányérra, diszkréten behúzva barnamártással és köretként rösztiburgonyával tálalva.

Ezt kabbe!!
@Knósszosz:
Tulajdonképp rohadék vagy! B+, már vacsiztam, erre felhúzod az emésztőnedveimet.
Majd alkalomadtán ecsetelem, ahogy a nyári buliban, gyönyörű fogorvosasszisztens csajokkal az oldalamon sörözök... :)
A vizespóló versenyről viszont mélyen hallgatok és dögölj bele a kíváncsiságba... különben is!
A te nénikedet! Marha géprombolója... :)
@Buga.Jakab:
Baszod... a kádban müxik! Akkor ott is kell! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Na, ha sikerült bacctatnom kicsinyt, akkor megérte!!-:)))

Amúgy a gépromboláshoz;
a Paragon jó barátom.
15 perc és megint rendben van minden.
Búút lemez be, és a másik partícióról a mentést nekije.
Van esetleg jobb szop-ver ötleted?
Nekem ez eddig bevált.

Ma estve már nem várok választ, azért van szívem nekem is!-:)
Gyó éjt!!
@Habakuk999:
Próbálom értelmezni, miről szól.

aha. brrr, éjszaka reggelt álmodtam! Ja csak a
kedves szíriusziak vittek időutazásra, majd otthagytak a gabonakörben! Hol a fütyülős barack?! :D
assets0.partyponty.hu/system/post_pictures/1202/display/vizsgaidosuck_2.jpg?1330639333

"Álmodtam egy barackfáról, ami alatt mindenki táncol / Veled álltam egy hatalmas körben, a puha fűben, egy harmatos réten.''
image.hotdog.hu/user/Anni57/Gabonakor.jpg

Jó lesz vigyáznunk, mert könnyen a kezünkre léphetnek:
vicc.zug.hu/galeria/kepek/img_6333.jpg
,,Kezeink összeérnek, talpaink egymásra lépnek"

mazok is vagyunk? Jól megtapostak és élvezzük:
,,Szemünkben a boldogság fénye ég.''
www.fntudosito.hu/upload/231/pics/4958/DSCF3444.JPG_small.jpg
a kannás bornak tud6ó lesz az... :)

,,Állj be te is a körbe!
slager.network.hu/video/szucs_judit_video_galeria/szucs_judith__zorba_dala
Csak szólok, hogy Zorbáéknál sem megy valami fényesen!
,,Táncolj, ahogy hajt a véred, érezd, hogy a föld szíve dobban veled, mert mind egyek vagyunk!''

Lesz itt pálesz alapanyag dögivel:
,,Érik már a barack, áldott föld gyümölcse''

Összeszedett és kiérlelt mű!
Klasszikust idáznék:
,,Láttál-e cseresznyefán jurtát, mit kurta lándzsa fúrt át? Láttál? Akkor te nem voltál magadnál!''
@Knósszosz:
Tökéletes megoldás.
A mosógép is így müxik már? Baszki, miket meg nem tudok, néhány nap net nélkül és már mennyit változik a világ... :D
@le Látó:
Jó'van! Majd... még... izé... amikor a lapáttal a tarkódat csapkodom... :)
@le Látó:
Hát, a fene a gusztusod! :))
Ez valami ukrán drogbáró nyári rezidenciájának a fürdőfalán lóghat, a stílusa alapján!
Nem értelek. Ennél azért...
Én ez ügyben pesszimista vagyok. Ezt is le fogják lenyelni az emberek mint a többi Fideszes gazemberséget.
még ne kiabáljuk el, hogy ráb.sznak...
süti beállítások módosítása