Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.21. 03:12 Fabius

Ki a náci Orbán szerint?

Címkék: fidesz németország orbán viktor nácik diplomácia

- Jó napot, nácik!

- Jó napot, Orbán!

- "Nácik" - gondolta Orbán.

- "Orbán" - gondolták a nácik. 

ÉdesViktor megint belegabalyodott a mondókába, mint felcsúti napszámos téeszkonyhán a pucolandó mangalica bélbe.  Mer'ám az ne legyen, hogy a friccek belpolitikai huzakodását megálljuk szó nélkül. Igen, lepődj meg, Angela Merkel kancellár és Peer Steinbrück szociáldemokrata kancellárjelölt televíziós vitájában is fölmerült Magyarország demokrácia és jogállam deficitje plusz a kizárás lehetősége. Erre a világ legbefolyásosabb politikusnője egyszer az életben megvédi ezt a félkegyelműt - nem kell azonnal a "lovasságot bevetni ellenünk"-  de késő: a fotelkurucban neve hallatára már beindultak a pavlovi reflexek, az elhangzottak megértése nélkül hadonászni kezd a karikással, egy mozdulattal leverve maga körül a termoszt, demizsont és a mindig tévé dekódert is. 

Azok meg csak néznek, mint kalahári busmanok a segélycsomagból előásott korcsolyacipőre: ez tényleg ennyire hülye? 

A német külügy hivatalosan "sajnálatos kisiklásnak" nevezte a dolgot amit nyilván visszautasítanak, de a sajtótól azért megkapja, hogy kicsit durva, ha Orbán tényleg ennyire nem érti ami elhangzott, és Merkel kancellár védelmi beszólását állítja párhuzamba a náci megszállással. A magyar külügyben aztán ha lassan is de megértik: Viktor éppen akkorát ég, mint a Reichstag 33'-ban, és mielőtt ezek dühükben a ByeAlexnek adott 12 pontra is rásütik a "sajnálatos kisiklás" plecsnit és megpróbálják visszavonatni, sietve kiadják a magyarázkodást: Oppardon és lárifári, itt félreértés van, a Kedves Vezető nem a védelmére siető Merkel asszonyt vádolta náci módszerekkel, hanem a vele vitatkozó kancellárjelölt Steinbrücköt

orbán merkel.jpg

Ugye mennyivel jobb így? Dehogy kellett volna azt mondani, elnézést, valamit félreértettünk és bocsánat. Frászt. Még csak az kéne, hogy a fotelkuruc paraszt helyett úriembernek álcázva magát meghátráljon! A legnagyobb tahóságba is bele kell állni keményen, az egyetlen maszatolós engedmény a személyre vonatkozóan tehető. Csak aztán nehogy kancellár legyen ebből a Steinbrückből, mert akkor aztán ő fogja tanítani Orbánt késsel villával enni az asztalnál, ha egyáltalán.

Micsoda pech, hogy Hadik András huszárokból éppen hiány van, és a Prőhle Gergely féle minisztériumi huszárokkal nem lehet Berlint váratlanul megsarcolni. Pedig helyre kis rezsidémon üldözést lehetne csapni az összegből, és Anikó asszony is biztos örülne a két tucat hímzett trófeakesztyűnek, mint Mária Terézia annak idején. 

 

 

454 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr135309294

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Etikátlan támogatások 2013.05.21. 22:54:21

A képviselő-testület májusi ülése egész kulturált is lehetett volna, ha 2 millió forintnyi közpénzt nem közvetett pártfinanszírozásra illetve a kedvenc agárdi bulijukra szavaznak meg a fideszes képviselők. Így azonban nem csak a napirend előtti felszól...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fejesrob: "Itt jobban lehet a zavarosban halászni, nincsenek a demokráciának és a törvénykezésnek stabil formái, nagyobb a korrupció."

Elég sok szar úszik a víz tetején, van mit halászniuk
@SPYD3RM4N:
Cimbora, áruld már el, hogyha én történetesen egy utolsó szarnak tartom kerényit meg amit csinál, akkor mivel is legitimálom a munkakörét? Azzal, hogy beszélek róla? Ha nem beszélek róla, akkor nem lesz legitimálva? Ha eltakarom a szemem, amikor szembejön a vonat, akkor nem jön a vonat? Akkor a vonat észrevétlen elmegy, és nekem marhajó lesz?
Rozika néni még pár ezer rajongót összeszedett :)

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r-UHlXz3Qqc

énekejjük el együt a hím nuszt !
@Bakter: Ha nem annak a munkakörnek a létjogosultságát kérdőjelezed meg, amit történetesen most épp Kerényi tölt be, hanem Kerényi munkáját kritizálod, akkor ez egyenlő a szemed eltakarásával, amikor jön a vonat.
@Buga.Jakab: Még jó, hogy a barátnőit nem szólaltatták meg. Nincs konkurenciája, egyedül aratja a babért. Egyenlőre.
@Fejesrob:
Tudod, én a demokrácia szellemében felváltva lőném picsán sóspuskával a folyton holokausztszörnyűséget emlegetőket a folyton zsidóviláguralmat emlegetőkkel. Mert a tököm már igen tele van mindkettővel, hiszen naponta hallani-olvasni arról, hogy még mindig jóvákelltenni, és arról is, hogy a zsidók állnak minden rossz mögött. Hát a brokit! Az első egy mocskos tett volt, de túl kéne már lépni rajta, és csak kiemelt napokon meg a történelem órákon emlegetni, nem naphosszat. A másik meg simán baromság és néphagyomány. Nálunk most megint széleskörben divatos mese. Majd kinőjük.
@SPYD3RM4N: Engem valójában kurvára nem érdekel, hogy az aki befolyást akar szerezni az zsidó, vagy orosz, egyik sem OK. A náci pedig nyilván nem vád különösen annak fényében hogy az ellenforradalmárt cserélik ki nácira, sokszor ugyanazok.
@SPYD3RM4N:
Hehe. Újonc vagy? Én az összes munkakör létjogosultságát megkérdőjelezem, amit a fidesz csicskák betöltenek, nem emelem ki a szóbanforgót. És magát a szóbanforgót kritizálom, mert a munkával egy mondatban nem említeném őkelmét. Az ugyanis nem munka, amit, izé, abszolvál, vagy valami hasonló.
@Bakter: Ezzel nem vagy egyedül.

Nem fogjuk kinőni egy darabig, amíg a lakosság politika iránt érdeklődő része többségének ez a téma jelenti a "politikát".

Addig is a politikusok vígan dörzsölhetik a markukat.
@Bakter: Ez a te dolgod. Azzal együtt, hogy kb. 10 éve még nekem is nagyjából hasonló volt a véleményem.
@Habakuk999: OK. Akkor most pld. azon polemizálsz, hogy Kerényit cinizmusból alkalmazza a Fidesz, vagy olyan erő áll Kerényi mögött, ami leválthatatlanná teszi.

És akkor mi van? Az emberek 99%-a leszarja Kerényit, ők már megszokták, hogy a adójukból van egy bohóc, azaz azt mondják, ha Bajnai lesz, akkor mondjuk, Heller fog ott ugrálni.

Ez egyszerűsítés, ettől az emberek nem hülyék, csak éppen valósabb problémák felé fordulnak.
-no comment-

Két hét alatt rend: bírságolásban már túl is teljesít a rendőrség

Tavaly jól teljesítette a rendőrség az elvárásokat - bevételi szempontból. A központi költségvetésben előírányzott 16 milliárd forint helyett az egyenruhások a közigazgatási és szabálysértési bírságok terén 19,1 milliárd forintot osztottak ki. Érdekes egyébként, hogy a közlekedési szabálysértések miatt évek óta egyre kevesebb büntetést szabnak ki.

hvg.hu/itthon/20130521_birsagolas_rendorseg_koltsegvetes
2.

Megzavarták a trafikokról szóló parlamenti szavazást - fotó

2013. május 21., kedd, 20:18 • Utolsó frissítés: 24 perce
Szerző: hvg.hu/MTI

Címkék: dohány; trafiktörvény; trafikmutyi; árrés; Párbeszéd Magyarországért (PM);

Egy transzparens kifeszítésével zavarta meg a parlament mai, a dohányárrés megemeléséről szóló szavazását a Párbeszéd Magyarországért (PM) párt.

"Ma a kormánytöbbség megszavazta, hogy a dohányboltokban fagyit is lehessen árulni, és két és félszeresére emelte a dohányboltosok hasznát. Ezért tiltakozásul, egy molinót feszítettünk ki az ülésteremben a szavazás alatt, ami tökéletesen leírja mi történik a tisztelt házban, és az országban" - írta a PM a mai parlamenti akciról a Facebookon.

A transzparensen az a felirat szerepelt, hogy Itt nemzeti dohánymaffia működik. A szavazás után Dorosz Dávid és Szabó Rebeka, a PM két képviselője vitte az ülésterem közepére. Az ülést vezető Latorcai János arra hívta fel a figyelmüket, hogy magatartásuk súlyosan sérti az Országgyűlés tekintélyét, ezért szankcióval sújthatják őket.
Fotó: Facebook / Párbeszéd Magyarországért

A parlament a múlt héten összesen 235 ezer forint pénzbírságot szabott ki a PM két képviselőjére, mert egy Loptok, csaltok hazudtok! feliratú táblával tiltakoztak az ülésteremben a trafikpályázatok és az információszabadságról szóló törvény módosítása elleni tiltakozásul.

A dohányárrés megemeléséről szóló mai voksoláson egyébként a kormánypárti frakcióból hárman - Ángyán József, László Tamás és Pesti Imre - nemmel szavaztak, a szintén fideszes Bencsik János pedig tartózkodott.
@Fejesrob: ne legyenek ilyen pénzevő helyek, ahol az aktuális kormány valagát nyalják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Érdekes egyébként, hogy a közlekedési szabálysértések miatt évek óta egyre kevesebb büntetést szabnak ki."

Ez azért van, mert már a forgalomban sincs rendőr, mindenki beáll a traffipax mögé, hiszen ez a legtisztább lehúzás.

Ma már alig látok autóst, aki indexelne, azt pedig mondanom sem kell, hogy a fele körforgalomban továbbra is olyan béna, hogy befelé indexel, (vagy egyáltalán nem is indexel), nem kifelé, pedig ez már 30.000 Ft, bírság.
@Fejesrob:
Már elmondtam párszor, nyíltan: sok dologban meglehetősen szélsőséges nézeteket vallok, amikre még a nácik is pislognának időnként. Mondjuk, amikor jobb hangulatom van, simán megszabadítanám ezt a túlnyúzott bolygót az emberiség felétől minimum. De engem még nem hallott senki zsidózni. Nem is fog, mert elég nagyfiú vagyok már ahhoz, hogy ez ne változzon. Hogy mindenért a zsidóvilágösszesküvés felelős, az bruttó baromság. Egy zsidó árnyákkormányt citálni felelőssé azért, mert az országot egy elmebeteg és zártosztályos, valamint haszonleső haverjai irányítják, az meg nettó baromság. És persze a legkevesebb agytápláló szőlőcukrot igénylő magyarázat.
Ó, hogyne. A zsidó érdekek és azok látható/nem látható képviselői persze ott vannak a világban mindenütt. Amint az orosz, a japán vagy maja érdekek képviselői is. Csak nem ugyanolyan számban és hatóerővel.
Szerintem nem a zsidók vannak a láthatatlan világkormányban, hanem a betelgeusi vidrák. Azok felelősek a felmelegedésért is, mert olvasztják a jeget, hogy több legyen víz, aztán jön az inváziós csillaghajó.
@Fejesrob:
Amikor az intézkedés számra osztályozzák a kapitányságokat meg rendőröket, akkor nincs mit csodálkozni. Egy intézkedés a macskaszem nélküli bringás megbüntetése, meg a rablógyilkos üldözése és elfogása is. Melyiket is fogják forszírozni?
@Penivaldes: Abszolút ökrök. Azért az nem semmi, hogy ismét ott tartunk, hogy a hatalom betilt kiállítást.
Csak egy tévedés van a cikkben, hogy nem csütörtökön, hanem holnap, szerdán 18 órakor lesz a tüntetés a Pincegaléria előtt.
index.hu/kultur/2013/05/21/betiltotta_a_melleket_egy_fideszes_kepviselo/
444.hu/2013/05/21/punkosdkor-nem-nezegetunk-meztelen-bennszulotteket-es-nem-viccelunk-a-tesivel/
@aritus: nekem kissé magas, hogy mi köze van a pünkösdnek ahhoz hogy félmeztelen embereket festenek. ennyire nem lehetnek prűdek. a következő az lesz hogy nem lehet ruha nélkül fürdeni mert erkölcstelen??
@Bakter: Nem értek veled egyet. A zsidókat felelőssé tenni a kormány(ok) tetteiért, ezt a nézetet terjeszteni nem holmi butaság, hanem tudatos hazugság, figyelemelterelés, a felelősség elhárítása, a másra mutogatás. A zsidózás (és a neonácik) a mindenkori hatalom seggnyalói, tisztára mosdatói. "Nem a Fidesz áll valójában a dohánylobbi mögött, hanem a zsidók." "Nem a kizsákmányoló állam miatt képtelen a gazdaság a fejlődésre, hanem a zsidók teszik tönkre az országot." "Nincs semmi gond a magyarországi demokráciával, csak a zsidó befolyás alatt álló média terjeszti ezt." "Nem mi, fideszesek uraljuk a magyarországi médiát a Lajossal, hanem a zsidók." "Nem mi, fideszesek loptuk el a 13 éven át gyűjtögetett magánnyugdíjvagyont, hanem a zsidók már előre ellopták." "Nem mi, fideszesek ülünk a száz- és ezermilliárdos állami cégek vezetésében, hanem a zsidók." Ésatöbbiésatöbbi.

A zsidózók, neonácik mindig az aktuális hatalom bábjai, zsinóron rángatott figyelemelterelők. Így volt ez már a Tocsik-botrány és Bokros-csomag idején is Szabó Albertékkal, vagy a Medgyessy-puccs idején Bácsfi Dianával, vagy az őszödi beszéd idején a békés nemzeti érzelmű igaz magyar szkinhedekkel. Manapság meg nem véletlenül fenyegetik fizikailag és verik meg az összes nem-kormánypárti tüntetésen azt a pár embert. Nehogymá a lényegről szóljanak a híradások! Mutogassunk szkinhedeket, azt jóvan.
@Bakter: Szerintem Orbánt elmebetegnek gondolni súlyosabb betegségre utal, mint zsidó befolyásra törekvést feltételezni.

Te nem igazán veszel arról tudomást, hogy létezik egy erős befolyásra törekvő zsidó réteg. Sorosék a politikát befolyásolják azzal, hogy csoportokat támogatnak, Lauderék egyszerűen csak halásznak a zavarosban és a világ zsidóságával fedeztetik ügyleteiket, de nekünk mindkettőből alapvetően KÁRUNK származott, származik.

Ez nem érzelmi, hanem értelmi kategória.
@SPYD3RM4N:
Ki mondta, hogy butaság ezt terjeszteni? Már régen Jézus megfeszítését is a zsidók nyakába akarták varrni. Aki kitalálja, és tudatosan beépíti a mocskos tudatalattiba az ilyen "iránymutatásokat", az sosem ostoba. Ostoba az, aki gondolkodás nélkül átveszi, és továbbadja azt. Ezekre céloztam. A középkorban még csak megértem, amikor a disznóólnál nem látott el tovább a sokaság, de manapság, a kitárult világban, az internet, kismillió információforrás birtokában már nem bocsánatos bűn az ilyen. Bár az is igaz, hogy a tudatos terjesztő már ezekbe is beépült. Viszont van lehetőség más szempontokat is megkeresni. A hatalmasságoknak pedig mindig van okuk a félrevezetésre és a hamis világképek, legendák életben tartására.
@Penivaldes: Tök mindegy, nem az az érdekes, hogy milyen indokkal tiltatja be a kiállítást, indokot mindig lehet találni. Az az érdekes, hogy ismét olyan világ van, ahol egy önkormányzati képviselő faszfej, azt képzeli, hogy azért mert neki nem tetszik (vagy azt képzeli, hogy a Pártközpontnak nem tetszik) betiltathat egy kiállítást, és tényleg.
Ismét ilyen világban élünk itt ma, 2013-ban Magyarországon.
@SPYD3RM4N: Ez nettó hülyeség, hiszem Mo-n nincsen "zsidóbűnözés", ergo nem létezhet általános zsidók elleni gyűlölet sem. Nem is létezik.

Na most az, hogy konkrét zsidók ügyeit veted fel, az nyilván nem lehet antiszemitizmus, hiszen ilyen alapon pld. a zsebszerződések kritikája akkor osztrák gyűlölet?

Az ember nyilván védi az érdekeit, akár zsidók ellenében is.
@Fejesrob:
Sorosék kiket is támogattak a '90-es években?
Valami Orbán nevezetű is volt kint (többek közt), egy olyan intézetben, aminek a vezetője az MI-6 nyugalmazott igazgatója volt.
Kombináljunk tovább? Vagy egyértelmű?
Javíts ki, de Soros jelenleg nem végez hasonló támogatást idehaza, mint akkor.
Akkor?
@Fejesrob:
Hát persze. Ha nem támogatom a zsidóösszesküvést, akkor betegebb vagyok.
Ki a bánat mondta, hogy Sorosék meg a nemtom kik nem támogatnak csoportokat, meg nem halásznak a zavarosban? Ahogy más nációk befolyásos tagjai is a világ minden pontjáról. Legfeljebb azok nem kerítik a mesterkedésük köré a holokauszt köpönyegét, így elkerülik a szelektív hallásod.
Részemről ez a téma lezárva, mert már vastagon járunk a zsidózásban. És mielőtt kapósorral vádolnál meg engem is, közlöm: a családfám Szerbiába vezet, és echte szerb, ott meg ugyebár hemzsegtek a zsidók mindig is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A haverom azt mondja, Orbán zsidó programot teljesít.

Én azt mondom, önjáró lett.

Bevallom, tudja a fene.
"A molinót a szavazás után vitte az ülésterem közepére a két PM-es képviselő. Az ülést vezető Latorcai János felhívta a figyelmüket, hogy magatartásuk súlyosan sérti az Országgyűlés tekintélyét, ezért szankcióval sújthatják őket."
index.hu/belfold/2013/05/21/itt_nemzeti_dohanymaffia_mukodik/

A tekintélyét??? :)) Ne.... szerintem meg Kövér Lacuska és a hozzá hasonló komcsik sokkal jobban sértik mindennél azt!

A testbeszédről pedig csak annyit, tessék megnézni a narancsbolsevik párt képviselőit. Jó párnál ott a kéz, az arc, a száj előtt.
Nem, nem azért, hogy ne lehessen leolvasni a motyogását.
@Bakter: Úgyis elbeszéltünk egymás mellett.
@Fejesrob:
A jobbiktól azt halljuk egyfolytában, hogy Piktorunk az ő ötleteiket valósítja meg, ellopja és a magáénak mutatja azt.
Döntsétek már el! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ki az a döntsétek? Egyedül vagyok.

Vagy te pedig akkor akkor a Bajnaiék vagy?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
NEM!
DEHOGY!
FÉLREMAGYARÁZOD!
Még a feltételezés is sértő!
Miért nem az államizgatgatást racionalizálják?

"Háromszoros létszám és dupla bér

Bár a teljes közszférát létszámstop, bérbefagyasztás és leépítési hullám sújtja, Orbán Viktor hivatala ehelyett tovább "hízik": csak idén a háromszorosára duzzadt a Miniszterelnökség dolgozóinak létszáma, jövőre pedig csaknem kétszer annyi pénzt szánna a kormány a hivatal működésére.

A költségeket tovább növeli, hogy a kormányfő hivatalához került több, eddig önálló intézmény, emellett államtitkári rangot kapott Szijjártó Péter, korábbi miniszterelnöki szóvivő is. A Miniszterelnökség alkalmazottai fizetésük mellett költségtérítésre és szociális juttatásokra is számíthatnak.

Az idei év első felében összesen már 411,9 millió forintot fordított a Miniszterelnökség a dolgozók személyi juttatásaira, tehát egy alkalmazottra eddig közel 1,5 millió forint jutott, miközben tavaly összesen 645 milliót költöttek bérekre - írta tegnap az mfor.hu. Ezzel több mint duplájára nőttek a hivatal személyi jellegű kiadásai. A jelentős költségnövekedés oka a drasztikus hatáskör, és létszámbővüléssel magyarázható.

A közelmúltban ugyanis 111 kormánytisztviselővel bővítették a Miniszterelnökség dolgozóinak számát, így a háromszorosára növekedett a hivatal létszáma. A Lázár János volt Fidesz-frakcióvezető vezetése alá került szervezethez többek között átkerült a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal felügyelete is, önálló államtitkárságot kapott a miniszterelnöki szóvivőből külügyi és külgazdasági államtitkárrá kinevezett Szijjártó Péter és új, külföldi sajtókapcsolatokért felelős helyettes államtitkárság dolgozik majd a Giró-Szász András vezette kormányszóvivői iroda alatt.

A Külügyminisztériumból a Miniszterelnökséghez kerül az Információs Hivatal is.
Az első negyedévben 180 millió forintba került a vezetők, vezető tisztségviselők és az egyéb foglalkoztatottak alkalmazása. Csak a második negyedévben 229,9 milliót költöttek személyi juttatásokra. "Sajátos juttatásként" eddig 5,7 millió forintot, szociális juttatásként pedig 2,8 milliót fizettek ki az év első félévében. Tízszeresére emelkedett a dolgozóknak nyújtandó különféle költségtérítések - például üdülési hozzájárulás, közlekedési költségtérítés - összege is, amely 40,3 millió forintot tett ki. Miközben a kormány a közszféra létszámstopjával és a bérek befagyasztásával igyekszik spórolni saját magán, a 2013-as büdzsé tervezete a 2012-es keret közel dupláját, 5,7 milliárd helyett 9,05 milliárd forintot irányoz elő a Miniszterelnökség működésére.

Orbán Viktor kormányfő 2010 április végén még arról beszélt, hogy feleakkora hivatalt akar maga köré, mint amekkora Bajnai Gordonnak volt, hogy megmutassa: kevesebb emberrel is lehet hatékony munkát végezni. A Miniszterelnökség körülbelül 50 fős induló létszámát azonban már augusztusban 94 főre emelték egy kormányhatározattal, majd 2011 őszére több mint két és félszeresére duzzadt az apparátus létszáma. Ezt követően év végén és 2012 tavaszán is felvettek újabb embereket. A március 31-i adatok szerint már 164-en dolgoztak a Miniszterelnökségen.

Forrás: Népszava összeállítás

sokkaljobb-kommentár: Nincs megállás, a kormányzati dőzsölés tovább folytatódik. Egy másik anyag szerint több milliárd forint megy el irodabútorra (100 ezer forintos forgószékekre), gépkocsikra, albérleti költségekre, miniszterelnöki körlevelekre. 221 millió forintba került a "Magyarország jobban teljesít!" szlogen kampányanyag, 500 millióba kerül egy miniszterelnöki körlevél - válaszborítékkal a duplájába. Állítólag a közeljövőben kapunk megint ilyet, amelyből megtudjuk, hogy milyen jól élünk! Ezeket a pénzeket el lehetne költeni nemes célokra is! Ezekkel a tényekkel csak a felszínt kapartuk meg, hiszen a korrupció is dübörög, és az már külön többszáz milliárdos tétel. A Facebookon terjed egy vicc: Mit csinálsz mostanában? - Semmit! - hangzik a válasz. Mire a kérdés: - És melyik minisztériumban? Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél!

Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta a napokban, hogy a fizikai munka becsületét helyre kell állítani. Kíváncsian várjuk, hogy öt gyermeke közül hányat fog szakmunkásképzőbe íratni."

blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=zgfumag&pid=98154&blog_cim=H%E1romszoros%20l%E9tsz%E1m%20%E9s%20dupla%20b%E9r
@Habakuk999:
Azoknak, akiknek ez jelenti a politikát, nehéz egy életük lehet.
Napról-napra kell a világ számára bebizonyítaniuk annak a tézisnek a helyességét, hogy bizony lehet agy nélkül is élni.
Különösebben nem kellene erőfeszítéseket tenniük e-tárgyban, a puszta létük a bizonyíték.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem ne kínlódj, az emberek nem Népszava idézetek után szavaznak, hanem államháztartás hiánya, megélhetés, közbiztonság, effélék.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te meg a jobbik játsszátok le.
Most akkor a jobbik, vagy a zsidók programja?
Nem értem én ezt, ecceri informatikus vagyok csak, de mintha... Vagy most jön az, hogy a kettő ugyan az?
A Csancit tudom, de a többi is akkor??? :D
"Korlázotott fizikai képességeire hivatkozva nem engedik indulni a június 14-ei iráni elnökválasztáson Ali Akbar Hasemi Rafszandzsáni volt államfőt, az ellenzék de facto vezetőjét."

Van még mit tanulni, fillyuggh.
@Fejesrob:
Segítek neked, csak most, csak neked...

"Forrás: Népszava összeállítás

sokkaljobb-kommentár: Nincs megállás, a..."

A cikk így folytatódik:
"Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta a napokban, hogy a fizikai munka becsületét helyre kell állítani. Kíváncsian várjuk, hogy öt gyermeke közül hányat fog szakmunkásképzőbe íratni.

Békéscsaba, 2013. április 25.
F. I. - K. M.

Emlékeztető: "A magyar népességnek legalább a harmadát végképp elveszítettük, mert már nem rendelkeznek azokkal a képességekkel, tulajdonságokkal, melyek segítségével beilleszkedhetnének egy normálisan működő társadalomba - állítja a Heti Válasznak adott interjújában Bogár László. A közgazdász szerint jelenleg a magyar költségvetés egyensúlyát elsősorban a magyarok önmegszorítása biztosítja." (Részlet a Bogár László közgazdásszal Megszorítjuk magunkat címmel készült interjúból)

sokkaljobb.hu"

Menni fog egyedül, vagy szótagoljam? :))
@Bakter:
Baszki, nálunk az agyhalott lét kötelező volt a gombnyomogató biorobotoknál! Itt nem aprózzák el! :)
Úgy döntöttem, hogy zsidókérdésben a legautentikusabb forráshoz fordulok, és megnézem egyik előadását. Eric Cartmannek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Kíváncsian várjuk, hogy öt gyermeke közül hányat fog szakmunkásképzőbe íratni."
Na, de kérlek...
A szakmunka értékét ennyire lebecsülni, nem bölcs meglátás.
Szereti a focit, a szabadságharcot, a nemzeti konzultációt, stadionokat építtet és szívesen hangoztatja vallásos gyökereit ............................................................................................................................................................................................................................................ az egykor Moszkva ellen harcoló, ma Putyin híveként tevékenykedő csecsen elnök. :))
index.hu/nagykep/2013/05/21/csecsenfold_nagykep/

Felsejlik a jövő... Aki ezt akarja, annak lelke rajta. Sokan ezt nem fogjuk szeretni.
Vagy így, vagy úgy!
@Knósszosz:
Nem én voltam, te majom! :) Értsd legalább te, ha már a másik nem tud olvasni... :D
@Fejesrob: "Nettó hülyeség" - írod egy olyan dologra, amit én soha nem írtam, de még csak nem is érintettem a témát. Ezért ezt a beszélgetést itt most én is befejeztem veled.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én értem, Te fáradsz szerintem.
Kimerítő lehetett az az "evezés" hölgytársaságban, talán ez a következménye a túlhajszolásnak, úgy vélem...
@Knósszosz:
MAJOM! Este 1/4 9-ig melóztam ma, szóval hol van már a tegnapi. Amúgy meg a mocskos fantáziátokra bízom a többit. Dögöljetek bele az irigységbe! :D
@Bakter: Ja hát igen, az "ingerületátvivő anyag" már lehet zombi, ez igaz... :) De alapvetően a zsidózás és a neonáculás a tudatos figyelemelterelés, felelősség-áthárítás, szerecsenmosdatás eszköze. Vagy így, vagy úgy: MSZP alatt is, Fidesz alatt is tökéletesen működik. A láncos kutyát épp Jobbiknak hívják.
@Knósszosz: :)
A hölgy fáradt el, Boli hős módjára a kormánylapátot fogta.:)

Az igaz, markolhatta erősen.:)
@Fejesrob:

ismerős fiatal házaspár, a közelmúltban egy Sz.Sz.B.-megyei kisvárosból érkezett a fővárosba, munkavégzés, jobb élet reményében (ők is a négy millió szegény ember közé tartoznak).

Hölgyike négy hónap után talált melót, br.120.000,-Ft, nettó 79.000,-Ft, mindezt sok-sok papírral, plusz diplomával.

Férj köztisztviselő, szintén igen szolid pénzecskével.

Eddig -elmondása szerint- havonta átlagosan kétszer hazavonatoztak a szülőkhöz, testvérekhez, barátokhoz.

Jött is nekik a pünkösdi meglepi (mutatta!), a gyorsvonati pótjegy 440Ft/fő/útirány.

Ha havonta, továbbra is kétszer teszik meg a fentebb említett utat, akkor ez több mint 3.400,- Ft, a megvásárolt, méregdrága menetjegyen felül.

Mindjárt bukta a két árva a rezsicsökkentést!!
A srác azt mondta, ha egy Fideszes még egyszer odamegy hozzá aláírást kuncsorogni, akkor a hátába állítja a golyóstollát!
(Lazán meg is érdemelnék!)

Na, így múlik el a világ dicsősége.

Ja, nekik és sok más embernek hiába kürtöli tele Orbán a köztévét minden jóval, nem érdekli őket, mert ők nap mint nap az ellenkezőjével szembesülnek,nem hülyék, és nem agy mosottak!
@Habakuk999:
Olyan lélekvesztőkben amivel Boli itt nagyképűsködik, abban nincs kormánylapát. Ez nem triérész, csak egy ladik.
Na, mostan a mai válaszértesítőket mán nem nyitom meg, még bajom lesz belűűle-:))
@huzzadneki shakespeare: vazz, ne is mondd: én a nyugati határtól Londonba olcsóbban eljutok, mint tömegközlekedve anyámhoz, a Duna vonaláig... Csuhajja!
@huzzadneki shakespeare:
Dohány, 10% árrés megszavazva, azaz drágulás. Oszt még sokaknak kutyagolni is kell majd érte. Lehet megint betűtípust cserélni a rezsicsekken.
@vitéž munkášőr:
A mai tananyagban a hawaii őslakosok fellázadtak, és elzavarták a turistákat. Majd golflabdával a haditengerészetet is megtámadták. De amikor rájöttek, hogy elfogyott a nemzeti koktélalapanyagát adó vodka, már meg akarták adni magukat. Csak nekem van áthallásom a magyar-eu viszonyra?
@Knósszosz: csak nyugodtan, Bolit hideg borogatással priznicelik a ladik miatt.:)

Én se értem, mit van annyira oda, nem mindegy, minek híjják azt a csónakot?
Hogy visszatérjünk az eredeti témához:
index.hu/belfold/2013/05/21/ezer_embert_is_erinthet_a_budai_kitelepites/

"Az Országos Széchényi Könyvtár közelében végzett felújítási munkálatok során került elő a 70 kilogrammos német repeszbomba, oldalán olyan gyújtószerkezettel, amit nem szabad elmozdítani, mert bármikor robbanhat."

Furcsa egybeesés ez.
@Habakuk999:
Azt gondolom, most végleg sikerült kihúznunk a gyufát.
Ha van otthon valami gyorsan ható drogod, azt vedd be most!
Öt perc múlva már késő lesz.

Boli, bazmeg, mi nem úgy gondoltuk!
Detélleg!!!
@Bakter: Ez a nácinémetpogányimperilalisták bosszúja a keresztényi értékeket oltalmazó dicső nemzetünkkel szemben.

Amúgy most olvastam, hogy Jézus kurvára nem foglalkozott a pogányokkal, csak a zsidók messiásának gondolta magát.

Úgyhogy legfőbb ideje volt a hamis 2000 évvel ezelőtt bűvészkedő helyett a valódi istenfiának megjelenni nékünk. Az a mi külön szerencsénk, hogy a focit is szereti.
Nem mondta, hogy nácik. Csúsztatás már a reakció is. Ez a poszt meg tovább csúsztat. Miért?
@Knósszosz: Én is meg lennék ijedve, ha olyan szemtelen lennék, mint te.:)

Most már b...hatod a lovat, késő a megbánás.
@Knósszosz: @Habakuk999:
Kávéscsésze alátét típusúak vagytok! :)
@folyamatábra: Mit mondott akkor kedves Uram?

Tájszólását nem értette meg a világ?
@Bakter:
Na ne csináld már ezt, jó?!
Ezeknek fölösleges a szar Széchényi Könyvtár, az elmúlt 23 évben egyetlen olyan köteles példány sem került oda, amelyikből csorog a NER-csula. Akkor?
Ezeknek amúgy is a Svéd irodalom volt az első és egyben az utolsó élményük; a Gőgös Günnar Gedeon, de már azt is rég elfelejtették.

Ki éreccségizett miniszterként, ki kamu píéjcsdíből kifolyólag.
Rossz vagy, ne bántsd őket!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez akkor azt jelenti az én olvasatomban, hogy nincs harrach.
Köszi!-:D
Ha megerősítenéd egy "mennyapicsába" - val, akkor jól is aludnék.

Szal...?
@folyamatábra:
És a németek is csúsztatnak.
Mert pénzeli őket a libás, innen.
Komenyista tempó ez, én mondom!
Merkell mögött is Bajnai áll !!!!
Megszavazták a röghöz kötést.

Jobbikos szavazatokkal is.
@Knósszosz:
De'csakmer ilyen agresszív vagy!
"mennyapicsába" - ha ettől jobban alszol! :D

@Habakuk999:
Nem is, dehogy! Félreérted!

@Buga.Jakab:
Kilóra vették meg, vagy libákkal? :)
@Habakuk999: Köszönjük szépen még egyszer a szíves vendéglátást. :)
@Bakter:
érdekes dolog lenne, az energia cégek egyáltalán nem fizetnének semmit majd ha be akarják hajtani csődöt jelenteni az a zorbánnak milliárdokban fájna és utána lehetne tárgyalásozni mmeg jogásozni de megoldás az álla nem kap semmit addig is ki baszik ki a másikkal jobban

brühüyyy
@Buga.Jakab:
Talán voltak kétségeid e-felől?
Majd jön a fidesz dédelgetett zabigyereke a dzsobbik és majd jól lebüdösbuzizza Westerwellét, meg előveszi a komenyista kártyát Bajnaival kapcsolatba, oszt jónapot.

Sáláláláálááá hohohhóóóó... és csuhajla.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gondolod?

Akkor most a mi gyerekeinknek sokkal jobb, mint a sudribunkó Európa egyéb népei diákjainak?

Basszus, el kéne mennem valami szemináriumra Lakitelekre vagy Csútra, nem érem fel ésszel ezt a sok jót, amit kapunk.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem volt valami fényes vendéglátás, úgyhogy végképp nincs mit.:)
Merkell nem ember!!!! egyrészt NÁCI !!!! másrészt asszonyálat !

vagyis ha sokat ugrál áteshet a vakkomondoron, vagy azeri baltánkkal éjjel lesúlytunk !
@Habakuk999:
Mert nem érsz fel Rozika szintjéhez.
Tanúni-tanúni-tanúni, emlékszel?
@Habakuk999: Nem is vártuk el.:) Bőven elég volt jót beszélgetni, persze a palacsinta is fincsi volt. Sajnos mi sem tudtunk sokáig maradni. Remélem nem okoztunk nagy csalódást. :)
Hát, ebben a konkrét esetben úgy tűnik, valóban csúsztattak a németek.
Orbántól ezt idézi az index: "a németek küldtek már lovasságot Magyarországra, tankok formájában jöttek, ne küldjenek, az a kérésünk. Nem volt jó ötlet, nem vált be".
a német reakciókról meg ezt írja:
"A Spiegel Online Orbán náci módszerekkel vádolja Merkelt címmel közölt beszámolót. A Focus Online a Nem éppen diplomatikus kormányfő - Orbán náci módszereket feltételez Merkelről címet adta beszámolójának"
És az index is nácizásról beszél a címben.
Ha az Orbán valóban annyit mondott, amennyit itt idéznek tőle, akkor ezt nácizásnak olvasni erős csúsztatás.
A tankok küldése vagy a lovasságé, az katonai módszer, nem náci.
Remélem olvastátok:

"Természetesen lehet puszta kézzel is táplálkozni az Európai Unió asztalánál úgy, hogy két fogás között gumicsizmás lábunkat felrakjuk az asztalra, de nem vagyok biztos benne, hogy olyan sokszor meghívnak majd ebédelni. Mint ahogy nyugodtan szájba lehet vágni az asztalszomszédunkat is, ha az étkezők egy részének felháborodását csillapítandó, igyekszik elmagyarázni, hogy nem elefánt ez itt mellette, és nem is a porcelánboltban vagyunk. Ő így szokta, nem kell rögtön a kidobólegények gondjaira bízni.

Mindenki tudja immár, hogy a gumicsizmás magyar úriember pártfogója Angela Merkel német kancellár volt, aki az asztal túloldalán ülő Peer Steinbrück szocdem wannabe kancellár ama felvetésére válaszolt, hogy a cizellált modorú, Orbán Viktor névre hallgató urat nem ártana elvezetni az asztaltól. Merkel azt találta mondani, nem kell rögtön a könnyűlovasságot beizzítani, nyugi van! Reakció: a sértődött illembajnok hazamegy és hadat üzen éppen annak, aki tulajdonképpen a bunkó primitívsége okozta indulatokat elsimítani próbálta. „A németek egyszer már bejöttek (Magyarországra), nem lovassággal, hanem tankokkal. Nem volt jó ötlet, akkor sem működött.” Világos ott annál a szekuláris, keresztényellenes, családellenes asztalnál?"
index.hu/bloghu/hacsaknem/2013/05/20/a_nemet_tankok_fenyegetese_es_byealex_12_pontja
@folyamatábra:
Prőhle Gergelyt hallgattad ma délután a Klubrádióban?
Levezette a képes beszéd című, szarsuvickoló baromságát, engem nem győzött meg.

Nézz utána és okulj!
Nem, nem. Nem akarok Prőhle Gergelyt. 1szerűen csak annyi, hogy ha nem nácizott, akkor azért ne anyázzunk, mert nácizott. Van épp elég. Például a szimbolikus lovasságból konkrét tank csinálása is meglehetősen suta és erőltetett, sőt, hogy úgy mondjam csúsztatott metafora.
Undormány seggnyalonc Kerényi elvtárs alig áthallásos dumája megvolt?

"A videó (ami egyébként a színház.hura került ki először) a City TV áprilisi felvétele volt egy Belvárosi Polgári Szalonba szervezett beszélgetésről. A City TV-ről tudni kell, hogy ez Rogán Antal birodalmának, az V. kerületnek (Belváros-Lipótváros) a tévéje, ráadásul a felügyelőbizottság elnöke nem más, mint maga Kerényi Imre. Aki a kedélyes buzizásért az állhatatos munkájáért bruttó 357 400 forintot kap a csatornától, a gyaníthatóan amúgy sem kevés, festményrendelgetős, kalózkiadásos könyvsorozatos miniszterelnöki megbízotti fizetése mellé."
comment.blog.hu/2013/05/21/kerenyi_a_sajat_tevejeben_buzizott?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2013_05_22&utm_campaign=index

Hűség és becsület... Honnan ismerné ezeket a szavakat ez az aljadék?
Max. sok II. VH-s filmet nézett és megtetszett az SS jelmondata: "Meine Ehre heißt Treue."
Véletlen ezeknél nincs.

A trafikmutyis hangfelvétel részlete is jön:
index.hu/gazdasag/2013/05/21/itt_a_hangfelvetel_a_trafikmutyirol/

Az az istenadta birka nép meg bólogat. Térdelés közben...
@folyamatábra:
Miért, nem tankot mondott???

"Spiegel: Orbán náci módszerekkel vádolta meg Merkelt
A németek egyszer már bejöttek (Magyarországra), nem lovassággal, hanem tankokkal. Nem volt jó ötlet, akkor sem működött – idézett a német hetilap a magyar kormányfő pénteki rádióinterjújából. Orbán Merkel egyik korábbi megjegyzésére reagált, a kiszólás szépséghibája csak az, hogy a német kancellár éppen védte Magyarországot."
Tudjuk, persze, szennylap.

" Náci módszerekkel vádolta meg Angela Merkelt Orbán Viktor a Spiegel szerint. A német hetilap online kiadása felidézi, hogy a magyar kormányfő péntek reggel a Kossuth rádió 180 perc című műsorában azt mondta, a németek egyszer már bejöttek (Magyarországra) nem lovassággal, hanem tankokkal. Nem volt jó ötlet, akkor sem működött – mondta Orbán, aki Merkel csütörtöki mondataira reagált."

"...a miniszterelnök szavai nem szolgálják a magyar-német kapcsolatok ügyét, viszont erősíthetik az Orbánnal kapcsolatos kritikát a Németországban kormányzó CDU/CSU politikusai között."

Az a rohadék die Welt is félreértette:
"Denn die Kavallerie sei ja schon einmal in Ungarn gewesen, in Form deutscher Panzer. "Es hat damals nicht geklappt, und es würde auch diesmal nicht klappen", sagte er. Und zielte damit klar auf Steinbrück, zu dessen Markenzeichen der Satz mit der Kavallerie gehört."

Illetve mindenki hülye megint, mi meg a helikopterek!
Értem én!
Tanulnod kéne... pl. németül.
Jól jöhet még.
A Die Welt kommentjei között is akad rendesen agyhalott! :))

"Orban hat nicht den 2.Weltkrieg gemeint, sondern die Zerschlagung des ungarischen Aufstandes 1956 durch Sowjet und DDR Truppen."

"Orbán nem a 2. világháborúra gondolt, hanem a magyar felkelés leverésére 1956-ban a szovjet és DDR csapatok által."

Őőőőőőőő... Na'bazz... Mindig tanulok valami újat.
Oszt lőn setétség... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyan Boli!
Miért erőlködsz?
Inkább evezz, az kibaszott jó lehet!
Hagyd ezt a szart!

Ezt most komolyan, télleg.
Dehogynem, pont erről beszélek! Tankot mondott. Lovasságból csinált tankot, ami egy hasonlat korlátolt konkretizálása az Orbán részéről, és éppen elég ciki ahhoz, hogy ne kelljen nácizással vádolni, amit viszont ez esetben nem tett.
"Und Ungarn war traditionell immer gegen Westen orientiert (heute immer noch),....
Klingt für mich mißverständlich, sollte wohl heißen....
m i t dem Westen, also eindeutig pro westlich ?"

"Magyarország tradicionálisan mindig is a nyugat ellen volt (ma is még),...."

Így látnak bennünket onnan...
Tényleg, tök jó...
@folyamatábra:
Azok akkor nem a nácikok voltak, akik megszállták a "szövetségesüket", tankokkal... Értem én!
Lovakkal szálltak meg bennünket... és a Keresztény Leányegylet Szüzességi Fogadalmát litániázták naphosszat, miközben az elmebeteg örmény-szlovák származású vérmagyari marhát hatalomra segítették.
Tudtam! Bazz, csak nem sejtettem...
A nőkkel kapcs. általában.
endresy.blogspot.com/2013/06/hetkoznapi-pofonpolitika.html

Egyébként Orbánban és környezetében részebn emiatt is lehet az, hogy ha egy női politikus mond valamit, az csak egy q..va akadékoskodása.
az előző eltévedt egy-két beírást. Bocs
süti beállítások módosítása