Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.19. 05:12 Fabius

A cövekjelentés jutalma

Címkék: tanácsadás fidesz g.fodor gábor

Mindig úgy aggódok, ha valamelyik kormányközeli szervilizmus politológus hülyét csinál magából, és az ügybuzgalomban eltéved a Fenséges Tomport övező betyárkörte mezőben. Mer'hogy legalább megéri? Mármint a közvéleményt tudósítani arról, hogy Orbán Viktor afrodiziákumként hat a szerencsétlenre, és neki ettől bizony alhasi vértolulása van. Érted, no, szóval feláll neki ilyenkor. 

g.fodor-gábor.gif

Aztán persze megnyugszom mikor olvasom, hogy a cövekjelentés kifizetődő, nem csak a munkáltató Századvégnek hanem Orbán Gépontjának magának is külön hozzáférése van a moslékosdézsához

Így már érthető minden, 13 millióért lenne még jelentkező rajta kívül is bőven, aki hajlandó volna szösszeneteket írni a Vezér által a libidójára gyakorolt hatásokról. De ne legyünk rosszmájúak, Gépont bizonyára hasznos dolgokat is csinál, bár hogy a talányos  “törvényjavaslatra vonatkozó tanácsadás" mit is takarhat azt nem sikerült - egyelőre - a 444.hu-nak sem megfejteni. De ha kicsit "oknyomozunk" mindenki kedvelt videós oldalán találunk anyagot ahol maga a Mester magyarázza a saját szavaival az őt hallgató nyugdíjasoknak, hogyan is zajlik az ő munkája: Bemegy reggel és nem jut eszébe semmi. Főz egy kávét és ezt folytatja, majd a második kávé további semmi után elkezdi csinálni a valamit a táblára, ha már bement. Szóval motivált a koma nehogy megszólja valaki, és ráadásul realista mikor aszongya: semmi értékes munkát nem csinálok, nem járulok hozzá a GDP növekedéshez. Ehhez képest 700-745 ezerbe kerül nekünk havonta. Mondjuk az ilyen veretes mondatok:

- "Ők az ÖNZŐ ELIT TAGJAI, akik a népre hivatkoznak, miközben saját jólétüket tartják csak szem előtt."

...tényleg minden pénzt megérnek, és akkor az önvallomásról - "Fel kell öltöztetni a saját érveinket. Kettős beszédre van szükség. Másként kell beszélni kifelé és befelé, és eközben persze meg kell vádolni a másikat a kettős beszéd vádjával." - nem szóltunk egy szót sem. De azért értjük meg látjuk mi megy itt elég régóta. Most már azt is tudjuk ezek a hasznos tanácsok mennyibe kerülnek. Viszont valami azt súgja, Gépont a napokban fogja megtanulni a habonyárpitól, hogy ha az agyműködéséhez szükséges vérmennyiség az alhasában található éppen, akkor nem kell nekilátni az észosztásnak. 

Kampányban efféle kamingautra aligha van szüksége a kormánynak ugyanis. 

374 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr755306611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Fel kell öltöztetni a saját érveinket. Kettős beszédre van szükség. Másként kell beszélni kifelé és befelé, és eközben persze meg kell vádolni a másikat a kettős beszéd vádjával." - ENNYI! :(

Mondjuk, akinek 70-nél több az IQ-ja, az már rég tudja ezt.

Azé', köll egy gerinc, pofa - vagy inkább ezek hiánya! - illen "melóhoz".
Én, tán még 1 milláért sem tudnám csinálni.
(Lehet próbálkozni, várom a felkéréseket. :DDD)
Vajon mi marad a puskaporból jövő májusra? Asszem ez a molinó, meg aki kitalálta,jóváhagyta, megcsinálta, kirakta egyenként megér néhány masszív évet valamelyik műintézményben. És tartok tőle ez még mindig messze nem a legalja. Valami itt nagyon el van baszva kéremszépen...

kep.index.hu/1/0/427/4273/42739/4273992_8b0ae9b366f10ab9ed9d966dbe580e97_wm.jpg
A listát nézegetve tudtam, hogy géefgé ezt nem ússza meg:)))
@Orica Középföldi: A Portikkal elszóraakozna a választásokig, a csapból is ez fog folyni... aztán csend, mint a Dajcs Tomporka nagymamájának a megfigyelésével... és ha ezzel választást lehet nyerni... akkor tényleg fusson, ki merre lát.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mikor először megláttam, mondom: ez már a legalja. Ennyire ... (nem is találok megfelelő szavakat) ...
Csak azt nem értem, hogy kerül oda Mesterházy.
Tudom, tuuuudoooom, el kell kezdeni őt is démonizálni, mer' összeállt a Bajnaival.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Abban bízom (nem nagyon, csak egy pöttyet), hogy már most ellövik az összes puskaport.
Vagy olyan mocskos "kampány" lesz, amilyet a Világ nem látott még.
Sajnos, az utóbbira van nagyobb esély. :(((
Külön elismerés annak, aki végig tudja nézni-hallgatni a linkelt videót.Én nem tudtam, hogy ez a pali vizuálisan is letaglózó.

És ez egy program! Fodrász, barátnő, Polgári Szalon. Megismertem az egyik belvárosi úriasszonyt, aki pongyolában leszalad a csirkéshez, és megrendeli a rántott húst ebédre "Sanyikámtól" - nagy hangon.
@Marcellusca:

Ne feledd, a folyamatosan adagolt méreg/mocsok/fertőzés ellenanyagot termel.
Dolgozik az rendesen:))
És ez, még az olcsóbbak közül való.
off... kiváncsi vagyok, hogyan fogják kommunikálni a tegnapi EVIZLÓ német szavazatait. Mert ugye eddig az volt, hogy Merkelék támaggyák a magyar nemzetet. Egyetlenként adtak BájLex-nek maxiumot, azeri nagybarátaink pedig kb. le se szartak. Akkor most?
A németek csak az Orbánt nem szeretik mega kormányát a magyarokat meg igen, a baltásékhoz meg nem jutott el a cári ukáz?
Kieg. Mert azért nagyjából mindenki tudja, hogy itt szimpátiaszavazás folyik már hosszú idő óta, egy szimpatikus ország egy éneklő szamarat is kiállíthat rikácsoló Petike hangján, akkor is nyer, ha közben a kútba ugrik...
@a kormány embere:
Mármint ez a figura az olcsóbb kurvák közül való.
Ez igaz, de nézd meg. Majd tedd a szívedre a kezed és mond azt, lenne gusztusod ehhez a pöcsfejhez? Mármint meghallgatni... ;)
Olyan undorító a kinézete is, mint a mondandója. A nyelve állapotáról meg ne is beszéljünk.
A hét elején, amikor megjelent ez az info, már kiakadtam ezeken.
Egy szánalmas, kis szervilis NERhuszár a csóka, a "független politikai elemzők" aljadéka, óóóóóóóriási élettapasztalattal és még több csilli-villire polírozott hátsóval a háta mögött.
Kuminunk is(nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős - ezzel a nívóval, (asztalra borul és röhög)), azzal a rettenetes tehetségével(LOL), szintén elég szépen részesül a "nem GDP-t növelő" juttatásokból.

A részletek:
444.hu/2013/05/16/ujsagirok-sportolok-es-celebek-a-frakciok-fizetesi-listajan/

Kedvenceim aljadéka mégis a dzsobbikos ettársak, de mindenki ott tolong a moslékosdézsánál, eladva magát - evégre a kurvák hitvallását magukévá tették. :)

"A 86 éves Grosics Gyula volt futballista, az Aranycsapat kapusa 2011 eleje óta 21 alkalommal kapott pénzt a Fidesztől, jellemzően 190 és 400 ezer forint közötti összegeket főleg tanácsadásért és háttéranyag gyűjtésért – írja a 444.hu a parlamenti frakciók szerződései alapján. Az idős volt sportoló kapott már pénzt sport- és turizmusügyi tanácsadásra, a Hajós Alfréd-terv népszerűsítésére az egyetemeken, valamint több alkalommal a “törvényjavaslattal összefüggő háttéranyaggyűjtésre”.

Legalább két alkalommal, összesen 1,2 millió forint értékben kapott kommunikációs tanácsadói megbízást a Füleky Kft., aminek korábban Rákay (Philip) Kálmán, a közszolgálati M1 tévécsatorna intendánsa volt résztulajdonosa. Felesége, Wieber Orsolya testvérével közös cége szintén kapott kommunikációs tanácsadási megbízást a Fidesztől, két szerződésre 1,2 millió forintot.

Rubovszky György KDNP-alapító lánya, Jeneiné Rubovszky Csilla eddig 3 jogi tanácsadásról szóló szerződést kapott, összesen közel 12 millió forint értékben amellett, hogy KDNP-s alpolgármester az V. kerületben, és 2013 áprilisa óta idősügyi miniszteri biztos is.

A Fideszben a Századvég (és munkatársai), a Nézőpont Intézet és Giró-Szász András kormányszóvivő "mindenféle kapcsolt része volt még népszerű" - tette hozzá a beszámoló.

A Jobbik a frakció által fizetett tanulmányok címét is megadta, így kiderült, hogy Dr. Ilkei Csaba, az elmúlt rendszer népszerű televíziósa, az Új Reflektor magazin felelős szerkesztője is készített tanulmányt a pártnak “Titkos szervezetek a nemzetközi nagytőke globális rendszerében” címmel. A párt emellett 2012-ben például 2,3 millió forintot költött egy “Az LMP feljövetele, az előtte álló lehetőségek” című tanulmányra."

Most ha belegondolok, hogy a jobbiknál csak a moslékosdézsa szájának a bővítésén melóznak, akkor talán nem röhögöm magam szét a tanulmány címén!
“Titkos szervezetek a nemzetközi nagytőke globális rendszerében” - szánalom, olyanok akár a komcsik, ezt simán megrendelhették volna '89 előtt is. Balfaszok. :))
Ki mondta itt a 70-es IQ-t??? Komoly túlbecslés lesz az...
Külön érdekesség volt még, hogy Romániából, benne a méjmagyarnak hitt székelyországgal, az elszakított vesszen trianonos, csábeleci szentlélekmegjelenéssel, egyetlen potra sem méltatta a sok jót, amit kapott.
on
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Kora regel ne szívd fel magad. A Fekete demendált párduc azért fixen megkapja még mellé a havi félmillás nemzett sportolói apanászt is...
Vajákos meg szarja kifelé a himnikus szignálokat ezerrel... a gyomrom forog tőle, ha meghallom...
Ha ezt megnézitek, ettől beszartok! :))
Amikor már azt hinnétek, nem lehet lejjebb...

most.444.hu/2013/05/18/nincs-itt-semmi-neznivalo/
Ha a rozsdaboglya gépedre lehet filtert tenni, akkor vegyél egy polárosat, mert szétég az érzékelő...
"Hogyha G. Fodor Gábor munkahelyként ír jókat a Fideszről, az érthető, mert a viszony nyilvános, mindenki tudja, ki a gazda, ilyenkor a póráz el van engedve, a személyes blogon lehet méltatni az ágaskodó ambíciójú, Férfias vezetőt és nyomatni a Habony-kompatibilis hazafias állami PR-t: "...megérte kiállni a magyarok érdekeiért, megérte felvállalni a konfliktusokat, mert MAGYARORSZÁG már egy sor területen JOBBAN TELJESÍT, még mindig nem elég jól, de jobban". Hogyha azonban G. Fodor Gábor magánemberként is szerződéses viszonyban áll a Fidesszel, az azért kisebbfajta magyarázatra szorul, hiszen a törvényalkotás előkészítésébe való bekapcsolódás némiképp árnyalja az arról alkotott későbbi elemzői-politológusi véleményalkotás minőségét, hogy most nagyon finoman és elegánsan fogalmazzunk."
és egy 2011-s szösszenet:
"A kormányközeli fiatalokról

Ceglédi Zoltán
2011.12.27., 09:48 2011.12.27., 10:58 24971 27
Az „elmúltnyolcév” alatt regnáló szocialista kormányokat jellemzően három okból rugdalták a fideszes fiatalok: kaptak azért, mert elkúrták a gazdaságot, kaptak azért, mert korrupt szemetek, és kaptak azért, mert bénák, kínosak és antidemokratikusak."
hirszerzo.hu/velemeny/2011/12/27/A_kormanykozeli_fiatalokrol_IN0VH0
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Vajákos meg szarja kifelé a himnikus szignálokat ezerrel... a gyomrom forog tőle, ha meghallom..."

Asszem lemaradtam némileg. Ki a vajákos?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Te majom! :) Én sem egy komplett fotostábbal akarok kivonulni! KisNyúúúúúúúúúúúúúúúúl...
GFG?
amikor megírta ezt:
gfg.blog.hu/2012/10/09/ferfiassag_651
és kikerült index címlapra, akkor én ott, ezt írtam:

"elolvastam.
lefagytam.
kellett egy öt perc, mire bebootoltam újra, és az alapszintű funkcióim újra működni kezdtek. viszont most nem tudok gondolkodni (pedig melózom, és marhára kellene), mert helyreállítás zajlik a tegnap esti backupból. viszont már tettem egy markert, nehogy véletlenül újra elolvassam.

szerintem ezt a gfg szabad gondolkodót nyugodtan ki lehet küldeni egy fradi-újpestre. ha balhé van, gfg felolvas. egy percen belül csak 4000 zöld-fehér és 2000 lila-fehér sálas tátott szájú nyálcsorgató ember álldogál ott üres tekintettel.
a rendőrök (még a nyugdíjasok is) meg nyugodtan, kényelmesen össze tudják szedegetni a rendbontókat.

szóval ez a gfg egy szellemi homokzsák."

és ezt az állításomat a mai napig fenntartom.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Meg is érdemeli a fekete párdusz. Ő már Rákosi alatt a komenista rendszert rombolta a direkte beengedett góljaival. Sajnos az aranycsapat többi tagja majd minden meccset megnyert, így ők nem dolgoztak eléggé a komenista rendszer bukásán. Ezért persze, hogy minden pénzt megérdemel z a fekete párdusz. Főleg ha most még nagy bátran pofázik is a komenimus alatt elszenvedett sérelmeiről. A büdös komcsik kényszerítették, hogy butikja legyen a nagykörúton, elismert állampolgára legyen a Kádári rendszernek... A mocskosok már csak így működtek. A fekete párdusz is csak a "rendszerváltás" után találta meg a mély magyar érzéseit, csakúgy mint a Gyarmati, és a Kárpáti.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Én Biri nénire emlékszem, és Gobbi hangja máig a fülemben van. Ezt a vajákost imádom:))

A másikról csak annyit tudok,hogy van, nagyon nemzeti, nagyon szeretik. Zenei produktumát nem ismerem. Sőt, érdeklődés hiányában módom sincs megismerni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: B+ megnéztem! Hát ez alatt már tényleg a csak a föld középpontja van. Ennél lejjebb már tényleg nincs. De egy dolgot a pofa sikeresen bizonyított, hogy lábon is ki lehet hordani az agyhalált. :-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

" lábon is ki lehet hordani az agyhalált. :-)"

Mi több, bebizonyosodik, hogy az agyhalál eme formája légúton terjed és súlyosan fertőző.
@Secnir:
Nos, a hozzászólások is eléggé egyértelműsítik a csontig hatoló nyelvcsapások átlátszó szánalmasságát. :)

"ern0 · linkbroker.hu/ 2012.10.10. 08:50:25
Ez a poszt tényleg annyira rossz, hogy el kellett térni a szokásostól, és most kivételesen a kommentek normálisak.

Szerintem GFG-t valami szélsőbalos kommandó fizeti, mert embert ennyire még nem járattak le, mint itt. Kedves Olvasó, játssz el a gondolattal, hogyan éreznéd magad, ha hozzád szólna ez a vers!"

"Velem ez nem megy, haver. És viszonylag gyorsan nő a létszáma azoknak, akikkel már nem megy.

Ez a poszt egy híg szarig benyaló gátlástalan nyelvjáték, egy verbális kakaszex, amelyben GFG az interneten keresztül könyörög Orbán Viktornak, hogy szarjon a hasára.

Lehet, hogy számodra ez elmélkedés a hatalom gyakorlásáról. A kutyám számára is érdekes szag és íznyom, ha megeszi egy másik kutya szarát.

De ő nem fordul oda hozzám, és nem mondja, hogy ez neked is ízlene, egyél belőle te is. Sőt, buta vagy, ha neked nem ízlik.

Egyél szart, öreg. Hirdesd, hogy aki magyar, annak ízlik. Hirdesd bátran, hogy ennél jobb szart még sose ettél, és hirdesd, hogy még sokkal többet is meg fogsz enni, annyira finom.

De ha mások arról beszélgetnek, hogy errefelé büdös van, és nagyon fura arckifejezésű barna bajuszú emberek vannak mindenfelé, akkor ne vigyorogjál a barna fogsoroddal, és ne magyarázd meg nekem, hogy ki itt a hülye.

Baszod."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
azért überelik:

"kedves G.Fodor Gábor (or who the fuck),
nem írna valami análisat is, mert mi itten néhányan már jó ideje a magasról leszarásban, ill a sajnálatos szar eltakarításában gondolkodunk?!?
egybekben: pihenje ki magát, vagy ha az nem segít, forduljon pszichiáterhez.
és haggyon má' békibe minket (a haverkáival együtt, persze)"

"Ez a szöveg teljes tévedés.
Nem a férfi princípiumot írja le, hanem azt, hogy a gyermek milyennek látja a szülőt."

"Nálunk a KÉK OSZTRIGA BÁRBAN nagy sikere volt a cikknek !!! Imádták az íróját !! Várunk holnap cukifiú !!!"

tehát maradjunk annyiban, ez akkor többeknél kiverte - a biztosítékot. :D
mindjárt abbahagyom:
egy rövidebb interjú gfodorral
www.youtube.com/watch?v=BcnDdm4rjwY
és az igazán mazochistáknak, akik meg akarják érteni a természetét, gondolatainak magvát:
www.youtube.com/watch?v=3DY1__TifK8

én csak annyit szeretnék hozzátenni: politikai gondolkodónak hirdeti magát, és ez a 80 feletti IQ-val rendelkezők számára már az első interjúból is kiderül. kiderül az is, hogyan gondolkodik, és az is, hogy miről. (∑ hülye)

(figyelemfelhívás: 18 év alattiak és/vagy gyengébb idegzetűek NE tekintsék meg a filmeket. kisebbségi komplexussal rendelkezők az első videóra CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!)
(18+)
@Secnir:

Szerintem minden, valamelyest is egészséges lelkületű embernél kiverte a biztosítékot.
Minden hülyének az a veszte,amikor sikeresen bebeszélte magának hogy nem hülye.
@Secnir:
No nem kispofám, nem szívatsz meg, az ki van csukva, hogy én ezt a kretén még egyszer megnézzem! :)
A múlt héten kapcsolgattam a tévét este és ez a "gondolkodó" gondolkodott hangosan, egy hasonló, szervilis mikrofonállvány típusú riporterrel közös ülve, aki nő létére csattogó nyelvcsapásokkal provokálta ennek a pöcsköszörűnek a nyelvcsapásait viszont.
Egyszerűen olyan undorítóak voltak, hogy megdöbbenésemben letettem a távkapcsolót és döbbenve néztem, hogy két ilyen csicska, hogy képes ennyire lemenni kutyába és egymást szopni, korhatáros karikák nélkül!
Mielőtt maradandó károsodásokat szenvedtem volna igyekeztem elkapcsolni, de elejtettem a távkapcsolót, amiből kiesett az elem, az elemtartó fedél. Pánikszerűen összeraktam és elkapcsoltam, de az az 10 másodperc, amíg ezek még édelegtek, majdnem a vacsorám kifordításába került, olyan hányingerkeltőek voltak.
Ahhoz képest viszont jól fizetik, még ha csak egy ócska ribanc is.
@Orica Középföldi:
Egyébként a stílus, a figura, a blogja nagyon emlékeztet engem VALAKIRE! :))
Szóval vagy ez az a VALAKI, vagy a másik kiskancsó a Piktor mellett, a kólsádobozgyűjtő.
@Orica Középföldi: és fertőzés terjesztésére van pénz, az ellenanyagra pedig nincs, aki pedig mindkettőre immunis, az nem segít a gyógyulásban
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hessentsd el a fóbiádat:)))
Ha ez nyílt felületen, arccal megteheti a leggusztustalanabbakat is, minek neki álnév?

Hacsak! nem a várakozás izgalma, vaj'h felismerik-e a másolhatatlan, utánozhatatlan stílusjegyekről?

Ennél sokkal de sokkal jobban aggaszt, hogy két egyetemen is hint(het)i a mételyt.
@Orica Középföldi:
Ez a pöcs???
Na'bazzz... Akkor érthető, hogy miért tart itt a felsőoktatás.
Ha ilyen kútmérgezők oktathatnak, ezzel a szervilis, szar stílussal, pártköcsög szemlélettel, akkor itt csak szolganép lesz, gerinc nélkül!
Tényleg fusson, ki merre lát!
@KÁTÉó53éúétr6:

Hidd el, a vidéki kocsmák törzsvendégei - ugyan nem olvasnak Varánuszt, géefgét még annyira se, de - hihetetlen éleslátással, tiszta aggyal mondanak véleményt. Nem dicsérőt.
@Orica Középföldi:
Ööööö... a ló legnemesebb alkatrészét hallottam utoljára valaki által felajánlani a Párt és a Qrmány prominenseinek a hátsójába, a hét elején, amikor egy edzés után egy almafröccsre beültünk a vízparti kisbüdösbe. :)
@Orica Középföldi: elhiszem, mert tapasztalom a piacokon is,csak félek ennyi mocsok legyürésére....talán?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Na ugye:)) Nem hülye mindenki, kevés megszállott van, aki a tahó tv-ben énekel.
Gondolom vidéken vannak már turulkörök a pávakör mintájára:)
@Orica Középföldi:
Nekem az tetszett! :))
Az tényleg a bizonyítása az agyhalál utáni életnek!
A hívők újabb tanúbizonyságot kaptak!
FELTÁMADUNK! Hülyéknapján...
G. Fodor a Varánuszról is megemlékezik:
A semmiben sem hívő „gulyáskommunizmus” kultúrájának rendszerváltás utáni továbbélése aztán természetes szövetséget kínált az individualista, csak egyénben gondolkozni képes, mindent relativizáló magyar liberálisoknak. Ők kölcsönözték az erkölcsi fölényt a posztkommunisták cinizmusához. Az eredmény: a politikai cinizmus feltétlen erkölcsi magabiztossága, amit a közönségesség, a trágárság nyelve tett „demokratikussá”, eljuttatva azt a „néphez”, a „kisemberhez” éppúgy, mint ahogy a mindenen a markába röhögő liberális entellektüelhez. Az ízléstelenség nyelve forrasztotta össze tehát a hitét vesztő szocialista machiavellizmust a hitnélküliség erkölcsi fölényét valló liberális nihilizmussal.
Ennek a sajátos vegyüléknek a terméke nemcsak a Sas-kabaré, vagy a Heti hetes, de az index blogketrece, pontosabban a baloldali politikai blogkultúra is: az Örülünk Vincent mindenki más teljesítményét egy pillanat alatt kétségbe vonni képes matematikatudósa és társai, akik mégiscsak abban lelik mindennapi örömüket, hogy naponta felköpnek és aláállnak, a magát vitriolosnak gondoló és az erkölcsi fölény pozíciójából beszélő Varánusz, akinek mégiscsak a jobboldali fallosz a fixációja, és így tovább.
2013.01.16. 10:29, gfg
gfg.blog.hu/2013/01/16/kulturprogram_791#more5021261
@KÁTÉó53éúétr6:

Egy vadiúj huszonéves postásgyerek jött minap, pénzt hozott. Személyi papírok, közben diskurzus.

Kitől? - kérdezem.
A villanyosoktól. Tudja közeleg a választás.

Köpni-nyelni nem tudtam.Nem tudta ki vagyok, de nem is érdekelte. Hálisten:)))

Egy havi 10%-ot kaptam vissza:)))
@Orica Középföldi:
Nagyon vicces... :(
Felénk azért (talán a határ közelsége) az emberek bevallásuk nélkül is sokkal liberálisabbak.
Manapság pedig, amikor egy buzi zsidó kampánytanácsadó, még ha szitokszót is farag ebből a szóból, ez nagy szó!
A jobbikos agyhalottak kb. 15 fős csoportja masszívan turulköröz. Az is egy bizonyítvány, a figurákra meg elég ránézni, nem egy Mensa-kör.
A helyi jobbikosra ismeretlenül eddig még mindenki azt mondta, hogy cigány... :))
http://nrw.varosatyak.hu/imgs_kepviselok/!eredetik/5958.jpg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

És a néninek milyen jó hangja volt. Gondolom a templomi kórusban igazán kiélheti magát.

Ez amolyan bátor kikóborlás volt a közéletbe.
Hát, sok gondja nincs a néninek.
Tényleg boldogok a lelki szegények.
@Dr. jenőke (jenőke):
Emlékszünk a kis szánalmas hülyegyerek gerjedelmére. A Kék Osztriga Bár ajánlásai után, nem annyira érdekes a véleménye... :)
Addig is csak egy senki volt a kis gépont, utána meg mitől lett volna valaki?
@Orica Középföldi:
A világ szépen és egyszerűen zajlik neki. Valahol ez sem megvetendő, csak hát a legyek meg a szart szeretik és az mégsem olyan vonzó. Nekünk...
@Dr. jenőke (jenőke):

" erkölcsi fölény pozíciójából beszélő Varánusz, akinek mégiscsak a jobboldali fallosz a fixációja,"

Ennél nagyobb hírverést csinálni Fabnak a jobboldalon, nem is lehetett volna.
Na átlényegülök konyhatündérbe.
Boli miért nem evezel inkább?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ami igazán érdekes, az az, hogy a Varánusz posztkommunista.
Ugyan kinek a trafikját zabrálta el Fábius?
Jogos a kérdés: hol is van a g (Grafenber) pont?
Nem kell kimondani.
@Orica Középföldi:
Holnap drágaság. Ma melóm van még. Viszont holnap in Österreich. Néhány szendvics és Radler kíséretében, kellemes hölgytársaságban. :)
@Dr. jenőke (jenőke):
Rákérdezhetek?
A pi..ában? :))

Szánalom a figura, túl sokat foglalkoztunk egy ilyen szervilis kisköcsöggel.

Beszélgessünk a fagombáról...
@Orica Középföldi:
Csak a G. MG által megállapított fallosz fixációt akartam semlegesíteni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Legyen: Tapló?
Bizonyos korhadéklakó gombafajták fatönkön, tuskón, élő fák elhalt vagy beteg részein élnek. Ilyen a csengettyűgomba, tölcsérgomba, tőkegomba, kénvirággomba, tuskógomba stb. Ezek közül csak néhány ehető, mint pl. a barna csengettyűgomba (ennek is inkább a fiatalabb változata), a gyűrűs és a csupros tuskógomba, amelyből finom pörkölt készíthető.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"az ki van csukva, hogy én ezt a kretén még egyszer megnézzem! :)"
az elsőt érdemes, rövid interjú (fele navráé), és ami a legszebb: riportercsaj kérdez, gfgfggfg válaszol. együtt mutatják, fgfg-t teljes magasságában mutatják, viszont így a csajból csak a dereka látszik :D
kell egy kis idő a rendezőnek, mire eszmél, hogy külön kell mutatni őket, viszont így látszik, hogy gff mögött az nem egy ház díszítőeleme, hanem egy autó motorházteteje és az első szellőzőrostély.

a másodikba is érdemes beletekerni, csak kicsivel magasabb, mint az asztal.
@Orica Középföldi: Én ezért tartom magam távol minden ilyen életformától, mert lehet, hogy rám halálos következményekkel járna.
@Secnir:
Tucc'élni baszki! :))
Nem kíméled a tested és lelked, hogy ilyeneken merengsz??? Mazopista...
@Dr. jenőke (jenőke):
Túravezető ismerős vadászik a víz mellett folyamatosan, a fákon élősködő gombákra. A taplógomba egy bizonyos érettségnél, kirántva hihetetlen finom csemege! :)
E fent említett úr 2013.05.17-i megszólalása sem volt semmi az ATV Csatt című műsorában, melyben méltatta Bajnai szemének hihetetlen kék színét:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
hang nélkül, szigorúan a látványra koncentráltam.
mondjuk az is elég. viszont állóképességem és a tűrőképességem legendás; ingerszintem a küszöb alatt.
tehát én mindenféle (mentális vagy fizikai) sérülés kockázata nélkül meg tudom nézni ezeket a videókat...
@Secnir: no és?! Felnéz a főnökre, nem? :D :D
@Secnir:
Jó neked... :) Nekem rá kellett a zasszonyra szólnom nemrég, hogy nagyon-nagyon gyorsan kapcsolja el a tévéhíradót, mert új tévét nem akarok venni, márpedig ha most nem nyomja el, akkor...

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem is értelek!
Mindenesetre én sokkal jobban járok, mint Haba veled! :))
Amúgy szégyelheti magát minden képmutató, aki másra gondol, mint TÚRA!
Pontosabban túra előtti bejárás, felkészülve a bedőlt fákra és zárásokra. Szóval... (pislogok, mint ma született, ártatlan béka a kocsonyában)

@le Látó:
Ezeknek csak azt adnék! Reggelire, ebédre, vacsorára...
@le Látó:
Mondjuk úgy inkább, hogy a nyelvével hihetetlen mennyiségű nyelvcsapás mellett, megrongálja az ánuszrózsát és környékét, meleg szarig!
Engem csak az érdekelne, hogy mégis mi a francot csinál ez az ember???
@Dr. jenőke (jenőke): ez meg mi? emberek ez rosszabb mint egy propaganda szöveg az ötvenes évekből...meg ez az egymás mellé rakunk idegen szavakat...
@Penivaldes:
Mivel kislány vagy még :)), nem mondom ki!
De sejtheted, amikor nyílt színen orálisan kényezteti a Párt és a Qrmány undorítóbbnál undorítóbb figuráit.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Tudom, nem illik más blogot reklámozni, de írt a vincent is már egy bejegyzésecskét a géfodorokról - és a másik táborban (MSZP) ülő hasonszőrűekről is "A szagról, úgy általában" címmel: orulunkvincent.blog.hu/2013/02/28/a_szagrol_ugy_altalaban
Másrészt tudom, hogy most piszkosul rongálni fogom a karmámat, hogy ilyen gonosz dolgot mondok, de valahányszor látom ezt a gépontbácsit, mindig az jut eszembe, hogy az ilyeneket 100 éve még cirkuszban mutogatták...
@empatikus pszichopata:
Tévedsz! Az ilyeneket ma is ott mutogatják! :)
Csíííta, nyugi... Huuuhhh, huuuh, huuuuu....
@KÁTÉó53éúétr6: Itt egy géfodoros idézet szintén a vincentről, hogy milyen az, ha megsértődik a drága: "az Örülünk Vincent mindenki más teljesítményét egy pillanat alatt kétségbe vonni képes matematikatudósa és társai, akik mégiscsak abban lelik mindennapi örömüket, hogy naponta felköpnek és aláállnak G. Fodor Gábor, politikai gondolkodó"

Fabius, nagyonvigyázzmagadra!:XD
Hát ennyi pénzért én is eladnám magam.:))
Na jó a feléért is de ha lehet akkor inkább ennyiért.:))

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kis jobbikfikázás kellett ha már Fabius nem csinálja,nem igaz?:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Végülis... - láttam a Csattban pénteken; ha szakember lennék, hosszú és mélyreható pszichológiai elemzéseket tudnék írni arról, mi mindenről árulkodik az a nonverbális "közlése", ahogyan hallgatja a másik ellenérvelését leszegett fejjel, összeszorított szemmel-szájjal-arcának minden izmával az asztal szélére meredve, és közben folyamatosan jobbra-balra ingatja a fejét... egyébként is folyamatosan vigyázott rá, mikor maga szónokolt is, hogy még véletlenül se nézzen mások szemébe.
@Penivaldes: Sajnos még segget nyalni is hülye vagyok,úgyhogy nem fog menni!:))
Viszont most megyek játszani zatán el itthonról.
Örülök,hogy Fab visszajött.
Na viszlát mindenkinek.
@Penivaldes:
Felveszi a rablott lóvét és a visszajuttatás keretében finanszíroz egy bizonyos pártot - persze ez aljas rágalom!
Na, így érthető??? :D
Mondjuk úgy, megdolgozik érte. Persze a munkáról valami elég érdekes fogalomzavar lehet a fejében. Kovács Béla esztergályos, a Vörös Csepelből egy méretes villáskulccsal meg tudná neki mutatni, milyen is az, amikor... az IFA pótkerék szerelésekor a rosszul felhelyezett rögzítő gyűrűt leveri a keréknyomás. Bár, a feje alapján, ezzel az értelmi szinttel, már belenézett ez ilyenbe...
@kifordított nagyanyó:
Ja baszod, ilyenek ezek, leírták, hogy:
"A Jobbik a frakció által fizetett tanulmányok címét is megadta, így kiderült, hogy Dr. Ilkei Csaba, az elmúlt rendszer népszerű televíziósa, az Új Reflektor magazin felelős szerkesztője is készített tanulmányt a pártnak “Titkos szervezetek a nemzetközi nagytőke globális rendszerében” címmel. A párt emellett 2012-ben például 2,3 millió forintot költött egy “Az LMP feljövetele, az előtte álló lehetőségek” című tanulmányra."

Ne rám haragudj baszki, arra a kretén jobbikosra, amelyik ilyen faszságokra köt szerződést és bassza el az én pénzemet is, mert azt az adót adót én fizetem, amiből ezeket az élősködőket eltartjuk, nem ezek a pöcsköszörűk.
@empatikus pszichopata:
Most azt mondod, hogy egy sunyi puhapöcs a figura, aki a betanult sablonjaiból dolgozik, szervilisen és gerinctelenül?
Nem is, dehogy... :)
A testbeszéd a legjobb, nagyon sokat kell tanulni, hogy ne árulkodjon. Girosz a másik elrettentő példa, de Piktorunk is megmutatja az igazi gondolatait.
m.blog.hu/fi/fideszfigyelo/image/orban/Orban_Viktor_beint.jpg
@empatikus pszichopata: pedig a piaci legyek nem sértődékenyek. ha beledöngölöd a tehénsz..ba is kidugja a fejét,, nyujtja a nyelvét
@KÁTÉó53éúétr6: Na de ez az, hogy ezek pont nem piaci légynek képzelik magukat, hanem valami egész másnak... Íme egy kis nyalánkság: www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Csórtam a képet, köszi!
@Penivaldes:
Ám legyen! Én hányszor felajánlottam már a középső ujjamat a Párt és a Qrmány prominenseinek.
Nekem a Girosz a kedvencem, ahogy kb. egy 15 éves gimnazista magabiztosságával és tudásával kiáll, majd hebeg-habog valamit és ismételgeti a kis szánalmas paneljait - hitelesség=0.
Kuminon szétröhögöm magam, mindig eszembe jut, ahogy Lengyel Lászlóval egy tévéműsorban okoskodni próbált, nagyhangon, hepciáskodva.
Lengyel meg a kis pinamintás pulcsijában csendesen, minden megszólalása után szarrá alázta Kumint, pontosította, helyretette a hazugságait és kijavította.
Ritka megalázó volt, nem értem, azt az embert szórólapkihordáson kívül mi másra lehetne használni! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Miért nem annak örülsz inkább, hogy ők a transzparencia jegyében még a tanulmányok címeit is megadták. A fidesz és cocik mélyen kussoltak erről is.;)
arra a részre gondolok, amikor Julien király mondja, hogy az álmodta ő az utolsó emlős. Mort meg kérdi, hogy ő is benne volt, mire Julien király mondja, hogy persze holtan az út szélén. Mire Mort: De benne voltam..

na ezek ilyenek
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)))))

qvaa jjooooo:))))
és büszjke rá a nyugger nyanya hogy az életében mindig rabszolga volt...
büdös parasztya aki semi önáló gondolatra és tettre nem képes...
@Penivaldes: ezt a gennygócot egy szívlapáttal szívesen....:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Éééén? Örülök én már mindennek. :)
Bár, alig vagytok szánalmasak a volt komcsi csicskák felkarolásával és kifizetésével ti is. Lelketek rajta, valamikor Pozsgay elvtársnak is fiezthetnétek már egy fröccsöt.
Ez már semmit sem ront a szemeben a megítéléseteken, csak megerősíti, hogy ugyan az a tolvaj csürhe a jobbik is, mint a maszop és a narancsbolsevik párt.
Ha nem akarod érteni, ha ez neked tetszik, hát akkor persze élvezzétek - ajánlom az agyhalott nénikét és méltó párját, azt a zsífejű agyhalott műsorvezetőt az Echo tévéről! :D
Mesélj nekem, mennyiben is érte meg az a pár millió forint, amit ezeknek a szánalmasoknak kifizettetek, egy antiimperialista propaganda dumáért?
Illetve egészítsd már ki nekem, gyengébb felfogással rendelkezőnek azzal, miben is tértek el ezzel a szánalommal, a '89 előtti elvtársaktól?
Mert én nem látok eltérést.
Tudom, bennem lesz a hiba.
Nem gond, majd túlteszem magam rajta.
@Penivaldes:
Mort nagyon menő!
Lenne, manapság, a jelenlegi bolsevik pártban...
Van pár klónja ott, sőt szájtátós posztban is.
Felfogják ezek a barmok, mekkora rombolást visznek véghez a társadalomban a tuti kommunikációs technikáikkal??? Nem ismerek már olyan embert, aki nem tikkel a neurózistól valamilyen formában. Agyrém.

De folytassák csak, egyszer elszakad a cérna és az arcukra kenik a cinikus mosolyukat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: dzsizisz, a csasztuskaiparban óriási lehetőségek vannak, lásd Zelk Zoltán.
@taga20: az a nyakkendő, és az a dal. ez rosszabb mint a darumadár, meg a kigyulladt a cigányasszony szoknyája örökbecsűek. kénytelen voltam bekapcsolni a védelmet:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ó, az ultrabalos jobbik, meg az ő - észre se veszik - ultrabalos rajongótábora, leöntve egy adag cigányozós meg zsidózós mélymagyari mázzal - van-e új a nap alatt?
@tucano: ezzel vallatni lehet, nem is annyira a nótával, bár az is elég veszélyes, és a műkalocsai tányérokat jutatja eszembe, hanem azzal az arccal amit a műsorvezető vágott, az a bájmosoly...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nézd gondolom ők is kaptak egy keretet, amit elkölthettek ilyen célra. Gondolom ilyenkor azokat találják meg akik korábban esetleg segítettek a munkájukkal. Persze ez csak ötletelés a részemről.

Te nem írnál informatikai háttéranyagot Bajnaiéknak ha megtalálnának ilyesmivel?? ;)
@tucano:
Lécci azért... :) A rímhányó Romhányit is említhetnénk!

@empatikus pszichopata:
Komolyan nem tudom eldönteni néha róluk, hogy ennyire primitívek és ecceriek, vagy tényleg ennyire hülyék és átlátszóak.
Mert 60-as IQ-val ez elmegy még, de 80-nál már kételyek kellenének, hogy megfogalmazódjanak erre a primitív gyűlölködésre és neonáci ideológiára.
Ebből is látszik, hogy a társadalom nagy része 80 alatt van rendesen, ezáltal a delfinek nagy eséllyel indulnak, hogy átvegyék a világuralmat! :)
Pláne, hogy mekkora az orruk...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem, mivel nem vagyok szerintem olyan felkészült és ha meg is tenném, ingyen tenném, bízva az ország felemelkedésében!
Ennyi a hangyafasznyi eltérés, nem több!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én szeretem a delfineket! meg a cápákat is szeretem. lennének ötleteim:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A delfineket ne keverjük bele. ;) Amúgy meg biztos lenne olyan szakmai terület, amiről te is tudnál írni ha felkérnének. ;)
a fődakota felelősége óriási...
kb 500 évvel vetette vissza a magyar társadalmat
a sötét feudális középkorig...
és nem mellesleg minden értékétől megfosztották az országot !

ez hazaárulás, nemzetvesztés, országrontás....
@Buga.Jakab: Nem is volt olyan sötét az a középkor, de sajnos viktor messze van még attól is. ;)
@Buga.Jakab: na a középkor nem volt annyira sötét, mint ahogyan be állította a reneszánsz..
de egyébként igen, nagy a gond..
@Dr. jenőke (jenőke):

Még mindig jobb, mint az anális fixáció,,amiben az ún. jobboldal szenved. Sokat ülhettek szegények a bilin kiskorukban. Ez nem vicc, hanem tudomány.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, amilyen csodás színes miniatúrák készülnek, meg a fürdők is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Ez a poszt egy híg szarig benyaló gátlástalan nyelvjáték, egy verbális kakaszex, amelyben GFG az interneten keresztül könyörög Orbán Viktornak, hogy szarjon a hasára."

EPIC :-D :-D
@Fabius: azért az vegyétek figyelembe, hogy én erősen vizuális típus vagyok...:)
@Penivaldes: Igen többek között azért is, de nekem az is szimpatikus abban a korban, hogy Isten szeretete, természetes módon a hétköznapok része volt.
@Penivaldes:
Ne aggódj, vagyunk még így páran! :)
A gépont kiskancsót meg ne nézd meg, mert hetekig fogsz rosszakat álmodni!
@Penivaldes: tényleg pusztuljon az ország, ha ilyen arcokból tömegek vannak!:) kínomba csak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: meg a boszorkány égetés, meg lapos a föd, stb. agyas te:)
@Fabius:
Ó, te kis hamis - mondja még, miközben egyenletesen elmasszírozza magán a ... gyantát! :)
Ez a gépontos figura ritka egy szánalom, Kumini sötétséget idéz, szereplési vággyal és kisebbrendűségi (150 cm?) érzésekkel vegyítve.
A Kék Osztriga Bárt sem véletlenül emlegették neki.
@Husz_János_Puszita:
Nézd, ezekre ránézve, egy-kettőnek gyerekkorában az a bili felcsúszott a nyakuk fölé és ott maradt. A tartalma is csak annyit ér.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: á az olyan uncsi, meg gicces. de egyszer olvastam egy jó kis könyvet, amiben benne volt, hogy hogyan voltak a kolostori kertek, meg a párizsi fürdőcéhek müködése, meg még ilyenek, meg hogyan voltak az erdők, meg a vízek szerepe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Pár millió bennszülöttet és más hiten lévőt ezért azután az Isten nevében, a kaotikus egyház asszisztálásával és dicsőségére kiirtottak, de ilyen apróságok nem zavarják az igazi hívőket.
Szép is ez...
@taga20: a lapos a föld az baromság, tudták hogy gömbölyű, Sevillai Izidor is leírja a 6. században írt művében, hogy nem lapos. inkább abban volt a vita, és nem tudás, hogy a Földet gondolták a világ közepének. meg persze a falusi plébik nem tudták, de Vatikán tudott.
@empatikus pszichopata: "...még véletlenül se nézzen a másik szemébe" ezt jegyeztem meg róla én is és valószinű ettől vált számomra kiállhatatlanná, hogy se kamerába, se emberre nem néz, miközben beszél
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: van egy kis időbeni problémád, amiről beszélsz az az újkor..tudod Cortez akkor volt...egyébként meg igaz amit írsz. a harcos egyház, a dícsőség.
@Penivaldes:
Hőőőőő... de durva valakinek a lelke. :)
@Penivaldes: arról hallottál? hogy a papicölibátus apáról fiúra száll:)
még annyit hozzátéve, hogy szerintem az egyik legizgalmasabb történelmi kor, amely jóval érdekesebb annál, mint boszorkány, kereszt stb.
@Penivaldes:
Aha, csak Cortez... Akkor neked meg egy kis történelmi hiányosságod van, továbbá tegyük hozzá reformátusok és evangélikusok üldöztetését Európában, az erőszakos ázsiai és afrikai hittérítéseket... hosszú lenne... Menni fog egyedül?
@KÁTÉó53éúétr6:
:) Próbálom én nyelvileg is megtalálni. :D
Mélyen, nagyon mélyen érzem én...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne légy tahó és bunkó. Menni fog?
nem mondasz újat, le kell lohasszam a beképzeltséged okoska. nem azt mondtam hogy csak Cortez, hanem elhelyeztem időben. olvassál úgy, hogy figyelsz. remélem, menni fog egyedül..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Semjén rózsaszín kezeslábsban volt, a Petike meg egy műsorban szerepelt, és azt dalolta, hogy a "Párttal a néppel egy az utunk.."
@Penivaldes:
Ja értem! Tehát egyszerre, egy időben az nem volt olyan sok? Igaz...
Mos'mé vóttam tahó? Pennike, az őrületbe kergetsz!
Inkább elmegyek melózni...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Vaaagy...annyian vagyunk már itt kinn náluk ugye :)))

Annyira g*cisz*rozta otthon mindenki ezt a bevállalós antihíres hipszter suttyót W. Katalin parádés tehetségét és csodás szépségét ellenpontba állítva hogy komolyan, én, mi, akik nem csinálunk ilyesmit dobtunk rá szavazatokat és minden kollégának, ismerősnek, havernak, velünk szóba álló szomszédnak írtunk, szavazzatok a magyarra lécci :DDDDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: menjél nyugodtan, értelmezni nem tudsz, de azért nagyra vagy magaddal. ja és mindig beképzelt vagy..
ja és senki sem szólít ezentúl Pennikének, meg egyéb beceneveken. kösz
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Svájc is jó pontot ad, finnek..a gonosz nyugat ugye, a baráti kelet meg le sem szart minket...
@taga20: azt nem olvastam, de jókat hallottam róla.
@Penivaldes: csillagbogár vigyáz az ujjadra, mert megint besértődsz:)
társadalom szerkezet:
1,7 milla !!!! verseny munkahej
850 ezer közlusta
3,5 milla nyugger
1 mila cigó
1,8-2 milla 18év alatti

vagyis
minden 2 NORMÁLIS DOLGOZÓRA jut
1 bunkó
4 nyugger
4 egyéb eltartott

vagy máskép 1 normális dolgozó eltart 6 embert (beleértve magát is)

amugy tök mindegy 2050-ben 5 milla cigó "tart el" majd 5 milla nyuggert !
@empatikus pszichopata:

Nem tudom, mi a szerző foglalkozása, de szerintem nincs igaza. Pintér és Lázár talán szociopata, de a többiek nem.
Orbán testbeszéde mást mutat, én azt gondolom, nárcisztikus személyiségzavarba szenved. A személyiségzavar nem betegség.
A nárcisztikus képes a saját nárzicmusát kivetíteni a saját holdudvarára, amitől ők nagyszerűnek és sebezhetetlennek érzik magukat, egyben feltétel nélkül rajongják a vezérüket. Szerintem ennek vagyunk szemtanúi.
@taga20: nem vigyázzok, őszinte vagyok, igen a baráti kelet az lóba sem vesz minket. akkor hová is tartozunk?
@Husz_János_Puszita: és táplálják is a nárcizmusát a rajongásukkal.
A pszichopata, szociopata nem szorong és nincs bűntudata. Orbánon többször láttam már a szorongás jeleit, pl. a zsebre dugott kéz, önkéntelen kéz- és lábmozdulatok, stb.
@Penivaldes: félrementél, én a Bolinak írt beszólásról brennyogtam:)
@taga20: nem vagyok megsértődve, nem szokásom, nem érhetnek fel hozzám. csak ez nem az első eset a tisztelt úrral..
@Husz_János_Puszita: ezek nem tudnak egymás nélkül meglenni, a szolga nem tud meglenni anélkül, hogy ne imádna, és az úr sem bírja imádás nélkül.
@Penivaldes: más! ha má ilyen közpkori vagy:) Robert Merle Francia Historiák. kurva jó csak az a baj, hogy 13 kötet kb.500oldal/könyv és lehet, hogy neked ez durva:)
@Penivaldes:

Ezek a bizonytalan kötődés, más néven függőség jellemzői.
@taga20: nem durva, inkább hosszú. legyenek benne lovagok, aztán kész. de könyvben inkább modert, háborús irodalom, nem az amely a fronton, hanem ami az országokban történt. az mindig megráz, és lesújt.
@Husz_János_Puszita: igen, függőség, és egyre nagyobb dózis kell belőle.
@Penivaldes: Tegnap én is nyomon követtem a döntőt. A legjobban az index online közvetítés egyik beszólása tetszett amikor azt mondták "a román dallal a rákot is meg lehetne gyógyítani." :) :)
@Penivaldes: na ez pont ilyen. van benne a szívrabló, okos, lovagféle:)
@taga20: jaj ha valami szerelmi ozé, akkor inkább nem. kifejzetten ódzkodom attól ami romantikus, szerelmes, meg ilyenek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na nem, mert én mindig a csillagokra vetem pillantásom, és nem a nyomokra.
@Penivaldes: látom csúszik a pálya:) semmi szerelem, csak szex! egy kis Testvériség.:) kezd el, nem bánod meg!
@Penivaldes: te, a térdemre fektetlek és elverem a kis seggedet:) kultúra Margit!:)
@Penivaldes: Azért van amikor jó átélni azt, hogy tisztán, érdek nélkül tudunk szeretni és szeretve lenni. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: persze, családon belül, de egy idegen, főleg egy férfi ezt nem tudja.
"Az államkassza, mint a Lipótmező, kiürült de csuhajja, fával együtt kivágta az Orbán Viktor, de csuhajja. Ami engem illet, Rozika drága, a tököm tele, de csuhajja, nincs erőm már nevetni magán, taknyom-nyálam egybefolyik, jegyet veszek, gólyán megyek, észak felé, délnek végre, ha csuhajja."

fn.hir24.hu/poszt-itt-gerloczy-marton/2013/05/19/gerloczy-csuhajja
bája lex re savaztak a nácik... elsőhejen...
vagyis a német nép kifejezte együtérzését a baráti náci magyaroknak !

444.hu/2013/05/19/byealex-europa-nyitott-egy-uj-dologra/
"Általában Magyarország a szlogenek országa lett, egy mondatos üzeneteké, és mivel a valóság nem sűríthető be ezekbe, így olyan valóságot teremtünk, ami az egymondatoknak megfelel. És ennek a valóságnak nincs túl sok dimenziója, egy olyan mozi, ahol, ha feltesszük a szemüveget, 3D helyett 1D-ben látunk. Egy pontot a mi színes, csodálatos és néha rettenetes magyar valóságunkból. Jobban teljesítünk, korruptak vagyunk vagy éppen Együtt majd minden fasza lesz. A gond csak ott kezdődik, amikor ez a valóság lesz a döntések, a világhoz való viszonyulás alapja. A Mátrix megalkotói a filmben nem a Mátrixban éltek, és Neo is ki tudott lépni ebből a pszeudovilágból, ám nálunk, már mindenkit beszippantott a rendszer. A mozigépész bekerült a filmbe és soha többet nem tudja leállítani a pergő képkockákat. És ez a világ innentől nem működik a racionalitás alapján, mert egy film. Hiába jönnek ötvenen Arnold Schwarzeneggerre vagy Bruce Willis ellen, ő le fogja őket lőni. Mert ez egy film."

fn.hir24.hu/poszt-itt-litkai-gergely/2013/05/16/litkai-magyarorszag-a-szavak-ereje

Jó poszt.
@Penivaldes: attól függ, hogy az illető milyen forrásból meríti az életét.
@Buga.Jakab: meg a svájci bankárok is jó pontot adtak. meg a halszagú finnek is.
@Buga.Jakab: a finn nácik is kisegítettek minket. ;)
@Penivaldes: a svájciak a honfitársaikként üdvözölnek minket "svájci adósokat"

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a finnek meg... szímpatizálnak velünk nagyon...

látad a II.vh ban szovjetek eleni fügetlenségi harcukhoz küldött magyarokról a doku filmet? magyarul énekelték a himnuszt amikor megérkeztek a maygarok és elvitték őket a fronttól legmesszebbi zsákfalvakba ott etették őket nehogy bajuk essen...

Európa egy része sajnál minket... a többi meg lexar...
@Penivaldes: szerintem vannak azért kivételek, ugyanúgy mint a nőknél is. ;)
@Buga.Jakab: nem így vélem, én azt tapasztaltam az euroviziós bulin akkor szerepelünk jól, ha nem úgynevezett eurovíziós dalokkal. vagyis tánckar vonaglik a háttérben, elöl jó pasi, vagy nő. hanem amikor kissé furább dalokkal megyünk. Friderika, Rúzsa Magdi, vagy most ez a sapkás gyerek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
06.58.
Csak akkor hallgatok fideszest,amikor hánytató kell.Vagyis ritkán.
Egyetlen jókívánságom van számukra,mihamarabb járjanak úgy,mint a dinók!
Bízom benne,hogy vezírük a felcsúti rabló,jó példát mutat nekik,mondjuk,még ma.
@Penivaldes: fasság.-.. ez csupa előítélet...

nézd meg az azeri barátainkat... kik savaztak rályuk és ők kikre savaztak...
@Penivaldes: Igazad van. Ezt én is ugyanígy látom.
@Penivaldes: "ez a sapkás gyerek"

ezt nem is igazán értem hogy kerülhetet oda amikor NEMZETI KORMÁNY VAN....

semmi magyarosch... semi népdal stb...
ez egy libsi pofa... még az is lehet hogy buzi...

rendes melényes magyar huszár embert kelet volna odaküldeni LÓVON....

pl ojat mint Buga Jákób....
@Penivaldes: "én a svájciakat tesóknak tartom!"

mondhattyuk úgy is hogy a svejciekkel:

ÖSSZETARTOZUNK...

jó érzés valakikhez tartozni :)
@Buga.Jakab: egyébként igazad van! olyat aki jól összecsapta volna a bokáját, és dalolta volna hogy csuhajja! háttérben meg az asszonyok lobogtatták volna a zsebkendőket, és balra és jobbra lép.
azzal nyertünk volna!
@Penivaldes: de minimum pataki atit, vagy palcsó tomit kelet volna kiküldeni...

na ja... ők se nyernek... de legalább a nemzeti oldal gazdaxik....
@Buga.Jakab: igen.) amikor még nemzetközi levelezést folytattam, akkor is kik írtak vissza nekem? na persze, hogy a norvég, svéd, finn, svájci, meg ausztrál és amerikai, meg a tudjukkik. a keletiek nem, és most nem a koreait értem alattuk, mert ők igen.
@Penivaldes: nem gond...

az azeri baltás kultúrkörbe tartozunk....

építtyük a BALTÁS FOCIALISTA rencert !

jelképünk a balta és a foci...

a baltaarcú fődakota anynit tudna gondolkozni mint dekázni, akkor mi lennénk a világurai már...
Én a Dalfesztiválnak azért örülök, mert van. 39 ország együtt sír, együtt nevet, együtt drukkol. Tetszik.
@Buga.Jakab: alkossuk meg a baltafocit! baltával kéne ütni a hálóba a labdát.
@Penivaldes: igen ok.. ok...

de éjjel koromsötétben menne a játék...

ja és kapu nem kel ara nincs píz...
kapus meg főleg nem (Bajnai)
Vááááááá

"2013. május 19-én B. V. írja Orbán Viktor miniszterelnök honlapján:

"Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Előre bocsátom maximális tiszteletem az öné.

Elkötelezett jobboldali szavazó vagyok, hittem önökben mindig, de a trafiktörvényben szerintem óriási hibát követtek el.

Egy vesztes pályázó vagyok, ez ugyan nem fog eltántorítani a jobboldaltól, csak szeretném ha közvetlenül tudna meg dolgokat, erről a dologról.

Szóval, nem tudom elképzelni, hogy nem valami trükk van a nyertességben, mert most újra olvastam a pályázatomat és biztos vagyok benne a városban nem adtak be jobbat és azok nyertek akik nem is tudják hol nyitnak és én aki saját üzlettel rendelkezik, és a város legfrekventáltabb helyén van nem nyertem.

A leghosszabb nyitva tartást napi 16 órát és még szombaton is meg vasárnap délig írtam a pályázatba. Tudomásul veszem, nem háborgok nem szaladgálok sehova, de ha ön elfogja olvasni csak azt szerettem volna ha elsőkézből értesülne. A városunkban az alpolgármester 3-at is nyert és a 3.- ra még nincs is meg az üzlete.

Elnézést a zavarásért nem kérek semmit csak jó ha tisztán az állampolgártól értesül arról mi történik az országban."

www.hirhatar.hu/hir/harom-napot-toroltek-orban-viktor-facebook-oldalarol
@Penivaldes: ja és játék előt sötétedés előt a fides fiuk osztanák a játékeszközöket....

egy balta - egy labda - egy balta - egy labda -...

kinek mi jár... szigorúan a kubatov lista szerint:
B : balta... E: labda.... stb
@Husz_János_Puszita:

"S.T. válasza: Negatív az élethez való hozzáállása Valéria! Ön nem vesztes, csak ezen a pályázaton nem nyert. Gondolom a múlt héten a lottón sem nyert, így beírhatna felháborodva akár Fortuna facebook oldalára is!"
@Husz_János_Puszita: szerencsétlen f@sz...

áttaposnak rajta de marad a csizmák örök híve:))))

enynire buta fuideszgyíkok... igazi sötét parasztok....

2 706 292 zombirka....
@Buga.Jakab: Nem lehetne esetleg orosz rulettel kombinálni??? ;)
@taga20: lehet mégsem vagyok teljesen reménytelen?? ;)
@Buga.Jakab: úgy lenne, hogy 5-5 fős csapat. védők és támadók. és a labdát át kell jutatni a másik térfélre, és akkor pont, de nem mindegy mennyire messze..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem! mert ez egy teniszalapú játék lenne, dámajátékkal keverve.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te vagy a Varánusz pákója:) nem vagy reménytelen! csak ne a zsidók jussanak eszedbe mindenről! erőltesd a puncivonalat:) jobban áll :)
elsősorban az ütőtechnikát gyakoroljuk, és a gyorsaságot.
@taga20: inkább a megfelelő ütőtechnikát gyakorolja, és azt, hogy minél gyorsabban fussa át a pályát.
@Buga.Jakab: Ezt a "sapkás gyereket" a nézők szavazatai juttatták ki a fesztiválra. Akinek ez a "népszavazás" az ötlete volt, annak tuti, hogy annyi. Jövőre nehogy már mi döntsük el...
@Jolka40: ja ja...

eből az jön le hogy az ország nem nemzeti, vagyis ZETI !

tehát erővel egy magyarosch nemzetit kell kiküldeni...
nem egy "buzi" libsit!
@Penivaldes: szerintem a puncit nem kell ütögetni:) ezt most,hogy,miért vagy nemhogy?:)
@Jolka40: szerintm is! én azt mondom hogy jövőre nem szavazni a népnek hanem megnevezni a pulpitusról.
@Penivaldes: ez nem sport, hanem szenvedély. de mondhatom neked úgyse...:) egyébként mingyá jön a kdnp-s szekció és nekünk annyi:)
"...tényleg minden pénzt megérnek, és akkor az önvallomásról - "Fel kell öltöztetni a saját érveinket. Kettős beszédre van szükség. Másként kell beszélni kifelé és befelé, és eközben persze meg kell vádolni a másikat a kettős beszéd vádjával." "

A 2/3.tól annyira kábe lettek, hogy már a látszatra se nagyon adnak.

Más:

www.youtube.com/watch?v=r-UHlXz3Qqc&feature=player_embedded
@Penivaldes: én Orica, Ofélia és bandájára gondoltam:)
@taga20: meg az Olsen bandájára, igen.
én meg arra gondoltam, hogy legyél kissé nem annyira célratörő! vagy ha az vagy akkor azt a megfelelő poszt alatt tedd! ne itt!
@taga20:

Ja, hogy mi lennénk a kerdemes "banda"?
Ez a nap vicce lehetne, ha lenne humorod.
@Orica Középföldi: itt lapulsz és figyelsz és lecsapsz?:)
@Penivaldes: akkor hol? ha nem lennél ilyen görcs akko még élvezhetnéd az életet:)
@taga20: én élvezem az életet, téged viszont nagyon nem. próbálj meg viselkedni.
@GeoCracker: igen a Trianon a kedvenc sírós téma, a legnagyobb tragédia..legalábbis ezt mondják..nem értek én ezzel egyet..igen, tudom kedves nemzeti jobboldal, tudom, én egy megrögzött liberális vagyok, de a legnagyobb tragédia az az, ahogyan megöltük, elűldöztük az elitet, és tesszük most is.
és igen ebből kéne kihozni valamit, amink most van, és nem sírni és nézni meredni.csak az nem megy, mert az túlmutat a nagy népi zokogáson.
@Orica Középföldi: az olsen-banda? S még egy jelölt kiesett:(
Én láttam egyszer élőben ezt a szerencsétlent az ATV-n róna műsorában.
Szerintem rosszul ítélitek meg ezeket az embereket. Nekem sok ilyen ismerősöm volt, aki az önszuggeszciót ilyen szintre fejlesztette. Az ő életük sokkal könnyebb így. Az csak egy bónusz, hogy kellemesebb is, az anyagi juttatások miatt.
Nekem a mai magyar társadalom moráljáról egyik kedves barátom megjegyzése cseng mindig a fülemben: "Azért sokan nem azért nem lopnak, mert annyira becsületesek. Hanem azért, mert tele a gatya. Hát, mi meg így lettünk páriák."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szia, szeretnék 1 kérdés feltenni. Kaptam 1 laptopot az usából, hogy lehet ebből magyar nyelvűt csinálni? Előre is köszi!
@sírbateszezazegész: valamit kompenzál..csak tudnám mit..
na igen, a barátodnak tökeletesen igaza volt és van. itt a tolvajt irigyelni szokás hogy milyen ügyes..hogy átvágta őket..és persze csorgatni a nyálat a szajrékra..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli vissza kell menned az időben, hogy ezt megértsd:)), s ott kutakodnod, mint a levéltárosnak:))
ez Orica, még egy személy, s az én titkom marad örökre:))
@magándemokrata:
Oprendszere? Ha Ultimate, akkor átállítani a nyelvet és kész.
Ha nem, akkor új install, a gép alján lévő Win kóddal.
Dobj egy mailt és tovább segítek, adok egy telszámot is, úgy egyszerűbb.
@Penivaldes: szia drága:))
Azért tolvajlás soha nem volt. Öltöny, nyakkendő, fehéring :)) a redisztributív visszaosztásba való becsatlakozás kormányzati engedély nélkül... mindig indy-ként:-))
@sírbateszezazegész:
Mondom, hogy dulva ez!
Komoly összeesküvés zajlik itten kérem... Kódolt eszmecsere.
Bástya elvtárs elkap benneteket, ahogy ürgebőrbe varrva összeesküdöztök! :)
@magándemokrata:
Ja, igen... Holnap valamikor délután esek csak haza, 5-6 körül, addig vízen vagyok. Most lehet irigykedni...
@sírbateszezazegész: mindegy hogy pizsamában vagy öltönyben a lenyúlás tolvajlás. és semmi bizalmaskodás.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Köszönöm a lehetőséget! Most 1 "megtudomcsinálni" embernél van! Ma hozta volna, de kiderült, csak 1 kicsit okosabb ebben a témában nálam! Windows 7! Holnap kapom vissza.. ASUS X 401 U. Marhára nem értek az ilyen dolgokhoz, én legalább beismerem.. Lehet kedden beviszem egy ilyen üzletbe, aztán had szóljon! De azért köszi!
elvonult a vihar és Fehérvárnál tart.
@sírbateszezazegész:

Be kell vallanom, hogy a pasas mesterien bánik a szavakkal.Magyarul, kurva jól ír. Az más kérdés, hogy mi a tartalom.

Reggel eljátszottam a gondolattal, ha valaki megfizetné, ez ugyanilyen könnyedén írna a másik oldalnak/ról is?

Bizonyára. Ugyan te az önszuggesztióra fogod, én másnak nevezném:)))

A rendszerváltás óta bajom van az intellektuális prostikkal, láttam egy-kettőt. És mindig a pénz volt a főszereplő.
@Orica Középföldi: Igazad van! Az ellenzéknek, jó mélyen zsebbe kéne nyúlniuk, persze saját, 1 szijártó, mert tudjuk van az a pénz, és a fidesz a parlamentbe nem jutna be!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Semmi kódolás, az előző napokban történt eszmecsere lehetővé teszi a félszavakat:))

Időjárás tuti holnapra?
@Orica Középföldi: én mindig független voltam:))
Meg is sértődőtt mindegyik, mikor kinevettem őket:))
szép estét, múló viharokkal!

örömmel olvasom, hogy visszatérítettétek Mariant :)

bárcsak Szív és Épész is visszatalálna...

képzeljétek jubiláltam (kicsit mérgemben:D) : a sok-sok évi blogolvasás után megvan a 3. blog ahol "megszólaltam", a Bőr és a Varánus után.

na de, ahogy @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a vízről dumál, csakhogy csorogjon a nyálunk egy igazi kikapcsolódás után, most megmutatom (egy "ismerős házaspár" most készül letekerni 630km- biciklimaratont a mely a végén Kap Ankonát Rügen szigetén fejeződik be).

mi az amire még ő is (talán irigy lesz:DDD) a szokásos évi Duna túrájuk, ami az idei tervek szerint a forrástól (Donaueschingen) a házunkig, Dietachig vezető 670 km-t készülnek megtenni.

azt hiszem mára kitomboltam magam :D
további szép és eseménydús estét.:)
@guma: Nekem is hiányzik Szív, meg Épész is.
sok sikert a túrához az ismerősőknek.
@Penivaldes: tudom! :)

hidd el jó volt olvasni benneteket, és a fiúkat is nagyon csipem :DDD
@Penivaldes: mi a bizalmaskodás?
De azt cserébe elmondom mi a tolvajlás.
A 27% áfa. Az szja, amelyért nem kapsz semmit. A tb-járulék, amely mellett fizetned kell azért, hogy ne egy kuruzsló szintjén lássanak el. A parkolási díj az utcán. Az autókat terhelő forgalmi adó/regisztrációs díj a XXI. században, valamint az ezekre jutó áfa visszaigénylésének tiltása. Na ez mind-mind tolvajlás. Amihez a magyar társadalom jelentős része kéjesen asszisztál.
@Orica Középföldi: ja, még valami.

azért azt a sunnyogást, ahogy a tekinteteket és a kamerát kerülte, nem volt semmi.
közben azonban képes volt a legnagyobb hazugságot is azzal védeni, hogy ez a politika, ezt így kell csinálni...

Varga Miklós is tetszett Havasnál, ahogy médiacirkusznak nevezte a trafikmutyit - és a tények ismerete után azért kijelentette, hogy ha ez igaz és így történt: az befolyással való üzérkedés...

szégyen, hogy szinte az atv hoz le olyan híreket tv adón ami eljuthat net nélküli halandókhoz is.
A gif, az ez évi termés eddigi legjobbja!
Persze kell hozzá a szöveg is, mert anélkül nehéz lenne érteni.
Kómába röhögtem magam.

Tiszta sor, hogy megéri seggnyalónak lenni.
Ha 150 centi vagy, toldd meg a nyelveddel – ahogy a közmondás is tarcsa.
Gé létezése na meg a az ő pontja, e-tézis cáfolhatatlan bizonyítéka.
Ha (ne adja isten elvtársak!) kórházba kerülne a cár, követné a havasiberci féle vonalat és az összes kacsát-ágytálat einstandolná kólásdoboz módra, mert hátha valamelyikbe a főnök bele…?? Ugye, az meg abban az esetben mán ereklyének számítana, szóval van még hová süllyedni.

Vagy ennél mán nem?
@sírbateszezazegész:

"én mindig független voltam:))
Meg is sértődőtt mindegyik, mikor kinevettem őket:)) "

Mi tette lehetővé, hogy független légy? Megosztható?

A kinevetéssel egy gondosan felépített önigazoló érvrendszert romboltál le, egy szó nélkül. Hát nem is megbocsájtható:))
@guma: csak annyit, ha ez a sok okos elolvasná Macchiavelli művét és nem csak az idézetet fújná ("a cél szentesíti az eszközt"), valamint azt a korba és szellembe helyezné, akkor más lenne a világ
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Van egy bontatlan flakon csavarlazító sprém, arra ráküldök egy fél liter vodkát meg egy két literes pillepalackos tablettást higításnak, hát ha az segít feldolgozni az "élményt"... ezen már csak az tud.

Ilyen nincs
@guma:

Ezek most kimaradtak nekem, de pótolom majd.
@Penivaldes: az, hogy kedvesen szólsz valakihez, még nem bizalmaskodás. Magázhatlak is, ha gondolod...:)
@Knósszosz: de van, én mindenesetre komolyan féltem a nézése közben. nagy megrázkódtatás.
@Penivaldes:
Gondolkodom valami találóbbon.
Ami eszembe jutott, azt a jó ízlés okán nem firkálom ide.
@sírbateszezazegész: ne szólj kedvesen, csak úgy általánosan, és mindenki. tekintsetek rám ezentúl nem élőlényként hanem fadarabként.
@Knósszosz: ne gondolkodj, inkább egyél, és az elősegíti a gondolkodást.
@Penivaldes:
Gyanútlan voltam magam is, ezentúl Boli linkjeit igen nagy körültekintéssel fogom megnyitni.

Vírussch a csávó, trójai evezős!-:))
@Knósszosz: én nem annyira a mamától inkább a műsorvezető nyakkendőjétől éreztem furán magam. ded a néni sem piskóta. vallatni lehet ezzel.
@Knósszosz: Az evezősnél mindig számíthatsz vmi meglepetésre.
@sírbateszezazegész:

Érdekes a Machiavelli fordítás. Úgy tudom, csak egy van nálunk.

Olvastam az életéről, ami egyben elemzés is volt. Elképedésemre abban találkoztam azzal a szöveggel, amit előszeretettel kötnek Kósa Magdihoz: nem elég annak látszani, annai is kell lenni.És ez a magyar fordításban nincs benne:))

Szóval innen van, de ő nyilván franciául olvasta.
@Orica Középföldi: nem is bocsájtotta meg senki:)) nem is otthon vagyok:) :(
Függetlenség?
Nagyképűnek hangzik, de a kritikai gondolkodás, veledszületett intelligencia, szakértelem, meg a nem alattvalói attitűd. Az örök civil, aki mindig ellenzéki.
A soha-el-nem-felejtése annak, honnan jöttél, ki vagy. Az, hogy tudod nem te vagy okos, a többiek a nálad is butábbak...:))
Meg, ami szerintem a legfontosabb az életben, hogy magadon tudj a legjobban nevetni. Ha erre nem vagy képes, nincs jogod máson mulatni...
@sírbateszezazegész: az utolsó igaz, ha tudsz a saját furaságodon nevetni tiéd a világ. a többiek meg egyék meg az aranyakat.
Megérkezett a vihar előszele:)
@Orica Középföldi: én mondtam! itt kb egy órája volt. de nem vészes.
@Penivaldes:

Azóta jött Szfvárról Pestig. Most ért ide.
@Orica Középföldi: az én értelmezésemben Machiavelli (az előbb a virtuális billentyűzet csúszott meg, ez nem bulgár/bolgár:-)), a közjóról beszélt. Az ő korában az uralkodó a néppel szoros szimbiózisban volt. Egyek voltak. Reálpolitikáról beszélt, nem önös hatalomvágyról.
Szerintem legalábbis.
@sírbateszezazegész: ez a világ a félművelt, kisebbségi érzéssel megspékelt talpnyalók játszótere lett.

(na én sem vagyok művelt igazán, de nem is osztom azt észt és ha véleményem van beszélgetni szeretek a témáról és utána nézni.
ha meggyőznek, hogy nem jól látom - ám legyen, igazat adok.
viszont engem se nézzen hülyének, vegyen emberszámba érveljen.
nagy sikernek tartottam, amikor létszámstop alatt mérnököket tudtam üzemünkbe felvetetni, vagy a 18 üzemből álló gyárrészlegünknél elértem, hogy mondjanak le javunkra pár ezrelékről a bérfejlesztésnél - ami nekünk összességében nagyobb %-t hozott.
képzeld el ezt nehéziparban férfi területen, én a kis melós akiben a férfi kollégák megbíztak.
ez pedig pár éve volt csak!
van egy módszerem az ilyen taposó majmok ellen: rendkívül udvarias leszek, és nem tudnak eltántorítani, terelni a témától -érvet, tényt kérek, nem lózungot)
@Orica Középföldi: és jó? bármint mennyire nagy? én szeretem a viharokat nézni.
@Penivaldes: hogyne szólnánk egymáshoz kedvesen, tisztelettel! Itt a blogon mindenki így beszél a másikkak. Teljesen természetesek a viták, nézeteltérések. Interperszonális kapcsolat, nem:))
@sírbateszezazegész: oké, de semmi közeledés, és ne éreztessétek hogy nő vagyok.
@Penivaldes: azt te akarod érezni:D
Én a távolság okán, amúgy is az egyik legkevésbé veszélyes vagyok:)
@sírbateszezazegész: nem akarom érezni. felkészültem a veszélyek ellen.
@Penivaldes:

A Belvároson átsuhant némi szélvihar és pár csepp. Most éppen vége, de már hallom a dörgést.
@sírbateszezazegész: valahogy így:)

roppant mód kitudom röhögni magam amikor bénázom vagy csak hülye vagyok.
olyan fura amikor ezen mások kiakadnak, vagy elnézést kérnek mert nem akartak megbántani.
közben a férfiak közt rám ragadt a "tele a tököm" kifejezés is (amiről kezdek leszokni!:DDD) amin még ők is meglepődtek, hogy na de neked nincs is olyan.
amikor a fejemre mutattam,és azt mondtam: lehet, hogy a tiéd nagyobb, de nekem is akad egy kicsi, ezen már csak röhögni tudtak...
@guma: igen. Én sokszor akasztottam ki mindenkit megbeszéléseken (saját oldalamat is, aki bőszen bólogatott, ért mindent), fussunk már neki mégegyszer, sajnálom a nehézfejűségemet, de nekem még mindig nem világos, elnézést, hogy én ilyen ostoba vagyok, de azért, hagy tanuljak/értsem meg...:)
Persze utána akik mellettem voltak, azok se szerettek, mert előtte meg bólogattak... a buta ember akar csak jól értesültnek/okosnak látszani...:)
@guma:

"rendkívül udvarias leszek, és nem tudnak eltántorítani, terelni a témától -érvet, tényt kérek, nem lózungot)"

Imádhattak:))) Gyanítom tudod milyen nehéz udvariasan utálni valakit.
@Penivaldes: ez normális. Van saját véleményed, néha sarkos, de kié nem az.
Engem nem tudsz megvezetni. Tudod hány lánygyerek vesz körül? Meg az anyjaik? Meg a többiek? :-)
@Orica Középföldi:
Nézz csak Örkény meg Dabas közelébe, arról gyön:
www.idokep.hu/radar

Nem biztos, hogy vége...
@Knósszosz:

Hát lehet, hogy a délnyugati szél pont idenyomja a közepét:))
@Orica Középföldi:
Ha nem venném figyelembe az azon a környéken lakókat azt kívánnám, hogy a legerősebb zivatartevékenység a Cinege út környékén pusztítson.

De ez nem kívánságműsor, ugye...
Nem hiszem el!!! Szétoffolják a blogot a meteorológusok!!! :-DDDD
@Orica Középföldi: :DDD

nem tudnak! én valóban figyelek mások érdekére, érvére és segítek mindenben ha tehettem.
az a vicc, hogy jóban vagyunk ma is. nincs olyan aki rám ne köszönne, és szinte megsértődik ha nem vettem észre.
ja és segítenek - ha kérem, mindenben ma is.
@Penivaldes: szóval baccak el valamit?
na ez erős lett, bocs :)

@sírbateszezazegész: :)
volt, hogy kiröhögtek engem is amikor nem a szakmai hanem ezen a társadalmi munkában végzett vonalon szereztem felsőfokút.

szakmain meg speciális képesítéseket, amiből még a mérnököknek is ugyanúgy sulipadot kellet koptatni, ha akartak ilyen bizonyítványt.
@Orica Középföldi: most mellette vagyok (15km a louvre), de egész nap esett. Inkább szitált. De az ég felhős, nem is láttam ma a napot:)
Viszont berber stílusú olivabogyót eszem.
Értem miért harcoltak ilyen elszántan hispániáért. Ha nekem azt mindják, életem végéig ilyet kell ennem vagy ott a túlpart ésna nyakamba kötözött gfodorral kell átúsznom, miközben orbán a pélómon keresztül veszi a víz alatt a levegőt, én nem gondolkodnék egy percig sem, azonnal indulnék:-)
Habár, most, hogy megszoktam az ízét...
csak azt a köményt felejteném...
@sírbateszezazegész:
Nem sokáig, az is állami monopólium lesz.
Gondolom olvastad.
Az ízes beszédű Reisz András majd megy a levesbe (hacsak nem narancspárti) és jön helyette egy gripengabci színvonalú valaki aki még kumuluszt se látott, mer vak mint a beltenyésztésből származó komondor.

Addig tájékozódom onnan ahonnan lehet, utána már úgy is a fidesz monja meg, hogy esik-e vagy csak délibáb amit látok.
@Knósszosz: aha. Mit nem adnék most egy marék kalamatáért!
Mondjuk nekem mindegy, mert accuweather.com, egész jó. Szerintem van nagyarul is.
Vessetek a mókusok elé, én nem szeretem az olajbogyót:))
Sokfélét kóstoltam, egyik se ízlett.
@Orica Középföldi: itt olyan a helyzet egyébként mint otthon. Még egy olyannal sem találkoztam, aki hollande-ra szavazott volna..:) pedig nem a felső-középosztálynál mozgok...
Olvastam az évértékelőjének kivonatát...hááát, ha rezidens lennék, kezdenék aggódni...szeptemberen sok múlik, marad-e merkel, vagy sem
@guma: ha jól veszem ki te teuton területen vagy. Ott hogy áll a kampány? Kinek áll a zászló?
@sírbateszezazegész:
Kalámata... tudod mi a stájsz!
Volt Zuglóban egy görög bolt, ami ilyesmiket árult, isteni dolgokat lehetett ott kapni.

Sajnos a sikereink okán kénytelen volt bezárni.
Talán a Lidl-ben kapható bogyó az, amelyik Kalámata. Az is van rája írva és finom.
Remélem, az még lesz. Egyébként azt tudod, hogy az olasz illetőségű olivabogyók nagy százaléka görög? Onnan importálják és töltik üvegbe, saját termékként.
Nem a Hellász iránti szeretetemből mondom, ez pusztán tény.

A bogyóra nincs ráírva, hogy mélyalmos fárúúl származik, ami itt meg ott nyőtt ki a földbűl.
@sírbateszezazegész:

Ha nem marad Merkel mi lesz szerinted?

Nagyon jót vigyorogtam a német helyzeten. Merkel ellenfelét jobb híján jelölték, és teljesen önjáró lett a pasi. Őrjöngenek:))
@Orica Középföldi:
Virtuálisan egy vérmókus elé vetettelek.

Nem kell szeretni az olivát, ahogyan a pacalt sem, meg egyéb izémizét sem, ami nem ízlik.

Mit főztél ma?
@Knósszosz: itt azért van bogyó elég:))
De nem natúr. Mindegyik már befűszerezve (berber, marokkói, provanszál, etc.). Kimérve adják. Én viszonylag sokat voltam olaszoknál, ott azért értenek az olivaolajhoz, de a legjobbat ebből krétait ittam, az tény:)
@Knósszosz:

Rántott gombát, rizzsel, házi tartárral. Meg vagyok áldva, gyerekem szinte teljesen vega. Csak a gyros képez kivételt.
Nehéz ilyen nyúlra főzni:)
@sírbateszezazegész:
Aztat gondolom, hogy mi ezen a dolgon nem fogunk ölre menni!-:)))

Tudod Te is, mitől...
Orica meg majd megtapasztalja egyszer, de ha mégse, az sem baj.
Nem kell feltétlenül beájulni senkinek egy adott kultúra kajáiba.
Még itthon sem egységes az ízlés, van ak a pacaltól azonnal okádik, mások meg ódákat zengenek róla.
A törökök imádják például és az olaszok sem léteznek nélküle.

Akkor most ki is a magyar?
@sírbateszezazegész: én itthon élek, és irigylem a "csavargókat" :)

nálunk hazavágták a várost.
a cégem még él, sőt van14 havi fizetés, a kafetéria csökkent de a bérkövetelés is 1 napos sztrájk után megoldódott, és a nyugdíjasok támogatása is megmaradt.
de vannak komoly gondok is, és lehet -utcára kerül több ezer ember.
szóval fáj a szívem mindenért és mindenkiért, mert itt ma semmi nem biztos...
@Orica Középföldi:
Az nem baj.
Imádom a zőccségeket én is, a rántott gomba meg kifejezetten!!! mmmhhhmmmmmm...

Ismered az Imam Baildi-t?
Azt biztosan kedvelné a kölyök, pláne ha vega beállítássúú.
Ha kell reczept, küldök.
Én egy török diplomata feleségétől kaptam, meg egy másikat is, igaz, az húsos.
Talas börek, eszméletlen!!!
most valóban jó éjt nektek!
@Knósszosz:

A görög kajákat egyébként nagyon szeretem. Nagyon jókat ettem kint, bár a tintahalat vissza kellett küldenem, kemény volt. Azonnal tudtak hozni jót:))
Varázslatosak a fűszerkeverékeik.

Olasz konyháért nem vagyok oda, a rizottóiknak még a látványát se bírom.

Viszont, megtanultam igazi falafelt csinálni.
Hát nem egyszerű:))
@Orica Középföldi: hát ugye egyszer van az obama melléállása a cameronnak (hogy david jót akar a népnek/nemzetnek, de ő -mindig marad a különleges viszony a uk-vel, bármi történik is- azért megvárná az eus népszavazással '17 utánt, nézd meg david működnek-e a reformok, de ezt csak én mondom, barack, én ezt tenném, ugye így a usa-eu vámmentes tárgyalások előtt → ez lefordítva: hüjegyerek, ha már akkora balfasz voltál, hogy bedobtad ezt a népszavazást, b+ szólj legalább a minisztereidnek mit nyilatkoznak, mert ha kiléptek, akkor a citynek annyi, amszterdam/frankfurt is beszél angolul, ti meg vesztetek mindent, nemhogy évi 10mrd plusz!), meg ez a hollande nyilatkozat a közös gazdasági kormányzásról, meg a eu saját büdzséről, koordinált adókról, "full-time" elnökről, de közben támadja a megszorításokat, (amivel én, ellentétben rodeoval és mariannal, hiszek, itt a mediterrán térségben, mert nem megszorítás, hanem takarékosság -nagyon sok az ingyen élő, minimum fizetés 1000€ tax után→netto, legalább 15-20% olcsóbb az élelmiszer, étterem németeknél), ezzel együtt, ha a németeknél egy lazább politika veszi kezdetét a pénzügyekben, akkor elég húzós lehet a helyzet. Németeknek fel kell vállalni a vezető szerepet a politikában is, haderőben is, így lenne korrekt és ez a mi érdekünk is. Mi=eu. Franciák meg önmaguktól képtelenek a struktúrális váltásokra.
Szóval én a merkelnek drukkolok. De nem kedvelem.;)
@guma:

Most nem olvasom el. Lengyellel vigyázni kell. Még egy jóslata sem jött be:))

Jó éjt!
@Orica Középföldi: azérz az olasz az nem semmi; habár, mint tegnap írtam olasz, az nincs, van veneto, toszkán, emiliai, pugliai etc...isteni az "olasz" konyha.:)
Görög inkább érdekes, s inkább török az,..:)
@sírbateszezazegész:

Hollande ötlete a közös kormányzásról elsőre nagyon hajmeresztőnek tűnt. El nem tudom képzelni, hogy lehetne ezt átverni egy-egy náción. Pedig ez a jövő.

A takarékossággal egyetértek.

Látva az ellenfelet, én is Merkelnek szurkolok.

Van kedvelhető politikus?:)))
@Orica Középföldi:
Egységes olasz konyha nem létezik.
Sírbatesz-nek igaza van.
Én ahogyan haladtam lefelé délnek, egyre a szám ízének jobban megfelelő kajákat zabáltam.

Nápolyban dobtam el a zagyamat, egy kurva egyszerű kajától. Spaghetti con aglio e olio (olivaolaj, fokhagyma, pici chili és reszelt sajt meg petrezselyem és tészta) - előételnek, aztán sima karajszelet sütve, vájdlingnyi zöldsalátával.

Affrancba...
@sírbateszezazegész:

Helyesbítek:)
Nem szeretem a pizzát, a tésztás ételeiket. És igen, vannak nagyon jó kajáik.
@sírbateszezazegész:
Bezony!
Én ugye ismert beállítottságú vagyok, de azt elismerem, hogy a kitűnő görög konyha csodáit sok ponton felül múlja a török.

Imádom azokat az ízeket!
@Penivaldes: Nem is csoda :(
Saját pártalkotmány, minden fontos posztba a saját emberükkel stb. stb.
Még, hogy ha egy valami csoda folytán az ellenzék nyerne , akkor is pár hónap alatt megbuktatnák őket.
@Knósszosz:

Jöhet a recept, megköszönöm:)
Hoppá, milyen késő van, jó éjt!
@Orica Középföldi:
Rimini külvárosa Torre Pedrera, Francesco trattoriája, oszt bele az arcba a ház pizzája.
Rögtön változna a véleményed.

Kemence van, abban sül. Előtte kapsz hajszál vékony prosciutto sonkát, hideg sárgadinnye szelettel. Ezt ott tapasztaltam először, aztán olvastam, hogy ezt kurvára szeretik az olaszok.
Mindegy, jó volt.
Ismeretlenül is!!
@Orica Középföldi:
Akkor a recept holnap.
Jó éjt!!
@Knósszosz: hihetetlen milyenek az emberek... másik blogon rámszóltak, ne "osszam" az észt, ha igazam lenne, most párizsban vacsorálnék:))) mondom ott, bocs..
Én főleg az emilia-romagna, umbriai, toszkán konyhát csípem...
Ettél már bifszteka fiorentinát?
@Orica Középföldi: jó éjt!
Bizti van kedvelhető politikus. Én nem lennék az. Nem hazudnék:))
@Knósszosz: azt tudod, hogy északon zsírt használnak inkább oliva helyett?
@Orica Középföldi: ha megengeded csatlakozom. és az olívaolajat sem. nekem túl erős és karakteres.
undorító ez a kis geci. két hónap, versenyszférában eltöltött munkaidőre ítélném. már a hétvégi melónap után is pityeregne. aztán azért rína, mert nem fizették ki a munkáját..aztán meg azért mert jönne seggbekúrni az apek.
süti beállítások módosítása