Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.15. 03:03 Fabius

Elfoglalják az ultrák a Fidesz székházat?

Címkék: fidesz megszorítás stadionok ultrák

Hétvége óta arról cikkeznek az újságok, hogy Édes Viktor portája elé leparkol az NB1, csuhaj. Lelkesen indokolják minek az 1800 lelkes Felcsútnak 3500 férőhelyes stadion, ami /szék áron többe kerül, mint a Juventus új arénája. Sebaj, gondolhatnánk, hisz a kormánypropaganda szerint Magyarország jobban teljesít, a legkevesebb, hogy 3,8 milliárdból emlékművet állítunk a jólétért Kedves Vezetőnk ablaka alá. Aztán hogy, hogynem jön ez a vargamiska a legújabb csomagjával, és odaver az Országos Stadionépítő Láznak.

Mer'hogy annyira jól mégsem teljesítünk, hogy csak úgy fussa a tervezett stadionbőségre is szó nélkül. 

Szegény kis ultrák meg csak állnak csalódottan, mint egyszeri kisnyugdíjasok a kifosztott leértékelt áruk polca előtt, ha eddig nem most aztán rájönnek, hogy amit az adóforintok csilingelésének hallottak az tulajdonképpen a felrúgott bádogbili csörömpölése a valóság hideg mozaikpadlóján. Mi lesz most, mikor már nem csak egy diákszervezet beszél a stadion költségek ésszerűsítéséről, hanem maga a kormány az aki hátulról, nyújtott lábbal becsúszva gáncsolja a projekteket? 

A debreceni ultrák Szepesi Miklós Zsolt vezetésével vajon berontanak a Fidesz székházba Orbánt csuklóztatni? 

orbán-ultrák.gif

Lesz ott is nyakadelvágom meg örüjjé', hogy nem vertük szét az egészet? Vagy van a jóember annyira okos fideszes, hogy tudja, a gazdira nem morgunk, pofánk és bátorságunk csak egy csapat sihederrel szemben lehet ekkora? Ha esetleg mégis felbátorodnak a Lendvai utcáig akkor hajlandó lesz Kubatov szavára megint kivonulni a Fradi szekuriti székházvédelmi feladatokat elvégezni? Vagy Szőke Feri majd lepacsizik Szepesivel, hogy nertestvérem, mi is szopó, ti is szopó, habonyozzuk és komondorozzuk meg őket együtt? Esetleg még az lehet, hogy mindketten szó nélkül tudomásul veszik, hogy a felcsúti látványprojektet szaporázzák, hogy 2014-re meglegyen - hivatkozás a rekord magas TAO támogatás, a zemberek így akarják - a magyar foci Akasztó kettő pont nullája, a többieknek meg bocsesz, így jártatok.

Legfeljebb stadion helyett kaptok trafikjogot ingyen gombfociasztallal az államtól gebinbe valamelyik kistelepülésen, mert pénzzel szemben az van még raktáron. 

1514 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr765300896

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.16. 13:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Pizsamás politika 2013.05.16. 10:16:41

Semmi kedvem nincs politizálni, de megfogadtam saját magamnak és a felségemnek is, hogy az unokáink már nem egy ilyen hazugságokkal és manipulációkkal teli világba fognak születni. Mivel a kislányunk már 6 éves, ideje elkezdenem intézkedni. 2001 áp...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jovanaz, majd megkuzdenek a kormannyal az ex-kossuth ter lankain, aki meg labon kijon, azt bedolgozzuk az alapba, a gepek ugyis ott allnak :)
Majd ha az EU bekapja a csalit, és leveszi rólunk végre a fekete mancsát(túlzott deficit-eljárás), akkor lesz habzsidőzsi stadionépítési tájékon. Ultrák=B-közép honmentő erő nem maradhat apanázs nélkül.
Az nem lehet, hogy annyi fityeszszív hiába szakadjon meg a honért!
Különben is, azon a területen: stadionépítés, lehet írtózatosan sokat kaszálni, arról lemondani?! Nemnemsoha!
Ha pedig észnél lesznek ott kint főgonoszéknál, akkor jön a második lépcső: pl. a tanarak fizetésemelése ugrik, de azért bevezetik az életpálya modellt. Így, kötelező órában(értsd. ingyen) elvégeznek mindent, amiért eddig fizetni kellett nekik, meg még harmaduk mehet szemetet szedni a zárokpartra. ésígytovább, ésígytovább...
Azért mert habonyárpi előrerúgott a lábával, az agyában még maradt valami.
Azér a felcsúti korcsok is tuggyák a zerősorrendet a falkába!
Majd megpályáztatják a Nemzeti Pékségeket,oszt megint lesz támogatás.
Azt azért remélem megfigyeltétek, hogy az egyik legkisebb mértékű zárolás, egész véletlenül a miniszterelnökséget sújtja. :D:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne viccelj, csak nem képzeled, hogy majd saját magán fog egy fillért is spórolni a Felcsúti Seggszáj és közvetlen csapata? Nekik ne félj marad a habzsi-dőzsi. Ha mindenki más éhen is döglik, ők akkor is jól fognak élni, legfeljebb szerveznek egy hosszan tartó kirándulást valamelyik "baráti kommunista" félázsiai országba (Tadzsigigisztán, Azerbajdzsán).
„Hallható a felvételen, amit az ügyészségnek is átadtam, hogy bekopogtatok, és a titkárnőtől nyugodtan érdeklődöm, bent van-e az igazgató úr. Tehát az nem igaz, amit ő állít, hogy rárontottam volna. Nem is volt bent a szobájában, csak akkor lépett be, amikor bent voltam, és mondtam, hogy problémákról szeretnék beszélni vele. Erre ő azt mondta, hogy „mondjad, hogy mi a probléma", én elkezdtem sorolni, mire emelkedett lett a hangulata, durva lett, kivetkőzve önmagából és azt mondta, kihajítalak a kórházból. A jobb karomat megragadta, erősen fogott, szorított, annyira, hogy hematómák keletkeztek" - mesélte az asszony az Indexnek."
propeller.hu/itthon/2697439-novel-dulakodott-fideszes-hangfelvetel-keszult?utm_source=varanus.blog.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=N%C5%91vel%20dulakodott%20a%20fideszes%20-%20hangfelv%C3%A9tel%20k%C3%A9sz%C3%BClt

Most vak csivava lesz aki támadott, vagy még van valami újabb ötlet?
Vérmagyari tezsvérem olyan, de olyan hősiesen védte a zirodáját...
Ja kérem, ha egy busines beindul, egyik vak komondor terelő paraszt sem akar kimaradni a dicsőségből - szerintem ezeknél valami verseny van, hogy ki tud megúszni nőverést.
Amíg valamelyiket megint szemközt nem kapják, ez a divat maradni fog...
Persze akkor ajvékolás és "politikai támadás" címszavú mese jön.
olyan jó ezt látni, így szépen kéken fehéren beledőltek a dugájukba, ki fogja őket megdugni? a B közép? vagy kell még egy Vargamisipekidzs? 30 vagy 40 nap múlva mert kiderűl...szóval az, hogy beborúl

brühüyyy

az én próféta lelköm... mit mon'tam nektök már régen? hogy önmagukat rúgdossák picsán...é síme
Amikor ez a megalomán elképzelés nyilvánosságot kapott, akkor is azt mondtam, inkább kis uszodákat.

Ha már mindennapos testnevelés, ha már fontos a gyerek, ha már megelőzés, stb..

És ennek nincs köze ahhoz, hogy nem érdekel a foci, a hordaléka meg taszít.
@rodeo36: azért az agitpropot és a maffia hallgatási törvényét nem szabad feledni, tanulságos jelek ezek, de még kevés:

1.

Lázár városában készítik a trafikok feliratait

Vaskos arculati kézikönyv segíti a friss trafiktulajdonosok dolgát: a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. honlapján elérhető dokumentum megjelenésével párhuzamosan egy cég már a kötelező és opcionális arculati elemeket kínálja honlapján. A szálak Hódmezővásárhelyre vezetnek.

hvg.hu/gazdasag/20130514_Lazar_varosaban_keszitik_a_trafikok_felir

------------------

A tapasztalat még ennél is setétebb:

2.

"Nagy mértékben esett vissza a magyar gazdaság" - ma jönnek ki a GDP-adatok
Ma tesz közzé adatokat a GDP első negyedévi alakulásáról a KSH. Elemzők szerint 2012 első negyedévéhez képest 1,3 százalékkal csökkent az adat.

hvg.hu/gazdasag/20130515_Nagy_mertekben_esett_vissza_a_magyar_gazd

-----------

és megint egy kis mutyi:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mar_a_nyaron_elszallhat_a_cigaretta_ara_teljes_kaosz_hatalmas_bukas_fenyeget.553633.html
szerintem olyan egy hónap kell, amíg a fradistáknak leesik a rögvaló. lehet, hogy kell hozzá a tíz ujjuk, de elkezdenek számolni:
-megígérték, hogy 2014 tavaszán lesz új stadion.
-lebontották a régi stadiont.
-mi mehetünk győrbe hazai meccset nézni, pedig kispest közelebb van, de ott nem kíváncsiak a szőke ferire ( www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130513-kubatovekat-nem-csipte-meg-a-hulyebogar.html )
-könyves kálmán úti telkrészt eladják
-leállítják a stadionépítést
-a felcsút kap új stadiont.

és már kapisgálják: www.1899.hu/?p=4751 ,
@Secnir: a listás ha kell használja a listát, hisz ezért IS került oda
éljen Qbatov éljen a Párt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"a listás ha kell használja a listát, hisz ezért IS került oda"

mit tud kezdeni a listájával, ha körbeveszi 5000 érdeklődő tekintetű fradi b-közép tag? lobogtatja?
ulloi129.wordpress.com/2013/05/10/kubatov-ne-izguljanak/
"apukám001 Says:

2013 május 10 at 17:40
JELENLEG VARGA MIHÁLY A GAZDASÁGI MINISZTER !!!
Ő MA MINDEN HÍREKBEN KIJELENTETTE NINCS STADION ÉPÍTÉS !!!
Ő ADHATJA A PÉNZT – NEM ADJA !!
SZÓVAL NEKEM EGY KÉRDÉSEM VAN!
A FRADI KASSZÁJÁBAN VAN _E A + MILLIÁRD VAGY MAJD KAPJUK HA ADJÁK???"

:D
én a b-közepet nem úgy ismerem, hogy a kubatov (aki egy volt közülük, és a b-közép semmibe vette akkor is és most is) le tudná őket szerelni egy kis jópofizással.
@Secnir:

Hogy te milyen blogokat ismersz!
Ugyan nem egészen értettem, hogy miről van benne szó, de a stílus szórakoztató volt.
@Secnir:

Ha nem tudja leszerelni őket, akkor mi lesz/lehet?
Viszont ez a "Juve stadion olcsóbb volt" tény a szék alá lökött...Volt szerencsém látni az arénát, lélegzetelállító (Nedved a király!), de könyörgöm, azt egy csapat építette magának! Tuti nem 3800 emberre és ottan SERIE A és BL meccseket terveztek és valóban azokat is játszanak! Sok-sok fizető néző előtt!
Eszemf*szom ez az ország...
Gyurcsányahibáselmúltnyolcévlibásbajnaiszanyihiteltelen! Csak ennyit szerettem volna hozzátenni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azt, hogy a törökök atyja szobrot kapott, még lehet magyarázni, érteni, de a 150 éves sátororozás és wellness-rekord jelképét (II. Szulejmán) nem. Ha mégis, akkor előbb-utóbb a szovjetek jelképe is szobrot kap.
Ha nem, akkor elhunyt a logika, és szociális temetése lesz.

Jut eszembe: ha valaki máris a saját sírját ássa (például trafikál), az is szociális halottnak minősül?
És végül: egy stadion hány méter?
stadion = 184. 97 m, = 600 láb => 6 darab százlábú
A maffia egy nagy család. Így lesz családi program a foci
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Figyelembe véve szargyártó petike ténykedését lesz még nélunk is 10-szeres életnagyságú lovasszobra nemcsak Alijevnek hanem még Lukasonkonak is, illetve az üzbég és türkmén demokratikus diktátoroknak is. Csak idő kérdése, hogy mikor lép a Felcsúti Maradona Chavez nyomdokaiba. Csak azt remélem, hogy gyorsabban fog eltűnni a történelem süllyesztőjében, mint a venezuelai haverja.
Megyarisztánban elindult egy nemzeti foci program...

"minden magyar ember portáján a hátsó udvarban legyen stadion !"

már az első meg is épült !
@Dr. jenőke (jenőke):
Hát, azért elég érdekes, hogy Szulejmánnak, az országunk elpusztítójának, a magyarság egy részének kiírtójának, lerombolójának szobrot emelnek, mert pár ezer € bedob a török állam nekik Szigetvárra és térségére.
Nos, erre a kurválkodásra sok mindent tudnék mondani, de hát mint tudjuk, az aktuálpolitika ribancai nem válogatnak - ezek még Szulejmán lovát is lepippantanák, ha pár €-t rádobnának, na meg még többet, akkor mehet a ménes is.
Szánalom, hogy ott apránként nagyobb kultuszt építenek neki, mint Zrínyinek. Értem én, hogy Zrínyi nem volt magyar, ez bacca a csőrüket, de azért talán sokkal többet kéne VELE foglalkozni, mint a lemészárlójával.
@Buga.Jakab:
Magyar seggbe, magyar lófa.. - illetve csak Piktoréba, én nem szeretném.
Oszt ennek a kreténnek a hobbiját mégis nekünk kell fizetni.
@Orica Középföldi:
"Ha nem tudja leszerelni őket, akkor mi lesz/lehet?"
képzelőerő? az nuku?

további vélemények (fradista) kubatovról és a stadionról:
goo. gl/GCTZF
goo. gl/nxXJa
goo. gl/BDzo5
goo. gl/WUTsE

(a space-t értelemszerűen szedjétek ki, buzernyák blogmotor nem szereti a rövidített linkeket...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez nehéz kérdés. Elvégre mind a Zrínyi mind a Szulejmán Szigetvárnál hal meg. a fair az lenne ha mindketten egymással szemben kapnának egy emlékművet, amin egyszerű szöveg.
@Buga.Jakab: Én csak szólok, remélem olvasssa valami nemzeti stadionépitő biztos!
arról van szó, hogy csikóéveimben mindig lejátszottuk a VB meccseket a hátsó kertben! ezzel megalapoztuk a Kerstadionok rendszerét!
@Penivaldes: nahh, jahh, mert narancsosak ennyire kompromisszumosok...
minden magyar paraszt hátsó udvarába épícsen a zálam eu? FA stadiont,
rögtön a fabudi melé !!!!
minden magyarnak joga van egy NB1-es csapathoz is...
@mojszipupi:
Már csak az a kérdés a fejedet,vagy a vesédet rugdossák?
Koncesszióban.
Magyarisztánban elindult egy nemzeti foci program...
"minden magyar ember portáján a hátsó udvarban legyen stadion !"
már az első meg is épült !

minden magyar paraszt hátsó udvarába épícsen a zálam ue? FA! stadiont,
rögtön a ue? fa! budi melé !!!!
minden magyarnak joga van egy NB1-es csapathoz is...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pedig igen, állandóan fociztunk. 2 az 1 ellen felállással. a 2 nagy testvérem meg én a kishúg. ha meg nem akkor az eget, és a vadászgépeket figyeltük, amik ott repkedtek, és egyszer majdnem elvitték a grillsütönket. vagy gombásztunk de figyelni kellett hogy le ne térjünk az útról, mert lőttek.
aztán a vadászgépek után átálltunk az utasszállítókra. mindig 16:20 környékén jött a Svájci járat.
@Secnir:

Csak nagyon felületes ismereteim vannak a B-középről. Mind negatív, de lehet, hogy a pozitívak elkerültek:)

Mindenesetre egy TEK-B-közép rangadó érdekes lehet - messziről. Ja nem, hisz a Tek terrort hárít.
@Orica Középföldi: akkor most nem terrort hárít, hanem labdát.
a tek egyébként nem hülyeség mint ötlet. vannak őrültek itt is.
@Penivaldes: szpotter, foci, akkor bratyoid vannak, es te meg felig fiu :)
@Secnir: ez a fradista blog! Azért elveszett egy-két "komoly" politikai elemző az ország számára:)
Legmegdöbbentőbb számomra, hogy ők tényleg úgy gondolják, sőt meg vannak arról győzödve, hogy a rendszer támaszai, külön erőközpontot képviselnek, velük szemben még orbán sem menne, mert az "végzetes hatalomgyakorlás technikai hiba lenne és nem maradna következmények nélkül".
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért ennyi sok év kőkemény seggnyalás/szopás/teperés/terpesztés/pedálozás után ott tartani hogy Te vagy a magyar-belorusz/magyar-üzbég/magyar-türkmén gazdasági vegyes bizottságok elnöke elég elkeserítően fest a karriered alakulása Péterem...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem tanáltad el:)) egy bratyóm van meg egy nővérem. jut eszembe fel kell köszöntenem névnapja alkalmából:))
@mojszipupi:
Egyelőre csak annyi biztos,a májad lesz a tartalék labda.

Más.
Kigördült az utolsó megrendelt busz Ámerika irányába - mer parasztoknak a szar is jó! - Kaposvárról.Búcsúznak a munkások a cégtől.
Még szerencse,hogy a NEMZET Nagyvállalkozója időben megrendelte a Mercedeseket,így a Nemzeti Qrmányfőnöknek, nem kellett gyalog menni a városnézésre.
Bele sem merek gondolni,hány magyarellenes,imperalista ,büdősgeci,idegenszívű hazai céget küldenének padlóra,ha nem a munkahelyek védelme lenne a legfőbb törekvésük!
Minden esetre megnyugtató,hogy a fiatalok a Nemzeti Trafikban,fagyit is kapnak a cigi mellé.
Éljen a Párt!
Éljen a Qrmány!
Éljen a Trafkció!
@Farkasokkal táncoló: idiota barmok mind a ket oldalon vannak, kihozza ja zallatot a haboru mindenkibol, de figyi majd a masikoldali diktatort vedoket, magas labda ez nekik, es ki is fogjak hasznalni, az a barbar barom szivesseget tett az ellensegeinek
@Secnir: ja:) kicsit továbbmentemna fradimobon (remélem Angyal nem találja meg az oldalt:)), na ott aztán igaz meggyőződéses írások vannak. Az is a társadalom egy szelete. Meg ez a hobbijuk. Itt a PSG szétverte a sanzonizét, a belügyminiszter deklarálta a PSG SOHA TÖBBET NEM ÜNNEPELHET KÖZTERÜLETEN!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ezek sose fognak változni. Ez az életük. Nekem furcsa, de amíg nem basztatnak másokat...
Azért az igazi ultrák közt kevesen szimpatizálnak azzal, hogy párthoz csapódtak...
@Penivaldes: elvesznek. csak nehogy valaki megtalálja őket:)
Az megvan, hogy a csutiak teljesen kivannak ettől az egésztől?

Egyrészt az állandó TEK-es jelenlét és vegzálás miatt, mert ugye védett személyek környezetében nem lehet csak úgy hazamenni. Minden arra járó autóst szétbasztatnak, az évtizedek óta ott lakók napi szinten vannak átvizsgálva a TEK által amikor megközelítik a csuti ramszesz házát.

Erre jön a kissrác (aki a gimibe is testőrrel megy) nem gyenge buliszenvedélye amit a szülői házban él ki semmilyen szinten nem fékezve magát, hogy két utcával távolabb is hallatszik. Természetesen tenni ellene nem lehet mert biztosított helyszín úgyhogy szopó van, megszoksz vagy költözöl (sokan ezt választják).
@sírbateszezazegész: Nézd, én fociztam, minden szart megnézek ahol labdát rugdosnak túlfizetett huszon-harmincasok, bárhová elutazom, bármit megveszek ha egy bizonyos csapatról van szó, de könyörgöm, ezt a helyén kell kezelni ha 19 elmúltál. Szép sport, nagy hobbi ahol 25-150 euros jegyért virtuálisan polgárháborúzni lehet 90 percet, de ennyi és nem több.
Erre nem költünk adót, ez nem az élet értelme, ennek kapcsán nem politizálunk, inkább oktatásra voksolunk mint egy új stadionra, stb, stb.
Gyökerek, illene felnőni és tudomásul venni az élet ugye bonyolultabb mint az hogy Fraaadiiii...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Szíjjártó elvtárs már hozza a felmentő, baráti fehérorosz komcsi hadsereget!

"Szijjártóval fejlesztenék a magyar-fehérorosz kapcsolatokat
2013. 5. 15. 09:30|Utolsó módosítás: 2013. 5. 15. 09:41|Vállalatok
Újabb gazdasági vegyes bizottságok élére nevezte ki Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkárt szerdai hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök."
www.vg.hu/vallalatok/szijjartoval-fejlesztenek-a-magyar-feherorosz-kapcsolatokat-403648
"Titok, ki tervezte meg a nemzeti trafikokat
Az állami dohánycég semmitmondással kerülte ki a válaszokat, állítólag nem akarják reklámozni a céget."
www.origo.hu/itthon/20130515-szurrealis-valaszokkal-pattint-le-a-nemzeti-dohanykereskedelmi-zrt.html
Bazdmeg Gyulai Zsolt. Legalább 1 mondatban ne hazudtolnád meg magad. Mostakkor volt közbeszerzés, vagy nemvolz közbeszerzés?
"Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. vezérigazgatója nem árulta el, hogy ki és mennyiért készítette el a Nemzeti Dohányboltok arculatát a padlótól a plafonig meghatározó 169 oldalas dokumentumot. A Világgazdaságnak csak annyit mondott, hogy közbeszerzésen választották ki a vállalkozót. Kedden az [origo] is megkérdezte a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-t, ki, mennyiért és milyen eljárásban dolgozta ki az arculati kézikönyvet, ám az állami dohánykoncessziókat osztogató cég sajtóosztályáról cégek, számok és jogszabályok helyett semmitmondó válaszokat kaptunk.

A kézikönyvet készítő cégről például csak annyit írtak, hogy "a Nemzeti Dohányboltok egységes arculatának kialakításánál igen fontos volt a felismerhetőség és az ország image is. A tervezést egy olyan szakmailag elismert magyar design cég végezte, mely a magyarországi és a nemzetközi cégér és üzlettervezésben is komoly gyakorlattal rendelkezik. Mivel nem kívánunk reklámozni a céget, nevét nem adjuk ki de biztosíthatom, hogy minden kritériumnak maximálisan megfelelő cég került kiválasztásra."

"Az összeg olyan méltányos volt, hogy nem érte el a közbeszerzési határt sem" - írták az árra vonatkozó kérdésünkre. Míg az eljárásról csak annyit írtak, hogy ajánlattételi felhívást tettek közzé, ahol három cég anyagát fogadták be, majd a referenciák, a beadott anyag és az árajanlát alapján választottak."
@sírbateszezazegész: Nu akkor modok Néköd egy naggyon pöpec éttermet, ahol 70 ejróért dugeszre zabáltuk magunkat, borrel, serrel négyen. Gyönyörű szecis, kicsit sorállós, papírabroszos étlapmentes, a számlát a papírabroszon kapod:-) Érdekel? A Grand Bulvár metrómegállótól kb. 100 méterre van.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: szvsz, ha azt mondod ez üzket,akkor azt úgy is kell kezelni. Nyereség elérése érdekében végzett üzletszerű gazdasági tevékenység. A költségvetés meg oldja meg a diák- és tömegsport problémáit. Mert azba dolga. Jó hallgatni a Himnuszt egy-egy versenyen, de inkább az legyen, hogy minden gyerek tanuljon meg úszni 10 éves korára!
Apropó, jut eszembe mi a különbség a Fradikaaa ésba Barcaa között:D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Jójó.De tudhatnád hogy nyugaton minden építkezés olcsóbb,mint nálunk.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Itt a honlapjuk. Beszarás milyen jó, a képeket is nézd meg. Vacsoraidőben kicsit macerás, mert saz uccán sorállás van ezerrel, de a magyar ezt gyorsan megoldja. A beengedőkislánynak csábmosollyal azt kell elvartyogni, hogy a szálloda telefono foglalt asztalt. A beengedő pasinak ezt nem érdemes elsütni, leszarja.

Nem mellékesen a Fóliás Berger mulató is ott van kb 500 méterre.

www.bouillon-chartier.com/
@sírbateszezazegész: Most ötötte meg a szemem a honlapjukon, hogy az 1898-as nyitás óta több mint 50 millió adag ételt adtak ki. Ha ennyi elkelt és ma is sorban állnak... :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ugyan milyen mezőgazdasági termelés nő az első negyedévben?
A BUKFENCÉ!
Az állami stadionprogram látszik, de ez nem valódi GDP növekedés, hanem fogyasztás!

""A mezőgazdaság és az építőipar nemzetgazdasági ág teljesítménye növekedett. A csökkenést alapvetően az ipar visszaesése okozta" - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH)."
www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/megvaltozott-a-mult-mar-tavaly-kikerultunk-a-recessziobol-403647
@sírbateszezazegész: Pontosan, fociba fillért se, szórakoztató sportág, tartsa el magát mindenki, aki üzleti alapon nem tud talpon maradni dögöljön meg. Ha jó a klub eladod a jegyeket, meg a 4 euro önköltséggel készült tajvanon készített mezt 75 euroért a rajongó seggeknek, kapsz pénzt a tv jogokért, a ligádtól, az UEFA-tól, tulajoktól, befektetőktől, stb.

És passzolok, micsoda? Jobb játékosok, nagyobb eredmények, szebb kurvák a stadion környékén? :)))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Ha elkóvályogsz egy kis szajnai hajókázásra, a gatyaszárba tűrjál be egy üveg bozsolét... sokkal élvezetesebb:-) És megengedett:-)
Más: Tudom, hülye focidrukker vagy, de talán érdekel: A monmartri tér jobb hátsó végén lévő kis zsákutcában van egy magán Dali múzeum, csak szobrokkal. Eszméletlen.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én egyetértek az egységes imidzssel. Itt is az van kint.
Ki van írva "TABAK" ;)))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Áááá, Orbán elvtárs csak Ceausescut majmolja.
Ő is stadiont építetett 1973ban a falujába.

FC Olt Scorniceşti
en.wikipedia.org/wiki/FC_Olt_Scornice%C5%9Fti
"The club represented the home village of former dictator Nicolae Ceauşescu, arguably receiving "extra help" to reach the first division and remain there. However, after the fall of the communist regime, the club lost its main support and, since then, did not manage to play at a higher level than third."
@sírbateszezazegész: Itten meg az lesz kiírva:
Continentális Sántakutya-Lázár Mutyibolt:-)
@sírbateszezazegész: Baszod, ha kitör a parasztgyalázat, ezeket a boltokat fogja kifosztás után a paraszt legelsőre megmolotovkoktélozni...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Párizs gyomra, egy színtiszta Zola regény a fotó alapján, kib*szott nagy lehet, minden kollégának átküldtem.
Valami jó éjszakai hely esetleg? Kocsma rockzenével amit nem szabad kihagyni? :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: voltam a stadionban. Az beszarás, de tènyleg... ahogy abból a sötét, szürke "előtérből" kilépsz az ülésekhez... azt tényleg mindenkinek látni kellene egyszer:)
Más. Arról, azért senki nem nagyon ugat, hogy a TAO-bevételek átcsatornázása is a költségvetésből viszi el a pénzt! B+ maga az a tv is vicc! Végrehajtás gyakorlati megvalósításáról meg ne is beszéljünk!
@hacsaturján: Széép, ez ott van a szeren! :)

Engedelmeddel, ez sem piskóta:

www.eger.hu/Portals/0/setak/masodik/minaret.jpg

ha nem látszik jól, h mire gondolok:

tikahungary.hu/wp-content/gallery/torok-muemlekek1/disz1.jpg

igeen! Török és műemlék...

Talán ez a világ egyetlen minaretje, ami kereszttel is büszkélkedhet.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én nem vagyok focidrukker annyira;) majd megnézem az éttermet, köszi...időm van rá, úgy néz ki még maradok egy kicsit;))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Az a mez az első mosás után rózsaszín-világoskék lesz?:))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ha odakeveredsz, akkor lesd meg a kis fiókos számozott szekrénykéket. A törzsvendégeknek anno ott tartották a névreszóló eszcájgját:-) A képeken a hosszú sárgaréz csőizék a fogasok:-)
@kifordított nagyanyó: Az eredetit is kiskölykök varrják tájvánon/kambodzsában/kínában és nem ereszt színt, csak fakul úgy 10-15 év után :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Erről kérdezd sirbateszleket. Nekem az egésznapos kóválygások után, estére már nem nagyon volt kedvem mulatósba menni...
Hehhe.... :-) Felmérte saját korlátoltságát:-)
"
Schmitt Pál még mindig nem írja a doktoriját
A volt államfő megígérte, de még nem kezdte el a doktori iskolát. Mostanában inkább motorozik."
www.origo.hu/itthon/20130515-schmitt-pal-meg-mindig-nem-irja-a-doktorijat.html
Fabius, kibontottad a tegnapi egymondatos kérdésemet. Amikor megláttam a hírt, azonnal erre az eshetőségre gondoltam.
De a jobban teljesítésnek nincs vége, a legfrissebb szerint matócsi nemazemberekfizetik csekkadójából is csak fele csordogál a nerbukszába. Lesz itt még annyi pekidzs, mint egy reptéren.
"Szamarak téptek szét egy férfit Magyarszecsődön
[origo]|2013. 05. 15., 8:24|Utolsó módosítás:2013. 05. 15., 9:13|5 komment
Címkék:Magyarszecsőd, gyilkosság, szamár

Két szamár végzett egy magyarszecsődi tanyán egy 65 éves férfival - írta a Bors. A lap szerint Muki és Szamóca nagy sebeket ejtett a férfi testén, és leharapta a férfi kezét. Valószínű, hogy a két állat a területét féltette, ezért támadhattak az arra motorozó nyugdíjas tűzoltóra."

Egyre rosszabb... vakkomondor, vadszamár... mi van itten kérem?

www.origo.hu/itthon/20130515-szamarak-teptek-szet-egy-ferfit-magyarszecsodon.html
"Vádemelés a felsőzsolcai árvíz miatt
Az ügyészség felfüggesztett fogházbüntetést kér a polgármesterre, mert nem volt árvízvédelmi terv." nemfideszes a volt pógi...
www.origo.hu/itthon/20130515-vadat-emeltek-felsozsolca-volt-polgarmestere-ellen.html
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nálunk már második héten fakult.
Lehet a felmosófolyadék miatt.:))
A poszthoz is:
Megint jó lett az írás.:))

De az ultrák nem hiszem hogy a vezérrel szembemennek.
Vagy ha igen,akkor az már nagyon a világvége lenne.
Bár ennek örülnék.
"Matolcsy durván elszámolta a csekkadót
A tranzakciós illetékből áprilisban is csak a fele jött be, óriási lyukat üthet a költségvetésen."
index.hu/gazdasag/2013/05/15/matolcsy_durvan_elszamolta_a_csekkadot/

Most akkor motorozik, vagy tárogatózik ez a díszfasz? Persze amilyen tehetséges lehet eygszerre teszi:-)
"A doktori helyett tárogatózik Schmitt Pál
A volt köztársasági elnöknek végre újra jut ideje családra, hobbira, és nem kezdett még kutatni."
index.hu/belfold/2013/05/15/phd_helyett_tarogatozik_schmitt_pal/
"Nézőpont: A trafikmutyi nem tépázta meg a Fidesz népszerűségét"
Dicső harci jelentés... Mráz Sámuel már nem Bámuel:-)
hvg.hu/itthon/20130515_Nezopont_A_trafikmutyi_nem_tepazta_meg_a
@Orica Középföldi: aaaa, dehogy is fontos. De ha mar nem tudnak futeni, akkor tudod... Joska fasza gyerek nem fazik, minden reggel tornazik.
Nem tudom ki mondta,hogy a stainok lesznek a 21. század piramisai?
Talán egy stand upos.
De a bödőcs mondta azt ha jól emlékszem,hogy felcsúti Ramszesz. XD
Bödőcs természetesen,nem kisbetű.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem hinnem, hogy letezik olyan ami meg tudna tepazni. Nagy botrany, keves mszpzes, es voila. Az emberek szemeben a fidesz ilyenkor szentte valik(ugyan mi az a par trafik, az alkotmany meg liberalis fortelem, fujj), mert elhangzik: mszp. Igrn, a magyar valasztok ilyen kretenek. Cserebe csak a kollegistak fizetikca potjegyet expressz vonaton is...
@kifordított nagyanyó: Bödőcs kúúúl, a nagyon kevés vállalható humoristák egyike. Aszem ő mondta Viktorról azt is, hogy olyan büszke magára, hogy ha felérne egy lovat azonnal bevonulna Kassára :)))))
www.portfolio.hu/gazdasag/itt_az_adat_kint_vagyunk_a_recessziobol.183924.html

Ha jól számolom, ez a GDP növekedés (kb.70mrd) az állami stadion és egyéb beruházások összege (69mrd). Ipar esett. Lehet, h rossz a matek, majd Marianna és rodeo zsűrizi.
"Az Index miatt fogják szétperelni a magyar sajtót
kernerzsolt ma 12:06 MÉDIA0 1
Kormányzati akciócsoport indul, ami ügyvédi irodákat állít sorba, hogy hatékonyabban tudjanak fellépni a nekik nem tetsző cikkek ellen."

Reszkess Teee VaráGyík:-))

most.444.hu/2013/05/15/az-index-miatt-fogjak-szetperelni-a-magyar-sajtot/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem kell annyira sajnálni Fehért. Jó nagy baromságot csinált akkor is, mikor már kint volt a víz. Partnak fölfelé árvizet terelni még senkinek sem sikerült ugyanis.

Nem akart ő rosszat, de ha nem akar egyetlen utcát megvédeni akkor nem kerül víz alá a háromnegyed falu és sokkal kisebb a kár.
@Fabius: Nemsajnálom, csak a tényt közöltem. Nemfideszes is lehet hülye, bár szignifikánsabban kevesebben vannak, mint ottan:-)

És egy rosszindulatú kicsi piszka volt, merha fideszes pógi lenne, szerintem már rég kitüntették volna a hősies védekezésér' :-)
@Fabius: Amúgymeg Varánusihusi! Készülsz már a nagy tetemrehívásra? Minket megvécc majd? Vagy mijalófülelesz?
És lassan már van ollyan is, aki kiutat épít:-))
"Eljártam a köcsögmentesítésre
Cserdi polgármestere Köcsögmentesítési napok néven szervezett bűnmegelőzési programot, amelyen csúnya szavakkal is elmondják, mi várhat arra, aki börtönbe kerül. Sokan furcsállják, van, aki tiltakozik, de a célközönségnél betalált."
www.origo.hu/itthon/20130514-videoriport-cserdibol-ahol-kocsogmentesites-neven-szerveztek-bunmegelozesi-programot.html

És a szabadlábon kóricáló politikus-köcsögöket hogyan lehetne mentesíteni?
Élek a gyanúperrel , hogy a focistadionok építése zavartalanul fog továbbfolytatódni.

nol.hu/gazdasag/varga_bekapcsolta_a_masodik_fokozatot_is?ref=sso
Más: Tegnap hallgattam a KR-ben , hogy a BM-ben van egy olyan tervezett , ami szerint a szociális temetési segélyt csak az kaphat, aki aktívan részt vesz a temetésben(pl. felöltözteti a halottat és egyéb hasonló dolgokat)
Focidrukker vagyok, de amikor ilyen híreket hallok, akkor pokolba kívánom az egész stadionépítési mizériát(mondjuk eddig is oda kívántam)
@sírbateszezazegész:
A stadion (értsd: focipálya és nézőtér) elődje az amphitheatrum, amit emléktárgynak építettek. Lássátok, ez vagyok, mondta Vespasianus és elkezdte építeni a Colosseumot. Mintha nem is az ő apja és saját nevéhez fűződött volna a Zsidó háború, amelynek történetét Josefus Flavius oly szépen írásba foglalta, és amely szintén megmaradt.

Tehát: a Colosseum Vespasianus császár ideje alatt épült, a Forum Romanum délkeleti végén és I. sz. 80-ban készült el, ekkor volt megnyitója. Vespasianus utóda, Titus avatta fel szertartásos ünnepség keretében, végül a következő császár, Dominitianus fejeztette be.

Hogy honnan ez sok anus? Egyébként az „an” örökbefogadásra utal.

A mai magyar stadionokat vajon melyik örökbefogadott fejezi be?
OFF - Jó kis írás. :)

Mi a bajom a polkorrektséggel?

A kimondatlan ideológia, ami mögötte húzódik: feltételezi, hogy alapvetően minden ember egy szemétláda. Bizony. A férfi terrorizálni fogja a nőt. A fehér ember a feketét. Aki európai, az antiszemita. Minden szülő minimum rendszeresen veri, de inkább molesztálja a gyermekét. Aki nem bújik ágyba a saját neméhez tartozóval, az "homofób". Tehát ezeket a csúnya, rossz embereket kényszeríteni kell, hogy ne legyenek már ekkora türhők.

jobbegyenes.blog.hu/2013/05/15/mi_a_bajom_a_polkorrektseggel

ON
@Myrath:
sajnálom, de ezeknél már az sem igaz amit kérdeznek...

tudod-e a valós GDP-t számszerűen? 28000 milliárd?

27300 milliárd és abból a 69 milliárd mennyi %?

szerintem általában számolva ma május ídusa van már több mint 36 hónapja tobzódnak az el'társak ezalatt összességében elloptak (nem érdekes milyen címen) 36000 vagy 38000 milliárdot és az állam tartozása még mindíg nem nulla

a többinek fuss neki

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Egyre rosszabb... vakkomondor, vadszamár... mi van itten kérem?"

És egy csomó nevesíthető vaddisznó:)
fabius kicsit lemaradtál a napi történésektöl!
ezért nem jó ha valaki nem tud akudni, mert blogot kell mindenáron rittyenteni !
Miért nem írtál blogot a napi, nektek "hihetelen" aadoktól: pl. egyre kisebb az infláció, vagy a magyar gazdaság negyedéves teljesítése az éllovasok közé lötte be Magyarországot! ?
Azaz "sereghajtókból éllovas lett Magyarország"!
Szar hír ez tudom ballibes faszfejek!!!
További jó rémhírterjesztést és csámcsogást a blogírásokban.

üdv és olvassátok a kormány népszerűségének felmérését is....
OFF:
ezmiez?
nemzetidohany.hu/jelentkezesi-felhivas-regi-trafikosok-reszere/
jelentkezési felhívás? mire föl? a veszteseknek? miért?
WTF?
Ez volt már??? :(

Ilyen ország pedig nincs. De van.
"Sarkadon az ideiglenesen üresen álló házakat rövid időn belül kifigyelik és a társadalom lebontó mechanizmusához tartozó egyedek, egyszerűen elhordják. Ha valaki hosszabb időre kórházba kerül vagy meglátogatja külföldre távozott gyerekeit, mire hazatér ilyen kép fogadhatja! A szomorú a cikk kapcsán, hogy ez a földről is látszik nem csak a levegőből és egyetlen hatóság sem tett semmit, vagyis igen megbírságolta a károsult tulajdonost 500.000 ft-ra jogellenes bontás miatt"

www.beol.hu/bekes/kozelet/a-nap-kepe-igy-bontjak-a-hazakat-sarkadon-497559
@ököljog: ezmiez? hol lovagolnak? és minek az élén? kiket hagytak le?

és akkor a nép miért nem tud róla
brühüyyy
@Secnir: Valami ilyesmi nem?? :(

Szivatás..., ha már annyira akartátok....
Kedden Orbán Viktor miniszterelnök korábbi ígéretének megfelelően, kiírták a hoppon maradt régi trafikosoknak az újabb dohányboltpályázatot, de más szabályok vonatkoznak a bennfentesekre, mint a régi trafikosokra. Nem sokan reménykedhetnek: az eredeti kiírással szemben, melyen lényegében bárki indulhatott, és sokkal egyszerűbb módon pályázhatott trafikra, most nagyon szigorúak a feltételek. Csak az pályázhat, aki több mint húsz éve változatlan helyen levő trafikkal rendelkezik, bevételének legalább 80 százaléka dohánytermékek árusításából származott. Nagy tolongás nem várható a pályázaton.....

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936802_455551284526022_1967520694_n.jpg

privatbankar.hu/kkv/itt-a-palyazat-amit-tenyleg-trafikosoknak-irtak-ki-257784
@ököljog:
sajnálom, de ezeknél már az sem igaz amit kérdeznek...

tudod-e a valós GDP-t számszerűen? 28000 milliárd?

27300 milliárd és abból a 69 milliárd mennyi %?

szerintem általában számolva ma május ídusa van már több mint 36 hónapja tobzódnak az el'társak ezalatt összességében elloptak (nem érdekes milyen címen) 36000 vagy 38000 milliárdot és az állam tartozása még mindíg nem nulla

a többinek fuss neki

brühüyyy
Jogos ököl(r)telenítés történt, virtuális nyomógomb felhasználásával. Példám követése nem jogtalan.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
turbán viktor a jórendőr: kamionost és trafikost ment.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mexikóban egy egész maja piramist loptak el. Amatőrök vagyunk még ehhez.
Az megvolt, amikor a polgár hajnalonként autóval kiment az út végére, szakszerűen felszedte a burkolat köveit, majd ugyancsak szakszerűen elhelyezte azokat a saját garázsbejárójánál, a kertben.
@Bakter:

Gonosz vagy. Nem tudsz örülni más tisztaszívű örömének, amit túláradóan megosztott:)
@Bakter: és Mexikóban is megbüntették visszamenőleg a majákat tiltott bontásért??? :)
@ököljog: Micsoda szar hír lenne ha tényleg igaz lenne! Hazamehetnék dolgozni, otthon nevelhetném fel a fiamat, láthatnám nagyfatert amikor csak akarom! Másoknak meg melója lenne, utazhatna, borozhatna, lakást vehetne ahol felnevelné a gyerekeit! Micsoda nemzetvesztő tragédia lenne az Orbánnal politikailag egyet nem értőknek a jólét, úristen! Még jó hogy nem kívánja! Mekkora rémálom lenne a megvalósult közbiztonság! Gyomorforgató lenne egy tiszta városban élni, jól élni vagy akár csak közlekedni tudni! Undorító, úristen, látom már magam előtt a TGM-n felnőtt ballibgecókat, olyan magamfajtákat ahogy a Szabadság hídról ugrálnak csoportosan hogy nem bírom tovább, a nagymutert tiszta, jól felszerelt kórházba vitték, és megmentették, volt pénz mindenre és hálapénzt se adhattam! A gyerek meg bekerült az egyetemre! A feleségemnek van munkája! Nekem megrendeléseim! Nem húztak ki alólam semmit, sőt vazzeg, szárnyal a gazdaság!!!!
A népszerűségi adatokról meg annyit, hogy Zámbó Jimmy nem egy Bach. Még akkor sem ha Magyarországon holtában több lemezt ad el mint amaz...
@Orica Középföldi:
De, totálisan humánus, emberbarát fickó vagyok. Például őszinte szívvel, örömmel hallgatnám az illető kedves hozzászóló előadásában az Örömódát. Egy bronzbika belsejéből.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Persze, hogy megbüntették őket. Csak nyomtalanul eltűntek a behajtás előtt.
A sivatagosítást már eljátszották Kínában, ezek szerint mi is ilyen hülyék akarunk lenni....

Kezelhetetlen problémákat vet fel a vízgazdálkodásról szóló törvény módosítását indítványozó kormánypárti törvényjavaslat a Magyar Vízkútfúrók Egyesületének álláspontja szerint. Amint arról a Napi Gazdaság Online is beszámolt, eltörölné a legfeljebb 50 méter mély, öntözési célú kutak fúrásához kapcsolódó vízjogi engedélyezési kötelezettséget két fideszes képviselő által benyújtott törvénymódosító. A javaslat szerint az egyre aszályosabb időjárási körülmények közepette a hatályos szabályozás aránytalanul korlátozott lehetőséget biztosít a szükséges kutak létesítésére.

Az egyesület elképzelhetőnek tartja, sőt javasolja is, hogy legyen egyszerűbb, olcsóbb az engedélyezés, ugyanakkor a folyamatra szükség van, mert csak ezen keresztül tartható kézben a vízkészletgazdálkodás és lehet fenntartható a vízhasználat - fogalmaz Kumánovics György elnök.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/sokkal_olcsobb_lehet_a_kerti_kut_furasa_szakertok_tiltakoznak.553546.html
Véget értek a Harcosok Klubja foglalkozások:((
@Bakter: "Persze, hogy megbüntették őket. Csak nyomtalanul eltűntek a behajtás előtt."
:-D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Az ilyen faszfej jobb ha kinn él!
nem itthon
kívánom maradj kinn örökre és mosd le mindennap a tányéromat, ha betérek a gasthausba étkezni
prosztó!
@rodeo36:
Te azt sem érted mi a GDP ! faszfej
olvass és tanulj, ne a ballibás faszfejekhez dörgölődj!
Mer t 1 év múlva szar lessz a helyzetetek, faszjankó seggnyalók!
@ököljog:
Tehát Te is kint élsz hogy minden nap Gasthausba jársz étkezni? :)
Kis Vackormackóm, hát ha Ti sem maradtok otthon ki fogja körbeugrándozni Viktorkát? :))
És igen, én is szeretlek :))))))
@ököljog: Nomen est omen.
Mert intellektusra nem edzettél, az világos.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
az első (ELSŐ) normális jogszabálytervezetet olvashattuk, hölgyeim és uraim!
@ököljog: Öcsém látom jobb neked itten a fidesz mocskos maradékos tányérját tisztára nyalni. Természetesen szabadon választasz. Seggnyalás előtt, vagy után. Tudod, fejbe, vagy nyomorba:-)
@Fabius: nemá mindíg ezzel a komondorral jössz. Igenis, defőleg és pláne én is úgy jártam a saját /még jól látó!!/ spánielemmel tavaly, hogy kezemben egy tálcával átestem rajta, mert a pernahajder mindíg a lábam alatt tekereg. Ugyan nem monoklim lett, mint Terikének, hanem eltörött a lábfejemben egy csont. Lehet, egyéb sérülést vak komondortól lehet szerezni.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mit szólsz ahhoz, hogy az MTK részéről maga sk Tompika és néhány cigányszervezet együttmúködési megállapodást írt alá a cigógyerekek rendszeres sportolási, főleg box lehetőségeinek biztosítása érdekében, tanuljanak sportszeretetet, tapasztaljanak meg közösségi élményt, rendszert, addig sem a rosszban sántikálnak.
Ez már évek óta jól működött, de a jobbik most belehányt a levesbe azzal, hogy "gyilkosokat képeznek".
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Haggyad má'. Ott ül szegénykém a Gasthaus WC előterében, unatkozik oszt írogat. Előtte a kistányér, mögötte a tábla: Arbreit und WC macht frei! :-))
@Spániel: Inkább már ha lehet választani egy vakkomondor, mint két kerge szamár... az előbbi csak 8 napon túlit, az utóbbiak lethal mortalt okoznak:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ... és persze közben állmodik a nyomor... minta veresinges Párszor testvéreknél: Freistand!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: asszem, ez már belénk égett és Nemzeti Közmondás lesz, hogy átesett, mint Terike a vak komondoron.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Viszont hagy kössek beléd:
Tegnap mutatták egy kicsit a barca csapatát,ahogy a buszon ünnepeltek.
Mintha a buziparádé felvonulóit láttam volna!XD
Bocsika.:))
@Penivaldes: azt nem lehet. A kutya nem egy kutya, hanem családtag. Nálunk.
És most senki ne kössön belém a megfogalmazás miatt!
:))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Jó, ha muszáj hagyom, de olyan aranyos, törekvő kis cukorborsó, még troll is lehet belőle ha segítünk! :DDDD
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: De legalább örülhetünk annak, hogy itthon nincsenek még szíriai állapotok, ahol a nyugat által pénzelt és felfegyverzett "hős forradalmárok" elesett kormánykatonák kitépett szívéből falatozgatnak.;(

kulugyer.blog.hu/2013/05/14/kannibalizmus_mint_harcmodor_sziriaban
@kifordított nagyanyó: Na mer' ha a Real húzza be, ott aztán más lett volna a helyzet.
Ramos, CR, Özil, Kehidra, Arbeola, Coentrao, Kaka, Callejon, Higuain...
Csak hogy a legférfiasabb, leginkább maszkulin játékosokat említsem ugye akiken ember nem látott még rózsaszínt-aranyat-LV táskát lehetőleg együtt :))))
@Spániel: a francnak kéne olyan családtag amiben elesik az ember
@Spániel: Erre a box témára majd otthonról válaszolok. ;)
@Spániel: de miért éppen box? miért nem röplabda?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ezt utálom benned meg Seduban!
Többet kapok vissza,mint amit adtam!XD
@kifordított nagyanyó: Tuuudom, csak buziztál, nem zsidóztál egy jóízűt. Még tart ezek szerint a moratórium:-)
@ököljog: "Mer t 1 év múlva szar lessz a helyzetetek, faszjankó seggnyalók!"

Nekünk most szar!!!!!!!!!
Jövőre meg te is fogsz szívni, mint torkosborz, mert a penetráns trágyadomb eltakarítására rá lesznek kényszerítve kedves cimboráid, amit a három év alatt összehordtak. A zsonglőrködés a számokkal sokáig nem működik, összeomlik rövidesen és kilóg belőle a meztelen királyod segge.
Őszintén kívánok a pocakos focistának még két évet, hogy porig alázva sunnyogjon el végleg a közéletből.
Ennyit megér.
@kifordított nagyanyó: Sedu jó arc :) Hiába, egy Pool fanatikus és Barca szimpatizáns mi más lehetne :)))))
@Penivaldes: lehet, hogy több szakosztályban is részt vesznek, nekem a box maradt meg.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: de de, most már elárulhatom csak nektek, hogy a műkereskedés mellett wc-kel is foglalkozunk mellékesen:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ezt nézd el neki, egy realosnak kötelezően buziznia kell a barcásokat (fordítva dettó). Még akkor is ha ő maga is az...:DDDDDDD
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Muszály volt így mondani,mert így jött i a poén.:))
De vissza is pattant rám.:))
Naná hogy tart holnap-holnaputánig.:))
@Penivaldes: jajjjte, ilyesmi csak egyszer-kétszer esik meg, na jó vagy tízszer.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nekem olyanok vagytok,mint a bátyám meg a haverja: Két köcsög.:))

Most sajnos mennem kell.
Viszlát!
@Penivaldes: Ha műkereskedtek, akkor valszeg áruljátok az aranyszarszínű NER tákolmányt is kötve-szűzve, mellékelve egy arany WC ülőkével:-) Nagy a kereslet?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem kell mindenkinek elmondani,csak mert elutasítottam a közeledésedet.:))
Na csá.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hülye vagyok a dologhoz. Ebből nekem csak az jön le, hogy buzi a világ összes legjobb focistája. Ergó a magyar falábúak vagy nemfocisták és nem buzik, vagy ha a legjobbak, akkormeg buzik.
Következtetés: erről vajon mit gondol és mióta a fradika B-közép:-)
@kifordított nagyanyó: Hehhe oszt meg amikor meccs van, akkor egmás kezit szorongassátok a plazmatévé előtt a Lila Orchidja klubban, egyesületi színaű selyemtangában:-)
@Penivaldes: Akkor meg megvan a magyarázat a megaparadentálisorbitális GDP növekedésnek:-)
@Penivaldes: Ahogy mondanás a nagy tanító Leo Getz a fenomenálissal kiegészítve a végbéltükrözész követőn:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ezt nem értem miből vezetted le, hogy a legjobbak...a realosokról volt szó, ott nincsenek legjobbak :))))
Egyébként sokuk nem az, de a számok törvénye szerint kizárt hogy nincs köztük egy sem, legfeljebb nem reklámozza (én sem tenném ha 36-90 ezer pasi ordíthat egy passzom után csupa szép dolgot)
@Penivaldes: Azért belegondoltam abba, amikor nagyi mega csizsik az ellenség meccsét nézi oszt egy gólnál összeborulnak, mint a levelesganyé:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Montam, hogy hülye vagyok a focihoz... tőlem akár a Felcsút II. öregfiúk is lehet a világ legjobb csapata. Természetesen csak akkor, ha az általam felállított axiómának megfelelnek:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Megjegyzem... statiszkiailag bevallottan 3, látens 10 % :-)) Hány tagú egy csapat? :-)
A klub rádiót 500e-re büntették, mert társadalminak mondta a dk-s regisztráció ellenes tüntetést tavaly!!! Ja bayerzsotit meg 250e re egy jö kis cgányozásért....
-no comment-

A Semmelweis Egyetem Szenátusának 41/2012 (III.29.) számú határozata ellen Schmitt Pál által benyújtott felülbírálati kérelem, továbbá a Fővárosi Törvényszék korábbi határozata alapján indult jogorvoslati eljárásban felállított Jogorvoslati Bizottság megállapította, hogy Schmitt Pál 1992-ben „Az újkori olimpiai játékok programjának elemzése” címen benyújtott értekezése már a beadáskor sem formailag, sem tartalmilag nem felelt meg az 1985. évi I. törvény 111.§ (1) bekezdésében leírt követelményeknek és a Magyar Testnevelési Egyetem Doktori Szabályzatának. A Jogorvoslati Bizottság a Semmelweis Egyetemtől 1992-ben még független Magyar Testnevelési Egyetem azon eljárását, ahogy az értekezést hivatalos eljárásra bocsátotta, jogszabályba ütközőnek és etikailag kifogásolhatónak találta.

semmelweis-egyetem.hu/mediasarok/2013/05/15/kozlemeny-2013-05-15/
Nehogy már a városiak kiváltsága legyen egy stadion!
Akasztó (Stadler J.) és Felcsút (Orbán V.) bizonyította, hogy nagyok mertek/tudtak lenni.
Várom a folytatást!
@Spániel: Lehet
de nektek lessz még legalább 2x 4 igencsak szar évetek, mert nem juttok közelebb a pénzhez, amit 20 éve dézsmáltatok faszkalapok!
@DR. INKVIZITOR: Egyetértek. MINDEN PARASZT SUDRIBUNKÓNAK SAJÁT STADIONT: OSZT OTT JÁTSZHAT A SAJÁTJÁVAL! :-)
@Penivaldes: Nem vagy elég figyelmes... és tárogatózik... pedig már elég öreg, legfeljebb nagypapi pornóban lehetne császár:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: neked meg igencsak szar lehet még vagy 2x4 évet hiába mélyen benyalva sunnyogni
ballibás gyökér !
@rodeo36: Negyedéves alapon 1% kb.
@ököljog: Ecsém. Miattam ne aggódj, csak arra vigyázz a slózi előtt, hogy az ejro tizcentes helyett nehogy valaki a kistányérpdba pisáljon:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na na azért megjegyezném, hogy Palink még mindif fess legény, és lehetne benne turistacsalógatót lelni. főleg 50-es hölgyek számára:))
@ököljog: Szóhasználatodat és szókincsedet látva, ergó mentális, intellektuális és monetáris helyzetedet értékelve, nem is értem, miértis nem vagy legalább államtitkár. Feltéve és nem megengedve, hogy máris nem vagy az:-)
@Penivaldes: Hehhe... ahogy én aztatat látom... igaz szerintem már nem az '50-s korosztály, mer azok már kapnak remdes amber is hála égnek, de a protkós korosztály, ahogy fújná a Palibá tárogatóját... brrrr:-)
@tristen2005: Szia Cicamica! Tegnap már a 444.hu is kiszerkesztette a trendi panyókára vetett neglizséteket:-) Ez ám a siker:-)))
@tristen2005: Dejó, hogy itt vagy... Ismertetnéd a KDMP Ifjúsági Tagozatának álláspontyát a Trafiktörvényt illetően? Összeszorított ajakkal és popsival várjuk megnyilatkozásod:-)
Tegnap palcsotomiztunk. No kérem, ez az igazi megasztár. A picsába sem vagyunk mi ehhez a mentalitáshoz.
www.life.hu/szorakozz/20130513-spontan-eneklesbe-kezdett-a-benzinkuton-egy-paros-egy-teves-arveres.html
@Penivaldes: Pedighát... gyönyörű életkép lehetne... Palibá veri a 2 és félmillás zongorát, egy delnő lapozza a blattolt kottát, egy meg a zongora alatt térgyelve fújná a tárogatót:-) Sliccné meg ki- be kapcsolgatná a csillárt az ütemre eszi torma helyett:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nohh, látom csörgősipkást fújt ide a szél, olyanok vagytok mánnn nahhh :D

tristen2005 meg aztat hiszem, ő nem azon triszten, vagy csak én valék megbuggyanva és szétesve vala?
@Penivaldes: Búskeblű szőkékér vannak oda:-) Inkább. Barna ottan annyi, mint a kecske, mega teve:-)
óóó jeee:
látom, nem látom, na látom:

Elkészült a kormány hivatalos álláspontja az alapjogok magyarországi helyzetét vizsgáló európai parlamenti (EP-) jelentés tervezetéről, amelyet a portugál, zöldpárti Rui Tavares mutatott be a múlt hét elején - közölte szerdán magyar újságírókkal Győri Enikő, a Külügyminisztérium európai uniós ügyekért felelős államtitkára.

A dokumentum minden egyes pontját tételesen elemezték, és minden kifogásolt részhez megjegyzést is fűztek - mondta Győri Enikő.

A megjegyzésekkel ellátott jelentéstervezetet még kedden eljuttatták Rui Tavaresnek, akivel az államtitkár szerdán Brüsszelben személyesen is tárgyalt.

hvg.hu/itthon/20130515_Tavaresjelentes_elkeszult_a_kormany_vala
@tristen2005: Mi lenne? Megtettétek az első lépést a celeblét felé: Semmi munka, csupa móka, kacagás... mi kéne még?
A dizájneretek jó munkásemebert végzett:-)
@ököljog: igaz, igaz már Kerényi művész úr is megmondta, hogy most rajtatok van a sor a pénzlenyúlásban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Téllegde.. az aposztróf 2005-t benéztem. Ez csak egy faszkalapnyálgép epi 'gonna:-)
@Bakter: Bazdmeg!

Ez borzasztó... Szerintem az arculati tervet Lázárboldi csinálta. Egyszerűen, annak aki ezt elkövette, fingja nem volt a dizájnról...

"A kormány vonzódása ehhez az ellentmondásos korhoz nem meglepő, annál inkább az, hogy vajon mit keresnek bárszékek a dohányárudában? Dohányozni zárt helyen tilos, az állami tervező emberei tehát úgy gondolják, a hely a dohányosok klubjaként működik majd: a fideszes kádereknek kiutalt boltokban összegyűlnek majd az emberek, megbeszélik nehézségeiket – és ha pont fut kormányzati aláírásgyűjtés, vagy esetleg kérdőíven tudakolják a kedves állampolgárok véleményét, akkor azokkal is kényelmesen el lehet ott bíbelődni."

bárszék!!! Ettől még a lófasz és estifény LED-lámpás változat is izgalmasabb... Szívatni a dohányosokat egy angol pipaklub enteriőrjével... már szadizmus. Éa ha belegondolok... a boltban a kiválasztottak ülnek egy bárszéken, szívják az orbánkormáynt... és közben jégkrémet nyalogatnak... asszem eljött a pillanat. Beszarok...
@Penivaldes: Ne sajnáld. Ha a nagy heveskedésben kitörik a zongoraláb, egy stabil hát... no hááát.-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ebben tévedsz, múltkor olvastam, hogy a tűzes barna az amelyet használnak. ez engem is meglepett, mert én is azt hittem amit tw, hogy a szőkék, de nem.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
mikor slukkolsz, faradat jól szorítsd össze, ne hogy hátul kipufogj!
@Spániel:
nalátod faszkalap
akkor mit rinyálsz?
menj le alsómadárfogásba
éltesd a ballibás bajnai vezéred
@Secnir: a normálissággal, és a hatásaival kapcsolatban vannak kétségeim és kérdéseim. Láttam egy kínai filmet a sivatagosodásról, ami ezzel kezdődött, mostanra több tíz kilométerről hordják kannában a vizet egy víztározóból szinte arany árban, fejadagozva az állami vízelosztó trafikból a csóringer fődmíves.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_viz_mar_nemzetbiztonsagi_kerdest_is_jelent.553690.html
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Te meg hogyhogy nem vagy 56-os partizán
ezzel a fasz névvel? ballibeském
bajnailibás imádó?
@Penivaldes: Persze azért a vízianális kép kitelaljasítésért a zongora alatt térgyepüllő hajcsavarós trafiktulajdonos hadiözvegy mellé dukáló protkótartó, kiürített ananász-konzervesdobozt se feledjük:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a múltkor is mellé lőttél, valami célzóvizet benyomhatnál, jelentem a kdnp megint nem talált, sok mindennek mondtak már, de szentfazéknak még nem, igaz hogy, későn érő tipus vagyok:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az kimaradt, hogy az odavezető kétkilométeres úton pedig összeszorított fogakkal és szemöldökkel, dühtől dülledt szemekkel gondolatban szétmarcangolják anyástól azt, aki az egészet kitalálta.
@Penivaldes:
de neked úgytünik, mert nemláttál még csak ballibes felolvasólapot!
eh magyar vagy te , vagy liberator ?
@Penivaldes: ejjj elírta ez a csörgősipkás a nevét, l cserélendő r-re, csak a nomen est omensága miatt is :D
@tristen2005:
a Vizolda trisztán tartandó

brühüyyy

triszten innen triszten túl
@ököljog: Ennyire futja kis homokozóvedrem? Ez a szint amit elő tudsz adni? Ha ez igaz, hussanj és keresd meg az ásókapanagyharang-büdösbunkó de kisemnövő cimkés kis óvodai szekrénykédet, akaszd nakadba az uzsiszacsit, aztán üdőgélj, és várdd, hogy ma hátha olyan mami jön érted, akit már valamikor láttál...
óóó májfaszom:

Origo: Deutsch Tamás lehet a Médiatanács elnöke, el is vállalná

Deutsch Tamás lehet az egy hónapja elhunyt Szalai Annamária utódja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) élén - értesült az Origo.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ökörjog..persze még a feudális társadalmak ismerték, és annyit jelentett, hogy a hűbérúrnak joga volt ökreit a hűbéres birtokán legeltetni. ezt nevezi a történelemtudomány ökörjognak
@rodeo36:
te is úgy jártál mint Brad Pitt, elérte második gyerekkorát és maradt neki a gumicumi:)
@tristen2005: Most akkor elhúzhatsz a nagybüdös búsba, ha megértél, szívesen látunk:-)
@ököljog: nagyon okos, építő hozzászólás volt.
Nyugoggyá meg, ne hergeld magad, még valami vérizét, agyvérzést kapsz itt nekünk, hogy számolunk el veled?
@Spániel: akkor kénytelenek leszünk altatódalt énekelni neki
@Penivaldes: Szabadvers. Freestyle... Az idomított csimpánz kiszabadult és klavia turhát ragadott.-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor most visszaveszik a Szebenyit, mert szabad lesz a trágárkodás?
Hogyan fog Tompika jó példát skatulálni?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szabadvers? na azt még gyakorolnia kell, mert ezzel csak a Pertu Partyba tud fellépni:)
@ököljog: "Te meg hogyhogy nem vagy 56-os partizán
ezzel a fasz névvel? ballibeském
bajnailibás imádó?"
Hülyegyerek! Csak nálatok vannak 1 éves partizánok:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mit rinyálsz? 5 mrd-ért megcsinálhatja a soha el nem készülő média-beléptetőrencert:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ilyen jó a fizuval jár az a poszt, hogy még az EU-s apanázst is übereli?? ;)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: csikóéveimben azt hittem hogy az úttörök azok tényleg az utat törték..
@tristen2005: belőled a sárga irígység beszél

brühüyyy

neked sem gyermekkorod sem gyermekszobád nem vala lévén triszten (ami semmit sem jelent de kurva hülyén hangozik)
@Penivaldes: ennek a görénynek énekeljen az Uhrin Benedek bácsi, úgy tíz napig, folyamatosan.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hűűűűűűűűűűűűűűűűűleeeeeeeeeeee, csak szólok, mostan van a digit állis átalállás, meg freki koncesszijó, jahhh el ne feledjem a eútdíjjat, meg madzagos kasszát, ez a néhány milliárd kapuhó képest nem kuhagyható pízecske, még a trafi(k) mutyit is kenterbe veri.
@Penivaldes: Pedigde. Törték már akkor is az utat a NER rencerének:-) LSD. Mai fidec vezérkar:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
jó kis tréfa
dajcstami a főbuzi mint médiahatósság vagy tahósság esetleg hathatatlanság

brühüyyy

és akkor ki megy helyette Brüxelles -ba???

erre nem gondoltatok?

valakit ki kell gyorsan menekíteni a cigánygyereknek mindegy hol eszi a rossebb de a másik...ki lehet az?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: akkor ők voltak a Közgép elődje? csak ők nem építettek hanem törtek?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Agyilag Tramplika mindent megoldana. Ideális választás. Annyira gyökött, hogy még a Puskás-féle telefonhírmondóra is koncepciós pályázatot írtana ki.Különben is a Thumblir beírásai alapján ő a médiacsászár. És azért ne feledd: NMHH elnök rendeletalkotási hatássörrel. Nyami:-)
@Penivaldes: Bármilyen hihhetetlen... Simicskának, Nyergesnek is volt gyermekkore. Mint Ivánnak:-)
@rodeo36: ez csak úgy lehetett, hogy mi NEM volt még a pinabubus. Ennyi ésszel ilyen szerteágazó karriert....valamit nagyon tud ez a gyerek elhallgatni.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: á nem hiszem az a generáció nem lehetett gyeerek. Simicska nem is létezik:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mondhatnám: Elnöki rendelet...
Megengedett:
Bajnai lebuzizása, libatolvajozása, Gyurcsány csótányozása 18 katika nélkül, Mházi ördögvillázása, mi több, támogatása külön díjazásért:-)
@Penivaldes: és még tudnám fokozni. pl. madrigálokat, vagy kortársat.
@Penivaldes: Különben is. A Közgép jogelődja az óvodában, a homokozooban madzaggal húzogatott dömper volt, azokban a rotka pillanatokban, amikor Szájer Jocika a társaival nem doktorbácsisat játszott Viktorkával, Lavával, Zsótival, mega Petikével. Schnellcici akkor még megérdemelte őket, mer mellye sem vóót a pirospöttyös napozójában:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: igen, meghatározóak ezek a korai élmények, sok világcég született a homokozókban:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
éS PERSZE gABIKA AKKOR VÁLT NÉLKÜLÖZHETETLENNÉ, MERT, MINT IGAZI KANALASMARKOLÓ, A HOMOKOZÓBÓL KIVÁJT ANYAGGAL TÖLTÖTTE MEG A dÖMPIKÉT:-)
persze mint mindég mosz is kimaradt a lényeg: a Fogaival kimart kanalasmarkoló:-)
A budaygyulus meg már akkor is bóótolt... két harapásért adott utalványt az ujabb homokadagra és az óvónénin kérte számon a kiszóródott homokszemeket:-)
a janó meg folyamatosan meg volt sértődve, hogy őtet minden buliból kihagyják, lézerdzsoni pedig opciós szerződéssel már akkor megvette az egész óvodát:-9
A frissen elfogadott médiatörvény elnöki pozicióra vonatkozó egyetlen feltételének sem felel meg, de hát láttunk mi már karón varnyút.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
mer má nem is olyan, minta Pókhar Apó, hanem mint a Lóharapó. Szegény mén... megfog alázzák:-)
@Spániel: jaj te. tudd meg hogy nem az egyén felel meg a törvénynek, hanem a törvény az egyénnek!
@Spániel: Számít az? Megbízható Für(j) tojás. Szép is, hülye is, mi kéne még? :-) A szekér-telem amúgyis ócska bolsevizita truck:-)
@Spániel: És még Kárón how are you-t is:-)
Csak kharon meg ne tudja. Cerberutiszt kapna:-) És akkor oda a kézobulusz, maradna a Hibilis-lust:-)
Mai hírharang:
"Végleg vége a Schmitt-ügynek
Lezárult a jogorvoslati eljárás, amit a volt államfő indított a doktoribotránya után. Hiába reklamált."
"Harcolnak a diplomataautó-bűnözés ellen
Négy kerékkel hajtott a járdán a diplomata, úgy kellett elugrania a XII. kerületi alpolgármesternek."
"Temetkezzen olcsón, ássa ön a sírt!
Itt a szociális temetkezés: mindent az állam ad, de a halott mosdatása, öltöztetése, a sír kiásása és az elhantolás a hozzátartozókra marad."
"Kirúgták Szebenit és három munkatársát
Az MTVA vizsgálata szerint ők a felelősek a kedd éjszakai Híradóban elhangzott bazmegolásért."
"Nem lesz zárt kapus a román-magyar
Román szurkolók Hollandiában etnikumoztak, a magyarokat terroristázó szöveg 20 ezer frankba fájt."
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Temetkezzen olcsón, ássa ön a sírt!
Itt a szociális temetkezés: mindent az állam ad, de a halott mosdatása, öltöztetése, a sír kiásása és az elhantolás a hozzátartozókra marad."

Jól gondolom, hogy itt is sokan lennének, akik önként és dalolva segítenének bizonyos országirányítók temetésén??? ;)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és akkor arról még nem írtál, hogy hamis óvszergyárakat lepleztek le.
@Penivaldes: bizonyos körök, ezt szépen körülírtad.
Csak nem? Eszembe nem jutna.
@Spániel: nekem sem jutna eszembe, bár nem tudom mi nem jutna eszembe.
@rodeo36:
mindent te sem tudhatsz, Münchausen:)
@Penivaldes:

részemről semmi, csak nem tudja meghatározni a hova tartozásomat, már többször mellé lőtt és batta a csőrét, hogy nem tudja kiugrasztani a nyulat a bokorból:)
@Penivaldes:
figyelj, nem én kezdtem a bokorugró hajtott rám, az ő baja:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nálatok pedig az észosztó balsorsú hazaárulók vannak!
sok niemand azt hiszitek,hogy ti vagytok a nemzet megmentői, a pártok felleti észosztók!
inkább szerencsétlen senkiknek , Alt Gr nek hiszik magukat!
pedig egyik pártnak sem kellenének, még tagnak sem!
vajon miért ?
@ököljog: na ezt legközelebb próbáld meg értelmesen megfogalmazni
@ököljog: Hülyegyerek! Pártokban csak a hozzád hasonló félhülyék, és értelmi fogyatékosok gondolkodnak:-)
@ököljog: az azért tényleg gáz, hogy neked mindig valaki gyíkján kell csüngened.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: tristen2005 saját meghatározása szerint egy hölgy, s szanyi válaszát másolta be múltkor, melyre sokan ráugrottak.
De nem az IKSZ arca:))
@tristen2005:
hát ha arra a nyomorúlt CD-re meg a hülyegyerekekre hajazol 2005-ben akkor neked annyi

mert ilyen dolgokat, ha mongyák sem érdekelnek

úgyhogy Münhausen-nek nem lennék jó...de te meg érdektelen vagy ezzel a trisztán -nal amit takargacc a ZIKSZ-ből??? de hát...ez van ilyen a magyar felhozatal rosszúl dugtunk ez gyütt ki mi vagyunk a hibásak...

brühüyyy
@tristen2005: én tudom. te közölted tagaval, hogy neked nincs gyíkod;)
ebből gontoltam, hogy hölgy vagy;)
@rodeo36:
a felhozatalban nem vagy hibás, akkor még pisi kását készítettél a homokozóban:)
@tristen2005:
a tristen egy 2005-ben született , 4 lábú neve:)
@tristen2005:
Rákérdezhetek?
Nyúúúúúúúúúúúúúl? :)
@Penivaldes:
Éhes cuncimókus répával...
Te, már megint? :))
www.szexshop.hu/vibratorok-dildok/szilikon-vibratorok/you2toys-repa-vibrator-2623/
Bírjál már magaddal... :D
Ez nemigaz...
@Penivaldes:
A nyelve lehetett... Onnan tudod? :)
Egerünk merre? Rég láttam. :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nah nem szemtelenkedni a Tapsifülessel!
:D

Egerünk meglett, csak kimerült, és feltöltödött. de megvan.
@tristen2005:
kösz...ez nagyon jól esett

ilyen fiatalnak még én magam sem gondoltam magam soha...de tartom

csak nem vagy olyan vén mint az országút ezzel a tristen 2005 -tel meg a dilis gyerekekkel ???

brühüyyy
azért mert te nagy vagy Bolikám attól még nem kéne azt hinned hogy Jani vagy:)))))
@sírbateszezazegész:

a tristen az egy kiscsaj

tristen.com/

DVD ajánlat egy a 30 -as évekre hajazó frizőrrel

brühüyyy

persze akármi is lehet
@Penivaldes: ő ezt egy szóval sem mondta/írta, mit írjak ehelyett.. én nagyon konzervatív vagyok:)))
@Penivaldes: nem. csak próbálok úriembernek kinézni. legalább itt a neten:))
egyedül vidékyvel, meg ballibgeczykkel nem vagyok hajlandó emberi módon kommunikálni:))
P.s.: múltkor rendesen kizsaroltál mindenkit;))) igazi dög vagy:))
@OPHELIA: párizsban kutya nélkül koldulni sem tudsz:)
@Penivaldes: nem csodálom, hogy annyi rajongód van. randiról is mindig késel, ugye? feltéve, ha elmész egyáltalán..:)
@sírbateszezazegész: nem szokásom direkt késni. nem tartom illendőnek:)
@sírbateszezazegész: nem úgysem, érzékeny vagyok rá az időre, hogy atomórára érjenek oda:)
@sírbateszezazegész:
negatív:nem Párizsban élünk és még nem jártam ott

pozitív: van kutyánk, és a férjem megígérte, ha nyugdíjas leszek, akkor megnézzük

És miért nem lehet kutya nélkül koldulni?
hmmm, hogy mik vannak:

Elég volt a bénázásból, magyarázkodásból
A Fidesz-frakció magyarázatot kér Navracsicstól, miért lehet szabadon két sorozatgyilkos.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F15%2Feleg_volt_a_benazasbol_magyarazkodasbol%2F
@OPHELIA: itt vagy román romák koldulnak legalább két kisgyerekkel, vagy igazi csövesek kistestű kutyával. Mást még nem láttam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ezt másutt kérdeztem, de úgy egy hete egy jobbikos képviselő ezért akarta lemondatni pintért. most akkor felébredtek? vagy mi?
@OPHELIA: illetve most itt az a legújabb, hogy román roma nők, normálisan öltözve adományokat gyüjtenek a handikeppesek javára, rendőri segítséggel:)
Tőlem nem kérnek, mióta tisztáztuk, magyar vagyok:)
@Penivaldes: akar a franc
ha már egyszer megyünk, akkor úriasan. nem?
@Penivaldes: az maffia, komolyan
én olyan vagyok mint egy rado óra:)
@Penivaldes: hát hogy én nem eszem ezt meg, viszont a japánokon együtt röhögünk. Múltkor már meghívtak egy fagyira is:)
@sírbateszezazegész: én nem is adok koldusnak pénzt pont emiatt:))

á, akkor te :))
@sírbateszezazegész: már megijedtem, hogy kutya nélkül meglopnák a koldulókat, de közben megvilágosodtam, hogy nem MO-ról beszélünk
@sírbateszezazegész: már majdnem javasoltam, hogy ilyenkor azt kell kiabálni, hogy milícija, de méghogy zsandármari kisérettel
@sírbateszezazegész:
volt farka is, kettő, az egyiket üzemen kivül helyezték:)
@Penivaldes:
nem vágták le, csak a feladatát nem tudja ellátni:)
@Penivaldes: nem koldulnak. Adományt gyüjtenek! Van egy fénymásolt excel táblázatuk, az egyik sarkában a lapnak egy rokkant emblémával, azt arra mutogatnak, ha nem értik. Aki ad nekik az ad. Koldusokkal mi a baj? Neked is istened adta, ne legyél szűkmarkú! Már ilyen értelemben:)
@Penivaldes: "á, akkor te :))"
Ez miiit jelentsen? Mire gondolsz?:))
@OPHELIA:
próbáld meg, nem tudom mit lépne rá:)
@sírbateszezazegész: nem vagyok hajlandó adni azoknak akiktől elveszik. kiültetik a szerencsétleneket aztán délután begyűjtik tőlük a lóvét. na az én pénzemet nem fogják.

nem érdekelnek az utcai gyűjtők
@tristen2005: azért még így is rávezetném a semjénre:)
@Penivaldes: á, itt mindegyik koldus maszek. Az adománygyűjtők azok szervezettek. De jó fejek. Múltkor a főnökükkel beszélgettem egy jót;)
@sírbateszezazegész: engem a jófejségük nem érdekel, főleg ha átvágók.
@Penivaldes: ma egy japán kifőzdében vacsoráztam. 1cm vastag evőpálcát adtak!!! Azt hittem megőrülök:)) izomlázam van.. ;)
@sírbateszezazegész: nekem is, mert erősítettem magamat, a pocimat:))
@Penivaldes: nekik is meg kell élni valamiből. Akik adnak nekik, azok meg jól érzik magukat ettől. Azért ezek az emberek nagyon nagy nyomorból jönnek ide. Legalább nem lopnak. Mondjuk mindegyiknek aranyfogpótlása van;)) ilyet nem láttál még :-D
@Penivaldes: pálcával én is tudok, de ez BOT volt!!:)
@Penivaldes: figyú, azért romániában nagyon nem jó cigánynak lenni..
@tristen2005: rám? lépne?
én a hosszú szőrűre gondoltam.

Akkor paripátok van?

Holdvilágos éjszakán,
Miről álmodik Penike?
Hogy jön egy királyfi tán,
Hófehér paripán
@OPHELIA: erre a kirájfi helyett meg csak én vagyok, mi?:))
@Penivaldes: Én imádom a multik parkolójában a némákat és süketeket, minimum Levi'Strauss farmerben, stb.
Egyszer megsajnáltunk egy csajt, se süket, se néma nem volt, kis ajándéktárgyakat árult valami rászoruló gyermekek alapítványnak. Kérdeztük, van-e valami cégokirat vagy valami nála, készségesen megmutatta a papírokat. Kértünk tőle bankszámlaszámot, hogy majd arra utalunk, ha lecsekkoltuk.

Hát kb. nagyon ügyesen össze volt ollózva az a faxon vagy rossz minősgű nyomtatón többször áteresztett anyag.
@OPHELIA: definiáljuk egész pontossn mit jelent itt és most ebben az összefüggésben a "királyfi"! :))
Bizonyos szempontból az vagyok. Gondom semmi, elfogadom a jelenlegi helyzetem, most úgysem tudok ezen változtatni, nem idegesít fel semmi, tiszta nyugi van:))
@sírbateszezazegész:
Megpróbáljam??? :D
wmiki, vagy SSteffy cica segítségét kérjük hozzá???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én még soha nem találkoztam SSteffyvel:)
Csak a vidékivel a Vbörön:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lejözzek az adatok a francia gazdaságról→recesszió. Barosso, Holland szarrá aggódja magát. Most az utcán vagyok és NINCS EGY ÜRES ASZTAL SEM A VENDÉGLŐKBEN!!! SZERDÁN!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hiányzik Stefi valld be!

Nincs, aki bearanyozza setét estéidet.:)
@sírbateszezazegész:
Baszki, nem tudod, miről maradtál le! :)
Echte, tenyeres-talpas luvnya - pasibőrben, a miniszterelnöki sajtóirodán. Egy kisköcsög jogászpöcs. Hétvégeken tüllben nyomja... :D

encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLO86rLuo7XKf66fIJ1_5gP9noHOcRhDcpoWPBlMyF5lSesXto_Q

Olyan hülye szegénykém, a saját blogja meg a szánalom csúcsa... Kemény, mint a libafos.

stefania.blog.hu/2012/10/31/uzenet_a_kivandorolni_szandekozo_magyaroknak#c19755293
@sírbateszezazegész: Most tettem le a telefont egy miskolci ismerősemmel, aki kilenckor ballagott haza a sétálóutcán.

Azt mondja, kihalt a város, senki, de szó szerint senki nem rajcsúrozik kinn.

Mert itt mindenki regenerálódik, hogy holnap újult erővel dolgozhasson a haza üdvéért.

Meg is van az eredménye, éltanulók lettünk, növekedünk, nincs inflációnk, a rezsijeink csökkennek.

Útjaink ugyan elfogynak és az őzek veszik át a hatalmat rajtuk, de ez csak rosszindulatú liberális fröcsögés.
@sírbateszezazegész:
Itt 5kor pánikszerűen kiürülnek a kávézók - addig is nagy része osztrák. Az éttermek alig, alig...

@Habakuk999:
Lebuktam! :)) Indiszkrét vagyol...
@sírbateszezazegész: hát az én definícióm egy ismerős házaspárral megtörtént eset.
Apukának vmiért el akaták venni a jogsiját, ami nélkül ugye nem szabad vezetni. Viszont a napi munkáját így nem tudta volna végezni. Asszonnyal megbeszélték, hogy ő vezetett, így annak a jogsiját vették el és újból kellett vizsgáznia.
Valami szipológiai oktatás, felmérés is volt.
Az egyik kérdés az volt, ha állatnak kellene lennie, akkor milyen állat szeretne lenni és indokolja is meg.
És a csaj megnyilatkozott, hogy béka. Megdöbbent oktató kérte az indokot: szép is vagyok meg okos is és ha megcsókolnak, királylány is lehet belőlem.

Királyok és királylányok vagyunk valamennyien!?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: láttam, Téged ki is akart tiltani, mert ott trollkodtál
@OPHELIA:
Ja kérem, igyekeztem!
Hetekig szívattam más néven. :))
Már nekem volt égő! Háromszor tettem erőteljes célzást és stílushasonlóságot, hogy leesen szegénykémnek... :D
Nem egy lángész, de nem is azért tarják.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Habakuk999: mondjuk a latin negyed az mindig tele van, de a többi is. És nemcsak a 15€ japán kifőzdék (amik fantasutikusak, mindegyikben eredeti japcsik a szakácsok, de a vendégek is, meg diákok, én is oda járok), de az éttermek is, ahol azért egy vacsi itallal csak egy fogás 26-30€, +előétel, desszert még 15-20€! Ésvez azért nem a rongyrázos haute cuisine! Az egy százas. Utcán itt sincsenek már sokan (igaz most a Lafayette környékén vagyok, de a st-michel, st-germaine, ami a másik oldal, az tele van:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ÉN ARRA NEM TUDTAM RÁJÖNNI, HOGY A F.BA képes valaki azt a szöveget nyomatni. Én 2 hét alatt sem tudnék egy vele azonos stílusú hsz-t lenyomni. Nem a tartalomra gondolok, hanem a stilisztikára
@sírbateszezazegész: kösz, de én tényleg béka vagyok
az amulettem is az, minden munkahelyemre vittem magammal, ott hasalt az asztalomon, vigyorogva, csokornyakkendőben
@OPHELIA:
Jogászköcsög a lölköm - azzal a stílussal és apró beröffenéseivel, szóhasználatával lebukott többször is.
A legdurvább az az egyik sajtóirodai közlemény volt, aminek a stílusa tökéletes SSteffyke volt - az az igazi, undorítóan utánozhatatlan, szervilis fos. :)
@sírbateszezazegész: ÁÁÁ, ne is törődj vele, hogy nem irigykedünk.:)
Még hogy Opera környéke. Mi az nekünk.:)

Sokszor aludtam a rue Peletier-en.

A St Denise környékén is lehet nyüzsgés ilyenkor.:)
@sírbateszezazegész:
Mert a Franciák felelőtlenek, Hollande meg egy hülye, azért.
Meglesz ennek a dőzsölésnek az ára, aztán késő lesz jajveszékelni, hogy; „miért nem figyeltünk a Magyarokra, most tessék, kész a totális csőd.”

Errefelé itt Kispest alsón a kormány jóvoltából előre gondolkodnak a vendéglősök. A lokálisan igen csak kedvelt Két Barát vendéglő ( egykori napközim ) úgy ahogy van bezárt. Kurva jó konyhájuk volt, csapolt Reininghaus meg Gösser, nyáron grill terasz, szóval oda se lehetett várakozás nélkül bejutni, pláne hét végén.
Szóval nem játszik a két tulaj olyat, amit a Franciák. Ők terv szerint bezártak, mert ezt akarták, ez az unortodox vállalkozások első sikeres fecskéje errefelé.
A Vargamiska épp ma mondta, hogy ( könycsepp elmorzsol… ) a naptári hatásoktól megpucolt adatok alapján beindult.
Ja, a gazdaság. Bocs.
A Cáratyuska is beszállt a hálelúja kánonba, mert megint talált valami megvalósult Kerti budi projektet, amit természetesen kizárólag csak ő avathat fel és ha már ott van akkor beszél. Sajnos-:(((

Szóval azt mondta Vargamiskával egyeztetve (gondolom), hogy mosmá elgyött az aratás ideje. Keményen megdolgoztak érte, de elgyött.
Aztakurvaaa…
@sírbateszezazegész:
Dicsekszel, vagy panaszkodsz?
Én meg a kies Kisalföldön poroszkálok...
(A fogászatokon egyre több a francia paciens!)
Jó éjszakát az össze királyfinak! Álmodjatok szépeket Hófehérkével vagy Csipkerózsikával, Tündér Ilonával Ki-ki igénye szerint.
@Knósszosz: Tévecc! Személlyessenn halottam. Aszonta, az aratás éve lesz. Teccik érteni, nem múlt idő, nem gyött el.

Majd lesz, jövőidőben, valamikor időszámításunk után... ezer évvel
@Habakuk999: ma a rue levis voltam, egy sétáló utca szerűség közel a st-denishez, napközben is volt élet. Ilyen piacos utcára gondolj. Mindent árulnak. Úgy még nem tudtam bemenni egy ékelmiszerboltba se, hogy ne lettek volna benne. A nagy carrefourokban meg mindig minimum 4-8ember állt előttem. Pedig most 0.1% a háztartások visszaesése az előző negyedévhez képest. De tényleg bajban vannak. Visszaesett a beruházási kedv is. Azért sír mindenki.
@Knósszosz: én ott az ady elejére jártam egy párszor, vlmi kerthelységes hely volt, a 4 emeletesekkel szemben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azért hiányzik a magyar rögvaló:)
Felemás dolog ez a máshol levés:(
@sírbateszezazegész: Jól összejött ez a béka kérdés. Délután az unokámnak többször el kellett brekegnem a Virágéknál zimmezummot, annyira tetszett neki, pedig most hallotta először brekegni sz öreganyját
@sírbateszezazegész: majd jönnek a portugálok és elkezdenek állami beruházásokat építeni.

Mindig így szokták válságban.
Úgy megsajnáltam magam, eszek egy kis pástétomot, meg rokfortot meg iszom egy merlotot:))
@sírbateszezazegész:
a szerszám meg van, de kérése hasztalan, itt állok magtalan, mondá a ló:)
@OPHELIA:
igen, egy herélt mén, majdnem fehér, deres:)
@tristen2005: nem ló az mán, csak paripa@sírbateszezazegész: az én gyerekem is kint dolgozik. Elég kemény gyerek. 2 havonta, amikor hazajön, 12 órás műszak után vezet le 900 km-t. Mindig hisztizek ilyenkor. De azt szokta mondani, hogy hazafelé soha nem történik baj, nem alszik el senki, mert dolgozik az adrenalin, hogy JÖVÖK HAZA :)
@OPHELIA:
Mrs. Kukaczoss!-:)))
Jó van, na.
De a lényeg az nem más, mint az öntömjén.
'propó (és off), Kiminek jól szurkoltam.
A kis sunyi, azért lopkodja a dobogós helyeket, ám!-:))

Jó éjt Néked!
@tristen2005: az egyik legszebb és legokosabb állat szerintem, utána jön a kutya és nálam a kecske (nem tudom miért)
@Habakuk999: köszi:)
De vicc nélkül, tényleg rosszul állnak. Most kaptak két évet barossotól, hogy 3%ra levigyék a hiányt:)) kiváncsi vagyok mikor kezdenek ezért ordítani otthon:)) kettős mérce:)
De itt nagyon kemény vágásokat meg struktúrális reformokat kell tenni. Hollande az legalább olyan szerencsétlenül néz ki, mint Cameron... afranciák meg azonnal az utcán vannak..erős szakszervezetek, meg szerintem nàluk ez a tüntetés az olyan nemzeti sport féle is:)
@Knósszosz: én is curkótam nagyon. Tömjénezés az vót. ma lehazudták ez égről a csillagokat is. Majd nézd meg, holnap estére nem lesznek az égen.

Jucikát!
@OPHELIA: én nem dolgozom, csak úgy vagyok:)
Haza meg biztos nem megyek:(
Egy darabig..
@sírbateszezazegész:
Nótafa.
Ott leltári tárgy voltam.
A személyzet (akkori) mind haver, a kaja egy két kivételtől eltekintve baromi jó volt.
A ( Boli ne sasolj! )Magyaróvári sertésborda az kapitális volt és a Sztroganoff bélszín is ütötte a mérce tetejét - akkoriban azt is megengedhettem.

Az elébb említett Két Barátban meg a Marosmenti sertésjava volt a favorit. Téliszalámival, sajttal töltött káráj szelet kirántva. Rizs, sült krumpli, tartár mártás, hat korsó Gösser.

Baaaazz!!
@Knósszosz: nótafa, azaz.
Te sörös vagy, ugye?
@tristen2005: "kérése hasztalan, itt állok magtalan," :-D
@sírbateszezazegész:
Nekem csak "S"-kromoszómáim vannak, de mondjuk simán jól esik egy finom veresbor is.
Igaz, én nem érzek benne vasat, meg feketeszedret, uram bocsá' a tanninról meg a harmonikális savakrúl sincs lila fingom, ízlik-nem ízlik kategória van.
Van pár veres nedű amit igen kedvelek, sőt, fehér is. Az messze van, azt Krétán ittam egy családi összejövetelen és nem Recína volt, ez biztos.

Amúgy igen, ha szigorúan értékelném magam, akkor sörös.
@OPHELIA: más. Nem jó az, hogy azért az egész szocializációd otthon volt. Itt nagyon szabad lehetsz, de soha nem leszel itteni. Nem ismered az altatódalokat, azt amit nem lehet megtanulni, amit "az anyatejjel szívsz magadba". Szóval más. Meg egy idő útán lehetnek haverok (mint fentebb ecseteltem a bandafőnököt:)), de barátok azért nem, ahhoz már öreg vagyok..;)
@OPHELIA:

a lóval tudsz közlekedni, a kecske táplál tejjel, a kutya vigyáz rád és a társaidra?)
@Knósszosz: mielőtt ide jöttem, fent voltam a skótoknál... az tezszett volna neked:)) mondjuk a konyhájuk az nekem annyira nem jött be, van a haggis(májashurka-szerüség) meg a haddock(ottani halfajta, végén a fülemen jött ki, ők abból csinálják a fish&chips-t, hát én egyszer kértem krumplit, éltél még rosszat, ott is hagytam, pedig én nagyon szarrágó vagyok;)), de a söreik.... azok hihetetlenek! És van a weatherspoon hálozat, kis sörfőzdékből is van, mind ale, és olcsó! A legdrágább is 3£ alatt van, de az átlag 2,05-2,50£. Na, ott is tele vannak a pubok péntek-szombat! De ott az élet 6-kor indul, este, 6.20-kor csuma részeg mindenki! Addig se nagyon értettem mit beszélnek, de akkor előjön az akcentusuk, esélyem nincs. De az angolok is erre panaszkodnak:)
Ja, ami sör drága, az meg a kontinensről van. Miheztartás végetta minimum óradíjadózás előtt az 6£.
@Habakuk999: ja csak a tegnapihoz; a spanyolok csinálnak még hihetetlen sajtokat. Ha tehéntej, akkor van egy tomme de pirenes fajta sajtjuk, nekem bejön. De a szerbeknek is van jó sajtjuk. Nálunk csak páran csinálnak jó kézműves sajtot, de beütik a fejüket, azt aranyárban adják. Habár otthon az árak elvarázsoltak. Itt a petit basque 20-25€. Otthon meg 10.000 felett van!
@tristen2005: köszi. Most nem zsvarok vele senkit: jól sejtem, hogy hölgy vagy?
@sírbateszezazegész:
-:))
Namostanazt a félig művelt zabások is tudják, hogy Brit konyha az gyakorlatilag nem létezik.Fish&chips, Melton Mombray, oszt jónapot. Persze ez nem a teljes paletta, de ami ezeken túl is létezik, abban sincs sok köszönet.

Olyan ez mint Ámerika, az is szar. Ha jót akar enni az ember, akkor ott vannak az olasz-francia-görög-török éttermek, de semmiképpen sem az olyan magyar(??) kajáldák, ahol az ottani szájíz szerint vannak elbaszva a pörköltek és egyebek. Fúúúj!
Van egy cirkuszos haverom (artista), nyolc évig melózott Miami mellett valahol, ő mesélte, hogy fos az egész. Mint a nem létező brit is.
Viszont a serhez értenek Ángliában, ez vitán felül álló kérdés!
Azonban e-tekintetben nem szégyenkezhetnek velük szemben a Bajorok és a Csehek sem, állítom!
Ebből akár szakdolgozatra is képes volnék, de nem tudom az általa beígértet miből írja majd Kusza Szem, nem akarok az öregnek kellemetlenséget, van elég baja csórikámnak így is...

Tankolni a Herlidéviddzonyt, kihajszárítózni a NER csulát a tárogatóból, szóval nem olyan nyugodtak azok a nyugdíjas évek, ám.
@Knósszosz:
Jaj, dehogy Kusza Szem ( mondjuk ő is az a szint ), a Pali bácsira gondoltam, bocs.
@Knósszosz: azért, ha az angol konyha semmit nem tesz a világhoz csak a yorkshire puddingot (grave mártással hihetetlenül jó!!), meg a 24(kiírva!!! nálunk az ÁNTSZ azonnal sóval vetné be az éttetem helyét!!!) napig érlelt steaket, már megtette a magáét! De ott a curry, az nemzeti étel! B+ mindenki curryt eszik! Én nagyon szeretem a söreiket. De nekem a felnémet altok is bejönnek. Itt nem nagyon vannak sörök. 1664, Affingem, Grimberggen,(ha jól írtam őket), nem is nagyon tudok mást. Meg a belgák. Leginkább a Leffe van, de abból van 9%-s is! Meg gyümölcsös. Meg mézes. Meg sima. Gyümölcsös Hoeggarden is van! 6*330cl 5€! Hihetetlen jó! Mondjuk ennyi a búza is. A skót whisky ( nekem csak a single vagy pure malt jön be) is ász. Meg az ír! Jameson. Az egyik legjobb boltot, tudom te id tudod, Rodosz óvárosában láttam èletemben! Mondjuk mind duty free áru volt:)
@sírbateszezazegész:
Ha 24 napig "érlelsz" egy husit, az még nem feltétlenül ÁNTSZ célpont.
Befűszerezed, és úgy tárolod normáltéri hűtőben, hogy ellepje az olaj. Naponta megfordítod.

Nem tudom arrafelé hogyan csinálják, de evvel a módszerrel én a kerti grill szezonban szoktam pácolni sütnivalókat egy hétig.
Levegőt nem kap így, viszont a sava-borsa az ízeknek belekódolódik a húsba.
Amúgy jó sört mindenhol lehet kapni, csak meg köll perkálni.

Pestön is:
www.csakajosor.hu/
Egésségedre!!
@Knósszosz:
Ja, az ANTSZ utalást értem természetesen, itt élek.
Sajnos...
@Knósszosz: nálunk 7-14 nap a szabály. Disznóhúst marhával juhval nem keverhetsz darálva→ hogy csinálsz cevapot, pljeskavicat? Nekem görög az: joghurt(kecske, birka), olajbogyó (csak maggal! kalamata leginkább), meg az olaj( sokat jártam olaszba, ahol azért értenek az olivàhoz, de a legjobb olajat krétáról kaptam; szokott lenni a lindlben a deluxe szériában 3xkisüveg extra vergine, ha látod vegyél! az isteni-nekem főleg a terrabdi bari jött be, persze tálba töltve, friss kenyérrel!).
Viszont szerintem a kagylót azt a horvátok csinálják a legjobban: hagyma, olaj semmi más csak egy kis citrom.:)
@Knósszosz: @sírbateszezazegész:

sziasztok. jók ezek a gasztronómiai "elhajlások" :)
@jaegtoer:

Én is most olvastam, kellemes utazás volt:)
oops

Titok, hogy mennyi közpénzt kapott Ákos

Még hatályba sem lépett, de a bíróságon már hivatkoznak a korlátozó törvényjavaslatra.

index.hu/x.php?id=inxngb&url=http%3A%2F%2Fwww.napi.hu%2Fmagyar_vallalatok%2Ftitok_hogy_mennyi_kozpenzt_kapott_akos.553665.html
"Miért ne nyitna az orvos is dohánytrafikot?

Joób Sándor
2013. május 15., szerda 21:26 |
Címkékmagyar orvosi kamara, trafikjog, cigaretta, dohány, orvosok
A Magyar Orvosi Kamara nem ítéli el azokat az orvosokat, akik trafikjogot nyertek. A testület ugyan tárgyalt a kérdésről, de végül úgy döntött, ebben az ügyben nem ad ki nyilatkozatot, mondta az Indexnek a kamara elnöke. Éger István szerint ez a kérdés túlzottan sok indulatot kavar, ezért sem adtak ki állásfoglalást."
index.hu/belfold/2013/05/15/a_kamara_szerint_nem_baj_ha_orvosok_nyitnak_trafikot/
"Ősztől mégis jön a nemzeti mobilfizetés

Index/MTI
2013. május 15., szerda 17:58 |
Kapcsolódó
Döcögve indul a nemzeti mobilfizetés
Újabb magyar ügyre figyel az EU
Államosították a mobilfizetési rendszert
(3)
Címkékmobilfizetés, nemzetimobilfizetésizrt, kdb
Még két éve döntöttek arról, hogy államosítják a mobilos fizetést, a törvény indoklása szerint az államosítással „a közpénzek hatékony felhasználása és ellenőrzése is jelentősen hatékonyabbá válik”. De nem csak azért iparágakat, hogy a közpénzeket átlássák, hanem így vége lesz a magánszolgáltatók „szigetszerű fejlesztésének” és az állami szolgáltató majd "innovatív díjstruktúrákat" vezethet be.

Az uniónak is gyanússá vált az új rendszer, a Közbeszerzési Döntőbizottságnak pedig az, hogy az erre létrehozott állam icég, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. nyilvános tender nélkül vett volna fel 800 millió forint hitelt."
index.hu/gazdasag/2013/05/15/osztol_megis_jon_a_nemzeti_mobilfizetes/
"Egy autómosó maradt Szekszárd kétszázmilliós üzletéből
8 hozzászólás

Egy vitatott értékű telek Pécsen, és az azon álló autómosó – ennyi hozadéka lett annak az üzletnek, ami 200 millió forintjába került Szekszárd városának. A terv eredetileg az volt, hogy segítsenek hitelhez jutni a helyi vállalkozóknak, de a négy jelentkezőből három egyetlen cégcsoporthoz tartozott, amelynek tulajdonosa ráadásul a polgármester barátja és üzlettársa."
hvg.hu/itthon/20130516_Szekszard_onkormanyzat_Horvath_ovadek
"Ilyen luxustrafikkal sem lehetett nyerni – galéria és videó
2013. május 16., csütörtök, 05:27 • Utolsó frissítés: 21 perce
Szerző: hvg.hu

Címkék: kiskereskedelem; trafik; dohánybolt; trafikmutyi; dohánykereskedés;

Kinyomtatom • Elküldöm
Itt egy trafik, amely többszörösen lekörözi a hódmezővásárhelyi belsőépítészeti előírásokat, igazi luxustrafiknak számít a mezőnyben teljes körű dohánykínálattal, minden extrával felszerelve, nyernie azonban mégsem sikerült a pályázaton."
hvg.hu/kkv/20130515_Ilyen_luxustrafikkal_sem_lehetett_nyerni
@sírbateszezazegész: Egy kérdés. Hogy tud társadalmi életet élni egy antialkholista arrafelé?? ;)
ennyi, nincs több kérdésem:
/a baltás gyilkos haver, akkor meg is kell védeni ezeknek a barmoknak is/

Örmény-azeri viszálykodás Gyöngyösön

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F16%2Fgyongyos_csak_tapogatozott_karabahban%2F
felvázoltuk többen is eztet, lehet minket másolnak?

Nemzeti koncepciós pályázat
Cigi után jön az alkohol, azalatt felkészül: stricik. Nagy magyar pornográfia.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130515_Nemzeti_koncepcios_palyazat
@OPHELIA: A holdvilágos éjszakán a lány alszik mélyen..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: minden medve szereti a mézet. Csak nem véletlenül az enyvesbe nyúlt bele?
@Penivaldes: Teliholdkor képes vagy mélyen aludni?
Lírát írni Frady jön,
Mai téma: stadiön.
Mondja kedves Stadi, Ön
Hogy csinálta Akasztón,
Hol élt, mint egy szakasz ton-
-hal a vízben s megépült
Stadionja? Ön épp ült,
S át a börtön kőfalán
Nem is látta még talán.
Akasztónak mására
Lesz Csúton, de más ára
Lesz neki, pár milliárd.
Új tánc: stadi-dili! Járd!
:)
Nagy Áprilisi Focialista Forradalom

NÁFF
@Penivaldes: kétszer vastagabb mint a szokásos;))
@sírbateszezazegész: hali4
Én voltam már Rodoszon vagy 4 hónapot, de nem tudom, melyik óvárosi piaboltra gondolsz...segítenél?
Ilyen az, amikor a fideszfagyi visszanyal. El tudom képzelni a kedves sósavas bácsi hátasát, amikor a szerinte jogos és becsületes kiállásáért kap egy jó kis pénzbüntit. Éppen a fideszrendőrségtől.
hvg.hu/itthon/20130516_Sosavas
ehhhhhhh

Grosics is kapott pénzt a Fidesz-frakciótól
Nyilvánosak a frakciók tételes költéslistái. Újságírók, Népszava, Századvég és Usztics Mátyás.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F16%2Fgrosics_is_kapott_pent_a_fidesz-frakciotol%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem ez a rész tetszett a legjobban:
"A Jobbik Ilkei Csabától, a kádári köztévé egyik ismert politikai műsorvezetőjétől rendelt anyagokat titkos szervezetekről és a globális nagytőkéről."

Gábris majd megmagyarázza, hogy csak azért mert ... izé, meg különben sem úgy kell azt érteni, nem is a "Szopok, nyalok, gombot varrok" fejezet része, nem jobbikos kurvulás a pénzért, ami annak néz ki... :))

Jó pénzért megírta volna a nekik, hogy a Jézus párthus herceg volt... Ja, tényleg, azt egy másik elmebeteg addigra már megírta, gondolom hasonló jó pénzért!

Még szerencse, hogy a jobbik olyan, de olyan hiteles - evégre a "gazdasági szagértője" még érettségivel is rendelkezik! :D
@Azbej Tristan: nu, ha te vagyol az igazi ázbej, akkor köszönj nagyot Varanusnak, mer divatikonná tet benneteket a panyókára vetett lazalajbitokkal:-)
Ezek az aljas, sunyi komcsizók!

A Szocialista Magyarországért kitüntetést kapták:

Dr. Schmitt Pál elvtárs, a MOB elnöke, több évtizedes szocialista
sportvezetői munkájáért és nemzetközi érdeklődést kiváltott tudományos
munkásságáért

Kövér László elvtárs, az MSZMP Párttörténeti Intézet munkatársa,
két évtizedes ideológiai kutatásaiért

Tarlós István elvtárs, tanácstag, a III. kerületi tanács
városfejlesztési bizottságában kifejtett munkásságáért

Bakondy György elvtárs, az Országos Védelmi Bizottság párttitkára

A Munka Érdemrend arany fokozatát kapták:

Semjén Zsolt elvtárs, az Országos Egyházügyi Hivatal titkára

Demján Sándor elvtárs, a Gorsium ÁFÉSZ elnöke

Csányi Sándor elvtárs, az OTP V. kerületi fiókjának vezetőhelyettese

Áder János elvtárs, Csorna város pártbizottságának másodtitkára

A Munka Érdemrend ezüst fokozatát kapták:

Széles Gábor elvtárs, az Ikarus üzemi pártbizottságának tagja

Orbán Győző elvtárs, a Gánti Ércbányák nyugalmazott párttitkára

Pokorni Zoltán elvtárs, a Pedagógusok Szakszervezetének főtitkára

Pozsgay Imre elvtárs, a Hazafias Népfront elnöke

Rogán Antal elvtárs, a Sárvári Gimnázium KISZ-bizottságának titkára

A Munka Érdemrend bronz fokozatát kapták:

Hoffmann Rózsa elvtársnő, gimnáziumi tanár

Lázár János elvtárs, Hódmezővásárhely város tanácsának tagja

Kósa Lajos elvtárs, a Debreceni Városi Tanács előadója

Szíjjártó Péter elvtárs, Győr város tanácsa ifjúsági bizottságának tagja

Matolcsy György elvtárs, minisztériumi előadó

Vona Gábor elvtárs, az ELTE KISZ-alapszervezet titkára

Selmeczi Gabriella elvtársnő, a Budaörsi Szocialista Nőszervezet tagja

Deutsch Tamás, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar hallgatója

Orbán banda takarodjatok!
@Azbej Tristan:
Annyira azért ne teccetek már magatoknak... :)

"Kovács Kaleva Márk · Kiemelt hozzászóló
Iszonyat gáz ez a műlazaság. Az egyetlen KNDP-hez illően marcona a pinamintás pulcsis balfasz :)
Válasz · 9 · · hétfő, 3:40

Konsztancia Bojgó · Zélet
azok a vállradobott zakók :DDD
Válasz · · hétfő, 4:38

Kovács Kaleva Márk · Kiemelt hozzászóló
Lehet zsírkeverőkanállal, meg vállradobott vak komondorral lennének stílusosabbak.
Válasz · 1 · · hétfő, 4:41

Kerepesi Krisztina · Wesley János Lelkészképző Főiskola
Márk! Neked ez jut eszedbe? :)))
Válasz · · hétfő, 9:25
További 2 bejegyzés megtekintése

Kocsmárdi Frigyes
Az ifjú politikusok mind bénák, a megfelelési kényszer miatt kényszerlazák. Talán Nagy Dávid HÖOK elnök kivétel.
Válasz · · hétfő, 4:39

Pap Zsolt · Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Molecz-Fény kft.
A hapsik még csak-csak normálisak, de a tyúk abban a randa fodros ingben szörnyű vagy inkább nevetséges.
Válasz · · hétfő, 3:09

Zsolt Andras · Kiemelt hozzászóló
nekamuzz, lazan sunaznad :D
Válasz · · hétfő, 4:19

Attila Rácz-Akácosi · Kiemelt hozzászóló · Budapest, Hungary
A piros-feketére már csak egy kalap kellene, és teljesen olyan lenne, mint a Freddy Krueger..."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ezek playerhaterek. Csak azért utálnak mert olyan jóképüek vagyunk. Némelyikünk :)
@Azbej Tristan:
Megnyugodtunk, hogy a fradi stadion nincs veszélyben.
De'télleg!
Az már kevésbé megnyugtató, hogy veszélyben vannak az egészségügyi ellátások, az oktatás, a gazdaság minden szegmense, a különadóktól és megemelt tranzakciós díjaktól nem látunk apránként ki. Persze akit az állam fizet, leszarja ezeket, de mi, vállalkozók valahogy nem érezzük, hogy olyan remek lenne minden - viszont örömmel tölt el, hogy egy másodosztályú focista örömködésére és hobbijára ennyit tud áldozni az állam, a mi adónkból, elég szar és aljas módon átcsatornázott adópénzekkel.
Stimmel, hogy ebből is látszik, minden a legnagyobb rendben van ebben az országban!
Tudom én!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
megnéztem a taplótablót, ennyire még nem aláztak meg mint te hogy közéjük sorolsz:)
@Azbej Tristan:
LÓképű?
Az igen, vagy max. melegklubban népszerű...
wmiki imádhat benneteket! :D
Hoppál: a baloldalt "kirázza a hideg" a rezsicsökkentéstől

A Fidesz tovább folytatja a rezsicsökkentés politikáját és az azzal kapcsolatos aláírásgyűjtést - mondta Hoppál Péter csütörtökön Pécsen.

hvg.hu/gazdasag/20130516_Hoppal_a_baloldalt_kirazza_a_hideg_a_rezs
@Azbej Tristan: okoska! A 444 innen lopta, mi már vagy 2 hete szétröhögtük magunkat rajtatok. Tuuudod eza KERDEM vagyok laza vagyokstíííl... szóval asszem a jóisten ráncolja a szemüregét:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már tegnap is megemlítém, ettől a Hoppálfasztól meg engem ráz ki az ideg. Rosszabb, minta Szarrágó-Schnellcici-Girnyószáz triász...Ennek a fasznak még a gerince helyén lévő kocsonya helyén is konyonya van...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bazzz... egy tökös jogász! :D

"Kezdeményezte, hogy a nyomozó hatóság Orbán Viktor, valamint jelenleg ismeretlen társai valamennyi ingó és ingatlan vagyonára, pénzintézetnél vezetett bankszámlájára rendeljen el - biztosítási intézkedésként - bűnügyi zárlatot. Indítványozta azt is, hogy a nyomozó hatóság a feljelentettek ingatlanjaira az illetékes földhivatalnál kezdeményezze a perfeljegyzés ingatlan-nyilvántartási bejegyzését."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/feljelentettek_orban_viktort.553808.html
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ezeket tenyésztik... Valami pipettával, kémcsőben, majd a langyi amerikai fidesz médiaguru a párjával meg kikelti! :D
@Sunyi CÖF és békemet, védjétek meg a trafikmutyit!:
Hinnyebazdmeg:-) Ez szép volt:-)
Remélem esténként a kitüntettek könnybelábas szemmel szidolozzák dicső multjuk emlékeit:-) Különösen Kövér Elvtárs a tökömtudja hányas párttagkönyv boldog tulajdonosa:-)
Persze KankóJankó LázárFantom úrelvtársat se feledjük, Hódmezővásárhely felvirágoztatóját:-)

Emékeim szerint az emmút rendszerben tán Veszprémben volt hasonló figuráns, valami Papp János. A lakosok a mai napig imába foglalják a nevit, hogy hálisten meghóóóta magát már régens:-) Na meg Miskolcon a Bodnár Elvtárs, és a fehérterroros kitudjamánhogyhítták másik díszfasztot.
@tristen2005: Ki panyókások közé keveredik, megeszik a kommentelők:-)
@Azbej Tristan: Csak szerénység elvtársam, csak szerénység... A szegénységet és Szent Ferencet már meg sem merem emelinteni:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem nem én néztem félbe a nikkjét... tristen az izélde. De így jár aki epiagonizál:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez most komoly? Ezen majd lehet csámcsogni 2 napig, utána az ügyészség megszünteti az eljárást bűncselekmény hiányában. Olyan megalapozott és bizonyítható, mint az elmúltnyócév elszámoltatási ügyei.
@Knósszosz: Knosszi! Engem momentán lenyűgözött a jobb szélen álló hölgy bevásárló hasitasija. Ne mondd, hogy nem rogáni magasságokba emelintett turbózöldséges koffer.... sugárzik a kiviteléből a nyomor:-) A hölgy szabadidejében valszeg elzzel kézbesíti a rezsicsökkentéses kérdőíveket. Csak nem a Hrisztán anyukája? :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Dobj egy emilt oszt mesélek Rhododentriáról. Amúgy nagyon belenyúltatok...Faliraki az angol aranyifjak és futballszurkolók leállatosodási helye. Én a kb. 9 alkalomból, max. átutaztam rajta. De ne bánkódj... lehetett volna rosszabb is a választás.

Előzetesen egy jótanács: ha nem azt találjátok, ami a leírásban voolt, akkor azonnal reklama az idegesvezetőnél, az ajánlatot mentsd le screenre, és kérjetek másik szállást.
Előszőr mi így jártunk, A leírásban paradicsom volt, a valóságban félkilométeres szamárszaros hegyiösvény a tengerig. Bolt sehol, viszont egy csendes alkoholista tulaj szélesen mosolygott. 2 telefon és hipp-hopp került rendes szállás. Szóval óvakodj. Amúgy egy csoda... majd emilben mesélek.
@Azbej Tristan:
először is a vizolda trisztán tartandó, ez maradt a jelszavunk:

ha nem vagytok panyókában akkor a kuty nem tudna létetekről és arról, hogy mijafaszból éltek és minek? azt sokkal kevésbé, hogy tettetek e bármi hasznosat a társadalomért...ti vagytok a zix? az mire jó: továbbképzést kaptok egy autószerelőből adattolvajjá vált senkiházitól ti a doktorok meg diplomások ja, tudom nem szégyen tanúlni de nem ám akármit

te példáúl mijafaszt csinálsz amikor nem vagy panyókában?

ilyen "idős" koromban én már hatalmas projektekkel nyertem nemzetközi tendereket millió dolláros bevételekkel gazdagítva a gazdaságot... ti meg a cserebogarak halhatatlanságáról ájúldoztok és várjátok, hogy milyen pozícióba tesz majd a nagyfeeenek ahol folytattyátok a semmit de azt azután hangosan...kár...a kutyák ugatnak a karaván halad

ez a magyar kutyák ugatása és a karaván már nem is láccik addig amíg másik karaván nem jön és hagy le benneteket is a szép kis panyókátokban és a nyönyörű szájtépésben

értek ti valamit a panyókán kívűl?

itt várom epesve, azbejke hogy milyen is a trsztán borral vagy bor nélkűl

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kedvcsinálónak meg itt van vagy 90 fotó, lapozgassátok, nézzétek, és nyomoruljatok.
Más: Ma voltam Madars Tescoban, Kétmegos 5 collos Akaj okosteló 40 rúgóért... Nézzed. Átlapogattam, megbíthatónak, jó minőségűnek tünt.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hehhe!
Neked is feltűnt?
Van pár ilyen "rászoruló" akikhez már majdnem cocciális alapon kellene mennem gányolni. Találkoztam már (majdnem) oltárral is.

Na, majd este. Mostan építtenem köll a magammal együttműködésem rendszerét.
Üdv!
@rodeo36: Héhó kedves Rodi! Új szelek, ús szellenetek. A Minarik Ede féle régi idők focija már rég nem játszik. TE sem mosodásként kezdted:-) Ez már a hipszter. szuszpenzor nemzedék. Sose fogod megérteni. Öreg vagy, mint a poshadt víz, velem együttesen:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
te arról a 3 vén picsáról beszélsz?
egyik sem tudná megmondani mi is az az IMF és assem, hogy ki a Gordon azon kívűl, hogy hajdúbétet lopott amit beadtak nekik mint kacsába a nokkedlit ki sem tuggya köpni csak felköhögi, a harmadik meg a nyugdíjával na assem nyugdíjból él hanem valami jó kis jövedelme van nyilvánosházat tart nyitva és trafikja van bár nem tuggya hogy hol

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
amíg meg lehet élni süket dumából és jobban mint termelő tevékenységből

hát akkor

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! A legelső jótanács... ha megtehetitek, azonnal írassátok át 2 hétre a cuvertot. Másfélszeres ár, dupla élvezet. Az 1 hetes turné lófasz. Az első 3 napban akklimatizálódsz, a negyediken jól érzed magad, az 5-7-időszakban pedig rettegsz, hogy vége van. Tapasztalatból tudom... a szigetben benne van a 2 hét, gondolkozz rajta...
@rodeo36: És még mondja valaki, hogy kishazánkban nyomorognak az öregek. Mindahárom ollan jóltáplált frissen ondolált, hogyha a Piktorviktor kiküldené a zejuba a képüket, megvonnák tőlünk az összes nemtámogatást:-)
@rodeo36: Miértis háborogsz? A kurvák többsége is a szájával keresi a kenyerét:-)
Így nem lehet méltósággal veszíteni... szánalmas és megalázó...és ebből a senkiből KE-t farigcsáltak... a nemzet golyótalan trollja

"Schmitt: „A becsületem helyre állt”
A volt államfő úgy értelmezi a jogorvoslati eljárás eredményét, hogy kimondták: ő nem követett el etikai vétséget a doktorival, csak az egyetem."
index.hu/belfold/2013/05/16/schmitt_szerint_ot_igazolta/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az ilyenek szoktak neki kezet csókolni, lehajolni mélyre a kezéhez, hogy maradnának derékszögben

amúgy meg lehet, hogy ndk-s turista nénik, mert, h a nyelvet nem értik az biztos
Kezd ömölni a szar...

"Feljelentést tettek az e-útdíj-tender miatt

Szabó András
2013. május 16., csütörtök 14:17 |
Az útdíjtender januári bedőlése miatt feljelentést tett a rendőrségen és a versenyhivatalnál az Állami Autópálya Kezelő Zrt. – értesült az Index. A rendőrség jelenleg vizsgálja, indítsanak-e nyomozást az ügyben. A tavaly év végén lezárult több milliárdos állami közbeszerzés azért hiúsult meg, mert a győztes cég azt állította, versenytársai megzsarolták. A kormány később erre hivatkozva titkosította a megismételt tendert."
index.hu/gazdasag/2013/05/16/feljelentest_tettek_az_utdij_tender_miatt/
Főleg te gürizel aranyom...

"Orbán: Keményen gürizünk havi 500 EUR-ért

Index/MTI
2013. május 16., csütörtök 14:30 |
Kapcsolódó
A magyar Kelet-Európa legszerencsétlenebb melósa
Félrehord Matolcsy György csodafegyvere
(2)
Címkékeuromoney, orbán viktor, versenyképesség
Európa jelenlegi problémáinak jellemző vonása a gyengülő versenyképesség - állapítja meg Orbán Viktor a Euromoney májusi kiadásának Magyarországról összeállított ismertetőjében.

A miniszterelnök a Londonban szerkesztett nemzetközi gazdasági-pénzügyi folyóirat mellékletében kifejti: Európa a világnépesség 8 százalékát és a globális termelés 25 százalékát adja, viszont a világon összesen kifizetett szociális juttatások 50 százalékát Európában folyósítják."
index.hu/gazdasag/2013/05/16/orban_euromoney/

Neked az 500 eur is túl sok lenne...
A jó rektor, a halott lektor...
"Nem jó rektort választottak Miskolcon

A tárca újra sürgősségi úton újrapályáztat, miután Balog Zoltánnak nem tetszett az egyetemi szenátus által javasolt jelölt. Nem ez az első olyan eset, amikor felülírja a helyi döntést."
index.hu/belfold/2013/05/16/miskolci_egyetem/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
tudod ez a panyókás nemzedék nem emlékeztet semmire, a szó szoros értelmében: semmire...és az a baj is mingyárt...én ugyan csak nagy ritkán panyókáztam mert mindíg volt valami hasznos amit tegyek és olyankor a kezeimre szükség volt és nem panyókán...engem ez nem hat meg (sem nem 7 +) ezek - a saját szerencséjükre- olyan helyre születtek ahol ezt megengedhetik és én nem irígylem mert halálra únnám magam ilyen szarrágásos hülyeséggel egymást etetik a hülyeségükkel a megígért pozícióra várva amit azután kitábláznak a szárnyas ajtó fix szárnyára és máris kész egy emberi élet a többi már "csak" felvenni a zsét és elkölteni és közben kúrva sokat dumálni a semmi körűljárása címén

brühüyyy
Mondta már valaki a képen szereplő sportrajongó honfitársainknak, hogy édibédin cukitünci a műszőr kapucnijuk?

Felénk is ilyet visel minden, nemi identitásában határozatlankodó kamasz, amikor engedélyt kap anyucitól arra, hogy 11-ig kimaradjon, amennyiben megígéri, hogy együtt marad a barátaival, nehogy bepisiljen egyedül a sötétben.
Persze, amikor ezt pedzegettem "biodíszlet" címén, durván le lettem ugatva peni által. Én meg fenntartom. Ez a vén fasz is elhúzhat a véresbe... sporkarrier ide, vagy oda. Vénségére mindenki agyhalott, de nyerészkedő izombivá válik?
"Grosics is kapott pénzt a Fidesz-frakciótól
Nyilvánosak a frakciók tételes költéslistái. Újságírók, Népszava, Századvég és Usztics Mátyás."
index.hu/belfold/2013/05/16/grosics_is_kapott_pent_a_fidesz-frakciotol/
@OPHELIA: Jahh belehajtották az agyába a Withworth-menetes agysilányítót. Egy lepusztult mentális hullát piedesztálra emelni... inkább nem is mondom, mert elönnti az agyam a hígfosch.
@Azbej Tristan: Stadionra mindig van pénz...elvégre Fényességes Vezérünk nagy Focilabdarúgó Rajongó.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: persze ő nem hibás, nem egyáltalán kicsit sem, ő nem tudta a szabályokat, meg hogy kell, nem mondták el neki, hogy nézd Pali ezt így kell..
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Matolcsy megkezdte a turnéját
Miskolcon reklámozta a kormány és a jegybank szövetségét és az „egészséges” gazdaságunkat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F05%2F16%2Fmatolcsy_megkezdte_a_turnejat%2F
Tönkremehetnek az egyetemek - Az ígért támogatásokat nem utalja az állam
A Magyar Rektori Konferencia továbbra is várja az állami támogatások kifizetését - értesült a Napi Gazdaság.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tonkremehetnek_az_egyetemek_az_igert_tamogatasokat_nem_utalja_az_allam.553782.html

------------------

Orbán: a jóléti állam helyébe munkaalapú lépett

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_a_joleti_allam_helyebe_munkaalapu_lepett.553825.html
@Penivaldes: Ulláccik, ezek a gasztronómiával üzletelő pocakosok jellemből fakadóan vonzódnak a stadionokhoz: az utolsó vacsorás Stadler is, az ingyenebédes Viktor is.
Vajh hány ponton mutat még hasonlóságot az életútjuk!?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

tehát orbánlandia európa vezető gazdasági hatalma és mindenkit lekőröz?

tudod ez is egy olyan tanúlmány mint a sok okos tudós tanúlmányozta azt mely testek képesek repűlni és mely testek nem, annak alapján a dongó nem tud repűlni. még jó, hogy a dongót nem kérdezték meg

na ez a zeurozsé is ilyen sükeccség...az hogy londonba jelent meg az nem jelent semmit ott bármit meg lehet ha megfizetnek érte és köztudott ha orbánnak volt 50 milliója a mazsihisz számára hogy hagyják hozzászólni, akkor egy pár millió oda sem számít benne vana választási propaganda kőccségbe'

brühüyyy
@Penivaldes: Amúgymeg Te is lazíccs, mint a WD40. Nézz tökinek küldött képeket:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már várom a Norbi & Gyuri közös fellépést. Miközben a tornaceleb körbeugrándozza a színpadot, hogy minden jelenlévő előtt bemutasson néhány pózt, a jegybankár egyetlen pillantással mindenki szemébe tekint.
@dr. mesterseges szinezek: én inkább a különbségre fókuszálok, az egyiket még nem csukták le
@dr. mesterseges szinezek: nem inkább fordítva? hogy a tornaceleb nézzen mindenki szemébe és a Gyuri mutassa a pózokat?...
@rodeo36: Nekem meg erről a történetről a kutatásó tudós jut eszembe, aki a bolhákat tanulmányozta:
Laborasztara bolha le, felszólítás, ugorj bolha... bolha ugrik.
Kitép egyik lábát, majd felszólít: Ugar bolha, bolha ugrin...
így megy ez az utolsó lábáig, amikor az is tépkedve van, jön a felszólítás: Bolha ugrik... bolha, nem ugrik....
Kutatási jegyzőkönyvbe beírás:

Ha a bolha mindahat lábát eltávolítjuk, MEGSÜKETÜL. Na ez az unortodoxija...
@dr. mesterseges szinezek: Biztos mindketten őrizték a libákat gyerekként az árok partján..
Nyihahha...

"Matolcsy megkezdte a turnéját
Miskolcon reklámozta a kormány és a jegybank szövetségét és az „egészséges” gazdaságunkat."

és a hozzá tartozó kép: :-)))))

kep.index.hu/1/0/388/3886/38869/3886942_c30ba4c35366022fea2b52819a04e053_wm.jpg
@OPHELIA: Úgy tűnik képekkel veszélyesebb kereskedni, mint képtelenségekkel.
@dr. mesterseges szinezek: főleg nem létező képekkel, mint az utolsó vacsora, ami ugyen nem hordozható..
Nem lehet elég Koránt kezdeni...

"Piramisjáték-gyanú a szegedi HÖK-ben
Tíz százalék visszaosztására és új tagok beszervezésére buzdították a filmklubosokat."
index.hu/belfold/2013/05/16/piramisjatek_a_szegedi_hok-ben/

És a digható egyiptológuspicsa vajon melyik piramis alatt fekszik?
@Penivaldes: Lehet úgy is, de Norbi nagyon meg fogja számítani azt a tengelyferdítést. Gyurinak a pózolás persze semmi - ha azt tudja, amit a szemével, akkor egy 69-est egyedül bemutatnia bemelegítés nélkül is megy, és közben érezheti, hogy valaki mégis elégedett vele.
@Penivaldes: Haggyad már szegíny juhászboytárt. Ő a mobil változatot vette meg:-)
@Penivaldes: Lehet, bár Józsi bán már szinte meg se látszik, hogy parasztgyerek.
@Penivaldes: Hiába no, a láthatatlan sikerekhez akár láthatatlan kép által is nyílhat út.
@dr. mesterseges szinezek: akkor ez hasonló lehet mint a síitáknál a rejtözködő imán. azt se látta senki..:)
@Penivaldes: GDP = gellyless domesticated pig

Kiéheztetett mangalica, jobban teljesítve.
@Penivaldes: Nem hallottál még a hordozható tábori fapináról, és a mobil szentélyről?
Segítek:
milstory.blog.hu/2009/07/14/044_a_tabori_fapina

Hehhe:-)
@Penivaldes: Ja, meg hasonlít a láthatatlan fonálhoz is, amelyből a király ruhája készült, amikor a balliberális sajtó rosszindulatú álhíre szerint meztelen volt.
@dr. mesterseges szinezek: viszont mindkettőből lehet stadiont építeni
Juhhé... megtaláltam a íkerdem frakcióvezetőséget Krisztyánnyal az élení :-)
m.blog.hu/du/dudenbuch/image/matya%C3%B3Surc.jpg
Csak iten épen pityókára vetett kalapban ádigállanak:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűllllllllllllllllleeeeeeeeee :D :D :D

és kis magyar rögvaló:

15:47
"Csináld magad" temetkezésről ír a Wall Street Journal

A magyarországi szociális temetkezés ötletéről ír a Wall Street Journal. Az amerikai lap ismerteti a temetkezés feltételeit, majd megszólaltat egy magyar tanárt, aki szerint nem sokan veszik majd ez a szolgáltatást igénybe.
Rovat: Gazdaság
Szerző: hvg.hu
15:47
Gyurcsány: velem nem nyerne az ellenzék

Őszre kiderül, hogy Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon áll az ellenzéki összefogás élére - mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke az MR1-Kossuth Rádió műsorában. A volt kormányfő arról is beszélt, nem lesz jelölt, vele ugyanis biztosan nem nyernének.
@OPHELIA: "Az amerikai lap ismerteti a temetkezés feltételeit, majd megszólaltat egy magyar tanárt, aki szerint nem sokan veszik majd ez a szolgáltatást igénybe."

Lázár János kommentárja: na mibe fogadunk?
@dr. mesterseges szinezek: még nem olvastam, most menek unokázni, később elmondom erről a véleményemet
@dr. mesterseges szinezek: azéééé figyeled, tanárt kérdeznek meg, talán őt nézték nincstelennek, akinek még elföldelére sem telik?
@Penivaldes: Mesterházyban bízik a családja, de Bajnaiban is az övé. Aki a jelölési határidőig több családtagot tud felmutatni, az a befutó. Egyenlő számú családtag esetén az összefogás képviselőjéről a hirtelen halál dönt: addig ütik egymást szívlapáttal, míg az egyikük hirtelen kiesik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vagy zombinak nézték, és arra kérték, árulja el, ha újra kezdhetné az élőhalál előtti életet jelentő halált, hogyan fogna neki.
@dr. mesterseges szinezek: most szóljak vagy ne szóljak...nehéz kérdés..ha szólók rajtam marad a bélyeg, ha hallgatok akkor miattam nem lesz jelölt az egyik..
@Penivaldes: Ugyan, hagyd az önsajnálatot! Ők is milyen strammul állják, pedig volna mit sajnálniuk magukon.
@Penivaldes: Valószínűleg Viktor külföldi országimázs-törekvései állnak a háttérben.

[Hungarian press is almost free. Burial is almost free there, too. Dig it?] - gyönyörűen mutat majd a plakáton, és Simicska alig keres rajta 1-2 milliárdot.
nem főzött frisset Varánusz, tehát a tegnapelőtti maradék van még mára is. hmmm. még jó, hogy feltalálják magukat itt a népek.

a poszthoz annyit tennék hozzá, hogy tényleg leállítják a stadionépítést, kivéve a felcsútit, a debrecenit, meg az Üllői útit. az összes többit nem kezdik el. most. mosni viszont lesz mit. szennyes, magyarfoci, kösszgélet, trafikportál, és a szaros fideszgatyák.
A Főnök tánctanfolyamra jár nermozgás stúdióba, új pávatánc koreográfiát kell betanulnia 2014-re. szájtól-seggig.
@dr. mesterseges szinezek: önsajnálat? miről beszélsz? miért lenne önsajnálat az ha az egyikkel valami közös vérünk van?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: rodosz, egy kis térről nyílik, két termes, telis tele van égetett szesszel.
@Penivaldes: Te mostan vagy nagyon nem szereted a rokont, vagy éppen hogy nagyon szereted. :)
@Penivaldes: Akkor támogasd, hadd tegye meg ezt a nagy lépést, összekötözött cipőfűzőkkel!
@Penivaldes: Helyes, a család a legfontosabb. Megmondta ezt Don Corleone, sőt Orbán Viktor is.
Ilyen kérdésekben pedig mindig hihetsz egy etika nélküli maffia keresztapjának. És az olasz is kompetens.
@rodeo36: Monnyuk, a bolhás tudós a bolhák anatómiáját kitaláló jószívűségéből pont beletrafált - Matolcsyné neje ilyesmivel nem számolhat, mert valamiért jellemző rá a kombinatorikafeladatot megoldó rossztanuló átka: az ellenkezője se igaz annak, amit megoldásnak gondol.
Az előbb néztem a rádiót, és abban mondták, hogy kézre akarják keríteni a "savazós székházvédőt".
Én nem vonnám semmiféle törvényes eljárás alá az öreg Bronsont, csak kipeckelném a száját naranccsal, adnék neki egy nagy tockost (vizes tarkóra), seggbe billenteném, és jó hangosan rákiabálnék , hogy ÍGY KELL CSINÁLNIE, MORE??!!

Hátha végigfosná a falat!:-)
@Penivaldes:

Nem lehet ezekkel kesztyűs kézzel bánni. Először csak a trafikodat veszik el, aztán az autót a segged alól, a legvégén meg képesek az embertől még az asszonyt is elpiszkálni.
JÓL NÉZNÉNK KI! :-)))
@huzzadneki shakespeare: ebben az a vicc, hogy se trafikom, se kocsim, se emberem, se asszonyom:))
@Penivaldes:
Ha már te is becsajoznál... :)
Tudod, amikor 2 csaj van az ember ágyában... hmmmm... ;D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kedves Boli, elhiszem, hogy valóban jó ha 2 csaj van az ember, vagyis a te ágyadban, bár gondolom nem mindegy milyenek..de engem ez a lehetőség nem érdekel. főleg annak tükrében nem, hogy nem igazán szeretem ha mások fekszenek a helyemen. tudod én nem vagyok annyira jóságos mint te hogy mással osszam meg noszolyám.
egyébként mesélj:) ott volt a 2 csaj te meg?:)
@Penivaldes:

Amik fel lettek sorolva,

- Trafik
- Kocsi
- Ember/asszony
azok mind-mind haszontalan dolgok! :-)

Az időt sokkal tartalmasabban el lehet tölteni.
Én például mindennap járok kocsmába, kéthetente átmegyünk a szomszéd faluba verekedi.
Minek az a nagy flancolás, az ember, ha kell, el van napsugáron, meg tiszta vízen! :-)
@huzzadneki shakespeare: ahogy mondod, elvagy te meg én is a miniszterelnök drága szavain. az táplál minket, meg a napfény. :)
Boli mesterünk most gondolja ki hogy mikkel lep meg minket, vagyis engem.
@huzzadneki shakespeare: A családbarát keretyén-jobboldali kormány ideális pártonkívüli állampolgára: se trafikja, se kocsija, se kutyája, se macskája, és eltemeti magát.
@Penivaldes: Pataky Attis is milyen jó húsban van ettől a mannamixtől.
@Penivaldes: [del]Kommunista Kiá[/del] Alaptörvénye, díszkötésben
@dr. mesterseges szinezek: az sincsen nekem:))elkezdtem hímezni de a folytonos változások miatt nem haladok, és úgy érzem magam mint Penelope
@Penivaldes: Pedig ő spiritualizmusa a siker záloga, ő meg a lélekkel telt zálogosa.
@Penivaldes:
Spec mosogattam husika... :D
Indiszkrét nem leszek, legyen annyi elég, hogy... hhhhhmmmmmmm, igen, jó volt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na jó hiszek neked...ma kegyes leszek hozzátok:)
én sóskát ettem:))
@Penivaldes: Én bőrkötést akartam, de szintén a változtatások miatt nem tudom finanszírozni, illetve sajnálom az a sok marhát is, amit csak ezért nyúznak meg, bár némelyik rászolgált.
@dr. mesterseges szinezek:

Meg aztán, a nóta szerint a skót is gyalog megy ki a temetőbe, mert drága a lovaskocsi.
szeretem a sóskát, zöld, és finom. krumplival eszem, meg kanállal. a tojásokon még gondolkodom
@dr. mesterseges szinezek: én körmömmel vésem minden éjjel egy szavát a falba.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem tom, de szerintem nem. Féreglyukat csinálni egy dolog, de Attist a lyukán keresztül ilyenné csinálni, az azért több, mint intergalaktikus kihívás.
@dr. mesterseges szinezek: csak nem arra gondolsz? én úgy hittem, hogy felülről mentek bele, hogy aztán kijöjjenek alul..
@huzzadneki shakespeare: Ezt az utat kell járnunk. A skót a fogához veri a garast, és a skót futball ebben nem zavarja - ha a magyar nem kész ugyanezt tenni, akkor majd a drukkerek ahhoz verik.
@Penivaldes: Ha panelban laksz, némi építőipari kapcsolattal még naprakészen is tartható a szöveg.
@Penivaldes: Meglehet, de szerinted egy átlagos ufonautának tudnia kell, hogy Attisnál melyik a felül és melyik az alul, amikor nekünk is fejtörést okoz a probléma?
@Penivaldes:
Hamika volt... Még valami?
Büfikéztem, most a desszertecske meg le éppen.
Dolgom van, meló vár még ma, sok... :(
@Penivaldes:

Tessék normális -baloldali- élelmiszereket fogyasztani (hurka, kolbász, szalonna)!!

Az a sóska izé(vagy micsoda),a Selmeczi Gabriellának, a Jakupcseknek, meg Rubint Rékának való. :-)
@huzzadneki shakespeare:
Ja! Meg a fülei is megnőnek tőle, ki is szőrösödnek... NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL! :)

Gábrist ha látjátok, sok szeretettel küldöm neki, a kis finom jobbikos mutyik, ahol a lóláb, meg a kapanyél...

"ELTE BTK HÖK: Jobbik közeli szerződések"
index.hu/bloghu/osztjonapot/2013/05/16/elte_btk_hok_jobbik_kozeli_szerzodesek

Még szerencse, hogy ezek NEM OLYANOK, MINT AZOK! Mi lenne, ha olyanok lennének??? :(
@Penivaldes:
te kis merev(hajléktalan):)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez az igazi hazaszeretet. Muszájból mutyiznak, nehogy a zsiráfok mutyizzák. Ha mindenki ilyen öntudatos nemzettestvér volna, már régen itt volna Amerika. Ráadásul pont a klasszikus műveltségéről híres latin fele.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Gábris most valami csalitosban húzhatta meg magát!
Egyébként, a legtöbb költségtérítést felmarkoló Apáti Úr is jobbikos képviselő volna, vagy mifene.
@huzzadneki shakespeare: sajna nem hasonlítok Rubint Rékára:)) pedig ő lenne itt ideál:)
@Penivaldes: Akkor kicsit borsosabb lesz a vakolatleveréssel/falbontással/újrafalazással/újravakolással a zalaptrvény követése, de így van ezekkel a kőbe vésett dolgokkal, a Falbava Charta sem lehet más.
@dr. mesterseges szinezek:
Mártírok! :)) Keresztre velük... :D

Palika meg továbbra is hozza a formáját. Végül is, rá stabilan lehet számítani, evégre egy fárosz!
Illetve sokak szerint inkább egy fallosz, de szerintem meg ne értékeljük túl!

"Schmitt Pál volt államfő csütörtökön közleményben kommentálta annak a jogorvoslati eljárásnak az eredményét, amelyet a plágiumbotránya után, a doktori címének visszavonása miatt indított. „A Semmelweis Egyetem rektorához 2012. április 12-n benyújtott felülvizsgálati kérelmemre, valamint a Fővárosi Törvényszék korábbi határozata alapján felállított Jogorvoslati Bizottság által hozott jogerős, a Szenátus korábbi döntését felülíró határozat velem szemben etikai vétséget nem állapított meg; éppen ellenkezőleg: a Magyar Testnevelési Egyetemnek a doktori fokozat adományozására vonatkozó gyakorlatát és eljárását minősítette jogszabályba ütközőnek, továbbá etikailag kifogásolhatónak, ahogy az értekezést hivatalos eljárásra bocsátotta" – így értelmezi a közleményben az eredményt Schmitt Pál."
index.hu/belfold/2013/05/16/schmitt_szerint_ot_igazolta/

Tárogatózás helyett orvoshoz kéne járni, hisz olyan korszerű készítmények vannak ma már - kérdezze csak meg Piktort!
@dr. mesterseges szinezek: akkor lehet, h a seggén keresztül vették ki a manduláját
@huzzadneki shakespeare:
Nem, dehogy, ŐK nem OLYANOK! Azok a zsiráfosok... :D
Ezek meg még hülyébbek. Jobb, jobbik, leghülyébb...
@OPHELIA: Lehet. Látták, hogy arany van a torkában, de a hasonló nevű ér már csak ilyen megtévesztő.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Pali bá volumenében nem, de elszántságban simán szorongatja Szaddam agitprop miniszterét.
Látom nem sokan írnak a poszthoz. Akkor csatlakozom. Sünpörköltet ettem.:)
@dr. mesterseges szinezek: De jó, hogy engem nem érhet ilyen baleset:)
@Penivaldes: mire vágysz? a szépségére vagy az alakjára?
"Orbán: Túl sok a szociális juttatás
A világban kifizetett szociális juttatások felét Európában folyósítják. Ez fenntarthatatlan."

www.origo.hu/gazdasag/20130516-orban-tul-sok-a-szocialis-juttatas.html

Bazdmegviktor!

Te, meg a nevezetes kompániád és familiád hivatalosan 1989-től állami támogatásból él... előtte meg a Sorost fejted. Apád meg ugyanezt tette MSZMP színekben. Te ugatsz?
@sírbateszezazegész: mi meg ettünk nutria kolbászt, bibí:)
@sírbateszezazegész: A sünpörkölt príma kaja, de megvan a hasonló hátulütője, mint a szintén jó éteknek számító csilinek.
"Orbán Viktor szerint a világnépesség 8 százaléka él csak Európában, de a világon kifizetett összes szociális juttatás felét itt folyósítják, ez a rendszer pedig fenntarthatatlan." Hát igen. Tadzsikisztánban. Maliban az ilyeneket megetetik a kecskével, Japánban meg csak felviszik a hátukon a hegyre...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szerintem a Viktort megdelejezte Gyurcsány, hogy a zemberekkel fizettesse meg.

Abcúg, Gyurcsány!
@OPHELIA: @dr. mesterseges szinezek: @Penivaldes: blöff, megvan? A film? Kb. hasonló helyen vagyok, mint bradpitt:) Állítják, hogy ez kacsa, de biztos, hogy nem:-D
Megszólalt az érett nő:

"Némethné: Törvényes volt trafikpályázat
A fejlesztési miniszter szerint ezért az eredményét sem lehet megsemmisíteni."

www.origo.hu/itthon/20130516-nemethne-szerint-csak-a-jogosultak-ismerhettek-meg-a-palyazok-listajat.html

És természetesen a szélessávú pályázat is teljesen okés volt...
Egyébként látta már valaki ezt a Némethnét? Szerintem valami asztráltaestű földönkívüli lény, olyasmi lehet mint az istem. Mindenki tud róla, de még senki sem látta...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: látom csúnyán rajta vagy itt viktor 50%-os szociális juttatásán. Hollande most magyarázza, miért lesz itt változás:)
@sírbateszezazegész: Akkor a sünnel valszeg azért vigasztalod magad, mert zsenántnak tartod a varjút, pedig az okos állat, amíg nincs befűszerezve.

Kutyát vettél már?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ház az utolsó bekezdés sem semmi..

Még jó, hogy a végéhez közeledik, de melyikhez?

"A végéhez közeledő átalakulási folyamat révén Magyarország jó helyzetbe került ahhoz, hogy a világgazdaság egyik legversenyképesebb országává váljék a jövőben - írta a Euromoney mellékletében Orbán Viktor."
"Felvitte az Isten a Karcsi dolgát
Megnyerte Felcsút egyetlen trafikját, és a földpályázaton is tarolt a családja. Junek Károly jóban van Orbánnal, de a helyiekkel nem barátkozik."
www.origo.hu/itthon/20130514-riport-felcsutrol-ahol-ugyanaz-a-csalad-nyert-a-fold-es.html

Akinek Orbán Viktor a barátja, nem szorul rá Isten segedelmére...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ugye, amikor ez az élősdi, másodosztályú amatőr focista ugat... Amikor soha nem látott mértékben bacta agyon a hazai szociális ellátást, a mostani és a későbbi generációk jövőjét, érthető, hogy erről ugat! :(

Mail-re várom az anyagokat...
@OPHELIA:
Egy beteg, cinikus kis népművészeti agyagedény ez a kis másodosztályú...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: túlérett mecsoda vitzes egy tünemény, néha mutatják a tévében
@dr. mesterseges szinezek: micsodaaa? fogalman nincs mit ettünk... de egész jó volt:)) balra a szeméttelep, jobbra meg a "lakókocsik"; máris a törzshöz tartozom"()
@OPHELIA: Valószínűleg arra gondol, hogy munkanélküliség emelkedése kedvez a foglalkoztatóknak, az árversenynek, de csak egy egységsugarú, üres pofázáson kívül minden máshoz antitalentum politikus gondolja (de még az se), hogy itt kimerül a szempontrendszer.
@sírbateszezazegész: Irigyellek. Ha szerencséd van, még este tíz előtt túlleszel pár évtizedet érő pedofil kalandon is.
Küldjek tetkómintákat?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Még jó, hogy színes a kép. Így nem kevertem össze valami szedlacsekjutkás munkaverseny-hirdetéssel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egy régi kedves barátom közmondását idézem: Addig jár a korsó a kútra, míg meg nem b..k a korsós lányt.

Ha már a végéhez közeledünk:)
@dr. mesterseges szinezek: ne irigyelj;))).én az A1mellet vagyok egy romatáborban:)) paris. Mindenkinek román papírja van , kivéve nekem, de vajdaságiak:-D
Nem lesz tetkó! Viszont a kocsikon belül olyan tisztaság van .... 5*hotelben nem volt ilyen..
jahhh mocskosmulti, extraprofit...
"Különadó nélkül is nálunk von el a legtöbbet az állam a mobildíjakból
2013. május 16., csütörtök, 16:25 • Utolsó frissítés: 33 perce
Szerző: hvg.hu

Címkék: mobiltelefon; telefonközpont.blog; Infrapont; AT Kearney;

Kinyomtatom • Elküldöm
A magyarországi mobilos percdíj átlagára 9,4 eurócent, ebből a szolgáltatóknál 5,7 cent kerül. A többit – ilyen olyan jogcímen – elviszi az állam. Egy nemzetközi felmérés azt mutatja, hogy a hazai adóztatási szint máshol nyomokban sincs, és az csak a dohányéhoz és az alkoholéhoz hasonlítható."

hvg.hu/gazdasag/20130516_Kulonado_nelkul_is_nalunk_von_el_a_legtob
@OPHELIA:
ÚRISTEN! Há'de'izé... miket nem offolnak EGYESEK!!! Becarás... :)
@Penivaldes: pirosra, ropogósra sütve nagyon szép
csak egyet szeretnél? az nem gazdaságos
@sírbateszezazegész: Én meg vagyok olyan marha, hogy ez az oldal szimpatikusabb, mint az unalomig hájpolt másik oldala Párizsnak.

Tesztötlet: készíts el te egy vacsit 1-2 sünből ill. varjúból, és kínáld vissza őket. Ha rávágják, hogy kacsa, helyben is vagy.
"Evakuálnak egy lánykollégiumot Eger központjában"

hvg.hu/itthon/20130516_Evakualnak_egy_lanykollegiumot_Eger_kozpo

Basszus... Elsőre eJakulálnakot olvatam:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: figyú, a mobil internet otthon, azért no1!!! Sehol nem ilyen jó! Lehet, hogy drága (uk 10£/hó 500MBfree; france 10€/hó unlimited), de nagyon jó. Gyors!!
Olvastátok? :)

"A leköszönő Mr. Wolf, az OTP ipari kéme?

Mr. Laszlo Wolf, a magyar OTP Bank vezérigazgató-helyettese."
hafr.blog.hu/2013/05/16/fidesz-legendarium#comments

"OV 1989-ben kiküldte az oroszokat, majd rövid ideig erőt gyűjtött: csuklóztatta a csuhásokat és székházat árult. 1993-ban Antall rátestált mindent. Attól kezdve a Fidesz mindig is konzervatív volt, különösen Deutsch és Széchenyi. 1998-ban új korszak kezdődött. Az antikommunisták Pozsgay és Szűrös vezetésével helyreállítottak a polgári értékeket, Kaya Ibrahimot száműzték, szőlő ügyben nem ők nyerték a legtöbbet. 2002-ben a haza végre hatalomra került, Medgyessy ellenzéki miniszterelnök. 2006-ban a baloldal elcsalta a választásokat (újabb megpróbáltatás), majd rárontott a nemzetére. 2008-tól a Fidesz készen áll a kormányzásra. 2010-ben két hét alatt rendet tesznek, kiosztanak néhány kokit és sallert, a világ legjobb gazdasági minisztere elfoglalja a székét, OV hazaküldi az IMF-et, és épül néhány modernkori cirkusz közpénzen. Megvédik a nyugdíjakat és a rezsicsökkentést. 2013-ban a magyar emberek kitartása meghozza a gyümölcsét: beindul a gazdasági növekedés, és csak megy, és csak megy, úgy hogy 2014-ben már mindenre fussa. Európa csaknem teljesen unorthodox. Már amennyire jót akar magának."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne fantáziálj! buherálást akartam írni, csak beszorult a pont billentyű és nem vettem észre:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Backi, ezt olvastam én is... ez azért durva... egy perverz állat vagy! :))
@dr. mesterseges szinezek: miről beszélsz?? holnaptól üzlettársak vagyok a romákkal:)) itt apiros, hol a piros? Nekem van öltönyöm, és fehér vagyok:-) tisztáztuk a közös ismerősöket zimunban és pristinaban:-D
Jahh és természetesen a védő az ügyvédi szakma legalját képviselő Lóti Futó Barnabás...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ha korrektek akarunk lenni, akkor dr futó (KISBETŰVEL!!!) ott van az elitben. Komolyan.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Töki! Segíts már légyszi! A HVG-t felhívták, hogy közölje a szerverszolgáltatót, és hogy a "szerverek tárhelyei helyileg hol találhatók". Egy magánvádas becsületsértési pernek vajon ehhez mi köze van?
Kérdezem persze ezt mindenkitől...
@sírbateszezazegész: milyen ügyekkel? És a Gaudi-Nagy és a Lichy??? hányás mindahány...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szakmailag jó. Ezt vitatni fölösleges, mert ez egy szakma. Az ügyvéd az az ügyfélt képviseli, nem az igazságot, sem az erkőlcsöt... lebuktam?:))
@sírbateszezazegész: Most má döntsd el, hogy irigyeljelek, vagy ne irigyeljelek! Most éppen a sárgulás van soron.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ehhez mi közük? Egyébként a neten ez pillanatok alatt kideríthető, ezért vannak a számítógépek... :D
Egy jogász ezt meg tudja mondani, hogy kell-e ezeknek a kreténeknek ezt tudniuk - de gondolom a védelem ügyvédje elhajtja őket a halál pélójára! Amúgy is, egy tisztességes szerverpark fegyveres és technikai őrzéssel is biztosított...
@OPHELIA: Na hallod, nem minden nap adatik meg a zembernek, hogy Viktor kesztyűsbábja legyen.
@sírbateszezazegész: nem a szakmai kvalitást vitattam, hanem ennek a tudásnak a felhasználását kifogásoltam...
@dr. mesterseges szinezek:
Dikk'mán! Há'detezsvírem... Mit'tekukacoskodó!? Veggyé'vissza'he!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"39.990 Ft
Érvényes: Összes áruházunkban, 05.16-ig.
Leírás: Android 4.1.0, 5“ kijelző with WCDMA 3G Network, Dual Core 1,2 GHz, Dual SIM, telefon memória: 512 MB RAM+ROM 4 GB, 8 MP hátlapi kamera, mini USB csatlakozó, belső akkumulátor 3200 mAh, előlapi kamera, belső memória 32 GB-ig bővíthető, WiFi, 3G, Bluetooth, G sensor, 800x480, GPS+A-GPS"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kétlem, hogy egy ügyvéd sokat ugrálhat a NER bírája ellen, hacsak nem fellebbez a NER egy másik bírájához, és imába foglalja Handó Tünde nevét, ha az ügyet ügyvédként és nem vádlottként követheti tovább.
@dr. mesterseges szinezek: megőrültèl???;-) nem lennének a közös ismerősök (akikkel miután beszéltej, azért nagyon VIP vendég lettem:)), b+ sztem valahol már baloldalon lennék a szemét alatt:-), azóta a vajda már a második lányának akar bemutatni:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én vegyek vissza!? Sun... a róka horgya szét a családodat a születésed napját, ha ilyet szósz!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: b+! Te milyen ügyvédet akarsz? Jót vagy nyerteset? Én mindkettő voltam:-)
@sírbateszezazegész:
Figyu! Nősülni tudni kell! Képzeld el, a "család" a tenyerén hordozna, aranyban fürösztene, a rokonság meg Gibraltár szikláitól, a Boszporuszig nyúlna! :D
@sírbateszezazegész: Mondom, meglesz az a pedofil éccaka.
A jó hír az, hogy a sitten mindig lesz látogatód.
@sírbateszezazegész:
Tele vagyok jogász ismerősökkel itt a határ mellett.
Menekülnöd kellett innen, vagy a kalandvágy??? :D
A tüzes roma lánykák, mi??? Oszt már dinasztiát is alapítasz... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sőt, a Szent Korona Várományosáig.

Jogászként pedig kamatoztathatná a fielden szerzett ismereteit, rögtön várna rá az országgyűlésben a poszt, ahol az egyetlen dolga volna, hogy itt a vörös, hol a vörös.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mondjuk úgy, hogy jelenleg nem kedvelnek otthon viktor barátai:-)))
"Elfogadta a kormány a szociális temetkezésről szóló határozatot, ha hatályba lép, akkor a legelesettebb családok kasszája közel egymilliárd forinttal lesz gazdagabb."

Jaj de szépen megfogalmazták.
Per család?
Mennyire közel az 1 mrd-hoz?
A magyar nyelvtanban a legelesettebb következő fokozata a gazdagabb.

4-5.000 fő/évvel számolnak?

www.magyarhirlap.hu/teljesen-dijmentes-lesz-a-szocialis-temetes
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Menekülnöd kellett innen, vagy a kalandvágy??? :D"

Meglehet, felajánlották neki, hogy közeledjen a párthoz, ő meg inkább tisztességes zsebtolvajok, orgazdák és csempészek kezébe tette le az életét, mert első a tisztesség és a biztonság.
@sírbateszezazegész: b..., nem tudok akkora hülyeséget kitalálni, hogy valós alapja ne volna...
@sírbateszezazegész: milyen pedofil???? Hülyék vagytok??? Vettem a nyereményből két karton grand crút!!! Nem vagyok amatőr!!! Minden betűt kétszer kell beütnöm!! A vajda azt se tudja már hogy hol van:-))), amimor neg óbégat, cdak hívom Zimonyt, azt lecsendesedik:-))
@sírbateszezazegész: tüsszentőport szórtál a karzatról a kiöltözött közönségre?:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Én nem hiszem el a lejárására összehordott aljas rágalmakat.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy olyasmira lett volna képes, amiket Tóta sugallt róla.

Egy ilyen megnyerő külsejű, fiatal és demokrata... Nem!
Nem létezik!
@OPHELIA: Monnyuk, jellemző, hogy a vidék líblingpártja azzal sincs tisztában, hogy a zemberek nem azért nem ássák a hozzátartozóik sírját, mert nem lehet, hanem mert hagyományosan nem illik.
Persze illem, ezeknek...
@dr. mesterseges szinezek:
Oszt még nem is tévedsz... :D

@sírbateszezazegész:
Mi is így vagyunk Piktorral és csürhéjével.
Erre mondtam, hogy '14-ben egyikünknek mennie kell innen.
Vagy a Piktor, vagy én...
@dr. mesterseges szinezek: "Meglehet, felajánlották neki, hogy közeledjen a párthoz, ő meg inkább tisztességes zsebtolvajok, orgazdák és csempészek kezébe tette le az életét, mert első a tisztesség és a biztonság."
Látom te, világlátott embet vagy:-)))
Engem már a másik oldal sem kedvelt:-)
Megsértődtek, mert kiröhögtem őket:))
Nekem feltètlenül vmi új, harmadik út kell, hogy lássam a Margit-szigetet:-)))
@Knósszosz: Mán az is az ártatlanságát bizonyította, hogy nem ment bele holmi kupeces számdobálásba, hanem - ahogy a zúriemberek, mint pl. Szalacsi szokta - aszonta, hogy egyebet nem kíván mondani.
Minezt megnyerő arcberendezéssel.
Tartalomhoz a forma.
@OPHELIA: háát, úgy is lehet mondani... mondjuk, én soha nem szartam oda, ahol ettem... csak a függetlenséget és a becsületet nem értette senki:-)
@sírbateszezazegész:
Látod, olyan vagy te is, mint sokan itt még.
Ebből is látszik, hogy bennünk van a hiba!
Meg sem érdemeljük ezt a sok igen-igen tehetséges és tenni akaró puhapöcsöt, akik politikusnak képzelik magukat.
Már Hofi is ilyeneket mondott, ő is belátta a rendszerváltásnak nevezett valami után, hogy tényleg benne lesz a hiba!
@huzzadneki shakespeare: meg tudnàd, hogy kerültem ide, besz@rsz:-)
@sírbateszezazegész: Mi tagadás, van 1-2 unokatestvérem, akire a biciklimet nem merném rábízni, de az életemet nagyobb vagyon ellenében is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az haggyán, de azt rikácsolta annak idejin mikor lebukott a dógozattyával, hogy ő majd megmutassa mindenkinek asztat, hottyát képes a diplomatikát megszerezni. Ulláccik fegyvertartásra nem kapott engedéjet, ezér asztán a - "dhiplomae-t vagy életet!" - prodzsekt nem gyütt be az iccaka setéttyibe borútt ELTE klászikka-philologhia krampusza előtt, legnagyob bánattyára salynoss. Tanúnni meg ugye ölég macerás 1/2 bittel ezér asztán mégse leszen dudománnyos fokozat csak az alsegédmunkási oklevele marad.
A mai magyarázattya is heless irási hibával van meg csi nnálva.
Minő szopás…
@sírbateszezazegész: Tán Kazal v. Tabi László adott elő hajdan egy szöveget, amelyben az egyik beszélő valakinek a jellemét, tisztességét taglalja, a másik meg minden ilyesmit úgy dekódol, hogy "értem, szóval hülye".

Hajdan társadalomkritika volt, ma az alkotmányos rend elleni izgatás volna leadni.
@dr. mesterseges szinezek: ez pontosan így van... nekem is a zimonyiakra 10€-t nem bíznék rá (soha nem látod viszont), de ha baj van, akkor melléd állnak:-))
közben itt mosolyog az egész karaván:-))
@sírbateszezazegész: azt mostsem értenék sajna

a tüsszentőpor szegény apukámról jutott eszembe, sokszor mesélte, hogy suttyó korukban a színházi előadásokon felmentek a karzatra és őrölt borsot hintettek a közönségre:)
@Knósszosz: Tudod, mi a hasonlóság a doktori cím és a tárogató között - Pali bá mindkettőt fújhatja.
@OPHELIA: apukád örök ellenálló volt:))
@sírbateszezazegész: Amellett, hogy mindenki baromi jókat röhög Rejtő alvilági karakterein, aki ismer pár lecsúszott alakot, az tudja csak igazán értékelni, mert erkölcsileg tényleg hihetetlenül ambivalens és szellemes tud lenni egyik-másikuk.
Egyik tróger unokabátyám az említettek közül bármelyik standupost kidumálná a kocsmából, és emellett állatorvosokat megszégyenítően képzett kinológus - mindezt az ő 8 osztályával.
@dr. mesterseges szinezek:
Az rendben van, csak a tartósított palackos alpesi levegőt mi fizetjük a fújásho' (báj Bud Spencer), így már nem vicces, annyira.

Meg a bezintet a motorgyába, hogy a többiről ne is beszéljünk és amíg él, addig.
@dr. mesterseges szinezek: miféle szó az, hogy illem?

amúgy meg az egész sztem az egyházak burkolt támogatása, inkább azok kapjanak pénz, mint a rászorulók

Asszem, nem értem már az egészet. Ha valaki sk. megcsinálja a koporsót, fejfát,fel is iratozza, megvarrja a szemfedelet, kiássa a sírt, leengedi a koporsót, elmondja a búcsúbeszédet, betemeti a sírt, akkor már csak az egyháznak kell utalni a suskát. Főleg vidéken, mert ott jellemzően nincsenek köztemetők. Sírhely, ravatalozó, pap meg az egyházé.
@sírbateszezazegész: igen, ős is becsületes, tisztességes ember sajnos csak múltidőben.

Sok mindent volt alkalma túlélni 94 éves koráig
@sírbateszezazegész:

Az utóbbi öt esztendőben kétszer áztatta könny az arcomat.
Agyszer akkor, amikor a fogorvos ajtaján léptem ki, másodjára pedig akkor, amikor egy ügyvédi iroda ajtaját csuktam be magam mögött.

Nem bántottak ugyan sehol, de pénzt se igen hagytak a zsebemben.
De igazán azonban akkor rémültem meg, amikor az a girhes kis kutya (tudod, amelyik reszketve sz.rik)odajött hozzám, és le akart pisilni. :-)

Na, akkor szentül megfogadtam, hogy ha csak lehet, a fentebb említett személyeket messze elkerülöm, mert azoknak az Isten pénze se volna elég.

De hogy meg ne sértselek, kivételek azért mindig akadnak, a jelenlévőkről már nem is beszélve!! :-))
@dr. mesterseges szinezek: Nekem tegnap volt alkalmam egy rezsicsökkentős kunyerálóst kiüldözni az élelmiszerboltból.
@OPHELIA: Ja, ezzel az illemmel a fantasy határait súrolom.
A Fidesz fiókszervévé avanzsált egyház garantált profitjával igazad lesz.
Az a biztos, amit egy év alatt lenyúlhatnak még, mindegy, hogy dohány- vagy tömjénfüsttel. Két fölényes kvk-győzelmet követő bukta után óvatos duhajjá válik a zember.
Épül a FOCIALIZMUS !!!

előre a focializmus megbonthatatlan izéjén !

éjjenek a kommunalisták is!

Magyar Focialista Munkás Párt

MFMP kb...
@huzzadneki shakespeare: tudok egy jó fogorvost, aki nem kínoz meg sírásig:)
Megint győztünk!
A több lett a kevesebb! Ezt tudtuk, eddig is...

„Kevesebb mint fele emberrel fogunk dolgozni"- ígérte még 2010. április 29-én a miniszterelnök. Orbán Viktor szavait a Miniszterelnökség akkori vezetője Varga Mihály is megerősítette. A most már a nemzetgazdasági tárcát vezető Varga saját hivatalával kapcsolatban azt mondta: „ennek a hivatalnak a létszáma, a bürokráciája jóval kisebb lesz, mint a mostani miniszterelnök körül található apparátus létszáma”. Zárásként Navracsics Tibor, leendő miniszterelnök-helyettes foglalta össze a legfontosabb teendőket: „hatékony, olcsó és fegyelmezett államra van szükségünk. […] Az a célunk, hogy az államigazgatás intézményrendszerét ésszerűbbé, áttekinthetőbbé, egyszerűbbé tegyük.”

Az olcsóbb állam ígérete azonban már a bejelentést követő hónapban megdőlni látszott. Az ugyan igaz, hogy az új struktúrában lecsökkent a minisztériumok (ezáltal pedig a miniszterek száma), de a tárcák irányításában 42 államtitkár és 54 helyettes államtitkár vett részt. (Az akkori köztársasági elnök, Sólyom László kénytelen volt két körben kinevezni őket, mivel nem fértek el egyszerre a ceremónia helyszínéül szolgáló Sándor-palota Tükör termében.) Ha tehát csak a vezetői helyeket nézzük, máris „győzött” a II. Orbán-kormány, elődjéhez képest 106 - 94 arányban. Ez természetesen a kiadásokban is megmutatkozott, már ekkor 9 millió 37 ezer 188 forinttal költöttek többet a vezetői bérekre, mint Bajnaiék idején."
tenytar.blog.hu/2013/05/16/hatalmas_bukta_a_kisebb_es_olcsobb_allam_igerete

Hát igen... A sok birka narancs csicska meg csak bólogat, bólogat... Legalább élvezik... :)
@OPHELIA: remélem, száraz kiflivel megdobáltad a piszkossát! :-)
@OPHELIA: :)

2-3 hete becsengetett egy nyakkendős alak, egy kosztümös nőcivel, kezükben lajstrom.
Na mondom, most előadhatom, hogy persze, szívesen megmondom, hogy aláírok-e nevet címet, de csak miután ideadták lefényképezésre a lakcímkártyájukat, hogy ne csak az enyém kerüljön Kubatovhoz, de az övék is megfelelően iktatva legyen, minden eshetőségre számítva... de csak kábelnetes toborzók voltak.
Kólásdobozos Bercink is havi 747.900 forintocskáért adta el a hátsóját.
SSteffyke művek...
Ja kérem, szopni, nyalni, bebakolni.
@OPHELIA:

"tudok egy jó fogorvost, aki nem kínoz meg sírásig:)"

Ne ki az?
Szerintem itt lehet termékmegjeleníteni, vagy ha nem, Fabius hátsón billent bennünket!
"Bajnai munkáját 25 államtitkár és 54 szakállamtitkár segítette, akikre havonta összesen 72 millió forintot kellett költeni. Az Orbán-kormányban jelenleg 44 államtitkár és 72 (?) helyettes államtitkár dolgozik, havi illetményük összesen 110 millió forint. A különbség tehát havi 38 millió forint, ami még úgy is sok, ha levonjuk azt az 6,5 milliót, amit a minisztereken spóroltak meg Orbánék. Ha az egész évre vonatkoztatva nézzük a számokat, akkor még szembetűnőbb a költekezés. Orbán kormányzati struktúrája ugyanis éves szinten közel 400 millió forinttal kerül többe (egészen pontosan 378 millió forinttal), mint Bajnaié."

A hülyének is megéri! Viccöltök???
Minden kocsiból ilyen zene szól:m.youtube.com/#/watch?v=Pl-HzfYPeyU&feature=relmfu
Tiszta Guca!! Na oda mindenkinek el kellene menni egyszer az életben:-)
@huzzadneki shakespeare:
FELÉNK VAN KÍNÁLAT! :)
Most épül egy újabb és lesz egy nagyobb bővítés másik helyen is.
Van ahol 11 szék van már, és 1,5 hónap a bejelentkezési idő! De segítek, akár aznapra is szerzek neked helyet... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Olyan ez, mint a kínai cipő, a végén abból is az olcsóbb jön ki drágábbra.
@huzzadneki shakespeare: @sírbateszezazegész: @dr. mesterseges szinezek: keress rá a youtubr-n GUCA!!
Éljen a biodiverzitás!!:-)
A sziriuszi csavarral csak megjavítom a dns-üket:-)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mivel Magyarország jobban teljesít, több telik rája, és így relatíve olcsóbb.

(Kibaszottul egyszerű fideszdroidul gondolkodni. Nincs benne cselendzs; hogy nem unják...)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"FELÉNK VAN KÍNÁLAT! :)
Most épül egy újabb és lesz egy nagyobb bővítés másik helyen is.
Van ahol 11 szék van már, és 1,5 hónap a bejelentkezési idő! De segítek, akár aznapra is szerzek neked helyet... :D"

Nyugati fertály?
Ha igen, akkor ott a labancokra apellálnak.
Egyébként most már megpróbálok jobban vigyázni a fogaimra, diót nem török vele, sörnyitásra meg ott van a rendőrautó! :-)

Komolyra fordítva a szót, valóban oda kell figyelni, mert rengetek pénzt elkérnek.
Múltkor nézegettem a neten, valahol 15 ezer Forint csak egy foghúzás. :-(
@huzzadneki shakespeare:
Óccsók! :)) A gumikalapácsot neked kell vinni...
:D
5dent.hu/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: véletlenül kerültem le oda:-)
Vétek kihagyni az életben:-)
De most itt a közönség, körültem:-) mindjárt grillezzük a varnyút:-)
@dr. mesterseges szinezek:
Bazz, ha erőlködnék sem bírnék ennyire faék ecceriségű és balfasz lenni, mint azok a csicskák. Viszont a logikát kb. ilyen szinten értelmezik... Az IQ meg valami durva fertőzés lehet csak szerintük, ami ellen nekik oltásuk is van.
@huzzadneki shakespeare: @dr. mesterseges szinezek: Nálunk 30 %-al felemelték a víz-, és csatornadíjat és szemétszállítást január 1-től.
A szemétszállítás önkoris tulajdonú cég. Mindezt áprilisban tudtuk meg a negyedéves számlákból. És akkor jönnek ezzel 10% csökkentéssel. Bejött a boltba egy bige, és megkérdezte az eladót, hogy ugye aláírod a rezsis listát? Szegény leányzó, elrebegte, hogy igen. Mondtam neki, hogy nyugodtan írja alá, annak tudatában, hogy a 30%-al megemelt szemétdíjból igazán nagyvonalú ajánlat 10 %-ot csökkenteni. És odafordultam a bigéhez, hogy ugye így van kedves? Hát se köpni, se nyelni nem tudott, nem hogy még megpróbálni velem aláíratni.
nemdr. smitt pál: "hejre ált az erkölcsi rend"
@sírbateszezazegész:
:))) Anno katonaságnál volt egy őrmesterünk, aki állandóan varnyúperkelttel és varnyúsülttel jött nekünk. Háááát, furán néztünk rá, a borsodiak viszont értették! :D
Oszt a két cigány, a században, mégis az én megyémből jött, nem Borsodból. Ők a hattyút pedzegették... :(
@huzzadneki shakespeare: Bács megyei, egyébként a barátnőm. És nem azért jó, mert a barátnőm, hanem azért lett a barátnőm, mert jó fogorvos
@OPHELIA:
... és ezt eljátszották szinte az egész országban, a sok paraszt sültbolond meg mégis tapsikol!
Sötétek ezek, mint a nigger seggeluka!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

SSteffykének irtózat dumája van!
Ha egy "sima", hétköznapi ember nem figyel oda, akkor ő abból egy jó 15-20 perces agitációval hithű Fidesztalpast tud varázsolni.
Kis szerencsével, még egy hat hónapos Magyar Hírlap előfizetés is aláírat vele.
Bakker mi van itt? Mindenki megbuggyant, hogy mertek szembemenni a nerrel, azonnal cocialisan elasni magatok.:)
Azaz :S
hvg.hu/itthon/20130516_A_Fideszfrakcio_altal_piszkalt_Navracsic
@sírbateszezazegész:
Pár éve néhány ... szóval "honfitársunk", megdézsmálta az angol királynő taván úszkáló hattyúkat.
Hiába no, az angol konyha nem tetszett nekik, csak megmutatták, hogyan kéne ezt csinálni... :)
H'dekírlekszípen, ne vesszeny má'kárba az a sok szíp madá!
@huzzadneki shakespeare:
Azért a külföldön élők is elhajtották a retkesbe a blogján... :D
@OPHELIA: "Bács megyei, egyébként a barátnőm. És nem azért jó, mert a barátnőm, hanem azért lett a barátnőm, mert jó fogorvos"

Akkor a te barátnőd egy bácsi fogorvosnéni! :-)
Köszönöm, az nekem kívül esik a gazdaságos 50 kilométeren.
@OPHELIA:
Terike, Terike... Most majd új szemet kap a kutya? Vagy miben reménykedik? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hogy trafikosnő lesz belőle a nemzeti dohányboltban.

Télleg, mondjátok már meg nekem, hogy a trafiklámpás közepén a karikák közepén mi az a T betű?
Oda kell célozni?
Ha mán volt zene, akkor +1
Elina Garanca már ismerős egyeseknek.
És Anna Netrebko?

www.youtube.com/watch?v=cFJJ1zFBWgY
@OPHELIA:
Tanuló traffikos.
Se árú, se pénz, se tapasztalat.
Csak nyelv.
Hosszú... narancssárga.
@OPHELIA: Más meg retteg attól, hogy a barátnője fogazni kezd.
@OPHELIA: Egy tízéves gyereknek nem lehetne ezt eladni konkrét számokkal - a szüleiknek meg a nagyszüleiknek viszont simán.
És ki vannak kelve, ha valaki (tényleg nem elegánsan) általánosítva le meri írni, hogy a magyarok sötétek.
@Knósszosz:
"különleges és fontos szerve a nyelve, amely egyedülálló az állatvilágban. A nagy sebességgel kilőtt nyelv hossza akár az állat teljes testhosszánál nagyobb is leheti. Az akár 50-60 km/h-ás sebességet elérő kilövés a nyelvcsontnak köszönhető, amely rugószerűen lövi ki a ragadós tapadókorongban végződő izmos nyelvet. A nyelv ragadós vége tapadókorong szerűen"

" különleges színváltoztató képessége talán ennél a fajnál figyelhető meg legjobban"
@OPHELIA: Ez közös meccs, benne van az aláírattatók színvonala is (és itt most nem a hávégés srácra gondolok), ui. mindenre, m-i-n-d-e-n-r-e össze lehet szedni alírót az utcán, csak türelem/megszállottság kérdése.
Visszaállíthatjuk, újra eltörölhetjük a halálbüntetést, legalizálhatjuk, a visszaállított halálbüntetéssel díjazhatjuk a lágy drogokat, felszabadíthatjuk Isaurát, vagy tetszőleges réteget rabszolgává tehetünk -- a zucca emberén nem fog múlni. A baj az, hogy az aláírást gyűjtőnek sincs több esze.
@Knósszosz: Még hiányzik a módosító, hogy a bedózerolt trafikosok közmunkás díjazásért tovább kell, hogy vigyék az új tulaj pultját.

Ezek normálisan még árjásítani se tudnak.
@OPHELIA:
De ez egy selejt kaméleon, ez csak két színben.
Vörös és narancssárga.
Mutáns rohadék!
@dr. mesterseges szinezek: :)

Tényleg, mi most ez a varjú, meg kacsa?
Mert a nagyapám a háború alatt csapdával fogta a varjút, azt ették, mert nem volt más, de állítólag volt olyan öreg is, hogy nem tudták elrágni a húsát. Úgy kopasztották, hogy kerékpárpumpát szúrtak a bőre alá, felpumpálták és nyúzták. Állítólag nagyon finom leves volt belőle.
@Knósszosz:
Ana Netrebko az egy másodosztályú díva de nagyon szép, kár, hogy nem tud énekelni

de bántóggy meg én soha többé nem hallgatok netrebko-t és vannak még néhányan a futottak még kategóriából...sajnos aki nem művész hanem iparos az mennyen asztalosnak

brühüyyy

ugye nem haraxol
@OPHELIA: Valszeg a kitartó repüléstől kialakult kötött izomzat van. Legalábbis egykori galambász ismerőstől kapott fiatal, beröptetett, de kiselejtezett galambok is messze tovább kellett, hogy rotyogjanak a lében, mint sokkal termetesebb baromfi kollégáik.

Amúgy jómagam hálás vendég vagyok, megvannak a határaim, de nem hiszem, hogy egy gusztán elkészített varjú-, sün- vagy borzfogás visszautasítását ki lehetne belőlem provokálni -- elvégre ami a tenger gyümölcseinél bizarrabb, az csal, oszt mégis...
@dr. mesterseges szinezek:
Nem jellemző azért, hogy általában a magyarok hülyék.
Sajnos pont annyival több van belőlük, mint amennyivel kevesebben kellene lenniük, de azért vannak bőven gondolkodásra képes egyedek szép számmal.

A baj az, hogy nem az utcán, szájat tépve, hasonló alpári retorikával, mint a Cáratyuska hívei. Finnyás vagy? Ne légy, ezt a manust a saját fegyvere tudja csak leteríteni. Ha szalvétával fogja meg Bajnai a mikrofont, amibe bele kellene mondania a frankót, akkor nekünk (megint) meszeltek újabb négy évre.

Az eszközökben való válogatásnak, erkölcsi kérdéseket feszegető alapon VÉGE!
Ha annak nem, akkor nekünk.
És akkor jöhet az új temetési koncepció (is).
@dr. mesterseges szinezek: Éppen az utca emberén fog múlni,
mert tényleg sötét,
mert az aláírásgyűjtő nem csak hülye, hanem sokszor még ráadásul a kopaszcsiga fajhoz tartozik
@Knósszosz:
ajánlom figyelmedbe ezt a hölgyet

www.youtube.com/watch?v=IDEOaz8v54Q

a netrebko hordozhatná az uszályát

brühüyyy
@rodeo36:
Ugyanmmá!
Egy szakértő véleménye nekem mindig fontos.
De tudod én nem azon a szintem értékelem a komolyzenét, amin Te.

Szó sincs haraxol-rúúl, nekem tetszik a hölgy és a hangja sem rossz, szerintem. De nem vitázok egy zenetudóssal!
Ja, ropogós lett az atlanti fish? Köret nem fogyott hozzá?
B+ olyan vagy, Te is akkor baszkócc ilyenekkel, amikor a franc kiver az éhségtől fél-hallynalba.

Sürgőssen haggyad abba ezt a szisztémát, jó?!
@Knósszosz: Majd megkérjük a házi biológusunkat, hogy készítse el a rendszertani besorolást
@Knósszosz: Az en bloc lehülyézésben nem is értek egyet magammal, de ahogy írod is, sajnos determináns réteg lett.

Az eszközök... Kollégám - bár meg vagyunk fizetve, és még szíjat sem hasítanak a hátunkból a melóhelyen - 99%, hogy családostul Frankfurtban köt ki még a nyáron. Úgy summáztuk a fő motivációt, hogy a gyerekeinek idehaza 2 alternatívát kínálhat: a kádári éra utolsó 2 évtizedénél vonalasabb diktatúrát, vagy polgárháborút.

(A !@#$!@#%@, hogy itt kell tartani!)
@Knósszosz:

és ezek ketten a Milanoi Scala boldogan vendégelte őket Svéd bárhol a legjobb volt de "A" Takács legenda a Pesti operalátogatóknak

www.youtube.com/watch?v=wD5-gqsyXus

brühüyyy
@OPHELIA: "Éppen az utca emberén fog múlni, mert tényleg sötét,"

A 300 forinttal le lett tesztelve, a többi csak a goebbelsi hagyaték gondos ápolása. Simicska meg direkt hálás, ha a zembereket a zemberek pénzéből meg kell arról győzni, hogy a zemberek mit akarnak.
@dr. mesterseges szinezek: ilyenekre én sem vagyok finnyás

a nutria kolbász meg igaz, olcsó volt, finom volt, csak nem tudtuk, hogy miből készült
@rodeo36:
Na, ez valóban...
De azt ne feledd, hogy a két hölgy között van pár év különbség.

Fluortami se volt született Marlboro árus, de idővel felsüllyedt a fidesz seggnyaló státuszig, szóval csak óvatosan a minősítéssel.
Netrebko is tanulhat még sokat húsz év alatt. Megjegyzem, nekem akkor is tetszik!
Beeeee... és
brühühühü YYY
@dr. mesterseges szinezek: A fiam 3. éve kint van. Nagyon hiányzik, de noszogatom erősen, hogy szedjen már össze valami német asszonynak valót.
@Knósszosz:
a Netrebko-nál a magyar Házy Erzsébet 100x jobb volt, Takács Paula, Ágay Karola, Tokody Ilona, Tiszay Magda, Basilides Mária, Komlóssy Erzsébet (!!!!) de sorolhatnám napestig

egyébként az atlanti lazacot hatalmas nagy (fél hal 60 cm) kifilézve 450 fokon a sütőben a bőrét töpörtyű ropogósra és sót kell citromot rácseppenteni és chili paprikát alája

és köret nélkűl fehér spanyol borral

brühüyyy
@dr. mesterseges szinezek:
Tenmagad még itt húzod az igát?
Ha igen, kövesd a kollégád!
A jövő errefelé a viktor hitbizománya.

Ha van/lesz kölök, akkor tripla felelőtlenség maradni, szerintem.
És nem csak a kölkök miatt, nekünk is kijár egy kis - élet.
Most (tegnap) olvastam valahol, hogy létezik egy olyan ország, aki a polgárai külföldön keresett jövedelmét megadóztatja.

Én hülye, most tippet adtam az NMHH sameszainak. Nem vagyok noormális...
@rodeo36: keresztben vagy hosszában, Celsius vagy Fahrenheit?
@Knósszosz:
az, hogy ragyogó jelenség a színpadon azt nem vitatom sőt azért szerződtetik, de ha énekelni kell akkor az Istenek Lakonyában nem Netrebko van hanem Deborah Voight (hallgasd csak?)
www.youtube.com/watch?v=-sSjRvaty0U

brühüyyy

na ezt a Netrebko sohasem csak kérdezd meg tőle magától
@rodeo36:
Zenében nem vitázom - mondtam.
Mint az üvegtigrisben: Rodi a királly!!-:))

A hallal kapcsolatban meg; mocsok vagy!
@Knósszosz:
és történelem

www.youtube.com/watch?v=W-jhljddysU

ha nem hallottál volna róluk -esetleg- nézz utána

brühüyyy
@dr. mesterseges szinezek: Igen, a zemberek. Na ezért vagyok én béka:)
@Knósszosz: Az a hülye helyzet, hogy a német nyelvtanári diplomával is rendelkező nejem annyira kizárja az életéből a közéletet, hogy ami nem az adott pillanatban érinti a munkahelyét, iskolát, óvodát, életet, hanem középtávon sakkozható ki, az számára nincs.
A trafikbiznisznél már aszontam neki, hogy addig kell menni, amíg nem menekülve kell. Egyelőre nem megy át az üzenet. Ezegyszer tényleg remélem, hogy én tévedek.
remélem @sírbatesznek csak a telója merült le
@OPHELIA:
Tényleg?
Na, az nincs is messze, a keleti nyitásra szakosodott futs-all szakértő meg a dongalábaival elcsámpázhat oda tanulmányútra, szerintem már készítik is elő a biznisz dzsetet az útra.

Pont ezt hagynák ki, amikor egy rakás magyar próbál innen a szarból elmenekülve odakint megélni?
@OPHELIA:

hosszában, Celsius (széltében 25 cm)

ha meg akarod bolondítani, 2 nappal előtte citromlében és sok erős paprikával amit megdarálsz és sok hagymával bepácolod a hűtő alsó részén + 5 C fokon

utána a páclét kidobod
és friss chillit törsz alája és egy pici sózott vajat és aggy neki

brühüyyy
@OPHELIA: Egy szülőnek annál skizofrénebb gondolata nem lehet, hogy "csak haza ne jöjjön a gyerek".
Viktor nem álszerénykedhet, még a tudatot is sikerült szegmentálnia.
@OPHELIA: Nincs nagy különbség kétéltű és főemlős között: a békákat nem kérdezik meg a lecsapolásról, míg a zemberek kapnak egy vonalkódos anonim konzultációs lapot arról, hogy akarnak-e szopni, mint a boci.
@rodeo36:
Ééés, ha Ő is ilyen matróna lesz (csak a korára utalok-a hangja azfantasztik), addigra lehet belőle érett díva, nem?

Igaz, Smittből se lesz Lőrincze szalonna sose, talán igazad lehet!-:))
@rodeo36: Hát ezt én sajnos nem tudom megcsinálni.
@OPHELIA: Ugyan már, tudod milyen rámenősek ezek a tizenkét éves cigánylányok, és már majdnem 11 óra.
@dr. mesterseges szinezek:
Nem olyan biztos az, hogy rosszul gondolod.
Az jutott eszembe, hogy ha odáig megy ez a... ez, hogy horribile dictu kibasznak az EU-ból, akkor aztán semmi fék, semmi kontroll.

A közösség onnantól kezdve semmiféle pressziót nem tudna vele szemben alkalmazni, ergo... belegondolni is borzalom.
Ne, ne!!
Gondolatkísérlet szinttyén se!
@dr. mesterseges szinezek: Szerencsére nálunk ilyenről szó sincs, hogy csak haza ne jöjjön. Tudom, hogy nem rám értetted. Viszont nagyon sok helyen így van, azért robotol kint, hogy el tudja tartani az itthon maradottakat. És rámegy az élete. Mondta a gyerek, h van olyan magyar kollégája, akinek 6 gyereke van idehaza + a szülők, akiket el kell tartani
Nehez dolog eldonteni, mi a jobb, itthon maradni vagy nekiindulni a vilagnak. Itthon is szep, viragzik az akac, no a buza. En azert most meg csak ugy gondolom, itthon kene rendet tenni egy uj rendszerrel.
A szocik ugyanilyen ocsmany modon tudtak ellehetetleniteni mas meggyozodesu embereket.
Ennek kene a vegere erni, a szakmai hozzasrtes szamitson, ne a politikai hatter.
@Knósszosz:
ne légy má' ilyen, jó?

neki sohasem volt hangja és sohasem tudott énekelni, és ez már csak romlik az idővel

brühüyyy

vegyél róla egy képet és nézegesd
@Knósszosz:
még valami a youtube-on ahol netrebko-t adnak a hívei -mint te is- azoknak írogatnak keresetlen szavakat a hozzáértők, javallom, keress rá...izgis dolog megtudni ez olyan mint a fluortami meg a zakháy vagymijafasz alekos egybegyúrva és szarral leöntve

amit ott olvashacc hát nem akármi
@dr. mesterseges szinezek:
De, ez adta.
Nem plagizálom Merkel asszonyt, hallottam a rédijóba ezt a mondatot (onnan vettem), de nem tudtam, hogy tőle származik.
Mindenesetre egyet értek vele és nem ártana millióknak ezt az eszébe vésni!

Az X-nél amit meg a forradalmi fülkébe behúznak, meg visszagondolni erre, ugye.
@OPHELIA: Nejem az ország keleti végén telepes német cég munkaügyének felvételese (inkább belső fejvadásznak mondanám). A távozó alkalmazottak és ajánlatot visszautasító jelentkezők (szakmunkások, értelmesebb betanított munkások) között toronymagasan az első helyen állnak azok, akik ugyanazt, vagy hasonló munkakört inkább odakint keresik meg, nem mennyivel, hanem hányszor többért.
@Habakuk999: Ha már elkezdődne, az is egy kis előrelépés lenne
@Knósszosz: Főleg ha hozzávesszük a képhez, hogy ez még mindig eufémia Merkel részéről, mert mégse támadhatja le teljes pályásan a Néppárt 2009-es bezzegtagpártját.
@rodeo36:
Jóvannamán!
Én akkor se fogok öszeveszni veled, ha direkte ganyé módon provokállanád!
Ha lenyúlnád a söröm, az persze más kathegoríjja.

Ehez tarcsad magad!
Ez nem felszólítás, csak viccösködünk itten, de nekem jól esik, bazz!-:)))
@dr. mesterseges szinezek:
Oké, de akármilyen Juroppéermenek is, emberek.
A türelem egyszer elfogy.
Akkor meg nem a kondás fog rábaszni, hanem mi. Ezt nem kellene elfelejteni, szerintem.
@OPHELIA: eselye 0-hoz kozelit. De meg kell csinalni.
@Knósszosz: Asszem, az eunkívüliségtől tartani van annyira hasznos, mint a földrengéstől. Nem azért, mert úgyse következik be, hanem mert úgyse lehet tenni ellene semmit. Ha Merkel eszközkészleten kívülinek tartja, de Viktor holnap felveti a dolgot, nem csak a béközép fogja aláírni.
A csatlakozás óta nem volt olyan kormány, amelyik a saját koncepcióját vagy koncepciótlanságának a következményeit ne az EU nyakába varrta volna. A kognitív disszonancia pedig a lélekben szocit ugyanúgy kötelezi, mint a fradibét.
@dr. mesterseges szinezek: A gyerekem szakmunkás, minimum 5-6x bérért. Igaz, hogy napi 12 órával, de nettó 1800-2000 júró, + ha akar, szombaton is dolgozhat, + Ft-ban a kiemelt szakmunkásbér. Viszont csak évi 10 hónapot dolgozik kint kettőt pihen itthon a magyar fizuért
@Knósszosz: Nézz fel az égre. Mit mondtam tegnap?
@Habakuk999: Mikszáth akkora publikumnak mesélhette el a visszásságokat, olyan népszerűséggel a háta mögött, mint közéleti ember addig soha, de az urambátyámizmus nem olyan dolog, amiben nekem is önmegtartóztatónak kéne lenni, mikor a többiek...

Most egy Ángyán mondhatja el de facto azt, hogy bünszövetkezet a párt, amelynek a soraiban ül, a legerősebb gondolat, amit ébreszt az annyi, hogy csak nehogy elessen a lépcsőn.
@dr. mesterseges szinezek:
Ez szerintem a zorbányit spec. nem kötelezi, se a holdudvarát.

A sok komenista tetű, akik elvtásabbak voltak az elvtársnál, az akkori véleményüket csak "kortársították" oszt jónapot.
EU kirúgás?
Hát, az szerintem sem reális következmény, csak eljátszottam a gondolattal, Merkel asszony felvetése alaptyán, ennyi.

A béközép pedig a spájzban van, hiába zsidózó segg három évre bekasztlizása. Rablómese az egész, 2006 lesz jövőre triplán, ha inog a székük.
Ebben (majdnem) biztos vagyok.
@OPHELIA:
Szeretném, ha tévednél.
De nincs szerencsém...

Jó éjt és holnapra is kellemes onokázást!!-:))
@Knósszosz: Holnap és hétvégén sűrű program. Unoka, habzsi-dőzsi készítés a hazajövőnek, éjszaka menni érte a nullásra
Jó éjszakát, álmodjatok szépeket!
@OPHELIA:
Azért csak benézel ide?

Én dögleni és netezni akarok egész hétvégén, mert a gyermekem elmegy három napra.
Olyat is csinálok, amit még sosse; alszok vasárnap délig!!

Szép jó éjszakát!
@Knósszosz:
akko' egészségödre...most ugyan tonic megy citromléval és sok jéggel meg spanyol sherry-vel és polar ice vodka hogy meg is bolondúljon...nézem a római ATP futamokat és közben be be nézegetek

ahogy Ophelia számait elnézem a 2000 ajró havonta
a ledolgozott órákért az 7.70 ajró óránként az kibaszott szar...mit kell azért csinálni? és akkor a magyar hun a béka valaga alatt van azért nem is érdemes bemenni a munkahelyre

brühüyyy
@Knósszosz:
egy takarító betanított munkásnak akinek szakmája nincs de tud takarítani irodát vagy bármit de nem ipari takarítást annak 13 dollárt adnak óránként...ez bruttó ami 10,25 ajró

de ez egy takarító

mit kell 7,70 ajróért csinálni?

furcsa dolgok vagynak

brühüyyy
@Knósszosz:
utcai szemetes aki télen nyáron az 18 vagy 20 dollárt kap óránként és aki veszélyes helyen takarít mint kórház az ugyanennyi

nem értek én sok mindent

brühüyyy
@rodeo36:
Én ezen a szeméttelepen meg már semmit sem értek.

Legalább jó kedv lenne, de az se.
Lloret de Mar-ban szálltam meg sok évvel ezelőtt, közel volt Barcelona, meg fasza volt a milliő. Na, ott jöttek a szemetesek reggel, ugyanúgy csüngtek a kukás verda hátulján, viszont a részükről nem munka volt amit csináltak, hanem fiesta.

Ezt, hogy a francba?
Persze értem én magamat, keresem azt, amit itthon sosem fogok megtalálni.
Görög a favorit (ez nem titok), de Spanyolországot tán ugyanazon a szinten imádom!

Andalúziát szeretném még látni, ott van pár város amiért érdemes gyalog is elmenni odáig. Katalónia fantasztikus, de ott már háromszor. Szóval a dél, az nagyon érdekel(ne)!

akko' egészségödre... Neköd is!-:)))
@dr. mesterseges szinezek: Kubatov toborzó? Fordulj Szekereshez, az adatbázis 94 óta nála van.Ha ezzel mondtam volna valami újat.
Héló!
Ma senem leszen új poszty? :)

Az vót mán, hogy megáshatod szeretted sírját?
Esetleg, ha még jó erőben vagy, akár a sajátodat is. :(((

hvg.hu/itthon/20130514_Csak_annak_jarna_a_szocialis_temetes_aki
hvg.hu/itthon/20130516_szocialis_temetes_ravatal_sirasas

Egyébként, 'reggelt, Mindegykinek! :D
@Marcellusca: Jó reggelttet neked is.
persze már volt. egyébként minden morbidsága mellett egész jó ötlet a magadnak ásnod a sírod. elvégre te tudod milyet szeretnél.
@Penivaldes: Hogy milyen temetést szeretnék?
Lepjenek meg! :D
@Marcellusca: :)
aztán ha nem tetszik akkor majd éjjel reklamálsz.
nagymamim mesélte, hogy régen amikor még jártak parasztgatyában a legények, kimentek sokan éjjel mulatozni meg szórakozni a temetőkbe. aztán ott szórakoztak a sírkövekkel, mozgatták őket, aztán egyszer csak a kő bekapta a ruhájuk. volt aki ott meg is halt a félelemtől..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Körözik?
Hozzávalók:
25 dkg tehéntúró, vagy juhtúró
1 közepes fej hagyma
0,5 dl tejföl
2 kávéskanál pirospaprika
1 lapos kávéskanál őrölt kömény
Ez volt már?? :)

Bűnszövetségben elkövetett sikkasztás gyanújával feljelentették Orbán Viktort!

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=PolitikaEsBunozes&AN=orbanfeljelentes&LN=Hungarian
Már régóta mondom ezt is. :))

TELJESEN ÚJ KÖZGAZDÁSZOK KELLENEK

pszo.postr.hu/sotetben-tapogatoztak-a-gazdasagi-guruk
@rodeo36: kontrollálni a készterméket

amit írtam, az a NETTÓ, amit kézhez kap, + INGYEN LAKÁS ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ REZSIK

Csak kajára kell költenie és a hazautazásokra.

Itthon a mercinél jó esetben kapna 150ezeret és az utazással együtt naponta 10 óra
@Penivaldes: Igen, de maradhatott volna még egy kicsit
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Fordulat és reform 1986.
Szerkesztők: Antal László - Csillag István - Lengyel László - Matolcsy György.
Összeállította: Bauer Tamás - Bokros Lajos - Herczog László - Riecke, Werner.
Közreadta: HNF Társadpolitikai Tanács
Saha nem tanulunk semmiből.

"Egy 1981-ben készült, de csak 1989-ben közzétett szociológiai felmérés arra volt kíváncsi, hogy mit gondolnak az emberek a magyarországi helyzetről a Nyugathoz viszonyítva.
Az összehasonlítást 19 szempontból kellett elvégezni a megkérdezetteknek.
A szempontok többsége anyagi természetű volt, de ezek mellett szerepeltek az életminőségre és a társadalmi mobilitásra vonatkozó kérdések is. A válaszadók úgy találták, hogy a 19 összehasonlítási szempont közül Magyarország akkor 13-ban vezetett a Nyugattal szemben, s mindössze 6 területen teljesített rosszabbul. Az utóbbiak között szerepelt az "anyagi jólét" és az "árubőség" általában véve, valamint az "emberek öltözködése", a "lakások szép berendezése", a "külföldi utazások lehetősége" és a "házimunka gépesítettsége".

1986-ra lényegesen romlott a hazai viszonyok megítélése. Ekkor már csak 9 szempontból vezetett Magyarország, és 10 szempontból a Nyugat mögé szorult. A négy terület, ahol Magyarország 1981 óta hátrányba került, a következő volt: a "pénz értékének állandósága", a "lakáshoz jutás lehetősége", a "szórakozási és pihenési lehetőségek", valamint a "szabadidő mennyisége".

Az igazi gátszakadás azonban a következő két évben, vagyis a 80-as évek harmadik harmadában következett be.
1988-ban már csak egy szempontból vezetett Magyarország. Ez a "munkához való jog", vagyis a munkanélküliség hiánya volt. És akadt egy másik terület, a "társadalom erkölcsi színvonala", amelyet egyformának láttak a megkérdezettek itthon és a Lajtán túl.
Minden egyéb tekintetben a nyugati országokban uralkodó viszonyokat tartották jobbnak.
Az emberek különösen nagy mértékben veszítették el bizalmukat a forint értékállóságában, a megfelelő gyermeknevelés, illetve iskoláztatás lehetőségében, az egészségügyi rendszer színvonalában, valamint a mindenki számára egyenlő előrejutási esélyek biztosításában."

www.rubicon.hu/magyar/oldalak/a_kadar_rendszer_legitimitasvesztese_az_1980_as_evekben/
@OPHELIA:
tehát végátvevő MEO-s, fémpecsétje van?

na ez érdekes de akkor ez egy nem németországi munkaviszony, hanem kikűldetés a magyarországi német vállalat (vagy bármi külföldi) által az anyaországba mert csak akkor adnek két komponensű juttatást ez tipikus adócsalás is, mert ha nem fizet adót vagy nyugdíjjárulékot akkor ezért az időért nem kap nyugdíjat mikor annak eljön az ideje, ha fizettetik vele ezeket fizetéscskkenként akkor rendben de akkor is furcsa a lakástérítés bár lehet olyan oka, hogy a tömeges lakásbérletért a vállalat kevesebbet fizet mintha egyenként bérelnének a dolgozói

izgis kis kalamajka

de attól a számaim még igazak a lakásbérletet úgy kell számolni, hogy azt kb 25% bruttóként kell figyelembe venni ha ennél több akkor hitelképtelen

az összes költségek 45% f0l0tt b;n'v' teszik a dolgoz=t ;s hitelk;ptelen nem tud semmit sem venni mert nem adnak neki hitelt

na most a language bar-om bekrep'alt
@OPHELIA:
a következő részt helyesbítem egy "giltsch" volt a rencerben

45% fölött bénává teszik a dolgozót és hitelképtelen nem tud semmit sem venni mert nem adnak neki hitelt

na most a language bar-om bekrepált

ez így van magyar billentyűzettel

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
látom te imádod ezzel hülyíteni a nagyérdeműt...a faszom kivan a közgazdákkal, anno keringett egy vicc közöttünk hogy milyen szakmája lehetett Istennek

első: orvos mert életet hozott létre

második: mérnök mert hatalmas dolgokat alkotott és a káoszból rendet csinált

harmadik: közgazdász mert kimás teremtette volna a káoszt

a gazdaságot a közgazda magyarázza mint az elqrcsi, de a gazdaságot a mérnökök és kétkezi dolgozók tartják fenn és fejlesztik a közgazdáktól függetlenűl

mit alkotott a Nouriel Roubini?

semmit könyveket írt arról miért szar a szar és kapott érte Nobel díjat dehát én ugyanazt mondtam -igaz más más szavakkal és még a Roubini előtt- de nekem nem adtak díjakat...hanem furcsán néztek rám azután mikor megtörtént akkor meg nem néztek rám

brühüyyy

te honnan a picsából gyűjtös ezt a sok szemetet?
@Marcellusca: ehhez még oda kellet volna tenni, hogy ez a szuperkedvezményes lehetőség, eksön, csak azon kivételes állampolgárok részére vehető igénybe, akik a kis feljelentősdit játszó meg lehet élni 47e-ből kategóriába esnek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
már latartóztatták és előzetesben van, vagy ez is kabaré

brühüyyy
@rodeo36: Facebookon találtam. Tényleg te is kaphattál már volna egy Nobel díjat. :)
@rodeo36: Magyarországon bejelentett munkahely kiemelt szakmunkásbér Ft-ban, jön a számlájára.

Igen, kiküldetésben van. Németországban az ottani keresete után adózik. A 10 hónap amíg kint van, hivatalos bejelentett német munkahely és lakcím.
Mivel kint is adózik, a magyar adóbevallásban szerepeltetni kell a kinti keresetét. EU-ban nincs kettős adóztatás, tehát nincs adócsalás.

Nyugdíjjárulékot viszont csak az itteni Ft-os keresete után fizet, tehát majd anno németből nem fog kapni nyugdíjat.

Viszont a német adójából tud kérni adóvisszatérítést utazási költségre, kettős háztartásra ez kb. 1500-2000 juró szokott lenni.

Sőt, akinek gyereke van itthon, az kérheti kintről a német családi pótlékot juróban, persze akkor a magyart szüneteltetni kell. És tudod, a kettő között óriási a különbség.
@rodeo36: És mivel nem cseszi el a pénzét amit megkeres, nincs szüksége hitelre.
konszolidációóóóóóóóóóó, és a betony megköt, és az alkotó pihen:

Morgan Stanley: jó hírt kaphat Magyarország az EU-tól

A vártnál jobb első negyedéves GDP-adatok és a nemrég bejelentett költségvetési intézkedések nyomán 50 százalék fölé emelkedett az esélye annak, hogy Magyarország az idén kikerül az EU túlzottdeficit-eljárása alól - vélekedtek pénteki helyzetértékelésükben londoni makrogazdasági elemzők.

hvg.hu/gazdasag/20130517_Morgan_Stanley_jo_hirt_kaphat_Magyarorsza
@Fabius: egyszeri ez nagyon :D

Feltörték Papcsák autóját, amiről neki egy LMP-s jut eszébe

Feltörték Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP) zuglói polgármester, országgyűlési képviselő autóját csütörtökön, a járműből csak pénztárcáját és Fidesz-flottás telefonját vitték el – tájékoztatta a XIV. kerületi önkormányzat pénteken.

hvg.hu/cegauto/20130517_Feltortek_Papcsak_autojat_ami_szerinte_gy
"
2013. május 16., csütörtök 18:49 (NAPI)
Botrányos törvényjavaslat a parlament előtt - jön a rekvirálási jog?

Benyújtották a fideszes és KDNP-s képviselők rekvirálási jogáról szóló javaslatot. Lelőjük a poént: mindez egy ellenzéki képviselő gegje.
A közismertté vált Orbán-Tarlós buszos beszélgetés és a dohánykoncessziók elosztása körüli visszásságok ihlették azt a törvényjavaslatot, amit Varju László független (Demokratikus Koalíció) képviselő nyújtott be. A gegnek, karikatúrának szánt törvényjavaslat kimondja, hogy "Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselője (a továbbiakban kormánypárti képviselő) tulajdoni igényt jelenthet be bármely, Magyarország területén található ingatlanra."

A javaslat alapján az igénybejelentést követően az igazságügyi miniszter törvényjavaslatot terjeszt be az ingatlan állami tulajdonba vételéről. A képviselő szerint azért a KIM vezetője, mert így garantálható a nagyobb szakértelem. A törvényjavaslat indoklásából kiderül, hogy "A miniszterelnök ismeretes módon arra biztatta a főváros főpolgármesterét, hogy terjesszen elő törvényjavaslatot, amely egy ingatlan tulajdonjogának megváltoztatására irányul, amely ingatlan tulajdonjogára a fővárosnak városrendezési okokból szüksége lett volna." Mint ismert, erre a beszélgetésre a média jelenlétében került sor, amikor is az Andrássy úton buszoztak az új BKV-buszok átadását követően. A kiszemelt ingatlan az Állami Balettintézet portugál kézben lévő épülete volt.

A DK-s képviselő a javaslatot az évi száz milliárd forintos árbevételt elérő gazdasági társaságra is kiterjesztette, vagyis ezek is élhetnének a rekvirálási joggal. Az indoklásból kiderül, hogy ezzel a javaslattal "de facto már fennálló helyzetet kívánja jogilag megalapozni és formalizálni, hogy Simicska Lajos és Nyerges Zsolt cégbirodalma minden korlátozás nélkül terjeszkedhet és bármely különösen jövedelmező vagy konkurens gazdasági társaság tulajdonjogát különösebb nehézség nélkül megszerezheti".

Az indoklás szerint "A 2014-es országgyűlési választásig hátralévő szűk egy év már nem elegendő arra, hogy az eddig megszokott, joggal kisiparinak nevezhető módszerekkel ki lehessen elégíteni a kormányzó párt és gazdasági holdudvara mohóságát és lenyúlás iránti igényét, és el lehessen érni a végső célt: a magyarországi anyagi javak összességének Fideszes tulajdonba vételét. Olyan módszerek kialakítására van szükség, amelyek ezeket a folyamatokat lényegesen leegyszerűsítik és felgyorsítják. Jelen törvényjavaslat célja ilyen módszerek törvénybe iktatása és szabályozása."

Az egyéni képviselő indítványok automatikusan nem kerülnek parlamenti vitára, csak abban az esetben, ha azt a többség napirendre veszi, vagyis az ilyen komolytalan indítványok sorsa az irattározás.

További finomságokat az előterjesztésben olvashat."
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: le van maradva, ezt már beleírták a szükséges állapoti törvénybe, amit talicskalajosék törvény nélkül is használnak már egy ideje
Ez volt már??? :)

Portik ismert újságírókat fizetett le, hogy ne írjanak és beszéljenek róla - megtaláltuk őket: Juszt és a népszabadságos Fekete Gy. Attila

És egy kis érdekesség: Ha lett volna harmadik személy megemlítve, akkor az Bartus lehetett volna.

Bartus László ugyanis 2001-ben jelentette meg a Maffiaregény című könyvét, amely az olajos alvilágról, a '90-es évek életellenes leszámolássorozatáról íródott.
A "tényfeltáró" könyvében szinte a teljes akkori olajos bűnözői kör szerepelt. Kivéve az Energol Rt. tagjait: Portikot, Radnait, Drobilichot, Csüllögöt...
Róluk valamiért "elfelejtkezett" Bartus. Őket nagy ívben kikerülte a "tolla".
A média világában tudott dolog, hogy a könyv megjelenését Portikék finanszírozták, az iromány tartalma tudatosan elterelte a figyelmet a valós történésekről - ez volt az energolosok célja a "művel".
Bartus azokban az években kimondottan jó - de inkább nagyon jó - anyagi körülmények között élt, olyan nívón, hogy azt átlagos újságírói fizetésből nem lehetett finanszírozni.
Bartus László korábban a Népszava, a Magyar Hírlap és a 168 Óra "oknyomozó" újságírója volt, néhány éve a New York-i székhelyű Amerikai ("Magyar") Népszava főszerkesztője.
Talán egyszer az is kiderül, hogy ő kitől, mikor, mennyit kapott.

t7.hu/0fq1-megvett-firkaszok
pofa pofa pofázás:

Orbán: Baloldali nem nyert volna trafikot
Ha tényleg politikai szempontokat mérlegelnek. A világ nincs válságban, Európa nehezen fogadja el.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F05%2F17%2Forban%2F
@OPHELIA:
a hitel nem ördögtől való, ha azt okosan alkalmazza valaki, a kétlakiság arra is jó, hogy sehol se legyen így nem fog letelepedni seholsem, házat és nagyobb dolgokat ilyen kereset mellett csakis hitelre lehet megszerezni és a legjobb befektetés egy ház vagy ingatlan (real estate) amint te bizonyosan tudod...ez a: "nem bassza el a pénzét" az soxor nagyon furán jön ki az évek hosszú sora után, mert a nagy megtakarítási lázban elfelejt élni van egy családja azt eltartja és dolgozik meg ingázik a két ország között amelyekből egyik sem a hazája, félreteszi a f9izuját mert ő jó gyerek azután 45 - 50 éves korára egy emberszabású lesz belőle aki nem élt de sokat dolgozott és fejből tuggya a vasúti menetrendet kisbürgözd és Lichtenwachscheid között...azután gazdaságosan el is temeti magát lehetőleg állva mert akkor kisebb a parcella (én elhamvasztatom magam és a hamvaimat a legközelebbi tóba öntetem, nyomom se maraggyon...minek fárasztani a többieket azzal aki elment...

szóval vannak ilyen dolgok

abban nem is pórbálok vitázni veled, hogy a magyar alapfizetés jár neki mert kiküldetés esetén ez alap, és akkor a lakást is megmagyaráztad tehát marad ami marad és nagyon pozitív anyagilag már "csak" élni kell tudni és csinálni egy "teljes" életet (szerintem a gyeremekek csak nagyon kis részben töltik be eme szerepüket bár ezen sokan fognak most lerohanni hogy hogyan is képzelem, a gyermek az kiadás ami sohasem térűl meg, ugyanakkor egy real estate biztosíttya a jövődet még akkor is ha a gyeremekeid már nem is szeretnek annyira vagy ők is vándorolni fognak

brühüyyy
Látom, magunkra lettünk hagyva. Micsoda dolog, hogy egy bloggazda nem blogol, hanem megpróbál pénzt keresni. Hallatlan. Mink meg itten maradunk kielégítetlenül:-)
"Milyen egy valódi
meleg családi fészek?

Két meleg férfi és két leszbikus nő családot alapított Budapesten. Kisfiuk és kislányuk született, a történetükről pedig regény. Az igazi szivárványcsaládról kérdeztük az egyik apát."
Elsőketes információért kéretik a Józsi-Tüncit megkéredezenni...
index.hu/belfold/2013/05/17/szivarvanycsalad/
Ltartóztatták B.Alexet emberiség és hallás elleni vétek mián:-)) Ez a Tiszaeszlát mindig produkál valamit...

"B. Alex rendőrkézen

Index
2013. május 17., péntek 10:17 |
Címkékgarázdaság, tiszaeszlár, rendőrség
A tiszavasvári rendőrkapitányság felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaságért indított nyomozást öt férfi ellen.

Ők azok: B. Alex 23 éves tokaji, B. Tibor 34 éves budapesti, B. Zsolt 19 éves, V. Rudolf 34 éves és B. Kálmán 38 éves tiszaeszlári lakos."

index.hu/belfold/2013/05/17/b._alex_rendorkezen/

Bye... Alex:-)
Nagymagyar jobbikos girinc...

"Tagadják a piramisjátékot Szegeden
Azt írták, nincs közük a HÖK-höz, pedig ott ülnek."

index.hu/belfold/2013/05/17/tagadjak_a_piramisjatekot_szegeden/
"Pintér: Jön az iskolarendőrség
Az internet és a drogok elterjedése miatt egyre több a bűneset. Sulizsaruk kerülnek a tantestületbe."

A pentitók megnevelését nem lehet eléggé Korán kezdeni.

index.hu/belfold/2013/05/17/pinter_jon_az_iskolarendorseg/
"Most jelentkezzen titkosügynöknek!
A házasságtörés belefér, a napi négy spangli nem. Üresedések az Alkotmányvédelmi Hivatalnál."
index.hu/belfold/2013/05/17/muveleti_tiszteket_keres_a_titkosszolgalat/
Nocomment
"Jönnek az adóemelések Magyarországon? - így látják Londonból

A Morgan Stanley szerint az MNB szeptemberig 3,5 százalékig vághatja az alapkamatot.

A legutóbbi költségvetési megszorítások és a vártnál jobb első negyedéves GDP-adat (amelynek nyomán csökkentek a kormány növekedési prognózisát övező, lefelé mutató kockázatok) nyomán 50 százalék fölé nőtt annak valószínűsége, hogy Magyarország már májusban kikerül a túlzottdeficit-eljárásból - vélik a Morgan Stanley elemzői."
Jönnek az adóemelések Magyarországon? - így látják Londonból

A Morgan Stanley szerint az MNB szeptemberig 3,5 százalékig vághatja az alapkamatot.

A legutóbbi költségvetési megszorítások és a vártnál jobb első negyedéves GDP-adat (amelynek nyomán csökkentek a kormány növekedési prognózisát övező, lefelé mutató kockázatok) nyomán 50 százalék fölé nőtt annak valószínűsége, hogy Magyarország már májusban kikerül a túlzottdeficit-eljárásból - vélik a Morgan Stanley elemzői.
"Orbán: az EU ajánlásait soha nem hajtom végre
A háziorvosok és a tanárok bérének megemelése lesz a kormány következő akciója."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_az_eu_ajanlasait_soha_nem_hajtom_vegre.553910.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mint látod az ország tönkretétele nem állt meg és van hivatkozási alap, egy ilyen szociópata mint ez a seggfej csak elvesz és a magán játszóterének képzeli az országot...amit szépen tönkretesz...a számai hazugságok azoknak akik nem is tuggyák miről van szó csak annyit értenek, hogy nagyobb meg kisebb a többi nem számít

a mai GDP kb 35%-kal kisebb mint a 4 évvel ezelőtti (világválságos) és ha növexik 1.7%-kall az még negatív

szóval elemezd csak...ti meg szoktátok hallgatni a péntek reggeli röfögéseit a kappanhangú idiótának?

brühüyyy
"Nyugdíj vagy fizetés: az Ab-hez fordult az ombudsman
2013. május 17., péntek, 11:33
Szerző: MTI

Címkék: Alkotmánybíróság; nyugdíj; fizetés; ombudsman;

Kinyomtatom • Elküldöm
Az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordult az alapvető jogok biztosa, mert július elsejétől szüneteltetik a nyugdíjfolyósítást azoknak az embereknek, akik nyugdíj mellett a közszférában dolgoznak."
hvg.hu/itthon/20130517_Nyugdij_vagy_fizetes_az_Abhez_fordult_az
Na erre Fab ugrani fog:-))
"G. Fodor 13 milliós tanácsai a Fidesznek
erdelyip május 16., 16:15 POLITIKA7 161
A Századvég stratégiai igazgatója 2011 szeptemberétől havi 700 és 745 ezer forint közötti összegért ad tanácsot"
444.hu/2013/05/16/g-fodor-13-millios-tanacsai/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
remélem nem kell magyarról magyarra fordítanom?

a Morgan Stanley egy kibaszott angol érdekeket követő hazugságláda

amit mond az végűlis azt jelenti, hogy:

mivel a magyar gazdasági csökkenés nem lett akkora mint mások gondolták, és mert a kormány mexorított lehetséges hogy az vagy igen vagy nem 50-50% azt jelenti, hogy halvány lila fingja sincs arról mit beszél

de azt kurva komolyan -te is!!!- leközlöd mint örömhírt, pedig gyász

brühüyyy
@rodeo36: nem szoktam meghallgatni, mert nem vagyok képes rá, a kivonatolt szövegétől is rosszul vagyok, de amit reméltem bejött, véleményezted a néhány cikket és elemzést ;)

Én is azt látom amit te leírtál, itt a szarhalom közepén, nincsenek illúzióim, ha vezénylóék konszolidálják a hatalmukat, azután rajtunk már csak a csoda segíthet, mert összefogni azt mi nem tudunk...

Talán csak beismerni a hibáinkat, de a legtöbben még erre sem:

Mesterházy: miattunk lett kétharmada Orbánnak

Az MSZP megegyezik az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetséggel (Együtt-PM) a választási programról, és ezt követően augusztusig megállapodás születik a miniszterelnök-jelölt személyéről - mondta Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a Die Welt<<<<<< című német konzervatív lapban pénteken megjelent interjúban, amelyben elismeri, hogy a volt kormánypárt hibái miatt szerzett kétharmados hatalmat a Fidesz 2010-ben.

hvg.hu/itthon/20130517_Mesterhazy_miattunk_lett_ketharmada_Orban
@rodeo36: Ha nem tünt volna fel, vihorásztam egy sort:-) vALAKI VALAKIT MEGINT NAGYON MEGVEZETETT, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL AZ ÁLLAMADÓSSÁG GYÖNYÖRŰ ALAKULÁSÁRA. Jijába no... választási év vagyon, meg a kitudja lesz e mégé:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

index.hu/gazdasag/2013/05/17/masfel_eves_csucson_az_allamadossag/
a grafikon alapján a mai GDP 28000 milliárd HUF alatt van 4.5 évvel ezelőtt 37000 milliárd volt ami pontosan -(mínusz)32.14% "növekedés"

gratuláljatok már a zorbánelqurcsi duettnak és már a vatgamisikének is aki a másik seggfej a biliben

brühüyyy
"Rendkívüli lelet: itt váltunk el a majmoktól
Nagyon fontos majom- és emberszabású-leletek kerültek elő Afrikában, amelyek igazolják a két csoport ősi szétválását."
www.origo.hu/tudomany/20130516-emberi-evolucio-emberszabasuak-majmok-szetvalas-rukwapithecus-fleaglei.html

Sajna mi nem tartozunk ebbe a körbe... sok esetben a szétválás még nem valósult meg, illetve egyre erősebb retardálódás és reevolució tapasztalható...
Nemzeti Együttműködés a jegybank falain

Az új jegybanki vezetés döntött, négy helyre is kitették a politikai nyilatkozatot.

www.origo.hu/gazdasag/20130517-aranykeretes-ner-a-jegybankban.html

------------------------

Elmúltnyolcévi szinten az államadósság
MTI|2013. 05. 17., 10:02|
16 komment
Címkék:kötvénykibocsátás, államadósság, forintárfolyam

A GDP 82,2 százalékán állt az államadósság március végén, ez gyakorlatilag a kormányváltás előtti szintet jelenti. A februári kötvénykibocsátás és a forintgyengülés dobta meg.

Az államháztartás bruttó adóssága a GDP 82,2 százalékán állt 2013 első negyedévének végén - derül ki a nemzeti számlák első negyedévi előzetes adataiból, melyeket pénteken tett közzé a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

A bruttó adósság március végén 23 340 milliárd forintot tett ki. Az adósságot a hitelfelvétel (a 3,25 milliárd dolláros devizakötvény-kibocsátás) 491 milliárd forinttal, a forint gyengülése 468 milliárd forinttal növelte.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
bucika reevolúció az nem jelent semmit viszont amit mondani akartál az: "devolucio"

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egész héten autóztam, ráértem Kossuthot hallgatni.

Meg kell valljam, Orbán nagyon okos.
Amit csinál - politika - baromi ügyesen teszi, egyszerűen nincs vetélytárs jelenleg.

Nagyon föl kell kötni a gatyát Bajnainak, Mesterházyról nem is beszélve, ha akar valamit kezdeni vele.

A rádiót hallgatva, a megfelelő statisztikákkal megtámasztva úgy néz ki, nagyon jó nekünk.
Az ellenzék egy tehetetlen pojácává süpped mellettük.
Ez a nagy büdös igazság sajnos.
@Habakuk999: én egy délelőtt hallgattam azt a rádiót, az is éppen elég volt, mintha nem is ugyan arról az országról szólna, mint amiben élek. Tényleg göbbelszi magasságok, és 1984 mesés agymosása az egész agitprop.

Ez maga a Párt, ezek és semmi több, de működik, mert a zemberek bekajálják és gondolkodni sem kell, csak zsigerből működni és néha egy jót gyűlölni, egyszerű az egyszerűeknek, egyszerűektől. Nincsenek illúzióim, kevesek vagyunk akik gondolkodnak, és egyre kevesebben leszünk...
12:52
Vargáék az államadósság miatt magyarázkodnak

Átmeneti az államadósság növekedése - írja közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), amely szerint az adósság "hullámzik", ezért nem érdemes a havi adatokat nézni. A tárca arra reagált, hogy a jegybank adatai szerint jócskán megugrott az államadósság az első negyedévben.

hvg.hu/gazdasag/20130517_Vargaek_az_allamadossag_miatt_magyarazkod
Azok utan, hogy hosszu evekig vedte a Neppart Viktor segget, most Angela is kapott egy sallert. Amugy megerdemelten...

www.vg.hu/kozelet/politika/orban-reagalt-merkel-szavaira-a-nemetek-kuldtek-mar-ide-tankokat-403840
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem értek Veled egyet.

Ez politika. Amit Orbán a kisujjából kiráz, a többi meg oda se tud szagolni.
(Az más kérdés, hogy ki hogyan, milyen célra használja a hatalmat.)

Aki ellenzéki politikusnak vallja magát és nem tudni mit kezdeni ezzekkel a göbbelsi propagandákkal - mert lépten-nyomon megfogható - az ne akarjon szavazatokat, hanem menjen el árokpartra kaszálni azokkal, akiket a tehetetlen ostobaságával az árokpartra kényszerített.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

www.vg.hu/velemeny/jegyzet/talan-orban-viktor-sem-gondolta-hogy-ilyen-hamar-valora-valik-joslata-403717

ezt elemezd

+0,7%>>> = 194,6 milliárd
- 1100 milliárd ami elveszett a rossz gazdálkodás miatt akkor az egyenleg= -905,4 milliárd

hát nem tréfásak a számok

brühüyyy

az újságíró meg egy dilinyós
talicskásék nyüszögnek:

Mutyigyározás miatt perli Vágót a Közgép
Az egykori lmp-s képviselő mentelmi jogának felfüggesztését kérik a Közgép előtti akció miatt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F17%2Fmutyigyarozas_miatt_perli_vago_gabort_a_kozgep%2F
@Habakuk999:
azt elfelejted hozzátenni, hogy egy céltudatos számmágia mindenkit kifáraszt és hinni kezd, az orbán számai hazugságok

mint alább már kiszámoltam csak egy picike szegmensét...de a teljes spektrumot kellene kibontani és azt bedobni de nem számokkal hanem ugyanúgy szöveggel:

ami növekvés az csökkenés és ami csökkenés az növexik
azaz egyre csökkenünk miközben a csökkenésünk növexik!!!!

ezt beadod valakinek aki eccerű, az 3 napig nem felejti el mert nem érti azután elgondolkodik és mikor megérti akkor üvölteni kezd

ezt óriásplakátra kitenni mindenhová

brühüyyy
@Habakuk999: az összes média felület kilőve, marad a személyes találkozó, szerinted arányaiban mennyi emberhez tudnak eljutni, és mennyi esélye van az ismertség növelésének és bárminek is, lásd a fenti linket. Abban is hadseregnyi csinovnyik ugrik bármelyik ellenzékire, ha szól a vezér.

Jogász csapat az újságok ellen, jogász csapat a rádiók-tv-k ellen, jogász csapat a képviselők ellen, jogász csapat a kommentelők, bloggerek ellen.

www.portfolio.hu/vallalatok/corpfin/eladosorban_a_tv2_heteken_belul_johet_a_bejelentes.184062.html

Ha a nép, az isten adta nép semmi mást nem hall, csak a sikereket, és az még ha ellent is mond a tapasztalatainak, nincs lehetősége az ellenzéket, vagy a más nézőpontot megismernie. Vagy elfordul és apátiába esik /ez a többség/ vagy próbálkozik és kiabál /ezek vagyunk mi/, vagy beáll a nyerőséget szajkózók mellé, mert nem akar vesztes lenni, inkább becsukja a szemét /ez a másik nagy része az embereknek/
@rodeo36: "ezt óriásplakátra kitenni mindenhová"
a döntő része simlicska kezében, pedig tényleg egyszerűen és érthetően kellene ezt mondani a demokratikus ellenzéknek, de bénák és bénaságban is vannak tartva. Nem tudom hogyan kellene megmutatniuk magukat, és felrázni a megcsömörlött embereket, a beletörődés mentalitását tökélyre fejlesztették vezénylóék.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Most reménykedTEK??? :D
Nemrég azt mondta, mocsok sok a rohangálós melója, szokjuk meg... :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én akartam is írni,hogy nem rendeltek új írást a tudjukkik,tudjukhonnan.:))
Az Államadósság 2010. májusában:
19 933 milliárd HUF

Az Államadósság 2013 áprilisában:
23 340 milliárd HUF (A GDP több mint 82%-a)

Szép volt fiúk.

3 407 milliárd három év alatt, úgy, hogy a Manyup pénzt még bele is dobtuk... gratulálok, hazaáruló tolvaj gazemberek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F05%2F17%2Fmasfel_eves_csucson_az_allamadossag%2F

Ezért megérte eladni a fél vesénket.

Dilettáns csürhe.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szupi, ha meló van, akkor nagy baj nem lehet :D

ellenben ajánlom eme sorokat:

"Nem olyan bonyolult ez. Miért hangoztatja mégis szinte kizárólag ezt a pár, faék egyszerű érvet mindenki? Mert a Nemzeti Együttműködés Rendszere két dolgot akar. A pragmatikusabb része leginkább önmagát anyagilag fenntartani, ehhez meg megfelelően korrupt, és kívülről lehetőleg ellenőrizhetetlen rendszer kell, ahhoz meg jól jön, ha valaki furkósbottal hadonászik, mert olyankor kevésbé figyelnek a zsebtolvajokra. A másik pedig komolyan hisz a bezárkózással előhívható magyar géniuszban, a sosemvolt aranykor és a belső-ázsiai fél- és teljes diktatúrák elemeiből kikevert ideális világban, amely dacol a romlásnak indult Nyugattal. Azt meg nem kell magyarázni, ezzel miért nem fér össze az előzőeknél kicsit is bonyolultabb világmagyarázat."

hvg.hu/velemeny/20130517_Buldozer_a_labirintusban
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne keseríts el, hogy ennek az elkurvult "elemzőnek" az árában csalódtál? Hisz a Párt megfizeti a ribancait, azok pedig gátlástalanul bakolnak be és mennek le ... bármilyen állatba.
Ezek a kiskancsók kritizálták a cocikat, akik szintén nem voltak egy szemérmes fajta, de töredékét fizették csak ki a házikurváiknak.
Igaz, azokról a kifizetésektől zengett a közélet, most meg kussolás van és lapít a sok paraszt, mint nagybarna a fűben.
@kifordított nagyanyó:
KANCSÓKA! :))
A fürge ujjú blogger zuglói megrendelőjére célozgatsz????
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te, ezt a számolási technikát nem érted! Ez komoly javulás a NER logika alapján, és agyatlan hívőik szerint, hisz ebből is szépen lejön az ország növekedése...
Komolyan, baszod alássan, kérlek szépen, esse'tudni! :)
ha csak a pedagógusokat, de mindenkivel ezt akarják:
/partner cserélendő: alattvalóra/

A nagy társadalmi átalakítás, szűk függőségi új hatalmi elit: -politikai, -vallási, -gazdasági, ami még össze is fonódik, csinovnyik hivatali szolga had, termelői fél és egész rabszolga sereg.

Pedagógus Kar: engedelmes partnert kreál magának az állam

A kormány engedelmes tárgyalópartnert hozna magának létre a Magyar Pedagógus Kar révén, amely az etikai kódex-szel együtt már nem csupán szakmai szervezet, hanem egy büntető-szankcionáló szervezet lenne - hangzott el a pedagógus szervezetek által ptartott pénteki sajtótájékoztatón.

hvg.hu/itthon/20130517_pedagogus_kar_sajtotajekoztato
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most kapnak gyorsan pénzt a választások előtt még. Igaz. nemrég komoly elvonásokat kaptak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát nem éppen!:))
Bizonyos közel-keleti országbéli és az óceánon túli megrendelőkre.:))
De nemmondommeg.
Nemmondomki!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mousey, azt nem vetted bele, hogy
2010-ben a GDP 36000 milliárd volt

2013 -ban a GDP 27800 milliárd

az abszolút számok ennek tükrében még rohadtabbak

nemdebár

pokolra velük

brühüyyy
A Mandineren a Tisztelt Közönség (+ Várúr) eddig óvakodott hozzászólni a témához... :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tudod Tango és Cash..öö...ja nem gyurcsány meg bajnai....:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a defloráció az 2010 április vagy sárpilis

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ha nekem van egy telkem az országút közelében azon akkora óriásplakátot állítok amekkora ráfér és 100 méter magasra is lehet tenni

oszt bassza meg a simlicska
és a Dunán hajózva a vitorlámra meg a balcsin a vitorlákra felfesteni

legyen má' ötletetek és csinyájjátok, mire az alkotmányt módosíttyák, hogy csakis a ....addigra lejár a...
brühüyyy
@rodeo36: itt ugyan nem, az önkörmi százezresen bebüntet, és még megköszönheted, ha nem dózeról le a saját költségeden
/utca kép, vagy van rajta sapka nincs rajta sapka/

A vitorlás jó lehet, csak a legtöbben új urak narancsos fejjel és hosszú nyelvel, meg a vitorlás klubokat most olvasztja magába simlicska.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mire a határozat megszületik és mire végrehajtják addig már elolvasták...persze ez országút mellett jó

az a baj, ellenzék ötelttelen és pudvás meg faszomtuggya

brühüyyy

ha ezek maradnak akkor északkórea lesz már idébn karácsonykor
@kifordított nagyanyó:

Közben már megjelentek, de parancsod számomra kívánság...:)

mandiner.hu/cikk/20130517_ngm_atmeneti_az_allamadossag_novekedese

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"bunkó jobbos" kolléga azért kapott egyet... :D
@rodeo36: pontosan, de jövő karira hozza azt a jesszuska, választás ha lesz, az jövő tavasz, más meg úgysem jön, hisz szárnyalunk mint a madár, kár hogy az a madár egy dodó.
A trafikmutyi igazol: a rendszer képtelen az önkorrekcióra

Amikor a „megbízók” már a törvényeket is a korrupcióhoz igazítják, a rendszer képtelen önkorrekcióra. Ilyenkor kizárólag egy gyors, radikális, összehangoltan végrehajtott és minden területre kiterjedő támadással, úgynevezett Big Bang-gel lehet felszámolni a korrupciót. Csak nem látszik olyan szereplő, aki képes lenne ezt lemenedzselni. Jancsics Dávid korrupciókutató írása arról, hogy miért nem lehet sikeres Magyarországon az antikorrupció.

hvg.hu/gazdasag/20130517_A_trafikmutyi_mutatja_hogy_a_rendszer_kep
nyehehe:
"„Úgy érzem, Te nem voltál eléggé körültekintő, alapos, megfontolt akkor, amikor egy olyan várost javasoltál testvérvárosnak Gyöngyös számára – ki tudja, miféle sugallatra – amelynek bizonytalan a geopolitikai helyzete, miközben az érintett állam a belső feszültségektől sem mentes″ – írta Gyöngyös polgármesterének címezve nyílt levelében Balázs József. "
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F17%2Fa_fidesz_besokallt_gyongyos_azeri_baratsagan%2F

Mit kell itt megfontolni??? Segget látott, megnyalta.
Megjegyzem, álmomból fölkeltve is simán tudnék mondani tíz segget, amit én is gondolkodás nélkül nyalnék meg. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nono... Én ennél válogatósabb vagyok, de Ch.T. azonnal benne van... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Persze, a tízet nálam is úgy kell érteni, hogy 1 + 9. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A másik poszton meg megy a kedvencem, a sok utolsó, félanalfabéta bunkó senki mocskolja Fischer Ádámot...

Igazi csürhe... :DDD
@Habakuk999: "orbán ügyes".szerinted.
szerintem meg olyan mint egy ügynök aki a hiszékenyeknek eladja a semmire se jó terméket marha drágán.
az ilyen ügynököket nem hiszem, hogy ügyesnek hívod!sokkal inkább egy szemétládának aki kihasználja az emberek hiszékenységét.

a másik megjegyzésed meg:(Az más kérdés, hogy ki hogyan, milyen célra használja a hatalmat.)
nagyon cinikus.
egy politikust pontosan az határoz meg, hogy mire használja a hatalmát!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szerintem azt hiszik, valami MTK-s focista lesz!
Vagy bálnatenyésztő... Pokorniéknál!
Sötét bunkók ezek mind, a nigger seggeluka szupernova hozzájuk képest!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mutyi nincs és nem is volt!
Remélem ezt megjegyezted!?
Nem ám nerrenforradalmárkodni! :) Mert elvisznek... Bár, innen... hová???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: max é-korrea :D

vagy jó szeretteik okán, Szájberia

Csak magukat védik az orosz autósok, amikor kamerával szerelik fel a kocsikat. Videofelvétel nélkül kevés esélyük van igazuk bizonyítására egy vitás ügyben, a kamera viszont a legtöbb esetben perdöntő erejű. A vérben tocsogós és vicces videók ráadásul egy egész szubkultúra számára nyújtanak kiváló, cenzúrázatlan szórakozást.

www.origo.hu/auto/20130514-orosz-belso-kamerak-miert-van-szinte-minden-autoban.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szabadon ferdítve: "Ha enyém lenne Magyarország, és a Pokol, Magyarországot kiadnám, és inkább a Pokolban laknék."
Ugye most nem az van, amire gondolok, hogy van?!
Először megkéne határozni a problémát.
de látom itt komolytalankodnak, és nem akarnak segíteni.
@Penivaldes:

Hát, egy ilyen madárlátta háromnapos posztot már simán szét lehet offolni. Csináljunk belőle felfújhatós ugráldát! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és ha közben Fabius veszélyben van?? Megmentem!
de később:)
@Penivaldes:

Előbb ugrálunk, aztán vacsi, aztán majd megmentjük... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ok, ugráljunk, és közben síkitsunk meg olyanok!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ügyesen rátapintottál a mai Magyarország legnagyobb problémájára.

Inkább mennétek Zsiga Marci háza elé, hogy valami hasznotokat vegyük.

Ja, hallom az új fradi stadion terve kezd beleesni a fidesz által okozott gazdasági fekete lyukba...

Sacra Corona kritika:
www.youtube.com/watch?v=rbq4iivhIhg

a végén a legnagyobb a szöveg: Aki nem üli végig a 20 perces stáblistát, AZ NEM MAGYAR!!!
:DDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Csak egy pillanatra visszatérve Fischer Ivánra (előbb elbasztam, mindig keverem a nevüket)

adott egy fazon, aki

1 Világhírű karmester
2 Zenekara nemtom hányszor lett a világ legjobb zenekara
3 Aktív emberi jogi aktivista

mármost jut eszébe róla derék mocsári trollinknak? "Engem ne akarjon megvédeni, mert pofánbaszom!"

Hol a puskám??? :DDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Majd ha elmentek aludni a gyerekek. Hoztam csavarlazítót, és brazíliai óriás röhögtetőgombát is. Meg harmincnyolc nitrogén-dioxiddal töltött lufit, és persze egy Alaptörvényt ("Létesíteni és gondozni kell! (K. Imre, ápolt)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem éri meg a lőszer árát! Különben is, ekkora állathoz legalább 2 töltény kell!
@Penivaldes:

Azért ezeknek a filmeknek is van haszna, pl a Honfoglalás majd mindegyik kritikáján jókat röhögtem. :D
@Penivaldes:

Én szeretem. Főleg a cukkinivel töltött kacsát, aztán a cukkinit kipiszkálom és szélre tolom. De amúgy szeretem. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miért kell a kacsát megtölteni? hát annak vannak belső részei, amik kitöltik a teret!
szereted? szoktál vele együtt mozizni otthon a kanapén:)
persze könnyű engem bántanod, könnyű, na de már tervezem a bosszúm:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem vagyok formában. A kéjgáz nem a nitrogén-dioxid. Hanem a dinitrogén-oxid, mondjuk gyanús lehetett volna. Az érintettek elnézését kérem. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mi az, hogy "mennétek"??? Nekem semmi közöm az általad vázolt társaságokhoz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na sosem tudni mihez van közöd! egyszer majd megszólal a te szíved is, és visz az úton!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: elnézve! de csak most! mert legközelebb ezért olyat kapsz tőlünk, hogy...:)
@Penivaldes: te mekkorát szerecc van egészen nagy 12 collos is, pláne ha nem szeleteled föl

brühüyyy
@rodeo36: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez totál mindegy.
Orbán meggyőzi a népet, hogy neki a kádárizmus II, azaz az orbanizmus állatfarmja a jó, a nyitott, európai demokrácia pedig rossz.

Nincs valódi demokratikus, nyugati stílusú ellenzék.

Nincs.
Ha lenne, óbégatna, szabad a királyi rádiókban is x percig.

De ezt az x percet is baromságokra használják fel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Gondoltam, a Jobbik tüntethetne Zsiga Marcell háza előtt, a pofátlan útlebetonozódások ellen...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bele sem gondolok miket csinál velük! kénytelen vagyok újra kezembe venni.
@Habakuk999:
Kádár népe ez... Birkák, szervilisek, elvárják az állam gondoskodását. Kiskorú a magyar állampolgárok nagy része, az esti bugyuta sorozata és a söre legyen meg, a többibe beleszarik. :(
@punkfrog: Én ügyesnek hívom azt az ügynököt, aki eladja a vackot is.
Nyugodtan megvethetsz ezért.

A világ így működik. Nem csupán a politikában, az emberi társadalmakban, hanem a természetben is.

Darvin óta kezdjük sejteni, hogy létezik az evolúció.

aki ügyetlen, elpusztul. Mert nem nő elég magasra, hogy fényt kapjon, mert nem fut elég gyorsan, vagy olyan hülye, hogy megveszi lakossági hitelre a csodatévő mágnespárnát.

A politikust a tettei minősítik.

Az a politikus, aki azt se tudja, mit akar, vagy picsogva árulkodik, hogy az a csúnya bácsi nem hagyja érvényesülni, az nem politikus, hanem bohóc.
@Penivaldes:

Ja, tényleg! :DDD

Mondom, hogy nem vagyok formában... :)
@Penivaldes:

De itt gyerekek is olvashatják... :DDD

Na, ez kéne ide:
www.origo.hu/nagyvilag/20130517-kenguru-vert-meg-egy-ausztral-politikust.html

Harcikenguru. Kérdés, ha a kenguru felrúg egy ausztrál politikust,aki rossz helyen kocogott, mit csinálna ugyanez a kenguru Lázár Jánossal?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem tudom.

Ha lett vóna haladás plusz demokrácia plusz nermális út plusz nagy csomó munkahely plusz oktatás, lehet úgy gondolták volna, hogy nem kéne a patás orbán.

Így meg csak azt gondolják, hogy tökmindegy.

Nagyon nagyon haragszom a baloldalnak nevezett "ellenzékre".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vele? őt berakná az erszényébe!:)
a gyerekek nem tudnak még olvasni:)
@Penivaldes:

Pedig muszáj. :D Majd este jövök! :D
Melle nyultam, tehat haragszom a jobboldalra, mert nekik is csak ilyen idiotara tellett, mind vezenylo
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Határlezárással, nem?:-D

"Sokkal kevesebben vándorolnak ki Magyarországról, mint azt a média sugallta az elmúlt időszakban" - írta írásbeli válaszában az elvándorló magyarokért aggódó Scheiring Gábor képviselőnek, aki arra volt kíváncsi, milyen intézkedésekkel kívánja a kormány megállítani a képzett munkaerő kivándorlását.
@Habakuk999: Engedelmeddel, azért ezzel vitába szállnék!

A kismamát vagy a 3 éves gyermeket sem lökjük félre a metró, busz, stb. ajtajában csak azért, mert mi ,,erősebbek és ügyesebbek vagyunk''.

Hasonlóan a politikában is ki _kellett_ vona alakulnia egy bizonyos írott-íratlan (és mindenki által elfogadott, betartott) szabálygyűjteménynek.
Különben teljesen öncélúvá, önjáróvá válik a politika-> A gyorsnaszádot a valóság zátonyai a legkevésbé sem zavarják.
@le Látó: dehogynem lökjük, főleg ha ingyen utazhatunk a buszon
@Penivaldes: nem minden nyugdíjas lökdösődik ám
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez fájt!
Hogy állta meg röhögés nélkül?
---- nyissz ----
,,...Mindezen tényezők alapján helytelen és teljesen megalapozatlan a migrációs szándékoknak az utóbbi időszakban tapasztalt kétségtelen felerősödését a jelenlegi kormányzati politikával összekötni" - írta...

Nekem az jön le a válaszból, hogy lilája sincs, mit kéne tenni és nem is említett konkrétumot.
,,...álmodj hintát, homokozót!...''
www.youtube.com/watch?v=aH5vq5FCO0c
@OPHELIA: hát még aki nem is nyugdíjas!
@Penivaldes: ugyan már, Anyóka! Csak a szelet hallod. :D
@OPHELIA: 90% igen, persze nem a 90 éves anyókák.
inkább azok, akik frissen kapták a szabadutazást. az egyik legbunkóbb típus. lökdös, tapossa a kisebbek lábát, káromkodik. de persze elvárásai vannak..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a vicc szerint Orbán hazatelefonálása azért drágább Merkelénél és Putyinénál - mert nem interurbán, hanem HELYI tarifával történik.
Magyarország jobban teljesít - Észak-Koreánál. MÉG!
@le Látó: van olyan pillanat, amikor komolyan gondolkodom, hogy a viselkedni nem tudó de beképzelt öregeknek valahogy keresztbe tegyek...)
@Penivaldes:
Nyugtass meg - ugye iróniának szánta a polgári malacka?
@Penivaldes:

,,...A földhözragadt ember dülöngélve járt,
a kereszteződésnél tétován megállt.
Felnézett rám és bár nem láthatott,
a szívéből átkot szórt...''
@kekex: nem nyugtatlak meg, szerintem komolyan gondolja.
@Penivaldes: nem csak te gondolod így. Az életkor nem érdem, hanem állapot. :)
két véglet van,egyes diákok és egyes nyugdíjasok
a legagresszívabbak
@Penivaldes: Te figyelj!
Nem csak a 20 éveseké a világ!
Meg nem csak a 22 éveseké!:))
@OPHELIA: na igen, bár én inkább az utóbbiakkal találkozom, de az első típus is létező
@Penivaldes: én autóbusszal jártam melózni, inkább a diákokkal volt bajom
@OPHELIA: én is autóbusszal járok, és nekem egyes öregekkel van bajom..
Látom nyugdíjasozós poszt lett ebből.:))
Ejnye.
Hát nem a széljobbosok nyuggereznek?:))
@kifordított nagyanyó: én nem általánosságban beszélek, csak vannak olyanok közölük akik finoman szólva sem egy görög vázák
@kekex: szerintem halálos komolyan meg van győződve igazáról:
---- nyissz ----
,,...A magyar nem hagyja tovább tereltetni magát. Senki által. Tetszik érteni? Még a németek által sem. Senki emberfia által többé.
Maguk fordítva ülnek a lovon, kezicsókolom, ha észre vették, ha nem...''
---- nyissz ----
Az Úr kiválasztott népe nem tűr packázást! Unni jó? ugyammá! :)
Önbizalomban és küldetéstudatban nincs hiánya!

Talán csak akad 1 J.A. kategória ebben a listában:
hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9met_k%C3%B6lt%C5%91k,_%C3%ADr%C3%B3k_list%C3%A1ja

Sokat kell olvasni Esztike, sokat! És a helyesírás-ellenőrző program használata sem kifejezetten ellenjavalt. Főleg akkor nem, ha valaki ilyen volumenű poszt írására adja a fejecskéjét, mint kiskegyed. Nomen est omen.
@OPHELIA: kedves, ha kérhetem, ne offoljon! a témához, ha kérhetném. köszönöm:)
@OPHELIA: én nem veszem fel az időnkénti tahóságuk..
@OPHELIA:
@Penivaldes:
Minden korosztályban vannak bunkók és neveletlenek.
@taga20: tudod kedves, az már meghaladja az értelmi szintemet:)
@OPHELIA: sejtem:), de azért vágod, miért írtam?
@taga20: halvány ibolyám sincs róla
@OPHELIA: amit akarsz. én pl pózokat szoktam kitartani gyakorolni
@Penivaldes: Én azon akadtam ki mikor láttam 50-60 körüli férfit,máskor ilyen korú nőt szemetelni.
Viszont a nyugdíjasokkal úgy vagyok,hogy a nyugdíjas/idős megpróbálhatna akkor közlekedni,mikor a melósok nem közlekednek.
És nincs az,hogy mennyen má bejjebb fijatalember!
A tömött buszon.
És ha én nem reggel vagy délután utazom akkor tudom,hogy az inkább az idősek ideje és nem háborgok.
@kifordított nagyanyó: aki szemetel az utcán azt ki kell állítani közterületre, és leköpködni.....
@kifordított nagyanyó: főleg hogy feleslegesen utaznak néhanapján. főzne lekvárt inkább.
@taga20: dehogynem. képesnek kell lenned úgy viselkedned velem, hogy úriembernek tartsalak. úgyhogy most gyakorolni fogunk együtt.
@OPHELIA: na akkor. múlt hétvégén Penivel váltottunk párfordulatot, talán a végén valami puncidogot is beraktam. erre te azt írtad, hogy jobban szétvágom a bloggot, mint az a tisztamagyar nick. dereng?
@taga20: inkább nem nevezném meg mit raktál be...
@Penivaldes: rendben, akkor feveszem a tangám:)
@taga20: fura szokás féfiembertől, na de ha te úgy érzed jól magad..bár nem igazán értem, miért éppen tangát veszel fel..
kedves, nekem sajnos szelektív a látásom, hallásom, emlékezőképességem

sok a kesztyűd?:)
@Penivaldes: a szexualitást hagyjuk meg a hanyatló nyugat opiumának!:)
@OPHELIA: nekem is szelektív, csak azt hallom mit szeretnék
@taga20: nos nem egészen, de finoman, nem rögtön ágyba vinni. de még mindig ne tudom miért hordasz női alsónemüt?
@Penivaldes: én gyakorlás nélkül is kitartó tudok lenni, már az anyatejjel magamba szívtam
@OPHELIA: a kevesebb néha több. nem kell annyit vakkerni és akkor emlékszik az ember,hogy kittalált meg. uggorjunk:) bírom a kritikát
@Penivaldes: hogy a nőinemet( ördögöket) közelről tanulmányozzam:)
@OPHELIA: én nem, mert a férfiak mindig segítettek nekem...szempillám rebegtetem.))
@taga20: na engem akkor nem tudnál, mert sosem hordom az említett darabot. nem túl egészséges.
@Penivaldes: kivagyte? bridzsit dzsons? jaj:)
sűvít a szél odakint, és a fák elhajoltak
@Penivaldes: nem is jó, ha egyedól van az ember, még félne
@taga20: őt nem ismerem. meg hát van jó testismeretem, és tudom rajtam nem állna sehogy, és ami hátrány azt nem hangsúlyozom.)
@le Látó:
De egy nőtől ez a "kezitcsókolomozás"??? Ahhoz azért még nem elég öreg, hogy cselédkori szokásként rögzülhetett benne. Ránézésre is Merkel-korabeli, tehát még csak nem is nénikézheti.
Férfi ez, csak nőszervezet képébe bújt. Ezért gondoltam, hogy ez a túlhajtott akármi inkább csak irónia - kifigurázza azokat, akik viszont komolyan gondolják.
@OPHELIA: talán dumálni, de lehet, hogy nyelvújító vagyok:) helyettesítsd be! és akkor válaszolj!:)
@kekex: hát..én inkább azt látom, hogy próbáld izé kissé humoros, lenni...aztán ez sült ki..
együnk valamit. tojás kolbásszal, hagymával?
@Penivaldes: eszembe nem jutna, de köszönöm:)
@Penivaldes: este nyóckór ilyet! a pofám...:)
@Penivaldes: felcserélted a napszakokat:) néha én is reggel iszom meg az esti piaadagomat:)
@taga20: én reggel iszon tejet, mert az kell, utána csak vizet. :)
@le Látó: Pontosan ezért pampogok.

Normális világban az ilyen Orbán féle nagyon betegeket kiszorítják a józanok és az okosok.

Nálunk nem ez történt.

Nálunk nem lett divat - hadd éljek a szavaiddal - a gyengék segítése, nincs társadalmi szolidaritás.

Csak néhányan civilek, egyháziak végzik ezt a nemes cselekedetet.

Ami elvárható lenne, a jóléti állam, na olyan nincs nekünk.

Oldaltól függetlenül nincs.
@kekex: olyan Stefike-stílus csak gyengébb kiadásban.
Penivaldes-nek adok igazat: vicces beszólásnak indult, aztán csak ennyire tellett.

Maguk... ha észre vették(sic!)
@Penivaldes: milyen kiba...tt élvezetes életed lehet:)
@Penivaldes: tekis céda te meg evvel próbálkozol:)
@taga20: antialkoholista vagyok nagyon. egyébként élvezetes, hedonista vagyok tej és vízivásban, fűszeres ételekben, és sütikben, meg a mozgásban is. azért csinálom amit, mert élvezem, és ez látszik akkor rajtam, a kielégülés.
@taga20: Én se nem nagyon értem, miért jó neked tangában.

Csak nem akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, mert nem nagyon utazom buszon, vonaton, de ha már így rám szóltál, csak megkérdezem, egész nap hordod vagy csak jeles alkalmakra? :)
@Penivaldes: a héten láttam, hogy a vibrátorral jó viszonyban vagytok:)
@Habakuk999: szerintem egyszerű napokra egyszerűt hord, jeles napon meg díszeset..:)
@taga20: sosem láttam az említett tárgyat, azt sem tudom mire való, és minek. ez csak rágalom, amivel itt illetnek.
@Habakuk999: misére, temetésre, esküvőre.:) haba te nézd magadra, valószínű engem látsz:)
@taga20: tudhatnád, hogy vannak helyek ahová nem félmeztelenül megyünk..)
@Penivaldes: én a te pártodon állok, csak az a baj, hogy hazudsz:)
@taga20: Elnézést a jelen lévő Hölgyektől és finom lelkületű uraktól, de jól bébaszna nekem, ha tükörbe nézve Téged látnálak.:((((((
@Penivaldes: Legalább nem lennénk egyedül, ha mondjuk angliában dolgoznánk. ;)
@taga20: nem hazudom. honnan veszed ezt?:)
én csak beszélek ezekről.
@Habakuk999: ebben egyetértünk! :) Igen, ez lenne a normális, az elérendő cél--oldaltól függetlenül.

Néha megpróbálok én is rávilágítani a hibákra, csak hát sokszor zseblámpának érzem a fekete lyuk ellen. Mindenki a túlélésre játszik. Az hogy új játékot is lehetne kezdeni más szabályokkal, fel sem merül bennük.

Mintha a hűtőben lévő záptojásokra találnának ki mindig újabb és újabb recepteket... mert most erről megy a vita: kinek van jobb receptje _záptojás_ főzésére!
@Habakuk999: igazad van.:) erre mit mondjak?
@le Látó: mert megszokták a záptojást, és azt hiszik az a jó.
@Penivaldes: nem néztem meg és nem is fogom, de nagyon köszi, hogy elszóltad magad!
@OPHELIA: szívesen, kötelességemnek tartom a gyanútlanok védelmét.
@Penivaldes:
Kedves Eszter!
Csatlakozom a Merkel asszonyhoz fogalmazott levelének szellemiségéhez: mi magyarok nem kérünk se a terelésből, se a térítésből!
Önnek igaza van, elég volt már ebből, egyszer s mindenkorra!

Elég volt abból a gyakorlatból, hogy rendre megpróbálkoznak a szent magyar anyaföld gyarmatosításával.
Az előző kormány bűnös felelőtlensége okán mire felocsú(t)dtunk, gyakorlatilag Kecskemétből Stuttgart külsőt, Győrből meg Ingolstadt alsót csináltak a Németek, és ezen tényt az sem enyhíti különösebben, hogy a foglalkoztatottsági mutatók a két nagy gyár okán javultak valamelyest.
De ilyesmivel nem foglalkozik a szabadságharcos kormány, összepréselt ajakkal állják ezeket a támadásokat is, sőt, azt is emelt fővel viseli ez a keresztény kurzus, hogy dortmundi tenyésztésű gyengén látó komondorok okozzanak családi tragédiákat. A koalíciós partner nyilván azért hallgat az egészről hatalmas egyetértésben, mert ha nem piszkálják a szart, az kevésbé büdös keresztényileg.

Kedves Eszter, önnek abban is igaza van, hogy József Attila soraival igyekszik világosságot gyújtani a német diplomáciát megtestesítő meglehetősen sötét agyakban, de sajnos felesleges próbálkozás ez.
Arrafelé nem az ön által idézett sorokat, hanem ezt az idézetet olvasgatják, amit több tízezer kitelepült magyar munkavállaló ajánl a figyelmükbe:

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.

Ez is a költőóriás műve, de erre nyilván nem kell felhívnom a figyelmét, hiszen aki olyan szinten műveli a helyesírás tudományát mint ön, az biztosan képben van József Attilát illetően.
De sajnos nincs mit tenni, a német egy hálátlan népség, annak idején is tankokkal jöttek igazságot tenni, mint ahogyan azt a miniszterelnök úr is mondotta a szokásos pénteki interjúja alkalmával, ma reggel a Kossuth hullámhosszán.
Teljesen igaza van a hálátlanság tárgyában, ugyanis azt valóban elfelejtették Berlinben, hogy nekünk, magyaroknak köszönhetik az újraegyesítést.
Az, hogy ehhez az ég-világon semmi köze nem volt a ma regnáló hatalomnak, azt csak a németek tudják igazán pontosan, de önnek ez ne legyen zavaró tényező, amikor értékes sorait (reméljük…) a jövőben is papírra veti.

A Vuk párhuzam pedig olyan frappáns, kiérlelt, népi-nemzeti retorikai csavar, amely mindenképpen megér egy vezetői dícséretet!
„Éhes vagyok, fázok, de életben maradt” – és befagyott seggel nemzetséget alapított.
Az ön szavaival élve; „nekünk már csak ez maradt, a himnusz és a déli harangszó”…
Meg Eszter, a droid. Aki a miénk, mert megérdemeljük.
Kezitcsókolom, teccikérteni?

Nem bukkolok egyébként, de erre muszáj volt válaszolni. Elküldtem neki, lehet, hogy a válasz hatására másodszor is türülöm magam a fácséról.
Ez teljesen hülye!
@le Látó: Eljátszuk itt és sok helyen a magunk kis Don Quihote játékait, ahogyan Tag kolléga célzott rá finoman fenntebb, de szerintem ez a dolgunk.

És ez lenne sok más leánynak és legénynek is.
@Penivaldes: csak rád kell nézni:) a többit inkább nem írom le , mert ki lennék átkozva.
@taga20: hülyeség, ha rám néznétek futva menekülnétek tőlem..
@Knósszosz: bocs, hogy megint hozom a formámat, de lehet, hogy nem dugták meg ezt a csajt egy ideje? és ez a baja?:)
@Penivaldes:
Nem szép, hülye!
Abba a másfél millióba tartozik, akiknek 1/2 a bit.
Idióta...
@Knósszosz: nem a nő szép, hanem a te gondolatod! ne légy izé!
@Penivaldes: a durva részletekre nem vagyok kíváncsi:) csokitó?
@Penivaldes: bocs, ronda és finom (reklám,TV). te nem nézel TV-t?:)
@taga20: az első helyes, a második nem, finom sem vagyok.
@taga20:
Nem egy ideje, még soha!-:)))
@Knósszosz: de ha kdnp-és akkor egy szadó-mazó csak becsuszík?:)
@Penivaldes:
@OPHELIA:
Szerintetek megérti?
Kissé szkeptikus vagyok e-kérdést illetően. Nyilván majd jön a fácsén a válasz, kíváncsi vagyok!-:)
@sírbateszezazegész: má megint itt vagyok:) hétvége van!
@taga20:
Be, hát!
Baszki, Te félre értettél engem.
A magam részéről semmi bajom Veled (detélleg), csak az itteni hölgykoszorút illene kissé cizelláltabban megszólítanod.
Ez persze szubjektív izé, lehet a csajok jól viselik, nekem nem fér bele.

De mondom; semmi bajom és tényleg.
Persze azt teszed, amit helyesnek vélsz, én nem oktatni akarok senkit.
Harrach nincs, ugye?
@Penivaldes: robert merle! francia históriák. kezd el! kurva jó:)
@Habakuk999: nézem a tvben Hollade-t, magyarázza a helyzetet.
Ezért az emberért sztem a családja nem menne tűzbe. Igazi, szerencsétlenség.
Lehet megvetni, utálni, de orbán, azért megőrjíti a híveit. Magabiztosan mond mindent. Ebbe tényleg jó.
@taga20: hoszzú lesz, úgye?,pünkösf?:)
@Knósszosz:
adj egy linket, hadd mongyak neki pár keresetlent, valahol láttam de a fácsén nem találom

köszi, sürgős

brühüyyy
@sírbateszezazegész: kihajtott a pünkösdi rózsa, nem anyától lettem rózsafán születtem:)
@Penivaldes:
Én ugyan nem próbálkozom.
Francot sem érdekel egy ilyen nulla.

Inkább turkálok Rodeo tegnapi zenei linkjei között, az többet ér a szarnál szarabb narancs droidok kotkodácsolásánál.
@Knósszosz: ha lebaszol se fáj. akit respektálok attól bármi jöhet. és ez nem faszszópás!:)(pulp fiction)
@OPHELIA: köszönöm a tegnapi aggódást:)) csak mulattak;))
De nagyon jól esett, és mesterséges szinezék alaptalanul gyanúsított;), nagyon konzervatív vagyok ilyen terén..
@Penivaldes: vannak könyvek a világban! ezt azért érted?
@Knósszosz:
Rodi vigyázz!!
Tegnap óta a lófasz se nézett erre a feminlatorra, ne csinájjunk má belűlle sztárot, hééé!

Most pár perce írtak majd ketten nekije-:)))
@taga20:
Én senkit sem baszok le.
Amúgy meg jót dumáltunk szakmázásilag, nekem tetszett.
Mindösszesen azt tettem szóvá, hogy a csajokkal szerintem finomabban kellene kommunikálnod. Ezt egyébként ők is megemlítették.

Szóval ne tekints moderátor izének már, bazmeg!-:))
@Penivaldes:
Háát... nem tudom.
Valami édességet vagy mit ajánlottál Egérnek.
Elfogyott?
@Knósszosz: jóvan na. igazad van, néha elszalad a ló velem. egész héten feszesen melózok, ha ez segít nekem?:)
@Knósszosz: kérsz belőle? hozd a tálkád
Egér elment már megint..mindig elmegy:(((
@sírbateszezazegész: Volt időm azzal szórakozni rádió hallgatás közben az autóban, hogy próbáljam hazugságokon kapni őket.
S eljátszottam azzal, hogy mibe kötnék bele az ellenzék helyében.

Pl a mai rádiós fél órájában elhangzott, hogy egyértelműen mondta, hogy miért ne az övéi mellett álljon a trafikkérdésben.

Én, ha ez lenne a dolgom, már a fél kilences hírekben hőbörögtem volna, hogy micsoda dolog ez, akkor ő most 15 milla magyar miniszterelnöke vagy hatvanezeré?

Orbán ellenzékben ezt meg is tette, egy másodpercig nem hagyta élni a szocikat.

Nekem is se hús se hal embernek tűnik Hollande. Nehéz dolga is lesz a ciklus végéig.
@Penivaldes: legalább ő elmegy? te meg itt merevedsz.:)
@taga20:
Ugyan, részemről semmi gond, ha a csajok bírják, hát lelkük rajta!-:))
@Penivaldes: most megint valami disznót írtam volna neked. és megint megkaptam volna. frigid vagy?:)
@Penivaldes:
Biztos megzabálta az egészet-:((
Nekem azért van egy tarcsi Milkám.
Ma kénytelen leszek beérni avval...

Már ha lesz helye a tarhonyás hús utánna.
@Habakuk999: inkább úgy mondanám én, hogy nagy lett rá a kabát. 56-s méretet kapott a 44-s helyett:), majd szeptemberben eldől (német kancellár ki lesz), az sok mindent meghatároz majd, egész európában/világon.
Most pünkösd útán mire számíthatunk: te szerkeszted a kurucot vagy Gábriel megy a csanád mellé az iskolába:))
@taga20: nem tudom. voltak akik próbálkoztak, csak nem értem miért, mert vannak nálam vonzóbbak is, meg voltak is. mondtam is mindig a próbálkozóknak, hogy ott van ő meg ő, ők szebbek is nálam, velük próbálkozzanak.
@sírbateszezazegész: :))Majd meglátjuk.:)
Tulajdonképpen teljes kör lesz, az elvakult fidesz békától jobbikoson át korrekt, de kiválóan vitatkozó liberálison át az ugyancsak elvakult ám annál vérmesebb szoci szurkolóig.

A vallásukat bizisten nem tudom.:))

Neked hogyan telik egy párizsi hétvége?
@Penivaldes: az a baj veled, hogy "hülye vagy" és nem a dugásra gondolsz:) túl bonyolítod a sika-mikát.:)
@taga20: a hideg kiráz azoktól akik nem akarnak mást csak megfektetni...ahelyett, hogy felolvasnának nekem)
@Penivaldes: Bográcsozás, takarítás, hússütés.:)

Szabad jönni mindenkinek.:)
Olvastam eszter levelét;) a legjobb ez:
"Tudja mit, Merkel asszony?! Volt egy költőnk, úgy hívták: József Attila. Maguk aligha ismerik... mindegy. Ő írta: „mint állatot terelni értik...” mármint az embert, úgy nagy általánosságban... Csakhogy azok a bolsevista idők elmúltak.

A magyar nem hagyja tovább tereltetni magát. Senki által. Tetszik érteni? Még a németek által sem. Senki emberfia által többé."
Valaki szóljon már ennek az istenbarmának, hogy József Attila azt a horthyékról írta, nem a bolsevikokról;))
Mi védtük meg európát, a töröktől is;)) ez is egy olyan baromság, mint a három tenger mosta partjainkat;)) az oszmán hadtestek gyülekezési területe belső'anatólia volt, tavasztól idáig értek el, max bécsig, tovább sem logisztika, sem időjárás miatt nem lettek volna kéoesek menni;))
Megkönnyítettük az egyesítést, de nem rajtunk múlt.. azért gyuszit ne nevezzük már ki történelemformáló alaknak;)) volt egy helyzet és normálisan, előrelátóan, mint egy reálpolitik döntött
@sírbateszezazegész: persze megmentettük a spanyol Habsburg adókból..
@Penivaldes: mit olvassanak neked te céda?:)
@sírbateszezazegész: Azt nem értettem sohasem, hogy a selmeci és körmöci bányákat miért nem foglalták el soha?

Pár km-re megálltak. Gyarmat, Drégely talán Zólyom is volt török kézen. Féltek a domboktól? Fene tudja.

Az is lehet elég volt nekik az erdélyi adó, bár a török állam is mindig pénzszűkében volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A kiegyezésre gondolsz?

Sajnos inkább a magyarok megosztottsága jelentkezik ebben a körben.:)
@Habakuk999: szokásos. Igazából nem csinálok semmit. Várok, hogy rendeződjön a helyzetem. Addig meg tengek-lengek a városban. De valami "furán izgalmas mulatságos" helyzetbe mindig belekeveredek:)
Sétálok, nézegetem a templomokat, olvasgatok, kávézom (na azt még mindig nem értem, ha cigizek is, akkor, mivel a café elé ülök, 1€ drágább az ár!! -ami gyakorlatilag a duplája!). Úgye a múzeumokat már láttam, így újra nem nézem meg azokat, de most már jobb itt az idő egy kicsit. Habár most ilyen7-18º között mozog. Most japán kifőzdéket találtam, azt most nagyon élvezem:)
@Habakuk999: A hétvégén összehozod a megosztott magyarságot?? ;)
@Penivaldes: Amilyen pocakos, pipás, joviális nagy bajuszú politikus portrékat látni abból az időből, nagy valószínűséggel igen.:)
@Penivaldes: végre valami amiért szerethető vagy , vagy mégse?:)
@taga20: több tisztelettel, ha nem esne nehezére uraságodnak!
@taga20: mégse? á én nem vagyok szerethető, sosem értettem, hogy rajtam mit lehet szeretni..)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem kell összehozni, összejönnek maguktól is.:)

szép időt mond majdnem végig, bár este esőben bicikliztem, ha nem is nagyban.
@Habakuk999: szerintem az már túl volt a hadtáp hatókörén, meg a terep miatt, ugye a számszaki fölényük sem érvényesült.
Gábriel a '67-s történetből kit játszik el? A haza bölcsét?:)
@sírbateszezazegész: Én a Grande Arche alatti lépcsőn szerettem üldögélni, nem tudom miért, nagyon vonz a Defense.

Pörgős város Párizs is, de London jobban, nem?
hu.linkedin.com/pub/dunst-eszter/56/41a/30b

www.civilosszefogas.hu/cofszervezetei/szervezetek/14-maganszemelyek/494-dunst-eszter.html

www.fertorakos.hu/hu/friss-hirek/601-sajtokoezlemeny

Halmozza a hivatalokat. Az utolsó link meg különösen érdekes. Az utsó sorokban azt írja:

,,Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal
Kormánymegbízotti Kabinet''

ehen--mondta Matula. Szóval a X csinált magának
egy reklám oldalt a polgári blogon. hehe. és jót nevettünk. csupa kisbetűvel.
@le Látó: ez mutatja mennyire energikus, többre van ereje..
@Penivaldes: nem akarom fokozni, mert lelátó "megöl", de a a kis borotvált.... megnézném:) má magam cenzurázom! világvége.:)
@Penivaldes: az igaz. Azért már kopott a varázsa, de el kell ismerni, hogy egy mesterházy, schiffer (?), Bajnai nem olyan néptriumf, mint ő. Gyurcsány talán. De ugye ez a baj, hogy mi nem programokra szavazunk, hanem vezetőkre, akik, mint a lángpallos mutatják az utat. Én meg csak mint az egyik részvényes, felhatalmazást adok a cég vezetésére valakinek 4 évre. Sokan nálunk vezért akarnak. Ezért mozgom otthon olyan nagyon kívülállóként, mert picit autónom vagyok. Perszebez a környezet részéről úgy fogalmazódik meg: "nagyképű, beképzelt majom, akinek semmi nem jó":-) holott csak azt a kérdést teszem fel, hogy a politikus mennyiben különb mint én; mivel mérjük az ő teljesítményüket; mert egy munkásnál a legyártott termékek mennyiségében/minőségében:)
@Penivaldes: no igen. ormány meghízottiként ír egy népszerűsítőt is szeretett ormányáról. Érdekelne, ha budiszippantó autóval keresné a pirítósra valót, akkor is ugyanígy reklámozná a cégét?
@sírbateszezazegész: hülye blogmotor( vagy én)

szóval: ezt tőle kérdezd.

rajtaütéssel a közeli végvárakból a száz valahány év alatt csak megfoghatták volna.

Inkább a Fuggerek és az oszmánok valamilyen alkujával függhetett inkább össze, mint a hadtáppal.
A felvonulásban amúgy teljesen igazad van, ráadásul a tavaszi vizek és a balkáni hegyek miatt nem is tudtak korán indulni.

Azt hittem, diplomáciában tevékenykedsz.
@sírbateszezazegész: fontos a személyiség, az a választás borsa, az ízesítő, a program az a felkockázott sertéscomb, ami tápláló, de ízetlen ha nincs benne fűszer.
Egér mán kérdezte, de tényleg elvitte Fabiust a TEKK?
-:)
@Knósszosz:
neki is elment, íme

Dunst Eszter, a Nők a Magyar Nemzetért Egyesület alelnöke aki sem nem kedves sem nem komptetens, eszterke, mivel minima kalkula a lányom lehetnél persze korod miatt mert egyébként valószínűleg már nem lenneénk semmilyen viszonyban, most viszont szépen kioktatlak, íme:

Kedves Merkel Asszony
Hallom, jó, avagy a helyes útra akar minket magyarokat téríteni.
Vagy terelni?
Fordítás kérdése. Valószínúleg úgy hangzott: „auf den richtigen Weg bringen...”
Danke. Köszönjük, Merkel asszony, de nem kérünk belőle!

Mit hallottál eszti? Cask nem hallomás alapján hozol össze egy egész oldal baromságot olyan dolgokról, amikről halvány lila fingod sincs

Se a terelésből, se a térítésből.
Se állatok nem vagyunk, se megtévelyedettek.

Meg vagytok terelve de nem a Frau Merkel terel és térít meg állatiasít el benneteket hanem a kedves orbáb basid onnan alcsútbasznádról, és még ki is röhög benneteket, joggal há ilyen buta libákról van szó mint te is.

Keresztények vagyunk, kezicsókolom, már vagy ezer éve.

A kereszténységet egy népáruló és hazaáruló bitang kényszerítette a szabad magyar törzsekre és olcsó pénzért meg egy koronáért eladta az egészet és kiírtotta a fele népességet mert aki nem karta az nem volt hazafi ugyanúgy mint ma az orbáncigány alcsútbasznádról, megosztotta a népet és kiírtja a felét azt amelyik nem gazsulál neki, te valószínű még tovább ondolálhatsz.
Tudja mit, Merkel asszony?! Volt egy költőnk, úgy hívták: József Attila. Maguk aligha ismerik... mindegy. Ő írta: „mint állatot terelni értik...” mármint az embert, úgy nagy általánosságban... Csakhogy azok a bolsevista idők elmúltak.

A hülye buta fejedet József Attila Horthyy pribékkek ellen írta a versét mert akkor komuunisták és szocialisták sem igen voltak hacsak nem a kövérlaca ősei (tudod ő a házmester a parlamentben és ott ágál meg kukorékol és kotkodácsol mert meg van gárgyúlva a SZOCIALISTA HAZÁÉRT ÉRDEMREND BIRTOKOSA legmagasabb privilégiumokat kapta kádáréktól kövér és pereputtya is mint MSZMP PB osztályvezető a többi komcsiról ne is beszéljünk csak az orbáncigányról aki eladta lelkét a kémelhárításnak mert ő maga volta kém a sajátjai között és m ais az hazaáruló...tanúlj irodalmat eszterke utána kotkodácsoljál

A magyar nem hagyja tovább tereltetni magát. Senki által. Tetszik érteni? Még a németek által sem. Senki emberfia által többé.
Maguk fordítva ülnek a lovon, kezicsókolom, ha észre vették, ha nem...

Há a fejlett társadalmak mint a német nem kooperálnának az ilyen elmaradott agyament dilinyós bandával már éhen döglöttetek volna és ti hívtátok be vagy assem mert az tis a szocik csinálták a gyurcsány az a gonosz, ti meg learattyátok a babérokat és most ágálsz a fűszál tetején

Elég ebből. Ki van kint és ki van bent? Azért, mert maguk kb. 80 millióan vannak, még nem biztos, hogy igazuk van. Ahogy már említettem, volt már effajta tévedésük.... nem is oly rég....
De most nekünk van igazunk. Tetszik érteni??? Mert nekünk van egy államférfink, olyan, aki minden száz évben terem egyszer. Mármint Európában! Aki távlatokban gondolkodik. Aki érti a helyzetet minimum egy emberöltőre előre. Aki a népéért küzd a nagy globális lötty ellenében...aki a kereszténységben hisz, mint Európa alapvetésében...(a Fundament, kedves Merkel asszony! Maga protestáns, ugyebár?! Tudnia kellene.... ) Aki nemzetben gondokodik az internacionalizmus ellenében. Csak nem hallatszik a szava, mert egy kicsiny népet képvisel. Vagy ami hallatszik, azt sem akarják meghallani...mint a kis Vuk kiáltozását.... (tetszik tudni, a kis Vuk legalább olyan fontos, mint József Attila, mert a kis Vuk ugyan sírva kiabált, hogy kicsi vagyok, éhes vagyok, fázok, de életben maradt, győzött, felnőtt, és boldogult, és nemzetséget alapított! )

Ti nem tettetek semmit cask a szart keveritek és loptok a fél ország nyomorog miattatok és a nagyrésze elhagyja sűllyedő hajót

Mi is ordítottunk és harcoltunk Európa védelmében, kedves Merkel asszony, majd ezer évig.... de nem árt tudni, hogy a harang nem csak értünk szól déli 12 órakor! Európáért szólt anno... és szól most is, ha ugyan nem késő, s ha tudni tetszik, mire gondolok... de ez is mindegy.
Nekünk magyaroknak csak ez maradt. A Himnusz és a déli harangszó.
A lényeg: nincs joguk minket se terelgetni se téríteni.
Nincs erkölcsi alapjuk.

Ne ordíccs vagy ha igen otthon a kéménybe…és tanúlj rád férne a 2 IQ-d hoz valami rakódhatna

Semmilyen alapjuk.

Az hogy milyen alapjuk van azt ők tudják te meg nem neked nincs alapod

Tetszik érteni?

Röhej vagy eszti

Én meg Rodeo36
@Habakuk999: toleránsabb:), párizs azért mégiscsak "fenthordja az orrát":), mondjuk én a joggingban furán nézek ki, főleg a lafayette delikátjában:) valahogy mindig odakerül két biztonsági a környékre:)
Londonban feltünést kellteni nem tudom mivel lehetne. Ott mindent elfogadnak. Ott az iskoláslányoktól voltam ki télen. Én tollkabát, meleg cipő, ezek meg iskolás szoknya(combközépig érő) és térdzokni!! 4-8º! Szerintem az oktatásügy leszerződött a nőgyógyászokkal.
Meg a nyelv miatt azért nekem ott könnyebb. Meg a pub azért màs, párizsban azért azok a falusi/kisvárosi bistrok, mint a filmeken látsz nincsnek, legalábbis amerre én járok. Ahol vannak, oda meg nem megyek. Azért a periferián belül is volt olyan hely, ahol négy háztömbben én voltam az egyetlen fehér:)) csak sétáltam, az orrom után, azt mire észrevettem már tiszta koloniál területre tévedtem:))
@Knósszosz:
a linken az egészaet beraktam mert ide sok volt 5000 karakterhez, meg kellett vágnom

de a lényeg benne van

és az ottani seggnyalói a zeszternek

kijezapicsa?

brühüyyy
@rodeo36: te is egy vicc vagy itt! vagy én élek itt? na akkor ki a móka? nekem annyi, itt élek bakker!:)
@Knósszosz: vlahogy kikéne csempésznünk..egy vödörbe belefér?
@sírbateszezazegész:

Üdv! :-)

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de
ha nem képez szolgálati titkot, akkor áruld el nekem légy szíves, hogy melyik az a hely (7-18 Celsius) amiről fentebb beszéltél.
@rodeo36:
"Én meg Rodeo 36...
Baszki!!!!!!
Hát, szereztél sok jó perecet könnyekkel és meg mindennel!!-:DDD
Eza hülye picsa válaszolni se fog tudni, úgy vélem.
Ha meg... akkor megint magát ássa elfele, és jössz megint Te!!

Mamá jó fogok alunni, aztutti!!!-:)))
@Penivaldes: neharagudj elszaladt a ló! okos vagy! így jó?:)
@Penivaldes:
Még nem láttam élőbe, de ahogy hallottam nehéz lesz belehajtogatni ilyesmibe!-:)
@taga20: ha elszalad a ló fogjuk meg. 56. szabály
@Knósszosz: akkor álcázni kéne valaminek..de ez a ti feladatotok fiúk..)
@Penivaldes: egy varánusz? te biologiából kettes votál, mindig!:)
@taga20: nem egészen, jobb jegyet szereztem belőle))
@Penivaldes: én mondtam a lovat OK., de mi ez azt 56.?
@Habakuk999: nem elég valakit legyőzni, okkupálni is kell a területet. Mohács után is eltelt 20-25év mire rászánták magukat. Lehet a Fuggerek miatt is, de nem volt ott már nagyobb vár, ami bázisként szolgált volna. Meg a terep. Erdély se kellett nekik.

Hivatalosan soha. Nem jó a pedigrém:))
@sírbateszezazegész: Az iskolás gyerekeket én is tátott szájjal bámultam.

Lefújta a fejemet a jéghideg szél, ők pedig tényleg térdzokni, ing nyakkendő.

Igen, én is így láttam, Párizs egy kicsit sznob.

Érdekes, a bevándorlókkal szemben is más a viszonya, mint az angoloknak, ha jól látom, bár én nem töltöttem kinn sok időt, csak jöttem, mentem, szóval lehet hülyén okoskodom.

Angliában nekem valahogyan természetesebben beilleszkedőnek tűnt az a sokféle náció, mint a franciáknál.
S az angolok magatartása is más, nem?
@rodeo36:
Figyeld csak meg, holnap ezt fogja rikácsolni minden össmerősének, hogy mekkora népiessch-szerűsége lett. Hirtennyibe.

Nehéz a népszerűséget feldolgozni, sok czeleb esett mán ennek áldozattyául, oszt lett belőlük drogos.
Ez mit fog szívni?
Ötlet?
@Penivaldes:
Reggel itt lesz, szerintem.
Sajnos az(ok) is, aki(k)nek meg nagyon nem kéne, de ez másik történet.
Kossuth tér 1-3
@rodeo36:

Nem szívesen teszem, de meg kell hogy emeljem előtted a kalapomat!!
@rodeo36:
Brühüyyy - mondom én is
Várom azért, mit fog reagálni rád!
Lesz folytatás? - a részéről?

Ha van esze nem feszegeti tovább...
@taga20: Apocalipticat hallgatsz? Helyes!
Próbálom elfelejteni a tangabugyidat.
Mire elolvasod a 13 részt a francia históriából, biztosan el is felejtem.:)
@rodeo36: nézd meg légy szíves 22:12:43-nál linkeltem be róla. A te idézeted felett 4x nyomj PgUp gombot. :)

A nőciről ott van minden. Viktor embere és reklámozza a cégét.
@Penivaldes:
Konkrétan?
Kövér, Roggyant, Tömjén... vagy melyik tetűre gondoltál?

Hosszú hétvége lesz Peni, aludd ki magad, mert úgy vélem meglehetősen fáradt lehetsz, ha onnan hiányolsz valakit.
Lassan mamitirtok kollégát idézem "hagyom, hogy álmom elaltasson" - vagy valami ilyesmi.

Mariann hol van??
@Habakuk999: én nem nagyon vagyok franciák közt. Akikkel meg igen azok inkább balosok. Nemzeti frontossal kettővel beszéltem. Mondta franciák, protekcionizmus (jobbikos baromság), azt mindkettő audiba ült be. Mikor kérdeztem mért nem peugeot, röhögtek, volt már peugeotom;))
De a mélyben azért lehet valami feszültség, főleg a vallás miatt. Vannak munkák ahol franciát még nem láttam (biztonsági őr, takarító, ilyenek). Meg ahogy látom, a már itt született maghrebbiekkel vannak konfliktusok, fiatalokkal. De főleg a periférián belüli középosztály áll hozzájuk ambivalensen vagy elutasítóan, akik még a francia gloire bűvöletében élnek.
Angolok meg jobban elfogadták ezt, de feszültség ott is van. Countryside-on nem nagyon vannak színesek. Városban meg más. De azért ott is vannak olyan helyek, ahova nem mennék szívesen egyedül:))
@taga20: Én járok Apocaliptica koncertre.:)
Valamikor régen Muzsikás táncházba is.

ne add meg magad ilyen könnyen, harcolj hékás!:)
@sírbateszezazegész: így van ez majdnem mindenütt, talán az angolok az elmúlt pár száz év alatt jobban hozzászoktak, hogy ők a világ urai, s teljesen természetes, hogy mindenki más őket szolgálja.

A franciák csak szeretnék ezt az érzést, de sajnos mit sem ér a grande nation, amíg egy angol van a világon.:)

Németekre leszek kíváncsi, ott hogyan fognak megbirkózni a sok alapvetően ás kultúrájú emberrel.
@Habakuk999: nem hiszed el!! Beszálltam a liftbe két némettel, mire kiszálltunk, annyira sajnáltak, hogy magyar vagyok, mert milyen rossz most a mi országunk! Ja, ésbez nem az első eset! Echte bajorral beszélgettem múltkor a szaunában, ugyan ez volt. Viszont itt ez nem probléma, igaz már többen is mondták: qui ungari, aha szófia;)) ki vagyok én, hogy csalódást okozzak nekik? Mondom qui;))
@sírbateszezazegész: :)
az az áldott jó szíved!

szép jó éjt!
@Habakuk999: csak neked! szöveg centrikus:), de tényleg , ne nevess!:)www.youtube.com/watch?v=TqmManfUlk0
@le Látó:

ügy tűnik beszél németűl, de annak alapján amit odarittyentett a Polgár Blog-ra annak alapján egy sötét ló, és butácska

brühüyyy

egy ócska politikai karrierista törtető
@Knósszosz: tudom nem vagyok korrekt:)
Iszom egy pohár bordóit, meg van egy kis brie, meg marokkói stíl oliva (zöld, fekete, gyöngyhagyma, vörös/zöld jalapeno, citrom). :-)
@sírbateszezazegész:

Én is élveztem egy darabig a francia vendégszeretetet, egy Sologne-megyei kis faluban, ahol volt szerencsém a Nobel család kastélyában vendégeskedni.
A legfelső szinten laktunk, ahol akkora gerendák voltak keresztbe-kasul mint a derekam.
Onnan ruccantunk ki a Loire völgyébe, ahol köbö 400 kastély található.

Voltunk Aliotos-ban, Chambord-ban,Chenoncheaux-ban,Orleans-bn, Amboise-ban, és még millió más helyen.

Az ebéd mindennap másfél óra volt és öt fogás. Mit ne mondjak, élveztem a dolgot. :-)

Tv nem volt az egész bortokon, de egy kis folyó az igen.
Minden a kikapcsolódásról, a regenerálódásról szólt, és az maximálisan sikerült is elérniük.
@rodeo36: igazad van.
Furcsa, hogy diplomás embernek ilyen katyvasz világképe legyen, mint ennek a nőcinek.
@huzzadneki shakespeare: én eddig csak a városban voltam, de mivel úgy néz ki maradok egy ideig, majd meg nézem ami érdekel. Ez leginkább Lyon, a konyhája miatt, meg provansz, gascoine. Meg bretagne. Majd meglátjuk;)
@rodeo36: ezt meg aligha olvasta:

index.hu/bloghu/velemenyvezer/2013/05/17/mi_a_valodi_baja_merkelnek_az_orban-kormannyal

és ezt sem:
www.indexmundi.com/hungary/economy_profile.html

GDP - composition by sector
agriculture: 4.2%
industry: 30.1%
services: 65.7% (2012 est.)

A termőföldön vergődnek, miközben csak a bevétel 4,2%-át adja, míg a szolgáltatás 65,7%-ot. Remek. :(((

Na, megjött a zivatar, kilépek.
jó8 mindenkkinek!
@Knósszosz:
Sztem Mariann elbúcsúzott, mindenkinek minden jót kívánt.
Habakukk kiosztotta, hogy nem csak Penike offol, hanem ő is, mikor pl.képeket kért nyulamtól. Kvázi egy nevezőre hozta őket.
Holott.
@Knósszosz:

"Mariann hol van??

Peni pár nappal ezelőtti óvodás hisztijében felvillantott egy kegyetlen tükröt. Mariann ebből annyit feltétlenül dekódolt, bántották.

Erre jött Haba az ő igazságosztó bölcsességével, ami rátett egy lapáttal. Igazságában volt nagyon igazságtalan.

Innentől egyetértek @AKIsTUDATLAN: -nal.
Szép jó reggelt mindenkinek!

Baloldali értelmiségiek szerint bukás felé halad az MSZP

Az ellenzéki pártok számára hónapról hónapra drámai adatokat hoznak ki a közvélemény-kutatók, hisz a méréseik szerint utcahosszal vezet előttük a Fidesz. Ráadásul hat megszorítást és tucatnyi botrányt követően is. A Hetek által megkérdezett politikai elemzők szerint, ha így megy tovább, akkor a Fidesz simán győz 2014-ben, a kialakult helyzetért – az ellenzéki szavazók kiábrándultságáért – legtöbbjük az MSZP vezetését tartják felelősnek.

atv.hu/cikk/20130517_baloldali_ertelmisegiek_szerint_bukas_fele_halad_az_mszp?source=hirkereso
Gyerekek, csak kérdezem a Fabius még szabadlábon van? Vagy ő az első áldozata az új kormányzati sajtófigyelésnek és a HírTEK már le is csapott rá?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Lehet, hogy nyert pár trafikot. :)
De tényleg, kezdek kicsit aggódni.
@AKIsTUDATLAN: @Orica Középföldi:

Pedig tudtam, hogy nem szabad nők vitájába férfiaggyal beleugatni.:(

Sajnálom, túl gyorsan mozogtak az ujjaim, gyorsabban, mint az eszem.

Mariann, abszolút nem volt semmi bántó szándék bennem, csak nem nem akartam pusztán Penit pellengérre állítani, vagyunk itt jónéhányan, akik offolunk rendesen.

Első helyre rögtön magamat tenném.:(

Szóval bocsánat!
@Habakuk999: mi ez az állandó besértődés? itt mindenki offol:) pl.FAB mikor kézi meccset közvetít.:)
@taga20:
NEM IS!
ITT???
Ne... :)
Csak Pennike szokott... :D¸
@taga20: Női lélek más.

Az a legrosszabb, ha igazságnak némi nyoma is fölfedezhető a kritikában, az megemészthetetlen.
Oricának nagyon jó ez a mondása az igazság igazságtalanságáról.

El kéne gondolkodnom jobban, mit is írok le és mit nem.
Máig bánt, hogy Szív kilépésében is komoly szerepem lehet.

Másrészt - copy right Topol - fel lehetne nőni a dackorszakból politikusnak, értelmiségnek, állampolgárnak egyaránt.
@Habakuk999: Megtettem, amit megkövetelt a haza, küldtem üzenetet Mariannak.

Ugye elmegy innen is, ha beütöm a kódot?
Fabe lelepett hosszuhetvegezni? Semmi uj poszt?
@taga20:
Még a feltételezés is sertés!
Mérföldekre nem értek egyet! :)
blondegirls.blog.hu/2013/05/15/miles_mckenzie

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Randa lógós dicnó! Mondtam én... :o)
Azután valami szánalmas magyarázattal kimossa magát, mi meg csóváljuk a ... csóválni valót! :))
@Habakuk999:

"Pedig tudtam, hogy nem szabad nők vitájába férfiaggyal beleugatni.:("

Legyen ez tanulság egy lányos apának:))

A legszebb, hogy nem is az offolás volt a baj.
@Orica Középföldi:
Én lemaradtam... :(
Már megint mi a stájsz volt? Haba se bír magával? Elássam??? :)
Embörök! Megvan, mi történhetett...

"Elmenekült Mexikóból az országban zajló drogháborút részletesen dokumentáló Blog del Narco egyik szerzője, mert a kollégája eltűnt, írja a Guardian. Az eltűnt munkatárs utolsó telefonbeszélgetésükkor csak annyit mondott: Fuss! – majd letette a kagylót."
www.blogdelnarco.com/

Kombinálunk, kombinálunk... :D
Szerintem még lesz ötlet.
@Orica Középföldi: Egy buliban belekeveredtem két nő - egy fiatal és egy díva - vitájába, s nem volt hová menekülnöm, be voltam szorítva kettejük közé.

Olyat még nem láttam, minden egyes szó szikrázott és tüzet hányt.

Egyébként nagyon érdekes, egy ilyen virtuális világ csoportjában is milyen jól kialakulnak a szerepek.
Minden funkcióra bejelentkezik a megfelelő ember.

Ilyenkor lehet elgondolkodni azon, determinált-e a világ s benne mi magunk vagy nem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te má azasszonyt is bedobod a közösbe?:) csak a béke kedvéért?
@Habakuk999:
A hamleti sírásó lehetek én... :)

@taga20:
Nem is. Csak a virtuális muffot ajánlgatom nektek... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Aztán kitiltotok a szerepszórásom miatt.

Nincs olyan isten:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A kávéházban unatkozó, lapszemléző libsibolsi meg te... :))
@Habakuk999:
Ááááá, dehogy... Majd mi is adunk neked szerepet.
Énekes halott? :)
A gaz cselszövő?
Egy rózsaszín rolleron a színpadon átsuhanó virággyermek - Hamlet előadáson?
Válassz vazze...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez a virággyermekség tetszik, ha szabadna azt választanám.:)

A roller lehet zöld?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Leginkább Peni nem bírt magával:))) Mondhatnám az még hagyján,nem az, hogy az egész offolása szinte kizárólag önmagáról szól - ekkor ketrec:)) - de most még depis módon sajnálta is magát és odavágott Mariannak. Jobb híján.

"Töröljön Fabius. Úgysem fogok hiányozni itt senkinek!"
És senki nem tiltakozott:)))))

Na ebbe, a lélektanilag veszélyes szituba lépett be Haba, és nem jól szólt:))
@Orica Középföldi: man megint lemaradtam, mindig akkor van drama, ha nem vagyok itt, rosszak vagytok nagyon :S
@Habakuk999:
NEM VÁLOGAT!!! Örül, hogy rollert kap, nem pedig államtitkári megbízatást! :)
Mazopista...

@Orica Középföldi:
Csak a baj van ezzel a csipetcsapattal...
Valamelyik nap Pennike már játszotta ezt, akkor paraszt módra beszóltam mindenkinek és elvittük a vibrátor irányába a témát - csak a feszkó oldás miatt... :)
Most meg durculás van? :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Én csak szemlélője maradtam, és ez egy rossz melodráma volt:)
@Orica Középföldi: A magam keresetlen, ám annál póriasabb egyszerűségében.

Na megyek, nehéz napom lesz, a szüleimmel bográcsozunk.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
@Habakuk999:
Tudtok élni... Én meg egy csini csajjal megyek evezni. Szóval ízlések és pofonok... :D
Mindent meg kell tenni azért, hogy Magyarország a helyes útra térjen, de az Európai Unióból való kizárást nem érdemes kilátásba helyezni, mert ha az megtörténik, akkor az unió közössége nem tud befolyást gyakorolni a magyarországi folyamatokra - mondta Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben.
Angela Merkel hangsúlyozta: "nem kell rögtön a lovasságot küldeni". A kancellár ezzel a szociáldemokrata kancellárjelöltnek, Peer Steinbrücknek a rendezvényen kifejtett véleményére reagált.
Szerintem ez azt jelenti, hogy nem kell elkapkodni semmit Magyarországgal kapcsolatban.
Azon akadtam fenn, hogy nemdoktor Smittpálhoz hasonlatosan Orbánnak is szövegértési problémái vannak-e, vagy mi?
Merkel szerint nem kell rögtön - de nem is Orbánnak mondta, és akinek mondta az meg levelet sem akart küldeni.
Én megsértődnék, ha valaki Orbánnak nézne.
Lehet, hogy már Ő is?
@Dr. jenőke (jenőke):
Elég dehonesztáló lepiktorozni valakit.
Erre röffent fel az az idétlen polgári balf...ék nőszemély, valami esztike, és oktatta ki (szerette volna eccerike) Merkel nénét? Aki ugye szintén néppárti...
Ezek alapvető fogalmakkal és szitukkal nincsenek tisztában, a tipikus hülyebolsi szemüvegen keresztül, szervilis seggnyaloncként vegetálnak. Szánalom egy szint, de ez ma a magyari rögvaló. :(
szerintem (ha még szabadlábon van akkor) Fabius írja az uj posztot...

gondolom papcsák és a kocsifeltörő várnai lesz a téma...
@Dr. jenőke (jenőke):
Végre valaki nem offol... Kész vagyok ezektől... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boszúból jól offoljuk szét, ahogy régi szép időkben tettük:D
Az egyházunk már ugyis elsivárosodott...:D
Meséljek majd a pucér pasi kiállításról?:D Ma megnézem pár barátnővel.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Igazából érdektelen. Két - nem egyforma eszközű - kommentelő virtuális pengeváltásának eredményeként a gyengébb maradt. Kár. Egy színfolttal kevesebb.
Amugy meg bocsi egyáltalán, csak kicsit szakadozott a netelérésem mostanság.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
MENNEK A BIGÉK NYÁLAT CSORGATNI!:))
Kis huncutok. Oszt nem ám nem bírni magatokkal! :o
Kiskendő a nyálcsorgatás törléséhez, no meg persze bugyi sem marad szárazon... :D

@Penivaldes:
Cicabogár! Haba má'megint rossz volt? Mondtam neki, hogy így "Egy rózsaszín rolleron a színpadon átsuhanó virággyermek" lesz (szereposztásról beszélt), egy Hamlet előadáson. Erre zöld rollerért érdeklődött! Ritka kekec egy fazon!
Elássam???
Nyáron, egy kies kanyarban, a Lajtán...
Lehet, hogy Fabiust elvitte a fekete autó?!:O
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na de kérlek?! Ez művészet!;)
Ha élvezkedni szeretnénk, akkor rendelnénk magunknak vetköző fiúkat.:D
By the way, te vállalsz ilyet?;)
@Orica Középföldi: ezek a lazán elhelyezett tüskék/fullánkok:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Bár igény az lenne rá, de nem. :)
Én a csajokat szeretem csak vetkőztetni. Persze legelni is...
micsoda egy hely! Korán reggel már ilyenek vagytok
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Amúgy rossz helyen próbálkozol. Gábrisnál kéne érdeklődnöd, hisz ARRA felé, pl. Nattyon-Nattyon Nemzetiessch Motorosoknál van valami tangadesign- és rúdtánc szakosztály. :))
Ahogy elsüvítenek, a mocsok nyugat, multik által gyártott motorjain, az is már olyan Nemzettiesch...
@Penivaldes:
Na, ha jó leszel, Csekk biztosan elvisz téged is, ne irigykedj... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem is tudom, hamvas ártatlan lánykát vigyek magammal?!
Ha még nem látott pucér pasit, sokkot kaphat.:))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Van itt minden, mint a Nemzeti Dohány- és Trafikboltban. Receptek, sörök értékelése, útleírás....
Viszont valamikor volt itt egy Fábius is.
Vagy rosszuk emlékezem?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Csak egy szimpla vetkőzés kellene nekem, nem holmi bőrtangás, rúdtáncos zs pornó jelenet.:O
Liberalizmusomnak csak a jóízlésem szab határt;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Legfeljebb, nektek lesz ciki, ha egy mérőszalaggal rohangál egyik képtől a másikig... :))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nos én is így hiszem, az mszp nem tudott/tud kimászni abból a gödörből, amibe beleásta magát. tud egy kicsit feljebb kapaszkodni, de ki már nem tud. és ez valahol sorsszerű is.
@Dr. jenőke (jenőke): Szerintem Pataki főtáltos utasítására elvitték az ufók, mert nem mutatott tiszteletet a csakra izé iránt.:D
vaaaaaagy Fabius maga szanyi kapitány, és most nászutazik!:D
@Dr. jenőke (jenőke):
ElvitTÉK. Dél körül talán felébred, mostanság sok a rohangálós melója, nemrég azt mondta. Vagy kiengedik addig... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez csak hazugság, emlékszel?
atv hozta le, annak meg nem szabad hinni.
Vagy csak akkor, ha rosszat mondanak a jobbikra?!
Szóval ez is csak a liberális és ki tudja ki áll mögötte atv hazugsága.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nyálcsorgatók... :) Látod, Pennike meg magyarázkodik, amikor nem Egér, vagy Nyúl"farknyi" dolgokról van szó!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: bevallom, hogy számomra a második lehetőség szörnyübbnek hangzik, mint az első.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem egészen, mert bizonyos helyzetekben igaza van az atv-nek is, a belső jobbikos belső meggyőződés szerint.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hunyadi János keserűvíz.
Attól is lehet rohangálni és mégsem kell dolgozni.
Az is lehet, hogy ütött az órája: tik-tek tik-tek...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Pedig oktatási célból lehet hogy előbb így kellene pucéron pasit látnia. Bár a plakátokon lévő hosszúhajú, tyúkmellű valami még egy nimfomán nőt is lelohasztana.
@Dr. jenőke (jenőke):
Felhívom, mi a stájsz van vele... Marhára aggódtok érte! :)
@Dr. jenőke (jenőke):
beleesett a nagy rezsicsökkentésbe:)
@Penivaldes: hogyne, akkor van igaza, ha az mszp vagy a dk kerül terítékre.
Ha a jobbikosok (lsd volner vagy vona fantomcégét) akkor rögtön jön az atv zsidó tv, libsi tv, hazudik, hazudik, hazudik, nem mérvadó, nem mérvadó.
Szóval ha volner kapcsán nem fogadható el forrásnak, a fentiek miatt, akkor most sem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha meglátogatod a dokit, ott van vetközés..igaz nem a doki..vagyis nem jó..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha hajdú tábornok veszi fel, akkor mondd azt, hogy te vagy a tejesember és elfogyott a tejföl, és ezért hívod.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a tejföl? de ha elfogy akkor a tábornok hívja a tejesembert, és nem fordítva. inkább vmi mást.
@Penivaldes: dokikat ismerve, plusz 10k hálapénzért, lehet hogy vetközik...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: számomra minden esetben elfogadható forrás, mert én szerencsére nem lenni jobbikos.
@Penivaldes: A tejesember telefonál, mert neki kellene leszállítani a cuccot...:D
@Penivaldes: Nekem is, de olyan jó ezt a fejére borítani.
Ami érzést te most nagyban lerontottad.:((((
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: vagyis a tábornok már telefonált, hogy nincs tejföl, aztán?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Neked is el kellene tudni választanod, amikor a szektATV a "hír" gyártója és amikor mások nyilatkozatát tolmácsolja. Itt az utóbbiról van szó ha elolvasod a megnyilatkozásokat. A végén pedig ott a felmérés linkje, amely abszolút független az említett médiumtól. ;)

voksblog.blog.hu/2013/05/17/mandatumbecsles_aprilisi_meresek_alapjan?fb_action_ids=10151600987378967&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=

A számok remélem szerinted sem hazudnak.:)
index.hu/kulfold/2013/05/17/160_ezres_buntetes_egy_pusziert/
Lehet, hogy a tv ostrom elkerülésének legjobb módja az lett volna, ha a rudi fixáltak adnak egy puszit a rendőröknek?!:O
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szektatv, tééényleg.
Nem kell magyarázkodnod cukorfalat.
Inkább vetkőzz, abban jobb lehetsz, hiszen jobbikos vagy.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nemolvastok idióták? Bejelentette a múlt héten, hogy pár napig külföldön lesz:-) Az más kérdés, hogy eredetileg nem a Gulagra készült:-))
@Penivaldes: Én inkább ezért adnám, mert ugye ez már nem munkaköri kötelessége.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ugyan Gábriel, te is tudod, hogy logikád szerint itt is megtudták volna csinálni, hogy úgy tálalják, hogy nincs nagy gond mszp háza táján..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem olvastam, mivel ritkán, jó ha heti 1x benézek.
Ez pedig Gulág lesz, mert milyen külföld az ahol még egy nyamvadt wifi sincs?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nekem nincsenek ilyen vágyaim, hogy vetköző orvosokat nézzek.
@Orica Középföldi: ezt jó olvasni:) habár a svéd rojalisták sem itt halásznak minden évben a jelőltekre:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hé, én nem a tartalmat vitattam, hanem lecsaptam egy kínálkozó lehetőségre.:)
Tényleg, soroksáron a Prangle irodaház előtti büfé előtt téged láttalak karlengetni a'lá nácik?
@Penivaldes: Még akkor sem, mikor George Clooney játszott a vészhelyzetben?!:O
az Mn nem megnevezett fideszes forrása szerint 2014-ben felfüggesztenék a pártok állami támogatását. ez 2-2, 5 milliárd forintos megtakarítást jelentene. továbbiakat itt
www.origo.hu/itthon/20130518-kampanyfinanszirozas-jovore-a-partokon-is-sporolnak.html
Boli is eltünt. Ő is "külföldre távozott"?:O
Lécci, lécci Gabe-en kívül senki se próbálja felhívni Fabe-et.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudod amikor Clooney volt a doki, akkor én még elég ifjonc voltam..)
a szegények kokainra rombolja a görögöket. a kormány meg vonja ki a pénzt a drogmegelőzési programból.
www.origo.hu/nagyvilag/20130517-gorogorszagban-egy-uj-es-veszelyes-kabitoszer-terjed-a-sisa.html#
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: annak azért örülök, hogy zagyva agyalágyula és pumpás pista még beférne jövőre is, bármi történik;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Elég rég jártam Soroksáron, meg amúgy sem szoktam kart lengetni. ;) Ha minden jól megy Hétfőn találkozok Habakukkal. ;) Te mit fogsz csinálni a hosszú hétvégén?? ;)
@sírbateszezazegész: én meg abban bízom, hogy ők pont nem fognak beférni. ;)
Németh Lászlóné akár 30%-os rezsicsökkentést is elképzelhetőnek tart..
hvg.hu/gazdasag/20130518_Nemeth_Laszlone_harminc_szazalekos_is_leh

Minden idők vallásszabadsági pere jöhet. Egymásra mutogatás minden szinten..
hvg.hu/gazdasag/20130518_Minden_idok_legnagyobb_vallasszabadsagi

Navracsics szerint azért néz ránk furán az EU, mert még mindig nem fogadta el a kelet-nyugat egyesítését..
hvg.hu/vilag/20130517_Navracsics_megmagyarazta_miert_nem_erti_a
@Penivaldes: 20 éve kellett volna. Akkor azzal mentették ki, hogy ha nincs állami támogatás, akkor abból korrupció lesz. És ma? Á, dehogy! :)
index.hu/gazdasag/2013/05/17/varga_sokkal_kevesebben_vandorolnak_ki/

Némileg árnyalja a képet:
peoplemov.in/#f_HU

A grafikon szerint a Föld népességéből cca. 216 millió ember emigrált valahová. Ebből csak a magyarság(!) 462 ezret tesz ki. 10 millió belföldi lakosra vetítve sem valami hízelgő.
További szép napot mindenkinek!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én nem találkozom Habakukkal:D
Megyünk pár barátnőmmel a Meztelen férfi kiállításra.:D
@Penivaldes: Ez lehet a magyarázata.:)
A fiatal Clooney szívdöglesztő volt.:D
@Orica Középföldi: hogy nem opponál senki, az vagy a gyerekszoba meglétét, vagy engem igazol:)
@Penivaldes:
Én Német Lászlónét is elképzelhetőnek tartom.
(persze vannak fenntartásaim)
@Dr. jenőke (jenőke): arra gondolsz, hogy ő nem is létezik...erre én is gondoltam.
Kizárásos alapon.
Például mi nincs neki, látható-e? Van trafikja, nincs trafikja?
Lehet, hogy Ő Godot.
@AKIsTUDATLAN:
@Orica Középföldi:
-:)))
Köszi az infókat, valami ilyesmire emlékszem én is, csak megerősítést kértem.
Nagyon sajnálnám, ha ez végleges döntés lenne a részéről.

Nem elég Szív, most meg Mariann?
Amúgy meg az verje a tamtamot offolásért, aki valóban sosem teszi azt. Engem nem zavar ha valaki elküld a p.ba főzőcskézés miatt, de nem mindenki ugrik át az ilyesmin, vannak érzékenyebb lelkűek is. Ha már van ez a virtuális közösség, nem ártana azért ezt figyelembe venni.

Persze mindenki azt tesz magával amit akar, senkit nem akartam kioktatni, mielőtt valaki most meg rám sértődne be.
Csak sajnálom és remélem nem ez a pont a történet végén...
@Knósszosz: Ezt a szomorú hírt korábban én is olvastam. :(
@Knósszosz: :'(
Szegény Alf Stokes:(

Remélem a többi sorozatát is leadják idehaza, mert azok is nagyon jók. egy időben adták őket a bbc prime-on:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mostanában olyanjaim vannak. Még híreket sem olvasok napokon át, én, aki korábban 3-4 hírportálon rágtam át magam átlagban naponta.
most.444.hu/2013/05/18/budapestnek-adan-a-margitszigetet/
Margitsziget az nem Budapest?! Vagy netán titán a XIII. kerület? Van ilyen kis falu vagy város aminek az a neve, hogy XIII. kerület?!
Szerintem eddig élő ember nem tudta, hogy nem a fővárosi önkori, hanem egy kerület igazgatja. De most már tudni fogja, mert területfejlesztés meg mélygarázs építés címszóval minden fát kivágnak majd, majd az összes szobrot elvitetik, mert cinkesek, meg amúgy is, jobb ha az alkotók szülővárosában vannak.
Hölgyeim és uraim, a hogyan tegyük tönkre a város jelképét 2.0-át láthatják.
Hiába Ausztráliában a legjobb élni, egy zöldpárti politikus élete ott se könnyű:D
www.origo.hu/nagyvilag/20130517-kenguru-vert-meg-egy-ausztral-politikust.html
Nem akarunk felcsútra meg pár polikus látogatta focipálya mellé kengurut telepíteni? :D
@Knósszosz: Nagyon sok ötletedet felhasználtam,.. az istenért el ne hagyd a főzőcskés "szövegeidet"
eurologus.444.hu/2013/05/17/elijesztettek-az-indiai-hiv-fertozott-nok-a-fideszes-ep-kepviselonot/
A trópusi nyavalyáktól féltek (pedig szerintem az egész szubkontinensen nem volt ennél sterilebb hely), de attól nem, hogy a buszsofőr erőszakot követ el rajtuk.
Jaaaaaaaa, ezek jobboldali politikusok, őket bottal se piszkálják. A férjük is inkább kurvákkal hetyeg.
Ennyi agyhalott jobboldalit, de most komolyan.
@kifordított nagyanyó: Csak nem erre írtad az önéletrajzot?

"A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az üggyel kapcsolatban közölte, az előírások nem zárják ki, nem tiltják a nyertes pályázók gazdaságossági, hatékonysági megfontolásokon alapuló együttműködését például a munkaerő-toborzásban."
hvg.hu/itthon/20130518_Trafikmutyi_offshorehatteru_Santa_Janosh
@Penivaldes:
szerintem a drogok -ugyanúgy mint az alkohol és a dohányzás- magánügy, az árukba be van kalkulálva, hogy kurva nehéz kezelni a halálos betegségeket amiket adnak vagy a halált amit rádhoz ha többet veszel be

ez magánügy csak ne sírjon utána, hogy...én nem dohányzom, nem bírom a drogokat em is használom, a pia meg magánügyem messze nem vagyok alkoholista még az itteni némelykori bejegyzéseim ellenére sem, ha valaki azt mondaná mától nem mert...akkor mától nem lenne ugyanúgy mint a sok évvel ezelőtti nagy dohányosból egyik percről a másikra nemdohányzó lettem és még csak nem is okozott traumát

úgyhogy ilyen izékben nem is hiszek

gyenge meg hülye egyedek azok igen azok léteznek de ahhoz nem kell drog

elég a fideszben hinni az is egy betegség és meglehetősen halálos

brühüyyy
Mindenki őrizze meg a pánikját!!

Fabiusnak kutya baja, csak azért nem publikál, mert kint van Malmőben.

A siker reményében, ráolvas a ByeAlex-re /bármennyire is buzinak nézel ki, próbálj meg férfi módon énekelni/.

Bezsebelik a fődíjat, hazajönnek, és visszakézből folytatódik tovább a koki, meg a sallerosztogatás.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jó irányba haladsz. Lassan én is követem a példád, egyre inkább tele van az én hócipőm is a politikával. ;)
@kifordított nagyanyó: pedig itt a ragyogó alkalom, lehetne belülről bomlasztani őket
@huzzadneki shakespeare:

Kutya bajom, és ha nem is Malmő, de Varsó, Elbalg meg a tapasztalat:

varanus.blog.hu/2013/05/18/polski_wengry_dwa_bratanki
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :))))) nagyon jooo hír...

elmentek soppingolni+ a csoport buszával 3an+éjc elől menekülve...
PONT AMIÉRT MENTEK ! demonstrálandó hogy az éjcesek nem leprások:))))

biztos elmentek éjc gyógyszert venni a szőke ep képviselőnők...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Penivaldes:
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Kár az öregért, nem volt még matuzsálem szegény. Nekem ebben a műfajban a Mylord volt az etalon, talán a halálhíre sem véletlenül volt ehhez kötve.
Nagyon sajnálom, ma este avval tisztelgek előtte, hogy valamelyik epizódot megnézem.

Talán azt amelyikben:
Stokes:
-Őméltósága most rendelt új szőnyeget a szalonba.
James Twelvetrees:
-Mi baja a régivel??
Stokes:
-.Kissé viseltes, mert maga már kopottra kúszta

Zseniális az angol humor...
Béke vele.
@KÁTÉó53éúétr6:
Hát, ha ki nem b... izéé, szóval kösz!
Amúgy általában az ilyesmi későn, amikor lazulás van, akkor szokott előjönni. Mint a film, vagy egyéb más téma. Emlékszek a csajok jókat dumáltak kencékről, testápolókról meg ilyesmikről.

Szívnek volt ebben igaza, mert ugyan miért ne lehetne ilyesmikkel is elütni az időt, az aktuális témák megbeszélése mellett? Nagy dolog, Boli meg örökké pinázik, oszt???-:DD
A magam részéről úgy vélem, hogy kurva unalmas egy blog lehet az, ahol szigorúan csak a vitaindító poszt témájához lehet hozzászólni, attól eltérni meg egy bötűvel sem.

Az más kérdés, hogy van egy határ, amit illik betartani. Ez meg, ugye intelligencia kérdése, szóval...
Üdv Neked!
süti beállítások módosítása