Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/05/06/magyar-nyelv-es-irodalom-erettsegi-feladatok-vizsga "Magyar nyelv és ... (2024.05.06. 08:49) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.13. 03:59 Fabius

Így éltet Orbán egy kommunista diktátort

Címkék: fidesz szervilizmus kommunisták baltás gyilkos azer aliyev

"a mai Európában olyan fő irányvonal érvényesül, amely alapvetően egyházellenes, vallásellenes, családellenes" - hangsúlyozta a Kedves Vezető egy portugál tévében. És tényleg, az Orbán kormánynak bizony fontos a család. Annyira mondjuk nem, hogy lemondassák tisztségéről az asszonyverőt. De annyira mindenképpen, hogy tisztelegjenek Fénylő Csillagunk legújabb legjobb barátjának faterja előtt akkor is, ha az ember egy kommunista diktátor volt, és akkor is, ha a KDNP kommunizmus bűnei munkacsoportjának tagjainál ideges tikkelést és arcidegzsábát váltanak ki. Ja, nem. 

Ők ugyanis ehhez nem szóltak egy büdös szót sem. 

A Magyar Posta emlékbélyeget adott ki Heydar Aliyev 90-ik születésnapja alakalmából. Bármennyire igyekeztek ezt a gesztust itthon csöndben és sunyiban elrendezni, a szemfüles újságíróknak csak feltűnt az azeri hírügynökség ollézása. Hiába no, amit meg kell tenni azt meg kell tenni. Mert ahogy Édes Viktorunk is megmondta a portugáloknak, mi szabadságharcosok vagyunk amúgy, csak minálunk ezt jelenti a szabadságharc:

- Kiadjuk a baltás gyilkost,

- megemlékezünk a volt KGB tiszt, kommunista, puccsal hatalomra jutott diktátor szülinapjáról, és letolt gatyából hívogatóan csóvált farral ácsorgunk jutalomra éhesen a szélesre tárt keleti kapuban. Ezek után nem biztosan akarom tudni, hogy mit terveznek adni ifjú Aliyevnek karácsonyra, a választások előtt néhány hónappal. 

orbán aliev karácsony.jpg

Tudom, tudom, a muszlimok nem ünneplik a karácsonyt, de nem is azt mondtam Orbán Győző párttitkár emlékbélyeggel ők fognak kedveskedni, hanem a nagy buzgalomban a Korán 19. szúra 17-22-re hivatkozva csak rájuk tukmálja az ajándékot valahogy a külkapcsolatokért felelős államtitkár Szijjártó Péter. Ha valakinek, akkor neki sikerülhet a küldetés. 

Orbántól és a Fidesztől már nem is kérdezek semmit. Pozsgay páholytagsága és Böröcz ügynök szabadonfutása, a soha meg nem szavazott ügynöklista nyilvánosság mellett a kommunistákhoz való beteges vonzódás nem újság senkinek. De a KDNP kommunizmus bűnei munkacsoportjához csak lenne egy kérdésem:

- Milyen érzés Viktor mellett szótlanul lapító álszent majomnak látszani? 

750 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr585297506

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A szabadságharcos nép 2013.05.13. 20:37:18

A fülkeforradalom után újabb, remélhetőleg az ellenzék soraiban (is) közröhejjé vagy mémmé válót, de talán ezek nélkül is maradandót bírt mondani Orbán Viktor a SIC Nocítias portugál hírtelevíziónak. Ezt az interjút tegnap este adta le a luzitán tévé,...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.13. 12:39:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azt azért le merném fogadni két üveg romlott sörbe, hogy miután Böröcz lesz az NMHH új főnöke, lesz még itt kérdés... legalábbis egy darabig.
Amíg az új főnök komolyan nem veszi magát...
Hajnalioff:
"Ahol különadót vetnek ki a külföldön dolgozókra
2013. május 12., vasárnap, 23:05
Szerző: Jobline
Cimkék: adó; külföldi munkavállalás

Egy új jogszabály szerint azok az ukrán állampolgárok, akik külföldön vállalnak munkát, újfajta adót kötelesek fizetni - írja a karpatalja.ma."

jobline.hu/magazin/20130512_Ahol_kulonadot_vetnek_ki_a_kulfoldon_dolg.aspx
"- Milyen érzés Viktor mellett szótlanul lapító álszent majomnak látszani? "

Költői kérdéseket miért teszel fel? Vn az a pén(is)z.
"KDNP kommunizmus bűnei munkacsoportjához"

Vazz, van ilyen? A pofám leszakad.
uff nu2
"Nyílt levél az Európai Parlamentnek
Szerző: laspalmas - 2013.05.11. 10:01
Nem Hírcsárda (sajnos), közszolgálat.

"José Manuel Barroso
Az Európai Bizottság elnöke

Martin Schulz
Az Európai Parlament elnöke

Tisztelt Elnök Urak!
Tisztelt Európai Parlament!

Magyarország és a Kárpát-medence két legnagyobb civil szervezete, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) felhívására a magyar nemzetet képviselő közel 5000, magát értelmiséginek valló ember csatlakozott szellemi honvédő mozgalmunkhoz. Az ő nevükben szólítjuk meg Önöket.
Magyarország, mint az Európai Unió elkötelezett tagja állampolgáraiként kérjük, hogy hagyjanak fel a hazánk ellen irányuló módszeres, láthatóan a globális pénzügyi tőke nyomására indított, a baloldali frakciók szervezésében megvalósult folyamatos támadásokkal."
vastagbor.blog.hu/2013/05/11/nyilt_level_az_europai_parlamentnek
"Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az uniós szerződések őre nem az Európai Parlament, hanem az Európai Bizottság, az alkotmányozás pedig kizárólagos tagállami hatáskör. Különösen káros hatásúnak ítéljük a napokban nyilvánosságra hozott, a Magyar Alkotmányt bíráló „Tavares-jelentés-t”. Ne feledjük, hogy a jelentés fő raportőrének karrierje a kommunista pártból indult, és tartalma jól tükrözi, hogy a ma zöldpártiként működő képviselő az EP szocialista-liberális szárnyának politikai megrendelését hajtotta végre. "

nyami, kokitsallert a kommenyista zöldfaszúnak!
nem mintha a vallásokra olyan nagy szükség lenne, fölöslegességük azonnal megmutatkozik amint a jólét beköszönt, csak ahol a nyomor és a szellemi semmittevés a zúr ott van szüksége némelyeknek valamivel feltölteni az egyébként másra nem is használatos 3 agysejtjüket. a családra is csak ott akaszkodnak rá ahol a családok nem akarnak szaporodni mert nincs mire és nincs miért amint van akkor van szaporulat annyira, hogy vissza is kell fogni néha...a hit csak a párthívőség perverz megjelenési formája aki egy pártban tud hinni és annak vezetőjében az még a télapóban és húsvéti nyúlban is hisz és várja...ha a párt nem tart igényt imádókra, mert normális pártnak ilyenre nincs szüksége, akkor olyan politikát folytat amely megmozgattya az agysejteket ott is ahol azok meglehetősen munka nélkűl maradtak

szóval ez már a kőkorszak előttieket ídézi mert a Magna Mater már ott is megoldotta a munka szükségességét és nem hívni kellett hanem dolgozni keményen mert a törzs kibaszta mint macskát szarni és akrdfogú tigrincs meg ott ólálkodott és akkor aznap jóllakott ezért jobb volt a törzsi munkamegosztásban munkával résztvenni mert papokra és párttitkárokra nem jutott hagyma

brühüyyy
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ilyen szervezetek léteznek, és ki tartja el őket? csak nem az adódból élnek állami költségvetési tételként a speciális marketing kiadások között? a cöfi meg a böfi és a büfi azok civilek én meg vagyok a Bugs Bunny és Duffy Duck egyben

brühühü

yyy

és mit csináltak mielőtt valaki a nevükben megírta eme szófosás- hazugság koktélt
az is doktor magyarországon a hülyeség mértéke a doktori címek számával konvergál?
A majom helyett én a "f*sz" szót használtam volna, de ahogy érzed. :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

bem vindo és entre a gente luzitana: Seu Dom Coelho Sangriento la Guardia Verdadeira da Granâda Sagrada

kkkkkkkkk

yyy brühü
Az MTI jelenti:

"Északi rokonainkhoz látogat Orbán Viktor

2013. május 13., hétfő, 05:24 • Utolsó frissítés: 12 perce
Szerző: MTI

Helsinkiben tárgyal ma Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő reggel előadást tart a Helsinki Egyetem Aleksanteri Intézetében Európa jövője címmel. Ezt követően a magyar delegáció - amelynek tagja Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, valamint Gottfried Péter főtanácsadó is - Jyrki Katainen finn miniszterelnökkel tárgyal, majd a két kormányfő közös sajtótájékoztatót tart - közölte korábban Havasi Bertalan, a magyar miniszterelnök sajtófőnöke. Orbán Viktor a finn fővárosban megbeszélést folytat Sauli Niinistö köztársasági elnökkel is."
hvg.hu/vilag/20130513_Eszaki_rokonainkhoz_latogat_Orban_Viktor

Rudi a vörösorrú sajnos a jeles delegációt nem tudja fogadni, tekintettel arra, hogy itteni beépített MOSZAT ügynököt tájékoztatták, hogy Viktorunk mikulási kívánságlistája, melyet jegyzékként kívánt átadni, oly hosszú, hogy annak elolvasására még a 6 hónapos sarki nyár sem elegendő. Éa amúgy is... nincs kedve decemberbem "nemmegszorítási" csomaggal idelátogatni, a szántranzitciós díjról nem is szólva. Szíjártót meglátva pedig bizony nem állná meg röhögés nélkül.

Kicsit fedrít a hír, a Nagyember az Upssz-alai Egyetemen nemad elő:-)
@rodeo36: tessék, egy elrettentő példa - kiegészítvén soraid:

orbanviktor.tumblr.com/post/50282538367
@rodeo36: a hit akkor kell, amikor szétesik a világ. Amikor nyomor van. Amikor az egyetlen motivációként marad.
Akár istenben, akár vezérben.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Seu Dom Coelho Sangriento à Guardia Verdadeira da Granâda Sagrada i Gasset...

Uppsz Ala valószínű röhög és a többiek már tegnap óta röhögés gátló porokat szednek vodkával, hogy érzéstelenítve legyenek arra az időre amíg karnyújtásnyira lesznek a ragálytól...beadták neki az összes lilát és sárgát meg a pirosakat? nagyon fontos mert különben kotkodácsolni kezdi a tákolmány első sorát végtelenítve, megállás nélkűl és csak jéghideg baltával kezelhető ilyen állapottyában

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk
@GeoCracker:
kösz, tehát egyetértünk

amikor nincs kenyér el kezdik hinni hogy...ahelyett, hogy megtermelnék

brühüyyy
"Ausztrália becsukja budapesti nagykövetségét
A spórolás jegyében mondanak le a magyarországi képviseletről."
hvg.hu/vilag/20130513_Ausztralia_becsukja_budapesti_nagykovetse
Remelem a finnek meghajigaljak valami sarga hoval a mi nemzeti balfasz nemzetes bohcunkat, hatha kiakad a szerepebol es forogni kezd, akkor jogos agyonverni emberi erdekbol is.

Egyebirant olyan mertekig a retkes kurva anyjat orbannak, hogy azt mar csak egy vak komondor tudna igazan jelkepezni.

Vagymi, leszarom.
azért az index cikkéből is kiolvasni a keserű, fanyar humort :D
Milyen emlékbélyeg kibocsátása segítené tovább szélesíteni a magyar-azeri kapcsolatokat?
31 Azerbajdzsán 5 éve vett részt először az Eurovízión
885 Szijjártó Péter azeri olajban sült halat eszik
360 Ramil Safarov hadnagy a mennybe megy
93 Ilham és Hejdar Alijev elnökök megteremtik a modern azeri demokráciát
107 Azeri gyógyturisták érkeznek Sármellékre
135 19 éve folyt az igazságos felszabadító háború Hegyi Karabahban
60 3 éve, a budapesti Eb-n nyert először az azeri futsal válogatott
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mert hiányos a kérdés, azért tűnik költőinek. Hiányzik belőle a "saját szemetekben is"
Egyébként meg:
- államosítanak orrba-szájba
- megbízható pártfütyiket ejtőernyőznek minden
lehetséges pozícióba
- azt hiszik, hogy szembe lehet menni a
közgazdaságtan törvényeivel - csak akarni kell
- tele vannak jó, kipróbált komcsi elvtársakkal
- fedezik a volt komcsi ügynököket
azaz EZEK komcsik.
Akkor meg miért meglepő, hogy ünneplik a többi komcsit? Similis simili gaudet: hasonló a hasonlónak örül (vagy magyarán: zsák a foltját mindig megleli)
@kekex:
folyt: akinek sérti az érzékenységét a 'komcsi" annak inkább azt állítom: ezek az IGAZI szocik!
Szemben az mszp-vel, amelyik hatalmon MINDIG ésszerű (tehát jobboldali) gazdaságpolitikát folytatott.
Nem is igazán értem a sok jobboldali hívőt: hogy nem látják, hogy ők egy baloldali pártot támogatnak? Ja, hogy MÁST szövegelnek?
Isten azért adott észt az embernek, hogy használja!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tudtam... tudtam, hogy rodeo papa beszólására nem bírsz majd magaddal! Én szóltam, hogy ne, mert azután mi sem bírunk veled, meg a blogmotor sem fog tudni megküzdeni a nagy arczoddal. :))
Még jó, hogy karakterkorlát van...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A "kommunista pártból indult"? Hűűűű... milyen levelet tesznek közzé akkor a hazai qrmánytagok indulásáról ezek?
Matolcsy spicli elvtárs múltját nagybátyja nyilas múltja ellensúlyozza csak?
A többi volt komcsi csicska, Piktor ifjúkommunista múlta is ennyire kiveri a biztosítékot náluk?
Hisz egy olyan kormányunk van, ahol több komcsi van a tagjai közt, mind a coci pártban!
No, nem lennék a magyar qrmány helyébe most... :))
Enny:

VG: Nemzeti Aukciós Ház jöhet
Az OPNI rendbetételére nincs forrás, de a hasznosítási koncepcióról azért idén még döüntenének - közölte az MNV vezére, aki azt is elmondta, hogy felmerült bennük egy Nemzeti Aukciós Ház létrehozása.

hvg.hu/gazdasag/20130513_VG_Nemzeti_Aukcios_Haz_johet
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mit ad elő?
Mert ha csak egy tizedét annak, amit elloptak, akkor már megéri "előadásra" hívni. :(

Amúgy az ilyen csontignyalás, mint ennek az azeri fasznak, eléggé szégyenteljes Európában!
Lehet még rá példa manapság?
Elképzelem, amint a német posta valami komcsi banánköztársaság elnökének a tiszteletére bélyeget bocsájt ki... Azután rájövök, hogy lehetetlen, hisz ilyen hülye, balfasz nem lehet - a német!

Jövő hónapban a baltás gyilkos szabadon bocsájtásának évfordulójára is bocsájthatnánk ki valami szuper kis bélyeget, rajta az azeri zászló és egy vértől csöpögő balta.
De további potenciál lehet még egyes kelet-afrikai diktátorok egojának a fényezésében is.
Sosem lehet tudni, ha menekülniük kell, milyen klassz lehet a távoli, kies Afrika...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ez a levél maga a színtiszta kommunizmus (már úgy értem, ami a valóságban volt).
Vegyünk elő egy 56 előtti szabad népet, az tele volt ilyen "munkás" levelekkel, ami a gaz imprelizmust itélte el. Szinte szóról szóra megegyezik a mostani levéllel, csak ebben, mint karácsonyfadísz biztos jónéhányszor szerepel az isten, család, haza, kereszténység szavak.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Seu Dom Coelho Sangriento la Guardia Verdadeira da Granâda Sagrada i Gasset

yyy brü hű
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hááááááát.... pedig a kormány elmeállapotát elnézve, az OPNI-ra nagyobb szükség lenne!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én szóltam rodeo papának, hogy nem kéne, mert azután nem bírunk majd megint nyulunkkal... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Márton Péter azt is jelezte: felmerült egy Nemzeti Aukciós Ház létrehozása, amely az MNV vagyontárgyai mellett például a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által lefoglalt tárgyakat is kezelné."

ha valóban azt tenné (mondjuk egy jó vatera módjára), hogy a NAV és egyéb szervek okán lefoglalt dolgokat legálisan pénzért aukcióra bocsájtja, akkor ez OK. majd' tíz évet kellett várni, amíg az apeh megcsinálta azt, hogy a lefoglalt autókat már csak neten hirdette meg, saját aukcióban (nagyobb bevétel, maffia kizárva).
ez jogos és ok.
@Secnir:
Lenne, lenne, a qrmány elmeállapotát tekintve egy jó OPNI-ra is szükség lenne.
Érdemes elolvasni.
Tényleg hülye, aki dolgozni akar ebben az országban!

"Akiket fél éven belül kétszer küldött padlóra a kormány

Az egri Molnár-család látszólag minden polgári erénnyel rendelkezik, melyet az első Orbán-kormány kijelölt: megvan a három szoba, három gyerek, négy kerék. A második Orbán-kormány ennek ellenére fél éven belül először a megélhetésüket, majd az újrakezdés esélyét vette el. Esettanulmány egy lokálpatrióta család padlóztatásáról."
hvg.hu/gazdasag/20130511_ketszer_kuldott_padlora

"A Heves megyei megyeszékhelyen júliusban 29 nemzeti dohánybolt nyílhat, és ahogy annyi településen, Egerben is vannak furcsaságok. A legszembetűnőbb, hogy különös párhuzamosságok vannak egyes egri és balmazújvárosi nyertesek között, ami azért is meglepő, mert Balmazújváros 126 km-re van Egertől, Debrecen mellett fekszik. Csugány Tamás, Farkas Lajos és Lakatos Attila Egerben és Balmazújvárosban is nyert egy-egy pályázattal, Szilágyi Lajosné Egerben hárommal, Balmazújvárosban eggyel, Polonkai Róbertnek a két városon kívül Füzesabonyban és Prügyön is termett egy-egy babér.
Jól teljesítettek egyes helyi nagyvállalkozók is: Hervaiékat Egerben mindenki ismeri, mivel Hervai Zsolt, az Agria Market Kft ügyvezető-tulajdonosa a város legnagyobb adózója címmel büszkélkedhet. Hervai Zsolt és Róbert az Agria Drink Kft ügyvezetői is - mindketten egy-egy trafikot nyithatnak. Politikai vonalon is vannak érdekességek: Várkonyi Péter, a városi közműcég, az Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zártkörű Részvénytársaság (EVAT) vezérigazgatójának a fia két koncessziót nyert. Várkonyi György Olivér egyébként az egri távhőn kívül a parkolók üzemletetését is irényítja. Szintén duplázott Tóth Péter Zsolt, aki az egri Polgármesteri Hivatal ifjúsági referense. Felesége, Tóth-Németh Nóra úgyszintén két trafik bevételét tolhatja majd be a családi kasszába. A fiatalkorúak védelmét Egerben furcsán képviselik: szintén nyert koncessziót a megyei nagycsaládosok egyesületének a vezetője, Molnárné Brinza Edit. Brinzáéknak Egerben temetkezési vállalkozásuk is van."
@rodeo36:
Még jó, hogy így nem fér ki neki... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "De további potenciál lehet még egyes kelet-afrikai diktátorok egojának a fényezésében is.
Sosem lehet tudni, ha menekülniük kell, milyen klassz lehet a távoli, kies Afrika..." Oda szerintem nem menekülnének, mert amilyen szépen kihíztak az ország tönkretétele árán, gyorsan vacsora lenne belőlük. Az ottani diktatúrák legfeljebb vacsoráig állnának mellettük, amíg forgatják őket a nyárson vagy kevergetnék őket az üstben.
Ami a KDNP és a Fidesz demokratikus, kommunista ellenes elkötelezettségét illeti, csak meg kell nézni a fijjúg múltját és jelenlegi tevékenységét, S Békemenet sem véletlenül akar Brüsszelbe menni. Bár én nagyon remélem, hogy arrafelé gyorsan szétverik az ilyen felvonulásokat, mint kommunista(bolsevik) gyűléseket.
van még kérdés?

Magyarok nyerték a kulcsberuházást
Csírátlanító üzem épül Azerbajdzsánban az Izotóp Intézet Kft. vezetésével.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/magyarok_nyertek_a_kulcsberuhazast.553257.html
jaaaj

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ngm_nyaron_jonnek_az_uj_penztargepek.553360.html

hvg.hu/kultura/20130513_Palcso_Tamas_trafik

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jahh OPNI, na meg ez is:

Magyar kormánymegbízatást teljesített az a német jogász, aki a minap kifogástalannak minősítette a 4. alkotmánymódosítást - írja a Stuttgarter Zeitung.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=157000
ehhh, @Fabius:

Útdíjrendszer önbevallásos alapon
A teherautósok júliustól útdíjautomatánál előre, vagy ha igénybe veszik valamilyen külföldi útdíjszolgáltató, flottakövető cég rendszerét, akkor utólag is fizethetnek a közutak használatáért. A "bliccelőket" a rendőröknek kell kiszűrniük.

nol.hu/gazdasag/bevallasos_utdijrendszer
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én egyet szeretnék látni, bár tudom, hogy képtelenség a kívánságom. Hogy valaki a Fidesz kormány részéről álljon ki a nyilvánosság elé, és vállalja fel ezt az egész dohánybolt mutyis szart.
Ja és szeretném hallani az ügyészség, noch dazu Polt Péter megszólalását a hűtlen kezelés, hivatali hatalommal történő visszaélés, vesztegetés és korrupció ügyekben megindított vizsgálatok jelenlegi állásáról. Ellenkező esetben az ügyészséget is a kormány hang nélküli kiszolgálójának tekintem. Bár tudom, hogy a haverok fontosabbak, mint az egyszerű polgár, és ha nekem nm tetszik valami, akkor én előbb mehetek a picsába, mint hogy egy havernek a haja szála is görbülne.
emlékbéjeg? javaslataim a fidesmaflaálamnak:

-az 1947-es nagy sikerű választások emlékére? 2014-ben?
-2010-es a "kolontári" segíjkassza mexerzésének emlékére
-2011-es nyugdíjkassza mexerzésének emlékére
-2012-es játékgépbiznic mexerzésének emlékére
--2013-as "trafikok" mexerzésének emlékére
- dr o.viktor 50dik szülinapja emlékére
- 2010-es fülkeforadalom emllékére
stb
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: ajjjaj, csak nem aludtad át az elmúlt tizenx évet? Mert akkor nem írnál ilyeneket PPetire:

"Ellenkező esetben az ügyészséget is a kormány hang nélküli kiszolgálójának tekintem. "
vannak kétségeim a szakadék közelségéről, ezek a mélységek már diktátoriak:

hvg.hu/velemeny/20130513_Mong_Viktor_a_szakadek_szelen

a fő 3/3 médiás vagy nem a fő 3/3 médiáss

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130513_Szereny_megjegyzes_az_elnokcastinghoz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=157000

Na ezt nem fogja megtudni a magyarok többsége, pedig elég gááz :)
@vitéž munkášőr: persze hogy van. no persze csak a másikém, hisz a miénk az mindig tiszta, és őt a sikátorban elrabolva szervezték be.

egyébként ez a bélyegügy már tényleg a vég
Tovább zajlik az élet ezen a fronton is.

Két évre is befagyhat a megtakarítás

Legfeljebb egy, de „indokolt esetben” akár két évre is befagyaszthatják a biztosítók a befektetési életbiztosítás (unit-linked) keretében kínált eszközalapot – derül ki a biztosítási törvény tervezett módosításából. A lépésre – ami a garantált alapokat is érintheti – akkor kerülhet sor, ha értékesítési nehézségek lépnek fel.

azenpenzem.hu/cikkek/ket-evre-is-befagyhat-a-megtakaritas/1221/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Coelho luzitánul nyúlt jelent:-) Namármost Magelhaas ugyi szintény sportugrál. Ergó A Granada felfedezése a luzitán mezőkön és Guadiolázása Nemzettközi küldetés, megér egy latinosítást:-)
Ha meg kicsit tekerem, Magelhase, akkor az is csak egy kóbotnyúl volt. Circulum vitaiae:-)
És ad absurdummy: Az egész világ nyúl. Még az ausztrál követség nélküli kanguruk is, lsd: hasetasche (magyarul hasitasi), lehet lelombrososódni:-)
Gyönyörű birpdalmi egyes... és a passzátszelet is egyedül fingja:
"Orbán: leállítottam az IMF-programot
Családellenes Európáról és hazafi magyarokról is beszélt a kormányfő egy portugál interjúban."
hvg.hu/itthon/20130512_orban_portugalia
"VG: 169 oldalas útmutatót kapnak a trafikosok
2013. május 13., hétfő, 08:30 • Utolsó frissítés: 5 perce
Szerző: hvg.hu

Egy 169 oldalas útmutatót kapnak a trafikos koncessziót elnyerő vállalkozók, amely eligazítást, javaslatokat tartalmaz arra, hogy hogyen alakítsák ki üzletüket - írja a Világgazdaság."
hvg.hu/gazdasag/20130513_VG_169_oldalas_utmutatok_kapnak_a_trafiko
"Újabb 60 milliárdos sarc jöhet

Mikola Bálint
2013. május 13., hétfő 07:33 |
A Vidékfejlesztési Minisztérium a 2014-es választások utánra halasztotta az italospalackokra kirótt 30 forintos betétdíj bevezetését. Bár a törvény már majdnem teljesen elkészült, Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár szerint komoly érdekellentétek vannak a háttérben, ezért a rendszer kiépítését megelőzően további egyeztetéseket folytatnak az érintett ágazatok szereplőivel. A mai termékdíjak viszont várhatóan emelkedni fognak, és az érintett termékek köre is bővül."
index.hu/gazdasag/2013/05/13/ebben_a_ciklusban_mar_nem_lesz_betetdij/
Étolaj! Bazdmegillés

"Az ehhez szükséges plusz 60 milliárd forintot a VM a termékdíj a korábbinál több műanyagfélére, olajtípusra (például étolajra), a műszaki gumifélékre (futószalagok, hevederek) való kiterjesztésével, valamint a korábbi termékdíjak emelésével szeretné előteremteni."
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Így is van! Nagyon Helyesen Beszélt A MiniszterelnökÚr!
Az azeri családmodell kimondottan barátságos és vonzó kellene, hogy legyen mindenki számára!
Aliev ElnökÚr remek ember, családapa, Piktátor!
Piktor ElnökÚr mindig példaképként néz fel nagy KGB-s komancs elődjére és sajnálja, hogy Ő csak egy ilyen elbaszarintott, félázsiai csürhe Piktátora lehet!
"Firefoxnak hazudja magát egy kormányzati kémprogram

2013. május 12., vasárnap, 19:20
Szerző: hvg.hu

Firefox böngészőnek adja ki magát az a kormányzati kémszoftver, amit Magyarországon is azonosítottak.

A Citizen Lab kutatói észlelték azt a FinSpy és FinFisher néven is ismert szoftvert, amit a világ kormányai a felhasználók utáni kémkedésre használnak bűnügyi nyomozások során. A kutatók 36 országban, köztük Magyarországon is megtalálták a kémszoftver nyomait, nálunk is vannak olyan irányító szervereket, melyek vezérlésével a szakemberek szerint a kormányok politikai ellenfeleiket is figyelik. Ez utóbbi állításukat Bahreinben már sikerült bizonyítaniuk is.

A FinSpy adatgyűjtése során bár nem tesz semmilyen kárt magában a Firefoxban, nem befolyásolja annak működését, de a Mozilla böngészőjének adja ki magát, így marad rejtve a felhasználók elől.

A Mozilla hivatalos blogjában szólított fel kormányzati kémprogramot gyártó Gamma céget, hogy hagyjon fel gyakorlatával, és ne álcázza Firefox böngészőnek a szoftvert, hiszen így sérül a népszerű böngésző hírneve."
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem értesz hozzá!
Azért B+!
Mert így nem az emberekkel fizettetik meg!
Essetudni...
ÉLJEN A PÁRT!
CSAK A FIDESZ!
Az agyhalott rezsimszolgák tuják prezemtálni a legőrületesebb baromságokat!Tőlük kell legjobban félteni a NER-t,az intelligencia párosulva a nyalási kényszerrel tud igazán nagyot alkotni...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hát igen... ahogy ott az odúban elmereng... :)
Ha valaki rácsapja a könyvet, akkor meg...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az lehet vlem a baj, hogy én egy örök álmodozó vagyok, és még hiszek az ügyészségben. Mert az ilyen ügyekért még a nálunk elmaradottabbaknak tartott országokban is nyilvános kivégzéseken hajtják végre a kiszabott halálos ítéleteket. Lásd csak a "baráti" Kínát.
De úgy látszik nálunk az "európainak" tartott országban, ez még csak egy rosszalló fejcsóválást sem vált ki a magát "függetlennek" valló ügyészségből. A zemberekre már gondolni sem szeretnék, mert az általunk mélyen lenézett Bulgáriában ebbe belebukott a legutóbbi kormány!
Miért baj, hogy a kormány keleti kereskedelmi partnereket keres? Az EUban csak másodrendű polgárként kezelnek bennünket. Gondolom majd az is baj lesz, ha milliárdokat fog hozni az országunknak a kereskedelem?

Egyébként meg annyit szeretnék megjegyezni, hogy Komlón még a Lungo Drom is megvert titeket :DDDD
Lassan azért kell izgulnotok, nehogy kiessetek :DDD
@Enrico72: Tülökorrú! Csak annyira kezelnek le bennünket, amennyire okot adunk. Európában nem divat a nepotizmus, a hazugsááradat, a simliskedés, a sunyiság, a nagyarcosság, a kokisallerosztás, a sumákság/sumákolás, a becstelenség, a személyi kultusz, a nacionalizmus, a populizmus, az unortodoxia, az állami rablás, a magántőke kisajátítása és szétosztása a haverok között... na hagyjuk... te nyissál kelet felé...lehet még belőled Isteni Bélszél...
@Enrico72: "Gondolom majd az is baj lesz, ha milliárdokat fog hozni az országunknak a kereskedelem?"

Hahahahahaha! Mi a lófaszt adnánk el csilliárdokért? A dohányboltosokat? Orbánviktort? Szargyártópelust? Téged?
Mondj már egy magyar teméket, amit ilyen volumenben lehetne értékesíteni! Jahhh azt a vízvagyont, ami nincs is? A magyar ugart? Akkor mi lesz a csókosokkal? Szellemi potenciált? Ne má... elég elolvasni a hozzászólásodat. Piacképtelen. akkormeg? Rubikkockát? Lábuspostást? Jogászokat? Elmészámteapicsába...

Ha okosat nem tudsz mondani, akkor legalább hallgass, ne égesd magad.
@Enrico72:
Majdnem... ha már milliárdok...

60 milliárd, tudod, amit nem az emberekkel fizettetnek meg.

index.hu/gazdasag/2013/05/13/ebben_a_ciklusban_mar_nem_lesz_betetdij/

Ennyire ne légy szervilis szar már, hogy csontig nyalsz (mint mindig) a bolsiknak!
"A Szovjetunió szétesésekor nem Aliyev volt a függetlenedő Azerbajdzsán elnöke – ő az örményországba beékelődött nahicseváni exklávét vonta uralma alá. A hatalmat puccsal szerezte meg 1993-ban, majd 2003-ban a fiának adta át. Közben elvesztette az ország 13 százalékát, amikor megpróbálta legyőzni a karabahi örményeket."
"Heydar Aliyev gyerekkora a sajátos rendezési elvek alapján rendeződő szovjet irattárak homályába veszik. Az biztos, hogy míg a hivatalos életrajza szerint a bakui egyetemen tanult, valójában a leningrádi KGB-akadémia alumnusa. Politikai karrierjét 1944-ben az azerbajdzsáni szovjet szocialista köztársaság állambiztonsági kommiszariátusában kezdte, amit Sztálin halála után reformáltak meg a KGB-vé. Itt 1964-re vezérőrnagyi rangig és parancsnokhelyettesi beosztásig jutott.

Azerbajdszán párttitkárává maga Leonyid Brezsnyev nevezte ki, a központi bizottságba pedig Jurij Andropov vette be. Gorbacsov alatt már rosszul állt a szénája, hazájában vizsgálat indult ellene a maffiakapcsolatai miatt, mire ő kirúgatta a vizsgálódó ügyészt. Aztán valószínűleg megszervezte az első pogromokat a karabahi örmények ellen."
Igazad van! Ilyen egy rendes, igazi narancsos haver!
Ennél cikibb már csak egy Hitler emlékbélyeg lett volna.
@guma:

Ajvé! Ilkei feltámadt? Azt hittem örökre eltűnt.
ÍGY IS CSINÁLHATTA VOLNA MAGYARORSZÁG

A BME kutatói elvégeztek egy érdekes összehasonlítást Magyarország és Szingapúr között, amely választ ad a fönti kérdések többségére. A magyar adósságproblémák ez alapján egészen a 70-es évek olajárrobbanásáig vezethetők vissza. Az emelkedő olajárnak betudhatóan az importált termékek árai akkor a legtöbb esetben felszöktek, Magyarországnak pedig választania kellett: visszafogja fogyasztását, vagy hitelből finanszírozza a korábbi életszínvonalat.

A választás az utóbbira esett - ellentétben Szingapúrral -, ami azt eredményezte, hogy az akkor még elhanyagolható adósságunk előbb a hitelfelvételnek, majd a meredeken emelkedő nemzetközi kamatlábaknak köszönhetően megállíthatatlan emelkedésbe kezdett, amely adósságcsapdából azóta sem tudunk szabadulni…

A másik komoly hiba, amit a magyar gazdaságpolitika elkövetett, az a privatizáció volt. Pontosabban nem maga a privatizáció, hanem annak módja, melynek során a magyar állam töredékéért adott túl az értékes állami vagyonon. Érdemes fél szemmel megnézni, hogy mit csináltak a szingapúriak: létrehoztak egy állami vagyonkezelő vállalatot, amely működtet, beruház, foglalkoztat, és 40 éves fennállása alatt 17 százalékos átlaghozamot ért el. Az állam nem jó gazda, nem hatékony, és átjárja a korrupció? Úgy tűnik, vannak országok, ahol nem…

A harmadik különbség pedig a monetáris politikában keresendő. Magyarország egyrészt hagyta, hogy a rendszerváltást követően a forint jelentős reálfelértékelődést mutasson, ami nagymértékben rontotta az exportszektor versenyképességét. Másrészt engedte, hogy az infláció elleni küzdelem során a kényszerűségből megemelt kamatok visszavessék a beruházásokat, harmadrészt sok-sok milliárd forintot fizetett ki és fizet ki a mai napon is a külföldi hitelek sterilizálására, az időközben 4000 milliárd forintosra duzzadt kéthetes jegybanki kötvényállományon keresztül.

Ezek a hibák - sok egyéb mellett természetesen - megalapoztak a mai gazdasági- és hitelválságnak Magyarországon, és bár kétségtelen, hogy a múlt hibáiból tanulni kell, olyan tévedések voltak ezek, melyeket így utólag kijavítani már nem lehet.

pszo.postr.hu/igy-is-csinalhatta-volna-magyarorszag
@guma: bocs:)))

most látom te is belinkelted...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: oktatas, kutatas, fejlesztes, ezekrol a baromsagokrol meg ne is beszeljunk, hisz minek is. Se a tarsadalmi felzarkoztatasrol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Viszont evidens, hogy ezen bűnök után a legnagyobb veszély továbbra is mi jelentjük az országra nézve. :)

A retorika sem sokat változott a kommunista korszakhoz képest. A kommunizmus idején a „kulákok”, a „reakciós erők”, a „nyugati imperialisták ügynökei” ellen zajlott a „lankadatlan küzdelem”. Számukra „nem volt engedmény”, nehogy „visszahozzák a múltat”, vagyis a „kapitalizmus és a feudalizmus elnyomó rendszerét”. Most pedig az „antiszemiták”, a „fasiszták” és a „nácik” jelentik a „fő veszélyt”, akik ellen éjjel-nappal küzdeni kell, nehogy „visszahozzák a múltat”. A „zéró tolerancia” az utóbbi két évtizedben polgárjogot nyert kifejezés, amelynek használata persze különös éppen azok részéről, akik úton-útfélen a „tolerancia” szükségességéről szónokolnak. A „tolerancia” szó jelentésének ilyen durva átértékelése mélységesen árulkodó: Magyarország új gyarmatosítói és a szolgálatukba szegődött hazaáruló „liberális” elit határozza meg, kivel kell, sőt kötelező „toleránsnak” lenni, és kit kell gyűlölni és üldözni. Másképpen megfogalmazva: toleránsnak kell lenni mindenkivel szemben, kivéve azokat, akik „intoleránsak”. De hogy ki számít „intoleránsnak”, azt a hazánkat fölvásárlók döntik el. Mint ahogy régebben a kommunisták döntötték el, ki a „reakciós”, az „imperialisták ügynöke” és a „szocializmus ellensége”. :D :D
Az ő kommunistájuk jó kommunista. Ennyi. Meg emútnyócév. Sajnos még mindig sok agymosott hisz nekik.
@Enrico72: Milyen élelmiszert? Zabot? Kukoricát? Vagy lószart? Élelmiszerfeldolgozó szinte nincs az országban, ami van az mocskosmulti. Csányi lókolbászára gondolsz, vagy a CBA testvérek elhullott lovaiból készült virsli? Meséljmár te nagyonhülye... Keleti országba az orbándisznón kívül sertést nem lehet exportálni, birkát, marhát innen ki fog odaszállítani? Hűtőkapacitásunk konvergál a nulla felé, a feldolgozóiparunk a békési kolbászfüstölővel egyenértékű, vadat? halat, mi jó fülét? Basbkonzervet? Mirhát, nektárt aranyeret? Mondom, ne égesd magad. Ezeket a dolgokat még a mostani lepusztult oktatási rendszerben az általános negyedikben már tanítják... az hülye arab egyébként nagyon megnézi, mit vesz a szájába... a 100%-sszójás "békebeli" parizelt egyszer kóstoltatnád meg vele... aztán a beleid húznád magad után, a handzsárkezelését követően...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

azt Fernão de Magalhães -nak kell írni és nem firkálgatni nyulambulam

és

a PC:

O portátil Magalhães é um computador portátil de baixo custo, montado em Portugal. É baseado na segunda versão do portátil Classmate PC da Intel.[1][2]

O nome provém do navegador português Fernão de Magalhães.[3] A montagem deste computador em Portugal, sob o âmbito do programa e-escolinha, resulta de um protocolo, anunciado em 31 de Julho de 2008, entre o Governo da República Portuguesa e a Intel para a criação de um consórcio com capitais maioritariamente portugueses formado pelas empresas J.P. Sá Couto, Prológica e a Intel.[4] O portátil tem como público-alvo crianças com idades compreendidas entre os seis e os dez anos. Foi disponibilizado em duas versões com diferentes processadores: numa primeira fase o Intel Celeron a 900 MHz e numa segunda fase o Intel Atom[5] a 1,6 GHz. O primeiro é mais antigo na linha de produtos da fabricante americana e o segundo mais recente e mais eficiente em termos energéticos.

brühüyyy
Viktor bazzeg akkora komcsi vagy hogy a hátadra kellene a teljes Internacionálét varratni égővörössel...
@Penivaldes: Jól mondod, kár, hogy ezt a világ urai sosem hallják meg. :(

De az igazi probléma inkább az alábbi. :(

A 2001. szeptember 11-i merényletek óta azonban mindenütt a globális birodalomban megkezdődött a demokratikus szabadságjogok korlátozásának folyamata. Az ürügy az „iszlám terrorizmus” jelentette „veszély”, illetve a „nácizmus” és az „antiszemitizmus” erősödése. Mindez azonban szemfényvesztés.

A valóság az, hogy a globális birodalmat irányító elit a 90-es évek második felében rádöbbent: a történelemnek egyáltalán nincsen vége, mivel a Nyugat hegemóniáját a szédületes ütemben erősödő Kína (és kisebb mértékben a magára találó Oroszország) fenyegeti. Ezért hozzákezdtek a birodalmuk újjászervezéséhez, melynek része a „versenyképesség fokozása” a bérek leszorítása, valamint a szociális, oktatási és egészségügyi kiadások hatalmas mértékű csökkentése révén. Továbbá a birodalom megkezdte óriási összegeket felemésztő terjeszkedő háborúit a Közel-Keleten és Afrikában, melyek célja Kína kiszorítása a világ stratégiailag és az energiatermelés szempontjából létfontosságú övezeteiből.

Az egyik nagy hazugság, hogy a béreknek és a jóléti kiadásoknak a versenyképesség fokozása érdekében történő lefaragása, valamint az irdatlan összegeket felemésztő háborúskodás nyomán bekövetkező életszínvonal-csökkenés oka valamiféle „gazdasági válság” lenne.

A másik nagy hazugság pedig, hogy mindenki, aki tiltakozik a pénzügyi elit népnyomorító intézkedései és világhódító háborúi ellen, az „náci”, „fasiszta”, „antiszemita”, vagy „iszlám terrorista”. A felsorolt csoportokba önkényesen besorolt személyek azok, akiknek emberi jogai nincsenek, akikkel szemben nem kötelező „toleránsnak lenni”, akiket „karanténba”, súlyosabb esetben börtönbe is lehet zárni. Vagy akár az életüktől is meg lehet fosztani őket.

Ez az elit valójában a birodalom belső gazdasági újjászervezése és a véget nem érő háborúk nyomán várható növekvő ellenállásra mér „megelőző csapást” azzal, hogy már eleve „dehumanizálja” – vagyis az életre nem méltók közé sorolja – a kiépülő diktatúrával szemben fellépő személyeket.

Az elmúlt 23 év vezetése - a mostaniakkal együtt - miként a mögöttük álló egész magyarországi tolvajelit - az „új világrendet” igazgató körök hűséges kiszolgálója. A budapesti vazallus kormány három kötelezettséggel tartozik a birodalmat irányító pénzoligarchia számára: diplomáciai eszközökkel, propagandával, pénzzel (és ha szükséges, katonával) kell támogatnia a NATO terjeszkedő háborúit, fokoznia kell a magyar nép gazdasági kizsákmányolását a globális elit javára, végezetül pedig le kell törnie, illetve kordában kell tartania a kibontakozó ellenállást. A „magyar” politikai osztály pedig hűségesen végrehajtja a kapott parancsokat. A „szabadságharc” jelszavával a magyarságot szédítő helytartókkal elégedettek lehetnek a kenyéradó gazdik.
És itt van Enrico! :)
Szassssz, mizujs? Átdobtak ide a bőrről, ez olyan jutifali vagy büntetés?
Egyem a szívedet, dobd fel a hangulatot gyorsan kismókus! :)))))))))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Már megint elfelejtetted jelölni, hogy kinek a tollából származik ez az orbitális faszság.
@rodeo36: Itten parasztiában csak Magellánnak, esetleg felhőstekintettes Mag Allan-nak emelgetik...mintahogy Nem christoforo Colomho, Chrisfer Columna tojásait sem így híják, hanem Parasztosan Kolombói Kristófnak, aki a Hany Istók testvére volt, csak nagyobb mocsarakban evezett. Émmár csak tudom, mert rendkívül olvasott vagyok KeVerne Giulio műveit illetően:-) Úgyhogy maraggyunk a Megalhase-nél:-) Neked is Jobbik lesz:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

te nyulambulam, a zenrico az egy troll, nem érdemes vele...csak kavarni jött mert máshol már neve láttán lapoznak és semmilyen hatással sincs most próbálkoznak varánusszal mivel a többiek ki lettek baszva a picsába

csak a miheztartás végett

brühüyyy
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Vazze ez egy IQ-lator. Azt a 20-at is osztályos reskontón nyerte. Itt égeti magát mindenféle belátásgátlásosság nélkül... még kiröhögni is kínos. Még a primitív népeknél is tisztelik az idiótákat. Ez meg? Még kalapemelést is érdemel...
@Penivaldes: Gondolod, hogyha Novákék eltűnnének immár a második gyerekükkel együtt, megoldódnának a problémáink??? :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

"Viktor bazzeg akkora komcsi vagy hogy a hátadra kellene a teljes Internacionálét varratni égővörössel... "

Kész, szétröhögtem magam:)))))))))
@rodeo36: Tudom Rodibátyó. Lyányomnak mondom, menyem ért belőle. Hozzá képest egy feketeluk, egy atomvillanás...
@Orica Középföldi: Hidd el, hogy én lennék a legboldogabb, ha mindez csak egy orbitális faszság lenne. :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nekem mindegy, de mint látom nem értetted meg a ciket, pedig abban az van, hogy Portugália a nagy "felfedező" nevével áldotta meg az általa és az Intel-llel kifejlesztett olcsó, könnyen hozzáférhető PC-t a 6 - 8 éves gyerekek oktatására

a többi nylevtan és abban te nyulambulam vagy

brühüyyy
@Enrico72:
"Miért baj, hogy a kormány keleti kereskedelmi partnereket keres? Az EUban csak másodrendű polgárként kezelnek bennünket. Gondolom majd az is baj lesz, ha milliárdokat fog hozni az országunknak a kereskedelem?"

kisbuksi, meséld el, mivel kereskedjünk a mesés kelettel? ipari termékek, például elektronikai cuccok? nézz át egy tajvani árlistát és nézz át egy magyart. akkor biztosan valami nehézgépipari termékre gondolsz, mint mondjuk rakéta, kombájn, targonca ilyenek. oh, mit beszélek, a mitsubishi palettája pont lefedi, féláron. akkor talán hajóépítés? igen, nálunk nagy hagyománya van, a mongolok biztos rendelnek majd hajót tőlünk.
megvan! élelmiszer! gabona! mi? hogy? a volt szovjet tagországok belefulladnak a gabonába meg a kukoricába és nem tudják eladni?
nem értem, akkor mire gondoltál?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :))))
Nagyi akkora rajongója a bőrön, imádja :))))
Engem kicsit fáraszt, de szerintem cseppet amatőr, nem mászom tőle a falra mint Vidéki kartárstól, még a tahótlanítást sem érte el, pedig nem félek használni a gombot :)))
@rodeo36: Szia ROD! Hogy telt a hétvégéd??? Küldök valamit, ami tuti bejön majd neked. Kíváncsi vagyok az eredményre. :)

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3521_333698990075638_891967426_n.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem azt mondtam álszent barátom. hanem ha Nováknak joga van engem utálni akkor nekem is van jogom őt. olvastam a kuruc infós hú de vicces interjút vele. ő az aki miatt sosem szavaznék a jobbikra.
@rodeo36: Így ráerősítve már lefordígugliztam... nekem első olvasatra a portugály textura kicsit olvasatlanvolt, de így már megvilágosodtam:-) Ilyen gép kéne Ku Sza Szem-nek ezere:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
minden blognak megvan a maga osztályhülyéje. Nekünk Gábriella jutott, vbőréknek Vidéki és Enríkó:-) A tököm teli, de Gábriel azért minőségi különbség, igaz nem olvasom hónapok óta, mert megbízhatóan ül rajta a tahógomb:-)
@Orica Középföldi:
van egy kérdésem -ehhez kapcsolódik- kiknek fizette ki az amerikai állam a mentőcsomagokat mintegy 4500 milliárd dollár értékben első nekifutásban és az azóta eltelt időben még további hasonló nagyságrendűeket...és abból az országnak és a világnak milyen haszna származott, és hogyan

ma az usa 13.5 cca 14 trillió azaz europai számokkal billió dollárral tartozik és esze ágában sincs megadni...vagy van más érved?

ide súgd meg nekem

a háziszárnyas idézett egy anyagot ami közismert már 20 éve de 2011 nagyon szépen karakterizálta

másik szerény kérdésem hozzád hol és mikor lesz szuverén palesztina és a gázai koncentrációs tábor felszámolva?

brühüyyy

lécci válaszolj de baltát ne külgy az van nekem is
@rodeo36: bocs 2001 az a 2011 brühüyyy
pekidzs meg, első, 2008 bush elvtárs uccsó pillanatai de a négerbaba is ugyanazt csinálja...pedig voltak más tanácsai is
"Tavaly földet nyertek, most trafikot
A feleség 88 hektáron gazdálkodhat, a férj az egyetlen dohányboltot üzemeltetheti Felcsúton."

www.origo.hu/itthon/20130513-felcsuton-a-foldberletpalyazaton-nyertes-csalade-lesz-a-trafik.html

A büdös parasztja, jól trafikált...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

adalék: a portugál általános iskolákban 5 idegen nyelvet oktatnak és abból 3 -mat kötelező kiválasztani és levizsgázni és ez mé 2000 előtti adat, az ottani oktatási minisztérium honlapján hozzáférhető a teljes spektrum és hanyatt esnél ha olvasnád

brühüyyy
@Penivaldes: Egyébként Novák mi alapján jelentette ki, hogy téged utál??? Az interjú melyik részéből vetted ezt le?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ránézésre, hogy ne komplikáld:

panteista agnosztikus és dialektikus materialista

a többit facsard ki abból a jézusszíve lecsóból. hol találod te ezeket a szarokat? és ha megtalálod miért nézed meg? ha megnézed nem kapsz tőle lábizzadást vagy agyhúgykövet?

húzzál rá zoknit

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szerintem a bőrnek jutott a jobb. Gábris folyton csak zsidózik meg utáljukazsidrákokat.net.org-ról linkelget, mindegy mi a téma, sajnos nettó dögunalom és kiszámíthatóság. Azok ketten viszont egyre mélyebb és mélyebb színvonalra süllyednek és érvelni próbálnak majd másnap amikor visszájára fordul az ügy Fidesz-szokás szerint újra érvelnek máris maguk ellen, roppant szórakoztató :)))
@rodeo36: ilyern szavakat ne írj, neki, mert még szt hiszi, anyázod... bár szerintem a dioltetianikus almamaterrealista esetleg rémlik még nekije a Macisajt Egyetemről, ahol a Nagydoktoriját írta, de a többi... pantaleonalista, meg agnoszkáltkadáverszeanszológika... na ez... már sokk a többinél:-)
@rodeo36:

de lehet, hogy az az 5 az nem is 5 hanem 8 a többi igaz
www.portugal.gov.pt/pt/os-ministerios/ministerio-da-educacao-e-ciencia.aspx

van egy olyan gomb a jobb felső középen: pesquisar (keres, finomabb fordításban: halászik)

na ott a mai...csak hogy a demján és a többi agyament nulla IQ-s -t joggal kűdd a pécs á ba

brühüyyy
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: az , hogy szavakat random módon egymás mellé klattyogtatnak, abból nem lesz értelmes egéyz, hanem csak egy, akár csimpánz által is elkövethető tovuhabohu, az értelem valahol a verbalitás és a literáltság szintjén jelenik meg, de ezeknek még a boltba való lemenésnél is papirfecnit nyomnak a kezükbe...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ne légy butus. Én nem szoktam zsidózni vagy ha igen akkor ezzel az erővel Rodeo is amikor mondjuk rákérdez Gázára. :)
"Trafikmutyi: a hangfelvételt kéri az ügyészség
Két hete van eldönteni a Központi Nyomozó Főügyészségnek, megindítja-e a nyomozást a szekszárdi trafikpályázatok ügyében."

hvg.hu/itthon/20130513_trafik_nyomozo_fougyeszseg_feljelentes
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ott a linken van egy idézet 2013 május 10-ről:

"a maior dívida que um país pode gerar é a perpetuação de ignorância"

ezt kűldd el a demjánnak bazaltba faragva és a fejére ejtve a 20 dik emeletről

brühüyyy
@rodeo36: Nyersben:
"A legnagyobb adósság, amit egy ország képes generálni, a tudatlanság fenntartása"
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

2 hét múlva pedig a TEK lerohanja és bilimcsben viszi el a HVG szerkesztőségét jogtalan adatfelhasználás, megtévesztéssel illetéktelenül megszerzett bizonyíték nyilvánosságra hozása, a NER rendszerének aláása, szemétségi jogok megkérdőjelezése, pusztalét, és elektronikus adathordozó késsel történt auditálása és megvágása, inzertinzultálása okján.
@rodeo36: "pesquisar " = kitalálható. pesca, pescar, Pescara...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
figyuzz:
www.portugal.gov.pt/pt/para-onde-vao-os-seus-impostos.aspx

megjelenik 3 ablakocska és kitöltve azokat kiadja hogy %-okban és összegszerűen mire megy el az adód amit te befizecc...ad egy kördiagramot és az összes szegmens nevét összeggel, mivel beírod hogy mennyi a bruttód euroban éves bruttó 32000 - 120000 közötti

ilyen van levédiában vagy csak rablómese meg a ze'műttnyócév? és a Belfegor
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

csak nem? felébredtél?
pescator vagy pescador attól függően hogy olasz vagy spanyol és portugál lennél

brühüyyy
A keleti nyitás fedőnevű bullshit nyilvánvalóan komoly bajban van, így Orbán egyre mélyebbre ereszkedik le kutyába.

Ez két dolgon nem fog változtatni:
1. A keleti nyitás továbbra is csak egy lózung marad
2. Orbánt továbbra is imádni fogja a népe.

Tehát a bélyegnek nincs semmi értelme. A szobornak sem lesz, ami a következő stádium.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem jó semmi más sem csak a
302 HUF = 1 Euro

a többi ebből deriválódik

brühüyyy
@rodeo36: Na persze te könnyen beszélsz. Valld be, hogy ezt is te hirdeted. :))

Egymilliárdnál tart a vaterás döglött légy

www.hir24.hu/netturi/2013/05/13/egymilliardnal-tart-a-vateras-doglott-legy/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én sohasem csinálnám, mert az általam már ismert 40 ország közűl a hátsó fertályon maradt...Nagy Britannia sokkal vendégszeretőbb, a pub-ban a Guiness-t látva a kezemben a bárpult előtt űdögelve azonnal megszólított a mellettem űlő és máris bennfentesen dumcsiztunk...ez fekete afrikában is meg délamerikában is...észak amerikában már nem vagy nem mindenhol és ha meg akarsz élni mingyárt másképpen néznek rád mert versenytárs vagy akit ki kell ütni és egy nyugdíjas senkinek sem árt de fizetőképes

nem mérvadó, baromság a cikk ezt is a kukában találtad a többi linkje azon az oldalon hajmeresztő

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

még sincs forradalom

brühüyyy

miért hagyod, hogy seggfejek szelektáljanak neked irományokat miért nem kutakocc te magad a saját ízlésed szerint, persze ha van olyanod?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ugye senki sem fogja kifizetni az egymilliárd akármennyit de jó tréfa:

""Tisztelt ratosz! Üdv! Érdeklődnék, hogy csere érdekli e? Van több db szúnyog illetve egy molylepke is. Ha más az elképzelés, szerintem még ki tudom ásni a családi kiskedvencünket, Nyuszit, az oroszlánfejű töpenyulat. Hasonló korú a teteme mint az Ön hirdetésében szereplő légyé. Előre is köszönöm!"

Köszönöm, nagyon érdekes felvetés. Esetleg csere megoldható lenne a molylepkére! :)"

brühüyyy
@sírbateszezazegész:

a következőket orbániában kellene ordibálni a sok süket bürgének:

In Tel Aviv alone, 10,000 outraged people were carrying signs “Where's the money? With the tycoons, dummy" and "Look us in the eyes tomorrow," Ynetnews reports.

brühüyyy
@Enrico72: Nézzenek oda!
Te még élsz?
Mi a helyzet ma a pártközpontban?
Látom a blogokon,hogy ma az összes idiótát kivezényelték!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: A bőrön mindenki szereti enricot!:))

Egyébként a viktorok már csak ilyen kommunisták! XD
@rodeo36: én nem szítom a feszültséget:)
csak mutatom Gábrielnek, milyen ravaszak a "világ úrai":)
otthon is odabasznak:) ne lehessen őket egyoldalúsággal vádolni;)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Te figyelj öccse!Ne élj vissza azzal,hogy egy hétig nem zsiózhatok!:))
Gábros olyan amilyen de nem durva.

Viszont a vidékinek adott válaszok a bőrön,na az már igen!XD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na ott a pont.
Rodeo csak burkoltan zsidózik.:))
De vele senkinek sincs baja.
@kifordított nagyanyó: Nemigaz!!!! A haverom szerint a Viktorok simán seggfejek és kóklerek, ezt az érvelés Orbán és Valdés létezésével, helyzetével támasztotta alá...nem találtam érveket ellene a mai napig sem :/
@sírbateszezazegész: Hát az urak itthon se arról híresek, hogy a saját népükkel törődnének. Miért lenne ez másképp a "világ urainál"??? ;)
@kifordított nagyanyó: rodeo izrael politikájával és a virtuális pénzpiaccal nem ért egyet.
zsidózni még nem olvastam:)
@rodeo36: "a többi linkje azon az oldalon hajmeresztő"

Pedig ez egy kimondottan jó kis blog, ahol a külföldre szakadt hazánkfiai írják le tapasztalataikat, véleményüket. Igazán te is küldhetnél nekik élménybeszámolót és jó tanácsokat, mondjuk a Brazil szekcióhoz :)

hataratkelo.blog.hu/tags/Braz%C3%ADlia
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor talán nem etnikai alapon kéne őket definiálni, nem?:)
@sírbateszezazegész: én nem definiálok csak kritizálok, amiről úgy érzem nem helyes a politikájukban vagy a tetteikben. :)
@rodeo36: Pedig jó kis oldal.

@sírbateszezazegész: Ha az amerikai vezetést/politikát/pénzpolitikát bírálja az már zsidózás.:))
@kifordított nagyanyó: Vessen magára ha nálam jobb havert nem talált, ez őt minősíti :DDDD
@rodeo36:
Kiállnak, hogy tele a tökük a kényelmes és pénzt szóró politikusaikkal.
Ezek szerint több a kurázsi bennük! :(
10.000...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: MINDIG témánál vagyunk szerény meglátásom szerint. Szerintem ha egy p*na lenne a napi bejegyzés akkor is témánál lennénk az 5. komment táján...
@sírbateszezazegész: Nem rossz.:))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nekem úgysem lehet.:))

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Pedig még a nődet is kölcsönadtad!
Ja bocs,nem tudtad...?:))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Ezek szerint Gábris huncutkodik? Én az első hosszabb idézete láttán dobom a kukába, szóval ilyenkorra már lemaradok... :))
Mondtam már, mindenkinek más a gyengéje. Nekem a pina, neki meg a zsidók, vagy a kis kefebajszos. Ja kérem, ízlések és pofonok!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Ja én maradnék az alap offnál! :))
blondegirls.blog.hu/

Ugye mennyivel jobb, mint a kurucos fos, meg a hasonló trutyik??? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nemtom micsinál, nem látom őt :)

@kifordított nagyanyó: Nagy szart, de rendben, új téma....Championeeeeees, championeeeees...dobjak linket ahol élőben nézheted a mai barcelonai utcai felvonulást mert bajnokok lettek? :DDDDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azt hiszem - írásod alapján -, Te vagy az egyetlen aki elismeri a jobb oldalon, hogy az államkötvény is hitel.
A békekölcsön is, viszont a békemenetnek semmi köze a békéhez, csakúgy, mint a békésen (vagy Hevesen, Szolnokon stb.) kölcsönadott hitelnek.
Ha így megy tovább, troll leszel a saját blogodon.
:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

naná pont ezért, pedig aszongyák hogy rendőrállam

brühüyyy
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: A tegnapi ünneolés jobban tetszett!XD
Kár hogy ennyi volt,félek.
De ha Ő bízik Moyesban akkor oké.
Félek attólhogy Rooney is elmegy.:((
Remélem nem hozzátok.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Akkor te is olyan galád vagyol, mint én... Egész jól műxik a gomb. :))

@Dr. jenőke (jenőke):
Mazochisták megérdemlik, hogy olyan fostalicska szövegeket olvassanak!
Pláne, ha egy olyan párt szócsövei fossák azt, ahol egy Volner a "képesítésével" lehet gazdasági szakértő! :)))
@Dr. jenőke (jenőke): Nem is tudtam, hogy van saját blogom. Melyik az?? ;)
"Mindezek alapján, valamint figyelembe véve, hogy a miniszterelnöknél nem azt kell nézni, amit mond, hanem azt, amit tesz, elmondhatjuk, hogy Orbán Viktor kivételesen nem hazudott a SIC Notícia nevű portugál hírtévének, amikor úgy nyilatkozott, hogy ő nem populista. Orbán Viktor ugyanis olyan elitista, aki a saját népét fosztja ki, hogy saját klientúráját gazdagítsa."
hvg.hu/itthon/20130513_Orban_Viktor_olyan_elitista_aki_a_sajat_n

Kivételesen egyetértek a cocikkal... :)
@kifordított nagyanyó: Roo kikérte magát, szerintem tipli lesz belőle :/
Viszont sose menne olyan csapatba ahol nem ő a legnagyobb vagy a legnagyobbak egyike, és nálunk ugye sokadik lehetne csak a sztárolás listán, és mikor meghallaná hogy Leo alá dolgozz lenne ott nemulass...viszont azért megnézném nálunk bajnokin, ahogy nekifog angol focizni :)
@Dr. jenőke (jenőke): Erre nem nehéz rájönni.
Mondjuk volt állampapírom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Csak feltételeztem, mert nagyon szeretsz írni és olvasni.
Baj?
HELP ME!!!!!
Tud valaki egy olyan gombot valahol, ahol Orbánt lehet tahótlanítani?????

"Orbán: Kellenek az irracionális megoldások
Erős nemzeteket, keresztény értékeket és szokatlan megoldásokat akar az európai válság ellen."

www.origo.hu/itthon/20130513-orban-kellenek-az-irracionalis-megoldasok.html
Azért ez érdemes lenne elolvasnia ezt az írást a Felcsúti Maradonának, mielőtt a békamenetes haverjaival nekiront Brüsszelnek. Mert lehet, hogy ott néhány nagy koki és saller kinézne nekik.
hvg.hu/velemeny/20130513_Mong_Viktor_a_szakadek_szelen#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2013_05_13&utm_content=top3&type-id=HvgTopHvg&user-id=A576EEB2
Én tudom, hogy ő nem szokott ilyen irományokat olvasni, de időnként jót tenne neki.
@kifordított nagyanyó:
Kifejezetten címzett volt az írásom, de tudomásul vettem jelentkezésed.
Most így ketten vagytok.
Várom a további jobbos jelentkezőt, mostantól számolom.
Az előbbi kérésből a Very Fast-ot kifelejtettem:-))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Valami Piktor-szűrőt teszel fel. A reklámszűrő betanítható, minden böngésző alatt van, ezt a kispöcsöt meg felviszed az adatbázisba!
Úgy kibacca a parasztját, hogy öröm lesz nézni - a hűlt helyét! :)
Hááát nem is tudom... a helye helyett a besteteste is megtenné:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az a Ló Fast volt, amit a megfelelő helyre történő beillesztéssel ajánlok a narancsbolsevik párt prominenseinek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bazdmeg.Akkor egyúttal a Fridec.hut, meg az teljes M1, M2, Hír tv, Ekhótv, MN, Heti Pálesz, MTI ki lenne írtva. Oszt maradona a BBC, meg a matyitévé:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Megosztott helyen első a kis csírával!:))
A mezszámért meg majd megverekednek.:))
Azért dolgozik rendesen,a kiszolgálással nincs baja.
Viszont a Real ellen döntené fel sorban a védőket,a labdát meg félúton elhagyná,messi meg vihetné tovább.:))
Nem érné meg?:))
Macarıstanda Azərbaycanın dövlət müstəqilliyinin bərpasının 20-ci ildönümünə həsr olunan xatirə poçt markası və poçt kuponları buraxılıb

www.aztv.az/readnews.php?lang=az&id=3677

A magyar zászló egy kicsit fura.
Persze a Hegyvidéki Krónikát, a Metropolt majdnem kifelejtettem, mega Tánchíd, mega Máriaszentjózsefkijafaszom rádiót is:-)
@rodeo36:

Nem a BME tanulmányra mondtam, hogy faszság:))
Már 93-94-ben hallottam közgazdáktól hasonló véleményeket.
A privatizáció levezényléséről eszement dolgokat meséltek. Tőlük hallottam először naftalinszagúnak nevezni és szidni a hozzá nem értéséért Antallt.
@Orica Középföldi: Antall egy ömmaga elől is alámerítkezett nímand volt rosszkor volt jó helyen... maradhatott volna a könyvatkáry között... a fia is lám, mire vitte... semmire...
@kifordított nagyanyó: A Messi vs. Rooney ketrecharcot megnézném, bár félő hogy nem lenne szép a vége :) Shrek egyet csap és Tündérlala úgy festene mint a kinderjáték amire apuci rálépett túrabakanccsal :))))
@Orica Középföldi: és azért ne feledjük, akkoriban kezdett intézményesülni a nagyüzemi lopás és korrupció... az élharcos a Sam-csula volt emlékeim szerint...
@kifordított nagyanyó: Rodeo nem lehet antiszemita... az összes zsidó zenész-énekes előtt földig hajol:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Sose bocsájtom meg Csoórinak, hogy kitalálta ezt a nímand dzsentri-fiókát. Tényleg helyrehozhatatlan károkat okozott.
Az, hogy jobban kedveli a piláfot, az arganzát, a falafelt, mint a maceszgombócot, az csak ízlésbeli dehonesztáció:-)
@Orica Középföldi:
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sajnos akkor (azóta is) nagyon hülyék voltunk.
Meg naívak.
Majd jön a nyugat és segít és minden jó lesz.

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Akkor az erőviszonyok tisztázva vannak.:))
@Orica Középföldi: Ha most azt mondanám, hogy Csóóri-val kezdödött minden és azóta is ez a mentalitás határozza meg a magyar közéletet... belegondolni sem merek... én lennék a legnagyon antiroromológoszta kishazánkban... pedig.... munka minek, teknyűt vájjunk, az adott szavunk szart sem ér, a gyengét rugdossuk a bandával, az erősnek odatartjuk a seggünket, pénz van, uccu sose halunk meg, ami megtetszik elveszem, szarok mindenkire... ajjjjjjajjjj, nagyon messzire vezetne...
Persze mindez csak a kikeresztelkedett lévitákra igaz, mert ősi turulnemzetünk győzni fog. És mindez megspékelve a szellem legaljának dúlásával... na abbahagytam...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" kezdett intézményesülni a nagyüzemi lopás és korrupció... az élharcos a Sam-csula volt emlékeim szerint..."

Ó, az élharcosoknak alig volt nevük. Elég eszük volt, hogy csöndben maradjanak. Kíváncsi lennék, mára hányan tudtak megmaradni és kamatoztatni az olcsón szerzett vagyont.
Tudom, hogy jópáran gyorsan belebuktak, és minden elúszott.

És mindebből ez a tökfej semmit nem vett észre,
Viktort nem vitték el?? ;)

"Köcsögmentesítés": romáknak mutatták meg, milyen egy börtön. Húszszemélyes zárkákba vittek romákat a pécsi börtönben - számolt be a bama.hu.

hvg.hu/itthon/20130513_Kocsogmentesites
@kifordított nagyanyó: Ezt a mentelitást "nyugat" kb. 200 éve lerendezte... vagy megszoksz, vagy megszöksz... nekünk úgy tűnik vezérünk az utóbbit ajánlgatja... vár a varanusz vidéke és a góbi sivatag. Osz vadászhatónk "féregre" a naplementében, hogy legalább a szemünk kék legyen.
@Orica Középföldi: Mindemellett elég sokat találtak meg a bakonyi rengetegben valamely fa tövében, kissé vaddisznók által megbolygatva évek múltán...
@Dr. jenőke (jenőke): Nincs de nem baj, ha erre gondoltál. Egyébként blogot szerintem inkább Rodeónak kéne írni. :))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Egyetértek.
Már nem emlékszem pontosan, hogy mikor, de még 89 előtt volt egy vita vagy tán vitasorozat az ÉS-ben.
Sánta, Csoóri és még valaki a Csodaszarvasról. Na akkor kezdték melegíteni a turultojást.
@Orica Középföldi: Hehhe Szabó Iván miniszter úr, aki egy ktsz könyvelőjéből lett mindent ható:-) Boros ügynök úr a Phare pénzek éceszgébernátora:-) Suchman úr... a brezovai remete, aki József Attilával a keblén jajongott, ápolt balatoni nyaralójában a hálátlan utókorról.. és a mai nagyjaink: Szekeres szállodás anitalkesz hadügyér... mai is hiperaktív, Torgyán Bubu és a Szabadi bravúrlégtornász páros, suttyó nyírségi ruhatáros zsurki vodkagyáros... nyami:-) a dicső múlt.. és Lezsák, a nagy ász, aki 3 generációra összelopta magát és ma is tündököl... asszem hányni kell...
Mai költői kérdés. :))

Kerner listája: tűzre az Újszövetséggel!

A nácik nagy könyvégetésére emlékezett a renegát indexesekből verbuválódott 444.hu liberális, humanista, nagyonajróper hírportál. A jeles nap alkalmából vicces körkérdést tettek fel munkatársaik körében, ma mit égetnének el. Kerner Zsolt Lőrincz L. László és Ceolho művei mellett az Újszövetséget is tűzre vetné.

Ha Kerner listájára harmadikként - csak úgy viccből - a Talmud kerül, vajon másnap is ott dolgozna még a srác? :D:D
és persze a Zsírtáltos vonalat, a méjmagyar fasisztát se felejtsük el, akinek megszállta a démonpia az agyát és delíriumban töltötte utolsó 20 évét... de azért Ő is lenúlta a magáét. És ez a Mai jobbik ősapja... én nem dicsekednék ilyen felmentőkkel...
és majdnem kifelejtettem az ország Hedvigjét, az első és egyetlen Hóbaglyot, aki a haza bölcsének szerepáben tetszelgett, a hidegsebész nótárius utókalkulátor viviszekálót, az azóta is primetime Snelcici művésznőt és sorolhatnám napestig... én szégyellem magam helyettük... denagyon...
azt hiszem erről beszéltünk a nagy csomag napján:
/igaz nem kell sok ész hozzá/

Zsarolunk, zsarolunk?
További adót is kaphatnak a bankok, no meg az energiaszektor és megint a bankok (és mi is), ha nem elégszik meg az EU Varga csomagjával. Vajon a bankok szerint is...

azenpenzem.hvg.hu/2013/05/13/zsarolunk-zsarolunk/
na vége Magyarország sírásói élő-holt tetemeinek nekrofág-nekrológjának...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért Lázár-Orbán stb. elég nagyot nézne, ha az anyabankjuk, ahol a lóvét tartják, közölné: rendben van gyerekek. Számlátok befagyasztva, ebből fedezzük a "hobbitok" költségeit:-)
@kifordított nagyanyó: hááát valóban... persze, ha a dinoszauruszok sorsára jutott volna idejekorán, sokkal szebben emlékeznénk rájuk:-)
No comment... nagyjából erről írtam, csak az Isten nem segít...
""Tipikus cigányéletet éltem, de Isten segített""
hvg.hu/itthon/20130513_Tipikus_ciganyeletet_eltem_de_Isten_segit
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Te!Mert nem zsidózhatok attól cigányozhatok.
De nem rossz kezdeményezés.
Aki hagyja azzal meg lehet csinálni.
A nap kérdése: min töpreng Orbán a képen? :-D

A poszt illusztrációját kéne bélyegre nyomni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mai költői kérdés: a Jobbiknak nem kellett volna szólni valamit Viktorék komcsiszopásához?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nem az a bajotok, hogy minden hülyeséghez hozzászólunk??? ;)
@rodeo36: Na kedves Rodeo ezt kapd el ne a náthát. :)

Mihail Gyegtyarjev, az Állami Duma képviselője javasolja, hogy Oroszország területén tiltsák be a dollárt. Az ezzel kapcsolatos törvénytervezetet már előkészítette. Gyegtyarjev az oroszországi lakosság megtakarított pénze miatt aggódik.

„Ha ezt most nem tesszük meg, öt év múlva az államnak majd az oroszországi dollártulajdonosok segítségére kell sietnie, akik pénzügyi piramis áldozatai lesznek” - állítja a képviselő.

A tervezetben rámutat, hogy a tiltás csak a dollárra vonatkozik.

hungarian.ruvr.ru/2013_05_13/A-dollar-betiltasat-ajanljak-Oroszorszagban/
hvg.hu/tudomany/20130513_Rejtozzon_el_a_neten_bongesszen_anonim_mo

"Rejtőzzön el a neten, böngésszen anonim módon
2013. május 13., hétfő, 10:00 • Utolsó frissítés: 4 órája
Szerző: hvg.hu

Címkék: anonim böngészés; appajánló; IP cím elrejtése; böngészés titokban; SafeIP;

Kinyomtatom • Elküldöm
Nem kell feltétlenül rossz szándékra gondolni, ha valaki anonim módon szeretne böngészni a neten, hiszen internetes identitása védelmével magát és a számítógépét is óvja."
Tudja valaki, mikor kerül a postashopokba a Stalin-blokk? A Chavez-blok előtt vagy a Fidel-blokk után. Első akarok lenni a sorban, mert én szeretem a nyalást, a bélyeg hátsója ugyanis zamatos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kérdezd erről Nouriel Roubini-t is
engem ne, mert a gyertyánszkij-jel értek egyet

brühüyyy
@Bakter: Ezek hátán valami varázssütimaradék lesz bedarálva? Merakkóóó megyek:-)
Csak szólnék, hogy a Franco, Goebbels, Eichmann, Mao, Hóapó, mega Kan Bodza, (nem jut eszembe nemneve)Gőring, Pinacset, Bokassa sor hamarabb fog kijönni... izzíds a netfigyelőt :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábriel, a dzsobbik meg akarja büntetni a zejut. A technikai megvalósítás érdekelne, nem tudsz valamit? Nem hívjuk le a támogatásukat, vagy elárasztjuk őket hamisgulyással? Mert a nyílgyártást ugyebár elvitte a renccerváltás, több száz évvel ezelőtt, a vasésacélt meg a két évtizeddel ezelőtti.
Persze a Don Pintér-Simicska-Nyerges-Hasba rúgó blokk is eléggé népszerű lesz:-)
@Bakter:

Te nagyon hülye:))))))))))))))))))))))))
@Bakter: Caraavggio? Az egy ócska nápolyizabáló gyikosgombóc volt:-)
@Bakter: Nem kell őket büntetni, szétesnek anélkül is. Tudod ha valahová mi belépünk az tuti gajra megy. :)
Faszkalap mr. 20% jól beinterpellált HJDÚBÉTÜGYBEN... ETTŐL GISZTUSTALANABB ALÁKÉRDEZÉST RÉGEN LÁTTAM... lAJA! te VAGY A kIRÁLY!:-)
Persze hányáskeltésben tolongás van.. Fónagy nagyjából... tisztára mos... a ricinus nem ilyen hatásos... ez a nemember asszem a magyar politika legeslegeslegalja...
@vitéz Thapóccay néma bárány: A fene tudja.
Én nem komcsizok a régi vezetők miatt általában de nem rossz ötlet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem, az a bajunk minden hülységhez hozzászóltok, de amihez hozzá kéne ahhoz meg sose.

De a kérdés végülis költői volt.
@kifordított nagyanyó:

Én komcsizok mert rühellem a komcsikat. Plusz szégyellem, ha országom vezetőjét komcsik faszát szopni látom 23 évvel a rendszerváltás és 21 évvel a Szovjetunió felbomlása után.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nos volt benne egy rész a zsidókról meg a szilvás gombócról ha jól emlékszem. Előd mondá, hogy számára furább ha valaki a szilvás gombócot utálja mint a zsidókat. na most ez nekem nem kóser.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Örülj annak amihez meg hozzászólnak.:) PLd. volt tüntetés a narancs székház előtt néhány napja, ilyen olyan fidesz elleni feljelentések, stb. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem. Fordítva. Mindenhez hülyeséget szóltok hozzá. ;)
@kifordított nagyanyó: Közben zajlik az élet a síp utcában is. :))

"Elkaplak, megverlek, kicsinállak" - férgezés és rohadt tetűzés a Mazsihisz közgyűlésén

Nem volt könnyű leváltani Feldmájert vasárnap - derül ki az alább látható összeállításból, mely a kongresszus felszólalásaiból tartalmaz részleteket. Az immár csak volt elnök a végsőkig ragaszkodott székéhez, s úgy tűnt, el tudja halasztani a szavazást, mert nem kapott kellő többséget a leváltását célzó indítvány napirendre vétele, végül Zoltai adta meg neki a kegyelemdöfést azzal, hogy bizalmi szavazást kért maga ellen, és erre kérte fel az elnökség többi tagját is.

t7.hu/0fiw
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nekem úgy a régi komcsikkal nincs bajom.
Kivéve tömeggyilkosok ilyesmi.

@Penivaldes: Pedig ez csak egy kis (aush)witz volt.:))
Bocs,nem tudtam kihagyni.

Na viszlát egyelőre.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Elegánsan kitértél a valódi válasz elől. Ugyanis, bár viccesen tettem fel a kérdést, a dzsobbik ezt komolyan gondolja. Viszont ezért gondolom én, hogy a dzsobbik maga egy vicc.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem nem, arra a festőművészre gondoltam, aki stílust teremtett kis bajszával, miközben látványos karhadonászással hajtotta el a legyeket a közelből.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia Kedves Padtársam! Napokig nem voltál iskolában. Távollétedben - mint látom - élesre fented az elméd. Gratulálok.
Érdemjegy: 5-ös
@vitéz Thapóccay néma bárány: " Plusz szégyellem, ha országom vezetőjét komcsik faszát szopni látom 23 évvel a rendszerváltás és 21 évvel a Szovjetunió felbomlása után."

.... és ha megfizetik? Állítólag Magyarország az az ejropai központ ahol pénzért bárkinek a f-át l.szopják! Hímek és nőstények is. Valami oka csak van?
@Bakter: Melyik válsz elől?? ;) Arra gondolsz, hogy az únió - nélkülünk is szétesik - és más lép a helyébe vagy valami mást vársz.
@Légifarkas: a tegnapihoz, de ide is tökéletesen illik.
ezt írtad:
"@punkfrog: tökélyre fejlesztitek azt, amivel a "miért nem lehet" magyarázatokat generáljátok; ehhez való jogotokat elismerve megadom magam, be is fejeztem a győzködést. Csüccs, nézzétek a műsort csendben, integessetek majd a kamerába, teli lesz a világ részvéttel az agónia láttán.

Laktam társasházban, van gyerekem, voltam szülőin, volt ötven katonám, van tíz kollégám - és valahogy mindig volt, van szövetségesem is. Akinek tízmillió másik csak ellensége lehet, mi a picsának lakik itt?

@kekex: tudod, végiggondolva azt, hogy az ellenfél ereje mekkora mértékű, és mennyire általánosan romboló reményvesztettséget, beletörődést okoz az ellenzéki sorokban, kénytelen vagyok kendőzetlenül hangot adni annak a véleményemnek, miszerint inkább nem akarok én itt semmiféle demokráciát. Miattatok nem, basszátok meg, mert alkalmatlanok vagytok rá: a nyertes oldalon állni, az de fasza lenne, ám az első nehézségek úgy fújnak el benneteket, mint tehénfingot a passzátszél. Aki elfárad az ujjai tördelése közben, annak tudok adni fogót."

úgy látom én élek ebben az országban és te nézed a műsort.
én naponta próbálom meggyőzni az embereket a környezetemben.ezért merem leírni a tapasztalataimat.
az emberek a politikát valami mocskos dolognak tartják amihez nem szeretnék ha közük lenne.oldjon meg helyettük mindent, de úgy hogy mások fizessék meg ennek az árát.nem értik, hogy mindent ők fizetnek.
nem akarnak vizitdíjat fizetni.inkább hálapénzt.
nem akarnak tandíjat fizetni. inkább képzési hozzájárulást.
nem érdekli őket a földbérleti pályázatok botránya mert végre magyar kezekbe kerül a termőföld.
nem érdekli őket a trafikmutyi mert nem dohányoznak.ha meg mégis akkor úgyis beszerzik "okosba" az ukrán,szerb stb cigit.
nem érdekli őket a felcsúti stadion amit több milliárd ft közpénzből építenek a miniszterelnök 1600 fős falujában.
örülnek az egykulcsos adónak mert több marad nekik és leszarják, hogy a legkisebb keresetűek kevesebbet kapnak.
örülnek a rezsicsökkentésnek és nem érdekli őket a hogyan.
ezekkel a dolgokkal naponta szembesülök.
tömegeket egyirányba mozdítani csak populista demagógiával lehet.arra viszont ott van orbán aki ebben überelhetetlen.
ha lenne politikai garnitúra amelyik nyilvánossá teszi a működését a politikának akkor nagyon lassan, de rájönnének az emberek, hogy mi folyik ebben az országban.
ezt a politikai garnitúrát azonban csak egy nagyon erős és magas színvonalú oktatási rendszer tudja kitermelni.ezért is zülleszti minél mélyebbre a mostani kormány.
én naponta küzdök az emberi butaság ellen.te meg egyszerüen elküldesz engem a picsába mert másképp látom a dolgokat mint te!
ráadásul a hozzám hasonlóan gondolkódók miatt szeretnéd a demokráciát is megszüntetni itt.
ezek szerint én vagyok a probléma ebben az országban.
hát nem!
tőlem nem fogod elvenni a szabadságom amire mindig is vágytam.
nem te határozod meg ki alkalmas és ki nem a demokráciára.
@Mariann19: (csipkedi rövidnadrágja szélit oszt zavartan mosolyog)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem, simán azt kérdeztem, mivel és hogyan büntetné a dzsobbik a zejut. Ennél magyarabbul már csak a magyarabok kérdezhetik Afrikában.
@sárkányfő:
Majd akkor szólj, ha a láva ér orbánig. Minden irányból.
@sárkányfő: túlvagyunk rajta, megsenem lepődtünk. Már csak egy elvarratlan szál maradt. Vajha a Népnemzeti dohányáruldákban csak Continentál cigi lesz a választék? Multiknak annyi? Marad a mahorka, a szabolcsi kappadohány, esetleg a köpnivaló bagó, és a pipaszortyogtató nikotinbűz? BAT, Philip Morris, Dunhill, Camel, Maroloborolo, Mutyifoilter, Chesterfield, Eve, kuka? Van egy érzésem, hogy igen...
@Bakter:
Milliókért keltek el a festmények:
habostorta.hu/hu/habostorta/cikkek/minden-mas/milliokert-keltek-el-hitler-festmenyei#

És mit csináltak a neo-nácik? Bélyeget!
Rudolf Hesst ábrázoló bélyeget állított elő a német posta. A Deutsche Post szóvivője szerint mindez a német neonácik fondorlata lévén történt.
A több mint 20 Hess-bélyeg előállításáról a Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) kárörvendő hangnemben számolt be Deutsche Stimme....
mult-kor.hu/cikk.php?id=20677
Basszátok meg a lovat, gyerekek!

Izraelben éltek vagy nem tudtok máshogyan szexuálisan felizgulni?
Ki a büdös picsát érdeklik a zsidók, mondjátok már meg nekem?
Akit meg érdekel, az miért nem fogja a bácsi botját s költözik Izraelbe?
Ott talán helyreállna a férfiassága.

Van itt megbeszélni való épp elég, teljesen elbasszátok ezt a szebb reményű blogot.
@Mariann19: Van amikor az emberfija kicsit besokal. Ugyanazt olvasni/írni napszámban, tökfeleslegesen, a semmit osztani ész helett, korlátoltak háborújában megpróbálni gyertyát gyújtani, bagzó pótcselekszők meredező dárdáját félresöpörni, sárló kancák izzadságszagát elviselni, NE-tömjént és a Zyófit szagolgatni, hazug győzelmi jelentéseket olvasgatni, orads hazugságokat hallgatni... edzet embert kíván... én nem vagyok teljesen az...
@Dr. jenőke (jenőke): Esküszöm, nem találkoztam a hírrel...
"Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.05.13. 14:39:35
@Bakter: Ezek hátán valami varázssütimaradék lesz bedarálva? Merakkóóó megyek:-)
Csak szólnék, hogy a Franco, Goebbels, Eichmann, Mao, Hóapó, mega Kan Bodza, (nem jut eszembe nemneve)Gőring, Pinacset, Bokassa sor hamarabb fog kijönni... izzíds a netfigyelőt :-) "
ORSZÁGSZÉGYENHÁZ 2013

"Rezsieljárás folyik Magyarország ellen
PERCRŐL PERCRE
Szerző: hvg.hu
Címkék: MSZP; Fidesz; Jobbik; parlament; KDNP; LMP; parlamenti tudósítás; trafikmutyi;

Kinyomtatom • Elküldöm
A Fidesz az uniós túlzottdeficit-eljárással, az MSZP a trafikmutyival, a Jobbik a devizahitelesekkel foglalkozott a mai parlamenti ülésen. Rogán Antal szerint ha Brüsszel nem veszi figyelembe az ország teljesítményét, akkor bebizonyosodik, rezsieljárás folyik hazánkkal szemben. A szocialisták szerint egy vak komondor sem lenne képes kimagyarázni a trafikmutyit, Fónagy János azonban megpróbálta. Kövér László pedig többször keménykedett az ellenzékkel."

Fónagy és Minarik Ede kaftámárus miniszterhelyettes a mai nap gerinctelengyőztese. Kalciumot nyomokban sem tartalmaznak....
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azt nem lehetne csinálni, hogy néhány általam kijelölt hölgyből készítenek életnagyságú bélyeget? Oly módon, hogy a ruhátlan hölgyet bekenik bélyegragasztóval.
2013-ban azzal kezdeni egy interpellációs választ, hogy, meragyurcsány aszonta az éccakai éramra, hogy akkor vesz feredőnadrágot az ember amikor akcijó van, és az MSZP mégsenem váltotta le... ez már a debilterség legalja... és ez az ember egyetemi tanár és miniszterelnök helyettes... anyám... már ne is borogass, borogatlak téged...
@Bakter: a 3 D nyomtatók korában minden lehetséges... még a testtájanként eltérő illatorgia is, valamint az olvadékonysági (nedvesedési tényező) tetszés szerinti kialakítása is. Pl. Neked javaslom, a piacot bejáró kézikocsit húzó nagyit, +30 fokban, nejlon otthonkában, magas szárú reumacipőben, viszérharisnyában, konyharuha kendővel, tundraalsóban,kissé borostásan:-)
@Bakter: Vazze és ha leáll a nyáltermelésed? Ott állsz szegény áldozat hónaaljához ragadva? :-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A fidesinómia nagyon veszélyes, ragályos betegség. Aki elkapja, rohamosan elbutul és elhülyül tőle. Ellenszere egyelőre nem ismert. Nagyon alacsony a gyógyulási arány.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nemes feladat fényt vinni az embertársak életébe, főleg mosolyt csalni a szomorú ajkakra.
Nálam sikerült jó kedvet varázsolnod, ma megint nagyon formába lendültél a szellemeséget illetően.
Ránk is fér a kedélyjavítás, mert mindennap történik olyan esemény, ami "alkalmas a nyugalom megzavarására".
Ettől függetlenül csak érdeklődéssel fordulunk az események felé, hiszen a bundánkról van szó.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Több komolyságot, a bélyeg nem játék, gyűjtése nagy hagyományokra tekint vissza, egyesek ölni is képesek érte.
"„Rendezvényünket sajnálatos módon beárnyékolja egy udvariatlan, politikailag irányított akció, melyet egyes germán nyelvcsaládhoz tartozó hallgatói szervezet próbált megvalósítani” – írja beszámolójában Nagy Dávid, a HÖOK elnöke. A külföldi tiltakozásra szombaton derült fényt.

Kivonultak a német nyelvű delegációk Navracsics Tibor beszédéről az Európai Hallgatói Unió (ESU) budapesti közgyűlésén áprilisban. A német, osztrák és svájci delegációk a kormány antidemokratikus intézkedései ellen tiltakoztak, az általuk beterjesztett indítványt a közgyűlés leszavazta."

Magyarország jobban üresít.
Ezt a csávót vették meg, miután tíz éve jár főiskolára?
@Habakuk999:
Elvitte a cica, de inkább Gyurcsány.
@Mariann19: Én nem humorizálok, hanem megpróbálok kőkeményen szatirálni, gunyorálni.. ez már nem a humor, hanem a vicc, és a kínos vigyor időszaka... hogy a szavak esetleg sorban humorosnak hatnak, az a véletlen műve és a korszaké. Undorodva nem lehet viccelni, csak felháborodva gyilkosélccel ölni. A baj, hogy a címzettek nagy része fel sem fogja, legfeljebb jó sutkának véli, pedig asszem erősebben kevesebben küldik el a jó kurva anyjukba (mondjuk nehhány kollegával egyetemben)öket, mint mink. Oszt mire megyünk vele? Semmire... a kutyakórus ugat, a pupuhabzsincs teve pedig a kincsecskékkel halad..
@Bakter: Meg az emúttnyócév. Nem elég magyarázat ez neked? Úgyis ezt mondanák hivatalosan. Esetleg egy fél mondatban megemlítenék Bajnait is.
@Bakter: Ne mondj ilyeneket, mwrt megbélyegeznek... szarul néznél ki egy skarlát betűvel a válladon: NEM NERKOMPATIBILIS! :-)
@Bakter: Gyurcsány medencéjében víz helyett kp-ben úszik, mert a a kp állomány 10%-al emelkedett.

Ami már csak azért is érdekes, mert idén van mindenféle új limit a kp forgalom céges korlátozására.

Kisker forgalom pedig érdekes módon nem nőtt.
@Penivaldes:
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
@Habakuk999:
No most az a nagy helyzet, kis buták: hogy amikor keresték a csontvázakat, ezt a spejzajtót nem vették észre. De tegnap matócsi fügelekvárt keresett, hát benézett oda is, és kidőlt egy 32 milliárdos csontváz. Holnap selcici vagy girnyószáz, esetleg az ifjú titánium sajtót fog tájékoztatni vaniliáspalikával.
Gyurcsány az öregedecskedő cserére, de legalább nagygenerálra szoruló Pirossal, aprókat sikkantgatva... (fúj már a neve is komcsiasszocit kelt)vérferedőzik a milliócsillióbrillpengőkkel dugig gyalázott medencéjében, közben lesi az éjszakai áramot mérő vellanyórát és fejben számolgatja a rezsicsökkentéssel megspórolt forintocskákat, amit az ország szétdúlására szándékszik költeni, a parton pedig az egész szaudi négerbokszosarab futballcsapat várja a beteljesülést... Orbán a szomszéd tanyáról anyároz és kukkol..., dülled a szeme és írígykedik, mert falusi parasztgyerekként a kacsaúsztatóban nem tanult meg evickélni... neki csak a olimpiai biodíszlet bútordarabcsaj adja meg a szennyel úszás örömét...
Pedig nyugodtan bepróbálkozhatna... Lázár Jani biztosan már felvilágosította, mi úszik legfelül... fulladás fennforgása kizárva... persze, ha a Jani ott van a Kozelben... meggondolandó... főleg, ha egy algaleszedő háló is ott van a medence szélés...
@Habakuk999: Elfelejtettem a nevét, a kicsi lány, aki valami szart is relámozott a királyin...
@Bakter: még szerencse hogy a spejzajtóba nézett bele, és nem csaliajtóba, amin ha kilépsz zuhansz 40 métert lefelé..
@Penivaldes: Lófaszt Mama! Ku Sza Szen lefelé nét és felfelé repül:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Jaaa, tudom már...

Én nem vagyok olyan politikailag, kulturálisan és szarkasztikusan kiművelt fő, mint egyes Nyúl uramék.:(((
Debil Emil hetyke bajszát újfent megpederte:
"Kövér László megint bedurvult
Visszadobott egy interpellációt, keménykedett
egy szocialistával. Percről percre a Parlamentből."
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Oszt mire megyünk vele?"
Azzal, hogy sokan elmondjuk a gondolatainkat, azt lehet elérni, hogy a gondolati sokszínűség szintetizálásával nő a tisztánlátás. Azért nem öncélú megnyilvánulni, mert a blogot nemcsak írjuk, hanem sokan olvassák, a felmérések szerint többen, mint a hozzászólók.
A közmédia egyoldalú információt és magyarázatot ad közre, ezért nem lehet csupán ott lehorgonyozni.
Más.
Miután Te cigis vagy, be is kell szerezned a terméket, és ezzel kapcsolatban ma hallottam dr. Magyar Gábortól egy általam eddig nem ismert dolgot, hogy a trafik törvény sérti a fogyasztói szabadságot, amely a jog szerint megillet minket.
Miután ez az ügyvéd fogja képviselni a kárvallott trafikosok ügyét, legalább tíz jogsértést sorolt fel, amelyet alkalmazni lehet az állam ellen.
Eszerint lehet, hogy Te is visszakapod a fogyasztói szabadságodat, és szárnyalhatsz, ha az ügy sikeresen lezárul.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ne írkálj ilyeneket, mert megint elkezdek káromkodni, nincsenek Neked méheid vagy darazsaid?
Azokról szebb mesét írhatnál.
"Szuperállamtitkárnak indult,
sportállásából is kibuktatták
A kormány bulldogja, Gál András Levente mindent bevetett, stílusa miatt mégis csúnyán ejtették."
index.hu/belfold/2013/05/13/szuperallamtitkarnak_indult_sportallasabol_is_levaltottak/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na azért egy kis kultúrált hangnem nem ártana Nyúl Úr. Lehet, hogy nem értesz egyet valakinek a nézeteivel, de az még nem jelenti azt, hogy lenézően kell vele viselkedni.
@Bakter:
Kilóra vették meg?

"Idén februárban például „gyáva és hazug” lépésnek tartották a hallgatói szerződés alaptörvénybe foglalását, szerintük erről nem volt szó, a kormány további tárgyalásokat ígért. Áprilisban mégis megállapodott a HÖOK és a kormány a hallgatói szerződés helyébe lépő nyilatkozatról. Kiss Dávid HÖOK elnökségi tag ezt kifejezett sikerként értékelte beszámolójában: „e téren sikerrel jártunk: jogi értelemben a szerződés megszűnt, helyette egyoldalú nyilatkozatot kell aláírnia a támogatott hallgatónak.”

„Rendezvényünket sajnálatos módon beárnyékolja egy udvariatlan, politikailag irányított akció, melyet egyes germán nyelvcsaládhoz tartozó hallgatói szervezet próbált (sic!) megvalósítani” – írja beszámolójában (pdf) Nagy Dávid, a HÖOK elnöke. Nagy beszámolója szerint „vállaltan baloldali nézeteket valló” szervezetek egy csoportja „látványosan kivonult” a miniszterelnök-helyettes beszéde alatt. „Talán még felháborítóbb, hogy szervezetek olyan indítvánnyal éltek volna, amely a magyar kormányt bírálta” – folytatja az elnök. Végül aztán minden jóra fordult: „Szerencsére külügyi képviselőink kiválóan kezelték a helyzetet és a kéretlen „segítséget” nem csak visszautasították, de azt nagy többséggel az ESU közgyűlése is leszavazta”.

index.hu/belfold/2013/05/13/hook-elnok_megsertve_erzem_magam/

Szentséges atyagatya... a magyar kormányt bírálni merte volnaaaaa???
NE!!!!

Szoponcok...
@Mariann19: dohányosnak nincsen fogyasztói szabadsága, Egy pária, aki élsőködik a magyar nemzettestvérek emlőin, kiszívva onnan az összes nikotint, lassan csak a vasúti átjáróban gyújthat rá, de ott is csak akkor, ha piros a szemafor és akkurátusan a sínen áll, de a dobozonkénti kb 600 forint adó befietését szigorúan elvárják, ha netán meggondolná magát és mégiscsak le akarna szokni, azonnal megjelenik a NAV kommandó egy erőteljesebb végrehajtóval és a TEK-kel adócsalást szimatolva. Szóval, manapság itthon a rohadtbagósnak aranyélete van. Istenbizony, lassan már azért járok át időnként Ausztriában, hogy normális asztal mellett egy kocsmában, egy cigit elszívva nyugodtan megihassak egy sört, ne köpjenek le emiatt és még egy másik cigi és sör is belefér esetleg. Soha nem gondoltam volna, hogy valamikor ez lesz a szabadság...
@Penivaldes: "na azért egy kis kultúrált hangnem nem ártana Nyúl Úr. Lehet, hogy nem értesz egyet valakinek a nézeteivel, de az még nem jelenti azt, hogy lenézően kell vele viselkedni. " megmagyaráznád?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a stílusoddal, ahogyan megnyilatkozol. Egerszegi Krisztina, így hívják. lehet, hoigy ez itt bűn, de nem igazán csípem ha Orsósoznak, Böszméznek, Gordonkáznak, és társai. Függetlenül attól, hogy mennyire értek egyet azzal amit tesznek.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ha ezt magyarázni kell, akkor nagy baj veled. az Egerszegi Hisztinára gondoltam. Ilyet nem írunk le.
Gál András Lévita munkaszobája a misztériumban:
Rövid leltár:

8 db kard és szablya
1 db puska
1 db pisztoly
a db sarló
2 db turulszobor
1 db Lenin mellszobor
2 iróasztal
1 db vbüdösbunkó
1 db hozzá tartozó bunkofon

kész a leltár, hazament már...

kep.index.hu/1/0/424/4248/42487/4248728_77ab0711b782911a0d4c9a49be96be45_wm.jpg
@Penivaldes: biodíszlet volt? igen/nem. Kapot királyi tv-reklám megbízást? igen/nem. Olimpiai bajnok volt és felhasználták? igen/nem... problem? és kérdés?
Egy dolgo egy valamikori spotteljesítmény, másik a poltikai szerepvállalás... Szerinted mire nézem Dr. Fenyvessy Mátét, Kulcsárt, Grosicsot, Puszkaszt, Anno Papp Lacit, a jutalmul éttermet kapott nevétsem tudom boxert... ugyanmár...
@Penivaldes: És az Ákos-Pataki-Kotai kulturhéroszokat már meg sem említem, Möfögővel az élen...
És ettől féltem a győri kéziscsajokat, igaz alig van köztük magyar... rájuk telepszik a hatalom... és ellehetetleníti őket... BL aranyban fürdőző politikai senkik szállnak rájuk sütkérezni a fényben... Borkaival az élen...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és? attól mert nem értesz egyet valakinek a tetteivel attól még lehet tiszteséges hangnemben beszélni. nagyon hamis, és nagyon rossz felfogásnak vélem azt, amikor azokról akik nem úgy gondolkodnak mint mi nem éppen illő mód nyilatkozunk meg. És ez független attól, hogy olimpiai bajnok volt e vagy sem. nálam ez bocs de a műveletlenség, és mocsárság egyik foka.
Már ott tartunk, hogy az agonlenézett Romániában is több a gerinc, mint itt...
""Lejárató kampány indult ellenem" - Lemondott egy korrupcióval vádolt RMDSZ-es szenátor"
hvg.hu/vilag/20130513_Lejarato_kampany_indult_ellenem__Lemondo
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és? attól még remek kézisek a lányok. és akkor is azok ha önként, meggyőződésből teszik.
@Penivaldes: bunkó vagyok és mocsárlakó... beismerem...de lehet, csak élhetetlen, mert egy zacskó mogyoróért nem állok senki háta mögé fényezni az egóját...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nincs miért lenéznünk őket, lassan ott leszünk, hogy a románok, akiket sokan ma is bocskoros medvekergetőnek gondolnak megelőznek minket sokban. és ami számomra elkeserítő az, hogy nem gazdaságilag, hanem politikai viselkedésben.
@Penivaldes: Az elsőt senki nem vitatta... a második dolog kétesélyes... te sem tudsz semmit, én sem, én csak láttam a sok senkiházit körülöttük... mintha ők nyerték volna a meccseket...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: senki egóját nem kell fényezni sosem, max a magadét. tudod az a legőszintébb, elvégre magadnak mikor hazudnál?..
@Penivaldes: Erről beszéltem... ide jutott az ország 20 év alatt... lassan nem Európa, hanem a Balkán páriái, megvetett senkijei leszünk. És nem miattam és miattad...
Lázár Jani!!! Olvasod?

"Lemondott szenátori mandátumáról Olosz Gergely, aki a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeiben nyert törvényhozói mandátumot a tavalyi romániai parlamenti választásokon.

Azzal indokolta lemondását, hogy lejárató kampány indult ellene, amivel az RMDSZ-nek is ártani akarnak, lemondásával viszont a romániai magyar szervezetet többet nem érheti támadás. Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke elfogadta a politikus döntését.

Olosz Gergely ellen tavaly októberben emelt vádat befolyással való üzérkedés miatt a román korrupcióellenes ügyészség. A vádhatóság szerint 2010-ben négy vállalkozó lefizette Oloszt azért, hogy cégeik kedvező kereskedelmi szerződésekhez jussanak a segítségével."
"Őrizetben a hargitai önkormányzat elnöke
Korrupció gyanújával őrizetbe vették Romániában Borboly Csabát."
www.origo.hu/itthon/20130513-orizetben-a-hargitai-onkormanyzat-elnoke.html
"Elmebetegek szabadultak ki Kenyában
Fellázadtak a rettegett elmegyógyintézet ellen."

Ott még csak most? Itt már 24 éve szabadon járkálnak...

index.hu/kulfold/2013/05/13/veszelyes_elmebetegek_szabadultak_ki_kenyaban/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: látod ez nagy hiba, sőt szinte már bűn, ahogy a Fouche mondá állitólag:) én nem merném megtenni, mert rögtön megszólalna belső énem, hogy na na!:)
@Penivaldes: ha nem tünt volna fel a végén, volt egy kicsi kis szmájli... lehet meglep, csak annyit várok el másoktól, mint magamtól... közhely, de igaz... talán eddigi blogolásom kicsit alátámasztja ezt... na lapozzunk.parttalanná kezd válni. és igen... ítélek, és szarok rá, ha itéltetnek...
nem mellékesen, még eddig, kb 58 év, nemsokszor kellett szemen köpnöm magam...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: fortyogó levesesfazék, ahol lenyomják a mélyre azokat a répákat, husikat, és gombócokat akik kiakarnak jutni. 20 éve, sőt évtizedek óta ez a felfogás,amely nem változott akkor sem mikor más lett a jelszó. Ez a legnagyobb tragédiája ennek a népnek,és nem Trianon. Az hogy módszeresen megöltek mindent ami érték volt. szegény Montenouvo Nándor hercegnek is ezért kellett meghalnia az ötvenes években, bár a nyilasok is majdnem megölték. volt egy nagy bűne. nem a sarkantyúját pengette hanem létrehozott egy sikeres gazdaságot, tehenészetet, és európai mód viselkedett. és ugyanaz folyik, nem ölnek meg testileg, de lenyomnak.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Még a célozgatásod is felháborító!
ŐK NEM OLYANOK!
Sokkal nagyobb léptékben gondolkoznak...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: lapozzunk, bár én ha ítélek, magamat is ítéltetem. na de házak, és csillagjegyek mások
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: elismerésre méltó. kevés elvhű, nem megalázkodó, nem a realizmus ezt akarja él a világban. ez értékes nagyon.
@Penivaldes: Peni! Tegnap hallgattam a Téged ért kritikákat a társaink részéről, melyek a Te privát "édelgéseidről" szóltak ezen a blogon, amelyeket oldalakon át folytatsz.
A Vérnyulat ért bírálatodhoz annyit, hogy szívesebben olvasom szellemes hozzászólásait, mint a magánjellegű kapcsolatépítéseket.
Sokszor le is lépek emiatt.
@Mariann19: Reméltem, hogy te hamar előugrasz, és megvéded szerelmedet. Jól van ez így. Egyébként én kedvelem Nyulat, nincs vele semmi bajom.

Nos ha így van, akkor én lépek le, ne te tedd.
Tudja valaki hogyan lehet törölni magam innen?
ja komolyan kérdeztem, hogy lehet innen töröltetni magam.
ha olvassa a bloggazda szeretném arra kérni, hogy tekintsem rám úgy mint Stefire, és töröljön innen. köszönöm.
@Penivaldes: A MEGJEGYZÉST KÖSÖZNÖM, A GYÁVA MEGFUTAMODÁS PEDIG A NYULAK DOLGA. nEKEM MEG ESZEM ÁGABOGRÁCSBAN SEM:-) Úgy nenosza... maraggy és édelegj egészséggel... legalább egy egészséges, nem deplirált besavanyodott bigott elme:-) Gábriella ha ilyet ajánlana fel, esküszöm, elárulnám neki. Nekednem:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Erre mit moncc? :-)

"Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.05.13. 17:20:23
Gál András Lévita munkaszobája a misztériumban:
Rövid leltár:

8 db kard és szablya
1 db puska
1 db pisztoly
a db sarló
2 db turulszobor
1 db Lenin mellszobor
2 iróasztal
1 db vbüdösbunkó
1 db hozzá tartozó bunkofon

kész a leltár, hazament már...

kep.index.hu/1/0/424/4248/42487/4248728_77ab0711b782911a0d4c9a49be96be45_wm.jpg
"
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Gál András Leventéhez

Még tegnap olvastam, tán a 444-en egy tudósítást a választásról és bukásról. Két dolog jutott eszembe.

Sose értettem miféle miféle ősi ösztön munkál a politikus pasikban, de megdöglenek, ha nem lehetnek valami sportág élén. Hiába semmi közük hozzá, akkor is.
A pálmát nálam Hagyó vitte a szinkronúszók élén:))

A másik, GAL fényes pályája elején főszemélyzetis volt, csak ő vehetett fel bárhova, bárkit. Egy nagyon okos ismerősöm pályázott egy picsányi állásra , háttérintézménynél.
Ötven perces négyszemközti tárgyalás után úgy jött ki, a pasi nagyon okos, de egy vérgeci patkány. Tudta, hogy nem fogja megkapni az állást.

Na, ezek mellett szórakoztam a tegnapi cikken.
@Penivaldes: Imádom a penipauzás érett hiszterikákat:-) Nehogymá besértődj:-)))
""Az MSZP-s Gőgös Zoltánt megkergették egy magánbirtokon"
Gőgös Zoltán fotókat készített volna egy gazda földjén. A VM magyaráz."
Elképesztő közlemény: az MSZP-s Gőgös Zoltánt megkergették egy magánbirtokon
2013. május 13., hétfő, 17:53 • Utolsó frissítés: 10 perce
Szerző: MTI-OS

Címkék: MSZP; Gőgös Zoltán; Szabó Csaba; Vidékfejlesztési Minisztérium;

Kinyomtatom • Elküldöm
Gőgös Zoltán fotókat készített volna egy állami földhaszonbérlő gazda földjén. A "rossz szándékú leskelődőt" észrevették, menekülőre fogta, ám utolérték és igazoltatták – írta közleményében a vidékfejlesztési tárca miniszteri biztosa."

hvg.hu/gazdasag/20130513_Elkepeszto_kozlemeny_az_MSZPs_Gogos_Zolt

méghogy annyúlfutamezőn:-)))))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én nem sértődtem be, félreérted. szó nincs arról, hogy most besértődtem meg bedurciztam. nem stílusom az nekem. hónapok óta bennem van.
@Penivaldes: Peni! ez számomra egy méltatlan vita lenne, ilyenekbe nem szoktam részt venni.
Ne vegyél fel viszont olyan magatartást, amely logikátlan.
Te idéztél elő egy helyzetet az erős kritikai hangvételeddel egy társunk iránt, és most mártírként mutatod be magad, mert a Veled való egyetértés elmaradt.
"Gőgös Zoltán megsértette a magántulajdon szentségét. A volt szocialista államtitkár elfelejtette, hogy a rendszerváltás utáni demokratikus Magyarország már a magántulajdon elvére épül. A baloldali politikus betört egy állami földhaszonbérlő gazda földjére, hogy lejárató kampányához törvényellenes módon fényképeket készítsen – fogalmazott a Vidékfejlesztési Minisztérium nevében Szabó Csaba miniszteri biztos.

Mint írta, a "rossz szándékú leskelődőt" észrevették, menekülőre fogta, ám utolérték. A rendőrség igazoltatta a gyanúsan ólálkodó képviselőt – írta.

A földműveseket zaklató MSZP tehát visszatért jogelődjének önkényeskedő agrárpolitikájához, mikor engedély nélkül más birtokára hatolt. A területre egyébként előzetes egyeztetés után beengedte volna a megsértett fél, akinek nincs takargatnivalója senki előtt, ahogy a többi állami földet művelő gazdálkodónak sem – írta a közleményben Szabó Csaba,"

Jahh, ha fideszes, akkor magántulajdon szentsége... bárki másé le van szarva, rekvirálható, szétosztható...
@Mariann19: kedves Mariann, félreérted tőled meg a kritikától függetlenül írtam azt amit. Eszem ágában nincsen önmagam mártírnak mutatni. mentsen ettől az ég. nem vallana rám, meg nem is lenne normális.
@Mariann19: oldandó a problematikát. Nem éltem meg erős kritikaként... sima szemléletbeli különbség verbalizálva, de ettől még a Föld forog, sértődés nem esett, nincs miért... remélem másik oldalt hasonló az esett, azt hiszem, a hölgíet kiemelten kíméltem mindenféle agressziómtól:-)
egyszerűen tisztában vagyok azzal hogy én itt a kutyának sem hiányoznék.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem, részemről sem volt sértődés, egyáltalán nem. sosem volt az, senki részéről sem, akivel bármit is, jót vagy rosszat, kritikát, bármit.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"A területre egyébként előzetes egyeztetés után beengedte volna a megsértett fél, akinek nincs takargatnivalója senki előtt, ahogy a többi állami földet művelő gazdálkodónak sem"

Az egyeztetés után az összes közmunkás sárgamellényes csicska és kirendelt rab a disznóolban sivalkodott volna, az almák meg maguktől másztak olna be a kosárba:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én sem sértődtem meg, sosem semmikor sem, egyikőtökre sem. nem szokásom.
bocs hogy kétszer küldtem hasonlót, de valami zűr volt.
@Penivaldes: Akkor ez a csont lerágva, oszoljunk kérem, nincs itten semmi vakargatni valló:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Függetlenül a nyáladék nyilatkozattól ez nem volt okos lépés Gőgöstől:)
Slomó az ifjú török... legyőzte a sameszmajsztert...

"Botrány a Mazsihiszben: Szégyelli az ember, hogy zsidó

magyarip VALLÁS ma 14:02 4 63
Feldmájer Péter leváltott elnök alatt a kormány gyengítette a Mazsihiszt
Erősödött viszont a Köves Slomó-féle EMIH
Feldmájer utódja Kósa Lajos debreceni barátja lehet
A politikánál több volt a személyeskedés azért a Felmdájert leváltó hisztérikus közgyűlésen
Zoltai Gusztáv hatalma megrendíthetetlen"
444.hu/2013/05/13/jobban-fekhet-a-fidesznel-a-mazsihisz/
"Borisz Jelcin óta nem volt ilyen részeg államfő

herczeg KÜLFÖLD ma 14:07 2 35
Pénteken került ki a netre az a videó, amin Miloš Zeman cseh elnök annyira részegen áll a koronázási ékszerek elé, hogy a falnak hátrál és folyton támasztékot keres."

most.444.hu/2013/05/13/jelcin-ota-nem-volt-ilyen-reszeg-allamfo/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Gondolom hasinlo esetek elofordulnak ujabban minden elismert egyhaz haza tajan+alapitvanyok, egyesuletek es "fuggetlen" szervezetek korul.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Őszintén szólva le..arom őket is. :)
Mindenki olyan hülye lehet miattam, szabadon, önfeledten, amilyen hülye csak akar lenni. Gondolom ott is van konc, ami marakodnak a szerencsétlen ecceriek.
Hát akkor hajrá! :D
@Penivaldes: Peni! Minden rendben, szent a béke, remélem, ezentúl is írunk egymásnak, úgy mint eddig. Jó?
@Mariann19: még gondolkodom rajta...
bármint a béke szent az biztos. a többi nem annyira.
különben is Viktor kiállt amellett hogy a finnugor nyelvrokonság az van és kész. igaz ezt finn közönségnek mondta, vagyis ez aféle szeressük egymást gyerekek, olyan mint a japán piros pont a bőrön.
@guma:
Hát igen... Államilag támogatott kiberbűnözés.
Cui prodest? Egyértelmű...
@guma: én már a linket sem tudom megnyitni:)
Az oldalon nekem csak az időjárásjelentés nyilt meg;)
@sírbateszezazegész: az néha rossz, főleg ha eltűnik hirtelen egy kis pénz
@sírbateszezazegész: csak neked :)

2013. május 13. hétfő 19:08:00. Ma Szervác napja van.
Megosztás
Hekkerek tüntetik el a trafikmutyi bizonyítékait
2013-05-13 17:29:52
Hekkerek tüntetik el a trafikmutyi bizonyítékait

Hekkerek tüntetik el a trafikmutyi bizonyítékait
"hacked by MR.ART@N---IRAN is my love, azaz "hekkelte MR.ART@N---IRÁN a szerelmem"

Ez olvasható a www.szoboszloihirek.hu internetes hirportálon néhány perce. A hajdúsági lap nem kisebb dolgot közölt, mint a trafikmutyi újabb bizonyítékát. Egy levelezést, melyből kiderül, miként osztották fel a piacot, az ottani Fideszesek.

A tönkretett honlap arról tudósított, hogy Kocsis Róbert, a Fidesz hajdúszoboszlói elnöke a trafikpályázatra jelentkezőket véleményezte abban a levélben, amelyet Bodó Sándornak, Hajdú-Bihar megye fideszes elnökének, leendő városi képviselőjelöltnek írt. A lap közölte az erre vonatkozó levelet is.

Azonban, hiába törölte IRÁN szerelme a hajdúsági honlapot, a facebook közöségi oldalon, már számtalan felhasználó megosztotta a levelet. Az interneten fellelhető változatot most mi is közöljük.

Rövidesen jövünk a részletekkel.

Friss!

17 óra 40 perckor, a következő üzenet jelent meg a törölt szoboszloihirek.hu oldalon:

A lap szerkesztői talán nem véletlenül választottak egy szélkereket, helyzetük illusztrálására. Bár, ez egy szélerőmű, de biztosak vagyunk abban, hogy jelen esetben egy szélmalmot helyettesítettek vele. Ha az etika nem tiltaná, jobban passzolna egy olyan kép ide, amin valaki éppen széllel szemben...

Most mi jön? Ki lesz a következő? Mark Zuckenberg is retteghet? Netán, a Facebook közösségi portál lesz az újabb áldozata IRÁN szerelmének? Ugyan, mit gondolt az, aki ilyen módon kívánta eltüntetni ennek a gusztustalan mutyinak a nyomait? Milyen korban élünk?

Sz. Szabolcs Erik
@Penivaldes: ja, csak én ott nagyon pluszban állok! Nem mintha zavarna, ba de ha azt a sok pluszt elvennék, én nem haragudnék;)
@guma: köszi;) habár én sejtem ki volt!
azok akik iránnal barátkoznak!;)
Az meg úgye a jobbik!
Fogadok ezt közlik majd a köztévén.
@Penivaldes: persze. Komolyan.
Látták te már adófolyószámlát?
@guma:

A cikk legszebb mondata.
"dr. Szabó Csaba olyan nagy befolyású, jelentős feladatot ellátó fideszember, akinek habitusa felettébb emlékeztet a mutyizós dzsentri korszakra."

Nahát ebbe és a döbrögis formába kurva gyorsan beletanultak.
Hú mi lesz itt, ha előkerül egy Lúdas Ma
@Penivaldes: Te renccerváltás után született kis hülye!
(Már bocsánat!)
És még ha tudnád,hogy ezt egy volt kommunista vezetővel kapcsolatos viccelődésnél olvastam és semmi köze a náczikhoz,csodálkoznál.
Montam,hogy egy hétig nem zsidózok!:))
aki nem tudja linket megnyítni annak itt a videó és egy hivatkozás

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wl6FT_RBlzo#!

juhaszpeter.blog.hu/2013/05/12/fideszmaffia

A Lázár-Portik kapcsolat cenzúramentesen
A Lázár-Portik kapcsolatról tartott sajtótájékoztatót Juhász Péter (Együtt 2014), még múlt vasárnap, 2013. május 5-én, amit a helyszínen levő MTV fel is vett. Majd később kiderült, a központi cenzúra letiltotta a felvételt a közszolgálati adókról.

www.hirhatar.hu/hir/a-lazar-portik-kapcsolat-cenzuramentesen
@Orica Középföldi:
Disznólkodtok már megint, meg itt matyiztok... Tiszta off ez a bagázs! :D
@Penivaldes: Hmm, ez tényleg hülye dolog.

Krisztina egy ország Egere volt, amikor lenyomta a német kitudjamilyennemű úszónőket.

Nem lenne szabad hagyni, hogy pártszimpátia alapján hagyjuk magunkat megvezetni akár sport, akár kultúra területén.

Attól, hogy a mocskok odaállnak az összes kiváló eredményt elérők mellé bazsalyogni, az eredmények még kiválóak.

Az élsportolók gyermekkorukat és ifjúságukat áldozzák fel a bizonytalan eredményű megmérettetések miatt.
Teljesen egyértelmű, hogy fényes sikerek következtében jó reklámarcot jelentenek.

Ha Borbás Marciról lenne szó, akkor azt mondanám, a kérdés jogos. Mit tett ő le az országnak, amitől mindenkinek az idétlen vihogását kell néznie.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bocs:)

én azt a szabályt ismerem, hogy 100 után mindent lehet! :DDDDD
@guma:
Végül is... Piktorék is vannak vele. 100 év meg simán összejön nekik! :D
@Mariann19: Ez olyan bagoly mondja verébnek hozzászólás volt, már meg ne haragudj.

Nem hiszem, hogy bárkinek is jogában állna különösebben offolásárt piszkálni bárkit is, szerintem Téged sem bántott soha senki, amikor kéred Nyúl úrfitól a képeidet.

Ez egy közösség, ha virtuális is, sokféle emberrel.

Nekem pl a hétvégeimhez hozzátartoznak Rodeo zenéi, tök mindegy milyen a napi poszt.

Szóval elnézést, ha beletapostam volna a lelkedbe, de igazságtalannak tartottam.
@Habakuk999:
Ez a nyúúúúúl, olyan állat tud lenni... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Láttál már fenyőfán szürkegémet ugrálni?

Most jöttem meg biciklizésből, soha többé nem megyek fényképezőgép nélkül.:)
@Habakuk999:
Én meg aztán végképp nem tudom, mi a pöcs az az off! :)
Mjjalópimpilimpi lett a társaság lelkével???
Inniuk kéne, mert ez így nem lesz jó!
@Penivaldes: Bemész az adatlapodra, írsz a moderációnak és kész..vagy nem írsz, az eredménye ugyanaz! :-D
@Habakuk999:
Fenyőfán nem, de a víz mellett, a nádasban, a környező fákon igen. Miért???
Hétvégén Gábrissal isztok? Fogadjunk, amilyen aljas tudsz lenni, adsz neki valami jófajta koscher pálinkát! :)) Csak meg ne tudják a dzsobbikban, még kiközösítik...
@Habakuk999: ugrált a farakáson és üvöltözött, hogy rohaggy meg , miért nem gyulladsz meg:-))))
@Habakuk999:
Látod ezt a nyomi nyulat?
Most gondolj bele, ezzel az állattal vagyunk itt naphosszat összezárva! :)
@Habakuk999: én a politikai biodíszletkiállást kifogásoltam meg... ha elmegy politikusnak, az az ő döntése... valamit valamiért...a sportteljesítmény kétségbevonása fel sem merült...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: De. Csak benéztem és látom a feszkót..mi van, Ti is szívesek vagytok, hogy megvisel ez az idő?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

" 100 év meg simán összejön nekik! :D"

Hatalomból vagy????????
@Habakuk999: a másik olvasatban... mekkora égés volt a BEK döntön, amikor Orbán nyujtogatta a szaros kezét és levegőnek se nézték:-))))
Na, ez is megvolt...

"Az Országgyűlés egyetértett azzal, hogy a júliusban megnyitó dohányboltokban fagylaltot és jégkrémet is árulhassanak.

A parlament hétfőn még nem a trafiktörvény újabb módosításáról, hanem a Lázár János államtitkár javaslatához érkező módosító indítványokról döntött. Zárószavazás jövő héten lehet. A termékkör bővítését a költségvetési bizottság kezdeményezte, a Ház pedig kormánypárti szavazatokkal jóváhagyta. A tavaly szeptemberben elfogadott trafiktörvény alapján a dohányboltokban a dohánytermékeken kívül mást nem lehetett volna kapni, a parlament azonban már decemberben engedélyezte, hogy lottót és sorsjegyeket is áruljanak.

A jogszabály idén februárban elfogadott újabb módosítása után pedig szeszes és energiaitalt, kávét, ásványvizet, üdítőket és újságot is kínálhatnak a trafikok. A módosítások között határoztak arról, hogy a koncessziós díjból származó bevétel teljes egészében az állami tulajdonú Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. működését szolgálja majd."
index.hu/gazdasag/2013/05/13/johet_a_fagylaltos_trafikos/

Az első röfögés Lézer Dzsonnitól az volt, hogy leginkább azért van szükség a trafikokra, merthogy a fiatalkorúakat így tartották volna távol a dohánytól, most meg megszavazták a jégkrémet is, valamivel be kell csalogatni a büdös kölköket...

Lófütyi a sok kretén bolsinak, kimagyarázzák, persze, evégre agyhalottaknál ez nem lehet gond.
index.hu/belfold/2013/05/13/tulterheleses_tamadas_erte_fonagy_janost/
"Pofán nyomták az utazóközönséget

Kiszúrtuk egyébként, hogy az összes szocialista felszólalásnak Fónagy János volt a célpontja. Az államtitkár kezdetben még igen jól állta a sarat, keményen odamondta Tóth Csabának, hogy „nem a dohánykoncesszió a botrány, hanem Önök a botrány″, Tóbiás Józsefet meg szembesítette azzal, hogy az MSZP-kormányok „pofán nyomták az utazóközönséget″ az áremelésekkel."

Mer'a igennemtisztelt kurmányzók nem, mi?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A jégkrém az erős ebből...18 év alattiak ne tehessék már be a lábacskájukat oda, nem? Kondomot is tartanak majd? Vagy az már NER-ellenes tétel lenne?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): feszkóról szó sincsen... kicsi durca, meg duracell némi sarkos vélemény... ilyesmi..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azért ez milyen égő. Elképzelem a bbc/cnn/aljezeera/ria főműsor szíriai válság tudósítás , azt rögtön a magyar parlament meg engedélyezte, hogy a trafikokban kotont is lehessen kapni;)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Koton nem lesz, csak vak komondor! A KDNP-t csak a koton zavarja, a többi nem.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

100 komment után lehet offolni:))) Én ugyan ezt a szabályt nem ismerem, de ahogy elnézem Angyal se.
Nincs itt semmi látnivaló.
Oszoljanak, emberek!

Valaki meglepődött ezen?
Mer' én nem.
Már annyiszor leírtam/elmondtam: ezeken a döntéseken, húzásokon nincs mit csodálkozni.
Viktor Viktorovics Viktorov, Hőn Szeretett Nagyvezírünk az átkosban nőtt föl, szocializálódott. Ezt látta, ezt tapasztalta, nem is tud másként gondolkodni. :(((
Bazzz... áremelésről ugat, az áremelések kormánya.

"Túlterheléses támadás érte Fónagy Jánost"

"Lukács Zoltán interpellációs fronton dobta be a trafikügyet, de az ő száraz adathalmazát elsöpörte a fiatal és érzelmes Nemény András, aki keményen odavágott a rokkantak, a kismamák és a fiatalok háta mögé bújó kormánynak. Tóbiás József volt az egyetlen, aki más üggyel verte a kormány fejét, de hát a vasúti jegyáremeléssel annyira ő sem lógott ki a szoci sablonok közül.

Pofán nyomták az utazóközönséget
Kiszúrtuk egyébként, hogy az összes szocialista felszólalásnak Fónagy János volt a célpontja. Az államtitkár kezdetben még igen jól állta a sarat, keményen odamondta Tóth Csabának, hogy „nem a dohánykoncesszió a botrány, hanem Önök a botrány″, Tóbiás Józsefet meg szembesítette azzal, hogy az MSZP-kormányok „pofán nyomták az utazóközönséget″ az áremelésekkel."

index.hu/belfold/2013/05/13/tulterheleses_tamadas_erte_fonagy_janost/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

" A KDNP-t csak a koton zavarja, a többi nem."

Túrórudis csomagolással meg lehet téveszteni őket. Csak a látszat a fontos nem?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ínyenc gém lehet, mert a pisztrángosban szórakozott előtte.:)))
"Őz szaladt be a rendőrségre Szekszárdon
Az eltévedt őzet a rendőrök sarokba szorították, majd az állatorvos elkábította."

A polgit kereste, mert most értesült, hogy megvan a dohánymutyi eredménye, oszt öregnéne kiváncsi lett, nyert é:-)
@Penivaldes:
Peni, de durcizz, kérlek!

Amúgy meg rokonság?
Hát persze, hogy van!
Sőt, olyat is volt szerencsém olvasni, hogy tulajdonképpen az egész Skandináv lakosságnak magyar ősei vannak. A bölcs és igazságos Haakon király ereiben is bogyiszlói paprikával tuningolt magyar seprőpálinka folyt, dacára annak, hogy Norvégia uralkodójaként jegyzi a történelem, ezt egy ismerősöm is mondta a lőrinci piacon, aki zöldségesjobbikos. Tehát igaz.
A Svédekről és a Finnekről nem is beszélve!

Most azon kívül, hogy Helsinkiben félre verték a harangokat, lesz a magyar miniszterelnök finnországi látogatásának valami pozitív hozadéka a számunkra?
Az etimológiai szempontok alapján történő vizsgálódások kétséget kizáróan bebizonyították, hogy van közünk egymáshoz, sőt…
Ezért aztán joggal várhatunk valamiféle gesztust tőlük viszonzásként, hogy bokros teendői mellett szakított időt a leszakadó északi régió polgáraiba lelket önteni. Kezdetnek esetleg megteszi, ha május 21-e után, a svéd bútoráruház lánc magyar boltjaiban kapható lesz 99 forint jelképes összegért, a finn Kakkijärvi fantázianevű kozett kefe, emlékeztetvén a kedves levéd vezető Finnországi látogatására!
Tekintettel a várható jövőképre, családok milliói fogják megvásárolni, szükség lesz rá a "sikerek" nyom nélküli eltakarításához.

Aztán a következő lépésekről diplomáciai egyeztetéseket lehet majd folytatni a háttérben, de csak is a magyar érdekek hangsúlyossá tételével. No puhapöcs, fuck Mánueljózsi és a többiek!!
Miheztartás végett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Erre nem gondoltam, de jó az ötlet, szerkesztek valami jó kóser szilvát, meg maceszos libanyakat.:)))

Bár nem biztos, hogy itthon leszek, székely kollégáim hívtak magukhoz búcsúba, most erősen gondolkodom, mit is csináljak, menjek vagy maradjak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Émmeg aztatat hallottam a rádijóba, hogyaszongya: júniustól egyes, alacsonyabb szolgáltatási színvonalú szakaszokon CSÖKKENNI fog a viteldíj. :P
@Knósszosz:

"Peni, de durcizz, kérlek!"

Freudot érzékelem a háttérben:))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Rá is fagyott az arcára a vigyor, emlékszem.:)))

Nehéz dolog ez, én magam se tudom, mi a lópikulát is tudnék csinálni. Mondjuk népgyűlésre nem mennék színpadképnek, de jártam már úgy, hogy nem tudtam lerázni őket.
Még manapság is.:(
@Habakuk999:
Nehéz választás... :D

@Marcellusca:
Hallottam. Gondolom, ahol az utasoknak tolni kell a szerelvényeket, jelentős kedvezmények lesznek! :)
@Habakuk999: Haba kukkold meg őket... lesz cujka medvepuszi, macimálnás, kukoricamálé sompálesz, bokorugrás, botos farkasűző szertartás... ja meg mézeskalács Ceaucescu búcsúfia, széllövölde, görhe, kukorica Te málé, csalánleves, dödölle szóval igazibuli:-)
@Knósszosz:
"- Helsinki az Nyugat-e?
...
- Helsinki? Hát, momentán még ... még Nyugat, de már komp jár át Leningrádba."
(Ibolya, Csavargyár, 4/4 alosztály, dátum, két fél Kevert)

www.youtube.com/watch?v=va3dP9pnk2c
@Habakuk999: Ha még nem voltál, pláne érdemes lehet elfogadni a meghívást. :)
@Orica Középföldi:
A dzsentri, a dzsentroid magatartás az egy archetípus. Ezért, bocs, de nem "beletanultak", hanem eleve ilyenek, ld. Márait a jobboldalról.
Én a dzsentriket, leginkább Mikszáthtól, Móricztól ismerem szépirodalomként. Na, meg amit történelemből tanultunk.
A mostaniak, leginkább a mindenféle rendű-rangú politikusok, a hivatalnokok egy része hányingert keltően undorító.
Én nem vagyok világjárt, kíváncsi lennék rá, hogy ez a nagyon kártékony típus csak magyar sajátosság, vagy máshol is van ilyen.
Ez a durva, nem a nyúúúúúúl ámokfutása! :(

"Magyarországon a jelenlegi gazdasági és pénzügyi válság során tovább erősödtek a társadalom szegmentálódásának, a szegénységben és kirekesztettségben élők társadalmi-demográfiai profiljának élesebbé válásának, valamint a szegénység és társadalmi kirekesztettség generációk közötti újratermelődésének felerősödésének tendenciái - derül ki a Tárki most megjelent tanulmánykötetéből.
A Tárki kutatói szerint a jóléti ellátásokban 2009 óta bekövetkezett változások is erősítették az egyenlőtlenség és a társadalmi polarizáció folyamatait, miután azok az amúgy is sérülékeny társadalmi csoportokat érintették negatívan. Ez részben a készpénzes transzferek szegénységcsökkentő potenciáljának visszaesésében, részben pedig az érintett társadalmi csoportok relatív szegénységi kockázatának átlagosnál jelentősebb mértékű növekedésében mutatkozik meg - állapítja meg a Háztartás Monitor 2012 tanulmánykötet."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ijeszto_kepet_fest_magyarorszagrol_egy_uj_kutatas.553224.html
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Dolgozom velük, vannak ismerős cuccok.

Fekete mézre fáj a fogam igazán, de legalább akkora buli lenne Angyalt felöltöztetni kaftánba.:)
@Knósszosz: az igazságos Haakon királyt nem ismerem. benne szerintem nincsen. az angolba van. hisz jól tudjuk hogy a Queen Mary a tecki hercegnő született Viktória Mária Auguszta Lujza Olga Paulina Klaudia Ágnes nagymamája magyar volt.
@Orica Középföldi:
Az ki?
Volt egy hasonló nevű sváb szomszédom, de kiderült róla, hogy zsidó.
Kiutáltuk.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Meg, ketten jönnek ki az erdőből: egyik futva, másik medve. :DD
Narancskomcsi pöcsfejeknek is üzentek:

"Egy dolgot szeretnék nagyon nyomatékosan a magyarok tudtára adni: a globális és azon belül az európai válság és annak eddigi, sikeresnek mondható kezelése bebizonyította, hogy a fejlett világ egyik legnagyobb erénye, erejének egyik legfontosabb záloga a jegybanknak a kormánytól, a politikától való függetlensége, és az, hogy ezt a függetlenségét hitelesnek fogadják el a piacok, a befektetők - nyilatkozta Jean-Claude Trichet, az ECB volt elnöke az alapblog.hu-nak adott exkluzív interjúban. A fiskális-, a gazdasági- és a monetáris politika annak átláthatóságától válik hitelessé, kiszámíthatóvá a befektetők körében is. Attól, hogy e politikát a demokratikus intézmények folyamatosan számon kérik. Ez az én üzenetem Önöknek - válaszolta Trichet arra a kérdésre, hogy milyennek kellene lennie a kormány és a jegybank viszonyának."
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/trichet_uzent_orbannak_es_matolcsynak.553429.html
@Penivaldes:
Penig Te szereted Norvégiát, ha jól tom.
Az ángyom-ipam sógórnőm nagymamájának a nászának a féltestvérének a... ebbe mindig belegabalyodok, amúgy.
Rokon!-az érthető, oszt kész.
@Orica Középföldi: Ez mondjuk hatalmas öngól.

Azért kell dohánybolt, hogy gyerek még véletlenül se jusson a dobozok környékére.

Erre most fagyikával odacsalogatják őket?

Az alapideológia dőlt dugába.

Ez pl nem jutott eszébe valami főokos ellenzékinek?
@Knósszosz: a norvégok meg a svédek sokáig voltak együtt, és csak a múlt század elején lettek külön. kellett nekik király, és ekkor lett Haakon, akinek nem ez volt a neve egyáltalán meg dán is volt. igazából a felesége a Viktória királynő unokája Matildnak köszönheti.
@Habakuk999: Nem, ez nem. Mismás a világ és mismás benne minden ellenzéki..valaki mondta ezt, valamikor, valahol..nem Ejrópában! (könyörgöm, akasszuk fel!:-)
@Habakuk999:
"Fekete mézre fáj a fogam igazán, de legalább akkora buli lenne Angyalt felöltöztetni kaftánba.:)"

Lefogadom, hogy irígy vagy, a tegnap estéről maradt egyetlen pohár Chiantim-ra.
Jössz egyel!-:DDD
B+!!!
@Marcellusca:
Minden nap többször csinálnak valami agyament baromságot, s aztán látva a hatást, a "kreatívok" megpróbálják őket kivakarni a sz@rból.
Egyre nehezebb és semmiképpen sem hihető.
Röhejesen komolytalanok, siralmas ökrök.

Mindent megértek, csak azt nem, mitől ilyen népszerűek ezek a hihetetlenül kártékony pancserek
@Knósszosz: megvan az igazságos Haakon. a Széphajú Harald fia volt, megkeresztényedett, király lett aztán a Véresbárdú Erikék megölték, és aztán a Véresbárdú fia a Szürkeköppenyes Harald lett a király. aztán jött a Kékfogú, aztán a dánokkal voltak, és villásszakálú Svend.
@Penivaldes: Peni, ez tuti?
"1814-ben a kieli békében Dánia lemondott Norvégiáról, ám Svédország katonai erővel ismét perszonálunióba kényszerítette, ami 1905. június 7-éig állt fenn." Előtte dán volt a norvég is, miként sok svéd nevű finn.
Érti ezt valaki?
@Habakuk999: Ehhh, mit nem lehet ezen érteni? :)
Büdös kölke be nem teheti a lábát a trafikba.
Majd addig óbégat, hisztizik előtte, míg apuka/anyuka kénytelen lesz bemenni, hogy vegyen egy p.na ízű jégkémet. :D
Ha meg ízlik a gyereknek, mer' szerinte sz@r ízű, lehet mondani: "Kuss, feljebb nyaljad! És egyébként is, az ÉLETben is vannak sz@r dolgok, de jó nyalással érvényesülhetsz."
Szóval mehet a kölkök életre nevelése. :D
@Habakuk999: Megértettem. Mindenkinek minden jót.
@Marcellusca: "Ha meg NEM ízlik a gyereknek..., na. :P
@Habakuk999:
Leitatod, beöltözteted és fényképezed!
Majd irány a faceb! :)
Soha nem tudja kimagyarázni! :D
@Habakuk999:
Látod... hamarabb levesszük, mint ezek a töketlenek. :(
@Knósszosz: Nyársaltunk kérlek alássan, parázson aranytisztán csurgó zsírral, zöldhagymával, mézízű serbettel.
Kinek kell a vacak Chiantid?

Egy pohárkával most jól esne.:)))
@Penivaldes:
Na, mondom én, hogy ebben sokkal jobb vagy!-:) Én pusztán vasútbarátként turkáltam itt-ott és a kutakodásaim eredményeként ismerem Haakont. A hetediket, őt hívták bölcsigazságos... mittudoménnek.
A neve megragadt.

Egy nyúlfarknyi összeállítást készítettem a norvég vasutak büszkeségéről, ott "futottam össze" vele.
Ha érdekel elküldöm.
megvan. volt a kalmari unió, amiből 1523-ban válik ki Svédország, Norvégia ezután Dánia tartománya. 1814-ben igazából az volt hogy Dánia a pontpont rossz végén állt, mivel Napóleon legföbb támogazói voltak. a svédek meg nem, hiszen az egykori francia tábornok Bernadotte jó helyre állt ebből a szempontból.
@Knósszosz: Én mostanában a horvát királyokat szoktam nézni..mer' azok is voltak, ki gondolta Vóna!?:-D
@Mariann19: Én viszont nem értem.:)

És amúgy se érdemes rám megsértődni senkinek sem, csak dumálok össze-vissza, és az ősellenséggel pünkösdölök.

Mi a franc kóser még? Kóser fagyi nincs?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ahhoz enni is kéne, de egy fél zacskó tökmagon és rukolasalátán kívül bárhogyan is nézelődöm, mást nem látok.:(((

Szerintetek egy gém el tudja kapni a süvölvény pisztrángot?

(Legalább ő lakjon jó, ha én már éhezem is)
@Marcellusca: megtanulja hová érdemes betérni egy kis mannáért
@AKIsTUDATLAN:

Akkor félreérthetően fogalmaztam, pontosabban a cikk. De, egyetértek vele.
A mai "urak" nagyon gyorsan elsajátították az összes rossz külsőséget,amit ebből az archetípusból lehet.
Természetesen minden tartalom, kultúra nélkül.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): mi volt az I. Harald? az I. Haakon volt a jóságos, akit a Szürkeköppenyes követ.
Ez mekkora még!
"Az első fordulóban 1417 trafikkoncesszió nem kelt el, többnyire a kétezernél kevesebb lakosú településeken, ezekre megjelent az új kiírás. Ahol a második kiírás is eredménytelen, három éven belül kell új pályázatot kiírni a most elfogadott szabályok szerint. Nem érkezett viszont olyan módosító javaslat, amely tovább növelné a Miniszterelnökséget vezető Lázár János által javasolt tízszázalékos garantált árrést. A fideszes politikus korábban azt közölte, Orbán Viktor kormányfőnek határozott álláspontja, hogy tíz helyett tizenkét százalékos árrést kellene biztosítani a dohány-kiskereskedőknek, és kérte, hogy a Fidesz-frakció fontolja meg ezt."
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Most Tomiszlávra gondoltál, vagy valami sorozatra?
Horvátban abszolút nem vagyok otthon.
Rijeka, meg Split, meg a makarskai riviéra megvolt, sőt, a Neretva völgye Mostarral is.
A történelmük homály, nem volt érkezésem hozzá.
Szóval?
na énekel az Aradszky a tévében, de leagalább nem vetkőzik..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Lázasan gondolkodom, milyen zsidó ismerőseim érnek rá a hétvégén.:))
Van cigány barátom is.:)

A fiam is zsidó kislányt kerülget állítólag, én ugyan rá nem jönnék, valaki mondta.

De kéne egy rendes ortodox pajeszos ismerős is.:)
@Knósszosz: Ronda dolog éhes embereknek sonkát mutogatni.:((
@Knósszosz: Sorozat, a Viasat history-n, asszem..ölég érdekes, horvát gyártmány, mindenféle animációval meg ilyesmivel..nekünk ilyenünk nincs, csak nagy tablófilmeink, Szamócástul..:-(
@Habakuk999: mi is tervezgetjük hogy felkutatjuk a rokonokat abban csúnya izraelben..
@Habakuk999:
Slomó? Állítólag most balhéztak Pesten. :)
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6ves_Slom%C3%B3
Gábrisra ráuszítani, térítse... :D
Ha van nála kés, akkor ott , mindjárt...
@Marcellusca: Erre nem gondoltam, hogy kiscserkész próbatételként fog szerepelni.

Jogos.

Aki nem nyüsszög a nemzeti fagyiért, az igaz keresztényi erkölcsben nevelkedett. Vagy fordítva, nehéz ezt begyepesedett liberális fejjel kigondolni, mi is a nemzetileg erkölcsös.
@Penivaldes:
Gábrisnak lennének ötletei, hisz teljesen szakavatott szakértője a témának - evégre nem tudsz más olyant mondani, aki annyit foglalkozott volna a zsidókkal, mint ő! :D
@Habakuk999: nem mert éppen hogy nyűszíteni kell hiszem a nemzeti fagyi az erkölcsös semjénileg.
@Habakuk999:
Igazad van, jóvá teszem rögvest.
Somán Serrano. ettől nem lesz gusztusod, vagy ha igen, fene egye!
napielet.hu/upload/Image/napikerdes/2008/soma.jpg
@Penivaldes: Tiszteletbeli zsidóvá tehető, nem? :-D Késsel, óvatosan, hogy gyorsan hegedjen..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem tudom, ki az, nem ismerem a magyar izraeliták vitáit sem.

Viszont van kopasz, nagy fukszos, nagy Merdzsós barnabőrű ismerősöm is, nem is egy.

Szerinted ő is jól mutatna Angyal facebookján?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tavaly majdnem, de Bostonban volt a tudós az unokánál.))
Gábriel főleg:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Most mér kell Szamócát bántani, he?
Le lesz szüretelve a szerencsétlen pára, oszt megy majd az újra nyitott szobi léüzembe.
Ez amúgy biztos, csak az időpont kérdéses.
Még.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

".ölég érdekes, horvát gyártmány, mindenféle animációval meg ilyesmivel..nekünk ilyenünk nincs"

Tényleg jó.
Ne adj ötleteket, nem szeretnék egy Fekete, Kerényi által szakfelügyelt történelmi sorozatot Koltay rendezésében.
@Habakuk999:
Ahogy matt részegen, két oldalról átölelik?
Szerintem megérne egy óriásplakátot is! :D
@Knósszosz: Mit vétettem Neked, Knosszi?:((((((((((((
@Habakuk999:
Én se, csak ma olvastam, hogy anyázás ment ott is.
Nehogy már azok mások legyenek! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Na, látod?
Én ezért szoktam későbbre hagyni, mikor már nem netezem.
Tegnap este Sandra Bullock figyelte mit vacsorálok, pénteken meg a Cameron Diaz.
Ha zabálok vagy olvasok, vagy filmet nézek.
Híreket, egyéb faszságokat sose.

Magadra vess!
Beeeee...
@Orica Középföldi: Lehet, arra lenne píz, de ki nézné? Ez meg nézhető, érdekes, ha nem is magorok vannak bene..de nem is tótok legalább!:-P
@Knósszosz:
Te, élő nővel még nem próbáltad??? :D
Pedig tudod...
@Penivaldes:
Gábris, amint lepacsizna 2 másfélmázsás kancigánnyal?
Hááááát, szerintem kitagadnák! :)
@Habakuk999: szerintem nem, mert a pisztráng gyorsabban repül:-) A mafla gém meg csag tocsogatocsogóbéban:-)
@Penivaldes:
Ja, ja... a 2 dimenziós, egyirányú kommunikáció vonzóbb neki. A 3D valami ördögtől való lehet neki.
@Habakuk999:
Tudom, ez erős volt.
Ha megfogalmazódott benned mivel tehetem jóvá, kérlek írd meg!

Ismerem a katartikus élményt, ahogyan villámként sújt az emberre Soma látványa, ettől már csak a zabostarisznyájától megfosztott Rubint Réka borzalmasabb "élmény".
Nem tudom érez-e vonzalmat a lovassportok irányában, de ha igen, istálló közelébe ne menjen, mert rögtön felszerszámozzák a szerencsétlent.

Mondom ezt úgy, hogy ismered tán, mennyire tisztelem a hölgyeket.
A hölgyeket.
Ezek nem azok.
@Penivaldes:
Amint Lákátós Emmanuella, könnyek közt tanítaná kánnán jáccani?? :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azt gondolod, a közös alma mater erre feljogosít??
Na várj csak, számíthatsz a jóindulatomra.
Mocsok!-:))
@Penivaldes:
Mit, kit, mivan?
Kiállok azérhogy ne menny el és akkor...?
@Knósszosz: előbb mondád hogy egyszer Sandra aztán Cameron..
@Knósszosz:
Mondod te??? A "zabostarisznyájától megfosztott Rubint Réka"-n szétröhögtem magam... :D ÁLLAT!
@Penivaldes:
Nem, nem kislány, csak úgy érezted, mintha csont lenne benne! ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem, az volt, ki is köptem, mert keményre haraptam, és egy szilánk volt az
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A zsidó nép mindig híres volt a vitakészségéről.

Emlékezz a Hegedűs a háztetőre, ahogyan Topol gondolkodik vagy alkudozik az istenéről.:)))

Egyrészről...., másrészről....

Nagyon telitalálat film.
@Penivaldes:
Mindenki annyira lehet az amivé leküzdötte magát, az ő dolga.
Nem minősítem a szellemi képességeit különösebben, avval semmi problémám nincs. Hallottam vele különböző beszélgetéseket és azt kell mondanom, az arány 3:1 volt az értékelhető javára.

Az, hogy nem tetszik ahogyan megjelenik, az meg szubjektív megítélés dolga, szerintem.
Van egy haverom például, aki kiütést kap ChT-től ( Boli meg ne lássa... ), viszont Ördög Nóra a kedvence.
Hiába, no...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): akkor nem tudom megrágni. pedig anélkül az emésztés nehéz. legalább 45 rágás kell rajta
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem tudom, nagyon elégedett képpel ugrált a fenyőfán a pisztrángos medencéktől felszállva.:)
@Penivaldes:
Semmi, ha nem látom és hallom!

Szilánkosra... öööö... az a vibrid lehetett! :)
Az elemeket kiköpted legalább?
@Penivaldes:
Jahogyígy?
Így igen.
És nem horkolnak utánna...:)
@Habakuk999:
Sokkal többet én sem tudok róluk... :D
@Knósszosz:
Beteg lehet... Orvos látta már? Lódoktor...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na álljatok le, én a csirkéről beszélek, ti meg erkölcstelenkedtek:)
@Penivaldes:
Na, menjél pancsizni és alukálni! Durva vagy! :)
@Penivaldes:
Csirke??? TE PERVERZ KISMALAC! Mesélj... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem értelek titeket. én beszélek nektek a rágástechnikáról ti meg.

na tényleg
@Knósszosz: Krumplifőzelékkel és fasírozottal tehetnéd csak jóvá.

Na próbálok elaludni, vagy mehetek valami ennivalót keríteni.:(
@Penivaldes:
Jó, én meg izgultam, hogy az elemeket kiköpd legalább... :D
@Penivaldes: Úgy is lehet mondani..brit tudósok kiszámították állítólag..
@Penivaldes:
Igyekszik az ember...
Most képzelt el, valami nyársat nyelt, konzervatív, KDNP-s faszkalapok lennénk. :)
Miről lehetne dumálni? Csak a pedofil élményekről, a lóval kapcsolatos huncutságaikról, a "háttér"emberekről...
@Penivaldes:
Tartós elem is van, ha annyira kitartó vagy! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na a tanácsokat másnak én jóerkölcsös vagyok tudjátok, és én nem csinálok olyat amit akarnátok hogy csináljak. :)
@Habakuk999:
Tolj egy kis párolt husit káposztával, knédlivel, van ser is mellé.
3.bp.blogspot.com/__hDzVgn3jwU/TAFiJzAcsWI/AAAAAAAAAFo/pr7XVzUKzYU/s1600/IMG_1579.JPG
Ja, Mamitirtok kollégának hagyj picit, mert morcos lesz.
komolyan mondom ti eljuttok a norvég királyoktól a segédeközig...
@Penivaldes:
Hajaj... ha te sejtenéd csak, mi mikre gondolunk... Hidd el nekem, nem is sejted! :))
@Penivaldes: Magad Uram/Úrnőm, ha más nincs..birka a magyar, de ennyire? .-D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jól látod, valóban az...
nyííííhahahahhhaaa...
@Knósszosz:
Majom... most ezt tényleg??? Rohadék... :(
@Penivaldes:
Na, ezt nem gondoltad volna, hogy így le tudjuk vezetni, mi???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A baj az, hogy orvos.
Tényleg, plasztikai sebész.
Egy átalánnyossuliba jártunk. Mentségére szolgáljon, hogy a kondást viszont szívből utálja.
Börmingemből, szóval nem kell paráznia neki.
Legfeljebb Tőled!-:)))
@Penivaldes: Azért kicsi és puha, hogy ne fájjon..nem tudtad? Láttál már olyat, mikor nyírják őket?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mondtam, hogy nem felejtek.
Ez csak a kezdet, grrrrrr!!
@Penivaldes:
Kettőt?
1 van, az Fabius cimbije. Nem kéne annyit inni cicabogár... :(
@Knósszosz:
Jó'van... Majd még...
Mondtam már, hogy nyáron, Rodoszon áztatom majd 42-es csülkeim?
Üzensz valamit arra??? :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Az nem úgy, hogy - velme peknye?
Keresztanyám a kassai színházban volt fotós, tőle hallottam ezt.
Ha nem van igazam, bocsi.

Engesztelésül egy kanári adag kebab, Pinarbasi-ból:
farm4.static.flickr.com/3283/2914365220_b00a0dede1.jpg

Olyan település már pedig van, Törökország közepén Ankarától nem messze.
Kalí orexi! - vagyamit akarc
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
BACOD! Te egy állat vagy... :D
Még én is meglepődöm néha...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): És boszorkány.
Megharapod a mellét, nagyot fingik és kirepül a szobából. :D
@Penivaldes:
Nem vagyok egyidős Periklésszel, jó?
Kéretik ezt figyelembe venni, hercegnő!
Ja, ez LeLátó tisztje, bocsánat.
@Knósszosz:
Elbaszáni is van, Pinarbasitól odébb.
Erre mondjuk a gimiben, földrajzfakt közepén jöttünk rá haverral, a tábla előtt ülve, amikor is egy 5 perces vonyításos típusú röhögés után meg bírtunk végre szólalni... :D
Szörnyű...
@Knósszosz: Nincs lágyságjelem, elnézésedet kérem..mindegy is, megértik, hogy megköszöntem, az a fő, nem?
Ja, és Rodoszon nem voltam, az igaz, de szerintem a Szekut is viszi, meg a miniboszorkát, így nem irigylem annyira azért! :-)
@Marcellusca: Azt meghagyom másnak, a természetes anyagok a preferáltak, ha lehet, élőben! :-P
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Arra nem üzenek semmit, viszont Neked azt mondom, hogy érezd magad kurva jól és Lindoszba menj el feltétlenül.
Aztán Rodosz várost ne a parton kóstolgasd, hanem az óvárosban. Csak tanács.
Én mindenhol azt teszem.

Ja és kajálni nem a promenádon lévő tavernákban!
Öt perc séta felfelé egy mellék ódosz-on, aztán befele abba kerthelységbe, amit a turista forgatagtól messze találsz.

Tégy úgy, ahogyan jónak látod, de a tapasztalat mondatja velem mindezt.
Nyúl is tudja mi a stájz arrafelé, kérdezzed csak!
Nem tudom hol fog enni a fene( ..-:)), keleti vagy nyugati oldalon, az egyik csendes, a másik szeles.

Na, lőjj sok képet, kíváncsi vagyok!!-:)
@jaegtoer:
Tegnap már leakadtam rajta... Ezek simán bolsik, a legdurvább, '50-es évekből!
@Knósszosz:
Falirakiban találtunk egy kis nyugisabb szállodát.
@Knósszosz:
Egyféleképp gondolkozunk, hess ki a fejemből! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tipikus görög nyaralófalu.
Ez nem fikázás, egyszerűen az.
Hangulat oké, nem fogtok csalódni, ráadásul Rodosz város busszal is tizenöt-húsz perc. Vagy több, a sofőr vérmérsékletétől függően.
Amúgy tíz kilametter, viszont ha megáll meginni egy kávét, ahogy azt tapasztaltam a Haniá-Kisszámosz krétai vonalon, az belefér a menetrendbe!-:))) Ja, amúgy a buszok menetrendjét ne vedd komolyan, viszont tiszták és légkondisak. Krétai tapasztalat.

Szóval, beszámolót kérek majd és nem rövidet!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te, Elbaszán az Albániában van.
Pinarbasi meg Törökországban.
Persze a vallási egyezés okán nem csodálkoznék, ha mindkét település létezne itt is-ott is!-:)))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Váltsunk!
Mennyünk mi!
Kizabáljuk a volt templomosokat a jíroszukból, aztán nyomunk pár sert és elfekszünk a fövenyen, te jobbra én barna.

Aztán reggel kezgyük előlről, jó?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Igen, olyan snassz, hogy egyesek szétoffolják a témát.:))

Ebben a Rodoszban az egyetlen rossz, hogy nem fér bele Delphoi. A világ közepe.
@Habakuk999: Hogy a túróba ne férne? Csak nem röpűnyi köll és szánni rája egy kis időt, meg lovettát, ugye? Nade, aki trafikos, annek telik, nem?:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Hamarabb fognak nemzetközi hírnevet kivívni maguknak, mint az NB I-es(??!!??) alcsútbasznád SC.

Ez deszéptörténet.
A Cselszí meg a Bájermüntyen jáccik a porfészek al-felcsúti egybesült városi(?) arénában...

A megvalósult álmok.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Először egy hónapig voltunk kinn.
Nagy imre temetésekor mentünk, Kádár halálát a Peloponnészosz egy kis falujában hallottuk.
Két hét szárazföld, két hét szigetek. Éjjel hajó, nappal sziget.

Krétáról éjfélkor indult a hajó, ketten voltunk utasok, aztán odaóvakodott még két német csaj, de azok se nagyon akartak fölszállni "szellemhajóra".:)

Nagyon tetszettek nekem a kis hegyi falvak a kocsmáikkal.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"Ne, offolj, jó? :-D_"

elnézést kérek. az időjárástól van. vagyazorbán. vagyagyurcsány.
@jaegtoer: Sírbatesznek is volt egy gyengus próbálkozása, de tavasz van vagy fagyosszentek vagy mi a manó.:)))
@sírbateszezazegész: Olvastam, érdekes, ezért is említettelek meg.:)
@Habakuk999:
Az, is!
Meg Olümpia, Epidaurosz, Mükéné, Spárta, Felcsút.
És csak off.
Több off, mint kolbász.

A trollok offja meg... alszik.
Mint debil UV villamosban a fidesz csilingelés, aludj el szépen kis blamázs.
Látod, Navracsics keresztapád is horkol,
horkolj te is, faszdajcs tamás.

Jó éjt, vár egy koleszterinbomba.
Tokaszalonna meg parasztkalbász, újhagymával és paradicsommal.
Amúgy mediterrán a mindenem, de néha kell ilyen is, őszintén vallom!
@Knósszosz: Naphlionban rúgtunk be uzotol.
A vendéglőstől kaptunk ajándék uzot, fura volt az nekünk szocccializmusból kiszabadult suttyóknak, visszahívtuk.

Rossz vége lett. Azóta nem kedvelem az ánizspálinkát viszont tisztelem.

De nekem Delphoi a Parnasszussal a világ legnagyobb csodája.
Naplemente, sehol egy turista, csak Te és az élmény az előző nap olvasott Thurmssal, az etruszkkal.:)
@sírbateszezazegész:

"szerintem a hónap híre."

mi a hónap híre?

Többiektől: -bocs az off-ért :D
@Habakuk999: nekem a meteorák tetszettek a legjobban.
@jaegtoer: m.guardian.co.uk/politics/2013/may/13/barack-obama-david-cameron-uk
Ennèl egyértelműbben nem hiszem, hogy lehetne jelezni azt hogy az eu mennyire fontos. Én nem vagyok otthon de kiváncsi lennék mi jön le ebből ott. Akár a hírekben is. orbán meg a fidesz meg nagyon rossz irányba halad.
@Knósszosz:
Tudom. Első nap pihi, áztatás a tengerben, majd 3 napra bérelek egy Citrom C1-et, vagy egy Cliot, bejárjuk a szigetet össze-vissza, a városok, várak, majd még 3 nap áztatás és újra Orbanisztán.
@sírbateszezazegész: Gyerekkoromban járattam a Föld és ég című újságot.
Az egyik számának címlap fotója volt a Nagy Meteora.

Volt egy olyan gondolatom, hogy életem célja meglátni élőben ezt a kolostort, s ha sikerül, elégedetten halhatok meg.

Játszunk az eu-val, játszunk a szabadsággal.
Húsz év elég volt, hogy elfelejtsük, mi is az a határ, mi is az az útlevél-kérelem, valutakeret, mi is az a párt általi ajánlás, véleményezés.

Lassacskán föl lehet eleveníteni a régi emlékeket.
@sírbateszezazegész:
Érik egy pitsánrúgás nagyon, ilyenkor szoktak ezek a kis köcsögök kekeckedni az eu-val. "megvédjük..." mondják, olyankor fogom a fejem. A legközelebbi nőnemű rokonára gondolok akkor, mint sokan mások. Miért nem lehetett valamilyen fogamzásgátlót használni, ehelyett a balfasz helyett?
@Habakuk999:
IPM címlapra emlékszem a Meteorák-ról.
@sírbateszezazegész: Kétszer.

Szeretnék még legalább kétszer.:)

Csak azt szerettem volna ezzel a történettel elmondani, hogy a mindennapjainkat milyen észrevétlenül, ugyanakkor milyen jelentősen megváltoztatta az eu csatlakozás.

Most gondolok egyet és elmegyek megnézni.

Régen évekig tervezgetett projekt volt.
@Habakuk999: a szerb blokád idején ('90-91), sokat jártam görögbe. Mindig autóval. Én szerettem. Érdekes és izgalmas volt. Főleg míg odaértél:)
Nekem delfinél jobban tetszettek a meteorák. Majd mindegyiknél voltam. Én delfiben recinát ittam. Azóta sem;)
Viszont én meg a havasokba vágyom.
Ehelyett meg itt kell lennem:(
Ja, ezek meg a büszkeségeink...

hvg.hu/itthon/20130512_Jobbik_Zsidomentes_Magyarorszagot_es_vil

Na, ezért megy Gábris nálam rendszeresen a kukába.
Ide nem alacsonyodunk le, még szaros lesz a lábam.
@Habakuk999: valutakeret? Meg a többi amit feketén kellett venni és kicsempészni? Őrület volt;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Azt az újságot is szerettem.

Az Athos kolostorokban nem jártam.

Rila-kolostor is nagyon klassz, hordóból fakanállal itták a vizet.:)
@sírbateszezazegész:

Köszönöm. ez itt nem deal, de nem hallgatták el. nehéz is lett volna.
@sírbateszezazegész: Benn vagy a peripherique-n kívül?
Sajnállak, főleg az ízetlen koszt miatt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerintem ennek az amerikai-angol sajtótájékoztatónak otthon semmi visszhangja nem lesz.
Itt a cnn/bbc/aljazeera/rt(ria novoszti angolul) liveba nyomta. Bárhova kapcsoltam ez ment. Meg persze beszéltek szíriáról is, meg a többiről.
Szörnyű az ami moon. mint tájékoztatás címén megy. De a hírportálok se jobbak. Mintha a határon kívül nem lenne semmi.
Egyébként ez írtó veszélyes egy ekkora és ennyire jelentéktelen országnak.
@sírbateszezazegész: Blokád alatt majdnem mosogató lettem Belgrádban.:)

Kivágódtam kp nélkül, csak bankkártyával puccos szállóban aludni, mt ne mondjak, leizzadtam a kicsekkoláskor, mikor közölték, hogy kártyával nem lehet fizetni.:)
@Habakuk999: most kívűl. A semmi közepén. Komolyan;)
De majd megyek vissza. Két hónapig bent voltam. Egy hónap a tuilleriákkal pont szembe:); másik meg a latin negyed;)
Az jó volt.;)
Ja nem jó a kaja;)
Viszont a szalonna az tényleg hiányzik.
@sírbateszezazegész:
Az a legkevesebb, hogy az a kretén rossz irányba halad, de ezt a szerencsétlen országot is oda lökdösi. Ez már sokkal zavaróbb!
Ma olyan vállakozó ismerőssel beszélgettem, akiről tudom, elég narancsos volt még pár éve. Pénze rengeteg, de el van keseredve, mert tudja, hogy ő is a piacból él és ha a piac ennyire nem megy, neki sem fog menni, ráadásul egyre gyengébb a fizetőképes kereslet...
El van keseredve, hogy hogyan lehetett így elbacni ezt az országot és egyértelműen ezeket okolja, hisz egyre rosszabb, nem pedig jobb lett neki sem az utóbbi években.
Már ott tart ő is, hogy kimondja, Piktoréknak menniük kell, de ő sem látja, kinek kéne jönnie...
@jaegtoer: milyen az, obama rászól a britekre, kiléptek a citynek annyi;)
Most gondold el, mennyire tele a tökük.orbánnal? Boltolnak egy évi több száz mrd piacot, ez a senkiházi meg itt fúrja az üzletet!
@Habakuk999:
"De nekem Delphoi a Parnasszussal a világ legnagyobb csodája.
Naplemente, sehol egy turista, csak Te és az élmény az előző nap olvasott Thurmssal, az etruszkkal.:)"

Tripla off, már mindegy. Ki leszünk...
Szóval egyet értek veled, az valami olyan elképesztően spirituális hely, hogy nem sok párja van.
Maga a mitológia.

A senatorasszony lyukból felszálló bűze, ami kótyagossá teszi a Püthiát aki győzelmet jósol a Barodzzó elleni harcban, és az Olümposz sincs messze.
Ναύπλιο meg pont jó kiindulási pont a Peloponnészosz felfedezéséhez.
Amúgy Delphoi-bó lefeleé, Nafpaktosz után van egy híd, a Rio-Antirio.

Elképesztően szép négy pilonos, ferde kábeles szépség. A Megyeri híd hasonló, ennek persze mások a méretei.
A Korinthoszi öböl felett ível át, nem a Dunán.

Na, jó.
Ha érdekel van anyagom róla. Építés, karbantartás, ilyesmi. a kell szólj, van legális lehetőség az vidijó áttolására.
Aludjon jól kend!
@sírbateszezazegész: Nincs visszhangja. Gyalázat, amit ma magyar sajtónak neveznek.
@sírbateszezazegész:
Nézd, ez tudatosan felépített és elhallgatott sajtóvilág itt. Gyakorlatuk van benne a "régi szép időkből", a gazdák is visszajöttek, a spicliket is előszedték...
Szóval az elhallgatás művészetét gyakorolják.
Aki meg a külföldi sajtót olvassa, az meg csak kapkodja a fejét.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én is így tennék.
Nyugat-Kréta először így volt. Kocsi és hajrá!

De ne bazz, csak egy hét?
Nekem két hónap is kevés lenne, backi!
@Habakuk999: nekem a benzinem fogyott el:) benzinjegyem volt (50liter), plusz még egyszet ki kellett fizetni!;)
Legközelebb ro-bg fele mentünk. Romániában elütöttünk egy kivilágítatlan disznót a városban, rendőrség, azt útána a duna kompnál 36(!) órát vártunk. Volt egy üveg ásványvizem! Kaját meg csak 5literes savanyúságot lehetett venni;)
@Habakuk999:
Lesz... Hidd el... a jobbik sajtója majd egy "sajátosan értelmezett" verziót kiad az ecceri, faék típusú hívőinek, akik így olyan verziót olvashatnak majd, ami az eu ellenességüknek megfelel.
Érteni nem értik, de fröcsöghetnek.
Gábristól fogod olvasni itt, előre látom.
És ott van...

"Az igazságügy-minisztert egy másik jogszabálytervezetről is kérdezték; eszerint a külföldön üzemeltetett, de Magyarországon is elérhető internetes tartalmakat bírósági ítélet alapján "blokkolni lehetne"."
hvg.hu/itthon/20130513_Pentektol_atirjak_a_buntetoeljarasi_torve

Na, innentől kezdve, bármit, bármikor, amikor a Pártnak és Piktorunknak kedve szottyan.
@sírbateszezazegész: a blv Haussmanon volt egy büfé, ahol havonta csináltak új kosztokat, mindig újdonságot.
A keresztutca nevét elfelejtettem.:)
Én Asnieresbe jártam gyakorlatilag havonta.:)
Régen volt, igaz se volt...
Sziasztok!

Boccs az offért, és még a kommenteket sem olvastam. Tom, ere nincs mentség. De fontos, mert fősodrat hallgat róla.

Forrásom:
www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/hu.html

Tartalom:
Exports - partners:
Germany 25.3%, Romania 6.4%, Slovakia 5.9%, Austria 5.8%, Italy 4.6%, France 4.6%, UK 4.1% (2012 est.)

Imports - partners:
Germany 24.9%, China 14.6%, Russia 8.5%, Austria 6.9%, Slovakia 5.6%, Italy 5.2%, Poland 4.7%, Netherlands 4.1% (2012 est.)

Mi a lényeg eftársak? Hát az, hogy az oroszok felé irányuló exportunk 4,1 %-nál is kisebb. Az importunk ennek több mint a kétszerese! Csókoltatom a mindenoldali eftársakat :-(. Jobklittől a lehetettvolnamásig bezárólag.

Lazításnak, egy második, ennél a hírnél kicsit jobb off.
www.youtube.com/watch?v=yKoW5gJNuD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli, nem csak a közszolgálatról beszélek! Sehol, de seholnincsenek hírek kintről, elemzések, semmi! Ezek hiánya legalább annyira káros lesz egy idő után, mint az oktatás szétverése. Gimnazistáknak/egyetemistáknak nincs fogalmuk mi van a világban! Nagyon káros! Mintha ezt viszont senki nem fogná fel..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Télleg?
Akkor most én nem leszek népszerű, mert én azt gondolom, hogy egyáltalán nem esünk túlzásba, amikor a magyart a világ leghülyébb népének aposztrofáljuk.

Hát ha ez kell a sok sík hülyének, akkor csak nyalják a görény seggét, csináljanak belőle oszlopszentet, imádkozzanak érte naponta négyszer alcsútbasznád felé leborulva, de aztán ne csodálkozzanak ha egyik reggel arra ébrednek, hogy mindenüket ellopta.

B...meg, hogy kell még jobban kibaszni a sok faszparaszttal, hogy azt mondja - namosmáaztán elég!?
Folyamatosan rugdossák az embert még jobban bele a mocsárba, basszák szét a gyerekei jövőjét, erre fogja és 60%-al megszavazza a fideszes gombnyomogató droidot.
"Balsors akit régen tép..." - ja, ez a hülye nép maga a balsors, magát tépi folyamatosan szét. Elképesztő.

Szerencsétlen is marad mindörökké, mert ahelyett, hogy a kezébe venné a sorsa irányítását és kibaszná a picsába a törpe lókupecet a rablóbandájával együtt, inkább fogja és megerősíti, "hogyezdefasza, lopjatok csak tovább éskülönbenismimeg szeretünk szopni."

Hajrá magyarország, hajrá egybitesek!
Baszhattyuk...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tudhatod, hogy egy ilyen művelet kábé annyira lehet hatékony, mint egy ujjal egyszerre befogni a tésztaszűrő összes likát... Arról a járulékos mellékhatásról nem is szólva, hogy ami tilos, az kívánatos.
@rdos: ez szerintem normális a földgáz miatt. Meg aztán mit vinnél oda direktbe? Most paks miatt ez az egyenleg majd rosszabb is lesz:(
@Légifarkas:
Igen, de te is tudod, hogy amíg idehaza ez megy,

hvg.hu/itthon/20130512_Jobbik_Zsidomentes_Magyarorszagot_es_vil

addig az szemfényvesztés és előbb lesz a Bartus féle oldal blokkolva, mint más.
Egyébként is vicc, hogy ezeknek ez ma a legfontosabb. Ki lesz ez forgatva rendesen. Ők szerintem már azt is tudják, hogyan - mi meg még csak nem is feltételezzük!
@sírbateszezazegész: "Gimnazistáknak/egyetemistáknak nincs fogalmuk mi van a világban"

S ezt szó nélkül tűrik tanáraik, szüleik. Nem gondolod, hogy tömeges igény van a becsukott szemekre?
@Knósszosz: ma volt egy hosszabb riport bulgáriáról a választások miatt. Al jazeera. Legszegényebb ország, második legnagyobb korrupció ( első görög:)), stb,stb.
Szerinted kível hasonlítgatták össze, mint amivel egyáltalán lehet?
Igen. Magyar, román. Csak ültem, ide jutottunk a legvidámabb barakból!
@Légifarkas: nem tudom. De hatalmas hátrány ez. Annyira lebutultunk. Hihetetlen. Én 10-13 évesen már tudtam minden zászlót, fővárost. És nem csak én.
@Habakuk999: Nem az a csoda, hogy drága az energia. Hanem az, hogy csönd van róla. Lavrov meg nem jut eszembe a külügymiszterünk neve, kiegyensúlyozott kapcsolatokról sajtótájékoztattak a napokban. Aha.

Kína "rendben van", mindenkivel pozitív a külker szaldójuk.

@sírbateszezazegész: Ja. Igazad van. Mit is vihetnénk, hacsak nem Ikarus buszt, Videoton tévét, MOM optikát, Tungsram izzót ... Ja, ezt már nem. Ezek a márkák azóta megszűntek "hála" a kollaboráló eftársaknak.
@Légifarkas:
Mint középiskolás gyerek apja nem tűröm. A gyerekem tanul angolul és németül is, próbálom rászorítani arra, hogy ne más véleményét fogadja el, hanem alakítson ki sajátot, amihez tájékozódnia kell.
Olvasson német, angol anyagokat - igaz a politikát kerülje! Abban majd én segítek neki! :)
@sírbateszezazegész:
Most, hogy mondod, belefutottam én is.
Tudod Te mi ez?
Siker.

Ehhez tartsd magad, és ne légy szkeptikus a jövőt illetően!
A kedves vezetőnk kivezet bennünket ebből az általa kreált pöcegödörből.
Fel a fejjel, szorgos népünk győzni fog (vagy nem), erre feküdj és kelj!

Mérget viszont ne végy rá.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azért lesz ebből botrány. Nézd meg mely országok szűrik a tartalmakat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nos, ha a hatalom cyber-háborút akar, megkaphatja akár külföldről is.
A linkelt cikket olvastam. Sokszor elmondtam, és többen meg is sértődtek emiatt: lehet azt mantrázni, hogy nincs ilyen, de attól még lesz. A szellem már kívülről olvassa a palack címkéjét.
@rdos:
Széles ettárs olyan, de olyan tehetséges volt a cégek megszerzésében, hogy ihajj! Utána meg a tönkretételükben.
Bár neki az is megérte! Azt az embert máig leültetném, nemhogy a közelébe eresszem valaminek. Mindent tönkre vág.
@Knósszosz: viszont én aludtam a korintoszi csatorna partján! Közvetlenűl. Még hálózsákban;)
@sírbateszezazegész:
Milyen? Pl. Orbanisztán. Na puff, É-Korea, Kína, Irán, Cuba után nekünk is lehet! Miért ne?
Bolsik is uralkodnak, hülyékkel is tele az ország, 2/3 is ezt akarja...
Na, elmentem aluba... sziasztok, csak felbacom az agyam ezen a pártcsürhén.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli ez jó. De ez az oktatás dolga legyen! Angolok alig beszélnek idegen nyelvet. Franciák dettó. Olasz, spanyol... latin nyelvek, egymásét. De mi összesen vagyunk max. 12millióan! Ezt nem lehet megengedni. Ez a szégyen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szélesmosolyúgáborom? Itt kisfalumban, Székesfehérváron sokan emlegetik "szeretettel". Valahogy mégis ritkán jár felénk. Ő tudja miért.
@sírbateszezazegész:
Én meg a bérelt Fiat Punto mellett Krétán, a déli parton Palehórától nem messze, Elafonísszi kristálytiszta vizébe fürdvéstnek utánna.
Beeeee!!!-:))

Tű-cérna, gomb van?
@Knósszosz: tű-cérna, gomb? Ezt nem értem;)
@Knósszosz:
Na, nem piszka volt, irígy vagyok csupán, hogy ott meg én nem.
Érted?!
@Knósszosz: aha;) de ne sajnáld. Reggel láttunk mindenhol birkaszar van körülöttünk;D
@sírbateszezazegész: új világ, új szokások. A lexikális (== beseggelendő) információ jelentősége egyre inkább csökkenni fog, az elme a fejlesztés, előrelépés útjainak kutatása felé fordul, a polihisztorok kihalnak, specialisták szoros együttműködése lesz a meghatározó. Mármint ott, ahol legalább az alapokat normálisan megtanítják, és nem ölik ki a gyermeki kíváncsiságot a jónépből. Nálunk mind a tanárok, mind a szülők többsége elfogadja a zombiképzést, minimális ellenkezés sem tapasztalható.
Akit izgat a gyereke jövője, az kénytelen lesz mások munkáját pótolni: tanítsa meg a tanulásra.
@sírbateszezazegész:
Utalás volt a mai pláza szthüloszra; "erre varrjágombotbazmeg!"

Vissza is vettem, ez nem a te stílusod, akinek szólna az meg nincs itt.
Bocsánat, a szinted más.
Én szívesen olvaslak, nem mint ha ez rang lenne bárkinek is.

Jó éjtet!!-:)))
@Knósszosz: köszönöm, megtisztelsz;)
Jó éjt;))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne segíts neki :-) Engedd csak szétnézni, de folytonosan kényszerítsd vitára még a látszólag egyértelmű kérdéseknél is, hadd szenvedje végig az állítások bizonyításának minden egyes lépcsőfokát. Felnőttként a saját véleményét kell megvédenie, nem a tiédet.
@Légifarkas: igen. Múltkor láttam egy adást az Atv-n ott mondta Ungváry Tamás (? Ungváry biztos Tamás talán), hogy a bölcsészképzés leginkább egy dologra tanít meg: a kritikai gondolkodásra. Azt mondja a bankok, vállakatok nem azt a közgazdászt fizetik meg jól, aki technokrata; hanem aki a folyamatokat kitalálja. Én nagyon gyakran találkoztam igazán jó szakemberrel, de ritkán olyannal, aki folyamatokban tudott volna gondolkodni. Otthon még az alapokat is veszélyeztetik már. Persze ez szerintem nem a fidesz alatt kezdődött el. De itt felgyorsult.
@sírbateszezazegész: egyetértek. Annyival egészíteném ki, hogy pontosan az a szisztematikus rombolás, ami a jövő folyamatokban gondolkodni képes embereinek számát csökkenti, fogja felgyorsítani magának a romboló rendszernek a széthullását.
@Légifarkas: igen. Gondolkoztam rajta sokszor, milyen korban élünk. Nem hiszem, hogy jobban fogod magad érezni, de legalább a háború elkerülte a korunkat; emberi mértékkel mérve ráment az elmúlt 23 évre életünk egy jelentős része, s látható, hogy egy másik 10-25 év elmegy, majd arra, hogy olyan legyen a hazánk amilyet szeretnénk. És nem az Aranykorról beszélek. De ez az egész időszak, a maga kisstílű törtetőivel, politikusaival egy-két évszázad múlva visszanézve, nem lesz több, mint egy lábjegyzez a könyvben. S ők, jelentéktelenségük miatt addigra egyébként is már rég a történelem szemétdombján lesznek. Mert ez történt az elődeikkel is. orbánnak ez a legnagyobb bűntetés az élettől.
@sírbateszezazegész:
szerintem a lámpavas sokkal jelentőségteljesebb díjazása lenne

brühüyyy
Végül is... Csak hazudoznak a bolsevik ettársak - tehát a szokásos.

"Postage stamp commemorating national leader Heydar Aliyev issued in Hungary

07.05.2013 [17:42]

Budapest, May 7 (AzerTAc). Hungarian Magyarpost together with Azerbaijani embassy in Budapest have issued a postage stamp to mark the 90th anniversary of national leader Heydar Aliyev. The stamp, featuring different stages of the national leader`s life and career, is designed to increase the Hungarian society`s awareness of Heydar Aliyev`s role in ensuring Azerbaijan`s development.

The embassy said it plans to launch the memorial stamp in a special ceremony."

www.azertag.com/en/node/1089361

Plusz egy kis bónusz: :)
www.slate.com/articles/news_and_politics/foreigners/2013/01/heydar_aliyev_statue_mexico_city_told_azerbaijan_that_the_monument_to_the.single.html
Varánusz! Nyugodtan leveheted a neved elejéről a "var" szótagot, és akkor végre megmutatkozol a magad valójában!
Toltad ide a hülyeséget, pedig minden alapfokú bélyeggyűjtő tudja, hogy Magyar Posta logó nélkül nem létezik hivatalos (állami) kibocsátás. Azért bízhatsz benne, hogy Orbán eltesz egy darabot a gyűjteményébe, és egy szép n apon megmutatja a Blikknek...
Hát, ez sem jött be, seggfej. Visszatérhetsz a trafikmutyihoz meg a kedvencemhez, a "trafikkárosultak"-hoz.
Azóta a posta már cáfolta, nem ők csinálták, illetve csak bérmunkába csinálták nah.

így máris elfogadható, nem?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Furcsa, hogy ez a tegnapi paláver alkalmával még nem így nézett ki, azaz a logó hiányzott. Ettől vált gyanússá a hír.
A phoptoshop csodákra képes... Toljad, pajti, honnan szedted a képet!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az előbb hülyeség volt, amit reagáltam, hiszen hülyeséget toltál az orrom alá, én meg ráugrottam. Ez az emlékív nem Alijevről szól, te kretén.
Azerbajdzsán 2011-ben ünnepelte függetlenségének 20. évfordulóját. Akkoriban SAfarov még magyar börtönben ült.
@sudribunyesz:
Bizony, bizony... ebből is látszik, hogy korlátozott értelmi képességeid határát feszegeted. Nehéz dolog lehetett leolvasni a 2011-et róla, nálad már IQ határ súroló.
Szánalmas, szervilis, takonygerincű szar alakok vagytok - illetve dehogy, hisz az keményebb, ti max. a fos lehettek.
Olvass ecceri, és akkor a hivatalos azeri közlemény a hozzád hasonló gyengébb képességűeknek is egyértelműsíti a dolgot:

"Postage stamp commemorating national leader Heydar Aliyev issued in Hungary

07.05.2013 [17:42]

Budapest, May 7 (AzerTAc). Hungarian Magyarpost together with Azerbaijani embassy in Budapest have issued a postage stamp to mark the 90th anniversary of national leader Heydar Aliyev. The stamp, featuring different stages of the national leader`s life and career, is designed to increase the Hungarian society`s awareness of Heydar Aliyev`s role in ensuring Azerbaijan`s development."

Akárhogyan is olvasgatod, egy bizony az, aminek látszik. A másik, 2011-es fos, csak a dicsőséges pártod és a sok komancs haverod szervilizmusának régebbi példája.

Ha kell, segítek lefordítani, nehogy libsibolsi összeesküvéssel vádold meg véletlenül az azeri hivatalos állami hírügynökséget. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: figyuzz, prosztókám, a hírt már réges-régen megcáfolták, de te azért rugózz rajta. Tudom, attól elégülsz ki. Ezzel a faszsággal lukra futottatok, valami új kellene. Valami ütősebb. Szerintem kérdezd meg a munkásőr apádat meg az ávéhás anyádat, hátha előkotornak valami jó kis gyalázkodós módszert, ötletet a múltból neked!
@sudribunyesz:
Ezek a mocsok azriek! Megint átbactak... Hihetetlen, már a hivatalos állami közleményeiknek sem lehet hinni??
Döbbenet!
Még jó, hogy te vagy nekünk és sokkal, de sokkal pontosabb információkkal rendelkezel a Kisbüdös kocsma pultjánál leeső információkból, mint mi, halandók, akik újságokat és állami hírügynökségek híreit olvassuk el!
De'télleg! KOMOLYAN!
Akik ezt a szöveget nyomják, mint te eccerikém, gondolom a családi hagyományokból merítenek.
Ciki? Ááá... hagyd, Piktornak sem ciki, nekem meg. max az, hogy anyám nem tanulhatott tovább gyerekkorában, mert az öregemet elvitte a fekete autó "52-ben.
Viszont te légy büszke eccerikém, hogy ennyire képben vagy és nyald tovább a bolsi párt seggét, hidd el, ha leszopsz pár fideszbumburnyákot, a második körös trafikpályázaton még kaphatsz valahol koncessziót.
Megéri!
A tükröt meg kerüld, mert nem lesz egyszerű belenézned.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ehh, hanyszor mondtuk mar neked, hogy onallo eletre alkalmatlan biologiai szerkezetekkel ne kezdj, hisz a fennmaradasukhoz is gazdatest kell
süti beállítások módosítása