Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.11. 04:09 Fabius

Trafikmutyi: a letartóztatás szóra DajcsTomi is felébredt

Címkék: fidesz dajcstomi trafikmutyi

- Mivan, mi? He? Ördög és pokol, te szent pinaszobor, letartóztatásról, illetve annak lehetőségéről cikkezik az Index? Mivaaaan? Szikinger István meg egyenesen Cuslág - trafikmutyi párhuzamot vizionál a HVG-n? Twitterre magyar, írjunk valamit hamar, hánehogymá', megazér, ésamúgyis.

Puhapöcs Index!

Úgyis van! Beeee. Jóhogy nemmár. Lincselés meg tömeges kivégzések ne legyenek mingyá? Mikor csak szervezetben mutyizva követtük el a hivatali visszaélést? Nahátazér nem kéne mindgyá letartóztatásokat csak úgy mondogatni, mert hol van még karácsony? Én például most csodálkoztam rá a világra, mert amúgy szarok bele az egészbe. Node ha letartóztatás kerül a szóba arra fölkapom ám a fejem, kidörgölöm szemzugból a csipamorzsát, letörlöm a borostába száradt álomnyálcsíkot és odamondom, hogy puhapöcs!

Igen, az sem fog zavarni ha sokan röhögnek most, hogy a puhapöcs puhapöcsöz!

Felvettem az após nevét, oszt? Mikor már nem kellett meg levettem. Ez nem nyalás, nehogymár aszt gondolja bárki. Gesztus volt, vili? Mostan meg majd beiratkozok ritmikus sportgimnasztikázni mert az új asszonkának is csak adni kell valami gesztusizét, ha már az apja neve annyira hétköznapi, hogy fölvenni nem érdemes. 

dajcstomi.gif

De szerintem ezt is félreérti majd mindenki, belemagyaráznak majd mindent, ahogy A Párt gondosan előkészített aprólékos trafikkoncesszió elosztásába és a haszonkulcs haladéktalan megemelésébe is teszik. Lázár János legkedvesebb cigis barátja már egy új trafikhálózatra se jegyeztethet be tömegével domaineket  spekuláció nélkül? Háde nyócvannyóc jogot nyertek, valahogy csak össze kéne fogni az egészet, helló! Ez nem központosítás meg tervezett csalás, hanem sima praktikum, egyszerűsítés, amiért nem köll mindjárt azt a csúnya és méltatlan letartóztatás szót izélni azonnal. Vili? Ennyi csak kijár ennek a Sántának, ha már annyit fáradozott a dohánytörvény megírásával, tehermentesítve ezzel Lázár Jánost vagy valamelyik egyéni indítványhoz nevét adó sameszt. 

Úgyhogy hagyjátok abba a letartóztatásokon lementálást, lécci. Inkább szervezek egy ingyen férfi rsg klubot, ahol levezethetjük közösen a felgyülemlett feszültséget, és a vitáinkat parlamenti - újságíró válogatott meccseken letornázhatjuk egymással. Aki legény stoplis helyett tornadresszt húz, pöcörők! 

520 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr215294580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dajcs? Hol Fűr, hol nem. Nem lehet mindenki Bundesrepublik Deutschland.

Észre sem vettem hiányát.
Valamiről megfeledkeztem: jó reggelt!
Dajcstomi szegeny, o a kemenypocs srac, senki nem nevet rajta, nem kerulik, mint a leprast, es nincs kurvaegyedul az elmeleteivel az EU penzen :)

Nyilvan az irigyseg beszel belolem, amikor azt mondom neki: teged ott konnyebb lecsukni, mint itt ravenni valamelyik derek parttarsadat, hogy huzza ki a seggebol vagy az orban seggebol a fejet csak addig, amig levegot vesz.
Nadekijafaszomaz a dajtstomi,és mit keres a wisszérben?
most, hogy már nem kevesebbről van szó, mint az államcsőd takargatásáról (avargamisipekidzs egy fasság de inkább csak pöcsség, hogy a sztájlusznál maraggyunk) mindegy mit raknak különféle pekidzsekbe a kasszába pííííííízzz nem folyja bé magáta....mon'ta agáta és kiröhögte a kóklereket ez a gittegylet egy csapat kifáradt óvodás akik asszitték ők képesek pedig teljesen képtelenek,
puhapöcsök mely sem kinn semm benn nincs és nem tolható csak lógatható ha kiláccik a bőnyéből

a dajcs meg hogy fürj vagy egyéb madár kijafaszazatajcs? egy tajparaszt aki a zejú fizetéséből él baromi jól amíg fölállna nekijje dekituggya hátha már lejárt a szavatossága

ugyanúgy mint a Nagy Gittegyletnek a Koleszból, lejárt, kopott sőt ütött kopott lemezek vagytok ti és olyan butácskák, hogy sárika eztet t'nná akkor körberöhögne benneteket

szétesik a puhaszar mert a tavaszi esők is és szél és a többi madarak is segítenek kapírgálnak és mindíg kikaparódik valami

most egy kis rácsmögöttiségre felhívás milyen is páva sűlve vagy rácson? aszalt szilvával

brühüyyy
Nem is érdemes szót vesztegetni a Deutsch Tompira. Rohadt kis álláshalmozó gennyedék. Nem elég neki az EP képviselői fizetés, nálunk még ő tölti be az MTK elnöki tisztjét is. Csak azt nem értem, hogy ehhez mit szól a Bonsai Duce. Az MTK pontegyenlőséggel áll a 2-3 helyen a Videotonnal. Inkább ezzel kellene foglalkoznia ennek a fasznak, mert a főnök begurul és neki annyi.
Jó reggelt!
hvg.hu/itthon/20130510_trafikmutyi_Fidesz_Szekszard_ongol
"A már idézett polgármester szerint egyébként – aki, mint mondta, településén a saját bőrén érzi a felháborodást a lezsírozott pályázatok miatt – csak úgy menthetné a helyzetet a Fidesz, ha törölné a pályázatokat, és újakat írna ki. „Akkora öngólt lőttünk, hogy ezt tanítani lehetne. Nem egyszerűen csak beletettük a lábunkat a labdába, és bepattant róla a kapuba, hanem még meg is néztük, hogy hova lőjük” – fogalmazott. Szerinte egyébként előkerülnek még a szekszárdihoz és a hajdúszoboszlóihoz hasonló esetek, mert „nagy a szervezet”." (hvg)
Tegnap este (az Estében?) nyilatkozott a Polt, de én már csak az elköszönést láttam. Mondott vmit az ügyben?
Állítólag 40 főből állt a döntéshozó csoport. 19 megye+ főváros, már csak a másik 20-at kell megtalálni.A pártbizottságok és a központi bizottság osztotta el a trafikokat? Én csak gondolkozom. Polt annyit mondott, hogy feljelentésként kezelik az ügyet és továbbította a Központi Nyomozóirodához.
"Mikor már nem kellett meg levettem."
Nem úgy volt, hogy kijafaszomdajcstomi félre kúrt, és Für Lajos megtiltotta neki, hogy az ő nevét használja?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Madár a veréb madár is.
Egy biztos neki mindegy.
A pávát Orbán kisajátította, a többi pedig a Semilyenné.
@Gyuri bá:
Megyei, járási jóettársak döntöttek - a vádlottak padján majd szépen, egymás mellett fotózhatóak. Most elég a fidesz honlapjait megnyitogatni, ott vigyorognak, mint a jóllakott napközisek.
Valahol félelmetes, hogy a '89 előtti világot milyen varázslatosan visszaépítették Piktorék. A sok szervilis kisköcsög meg még tapsol is ennek.
Remek. IQ huszárok... A fejük csak egy pattanás a seggükön.
Ezzel az egy erkölcsi nullával tényleg kár az időt tölteni,de az a nagy baj, hogy ez már tömeggé vált
@nemecsek ernő áruló:
Volt pár olyan. Csak az irigység beszél belőletek... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Lehet, hogy úgy gondolta, ha állva csinálják, az nem megcsalás. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor ez plágium, és mégis sokkal rosszabb, mint a minta. Még annyira sem működik.
@KÁTÉó53éúétr6:
Evégre le kellett húzni a szintet, a környezetüket magukhoz, mert vérciki lenne, hogy a leghülyébb, a legkreténebb, a legerkölcstelenebb a vezető.
Ha a sok csicskát hasonló szintre leviszik, akkor már övék a fölény, uralkodhatnak a disznók felett!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és akkor ebben az országban vannak a disznók, és vannak a nyulak akik csak lesnek,- mert a disznó mégiscsak nagyobb darab állat- a vezető pedig vagy uralkodik, vagy dilibogyót szed
Reggelt!

No, de kijafaszom az a dajcstompika?
Egy SENKI!
Kár is a szót, karakter vesztegetni rá!
:D
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Az haggyán, hogy a zemtéká meg a vidi ...
De mit szól a Nagyvezír a stadionépítések (esetleges) leállításához? Hogy leszen így alsőfelsőbivalybasznádcsútpusztán, a '60-as évekre hajazó, embéegyes focistadion? :D
@Marcellusca:
Vidéki már megvolt! :))
Enrico, meg a többi agyhalott még várat magára, a kumministák tartalékolják a pöcsköszörűket.
Mivel fenntartom,h.a trafik-biznicre a kampánypénosás miatt volt szükség endresy.blogspot.hu/2013/04/szivj-kampanyert-oh-magyar.html
Tompika véleménye irreleváns.
Bár a védelmi pénzszedés szellemisége nem állhat tőle messze
endresy.blogspot.hu/2013/05/orbani-trafikszamhaboru.html
Viszont a trafikügy akkora gumicsont, h.lassan az érdekel, mit lepleznek vele
@GeoCracker:
Merthogy valamit igen, az biztos.
Látom, te sem mai csirke vagy, ebben a tetű országban meg úgysem változik a vezető csürhe technikája.
@Marcellusca: hat hogy le lesz allitva mind, kiveve debreceni, fradiali, fecsuti, emtreka, es a tobbi csokosos, tehat johet a harmadik csapas, az ado, jarulek, es egyeb lehuzas noveles.
Okosak a fijuk, okosak es messzel telitettek, mint egy meztelen csiga, a gerincnek meg a hurkezdemenye se nincsen, cseppet visszamaradtak a torzsfejlodesben.
@KÁTÉó53éúétr6: kérdésem: van e az dilibogyó mely észt ad oda ahol az sohasem volt? mert skizó meg buzó meg lopó meg szar az talán gyógyítható de mikor az a csontköcsög a nyakán üres vagy húggyal van teli akkor mijateendő?

ki kell szellőztetni a drágát fellógatni lámpavasra jó magasra és hadd érja a jó kis tavaszi breeze

brühüyyy
@Marcellusca: ez most szomorú vagy örömhír? mert nem egyértelmű.
@Dr. jenőke (jenőke):
tudnál e spanyolúl, hogy visszakapd amit spanyolúl jelent: "la pájara" mint a semmijen meg a többiek a rétvári bence kisasszony és a többi réparobi

(magyarázat a spanyolban azt jelenti, hogy mint a kanpáva felborzolva de csakis a fiúkra utazik és állandóan felborzolt tollakkal peceg...a "más"-ok olyan kigúnyolt változata mint a semmijen és a többiek)

brühüyyy
@Penivaldes:
Próbálj meg a vidéki nevű surmóval ott egy kicsit kommunikálni és rájössz. Rád még haragszom tegnapról, különben is... :)
@Penivaldes: Siralmas, amit ír (mint mindig) és egyben nevetséges is (mint mindig). :P :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kommunikál olyanokkal a feketefarkú törpe!
rám? miért haragszol rám? szerveztem neked egy találkát! ezért inkább kezet kéne csókolnod, nem durcáskodni. arról meg én nem tehetek, hogy a kifordított rád izgult. :)
@Marcellusca:
Már röhögni sem tudok rajta, szerintem meg szánalmas a figura. SSteffyke egy fénysugár volt hozzá képest! (Tudom, elfogult vagyok, meg minden...:D)
Ez miért nem hír a médiában?

sportgeza.hu/futball/2013/05/11/bent_akart_maradni_a_felcsut_bajnok_lett/

Orbán köz- és kizsarolt magánpénzek milliárdjaiból saját futballakadámiát, NB1-es focicsapatot és futballstadiont épít a háza mellé az 1600 lakosú falujába, ami nem verte ki a biztosítékot és amiről a lakosság 95%-a még csak nem is hallott.

Mi lenne, ha ezt Gyurcsány vagy Bajnai csinálta volna? Miért nem csinál az ellenzék napi témát abból, amitől még Bokassa császár is visszariadt volna?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igazán nem kéne így kora reggel nosztalgiáznod, hogy bezzeg amikor még ifjonc voltál Steffíkével kergetőztél a bokrok közt! :DDD
@Marcellusca:
Ez valami komplexus lesz, tegnap is ezt favorizáltátok.
Nővel még nem próbálkoztatok??? :)
Hidd el, mást is tud, mint a sajtreszelő! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Pont így érzek én is. :(
A múltkor a gejzagyerek akasztott ki, olyan szinten, hogy nem hagyhattam szó nélkül. :(
Én ökör. :D
vidékinek meg csak azt tudnám írni minden egyes kommentjére, hogy: "akurvaanyád!" és ennek kibővített változatai. :)
Ezért inkább nem írok ... neki sem. :D
@Marcellusca: ő mit szól?
az hanyagolható...

de mi lesz a véleménye a vezérszurkoló koordinátor "csapatának"???
@ob.szerver:
Az ellenzék:
1. Full impotens és képtelen a kommunikációra IS!
2. Megéri nekik kussolni, le van játszva már most a 2014-es választás, nekik megéri másodiknak lenni, meg vannak véve kilóra.
3. ... na olyan nincs.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: még kezdők tudod, aztán még nem mernek nővel kezdeni. meg kell őket értened...
@Penivaldes: Hát, próbálja meg, Kiskegyed, léteznek keskenyebb változatok! :DDD
Egyébként nem azt jelenti, hogy nem lehet, csak nincs benne semmi élvezet, kissé fájdalmas. :)
Báááááár, vannak akik épp azt szeretik. :D

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hé-hé-héééé!!!
Én tennap ittensenem vótam. :P
Csak reggel kukkantottam a posztyra, oszt' annyi. :D
@Penivaldes:
Nyuszifül! K.nagyanyó több hiányosság miatt is esélytelen nálam. Szóval vegyél vissza... Miért nem magadat dobod fel a Party-ba?
@Marcellusca: aha értem, vagyis te már próbáltad, aztán élvezted annak ellenére hogy fájt..)))
@Marcellusca:
Akkor meg mindennap van hasonló őrült, akinek "szerelme" a sajtreszelő. Sok vazelinnel próbáljátok... :)
@guma: Helló, Kislyány!
Az alsőfelsőbivalybasznádcsútpusztán épülő tutttti marad. :(
Meg a vidi.
A többi le van sz.....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na na!! csak megjegyzem hogy én közös csónaktúrát ajánlottam kettőtöknek, és nem olyat amire te gondolsz.
magamat sosem fogom, sőt elűzöm azt aki próbálkozni mer.
@Penivaldes: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Héééé, nem vagyok hüjjje! :)
Más kárán tanulok. :P :D
@Penivaldes: És, ha sajtreszelővel közelít? :DDD
(Na, ölég a zoffbúl, mer ki leszünk csapva! :D)
@Marcellusca: jól van, most az egyszer elhiszem, de legközelebb már nem. .P
@Penivaldes:
Meg vagy te veszve! Egy jobbikossal a hátam mögött a kajakban???
Ki tudja, mikor kap elő egy bőrtangát - és akkor merre menekülök, baszki???
@Penivaldes:
Hideg még...
Na, off vége cicabogár, komoly dolgok vannak itten fennforgásban.
D.Tompika most akkor a Twitteren futja ámokját, vagy szimplán befosott, hogy egy narancscsicska sittre kerül és köpni fog? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hehe!
kifordított "kispöcs" nagyanyóról el is tudom képzelni. :DDDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igenis, én megyek is.

DT ámokot fut, de sosem ér véget.

kellemes estét
@Marcellusca:
Nézd, akik coci volt, majd utána még jobbikos is, arról én is, akármit!
Motorja van-e?
Rúdja?
Akkor a bőrtangát már kérdezni sem kell!
Az alapfelszerelés része.
@kifordított nagyanyó:
Közben - baszod alássan kérlekszépen - kibeszéltünk.
Amúgy minden okés. :)
A tegnapi genyázásotok okán...
@Marcellusca:
Bezony, bezony... :) Rohadékok vagyunk, tul.képp...
@Marcellusca: szívemcsücske, helló!

raktam nektek jó idő(s) képet elbújtatva, mert tanulni kell mindenből!
néha azt gondoljuk nem látnak, nem láthatnak - aztán: nini minden kinn van a hálón... :D

így jártak ezek is.
és nem tudják a tényt feldolgozni. és még ők libáznak...
@Marcellusca:
Oké! :) Simán...

@kifordított nagyanyó:
Szelektív a memóriátok Pennike cicabogárral együtt. Cúúúnya fijjú... :)
M A G Y A R O K !!
Írjátok össze a körzetetekben élősködő zsidó, zsidó gyanús vagy zsidónak látszó mocskos őrjöngő vadállatokat!
Névvel pontos lakcímmel, adjátok le a körzetetekben található JOBBIK irodába.
Zsidónként 1000 forintot fizetünk.
SZEBB JÖVŐT!! HALÁL A ZSIDÓKRA !
két idézet:

Trafikügy : Orbán mindenről tudott

nol.hu/belfold/20130511-orban_mindenrol_tudott

"Itt a hatalom jelenlegi birtokosai úgy mennek át a jogi és erkölcsi érveken, hogy nem is érzékelik azokat – hiszen azok az ő világukban és az ő lelkükben nem is léteznek."
"Sok demokrata, liberális, civil, stb. ember képzeli itt átjárhatatlannak-áthághatatlannak a csupán a saját lelkükben, mentalitásukban élő demokrata, liberális, civil, stb. szabályokat. Nem tudom, hogy belegondolnak-e ezek az emberek, hogy mit csinálnak? Belegondolnak-e abba, hogy ők, a civilek, egy szervezett-felfegyverkezett hadsereggel állnak szemben. Ők erőltetik a civil szabályokat – egy háborúban.

Emlékeztetni szeretném mindazokat, akik nem és nem akarnak szervezett-elszánt seregként harcolni, hogy az ellen nem állás sohasem győzte le az agresszort és azt nem űzte el3.

Arra is szeretném felhívni a „civilkedők”, a „poroszos fegyelemmel szervezetett-vezetett” ellenzéki mozgalommal szemben ellenérzéseket táplálók figyelmét, hogy a Fidesz-rezsim gyakorlatilag semmi lényeges tulajdonságában nem tér el egy az országot megszálló idegen hadseregtől. Ugyanúgy a saját hasznára működteti a „meghódított tartományt”, ugyanúgy nem az ottani lakosság érdekei alapján hozza meg a döntéseit, ugyanúgy nem engedi a hatalom közelébe a „bennszülötteket”, stb."

progressziv.blog.hu/2013/05/10/_fel_bajtarsak_lora_lora
@ob.szerver: egy felcsút-fradi nbI-re kiváncsi lennék. Érezné a szeretetett. Ott a háza mellett...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igazi MAGYAR barátaim szerint te zsidóbérenc vagy. Az "orbánmentesitő" nevű aljas zsidóimádó barátja is vagy.
KÉRJ ELNÉZÉST TE VADÁLLAT !!
@Tiszta!Magyar: Nem. Csak körül van metélve. :)))

BAROM!!!!!
@Tiszta!Magyar: Figu. Ha te tényleg jobbikos vagy és ennyire tele vagy energiával, akkor inkább jelentkezz Hazai Pálya terjesztőnek. Abból több hasznodat vennénk, ahelyett, hogy ökörségeket irogatsz. ;)
Egyébként kijafaszom ez a dajcstompika?
Most tisztult ki a hétvégi kokózásból?
@Penivaldes: Szóval zsidrák vagy. 1 napod van eltakarodni a HAZÁMBÓL!!
Mi MAGYAROK gyűlöljük a fajtád te elállatiasodott őrjöngő zsidó vadállat !
Deutsch A Fidesz Szanyija... vagy fordítva:). Úgy tűnik, mind a két pártnak szüksége van egy ilyen feszkólevezető tuskóra, aki bírja a kocsmaszlenget.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Neked mi közöd van a JOBBIKHOZ zsidó szemétláda ?
@Tiszta!Magyar: szelíden jegyzem meg, hogy őrjöngés inkább rád jellemző, elég ha tükörbe pillantasz. gondolom tükröd az van.
@Marcellusca: Hááá megnéztem az alcsútfelcsútbasznád látványterveit.... Nagyjából a Nemzeti Színház szinvonala. Építészetileg nulla, egy marhakarám organikus beütésekkel... A rengeteg kültéri ragasztott faszerkezet kb 20 évet ha kibír... lófasz ez, sötétben kivilágítva meg egy Makovicc máslásos estifény... olyan izléstelen, mint a cigányputrin a kőoroszlán.
@sírbateszezazegész: Te is őrjöngő zsidó emberirtó vagy ?
@sírbateszezazegész: szinte mindig megjelenik itt egy hasonló alak, szinte már unalmas.
@Penivaldes: Ne tagadd le zsidó mivoltod !! Úgy is megismerlek a zsidó szagodról!
@Tiszta!Magyar: Több mint neked a magyarsághoz. ;) Gondolom ismered az idézetet.

"Aki embernkek hitvány az magyarnak alkalmatlan."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: b+:))) látod leleplezett a tisztamagyar! valld be a moszad képzett ki:)))
nálatok sok az ilyen hülye, vagyvez csak egy agent provocateur?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szóval te is egy aljas zsidó rohadék vagy. Gondolom kilincsorrú a barátnőd is.
Az egy dolog ,hogy most egy hétig nem zsidózhatok,de esküszöm nem én küldtem rátok ezt az őrjöngő idiótát!XD
@sírbateszezazegész: Ez a mocskos blog zsidó pénzből működik. Gumikesztyűben regisztráltam, olyan brutális volt a kaftánbűz.
@kifordított nagyanyó: Peeerszeee ....
Nyugodtan bevallhatod, Tigeri, hogy csináltál még egy nick-et!
:DDDD
@Tiszta!Magyar: "Te is őrjöngő zsidó emberirtó vagy ?"
Nem én, anyád, mikor kiköpi..:)
@sírbateszezazegész: azért most sajnálom Gábrielt..pedig már olyan jól beépült:)))
mijen trafikügy? nem halotam még róla, ijjen nincs is!

csak hírlapi vadkacsa !
@sírbateszezazegész: Felkerültél a B listára gyurcsányimádó aljas zsidó vadállat.
@Penivaldes: itt csúnyán elgurult a gyógyszer:) habár múltkor Fejesrob megírta "hétvége van, az emberek lazáznak, nem veszik be a gyógyszert..."
Azt látod, ennek se csörgött az órája, mikor van az adag :))
@Buga.Jakab: Tudtad hogy a "Buga" ragadványnév, zsidó eredetű ?
@Tiszta!Magyar: Nem .Csak jól fizetnek.:))

@Marcellusca: Elég ez a kettő.
És csak ezt használom.
Ez van a gépben.
Maradok ezeknél,hogy tudd,hogy én küldtelek el a halál faszára.XD
@MolnarErik: "nyilatkozott a Polt, de én már csak az elköszönést láttam. Mondott vmit az ügyben?"

úgy keztte: "hol polt, hol nem polt... volt eccer egy igasság és béke... aztán jött a fides"
@kifordított nagyanyó: lebuktál:)) nálatok ez telepatikusan mehet:))))
@sírbateszezazegész: de legalább valami érdekes személyiség lenne, de erre minek pazarolni bármit is? ááá manapság már a trollok sem érdekesek:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mocskos zsidó! Azt hazudod hogy közöd van a JOBBIKHOZ !?? Én 2006 óta vagyok tagja a siófoki JOBBIKNAK!!
A hozzád hasonló zsidó vadállatokat nem is tekintjük embernek !!
@sírbateszezazegész: Ő a 2014-es kampányfőnök álnéven. ;)
@Tiszta!Magyar: én is színtiszta magyar vagyok !!!!!

nem dakota nem zsidó nem cigó nem kínai nem stb stb

100% magyar !!!, sőt magyar-magyar...
és magyarnak lenni irtó jó ! árja vagyok !
@kifordított nagyanyó:
ti vagytok a lükék, hogy szóba álltok vele hagyni kell függve majd elmegy a picsába

brühüyyy
@kifordított nagyanyó: Tehát rejtőzködő őrjöngő zsidó vadállat vagy.
@rodeo36: Te vagy a spanyol zsidó ugye ?
@Tiszta!Magyar: "Gumikesztyűben regisztráltam, olyan brutális volt a kaftánbűz"
Inkább apádnak kellett volna valamilyen gumit használni, mindnyájan jobban jártunk volna..mondjuk engem nem zavarsz, ilyenkor érzem, lehetne sokkal rosszabb is.... köszönöm, én Istenem!
@Penivaldes: Nem kell sajnálni. Az ilyesmi nálam pláne lepereg. ;)
Hollandusovicsevics!
Mikó' magyarosítol Némethre?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja ja, úgysem tudnak leleplezni, elég ha én tudom, hogy mi vagy, meg hogyan épültél be a jobbikba:)
@Buga.Jakab: TESTVÉR !! Végre egy Valódi MAGYAR!
Kérlek írd össze a körzetedben található zsidó, zsidó gyanús vagy zsidónak kinéző élősködőket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: vele biztos nyertek:))

Na valld be ez te vagy, csak, hogy ne kelljen volnerről beszélni:)))
@sírbateszezazegész: NE tegezz egy MAGYART te szemét zsidó vadállat !!
@Tiszta!Magyar: azé épültem be elenzéki blogokba !

én jegyzetelek ! írok ! figyelek ! résen vagyok !

csak egy kérdésem lenne Testvér !
a zsidó vallásúakat, vagy a zsidó származásúakat ???
@Buga.Jakab: Ugye nem zsidó titkos ügynök vagy ?
@Tiszta!Magyar: amugy nekem az 1000 Ft sem kell...

a tiszta magyar hagyományosan közérdekből, önzetlenül aggya át a zsidókat!
sőt nem is csak a nevüket! beviszem a felyüket!!!!
@Tiszta!Magyar: Hülye vagy?!
Ha tagad akkor már eleve nem lehet zsidó!:))
@kifordított nagyanyó: HOGY MERSZ TEGEZNI??? MOCSKOS ZSIDÓ BÉRENC VADÁLLAT !!!
@Tiszta!Magyar: a francot vagyok ügynök... tiszta SZÍN (magyar) vagyok

amugy Ön ? Ön nem ügynök ?!??!??!? de most komojan....
@Buga.Jakab: Szóval gyurcsányimádó kaftános rohadék vagy te is ...
@Tiszta!Magyar: és ki volt 2006-ban a jobbik siófoki elnöke, amikor beléptél???? Ja és a netkampány anyagot siófokon nem kellett olvasni?? ;)
@sírbateszezazegész: most már csak a legújabb barátunknak kéne, és rögtön lenne dáridó:))
@Tiszta!Magyar: ??????? utálom fle tót!

döfjek tőrt a táncos szívébe ? veszen fetó!
@sírbateszezazegész: Megkérlek zsidó ne tegezz MAGYART !!
@sírbateszezazegész: Miért frissen regelt trollról van szó?? ;)
Hát, pedig de!
Rohadjon a kezükre a bilincs!
"...nemcsak a takaros kis dohányboltok kerültek itt hűséges kisgazdák kezébe, hanem nagyobb üzletek is köttettek. Vagy hogy ki is az apostola ennek az egész koncessziósdinak? Ki nyújtotta be a törvényt, és aztán még a haszonkulcsot növelő módosítást? Tisztára kiment már a fejünkből, de most felötlik a régi hír: hogy azt a törvényt konkrétan egy dohánymágnás számítógépén írták. Nos, ha falusi szinten egyértelmű a mutyi, akkor vajon a dohánygyáros földi nem fejezte ki a háláját a piacszerzésért?

Ilyen méltatlan butaságokon kezdheti törni a fejét a sötétben tapogatózó választópolgár, és amilyen rosszmájú, netán arra jutna magában, hogy Lázár János mocskosul megszedhette magát ezen az ügyön, és érdemes volna áttekinteni a bankszámláit. Meg azon töprenghet még a magyar, hogy vajon tényleg annyira jó parti lesz Boldizsár, vagy szemlesütve kell majd vallania arról, hogyan veszett el az ebül szerzett jószág, amikor a fater lebukott, és hirtelen pont annyija lett, amennyit ér.

Mert a befolyással üzérkedés, az egyelőre még büntetendő ám. Jogilag is, politikailag pedig már a gyanúja is. A politikai büntetést viszont rendre követi a kísérlet, hogy börtönévekre váltsák az umbuldákat. Onnantól szerencse dolga, hogy ki kezd énekelni."
hvg.hu/w/20130509_Loptok_csaltok_menekultok
most mindenki eccere eccer nyomja meg a "tahótlanító" gombot
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Basszus!Legközelebb jobban meg kell nézni kit veszünk fel!:))
Majd beszélek Gáborral.:))
2006 óta tag, mindezt annak ellenére, hogy a siófoki Jobbik csak 2007 áprilisában alakult meg.
@Tiszta!Magyar: Ha tovább rombolod az imidzset felelősségre VONAGÁBOR. ;)
@AKIsTUDATLAN: "..és hirtelen pont annyija lett,amennyit ér"..
Ez zseniális!Kurvajóóó!XD
@kifordított nagyanyó: és te meg kimaradsz,... sírok a röhögéstől, még a kipa is leesik.:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Borza Attila
Meg fogunk keresni aljas zsidó vadállat.
@Tiszta!Magyar: Oszt Siófokon hány zsidó van te köcsög? Biztosan tudod. Sorold már fel név szerint
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: elég ha megnézed a siófoki jobbik honlapját:)) na de erről nem kell neki tudni.
@Penivaldes: ennyi idő kellett, hogy kikeresse
@OPHELIA: á hagyd, ő egy nem létező szervezet tagja is volt anno..:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: vonagábor:)) ez jó;)) ki sem néztem belőled;)
Örömmel látom, hogy közös alapokra helyezkedtek Penivel;))
@OPHELIA: Te is zsidóbérenc vagy ??? Persze hogy nem siófoki vagyok, soha nem adnám ki magam egy zsidó blogon. A Balaton közelében élek. JOBBIKOS vagyok !!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hú, én a helyedben már összefostam volna magam a félelmtől, izzíthatod a szárnyaidat

na, majd az beazonosítja a kommentjei alapján
@sírbateszezazegész: na azt azért nem, de látjuk ki az aki még annak is hülye aminek nehéz hülye lenni:)
@sírbateszezazegész: Majd megnézzük a beküldött önéletrajzát a srácnak!:))
Nem tudom hol basztuk el.:))
@kifordított nagyanyó: én tudom, de nem mondom meg, egy kis agytorna nem árt nektek sem:)
@kifordított nagyanyó: csak meg kell nézni a blogokon ki kért segítséget önéletrajzhoz:D
@Tiszta!Magyar: Te nem vagy jobbikos. Ilyen egyedeket nem vesz be a jobbik. Te csak egy fidesszess trollocska vagy, akit ideküldtek szétbaszni a blogot.
Vagy nem kaptál trafikot? Ezért görcsölcs?
@Buga.Jakab: cseszd meg!! mobil verzión nincs ilyen gomb:))
@Penivaldes: Fertő-tó. Valahogy lekeveredett hozzátok:))
a magyar árja miniszterelnök meglátogattya egy
tolvaj-román-cigány sírját ????????

hvg.hu/itthon/20130511_Orban_Vikor_Bara_Jozsef_sirjanal_jart
(miután megölte?)

mert azt mondom a fidesmaflaálam működéséért ŐŐŐŐ a felelős !!! (végsősoron)
@sírbateszezazegész: Kabbe!:))
Ez durva és övön aluli volt...!:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
látod látod milyen szar amikor valaki ugyanúgy nem válaszol a kérédsekre mint te...ez egy jobbikos betegség vagy valaki ettől automatikusan dzsobbikos lesz?

brühüyyy

összefutottatok, ismeritek egymást?
HEHE!
Jól szórakozom, ahogy, ti elszórakoztok ezzel a trollal. :)))

Marad a gyerek ... :D
@Tiszta!Magyar:
tudtommal nem, de lehet, hogy te jobban tudod

üdv Brazíliából

de írj mert mentében vagyok Buenos Aires irányában

brühüyyy

én vagyok a Kovásznhay Albedó Alfréd Báró Ligethy Körösztösshy Gyimrót
@kifordított nagyanyó: igen:) megkövetlek..DE TE SEM HAGYTAD VOLNA KI:DD valld be:)
Viszont kis barátunk minimum 100-zal megdobta a kommentek számát:))
@sírbateszezazegész: De igen.
Mert humánus,toleráns,megértő és elfogadó vagyok!:))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
és -ha elkészűl- mennyi marha lesz benne? és nyámmognak meg finganak és eregetik a tehénlepényt...lehet, hogy lesz ott foci is? vagy a füvet a marhákkal legeltetik méretre

brühüyyy
@kifordított nagyanyó: A kis mázlista, nekem délután fog kezdődni...ha újrakezdeném magyar politikusnak mennék...csak nem jobbikosban, túl fehér a bőrön hogy jól mutassak tangában :DDDD

@sírbateszezazegész:
@Marcellusca:
Egy jó troll csodát tesz minden összeszokott közösséggel, kötelezővé tennék őket heti egyszer :)
@kifordított nagyanyó:
azaim nincsenek Yehooda meg Cóhn

brühüyyy

de ez nem tartozik a siófoki belfegorra...ő most pontytalanít
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kituggya? tidzsobbik olyan tréfásak vagytok

brühüyyy
Amúgy mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget.
Mondjuk szerintem tombolán nyertétek a diplomátokat de azért csak sikerült a dolog.:))
@kifordított nagyanyó: lópét vagy te toleráns:)))
Könnyem folyik a röhögéstől. De ahogy látom vagy eltűnt vagy új nicket regisztràl:)
@kifordított nagyanyó: Tombolán, tudod ám mit Te köcsög! Nekem apuci kifizette, okés? :DDDD
@Tiszta!Magyar: Szóval nem is Siófok. Ezek szerint nem csak zsidó blogon szoktál hazudni???? ;)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Majd ha dolgozok ki tudja hogy lesz hétvégém.:((
Ez a jobbikos rész nem kellett volna,hogy én nem mondhatok semmit.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Itt van a te példád a jó trollra!
Nem veled nevetünk,hanem rajtad!XD
Dézsavű, a fidesmaflaálam sóvivője nyilatkozta:

nincs trafikbotrány, csak hírlapi kacsa !

amugy ez a nemes szerethető tisztességes álruhás Mátyás...

"Orbán egyedül vezetett le, a stábjában is keveseknek szólt, egyedül a Facebook-oldalának szerkesztésében részt vállaló munkatársát kérte, hogy készítsen egy rövid videót az esetről. Információink szerint a miniszterelnök elhelyezte a rózsát Bara József sírján, majd rögtön vissza is vezetett Budapestre."

anynira meg6óóó jajaj sírok is:((((
anyonverte a hitvány álamának a "szerve" aztán a tolvaj-román-cigányt megizéli...
és csak ugy csendben, TGM felhívására, amit külön meg is köszön...
amugy a Budapest nyilván elírás, mert FELCSÚTRA, az ország fővárosában, ahol az egyetlen normális stadion lesz... Mátyás portáján, udvarában !

reméjjük nem rákos(i) a Mátyás, hanem Hunyad(i)

"Orbán megfogadta TGM tanácsát. A miniszterelnök a legnagyobb titokban rótta le kegyeletét az Izsákon agyonvert férfi sírjánál."

TGM-nek javaslom, hogy javasojja dr.O.Viktor bűnszervezetvezetőnek hogy takoroggyon el örökre a közéletből önként csendben...
@rodeo36: én meg azt hittem inkább Quendel Gáspár de Paszta et Alsókend unokája vagy. ;)
@sírbateszezazegész: De igen.Csak a szélsőségeseket akasztanám fel.:))

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Fél disznó,zsák krumpli...:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @kifordított nagyanyó: tényleg szóljatok a központba ki ez a tiszta magyar...de ne a zagyva kezdje el keresni az IP-címet a fázisceruzával:)
@Buga.Jakab: hát igen, többet is kérhetne tőle TGM

Most az is kiderült, hogy mi a "netuddki" nickje
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, megkövetlek:)
Most már látom, zagyva természetes szelekció útján került a frakcióba..:))
@kifordított nagyanyó: Hékás, a közgázdiploma 2 disznó, 6 zsák krumpli, 4 kacsa :)))
@Penivaldes:
Nem, nem kérem... Ez a nemiszerv, csak leesett a lóról és önálló életet él. :)
SSteffykére hajaz, gyengébb pillanataiban.
Elmegyek egy kicsit és micsoda orbitális kretént szereztek! Irigykedek... :D
@sírbateszezazegész:
Evolúciós csúcs ott a zagyva gyerek? Lehet benne valami... :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Önéletrajz meg gondolom nem kellett,mert volt ismerős a melóhelyen....:))
@Penivaldes:
Most meg mi van? Cicabogár megkergült? :(
@kifordított nagyanyó: Naná. Az egyetem aminek elődjének KuszaSzemelvtársat köszönhetjük természetesen sokra tartja és nem adja olcsón magát :))))
@kifordított nagyanyó: Nem, írtam önéletrajzot és fotót is raktam bele, felvételiztem is melóhelyre meg fejvadászkodtak is rám - ez nem érdem, tudod ők is disznó-krumpli-kacsáért kaptak diplomát, a szemetet összefújja a szél :)))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: felégetem a hidakat magam mögött, ha netalán valóban lelépnék.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: háát.. szerintem, intellektus alapján tuti Gábriel a szürke eminenciás, aki mozgatja a szálakat:)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Jól van nem kell menőzni!:))

Nem apuci szólt egy ismerősnek/rokonnak,hogy a tökhülye fiacskáját nyomják már be valahova?:))
Na viszlát.
Majd még rátok nézek.
@kifordított nagyanyó: Nem, de gondolom bőszen imádkozott hogy valami balek adjon a gyépés gyereknek melót...aztán mikor sikerült biztos oda is küldött disznót-krumplit-kacsát :)))
@rodeo36:
"la pájara" mint a semmijen...

Tudatlanul találtam szar vat a tőgye között.
Ha jól értem?
Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Bocs, de alig látok a könnyeimtől :D nem semmik vagytok! Grat!

Nagyi, nem tombolán. 4 év intenzív padkoptatás után
kíváncsi vallatóbizottság adott menedékjogot. :)
És minden nap M. et figyelő tekintete előtt kellet beosonni.
@Penivaldes: Kézcsók Drága Feneséges Hercegnőm!
Ki bántja Feneségedet?
@rodeo36:
"...én vagyok a Kovásznhay Albedó Alfréd Báró Ligethy Körösztösshy Gyimrót"

Nem arról volt szó, hogy gyimrót többet nem eszünk?
@Dr. jenőke (jenőke):
nem, te pontosan fogalmaztál, én csak zamatosítottam mert a magyar nem tuggya ezt ilyen zamatosan mondani mint mikor egy spőanyol anyanyelvi rászól valamelyik "semmijenre" mintha hegyeset köpne a szóval

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):
akkor cserélem Pagáth Yuhhu-ra

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kihagytad a Tumbler de Ortega Y Passat -ot

brühüyyy
@rodeo36: és a Paulino Manuela Oliviera Quantanamera de Palla családnévi előtagról se feledkezz meg. Kijár az ősök tisztelete! :))))
Galadok, lemaradtam a bolond tancoltatasrol, kulonben is a buggyantak szent emberek, meg a kokori tarsadalmakban is ;)
Azta. A kretének váltóműszakban nyomják?

Látom Gábriel is zsidó lett, ennyi a habony-kumin kivezényelt hadtest válasza a trafikmutyira.

Király :-D
@le Látó:
kösz...nem tudtam a kutyabőrt teljesen kiteríteni...most már jobb

>>>Y Tosset de Algebra

brühüyyy
@Fabius:
te a kumin-habony-kubatov vonalnak összesen van egy fél faiskolája azt is félbehagyták mikor betakarták trágyával

brühüyyy
@sírbateszezazegész: Szerintem nálam sokkal nagyobb intellektüelek is vannak itt. Talán csak lelkileg vagyok normálisabb a rosszabb féle jobbikosoknál.:) Ja és én komolyan gondolom az elvet, hogy úgy beszéljek másokkal, ahogy magamnak is elvárom.:)
@Fabius: Én is megkaptam a zsidó csillagot de nagyanyó is. :)
Zolvastátok?
Sanyi kapitányt telibe találta Kupidó nyila, és a tegnap megházasodott.
A feleség, egy huszonéves (hozzá képest)kisjány!! (Index)

Oszt nem bántani, meg ilyesmi! :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
van valami közelítésed ki lehet ez a bélsár?

olyan cizellált?

brühüyyy
@Nem!Zsidó: hülyegyerek! Tudod mit állítasz a nickedben?:)))
@Nem!Zsidó: jaj ne, már megint. különben is nem igazán jó a neved, tudod esetleg ide jön egy olyan aki új. na ezért mondom, hogy jobb lett volna ha a felkiáltójelet a végére teszed, mert úgy jobb lenne, és nem okozna félreértést.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne légy álszerény!!
Gondolom a hszből mindig eltűnik volnerre vonatkozó kérdésem..mi lett vele, én nem látom itt
Hoppá, kispajtás visszajött, neked is jaj lesz:)))
Sikerült egy új nicket összehozni két óra alatt:D
@Nem!Zsidó: Nem jött össze a magyar érettségi, Öcsi?
Kikaptál a szüleidtől?
Vagy nem mehetsz este buliba?

Rá se ránts, van lehetőséged bepótolni a nyáron.

( a jobbiknál egy bőrtanga már elég lenne az érvényesüléshez, de az öregebb jogán inkább a pótvizsgát ajánlom! Hosszabb távon jobban jársz. )
@sírbateszezazegész: ami hát na..mert én ezt úgy értelmezem, hogy nem! zsidó. vagyis, hogy ő az említett csoport tagja. :))
na megáldott minket ezzel
Egész nap ezt a legényt táncoltatjátok?

Elvan a gyerek, ha játszhat.:)
@Habakuk999: :DD reggel már volt, akkor még tisztamagyar
@Penivaldes: Szia, benéztem, hátha az új Varga-pekidzset tárgyaljátok, de csak a szórakozás megy itt folyamatosan.:)))
@Nem!Zsidó: ha már ilyen szépen leírtad a nevét, akkor az vagy és kész
@sírbateszezazegész: azóta történt valami vele, mert hát látjuk..)
@Penivaldes: komoly szövegértési problémái vannak lelkemnek:))
Képzeld mire a Harcom végére ér! Nyugdíjas lesz..:)
@sírbateszezazegész: képzelem, már nagyon vén lesz, és már alig lát, akkor fejezi be, és rögtön ki is leheli a lelkét...)
@sírbateszezazegész: Most már elhiszed ugye, hogy szelektív a hallása, akarom mondani a szövegértése, az olvasása
@Penivaldes: felügyelet nélkül maradt a család szeme fénye otthon.. azt megtalálta a garázsban a blankoló-fogót..azt ez lett belőle. Remélem a gyufát elzárták!:))
Tamás Gáspár Miklós, a filozófus nyílt levelet írt a kormányfőnek - amelyet a Magyar Nemzet közölt -, arra kérve Orbán Viktort, menjen el Szatmárnémetibe, ha lehet, Áder János államfővel együtt, és tegyen egy szál virágot Bara József sírjára.
A válaszlevélben az áll: "Kedves Gazsi! Nekem címzett nyílt leveledet megkaptam. Hagyjuk a felesleges udvariaskodást, jólesett. Tanácsodat megfogadtam. Az igazat megvallva, magamtól is eszembe juthatott volna. Sőt, talán eszembe kellett volna, hogy jusson. Akárhogy is, megvolt".

Ki érti ezt?
Miért kell egy jónevű filozófusnak tippeket adni egy kormányfőnek? és, ha kell, Gyurcsánynak miért nem adott?
Miért helyezi a jónevű egyiket a másik elé?
Nem. Hiszen Gyurcsányt szóra sem méltatta!
Idézem TGM szavait: "Gyurcsány Ferenc politikáját - különösen második kormányának megalakítása óta - nem helyeslem, nem támogatom, valamely általa vezetett pártra nem szavaznék. Ha lenne ilyen, esetleg - kisebbik rosszként - támogathatnék polgári baloldali pártot, amely szociálisabb, egalitáriusabb és demokratikusabb, mint a jelenlegi magyarországi választékban föllelhető irányzatok; de Gyurcsány Ferenc irányzata nem ilyen."
Mióta piár-kampányszervezője TGM Orbánnak?
Mióta a kettős mérce?
Vagy megint fordult egyet TGM?

Más kérdés, hogy Orbánnak jól esett.
@OPHELIA: értsük meg.. kegyetlen a világ a gyógyósokkal.. csak az elutasítás.. gondolta oda csapódik most, ha már jobb nincs:))
@sírbateszezazegész: segítsünk nekik! gyüjtsünk nekik! akadályozzuk meg a kivágásukat!
Ne etessétek az idiótát. Stefi üzemmódra tettem, ha visszajön is tiltom törlöm.
@huzzadneki shakespeare:
Nem, dehogy! Há'olyanok vagyunk mink?
Meg különben is, szép dolog a szerelem...
Vak és süket csajt vehetett el?
@sírbateszezazegész: én nem tudom megérteni

odacsapódás, becsapódás, .... kijózanodás?
@Fabius: már megettem jelentem, túl rágós volt.
@Fabius:
Genya... Mire végre rászabadulhatnék... :)
Szanyiról:
"...a legnagyobb fegyvere a csibészes mosolya”

Hát az eszére nem lehetett hivatkozni, az tény.
Ez amúgy olyan Orbánosra sikeredett dicséret volt?
@OPHELIA:
Nézd, a leírtak szerint az legalább becsülendő, hogy nem csak csinálni, de felnevelni is tud.
2 felnőtt fiút egyedül felnevelni sem lehetett egyszerű élet!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szigorú vagyok és igazságtalan :-D

De unom, hogy ezzel akarják szétoffolni a témát.
@Dr. jenőke (jenőke):
nekem mindehhez az a kérdésem adódik:
kijafaszezatgm?

sem nem oszt sem nem szoroz, dumál...és attól nem lesz olcsóbb a szén

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ő sem legyen kivétel, de neki biztosan futotta nevelőnőre

Két FELNŐTT fiúnak nagy szüksége van erre
@Fabius: pedig intellektusban a dajcstomival egyszinten volt.
@Dr. jenőke (jenőke):
Rendkívül ügyes megoldás, így nem kell kéthavonta a költségvetést módosítani.
De ezek megint nem olyan bevételek, melyek a gazdaság helyzetén bármit is változtatnának. Csak statikus lépések.
Az Orbán kormány ígéretére alapozni, bátorságra vall, és ezt végre kezdik látni.
Az UNIO remélem nem is fogadja el.
Előállt az a hülye helyzet, hogy innen kellene támogatni az UNIO minket segíteni próbáló lépéseit.
Most látszik, hogy mennyire csak az UNIO pénzéről szól minden. Hol van már az a duma, hogy többet fizetünk be, mint amennyit kapunk.
.

Az ellenzéknek stratégiát kellene váltani. (és most jó indulatú vagyok, mert feltételezem, hogy van) ehhez viszont komoly munka kell , és nagyon más hozzáállás.
Azzal kezdődik, hogy tudomásul kell végre venni, hogy egy ideje már háború van.
Bármit is tesz a Fidesz, azt kell végig gondolni, hogy ha ugyanezt a baloldal teszi, mit lépne rá a Fidesz? És azt meglépni!!
És azt meglépni!!
Talán a saját fegyverével legyőzhető. Mert úriemberek itt labdába sem rúghatnak!!
És következetesen. Felvállalni, hogy Európához AKARUNK, tartozni, és ezért elfogadjuk, hogy Európa most egy kicsit kivet minket.
Régi tetteinket, ha most is helyesnek tartjuk,( mint pl. az válasszon, aki itt fizeti az adót) nem megtagadni.
Következetesnek lenni, és támadni, támadni, támadni.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Igazán szép akkor lesz, ha BL-t nyernek a győri jányok :-))

M1 15:15 tessék nézni! :-D
További jó kommentelést, léptem petsenyét sütögetni
@Fabius: Hajrá Magyarok ! :D
Kár törölni szerintem a kretént, 10min emillel regisztrált le merem fogadni.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Megvagy te mocskos zsidó vadállat!!
MUNKATÁBORBAN a helyed a fabius nevű zsidóbérenc apádal együtt!!
@rodeo36:
Nem így gondolom.
TGM, amint Te is tudod Tamás Gáspár Miklós, és amit mond, arra az "értelmiség" (ha van még olyan) figyel.
Valamikor régen alig vártam, hogy olvashassam új írásait. Hogy mit, és hogyan... de a pasas állandóan színt váltott.
Mint most is.
Ezt kell észrevenni.
Nem ez az állandósult "kinek járjak a kedvébe" az, ami a filozófust - általában - jellemzi.
Viszont nagyon sokan tartják mértékadónak.
Ezért tettem be ezt a kis tájékoztatást a tompa dajcstól függetlenül.

Kösz, hogy észrevetted. Nem volt öncélú, és jó, hogy rákérdeztél.
@Fabius: @mocskos!zsido: ezek szerint geoproxival nyomja... nem lehet szűrni ? :)

Fabius te adtad neki a tippet:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
"Talán a saját fegyverével legyőzhető. Mert úriemberek itt labdába sem rúghatnak!!
És következetesen. Felvállalni, hogy Európához AKARUNK, tartozni, és ezért elfogadjuk, hogy Európa most egy kicsit kivet minket."

Tökéletes és rövid is.
Egyet javítanék: nem (tehát NEM) talán, hanem csak így.
@Fabius:

IGEEEEEEN!!!

Most vagy soha!Nem szabad engednünk a magyar mentalitást ami a döntő pillanatokban görcsöt okoz!Hátha a norvégjaink átsegítenek!!!
Hajrá ETO!!
Mariannak szóljatok!!
kabaré:)))))) nem fér el az új busz... majd megál az út közepén:))))

index.hu/belfold/budapest/2013/05/11/nem_fer_be_az_uj_busz_a_regi_megalloba/
Tisztelt Európai Parlament!
Magyarország és a Kárpát-medence két legnagyobb civil szervezete, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) felhívására a magyar nemzetet képviselő közel 5000, magát értelmiséginek valló ember csatlakozott szellemi honvédő mozgalmunkhoz. Az ő nevükben szólítjuk meg Önöket.
Magyarország, mint az Európai Unió elkötelezett tagja állampolgáraiként kérjük, hogy hagyjanak fel a hazánk ellen irányuló módszeres, láthatóan a globális pénzügyi tőke nyomására indított, a baloldali frakciók szervezésében megvalósult folyamatos támadásokkal.
vastagbor.blog.hu/2013/05/11/nyilt_level_az_europai_parlamentnek
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ezt mondom már én is egy ideje.
Lóf@szt kesztyűs kézzel, úri módra politizálni, játszani a művelt ellenzéket!
Gátlástalanul bele a közepibe, ahogy viktorkáék csinálták/csinálják.
Rabolunk és félünk. Polgárbarát rendőrség... a kutya a abónusz.
"Nem zárta be a kocsit, 10 ezerre büntették

Index
2013. május 11., szombat 10:56 |
Címkékbírság, büntetés, szeged, rendőrség
Tízezer forintra büntették a rendőrök azt a 72 éves szegedi férfit, aki nem húzta fel a kocsija ablakát, és elfelejtette bezárni az autót, írja a delmagyar.hu.

„Negyvenöt éve vezetek, de ilyen még soha nem történt velem. Azt mondták a rendőrök, nem kell megijedni, csak tízezer forintra büntetnek” – mondta a férfi, akinek az autójában egy kiskutya is volt."
Örülümk, hogy csak félig basztak seggebe mia z a 10 k... főleg egy nyugdíjasnak. A lényeg A végén "elment" a szerv....
@sírbateszezazegész: Ha jól hallottam nagy meglepetéseket nem mondott a tüntetésen. Most viszont kiraktak további részleteket, ahol pontos cégnevek szerepelnek összegekkel.

alfahir.hu/ujabb_offshore_gyanus_cegeket_tart_fel_a_jobbik

Ezzel tudtok esetleg kezdeni valamit??
ártunk és ormányunk elindította a

"minden magyar porta hátsóudvarára (a nyári konyha melé, stadiont" programot

az első már meg is épült ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezeket mind le lehet követni, kihez tartoznak. Ez tök jó. Hajrá!
Te is tudod azonban, én volner saját cégeire gondoltam:)
@sírbateszezazegész: Azzal kapcsolatban - ha jól tudom - ott tart az ügy, hogy kikérte a NAV-tól az iratokat. Gondolom kell egy kis idő amíg válaszolnak neki, hogy kiadják vagy sem.
@Fabius:

Mekkora kezdés! 8:2 :-D

HAJRÁ CSAJOK!!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: várjunk. Leírtam tegnap mi az ami kellemetlen. Majd írom nagybetűvel, ha nem az:)
Legyünk objektívek;)
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Csak ne bízzák el magukat :-) De hajrá lányok, ez ma meglesz úgy érzem!
büdös rohat szemét fides bűnözők ! dögöjjenek meg mind !

nol.hu/archivum/20130511-_adjak_vissza_a_hugom_trafikjat
@Fabius: Eddig jók vagyunk. Tartani kéne ezt a formát és akkor talán behúzhatjuk a BL-t. :)
A norvég csajok jól nyomják a lelki hadviselést basszus.
@Penivaldes:

Én az utolsó pillanatig fogok :-))
Ez a hír volt már??? :((

Útdíj: július 1-jétől kell majd fizetni

Az autópályák, autóutak és főutak használatáért fizetendő, a megtett úttal arányos díjról szóló törvényt pénteken terjesztette az Országgyűlés elé a nemzeti fejlesztési miniszter, a javaslat a parlament honlapján jelent meg.

A legfontosabb adat – a fizetendő díj – hiányzik a javaslatból, azt majd – a törvény felhatalmazása alapján – rendelet állapítja meg. A rendelet tartalmazza majd a díjkategóriákat is.

A javaslat a díjról annyit mond, hogy tartalmaznia kell az úthálózat építési-, üzemeltetési-, fenntartási- és bővítési költségeit is. Emellett figyelembe kell venni a környezetszennyezést – levegő- és zajszennyezést – is, így a tisztább motorú járművek olcsóbban használhatják az utakat.

Ezen túl más differenciáló tényezőt is meghatároz a javaslat. Így például függhet a díj a napszaktól, például a csúcsidő drágább lehet, de nem tarthat 5 óránál tovább. Az elmaradott területeken pedig olcsóbban haladhatnak a járművek. Az emelt díj nem haladhatja meg az átlagos díj 175 százalékát.

Az útdíj megállapítása és beszedése nem állíthatja meg a járműfolyamot a javaslat szerint. A tervezet felsorolja azokat a járműveket, amelyeknek nem kell díjat fizetniük, e körbe tartoznak a fegyveres szervezetek a katasztrófavédők és az útfenntartók járművei is.

Egy másik felsorolás pedig az útdíj felhasználását tartalmazza. Első helyen áll az útdíjrendszer működtetője, majd az üzemeltetési- és fenntartási költségek következnek. Az útdíjtörvény tervezett hatálybalépési időpontja: július 1.

www.parlament.hu/irom39/11109/11109.pdf
laphir.com/utdij-julius-1-jetol-kell-majd-fizetni/
@Penivaldes: @Fabius:

Nyugi, ma jók a csajok! Úgy értem fejben is. Áder is ott van!
@vitéz Thapóccay néma bárány: ha Áder is ott van, akkor rendben, akkor baj nem érhet

reméljük igazad van
@Fabius: Tartani kéne ezt a gólkülönbséget.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Végre nem csak focibuzi közjogi méltóságunk is van :-) Az első félidő a miénk!!!!

Összesítésben nyolc az előny, ezt kell megfogni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kemény lesz még az a második félidő. De ahogy látom Martin kézben tartja a meccset, félidei holtponton jót átlökte a lányokat a széljátékkal.
@Fabius: Én is tartok a második félidőtől.
A norvégok sem arról híresek, hogy könnyen feladnák, viszont mi is tudunk harcolni ha kell. :)
@Fabius:

Csapatként játszik a Győr, nincs egyénieskedés és kurva nagy az egység. Jó ezt látni, eredményes szép a játék, a mai napban benne van a győzelem!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Feladás a kézilabdában nem ismert fogalom :-D Küzdeni fog a Larvik és így van jól.
Bekezdtek a norvégok basszus
Baaaaazmeeeg Löke mit szedett össze :-D
Görbe - Löke kettős sokkolja a norvégokat :-))))
Fúúúú nagy játék de messze még a vége
fideszmaffia építsen inkább kézistadionokat!!

technikai k.o

Anita ,ahogy odatette Lökének!!!
@Fabius: Nem lesz könnyű, de azért az eredményhez adjuk hozzá az idegenben szerzett 3 gólos előnyt is. :)
@Penivaldes:

ócccsób,mint a csuticolosseum!!
Na, még egy csodát csináljon Martin a fejekben!
és még szerencséjük is van basszus
Nagyon kéne egy gól!
Görbe meg ne sérüljön mááár
Bazz, ez a hetes...infarktust kapok :-D
@Fabius:

Hammersenget inkább nézném Playboyban mint átlövés közben :-)))
Hajrá csajok!!

de kemény a vége
Hammerseng belement, faszt néznek a bírók ???
1 perc, BL megvan de nyerjünk már ! :-D
@Fabius: MEKKORA MECCS VOLT!!!! SZÉP VOLT CSAJOK. :)
Igeeeeeeeeeen!!!!!

SZÉP VOLT LÁNYOK, SZÉP VOLT AMBROS MARTIN!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @vitéz Thapóccay néma bárány:

Aztakurva, emberek, ez nagyon kemény, nagyon profi és szép játék volt! Gratulálok mindenkinek akinek ebben munkája van! 16 meccsből 15 győzelem micsoda teljesítmény! Vitán felül a Győri Audi Eto Európa legjobbja!
@Fabius:

Körmök lerágva,lányok világtetején...

Ez aztán az érzés,de szép a világ!!!
Ambros Martin mekkora sportember. Nincs a Győrben ünneplésből kimaradó ember, mert nem hagyta.
@gazoló: Ha nem is a világ, de Európa tetején mindenképp. :)
@Fabius: Ne rinyálj! Látod, adott eseten, a kézimunka is földönturi örömöt okoz:-)
@Fabius: és így válik a közéleti bug nemzeti handballfallá:-) s ez így vagyon jól:-) Jó látni, amikor egy bloggizda, csak sima paraszt drukkerré válik. Nem nyalás, csak bizonság, nem MSzP generált vezényzavas Áj M Robot.... (kommentet kéretik mellkendözetlenni:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A nyálas-nyalós zsóti, azért húsz-hatod vollner a picsáőba. Más kérdés, hogy AJDI zsacsó nélküj, vajk e csapat holis?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Persze azért vesszenek a mocskosmultik, csak a péniszes prizynyákos zsacskólyukat haggyák itten? A bókl, mink megvesszük, ha kell és a saját köccségeink levonulása után, akár DájcsStefanót, vagy MaradjOttant is?-))
@gazoló: Micsoda nap ez a mai!!!!!!
Egész nap a délutánra készültem, de megérte.
Annyira együtt volt most a magyar, könnyek, öröm, boldogság.
Ilyen sok embert ilyen boldog eufóriában régen láttam.
A végén nekem is kellett a keszkenőm.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Hja, ez a bloggizda eltöltött pár évtizedet kézilabdapálya környékén :-))
@Fabius: ja, akkor már értem, amikor beigérsz egy gizda jobbikosnak, egy gazda jobbik sallert:-) Mega nagyarcotott:-)
@Fabius: Stefan Seggall, pedig mehet málnát szedni a maciból:-)
@Mariann19: Unkább te meg melegiccsd a marhaperkeltet Mr. Rezignáltnak nokkerlivel, mer a csudanagy eszedtől nemlakik jól, oszt a végin GDP-pártában maracc:-)
@Penivaldes: mert tudod a pálya környéken én is jártam..)

és tudok szlovákul jöttem rá!
@Mariann19:

A legjobb helyen az ETO-nál a trófea,X év után...
A Cipő dal meg amikor Görbe a magasba emelte a kupát,majdnem keszkenő..
@Penivaldes: te magaddal beszélgetsz?:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Nem lakik jól és pártában maracc."
Hagyd el! Meccs közben beszólt, hogy készítenék-e egy teát.
Lakonikus "NEM" válaszom óta duzzog a szobájában.
Később közöltem, hogy ha nem haragszik, a nap másfél órájában szeretném saját magam a középpontba helyezni.
Érvelésem eufóriát nem generált nála.
@gazoló:"Majdnem keszkenő."
Sok fiúnak könnyes volt a szeme, figyeltem.
@Penivaldes:
Amikor ilyeneket olvasok, kezdek kételkedni azokban a statisztikákban,amelyek magasan az első helyre kalibrálják Fidesz-KDNP koalíciót.
@huzzadneki shakespeare: én nem...vannak akik hidd el nekem, bár nekem a másikak sem jobbak. apokalipszis
A Portik-Laborcz ügy az elmúlt 600 év legnagyobb bűnügye!
Bizony.

"Kérem, ezután megy Leonid Kolcsinszki - Clodo bűntársa - kihallgatása az ORFK vizsgálati osztályán, amikor is jelen van Bánáti ügyvéd úr, a tolmács, Szalai Tihamér és még egy-két nyomozó. Megy a kihallgatás. Egy alkalommal Kolcsinszki azt mondja, hogy ezt a részt nem szeretném jegyzőkönyvbe mondani, de közben megy a video, merthogy kamerával veszik az egész kihallgatást. Közli ez a Kolcsinszki úr, hogy kérem szépen, én Pintér tábornoknak több megbízást hajtottam végre. Megfagy a levegő, de már azt nem fejti ki, hogy milyen megbízást. Megáll a kihallgatás, Bánáti ügyvéd úr lemond."
X. Y. "1992 második felében összesen mintegy 9 millió liter háztartási tüzelő olajat (HTO) szőkített Felcsúton a Magyar Honvédség válvölgyi üzemanyag raktárának területén, illetve egy kisunyomi téesz telephelyén."
És így tovább....
@Penivaldes: nem tesz semmit. néha úgy érzem egy kicsi kő vagy! nem akarok különösebben lelkizni, de így érzem...
@taga20: én kő? tévedés én a szél vagyok mely hozhat esőt, hozhat vihart is. de kő az nem.
@taga20: ó igen gyémánt vagyok, sőt smaragd, meg minden egyéb.
@Penivaldes: mi kell neked? döntsd el ,mert elrepül az idő, és baszhatod!:)
@taga20: nekem? nekem nyugalom kell, egy lakás melyről látom a világot, egy gardróbszekrény. és persze kell minden ami van és lesz.
és ha akad egy bolond férfi ki bírja velem, hát akkor az is jöhet.
@Penivaldes: utálsz engem? mért? nem értem? csak azt kérdezem ami téged is állandóan foglalkoztat:)
@taga20: engem az nem foglalkoztat többet ami téged:))
@Penivaldes: én is tudom, te is tudod, hogy kurvára foglalkoztat ez a téma.:) én bodog vagyok, mert van egy nő aki elvisel. hálás is vagyok, ahogy erőmből telik.:)
@taga20: engem az a téma nem foglalkoztat, leszámoltam vele hosszú időkre. te légy hálás mást nem is tehetsz:)
@taga20: szép dal
egyértelmű nem küzdök olyanért ami sosem lehet az enyém
@Penivaldes: aha, érdekelne az egész:)
látod, nem bánt téged senki...:)
@Penivaldes: párduc??? az döglik egész nap.. az egy csúcsragadozó!!!:)
@Penivaldes: néha kicsit kemény vagy mással és magaddal. puhulj jenő!:)
@taga20: edzenem kell magam:)
megfogadtam én semmit sem teszek a pasikért, tegyenek ők értem.)
@sírbateszezazegész:
Sok helyen megtalálható. Például:
85 évre titkosított olajügyek Pintér Sándor tevékenységére fűzve - hogy kihaljanak a tanuk és elhaljanak az elkövetők!
lopasesatveres.network.hu/blog/lopas_es_atveres_klub_hirei/85-evre-titkositott-olajugyek-pinter-sandor-tevekenysegere-fuzve-hogy-kihaljanak-a-tanuk-es-elhaljanak-az-elkovetok
@Penivaldes: nem tudom hány éves vagy, de ez így szar! okos buksza vagy, de mégis ostoba.:)
@Dr. jenőke (jenőke): köszönöm.
Azt tudtad, hogy pintér szikinger pártfogóltja volt?
@taga20: imádom ezt a számot eszembe jutatja ifjúságom
@taga20: nem kamuzom, annyi vagyok, idén töltöm a 23-t.
@sírbateszezazegész:
Fordítva lenne igaz.
Szikinger akkor már ügyvéd volt, ha jól emlékszem.
Ráadásul sértett jogász, akit kirúgtak a rendőrképzőről.
Az Ő történetére kevésbé emlékszem.
@Penivaldes:" ahogy élsz annyit érsz ott van a válasz szemedben" vágod?:)
én viszont még alig vagyok huszonéves, ezért edzem magam
@Penivaldes: azt vágtam 22 évemben, hogy van még 60van és lehet, hogy szeret valaki mindenkinél jobban:) bejött:)
@taga20: persze, ezért ugrálok a pocsolyába:))
örökifjúnak lenni, fintort és mosolyt vágni a férfira ki megnéz:)) a legjobb érzés:))
@Penivaldes: te lehet, hogy megdumálod magad, de szerintem inkább megszerelmesked nem tudom leírni !:) dugni
@taga20: na olyan bolondot nem lelsz aki velem:))
@Penivaldes: miért vagy ilyen" pozitív". amiket tolsz itt, azt gondolom, hogy te egy dögös asszony vagy! :)
@taga20: á nem, amit itt tolok az megtévesztő:)
@Penivaldes: vettem észre, de kemény vagy.:) boli,haba,rodeo nem ették meg ezt a kemény csaj pózt.:) szerintem te vagy itt az egyik rugó! én csak hétvégén vagyok kiszórva orica által.:)
@Dr. jenőke (jenőke): rendőrképzőn egyengette pintér útját. Ő neveztette ki, legalábbis segítette. Azóta rájött, nagy hiba volt...
Baccátok meg, pofám leszakad... :((

"Ennél komolyabban aligha vehetné a keleti nyitás politikáját a kormány. A baltás gyilkos elengedése után újabb látványos gesztussal udvarolnak Azerbajdzsánnak. A Magyar Posta Azerbajdzsán budapesti nagykövetségével közösen emlékbélyeget adott ki Heydar Aliyev kilencvenedik születésnapjára."

most.444.hu/2013/05/11/a-baltas-nem-volt-eleg/

hvg.hu/itthon/20130511_444hu_magyar_kormany_Azerbajdzsan
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsém te olyan hülye vagy mint én. bassza meg!:)
@taga20: én hülyébb vagyok. fidesz azerbajcsány a kurva anyjukat.?:)))))miért vagyok én magyar, miért??
@taga20:
Néha azért elbizonytalanodom. Evégre néha komoly vetélkedés folyik ezért a címért...
@sírbateszezazegész:
A kormányváltáskor a piac biztosra vette, hogy Vizó hátrébb szorul, közismert volt ugyanis a vállalkozó rossz viszonya Pintér Sándor belügyminiszterrel mint volt főrendőrrel éppúgy, mint későbbi biztonsági üzletemberrel. A mostani akció mégis meglepetésként hatott, miközben sokakban a vádalku lehetősége is fölmerült - írja a HVG Afterparty című cikke az ügyről.

hvg.hu/itthon/20120607_kicsoda_v_laszlo_ejszaka_csaszara
@taga20:
Legyél! :))
Én a hús-vér nőket jobban szeretem!
Pennike egy hideg céda... :D
@Dr. jenőke (jenőke): mert az elején megegyeztek, de aztán pintérnek fontosabb volt a benti konkurenciát leszámolni. A másik szereplő egy járulékos veszteség.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A De Persze egy Gyurcsány által fizetett, komenyista német rejtőzködő sejt szócsöve. Nem tudtad?

Mit vársz tőlük?
Egy rövid kérdés mehet nempublikkba?
@sírbateszezazegész:
Lehet.
De!
Nem a Portik - Laborc találkozó a legnagyobb tragédiája a magyar közéletnek.
Erről - az egyébként büntetett előéletű - Pintér többet tud - szerintem.
Volt itt valami Zemplényi hazahozatal ügy is.
@Dr. jenőke (jenőke): ő az úszószövetség elnöke volt Barcelona előtt. Onnan már nem jött haza, később jött haza, itthon meg elítélték. Ő mindenkit ismert.
Az egyik legnagyobb tragédia pintér személye. Meg az akták nem nyilvános volta. Minden többi ebből következik.
Lenne itt meglepetés, ki mindenki miből indult el a vállalkozói létbe. Dőlnének a bálványok a piedesztálról.

Én egyébként nem érzem most feltétlenűl TGM pálfordulását, habár a levelét csak részletekben láttam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Kűttem, nem jó mélzím?
Vagy csak pihi van?
Érthető, szombatt estve van, bocsi-:)
@Knósszosz: Szia Drukkertársam!

Holnap tegyél ám ki magadért!!!!!!!!!!!!!!!!
@OPHELIA:
Jelentem, én felkészültem!
Remélem a bikás bádog bili megkotlik (a jó májam, ugye... ), hajrá Kimi!-:)))
@Knósszosz: Reméltem is!
Holnap előveszek a dugiból egy RedBull Colát, (isteni muskátli íze van, kár, h itthon nem lehet kapni)azzal fogok ünnepelni.
@Knósszosz:
És hajrá Fernando (is)!
Ezt láttad, körösztanyák legedvessebbikje?
www.blikk.hu/blikk_sport/kutyajat-gyaszolja-raikkonen-2188981

Sajnálom a kutyust, magam is állatbarát vagyok (nem is értem miért nem szeretem a zorbánt? ), de az a pofa amit Kimi vág?!
Olyan - ki a f...t érdekel mi lesz a hét végén, vagy sikerül, vagy nem.

Állati fazon!-:))
@taga20: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bocsika, de ezzel még jobban szétbasszátok a blogot, mint a délelőtti trollocska
vagy otthon nem kaptok???
van erre külön szoba
és nem azért, mert prűd vagyok
@OPHELIA:
Nekem az lenne az ünnep, ha látnám azt az egyébként mindig "túláradó" örömöt a srác arcán, mikor amúgy fél kézből lealázza a mezőnyt.
Volt rá példa már nem egyszer, szóval...
@OPHELIA:
"és nem azért, mert prűd vagyok"...
Én sem vagyok az és különösebben nem zavar az ilyesmi, de valahogy nem tudom a beton fejembe beleverni, hogy ilyet köll linkelni egy csajnak.

Maradi egy fasz vagyok, ez van.
@Knósszosz: Én azért szeretem, mert eszméletlen laza a csávó. Nem tom miből vannak az idegei.
Viszont a finnek sztem mind jó fejek. Eccer voltam ott tanulmányúton 5 napot, sosem felejtem el. A lazac, rénszarvasfilé, és úgy be tudnak rúgni, mint az állat. (nekünk is sikerült)

Igazán csak a Súmájert és a Hemiltont nem bírom
@Knósszosz:
Torlódnak a mássalhangzók, hiába, öreg este vagyon...
@OPHELIA:
Kinek a súmájer, kinek a súmájerné-:))
Ez van, de valahol ezek közül a srácok közül egyik se normális.
Kimi se, de Ő abban különbözik mindegyiktől, hogy totál leszarja ezt az egész csinnadrattát ami körül veszi az F1-et.

Jó buli, oszt kész.
Marhára bírom!
@Knósszosz: Normálisan nem is lehet csinálni, nagyon igazad van. Mindenkinek van egy kis stikije.
Na tényleg léptem, mert nem marad erőm cúúúúúrkolni
JAJJJAJJJAJJJAJJJJAJJJAJJJAJJJJAJJJAJJJAJJJAJJJAJJJ

"Orbán Viktor új ellenséget talált
Rovó Attila|2013. 05. 11., 10:42|101 komment
Címkék:Orbán Viktor, Brüsszel, kereszténység

Neve nincs, arca sincs, viszont nagyon erős, agresszív és veszélyes. Orbán Viktor egyre többet beszél egy különös ellenségről, aki megpróbálja megakadályozni a magyar kormány terveit, meg akarja semmisíteni Európa keresztény értékeit. A fojtogató agresszort egy hónapja fedezte fel, de érkezését előre látta. Kivel hadakozik az ország?"

www.origo.hu/itthon/20130509-agressziv-szekularis-csaladellenes-brusszeli-lobbi-orban-uj-ellenfele.html

VARIKÁM! HA OLVASOD...... EZ ITTEN A VÉG? VAGY A VÉG KEZDETE.
@OPHELIA: hááá Gábriellát már olyrégens nem olvasom, így nemosztszoroz, de taga, hogy szétdürrögte a délután estvét... ez új:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na most akkor Te is bekerültél a NVSZDPST-ba.
Isten hozott!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: érdekes, hogy ezzel szemben a sógoroknak még a monarchia alatt elfogadott alkotmányuk van.

Apropó, te olyan tájékozott vagy: nem tudsz egy jelenleg folyó élelmiszerüzemeket felülvizsgáló EU állategészségügyi bizottságról? ezen a héten voltak és még a jövő héten lesznek itt.
OFF

"Budapest szíve..." és itt meg is állt.
No nem a keringés motorja, hanem a józan ész. Mert hol is van ez a felirat kőbe vésve?
A Károly körút és a Pénz utca (mert ugye a pénz neve a héber és a cigány szlengben: dohány...) sarkán. Kérdésem, hogy ki és miből gondolja azt, hogy pont ott lenne "Budapest szíve"?? :)

t7.hu/0fgl-budapest_szive_1
t7.hu/0fgm-budapest_szive_2

ON
@OPHELIA: NVSZDPST
Ez mi? Hacsak nég nem alszol.
S'amúgy a délutánhoz, meg Mariannak is:

Nem néztem a meccset, ennek ellenére csatlakozom azon előttem szólókhoz, akik ezt a teljesítményt szuperlatívuszokban említik. Hatalmas dolog ez, szívből gratulálok a hölgyeknek!!!
Tekintve más sportágak (…) zéró eredményességét, nem ártana inkább olyanba tolni a feleslegesen emésztőgödörbe kihajított pénzt, ami valóban elismerést és megbecsülést hoz nekünk.
Hát, hol élek én…

Nem akarok ünneprontó lenni, de attól tartok, hogy ez a valóban igazi siker beindítja a kormányzati öntömjénfüstgáz generátort és a lányok szembesülnek a cáfolhatatlan ténnyel; az ő sikerük a NER sikere. Oszt jónapot.
Erdőpetya meg majd kalibrál ezen alkalomból egy szent klisét, amin részt kell vennie a csapatnak önként, merhát különben és namámer…

Nem állítom, hogy így lesz, nem. Viszont azok után, hogy Lacinénnye rárepült a Wizz Air itthoni szimulátorának az avatására (atv.hu/cikk/20130503_repulesszimulalas ) és nem átallotta azt beállítani olyan teljesítménynek, mint amihez bármi közük is lenne, nem csodálkoznék ezen sem.
Mi a f@szt keresett ott?
Váradi összeütött az üzlettársaival egy jelenleg 41 gépes flottát, ami műxik és nem csak kínlódik magában mint kormányzati síb-síb kifizetőhely, erre van pofája odamenni oszt azt kotkodácsolni (kösz Rodeo!), hogyhátittenmindenki láthassa, milyen teheccséges a magyar.
Undorító, szar, fos.

Viszont a kézis csajoknak nagy gratula ismét és újabb sikereket kívánok nekik!
@sírbateszezazegész: Nem Vagyunk Szentek De Prűdek Sem Társaság
@Knósszosz: azér a wizzer is megét egy misér és van közük hozzá.
Miből finanszirozzák az új gépeket?
@OPHELIA: inkább a konzervatív hozzáállás;)
@sírbateszezazegész:
Amit én tudok a havertól aki Ferihegyen repüléstudós ( a Boeing család minden gépére meg van a szakszója, ilyen-olyan hajtóművekkel, kivétel a Tripló ), a Wizz alapkoncepciója amely mentén indultak az volt, hogy olcsó összeköttetést biztosítsanak Közép-Kelet-Európa és a Nyugat-Európa között.

Persze mára a Közel-Kelet is képbe került, repülnek az Emirátusokba, Törökországba és - miután a MALÉV, levéd siker módjára menetrend szerint összedűlt - Izraelbe is. Ez ügyben természetesen vannak jobbikos elméletek, hogy az "orrnehéz" Moszad van a háttérben, de ezt a szintet már megszoktuk Vonáéktól.

Szóval, 2004-ben szállt fel az első madaruk és 2006-ban már köszöntötték az ötmilliomodik(!) utasukat, 2008-ban pedig elérték a tízmilliós utasszámot. 30 ország 72 desztinációját repülik jelenleg, a flottájuk most 41 gépes, de úgy kötötték a szerződést az Airbussal, hogy 132-re fejleszthetik a gépparkot.
Szóval az van, hogy lehet ám sikeres céget gyártani, ha valaki ért hozzá. Van olyan, mert nem csak kormány szintű "szaktudás" létezik ám, ami az ég-világon semmire se jó, csak a lopást emeli tudományos szintre.

Honnan a pénz?
Én úgy tudom, hogy a fő pénzügyi befektető a közlekedési beruházásokra specializálódott amerikai Indigo Partners társaság.
Nézz utána, nem biztos, hogy én vagyok a hiteles próféta, magam is csak összeszedett forrásokat idézek. Egy viszont biztos, lehet a Wizz tevékenységét fikázni, lehet lesajnálni, egyet nem lehet; elvitatni a sikereiket. Nem NER sikerekre gondolok.
Azokat csak alcsútbasznádon jegyzi a helyi Mészáros-tőzsde, de az a nemzetközi piacon nem releváns izé.

Kérdezd Rodeo-t, Ő majd levezti számszakilag iss.
@Knósszosz: bedől a malév (wizzair felnyomja); ner nem tesz semmit (kínaiakat, demjánt elhajtják); wizzair átveszi a malév desztinációit; az új gépeket a kínaiak lízingelik nekik a magyar-kínai keret terhére (eddig csak ezt hívták le ebből→szijjártó ezt keresi a wizzairben).
Nem fikázok én senkit, de az igazsághoz ez is hozzátartozik. Piaci alapon ők maradtak fenn. De a nernek azért nem keveset köszönhetnek.
Hogy a malév megmaradt volna-e vagy sem piaci alapon azt nem tudom. De hogy a BA rábaszott az biztos.
Hogy változott-e a wizzair tulajdonosi összetétele a közelmúltban? Nem tudom, de nem csodálkoznék azon, ha valaki bekerült volna oda.
Mint a trafik. Csak itt még volt idejük, nem kapkodtak.
@sírbateszezazegész:
Én nem osztom az észt, pusztán azt mondom amit repülős berkekből hallok, meg amit összeszedek innen-onnan.

Van egy barátom Ferihegyen, aki a Cargolux Jumbóit lövi ki, nem sok mindenkinek van rá "jogsija", tán négynek. Ő imádja a szakmáját, figyelemmel is kíséri azt, ami történik.

Véleménye szerint a Wizz nem habostorta, de ha már hasonlítani köll, a Ryanair az hozzá képest maga a szartrágyafos.
Sok kollégája véleménye szerint is.

A Wizz kitalált valamit és működik, a faszért kell ledegradálni? Magyar virtussch, értem én. Nem Téged akarlak evvel piszkálni, nem.

Találjon ki valaki hasonlót, bizonyítsa be alátámasztva számokkal, hogy ez kurva jó, aztán lehet vartyogni. Addig viszont kuss van.
Szerintem.
@Knósszosz: mem degradálom le.
De kérdezted mit keres kint Lacinénnye a szimulátor átadásán. Leírtam mit. Az, hogy a wizzair vagy a ryanair szarosabb-e azt nem tudom. Piac, mindenki úgy él meg ahogy tud. Azt egy szóval sem mondtam, hogy váradi nem csinálta jól.
De ne rám haragudj, hogy ebbe is beleszált a ner. Nem én raktam őket oda:)
De ez egy ilyen ország. Itt minden előbb-útóbb szaros lesz.
Persze arra hívják le a keretet amire akarják. Csak nem erre kapták. Csak emögött állami vagy mnb garancia van.
@sírbateszezazegész:
Ezt nem itt és most, szóval jó éjt Neked!
@OPHELIA: nem akarok prűd lenni:), de ez drukker kocsma? 2mérce! ezt azért vágod ugye?:) jóreggelt
@Knósszosz: le kell, hogy hervasszalak, de pasi vagyok:) és végre valami normálisat dobott fel Gábris:) nem a szokásos témáját...
@taga20: Ez óriási, imádom, egyik kedvencem.
@taga20: higgyed ezt. megszoktam hagyni az embereket hitükben.
Nem, ez nem Hírcsárda... Fidesz-körökben Deutsch Tamás neve is felbukkant Szalai Annamária utódjaként.

index.hu/belfold/2013/05/15/deutsch_lehet_szalai_annamaria_utodja/

Kijafaszom-puhapöcsöző twitterkirály Deutsch fogja majd esetleg megmondani a tutifrankót arról, hogy mit illik mondani a médiában és mit nem...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Akkor milyen szórakoztató lesz, ahogy az összes hivatalos állásfoglalás azzal kezdődik:
"Ki a faszom ... mondta, hogy..."
Ez lesz a szint, tehát kapaszkodjunk!
A Kisbüdös kocsmában legalább mindenki érteni fogja ezeket a nem túl szofisztikált állami bejelentéseket! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: közelebb vinni az állampolgárokhoz a közigazgatást, hagyjuk el a bonyolult mondatokat, fogalmazzunk egyszerűen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szegény Szebeninek is csak az volt a hibája, hogy túlságosan előrelátó volt :)...
süti beállítások módosítása