Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.04. 02:43 Fabius

Szanyi - Zagyva cicaharcot most!

Címkék: mszp tüntetés jobbik szanyi tibor

Szanyi Tibor kigyúrta magát. Na nem fizikailag, mert nem a súlyokat nyomkodja kifele hanem a sulykot veti elfele. Szóval csak úgy fejben malmozik a gondolattal, hogy egyszer szegfű szagolgatás közben gamma sugárzás éri, és onnantól ha földühítik vagy lángoló kereszt álhírekkel szopatják akkor ő lesz a baloldal égővörös Hulkja. Aki odabasz. Úgy ám, de már nem puháskodva habszivacsból vágott lájkmintával ahogy eddig, hanem úgy igazán és keményen, megtörve és bepürésítve minden ellenséget. 

szanyi.bmp

Igazi demokrata hozzáállás ez a dolgokhoz Tibikém. Kár, hogy nem részletezted, kiszínezve még érdekesebb lett volna. Így nem tudhatjuk teljes alapossággal, hogy ezt a péppé verést te magad a saját kezeddel végeznéd, vagy esetleg a többnyire idősebb korosztályból kikerülő emeszpé mozgalmárokat küldenéd rá az árpádsávosokra hirigelni. Az sem világos, hogy a tömeget legalább nem szerint tervezed-e válogatni, vagy a nők pépesítése is megengedett és visztek magatokkal elég vak komondort. Szóval ebből a félmegoldásból nem derül ki, hogy a pacsirta izom álmodik, vagy az izompacsirta - muhaha - vágyja ennyire az anarchiát. 

Tudod kedves anarchiakapitány, ezt olvasva nálam te lettél a baloldal Zagyva Gyulája. Nála és a köreiben divat ez a verjük szét a másik tüntetését, pépesítsük az újságíró orrát mert az biztos vicces. Tavaly októberben mikor elküldtem a faszba ugyanúgy, ahogy most téged még nem gondoltam, hogy lesz még egy hasonló mentalitással bíró kretén. Most meg itt ülök, nézek ki a fejemből, és ha eszembe jut, hogy veled kéne összefogni ahogy hirdetve van akkor csak fölmerül a kérdés: mennyivel vagy te különb mentális állapotban Zagyva Gyulánál? Meg tulajdonképpen miért nem szerveztek ti ketten egymással egy cicaharcot ahogy az ultráknál divat, és meccselitek le egymással ezt a kölcsönös péniszméregető pépizét főműsoridőn kívül? 

cicaharc.gif

Mert mi többiek azért csak úgy gondoljuk, hogy bár a Jobbik állatsága ellen föl lehet és időnként föl is kell lépni, de erre se a péppé verés se az orbáni kézivezérléses tüntetéstiltás nem megengedhető és megfelelő eszköz. Legalábbis azok számára nem, akik nem csak pofáznak demokráciáról, jogállamról, szólásszabadságról, mert ezeket nem elég hirdetni, gyakorolni is tudni illene, tökfej. 

UPDATE:

Szanyi kapitány felizgatta magát és a seggemmel pettingelne. Ha hagynám. 

Varikám! 
(Ha már a Tibikéd vagyok.)

Értem én, hogy attól nagy blogger valaki, hogy álnéven jópofizik, amolyan "faszpicsaköcsög" fordulatokban dagonyázva, amint te most éppen "szopatjákodabaszkreténfaszba" szókészlettel próbálsz reklámot csinálni valami szélsőliberális agylövésednek.

Nos, Varikám, szerintem okosabb lenne, ha mindenekelőtt a szövegértéssel foglalkoznál, habár tudom, alaphelyzetben neked semmilyen tényszerű előzmėny nem szükséges ahhoz, hogy rávesd magad egy tetszőleges billentyűzetre.

Igen, Varikám, azt írtam, hogy szerintem "minden tüntetést engedélyezni kell". Eddig látszólag egyet is értünk. A kibontakozást viszont másként látjuk. Én kitartóan azt gondolom, hogy minden tüntetés addig tűrhető, amíg az üzenete nem csap át rasszizmusba. Konkrétan tehát a rasszisták tüntetéséről szóltam. Lehetett volna bővebb is a felsorolás, csak hát nem így történt. Ettől a tényszerűségtől rugaszkodtál el, s a mondanivalómat kiterjesztetted "minden ellenségre", "ultrákra", illetve en general a Jobbikra. Aztán eme hazugságaidra rá is vetődsz, és immár magadtól élesen elhatárolódva adsz egy igazán értelmezhetetlen alternatívát: "bár a Jobbik állatsága ellen föl lehet és időnként föl is kell lépni, de erre se a péppé verés se az orbáni kézivezérléses tüntetéstiltás nem megengedhető és megfelelő eszköz".

Hát, Varikám, sokra nem megyünk ezzel! Szóval szerinted fel lehet lépni. Hümm. Jó, akkor majd fellép valaki, aztán a fellépés közben majd csak kiderül a dolog hogyanja is. Mondjuk kisvártatva. Esetleg talán. Mindenesetre te adós maradtál némi gondolattal.

Ám Varikám, azért nem vagy túl bőkezű, minthogy te csak időnként lépnél fel. Én inkább mindig. Ez azért egy jelentős különbség kettőnk között, amint az is, hogy te engem tökfejnek tartasz, én viszont téged egy büdös bunkónak - csak hogy ne nagyon szakadjak el a stílusodtól!

Na, szóval azt találtam mondani, hogy a rasszisták tüntetését péppé kell verni. Kétségtelen, szebb lett volna, ha azt mondom, hogy fel kell oszlatni, habár céljaiban, eszközeiben a feloszlatás egy és ugyanaz a péppé veréssel. Mármint a tüntetésé. Tudniillik nem a rasszista résztvevők péppé verését szorgalmaztam, noha az se lenne ellenemre, de még mindig a tényszerűségnél maradva, a tüntetés péppé verésére tettem indítványt. Ez a gyakoratban annyit tesz, hogy szét kell oszlatni a rasszistákat, kvázi szétfolyatni a gyűlésüket, azaz idegen szóval: likvidálni őket, merthogy nem jó, ha ők jelentik az erőt.

Drága Varikám! Az a bajom veled, hogy miközben te évek óta osztod az észt a neten, addig én egy ritka sötét elmének gondollak téged. Tudod, miközben nekem minden nap, minden szavammal el kell számolnom a választópolgárok felé, addig te kényelmesen fingadozol a fedezékből. 

Nos, Varikám, az a tényszerű eltérés kettőnk dolgában, hogy te egy igazi gyáva szar vagy, az is csak virtuálisan, én viszont megfogható módon a nép képviselője. Ebbéli minőségemben küldöm neked szép középső ujjam világos üzenetét.

Mit lehet erre mondani? 

Igazad van Tibikém és én tévedtem. 

Te nem Zagyva szintű hülye vagy, hanem kemény munkával leküzdötted magad Rozgonyi Zoltán zuglói alpolgármester szintjére. Ő volt itt eddig az egyetlen, aki a választóit elküldte a picsába. Micsoda pech, hogy csak második lehetsz. 

Okos dolog ez? 

Mikor én állítok ki bizonyítványt rólad és működésedről, és nem te az enyémről. 

EZ a tényszerű eltérés kettőnk között, tökfej. 

Bizony én vagyok az a választópolgár akinek minden nap minden szavaddal el kell számolnod. Elszámoltál, és? Nem tetszik? Ne tetsszen. Háborodj fel és mutasd meg hogy kell olyan igazi tökös faszagyereknek lenni, aki mellett a legutóbb felháborodó és itt kommentelő Rogán egy kimért, udvarias kultúrembernek látszik. 

Asszem az összefogáson gondolkodók fejében ezzel a kis példabeszéddel képet festettél magadról és magatokról, meg úgy az összefogás életszerűségéről általában. 

458 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr385280294

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán újabb önkényeskedési próbálkozása 2013.05.04. 05:41:38

A hírhedt magyar miniszterelnöknek - feltehetően megfelelési kényszerből - látványosan nem tetszik egy zsidóellenes rendezvény, és a legszívesebben önkényesen betiltatná. Ez a hülye Orbán érvelésében többek között a magyar emberek értékrendjére hiva...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sósav nem lesz? meg basz k sap kás a nyugodtan díjjazott Jenő aki odajár csak úgy éppen akkor amikor...híjják? jé a szanyikapitány o'ssemvótakoor meg a szanyi nem is gyilkolt letöltöttel bár szereti a tütűt de azzal nem lehet kit űzni kifelé a lendvay uccából

ég a város ég a há zis ne mise gyh á z ha nem szá zis...gavá ros...szóval mi i sabaj?

a zopera előtt láthatatlan tűntetők elől menekítették a miniszterelnököt a súgó lyukán keresztűl...a kunigunda uccában elbarrikádoztak a kunigundát majd a kunigunda ellen tűntetőket és végűl a barrikádot is elbarrikádozták azóta vannak a kádban anyukád apukád és a többi hasznos mosdó edény, diákoknak semmi válasz hiába kérdedzenek csak nem sikeredik, közben ellopják a trafikomat...és akkor gyün szanykapitány és odaxap ahol sanyargatni lát az mé' bbaj?

neki nem szabad vagy hún van demo krácijá hún nincs de főleg hunsincs magor sincs csak a Belfegor

szóval ha a hülye zagyva és a kapitány akkor az izé ha meg a lendvaiucca nem válaszol csak kex van nyersen akkor vidám napok?

szval miről van szó nagyban?

brühühühüh (YYY) az arisztokratizmus címéjén kerűlt beléje
szóval dem ókrácijá vagyis minek a hiánya? pénznekaz ő hiánya, kajának az ő hiányája, közbiztonság: bűntetőfeljelentés mert mekkérdeszták??? mi tis? fasztuggyamit de bűntetőfeljelentés van ellenében mert demo krácia vagyon orbánlandiában...és halálos ítélet a rendőrőrszobán...komondorok vakon és világtalanúl 8 napon túl gyógyúlnak, ellopták a trafikomat (még 14000xszarszerszőr) nem adtak helyette semmit de sok a szöveg

mindez a demó krácijá nevében
akitől ellopják a megélhetését azt halálra ítélik ártatlanúl? ugye? az is demokrácijá szóval ha valaki süketel -jogos felháborodásában- azt migyárt nerteleníttyük és kibasszuk a KGST-ből is meg a Közös Piac-ból is

közben israel hadüzezenet nélkűl bombázza szíriát az is a demokráciájá jegyében (tudod amivel a BKV-ra is fel lehet)

vadiúj mercibusz légkondi kikapcs mert meg kell takarítani a züzemanyagot ablakot meg csak kalapáccsal lehet és 30 km/óra max seb mer szintén kevesebb züzemanyagfogy és a zutast hadd basszák ki a zálásából demokrácijá alapon mert csak elkésett pedig 10500 a bérlet

szóval útáljuk szanyikapitányt a többi a demokrácijá jegyében sósavval

brühühüyyyyyyyyyyyy ez kiráji röhej
ja...mielőtt bárki...absztinens napom van és lesz mert Obbatalá

brühüyyy kiráji
Látom nemcsak Orbán, de Szanyi is megnyilvánult. Kezet is foghatnának, hasonló szintűek.
@Hunor Levente:

a többiek meg vidám blogokat jegyeznek

yyyyyyyyybrühü
Borvirág helyett szóvirág lett.
Ennyi.
Eddig csak Kövér házmester vette komolyan.
Néha viszont jókat is mond.
@rodeo36: Ez tényleg királyi röhej! Ha ők vernek "péppé" székházat, autót, kukát, utcát stb és a demokratikus rendőrség állítja le őket az rendőrterror, ha Orbán tiltja be az alkotmányellenes,/ami igaz is/ ha Szanyi akarja nagy létszámú ellentüntetéssel /mert sztem a a péppéverés ezt jelentené/ az nem demokratikus.
Ez hát....a "tegyetek már ellenük valamit, de ne így a "hogyant" nem teszi oda.Mondhatnánk: a gazdaság fellendítésével na de ezzel a rabló-kormánnyal?
Azon tűnődöm, hogy ha mondjuk ugyan ezt tette volna Gyurcsány, amikor a Várban masírozott a Gárda, akkor is ilyen harcos lett volna Orbán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Bolond lukbol bolond szel fu "

Ezt a posztra vagy valamelyik kommentre értetted?:))))))
@V-PORT:

Minek tűnődsz te lehetetlen dolgokon?
Szanyi kapitánnyal csak annyi történt, hogy elfogyott a soltvadkerti kannás a Lehel téri piacon a "Feltételes megálló" nevű jellemformálóban, és egyből azt gondolta, hogy rasszista összeesküvés áldozata lett. És mint ilyen, ezt meg kell torolni a rasszistákon, jelentsen az bármit is.
De azóta van új szállítmány a soltvadkerti kannásból a Feltételes megálló nevű műintézményben, úgy hogy Szanyi kapitány megnyugodott, és fröccs formájában nekiállt a készletek elpusztításának.
Nem lehet önkényesen betiltani egy tüntetést, ha törvény alapján lehetséges. Hová vezet az hogy egy ember kénye kedvére megmondhatja hogy mit szabad és mit nem.
@Fici7:

" Hová vezet az hogy egy ember kénye kedvére megmondhatja hogy mit szabad és mit nem."

Visszatekintve, így alakultak ki a vallások, szekták:)
@V-PORT: Orbán még harcosabb , mert tizezer torok kiáltotta volna "diktátor Gyurcsány"
www.hir24.hu/gazdasag/2013/05/04/ujra-eloveszik-a-hajdu-bet-ugyet/

Ez tetszik. Miért pont most jutott az eszükbe? Valakinek van ötlete?
@Fici7: A BM a bírósággal is összeveszett a Jobbik-tüntetés miatt

A Belügyminisztérium igen rejtélyes közleményt adott ki péntek este, melyben egyfelől kijelentette, hogy "tudomásul veszi és betartja a bíróság döntését", amellyel felülbírálta a budapesti Vértanúk terére hirdetett "anticionista" rendezvényt betiltó rendőrségi határozatot, másfelől viszont azt is kijelentette, hogy nem veszi tudomásul, és nem tartja be a bíróság döntését. Csak így lehet értelmezni ugyanis azt, hogy a BM szerint a budapesti rendőrfőkapitány tiltó határozata jogszerű volt, mivel a rendezvény "ellentétes az alaptörvénnyel", így nem tartozik a gyülekezési törvény hatálya alá, vagy hogy a minisztérium "minden rendelkezésére álló törvényes eszközzel akadályozza majd az esemény megtartását".

index.hu/belfold/2013/05/04/a_bm_a_birosaggal_is_osszeveszett_a_jobbik-tuntetes_miatt/
@V-PORT: Újabb remek PR fogást tekinthetünk meg. Az emberarcú kormány, aki megoldja a 10 éve folyamatban lévő felszámolás károsultjainak gondját, holott egy felszámolásra törvény szerint nyitvaálló határidő 2 év. Hozzáteszem, remélem a többi évente 10 ezret kitevő felszámolások károsultjaival szemben is így járnak majd el. Vagy akár a Bábolna felszámolásában megkárosodott hitelezőkkel szemben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az milyen már, amikor egy közigazgatási intézmény összeveszik a független igazságszolgáltatási intézménnyel?
Engem nem is annyira a Szanyi legújabb kinyilatkoztatása, hanem az ezt, három óra leforgása alatt lájkolók hada lepett meg. (A kinyilatkoztatások és szakértői megállapítások az elmúlt napokban az ingerküszöbömet magasra lanovkázták fel.)
Azon a facebookon, ahol én néztem utánna 39, azaz harminckilenc ilyen eszement lájkoló embert találtam. Erre az anomáliára egyetlen magyarázatot találtam. Létezik egy másik facebook, hiszen az elképzelhetetlen, hogy a a PrScn erre kihegyezve manipulált legyen.
@CSENDES: Sajnos vannak olyan körök, akiknek felszólítására, még a jogalkalmazó is semmibe veszi a felette álló bíróság jogerős döntését. Ezek után a mai naptól, mindenki azt csinálhat amit akar.:( A napnál is világosabb, hogy vannak akik a törvények felett állnak.
hvg.hu/hvgfriss/2013.18/201318_a_koltsegvetesi_tanacs_es_az_adossagszabaly

Matolcsy önmaga ellenőre lett a KT-ban

"Álmomban két macska voltam és játszottam egymással"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Majd az a csúnya uniós intézmény, a EJEB jól megállapítja a jogsérelmet.
@V-PORT: @CSENDES: Hozzácsaphatják a Pick anno aragósítását is a Leisztinger seggébe szorult Szanyival és Bábolnán is lenne mit kaparni. Lehet, h az ifj. pártpénztárnok családjában is lennének kellemetlen pillanatok.
lexarom mi van a komcsicákkal/nácicákkal...
Mi a probléma?
A nevezett szabadságharcosok - azonos alapkiképzést követően - csak másik zászlóaljhoz kerültek!
Szanyi megnyilvánulásáról csak annyit, hogy nem akarnak megújulni. Már rég ki kellet volna vetni maguk közül, ha tényleg akarnak valamit.
ennyi:

Az online kasszák külföldre mennek
Index
2013. május 4., szombat 09:02 | | Egyetlen magyar mobilcég sem felel meg az NGM feltételeinek, ezért kiszorulhatnak a pénztárgépek bekötésből, írja a Népszabadság. A lap feltételezése szerint az állami mobilszolgáltatót akarták helyzetbe hozni, az állami cég nem indul el, de a szabályozás megmaradt.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

index.hu/gazdasag/2013/05/04/roamingolnak_a_penztargepek/
@OPHELIA:
a zel'társakat nem lehet visszaszólítani a vártáról, én már kúrvára únom ezt a jelenlegi házmestert meg a ködmönös ájtatos manókat amint megrontyák azokat akikhez odaférnek a rétvári elvtérsnő és a kocsis máté úrhölgyek és a többi szardarab

ilyen szarokat leszállított áron is lehet kapni 47000-ért havonta bejárni úgyse kötelező nagyrészt üres a palota azok is rúzsoznak meg Louis Vuittonoznak akik beesnek

brühüyyy kiráji röhej

amíg oda vannak gyökérve addig megbaszhattyátok a zországot
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem a mai naptól, a hídfoglalások óta, a kordonbontás óta, a többek által megkérdőjelezett bírósági döntések óta, és ebben főleg a fidesz járt az élen, de vastagon benne van a többi is, még az oly számodra kedves jobbik is, aki ezt tagadja az nem ebben az országban él. Sőt ebben benne vagyunk mind, te is én is, mindenki, mert magunk romboljuk a jogállamot, a saját magunknak alakítgatott bírósági döntésmagyarázattal, és ebből csak akkor van kiút, ha nem csak a számunkra kedvezőtlen esetekért kiabálunk, hanem az összesért, amikor nyilvánvaló a kettős mérce, a kirekesztés, a megfélemlítés. Függetlenül attól, hogy akiket sérelem és azt szeretjük, vagy sem.

Erről papoltunk a 4. módosítónál, és igen itt az eredménye, itt a következmény, amikor van aki eldöntheti ki a jó és ki a rossz, szar dolog, amikor érvényre jutnak ezek a szavak:

Pastor Martin Niemöller (1892–1984): "Először eljöttek a zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a szocialistákkért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy szóljon értem."
@rodeo36: Basszus Rodeo, most nem tudom, hogy ballagásból eredő koktélok mértéktelen fogyasztása vagy csak simán agyatlanságom miatt nem értem a hozzászólásaidat.:(((

Nem ez üres fenyegetőzés a legjobb módja az erőnk megmutatásának.

Szanyi kapitány nem az albán lévédelemnél tanult?
Tudod, azoknál, akik öklükkel fenyegetik az F-16-at.
Jópofa ez a blog!

Egy fontos dolgot azonban elfelejt megvilágítani.

Ha az Orbán féle tiltás, diktatórikus,
a szocialista módszerű szétverése, szélsőségesen elmebeteg ötlet, akkor mi legyen??

Nagyon vérszegény az, hogy "fel kell lépni ellene" ...
Ez mi? Fikázas az megy, de semmitmondó, mellébeszélő megoldásokkal nem lehet leváltani az előzőket.

Fel kell lépni ellene.......ja.
Majd a TGM kiáll és elítéli.

Rögtön vége lesz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az a nagy büdös igazság, hogy igaza van a jobbiknak, amikor csúnyaságról ajvékol ( ez tök jó szó a sipítozásra ), ugyanakkor hányok az álszent szemérmes szemforgatásától.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jelen állás szerint most értünk jönnek, pedig még a jogerős bírósági döntés is mellettünk áll. Kíváncsi vagyok mi lesza mai nap vége.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Semmi, lesz majd néhány rendőrautó, Orbán nem engedheti meg magának a szövetségeseivel való nyílt konfliktust néhány zsidó miatt.

Ti pedig nem tv-székház stílusban, hanem szép finoman napfürdőztök a fényes tavaszi szélben.

A parlamentben van olyan, hogy öninterpelláció.

Az utcán pedig ma lesz olyan, hogy öntüntetés.

Törpilla, törprúdriszáló és törpvezír iskolásat jáccik.
@Habakuk999:
szanyikapitányt a kannás borból készűlt fröccsök atyamesterét idehozni rémképnek, mialatt:

#1: elloptak (na jó átcsoportosítottak kasszából zsebbe ami nem üveg) 38000 milliárdot (38 hónap alatt, amit előtte loptak az ebben nincs benne)

#2: eltulajdonítottak 14000 trafikot (kisvállalkozásokat)

#3: hoztak 400 új gyilkos törvényt

#4: új alkotmánty tákolmány (zenés és kifesthető)

...szétbasszák az országot és akkor a szanyikapitány büdös alsónadrágja a téma?

picsába az egésszel

brühüyyyykiráji röhej

most érted?

meg kell adni a dolgok komolyságát...ha az életemért küzdök, mert rákényszerítenek akkor nem válogatok az eszközökben

lassú halálra ítélték az ország felét 5000000 embert

és akkor egy kiszólás megér egy blogot? fúúúújjjjjj
@Habakuk999: fuss neki a dekódolásnak mégegyszer, menni fog. Nekem is ment (igaz azóta befutott Langley-ből egy állásajánlat ilyen területről)
@Habakuk999: azért az messze lesz az öntüntetéstől. De hirigre nem számítok.
@Habakuk999:
kuki...igyál többet, azt legalább érzed

a mai blog mint amikor Tell Vilmos a fia szemét nyilazza ki az alma helyett

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és amikor másokért, teszem azt a cigányokért jöttek/jöttetek, akkor csend volt, néma csend
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, ismered az ezzel kapcsolatos álláspontomat. Szerintem vannak a jobbikban olyanok, akik most biztos mártírrá akarnak válni. Ez most hivatalosan jobbikos tüntetés? Tegnap megkérdezted miért nem csatlakozunk a Lendvay utcáshoz majd. Talán a mai nap miatt.
Egyébként meg ne rettegj ilyen látványosan. Gondolj derrickre! ... Na ugye, megybegy:)
@sírbateszezazegész:

nem akármi:
**The City of Langley appreciates the interest of all applicants. Only those selected for interview will be contacted.
PREVIOUS POSTING STATUS

POSITION COMPETITION # STATUS
Casual, Clerk Typist 3 Competition #13-04 Interviewing
Temporary Full - Time, Shift Supervisor Competition #13-05A Cancelled
Casual, Shift Supervisor Competition #13-06 Filled
Casual, Lifeguard/Instructor Competition #13-07 Filled
Casual, Senior Leader Competition #13-09 Filled
Casual, Junior Leader Competition #13-10 Interviewing
Casual, Labourer Competition #13-12 Interviewing
Regular Full - Time Parking Enforcement Officer Competition #13-13 Filled
Casual, Building Service Worker Competition #13-15 Interviewing
Temporary Full-Time, Equipment Operator 2 (7 Gang Mower) Competition #13-16 Filled
Casual, Recreation Worker Competition #13-17 Screening

SOK SIKERT

és jó egészséget hozzá

brühüyyy
@rodeo36: Tegnap este, illetve ha jobban belegondolok inkább ma éjjel egy angol kollégával beszélgettünk a magyar helyzetről.

Arra a közös álláspontra jutottunk, hogy a rendszer leváltása nagy valószínűséggel csak egy elemi erejű társadalmi robbanás hatására fog bekövetkezni, a mérhetetlenül beágyazott Móricz féle Rokonokkal jellemezhető hatalmi struktúra miatt.

Ebben a struktúrában Szanyi ugyanúgy gusztustalan, mint Orbán.

És most ne háborogjon nekem senki, hogy de alkotmány meg demokrácia meg apámfasza.

Nem érdekel.

A tevékenységük eredménye érdekel.
AZ pedig a következő:
négymillió szegény, ebből kétmillió mélyszegény
húsz százalék neonáci szimpatizáns
katasztrofális, fenntarthatatlan gazdaság
kataszrotofális, kilátástalan oktatás
végletekig megosztott társadalom

El a büdös francba az egésszel, keresem Bubó pékjét!
@Habakuk999: és ezt nem csak ő és te látod így, kár hogy az a pék is a megosztásból vétetett, és se pillanat alatt ráhúzható bárakármi, tehát...
"vér szagra gyűl az éji vad..."
@rodeo36: Nem, a mai blog a magyarok 52 %-nak a szemöldök felvonása:

most akkor mi van?
OFF
Igaz most nincs olyan jobboldali milliomos, aki mindent megtesz a jobboldal győzelméért, akár nem túl erkölcsös dolgot? Jó tudom, ez költői kérdés, hiszen nincs a jobboldal tiszta. Sőt még a titkosszolgálatot sem használják, meg a médiát, meg az ügyészséget. Csak azt nem értem miért a választások előtt egy évvel derülnek ki dolgok, és vesznek elő ügyeket.
@rodeo36: én virginiára gondoltam, főleg az absztinenciára való jelzés útán volt nehéz. de sikerült. nem volr rövid idő, de sikerült.
így inkább virginiából várom az ajánlatot.
@Habakuk999: "Törpilla, törprúdriszáló és törpvezír iskolásat játszik" és tegnap már megegyeztek a törpwc-ben, ki lesz a mai játékban a nyerő
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Cirbi, én nem gondolom.
Én azt látom, hogy a cefre elkezdett már erjedni.
Amikor a taxissal fél perc alatt lengyel turistás kérdésről átterelődik a beszélgetés magyar politikára, az már jelent valamit.

Nem hülyék az emberek. Jó, van egy nagy csomó hívő, de több a nem hívő.
Szerintem még sokan bíznak abban, kihúzhatjuk valahogy, segít az eu, isten mittudomén.

De el fog jönni a pillanat, - talán pont Te linkelted- amikor a saját bőrünkön a sor.

Egy szikra elég.

Nézd majd meg a fidesz képviselők 2014-es kiválasztását.
Nem fog maradni, csak Marionette-bábu.

Óhatatlanul száguldanak a vesztükbe, Szanyi kapitányék hathatós segítségével kart-karba fonva.
@Habakuk999: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem az elemi erejű felháborodással csak az a problémám, hogy az arab tavaszt nézve, sok változás nincs. Ha az olaszok ilyen jellegű próbálkozásait nézem, s annak végeredményét, akkor inkább le sem írom mit gondolok.
Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy bármelyik ma jelenlévő politikussal jobb lenne..egyszerűen nem bízom a szocializációjukban..
@sírbateszezazegész: Lezárult a privatizáció.

Gyakorlatilag megtörtént az állami vagyon elkótyavetélése, csődbe ment mindenki, akinek csődbe kellett menni, más világ van.

Igazad van amúgy, ez nagyon lassú folyamat lesz, de a következő ciklusban talán elkezdhető a stabil alapok lerakása.

És istenigazából nem a politikusok, hanem a mi, a plebs szocializációjával van baj.:)
zagyva poszt, nem szimpi...

ná-cicákat kedd-velem...
@Habakuk999: igazad van.
szerintem túl sokat várunk a politikusoktól.
amíg az emberek a közvetlen környezetükben sem igénylik a tisztaságot a szó tényleges és átvitt értelmében, addig a politikusaink is ilyenek lesznek, hiszen közülünk valók!
az ország 80 %-a "okosban" szereti megoldani a dolgait és büszke is rá!de fel van háborodva ha a politikus "ügyes".
nem csak a politikusok lopták szét a vagyont a rendszerváltáskor.
@sírbateszezazegész:
ott van a CIA headquarter is, másrészt -magánvélemény- begyepesedett, múltszázad eleji fafejek de ha fizt szíved szerint, a BC VANCOUVER egy élő, vidám hely
sok sikert
brühühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Angyal! Angyal! Angyal, hol vagy???????

Gratulálok, feltaláltátok a virtuális tüntetést!!!!!!!!!!

Szerintem szabadalmaznotok kéne.....

Nem gondolod, hogy gyávaság ötszáz leánynak és legénynek hangfelvételről szónokolni???????

Siralmas, hülye játék homokozóban.

Sok törpe minoritás.
oops:

Hódmezővásárhelyig ér a Portik-ügy

Az őrizetbe vett H. János cége Lázár önkormányzatától is vett egy iskolaépületet bannerhirdetésekért.

hvg.hu/itthon.bunugy/20130504_Hodmezovasarhelyig_er_a_Portikugy
@punkfrog: @Habakuk999: @sírbateszezazegész: ugyan azt csócsáljuk mi itten néhányan, körbe körbe, de ha csak ennyire futja, mert nincs kifutása, akkor úgy is mindegy, pont mint a többi helyen, forrongás, és utána marad minden a régiben.

Társadalmi tanulási folyamat, vagy megtörtéin, vagy nem.
Vagy megérett rá a társadalom, vagy nem, vagy fennmarad, vagy nem.
@Habakuk999: @punkfrog: Ezért is kiskátézom a "bukott(sötét)" angyallal is itt, a plebs szocializációjáért.
Már az is sikerélmény, hogy nem vagyok egyedül a pária-létben.
Lassú folyamat? Hát az alapjait az oktatásban kellene lerakni. Igazi tanítókkal. Akik a tudást akarják megosztani a gyerekekkel, a megismerés örömét, az autonóm gondolkodás élményét. Lehet szídni az "intellektüelek" hozzáállását, de akik valóban függetlenek, kritikusak tudnak maradni, azok egy tételben/tanban egyeznek: értékalapúság. Ez indifferens attól, mely oldallal szimpatizálnak.
A valós helyzethez idomulást én nem realizmusnak, hanem opportunizmusnak tekintem.
Az is igaz, mindenki mindent okosban akar megoldani. De ehhez nagymértékben hozzájárul a törvények/szabályozók nagymértékű tarsadalmi elutasítottsága, hogy senki nem tud azonosulni azok "értékeivel", azt kényszerből követi. Hisz az államot a társadalom egésze még mindig nem érzi sajátjának. Ez az alattvalói attitüd. Ennek opponense az állampolgár.
És a kör bezárult...
Remélem a gyerekeimnél sikerül valamit elérnem..:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én nem vagyok olyan pesszimista, mint Te.

Mondjuk, lehet hányni a borsót még sokáig erősen.:))
@sírbateszezazegész: Biztos vagyok benne. Látom az én három gyerekemen.

Kellemes szórakozást Nektek, megjöttek lengyel barátaink, húzok dolgozni.
@rodeo36: csak vicc volt.
arra céloztam, hogy hajnali kommenteid jelentését nem volt egyszerű dekódolni (nekem), főleg az absztinenciára való utalást figyelembe véve.
de miután megadtad hozzájuk a kulcsot, nagy megelégedettséggel töltött el, hogy jól értelmeztem azt önállóan is.

P.s.:kaliforniai állásokhoz nem vagyok elég képzett, azt azért beláttam :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :))
az általad jelzett ügy egy másik portálon. csak a hangsúlyt másra helyezik. most melyik az objektív hírszolgáltató?:))
m.hir24.hu/hirek/sotet-oldal/Portik-cegvezetoit-is-orizetbe-vettek
Látom kezdesz megtérni Fab! Nagyon helyes!:))
Na,ennek a faroknak is meg kellett szólalnia ebben az ügyben:
mandiner.hu/cikk/20130504_bayer_zsolt_trafik
@rodeo36: Huxley szép új világa...

más.
tudod, ez a szép új magyar(!) szó : büntetőfeljelentés(sic), ez tecc!

Már engedelmet, de mi a bánatos csacsi lelógó alkatrészéért tesz(nek) valaki(k) feljelentést? Hogy kitüntessék a feljelentettet? :D :D

Rákerestem erre a szóra a neten, ,,mértékadó napilapok'' is boldogan terjesztik 100 000 Watt teljesítménnyel a sötétséget. Teljesen felesleges (lenne) a büntető előtag, amikor maga a feljelentés célja a büntetés elérése, kieszközlése.

Nem ok nélküli a szóösszetétel! Apránként az ehhez hasonló dolgokkal is a kirekesztő, prejudikáló nácizmus útjára lehet tolni a népet, úgy, hogy közben észre sem veszi. Ez van.

Legyen szép napod!
Szanyi egy fasz és minden megszólalásával árt a demokratikus ellenzéknek.

Rettentő nagy arca lett attól, hogy a két szoci képviselő egyike volt, aki egyéni mandátumot szerzett. Neki ehhez nagyjából annyi köze volt, mint az ősrobbanáshoz. Mi itt a XIII-ban nem szoktunk a szervezett bűnözésre szavazni, ezért felülkerekedve az ellenérzéseinken, beikszeltük Szanyit, mint ahogy bárkit beikszeltünk volna a maffia ellenében.

Jó lenne, ha ezt felfogná és egy kicsit visszább venné.
@le Látó:
pontyosan ezért írtam amit írtam

bűntető feljelentés magában horgya azt, hogy aki azt feljelenti azzal szinte automatikusan meg is bűntetik bárki is legyen az alanya annak a baromságnak

a jogrendszer arcúlköpése és leszarása

brühüyyy
@Farkasokkal táncoló:
a Ballettintézet épülete hogy a bánatos lófaszban kerűlt magánkézbe?

hol van a balettintézet ma?
a többi mindebből következik...

az eredeti állapot visszaállítása a Clotild palotákéihoz hasonló összegeket kívánna de ...

brühü

mi köze ehhez ma orbánnak amikor tényleg magántulajdon a magyar állam előtt elismerve

mennyi ilyen ügy van a sok privatizáció és a ménkű csapkodhatna beléje még haló poraiban is az antalljózsi és famulussa a matolcsielvtárs a zseni a cerkófmajmok között is éhen halna
@kifordított nagyanyó:

Nem térek én meg sehova. De az idiótaságot akkor sem bírom, ha baloldali.

Szanyi önmagában jelentős ok arra a hezitálásra és vonakodásra ami az összefogásra jellemző. Ránézel és rögtön kérdezni kezded magadtól: vele? Bazmeg, de miért?!
@V-PORT:

Vegyék csak elő. Legalább felelevenítjük hogy is volt az a víziszárnyas piac összedöntés, kinek milyen szerepe volt benne.

Asszem a Matolcsy nevű akkori gazdasági miniszter nem lesz tőle boldog.
@ihajja-csuhajja:

Az a "lájkolóhad" nem a bejegyzést élteti. Szanyinak összesen van ennyi lájkolója.
@Fabius: Engem ez az egész emlékezetet 1993-ra, amikor Horn Gyulát ekézték ennyire. Emlékszem a Chrudinák-féle Panorámára, vagy a Pálfy G. féle Híradóra.
@Fabius: pedig akik az összefogás hívei nekik le kell nyelniük ezt a békát..Szanyi ugyanis beragad a pártba
Az Élet menete és a Zsidókongresszus ellentüntetői fellépéseinek engedélyezése, majd tiltása a rendőrség, bíróság közbeiktatásával kisértetiesen hasonlít egymáshoz.
Egy remekbe szabott szcenárió, amely az állampolgárok megtévesztésére szolgál.
Napokon át megy a huza-vona, majd Orbán Viktor kiemelkedik a habokból, és ráteszi az I-re a pontot.Mintha nem az Ő döntésén múlna minden ebben az országban tekintet nélkül arra, hogy a történetnek az elejéről vagy a végéről van szó.
Természetesen itt is ez történt, nem is lehetett volna másként, hiszen szónokolni fog a Zsidók Világkongresszusán.
Mivégre akkor ez az izléstelen előjáték?
Orbán tiltása a világ közvéleményének szól, mely ellentétben áll azzal a Jobbiknak adott hátszéllel, melyet belföldön ennek a szervezetnek biztosít.
Mi pedig elbódulva az engedélyezésről, a szólásszabadság jogának érvényesülésén, Szanyi megnyilvánulásán vitatkozunk.
@Habakuk999:

"Ebben a struktúrában Szanyi ugyanúgy gusztustalan, mint Orbán."

Miért is? Tudnál példát mondani? Amúgy persze nagyon jól hangzik.
foglajjuk össze a dohány ügyet...

ad1) 1 újabb iparágat b@sztak szét...
mottó: amihez a fides hozzá ér az xarrá válik !

ad2) a zálam bevételei jelentősen csökeni fognak
fekete/SZÜRKE ! forgalom (pl önszerveződő ajándék szálítás a szomszéd országok átutazóival... mindkét irányban, hisz mindenhol olcsóbb...)

ad3) egy korábban hatékonyan jól működő szektorra hitvány gané fideszcsicskákat raktak akik pocsékló és csaló működésre képesek csak...
NŐNI FOGNAK AZ ÁLAMI KIADÁSOK...
pl az elengedendő hitel, a csődöt jelentő dohánycégek ("döncsd a céget ne síránkozz", mottó kajaibrahim és josziftot)
továbbá a felgyújtott trafikok kárainak kölcsége... atb
ad4) még egy tejjes szektor összes szereplőjének bizonyították be hogy BECSÜLETESEN NEM LEHET... lopni csalni hazudni kell, mert ebben az új rencerben az lyár lyól !
amugy trafik ügyet okosabban kellett volna a 2/3-dal... mondom:

ad1) két koncessziót kiadni egymás mellé egyiket fideszgyíknak, másikat ellenzékinek...

ad2) regisztrációhoz kötni a vásárlást (név cím, telefon stb)

ad3) a bekötött pénztárgépet nemcsak nav hoz hanem kubatovhoz is bekötni...

ad4) a forgalmazott termékek káros hatásai között is lehetne a két tarfikláncnál hatósági különbséget tenni... khm...

pontos naprakész lenne a birkahad... és életerős...

aztán ugyanezt az alkoholollal kenyérrel meg ijesmi...
Most olvasom, hogy Brüsszel szerint még szükséges lesz némi kiigazitásra a 3% hiánycélhoz. Elemzők szerint néhány tizmilliárdról van szó. Valamint Csánbyi Sándor vagyona 135 MD forint, 2002-ben még 15 MD fölött diszponált. Baromi egyszerű, el kell venni tőle, majd Viktor csinál rá egy törvényt :)
@DarthVader: és akkor még a simicska nevezett nem oligarcha szövevényes pénzhálójáról és összefonódásairól, pénz eszközeiről még nem is emlékeztünk meg ;)
@Fabius:

"Ránézel és rögtön kérdezni kezded magadtól: vele? Bazmeg, de miért?!"

Akkor most kérdezek.

Hány maszopos képviselőnek van élő/működő fácséja, amibe bele lehet kötni?

Hány képviselő reagál azonnal bármire, ami ilyen-olyan érzelmeket/reakciókat vált ki?

Hány képviselő naprakész/debattőr bármiben?

Ja, hogy túlzóan fogalmaz, miközben pontosan tudja a baloldal csürheségre nem mozgósítható és mégis hülyeséget ír, hogy megszólal miközben más nem,hogy véleményét mindenkire tekintet nélkül leírja?

Igen.
Lehet ezért utálni?
Igen.
Lehet és kell vele vitatkozni?
Igen.

Kivel tudsz még?

Nem egy politikus alkat, bármennyire azt hiszi magáról, de pillanatnyilag az MSZP legokosabb, legfelkészültebb palija.Sajnos!

Azért idegesítő, mert érvei vannak és nem igazán kíméletes.

Voltam fültanúja bányamélységig lealázó érvelésének, miközben nem vette észre, hogy örök ellenséget szerzett. Nem érdekelte.

Gondolom többek között ezért választották meg x-szer a kerületben.

Ehhez képest hol van tócsa? Pedig abból van sok.
@Orica Középföldi: hát ha Szanyi a legokosabb meg a legjobb akkor milyen lehet a többi?...költői kérdés. nekem ugyanis belőle eddig az jött le, hogy egy telepi vagány szintjén áll. ha ő a csillaga a pártnak akkor nincs nagy elvárás..
ez van amikor rendőr van darabra szarásig... de semi más semi sincs...

na pesrze... XIII. kerület... tehát szanyi-bajnai ál mögöte !

index.hu/belfold/2013/05/04/reggel_ota_utcan_hever_a_bezsakolt_holttest/
egésznap ot heverészik!
meg kel büntetni a közterület RENDELLENES használata miat !
mi ez nem köztemető! ez JÁRDA b+
@Penivaldes: Bocs, hogy védelmembe veszem. Vannak neki világos pillanatai is.:-)). Amikor megkérdezték tőle, hogyan akar azon a kb félmillió gyereken segíteni, akik éheznek,és a mélyszegénységben élőkön, akkor nagyon emberi volt. Azt mondta, hogy pont nem érdekli,miből, mert ennyinek lennie kell egy olyan országban, ahol a Simicska-félék sok százmilliárdot szereznek évente.
Ez egyébként mondható populizmusnak, de szerintem ez egy nagyon őszinte gondolat volt. Pont leszarom, mondta, azért vagyunk, hogy megoldjuk.
@Buga.Jakab: #3 &uccsó sora...sokban egyetértünk, írtam is kb egy hete már

nyugtával dícsérd a napot

brühüyyy
@Orica Középföldi:
én asszem, Fab és sokan mások nem ismerték anno a "melós" beszólásokat, a valóban dolgozó kétkeziek, akik nem akartak miniszterek lenni és dolgozni akartak mert ez volt az életük ne ezektől főtt a feje a Vezérigazgatónak...a gyári értelmiséget még csak csak le lehetett ugatni de a "melós"-nak mit tudott mondani? nem a tied a gyár? jobban tudta, mint a gazdasági igazgató, hogy bizony az övé (néha hordott is haza eztazt majd legalizáltuk neki)

szóval a szanyikapitány engem nagyrészt ezekre a melósokra emlékeztet akiket én nagyon nagyra tartottam ,mert nélkülük nem volt tervteljesítés és ha mellém álltak és igen!!! akkor meg mint a 424-es teljes gőzzel

szóval szüxégét látom ennek a fajta hangnak és sokkalta egészségesebb, mint az ájtatos manók a fideszből azokat nem tartom még ember szabásúnak sem

brühüyyy
@Penivaldes: Vannak olyanok, akinek ez is hiányzik.
@CSENDES: na de etől még nem kell azt mondani, hogy Tibor a zseni és ő aztán olyan mint a kalapács amely odavág..
@rodeo36: Kb ezt akartam mondani, csak nem ilyen lére eresztve, de igazad van, van akinek ezt muszály bővebben kifejteni (akár kora kapcsán), ha érted mire gondolok.:-)))
szép is ez, minek is beszélni róla, hisz majd az "okosak" eldöntenek mindent, hisz azért "okosak" Akkor inkább mondja ki tirpákul, de mondja, és ne sunnyogja, ne beszéljen mellé.

Titok, hogy mit gondolnak a magyarok Paksról
Néhány százalékkal nőtt a Paksi Atomerőmű támogatottsága a legutóbbi adatok szerint - tudtuk meg a Paksi Atomerőműtől, a részletesebb eredményeket azonban nem ismerhettük meg, miután az állami tulajdonú erőmű által megrendelt kutatások eredményei bizalmasak, "a nagyközönség számára nem hozzáférhetők".

www.napi.hu/magyar_vallalatok/titok_hogy_mit_gondolnak_a_magyarok_paksrol.552511.html
@Penivaldes: Szerintem nem ezt mondtam. Viszont közgazdasági diplomás, 4 nyelven beszél "hülyeségeket". és szerintem kereslet van erre a tahó-formára is, csakúgy mint Kósára a másik oldalon, aki viszont még a diplomáig sem jutott el, de osztja az igét, legalábbis matematikából. " Több embernek több ismerőse van, míg a kevesebbnek kevesebb" eszmefuttatás, és ezt azért ha józan az illető, nehéz másnak értelmezni,ami.
@CSENDES: le kell hogy lombozzalak, de sajna a szellemesség, és a kulturált viselkedés nem egyenlő az x számú diplomával.
@rodeo36:

Amíg Szanyi a legidegesítőbb baloldalon, fájhatna MA feje, hogy miért is?
Ha tudná a választ, lehetne támogatni.
@Penivaldes: azért csak tedd meg: sorold fel a Szanyi gusztustalanságát és Orbánét is, de az összeset.Vagy legalább a legfajsulyosabbakat Kérem ezt úgy, hogy nem vagyok oda Szanyiért én sem.....Vagy rajzoljunk egy nekünk tetsző politikust, de ne a mesekönyvből
@Penivaldes: Most lelombozódtam, de télleg. Szerintem tud kulturáltan is viselkedni.
csak a hülyék, csak a szolgák, csak a fidesz:

Több gimnáziumot is bezárhatnak
Központosítás vár a szakiskolákra is.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tobb_gimnaziumot_is_bezarhatnak.552636.html
Számomra Szanyi szórakoztató figura. Megnyilvánulásai ugyan nem a Parlamentbe valók, diplomáciai érzéke a nullához konvergál, de legalább zajlik körülötte az élet. Minden bizonnyal az mszp-nek is szüksége van egy ilyen figurára. Életrajza alapján ugyan nem őt gondolnám a "melósok" tipikus képviselőjének, de ezt majd eldöntik a választói.
Azt viszont @CSENDES: kommentjére utalva; csak 2010-től éhezik az a félmillió gyerek? Előtte megoldották ezeket a gondokat?
A rasszizmus tüneteit ugyan egy "péppéveréssel" ideiglenesen el lehet fedni, de van neki válasza az okok megszüntetésére is?
Egyébként kint volt szarrá ütni akit ért?
ellenpont:

16:55
Engedélyezik a sportot a szaúdi iskoláslányoknak

Szaúd-Arábiában engedélyezik, hogy a magánkézben lévő lányiskolák tanulói ezentúl sportolhassanak, de csak az iszlám törvények, a saría szabályai szerint - közölte az ország hivatalos hírügynöksége szombaton.
@CSENDES:
kösz nem mindenki olyan korú mint én aki az országútat taknyosnak hívom

brühüyyy
@Penivaldes:
te csak a csinos, jól fésűlt és állandóan nyakkendős fiúkáktól nedvesecc? olyan mint a szájer, ádler, szijjgyártó, rétvári bence, szabó máté és a többi "kétéltű" a kék osztrigából és a fidelitas meg a ziksz ből?

olyan kellemes lehet lesbikus szerelembe esni velük

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
javaslom az 1978-as adatokkal összevetni

brühüyyy
@sírbateszezazegész: "ezt majd eldöntik a választói"... már kétszer eldöntötték, egyéniben.
Kérdéseidet nagy magasságokból teszed fel, miközben te is tudod a választ.Egyébként 10 előtt is voltak éhező gyerekek, de az akkori létszámu rokkantnyugdijasok, korengedményes nyugdijasok, a hat hónapig munkát kereshető emberek a devizahitelesek/sorolhatnám még/ gyerekei 10 előtt biztos nem éheztek.
Jobbik kérdés: mióta is erősödnek?:2002 óta, amióta Orbán szövetségesül hivta őket, és azóta sem kapták meg tőle a két pofont, hanem 2006-2010 között minden kezdeményezést szétverni na arra bezzeg kaptak biztatás Vezérlő Csillagunktól
Drága Fabius,

szabad legyen felhívni szíves figyelmedet arra a ténykörülményre, hogy a Te kedves kommentelőid ezerszer durvább dolgokat engednek meg maguknak. Ami nem lenne érdekes, ha Te rájuk szólnál. De nem szólsz rájuk. Holott Te egy véleményvezér vagy.

Innentől fogva némileg hiteltelen nagy-nagy felháborodásod Szanyi benyögésén.

Sorry.
@Penivaldes: Szerintem ezt a Szanyi ekézést bebuktad.:)
@KÁTÉó53éúétr6:
Nem nagy magasságól vannak ezek a kérdések.
Ezeket az okokat az mszp-vezette kormányok nem oldották meg. Lehet mindent a fideszre tolni most, de ez nem megoldás. És nem is visz közelebb a valósághoz. A devizahitel-probléma nem a fidesz alatt keletkezett. Gyurcsány mellé kellett volna állni a struktúrális-reformok kérdésében. Szanyi sem állt oda.
Választói nagy része a fidesz jelőltje ellen szavazott (itt a blogon is elhangzott már ez, helyben lakótól). '10 előtt is sok gyerek éhezett. Ha meg kevés, akkor azt mért nem oldották meg?
jobbikkal kapcsolatban miért nem az okokat akarják felderíteni és megszüntetni? Mert én nem nem tapasztaltam ezt eddig.
Ha ezek az észrevételek fenhéjázónak tünnek, sajnálom. Nem az volt a szándékom. De az én véleményem szerint az országnak nem csak a fidesz a problémája, ha az eltűnik, akkor nem fog megjavulni minden egycsapásra.
De ez az én véleményem.
@simple observer 1.0: :)
habár szerintem a szaudi videót is nézte, az elnökséggel együtt, mert náluk is egyre inkább csak a részvétel lesz s fontos..
@épészmérnök: Ez így igaz! és az itt kommentelőknek is elnézzük az ezerszer durvább dolgokat, mert tízből kilencszer van mondanivalójuk, ami érdekel, mint ahogy Szanyi szövegelésére is érdemes odafigyelni
@sírbateszezazegész:
" És nem is visz közelebb a valósághoz. A devizahitel-probléma nem a fidesz alatt keletkezett. "

bár a devízaalapú hitelek egy galaktikus financiális csalás, csak akkor bukott orra az egész, amikor a fidesz egyik napról a másikra 35% -os inflációt csinált lerontva a fornitot mert nekik az az érdekük erre vártak 2001 óta mióta ők bevezették ezt a hitelformát a Járai főbankos kamatpolitikájával megtámogatva és nem tudtak aratni a sarcokkal amit a bankok fizetnek nekik mai napig 2010 április óta... tehát nem lesz jobb a mforint váltás mert nekik így jó a zavarosban halászni

a többi a te személyes információ hiányod

brühüyyy
@Buga.Jakab:
Formában vagy koma!Red Bull, gyep, aloe vera? :-)
Az nem derül ki Szanyi nyilatkozatából, hogy a "péppé verés" kifejezést fizikai értelemben gondolta, vagy szimbolikusan értette-e.
Meglehetősen markánsan fogalmazott, azonban ha a tartalmát tekintjük prioritásnak e tárgyban, akkor nem kell elfordítani a fejünket csak azért, mert nem finomkodott.
Ugyanis ami a lényeget illeti, azzal egyet kell érteni Szanyival.
Speciel Szanyinak ezt a kifejezését egy felhívásnak is fel lehet fogni arra nézvést, hogy keményebben, ellenállóbban kell nekünk, állampolgároknak is fellépni ezekkel szemben nemcsak szavakkal és polemizálással, hanem direkt szembenézéssel is.
@sírbateszezazegész:
"devizahitel-probléma nem a fidesz alatt keletkezett" igaz, de az árfolyam elviselhetetlen mértékét ő okozta
Struktúrális- reformok kérdésében nem állt Gyurcsány mellé, ezt én is főbűnének tartom
Ha eltűnik a fidesz, akkor sem fog megjavulni minden egycsapásra" nem,mert a mocskot olyan mélyen beágyazta 2002 óta, hogy ez az én életemben nem fog kitisztúlni.De ha eltűnik, hátha a gyerekeimnek legalább reménye lesz a tisztább értelmesebb életre.
@Marcellusca:

milyen nyelven beszélt a luvnya?

hottentotta?

brühüyyy
@Marcellusca:
hottentotta rántotta

brühüyyy
@rodeo36:
Én meg itt vótam targoncás(nyugdíj előtt) : CBA Headquartels Alsónémedi, periphery.
@Mariann19: Szanyi diplomás ember. Biztosan képes megfogalmazni egy pár szavas mondatot úgy, hogy minden olvasó megértse, amit közölni akar. Egész konkrétan péppé verést írt, hát bizonyára arra is gondolt.
@rodeo36: "meg kell adni a dolgok komolyságát...ha az életemért küzdök, mert rákényszerítenek akkor nem válogatok az eszközökben

lassú halálra ítélték az ország felét 5000000 embert

és akkor egy kiszólás megér egy blogot? fúúúújjjjjj "

Hát ez az! Egyetértek.
@zobod: A legfinomabban fogalmazó ember is használ szimbolikus vagy kemény szavakat a szónoki nyomaték érdekében.
Nem érdemes ebben az esetben a stilisztikába belebonyolódni.
A vélemények ugyis abba az irányba tolódnak el, hogy milyen politikai irányultságú a véleményformáló, holott a lényeg nem ott van.
@OPHELIA: "Szanyi megnyilvánulásáról csak annyit, hogy nem akarnak megújulni. Már rég ki kellet volna vetni maguk közül, ha tényleg akarnak valamit. "

Nem Szanyi ott a probléma, hanem Puch.
@épészmérnök: a fideszes? akit leleplezett a MN.?:)
@punkfrog: "szerintem túl sokat várunk a politikusoktól.
amíg az emberek a közvetlen környezetükben sem igénylik a tisztaságot a szó tényleges és átvitt értelmében, addig a politikusaink is ilyenek lesznek, hiszen közülünk valók!"

Ez a lényeg!!!

Tessék felemelni a seggeteket, és cselekedni! Úgy viselkedtek, mintha csak nézők volnátok a saját színdarabotokban!
@zobod:
nem tudom mennyivel cizelláltabb, ha: pürésítést eleget? vagy esetleg felolvassa egy az egyben a kiflicsücsök tündérbajadér legutóbbi szövegét abban nincs is lófasz de a kurva annya sem érti mit akar

a "pempősítés" legalább a pójásoknak is mond valamit pláne ha kanalazzák nekijjek

szóval mi a lófasznak foglalkoztok a szanyikapitány "pépjei"-vel, amikor a fidesz mémjeivel kellene és sokkal eredményesebb lehetne

brühüyyy
@rodeo36: Nézd én azt gondolom, hogy ki és hogy ítéli meg szany tibort, az egyrészt saját döntése, másrészt lehet rajta vitatkozni.
De az amit ezzel kapcsolatban írtál Penivaldesnek, az nem ideillő. Méltatlan hozzád. Nővel beszélsz.
@épészmérnök: ez nem színdarab, ez bábszínház jenő a kesztyű és a mari a báb majd cserélnek és bárki hangosíthattya

csak kukorikú kotkodá ne gyűjjék mert attól piros és lila kiütéseket kapok

brühüyyy
@Mariann19: nem pártszimpátia kérdése, hanem politikai kultúra kérdése. Amit szanyi javasol, az ugyanis nagyon magas labda, és látod hogy már le is ütötték. Ugyanis ez a módszer a náci és kommunista időket idézi. Azokban a diktatúrákban volt szokás a spontán népharagnak beállított nyílt fizikai erőszakkal elintézni a nem tetsző politikai/közéleti véleményeket. A náci suhancok, vagy mao kulturális forradalmának megmozdulásai voltak ilyenek. Valószínűleg az mszp sem ezt a képet akarja magáról kialakítani.
Szanyi kuzdelmet leginkabb ilyennek latom:

www.youtube.com/watch?v=vso-IfJYxqc

Ha nem ilyen lesz a kornyezet (remelhetoleg 1-2 ciklus alatt sokat valtozik), akkor Szanyi is szepen eltunik majd...
@zobod:

olyan finnyás vagy a fidesz és a gárda meg a rendőrörsön a kivégzések nem izgatnak...

használj csipkés keszkenőt mikor ilyen durvaságokat mondanak a nagyok tedd a füled elé

brühüyyy
@sírbateszezazegész:

attól lehet leszbikus a szijjártóval ha nem az lenne nem lehetne

brühüyyy

fel kell nőni még reformátusfalván is
@taga20:
én nem járok ilyen helyekre...

sokkal cizelláltabb vagyok ennél a sörösköcsögöt is keszkenővel fogom, nehogy megcsússzon a legrosszabb pillanatban

brühüyyy
@épészmérnök: Van ott még más is. És maradnak. Nehogymá kiderüljön amit összebootóak a mostaniakkal.
Komcsi. Persze most, hogy nincs a háta mögött egy idegen hadsereg, próbál viselkedni, de a lóláb kilóg.

A poén benne, hogy azzal együtt a dolog csak látszatra ideológiai, ha nem lenne más és a Jobbik is benne lenne, simán összefogna a hatalomért velük. Ahogy a liberális is, akár az ördöggel is.
@rodeo36: öreg, és akkor ezt még nem is láttad ott lent:)www.youtube.com/watch?v=w1PKCRzAwog
@KÁTÉó53éúétr6: Ez szigorúan véve a saját magánvéleményem. Egy egézséges társadalomba nem lehet "mocskot" beágyazni. Csak akkor, ha arra a társadalom is vevő.
De ez tényleg az én véleményem.
@rodeo36: Csak a kedvedért, ha nem emlékeznél: az volt a fidesz, amelyik ellehetetlenítette a gárdát. Az pedig az állítólag progresszív és mélyen demokrata balliberális kormány, ami engedte országos szervezetté válni.
@zobod: te szerencsétlen, melyik gitt egyletben vot vóna? erre válaszolj te anyaszomorító!
Nem értem miért kell fikázni a baloldalt.Az Ildikó tudta énekelni a Himnuszt.( nem mondom, az internaci jobban megy, de tudta ezt is.)
@zobod: Azt figyelem az utóbbi napokban, hogy mindkét oldal stílusa kezd nagyon útszélivé válni. A legsúlyosabb, már a becsületsértés határát súroló megszólítások repkednek a levegőben.
Értem én, hogy Te elvársz egy európai viselkedés kultúrájú megszólalási stílust, amely államőpolgárként jogos elvárás.
Azonban az egymással szemben álló pártok közül, amelyik nem veszi fel a másik földhözragadt stílusát, az alulmarad. Ez van, akár tetszik, akár nem.
@sírbateszezazegész:

hol is van az az egészséges társadalom? váltottál galaktikus jegyet?

brühüyyy
egész izgalmas beszélgetés, még a német OVIS tévé után volt...

atv.hu/videotar/20130408_havas_a_palyan_1_resz_2013_04_06
@rodeo36: a devizahitelezés felfutása az mszp-vezette kormányok alatt történt.
semmit nem tettek ennek megakadályozására/szabályozására.
ezt nem lehet sem vitatni, sem másnak felróni.
@zobod:

te kis keszkenőschke

a gárda ment gyerekeket hurcolni a börtönviselt gyilkosaival a lendvay utcában a kiflihős meg nézte az ablakból a többit a redőnyök mögé rakták

szóval?

és a rendőrök a halálos vallatással a kivégzésdsel az örsön még szabadlábon vannak?

brühüyyy kiráji röhej
Én mindig is tudtam,kik ezek a magukat most demokratáknak nevező tökfejek.Pont olyanok,mint Te vagy elbaszott kretén Varánusz.Sem nem komcsi,sem nem demokrata,mikor időben kell húzni,akkor kihúzod a fejed Te is és Te akarsz összefogni a jobbik csürhével?Miért nem fogsz össze az összefogatlanok pártjával,ahol már bölcsesség fog sincs?Szánalmas,de csak vetkőzzetek nyugodtan,ez egy szabad ország,úgyhogy meztelenek lesztek lassan...
@rodeo36: egészséges társadalom. gondolod egy utópia? észak-európa?
Kezd kifáradni ez a blog. Az elmúlt pár hónap termése már csak halvány árnyéka a régebbi zseniális posztoknak.

Nem akarsz egy kis szünetet tartani és kifújni magad egy kicsit?
@sírbateszezazegész: mert egészséges társadalomról beszéltél! megdöbbentem:)
@sírbateszezazegész:

halál arra a hülyére aki felvette a devízaalapú hitelt

a többi??? ha nekem hideg guillotint ajánlanak reggelire akkor nem fogadom el, ugyanúgy a meleg máglyhalált sem...

aki elfogadta felnőtt embör volt és maradt de hülye az meg nem kitétel a szerződés önmegsemmisítésével

brühühühühühühü

te gomdolkocc mikor irc? vagy csak öntöd alityit?
@sírbateszezazegész:
finnyásék oda is keszkenővel mennek vodkát vedelni

brühühüyyy
@Orica Középföldi: Azért kérlek szépen, mert Szanyi csapjuk le a nácikat és Orbán két hét két pofont osztjónapotjára rímel.

Ugyanakkor az ország egyik legnagyobb szégyene és problémája.

Érted, mit akarok kinyögni?

Nem azt mondja, ez valós probléma. Nem gondolkodik, mit kéne tenni a stabilizációért és a fokozatos helyrellításért.

Nem, ugyanúgy jelentéktelennek ítélve a problémát, ugyanabban az ordenáré stílusban magyarázza, mint Orbán.
Ő is Magyarország választott képviselője.

Államférfi.
Haza bölcse.

Szerinted?
Tisztelt képviselő Úr!

Ha megnézi a statisztikákat, akkor látja, hogy hazánk "demokrata" állampolgárainak több mint 60%-a nyíltan vagy látens módon, de bíz rasszista.

Ha gondolkodásra használná az agyát - nem pedig hőbörgésre -, akkor inkább azon kellene elgondolkodnia, hogy miért e magas százalék?

Segítek.
Talán a tapasztalat teszi...
@Mária: marcsi nem akarsz egy jót kefélni? szójá:)
Fabius !

a hajnali téma megjött !

ez közel csapott be... ha jol gondolom ez a szerencsés aki önkormányzati ingatlant tudott venni "bannerért"

index.hu/belfold/2013/05/04/letartoztattak_a_mellesleg.hu_tulajdonosat/

amugy én az egész nap az utcán fekvő hullát is elképesztőnek tartom...

"senkit nem hagyunk az útszélén"...
de ha mégis akkor rendőrt álllítunk melllé...
@sírbateszezazegész:

miért kellett volna megakadályozni? demokrácia volt...

a bank felajánlotta mint a CBA-ban a rohadt körte és poshadt barack melyiket veszed meg? egyiket sem

nalátod akkor a bankban miért vetted meg a halálos ítéletedet? olvasni tucc? meg is érted amit olvasol? nem akkor bazdmeg

brühühyyy
@MetálFater: Ez így van, csak a 60% az inkább 90%.
@Habakuk999: neme?

férfi/nő/álamférfi...
@taga20:

megjöttek a droidnak álcázott fizetett trollok szétbaszni a blogot

ne hagyd magad perseus

brühüyyy
@zobod: Ugyan már. Berlinben minden évben bepróbálkoznak a nácik a felvonulásaikkal, és olyankor kimegy az utcára kétszerannyi baloldali, és leállítják őket. Olykor még verekedés árán is. Aztán a rendőrök elviszik a verekedőket. És a közvélemény nem a baloldaliakra haragszik.

Az az érzésem, hogy valójában beszari, szájhősök vagytok, és ehhez kerestek magatoknak önigazolást. Nagyon-nagyon elegem van. Basztatjátok a "népet", hogy ilyen, meg olyan, közben ti vagytok azok...

Ha finomabban akarok fogalmazni, akkor azt mondom, hogy valamennyien, akik Szanyi miatt felhúzzátok az orrotokat, az "azonosulás az agresszorral" állapotában vagytok. Nem arra haragudtok, akik miatt Szanyi kiakadt, hanem Szanyira. És ez borzasztó.
Rodeó,illetve Fábiusz!

Kicsit lassíthatnál haver,már a káromkodás kiment a divatból,majd elfárad a blog is,nincs mit mondanod,fűrészeled a lepkefingot öreg..

Ideje lenne,valami munka után nézni...

Brehehe
@rodeo36: Ez baromság. Valójában kihasználták azt, hogy az emberek lakáshoz akarnak jutni.

Senki nem mondta nekik, hogy a törlesztő a duplája lehet. Ráadásul erre precedens sem volt.

Itt valakik nagyon nagyot kaszáltak. Mellesleg azóta az antiszemitizmus nagyon megnőtt.
@épészmérnök: Mert nem állnak be a sorba a sok hülye és megélhetési közé?

Te mikor láttál nácit életedben? Legfeljebb a TV-ben.

Az a baj, nektek már mindenki náci aki nem zsidó.
@taga20: Meglepődnél. Valószínűleg 65 lehet és volt munkásőr:))
@MetálFater: Tipikusan liberális értékelés. Az az állítás, hogy a zsidóknak túl sok hatalmuk van miért lenne antiszemitizmus, márpedig ez alapján vizsgálja.
@pakandi: Én általában 7-ből 6-tot melozom. Káromkodok. TE mi a faszt csinálsz? a lepkét fűrészeled bameg?
@taga20: a magyar az nem az. szerintem. legalábbis amit én annak értek.
@épészmérnök:

Pont ezt akartam én is írni, hogy van erre példa és szerintem Szanyi erre gondolt.
@épészmérnök: Most nagyon nem értek Veled egyet.

Nekem meggyőződésem, hogy a szocik nemtörődömsége és ostoba szociális politikája vegyítve az szdsz álliberalizmusával és a vidéki élet ismeretének teljes hiánya okozta a jobbik baromi előretörését.

Úgyhogy Szanyi szórjon inkább homokot magára, mielőtt Orbánt majmol.
@Fejesrob:

Megéltem kecses kis hazánkban rasszista fenyegetést a családomban. Dögöljetek meg, nácik! Vége a megértésnek, vége a finomkodásnak!
@Habakuk999:

kuki dugulj el

a jelenlegi probléma kizárólag az, hogy kifosztják az országot törvényesen és még nagy pofájuk is van hozzá, valamint a lakosság másik felét meggyilkolják szép olassú halállal vagy egyre gyorsulóval (euthanazia?)

brühühü

ebben szanyi nem oszt nem szoroz 2/3 -juk van...te adtad nekik
@Fejesrob: "Itt valakik nagyon nagyot kaszáltak. Mellesleg azóta az antiszemitizmus nagyon megnőtt. "

Többek között a devizahitelesek egy része is nagyot kaszált, összehasonlítva a forinthitelesekkel.

A lakáshitelezési rendszert pedig az első fidesz kormány találta ki, korlátok nélkül, hogy a sajátjai kaszálhassanak az ingatlanpiacon. Elszúrták. Te pedig zsidózol, náci.
@rodeo36: te tudod mi az a hideg guillotine és a forró máglyahalál? úgy vélem igen.
a hitelfelvevők többsége viszont nem tudta mi az a deviza-alapú hitel. ezért kellett volna a szabályozás a kormány részéről.
@Fejesrob: "a zsidóknak túl sok hatalmuk van"

Ez az állítás valójában értelmetlen, és mint ilyen, csúsztatás, besározás, nettó nácizmus.

Kik a zsidók? Kik azok, akikhez képest túl sok hatalmuk van? Miféle hatalmuk van?

Megannyi megválaszolatlan, kínzó kérdés, náci.
@épészmérnök: Mi ez az ocsmány duma? ők is emberek! vagy nem:)
@épészmérnök:

Dögölj meg te. Ilyen stílussal bárkitől nagyon hamar leakaszthatsz egy fülest, nem kell hozzá náci.
@Fejesrob:

Most vetted észre arany pofám?Nem hiszem,sokkal értelmesebb vagy annál...

A Derrick sorozat ment a süllyesztőbe,mert kiderült a fasziról,hogy szolgált a német hadseregben.Teljesen degenerált világban élünk,majd ránk is próbálják erőltetni a degeneráltságuk,ahol az igazság hazugság,majd a hazugság igazság lesz.Olyan világban élünk,ahol a gazdanép lesz az üldözött,mert nem szenvedett már eleget,majd a rablók és a kék-fehér zászlósok megtanítják a demokráciát nekünk,elmaradott csürhének.Ők mondjuk jól gyakorolják otthon,a demokratikus vicc parádét,bár egy petit túl lőttek a célon,mikor a kövekkel dobálózó embereket lelőtték,de hát gyerekek,ez is a demokrácia része.Ha nem megy,majd bevisszük önerőből,sziáéstól és előbb,vagy utóbb Te is rájössz,hogy a demokrácia jó dolog!

Brehehe
@épészmérnök: Legalább értelmezd mit írtam, seggfej. Veled szemben mindenki náci, az ilyen seggeket senki nem csípi.
@pakandi: azt ma már mondtam neked, hogy nyasgem? nem? akkor most brühü
@Habakuk999: "szocik nemtörődömsége és ostoba szociális politikája vegyítve az szdsz álliberalizmusával és a vidéki élet ismeretének teljes hiánya okozta a jobbik baromi előretörését."

Ez az igazságnak az egyik fele.

A nácizmust azonban már az MDF-kormány alatt elkezdték táplálni. Akkor, amikor a liberális köztársasági elnökbe, Göncz Árpádba a parlament előtt elmondandó beszéde közben a nácik (akik egyenesen a Kisgazdapárt székházából érkeztek oda) belefojtották a szót. Nem tudta elmondani a beszédét a köztársasági elnök, és a mellette álló miniszterelnök, Boross, nem tett semmit, hagyta!
@Fejesrob: értelmet írj akkor nem gond

bazdmeg brühü
@pakandi: Te hülye vagy barátom? Engem náciznak:))))
@taga20:

Baszná?

Oszt polírozni nem tudsz, ha má rádgyütt a kangörcs?
@Fejesrob: Pici náci, te nem bírsz válaszolni, mert műveletlen és ostoba vagy. Tahótlanítalak. Mostantól ne írj, mert nem látom úgyse. Nincs számodra időm és figyelmem.
@rodeo36: "értelmet írj akkor nem gond"

Na öcsém, ahogy te írsz, szerintem kár lenne beléd, nem értenéd.
@épészmérnök: B+, micsoda seggek írnak ide.
@Fejesrob:

Engem is,nem gond:)

Nácik vagyunk bacod!:)Ez a kretén meg használja klaviatúráját,próbálja kimosni a szaros pelenkát,de hát nagyon nem megy!

Brehehe
@pakandi: "a kövekkel dobálózó embereket lelőtték"

Mesélj már, náci, ki lőtt le kicsodát? Ki gyújtotta rá az autót, és az épületet kicsodára?
@rodeo36: A jelenleg probléma az amit írtál, azzal az egészen aprócska kis kiegészítéssel, a szocik és egyéb ellenzékiek aktív semmittevéssel segítik Orbánt a kifosztásban és a népet az éhenhalásban.

Ők az ellenzék Rodeo!

És valóban én adtam a kétharmadot, mert ilyen tehetetlen bagázs, akinek kormányzása alatt cigánygyerekeket lőnek le szórakozásból, és ezek után sem tűnik föl a sok bunkó vadbaromnak, hogy valami nincs rendben az országgal, az nem érdemli meg nem a szavazatomat, de azt se, hogy szembeköpjem.

Tévedtek. Orbán nem a sátán.
Csak az ostobaság, a harácsolás, a kistilű szélhámosság - bízom benne - utolsó stádiuma.
@sírbateszezazegész: faszt meg kell tanulni élni és ehhez az alanynak van kötelessége

brühü

mit kellett volna kormánynak egy magánbank magán szolgáltatásáról tenni?
@Fejesrob: mi ugyan nem egyezően látjuk a mai magyar állapotot, de tényleg vicces az aminek minősítettek.
összekeveredtek a frontvonalak..
sírva röhögök:)
@pakandi: "megtanítják a demokráciát nekünk,elmaradott csürhének"

Sajnos, mint bemutattad a bajtársaddal együtt, benneteket nem lehet megtanítani semmire. Annyira vagytok csak tanulékonyak, mint egy majomcsorda.

Rád sem pazarolok több időt és figyelmet, Tahótlanítok.
@pakandi: Én mindenkivel náci vagyok aki engem nácizik:)
@épészmérnök: Négy % földim, négy %.

Most pedig húsz!!!!!!!!!!!!!!

És a legtöbb Nagyanyó féle szocikból kiábrándult végsőkig elkeseredett ember.

Ez nem Orbán bűne. Ez a mi bűnünk.
@Mária: látom te is kanos vagy(nőben):)
@rodeo36: pl. pszáf-on keresztül szabályozni. én így látom, te máshogy.
én ezt elfogadom, s tisztellek
@Habakuk999: "a szocik és egyéb ellenzékiek aktív semmittevéssel segítik Orbánt a kifosztásban és a népet az éhenhalásban."

Mit értesz aktív semmittevés alatt? Mit kellene tenniük, amit nem tesznek?

Tényeket, légy szíves.
@Habakuk999:
ne bosszancs, jó?
te adtad a 2/3-dot most meg visszaszívnád mint a devízahiteles aki hülye azt felfalják a cápák vagy a hangyák

az orbán igenis rosszindulatú és gonosz haragszik az ötször elveszített miniszterelenökségért és nem bocsát meg mert skizó és nem felejti más meg lop és lop mert a maffia amelynek dolgozik és amely hatalomra segítette ezt az utasítást adta neki

brühühühühühühühühühü
@Habakuk999: én veled vagyok, ha bármit is jelent ez.
Azt is megértük, hogy megvan az "emútnyócév"-re a válasz: "fideszahibásmindenért".
Szerepek kiosztva, kávé lefőtt, mint belga kezdem nézni lassan az előadást. Szerintem egyre többen leszek.
@épészmérnök: Leckéztetsz? Utálok sokat pötyögni, mindennap írok.:(

Pl ma: ellentüntetés
Pl júl 1-től trafikblokád
Pl élelmiszer áfa csökkentés
Pl rezsi csökkentés emberi módon történő megmagyarázása
Pl alkotmányozás korrekt jogi szakértők általi megtámadása
Pl gazdasági stabilizáció elkészítése
pl oktatáspolitika
pl szegénységpolitika
pl nyugdíjrendszer kritikája

Vagyis, el kéne végezni a munkájukat, amit x ember szavazatával megbízta őket.

Dolgozni. Dolgozni kellen nekik.

Szabad ellenzéki párttagoknak is, még nincs megtiltva.
@rodeo36: Én befejeztem itt. Mindenki mindent tud, újat még a fidesz sem tud mutatni.

Aki még mindig avval tölti az idejét, hogy a blogokon szellőzteti az indulatait, ahelyett, hogy cselekedne, bűnrészes.

Szervusztok.
@sírbateszezazegész: Hétvége van, páran lazítanak és basznak bevenni nyugtatóikat. Össze-vissza firkálnak. Építészmérnök kolléga pedig rendesen el van orvosilag hanyagolva, remélem, nem csinál magával semmit, van ott egy jóakaró, aki éjjelre lekötözi:)
@taga20: és?.)
na jó éjt, meg szép álmokat.
soha többé ide.
@sírbateszezazegész:

részleteznéd? érdekel...(szvsz nem lehetséges, de...)

a MNB függetlenségét tiszteletben tartva amelynek elnöke Járai Zsiga 18.5 % ra emelte az alapkamatot, abba PSZÁF-nak sincs szava, a magánbankokkal is csínján kell bánni mert retorziók jönnek

de hallgatlak, szintén tisztelettel

brühü
@rodeo36: Tévedsz Rodeo, én tudatosan döntöttem úgy, hogy nem megyek szavazni.

Most pedig egyáltalán nem vagyok meggyőződve, mi a jobb az országnak.
Egy kretén tehetetlen gyenge Orbánellenescsakanégyévethúzzukki koalíció vagy Orbánizmus.

Nem tudom. Gondolkodtam rajta sokat, de nem látom a forgatókönyveket, illetve mindkettő rossz, hogy melyikből lehet előbb robbanás és kilábalás, gőzöm sincs.
@Habakuk999: "el kéne végezni a munkájukat"

Mit kellene tenniük, Ötvenedik tüntetést szervezni, amelyre ugyanúgy nem megy ki a tömeg, te sem, ehelyett a neten kesereg?

Nem, édes barátom. Nincs kibúvó. Nem lehet másra mutogatni! Nem nézők vagytok a darabban, hanem szereplők! Rajtatok múlik a cselekmény végkimenetele.

Ezer módja van a cselekvésnek, és aki akarja, megtalálja a hozzá illőt.
Ó gyerekek,nem Ti voltatok,akik Rosenfeld Matyival együtt lesepertették a padlásokat?Nem Ti voltatok a Lenini fiúk?Ha tévednék,akkor elnézéseteket kérem.Dehogynem,Ti voltatok azok.... Nem voltatok az SZDSZ-ben?nem zsaroltátok meg az egész rendszer váltást,majd most sem álltok Bajnai mögött?Igazán idióta vagyok,de azért láttam mit műveltetek az ingatlan piacon!Éppen akkor láttam,hogy mennyiért ment el a balettos intézet,nem állítom,hogy határozottan átjátszották egy görbe orrú Tevjének,határozottan kijelentem,hogy egy mocskos libsi volt a vevő... Láttam,hogy a kaszinóval mit műveltetek,láttam miféle pénzmosoda üzemelt az Ybl Miklós nevével visszaélő ócska,szar zsidó maffia pénzmosodában.Ezen még az sem segít,hogy Ti újítottátok fel az épületet,ott vigyáztam büdös seggeitekre,akik az axe arcvizet öblögető víznek használtátok,mert annyira primitívek voltatok!

Brehehe
@Habakuk999: "Tévedsz Rodeo, én tudatosan döntöttem úgy, hogy nem megyek szavazni."

Gyávaság.
@épészmérnök:
yá lo dijiste y siempre regreses y después vienen los maricónes aguantate y dale caca de vaca a la cara como yo sin parar

jajajaja kkkkkkkkkkk todavía te bautizó como architecta en vez de poder leer lo ke está jajajaja:

ingieeniera de la mente sana
@épészmérnök:
kkkkkk lo ke te dije mi amiga

son así maricónes de la mala raza

yyyyyyyyy
@Penivaldes: én sajnálni fogom. de megértem. jó éjt:(
@taga20: nem csípek én senkit. főleg téged nem.
na jó magamat
@épészmérnök:
y yo todavía estoy luchando una casuela llena de la mas fina patipanza ke arde

blanda como debe ser y...

jajajajaja ke voy tomar después?
@Penivaldes: ne hazudj te kis te!:) mindenkinek kell egy bolond(vagy ő az):)
@sírbateszezazegész: :))
Elképzelhető, hogy mi vagyunk a hülyék.

A hosszabb távú folyamatokra visszagondolva nekem nem úgy tűnik, de attól még lehet, a szocik Kánaánt teremtenek itt másfél év alatt.

Alapvetően azt nem értik itt meg sokan, hogy szerintem nem kérdés, hogy az Orbanizmusnak buknia kell.
Erről nincs mit beszélni.

Én ezért piszkálom folyamatosan a szocikat, hogy rázzák már meg magukat, vegyék már észre, hogy felelősséggel tartoznak az országnak, maguknak, nekünk is.

Mert beléjük akarom helyezni a bizalmamat.
@rodeo36: ahogy jellasic szabályozta szerbiában.
itt nem ismerik a thm fogalmát. így nem lehetett volna valamit, ezt rászabadítani az emberekre.

szvsz. sose tudtam megfejteni ez mit jelent. mit jelent?
Szanyi Tibor Varikám!
(Ha már a Tibikéd vagyok.)

Értem én, hogy attól nagy blogger valaki, hogy álnéven jópofizik, amolyan "faszpicsaköcsög" fordulatokban dagonyázva, amint te most éppen "szopatjákodabaszkreténfaszba" szókészlettel próbálsz reklámot csinálni valami szélsőliberális agylövésednek.

Nos, Varikám, szerintem okosabb lenne, ha mindenekelőtt a szövegértéssel foglalkoznál, habár tudom, alaphelyzetben neked semmilyen tényszerű előzmėny nem szükséges ahhoz, hogy rávesd magad egy tetszőleges billentyűzetre.

Igen, Varikám, azt írtam, hogy szerintem "minden tüntetést engedélyezni kell". Eddig látszólag egyet is értünk. A kibontakozást viszont másként látjuk. Én kitartóan azt gondolom, hogy minden tüntetés addig tűrhető, amíg az üzenete nem csap át rasszizmusba. Konkrétan tehát a rasszisták tüntetéséről szóltam. Lehetett volna bővebb is a felsorolás, csak hát nem így történt. Ettől a tényszerűségtől rugaszkodtál el, s a mondanivalómat kiterjesztetted "minden ellenségre", "ultrákra", illetve en general a Jobbikra. Aztán eme hazugságaidra rá is vetődsz, és immár magadtól élesen elhatárolódva adsz egy igazán értelmezhetetlen alternatívát: "bár a Jobbik állatsága ellen föl lehet és időnként föl is kell lépni, de erre se a péppé verés se az orbáni kézivezérléses tüntetéstiltás nem megengedhető és megfelelő eszköz".

Hát, Varikám, sokra nem megyünk ezzel! Szóval szerinted fel lehet lépni. Hümm. Jó, akkor majd fellép valaki, aztán a fellépés közben majd csak kiderül a dolog hogyanja is. Mondjuk kisvártatva. Esetleg talán. Mindenesetre te adós maradtál némi gondolattal.

Ám Varikám, azért nem vagy túl bőkezű, minthogy te csak időnként lépnél fel. Én inkább mindig. Ez azért egy jelentős különbség kettőnk között, amint az is, hogy te engem tökfejnek tartasz, én viszont téged egy büdös bunkónak - csak hogy ne nagyon szakadjak el a stílusodtól!

Na, szóval azt találtam mondani, hogy a rasszisták tüntetését péppé kell verni. Kétségtelen, szebb lett volna, ha azt mondom, hogy fel kell oszlatni, habár céljaiban, eszközeiben a feloszlatás egy és ugyanaz a péppé veréssel. Mármint a tüntetésé. Tudniillik nem a rasszista résztvevők péppé verését szorgalmaztam, noha az se lenne ellenemre, de még mindig a tényszerűségnél maradva, a tüntetés péppé verésére tettem indítványt. Ez a gyakoratban annyit tesz, hogy szét kell oszlatni a rasszistákat, kvázi szétfolyatni a gyűlésüket, azaz idegen szóval: likvidálni őket, merthogy nem jó, ha ők jelentik az erőt.

Drága Varikám! Az a bajom veled, hogy miközben te évek óta osztod az észt a neten, addig én egy ritka sötét elmének gondollak téged. Tudod, miközben nekem minden nap, minden szavammal el kell számolnom a választópolgárok felé, addig te kényelmesen fingadozol a fedezékből.

Nos, Varikám, az a tényszerű eltérés kettőnk dolgában, hogy te egy igazi gyáva szar vagy, az is csak virtuálisan, én viszont megfogható módon a nép képviselője. Ebbéli minőségemben küldöm neked szép középső ujjam világos üzenetét.
@Habakuk999:

Kuki kedves barátom a kalákában: politikai felkészűlcséged a nulla maradt, tanúlnod kellene legalább abból amikor ahelyett hogy leszopnának le akarják harapni, kár hogy néha hideg van olyankor nem találják és időben eltucc sasszézni

állj a tüker elé és mondd:
ÉN HABA KUKY ELSŐ ÉS UCCSÓ A GÖDÖRBEN MEGBÁNTAM ÉS SOHASEM MARADOK CSÖNDBEN HANEM ORDÍTOZVA LEORDÍTOM A HAJAT A HÁZMESTER LACÁRÓL

és küzdök nemcsak sírok mint a fürdős kurvák, hogy rossz volt a felhozatal aznapon

brühühühü

tanulj és jegyezd is meg be kell vésni
@hazug fidesznyik:

víva la mente sana, loca

jajajaja
@Habakuk999: "Mert beléjük akarom helyezni a bizalmamat."

Én meg a ...
@Penivaldes:

Mire számítottál...?

Ezek a magyar demokratikus erők!:)

Ja...

Brehehe
@sírbateszezazegész:

szerény véleményem szerint

én meg rájöttem kristálytiszta logikámmal

eleinte asztolvastam, hogy: "szevasz"

brühühü

nagy az istennek állatkertye de la legnagyobb a mannafa...égigér és akárki nem éri el
@hazug fidesznyik:

yo tengo en casa algún Tanquerrey y Polar Ice vodka con mucho tónico y algún jugíto de mango pero todavía está muy temprano para irse con linterna

jajajajaja
@tristen2005: Nőtt a szememben képviselő uram!

Igaz ugyan, hogy nem értek egyet a mondókájával, de az nem olyan nagy baj, ugyanakkor őszintén örülök, hogy betért ide a plebs közé.

Kétségbe vagyunk esve. A tehetetlenségtől.

Nagyon kéne egy normális rendszerváltás, nyugodt kiszámítható jogi és gazdasági környezet, munka, oktatás.

Miért nem akarnak meggyőzni minket, hogy Önök is ezt akarják?
Fabius az egyik legjobb nyelvezetű blogger 1/2Ázsiában, de nem akarok fideszpropagandailag nyalizni, télleg. Szarrá röhögöm magam minden nap, mikor olvasom.

Erre a Szanyi gyerekre nem érdemes a szót vesztegetni. Távolról sem érhet fel hozzá(d).
@épészmérnök:

Ugye nem kell mesélnem arról,mit jelent a bölcsesség fogalma?Csürhe e vagy?Kibasztak már mindenhonnan Titeket,de hiába tanultok,hiába művelitek elbaszott,genetikailag torzult agyatokat,valahogy soha nem sikerül a bölcsesség fátylát magatokra teríteni!Minden száz évente megtörténik a borzalom,kirugdossák a seggetek valahonnan,de Ti utána leesett állal,csodálkozva meredtek az ég felé?Ugye?Szóval ennyire ostoba,buta népséget még nem láttam!Rettenetesen ostobák vagytok...

Brehehe
@épészmérnök: Épész, Te romlott halat ettél?

Ne kóstolgass Hölgyem, főleg ne tízezer km-ről oszd nekem az észt, aki itthon adok munkát jó néhány embernek, ahelyett, hogy csapot papot itt hagyva nyugodtan éldegélnék külföldön.

Szóval hátrébb az agarakkal!
Na húzok aludni,bár a cséká hetedik évadjából a harmadik résszel,még adós vagyok magamnak.:)

Minden jó érzésű,magyar embernek jó éjszakát kívánok,a többiknek nagyon rettenetes és hosszú rettegést kívánok!:)
@sírbateszezazegész: "itt nem ismerik a thm fogalmát. így nem lehetett volna valamit, ezt rászabadítani az emberekre."

Lófaszt nem ismerik. Már a kilencvenes években - talán a szoci kormány alatt - volt kampány a thm megismertetésére.
@Habakuk999: nem akarok neked segíteni! de kurvára igazad van! egy cipőben járunk.:)
@rodeo36: "pürésités, pempősités" a röhögéstől tesz sirba a szöveged olykor
@rodeo36: Látod, hogy mindennap ordítozom.
Láátod, hogy mindennap a göröngyösebb utat választom a simább, falkával való együtt vonyítás helyett.

Nem bántam meg.

Akarok egy valódi demokratikus rendszert.
Jogbiztonságot.

Nem akarok a gyerekeim életéből is húsz évet elpazarolni a tehetetlenségre.

Politikailag valóban nulla a felkészültségem.:)
@épészmérnök: Ebben eltér a véleményünk. De ha azt véled a devizahitel-problémát a fidesz okozta, ám legyen úgy.
@Habakuk999: Idehallgass, te nekem nem adtál munkát, és nem tartod el a sérült gyerekemet, aki Magyarországon éhenhalt volna. Ahelyett, hogy otthon sipákolnék 6x évesen, és csirkefarhát után koslatnék, melózom, és hajtok idegenben. És mindemellett megtaláltam a módját, hogy "felemeljem a seggem" az otthoni dolgok miatt. És igen, fizetek otthon IS adót, ha már itt tartunk. Az én jövőmről már talán nem, de a gyerekeiméről van szó, és értük átharapom bárki torkát!
"Drága Varikám! Az a bajom veled, hogy miközben te évek óta osztod az észt a neten, addig én egy ritka sötét elmének gondollak téged."

Nem akarom leírni, hogy mit gondolok erről a mondatról, mert beperelne. De drága kapitány úr! Azt gondolom, ami miatt beperelnél.
Kevés olyan értelmes fószer van ma Mo-n, mint "Vari". Biztos, hogy őt kellene hirigelni, nem pedig a trafikmutyival foglalkozni?
@tristen2005: Tisztelt képviselő úr!

Örömmel látom, hogy nyereségesen működik a dunaújvárosi mosoda elosztójuk.
@Habakuk999: @rodeo36: Látod, hogy mindennap ordítozom.
Láátod, hogy mindennap a göröngyösebb utat választom a simább, falkával való együtt vonyítás helyett.

Nem bántam meg.
Ezen kurva nagyot röhögtem!:)www.youtube.com/watch?v=5bRqB-s_d4Y
@épészmérnök: Én nem minősítettelek. Te engem gyáváztál a vita hevében, amit nem tűrök el Tőled sem, pedig tisztellek.

Valami napkitörés lehet, az utcán is három goromba veszekedést láttam.

Bár az is lehet, csak a fidesz-kdnp keresztényi erkölcsi rendje kezd érvényesülni.
@épészmérnök: nem érdekel sem a jobbik, sem az mszp, annak viszont nagyon nem örülnék, ha a két szélsőség kakaskodása miatt csatatér lenne az utcán. Egyébként meg biztos voltak anno a nácik, meg a maoisták mögött is olyan emberek, akik helyeslően bólogattak az erőszakot látva, mint teszed te most.
@Fejesrob:Mint jeleztem, nem azonos az álláspontunk a helyzet megítélésében, de a másik oldal azon ritka kommentelői közé tartozol, akikkel talán egy minimális alapban meg lehetne állapodni a kilábalás/az ország megújításának kérdésében. Ez valami reményt ad számomra.
P.s.: személyes jellegű hozzászólásaid stílusa gyakran csal mosolyt az arcomra.
@OPHELIA: IGEN, MIÓTA FIZETED A SZÁJ MOSÁSOD
@rodeo36: köszönöm.
és én valóban nem érem el mannafát. nem állítom, hogy nem akarnám, de ilyen idős korára az ember legyen tisztában a korlátaival.
@tristen2005: "Tudod, miközben nekem minden nap, minden szavammal el kell számolnom a választópolgárok felé, addig te kényelmesen fingadozol a fedezékből. "

Hát, Fabius, ebben bizony van igazság... és most elköszönök. Jöjjön, aminek jönnie kell. Még sohasem volt úgy, hogy sehogyse lett volna...
@épészmérnök: TISZTÁZZUNK VALAMIT, NEM ÉN ÍRTAM, BESZÉLD MEG A SZANYIVAL:)
@tristen2005: Baszod alássan, azt hittem az vagy.
kezdtem örülni, hogy elsírhatom a bánatomat, s halló fülekbe jut.

Ezen felbuzdulva nem is kritizáltam a hozzászólásod végét, pedig tényleg nem nagyon értek vele egyet.

Na így jártam.:(
@Habakuk999: Gondold el Gábriel nincs is! Lehet, csak figyel és jól mulat.
Én azt látom, hogy itt, Párizsban ahol vagyok, egymás mellett vannak fehérek, feketék, arabok, sárgák (már nem első generációsak), mindegyik anyanyelvként használja a franciát, annak is gondolja magát, és ezt a többi sem kérdőjelezi meg. Ja.. és keverednek! De ezt láttam Amszterdamban is, meg az Egyesült Királyságban (mondjuk ott az indiaiak egy picit külön állnak, hagyományos viselet, de senki nem akad fent ezen).
És annyira jó! Mármint látni. Nem vagyok én egy virággyermek, na de mégis.
Csak úgy leírtam.
@tristen2005: Pedig kurvára azt lehetett hinni, hogy a Szanyi vagy, mert a stílus ugye, meg hogy a nevében írogatsz...
@Penivaldes: veled mi történt? Te min kaptad fel a vizet?
A rasszisták tüntetése olyan volt, mint eddig mindig: jelmezbál, hangzatos szavak, ordítós köszöntés, majd szétoszlás a környékbeli kocsmákba, sörök benyakalása után mindenki haza. Ha ezeket betiltják, simán betilthatják majd azt is, amit a Fidesz rendszere ellen indít a felháborodott lakosság. Ez ilyen egyszerű.
@épészmérnök:

" miközben nekem minden nap, minden szavammal el kell számolnom a választópolgárok felé, addig te kényelmesen fingadozol a fedezékből. "

"Hát, Fabius, ebben bizony van igazság."

A választópolgárok adajának jóvoltából kellemes életvitel van számára biztositva. Igen, bazmeg, el kell neki számolni.
És ha ekézik, megsértődik. Szerencsére nincs abban a helyzetben, hogy hatalmi szóval amúgy papcsákossan elkezdje keresni a blogger meg a posztolók kilétét, de igénye volna rá. Volna egy javaslatom ám, Tibor, nem kell képviselőnek lenni, és akkor egyrészt nem ekéznek, másrészt nem kell elszámolni a szavakkal. Egyszerű, nem? Aki kurvának állt, ne ríjjon, ha basszák, hanem tartsa a picsáját.
@pakandi:

kiket basznak ki és kik? és főleg honnan? onnan ahol te most pihegc?

pempő

szóval kik vagyunk "mi"? legalábbis te szerinted?

(most jön a:)

brühüyyy
@OPHELIA: Azt hittem, idejött.:(((

Na mindegy.

De le lettünk szidva, hogy nem mentünk élet menetére verekedni.

Így jártunk.
a nemet naci egyenruhaba oltoztetett provokatorokat Gonz gyulesere rendori kiserettel vittek at Miskolcrol es a tagjai az 56 utan alakitott bolsi "forradalmi" rendorezredbol kerultek ki. Ezert nem tett ellenuk Boross belugyminiszter elvtars. A budapesti rendorkapitany Bodracska pedig parancsban kapta, hogy segedekezzen a nemet naci ruhakba bujtatott forradalmi rendoroket. Evekkel kesobb is dicsekedett vele, hogy megvan nala a parancs Borossektol, es ha vele szemtelenkednek, majd o is felhozza ezeket a dolgokat. Ki az a marha, aki elhiszi, hogy ma valaki nemet naci ruhaba akarna bujni es setalni csak ugy onmagatol Budapest utcain. Es erre csapatostul masiroztak elo a fold alol. Presze a "forradalmi" proletariatus rendorsegenek buvohelyeirol es persze "eredeti egyenruhaban", amit meg jelmezkolcsonzoben sem talalni. Mert a rendszervaltast ugy kepzelte el a bukott szovjet rendszer, hogy szervezi a provokaciokat es akkor megbukik a posztkommunista korszakban, ami "igazolja", hogy a proletardiktaturanak nem volt letjogosultsaga. "Minden csakis a liberalizmust es a belole kinovekedett kommunista eroszakot "igazolja", eleg kovetni a tudatosan szervezett jelszo aradatot a baloldali mediaban. Innen saros es hitelet vesztett a Jobbik rendezveny tiltasa, mert vitazni lehet, de akkor mindenki vitazhasson, vagy senki. De a nacikat masiroztato belugy fogja be a pofajat. Ez igazan nem nagy igeny, 23 evvel a szovjetek kivonulasa utan. Se jobb, se a bal. Legalabbis az ideologiai alapokon ne vitatkozzanak, nincs mirol. Mert az ostelepes benszulott lakossag erdekei az nem bal es jobboldal, es mert a nihilista proletarrendszernek nem tetszenek a nemzeti ertekek, attol meg nem fogunk meghatralni. Ilyen alapon vadaskodott persze Haynau, Rakosi, az AVH, Kun Bela Lenin fiui, stb. Ez a destrukcio az, ami az elmult evek problemait okozta. Ha rendet akarunk, ki kell soporni a rakosista/Szerov-NKVD-s/kadarista rezsim megmaradt provokatorait es fol kell szamolni a bolsevizmus minden maradvanyat. Akkor nem lesz szukseg ennyi tuntetesre es folosleges vitara a sok hazugsag miatt, amivel a kozeletet terhelik es lehetetlenne teszik a bajok orvoslasat. Mert aki valamit szeretne tenni az agyonvert magyar tarsadalom erdekeben, azt lefasisztazzak, nehogy mar valami hasznos dolog is tortenjen. Ki az, aki a hataron tuli magyarok ellen agal allandoan? Hat persze: A bolsi kriptaszokevenyek es halozati utodszervezetek, meg a szovjet hegemonistak mai ugynokei. Tessek a szemeket tagabbra nyitni es nem csak klissekben gondolkozni, amit az iranyitott es magankezben levo media szolgaltat PR gyanant. Milyen PR ez? AVH-s?
@rodeo36: erről van szó!
a hitel egy termék amit árulnak.mindenki eldönthette megveszi-e olcsón a deviza alapút vagy drágán a forintosat.
a baj a kormányokkal van akik tönkre vágták a forintot!
@Rakoczi a mienk csakazertis: "a nemet naci egyenruhaba oltoztetett provokatorokat Gonz gyulesere rendori kiserettel vittek at Miskolcrol es a tagjai az 56 utan alakitott bolsi "forradalmi" rendorezredbol kerultek ki"

Szasz töki !
Ezt a kurunc infón nevelkedett agyhalott náci hulladékok még talán be is szopják ...
@Rakoczi a mienk csakazertis: "Ha rendet akarunk, ki kell soporni a rakosista/Szerov-NKVD-s/kadarista rezsim megmaradt provokatorait es fol kell szamolni a bolsevizmus minden maradvanyat."

100% -ban egyet értünk !!! Kezdjük talán a fidesz nevű bolsevik párt betiltásával és feloszlatásával. Vezetőik börtönbe vágásával, a rablott vagyunk szétosztásával!
Mikor kezdjük ???
@OPHELIA: Erre vajon FAB mit fog válaszolni??? :)

"Nos, Varikám, az a tényszerű eltérés kettőnk dolgában, hogy te egy igazi gyáva szar vagy, az is csak virtuálisan, én viszont megfogható módon a nép képviselője. Ebbéli minőségemben küldöm neked szép középső ujjam világos üzenetét."
@sírbateszezazegész: Párizs szép.
És most jó a PSG.:))

Nem vitatom, hogy rossz szembenézni a felelősségünkkel, de csak meg kellene tenni.

Az uszítás viszont 56-ban se nagyon jött be, a Szabad-Európa nyomta folyamatosan a Tartsatok ki, jövünk segíteni szöveget, és jó néhányan haltak meg ebben bízva.

Nem tudom, lehet vissza kéne fogni magam a balosok ostorozásával, okosabb lenne, mint elriasztani innen mindenkit.

Kétszáz év. Ennyi az előnyük a franciáknak.
És nekik van spenótos lazacuk és bordóik is.:)
@épészmérnök:

Szó ami szó, Fabius jobban ekézi az mszp-t, mint mondjuk a jobbikot, megfigyeltem. Szanyinak meg nagyjából igaza van, akármilyen büdösbunkónak is gondoljátok.
@Habakuk999: Nincs semmi gond a balosok ostorozásával. Bár ismerve kis hazánk XX. századi történelmét aki ma itt jobboldali, ott hibádzik valami a buksiban :D
(elfogadva hogy a csúti gané és maffiája jobboldali és Gyurcsány vagy Bajnai baloldali)
Háborogtok itten jó sokan, hogy miket mer leírni ez a Szanyi!De abba belegondoltatok-e egyáltalán, hogy ettől a szellemileg súlyosan sérült, kisebbségi érzésekkel alaposan kivattázott és permanens intelligenciahiányban szenvedő embertől más várni nem is lehet?

Na ezért is tart ott az Mszp, ahol tart, mert az ilyen alakok vezető szerepre vágynak. És sokan vannak, akik rá is szavaznak. Ebből épp úgy nem kér az ország józanabbik része, mint a selmeczigabikákból, kocsismátékból meg pintérsándorokból.
@Farkasokkal táncoló: Épp írni akartam Fábiusznak hogy Szanyi volt azon igen kevés mszp-s politikus egyike aki egyéniben nyerni tudott 2010-ben.
Vagyis amit és ahogy csinálja, az tetszik a "választó polgárnak". Ettől függetlenül lehet okádék hígfos amit művel, de a csúti gané és pártjának legyőzéséhez ezek szerint sajnos erre van szükség.
@Amidazophen: "szellemileg súlyosan sérült, kisebbségi érzésekkel alaposan kivattázott és permanens intelligenciahiányban szenvedő embertől"
Egyéniben győzött. Ezen érdemes elgondolkodni.
@tristen2005:

Ezen röhögök tíz perce! :O)))

Varikának ha van vér a pucájában, akkor ezek után kimegy Tibikével a kultúr elé a hóra :O)))
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Engem a teszt jobboldali liberálisnak hozott ki.

Sajnálom, hogy megsértődnek és eltűnnek többen is, mert nekem meggyőződésem, hogy nem a megalkuvó jujjdefaszagyerekvagy Szanyi vagy ugyanez "Fabiusban" eredményez fejlődést, hanem a viták.

Beszélgetni kell, vitatkozni "mindhalálig", illetve születésig.

na, sok lettem magamnak. És kurvára csalódtam, hogy nem a kapitánynak keseregtem.:(((
@Habakuk999: MAJD SZÓLOK HA KI NŐ A PÉLOM:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): ez is egy vélemény, semmivel nem kevesebb vagy több, mint a tiéd. Te honnan tudnád hogy történt, pláne azt honnan tudnád, hogy ki, és milyen érdektől vezérelve csinált botrányt évtizedekkel ezelőtt? Neked is csak véleményed van, meg feltevéseid.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Háááát, 100 évvel ezelőtt már becsöngetett volna egy ilyen inzultus után "Varika" párbajsegédje "Tibikéhez".

Kíváncsian várom a folytatást!

GYERE KI A KULTÚR ELÉ A HÓRA!!!!!!!!!!!!!!!!:o)))
@Farkasokkal táncoló: "akármilyen büdösbunkónak is gondoljátok."

Egy létező bunkót nem kell annak gondolni. :) FAB meg marhára nem védi a jobbikot, csak felhívta alkeszkapitány figyelmét arra, hogy miért nem jutnak egyről a kettőre. Mókás látni, hogy ennek a félkegyelműnek aztán hiába beszélünk. :)
@Habakuk999: Nem hiszem, hogy balosokat ostoroznál. Van egy véleményed, azt elmondod. Én nem emlékszem arra nagyon, hogy bárkit is megakartál volna téríteni. Talán a tolerancia elvárható lenne mindenkitől.
Mondjuk én bírom Jehova Tanúit, mindig hoztak újságot, beszélgettünk egy öt percig az ajtóban, azt mentek. Gondolták, elvetették a magot, majd kikel. Eddig még nem kelt ki, de sose kehet tudni. De olyat nem csináltak soha, hogy "megfejelnek", mert nem hiszek. Itt mindenki erőből politizál lassan. Nem kell ide meggyőződés. Mindenkinek a hitemre van szüksége. Mert ő tudja. Ahogy körülnézek otthon, valahogy ez nem az első benyomásom, de hát biztos bennem van a hiba.
Ja. Van nekik mindenük. Külön TABAK bolt is. Cigaretta csak ott van. Párizsban vasárnap 10 km sugarú körben van 3 nyitvatartó. Hát nem egy leányálom, ha elfogy:) Mondjuk én a sajtokkal küzdök. Minfen nap más fajta. Egy hónap alatt fél métert haladtam a 6 méteres pultnál:)
@Putyilov gyári melós: Én sokkal jobban megnéznék egy valóságos gyerekiahóra találkozót FAB és Szanyi között, mint ezt a virtuálisat. :)
@zobod: Bocsi ezt most mire is írtad ? -> "Te honnan tudnád hogy történt, pláne azt honnan tudnád, hogy ki, és milyen érdektől vezérelve csinált botrányt évtizedekkel ezelőtt? "
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezt miért tőlem kérdezed????

Azért remélem, sikerült programot csinálnod mára. Mi gyűrűsfarkú makikat cirógattunk.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Én tegnap leugattam Szanyi baromságát, de ez a karakánság tetszik:O)))

Bár mondjuk a magyarázkodása tipikus orbáni kettősbeszéd és a felelőséggel való dobálózáa is echte ungarische kutykurutty.
@dávidzoli: CSAK LEVETTEM A BLOGJÁRÓL, MERT VALAMI FASZ FELHÍVTA A FIGYELMÉT A VARÁNUSZRA, GONDOLTAM JÓL ELSZÓRAKOZTOK RAJTA:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezt ugatom én is.
Ezek után az kell hogy jöjjön, vagy valakinek be kell húznia fülét, farkát és visszábbvenni a klavóerősködésből.

Még bele kéne venni a buliba a dájcstomit, meg pár kurucos klavóharcost és lehetne egy jóóó kis kocsmai tömegbunyó :O)))
@OPHELIA: szerinted miért tőled kérdezi?
válasz: mert azok közt vagy, akik még nem rakták ketrecbe:) nála azért elég szűk a választék.
@Putyilov gyári melós: NEM TUDHATOM, KINEK MILYEN VÉR FOLYIK A SZERVEZETÉBEN, ÉS MIVEL TURBÓZZA:)
@sírbateszezazegész: arra gondolsz, hogy nem tahótlanítottam?
@Putyilov gyári melós: A legnagyobb probléma hogy a fidesz legyőzéséhez Szanyikra van szükség. :(
Azt már láttuk 2006-ban hogy face to face vitában Gyurcsány feltörli a csúti szarral a padlót.
Tartok tőle hogy Mesterházy vagy Bajnai elvérezne egy ilyen vitában, Szanyi nem, ugyan olyan agresszív büdös tahó szinten vitatkozik mint a csúti szar és csicskásai.
Szanyi is arcizom rándulás nélkül hazudik bármit mint a fideszpatkányok.

Ha valaki kiáll egy bokszmeccsre, és meglátja hogy az ellenfélnél, ólmosbot, baseball ütő, és boxer van mit csinál ....... ???
@OPHELIA: aha. nem sokan vagyunk. de hát nekem nagy a szívem. viszont a kommunikációnk korrekt.
@OPHELIA: Azért tőled kérdeztem mert te is érintetted a szanyi témát. :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

A baj a RENDSZERREL van, nem a rendszerkompatibilis Szanyikkal.

Ez a rendszer egy kalap szart se ér, Blikkdemokrácia, a hülyék uralma.

Az a baj, hogy már rövid távon is látszik pl. a nyelv erodálódása, amely első lépés volt a kultúra és civilizációs normák leépüléséhez.
A bunkóság, bugrisság, embertelenség ma már trendi, a műveltség pedig lassan szégyen.
@tristen2005: Ja már leesett. Ez van, ha nem eszem egy napig.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szabadalom bejegyezve?

Tudod, virtuális tüntetésről...
@Habakuk999: ha nem lennének az ilyen "én okosabb vagyok a rendszernél"emberkék, akkor nem lenne Orbánnak kétharmada, meg már régen túl lennénk Orbánon. te ne a rendszernél akarj okosabb lenni, hanem menj el, és arra szavazz, aki ott és akkor a legjobb neked. mindenkit és mindent szarjál le. se kormányzóképes erő, se kivel lép koalícióra, se a nagyanyja ki volt. magaddal foglalkozz. és szavazz.
@sírbateszezazegész: Anno én voltam az elsők között, aki tahótlanította.

Most kiengedtem a ketrecből. Rajta múlik, hogy meddig.
@Putyilov gyári melós: ezzel tökéletesen egyetértek (Blikkdemokrácia).
@P.mester: A te stílusod, ízlésekről felesleges vitakozni, tehát OK. Mit mondanál azonban a blog beltartalmáról, színvonaláról?
@sírbateszezazegész: Ha még nem láttad érdemes megnézni. Kíváncsi vagyok a véleményedre.:)

Führer a bűnbánó antirasszista - rajzfilm

youtu.be/_WX3_X7ZkiU
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudom. Csak éppen szelektív.
Tényleg, mai program. Gondolom délelőtt volt a pogrom, és aztán? Állatsimogató? Vagy cuki?:)
@OPHELIA: háát, ha tegnap lettél volna akkor megint ott lenne. tudod, agymenés, monománia, stb.
@sírbateszezazegész: Én ezt úgy hívom, hogy OKLOKRÁCIA. :)

Ahogy egy bölcs görög mondta: „Nevezhetik demokráciának, vagy aminek akarják. A valóságban ez az oligarchák által megvalósuló oklokrácia." Az oklokrácia (alja nép uralma) a mennyiséget a minőség felé helyezi. Azonos döntési szintre helyez nem azonos döntési képességgel és felelősséggel bíró embereket. Demokrácia magyarul „tömeguralom" (és nem népuralom!). A „demos" szó tömegszerű emberi közösséget (és nem népet!) jelöl, ahol elvész a döntési felelősség. A „laos" szó (ebből van a „laikus") jelöli a „küzdő népet", amely öntudatos, felelősségképes része a lakosságnak, amely (talentumaiknak megfelelő szinten) a hatalomgyakorlásban is részesedhet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az, hogy érintettem, annak nyomós oka van.

Gondolom, ő tudja, hogy tényleg a képviselő úr van-e a nick mögött.
Ha nem, akkor meg röhög rajtunk, hogy nagy hirtelen jól beszoptuk.
Illetve mégsem, mert szerintem célba értek a hozzászólások a faszbúk alapján
@sírbateszezazegész: Milyen pogrom??? :) Vagy arra gondolsz esetleg amit Vona mondott???

"Mi a hasonlóság a zsidó világkongresszus és a trafikbotrány között? Egyből meg is válaszolva leszögezte, a Fidesz mindkét esetben besétált a Dohány utcába." :))
@sírbateszezazegész: voltam tegnap is, kegyelmet kapott tőlem, mostanában nagylelkű állapotban vagyok
szegény portugálok!
35órás helyett 40 órás munkahét,65 helyett 66 év a nyugdíjkorhatár...és ezt ott nadrágszíj húzásnak minősítik
index.hu/gazdasag/2013/05/04/tovabb_huzzak_a_nadragszijat_portugaliaban/
@is: magammal foglalkoztam. És nem szavaztam.

nem akarom, hogy a 2014 év után is ezt kelljen leírnom.
@punkfrog:

És még így is háromszor olyan jól fognak élni, mint mi Unortodoxiában.
Szanyi egy nagy f... igura de igaza van. Hollandiában a szélsőjobb csak eddig kekec amíg a szélsőbal ki nem megy az utcára mert akkor kisfiukkent húznak a mama szoknyája alá különben péppé verik őket. Mind a ket szélsőség faszsag, de ezekkel az alakokkal akik csak csapatban bátrak különben kis gyáva férgek csak az erőszakkal lehet úrra lenni. Igaz, don felcsut, aki annyira fel Gyurcsánytól hogy inkább szétveri az országot csak meg egyszer nehogy legyőzzek es porba tiporjak tv csatában élő adasban
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): A tejeskannánal verekedő is győzött.

Csak azért mondom, mert már egyiken sem érdemes gondolkodni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jösz 10 perccel az életemnek. Én vagyok a tulok, minek néztem meg:)
A SANYI

...........

Kora délutánra értem a "tanyára"
Friss gyümölcsből készült finom uzsonnára.
Társaimmal hosszan elbeszélgettünk,
Nyomtuk a Facebook-ot, meg Twitterezgettünk.

Többek között szóltam én hozzájok:
„Szegény Sanyi, miért is bántjátok?
Annyi rosszat kiabáltok róla,
Pedig ő csak az MSZP jámbor szószólója.”

.........
@tristen2005:

Igazad van Tibikém és én tévedtem.

Te nem Zagyva szintű hülye vagy, hanem kemény munkával leküzdötted magad Rozgonyi Zoltán zuglói alpolgármester szintjére. Ő volt itt eddig az egyetlen, aki a választóit elküldte a picsába. Micsoda pech, hogy csak második lehetsz.

Okos dolog ez?

Mikor én állítok ki bizonyítványt rólad és működésedről, és nem te az enyémről.

EZ a tényszerű eltérés kettőnk között, tökfej.

Bizony én vagyok az a választópolgár akinek minden nap minden szavaddal el kell számolnod. Elszámoltál, és? Nem tetszik? Ne tetsszen. Háborodj fel és mutasd meg hogy kell olyan igazi tökös faszagyereknek lenni, aki mellett a legutóbb felháborodó és itt kommentelő Rogán egy kimért, udvarias kultúrembernek látszik.

Asszem az összefogáson gondolkodók fejében ezzel a kis példabeszéddel képet festettél magadról és magatokról, meg úgy az összefogás életszerűségéről általában.
@tristen2005:

így jár aki pórul. Benéztem a Szanyi nemszanyit. Szóval ez nem neked szól.
Ha muszaj valasztani, ezuttal Szanyira szavazok. A valodi persze az lenne, hogy ne gyulhessen soha sehol egyetlen rasszista osszeroffenes sem, mert egyszeruen ok ezt nem tehetik egy Parizsi Beket alairo orszagban buntetlenul.

Ha tartanak es szarraverik oket, akkor meg csodalkozas van meg emberi jogok ordibalasa. A masikat listazni, kivegezni buzditas az meg olyan hetkoznapi, nem emberjogi kerdes. Na lofaszt.

Szoval Szanyinal a pont, de attol meg Varanusz legjobban tolja az ipart, de kell neha kivetel is ;)
Méltatlan és nevetséges ez az egész.
Fábiusz tud írni, Szanyi, homo politicus, meg nem. Szanyi az MSZP fene(v. hülye?)gyereke, és villanófényben megmutatja, mennyire kisstílűek és nullák a politikusok. Nem csak az MSZP-sek, hanem egy-két kivétellel szinte mind. Egyáltalán nem tiszteletreméltók, nem lehet rájuk felnézni, sőt!. Mindent elrontottak, a rendszerváltozás óta csak süllyedünk. Igaz, ez nekik nagyon jövedelmező, a többire meg tesznek magasról.
Ha pedig véletlenül feltűnik a horizonton egy tehetség, azt közösen kinyírják, és ebben hűséges segítőtársakra találnak médiák "zseniális" megmondóembereiben.
Közben meg rohadunk.
Ps. Én nem érzem magam annyira megtisztelve, hogy a nagy...nagy...nagy rogántoncsi leereszkedett hozzánk(ha ő volt), egy, azaz egy komment erejéig.
Ezeket a tetveket tartja "demokratának" a fidesz és szélsőségezi, fasisztázza a Jobbikot!
Tiszta a kép, hogy az mszp és a fidesz ugyanaz a párt csak az egyik a vörös és kék csillagot viseli míg a másik menórát és a "keresztet" ami csak álca a valódi énjük eltakarásáról!
@Megdobbent:
Te gyökér nézd meg az izraeli parlament képviselői mind listázva vannak, hogy echte zsidók-e!
Még van a pofátokon bőr fasisztázni meg rasszistázni?
Nálatok nagyobb fasiszta-náci rasszista nép összesítve se volt a földön!
Hát Fabius, téged eléggé helyretett Szanyi kapitány! Szar érzés lehet....

Ja, és csókoltatom a rasszista haverjaidat! :DDD
Megjegyzem, a rasszistákat minden kultúrállamban péppé verik. Fabius ezt nem tudja. Na de akkor mit tud?

Ja, megvan: mocskolódni! (És tolni a fidesz bszekerét...)
@csavari: "Te gyökér nézd meg az izraeli parlament képviselői mind listázva vannak"

Természetesen ez netto hazugság.
És miután fabius nem a szocikra szavazott, valamint a szocik nincsenek hatalmon, Szanyinak természetesen NEM kell elszámolni fabiussal, mint választópolgárral. Ócska csúsztatás....
Na de hogy konstruktív is legyek: kedves fabius, akkor:

1. mit is kéne tenni a rasszistákkal?
2. és hogy kéne ezt tenni?

Várom válaszod!
@AKIsTUDATLAN: igazságot írtál! és mi választók is tehetünk arról, hogy itt tart ez az ország, mert a "kinyírást"süketen és vakon tudomásul vesszük.
Igaza van Szanyi kapitanynak! Soha elo nem fordult hogy egy kapitanyt megegreciroztatott egy megelhetesi blogger. Elkepzelhetetlen, hogy a Tenkes kapitanyat a labanc b@szogatta volna, vagy Nemo kapitanynak visszaszolnak a halak!
Szanyi kapitannyal nem lehet csak ugy kikukoricazni!
@genyamagyar:

Ez tény!
Kérdezz meg egy olyat aki tisztában vele! mindegyiknél kivétel nélkül mellette van a származása!
csak így tovább libbantak, nyomjátok a netes szájkaratét!

eközben a valóságban messze vezet a fidesz **
@wmiki:
A tapolcai meleg körökben is? Durva lehet...
Péppé verni??? A Túrót...legéppuskázni!
Nagy baj, hogy a csürhe jobbikos keménymag ott rohadt 2006 ban a Kossuth téren..mega TV székháznál...
Gyújtogattak, uszítottak AKKOR KELLETT VOLNA
GUMILÖVEDÉKEK HELYETT ÉLESSEL ADNI POFÁJUKNAK...MA NEM LENNÉNEK A PARLAMENTBEN!!!!!
@felcsutisuttyo:
Megnyugtató látni, hogy Szanyi ettársnak van egy biztos szavazója... :) Elgurult a gyógyszered???
Kommentem a Szanyi faszbukján:

"Tudod, miközben nekem minden nap, minden szavammal el kell számolnom a választópolgárok felé, addig te kényelmesen fingadozol a fedezékből. " Tibor, úgy sajnállak, patakokban folyik a könnyem, nehéz sors, annyi szent Ja, mondok neked valamit. Nem kell elszámolnod minden nap, a lőtéri kutyát nem fogod érdekelni, amint lemondasz a képviselőségről. Próbáld csak ki

Válasz:

Ilu Antalné: Keserű Csokoládé Miért nem vállalod Magad? É nem szoktam arctalan valakikkel szövegelni, de a Kapitányunk megérdemel annyi tiszteletet, hogy normálisan beszélj vele....A "Latrinák mélyéről" jöttél fel Te is ma??? A Tibor ember, igazi férfi, aki felvállalja az arcát és megválaszol mindenkinek, aki normálisan ír Neki, de Te ezt a szót, hogy "normális", nem ismered!!!! Miért is mondana le a képviselőségről? Gud Lak!
2 · 7 órája · Szerkesztve

Keserű Csokoládé: Ozsvári Jenő vagyok. Most jobb? A Tibor igazi férfi. Ja. Tele van velük az összes falusi kocsma Szemmel láthatóan szövegértési zavaraid vannak, ha nem világos számodra, miért mondjon le a képviselőségről. Fuss neki a kommentemnek még egyszer.
8 órája

És a lényeg:
Szanyi Tibor Kedves Jenő! Jelzem, hogy a sunyi beszólásod miatt töröllek, kisvártatva.
1 · 7 órája

Szóval Szanyi keptin számára ez sunyi beszólás. Ennyit Szanyi keptin toleranciájáról. A többi kommentben olyan fényesre van nyalva a segge, hogy a napba lehet nézni, de oda nem.

Hát eddig se volt valami nagy véleményem a keptinről, és a Gyurcsány kinyirásában is vitatott még a szerepe, de szerintem masszivan benne volt, úgyhogy én is tahótlanitom a keptint :)
Az első bekezdés valami zseniális. olyan szinten van jól megfogalmazva, hogy majdnem sírtam úgy nevettem..
De ez a Szanyi?!
Sose volt normális nah, az alkohol teljesen elvette az eszét neki.
@ifj. Ozsvári Jenő:

Jenokem, maskor ne kommentelj reszegen.
A fehér nem rasszistáknak üzenném, hogy ne ringassák magukat abban a hitben, hogy Őket a másik nem fehér ember szereti.
Szanyi szereplése szánalom, még akkor is, ha a coci kampányguruk szerint ez kell a csökkent értelmi képességekkel rendelkező választópolgároknak. A coci szavazók lelke rajta, miért csodálkozunk akkor, hogy egy Lázár Jankó féle cinikus, szervilis táskahordozó is megválasztható ebben az országban??
Az is persze egy szint, hogy ezzel az emberrel lehet nyerni ott!
A Fabiusnak adott válaszát nem szeretném minősíteni, hisz abban tipikusan benne van az a bullshit gyűjtemény, ami a "képviselői felelősség" c. fostalicska.
Szanyi a szánalom és a pökhendiség tipikus példája. Nem is érti a probléma felvetést.
A trafik- és földmutyiknál sem láttam aktívan politizálni, a kis habszivacs kezecskéjének az emelgetésén kívül, valamikor régen.
Netán nem ért rá??
Erre szokták mondani, akkor rá kell hajolni...
Úgy látom, mindenki csak fröcsög Szanyira, de hogy mit kéne tenni a rasszistákkal, arról ezeknek a fröcsögőknek fogalmuk sincs.

Na, ti agyhalott fröcsögők, akkor halljam a megoldást! Szanyi szerint péppé kell verni őket. Ő ezt javasolja.

És ti?
"Drága Varikám! Az a bajom veled, hogy miközben te évek óta osztod az észt a neten, addig én egy ritka sötét elmének gondollak téged. Tudod, miközben nekem minden nap, minden szavammal el kell számolnom a választópolgárok felé, addig te kényelmesen fingadozol a fedezékből.

Nos, Varikám, az a tényszerű eltérés kettőnk dolgában, hogy te egy igazi gyáva szar vagy, az is csak virtuálisan, én viszont megfogható módon a nép képviselője. "

Hm....
Csak a tények kedvéért.Több mint egy évtizede, szanyi képviselő úr is igencsak jeleskedett a netes észosztásban, fedezékből.
Aztán mikor lebukott és a fejére olvasták az Aktuálisban (az akkor még szépreményű Krizsó Szilvia) pl. az alábbi kreációit, eléggé zaklatottá vált:

Szanyi, 2001. 11. 28., 02:57 (9258)
„(...) Úgy gondolom, hogy Orbán egy szimpla bizánci típusú bajkeverő, aki merő szittyakeresztényi etno-bizniszlájk agyamentségében beveretett egy sorozat kokit a határon túli magyarok koponyájába. Ami a köztisztviselők vs. közalkalmazottak dolgát illeti, abban teljesen egyetértek Veled, s nagyon bánom, hogy a pártom ennyire béna a szolidaritás méltó kifejezésében. Csak egy példa: felemelték a tudományos szféra bérét, de ezenközben eltörölték a nyelvpótlékot. Vagyis: aki tud nyelveket, annak ma kevesebb a bére, aki nem, annak több. Fasza! Ez aztán az igazi kontraszelekció!”

Szanyi, 2001. 11. 28., 02:24 (9257)
„(...) »Ám ha te itt rólam, vagy Orbánról, vagy bárki másról azt állítod, hogy náci, tolvaj, terrorista stb., s mindezt nem tudod megfelelő bizonyítékokkal alátámasztani, az bizony rágalmazás.« Tévedsz. Az országgyűlési képviselő az ebbéli minőségében tett kijelentéseiért büntetőjogilag nem perelhető. Márpedig amíg képviselő vagy, addig nem vagy büntethető semmilyen mondatodért. Kivéve a polgári peres eljárásokat, de akkor a sértettnek kell indítania a pert, amit két képviselő között a bíróság soha nem szokott érdemben tárgyalni. Vagyis, ha O. V.-nek nem tetszik valami a mondataimból, akkor perelhet, kb. nulla eséllyel. Rólad meg nem mondtam semmi különösebbet, úgyhogy a Te bulid is coki. Egyébként innentől kezdve Te számomra tényleg egy zéró vagy, szvsz még egy kis ideig rontani fogod itt a levegőt, aztán úgy eltűnsz innen, hogy az emléked is csak annyi marad, mint az eddigi helyi értéked. Csá!”
[előzmény : (9256) feneszelid, 2001. 11. 28. 01:47]

Szanyi, 2001. 11. 27., 00:44 (9213)
„(...) Ha megengeditek, most nem reagálnék azokra az észrevételekre, amelyek engem krónikus alkoholistának állítanak be, s azokra sem, amelyek Orbánné elléseit vetik a szememre.”

Szanyi, 2001. 11. 17. 18:13 (8695)
„(...) A Fideszben meg egyenesen kényszerítik az embereket az ilyen vagy olyan szavazásra. Büntetik azt, aki nem szavaz, és büntetik azt is, ha a frakcióval ellentétesen szavaz. Ötvenezer forint darabonként a »mutatvány«! Na most ez viszont abszolút ellentétes a képviselői autonómiával. Amikor azt mondom, hogy Orbán Viktor bűnöző, akkor erre utalok, vagyis konkrétan ő a meghatározható figura, aki egyrészt előnyöket osztogat a jó fiúknak a szavazatokért, fordítva pedig anyagi hátrányt okoz azoknak, akik élnek a képviselői önállósággal. Mindkettő kimeríti a bétékát. Vagyis Orbán tényleges bűnöző. Ami pedig Medgyessyt illeti, ott halál világos az álláspontom. Azt gondolom, hogy ez a neten is forgalmazott szerződés valószínűleg hamisítvány...”

Szanyi, 2001. 11. 17., 13:54 (8684)
„Orbán Viktor kurva sok pénzt kap azért, hogy folyamatosan rávegye a fideszes, emdéefes és miépes képviselőtársait egy sor ügyben az ő és megbízói szája íze szerint szavazzanak. Orbán Viktor több rendben és több jogcímen pénzeket folyósít az érintett képviselőknek a megfelelő szavazataikért. Orbán Viktor tehát bűnöző.”

Szanyi, 2001. 11. 11., 16:29 (8257)
„Ugye, az volt a kérdés, hogy melyikük a legelvetemültebb? Nos, meglehet, hogy tényleg Orbán, ugyanis Hitlerről is meg Sztálinról is mondják, hogy amúgy szorongós emberek voltak. (Az ember kifejezés nem pontos.) Orbán pedig igen magabiztosnak látszik, vagyis skrupulusok nélkül működik. Időarányosan pedig jól áll, mert Hitler és Sztálin eleinte éppúgy foglalkozott a saját elvtársai börtönbe vetésével, mint most Orbán. (Ld. Szabadi vád nélkül volt sitten, illetve jelenleg házi őrizetben.) Szerencsére Orbán kormányfői napjai meg vannak számlálva (ld. visszaszámlálás), habár várjuk ki a végét (…).”

Végzetül néhány adat. Felhasználónév: Szanyi. E-mail cím: tibor.szanyi@mszp.parlament.hu.
@genyamagyar:
Én meg azt javaslom, hogy építsünk űrkikötőt az ufóknak!
Az még valami értelmes tevékenységet is feltételez, bár nem értelmetlenebb célért.
Az, hogy ki a rasszista, azt majd Szanyi elvtárs dönti el, vagy te?
Szanyi egy nagypofájú szájhős, a másik szánalom, a Novák Elődke tipikus tükörképe. Csak ott úgy látszik nincs senki, aki szájonkapja...
@genyamagyar: A rasszistáknak nevezett csoport magja, ahonnan a jellegzetes, mélymagyar rasszizmus párája termelődik, valószínűleg olyan kommunikációs háttéremberek gyülekezete akik egyszerre dolgoznak a jobbiknak, szdsz-nek, millának stb... akik megeszik az átlaluk termelt szart, inkább áldozatok mint rasszisták vagy épp ballibsik.
Ezt pedig Szanyi elvtárnak küldöm, szívből:

www.youtube.com/watch?v=8erf5wzIJ7k
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szóval neked sincs ötleted, hogy mit kéne kezdeni a rasszistákkal... Gondoltam.
@genyamagyar: ("akkor halljam a megoldást! Szanyi szerint péppé kell verni őket. Ő ezt javasolja.
És ti? ")

Értem.
Vagyis a rendőrség netán a bíróság engedélyez egy tüntetést.
Majd utána valaki azt mondja hogy "ezek rasszisták" és akkor máris lehet "péppé verni őket".
Világos.

Kérdés hogy ki mondja meg hogy ki a
"rasszista" és ki az aki azt mondja hogy "péppé kell verni őket".

Mert mikor ki, ugye.
És ez a bibi.Mert ma nekem, holnap neked- ahogy az közismert.
És ha ma én vagyok a "rasszista" akit péppé verhetnek akkor borítékolhatóan holnap te is lehetsz.
És ha az első esetnél még helyeslően örömködsz is..a másodiknál már garantáltan nem fogsz.Pedig.
És szanyi képviselő valamint a vele egyetértők is -jogosan- sérelmeznék ha őket valakik valamikor azon a címen hogy ők "bolsevik rasszisták" péppé veretésüket szorgalmazná.

Ugyanakkor. Nézzük Orbán esetét.
Helyes-e hogy egy bírói döntés után felszólította a belügyminisztert, akadályozza meg a tüntetést?
Nem, nem volt helyes, mint ahogy a belügyminiszter, nagyon helyesen, nem is akadályozta meg, hanem biztosította hogy incidens nélkül azt a kb. ezer fő azt megtarthassa.

Viszont Orbánnak ugyanakkor kötelessége volt megszólalnia.
Máskülönben, ugyanazt hallgathatta volna évekig mint Sólyom László az erkélye alatt esküt tevő gárdáról.
Így aztán, Orbán mondott is valamit meg nem is.
Cselekedett meg nem is.
Ez már a politika.
@genyamagyar:
Talán gondolkodj el, miért éri meg azoknak ott rasszizmust emlegetni. Szanyi elvtárs a rasszizmusból él meg, Vona elvtárs meg a zsidózásból és palesztinozásból. Ha nem lenne vevő az egyik fostalicska dumára sem, akkor éhen döglene mindegyik.
Ne már, hogy ebben a kurva országban, a rasszizmust kelljen ma, mint legnagyobb problémát megnevezni!
Vagy csak arra szolgál ez is, hogy addig se a gazdaság és a mindennapok megélhetési problémáival foglalkozzon a nép azon része, akik nyitottak még a közügyek és a társadalom problémái iránt.
Az egészségügy, az oktatás, a gazdaság, a kivándorlás... problémái ezek szerint sokkal kisebbek, mint a rasszista ügyek. ÉRTEM ÉN!
Akinek esze van, épp azért felejti el sürgősen Szanyiékat, mert az ország valós problémái helyett olyan mesterségeseket generálnak, amelyek megosztják az embereket.

Ha valaki leül 5 percre azonnal felfogja, mennyivel egyszerűbben és olcsóbban, viszont károsan politizálnak Szanyiék.

Hasonlítsuk már össze pld. az államháztartási hiányt pld. a mindennapok nácizmusával mint problémát. Ugye, hogy röhejes? De tőled Szanyiék nem azt várják el, hogy az alacsony államháztartási hiányt követeld, azt ők nem is tudják teljesíteni.

Tőled azt várják el, hogy "üldözd" a nácikat, vonulj fel a heti holorendezvényen, lihegj velük együtt a Jobbik és Fidesz ellen.
@dr kotász: nem nagyon volt topon a kapitány a videon.
Szanyi az igazi antidemokrata, Lenin-fiu formajat hozta.
Ha ezzel a retorikaval mennek neki a valasztasoknak, akkor a maszopistak nem fognak meg a parlamentbe se bejutni.
Tudomasul kellene venni, hogy minden velemenynek van helye, tuntetni meg szabad, mindenkinek joga van hozza.
Az nem egy europai megoldas, hogy mindent betiltunk, vagy engedelyezzuk es utana szetverjuk, vagy szemkilovessel, rendorterrorral langba boritjuk az orszagot.

Azt latom, hogy itt se a jobb, se a baloldal nem akar demokraciat, csak a sajat uralmukat akarjak megerositeni.
Most a maszop van a f@sz rossz vegen, ok szopnak, de ha ok kerulnek az elvezetesebb vegere, akkor meg a magyarok fognak szopni. Egy fikarcnyival sem jobbak, mint a FIDESZ.

Egy szabad orszagban az tuntet, aki akar, meg a rasszistak is. Ertve vagyok?

"próbálsz reklámot csinálni valami szélsőliberális agylövésednek" - én eddig azt hittem, hogy ilyen szelsoliberalisozasra csak a Jobbik kepes, de latom suttyo Szanyi is pont annyira kirekeszto, mint akik ellen tiltakozik, sot, meg kirekesztobb :)

Sajnalom, hogy nincs egy normalis part sem a palettan, igy nem lesz kormanyvaltas. Poszt-komcsi fideszesek vs. Lenin-fiuk, AVH-sok szellemi orokosei. Nagy meccs lesz itt 2014-ben, csak sajnos en egyik felnek sem tudok drukkolni.
@MACISAJT: Értem. Tehát mivel - szerinted - nincs aki eldönthetné, hogy ki a rasszista, ezért hagyni kell őket.

És ezt még komolyan is gondolod...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Na most akkor van ötleted a rasszisták megfékezésére vagy nincs? Esetleg hagyni kell őket, mint macisajt szerint.
Az országot rendszeresen bírálják a rasszizmusa és antiszemitizmusa miatt, de biztos Szanyi a hülye, mert ilyen nincs is.

Ti tényleg megérdemlitek Orbánt!
@genyamagyar: Nekem van ötletem. Nem is egy ötletem van.

Ott kezdeném, hogy Orbán egyetlen normális intézkedését továbbfejlesztve - a családi pótlék iskolába járásához kötött feltételére gondolok - általános iskolai és középiskolai oktatásban erre képzett szakemberekkel felzárkóztatási programot kell készíteni.

A kurva sok eu uniós pénzt alacsony szakképzettségű munkásokat igénylő, de sok pénzt és energiát és piaci marketinget igénylő bio-manufaktúrák kialakításához használnám szökökutak építése és a pajtások zsebeibe tömése helyett.

Politikai pártok jeles képviselőinek figyelmébe ajánlanám: dolgozni, gondolkodni nyüszítés és másra mutogatás helyett nekik is szabad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@genyamagyar: Röviden arról van szó hogy Szanyi módszere szítja a rasszizmust, és ez is a célja, a rasszizmust úgy fenntartani mintha küzdene is ellene. '90 óta tartják fenn ezt az álproblémát, MDF, SZDSZ, MSZP, Jobbik, Fidesz stb... és mostanra kezdi valódi problémává kinőni magát, ami miatt sok ezer átlag magyar, zsidó és cigány ember szenved. A Szanyi, Zagyva és a díszzsidó, díszcigány típusú emberek pedig dörzsölik a markukat, örülve a sikeres "kommunikációjuknak".
@genyamagyar: Lejárt lemez Öreg!

Ez a ki kit érdemelt meg duma már rég lejárt lemez.

Nem érdemeltem meg sem Orbánt, sem a szocikat.
@dr kotász: Igen, igazad van. Csak a sok ezert módosítanám sok százezerre.
@Fejesrob:
Orbánék bezzeg az ország valós problémáival foglalkoznak (pl fel fogják szentelni a Nemzeti Szinházat és hasonlók) sőt mi több meg is oldják őket igaz? Hiszen Magyarország jobban teljesít! Rezsicsökkenés! EU ellenes szabadságharc! Békemenet! És nem lopnak egy kanyit sem olyan becsületesek... :-(((

Ó anyám add el a házad, vegyél rajta sapkát... :-((((
@genyamagyar:
Orbán neked megfelelhet, nekem nem. Az a kettős beszéd, amit ő gyakorol és tűr, miközben másik oldalon kézivezérléssel tüntetéseket tilt be, pont ezt a világot erősítik. Vona sem véletlenül jött onnan, ahonnan.
Rasszizmus és idegen ellenesség mindenhol van. Annak a mértéke és a térnyerése nem mindegy. Egy egészséges és gazdaságilag prosperáló társadalomban, ahol a civil szervezetek erősek és önállóak, ott kicsi, mert a társadalmi párbeszéd eleve meghiúsítja.
Ott, ahol legyengül a gazdaság, a társadalom és a civil szervezetekre rátelepül a politika, a pártok és azok kreálnak echte "civil szervezeteket", ott a rasszizmus felerősödik és a politikusok kényszerének engedve kreál ellenségképeket.
Ha holnaptól egy zsidó, egy cigány, egy külföldi sem lenne az országban, akkor lenne bűnbak mondjuk a zöldszemű ember, mert az lenne az ellenség, minden jó elrontója.
A társadalom és a tudatlanság, a politikusok impotensségének egyik szépséges látlelete ez a felelősségáthárítás és bűnbakkeresés - nevezzük csak rasszizmusnak.
Hisz mégis csak egyszerűbb másra fogni a saját töketlenkedésünket, balfaszságunkat, mint azt mondani, hogy ennyire töketlenek és balfaszok vagyunk, ennyire telik csak belőlünk!
@Habakuk999: Amit javasolsz, ezt csinálják már húsz éve. A rasszizmus és antiszemitizmus meg csak nő.
@Habakuk999: igaz, túl jóindulatúan saccoltam
@genyamagyar: Tévedsz.

Semmit nem csinálnak már húsz éve.
Abszolút igaza van Dr Kotásznak, az összes pártnak érdekében áll a rasszista kártya napi politikai szinten tartása.
Kinek tehetetlen balfaszságból, kinek jól megtervezett stratégiából.

Csak elszúrták, a szellem kikerült a palackból.

Épp ezért nő. A nép, aki saját bőrén érzi a gondokat, a maga legegyszerűbb módján válaszol. Ezen nem csodálkozni és sipítozni kell, hanem dolgozni és konkrét megoldási stratégiákat végrehajtani.

A "verjük péppé őket" nem a megfelelő válasz, már megbocsáss.
@is:

Azt mondanám, hogy abszolút színvonalas. ha megnézed, Fabius mind tartalmilag, mind retorikailag fején találja a szöget. De nem akarok csontig nyalni, úgyhogy csak annyit: tetszik.

A konkrét bejegyzésnél maradva: Fabiusnak teljesen igaza van, amikor szóvá teszi Szanyi kapitány mi a szart keménykedik. "Péppé verni"? Ez lenne a fenenagy demokratikus értékrend, amit felkínálna? Én amondó vok, a szélsőjobb ajánlotta placebo meg a náci beszéd is a szólásszabadság része. Nem jogilag kell küzdeni ellene, pláne nem "péppé veréssel", hanem oktatással, felvilágosítással. Inkább amellett érveljen Szanyi, miért nem jó, mint hogy erősjánost játszik.
Azt pedig, hogy arra hivatkozik Szanyi, hogy ő képviselő, Fabius meg úgymond álnév mögé "bújik", ócska "érv", és mint ilyen minősíthetetlen. Aki nem képviselő, annak kevesebb joga van elmondani a véleményét? Mer' én képviselő vagyok ám, ám-lám, nem ám akárki? Oszt'? Ha Szanyi nem tud ellenérvet felhozni, akkor marad a régi trükk, beleköt a személybe.
@Habakuk999:

Orbán még a rendszerváltáskor azt a kifejezést használta, hogy "a kommunistákat meg az agyagba kell döngölni" ez mennyivel elegánsabb, különös tekintettel arra, hogy náluk kommunistább kommunista párt már nincsen Európában?

Ugyan, ugyan. Elhangzik egy mondat, miszerint a rasszista tünetetéseket (bár engedélyezni kell) péppé kell verni, ahogyan számos kulturországban teszik az emberek, és erre előjön mindenki olyan szövegekkel, mintha egész életében csak gomolyagokkal játszó kiscicákkal játszadozott volna , finomkodtok, kikéritek magatoknak jogállam így jogállam úgy. Hát nekem ne randalírozzon az utcán horogkeresztes csapat, és nem érdekel hogyan szüntetik meg őket. Volt itt egy két cúna dolog ennek a jelképnek az égisze alatt, szóval meglehetősen merevek az elveim ezzel kapcsolatban.
@P.mester:
Szerintem is jó volt Fabius írása.
Szanyi max. annyiban tér el Zagyvától, hogy nem akarta az újságírókat seggbek.rni. :)
@is:

Még valami:
És elég gáz, hogy egy képviselő agyban addig a "szofisztikált" megoldásig jutott csak el, hogy "verjük péppé". Üssük agyon őket, és akkor minden megoldódik? Attól nem változik meg semmi. A gondolkodásmódot kell megváltoztatni, és az nem megy azzal, hogy ha ilyen barbár kijelentéseket teszünk. Sőt még áldozatként is reprezentálhatják magukat.
@Farkasokkal táncoló: Nem erről van szó. Nem finomkodunk.
Meg akarjuk oldani a szégyenteljesen magas arányú rasszizmus problémáját.

Péppé veréssel fenyegetőzni az én olvasatomban ugyanaz, mint cigányozni és zsidózni.

Ez csak olaj a tűzre érted?

Megoldásokat követelek a politikától, legyen az akárki, maga a magasságos Bajnai - akire amúgy szavazni fogok nagy valószínűséggel -.

Elegem van a tehetetlenségből.
@genyamagyar: (" Értem. Tehát mivel - szerinted - nincs aki eldönthetné, hogy ki a rasszista, ezért hagyni kell őket.")

De bizony van aki eldönthetné.
És el is dönti.
Láthatóan kimaradt eddigi látókörödből a JOGÁLLAM egyik(sőt másik) fontos intézménye is.

Ha valaki(k) gyülekezni, tüntetni akarnak valami mellett, esetleg ellen.
Van erre törvény, jogszabály.
Rendőrség elbírálja a kérelmet.
Ha nem tetszik, akkor meg a bíróság mondja ki a jogerős verdiktet.
No ezt hívják JOGÁLLAMNAK.

Ha meg valakik(k)nek az nem tetszik hogy mások valamiért/valami ellen tüntetnek..akkor
nekik is jogukban áll ellentünteni, mint a tegnap a 30 darab mszp-snek(vagy 2001-ben a Vér és Becsület vs. Mazsihisz performansz.)

Ezt pedig DEMOKRÁCIÁNAK hívják.

És végezetül.
Nem a magyarok tartanak "világkongresszust"
a zsidók fővárosában.Hanem fordítva.
Ha érted a különbséget.
Borítékolható volt hogy ez a nyilvánvaló provokáció is kicsapja Magyarországon a biztosítékot.
Mint ahogy az is hogy Zazrivecz erre a hullámra is felül.
Mint ahogy az is hogy erre meg a szanyi hörög hogy "zúzzuk szét őket".

És dá kápó.
@Habakuk999:
Nézd.
Uriember nem zsidózik, a többieknek meg TILOS.

Ennyi. És meg van oldva. Sokáig fenn volt ez a szlogen a zindex fórumon, nem is volt annyi zsidózás, úgy kivágták az ilyeneket, minta macskát szarni. MOst meg jószerivel minden topic erről szól. Hamarosan eljutunk odáig, hogy majd az egyetemekről lerugdalják a zsidó fiatalokat. Tárgyalni, megoldani??? Mit??? Van ami tilos és kész.
@Farkasokkal táncoló: Szerintem engem nem nagyon lehet vádolni rasszizmussal.
Ugyanakkor úgy gondolom, nem megoldás a sima tiltás.
A sima tiltással csak még jobban kiélezed a kérdést.
Meg kell tudni indokolni, mi miért van, mi miért alakult ki.
Cigányozás, zsidózás, románozás - erdélyi magyarok a kárvallottjai-.

Nekem egészen ma reggelig lelkiismeret-furdalásom volt amiatt, hogy egy régi törzskommentelő elment a blogról, úgy vélem az én itteni tevékenységem miatt is.
De belebotlottam az ugyanolyan indulatos, ugyanolyan kirekesztő, ugyanolyan stupid, elvakult írásába, és megnyugodtam.

Az utcán esetleges vonulgató legények áldozatok. Ellenséges ideológiával ugyan, de nem ellenségek, hanem áldozatok.
Föl kell lépni ellenük. De a kirekesztésük semmit nem old meg, csak "háborút" generál.
ne szarakodjatok már! Ha egy szervezet egy tüntetést bejelent, akkor nem tilthatják be azon az alapon, hogy majd rasszista izé lesz. Ha várható, hogy valami csibészséget követ el tagjai által, - mert azért hülyék ugye nem vagyunk - akkor videóra kell venni a rendezvényt (mármint a hatóságnak) - de különben is, minden rendezvényt videóra lehet venni, ha nem történt semmi, akkor videó kuka - és ha valakik rasszista megnyilvánulásra ragadtatják magukat, akkor ugye:

BTK 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt

a) a magyar nemzet,

b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen

gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Tehát körözést kell kiadni ellene, meg kell keresni - videó alapján nem nehéz - és le kell ültetni első ízben felfüggesztve, másodizben ténylegesen. Ez a jog szerinti eljárás. Mi a baj vele? Macerás? Az. Na és?
@Habakuk999:

Jó, hát próbáld meg kiszedni belőlük, hogy miafasz bajuk van a zsidókkel. A cigányozást még csak fel tudom fogni (nem helyeslem, utálom, de legalább agyilag értem mi van mögötte), a románozást is, mert ugye sokan vannak akik egyszerűen nem tudnak beletörődni Trianonba annak ellenére, hogy mára semmi jelentősége, na de akkor is - azt meg pláne nem bírják megemészteni, hogy ennek kőkeményen az akkori jobboldal volt az oka - de mi a bajuk a zsidókkal???? Zsidó kapedlis galerik verik a gyerekeket, leszedik a termést, hangoskodnak éjfélig, elveszik a tárcádat?

Nem. majd előállnak valami Izrael -Palesztinia dologgal, amihez az égvilágon semmi közünk nincsen, miért nem inkább huszik és Tutuk? Vagy tuszik és hutuk? Mindegy. Vagy miért nem Veezuela? Ott a jövőnk, figyeljétek csak Chavez elnököt koppintgatta Orbán, én szóltam. Most meg verik egymást a parlametben (minekutána elcsalták a választást természetesen a chavisták).
@Farkasokkal táncoló: Az angoloknak mi bajuk volt velük:
A középkor Európájának?
A cári Oroszország pogromjai miért lettek?
A németeknek?

Lesüllyedő, stabilizálatlan társadalmaknak, frusztrált rétegeknek bűnbak kell.

Ha nem a zsidók, akkor tényleg a zöld szeműek vagy a pocakosok.

Ezen változtatni jómóddal, valódi életcéllal tudsz.

Mindenben igazad van Orbánnal, nem vitatom.

Amiből kiindultunk: Szanyi e jeles mondása és Orbán két nyaklevese egy és ugyanaz.
@Habakuk999:
Ugyan az!
Pózolás cigánygyerek módjára, játékkarddal és játékpénzekkel - rajoskodnak.
Echte magyar politikusok... :(
@P.mester:

"Fabius mind tartalmilag, mind retorikailag fején találja a szöget. "

Fején találta bizony, Szanyi agyában ezért pukkant el a gőzszelep ennyire.

A "névtelenségre" hivatkozás külön szégyen egy olyan fasztól, aki névtelen szavazatok alapján jutott jusshoz ebben a négy évben is. Ha a moslékosdézsa névteleül is jó, a kritika is legyen jó pont ugyanúgy.

Amúgy anno mikor Zagyváék a Jégbüfénél akartak balhét csinálni előre bezengve akkor voltunk ott páran ilyen termetre zagyvafélék, hogy ha kell legyen akibe bele tudnak állni. Fabius ott volt akkor is, Szanyi meg a környéken sem.

Akkor ki is a gyáva szar, majomkapitány?
@genyamagyar:

"Szanyi szerint péppé kell verni őket. Ő ezt javasolja."

Én meg azt javaslom verjük péppé Szanyit. Meg esetleg téged. Hogy hangzik? Szerintem faszán, és nem kell hozzá a világon semmi más, csak egy címke amiért megtesszük.

Ha megtennénk önbíráskodó barmok lennénk? A logikátok szerint dehogy, szanyidemokraták lennénk, a jogállam elkötelezett hívei.
@Habakuk999:

"Megoldásokat követelek a politikától, legyen az akárki..."

3 általános iskolás gyerekem van. Tapasztalom minden nap, hogy az iskolákban milyen fokú zsidózás, cigányozás megy.
Míg én azt mondom a gyerekeimnek, hogy kerüld a verekedő, csúnyán beszélő gyerekek társaságát, addig mások a cigány gyerekektől tiltják az övéiket és gondolom minden egyéni nyomorukat a zsidókra fogják.
Mert bűnbak nélkül képtelenek élni, még véletlenül a saját felelősségükkel kellene szembenézniük (pl. esztelen mértékű hitelfelvételek).

A "fehér" gyerekekbe egész kicsi koruktól belenevelik a rasszizmust, ami felnőtt létükre már egy természetes életérzés lesz.
A cigány gyerek már jó korán megtanulja, hogy milyen kirekesztettnek lenni a származása miatt, emiatt mire felnőtt lesz már nem is akar beilleszkedni.
A zsidó gyerek felnőtt korára tele lesz sértettséggel, megtanulja a rejtőzködést, mindenre érzékenyebbre fog reagálni, mint amire "normál" esetben kellene. Mondjuk, hogy látszólag üldözési mániája lesz, csak sokan elfelejtik, hogy ez azért alakult ki, mert tényleg üldözték.

A politikának nagyon nagy szerepe van a rasszizmus kezelésében, de nem lehet a megoldást csak tőle várni. Főleg amikor nem is igazán áll érdekében.
Egyéni szinten, családon belül is bőven lenne feladat, de ez sem a politikának, sem az egyénnek nem érdeke tömegesen:((
"Mert mi többiek"

Legfeljebb te és kedves édesanyád.
@sírbateszezazegész:
" a devizahitelezés felfutása az mszp-vezette kormányok alatt történt.
semmit nem tettek ennek megakadályozására/szabályozására.
ezt nem lehet sem vitatni, sem másnak felróni. "

Ezt nem is vitatja senki, bár az okait (pl. a túl magasan tartott Ft-kamat) te is ismered. Viszont ha a gazdaságot nem verik szét szisztematikusan, és megmaradnak a munkahelyek, akkor nem lenne ez olyan égető probléma. Ebben pedig inkább ludas a Fidesz, mint az MSZP.
De ez csak az én véleményem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Persze. Ez is lehetett volna. De én az államtól csak annyit várok el, hogy kereteket adjon. Ne legyen tulajdonos, jogi kereteket/szabályozást adjon. Nem lehet rászabadítani egy teljesen "analfabéta" társadalomra egy ilyen hitelt. Mit nem lehet felismerni? A jenre milyen hatással van a magyar gazdaság? Mint a japán gazdaságra. Semennyire. Svájci frank/svájci gazdaság? Dettó. Maximum euro. De nem alapú! Ez a vezetés és a pszáf hibája volt.
A jen és a frank meg így is, úgy is elszállt volna.
De a fidesz hibája a többiben egyértelmű.
Nem őket védem.
Szanyi egyre gázabb... ilyenekkel választást nyerni!?!?!?!
@Ergosum: Nézd, nem a családok és nem a pedagógusok fogják megoldani a rasszizmus problematikáját.

Ugyanakkor szükség van politika által támogatott országot fejlesztő stratégiára, ez másképpen nem fog működni.

Az egyénnek is komoly szerepe van a gyerekei nevelésében, de én nem tudom elítélni azokat, akik nap mint nap a legnagyobb problémaként élik meg pl a cigánykérdést.

Az én három gyerekem nem lesz rasszista, az tuti.
De pusztán azért, mert szerencséjük volt.
most olvastam Szanyi valaszat, hat kedves Varikam...
bedoltel egy TROLLnak

Szanyinak igaza van o rendesen fogalmazott, te meg egy latens ellenfeleidet peppe vero vadbarom vagy
ennyi, meg egy bambi...
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:

Kedves egybites.

Azon nem csodálkozom, hogy Szanyi nem képes szétválogatni a blog nevét a szerzőétől. Végül is ez egy olyan bonyolult feladat ami joggal haladja meg egy politikus szerény értelmi képességeit.

Ne de ez egy komment trollnak is ekkora feladat? Vagy amilyen a gazdi, olyan a kutyája?
Látom idetaláltak a fideszdroidok is a végére.
Elég a droid jelző. Tegnap a milla kiposztolta az fb-re ezt a balhét, valószínűleg inkább pár libadroid bukott rá a témára.
@Ergosum: Nem is az a probléma,hogy a cigók sokat megengedhetnek maguknak.

@dr kotász: Sok az ismert fideszbirka azért mondtam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
9.00 Nem "vagy, hanem tényleg csak arra szolgál a rasszizmus, hogy addig se a gazdaság és a mindennapok megélhetési problémáival foglalkozzon a nép semelyik része.
Az egészségügy, az oktatás, a gazdaság, a kivándorlás... problémái nem kisebbek, mint a rasszista ügyek, viszont nehezen elválaszthatók egymástól. Sokan nem kizárólag gazdasági okból emigrálnak.
@Habakuk999:
Egyrészt Szanyi már retirált, amikor magyarázkodott a "péppé verés" fogalomkörében, másrészt meg a probléma akut, a nevelés meg évtizedekig is eltarthat, arra nem lehet - legalábbis közeljövőben hatásos - megoldási módokat alapozni.
Alkalmas lehetne a prágai módszer, ahol az érsek vezetésével BÉKÉS tömeg állta útját a náci felvonulásnak - saccold meg, hogy annak mennyi az esélye, hogy Erdővel az élen egy ilyen MAGYAR tömeget összeszedjél?!
A másik a jegyiroda és az Új színház előtti ellentüntetések - amelyek megint nem a "péppé verésről" szóltak.
Tehát tömegerőt (ahol maga a tömeg mérete az erő) kell felmutatni: mint az Opera előtt, ahol a Népszínház utcában ahhoz képest csak egy jelentéktelen kis csoportocska balhézott, vagy a Milla tüntetésén a Jégbüfénél szereplő "törpe minoritás"sal szemben.
De ilyen tömeg összeszedésének nem az a módja, hogy tagadjuk, vagy jelentéktelennek tüntetjük fel a problémát.
@kekex: Én pont nem az vagyok, aki jelentéktelennek tünteti fel a problémát.

Mi a francot jelent a retirál?
@Habakuk999:
Retirál: hátrál, megfutamodik, visszakozik, "rugalmasan elszakad"
És az ilyen esetekkel valamit meg kezdeni kellene:
www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/05/06/zsido-ferfit-fenyegetett-egy-gardamotoros/~~fokusz
Akármilyen humanista is vagyok, csak viszket ilyenek ellen - a sodrófám!
Szanyi egyébként olyan interpellációt írt, hogy Kövér egyből letiltotta:
hvg.hu/itthon/20130506_Szanyi_Kover_interpellacio
Nos, az Mszp-nek mindig is volt fenegyereke, Szanyit vegyétek pót-Karsainak. Van az a réteg, aki erre vevő.
@kekex:
Én végig olvastam az interpelláció szövegét, nem igazán értem, hogy mi az alpári a "haverok és csókosok" "álnok szöveg" "hamis ige" "vérbő disznóság" "dagadt hasú csókosok" "kisemmizett nyomorultak" "rabolhassanak" "nem sül le a bőr a képükről" részekben? Már eltekintve attól, hogy ilyesmiket napjában ontanak magukból a fideszesek is.
A fidesz hetilapja meg igen érdekesen ad címeket:
Csúnyán begorombult Gyurcsány: Kirohant a teremből - a főcím persze, hogy Orbán zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben.
Ezzel szemben csak a hosszú szöveg végén említik Gyurcsányt:
"Jelen volt mások mellett Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, valamint Bajnai Gordon, az Együtt 2014 társelnöke és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökök is. A Demokratikus Koalíció elnöke Orbán Viktor beszéde alatt elhagyta a közgyűlést."
Sem lenyelni, sem kiköpni nem tudják, a többieket meg éppen csak megemlítik a futottak még kategóriában. Hehe!
@kekex: A másik poszton már kipampogtam magam a cenzúra miatt.
2013.04.06. Fabius:
"Én meg azt mondom, ne kelljen egy fideszes aláírásgyűjtő aktivistanőnek se félni attól, hogy 190 centi vagyok és több, mint egy mázsa, utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot. Ő(k) hadd végezzék el szabadon, sértetlenül ami a dolguk, én meg majd bizonyítványosztás idején veletek együtt eldöntöm, mennyire tetszett vagy nem tetszett ez nekem. Ha majd ott tartunk, hogy Viktor elvitatta a szabad választáshoz való jogunkat, vagy a választási rendszert tette önmagára nézve kizárólagossá, akkor - és csakis akkor - veletek együtt erőteljesebben is hajlandó leszek megkérni a távozásra. De itt még nem tartunk, mondjon bárki bármit. A választási és választási eljárási törvény lejtős pálya ha felőlük nézed, és eszköz az nagyarányú elzavarásukra, ha felőlünk, mert kétharmadot szerezni egyszerűbben lehet vele, mint az eddigivel.

Izmosnak lenni majd akkor kell, ha meg kell emelni seggünket a fotelból és le kell hajolni ezért az elénk dobott eszközért, nem most, és főleg nem az ötvenéves, ötvenkilós aktivistanőkkel szemben. "

Hm.
@sörtelen:

Hát persze hogy ne kelljen félniük a fideszes aláírásgyűjtőknek, eddig igaza van Fabiusnak. De hadd ne kelljen már nekem sem félnem az útszéli hangú verbális támadásaiktól, amiért nem vagyok hajlandó aláírni a gyűjtőívet! Személyes tapasztalat, május 1, majális.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Nézd Csekély Értelmű, nem erről szól a nótám.
Idézem Fabiusunkat:
"... utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot..."; (...)
" le kell hajolni ezért az elénk dobott eszközért... "
Ezek a fabiusi péppé verés akaratának a szavai.
Varánusz "Péppéverő" Fabius (legyen ő bárki is) versus Szanyi "Péppéverő" Tibor (akiről tudjuk ki) harcában érdekelne sz ideológiai különbség levezetése.
Ő nem reagál.
Én viszont olvasom őt.
@sörtelen:

Úgy gondolom érdekes és izzadságszagú erőlködés pont egy erőszak és nőverés ellenes posztból kiragadni valamit.

De ha gondod akadt a szövegértéssel elmagyarázom: én Szanyival ellentétben 190 centi vagyok és egy mázsa, sportolgattam ezt azt vagy 20 évig, így jó erőben is vagyok puhakapitánnyal ellentétben, és ha betakarnék valakit akkor annak nem mentő kell, hanem pap.

Ennek ELLENÉRE gondolom, kedves erőlködve izzadó kötekedő, hogy a demokrácia - gyik: a fidesz választási törvénye - elénk dobott eszközével kell a Fideszt leváltani izmozás, betakarás és fizikai erőszak HELYETT.
@Fabius: Hogy melyikőnk irásainak milyen a szaga, azt most hagyjuk, mert felületes és lényegtelen megnyilvánulás lenne.

Ami fontos és érdekes, hogy te nem akárkit fenyegetsz agyonveréssel, hanem - ha szövegértéseim nagy általánosságban helytállóak, akkor legfőbb politikai ellenfeledet,- orbán Viktort: "... utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot..."
Ezt akár péppé veréssel elérő módszernek olvasni nem kell erőlködve izzadni.

Ez pedig "190 centi vagyok és egy mázsa, sportolgattam ezt azt vagy 20 évig, így jó erőben is vagyok ..." mulatságos és szánalmas szöveg az erőszakellnes attitűd alátámasztására. Mint amikor egy pasi apró testi hibáját nagy piros sportkocsival akarja elfedni. (Szövegértési probléma esetén részleteen kifejtem.)

A "tieidért" agyonütést is villogtatni helyes, de más az övéiért ilyet ne tehet? Noha a főellenség azonos? Hogy áll ez neked össze?
Egyszerűen utálod Szanyit. Oké.
De téged senki semminek nem választott meg, és te nem hívtad fel egy felismerten bármire képes elmebeteg-csoport figyelmét valós magadra.
Megaztán: a 190 centis egymázsás sportolók gyakran elfelejtik, hogy a puhakapitány mellett állhatnak 191 centis 105 kilós sportemberek.
Számomra a fotelbajnokok harciassága az, ami izzadságszagú és kötekedő.
@sörtelen:

Konkrétan szarok rá ki áll puhakapitány mellett. Azt viszont biztosan tudom hol nem voltál se te, se a kapitányod: az Operánál ahol beleálltak a tömegbe a nácik, meg a Jégbüfénél, ahol előre meghirdették a balhé szándékot. Mert én, veletek ellentétben bizony ott voltam.

Mellesleg ha ebből:

"Én meg azt mondom, ne kelljen egy fideszes aláírásgyűjtő aktivistanőnek se félni attól, hogy 190 centi vagyok és több, mint egy mázsa, utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot. Ő(k) hadd végezzék el szabadon, sértetlenül ami a dolguk, én meg majd bizonyítványosztás idején veletek együtt eldöntöm, mennyire tetszett vagy nem tetszett ez nekem."

...te azt olvasod ki, hogy én agyon akarom verni Orbánt vagy bárki mást, akkor a kapitányodnál is nagyobb kretén vagy.
@sörtelen:

Ezek szerint a "Hm"-ből nem jól fordítottam le, hogy mivel van a problémád az idézetben. Ettől függetlenül amit írtam, igaz. A többit meg vitatgassátok meg Fabiussal, úgysem győzitek meg egymást, de ebben a dologban én sem látom ördögnek Szanyit.
@Fabius: Régóta gyanakszom, hogy ezt a blogot nem egy ember írja.
Vagy te, aki itt-ott 190 centi, de az IQ-d pont egy nullával rövidebb, és van(nak?) aki(k) értelmes és érdemes posztokra képes(ek). Ezt a véleményemet is mindig jeleztem, elismerésem mellett.
Ez a"gyerekibazmegakocsmaelé" mentalitás biztos működik a Miskolc-Zugló tengelyen, nálam nem.
Miféle intellektus mond normál esetben ilyet: biztos nem voltam az Operánál? Gyerekes ostobaság, nem tudhatod; de speciel ott voltam.
Nekem Szanyi nem kapitányom, ha egyszer is olvastad volna a kommentjeimet, tudhatnád, hogy nem szeretem az MSZP-t; de őt veled egyenjogú szavazó polgárok ezrei válaszották képiselőjüknek. Ez pedig érték, ha demokrácia-gyíkkal (?) küzdesz orbán ellen. Téged pedig senki semminek. Kreténezhetsz amennyit akarsz - nagyhangú, erőszakos fráterként viselkedsz.
A fenyegetésed pedig ov. agyonverésével való nyilvánvaló fenyegetés - még ha az is csak a nagyhangú félrészeg kocsmai randalírozó hangja, akkor is.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Akarja rosseb meggyőzni. Ma az a helyzet, hogy egy darabig együtt kell menetelnem vele, mellette, s bizonyos szempontból hasznos alak; ezért is kezdem a napjaimat a blogjával.
Ami jó belőle - hesználom, ami nem, azt leírom.
@sörtelen:

Húzd ki a nyelved a seggemből, egyszerre nekem és szanyinak nem tudsz nyalni.

Ja, merhogy te annyira nemszereted a zemeszpét, hogy a két legvállalhatatlanabb faszt, legutóbb tóthcsabát és most a kapitányod is haladéktalanul megvéded.

Legyen világos: te nem menetelsz se velem se mellettem. Én ugyanis veletek egy métert nem megyek sehova.
@Fabius: Nyaljon neked a rosseb.
Te egyszerűen egy arrogáns, ostoba ember vagy 190 centijeiddel együtt.
Az Opera előtt széles az úttest. Nem a hozzád hasonló félkegyelműek fogják megszabni sem az irányt, sem az összetételt.
Egy ideig még oszthatod a hozzád hasonlóaknak az észt. Aztán mehetsz vissza orbitális önelégült egóddal ahonnan jöttél.

Kijafasz az a tóthcsaba? Felületes, csapkodó indulatos alak vagy.
Persze a magad módján mulatságos, engem szórakoztatsz. Ha ez banyalás a seggedbe - akkor érezd úgy.
@Fabius: valaszolt neked vagy a kijafaszom tudja nőstény blognak egy politikus
FELHIVTA A FIGYELMED, hogy majom voltal/ voltatok / az a nosteny az volt

ennek ellenere te meg mindig nem erted mirol van szo?
nem irta le hogy agyon kell verni barkit is, hanem a tuntetest kell megakadalyozni

mondom... Szanyi korrektul, birosag elott vedhetoen irta a dolgokat pont ugy mint anno Orban, amikor meg 2 napot lehetett gondolkodni par mondat kiagyalasan
@Fabius: elvarhato azert toled hogy a troll jelenteset ismerd?
tudod valaki allit valamit te meg tromfolsz mert nem ismered a szavak jelenteset?
Nagyon jókat mulatok a beírásokon mindig azon gondolkodom ugyan melyik dolgozott(hozott új értéket létre az életében) csak az írjon! A többi vulgaritásban kifejezhető....
Jaj majd elfelejtettem ez az állat "ugye", ami a nyálával fertőz. FJ
Varánusz
@mi vok én:
Mi van? Ezért fizetnek téged?
Ez qrva kevés elvtárs! :)
Ezzel a szinttel a helyi kisdedóvó kisegítő csoportjába lehet max. belépőjegyet nyerni.
Ha majd felnőttél és a párttitkár elvtárs seggéről lefeszegetted a nyelvedet, ráadásként valami értelmeset is tudsz röfögni, akkor vissza kéne jönnöd, hátha nem nézünk olyan hülyének, mint most.
Egyébként érdekelne, hogy akkor téged elsősorban a KISZ-es Piktor, a liberális Piktor, vagy a hóóóótkeresztényi Piktor ragadott meg?
Mármint homoerotikusan.
Merthogy valamelyikbe beleszerethettél...
Erről csak nyugodtam, csak nem talált a nyálas fertőző én nem dönthetem el, más mondja ki rólad.
A tudás az alázatot is jelent, szintén eldöntendő. A többi találgatásod a szűk keresztmetszetedet igazolja:-)
az "úrról" www.poly-mix.com
@mi vok én:
Ööööö... maradjunk annyiban, majd ha sikerült az általános iskolát elvégezned és a nyelv alapjait megértened, ráadásul egybefüggően, érthetően fogalmaznod, akkor próbálkozz. Addig csak ilyen, a fentihez hasonló förmedvényeket sikerül szülnöd, ami a hebegés-habogás kategóriát sem éri el.
Persze ha idősebb vagy, akkor reménytelen a dolog, ezzel az IQ-val és íráskészséggel valamelyik minisztériumban kéne próbálkoznod, ott simán beleférsz manapság.
Hagyd a francba, nem megy ez neked... :)
Auf deutsch geht's es besser? Oder auch so falsch? :(
Ciceróka a lábam görbesége a f...om nagysága vajh miért nem került szóba, ugyan vedd észre egy nagy gennyláda vagy, ha már az értékelésnél tartunk és akkor finom voltam. Iszonyattal tölt el az mélység ahová le kellene süllyedni a veled folytatott diskurzusba. Pusszantó zsenikém; szülőknek@sparklie: tanácsolom ne mutasd meg, vagy onnan kaptad ezt a nevelést.
@sparklie: Olvasva; valahol itt a legnagyobb baj, mert ezt az életérzést nagyon sokan osztják. De azok felelőssége, hogy ide tántorogtunk nem jelenik meg, mert olyan megélhetési politizálásban van az ország, meg sem hallani a józan közeget, hogy mit kell kellene csinálni amíg királyok voltak addig volt megoldás, de a most működő demokrácia egyetlen élhető, követhető, választ nem tud produkálni.
@mi vok én:
No'de Bucika... :))
A te szintedre én nem tudok lealacsonyodni, ahhoz sokat kéne hülyülnöm, meg innom. Szánalmas vagy... bár a te szinteden, hülyék közt, király is lehetsz ezzel!
Íme kikkel van az ember körülvéve, kéretlenke vagy sületlenke fa..héjas névvel.Ha marna
"hüjeséged" a hajad alatt, már régen nem kellene betűt fecsérelni rád!
süti beállítások módosítása