Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.01. 02:12 Fabius

Orbán: hagyjatok már nyugodtan lopni!

Címkék: fidesz korrupció közbeszerzés trafikmutyi átláthatatlanság

A nemzeti együttműködés géniusza eljutott a pontra, ahol a majré, a kétségbeesés már nagyobb, mint amekkora emberből önmaga. Pöttöm ilyenkor bedühödik és int a hordából két samesznak, hogyaszongya: A Cserpalkó meg a Vas mostazonnal írnak egy ködgyártó - szemfedő törvényt a szabad lopás érdekében. Nosza hamar hamar, mert ég a ház, és éppen nem latornak, hanem amatőr balfasznak látszik mellettünk az összes hagyómiklós meg a többi Nokiás dobozzal botorkáló pitiáner. 

Ezek meg írják: Mostantól az adatigényléstől kuss van, majd az ÁSZ és a KEH élére kinevezett Domonkos és Gaál Szabolcs Barna derék nertársak és vazallusok megmonnyák a kíváncsiaknak, hogy minden rendben van! Ők aztán vágják mi a stájsz, hisz mélyen kussoltak arról is hivatali kötelességük közben, hogy a 20 milliárdos szélessávú körzethálózat fejlesztés pályázatok fölött egyenesen a közbeszerzési bizottság elnöke vigyázta a tutit egy ciprusi offshore cég felügyelőbizottságából. Aztán az ügy kipattanása óta sem szólt neki egyik se, hogy töki, ugyan ezt teccettél hazudni:

 a felügyelőbizottsági tagságról való lemondását már 2012. július 10-én bejelentette a társaságnak, azzal, hogy az az új felügyelőbizottsági tag megválasztásával, de legkésőbb 2013. január 15-ével megszűnik. Így a tény az, hogy már nem vagyok a nevezett társaság felügyelőbizottsági tagja.

De ezzel szemben a céginformációs adatbázis szerint bizony tag vagy ma is, és a legfrissebb bejegyzés szerint 2014.05.24.-ig - vagyis a ciklus végéig - az is maradsz. 

ScreenShot091.bmp

Nem vették észre, nem volt elég szembeötlő, van ilyen. De lárifári, ettől nyilván elhisszük, hogy majd innentől minden másképp lesz, és mostaztánaztán nekidurálják magukat az átlátható tisztességnek, de télleg. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal is most már ellenőrizni fog, istenuccse, mert rájuk égett a szégyen, hogy a szocialista kormányok alatt több eljárás indult tényleges korrupciós ügyekben, mint a kormányváltás óta, és Kovács Tamás főügyész jobban kiakasztotta Gyurcsányt, mint a poltpéter valaha fogja.  Pedig hol voltunk még akkor a kézivezérlésre átalakított mindentől, ugye. 

A szocik sem szerették kiadogatni az adatokat, de azért kisebb nagyobb huzavonák után csak nyilvánosak lettek - a teljesség igénye nélkül - Sukoró, Sávoly, a Margit-híd felújítás, a BKV ügyletek, az MVM és Istvánné Kocsis bizniszei, a tanácsadói szerződések Dodugló Pávelig bezárólag, és megismerhettük mire verték el a pénzünket. 

Na ezt  a rendszert számolja föl most az Orbán kormány. Nyilván megértjük miért:

1: Szabó Rebaka másodfokon is elérte, hogy a szupertitkos földpályázatok nyilvánosak legyenekEz az ismert körülményekkel önmagában akkora szopás, hogy rezsidémon legyen a talpán aki leszíjazza a szopóálarcot a földoligarchák és a nekik termőföldet mutyizók fejéről. 

2: A trafikmutyiban Szily László a cink.hu-n hiányolt egy darab tisztességes fideszest, aki mostanra meglett, beszélt, és ilyeneket mondott

A frakciótagok voltak jelen, és a végén a polgármester, a választókerületi elnök szólt, hogy itt van a jelöltek listája. Kérte: nézzük meg, ki az, akit ismerünk és ki az, aki megfelelő jelölt lehet. Jómagam ezen meglepődtem. Azt lehetett tudni, hogy vannak lobbik, de hogy ennyire nyíltan történjen, azon meglepődtem. Gyakorlatilag végigmentünk ezen a listán, megnéztük, ki ismeri a neveket, arról pedig, akit ismertünk, elmondtuk a véleményünket. Hogy ezután mi történt ezzel a listával, arról én már nem tudok, de hallva és olvasva a többi helyen megjelent eredményt, látva a helyieket is, úgy gondolom, hogy ez nem volt helyes eljárás.

Helyes kis térképen ismerkedhetsz meg az országos szintű mutyivalpályázatnyilvánosságot követel gyakorlatilag az összes ezzel foglalkozó szervezet, a komplett sajtó,  már utcán követelik ugyanezt a kiebrudalt régi trafikosokés már van ahol aláírást is gyűjtenek:

alairas1_1.jpg

3: Titkos háborút vívnak Brüsszellel Viktorék az operatív pályázati pénzek kifizetésén is. Akit bővebben érdekel annak Magyari Péter a 444.hu-n kivesézi a témát alaposan, de a lényeg ezúttal is a közbeszerzések körül van. Az NFÜ indoklása szerint azért akadozik a fizetés, mert: “a Bizottság auditorai az októberi ellenőrzések során diszkriminatív közbeszerzési gyakorlatot véltek felfedezni”

Végül is mit fedezzenek fel egy olyan országban, ahol alapértelmezett dologgá vált a mutyi, a lopás, és a korrupció elleni harcról a Gripennel mutyizó "szenátor" Selmeczi szólal meg, ha egyáltalán. Mit fedezzenek fel ott, ahol az "elszámoltatás" közröhejjé, az elmúttnyócéves elődök hányingerkeltő stiklijei gombokkal csencselő purdék csínytevéseivé silányultak a működésük ideje alatt? Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor jutunk el ide:

orbán-mutyi.gif

Nem sokkal egyszerűbb lenne hozni egy törvényt ami kimondja: Orbán Viktor és a Fidesz elszámolás és átláthatóság nélkül lophat el mindent ami megtetszik neki. Navracsics Tibor akkor is kifejezhetné sajnálkozását, és pont úgy elmehetne a halál faszára zsokénak, mint most, mikor egy ilyen törvény fölött igazságügy miniszerként a korrupcióellenes elkötelezettségét bizonygatja. 

 

 

518 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr665258820

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Viktor vallása a Hatalom 2013.05.02. 04:53:47

Erkölcsös, hogy Orbán Viktor úgy váltja a világ és politikai nézeteit, mint a profi prostituáltak a partnereiket?

Trackback: Orbán és az államkassza 2013.05.02. 04:53:19

Orbán Viktor! Amit kivettetek tegyétek vissza, mert az elszámoltatás rátok is vonatkozni fog!

Trackback: Hittanon megmutatják, amit nem kellene tenni 2013.05.02. 04:52:50

"Bugyira és gatyára vetkőztetett két kisdiákot egy mélykúti katolikus hittantanár, majd a gyerekeknek meg kellett puszilniuk egymást. A férfi állítólag így szerette volna illusztrálni a paráznaságot." ...  A tanárt az egyház "felf...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ehehe, na csak lassan tovig zarjak a penzcsapot, megvonjak a szavazati jogot, kikurjak a fideszt a neppartbol, eljrast inditanak a delegalt EU kepviseloik ellen, aztan vegre megtanulja a bugris paraszt, hogy nem veletlen basztak szet az orrat 30 eve, hanem mert akkor lett volna egy konnyu leckeje.

Igy lassan bucsuzhat a minden vagyonatol, nem szivbajos az EU ha begurul es dobja a zarolast minden idokozben felderitett szamlara.

Es meg logicsalni is fog a nyomorultja :>

Ez mar nem szoporollerezes szorosra huzott szopoalarccal, hanem fejbe ropitett vak komondor :)
aljadék, mocsok hazug gazemerek.
ennyi.
„A szegény emberből támadott elnyomója a szegényeknek hasonló a pusztító esőhöz, nem hágy kenyeret” (Példabeszédek 18/3 – a szocializmus megerősítette e tapasztalatot!)

„Fejedelmeid megátalkodottak és lopóknak társai, mind szereti az ajándékot, és vesztegetést hajhász” (Ézsaiás próféta 23. - privatizáció)
még nem olvastam el, majd most: előzetesben vagyunk mi itt 25-en -ha még- akik VIP és...de mint épészke is mongya már nem sokáig -közben Dvorák Újvilág aKlasszik 92,1 Budapestről- louis Vuitton meg egyéb üres szarért az emberi értékeket amit a VILÁGEGYETEM NAGY KÜZDELMEK ÁRÁN 13,7 MILLIÁRD ÉV ALATT KIKISÉRLETEZETT, HA AZ ISTENHIT NEM IGAZ ÉS A BIG BANG SEM AKKOR AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG ELSŐ FELE KELLETT HOZZÁ ÉS ÍME ILYEN SELEJT... mandineren a rajcsányi elvtárs válaszre sem méltatott azért mert elkűldtem annhyába azon a címen, hogy jogtalanúl és bután bírált egy zsenit aki újra zseniset csinált és...fel sem ismerte...mert sem spanyolúl nem tud sem a rendező nyelvén sem tehát egy buta seggfej és a magyarok világa egyre beszűkülve ilyen nem érdekli csak a mangalica szalonna és a füstöltkalbász és a pálesz jól bebaszni és szerelem helyett jól megverni az asszonyt elvégre abból a célból vette a zisten barma...mit akarok én itt? semmit...'stenbizony: semmit de neketke az életetek...mikor ma láttam a zorbánt a tarlósst agyuisztálni és beszállni egy olyan buszba amit az IKARUS MAGYARORSZÁG 25 évvel ezelőtt is tudott és mjeggyilkolta és most mercedes mert csak

ha másért nem akkor ezért én a saját kis svájci bicskámmal addig szeletelném amíg pörköltet nem lehet belőle csinálni

a rohadt kurva annyát és azokét akik hatalmon tarttyák

már JSBach megy d moll oboa verseny

szóval minek ez az egész?

hagyni kell

LESZ -HAMAROSAN- NUMERUS CLAUSUS arról kinek lehet és kinek nem lehet nés 2/3 majd aszongya és akkor mennek az egyedek a DUNA felé belelövetésre készen és akkor...

szóval nem érdekel...dögöljön meg orbán és minden le és felmenője valamint a maffia amely a főnöke és együtt azonnali nyílvános felnégyelés a Köztársaság téren a weis marcsi vagy kijapicsa hazug 56 n-os jelenlétében és utolsóként őt magát szétlőni darabokra

és ez nem gyilkosság erre isten áldása van mert

és...mert én azt mondom

brühühühühü

most megyek és elolvasom a blogot melyet mára rendeltél
Szó mi szó, szép poszt a munka ünnepére.
Talán át kellene ismételniük és érvényre juttatniuk amit Pokorni mondott anno.

nol.hu/archivum/pokorni__aki_belenyul_a_penztarba__annak_le_fogjuk_vagni_a_kezet#
(Ismét) jó a gif. :)

Annyi bökkenővel, hogy viktorka a valóságban nem elhúzná gyorsan a csíkot, hanem odaállna izmozni és megmagyarázni, hogy miért is az van, ami és ami látszik, valójában nem az. :(
A készülő könyv címe: sarc mindhalálig, vagy sarcom.
Még nincs eldöntve.
Fabi, elolvastam...jó munka, férfimunka volt!!! de szart sem eredményezett

nem volt megette AK47 és tankok -ebben nem vagyok menő...és repülőgépanyahajókban sem amelyek a Dunán landolnának...de szóval ezalatt nem éri meg

a többi malaszt

most ide idézek valamit próbáld teljes mélységében megérteni:

www.youtube.com/watch?v=qMJWjgKpsFs
Horst laubenthal tenor, és a kontralto...

de mit mond?

brühühühühü

de nekem válaszolj

amikor a vége után is van valami? ugye????????????????????
Fabi, ha egyszer -mindenféle alkoholos befolyásoltság nélkűl könnyekben úszva hallgatod...akkor majd beszélgetünk erről

www.youtube.com/watch?v=qMJWjgKpsFs

és áldjon meg az én istenem az a református aki elhagyott, arcúl kell csapnom?

brühühühühü
@Orica Középföldi:
Már a hóhér karjait is levágták,ner lopott!
majd gyün egy kőmíves kelemen és aszongya de ez most Christa Lióudwig contralto
www.youtube.com/watch?v=lPQmZZibeL8

olvasd valószínű Janovitz a soprán, tenor Laubenthal tehát Ottgo klemperer a NAGY MÁGUS
brühühühü

ha egyszer megérted?
fabi
ehhez embernek kellene maradni, és

www.youtube.com/watch?v=LaCF63We8TE

h-moll az öngyilkosok hangneme Beethoven
Fabi, ez te magad vagy (Istened ott előtted és zokogsz, mert)

www.youtube.com/watch?v=dHbOOe8n2gY

brühühühühü
Fabi (offshore)

www.youtube.com/watch?v=jh_1CKyZVSc

Karajan fiatalkorában Londonban Kathleen Ferrier-rel Erberme Dich

ezt csinálja utánuk valaki...adok nekik 100000000000000000000000000000000 évet
semmi más, megismételhetetlen élő

www.youtube.com/watch?v=JbtvUtiKkCc

Orpheo

az aki te is akarsz lenni akarsz?

tegyél érte, aggy khárón-nnak és menny oda

brühühühü

közben ezt még 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 év alatt sem
Ugyan már emberek!! miért nyavalyogtok? hisz a lopás a mutyizás a hazug információ törvényes,szabályos!? tehát viktorka tiszta, és itt az a patás ördög, aki azt mondta:"....lófaszt mama..."
fabi...uccsó

bocs de ezt stílus okoból

www.youtube.com/watch?v=_aSPTzj3y-s

nézd a ruháját és ahogy

brühühühü
"...hogy a szocialista kormányok alatt több eljárás indult tényleges korrupciós ügyekben, mint a kormányváltás óta, és Kovács Tamás főügyész jobban kiakasztotta Gyurcsányt, mint a poltpéter valaha fogja."
Lehet, nincs igazam, de én ezt egy csinos,( és tovább nem minősíteném)csúsztatásnak érzem. Már ti. hohy Gy.-t a főügyész a szocik(értsd számolatlan sok,) korrupciós ügye miatt akasztotta ki.
Az idézett cikkben meg nem az van:
www.origo.hu/itthon/20090322-kovacs-tamas-legfobb-ugyesz-sertoek-es-meltanytalanok-gyurcsany-vadjai.html
Hanem az, hogy a fityesz megszerezte az informális hatalmat az ügyészség felett, és ők irányítják ellenzékből is.
Különben pedig épp nem Gy., hanem a főügyész akadt ki, még a cím szerint is.
A többi OK.
Csak egy kis szines, ahogyan az elvtársak maguknak építgetik a birodalmat, ezt a kis homokozót, amit Magyarországnak hívnak:
index.hu/belfold/2013/04/30/orban_rahelt_sajat_temavezetoje_dijazta/
Ha jeligések voltak is a pályamunkák, a témavezető, aki egyben nagy valószínűséggel a bírálóbizottságban is benne volt, nyilván felismerte Ráhelka dolgozatát.
@AKIsTUDATLAN: igen, ez egy "csinos csusztatás", de miért is ne vágnák oldalba Gy-t, ha találunk egy pici rést.Ezt ma igy illik
Másfél hét és nem csillapodnak az indulatok dohány ügyben.

Úgy vélem, a fidesznek ez lesz a vak komondor.

@Orica Középföldi: jó a linked...
Szanalom tolvaj allam maffia, tenyeket letagado aljanepseg, hogy rohadna meg mind. Sokadjara van elegem ezekbol, es sokadjara mehetnekem van. Igaz ezzel is csak nekik kedveznek, mert maradnanak itt a szervilis barmok, es orokre a tolvajok, minden fele remeny nelkul, de birni ki tudja meddig, erdemes-e kuzdeni, meddig es meddig, mikor kell csak magunkra gondolni, hisz mas nem jatszik ebben az orszagban. Csak a kivagyisag, csak az onzes, csak a sunyisag es csak a lehuzas...
Jó a poszt, és sajnos igaz... ha ennek akár milliomod részét Gy. F. csinálja anno, már lángban állna az ország.
mindenkinek

a boldogság hangneme esz dúr
és lang lang játtsza Eschenbach dirigál

www.youtube.com/watch?v=aH63RKQ7OEw

brühühühü

pukkadjatok meg

különösen a kűmíves kelemen féle aljasok
@AKIsTUDATLAN:
Ok-okozat. Ok?
Gondold újra, kérlek. Tudom, hogy meg fogod érteni, hogy a megorrolás csupán egy kongresszusi kiakadás következménye és rögtön kerek lesz a zsemle, befér a zsebedbe.
Fab, bocs a kiigazításért, de úgy emlékszem, a szenátor asszony szerint az f16 jobban fütyölt, míg Az Ember, Akinek Nem Mondjuk Ki a Nevét úgy nem döntött, hogy lepkefing az, nem fütyölés.
SG-nek még mindig amiatt van leltári száma a purgatóriumban.
@Orica Középföldi: Te is tudod, hogy ez nem lehetséges. Ha megvalósulna Pokorni óhaja, mostanra a Fidesz és a kormány tagjainak jó része már kéz nélkül rohangászna. Bár szép látvány lennének, ahogy a kezek nélküli csürhe ott ülne a parlamentben, és bekiabálásokkal próbálnának szavazni, mert gombot nyomni már nem lenne mivel.
"hogy ennyire nyíltan történjen, azon meglepődtem"
Jajj, hagyjuk már ezt az álnaivitást! Ha a szexárdi fideszes képviselő eddig másik bolygón méltóztatott élni, és nem tudta, ki az az Orbán Viktor, akkor talán esetleg még el is hinném. Annyira gáz ez a magyarázkodás a maffiózóktól, hogy valami elképesztő!

Aki hisz Hadházy Ákos szekszárdi fideszes képviselőnek abban, hogy "jajj ő nagyon meglepődött", azt engedelmeddel kiröhögöm a naívsága miatt.
@rodeo36: Szép napot neked is. Te figy, ha így folytatod jön megint Kőmíves a Kelemen és lecsesz majd, hogy szétbaszod a blogot. :)
Egyébként meg nem a református Isten hagyott el max. fordítva. :)

Ja és Klasszik mellett ezt nem szoktad esetleg hallgatni???

www.mr3-bartok.hu/
@rodeo36: az aljas azért túlzás, légyszi ne dobd le a rigaláncot
@rodeo36: Most már állítsd le magad a hülyeségiddel. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a poszthoz, akkor grafomániádat nem idióta megjegyzésekkel és videók posztolásával éld ki, mert sok embert zavar. Örülj, hogy nem itt élsz, és hallgasd otthon a lemezeidet, és nézd a videókat a TeCsőn magadban.
Tyőőőőőő... Rodeo papa nagyon durva dolgot ivott! :))

Amúgy hallottátok, hogy új Himnuszt rendelt a narancsbolsi párt magának, de végül nem kellett megírni, egyszerűen ellopták... azt is...

www.youtube.com/watch?v=I5JMu3MwvIY

Viccország viccminiszterelnöke és vicces kis csicskái nem viccelnek, inkább lopnak, csalnak, hazudnak.
Majd kiáll Navra Csicska és szemrebbenés nélkül még ezt is űberelve belehazudik az arcunkba.
SZÉGYEN!
Mocskos, semmirekellő, pitiáner jogászcsürhe - és itt nem a jogászokkal van gondom, csomó jó fej, sőt zseniális, korrekt embert ismerek onnan.
Ez a parlamentben lebzselő hulladék még törvényt is hoz, hogy ne is tudhasd meg a pitiánerségük bizonyítékát.
Gondolom minden szirszart titkosítani fognak innentől, max. azt az adatot ismerheted meg, hogy mennyit emelkedett a vízszint Esztergomnál.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mindenki kinyalhattya ha megmossa nyelvit

brühühühühü

rájuk jellemző szalonnások meh kalbászasok...mangalica
@nemecsek ernő áruló:
Igazad van, ott kicsit kilóg a lóláb, szerintem csak megijedt a doki, hogy ebből mocsok nagy bukta lesz, ezt nem vihetik el szárazon és megkezdte az előre menekülést.
Persze az sem semmi, hogy valahol már írták ról, hogy az apja bezzeg... Szóval tudod, amikor kiderült az ettársról, hogy kulák volt az apja...
@Szúrófény:
A fejedelmek lúzerek voltak. Nem kell hajhászni az ajándékot és vesztegetést, amikor könyékig lehet turkálni az állam zsebében!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mi a gondod...nem érted? tanúlj

brühühühü

disznók elé gyöngyöket

brühühühühü

bekaptad

EZ VOLT A CÉL
akkor mára elég volt belőlem nem olvastátok de sikoltoztok tehát hülyék vagytok

béka segge alatt

brühühühühü
@rodeo36: Egyébként mi történt, bal lábbal keltél ma???:) Hallgasd a Bartókot is.
akkor mára elég volt belőlem nem olvastátok de sikoltoztok tehát hülyék vagytok

béka segge alatt

brühühühühü
Egyébként a !!444!!! infografikán ajánlom emberek figyelmébe a Kőröshegyi völgyhíd ára kockát a "ki nem fizetett" részekhez arányítani. Aztán remélem, hogy akinél a Kőröshegyi völgyhíd kiverte a biztosítékot, az megy is transzparensekkel az NFÜ elé így mondjuk most azonnal. ;)
@rodeo36:
Ez olyan, mint amikor egy magyarul tudó őrjöngene azért, mert a szabad szórendben és ragokkal ellátott magyar verset bénán ültették át mondjuk spanyolra. Van, ami egyszerűen nem megy át. Ezen egy kritikus nem változtat, a nézők többsége nem tud spanyolul, nem naprakész a spanyol irodalomból.
Ezért zseni Milos Forman és Kusturica. Mert bárkinek átmegy a mondandójuk, olyan a képi nyelvük.
@kekex:
nekemnek 4 dcl-es poharam van és már 12x ürítem egészségetekre

várva a katharzyst a 2. tételben a G dúr akkord nál

brühühühü

hogy vagytok én jól ,és röhögök
brühühühühühühü

billentyűzet nedves
@Orica Középföldi:
Ez olyan fidesz-magyarán szöveg volt, csak nem bontották ki minden szirmocskáját. A teljes értelme a mi kommunistánk jó kommunista szöveggel együtt értelmezendő. A MÁSOK kezeit fogják levágni, aki belenyúl az Ő kasszájukba.
Mondtam már: Ne lopj! Az állam nem tűri a konkurenciát!
Ők nem lopnak, hanem "elveszik ami jár" ráadásul nemzeti büszkeséggel telve, hogy a magyar jobboldalt erősítik magukkal együtt.
És mint szintén többször állítottam: Szilárd véleményem, hogy egyedül Orbán dolgozik szívósan és elszántan az ellenzék győzelméért. Sorra adja fel az elbaltázott labdákat - hát tehet arról, hogy ezek még ahhoz is bénák, hogy lecsapják?
@kekex:
képd meg a mait

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: speciel én, inkább @rodeo36 miatt (is) olvasgatlak benneteket, mintsem @kkelemen végett. Őt a v'bőrön szeretem olvasni.
@AKIsTUDATLAN:
No azért ha nem is Gyurcsányt, de az mszp-t rendesen kiakasztotta a Főügyészség (különösen annak Bűnügyi Főosztály vezetője (na ki? Nem fogod elhinni: poltpeti!) az igen érdekesen, 3 éve gyűjtögetett bizonyítékok alapján punkt a választás előttre időzített letartózgatásokkal!
Ami azóta már jópár esetben felmentéssel végződött, és a Hagyó vád is erősen inog már.
Ezért kell egy lusztrációs törvény: egyetlen bűnrészes sem maradhat a közéletben rezsimváltás után, mert különben megette a fene!
Május 1-je az állatfarmon
„Nem a polgári engedetlenség a probléma. A probléma a polgári ENGEDELMESSÉG. A probléma, hogy világszerte milliók engedelmeskednek a vezetők diktátumainak, és ezen engedelmesség miatt milliókat ölnek meg. A probléma az, hogy az emberek világszerte engedelmesek, noha látják a szegénységet, az éhezést, az ostobaságot, a háborúkat és a kegyetlenséget. A probléma az, hogy a börtönök tele vannak zsebtolvajokkal és az igazi tolvajok vezetik az országot. Hát, ez a problémánk”, írta Howard Zinn.

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=207175:majus-1-je-az-allatfarmon&catid=9:vendegek&Itemid=66
@rodeo36: egyszer megpróbálom azt a 4dl-t nem teával megtölteni:))))
mutyiország mutyikirálya a lányát is mutyizni tanitja
Orbán Ráhel saját egyetemi témavezetőjétől kapott állami díjat
index.hu/belfold/2013/04/30/orban_rahelt_sajat_temavezetoje_dijazta/
@kekex:
Most te erre gondoltál?

"Pokorni: aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét

Azon múlik a következő kormány sikere, hogy a sajátjait illetően is kemény tud-e lenni - jelentette ki Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke.

Ezért az elszámoltatás a jövőről szól - mondta az ellenzéki politikus Ajkán egy lakossági fórumon.
Megjegyezte: "a mieink előtt is világosnak kell lenni", hogy ha ők lesznek hatalomban, az nem jelentheti azt: "eddig ők loptak, most meg ti fogtok lopni".

Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak "le fogjuk vágni a kezét" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva, hogy "ezt kell nagyon világossá tenni".
nol.hu/archivum/pokorni__aki_belenyul_a_penztarba__annak_le_fogjuk_vagni_a_kezet

Akkor se keze, se lába már a sok narancs csicskának...
@aritus:
Mit akarsz mostanában, amikor százasával vágják ki az egyetemekről a tanárokat? Hogy majd pont egy témavezető fogja mellőzni a leánykát? Amikor ennél kevesebbért is volt megtorlás: (Alkotmánybíróság, Földrajzi név bizottság,stb)
@KÁTÉó53éúétr6:
Mire Gyurcsány zsazsázik egyet: "Szidják, vagy dicsérjék - de beszéljenek róla"
Pláne, ha ilyen nyilvánvalóan félrecsúszva - mert akkor nem igazán fogják szó nélkül hagyni.
A végén még Fabius latens Gyurcsány-támogató hírébe keveredik! :-)))
@kekex:
Hát, ha már Szanyi támogató nem lett... :))
@Kijelölt Felelős:
Nem csoda:
"Hárommillió dohányos életét keserítik, ezt ők egészségvédelemnek nevezik, holott a dohányos embert a guta ütögeti, mert nem elég, hogy ennek áremelés lesz a vége, de még autózhat is a bagóért, valamint tudja, hogy akkor már megint a hülyének nézés minősített esete forog fenn.
Ezt meg nem szeretik az emberek, és nem vigasztalja őket, hogy a villanyszámla háromszáz forinttal olcsóbb lesz átmenetileg havonta, ha a cigaretta meg száz forinttal lesz drágább – naponta."
www.pupublogja.hu/2013/04/gusztustalanok.html
és itt a hangsúly a naponta való szembesülés lesz: a távolabbi utazással, a drágább cigikkel. Ezt nem ellensúlyozza (a dohányosok szemében) holmi egyszeri csekkfeladási aktus.
@kekex:
ne őrjöngj
brühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bocs, de mit keres ez a hivatkozás a technika alatt??
@dobzse.laci:
Á dehogyis. Ők VIP folyosón egyenesen a katlanokhoz mehetnek! Még hogy purgatórium!
Ha valakiből nincs mit kipurgálni, mert maga a purgatólandó elem - akkor nincs értelme ott időt fecsérelni.
@kekex: Megmondták előre nem. A Nemzet ők. (A Nemzet nem lehet ellenzékben)Ezért lesz Nemzeti Dohányáruda. Abba pediglen csak nemzetiek lehetnek a trafikosok.
Már nem szólok többet a nyomorék offoló miatt, nem az én blogom... de azt hiszem a mai produktuma engem igazol.

A poszthoz:
Kurvára azt érik el Orbánék, hogy senki nem fog adót fizetni, és minden számla nélkül megy "tutiba".
Basszus, alig tudom ráerőltetni a számlát az emberekre egy-egy munkánál, holott pl energetikai tansitványnál nincs kecmec, kvázi hatósági árak vannak.
@nemecsek ernő áruló:
Igenis naiv. Sokan azt hitték, hogy Orbán csakis azért törölte el a fékek és egyensúlyok rendszerét, mert az akadályozta volna abban, hogy "JÓT" tegyen az országgal. És kiakadnak, amikor kiderül, hogy csak szabadrablásra használja a bagázsa.
Márai nagyon alaposan leírta a jobboldali életérzést, a vak hitet, hogy nekik JÁR az országvezetés, a jobb élet - minden erőfeszítés nélkül. Amit bunkóbb fideszesek tudtak igazán jól megfogalmazni (de legalább őszintén)
Mindegy, hogy mit tesz a fidesz, "de legalább nem a komcsik vannak hatalmon" Akkor is ezt fogják vallani, ha éhen döglenek.
@CSENDES:
:)) Jó kérdés. Mémeskút ezek szerint a Photoshop technológia miatt szalad ott.
Erotika címszó alatt nem mehet, bár bacogatás rendesen...
Elképzelem a sok csókos seggnyaló fideszest, aki kimaradt a trafikmutyiból ,hogy szentségel odahaza mert az SI faktor az azét benne van " én jobban nyaltam mint XY és mégsem én nyertem " szóval car napjai lehetnek szegénykének .

Más .
Úgy szoktam le a cigiről, hogy amikor rá akartam gyújtani azt mondtam magamnak, hogy ezt most kihagyom, majd a következőt, és nem mondtam el senkinek mert kegyetlenek tudnak lenni azok akiknek nem sikerült leszokni. Azoknak azt mondtam , pont most dobtam el.
Sokáig hordoztam a táskámban a cigit és az öngyújtót , 15 éve nem dohányzom. A fejben dől el minden.
Kedves Vezetőnk (Fénylő Csillagunk) és szabadságharcban edződött csapata nem lop, hanem eltulajdonít. A szükséges jogszabályi környezetet minden esetben előtte/közben/utána megteremtik,tehát minden rendben történik.
Aki nem így gondolja/látja az rosszindulatú, irigy, ellenforradalmár, stb.
Pfuj!
@Kőmíves Kelemen:
Nézd el neki, nem tudom, mit ihatott, még éjfél sincs náluk... :)
Minden esetre durva, ha bebacva komolyzenei koncerteket néz.
@nemecsek ernő áruló:
Akkor nem figyeltél. Brüsszel alattomos szabadságharcot folytatva Orbán/ék ellen, nagyrészt befagyasztotta a támogatások kifizetését. Bizony: főleg és elsőként a közlekedésieket. Nem is tudom ez minek minősül: visszakokinak vagy visszasallernek? Esetleg pofáncsapásnak a szívlapáttal?
EZEN nem segít a választásokról választásra egyre csökkenő befolyású Néppárti frakció ragaszkodása Orbánhoz. Erről nem politikusok döntenek: hanem bürokraták, és minden nettó befizető állam tapsikol neki!
én vagyok a hülye hogy ráklikkelgetek a cikkekre a témában, de minden egyes alkalommal átkozottul felbaszom rajta magam.
Kötelet a gazembereknek!
@DR. INKVIZITOR:
Sőt, NERtelen!
Igazából meg sem érdemeljük őket... :(
@vitéž munkášőr: Én is szeretem Rodeot olvasgatni, dacára annak, hogy néha engem is elküld a pitsába. :)
@rodeo36:
4,8 liter sörből is sok!
Legyél néha figyelemmel arra is, hogy az emberek többsége nem igazán jutott még el Wágner élvezetéig, és szerintük nem érdemes azzal időt tölteni, hogy néhány kihízott tehén sikítozását hallgassák - németül. Ezen sem az őrjöngés, sem a többek által soha meg nem nyitott linkek nem segítenek. A kevesebb - néha több!
@kekex:

"Ha vége ennek a háborúnak, a feladatok mérhetetlen sora vár reánk, el kell temetni a halottakat, el kell takarítani a romokat, kenyeret kell adni az éhezőknek, valamilyen államfélét kell építeni a cserepekből, amit a rablógyilkos horda, melynek nagy része megszökött már, ránk hagyott. De ez a kisebbik feladat. Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban; ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből, a "jobboldaliság" címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint "keresztény magyar ember" előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert "keresztény, magyar úri ember", joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem "keresztény magyar", vagy "úriember", tartani a markát s a keresztény-magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a "jobboldaliság" igaz értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedik, reménytelen: talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt: de szíve mélyén örökké visszasírja a "jobboldali, keresztény, nemzeti" világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. S lehetett "előkelő közhivatalnok"-nak lenni és sérthetetlen, páncélinggel védett katonatisztnek; s mindezért nem adni semmit, csak becses létezés tényét. Ez a fajta sohasem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."

Sajnos igaz...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Értsd: a tudtuk nélkül, a hátuk mögött és TÖRVÉNYTELENÜL. De azt elfelejtette hozzá tenni, hogy majd csinálnak hozzá törvényeket, és teljesen nyíltan fognak "elsajátítani". Ráadásul nemzeti büszkeséggel telve, a régi szoci jelszót aktualizálva:
TIED az ország, MAGADNAK építed!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Várd ki a végét! Szerintem már rezeg a léc, ha az SZ betűnél jár. Mert azért lássuk be: a szennyatorina és szájjalártó mellett Szanyi még egészen emberszabású!
@kekex:
HA versenyben van a szar, meg a fos, akkor igen... egyébként nem! :)
@avanivi:
Rendesen rá kell arra a seggre készülniük, evégre ott lebeg innentől a példa, hogy milyen szép kis szpáhibirtokokat lehet kitartó seggnyalással nyerni.
SSteffyke is nyerhetett?
Vagy neki maradt a nyelés? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hiába no, Márai nagyon tudott elemezni és az eredményt közkinccsé tenni.
Ez nem is szívlapát, hanem a nagykalapács. Csak sajnos EZEKEN az sem változtat! Olyan mint a víz, amit hiába ütnek: nyom nélkül tűnik el a hatás.
@Marcellusca: Helyesbítés: Viktorka (a Kedves Vezető, Fénylő Csillagunk) elmenekülne a telefonnal, mint macskát szarni, vagyhogyszoktákeztmondani. :D

Aztán kiállítaná Szíjjártót, aki közölné, hogy a telefont Gyurcsány lopta el, és Bajnai igazán leállhatna már a gyűlölet-kampányával.
@kekex:
Régebben olyan előszeretettel idézgették Márait. Azután olvasás közben eljutottak az ötödik oldalig és onnantól már nem annyira...
Nem is értem! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Kutyás gazdaként állíthatom: rendkívül nagy a minőségi különbség a csontevés utáni száraz szar, és a valamiért hasmenéses hígfos között. Esztétikai, de eltávolíthatósági szempontból is. Szóval a szarra szavazok!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez dícséretes hozzáállás! A stílust értékelni kell. ;-)
@kekex:
Na, az van itt dögivel... :)
Most felsorolhatnám a komplett parlamenti névsort.
@Link elek: fentebb már én is linkeltem. És akkor most Orbán Ráhel tényleg elhiszi, hogy ő ilyen kurva jó pályázati munkát írt?! Nem érzi nagyon cikinek ezt?
Mert nagy vszinűséggel nemcsak a díjat adta át a témavezető, hanem a bírálóbizottságban is benne volt. Ha nem hivatalosan, akor informálisan, olyan trafikpályázat módján, ahol a fideszes polgármesterek és önkormányzati képviselők javaslatára dőltek el, hogy ki nyeri meg a trafikot. Az önkorik meg a központból kapták meg a megjelölt listákat, hogy kiket is szeressenek.
Ezek a rohadtak minden apró részletre figyelnek, Orbán még azt se bírja ki, hogy a lánya ne nyerje meg ezt a szart.
seszták forever! vajon trisztán gyerek pucájában van-e annyi vér, mint a szexárdi hadházyéban? pedig, ha egy önkoriban ez megy, akkor mi lehet a miniszterelnökségnél. mindegy, mert orbán azt mondta, fátylat rá. különben is, mindent családon belül intéznek. most már a turizmust is bevonják.
@rodeo36: Ne hagyd magad Rodeo!
Mi van a pohárban?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem nyert , ő az a fajta aki odahaza most kesereg .
Szerintem Seffyke nem nő , és azon sem csodálkoznák,ha Bayer Zsótika lenne a Steffyke :))))
nol.hu/belfold/bucsulevel_navracsics_tibornak
Még sajnos nem ŐT búcsuztatják, csak leesett, hogy ez már nem jogállam.
nol.hu/lap/allaspont/20130430-baratok_kozt
"A Fidesz gyártathat törvényjavaslatot a dohánykereskedelemről, lobbizhat a többi pártnál vagy a kormánynál az ügy érdekében, sugallhat pontozási szempontokat, ezerféleképpen befolyásolhatja az eredményt, de a döntésbe (ameddig Magyarországon demokrácia és köztársaság van) pártként nem szólhat bele. Amennyiben mégis beleszól, az már egy másik rendszer, amelyben nem az állampolgároknak vannak pártjaik, hanem a pártnak van állama. De minimum egy másik (netán büntetőjogi) kategória.

Pártbarátok, pártállam, pártkapitalizmus – Deutsch Tamástól plagizálva ideje feltenni a kérdést: tényleg ezt akartuk?"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Angyal, ebben a témában is csúsztatsz?:)))

Nem néha, hanem folyamatosan hajt el.

Nem lesz majálisotok vagy valami klaszz bűrszerkős összejövetelek?
@bella _ciao:
Te most viccelsz? Hisz ha vlaki, akkor az azután tiszta megélhetési... Ha ugatna, holnap mehetne munkát keresni.
Kussol, fizetésnap körül csóválja és mindennel natyon-natyon elégedett.
Ne kérd, hogy rúgassa ki magát.
@aritus: szerintem simán indulhatott volna a szakdolgozatával irodalomtörténeti szekcióban is, akkor is nyer. lehet, hogy tényleg tehetséges ez a jány, de az apja nem hagyja, hogy kilépjen a háta mögül.
@Kőmíves Kelemen: kommented mindkét részével egyetértek.
rodeot én ugyanúgy átpörgetem már, mint gabrielt. Nekem kb ugyanaz a két faszi.

És valóban, itt az adóelkerülés az egyetlen járható út, ebben van több száz éves tapasztalata a magyarnak. Egyénileg valahogy kiumbuldálni magát a rossz tv alól. De erről írt Hont András is, nagyon jót:
hvg.hu/velemeny/20130429_Hont_Szabadsag_te_szulj_nekem_trendet
@Habakuk999:
Tanga bemutató, vagy az új design rudak promóciója? :) Gonoc vagyol...
@Kőmíves Kelemen: A feketegazdaság erősítét végzik valóban, ebben teljesen igazad van.

Ugyanakkor közösen el kell gondolnunk, miért is jött létre ez a szemrebbenés nélküli lopássorozat.

Ezeknek az embereknek a nagy többsége igazságosnak tartja a lopásokat, ugyanis úgy gondolják, vissza kell adniuk és kárpólást kell kapniuk a ballib oldal által okozott sérelmeikért.

Szóval el kell ezen gondolkodni a jövő érdekében!
A Boli által betett Máraira, mi lenne a mai jobb oldal válasza? Ja tudom, ronwebber...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: boli, azt a kékfrankos mindenségit! mikor olvastad, hogy viccelek? kelemen egyből beépítene a ner falába támasztéknak.
@DR. INKVIZITOR: Kicsi javítás: A lopás (eltulajdonítás, erőszak nélküli ügyes, vagy furfangos megszerzés. Amit Orbánék csinálnak, az nyíltszíni rablás, erőszakkal történő magukévá tevés és zsarolás. Lsd. némely amerikai film bronxi jelenetét, amikor a nigger/chikano rosszfiú kést szegez az áldozat torkának. A különbség annyi csak, hogy orbánék ezt államilag, fehér gallérban nemzeti mázzal leöntve, hányingert keltő farizeus módon teszik. Normális embernek ettől, és a nemzeti stótól forog a gyomra és kell hánymia...
@magándemokrata:
Nézd, amíg melegházasságban élő, amerikai zsidó tanácsadók mondják meg, hogy mit kell tennie a magyar kormánynak, addig akár az is... :DD
@aritus: Ez az igazi és véleményem szerint a legnagyobb tragédia, szemétség ebben az egész förtelemben.

A fiatalok megrontása.

Nem lenne szabad bántani Ráhelt, sem senkinek a gyerekét, még rágondolni sem, éljék a maguk életét.
Ugyanakkor nem szabad elmenni azon tény mellett, hogy gőzerővel képzik a fidesz potentátok utánpótlását a különböző neveldékben, s már a gyerekeknél megjelenik a pártalapú kiválasztottak előnyszerzése.
atv.hu/cikk/20130430_a_muosz_majtenyi_laszlot_jeloli_a_mediahatosag_elnokenek?
A jelölés tény, a kérdőjel nem annak szól.
Muosz tervez - Orbán végez.
Orbán a buszon, a másik tokásnak:

„István, ez, amit tapasztaltunk, a főváros buszainak átlagos közlekedési sebessége? Hát hogy van ez megszervezve?” – kérdezte Orbán, mire Tarlós azt mondta, a miniszterelnököt kísérő rendőrök miatt haladnak ilyen lassan. Az Andrássy utat járva különböző ingatlanok tulajdoni helyzetéről is érdeklődött a kormányfő, és mikor Tarlós elmondta, hogy a Balettintézet épülete még mindig portugál kézben van, Orbán azt mondta: rendelettel szerezze meg a főváros. Tarlós szerint ehhez jogszabály kell, nem elég egy rendelet, mire Orbán: „Kezdeményezzétek, hogy legyen ilyen törvény, én csinálok belőle, csak adjatok egy javaslatot, mert ezt nem tudom kitalálni helyettetek.”

A Deák tér felé járva Orbán megjegyezte, ez már egy olyan része a városnak, ami úgy néz ki, ahogyan egy európai fővárosnak kellene. Tarlós szerint ettől még messze van Budapest. Orbán erre plasztikai sebészt ajánlott a Városháza épületének. Tarlós megmutatta Orbánnak az Anker-házat, mire a kormányfő kifakadt:

- Ez miért van ilyen állapotban? Miért engeded, hogy így nézzen ki?
- Nem a mienk.
- Te nem tulajdonos vagy, hanem főpolgármester. Rendeld el, hogy legyen rendben.
- Zoli! El ne felejtsd, hogy miniszterelnök úr az önkormányzati törvényt módosítani szeretné, és erre is teszünk egy javaslatot.

Wow! Wille zur Macht, c'est la NER.
@kekex: Erről a trafik lopásról nekem is a sokat idézet Márai mondatok jutottak eszembe, hogy vagy "aladárkodni" a hivatalban (ugye ezt már abszolválta a fideszes klientúra), vagy lenyúlni másét, na ez az ami most a trafikok ellopásával nagyon látható lett.
Szóval, hogy csak ezt tudja a magát konzervatív, keresztény jobboldalinak tartó embertípus itt Magyarországon. Most is, meg akkor is, 1938 óta, az első zsidó tv-k óta. Mert ne tévedjünk, azok is arról szóltak, hogy lehet egy megjelölt csoportól jogokat elvenni, azért, hogy ellophasd a tulajdonát.
Magyarországon azóta a tulajdon szentsége telibe le van szarva, mindezt kezdte az úri(haha), keresztény (haha), konzervatív(hahaha) Horthy kormány, parlament, élén a ma példaképnek kikiáltott Teleki Pállal.
És ezt a gyakorlatot folytatták a nyilasok, majd a komcsik, oszt a rendszerváltás után a legnyíltabban, legbüszkébben ez a rablóbanda.
Mi a nép, pedig lapítunk, és megpróbáljuk kijátszani, túlélni, ahelyett, hogy kikövetelnénk az elitünktől, hogy tiszteljék a magántulajdont és az alapvető emberi jogokat, pl az információhoz való szabad hozzáférést (hogy egy aktuális, újabb jogfosztást említsek)
@Habakuk999:
Ha tévedek, javíts ki. Anno ezt úgy hívták, hogy Hitlerjugend, majd ami már Piktorunknak is ismerős, KISZ.
Aki abban szocializálódott, minden előnyszerzését annak, a pártnak tudhatta be, az mitől változna meg?
Csak mert a Liberális Internacionálé alelnöke volt? :)
Fab!
Csak jelezném, Némethné naccsasszony 2. hónapja nem tudott válaszolni a hozzá benyújtott kifogásokra, és tartok tőle, nem is fog a szélesszájú pályázatok kapcsán.

Az adatszolgáltatási kötelezettségi negligálásról annyit:

Nagy a baj, ha az egyes pályázatokról kikért "közérdekű" adatok szolgáltatása "aránytalanul nagy terhet jelent" és emiatt megtagadható, mert egy rendesebb vállalkozásban az egyes projektek eresményeit néhány Excell táblában, és a jkv-ket pár pdf. állományban őrzik. Haennek kiadása aránytalan teher, akkor az adatszolgáltató alkalmatlan az alaptevékenységére, és kukába vele, az irányítójával együtt. Szóval itt még az indoklás is nagyon gáz... ha erről, ha arról olvasom, akkor is.
@vitéž munkášőr: Így van. Ezért olvasok itt szívesen másokat is.;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csak kíváncsiskodom, holtig tanul az ember, én eddig mást hittem a nemzeti erkölcsről.:(((

De én Gárdonyin nevelkedtem - most kezdődik az éve - nem különböző kagylókból szívtam a hazafiasságot.
Nem is Lakitelken képeztek a "Hogyan legyen jól menő vállalkozásod egy nap alatt" kurzuson, hanem állandóan Marx figyelő tekintete előtt kellett bemasírozni az egyetemre.
Ez vót a baj.
Vajon szervezik már a drágább cigiért menetelő Menetet?

Szar lehet majd fideszes dohányosnak lenni.

De egy rózsa azért mégis lesz a tövisben: azok a kommentek a Mandineren: prájszlessz. :)

(Megj: kíváncsi vagyok, lesz-e akkora felhördülés a kormányzati útonállásból, mint ami abból lett, hogy Kertész Ákos ezt a rakás nyomorult, ostoba birkát egy rakás nyomorult, ostoba birkának nevezte? Vajh pofán basszák-e lézerjanit is, mint azt a figurát a fradi meccsen, vajh lesz-e tüntetés cserpalkovics háza előtt is, mint Bokros háza előtt? Vajh rámozdul-e a Célpont stábja? Tényleg, még mindig nem válaszolt a hírtv, nem is értem...)
@clegane: Igen, Te vagy a hülye:-) Neklikkelgess! Igazodj! És pályázz a legközelebbi hulladékkezelési pályázatra. Az lesz a következő. Csak dugd meg a helyi pógi boszszépségű láányát előtte:-)
@avanivi: "A fejben dől el minden." Így van, én egy könyvet olvastam el, aminek hatására hagytam abba 40(!) év után a cigit. A könyv is erről szólt lényegileg.
Most már duplán örülök, hogy abbahagytam. Adó megtagadás, és a fideszcsicskák, akik ellopják más tulajdonát, tőlem hoppon maradnak:))))
@Habakuk999:
Na, ezért ment Marx, sőt, ha Piktoron múlik, ezért megy az egész egyetem a kukába.
Ne szórakozz!
Szaktudás, meg tanulás, meg közgazdaságtan... Ne gyere itt ilyen úri huncutságokkal, meg kommunista szakértelemmel!
Dógozni kő, a Piktor is megaszonta. A többi meg maj'gyün.
Az összeszerelő gépsor mellett, vagy bolsevik földesurak, netán a Balogh gazda birtokán, ahol lehet terelgetni a vak komondorokat, meg a Terikét...
Az a helyzet, hogy jöhetnek a permanens botrányok, kiderülhetnek minden nap új korrupciós ügyek, eljuthatnak a pofátlanság és aljasság olyan szintjére, amelyekkel még a 1998-2002 között edződötteket is megdöbbentik.

A fidesztudatú hívők másfél milliós tábora ettől nem fog kimutatható mértékben csökkenni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem ez rosszabb, mint a KISZ.
Ott néhány kivételtől eltekintve mindenki egyenlő eséllyel bírt.

Itt a hűbéri nemesi rendszert és a lövészárok-töltelékeket vegyítik mesterfokon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kérdezd Gábrist, az ő érdekköre tud remekül tüntetni az ellenzék ellen.
A narancsbolsik ellen nem sikerült még, de gondolom ez azért lehet, mert mindenben annyira eltérő a nézőpontjuk, hogy szinte kormánypártinak minősülnek.
Viszont ha tudsz kommunista nyugdíjast a környéken szólj, oda még tejfakasztó fáklyásmenetet is szerveznek!

Most is olyan elemi erővel felháborodtak a mutyikon, hogy még az is lehet, felszólalnak a Parlamentben.
Képzeld el... durva lesz... Tüntetni azért nem fognak, mert hát jövő héten utalás van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: cserpalkovics, uramisten! A csávó a tinédzserkori frusztrációk állatorvosi lova. Hétszentség, hogy 18 éves koráig napi szinten szopatták a Beavis-fejűt. Most revansot vesz a kripli - az egész országon...
@Habakuk999: "Angyal, ebben a témában is csúsztatsz?:)))

Nem néha, hanem folyamatosan hajt el.

Nem lesz majálisotok vagy valami klaszz bűrszerkős összejövetelek? "

Hülye! A Kék Osztriga és a Slemil Avokádó máma estére már einstandolva van. Most mossa a Geyza a Huba esti fellépő tangályát (szigorúan élettársi kapcsolatban) seggében egy szép szál vörös rózsával, kicsi bóbitával a fejin, fekete neccharisnyában, 46-os tűsarkú cipellőben....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lehet, hogy a fideszes dohányosokat majd kompenzálják. esetleg azzal a kitétellel, hogy csak nemzeti dohányt szíhat, amit a cba-ba vesz erzsébetre.
A poszthoz.
Mélységesen felháborít a tegnap elfogadott jogszabály. Annak motívációja miatt. Itt nem az ideológiai különbség, írányzatok szembenállásáról, az általuk közjónak minősített hatás elérésének kiváltása miatt alkottak törvényt. Mert a fentiekkel még lehetett magyarázni a 4. módosítást. Ami ott fájt, az a kőbe vésés volt hosszú időre.
Itt azonban csupán csak a sunyiságot érzem. A beszariságot és a cinizmust. Nem tudom ki osztja ki a szerepeket az ilyen helyzetben, de azt gondolom, ha megkérdezzük, ki nyújtotta be a törvényt, arra a jó válasz : akik a legrövidebbet húzták.
Ez még navracsicsnak is sok. Persze, lehet azt mondani, hogy csicska, gerinctelen, stb. Valószínűleg én is így gondolom. De közben jogász is. Tehetséges-tehetségtelen, ki-ki ítélje meg maga. De minden jogász tiszteli a jogot. Így kapod meg a diplomád. Áthághatod, kicsavarhatod, de mindig tudod mit teszel. Nyilakozata is azt bizonyítja, védjük a védhetetlent, de nem nagy elánnal. Majd csak lesz valami.
Ez a jogszabály, majd azt tudja megmutatni ki akar kilépni a poszt-fideszi korból. Mert annak ez lesz az első, amit megváltoztat.
Habár, ha én kerülök hatalomba, nekem is jól jöhet.
@Habakuk999: Nem, ebben nem adok neked igazat. Ennek a gondolkodásmód, hogy inkább én lopjak, olyan tv-t csináljanak, amivel én lophatok, mert nekem ez jár, mert én megérdemlem stb, ez nem a rendszerváltás óta van jelen hazánkban: @aritus:
index.hu/gazdasag/magyar/2013/05/01/a/
Arccal a vasút felé (már ha Felcsútról van szó)
és micsoda véletlenek vannak?!
www.napi.hu/magyar_vallalatok/ket_forintot_engedett_az_arbol_a_kozgep_ketmilliarddal_emelte_a_tetet.552308.html
Á, az fel sem merülhet, hogy ISMERTE a másik ajánlatot! Ilyet rendes nemzeti vállalkozóról és főleg az elbírálókról fel sem lehet tételezni!
Nos: én nem érdemelném meg a térdszalagrendet.
(Rossz, aki rosszra gondol)
@magándemokrata: Hogy mi LENNE a válasza? Hát már válaszoltak: megvalósítják.
@ob.szerver:
De nem fognak jönni az új botrányok, hisz nem derülhet ki, nincs róla adat, kuss lesz róla.
Visszaélésszerű adatigényléseket nem támogat a kormány!
Nagyon helyes!
Törődjön mindenki a holnapi megélhetésével, ne akarjon az állam zsebében turkálni csak úgy, akárki.
vastagbor.blog.hu/2013/04/30/visszaelesszeru_adatigenylo_vagyok_es_buszken_vallalom
@Habakuk999:
Márai már elgondolkodott, kétlem, hogy erről mi jobbat kigondolhatnánk. Lásd feljebb!
@sírbateszezazegész:
Kezdhetünk dörgölőzni??? :)
Mert hát, izé, lehetne majd, hogy a MOL-t nekem privatizéld?
@vitéž munkášőr: Ja így megy ez a családban. A családfő kiadja az ukázt, aztán az úgy lesz és kész.
Mit kell itt szarakodni a demokratikus országvezetéssel. Az csak töketlenkedés, és lelassít minden nagyszerű tervet, amit ez a szép és okos ember kitalál a haza boldogítására.
@aritus:
De amikor ezt a magatartást Kertész Ákos G.A-nak minősítette - akkor szinte mindenki sikítozott.
Hja, ha valakinek az elevenébe vágnak?!
Semmin nem szabad meglepődni,kedves vezérünk nagyobb varázsló mint Uri Geller,gyorsan KŐBÁNYÁVÁ változtatta a FIDESZ székházat.
Ha pl. Domonkos aztat mondja hogy minden rendben akkor az eleg kell hogy legyen mindenkinek. Sot, mondania sem kell, a szemelye a garancia mindenre mindig mindenhol, Viktorunk pedig ugye azon a tisztesseg gloriaja minimum...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ugyan, csak arról van szó, hogy emlékeztek arra, amikor ŐK nyújtottak be többezer adat igénylését a karácsonyi ünnepek előtt megszívatandó a hivatalnoki kart. És szeretnék ugyanezt elkerülni. Pedig most az ellenzék egyáltalán nem nyüzsgött, inkább a civilek sürgölődtek.
Na most ezeknek mondták, hogy "KÖZÖD???"
Fideszmagyaránra fordítva: Coki!!!
@Habakuk999: Véletlenül se szeretném védelmembe venni az mszp kormányok idején történt korrupciót, haverok, buli, fantát. De minőségi különbség van az akkor meg a mostani lopások között. Akkor törvényt sértettek, és lebukhattak. Ma erről már nincs szó, minden törvényes amit csinálnak, mert a törvényeket igazítják a lopásaikhoz. State capture. Tehát nekik aztán nincs félni valójuk, mert MINDEN törvényes, amit csinálnak.
@bella _ciao:

Párttagságival olcsóbb lesz. :)
@aritus:
Na, nem kell a leánykát sem félteni. Normálisan nevelt gyerek egyszerűen el sem indult volna azon a pályázaton, mert ha nyer, akkor az apjának tulajdonítják. A vér nem válik vízzé...
AJJAJ! :-)

"A komondoros Balogh fia is trafikos lehet
Fülöpházán csak ő árulhat majd cigarettát."
index.hu/belfold/2013/05/01/a_komondoros_balogh_csaladja_is_trafikos/

A kutyát azonnal lelőni! Az Ő Pályázata nem nyert, közben kiderült, hogy baloldali elhajló!:-)
Terikét úgyszintén! Megtámadni egy ilyen drága embert, aki még a leszarmazottjára is erőssen gondol? :-)
@Habakuk999:
Elgondolkodtam. És a javaslatom, hogy a lopás minősített eseteként határozzák meg a jövőben a közpénz eltulajdonítását, MINIMUM 1 év letöltendő szabadságvesztéssel - és a határ a csillagos ég legyen, összegtől és pofátlanságtól függően.
BÁRMELYIK pártnál, de az éppen hatalmon levőnél ezt további különös súlyosbító körülményként mérlegelve.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: cöcö. a srác éppen terike fia lehet. olvasd csak el, balogh nevelt fiáról van szó.
És még mi szóltuk le a banánköztársaságokat anno...
"Véresre vert képviselők kerültek kórházba
A venezuelai parlamentben fajult ökölharccá az április 14-i vitatott elnökválasztásról szóló vita."
index.hu/kulfold/2013/05/01/veresre_vertek_egymast_parlamenti_kepviselok/
Itt legfeljebb a Fidesz frakció dohánykoncessziót nyert és nemnyert képviselőitől várhatjuk el ugyanezt:-)
@megfigyelt:
Pedig a székház nem is dolomitból épült. Valaki más is csinált hasonlót, csak borral és vízzel.
@aritus: Én a talpasokról beszélek, ők érzik még így.
Arról a másfél milláról.

S előre gondolkodom, vissza kell állítani a törvényes államot, a magántulajdon szentségét, különben véglegesen egy a SZU széteséekorabeli tagállam szintjén stabilizálódunk.
@sírbateszezazegész:

És senki, hangsúlyozom: SENKI nem volt az EGÉSZ FRAKCIÓBAN (Ángyán is csak tartózkodott, de így legalább a neve nagy kezdőbetűjét megtarthatta) aki azt mondta volna: Gyerekek, itt a pártkönyvem, itt a mandátumom, szopjatok le, a hátralévő 40 évemben szeretnék a tükörbe nézni. Senki.

Mondjuk ha az átlagos fideszes képviselőt nagyjából hitelesen modellezi komondor józsi, akkor nem csoda.

lézer meg ne örüljön, ezzel a mentalitással kizárt, hogy meg lehet úszni a: sajnálatos balesetet (diktatúrában), vagy a sittet (demokráciában).
@kekex: Tündérem! Itt már nem a köszpénz lopásról szól a történet, hanem a magántulajdon lerablásáról...
@kekex:

:DDDD

A magyar társadalom mintha DIREKT összefogott volna, hogy a legutolsó mássalhangzóig igazolja Kertész levelét. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Erre az előterjesztő ámokfutóra és ráférne már egy lázár-blokkoló... a csipás cserpalkóról nem is beszélve...
@aritus: Van egy mellékhatása, +7 kg, amit viszont nem vagyok képes "fejben " megoldani :((((((
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A hír hallatán először megörültem, de kiderül, nem itt történt... :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a "munka alapú társadalom" alkotói rühellik a munkát. Fosnak, hogy a kisebb létszámú parlamentből kiszorulnak - ez az input a gombnyomkodásnál (a sötét shitnyik farizeusságuk mellett).
@avanivi:
Nem igaz! Fogsz helyette egy 8-as csavaranyát és azt szopogatod. Vashiányod sem lesz, a csavar is sokáig kitart, nem is hízol, ha nem zabálsz...
Fülöpházán Liptai Szabolcs Richárd nyerte a dohánykoncessziós pályázatot. Ahogy az az "asszonyverő" Balogh József parlamenthez benyújtott vagyonnyilatkozatából kiderül, a vele élő egyik gyermekét éppen Liptai Szabolcsnak hívják.

m.hir24.hu/hirek/belfold/Nem-marad-trafik-nelkul-a-komondortulajdonos-Balogh-csaladja
Gyerekek, ez már a Kádár rendszer reloaded. Ott nem lehetett megismerni a döntési mechanizmusokat, ott osztogattak el mindent a barátok és a jó elvtársak között. Ehhez képest csak annyi a változás, hogy most még a kevésbé jó, de lojális elvtársaknak is csurran cseppen index.hu/belfold/2013/05/01/a_komondoros_balogh_csaladja_is_trafikos/. A következő hír már nem hajaz az előző rendszerre, mert Kádár ezt a maga szintjén (lásd Bonsai Duce) nem hagyta volna előfordulni index.hu/belfold/2013/04/30/orban_rahelt_sajat_temavezetoje_dijazta/. És mostantól kezdve jöhet az összes Fideszes troll, Enricotól kezdve Vidékiig mindenki, és Gyurcsány-Bajnaizhatnak és emúttnyócévezhetnek kedvükre. Ezt már nem lehet mivel kimagyarázni.
a cocik-libsik összevisza loptak !
a cocik libsik alat káosz volt és anarhia!
szervezetlen összevisza bűnözés ment!

enek a fides álam véget vetett ! új rencert teremtett !
már nem szervezetlen...

szervezett bűnözés keretében...

más/... álítólag

a zálami nyugdíjkaszát is khm... megvédik...
de nem kel pánikba esni, nyugalom !
lesz nyugdíj ezután is ! legalábbis sokunknak
majd miután negyedére csökken a pénz így
PÁJÁZTATNI FOGLYÁK A NYUGDÍJAKAT (is)

a lebonyolítást álamtitkári megbízással dr.Kuba* Gábor és S.Gabriella foglya levezényelni....
már most fel kel készülnünk arra hogy sok libsi foglya a pájázatot támadni...
főleg azzal hogy a nyertesek névsora azonos lesz a kubatov listával...
de kedves megbízott kommentelőink:
ad1) hol van az leírva hogy fides savazó nem nyerhet pájázaton...
ad2) azt még dr.lézerdzsonni (aki brutálisan nagy ember és anynit is ér)
még ő se tuggya garantálni hogy a cocik nyejjenek...
ad3) az irigység miatt fog a többi 2,8 milla nyugger hápogni...
de nem kel agódni savazásig "elhalnak(!)" ezek a vélemények... ;)
@vitéž munkášőr:
A biorobotok átprogramozása már folyamatban van.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Assse tudom mi az a " nyolcas csavarany "pedig szopogatnám szívesen :)))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ilyenek ezek! Direkte, kibacásiból csinálják! :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Most miért mondasz ilyent?
A vak komondor is pályázhatna és még a jelenlegi erőviszonyok alapján, simán nyerhetne is...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jaja, Széles a HAARP-pal gerjeszt, mint a legnagyobb élő Echelon-tanú! Molnáref, ugyanmá'...

XDDDDDDD
@vitéž munkášőr:
Azzal az IQ-val? Simán... Csak a nyelvét kell lefeszegetnie Piktor aranyeréről és menni fog neki.
@KÁTÉó53éúétr6:
Herótom van attól. hogy mindenáron igyekeznek, minden alkalmat megragadnak, hogy bebizonyítsák, pont olyan, sőt! olyanabb, mint viktátor. Ami szemenszedett, ocsmány hazugság.
De ha ettől lesznek boldogok, ám legyen!
Igaz, hogy történelem hamisítás, de kell még idő, hogy kiderüljön az igazság.
@vitéž munkášőr:
Nagyon hallgat mostanság Széles ettárs. Pedig remegve várjuk Tesla kutatásait is meghaladó félelmetes energiacelláit.
Lehet, hogy olyan hatalmas energiát képes tárolni, hogy egy szódavizes palackot is felszénsavaz... :)
Korszakalkotó dolog lesz a szódásszifon felfedezése! DETÉLLEG...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én becsülöm a lojalitást. De ez már nem az. Megértem azt is, ha valaki nem mer lépni egzisztenciális okból. De ennek konzekvenciáját vállalnia kell. De én még emlékszem arra, hogy egy ország bomlasztott belülről vagy bukott alá a kivárás idejére. És azt is mindenki elfogadta. Mint ahogy most se vállalja szavazóinak többsége azt, hogy része volt a kétharmadban.
Azért furcsa, hogy pont a trafik-biznisz vet ekkora hullámokat.
Ennél sokkal, nagyságrendekkel vérlázítóbb és léptékű LOPÁSOKAT véghezvittek már fityeszék, és alig-alig rezdült rezdült a felszín.
Miért?
Kedveseim!
A közérdekű adatok szolgáltatása igenis aránytalanul nagy terhet jelent a hivataloknak.
Évekkel ezelőtt - a választási csalással ellenzékbe kényszerített - Kedves Vezetőnk (Fényes Csillagunk) és igazhitű társai jól időzített akcióval sok életbevágó kérdést intéztek az illetékesekhez. Az adatok kigyűjtésén és a válaszok megadásán jelentős apparátus éjt nappallá téve dolgozott, még az
ünnepnapok sem akadályozhatták az intenzitást.
A tanulságok ismeretében teljes mértékben igaza van a mai vezetésnek, hogy mindenféle jöttmentek rosszindulatú és zavarkeltő kérdésére/felvetésére/gyanújára
nem fognak rámozdulni!
@sírbateszezazegész:
Gerinctelen, szánalmas csürhe ez. A legszebb bolsevik hagyományokat viszik tovább, azoknál sokkal szánalmasabban, kussolnak és lapítanak, biorobotosdit játszanak, pénzért.
Ezért kár ott ülniük, sokba vannak.
Piktor bőven elég lenne.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Nem ertem mit basztatja mindenki O. Rahelt. Tehet o rola hogy olyan telibevert ostehetseg hogy nyer amin indul? Mert Ti ugye meg nem nyertetek a temavezetotoktol allami dijat vagy mi a faszt...Biztos az apjatol orokolte zet a kirobbano csodalatos aldast amit tehetsegnek hivunk mi prolifattyuk, kedves paps is mindenhez ert, mindet tud, mindent jobban tud, mindent meg tud valositani...
@Habakuk999: Igazad van. A gyerekekkel kapcsolatban. De erre a szüleiknek is gondolni kellene.
Nagyon nehéz korrektnek maradni és nem a szemet szemért elvet gyakorolni. Mert igenis, azzal amit tesznek az én gyerekeim jövőjét kockáztatják. Azt, hogy itt nem élhetnek/tanulhatnak. Mert most ez a hely rossz. Nem látom, hogy változik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Ha pénzt adtál bármi olyan szerkezetre, kutatásra vagy találmányra, amelyik ellentmond a Termodinamika három főtetele közül bármelyiknek, akkor: TÉGED ÁTBASZTAK." (A termodinamika szélesgáborokra való kiterjesztése)
@AKIsTUDATLAN: Mert a milliardos lopas nem kozvetlen erinti az embereket, a java fel sem fogja mi tortenik, a HVG olvasok meg ugyis le vannak szarva olyan kevesen vannak.
Viszont ha a sogorod alol kiveszik az uzletet es odaadjak a vakkomondor gazdaja 31 evesen is otthon laki kisfianak az erinti az embereket.
A facebook-on soha nem osztjak meg mit csinalt Simincska az atlaszto.hu szerint.
De egy ora alatt kb. 50ezer ember megoszja ugyanott hogy kiloptak a lancodat a nyakadbol a villamoson...
@AKIsTUDATLAN: A sajtó – hasonló okokból – tele van a trafikok ügyével. Nos, úgy vélem ennek az az oka, hogy a kormányellenes vélemények irányítói helyes érzékkel észrevették: ez pontosan az a méret, amelyet az egyszerű nép teljes mélységében megért. Nietzsche szerint „ha megfontoljuk, mily titokzatosan és leplezetlen lopóznak még ma is a nagy események a színre, hogy' elfödik őket jelentéktelen események, milyen kicsinyeknek látszanak közelről, mily sokára megtörténtük után mutatják mély hatásukat és remegtetik meg a talajt – micsoda fontosságot tulajdoníthatunk akkor a sajtónak, amilyen most, mindennapi tüdő-pazarlásával, hogy ordítson, elkábítson, felizgasson, megijesszen –, vajon több-e, mint az a permanens vaklárma, amely a fület és az érzékeket téves irányokba vezeti?”

mandiner.blog.hu/2013/05/01/trafikorszag
@Habakuk999:
a kodelka feje keze lába
brühühühühü
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: vikátor úgy lehet vele, habár focizni nem tud, azért jól mutat a diplomájával a vidi meccsen mellettem. majd megkapja a magyar turizmus zrt. beolvasztásával létrejött megaizét, amit cirbi linkelt tegnap. szerintem gábriel rossz helyen keresgél az összeesküvés elmélete igazolására, a közel-kelet nálunk van.

index.hu/belfold/2013/04/30/nem_ment_a_kommunikacio_osszevonnak_mindent/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Elég lenne ő is egyedül. Komolyan gondolom, látva az mszp elnökség reagálását Bajnaira, szanyi és a többiek kijelentéseit, az egyetlen járható és békés út az lehet, ha kiegyeznek orbánnal, dinasztikussá teszik hatalmát, így nem kell mindig befejezni a rablást négy év alatt. Tudná, van ideje, lassíthat a tempón, mindig ő lesz, lehetne építkezni is. Hisz csak egy elmebeteg akar egy romhalmaz kirákya lenni, ha lehet egy fejlődő országé is.
Komolyan gondolom. Az én ízlésemnek ugyan nem megfelelő, de ha a közjó és a jövő ezt kívánja..
@AKIsTUDATLAN: Ott nem volt közvetlenül megszopatva ha áttételesen is 3 millió ember. Ennyi. Itt szembesül a szarházi függő dohányos, hogy naponta minden doboz cigivel, amit megvásárol a nemzetiben, 120-130 forittal valamelyik fidesznyálgépszarházit támogatja közvetlenül... és persze a jövedéki adóprés is dolgozik, mint állat. 1 év alatt egy dobozon 160 Forintot nyelt be az Orbán költségvetés. Erre jön rá a mostani árrésemelés... a nagyságrend dohányos esetében, napi egy dobozzal zámolva is erősen látható tétel a családi költségvetésben. Kéretik nem jönni a bullshitekkel, hogy le lehet szopni....
@aritus: Akartam vitatkozni Veled, de a nyavalya se fogja fölpampogni magát ilyen szép időben.:)
Nincs változás Aritus, a Kádár-rendszerből nem előre, hanem hátraléptünk erkölcsben, hatalomban lévők felelősségtudatában...

A mentalitás semmit sem sem változott, csak a stílus.

Az sem túlságosan, csak itt és most adva van egy darab erős ember és rengeteg talpnyaló.

De ez egy természetes folyamat eredménye, ahol most tartunk, ezt vagy fölrobbantjuk Bajnaival, ha elhisszük, hogy valóban meg akarja tenni vagy elsüllyedünk a reménytelen államok árában.

Félreértés ne essen: senkit sem bántok, egyetlen pártra sem mutogatok, a rendszert, a struktúrát szúrtuk el.

Ennek helyrehozását mi már nem látjuk meg. De jó lenne, ha mi kezdenénk el.

Tudod, diófát is szokott ültetni a normálisabbja.
@Habakuk999: Igen. A diófa.
"Hát mi belgák hova álljunk?"
@bella _ciao: Annyira azert nem mutat jol, ha jol emlekszem nem o a legmutatosabb lanya, ez csak sima atlag :) a kozgazon futottak meg kategoria, focimeccsen meg duplanulla, oda modell kell a VIP paholyba :)) meg Berlusconitol se tanult semmit a Kedves Vezeto :)))
@vitéž munkášőr:

Vagy egyszerűbben Wágner Úr szavaival: Drága Sztrovacsek, mondja azt, hogy tíz font! Annyit már láttam egyszer! De hogy "ezer font", olyan nincs.
@sírbateszezazegész: Nagykoalíció, népfront, valódi békemenet kéne, össznépi pezsgés.
Mint amikor a szocilaizmus vége felé az egész ország fellelkesült.

Attól tartok, még nem jött el az ideje.

Túl közeli a rendszerváltás és mindenki saját bőrén tapasztalja, mi lett a szép reményekből.

Ugyanakkor az EU nyújt még alternatívát, nincs meg az az elsöprő társadalmi struktúra- és rendszerváltási érdek.

Hová tűnt az értelmiségünk?
Van egyáltalán olyanunk?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Egy közepesen masszív dohányosnál ez olyan havi 10 ezer alsó hangon, plusz expedíciót kell vezetned, ha esetleg Mord... akarom mondani Borsodban fogy el hétvégén a cigid. De hát ennyit gondolom minden Igazhitűnek megér a NER.
@sírbateszezazegész: Nem tudom.

Maradunk a helyünkön, úgy gondolom, amúgy sem szeretjük a nagy tolongást.:)
@vitéž munkášőr: Túl a bunkóságán - ami eddig is köztudott volt, csak most így face to face találkozhatott vele a nyagyérdemű - nekem ebből két dolog jöt le.
1. Taplóselvtárs úgy gazsulál ennek az éjsötétparasztnak, hogy öröm nézni.
2. a felcsúti lókupec úgy tekintgetett szét a fővárosban, ahol elvileg évtizedek óta él, mint aki sosem látta, valamint:mekkora tehet volt nekia buszozás, hiába, a Transporter az más ...

Én szégyellem, hogy ezek a fehérjehalmazok vezetik az országot. Iszonyúan szégyellem - pedig nem szavaztam rájuk ...
@Buga.Jakab: Ez nagy igazság Bubó, azaz bocsánat kuruc vitéz uram!
A káoszból rend lett, s mennyivel hatékonyabb így.
@kekex: Ketész Ákos itt of, csak röviden:
1, A boszorkányüldözés elsősorban és másodsorban és harmadsorban azért volt, mert Kertészt nem magyarnak, hanem zsidónak tekintették, és egy zsidó ne szóljon be a magyarnak.
2, Negyedsorban pedig azért, mert ügyetlen, rossz megfogalmazás volt ez a genetikusan alattvaló. Ha azt írja, hogy kulturálisan, történelmi tapasztalatok miatt, akkor is megy a boszorkányüldözés az első pont miatt. Ami miatt Kertész Imre Imre Kertész és a többi.
3, Kertész Ákos valójában a mostani baloldalt kritizálta ilyen hevesen és szigorúan, ha valaki elolvasta az egész írást, akkor láthatta volna.
4, Amúgy egy rossz írás volt szerintem. De természetesen az, hogy szószerint elüldözzék a hazajából nem azért történt mert az írás (nekem nem tetszett) nem volt jó, és nagyon nagy szégyen, és az is, ahogy ezt türte a HAZA. A magyar haza.
on
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nagyjából pont. A "barátok közt népe" ebből ért. Meg abból, hogy az olyan helyeken, mint például ahol én lakom (2-3-400 fős települések) a legközelebbi trafik 10km-re van. A másik 20-ra. És itt a legtöbb dohányosnak egy rozzant kerékpár a közlekedési eszköze...
@avanivi: Na képzeld, én nem híztam semmit! Biztos szerencsés alkat is vagyok, de elsősorban a könyvnek tulajdonítom, mert nem volt szükségem pótszerekre (azaz mindenféle rágcsák meg sütik meg több kaja).
@Evezős: nálam is már inkább a szégyen dominál a düh helyett.
Ez a Gyurcsány zsibbasztó. Próbáltam nézni, de attól félek, hogy hamarosan bereked. Itt nem arról van szó, hogy hány pártot nem vesznek be, hanem azt, hogy őt pont nem, és ez baromira rosszul esik neki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Majd sodorják a mahorkát és a kendert. A sodort cigaretta olcsóbb.

És százszor annyi csempész lesz, mint eddig volt.

Egy a biztos, az állam adóbevételei ismét csökkenni fognak. Hurrá!!
@AKIsTUDATLAN: De ez most konkrétan, személyesen Kis Pista meg Nagy Marcsi zsebére megy, az ő munkáját, befektetését, tulajdonát nullázza le a fidesz azért, hogy a saját klientúráját jóllakassa.
Ami eddig történt az nem közvetlenül érintette, sőt, lehetett kárörvendeni a szemét bankok, multik ellen, az olyan elvont dolgokkal, mint alavető jogok, jogegyenlőség, jogbiztonság, független intézmények, szólás és sajtószabadság kia faszt érdekel?
@aritus: Ügyi vagy,én küzdök :((
@Kőmíves Kelemen: Lehet,hogy ez tartja még a felszínen az országot és az építőipart,számlás munkával már rég elsűlyedtünk volna,mint az Atlantisz
@ob.szerver: Igazad lehet. Náluk olyan erő a Kádári rendszer iránti nosztalgia, hogy az elmondhatatlan. Ők még mindig ott tartanak, hogy egy munkahely, ne is változtassunk csak a fizetés legyen meg, ha valami újat kell megtanulni a munkával kapcsolatban az maga az óborzalom. Ők még ott tartanak, hogy az a jó, ha mindent megmondanak, kijelölnek nekik. Így nem kell gondolkozzanak, és remélhetőleg semmilyen változás nem lesz körülöttük.Négy-hat évente le tudják cserélni az autót (az egyetlen zavaró tényező az, hogy nem csak 6 típus van, mint az átkosban, és több színből is lehet választani), majd a Bonsai Duce kegyéből kapnak egy "hobbitelke" valahol. Ott hétvégeken elkapálgathatnak a háztájiban, és nagyobb ünnepeken felvonulhatnak a kedves vezetőt éltetve.
A Bonsai Ducénak ennél nem is kell több. Ilyen végletekig lebutított, önálló gondolkodásra képtelen Fidesz szavazókkal könnyű dolga is van. Ezek azt szeretik, ha a pofájukba hazudnak (sokadszorra), és akkor is boldogan tartják a szájukat a következő adahoz.
@Habakuk999: én már most is (régóta) sodrom. Camel 900 HUF/40g - 4-5 napra elég. Összehasonlításképp Németország, Hessen: Marlboro 3.50€/35g.
Lehet, hogy most sokan elküldenek a francba, vagy naívnak gondolnak/bélyegeznek, sőt lesz olyan is aki egyenesen orbán szekértolójának fog tartani. Nem fog zavarni.
Én azokat, akik azt mondják "orbánnak mennie kell mindenáron, utána csak jobb lehet", na én őket tartom naívnak. Mert nem akarom senkiről sem azt feltételezni, hogy csak a most orbán és emberei által betöltött helyekre pályázik. Mert akkor azt kellene mondanom, nem naív, de nem is demokrata és nem is hisz a jogállamban és a társadalmi egyenlőségben. Hatalomhoz törleszkedésében miben különbözik a jelenlegiektől? Semmiben. Mi lesz orbánt követően? Mindenkit kirúgjunk, mert ök helyezték oda? Tekintett nélkül esetleges alkalmasságára? Egy köztisztviselőtől mit várunk el, kihez/mihez legyen lojális?A kinevezőjéhez vagy a törvényekhez?
Azt hiszem mindnyájunknak le kellene ülnünk, s elgondolkozni, hogy valóban a rendszerrel van-e bajunk. Vagy csak a leosztással. Ha a rendszerrel, akkor álljunk azok mellé, akik talán azt akarják megváltoztatni. Ha a leosztással, akkor azok mellé, akik nekünk is juttatnak. De ebben az esetben ne csodálkozzunk, ha 15-20 év múlva is még azon mérgelődünk, hogy gyerekeink, unokáink hátrányba kerülnek, mert nem "azokhoz" tartoznak.
@vitéž munkášőr: Németország drágább ezek szerint, a szomszédokra lennék kíváncsi, románokra, szlovákokra, horvátokra.
@sírbateszezazegész: Ha irnal nev szerinti peldakat hogy szerinted mely 2010 aprilisa ota kinevezett emberek alkalmasak (masoknak joval alkalmasabbak) a betoltott poziciora (es legyen mar megemlitve szakmai tapasztalata, szakiranyu diplomaja es szakiranyu gyakorlata) sokat segitene melyen elgondolkodni ezen e feltevesen. Laszlonera meg fejbol tudom a menetrendet Davidkara gondolva khm...erosek a ketsegeim hogy juj de meg kellene egy tisztogatast siartni nekunk...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én azt nem úgy gondolom, hogy Kertésznek igaza lenne. Nem genetikailag vagyunk olyanok, amilyenek, hanem józan megfontolásból. Feltételezve, hogy a hősök száma elenyésző (ami nagy valószínűséggel mondható), a többiek, azaz a nagy többség felmérte, hogy a helyzet megváltoztatására tett/teendő bármilyen kísérlet abszolút reménytelen, azaz az utcára vonulás a kormány ellen teljesen felesleges (és akkor csak hős = ostoba lehet, aki mégis kimegy), mivel a bizonytalanok száma továbbra is 50 % körül marad, azaz a FIDESZ nagyobb hívőtömegével simán nyer 2014-ben is. Az emberek pedig nem hősök akarnak lenni, hanem élni az életüket, éspedig itt és most. Mivel nincs nekik egy másik (kivéve, akik külföldre távoztak, de ahhoz nagyon nagy lelkierő kell, és ez a „semleges” tömeg döntő részében nincs meg).

A bizonytalanok tömegét egyrészt önmaga erősíti és tartja magas szinten. Ezek nem kezdeményező típusok, hanem egymást figyelik, és mivel senki sem kezdeményez, döntési szinten mindegyikük marad, ahol van. Az alaphelyzetükből való kimozdításhoz az kellene, hogy valaki példát mutasson nekik, vagy legalább elhitesse velük, hogy nem két ugyanolyan borzalom közül választhatnak, hanem bizony a két borzalom azért különbözik egymástól. Nem is kicsit. Ehhez először is el kellene őket érni, amire az ellenzéki pártok országjárása és lakossági fórumai alkalmatlanok, oda ugyanis pont nem ők mennek el, hanem a hívek. Marad a média meg a háló. A médiát ismerjük, mind a királyit, mind a kereskedelmit, azokból ilyesmi sohasem fog kijönni, max. az ATV meg a Klubrádió küzd magányosan, e kettőt meg, ha beszüntetni nem is sikerült, simán bekommunikálták az „elfogult” kategóriába (pedighát azok a FIDESZ-es pártsajtóhoz képest, ugyebár …).

És akkor a háló. Ha valaki olvasgatja napéldául Sereséket a HVG-n, vagy a nyüzsit, bizony hamar rájöhet, hogy mindent megtesznek azért, hogy a két borzalom teljesen azonosnak láttassék (aminthogy a Hírszerzőnek - többek között - nagy része van a FIDESZ jelenlegi kétharmadában is a korábbi regnálók diabolizálásának révén). És ez a többi véleményblogon is így van. Azaz a háló, melyet derék véleményformáló értelmiségünk vezet, nagy erővel készíti elő a FIDESZ újabb győzelmét. Matematikailag: ha az utálat „u”, amely a pofátlansággal („p”) és a hozzá nem értéssel („hné”) hatványozottan növekszik (u a p+hné-ediken) akkor, ha a kezdeti utálat („u kezd.”) mindkét oldal esetében = 1, bármennyivel is pofátlanabb (p >> p’) és hozzá nem értőbb (hné >> hné’) az egyik oldal, az utálatuk akkoris egyenlő. Ez ellen tenni semmit sem lehet, és ilyen helyzetben az ember a nyugalma és a biztonsága érdekében minek kockáztatna, még ha nem is meghatározott „genetikailag”.
@Habakuk999: a németeknél/osztrákoknál valóban drágább, de úgy néz ki, már nem sokáig. Szlovéniáról tudok beszámolni, ott cca. egy 100-assal több, mint itt. Nemrég 3.20€-ért vettem egy doboz Pall Mallt.
@Habakuk999: "Nagykoalíció, népfront, valódi békemenet kéne, össznépi pezsgés." - látom elkapott az itt van május elseje retró érzés. én megyek, de legyen nálad sör-virsli. és fordítsunk a sorrenden. kaja-pia után felvonulunk, transzparensek nyúl és fabius feladata lesz.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: és Observer

Szerintetek a másfél millió szoci és liberális hívő megváltozott?

Szerintetek végiggondolta, mi a búbánatos mennykő miatt lettünk elsőből utolsók?

Mi a büdös lófasztól világosodna meg az a másfél milla narancshívő?

Szanyi kapitánytól? Mesterházitól? Gyurcsánytól? És most sajnálkozva írom le, Bajnaitól?

Van nekik valami alternatíva - valódi, őszinte, az ő érdeküket is képviselő - lobogtatva?

Nekem meggyőződésem, hogy először rendet kéne tenni a saját portánkon, felmutatni, mit hogyan is szeretnénk, akarunk, utána lehet sajnálkozni, dühöngeni a másik hülyeségén.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szász Károly. Neki miért kellett mennie? (az pech, hogy most ők teszik el az útból) Én az elvről beszéltem. És nem csak a felső beosztásban. Kormány persze, de az egy politikai megbízás. Tényleg megint mindenkit le kellene majd cserélni osztályvezető-helyettesi szintig? Majd attól is jobb lesz minden, ha az állami/önkormányzati cégek igazgatóságába/felügyelő bizottsába ismét más kerül? Én erről a "kultúráról", gyakorlatról beszélek. De ha a többségnek ez kell, én tudomásul veszem.
@Habakuk999: ej-ej. ez az ország determinálva van kisebbik rossz fogalmára. provinciális és magába forduló. szeretünk szenvedni, de azért nem annyira.
@bella _ciao: Elegem van a hülyék háborújából - rózsák háborúját akartam írni, aztán végiggondoltam az általam ismert növényfajtákat, de még a liánokat sem akartam megsérteni, hogy hozzájuk hasonlítsam a sok mocskot, akit politikusnak hívnak.
@Marcellusca: odaállni?..elég ha lejátsza az előre felvett felvételt.
@Habakuk999:

1./ Már sokszor megírtam, miért lettünk "elsőből utolsók", többet nem írom meg, úgyis felesleges.
2./ Örülök, hogy illusztráció is van a korábbi hozzászólásomhoz.
@nemecsek ernő áruló: nálam bőven kiveri a biztosítékot, főleg hogy holtfelesleges volt, viszont innen a túlsó partról látom, és az alapján mérem be mennyire tiszta az idő..
@bella _ciao: Tudod, ha sorra alakulnának a kis pártok, nem csupán Bokros és Fodor, hanem új alapítókkal, akkor érezném azt, hogy valami elindul.

Én pl nem szeretek szenvedni.

Ezt Angyaltól kéne remegve megkérdezni, nehogy megbántsuk a keresztényi érzékenységét, de annyi perverzió derül ki náluk mostanában...

Szóval úgy gondolom, a balosok előtt ismét itt a lehetőség annak bemutatására, hogy valódi értékelvű politikát teremtő európai politikai formációk, vagy a fideszhez hasonló gátlástalan gazemberek pepitában.

Meg fogjuk látni.

De ha folytatják az eddigi tevékenységüket, akkor ne merje egyetlen balliberális szimpatizáns se fikázni a békákat!

Mert abban az esetben ők is békák.
@sírbateszezazegész: Na latod, magad valaszolsz magadnak. Szasz addig kellett a Fidesznek amig nem lett jobb otletuk. Solyom addig kellett amig nem lett jobb otletuk. CopyPali addig kellett mig nem lett jobb otletuk es a sor vegtelen.
Nem kellenek oda a szocik hogy kirugdossak az embereket barmilyen poziciobol, kirugnak ok barkit barhonnan ha lett jobb otlet...So gets im Leben, du oder ich..
@Habakuk999: ne álmodj, tudod jól könnyebb a másikat szidni, és mondani, hogy jé de kövér, meg ráncos mint belenézni a tükörbe és meglátni önön valónkat. nem tanultak ezek semmit.
@vakapad: Tudod, ez a fidesz második kormánya. Huszonkét év alatt nem a hatodik, hanem a második.
@vakapad: de nem gondolod, hogy a hvg meg többiek azért követnek el mindent, hogy azonosnak látszódjék a fidesz meg az mszp, mert valójában tényleg azonosak?
1, Mindkét társaságot nem a diktatúra, hanem csak azok irányítói zavartak, mert ők akartak lenni fent?
2, Hogy mind a két társaság szarik a demokráciára (és a híveik is), és ott próbálta és próbálja kijátszani, leépíteni, ahol csak tudja?
3, Hogy mindkét társaság úgy gondolkodik, hogy a "sajátjainak" jusson minden, hogy a közpénz = pártpénz = sajátzseb (az öszödi beszéd elsősorban erről szólt, hogy ez nem így van, és ezt be kell fejezni, jellemzően Gy. bukott ebbe bele, és égett rá a hazugság és lopás és csalás)
4, Hogy az, hogy az mszp-nek volt már 2/3-a és mégsem élt vele vissza, az nem igaz? Egyrészt azért kicsit buheráltak ők is (pl népszavazás érvényességi küszöb), másrészt KOALÍCIÓBAN, a sokat szidott szdsz-szel volt meg a 2/3-uk, és az szdsz valami gátat, kontrollt jelentett.
5, Te látsz bármiféle stílus és gondolkodásváltást az mszp-nél? Mert én nem. Ugyanazok az arcok, ugyanaz a felelőtlen, populista, igérgetős módszer. Ha a fidesz rezsicsökkent, az mszp rálicitál és áfát csökkent stb.

Ahogy az mszp szarsága nem menti fel a fideszt a saját aljasságai alól, ugyanúgy az mszp sem lesz szebb és kívánatosabb a fidesz görénységétől.
@Penivaldes:

1./ A demokrácia többek között arról is szól, hogy a helyi érdekeket nem lehet azoknak felülírni, akikre a döntésük negatív következményei nem lesznek hatással (ahogy, gondolom, rád se). Fenti okból a nyomvonalról a helyi önkormányzat döntött. Felajánlottak nekik a tervezők olcsóbb megoldásokat is (összesen 32 változat volt), de azokat különböző, rájuk nézvést hátrányos okokból nem fogadták el.
2./ A döntés a végleges nyomvonalról (azaz a völgyhídról is) az I. Orbán kormány idején, 2002. februárjában történt.
3./ Az ország valahogy kibírta a demokráciának ezen költségnövelő hatását, és mondhatjuk, nem ez lesz az utolsó ilyen döntés. Ha valaki nem akarja megfizetni, azt is lehet, de annak nagy ára van.
Habakuk999 2013.05.01. 11:59:24
Miért csak a bal oldalon kellene keresni normális pártot. A jobboldalon jelenleg nincs párt, a szeretett fityiszeseid csak lopásra szövetkeztek.
@Habakuk999: Igen. Én amiatt nem hiszek a politikai váltógazdálkodásban amit a fentiekben írtam. De ennek fenntartása elementáris érdeke mind az mszpnek, mind a fidesznek.
@aritus: Azt is tök hülyén. Mármint az ígérgetést.

Én a helyükben az élelmiszerárak áfájának a csökkentését nyomnám ezerrel plusz eggyel.

A fidesz szépen meg fogja csinálni választás előtt, ez a "dicsőség" is őket fogja támogatni.
@Habakuk999: valami dakota közmondás szerint három a magyar igazság. nekem ez már ráadás.
most hallom gyurcsány mit mond:
"botrányos kormánya és tesze-tosza ellenzéke van magyarországnak." he? öntökönszúrás?
@poor: Mellément, libsi vagyok, tán egy kicsit autonóm, lehet.

Igazad van amúgy, konzervatív jobboldali pártunk nincs.
És hatalmas szükség lenne rá.
@vakapad: engem nem érdekel ki találta ezt ki, hülyeség volt, és ezen nem változtat semmi.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: De vajon egy kormányváltás során ez most megszakadna? Szerintem nem, nekem ezzel van gondom.
@poor: gyenge a belépésed, ha habakukot fideszesezed. poórból lettél, s poorrá leszel.
@vakapad:

Nagyjából egyetértek, de figyelem: nem azt írtam, hogy K.-nak igaza van, hanem azt: a magyar társadalom megfogta egymás kezét, és pont úgy viselkedik, hogy igazolja: K.-nak igaza van. :)

Egyébként, ha a genetikázást kivesszük, akkor végül is nem? Ami itt száz éve megy, talán egy-két hónapot ('56, '89-'90) leszámítva, az vegytiszta birkaizmus.

Na megyek, mert valami kaját is kéne csinálnom. :)
Mesterházy most szegte meg a Bajnaival kötött megállapodást. Remek!
@sírbateszezazegész: Én hiszek. Szükség van politikai váltógazdaságra, mert különben belenőnek a funkciókba a hatalmon lévők és a fejlődés lelassul, elkorcsosul.

Az evolúció nagy, mindennél "szentebb" dolog.

Ha létezik Isten, akkor a természet törvényeiben alapján létezik.

Ehhez pedig a váltógazdálkodás, a folyamatos mozgás és "harc" a megfelelő alkalmazkodás.
Szerintem persze.:)
@Habakuk999: ezt a balliberálist felejtsük már el, ezt is a fidesz adta nékünk. Bal vagy liberális. Én pl liberális volnék, és mivel a jogegyenlőség nagy híve, inkább a liberálisok balfele, de az mszp-t azt nagyon rühellem, és rüheltem. Mondjuk a fideszt is, az első Orbán kormány óta, ott megmutatták kik is, mik is ők.
Tehát ilyen nincs, hogy balliberális, ugye ez azt jelentené, hogy mszp és liberális egykutya, ha a történelmi kódolását nézem, akkor meg nettó zsidózás. Mert a zsidók azok akik ránk hozták a liberális fertőt (lásd Budapest (Judapest) a bűnös város, és a zsidók azok, akik ránk hozták a kommünt, meg a Rákosit, a komcsikat.
Szóval ez a balliberális mindenképpen hazugság, sunyiság, a fideszre jellemző kódolt üzengetés ide is, meg oda is, olyan orbános pávatánc.
@bella _ciao: Nem vagyok én olyan rémisztő.:))

Hol hallgatod Te Gyurcsányt?

Én olyan jól megvagyok politikusi beszédek nélkül.:)
@Habakuk999: Nem helyesen fejeztem ki magam. Abban nem hiszek, hogy csak két politikai formáció határozza meg a kínálatot.
Igazad van.
@aritus: Már Épésznek is írtam, olyan sok karakter a szdsz.mszp koalíció, lusta vagyok.

Akkor használom a ballibsit, ha a koalícióra gondolok.

Amúgy szdsz-hez álltam közel, de az én megítélésem szerint éhesebbek voltak, mint a szocik.
Sajnos, ez is elég egyértelmű következmény.
@vakapad: pontosan, errol van szo
Ezert volt a reggeli kesergom is, nincsenek illuzioim, lassan a remeny is halott, ezt a tarsadalmat es a moraljat annyira sikerult leamortizalni, hogy onerobol nem tud magan segiteni, mas meg sajat erdekbol nem fog, tehat...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Mit irattak ezekkel alá vajon?

Hadházy Ákos által elmondottakon is meglepődtem,)Hogy van aki az arcát meri vállalni a véleményéhez,)
@vakapad: a Völgyhíd sztorija ez, amit írsz, de ez a nemzeti emlékezetből kiesett, és csak az maradt, hogy a gyurcsótány, meg azért lett völgyhíd, hogy a szocik lophassanak.
Valóban loptak az autópálya építéseken a fidesszel együtt, nem véletlenül került olyan sokba egy kilométer, de a völgyhíd nem a lopás miatt lett. A helyi községekkel való alkudozás miatt (hogy merre menjen az autópálya) évekig(!) húzodott az építés befejezése.
@bella _ciao: Nekem Pandora rádióm szól, most éppen Lorena McKennittel.

www.youtube.com/watch?v=DopgBNBoVqY
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Vitatkozom Veled Cirbi, el fog jönni az is.

Borivó nép vagyunk, először keressük az "okosságot", de mindig eljön a rebellis ébredés.
@Habakuk999: ne is mondd, nagyon-nagyon haragszom az szdsz-re. Inkább már múltidő, már nem érdekelnek. Nem kellett volna belemenniük a Horn-kormánnyal koalícióba, ott baszták el. Semmi más oka nem lehetett akkor a koalíciónak ( a szociknak nem volt rá szükségük, megvolt a kényelmes többségük), mert éhesek voltak a fiúk, hatalmat akartak:((((
@Habakuk999: oszt nem nézel statisztikákat. több sör fogyik mostanság. persze, azért át-átüt a kurucosság.
@aritus: Igaz, ha nem állnak össze velük, kinőhetett volna belőlük egy jobboldalhoz közelebbi értékrendű, tisztességes párt, amit Poor kolléga is hiányolt.

Erre így még nem is gondoltam, eltűntek volna a szélhámosok a párt uszályából, ők csapódtak volna a szocikhoz.

nehéz ügy ez Aritus, az eredeti tőkefelhalmozás lázasan izgatott világában, amikor mindenki el van foglalva a szerzéssel és kaparkodással, lemondani a hatalom előnyeiről.

Látod, Viktor népe még tizenvalahány évet követően is ezen időszak "igazságos jóvátételére" vágyik.
@Habakuk999: önző módon, bár csak igazad legyen, a történelmünkben, ha jól megnézzük tele vagyunk külső segítséggel, némettel, lengyellel, horváttal, és nem a uralkodókra gondoltam főleg, hanem olyanokra aki valaminek az élére álltak. Akár pénzel, akár szabadság vággyal.

Polgárság, Nyugat, Elvek, Jogok, Művészet
Lehet itt birkázni és békázni. Ezzel biztos meginvitálhatóak a megszólítottak. Nem is értem miért nem ugranak? Azon azért érdemes lenne elgondolkodni, hogy az "orbánnak-mennie-kell" közösségnek a megfelelője ott van a másik oldalon is, "ezek-soha-ne-jöjjenek-vissza" alapon. Mert azért nem mindenki vonulgat a bayer-bencsik-csizmadia zászló mögött.
Meg a jobbikra sem csak az idióták szavaznak.
Én nem várom el, hogy baja, szekeres, puch, vagy az útódja velez(habár miért kell egy pártpénztárnoknak mindenféleképpen mandátum, azt nem értem) ne induljon listán. Csak engem zavar. De ahogy látom másokat is.
A közgazdász a Fülöp-szigeteki csodadoktor szintjén van

Index

2013. május 1., szerda 09:11 |

A szakma képviselői egyetértenek abban, hogy a fiatalok számára az egyetlen járható út, ha külföldre mennek és hazahozzák a tudást. Bár a szakmai műhelyeknek egyre rosszabb a helyzete, a magánkezdeményezések kihúzhatják a magyar közgazdásztársadalmat a gödörből.

index.hu/gazdasag/2013/05/01/rajker_konfero/
@sírbateszezazegész: persze, de pártnagyjaink fekete fehérben gondolkodnak, ha nem állsz mögénk akkor biztos xy oldalán állsz. tévedés én a magam oldalán állok.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
"@bella _ciao: Annyira azert nem mutat jol, ha jol emlekszem nem o a legmutatosabb lanya, ez csak sima atlag :) a kozgazon futottak meg kategoria, focimeccsen meg duplanulla, oda modell kell a VIP paholyba :)) meg Berlusconitol se tanult semmit a Kedves Vezeto :)))"

Vajon az egyetemen a gólyatáborban a HÖK-ösök hogy minősítették? MEg lehet dugni, ha hányni kell gondolj az apjára Pisti?
Martonyi: kormány nem kívánja felülvizsgálni az EU-tagságot

Martonyi János szerint Magyarország nyilvánvalóan Európa része, elkötelezett az európai értékrend mellett

www.napi.hu/magyar_gazdasag/martonyi_kormany_nem_kivanja_felulvizsgalni_az_eu-tagsagot.552365.html

----------

Nem enged a kormány az EU-nak
Nem módosítjuk a jövedéki adóról szóló törvényt.

www.napi.hu/ado/nem_enged_a_kormany_az_europai_bizottsagnak.552323.html
@Habakuk999: Nem tudom, drágább e, mert kb. 10 éve nem jártam arra, mert kurva messzi van (80 km). Ha a csehekhez megyek, akkor is inkább osztrigán keresztül. Eccer mentem a szlovákok felé... 5 óra várakozás Pozsonynál, mert ebédeltek a útépítőmunkások. Elég volt.
Napi.hu

Már nem vonzóak a magyar papírok
Jócskán megugrott tavaly a magyar állampapírok másodpiaci forgalma, mostanra azonban a korábbi szintre süllyedt az érdeklődés.

Autósok figyelem: változik a KRESZ
A vétkes 5-150 ezres pénzbírságot fizethet.

Tovább gyűrűzik a trafikbotrány
Nyilvánosságot kérnek a vesztes pályázók.

Újabb magyar ügyet vizsgál Brüsszel

Odacsap a zsebszerződéseknek a kormány
Hogy alakul a földár?

Milliárdokat kapnak a nyugdíjasok
A kormány 6,5 milliárd forinttal megemelte az OEP kiadásait, amit a nyugdíjas alkalmazottak bérkiegészítésére mehet. A kiadás a hiányt növeli.

Újabb listán kullog hátul Magyarország
Az informatikai ellátottság az iskolákban annak ellenére van jelentősen elmaradva az uniós átlagtól
@Habakuk999: Ezt azért ne nevezzük eredeti tőkefelhalmozásnak. Különítsük el a piacgazdaságban hívőket, akik esetleg szabatosabban értelmeztek valamely adójogszabályt, és a közösből lopókat, kiknek mindig a közösből kell kipótolni azt, amit a piacon elvesztettek. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi bajod a fülöp-szigeteki csodadoktorkkal? a látvány és kommunikáció számít. mondom, a beteg jobban érzi magát. miért is? mert mondom.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Napi egy doboznál ez 24 ezer 800-al számolva... ha ketten szívtok, akkor a duplája... ennyiből él a drága faszkalap alpolgi nálunk havonta...
@Habakuk999:
Parancsolj, itt 1 netbolt, árjegyzékkel.
ke.potraviny.eu/cigarety-fajciarske-potreby/cigarety/page1.html

A legolcsóbb cigi 2,1 Euro, a legdrágább 8 körül,
interneten rendelve válogathatsz, hogy 4, 6 vagy 24 órán belüli szállítást kérsz a térképen megjelölt területen belül.
Legalább 25Eu rendelés a minimum, kistzállításkor fizetsz kp-ben 0% felárral, étkezési jegyet 95%-os névértékben fogadnak el. Ennyi.
@aritus:

Én azt úgy gondolom, hogy a politikusok között ugyanúgy vannak a tízparancsolat előírásait be nem tartó egyének (mégpedig ugyanolyan arányban), mint a teljes népesség között. Ezt kiküszöbölni nem lehet, a kérdés mindig az, hogy ezt a viselkedést a politika normálisnak tekinti-e (noráadásul elősegíti), vagy hagyja az igazságszolgáltatást érvényesülni. Szerintem ebben van különbség a két oldal között, szerinted meg nem. Nem látok okot arra, hogy a véleményemet megváltoztassam.

Azt is gondolom, hogy a politikai párt célja a hatalomra jutás, egyébként a pártnak semmi értelme nincs, bár ezt Magyarországon (ki tudja, milyen okból) elítélendőnek tartja derék népünk. Hááát … ő tudja.

1./ Amit leírtál, az Orbán szövege. Nem lenne rossz, ha ezt nem vonatkoztatnád automatikusan (és, sajnálom, de így van, önkényesen) a másik oldalra is, anélkül, hogy beidéznéd az MSZP-re vonatkozó bizonyító erejű kijelentést.
2./ Valami bizonyíték kellene, hogy mikor „szartak a demokráciára”, és hogyan „játszották ki” a jelenlegi ellenzékiek. Addig csak egy kijelentés. Mégpedig szubjektív.
3./ A Gyurcsány vezetésével működő MSZP szakértői szinten kidolgozta az átlátható pártfinanszírozásról szóló törvényt, amelyet a FIDESZ nem írt alá.
4./ Aha. Szóval az MSZP rávetette volna magát az alkotmányra, de az SZDSZ miatt nem merte.
- Szóval, most lopott ez az ember, vagy nem?
- Nem lopott, bíró úr kérem, de ez csak a felesége miatt van, ha nincs az asszony, tuti lopott volna.
Megjegyzendő még, hogy az „alkotmánybuherálás” azt jelentette, hogy addig csak akkor volt a népszavazás érvényes és eredményes, ha legalább 50 % elment, és legalább 25 % egy irányba szavazott, a nagy buherálás után meg elegendő volt, ha 25 % egy irányba szavazott. Hát, mit mondjak, úgy felrúgták a demokráciát, hogy csak na.
5./ Hát, mit mondjak? Én úgy hallottam, az MSZP megszavazta a Gyurcsány csomagot is, meg a Bajnai csomagot is, az ígérgetés meg miattatok van, ugyanis, ha nem lenne ismeretes, elárulom, hogy a rezsicsökkentést már több mint egymillióan aláírták. Vér, verejték és könnyek ígérgetésével nem lehet választást nyerni (Churchill is csak a megválasztása UTÁN mondta).

Az ellenzék láthatóan a te szavazatodra se számíthat, marad tehát Orbán. Ahogyan írtam
@Penivaldes: Nem csak pártnagyjaink. Nem maradt bennem tüske, nem azért írom, de voltam én már itt orbán szekértolója, agymosott narancsdroid is. fideszfan=mszpfan. Azért ott is megeröltetőba kritikai gondolkodás.:-)
@Habakuk999: "@vitéž munkášőr: Németország drágább ezek szerint, a szomszédokra lennék kíváncsi, románokra, szlovákokra, horvátokra."

Persze, hogy drágább... a sör is... de vajon mennyi a minimálbér, horribili diktusz az átlagbér? Csak mondanám, a német nyugdíjasok telente Mallorcára, megide járnak a nyugdíjukból spórolni. Nem mese, tapasztalat...
@Habakuk999: Te is fiam, Bluetoth? :)
Bizony, így van ez.
@Habakuk999: "@bella _ciao: Elegem van a hülyék háborújából - rózsák háborúját akartam írni, aztán végiggondoltam az általam ismert növényfajtákat, de még a liánokat sem akartam megsérteni, hogy hozzájuk hasonlítsam a sok mocskot, akit politikusnak hívnak. "

Hiányos a természettudományok műveltséged:-) Kancsókáról még nem hallottál? Köcsögöcske is van mostanság elég. Igaz az egy alternatív művirág:-)
@Habakuk999:

1./ Juszt se írom meg újból. Sokatoknak úgyis felesleges, nektek elég annyi, hogy hat az több mint kettő. Sőt, 2014. után sem változik a helyzet, mert a hat még a háromnál is több.
2./ És a második FIDESZ kormány jelenlegi ámokfutása egyértelműen következett az első Orbán kormány ténykedéséből. Minden vonalon.
@dobzse.laci: na itt pihenjünk meg néhány pillanatra, mert a mi családunkban sem szokás az elhunytak nevét kiejeteni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Mint írtam, nem birkaizmus, hanem önvédelmi reflex. Amelyhez minden egyénnek joga van.

Hogy ezt a háló véleményformáló értelmisége elítéli, miközben(!!!) minden erejével pocskondiázza az ellenzéket, az már közelít a birkaizmushoz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most is itt van a nyugati segítség.

S a Koppány óta tartó örök dilemma:
akarunk-e nyugathoz integrálódni?
akarunk-e kelethez integrálódni?

Vagy hagyjon mindenki békén bennünket, egymás között mi vagyunk a királyok?

Az első két kérdés földrajzi elhelyezkedésünk miatt mostanáig folyamatosan megoldandó kérdés volt, szerintem ma már, az eltolódó határok miatt lassan okafogyottá válik.

A harmadik kérdés pedig csak rúdtáncos lidércnyomásban szenvedőknek tűnhet valódi kérdésnek.

Jó étvágyat mindenkinek!
@vakapad: Nézd, olyat nemigen olvashattál tőlem, hogy Orbán fidesze újuljon meg.
Azért nem, mert számomra egészen egyszerűen nem jelent demokratikus alternatívát.
Nem tudom elképzelni, hogy Orbán fidesze Magyarország érdekében tevékenykedjen.

A sokszínű szocik, liberálisok, párt nélküli jobboldaliakban látok lehetőséget megújulásra.
Ezért kritizálok.

Ezért nem megsértődni kéne, hanem elgondolkodni, a hálón lévő vadmarháknak - megtisztelésnek veszem, hogy hozzájuk sorolsz - lehet-e némi igazságuk.
@Habakuk999: nem fog menni. :(((

Többen szeretnénk, mint gondolnád, de talán nem elegen. Nemrég azt kérdeztem -- nem tőled --: Ha az 1.0-át 1.1-re, netán 2.0-ra cseréljük, mi változik Abszurdisztánban, ha ugyanaz a vas, ugyanaz az ,,op.-rendszer''. A csicsa.

Időről-időre sokan úgy gondolják, hogy ,,ideje leváltani ezeket''. Jó. Egyetértek. Az egész rendszerváltás óta hatalmon lévő elit bizonyította alkalmatlanságát.

Ám ha a lehetséges utódpártok bármelyike is ugyanazokkal a módszerekkel operál, mint elődjei, semmi sem változik--pozitív irányba. Pozitív irány. Nem az esetleg hatalomba kerülők felemelkedése lenne a cél, hanem az egész ország kirángatása ebből a Trutyimus Hungaricus-ból. Mondjuk Norvégia lehet elérendő cél.

Akkor pl. az átláthatóság nem azt jelentené, hogy egy csoport lát és ellenőriz mindent, a többieknek meg kuss.
@Habakuk999: sokan nem tudják megemészteni, hogy valakinek nem elsődleges célja Orbán leváltása, hanem - nagyban köszönhetően az alternatíváknak - inkább távolabbra tekint. Pedig, ha elég sokan tudnánk és mernénk távolabbra tekinteni, az a bizonyos leváltás egy egyszerű következménnyé szelídülne.
@vakapad: Ne akarjon senki hatalomhoz jutni. Kerüljön olyan helyzetbe, hogy az általa helyesnek vélt elgondolásait, programját -melyet előre közölt, annak minden kínjával együtt-, azt meg tudja valósítani.
@vakapad: Mellesleg az ország lakosságának többsége nem bízik egyetlen politikai pártban sem.

Lassan egy törpe minoritás koncért való harca a magyar politikai élet.

Ez jó? Ez kielégíti a baloldal politikusait?

Ha igen, gratulálok.

Méltó helyük lesz a magyar történelemben a saját érdeküket előtérbe helyező, állandóan civakodó bugrisaink között.
@Légifarkas: Olvastam a hajnali kommentedet kekexnek. Egyetértek.
@Légifarkas: @le Látó:
Persze, az egy másodpercig nem kérdés, hogy le kell váltani ezt a bandát.

De mi lesz utána?
@Habakuk999: Az a baj, hogy a Jobbikot is beleértve, szerintem nincs értelmes alternatíva, akire azt mondom, hogy érdemes lenne. Hangzatos szavak vannak, de én már annyira megátalkodott valék, hogy csak a tetteknek hiszek.

Nem igaz, hoga a túlerő ellen nem lehet semmit sem tenni, sőtnéha nagyon kis apparátus is elég. l. Szabó Rebeka.

Ha kizárólag pártokban és hatalom megszerzésében gondolkodnak 1esek, ám tegyék.
@Habakuk999: egyrészt te is megadtad fentebb a választ, másrészt pl. Habakuk sem véletlen írta a diófát! (Nagyapám ültette, unokám szüreteli-- szal hosszú történet.)

A gond az, hogy dióról a többség hallani sem akar, max folyton termő szamócát hajlandó ültet(tet)ni és azt is mással műveltetné, okosba'.

Én diófát ültetnék!

Nyúl úrfi is leírja itt

hamozottnyul.kinja.com/hogy-mi-a-bajom-485681638

Valami hasonló lenne a cél. Felülemelkedni a bosszúvágyon és élhető világot építeni.

Egyes rendszereknek viszont nem célja a dió termesztése:

kapitalizmus.hvg.hu/2013/03/29/mit-mond-a-diktatorok-kezikonyve-a-valasztasokrol/
@le Látó: no ma azért van már olyan diófa is amely pár év óta termőre fordul..de a példa az jó, bár szeretnék én is enni abból a dióból.
@sírbateszezazegész:

Naggyon szép. Sajnosugyanakkor, amennyiben egy párt az elképzeléseit "annak minden kínjával együtt" közli, akkor sohasem nem kerül "olyan helyzetbe", amelyben azt meg tudná valósítani.

Nopláne ha a kormányzás "hatalom nélküli" kormányzást jelent.
@Habakuk999:

Én is azt írtam. Nem bízik. Hát akkor nem. Marad Orbán. Ennyi.
A helyzet elszomorító, mert a kommentelők véleménye az egész mai magyar társadalom tükörképe--legalábbis szerintem.
Épp emiatt erősen gondolkodom, hogy érdemes-e.
Vagy inkább épészmérnök példáját kövessem... túl sok energia pazarlódik feleslegesen (amit a rövidlátók okoskodásnak, a hatalomféltők egész másnak értenek) és annnyi sok tervem van még.

Szép napot mindenkinek!
@Habakuk999: az "utána" a "hogyan" függvénye.

Miközben kommentelők védik hol a baloldali összefogást, hol a múltbéli kisebbik rosszat, a baloldali összefogás múltbéli kisebbik rosszai szarnak összefogni, kigolyózásban sokkal hatékonyabbak, és nem jut el az eszükig, hogy itt most nem a dominanciáról kellene szólnia a műsornak. Elképzelhető, hogy az őszi pánik hatására majd ugyanúgy bekussolnak egy időre, mint anno Bajnai alatt, és fogcsikorgatva nyernek, de amint a választás miatt föltett szájzárak lehullhatnak, le is fognak. Az az "utána" szinte biztosan az "ellehetetlenült kormányzás" címszóval vonulna be a magyar történelembe, és nem is biztos, hogy kibírná négy évig. Ettől az ellenzéktől ennyire futja, aki szépítené, hazudik.
Nehéz, de jobb megoldásra volna ötletem, csak kereslet nincs rá: arról szól, hogy megfeledkezünk 2014-ről, és a hülye, de mégis kiszámítható Fideszre bízzuk az ellenzéki tér kitakarítását, ahová aztán mi, a párton kívüliek, beleszüljük a magunkból kinövesztett új, számunkra elfogadható ellenzéket. Van ebben a legalább kétmillió szavazni nem akaróban elég értelmes ember, úgy gondolom, csak a szerveződés rutinja hiányzik, és a kényszer nem elég erős még.
@Penivaldes: Csak jeleztem. Elsőre furcsa volt. Aztán a többi csak megerősített az elhatározásban. Érvrendszerük a másik oldalon is megállná a helyüket. Linkeld! Mi bizonyítja azt, hogy ők is ilyenek lennének! Dehogy linkelek. Minek? Ha valaki el akarja felejteni, akkor tegye. Csak fogadjuk el, hogy más a véleményünk. De ahogy látom, ez egyik nagy oldalon sem m
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne szólj hozzám, csak áttételesen! igazi műnyúl vagy! futnak utánad az agarak!
@Habakuk999:

"Szerintetek a másfél millió szoci és liberális hívő megváltozott?"

1. A fidesz nem kapott több szavazatot 2010-ben mint korábban. A szoclib-re szavaztak kevesebben, tehát az ő szavazóik levontak bizonyos konzekvenciákat.

2. Előlegezzük meg, hogy a párt is valamennyire. Szanyi kapitányon kívül, szinte mindenki eltűnt. Ő csak azért nem, mert egyéni képviselő lett, mi viszont nem az ő érdeme, csak mi itt a XIII-ban nem szeretünk a szervezett bűnözésre szavazni.

3. Nem kéne az mszp és a fidesz közé egyenlőségjelet tenni sem morálisan, sem szakmailag. Az szocik csak az errefelé honos nyugat-balkáni morált hozzák, és ha nagy a gáz, képesek kitermelni magukból egy-két szakmailag hozzáértő arcot. Minőségi a különbség a hatalomra jutott szervezett bűnözéshez, és a kontraszelekción alapuló totális dilettantizmushoz képest.
@Penivaldes: technikai hiba:-)
De ahogy látom, ez egyik nagy oldalon sem megy. Gábriel toleránsabb sokszor.
Persze ennek is meg van az előnye. Nem reménykedsz. Így nagy csalódás sem ér.:-)
@aritus:

"Semmi más oka nem lehetett akkor a koalíciónak ( a szociknak nem volt rá szükségük, megvolt a kényelmes többségük), mert éhesek voltak a fiúk, hatalmat akartak:"

Ez a fideszes párt-karaktergyilkosság hatása. Akkoriban olyan emberek voltak az szdsz élén, akiknek a nevére a korrupció árnyéka sem vetült (Pető, Kiss János, Magyar Bálint, Kuncze, Tölgyessy).

Nem tételezhetjük fel, hogy azért léptek be, mert így látták elérhetőnek a szándékaik megvalósítását?

Nem mellesleg, a Horn kormány az emút23év aranykora volt.
@ob.szerver: na de akkor miért is? mert nem volt kényszerhelyzet..
@vakapad: Egyrészt a "hatalom" itt, ebben a régióban pejoratív többlett-tartalommal bír. Mert a felhatalmazással mindig visszaéltek.
Hogy szavazzak olyanokra akik eleve elhallgatnak valamit(hazudnak, tévedésbe ejtenek -amely tetszik)? Ez annyit jelent nekem, hogy nem tekintenek egyenlő partnernek. Miért kell atyáskodni? Miért kell hülyének nézni a választókat?
Én azt gondolom egyik jelőlt sem értelmesebb nálam. Legfeljebb bizonyos szakterülethez jobban ért. Ennyi. Gondolom nem én vagyok a célközönségük.
Na az új infó tv után a CÖF is fellélegezhet:
atlatszo.blog.hu/2013/04/30/publimont_milyen_publimont?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_05_01&utm_campaign=index
"meghívtak minket a tavalyi beszámolót tárgyaló kuratóriumi ülésükre. Az esemény nagyjából három percig tartott, a résztvevők kétszer szólaltak meg, és már el is volt fogadva a tavalyi beszámoló. Fényképezni, diktafont használni, a szerződésekbe betekinteni nem lehetett."
@Penivaldes: Igeeen. De ha megvan hozzá a szemed nagyon jól szórakozol kívűl állóként.:-)
Tudod, mint meztéllábas paraszt az úri huncútságokon..:-D
@sírbateszezazegész: vagyis hát reménykedsz a pusztulásban és az újjászületésben amit az aluljáróban szervezel, miközben a metrót várod..de arról is tudod hogy nem igaz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Látom a főnökségnél kiverte a biztosítékot: "Jobbikos, MSZP-s ne legyen köztük". :-D
Meg ez a sok betiltás. Ahogy látom, mostanában a rossz végére kerültetek ti is...:-)
@vakapad:

Ez ellen rohadt sokat lehetne tenni. Neked se itt kéne nekünk magyarázni, hanem szimpatizált pártodat a megtisztulás felé lökdösni.

Engem nem győzöl meg róla, hogy nem loptak mikor de. Őket baszogasd, hogy a tolvajoknak tipli. Siránkozás helyett.

Tudod: a kevesebb és kevésbé pofátlan lopás is lopás.
@Penivaldes:

Adott egy párt, amelynek vannak elképzelései az országgal kapcsolatban, amit hatalmon, koalícióban (részben) megvalósíthatnak, ellenzékként pedig nem.

Mi ebben a bonyolult? Minden pártnak ez a célja.

Én nem azt mondom, pláne nem az utólagos megmondóemberek bölcsességével, hogy ez egy feltétlenül jó lépés volt, de azt igen, hogy védhető.

És ismétlem, a Horné volt a rendszerváltás utáni időszak messze legsikeresebb kormánya.
@GeoCracker: ennek kéne így történnie..de sajnos ez lesz..sajnálom
@sírbateszezazegész: semmi baj nincs a hatalommal: lelkiismeretes, őszinte irányítás mellett a hatalom csak a gyorsabb össznépi előrejutás eszköze, nem pedig a tevékenység egyetlen célja. Azzal van inkább baj, hogy akik ma hatalomba szeretnének kerülni, vagy meglévő hatalmukat akarják megőrizni, alkalmatlanok arra, hogy normálisan éljenek vele.
Aki volt katona, és ismert szigorú, de korrekt parancsnokot, az értheti, milyen a jó hatalom.
@ob.szerver: én nem látok benne védhetőséget, főleg hogy a botrányok után is benmaradnak, sőt az szdsz története azután a hatalomhoz és konchoz való ragaszkodás legendájává válik. szemétdombra kerültek és joggal.
@Penivaldes: Nem járok én metróval! Gyalog.:)
Inkább függetleníted magad. Befele fordulsz, tanulsz, olvasol, gyarapítod a tudásod, gondolkodsz. (mondjuk nekem ez nem nehéz, mert ugye "üres korsóba lehet":)). De nem szakadsz el a valóságtól. Csak nem gyűlölködsz. Meg szembenézel a realításokkal. Ha a többség ezt akarja, éljen így. Te meg őrizd a gyűrűket, meg a tűzet:)). Egyszer csak eljönnek érte..
@le Látó:

A csend jó nagy hülyeség lenne épésztől és tőled is. Ha nincs aki elmondja a középút igényét akkor csak a bármivel és bármi áron megalkuvók maradnak. Igaza van Fabnak, most kell hallatni a hangunkat és kierőszakolni egy életképes összetételű összefogást.

Különben baszhatjuk.
@Penivaldes:

"az szdsz története azután a hatalomhoz és konchoz való ragaszkodás legendájává válik."

Azoknak akik beszopják a fidesz agitprop mocsokkampányát. Másnak nem.
@Légifarkas: Felhatalmazást kapnak. De ezt ők teljhatalomnak tekintik. Szerintem nem kell a különbséget ragoznom.
Így azzal amit írtál mindenben egyetértek.
@ob.szerver: persze persze, hiszen engem ugyebár a fidesz agitprop nevelt fel egy faházban, és esénként szdsz ellenes meséket hallgattam..
Az csak nekem furcsa, hogy ez a 300 kommentes poszt nem címlapos, a kint lévő rokon témás Vabőrt meg kommentelni nem lehet?
@sírbateszezazegész: ja persze, meg tovább adod a gyűrűket meg a lángot annak aki méltó rá, és őt is megtanítod az őrzésre, csak közben látod hogy a többiek szenvednek, és akkor már kevésbé jó az őrzés, főleg hogy közülök vétettél.
@ob.szerver: Azért az szdsz-t se emeljük piedesztálra.
Megmérettek, és könnyűnek találtattak.
De legalább igaz demokraták voltak. Ez tény.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ja, ezen én is elgondolkodtam. Dehát ilyen a blogmotor, így a Munka Ünnepén..
@ob.szerver: de jó lenne már azt látni, hogy a múlt hiábavaló facsargatása helyett azon töri a fejét a jónép, hogyan kellene a legjobbat kihozni a jelenből...
@Penivaldes:

Sokan vannak olyanok, akik ha valamit nagyon sokszor hallanak, hajlamosak igazságként tekinteni rá. A fidesz agitprop nagyon sok legendát gyártott és orrvérzésig sulykolt, és megvolt hozzá mind a médiafelületük, mind a gátlástalanságuk, és sajnos a befogadó közeg is. Ilyen az "szdsz a legkorruptabb párt", a "sikeres elsó orbán-kormány" az "emútnyócév" meg a "gyurcsány/bajnai felvette, orbán fizeti vissza" is, számtalan egyéb mellett.
@Légifarkas: Én leírtam: alkotmányozó nemzetgyűlés vagy kiegyezés orbánnal, mint dinasztia alapítóval. Vagy marad az ami nem békés.
index.hu/kulfold/2013/05/01/leesett_a_lovarol_a_turkmen_allamfo_a_felveteleket_elkoboztak/ Miért van dezsavű érzésem lassan?
Kezdek paranoiás lenni?
Bár szívesen elküldeném lovagolni a Felcsúti Maradonát, és végignézném, amikor fejre áll lovaglás közben.
@Penivaldes: Őrizni kell. Van aki azt teszi, van aki élcsapatnak áll. Ha sokan őriznek, akkor majd az ő hangjuk is hallhatóvá válik.
@Légifarkas:

"hogyan kellene a legjobbat kihozni a jelenből..."

Tekintettel arra, hogy az elmúlt 20 évben, de kiemelten az elmúlt 3-ban összerabolt sokszáz vagy ezermilliárdos fideszvagyon egyrészt biztosítja a maffia vezető családainak generációkra szóló gazdasági, illetve a szervezett bűnözés fedőszerveként funkcionáló párt évtizedes politikai dominanciáját, a jelenből az hozza ki a legtöbbet, aki távozik és vissza sem néz.
a problema :

a szocik impotens debil idióták, nem tudnak multtól -baja, puch, szekers, ...- és bohócaitól . nyakó, ...,- megszabadulni, valamint van a hazug, tolvaj, aljas gazemberekből álló fidesz.

ezek közül válAszthatunk.

jó érzésű ember köp egyet és szarik rájuk.
@le Látó: Hohohóó..!
Ne kecsegtess!
Tudsz valamit?
ez eddig a legsokatmondóbb cím, idáig jutott oxfordból a kis orsós
Haggyámá' nyugalomba lopni minket dik!
a csürhéje meg.., na hagyjuk
Kotorékok
A a tény, hogy a szociknak van 14 %-uk, a DK-nak 1, és nem fordítva, jelzi, hogy a zemberek - már akik végigolvasták az öszödi beszédet, és nem csak a hírtv által közölt 3 mondatot - egy megveszekedett szót nem fogtak fel belőle. Most azon megy a lamenta, hogy a szocik nem szabadultak meg a régiektől. Nembazmeg. Nem is fognak. ŐK a szocik. A régiek. Ettől az a párt, ami.

Érdekes attitüd egyébként, a zorbánt le kell váltani, de akire lehetne, az is szar. Ez pont olyan, mint a zsidóknál a messiásvárás. Hatezeréve várják. Hahó, nem lesz messiás, emberek. Akkor nem kell leváltani a Fideszt. Egyszerű. Megvárjuk, míg eljön a messiás. Van rá nekünk is hatezer évünk.
@sírbateszezazegész: Ember te tényleg ennyire vak vagy. Hogy a leosztással lenne a baj? Hát nem. Azzal van a baj, hogy ez a majom kerti törpe nem hozzá értő szakemberrel töltötte fel a helyeket, hanem hű alatt valóival. Kettő között tudod mi a különbség. Egy szakmailag alkalmatlan seggnyaló az a saját hülyeségével tud érvelni, a szakember meg tényekkel, mert tudja, hogy mit csinál. Ezek amihez hozzá nyúltak abból nagy semmi lett, ezek nem reformok, hanem valami szar barkácsolás. Mi is azt mondjuk, hogyha valahol véletlenül szakember ül, és tudja, hogy mit csinál, akkor le van tojva, hogy fideszes, maradjon a helyén de a munkájával foglalkozzon továbbra is. Ezeket a kancsal szakbarbárokat meg olyan messzire el kell kergetni, hogy az életbe hatalom közelébe ne kerüljenek. Az elmúlt két évbe te eltudtál valamit is intézni a hivatalokba? Hát nekem 10-ből kétszer sikerült. A NAV-ot egy héten keresztül nem lehetett felhívni. Naponta harmincszor csörgettem, egyszer sem vette fel senki a telefont. Na ez a gyors ügyintézés orbánisztánban. Az általuk kiküldött bírságra meg azt írták nem voltam hajlandó együtt működni a hivatallal.
Szemét mekk elek brigád ez.
@ob.szerver: Akkor én magam vagyok a két lábon járó, élő, megtestesült fidesz-propaganda, aki a saját szemével látta, saját fülével hallotta, hogyan kurvult el szinte mindenki, aki az szdsz-ben maradt.

Tisztelet a kilépőknek és a háttérbe húzódóknak.

Ne haragudj, szerintem a tényeket a fidesz karakter gyilkosságával egyszerűen félresöpörni butaság, és ami sokkal rosszabb, nem célravezető magatartás.

A tények tagadása nem hoz új szavazót, viszont elriasztja az esetlegesen megújulásban bizakodó kételkedőt még jobban.

Egyszerűen nem logikus:

véded az szdsz gazembereit is, egy kalap alá veszed őket a tisztességesekkel - Te felsorolásod, tiszteletben tartom - ahelyett, hogy arra hegyeznéd ki a hangsúlyt, hogy igen volt egy nagy csomó szemétség, de a törzs, az elv tiszta maradt.

A karaktergyilkolásos magyarázattal Kiss Jánosékat gyalázod meg.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Te kínoznád a szerencsétlen lovat. Ha meglátja azonnal hányingere lesz neki is nem, hogy magára engedné felülni. Lovagoljon az isten faszán elég közel áll hozzá.
@bolondok közt viktor a király: Én ezt nem cáfolom. De 02-ben ugyan ez volt a helyzet.
@bolondok közt viktor a király: A nav Draskovics alatt futott mellékvágányra, onnantól nem ér egy kalap fosókaszilvát sem.
@sírbateszezazegész: Én a harmadikra szavazok. A hülye csak abból ért ha jól pofán vágják, másképp nem jut el a tudatáig, hogy esetleg ő a hülye, nem a körülötte levő többség.
@bolondok közt viktor a király: Aha, csak itt szerintem két hülye is van. Minimum.
@sírbateszezazegész: Nem tudom de akkor legalább el lehetett intézni dolgokat, most meg nokedli az egész.
@Habakuk999: Ezt erősen cáfolni tudom. Gyakorlatilag 1991-től 2006-ig tapasztaltam meg őket (Kiemelt, É-Pest, K-Pest, Pest megye, vállalkozás - volt olyan cég, amelyiknek két évig minden második ÁFA-bevallása kapott egy kiutalás előttit -, közhasznúság, SzJA), és az 1998-2002-es időszakot kivéve működött, voltak jobbak és rosszabbak, és az adminisztratív ügyintézők a 98-2002-es időszakban is normálisak voltak, csak a revizorokkal gyűlt meg a bajunk meg az egyik elnökhelyettessel (nem azzal, amelyik tartósan ott volt).
@ihajja-csuhajja: Nem értem. Annyi év távolából már nem emlékszem, mi hogy történt. De ha részletesebben kifejtenéd?
@Habakuk999: ha jól emlékszem erről a helyzetről vannak ismereteid.:

Újabb csődhullám fenyeget a húsiparban

Aggasztó a helyzet a sertéságazatban: a takarmányárak szinte nem változtak a tavalyi rekordok óta, az élősertés-árak mérséklődnek, a feldolgozók továbbra is bajban vannak: egyes becslések szerint legkevesebb négymilliárd forinttal tartoznak a sertésbeszállítóknak.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ujabb_csodhullam_fenyeget_a_magyar_husiparban.552233.html
@Kuviklacz: Neked szerencséd volt. Az Apeh-Nav az egyik legkontraszelektált, állandó politikai megfeleléssel küszködő szervezet. Tagjai (tisztelet a kivételnek) az alapvető, működésüket szabályozó jogszabályi környezettel nincsenek tisztában. Emellett -általam nem tolerálható módon, valamilyen közös küldetéstudattól vezérelve- a jogszolgáltatás helyett állandóan igazságot akarnak osztani.
Azt nem állítom, hogy nem található ott hozzáértő ember, de a 70% eltávolítása nem lenne nagy vérveszteség.
@DarthVader:

Csak kíváncsiságból: a Botka-Újhelyi-Kunhalmi vonal nem szoci?

Ha nem, akkor nem szóltam.

Ha mégis - vagyis van utánpótlás akiktől legalább hányni nem kell - akkor ugyan magyarázza már el valaki, hogy mi a lófaszért kell ennyire ragaszkodni a lejárt szavatosságú és dögszagú Puch-Szekeres-Baja-Kiss-Szanyi-TóCsa vonalhoz?
A probléma az:

az egyik banda debil hülye a másik aljadék hazug tolvaj mocsok.

Ebből válassz!!
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Van amikor velem is megesik, hogy a posztmentés után a blogmotor összeakad és nem lehet kommentelni. Ez csak ennyi.

Megoldás: kimásolni és új posztba beilleszteni az egészet és a kommentelhetetlent törölni.
@Fabius: Ezt én is soxor megkérdezem, kiegészítve a a bohócokkal: Nyakó, Török.
@ob.szerver: nehéz beismerés ez...
Amikor egy-egy MSZP-Fidesz összehasonlítás végén a szocikat hozod ki győztesként, nem titkoltan amiatt, hogy az emberek máshogy gondolkodjanak, te is máshogy gondolkodsz, nem a távozás szükségességét emeled ki. Miért?
@Fabius: tán a rettenetes tagságnak ez kell, csak félve kérdem, és tudva, hogy gyorsan lefognak mosni a hívek...
Fent már pedzegetve volt, a öszöd nem öszöd beszéd és a Bajnai na most helyedre, vagy egyétek meg a főztö_töket.
Mind alkalmi buggyant, csak valakinek több tiszta pillanata van. Feri csúszik a kevesebb felé gyorsan, itt már várja Vikike népes táborával...

kis magyar valóság, melléklet:

Mesterházyra izzadtak a Városligetben
Miközben az MSZP elnöke szónokolt, a közönség soraiban Gyurcsány Ferenc lopta a show-t.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F01%2Fmesterhazyra_izzadtak_a_varosligetben%2F
----------

Gyurcsány nem hagyja, hogy felszalámizzák
A volt miniszterelnök közös ellenzéki listát akar. Ha Bajnaiék nem mennek bele, az szerinte Külön 14.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F01%2Fgyurcsany_nem_hagyja_hogy_felszalamizzak%2F
és még:

Bajnait jól beszorították május 1-jén
Kaszárnyakapitalizmus helyett jó kormányzást, trafik- és földügyben elszámoltatást ígért az E2014.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F01%2Fkaszarnyakapitalizmus_helyett_jo_kormanyzast_iger_az_egyutt_2014%2F
@Fabius: Vannak elviselhető figurák, de hanyadik vonal? És mi az elképzelés? Ingyen lófasz mindenkinek. Emlékszel, mi szivárgott ki 2 éve? Rá kell igérni a Fideszre. Innentől én leszámoltam velük.

Gyurcsány mit mondott ma?

'minden pártnak be kéne állnia az a jelölt mögé, „akinek éppen a legtöbb támogatója van” '

Ez az egyetlen célravezető megoldás. De hát ugye, ki mondta?

Lószar lesz itt, nem kormányváltás. Meg is érdemeljük.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Bajnait jól beszorították május 1-jén"

Micsoda sunyi címadás. Vagy csak öncélú jópofizás? A tartalomhoz köze nincs, viszont finom lejáratásra megfelel.
Most akkor végre boldog Mesterházy? Leszalámizta az ellenzéket? Az idióta és kontraszelektált volt miniszterelnökünk pedig felelőssé teszi Bajnait? WTF?
"Az MSZP-vel kötött szombati megállapodás kapcsán Bajnai egyelőre megkerülte a kérdést, hogy ki lehetne majd az együttműködés révén megnevezett közös miniszterelnök-jelölt. Szerinte ehhez a normális Magyarországot akarók véleményét is ki kell kérni"

Az alapvető problémát abban látom, hogy Bajnai nyer-nyer stratégiát szeretne, olyant, amelyikben szinergia működik, a részek erősítik egymást. Ugyanakkor az MSZP továbbra is a nyer-veszít stratégiát ismeri csak. Ebben a tekintetben ugyanolyan mint a fidesz. Az év elején kiszivárgott dokumentumukban is arról értekeztek, hogy a kétpárti parlamenti váltógazdálkodás az üdvözítő. Nem partnerként, hanem versenytársként, hogy ne mondjam, ellenfélként tekintenek a többiekre. Márpedig most aztán nincs más esély, csak a partneri együttműködés. Amihez hozzátartozik, hogy ne a nagy egók, hanem a választó döntse el, kire lenne hajlandó szavazni.
A poszt a megszokott módon jó, és a humort is hozza.
De most valahogy mégse tudok nevetni rajta. Vagy azért, mert megfeküdte az ebéd a gyomromat, vagy az ingerküszöböm már elért valamiféle láthatatlan határvonalat (nyavalya tudja). :-(
Talán majd holnap!
@épészmérnök: jól látod, igen nekem is ez szúrt szemet, jól fellelhetők a lejárató technikák a címadásokban is, ezért nem kommentelem az ilyeneket, van aki észreveszi, van akinek úgy is felesleges magyarázni, így egymás mellé másolva meg önmagukért beszélnek.

Amit utána pedzegetsz ahhoz meg a társadalom alapvető gondolkodásának kell megváltozni, képesek vagyunk rá, időszerű-e, akarjuk-e???

2014 vízválasztó és sorsdöntő
@épészmérnök: a múltkor azt követelted, hogy május 1. alkalmából álljanak ki a nagyfejűek a porondra, és határozzák el, jelentsék ki, ésígytovább. Megkérdezném, hogy azt kaptad-e tőlük, mint amit szerettél volna, de tartok tőle, hogy tudom a választ :-(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Amit utána pedzegetsz ahhoz meg a társadalom alapvető gondolkodásának kell megváltozni, képesek vagyunk rá, időszerű-e, akarjuk-e??? "

Nem a társadalom alapvető gondolkodásáról szól a nyer-nyer, vagy veszít-veszít stratégia választása, hanem a szocialista pártról.

Ami a társadalmat illeti, az együttműködés éppen olyan jelentős viselkedésforma mint a versengés, az evolució szempontjából ugyanúgy fontos. Ezt pontosan látják a fidesz manipulátorai, és a szociálpszichológia idevágó ismeretei alapján vak bizalmon alapuló óriási szektát hoztak létre.

Isten őrizzen, hogy a demokratikus ellenzékiek is szektát alkossanak, azonban minimális bizalom, erőforrás- és hatalommegosztás nélkül nem lehet sikeres az ellenzék.
@sírbateszezazegész: AZ utolsó mondat biztos igaz. Viszont a FIDESZ-uralom határozottan rontotta a színvonalat (Drazséról lehetne mesélni, viszont korrekt volt, néha túlzottan is).
@Légifarkas: Hát, nem arra vágytam, hogy külön-külön sörössátrakat állítsanak. Azt sem, hogy nyilatkozgassanak. Hanem azt, hogy egymás mellett állva mindegyik mondja el az arcunkba bele a saját álláspontját, hogy össze tudjuk hasonlítani őket.

Kimondatlanul feltételeztem azt is, hogy mozgósítják a támogatóikat...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A rettenetes tagság szó nélkül leszavaz egy Bajnai vezette, kirostált és megtisztult maszoppal felálló összefogásra is. Legfeljebb még ezerszer elmondják, micsoda méltánytalanság meg amúgy is.

Na engem ez pont ezért nem érdekel. Szarok rá konkrétan.

Az érdekel olyan összefogás legyen, amire a hozzám hasonló válogatós kekec köcsögök és a bizonytalanok is szavazni fognak.
@Légifarkas: @épészmérnök: Nekem van egy gondolatom, csak most alakulgat: Miután a FIDESZ
kívül helyezte magát a normális politikai téren, a teljes "nem-FIDESZ" teret a szokásos politikai tagoltság valamennyi eleme fedi csak le együtt (ebből pántként vagy van Mo-on, vagy nincs, vagy elviselhetően homogén az irányzatuk, vagy elviselhetetlenül eklektikus, de nem ez a lényeg), viszont a választási törvény a "relatív legerősebb mindent visz" irányba tolta el a rendszert, ráadásul erős FIDESZ-előnnyel (és egy-másfél millió "csak a FIDESZ" szavazóval), tűznek és víznek kellene összeállnia ahhoz, hogy a FIDESZ elmozdítható legyen. És ezek az erők csak a FIDESZ távozása után kapnak esélyt arra, hogy a köztük lévő iránykülönbségeket a magyar választól előtt világossá tegyék, és eldőljön, hogy azok mit preferálnak. Addig csak demagógiák harca bír folyni, mert mihelyt egyik politikai erő artikulálja az irányzatát, a többivel szembekerül. Egyébként hasonló helyzet volt a 2010-es választások előtt is, akkor a szocik voltak a nem választható alternatíva, de a FIDESZ a semmitmondásával lefedte a politikai teret. Szar ügy.
@épészmérnök: leirtad azt, amihez az en tudasom keves, viszont a sejtjeimben erzek /versenges, csoport dinamika, csoport megfelelesi kenyszer, stb stb/
Szerintem kar lecsupaszitani partokra, hisz azok csak indikatorai egy tarsadalomnak, szerszamok, amiket emberek alkotnak, es tehetnek jot vagy rosszat. Az biztos, hogy a vegeredmeny a csoportokban meglevo vonulatoktol es aranyoktol fugg.
@DarthVader:

Ferenc szava amolyan féligazság.

Be kell állni, de nem mindegy kik mögé. A mostani felállás mögé beállni hajlandók szocidékápéemesbajnaistástól nincsenek annyian, ami a kormányváltáshoz elég. Kénytelenek megszólítani a bizonytalanokat is, velük meg se Gyurcsány, se a szocik mostani felállása nem ért szót.

Ha tetszik, ha nem, vonzóvá kell tenni a szövetséget úgy programmal, mint személyi összetételben. Más megoldás nincs, és ez áldozatokkal fog járni.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Köszönöm!

Nos épp a mai délután (munka ünnepén, mutyi közepén) jelent meg 1 cikk:

index.hu/gazdasag/2013/05/01/fekete-szurkefoglalkoztas/

A cikkre sok mindent rá lehet fogni, ám általában olyan adatokat közöl, amit eddig is tudtunk, sejtettünk tudni véltünk, stb.

2 fő dolgot hiányolok az általam belinkelt cikkből:
a) mi a jelenség oka. 1 büdös szót nem találtam, csak halvány utalást. Mintha a cikkíró kínosan igyekezett volna még csak a kritika látszatát is elkerülni...

A linkelt negyedmillió ,,eltűnt'' adózónak legfeljebb kis része az aki fekete vagy szürke lehet. Szvsz. a többségnek 1általán nincs jövedelme még segély szinten sem vagy külföldre ment dolgozni.

b) Ok, sajnos ez van. Jó, valakik megállapították, a cikkíró leközölte, és akkor minden rendben van?
,,Majd célzottan ellenőriznek, mondják a szakemberek''--és a cikkíró részéről rendben is van. Tényleg rendben van?
Szerintem több dolog sincs rendben.
@épészmérnök: azt hiszem, lassan mindenki előtt világos lesz, hogy az ellenzéki oldal egy valódi összefogásban akkor lesz érdekelt, ha a választók kést nyomnak a torkukhoz.
Sokadszor támad az a gondolatom, hogy fel kell készülnünk egy önálló pártalapításra, mert ha jövőre megverik az ellenzéket, még ennyire sem lesznek használhatók.
@bolondok közt viktor a király: Jóvanna, csak eljátszottam a gondolattal, már azt sem szabad?
Tudom a TEK résen van.
@Fabius: vannak ketsegeim a szotlanul, vonakodas nelkul leszavaznakra, mar csak sokkal kisebb zsarolasi potencial miatt is, van olyan erzesem, hogy a mostani izmiskodas is ebbol ered, es ezert olyan nyogvenyelos minden. A biztos rossz meg mindig vallalhatobb a tagsagnak es a nepnek is, mint a bizonytalan, de jovokepet ado. Alkalmazkodas, behodolas, kibekkeles, ebben nagyok vagyunk, es gyakorlatunk is van benne.
Hosszu a sor, es szamos a pelda erre, aktualisan szakszervezetek, onkormanyzatok, rendvedelem, media.
@Kuviklacz: "Addig csak demagógiák harca bír folyni, mert mihelyt egyik politikai erő artikulálja az irányzatát, a többivel szembekerül."

Ez nem feltétlenül van így. Kissé félve hivatkozom sokadszor Chilére, de azt hiszem, nem teljesen rossz a párhuzam. Pinochetet nem kergette el a nép, hanem annyira bízott magában, hogy népszavazást írt ki arról, hogy akarják-e, hogy maradjon. Győzött a híres, történelmi "nem". Viszont a békés elvonulásért cserébe (ne feledjük, ő volt a fegyveres erők parancsnoka is) a saját alkotmányának elfogadását tette meg feltételnek. Ebben a választási rendszer olyan csavarosan van kitalálva, hogy csak két nagy pártszövetség lehet életképes. Ezért a demokratikus erők a Concertación (kb. "Együttműködés" - hát nem érdekes?) nevű pártszövetségbe tömörülnek. Ennek a tagjai, akármilyen fura, a kereszténydemokraták, a szocialisták, egy kisebb, radikális párt, meg a kommunisták. Nem panaszkodhat a chilei újságolvasó, mindennapra jut a pártok közti, és pártokon belüli civakodásról olvasnivaló a metróban. Végeredményben mégis együttműködnek, és nem is rosszak az eredményeik.
@Fabius: "vonzóvá kell tenni a szövetséget úgy programmal, mint személyi összetételben. Más megoldás nincs, és ez áldozatokkal fog járni."

Ámen :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 2014

elképesztő ez a KAMU ellenzék szervezés...

3 külön párt bajnai + mesterházi + fletó újraegyesülésén izgul a zország:)

és erről lehet komojan beszélgetni, hogy akkor ők lesznek az új erő:)))))

nem ám a lopós komcsi párt egyesül újra, hanem a széles körű többpárti "demokratikus" összefogás:))))

ezt is beszopja a maygar paraszt...

majd nyernek esetleg és akkor szétteszik a kezüket hogy nincs 2/3uk, ergó marad a mafiálamrencere...
így kénytelen ők is tovább lopni... nem tehetnek mást...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Alkalmazkodas, behodolas, kibekkeles, ebben nagyok vagyunk, es gyakorlatunk is van benne.
Hosszu a sor, es szamos a pelda erre, aktualisan szakszervezetek, onkormanyzatok, rendvedelem, media.
"

Aktuálisan éppen a szakszervezetek példát mutatnak az összefogásra.
@le Látó: igen ez a lenyeg
@Légifarkas: ha nyer a fidesz 2014 ben, az otleted eselytelennek tekintheto, se media, se paripa se fegyver. A helyzet jobb nem lesz, sot. A fidesz nem vegez fel munkat, ha van lehetoseged elpusztitani az ellenfeled, ne habozz.
@Buga.Jakab: Bubó, nem vagy te egy leheletnyit cinikus?
Szidhatja itt Gyurcsány Bajnait, de ha nem látja be, hogy sokkal több szavazatot visz, mint hoz, akkor nem igazi demokrata.
És igenis legyünk már egy kicsit finnyásak. Ha valaki elmondja nekem, hogy mit tesz az Mszdp, Fodor vagy Kuncze pártja a közösbe azt nagyon megköszönném.
@épészmérnök: ???? neeem.... most komojan?!? ezek nem az előző lopók voltak??? egy pártból sőőőőt a kiszből is... fleto+bajnai+maszop...

b+ vedd már észre ez egy párt volt... és nem a demokratikusságról volt híres, hanem a lopásról...

jó jó káosz volt és a fides szervezettebb...
vagyis szervezett bűnözés....
de így legalább tuggyuk ki az ellenség... pl a trafikos...
ha felgyújtasz egy trafikot akkor az álampárt egy csápját vágod le...

le kell szokni !!!! ezen nemes céllal: PRO PATRIA ...
ne pénzejjétek a rohat komcsi/náci/feudális fidesmaflaálamot
aki cigit vesz július 1 után az a szervezett álami bűnözést támogattya !

vegyetek elektromos cigit... egyre több partnernél látom...
a dohányzás káros a társadalomra (is) !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: feltéve, hogy látja, megfoghatónak érzi a Fidesz azt az ellenfelet. A francia ellenállás sem a Wehrmacht orra előtt működött.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ugyan nem nekem címezted, de épp ráérek :D
---- nyissz ----
,,...A felvásárlási árak kilogrammonként 370−420 forint között szóródnak;...''

,,...Nagy lépés lenne a feketegazdaság visszaszorítására, ha megkezdődne a sertéstartással kapcsolatos adatbázisok összekapcsolása, illetve az egyedi sertés-nyilvántartási rendszer kiépítése. Ma senki nem tudja pontosan, hány sertést tartanak Magyarországon, és azt sem, hogy mekkora az egy főre eső éves sertéshúsfogyasztás...''
---- nyissz ----

Az első idézethez, hogy ennyiért én sem tartanék/adnék el állatot, ha ennyiért vehetem meg a boltban:
husbolt.hupont.hu/11/arlista

A 2. idézetról meg ez jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=BxIzZHD_89I
@épészmérnök:
machucando la...da

jejejejeje yá estoy aburrido de ello, mientras machucan los ladrones lleven todo y ni valdrá la pena salvarla
@Buga.Jakab: az megvan, hogy az elektromos ciginek is kampec lesz nyártól? Gyógyszernek minősül a nikotinos lötty, engedély híján nem lehet majd forgalomba hozni...
www.origo.hu/itthon/20130419-teljesen-kiszorulhatnak-az-elektromos-cigaretta-forgalmazok-a-magyar-piacrol.html
@Fabius:
milyen legális módszerek léteznek arra, hogy az elrabolt javakat az ország visszaszerezze?

magántulajdonba illetve személyi tulajdonba megy és az meg szent

brühühühü

te hogy látod

38000 milliárd máris úszik...mi marad? 4 millió koldús országa 150 Mercedes Citara-val a rfőváros díszeként (addig várt a rohadt geci amíg mindenki térden állva könyörgött neki pedig szívlapáttal kellett volna

rohadt állattya
magyar polgi válasszál:
a -hatalomra jutott szervezett bűnözés
és
- a kontraszelekción alapuló totális dilettantizmus.

melyiket szeretnéd felemelni ....hogy lenyomjon???
@Buga.Jakab: Veled vagyok, Bubó!
Ha megtalálod a péket, biz'isten rászavazok.

Te vagy a legbölcsebb, úgyhogy gondolkodj el, mit is csinálsz rosszul.:)

Néha még hellyesen is írsz.:)
@Kuviklacz: Szerintem Draskovics jelentette ki, hogy áfát vissza nem adunk.

Nincs jelentősége, csak ne higgyük már, hogy a jégesőt is Orbán Viktor okozza.
@Légifarkas: @Habakuk999: :)))

nyugi a zelektormos ILLEGÁLIS CIGI még jobb ízű !!!!

elenzéki kormányelenes zugokban lehet pöfögni !

bármej szomszéd országban megveheted... mivel nincs határ csempészni sem kell...
@Habakuk999: "gondolkodj el, mit is csinálsz rosszul.:)"

semit... nagyon jol elvagyok... a rencerbe beépültem... belülről rohasztom... nyilván egy tejjesen rohatt almában az egészséges rész terjed szét... :)
@Habakuk999: "Néha még hellyesen is írsz.:) "

sajnos ha elkap a hév... nem mindig tudok figyelni a részletekre
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nekem ez a rész a heppem.

Azzal a nagyon korlátolt agyammal fel nem foghatom, hogy miért nincs az ellenzékben egy gondolkodni tudó valaki, aki az 1,8-as hiány, a rezsicsökkentés korában nem trompfol egy még nagyobb baromságot, mint a fidesz, hanem föláll és megszólal:

Hölgyeim és uraim!

A lakosság fele gyakorlatilag rosszul táplált.
Az élelmiszeriparunk a szakadék szélén áll nem bírja a versenyt az áfa csalásos importtal.
A feketegazdaság egyre erősebb.

A kurva életbe nem csökkentjük le a 27%-os áfát, amikor az 1,8 % megengedi, ezáltal versenyképes helyzetbe hoznánk a hazai feldolgozókat, termelőket ugyanakkor úgy segítenénk a lakosságot, hogy nem akadályoznánk a normális piaci folyamatokat.
Az áfa csökkentés jótékony hatással lenne ráadásul a növekedésre és beruházásokat vagy legalább karbantartásokat ösztönözne.
Figyeld meg, Orbán fogja megcsinálni ökör módon ugyan, de akkor tényleg meglesz ismét a 2/3-a.
@Habakuk999:
pedig dehogynem...mert néki minden kijár azért kiráj...tehát jégeső is ő fújja a passzátszelet is meg a hóvihart és a zárvizet meg a belvizet nem keverendő a bepisiléssel mert az rétvári bencuska

brühühühü
nemsoká' kezdik basztatni a barcát

brühühühü
2 óra 48 perec
@épészmérnök: igen ok kapcsoltak, szerintem keson, mert a keretek betonba ontve, kb. ez lesz a partokkal is, ha megint a fidesz nyer, lehet guzsba kotve tancolni, munka torvenykonyv, sztrajk torveny, szocialis juttatasok, szektorokon ativelo megfelemlites, hisz a kozszfera csak a jeghegy csucsa, mar a maganszektor is szenved.
@rodeo36: Spanyolok mellett ültem Münchenben, nem bírták kivárni a végét, eloldalogtak szegények.

Jó volt tegnap a Dortmund meccs is.:)
Én már kommentezni sem merek,jujj,beszartam
lehet kapni lézer komment blokkolót,mert felszerelném a gépemre,talán azt még szabad
@sírbateszezazegész: Mondjuk régebben is előfordult, hogy tüntetés szempontjából a rossz helyre kerültünk. Most viszont úgy tudom, hogy a Május 4-i tüntetést a tiltás ellenére is meg akarják tartani.

Biztos érdekes lesz, amikor visszatér a régi idők szele.

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151686362959623&set=a.10150160184994623.341499.247920204622&type=1&theater
@Fabius: Te nem válogatós kekec kocogh vagyol, hanem válogatolatlan:-)
off... néztem délután a műrepülős emberkét... a felszállás előtt a kabinban valami lószart a mutatóujjával a felső ínyére kent...oszt usgyi, huss. Csak tudnám mi a bánat volt az... valszeg valami hányásgátló...
on...
@avanivi:

"Van egy mellékhatása, +7 kg, amit viszont nem vagyok képes "fejben " megoldani :(((((("

Dehogynem!
Ugyanaz a módszer, mint a ciginél. Ezt a kaját most nem eszem meg, majd a következőt.
Azért szendvicset ne hordj évekig a táskádban:))
@Habakuk999: Ez meg honnan jön így? És mi köze van az APEH/NAV munkájának a minőségéhez? Szvsz. a jobb ÁFA-ellenőrzés igenis kellene, sok az ÁFA-csalás. Az első Orbán kormány vezette be egyébként, hogy a kifizetetlen számlák után nem lehetett ÁFA-visszafizetést kérni, csak levonni lehetett. Talán a Bokros-csomagban volt még szigorítás, meg a szocik alatt kiutalási határidő csökkentés. A személyi állomány egyébként folyamatosan romlott, de összhangban a többi közalkalmazotti és köztisztviselői állománnyal, a gyenge fizetések, a kormányváltásokkor szokásos túl mélyre menő vezetőváltások miatt. Az adórevizorok tudása természetesen könnyebben volt felhasználható az üzleti szférában, mint mondjuk egy községi adminisztrációs alkalmazotté.
@épészmérnök: Nincs köztünk ebben vita, azért mondtam, hogy addig, mert nem látom esélyét, hogy OV kiírná ezt a népszavazást, teáht most vagy soha (noha árnyalja a képet az is, hogy Pinochet azért nem mindenben és nem végig egyformán helyezte magát kívül a normalitáson - hogy ne ortodoxiát írjak -, ugyanis a gazdaságot rendberakta). Amit leírtál, az pont az, amit én is egyetlen lehetőségnek látok 2014-re. Csak itt nem két, hanem egy pártszövetségnek kellene lennie. És ez nagy különbség a lefedett politikai mezőt tekintve.
@Kuviklacz: Ha már így rákérdezel, szerintem onnantól kezdődött el az állam cigánykodása az adózókkal szemben.

Én egyet értettem a visszaigénylések szigorításával, ugyanakkor igényelném ma is a pontos törvényi szabályozást és a törvények betartását a hatóságok részéről is, kiszámítható magatartásukkal egyetemben.

Mellesleg a hozzászólásod második fele pont a mondókámat erősíti, nem csak fideszes dicsőség.
Oppá! "Visszaélésszerű adatigénylés"-re nem tudok példát? Tessék: Ha jól emékszem, 2009 karácsonya előtt közvetlenül (ha rosszul, akkor 2007 vagy 2008) adott át a FIDESZ egy mintegy 300 kérdésből álló listát a Gyurcsány-kormánynak. (vagyis vagy előtte, vagy a Bajnai-kormánynak).
@Mariann19: Köszi valóban jól éreztük magunkat. Jó volt az IA koncert, és a kislányom is sok jó játékot talált magának. Ja és a szokásos arcfestés is jól sikerült. :)
@Habakuk999:

"Én a helyükben az élelmiszerárak áfájának a csökkentését nyomnám ezerrel plusz eggyel."

Áááá hagyd. Hetek óta magyarázom a fél utcának, mi az ÁFA, de nem. Még mindig ott tartunk, ha 3170-ér fogyasztottam vizet, akkor mér 4026?
Biztosan nem az ÁFA csökkentéssel kampányolás a királyi út.
A manyup is ezért nem fájt senkinek. Sokaknak fogalma nem volt, pénztártag vagy sem.
@sírbateszezazegész:

"Ne akarjon senki hatalomhoz jutni. Kerüljön olyan helyzetbe, hogy az általa helyesnek vélt elgondolásait, programját -melyet előre közölt, annak minden kínjával együtt-, azt meg tudja valósítani."

Na és ezt a helyzetet minek hívják???? Hatalomnak. Jó reggelt!
@Husz_János_Puszita: De azt el lehet magyarázni, ha áfacsökkentés, akkor a 127 forintos kenyér 107 forintba kerül majd.
@Husz_János_Puszita: Egyébként az alapvető élelmiszerek áfa csökkentését már tavaly javasolta a jobbik és törvénymódosítást is beadtak a témában.

mandiner.hu/cikk/20121106_csokkentene_az_alapveto_elelmiszerek_afajat_a_jobbik

youtu.be/1HRFB9FUf5g
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyal, csak bujkál bennem a kisördög, hová bújtatjátok a mindenféle - nem csupán nemi perverziótokat - istenhazacsalád keresztényi strukturájában?

Beleolvasgattam az általad linkelt Vona féle fbook ra, de nem találtam.:(((
@taga20: Ez nem perverz, hanem tök jó. Vagy a jobbikosoknak ez is erkölcstelen? Hűűűha:(
@Habakuk999: te libsi te:) cuba, a fene a bundádat!:)
@sírbateszezazegész: Bocs, hogy OFF de ebben tudsz esetleg segíteni? Van esetleg ötleted milyen állás lehet??? ;)

Izraelben magyarul is beszélő fiatalokat toboroznak különleges magyarországi állás betöltésére

Izraelben és a nemzetközi szervezetek által kiadott éves összegezésekben, időszerű jelentésekben rendszeresen azzal riogatnak, hogy Magyarországon az egyre fokozódó antiszemitizmus miatt a zsidók már az utcára sem mernek kimenni. Most mégis azt olvassuk, hogy az izraeli fiatalok életének élményéhez vezető úton az első lépés itt, - a zsidógyűlölő - Magyarországon kezdődik.

Egyik kedves olvasónk Izraelből küldött egy ottani álláshirdető oldalra kitett fölhívást A germán típusú, szőke, kék szemű ifjú hölgy és a dunai Lánchíd fölött - mai dátummal ellátva - egyértelműen magyarországi munkára toborzó héber szöveg olvasható: "Kivételes álláslehetőség magyarul beszélőknek külföldön". A fekete körben pedig ez áll: "Életetek élményéhez vezető úton az első lépés itt kezdődik". A kép baloldalán, a munkahelyre jelentkezők által kitöltendő kérdőív fölött: "Ha beszéltek magyarul, töltsétek ki a részleteket, s majd megkapjátok a külföldi munkavállalásra vonatkozó ajánlatot".

Mi csak egyet nem értünk ebben a hirdetésben: mi a francot keresnek itt, választják "az életük élményéhez vezető úton első lépésnek" az izraeli fiatalok azt az antiszemita Magyarországot, ahol a zsidók a Jobbiktól való félelmükben már az utcára sem mernek kimenni?

Vagy valami egészen más húzódik meg a tömeges munkahelyajánlat mögött? Itt valaki, vagy valakik hazudnak: az álláshirdető cég (esetleg az izraeli titkosszolgálat...), vagy a magyarok fenemód antiszemitizmusát terjesztő nemzetközi és magyarországi szervezetek.

www.maka.co.il/landingDynamic2.aspx?id=62&ref_id=223857

ON
@rodeo36: "milyen legális módszerek léteznek arra, hogy az elrabolt javakat az ország visszaszerezze?

magántulajdonba illetve személyi tulajdonba megy és az meg szent"

Nagyon jó kérdés. Megint Chile következik: délen, Araucariában, a mapuche indiánok földközösségben éltek, még a 20. században is. A 19-20. század során nagy területeket elbirtokoltak tőlük mindenféle furfangos módszerrel, aláírattak velük iratokat, amelyeknek nem értették a tartalmát, vagy éppen írni-olvasni sem tudtak. Ezeknek az eredeti okiratoknak a tartalma többnyire semmis, tehát illegálisan szerezték meg az erdőket-földeket.

Azóta azonban már a sokadik tulajdonos kezén vannak, olyanokén, akiknek közük sincs az eredeti disznósághoz. Tőlük el kellene venni? Vagy az állam adjon kárpótlást?

A Concertación az utóbbit kezdte el. De ez is kényes dolog, mert hiszen földközösség volt, tehát a kárpótlásnak nincsen alanya...

Áll a bál odalent, a mapuchék egy része, néhány megvezethető, és gondolom, néhány jó szimatú, ravasz, főleg fiatal ember követel mindenféle abszurdumot. A radikálisaikat a FARC képezte ki (a kolumbiai gerilla-drogmaffia), meg állítólag a baszk ETA, és naív kékszemű európai jogvédő NGO-k védelmezik őket.

Néhány hónapja egy idősebb európai származású gazdálkodó házaspárra rágyújtották a házat, bennégtek szegények. Napirenden van az útonállás, buszok felgyújtása, és hasonlók.

Szar ügy...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Remélem van nálatok otthon tip-top gumijavító készlet. Jól sikerülhetett a majális, ha ennyire kilyukadt az angyalálarc. Régen sallerral javították
@Habakuk999:

Oké de akkor úgy mondd, hogy óccsóbb lesz a kenyér. Vagy elhiszik, vagy nem, mert olyan még sosem volt.
Vagy ÁFA kommandó.
@Husz_János_Puszita: mindenkinek a maga nyelvén, a népnek lehet mondani, óccsó, a szakmának pedig az érveket

jó szórakozást mindenkinek, kezdődik a meccs!
@Habakuk999: Dicső fb-s megnyilvánulások, arczzal vállalják magukat. Nagy arczzal
@Habakuk999:

Gondolod, hogy képesek a nép nyelvén beszélni? Azt se tudják mi az a nép, könyvekből olvastak róla.
@s.g.l.:
"jó érzésű ember köp egyet és szarik rájuk."

Ebben igazad van. És a jó érzésű ember (és az összes többi) hogyan él tovább? Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy ne törődjünk velük, mert akkor magunkkal sem törődünk.
@sírbateszezazegész: Köszi. Először én is erre gondoltam.
@OPHELIA: Felesleges olyat mögé látnod, ami a részemről nem létezik. Egyébként az mókás volt, hogy a hajógyári sziget bejáratánál fideszesek települtek ki rezsicsökkentést aláíratni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: cöcö...

És aláírtad, ha nem vagyok túl indiszkrét?
@Fabius: És aztat nem lehetne, hogy választókerületenként mindegyik párt keres egy embert, megnézik, ki ismertebb, ki lehet elfogadottabb, tehát A SZEMÉLY, és nem a pártja. A pártszine meg olajfa. És azt inditják. És mindegyik párt beáll a koalícióba, odabent meg majd elosztják, mint a FIDESZ-KDNP. Hány KDNP-s jutott be pártlistán? Na ugye. Mégis elég sok mindent visznek.
Megállapodnak abban a minimumban, amivel mindenki egyetért, (választási rendszer,Alkotmány, adórendszer, oktatás - pl egyházi oktatási intézmények finanszirozása, világnézetileg semleges oktatás, stb) ezt megcsinálják, utána kiirnak egy "hagyományos" választást, és mehet a hirig.
@DarthVader:

Azt a hagyományos választást simán nyerné a Fidesz szerintem, a közvélemény kutatásokat nézve. Nem lennénk ki vele a vízből.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és másodjára? Előjött a szokásos? :-D
(nem volt korrekt, de nem bírtam kihagyni, bocs:))
@Husz_János_Puszita: hidd el, egy új kormány sokat változtatna az aktivitáson, most azért (is) sok a bizonytalan, mert nem látják, hogy lenne egyáltalán kormány. Ha megalakul, és működik, legalább néhány hónapig, akkor sok bizonytalan hajlandó lenne egy újabb választáson kiválasztani a neki tetszőt. (Arról már nem beszélve, hogy mi lenne a FIDESZ sorsa egy vereség után. Nagy marakodás venné kezdetét, azt hiszem.)
@épészmérnök:
tehát -kristálytiszta logikám alapján- Levédiában (Orvbánfőggye) is hasonlók várhatóak, a Zángyán nem oszt nem szoroz...kaszára kapára mert ez Orvbánfőggyén első generáció, tehát ha szívlapáttal megszívattyák a rablókat szót sem szólhatnak

a jogrencer meg a gépezete? hát lesz jogtalanság vagy gépezet nélküliség

szóval hatalmas nagy kalamajka...azt remélem nem haggyák mint amit anyámék kivárták míg hazaérek és elvszítettük a 4500 aranykorona értékre a kértérítést és még a pofámba is röhögött a picsa, hogy késő

na ezt nem és legyen újra hatalmas téeszcsék...mert az műxik...nem kell zsellér mert az nem termelékeny bár óccó

brühühühü

a barca küzd de el fog vérezni a messi nem hiányzik senkinek

mióta ugatom, hogy egy díszfasz
@DarthVader: egy vesztett választás utáni kampányban kevés mondanivalója lehetne a FIDESZ-nek, az "elmúltnyólcév" mega "Gyurcsányhazudik" lehet hogy kevés lenne :)
@DarthVader: @Husz_János_Puszita: Szerintem is ezt kellene. Valami "alkotmányozó nemzetgyűlés".
A következő választást meg, ha az "alkotmányozó" lemond nem nyerné a fidesz.
Csak azt az "alkotmányt" előre meg kell ismertetni. Egy minimum. Alapjogok, semmi ideológia. Kész. Meg egy új, demokratikus választási törvény.
@épészmérnök: a Barca halálos sebet kapott a Robben-től...és mit látnak szemeim, a kispadon a messi mellett Guardiola űcsörög...szép csöndben és gyászban

szóval...lehet, hogy lesz kis FARC és egyebek is Levédiában he nem is fognak azonnal lőni...

most tényleg megvonta a ZEU a pén (is) zizét?

nagy bajban lesz a simlicska nem lesz honnan lopnia és a cigány? mehet bazseválni? ja asse tud csak miniszterelnökösdit a homokozóban kis parlament nagy homokozó sok homokossal
maricónes

brühühühü
@DarthVader:
cigánytalanítás és romtalanítás és lomtalanítás ezzel elmenne 4 év 2018-ra meg is pusztúlna az egész csipicsóka hess picsába

brühühühü
@DarthVader:

Fidesz vereség után káosz fog uralkodni az utcákon, két perc alatt tudják összerántani a tábort. Nem emlékszel 2002.-re? Akkor kezdődött minden, akkor züllött le végképp a politika és a közbeszéd a legalja mocsok szintre. Nem lesz másképp a következő vereségnél sem, de most már ott ülnek a káderek minden kulcspozícióban, ott vannak a bombák az alaptörvényben. Csúnya világ lesz itt mindenképp.
@Husz_János_Puszita: Hát, lehet. De akkor ez az ország megérett a pusztulásra.
@sírbateszezazegész:

Nagyon meglepődnék, ha alkotmányozó kétharmaddal nyerne az ellenzék. Azt nem mondom, hogy nem lenne kellemes meglepetés.
@Husz_János_Puszita: Mondjuk, a kulcspozicióban ülő káderek hűségéért egy lyukas fillért nem adnék, a szervilizmusnak egyik jellemzője, hogy nincs iránya.
@rodeo36: és Messi 15 celsius fokban miért visel téli pufi kabátot??? :)
@DarthVader:

Nem, az ország ki fogja heverni a Fideszt is, csak kérdés, mikor? Nem jövőre, az biztos.
@Husz_János_Puszita:

Ha így veszem, akkor viszont Sírbatesznek lesz igaza. Ha már így is, úgy is csúnya világ vár ránk jövőre, miért ne elvek mentén tegyük le a voksunk? Mindig megalkudtunk a kisebbik rosszal, mire jutottunk vele?
@sírbateszezazegész: akár másodjára is, miközben megnyugtat, hogy az izraeli fiatalok, "életük élményéhez vezető úton az első lépést" az állítólagos náci Magyarországon tehetik meg.:)
@Husz_János_Puszita: Nem kell 2/3. Azzal ksmpányolsz, hogy itt van az alkotmány előre, nyerek, népszavazás, hogy legyen, meg egy új választási tv. és lemondok. Ha így nyersz 50+1-t, na akkor hivatkozhatsz a népakaratra. Elfogadod az új alkotmányt és feloszlatod magad. Aztán folytatódhat a hirig.
@sírbateszezazegész:

Érdekes kampány lenne, nem is rossz ötlet. Felkapnák a fejüket rá a kiábrándult választók.
Már csak egy ellenzék kell, aki megvalósítja. :D :D :D
@OPHELIA: Jut eszembe, ahogy korábban már említettem, lesz megint jobbik tűnti a fidesz ellen. Igazán csatlakozhatnának más ellenzékiek is.:)

"Volner János bejelentette, hogy a Jobbik jövő hét pénteken délután 5 órakor tiltakozó megmozdulást fog tartani a Fidesz Lendvay utcai székházánál. Mint elmondta, a tüntetést a trafiktörvény visszásságai és az offshore cégeknek juttatott állami támogatások miatt tartják. A képviselő emlékeztetett: a Fidesz ellenzéki pozícióból arról beszélt, hogy „offshore-lovagok” vannak Magyarországon, most pedig amikor kormányra kerültek, offshore cégeket juttat tömegével állami megrendelésekhez. Hozzátette, hogy a trafikpályázatnak sem arról kellett volna szólnia, hogy a kormány a saját érdekköreit támogatja belőle."

index.hu/belfold/2013/05/01/a_fidesz_szekhaznal_tuntet_a_jobbik/
@sírbateszezazegész: Nekem egyébként rémlik egy párt, akik már a 2010-es kampányban őszintén megmondták előre, hogy új alkotmányt szeretnének, széles társadalmi egyeztetéssel együtt (alkotmányozó nemzetgyűlés, stb.). :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az lehet, de ezt az alkotmányt az Aranybullából akarták eredeztetni, ha jól emlékszem, meg a szentkoronából. Miért nem a Talmudból? Az régebbi :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát az nem a fidesz volt.
Látod az idióta zagyva, gyöngyösi meg az elfogadhatatlan válaszaitok miatt (tudod monománia:)) senki nem csatlakozik hozzátok, pedig a kezdeményezés nem rossz. De ezt az űrt magatoknak köszönhetitek. Persze az alkotmányozói folyamazba titeket is bevonnálak. De semmi ideológia, semmi trianon. Gondolom agylob is kerülgetne titeket:). Habár ahogy látom, tőletek a szexuális szabadságjogok biztosítása simán belefér. Önös érdek:D
@DarthVader:

" És aztat nem lehetne, hogy választókerületenként mindegyik párt keres egy embert,"

Hát ez lenne az ideális.

El tudod képzelni, hogy az, aki 4-8-12-16-20 éve bent ül - többnyire vagy mindig - listáról, az lemondana a helyéről?
Hát nem. Éhenhalna.

Dolgozni sose dolgozott, van akinek szakmája sincs, akinek van, de évek/évtizedek óta nem használja, elavult.
Ők két kézzel kapaszkodnak a listába. Nincs isten, hogy erről lemondjanak.

Ma a Ligetben tájékozódtam, hogy mi történt a szombati választmányi ülésen, a Bajnai-MA találkozón.
A HVG hangzatos című cikkét - Megizzasztották a felkészületlen Bajnait a szocialisták - el se olvastam, mert tudtam, olyan nem történhetett.
Nincs ott annyi IQ:))

Bekövetkezett amitől tartottam, bár lehetett rá számítani. MA kétségek nélkül elhitte,hogy erős. Ez nagy hiba!
Gondolom ez a mámor ragadtatta arra, hogy meghirdessen egy - akár - 2/3-os győzelmet, egyedül.

Komoly pofonokat kell kapnia ennek a fiúnak, hogy végre tükörbe nézzen.

Érdekes volt a mozgás a Ligetben,a szervezetek törzsgárdái és Schmuk Andor hömpölygése:))

Minden nehézség ellenére én még nem vagyok pesszimista:))))
@DarthVader: Azt hiszem nem a kor a fontos, hanem a mondanivaló és az élet szolgálata.
@DarthVader:

" Miért nem a Talmudból? Az régebbi :)"

Húúúúúúú, de gonosz vagy:)))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: olvastam róla, kösz a szívélyes meghívást, de én ép bőrrel szeretnék maradni és egy ilyen tüntin nem biztos, hogy teljesül a kívánságom. Van egy jobbikos beosztottam, aki egy rendezvényen nem csinált semmit és hiába védték a jogvédőitek, hiába lobogtatta a Gaudi mobiltelefonját, elég kemény pénzbüntetést kapott, amit minimálbérből kellet ugye törlesztenie + az atrocitások, amik közben érték.
Majd ha arra szervezetek békés felvonulást, hogyan éljen meg egy család: minimálbéres apuka, ebből mínusz 1 gyerekre gyerektartás, gyeses anyuka potom 27 ezer + 1 bébire csp.
havonta 15 ezer a gyereknek orvosra és gyógyszerre. Majd akkor megyek, ha erre előre megkapom a választ
@Orica Középföldi: választási törvény reformja: AZONNAL!!!

bárki, bármikor bizalmatlansági alapon visszahívható, és az akit egyszer visszahívtak sohatöbbé ne is indúlhasson

EZ ALAPVETŐ ÉS ENÉLKŰL REND ÉS FEJLŐDÉS NEM LESZ SOHASEM

a többi játék a pisilővel a kiscsoportos óvodában és zokogás, hogy elvitték a kislapáttyát

brühühühü

ezzel minden probléma megoldódik automatikusan

a zorbán példáúl a 2002-es bukása után semmivé kellett volna váljon egy életre

a magyarok seggfejek és azok is maradnak ha ezt haggyák...ja...és meg is érdemlik

minden nép megérdemli a vezetőit

brühühühü
@DarthVader: Nem inkább aranybulára gondoltál? A rúdtáncos show kapcsán nekem inkább ez jön le.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:Jaja. Nektek a Talmudhoz meg most már ott a csanád is, nem?:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a barca öngyilkos lett
Bayern : Barca >>> 7:0

az öngól már érett az első félidőben is valamelyik dilinyós rálőtte a Valdes-re alig tudta elkapni, asszittem előszőr német de bárcás volt

egy nagy szar...volt és maradt

a messi meg egy fostömeg

brühühühü
@Orica Középföldi: Nem veszem gonoszságnak.:) Miért nem a Talmud?? Nekem valahogy szimpatikusabb a "szeresd felebarátodat", mint a "szemet szemért". A többi dolog meg mondjuk ezekért.

youtu.be/EoQxdxE1Uvw
youtu.be/Kg-xgd_QCBA
@rodeo36: Hatalomátvétel az európai futballban? Az eddigi uralkodó Waterlooja. Valami elkezdődött Münchenben! Egy újabb sörpuccs???:-D
@rodeo36: ez a "visszahívhatóság" tetszetős, csak eléggé kivitelezhetetlen.
Pl egyéniben bejutottat visszahívhatnak a választók, hiszen ők juttatták be, de hogyan? Aláírásgyűjtés? Új választás? Ki kezdeményezze? Mikor? Egy ciklusban hányszor? Hetente? Ha valakinek nem tetszik a pofája, már kezdeményezi is. Naponta 5-6 ember. Magyarok lennénk, vagy mi? Pártlistán bejutottnál? Nem is szavaztak rá.

Szerintem semmi értelme ezen molyolni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
rettegjetek...utána jön a british Mourinho költözik, Guardiola is akar...sok nyugdíjaskorú inglish edző van sőt a Heinkes is bár nem akar de nagyon piros ami valami gyógyszerre utal...leht, hogy folyékony és aranybarna?

brühühühü

neked nincs ebben dobásod...nekem se én csak röhögök

a Messi gyors emelkedése és méggyorsabb bukása...mijafaszt csinálnak vele 5 évig szerződtek vele a marhák

brühühühü

te húgy látod onnan alsódabasról?
@DarthVader:
ja, megszűntetni a listás helyeket csakis egyénileg megmért egyedeket választhatnak és bárki bármikor visszahívható legyen ha 5 naponta akkor 5 naponta de ne érezze, hogy őseggsége most elnyerte a LOTTOMAX 1500000000000 huf-ját annyapicsája a választókért van a parlament és sohasem fordítva

brühühühü

rend lesz eccer még ha neked nem is teccik
@rodeo36: Hát Óbudáról elég érdekesnek tűnik, bár megmondom őszintén, nem vagyok valami nagy focirajongó. :)
"a leverlek mint vak a poharat" szólás mától a kétharmad jegyében nem használható!!!

helyette az:
"elverlek mint vak komondor a fideszes Balogh képviselő feleséget" kötelező használni!!

Készül a FIDESZ AZ alkohol árusítás államosítására is. Készül az alkoholmutyi. Haverok, rokonok figyelem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
melyiket? a guardiolát a QPR élére?

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

akkor miért rajongsz? a csanádért? vagy Peres a pápával mutyizik?

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
képzeld, a keresztesek elfoglalják jeruzsálemet és a Peres visszavarrattya a f---ját....is

és lesz pálesz ti nanananana
majdanságoschan

brühühühü
@rodeo36: nagyon egymásra találtatok gábriellel!
zsák a foltját!hallgassatok együtt Wagnert!
@rodeo36: Én inkább azt a sportot kedvelem amit Castro is nagyon szeret. :)

youtu.be/wnjy-gcfDkA
@punkfrog: Hát elég sok alapvető dologban eltér a véleményünk, viszont való igaz, hogy van amiben egyetértek vele.

Ja és Wagner szerintem is egy zseni volt.:)
@punkfrog:
belőled süt a színtiszta irígység

assem tudod hogyan eszik késsel villával a wagner-t (vagy nem is ismered? pedig milyen fincsi?)

brühühühü
@rodeo36: nagytiszteletű Illés Zoltán képviselő úr harmadik éve nem jelzi választópolgárai felé ügyfélfogadásának heylét és idejét, hanem ahogy csak tud, menekül előlük. Nyilván szégyelli magát, röstelli pártja intézkedéseit, s nem mer már a szavazói szemébe nézni. Fél. Bujkál. Menekül. Lapít. Honlaptalan. Kellenek ilyen képviselők? Sose szavazzatok ilyenekre! Akik nem egyenes, gerinces emberek, akik csak pártérdekeket képviselnek, ne legyenek honatyák. Sőt! Szerintem egyáltalán nem kellenének egyéni képviselők, úgyis a pártfegyelem felülírja mind a racionalitást, mind a választóik érdekeit, mind a szakmaiságot, lelkiismeretet. Le velük, ki velük, el velük! Nem kellenek! Egy csomó pénzt is meg tudnánk így spórolni!
@V-PORT:

Fodor és Kuncze jelen állapotában konkrétan semmit.

Az MSZDP eddig is Kapolyi pénzét hozta helyért cserébe, szavazót szinte semmit. A Smukkandor bizniszel a TT szavazóival, ez legutóbb egy helyet ért neki az egykori MDF frakcióban. De miután őket is seggbe akasztották, az emberük miatt bomlott az a frakció, én összefogást rá sem alapoznék.
@rodeo36:

"milyen legális módszerek léteznek arra, hogy az elrabolt javakat az ország visszaszerezze?"

A jelenlegi jogi környezetben semmilyen. A visszaszerzést nyugodtan el kell felejteni, ha valamit akkor max a trafikmutyit és a földbizniszt lehet visszacsinálni, és semmi mást.
@rodeo36: szerinted miért ajánlottam nektek Wagnert?ismerlek mindhármótokat!
@kispisti:

Ha kommentelésért basztatnak hivatkozz arra, te csak átestél egy vak komondoron.

Az most úgyis menő és mindenre magyarázat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Ehhez arra van szüksége, hogy bennünket csürhének tudjon bemutatni"

...és a vonagábor meg a Jobbik megteszi neki azt a szívességet, hogy ez sikerüljön. Ügyesek vagytok baszod.

Kurvára rátok férne egy spindoktor, de mér' én mondjam meg mit kéne csinálnotok amiből jól is kijöhetnétek, és tüntetés is lenne. Pancserek :-))
@DarthVader:

De, lehetne. Sőt, én akár amcsi mintára az előválasztást is támogatnám.

A bibi annyi, ez kurvára nem érdeke ám senkinek. Már úgy értem rajtunk kívül.
@punkfrog: namost nem tudom engem pölö honnan ismersz azon kívűl, hogy itten néha beblogolok eztazt, többek között Richard Wagner zseniális zenéjéből is néhány szeletkét, a Parsifal-lal mi a gondod speciálisan tegnapi kapcsolat beadásom egyike...Richard Wagnert bárki "ismerheti" ha megtanúl bizonyos dolgokat és rászánja az időt, te ebből a béka dilinyósból hogyan leszel ilyen nem tudom...megpróbáltam lefordítani punkfrog-ot de semmi értelmes talán a legközelebbi a békafing lenne?

szóval nagy büszkén mondod, és hazucc...nem ismersz de assz'ed... a háziszárnyassal beszéld meg a többi részét, ha akar veled

brühühühühü

te kis kíváncsi...kielégítetlen
@Fabius:
nyönyörű...szóval elveszik a mindenemet és utána még csak...van megoldás de az ugyanolyan mint annak az oka...voltak már olyan változások egy országban amely után ...

szóval nincs igazság a földön és le kell nyelni

mongyuk a szívlapátos megoldás sem akármi csak megfelelő mennyiségű jófajta szívlapát kell hozzá...amikor tulajdonos nélkűl maradnak ezek a javak akkor el lehet azokat osztani

tulajdonostatlanítani kell

brühühühühü
@punkfrog: és melyik "wagner"-t ajánlod nekem pölö?

csak kíváncsiság

brühühühühü
@rodeo36: "assem tudod hogyan eszik késsel villával a wagner-t"

:-DDDDDD
@épészmérnök:

a vízoldáról meg hallgacc? kiszára'tt? vagy éppen trisztán tartyák?

ez nem szép

brühühühü

pedig miket kű'ttem neked zeneszobailag
Egyik Pártra Sem közösség megosztotta
1.249 ember kedveli · 4.139 ember beszél erről

www.facebook.com/EgyikPartraSem
Szórakoztató Valláskritika közösség megosztotta
7.485 ember kedveli · 6.678 ember beszél erről

www.facebook.com/szorakoztato.vallaskritika
A Firaizmus Filozófiai Iskolája közösség megosztotta
178.962 ember kedveli · 29.471 ember beszél erről

www.facebook.com/firaizmus
Ezt a tolvaj, gazember, bűnöző Nemzeti Szarokat CSAK FEGYVERREL LEHET LEGYŐZNI! Ne is álmodozzatok korrekt demokratikus választásról. A CSALÓ BANDÁVAL nem lehet máskép elbánni!
Fabius:"Szabó Rebaka"

Nem Csubakka ?

:D
@Airgüzü: "Nyilván szégyelli magát, röstelli pártja intézkedéseit, s nem mer már a szavazói szemébe nézni. Fél. Bujkál. Menekül. Lapít. Honlaptalan. Kellenek ilyen képviselők?"

Igen, a nép kétharmaddal ilyeneket akart, pedig tudta, hogy ilyenek (1998-2002).
Igen, honlaptalan. Nyilván nem akar többnek tűnni, mint a főnöke, hiszen Kubatov elvtárstól tudjuk, hogy a Kedves Vezető nem tud különbséget tenni az sms és az e-mail között.
@rodeo36: ne vegyél már mindent olyan komolyan!:)))
a punkfrognak meg tök egyszerű a magyarázata,de még nem olyan mély a kapcsolatunk, hogy ezt megosszam veled:))))
@rodeo36: van az a izéééééé, ööööö, naaaa, mondd már, tudod az aaaaa naaaaa mindjárt,ami azzal a kemény riffel kezdődik és marha hosszú gitárszoló van benne és több mint 5 órás!:))))
én nem szeretem Wagnert, ezért azt hallgatsz tőle amit akarsz.
" amatőr balfasznak látszik mellettünk az összes hagyómiklós meg a többi Nokiás dobozzal botorkáló pitiáner. "

Azok is voltak, mert a saját qrmányuk alatt le tudtak bukni :D

". A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal is most már ellenőrizni fog,"
Mosmééé'? Majd ellenőriz, és mindent rendben talál... Az nem gáz, hogy mindenki tudja, hogy mutyi volt... :D
De különben, adatigénylés korlátozása, teccenekmondani, a cégbíróságot i be fogják korlátozni? :D Már abból kiderül az egész kaki :S

Asz'szem erre jobb szó nincs, mint a szánalmas... amikor ellenzékben voltak, átláthatónak kellett lenni, most már kényelmetlen...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hmmm.. hogy te mennyire képben vagy az Izraelben közölt állásajánlatokban! marrán zsidónak tetszik lenni?
Ballibek: érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy minden lejáratási próbálkozásotok ellenére miért egyre népszerűbb a FIDESZ.

Talán azért, mert a magyar emberek már tudják, hogy ti egy mocskos, erkölcstelen és buta csőcselék vagytok!
Brüsszel nem utalja a pénzt Magyarországnak a nagy építkezések után, nagyon nagy a baj! DE erről a bóvli kormány mélyen hallgat!

Most a magyar állam hitelez egy csomó EU-s pályázatra pénzt
Ebből sokezermilliárd forint bukta is lehet, de a vak komondorokat ez nem érdekli.
A helyzet komoly, óriási pénzekről van szó. Egyre kényelmetlenebb a magyar államnak meghitelezni az EU-s pénzeket. Ha ez így marad, az a költségvetési hiánynak nagyon betehet, holott éppen most büszkélkedik a kormány, hogy tavaly csak 1,9 százalék volt a deficit.

Még aggasztóbb lenne, ha az eddig benyújtott számlákat tényleg soha nem fizetnék ki, mert Brüsszel megállapítaná, hogy ezek mind szabálytalan pályázatok voltak. Ilyenkor elvben a pénzt nem buknánk el, mert azt más pályázatokra át lehetne vinni. Csakhogy a költségvetési ciklus 2013 végén zárul. Amire addig nem sikerül leszerződni (és 2015 végéig meg is építeni) az a pénz elvész, vagyis rengeteg már elköltött pénz ragadhat így be, és ezek újbóli megpályáztatása a hátra lévő időben reménytelen.
Nagyon nagy a baj, fidesz banda takarodj!
"Nem sokkal egyszerűbb lenne hozni egy törvényt ami kimondja: Orbán Viktor és a Fidesz elszámolás és átláthatóság nélkül lophat el mindent ami megtetszik neki. "

Minek?? Tudják ők ezt törvény nélkül is csinálni, nem?!
@Lindalinda: neked is érdemes lenne,de ami nincs,azt nem tudod használni.az erkölcsösséget talán anyádnak emlegesd
@Husz_János_Puszita:
"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis! Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis."
@Lindalinda:
Élő példája vagy a "mindenki magából indul ki" évezredes megfigyelésnek. Szóval: "mocskos, erkölcstelen és buta csőcselék". Stimmel.
@AKIsTUDATLAN:
Mert a manyup pénzt nem érezték a magukénak, a közbeszerzéseken akárki nyer - az őket nem érinti, no de cigit NAPONTA vesznek tömegek, és az 5-ére csökkent elárusítóhelyek, és az emelt árak tömegeket fognak KÖZVETLENÜL érinteni.
No: ez a különbség a közösből lopás és a zemberek szívatása között. Nincs az a PR kampány, amivel be lehetne dumálni a zemberekbe, hogy ez nekik most jóóóóó!
@kekex:
folyt: falvanként meg féltucat gazda foglalkozik komolyabban mezőgazdasággal, a többiek irigységét kiváltva, ezért a földmutyinál az alapállás a "dögöljön meg a másik tehene - neki ugyanis még van" - tehát sokkal többen közömbösek, vagy támogatják, mint ahányat negatívan érint. Szemben a cigivel.
Ezért hagyják Ángyánt - nem sok vizet zavar, aki ráfigyel párezer gazda és az értelmiség, akik alapból sem támogatják a populista pártot.
@aritus:
Illyés a Puszták népében különbeket is írt, szerinte eleve szolganépekkel jöttek be a magyarok, és ez a szolga-mentalitás nem változott az évszázadok alatt sem.
Talán csak azért tolerálták, mert az "úri közönség"nek meghagyta a hitet, hogy ők viszont származhattak az uralkodó rétegből is.
És persze, a baloldalt akarta felrugdosni a pocsolyában dagonyázásból, amire disznók esetében is egy a jó módszer: beléjük rúgni valami érzékeny részükön.
Hát tehetett róla, hogy a jobboldal is azonosította magát a baloldallal?
Azért hagy ne mosolyogjunk hozzá viki!
Addig örülj,míg hagyunk!
Orsósviktátor nyilvánvalóan teljesen nyugodtan lop-csal-hazudik immár közel két évtizede... kb onnantól kezdve, amikor befogadta a posztkommunista elit, mely a gengszterváltás óta fosztogatja, teljesen lerabolta és kivéreztette hazánkat. Orbánviktátor e hazaáruló nemzetnyomorítók közt nem csak bűnrészes, bűnsegéd, hanem főbűnös; eme nemzetellenes, szervezett, folytatólagos bűncselekménysorozatnak, melyen a halálos áldozatait ha meg lehetne számolni, milliós nagyságrend lenne az elmúlt 20 évben, tehát közvetett TÖMEGGYILKOSSÁG bűncselekményében is... ezek a társadalomellenes, tömeggyilkos bűnözők eme uszkve 20 év alatt, Orbánnal az élet, sok-sok milliárdot tulajdonítottak el és bitorolnak el mai napig a magyar néptől. Orsósviktátor hisztérikus ámokfutásában, amit az utóbbi években produkál, mintha azt érezném, jóvá próbálja tenni bűneit, a maga bomlott elméjével, azonban két fő probléma van itt. 1. ez jóvátehetetlen; az ebbe beledöglött milliókat hogy támasztod fel Viktor, a belenyomorodott, beteg embereket hogy gyógyítod meg Vikgor? (de ez még csak a hülyeség része, azaz mivel hülye: nem fogja ezt fel) 2. ez viszont a még az előbbinél is undorítóbb és szánalmasabb A KAPZSISÁG. Úgy akar rendbetenni mindent, hogy persze arról, amit elsíbolt magának az elmúlt 20 évben a világért sem mondana le, azt kuporgatja tovább, sőt még nyilvánvalóan most is lecsipeget folyamatosan a közpénzekből, a magyar nép pénzéből magának és gusztustalan hiéna-sleppjének, Szijj-ÁRTÓ féle parazita planktonoknak... hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán!
süti beállítások módosítása