Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.05. 05:42 Fabius

Minden jobbikos fogjon még egy nagyit

Egyre érdekesebb kampányfogásokkal jönnek elő a pártok ahogy lassan de biztosan élesedik a verseny. A Jobbik és Vona Gábor személyesen meghirdette a faszbúkon a Nagyszülők Felvilágosítási Kampányát. Nem hagyják ezek az aktivistákat ücsörögni a lengymelegben annyi szent. A szocik aktivistái a többi ellenzéki párt helyi és országos vezetését tömik ki levéllel, a jobbikosok meg a nagyszüleiknek tartsanak hirtelen okosító tanfolyamot de iziben. Mert a vonagábor szerint az van, hogy ők így a fiatalok körében már a népszerűségi versenyt megnyerték, és ideje lenne az internet-analfabéta nyugdíjasokat is meggyőzni valahogy, mekkora truváj lenne, ha minden jobbikos vihetne a szavazókörbe még egy nagymamát. Érdekes gondaltkísérlet ez lássuk be, ami a magyar átlagnyugdíjasok pártszimpátiáját tekintve könnyen elsülhet visszafelé. 

jobbik.gif


Azt most hagyjuk, hogy mekkorát álmodik Vona és a Jobbik ezzel a fiatalok körében dekurvajól állunk szöveggel. Tudjuk, volt az a tanulmány amiről maga a készítője mondta két nappal később, hogy a felméréshez használt metódussal jó nagy marhaságot sikerült állítania. Hagyjuk, hogy a naponta szanaszét fikázott HaHa miatt a népszerűségük valójában a béka segge alatt van már. Azt is hagyjuk, hogy egy többezres diáktüntetés mellé 6 darab ilyen-olyan kevésbé ismert pártfunkcit bírtak ellenpontként kiállítani Magyar Tavasz néven, mert annyira de annyira népszerűek. Hagyjuk, hogy a vamzerkedő és listázó ELTE-HÖK mekkora népszerűségnek örvend valójában.  Hagyjuk, hogy legfeljebb az örökké fiatal fociultrák körében számítanak a legnépszerűbbnek, mert azok nagyszülei eddig sem zikkájloztak együtt velük a stadionból kizárva a Dózsa György úton. 

Foglalkozzunk inkább azzal, hogy mennyire nézik sötét középkorban élőknek a nyugdíjasokat. Az én anyám például borsodi 65 éves nyugdíjas, - többek között - egyetemista korú unokával. A reggeli kávéja mellé ugyanúgy a hírportálokat és blogokat nézi elsőnek, ahogy mi közélet iránt érdeklődő fiatalabbak. Csak jobban ráér és többet olvas még nálam is. Nem idézem ide mivel szokott felhívni, mikor egy diáktüntetés után meglátja a jobbikos kirohanásokat, mert kiégne tőle a monitorotok. Helyette képzeljük el együtt mit szólna, ha odaállnék elé azzal, hogy a Jobbikról mindenki hazudik, mert ugyan a Talpig Becsületesek Pártja független diákértelmiségnek álcázva az önkormányzati képviselő Stummert, a frakciójuk külügyi szakértőjeként dolgozó Bernáth Georginát és az MTVA közalapítvány kuratóriumába delegált  Silhavyt állította szembe a semmilyenista szimpla diák unokájával, akit ennek ellenére bajnaista kommunistáznak telipofával. De nem úgy gondolták, vagy ők sem tudták kik ezek és az egész egy fatális basznivaló egyiptológus tévedés. 

Tudjátok anyám koros, és nem hülye. Ráadásul borsodi, ahol már lehazudtátok csillagot az égről a Szegedi fiúkkal, a szocikat megszégyenítő tag és alapszervezeti botránnyal, megvesztegetési kísérlettel, ahol természetesnek veszitek ha kiherélt Kalasnyikovval pufogtat a fegyverbuzi - már nem tag - Endrésik a falunapon. Ő az aki megosztja a hasonló korú barátaival mikor az unokáját és kortársait fikázzátok, és ez a korosztály beszél arról is, hogy ti nem vagytok ellenzék, mikor Viktornak farkat csóválva helyeseltek. Őket nem tudjátok megkajáltatni a jujjcigányok szöveggel sem, együtt élnek velük időtlen idők óta, nálad, kedves vonagábor speciel lényegesen jobban tudják mi a stájsz, és hogy a szajkózott jelszavaitok tényleges megoldás helyett mennyire üres frázisok. 

Anyám és a nyugdíjas társasága pont ugyanolyan közelről nézi az avasi fészekrakókat, mint a hejőkeresztúri modellt. Látják a problémát és van előttük pofázás helyett emberi módon működőképessé tett alternatíva. Amihez pénz, paripa, fegyver nincs, mert azt ami működik és nem gettóba zár azt véletlenül sem támogatjátok. Azért nem hangoskodtok, nem interpelláltok és nem tesztek semmit.  Ti meg most őket akarjátok meggyőzni arról, hogy ők tulajdonképpen a sötét középkorban élő internet-analfabéta nyugdíjasok, és amivel veletek kapcsolatban naponta szembesülnek az hazugság. Megkéritek őket szépen, hogy ne a szemüknek és fülüknek higgyenek, hanem nektek. Megkéritek rá például az itteni törzstag szintén borsodi hetvenéves apját, aki mobilinternetet vetetett a fiával, mert ahol lakik kábeles net nincs, de a földtörvény és földpályázat balhé körüli vitákat ő maga meg a helyi gazdakör követni kívánja, az összes agrárfórumos, kiélegyenaföldes, agroinformos hozzászólással és tapasztalatmegosztással együtt. Mert érdekli őket és nem hisznek senkinek. 

Ez menni fog gyerekek, sok sikert hozzá. 

 

508 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr515196526

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pesterzsébeti civilek a Századvég emlőin 2013.04.06. 00:13:13

A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ CICi-re invitálja a kerületi civileket a Századvég Alapítvány. Ha április 18-án a képviselőtestület megszavazza, megvalósulhat a társadalmi pedofília: a kormányfüggő és nemzetfüggetlen Századv...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jól érzékelem, hogy 14-ben nem nagyon várható kormányváltás, se jobbról, se balról, se középről? ;)
én meg el voltam foglalva @esefesesefese nevű trollal míg beugrott van másik ...blog

brühühühü

most gyorsan átrágom magam rajta
Jó reggelt!

Ez érdekes kísérlet lesz:)
Nem gondolom, hogy egy darabbal is több embert meg tudnának szólítani, mint az eddigi stabil tábor. Az idő nem nekik dolgozik.

Ezek szerint Bárány apja aktív internetező. Gratula:)))
Családunk 85 (nyolcvanöt) éves nyugdíjasa - internetezés, rádiózás, vagy TV nézés közben - naponta többször felhív egy-egy cikk, hír értékelése okán.
Nem mondható, hogy nem naprakész és az sem, hogy mindent elhisz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te most gyüttél Dodonábúl?

Oh Sybilla és mennyire izzad a lábam, van e csillagos ég itt felettem? ja és mi volt az ebédem tegnap?

ha ezt megmondod akkor hiszek neked bizuccse

brühühühü

todod a jósnő próbája az, hogy megkérdezed tőle ugyan mongymannmeg mi volt a tegnapi menűm...ha tuggya folytattyuk ha nem akkor otthagyom

ennyit rólad meg 2014-rrrrrrrrűűűűűűűűűűűűűűűűlllll
Fidesz+jobbik=nacionalista diktatura, a zelejen is latszik
@rodeo36: Inkább mesélj, hogy ezt felraktad -e a már az okostelcsidre?? :)

hvg.hu/tudomany/20130405_napi_viktor_app#rss
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem, mijafaszez?

2 szóban, tömören

brühühüh

nincs időm link dolgokra orbán link
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121019_retvari

brühühühü
Jót tenne talán Orbán Viktornak és barátainak is, megszabadulhatnának ezektől a teleszart búvárruhaként vonszolt jelmezektől, Semjén Zsolttól, Hoffmann Rózsától és még egy csomó kártékony közröhejtől. Nem mászhatnának elő tökkelütött, tehetségtelen szentfazekak, hogy Isten nevében elefántkodjanak egy szekuláris társadalom porcelánboltjában, és nekik maguknak sem kellene templomban bohóckodni. És nem kéne a magyarokat azzal idegesíteni, hogy rájuk tukmálnak valamit, amiből ők nem kérnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hehe? Jobbróóóóól? Amikor a fidesz jobboldalon áll? (állítólag) Na MOST sikerült elhelyezned a politikai palettán szélsőjobbon a jobbikot. Ettől már csak egy pici ugrás, hogy nácinak is elismerd.
@rodeo36: egyetértően bologatva, hozzátéve, hogy megint Angyalos a napkezdet
@rodeo36:
és mi van, ha közli, hogy béljós, és csakis a kiontott beleidből tudná a választ megadni?
@rodeo36:
Nem mondhatnak le róla, mert a NEM internetező öreg mámikat akkor nem állítanák mögéjük az egyházak. És az még mindig elég jelentős tömeg.
@rodeo36: Egy neked is nagyon hasznos mobil alkalmazás. :)

"A 2014-es választásokhoz közeledve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt, amelyekkel a politika iránt érdeklődők naprakészen követhetik a kampány eseményeit. Az első alkalmazás, az Orbán Viktor politikai tevékenységét követő Napi Viktor már letölthető."
hvg.hu/velemeny/20130404_Velemenyvezer
"Ismerjük el: Orbán Viktortól valódi (párt)politikai teljesítmény, hogy mindeközben a Fidesz támogatottsága stabilan lehorgonyzott az össznépesség 26 százaléka körül. Ezzel szemben egyszerűen megdöbbentő, hogy az MSZP és a Jobbik gyakorlatilag egyetlen új szavazót sem szerzett"
Persze ennek értelmezéséhez "csak" azt kell figyelmen kívül hagyni, hogy nem is vesztettek szavazókat. Az aktivizálódó választók az ÚJ pártformációk mellett találhatók.És azok általában Orbán-ellenesek.
MONDOM, hogy Orbán tesz legtöbbet az ellenzék győzelméért!
@kekex:

Ahogy GyF tett legtöbbet OV győzelméért. Ez már csak így működik:))

Persze a következmnéyek messze nem azonosak.
rohat büdös neonnácik
"Kedves jobbikos fiatalok! Itt van hát a feladat. Az elkövetkezendő időszakban kezdjétek el a nagyszüleitek szemét nyitogatni. Már akiét kell persze. Álljatok eléjük és mondjátok nekik azt: "Nagyi, amit látsz, hallasz, olvasol a Jobbikról, az mind hazugság. Gyere el egy fórumukra, vagy olvasd el az újságukat, ismerd meg a programjukat, és ne hagyd, hogy félrevezessenek. A Jobbik jót akar."

Elképzelem, ahogy Gyöngyösi Márton Szegedi Csanád nagymamájának a szemét nyitogatja és győzködi.......
@kekex:

Nyugi, mindjárt visszaírja, hogy "nemisnemis", mi Ukrajnába virággal mentünk, nem karóval, a többit a Bajnai, a konrádgyörgy meg a Kón Bandita találta ki...

Mondjuk olvastam én már olyat is kommentben, hogy senkit sem lőttek a Dunába, de azok különben is árulók voltak a hatályos törvények szerint...

Ha meg valakit -20 fokban egy szál faszban felzavarunk a fára, az "férfias tréfálkozás" ugye... Szánalmas egy bagázs.
@Orica Középföldi:
Hülyeség. Gyurcsány már 1 éve nem volt sehol, amikor Bajnai kormányzott. A fityisz gátlástalan és féktelen populizmusa és az Mszp béna kampánya hozta ránk a 2/3-ot. Az 1 millió szavazó, aki otthon maradt, és nem az a 200ezer, akivel több szavazott Orbánra (mint 2006-ban)
Az "egyikre sem" finnyásság.
@coosa sam: "Elképzelem, ahogy Gyöngyösi Márton Szegedi Csanád nagymamájának a szemét nyitogatja és győzködi......."

Ez tetszett. :)
A nagymamák örülni fognak, ha előkerülnek a rég nem látott unokák.
Nincs ebben semmi rossz.
Majd kibeszélik egymásét és jókat pletykálnak.
@kekex:

Mire Bajnai a kormányrúdhoz jutott már eldöntetett a bukás. Csak a mértéke nem.
Természetesen nem egyedül GyF a felelős, nyakig sáros ebben az egész szoci vezérkar.

Képletesen a szocik összefogtak a fidesszel Gy. megbuktatásáért, csak nem gondolták, hogy ők is mennek:)
Küldök haza pénzt, hogy minden rokon jó kamerás mobilt újíthasson be, égek a vágytól hogy lássam amikor egy felvilágosítani vágyó jobbikos a nyugdíjas anyám kezei közé kerül :) 40 év eü-ben leszolgálva betegek között, se a hangját, se a kifejezéseket nem fogja vissza és garantáltan tudja mitől beteg a ló :))
Vagy nagyanyám-nagyapám kezei közé, akiknek a család 4/5ét kirakták vagonnal Németországba egy batyuval az ilyen csürhe miatt a II. Vh után :)))
A youtube-ra felnyomnám azonnal istenemre mondom :)))))
Nu, akkor kicsit más szemszögből, hogy mégis mennyire igaz - kis mértékben - amit mondanak:
Fabius szavait átírva:
Az én anyám például békési 63 éves nyugdíjas, - többek között - lehetne egyetemista korú unokával.
A reggeli kávéja mellé ugyanúgy az m1, TV2, RTL híreket nézi, mint számos kábeltévével és internettel nem rendelkező vidéki kisnyugdíjas, emiatt a hírportálokat és blogokat nem nézi, ahogy mi közélet iránt érdeklődő fiatalabbak.
Nekünk - sajnos - nincs lehetőségünk segítségükre lenni, hogy legyen internetük, kábeltévéjük. Meg egyébként sem lenne túl sok idejük a gépek előtt ücsörögni, mert ott van nekik a kert és a jószágok, ház körüli teendők.

Szóval, mint már annyiszor megjegyeztem volt, nagyon sok vidéki (és nem csak vidéki), átlag embernek nincs ideje, módja, lehetősége, hogy a NET-ről tájékozódjon. Csak az van, amit a (még) földi sugárzású tévék adnak. Az meg tudjuk milyen, mennyit ér.
Az ellenzéknek ezekben a médiumokban kellene többet megjelennie, de nem úgy, ahogyan most.
Viszont tudjuk, hogy erre mekkora az esélyük.
@Marcellusca: sőőőt ezek jelentős része babonás templomjáró... "PAPTV" körlevél felolvasó músorait nézik...

az ijen emberek a közélet szempontyából HALOTTAK ! ZOMBIK !
@Nap Pali: Na, ja. Az egy fokkal rosszabb. :(
Hál' Istennek (:D) a szüleim nem temlponybajárók. :)
@Marcellusca: erra a hitvány masszára építette a fidesmaflaálam az alapjait...

800-900 ezer szánalmas babonás vidéki nyugger csürhe...

az életben mindig parasztok voltak... FEUDALIZMUSBAN nőttek fel
még soha semmi kreatívat nem tettek, hacsak nem a gyereknemzést mint alkotást idesorojjuk...

szánalmas hitvány ország... pusztulásra érett...

800-900 ezer zombi élén egy mafiaszövecség uralni tud 9 milió jó embert...
off
"Mindenki magára vessen, akit bekerített a hó
Senki nem hibáztatható amiatt, hogy több ezer ember került a hó fogságába március közepén Magyarországon - derül ki a helyzettel foglalkozó belügyminisztériumi jelentésből."

www.origo.hu/itthon/20130405-a-belugyminiszterium-jelentese-a-marciusi-hoviharrol.html

Röviden: Anyátok
@Nap Pali: Meg a 85 éves anyám, aki nem győz vihogni Orbánon, ha meglássa:-))
Ha az öreglányhoz betévedne egy szexuálisan zaklató jobbikos, előszőr a kutya szedné le a tökét, másodjára anyám rendezné le a nyahmagyarországos kerek tálképét egy tarkedlisütővel:-)
Utána még kétszer-háromszor áthajtana rajta előre-hátra a kocsival, hagy lapuljon...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ????

akinek nem inge ne vegye magára...

kivételeket én is ismerek sokat...
még ojjat is aki vidéki+nyugger+templomjáró, de
gyűlöli a fidesmafiát...

én pusztán a nyuggerek 20%-áról beszélek mint büdös rohat csürhét adó hitvány masszáról...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Ha meg valakit -20 fokban egy szál faszban felzavarunk a fára, az "férfias tréfálkozás" ugye... Szánalmas egy bagázs. " és, hogy izgibb legyen, még vizesslauggal locsolgatjuk is egy keveset a bestét.
@Nap Pali: "én pusztán a nyuggerek 20%-áról beszélek mint büdös rohat csürhét adó hitvány masszáról... " az a massza ugyanilyen volt nemnyugdíjas korában is. Nem a nyugdíjas igazolvány megkapásával együtt hülyültek el.
Csak járkálom körbe ezt a posztot mint egy rosszindulatú róka, próbálok belekötni, de nem megy. Mintha a fogamat húznák, de azt kell mondjam, hogy tökéletes írás és ez ma már a második ilyen. Mi az isten van itt, front?
"35 perc volt a Matolcsy-csomagra
A monetáris tanács tagjai ennyi időt kaptak, hogy átnézzék a hitelösztönzési programot."
www.origo.hu/gazdasag/20130405-35-perc-volt-a-matolcsycsomagra.html
Sok!
@Alonee: Próbáld meg nem rosszindulatú róka, hanem méjmagyar jobbikos szemmel nézni...:-)
Fábiusz!

Kíváncsi vagyok, hogy Borsodban mennyi szavazatot kap majd az ázsiai Jobbik és mennyit az europer PM, 2014-ben. Te nem?
"Orbán szerint az EU nem a tényeket nézi
Bár a számok alapján ki kellene kerülnünk a túlzottdeficit-eljárás alól, ebben nem bízhatunk."

index.hu/gazdasag/2013/04/05/orban_nem_bizik_az_eu_objektivitasaban/

Kevesebb kokisaller, kevesebb pávatánc, kisebb arc, kevesebb unortodoxia, különadók elfelejtése, Merkel nem kimenőotthonkás háziasszonyozása, Kohn-Bendit nemlebuzizása, és lebutanőzése több lett volna. Most pedig bizony báncsák a magyart, lehet sirdogálni a sarokban.
"Az én anyám például borsodi 65 éves nyugdíjas"

ÉS MÉG ÉL ?????????
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Be kár pedig, most televízilós vásár ló abrak megyen, de hamarost jön az Astra világa!
tv2.hu/musoraink/tenyek

Taj(t)ékozóggy, magyar!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ..utánna peniglen az "Árva angyal", most már kéváncsi lettem, hogy Gábriel vagy Orv bán lesz-é bene?:-D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem értek egyet...

azért a munkahejre be kellett járniuk... ahol csak voltak fiatalok és más értelmes lények...

ehhez képest TESPEDT LUSTA HITVÁNY életbe zuhantak nyuggerként...

buta rohat ZOMBI mind !
Igazad van azt nézik amit a tv-k mutatnak Pl tegnap aste az egyfogú embert,akinek mindenét széthordják,vagy azt aki csak nappal mer aludni a tolvajok miatt.Gondolod,ha belenget valaki egy darab kötelet,nem találnának egy alkalmas fát?Itt a városban ülj fel akár az 50 akár a 42 villamosra,és csak hallgasd mit mondanak az emberek Elképesztő a zsidózás, cigányozás .Könnyű nekünk városi nyugdíjasoknak internet mellett tájékozódni.Ez az undorító bagázs meg szítja a parazsat
@Nap Pali: Attól, hogy valaki fiatal, még lehet TESPEDT LUSTA HITVÁNY... és meg fogsz lepődni: akár középkorú is lehet. Elég ha végignézed a kormánynévsort:-)
@Marcellusca: Amit mamir írt, az nem generációs, hanem degenerációs kérdés...
a tegnapi matolcsy bejelentést is üdvözölte a jobbik. annyit tett hozzá, kevés az 500 milliárd. ha ezt a nagyanyám a klubban elmeséli... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ugye ez a nyugdíjasakció is a jobbik szellemi honvédelmének a része. jó, hogy nem viagrát osztatok a nagypapáknak.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ja, nem. Fertőző gondolkodásmódok vannak a Vityánk szerint.

Már majdnem elhittem az indexes címet.
@én már a fény gyermeke vagyok: Akkor hogy fog nézni ki a kicsi fejéből, ha megszavazzák a 7. cikkelyt...
Csak úgy....

"Betilthatják a kecskeméti Mercedest
A Daimler a légkondicionáló-gáz miatt vitatkozik az EB-vel. Súlyosak lehetnek a következmények."

www.origo.hu/auto/20130404-betilthatjak-a-kecskemeti-mercedest.html

Nekem nincsenek összeesküvés-elméleteim... de azért ez a hír elég érdekes...
Merthogy egy légkondiban nem oly nagy vaszisztdasz lecserélni a gázotot, de egy ótó árában egy légkondicsere sem az eget veri.

Inkább szívatásnak tűnik a történet, amolyan "unortodox" megoldással.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Igaztalan vagy.
Kitüntetnek, utaznak, szövetségeket/együttműködéseket kötnek, magyarázkodnak, tájékoztatnak,megnyitnak,ápolják a külhoni magyar kapcsolatokat, törődnek az oktatás, a kultúra jövőjével ha az ellenzék kinyitja a száját levegővétel céljából már ugranak és cáfolnak, óvják lelki egészségünket a rossz hírektől,kecskét, csirkét, alkotmányt küldenek.

Neked semmi nem elég?
Fabius.
Korábban már írtam, a dzsobbik számomra radikálisnak kevés, bohócnak sok. És ezzel én el is intézem a velük való foglalkozást. Egy céljuk volt/van, mint már szintén írtam, a jól fizető állások. Ezért időnénként elsütik a bittelenek számára processzálható mocskos cigány/zsidó népdalok valamelyik remixét.

Az én szüleim 70 felettiek, esti program az összes híradó végignézése a Dunától az M1-ig. Internetet nem használnak, napilapot nem olvasnak. De ettől orbánc még nem lett szebb náluk sem. Persze időnként kapnak tőlem is némi kommentárt egy-egy hazug királytévés hírhez.
Nem minden nyugdíjas hülye, az agyfosottaknak meg úgy is mindegy, azok akkor is orbánhívők lesznek, amikor a nyugdíjukból 10 deka parízerre futja csak, ők akkor is megtalálják a lelküknek megnyugvást jelentő magyarázatot valamelyik selcici vagy girnyószáz, esetleg orbánc evangéliumban
@Orica Középföldi: és néha összekeverik nagy sietségükben. ápolják a külhoni kecskéket, alkotmányt magyarázkodnak, szövetségeseket (el)küldenek...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
MTYI
Az Európai Unió fontolgatja a Magyarországon gyártott CocaCola betiltását, ugyanis a normalitásra káros hungarikumot, matócsiumot tartalmaz, illetve fertőző futbalitisz nevű baktériumot mutattak ki benne, ami nemzetvezetői nyállal terjed.

Mondtam, hogy baj lesz, amikor a csútimaradona beleivott.
@Bakter: Akkor hogyan lesz a mi Bercinknek új kólásdoboza, ha a régi a sok feldugástól már elkopott?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: akkor csak vegye védelmébe a répádat! meglátom utána, hogyan állsz majd abádszalókhoz. :))
@bella _ciao: a répa nem kiflicsücsök, sokkal jobban hasonlít egy szaxiphone-ra, inverz üzemmódban:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Majd küld neki egy orbánista amerikáner magyar echte eredetit. Bár lehet, hogy a mocskos kapitalista multi alumánium doboz kidörzsöli hősünk neubolsevista valaglyukát.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ó, vaze, ha az egész Tisza-tavat is adnák hozzá, akko' senem! :D
Látom megint rendeltek egy magyarellenes fröcsögést izraelből.:))
A bloggazda meg hűen kiszolgálja az ő gazdijait.:))
Általában akkor vannak ilyen írások,amikor megijednek a jobbiktól.:))
Csak nem történt valami?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: szintén zenész, kár hogy a nagymuterék már nem élnek :( és mind a két ág öregjeinek a szemforgató hamis papok voltak a "nagy kedvencei"
@Marcellusca: mééé? beraknám egy terráriumba, feléje szolicsövet akasztanék, esténként kiflivéget dobálnék be nekije és minden reggel felolvasnám a Népszabit.... aranyélete lenne mellettem:-) És persze nekem is:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Alig várjuk, eddig úgyis olyan kiszámítható, óramű pontosságú, unalmas, szokványos, ortodox, gránitba vésett volt itt minden...:/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azé', ez generációs porbléma is. :)
Apósom (75 éves) örül, ha a tévé távirányítóján be tudja pötyögni a kívánt "kanális" számát. Fater (67 éves) legnagyobb öröme, ha össze tudja hangolni a vidijót meg a dévédét. Én el meg pötyögök az ámítógépen, internyeten. A tízen-huszonévesek kenik-vágják ezeket az informatikai kütyüket, okostelefonokat.

Nem mondom, hogy nem tanulható, de sokkal könnyebb, ha bele születsz bizonyos dolgokba.
A tegnapi írásod miatt ezt a mai baklövésedet részben meg tudom bocsátani Fabius.:))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szerintem meg mikor milyenek vagytok::))

"Együtt lőttük a pártházat!
-Mikor?Melyiket?
-Hát igen mikor melyiket.
:))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jójó de én nem kapok annyit érte,mint Fabius!:))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: LOL
Szvsz, te, egy vadista-szandál vagyol. :D
Népszabit, mi? Még jó, hogy nem Amerikai Népszavát, Bartus cikkek tömkelegével. :D :D
@bella _ciao:

"akkor csak vegye védelmébe a répádat! "

Azokkal a fogakkal????
@Marcellusca: abádszalók, tisza tó. nem vérnyúl ez, hanem sima vizinyuszi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nálunk nagyfater '48ig be sem tette a lábát a templomba, szart rájuk és ellenük ágált, amikor felrótták és ellenezték minden héten elment az első sorba ülni, amikor újra divat lett azonnal elmaradt köpködve hogy eladják magukat; a család legnagyobb punk érzésű fazonja :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne báncsátok ezt a Kispöcst! :)
Ű csak egy megtévedett maszopos. :D
Amúgy csoda hogy még nincs cigányozás.
Kezdje már el valaki!:))
@Marcellusca: Kellő szo(p)ktatás után az lenne a következő lépés, lazításként pedig az Őrtorony:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: hehe, igazi lázadó az öreg :D

a kiszámíthatóságra melléklet:

Újabb elkeserítő adat érkezett a magyar gazdaságról
Egy hónap alatt 0,3 százalékkal nőtt, egy év alatt 5,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/magyar_gazdasag_valami_dereng_a_lathataron.549955.html
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ugyan Jobbikos szemmel nem is lehet nézni, ugyanis a Jobbik nem létezik, csak egy illúzió.
@Marcellusca: Amenyire a technológia fejlődik, hááát, szóval, ha ötévenként újraszületnénk, akkor is buták maradnánk, mint a segg... persze ez nem érvényes... mondjuk Polinéziára, vagy Szváziföldre.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Persze nálatok is a fele banda lázadó meg hős volt.
Na hagyjuk....!:))

@Marcellusca: Akkor voltam megtévedt.
Ma már a helyes úton járok...!:))
@Orica Középföldi: látod, már valami szaxofont emleget nyulunk, mikor gabikára gondol. furcsa izlésre vall, de zenéről inkább kérdezzük rodeót.
@Alonee: Akkor próbálkozz a ballikkal:-) Több ötletem egyelőre nincs:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mert ilyen hazug, telhetetlen, neolibeberálbolsevkommancs csökevény vagy, azé kiábrándító. Tőmondatokban kell beszélni, mert a vessző bezavar:
"Egy hónap alatt 0,3 százalékkal nőtt az ipari termelés."
No ugye!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Húúú, bátor vagyol. :)
És, ha fogaz? :D

@kifordított nagyanyó: Az OK, hogy akkor megtévedt voltál (te is), de nem biztos, hogy az a helyes út. :)
@kifordított nagyanyó: "Ma már a helyes úton járok...!:))" inkább macskaköves, mint helyes.
@Alonee: Magyarellenes összefogás van a blogokon!:))
@kifordított nagyanyó:
Te jobbikos vagy? Tudod milyen a lóvári csízburger?
oszd meg, és tied a világ:

Szakad a PDSZ?
Komoly dilemmát jelentett a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (ODSZ), hogy milyen tárgyalási feltételek mellett üljön ismét asztalhoz az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) delegáltjaival – mondta a Napi Gazdaságnak Mendrey László, a PDSZ elnöke a mai sajtótájékoztató után.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szakad_a_pdsz.549962.html
Azért a tegnapi termés a bőrön jó volt.
Három poszt is volt.
vastagbor.blog.hu/

Köztük egy enyhén jobbik fikázó is.:))
vastagbor.blog.hu/2013/04/04/koltsegteritesi_toplista_magyarazatokkal
@kifordított nagyanyó: Hős vazzeg...még egy konyhai tüzet se oltottunk el soha :) ahol meg éltek-élnek semmit se számított a templomba eljárkálás, mert kb. mindenki tette, retorzió nem volt érte olyan kicsinek számítottak és annyira nem volt kiemelt állású kirakatember közöttük. Az akkori rendszer nagyjából leszarta ki megy ájtatoskodni kismeber szinten amíg nem kezdett a rendszer ellen uszítani, ők meg rohadtul nem tették. Hős...az maximum Superman meg Stauffenberg...
@Marcellusca:

Érdekes ez a generációs kérdés. Miközben olvastalak, éppen egy 85 éves öreg barátomat instruáltam telefonon, hogy tud átküldeni nekem egy mailt.
Ha három nap kimarad, már elfelejti:)
Van hasonló korú, aki élénk fácse-életet él közéletileg, van aki csak újságolvasásra használja.De ezek értelmiségi emberek.

Van olyan vidéki munkásember ismerősöm, aki 70 éves korában kapott laptopot és mobil internetet a fiától. Élete nagy élménye volt, hogy a kertben olvashat-írhat. Érdekelte, megtanulta.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
@bella _ciao:
Jól értelmezem, hogy ti itt most selcici idomítási metódusait próbáljátok meg lefektetni?
@Orica Középföldi: Persze, vannak jó példák is, csak elenyésző. Sajnos.
Én is vettem volna már rég az ősöknek, ha nem lenne nekünk is havi megélhetési problémáink. Lehet, hogy elsőre fenntartásokkal fogadnák, de Mutter biztos rákattanna. :D
ennyi:

Úgyse dobnak ki bennünket az EU-ból

Hiába ülünk a románokkal a szamárpadban, a túl bürokrata Brüsszelnek nincs intézményes eszköze
a megfegyelmezésünkre. Ha a nyomásgyakorlás nem működik, akkor nem sok mindent tehet az EU.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Feu%2F2013%2F04%2F05%2Funios_sci-fivel_az_orban-kormany_ellen%2F
@Bakter: nem is tudom... mert a kilencfarkú macska és a komplett, öregedő FIDESZ vezérkar még nem került szóba:-)
@Bakter: Á, csak ez a Vérnyúlnak nevezett Vízinyuszi akar selcicivel perverzkedni. :DDD
nyílt beismerése a szavazat vásárlásnak:

NFM: a szociális civil szervezetek is kimaradnak a rezsicsökkentésből

Nem tervezi a rezsicsökkentés kiterjesztését a szociális közfeladatokat átvállaló civil szervezetekre a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium - közölte Németh Lászlóné egy írásbeli kérdésre adott válaszában. A miniszter leszögezte, a rezsicsökkentés az egyes ágazatokban a lakossági felhasználói körre terjed ki.

hvg.hu/itthon/20130405_NFM_a_szocialis_civil_szervezetek_is_kima
@Marcellusca:

A Jobbik viszont tesz is azért, hogy a saját szája íze szerint sötétítse azokat akiket lehet, Internet nélkül is.

A legfrissebb jobbikos újság, a „Hazai pálya” nálunk minden postaládában benne van.
Élesben lehet tájékozódni a Jobbikról és véleményükről.
Címlapon Vona: „egyenes beszédre és bátor cselekvésre van szükség,
…….legyünk kemények és okosak”
Ennek szellemében fröcsög egy-egy cikk az antimagyar Gyurcsány és Szanyiról,-
Jóslata szerint : az LMP biztos nem kerül be a következő parlamentbe,-
a baloldal is felmorzsolódik.
Bajnai fóbia : kihagyhatatlan , hogy Bajnai fényképén a hajdúbétes öngyilkosságos szlogenszöveg szerepel.

Lásd : Vona egyenes beszéd :
Bizonyára ezt támasztja alá az alábbi cikkrészlet is:

„A balliberális oldalon érzékelhető kapuzárási pánik egyre nagyobb, kérdéses még az MSZP viszonyulása is ehhez a káoszban fogant szövetséghez, így továbbra sem tudni, hogy egyetlen jellegtelen és bukott miniszterelnök-jelöltje lesz a politika sötét oldalának Bajnai személyében, vagy a másik szürke alak, Mesterházy Attila is beszáll a kormányfőjelölti csatározásba. „

Bizonyára sokan csak ebből tájékozódnak.

Érdekessége ennek az egyenes beszédnek, hogy semmilyen módon nem értékeli a FIDESZ-kormányt,
Vona Gábor keménykedése itt is láthatatlan, az elmúlt 3 év eredményei úgy látszik teljes megelégedésére vannak.

Elsősorban nem az „ agyhalott, ecceri, zombi „ választók hibáztathatók, - hanem a kíművelt , hazugságokat terjesztő megélhetési politikusok.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Marcellusca:
Akkor erre azt kell mondanom, hogy nekem van aquaterráriumom, nagyon cuki kis békák és gőték vannak benne. Hatóságilag nem járulok hozzá, hogy terrárium intézményét a fent nevezettel meggyalázzák. Ezért készen állok aláírásokat gyűjteni, akár bekopogtatás útján is.
@Bakter: Neked már a selcici nem is eléggé érdekes állatka? :-)
@Silverhaar: összenő ami össze tartozik, ugye ugye, a fidesz nekik tetsző amit és ahogy tesz: lásd rendet az MNB-ben, horti kultusz, nacionalista értékrend, idegen ellenesség, eu ellenesség, lásd eztet is:

Orbán szerint az EU nem a tényeket nézi
Bár a számok alapján ki kellene kerülnünk a túlzottdeficit-eljárás alól, ebben nem bízhatunk.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F04%2F05%2Forban_nem_bizik_az_eu_objektivitasaban%2F
"Szexuálisan bántalmazták Páva Zsolt lányát
Sikerült védekeznie, de orr- és arccsontja eltört."
www.origo.hu/itthon/20130405-szexualis-zaklato-bantalmazta-durvan-pava-zsolt-lanyat.html

Na tessék... mer itten 2 hét alatt asztán rendelet lesz, azonnali sajtótájékoztatót! A liberálbolsevikfasiszta kormányellenes erők, már a FIDESZ politikusok családtagjait sem kímélik! Monnyon le!
@Marcellusca:
@bella _ciao:
A többiek már bizonyítottak.:((

@Bakter: Igen az vagyok de a jobbik fajtából.:))

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Akkor jó.
@Silverhaar: Ezt a "lapot" - hál' Istennek! - nem ismerem. Ha jól tudom, az ősök felé sem terjesztik.
Amit írsz, az is bizonyítja, hogy a jobbik valójában nem ellenzéki párt. Hanem az ellenzék ellenzéke. Azaz - ha formailag nem is, de - kormány párti/oldali.

Az utolsó bekezdésre: Rátapintottál a lényegre, hogy én valójában miért is utálom az össze politikust.
A zecceri, vidéki Józsibácsi cigányozik/zsidózik, mert ... A prolimókusok viszont pont ezt használják ki, erre játszanak rá. Plusz: divide et impera! Akit akivel csak lehet, csoporton, érdekkörön belül is.
@Silverhaar:
"Vona: „egyenes beszédre és bátor cselekvésre van szükség,
…….legyünk kemények és okosak”"

1, A nem görbe dumára nem reflektálnék, no de mi az a bátor cselekvés, amit eddig abszolváltak?
2, Meg hogy is voltak okosan kemények, vagy fordítva?
1, Pár éve a gárdista malacát ellopta az antarktiszi kisebbség egy tagja. Tudták, ki volt az. Tehát nem jól pofánbaszták a dűlőúton, hanem gárdista menetet szerveztek a faluba. Igazán bátor cselekvés volt.
2, Azonnal lépjünk ki a zúnióból! De a képviselőink továbbra is ott maradnak a parlamentjében, és küldik haza a fizujukat, részben a pártnak. Ez aztán az okos keménység.
Szarok ezek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Maradok a güzűmatyi gőtéknél és az egész éjjel szexelő békáknál. Nem hiányzik, hogy ha ránézek a terráriumra, egy vaniliáspalikát kínálgató, szolisült alient lássak benne.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De az. :)
Szívesen beraknám húgom két óriás kígyója mellé. :D
Az Erdély.ma honlapján olvashatók az alábbiak:

Gondolom, mindannyian elkötelezettek vagyunk a Székelyföld autonómiája iránt. Ha mindenki aláírná, majd megosztaná és szorgalmazná az aláírásra az ismerőseit, akkor most nem húszezer, hanem százezer aláírás lenne. Nagyon kérlek - kérem, tegyünk még egy erőfeszítést, mert megtorpantunk erősen, s az aláírásokat hét végéig gyűjtjük! Osszuk meg mindannyian az alábbi linket. Köszönettel a közös ügyünk érdekében!

www.autonomia.ro/68-beadvany-romania-kormanyahoz-a-szekely-szabadsag-napjan.html

Azt hiszem, nincs is mit hozzátenni ehhez, esetleg annyit, hogy írja alá, aki úgy érzi, szívügye Erdély!

erdely.ma/autonomia.php?id=138858&cim=autonomiat_a_het_vegeig_meg_alairhatja_a_beadvanyt
@Marcellusca: Ne akargyá má rosszat szegény kélgyókoknak! :-) Még azokat is megmentené a végén, oszt ottan parádézna gyegyóbőr retikülben, a szegények meg nudizhatnának a grillámpa alatt naphosszig:-)
@Silverhaar: Azért néha kritizálják a fideszt is rendesen.
Tegnap azért Volner is odaszólt nekik.
Mondjuk elvileg jobboldali párt elvileg baloldali pártot szid inkább.
De a gyurcsánybajnaizást inkább hagyhatnák a fidesznek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem kívántam ezt firtatni. De ha már a dzsobbikos bátor cselekvésekről beszéltem korábban: nálam a kiszabás tíz év szigorítottnál indulna. A bíró első köszönésével automatikusan 2 évvel emelkedne a tétel.
Az állat az állat, akármilyen gúnyát húz magára...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én is csak a kelgyókat félteném. :)
Mer', mi va', ha selcici éhesebb, mint a kelgyók? Ha leharapja a végüket? :D
@kifordított nagyanyó: Há persze... és, hogy valamennyire a témánál maradjunk, a kígyó önnön farkába harapott... így megy ez jobbikos körökben.
\o/ nacionalista kommunizmus

Emmi: a privatizált kórházak adósságát is rendezi az állam

Az állami fenntartásba vett, korábban gazdasági társasági formában működő kórházak felhalmozódott adósságait is rendezi a kormány, a döntés értelmében 9,5 milliárd forintot fordítanak erre.

hvg.hu/egeszseg/20130405_Emmi_a_privatizalt_korhazak_adossagat_is
"Orbán Viktor ma megörvendeztette Degenfeld-Lindner Máriát
2013. április 05., péntek, 11:51

Címkék: Orbán Viktor; Magyar Érdemrend középkeresztje; Degenfeld-Lindner Mária;

A Magyar Érdemrend középkeresztje kitüntetést adta át Orbán Viktor miniszterelnök Degenfeld-Lindner Máriának pénteken Budapesten.

Áder János köztársasági elnök a magyar kultúra megőrzése és megismertetése érdekében végzett kiemelkedő munkájáért, a magyar borászat hírnevének öregbítéséért, valamint munkahelyteremtő tevékenységéért adományozta a kitüntetést Degenfeld-Lindner Máriának, aki férjével 1994-ben újjáélesztette a Degenfeld-szőlőbirtokot Tokaj-Hegyalján, amelynek történelmében a német-magyar származású Degenfeld család fontos szerepet töltött be birtokaival.

Az Országházban tartott ünnepségen Orbán Viktor azt mondta, Degenfeld-Lindner Mária sokat tett Magyarországért, a tokaji Degenfeld-tradíció újjáélesztése pedig egy másfél évszázados családregény méltó folytatása."

Ez aztán a hír, címlapra való, országos esemény.
@kifordított nagyanyó: Mi a jó? Hogy úgy lázadtunk amíg nem vitt el érte a rendőr? Hát szerintem ezt tette a fél ország, nem nagy sztori, csak mókás :)
Okos:
"Segítettünk Ukrajnának, ez nem tetszik az oroszoknak, drágulhat a gáz."
index.hu/gazdasag/2013/04/05/megorrolt_rank_a_gazprom/
@Bakter: Számomra az elmúlt 3 év legnagyobb tanulsága: Tudunk mink olyat, hogy bármihez nyúlnak, hígfossá válik a kezeik között...
Boogieman "Badass" Horthyig és "Coolcat" Károlyiig megy vissza, hogy megértse, mire készülnek a sötétben bujkáló bizonytalan szavazók. Tutti filozófusképző :))

www.tutiblog.com/2013/04/coolcat-karolyi-es-badass-horthy.html
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Az hogy mégsem állítod be a családodat hősnek.
Mondjuk arra kíváncsi leszek,hogy amikor pár év múlva vikiék sikerre viszik az unortodoxiát és te majd hazaköltözöl.
Aztán majd döngeted a melledet és nagy mellénnyel bizonygatod,hogy te belülről bomlasztottad a nyugatot!:))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A Gazprom helyében én is durcás lennék, ha más seggéből kihúzott szaros nyelvel akarná tovább nyalni az én seggem egy ilyen mitugrász focista. Sajnos ennél szalonképesebben képtelenség kifejezni retkes kormányunk ostoba, otromba diplomáciai manővereit, amit az adott másodpercben szükséges érdekei szerint művel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezt a honlapot csak a netezők tudják elérni, amiről írtam az nyomtatott újság, ami minden postaládába be van dobva.
"Kiszakadt a BKK új kikötőjének tartója

Egyelőre nem tudni, hogy ütközés miatt történt, vagy a Duna árja volt a bűnös. Esetleg a fémtolvajok."
kep.index.hu/1/0/408/4089/40890/4089094_97d0d190d717db1d241814ded05be69b_wm.jpg

Ha valaki megnézi a képen a bekötést... ezen semmi csodálkoznivaló nincs. Szakértelem elvtársak, szakértelem. 6 db kb. fi20-as egyenes betonacélra bízni a dolgot... ez már siralmas, nem a nevetséges kategória. Ez a megoldás húzóigénybevételre nulla. Akár cukorspárgával is kikötözhették volna.
@kifordított nagyanyó: "A többiek már bizonyítottak.:((" akkor neked már mind megvolt? vagy nekik voltál meg te?
@kifordított nagyanyó: Nézd meg ez Ibra anim gifet is. Nagyon komoly. :)
@Silverhaar: Tudom de itt vannak PDF-ben, hátha el akarod őket olvasni visszamenőleg is. :)
@Bakter: Az egész machináció úgy primitív ahogy van.. értelmet keresni benne értelmetlen.
Viktorék Pécsen is rendet tettek. :(

Brutális szexuális támadás érte Páva Zsolt lányát

Pénteken hajnalban megtámadták a pécsi polgármester lányát, sikerült védekeznie, de súlyos sérüléseket szenvedett.

alfahir.hu/brutalis_szexualis_tamadas_erte_pava_zsolt_lanyat
@bella _ciao: Jahh... a Degenfeld bírtok, mint a haza megmentője. Eszem-faszom megáll...
@kifordított nagyanyó:

Ezek a legcukibb pillanatok, mikor ti jobbikosok egymást zsidózzátok :-D

A vonagábor faszbúk posztjára ugyanis Angyal hívta fel a figyelmem. Géb, innentől póráztartó izraeli zsidó vagy, baszod, nem árt, ha tudsz róla :-D :-D
@Fabius: Találkoztál valahol a hírrel, (tegnap vagy egyszer elhangzott a rádióban), hogy az energiaszolgáltatók a nagy rezsicsökkentés következtében a közületeknek nyújtott szolgáltatások árát 5-7 %-al emelik? Mert ez a hír interneten sehol...
@Fabius: Az sem ártana, ha valaki már végre megmagyarázná, mondjuk nekem is, hogy mit is akar a Jobbik, mi a programja és hogyan akarja megvalósítani. Mert én akárhogy keresem, sehol sem találom. Csak a szájtépést olvasom ezerrel.
@Fabius: Nem láttad, hogy ott volt a sok szmájli. :) Mi különben sem szoktunk zsidózni, max. elmondjuk róluk a véleményünket.
Basszus... ez a szarházi is előkerült és nem köpi szemen magát??

""A Fidesz nem egy köpönyegforgató alakzat"

Németh Zsolt külügyi államtitkárt többek között arról kérdeztük, hogy sikerült-e agyagba döngölni a kommunistákat, és ha igen, akkor most mit keresnek a Fideszben."

hvg.hu/itthon/20130405_Nemeth_Zsolt_Fidesz_25_interju
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Itt nézz szét. :)

jobbik.hu/programunk

Úgy tudom gőzerővel készül a 2014-es aktualizálása is.
@kifordított nagyanyó: Simán vazzeg, ha megbukik a Nyugat én csináltam egyedül, ellenálló voltam, egy Guti testbe rejtett echte Zoja Koszmogyemjanszkajá :DDD
@Fabius: Mivanmivanmivan???:))
Azért nem zsidózzuk egymást.
Sőt, nem zsidózzuk az összes zsidót.:))
Szemelvények:

"hvg.hu: Ott volt a Lendvay utcában a Fidesz március 29-i születésnapján?

Németh Zsolt: Nem voltam ott. Egy családi programon voltam, amit direkt úgy szerveztünk, hogy március 30-ra érjen véget, mert korábban mindig ezen a napon ünnepeltünk a pártban. Most a Fidesz-születésnapot egy nappal előrébb hoztuk, de emiatt nem akartam megszakítani a családi programunkat. Ebben az esetben ugyanis a három gyerekem fizikai támadásának lettem volna kitéve (nevet)."
"hvg.hu: Mit szólna az 1990-es parlamenti Trianon-megemlékezésről kivonuló Németh Zsolt, ha az akkori kulturális miniszter egy revizionista együttes tagját tünteti ki?

N.Zs.: Akkor én hadd fordítsam meg a kérdést: az egész EU-ban példaként emlegetett roma felzárkóztatási stratégia, s mindaz, amit Balog Zoltán tett a cigányság helyzetének javításáért önök szerint revizionista, irredenta, szélsőjobbos attitűdöt jelez?"

hvg.hu: Akkor szokta a kormánytagokat arra emlékeztetni például, hogy a kormány 2012. május 15-e óta halogatja az ügynökkérdést rendbe tevő Nemzeti Emlékezet Bizottsága felállítását?

N.Zs.: Egyetértek a felvetéssel, a titkosszolgálati múlt feltárása is nagyon fontos lenne. Mondom ezt úgy is, hogy majdnem 500 oldalnyi megfigyelési dokumentumot gyűjtöttek össze a Történeti Levéltárban, részben rólam, részben édesapámról. Bár édesapám F-dossziéját mindmáig nem találtuk meg, hiszen ezeket a rendszerváltás hajnalán a pártállam eltüntette. Vagyis nekem komoly személyes motivációm is van."

Gerinctelen hazug disznó.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Magával a hírrel nem találkoztam, de eddig kb az összes szakértő és médium elmondta, hogy ez lesz.

Nem érték el az ingerküszöböt vele.
@Doki J.: Nem rossz.

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Naná!:))

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Akármi is az,szerintem van olyan jó,mint a többieké.
Vagy legalább nem rosszabb.
Hehe, jobbik es a nem zsidozas, kettos merce nem kritizalunk senki magunkat meg foleg nem...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: de ze a kikerülöm a kérdést sem semmi:

"hvg.hu: Ha jól értjük a szavait, akkor utólag folyik a kommunisták agyagba döngölése. Tudja ezt a főnöke, az MSZMP-ből indult Martonyi János, vagy azok az egykori állampárti vezetők is, akik mára a Fidesz rendezvényeinek rendszeres látogatóivá váltak?

N.Zs.: A Külügyminisztériumban sokféle kritikát kapunk. Az egyik szerint óriási tisztogatást hajtottunk végre. Kovács László volt külügyminiszter ezt a parlament külügyi bizottságában rendszeresen előveszi, a szocialista tagok erre hivatkozva két éve nem is szavaznak a nagyköveti kinevezésekről. A másik kritika szerint a Külügyminisztérium valóságos szanatórium a volt pártállami káderek számára, itt nyugodtan túl lehet élni, nem zajlott semmi komoly változás a rendszerváltást követően. A valóság pedig az, hogy az elmúlt két és fél évben nagyon komoly megújulás zajlott, de nem „ejtőernyősökkel”, hanem már van egy olyan komoly szakmai háttérrel rendelkező elit, amelyik képes a nemzeti érdekeket képviselő diplomácia megvalósítására."
Hurrá!!!!
"Félezer rendőr szondáztatott Szabolcsban
2013. április 05., péntek, 12:06
Szerző: hvg.hu

több mint 500 rendőr vett részt a húsvéti ellenőrzésekben Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol az ünnepek alatt 1500 vezetőt szondáztattak meg és hat jogosítványt vettek el.

A Szabolcs megyei rendőrség munkatársai az országosan elrendelt akció keretében a húsvéti ünnepekhez kapcsolódóan fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak a megye teljes területén - idézte fel a rendőrség közleménye.

Az ellenőrzésben összesen 537 rendőr, valamint csaknem 30 polgárőr vett részt. Az érintett időszakban az intézkedők 1459 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, melynek során 27-en bizonyultak ittasnak, közülük 9 személygépkocsi vezető, 1 motorkerékpáros és 17 kerékpáros.

Hat esetben elvették a vezető jogosítványát is. A legsúlyosabb szabálysértések elkövetőit a rendőrök feljelentették, ez összesen 93 személyt érintett. Közlekedési szabálysértés miatt összesen 273 személlyel szemben intézkedtek a rendőrök, akiknek összesen 3,5 millió forint bírságot szabtak ki.

Az említett időszakban egy súlyos és két könnyű sérüléses közúti közlekedési baleset történt a megye útjain."

537 rendőr, 30 polgárőr összesen 1459 ellenőrzés... azaz fejenként kb. 3 igazoltatás. Ebből 27 ittas, 9 gépkocsivezető, 1 motoros. kb. 0,8% bűnöző... gratula a felhajtáshoz, a 3,7 milliós bevételhez különösen.

Kéretik nem nekem esni, hogy persze, de ha az én családomnak gyün neki a részeg állat... ezt felejtőzzük...
@bella _ciao: Most töprengek hogy sírjak vagy nevessek-e...Európa közepe, XXI. század...
@kifordított nagyanyó: ja, ha ez hívés kérdése... akkor akár az ótestamentumot is használhatnák programként, igaz az egy zsidó iromány.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne hobologj, fel evre ismet letudva a cucc, a kiszakadt izet meg en is neztem, az az egy biztos, a tetonkon vastagabb rogzitesek vannak :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @kifordított nagyanyó:

Nyugalom kedves pajtások, mindössze azt személtettem a feltételezés még vicc szinten is visszanyalt :-))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A többiek voltak hatalmon,bizonyíthattak volna.
A szocikban is bíztam,hogy az elkúrás után helyrehozzák a dolgokat.
Hát nem sikerült.
minden politikus bűnöző
@Fabius: mondjuk buta náczi létemre nem értettem hogy jön ide a zsidózás.
nemecsek ernővel szoktam vitatkozni a magyarellenessége miatt.
Erre szokta ő mondani,hogy én vagyok magyarellenes.
Mondjuk én csak téged zsidózlak néha.
Csak nem jobbikos vagy?:))
@kifordított nagyanyó: Jahh... most meg a Vona az ügyeletes megváltó... olyan buta, mint a segg, és az összes emberkéje hozzá hasonló... szájtépésen, meg VONAlgatáson kívül (jahh kifelejtettem az EU-s fizetések felnyalását és Elődke időnkénti megveretését kifelejtettem) bizony a pitykésdolmányos parlamenti ücsörgésen kívül még nemigen láttam. Persze a zsidózás most egy kicsit szordínósabb, de a cigányozás az megy rendületlenül... és erre kellene szavazni? Engedd mr meg, hogy kicsit hangosan kikacagjalak.
@bella _ciao: Minden tisztelettel, már így is elegen vannak azon a képen...
@kifordított nagyanyó:

Tényleg el kell magyarázzam mit jelent amit leírtál? :-D

"Látom megint rendeltek egy magyarellenes fröcsögést izraelből.:))"

Erre mondtam, ha valaki "rendelte" a posztot az Gábriel volt, mert vona faszbúkján az írást nekem ő mutatta.
@kifordított nagyanyó:
'98-ban így voltam a fityesszel, bár nem rájuk szavaztam. Bizonyítottak, sajnos. Azóta nem jollyjokerezek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igazad van.A szocik meg a fidesz lenyúlásai ehhez nem is mérhetők.

@Fabius: Montam én hogy buta náczi vagyok!:))
Azé' Gábris csak nem ezér' mutatta!:))
@Fabius:
Összegzem: Gábriel izraeli. Hogy mik nem derülnek ki.
Érdekes lesz, de az biztos, mi nagyot fogunk szívni, vagy így vagy úgy.

Játssz a forint ellen! - ezt tanácsolják Londonból
A magyar jegybank nem törekszik szándékosan a forint gyengítésére, ennek ellenére azok a befektetők járhatnak jól, akik a magyar deviza gyengülésére játszanak - vélik a Morgan Stanley elemzői.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/shortolni_kell_a_forintot_irany_a_320_morgan_stanley-elemzes.549966.html
@Bakter: Ott is vannak rendes szélsőségesek.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akik átkísérik az öreg mámikát a zebrán, s adnak neki egy jobbik szórólapot, hogy legyen mivel begyújtania otthon.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nekem errül a zegész jobbikos dologrul az jutott eszembe, hogy azon a képen, amit kegyed itt fölhozott, az egy helyirül kitépett sarpán, aminek tisztye szerént ippenséggel nyomó eröt köll elbírni (magyarul távtartó), nem pediglen húzót. a hűjehajós ellen, aki úgy akar elindulni, hogy még hozzá van kötve a pontonhoz nincs orvosság. a duna nincs ekkora marha.

kmf.
@Bakter: Nem vagyok izraeli, csak simán bírom a jó humort és az öniróniát, még akkor is ha a másik oldalról jön. Ez áll a hátterében annak, hogy felhívtam rá a figyelmet, bár szerintem néhány nap múlva, enélkül is bele botlott volna FAB. :)
@hacsaturján: nem olvastam, de pont ez jutott eszembe, amikor láttam a képet, és felsejlett a mechanika tanárom aki a középiskolai méretezésnél a gatyánkat szétrúgta, ha elasztuk, vagy lazáztuk a számításokat :D

Miklós azt írta: "Az esetet nem láttam, de ez a kiszakadás tervezési hiba. Szégyen a mérnöktársadalomra, így rám is."

Ferenc is azt emeli ki, hogy nincs az alaptestnek látható része, de ez nem elég. Ezt a pár rozsdás acél simán kihúzta a terhelés. Aki csinálta nem látta a terveket, vagy spórolt. Máglyára a beruházó műszaki ellenőrét aki ezt átvette. Hidegben a beton nem köt terv szerint, nincs vele megbeszélve, érdekes, hogy a valszeg fagyott, gyenge alapozás engedte el a vasalásnak nevezett "szutykot", ha a vasalás szakadt el, akkor összetett kiviteli hiba lehet.
@hacsaturján: én meg azon gondolkodtam, hogy nem-e a gyorsnaszádunk rongálta meg aztat a kikötőt. mert hirtelenjében elrugaszkodott. lehet, hogy a part felé. kinézném belőle.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne ködösíts, legyél kemény, mint vona! a mea culpát majd a pártgyűlésen rebegd.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

quatschhhh! a sarpánt eccerűen drótkötéllel köll mind a parthoz, mind a pontontonhoz rögzíteni, hogy mindkét vége szabadon mozoghasson, lévén nyomó, húzó és nyírő erőnek is kitéve. a hosszirányú nyomást a két végin levő rugós ütköző tompittya. magyarán: nem szabad azt a szart így beépíteni.
@Fabius:

Hát ezen besírtam. Komolyan gondolják?! Nem tudják, hogy ezzel csak a maradék vén nácikat tudják "meggyőzni"?!

Vagy azt gondolják, hogy azokat, akiknek apját-nagyapját, egész családját elvitték a vagonokkal, majd melléjük állnak? És azok, akik a vagonokba betuszkolt emberekkel együtt (persze nem teljesen azonos hatásfokkal) megszenvedték a háborút (légópincékben, öregasszonynak maszkírozva, stb.), majd a nácik mellé állnak? És a Dunába belelőtt ezrek? Azok leszármazottai, rokonai?!

Lehet, hogy a butábbakat sikerül meggyőzniük, de szerintem nem lesznek túl sikeresek, mert az öregebbek nem mindegyike szenilis, van ám emlékezetük!

Ezek még annál is hülyébbek, mint gondoltam, és ez nem kis teljesítmény, ha meggondoljuk.:)
basszus! ez a kretén még mit játszatott volna el gyerekekkel demonstrációs céllal?

"Bugyira, gatyára" Felfüggesztették a katolikus hittantanárt
Az eljárás szülői bejelentés nyomán indult, mely szerint a férfi az egyik hittanórán bugyira és gatyára vetkőztetett két kisdiákot, akiknek aztán meg kellett puszilniuk egymást. P. Lajos a paráznaságot szerette volna illusztrálni a gyerekek számára.

atv.hu/cikk/20130405_bugyira_gatyara_felfuggesztettek_a_katolikus_hittantanart?
@bella _ciao:

a gyorsnaszád nem lehetett, mer az fejjel lefelé közlekedik, mint a szt. istván csatahajó, amit legázolt egy anatantista motorcsónak. jó, nem egy, hanem kettő.
@hacsaturján: igen-igen, mindig elfelejtem, hogy nálunk a gyorsnaszád is unorthodox.
@Kismacska (BELLA): Egyébként te tényleg bella kismacs vagy??? Tényleg azt hallottad hogy holnap indulnak a vagonok Tiszavasváriból is? :)
@kifordított nagyanyó: Biztos várja már, hogy mi meg lebüdöskomcsi gyilkosozzuk a szellemi elődeit. :)
Bár nem éreztem magam megszólítva, de elolvastam a fentebb linkelt kurucos Pörzs-levelet.

A csúsztatás magasiskolája. Ezt simán beszopja minden kurucolvasó és megkönnyezi Pörzsét.
@Bakter: "Segítettünk Ukrajnának, ez nem tetszik az oroszoknak, drágulhat a gáz."

Az lehetetlen! Mostanában tűzött a Gazprom vezérének mellére szijártó egy bazi nagy pecsétet. Azt nem azért kapta, hogy nyelje le a békát?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Ha meg valakit -20 fokban egy szál faszban felzavarunk a fára, az "férfias tréfálkozás" ugye... Szánalmas egy bagázs. " és, hogy izgibb legyen, még vizesslauggal locsolgatjuk is egy keveset a bestét."

Petschauer Attiláról van szó, ha esetleg valaki nem tudná.

hu.wikipedia.org/wiki/Petschauer_Attila

3 évvel volt fiatalabb, mint most én...huh
hehe. vajon mire képzik a könyvelőket?

Offshore tulajdonú céggel képezteti a könyvelőket az NGM

atlatszo.blog.hu/2013/04/05/offshore_tulajdonu_ceg_vegzi_az_ngm_tovabbkepzeseit
@Orica Középföldi: Hát persze.Mert itt természetesen csak a zsidókat meg a cigányokat bántják.
De azokat mindig.
Na de tényleg viszlát.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az elismertetés még kialakítás alatt van, és ilyen módon nem lehet egyetemi képesítést szerezni (lehet távoktatásban pénzért, és lehet tandíjmentesen jelenléti képzésben, hagyományos felvételi rendszer szerint, de ingyen és távolról nem). Tanulni persze lehet. De az sem véletlen, hogy a már jópár éve meglévő hasonló kurzusoldalakon nem hemzsegnek a magyarok. Ha már itt tartunk, vannak magyar online kurzusok, sőt távoktatásos képzések is, de magyarul kicsi hozzá a piac, a hallgatók jelentős része bizalmatlan a távoktatásos képzésekkel szemben. Emellett érdemes megnézni az akkreditációs követelményeket mind a távoktatáshoz, mind az idegen nyelvű képzésekhez.
Ez persze nem változtat semmit azon, hogy ezen a területen (is) kb. tíz évvel le vagyunk maradva.
@kifordított nagyanyó: vigyázz nagyi, mert lehet, hogy ma felkeres egy jobbikos győzködni. tűntesd ám el a régi maszopos szórólapokat. :)
@Prof. Dr. Simon Templar: Ma reggel - sajnos csak hátérzajknt - hallgattam a rádiót, egy II. világháborús magyar bűnösökről könyvet író történész volt a vendég.
Elmondta, hogy Képíró Sándor tudomásával és utasítására lőttek a Dunába a délvidéken embereket fiatalon besorozott tapasztalatlan katonák és az anyák, rokonok az - figyelem horror következik - agydarabkákat szedték össze és őrizgették, mert csak annyi maradt a fiaikból, egyéb családtagjaikból.
És emellett az ember mellett állt ki a jobbik harciasan minden bírósági tárgyaláson, pedig ezek a tények nyilvánosak voltak, akkor és ott is elhangzottak.
Iszonyat, hogy bárki ennek ellenére tud még velük azonosulni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te vagyol egy izraeli menekül náci palesztin, aki háttérből rángatja a magyar neolibsibolsikat, hogy kiáltsanak beduin veszélyt a dzsobbik miatt. Szóval nem kell a működ.
na most lesz gondban matolcsy és orbán, erre mit reagáljanak.

Soros Matolcsy módszerét élteti

nol.hu/gazdasag/soros_matolcsy_modszeret_elteti
@Kismacska (BELLA):
Amilyen hülyék, véletlenül még a Zsinagógában is elkezdenek szórólapozni, mert azt hiszik a mozgalmárok, hogy egy vásárcsarnokban vannak.
@Spániel:
Szerinted egy szíjrágós plecsni ellenében az orosz oligarcha hitvány magyar békát fog nyeldesni? Úgy ismered őket? Lehet, hogy megy viktoronc megint egy hosszú, tízperces raportra Putyinhoz. És ha Vlagyi kicsit is humoros akar lenni, viktoronccal még küld egy kis kutyatápot is Gyurcsány pulijának, sajátkezű etetésre kötelezve a jobbszélsőt.
"Két férfival erősíti meg Selmeczit a Fidesz"

Az új elnevezésem ezután selcicipöcsfasz.
Régóta tudhassuk: "minden lyukba dugó kell". Sajnos egy így is üresen marad, és szerintem az, amiből a bolond szél fúj.
"Árvíz: van ok az optimizmusra"

Mondtam: girnyószáz minapi kijelentése után az összes víz visszafojt a hegyekbe.
@Nap Pali: "800-900 ezer szánalmas babonás vidéki nyugger csürhe"

Vond vissza azonnal!

Azok a babonás öregasszonyok végiggürcölték az életüket, és halálukig dolgoznak a kertben, és az állatokkal, hogy legyen sonka a városi gyerekeiknek, fizetik az unoka tandíját, miközben ők kenyérhajat mártogatnak kávéba. Borulj le előttük, és harapd le a nyelvedet, mielőtt kijönne a szádból a leszólásuk!
@épészmérnök: lexarom

gürcöltek ÉSZNÉLKÜL... lehet...
agyatlan barmok... ZOMBIK...

ijen emberekre nincsen szükség!

és még1szer szólok ez a nyugdíjasok mindössze 5öde...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "beraknám egy terráriumba, feléje szolicsövet akasztanék, esténként kiflivéget dobálnék be nekije és minden reggel felolvasnám a Népszabit.... aranyélete lenne mellettem:-) És persze nekem is:-)"

Ajaj. Ha eteted, akkor almozni is kell :-(((
@Spániel: "Iszonyat, hogy bárki ennek ellenére tud még velük azonosulni."

Hát igen...ezért van az, hogy egy olyan neokon (olyan reaganista-tchatcherista fajta...Tea Party Cheers meg egyebek, biztos tudod) mint én, nem igazán tud kire szavazni...ugyanis igazi neokonzervatív párt NINCS Magyarországon.

Ezek a szánalmas ókonzervatív-kádárista (így helyes a jellemzésük)fasszopók meg már nagyon régen nem érdekelnek...
@Nap Pali: "800-900 ezer szánalmas babonás vidéki nyugger csürhe"

Namost, ez olyan mint a jereváni rádió, tudod

Az a 800-900 ezer jó lesz 3,5 milliónak is, a szánalmas stimmel, a babonás nem, jó részük az ingyen juttatásokon kívül nem hisz semmiben, vidéki: jó részük városban, sőt Budapesten lakik,
nyugger: nem csak ők, 50 felett bárki, aki a kádárizmus asztalánál evett.

További info itt (közvetlenül a választások előtt született a cikk):
zipp.hu/velemeny/2010/01/27/nyugdijas_politikai_rendszer_jovonk_a_mult
@Prof. Dr. Simon Templar: "Ha meg valakit -20 fokban egy szál faszban felzavarunk a fára, az "férfias tréfálkozás" ugye... Szánalmas egy bagázs. " és, hogy izgibb legyen, még vizesslauggal locsolgatjuk is egy keveset a bestét."

Petschauer Attiláról van szó, ha esetleg valaki nem tudná.

hu.wikipedia.org/wiki/Petschauer_Attila"

Akire ráadásul, mint olimpiai bajnokra, még hivatkoznak is, amikor a magyarság nagyságát akarják kidomborítani.

Egy szadista magyar őrmester gyilkolta meg.
@Nap Pali: az ég szerelmére, ne gyűlölködj már annyira. A gyűlölködés elhomályosítja a gondolkodást. Ha tényleg változást akarsz, akkor igyekezz megérteni, hogy kik ők. Azt úgy nem lehet, hogy közben köpködsz rájuk.

Ejnye-bejnye, kisonokám. :-(
@épészmérnök:
Te most mégis min lepődsz meg? Ezek az ultranagy magyar melldöngetők legtöbbször azon magyarok sikerei miatt döngetik a magyar mellüket, akik pont az olyan suttyó magyarok miatt menekültek külföldre, ahol az eredményeiket elérték, mint ezek az ultranagy melldöngetők. Ráadásul jó részük még zsidó is volt.
Idézet a cikkből (kiemelések tőlem):
"A nyugdíjas világban a jelszavak, (ne lepődjünk meg, ha ismerősek): a gondoskodó állam, a kiszámíthatóság, biztonság, a stabilitás, a VERSENYELLENESSÉG. Ez aztán elhozza az innováció, megújulás és verseny képtelenséget, a TUNYASÁGOT, a SÍRÁNKOZÁST, a NYAFOGÁST, a BETEGSÉGKULTUSZT és persze a periodikusan ismétlődő válságokat. EZEKRE AZ "ÉRTÉKEKRE" ALAPUL MA MAGYARORSZÁG. Aztán az ismétlődő válságok elhozzák a bűnbankkeresést és a bűnbak meg is lesz találódva: a zsidókban, a bankokban, a kommunistákban, a multikban, akik mind kizsákmányolnak bennünket. Haj, haj, ha ezt Lenin megélte volna."

Bocsi gyerekek, nem ez történik 3 éve???
@épészmérnök: ez egy nagysakkjácma ! tudom kik ők !

a sötét parasztok !
@Prof. Dr. Simon Templar: rohat büdös gettó prancsnokok.! fides nácik !
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ez a jézusmáriaatyaúristenholvoltazépítész
tipikus esettye...ilyet csakis általános iskola alsó tagozatában...vagy occse

borzalom...hát ez olyan mint a magyar gazdaság

brühühühühü
csak jönnek az infók, oszt árnyalja a képet a banki körökben nem túl hitelesnek tartott egyedüli jelölt régi-új bankszövetségi jelnök, érdekes érdekes és még visszafogott voltam:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/csapdat_allit_matolcsy.549960.html
Na és ahhoz mit szóltok, hogy ápr. 21-én "Az élet menete" napján a derék magyarok motoros felvonulást rendeznek "Adj gázt!" jelszóval, rendőri felvezetéssel, tán a két menet még metszi is egymást...

Sajna a link a fészbukon van, nem tudom ide berakni... :-( De ez azért már túl megy minden határon, éppen csak azt nem írják még az Adj gázt alá, hogy "lehetőleg Ciklon B-t"... :-(((
@Farkasokkal táncoló: de a jobbklikk, nem zsidózik ugye...
jahhh, és kéretik kivenni a "magyarok" jelzőt, nem érdemlik meg, vagy én tagadom le
@Farkasokkal táncoló:

Na ezeket kellene úgy megverni, hogy többet az életben ne merjék a lábukat az utcára tenni. A rendőrségen pedig az(oka)t, akik nem hajtották el a vérbe őket mint szemét nácikat közösség elleni uszítás miatt, hanem felvezetést adnak nekik, megrovásban részesítés után örökre kirúgni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Magyar Motoros Menet - ez a címe, és amit nem értek az van alá írva, hogy "El a kezekkel a hazánktól és a házunktól". MOst ki a picsa is zavarog a hazában meg a házban? Mert hozzám még egyetlen zsidó sem csengetett be, hogy írjak alá valamit... azon túl, hogy le vagyok döbbenve ekkora gusztustalanság és izléstelenség és szemétség - nem is jutnak már eszembe a jelzők - láttán, még csak nem is értem, ez most a rezsicsökketéssel függ össze vagy mi a fasszal????
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Szerintem ez egyértelműen a Gój motorosok műve (jelzem ilyen névvel még egyesületet sem engednék működni).
Azt hiszem nálam az "Év kommentje " címet nyerte el : - mit tehetne a rendőrség a pécsi brutális támadások visszaszorítására ?

www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar/brutalis-tamadas-erte-pava-zsolt-pecsi-polgarmester-lanyat-491541

38. Homér Simpson 2013. április 5. 12:27

"...Az anyák túl kevés rendőrt szülnek ennek a rendszernek, tehát ha az egyes ember semmi többet nem hajlandó tenni az ügyért, akkor hajlamosak az esetek megoldatlanok maradni. Évek óta egyre nagyobb erőfeszítésébe kerül a társadalom tenni akaró és tudó részének a közbiztonság szinten tartása, mert egyre kevesebben akarnak tenni érte. Mindenki a másikra vár, mondván nem az ő dolga. Ennek kellene véget vetni!"

Tehát a magyar anyák a hibásak a családon belüli és kívüli erőszakért !

Gondolom Őrá is büszke Valaki.
@Farkasokkal táncoló:

Persze hogy az. Úgy látom, ez már a második ilyen, az első tavaly novemberben volt, de most sikerült ilyen remekül időzíteni. Meg lehet nézni a kommenteket, mit szólnak a jelszóhoz.
@Farkasokkal táncoló: "Na és ahhoz mit szóltok, hogy ápr. 21-én "Az élet menete" napján a derék magyarok motoros felvonulást rendeznek "Adj gázt!" jelszóval, rendőri felvezetéssel, tán a két menet még metszi is egymást..."

Ezek a szánalmas agyhalottak még ennyit se tudnak maguktól kitalálni...
ajobbik.network.hu/blog/a-jobbik-hirei/adj-gazt-hiaba-a-zsido-hiszti-a-birosag-vedelmebe-vette-az-npd-plakatjait
Vona Gábor Könyvek | Antikvarium.hu
www.antikvarium.hu/
Vona Gábor több könyve is kedvező áron rendelhető!

Nehogy elkapkodják a hírre éhező netező nagyik!
@Silverhaar:
Az igazi anyák valóban ilyenek. Amikor azt tapasztalják, hogy rossz a közbiztonság, elkezdenek rendőrt szülni, síppal és gumibottal felszerelve, razziára készen. Tehát a kommentelőnk nem jár messze a valóságtól, a fenti állítást a Mythbusters csapat is bizonyította a minap. Bár ők űrhajóssal, de az elv működik. Tény. Alkotmányosilag is.
@coosa sam:
Nekem be van állítva az értesítés náluk sci-fi vonalon, de még nem kaptam ajánlatot huzavona könyvre. Pedig betenném Asimov mellé a polcra, heccből is.
@Silverhaar: Óriási űr tátong ebben a cikkben, elsősorban nem fejti ki részletesen azt,hogyan kell egy magyar anyának rendőrt szülni. Továbbá, a mostani rendőrök rögtön annak születtek?
Az sem világos, hogy rögtön rendőr lesz a gyerek, ahogy kibújik és punktum, vagy a bölcsődében képzik annak. Esetleg később, felnőtt korában választhat más képesítést is? És hol lehet csecsemő rendőr egyenruhát kapni?
Rengeteg kérdésem lenne még.
@hacsaturján: dehéthaegyszer huzavona? Akkormeg? A betony bírná a nyomatot, a vonyaerőt neg a vazsnak kéne kibirni... oszt a lehajlás felsű mezelye huza, az alsó meg nyoma... lehajásra is köllöt vón méreteznyi, mer ha ez egy pontyon, akkor, ha leszáll a víz, biza itten húzásra leszesz igénytelenbe véve. ost neked akkó meg nem lesz hova kikötnyi a Rudit, míg a télapó a pontyonajján pisákol:-)
@Bakter: Halihó! Most én is visszafojtom, amit erről gondolok, jó?

nyelv tan komenyista
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Na ebe most ne nagyon fojjunk bele, mer te még nem ismered az ősztől életbelépő unortodox oktatási rendszerrel bevezetendő hejesírási szabájokat. Stimmt?
@Fabius: operai magasságú komment:

hagyd szegényt nem tuggya mit beszél ez a nambőr van

a nambőr tú: úgyhiszem, hogy rólam hallgat (Rossin Ory Grófja)

brühühühühü

egyébként az tény -nem tudom mennyit éltél négerek közöt? de két négernél jobban nem tuggya a négereket jobban szídni azaz ahogy azok egymást basztattyák rasszista alapon az a kabaré csimborasszója ugyanezt zsidóknál is felleltem de azok inkább a ragyogó humoruk miatt csinálják kedves barátom felhítta másik közös barátunkat és aszonta neki nem elég hogy zsidó vagy de még néger is és úgy röhögtek majd lenyelték a cellphone-t

négerek gőggyén a kevés fehér emberként a nagyfőnök magyaráz nekem még a kezdet kezdetén mikor mondtam neki meg kell oldanunk eme nagy gondot, erre a néger mongya, majd összeterelünk néhány négert és megolgyuk

mikor néztem rá mint Jenő a moziban akkor röhögve: ez nálunk egy mondás a néhány idióta helyett használjuk

brühühühüh

az a zsidó dzsobbikos sem különb csak annyiban hogy magyar is is az istenverte

a háziszárnyas meg citál citál mint őrűlt nem veszi észre hogy nem nyitom ki sohasem
Kifelé, kufárok!
"A katolikus közösséghez tartozó Fidesz-aktivisták a templom épületén belül állították fel az aláírásgyűjtő standot, amit a plébános nem hagyott szó nélkül, hanem a misét be sem fejezve válogatott szavakkal utasította ki őket az épületből."

index.hu/belfold/2013/04/05/a_keceli_templomban_nem_tamogattak_a_rezsicsokkentest/
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

:D

Egyébként milyen az az aláírásgyűjtő ív? Lehet rá faszt rajzolni? Akkor megyek!
Megtaláltam Slejmgeczy "Nyugdíjvédő" Gabika vetélytársát:

www.youtube.com/watch?v=e1SU9mI8DGU

Ez nagyot üt...:))))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Legjobb védekezés a támadás:
"Az atya jobban tenné, ha az egy éve keresett kerítés-, közösségi ház és az orgonajavításra összeszedett pénzekről beszélne.”

Nem csodálkoznék,, ha Burányi atya fejére rövidesen egy súlyos tárgy esne a magasból.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Milyen lenne? Nemzeti színű, vagyis: nemzetiszínű, mer' ez nem ám ugyanaz!
Így lehet..majd elolvaslak ..a Blikkben? (azt ugyan nem szoktam, de eccer megtehetem, Érted!:-D
Érted?:-)
@Spániel: Vagy a Nemzeti AVH kiszállna hozzá álompolgári bejelentésre..ugye?
@Kowalski, helyzetjelentést!: kb. fekvő A4-es, szép darab sikeredne rá. Vastag alkoholos filcet vigyél!
@Spániel: mindenkinek megvan a maga keresztje, vagy keresztanyja:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: gyerekek, ez a zeltolcsy akció olyan, mint mikor orvos bemegy a beteghez aki haldoklik és percei vannak hátra de kurvára fáj neki a foga...erre a zorvos kihúzza a fájó fogat...a beteg a műtét végén bekrepál

minek húzta ki? mert csak mert a zorvos olyan bölcs

fucking for lending

brühühühühü

és aSoros meg asszitte hogy ezt komolyan tuggya csinálni vagy már a Soros is szenilis?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Á, én meg olyat olvastam egy ilyen izétől, hogy SENKIT sem lőttek a Dunába, mert ő személyesen végigjárta Dunakeszitől Szobig az anyakönyvi hivatalokat, és abban az időben nem anyakönyveztek ismeretlen halottakat (gyengébbeknek: én élek, mégsem tudnék FELúszni odáig, folyásiránnyal szemben!)
Kéri László: Hát, gratulálunk
"Három év elteltével azonban az egykori siker mind komorabb árnyéka látszik nyomasztóan kirajzolódni.
A bármi áron elérendő siker kényszere ugyanis előbb-utóbb túszul ejti a sikerek kovácsait is. Az elmúlt három évben felhalmozott - és egyre szembetűnőbb - kudarcok mindegyikéről csakis mint sikerről illik megemlékezni. Másképpen már nem is tudnak beszélni.
Ezzel a kormánnyal nem tud olyan történni ami önkritikára, korrekcióra, netán a tévedések beismerésére adhatna okot. Minden rombolást építésként tartanak nyilván, minden veszteséget nyereségként, minden tévedést a páratlanul éles előrelátás bizonyítékaként és minden hazugságot igazságként Hát gratulálunk.
@kekex: Pedig ha tudnák, hogy a Dunába lövést is a komcsi bolsik találták fel. :)

vimeo.com/7493157
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
index.hu/belfold/2013/04/05/kihirdettek_az_itelet_bandy_kata_meggyilkolasaert/

nem érdekes, hogy cigány de mi motiválta? időlegesen szabadlábon és gyilkol? minek?

ilyenkor van ez a Tényleges életfogytiglan ami rosszabb mint a halálbüntetés, magánzárkában...megérdemli

most amerikában tárgyalják egy csaj ügyét aki 27 késszúrással és három lövéssel ölte meg a barátját aki ki és eltartotta nem is akárhogyan és az egyetlen dolog volt amit mondott túl sok volt a sex...és csámcsognak rajta halálbűntetés vár rá

brühühühühü
@kekex: ja ja meg nem látták Paksnál, hogy viszi le a víz a testeket..
@Bakter: azért erre meglódult a fantáziám, SG-be olvasztják a két férfit, és akkor Gabi szuperhős lesz.
Megjegyzem az emberek, főleg a nők egyre kevésbé tudnak kulturáltan viselkedni.
Már 1848-ban is és a Rotschildok, nahát! A kétszázezer orosz "segítségről" biztosan nem hallott a káplán úr:

"Darvas-Kozma József pápai káplán Csíkszeredában, 2012. március 15-én arról beszélt, hogy az osztrákok a Rotschildok zsarolásának engedve verték le az 1848-as magyar forradalmat, Magyarországot pedig azért darabolták fel, mert Ferenc József „apostoli király” 1903-ban megvétózta a zsidó bankárdinasztia jelöltje, Rampolla bíboros pápává választását. „Elmélete” azóta szélsőjobboldali weboldalakon és blogokon terjed, a Google szerint 15 ezer másolat készült róla."

nol.hu/kulfold/a_kaplan_szerint_a_zsidok_miatt_daraboltak_fel_magyarorszagot
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

A naív aktivista elszólja magát:
"a magát "3 gyerekes 4 unokás nagymamának" nevező aktivista vissza is támadott Burányival szemben. „Valóban a két üveg között gyűjtöttem, mert országosan meghirdették, hogy a templomokban kezdjük. Semmit sem csináltam, csak egy sarokban kihelyeztem az aláírásgyűjtő íveket. "

A fideszfőnök meg csípőből cáfolja:
"A Fidesz kommunikációs igazgatója, Kocsis Máté az Index kérdésére cáfolta az aktivista állítását, leszögezve, hogy az aláírásgyűjtés szervezői biztosan nem kaptak arra szóló bíztatást, hogy az ívekkel templomokba menjenek. Kocsis szerint ezt alátámasztja az is, hogy hasonló eset sehol az országban nem történt. A kommunikációs igazgató szerint a helyi aktivista hibázott az akcióval."

Na most nézhet a nagyi ki a fejéből, hogy ki hazudik itten. A végén még megharagszik, és elmegy a jobbikhoz. :-(
Nem akarok szkeptikus lenni, de kételkedem már az emberek józan ítélőképességében. Aki odaáll rezsi aláírásgyűjtéshez aláírni, attól még az is kitelik, hogy jobbikra húz.
Én már nem hiszek a józan paraszti észben. Olyan kihalt már vagy száz éve.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De tökélyre az elvtársaid fejlesztették... Gyakorolták eleget folyóparton, kiásatott tömegsírok szájánál, árokszélen.
@Penivaldes: keresztben vagy hosszában gondolod azt a lábközepen vágást?
@épészmérnök: Most cinikusnak fogsz tartani ha azt mondom, hogy nem szép dolog letagadni a bevett gyakorlatot és megtagadni az elvtársunkat? Ugyan ki hiszi el nekik, hogy nem rögtön egy templomba rohantak aláírást gyűjteni?! Vajon hány templom volt ahol tárt karokkal várták az aktivistákat? És vajon hová fogják ezt a plébánost ezért száműzni? Sajóbábára? Tiszalúcra? Isten háta mögé?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egyre azon gondolkodom, ha meglesz a másfélmilla, akkor mi van?
Nagygyűlést tartanak, hogy nyertünk, győztünk?
Az címgyüjtésen kívül nem látom a hasznát a dolognak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azért azt megjegyzem, hogy általában nem szokás beengedni a pártpolitikát a templomokba..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bár ilyen buzgó lenne a rendőrség ha épp nem egy fideszes/mszp/jobbik stb fejes lánya esne ennek áldozatául?!
@Penivaldes: Olyan jót nevettem rajtad. Te naiv gyermek. A katolikus misék és a fidesz pártpolitikája sziámi ikrek.
@Spániel: Vagy beküldik Guinesshez, mert rekord, hogy másfél millió hülyét írtak össze :D:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem tudom mennyire szokásod bármilyen misérem, vagy istentiszteletre járni...? mert nem igazán ismerem ezt az oldalad..
úgyhogy én is nevetek rajtad..

költői a kérdés, válaszolnod rá felesleges.
@Penivaldes: Magyarországon szokás. Magyarországon 2006-ban püspöki körlevél függött a templom hirdetőtábláján a falunkban, amely arra biztatta a hívőket, hogy arra a pártra szavazzanak, amelyik támogatja az egyházat és a magyarságot. Lehetett találgatni, hogy melyik pártra céloz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és?

brühühü

halálra ítélni, felnégyelnia a zorbánt aki 10 millió magyart tesz tönkre...vagy pávagyerek több mint 10 milla magyar?

brühühühü
@épészmérnök: nem azt mondtam, hogy nem szokás, de nem általános. csak hát sokkal feltünőbb az a pár párthívő templom, mint az amely normális, és nem pártpolitizál az oltárnál. az általánosítást mindenkor utálom.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Most cinikusnak fogsz tartani ha azt mondom, hogy nem szép dolog letagadni a bevett gyakorlatot és megtagadni az elvtársunkat?"

Az ellenkezője lenne cinikus.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A sarló és kalapács alatt nagyságrendekkel több hullát sikerült legyártani ezen eszme követőinek. :(
@rodeo36: Azt hittem te is úgy vagy vele, hogy egy gyermek nem tehet az apja hülyeségeiről. Úgy látszik tévedtem. :(
@Farkasokkal táncoló:

A gój motorosokat még lehet nácizni vidáman. Ha ízléstelenségi versenyt kell rendezni majd megtesszük ha tényleg felvonulnak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha valamiben nincs tapasztalatod ne oszd róla az észt. Kb. 27 éve járok misére, heti rendszerességgel, de még egyszer sem hallottam pártpolitikát a szószékről. :)
Nekem meg az nem fér a fejembe, hogy miféle dolog az, hogy a kétharmados kormánypárt aláírást gyüjt egy rendelete miatt MAGÁNAK , az ellenzék ellen.... az aláírásgyüjtés normális országokban az ellenzék privilégiuma, a tiltakozás vagy valaminek a követeléséek a form
ja, és - legalábbis régen - meg volt szabva, hogy mennyit kell minimálisan adott idő alatt begyüjteni. Ezek meg azt mondják, hogy addig fog tartani, amíg akad egyetlen ember aki még alá akarja írni... tiszta diliház, komolyan.
@Farkasokkal táncoló: Jaj, hát ezzel védik meg a rezsicsökkentést a pomogácsokkal szemben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Kicsit megvédem Penit. Igaz, hogy vannak kampánypapok szép számban, nekünk zuglóiaknak más nem is jutott egy sem.

De ismerek olyan papot aki sk baszna nyakon mindenkit, aki a templomában pártpolitikát hirdetne evangélium helyett. Érdekes módon őt meg sem környékezik semmi ilyen faszsággal. Zsolt atya elég karakán gyerek csuhás létére.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Gyere a Herminamezői Szentlélek templomba a Kassai térre, ott Pajor atyától nem csak szószékről pártpolitikát, de szórólapot is kapsz mellé.

A Páduai Szent Antal a Bosnyákon annyival puhább pártpolitikailag, hogy ott szórólapot nem kapsz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, már megint elkezditek számolni a holtakat? hogy ki ölt meg kit? mi ez vmi beteges verseny?
@Fabius: karakán gyerek csuhás létére...
"legyetek ravaszak, mint a kigyók"
erről vmiért sokan megfeledkeznek, és csak galambok
@Farkasokkal táncoló: nem bíznak ezek még magukban sem..meg egyébként is erősíteni kell a nép gondoskodó élét..ezért kell megvédeni a rezsicsökkentést..3 éve csak védekezzünk
@Penivaldes: Én az ilyeneknek a régi középkori kivégzési módszert alkalmaznám. :(

Az elkövetőt egy nagy hordóba tették úgy, hogy csak a fejét tudta kidugni. Enni és inni bőségesen kaptak. A többit a természet és a baktériumok megoldották lassan, de biztosan. (az elítéltek akár hosszú hónapokig is eléltek amíg bele nem fulladtak a saját mocskukba és a fertőzésekbe)
New York Times: Alföldit álló taps köszönti, Schiff Andrást megfenyegették

A New York Times kiterjedt cikkben foglalkozik a magyar kulturkampf nagy ügyével, a Nemzeti Színházzal. De ez csak esettanulmány a szerző számára, hogy az egész országot bemutassa.

hvg.hu/elet.kultura/20130405_New_York_Times_Alfoldit_allo_taps_koszont
@Penivaldes: Peni, püspöki körlevél volt. Hány püspökség van az országban? A püspökök írhatnak saját szakállukra ilyen leveleket? Akkoriban máshonnan is jöttek jelzések, hogy ilyen levél van kirakva, és felolvasva.
@Fabius: Én általában a ferencesekhez járok, őket meg ugye még a törökök is engedték működni annak idején. :) Ha valakit érdekel ennek a forrása, ez egy igen érdekes riport a témában.

www.magyarkurir.hu/hirek/nem-keresztesek-hanem-keresztre-feszitettek
@Penivaldes: Ja de ez túl gyors egy ilyen állatnak.
az egyház mindig is zseniálisan alkalmazta a kínzásokat, függetlenül a vallás alapvetésétől, igazi fából vaskarika
@Fabius: Kassai tér? Talán nem véletlen áll előtte ov. dedikált reál mezekkel..
ha a szellem kiszabadult, nincs biztonságban senki, a sok egybites gyökér ezt nem akarja megérteni

Ököllel estek neki két fideszes aktivistanőnek

Bántalmaztak két 50 év körüli fideszes aktivistát a XVII. kerületben - olvasható a Fidesz közleményében. Egyikük arca komolyabban megsérült, a párt feljelentést tesz az ügyben.

hvg.hu/itthon/20130405_Fideszes_aktivistakat_vertek_meg
@Penivaldes: talán ezért utálom őket, nem tetszik a szelíd máz, akkor inkább az ördög, az nem akar másnak látszani, ha már kellenek a meseszereplők :D
Aláírásgyűjtő fidesz-aktivistákat vert meg egy férfi, aki azután elszaladt. Az egyik nő arca sérült, hozzá mentőt hívtak. Selmeczi máris a baloldal gyűlöletkampányáról mennydörög.

Hmmm...

index.hu/belfold/2013/04/05/fidesz-aktivistakat_vertek_meg/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na aki neki esik bárkinek is az sem egy normális és kulturált ember.
@Fabius: Meg is fogja tanítani az egyház az alázatosságra, nem kell aggódnod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Valószínű a nagy áhítatodban nem vetted észre, hogy Isten fiáról vagy orbánról szól a szent mise... :P :D
Mindkettőtöknek megvan az amikor egy szoci politikust nem engedtek áldozni (így hívják mikor ostyát osztogatnak?)? Kampányidőszak alatt? Well
@Penivaldes: Ennyire mi? Peni, tudod, hogy bár ateista vagyok, nem vagyok előítéletes. Megvédem azokat, akik megérdemlik. Például az új pápát.
De ami igaz, az igaz.
@Penivaldes: nem, főleg egy nőnek, de ha a hasba rugónak lehet, akkor mit gondoljon egy egyszeribb gyökér, és ott van a szavakkal erőszak, ami felvezeti a fizikait
@Penivaldes: Sajnos a valóság rád cáfol. De ha neked így könnyebb, ám legyen. De polkorrektségből hozzátenném, hogy bármely párt mellett misén kampányolni gusztustalan. És tudjuk, hogy lám mégis megteszik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: érdekes mód nekem sosem jött le az az angyalokról, hogy cuki kis lények lennének, akik csak dalolnak, meg virágot szednek. tudod én inkább nem találkoznék egyik angyallal sem szemtől szemben, mert szerintem nagyon megijednék. sosem bírtam azt amikor elkezdenek ilyen bágyadtak lenni, meg olyan képet akarnak mutatni a kereszténységről,l hogy ott szelídnek kell lenni minden helyzetben. dehogy kell, van amikor fel kell borítani a kisasztalt a OV képpel együtt.
@épészmérnök: Bizonyára igaz ez a történet. Ez egy okkal több arra, hogy ne szítsuk az indulatokat, hanem az értelmes és higgadt cselekvés felé tereljük.
@épészmérnök: Az új pápa nekem is szimpi, pedig még katolikus se vagyok, és jezsuita a szentem. De tetszik a stílusa, emberi a tekintete.
@épészmérnök: mondtam azt, hogy senki sem kampányol párt mellett? nem mondtam. akkor meg nincs miről beszélni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha igaz, ez azt jelenti, hogy kezd elszakadni a cérna azoknál, akiknek nincs már vesztenivalójuk. Mint a komlói bányásznál, aki felképelte a fidesznyik polgármestert.
ha a szellem kiszabadult, nincs biztonságban senki, a sok egybites gyökér ezt nem akarja megérteni

Kocsmában törte be ismerőse arcát egy nő
A két nő egy nagykanizsai kocsmában esett egymásnak, a csapos élettársa lépett közbe

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F05%2Feltorte_ismerose_arccsontjat_egy_no_egy_kocsmaban%2F
@Penivaldes: Nem beszélek el. Ez mindig is így volt, a katolikusok imádják a jobboldal szekerét tolni, ha a szószékről, hát onnan. Nem szégyen az, hiszen kapnak elég okot szép csengő forintokban, normatívákban hogy szeressék a szószékről a fideszt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bocs de az átlagosnál jobban kiakaszt ha az élet hordozóit vagy a gyermekeket bántják. :(
@Kowalski, helyzetjelentést!: És természetesen jóhiszeműek vagyunk, szóról szóra elhisszük a történetet, úgy, ahogy elmesélik, és nem feltételezzük, hogy provokáció történt.
@Kowalski, helyzetjelentést!: igen, de ez marhára nem jó. először is mert nem igazán illik ilyet tenni. meg kell tanulni megőrizni a nyugalmat, még akkor is amikor esetleg a másik kiakarja provokálni, hogy jól bokán rúgd. a másik, és itt ez lényegesebb, hogy ezzel csak a kormány malmára hajtja a vizet, mert majd kiáll Selmeczi és elsírja, hogy a BajnaiGyurcsány által felbérelt tagbaszakadt férfiak megvertek egy törékeny nőt, aki csak a csökkentést akarta megvédeni. nem szabad elszabadulni az indulatoknak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ugye ebbe a mentális is benne van, csak a korrektség okán is, mert ama "pap" is pont azt érdemli, mint amit felvezették
@Penivaldes: pontosan, ott ellenpéldának a savazó "bácsi" és a nyugis srác, azt a csatát fölényesen nyerte a nyugodt erő
@Penivaldes: Bizony, teljesen igazad van. És mindentől függetlenül, aki megüt egy nőt, az...
színjáték az egész, a kormány emberei már úgy is többségben vannak ott is, megy majd a mosdatás ezerrel

hvg.hu/itthon/20130405_Az_Ab_ele_citaljak_Szajer_feleseget
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az élet hordozói..nem lehetett volna azt leírni, hogy nő? sosem bírtam ezeket a körbeírásokat. a férfi az meg a maghordozó? egyébként én úgy általában nem bírom, ha vkit bántalmaznak legyen az nő, vagy legyen az férfi.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Szerintem is egyre többen lesznek, akiknél elszakad a cérna és ösztönlényekké válnak, ha meglátnak ilyen fidesz aktivistákat. Jelzem van egy ismerősöm, az nagyonnagyon utálja a fideszt (meg jobbikot), és az azt csinálta, hogy mikor látta, hogy jön aláírásért az egyik fideszes nő (ismerte futólag), szépen nyakonöntötte az ablakból egy vödör vízzel. Azt hiszem én is valami hasonlót tennék, esetleg beüzemelném a slagot...
@épészmérnök: pont ez jutott eszembe... Feszítik az összes húrt, feszítik, de csak nem akar az a kurva rendkívüli állapot összejönni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen erről van szó. nagyon okosnak kell lenni, és nem felhevűlni, meg belekeveredni ilyenbe, és főleg nem kezdeni, mert az a legrosszabb amikor te ütsz elsőnek. ilyenkor arra kell gondolni, hogy az a másik aki azzal jön, hogy majd ő jól megnevel nem az anyád, apád, vagy bárkid. akkor meg ki nem szarja le, hogy ügybuzgó..?
@Farkasokkal táncoló: rosszul tennéd. kinek hiányzik egy nyafogó aktivista? aki majd körbekürtöli a várost azzal, hogy megtámadták egy vödör vízzel és ezért ment tönkre a kosztümje.
velük meg kell próbálni barátságosnak lenni, kedvesnek, ha megszólítanak.
@épészmérnök: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jó lenne ismerni a részleteket és az előzményeket. Lehet bármi onnantól, hogy részegen nekik támadt valaki, függetlenül a fideszes mivoltuktól, odáig, hogy a gyűlöletes, szemforgató, kártékony, elnyomó maffia miatti dühében kattant be. Megérteném, ha nyilván nem jó is ez. De nem tudom, mi a rosszabb két rossz közül: a beletörődés és lapítás a végtelenségig, vagy az indulatok elszabadulása.
hööh

A Fidesz bocsánatkérésre szólította fel Bajnai Gordont, mert az Együtt 2014 "tisztességtelen adatgyűjtése" a kormánypárt szerint akár a 2014-es választások tisztaságát is befolyásolhatja.

hvg.hu/itthon/20130405_bajian_fidesz
@Kowalski, helyzetjelentést!: egyformán rossz. rossz ha bármibe is beletörödik vki, és inkább magára húzza a fedőt, de az ugyanolyan rossz, ha elkezd heveskedni.
@Farkasokkal táncoló: ... aztán majd megsajnálják az ázottat, és elkezdenek jobban szimpatizálni vele. Az ismerősöd egy zseni, mondd meg neki nyugodtan, hogy megcsókolhatja a saját seggét, akkor kerül legközelebb az eszéhez.
Még ennyi hülyét egy helyen...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hú, annak az eszmefuttatásnak holnap látok neki. Bár hogy jön bármihez is, nem tudom.
A torinói lepelnél meg várjunk pár évet. Vagy kiderül, hogy még ókoribb és megtalálják Jézus dns-ét vagy kiderül, hogy valamikor Jézus után 1000 évvel csinálták, és voltaképp nőt ábrázol, vagy egy ufót. Szóval várjunk még vele.:D
@Kowalski, helyzetjelentést!: Vagy szimpla személyes ellentétről van szó, és a fidesznek vagy az aktivistáskodásnak nincs köze hozzá. csak kapóra jön. Az új rendszer mártírokat teremt.:S
micsoda párhuzam:

Zuhanás közben gondolta meg magát egy öngyilkos Isztambulban

Zuhanás közben megbánta egy török öngyilkos, hogy leugrott a Boszporusz egyik hídjáról Isztambulban, de már késő volt: kórházba szállítás után meghalt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kegytárgyak...legyint. na de kellenek, mert az ember csak szemmel lát. meg Mária könnycseppe..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: üzenem neki máskor előbb gondolkodni, aztán ugorni. nem fordítva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jaj ne már, de komolyan. Véletlenül nem pont az EU követeli meg, hogy a cookie-kra fel kell hívni a figyelmet?! A bbcgoodfood-nál rendszeresen feldobja, hogy cookie-kat helyeztek el és a többi.
De baromi zseniálisak, mert az átlag magyar azt sem tudja mi az a cookie és mire való, és nem az ördög kreálmánya. Elérik az egyszeri szavazót és akárhogy is szeretné Bajnai, bármit mond mentegetőzésnek fog hatni. Márpedig mentegetőzni nem jó dolog, mert aki magyarázkodik bűnös kishazánkban ugyebár.
@Légifarkas: Másfelől, ugye, sokan vannak azok, akiknek az erő és a határozottság imponál. A fizikai erőszak elítélendő, de az erőfitogtatásra, sajna, szükség lehet ahhoz, hogy elhigyjék, nem vagy bizonytalan és tétova, hanem hiszel abban, amit mondasz.
Az elszántság vonzó. Ha az ellenzék elszánt és hangos, akkor sokan csapódnak majd hozzá, még ha nem is értik pontosan, hogy mit mond.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Véletlenül nem egy kiábrándult fidesz szavazó volt? Mert ilyen akad idehaza több is...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: rossz vicc, ha kiábrándult, akkor inkább tegyen ellenük, ne repkedjen magasról
\o/

Ferenc pápa most beszélt először a pedofíliáról

Első alkalommal beszélt Ferenc pápa az egyházat megrázó pedofil botrányokról. Az egyházfő zéró toleranciát sürget.

hvg.hu/vilag/20130405_Ferenc_papa_pedofilia
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szerintem az ellenzéknek mindenre csak annyit kellene mondania, hogy emberek, átvernek titeket, vegyétek már észre. És azt, hogy ez kurva sokba fog nekik kerülni és nagyon szar lesz. Ezt mindenki megérti.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: főleg ha nem tud repülni. mondjuk meg neki, hogy veszélyes, és nem annyira jó érzés arra rájönni zuhanás közben, hogy még mennyi paprikás csirkét ehetnék.
@Penivaldes: :O mesélj, lennének kérdéseim néhány ősömtől :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lehet, hogy az ő fejére is érik valami kemény tárgy, mint a keceli plébánoséra.

Rokonszenves csákó, nem is értem, hogy jutott idáig abban a bizniszegyházban. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Létszámverseny is lesz, meg kivégzés-szépségverseny? El ne hányjam ma..az 5letet!:-(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Annak viszont zseniális. Ebből nem lesz könnyű, ha ugyan ki lehet jönni győztesen. Vagy legalább veretlenül.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Tudod még mindig dívik felé a bibibi, mi csak 6 milliót öltünk meg, a másik 6 milló és 1 embert, mi jó emberek vagyunk...
@Kowalski, helyzetjelentést!: Az ellenzék ezt szajkózza 3 éve. Mi történt? Megint népszerűek a fiúk, az ellenzék meg esik atomjaira.
Velünk szavazókkal van a gond. Vagy szarunk az egészbe bele, vagy két pofára zabáljuk a fidesz populista mocskát. Aki meg egyik sem, az vagy nácul, vagy szerencsétlen liberális-baloldali. Azaz az ördög ivadéka.:(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Áááááááááá, azért nem gyűjtenének aláírást. Hanem az 5. módosítással belepakolnák. Nem csodálkoznék ha a rezsicsökkentős hülyeségüket is kétharmados törvénybe vésnék az utókornak. Hadd szívjanak azzal is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt érzem folyamatosan, hogy direkt élvezitek a horror víziókat.

Nem, a fidesz nem népszerű a többségnél. 55% azt mondta, hogy leváltaná a kormányt.

Ővelük kell szót érteni, nem folyamatosan leostobázni őket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Bár hogy jön bármihez is, nem tudom."

Ferenc pápa kapcsán küldtem
@Penivaldes:

Szerintem egy ázott aktivista inkább röhejes mint szánalomra méltó. Ezt a tippet egyébként egy rendőr adta egy másik ismerősömnek a nagyon elszemtelenedett szomszéd megregulázására, hogy ez nem minősül testi sértésnek, nem minősül gyakorlatilag semminek, ha legközelebb hangoskodik, elő a slagot, aztán mindent bele.

Félreértés ne legyen, ha van valami amit nem kívánok, az egy ilyen általános tettlegességbe forduló kampány, és én még nem bántottam senkit, de néha úgy vagyok vele, hogy tudnék mit kezdeni egy kalasnyikovval azt hiszem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez biztos. És attól tartok, nem is lesz jobb egyhamar. Mert igaz, hogy ezt szajkózza az ellenzék, de egyáltalán nem jól. Nincs semmi átütő erő benne, csak a szokásos adok-kapoknak hat. Ha meg ezt még olyan maszatolással gyengíti Bajnai, mint a Standard-interjúban, akkor tényleg semmire nem elég ez sem.
@Farkasokkal táncoló:

"Szerintem egy ázott aktivista inkább röhejes mint szánalomra méltó."

Igen, sőt, ha ismétlődően fordulna elő ilyesmi az fideszesekkel, az még jót is tehetne, fordíthatna az apátián.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Najó, de ez magas ladba, ki vonná kétségbe a jogosságát a szemét vérszívó multik ellen, ha Ti sem már?
"Meglátja, mester, menni fog!"
Orbán végleg kipaterolta Simort az IMF-ből

Orbán Viktor visszamenőlegesen felmentette Simor András az IMF-ben betöltött helyettes kormányzói posztról, és Varga Mihályt nevezte ki a helyére. Varga egyúttal átvette a Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Bank és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank kormányzói posztját Matolcsy Györgytől.

hvg.hu/gazdasag/20130405_Orban_vegleg_kipaterolta_Simort_az_IMFbo
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ld. fennebb! Vagyis: ez olyan, amire lehet büszkén mutogatni, mint a 300 Ft-os népsavazásra, nem? Azzal mi lesz mostanság?
Mint arról korábban beszámoltunk, a kormány nem tudott teljesen megszabadulni Simor Andrástól, ugyanis a volt jegybankelnököt március végén az EBRD alelnökévé választották. Valószínűleg az ország- és szektorstratégiák létrehozásáért lesz felelős: ilyen fontos posztot magyar vezető korábban még nem töltött be a nemzetközi pénzügyi szervezetnél. Hozzá fog tartozni a kapcsolattartás a kormányokkal is, így Varga Mihálynak várhatóan vele kell majd tárgyalnia, ha úgy adódik.
@épészmérnök: Mondani hogy akarjuk nem elég. Az 55% majd fele nem megy el szavazni. Ami normál esetben ok, mert mindig magas volt a paszívok aránya. A másik felének jelentős része a jobbikra szavaz, az se segít rajtunk. akkor mi marad?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Az emberek többsége hülye. Vagy kapzsi aki 300 huf-ért eladná még a koronát is.
@Penivaldes: "üzenem neki máskor előbb gondolkodni, aztán ugorni. nem fordítva. " majd ha összefutottok a gyehennyában, meséld el neki... mehogymeghótt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A Bajnai helyében visszaüzennék, hogy a selcici és csatolt óbégatói nyugodtan bekaphatja a cookie-ját:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A New York Times kiterjedt cikkben foglalkozik a magyar kulturkampf nagy ügyével"

Milyen idióta megfogalmazás az, hogy "kiterjedt" cikkben? :D

Talán "terjedelmest" vagy ne adj isten "hosszút" akartak mondani.
@épészmérnök: nem mindig imponál... képzelj el egy kertitörpét, aki meresztgeti az inait, rúgóztassa a karizmát, báván göcög időnként és csorog a szájaszélén a nyál... összkép?
hvg.hu/itthon/20130405_hittantanar_vetkoztet_melykut
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, erre most kb 15 dolgot tudnék írni.
Az egyik pl. lám ezért megérte az állami iskolákat katolikusok kezére játszani.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ABajnai öngyilokos akar lenni, mint a török pasi? Másként ilyet nem kívánhat magának..ugye?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nemtom, az alelnök mennyiszer találkozik a kormányzókkal az EBRD-ben, de a jelek szerint Varga lett a Simor-felelős minden szinten. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Cipőt a cipőboltból, hittant pedofiltól, ugye?
de egy fecske nem csinál nyarat, ld. kishazánkat..ma is téli időjárás volt, a tavasz érdeklődés hiányában elmarad, úgy vélem!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Egy ilyen válaszhoz gyurcsány kell. Bajnai kis szende szűz. Szerintem ő elpirul mikor azt mondják neki, hogy főnök, megint a cookie-nkat piszkálja a fidesz.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lehet, nem bírja a hajókázást, vagy téged netán? Erre nem gondoltál, kerítő?! :_P
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lehet, nem szereti "főnöknek" hallani magát, mint az Oscarban izé..Stallone?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem a nem szavazó-nem válaszolókra hivatkoztam. Ez egy másik bontás.

Fenntartom egyébként, hogy most már kisiránkoztuk magunkat arról, hogy milyen hülye és hálátlan a nép, és hogy milyen nehéz leváltani a fideszt. Mindent tudunk, a hányásig elismételtük.

Most már nem arról kellene beszélni, hogy miért nem lehet megnyerni a választást, hanem arról, hogy mit kell tenni a győzelem érdekében.
@épészmérnök:
kivéve persze ha másik is nő a lelkem

volt má ilyen, olyan izgi amint tépik egymást

brühühüh
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "em mindig imponál... képzelj el egy kertitörpét, aki meresztgeti az inait, rúgóztassa a karizmát, báván göcög időnként és csorog a szájaszélén a nyál... összkép?"

Azoknak, akik a törpénél is kisebbek, vagy kisebbnek hiszik magukat, éppenséggel imponálhat :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mi az az élet hordozója? a herezacskóm?

vagy a petefészkem? esetleg mind a kettő herr ma fro ditázó svagyok

brühühühü
@rodeo36: Mindhárom az lehet, ha még "mozgékony" a béltartalom, ugye!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

makarenkónak igaza van egy időben elhelyezett tasli világokra hozhat békét

egy hisztis kis húgyost hogyan lehet megállítani bulldózerrel vagy egy anyai taslival?

brühühühü
"Egy óra múlva itt vagyok!" by Láng Vince ifjúkommunista

..vagy nem.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
hát hogy a béltartalmamhoz az életnek mi köze bár ha az is alaptya életnek csak nem mindíg humánus

olyan háziszárnyasok és fideszesek lesznek belőle....én ügyeskedem azért

brühühühü

arra is védelmet? a zamerikai kongresszusban van egy felvetés miszerint ha megmozdúl -ha kinn van ha nem- akkor már él akkor a Őfenségeelsődákó is élő (pedig dupla ruhába öltöztetem és ővom a fúvó széltől is a szívó szél az más kategória

brühühühü

egy kis trutyi és csúszkál az is védendő amíg rá nem szárad?
@épészmérnök: Ez olyan egyszerű pedig. Elég a jobbikon kívül más ellenzéki pártra szavazni. :D Minél jobban szór, annál jobban szórakozunk 2015 után:D
@rodeo36: "makarenkónak igaza van egy időben elhelyezett tasli világokra hozhat békét"

Makarenko azt a bizonyos taslit egy, első világháború utáni, bűnöző utcagyerekeknek létrehozott nevelőotthonban csattintotta el. Az otthon rendjét demokratikus módon, maguk a gyerekek szabták meg, nagyon szigorú rendet tartottak. Érkezett egy csomó új beutalt, nagypofájú utcai harcosok. Azok nem ismerték Makarenkot, aki egy geeknek nézett ki a szemüvegével, és provokálták. Ő viszont ismerte ezeknek a lelkivilágát, és nem szarozott, hanem behúzott az egyiknek egy nagyot. Onnantól fogva tisztelték. Elfogadták alfahímnek.

Szóval, ez nem igazán anyai pofon volt, és semmiképpen sem ad felmentést az otthoni és az iskolai erőszakra.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

el tudom képzelni -dús fantáziám van- hogy a katolikus egyház feje meg a zamerikai kongresszus szelektálja a spermákat sebbesség és DNA szerint...még behatolás előtt (persze ahhoz megfelelő meleg és nedves környezet is kell amely nem öli meg...)

brühühühü

kis herce hurca

vita a vitáról és a zéletről

ah már kikelt akkor kibasszák a zuccára és nem adnak neki mari juanát tudod akit nem szabad összekeverni a Mari trini _velés éhenhalhat de amíg geci addig óvjuk hogyan teszik ugyanazt a petesejttel DNA meg mozgásképesség és akadémiai felkészűltcség akárkit csak nem engedünk közénk?

brühühühü

rassz van rassz rissz rassz
@rodeo36: Hogy mi? Mondjuk ez az életről szól. Remélem Sinkovitsot szereted.

youtu.be/626Gub7Q8nA
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Egy ilyen válaszhoz gyurcsány kell."

Mekkora húzás lenne Gyurcsánnyal mint főarccal elindulnia az összefogott ellenzéknek. :))) Pislogna és hápogna mindenki, semmit nem tudnának már előszedni ellene a rágalomkészletből, és amúgy is lerövidítené a gyötrelmeket, mert OV helyből agyvérzést kapna. :D
@Kowalski, helyzetjelentést!: Légifarkas tegnap ugyanezt írta.

Van benne valami... vesztenivaló nemigen van. Szegény Mesterházy felejtős. Bajnai jó minelnök lehet, de néptribunnak nem való. Jól megoszthatnák a kampányban a jó rendőr-rossz rendőr szerepet. :-)
Bajnai dumálna a gazdasági szereplőknek, Gyurcsány meg az utcai rendezvényeken.
Miniszterelnöknek Bajnai jobb, de találhatnának valami megoldást, hogy Gyurcsány egója ne sérüljön nagyon.

Gyönyörűűűűűűű lenne egy Gyurcsányos győzelem után Orbánt nézni a tévén! :-))))
@rodeo36: Én már más dolgokról is hallottam. :(

Szép új világ: a már megszületett csecsemőt is meggyilkolná egy amerikai abortuszklinika

t7.hu/0dup-amerikai-abortuszklinika
@Penivaldes: én is. Mondjuk Dél-Amerikából sok minden máshogy látszik. :)
@Penivaldes: Hát istenem... van ez így. A szerelem sötét verem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Most kaptam meg a sürgönyt, hogy el akarsz ásatni egy Fahéjas Prolival. Pedig alaptalan a vád. Nem hiszek a szőke butaságban. Sajnos azt látom nap mint nap, hogy kedves férfitársaim jórésze az életképtelen, nem a szőke spinkók. Ergo selcici férfi. Ráadásul nem is erről a bolygóról.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ha már kibújt minő szerencsés és katlik- akkor már lehet hajléktalan is vagy gyilkos de addig is óvják

brühühühüh

a kurva annyukat a fetusvédőknek

és kaptyák be vizsgálván hogy az enyém mozog e és merre

lenyeli? gyilkos 45 év magánzárka a rétváribence halála mekkora gyilkos?
@Penivaldes: hátakkor at igazhitűek paradicsomában... persze te ott csak bánatos huri lehetsz:-)
Megy itt az eszmefuttatás Gyurcsányról. Beszállok:
Amikor már a fityesz minden bevetett, hogy karaktergyilkolja Bajnait, Mesterházyt, és akit még potenciális ellenfelének tart, akkor a kampány kellős közepén előrántják Ferit, és egy lépéssel beáll mögé mindenki. Lenne olyan track-keveredés a kommunikációjukban, hogy ihaj.
@Bakter: selcici a 8.utas, a benzinkutas...
Bajnaira visszatérve: még hozzátenném a helyében, hogy nyugodtan megtehetik, papírja van, hogy nem vírusos. Ellenben cici elég zaklatott múltjára, csak cookie-gumiban hajlandó alávetni magát:-)
@épészmérnök:

Tényleg? Megkeresem. :D Szerintem Gyurcsány el is vállalná így, minielnöknek Bajnai, ő meg kampányvezér. És hát igen... a Fidesz-birodalom összecsuklása csodálatos lenne. Engem már nem is érdekelne OV, oldja meg maga a lelki problémáit. Bőven elég boldogság, ha örökre eltűnik a színről.
@Bakter: Egy alien?! Van annyira randa...:D
@Kowalski, helyzetjelentést!: Ugye hogy ugye?! Mi meg mekkorákat röhögnénk. Gondolj bele egy újabb Gyurcsány-orbán meccs a tévében... :D Ha nem az lenne ok a rendkívüli állapotra akkor semmi.:D
@Bakter:

Erről beszélek. Szerintem remek húzás lenne. :D
@épészmérnök: Egy vita, azon kifeküdnénk. Mekkorát tudnánk röhögni istenkém. De szép is lenne.:D
Bajnai egyébként tényleg jó lenne miniszterelnöknek, de valahogy el kell a szentemnek jutnia. Ahhoz meg profibb csapat kellene, mint amivel most rendelkezik.:(
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne sértegesd kútkezelőket, és főleg ne azt a bájos állatkát, ami egy "tökéletes organizmus".
@Bakter: Igen, mert buta kislánynak néztél. De úgy látom máshol ás Boli, úgyhogy ezt most megúszod. :P
@Kowalski, helyzetjelentést!: 3-4 ilyen vacak év után igazán kijárna nekünk is egy jó kis muri.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én már lelki füleimmel hallom is Gyurcsány hangján a szemebesítést:
- De hát, elnök úr, akkor ön még mást mondott...
- Elnök úr, ön nem mond igazat, mert...
- Orbán úr, mindketten tudjuk, hogy ön most csúsztat...
Bármennyire utálhatjuk/ják itt egyesek, erre a szenvtelen sárbagyalázásra egyetlen ellenzéki potentát sem alkalmas, csak ő.
@épészmérnök:

szóval nem értünk egyet...engem mmeg lehetett győzni de próbáltad volna meg ugyanezt a húgommal...a makacssága majdnem életébe kerűlt mert hogy ő nem űl az asztalhoz neki a kissámli kellett és ráállt majd lecsüszott beverta az állát és az állandóan kintlógó nyelvér szépen ...szóval ott lógott és ömlött a vér belőle mint gejzír...telefon 25 percre gyalog a rendelő 25 percre futva és akkor látnod kellett volna az annyát amint rohant vele a törűlköző a szájában és én meg velük

megmentették ...utána már nem volt annyira olyan de ő volt a kicsi...úgyhogy mielőtt igazat adtak volna neki még a kuty a sem szerette mert azt is meggyapálták mert bántotta a nyavaját tépte a szőrét és nyűtte majd ordította hogy a Pajti bánt én meg beengedtem a tyúkudvarba ott meg volt egy hatalmas leghorn kakas amelytől a kutya is félt na az elintézte mira az anyja megmentette addigra már nem volt ideje hisztizni...én meg fenn voltam a nagy szilvafán és lestem lefelé mi is történik

brühühühhü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A figyelmeztetés nem neked szólt, hanem általánosságban. Képzeld, ha idetéved egy troll, és azt látja, hogy mi Lendvaiutca Ildi néniről beszélünk, micsoda kék ablakos lefagyással akad össze fejében a két bit. Ezzel a figyelmeztetéssel meggátoltam náluk a rendszerösszeomlást. Talán.
"Megvertek két nőt Rákoskeresztúron, akik a Fidesznek gyűjtöttek aláírást a rezsicsökkentési kampányhoz - közölte a párt.

Selmeczi Gabriella közleménye szerint a két ötven év körüli nő közül az egyikük arca komolyabban megsérült, hozzá mentőt kellett hívni. A támadó egy szintén ötven körüli férfi volt, aki miután megverte a két nőt, elhagyta a forgalmas teret.

Selmeczi Gabriella szerint sorra érik a támadások a pártját, ezek közé sorolta a székházfoglalókat, a Miskolcon három hete törént egyik incidenst, és a Fidesz honlapjának meghekkelését. A szóvivő szerint az elmúlt időszakban baloldali gyűlöletkampány folyt a kormány ellen, de az nem derült ki, hogy a rákoskeresztúri támadás mögött is ezt sejti-e."

Kedves gabi, ezt a támadást a Predatorok követték el. De ha így folytatjátok, akkor ET is pofánbasz benneteket, pedig ő elég békésen elvan a muskátlijával.
@épészmérnök:

a természtes kiválasztódás első lépése hülye férfiaknak kevesebb utóggyuk lesz

barátom mesélte (argentin) hogy bodybuildingbe bonypolódott és szedte az izéket hozzá két év után jutott el a tudatáig, hogy "vágyak és erekció" nélkűl él de egyre nagyobbak az izmai...igaz kevésbé szőrös...gyorsan abahagyta

brühühühü
@Bakter:

mit mondtam én...nem hisztek

most már láttyátok?

brühühühü
@rodeo36:
Az UFO-kban is hiszek, pont benned ne?
@Bakter: Talán... De szerintem ennyi még kevés hozzá, hogy ne fagyjanak. :D
No igen, Gyurcsányban van szikra. Benne megvan az ami a többi elfogadottabb politikusban nincs.:S mennyi mulatságtól fosztjuk meg magunkat.
"Közzétette a Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester lányának megtámadásával gyanúsított férfi nevét és fényképét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este."

Ha megvan, automatikusan be kell baszni a nemzetiségi mellé, aztán ott kanoskodhatnak.
@Bakter: Az amerikaiak ezt nevezik fehér lány szindrómának...
Mikor fehér lánnyal történik valami, még a nemzeti gárda is beáll nyomozni. Ha feketével, senki se foglalkozik vele. Na ez is ilyen.
@Bakter:
".... megverte a két nőt, elhagyta a forgalmas teret."

Kérik a becsületes megtalálót, hogy az elhagyott forgalmas teret adja le a legközelebbi rendőrkapitányságon, vagy fogadja örökbe.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nekem nem számít a bőrük színe, ezeknek a genetikai állományát villámgyorsan és örökre kivonnám az evolúcióból. Szalonképesen fogalmaztam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Lehet, hogy tévedek, de szerintem nem Bajnaival van a baj, hanem Mesterházi túlzott önértékelésével. Mégsem mondhatja, hogy Attila, rólad a szakáll is leesett amikor esélyes (és nem több) lettél, de udvarias és jólnevelt, mert konszenzusra van szükség és nem Puchra és stb.
@Dr. jenőke (jenőke): Most, hogy felhoztad, gondolkodtam egy kicsit Mesterházyról. Kisdobosnak ő is kisdobos kinézetű. Beszélni ő se nagyon tud. Miért nyújtja egy nímand imázsát?
Talán azért, mert Bajnairól tudjuk, hogy tud ügyvezetni, ért valamihez, elég jó. Gyurcsány egy karakter, olyan, amilyen, de karakter, és tudjuk, hogy okos, csak olykor furi. Tehát mindkettő - valaki. Mesterházyról meg mit lehet tudni? Mihez ért ő? Miben kiemelkedő?
@épészmérnök: Ki ő, ha kivesszük az emeszpé kontextusából???
@Bakter: További képek Nyerges Zolikáról. :(

t7.hu/0dur-baromallat

Remélem gyorsan elkapják.
@épészmérnök:
Egyetértek, és nem kiegészítésként teszem hozzá: a gyors gondolkodás és kapcsolási képessége is kiemelkedő (a baloldalon talán csak Vicsek ér fel vele ezen a téren, viszont benne több az irónia). Bármilyen kérdésben nyilatkozik bármilyen helyzetben, amit mond, nyomdakész.
@Bakter: 66 másodperces videó a pécsi útkereszteződésről, ahol sajtóhírek szerint ma reggel elkezdték verni Páva Zsolt, fideszes polgármester 20 éves lányát, aki súlyosan megsérült, és kórházba került.

youtu.be/E-pYR5HlwzE
"A plébános és a fideszesek tévé által is közvetített veszekedése lett Kecelen a rezsicsökkentés melletti aláírásgyűjtésből, amikor a templomban felállított standot a plébános megpróbálta eltávolíttatni. A pártvezetés azt állítja, hogy a helyi erők hibáztak. Péntekre egyébként a megcélzott másfél millió aláírásból 350 ezer körül számban gyűjtött össze a párt."
hehehehe
@Bakter: az aktivista nagymami pedig megsértődött, mert úgy tudta, hogy az országos eligazításon mondták, hogy a templomban kell kezdeni.

Most akkor ki téved? (Fel sem merem tételezni, hogy valaki hazudik, ó, nem!)
@épészmérnök:
A neked írt válaszom - nem tudni miért - előbb került fel, mint amire írtam.
Nem értem.
Hacsak nem tettem véletlen a kezem a tévére, ugyanis akkor a jövőbe látok, kivéve a lottót.

Az sem segít, hogy @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine nevére címeztem a Neked szóló választ
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem kell nekem a propaganda, én bevallottan sok kérdést meglehetősen fasiszta módszerekkel orvosolnék. Mert minden más már hatástalan. Csökkenne a népesség, de nagyobb rend lenne, az hétszentség. Főleg, amikor ilyen mocskos férgeket látok, már pedig nap mint nap látok. És azt a jogvédőt basznám a legjobban pofán, aki egy bizonyítottan gyilkos mocsok emberi jogairól papol. Nincs!!!
@épészmérnök:
Aki hazudik, az Gyurcsány. Ki más? Már dolgoznak a körítésen.
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Liberálbolsi pap? No, ezt is kell valahogy tálalni. Selcici+2fasz munkálkodik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Igen, kedves kitalált egyed, Gyurcsányról és Mesterháziról volt szó. Gyurcsány?. Csak azt sajnálom, hogy nem kövér tábornok, mert így Orbán indokolatlanul és viszonzatlanul szereti.
Ez nála vagy spanyol nátha, vagy Stockholm-szindróma lehet.
@Bakter:
Tejfölös gomba-pörköltöt javasolnék körítésnek. Utána ostorosi vörösbort.
Kerítésnek meg vizsgálati fogságot kolbászból.
Reding EU-biztos a magyarországi alkotmányos problémákról:
"Reding azt mondta, hogy gyorsított eljárást indítottak annak érdekében, hogy Magyarországot több üggyel kapcsolatban is úgymond az Európai Bizottság elé állítsa.

Az Európai Bizottság már az első magyar alkotmánymódosítás elfogadása előtt közbelépett, de "Magyarország nem hallgatott rá" - mondta. A magyar alaptörvénynek a kétharmados parlamenti többség által történt elfogadása után a bizottság rögtön kérte az Európa Tanács együttműködését az alkotmányos ügyekben való közbelépésre.

"Az Európai Uniónak ugyanis csak - ahogyan én nevezem - egy atomfegyvere van. Ez a (lisszaboni) szerződésünk híres 7. cikkelye, amely lehetővé teszi, hogy az egy szavazat kivételével létrejövő egyetértés esetén egy tagállamot megfosszanak a szavazati jogától... Ilyesmit akkor lehet alkalmazni, ha valóban minden rosszul megy, és nincs közbenső mód a cselekvésre" - mondta az alelnök. "

www.origo.hu/nagyvilag/20130405-van-hogy-reding-felidegesiti-magat-magyarorszagon.html
Kedves Varánusz!

Bér- és szerzői jogmentesen felajánlom Neked a "Pannonbasi" kifejezést. Jobb kezekben lesz Nálad. Én mit kezdjek vele :)?

Üdv
Megtámadták a pécsi polgármester lányát éjjel PÉcsett, szegényt kórházban kezelik.
Ma hirdettek ítéletet a pécsi Bándy Kata gyilkosa ügyében.
Nincs senki ma biztonságban Pécsett, se éjjel se nappal. De máshol sem....
"Köszönjük Fidesz banda"!

"Köszönjük" a Fidesz és Pintér féle közbiztonságot, aki két hét alatt rendbe tette a rendőrséget.

Közrendőrből milliárdos pár év alatt, majd kedvezményes nyugdíjjal miniszteri állás, Pintér féle életpályamodellt mindenkinek!
Az önfényezés helyett el kéne takarodni a fenébe és/vagy a p.csába szarháziak!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kívánom hogy dögöjjön meg az apjával együtt ez a hitvány fidesznyik xar
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: rohat büdös fideszkomcsik akár meg is dögölhettek volna... sajnálom ha nem...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: rohat büdös náci álkeresztyén pedofil buzi banda
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vihar a biliben és a szokásos általánosító nácizós, keresztényezős bullshit, mintha az összes egyházi iskola és a tanáraik olyanok lennének, mint amiről itt írnak. A katolikus iskolák többségében elégedettek a diákok és a tanárok is. Azokban is, amelyeket nem rég vett át az egyház. Ilyen pld. ez a Kazincbarcikai gimi is, amit a szaléziak visznek.

www.sagim.hu/
www.szaleziak.hu/projektek/projektek
@Nap Pali: Jól olvasom, hogy egy fiatal lány halálát kívánod, csupán azért mert fideszes polgármester az apja??? Ennyire ne légy azért barom. Netán a tettes pártját fogod,(bal oldalt)

kuruc.info/galeriaN/egyeb/nyergeszoltan05.jpg

mert az áldozat apja fideszes??
Kevés ilyen levél íródott a magyar történelem folyása során:
"Főméltóságú Úr!
Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden (*) alapuló örök béke-szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
Nem tartottalak vissza.
Bűnös vagyok."

.... és nem a frankhamisításról van szó!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kérjél inkább bocsánatot a nevében is!Te álkeresztény!Ne mentegesd itt a mocskot!Tedd be inkább a hordódba!
@Bakter: "Ne sértegesd kútkezelőket, és főleg ne azt a bájos állatkát, ami egy "tökéletes organizmus". "

Selmeci pedig egy tökéletes orbanizmus.
@Nap Pali: @punkfrog: @mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): lehet mantrázni, hülye mindenütt van, de ez pont egy világi hitoktató aki családos, fel is függesztették azonnal...
@punkfrog: Téged senki nem menteget...
@Bakter: úgy-e, hogy lenne itt megolgás?.. és az ő egója nagyon élvezné a néptribun szerepet.
Na majd most jönnek a fanyalgók, pedig ők is tudják, hogy a felcsúti egyetlen tömjénfüstje.
Nem kell azt gondolni, hogy valaki kedden elmegy nyugdíjba, és szerdán már szenilis hülye. Ugyanolyan marad mint volt, mint az országos átlag.2/4-ed nem szavaz,nem tudja,1/4-ed ball, illetve jobboldali.
"Az én anyám például borsodi 65 éves nyugdíjas, - többek között - egyetemista korú unokával. A reggeli kávéja mellé ugyanúgy a hírportálokat és blogokat nézi elsőnek, ahogy mi közélet iránt érdeklődő fiatalabbak. Csak jobban ráér és többet olvas még nálam is."

És ezzel az elenyésző kisebbség, az én szüleim (60on innen) a gépet se tudják be vagy kikapcsolni, és ez az átlag nem a tiéd...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: neeem de hogy EGY kislányét...

az egész rokonsága és baráti köre dögöjjön meg, mindenki !
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Gyurcsánynak ennél több esze van, nem akar még egyszer úgy járni, mint 2006-ban "Segítség, győztünk" Ezért nem csinál baloldali néppártot a DK-ból, ezért rakta tele a vezetőséget életidegen liberálisokkal. El is mondta, hogy miért nem érdemes 2014-ben győzni. Akárki lesz kormányon, menthetetlenül erodálni fogja magát. Mint Bokros.
Az eredményeket meg a következő kormány arathatja. Tehát ha netán győzne is az ellenzék, abban a kamikáze kormányban NEM vállal pozíciót. 2018-ra ugyanezt nem ígérte meg!
Orbán akkor kezdhet aggódni miatta, amikor a vezetőséget átalakítja (14 után)
@Bakter:
A németek ezt jobban lekezelik. Náluk a der és a die mellett van das is - azaz semleges nem. Az jobban illene a selymecicire.
@Bakter:
Ahhoz Fabiusnak és a többi blogírónak, valamint a ballibák (balliberális meggágogó emberek) zömének hónapokig mea culpázni kellene, pl kifejteni, hogy nem volt a nemzetre való rátörés egy szükségszerű kiigazítás, a gazdaság nem ment tönkre (legalábbis a mostanihoz viszonyítva).
Na ahogy elnézem, erre még várni kell. Pedig de szép is lenne, ha együtt dúdolnák:
www.youtube.com/watch?v=R7z1NqNZklc
@kekex:

Ezt velem együtt nem fogod dudorogni az biztos.

Ahogy nem gondolom, hogy nekem kellene szaporán és sokáig meakulpázni, sokkal inkább neked illene pontosan emlékezni arra ami történt:

- 2008 októbere és 2009 áprilisa között a MSZP frakció válságkezelés helyett 6 hónapot töltött Gyurcsány kinyírásával, amíg sikerült.

- A baszakodás eredménye képpen Magyarország nem tudta már a piacról finanszírozni magát, az állampapír kibocsátásunk csődben volt, ekkor mentünk az IMF-hez hitelért.

- Komplett almanachom van a kéthetente elgáncsolt csomagokról, aminek minden tévhittel ellentétben a szocialista frakció feküdt keresztbe, ha kívánod napra pontosan lebontva vitatkozhatunk róla, melyik napon éppen mit nem voltak hajlandóak megtenni a válságkezelés érdekében.

A Fidesz karaktergyilkolta Ferencet ez igaz, viszont minden ami fontos volt - költségvetés, későbbi válságkezelő intézkedések - csont nélkül ment át mindig a kisebbségi kormányzás ellenére is. Soha egy költségvetést és kiigazítást célzó törvény sem bukott el a parlamentben, ami egyáltalán eljutott odáig.

Vagyis megvolt a mód, csak nem éltek vele. Ezért pedig Gyurcsány pártelnök-miniszterelnökként és a Puccsistái országot irányító frakcióként egyaránt felelősek. Akkor is, ha amúgy demokratábbak mint emezek.

Nem hiszem, hogy ezért nekem kéne egy árva betűt is meakulpázni. Az emlékezet sokmindent megszépít, de speciel a tényeket nem szokta.
süti beállítások módosítása