Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.05. 05:42 Fabius

Minden jobbikos fogjon még egy nagyit

Egyre érdekesebb kampányfogásokkal jönnek elő a pártok ahogy lassan de biztosan élesedik a verseny. A Jobbik és Vona Gábor személyesen meghirdette a faszbúkon a Nagyszülők Felvilágosítási Kampányát. Nem hagyják ezek az aktivistákat ücsörögni a lengymelegben annyi szent. A szocik aktivistái a többi ellenzéki párt helyi és országos vezetését tömik ki levéllel, a jobbikosok meg a nagyszüleiknek tartsanak hirtelen okosító tanfolyamot de iziben. Mert a vonagábor szerint az van, hogy ők így a fiatalok körében már a népszerűségi versenyt megnyerték, és ideje lenne az internet-analfabéta nyugdíjasokat is meggyőzni valahogy, mekkora truváj lenne, ha minden jobbikos vihetne a szavazókörbe még egy nagymamát. Érdekes gondaltkísérlet ez lássuk be, ami a magyar átlagnyugdíjasok pártszimpátiáját tekintve könnyen elsülhet visszafelé. 

jobbik.gif


Azt most hagyjuk, hogy mekkorát álmodik Vona és a Jobbik ezzel a fiatalok körében dekurvajól állunk szöveggel. Tudjuk, volt az a tanulmány amiről maga a készítője mondta két nappal később, hogy a felméréshez használt metódussal jó nagy marhaságot sikerült állítania. Hagyjuk, hogy a naponta szanaszét fikázott HaHa miatt a népszerűségük valójában a béka segge alatt van már. Azt is hagyjuk, hogy egy többezres diáktüntetés mellé 6 darab ilyen-olyan kevésbé ismert pártfunkcit bírtak ellenpontként kiállítani Magyar Tavasz néven, mert annyira de annyira népszerűek. Hagyjuk, hogy a vamzerkedő és listázó ELTE-HÖK mekkora népszerűségnek örvend valójában.  Hagyjuk, hogy legfeljebb az örökké fiatal fociultrák körében számítanak a legnépszerűbbnek, mert azok nagyszülei eddig sem zikkájloztak együtt velük a stadionból kizárva a Dózsa György úton. 

Foglalkozzunk inkább azzal, hogy mennyire nézik sötét középkorban élőknek a nyugdíjasokat. Az én anyám például borsodi 65 éves nyugdíjas, - többek között - egyetemista korú unokával. A reggeli kávéja mellé ugyanúgy a hírportálokat és blogokat nézi elsőnek, ahogy mi közélet iránt érdeklődő fiatalabbak. Csak jobban ráér és többet olvas még nálam is. Nem idézem ide mivel szokott felhívni, mikor egy diáktüntetés után meglátja a jobbikos kirohanásokat, mert kiégne tőle a monitorotok. Helyette képzeljük el együtt mit szólna, ha odaállnék elé azzal, hogy a Jobbikról mindenki hazudik, mert ugyan a Talpig Becsületesek Pártja független diákértelmiségnek álcázva az önkormányzati képviselő Stummert, a frakciójuk külügyi szakértőjeként dolgozó Bernáth Georginát és az MTVA közalapítvány kuratóriumába delegált  Silhavyt állította szembe a semmilyenista szimpla diák unokájával, akit ennek ellenére bajnaista kommunistáznak telipofával. De nem úgy gondolták, vagy ők sem tudták kik ezek és az egész egy fatális basznivaló egyiptológus tévedés. 

Tudjátok anyám koros, és nem hülye. Ráadásul borsodi, ahol már lehazudtátok csillagot az égről a Szegedi fiúkkal, a szocikat megszégyenítő tag és alapszervezeti botránnyal, megvesztegetési kísérlettel, ahol természetesnek veszitek ha kiherélt Kalasnyikovval pufogtat a fegyverbuzi - már nem tag - Endrésik a falunapon. Ő az aki megosztja a hasonló korú barátaival mikor az unokáját és kortársait fikázzátok, és ez a korosztály beszél arról is, hogy ti nem vagytok ellenzék, mikor Viktornak farkat csóválva helyeseltek. Őket nem tudjátok megkajáltatni a jujjcigányok szöveggel sem, együtt élnek velük időtlen idők óta, nálad, kedves vonagábor speciel lényegesen jobban tudják mi a stájsz, és hogy a szajkózott jelszavaitok tényleges megoldás helyett mennyire üres frázisok. 

Anyám és a nyugdíjas társasága pont ugyanolyan közelről nézi az avasi fészekrakókat, mint a hejőkeresztúri modellt. Látják a problémát és van előttük pofázás helyett emberi módon működőképessé tett alternatíva. Amihez pénz, paripa, fegyver nincs, mert azt ami működik és nem gettóba zár azt véletlenül sem támogatjátok. Azért nem hangoskodtok, nem interpelláltok és nem tesztek semmit.  Ti meg most őket akarjátok meggyőzni arról, hogy ők tulajdonképpen a sötét középkorban élő internet-analfabéta nyugdíjasok, és amivel veletek kapcsolatban naponta szembesülnek az hazugság. Megkéritek őket szépen, hogy ne a szemüknek és fülüknek higgyenek, hanem nektek. Megkéritek rá például az itteni törzstag szintén borsodi hetvenéves apját, aki mobilinternetet vetetett a fiával, mert ahol lakik kábeles net nincs, de a földtörvény és földpályázat balhé körüli vitákat ő maga meg a helyi gazdakör követni kívánja, az összes agrárfórumos, kiélegyenaföldes, agroinformos hozzászólással és tapasztalatmegosztással együtt. Mert érdekli őket és nem hisznek senkinek. 

Ez menni fog gyerekek, sok sikert hozzá. 

 

508 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr185196526

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pesterzsébeti civilek a Századvég emlőin 2013.04.06. 00:13:13

A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ CICi-re invitálja a kerületi civileket a Századvég Alapítvány. Ha április 18-án a képviselőtestület megszavazza, megvalósulhat a társadalmi pedofília: a kormányfüggő és nemzetfüggetlen Századv...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Cipőt a cipőboltból, hittant pedofiltól, ugye?
de egy fecske nem csinál nyarat, ld. kishazánkat..ma is téli időjárás volt, a tavasz érdeklődés hiányában elmarad, úgy vélem!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Egy ilyen válaszhoz gyurcsány kell. Bajnai kis szende szűz. Szerintem ő elpirul mikor azt mondják neki, hogy főnök, megint a cookie-nkat piszkálja a fidesz.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lehet, nem bírja a hajókázást, vagy téged netán? Erre nem gondoltál, kerítő?! :_P
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lehet, nem szereti "főnöknek" hallani magát, mint az Oscarban izé..Stallone?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem a nem szavazó-nem válaszolókra hivatkoztam. Ez egy másik bontás.

Fenntartom egyébként, hogy most már kisiránkoztuk magunkat arról, hogy milyen hülye és hálátlan a nép, és hogy milyen nehéz leváltani a fideszt. Mindent tudunk, a hányásig elismételtük.

Most már nem arról kellene beszélni, hogy miért nem lehet megnyerni a választást, hanem arról, hogy mit kell tenni a győzelem érdekében.
@épészmérnök:
kivéve persze ha másik is nő a lelkem

volt má ilyen, olyan izgi amint tépik egymást

brühühüh
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "em mindig imponál... képzelj el egy kertitörpét, aki meresztgeti az inait, rúgóztassa a karizmát, báván göcög időnként és csorog a szájaszélén a nyál... összkép?"

Azoknak, akik a törpénél is kisebbek, vagy kisebbnek hiszik magukat, éppenséggel imponálhat :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mi az az élet hordozója? a herezacskóm?

vagy a petefészkem? esetleg mind a kettő herr ma fro ditázó svagyok

brühühühü
@rodeo36: Mindhárom az lehet, ha még "mozgékony" a béltartalom, ugye!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

makarenkónak igaza van egy időben elhelyezett tasli világokra hozhat békét

egy hisztis kis húgyost hogyan lehet megállítani bulldózerrel vagy egy anyai taslival?

brühühühü
"Egy óra múlva itt vagyok!" by Láng Vince ifjúkommunista

..vagy nem.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
hát hogy a béltartalmamhoz az életnek mi köze bár ha az is alaptya életnek csak nem mindíg humánus

olyan háziszárnyasok és fideszesek lesznek belőle....én ügyeskedem azért

brühühühü

arra is védelmet? a zamerikai kongresszusban van egy felvetés miszerint ha megmozdúl -ha kinn van ha nem- akkor már él akkor a Őfenségeelsődákó is élő (pedig dupla ruhába öltöztetem és ővom a fúvó széltől is a szívó szél az más kategória

brühühühü

egy kis trutyi és csúszkál az is védendő amíg rá nem szárad?
@épészmérnök: Ez olyan egyszerű pedig. Elég a jobbikon kívül más ellenzéki pártra szavazni. :D Minél jobban szór, annál jobban szórakozunk 2015 után:D
@rodeo36: "makarenkónak igaza van egy időben elhelyezett tasli világokra hozhat békét"

Makarenko azt a bizonyos taslit egy, első világháború utáni, bűnöző utcagyerekeknek létrehozott nevelőotthonban csattintotta el. Az otthon rendjét demokratikus módon, maguk a gyerekek szabták meg, nagyon szigorú rendet tartottak. Érkezett egy csomó új beutalt, nagypofájú utcai harcosok. Azok nem ismerték Makarenkot, aki egy geeknek nézett ki a szemüvegével, és provokálták. Ő viszont ismerte ezeknek a lelkivilágát, és nem szarozott, hanem behúzott az egyiknek egy nagyot. Onnantól fogva tisztelték. Elfogadták alfahímnek.

Szóval, ez nem igazán anyai pofon volt, és semmiképpen sem ad felmentést az otthoni és az iskolai erőszakra.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

el tudom képzelni -dús fantáziám van- hogy a katolikus egyház feje meg a zamerikai kongresszus szelektálja a spermákat sebbesség és DNA szerint...még behatolás előtt (persze ahhoz megfelelő meleg és nedves környezet is kell amely nem öli meg...)

brühühühü

kis herce hurca

vita a vitáról és a zéletről

ah már kikelt akkor kibasszák a zuccára és nem adnak neki mari juanát tudod akit nem szabad összekeverni a Mari trini _velés éhenhalhat de amíg geci addig óvjuk hogyan teszik ugyanazt a petesejttel DNA meg mozgásképesség és akadémiai felkészűltcség akárkit csak nem engedünk közénk?

brühühühü

rassz van rassz rissz rassz
@rodeo36: Hogy mi? Mondjuk ez az életről szól. Remélem Sinkovitsot szereted.

youtu.be/626Gub7Q8nA
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Egy ilyen válaszhoz gyurcsány kell."

Mekkora húzás lenne Gyurcsánnyal mint főarccal elindulnia az összefogott ellenzéknek. :))) Pislogna és hápogna mindenki, semmit nem tudnának már előszedni ellene a rágalomkészletből, és amúgy is lerövidítené a gyötrelmeket, mert OV helyből agyvérzést kapna. :D
@Kowalski, helyzetjelentést!: Légifarkas tegnap ugyanezt írta.

Van benne valami... vesztenivaló nemigen van. Szegény Mesterházy felejtős. Bajnai jó minelnök lehet, de néptribunnak nem való. Jól megoszthatnák a kampányban a jó rendőr-rossz rendőr szerepet. :-)
Bajnai dumálna a gazdasági szereplőknek, Gyurcsány meg az utcai rendezvényeken.
Miniszterelnöknek Bajnai jobb, de találhatnának valami megoldást, hogy Gyurcsány egója ne sérüljön nagyon.

Gyönyörűűűűűűű lenne egy Gyurcsányos győzelem után Orbánt nézni a tévén! :-))))
@rodeo36: Én már más dolgokról is hallottam. :(

Szép új világ: a már megszületett csecsemőt is meggyilkolná egy amerikai abortuszklinika

t7.hu/0dup-amerikai-abortuszklinika
@Penivaldes: én is. Mondjuk Dél-Amerikából sok minden máshogy látszik. :)
@Penivaldes: Hát istenem... van ez így. A szerelem sötét verem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Most kaptam meg a sürgönyt, hogy el akarsz ásatni egy Fahéjas Prolival. Pedig alaptalan a vád. Nem hiszek a szőke butaságban. Sajnos azt látom nap mint nap, hogy kedves férfitársaim jórésze az életképtelen, nem a szőke spinkók. Ergo selcici férfi. Ráadásul nem is erről a bolygóról.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ha már kibújt minő szerencsés és katlik- akkor már lehet hajléktalan is vagy gyilkos de addig is óvják

brühühühüh

a kurva annyukat a fetusvédőknek

és kaptyák be vizsgálván hogy az enyém mozog e és merre

lenyeli? gyilkos 45 év magánzárka a rétváribence halála mekkora gyilkos?
@Penivaldes: hátakkor at igazhitűek paradicsomában... persze te ott csak bánatos huri lehetsz:-)
Megy itt az eszmefuttatás Gyurcsányról. Beszállok:
Amikor már a fityesz minden bevetett, hogy karaktergyilkolja Bajnait, Mesterházyt, és akit még potenciális ellenfelének tart, akkor a kampány kellős közepén előrántják Ferit, és egy lépéssel beáll mögé mindenki. Lenne olyan track-keveredés a kommunikációjukban, hogy ihaj.
@Bakter: selcici a 8.utas, a benzinkutas...
Bajnaira visszatérve: még hozzátenném a helyében, hogy nyugodtan megtehetik, papírja van, hogy nem vírusos. Ellenben cici elég zaklatott múltjára, csak cookie-gumiban hajlandó alávetni magát:-)
@épészmérnök:

Tényleg? Megkeresem. :D Szerintem Gyurcsány el is vállalná így, minielnöknek Bajnai, ő meg kampányvezér. És hát igen... a Fidesz-birodalom összecsuklása csodálatos lenne. Engem már nem is érdekelne OV, oldja meg maga a lelki problémáit. Bőven elég boldogság, ha örökre eltűnik a színről.
@Bakter: Egy alien?! Van annyira randa...:D
@Kowalski, helyzetjelentést!: Ugye hogy ugye?! Mi meg mekkorákat röhögnénk. Gondolj bele egy újabb Gyurcsány-orbán meccs a tévében... :D Ha nem az lenne ok a rendkívüli állapotra akkor semmi.:D
@Bakter:

Erről beszélek. Szerintem remek húzás lenne. :D
@épészmérnök: Egy vita, azon kifeküdnénk. Mekkorát tudnánk röhögni istenkém. De szép is lenne.:D
Bajnai egyébként tényleg jó lenne miniszterelnöknek, de valahogy el kell a szentemnek jutnia. Ahhoz meg profibb csapat kellene, mint amivel most rendelkezik.:(
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne sértegesd kútkezelőket, és főleg ne azt a bájos állatkát, ami egy "tökéletes organizmus".
@Bakter: Igen, mert buta kislánynak néztél. De úgy látom máshol ás Boli, úgyhogy ezt most megúszod. :P
@Kowalski, helyzetjelentést!: 3-4 ilyen vacak év után igazán kijárna nekünk is egy jó kis muri.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én már lelki füleimmel hallom is Gyurcsány hangján a szemebesítést:
- De hát, elnök úr, akkor ön még mást mondott...
- Elnök úr, ön nem mond igazat, mert...
- Orbán úr, mindketten tudjuk, hogy ön most csúsztat...
Bármennyire utálhatjuk/ják itt egyesek, erre a szenvtelen sárbagyalázásra egyetlen ellenzéki potentát sem alkalmas, csak ő.
@épészmérnök:

szóval nem értünk egyet...engem mmeg lehetett győzni de próbáltad volna meg ugyanezt a húgommal...a makacssága majdnem életébe kerűlt mert hogy ő nem űl az asztalhoz neki a kissámli kellett és ráállt majd lecsüszott beverta az állát és az állandóan kintlógó nyelvér szépen ...szóval ott lógott és ömlött a vér belőle mint gejzír...telefon 25 percre gyalog a rendelő 25 percre futva és akkor látnod kellett volna az annyát amint rohant vele a törűlköző a szájában és én meg velük

megmentették ...utána már nem volt annyira olyan de ő volt a kicsi...úgyhogy mielőtt igazat adtak volna neki még a kuty a sem szerette mert azt is meggyapálták mert bántotta a nyavaját tépte a szőrét és nyűtte majd ordította hogy a Pajti bánt én meg beengedtem a tyúkudvarba ott meg volt egy hatalmas leghorn kakas amelytől a kutya is félt na az elintézte mira az anyja megmentette addigra már nem volt ideje hisztizni...én meg fenn voltam a nagy szilvafán és lestem lefelé mi is történik

brühühühhü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A figyelmeztetés nem neked szólt, hanem általánosságban. Képzeld, ha idetéved egy troll, és azt látja, hogy mi Lendvaiutca Ildi néniről beszélünk, micsoda kék ablakos lefagyással akad össze fejében a két bit. Ezzel a figyelmeztetéssel meggátoltam náluk a rendszerösszeomlást. Talán.
"Megvertek két nőt Rákoskeresztúron, akik a Fidesznek gyűjtöttek aláírást a rezsicsökkentési kampányhoz - közölte a párt.

Selmeczi Gabriella közleménye szerint a két ötven év körüli nő közül az egyikük arca komolyabban megsérült, hozzá mentőt kellett hívni. A támadó egy szintén ötven körüli férfi volt, aki miután megverte a két nőt, elhagyta a forgalmas teret.

Selmeczi Gabriella szerint sorra érik a támadások a pártját, ezek közé sorolta a székházfoglalókat, a Miskolcon három hete törént egyik incidenst, és a Fidesz honlapjának meghekkelését. A szóvivő szerint az elmúlt időszakban baloldali gyűlöletkampány folyt a kormány ellen, de az nem derült ki, hogy a rákoskeresztúri támadás mögött is ezt sejti-e."

Kedves gabi, ezt a támadást a Predatorok követték el. De ha így folytatjátok, akkor ET is pofánbasz benneteket, pedig ő elég békésen elvan a muskátlijával.
@épészmérnök:

a természtes kiválasztódás első lépése hülye férfiaknak kevesebb utóggyuk lesz

barátom mesélte (argentin) hogy bodybuildingbe bonypolódott és szedte az izéket hozzá két év után jutott el a tudatáig, hogy "vágyak és erekció" nélkűl él de egyre nagyobbak az izmai...igaz kevésbé szőrös...gyorsan abahagyta

brühühühü
@Bakter:

mit mondtam én...nem hisztek

most már láttyátok?

brühühühü
@rodeo36:
Az UFO-kban is hiszek, pont benned ne?
@Bakter: Talán... De szerintem ennyi még kevés hozzá, hogy ne fagyjanak. :D
No igen, Gyurcsányban van szikra. Benne megvan az ami a többi elfogadottabb politikusban nincs.:S mennyi mulatságtól fosztjuk meg magunkat.
"Közzétette a Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester lányának megtámadásával gyanúsított férfi nevét és fényképét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este."

Ha megvan, automatikusan be kell baszni a nemzetiségi mellé, aztán ott kanoskodhatnak.
@Bakter: Az amerikaiak ezt nevezik fehér lány szindrómának...
Mikor fehér lánnyal történik valami, még a nemzeti gárda is beáll nyomozni. Ha feketével, senki se foglalkozik vele. Na ez is ilyen.
@Bakter:
".... megverte a két nőt, elhagyta a forgalmas teret."

Kérik a becsületes megtalálót, hogy az elhagyott forgalmas teret adja le a legközelebbi rendőrkapitányságon, vagy fogadja örökbe.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nekem nem számít a bőrük színe, ezeknek a genetikai állományát villámgyorsan és örökre kivonnám az evolúcióból. Szalonképesen fogalmaztam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Lehet, hogy tévedek, de szerintem nem Bajnaival van a baj, hanem Mesterházi túlzott önértékelésével. Mégsem mondhatja, hogy Attila, rólad a szakáll is leesett amikor esélyes (és nem több) lettél, de udvarias és jólnevelt, mert konszenzusra van szükség és nem Puchra és stb.
@Dr. jenőke (jenőke): Most, hogy felhoztad, gondolkodtam egy kicsit Mesterházyról. Kisdobosnak ő is kisdobos kinézetű. Beszélni ő se nagyon tud. Miért nyújtja egy nímand imázsát?
Talán azért, mert Bajnairól tudjuk, hogy tud ügyvezetni, ért valamihez, elég jó. Gyurcsány egy karakter, olyan, amilyen, de karakter, és tudjuk, hogy okos, csak olykor furi. Tehát mindkettő - valaki. Mesterházyról meg mit lehet tudni? Mihez ért ő? Miben kiemelkedő?
@épészmérnök: Ki ő, ha kivesszük az emeszpé kontextusából???
@Bakter: További képek Nyerges Zolikáról. :(

t7.hu/0dur-baromallat

Remélem gyorsan elkapják.
@épészmérnök:
Egyetértek, és nem kiegészítésként teszem hozzá: a gyors gondolkodás és kapcsolási képessége is kiemelkedő (a baloldalon talán csak Vicsek ér fel vele ezen a téren, viszont benne több az irónia). Bármilyen kérdésben nyilatkozik bármilyen helyzetben, amit mond, nyomdakész.
@Bakter: 66 másodperces videó a pécsi útkereszteződésről, ahol sajtóhírek szerint ma reggel elkezdték verni Páva Zsolt, fideszes polgármester 20 éves lányát, aki súlyosan megsérült, és kórházba került.

youtu.be/E-pYR5HlwzE
"A plébános és a fideszesek tévé által is közvetített veszekedése lett Kecelen a rezsicsökkentés melletti aláírásgyűjtésből, amikor a templomban felállított standot a plébános megpróbálta eltávolíttatni. A pártvezetés azt állítja, hogy a helyi erők hibáztak. Péntekre egyébként a megcélzott másfél millió aláírásból 350 ezer körül számban gyűjtött össze a párt."
hehehehe
@Bakter: az aktivista nagymami pedig megsértődött, mert úgy tudta, hogy az országos eligazításon mondták, hogy a templomban kell kezdeni.

Most akkor ki téved? (Fel sem merem tételezni, hogy valaki hazudik, ó, nem!)
@épészmérnök:
A neked írt válaszom - nem tudni miért - előbb került fel, mint amire írtam.
Nem értem.
Hacsak nem tettem véletlen a kezem a tévére, ugyanis akkor a jövőbe látok, kivéve a lottót.

Az sem segít, hogy @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine nevére címeztem a Neked szóló választ
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem kell nekem a propaganda, én bevallottan sok kérdést meglehetősen fasiszta módszerekkel orvosolnék. Mert minden más már hatástalan. Csökkenne a népesség, de nagyobb rend lenne, az hétszentség. Főleg, amikor ilyen mocskos férgeket látok, már pedig nap mint nap látok. És azt a jogvédőt basznám a legjobban pofán, aki egy bizonyítottan gyilkos mocsok emberi jogairól papol. Nincs!!!
@épészmérnök:
Aki hazudik, az Gyurcsány. Ki más? Már dolgoznak a körítésen.
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Liberálbolsi pap? No, ezt is kell valahogy tálalni. Selcici+2fasz munkálkodik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Igen, kedves kitalált egyed, Gyurcsányról és Mesterháziról volt szó. Gyurcsány?. Csak azt sajnálom, hogy nem kövér tábornok, mert így Orbán indokolatlanul és viszonzatlanul szereti.
Ez nála vagy spanyol nátha, vagy Stockholm-szindróma lehet.
@Bakter:
Tejfölös gomba-pörköltöt javasolnék körítésnek. Utána ostorosi vörösbort.
Kerítésnek meg vizsgálati fogságot kolbászból.
Reding EU-biztos a magyarországi alkotmányos problémákról:
"Reding azt mondta, hogy gyorsított eljárást indítottak annak érdekében, hogy Magyarországot több üggyel kapcsolatban is úgymond az Európai Bizottság elé állítsa.

Az Európai Bizottság már az első magyar alkotmánymódosítás elfogadása előtt közbelépett, de "Magyarország nem hallgatott rá" - mondta. A magyar alaptörvénynek a kétharmados parlamenti többség által történt elfogadása után a bizottság rögtön kérte az Európa Tanács együttműködését az alkotmányos ügyekben való közbelépésre.

"Az Európai Uniónak ugyanis csak - ahogyan én nevezem - egy atomfegyvere van. Ez a (lisszaboni) szerződésünk híres 7. cikkelye, amely lehetővé teszi, hogy az egy szavazat kivételével létrejövő egyetértés esetén egy tagállamot megfosszanak a szavazati jogától... Ilyesmit akkor lehet alkalmazni, ha valóban minden rosszul megy, és nincs közbenső mód a cselekvésre" - mondta az alelnök. "

www.origo.hu/nagyvilag/20130405-van-hogy-reding-felidegesiti-magat-magyarorszagon.html
Kedves Varánusz!

Bér- és szerzői jogmentesen felajánlom Neked a "Pannonbasi" kifejezést. Jobb kezekben lesz Nálad. Én mit kezdjek vele :)?

Üdv
Megtámadták a pécsi polgármester lányát éjjel PÉcsett, szegényt kórházban kezelik.
Ma hirdettek ítéletet a pécsi Bándy Kata gyilkosa ügyében.
Nincs senki ma biztonságban Pécsett, se éjjel se nappal. De máshol sem....
"Köszönjük Fidesz banda"!

"Köszönjük" a Fidesz és Pintér féle közbiztonságot, aki két hét alatt rendbe tette a rendőrséget.

Közrendőrből milliárdos pár év alatt, majd kedvezményes nyugdíjjal miniszteri állás, Pintér féle életpályamodellt mindenkinek!
Az önfényezés helyett el kéne takarodni a fenébe és/vagy a p.csába szarháziak!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kívánom hogy dögöjjön meg az apjával együtt ez a hitvány fidesznyik xar
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: rohat büdös fideszkomcsik akár meg is dögölhettek volna... sajnálom ha nem...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: rohat büdös náci álkeresztyén pedofil buzi banda
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vihar a biliben és a szokásos általánosító nácizós, keresztényezős bullshit, mintha az összes egyházi iskola és a tanáraik olyanok lennének, mint amiről itt írnak. A katolikus iskolák többségében elégedettek a diákok és a tanárok is. Azokban is, amelyeket nem rég vett át az egyház. Ilyen pld. ez a Kazincbarcikai gimi is, amit a szaléziak visznek.

www.sagim.hu/
www.szaleziak.hu/projektek/projektek
@Nap Pali: Jól olvasom, hogy egy fiatal lány halálát kívánod, csupán azért mert fideszes polgármester az apja??? Ennyire ne légy azért barom. Netán a tettes pártját fogod,(bal oldalt)

kuruc.info/galeriaN/egyeb/nyergeszoltan05.jpg

mert az áldozat apja fideszes??
Kevés ilyen levél íródott a magyar történelem folyása során:
"Főméltóságú Úr!
Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden (*) alapuló örök béke-szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
Nem tartottalak vissza.
Bűnös vagyok."

.... és nem a frankhamisításról van szó!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kérjél inkább bocsánatot a nevében is!Te álkeresztény!Ne mentegesd itt a mocskot!Tedd be inkább a hordódba!
@Bakter: "Ne sértegesd kútkezelőket, és főleg ne azt a bájos állatkát, ami egy "tökéletes organizmus". "

Selmeci pedig egy tökéletes orbanizmus.
@Nap Pali: @punkfrog: @mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): lehet mantrázni, hülye mindenütt van, de ez pont egy világi hitoktató aki családos, fel is függesztették azonnal...
@punkfrog: Téged senki nem menteget...
@Bakter: úgy-e, hogy lenne itt megolgás?.. és az ő egója nagyon élvezné a néptribun szerepet.
Na majd most jönnek a fanyalgók, pedig ők is tudják, hogy a felcsúti egyetlen tömjénfüstje.
Nem kell azt gondolni, hogy valaki kedden elmegy nyugdíjba, és szerdán már szenilis hülye. Ugyanolyan marad mint volt, mint az országos átlag.2/4-ed nem szavaz,nem tudja,1/4-ed ball, illetve jobboldali.
"Az én anyám például borsodi 65 éves nyugdíjas, - többek között - egyetemista korú unokával. A reggeli kávéja mellé ugyanúgy a hírportálokat és blogokat nézi elsőnek, ahogy mi közélet iránt érdeklődő fiatalabbak. Csak jobban ráér és többet olvas még nálam is."

És ezzel az elenyésző kisebbség, az én szüleim (60on innen) a gépet se tudják be vagy kikapcsolni, és ez az átlag nem a tiéd...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: neeem de hogy EGY kislányét...

az egész rokonsága és baráti köre dögöjjön meg, mindenki !
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Gyurcsánynak ennél több esze van, nem akar még egyszer úgy járni, mint 2006-ban "Segítség, győztünk" Ezért nem csinál baloldali néppártot a DK-ból, ezért rakta tele a vezetőséget életidegen liberálisokkal. El is mondta, hogy miért nem érdemes 2014-ben győzni. Akárki lesz kormányon, menthetetlenül erodálni fogja magát. Mint Bokros.
Az eredményeket meg a következő kormány arathatja. Tehát ha netán győzne is az ellenzék, abban a kamikáze kormányban NEM vállal pozíciót. 2018-ra ugyanezt nem ígérte meg!
Orbán akkor kezdhet aggódni miatta, amikor a vezetőséget átalakítja (14 után)
@Bakter:
A németek ezt jobban lekezelik. Náluk a der és a die mellett van das is - azaz semleges nem. Az jobban illene a selymecicire.
@Bakter:
Ahhoz Fabiusnak és a többi blogírónak, valamint a ballibák (balliberális meggágogó emberek) zömének hónapokig mea culpázni kellene, pl kifejteni, hogy nem volt a nemzetre való rátörés egy szükségszerű kiigazítás, a gazdaság nem ment tönkre (legalábbis a mostanihoz viszonyítva).
Na ahogy elnézem, erre még várni kell. Pedig de szép is lenne, ha együtt dúdolnák:
www.youtube.com/watch?v=R7z1NqNZklc
@kekex:

Ezt velem együtt nem fogod dudorogni az biztos.

Ahogy nem gondolom, hogy nekem kellene szaporán és sokáig meakulpázni, sokkal inkább neked illene pontosan emlékezni arra ami történt:

- 2008 októbere és 2009 áprilisa között a MSZP frakció válságkezelés helyett 6 hónapot töltött Gyurcsány kinyírásával, amíg sikerült.

- A baszakodás eredménye képpen Magyarország nem tudta már a piacról finanszírozni magát, az állampapír kibocsátásunk csődben volt, ekkor mentünk az IMF-hez hitelért.

- Komplett almanachom van a kéthetente elgáncsolt csomagokról, aminek minden tévhittel ellentétben a szocialista frakció feküdt keresztbe, ha kívánod napra pontosan lebontva vitatkozhatunk róla, melyik napon éppen mit nem voltak hajlandóak megtenni a válságkezelés érdekében.

A Fidesz karaktergyilkolta Ferencet ez igaz, viszont minden ami fontos volt - költségvetés, későbbi válságkezelő intézkedések - csont nélkül ment át mindig a kisebbségi kormányzás ellenére is. Soha egy költségvetést és kiigazítást célzó törvény sem bukott el a parlamentben, ami egyáltalán eljutott odáig.

Vagyis megvolt a mód, csak nem éltek vele. Ezért pedig Gyurcsány pártelnök-miniszterelnökként és a Puccsistái országot irányító frakcióként egyaránt felelősek. Akkor is, ha amúgy demokratábbak mint emezek.

Nem hiszem, hogy ezért nekem kéne egy árva betűt is meakulpázni. Az emlékezet sokmindent megszépít, de speciel a tényeket nem szokta.
süti beállítások módosítása