Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.26. 04:52 Fabius

Korrupció elleni harc: klónozzunk Simicskát!

Címkék: fidesz kdnp korrupció rétvári bence

Megvan annak a maga hahotafaktora, mikor az offshore-keresztények pártjából a korrupció elleni harcról beszél valamelyik főokos. Rétvári Bence államtitkár nem tartja magában a tutit, kirámolja magából az asztalra a belülről már nagyon feszítő Bődületes Igazságot: sok kis pinduri Közgépecskére lenne szükség, mert képzeljük el az milyen csudajó lenne az ország, és mennyivel egyszerűsödne a korrupció elleni harc is. 

Utóbbival nehéz is lenne vitatkozni, az elaprózódás helyett LaliZsolti kezében lenne az egész, nem kell a többiekkel piszmogni és egyesével minden hűbérest számon tartani. Ideális megoldás lenne a központosítás, szerintem régi jó Fidesz hagyományokat követve államosítsuk a korrupciót is. Úgy a harcot is be lehet szüntetni nyomban, úgyse mennek vele semmire. Mondjuk úgy nehéz is harcolni, ha a közbeszerzés offshore-keresztény tótumfaktuma Ciprusi cég felügyelőbizottságában székel, és ez a lovagüldöző és korrupcióharcos párttársainak sem tűnik fel. Pedig micsoda szám lehetett volna, ha az említett párt ifjúsági tagozata megtalálja tökét a nadrágban, és nem csak a nulla kockázattal járó parlament hülyéjéből - Szanyi Tiborból - mernek viccet csinálni az ajándék konyhakesztyűvel, hanem a ciprusi bankpánik és csődhírek alkalmából egy önhajtányos talicskával Seszták Miklóst is meglepik. 

seszták miklós.jpg

Hááát, ez a gyorsnaszád már elment, meg különben sem vártuk a vakok és süketek pártjától, hogy széllel szemben próbáljanak meg a tatról pisálni. Éppen elég, ha Rétvári államtitkár kiáll, és a süketeléssel hülyét csinál magából ezredszer.

Átláthatatlan a renccer - szipogja - és ez korrupcióra ösztönöz. Mit nem mond, ugye, csodálom, hogy a szempörgetéstől le nem szédül a székről. Mintha nem írtak volna maguknak és a Legkedvesebb Nemzeti Oligarcháknak új közbeszerzési törvényt, ami lehetővé teszi az átláthatatlanságot. A szolgáltatásoknál és árubeszerzéseknél 25, az építőipari beruházásoknál 150 milliónál meghúzott határok alatt köszönték a nyilvánosságot nem kérték. A feltétel mindössze annyi, hogy meg kell hívni 3 céget a pályázatra, hogy aztán a haverok kenyere mindkét oldalon vajazható legyen. Mennyivel egyszerűbb lenne ez is, ha klónoznánk Simicskát? Lenne sok pinduri Közgépecskéje a nernek, és minden pályázatra nevezhetne a Közgép I. ; Közgép II. ; Közgép III. ; és valamelyik jól megnyerné az egészet. 

De továbbgondolva azért is jó lenne a Laliékat klónozni, mert a Papcsák javaslatára szintén átláthatatlanná tett jogi tanácsadást is elintézhetnék házon belül

Nem lenne üdvös mindenkinek, ha egyszerre lehetnének ott mindenütt? Tiszta haszon, kevesebb ügyeskedésbe és takargatásban fektetett energia, feleslegessé vált meddő erőlködés a korrupció elleni harccal. Ja, várjunk. A klónozást tiltja az alaptörvény. De végül is még az 5. módosításba gyorsan beleírhatjuk, hogy Lajossal tehetünk egy apró kivételt a haza üdvének érdekében. Ki okoskodhatna bele? Bizony, a 4. módosítás után már senki. 

501 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr755171862

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: És leszállt a vörös köd 2013.03.26. 08:44:38

Mindent beterített. Leginkább engem, de kapott belőle mindenki, aki abban az időben betette a lábát az ajtón belülre. Uff, én beszélek. A vörös egy markáns szín. Az árnyalatai is azok. Amiről ma mesélek az inkább enyhén narancssárgás változatú, ám ett...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A teljesség okán: legyen egy Közgép IV is, mint állandó vesztes, amelyik mindig perel és a perek szépen egyezséggel zárulnak (így olcsó). Pénzmozgatásra is kiváló (teljesítés nélküli pénz folyósítása, törvényesen).
alszatok és a talicska meg zötyög? nem szép...és mi van benne? a te fizetésed (a te=bárkivel aki olvassa)

brühühühü

ellopták pont
Az kép kurvajó :-D

Rétvári úr vajon mit nézett amíg Seszták és a fiúk a közbesz bizottságból ofsóroztak közvetlenül? A világ röheje mikor "korrupció elleni harcról" beszélnek.
off

rohaggyonmeg a 20 centi hó húsvét előtt pár nappal!!

on
Jelent a magyar: sugarazó szomszéd, lopkodó szellem
2013. március 25., hétfő, 19:07 • Utolsó frissítés: 9 órája
Szerző: Cs. B.

Címkék: vizsgálat; Országos Rendőr-főkapitányság; Budapesti Rendőr-főkapitányság; bejelentés;
Napi 15-20 olyan bejelentés érkezik az Országos Rendőr-főkapitányság központi panaszirodájára, amellyel a rendőrök nem tudnak mit kezdeni. Volt, aki azt közölte a hatósággal, hogy sugarazza őt a szomszédja. Mást szintén a szomszédja "a falon át nézi". Van azonban olyan is, amelynek volt alapja: "fehér szellemek" pénzt emeltek le a bankszámláról.
hvg.hu/itthon/20130325_panaszok_ORFK_BRFK_bejelentesek_vizsgalat
@Kijelölt Felelős:

Üzenet a Blikknek!

Hiányolom Tilki Attila és Lakatosné Sira Magdolna költségtérítését. Apátit alapul véve, nem maradnak le!
Szijjártó: Nincs helye titkolózásnak Simor ciprusi cége ügyében
[origo]|MTI|2011. 10. 19., 11:58|Utolsó módosítás:2011. 10. 19., 12:35

A miniszterelnök szóvivője tűrhetetlennek nevezte, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnöke megpróbálja a közfigyelem elől elzártan működtetni az intézményt. Szijjártó Péter szerint ezért nincs helye titkolózásnak Simor András ciprusi, állítólagos offshore-cége ügyében. A jegybankelnök kedden azt mondta: egyetlen parlamenti bizottságnak sincs joga az MNB elnökének magánviszonyait vizsgálni.

www.origo.hu/gazdasag/hirek/20111019-turhetetlen-szijjarto-szerint-hogy-simor-andras-megprobalja-a-jegybankot-a.html
Bekérték Simor ciprusi cégének iratait

|Megjelent: 2011.10.18. 10:29|Frissült: 2011.10.18. 11:21
Az MNB elnökének igazolnia kell, hogy hazahozta a 900 millió forintos vagyont és adózott is utána.
www.hir24.hu/belfold/2011/10/18/bekertek-simor-ciprusi-cegenek-iratait/

hehhe... ezt beszopták a fijugg:-) Simor most harsányan kacag Sesztákon:-)))))
"160 ezer forint a havi benzinköltségem, évi 40 ezer kilométert autózom a munkám miatt – sorolta kiadásait a „bronzérmes", Vitányi István (Fidesz). Ő 41 települést képvisel, s állítja: az utak olyan rosszak, hogy négyévente vehetne egy új autót, mert az annyira tönkremegy. Emellett sok pénzt visznek el a protokolláris kötelezettségei."

Vitányi: 26 720 000

3 év benzinköltsége: 36*160000=5 760 000

Maradványösszeg: 20 960 000 jó magyar forint

Repire nem is olyan rossz:-)
Seszták Oszkár (Fidesz-KDNP)
Ingatlan: Nyíregyházán egy 666 négyzetméteres ingatlan tulajdonosa felerészben, rajta családi házzal. Nagy értékű ingóság: egy 2004-es Suzuki Swift tulajdonosa. Megtakarítás: 250 darab OTP részvény, devizabetét: 26035 euró, befektetési jegy: 3 millió forint, kötvény: 6,8 millió forint, Postatakarékjegy: 500 ezer forint. Készpénz: 1,5 millió forint. Magánszemélynek adott kölcsön: 4,8 millió forint. Lakáskassza-szerződés havi 20 ezer forint befizetésével, 2011-es záróegyenleg: kb. 1 millió forint. ING életbiztosítás: 2012-ben lejáró vissza-vásárlási érték: 3,4 millió forint. Egyéb adóköteles jövedelem: a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés elnökeként havi 541 ezer forint a bruttó jövedelme.
Dr. Seszták Miklós (Fidesz-KDNP)
Ingatlan: Kisvárdai társasházban 90 négyzetméteres lakóház tulajdonosa felerészben. Ugyanitt 1200 négyzet-méteres ingatlanon lévő 220 négyzetméteres lakóház tulajdonosa felerészben. Szintén Kisvárdán egy 80 négyzetméteres társasházi lakóház tulajdonosa egytized részben. Budapesten egy irodaként funkcionáló 102 négyzetméteres lakóház tulajdonosa. A mindenkori képviselői alapdíj összegét meghaladó készpénz: 28 millió forint. Pénzintézeti számlakövetelés: 116 millió forint forintban, 1 millió forint devizában. Más szerződés alapján fennálló pénzkövetelés összege: 24 millió forint. Magánszemélyekkel, társaságokkal szembeni tartozás: 30 millió forint. Egyéb adóköteles jövedelem: ügyvédként adóköteles bruttó jövedelme évi 30 millió forint, kisvárdai önkormányzati képviselőként havi 117.600 forint illeti meg. Egy kft. tulajdonosa.
Közbeszerzés nélkül építik ki az e-útdíjat
MTI|[origo]|2013. 03. 25., 23:37|Utolsó módosítás:2013. 03. 25., 23:38

Állambiztonsági okból nem kell alkalmazni a közösségi közbeszerzést az e-útdíj fizetés kialakításához szükséges eszközök és szolgáltatások beszerzésére - az erről szóló kormányrendelet a hétfői Magyar Közlönyben jelent meg.
www.origo.hu/gazdasag/20130325-kozbeszerzes-nelkul-epitik-ki-az-eutdijat.html
@vitéz Thapóccay néma bárány: Csak lesz 20 centi árvíz húsvétkor. Lehet, hogy az időjárás a meterológusok államosítása miatt kérdi, hogy szabad-e locsóni? :D
Esakkor az EU bedugja a szarlefolyot, aztan besul az egesz miskulancia, es lesz nagy csodalkozas, hogy az a joember ott a kiegyenesitett kaszaval vajon mit akar bent a tekintetes miniszter elvtarsnal?
Dehát a Bencus mondja, hogy a Fidesz már kifüstölné a korrupciót, csak még ellenzi az AB.
Itten van a megoldás...

"A Fidesz-KDNP ezért állt elő azzal a javaslattal, hogy minden újsághirdetésnél hozzák nyilvánosságra a listaárat, majd a konkrét megrendeléseket, valamint a legpénzigényesebb kereskedelmi televíziós reklámok helyett a közszolgálati adókon kapjanak egyenlő esélyt az országos listát állító pártok. "

Más korrupció nincs a kis hazánkban, csak a párthirdetések az újságban nem elég ingyenesek.

Ennyi. És kész is lennének.
Másrészt felállt ismét a választási ügyészkommandó.

Az 55 darab ügyész kapott 55 darab bilincset, hogy a címlapos bilincselésnek ne legyen semmi akadálya.

Jelszó: - emútnyócév -

"kormány, egyrészt az elrettentő erejű büntetésre és szankcionálásra, másrészt pedig a megelőzésre és a felderítésre koncentrálva. Az ügyészségen egy külön, csak a korrupcióra fokuszáló, 55 fős stáb állt fel, de vidéken is vannak olyan ügyészek, akik kifejezetten korrupciós ügyek feltárásával foglalkoznak − tette hozzá az államtitkár."
A lopott pénzeket lopják el újra

Moszkva így kommentálja az elsősorban orosz gazdagokat érintő ciprusi betétbefagyasztást. Az országot két bank vitte csődbe, túl sok kockázatot vállaltak, hogy mindenki odavigye a pénzét.

index.hu/gazdasag/2013/03/25/ket_bank_vitte_csodbe_ciprust/
Fel narancsvorosok, fel a harcra, fel narancsvorosok itt az ido
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

És a kör bezárult. Már közbeszerzés sem kell, és nem csak itt, sehol sem. MOnd egy árat simicska, és már keverheti is a betont. Kész a jogi környezet a gigalopás kivitelezéséhez.
Mekkora sikertörténet már ez is?
Az ócsai fityeszes Patyomkin-falu:
nol.hu/belfold/ocsa__uj_berloi_palyazatot_kell_kiirni_

Ezzel miért is nem dicsekednek egész oldalas Metropol hirdetésben?!!!
Van még egy ilyen ország?!!!
Ahol az ócsai házak a semmi közepén(fafűtés, gázpalackos főzés, semmi infrastruktúra, óvoda, iskola...gettó) a minisztérium szerint 300ezer!/m2, Barabás Gyula a Széchenyi Hitelszövetség elnöke szerint 680ezer forintba került egy négyzetméter.

Az ilyen, mindenki számára érthető, felfogható korrupciókat nem kéne a kedves ellenzéknek ezerrel hirdetni?
@AKIsTUDATLAN: Arról nem is beszélve, h energetikailag is gáz az épület. Túl kis légtér jó nagy külső falfelületek. Pont 4-et kellett volna összeforgatni ügyesen, sokkal gazdaságosabb lett volna.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Van azonban olyan is, amelynek volt alapja: "fehér szellemek" pénzt emeltek le a bankszámláról."

A magyar Ku-Klux-Klan. Éjfélkor "megvédik" a pénzedet, mielőtt drogra, nemzetellenes irodalomra vagy buzulásra költenéd. :D
@Penivaldes:

Azért legalább nem unatkoznak ezek az emberek, minden nap egy kaland. Szellemek, tündérek, ufók, halálsugarak, falonjárás...:D
Rétvári már korábban is sajátos szemléletvilággal rendelkezett. Olyan igazi árnyékkeresztényi
endresy.blogspot.hu/2012/10/retvari-bence-arnyekkeresztenysege.html

Ehhez a szellembankár teljesen passzol. S különben is micsoda dolog az a pápától is, hogy szerénységet vár el. Még jó, hgy tudást nem, mert az nincs. Igaz, szerénység sem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na na én is éreztem már hogy állnak mögöttwm:)
@AKIsTUDATLAN: Nem érted te ezt. a 300 e Ft/m2 ár csak a lakásra vonatkozik, a maradék 380 e Ft/m2 pedig a kormányrendelet szerinti, kötelezően létrehozott feltáró jellegű makadám út, mert ugyebár a kőbányáknak is kell működnie.
Egy olyan országban ahol gandhista tüntizőket feljelentenek,az őket rugdosó kábszerterjesztő,lányfuttató,maffiagyilkosokat szentté avat a nemzeti keresztény polgári oldal,igazán nincs miről beszélni!Csak idő kérdése az államcsőd,polgárháború vagy a gyarmatosítás.Nem tud annyit produkálni az ország amit ezek ne tudnának ellopni.
@toportyánzsóti: a másodikból van pénz, és annak a szga édes a szemeknek
@AKIsTUDATLAN:
"Az ilyen, mindenki számára érthető, felfogható korrupciókat nem kéne a kedves ellenzéknek ezerrel hirdetni?"

Nem, mert az ellenzék -a saját tökeinek megtalálása mellett- azzal van elfoglalva, hogy hogyan tudnának a kormányra licitálni a rezsicsökkentésben.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: engem nem az irritál, hogy ezeknek a képviselőknek ilyen irdatlan nagy vagyonai vannak, hanem azért vagyok dühös, hogy ezért csak az ELVÁRT gombokat kell nyomogatniuk felelőtlenül... és amikor belegondolok, hogy egy hasznot termelő vagy szolgáltató tulajdonos mennyi adót és munkahelyet lenne képes ebből teremteni....hát akkor nyilik a bicska a zsebemben
@Rufus78:
Nagyon tökös volt a fidesznek összevissza vádaskodni, amikor a vádhatóság csak a füttyre ugrott nekik.

Asszem ezek Szijjártótól Poltig mind egy szvingerklubba járnak.
@Penivaldes: A Bajnai lehetett, mert Egér nem ér fel hozzád, mint mondtam már tán..
Lehet, korán van még nékem ehhez:
"A parlament tavaly év végén megszavazta a kormány által benyújtott salátatörvényt, amely sok meglévő törvényt módosított "a Magyary Egyszerűsítési Programmal és a területfejlesztéssel" összefüggõen. Ezt karácsony előtt ki is hirdették a Magyar Közlönyben, de egyes paragrafusai csak most, március elsejével léptek hatályba. Ilyenek voltak azok a részek is, amelyek a külföldre költözött magyarokra vonatkozó szabályokat írták át. A változás lényege, hogy többé nem kötelező bejelenteni a három hónapon túli, de ideiglenesnek tervezett külföldi tartózkodást."

Elmagyarázná valaki, hátha megértem?

index.hu/belfold/2013/03/26/raijesztettek_a_kulfoldon_elo_magyarokra/
hvg.hu, mi van, nem üzemel, vagy Bajnai letiltatta Vóna?:-(
Azért ez nem semmi hülyének nézés.

Azt mondja a linkelt cikkben Rétvári nertárs:
„− Meglepődnék, ha a két hónapja felállt járásokat bárki is korrumpálhatónak tartaná, a hivatalokban elsősorban igazgatási ügyintézés zajlik, pénzt nem kezelnek.”

Maga teljesen hülye, kartács? Nem az a korrupció, amikor dógozó kilopja az illetékbélyeg árát a kasszából, az sikkasztás, te egyszerű! Hanem az, amikor a pecsét ára a kövér boríték. Azaz, pont amikor „igazgatási ügyintézés” zajlik, hogy az ég rogyassza rád a reterátot! Hogy a jó francba nyilatkozhat egy ilyen pálcikabacilus a korrupcióról?!
index.hu/gazdasag/2013/03/25/allambiztonsagi_kerdes_lett_az_e-utdij/

"Állambiztonsági okból nem kell alkalmazni a közösségi közbeszerzést az elektronikus útdíjfizetés kialakításához szükséges eszközök és szolgáltatások beszerzésére, írja a Magyar Közlöny hétfői számában kiadott kormányrendelet. A közbeszerzési törvény lehetővé teszi, hogy a minősített adatot, illetve az alapvető biztonsági és nemzetbiztonsági érdeket érintő, vagy különleges biztonsági intézkedést igénylő beszerzések sajátos szabályait a kormány határozza meg.

Ezeket a sajátos szabályokat egy 2011. októberi kormányrendelet tartalmazza, amely az ajánlattevők nemzetbiztonsági vizsgálatát is előírja. A rendelet szerint a közösségi beszerzések eljárási szabályait nem kell alkalmazni, ha a szabály alkalmazása miatt olyan információk kerülnének átadására, amelyek felfedése ellentétes az állambiztonsági érdekekkel."

Álomérdek, ugye?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Például nem szabad kiszivárognia, hogy az útdíjat mire költik.

Útra nem, azt látjuk.

De hogy svájcba, vagy a Kajmán szigetekre utalják, az titok.
Ha az e-útdíj nem állambiztonságot érintő ügy, akkor mi az? Legközelebb azt fogjátok mondani, hogy az útépítések, vagy a vasútfelújítások sem azok.
szép új világ:

Az AB rábólintott: most már bárki meneszthető
A testület új tagja szerint a legfőbb jogalkotó az Országgyűlés
Az alaptörvény szerint Magyarország független, demokratikus jogállam, de hogy ez pontosan mit jelent, az Alkotmánybíróság (AB) több mint húsz év alatt munkálta ki.

nol.hu/belfold/20130326-most_mar_barki_menesztheto
Áder János aláírta az alkotmánymódosítást
Március 13-án, a törvény elfogadása után két nappal bejelentette ezt, bár sokan kérték, ne tegye.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F03%2F25%2Fader_alairta_az_alkotmanymodositast%2F

----------
Elvileg forgalomszabályozási eszköznek tekintik, mégis biztos bevételi forrásként számítanak az önkormányzatok a parkolási díjakra. Csak tavaly a Fővárosi Közterületi Parkolási Társaság (FKPT) 1,5 milliárd forintos profitot termelt a fővárosnak és a belvárosi önkormányzatnak, ám a milliárdos bizniszt a Belváros idéntől lenyúlta.

index.hu/x.php?id=inxngb&url=http%3A%2F%2Fwww.napi.hu%2Fmagyar_gazdasag%2Fmegfizettek_az_autosok_rogannal_a_bombauzlet.548893.html
minden politikus bűnöző

lopnak csalnak hazudnak
szép új világ, a sokadik:

Már a lakásban is gyűjthetnek aláírást
Index/MTI
2013. március 26., kedd 10:17 | Címkék
aláírásgyűjtés, fidesz, parlament Kedden már el is fogadta a parlament azt a hétfőn benyújtott fideszes törvényjavaslatot, amely alapján a jövőben már a polgárok otthonában is gyüjthető aláírás népi kezdeményezésekhez, népszavazásokhoz. Ezt korábban a törvények kifejezetten tiltották, és az adatvédelmi hatóság is aggályosnak tartotta a gyakorlatot.

index.hu/belfold/2013/03/26/mar_a_lakasban_is_gyujthetnek_alairast/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kötelező be is engednem űket, vagy csak fekete(Kubatov) listára kerülök, ha nem?

"A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke, Péterfalvi Attila múlt kedden adatvédelmi szempontbóél elfogadhatatlannak tartötta, hogy magánlakásokban is aláírásokat gyűjtsenek. Szerinte az ilyen aláírásgyűjtés magában rejti annak kockázatát, hogy az adatkezelők lakcím szerinti bontásban listázzák a polgárokat, és esetleg úgynevezett "negatív listákat" állítanak össze azokról, akik nem kívánnak részt venni egy adott kezdeményezésben."

Másrészt: Megen' skandinávosodunk, asszem:
"adatvédelmi szempontbóél elfogadhatatlannak tartötta"

bazmeg, nem tellik heles sírás ellen-őrzőre tán?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Úgy vágom ki bármelyiket, ha otthon mer bacogatni, mint a macskát szarni!
Szombat délután jött múltkor valami kretén rácsokat ajánlgatni, meg riasztót. Úgy köszöntöm az ilyent, hogy "Viszontlátásra".
Úgy látom a kubatov-lista aktuaálizálása gyorsan fog menni... :-D
@GeoCracker: Egyszerűbb ha fapofával közlöd hogy nem tudsz írni és kéred írják fel ők a nevedet, címedet és majd Te odaraksz 2 keresztet ahogy szoktad :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem vagyok elég szofisztikált. Ez a megoldás eszembe se jutott. De teccik :-))
Nem, nem extra profit...

"A főváros e heti közgyűlése elé került 2012-es gazdálkodási jelentésből kiderül, amit az autósok eddig is sejtettek, hogy bombaüzlet a parkolási rendszerek üzemeltetése annak ellenére, hogy az önkormányzatok szívesen bújnak forgalomszabályozási megfontolások mögé amikor a parkolásról beszélnek. 2012-ben a FKPT éves bevétele meghaladta 2,7 milliárd forintot, ami szűk három százalékos csökkenése az előző évhez képest. A társaság amúgy - ha cégként működne az ideális kkv mintapéldája lehetne: e a bevételt 42 alkalmazottal érték el és a két "tulajdonos" önkormányzatnak kifizetett éves nyereség elérte a 1,5 milliárd forintot. Ráadásul mindezt tette a társaság növekvő hatékonyság - vagyis csökkenő működési költségek mellett.

Mivel nem cégszerű működésről, hanem költségvetési intézményről volt szó, az előterjesztés joggal nem nyereségről vagy fideszes berkekben még csúnyábban hangzó (extra)profitról beszél, hanem 1,5 milliárd forintos "támogatásértékű működési kiadásról, illetve 156 millió forintos "pénzmaradványról" beszél, ami az utolsó fillérig a két önkormányzatokhoz került. A "pénzmaradvány"-profit jelentős része 1,2 milliárd forint a V. kerületi belvárosi önkormányzathoz került, míg 265 millió forintot kapott a főváros év közben havi átutalásokkal. Az FKPT felszámolásával a teljes bevétel és profit a belvároshoz kerül 2013-tól"

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megfizettek_az_autosok_rogannal_a_bombauzlet.548893.html
@GeoCracker: És hidd el, működik, csak nem szabad beleröhögni. Annyira zavarba jönnek hogy nem kérnek belőled :))))
És akkor most hogyan tovább? Ők is visszalépnek a további pertől?

hvg.hu/gazdasag/20130326_Rezsicsokkentes__az_aramszolgaltatok_jav
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A Kubatov lista frissítésének keretében remélem lesz egy olyan rovat is, hogy milyen megjegyzést fűztem ahhoz, hogy elhajtottam az aláírást gyűjtőt. A halál faca lesz a legenyhébb... Meg fogom még említeni a legközelebbi hölgyrokonukkal, vagy a pacival történő üzekedést is. Hely legyen, mert nem lesz rövid. :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Akkor rögtön három listára is kerülhetsz, nem jó!
Az analfabéták, a mindenből viccet csinyálók és a szemét libsi-bolsik közé..meg a disznők közé, mert, aki korpa közé keveredik..ja, én keveredtem, bocsesz!
Oppsz:hvg.hu/itthon/20130326_Egyutt_2014_csak_technikai_kifogasai_volt
"A hatóság keddi állásfoglalásában felhívta az egyesületet arra: pontosan jelöljék meg "A te Magyarországod. Tegyél érte!" elnevezésű akcióhoz kapcsolódó nyilatkozatban azokat a célokat, amelyek tekintetében a Haza és Haladás, a Milla Egyesület és a Magyar Szolidaritás Mozgalom az Együtt 2014-szimpatizánsok adatait kezelni kívánja.

A NAIH szorgalmazza azt is, egyértelműen nevezzék meg a magyarországi adatkezelőt vagy adatkezelőket, akiket a választási szövetség igénybe kíván venni, az egyesület esetleges jogutódját, illetve a választói mozgalom tevékenységében közreműködő úgynevezett harmadik személyeket is.

Adatbiztonsági aggályokra való tekintettel a jövőben se továbbítsák az érintettek adatait EGT tagállamban vagy harmadik országban székhellyel rendelkező adatfeldolgozó részére - szólít fel a Péterfalvi Attila NAIH-elnök aláírásával ellátott állásfoglalásában a hatóság."

Namán, mik vannak, mi?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Miért kerülök a libsibolsi listára? Lehetek én elkötelezett fidesz szavazó úgy is hogy nem tudok írni-olvasni! Sőt, lássuk be, úgy lehetek csak igazán elkötelezett fidesz szavazó...:)))
@Zuzu Petás: Lesz ebből balhé, mert a törvényt direkt úgy fogadták el, hogy a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni akarták. Ők persze úgy gondolták,hogy a folyamatban lévő ügyek a bírósági ügyeket is érintik. Úgy néz ki, tévedtek (szokás szerint). De, mint tudjuk Kósa Lajostól, a bírák is emberek,tévedhetnek.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Anno vmi népszámlálónak vetettem fel, hogy adjon egyet, majd kitöltöm. De ne a legfelsőt, hanem szeretnék húzni a kupac tetejéből, és utána saját kezüleg tenném a táskájába be a többi közé valahova.
Soha többet nem jött :-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Én beengedem őket, eljátszom, hogy támogatom őket, hadd higgyék, hogy sokan vannak, aztán majd a fülkében X-elek az ellenzéki 1 db jelöltre. /Mert ha nem lesz ilyen, el sem megyek!/
Most már azt sem bánom, ha a listájukon szimpatizánsként leszek nyilvántartva: így talán az ügyeimet is könnyebben intézhetem. A baloldal úgysem bosszúálló /sajnos/, így ha mi győzünk, akkor sem lesz semmi következménye a dolognak.
@Zuzu Petás: Én azzal védekezem, hogy már aláírta/leadta a párom!
Egyedül élek, így lehet, börtönybe kell majd vonulnom? .-D
Hamis a babázásért?
@CSENDES: azért ott van még a másodfok, ahol akár az államnak is igazat adhatnak, főleg, hogy szerintem minél felsőbb szintű bírói karról van szó, annál inkább erősebb a hatalomhoz való lojalitás. Hiszen e nélkül már nem is lehetne ott.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): azt könnyen leellenőrizhetik, hiszen pontos listájuk van. Akkor pedig tudni fogják, hogy te ellenség vagy, aki át akarta verni őket.

Én az antalli elvet követem. Alámerülök és kibekkelem. Járok tüntikre, azért az arcomat még nem tudják a nevemmel összepárosítani, terjesztem az igét a neten álnéven, stb.

Csak egy érdekes adalék: 8 hónapnyi munkanélküliség után, amikor töröltem magam a Facebookról, 2 hónapon belül 3 helyre is felvettek, én tudtam válogatni.
@Zuzu Petás: Nem vádolhatok ilyenekkel őket, mikor a zemberek érdekeit nézik csak!
A Zemberek, gondolom, ő maguk lehetnek, másra nem is tudok tippőni..esetleg még a "Barátok közt" rajongói táborára..
@Zuzu Petás: Emlékeim szerint ez egykörös.
Ausztria és Németország ingyenes képzésekkel, Nagy-Britannia ösztöndíjakkal csábítja a legtehetségesebb, jó nyelvtudású magyar diákokat.
„Tavaly a végzőseink tíz-tizenöt százalék jelentkezett külföldi egyetemre, idén körülbelül a diákok harmincöt százaléka döntött így"
eduline.hu/erettsegi_felveteli/2013/3/19/Egyre_tobb_diak_jelentkezik_kulfoldi_egyete_Q4SVQW
@Zuzu Petás: Nem kellett volna a faszbúúkra a piros neccharisnyás latex rövidnadrágos, tűsarkús fotódat profilképnek felrakni, a kedvenc helyednek a Kék Osztriga bárt megnevezni, Elton Johnt, George Michaelt kedven zanészednek, Szájert kedvenc politikusodnak feltüntetned:-)) Látod, Így jártál.
A szemét labancok! nem elég, hogy katasztrófaturistáskodni járnak felénk, megen', mostanság?

"Az osztrák hulladékgazdálkodással foglalkozó cégek - mint az AVE és az A.S.A. - évek óta dolgozza fel a magyarok háztartási szemetét, saját bevallásuk szerint százmillió eurókat fektettek be azóta. Az osztrák Wirtschaftsblatt kedden azt írta: a cégek most az osztrák kormánytól kérnek segítséget a magyar törvény elleni harcban. "

hvg.hu/kkv/20130326_Kotelezettsegszegesi_eljarast_akarnak_Mag
@Zuzu Petás: "Én az antalli elvet követem. Alámerülök és kibekkelem. Járok tüntikre, azért az arcomat még nem tudják a nevemmel összepárosítani, terjesztem az igét a neten álnéven, stb." Ha már itt kommentelsz, ne hidd, hogy nincs már a nagy fekete pötty odarajzolva a seggedre:-))
@én már a fény gyermeke vagyok: "Például nem szabad kiszivárognia, hogy az útdíjat mire költik.

Útra nem, azt látjuk.

De hogy svájcba, vagy a Kajmán szigetekre utalják, az titok. "

De az meg már nekünk mindegy is. Tehát akkor igazuk van, vagy igazuk van? :)
(Na jó, csak vicc volt)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kis hamis nyuszifül, így csípőből vágni más fészbúk profilját...:)))))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Mit gondolsz, miért olyan fontos kérdés ez Illés Zotyikának a hulladékkezelés államosítása? Így lehet a szarból aranyat csinálni minden befektetés nélkül.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem tehetek róla, a múltkpr ráakadtam, lájkoltam is azóta meg barátomnak jelöltem, de a gaz nem jelölt vissza:-)
Békemenetet, most! A Concorde nem szűnt meg, csak átalakult? És mit keres Oszkópéter a vizzerbe?
index.hu/gazdasag/2013/03/26/pofara_osztalyozhatja_brusszel_orbanekat/

"A Concorde vezető makroelemzője, Samu János szerint durván 100-150 milliárd közötti elcsúszás lehet a költségvetésben. Nem fog teljesen bejönni a pénztárgépek bekötésével és az útdíjjal kapcsolatban betervezett bevétel, ezeknek korábban a felével számolt, de most ennél is kevesebbel. Az elektronikus útdíj kapcsán például a tervezett 95 milliárdos tételből legfeljebb 10-20 milliárd jöhet be."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia! Csak köszöntem Neked, délután fenn leszek. Most megyek tovább számolgatni.
És amúgy is... Vazre az utat a legnehezebb építeni. Vagy azt már hídnak hívják?
@Zuzu Petás: Meg vagyok Rád ám sértődve. Pedig én a legszebb türkiz selyem szuszpenzorosomat tettem fel:-)
@kifordított nagyanyó: És ha legalább ne lenne igazam...Hétvégén otthon, egyik piac mellett sikerült belefutni valami aláírósdiba ahol 150 körüli exmunkásmozgalmi hölgyek a dédi velúr kalapjában tűzpirosra festett hajjal tolongtak hogy megvédik a rezsicsökkentést és Viktort...a könnyeim nyeltem, ennyi butaság ilyen kis helyre összekoncentrálódva...
Na most az egy Közgép megrendeléseit osztják szét a sok kis Közgépnek,vagy a több Közgép többször annyi megrendelést kapna mint egy Közgép.
Mert azért nem mindegy....
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Én tegnap az aluljáróban láttam egy aláírásgyűjtő srácot.
Akkor éppen senki nem ment oda hozzá.
Arra gondoltam ennek örülhet ,mert legalább azért se mennek oda ,hogy megverjék.

Spanyolokhoz mit szólsz?

És azt mondtam már,hogy a Barca nyeri....?:))
Ezek ennyire hülyének néznek bennünket, és lehet, igazuk is van tán?
"Lezsák Sándor bízik abban, hogy a mostani 10 százalékos árcsökkentést később növelni lehet, és hosszabb távon a háztartások rezsiköltsége tovább csökkenhet.

Fontosnak nevezte, hogy kellő előkészítés után a szemétszállítás díját is csökkenteni lehessen. Lezsák Sándor a város piacán aláírta a kormány rezsicsökkentő intézkedéseit támogató ívet a Fidesz-aktivisták által felállított pultnál."

hvg.hu/gazdasag/20130326_Lezsak_az_elmult_evtizedekben_nem_volt_re
@kifordított nagyanyó: Én nem láttam 65 alattit az ív körül, pedig csöveztem ott egy darabig, anyóst és asszonyt vártam akik vásároltak. Csak vénasszonyok, és Viktorról úgy beszéltek egymás között mint anno a gimiben a csajom Ricky Martinról (amikor ugye még azt hitte a kis naív hogy őt vinné Ricky ha lehetne, holott az inkább engem ugye:)
@Zuzu Petás: Úgy bizony.

"Az új törvény megalkotói a mostani ítélet kimenetelére is számítottak, és kivédték annak hatásait. A jogszabály szerint a MEH a bírósági döntés után is csak akkor helyezheti hatályon kívül az érvényben lévő határozatokat, ha az új határozatok megszületnek. Ezeket viszont már a jelenleg érvényes szabályok szerint kell megalkotni, amelyek a rezsicsökkentést a szolgáltatókra terhelik. Ráadásul ezeket az új határozatokat már nem is támadhatják meg a bíróságon a szolgáltatók, mert ezeket rendeletként fogják kihirdetni, így legfeljebb az alkotmánybíróságon lehet jogorvoslatot kérni."
a hvg szerint a "kövér nyulak miatt esik a hó". akinek nem inge, ne vegye magára még a szuszpenzort se.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Lassan én is csövezek majd az ilyen standok mellett.

Az Amerikai pite legutóbbi részéban volt szó Ricky Martin nemi életéről.
Bár a filmmel kapcsolatban kellemetlen emlékeim vannak de amúgy jó volt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Úgy vágom ki bármelyiket,

No-no!

És CHT, vagy ha egy hordó sörrel kopogtatnék?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hát ha nem lesz melóm,az lesz.
Lassan kéne gyakorolni a :Hé főnök nincs egy huszasod? kezdetű mondatot.
Érdekes.

Karácsony Gergely válasza

"És a fanyalgók kedvét sajnos el kell vennem, mert a kétharmadra is van jókora esély, mert a választási rendszer torzsága miatt – amennyire ezt ki lehet számolni – az egyszerű többség megszerzéséhez képest csupán néhány százalékkal nagyobb országos támogatottság kell ahhoz, hogy dominószerűen bedőljön a választókerületek nagy többsége..."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130326_gyozelem_eselye_karacsony_gergely
@Kijelölt Felelős:
Értelek, Te kis hamis... Álcáznád magad ChT-nak? A kis szôrös mellkasod lebuktatna. MARHAAAAAAAA! :)
@bella _ciao: ezt most hogy kell érteni? ?:-D

Olyan tanácstalan vagyok, hogy nincs aki megmondja. Legalább egy orbán kép lenne a közelben, vagy egy marék szétköpködött szotyi, vagy legalább egy nyálas kólásdoboz...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Péterfalvi Attila múlt kedden adatvédelmi szempontbóél elfogadhatatlannak tartötta, hogy magánlakásokban is aláírásokat gyűjtsenek."

Ha ők aláírást akarnak gyűjteni akkor aláírást fognak gyűjteni. Egy Péterfalvi adatvédelmi kispöcs ne hátráltassa ezt, mikor se bíróság se maga az AB nem mondhat nemet a Kedves Betegnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Reális.

Abban tökéletesen igaza van, hogy az új választási törvénnyel könnyebb a kétharmadot megszerezni, mint a régivel.

Régen mondom, hogy Orbánt a személyre szabott és testhezállóra alakított fegyverével nagyon pofán lehet kúrni.
Erről jut eszembe: ha szétköpött szotyimagot relikviaként árulok az e-bay-en akkor az legális?

Csak ha már más lehetőség nem marad a túlélésre.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Engem nyugodtan tehetnek a negatív listára, Kubatov elvtárs akár egy lófaszt is rajzolhat a nevem mellé, ha tetszik.
@Fabius: Meg ugye Péterfalvinak most nem ez a dolga, hanem az, hogy Bajnaiék sütijeit kivizsgálja. :)
@aranyhorcsog:
Ha leadózol belôle rendesen, akkor nyugodtan. A Párt %-át külön tedd szépen. Nem elkeverni...
@aranyhorcsog: Legális, de azt hiszem szja köteles ha a bevételed mellé legalább akkora vagy nagyobb, igazolt költséget nem tudsz rakni.
Mindenesetre szétköpött szotyimagokat...ki ilyen perverz azt megvenni mégis? Persze ha Xavi volt...az más, fel se rakd az ebay-re hanem privátba küld el mennyit kérsz érte :)))
hvg.hu/itthon/20130326_Bajnai_Gordon_higgadjon_le

"A Fidesz felszólította Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, hogy bánjon törvényesen az emberek adataival, és még a gyanúját se keltse a továbbiakban annak, hogy az adatgyűjtés alkalmas lehet a választások tisztaságának befolyásolására. A párt bocsánatkérést vár."

Ezúton felszólítom a Fidesz_KDNP-t, hogy kérjen bocsánatot a magyaroktól!

Indoklás: tevékenységük!
nem volt elég beégés neki, ezért kocsis máté rekontráz D:

"Bajnai Gordon higgadjon le"

Kifogásolta azt is, hogy Bajnai Gordon egyesülete már a hatósági vizsgálat ismerete előtt perrel fenyegette meg a NAIH vezetőjét, Péterfalvi Attilát. A fideszes politikus újfent felszólította az Együtt 2014 vezetőjét, hogy "higgadjon le", bánjon törvényesen a magyar emberek adataival, és még a gyanúját se keltse a továbbiakban annak, hogy ez az adatgyűjtés alkalmas lehet a választások tisztaságának befolyásolására. A kommunikációs igazgató arra kérte Bajnai Gordont, kérjen bocsánatot azoktól az emberektől, akiket nem tájékoztattak, hogy mire használják adataikat, továbbá azért is, mert a jövő évi választások tisztasága foroghatott veszélyben. Hozzátette: jó néven venné, ha tőle is elnézést kérne amiért azzal vádolta, hogy valótlanságokat állít.

hvg.hu/itthon/20130326_Bajnai_Gordon_higgadjon_le
A bíróság jogerős határozata szerint a MEH új eljárásában sem kell figyelembe venni az indokolt költségek között az energiaellátók jövedelemadóját, a közműadót és a pénzügyi tranzakciós illetéket, azaz az energiaszolgáltatók különadóit.

A bíróság szóbeli indoklásában kiemelte, hogy a díjakat rögzítő jelenlegi energiahivatali határozat mindaddig hatályban marad, amíg meg nem születik az új rendszerhasználati díjakat megállapító döntés.

A bíróság szerint az áramszolgáltatók érvei közül több olyan volt, amely alapot szolgáltatott a hatályon kívül helyezésre, így például az átláthatóság elvének sérülése a hivatali eljárás során, illetve az adatbázisból történő lekérés költségeinek figyelmen kívül hagyása.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A fidesz milyen személyiség?
Van neki jó hírneve, TB száma, adót fizet-é, feji vége és segge amint kakál van-é?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Én nem vagyok kecsög.

Ha vinném CHT-t, vagy ha ŐŐŐ csengetne, akkor azért le lehetne kenyerezni...

A sörös hordó, mint opció pont nemi irányultságom okán került a kínálatba!

Te másik MARHAAAA! :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Valld be, hogy félrenyomtál! :D Megesik az ilyen.

Mellé? Mell lé = anyatej.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
hüüülyeeeeeeee :D:D:D

bocs! :D:D:D:

Még jó, hogy megittam az előbb a kávémat!
Tudod, hogy nézne most ki a monitorom?
@aranyhorcsog: Izé..most részletesen válaszoljam meg?
Még becsületsértésbe esnék, majd megteszi Nyulam-bulam, vélhetően!
@Fabius:

Mint tuggyuk, nincs kubatov lista. Így negatív lista sem lehet.

Onnan is tudhassuk, hogy hozzám soha sem kopog fideszes. Sem aláírni sem cédulkáért!
Nem is értem mért?
Pedig úgy hiányzik!

Azért azt sokan megtekintenék, ha egy ilyen beszorulna a kutyusomtól hozzám, elképzelem, hogy felajánlanám a korrekt vita lehetőségét.

Blöki csak félrehajtott fejjel nézné. Kedvesen, vigyorogva. De ki nem engedné.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): idézett szöveg első mondatának 2x is nekifutottam, de nem értettem kristálytisztán.

Tehát most csökkentünk, hogy aztán növelhessünk és akkor az jó lesz? Vagy mivan?
Kezdek leépülni szelemileg, ha nem értem? :)
@Kijelölt Felelős: "Onnan is tudhassuk, hogy hozzám soha sem kopog fideszes."

Így van, ezt mondja Kubatov is.
@le Látó: Nem, a csökkenést növelhetnék, vagymi..tényleg kellene egy nemzeti közszolgáltató, akkor csökkentgethetnének igazán, sőt, lenne itt nyögdíj, 20 hónapra is akár!
Szerintem pedig sok kis gőzgépre gondoltak,

epa.oszk.hu/00000/00030/00206/img/1ce2.jpg

csak a titkárnő nem értette jól a diktálást és elgépelte. A gőzgépekre még akár szükség is lehet, mint helyi áramfejlesztő.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): persze értem én, hogy mit akart, de 1 politikusnak illene
reménytkeltőbben fogalmaznia - vagy legalább úgy, h ne lehessen belekötni.
@Fabius: mi van fábiusz, hol a "Beszoptuk Dunakeszin" című posztod?
@bella _ciao: A Fideszre is ráférne a lehiggadás. Máté pl. nem aggódik a Fidesznél gyüjtött adatokért.
endresy.blogspot.hu/2013/03/kocsis-mate-aggodik.html

Miközben kétségtelenül elismerte Máté-gyerek, hogy hülyeségeket hazudik a foglalkoztatáspolitikáról.
u.ott. orbani-nyomorpolitika.html
Kicsit OFF, de azért idetartozik. Ez van amikor már Széles Gábor is kiakad a NER ellen? Igaz nem a saját szájával mondja, amit mond, csak megkérte a sleppjét, hogy ezt mondja! Szép történet kezd ebből a sikertörténetből is kibontakozni! (Bocsánat, hogy így linkelem, de a Magyar hírlapnál regisztrálni kell. Facebookon többen vannak fenn, mint ahányan az MH-t olvassák! :-)))

www.facebook.com/photo.php?fbid=409723975790058&set=a.231732426922548.50578.231712766924514&type=1&theater
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Miről maradtam le?
A fityesz lecserélte selmeczi szőkenőt erre a kocsis mátéra? Eben gubát.
Már ezután ő fogja hányni az okosságokat?
brrrr ez is.
@le Látó: az a durva, hoyg olyan súlytalanná váltunk, hoigy már minden szart megtehet ellenünk bki..:(
@$$$=$$$: "Beszopta Kocsis Máté" alatt megtalálod. :))
@le Látó: @Felebarát:
Bod Péter Ákos:" nem akarok olyan országban élni, ahol napszemüveges fiúk elveszik mások üzletét"
fszm, nagyon kezd elegem lenni....

Tiltakozás a József Attila-díjak miatt
Rasszista nézeteik miatt méltatlan írók is megkapták a díjat, állítják írószervezetek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2013%2F03%2F26%2Firok_tiltakoznak_balog_zoltannal%2F
Ez a rezsicsökkentés egy orbitális gumicsont.
Egy magamfajta eccerűnek jelent kb. egy ezrest (ha, egyáltalán annyit is, mert errefelé nem gázzal, hanem fával tüzelünk).

Ugyanakkor a mobiltelóm számlája növekedett kétezerözszázzal(viszonylag keveset használom, csak a család), sárgacsekk adó kb. egyezer, pénz átutalás, négyezer...folytassam?

Eközben totálisan lerohasztották az oktatást. Ez nem annyira látványos, azonnal látható, mint pl. a hókatasztrófa, de a következményei beláthatatlanok, és mindnyájan megszenvedjük.
Vagy az egészségügy, vagy a közigazgatás...az egész gazdaság, a szemünk láttára rohad szét minden.
Ez felér száz tatárjárással.

Ők megússzák. Nyomtalanul eltűnnek majd egyszer a balfenéken, élnek a lerabolt "nemzetjövőből", mint Marci hevesen.

Nekünk meg idelökik a rezsicsökkentésszerű témák mindenkori cobákját: nesztek, marcangoljátok!???
Az ellenzék pedig egy lagymatag puhapöcs.
@Felebarát: olvasd el a körbélyegző feliratát is.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Pedig én a legszebb türkiz selyem szuszpenzorosomat tettem fel:-) "

Mecsoda bennfentes információid vannak neked (szeme guvad)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: "a könnyeim nyeltem, ennyi butaság ilyen kis helyre összekoncentrálódva... "

Tegyük fel, hogy van nekik fejenként 70 IQ-juk. Ha szétszóródnak, akkor lesz hektáronként 70 IQ. Viszont, ha összezsúfolódnak, akkor még akár a négyzetméterenként 280 is kijöhet. Akkó meg mit panaszkodol?
Megvan a "hóhányóhelyzet" igazi felelőse. És ez is kormányközeli. Már fel is mentik a rohatt becsületes bűnözőt:-)) Pintér Sanya, meg Téltábornok Vakondi ellenbergertengernagy fellélegezhet:-)

Felmentik az amerikai mormotát - nem ő jósolta rosszul a tavaszt
2013. március 25., hétfő, 18:37
Szerző: hvg.hu

Bár egy ohiói ügyész szerint a pennsylvaniai mormota rosszul jövendölte meg a tavaszt, most a punsutawney-i mormota-klub elnöke magára vállalta a hibát, ezért a mormota végül teljes felmentésre számíthat.
hvg.hu/panorama/20130325_Felmentik_az_amerikai_mormotat__nem_o_jo
hvg.hu/gazdasag/20130326_kamatdontes_mnb

most ez jó vagy nem lesz jó?

én nem értek hozzá
ez az offshore-keresztény nagyon nagy. :D
Ha lehet hinni elemzőknek, akkor nem. Majd meglátjuk, mit kapunk érte cserébe a piacoktól.
@épészmérnök: Összesen lehetett 70 az IQ, nem fejenként. Ahol elhangozhatott a "bármit aláírok ha Viktor kéri" ott nincs remény :/
Ha volt bocsi, de sírva röhögök rajta már másodszor..."verem a kis..."
Ekkora istenbarmát :)))

www.youtube.com/watch?v=nHOKoRuA6vE&feature=player_embedded
Egyetértek Rétvárival. Kis Közgépre van szükség. Remélem a választások után megvalósul ez az álom.
@Felebarát: Ez hamisítás amúgy. Kövér a Társadalomtudományi Intézetében dolgozott, az ifjúságkutató csoportban, amely egy jó kutatóhely volt. Azt kutatták, Bourdieu nyomán, hogy az oktatási rendszer hogyan termeli újra a társadalmi esélyegyenlőtlenségeket.
Az mszmp-nek volt ezen kívül Politikatörténeti Intézete, de Politikatudományi, az pont nem.
A legnagyobb szabású társadalmi rétegződés kutatás is a Társadalomtudományi Intézetben folyt, Kolosy Tamás vezette. Ő azóta is folytatja, kisebb léptékben ugyanezt.
@Zuzu Petás:
Nem jó. Mert sokakban nem tud meggyökeresedni a hit, hogy ezeket le lehet váltani.
Legalább nem kéne azt a hitet kelteni bennük, fityeszesekben, hogy így is úgy is legyőzhetetlenek.
Valamint a sok bizonytalant inspirálni kéne, hogy érdemes szavazniuk, hogy ezt a bűnbandát mindörökre taccsra vágjuk.
Vagy nem?
@Felebarát: Elolvastam a Sirályröl a blogot. Hihetetlen. Könnyem fojt a röhögéstől. Főleg a kommetek miatt. Kösz.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ""Csak láttam a Kémek a lokálban című örökcsecsűt:-) "

ne má, ne mosakodj, nem szégyen az :-))))
@Felebarát: Kun Béla akibe tisztesség és nyíltság szorult??? :)
Nincs annál nagyobb szívás, mint amikor a beszerzésért felelős ember elmegy szülni. Újra kezdeni az egész jattolási hercehurcát. Ha mindenhol ugyanaz a döntő személy, akkor nyert ügye van a szerencsés beszállítónak ( is).
@Felebarát: Neked küldtem egy üzenetet, arról,hogy jó-e vagy nem az újabb kamatvágás. Azt gondolom,hogy Petschnig Mária Zita elég közérthetően magyarázta el tegnap ezt az ATV-n. Az elemzései pedig eddig egész jól bejöttek (sajnos).
@nu pagagyí: Tehát,nem a sok kis KÖZGÉP-en van a hangsúly, hanem ha jól értem, a kis KÖZGÉP-en?
Egyetértek azzal, hogy mikroméretű, nullához konvergáló KÖZGÉP a cél a számunkra.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"Ezúton felszólítom a Fidesz_KDNP-t, hogy kérjen bocsánatot a magyaroktól!"

+1!

Indoklás 2: a hozzájárulásom nélkül telesütizett böngészőm.
@CSENDES: gondoltam nekem irtad :D üzenetet?
Nekem a MNO cikke tetszik: "Adatgyűjtés: Bajnaiék újabb sunyiságára derült fény"
Akárki is írta adjunk neki egy Táncsics - díjat!
Ősztől megregulázhatják a pedagógusokat
Ősztől megregulázhatják a pedagógusokat
A szaktárca ősztől új, önszabályozó szakmai szervezetbe terelné az állami iskolákban dolgozó
120 ezer tanárt. Veszélyben a tanári autonómia?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F03%2F26%2Fosztol_megregulazhatjak_tanarokat%2F
heeeeee????

Csaba László: Már látni kéne a növekedés jeleit
A közgazdász az Aréna vendége volt.

Csaba László közgazdász nem látja a magyarországi növekedési fordulat jeleit. A közgazdász az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt.

Csaba László nem kívánta elvitatni annak érdemét a kormánytól, hogy Magyarország pénzügyi mutatói az elmúlt három évben rendben voltak és várhatóan idén is rendben lesznek, ám úgy látta, hogy a többi mutató problémás.

Problémás területnek nevezte a munkahelyteremtést, az innováció felkarolását, a felsőoktatási rendszer, kultúra-tudomány felvirágoztatását. Igaza van Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek és a gazdaságkutatóknak abban, hogy jobb lesz a mezőgazdasági termelés, ami akár egy-fél százalékot is adhat a növekedéshez, ám ezzel együtt sem éri majd el a növekedés a fél százalékot - fűzte hozzá.

A Budapesti Corvinus Egyetem és a Közép-Európai Egyetem tanára nem látja a növekedési fordulat jeleit.

1997-ben elindult Magyarországon egy gazdasági növekedés, ami egy évtizedig tartott. Ennek a jeleit azonban most nem lehet észlelni. Akkor a kivitel és beruházások, a rendelésállományok növekedését lehetett látni, aminek következtében javult a foglalkoztatás, amiből közgazdaságtanban összerakjuk a jövedelmet - mondta Csaba László, aki egyetértett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel, hogy a növekedés lenne a kulcskérdés, ám aláhúzta, hogy ennek már látni kéne a jeleit.

www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-553302

---------------

A kormány levágta az aranytojást tojó tyúkot
A mai magyar gazdaságpolitikára egyik koherens közgazdasági elmélet sem húzható rá, a rendszer alapját

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_kormany_levagta_az_aranytojast_tojo_tyukot.549054.html

--------------

ez kevés lesz:

Varga finomhangolásra készül

www.napi.hu/ado/varga_finomhangolasra_keszul.549051.html

-------------

Azzal önmagában nincs baj, ha unortodox egy gazdaságpolitika, de a magyarországi csak fokozta azt a bizalomvesztést, amely már a szocialista-liberális kormányzás ideje alatt elkezdődött. Ahhoz, hogy a leszakadást megállítsuk, gazdaságpolitikai kiegyezésre volna szükség, különben további év(tized)eket veszíthetünk.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elvesztett_egy_evtizedet_magyarorszag_mi_kellene_a_fordulathoz.549063.html

--------------
@CSENDES: Leginkább a pofánkra kettőt... Ugyanis az alapkamat csökkentés, CSAK működő gazdaság esetén ér többet, mint halottnak a beöntés.
Káderkáék alkotnak vezénylóval:

Áder János március 25-én aláírta az alaptörvény negyedik módosítását – adta hírül a hvg.hu hétfőn este hét órakor az Országgyűlés honlapján szereplő adatok alapján. Hasonló értelemben tájékoztatott az Index és az Origó is. Csakhogy az Országgyűlés honlapján mára a köztársasági elnök aláírásának dátumát március 20-ára korrigálták. A határidőkön sok múlik, hiszen az Alkotmánybíróság szerepét pont az ilyen eljárási hibák vizsgálatára korlátozta a parlament fideszes többsége. Az Országgyűlés sajtóosztálya szerint nincs ügy, mindössze a nyilvántartásba vételkor történt elírás.

hvg.hu/itthon/20130326_Ader_Kover_alairas_alkotmany
@Fabius: én a hahások sütijét viszont csipem. valami amszterdami recept alapján készítik. :)
@bella _ciao: A Millásoké még jobb, Juhász Péter eredeti receptje. :))
@V-PORT: régen még verebes volt a mágus. és fociban. változnak a szerepek és a szereplők.
@V-PORT: Émmeg úgy dondolom, a Juhász megkínálta a Kocsi Mátét beetetési célzattal a sütivel, az MNB-be Matolcsinak, viszont, mint régi megbízható vevőnek naponta szállíták az adagot:-) Csak címátirányítás kellett. És esténkén Gyurink a jobbkéz, időnként meghívja a törzsét estére, vacsorára:-)
bocsi asszó ismétlésért, de nem mindig(soha) olvasom vissza... előre meg plánenem:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

"Ekkora istenbarmát :)))"

Nagyon brutális! :o)

És a videóban semmi tupír nincs, ez a rideg való... :o(
@CSENDES: "@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Akkor most a mormota-klub elnökét végzik ki? " lótúrót! A főnökét, Bajnait:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szerintem Matolcsy alapból ilyen. Ha szed is valamit, azt Orbántól kapja. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez valami kettőperhármas magyarázkodás, de lehet, hogy van már új Viktor-naptárunk is, csak még nem tudjuk.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "@aranyhorcsog: Izé..most részletesen válaszoljam meg?
Még becsületsértésbe esnék, majd megteszi Nyulam-bulam, vélhetően! " Méghogy én? A gyáva nyúl? Lófaszt!:-))) SZERETLEK FIDESZ KORMÁNY:-)))
@Felebarát: Bajnai lett a setétben bujkáló ellenforradalmár reszkess! :-)) És akkor a Drávamneti csőszkunyhóban kushadó ANTITEK-kommandót, nem zettvédelmi okokból meg sem említette a koomunistiké... Pedig tudnak róla, csak egyelőre nem beszálnek... Az lesz az utolsó patron...
@bella _ciao: Hülye! Orbán, rózsaszín tütüben, hóna alatt 5"-s döngővel, focicsukában, picipocival, kezében az átigazolási könyvvel, másikban lobogtatva a sportelmeorvosi alkalmassági igazolást pilléskedik? És a nemzett csöcse meg kilóg, minta lóláb? Elképzelhetetlen:-) Húgy-e viccolsz?
@Csaknézek...: mindre emlékszem ezen mozzanatok küzöl, na de így egyben nem semmi, de ne is ragozzuk tovább, a barmok azok barmok, nincs mit szépíteni
"eszem, faszom megáll":

Miért vágott az MNB? - Itt az indoklás!
>>>>>Körültekintő monetáris politikát tart szükségesnek a monetáris tanács.

www.portfolio.hu/gazdasag/tortenelmi_melyponton_a_kamat_megerkezett_a_magyarazat.181686.html
Bocsánat melléütöttem. Nemzet csöcse helyett nemzett pöcsét akartam vón... de ez a Frájdling...
Átverős reklámok miatt büntetett a GVH
Sokakat átvertek a számlára emlékeztető reklámokkal. A cégeknek a nevük is megtévesztő.
vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130326-szamlara-emlekezteto-ajanlatokkal-bombaztak-cegeket.html
Legális hallal az illegális hal ellen
Áder János halügyi konferencián bukkant fel. Kiderült, mi fáj a legnagyobb magyar közösségnek.

www.origo.hu/itthon/20130326-ader-janos-gondolatai-a-halgazdalkodasi-konferencian.html

Gratulálok Köztársasági Elnök Úr!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

seszeriseszáma seszterekeletlenek, cipriotálikusansan

16:20
Az EB intézkedik az olcsóbb internet érdekében

Az Európai Unió minden tagállamára kötelező szabályozási javaslattal állt elő kedden az Európai Bizottság: a kezdeményezés 30 százalékkal csökkentené a szélessávú internetes hálózatok kiépítésének költségeit.

hvg.hu/tudomany/20130326_Az_EB_intezkedik_az_olcsobb_internet_erde
Varga: A kormány nem nyúl a betétekhez
A bankbetétek megadóztatását nem fontolgatják, mert a családok megtakarítására szükség van.

FUSSON KI MERRE LÁT!

MEGVÉDENEK!!!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Így mát a dolog elég szar buli... főleg a ciprioidióta háttérrel... Lehet hegyján a dolgot a hozzáértőknek? Kizárt....
"Bankot robbantottak Cipruson
Szó szerint: kézzel készített bombát dobtak egy bankfiókba. A Cipruson bezárt bankok Londonban nyitva vannak, ott menekítik az oroszok a pénzüket."

Londoni kémeink jelentették: Egy Seszták unortodox nemű képviselőt látak London belvárosában kamiont vezetni... nem mehéepő a jelentés második része: a kamminyon jobbkormányos volt...
legalább megtudatm, hogy a fradi alelnökér kocsis máténak híjják.

Ki rugdossa az ajtót? – Az adatgyűjtés smasszerei

magyarnarancs.hu/narancsblog/ki-rugdossa-az-ajtot-az-adatgyujtes-smasszerei-84114
főcím, oszt mekkora csend, sehol egy narancstroll, se egy tákolmányvédő kerdem, nem is kérdem, de megállapítom :D
ezek a szagértők nem ismerik vazénylóékat, lészen itt hamarost meglepődés és szájaknak tátogatása:

Az éves szinten jelentős csökkenést mutató februári infláció lehetett az egyik oka annak, hogy az MNB rekord alacsony szintre mérsékelte az alapkamatot elemzők szerint. Ugyanakkor elemzői kommentekből az is kiderül, hogy elemzők nem valószínűsítik, hogy az MNB addig nemkonvencionális eszközökhöz nyúlna, míg el nem készülnek olyan tanulmányok, amelyek ezek használatát alátámasztanák. Elemzők a forint árfolyamának, a kockázati felárak növekedésének és a pénzügyi stabilitási kockázatok növekedésének veszélyére is figyelmeztetnek.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ciprus_nem_hatotta_meg_az_mnb-t_igy_latjak_elemzok_a_kamatvagast.549095.html
Rossz a cím: Korrupció elleni harc: klónozzunk Simicskát!
A jó: Krómozzuk Simicskát! Hogy örökkökn örökké tarcson a NER renceréban:-)
@bella _ciao: hát most inkább a Julius- és a Gergely-félére gondoltam, ahol beiktatnak időnként szökőnapokat, de a Kedves Vezető bölcs útmutatása alapján a szökőnapoknak - nomen est omen - inkább szökniük kell, ezért esetleg kiiktattak néhányat. Márcsak a határidő okán.
@bella _ciao: nyugdíjasparizelnek biztosan. Jobban csúszik a szilikon a szómát bedarálva.
@CommentCommando: Lassan el lehet kezdeni tüntizni, hogy évente egyszer... na jó csak viccoltam .... legyen egy szökőnap...
Ezt olvastam Seneca egyik levelében:

"Nem képes a versenyző nagy lelkesedést vinni a küzdelembe, ha még sohasem verték kékre; az, aki látta már a saját vérét, akinek megreccsentek fogai az ökölcsapás alatt, az, akit ellenfele elgáncsolt és egész testével ránehezedett, ámde a földre hajítva sem hajította el a bátorságát, aki ahányszor lebukott, makacsabbul kelt fel újra, az száll harcba nagy reménnyel."

Ha így akkor Mohács?
Kedves Kövér-Áder fideszbagázy!

Nem gondoljátok, hogy idönként a saját magatok által megszavazott szarcsomóval kenitek be saját fényességes orcátlanotokat?

hvg.hu/itthon/20130326_Ader_Kover_alairas_alkotmany

már ennyire sem futja?
A Porto tagadja a CET hibáit
Mint tulajdonos, nem járul hozzá a 400 milliós javításhoz sem, és büntetőjogi kérdéseket feszeget.

index.hu/belfold/budapest/2013/03/26/a_porto_tagadja_a_cet_hibait/

Teccet vóna időben lerperkálni a 20%-ot!
@le Látó: engem nem lehet elfelejteni, ezt állítom. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mekkora bullshitté vált egy hónap alatt az a kifejezés: "monetáris tanács".
Václav Klaus a földgolyó elnöke lenne
A volt cseh államfő megváltoztatná az Európai Uniót, és ehhez további Klausokat keres.
index.hu/kulfold/2013/03/26/vaclav_klaus_a_foldgolyo_elnoke_lenne/

Ez se nem lát, se nem hall???? A marhája! Diplomáciai jegyzéket neki! a HEJ MÁR FOGLALT!

És különben is, ki gyyőzné eztet golyóstrollal?
" Ötszáz éve zsidók tízezreit üldözték el Spanyolországból. Egy új törvény szerint a leszármazottaik most visszatérhetnek az országba. Van, aki szerint ezzel akarják felpörgetni a gödörben lévő spanyol gazdaságot.

A XV. századi spanyol inkvizíció előtt mintegy 300 ezer zsidó élt Spanyolország területén, amely akkoriban a világ egyik legnagyobb izraelita közösségének számított. Mára alig 40-50 ezren maradtak, de mindez egycsapásra megváltozhat. 2012 novemberében a spanyol igazszágügyi miniszter, Alberto Ruiz-Gallardon bejelentette, hogy az úgynevezett szefárd (spanyol származású) zsidók leszármazottai gyorsított eljárásban szerezhetnek állampolgárságot. „Hosszú volt az út, amíg Spanyolország újból felfedezte identitátásának ezt az elemét” – fogalmazott a politikus. Kiemelte: aki bizonyítani tudja, hogy spanyol zsidó felmenői voltak, megkapja az útlevelet."
hvg.hu/vilag/20130326_szefard_zsidok_spanyolorszag

Nyehehe, elég egy jó kis válság, és hirtelen, hipp-hopp, felfedezed identitásod addig mélyen elrejtett elemét... :D

@Penivaldes: "érted könnyeket, illik ejteni..." :)
@Penivaldes: Nem hát!
"Női szótár

Igen = Nem
Nem = Igen
Talán = Nem
Sajnálom = Sajnálni fogod
Szükségünk lenne egy = Szeretnék egy
Ahogy gondolod = Teljesen egyértelmű, hogy mit kellene csinálni. Nem ezt.
Csináld, ahogy akarod! = Ezt még nagyon megbánod!
Persze ... folytasd csak nyugodtan = Szeretném, ha abbahagynád
Nem vagyok ideges = Hogy a francba ne lennék ideges, te idióta!
Olyan ... férfias vagy ma = Büdös vagy és borotválkoznod kéne
Olyan figyelmes vagy ma = Állandóan csak a szex jár a fejedben?
Legyünk romantikusak? Oltsd le a villanyt! = Tele lettem pattanással
Olyan kényelmetlen ez a konyha! = Szeretnék egy új lakást
Vennünk kéne új függönyöket. = meg új szőnyeget, bútorokat és tapétát
Szerintem ott jobb lenne = ODA rakjad!
Valami zajt hallottam = Észrevettem, hogy mindjárt elalszol
Szeretsz? = Szeretnék valami nagyon drága dolgot kérni
Ugye, nagyon szeretsz? = Csináltam ma valamit, aminek nagyon nem fogsz örülni
Egy perc és mehetünk = Vedd le a cipőd és keress valami szórakoztató filmet a tévében
Nem híztam egy kicsit? = Mondd, hogy gyönyörű vagyok
Meg kell tanulnod normálisan kommunikálni = Érts egyet velem
Nem kiabálok! = Persze hogy kiabálok, amikor ilyen fontos dologról van szó."

Naugye, igazam van vagy van igazam?
Két év börtön repülőgépre lézerezés miatt
A leszálláshoz készülő amerikai gép pilótája néhány óráig tartó látáskárosodást szenvedett.
www.origo.hu/nagyvilag/20130326-ket-ev-borton-repulogepre-lezerezes-miatt.html

Jani, jani... nagyon elszálltál magadtúl:-) Bárcsak....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy a Seszták szívás után megvédeni is nekilátnak :-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): húha nézzük

Igen-Igen
Nem-Nem
Sajnálom-Nem bírsz figyelni hülye?! vak vagy, nincs szemed? Nekem jössz?!
Szükségünk lenne egy..-Szükségem lenne nekem.
Ahogy gondolod-De aztán ne jöjj nekem utána, úgyis nekem lesz igazam
Csináld ahogy akarod-De utána ne gyere nekem
Persze--folytasd csak nyugodtan-Folytasd csak nyugodtan
Nem vagyok ideges-Te viszont igen
Olyan férfias vagy ma-Ez olyan mint egy rossz reklám, ha férfi akkor nem lehet más.

Olyan figyelms vagy ma-Gyanús vagy, nagyon gyanús.
Legyünk romantikusak? Oltsd le a villanyt-Este van aludni kéne
Olyan kényelmetlen ez a konyha-a franc fog mégegyszer főzni
Vennünk kéne új függönyöket-meg mást is
Szerintem ott jobb lenne-Oda igenű
Valami zajt hallottam-csendesen fekszem, és várok.
Szeretsz?-Naa mondj valamit
Ugye nagyon szeretsz-csendesn molesztálom a másikat
Egy perc is mehetünk-Feltéve ha addiogra elkészülsz. múltkor sem készültél el atomórára,pedig már jelzett az óra, de meg wc-ztél
Nem híztam egy kicsit?-Mond hogy híztam.
Meg kell tanulnod normálisan kommunmikálni-légy olyan mint én
nem kiabálok!-neked rossz a hallásod

na nálam valahogy így
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nincs neked identitás zavarod? csajos oldalak? körömlakk? clutch? :DD
várom az értékelést:)
@Penivaldes:

Jól van. Rajtad tartom a bajszom! :D
@Penivaldes: Nem idézném ide, egyrészt félek épésztől, Mariann szeretetét és a Te "ellenkezésed" nem szeretném elveszíteni..egyszerre mindez!
@épészmérnök: Jó is a halak érdekét képviselni. Nem pofáznak vissza...
@Penivaldes: A halvérű Jankó a vakondokok mellett a halak nagybarátja:-) Érteni érti, csak nem tudja:-)
"Matolcsy ceruzája vastagon foghatott"

Ezek szerint nincsenek grósztata problémái:-) A demencia kérdését most ne fezegessük...

hvg.hu/gazdasag/20130326_Monetaris_Tanacs_Matolcsy_GDP
@épészmérnök: csatoltam... persze, hogy arra... kis stílű kókler... nálunk itten még a csikóháromba sem férne be:-)
@Penivaldes: Az a tarajos eltitkolt vérnászból leszármazott félunokatestvére, akit később férjül kért...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: simán Nyuszi, én a finom vonalakat kedvelem, aztán rajzolhatja nekem a naszádokat a Gyuri.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "nincsenek grósztata problémái:-)"

Jajj de kár, hogy ezt nem lehet spanyolra fordítani :-((((((
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Sajnos, a videón nem érzékelhető, hogy Pinera egy mekkora bohóc. A kettő együtt nehezen felülmúlható. :/
@épészmérnök: ne búsongj:-) A toyotának is van valami spanyol nevű márkája, (jah.. a Pajero) amit, ha magyarra fordítanának... elég szarul nézne ki a kocsi hátulján, mert valami ilyesmit jelen hevenyészve: " az ecceri gaucho, aki magányában önkezével tette magát boldoggá:-))
@épészmérnök: háát télleg elég vidám, szerintem lehesszelte a dolgot, azért vigyorog, mint a tejbetök:-)
@Penivaldes: Tán ezért?
"Sajnálom-Nem bírsz figyelni hülye?! vak vagy, nincs szemed? Nekem jössz?!"
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Olvastad a tegnap esti elárvulás megoldását? Megyünk együtt a kollektív menedékbe.
Igaz, hogy meg sem kérdeztünk Téged, annyira egyértelmű, hogy csatlakozol.
Jössz?
Szasztok, megyek ebédelni, ma tintahalpörkölt van. Valaki?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A kedvenceknek ami jár, az jár, a viszonzás is.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ez inkább más. inkább az, hogy valójában mennyire agresszív egyéniség vagyok:)
@Mariann19: há honne, feltéva ha csak meleg van, de nincs büdös:-)
hvg.hu/itthon/20130326_Ader_Kover_alairas_alkotmany

"Hány nap az öt nap?

Amennyiben a házelnök csak március 18-án, a köztársasági elnök pedig csak március 25-én írta alá az alaptörvény negyedik módosításának normaszövegét, felvethető a közjogi érvénytelenség. Az alaptörvény módosításának és kihirdetésének ugyanis meghatározott formaságoknak kell megfelelnie, melyeket maga az alaptörvény rögzít. Amennyiben az öt napot öt napnak kell számítani, akkor sem a házelnök, sem a köztársasági elnök nem az alaptörvényben meghatározottak szerint járt el."

Nekem 8, hogy törvénytelenül jártak el vagy sem, az egész úgyis az, módosítgatástul, ájpadostul..
@Penivaldes: és csak játszom a szelídet. meg mindent.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Előétel tintaleves, köret polipkarima, főétel kardhalélrehányás, deszert lappföldi pirosmoszat szusi a'la hacsaktúrnám:-)
@Penivaldes: Nem, a tinta a korcsmában leledzik, a tintahal meg a vízben, nevéből "kifolyólag"!
@Penivaldes: a "megjátszósdit" nem szeressem, bocsesz, vagy lelkesedj vagy hagyjuk inkábban..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): én nem járok olyan helyre ahol alkoholt mérnek. az nem fér be a szbályzatba.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): előszőr aztat akartam, de ebben az úri körben túl mondieau-nak tanáátam:-)
@Penivaldes: Az baj! Hogy vársz így viszonzást?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Sejt ettem, hogy csak legendás visszafogottságod okán..:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): én nem várok viszonzást egy vázától, vagy egy gyűrűtől, vagy könyvtől, vagy egy szép tájtól. lelkesedésem ugyanis ezekre terjedt ki.
Ma reggel szmolgattam éppen, hogy minden aktív kereső eddig 20000 forintot lapátolt be a debiza hitelesek picike zsebébe államilag protezsálva...az Orbán kormány humanitárius akciója és fényezése okából. Nekem tesz valaki valamit a zsebembe?
www.hir24.hu/belfold/2013/03/26/igy-lajkoljon-ha-nem-akarja-hogy-kirugjak/

"Ha nem muszáj, ne tüntessük fel adatlapunkon a munkahelyünket, és ismeretleneket semmiképpen ne jelöljünk vissza, hiszen soha nem lehet tudni, ki rejtőzik a fotó mögött. Lehet az akár egy rosszakaró kolléga vagy egy álprofil mögül leskelődő főnök is – figyelmeztetett Ormós Zoltán."

Warning, vigyázat, pozor!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): teee belegondoltál egy megk..rt pirosmoszatmaszet szusiba???? akkor már inkább az amerikei pityke:-)
@Penivaldes: eltéve szűkösebb napokra, mikor már az ember jobb híján rászorul? :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: főleg ha tele tejfellel, vagy tejjel, és akkor belenyúlok, és kihúzom és lenyalom.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ha lapp-földi, semmiképp! De ippeg a (sz)tűzföldről indultunk ki, nem? Valami odéd okán..
"Nagyon mély benyomásokat tettek rám
Hblog · 2013. márc. 26. kedd, 19:05 · Módosítás: 2013. márc. 26. kedd, 19:07
Hétről hétre egyre több előrelépést tapasztalok, és a játékosok általános állóképessége is egyre jobb. Szombaton például nagyon nagy terhelést kaptak, ehhez képest a vasárnapi egymás közötti meccsen az eddigi legjobbat mutatták, és az iram is most volt a legnagyobb – Rich Chernomaz, a válogatott szövetségi kapitánya a közel egy hónapos közös munkát értékelte..." :-)))

a valóság: www.jegkorongblog.hu/2013/03/26/nagyon-mely-benyomasokat-tettek-ram/
@Penivaldes: nemmondod, hogy Te egy teufelesszájú valál:-) Egyre izgibb:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): jobb ha bevallom, mint fentartani annak az illúzióját hogy az vagyok. egyébként is lehet hogy az vagyok lehet hogy nem. ki tudja? csak én.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ááááááhhhh...

A tintahal a legeslegolcsóbb húsféle. Úgy négyszáz forintból jön ki egy kiló, már letisztítva a hártyájától. Pontosan olyan, mint a csirkehús, csak hófehér. Megpörkölve puha és jóízű, de a leve vékony.

Az utóbbi időben a klímaváltozás miatt valóságos tintahalinvázió van az itteni partoknál.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jó, akkor várunk az indulással a kánikuláig, de miért lenne valahol is büdi?
Nem értem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te is megfordulsz az övében, max. nem úgy, ahogy szeretnéd, ugyi? .-D
Simlicskáékra visszatérve. Soha nem szabad túl sokáig hagyni lopni ugyanazt a formációt. Minél tovább vannak hatalmon, annál jobban elszemtelenednek. Most itten dőlnek ki mindenféle csontvázak, korrupciós ügyek, miután a Concertación baloldali pártszövetség egyfolytában húsz évig volt hatalmon (bár ez a hatalom megosztott, lévén a szenátus mindig a jobboldalé volt).
@Mariann19: jajj jajj, mer a magyar szerint ahol meleg van, ott büdös is.-)
@épészmérnök: Akkor az ottan az itteni csirkefarhát pöri? :-) persze kiadósabb a csirkelábnál, mer ugye... Neked 8:-)
@Mariann19:

Jó estét!

sportgeza.hu/kezilabda/2013/03/26/a_legerosebbet_kapta_a_veszprem/

A létező legnehezebb ellenfelet kaptuk,ráadásul valamelyik spanyol és német biztosan megy tovább!!

"balsorsakit.." vagy bundaszagú sorsolás??
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hát, igen. Leszopogatni nem lehet, mert nincsen csontja néki.
index.hu/kultur/2013/03/26/ciponek_kommunista_temetese_volt/

Az egyszeri 'errorházi' narancsbolsi Republikrajongók ebbe meghasadnak...
@épészmérnök: Szegénykéim! Pedig finom (elkészítés szerint..:-)
greekland.uw.hu/verseny/kaja/ex_sajt_tintahal.jpg

csak, hogy Knósszosz idetolja a nagy..arcát a kajára! .-D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A meleg okozta kellemetlen ájer ellen védekezni kell, vízzel. Menjünk tengerparti lelencbe.
Kutakodjál légyszi.
@épészmérnök: akkor már nem is parasztkodok a mai vacsival... így csak mellékesen írom le: kockára vágott főtt füstölt tarja, karikázott föstölt kóbászon futtatott sokfokhagymás zöccséges savnyakáposzátás fehérbableves közepes rántással friss kenyérrel, tejföl nélköl... :-)
@épészmérnök:
A francba... annyi lábacska és sehol egy combocska? ... :(
@gazoló: úgy tudom, Cipő valahonnan a Kárpátaljáról repatriált... akkormeg?
@gazoló: Szia!
"Bundaszagú sorsolás?"
Melyik lett volna jobb? Barcelona vagy Kielce. Ez utóbbi nem nagyon feküdt nekünk. Hallottam Ortega nyilatkozatát, nagyon elszánt, de tart is az összecsapástól.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Hát ezek a képen itt csak olyan kis snecik. A Csendes-óceán hideg, ebben minden nagyobbra nő (he-he). A tintahal (itt: jibia) tintáját előbb lefejik, vagy mi, és baró drágán árulják, pici befőttes üvegekben. Felejtős.
@Mariann19: nem kell ötletem samos és számtalan:-) Esetleg Nicosia aklimatizálódás céljából, vagy Larnaka? Legfeljebb bállunk bérsorbaállni jó pénzért a Seszták betéteit kiváltani:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: töki... és ha elárulnám, hogy a hütyüben csücsöl néhány rántott bornyúlábszelet majommézzel, meg parioltrizibiza?????
@épészmérnök: ez nálunk a gyorskaja...és különben is tévedtem. nem fehér, hanem fejtettbab:-)
@épészmérnök: Eccer Velenvében egy eszkjurziv étteremben ettem tintahalas tésztát... tán még fénykép is van róla... 3 napig nem mosolyogtam.-)
én egy zsemlét ettem..csak hogy hozzájáruljak a vacsorához.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :-(((( De biztos nem az a nagy szemű, gesztenye ízű!
@Mariann19: "A meleg okozta kellemetlen ájer ellen védekezni kell, vízzel. Menjünk tengerparti lelencbe. "
akkor javaslom délkréta, Francocastello-t. A középkorgan a kiöregedett olasz zsoldosok szeretetháza. A váz 50 méterre a tengertől, a víz 100 méterig bokáig ér és nyáron kb 29 fokos...kristálytoszta és 10 centis kishalak uszkálnak körülötted. (nem piranhják) :-)
@Penivaldes:
ja... tûzdelt egércombok szalonnaágyon; zöldkörettel. Igaz gyerekkórházi adag...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: egércomb a fél fogamra sem elég. a szalonnát titokban eszem, a zöldköretet meg máshoz.
@Penivaldes: ízű, Peni. Gesztenye ízű bab. Vékony héjú, nagy szemű tarkabab. Isteni.

56 után córesz volt, és egy ideig nem lehetett gesztenyét kapni. A cukrászok ilyen babból mesterkedték össze a gesztenyepürét, aztán amikor megint lett gesztenye, maradtak a babnál, mert az olcsóbb. Aztán úgy felment a bab ára, hogy végül visszatértek az ortodox megoldáshoz :-)
@épészmérnök: nem.. az görögbe, meg spanyololaszba, meg a lidliben van, orjásbab a becsneve...
@épészmérnök: feketére festette a tésztástintáshal az összes fogam, lemosni sem nagyon hagyta magát.-))
@Penivaldes: ma is műkszik a babosgesztenye... még a 25 dekás mirelitbótiba is...
Az első kurvajó ötlet az MSZP-től... ATV most:-))))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ez a Francocastello jól hangzik. Útitervünk első állomása a Seszták féle betétgyűjtés helyszíne.
Begyűjtünk, és iszkiri.
A víz mélysége nem számít, jó úszó vagyok.
Viszont egy gyors naszádról gondoskodni kéne, hogy jól elijesszük a nagy hajókat. Mint Itthon.
@Mariann19:
Kajak nem jó? Abban tudok segíteni. Vagy egy "Ellopott cirkáló"? ;)
@Penivaldes:

A kolbászos tojásom is világszínvonalú. Ezt csak úgy közbeszúrtam. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem vagy te beképzelt?
Baccod alássan, kéhlek szépen...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"___
Oppsz:hvg.hu/itthon/20130326_Egyutt_2014_csak_technikai_kifogasai_volt
"A hatóság keddi állásfoglalásában felhívta az egyesületet arra: pontosan jelöljék meg "A te Magyarországod. Tegyél érte!" elnevezésű akcióhoz kapcsolódó nyilatkozatban azokat a célokat, amelyek tekintetében a Haza és Haladás, a Milla Egyesület és a Magyar Szolidaritás Mozgalom az Együtt 2014-szimpatizánsok adatait kezelni kívánja.

A NAIH szorgalmazza azt is, egyértelműen nevezzék meg a magyarországi adatkezelőt vagy adatkezelőket, akiket a választási szövetség igénybe kíván venni, az egyesület esetleges jogutódját, illetve a választói mozgalom tevékenységében közreműködő úgynevezett harmadik személyeket is.

Adatbiztonsági aggályokra való tekintettel a jövőben se továbbítsák az érintettek adatait EGT tagállamban vagy harmadik országban székhellyel rendelkező adatfeldolgozó részére - szólít fel a Péterfalvi Attila NAIH-elnök aláírásával ellátott állásfoglalásában a hatóság."
___"

Köszönöm szépen. Megjegyeztem. kimásolom, és megfelelő behelyettesítésekkel fogom rikácsolni az arcukba, és hivatalos, pecsétes jogi nyilatkozatot fogok követelni a settenkedőktől.

Bár nagy valószínűséggel el fogjuk kerülni egymást, mivel feltehetően nem leszek otthon se, meg itthon se.
Tekintve, hogy emitt és amott sokkal jobb, de semmiképpen jobbik.

A poszthoz:

jön még kutyára dér.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki a te tutajodon az árbócrúd, nos... azzal semmire nem mennénk a viharban:-))
@épészmérnök: francokat! Beadtak egy törvényjavaslatot, hogy minden számlán legyen rajta minden adó, járulék, díj, meg ilyenek... a hivatkozás: ha a Fidesz ráírja a 10%-ot, akkor ez is megilleti a fogyasztót:-))) pl sárgacsekken a sárgacsekkadót, benzinszámlán az összes elvonást:-))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mit csinált az mszp az atv-ben? Mindenféle idióta reklám jött be nálam, meg az időjárásjelentés. mszp-s egy se.
@épészmérnök: Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.26. 20:28:30
@Mariann19:

Londonban nyitva vannak a ciprusi bankok leánka bankjai. ott eccerűen mentik ki a zsét oroszok, ukránok, magorok turullal, turul nélkül és aki csak éri. minden le van zsírozva. csütörtökig is szabad a vásár. csak Cipruson van szívás. a lakosságnak nem marad egy kanyija se. el kell kezdeni dolgozni.
@épészmérnök: jahh, ha te a fidesz-féle külföldieknek szánt átv-t nézed:-)
@jaegtoer: Mi lesz ebből, tekintetes úr?
@Penivaldes:
Szia Peni!
Ma estve tényleg öreg vagyok, nem volt egy könnyű nap a mai.
Nem rég néztem csak be a napköziotthonba, de látom zajlik az élet és szerencsére nincs annyi tetű mint tegnap.

Sőt, mintha szabaccságra mentek vona.
Nem vagyok naív, csak műszakváltás van, tudom.
@épészmérnök:

m bajod vele? nem baj az ha látja a pógár hogy a szemét szolgáltató az egészből csak 6,3%-ot tehet "zsebre"
@épészmérnök:
gondolom valaki megint öngyilok lesz. mindazonáltal nem vagyok tekintetes, akárhogy tekintgetek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja-ja, de a harmadik elképzelésedet támasszad alá kankrétumokkal is, jó?
Teccik, de -ki fizeti a zurológustot?- hogy egy klászikusal nagyképűsköggyek.

Szal?
@jaegtoer: Semmi bajom, értelmes dolog. Mindössze azon csodálkoztam el egy icipicit, hogy az mszp-nek eszébe jutott valami. Csak így tovább!
@jaegtoer:

DOLGOZNI???? Mert a náci Mer Kell azt mondta??? No pasaran!
@Penivaldes:
De te nem vagy troll y bus.
Viszont jó, hogy itt vagy!-:)
@épészmérnök:

"_Mindössze azon csodálkoztam el_"

asztat elhiszem asztatat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ha enni akarnak a ravasz görögjei meg törökjei, akkor pasa vagy helota de csak valami kaja után kell nézni, mert a terülj terülj asztalka helyett most az üssed üssed botocska van prolongálva.
@jaegtoer:

Ady Endre: A ló kérdez

Lovamra patkót senki nem veret,
Be szerencse, hogy senki sem szeret:
Döcögök, lógok követlen úton
S hogy merre megyek, nem nagyon tudom.

S a rossz úton, mert minden ellovan,
Felüti néha fejét a lovam
És megkérdi, míg szép feje kigyúl:
Hát mi lesz ebbõl, tekintetes úr?
@jaegtoer: ne egyenek. úgyis fogyni kell a nudizáshoz.
"Miközben az Európai Unió vezető politikusai Ciprus megmentését éltetik, a szigetország átmenetileg kilépett az eurózónából, mivel kénytelen a tőkemozgást korlátozó intézkedéseket bevezetni a betétek pánikszerű kivételének megakadályozása érdekében. "
@épészmérnök:
tuttam!tuttam! tuttam hogy hülye vagyok! :-)
@jaegtoer: (Csak tunnám, mit jelent az, hogy "ellovan".)
@Penivaldes:
Nudi??? Miről maradtam le nyuszifül??? :9
Mikor? Hol? Ki?????? (Ez a lényeg, mert hát vérnyulunk és a namitirok csávó... khmmm. szóval nem hoz lázba... :D )
@Penivaldes:
Ne bonyolítsd már az estét, így is hulla vagyok...
Nem vagyok boldog, csak bátorkodtam utalni arra a tényre, hogy tele van ma a dajcsom a világgal, viszont szeretek mindenkit eminnen, akinek van arcza.

Érthető?
Pusszíí Ket!
@Penivaldes:

a csajsziknak enni kell. ha nagyon csontosak akkor nagyon szúrnak. és az nem jó senkinek. az idegenforgalomnak se. pontosabban se a helyieknek, se az idegeneknek. a nudizás meg mellékszál, most úgy is ki van mindenük a gatyóból is meg a bugyiból is.
@Knósszosz: "szeretek mindenkit eminnen, akinek van arcza."

Valamint fogadban tartva átviszed a túlsó partra a vak néniket :-)
@épészmérnök:

én sem tudom, de most már kiderítem. mondjuk nem ma...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Kell a kajak, azzal lecsorgunk a tengerig, a cirkálóval meg cirkáljuk, hogy hol emelkedik ki a habokból a gyorsnaszád hátsó fertályának a tájékán a tuggyukki.
Nyárig fel tudsz készülni?
Verő lapátokat hozzál! Ja, és ásót a méltó végkifejlethez.
@Penivaldes:

deeee deee deee !!! úgy sokkal könnyebb:-)
@Penivaldes:

nem vagyok kövér. jó erőben vagyok.
@Mariann19:

"és ásót a méltó végkifejlethez. "

vízben ásni? hullámsír. egy csepp sem fog sírni utánuk cseppet sem
@jaegtoer: Most, hogy sorolod a lehetőségeket a londoni bankoknál, az jutott eszembe - hála Neked - hogy a sajátomatis ki kéne venni belhonban. Biztos, ami biztos.
Ez a Ciprus nagyon bekavarhat, és ha el kell mennem - neadjisten - az Örök Vadászmezőkre, legalább a szertartásra jusson valami. Vagy legalább a szállításra a kremóig.
@jaegtoer: miért? jó az, én már voltam pompom lány edzésen.
@Penivaldes:

"és ha vak néni nem akar átmenni?"

akar, nem akar, át lesz tuszkolva. oszt jó napot meg jó nagyot!
@jaegtoer: Ejnye! A hullámsír ingyenes, csak nem gondolod, hogy IMF hitelt veszünk fel ilyen célra, aztán jöhetnek az ő diktátumaik, a megszorítások. Annyit nem ér. Ő.
@épészmérnök:
-:)))
Akár... csak ne hívják őket nyuggereknek.
Akik ezt teszik, azokat átviszem a másik partra szívesen. Nem olyan széles a Sztüx, magam is megbirkózom vele-:) Persze nem vagyok profi, majd veszek előtte leckéket Bolitól, mert én az evezőt a tollánál fognám meg amilyen hülye vagyok, ha rajtam múlna.
@Mariann19:

könnyelmű vagy. annyi kamatot nem fizetnek utána, hogy megérje kockáztatni, az árfolyamon behozod az elveszett kamatot. ne vesztegesd az időt.
@Penivaldes:
Bezony, állítom!

Alábbiakat olvasván; jó éjt Peni!
@Penivaldes:

én még nem voltam, és őszintén szólva nem is szeretnék:-)
@Mariann19:

szerintem többen inkább bónuszt adnának, mintsem megszorítást követelnének. ásóügyi folyamatra.
@jaegtoer De jót vigyorgok ezeken a rejtjeles írásainkon. Olyanok vagyunk, mintha Mosolygóban lennénk. Jókat röhögünk, és csak mi tudjuk, mi ennek a tárgya.
Azért hajtsunk rá a bónuszra, hátha egalizálja a
kedvezőtlen árfolyamot. Ne legyünk örök vesztesek állandóan. Tegyük meg az első kapavágást!
@Mariann19: Megteszi a ciha is igaz ott nem adnak kamatyos kamatyot:-) Ha Knosszi mát a Hádészba akarja vinni az illetékeseket, akkor kifenem fogaim, oszt cerberálok egyet, nehogymá visszakapaszkodjanak:-)Szükség esetén még a Szent Gránátalmát is beáldozom:-)
@Mariann19: Amúgy meghamár mosolygó... elég a megfelelő újat felmutatni... mondjuk a középsőt az ég felé:-)))
Így szerezheti meg banktitkaidat a NAV: mit mond Péterfalvi?

2013. március 26., kedd 5:26 Dutka Noémi

Címkék: adózás,nav,banktitok,adatvédelem
Gyorsabban hozzájuthat az adóhatóság július 1-jétől a különféle bankok, pénzügyi szolgáltatók által kezelt adatokhoz. Azokat ugyanis kötelező lesz elektronikus úton továbbítaniuk az adatgazdáknak, ha az adóhatóság megkeresése is elektronikus úton érkezik. Ez a könnyítés azonban továbbra sem teszi lehetővé, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) célhoz kötöttség nélkül adatokat gyűjthessen és használhasson fel - válaszolta lapunk érdeklődésére Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke.

www.penzcentrum.hu/adozas/igy_szerezheti_meg_banktitkaidat_a_nav_mit_mond_peterfalvi.1035911.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Mariann19:

" Tegyük meg az első kapavágást! "

jó. legyen ez a végszó. ásó-kapa-nagyharang.

jó éjszakát és édes finom álmokat másról mással.
@le Látó:
Nono... nem kormányülés van itten kérem!
Én is elköszönök ajvé shalom godlikt meg anasztáziavissza!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" igaz ott nem adnak kamatyos kamatyot:-) "

aki tud, annak az is meglesz. kamatostul.
Mindegyki be/ki dűlt?
Nohiszen...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na jaa. Ahogy nézem, jut minden hónapra 1 FKF-esemény.
Valaki kimaradt volna a buliból?
@Felebarát:
Köszi, nekem alacsony a vérnyomásom, tehát egy ilyen emelés csak jót tesz! "Y" viszont nem teszi ki a kirakatban amit tőlem kapott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
15.09
Nem "csak" a megregulázás a cél. Hanem majd lesz kötelező, adók módjára beszedendő kamarai tagdíj a pedagógusoknak is. És összetehetik a két kezüket, ha Békemenet-kölcsönt nem kell jegyezniük!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
16.15
Ha már hóhelyzet: a 14-15-i a tűzoltók beszámolóiból:
htfsz.hu/downloads/Kommentar_nelkul.pdf
és ilyet nem fogunk SOHA olvasni egy Orbán-bábtól:
"Volt tűzoltóként és katasztrófavédelmi főügyeletesként is szégyellem magam, és
megkövetem Önt és a Nyilvánosságot Tóth Ferenc nevében (is).
Csabai László nyugállományú tűzoltó alezredes”
@kekex:
Ráadásul - maradjunk annyiban - ez az optimista verzió! :(
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
20.05 Akkor nem a "váz" hanem a vár van 50 méterre a tengertől. Köszi a tippet, de a "nyomortelep" se semmi! Ilyenbe én is szívesen elnyomorognék - akármeddig is.
@épészmérnök:
20.51 Ady A ló kérdez című versét 1913-ban, a háborút megelőzően írta. 100 éve! És aktuális!
2 világháború, forradalom, ellenforradalom, diktatúrák után elmondhatjuk: visszaérkeztünk ugyanoda, ahonnan 100 éve elindultunk.
És ha a magyar emberek hozzáállását tekintjük, nekünk is csak a káromkodás és fütyörészés marad.
"De ha a piszkos, gatyás, bamba. Társakra s a csordára nézett, Eltemette rögtön a nótát: Káromkodott vagy fütyörészett."
@épészmérnök:
20.57 Csak ezt találtam az ellovan magyarázatára:
Jékely Zoltán
Virágének, II

"Felhők futnak, napok rohannak,
hiába vártam, nem történt csoda.
A május ellovan. Olyannak
érzem magam, mint hervadó virág,
melyet nem ért termékenység pora."
Tehát ellobban, elillan, elmúlik lehet az értelme. Lehet, hogy 100 éve még közismertebb kifejezés volt.
ne végre matt tolcsi a hejére került

indavideo.hu/video/Matolcsy_Gyurka_az_orszag_megmentoje_R

@kekex: sms témában a legjobb:

"Ha elromlott a hűtőszekrénye, vegyen újat. Pénzügymin."
@kekex:
Én is beülök a kocsimba és várom a következő SMS-st! :D
mondjuk a németben nem emléxem "big"-re, ott inkább a groß járja.
@Nap Pali:
Basszuskulcs! Már majdnem kinyomtam az ELSŐ videó után, mert azt hittem, hogy az Óriásölővel akarsz tisztelegni előtte! ElTolcsy az unortodox bunkójával leveri a világ pénzügyi rendszerét!
szerintem rövidebb és tömörebb - csak nem olyan röhejes - mint az utána jövő rész.
@kekex: bocs az ősforrás: uzenofuzet.blog.hu/

amugy elképesztő szánalmas egy ürge... kár hogy nem kabaré "man" ...
annak nagyon jóóó lenne... főleg a slusszpoén... amikor a balf@sz nem jegyez meg 3 szót és mint egy agyatlan po:cs nyomul összevissza...

amugy dr.Á.János bűnszervezet tag és hitvány po:cs is szánalmasan mosojog rajta és fel is sóhajt

ő se látott EKKORA HATALMAS BARMOT MÉG...
pedig ő asztán a párt sűrűjében nyomul...
"szánalmasan mosojog"

javítás: "szánakozóan mosojog"
@kekex: most látom hogy a zsindex is feltette a videosorába...
"verem a kis eszközömet" - verjed b+ agyatlan po:cs

ajánlom még a mikor a lázárfalvi new polgármester (a marionett tanítóbácsi) amikor a pirospöttyöt hajja átnéz a lézerkirájra hogy mi legyen a reakció: nevetés vagy sírás stb...

elképesztő árulkodó gesztusok !
valaki keressen már nekem egy hivatalos forrást arró, hoyg tavaly aláirtak egy eu-s egyezményt aminek folyománya a 10% és még 1 10%-os csökkentés lesz, ami az árrést képezi a jövőben érkező energia brókereknek és energia szolgáltatoknak...
@Felebarát: Itt keresd: EUR-Lex - Hozzáférés az európai uniós joghoz. Magyarul van.

eur-lex.europa.eu/RECH_menu.do?ihmlang=hu
Én csak ennyit szeretnék hozzátenni, hogy...

Tárki: évtizedes mélyponton az MSZP:

index.hu/belfold/2013/03/27/tarki_evtizedes_melyponton_az_mszp/
süti beállítások módosítása