Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és ki... (2024.03.28. 11:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.26. 04:52 Fabius

Korrupció elleni harc: klónozzunk Simicskát!

Címkék: fidesz kdnp korrupció rétvári bence

Megvan annak a maga hahotafaktora, mikor az offshore-keresztények pártjából a korrupció elleni harcról beszél valamelyik főokos. Rétvári Bence államtitkár nem tartja magában a tutit, kirámolja magából az asztalra a belülről már nagyon feszítő Bődületes Igazságot: sok kis pinduri Közgépecskére lenne szükség, mert képzeljük el az milyen csudajó lenne az ország, és mennyivel egyszerűsödne a korrupció elleni harc is. 

Utóbbival nehéz is lenne vitatkozni, az elaprózódás helyett LaliZsolti kezében lenne az egész, nem kell a többiekkel piszmogni és egyesével minden hűbérest számon tartani. Ideális megoldás lenne a központosítás, szerintem régi jó Fidesz hagyományokat követve államosítsuk a korrupciót is. Úgy a harcot is be lehet szüntetni nyomban, úgyse mennek vele semmire. Mondjuk úgy nehéz is harcolni, ha a közbeszerzés offshore-keresztény tótumfaktuma Ciprusi cég felügyelőbizottságában székel, és ez a lovagüldöző és korrupcióharcos párttársainak sem tűnik fel. Pedig micsoda szám lehetett volna, ha az említett párt ifjúsági tagozata megtalálja tökét a nadrágban, és nem csak a nulla kockázattal járó parlament hülyéjéből - Szanyi Tiborból - mernek viccet csinálni az ajándék konyhakesztyűvel, hanem a ciprusi bankpánik és csődhírek alkalmából egy önhajtányos talicskával Seszták Miklóst is meglepik. 

seszták miklós.jpg

Hááát, ez a gyorsnaszád már elment, meg különben sem vártuk a vakok és süketek pártjától, hogy széllel szemben próbáljanak meg a tatról pisálni. Éppen elég, ha Rétvári államtitkár kiáll, és a süketeléssel hülyét csinál magából ezredszer.

Átláthatatlan a renccer - szipogja - és ez korrupcióra ösztönöz. Mit nem mond, ugye, csodálom, hogy a szempörgetéstől le nem szédül a székről. Mintha nem írtak volna maguknak és a Legkedvesebb Nemzeti Oligarcháknak új közbeszerzési törvényt, ami lehetővé teszi az átláthatatlanságot. A szolgáltatásoknál és árubeszerzéseknél 25, az építőipari beruházásoknál 150 milliónál meghúzott határok alatt köszönték a nyilvánosságot nem kérték. A feltétel mindössze annyi, hogy meg kell hívni 3 céget a pályázatra, hogy aztán a haverok kenyere mindkét oldalon vajazható legyen. Mennyivel egyszerűbb lenne ez is, ha klónoznánk Simicskát? Lenne sok pinduri Közgépecskéje a nernek, és minden pályázatra nevezhetne a Közgép I. ; Közgép II. ; Közgép III. ; és valamelyik jól megnyerné az egészet. 

De továbbgondolva azért is jó lenne a Laliékat klónozni, mert a Papcsák javaslatára szintén átláthatatlanná tett jogi tanácsadást is elintézhetnék házon belül

Nem lenne üdvös mindenkinek, ha egyszerre lehetnének ott mindenütt? Tiszta haszon, kevesebb ügyeskedésbe és takargatásban fektetett energia, feleslegessé vált meddő erőlködés a korrupció elleni harccal. Ja, várjunk. A klónozást tiltja az alaptörvény. De végül is még az 5. módosításba gyorsan beleírhatjuk, hogy Lajossal tehetünk egy apró kivételt a haza üdvének érdekében. Ki okoskodhatna bele? Bizony, a 4. módosítás után már senki. 

501 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr415171862

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: És leszállt a vörös köd 2013.03.26. 08:44:38

Mindent beterített. Leginkább engem, de kapott belőle mindenki, aki abban az időben betette a lábát az ajtón belülre. Uff, én beszélek. A vörös egy markáns szín. Az árnyalatai is azok. Amiről ma mesélek az inkább enyhén narancssárgás változatú, ám ett...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mit csinált az mszp az atv-ben? Mindenféle idióta reklám jött be nálam, meg az időjárásjelentés. mszp-s egy se.
@épészmérnök: Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.26. 20:28:30
@Mariann19:

Londonban nyitva vannak a ciprusi bankok leánka bankjai. ott eccerűen mentik ki a zsét oroszok, ukránok, magorok turullal, turul nélkül és aki csak éri. minden le van zsírozva. csütörtökig is szabad a vásár. csak Cipruson van szívás. a lakosságnak nem marad egy kanyija se. el kell kezdeni dolgozni.
@épészmérnök: jahh, ha te a fidesz-féle külföldieknek szánt átv-t nézed:-)
@jaegtoer: Mi lesz ebből, tekintetes úr?
@Penivaldes:
Szia Peni!
Ma estve tényleg öreg vagyok, nem volt egy könnyű nap a mai.
Nem rég néztem csak be a napköziotthonba, de látom zajlik az élet és szerencsére nincs annyi tetű mint tegnap.

Sőt, mintha szabaccságra mentek vona.
Nem vagyok naív, csak műszakváltás van, tudom.
@épészmérnök:

m bajod vele? nem baj az ha látja a pógár hogy a szemét szolgáltató az egészből csak 6,3%-ot tehet "zsebre"
@épészmérnök:
gondolom valaki megint öngyilok lesz. mindazonáltal nem vagyok tekintetes, akárhogy tekintgetek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja-ja, de a harmadik elképzelésedet támasszad alá kankrétumokkal is, jó?
Teccik, de -ki fizeti a zurológustot?- hogy egy klászikusal nagyképűsköggyek.

Szal?
@jaegtoer: Semmi bajom, értelmes dolog. Mindössze azon csodálkoztam el egy icipicit, hogy az mszp-nek eszébe jutott valami. Csak így tovább!
@jaegtoer:

DOLGOZNI???? Mert a náci Mer Kell azt mondta??? No pasaran!
@Penivaldes:
De te nem vagy troll y bus.
Viszont jó, hogy itt vagy!-:)
@épészmérnök:

"_Mindössze azon csodálkoztam el_"

asztat elhiszem asztatat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ha enni akarnak a ravasz görögjei meg törökjei, akkor pasa vagy helota de csak valami kaja után kell nézni, mert a terülj terülj asztalka helyett most az üssed üssed botocska van prolongálva.
@jaegtoer:

Ady Endre: A ló kérdez

Lovamra patkót senki nem veret,
Be szerencse, hogy senki sem szeret:
Döcögök, lógok követlen úton
S hogy merre megyek, nem nagyon tudom.

S a rossz úton, mert minden ellovan,
Felüti néha fejét a lovam
És megkérdi, míg szép feje kigyúl:
Hát mi lesz ebbõl, tekintetes úr?
@jaegtoer: ne egyenek. úgyis fogyni kell a nudizáshoz.
"Miközben az Európai Unió vezető politikusai Ciprus megmentését éltetik, a szigetország átmenetileg kilépett az eurózónából, mivel kénytelen a tőkemozgást korlátozó intézkedéseket bevezetni a betétek pánikszerű kivételének megakadályozása érdekében. "
@épészmérnök:
tuttam!tuttam! tuttam hogy hülye vagyok! :-)
@jaegtoer: (Csak tunnám, mit jelent az, hogy "ellovan".)
@Penivaldes:
Nudi??? Miről maradtam le nyuszifül??? :9
Mikor? Hol? Ki?????? (Ez a lényeg, mert hát vérnyulunk és a namitirok csávó... khmmm. szóval nem hoz lázba... :D )
@Penivaldes:
Ne bonyolítsd már az estét, így is hulla vagyok...
Nem vagyok boldog, csak bátorkodtam utalni arra a tényre, hogy tele van ma a dajcsom a világgal, viszont szeretek mindenkit eminnen, akinek van arcza.

Érthető?
Pusszíí Ket!
@Penivaldes:

a csajsziknak enni kell. ha nagyon csontosak akkor nagyon szúrnak. és az nem jó senkinek. az idegenforgalomnak se. pontosabban se a helyieknek, se az idegeneknek. a nudizás meg mellékszál, most úgy is ki van mindenük a gatyóból is meg a bugyiból is.
@Knósszosz: "szeretek mindenkit eminnen, akinek van arcza."

Valamint fogadban tartva átviszed a túlsó partra a vak néniket :-)
@épészmérnök:

én sem tudom, de most már kiderítem. mondjuk nem ma...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Kell a kajak, azzal lecsorgunk a tengerig, a cirkálóval meg cirkáljuk, hogy hol emelkedik ki a habokból a gyorsnaszád hátsó fertályának a tájékán a tuggyukki.
Nyárig fel tudsz készülni?
Verő lapátokat hozzál! Ja, és ásót a méltó végkifejlethez.
@Penivaldes:

deeee deee deee !!! úgy sokkal könnyebb:-)
@Penivaldes:

nem vagyok kövér. jó erőben vagyok.
@Mariann19:

"és ásót a méltó végkifejlethez. "

vízben ásni? hullámsír. egy csepp sem fog sírni utánuk cseppet sem
@jaegtoer: Most, hogy sorolod a lehetőségeket a londoni bankoknál, az jutott eszembe - hála Neked - hogy a sajátomatis ki kéne venni belhonban. Biztos, ami biztos.
Ez a Ciprus nagyon bekavarhat, és ha el kell mennem - neadjisten - az Örök Vadászmezőkre, legalább a szertartásra jusson valami. Vagy legalább a szállításra a kremóig.
@jaegtoer: miért? jó az, én már voltam pompom lány edzésen.
@Penivaldes:

"és ha vak néni nem akar átmenni?"

akar, nem akar, át lesz tuszkolva. oszt jó napot meg jó nagyot!
@jaegtoer: Ejnye! A hullámsír ingyenes, csak nem gondolod, hogy IMF hitelt veszünk fel ilyen célra, aztán jöhetnek az ő diktátumaik, a megszorítások. Annyit nem ér. Ő.
@épészmérnök:
-:)))
Akár... csak ne hívják őket nyuggereknek.
Akik ezt teszik, azokat átviszem a másik partra szívesen. Nem olyan széles a Sztüx, magam is megbirkózom vele-:) Persze nem vagyok profi, majd veszek előtte leckéket Bolitól, mert én az evezőt a tollánál fognám meg amilyen hülye vagyok, ha rajtam múlna.
@Mariann19:

könnyelmű vagy. annyi kamatot nem fizetnek utána, hogy megérje kockáztatni, az árfolyamon behozod az elveszett kamatot. ne vesztegesd az időt.
@Penivaldes:
Bezony, állítom!

Alábbiakat olvasván; jó éjt Peni!
@Penivaldes:

én még nem voltam, és őszintén szólva nem is szeretnék:-)
@Mariann19:

szerintem többen inkább bónuszt adnának, mintsem megszorítást követelnének. ásóügyi folyamatra.
@jaegtoer De jót vigyorgok ezeken a rejtjeles írásainkon. Olyanok vagyunk, mintha Mosolygóban lennénk. Jókat röhögünk, és csak mi tudjuk, mi ennek a tárgya.
Azért hajtsunk rá a bónuszra, hátha egalizálja a
kedvezőtlen árfolyamot. Ne legyünk örök vesztesek állandóan. Tegyük meg az első kapavágást!
@Mariann19: Megteszi a ciha is igaz ott nem adnak kamatyos kamatyot:-) Ha Knosszi mát a Hádészba akarja vinni az illetékeseket, akkor kifenem fogaim, oszt cerberálok egyet, nehogymá visszakapaszkodjanak:-)Szükség esetén még a Szent Gránátalmát is beáldozom:-)
@Mariann19: Amúgy meghamár mosolygó... elég a megfelelő újat felmutatni... mondjuk a középsőt az ég felé:-)))
Így szerezheti meg banktitkaidat a NAV: mit mond Péterfalvi?

2013. március 26., kedd 5:26 Dutka Noémi

Címkék: adózás,nav,banktitok,adatvédelem
Gyorsabban hozzájuthat az adóhatóság július 1-jétől a különféle bankok, pénzügyi szolgáltatók által kezelt adatokhoz. Azokat ugyanis kötelező lesz elektronikus úton továbbítaniuk az adatgazdáknak, ha az adóhatóság megkeresése is elektronikus úton érkezik. Ez a könnyítés azonban továbbra sem teszi lehetővé, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) célhoz kötöttség nélkül adatokat gyűjthessen és használhasson fel - válaszolta lapunk érdeklődésére Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke.

www.penzcentrum.hu/adozas/igy_szerezheti_meg_banktitkaidat_a_nav_mit_mond_peterfalvi.1035911.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Mariann19:

" Tegyük meg az első kapavágást! "

jó. legyen ez a végszó. ásó-kapa-nagyharang.

jó éjszakát és édes finom álmokat másról mással.
@le Látó:
Nono... nem kormányülés van itten kérem!
Én is elköszönök ajvé shalom godlikt meg anasztáziavissza!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" igaz ott nem adnak kamatyos kamatyot:-) "

aki tud, annak az is meglesz. kamatostul.
Mindegyki be/ki dűlt?
Nohiszen...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na jaa. Ahogy nézem, jut minden hónapra 1 FKF-esemény.
Valaki kimaradt volna a buliból?
@Felebarát:
Köszi, nekem alacsony a vérnyomásom, tehát egy ilyen emelés csak jót tesz! "Y" viszont nem teszi ki a kirakatban amit tőlem kapott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
15.09
Nem "csak" a megregulázás a cél. Hanem majd lesz kötelező, adók módjára beszedendő kamarai tagdíj a pedagógusoknak is. És összetehetik a két kezüket, ha Békemenet-kölcsönt nem kell jegyezniük!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
16.15
Ha már hóhelyzet: a 14-15-i a tűzoltók beszámolóiból:
htfsz.hu/downloads/Kommentar_nelkul.pdf
és ilyet nem fogunk SOHA olvasni egy Orbán-bábtól:
"Volt tűzoltóként és katasztrófavédelmi főügyeletesként is szégyellem magam, és
megkövetem Önt és a Nyilvánosságot Tóth Ferenc nevében (is).
Csabai László nyugállományú tűzoltó alezredes”
@kekex:
Ráadásul - maradjunk annyiban - ez az optimista verzió! :(
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
20.05 Akkor nem a "váz" hanem a vár van 50 méterre a tengertől. Köszi a tippet, de a "nyomortelep" se semmi! Ilyenbe én is szívesen elnyomorognék - akármeddig is.
@épészmérnök:
20.51 Ady A ló kérdez című versét 1913-ban, a háborút megelőzően írta. 100 éve! És aktuális!
2 világháború, forradalom, ellenforradalom, diktatúrák után elmondhatjuk: visszaérkeztünk ugyanoda, ahonnan 100 éve elindultunk.
És ha a magyar emberek hozzáállását tekintjük, nekünk is csak a káromkodás és fütyörészés marad.
"De ha a piszkos, gatyás, bamba. Társakra s a csordára nézett, Eltemette rögtön a nótát: Káromkodott vagy fütyörészett."
@épészmérnök:
20.57 Csak ezt találtam az ellovan magyarázatára:
Jékely Zoltán
Virágének, II

"Felhők futnak, napok rohannak,
hiába vártam, nem történt csoda.
A május ellovan. Olyannak
érzem magam, mint hervadó virág,
melyet nem ért termékenység pora."
Tehát ellobban, elillan, elmúlik lehet az értelme. Lehet, hogy 100 éve még közismertebb kifejezés volt.
ne végre matt tolcsi a hejére került

indavideo.hu/video/Matolcsy_Gyurka_az_orszag_megmentoje_R

@kekex: sms témában a legjobb:

"Ha elromlott a hűtőszekrénye, vegyen újat. Pénzügymin."
@kekex:
Én is beülök a kocsimba és várom a következő SMS-st! :D
mondjuk a németben nem emléxem "big"-re, ott inkább a groß járja.
@Nap Pali:
Basszuskulcs! Már majdnem kinyomtam az ELSŐ videó után, mert azt hittem, hogy az Óriásölővel akarsz tisztelegni előtte! ElTolcsy az unortodox bunkójával leveri a világ pénzügyi rendszerét!
szerintem rövidebb és tömörebb - csak nem olyan röhejes - mint az utána jövő rész.
@kekex: bocs az ősforrás: uzenofuzet.blog.hu/

amugy elképesztő szánalmas egy ürge... kár hogy nem kabaré "man" ...
annak nagyon jóóó lenne... főleg a slusszpoén... amikor a balf@sz nem jegyez meg 3 szót és mint egy agyatlan po:cs nyomul összevissza...

amugy dr.Á.János bűnszervezet tag és hitvány po:cs is szánalmasan mosojog rajta és fel is sóhajt

ő se látott EKKORA HATALMAS BARMOT MÉG...
pedig ő asztán a párt sűrűjében nyomul...
"szánalmasan mosojog"

javítás: "szánakozóan mosojog"
@kekex: most látom hogy a zsindex is feltette a videosorába...
"verem a kis eszközömet" - verjed b+ agyatlan po:cs

ajánlom még a mikor a lázárfalvi new polgármester (a marionett tanítóbácsi) amikor a pirospöttyöt hajja átnéz a lézerkirájra hogy mi legyen a reakció: nevetés vagy sírás stb...

elképesztő árulkodó gesztusok !
valaki keressen már nekem egy hivatalos forrást arró, hoyg tavaly aláirtak egy eu-s egyezményt aminek folyománya a 10% és még 1 10%-os csökkentés lesz, ami az árrést képezi a jövőben érkező energia brókereknek és energia szolgáltatoknak...
@Felebarát: Itt keresd: EUR-Lex - Hozzáférés az európai uniós joghoz. Magyarul van.

eur-lex.europa.eu/RECH_menu.do?ihmlang=hu
Én csak ennyit szeretnék hozzátenni, hogy...

Tárki: évtizedes mélyponton az MSZP:

index.hu/belfold/2013/03/27/tarki_evtizedes_melyponton_az_mszp/
süti beállítások módosítása