Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.23. 03:27 Fabius

Kukázható Orbán alaptörvénye

Címkék: fidesz stumpf istván alkotmányosság alaptörvény

"Demokratikus jogállamban nem létezhet korlátlan hatalom, ennek megfelelően az alkotmánymódosító hatalom sem lehet korlátlan – fogalmazott Stumpf István alkotmánybíró -  az Alkotmánybíróság azzal szembesült, hogy az Országgyűlés kétharmados többsége túllépett bizonyos alkotmányos normákat”.

Képzeljük el együtt, hogy érzi magát a Kedves Vezetőnk szombat reggel. Tegnap az utolsó pillanatban elúszott a győzelem, a nemzeti érzelmű ám csökkent értelmű szurkerek miatt kinéz a következő zártkapus mérkőzés, oszt'jónapot zikkájl. Reggel meg az első ami szembe jön neki, az a Stumpf árulás, mert azzal tegnap már a meccs miatti adrenalin pancsolásban nyilván nem ért rá foglalkozni. Csoda, hogy ezek után úgy érzi magát, mint az egyszeri felcsúti autokrata aki végigéz a fiain és így szól: Olyanok vagytok, mint az anyátok picsája. Ahogy nőttök úgy találok egyre kevesebb örömöt bennetek. 

orbán-stumpf.gif

- Szereptévesztés! Az Alkotmánybíróság szereptévesztésben van! Ilyet nem lehet csinálni "ha a népnek nem tetszik a törvényhozó hatalom, majd ő elzavarja." - püfölte az asztalt néhány napja Lázár János a HVG interjúban, és lám, lám, az ellenzékhez semmilyen kötődéssel - sőőőőőt, ugye - nem vádolható Stumpf István inkább képzelné magát alkotmánybírónak, mint apró csavarnak az orbáni autokrácia olajozás nélkül lassan de biztosan besülő gépezetében. Amit kiejtett a száján azt legkevésbé tőle várta, és legkevésbé tőle akarta hallani ÉdesViktor. Most aztán lehet nagy tanácstalanság, mert egyszerre kéne váltott műszakban jégtömlőkkel hűteni a felforrt agyvizet a Nemzeti Koponyában, és kiókumlálni valami legalább félhülyének látszó választ a hétvégi pártügyeletnek. 

Talpra Selmeczi, talpra Kumin, talpra Gulyás, talpra talpasok hamar hamar, ez így nem maradhat! Kiszökött a fogkrém a tubusból, vissza kellene valahogy tömködni bele mostazonnal! 

Nem elég baj, hogy Lázár telebeszélte azt az újságot mert nem gondolkodik, még ez is?! Ha lesz valaki aki összeadja, hogy egy meg egy az kettő, akkor nagy szarban leszünk! 

1: A fideszes alkotmánybíró szerint is túllépték az alkotmányos normákat.

+

1: Lázár szerint a népképviseletet nem lehet gondnokság alá helyezni. Ha a népnek nem tetszik a törvényhozó hatalom majd ő elzavarja. 

=

2: Ezek szerint értelemszerűen az alaptörvényével együtt zavarja el a nép a törvényhozó hatalmat, mert a: arról saját magatok elismertétek, hogy túllépte az alkotmányos normákat, és b: az alaptörvény B cikk (3) szerint "A közhatalom forrása a nép", és a nép elzavarással kinyilvánított akaratát végrehajtó népképviseletet nem lehet gondnokság alá helyezni. 

Köszi srácok, jól indul ez a hétvége! 

 

838 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1005163542

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Diszlájkoltam Orbán Viktort 2013.03.23. 18:00:25

Két nagy tömeg uralta március 15-ét? A fenét kettő, hanem három, és a legnagyobb azoké, akik egyik oldalból sem kérnek. Ők a távolmaradásukkal demonstráltak. 2011 februárjában még megpróbáltam párbeszédet kiépíteni a két oldal között, de mára már te...

Trackback: Orbán Viktor kultusz 2013.03.23. 14:02:58

Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!... Isten magára hagyta a földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga! ... és hasonló kultikus megállapítások. A politikai dakota közmondások nagymestere és ihletője, a médiacenzorok&...

Trackback: Egyikre pártra sem. Legyen az is egy érvényes szavazat! 2013.03.23. 14:01:58

Nem kormányváltásra van szükség, hanem politikai és erkölcsi rendszerváltásra. Mik is a legnagyobb és alapvető fő gondok hazánkban? Már régebben felsoroltam és most a szavazási bojkott és feliratkozás mizéria miatt talán elgondolkoznak rajta egyesek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ehehe, bizony kellemetlen, ha nem besuloben levo, de mar egyenesen fogaskerekeket kopkodo szardzsuvalo gepbol pont orban pofajaba repul egy 32 fogas titaniumdarab.
Korabban picit gellert kapva pofancsapta mar egy nemet nyilatkozat, miszerint orban (es nem az orszag, nem a nep, nem a zemberek) szavazati jogat kurvara ideje megvonni az EU-ban.
Hetfon mar az EU penzeknek is reszelnek, kedden az osszes EU penzbol grundolt ciprusi offshore-t fogjak elszedni tole.
Aztan ott kezdi, mint az elejen, csak forditva: all a felvonulasi teren es torka szakadtabol maga ala ronditva ordit, hogy GYERTEK VISSZA OROSZ BARATAIM!!!!
Minden animacio nagyon jo, de azt hiszem nekem most ez tetszik a legjobban! A kismacko milyen kis ugrabugra :>
Egye fene, ezt is magamhoz vennem a kis pinterrel egyutt, egyutt falatozhatnanak ikertalkabol, es ha nagyok lesznek, hat majd duoban toljak a dorombot a kis morcik a kandallo parkanyon :)
mikor én évekkel ezelőtt azt idéztem ide a Bellini Norma szűzséjéből, mikoris a druidák királya Oroveso, megkérdezi leányát Normát aki a Hold istennőjének mindenható főpapnőjeként jóstehetséggel megáldott, mit lehet tenni az elnyomó és megszálló római sereggel, Rómával?és a válasz hamarosan elpusztúl, de senkisem tuggya kívűlről megingatni sem hanem belső ármány és felfuvalkodottság saját vesztébe sodoraj és megszűnik

mondtam én a narancsosokra is ugyanezt önmaguk legyőzői mert ilyen felfuvalkodott, üresfejű értéktelen banda nem ismer határt mint a kiskölök a kiscsoportos óvodában minden kislapát és minden kisvödör és az összes homok is neki jár mert azért kiráj

és mint Pomádé király a gyerkőccel amint a semmibe öltözve büszkén hordja vánnyadt testét közszemlén mikor felismeri a kirájon nincsen semmi

akkor már csak a diliház marad a legyerősebb gumiszoba és kényszerzubbony a kis skizó tetű alcsútbasznádról Nabuccó a fejére rántotta a kronát és kiáltotta nem vagyok kiráj isten vagyok és abban a szent pillanatban megőrűlt megbomlott a zakkant ketyere és mint bugyuta senki kér kegyelmet azoktól akiknek annyit ártott

brühühühü
nem lennék meglepve, ha eszt a stumpf urat is beetették volna ezzel a bajnai sütivel, valamint akkor se, ha holnap ugyanez a stumpf úr kijózanodván síkra szállna a szanyiszló táncsics díjáért. mer ez így logikus.
Nem kell problémázni! Amint a Századvég rossz közvéredénykutatást közöl, meindul a nép lecserélése. A borítékok már megírva, felcimkézve a következő szavazásra. Már csak egy megbízható székely postás kell, aki eljuttatja a megbízható, kijelölt számláló bizotsághoz.
Nagyon nagy baj lehet, ha Stumpf imigyen szólott.

Ha jól emlékszem, hasonlót az előző ciklusban is elkövetett.
Ha következetes (azaz fél OV-től), akkor ma már magyarázkodni fog, ha valóban alkotmánybírónak képzeli magát ( azt gondolja lehet önálló véleménye), akkor nem.

Ez esetben Papcsák már "írja" a törvénytervezetet az AB megszüntetéséről.
@Derabitz:

Nem gondolom, hogy ilyesmit a Századvég valaha is meg merne tenni.
@Orica Középföldi: nem gondolom, hogy apósával a háttérben félne a volt népfrontos...

@Derabitz: ott csak olyan adatot látsz, amiért fizetnek...
@guma:

Ma már semmit nem jelent a 78 éves após. 23 év alatt sok minden el-,megkopott.
Annyi súlya lehet, mint pl. Pozsgainak:)
...iiiigen, tegnap én is olvastam este, és először nem is értettem a dolgot. Ivott valamit stumpf, és úgy adta ki a közleményt? vagy véletlenül a Bajnainak szánt anyagot adta postára az MTI-nek?
úgy vélem, lesz még ebből magyarázkodás. mindenesetre orbán gyomorfekélye megint kiújul a hétvégén. ha nincs neki, akkor meg lesz.
Na, tessék belenyugodni, a napokban a szennymédiában tanúja leszünk annak, hogy most majd jól kiderül Stumpf elvtársról, hogy az egyik rokonának a rokona pl. komcsi volt.
Vagy még az is lehet, hogy a komcsik alatt belügyminiszter, vagy hasonló, de eddig titkolta és ezt senki nem is gyanította...

A tegnapi dilemma mire jutott papírügyileg?
Ahogy én nézegettem, eredetinek tűnt az a képviselő levél PDF, inkább csak az időpont és a dátum a fura. Talán csak a Ctrl-C, Ctrl-V használatának a furcsasága volt benne gyanús, bárki megírhatta - mindamellett az büdös, hogy a képviselő összes egyéb anyaga az oldalán van beírva a webre, ez az egy van PDF-ben fellinkelve. Talán csak egy született amerikai tudná a nyelvtanisága és a szöveg eredetisége alapján jobban megmondani, írhatták-e ott, vagy nem.
@Orica Középföldi: Nem vagyok biztos benne, hogy Heim a végsőkig követni fogja a Vezírt, bele a bukásba.
Érdekes dolgok történnek megint össztűz alatt a rendszer, kívülről belülről. A gazdasági prognózis sem valami fényes. Tegnap már linkelte valaki, a jegybanki hatalomátvételről-by Matolcsy szóló írást. Abban is érdekes dolgok vannak. (Azt hittem az lesz a következő téma Fabiusnál) Szóval ha rajtakapnak minket, hogy manipulálunk az adatokkal, akkor úgy alánk rúgnak, hogy le sem esünk többet. Mármint az EU is, meg a piacok is. És ez utóbbi fog jobban fájni.

Szóval bomlik, bomladozik a rendszer, vannak olyanok akiknek ez már nem fér bele. Érdekes elgondolkozni a Kopits, Mellár, Ángyán, Nyikos (Stumpf??-kérdőjeles, mert ezzel művének még a tizedét sem tette jóvá) féle megnyilvánulások nyomán, hogy lehetne ebben az országban akár normális jobboldali kormányzásra is lehetőség. Ha vannak ilyenek is, miért elégszenek meg az emberek (Fideszesek) a Szijjártó, Lázár, Matolcsy képviselte színvonallal? A Vezírt már nem is említem. Régóta foglalkoztat ez a kérdés. Miért mindig a sz.r úszik a tetején? Miért választja a magyar mindig az igaz út helyett a könnyűt?
@Orica Középföldi: nono...
a "tudás" ma is hatalom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

@Boli ezt onnan lehetne megtudni, ha valaki venné a fáradságot és felhívná az irodáját, úgysem ő veszi fel van erre személyzet és megkérdezni mi is a helyzet, azonnal kiderűl egyébként semmilyen kérdésre nem válaszol ami a konstituency-jén kívűlről érkezik ebben az esetben lehet hogy telefonos kivételt tesz ha az autenticitás-át vitatja valaki egy dokumentumnak ami nem jelent meg a saját oldalán viszont a hivatalos levél űrlapon valaki begépelt egy szöveget és nincs is aláírva vagy ha igen (most nem nyitom ki levédtem) akkor ki tuggya milyen hamisítás, ha valakinek megér egy nemzetközi hívást akkor tegye meg...a teljes anyag ami tegnap itt volt az előző blogon azt mutatja, hogy az pürge különvéleményt formált egyedűl és nem is volt jelen mert mert Rómában pápázott és talán még mindíg ott van mert Kongresszusi feladfatai vannak ezzel kapcsolatosan

igazad lehet valaki szerzett egy: LETTERHEAD-et ahogy ezt USA-ban is híjják és kitöltötte, majd betette a webre valahová ami nem aképviselő hivatalos oldala

úgyhogy nem is kell annak felfogni csak a naívak teszik

brühühühühü
@guma:

Ez igaz, de hol van ez a "tudás" a mai belügyéréhez képest:)
harmadikként adjuk hozzá magának orbánnak a Kossuth (tényleg! Meddig lehet a hazai liberalizmus vezéralakjának a nevét megtűrni? Nem valami tót zsidó volt ennek az anyja?)-rádióban sugárzott, a német rajzfilm miatt dühkitörését - "egy óra múlva már nem lennének a helyökön" - és talán nem csak a reggel, de a délelőtt is jól indul.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

az lehet a tréfa, hogy az eredeti weboldalról valaki letöltött egy dokumentumot a letterhead-del és kitörölve az eredeti szöveget belegépelte az akármit és az egész csakis a neten létezik és nincs is hardcopy eredetije amit a telefonhívás azonnal megoldana...ha valaki ki akar baszni a fidesszel az hívja fel az adott számok egyikét én betettem az egészet tegnap a gyíkunkra

brühühühühü
@sertelen:

begolyózott a mini vagyis zsebibab? be is szart? mérgében?

brühühühü

tudod nem hallgatom nem nézem mert kiütéseket kapok tőle pedig a skarlátot sem kaptam el a húgomtól aki mellettem volt fél méterre ...
@Orica Középföldi: az aktákban - amik nem akarnak megnyílni...

tudod egész elképedtem mikor olvastam, hogy az első választáson induló pártok 100 millkát kaptak a kerekasztal döntése nyomán.
egyedül az ifjaknak nem volt ez elég és felvettek még 100-t a MHB-nál amit elfelejtettek visszafizetni - így indultak.
szóval van ott "elásva" olyan tudás ami még ma is tőke lehet...
@Orica Középföldi: ja és emlékszel a nyilvánosságra került hangfelvételekre, meg kövér kijelentésére - neki külön jelentenek...

na azok az emberek, még azok az emberek akik beosztottai voltak zömében - vagy tévedek?
@rodeo36:
Telefonálgasson a rosseb, erre lennének az újságírók, ha lenne egy kis vér a pucájukban.
Modellváltás: államosították a házi segítséghívás
2013. március 23., szombat
Szerző: Pálmai Erika

Címkék: államosítás; segélyhívás;

Az átszervezésre még nincs pénz, de hétfőn sietősen államosították a jelzőrendszeres házi segítségnyújtást.
hvg.hu/hvgfriss/2013.12/201312_allamositott_hazi_segitseghivas_modellvalta
@guma:
Mert ott nem lépett senki a torkukra... Ott pofátlanodott el a csürhe, rájöttek, hogy bármit megtehetnek, következmény=0. Kussolnak sokan, egy kis alamizsnáért befogják a pofájukat, ők meg lophatnak vígan.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Már apránként az aprópénzek söprögetése folyik.
Másik oldalon meg nyomják ki a körben lévőknek a mocsok nagy pénzeket.
Orvosi területen dolgozó magáncégnél azért már felhúztak vészforgatókönyvet, hogy ha ezek a bolsik továbbnyomulnak, nem tisztelve a magántulajdont, akkor mi, merre...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a lakiteleki néptanító az országházban jelentette ki, hogy úgy vették fel a kölcsönt a népfőiskolára, hogy tudták nem fizetik vissza...
(szóval sorolhatnám miért van hányingerem az egész bagázstól.)

és ledöbbentem, milyen csend maradt szavai után, pedig azelőtt emelték a 3%-os lakáskölcsönt 35%-ra és onnan kezdtek az emberek tömegesen hajléktalanok lenni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Dumagép... Répaverem feltöltve? :))
Tegnap este ámokot futottál? :o)
@guma:
Viszont a párt és az ő gazdasági háttere azóta él remekül. Ja kérem, azt nem értik sokan, hogy plusz nagy jövedelemforrások és bevételek nem keletkeztek, sőt inkább csökkentek, csak az elosztási arányokat rúgták nagyon csúnyán fel. Viszont ezt a sok kétbites agyhalott pártdroiddal nem érteted meg, a gazdáik pedig ebből élnek remekül, terelgetve a szerencsétlen birkáikat.
@rodeo36: ne mond már, hogy nincs egy újságiró akinek ez nem érné meg
@Felebarát: bár jó lenne látni a rendőrségi jelentést a biztoshoz...addig mondhatja bki
@Felebarát: ez nem újdonság.
Pécsen is lebuktak anno, a rendőr megvárta a lefülelt "bagázzsal" kubatovot (akkor a youtubon láttam) és - történt valami?
nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk kérem...
@rodeo36:
nekem azért is furcsa a levél, mert
1. lábléc és bármilyen hivatalos dokumentumra utaló jel csak az első oldalon van
2.1 az első oldal alján ott van a szöveg: "Printed on Recycle paper", tehát nyomtatott dolog bescannelt verzióját láthatjuk
2.2 ezt erősíti az is, hogy nem lehet pdf szerkesztőben kijelölni sehol a szöveget - mivel kép
3. a szöveget gyaníthatóan európai gépen készült, nem amerikai, mivel
3.1 ékezetet használ, ami az amerikaiak nemigen használnak
3.2 a macskaköröm európai stílusú: elöl és hátul is fent van, így "idézet", míg egy angol wordben ez „így néz ki”.
4. ha kinagyítjuk a szöveget, az első oldalon jól látszik, hogy scannelés, mivel MINDEN szöveg körül ott látható a kis maszat, amit egy közepes árú scanner nem tud feldolgozni, ámde! a második oldalon a szöveg élesen elválik a fehér háttértől, vagyis utólag lett rámásolva szövegszerkesztőügyileg.

szerintem egyszerű hamisítvány eredetikből összeollózva.
@rodeo36:
én elküldtem nekik emilen és megkérdeztem, ők írták-e
info@csce.gov
ha esetleg válaszolnának, jelzem.
lehet, hogy tömegével kellene nekik küldeni:)
@Secnir:

erről, csak annyit kell megvizsgálni, hogy mivel nincs aláírva csak a hivatalos levélformán van a szöveg, hogy más hasonló dokumentumokon milyen betűtípust használ, hányas betűnagysággal és milyen margókkal

ez az egész így nagyon gyanús...március 19-re datálva amimor az ürge Rómában volt és még valószínű ott is van, hivatalos kiküldetésben

brühühühüüh
sőt, továbbmegyek: mivel a csce.gov weboldalát átböngészve semmilyen link nem mutat rá, gyaníthatólag van valahol egy hely, ahová FEL lehet tölteni doksikat, akár ideiglenes jelleggel, és ezt adták meg letöltési helynek.

az előbbi felsorolásból kifelejtettem:
5. a pdf properties -e töküres. ergo hiteltelen.
@Secnir: első oldal eredeti, a második csak ott van?
@punkfrog: lehet, hogy válaszol, attól függ mit kérdeztél? én a magam részéről kizárólag azt kérdezném hogy az iktatószám nélküli levél autentikus e- vagy hamisítvány, mint magyar jogod van tudni mert magyar vonatkozású, egyébként nem válaszol csakis a saját választókörzetének lakói bármiylen felvetésére

megláttyuk

brühühühühü
@punkfrog:

nézd meg ezt, ez egy eredeti bejegyzés, semmi levélforma semmi más csak egyszerűen és hogy kihez lehet vagy kell fordúlni további felvilágosításért

szerintem az a levél hamisítvány és nagyon rossz

chrissmith.house.gov/news/documentsingle.aspx?DocumentID=325114

nüzd ezt meg, március 21-i keltezésű, a "levél" teljesen más tehát hamis ez a stílusa amit a Smith csinál

egyedűl a betűtípus azonos, azt hiszem a default

brühühühü
@Felebarát:
a pdf-ben mindkettő ott van, de csak az első fejléces, stb...
és az printed recycle bin aláírás pecsét lófasz nélkül.
@Secnir:

ez a képviselő hivatalos oldala:

chrissmith.house.gov/news/documentsingle.aspx?DocumentID=324299

nincs más ezen van minden ami rá vonatkozik

kár keverni a levél úgy ahogy van egy hülye hamisítvány valaki előkapart egy blank levél formát a vagy egy kitöltöttet és fotoshoppolta vagy egyszerűen az adobe-on átalakította és utána belegépelte

ugyanolyan mint a névtelen gépelt levelek az 1950-es években

brühühühühü
@Secnir:
ez az összes link ami nála hivatalos:

chrissmith.house.gov/links/

brühühühü
amiről te írsz az nem tartozik hozzá!!!!!!!!!!!!
@Secnir:

hajszál pontosan, a scannelt levélpapírról kitakarta scanneléshez a bármilyen szöveget ami rajta volt kinyomtatta szines ben és belegépelte, vagy annyi fáradságot sem vett, henm hanem egyszerűen PC-n bemásolta mint egy képet, megnézem már kinyitottam

rohadt egy dolog kérdés megtalálják e ha képviselő nyomoztat utána pláne ha semmi köze hozzá

brühühühü
minden politikus bűnöző
Az erdélyi szármarású narancsmaffia még műholdképet is hamisított,hogy beperelje a Blikket!Ezek a srácok mindennek a legalja!@rodeo36:
@Secnir:
400x-ra nagyítottam, az egész beleírt szövegen látható, hogy ki van ollózva valahonnan és rá van ragasztva, illetve bele van másolva mint egy kép, olcsó kis hamisítvány
800x még feltűnőbb és a letterhead is scannelve van, úgy tűnik darabonként, mert nem tudta másképpen lehet hogy egyszerű "paint"-et használt? de azt még én is jobban tudom...mert ki lehet "fújni" a pacnikat és koszt

brühühühühü
@Secnir: nem mellesleg, csak érzésre, a második oldal - nekem úgy tűnik - mintha nagyon picivel nagyobb betűket használna. És az oldalszámozást és az aláírás hiányát se feledjük.
Előzmény CHRISTOPHER H. SMITH leveléhez
(2013. március 23. szombat) Fellegi: Orbán zéró toleranciát hirdetett a rasszista politikával szemben
Orbán Viktor miniszterelnök zéró toleranciát hirdetett a rasszista politikával szemben - jelentette ki Fellegi Tamás volt nemzeti fejlesztési és tárca nélküli miniszter az amerikai képviselőház külügyi bizottságának egyik albizottságában szerdán, egy kérdésre válaszolva.
A mintegy 60 fős hallgatóság előtt megtartott ülésen, amelyen a magyar helyzet mellett az antiszemitizmus skandináviai, nagy-britanniai, franciaországi, ukrajnai, görögországi, egyesült államokbeli és közel-keleti megnyilvánulásai is terítékre kerületek. Az elnöklő Chris Smith republikánus képviselő szerint az ülés egy meghallgatás-sorozat első része volt.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=625925&referer_id=toplist
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=352233561559798&id=336958929753928

Széles Gábor Hivatalos oldala · 588 like this.
40 minutes ago ·
Döbenetes!Az USÁ -ban a fél bankrendszer bele bukott az ingatlan lufiba itt Magyarországon se az ingatlan lufiba se a svájci frank lufiba egyetlen bank sem bukott bele.Pedig ha a Fidesz jövőre nyerni akar akkor nem "falazhat" tovább a bankoknak.Igen is a lakosság oldalára kell állnia.Meg kell inditania az Igazság Minisztériumon keresztül a hivatalos pereket és hulljon a férgese!
@Felebarát: mint láthatod secnir-rel is elemeztük és megállapítottuk, hogy nílvánvaló hamisítvány, tudniillik a képviselő nem használja ilyen célra a levél formáját, ha meg a Kongresszus-nak ad be egy törvényjavaslatot -arról is van az oldalán egy minta- azon sem szerepel semmi ilyen paprikajancsis izé mert arra meg más formátum van a Kongresszusban és azt kell kitöltenie...

a második oldal azért született -hiányzik a lapszámozás ami egy hivatalos levélen alapvető méghozzá úgy, hogy minden oldalon megadja az összes lapok számát is és hogy hányadik amin éppen olvasunk- mert a "kép" nem fért rá egy lapra

gusztustalan hamisítvány

el kell kűldeni a képviselőnek hogy tudja, és hogy feljegyzést írt egy olyan értekezletről amin nem is vette részt...ha jól emléxem épészmérnök bemásolta a listát és az ő neve nem volt rajta

brühühühühü

ebből kell botrányt csinálni, megkeresik az ürgét kikérik ha nincs az USA területén és börtön jár érte jó hosszú
@rodeo36:
ezt kérdeztem:
The attached document was issued by the office of your?
@Secnir: ránagyitva a második nem syemcsés...
Komolyan gondolja vki, hogy besül a FideSS gépezete?

Hisz csalásra optimalizálták a választási törvényt. A szavazók adatainak titkosítása kapcsán is csak a listák titkosságát feszegetik, nem azt, hogy meg kéne engedni az autorizált nemzetközi felügyeletet a törvénynek.
Szóval elcsalják, és fű se fog nőni.

Nem ők sülnek be, hanem minket darálnak be kutyakajának. A csökkentett-árú gázzal fűtött kutyauszodás kutyaházban levő kutyájuknak. Már ha marad rajtunk hús. Mert ha nincs befektetés, akkor meló sincs, és akkor a rezsim 86,5%-át sem tudom fizetni, meg a 10%-át sem. Meg kaját sem veszek. Oszt jónapot.

Hány ember halhatott meg a télen, mert pl. megfázott, és se fűteni, se gyógyszert venni nem tudott? Csak erről nincs statisztika és nincs facebook publicitása... ("Mondd, mit érlel a sorsa..")

Hogy lopni mit fognak, nem tudom. A maradékot. Hisz megmondta a szociálpolitikával gyilkoló:
Aki az autópályára megy, isten kezében van. Magyarul:
Fizeds, paraszt, az adót az állami autópályakezelő szolgáltatásra és az autópálya-díjat - fizesd csak úgy viccből -
csakúgy, mint az adódnak azon hányadát, amit korábban felsőoktatásra és eü-re volt szokás fordítani (nyugdíj dettó) - és dögölj meg.
Mi nem szolgáltatunk neked belőle.

Szóval, mitől sül be a gépezet? EU befagyasztja végre a pénzcsapokat, és a saját keresztapái, védelmi pénz szedői tekerik ki a nyakát?

Jobb napokat!
Úgy tűnik, lassan beérik az elmúlt 3 év szakértő és kekeckedő politikája. A szopóroller begördült minden fronton, a sünök elkezdtek mozognii a seggekben. De azért vannak még erőtlen próbálkozások. Elkezdett széthullani a rendszer.

"Tobin-ügy: A kormány nekimenne az EB-nek
Viviane Reding szerint mivel a magyar igazságszolgáltatás nem független, érthető, ha Írország nem adja át a gázolót."
index.hu/belfold/2013/03/23/tobin-ugy_a_kormany_nekimenne_az_eb-nek/

A sarokba szorított patkány esete....
Megvan a teljes (?) levél!
chrissmith.house.gov/news/documentsingle.aspx?DocumentID=321456

“Unparalleled since the dark ages of the Second World War, Jewish communities on a global scale are facing verbal harassment, and sometimes violent attacks against synagogues, Jewish cultural sites, cemeteries and individuals,” said Smith, who has co-chaired the House Bi-Partisan Coalition for Combating Anti-Semitism for years. “It is an ugly reality that won’t go away by ignoring or wishing it away. It must be defeated. We gather to enlighten, motivate, and share ideas on how not just to mitigate this centuries-old obsession, but to crush this pernicious form of hate. We see this in governments as varied as those of Iran and Egypt, Pakistan and Syria and Saudi Arabia, and the list doesn’t end there.” (Click here to read Smith’s opening remarks)

The congressional hearing was entitled “Anti-Semitism: A Growing Threat to All Faiths.” Those testifying from the U.S. and Europe include witnesses from academia, religious freedom organizations and democratic advocacy groups (Click here to read their testimonies):
@Felebarát:

nem tudom mi van linken itt, de a tény a Freddy Mac és a Fanny Mae (két félig állami ingatlan cég) teljes nihilbe ment 2008-ban

számok önköltség egy átlagos vidéki házra 35 dollár négyzetlábanként és általában 850 1100 négyzetlábat építenek mert nagyobbat a célcsoport nem tud megvenni

beárazzák 130 - 150 dollárra négyzetlábanként kulcsátadásra 25 vagy 30 évre kamatos kamat 0 lefizetés ellenében kijött 300 dollárra ami azt jelenti, hogy egy 35000 dolláros (ha nagyban vesz anyagot és tömegesen épít ennek a fele!!!) házat elad 330000-ért 30 év után már régen szétesett mert kártyavárat építenek, és ezekből a 330000-ekből csináltak a bankok és az AIG meg Goldman Sachs és a többiek "csomagokat" amiket ennek a felfújt árnak a 10 vagy 20x-áért jegyeztek már nem volt mi van a fedezetben a deriváltban (kitaláltak neveket rá) és kereskedni kezdtek vele 1975 óta folxamatosan billiókról volt szó) és semmi fedezet mögötte csak a négercsalád jövedelme aki elvesztette a munkáját és nem tudott fizetni

és akkor összedőlt a hülye európai bankok és ausztrálok "bevásároltak" ebbe a szarba csomagokat és azokat tovább mozgatták...már senki sem tudta mi is van mögötte csak egy csomag papír ami cirkulált és ért 25 milliárd dollárt és továbbadták shortolták meg amit nem szégyelltek

na erre jött az, hogy a nagyokat megmentették de a kicsik eltüntek csődbe zavarták a kis bankokat és biztosítókat és a betéteseiket is

brühühühühühü

ez a link?
@whatsoever: Jó kérdés... a válasz a jövőben. De repedezik a gépezet, és egyre butábbakat hibázik. És a hibák valamikor elérik az egybitesek felfogószintjét. Na akkor lesz orbitális baj... robogni fog az úthenger.
@Dr. jenőke (jenőke): annyira ne örvendezz:-)) Épész ezt már tegnapelőtt éjjek belinkelte:-) A spanyolviasz felfedezése - technikai okok miatt - időlegesen elmaerad:-) Bocs, amőúgy kedvellek. Leginkább az agresszív szomszédod óta:-)))
@Dr. jenőke (jenőke): néyd meg a benne syereplő doksit, egz darab szemcse nincs benne :(
@Dr. jenőke (jenőke):

bucika ez 2013 februar 27-i keltezésű semmi köze a mostanihoz hogy ollóztak belőle akik hamisították a levelet az más kérdés

és nincs rajat a US Congress főpecsétje meg a többi nyalánkság

ébredj má' föl

brühühühü
@rodeo36: nagyits bele...nem szemcsés, de nincs fejléc és számoyás se...
@Felebarát:

kinyitottam -a sok közűl egyet- az én saját pdf-met semmi paca meg pöttyök meg egyéb minő aljas hamisítvány

brühühühühü
@rodeo36:
Így gondolom én is. Ezért most idézek is ebből:
In this respect, I want to recognize the leadership Hungarian Prime Minister Viktor Orbán has shown in the fight against anti-Semitism. Prime Minister Orbán has taken his government into the vanguard of those fighting anti-Semitism in Europe. He has declared a ‘zero tolerance policy’ against
anti-Semitism and seen that anti-Semitic incidents are promptly followed by high-level official condemnations, sometimes by him, sometimes by other officials. There is still far too much anti-Semitism in Hungary, and it is cultivated by the viciously racist Jobbik political party. But I am glad that the Hungarian government has responded vigorously, protecting its Jewish citizens by strengthening legislation and law-enforcement, education and Holocaust remembrance. Another point we will have to consider is whether the countries are collecting reliable hate crime information. We can’t fight anti-Semitic crimes effectively unless we have reliable information on them.
The most recent figures from the U.S., for example, which are collected by the FBI, showed that Jews, less than 2 percent of the U.S. population, are the victims of 63 percent of religiously-targeted hate crimes.
An additional concern is the importance of Holocaust education. If we are to protect our children from the dark evil of anti-Semitism, we must reeducate ourselves and systematically educate our children.
While that starts in our homes, the classroom must be the incubator of tolerance. It seems to me that only the most hardened racist can remain unmoved by Holocaust education and remembrance. Only the most crass, evil, and prejudiced among us can study the horrors of the Holocaust and not cry out: Never again!
@Felebarát:

azért mert ez egy web oldal és be lett írva vagy szerkesztve és a web oldalnak más szabályai vannak

hayd má' az a "levél" egy hamisítvány az ürge nem használja ezt a fejlécet sem a láblécet, van de nem a web oldalra való másrészt a márc 19-i napon nem jegyzett be erről semmit, érted, semmit tehát a levél mivel nem a web oldalén van hamisítvány

brühühühühü

ébreggy má föl
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hm.. pedig jó lenne, ha előbb lenne vmi, mint hogy az egybitnyikek is ésreveszik, hogy hű, izé, éhen döglök, he!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Vagy rosszabb. Kiderül, hogy 1943-ban elvette a játszótársa játékkatonáit.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem tudtam, hogy más is megtalálta.
Viszont megnyugodtam.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ... meg jó lenne, ha nem lenne polgárháború... így is az van, ha hideg is... melegszik...
@Felebarát: korán reggel nem kéne ezt a keszthelyi lököttet.....)
Remélem most már gondplkodnak azon, hogy mi lesz a következő lépés, amivel kiradírozzák Stumpfot.
@punkfrog:

hibás nyelvtan: nem "your" hanem "yours"

egyébként jogos és így elhiszi, hogy nem amerikai vagy

brühühühühü
Stumpf sem egy angyal. Egyszerűen nem akarja, hpgy a romok maguk alá temessék. De az biztos, hogy repedezik a gránit. Ennek a jelei jó rég óta látszanak és decemberben bátorkodtam megírni, hogy bajban lehet a király
endresy.blogspot.hu/2012/12/orban-granitrepedeseinek-nyomaban.html
Akkor sokan mosolyogtak az ötleten. Egyszerűen előfordulhat olyan helyzet, amikor bunkereffektus tör ki.
S ezen az sem javít, ha az oroszok a spájzban, a kínaiak az előkertben lesznek.
@GeoCracker: Szerintem nem számított arra, hogy ennyire nyíltan és gátlástalanul fogják ütni a gránitot.
Ha lenne időm tényleg sajnálnám szegény Stumpfot. Most jutott eszébe, hogy probléma van? Eddig nem sikerült kinéznie Orbán valagából? Nem tűnt fel, hogy az elmúlt három évben, mindent tönkretettek?
@GeoCracker: Én egy ideje várom, mikor kezdenek el menekülni a patkányok a süllyedő hajóról, mert időszerű lenne - vagyis azok, akik szeretnének valamit megőrizni legalább a szakmai hitelességükből (az erkölcsi talán kevésbé megfogható, vitathatóbb, kevésbé nyilvánvalóan fordul egzisztenciális következménnyé..)

De nem: Navra, Girosz, Varga M., az alaptörvény 4-et megszavazó Ángyán, Pokorni mindenki... Professzorok Batthyányi köre...
@punkfrog:

a csce.gov az egy európai web oldal semmi köze az USA Kongresszushoz

ez:

chrissmith.house.gov/contact/zipauth.htm

igenám de be kell jelentkezned és regisztrálnod kell velük és akkor is csak abban az esetben fogad el e-mail-t ha NJ 4. választókerületében laksz!!!!

oda van írva

ügyhogy marad a fax, kinyomtatod és elfaxolod valamelyik fax számra:

chrissmith.house.gov/contact/

az összes "f" jelű telefonszám egy fax szám oda tudsz küldeni

ha a csce -re küldted akkor olyan mintha a papírkosárba dobtad volna

brühühühühü
@Felebarát: én? veszexem? hol?

ne duzzogj olyan vagy mint egy öreg mimóza?

brühühühühü
"...az Országgyűlés kétharmados többsége túllépett bizonyos alkotmányos normákat”, mondja Stumpf. Ez akkor nem jutott eszébe, amikor a Fidesz teleültette az Alkotmánybíróságot Fideszesekkel. Ja, hiszen ő is közéjük tartozik.
@rodeo36: hát igen.ide vezet a kapkodás...na mindegy!
így is úgy is lesz.rják a levelemet.
www.origo.hu/itthon/20130322-osszecsaptak-a-rendorok-a-szurkolokkal.html
Ezt a kis videót Balog Zoltánnak küldöm, hogy láthassa, hogy kitüntetése milyen jó helyre ment.
@punkfrog:
Ezen ne múljon. Egy neten azonosítható IRW névvel kicsit megkérdeztem őket. Ha jön a fekete autó, nem tévedtünk.

Biztos van benne hiba, mert évek óta nem jártam angol földön, de talán a lényeget kiveszik belőle :-)

Dear Comision,

There is an URL at your webs, namely
www.csce.gov/index.cfm?FuseAction=ContentRecords.ViewWitness&ContentRecord_id=1502&ContentType=D&ContentRecordType=D&ParentType=H&CFID=21316484&CFTOKEN=23637111

And, there is a sub-URL to download a PDF-formatting document at
www.csce.gov/index.cfm?Fuseaction=Files.Download&FileStore_id=2326
I attach the downloaded version, and we could discussion about some
strange properties, e.g. the formatting of text with slight relative
rotation of black text block to blue header.

On other hand, the Google could not find any sign of this document by
using www.google.hu/#hl=hu&sclient=psy-ab&q=%22http:%2F%2Fchrissmith.house.gov%22+Hungary&oq=%22http:%2F%2Fchrissmith.house.gov%22+Hungary&gs_l=hp.3...7815.11660.2.12839.2.2.0.0.0.0.407.546.0j1j4-1.2.0...0.0...1c.1.7.hp.oAJz3gf-sD0&psj=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44158598,d.Yms&fp=bb67987ab9723f97&biw=1152&bih=694

So, I'd be very obliged if you could confirm the origin of the document.

Thank you in advance.

Sincerely
@rodeo36: nem okvetlen kuka (én is odaküldtem), ugyanis vannak helyzetek, amikor a válasz hiánya is információ.
Ez olyan.
@V-PORT: Szerintem nem most jutott eszébe. Olvasva párhuzamos indokolásait, már finomabban figyelmeztetett előtte is.
@GeoCracker: :)
"Ha jön a fekete autó, nem tévedtünk."
Ha egy cellába kerülünk akkor dumálunk legalább a régi KEK bulikról.'81-'88 között nagyon ritkán hagytam ki.
@CSENDES: Akkor is. Ő is ennek a rezsimnek volt és lesz a kiszolgálója. Elmondta. Mást tett? Nem fogadta el az Alkotmánybírósági kinevezést? Lemondott? Nem. Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megkúrják.
@Penivaldes: Valószínűleg nem.
@whatsoever: Ezt tekintem bunker-effektusnak. Van a bukásnak egy pontja, amikor már csak pár fanatikus, és az életvezsélyesen kompromittáltak taratank ki a vezér mellett. A többiek elkezdenek túlélésre játszani.
@rodeo36: duzzogni, csak röhögtem, hog minek bizongatod azt ami egyértelmű
@rodeo36: Izé, túl tömör voltam.
Azt fejtegette ez az izé, hogyha a független magyar köztv-ben ilyen előfordulna, akkor egy órán eül utcán lenne az egész banda...
Ami kellően igazolja ennek a majomnak a felfogását önmagáról és a hatalomról.
A demokrációról csak azért nem, mert arról nincs nekije.
@punkfrog: O.K. :-) '84-ig rendeztem arrafele :-) Utána csak szórványosan :-)
@GeoCracker: kiemelném, hogy Stumpfról beszélek, vagyis neki lehetett meglepő, hogy ennyire nyíltan.
A poszthoz: pikántos, szerfelett pikántos. :o)

De jön még qtyára retus!
És rebetli.

Vagy a másik verzió: ahogy többen is írtátok, nyilván megint a szemét újságírók fordították félre...(ja, ez másik lemez, sorry), akarom mondani idéztek rosszul.

Ám a legvalószínűbb, hogy ufókba oltott Tuggyukkik zavarhatták meg Stumpf fejét, és kényszerítették nertelen hazugságba!

Azóta Pista jól van, a család újra kebelére ölte...vagyis ölelte, ufó és Tuggyukki mentesítés megtörtént.

Estván bátyánk állapota stabilan debil megen'... :o)

Sej-haj, ihaj-csuhaj!
@GeoCracker:

na ez így mingyárt más...milyen fokú angol vizsgád van?

mielőtt elkűldesz egy ilye n levelet lefuttathatnál egy grammar and spell checker-t...oblige az nem jelent lekötelezédést

ebben a helyzetben azt írnám, hogy:

I would highly appreciate your earlier communication in the underlined issue, yours sincerely (és a neved)

brühühühühü

felebarát meg majd mongya hogy veszexem
@V-PORT: Én pontosan arról beszélek, hogy tett. Alkotmánybíróként tette 2012. december 28-án.
@sertelen:

ezzel ki is jelentette, hogy nem ismer ellentmondást...minden szarnak úgy kell lennie ahogy ő akarja ha törik ha szakad

lámpavas

brühühühühü
@Felebarát:

ja "egyértelmű" miután -én is- sokan nyilvánvalóvá tettük...

azért olyan cuki vagy egy süvegcukor

brühühühühü
igen szerintem sem NEOnáci a dzsobbik...

a NEO szó nem indokolt... meg ugysem értik...

csak simán: NÁCI párt, mint a fides is...
@CSENDES: "Mindaddig tehát, amíg az Alaptörvényt módosító norma – az alkotmány értelmezés segítségével – képes az Alaptörvény részévé válni, azt az Alkotmánybíróság nem vetheti alá a beépülési parancs tartalmi alkotmányossági vizsgálatának. Amennyiben azonban az ellentét az Alaptörvény rendszerén
belül feloldhatatlannak bizonyul, az Alkotmánybíróságnak ki kell mondania annak alaptörvényelleneségét." (Stumpf István)@V-PORT:
@Penivaldes: majd remélem meglátogacc néha minket :-)
@rodeo36: az angol vizsgám még rigóutvai. amugy anno közepet adtak. De olyan régi, hogy nincs jelentősége.
Eddig még senki nem kérte ki magának az említett fordulatot (angolok sem). De lehet, hogy csak udvariasak voltak :-)
De, mint írtam, nem állítottam,hogy hibátlan. Sőt! Bőven rám férne pár év Londonban :-)
Jó összefoglalás:

"Az alkotmánybíróság nem szükséges eleme egy jogállamnak” – állítják egyesek. Ez csak annyiban igaz, ha az alkotmányvédelem funkcióját más testesíti meg, mint például az USA-ban az érinthetetlen Legfelsőbb Bíróság, vagy Angliában az évszázadok alatt génekbe ivódott alkotmányos szokásjog, alkotmányos politikai kultúra. Nálunk azonban ezek egyike sem áll fenn. A bimbózó félben lévő utóbbit éppen most iktatták ki az elmúlt két évtized alkotmányos esetjogának félresöprésével.

Az a precedens, hogy az alkotmányos előírásokon ennyire könnyen át lehet lépni (csak elég hatalom kell hozzá), nagyon rossz minta, beláthatatlan következményekkel jár a jövőre nézve. Ha ugyanis a maiak ezt megtehetik, a holnapiak miért tanúsítsanak önmérsékletet? Így hal el hamvában a jogállami kultúra. Márpedig megfelelő politikai kultúra nélkül nem valósulhat meg tartósan a jogállam. A demokratikus jogállam ugyanis nem pusztán jogszabályok formai betartásának az eredménye, hanem azokkal az értékekkel való meggyőződéses azonosulás kulturális terméke is, amelyek a demokratikus eljárási módokat motiválják. Ezeknek az értékeknek belülről kell fakadniuk."

atv.hu/belfold/20130323_lex_rex_a_jog_elsobbsege_az_aktual_politikaval_szemben
Másnak is feltűnt, hogy a tegnapi meccs harmadik félidejét, amely az utcákon zajlott, agyonhallgatja a széljobb össszes médiája?

A kuruc.info mélyen kussol a "nemzeti" csürhe tegnap esti dühöngéséről.
Gaudi is Gyöngyöspata vagyonát ajánlgatja a Szent Koronának.
Morvai se ordít rendőrterror miatt.

Tegnap a HörrTVs Császár se forradalmároknak említette Orbán kedvenc és százmilliárdos nagyságrendben kinyalt seggű csürhéjét, hanem úgy, hogy "szemmel láthatóan lerészegedett szurkolók provokálják a rendőröket".
Pedig ez a csürhe ugyanaz, akik pár éve még forradalmárok, hazafiak, nemzetiek voltak a Fidesz pártmédiájában.
@GeoCracker: persze majd víze nektek a forró leveskét, meg hozom az üzeneteket oda vissza. az ellenállás nem halhat meg mert titeket bezárnak. cinkosunk lesz az éj sötétje.)
@Anyád, a szúnyogok!!!: A mór megtette a dolgát a mór mehet. ez van, pár éve forradalmárok voltak most már nem is ismerik fel őket, hogy együtt lőtték a pártházat.
@Penivaldes:

"most már nem is ismerik fel őket"

...és könnyen eljöhet az idő, amikor megint tiszta hazafiakká válnak...

Komoly tétbe fogadnék erre.
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Egy-egy váratlan pillanatban a közönségben több százan úgy kezdtek sieg heilezni, mintha kötelező lenne. Még népszerűbb volt a mocskos zsidózás, és sokakról kiderült az is, hogy nem sajnálnák a golyókat a románoktól, zsidóktól és cigányoktól sem. A tömeg többször kezdett magától zsidózni, mint ahányszor a kivetítőnek háttal álló vezérszurkoló segítsége nélkül felcsendült a Ria-Ria-Hungária.
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130323-riport-a-stadion-mellol-a-magyarroman-alatt.html
Orbán Viktor 2013. március 20. M1 Híradó 19.30 perc.: Magyarországé az Európai Unió legversenyképesebb gazdasága!
Noooormális Margit??? Ennyi erővel már azt is hazudhatta volna, hogy mi vagyunk az univerzum császárai.
Poszthoz:

Nagyon sok olyan döntés született már, amiből ,,sehogysem lehet jól kimászni''.

Ezalatt azt értem, hogy rendre olyan döntések születnek, amelyeknek sehogyan sem lehet a köz számára normális és elfogadott megoldása. Túlságosan sok róka-fogta-csuka döntés születik.

Más fajsúlyú ugyan és a téma is más, de elveiben ilyen fekália megoldásról ír:
ekonyvolvaso.blog.hu/2013/03/22/maseval_a_csalant_629?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_03_23&utm_campaign=index

Miért nem lehet valamit csak egyszer _rendesen_ megcsinálni ebben az elcseszett országban?
Figyeld meg, ha bárki dicsér valamit ezen a trágyadombon, _soha_ nem azt mondja, h jó munka, stb., stb., hanem azt fogja mondani: ,,_szépen_ megcsinálták''.

Véletlen se mondaná ki, hogy jó! (magyar betegség)

Visszatérve a poszthoz:

Alkotmánybíróság?
A kérdést valószínűleg úgy fogják eldönteni, hogy
korlátozzák, később pedig egyszerűen megkérdőjelezik illetékességüket bizonyos kérdésekben (eddig is ez történt).

Még később pedig egyszerűen egy svédcsavarral kihúzzák alóluk a szőnyeget (erre is vannak kísérletek).

Hogyan? Elég, ha valaki kitalálja, hogy az Alkotmány nevű dokumentumot holnaptól kezdve monnyuk Nemzeti Állampolgári Alapoknak hívják. Tehát olyan, mint Alkotmány nevű dokumentum nem létezik többé.

S innen már csak 1 röpke ugrás lesz feltenni a filozofikus kérdést: ha nincs Alkotmány, akkor minek is az AB? (Ne aggódj, tudom.)

Morbid? Épp ezért reális forgatókönyv...

uhh, most látom mennyit írtam, bocs.
@huzzadneki shakespeare:

"azt is hazudhatta volna, hogy mi vagyunk az univerzum császárai."

Mér', nem? :o))
@Csaknézek...: na jó, akkor már le is maradtam a feltételezett forgatókönyvvel.
L. előző hsz.-em.

Bakker, 5ösöm is lehetne a lottón!
@GeoCracker:
a London-hoz jó egészséget és sok szerencsét kívánok

előszedtem a Thesaurust a Word 2010-ben (bekopiztam a tiedet) az obliged-ra tényleg leírja, hogy hálás meg hasonló, az a baj, hogy a nyelvterületen nem használják a szót ebben az értelemben

a URL az ugye mássalhangzóval kezdődik tehát "a" és nem "an" van előtte, valami nem "@" van valahol hanem "on"...az én kiegészítésemet is alaposan elkapkodtam, pontosan és szépen úgy kell írni (az élőbeszéd mindíg lazább), hogy:

I would really appreciate your clarification of the herewith underlined issue and a reply by your earliest convenience.

yours sincerely és ide a teljes nevedet illik tenni, néha egy telefonszám sem mellőzhető vagy ha van egy teljes levélvégi üzeneted az összes elérhetőségeddel (amit én automatikusan teszek e-mailjeim végére) megjelölni melyik kommunikációs változatot részesíted előnyben

és a megszólítás egy "Commission"-t általában nem keresünk meg...mindíg legyen személyes hangja annak amit írsz, Dear Sir/Madam at the Commission....(és akkor ki kell írnod a teljes nevét)

ha tweet vagy egyéb izékkel kommunikálsz (én útálom) akkor olyan borzalmas nyelvtan és mondattanokat találsz, hogy ihaj, tönkre vágják a szép irodalmi angolt és a humorát is, példáúl a brazil gyerekek amikor tweet-elnek akkor ők is rövidítenek de megmarad a nyelv meg a zsargon zamata és amit leírnak nem helytelen...sajnos ez a blogolás is a gyors reakcióinkkal meg a sziporkáinkkal arra visz, hogy össze vissza törjük zúzzuk a nyelvet, de kincsek is előjönnek, sokaknak olyan humora van, hogy tanítani kellene

üdv

brühühühühü
@Penivaldes:

No, de hogy a kurucon is mélységes-mély kuss van?
Lehet, hogy betolt hozzájuk Simicska pár tízmilliót?
A Jobbik se tart rögtönzött sajtótájékoztatókat, a brutális rendőrterorról.

Különben annyi látszott a tegnapi videokból, hogy a Fidesz által pénzelt hangadók, maffiózók és verőlegények tényleg csitítani próbálták a csürhét.
Csak épp a csürhe attól csürhe, hogy irányíthatatlan.

Persze az is lehet, hogy rájöttek páran, hogy a hangadók milyen jól megélnek a balhékból és ők is szeretnének felkerülni Kubatov és a Fidesz fizetési listáira.
@Penivaldes: :-)) Azért a levesre majd várunk :)

@rodeo36:
Szerintem nem ezek miatt nem fognak válaszolni :-))
@Csaknézek...: vagy pedig az újakat termelik ki. elvégre ezek már lejárt szavatosságuka, de ha van utánpótlás, akkor szép az élet.
@GeoCracker: Na én pont ezt a bunker effektet nem látom, ezt próbáltam írni - tehát még mindig mindenki igazik, az egész fideSS szinte.. épp azt nem értem, h mért nem menekülnek páran a bunkerből... mért vállaltak fel (csak 1 példa) olyan történelmi bűnt, mint a 4. mósosítás.
@huzzadneki shakespeare: "Ennyi erővel már azt is hazudhatta volna, hogy mi vagyunk az univerzum császárai. "

Node kérem, hát Bástya elvtárs is megmondta a tutit, hogy a szerénység az amit a legjobban szeretek magamban.
@le Látó: misszerint helyszín egy rét, balról belép a gyilkos, miközben a nő mosakszik, közben hegedülnek a macskák, és akkor az öregasszony lelövi a gyilkost.
@Anyád, a szúnyogok!!!: hajnalról bekapcsoltam az internacionális tévét és asszondta, hogy "Nazi football scandal in Hungary"

ria-ria
nem értem tegnap a fideszsebnácijai és a buta sünök
miért nem tudták elintézni, hogy a következő meccs is üres páján mennyem...

pedig a cél ez volt...

új UNORTODOX focikorszak...

nézők nélkül, így nem kellenek stadionok...

virtuális otthonról stadionban szurkol mindenki...

a fődakota céjja nyilván hogy sok közpénzt meg(vagy be) takaríccson
@Nap Pali: stadionok mindig kellenek, max burgonyát termesztünk bennük..
@Penivaldes: :)))

felnagyított magyar valóság?

a páján 500 ember kapál a lelátón meg 50ezer kiabál be nekik ? :)
@Nap Pali: nem is rossz ötlet, itt az idő kifejleszteni a hanghatásra növő burgonyát.
@GeoCracker:

igazad lehet, szerintem nem érdekli őket vagy ki tuggya? azért megpróbálnám valahogy a képviselőnek magának eljuttatni vagy a Kongresszus info hálózatához...mert azoknál van személyzet arra, hogy ráugorjanak és akkor lesz belőle skandallum, hatalmas

brühühühühü

www.congress.org/news/communicating-with-congress/

ide javallanám némi magyarázattal
@Nap Pali: A stadion arra való, hogy a közönséget kívül tartsák.
Nem érted te ezt eléggé.
@Penivaldes:

"itt az idő kifejleszteni a hanghatásra növő burgonyát."

A nevére lenne egy tippem:

Hangburger. :o)
@én már a fény gyermeke vagyok: ez ojjasmi amikor az okos jány a Matyi kiráj mesében kifordíttassa a köcsögöt hogy kimoshassa?
@tucano:

dime tú já provaste a manga e leite juntos? kkkkkkkkkkkkk eu jamáis vou
@Csaknézek...: :))) de az húúúss...

vagyis a tehén/ökör/bika-termesztés a stadionban mehet ezen a néven...
@Csaknézek...: hallásával növő burgonya... akkor inkább "fülcsipsz"
@Csaknézek...:

voicepotatoe

brühühühühühü

soundpotatoe
@rodeo36: logico kkkk, como suco com leite eu amo, que faz caga e suco de mamao com café :D
@Csaknézek...:

sonic-chips

brühühühühü
@Nap Pali: de nem ugyanott ahol a krumpli, elnézést burgonya növekszik. másrészt én a kecskéket preferálnám, mert azok jól nyírják a füvet és ez olcsóbb.
@Nap Pali: POntosan. Ha nem engeded be üket a meccsre, akkor az egész ország egy nagy lelátó lesz.
Az milyen fasza má.
@én már a fény gyermeke vagyok: már évek óta az van hungarisztánban az összes politikus:

"lé látó", nem is lát mást... aztán azt hűtik is...

"lé hűtők"
@tucano:

faz muito tempo ke eu não toco azucar nem outras coisas a remplazá-lo mas muitas frutas, a leite também falta de minha cozinha mas o yogur é frequente cagaçòn me produce a casca da laranja comendola completo kkkkkkkkkkkkkk amo a abacaxí
@rodeo36: "a csce.gov az egy európai web oldal semmi köze az USA Kongresszushoz" - ezt miből gondolod? valahogy így utánanéztél?
www.whoishostingthis.com/csce.gov
@jenőke által belinkelt, a 02.27-i meghallgatáshoz tartozó cucc ugyanolyan formátumú, mint a vitatott.
az, hogy egy szkennelt valami mennyire foltos vagy sem, a szkennertől is függ; az idézőjelek formáját, elhelyezkedését sem érzem perdöntőnek, olyan indokkal, hogy a wordben nem úgy van.

tovább nem szeretnék ezen rugózni, várjunk pár napot, hogy a bizottság oldalán jelenik-e meg valamilyen leirata a meghallgatásnak, felkerül-e a képviselő honlapjára, vagy válaszolnak-e nektek, aztán lehet ítélkezni.
@Penivaldes: van ahol már beszántották, vetés előtt...

csak nehogy "dakotakereket" vessenek csak...

www.youtube.com/watch?v=4hyv310moOw

de van itthon is

www.beol.hu/bekes/sport/rejtelyes-k-betu-a-focipalyan-200-ezer-a-nyomravezetonek-485523

rejtéjes "K" betű... nem tuggyák mi az...

szerintem "KRUMPLI" azt akarta írni, azt hitte így vetik...
@huzzadneki shakespeare:
Piktorunknak (Egér kolléga szavajárásával) le kéne jönni a csavarlazítóról!
Nem lesz ennek jó vége...
Olyan vérfidesznyik buzeráns sincs, aki ezt a szart így benyelné. Pedig aztán szép nagy állatok leledzenek azon a területen is.
már van ilyen név, csak használni kell szélesz körben, nem csak tájnyelven: kolompér
@én már a fény gyermeke vagyok:

az ország egy nagy bolhacirkusz és a törpe a porondmester

brühühühü
Alliterál a "cigány" (kolompár) és "kolomp" (zajkeltő eszköz) szavakra.
ez nem tudom volt e már

vándorkiállitáson árulják a börkötéses alkotmányt, eddig senki nem akarta megvenni
@Nap Pali: lol, gondolta ő értelmiséginek számít, és inkább betűt vet.
(vagy bukfencet)
@aranyhorcsog: vagyis a kolomp felneveli... a cigány meg ellopja...

ez a magyar valóságsó
@Penivaldes: én akartam kérni egyet mert van egy leninfejem visszamaradva, az alatt jól mutatott volna.
De pénzért adták...
a dakota barátai... a nemneonácik, hanem ősnácikk...

szép ország... minden rúgott gól trianon szivébe döfött tőr....

kis pénz kis csőcselék... kis pénz kis nácik, mondhatni nácickák...

index.hu/indavideo/index.video/szurkolok_7
@CommentCommando:

CSCE = Commision on Security and Cooperation in Europe

The Commission on Security and Cooperation in Europe, also known as the Helsinki Commission, is an independent U.S. Government agency created in 1976 to monitor and encourage compliance with the Helsinki Final Act and other OSCE commitments.

The Commission consists of nine members from the United States Senate, nine members from the U.S. House of Representatives, and one member each from the Departments of State, Defense, and Commerce. The positions of Chair and Co-Chair are shared by the House and Senate and rotate every two years, when a new Congress convenes. A professional staff assists the Commissioners in their work.

The Commission contributes to the formulation of U.S. policy on the OSCE and takes part in its execution, including through Member and staff participation on U.S. Delegations to OSCE meetings and in certain OSCE bodies. Members of the Commission have regular contact with parliamentarians, government officials, NGOs, and private individuals from other OSCE participating States.

The Commission convenes public hearings and briefings with expert witnesses on OSCE-related issues; issues public reports concerning implementation of OSCE commitments in participating States; and organizes official delegations to participating States and OSCE meetings to address and assess democratic, economic, security and human rights developments firsthand.

NA MOST DUGÁMBA DŐLÖK a

US Senate Commission since 1976

de szerintem nem illetékes bár ki tuggya ott volt a lapjukon a delinkvens?

brühühühü
@Nap Pali:

"de az húúúss...

vagyis a tehén/ökör/bika-termesztés a stadionban mehet ezen a néven..."

Igaz, bár jelzem, kihagytad a lóhúst, ami közismerten a modern étkeztetés létfontosságú kiegészítő kelléke. :o)

És folytatva a gondolatmenetet: az állat-termesztés eredményes eszköze lehet a rúgkapa.

Összefoglalva tehát az eddig elhangzott javaslatokat (amelyek már jelenlegi formájukban is a rejtélyes Széles-projektet megszégyenítő távlatokat nyithatnak meg Magyarország - ejtsd: Közgép - előtt):

Kijelölt stadionokban foggal-körömmel, arra alkalmas egyének kapafoggal (kapafog igazolás szükséges!), néhányan esetleg kapával (arra alkalmas egyéneknél szájban hordott verzióban) tenyésztik majdan a fülcsipszet (höjj, jut eszembe: újabb csipszadót!!!), valamint erőteljes hanghatásokkal noszogatják az állatokat (javasolt rigmus: Neteneeee!) és a burgonyákokat (jav: Nőjjé' má', vazze!), és a Haza (ejtsd: Közgép) fényre derül... :o)
@Penivaldes:

hát persze mert nem lehet bele pizzát pakolni

brühühühü

haszontalan és nehéz meg tele van izével
Hiába no, régen ült ilyen érdek-kommunista pénz motiválta besúgó ügynök bagázs az országon.

És a sok hülye ezekre szavazott..
Legalább 1/3-a a szavazóknak.

Szerintem ki kellene osztani egy üres papírt népszavazásra, 3 jelölő négyzettel.
Alá írni, hogy tessék mind beikszelni.

Majd mi odaírjuk, mit akarunk kendtekkel tenni, jó lesz az!

(a hóhér is azt mondta: nem fog fájni - neki)
@rodeo36: "NA MOST DUGÁMBA DŐLÖK"

Fúj, perverz disznó!
@whatsoever:
Miért menekülne, mindnek megvan a jól fizető, bulista állássa akkorra is, ha esetleg nem jutna be a parlamentbe. Lásd járások, járási pártttitkárságok, amik kialakítására leginkább a parlamentből kibukó Fideszesek miatt került sor.
Másrészt Orbán személyesen káderezte le az összes Fideszes képviselőjelöltet. Gondolom Hajdú segítségével csak olyanokat válogatott, akik zsarolhatók.
hogy tönkrement fizikailag szellemileg ez a hitvány dakotavajda... 2,5év alatt...

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20100903-orban-viktor.html
@Penivaldes:
Jó, hát 6 általánossal csak-csak... De ha egyszer átlépte a határt már nyugati irányba, akkor megette a fene az egész narancsbolsi kommunikációt! :D
@rodeo36: melyik deliNkvens? Chris H. Smith? társelnöke a bizottságnak.
a meghallgatás névsorában is szerepel:
www.csce.gov/index.cfm?FuseAction=ContentRecords.ViewDetail&ContentRecord_id=539&Region_id=0&Issue_id=0&ContentType=H,B&ContentRecordType=H&CFID=21414250&CFTOKEN=87133295
nem értem a kérdést. és miben nem illetékes?
@Nap Pali:
Agyi roki a csávó, a kérdései sem igazak, nemhogy a válaszai.
pinokkió és a magyar foci... a csányi csoda...

"Reális elvárás a 2014-es vb-részvétel"

Orbán úgy látja, a magyar válogatott részvételére most is reális esély volt, és csak magunkat okolhatjuk azért, hogy ez nem valósult meg, és példaként hozta fel Szlovákiát vagy Szerbiát, amelyek kisebb lélekszámú országok, futballkultúrájuk sem erősebb, mégis kijutottak Dél-Afrikába.

"Amíg nem ismerjük fel a saját felelősségünket, addig nem leszünk sikeresek. Szerintem Csányi úr elnöksége az MLSZ élén reményt ad arra, hogy szembenézzünk önmagunkkal, az igazsággal, és a saját hibáinkban keressük leginkább a kudarcaink okát. Miután az elmúlt években ígéretes dolgok is történtek a magyar futballban, elsősorban a utánpótlás területén, úgy gondolom, jó esélyünk van arra, hogy a következő világbajnokságot ne nélkülünk rendezzék meg. Szerintem már ezen is itt kellett volna lennünk, a külföldön játszók tudása indokolta volna, hogy össze tudjunk rakni egy olyan csapatot, mint amilyen mondjuk a szlovénoknak van, és hogy ez nem sikerült, az szakmai probléma, de ez nem az én dolgom, ezt majd megoldja az MLSZ vezetése. Reális elvárás, hogy négy év múlva ott legyünk, ahol a futball van, vagyis a világbajnokság harminckettes döntőjében, és nem is szeretném, ha bárki lejjebb tenné a mércét" - mondta a kormányfő, aki a helyi magyaroknál tett látogatása után a FIFA vezetőivel ebédelt."

www.origo.hu/foci-vb-2010/20100711-orban-messire-szavazna-es-nem-erti-a-spanyol-edzot.html
@Csaknézek...: Zorbán hisz benne, és mint tudjuk, a hit hegyeket mozgat meg.@aranyhorcsog: Olvastam valahol, hogy Orbán egyik fő erénye a határozottsága. Hát igen, én erre azonban azt mondanám, hogy úgy hazudik, mint a vízfolyás.@Penivaldes: Meg foci nagyhatalom! :-)@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Vannak azért még vénlányok, meg klimaxos EZO tévénénéző (orbánmilyenszépember)Miniszterelnök Úr rajongók.
Meg aztán ott van még a rezsicsökkentés, érted? REZSICSÖKKENTÉS!!
azért szárnyal a mygar foci, és azért ijjen sikeres
mert a zehetségek kiválasztására maga a dakota főnök figyel...

www.civishir.hu/sport/labdarugas/2010/10/23/115201/orban_viktor_fia_eddigi_futballkarrierje_csucsan.html
@huzzadneki shakespeare: vénlányok modern nevükön öreg szinglik.)) vannak persze, ott izgulnak a miniszterelnök úrra.
@Nap Pali: "hogy tönkrement fizikailag szellemileg ez a hitvány dakotavajda... 2,5év alatt..."

Egy kis un ortodox forró bitumenes kandírozás helyrerántaná! :-)
@Penivaldes:

"ez túl idegen hangzású.))"

Meggyőztél, legyen akkor a neve hampli!

Kapcsolódó címszavak:

Hamplitudó: tenyésztési szakértő
Hamplikáció: hampli életet mentő műtét közbeni váratlan esemény
Trampli: csámpás hampli
Humphrey Bogart: színésznek álcázott hampli kártevő :o)
@Csaknézek...: nagyon fáradt vagy:))))

az utolsó a legjobb bocs érte Bogie:))
kimonta a bíróság a dzsoobikl nem neionáci...

sztem se, mert pontosan:

NEONNÁCIK...
@Nap Pali:

Szerintem már szövegezik át Orbán budipapírtákolmányát, hogy a magyar foci azért nem lesz kint Dél Afrikában a VBn, mert sokkal jobbak vagyunk a földi államok focicsapatainál és mi már az UFOkkal játszunk egy bajnokságban. A 99szer csavarodott DNSű ősmagyar sztittya UFOkkal, az Orion ködben, a Göncöl szekér sarkán.
@Anyád, a szúnyogok!!!: csak kis hejesbítés... tuudod a részletekre is figyelek...

a déla frikain monta hogy kint leszünk a dél amerikain...

a döntő magyar-magyar lesz... sőt mind a 32 csapat a magyar nb1 csapatai lesznek...

a jogi osztáj nagy erőkkel dolgozik...
@Nap Pali:
Nono, csak vigyázz! A Népszava pert vesztett a Jobbikkal szemben, mert azok sérelmezték a neonáci jelzőt. Oszt most írhatnak bocsánatkérő levelet, ha meg nem fellebbezik.
De igaza is van a Jobbiknak. Ők nem a németekhez köthető "nácik" vagy neonácik" hanem HUNGARISTÁK. Tessék úgy nevezni őket - és arra befizetek, hogy AZT is beperlik!
@huzzadneki shakespeare:
Nézőpont kérdése, mert ugyi ha hátulról nézed a versenyképességi rangsort...
@kekex: nem vagyok a hívük, de megjegyezném, hogy ők bizony messze vannak a hungarizmustól. ha ők lennének a hungaristák akkor bizony cigánykereket vetnénk örömünkben.
@le Látó:
Alkotmány? Az már régen nincs.
Most "Alaptörvény" van. Tehát sece/pece megszüntethető lenne az Alkotmánybíróság, ha egyidejűleg felállítanának egy Alaptörvény Bíróságot.
@rodeo36: Rajta volt a listán a neve. Bizonytalan, hogy személyesen is ott volt-e, ezt is ki kellene deríteni. A saját honlapján a vatikáni kirándulás után közvetlenül már egy egészségügyi témájú konferencia következett, Magyarországról semmi sem volt.

Ami a kétségeket illeti, szerintem célszerű volna az USA nagykövetség sajtóosztályához fordulni, az egyszerűbb, és olcsóbb is.
@V-PORT: "Ha lenne időm tényleg sajnálnám szegény Stumpfot. Most jutott eszébe, hogy probléma van? Eddig nem sikerült kinéznie Orbán valagából? Nem tűnt fel, hogy az elmúlt három évben, mindent tönkretettek? "

Basszus, Stumpfot úgy választották meg alkotmánybírónak, hogy nem felel meg az előírt követelményeknek! Már a puszta ottléte is a törvényesség durva arculcsapása!
Egyik Pártra Sem közösség megosztotta
980 ember kedveli · 4.917 ember beszél erről
www.facebook.com/EgyikPartraSem
@Nap Pali: Pedig úgy tűnik első fokon már papírjuk is van róla, hogy nem nácik. :)

index.hu/belfold/2013/03/23/a_birosag_szerint_nem_neonaci_a_jobbik/

Amúgy meg ha már szóba került a posztban a meccs, nagyjából ezzel tudok egyetérteni.

"Köszönöm mindenkinek, aki a Dózsa György úton ott volt velünk, hogy szurkoljon a magyar csapatnak. Köszönöm a válogatottnak, hogy a bosszantó végjátéktól eltekintve végig becsülettel küzdött. Köszönöm a szervezőknek, akik lehetővé tették ezt a közösségi élményt, hogy a becsületünket megvédjük.

Csányi Sándor és az MLSZ viszont szégyellje magát! Gyáva volt. Több kilométerre menekült a stadiontól, és másokat is erre az elkullogásra kért. Azt pedig már nem is kommentálom, hogy a magyar sajtó egész héten csak ezt a bujdosást reklámozta, arról pedig egy szót sem ejtett, hogy a magyar szurkolók a Stadion mellett lesznek. Mindenki fantáziájára bízom, hogy kinek a "javaslatára" járt el ilyen méltatlanul. El tud valaki képzelni ilyen alávaló, szánalmas, önsorsrontó hozzáállást Szlovákiában, Horvátországban, Írországban, bárhol? Hogy a média még beszélni sem mer a lényegről? Hogy 10 ezer magyar ember, aki a csapat 12. játékosa, szégyellni való dolog? Hogy miért tart itt Magyarország? Hát ezért."
Szórakoztató Valláskritika közösség megosztotta
6.887 ember kedveli · 14.073 ember beszél erről
www.facebook.com/szorakoztato.vallaskritika
@Orica Középföldi:

"Nagyon nagy baj lehet, ha Stumpf imigyen szólott."

A negyedik módosítással korlátlanná válik Orbánék hatalomgyakorlása. Ez ellen felszólalni erkölcsi kötelessége egy alkotmánybírónak. És akkor most lepődjünk meg együtt, hogy Stumpfnak volt bátorsága ehhez először.
A Firaizmus Filozófiai Iskolája közösség megosztotta
180.448 ember kedveli · 7.671 ember beszél erről
www.facebook.com/firaizmus
@Orica Középföldi:

Az a 78 éves após mindenkiről mindent tud. Pozsgaynál is többet, hisz az állambiztonsági jelentések nála csapódtak le először, és csak aztán jutott hozzá mindenki más.

Nem becsülném alá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szokjatok hozzá a stadion mellett ácsorgáshoz.

Zikkájl.

Hogy mi a faszért álltok a stadion mellett? Hát ezért.
@kekex: "De igaza is van a Jobbiknak. Ők nem a németekhez köthető "nácik" vagy neonácik" hanem HUNGARISTÁK. Tessék úgy nevezni őket - és arra befizetek, hogy AZT is beperlik!"

Ezt is rosszul látod. A jobbik marhára nem hungarista. Ha nem hiszed nézz utána mi a hungaristáknak a véleményük a jobbikról. :)

kitartas.mozgalom.org/aktualis/jobbik-vagy-amit-akartok

Ja és nem a Népszava, hanem Karsai vesztett első fokon per a jobbikkal szemben.
@Fabius: Kíváncsi voltam a linkjeidre, de 404-et dob fel rá. Lehet pontosítani kéne??
@Fabius: Ja és én sosem járok foci meccsre, így semmilyen ácsorgáshoz nem kell hozzá szoknom. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na igen, ere mondtam, hogy marhára nem vagyok jobbik barát, de ők biza nem hungaristák.
"A kezdés előtti órákban százával özönlötték el a rohamrendőrök a stadion környékét. Focimeccsek idején nem egyszer láttunk már ilyet, az viszont szokatlan kép volt, ahogy többen közülük kedélyesen üdvözölték egymást, és lepacsiztak a Stefánia és az Ifjúság útja sarkán gyülekező ultrákkal, és a jelenet pedig még jó párszor megismétlődött."

Eger, a rendőr középiskola székhelye, a skinhead-ek fellegvára. Mond ez valamit?

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130323-riport-a-stadion-mellol-a-magyarroman-alatt.html
Stumpf István kinevezése törvényellenes volt.

"Schiffer András, a párt parlamenti frakcióvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: habár Stumpf István kiváló ifjúságkutató és politológus, de nem felel meg a vonatkozó törvény követelményeinek, a jogszabály ugyanis legalább 20 éves szakmai gyakorlatot vagy pedig kiemelkedő elméleti tudást és meghatározott tudományos fokozatokat ír elő. Közölte, hogy a jelölt ezeknek a kritériumoknak nem felel meg."

nol.hu/stumpf_jelolese__meglepo_es_botranyos_
@Penivaldes: Legalább van itt is valaki, aki tovább lát az orránál na meg a lakájmédia hülyeségeit sem veszi be. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: volt szerencsém olvasni a kitartás hungaristák szövegeit, meg a jobbikét is. nem ugyanaz.
@kekex: Egyébként ha már szóba hoztad a jobbiknemnáci pert, érdemes egy picit a szarkazmus felől is megközelíteni a kérdést.:)

"Az első fokú, egyelőre nem jogerős bírósági ítélet alapján neves holo-történészünk, Karsai László pert vesztett a Jobbikkal szemben, amiért neonáczisággal vádolta meg mocsok szemét bandájukat, még tavaly előtt szeretett átévénkben. Büntetése 66 000 Ft kárpilevonás, és egy, a Jobbiknak címzett bocsánatkérő levél. Fajtársunk természetesen fellebbezett az ítélet ellen.

Az ügy első ránézésre csak egy ártalmatlan, ám annál igazságtalanabb és érthetetlenebb vereségnek tűnhet, de ne feledjük, hogy később precedens értékűvé válhat. Vagyis héberre fordítva, ha így haladnak tovább a dolgok kedves fajtársaim, előbb vagy utóbb már nem náczizhatunk le senkit sem, csak úgy kedvünkre, a szánk íze szerint!

Minknekünk, kiknek minden második szavunk a "náczi", "faszista" esetleg "náczifasiszta", ha épp olyan a hangulatunk és ne adj isten, véletlenül épp ott van egy kamera, esetleg pont Rónai Egonnal vagy Kálmán Olgával ülünk szemben, netán Bolgár Gyugyussal beszélünk telefonon, már kétszer is át kell gondolnunk miket is mondunk. Ez igen durva elfojtásokhoz fog vezetni, melyek tourette szindrómát, súlyosabb esetben végbélrákot is okozhatnak!

Az ügy jelentőségével maga a vádlott is tisztában van, ezért máris komoly kutatási-sebességre kapcsolt (egy tál csipsszel és egy köteg Barikád seggtörlő kendővel felszerelkezve behuppant foteljába, a NatGeo elé - a szerk.), hogy tudományosan, történelmileg alátámasztva is bebizonyítsa: a Jobbik egy neonáczi párt!"

naczivadasz.com/?q=hogy_miiiiiii4_a_birosag_szerint_nem_naczi_a_jobbik
@Penivaldes: mármint mi? ahogy kinéz? vagy hogy már ilyet is lehet késziteni after effecttel :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem tudom a 10ezerből hány magyar szurkoló volt,a fotókon náci karlendítő embereket,és árpádsávosbaa csomagolt fejeket láttam.ezeknek tetveknek a foci csak alibi volt.ezek nem magyarok
@Fabius: Nem olyan rossz az.
Ingyen szórakozás.
Nyugodtan szétverhetik a várost meg a rendőröket is, és mégsem látszik úgy, mintha elleneznék az Orbán rendszert.

Szerintem imádni fogják.

Testhezállóbb a fidesznyikeknek a stadionmenti heti balhé, mint az uncsi békemenet.
@regress: ezek nem emberek fiam hanem ruszkik mondta az apa a fiának Rátóton.
@Penivaldes: Egyébként lehet nem fogod elhinni, de én bizonyos hungaristák között, jóval kevesebb egybitest láttam, mint pld. az átlag jobbikos fociultra között. :)

Valahogy így.

youtu.be/6zvNq8gjgzs
@rodeo36: Pünkt.
Ezértis vettem Fabuis két tétele mellé harmadiknak.
@Felebarát: a sok szó olyan mint a dézsába öntött búza. szólj keveset mondj sokat.
Már lehet kapni félmillióért bőrkötéses üres lapokat tartalmazó kotmányt is.Aztán majd levélben értesítenek minden héten mit kell beleírni.
fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra
oszt csókolomok minden naiv embernek

Stumf meg csak helyezkedik, és mivel már eső tán köpönyeg, a mű kész, innen már csak a halottnak a csók szitu van.

Ott van példa számos erről, káder alá kell írnom, Sólyom most már qrva okos vagyok utólag, egyre sűrűbben ellentmondó jobboldali értelmiségiek, akik most kezdenek csak kibeszélni, amikorra a fejükre omlik a dicső vezénylói tákolmány. Cseppet kései kórus, a dolog elvégeztetett, és ennek a műnek már részesei, hiába akarnak most kikandikálni a csordából.
@rókafogta: "Már lehet kapni félmillióért bőrkötéses üres lapokat tartalmazó kotmányt is.Aztán majd levélben értesítenek minden héten mit kell beleírni. "

A végén meg ki-ki maga írja a saját alkotmányát.
@rókafogta: olyan az akkor mint a babanaplók, oda is be kell írni hogy mennyit nőtt a Vilmácska.
@regress: Én nem voltam ott, de mint az lenni szokott tuti, hogy ott is voltak egybitesek meg olyanok is, akik normálisabbak. Magyarán volt ott olyan ismerős, akit nagyon nem neveznék nácinak. :)
@épészmérnök: De már tudok egy hatodik módosítást is: Magyarországon aki autópályára hajt csak Istentől várjon segítséget.
@IGe: ezt megbeszéltük. A térítés a szomszéd lépcsőházban van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez nem véletlenül a Vér és Becsület nevű náci szervezet vezetője volt? Milyen hungarista az, egyébként, aki egy nemzetközi náci franchise szervezetet akar itthon meghonosítani? Sokbites?
Egyébk ezzel a linkkel mész vissza a ketrecbe,
kérlek @Fabius szerintem eddig tartott nála a türelmi idő, de te látod.
@Penivaldes: én sem nevezném barátkozásnak. Már abból is sok minden lejön amit te is írtál, hogy pld. beleolvas az ember az oldalukba.
@tucano: De ha jól tudom ő az. De figy szerintem nem kell ezen most kiakadnod. Ez egy szimpla rövid interjú, ami úgy került szóba, hogy mi pld. a különbség a jobbik meg a hungaristák között. Fogd fel szimplán egy szociológia tanulmány videóként.
@IGe: belenéztem a blogodba... javaslom, jelentkezz matolcsyhoz világlátónak. élethosszi karrier, de előtte festess pirospöttyöt a valagdra... Istenem! Miért bántassz a félnótásokkal?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mondom, hogy befizetnék arra, amikor ezt is perlik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igen szokásom beleolvasni más újságjába, mert sajnálom rá kiadni a pénzt.
@rókafogta: hehe ez jó.
Ez a biznic, üres lapos könyvre ráírni, hogy alaptörvény.

Nincs levédve igaz?
That miután a módosítás tartalmába nem tudnak belekötni, így maradnak az alkotmányos normák.
Mindenkinek joga van szemkilövetni, a baloldal aggódása nélkül.
@aranyhorcsog: hátha azt majd veszik ;)

Senkinek nem kell a bőrkötéses alkotmány
Másfél millió forintért árulják a vándorkiállításon a Kerényi Imre ötlete alapján készült kiadást

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F03%2F23%2Fsenkinek_nem_kell_az_alkotmany%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem arról volt szó, hogy csak linket raksz be, és nem idézgetsz "nemnáci" szöveget? Nem egy élmény egy ilyen jobbant (v.ö.: hibbant)szöveget végigszenvedni.
Egyébként tényleg Karsai, de én pont a Népszaván olvastam, ezért kevertem.
@aranyhorcsog: 89 táján kiadott valaki egy tök üres könyvet. Vitték, mint a cukrot.
hmmmm, látlelet egy országról:

Áder mást tanácsol a lengyel diákoknak

Az államfő szerint érdemes külföldre menniük tanulni, világot látni, dolgozni is.

hvg.hu/vilag/20130323_Ader_a_lengyel_diakoknak_erdemes_kulfoldr

---------------

hvg.hu/gazdasag/20130323_Razziakat_akar_a_kozmucegeknel_a_Jobbik

---------------

Lesz*rházizta Földesi-Szabót: Nacsa Olivér pert vesztett

Nacsa Olivért megrovásban részesítette a Fővárosi Törvényszék, mert a Facebookon azt írta Földesi-Szabó Lászlóról: sz*rházi. Nacsa állítja, ma sem fogalmazna másként - írja a Borsonline.

-------------

Kivágták a piliscsabai öreg hársfát
Hétfőre még egyeztetést ígértek, de már ma kivágták. Hiába küzdött érte Hobo is, a vasútépítők győztek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F03%2F23%2Faz_oreg_harsfaert_harcolnak_a_piliscsabaiak%2F
@HomicideWatch: "That miután a módosítás tartalmába nem tudnak belekötni, így maradnak az alkotmányos normák."

Cicuka, a módosítás egyebek közt arról szól, hogy az Alkotmánybíróság ne vizsgálhassa a tartalmat.

Ravaszak a haverok, mi?
bagoly és veréb, az újmagyar agitprop felkenő mestere, beszól valakinek, mesés is ez, idióta vezényló kissé el van borulva megint, növelni kéne az adagot.

Ennyit a posztho is, nincs itt mese, nevén kell nevezni azt ami.

"Orbán nem csak a saját újságíróit kontrollálná" - visszaszóltak az agymosással vádolt németek

"Orbán kormánya nem csak a saját újságíróit kontrollálná, fontos számára a külföldi imázs is" - írja a tagesschau.de azzal kapcsolatban, hogy a magyar kormányfő agymosásnak nevezte a német köztévé gyermekhíradóját. A lap szerint a kormány aktívan próbálja meg befolyásolni a külföldi újságírók munkáját is.

hvg.hu/vilag/20130323_Orban_agymosassal_vadolja_a_KiKa_hiradoja
enpera 2013.03.23. 13:34:44
@Nap Pali: borzalmas a helyesírásod, nem lehetne igényesebben?

Válasz erre
Nap Pali 2013.03.23. 13:37:55
@enpera: nem ! semikép !

amig a hitvány fidesisztán van
a feudál komcsi náci b-közgépes fidesmaflaálam
addig ez a smitti színvonal dukál...

diktatúrában álamfő van

demokráciában államfő
"Orbán kormánya nem csak a saját újságíróit kontrollálná, fontos számára a külföldi imázs is" - írja a szerző, hozzátéve: a kormány aktívan próbálja meg befolyásolni a külföldi újságírók munkáját is.

A német és az osztrák média tudósítói a cikk szerint a magyar email-özönökre panaszkodtak, a magyar nagykövetek állítólag beavatkoznak a kellemetlen hírek esetében, a németországi magyar lobbiszövetségek pedig nyomást helyeznek a műsorszolgáltatók vezetőire. A lap szerint a magyar hatóságok az ORF budapesti tudósítójának privát levelei közül párat "elfogtak", "nyilvánvalóan célzottan".
Floodolnak a fiúk. Nagyon kitanulták ezt az internet-izét.

"A német és az osztrák média tudósítói a cikk szerint a magyar email-özönökre panaszkodtak, a magyar nagykövetek állítólag beavatkoznak a kellemetlen hírek esetében, a németországi magyar lobbiszövetségek pedig nyomást helyeznek a műsorszolgáltatók vezetőire. A lap szerint a magyar hatóságok az ORF budapesti tudósítójának privát levelei közül párat "elfogtak", "nyilvánvalóan célzottan"."

hvg.hu/vilag/20130323_Orban_agymosassal_vadolja_a_KiKa_hiradoja
ahogy elnézem, IGÉ-nek nemsokmindenkit sikerült megIGÉzni... gyakran fordulnak elő itt, a futóbolondok között megszállottak?:-)
@épészmérnök: látom te is leakadtál rajta, csak félve kérdem, milyen hatalmi struktúrása jellemző eme stílus, és eme módszer?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Világos .jancsi és Juliska meséje helyett azt kell tudja német óvodás, hogy miért is jobb az a magyaroknak és az EU-nak, hogy az Országgyűlés helyett a Szent Nagymagyar Alkotmánybíróság írja az ország törvényeit.
Ez kell a németjugendnek.Mi más?
A mocskos libsináci csatornatöltelék népség nem átallja a gyermekeknél kezdeni az ideológiai indoktrinációt.
@gavar csaba: hümm? nem értelek, kérhetném kicsit bővebben? magas nekem ez a szint ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @épészmérnök:
de jó a német kollégáknak, ingyen téma és házhoz jön, mozdulni se kell érte :)
@gavar csaba: "A mocskos libsináci csatornatöltelék népség nem átallja a gyermekeknél kezdeni az ideológiai indoktrinációt. "
Ha nincs rajta copyright, akkor ezt a mondatot vinném, köszönöm :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
kellemetlen hírek

Eufemizmus.
Ezek nem kellemetlen hírek, hanem szemenszedett hazugságok.
Kb annyira "kellemetlen hír" nek számít, mintha a barikádban az jelenne,meg,hogy a szerkesztők hétvégeken rendszeresen "analizálják " Merkel kisasszonyt.ELég "kellemetlen" hír lenne az is.
De vajon igaz lenne e?Annyira bizonyosan mint a MO-on dúló állítólagos diktatórikus rendszerről hazudozó hírek.
"A negyedik módosítással korlátlanná válik Orbánék hatalomgyakorlása. Ez ellen felszólalni erkölcsi kötelessége egy alkotmánybírónak. És akkor most lepődjünk meg együtt, hogy Stumpfnak volt bátorsága ehhez először."
Szerintetek lesz második is?
@gavar csaba: ideológiai indoktrináció? De szép szavakat tudsz!

Igen, a demokratikus jogállam alapjainak megismertetése ideológiai indoktrináció. Ezen az ideológián alapszanak többségükben Európa és Amerika politikai rendszerei.

Az iszlám államokban pedig szintén folyik ideológiai indoktrináció, amely a jogot nem a népfelségből, hanem különféle vallási iratok értelmezéseiből vezeti le.

Választhatsz. Vagy már választottál? Inkább a sária?
@épészmérnök: Az eszembe sem jut, hogy esetleg anarchista lennél: semmi hatalmat senkinek, győzzön a nagyobbik bunkó.
@épészmérnök:

A gyermekeknek nem a "demokratikus jogállamról és boldog buziszerelemről kell mesélgetni, hanem Jancsiról és Juliskáról.
De ez minden normális ember számára nyilvánvaló.

"Inkább a sária?"
Sokkal inkább,mint az aljas hazudozásokra épülő, mosollyal az arcán gyilkoló hazug áldemokrácia.
A saria legalább őszinte.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez a gyógypedagógusi vér... időnként nem bírok vele.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
előttetek van a kép?

- Kerényi, jöjjön csak ide! Ugye a maga ötlete volt a bikabőrös kiadás? Mennyibe is került?
- ÖÖÖ, háááá, íííí, majdnem négymillió
- Jöjjön csak közelebb!

www.youtube.com/watch?v=ooodXF4Pci0
@épészmérnök: nahhh, tessék, csak kibontakozott, íme, teljes valójában, önnön maga, azt hiszem nincs több kérdésem
@gavar csaba: "A saria legalább őszinte."

Őszinte? Kihez? Hozzád? Honnan tudod, hogy nem hazudik?

Egyáltalán, ki az a sária? Létező személy? Vigyázz, a neten sokszor nem a saját nevüket használják az emberek, nehogy becsapjon téged ez a sária. Pénzt semmiképp ne küldjél neki.
Nemrég becsöngettek hozzánk, hogy áfa csökkentő aláírást gyűjtenek. A tag olyan igazi régi komcsinak nézett ki. Szegény családtag kiment és megsajnálta őt, hogy ott fagyoskodik, aláírta. Mikor búcsúztak, akkor vette észre, hogy a fickónak fityiszes a tolla és bizony nem áfa csökkentőset gyűjtött, hanem egy a tábor, egy a béke: csökkentsük a rezsit!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Nincs több kérdésem"

Helyes.
Apám mondta egyszer ,hogy tartózkodjak az olyan emberektől akiknek nincsenek kérdései,csak válaszai.
Hehe
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyal, Te tényleg ilyen korlátolt vagy?
Vagy tényleg ilyen balfasz országban élünk?

Olyanban, ahol egy nyamvadt focimeccs vagy egy még nyamvadtabb időjárás-jelentést is politikai hívőség alapján kell megítélni?

A románoknak harminc éve nem volt ilyen vacak csapatuk.
Mi a nagy büdös lófaszt köszöngetsz a fiúknak, amikor egy ilyen béna csapatot se sikerült legyőzni?
Basszus, a Népstadionban három meccs/év fajlagossal nem sikerül olyan füvet növeszteni, ami valamivel jobb, mint egy mucsajröcsögei birkalegelő talaja?

És a szurkolók hazafiságának jelképe a bokáig érő húgy?
Akkor javaslom, menj el egy olyan helyre, ahol tehenek (szarvasmarhák neked külön ) pisilnek nagy erőkkel.
Fölköthetitek a jobbikos meg hungarista és az összes tiszteletreméltó csürhéhez tartozó haveroddal a gatyátokat, míg sikerül a tehenekhez hasonló hazafiságot produkálnitok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Asszem a kiscsákóval valahol a kiskerdemesek félnótás csapatában találkoztam, valahol a tristan Izoldája lehet. Elég, vagy rákeressek? Amúgy a jancsijuliska nagyobb horror, mint egy buziösszeborulás. valszeg erről akarja terelni a figyelmet.
@gavar csaba: Picur, nem hozzád szólt Cirbolya bácsi. Nekem válaszolt. Erre figyelj a jövőben.
@épészmérnök:

Látom, Te jobb ha mégis inkább építesz:)
Vagy nem.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "a jancsijuliska nagyobb horror, mint egy buziösszeborulás"

viszont nem ébreszt olyan kellemes borzongást egy kereskedelmi demben.

(Jut eszembe: a kerdemből a kereskedelmet értem. De mi a jóisten az a "dem"?)
@Бабаяга: ismerősöd nem olvassa el mit ír alá?
@gavar csaba: kiscica... rossz helyen dörgölőzöl... apádra meg ne hallgass, rossz tanácsadó...
@gavar csaba: Angyalom, keresd fel a lakhely szerint illetékes nevelési tanácsadót, és kérj diszlexia tréninget. Ép-ész, nem építész.

Komolyan aggódom érted.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Cuncimókuska.
Szvsz apád lehetnék.
De , hogy szégyellném a dolgot, az biztos :)
@gavar csaba: nekem azt mondta, hogy ne álljak szóba olyanokkal, akik szintje alacsonyabb egy fikuszénál ;)

gavar csaba 2013.03.09 10:26:09
@regress:
"ha azok a kopasz,kigyúrt agyhalottak demokratikus fiatalok,akkor én szűz?mária"

Rendes, becsületes, jó érzésű fiatalok, akik önzetlen önfeláldozással védték meg Magyarország demokratikus értékeit a 7o darab randalírozó narkóstól.
Le a kalappal előttük.
@gavar csaba: nos, akkor én kérdezek.Nem mennél el IGE-hírdető honfitársunkat megkeresni a nagy büdös kibertérbe?
Vérnyúl, hogy te milyen fiatalosan nézel ki! Hogy csinálod, a fridzsiderben alszol? Lám, gyermekének nézett téged ez a hamvas ifjú!
@épészmérnök:

Bocsika.
Ha te valóban épészmérnök vagy , akkor tényleg az ajobbik verzió,ha nem dolgozol
hehe
@gavar csaba: bazdmeg, ha az apám lehetnél, akkor rég hordanám a sírodra a köszörűt....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ahá! Alakul. Csaba vitéz példaképei a kopasz, kigyúrt, demokratikus fiatalok.

Ércsük.
@gavar csaba:
És mit mondott apucid a ténymegállapításokról? Pl, hogy kár volt az OPNI-t bezárni, mert most az ápoltak felügyelet nélkül ődöngenek mindenfelé. A grafománok meg még írnak is!
@épészmérnök: kerdem= fijatalka megszállott, de nyerészkedőképes kurzuskeresztyény fiatalnak mondott féldebilek önkéntes cserkész-szövetsége.
@gavar csaba: csak szólok. Ma különösen intoleráns vagyok. Csá, kuka...
@Fabius: Én nem gondolom, hogy Stumpf különösebben bátor lett volna.
Nagyon szépen kiszolgálta eddig is és ezt követően is az Orbán-rendszert.

Ez a kiszólás csak az esetleges orbán-bukást következő időre szól.
"Én már akkor is megmondtam, akkor is bomlasztottam belülről a rendszert."
Ezt fogja magyarázni az összes, most hajbókoló, minden baromságot megszavazó, megtapsoló ember.
Ángyántól kezdve Boros Péterig.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

'bazdmeg'

Csak szépen, csak szépen.
Ahogyan jólfésült maszoposnak illik.
Mondom, hogy szégyellek...
hehe
@épészmérnök: mehetne a csillag ösvényre vissza, megvédte a nagy magyar vezetőt szorongatott helyzetében, a kassza is csöngött, a mai meló is letudva :D
@épészmérnök:
dem = demagógia, már csak azt kellene megfejteni, mi a franc a kereskedelmi demagógia?
@kekex:
Te kekex.
Te nem kekex.
Te mekex :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az elején még csillogott benne egy kis valami, de a végére nagyon lekonyult. Ez a maszopos beszólás... nagyon gyenge.
@Habakuk999: Boros Pétert haggyad már... ezelött 5 évvel is már az aggkori szellemi leépülés szignnifikáns jeleit mutatta... gondold el, hol tart mára...
@épészmérnök: hmmm felcsigáztál... elveimmel ellentétben egy pillanatig retahótlanítom a cicust:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem jutott eszembe olyan fideszes Ángyánon kívül, akinek önálló gondolatát hallottam volna.
@kekex: Ez pont, hogy egy ironikus megközelítése volt a témának, gondoltam értékeled a humort. :)
@gavar csaba: "'bazdmeg'

Csak szépen, csak szépen.
Ahogyan jólfésült maszoposnak illik.
Mondom, hogy szégyellek...
hehe "

hinnye, azt a kirelejzumbumbibsziádiáját:-) Ez aztán gerincvelős beszólás volt:-) Nyihoghatsz pöcsike, ahogy tetszik, a szégyenkezésre önmagad miatt lenne okod... de, int tudjuk, a belátásképesség nem igazán keresztényi erény.-)
@Habakuk999: Ne bánts már te is lécci. Én is hidegrázást kapok mindenféle fociultráktól. :)
Az törvényeket és az alkotmányt a parlament hozza. Ha a törvény ellenkezik az aktuális alkotmánnyal az Alkotmánybíróság közbeléphet, de nem a régi alkotmány alapján, hanem a az aktuális alkotmány alapján. Nem a régi alkotmány bírósági döntések alapján, hanem a az érvényben levő alapján. Ha Stumpf elvtárs ezt nem érte, akkor vagy csak tetteti, hogy hülye, vagy tényleg az. Egy mérnök sem tervezhet házat régi építési előírások alapján.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

'a szégyenkezésre önmagad miatt lenne okod.'

Úgy-e?
És meg tudnád mutatni,én hol "bazmeg"eltem, cuncika?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mivanmivanmiva?

"Amúgy meg ha már szóba került a posztban a meccs, nagyjából ezzel tudok egyetérteni."

Nem Te írtad?
@gavar csaba: "@kekex:
Te kekex.
Te nem kekex.
Te mekex :) "

Piha!... Ez gyönyörű. Egyedül követted el, vagy a kutyád is besegített? Micsoda szellemi csillógás, mily merővelő gúny, mekkora stílus. A jambusok ahogy sorjáznak, a silabuszok eldobálva... tökéletesen önálló, valódi nóvumos gondolatokat tömören összegző, vérbeli klapancia:-) Karinthy biztosan elkérné. A szóslicc különösen értékelendőőő. még, még még, lécci lécci lécci....
@gavar csaba: nem a bazdmegelés miatt tücsökbogár... lényed teljessége mián...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mi van baszki, új hódolód van?
Megszereted majd, hidd el! :))
Nem lehetsz ilyen elutasító...
@azbesztos: Tiszteletem, látom, egy jogtudóshoz van szerencsénk!
@azbesztos:

Ezt nyilván mindenki tudja, de a hatalomba kerülésért nem átallnak még csúsztatni sem
Ki gondolta volna ?
@gavar csaba: kicsi egysejtűm, teee csillószőrős rezgőfarkú ázalag... én a büdös életben nem szavaztam az MSZP-re... csak miheztartás végett:-)
@gavar csaba: Vagy tanulj meg értelmezve olvasni, kishaver. Nincs TÖBB kérdésem volt a szöveg és nem az, hogy nincs kérdésem. Vagy arra vágysz, hogy valaki folyton azt picsogja melletted, "De miééért?"? Vagy kifogytak az érvek? Voltak egyáltalán?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: aha, bejegyzései alapján, őket védi két körömmel
@épészmérnök:

ilyen tudósokkal van teli a bili a nyagyinál...meg a fidesznél...jól képzettek együtt képzettek a magyar tenyész törpével és bandájával a hupilila törplilákkal

brühühühü

hogy neked milyen türelmed van? te elolvastad?
@azbesztos: és ha a módosítás nem egyeztethető össze az alkotmánnyal, akkor ki léphet közbe?
@gavar csaba: 16.01 kor indul a sértegetés. érvek nista...
@azbesztos: "Egy mérnök sem tervezhet házat régi építési előírások alapján."

A gravitáció nincs törvényben lefektetve, a mérnökök mégis figyelembe veszik. Sőt! ha a Fidesz legközelebbi alaptörvénymódosítása az lesz, hogy rájuk a gravitáció nem vonatkozik, akkor bárki kilökheti őket a Parlament ablakából, amikor levegőzni támad kedvük. Hiszen nincs gravitáció...
@kekex:

egyszerű: rezsicsökkentés

brühühühühü

marketing a negatív 12. hatványon
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"nem a bazdmegelés miatt tücsökbogár... lényed teljessége mián..."

Aháá...
Szóval nem konkrétum miján, hanem a lényem miján.. Kiköpött EU könyökvédős mentalitás...
De mi van ha a te lényed hasonlóképpen tűnik fel nekem is, azaz mi van ha én is szégyellni merészellek, aranydrága bogaram?
Vagy nekem azt nem szabad, ugye?
hehe
@épészmérnök: jééééééééééééé trollinvázió

fizetésnap gyün valamit produkálni kell a tányér rántott levesért vagy krumplileves?

brühühüühhü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "kicsi egysejtűm, teee csillószőrős rezgőfarkú ázalag..."

Én is ilyet akarok, súgd meg, mit szedsz :-DDDDDDDD Költői vénád tombol máma :-DDDDDDDDDDD
@gavar csaba:
Tyhűha! És ezt mind saját magadtól? Egyébként kekec, csak ide nem sikerült c-vel. Na erre varrjál gombot baga csavar!
@dávidzoli:

16.o1 -kor nem sértegetés,hanem kedveskedő felelet indult a kiscicámozásra...
ha elkerülte volna a figyelmed.
@kekex:

Mondom, hogy nem kekex :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Próbálunk felemelni baszki, de hiába... :-)
Egysejtű rádbukott? Mi volt ez köszörűkő hurcolás neki??? :D
@gavar csaba: "Cuncimókuska.
Szvsz apád lehetnék.
De , hogy szégyellném a dolgot, az biztos :)" Az a szégyellném a dolgot az pl. nem túl kedveskedő, hiába cuncimókusozol, az sértegetés.
@azbesztos:
Igen, még mindig sok az azbesztos ez meg az a környezetünkben, pedig súlyosan egészségkárosítók.
@rodeo36: Túlóra a minisztériumban, szegények, pedig a büfé zárva, és Mancika is otthon van a férjével.
@épészmérnök: Neked bevallom: semmit... már más is kérdezte... valahogy gyün...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Vannak ezek a vonzalmak, szegény Nuszi ennek az áldozata.

Veled vagyunk nyúl!!
kicsit elmegyek, és kezdődik a macskaharc.:))
@Habakuk999: Arra gondolok, hogy ott sem csak egybites fociultrák voltak. Tudod sosem csak fekete vagy fehér a világ.:)
@épészmérnök:
Ööö, a gravitáció is törvénybe vagyon foglalva (mongyjuk leírva, me úgy a legszebb). Az más kérdés, hogy kétharmaddal is nehéz módosítani.

Az építész pedig mikor tervezget ( oszt az építő meg kivitelezget)néha sírhatnék kerülgeti, mert a változó jogszabályok néhol igen erős lobbi tevékenységet és kevés szakmait feltételeznek a háttérben. Az is dühítő, és az nem az alkotmány állandó pártérdekhez igazítása.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: közölte, hogyazapám lehetne... erre vót egy röpkeriposzt, hogyha az lenne, járnék vasárnaponként a köszörűvel rozsdátlanítani valszeg a temetőbe a vaskeresztjét:-)
@Penivaldes: Tahótlanítottam csabust, így nem ér el hozzám reakciószinten mézédes bülbülszava:-)
@Penivaldes: latod, Boli mar itt, mar csak Egér kianyzik, meg meg nehanyan, de alakul ;)
@Penivaldes: Nekem is úgy tünt, hogy azonnal rámcuppant, de gondoltam, kultúrembörös leszek, mielőtt megkérdem tőle szemből pofába, hogy dugunk e, előtte futok néhány tiszteletkört... de leesett a ringispieléről... utánamászni meg nem érdemes:-))
@dávidzoli:
A sértegetés a kiscicámozással indult.
De elfelejtettem, hogy azt szabad :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: rendőrök is voltak, igazad van.

Ha meg valakinek annyira kell Erdély, lehet menni földet venni, vállalkozást alapítani, gyerekeket felkarolni, iskolákat támogatni.

Ja, ez egy kicsit nagyobb energiákat vesz igénybe, mint a bokáig a húgyban óbégatás?

Az igaz.
@kekex:
Dupla csomagolásban ( ha nem befoglalt állapotú) óccsóért átvesszük, és akár néhány száz évre elhelyezzük egy csendes, védett, nyugodt helyen,mármint az azbesztot.
Mondjuk betonba is öntheted, akkor nem kell a dupla csomagolás.
@dávidzoli:
Á, dehogy! Szerintem a cuncimókus volt a sértés, de persze lehet, hogy bizonyos körökben az kedveskedés.
@Penivaldes:
Nyúúúúúúúúúúúúúl a kergébbik fajtából... :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: rossz vagy, és kegyetlen. elzárod a szíved a másik zöngéi iránt.:))
@azbesztos:

Értjük. Stumpf hülye és te vagy a helikopter. Szerintem jelöljünk téged alkotmánybírónak, ne szarozzunk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: alakul, bár én ma nem tudok veletek behatóan foglalkozni.
@kekex: vonáéknál teljesen szokásos megszólítás... mondjuk: gábriella or előd, cuncimókus testvérem!
@kekex:
kiscica=cuncimókus
Mindenki tud kedveskedni.Még én is ...
@Habakuk999: na igen, a fotelból könnyű azt kiáltani, hogy fogd meg..
Érdekes alkotmánybírói elgondolás bármiféle kontroll, politikai felelősség, választói legitimitás nélkül, egy immár ejrópaji méretűre felfújt "láthatatlan alkotmány" alapján lefikázni az alkotmányozó hatalommal rendelkező törvényhozót és alkotmányát (alkotmányait).

A szerencsétlen sólyom most tutira agyvérzést kap, hogy nem ő szívathatja főbíróként a kormányt, mert ehhez a mostani ámokfutásukhoz képest az antalli idők során bemutatott - reprivatizációt és felelősségrevonást megakadályozó - cirkuszuk csak egy feledhető semmiség volt.

No de ez is elmúlik, majd, mint a nátha.
@Penivaldes: inkább biztosítószeget ki, háromig számolni, eldobni, üregbe vetődni, aztán lapátolni a beleket... ez szórakoztatóbb:-)
@Penivaldes:

"nem kérdezni rávetni magad, aztán kisnyulak:)) "

Nana, kis óriás !
És akkor mi van, ha nyuszika nem igazi vérnyúl, hanem mondjuk, inkább amolyan magáhoznyúl? Akkor mi van ?
@Fabius:
Dr.Bio74 (16.45)ajánlata szimpatikusabb, becsomagolva és/vagy betonba foglalva egy azbesztos kevésbé kártékony.
@Penivaldes: na ne már, hogy leszünk így híresek ? :'(
Kegyetlen ez a világ számunkra, még ennyi fény sem jut nekünk.
@Felebarát: Mamuszkával még nem találkoztam. Ő egy orosz édesség?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bocsássatok meg, de most a termékenységgel vagyok kénytelen foglalkozni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: valóban az, és a maradákot feltudod használni kutatási célokra.:)
Bakker, baj van, ha már a zabatlan lú is itt van ;)
@Felebarát: Óra? á nekem az nem kell, tudod néha olyan vagyok mint Stirlitz.
@Penivaldes: a maradék kutatási célokra tökéletesen alkalmatlan. Ha életében nem szorult belé értelem, hóttában miatúrót keressek benne? Az 1 bitet, vagy a kétállású igen-nem kapcsolót? Esetleg a damilt a fejében, ami megakadályozta, hogy leessen a füle? Szóval... marad a termékfeldolgozó. De ott is csak legfeljebb haletető tápnak...
@Éhes_ló:

Semmi érdekes nincs abban, ha a legitim, zemberek által megválasztott parlament által delegált alkotmánybíró is azt mondja: ácsi.

Ez a dolga neki, ha olyat lát az alkotmányos folyamatban aminek kurvára semmi keresni valója nincs ott. Normális országban ezen elgondolkodni és megfontolni szokás, nem rálegyinteni és a nyócmilliomodik kifogást megkeresni a kedvesbeteg nemlétező igazára.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mondtam neked, hogy az agyád vizsgáld? nem mondtam? vizsgáld a gyomrát, máját.
@Penivaldes:
Öööö... izé... nem, dehogy akarlak félreérteni... Egér meg főz... Sok lesz ez nekem! Inkább dolgozom akkor! :)
@Dr.Bio74: "Ööö, a gravitáció is törvénybe vagyon foglalva (mongyjuk leírva, me úgy a legszebb). "

Nem tudok róla, hogy a polgári törvénykönyvben benne lenne :-)
@gavar csaba: Hát, a kiscicámozás az már tényleg... Ellenben az, hogy szégyellnéd, ha a fiad lenne, hát ja.
""Orbán agymosással vádolja a KiKa híradóját"
A tagesschau.de szerint a kormány aktívan próbálja meg befolyásolni a külföldi újságírók munkáját is."

A KiKA részéről viszont orbánnal kapcsolatban ezen alternatíva alkalmazhatóságának lehetősége ab ovo elvetettnek minősült:-)
@gavar csaba: Emellett persze fontosabb, hogy nem tudsz mit nyökkenni az érvekre, így bedobsz valami lájtos basztatást...
@Penivaldes:

Stirlitz megy az erdőben, amikor megreccsen a bokor.
- Legközelebb nem hagyom otthon a pisztolyomat - gondolta Stirlitz.
- Legközelebb? - gondolta a medve.

Stirlitz megdöbbenve konstatálja, hogy irodájából eltűnt a vodkás üveg, a kozák sapka, meg a harmonikája.
Egyszer csak harmonikaszóra lesz figyelmes.
Végigoson a folyosón, majd berúgja az ajtót, és értetlenül mered a láthatóan részeg, kozáksapkában harmonikázó Müllerre, aki így szól:
"Mi van Makszimovics, asszed csak neked van honvágyad?"

Stirlitz belépett Müller dolgozószobájába, és meglátta a padlón holtan heverő Müllert.
- Megmérgezte magát - gondolta Stirlitz, miközben kezével végigsimította a Müller hátából kiálló balta nyelét...

A német szerveknél faji tisztasági intelligenciatesztet dolgoznak ki.

Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot!
Első jelölt: 67.
Bizottság: Na és miért pont 67? Miért nem 76?
Első jelölt: Nem! 67!
Bizottság feljegyzi: "erős, árja jellem".

Jön a második jelölt.
Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot!
Második jelölt: 53.
Bizottság: Na és miért pont 53? Miért nem 35?
Második jelölt: Hát, lehetne éppen 35 is.
Bizottság feljegyzi: "árjához közeli jellem".

Jön a harmadik jelölt, Stirlitz.
Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot!
Stirlitz: 44.
Bizottság: Na és miért pont 44? Miért nem... Na, Stirlitz, elég volt ezekből a hülye zsidó trükkökből!
"Boros: "egy tréfa, hogy a magyar állam rossz tulajdonos"
2013. március 23., szombat, 16:53
Szerző: hvg.hu

Címkék: Boros Imre; Csath Magdolna; energiaszolgáltatók;

Kinyomtatom • Elküldöm
Az energiaszolgáltató cégek a privatizációjuk óta több mint 1000 milliárd forint profitra tettek szert Magyarországon, de szakemberek szerint ennek többszörösét is kivihették az országból különféle pénzügyi műveletekkel - mondta Boros Imre közgazdász a Kossuth Rádióban."

hvg.hu/gazdasag/20130323_Boros_egy_trefa_hogy_a_magyar_allam_rossz

Nyami... Ez a boros nem valami miniszter volt akkoriban?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: .))
én arra utaltam, hogy Stirlitz is lefeküdt aludni,és négykor felkellt vekker nélkül
Visszatérve a Jobbik nem neonáci ítéletre:
"Ha ez az ítélet másodfokon is érvényben marad, akkor kijelenthetjük, hogy immár nem a Jobbik, hanem Magyarország neonáci voltáról kell beszélnünk. És külföldön már beszélnek róla."
nepszava.com/2013/03/velemeny/vendeghy-kornel-nehany-szo-az-mszp-rol-es-egy-iteletrol.html/comment-page-1#comment-270373
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jósolni? el vagyol tévedve Nyulam, el vagyol tévedve. orvoslásról hallot e már tapsifüled?
@Fabius:
Te Alkotmánybírókat választottál?
Érdekes.
Mert én például orszgyűlési képviselőket.
Tudod, olyan embereket akik törvényeket hoznak.
2/3-dal akár Alaptörvényt is.
Amit mindenkinek be kell tartania.
Urambocsá' még a Szent Nagymagyar Alkotmánybíráknak is.
@Penivaldes:
Nekem tündérke? Semmi!
Sokasodjatok, szaporodjatok... :D
@dávidzoli:
Mondj egy érvet ,gyorrrssan...
@Éhes_ló:
A hatalmi ágak szétválogatása, amit Orbán is elismer, ha kicsit nem figyel, szintén a láthatatlan Alkotmány része.
Meg még sokminden.
@Felebarát: Nem. Mondtam is neki, hogy legközelebb a lakásmaffiának adja el ezzel a tempóval a lakást. Bár, ezek se sokkal jobbak, mint a lakásmaffia.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Közgazdász? Más is volt... :)

"Állami iskola: Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem Közgazdaság tudományok doktora (1971)
Párt iskola: Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetem szakosító (1979)
Nyelvtudás: angol (felsőfok)
orosz (felsőfok)
német (felsőfok)
Fedőmunkahely: Magyar Hitel Bank

Rendfokozat: Százados (1989. 03. 01.)
Szolgálati hely, idő: III/II-8-b. alo., főop.ti., MA-12 (1989. 03. 01.)
Leszerelve kérelmére (1990. 03. 31.)

1981-1988 között az MNB Arbitrázs-osztály vezetője. Ezt követően a VW-ügy miatt a Magyar Hitel Bankba távozott (a németországi VW-konszern néhány alkalmazottja deviza üzletkötői bizonylatokat hamisítottak és ebbe az MNB is belekerült, mivel a hamisítások az MNB nevére történtek). 1988-1990 között az MHB nemzetközi vezérigazgató helyettese.

Dr. Horváth István belügyminiszter, a 009/29/1989. számú parancs alapján kinevezte és egyben véglegesítette az 1971. évi. 10. sz. tvr. 4.§. Ut. 11. és 20. pontja alapján 1989. március 1.-i hatállyal, rendőr századossá, a BM III/II-8. Osztály állományába főoperatív tisztnek. „Felsőfokú angol, orosz, német nyelvvizsgája alapján nyelvtudási pótlék folyósítását engedélyezem. A nyelvtudás beosztásához nélkülözhetetlen. [...] Részére a mindenkori fedőmunkahelyi illetményétől függetlenül – „SZT” pótlék folyósítását engedélyezem. „SZT” pótlék havi összege: 800 Ft. Nyelvtudási pótlék havi összege: angol – 1 100 Ft, orosz – 1 100 Ft, német 1 100 Ft.„ Alapilletménye 12 400 Ft-ban lett meghatározva.

A parancs előadója Loss István alezredes volt, kézjegyével ellátta Harangozó Szilveszter is.

2007-ben tett „A VW-ügy és kapcsolatom a magyar Népköztársaság rendőrségével” című nyilatkozata szerint a VW-ügy nyomozása miatt szakértőnek kérték fel. Állítása szerint szakértői megbízatása után írattak alá vele a rendőrségen kitöltetlen és dátum nélküli iratokat.

Irataihoz csatolt nyilatkozatok szerint mindenkin jogi elégtételt kíván venni, aki SZT-tisztnek nevezi őt.

Anyagában az alábbi kézzel írt szöveg szerepel:

„Állambiztonsági Szolgálat Vezetője
Alulírott D-8-as az Önök konspiratív állományában dolgozom szakértői minőségben. Minisztériumukat az utóbbi időben ért folyamatos támadások miatt úgy érzem, hogy - noha szakértőként dolgoztam – a jövőben ez számomra elviselhetetlenül magas egzisztenciális kockázattal jár, amit vállalni nem tudok. Ennek alapján kérem, hogy az állományból azonnali hatállyal elbocsátani szíveskedjenek. Kérem nyilvántartási anyagaim és kartonjaim megsemmisítését. Tisztelettel: D-8-as”"
@gavar csaba: te országgyűlési képviselőket választottál? többet is? mesélj!
nade nem ez a légyen, mucika, hanem, hogyha a kétharmados alaptörvény pl. nemzetközi egyezményeket sért, azért valakinek csak szólnia kell a mindenható ogy-nek, hogy szőr van a levesben? ki legyen az, ha nem az Alkotmánybíróság?
@gavar csaba: Példul arra, hogy sértegeted a vitapartneredet, arra nem érvet hoztam, hanem példát elég gyorrrssan...
@gavar csaba: jah, ha majd a dicso kep viselos emberek kiralysagot jatszanak, akkor is ugy van jol, minden ahogy vanik, be szep is a szolgalelku gondolkodas
@gavar csaba: Szóval megválasztottál valakit, akinek szimpatikus volt a logója, aztán az a te nevedben bármit csinálhat, akkor is követed, mert hiszen törvényt hozott. Elég furcsa elképzelésed van a népképviseletről. Ha pasi vagy, akkor nagy papucs lehetsz, ha nő, akkor ideális feleség.
@Penivaldes: maximum viviproszekcióról.. de az ellenérdekel, időnként idetévedő alanyok többsége erre is alkalmatlan... pedig occsó lenne, mer érzéstelenítés nélkül lehet a fejükben turkálni:-) Persze levegőt fűrészelni nem túl hatékony dolog.
@gavar csaba: Öcsém, a te feladatod itt az, hogy ezer cáfolat és magyarázat ellenére gépiesen ismételgesd a mantrád és variációit.

A továbbiakban ez már nem érdekel. Búcsúzom. Élj boldogul, de azért annyit még hozzáteszek, mert én humánus vagyok: ne ugorj le a Szabadság-hídról. A gravitáció törvényét még Orbán sem cserélheti le másra.
@épészmérnök:

Szóval érv nuku.
Pá magának!
@gavar csaba: Az általunk delegált parlamentből kerülnek ki azok, akik az AB tagjait kijelölik így lesz legitim az AB. Ez egyszerű. A dolga a törvények alkotmányosságának vizsgálata. Az alkotmányt nem vizsgálhatja, mert az meg van neki tiltva. Az alkotmányba ettől kezdve bármit be lehet írni (pl. tilthatják a lélekvándorlást is, mint Kínában, ha akarják), azt nem vizsgálhatja az AB. Érted, hogy miért aggályos a dolog?
Gyerekek, SSteffyke nem volt még? Apránként aktuális... :))
Nos, olvasom a posztot, es sajnos mar nem eloszor a blog eseteben, melyseges csalodas hatalmasodik el rajtam.

Most komolyan?! Ez az adu asz, hogy Stumpf Istvan lenyilatkozta azt, amit?! Ha kovetkezetesen elvhuek akarnanak lenni, akkor le sem szabadna irnunk a hirt, hogy S.I. valamit vekengett a takolmannyal kapcsolatban!!! (hogy miert, arrol lejjebb)

Mert sajnos a respect Ader Janos, respect Rogan anti-fasiszta Antal, respect Solyom Laszlo utan most ezzel a poszttal Stumpf magasztaltatik fel. Mar-mar piedesztalra.

Mert azt ne felejtsuk el, hogy szerintem ezek a figurak LEGALABB anyira felelosek azert, hogy a helyzet idaig fajult, mint barmely MSZP tag/orszagos vezeto, vagy akar (es itt most idot hagyok mindenkinek, hogy lelkileg felkeszuljon a kovetkezo, erzelmileg nagyon megterhelo, es legalab annyira gonosz kijelentesre) maga patas Gyurcsany!

Hiszen ez az ember kollegiumi evei ota (tehat tobb mint 25 eve!!!) ismeri Orbant es a szuk belso kort. Ott volt a Fidesz elso lepeseinel. Besugok jelentesei szerint meg vedo ernyot is feszitett Orban fole sajat aposan keresztul. Szemely szerint o es/vagy occse ott volt azon a bizonyos NEMTAGGYULES talalkozon, es alairta a NEMTAGYULESI jegyzokonyvet, ahol a MINISZTERELNOK allami penzeket osztogatott sajat csaladi erdekelsegu cegnek: "Ne mi nyerjuk a legtobbet!". 2009-ben elsokent szondazta a kozvelemenyt, hogy mit szol a nep, hogy hatha egy 7 eves (fel-)elnoki rendszerben Orban lenne az Il Presidente. Majd pedig buszken vallalta az alkotmany biroi posztot, amelyre sem jogilag, sem vegzettseg/tapasztalat alapjan, de ami sokkal fontosabb emberileg sem alkalmas.

Mikozben a Batthyany Koros, Szovetseg a Nemzetert Polgari Koros Solymosi Frigyes 2008-ban a nagy Fidesz-orjonges kozepette is EMBER tudott maradni, es felszolalt, hogy talan az Akademiat nem kene lerabolni partalapon: Az Akadémia leendő elnökéről, Népszabadság, 2008. április 23.

Es akkor vegul, hogy miert is nem szabadna meg csak emlegetni sem, hogy mit volt kepes kinyogni magabol Stumpf, vagy a fentebb emlitett szemelyek:

1. Hitelesitjuk (reszben) az emlitett szemely(eke)t. Ugyanis Stumpf, Solyom, Ader stb. meg ugyanolyan hiteltelenek maradnak, attol hogy utolag kritizalnak egy-egy dontest.

2. Ezzel hiteltelenitjuk sajat mondanivalonkat is. Hogy kapva kapunk olyan urgek nyilatkozatai utan, akik a viszonylag szuk (nem a kollegista) korbol szolnak ki Orbannal szmben. Holott ha a kritikank regisztracio, takolmany-modositas ... ugyekben megall, akkor az azert van ugy, mert igazunk van. Es nem azert, mert Solyom vagy Stumpf IS azt mondja.

Es vegul: Ha mar az Index lehozta S.I. szenvedeset, akkor az egyetlen erdekes dolog az az hogy: MIERT?
Miert nyilatkozott EGYALTALAN, es miert eppen MOST?

En ugyan nem tudom a valaszt, de az egyertelmu, hogy nem azert tette, mert nem ertett egyet a dontessel! Ugyanis hetek ota, amikor a Parlamenthez benyujtottak a tervezetet, o igenis tudhatta. Sot! Az ellenzeki kritikak alapjan pedig egeszen biztosan hallania kellett az ugyrol. Ha pedig ugy gondolja/ta, hogy meg barkit is erdekel mit mond, hogy van sulya a szavanak, akkor bizony a parlamenti szavazas elott kellett volna hallatnia a hangjat, ha a dontessel olyan nagyon nem ert(ett) egyet...
@épészmérnök: "A gravitáció törvényét még Orbán sem cserélheti le másra."

A tákolmány mindent elbír.
@simple observer 1.0: Nem értelek. Szó nem volt a posztban piedesztálról, annál inkább süllyedő patkányokról.

És hogy jön ide Gyurcsány?
@Бабаяга:
Igen, megválasztottam valakiket, akikben bízom és akik pont azt csinálják, amit elvártam tőlük.
Miért kéne beálljak a kormányt éhes hiénákként kerülgető, ugató , vonyító falkába?
Mert ti akartok megint uralkodni?
Nane.
Uralkodjatok a jövőre megnyert választások után Ha tudtok.
@félázsiai 2llkedő: Persze, beleírhatja az alaptörvénybe, hogy mostantól visszamenőleg érvénytelen a gravitáció törvénye, és nem szabad rá hivatkozni, de attól még, ha részegen kiesik a Munkácsy terem ablakából, ugyanúgy összetöri magát.
@félázsiai 2llkedő: Pedig milyen szép lenne, ha aláírást gyűjtene, törvényt módosítana, hogy pedig már többet nincs gravitáció, lehet ugrálni a turulról. Azt a sok hívő meg kipróbálná.
@félázsiai 2llkedő:
Kishitűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! :)
@épészmérnök: "És hogy jön ide Gyurcsány?"

Gyurcsány mindenhol ott bújkál.
@épészmérnök: "de attól még, ha részegen kiesik a Munkácsy terem ablakából, ugyanúgy összetöri magát."

Ki kék próbálni.
@épészmérnök:
"annál inkább süllyedő patkányokról."

Miért nem hagyod a maszop libsi bandát nyugalomban döglődni?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gyerekek, SSteffyke nem volt még? Apránként aktuális... :)) és vajon milyen nick-et talál ki magának :D
@simple observer 1.0: előre mosakodik.
Szerintem Neked van igazad, ezek a jóemberek semmit nem tesznek Orbán rendszere ellen, hanem maximálisan kiszolgálják.
@épészmérnök:

"Persze, beleírhatja az alaptörvénybe, hogy mostantól visszamenőleg érvénytelen a gravitáció törvénye,"

Tudsz ilyesmiről ?
Tedd közkinccsé!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jó lenne már lassan, mert a csabust ugyan kikukáztam, de a recenziókból láthatóan activityát játszik, csekély értelmével... és a válaszokból olvashatóan az ovi nagycsoport kisegítő tagozatának szinvonalát kell nála alkalmazni, és ezt sem fogja fel... kéne neki szólni, hogy telcsizzen be a központba, valami értelmesebb kukahulladék beszerzése céljából...
@gavar csaba:

Melyik részét nem értetted töki? Szívesen elmagyarázom újra:

Stumpf alkotmánybírót az általad megválasztott képviselő jelölte és választotta alkotmánybírónak. Ő(k) kérte fel, hogy szóljon mikor túlmennek egy határon.

Hát most szólt. De te hisztizzél csak tovább, mikor valaki elvégzi a dolgát amivel ti bíztátok meg.
@dávidzoli:

De milyen alapon vindikálhatná magának az Alkotmánybíróság a jogot, hogy az Alkotmányt magát vizsgálhassa, urambocsá' átírja?
Kik ezek ?
Isten földi, helytartói? Avatarok? Vagy mik?
@dávidzoli:
Manapság annyi idol döglődik, így marad a jól bevált Deutsche Arbeitsfront tagnévsora... :)
@simple observer 1.0:

Gyere vissza a földre.

Itt fontos, hogy egy alkotmánybíró kimondjon ilyeneket, és ne csak a rohattellenségek tegyék ezt szerte a világon.

Ez nem piedesztál, hanem a legalapabb lap amit elképzelni lehet egy jogállamban.
@Fabius:
Nézd, a korlátolt és érteni nem akarókra időt pazarolni... A figura tipikus narancstroll, ha Piktor a fejére szarik, ez szétkeni magán és cuppogva habzsolja.
@Fabius:
Tökike?
Ez amolyan libsibolsi kedveskedő felütés, ugye nem tévedek?
Egyébként ne hisztizz, mert árt a szépségednek.
Az Alkotmánybíróság nem alkotmányozó szerv, sőt az Alkotmányt magát sem vizsgálhatja, annál kevésbé bírálhatja felül.
Csak a törvényeknek a meglévő Alkotmánnyal kapcsolatos egyezését vizsgálhatja.
Melyik szót nem érted ?
@simple observer 1.0: Komolyra fordítva a szót. Én úgy értettem a posztot, hogy Fabius egy mérsékelt, és épeszű jobboldal létrejöttének az esélyéről írt. Nem az illetők erkölcsi minőségéről.

De lehet, hogy félreértettem.
@Dr. jenőke (jenőke): persze. Szeretem én ezeket a lózungokat amikkel két éve tele a média.

A láthatatlan alkotmány sólyom óta arról híres, hogy éppen mindig az van benne, amit az erre felkentek beleképzeltek és úgy volt benne, ahogyan azt odaképzelték és még véletlenül se másként, de sosem olvashattuk el mégis miként.
Valakik elmondják nekünk, mert sosem találjuk el és elképzelni se tudjuk.

Viccesnek is gondolhatnám, ha nem azt látnám nap nap után, hogy ez a láthatatlan valami immár ejrópában is terjed és minden olyan megoldás ami imitt-amott kósernek nyilváníttatott és nyilváníttatik a sameszok által nálunk bizony nem kóser, olyannyira nem, hogy lassan embargót is életbe léptetne lennünk pár kivénhedt anarchista-maoista, akinek Jörg Haider halála óta viszket a tenyere a nacionalista jobboldal látványos megleckéztetésére.

Azon persze miért is csodálkoznék, hogy ennek a hazai "mértékadó" "toleráns" "demokratikus" értelmiség és a komplett ballibbant oldal vigyorogva tapsikol.
@épészmérnök: "És hogy jön ide Gyurcsány?"

Biztos már nagyon várja, hogy visszavonuljon végleg a politikától, ahogy azt korábban ígérte írásban. Ugye Fabius??? :)
@gavar csaba: Lencsés Pistikének teccik vanni?
@Fabius: Sárga és piros, mezek. Zöld fű, üres stadion. Mit nézzek??? :)
@félázsiai 2llkedő:

Nemnem.
A nép egyszerű fiának tetszek lenni.
A magyar választópolgár vagyok.
@Éhes_ló: "Valakik elmondják nekünk, mert sosem találjuk el és elképzelni se tudjuk."

Őszinteséged lekenyerez. Ritkán fordul elő, hogy emberek belássák, nem képesek valamit megérteni.

Ezzel korántsem értelmi képességeidet bírálom. Amennyiben elvégeznéd a jogi egyetemet, szakosítót, és gyakorlatot szereznél, akkor a véleményed az alkotmánybírák ellenében még akár releváns is lehetne.

A világ bonyolult, ezért a társadalmak kitermelik a szakembereket, akik egy-egy területhez jobban értenek a többieknél. (Nota bene: a társadalomnak szüksége van ilyen szakemberekre, ezért hajlandó pénzt költeni a képzésükre.) A szakértelem meglétét bizonyos iskolák elvégzéséről szóló bizonyítványok bemutatásával ellenőrzik. Akinek van ilyen bizonyítványa (esetünkben jogi egyetemi diploma), annak az állításait inkább fogadjuk el igaznak, mint az olyanokét, akik a napi agitprop körlevél érveit szajkózzák (esetünkben ez te vagy).
@Habakuk999: Jut eszembe, ezt a remek cikket olvastad már az Orbán féle legújabb hazaárulásról??? :(

"Hogy mit ér nekünk a Volvóval kötött megállapodás, az egyelőre egy nagy kérdőjel. Hogy mit árt, az már most nyilvánvaló. Mivel a kormány és az érintett cégek gyakorlatilag minden konkrétumról mélyen hallgatnak, csak a propagandaszövegekből lehet következtetni a megállapodás részleteire. Az mindenesetre tény, hogy a „nemzeti ügyek kormánya” február közepén jelentős lépést tett a magyar buszgyártás ellehetetlenítése, és egy sok évtizedes hagyomány lerombolása felé."

magyarbusz.info/kitekinto/2013-03-07/Mi_lesz_veled_magyar_buszgyartas_%E2%80%93_strategiai_megallapodast_kotott_a_Raba_es_a_Volvo_elso_resz

magyarbusz.info/kitekinto/2013-03-07/Mi_lesz_veled_magyar_buszgyartas_%E2%80%93_strategiai_megallapodast_kotott_a_Raba_es_a_Volvo_masodik_resz
@Éhes_ló:

Láthatatlan Alkotmány.
A Megmagyarázandó Alkotmány.
Amit a nép nem ért meg, ezért meg kell nekije magyarázni. Alkalmanként kimagyarázni.
Úgy, hogy jó legyen.
Ez a lényeg.
Nehogy küzérthető neadjisten nyilvánvaló legyen., mert akkor nincs mit magyarázni, kimeagyarázni.
A poszt kifejezetten kedvemre valóra sikeredett:)
@Penivaldes:

nagyon fiatalka vagy, vagy? a mamuszka az az a papucs ami finom puha posztókból készűl és meleg otthon a hideg kövön és csodálatosan a talpára szedi az összes pormacskát a padlóról nem is kell takarítani ha a szekrény alatt is tucc sétálni...mamusz a nagy vagy felnőtt változata a mamuszka meg a kislányos

brühühühühü
@gavar csaba: "A nép egyszerű fiának tetszek lenni."

Akkor ha ügyes vagy, még megkaphatod a kerállány kezét is és a fele kerálságot.
@gavar csaba:

"sőt az Alkotmányt magát sem vizsgálhatja, annál kevésbé bírálhatja felül."

Pedig felül kell bírálnia bizonyos esetekben, amikor az alkotmány önmagával van ellentmondásban.

Mondjuk nyilván vizsgálnia is kell, de ez csak fogalmi probléma nálad.
@gavar csaba:
"@Fabius:
Te Alkotmánybírókat választottál?
Érdekes.
Mert én például orszgyűlési képviselőket.
Tudod, olyan embereket akik törvényeket hoznak.
2/3-dal akár Alaptörvényt is.
Amit mindenkinek be kell tartania."

Ha jól értem, a törvényeket mindenkinek be kell tartani. Azt még te sem állítod, ha valaki teszem föl, azt mondja "oszt jónapot", akkor mentesül a törvények betartása alól.
Az pedig végképp érthetetlen, ha képviselőket választottál, miért van tele a parlament gombnyomogató biodíszletként funkcionáló robotokkal.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Felőlem eljátszhatod a hülyét.

Az ilyen szerepléseidért olyanok a vélemények rólad, amilyenek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem értek hozzá.
Rodeo viszont igen.

Ráadásul beindult az önvédő reflexem, kezdek immunis lenni a magyar politika csodáira.
Józan ésszel sűrű anyázás nélkül elképzelhetetlen lenne itt élni másképp.:)
@Fabius:
Nem, dehogy... :))
Nem értem mondjuk, hogy min csodálkozik és miért jó neki a hülyét adni. Ő tudja.
@gavar csaba:

Ez amolyan a színvonaladnak megfelelő felütés, töki. Tudod, az olyan nertamponoknak jár, akik a saját alkotmánybíróik helyett vindikálnának maguknak jogot mindenféle alternatív jogértelmezésekhez.

Pedig Stumpf pajtás azért lett alkotmánybíró, mert jobban ért hozzá, mint te.

De tudok egy remek megoldást, választott képviselődet felhívod el elküldöd az anyjába, mert megszavazta, hogy a testület tagja legyen egy ilyen kókler.

Habár nem, te ehhez gyáva vagy.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem találja a galériában a zikkájlt. Megesik az ilyen, ezek szerint kényelmetlen látni, és a hülyét játszani is kevésbé kínos, mint hozzászólni.
@CommentCommando:

attól hogy ti delikvens-t írtok az még eredeti formájában "delincuente" bűnöző, spanyolúl és ugyanez a formája latinúl is

már nincs jelentősége a többinek senki sem akar akciót csak a duma megy itt a blogon aki meg elküldte....majd meglátjuk

brühühühühü

tényleg benn a bizottságban de mintha az lett volna ugyanakkor a hír hogy Rómába ment pápázni
@épészmérnök:

Ott még nem tartunk, hogy épeszű jobboldal létrejöttéről beszéljünk, bár igény már volna rá.

Inkább arról van szó, hogy a jelenlegi jobboldal egyes tagjainak is sok amit Orbánék az alkotmányossággal tesznek. Ettől nem lesz szent valaki, Stumpf is csak azt teszi ami alkotmánybíróként a dolga. Hangsúlyozom, nem rendkívüli amit csinál, csak fontos.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szerinted az segít leküzdeni a zikkájl szűrőt? :-D
@Fabius: "Stumpf is csak azt teszi ami alkotmánybíróként a dolga"

Én korábban is korrektnek tartottam.
@gavar csaba: Egyszerű vagy fiam,túlságosan is az!Tessék menni a béke(birka)menet megmozdulásaira és ott bégetni zagyvaságokat!
@xaverta:
"Az pedig végképp érthetetlen, ha képviselőket választottál, miért van tele a parlament gombnyomogató biodíszletként funkcionáló robotokkal "

Ez a te véleményed.
Az enyém meg az, hogy öntudatos, magyar érdekeket promováló képviselőink vannak.
Háromból úgy kettő.
@Fabius: Kiszeretett Viktorból, hiába öregecskedik a Pávafáraó.
@épészmérnök: egy vessző kimaradt. Aki megfejti, hogy honnan, kap egy... nemtommit. Mit kapjon?
@gavar csaba: osztán elmagyaráznád-e a hozzám hasonló csökkent értelműnek, mi a franc is a te értelmezésed szerint a promovál?
@épészmérnök:
"Akinek van ilyen bizonyítványa (esetünkben jogi egyetemi diploma), annak az állításait inkább fogadjuk el igaznak, mint az olyanokét, akik a napi agitprop körlevél érveit szajkózzák (esetünkben ez te vagy)."

Igen, igen.
Ez kell az agymosottaknak," szagember" akiknek a tiszteld apádat és anyádat,ne őlj, ne lopj, ne hazudj stb. értelmezéséhez is jogtudósra van szüksége.
@épészmérnök: ...hiába,...

brühühühühü

como estás en esse caca de vaca de inasiónes
előmozdít, elősegít.
@gavar csaba: Szerintem igyál meg egy sört! Ma megdolgoztál a pénzedért, de már elfáradtál.:)
@Habakuk999:

előmozdít, elősegít, támogat
@Fabius: Nem tudom én ezt mindig olyan komolyan venni mint ti, de azért ne hari.:)
@Fabius: @taga20:

"Stumpf is csak azt teszi ami alkotmánybíróként a dolga. Hangsúlyozom, nem rendkívüli amit csinál, csak fontos."

Emberből van ő is.
Ki tudja mivel zsarolták meg vagy fizették le szegényt.
A magyarok érdekeit.... úgy érted inkább a saját önös céljaikat támogatják! A kettő pedig nem ugyanaz! Nagyon nem!
@dávidzoli: "Gyerekek, SSteffyke nem volt még? Apránként aktuális... :)) és vajon milyen nick-et talál ki magának :D"
Röstellem a dolgot, vessetek rám követ,de nekem már-már hiányzik ez az Ovininfomániás hetéra.
@Fabius:

Nem cuncimókus.
Nem gyáva vagyok hozzá, hanem jólnevelt.
Nem csoda ,volt gyerekszobám.
hehe
@gavar csaba: tényleg? holtig tanul az ember, aztán milyen nyelven jelenti ezt?
@gavar csaba:
Te egy uniqum vagy (csak nem lehet meginni)
Végre valaki, aki szerint Orbán azt csinálja, amit várt tőle. NORMÁLIS ember legalább meglepődött, tehát te bevallod, hogy nem vagy normális.
@gavar csaba: Én most is csak azt tudom mondani, hogy vegyél ki a hűtőből egy sört, mert kibaszott nagy segg vagy. Plusz, büszke is vagy rá!
@épészmérnök:

Ezt nem hiszem. Azt inkább, hogy neki is kínos a kádárizálódó "alkotmányos rend". Mert ha megkérdezi őket valaki pár év múlva, hogy jogtudósként mit reagáltatok a negyedik kiegészítésre akkor valamit fel kell tudni mutatni.

Mert a semmi az magukról kiállított bizonyítvány.
@gavar csaba: Én is NER-es vagyok, nem megyünk tüntetni(tudod, olyan békemenetest), de ne a rezsim mellett hanem, hogy MIÉRT NEM NYOMTÁK MEG AZT A KIB.SZOTT GOMBOT, a nyilvános ügynök aktáknál?? Az én képviselőm is nemmel szavazott! Ahogy olvasom a tied is, ne tétovázzunk,szólj a többieknek is! Molinon, komoly duma legyen ám...
@gavar csaba:

Ha valaki itt zsarolni tud bármivel bárkit az pont Stumpf, meg az egykori belügyminiszter apósa tudása.

De ezzel (is) illene tisztában lenni. Ha már.
@taga20:

Ha én, idézlek: "kibaszott nagy segg "vagyok, akkor nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy magunk előtt megjelenítsük, hogy te mi lehetsz?
hehe
@rodeo36: Köszönöm kérdésed. Tegnap vendégeink voltak, köztük egy itt élő német nő. Aggodalmas arccal átölelte a vállamat, mint egy betegnek, aki most tudta meg, hogy rákja van. "Borzalom, mi történik Magyarországon" - mondta, és várta, hogy kifejtsem a részleteket. "Ja, ja" - mondtam, és másra tereltem a szót, mert semmi kedvem nem volt égetni magamat (merthogy ez a sok szar mindannyiunk presztizsét rombolja, akik magyarok vagyunk).
@gavar csaba:

Összekevered a szervilizmust a gyerekszobával.

Nem meglepő. Te képes vagy a jogmagyarázat jogát is elvitatni az alkotmánybírótoktól, miért pont ezzel lennél tisztában?
Na tessék még ez is.:) Biztos, hogy lesz ebből alkotmány kukázás??

Most érkezett: kétharmadot szerezne a Fidesz

mno.hu/belfold/most-erkezett-ketharmadot-szerezne-a-fidesz-1146517
@gavar csaba:
Jogban a visszamenőleges törvénykezés tilalma párezer éve olyan alaptörvény, mint a fizikában a gravitáció. És Orbán és csapata mégis negligálta. Ehhez képest az is simán elképzelhető, hogy elhiszi magának, hogy képes repülni, mert büntetlenül felülírhatja a gravitációt.
És maga az abszurd, hogy 1 év alatt négyszer módosít egy alaptörvényt.
És most kapaszkodj meg, olyat mondok: MI NEM AKARUNK uralkodni! Nem az a baj velük, hogy ők uralkodnak, hanem, hogy ROSSZUL csinálják. Szétverték a gazdaságot, recesszióban vagyunk és mindenki elhúz tőlünk, és SAJNÁLNAK minket, mert magyarok vagyunk!
Lassan írom, hogy még te is megértsd: SÉRTI A NEMZETI ÉRZÉSEIMET, hogy lerohasszák az országot!
@gavar csaba: "Kik ezek ?
Isten földi, helytartói? Avatarok? Vagy mik?
"

Há te ki vagy, hajjá meg? A Gejza? Há megin itt vagy szopni?
@gavar csaba:
Míg a következő "véleményt" olvastam, elhittem, hogy sima troll vagy, ezután viszont élvezem, ahogy eteted a többieket!

" öntudatos, magyar érdekeket promováló képviselőink vannak.
Háromból úgy kettő. "

Ha Hofi élne és még lenne kedve alkotni, belevenné a következő műsorába!
@kekex:

Azt hiszem, megalkottad a kulcsmondatot, amit ezek soha, ismétlem, SOHA nem fognak megérteni:

"MI NEM AKARUNK uralkodni!"
OFF
Az Lmp már megint kongresszust tart? Ez már Guiness rekord, szerintem. :))
@gavar csaba: Igazad van. De én legalább nem tolom a szekerét egy ilyen tróger kormánynak. Csak ennyi a különbség köztünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

De akkor tudsz jajveszékelni te is, mikor homlokon rúgnak érte hol az UEFA-tól, hol meg máshonnan.

Én pont leszarom beengednek-e a stadionba legközelebb vagy megint kénytelenek lesztek odakint koncertezni. Mindössze megjegyzem, kiabálni ilyenkor kell és nem a kiszabott retorziók után. Aki ezt most "nem tudja ilyen komolyan venni", az majd akkor se pityeregjen.

Érted.
@Fabius:

Haggyad mán aztat a gyerekszobát!

Azzal dicsekszik, amejik a diszóólra nézett!?
@Habakuk999:
Azon a nyelven, amin a lájkol azt jelenti, hogy szeret, az OK azt, hogy igen, a pszichopata lelkibeteget a konferencia meg megbeszélést.
@Habakuk999:

az az egyik piros petty a seggén: "promote" (English verbo
támogat
support, promote, aid, assist, favor, help
előléptet
promote, appoint
előmozdít
forward, promote, foster, facilitate, prosper, push on
reklámoz és forgalmaz árut
promote)

promover (spanyol vagy portugál) ugyanennek igefőnévi alakja

a "promovál" az egy csajágóröcsöge-i tájszólás gavaréknál a negyedik fél lityi után

brühühühü
Jut eszembe?

"1. Kerüld a civódást és a nyers erőszakot.

2. Kerüld a kötekedő embert.

3. Igyekezz szelíd rábeszéléssel hatni felebarátaidra.

4. Ne hivatkozz mentő tanúkra, mert mit érsz vele, ha ismerőseidet bezárják?

5. Ne tégy hamis esküt, csak ha muszáj.

6. Kerüld a részeg embert, hogy téged se molesztáljanak hasonló állapotban.

7. Ne légy hiú és beképzelt, hogy különb és okosabb légy, mint embertársaid.

8. Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő..."

További kérdések? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha kétharmadot szerezne akkor gondolom minden rendben van, ennek örültök a Jobbikban is és ezért mosolyogsz.

A cikk nyilvánvaló hangulatkeltő hülyesége: " a fő probléma azonban a számításaival az, hogy a Bajnai Gordon által gründolt Haza és Haladás torzított számait használja." - meg gondolom véletlenül elkerülte a figyelmed, ahogy szokta.
@Fabius:

Töki kedves, látom nehezen fogod fel.
Elmagyarázom.
A jogmagyarázatot senki élő ember nem vitatta el az Szent Alkotmánybíráktól.
A jogalkotást viszont ezzel átellenben viszont de.
Nemtom érted-e?
@épészmérnök:
Hamlettel szólva: "Ez itten a bökkenő! Mert lesz-e, lehet-e "mérsékelt, és épeszű jobboldal"
ilyen erkölcsi niemandokkal?
Tákolmányszavazó, monomániás Ángyánnal, primadonna allűrökkel megáldott Sólyommal?
Az ilyen csavar-os kommentelőket is beleértve, akik mint a ló csak egyet látnak: ha a Mieink
lopnak tőlünk, az rendben van, és a többieknek csak az a bajuk, hogy most nem ők lophatnak?!
EL SEM JUT az agyukig, hogy fidesz-gyarmat lett az ország, és ők is csak egy csavar a rendszerben, amilyenből 12 egy tucat, és bármikor kiejthetők. A valódi nyertesek ugyanis a bizniszt hajkurásszák, és nincs idejük itt bérkommentelni.
@félázsiai 2llkedő:
bocsi, de a fidesz és az értelmiségi valahogy nem fér meg egy mondatban!
@épészmérnök:

"Komolyra fordítva a szót. Én úgy értettem a posztot, hogy Fabius egy mérsékelt, és épeszű jobboldal létrejöttének az esélyéről írt. Nem az illetők erkölcsi minőségéről.

De lehet, hogy félreértettem. "

Akkor valoszinuleg nem egy posztot olvastunk, mert en viszont epp az ilyen eselyrol nem olvastam egy sort se.

De a lenyegrol. Ne a korabban altalam sorolt nevektol (kiveve a Solymosit, akit pozitiv peldakent hoztam) varjuk mar egy ilyen jobboldal letrejottet! Vagy eppen Angyantol, aki a takolmany-modositast ugy megszavazta, mint a huzat...

Hiszen Stumpf se a parlamenti elfogadas elott szolt, hanem mar csak az UTAN NAPOKKAL. Mint ahogy Ader is a "barmennyire is nem tetszik neki, de ala KELL irnia" mosakodassal az eletben nem lehet egy ilyen hiteles jobboldali partnak/mozgalomnak meg a kozeleben sem.

"És hogy jön ide Gyurcsány? "

Ez roppant egyszeru.
Mikozben evekig ment itt az MSZP-vel, GYurcsannyal nem targyalunk, nem egyezunk ki (nem, nem soha!), addig egy sokkal aljasabb trogerebb brancsbol, ha valaki bemutat egy szemfenyveszto trukkot, maris kapja a lajkokat, maris hivatkozasi alap.

Mikozben pl. jomagam elemeztem ki egy fotot minap, a Balogban, bar jo melyen, de bujkalo emberseggel kapcsolatban, akozben azert a Karpatias Cheerleadertol (valaki meg linkelte is a videot) azert mar nem ohajtja visszakerni a kituntetest.
Es az a helyzet, hogy mara szinte az osszes fideszesrol (a 2.-3. vonalbeliekrol is) hosszu listat lehetne kesziteni, hogyan segitettek Orban diktaturajanak vegso bebetonozasat (vagy legalabbis annak kiserletet).
@Fabius: szerintem valóban sincs abban semmi, hogy egy überelhetetlen, leválthatatlan, szabad embernek lehet véleménye.

A vélemény az már csak olyan mint a segglik, mindenkinek van, mégsem vagyunk a máséra kíváncsiak.

Van a bolondok házában elég jogvégzett alak, mindegyiknek van véleménye.
Olyannyira más, hogy a sok szerencsétlen választójuk a tapasztalatai alapján négyévente egy részüket elhajtja a fenébe, hátha a másik fele többre jut. Most olyan nagy volt az elégedetlenség a természetesen demokrata és toleráns, ráadásul tökéletes gazdaságpolitikát és hiteles statisztikákat szolgáltató - ejrópaszerte méltán elismert bandával, hogy kissé túllőttek a célon és alkotmányozó többséget adtak az őket leváltóknak.

Az tudod Fabius olyasmi, ami nincs barrosonak, merkelnek se Magyarországon.
Pedig szeretnének, de hát ez nem komilfó.
Mérgesek is érte, hogy nem egy libás, elqró, pufajkás vagy valami hasonszőrű rendes ember az aki nekik tálcán árulja a hazáját, de ez jutott.
Le kell váltaniuk a népet, ezen vannak épp.

A sólyomi tollakra áhítozóknak se jutott több, ők azt magyarázhatják - jog szerint - ami az alkotmányozó többség által írt alkotmányba van írva.

Ez persze szar ügy, ha az ember fia ennél többre lenne - saját akarata szerint - hivatott, de ez van, ha nincs többre politikai, választói támogatottsága.

Ilyenkor marad neki a véleménye.
Az - mint azt helyesen írod - lehet neki, a kivénhedt maoista barrosonak és anarchista haverjainak is, AZ ALKOTMÁNYOZÓ HATALOMMAL JOGSZERŰEN RENDELKEZŐK MEG SZARNAK RÁ.

Meg persze a gyűlöletkampányt folytató eszmetársaikra.
Szabad emberek ők is, tehetnek ,amit jog szerint engednek nekik.
Pont mint mi.
@Fabius: Értem, de gondolom neked sem mindig ugyanolyan a hangulatod nem?? :)
@épészmérnök:
lo sabes muy bién mis preocupaciones son sobre ésto el Carlo Magno, Luís el Grande de Hungria, Mathias Rex eran despotas pero por el beneficio al pueblo sus glorias personales eram también por demostrar a los extranjeros que el país es grande y fuerte mientras esses cacas de vacas son ladrones baratos y estúpidos requete estúpidos

jajajaj en vez de llorar

brühüühühhü
@gavar csaba: @rodeo36: Vagyis jól sejtettem, hogy egy okoskodó tudálékos, ám nem a jelentésének és a szövegkörnyezetnek megfelelő kifejezési formája?

Ok, lájk és piros pötty a nemzeti magyarkodó büszkeségünknek.
@xaverta:
Nem robotokkal: mamalukakkal.
@épészmérnök: y para que tu sepas la enviaba "el documento" a la embajada de la EEUU en Budapest, ya deben tenerla

jajajaja

estoy curioso que saldrá?

brühühüühhü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Aztán ha blogtalizhatunk, akkor az asszony nem enged majd el, ha már beleolvasott a szennybe...!
@rodeo36: @taga20:

Na látod.
Egy tanulságot már levonhatsz ebből a blogból, nevezetesen azt, hogy soha ne becsüld le a csajágóröcsögei magyar embert.
Se.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az én hangulatom százból százszor ugyanolyan, ha lejáratják az országomat.

Pluszbónusz azokon a válogatott meccseken amikre én járok ez nem divat, és ha elő is fordul fényévente, kurva gyorsan helyre vannak téve az ilyen arcok a szurkolók által, mint a svájci hokivébén.
@kekex:

nem tévecc csak úgy véletlenűl, talán

papa likak-ról

akartál, mint amiből kilógnak

brühühühühü
@gavar csaba:
Tehát, ha valami ma törvénytelen, de ez problémát okoz "egyeseknek", és mondjuk holnap egy cseppet kalapálunk rajta, amivel egy egyéni képviselői indítvány törvényessé teszi a szart, akár alkotmányos szinten is, akkor minden szép, minden jó és csapkodjuk a seggünket a földhöz örömünkben, hogy de jó nekünk!
Nehogy'már beleugasson valaki, hogy ezt nem kéne talán.
ÉRTEM ÉN!
Persze ilyen nem zajlik itt, csak a fantáziám szaladt el...
@Habakuk999:

Nem jól sejtetted, mert pont hogy a szövegkörnyezetnek megfelelően használtam a szót.
De nem vártam el, hogy megértsd :)
@gavar csaba:

ő má' csaktuggya

brühühühü

mint te
@gavar csaba:
MAGYAR ÉRDEK? Magyar érdek, hogy lesajnáljanak, hogy zuhanjon a gazdaságunk, hogy 4 millióan csússzanak a létminimum alá és félmillióan (KÉTSZER ANNYIAN,MINT 56 UTÁN!) MENEKÜLJENEK EL AZ ORSZÁGBÓL?
Ez háborús veszteség, Te bumburnyák! Még a szíria polgárháború sem termelt eddig ennyit!
@Fabius: Ez szerintem sportág függő is. Persze jó lenne ha a fociultrák is olyan úriemberek lennének mint mondjuk a karate versenyek szurkolói, de ha megnézed bárhol máshol sem jobb a helyzet, sőt. A magyar ultrák egyébként kismiskák mondjuk a szerb, horvát vagy egyéb ultrákhoz képest.:(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Öcsém muzulmán vagyok.:) Nekem ez a keresztem.:)
@gavar csaba:

"A jogmagyarázatot senki élő ember nem vitatta el az Szent Alkotmánybíráktól.
A jogalkotást viszont ezzel átellenben viszont de."

A fogalomzavarod semmit a világon ne változott. Mondjuk nem is reméltem, hogy a megértés menni fog. Te tegyünk egy újabb próbát:

Stumpf azt mondta a jogalkotó átlépett egy határt és a törvénye túl van az alkotmányosság határain, ad absurdum írja újra. És nem azt, hogy megírja majd helyettük.

Nem tudom ez így elég világos-e? Kétlem, de hátha.
@Habakuk999:

Kuki, haggyátok a delikvens-t meg a lájk-ot meg a többi agymenést van szép magyar nyelv ha nem is rová sírásos és nem griffmadaras sem turulos de szép mint Arany János meg a többiek Ady-t és babits-ot nem feledve

brüühhühü

haggyátok a külfeldi izéket olyan gusztustalanok, hogy a szőr feláll a hátamon és a seggemen is
@gavar csaba:
Te tényleg kissé értelmi fogyatékos vagy. Az olvtárs egyszerű beöntést javasolt neked.
(segg és sör)
Bár szerintem még neked még egy sörös beöntés sem használna. Sem fentről, sem lentről.
@Kijelölt Felelős:
Ilyenek ezek... Ezért nem kell minden tudniuk! :D
@kekex: szent jézusajégen aztatatatatat nem szkám vala néznyi, soha...kiütéseket kapok az ilyenektől

brühühühühü

bocs
@Éhes_ló:
Bocsi, de Hitler is meggyőző fölénnyel és demokratikus választáson jutott hatalomra.
Ez egyszerűen tehát nem érv arra, hogy egy választás után MINDEN legitim, amit csinálnak.
Csak egy nácinak és/vagy fasisztának.
És idézem a klasszikus hölgyet: "Náci-e vagy?"
@Éhes_ló:

Oké, tőlem lehet így is.

Aztán majd legfeljebb megindokolják nektek a szó nélküli kukázást azzal, amivel te most: AZ ALKOTMÁNYOZÓ HATALOMMAL JOGSZERŰEN RENDELKEZŐK MEG SZARNAK RÁ.

Oszt lehet majd pityeregni meg hídhoz láncolni akit kell, mert a pünkösdi királyság nem az idők végezetéig, hanem a választók türelmének elfogytáig tart.
@épészmérnök: elkeserítelek.
Én és még sok sok primitív, alkotmánybírók bármilyen hivatkozásra és annak cáfolatára is alkalmas, olvashatatlan, "láthatatlan" alkotmányát nem értő szavazunk időnként.
Hol így, hol úgy.

2010-ben buktor kapott alkotmányozó többséget.
Nem libás és nem is elqró.
Az alkotmánybíróság sem.
Barroso és merkel sem.
Ráadásul - micsoda hihetetlen aljasság - még most is egyetért velük az őket megválasztó többség:
mandiner.hu/cikk/20130314_szazadveg_egyetert_a_tobbseg_az_alkotmanymodositas_fobb_pontjaival

Ez kellemetlen és vért hánynak tőle a magadfajták, de ez van.
Reklamálni ellenben nem ártana azoknál, akik miatt ez kialakulhatott.
Mert komoly munkájuk volt benne ejrópaji barátaikkal együtt.

Ráadásul, ha ezt így folytatják a cimbik, akkor segítenek buktornak egy újabb 4éves ciklushoz jutnia. A önállóan neccesen, de a jobbikkal alkotmányozó többségük lenne most is.
Alkotmányozó többsége lesz.
A jobbikkal.

Mert most éppen így szavaznánk:
mandiner.hu/cikk/20130318_ipsos_aktivizalodnak_a_valasztok

Szóval le kell minket váltani.
Mint kohn, rosenfeld vagy csermanek is tette.
Másként nem megy sehogy sem.
@taga20:
Muzulmánék szerint a behúzott függöny szobába Allah nem lát be, tehát ott inni is lehet. Nem csak vasárnap...
@kekex: akkor válasszatok mást.
Szabadságotok van rá, ahogí a buktort megválasztóknak is szabadságuk van nekik tetszőt választani.

Ez szar ügy, mi?
@gavar csaba: Az Alkotmányt momentán már nem is tudja vizslatni, azt is kukába vágták, tavaly. Nem tudtad? A nemzeti alaptörvényről, szeretném tudni, úgy foglalsz-e állást, hogy elolvastad? Mert én vettem a fáradtságot anno, tervezeti szinten. Azóta a végleges is 4X változott. HA elolvasod, és érted, akkor rá fogsz jönni, igenis vannak benne aggályos részek. Egy- egy egyszerű átnevezés nagyon is fontos lehet! 2011.-ig pl TB JÁRULÉKOT fizettél, azóta szociális ADÓT. Azon túl, hogy többet fizetsz, a járulékkal ellentétben, az adó semmire nem jogosít, csak kötelesség. Ez csak egy pl, arra, menniyt számíthat egy -egy szó! qva nagy különbség! Engem spec. az is felháborít, hogy azt gondolják, vindikálhatják a jogot a XXI-ik században a család definiálására, miközben ha jól tudom a statisztikát, 10ből 4 gyerek születik élettársi, és nem házastársi kapcsolatban. Ezeket a családokat egy tollvonással megfosztották a CSALÁD státuszától. Mivel a PTK-t is újra berhelik, valszeg az öröklésben is lesz súlya. Vagyis átlépték a hálószobák küszöbét is ... Pl. De van még egy tucat ilyen baromság. Na, ezért reklamálnak sokan, akik cca értik, mik vannak benne! Lsd a hajléktalanok megbüntetését ...stb
@kekex: "bocsi, de a fidesz és az értelmiségi valahogy nem fér meg egy mondatban!"

A NER-ben minden mindennel összefér, ha ők úgy értelmezik. Egyébként a múltkor Lencsés Pityu mondta magáról, hogy értelmiségi, ebből illesztettem össze ezt a mondatot.
@Éhes_ló:

"Szóval le kell minket váltani.
Mint kohn, rosenfeld vagy csermanek is tette.
Másként nem megy sehogy sem."

Ne adj nekik ötleteket,vazze.
@Fabius: látod ritka pillanat, mert egyetértünk.

Ellenben nem emlékszek, hogy pampogtál volna 2010 előtt, nehogy ez legyen.
Ejrópaji haverjaitok se.
Ezért lehet reklamálni náluk (is).
Hol tetted? Szívesen olvasnám.

Nos akkor itt jön 2014 tavasza, lehet nyomulni.
@Fabius: Hát elég sokat kell még gyúrni azokon az Ipsos adatokon, bár a gond nem annyira azzal van, hogy menjenmárapicsába viktátor, hanem, hogy...
@gavar csaba: Sajnos ez nem így van. teljesen értelmetlenül, csak hatásvadászatból és az "értelmesebbnek" látszódás igényéből használod ezt a förmedvényt.
Amúgy tök mindegy, nyelvi kifejezésmódodban alkalmazkodsz mondanivalódhoz is.
Te dolgod.

Én ugyan nem vagyok nagy magyar nyelv óvó és művelő, csak simán bántja a fülemet.
www.demotivalo.net/view/40259
@Éhes_ló:

megbuktok ti magatoktól mihelyst elfogy a zsé amit még el lehet capcarázni egymást fogjátok basztatni...már megkezdődött és gyorsűl exponenciálisan -ha ez mond neked valamit- brüühhühühü
@rodeo36:
Nem tévedek, ezek már nem mamelukok, hanem mamalukak.
@Éhes_ló: Te kurva nagy demokrata, te! Most miért nem téped a szád a száz faszság miatt? Miért?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Neked is egy "klasszikus" idézet:
"Nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem választást"
@kekex:
"Te tényleg kissé értelmi fogyatékos vagy. Az olvtárs egyszerű beöntést javasolt neked.
(segg és sör)
Bár szerintem még neked még egy sörös beöntés sem használna. Sem fentről, sem lentről."

Mondom, hogy nem kekex :)
@taga20: szerinted az én szájtépésem többet érne, mint amit ti és ejrópaji haverjaitok tesztek?

Nekem nem kell buktor helyett a libás.
Egyik 19 a másik 20-1.
@gavar csaba:Csaba te, ne célozgass! Pénzt megkaptad?
@gavar csaba:
Csak tudod az a feneség, hogy az Alkotmánybíróságokat NEM jogmagyarázatra, hanem éppen a jogalkotás és jogalkalmazás anomáliáinak kiszűrésére hozták létre. És aki ezt a feladatukat megvonja, az minden NORMÁLIS ember szemében egy diktátor/ócska.
@Habakuk999:

engem kurvára fel szokott bosszantani a hülyék szövegében a "DELIKVENS"

HELYESEN:

portuguêsinglêshúngaro
bűnös
adjetivo
vétkes
guilty, offender, delinquent, sinful, trespassing, peccant
bűnös
guilty, sinful, criminal, culprit, wicked, delinquent
substantivo
kötelességmulasztó
delinquent

és sehogyan másképpen nem helyes delinquent vagy bűnös bűnöző értelemben

ELÉG VOLT EBBŐL A SOK BAROMSÁGBÓL ÉS HAGYD A LÁJK-OT IS A PICSÁBA

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez azért nem egészen így van.

Voltam itt-ott meccsen, nem az a divat máshol, mint nálunk.
Egy horvát-szerb meccset az elmúlt évek eseményei miatt pedig nem kéne példának felhozni.
Bár, ha cél a világ legbunkóbb népei közé tartozni, akkor jól haladunk, a munkád lassan beérik.
@rodeo36: figyu, összekeversz valakivel.
Én teszek a magadfajtákra és buktorékra is.

De ettől még a választásokon a NÉP döntött.
Az szar ügy, hogy a magadfajták szerint a demokrácia ott ér véget ahol a hatalmatoknak vége, de ez van.

A nép másként döntött, váltsátok le őket.:)
@Habakuk999:
Még hogy a siker láthatatlan...

@rodeo36:
Mit iszunk rodeo bácsi? :)
@Fabius:

"Gyere vissza a földre."

Mindig is ott voltam. Tolem minden egyes alkalommal (Rogan, Ader, Angyan...) megkaptad ugyanezt a kritikat. Az archivumban ellenorizheto.

"Itt fontos, hogy egy alkotmánybíró kimondjon ilyeneket, és ne csak a rohattellenségek tegyék ezt szerte a világon."

Ez hatalmas tevedes (marmint az elso fele)! Hiszen egyreszt Stumpf soha nem volt (emberi es jogasz-tapasztalati alapon), es soha nem is lesz alkotmanybiro. Az mas kerdes, hogy Viktor igyekezett meghalalni S.I. korabbi segitsegeit, es igy papiron azza valt. Hiszen gyakorlatilag nincs kulonbseg kozte es Incitatus kozott, ha tortenetesen Viktornak lenne lova, mint ahogy szeretne:
borsonline.hu/20120625_lovat_tartana_orban_gyurcsanynak_kutyaja_van

De akkor is legalabb tette volna ezt a parlamenti elfogadas elott. Volt ra (mennyi? 2-3 hete?) eleg ideje, de nem tette. Csakis UTOLAG!!!

A masodik felrol:
Egyreszt barki mond barmit jobboldalrol, meg pl. maga Solyom is, azonnal rohattellensegge valik. Kover es Lazar is azonnal agyagba tiportak.
Az persze erdekes kerdes, hogy egy volt kancellariamisztert, es igy miniszterelnok helyettest vajon a porba alaza-e a Fidesz media gepezete? Feltetelezem, hogy igyekeznek agyonhallgatni.
Masreszrol meg ugy se lesz ezeknek pozitiv iranyba hato eredmenye.

"Ez nem piedesztál, hanem a legalapabb lap amit elképzelni lehet egy jogállamban."

Na annyiban egyetertunk, hogy egy ilyen nyilatkozat valoban alap.
Eppen ezert irom, hogy nem kene ennyire, (sot szerintem egyaltalan) foglalkozni azzal, hogy egy magas pozicioba kinevezett troger, ki tudja milyen okbol, tudatosan majd' egy hetes spettel igyekszik vedeni a segget.

Ha legalabb elore zajong, akkor akkor pl. Barroso, a nemet es osztrak kulugyminiszterek, vagy a Fantasztikus Negyes a levelukben komolyabb municiot kaphattak volna, meg az elfogadas ELOTT. De akkor MEG nem tette, holott akkor lett volna barmi ertelme a megnyilatkozasanak.

Most, teljesen erdektelenul elsirankozta magat. Megtortent. Sem a jobb, sem a baloldalon nem lesz kovetkezmenye. Terjunk napirendre felette mihamarabb...
@taga20:
Őszintén szólva legalább a közpénzekből való pofátlan lopások esetében néha elmerengek a saria bevezetésén. Egy kis kézlevágás még nem a világ! Rendes orvosi ellátás esetén nem jár halállal - mert azt persze ellenzem. Elvileg.
@gavar csaba: Varga Csaba, téged meg hunnan lüttek, a minisztériumbul?
Rátennék látatlanba egy 32 centis pizzát bármilyen feltéttel, hogy az apád párttag volt, neaggyisten párttitkár!
Olyan hülye azért nem vagy, hogy meggyőződésből habozzék a szád. Véleményem szerint neked Orbán a kenyéradó gazdád, vagy számodra a jelenlegi kormánypártok hatalmon maradása kemény forintokra rúghat (eeeez még a jobbik rossz!).
@Éhes_ló: Ló te mit teszel többet, mint én és a ejrópaji haverjaim?
@Habakuk999:

"Bár, ha cél a világ legbunkóbb népei közé tartozni, akkor jól haladunk, a munkád lassan beérik. "

Az van, hogy ma még van az életünknek olyan területe, amiért nem feltétlenül kell szégyenkeznünk.
Ma még van...
De hatásosan dolgoznak, így ez hamar a múlt!
@gavar csaba:
"Az pedig végképp érthetetlen, ha képviselőket választottál, miért van tele a parlament gombnyomogató biodíszletként funkcionáló robotokkal "

"Ez a te véleményed.
Az enyém meg az, hogy öntudatos, magyar érdekeket promováló képviselőink vannak."

Ha az összes fidesz képviselő megszavazza, hogy a Nap kering a Föld körül, akkor az úgy lesz 1 gombnyomásra ? A puszta akarat diadalaként ? Na ugye.
Az pedig, hogy Orbán Viktor szabadságharcról beszél, és közben Nyerges vontatóval viszi a pénzt a nemzetközi karvalytőkének, mindennél ékesebb bizonyítéka a nemzetpusztításnak. Merthogy Magyarország tavaly fizette a legmagasabb összegű kamatot történelme során. Van ennek a Viktor gyereknek szíve, megsajnálta a válságban vergődő Uniót, és adott egy kis lóvét nekik, had lássák az unortodox gazdaságpolitika győzelmét a begyepesedettek.:)
@Fabius:
A fogalomzavarod semmit a világon ne változott. Mondjuk nem is reméltem, hogy a megértés menni fog. Te tegyünk egy újabb próbát:

"Stumpf azt mondta a jogalkotó átlépett egy határt és a törvénye túl van az alkotmányosság határain, ad absurdum írja újra. És nem azt, hogy megírja majd helyettük.
Nem tudom ez így elég világos-e? Kétlem, de hátha. "

Én meg valóban olyasmit mondtam, hogy Stump(fék),haha, jogalkotói hatalmat vindikálnak maguknak.
Hogy mire alapozom ezt , kérdezed ?

Hát, arra drága testvérem a NER-ben, hogy ezek a Stump(fék), haha, annyiszor és addig szándékoznak visszaküldözgetni a törvénytervezeteket ahányszor kell és amíg az ő szájuk íze szerinti változat kerül eléjük.
Indirekt jogalkotás.
Sunyi és atombiztos.
Elvártam volna, hogy magadtól is ráeszmélj :)
Vagy mégsem kellett volna ?
@kekex: Csak az a baj, hogy aki velem van annak megmarad a keze, aki ellenem van annak a pöcsét is levágjuk. Ez vallás független.:)
@Éhes_ló: "Én és még sok sok primitív, alkotmánybírók bármilyen hivatkozásra és annak cáfolatára is alkalmas, olvashatatlan, "láthatatlan" alkotmányát nem értő szavazunk időnként.
Hol így, hol úgy."

Igen, ismert dolog, hogy a tömegdemokráciában az ostoba és műveletlen ember szavazata is pont annyit ér mint a képzettebbeké, és az ilyenek könnyedén manipulálhatók. Erre a fidesz tevékenysége iskolapélda.

A "jobboldaliak" korábban azt szorgalmazták, hogy legyen a szavazás különféle feltételekhez kötve. Most viszont, hogy világossá vált: a tájékozatlan, a műveletlen és az iskolázatlan emberek az orbán-rendszer talpkövei, most tapsolnak ennek, és közös erővel szaporítják az ilyeneket, és igyekszenek elrettenteni azokat, akik átlátnak a szitán.

Hogy az ország, és a jövő érdeke micsoda, az cseppet sem számít. Neked sem, mert nem tanítottak meg hosszú távra gondolkodni. Rossz lesz neked, amikor fölébredsz, és rájössz, hogy elrontottad az életedet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kávé van tanquerrey-el és tonic meg jég és citrom sűlt oldalas kurva sok fokhagymával sütőben

jól vagy?

egeret elvitte a macsek?

brühühühühü
@Éhes_ló: Én is mondtam már közvélemény-kutatónak direkt arra az alkalomra feltett kokárdával a mellemen, hogy a fideszre szavaznék. Pedig előbb törne le a kezem. Ennyit jelent az a kutatás. 2001 végén a fidesz magabiztos 2/3-os többségre készült, aztán valahogy mégis Megyó nyert.
@Éhes_ló:
Szalosjánt miért hagytad ki? Pedig ollan szép oktogoni képei vannak.Bár egy FAgerendát manapság aranyáron mérnek, csak összedobjuk majd a rávalót.
@xaverta:
"Ha az összes fidesz képviselő megszavazza, hogy a Nap kering a Föld körül"

De nem fogja.
Fogadjunk?
Ad absurdum, ha mégis meg merné szavazni, a következő választéson a bohóc nyerne 2/3- ot, vissza lehetne állítani a világ rendjét,oszt békesség.
@Éhes_ló:

hát a faszom nem kell-e?

brühühühühü

kabbe
@Éhes_ló: "a választásokon a NÉP döntött"

Nosztalgiahullám: utoljára a Kádár-korszakból emlékszem arra, hogy a NÉP-re mint olyanra hivatkozzanak.

A választásokon a választópolgárok 60 valahány százalékának az 52 százaléka döntött, vagyis a választópolgárok körülbelül egyharmada. A kétharmad másra szavazott, vagy nem ment el szavazni.

Ha ilyen a rendszer, hát ilyen, elfogadom legitimnek. De a jóistenit neki, SENKI NE HIVATKOZZON A NÉPRE!
@rodeo36:
Vacsi után vagyok. Remek kis házipálinkát kaptam egyik ismerőstől. De van egy kis ír malátapárlatom is.
Rohadt dolog ez a dilemma... :)

Egerünk főz - állítólag, Pennike szerint. Nem is akarom tudni, mit.
@épészmérnök:
Ne gyere a kádári időkkel, hisz annak a nosztalgiájára épít Piktorunk és a bolsevik gittegylete. :(
@rodeo36: A csodabogár említette a lájkot, azért írtam.:)

Engem kifejezetten taszít, amikor hülyék, hogy hülyeségüket álcázzák, használnak általuk jól hangzónak tűnő idegen kifejezéseket.

Nem gondolom, hogy pl a köznyelvbe beépülő emél helyébe az elektromos posta kellene, hiszen sokkal hosszabb, nem életszerű.
A nyelv fejlődik, egyre több idegen kifejezés kerül be a fejlődés és a világ összeszűkülése miatt.
Ez így is van rendjén.
De a tudálékos hülyeségeket kinevetem.

Kicsit sántít a hasonlat, de talán az újgazdagok ostoba sznobizmusához tudnám hasonlítani.
@taga20:
Egyrészt 2 ciklus alatt elfogynának a közpénz tolvajok. Másrészt - Te tényleg azt hiszed, hogy az ellenzéknek öv alatt van mit levágni?
@Habakuk999:
Ne légy telhetetlen!
Szervilis seggnyalonc létére a figura ne játssza az eszét?
MARGIT!!! NOOOORMÁLIS??? :)
@huzzadneki shakespeare:

Na sekszpírke, most hogy hánytál egy nagyot, gondolom megkönnyebbültél.
Egésség! :)
Mármint fizikai értelemben, mert a szellemi, meg lelki vonatkozás nálad már a jelek szerint történelem.
@épészmérnök:
Csókolom, a malátapárlat az töményet jelent. Konkrétan Jameson Whiskey-t.
Akkor eldőlt, legyen... Bár a skót, füstös malátást jobban kedvelem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nagy valószínűséggel tényleg valami apparátcsik lehet.
Nem hiszem, hogy nagy boldogság neki itt játszani a megalkuvó főokost.

Bár, ki tudja?
@kekex:
"Te bumburnyák! Még a szíria polgárháború sem termelt eddig ennyit!

Mondjuk, az már régen látszott, hogy hülye vagy.
@taga20: szavazok és drukkolok.

Az ejrópai haverjaid csak drukkolhatnak.
Fontos különbség.
Érted, igaz?
@épészmérnök: Én szoktam sajnálni őket.:)

Képzeld el, megy tönkre az ország. nem csupán egyes ágazatok, csoportok, rétegek, nem csupán a kultúra vagy az oktatás vagy a demokratikus szabadságjogok, hanem minden kivétel nélkül.
Gazdaság, emberek, cégek, iskolák, utak, miden a világon.
Ugyanakkor, ha kidugod az országból az orrod, látod a változást, a fejlődést.

Nehéz lehet hányás nélkül magyarázni, milyen jó is ez nekünk.
@rodeo36:
Nem, de valahol mintha láttam volna múltkor. Ha találok valahol, kipróbálom.
@Habakuk999:
Pedig eccerű, mint a faék. Csak azt kell elmagyarázni, amit a kikapós asszonyka a férjének, amikor rajtakapta: No de Lajos??
Te a szemednek hiszel és nem NEKEM?
De még így is ajánlatos lesz lezárni a határt, és csak pártjavaslatra kiengedni a megbízható és kipróbált elvtársakat.
Hmmm: boldogult ifjúkoromat érzem visszatérni!
@épészmérnök: ez van.
Ha nem tetszik változtass rajta.

Én is ezen vagyok, sokadmagammal.

A népről: a szavazásra jogosultak szabad döntése, hogy választanak-é avagy sem.
Az is a joguk, hogy ha választanak kit választanak meg.

Ezért a NÉP döntése az, ami a demokratikus választásokon meghoz, nem másé.

Tudom, hogy nem tetsz, de ez van.
@kekex: tudom, hogy megtennétek habozás nélkül, de még korai erről ábrándoznod.

Nyugi van és ne nagyon bízz benne, nem lógnának e mások ott, semmint akiket odakívánnál.
@nemecsek ernő áruló: nem vagy egyedül, csak el ne feledd 2014 tavaszára hová húzd az x-et.

Addig meg drukkolj erősen.
@Habakuk999:

"Nehéz lehet hányás nélkül magyarázni, milyen jó is ez nekünk."

Engem kisprófétám, meg szokott taszítani, de nagyon, mikor az ország kiárusítóinak , az emberek tönkretevőinek szekértolói 16 évnyi rombolás után , szűk 3 évnyi nemzeti kormányzás után szemforgató aljassággal ,ordítva, jajveszékelve hiányolják Magyarországról Hawait.
@Habakuk999:
Nézd, ha elkurvult és körömszakadtáig védi is a fostalicska bolsevikit, attól még bolseviki szar marad, ha ő nem is szeretné annak látni. A tények és a valóság az ilyent nem zavarja, a Pártnak hisz, nem a szemének! Jó elvtárs... megbízható elvtárs... hülye elvtárs...
@Éhes_ló:

Maradjunk annyiban, hogy én Ferit is elküldtem a picsába mikor úgy gondoltam:

varanus.blog.hu/2010/05/07/menj_a_picsaba_feri

...és ezt megteszem bármikor bárkivel, ha a jövőben így fogom gondolni. Azokkal is, akikre én szavaztam.

Viszont ez nem indok és nem mentség arra ami az alkotmányossággal és a gazdasággal folyik. Két és félmillió fidesz szavazóból már egymillió mondja ma is, nem ezért szavaztak rájuk.

Ma még azt gondolom a kormányváltás utáni alkotmánykukázáskor törekedni kell a konszenzusra a jobboldallal, de ahogy nézem napról napra az akarnok, mindent és mindenkit, a saját alkotmánybírónkat is leintő arroganciát, nem biztos, hogy ki fog ez tartani odáig.
@gavar csaba: Engem is. Szoktam is itt fidesznyik lenni, bár a náciig is sikerült leküzdenem magam egyszer kétszer.

Ugyanakkor ezzel érvelni a fidesz országrombolása mellett három ilyen évet követően azért eléggé sovánka.

Tudod, jobb érvelés lenne, ha eredményt hoznál fel a vitában.
Nem is kell olyan nagyon sok, mondjuk három.
@Éhes_ló:
Ja igen. "Az egyik kutya a másik eb"
Hiszen a dán dog is kutya és a csivava is(öl)eb.
Ti tényleg teljesen meg vagytok húzatva? Vagy ingyen vagytok hülyék?
@gavar csaba:
A Szíriai polgárháború áldozatszáma és az orbánjárás áldozatszáma közötti különbséget nem intézheted el azzal a jellemző jobbos technikával, hogy ha nem tudsz vitázni a kommenttel, akkor a kommentelőt fikázod. Ezt ugyanis beismerésnek veszem!
Azaz a TÉNYT nem tudod vitatni!
@huzzadneki shakespeare: ez a gavar csaba kicsit gyanús. Ha egy órán belül leolvad az agya, akkor ő a stefy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Munkának tűnik, mert valahogy számomra hiányzik belőle az igazi hülyék elhivatottsága.

De lehet tévedek, csak a provonáltól követem az eseményeket.
Baccameg...

hvg.hu/gazdasag/20130323_Kovacs_Arpad_Magyarorszag_periferiara_szo

@gavar csaba:
Melyik? Mert hát akadt mostanság egy pár. Feribohóc, Pikorbohóc és csürhéik...
Csak qrvára unom ezeket finanszírozni, mint magyar vállalkozó és adófizető.
@Habakuk999:

1.Nemzeti Alaptörvény, (minden vitatott cikkellyel egyetértek)
2.IMF- bankuzsora kötelékéből való szabadulási akarat
3.A terhek viselésének kiterjesztése ,az eddig érthetetlen (dehogyis az!) kiváltságokat élvező bankok és multik adózása
4.Rezsicsökkentés
5.Határon túliak állampogársága
6
@gavar csaba:
Hány "két hét" is van a "csupán" 3 évben?
Hány hónap alatt tudott Bajnai ÉRZÉKELHETŐ javulást elérni?
Tudod nem az a visszatetsző, hogy pénzért kommentelsz vagy ingyen vagy hülye - hanem hogy minket is hülyének nézel.
Igazán megtisztelhetnék annyira a blogot, hogy nálad értelmesebbet szalajtanak ide!
@kekex:

"Őszintén szólva legalább a közpénzekből való pofátlan lopások esetében néha elmerengek a saria bevezetésén."

www.youtube.com/watch?v=M3ked90K85w

Ez a fofasz is azt ecseteli, HOGYAN NE verd az asszonyt. Ahelyett, hogy azt mondana, hogy NE VERD!

Az is egy remenytelen brigad...
@Habakuk999:

csak a provonáltól követem az eseményeket.

Ne égesd magad, amit te mondasz leginkább valami altató lehet.

Promovál( elősegít, előre lendít, támogat)
Alacsony az a qrva kerítés. Hehe
@Fabius: kissé megkéstél vele. Mondhatni akkor rúgtál bele, mikorra már mi elzavartuk a fenébe.

No de jobb későn, mint soha.

A számokkal hadilábon állsz, kukkolj utána, ott vannak a linkek segítségül.

Az álmodozásod nem megalapozott a jelen állapotok szerint.
Sokat kell krampácsolnotok, hogy talán a többséget elérjétek a törvényhozásban, de alkotmányozó többségetek nem nagyon lesz.

A pofonládát bajnaival már kinyitottátok, de halvány fogalmatok nincs arról, mit kaptok még jobbról.
Buktor és bandája, ha sokat nem is, de valamit azért tanult 2002-ből és ezt már most megtapasztalhattátok.
A jelen helyzetben minden külső támadás az ejrópaji és amrekiaji haverjaitoktól őket erősíti, ezért folytassátok ezerrel, én meg jókat röhögök miként mozgósítjátok a táborát és azokat, akik elbizonytalanodtak és mostanra nem tudták hová álljanak.

Halgassatok legalább a sanda ipsosra, ők nem buktor és vona barátai.
@kekex:

"Hány hónap alatt tudott Bajnai ÉRZÉKELHETŐ javulást elérni?"
Őlég hülye kellett volna legyen, ha az IMF uzsora pénzéből nem tudott volna látszat- fellendülést varázzolni. De nem volt hülye, csak tróger. Annak a "fellendülésnek" az árát most fizeti a nép.

"Tudod nem az a visszatetsző, hogy pénzért kommentelsz vagy ingyen vagy hülye - hanem hogy minket is hülyének nézel. "

Ezt talán hagyjuk. Az ilyen libsibolsi alávágásokra immunis vagyok.
Nézd csak vissza ki minősít kicsodát, aztán szövegelj.
@gavar csaba:
1.Nemzeti Alaptörvény, (minden vitatott cikkellyel egyetértesz, ami a debilségedet megbízhatóan igazolja)
2.IMF- bankuzsora kötelékéből való szabadulási akarat (kétszeres banuzsorakamat vállalásával. Hogy miért is nem tudom ezt normálisnak tartani? Talán mert nálam 2+2 az nem 12?
3.A terhek viselésének kiterjesztése ,az eddig érthetetlen (dehogyis az!) kiváltságokat élvező bankok és multik adózása (és a gazdaság hazavágása, recesszió, leszakadás a régiótól és Európától, lassan már Albánia is elhúz mellettünk - juhé!
4.Rezsicsökkentés (25 %-os beszerzési árcsökkenésből 25 % benyelése, és + 10 %-al a lakossági veszteséges szolgáltatás zsarolása. A hülyéknek szól!
5.Határon túliak állampogársága (a letagadott szavazati joggal? A letagadott létszámmal?
Az otthoni helyzetre nagy ívben szarással?
Tudod az a baj a jobber kommentelőkkel,(mint Te is) hogy pont illenek a qurmány színvonalához: minősíthetetlenül hülyék!
@kekex: attól nem lesz többségetek, ha mindenkit aki nem bólogat nektek és nem fikázza ezerrel a mai vircsaftot lehülyéztek.
Sokunknak nem jelent különbséget buktorhoz képest a libás. Másoknak ha jelent is valamennyit, az pont elég ahhoz, hogy ne szavazzanak balra se, libbantra se.

Ennél több kellene.
De nem megy az Istennek se.

Szedjétek már össze magatokat, mert hillary és soros mérges lesz, ha csak ennyit kap a pénzéért ráadásul mi se röhöghetünk eleget.
@gavar csaba: Indirekt jogalkotás... Úgy hallottam a paranoia viszonylag jól kezelhető szakember segítségével.
@kekex:

ezt meg én küldöm neked
www.youtube.com/watch?v=_cOYPFrvZxg

Székely az első Pomádé király és itt van

brüühhüühhü
@gavar csaba: Eredményről írtam, nem goebbelsi vagy scserbakovi pontokról.

Az alaptörvényt a fél világ és a jogásztársadalom tartja baromságnak.

Az uzsorakamatok és rohattmultik elleni szabaccságharcok nemes eredményei a minden képzeletet felülmúló történelmi csúcsok fölállítása, úgy mint államadósság, adóhiány, beruházázási ráta csökkenés, a rezsicsökkentés hatásai hasonóan be fognak gyűrűzni, csak még kevés idő telt e.

Ha már rezsicsökkentés: tudnál arra válaszolni, miért jobb haramia módjára megsarcolni a Magyarország törvényeiben bízó befektetőket és semmibe venni a magántulajdon szentségét, mint például támogatni a megújuló energiforrásokat telepítőket?

teszem azt pl, egy napkollektor telepítése energia pazarlás nélkül megcsinálná a rezsicsökkentést, munkahelyeket és gazdasági növekedést generálna.

Mellesleg igazságosnak tartod, hogy a rezsicsökkentés a legszegényebb rétegeket gyakorlatilag minimális mértékben érinti, mivel gázt még véletlenül se szagolnak, ugyanakkor a gazdagokat nagy mértékben támogatja?

A határon túliak állampolgárságának hatásait ma még nem tudjuk.
Csak azt, hogy üzletet csinál belőle néhány cég, és magyar vérrel nem rendelkezők tízezrei -nem túlzás- kapnak pénzért állampolgárságot.
@kekex:

"MF- bankuzsora kötelékéből való szabadulási akarat (kétszeres banuzsorakamat vállalásával. Hogy miért is nem tudom ezt normálisnak tartani? Talán mert nálam 2+2 az nem 12? "

Hogy miért?
Ne feszegesd azt a ládát, koma !
Milyen kétszeres kamat, te hátrányos helyzetű?
A piaci kamat 6% körüli,az IMF kamatát meg azért nevezzük uzsora kamatynak , mert a 4-5 % nominál mellé még jött volna a kéthetes jegybankbetétek után fizetett, plusz a gazdaság irányításának magyar kézből való teljes elvétele .
Troll vagy te is babám.
Ezt sírod vissza te észlény ?
@gavar csaba:
Szarok rá, hogy ki kit minősít. Én Téged minősítettelek - minősíthetetlennek.
Bajnai egy VILÁGgazdasági válságban ment be hátul a forgóajtón, és elől jött ki velünk. Orbán meg egy konszolidálódó helyzetben csak kereng és kereng a forgóajtóban, amikor már mindenki elstartolt belőle!
Két eset lehetséges: vagy hiányoznak a képességeid, hogy a károkozását akár csak ésszel is felérd - akkor nem vagy vitapartner,
vagy nagyon is tudod mit művel az országgal, de szarsz rá, mert ebben neked is leesik valami kis konc- akkor megint csak nem vagy vitapartner.
Pofozóbábnak viszont megfelelsz.
@gavar csaba: Egy tíz százaléknyi tiszteletet kivívtál nálam azzal, hogy betetted a lábad ide, Fabius arénájába!
Ráérő időm lévén felgörgettem vagy százötven kommentet, és látom, hogy igazad van, és szellemi vonatkozásban valóban nem érhet fel veled senki (csak a minisztériumból jöhettél te :-)). De ez valójában nem ciki, mert az intelligencia nem tanulható,az az emberrel veleszületett tulajdonság.
Lelkileg azonban maximálisan rendben lennék! Nem fenyegetek iskolásokat, nem gyújtok fel hajléktalant, radikális állatvédő vagyok, az erkélyen pedig babot, meg citrommagot csíráztatok.
Reggelente bátran belenézek a tükörbe, és mindig megborotválkozok!!!
@Habakuk999:

"iért jobb haramia módjára megsarcolni a Magyarország törvényeiben bízó befektetőket és semmibe venni a magántulajdon szentségét,"

Az semmi.
te hallottad, hiogy ezek az uzsorások Ciprusban milyet szentségeltek a magántulaj szentségével ?
na ,ha nem, kapcsold csak be Tv-t.
Az a valódi magántulajdonnal való szentségelés, nem az emberektől ezer milliárdokat rabló multi utonállók profitjának mérséklése. Mert itt csak erről van szó. profit mérséklésről.
Cipruson viszont valódi rablásról, mert nem a profitot, hanem a betétek egészét sarcolják szemérmetlenül és leplezetlenül az imf és eu uzsorásai.
Ezek a gazemberek nem védelmet igényelnek ,hanem kötelet.
hehe
@gavar csaba:

Érdekes indoklása ez az alkotmánybírók tejhatalom elutasításának.

Igazi cukiság az lenne, ha 2014-ben Ferikét újra megválasztaná a NÉP - a valóságban kíméljen meg ettől a Jóisten személyesen - és ő letolná a torkotokon ugyanezt ugyanígy.

Én azt is utálnám, de ti megérdemelnétek egy Orbán rendszerrel négy évig szabadon játszadozó Gyurcsányt, mert addig nem fogjátok megtanulni mi az, amit ennyire lelkesen és elvtelenül támogattok.
@gavar csaba:

a piaci finanszírozás 7,637% volt 2011-ben amikor 3 milliárd dollárt vettek fel 30 évre (kötvény) erre a 7,637-re jött 3.45% derivatív, és 3.52% árfolyamkockázat valamint 98.062%-os diszkont mindebből az következett, hogy a 3 milliárdnak 15 szörösét kell visszafizetni negyedéves bomtásban

a többi matematika (mártani sorozat integrált változata a regresszív módszert alkalmazva vagy egyszerűen a IPMT az excell 2010-en)

a többi a te agymenésed és seggfejséged ha nem tucc számolni akkor szólj leküldöm a teljest van egy 2011-es 10 éves 750 millió dolláros ugyanilyen is az is nagyon kedves

magyarázz most, jó vagy menny a bús sunyi picsába és baszd meg a szamarat

brühüühhühü
@huzzadneki shakespeare:

"Reggelente bátran belenézek a tükörbe, és mindig megborotválkozok!!!"

És hányás után fogat mosol.
Persze,tudom.
@Fabius:

Erre ne fogadj nagy összegben.
Szvsz.
@gavar csaba: :))

hihi, te tényleg büszke vagy, hogy ismered ezt a szót.
valamelyik csodafőnöködből kibukott?
Felvidéki?
ott tényleg használják, igaz teljesen más értelemben.
@Éhes_ló:
A valóban hülyéknek még legalább van mentsége:
"Bocsáss meg nekik Atyám, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek".
De a valamennyire is értelmeseknek még ez a mentsége sincs. Mindegy, hogy valaki jobb, vagy baloldali, tisztességes jóérzésű ember az ország előremenetelében érdekelt, és van annyi esze, hogy felmérje, ha egy kormányzat csak károkozásra képes. Márpedig az Orbán qurmány
eddig csak ártott az országnak, és kizárólag a haveri körnek hasznos a tevékenysége.
Aki ezt a károkozást mentegeti - az BŰNRÉSZES, és nem érdemel sem most, sem később, sem itt, sem máshol - kíméletet.
Próbáltam a "nemzeti" oldalról nézelődni. Ezen tevékenységhez jelen "nemzeti jobbos" hozzászólásokat vettem alapnak. Nagyon beleéltem magam, így most már nem tudom, hogy:
-Mi az az alkotmánybíróság és mi az a demokrácia?
De, kezdem érteni, mit jelent:
-Törvényt hozni, uralkodni és promonálni (jól-e mondám?). Sőt azt is, hogy mit jelent az lájkolni az uralmat magamon.
@rodeo36:

"magyarázz most, jó vagy menny a bús sunyi picsába és baszd meg a szamarat"

??
Azt hiszed, hogy én te vagyok ?
Tévedsz.
@Habakuk999:

Én nem lennék büszke rá, hogy nem is hallottam.
De te tudod.
hehe
@Habakuk999:

"teszem azt pl, egy napkollektor telepítése energia pazarlás nélkül megcsinálná a rezsicsökkentést, munkahelyeket és gazdasági növekedést generálna."

Ezt azért ne terjeszd! :)
@gavar csaba:
a 2011 a KKV hivatalos adata, úgyhogy ne is próbálkozz, onnan írtam ki és akkor a 3200 milliárdos manyupot meg a MOL részvényeket nem is számoltam amik újfent kb 1200 milliárdot adtak a veszteséghez manapság már verik a mezőt 35000 milliárd hiányzik amit offshorolt a zorbán és bandája 270 milliárdot Cyprusra (ez is állami adat múlt hétről) az államadósság meg növexik pedig mintha törlesztenének vagy nem? lehet hogy csak egyik kölcsönnel fedezik a másikat és így sohasem fogy el csak a kamatok egy részével növexik unokád -ha van- fogja még nyögni nem csak te

baromállat szegény barmok azok legalább csendesen kérődznek de te meg itt ömlengessz dzsobbikos agyament seggfej

brühühühühü
@gavar csaba:

akkor me3nny anyádba rühes tetű

brühühühühü
@gavar csaba:

Mit számít néhány százalék plusz, ha arról van szó, hogy az ország irányítása a választott hatalom kezében marad, nem a népnyúzó uzsorásokéban.
te tényleg ennyire hátrányos helyzetben vagy , hogy nem fogod fel ezt, vagy csak álmos vagy ?
@gavar csaba:
Na ja, ha te a CDF felárat - ami értelemszerűen NINCS az IMF hitel mellett, egyszerűen nullának tekinted - azt személyes sértésnek veszem. Merthogy megint hülyének akarsz nézni!
280-290-es euró-árfolyamnál is 100-130 mrd-al TÖBB kamatot fizetünk még a qurmány szerint is, mint az IMF-nek! Ennél KEVESEBBET akarnak kivonni akár az egészségügyből, akár az oktatásból!
Teljes szívemből és őszintén kívánom neked, hogy szembesülj a hatással a magyar egészségügyben!
@gavar csaba:

látom a számok arabusúl vannak? te nem tucc arabusúl? sem matematikát?

kár kár mondta a varnyú

brühühühü

csak az maradt hogy nem is vagy akkora tetű mint az láccik brühühühü

szerencsétlen dzsobbikos
@gavar csaba: Na, azért csak kimutatod valódi énedet.:)

Amikor érv kellene három év eredményei mellett, rögtön jön a másra mutogatás és kötelezés.

Tudod, a ciprusi bankbetétek adócsalásból és adóoptimalizálásból származó pénzek, jelentős százalékban orosz tőkések és bűnözők fekete pénzei.
Gondolom, te, mint törvénytisztelő, adózó állampolgár úgy gondolod, hogy a csalókat ne a te adódból finanszírozzák.

Pont így gondolja a trojka és Putyin orosz állama is.

Meguntalak, ne haragudj, érveid nincsenek, az ezerszer hallott propagandákra pedig nekem unalmas reagálni.

További szép estét!
@rodeo36:

"akkor me3nny anyádba rühes tetű"

Ez szép volt.
Kevés kivétellel mind ilyenek vagytok
Ilyen toleránsok.
Most már látod miért zavartunk el titeket a halál kékeres faszára 2o1o-ben?
Mert meguntuk ezt a fajta csendőrpertus toleranciát.
És elzavarunk jövőre is.
@Éhes_ló:

Nyugodtan gyere közelebb a földhöz, kedves felebarátom.

Mi az, hogy miután ti elzavartátok Ferikét? És mi, akik nem a Fideszre de nem is a szocikra szavaztunk ugyan mit csináltunk, áruld már el? Ezen kívül ahogy elnézem az idézhető, hogy én elküldtem a picsába itt, de az nem, hogy ezt te is megtetted volna nyilvánosan bárhol.

Sztakkor mire is van ekkora arcod?

Őszintén szólva neked nem azon kell izgulni, mi mit kapunk majd Bajnaiért. Sokkal inkább azért, ti mit kaptok Kovács Béla költségkeretének sajátos felhasználásáért, a Lenhardt feljelentésének köszönhető OLAF vizsgálatért, a szeplőtlen imázs elvesztéséért, a HÖK-ben kinevelt új besúgónemzedékért :-D

Ha abban a hitben ringatóztok, hogy nektek a kampány sétagalopp lesz, és Viktorék nem fognak odacsördíteni akkor álomvilágban élsz :-)))

Csak ehhez el kell majd jönnie a pillanatnak, mikor Bajnai mellett mást is ellenfélnek kell tekintenie. Tőle félnek, a többieket egyelőre pont leszarják. És ugye az is kell még, hogy a Jobbik pincsizzen időnként, mikor szükséges.
@Habakuk999:

kuki ez a varga csaba a háziszárnyas? vagy csak ragályos?

brühühühü

ugyanazok a tünetek nem válaszol, csúsztat és mellébeszél valamint nem ismeri a valóságot csak amit feldugtak neki

brüühhühühü
@MikeBoy: Miért?

Ez komolyan felvetődött bennem.

Nem tudjuk felhasználni az uniós fejlesztési pénzeket.
A kormánynak fel kéne mutatni valamilyen lakosságnak hasznos eredményt.
Kéne valami munka.
Kéne valami növekedés.
Kéne valami beruházás.
Kéne energiatakarékosság.

Adja magát a megújuló, az igaz sok munka, szervezés, kéne hozzá egy kis ész is.
@gavar csaba:

engem te nem zavartál sehová...viszont amit kérdeztem ahhoz seggfej maradtál mert nem válaszolsz azaz nem tucc matekot óvodás vagy? vagy még asse?

brüühhühü

én viszont most megint elkűdlek anyádba és a lópicsába is
@Habakuk999:

Várj!
Ha van rá egy rakás ingyen pénz, akkor egyetértek.
De szerintem nincs.
@gavar csaba:
HA nem vagy a Simicska bandában - nem mindegy neked, hogy ki viszi ki az állam pénzét Ciprusra és a többi off-shore helyre?

Ha meg benne vagy - mi a francért nem élvezed a lenyúlt lóvékat ahelyett, hogy itt esz a fene?

Ha csak egy kis bérrabszolga vagy - akkor meg egyszerűen röhejes, ahogy próbálod a gazdikat "promotálni"
@Habakuk999:

"Tudod, a ciprusi bankbetétek adócsalásból és adóoptimalizálásból származó pénzek, jelentős százalékban orosz tőkések és bűnözők fekete pénzei."

Ez azért erős kijelentés igy éhgyomorra, nemdebár?
És ha igen, akkor is a szent magátulajdon, amit az uzsorások szemrebbenés neélkül elrabolnak.
És tévedés ne essék a kis betéteket ugyanazzal a lendülettel lopták volna el, ha rajtuk múlik.
Ennyit az imf eu magántulajdon iránti tiszteletéről.
És akkor még egyszer: Orbánék nem lopnak el semmit a multiktól, csak a szemérmetlen profitjukat limitálták. Egy kicsit.
@kekex:

Ha...ha...ha..
És mi van. ha nem ?
@gavar csaba:
Viszont kívánom!
Csak egyszerűen hiányoznak a képességeid annak felmérésére, hogy milyen nevetséges, amit írsz.
Méghogy tolerancia?!
No persze gazdasági "felcsökkenés" és Eltolcsys tündérmesék. Fogalmad sincs ugye, hogy még az unokádat is tönkrevágták?
@rodeo36:

Nagy kunszt.
Mindenki ért valamennyire a szakmájához, pucagyuri.
Én is.Ahhoz meg neked nincs se fingod se gatyád.
Még egyszer.
2-3 % -os kamatelőny miatt odaadnád a családod teljes irányításást egy uzsorásnak ?
na látod.
Te matektudós :)
@rodeo36: Nem lehet egyszerű neki.
Csak terelni tud a háziszárnyashoz hasonlóan.
rokonyok lehetnek.
@gavar csaba:
Meg lehet kérdezni, hogy az a gonosz imf, mit akart volna még tőlünk, ami oly szörnyű lett volna?
@rodeo36:
"baromállat szegény barmok azok legalább csendesen kérődznek de te meg itt ömlengessz dzsobbikos agyament seggfej"

Szerintem keresd fel az orvosodat.
Vagy édesanyádat.
Amíg még egyben vagy :)
Valaki csak könnyít rajtad.
Ha engem kérdezel, mindegy.
@Habakuk999:

kuki figyeled? sikerűlt a varga csaba elment a lópicsába már nem válaszol

brühühühü

teljesen furcsa kifogyott a krumpli a leveséből?
@Dr.Bio74:
Körül kell nézni azokban az országokban amelyeket az imf megsegített :)
Az ilyenekre mondják, hogy miután kezet fogtál velük , jó ha megszámolod az ujjaidat...
@gavar csaba:
látod varga elvtárs most önmagad vagy még mindíg egy árva szó sincs a számokról csak hőzöngsz

menny a picsába

brühühühühüh
@rodeo36:
Tévedsz pucagyuri.
Itt vagyok még.
Segthetek ?
@gavar csaba:
Aki a pénzét bankba helyezi, tulajdonképpen szerencsejátékot űz: arra fogad, hogy a bank még akkor is meglesz, amikor hozzá akar férni a pénzéhez.
Minden állam ismeri a bankcsőd fogalmát, és csak bizonyos mértékig ad állami betétbiztosítást. Az Unióban ez éppen 100 ezer euró. Bankcsőd esetén az e feletti rész akár 100 %-ban ugrik.
Tehát jelenleg azon megy a vita (de persze ezt az ottaniak és az oroszok sem érik fel ésszel) hogy az EGÉSZET elveszítik, vagy csak egy részét?
Ha az ország nem tudja megmenteni a bankokat a betétek egy részéből - elvész az EGÉSZ A BANKCSŐDÖKBEN!
KÁR EBBE ILYEN MÉRTÉKIG BELEMENNI, MERT AMIKOR MAJD oRBÁN FOGJA LENYÚLNI (MERT FOGJA, IDE A ROZSDÁS BÖKŐT) AKKOR MAJD PONT AZ ELLENKEZŐJÉT KELL MONDANI, éS KÍNOS LESZ A MOSTANI SZÖVEG!
(capd be lock)
@MikeBoy: Nem arról beszélek, hogy most piaci alapon veszel megújuló technológiát, mert ez tényleg az életben nem térül meg a jelenlegi magyar körülmények között.

Hanem a díszmagyarok keresnek valamilyen hotrhysta gazdaségi szakembert, elneveznek róla egy energiatakarékossági programot - ez mostanában már nem olyan eccerű, mert a rokonság általában fölháborodik, ha unortodox akcióhoz kell a nevét adni - és kiszórnak x százezer hőszigetelt ablakot, y tízezek kollektort, hőszivattyút, gazdáknak biomassza kazánokat, és a multiktól elrabolt pénzekből és az eu-s pénzekből tényleg munkahelyeket teremtenek.
szlovákoknak pl ez is megy.
@gavar csaba:

igen odaadnám mert nem uzsorás, hanem 10 %-kal olcsóbb...te meg egy tetű maradtál varga elvtárs

a dzsobbik fizet vagy a narancsosok vagy önkéntes vagy?

kopj le, menny a picsába

brühühühühü
@rodeo36:
Még egyszer kérdezem:
3%-nyi kamatelőnyért odaadnád a lányodat, asszonyodat az uzsorásnak?
Mert az IMF a kedvezőbb kamatért az ország de facto írányításást kérte.
Ne terelj.
Igen, vagy nem ?
@rodeo36:
Odaadnád a lányodat a pénzért?
Gondolhattam volna :)
@gavar csaba:

nem segíthecc menny a picsába nem válaszoltál a számszerű kérdéseimre tehát hülye vagy hozzá és a hírös szakmád hímringyó, hogy fizet? méterre vagy köbcentire?

brühühühühü
@kekex:
"Aki a pénzét bankba helyezi, tulajdonképpen szerencsejátékot űz: arra fogad, hogy a bank még akkor is meglesz, amikor hozzá akar férni a pénzéhez."

De ez ugye a MANYUPOKRA NEM ÉRVÉNYES ? :)))))
@gavar csaba: " "Reggelente bátran belenézek a tükörbe, és mindig megborotválkozok!!!"

És hányás után fogat mosol.
Persze,tudom. "

Felbőszítesz hallod-e?!
Hányingerem akkor szokott lenni, amikor a Lázár, meg a Matolcsy félék megpróbálnak baromnak nézni (nézzék a szülőanyjukat).
Nekem mindegy, hogy ki nyeri jövőre a választást, csak ez Fidesz-KDNP csürhe takarodjon el legalább Irkuckig.
A magadfajta melldüllesztő fidesznyikek meg retteghetnek majd attól, hogy mikor lesznek állástalan földönfutók.
@gavar csaba:

válaszolj má a számszaki kérdésemre, mind a négyre vagy menny a picsába

brühühühühü
"Szovjet gránátot találtak a Sirállyal szemben
A Főpolgármesteri Hivatal szerint a rendőrség ezért zárta le a környéket, nem a HaHa aktivistái miatt."
index.hu/belfold/2013/03/23/vilaghaborus_granat/
Anyátoknak hazudozzatok...
@rodeo36:

Na mi van cuncimókus?
Kigyulladt a retikülöd, hogy ennyire felzaklattad a kis lelkedet ?
hehe
@gavar csaba:

nem 3% hanem 10% és nem kérték a lányomat -nincs is- de majd csak megállapodnék velük azokkal lehet beszélni veled meg nem

brühüühühhü

menny a picsába
@rodeo36:

Olyannal aki pénzért a lányát is prostituálná , miről is lehetne beszélni... ???
@gavar csaba:

hát ha látnál -ami lehetetlen- akkor tudhatnád hogy a hasamat fogom a röhögéstől az ilyen férgek agymenésein mint te meg a többi tetű

menny a picsába

brühühühühü
@huzzadneki shakespeare:
Istenem.
Nehogy felbőszülj.
jaj nekem.
@Habakuk999:

Értem, de ez a dolog inkább szól az EU-s pénzek normális elköltéséről.
De az tény, hogy igen nagy gáz, amit ezen a téren teszünk.
@rodeo36: előjött a troll belőle.

Olyan jó lenne néha értelmes fideszessel beszélgetni.
@Habakuk999: én már délután 3 körül ketrecetem... már akkor sem volt normális...
@huzzadneki shakespeare: Irkutszk egy jó város, tele kedves emberekkel és gyönyörű lányokkal.
Miért akarsz nekik rosszat?
@gavar csaba:
nem kérte, de idézd ide vagy egy linket de ne olyan linket mint te magad hanem valamit ami mond is valamit

brühühühü

dzsobbikos e vagy?
@Habakuk999:
Hány éves vagy királyfi?
@Habakuk999:

az nagy intergalaktikus utazás lenne

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:"Szovjet gránátot találtak a Sirállyal szemben
A Főpolgármesteri Hivatal szerint a rendőrség ezért zárta le a környéket, nem a HaHa aktivistái miatt."
Maga a hír hihetetlen, de a kreativitást értékelem.
@MikeBoy: mesterségesen olcsó víz és energia pazarlással illetve a műszaki színvonal lepusztulásával jár.

persze, ha a cél a cégek haveri kézbe történő adása, akkor érthető és zseniális - hiszen két legyet üt egy csapásra - a rezsicsökkentés, ha az ország lakosságának már középtávon is káros.
Az IMF az egész országot kérte a hitelért cserébe.
Úgy meg egy cseppet drágának tűnik...
@Habakuk999:

na ettől is felállt a szőr a hátamon: az, hogy

"annyira negligál" az a lófaszt sem jelent

negligálás az hanyagolást is jelenthet, de negligent vagy ahogy a THESAURUS MEGHATÁROZZA:

neg·li·gent Adjective /ˈnegləjənt/

Synonyms:
adjective: careless, neglectful, remiss, inadvertent, heedless, slack, inattentive, perfunctory, slovenly, nonchalant, slipshod
Failing to take proper care in doing something
directors have been negligent in the performance of their duties
Web definitions

characterized by neglect and undue lack of concern; "negligent parents"; "negligent of detail"; "negligent in his correspondence"
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn?s=negligent

(negligence) failure to act with the prudence that a reasonable person would exercise under the same circumstances
(negligence) the trait of neglecting responsibilities and lacking concern
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn?s=negligence

Negligence (Lat. negligentia, from neglegere, to neglect, literally "not to pick up something") is a legal concept in the common law legal systems mostly applied in tort cases to achieve monetary compensation (damages) for physical and mental injuries (not accidents).
en.wikipedia.org/wiki/Negligent

(Negligence (band)) Negligence is a Slovenian thrash metal band, formed in 2000. The group is currently signed to Metal Blade Records and has released one album in 2007 called Options of a Trapped Mind.
en.wikipedia.org/wiki/Negligence_(band)

(Negligence (criminal)) In the criminal law, criminal negligence is one of the three general classes of mens rea (Latin for "guilty mind") element required to constitute a conventional as opposed to strict liability offense. ...
en.wikipedia.org/wiki/Negligence_(criminal)

Careless, without appropriate or sufficient attention; Culpable due to negligence
en.wiktionary.org/wiki/negligent

(negligence) The state of being negligent; (singular only) The tort whereby a duty of reasonable care was breached, causing damage: any conduct short of intentional or reckless action that falls below the legal standard for preventing unreasonable injury; (uncountable) The breach of a duty of ...
en.wiktionary.org/wiki/negligence

(Negligence) Not only are people responsible for the intentional harm they cause, but their failure to act as a reasonable person would be expected to act in similar circumstances (i.e. "negligence") will also give rise to compensation. ...
www.law4u.co.za/Glossary-N.html

(Negligence) The failure to use the degree of care that is required by law to protect others from harm.
www.libertymutualagencymarkets.com/omapps/ContentServer?pagename=ramInternet/Page/ramStandard&cid=1139966441013

(Negligence) the omission of or failure to use reasonable precaution, care or action
www.lloydsandhandson.com/glossary.html

(NEGLIGENCE) failure to act within the legally required degree of care for others, resulting in harm to them.
foster-insurance.com/resources/insurance-glossary

(negligence) conduct which falls below the standard established by law for the protection of others against unreasonable risk of harm
www.slclaw.com/resources/definitions/

(Negligence) The failure to do something which a reasonable person would do, or doing something which a prudent and reasonable person would not do.
www.lonpac.com/web/my/glossary

(Negligence) A failure to exercise reasonable care under the circumstances. Negligent conduct is not intentional conduct but is carelessness, inadvertence, thoughtlessness, inattention, and the like.
www.caslin.org/legalterms/

(Negligence) Failure to use a generally acceptable level of care and caution.
doughertyagencyinc.com/glossary/

(Negligence) The absence of ordinary care.
www.brooklyncaraccidents.com/accident-glossary-terms.cfm

(Negligence) An action in tort law, the elements of which are; the existence of a duty of care; breach of that duty of care; and material damage as a consequence of the breach of duty.
www.ahernslawyers.com.au/newsletter.asp?ID=8914

(negligence) When someone fails to be as careful as the law requires to protect the rights and property of others.
www.cparalegalvcs.com/legalglossary.htm

(NEGLIGENCE) The failure to exercise reasonable care.
iautoinsurance.net/glossary/

(Negligence) Failure to give the standard of care to a person which would normally be expected.
www.rpemery.com.au/glossary_of_legal_terms/n.html

(Negligence) failing to act in what the law considers to be a reasonable manner.
www.marlin-brokers.co.za/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=9

(Negligence) In general terms, negligence is a failure to act in a reasonably safe and cautious manner with regard to injury; and this may be the result of an overt act or a failure to act. ...
www.jones-act-maritime-lawyer.com/maritime-injury-law-terms.asp

(Negligence) Failure to use reasonable care that would be expected of any other person in a similar situation.
www.delawarenotaryassociation.org/default.aspx?PageId=13

(18. Negligence) Of official officers representing the company (The Buyer) to maintain contract details & advise immediately of financial actions or abilities which affect the capacity of the buyer to meet all obligations, renders personal charges for negligence against all officers. ...
www.everyvalve.com/terms.html

brühühüüh

a kurva annyát neki és még sok minden az én BOSSZÚM LESZ MINDíG BEHOZOM NEKTEK:

de·lin·quent Adjective /diˈliNGkwənt/

Synonyms:
adjective: guilty, culpable
noun: offender, criminal, culprit, wrongdoer, perpetrator, malefactor, transgressor, felon
(typically of a young person or that person's behavior) Showing or characterized by a tendency to commit crime, particularly minor crime
delinquent children
In arrears
delinquent accounts
Failing in one's duty

de·lin·quent Noun /diˈliNGkwənt/

delinquents plural
A delinquent person
young delinquents
Web definitions

a young offender
guilty of a misdeed; "delinquent minors"
derelict: failing in what duty requires; "derelict (or delinquent) in his duty"; "neglectful of his duties"; "remiss of you not to pay your bills"
past due; not paid at the scheduled time; "an overdue installment"; "a delinquent account"
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn?s=delinquent

(delinquency) nonpayment of a debt when due
(delinquency) a tendency to be negligent and uncaring; "he inherited his delinquency from his father"; "his derelictions were not really intended as crimes"; "his adolescent protest consisted of willful neglect of all his responsibilities"
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn?s=delinquency

A delinquent is a young person (under 18) who fails to do that which is required by law or by duty when such failure is minor in nature.
en.wikipedia.org/wiki/Delinquent

In 1643, near the start of the English Civil War, Parliament set up two committees the Sequestration Committee which confiscated the estates of the Royalists who fought against Parliament, and the Committee for Compounding with Delinquents which allowed Royalists whose estates had been ...
en.wikipedia.org/wiki/Delinquent_(royalist)

(The Delinquents (1957 film)) The Delinquents is a 1957 motion picture which Robert Altman wrote, produced, and directed in his hometown of Kansas City, Missouri during the summer of 1956 on a $63,000 budget.
en.wikipedia.org/wiki/The_Delinquents_(1957_film)

(The Delinquents (1989 film)) The Delinquents in a 1989 Australian film directed by Chris Thomson. It starred Kylie Minogue and Charlie Schlatter as the couple, and was filmed in Brisbane, Maryborough and Bundaberg, Queensland.
en.wikipedia.org/wiki/The_Delinquents_(1989_film)

(The Delinquents (group)) The Delinquents are a rap group from Oakland, California, composed of two members, Glen Jones aka G-Stack, and Vidal Prevost aka V-White (formerly known as V-Dal). They were established in July 1991 and are known for their playful brand of gangsta rap. ...
en.wikipedia.org/wiki/The_Delinquents_(group)

One who disobeys or breaks rules or laws; a term applied to royalists by their opponents in the English Civil War 1642 - 1645. ...
en.wiktionary.org/wiki/delinquent

(delinquency) misconduct; a criminal offense; a debt that is overdue for payment
en.wiktionary.org/wiki/delinquency

(Delinquency) a failure by the borrower to make their payments on time that can result in collection and lawsuits
www.creditcreator.com/credit-dictionary.php

(Delinquency) The state in which a borrow has failed to meet payment obligations on time.
randilivon.com/glossary.html

(Delinquency) this occurs when loan payments are late or missed, as specified in the terms of the promissory note and the selected repayment plan.
www.umsl.edu/services/finaid/finaidbasics/glossary.htm

(delinquency) The commission of an illegal act by a juvenile.
slocourts.net/self_help/glossary

Delinquency occurs when all or part of the borrower's monthly installment of principal and interest (and possibly the escrow) remain unpaid after the due date.
www.freddiemac.com/smm/a_f.htm

(Delinquency) A mortgage loan on which a payment has not been made by the due date.
alansrealestate.com/mortgage-glossary/

(Delinquency) Late- or non-payments of principal, interest, taxes, or insurance.
loanofficerstore.com/glossary.htm

(Delinquency) A loan payment that is past due. Usually after 90-120 days of delinquency, the lender will initiate foreclosure proceedings against the loan.
homeownerscounseling.com/glossary-of-terms.html

(Delinquency) When a mortgage installment on Tyler Texas property becomes overdue.
www.tylertxhomesearch.com/tyler-real-estate-glossary.php

(Delinquency) A condition when the payment is being late but not yet in default.
www.mortgagehelponline.org/index.php/component/content/article/2.html

(Delinquency) Not making payments at the correct time.
www.mortgagefeatures.com/Glossary/Dictionary_D.html

(Delinquency) the situation that occurs when loan payments are past due. A delinquent loan (or loan in arrears) is a loan on which payments are past due. Delinquency is also referred to as arrears or late payments.
kivapedia.org/index.php/Glossary_of_Microfinance_Terms

BRÜHÜHÜHÜHÜHÜ

ez meg ordítozás
@Habakuk999:
Szép, és még hiszel a mesékben? (Olyan jó lenne néha értelmes fideszessel beszélgetni.)
@rodeo36:
No, én még egy ilyen kommentet nem élek túl.

Jó éjt mindenkinek !
@rodeo36: Olvasd végig:))

"Annyira negligál, hogy egyesek olyan szavakat használnak, amit nem is ismernek."

Kifigurázza a majmokat.:)
@Dr.Bio74:

ja mert te is delikvenst irigálsz meg a negligálszt úgy használod ahogy nem kellene mert értelmetlen

vagy tévedek

tanulj tanulj még Lenin is aztat mon'ta

brüühhühü
@Dr.Bio74:
Szerintem is Te vagy az okos.
Jó éjt!

És Neked is pucagyuri!
hehe
@Habakuk999:

hát aki delikvenst ír az számomra cerkóf majomnak is gyenge

brühühühü
@gavar csaba:

Legyél már kedves idelinkelni hol a bánatos pékfaszában kérte az IMF az ország de facto irányítását.

Linket kiskoma, a pofázás nem érdekel. Támaszd alá vagy hazudsz.
@gavar csaba:

varga elvtárs hová a picsába mész má ilyen korán? még csak délután negyed három van...most fejeztem be az ebédemet

brühühühühü

neked mid van? tetűd?
Az alkotmány alkotmányosságát nem bírálhatja el senki, csak a parlament. Az alkotmánybíróság csak a törvényeket vizsgálhatja, hogy megfelelnek e a legújabb alkotmánynak.
@Dr.Bio74: tudod, azért lenne jó, mert végre megindulhatna valami párbeszéd és közös gondolkodás.

Nem sokkal egyszerűbb a másik oldallal sem komolyan beszélni.
Rengeteg a sérelem, hatalmas a bizalmatlanság.

Legalább odáig el kéne jutnunk, hogy minden oldal elismerné, hogy esik a hó, ha valóban esik, és a román focicsapat satnya volt.

A ma Magyarországában ez sajnos nem ilyen egyszerű.
@Fabius:

új fajta baseball ütőket találtak fel, rugalmasabb és gyorsabb valamint nagyobbat sújt ha ügyes aki üt vele

neked megvan a karhosszad

brühühühü

varga elvtárs jó elvtárs délelőtt kdnp délutá dzsobbik éjjel meg hímringyó
@Dr.Bio74:

felsőfokú nyelvvizsga tétel

brühühühü

jobb ha tudod a princton ad neked TOEFEL-t ha....hahahahaha

brühühühühü
@Fabius:

Milyen linket?
Ezek arról híresek, hogy nem kérnek, követelnek semmit .
Ajánlanak.
Hallod?
Ajánlanak.
Amit ha nem úgy csinálsz, akkor meg mi Tesznek? na mit?
Hát aggódnak.
Azaz aggódnak.
Miért?
Hát természetesen a testi épségedért.
Mint minden rendes uzsorás.
Linket akarsz?
Nézd meg Romániát.
Vagy bármelyik országot amelyen " segítettek"
Nem tudod, nem érted, nem vagy idevalósi. Mi?:))
Na ne hülyíts.
@azbesztos:

ezt te mind magadtól? vagy súgtak is?

brüühhühü

csodi stenuccse
@rodeo36:
A princeton adhat neked TOEFEL-t de eszet azt nem adott :)
"Megállapodott Ciprus az EU-val és az IMF-fel
20 százalékos adót vetnek ki a Bank of Cyprusban lévő, 100 ezer euró feletti betétekre."

Szegíny Boldi-gyerök... 20 centivel rövidebb lesz az esküvői nagyidrágja... Holnapután egyéni képviselői indítványra (Beterjesztő Lázár-Seszták duó) Mao hadat üzen Ciprusnak! És visszamenőleges hatállyal a magyar pénzek azonnali, kifizetéséről rendelkezik a Ciprusi bankok részéről. Ezenkívül 50%-os "idegesség-megváltási" kamatot követel. Ha az érintett állam nem teljesíti a magyar követelést, akkor öri-hari és Matolcsyt kinevezik a Ciprusi Nemzeti Bank elnökének is:-)
@azbesztos:

A logikád szerint akkor ha Gyurcsány Ferenc egyszer az alaptörvénybe foglalja, hogy minden magyar állampolgárnak életében egyszer joga van a Deák téren deresre húzott Orbán Viktor arcára szarni, akkor azt az AB nem vizsgálhatja Viktor személyi szabadságára és emberi méltóságára tekintettel, hanem onnantól alapjog.

Ugyanis most ezt teccel mondani, én meg húztam rá egy példát.
@Habakuk999: méééé? énsenem tudom, hogy néz ki egy tengeri ökörhömpömpölömpöm, de azért kedvelgetem. nem?
@rodeo36:
"neked mid van? tetűd? "

hehe .
USA-ban kukázol pucagyuri?
Ha egy alkotmány módosítás "ne adj Isten" ellentétben áll az alkotmány korábbi szövegével nem a módosítást hanem az eredeti, a módosítás értelmében hibás régit szöveget kell megváltoztatni. Mindehhez csak a annyi köze van az alkotmánybíróságnak, hogy jelezheti, ha ellentmondást talál, de azt, hogy a régi szöveget hogy igazítják a módosításhoz az a parlament dolga. Kétharmaddal.
@Habakuk999: Igazad van, az első feleségem is Irkutszki! volt. :-)
Menjenek akkor inkább Tunguszkára (ott is hideg van).
@Fabius:

De a bohóc a qrva életbe nem fog tudni ilyet csinálni.Bárhogy szeretnétek :)
@gavar csaba:

Ne magyarázzál, mert ehhez még az alkotmányosságnál is hülyébb vagy.

Linket kiskoma, hol kérte az IMF a de facto irányítást, vagy hazudsz.

Mellesleg ha te a hülye románokhoz méred magad az a te bajod. Én inkább az Balti államokhoz, mert nekem eszem is van hozzá, neked viszont csak a parasztvakítás meg a hazudozás megy.
@gavar csaba: a Templeton már birtokolja több mint a fel3e országot mivel a törlesztés nem az igazi, mint láthatod az adósság egyre nöbexik negatív növekvés is növelvés sőt azaz igazi mondta eltolcsy elvtárs a kurva annyát neki meg neked...szóval hová viszi a Templeton a sok hülye dzsobbikost birkájuk sokkal jobb van a kecskéjük is még a kecske prém is jobb arrafelé a tehen meg a többi barom sem kell nekije úgyhogy ti mentek a darálóba kutyaeledelnek a dingóknak te nem vagy nagyon csontos?
vagy sok a mócsing rajtad és semmi velő? mi? feje üres jó lesz gyertyatartónak

brühühühühü
@rodeo36: ne dühöngj kérlek!

Sajnos tudomásul kell vennünk, hogy a magyar nyelv hiába gazdag, ha az emberek többsége nem képes azt helyesen használni és a szókincse is meglehetősen szerény. Szavak tűnnek el a süllyesztőben, helyüket mások veszik át, némely szavak pedig egyszerűen kitúrják helyükből a másikat.

Pl. nincs már óriási, oltári, grandiózus, klassz, remek, szuper, fantasztikus, nagyszerű, stb., stb.; csak hatalmas. Ez szinte univerzális jelzővé növi ki magát. Már a focista is ,,hatalmas gólt'' lő.

Az idegen szavakat az emberek nem jól, nem eredeti, vagy megváltozott értelemben használják, lásd: ufo, sőt ufó. Ufonautákról meg akár ne is beszéljünk, mert ufónak(sic!) néznek. Eredetileg volt az UFO szó (nem azonosított repülő tárgy), ilyen jelentését a szónak ma szinte alig ismerik a Kárpát-medencében.

Talán annyi is elég, ha 1-2 mondatban közlöd, h szerinted nyelvtanilag mi nem helyes.
@gavar csaba: nem csicsóné elvtársnő...hanem a Csendes Óceán más partjain

brühüühhü

olyan szépen mormol
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Hehehehe, így már értem mire fel kezdett rohattímefezni ez a töki gyerek :-D Siratja a Sesztákék kitalicskázott betétjének megadóztatását.

Az bizony szopó, gyásznap ez a Fidesz pártkasszának. (is)
@le Látó: de pl pataki attis tuggya a zufótótokot:-) merhát elvitték. sajnos vissza is hótták:-)
@azbesztos:

Most valami jegyzetből másolsz ki szöveget?
Akkor nem zavarunk, nehogy elrontsd a sorrendet.... ;)
@Fabius: Gyurcsány Ferenc nem foglalhat semmit sem az alkotmányba, csak a parlament kétharmaddal.
@le Látó:
pár szóval hosszabb lett és gazdag példatárral

brühühühü

neked milyen nyelvvizsgád van? miből?

nekem van néhány
@Fabius: Azért a Matócsnyt bevetni, mint taktikai atomfegyvert? Nem lenne piskóta:-) CMB elnök:-) Meg CDS felár:-))))
@Fabius:
Lehet hogy én hülye vagyok, de akkor te mi vagy aki pénzért eladnád a saját országodat??
Mondjam, vagy mutassam ?
Bár gondolom a te érdeked így kívánja.
A miénk meg nem így kívánja.
Oszt jónapot.
@rodeo36:

"neked milyen nyelvvizsgád van? miből?

nekem van néhány
"

Ne már, hogy orálból is vizsgáznod kellett!?? ;) :P
@huzzadneki shakespeare: Tényleg? Én szerettem ott lenni, az Angara partján sétált a sok szép lány...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

azért undok vagy Bunny ennél rosszabbat már nem kívánhatnál nekijjek

brühühühü

eltolcsy mint cyprusi bankelnök...talicskával vagy targoncával?
@Fabius: Mi folyik a környezetvédelmi főhatóságnál?

Sorozatos személycserék, a szabályok negligálása, valamint sűrű államtitkári beavatkozások jellemzik az országos zöldhatóság működését.

hvg.hu/hvgfriss/2013.12/201312_a_kornyezetvedelmi_fohatosag_mukodesi_zavar

Úgy tűnik Illés Zotyó meghibbanása is elérte az ingerküszöböt... és ez csak rosszabb lesz.
@rodeo36: ááá csak akkó, ha ezek a mocskok nem virítanák a lóvét:-))
@MikeBoy:

miért te nem vagy otthon orálból? megbuktál pedig nyelvében él a nemzet ha elég mélyen be tudja....dugni

brühühühühü és élénken mozgatni
@Fabius:
"hülye románokhoz "???

Mit hallok?
Nem szégyelled magad?
Azt hiszed te okosabb vagy , mint ők?
Nem gyuri, te ugyanúgy csinálnád :)
@Fabius: Amúgymeg csak átvették a magyar know-howt:-) Tanultak Miszter 20%-tól:-))
@gavar csaba: azt gonolom, hogy eltévedtél, mint az egyszeri tehén a sínek között. Nem a mozdonyok járnak a legelőn, hanem te keresel mindenáron füvet a sínpárok között. Ne csodálkozz hát, ha némelyik mozdony dudálni mer rád!

Tudod, ma a nagyon gazdagok azzal vannak elfoglalva, hogy az adott körülmények között hogyan tudnak a legnagyobb haszonra szert tenni, ők ehhez értenek. Diktatúrában-demokráciában-akárhol ezt teszik. Kiszolgálóikra csak addig van szükség, amíg az egyed, csoport közvetlen hasznukra van.

Számukra 1-1 ilyen szekértoló nem több, mint köznapi embernek a papírzsebkendő.

Aligha hinném, hogy itt bárki is elégtételt akarna venni a jelenlegi kormányzáson, úgy, hogy közben még kormányzói babérokra. Egyszerűen arról van szó, hogy nem jó irányban mennek a dolgok ebben az országban.
@rodeo36:
Egyelőre eltolcsy nem rabolt kiegy magyar bankot sem.
az IMF EU viszont a ciprusiakat igen.
Azok az uzsorások valóban kamionokkal rabolják ki a ciprusiakat.
Szerencsénk, hogy a magyar kormány ajtót mutatott nekik.
@rodeo36:

Jajj, hát kitől hallottad, hogy az a jó technika, ha mélyre dugod a nyelved?
Kovi videót elő és irány a továbbképzés! ;)
@le Látó:
Ja, hogy el lennék tévedve?
Én úgy látom, egyelőre ti keresitek a hatalomba visszavezető utat. Sikertelenül.
@rodeo36: papírom semmilyen nincs. De a magyaron kívül tudok még 2 nyelvet, és több nyelvből néhány mondatot.
Külhonban karácsonyra ajándékba vettem egy mp4-et, ami gyári hibás volt. El tudtam intézni önállóan az ingyenes garanciális cserét idegen nyelven.
@rodeo36: Úgy néz ki mégis??? :)

Megállapodtak: 20 százalékos adót vet ki Ciprus a nagy bankbetétekre

hvg.hu/gazdasag/20130323_Megallapodtak_20_szazalekos_adot_vet_ki_C

Na ezek után ruszkik hamarosan tuti partra szállnak. Berezovszkij már kipipálva. :))

index.hu/kulfold/2013/03/23/holtan_talaltak_angliaban_az_orosz_milliardost/
@gavar csaba:

Gyuri a te főnököd édesfiam, ne keverj össze magaddal, még meg talál ártani :-))

Szóval link nincs, akkor hazudtál. Ezt is értjük, nem kell tovább magyarázni.
@MikeBoy:
"Jajj, hát kitől hallottad, hogy az a jó technika, ha mélyre dugod a nyelved?"

Ne kételkedj.
Ő jobban tudja.
Van neki princeon TOFEL nyelvvizsgája.
Még csak egy kis ész kéne...
"Holtan találták a Putyin-ellenes milliárdost
Holtan találták Borisz Berezovszkijt, a menekültként élő orosz mágnást."
hvg.hu/vilag/20130323_Holtan_talaltak_a_Putyinellenes_orosz_mi
@rodeo36: nyelvében él a nemzet.
Ám nyelvével még senki sem nemzett! :)))
@le Látó:

"Ám nyelvével még senki sem nemzett! :))) "

Unortodox szabadságharc közben?
Csak figyelj!
A fénótás Illés (részlet)
Kis magyar valóság

'...A gyanakvás légkörére utal, hogy nyomtatni és fénymásolni csak a titkárságon lehet. Felső jóváhagyás nélkül nem születhetnek lényeges döntések. Az elsőfokú hatóság olykor konkrét utasítást kap a főfelügyelőségtől, illetve magától Illéstől, holott csak az egységes jogalkalmazás céljából kellene egyeztetniük – ilyen szakmai megbeszélések viszont 2010 nyara óta nem voltak. Jellemző, hogy a Mal Zrt.-re 2011 szeptemberében kirótt 135 milliárd forintos hulladékbírságot is az államtitkár jelentette be, holott a döntést az első fokon eljáró zöldhatóságnak, tőle függetlenül kellett volna meghoznia.

Akad példa ennél nyíltabb beavatkozásra is. Két évvel ezelőtt Illés írásban igazította el a megbízott főigazgatót, hogyan járjon el egy négymillió eurónyi uniós pénzből finanszírozott terv engedélyezésekor. Bár az államtitkároknak egyedi hatósági ügyben nincs joguk utasítást adni, Illés kívánságára korábban már kiadott, jogerőre emelkedett környezetvédelmi, illetve vízjogi létesítési engedélyeket vontak vissza a zöldhatóságok. Ezeket a dunai hajóút fejlesztésére dolgozta ki a Vituki Kft. kutatóintézet vezette konzorcium (HVG, 2012. augusztus 11.)..."
@Habakuk999: "Tényleg? Én szerettem ott lenni, az Angara partján sétált a sok szép lány... "
Ejhhhh, te aztán világlátott ember vagy! :-)
@Fabius:

Sunyimókuska, sunyimókuska.
hát ti tényleg azt hiszitek, hogy ti vagytok a helikopter?
És az összes többi vak és süket?
És ha nincs link, akkor a dolog nem létezik,vazze.
Az uzsorások gondoskodnak arról, hogy az "ajánlásaik" szövege támadhatatlan legyen és aggodalmaik a mieink is legyenek:)
EGyre többen tudnak meg egyre többet viselt dolgaikról.De még egy országot sem sikerült megseíteniük. Vajon hogy a fenébe? Ennyire inkompetensek lennémnek?
Ami felhajtott benneteket, az tesz most a sírba,barátom.
A hírek szabad és gyors áramlása.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: úgy látszik selejtesnek találták, mert visszadobták. :)))
@gavar csaba:

Te szerencsétlen ostoba gyökér.

Ti áruljátok az országot inggombokért, az államadósság SOHA nem volt ennyire magas, mint most. Megvertétek Gyurcsányt, sikerült minden csúcsot megdönteni, légy rá büszke nertárs. Az egyetlen amiben "Magyarország jól teljesít" az az eladósodás mértéke kiskoma. Ne ti akarjatok már itt kioktatni BÁRKIT, különösen ne a maradék és látható eredmény nélkül az utolsó fillérig elkúrt manyupok után ne. Az ekkora gigász kussol, hallgat nem ugat.

Ha majd teljesített valamit, majd makoghat egy elnézést.
@MikeBoy:

na most ne bonyolódjunk bele mindenféle cizellált technikákba...magánügy...a kovács az milyen? nem ismerem? errefelé más járja

brühühühü
Orbán és Viktor
Érdekesség a Vikipédiából
II. Orbán (1042 – 1099. július 29.) néven lépett Szent Péter trónjára a 159. pápa. Eredeti nevén Otho vagy Odo de Chatillon avagyOdo de Lagery. Nevéhez kötődik a keresztes háborúk elindítása.
Mire Odo Rómába érkezett, a klérus a nagy hatású pápa trónjára megválasztotta az idős III. Viktort, akit Odo eleinte nem támogatott, ugyanis nem tartotta alkalmasnak a komoly reformok végrehajtására. Végül megüresedett a Szentszék. Viktor végakarata: Odó legyen utód. Odo felvette a II. Orbán nevet.
@dávidzoli: Lehet, és majd el kezdi mondogatni, hogy NEM VAGYOK ROBOT, NEM VAGYOK ROBOT.... (közben meg fehér trutyi folyik a szájából)
@gavar csaba: úgy is van. Hajrá, CsakaFütyesz!

Mi a véleményed arról, hogy Kedves Vezetőnk & Co. miért nem tudta idehozni a BMW üzemet? Miért inkább Szlovákia a BMW célpontja?
Elég lett volna csettintenie.
@gavar csaba:

Nem, édesfiam, ezt ti hisztek magatokról. De abba ne hagyd, végül is örömmel alázlak, látni kell a csöndben olvasóknak micsoda tálentumok szolgálják a renccert.

Szóval nem mentettek meg senkit, ugye? Akkor ezt csak képzelik az észtek és a hitelválságban nálunk nagyobban bukó komplett baltikum:

www.vg.hu/gazdasag/nem-panaszkodhatnak-az-esztek-32-szazalekkal-nott-a-gdp-397532

Még valami szánalomhalom amivel égetnéd magad? Benne vagyok, lökjed bátran.
@Fabius:

Én nem akarok kioktatni senkit.
csak reagáltam a blogban leírt" nagypofájú "sületlenségedre.
@le Látó:
ez má' a Ciz Ella

brühühühü
mennyivel kellemesebb mint a varga elti őbirkaságát ostorozni
@Fabius:
Addig, amíg azt sem képesek felfogni, hogy az államkötvény is kölcsönfelvétel, azt hiszem hiába is mondsz bármit.
@Fabius:
"Akkor ezt csak képzelik az észtek és a hitelválságban nálunk nagyobban bukó komplett baltikum:"

Várj csak,várj.
Néhány évvel ezelőtt Irország meg Spanyolország voltak a tigrisek.
Ja , ha szórják a pénzt rájuk, úgy egészen könnyű fejlődni.
csak a pénzszórásnak , annak bizony ára lesz
Most meg mik lettek?
Te mondd meg.
Na mik lette a tigrisekből?
Vinnyogó kiscicák ?
Jó ez a hasonlat?
@Dr. jenőke (jenőke): haggyad má... még benn ülnek a szomszéd autójában, ellenkező parancs híján:-))) ők az autóban felejtett hadsereg:-)
szerintük a kötvénytet a háziorvos írja fel recipére, oszt a boglyosboltban lehet kiváltani madzagra me kötötükre:-) többet ne akarj:-)
@le Látó:

mert a Kedves Vezető senkit sem tudott idecsábítani akik jöttek azokat a Gyurcsány és a Bajnai hozta szerződéssel a Kedves vezető vel nem tárgyalnak csak megvalósíttyák a minimumot mint a Coca Cola amely 10%-át valósította meg a lehetségesnek

és csak a süllyedő gyorsnaszád meg a negatívan csökkenő adósság

brühühühühü
"Kölcsönkérni ment, de rablás lett belőle
A 82 éves férfi nem adott pénzt, ezért bántotta. Zsákmánya parfüm és egy csomag pogácsa lett."

miért is van amolyan manyup fílingem?
Ez a gavar csaba sületlenségről beszél Fabiusnak.
Azzal van tele az egész internet, hogy 676 ezer magyar van munka nélkül.
Ez az ő sikertörténetük? Én valami egymillióra emlékszem, de nem mínuszba!
@Fabius: Fab! úgy tűnik, kb 6 óra magasságában kommenter-váltás volt a hívatalban, csak a nikknév maradt. Így kezeld. Kb. 1 óra múlva várható a következő melegváltás, oszt nézhetsz ki a fejedből, hogy megest teljesen mások a prekoncepciók:-)
Konkrétan erre gondoltam:
openiazoch.zoznam.sk/cl/131825/Na-Slovensku-by-mohla-vyrast-stvrta-automobilka

A cikk szerint Szlovákia már nyert a kiválasztáson és cca. 1 milliárd Eu-ba kerül ez a bolt a BMW-nek.

Gondolom, h ez az irdatlan összeg bőven megéri nekik.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

miért is van amolyan manyup fílingem?
Mert elvakult Orbángyüli vagy.Azért.
Mert ha n em lennél, akkor sokkal inkább IMF fílinged lenne.
hehe
@gavar csaba:
a spanyolok is meg az írek is a 2008-ban kirobbant ingatlan buborék áldozatai amihez IMF-nek köze nem volt annál inkább másnak és az általános válság a túrizmusra épülő gazdaságokat leépíti erre jó példa magyarokan nincs túrizmus hová és miért? túró rudi? azt elloptátok 2006-ban, mindet...termelés nincs szolgáltatás drága adófizetési morál a béka segge alatt -emberek nagyon szeretik a kedves vezetőt és adórendszerét...látod? nem látod na látod

brühühühühü

menj a picsába
További kellemes egymás közti nyalakodást kívánok.
De ne ilyen idegesen, könyörgöm.
Nyugodt, kimért, hosszú csapásokkal.
Én már elmentem :)
Köszönöm a helyet, fabius.
@huzzadneki shakespeare: Egymillió munkahelye akartak létrehozni. A szám stimmel. Hamarosan csak 1millió dolgozó lesz, a fele annak is részmunkaidős. :(

cca. 670 ezer munkanélküli van jelenleg nyilvántartva (ez majdnem Borsod megye lakossága). Ha csak 3-fős családokat számolsz, ez azt jelenti, hogy cca. 2millió embert érint--hivatalosan bevallva. Rettenetes sok!
@gavar csaba:

műszakváltás a lendvaiban? vagy az alúljáróban?

brühühühü

a gránitra vigyél valami puhábbat mongyuk homokkövet ott a sarokban az alúljáróban jó lesz a szél sem fú annyira
@le Látó: a varga csaba mexökött nem válaszolt semmire teleköpködte a padlót és büdös a pofája és kurvára izzadtságszaga van...és most a műszakváltás? melyik alúljáróba megy szunyálni? vagy a Lendvaiban van előtte eligazítás a holnapi napra? vagy még várnak esetleg beugrik valami izgis: lila hó a M3 M7 M1-en négy méter magas befúvásokkal és a dzsinnek meg a koboldok

brühühühü
A magyar kormány "megpróbálja befolyásolni a külföldi újságírók munkáját" - írja az ARD német közszolgálati műsorszolgáltató társaság hírportálja.

Szerintem nem próba volt hanem figyelmetlenség.
Nem szóltak időben, hogy a német vagy magyar, nem mindegy.
atv.hu/kulfold/20130323_a_nemet_kozteve_visszaszolt_orbannak
Trollt etetni. Mókából is csak egy ideig szabad.
@rodeo36: Csak a ,,Főnökkel'' tárgyal, még el is köszönt tőle! Megköszönte a helyet, hogy itt lehetett. Szerencsétlen tényleg azt hiszi, hogy meg akarjuk buktatni a rendszert egy kommunista retaurációval.

Rejtőt idézem: ,,Tiszteljük felebarátaink agyabaját!'' -- remélem tud majd nyugodtan aludni.
Elment a Gavra? Mit mondott mitől élvezett el?
@le Látó:
szerintem ez a háziszárnyas álnéven valami cviderkaféból

brühühüüh

vagy ugyanaz puhább szarból
@rodeo36: Ezt láttad már?? :)

Egy weboldal pénteken azt állította, hogy láttak egy sürgős közleményt, melyet az orosz külügyminisztérium küldött a nagykövetségeknek a világ minden tájára, és azt tanácsolja mind az orosz polgároknak, mind a vállalatoknak, hogy kezdjék eladni az eszközeiket a nyugati banki és pénzügyi intézményekből "AZONNAL".

investmentwatchblog.com/russian-warning-get-all-your-money-out-of-western-banking-and-financial-institutions-immediately/

vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/03/az-oroszok-szetkuldtek.html?honnan=Nemzeti_Hirhalo
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hehe, azért egy átlagos orosz jobban félti Putyin Oroszországától a pénzét, mint a "nyugattól".
@Dr. jenőke (jenőke): szerintem maoista összeesküvőknek nézett mindenkit, és most úgy érzi sikeresen megvédte tőlük az íróasztalát. :D
@le Látó:
Azt hiszen tévedsz. Hacsak nem testvéhac, bár Mao már elhunyt.
Mao: nagy menetelés (békemenet elődje), kulturális forradalom, állam átalakítás....
Nem folytatom
@rodeo36: szárnyasnak más a slágere. Ennek meg 1x sem jutott eszébe. De azért öntötte a trágyát rendesen.

Sajnálom, mert fanatikusabb, mint egy iszlám fundamentalista. Velük is lehet beszélni, ha az ember nem bántja a vallásukat, szokásaikat nem neveti, egész jó fejek. Ja és muzulmán idegenben soha nem terjeszt erőszakosan, mint ezek a térítők. Jehova tanúihoz tudnám hasonlítani őket.
@Dr. jenőke (jenőke): Ok, nem volt jó szó. Bizonyosan lenne rá jobb jelző. Értem mire gondolsz, akkor nőttem fel. Részéről többnek láttam, mint testvérharcot. A Hit Igaz Védelmezője egyszerűen nem fogadott el érveket, tényeket.
Azt olvastam kedvkeltő címként az MNO-nál, hogy jó hír a devizahiteleseknek.
Gondoltam biztosan nyílik a hóvirág.
Ne,m az volt.
Ez az egesz orban baszas egyetlen regi, es 100%-ig valosagon alapulo, kozismert mondassal elintezheto:

PENZ BESZEL, KUTYA UGAT.

Orban penzugyi adatai, az orszag szamai vs. nepnemzeti osanyabaszasos turulszopas.

koszi :>
@Megdobbent: inkább pénz beszél, Madár csiripel :-)

Tényleg, miért nem folytatod? Jópofa, belenéztem.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Egész városok bontottak pezsgőt a hírre, kint élő barátom konyakot. Amíg ő katona volt édesanyja 3 évig dolgozott úgy, hogy összesen 2 havi fizetést kapott meg. A tvben meg Lázár módra lenyilatkozta, hogy akinek nincs pénze az dögöljön meg. Városokat tett tönkre és nem mezőváros nagyságúakat.
@épészmérnök:
néhány orbánbasi által csinált stikli "eredménye"

-$1,244,262,289,127.75

ez US dollár, mint látható a negatív növekmény is növekmény, kérdés hol és kinek, csak nem offshore? brühühühü
@Fabius:
-$1,244,262,289,127.75

no komment USD

brühühühühü
@Fabius: Egy gyökérnek ugy sem tudod a fejébe verni az ostobaságát még favágó módszerrel sem.Mi lett volna e sötét alak válasza , ha a példádban nem Gyurcsányt nevezed meg, hanem Stumfot?
@kekex: látod pontosan azt gondolom mint te. D

Ezért nem szavaztam a libásra és a maszopra se.
Nem is fogok soha.

A többi maradjon a választói titkom! DD
@Fabius: nem vagyok a barátod. A fele se. Viccból sem.
A földön vagyok (írhattam volna úgy is a Földön).

Ti a magatok szánalmas pár százalékával futottatok még. Felénk ezt mondják azokra, akik nem osztanak és nem is szoroznak.
Azóta is ott vagytok.
Vagyis bocsi. Nem ott, mert osztódva szaporodva most küzditek magatokat bukott első verziótok az szdsz v1.0 szintjére.

Nos nem én postolgatok a zindexen. Amit gondoltam, hogy meg kell tennem, megtettem én is, nyilvánosan, nem is egy helyen, sok sok társammal, és több sikerrel mint a magadfajták.
:D

Nincs nagyobb arcom, mint neked, meg pár cimbidnek.
Pár alapos tévedésedet gondoltam helyreigazítani, hátha segítek vele kikerülni a -1% tartományából, vagy pár kommenteló társamnak segítek vele, hogy megértsék a valóság más, mint amilyennek itt bemutatod (hazudod).

De nem megy szemmel láthatóan.

Besúgokat, árulókat, köpönyegforgatókat libás és magatok körül is találsz bőven, a saját ólatok körül sepregess, majd ha rend lesz érdemes mások előtt...

Nem lesz a kampány sétagalopp, sosem is volt, de a startpozicióink nem rosszak, kukkold csak meg:
mandiner.hu/cikk/20130318_ipsos_aktivizalodnak_a_valasztok

Nem hiszel a szemednek, mi?

A jobbik teszi amit tennie kell. Jól-rosszul, de messze nagyobb támogatottsággal mint a magadfajták.

Ez pedig fontos különbség.
Már ha érted, mi a demokrácia lényege.
Érted?
Sokat isznak,már nem tudják mit beszélnek.:))
@Fabius: index.hu/belfold/2013/03/24/egyutt_se_sikerult_volna/

Jókat röhögök rajtatok, amikor még a zindexen is ezt hozzák elő oldalon. Remélem nem hagyjátok abba idő előtt. :-D
@Éhes_ló:

Kacarászol? Jól teszed :-)) Legfeljebb hülyének látszol, de ez mióta újság?

Megjegyzem titeket rögtön az első megmérettetésen is sikerült megverni. Huppsz.

Na, ezen kacagjunk együtt :-D :-D :-D :-D
@Fabius: arról sokáig vitázhatnánk, ki minek látszik, és arról, is, hogy aminke látszik az újság-é.
Hidd el nem érzek másként a magadfajtákkal kapcsolatban se és ezzel nem vagyok egyedül.

Bármiféle "megverés" legfeljebb a vágyaidban szerepel, felénk több szavazatot szereznek, vagy jobban végeznek a választásokon.
Megverni nem szoktunk senkit a politikában.
Esetleg legyőzni egy (több)választáson.

Pont mint az EP választásokon és a törvényhozási választásokon tettük a magadfajtákkal, élén elődötökkel az szdsz v1.0-val.
@Éhes_ló:

Nyafnyafnyaf.

Arcodra fagyott a mosoly. Mondjuk megértem. Pedig vidám ez a pillanat.

Pont telibe leszarom hogy érzel a magamfajtákkal.

Akinek a szóhasználatához is egy morvaikrisztina kell, mert az önálló szókészlet összeállítsa sem megy egyedül, annak a véleménye nem mérvadó. Bocs.

Ne kenődj el nagyon, lesz még rosszabb.
@Fabius: kinek, mi és mikor fagyott az arcára te szerencsétlen alak?
www.origo.hu/itthon/20090607-europai-parlamenti-valasztas-eredmenyek-gyozott-a-fidesz-elverzett-az.html
szegedma.hu/hir/szeged/2010/04/valasztas-2010-orszagos-eredmenyek-erdekessegek.html
www.blikk.hu/blikk_aktualis/ketteszakad-az-lmp-2171103
index.hu/belfold/2013/02/08/megszunik_az_lmp-frakcio/

Gondolom kacarászva csináltátok végig, mert én marha jókat röhögtem rajtatok, és - ahogy mondod - ez még csak a kezdet...

(Morvai Krisztina cipőjén a mocsok is többet ér, mint az egész bandátok a szavazóitokkal együtt és a magadfajták kapcsán meghonosított szó- és fogalomhasználata is zseniális.)

Az utolsó mondatodat gondolom magatokra értetted, mert ennyi bukta, amennyit itt az elmúlt években összeszedtetek még gombócból is sok. bár nekem tetszik, örülök, hogy ti is jókat kacarásztok rajta.
A közös öröm mindig jobban esik.:D
@Éhes_ló:

Ennyi vigasztalódás maradt nektek tegnap után, te szegény? A mában járás helyett négy éves eredményekkel babráltok? :-D :-D :-D

Kismókusok, a következő választás nem 2010-ben hanem 14-ben lesz, az EP választással együtt, ki a lófaszt érdekel mi volt 2009-ben?

Akkor még Szegedi Csanád is Igazi Hazafi volt nem saját akoljából az OLAFnál fölnyomott "mocskos zsidó".

Mekkorát változott a világ, mi? Bázze, hogy elszaladnak mellettetek az események :-))
@Fabius: mában járás?

Miközben osztódva szaporodtok ballibantak, akkor mire gondolsz - mában járás címén - talán erre?
mandiner.hu/cikk/20130318_ipsos_aktivizalodnak_a_valasztok
Vagy erre?
mandiner.hu/cikk/20130314_szazadveg_egyetert_a_tobbseg_az_alkotmanymodositas_fobb_pontjaival

Van valami frissebb adatod is, vagy csak be vagy tépve "amikor mában járást" emlegetsz?
@Éhes_ló:

Azt gondoltam rögtön, hogy a tegnapi eredményeket látva sem merült fel a gyanú, hogy mennyire baszott át benneteket a szocik házi közvélemény kutatója :-)))

Igen, ti azok vagytok kedves nácik - ha mi ballibbantak, akkor ti nácik, majd megtanultok beszélni vagy eltűritek - akik bármit elhisztek ami a fülnek kedves, az eredmény meg ott van a szavazólapon. Szegénykém, nehéz lehet ezt így földolgozni.

Megjegyzem a Századvégre és Nézőpontra hivatkozni mindenkinek gecikínos, aki nem Édesgazdi és Tótó kutya viszonyban Viktorral.
@Fabius: annyira nem lehetsz hülye, hogy a sanda ipsét házi közvéleménykutatónak állítod be, a többit pedig lazán lefikázod ugyanazzal a marhasággal, csak épp a másik oldalra sorolva őket, miközben mindegyik hibahatáron belül ugyan azt méri évek óta...

Bocsi.
De igen.

De tedd ezt nyugodtan, méltó a magadfajtákhoz.

Ne hagyd magadat a valóságtól megzavarni, ne higgy a történteknek se, és cáfold meg, hogy EP képviselőtök sincs (nem is volt soha), frakciótok sincs (ezt ti qrtátok el), miközben osztódva szaporodtok(ezt is).

Azt is tagadd le, hogy mesterházi bábjával együtt sem tudtatok annyit összeszedni, mint buktorék, és jelentsd ki erről büszkén, (a sok hülyével együtt) hogy győzetek, mert a jobbiknál 96-tal több szavazatot sikerült Dunakeszin a libással hillary és soros pénzéből összeszednetek.

Gratulálok hozzá!

Persze a nácizás is előkerült.
Ezek szerint véged lett, mint a botnak, mert ez a magadfajták ultima ratiója.

Nem rossz.
Örülök, hogy leesett az emberálarcod, jót röhögtem rajtad (mostanra már nem egyedül, mert rajongóid is lettek a "nácik" közül, mert ők is élvezik az előadásodat), meg a bandádon is.

Ha lehet folytasd még kérlek, mindegyik szösszeneted egy kincs és sokaknak szerez immár örömet...
@Éhes_ló:

Nyafnyafnyaf.

Mi ez a picsogás? Lenáciztalak? Juj. Tudod kistáska a világ nem úgy működik, hogy te ballibbantozol kedvedre és soha senki nem szól vissza.

Megtanulsz beszélni normális ember módra és nem nácizlak. De amíg címkézel címkézlek, és pont telibefosom a nyafizásod.

Remélem elég világos voltam.

A Sanda Ipse alapítója Levandel Péter, akinek életútjából egy aprócska idézet:

"egy darabig közös tanácsadócéget működtetett például Szigetváry Viktorral, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egykori bizalmi emberével."

...végtelenül cuki, mikor te magyarázol a tudatlanság homályából nekem, és szentül meg vagy győződve róla, hogy téged aztán át nem basztak, mint szart a palánkon :-D :-D :-D

Ennél idén még nem volt itt viccesebb dolog :-D :-D :-D :-D

Még valami esetleg amivel nevetségessé tehetlek? :-D
@Éhes_ló: "magadfajtáknál" szófordulatnál általában nem is olvasom tovább a szöveget...mert onnantól nem is érdekel a történet tovább...
@Fabius: szerinted tehát a "ballibant" a néácival szerinted egyenértékű.
Ha ez a véleményned, nem vitatkozok veled, köcsög. Már amennyiben ez a kistáska méltó párja.
Jól haladunk. :D

A PC újbeszél lenne a "normális ember módjára" való beszéd?
Komolyan?
Nem nácizol le?
Oszt ki nem szarja le egy magadfajta kit náciz, vagy nem náciz le?
Ez csak meglehetősen lejáratott jelzésmódja annak, hogy az érveiteknek vége és a magadfajták ezt a panelt lökik be helyette a vitapartnereik, ellenfeleik dehumanizálására.
Ez a szokásos eljárásotok, semmiféle értékkel nem bír.

A sanda ipse aki a libás és elqró haverja szerinted hazudik? A többi - vele hibahatáron belül egyforma értékeket mérő többi pedig vele együtt?
Mesélj még, kinek kellene higgyek, akik szerint rendelkeztek bármilyen a jobboldalához hasonló szavazóbázissal?

Még ti szóltok egy rossz szót is Szaniszlóról és az összeesküvés-elméleteiről?

Mutass egy közvéleménykutatót egy választást ami a magadfajták fölényét mérte 2006 őszét követően (7 év során).
Kíváncsian várom!
@Felebarát: jól teszed. Neked magas lenne és a nácizáson túl amúgy sincs semmi értelmes mondanivalótok 20 éve.
Nem mellesleg nem rossz társaság akiket már lenáciztak am agadfajták, gondold végig Raffaitól Orbánig ki mindenkire agggatátok már rá.
Bocsi vicceltem, hiszen el sem olvasod.
@Éhes_ló:

Juj, felizgattad maga megint? Desajnálom.

Olyan kiszámíthatóan ostoba vagy, hogy rugdosni lassan egyet jelent a verbális hullagyalázással :-))

Külön öröm, hogy a saját szavaiddal is képen törölhetlek, ugyanis a magadfajtázó ballibbantozás "csak meglehetősen lejáratott jelzésmódja annak, hogy az érveiteknek vége és a magadfajták ezt a panelt lökik be helyette a vitapartnereik, ellenfeleik dehumanizálására.
Ez a szokásos eljárásotok, semmiféle értékkel nem bír."

Érted magad kicsi náci? Ha nem az sem túl nagy baj, elkönyveljük a kopipészt panelfelhasználó üzemmód mellékhatásának.

Nem tudom érdemes-e egyáltalán ráébreszteni a valóságra, hogy minden ideológiai oldalnak megvan a maga házi közvéleménykutatója, akiken keresztül irányítani és befolyásolni próbálnak. Sanda Ipse, Századvég, Nézőpont, de megkérdezheted a Jobbikot is négyszemközt, az Iránytű Intézetet mire tartják.

Szaniszló egy barom. Ez meg nem elmélet, hanem gyakorlat. De ezt valszeg hiába magyarázom az ilyen ártatlan bociszemekkel világba meredőknek :-))))
@Fabius: az izgatás csermaneknél és rosenfeldnél volt divat.
Én és a kis társaságom csak szimplán röhögünk rajtad.
Annak is örülök, hogy a ballibbantat továbbra is a nácival egyenértékűnek tartod, én is így vagyok vele, legalább van amiben egyetértünk. :D

Azon persze nem csodálkozok, hogy a közvéleménykutatók egymástól hibahatáron belül alig különböző méréseit nem vagy hajlandó tudomásul venni, de végül is nem arról vagytok híresek, hogy a magadfajtákat a valóság nagyon zavarná.

Szaniszló semmivel nem nagyobb barom mint bolgár vagy a többi balibbant sajtópatkány.
Ugyan az a (bel)tenyészet, csak a mintavétel helye különbözik.
Hahaha!
Én csak ennyit szeretnék hozzátenni a végén, hogy...

Tárki: évtizedes mélyponton az MSZP:

index.hu/belfold/2013/03/27/tarki_evtizedes_melyponton_az_mszp/

Kukkold csak és röhögjünk együtt!
@Éhes_ló:

Ha majd szokásodhoz híven nem csak kullogsz napokkal az események után, és megtalálod az aktuális posztot akkor látod, hogy ezen már kiröhögtük magunkat. :-D
@Fabius: örülök, hogy örültök, mi is jót röhögtünk rajta.

Ezen is röhögtetek egy jót?
index.hu/belfold/2013/03/28/kozvelemeny/
süti beállítások módosítása