Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

2013.03.10. 04:15 Fabius

Becsinált kormánypárt őrkutyákat keres

Címkék: kubatov gábor fidesz gárda székházvédelem

Véreim!

Aztamegbaszta kurvaélet! Hát nem megtámadtak minket? Mit megtámadtak, egyenesen beültek kapun belülre a jogállamterroristák, és a kiabálásuktól még az én kezemből is kihullott édes Finkelstein mester legutóbb itt hagyott szentírása. Pedig azt nekem már ékezet stabilan kívülről fújni kéne, de helyette itt írom re szke te g  kéz z el   soraimat. Bizony mondom nektek nincs szarabb érzés, mint kétharmaddal a hónunk alatt istenesen beremegni, mint a Verhovina váz kanyarba bedőtve. Még szerencse, hogy ezek a terroristák a Tena futárt átengedték a blokádon, és nem az alsóneműbe száradt bele a bélmocsok. 

Úgyhogy talpra magyar, hí a haza, itt az idő, most vagy soha! A felcsúti büszke Néró szent nevére esküszünk, esküszünk, hogy bezárva többet nem leszünk! Mer' rabok vóttunk mostanáig, elszidtak az ősanyánkig. Ők szabadon éltek haltak, irodába nem kushadtak. 

De kitanátam! Riadólánc lesz a megoldás! Szóljatok az összes bevethető ultra havernak, helyi menő csávóknak mindnek, és kérdezze meg valaki ezt a Bunyós Pityut hátha véletlenül fideszes az a nagy benga ember. Télleg, a Csonttörővel mi lehet? Nem tud neki szólni valaki, hogy hajítsa már el azt a kapát, oszt álljon be pártszekusnak csak jobban megfizetnénk. De szaporázzátok a toborzást hamar-hamar, mert lecsúszunk megint mindenről, és elkapkodva kiadott - hjaj, pedig milyen jól jönne most, de késő bánat eb gondolat - baltás gyilkos helyett csak sósavazó nyugdíjas kér felvételt a Gárdába. Télleg! A Magda Marinkó nem szabadul még? Hát a Fekete Sereg? Azok most lobbiztak enyhítésért, felmentésért úgyis. Édes Tündém, nem lehetne esetleg megoldható, hogy a pártirodákba legyenek házi őrizetbe kihelyezve? Börtönmunka, vagy valami joghézag? Ha nincs csinálunk, nem gond, csak szólnod kell.  

De addig is amíg a megfelelő csapat riadóláncba listázza magát elkészítettük a Nemzeti Székházvédelmi Ismeretek képes oktatóanyagát. A riadólánc felállításáig a pártalkalmazottak, a békemenet nyugdíjasok és egyéb aktív személyek legyenek kedvesek elsajátítani a két mozdulatsort, amit motiváció képpen én és Viktor, akarom mondani a Főnök és én mutatunk be nektek: 

fidesz-önvédelem.gif

További örömhír, hogy megbeszéltem Árpi kollégával, az általa kifejlesztett önvédelmi technikát - a habonyozást - országjáró körúton fogja bemutatni az összes egyéni választókerületben. Lépműtét előtt álló önkéntesek jelentkezését kiemelt kórházi ellátásért cserébe várjuk. Amúgy a levelemre két szemetek, ki ne kerüljön az egész ahogy van a netre, mert az emtékás köcsögök mindjárt azon fognak nyihorászni, hogy mi fáj nekünk igazán!!!!!

Ölellek benneteket, csókpuszi, Gábor. 

945 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr65125504

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ne szavazd meg! Az Alkotmány nem játék! 2013.03.11. 00:20:50

Három éve dermesztő hidegben gyűjtöttem ajánlószelvényeket a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselőjelöltjének. Mára ő úgy döntött más politikai közegben kívánja képviselni az ökopolitikai értékeket. Gábor azóta is a barátom, számos kérdésben kül...

Trackback: Beállnál gyakornoknak a Fidesz-maffiához? 2013.03.10. 14:33:45

A garázda Habony Árpádtól, a listázó Kubatov Gábortól, vagy a főnökét meggyilkoló, diáklányokkal dulakodó Sz. Ferenc biztonsági őrtől tanulhatnád meg a szakma alapjait, ha ügyesen forgolódsz a Fidesz-birodalomban. Gyakornokokat keres a Miniszterelnöksé...

Trackback: Aranyos János: Orbán spanja 2013.03.10. 14:29:50

KubatovGáborunkLevelét megírta;ÁlságosKönnyévelAzt is telesírta.Csürhének mentLevélPestnek városából,RémhíreketViszen aFidesz-székházból:„Híveim!Gyertek felA Fidesz-székházhoz;Törnek-zúznak,VernekMinket a diákok."  „Jó magyarForinttalMegfizetek...

Trackback: Polgári engedetlenséggel szemben garázdaság 2013.03.10. 13:26:21

A Fidesz székház elfoglalása kapcsán történt, a kamerák által dokumentált események kapcsán töprengve felvetődik a hatóságok helye és szerepe az ügyben. A polgári engedetlenség természetes velejárója a törvénysértés, hiszen mi másnak lennének engedetle...

Trackback: FIDESZ Őrség 2013.03.10. 09:30:43

Először két Wikipedia-szócikk, aztán egy mai hír: Az SA Sturmabteilung (rohamosztag) a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt paramilitáris szervezeteként működött és kulcsfontosságú szerepet játszott a nemzetiszocialisták hatalomra jutásában, hiszen a...

Trackback: Pártőrsereg 2013.03.10. 09:30:06

- Szia, Laci!- Tonyókám!- Most olvasom, hogy Gabi azt mondta a székházfoglalásról: törtek-zúztak és rémületet keltettek az idősebb fiatal demokratákban...- Így van! A sosem látott erőszakos támadás miatt özv. Buzogány Istvánné a büfében kilöttyintette ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Habakuk999:
Lelép a kis rohadék, mindenféle munkákra hivatkozva... Kis genyac.
@Fabius: Hogyne drágám, mondogasd csak magadnak. Ha ez téged megnyugtat. De egy párt elutasítása senkiből se csinált még rossz embert. De egy népcsoport elleni erőszak igen.
De ha te olyan hülye vagy hogy nem tudod a kettő között a különbséget, az a te bajod, nem az enyém.
@Kismacska (BELLA): "Te, én büszke vagyok, hogy ott csápoltam! :)Jó kis rendezvény volt.
Szerintem többet ér Szanyi Tibi körme alatt a kosz, mint az egész náci Jobbikocska..."

Óóóóó te egyszerű lélek. Milyen szép is lehet, amikor valaki Mesterházy csápolása alatt érzi kiteljesedni az életét miközben egy alkesz Szanyi az egyik fő példaképe. Mond csak te melyik korábbi szereplésére vagy büszkébb az alábbiak közül??? :)

hvg.hu/velemeny/20110315_sebok_gyongyospata_szanyi

youtu.be/uUBbUeemVrU

youtu.be/8erf5wzIJ7k
@Fabius: nem, te nácibarát vagy, aki azt hiszi, hogy demokrata.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: De Te is sunyítottál, csak a végső csendes lihegésre érkeztél.:)
@Fabius: Basszus már megint Hitlert csináltak belőled a szocifanok??? :)
@Fabius:
Bazzz... Jawohl, mein Pimpführer!
Mennéy'főzni! :D

@Habakuk999: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Igyatok, vagy dugjatok, vagy mit bánom én, de már térjetek vissza ebbe a galaxisba.
SSteffyke szerintem szétröhögte magát rajtatok ma, tutira itt kukkolt, elégedetten dörzsölgetve szőrös mancsait!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem az a kérdés. Meg az sem, hogy oda kell-e állni Balczó mellé.

Hanem az, hogy lehet-e itt olyat akarni amit a Jobbik is akar. Lehet-e beadványt készíteni azzal a tudattal, hogy az ők is megszavazzák? Lehet-e esetleg úgy elkészíteni a beadványt az egykulcsos eltörlésére, hogy - adott esetben - csak a Jobbikkal lesz meg az a többség ami képes eltörölni, de ennek mittom feltételéül azt szabják, legyen közös a beadvány? Vagy ettől máris jobbikos lesz mindenki?

És ez csak egy példa abból az eshetőséghalmazból, ami feles győzelem esetén kétharmados törvény eltörléséhez kell.

Ha egy kicsit lehűtöd a fejed és zsiger helyett az eszed működik ez majd neked is leesik, jogászkám.
@Habakuk999:
Backi, vannak más dolgaim is, mint egyfolytában itt levegőzni. Le vagyok maradva munkákkal, web oldallal, marketinggel is, a rendezvény oldalunk is le van maradva, szóval viselkedjetek, mert ha rátok nézek és hülyék lesztek, nem állok jót magamért! :)
@Csaknézek...: "Téged is szépen kérlek, ne gerjeszd tovább ezt a szerencsétlen hangulatot."

Igazad van, és kösz, hogy figyelmeztetsz.
@Habakuk999:
www.youtube.com/watch?v=0fZ8jQ0Y4UU&list=PLF87E2A96702AE8C2

Relax a srác, de nem ez a legjobbja.
Keress rá, ha nem basztat senki és nyugiban vagy, lökj be a lejátszóba egy cédét tőle, nem bánod meg.
Ha nincs kedved keresgélni, a MEGA ott van, azzon kaphacc, ha akarsz.
Csak kérly
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kicsit higgadtabban olvasd át Fabius előbbi válaszát és belátod, hogy...

Na, tényleg aluka, jó rosszak legyetek!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"egy párt elutasítása senkiből se csinált még rossz embert"

Téééélleg? Belőlem Pimphitlert azért igen, muhaha.

Szeretem mikor percenként cáfolod meg önmagad. Bázz, hogy nem értem rá erre hamarabb :-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Óóóóó te egyszerű lélek. Milyen szép is lehet, amikor valaki Mesterházy csápolása alatt érzi kiteljesedni az életét miközben egy alkesz Szanyi az egyik fő példaképe. Mond csak te melyik korábbi szereplésére vagy büszkébb az alábbiak közül??? :)"
Én ugyan soha nem fogok veled egyetérteni ideológiai alapon, de erre csak azt mondhatom :-), habár magas volt a labda
@Fabius:
milyen kérdés ez? Mi köze az egykulcsos eltörlésének kívánatosságának vagy hasznosságának ahhoz, hogy a a Jobbik is akarja, vagy sem? Ez szakmai-gazdasági kérdés, vagy a Jobbikhoz való viszonyulás kérdése? Ha szakmai-gazdasági kérdés, akkor ezek a szempontok döntenek - és ki nem szarja le, hogy mi a véleménye a Jobbiknak? Ha meg a Jobbikhoz való viszony a kérdés: akkor dettó, csak nem a véleményükre, hanem őrájuk magukra.
A megközelítés mindkét esetben azonos: (hátrálva és pucsítva a fajansz felé!)
@Knósszosz:
Álmodj mosógéppel...

http://video.xfree.hu/i/videotar.tvn?SID=&sorted=&kat=3&video_search=mos%F3g%E9p%20%E9s%20a%20szex!!!

Csááááááá!
maria.blog.hu/2013/03/10/halat_adunk_hogy_erdely_romaniahoz_tartozik

"Már elnézést, de aki azt hiszi, hogy az erdélyi magyarok majd tömegesen mennek szavazni a magyarországi választások megrendezésekor, az súlyosan téved. Elutasítjuk TÖMEGESEN a magyarországi gondolkodásmódot és örülünk annak, hogy TÖMEGESEN visszatelepülnek az erdélyiek Romániába.

Elegünk van az állandó civakodásból, a románozásból, a lélektelenségből, a szabályokhoz való görcsös ragaszkodásból, az emberi kapcsolatok elsivatagosodásából, a keresztyénség teljes hiányából. Mindez nekünk NEM kell Erdélyben. És nem akarunk összeveszni a románokkal sem.

Eddig, amíg nem ismertük a ti viszonyaitokat, rendre azt gondoltuk, Istenem, mit is veszítettünk... Magyarország... édenkert. De most, hogy megismertük, miként is gondolkoztok, rémülten hálálkodunk, hogy Erdély Romániához tartozik, mert ha nem, ezt is olyanná tettétek volna mint a ti országotok, ahol csak az számít magyarnak, aki gyűlöli a másikat és jól tud cigányozni meg zsidózni.

Na hát ehhez, nekünk TÖMEGESEN semmi közünk. Ennek a mentalitásnak megálljt parancsolunk Románia nyugati határán. Tudjátok, ha mindkét országban éltetek volna, igen, Romániában is, amit annyira képesek vagytok szidni, akkor szerintem nagyon szégyellnétek magatokat. Tisztelet a kevés kivételnek. [...]

Magyar vagyok, bármilyen meglepő. A te parciumi ismerőseid, csak látogatóba mennek magyarországra, de nem élnek ott. Én éltem. Négy évet Magyarországon és 37 évet Romániában. Magyar vagyok, de nekem az a magyarság, amit az anyaországban annak értenek, teljesen idegen.

Megmondom, nektek mi a magyarság, legalábbis Borsodban mi az. Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó. Összeesküvés elméletekben hinni és azt állítani, hogy magyarok találtak fel a világon mindent ami jelentős dolog. Más népeket állandóan pocskondiázni, a franciáktól a románokig, az oroszoktól a négerekig. Állandó cigányozás. Viccben és komolyan is. Állítani, hogy a magyar isteni nyelv. Mindenféle marhaságot elhinni, hogy a zsidók Magyarországot akarják új hazájuknak, az ivóvízkészlet miatt (csak megjegyzem, Békés és Hajdú Bihar megye Romániából importálja a vizet mert az ottani ihatatlan).

Szóval egy nyelvet beszélünk, de nem vagyunk egy nép. Közöttünk olyan hatalmas különbségek vannak, hogy a kezdeti eufória után, az erdélyi magyar rémülten néz körbe a kultúrsokk és megaláztatások meg vállalhatatlan gondolatok hatásától még reszketve: Te jó ég, hova kerültem...

Veletek ha beszélget az ember, kezdetben úgy tűnik minden rendben van, de aztán olyanokat mondtok, hogy megáll az óra a falon. Akkor rájövünk, kegyetlenül csalódtunk és nem gondolkozhatunk ugyanígy.

A magyar társadalomban van egy romlás. Nagy romlás. Az emberek nem házasodnak. nem vállalnak gyereket. Bár ezt nem mondják, de mégis úgy élnek. A Jobbik azért terjed mint a rákfene, mert olyanokat mond, amit az emberek nem mondanak ki, de úgy gondolnak. paramilitáris szerveződések, fasiszta portálok tömege, ismétlem tömege mérgezi az embereket.

Ez az, ami nekünk nem kell. Ez nem magyarság. Egy fogyó nép pökhendi felfuvalkodottsága. Ha ennek nem lesz vége, Magyarország fel fogja számolni önmagát. Az a nép, amely nem képes beismerni a hibáit és állandóan másokra mutogat, elveszi magától a gyógyulás lehetőségét.

A gyógyulás, bűnbánattal kezdődik, nem pökhendiséggel. Erdély nem követi ezt az utat."

egy komment a mandiról
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Werber a balé, Finkelstein a jobbé.
Ki anyázik és miért?
Most kinek az annya kurvább? Werberé vagy fing-el stejné?
Csekk, imádlak! De miért teszed ezt?

Legalább küldj el a picsába, vagy mittudomén, de ezt ne má lécci!
@kekex:

Kérlek szépen az egykulcsos eltörlése a gazdaság szempontjából szakmai kérdés.

Viszont feles többségnél a megvalósíthatósága - kétharmadossága miatt - politikai kérdés.

Amiből nem tudod kihagyni a Jobbikot, ha utálod őket akkor sem. Fel kell készülnie mindenkinek arra, hogy az ilyen esetekben - amikor ők is azt gondolják amit a többség - lehet-e mondjuk közös beadvány, vagy a morális fintorgás miatt marad az egykulcsos. Aminek eltörlése nagyjából az első számú szakmai kérdés lenne amúgy.
@Knósszosz: remélem lassan megjön a csősz és minden elmebeteget elhajt a 3,14-be...aki jobbernácizik, meg ballibsizik, mind mennyen a 3,14-be
@Fabius: nem. Semmikepp. Nincs az nemes szandek, vagy cel, ami a la alapot adna a jobbikkal kozoskodni. Minel szebb egy eszme annal nagyob bun nacikkal bemocskolni. Nincs mentseg a nacibaratsagra. Aki nacikkal baratkozik, keresi a veluk valo egyuttmukodest az ugyanolyan aljadek mint ok. Maz a demokracia rajta. Pirosto.
@Fabius: Jut eszembe Mesterházyéknak pld. ezt, hogy volt merszük Csekk és Kismacska jóváhagyása nélkül aláíratni néhány náci képviselővel??? :)

www.parlament.hu/irom39/07270/07270.pdf
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Vannak mán 1600 rpm-es makkinák is!-:D-:D-:D
Uszkve 15 másodpeerc...
mocsok-:))
@Felebarát:

A CSŐSZ vagyok!
Keresett valaki?
:)

Bakker, elmentem aluba, már tényleg...

Húzzatok aludni, a hülyeséget abba lehet hagyni.
@Fabius: te csak egy zavarodott magyar vagy, aki azt hiszi hogy a neonacik szalonkepesek. Hogy ciganyozni bocsanatos bun, holokausztagadni is es zsidozni is. Csak ne a foposztban.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Aki nacikkal baratkozik, keresi a veluk valo egyuttmukodest az ugyanolyan aljadek mint ok."

Hát akkor helyben is vagyunk. Lásd az előbb linkelt dokumentumot. :)

www.parlament.hu/irom39/07270/07270.pdf
@kekex:
Azaz nem, elvileg nem lehet KÖZÖS előterjesztés a Jobbikkal - de persze, ha hajlandóak támogatni egy ésszerű javaslatot, akkor szavazhatnak rá.
Gyakorlatilag meg pl Simor meghallgatásánál nem utasították el a Jobbikos segítséget, mert a politika (tetszik-nem teszik) mégiscsak a kompromisszumok művészete.
És nekem Tétényi a példa, aki képes akár a Jobbikkal is összefogni, a jó cél érdekében.
Nem FŐLEG a Jobbikkal, nem KIEMELTEN a Jobbikkal- hanem AKÁR velük IS.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szép három szó egymondatba, és erről szól a napi politika..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Piszkosul megnyugtató, hogy van akire számíthat az ember.
Na, húzzá aludni, mielőtt ladikosnak titulál valaki-:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ezt a véleményedet nem osztják a szocik sem.

Itt van feljebb Géb linkjén, hogy a parlamenti vitanapot is közösen indítványozták a szocik a Jobbikkal. Mesterházy pártelnök Szabó Gábor Jobbik pártigazgatóval.

Abban pedig megegyezhetünk, hogy a vitanap jelentősége lófasz az egykulcsos eltörléséhez képest.

Meg tán abban is, hogy Mesterházy ettől se jobbikos se náci nem lett. Belegondolni félek mi van, mégis :-))
@Kismacska (BELLA): Senki nem akar téged földbe döngölni, mert kritikával illeted Szent Bajnait, csak észre kellene venned, hogy Szent Mesterházi vagy Szent Szanyi is kritizálható, mert nem hibátlanok.
Tisztelem, hogy véded a pártod, de ne tedd ezt mindenáron, mert azzal ártasz neki
@Felebarát:
Nem akkora a gáz (szerintem), vita van.
Itt.
Ezt köllene tanúni.
Ott.

Érted?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Elnézést kérek az eddigi ellenkezéseimért. De én, mint ahogy az ilyen egyszerű, természeti népeknél szokás, tisztelem azokat akiket megszálltak a szellemek. A bonyolult, társadalmakban már az ilyeneket nem tisztelik, de én igen. Mindenben igazad volt. És csak neked.
@Fabius:

Szóval jól értem??!
A szocikra sohasem szavaznál, de egyezkednél az egykulcsosról a nácikokkal?!?!?!?!!!!!!

Jól értem?!
Ez mennyire normális?!

Hallod... Hát MOST egy világ omlott össze bennem, ez az én kínom, de te meg most válaszoltál a követelésedre, csak SOKKAL durvábban: azt tudtam, hogy a szocikat alsó hangon egy kalap alá veszed a Fidesszel, de hogy a nácikkal inkább szóbaállnál... Na ez a durva. Ez aztán az ez aztán!

Jöhet a bann, mert amúgy is pofátlanul megsértettem az összes szentet : Bajnait, Jávort, Schiffert.

Én kérek elnézést.
@Fabius: Egyébként ez tényleg bonyolult kérdés Csekk zsákutcába szédelgésétől függetlenül is.

Mert az valódi kérdés, írhatsz-e alá közös papírt egy listázó énnemtudomtibiztosantudjátokkivel?
@Kismacska (BELLA): Komoly gondotok van az értő olvasással, gyakorolj egy kicsit.:)

ne haragudj, de ezt nem hagyhattam ki,:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Attól, hogy a szólásszabadságot komolyan veszem még nem lesz automatikusan az a véleményem amit igyekszek rám tukmálni.

Nem szívesen mondom, de demagógiából van ötösöd pedagógia helyett.

Megcsináltam a témaszobákat mert 0-24 ment a petting meg a holoizé vita. Eredmény? Egyiket sem használja senki, de a napi posztok sincsenek szétkúrva, nagyjából addig volt érdekes mindkettő amíg külön dühöngője nem lett. Most se petting, se holoizé.

Tádám.

Zavarodottságomban mik eszembe nem jutnak. Megáll az ész.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hehe! És ezt csak úgy kiteszed? Mert ebben nem az a pláne, hogy pár tucat Mszp-s aláír néhány Jobbikossal egy jó ügy érdekében, hanem hogy ezt hogyan magyarázzák meg a Jobbikosok a sajátjaiknak?
@sírbateszezazegész: Ugyeugye, lelkecském, így van ez lyól!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Hogy ciganyozni bocsanatos bun, holokausztagadni is es zsidozni is."

Mit szedsz?
Ne haragudj Csekk, de ezt már végképp nem értem. Lehet, én vagyok a hülye, de nem.
Magyarázd meg nekem légy oly kedves, mitől holokauszt tagadó... mindegy.
Álmos vagyok, azt hiszem rosszul látom amit látok.

Holnap megnézem megint, jó éjt!
@Kismacska (BELLA):

Várjál baszod, minnyá kimásolom Mesterházytól Puccs Laciig ki mindenki írt alá a közös beadványt a Jobbikkal.

Te szent szekfűmag a zégben, mostan elhatárplócc a maszoptól?

Jól értem? :-D :-D :-D
@Habakuk999:

Ezt a kérdést pont ezért feszegetem. Ugyanis kibaszott könnyen valósággá válhat.

A kétharmados baloldali győzelemhez csoda kell. A feles még összejöhet, és a Jobbik nem áll kiesésre.

Ezek a kérdéseket MINDENKINEK fel kell tennie magának, politikusnak és szimpatizánsnak egyaránt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kérlek, hogy állitsd le magad az ordenáré kifejezéseiddel és a ferditéseiddel, mert ezzel sokat ártasz azoknak akiket védeni akarsz
@Kismacska (BELLA):
Mellé! Mivel pont az bizonyította Gábriel, hogy Mesterházyék egy kevésbé jelentős ügyben is képesek voltak összefogni a Jobbikkal. Ami tény, valamint az is tény, hogy egy vitanap jelentőségben jóval elmarad egy adótörvény-módosítástól.
Egyébként nem olyan bonyolult ez: NÁCIKKAL szemben tényleg zéró a tolerancia. Egy ilyen beadványhoz elég abból kiindulni, hogy a Jobbik "nemzeti radikális" és nem náci, vagy "szélsőjobboldali" mert ezt ők magukra túl erős jelzőnek találták, vagy nem emiatt indítottak eljárást a Népszava ellen?
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=623639
(azaz egyik kézzel orrot befog - másikkal meg aláír)
@Fabius: Jó hogy feszegeted ezt a kérdést. A jobbik most is azt mondja, hogy amit az ország érdekében helyesnek tart azt megszavazza, amit nem azt pedig elveti.

Az egykulcsosban pld. tuti, hogy a szocikkal vagy akár a bekerült E14-el is együtt szavaznának, mivel ők is úgy látják, hogy a magyar emberek többségének, ez igenis fontos és támogatható lépés lenne.
@kekex:
"Aki szereti a virslit és a politikát - ne nézze meg, hogyan csinálják"
És igen TUDOM, hogy opportunista vagyok, hogy tudomásul veszem a politikusok opportunizmusát.
Viszont így sokkal kevesebb csalódás ér az életben - eleve nem számítok tőlük jobbra.
"Honnan lehet tudni, hogy hazudik a politikus? Jár a szája!"
@Fabius: Nem csupán az ellenzéki szereplőknek.

Ezen nagyon erősen el kell gondolkodniuk a jobbikosoknak is.

Mit is akarjanak? Csurka vagy a kisgazdák sorsát néhány koncért, vagy mit?

Nekik se lesz egyszerű.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Még egy kérdés, csak hogy tudjam hova igazodjam. Ha a székelyek az imánál atya-fiú-szentlélek helyett puch-szanyi-verest mondanak, akkor is leszarjuk őket? Te, mint mindenek forrása, mit mondasz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azért ha odajut a dolog nálatok sem lesz ez ennyire sima menet. Ott is fog zúgni a nebasszameggeci, együtt a libással meg a ballibekkel??!!!

Erre mondtam, hogy akkor és ott amikor egy ilyen országos sorskérdésről dönteni kell, el kell gondolkodnia majd mindenkinek. Nem csak Csekkéknek, nektek is.

Addig meg lehet a lelkecskét készíteni felfele, hogy ha sikerül kormányt váltani akkor lesz ilyen szitu.
@Habakuk999:

Egy srófra jár, kolléga, lásd feljebb.
@kekex: Persze, hogy kiteszem, mivel ez arról szól, hogy vannak a szemellenzős agyhalottak akik skatulyáznak és vannak akik reálisan tudnak előre nézni és pontosan látják, hogy bizonyos ügyekben létezhet és kell is együttműködés, miközben mind a két fél tudja, hogy nem fog a másik nyakába ugrani.:)
@sírbateszezazegész: Én ebben a székely kérdésben megvédeném Csekket.

Nem akar foglalkozni a határon túliakkal, az az ő dolga. Nem kötelező a szolidaritás.

Kicsit furcsa ugyan olyan liberálistól, aki büszkén hirdeti, hogy kiáll a másságért, a kisebbségekért, de mit tehetünk? A határon elfogy a harci kedv.
@Fabius: nono, óvatosan azzal a sróffal, én még csak gumielvű fidesznyik vagyok, nem pimphitler:).

Egyébként igen, ránk fér a konszenzuskeresés gyakorlása.
majd ha eltünt a teljes kommunista generáció, majd akkor térjünk vissza a magyarság kérdésére, addig felesleges
@aritus: Mitől vált ez a két csaj ilyen véresszáju rákosostává? Mindig szivesen olvastam őket eddig, ha nem is mindig értettem velük egyet
@Habakuk999: Lehet, hogy azért látom máshogy a dolgot, mert személyes környezetemben van olyan, akinek segítettem a honosítását intézni. Meglett ember a Délvidékről, nem is akar Magyarországon lakni. Mégis könny szökött a szemébe, mikor megkapta az oklevelét. Csekk meg azt mondta, csak azért mert valaki magyar, nem jár neki az állampolgárság. Ő mit tett azért, hogy otthon élhet? Csak jobb helyre született. Nagyon álságos és kirekesztő a hozzáállása, szerintem. Meg szégyenteljes is számomra. Ha nem vagy szolidáris a határon túli magyarokkal, akkor te sem várhatsz el szolidaritást senkitől. Még ha egy állítólagos szocialista pártért kampányolsz, akkor sem.
@KÁTÉó53éúétr6: A vita heve elragadta őket.
Van ez így, főleg nőknél tapasztalható, dafkéból nem képes beismerni, hogy sántít a mondókája, így aztán egyre hülyébb helyzetbe "kénytelen" belavíroznia magát.

Tanuljuk a vitatkozás mesterségét.
@Felebarát: ????

csak ha savval leöntöd őket...

amugy szaporodnak ezer éve...

feudál-komcsi-náci rohattak...
@sírbateszezazegész: ismerem azt az érzést. S tényleg égett a képem hónapokig a népszavazást követően.

Az a baj, nagyon komoly baj, hogy a szoclibek valami elvetemült megfontolásból lemondtak a nemzeti öntudat erősítéséről.

Ezt megkaparintotta a jobboldal és főleg a jobbik, amit pl Csekkék tiszta szívből gyűlölnek jó b-közepes módon, így ahogy ez lenni szokott, kiöntik a nácista fürdővízzel a nemzeti gyerkőcöt is.

Hülyeség, stratégiai, politikai jelentősége is van, szerintem is egyik legnagyobb bűne a baloldalnak, hogy ezt hagyta a jobbosoknak kisajátítani.
@Habakuk999: A jobboldal a nemzeti érdekre való hivatkozással vitte bele az országot katasztrófákba. Az első világháborúba. A másodikba.

A baloldal úgy gondolta, hogy a háború kirobbantása nem a dolgozó osztályok érdeke, és a nacionalizmus nem más, mint a nyers kapitalista érdekek elkendőzése. Továbbá, hogy a különböző országok munkásainak az érdeke inkább egybeesik mint országon belül a munkásoké és a tőkéseké.

Innen a bizalmatlanság.
@Habakuk999: ezzel tökéletesen egyetértek. De tudod, az internacionalista gyökerek etc.... Orbánnak azért kell a hatslom, mert megment a feje. Pucheknak, hogy gond nélkül tudjank lopni. Melyik a jobb?
@épészmérnök: Ez ilyen megfontolás miatt lehetett régebben.

De manapság? A magyar baloldalnak nem sok köze van a munkásokhoz.

Inkább a nemtörődömség és a felelőtlenség, mint a cigánykérdés esetében is.

Már csak azért is így gondolom, mert Horn alatt foglalkoztak a határon túliakkal.

Azóta nem sok mindennel.
@Habakuk999: Teljesen egyetértek veled ebben is. Azért írtam még reggel, hogy a szocialisták gyűlése nem volt egy baloldali párt autentikus kifejeződése. Szalonbaloldal. Az éhségmenetesek, meg a dühös bányászok ilyen díszletek közé nem illenek. Fals az egész, ez (is) a bajom velük.
@Habakuk999: azért időnként te is tőled szokatlan módon dühös lettél rájuk
@épészmérnök: Most néztem meg a Hvg-n Mesterházy videóját. Ott nyilatkozott a fiatal tanítónő az MSZP kampányfilmjéből. A kérdésre, hogy miért ő, azt válaszolta, nincsenek sokan fiatalok a pártban, így adta magát a helyzet. Azt hiszem ezen kellene elgondolkoznia a vezetésnek, miért nem vonzó a párt a fiatalok között. Pedig Churchill mondta:" Aki húszévesen nem kommunista, annak nincsen szíve. Aki negyven évesen még az, annak esze nincsen." Ez nem egy "szocialista" párt. Így teljesen alkalmatlan arra, hogy az "éhségmenetesek és a dühös bányászok" érdekeit képviselje. Elfogyott mögüle a támogatás, csak azért maradtak ott, akik maradtak, hogy ne a Fidesz. Meg azok akik ugyanolyan elvakultak mellettük, mint a Fidesz mellett az övéi. De az a baj, hogy a valami ellen szavazásból már megint csak az lesz, hogy mindenki csalódni fog.
Hmm tehát nem elég hogy félkatonai náci szervezetek, aztán a közröhely tárgya TEK, felfegyverzett tűzoltóság és lassan már a BKV ellenőrök is, a megmásféleszerezett és hi-tech-el felszerelt zsaruk (arra mindig van pénz az utóbbi 3 évben, tessék csak megfigyelni milyen top cuccaik vannak!), és hát ugye a hadsereg is ott van... még ez sem elég, még kell még még még... szűkölve retteg a kárpátok hitlerkéje hogy elveszíti beteges szánalmas illegitim hatalmát nyomorult baromja.. hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszurdisztán!
Hétfő-kedden Áder rapporton lesz Merkelnél. Vajon miről tárgyalnak?

Orbán pedig hét végén Brüsszelben lesz.
""Az európai történelemnek ebben a kritikus időszakában kulcsfontosságú, hogy az európai szerződésekben lefektetett alapértékeket nyomatékosan megvédjük" - érvelnek a miniszterek, akik szerint a jelenlegi szabályozásban nem létezik olyan eszköz, amellyel gyorsan, hatékonyan és megfelelően fel lehetne lépni, ezért egy olyan új és hatékonyabb mechanizmus létrehozását látják szükségesnek, amellyel érvényesíthető az alapvető európai értékek tiszteletben tartása a tagállamokban. A levélben felvázolt mechanizmus ebben a jelenleginél nagyobb szerepet szán az Európai Bizottságnak, amely idejekorán jelezhetné, ha egy uniós tagállamban problémát észlel, és "a tagállamok megfelelő támogatásával" felszólíthatná az adott országot, hogy orvosolja a problémát.

Az intézkedés ellenőrzésére a külügyminiszterek sürgetik, hogy fektessék le a bizottság és az adott ország között folytatott eljárás szabályait. Felvetik azt a lehetőséget, hogy a bizottság még az ügy korai szakaszában az Európai Unió Tanácsához fordulhasson az ügyben, "legvégső esetben pedig az EU-források felfüggesztését is lehetővé kellene tenni" - fogalmaz a levél, amelyben a négy külügyminiszter azt is hangsúlyozza: a mechanizmus minden tagállammal szemben ugyanúgy, diszkriminációmentesen alkalmazható kell, hogy legyen.

José Manuel Barroso szóvivője az MTI kérdésére úgy reagált, hogy egyelőre nem volt módja alaposan tanulmányozni a levelet, de a négy külügyminiszter felvetése alapvetően egybeesik azzal, amit Barroso elnök is szeretne. "

www.napi.hu/magyar_gazdasag/levelet_kapott_barroso_az_unios_alapertekek_vedelmere_szolitja_fel_negy_kulugyminiszter.547448.html
Vajon felmérték-e a Fideszben, hogy az Európai Unió számára két út van. Vagy átalakul és megerősödik a válság következtében, vagy szétesik darabokra, és a világ legerősebb gazdasági régiója káoszba fullad?

Lehet, hogy a Fideszben azt gondolják, az utóbbi a valószínűbb, és számukra a zavarosban való halászás a vonzóbb. Ezzel alighanem egyedül vannak Európában. Azonban egy leszakadó Magyarország példája feszültségeket gerjeszt, és növeli a második kimenetel esélyét.

Az új gazdasági együttműködési szándék az Unió és az USA között további nyomatékot ad a figyelmeztetéseknek.

Az európai projekt ráadásul nem csak és nem elsősorban a gazdaságról szól, hanem arról, hogy Európa elkerülje a háborúhoz vezető szembenállást. Európa érdeke a béke. A Fidesz viselkedése távlatilag ezt a békét veszélyezteti.

Ha pedig civilizációs szempontból nézzük, akkor azt látjuk, hogy a keresztény civilizáció tömbjeinek együttműködését ássa alá a Fidesz.

Ezt nem fogják hagyni. Az EU eddig még mindig volt annyira rugalmas, hogy túltette magát a válságokon, és erősödött.
@épészmérnök: Ez egy érdekes felvetés. Én a magam részéről azt tapasztaltam, hogy az EU régebbi tagjai közül, senki nem gondolja komolyan a kilépés lehetőségét. Még az Egyesült Királyságban sem. Sem döntéshozói szinten (melyekről közvetlen személyes tapasztalatom nincsen természetesen), sem az átlagember szintjén. Néha felvetik ezt napi aktuálpolitikai érdekből, de valós lehetőségként nem számolnak vele. Még Cameron is azonnal visszakozott, mikor kedvező fogadtatásra talált a népesség körében a kilépésről való népszavazás ötlete a következő választás után. Az új tagok közül Csehország, Szlovákia, Szlovénia, a balti államok abszolút mértékben és egyre jobban integrálódnak a közösségbe, Lengyelország az újak közötti vezető szerepét hangoztatja, méretére és teljesítményére tekintettel. Románia és Bulgária nem is gondolkozik másban, mint az Unió. Hát akkor Magyarország egyedül maradt. De otthon sem gondolkozhatnak másban, mint az Unió. Azt azért még Orbán is felmérte - habár továbbra is tartom, hogy a hatalom mindenáron való megtartása komoly mentális változásokat idézett elő nála, és nem a jó értelemben -, hogy bárki számára (Arab-világ, Oroszország, Kína, etc.) csak akkor érdekes, ha tagja az Uniónak. Egyébként nem. Elmegy addig a pontig, ameddig lehet, a húr feszítésében. Azt azért számításba kell venni, hogy a magyar átlaglakosság a külvilág dolgaiban igen járatlan. Arról általában a tévék híradójából értesül, ami azért meglehetősen kevés hírt ad a határon túli világ történéseiről. Így mondhatom, hogy alapvetően tájékozatlan. Egy esetleges EU-s figyelmeztetést, helyreigazítást ezért a kormány által uralt média mindig könnyen győzelmi jelentéssé transzformál. Így neki csak azt kell elkerülnie, hogy a strukturális alapokhoz való hozzáférése veszélybe kerüljön. De addig minden ellenállásra képes, akár dacból is. A kérdés az, hogy a többiek ezt meddig tűrik?
@épészmérnök:

para que a los cojones ha de analisar a estos asquerosos buvarones lesbianas¿?¿?¿? ha de hacer una lucha como los jovencìtos hacen aùn no tienen ni protecciòn ni respaldo pero reconocìan que no hay alternatìva solo eliminar estos asesinos ladrones

jajajajaja y para llorar con las lagrimas del sangre
@épészmérnök: ez egy sondeo tudni akarja a Merkel hogy mennyire szalmabábú a záderke vagy lehet vele mást is csinálni mint egyik zászlót kicserélni a másikkal

egy catalán rádiót hallgatok Barcelonából

brühühühühü
@rodeo36: Buena pregunta.

Los catalanes son menos locos que los castellanos.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

mint láttad nem láthattad reakcióimat ezen hölgyek irányába mert...nagyon furcsák? mintha nem jött volna meg vagy éppen nagy garral ....a márciusi gyorsnaszád és ...

brühühühü

nem lehet őket meggyőzni kukinak lehet igaza, ha belegabalyodnak valamibe akkor mint a kiscica a függönybe és sem a függöny sem a kiscica nem ússza meg kis tépés nélkűl meg kéne tépni őket? az meg olyan izé

pedig a mi blogolóink???? még???

brüühhühühü
@épészmérnök:
e imagìnate Josè Carreras canta por sus grabaciones de jovencito y a las mejores romances de los Catalanes

que pasa con estas dos locas la menopausìa

jajajajajaja
@sírbateszezazegész: Hát most aztán konkrétan veszélybe került a strukturális alapokhoz való hozzáférés.
Négy külügyminiszter együtt kérte, hogy legyen lehetséges az ezekhez való hozzáférés. Barroso pedig újságírói kérdésre azt mondta, hogy alapjában véve ő is erre gondol.

"legvégső esetben pedig az EU-források felfüggesztését is lehetővé kellene tenni" - fogalmaz a levél, amelyben a négy külügyminiszter azt is hangsúlyozza: a mechanizmus minden tagállammal szemben ugyanúgy, diszkriminációmentesen alkalmazható kell, hogy legyen.

José Manuel Barroso szóvivője az MTI kérdésére úgy reagált, hogy egyelőre nem volt módja alaposan tanulmányozni a levelet, de a négy külügyminiszter felvetése alapvetően egybeesik azzal, amit Barroso elnök is szeretne. "
@rodeo36: Creo que quedaron hipnotizadas por la concentración de ayer. En serio. Se volvieron hechizadas. Vi una grabación de vídeo, el ambiente era propicio para eso. Qué vergüenza. No era un ambiente para mineros furiosos, ni para los de las marchas de hambre.
@rodeo36: Hemos vivido en Lléida por un tiempo.
@épészmérnök:

deberìa yo ìrme allà como hechicero yà estoy harto de èsta mierda cada dìa

jajajajja las locas son de madre

me hace falta vivìr largo en España aùn la visitaba pero solo algunas semanitas
@sírbateszezazegész: meg Akkor is, ha azt, hogy a milla-pimp-bajnait mond Akkor is. Ez szemelyes allaspont. Tudod vannak meg akik nem part utan mennek.
@Fabius:
Tényleg nem vettem a fáradságot.
Igaz, hogy el kellett volna olvasnom, de én Szanyit már ősidők óta nem tudom komolyan venni. Minden párt hurcol magával ilyen törmelékeket azért, mert van tömegbázisuk.
Pláne van a szociknál, mert nagyon balos.
Nagyon igaz, hogy meg kellene szabadulni az ilyenféle ballaszttól. (Szerencsére Szili magától kilépett.)
Szóval van ott baj elég, és azt hiszem, hogy nem nagyon akaróznak változni, mert kényelmes lusták, bekövesedtek, már se nem éhesek, se nem bolondok. Nekik nem kell ajtótól ajtóig járni, hogy a zemberek tudják, van MSZP, és mit is akarna. Erre írtam jómúltkorában. hogy a lendület viszi őket, szemben a kicsi újakkal.
Ez viszont rögvalóság, és ha akarunk kormányváltást, akkor keresni kell a megegyezést, nem minden egyes alkalommal a sz.ba döngölni őket.
Vannak ott ifjú titánok? Azok micsinálnak?
@AKIsTUDATLAN: azért azt nem mondhatod el, hogy nincsenek ifju titánok és az öregek is egyre hátrébb kerülnek, ám a tapasztalatukra tanácsukra szükség van, amiból azt fogadnak meg amit a fiatalok helyesnek itélnek. Egyebekben egyetértek veled
hűbassza meg, ez a nem semmi, tanulságos éjjeli termés, és ami a legszomorúbb nem túl fényes jövőt vetít előre...
El vagyok nagyon keseredve, tényleg menthetetlen ez az ország, ha hárman vagyunk, akkor is négy felé megyünk...
@Fabius: a szolasszabadsag addig szabadsag amig azzal mas jogat nem serted. Mindennek ez az alapja. A blogos flortoles es a holokauszttagadas mad fajsulyu. Minden nem zavarodott tudja ezt. Fuss neki megegyszer.
Úttörő és kisdobos avatás mikor lesz?
@kekex:

Oké. Az lehet, hogy ez megtörtént, ha igen, akkor én személy szerint nem tudtam róla, az én tudatlanságom.

VISZONT: személy szerint nem értek egyet vele, de rohadtul. Én nem fogtam volna velük össze, nem szennyezem a nevem.

És itt pont arról volt szó, azt írtam, hogy bloggazdánk személy szerint ért egyet abban, hogy bármiben is, de egy követ kellene fújnunk a nácikkal. Nem. Nem kellene.

Ha az MSZP ezt megtette, újabb fekete pont mellettük a többi mellé. Hát finoman szólva se szentek, nem igaz?!

Vagy Habakuk, vagy épészmérnök vádolt meg azzal, hogy nekem szent lenne Mesterházy vagy szent lenne Szanyi. Mert hogy én kritizáltam Bajnait (és hoppsz máris mindenki a torkomnak - hajrá!). Megvádoltak az értő olvasás elmulasztásával is. HOLOTT, ők pont annyira értették, értve olvasták, AKARTÁK érteni, amit írtam és nem egyszer, mintha hottentottául írtam volna.

Ugyanis LEÍRTAM, hogy Mesterházy-t nem tartom miniszterelnöki karakternek - Bajnainak kellene annak lennie. LEÍRTAM, hogy igencsak vannak dolgok, amik nem tetszenek az MSZP-ben, vannak karakterek is, akik nem tetszenek, és leírtam azt is, mely négy (öt) pont mentén fogok rájuk, mint a legnagyobb ellenzéki demokrata erőre szavazni.

Mindenki a Puch-ozással jön meg a lopásokkal, de azt a négy pontot mintha le se írtam volna, senki nem mondott semmit rá - gondolom mert nem nagyon lehet belekötni. Amibe persze azt hiszem sírbatesz belekötött, az, hogy hjaaa, hívták Bajnait, de NEM ELSŐ CHOICE volt! Kákán is csomót, mi?!

Sőt. Azt is leírtam, hogy gyerünk! Menjetek szavazni, szavazzatok Bajnaira, csak menjetek el. Ezt értette valaki? Nem. Csak az ragadt meg, hogy én MERÉSZELTEM nem hozsannázni a Szentet. Tisztára úgy érzem magam, mintha mondjuk hirtelen Franciaországba kerültem volna, nem egy nyelvet beszélünk.

Pluszbónusz: azt is leírtam, hogy ÉRTEM, miért kell Bajnainak pávatáncolnia. ÉRTEM, miért kell ilyen retorikát nyomnia, de ettől függetlenül nekem ez a retorika már itt se tetszett, tőle se tetszik. Na erre is minden voltam, csak jó ember nem.

Én kérek elnézést.
Azt hiányolom Bennetek, hogy senki nem beszél arról, ezeknek a kopasz kigyúrt fiúknak milyen szeretet volt a szemükben! Folyton csak ezzel a demokráciával jöttök és nem veszitek észre az élet apró örömeit. Pedig Viktoréktól csak ez jut Nektek.
@AKIsTUDATLAN:

Szanyi a párt egyik arca. Az összefogás egyeztetésbe delegált tótumfaktum, aki úgy beszél a párt nevében, hogy senki egy betűvel nem szólt ellene semmit. Vagyis amit leírt és nyilvánosságra hozott az MSZP nevében az valós.

A probléma annyi, hogy az nem tárgyalási alap ma senkinek, a legfinomabb jelző amivel illetni lehet a diktátum. Aztán meg csodálkoznak, hogy némá, háde mé nem ül ide senki a rólunk leszakadt részeken kívül?

"Vannak ott ifjú titánok? Azok micsinálnak?"

Azt csinálják amit eddig: nyöszörögnek a Lacilobbi nyomása alatt, és legfeljebb Szanyit néha elküldik a picsába a faszbúkon, lásd Újhelyi.
@Knósszosz: Ki ez a Finkelstein?
@Fabius: Demagógiából 5-ös. Mondogasd magadnak, hogyha külön fórumot nyitsz a holokauszttagadónak és a zsidózónak akkor csak szólásszabadságnak engedsz. Nyugodtan tűrd meg. Nem az én blogom, nem engem minősít.
De aki disznók közzé keveredik... Elvégre nem én vagyok aki szerint a cél szentesíti az eszközt, nem igaz? Aki szerint egy neonáci párt vállalható.
Melyik lmp-s vagy talán már pimpes nyújtott be közös indítványt a jobbikkal? Melyik lmp-s politikus virít a jobbik mellett?
Szerintem a fentiek alapján igazán leszállhatnál a magas lóról. Mint jobbik szimpatizánsnak nem hinném, hogy pont neked kellene bárkit is bármiért elítélni. Ehhez nincs meg az erkölcsi fölényed. Azt a jobbik felzabálta.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Ki ez a Finkelstein?"

Gondolom ezt iróniának szántad, csak nem süllyedtél dajcsi magaslatokba-:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Juj, ezt az ömlengést csak most látom :-))

"Elvégre nem én vagyok aki szerint a cél szentesíti az eszközt, nem igaz? "

Nem, nem te vagy, hanem a pátyolgatott Mesterházy Attila.

www.parlament.hu/irom39/07270/07270.pdf

Határolódj el a kurafitól, akinek deszocialista pártelnök létére egy lapon szerepel a neve Szabó Gábor Jobbik pártigazgatóval. Huppsz, dicsak', a beadványt eleve Attisunk írta, és volt pofája megkérni a szemétnácikat a csatlakozásra, aláirkálásra.

Nosza, megvan az ok a gyűlöletre, köszönd meg szépen, mert téged idézve: "Aki szerint egy neonáci párt vállalható" az jobbik szimpatizáns szemétnáci. Gondolom ezek után nem kívánod se védeni, se támogatni őket, mert hogy korrupt a gyesznó az még hagyján, de mán a korrupt náci gyesznók közé talán nem keverednél.

Várom szeretettel az abcúg Mesterházy te náci! -agyrohamot, ellenkező esetben igazán hülyét teccel csinálni magadból. Bár, azt már eddig is sikerült, de most a következetességed és elfogultságodat is levizsgáztatjuk.

Mellesleg a butapicsa jobbikszimpatizánsozással pont ugyanazt csinálod, mint ők a cigánybűnözőzéssel. Azt hittem ezt a színvonalat meg tudod ugrani azért. De ha nem, nem. Pimphitlerezzél tovább, legalább mulattatsz.
@Fabius: Amúgy pedig elítélem. Ez nem lesz jobb attól, hogy mesterházy csinálja. Szerintem bottal sem kellene piszkálni a jobbikot. Ez éppúgy nem tetszik, mint szembeköpni mindent az állampolgársági népszavazás után.
Képzeld, másnak is van önálló véleménye, és más is képes szembehelyezkedni a pártfavorit döntéseivel szemben.
@kifordított nagyanyó: Ez csak előjáték, nem veszekedés...:D
süti beállítások módosítása