Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.07. 04:53 Fabius

Orbán: ébresztő lajhárok!

Címkék: fidesz választási kampány baloldal ellenzék

Kicsit úgy voltunk ezzel a hét elejével mi is, mint a forint: háromszáz fölötti pulzussal bámultuk, hogy jegybankelnök nertárs máris a devizatartalékban turkál könyékig olyan vehemensen, hogy a feje nem győz neki hazasürgönyözni Varsóból, hogy várjál baszod, legalább addig ne költsd el amíg hazaérek

Közben meg a legalább ennyire fontos dolgok csak úgy elsuhannak mellettünk majdnem észrevétlenül. Pedig az csak érdemel egy említést legalább, hogy Viktor fel-vigyázt vezényelt a választókerületi jelölteknek meg általában a pártnak, és elkezdődött a kampánystábok kiképzése a Kubatov listák helyes használatára. 

orbán-ébresztő.gif

A fideszeseknek meg most kezd leesni, hogy ez a kampány nem lesz az a kisujjból kirázott kéjmámor, mint a legutóbbi. A Gyurcsánybajnaizás okozott némi zavart főleg az E14 kezdeti lendületében, de a legutóbbi mérések szerint ezt egy hónap alatt átlépték és kiheverték, az összemosás patron ellőve odavan. A mumusállítás nem jött be, az eredményeket kéne szajkózni, de a tavaly megtapasztalt zsebbevágó unortodox, minden hónapra egy új adó plusz egy áthárított különadóteher gyakorlat ellenére fejjel a recesszióban álló gazdasággal, a megnőtt infláció hatására dráguló élelmiszerárak mellett kurvára nem hiszi el senki. Ráadásul az aktivistaállományt is sikerült nagyjából kinyírni, mert a felsőoktatás körüli cirkusz miatt az eddig szorgos diákok, az egyre kisebb vásárlóértékű nyugdíjak miatt meg az idősek nem tolakodnak önkéntesnek. Kíváncsiságból szívesen megnéznék most egy ilyen aktivista toborzót, hogyaszongya: röghöz kötünk kiskomám, de a láncod hatósugarában ettől még a szórólapot igazán széthordhatnád és gyűjthetnéd nekünk a jelölést. Visszavágtuk a keretszámokat, zsonglőrködtünk a tandíjjal, kiplakátoltuk a Pártlapjában mekkora egyetemfoglaló trógerek vagytok, de Magyarország - és kormánya - jobban teljesít. 

Ennek ellenére ha szétnézünk a túloldalon nem vidám a helyzet. A szocialistáknak sikerült az első kampányvideóval herén rúgni magukat nekifutásból, most egymás haját tépik, a PM első vidéki szervezetét alapította a napokban, az E14 meg pénteken fogja hivatalosan bejelenteni a pártalapítást. Az LMP szétcsúszott és keresgéli önmagát, Gyurcsányék az egykor a kormányát adó, mára szétszakadt részekkel és a SZEM-mel egyeztetnek, mintha ennek önmagában lenne bármi súlya, a Bokros féle alakulatról és Fodor Gábor új liberális pártjáról meg annyit tudni, hogy lesz. Majd. 

Szomorú ez valahol.

Az addig - az én ízlésemnek - rendben is van, hogy az E14 és a PM hangot talált egymással, az alkotmányossági, gazdasági kérdésekben legalább a csapásirányt sikerült összeveszés nélkül kijelölni. Kiderült, egybeolvadásról és identitásfeladásról szó nincs, mindenki építi a kis pártját, így gründolják az együttműködést. Az meg kifejezetten tetszik, hogy a pártalapítás, szervezetépítés mellett sem szorulnak háttérbe az eddig hangsúlyosan képviselt ügyek, pl Szabó Rebeka továbbra is ott üti a mutyista földpályázatokat ahol éri.  Éppen csak annyi a bibi, hogy megtorpanni egy pillanatra sem lehet, mert ahol a Fidesz minden nehézségével együtt is tart, az fényévekre van még ettől. Hibázásra és tutyimutyizásra zéró lehetőség van. 

A szocialistákat viszont én nem tudom hová tenni. Mit érdemel az a párt, amelyik ekkora saller után, ennyi eltelt idő, ennyiszer kimondott mondatok után sem képes tökegyszerű tanulságokat levonni? Az csak egy dolog, hogy a frissen megcsinált kampányvideó a létező legszarabb hosszúságú. Húsz perc filmnek rövid, jutyub videónak meg kurva hosszú. Még az is egy legyintéssel ugyancsak elintézhető másik dolog, hogy a tartalom olyan amilyen. Ezen legfeljebb elfanyalgott volna a blogszféra meg Tokfalvy aztán kész, nekünk úgysem elég jó soha semmi. De basszátok meg, ha nem tudjátok azt az egy dolgot sem teljesíteni, ami rátok nézve kötelező lenne, akkor azt érdemlitek amit most kaptok. A mindegy hosszúság és mindegy tartalom mellett az egyetlen ami nem mindegy, hogy a jogszerűségébe ne tudjon belekötni senki. 

A feltöltés napján - amikor én megnéztem 1016 megtekintés mellett - már kint volt az összes online lap címlapján, az RTL honlapján Mesterházy arcával, hogy kérdés és engedély nélkül ollóztátok hozzá az anyagokat. Pedig az RTL honlapján a felhasználási feltételeknél az idők kezdete óta kint van:  "A honlapon található anyagok ("tartalom") felhasználási- vagy tulajdonjogával AZ RTL rendelkezik. Ezek használata csak magánjellegű lehet". Nem volt egy ember aki ezt megnézze? Vagy ennyire leszartátok? Pedig mikor a választókorú lakosság jelenős hányada azért nem szavaz rátok, mert "elkúrtátok" és "loptatok" akkor ez az egyetlen, aminek soha, semmilyen körülmények között nem volna szabad felmerülnie többé veletek kapcsolatban. Ha erre is képtelenek vagytok akkor ne álmodozzatok ti kormányváltásról. Mi lesz a szlogen? Nem változtunk semmi, de higgyétek el, istenuccse, eskü anyánk életére innentől majd csak tudósításokat csórunk? 

Arról nem beszélve, hogy Öcsi nénivel belementek egy megnyerhetetlen szájkardozásba. Politikailag nem független Puskás özvegye, na és? Elég idős már ahhoz, hogy ezt a luxust nyugodtan meg lehessen hagyni neki, és ne kelljen az orra alá törölni, hogy bezzeg mi aztán adtunk kitüntetést meg szép temetést is, úgyhogy kuss. Akkor se, ha ebben véletlenül igazatok van, és egy nemzet jelképének számító embert hadd ne sajátítson ki senki. De ez még mindig Magyarország, ahol az árkot ami elválaszt nem Orbán ásta egyedül. 

Azt javaslom nézzetek ti mind a Fideszre és vonjátok le a helyzetképből rátok vonatkozó tanulságot. Aztán a Kedves Vezető fideszeseknek szóló "felrázását" érezzétek hozzátok intézett figyelmeztetésnek is, mert lenne hová felnőni. Az egyik tábornak szervezetileg, a másiknak morálisan. 

887 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr685120818

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Levél képviselőmnek III. 2013.03.07. 22:59:44

Néhány perce az alábbi levelet küldtem el választókerületem országgyűlési képviselőjének, aki történetesen a polgármesterünk is. Tisztelt Pokorni képviselő úr! Kedves Zoltán! Legutoljára az alaptörvény elfogadása előtt fordultam Önhöz, számos ok m...

Trackback: Nyakunkon élősködő politikusok 2013.03.07. 16:27:14

ErkölcsTan: A nyakunkon élősködő politikusokat le kell dobni a földre. Nincs szükség rájuk.

Trackback: Szocialista párt ez mind 2013.03.07. 16:26:56

Forrás: http://nemkerdezettsenki.kinja.com/szocialistak-ezek-mind-451265415

Trackback: ÁllamMaffia? 2013.03.07. 16:26:39

ErkölcsTan: A legnagyobb bűnözők ne megszegik, hanem alkotják a törvényeket. Ne hagyjuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez egy szana/szerte ágazó írás lett. Az elején eldöntöttem, hogy írok a dézsmáló turulról, a végére már özvegy Puskásné lett a befutó, ezért csak kérdezem: Mi van a Batthyány családdal? vagy: Mi van a rögvalóságon termett árva leányok hajának halk sikolyával?
Meg a hírtv is, meg a blikk is ugye? Bartók örököséről ne is beszéljünk.
Az érzékenység túlteng, vagy nem is az érzékenység, hanem a benyalás? Kössél már bele mindenbe,úgy ahogy a tiltakozók teszik, helyes ezzel kinek a malmára hajtod a vizet?
Gyáva férfiak
A kisebbségi komplexusukat rejtik a nagyképűség és az arrogáns tahóság álarca mögé.
mindenkiterint.postr.hu/gyavak-a-ferfiak
kala majka

vengerka polityika rubel dá euro nyet

majd választunk valakit az még olyan messze van

addig meg is kellene élni

brüühhühühü

addig is Rohrschach teszteket kell csinyányi mert az olyan kristály világos sör
Azert az elemzesbol kimaradt hogy fog versenyre kelni pimp es e14 a populista nyomulassal. Rezsicsokkentes, devizahiteles lepenzelese, csak egy resze a kampanynak. Minek hisz a valaszto? Annak aki. Korrupcios ugyeket lengetve tobb kulcsos adot vezetne be? Vagy aki ad neki es a masik korrupcios ugyeit lengeti? Annak akinek nincs korlatlan cof see kampanyolni, vagy annak akinek van? A valaszto nem okos. Ez most latszik a felmeresekben.
Dilettans politikai elit, utalok altalanositani, de nagyon ez latszik szamomra, igaz mit is varunk, hisz az egesz tarsadalom ilyen, tisztelet a torpe kisebbsegnek.
Latszat orszag, latszat politikusainak, latszat emberei, latszat polgaroknak, latszat politizalnak.
@Gyuri bá: ami szar az szar. nem azert, mert tiltakoznak ellene, gyuri ba. ha meg nem erted miert is, menjel szanyi kapitany eskuvojere nyoszolyolanynak.
itt a megoldás:

Éteri energiával lesz Orbánnak 2/3-a?
Légből kapott-e a levegőből kivett energia, amiről a gazdasági csodát és a „kék madár” felszállását ígérő Széles Gábor posztolt? Csodabuszon jöhet a jólét?
index.hu/gazdasag/2013/03/06/szelesenergia/

meg itt:
Kerényi Imre a fáraó megbízására dolgozik
A miniszterelnöki megbízott jobboldali lapokat irányít, és a Centrális Erőtér parancsára ad ki könyveket.
index.hu/belfold/2013/03/06/kerenyi_imre_a_farao_megbizasara_dolgozik/

és meg itt:
Nincs büdös hús, csak kevés csili
A megfelelő mennyiségű csili mindent elpusztít, ami megmérgezne minket.
hvg.hu/utazas/20130305_Nincs_budos_hus_csak_keves_csili
Puskás ügyben nagyon nem értünk egyet. A nemzet mnagyjai között emlegetik /nem gondolom, hogy az, de ez hadd legyen az én egyéni szoc. problemám/, a zözvegy ezellen tiltakozik...miért is? Mert ez árt P. jó hírének vagy mijének????Pont azért tehetik meg a szocik IS, mert nehogymár kisajátítható legyen, hogy melyik "nagyunkat" hova sorolják, kiskezitcsókolom.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem dolok be a kerenyisnek, meg se nyitom. szep napom lesz, barhogy akarod rombolni. :))
@szőlőbányász: nagyon jo hont gabor irasa a hvg-n errol a puskas es bartok erzesrol.
Amúgy net és a szerzői jog: Fabius minden kép szerzői jogát tisztáztad?:))) Naugyehogyugye... Nem védem őket, de ha nem az rtl oldaláról vették, hanem másodközlésből, ami pont le..tojta a forrást...akkor mi van? A netes jog erről elég eccerűen rendelkezik: ha azt rtl felszólítja a szocikat az inkriminált részt el kell távolítani, oszt jónapot. Nem sajtónyilatkozatban tiltakozni /am. mosakodni a gazdi előtt,hogy mi nem működünk ám együtt/, nem habot verni, hanem írni egy levelet, emailt, füstjelekkel tudatni stb. Szóval ebben a történetben az rtl is leszerepelt.:((
@bella _ciao: nekem úgy tűnik, hogy nem kedveled az agyrágó bogarat:-)
Köszi hvg.hu ra elvből nem megyek, Hont pedig egy fax. /Szerzőijogi dolgai miatt./ Pont az ilyen ,ki mit lop a neten szövege miatt, miközben a hvg.hu-n ott a megosztás gomb. /És abból élnek, hogy hülye hont megfogalmazásában "lopják" a cikkeiket.:(((/
@szőlőbányász:
A szerzői jog gyakorlati alkalmazása digitális online környezetben
A Szerzői Jogi Szakértő Testület véleményeinek gyűjteménye (2004-2009)
Szerkesztő(k): id. dr. Ficsor Mihály - Kiss Zoltán

most ingyér letölthető. innét:
www.complex.hu/szerzoi-jog-gyakorlati-alkalmazasa-digitalis-online-kornyezetben@64_1009_kiadvany.html
A "Matolcsy a devizatartalékkal tervezget" linkben ott a magyarázat: "A jelenlegi árfolyamon" fogják a bankok átváltani forintra a devizaadósságot. Egy kis cukormáz a pirulán, hogy könnyebben bekaphassák. Persze, csak akkor, ha nem marad tartósan 300 felett a forint, mert akkor bekaphatják.
csak egy apró kérdés ehhez a kampányvideó vagy mihez, tudtommal, 20 másodperc felhasználható minden gond nélkül

amúgy miért nincs még egy feljelentés...

hozzáteszem, nem láttam és nem is érdekel...
off

nem vagyok egy nyelvfasiszta, de azért... ez...
az utlsó mondat...

"Meghalt az osztálytársai által összevert 12 éves fiú

2013. március 04., hétfő, 21:59 • Utolsó frissítés: 2013. március 05., kedd, 11:37
Szerző: hvg.hu

Félárbocra eresztették a zászlókat abban a pennsylvaniai iskolában, ahol januárban megverték a 12 éves Bailey O'Neillt. A kisfiú vasárnap, születésnapja után 1 nappal a kórházban meghalt.

A kisfiú a verés után egy nappal több agytörzsi rohamot kapott, ezért az orvosok mesterséges kómába helyezték. Mivel állapotában nem látszott javulás, vasárnap levették a gépekről – adta hírül az NBC.

Bailey O'Neillt az iskola udvarán hatodikos társai annyira megverték, hogy agyrázkódása lett, és eltörött az orra. A kórházban a mesterségesen kómába helyezett fiú később vérátömlesztésre szorult és tüdőgyulladást kapott.

A verésben részt vevő fiúkat büntetésképpen két napra felfüggesztették az iskolából. A nyomozók egyelőre azt próbálják megállapítani, hogy a verésnél elszenvedett trauma okozta-e a fiú rohamait.

Bailey öccsét a szülők kivették az iskolából, attól tartva, hogy ő is iskolai piszkálódás áldozatává válhat."
A harmadik linkben meg ideáig érve könnybe lábadt a szemem a meghatottságtól:
„Ebben nagy óvatossággal kell eljárni. Ez nem is a miniszterelnök feladata. Egy olyan nyitott gazdaságban, mint amilyen a magyar (...), nagy óvatossággal kell kezelni a devizatartalékokat” – fogalmazott. Hozzátette, a devizatartalék kezelése a jegybankelnök hatáskörébe tartozik.
Óvatosság, függetlenség tiszteletben tartása...
Sok/k ez így reggel éhgyomorra!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Köszönöm, ügyvéd magyarra fordította.:) Egy ismerős netes képküldőt működtet, vele voltam szerzőijoggal foglalkozó ügyvédnél, infó lényege tényleg ennyi, nem több, mint mit rövidítve leírtam.:) És bevált, mert eddig senki nem bactatta. Ha valaki szólt, hogy a fotó az övé, eltávolította az oldalról és ezzel a vita lezárult. /Mert mondjuk mit kezdesz azzal, hogy egy pps-képet kiveszel, felrakod valahova és jön a fotós, hogy az övé? Aki a pps-t csinálta, mondjuk Brazíliában, nem visszakereshető.../
Arról már ne is szóljak, hogy nem annyira régi a net megregulázásának kérdése...
egy önfelkent újabb megélhetési sóhivatal hangulatjavítási vélzattal:
www.feosz.hu/jogi-rovat/kozerdeku-kezdemenyezesek/eljarasok

szinte láton a szülők érdekvédelmi szervezet reinkarnációját
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: zsebének, a biztonságban, és hogy van e jövőképe...
@szőlőbányász: csak mondanám, néhány fotóm elég érdekes helyeken tűnt fel. mondjuk egy londoni ügyvédi iroda, a londoni Naval klub, egy angol profi fotós portfóliójában, mint saját kép, az orosz-ukrány-bolgár utazási irodák tömkelegéről már nem is szólok. A feltett képek weblapján egyébként világosan ott van a jogfenntartó nyilatkozatom:-)
Fabius, te ha fel akartad volna hívni a figyelmedet egy kampányvideóra, másképp csináltad volna? Ingyenreklám nélkül elérted volna azzal a 150 ezres megtekintést? Várnák a népek az átvágott, rövidített, új verziót?
egyébként (az Szdsz volt kommunikátorai csinálták, nem szocik, a vezetőség nem is tudott róla, azaz) Mesterházy kezdi egy kis Orbán 2.0-nak kinőni magát. De talán nem is árt egy határozott vezetőség a szétcsúszó platformoknak.
Annyi esze láthatólag már van, hogy senkit sem enged a háta mögé: amiről nem tudnak, az nem fáj, és főleg nem tudják előre kibeszélni.
Még egy szó a szerzői jogokról: Thaiföldön nincs szerzői jog, Oroszországban lese...ják, ha ott teszik közkinccsé az oldalt, videót, filmet, könyvet..., mindenki elfáradhat a Nagyiccei HÉV pénztárhoz panaszra...Szóval átkozottul bonyolult ez az egész.
@Gyuri bá: Szerintem inkább azon kéne örülnötök, hogy egy liberális blogger a maszop "remekbe szabott" videójával kapcsolatban nem hányingert hanem "csak" sírva röhögő görcsöt kap. :)

t7.hu/0cec
@kekex: Hát ha a mostani árfolyamon váltják be akkor kurvára nem lesznek kisegítve a devizahitelesek. Alapvető segítség az minimum a felvételkori árfolyamon történő forintosítás lehetne. Ebben az esetben a hitelesek nagy része rendben tudná fizetni a törlesztő részleteit.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az eddigi legnagyobb reklámot kapta sajnos.,,ahelyett hoyg kussolt volna mindenki, barmok..kommunikációs tankcsapdába mentek bele...és mindenkit beteritett a szar hirtelen...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Híres emberek így szoktak járni.:))
Még nem láttam mit írtál,/ egy perc különbség - nyilván lassabban gép ellek:)/ már válaszoltam.:) Tudom neked fontos, hogy védve légy, csak azt mondom, hogy ez még nem ment át a köztudatba. A face-en élvezettel figyelem, ahogy egy-egy kép terjed, és már köze nincs a készítőhöz... Fabius által gyártott képek is keringnek, más-más nevek alatt.
Számomra azért visszatetsző, amit az rtl csinált, mert nézhetetlené vált csatorna kapott egy ingyen reklámot, de nem ezt nézte, hanem meg akart felelni. /Ahogy P. özvegye, B. örököse is. /A vezérnek való ilyen mértékű nyalás, ami felbőszít.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ahhoz a felvételkori forintkamatok járulnának?
Mert az úgy lenne gömbölyű. És akkor ugyanott lennének, ahol a part szakad.
Egyébként elég egyértelmű ez a "jelenlegi árfolyam" mert az hozza magával a "jelenlegi" kamatokat.
Azaz a forinthitellel is rá lehet majd fázni, ha elszalad az infláció, és folyamatosan emelik a kamatokat is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Aha. És közben a valutahitelesek kifizetik azt a különbözetet, amit anno a forinthitelesek leperkáltak. Így gondoltad? Mert olyan biznisz a világon nincs, hogy amíg nekem jó, addig ez a verzió, amikor már nem, akkor megváltoztatom a szabályokat.
A legnagyobb baj a valutahitelekkel az, hogy nagyon sokan elveszítették a munkájukat, szoros összefüggésben unortox eljárással. Tán ezt kellene látni, mi több orvosolni. /Mint ahogy azt is, hogy a valuta árának emelkedésében is ez a döntő gond./
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mé' ne rágjuk? Végre egy üdítő, politika mentes gitt...
már elsőnap is megvédik az MNB tartalékot !
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mindég irígyeltem, kinek szeme van a fotózáshoz, én azt sem látom, amiben orra bukom. Ha más megcsinálta, már élvezem, ahogy a tiédet is. Köszönöm.:)
Nálam nem a videó, hanem a csávó a babákkal verte ki a biztit, ahogy sem ő, sem a kálmánolgában a "kommunikációs" kiafaszom látványosan nem értette, mégis mi azzal a gond, ha az adófizetők dobják össze a babaház bérleti díját...

"Jogszerű"
"Az egész ország érdeke"
"A kommunikáció nem volt szerencsés" (Ezt adom.)
"Bár ez lenne az ország legnagyobb baja." (Bár kapnád be a faszt...)

Nem tanultak ezek semmit.
@szőlőbányász: A legaranyosabb az utolsó a Royal Court. Egy üzleti etikát tanító iskola honlapja:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Még valami: a valutahitelesek mnb árfolyamon fizetnek. Ha utazol és valutát vásárolsz sokkal magasabb áron teheted. Tegnap pont bankban voltam. Középárfolyam 300, eladási ár 307,27.Ezzel csak azt akarom mondani unortoxiát mind jól megszívjuk. AZZAL kellene foglalkozni.
@szőlőbányász: "Mert olyan biznisz a világon nincs, hogy amíg nekem jó, addig ez a verzió, amikor már nem, akkor megváltoztatom a szabályokat."

Muhahahaha. Miért az egyoldalú szerződésmódosítás a bankok részéről, amit ugye dicső elsőorbánkormányunk tett nekik lehetővé 2001-ben az micsoda szerinted??? :)

Ez volt ugye az 1996-os Hpt [hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló] törvényt”. A jogszabályba annak idején a kabinet emelte be a 210-es paragrafust, amely lehetővé tette a bankok számára, hogy teljesen egyoldalúan belenyúljanak a szerződésbe, és a kamatot, költségeket, díjakat az ügyfél sérelmére emeljék.

Szóval sajnos létezik amit kifogásolsz, csak éppen a bankok javára.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kalapot emelintek. Ugye tudod, hogy azt mondják, legnehezebb épületet fotózni? /Művészettörténész ismerős közlése:)/
Ha ilyen jót csinálsz, ne csodálkozz. Az én fotómat tutkó nem tennék fel, nekem nem sikerült még a Big Bent sem befognom a fókuszba.:))))
Vízjelre, logóra bármire: nem saját tulajdonjog jelzéseként teszik, hanem hogy egy fotó alapján is rájuk leljenek. Megint nem védelem okán, csak tényként.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bezony, ez volt a 92'-es is, ami az OTP feltőkésítése okán,és Sólyom urunk AB vezérkénti közreműködésével történt. Sok-sok hajléktan onnan datálható, mégsem tett senki, semmit. Többeket érintett - és nem luxuslakásra, nagyobb autóra, plazmatv-re felvett hitel vol, ha még emlékszel, a PUSZTA LAKHATÁSRA - , de nem volt kampányszlogen a "mocsokbankok" . Azért volt PSZÁF, hogy mindezt felügyelje. Nem rajta kellene számonkérni, miért nem figyelt?
hol van a feritél? már kuszaszem is ilyeneket ír?

"A csökkenő reálkeresetek és a zuhanó fogyasztási hitelek miatt a fogyasztás is visszaesett - írja Matolcsy, szerinte előbbi csak átmeneti, így 2013-ban már ismét fogyasztásbővülés jöhet."

Matolcsy: az a rejtély, miért úsztuk meg ennyivel

hvg.hu/gazdasag/20130307_Matolcsy_megmagyarazza_a_cefetul_rossz_ev
@Gyuri bá: azért, mert az egész videó egy fidesz retró. ők csinálták ezt 2010 előtt: mindenért az mszp a hibás.
a filmen ugyanez van, csak a fidesz hibás mindenért, semmi felelőségvállalás a 2010 előtti elkúrásokért. egyetlen üzenete van: ha minket választasz a haza fényre derül. nekem ez kevés, engem a hogyan is érdekel, meg a kikkel.
@szőlőbányász: Tévedésben vagyol... a vízjellel vindikálják a tulajdonjogot, illetve megpróbáljál megakadályozni a további felhasználást, és eredetmegjelölésként is alkalmazzák esetleges szerzői jogi perekben. A butusok nem tudják, hogy az EXIF adatok a tulajdonosnál vannak, valamint az originális (nem csökkentett méretű) felvétel is. De nekem nem éri meg emiatt pereskedni:-)
Ezzel egyetértek, egy marokkói nővédő egylet:
www.femmesmarocaines.ca/Mission-2011.htm

Ez pedig a pofátlanság csúcsa:-))))

www.davidrowland.com/p167761696/h1fc2bea2#h1fc2bea2
www.davidrowland.com/about.html

NA tényleg abbahagytam a szerzői jogosdis agymenést...aműgy nekem könnyű, majdnem a barátod környékén sertepertélek:-)
@szőlőbányász:
nemérted az egészet!
az volt az inkorrekt, hogy a szocik szájíze szerint készített, nagy volumenu "mű" előtt nem kértek a családtól engedélyt.Pl.arra, hogy a világszerte ismert és megbecsült aranycsapat kapitányát szerepeltessék a szocik által ismét elkúrt, magyar országot bemutató fércműbe.
Amivel az lett volna a maszop célja,hogy az óriásplakátokat überelje!
A hívatkozás és a válasza pedig az ügyeletes szoci baromtól pedig undorító volt, hogy bezzeg a temetést a mi kormányunk állta !
Nem volt ez sem kötelező et.-sak, állta volna a klts-ket a Reál Madrid helyettetek, ezért előztetek anno,szerencsétlenek!
@fanus: Talán nem kellene Puskásból istent faragni... igaz jobban focizott, mint Orbán, de bálványt orbánék faragtak belőle, és használták propaganda célre, amihez öcsike boldogan asszisztált és lubickolt az ingyen népszerűsítésben és örvendezett a hozzávágott néhány milliócskának. Ő pedig hagyta, és nem mellékesen -ha már ennyire piedesztálra van emelintve- nem volt egy szepelütlen szent élete... szóval talán illene a helyén kezelni a dolgot. A mami pedig jó lenne, ha csendben meghúzódna és élvezkedne a szegény özvegy státuszából adódó kiemelt életszinvonalának.
@bella _ciao: az azért igen kényelmes álláspont, hogy mondják meg "hogyan és kikkel", de nem teszek egyetlen javaslatot sem
@fanus: Ja értem. Nagyjaink csak fityisz által felhasználhatók car, giccses reklámanyagokban.:((
@Felebarát: Ha arra gondolyz, mit szeretnék a lopott képekkel tenni, akkor már megírtam a választ. Semmit. Leszarom, nem megélhetési fotós vagyok, csak hobbit szinten űzöm... ha majd egyszer esetleg komolyabban gondolom, akkor persze meg fogom tenni a szükséges lépéseket a képek védelmére.
magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/martonyi-bukarestben-83847

"Mennyi hitele lehet ma Martonyinak román kollégájával együtt ünnepelni egy olyan dokumentumot, melyet tíz évvel ezelőtt még gyaláztak, s amióta 2010-ben hatalomra kerültek, gyakorlatilag megszegték annak minden vállalását? "
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: okés...azt értem, csak hozod sorban az oldalakt, azokkal mit szeretnél mutatni?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Értem én, és ez a nagy C egyértelműen a copyright jog fenntartásáról szól, de én másról habogtam. Arról, ha valaki felrak rá egy hivatkozást: keoguru.hu, az nem tulajdonjog, hanem lelőhely.
@szőlőbányász: menj ki ferihegyre,60-ft.az árrés
@fanus: soha nem néztem volna meg az emlitett "müvet" de ezzel a seggnyaló tiltakozásokkal kiváncsivá tett.Ennél nagyobb propagandát nem tudott volna az mszp egymaga produkálni.
@Felebarát: Ha nem fogtad fel, elég szomorú... megy ezereel az MSZP kampányfilm szerzői jogi fikázása, én pedig megpróbáltam szemléltetni, hogy az online világban ez a dolog mindennapinak számít... kicsit szabályozatlan a dolog nemcsak itthon, hanem globálisan is. Emiatt nem kellene ekkora nagy pofát nyitni a felhasználást illetően. Valóban zenében hképben 20 másodperc spotonként szabadon felhasználható...
@Felebarát: Ergo, az egész felháborodás műbalhé és lejárató kampány ( Beleértve a más sokszor lejáratódott huszadrangú Bartók örököst, és Öcsi nénit is). Az más dolog, hogy elég balfaszként lett megcsinálva és kommunikálva. Ilyet egy lelkes amatőr videós (bocss: ezerszer jobbat) 1 nap alatt összetákol...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: megkérdhetem, hogy azért húzodjék e meg mert a férje bálvány volt, vagy azért mert a fidesz tette azzá?...egyébként meg őt tényleg hagyjuk békén.
puskás özvegye is hazudik,mint a viktor.a 80-as évek elején készült egy film az aranycsapatról,puskás itthon volt.odakint jól megszedte magát,le se szarta a magyarokat,amikor lebetegedett hazajött,és a mii pénzünkön ápolták ingyen
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: EZ a lényeg.:) A szocik bactatására csak annyit, előbb-utóbb valami okos kitalálja, hogy a magyart is törölni kell a nevükből.:( Sopron meg lovasszobrot állíthat, melyen Viktorunk a ló hímtagja. Te meg lécci csinálj róla egy fotót.:)
Szerintem meg kifejezetten jót tett ez a kis "jogsértő" használat a video nézettségének (ami amúgy már 135.000 felett van). Én lehet, hogy nem is tudtam volna erről az egész filmről, csak éppen, amikor reggel megnyitottam kedvenc hirklikk.hu-mat, akkor azt láttam, hogy minden napilap foglalkozik a dologgal. :)
@Penivaldes: miért kellene békén hagyni?nem lett volna szabad megszólalnia.akkor lett volna hiteles,ha visszautasít minden juttatást.így viszont gerinctelen
@Penivaldes: Nem tartom illendőnek nemsajátjogon szerzett (mert azért lássuk be, egy feleség státusz ilyesmire nem teremt jogalapot) jogonmegszólalni, főleg nem hagyni magát politikai eszközként felhasználni bármelyik oldalról...
@ggroland91:
szado-ma'zoo kategória
Most őszintén kijafa@om kíváncsi egy 20 perces lopott szocivideóra így tavasz táján...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jah arra masra szarok, egy a bejátszások, ahogy a zenénél is, 20 másodperc felhasználható...tudtommal..

ha ez a lejáratás lejáratása, a végén az mszp jön ki belőle még a végén pozitivan, mert leadják mindenhol...sok elmebeteg kumminikációban és marketingben analfabéta...meg harsog..
@gazoló: ...pedig nagyon jó és tényleg művészi! Persze ha megnézni sem mered .....
@vantaan:

neba@@,kíváncsivá tettél!!
Puskás egy hitvány önző geci volt... pont mint Hofi...

tehetséges volt, kollaborált a rencerrel...
csak Puskás még meg is pattant...
lexarta hogy magyarhonban feudalizmus marad...
csak az egyéni érdekeit nézte...
a végén meg élvezte hogy dr.O.Viktor bűnöző kinyalta a seggit...
@Penivaldes: "...hagyjuk békén"....mert ó békén hagy? nem bántotta ót senki és mégis...mégis: ki volt az a Puskás? mikor szarban volt az ország, elment... mikor ő volt szarban, haza jött
fenntartom, hogy Mesterházy akár kaszálhat is a mesterfilmmel.
endresy.blogspot.hu/2013/03/fidesz-kirandulas-az-mszp-erdoben.html

Alapvetően a Fidesz öngólt rugdalt, de törvényszerűen tette. Amikor a csinovnyik túlteljesít, akkor nem gondolkodik.
@GeoCracker: Ez a "film" fidesztől függetlenül is úgy szar, ahogy van. :)
@KÁTÉó53éúétr6: röviden önző hitvány paraszt volt

hazaáruló...

felnyalta/felsegítette dr.O.Viktor bűnelkövetőt a hitleri náci hatalomba...

köszönnyük a második kádárt !

buta po:cs volt... önző barom !
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Régi fradimeccseken,/nyíl,ebédlő/idejében,harsogtunk egy rigmust:
"itt a húsvét itt a--NYÚL-- fradidózsa háromnull."

kepkezelo.com/images/ygy2h32c8dz31j0bkk.jpg

egyben a kettőskereszt eredete...
A szoci videó így legalább óriási nyilvánosságot kapott,a 300Ft-os euro meg viszi többszörösen a rezsimcsökkentés által adott alamizsnát,Kubatov kezdheti csomagolni a börtönpakkját...
@toportyánzsóti: Ha a szocikon fog múlni, akkor semmi sem fog történni Kubatovval. Ameddig ez a két bagázs váltogatja egymás soha a büdös életben nem lesz itt valódi elszámoltatás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mint film valóban rossz. A csinovnyikok már csak ezért is szívességet tettek :-)
A rajtam múlik, akkor fele, negyede ilyen hosszú.
szemlézzünk...

alfahir.hu/europa_retteghet_de_nekunk_nem_kell-20130131

"vLétrejött az eurázsiai katonai szervezet, a TAKM Törökország, Azerbajdzsán, Kirgizisztán és Mongólia összefogásával. Elnöke 2014-ig Törökország, ez idő alatt központja Ankara. Ezután a tagországok kétévenként váltják egymást a tisztségben."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Puskásból bálványt a politika faragott. Éppen olyan esendő, hiú, opportunista és haszonelvű ember volt, mint milliónyi más. Focista volt és nem hős. Példaképp legfeljebb annyiben lehetne, hogy a semmiből érkezve is válhat valakivé az ember, ha műveli a tehetségét. Nem magyarabb, mint az, aki itt maradt, és nem is kevésbé magyar.
Az egésztől már csak azért is hányhatnékom van, mert a név, a szerzői jog használatának öröklése nem jelenti a szellemiség örökségét is. Nem tudjuk, hogy Puskás, Bartók melyik oldalon állna.
Feleim, lehet ekézni vidiót, de ezek a reklámfilmek nem művészeti alkotásként készülnek /minusz Leni Riefenstahl, de abból meg tudjuk mi lett/, az kell, hogy a választó megértse. Megtörtént. Erre Vitya letojta a bokáját, hogy ne már a szocik...s hadba küldte...nézzük meg kit is? Egy szánalmas idős nőt, most egy idős focistát. EZT is látni kellene ám, kik mögé bújik a nagyvezír.
@GeoCracker: Tudod, én is így vagyok ezzel, mint Éva (forrásmegjelölés pipa):
"És igenis támadják a tartalmat is, de tök röhejes indokkal: a képek ellentmondanak a kormány által sugalmazott valóságnak.
Hogy is volt a Tanúban?
"Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!"
Puskás visszafizette a tandíjat, amikor elhagyta hazáját és elment éhen halni egy madridi mekibe?
@Nap Pali:

Puskás az Puskás volt az ikon, az intézmény, A FOCISTA...El kell választani,a narancsbagázs eszközeként használt öregecske feleségétől...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Valójában a tartalmi kritikát még Olgánál is leseperni gondolják azzal, hogy "gyűlöletkampány". Pont azt takarva, amit Éva említ, és Te is kiemelsz. De tényszerűen nem a tartalmaz támadják, hanem a felhasználhatóságukat.
@szőlőbányász: igen aza fura, hogy sosem állt ki olyan ellen, ami a fideszt támadta...hogy ácsi...
@GeoCracker: Csúnya dolog a politika, ebből is kitűnvék, feleim és negyedeim!
@GeoCracker: "A Fidesz egyre gyűlölködőbbnek kezdhet látszani, miközben az ellenzéket vádolták korábban ugyanezzel."

Forrás: a szerző

Ezt lehetne és kellene ellenük fordítani, nem egymást (is) ócsárolni, mert ebből elegük a Zembereknek tán..
torokgaborelemez.blog.hu/2013/03/06/488_a_byealex-jelenseg

Nem mintha mindenben és mindig egyetértenék T.G.-vel..
@gazoló: maga is hatalom/diktátorok seggnyalója volt...

a szeméjes ambicióit előbbre tartotta
semmijen demokratikus gondolat nem fordult meg benne soha
polgárosodást nyomokban sem tartalmazott
egy hitvány ékszercsempész volt...
csak a focis tehetsége megkérdőjelezhetetlen...

nagy szerepe volt a feudalizmus felépítésében
kontra nagyon nagy lehetőségei lettek volna...
ha pici kis agya is lett volna...

kezejjük a hején

csak a fociban ikon...
mint mikovec a MŰVÉSZETBEN (nem építészetben)
amugy minden másban egy hitvány gerinctelen xar...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

DDD

Jót lehet derülni ezeken az örökzöldeken,sajnos egyre aktuálisabbak...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Fel tüntettem, nem?
Film vagy tévéműsor képkockája

"Ez a kép jogvédett film vagy televízió-műsor képkockája, szabad felhasználása a magyar törvények szerint idézetként valószínűleg jogszerű. A kép leírólapján kötelező feltüntetni a forrását!

Ha sikerült kapcsolatba lépned a jogtulajdonosokkal, és engedélyezték a kép felhasználását, jelezd a kép lapján az egyéb információk között!"

Nem sikerült, igaz, meg se próbáltam!
@Nap Pali:

Hát ez az a focihoz..ha mindenki csak annyira és ahhoz értene ebben az országban...
Egyébként gáláns lazasága jó szívűsége a hétköznapi életében is szimpatikus volt!Az,hogy ebből nem gazdagodott meg...???
@gazoló: www.youtube.com/watch?NR=1&v=0U2jJgqIeNA&feature=endscreen
Feliratozva:
- Orbán nertárs, Matolcsy lenyúlta a devizatartalékot!
- Tessék, itt egy kis rubel!
- Hiszen ez forint!
- Nem nyitok vitát!

Forrás: jómagam (ezért nincs idézőjel), helyette ez:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c7/Cc-nd.svg/64px-Cc-nd.svg.png
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Eeegen..
A politika csúnya dolog az biztos. Nme is érdekelne azt hiszem, ha nyugodtan végigdolgozhattam volna az időt úgy, ahogy azt 16-17 évesen elgondoltam.
Egy bloggerrel kevesebb, és egy környezetvédelmi mikrobiológussal vagy rezisztencianemesítővel több lenne az országban :-)

Amúgy igen, az ellenzék legnagyobb baja a megosztottsága. Most akkorát lehetne ütni a Fideszen a saját pártkatonái hülyesége miatt, ami belefér. DE azt hiszem Mesterházy ehhez gyenge kicsit.
Puskásné vazzeg, már csak ő hiányzott a cirkuszból meg a komcsi őrnagy fociikonunk, akinek a vezetésével az elveszthetetlen döntőt vesztette el az "aranycsapatunk"...
@GeoCracker: puskásból nem a fidesz faragott bálványt, hanem a közvélemény teljesítmény iránti igénye. mert "kell egy csapat". egyáltalán az egész politika azért megy a sportsikerek felé, mert nem tud normális teljesítményt felmutatni, akkor meg marad az aranykoról való ábrándozás a hátrafelé nyilazástól puskásig. a fidesznek azért kell puskás, mert a főnöke csak a foci nyelvén ért.
@GeoCracker: Fabius meg kevésbé ismert..
"Fabius így a nép gondolatait az égi dolgokra irányította, s ezzel sikerült bizalmat csepegtetnie az emberekbe. Ő azonban egyedül csak saját magától remélte a győzelem kivívását, mert az istenek a sikerekkel mindig az erényt és az eszességet jutalmazzák; ezért teljes figyelemmel követte Hannibál minden lépését. Nem volt szándékában döntő ütközetet vívni vele, hanem - mivel bővében volt időnek, pénznek és embereknek - mindenképpen fel akarta őrölni az ellenség erejét, ki akarta használni az utánpótlásban mutatkozó hiányosságait és hadereje csekély létszámát. Ezért az ellenséges lovasságtól biztos távolságban, a völgyek feletti magaslatokon ütötte fel táborát, s mindig fenyegette őket a magasból.
Ha az ellenség pihenőt tartott, ő is csendben maradt, ha pedig felszedte táborát, követte a magaslatokon olyan távolságban, hogy akarata ellenére nem kellett harcba bocsátkoznia, késedelmeskedésével mégis örökös félelemben tartotta az ellenséget, hogy egyszer majd támadásra indul.
Az időhúzás miatt azonban mindenki megvetette, katonái pedig nyíltan szidalmazták a táborban. De gyávának és semmit nem érő hadvezérnek tartotta az ellenség is, az egyetlen Hannibál kivételével. Egyedül ő látta be, milyen félelmetes ellenfelére talált Fabiusban, és értette meg hadvezetésének módját."

Forrás:www.romaikor.hu/romaiak_tortenete/eletrajzok_i/fabius_maximus/fabius_maximus_1__resz
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
:)))
"Jól megmutattuk az imperialistáknak! Nem lennék most a helyükben.."
@shinichi:

mi mindig jól meg tudjuk mutatni az "impralistáknak"aztán meg szívás ezerrel!!!
bréééking:

Gyorshír: tiltakozók hatoltak be a Fidesz székházába

Több tucatnyian hatoltak be a Fidesz fővárosi, Lendvay utcai székházának területére csütörtök reggel - jelentette a helyszínről tudósítónk. Folyamatosan frissülő cikk.

hvg.hu/itthon/20130307_civil_Fidesz_szekhaz_foglal
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
8-) van benne valami :-)

@bella _ciao: Nem is szűkítettem a Fideszre
"Puskásból bálványt a politika faragott. "
A Fidesz csak felült erre a hullámra. Mai alatt alighanem tényleg az az igény van,amit emlegetel.
@gazoló: ... akinek kifogása van az ellen, hogy a férjét egy filmben a haza nagyjai között említik... No comment.
Koncz Zsuzsa ma 67 éves,Isten éltesse sokáig!!!

www.youtube.com/watch?v=6ojhBoj8bP8
" Aztán a Kedves Vezető fideszeseknek szóló "felrázását" érezzétek hozzátok intézett figyelmeztetésnek is, mert lenne hová felnőni. Az egyik tábornak szervezetileg, a másiknak morálisan. "

Huh.

Szervezetileg felnőni a NER-hez? Egy állampárthoz?

Morálisan felnőni a NER-hez? Egy maffiához?

Szeretem, hogy még tervezgetsz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Folyamatosan frissülő cikk."

mjd frissí/TEK/...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"mindenki vigyen magával még egy embert!!"
óóó jeeeee, agyat is tudnak remélem, lennének jelöltjeim számosan :D

Koponyacsontot pótoltak 3D nyomtatóval

3D-s nyomtatási technológiával pótoltak ki egy koponyát az Egyesült Államokban.
Habony nyomában

Van, aki szerint Orbán egyik legközelebbi embere,
de van olyan fideszes, aki nem is hallott róla. Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója a magyar politika egyik legrejtélyesebb figurája. Riszpekt Ház.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvideo%2F2013%2F03%2F07%2Fhabony_arpad_nyomaban%2F
no comment

"Arra a kérdésre, alkalmasnak tartja-e magát Fidesz-váltó vezetőnek, Mesterházy Attila a Heti Válasznak azt mondta, a legutóbbi felmérések alapján ő a legnépszerűbb ellenzéki politikus, az ő és Bajnai Gordon ismertségében pedig már régóta nincs különbség. "Orbán Viktor 2010-ben eljátszhatta még, hogy nem ismer Mesterházy Attila nevű politikust, ma már nem"- fogalmazott."

hvg.hu/itthon/20130307_Mesterhazy_elmondta_miert_hivtak_meg_Pont
299,01huf nyugszik a beteg, talán ma már nem idiótul tovább a narancs zrt-ben senki sem...
@bella _ciao:
Kicsit el van szállva a szerencsétlen M. Illetve nem is kicsit. Ez a zakó nem rá van méretezve, csak még mindig nem esett le neki.
Szánalmasak a szocik, még mindig nem akarják érteni a világ működését.
így nőnap előtt:

A sok tesztoszteron nem tesz jót a demokráciának
Kínában lesz 24 millió olyan fiatal férfi 2020-ra, akinek nem jut nő.
Ez elég tanulságos.:(

Kit hagynak az út szélén?

Milyen a politikus szíve? Hányan mennek el a honatyák közül egy rosszulléttel küzdő ember mellett? A Nol TV a képviselőket tesztelte - pártállástól függetlenül.

www.noltv.hu/video/4875.html
index.hu/belfold/2013/03/07/tuntetok_hatoltak_be_a_fidesz_szekhazaba/
"Az ORFK sajtóügyelete egyelőre nem adott tájékoztatást az ügyben, az Index kérdésére húsz percen belül ígértek választ."

Húsz percen belül ígérték, hogy majd válaszolnak? Be szép is nyelvünk azért..

www.youtube.com/watch?v=fkx1AeICpWo

2:16, saccolni tud?
hát..talán két óra múlva..
két óra múlva tud saccolni? (nem találtam közelebbit:-)

Fossá: a zemberi hülyeség!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hjaaa, jut eszembe, megjöttél és beismételsz, de jól esik, te sem viszed túlzásba az optimizmust ;)
A szocik kampányfilmjében a lopott cucc egy dolog.

De nekem az kurvára nem kerek, hogy a szocik esetében az ilyen piszlicsáré igazából ha mélyen belegondolunk senkit nem érdeklő dolgok miatt világraszóló hiszti van, de ha a fidesz, és a Kedves Vezető csinálja még pofátlanabbul, akkor mély a kuss, és megy a bagatellizáslás, hogy jajj, igazából semmi nem történt.

Én még emlékszem a spanyol kisfiúra, akit a fidesz jogdíj nélkül használt, és kurva gyorsan, szinte percek alatt lett elsikálva az ügy.

Én még emlékszem a nyugdíjam elrablására, amit ha Hagyóék összes bűnét, és Demszky által elvesztegetett 16 évet összeadjuk, akkor sem jön ki akkora kár, mint amit a fidesz fiúk a maffiájukkal a polgároknak okoztak.

És ez nekem tényleg kurvára bassza a csőrömet, hogy ez senkit nem zavar.

Közben egy a magyarokat "ÁLLÍTÓLAG" utáló nép tagjai tegnap álltak ki egyöntetűen egy gyermekkori cimborám mellett, mert igaztalanul megvádolták.

A magyar egy szellemi fogyatékos nép: megérdemli a Kedves Vezetőt, és a maffiabandáját.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ááá, elkeserítő dolgok vannak, hihetetlen dolgokat, pitiánerségeket hallok erről s csürhéről.
Tényleg mindennek van határa, csak az emberi hülyeségnek nincs.
@Felebarát:
Talán nem kellett volna úgy sietni... :))
A bolsevik párt nem ér ennyit.
hvg.hu/itthon/20130307_civil_Fidesz_szekhaz_foglal
"A Fidesz székházból azt üzenik, hogy "nem legitim kormány az, amely felhatalmazásával visszaélve a hatalom kizárólagos birtoklására törekszik, és az egyoldalúan megalkotott alaptörvény nem legitim alkotmánya Magyarországnak, mivel nem az alkotmányosság és az emberi jogok védelmét, hanem a Fidesz-KDNP hatalmi érdekeit, a jogfosztást és a diszkriminációt szolgálja"."

Hvg, Hvg, há a végé-n még beperel(n)lek ezért..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: viszont ők falvakban élnek, ott meg van sok kecske. :-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): várgyál! mindig a végén vannak a legjobb mondatok:

"Felhívtuk a Fidesz székházát is, az ügyfélszolgálat munkatársa azt mondta, napi munkájukat semmiben nem zavarja a székházfoglalás."

a pénztár is rendben üzemel, a kifizetéseket teljesítjük. D:
www.youtube.com/watch?v=rwgXLVXwMD4

Hogy erről miért a KDNP jut az eszembe, nem tudja valaki? Így, nőnap előtt kicsivel..
Magamtól nem tettem volna, de ha már ekkora hisztit váltott ki megqkkoltam ama híres-hírhedt szoci kampányizémicsodát.

Nos, kevesebb több lett volna.

Ez a filmszerűség helyenként eléggé leegyszerűsítő, sőt demagóg.
Pölö arra gondolok, amikor a szegényekről, a szegénységről beszélnek: na, azért álljon meg a menet!
Az azért mégsem úgy volt, hogy virágzó kolbászkerítéses Kánaánból lett az elmúlt majdnem 3 év alatt kietlen sivatag, éhező és kilátástalan sorsú emberekkel!
Mert bizony az "emúttnyócév" is keményen benne van Magyarország mai szerencsétlen állapotában!
Abban persze egyetértek, hogy sajnos drámaian romlott a helyzet 2010 óta ebben a tekintetben is.

Ám mindennek ellenére szerintem tényszerűen többnyire igaz dolgokat tartalmaz - mondom ezt annak ellenére, hogy a szocik sosem voltak a szívem csücskei.
És most sem azok.

A szerzői jogokhoz nem értek, ezért ahhoz a kérdéshez nem fűzök kommentárt.

A kiváltott hisztit eltúlzottnak érzem, amit - mint azt több helyen mások is már megírták - a kormány(párt) kellemetlen pontjait is eltaláló igazságok és féligazságok válthattak ki.

Az meg vicc, hogy ez a videó "gyűlöletkeltő" lenne.
De hát tudjuk, látjuk, tapasztaljuk, miként megy ez manapság Orbanisztánban...
Ha már foci (szeressük, ugye?:-):
sportgeza.hu/futball/2013/03/07/kiallitas_miatt_elkergettek_a_birot/

Habonyozták az ősz bírót..ki járt mostanság Libanonban, nem tuggyukki?
@Gyuri bá:

Folyamatosanelkövetetettállamrendellenimegdöntésikísérlet!!

apu kezdődik!!!

márc 15. kihelyezettvaránusztüntetésrefelhívás!!!

kepkezelo.com/images/5e9879a3g41ipcn1gbed.jpg
Mindjárt oszlatnak narancséknál. Megjöttek a rendőrök elhangzott az első felszólítás.

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3536_315984995171220_725822713_n.jpg
-no comment-

Navracsics a "formai kifogásokkal" jön Jaglandnak írt levelében

Thorbjorn Jaglandnak, az Európa Tanács főtitkárának küldött válaszlevélben fejtette ki Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a magyar kormány álláspontját a javasolt alaptörvény-módosítással, illetve Jagland arra vonatkozó kifogásaival kapcsolatban.

hvg.hu/itthon/20130307_Navracsics_Jaglandnak_irt_azok_nem_tartal
hmmmmm:

Láng Zsolt házat épít

A havi egymillió kereső politikus két év alatt ötvenmilliót tett félre, és lett egy tízmilliókat érő rózsadombi telke, ahol többszintes házat épít.
Láng Zsolt mindezt főként örökléssel magyarázza.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F03%2F07%2Flang_zsolt_haza%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mert kis rohadék hitetlen tucc lenni, azért firkálgatsz ilyeneket.
Spórolj vazze te is, oszt akkor nem kő irigykedned!
Sok értetlen... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Navrának szar lehet, hogy ennyire elhiteltelenedett, próbál mosakodni, de hát a szar az szar, még ha parfümözi is rendesen...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

e@emf@megáll,miért nem ide mennek a zsaruk???
@bella _ciao: tipikus: válaszolt mindenre, csak arra nem, amit kérdeztek tőle. Tipikus magyar politikus.
@Fabius
Egyszerr magyarázza már el valaki, például s Schering Gábor, hogy az ő harmadik szja kulcsával mégis kit és mit lehet megnyerni?

A spekulációs adó részleteire is nagyon kiváncsi lennék.......
"Aki rezsimet akar váltani, annak képesnek kell lennie arra, hogy a sárba-szarba ragadt nemzeti romantika meghaladását kívánatos változásként mutassa fel. Ha meg nem is akarja, akkor fölösleges az egész."

hvg.hu/w/20130307_Vissza_a_jovobe
@Légifarkas: jaja, ez olyan hoztam is meg nem is szitu. azért óvatos bajnaival.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jééééééééééééééé nem kiállt a Hir TV forradalmat? nem kiállt! nem is tud róla!
@quendelapo: magamat is beleértve több olyan embert ismerek, akik fizetnénk többet is a mostani 16%-nál; igaz, nem 45-öt, csak mondjuk 20..25 között, ám csakis abban az esetben, ha a közpénz felhasználása minden tekintetben nyilvános, illetve a faszságokra költést a lakosság megállíthatja, a lopásért, mutyiért pedig olyan szankció jár, hogy féljenek akár 1 Ft lenyúlásától is. Amíg a helyzet olyan, mint most, valóban az van, hogy örülünk a 16%-nak, a kormány és az eltartottak örüljenek annak, hogy egyáltalán ennyit is befizetünk, és mindenki, aki többet várna el, menjen a picsába.
@bella _ciao: óvatos? Szemrebbenés nélkül alátenne, kinyíratná, ha amaz erősödni kezdene. Fogadni is mernék arra, hogy az ellenzéki pártoknak egy háborút még mindenképp meg kell vívniuk egymással, mert az egyik nem veszi tudomásul, hogy kizavarnák a homokozóból, a másik meg mindenkit kizavarna, ha nem az ő kezébe adogatja szorgalmasan a teli vödröket. Észhez térni talán akkor fognak, ha már jól kipofozkodták magukat egymással. Ha akkor is...
@quendelapo: Pl azokat, akik szopnak 3 éve minimálbéren, ami kevesebb nominál értéken is mint a 2010-ben, reálon meg még -10%. És ez nem kevés ember, a 3,7 millió munkavállaló 70-80%-a. Az több mint az aki jól járt.
@ggroland91:

A videó nézettségének lehet jót tett, de hogy az MSZP renoméjának rosszat, az biztos. Arról nem beszélve, hogy elvileg nem nézettségi versenyt akarnak nyerni, hanem választást. Vagymi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A szocik most mennek a levesbe,alig tudták felhamisítani a támogatottságukat Bajnai megjelenése után,nem kis pénzükbe kerülhetett,hehe.
@quendelapo:

A spekulációs adó egy Tobin adó szerű valami lenne. Én úgy tudom harmadik adósáv tervben sincs.
oops

Egy év börtönre ítélték Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnököt a baloldali demokraták és az Unipol bank elnöke közötti lehallgatott beszélgetés ügyében.

ez a legszebb:

A Berlusconi ellen 1990 óta indult több mint húsz perből nyolcban ítélték el, de a büntetés végrehajtása vagy elévült vagy amnesztia miatt érvényét veszítette. Másik kilenc perben felmentették.

hvg.hu/vilag/20130307_Berlusconi_egy_ev_bortont_kapott_az_Unipo
@Fabius:
Nézd, nemrég rebesgette ügyvéd ismerôs, hogy egyesek szerint van az a pénz és állami megrendelés, amiért az ellenzék bizonyos csoportjai csak a youtube video versenyébe szállnak be intenzíven, a választásokkor megelégednek a második hellyel. A plebs meg reménykedjen, a megosztást fenn kell tartani.
höööh :O

Selmeczi nápolyit vitt a tüntetőknek
Bemásztak a Fidesz-székházba. A rendőrök felszólították az alaptörvény módosítása ellen tüntetőket, majd beszálltak az autóikba és elmentek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F03%2F07%2Ftuntetok_hatoltak_be_a_fidesz_szekhazaba%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én rákérdeztem volna, hogy kiflicsücsök nincs-e véletlenül... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Te, ezek nagyon be lehetnek szarva a tüntetôktôl, ha a rendôrségi felszólítás után visszahívták a rendôröket. Nem tesz jót a tekintélynek, hogy a felszólításra ha nem reagálnak a tüntetôk, a yard visszavonul... Csúnya nagy telefont kaptak...
@Felebarát:
De nagy a sietség!-:))
Meg a szakmaiság!
-Nyomjad Lalikám bazmeg!
-Nyomom főnök, ezerrel!
...nínóóníínóóóónínóóó...
Crashbummcsirrcsörrdzőőingayayouille...
-Mi vót ez te Lali?
-Jelentem főnök, túlmentünk a célon és valahogy meg köllött állnom.
-De pont a kaptiány kocsijának az ódalába???
-Jelentem főnök, ez vót keresztbe legközelebb...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
""Az agresszió nem elfogadható eszköz a viták rendezésére; ha valaki nem ért egyet a szomszédjával, nincs joga ahhoz, hogy berúgja az ajtaját. A magyar emberek elsöprő többségével együtt a Fidesz úgy gondolja, Magyarország nem kér a baloldal által folytatott, intenzív és immár antidemokratikus gyűlöletkampányból" - olvasható a közleményben."

Vagyis elmúttnyócév! Meg még három, és semmivel sem vagyunk előbbre, sőt! .-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hmmm. Ha már pénz és állami megrendelés: azért abból kormányon mindenképpen több jut, a rendelkezés jogáról nem is beszélve.

Én nehezen tudom elképzelni, hogy ezért valaki megelégedjen a második hellyel.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Én meg úgy vagyok vele, hogy a magyar emberek elsöprő többségével együtt nem kérek Magyarországon ennek a tolvaj majomhordának a cinikus és folytatólagosan elkövetett intenzív, álságos cinizmusából, pofátlanságából és gyűlöletkampányból.

Hisz ki is manapság az állítólagos "jobboldal" kampánytanácsadója, Piktorunk hatalmas cimbije, akivel olyan remekül megértik egymást, bár a világban csak „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetnek?

"Aki szitokszóvá tette a liberálist: portré Orbán tanácsadójáról

Évek óta ad tanácsokat a Fidesznek Arthur J. Finkelstein, aki még Nixon mellett tanulta a szakmát, a 2000-es évektől kezdve pedig főképp az izraeli jobboldalnak segít meglátásaival. A ma megjelenő Magyar Narancsból kiderül, hogy Finkelstein nem riad vissza a piszkos módszerektől sem, és hogy a budapesti tréningek során milyen jól megérti magát Orbán Viktorral."

"Finkelstein New York-i zsidó család gyermekeként, közelebbről egy brooklyni taxisofőr fiaként látta meg a napvilágot 1945-ben. „Tanulmányai befejezése óta – negyven éve – az amerikai politika élvonalában dolgozik, a legdörzsöltebb republikánus kampányguruk között tartják számon.” Finkelstein ugyanakkor kerüli a nyilvánosságot: az elmúlt két évtizedben gyakorlatilag nem készült róla nyilvános fénykép (a mi illusztrációnk sem ma készült), és interjút is csak ritkán ad. A Magyar Narancs ősszel székhelyén, New Yorkban több alkalommal próbált kapcsolatba lépni vele egy interjú reményében, ám megkereséseinkre nem érkezett válasz.

Módszerei azonban már nem ennyire rejtőzködőek: sokan csak „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetik. Nem véletlenül: többször nyert republikánus ügyfele a Finkelstein által előszeretettel alkalmazott negatív kampánnyal. Ezt egy amerikai újságíró a következőképp jellemezte: „Az ellenfélre fókuszálj, ne a jelöltedre. Használj bármilyen foszlányt az ellenfél múltjából, ami alapján liberálisnak címkézheted. A hirdetésekben használj egyszerű szavakat, és Armageddon-szerű kifejezéseket, hogy növeld a jelöltek között lévő ideológiai szakadékot. Figyelmeztess arra a káoszra, amit az ellenfél kormányzása eredményezhetne. Szüntelenül ismételd a szlogeneket minden csatornán.” Finkelstein felmérései és közvélemény-kutatásai során különös figyelmet fordít az egyes társadalmi kisebbségekkel szembeni előítéletek kitapogatására, és gyakran rájátszik az e csoportok elleni sztereotípiákra.

Teljes portrénkban olvashat még Finkelsteinnek az izraeli jobboldal körében végzett munkájáról, továbbá arról, hogy „meleg létére homofób kampányok megtervezésében vett részt”, illetve arról, hogy budapesti tartózkodása során miképp trenírozza a Fidesz stábját, sőt magát Orbán Viktort is, akivel információink szerint különösen jól megértik egymást."

magyarnarancs.hu/belpol/arthur-j-finkelstein-83609

Tehát, akkor még egyszer.
Egy meleg, zsidó kampánytanácsadó Piktorunk és a narancsbolsevik párt embere, akit Amerikában „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetnek.

És még a cocik a problémásak... :)) Muhaha...

@Fabius:
Kivéve, ha látják a tényleges támogatottságukat és nem éri meg annyit beleölni, aminek a megtérülése... hát kétséges. Akik ezt kifinanszíroznák, azok ha nem adják a zsét, akkor marad ez a megoldás.
Tehát a biztosabb, a narancsbolsik finanszírozta második pozíció megtérülőbb is lehet - persze ez csak egyes, rosszindulatú pletykák szerint van így! :))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Finkelstein meg csuklik és előre kéri a pénzt ezután? Vagyhogy?
@Knósszosz:
Mármint MI előtt??? Térdel, vagy térdelteti Piktort? Te, te kis gonoc... :)
Nálunk mekkora lehet a sebessége??? ;))

Lemérték a kínai cenzúra sebességét

ipon.hu/hir/lemertek_a_kinai_cenzura_sebesseget/24401
siker siker hátán, megvédési liba erre mit is mondana?

A Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő alap friss statisztikái már elérhetőek, az ÁKK szerint 2012 decemberének végén az alapban 310 milliárd forint volt, míg egy hónappal ezelőtt még 500 milliárd forintot láthattunk. A közel 200 milliárd forintos csökkenésben közrejátszott a 71 milliárd forintos IMF-hitel visszafizetés, valamint egy 130 milliárd forintos eszközátadás az MNV részére. Mindezzel a nyugdíjvagyon kettévált, 310 milliárd forint maradt az alapnál, míg ezen felül 130 milliárd forint az MNV-hez került át. A piaci teljesítmények jót tettek az alapnak decemberben, viszont ha 2011 májusához viszonyítunk, akkor 270 milliárd forint párolgott el

www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/ongondoskodas/az_eredeti_tizedere_apadt_a_nyugdijvagyon.180766.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Myrath: ha évi 500 milliárd kiesik a költségvetésből az egykulcsos miatt, illetve évi 1000 milliárd (alsó hangon becsülve) a közbeszerzések során lenyúlt összeg, te melyik kieső összeget akarnád visszapótolni ahhoz, hogy a társadalom lehető legnagyobb köre jól járhasson általa? Én a másodikat. Ja, hogy azt a pártok nem nagyon szeretik? Nos, a 80 %-nyi rosszabbul járónak valahol ezen a vonalon kellene elindulnia, ha már valakit ellenségként szeretnének látni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem tudom ki találja ezt ki, de ahogy van hülyeség.

Csak nézz körül. Mit látsz?

Éppen azt nézed ahogy a Fidesz holdudvarának megéri az elmúttnyócévbe befektetés. Azt is finanszírozták nekik, nem még négyet. Ráadásul akkor még a 70-30 is működött, most meg a lófasz van, nem jut a morzsa sem. Ehhez elég közbeszerzési pályázatot átnéztem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Mostanából nyuggerpénzből barnult,kiflivégen...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Neked mindenről "az" jut eszedbe?-:)) Különben érdekes egy fazon ez a Stein, fél órát boncolgatta a személyiségét egy faszi a Klubon múltkor. Ha a fele igaz annak ami elhangzott, Mesterházy beiratkozhat OKJ-s vájártanfolyamra.
Ezek már tényleg betegek:
"Az agresszió nem elfogadható eszköz - kommentálta a Fidesz azt, hogy csütörtök délelőtt tüntetők hatoltak be a párt budapesti, Lendvay utcai székházának udvarára az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakozva.

A Fidesz sajtóirodája ugyanakkor közleményében azt írta, "ha Bajnai Gordon előre szól, akkor az embereit minden további nélkül beengedjük a Fidesz székházába". Közölték, mindenkinek a véleményét fontosnak tartják és meghallgatják, a véleményszabadság ugyanakkor nem egyenlő az erőszak szabadságával.

"Az agresszió nem elfogadható eszköz a viták rendezésére; ha valaki nem ért egyet a szomszédjával, nincs joga ahhoz, hogy berúgja az ajtaját. A magyar emberek elsöprő többségével együtt a Fidesz úgy gondolja, Magyarország nem kér a baloldal által folytatott, intenzív és immár antidemokratikus gyűlöletkampányból" - olvasható a közleményben.

A Fidesz közleményével kapcsolatban a Haza és Haladás Egyesület közölte, a mai székházfoglaláshoz Bajnai Gordonnak, vagy az általa képviselt szervezeteknek nincs köze, ezt pedig a Fidesz is tudja."
hííínye micsoda közlemény, van még kérdése valakinek?

A Fidesz székházban dolgozókat nem zavarják az események

Felhívtuk a Fidesz székházát is, az ügyfélszolgálat munkatársa azt mondta, napi munkájukat semmiben nem zavarja a székházfoglalás.

Az agresszió nem elfogadható eszköz - kommentálta a Fidesz azt, hogy csütörtök délelőtt tüntetők hatoltak be a párt budapesti, Lendvay utcai székházának udvarára az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakozva.

A Fidesz sajtóirodája ugyanakkor közleményében azt írta, "ha Bajnai Gordon előre szól, akkor az embereit minden további nélkül beengedjük a Fidesz székházába". Közölték, mindenkinek a véleményét fontosnak tartják és meghallgatják, a véleményszabadság ugyanakkor nem egyenlő az erőszak szabadságával.

"Az agresszió nem elfogadható eszköz a viták rendezésére; ha valaki nem ért egyet a szomszédjával, nincs joga ahhoz, hogy berúgja az ajtaját. A magyar emberek elsöprő többségével együtt a Fidesz úgy gondolja, Magyarország nem kér a baloldal által folytatott, intenzív és immár antidemokratikus gyűlöletkampányból" - olvasható a közleményben.

hvg.hu/itthon/20130307_civil_Fidesz_szekhaz_foglal
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Sok értetlen... :)"

Nem csak, hanem élhetetlen is. Spórolni tudni kell, itt a példa a szemetek előtt, Láng Zsolt, és nem ám, hogy leutánozni akarná bárki, hanem a sárga irigység. Mindig csak a negatívumok. Pozitívabb hozzáállás szükségeltetik, mert ezzel a mentalitással nem tudjuk magunkhoz növeszteni a német gazdaságot. Nem az elkövetkező 20 évben, hanem ezerben sem.:)
@Fabius:
Puch köre, amelyik testvéri jó kapcsolatot ápol bizonyos narancsbolsevik üzleti körökkel, állítólag nem jár olyan rosszul, nekik még jut a lecsóból. Ennek is kell, hogy ára legyen... Ingyé'nem adnak itt semmit.
A jobbikosok sem a két szép szemükért nem tüntetnek a narancsbolsik ellen. Akkor találgassunk...
@Fabius: itt beszél a három kulcsról scheiring, mi a különbség köztük és az együtt között (3.50-től):

együtt két kulcs + adójóváírás
pmp három kulcs és adójóváírás

atv.hu/cikk/video-20130306_scheiring_gabor
@Légifarkas:

Ott vagy eltévedve, hogy a másodiknak semmilyen közvetlen hatása nincs a belső fogyasztás fellendülésére, amíg az első azonnal megjelenik.

A közbeszt is rendbe kell tenni, de a belső fogyasztás élénkítésére és a gazdaság meglökésére az első a megoldás.
nahhh, ezek is kezdenek észhő térni:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kukk mán rá, érdekelne a cikk hangulata ;)

ET-főtitkár: a kormány nem tartotta be ígéretét

Az ET főtitkára a FAZ-nak adott interjúban elmondta, hogy Kövér Lászlóhoz és Navracsics Tiborhoz fordult az alkotmánymódosítás ügyében, de azt is nehezményezi, hogy az Országgyűlés nem tervez olyan szabályozást, miszerint nem lehet újraválasztani az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökét, pedig korábban ezt ígérték.

hvg.hu/vilag/20130307_ETfotitkar_a_kormany_nem_tartotta_be_ige
@Penivaldes: misz kiflicsücsök sütit vitt a székházuk tüntetőinek, amugy csak a szokásos: 299-298huf az ejró, a gazdaság és a foglalkoztatás döglődik, az oktatás és az eü. már éppen hogy él, amúgy semmi.
@Penivaldes:
Melóóóóóó... A svéd menekülésed? :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az agresszió nem elfogadható eszköz a viták rendezésére; ha valaki nem ért egyet a szomszédjával, nincs joga ahhoz, hogy berúgja az ajtaját"

na itt ájultam le a székről. Csupa Bözsi néni ül ott a Lendvai uccában, agy én vagyok helikopter, hogy még emléxem 2006-ra, amikor valakik agresszíven, hónapokon keresztül berúgtak különböző ajtókat, bográcsozás közben teleszartak tereket, meg gyujtogattak, tomboltak, randalíroztak. Vot még ott vekkerviki, meg ultimátum, kordonbontás.
Pofámleszakad.
Akit tökön rúgtak a Fidesz-székházban

A Fidesz-székházba történt behatolás közben dulakodás alakult ki a ház alkalmazottai és az alaptörvény módosítása ellen tiltakozó civilek között. Ennek során egy alkalmazott ágyékon rúgta Sz. S.-t, aki társaival együtt részt vett a székház elfoglalásában.

hvg.hu/itthon/20130307_Akit_tokon_rugtak_a_Fideszszekhazban
@bella _ciao:

"az Együtt 2014 szerint nincs értelme 30 százalék feletti második adókulcsot bevezetni, mert az visszafogja a teljesítményt, és ezzel a gazdasági növekedés lehetőségét. Scheiring Gábor ezzel kapcsolatban kiemelte, olyan adóváltozásokat tartanak szükségesnek, amellyel a keresők legalább 80 százaléka jól jár."

parbeszedmagyarorszagert.hu/hir/keresok-negyotodenek-kedvezobb-adorendszer-javasol-az-egyutt-2014-es-pm

Szerintem ez elég világos.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Az agresszió nem elfogadható eszköz a viták rendezésére; ha valaki nem ért egyet a szomszédjával, nincs joga ahhoz, hogy berúgja az ajtaját."

...továbbá a hasbarúgás sem számít kifejezetten demokratikus elintézési módnak.

Remek ez a szöveg, csak miért nem Mr. Habony garázdasági ügyének kapcsán jöttek elő vele a fijjug?

Pont ott lenne a helye!
@Légifarkas: Nem ez a lényeg szerintem. Fogyasztást növelni csak úgy lehet, ha az emberek markában több pénz marad. A kulcs a magyar gazdaság elindulásához az a belső fogyasztás növekedése. Én ez 2009 óta szajkózom. A közember nem gondolkodik, csak érzi, h szar a helyzet. Ezért nem nyerhet a fizess. Van az az "emberi szükséglet" piramis. Az első szint a fiziológiai szükséglet. Ma 3 millió embernek eme szükséglete sem kielégített, így az az ideológia nem tud nyerni, amely nem képes a fiziológiai szükségletek kielégítésére sem.
@Fabius: nem beszélünk másról, fabius, amit írtam, azt is scheiring mondta. azt nem fejtette ki, hogy a harmadik kulcsot hová lőné a pmp, illetve, hogy ebben a kérdésben megállapodtak-e egyáltalán bajnaiékkal.
@Fabius:
A PM 3. kulcsáról Schering beszélt tegnap az atv.ben Olgánál. Szerencsére azt is mondta, hogy Oszkó ezzel hazaküldte.....

@Myrath, @Légifarkas: Attól, hogy a átlagbér fölött keresőktől sokkal többet veszel el, nem lesz jobb a minimálbért keresőknek. A hiányzó bevételeket, így a minimálbért keresők adócsökkentésének a fedezetét is, egyrészt a fekete és szürke gazdaság fehérítésével, másrészt a gazdasági növekedés beindításával, harmadrészt a túlságosan is bőkezű családtámogatások és nyugdíjak megnyirbálásával lehetne / kellene előteremteni.
@Fabius: Lassan azért azt is bevallhatnád, hogy te intézted el azt is, hogy amikor Youtube videókat nyitok meg, egyből felugrik a reklám ablak, hogy az adóm 1%-át adjam a MAZSIHISZ-nek. :)
@bella _ciao:

Nem értettél meg:

- Mondta Scheiring a harmadik kulcsot, de az egyeztetések eredménye már a honlapjukon is az idézett formában van kint. Magyarul a harmadik kulcs ötlete kuka, indoklás: 30% fölötti kulcs visszafogná a növekedést.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tévedsz, ha én intézem nem csak ajánlgatja hanem automatice le is vonja tőled :-D Ugyan nekem hótmindegy a mazsihisz, de a valahogy rögzített arcod ennyit megérne :-D
@Myrath:
Attól, hogy a átlagbér fölött keresőktől sokkal többet veszel el, nem lesz jobb a minimálbért keresőknek. A hiányzó bevételeket, így a minimálbért keresők adócsökkentésének a fedezetét is, egyrészt a fekete és szürke gazdaság fehérítésével, másrészt a gazdasági növekedés beindításával, harmadrészt a túlságosan is bőkezű családtámogatások és nyugdíjak megnyirbálásával lehetne / kellene előteremteni.
@bella _ciao: ha a rendőrök visszahúzódtak, akkor a faszért kellett neki mutatkozni, ült vóna a seggén csendben...
@bella _ciao:
Scheringet nem akart ott maradni Schiffernél. Jobb helyen lenne ott :)
Fidesz-székház: egy embert elvittek a rendőrök, majd távoztak

Egy embert állítottak elő a rendőrök a Fidesz fővárosi székházánál csütörtökön - közölte Kovács Viktória, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője újságírókkal Budapesten.

hvg.hu/itthon/20130307_Fideszszekhaz_egy_embert_elvittek_a_rend
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A Puch-Velezárpi kör pont nem az ami megelégszik a második hellyel és a leeső morzsákkal. Ha valakiknek nem elég ez, akkor azok ők.

A Jobbiknak, LMP-nek közbeszerzésben vastagon érdekelt köre nincs, Gyurcsánynak van, de ő meg rühelli annyira Orbánt, hogy pacsimutyi helyett a vérét és bukását akarja.
A távozóban lévő Selmeczi Gabriellának énekli a "Kedvesem" című dalból "Az én kedvesem egy olyan lány, akit
hóbortos álmok tépnek" című sorokat egy magát "ByeFidesz"-nek nevező tüntető.
@Fabius: Basszus akkor gyorsan csekkolom a folyószámlám. :)
@Felebarát: Folytatása. :)

Fidesz-székház - Kocsis Máté: a vélemény szabadsága nem egyenlő az erőszak szabadságával

Budapest, 2013. március 7., csütörtök (MTI) - A Fidesz számára minden vélemény fontos, és a párt minden véleményt tiszteletben is tart, de a vélemény szabadsága nem egyenlő az erőszak szabadságával - mondta Kocsis Máté kommunikációs igazgató a Fidesz budapesti székháza előtt újságíróknak annak kapcsán, hogy tüntetők hatoltak be csütörtök délelőtt a kormánypárt Lendvay utcai székházának udvarára.

Kocsis Máté és Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő közös sajtótájékoztatója alatt az épület udvarát elfoglaló demonstrálók azt kiabálták: "az alkotmány nem játék", illetve "alkotmányt, jogállamot, demokráciát!".
A Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta, az agresszió nem fogadható el a viták rendezésére. Hozzátette, ha "Bajnai Gordon előre szól, az embereit minden további nélkül beinvitáljuk" a székházba.
Kocsis Máté ezután azt kérte "a Bajnai Gordon által felheccelt, megvezetett" diákoktól és tüntetőktől, hogy vegyék észre, mire használják őket, és hallgassák meg a Fidesz álláspontját is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

(de el ne mond neki, hogy ha majd nem fog ennyit foglalkozni a mazsihisszel, akkor a gugli algoritmus majd nem hiszi érdeklődőnek és nem dobálja neki a találatot :-D :-D pszt! )
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: VANILIÁSKARIKÁVAL kínálták a tüntetőket...

ez valami ősi dakota étel? amit főleg szemen hordanak?
@Nap Pali: így akarják Schmittet visszacsempészni a köztudtaba.
@quendelapo: én tegnapi olga műsorban legjobban a kocsis máté gyerek feszengésén röhögtem, mikor meg kellett határoznia a gyűlöletkampány fogalmát. mondott mindent a kiscsávó.
@Fabius: ma sziporkázol, erre csak ezt tudom linkeskedni:

kérdezzék meg erről a miskolci dalos pacsirtát :D

hvg.hu/panorama/20130307_Foldonkivuli_is_lehet_a_foldi_elet_eredet
@Penivaldes: valahol a lelke méjén mindenki egy kissmit...

amugy épp tanul... írja a doktoriját... halgató ő is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A következő 14 hónapban Kocsis Máté minden mondatában szerepelni fog a "Bajnai Gordon", ő és a tartótisztje innentől hozzá képest tudják csak meghatározni magukat.

Jah, Gordon előlépett igazodási ponttá. Erőlködés és kampány nélkül. Mit nem adna ezért egy vonagábor :-))
@Penivaldes: néha a druszámról emlékezzünk meg:)

ojjan áldot jó embör volt... annyi jótt ett az emberséggel...
@Nap Pali: én még nem fedeztem fel a bennem rejlő sminttet,
@Nap Pali: hidd el nekem is hiányzik az ő örökös derűje, éés napsugaras tisztasága.
@bella _ciao:
Szorakoztató lenne a polgármester úr....ha nem a bérünkre menne a játék :)
@Nap Pali:

A vaníliás karika plagi könnyéből készül, rituális fideszes étel, mint templomban az ostya.
@Fabius: nahh jahh

Fidesz: több uniós pénz jön, "a szocialisták ismét hazudnak"

A Fidesz szerint Magyarország a következő 7 éves európai uniós költségvetési ciklusban 1,9 milliárd euróval többet, 12,3 milliárd eurót kap, szemben a szocialisták állításával.

hvg.hu/gazdasag/20130307_Fidesz_tobb_unios_penz_jon_a_szocialistak
Mi van Fabius? Semmi jobbik-fikázás?:))
Amúgy jó az írás megint.
Hülye emeszpé meg,áhh..!
Pedig ők is kellenek a váltáshoz.
@Penivaldes: @Fabius:

ő az egész villlágot vanillliás karikán át láttya...

o;o

azt hiszi az egész világ egy seggjuk körben "csokival"...

sokat látott embör... áldot ló ember !
@Myrath: "Fogyasztást növelni csak úgy lehet, ha az emberek markában több pénz marad"

Talán törvényszerű ez, talán nem, és ahogy másokkal beszélek, inkább talán nem. Az egykulcsos miatti pluszlóvét eszemben sincs pluszban elkölteni, kiadásaim változatlanok vagy csökkennek (ha lehet), illetve az inflációval meg áremelésekkel nem számolok; de hogy se két kenyeret nem veszek az eddigi egy helyett, meg plazmatévét egyet se, és benzint meg még annyit se, mint tavaly, az tuti. Tartalékot képzek arra az időre, amikor - teljesen várható módon - az ügyeletes demagóg ismét a burzsujok közé sorol engem is, és újfent kevesebbet kell majd beosztanom. És kábé ezt csinálja mindenki, főleg a családosak.
@Nap Pali: az egész világ elvonul a katikán keresztül
@Penivaldes: ezek a hircsárdás fiuk, sokkal jobbak mint bmelyik kommunikációs emberke, bármelyik pártban
mind abban az Andersen filmben ahol a királyfi elkóborol, aztán eljut egy barlangba, ahol van egy öregasszony aki főz, és jönnek a gyerekei akik a szelek, és a királyfi elmegy oda és azok megmutatják nweki a világot, aztán van benne kaszás is.
Mencsik a bátor nyúlszar munkásőr békemenetszervező forradalmár:
"A békemenetesek is a Lendvay utcába készülnek
Bencsik András, a Demokrata című jobboldali újság főszerkesztője és a kormány melletti Békemenet egyik szervezője a Facebook-oldalán egy felhívást tett közzé, melyben azt kérte a polgári körök tagjaitól és mindenkitől, aki részt vett a Békemenetek valamelyikén, hogy ha tehetik, menjenek a Lendvay utcába a Fidesz székházához, "amit törvénytelenül, a kerítésen átmászva blokád alá vettek nehezen definiálható alakok".
"Nem kell velük szemben erőszakot alkalmazni, csupán az kell, hogy minél többen kifejezzék rokonszenvüket a blokád alá vett kormánypárttal, hogy ott legyenek és bátorítást adjanak azoknak, akik bent vannak az épületben. S talán beszéljenek az udvaron gubbasztókkal, hátha akad közöttük normálisan gondolkodó, akivel meg lehetne értetni, hogy ez elfogadhatatlan módszer" – írja Bencsik, aki hozzáteszi, ő maga nem tud menni, mert vidékre kell utaznia."
@Penivaldes: Vaniliás Katika ?

a lánykori neve?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: remélem, fél órán belül ötezer haha terem ott, a görény meg maradjon vidéken. Fél hogy jól fejbebasszák.
@Légifarkas: Ez így van, de akinek a fiziológiai szükségletei nem kielégítettek, az biza el fogja költeni. Pl. vesz tüzifát és nem fagyoskodik, eszik húst, elmegy moziba, vesz egy két könyvet. A felső jövedelem kategóriába tartozók, nagyjából az a réteg, aki az egykulcsossal jól járt az azt teszi amit leírtál. Ez a buktatója az egykulcsosnak, ezért nem működik.
Vásárlóereje nem a vékony gazdag rétegnek van, hanem a vastag középnek, amit létre kell hozni újra, mivel vékony mint az indigó. Ha újra vaskos és erős a középréteg, akkor jöhet vissza az egykulcsos.
@Légifarkas:

"Talán törvényszerű ez, talán nem"

Nem tudom te kikkel beszélsz, de azt igen, hogy pont emiatt a törvényszerűség miatt keletkezik a költségvetésben az 500 milliárdos lyuk minden évben. Az egykulcsossal most azoknál marad a pénz akik basznak elkölteni, mert mindenük megvan. A progresszívvel és adójóváírással azoknál, kiknek számít a plusz liter tej, heti plusz kiló hús.
@Fabius: neked, és Myrath-nak is akkor lenne igazatok, szerintem, ha ez egy kiszámítható, tervezhető gazdaság volna. Az a káosz, meg visszamenőlegesség, meg kapkodás, meg négyévente hátraarc stb., ami itt van, egész más reakciókat hoz ki az emberekből, erre baszott rá Matolcsy is (vagyis hát, végső soron mi...).
@Penivaldes: aztán ledoktorizot

dr. Vaniliás Katika (dr. Snit pálesz 1/2sége)

apr popó a 1/2sége az 2010 óta nem "2/3-sága" ?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Bencsik nem megy oda ahol balhé van, de a munkásőröknek sorakozó. Olyan jellemző ez :-)
@Myrath:
"Fogyasztást növelni csak úgy lehet, ha az emberek markában több pénz marad."

Ez a dolog egyik fele, ezt tökéletesen jól látod.

A másik pedig az, hogy gazdaságot élénkíteni szimplán fogyasztásnöveléssel nem elegendő (félmegoldás).

A termelékenységet, a hatásfokot is növelni kell, ergo olcsóbbá tenni a terméket, csökkenteni az azt drágító terheket.
Harmadrészt, növelni kell a hitelezést.

Mindezt ésszel.

Persze ez csak általános vélemény. A valós döntések elvi és gyakorlati meghozatalához ismerni kell számos mutatót, illetve fel kell vázolni egy rövid- és középtávú koncepciót. Ez a tudás és ismeretanyag ott van az illetékeseknél, csak láthatóan nem, vagy nem megfelelően használják.

Az viszont bizonyos, hogy paradigmaváltás kell (de nem olyan, amilyet a fidesz vizionál).
@Légifarkas:

Amit mondtam az speciel tervezhető. De tervezhető és előre látható volt ez már az egykulcsos bevezetésekor is. Én a saját cégemre lemodelleztem itt:

varanus.blog.hu/2010/07/27/modellezzuk_az_egykulcsos_szja_t

...mások máshol és számtalanszor, és pont a törvényszerűsége okán be is jött az utolsó betűig.
@Fabius: "Az egykulcsossal most azoknál marad a pénz akik basznak elkölteni, mert mindenük megvan"

Ejj, de szép demagóg baromság volt ez, főnök. Tízszer ennyit is elköltenék, egészen gigantikus terveim volnának tetőtér-beépítéstől hétvégi házas gyümölcsösig, asszonynak is egy autó, külön garázs, mittudomén - ha kábé úgy vehetném biztosra a nyugdíjig tartó jó melót, meg aztán a jó nyugdíjat, ahogy ma mondjuk egy német vagy osztrák teheti. Bizony, majd baszok elkölteni az utolsó vasamat is egy ilyen összevissza, jövőkép nélküli országban, mint ez.
A Pázmány pluszpénzt kaphat
Balog kiemelt felsőoktatási intézménnyé minősíttetné a katolikus egyetemet.
www.origo.hu/itthon/20130307-balog-zoltan-kiemelt-felsooktatasi-intezmennye-minositettne-a-pazmany-peter-katolikus.html
Van itt pénizs, csak kimkell érdemtelenelni...
@De hol van Columbo felesége?:
Én még abban sem vagyok biztos, hogy terméket kell nekünk mindenáron előállítani.
Azt gondolom, h a technológia és innováció vonal lenne jó Mo-nak, illetve a szolgáltatások területén lehetne keresni valónk (turizmus, wellness, orvosi szolgáltatók, sportoltatás, Balaton, bor, kaja....)
Ma 7mrd embert 1mrd ember munkájával el tud tartani a technológiai színvonal, és az olló nem szűkülni fog. Kína mit tett talán tavaly? Amint látta az export csökkenését, azonnal a belső fogyasztás élénkítésébe kezdett.
@Fabius:

Másik módozat: Hagyni az SZJA kulcsokat egy sávban, és az ÁFA mértékén változtatni.

A kérdés, az, hogy ez mit von maga után?

a.,
Árszint csökkenést (termelői fedezet változatlan, hisz csak az ÁFA multiplikátor hatása csökken). Ez növeli a fogyasztást, ami közvetetten kissé csökkenti a termelői fajlagos költségszintet.
2.
Árszint változatlan, de a termelői fedezet közvetlenül nő (a magasabb nettó kisker ár felfelé húzza a nettó nagyker átadói árakat). A magasabb fedezeti szint beruházást és közvetetten foglalkoztatottságot növel, ami így a fogyasztásnövekedésére is hat.

Egy nálam jobban képben lévő makro-közgazdász nyilván tudja, melyik út jobb.

Egy azonban biztos: Róma felé több út vezet, nincs egyetlen jó megoldás, azaz van mozgástér, van választási lehetőség.
@De hol van Columbo felesége?: A naprakészség és visszacsatolás nélkül esélytelen bármelyik út.
@Légifarkas: Mert Te is (én is)a gyenge középhez tartozunk. Csak akkor tudunk prosperálni, ha van piacunk, van aki megveszi amit csinálunk. Ha nincs pénz nem veszi meg senki. Ez egy ördögi kör. Beülsz egy taxiba---fizetsz---a taxis lány vesz farmert----a farmerboltos vesz Nálad valamit----másnap beülsz a taxiba....leegyszerűsítve. :)
@Myrath:
A szolgáltatás is termék, csak nem tárgyiasult. Olyannyira,hogy a szolgáltatóipar GDP termelő képessége egyre fontosabbá válik, pláne nálunk, ahol fejlett iparról csak rész iparágakban ejthetünk szót, a mezőgazdaság pedig (ami egyébként kitörési pont lehetne) romokban hever, hatásfoka és kibocsájtása a '84-es termelékenységi szintet sem éri el.
A tévedés kockázatával...

Kínában szerintem lesznek még gondok, ami az egész világgazdaságra hatással lehet.
@Fabius:

"De ez még mindig Magyarország, ahol az árkot ami elválaszt nem Orbán ásta egyedül."

Hát akkor mégis kijafasz?!
Ó, hoppá! Elfelejtettem, hogy: Gyurcsány, Mesterházy, Horn, Juhász, Lendvay MIND-MIND ott állt a TF-nél amikor Orbán elkezdte és kiásta az árkot.

Nekem egyre kevésbé tetszik, hogy olyan az E2014, mint a szalvéta ember: még a faszt is szalvétával fogja meg. Pávatáncol. Persze tegye, értem Bajnait, TÉGED, meg a többi fotelfilozófust, aki ül és várja a kánaánt, de úgy, mintha még 2010-et írnánk, meg kell szólítani.

Na ezért is un-like-oltam FB-on az E2014-et, mert nekem túl sok volt a Fabius-hangzásból. Nekem túl sok az, hogy minket, MSZP szavazókat úgy nagyjából mindenből kizárnak - mivel a pártot, ami minket képvisel, kizárják. Nekik nem felel meg a szavazóképes lakosság cca. 20%-át képviselő párt, mert jaj, milyen emberek vannak benne és nem újul meg!

Úgy mondják ezeket, mintha nem tudnák most, 2013-ban, mi MOST a helyzet. Hogy az MSZP, minden Veres Jánossal és minden lejáratott arccal százszor többet tett az országért egyetlen nap regnálás alatt, mint ezek az eddigi 3 év alatt.

Kezd picit elegem lenni a pávatáncokból, a szalvétázásból, hogy jaj, mindenkivel összefogok, a társadalom egésze érdekel összefogás szempontjából, MINDENKI, még a lejárt szavatosságú fideszesek is, de az MSZP, mint a legjelentősebb demokratikus ellenzéi párt - és szavazói - nem.

Jahh, persze. Pártoljunk Bajnaihoz.
Bocs. Csak éppen most ábrándultam ki belőle - még ha nem is véglegesen - egyelőre.
@Légifarkas:

Én speciel nem vettem még egy plazmatévét se több kaját, nem mentem többet sehová, mert eddig is megtehettem.

Cserébe képes vagyok a gazdaságról nem kizárólag a saját zsebem felől nézve gondolkodni. Tudom, ez ilyen demagóg baromság, ha szempontként nem az az első, hogy juppi, kéccer tudnék menni évente nyaralni a hirtelen jött megtakarításból, hanem az, hogy 4 év alatt itthon beruháznom felesleges, mert a belső fogyasztáscsökkenés miatt az is eredmény, ha nem kell kirúgni senkit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szaktudás, eltökéltség, helyes vízió/modell kérdése az egész.

Az ország rendelkezik az ehhez szükséges szakembergárdával, kiváló szakembereink vannak.
Vízió/modell és eltökéltség láthatóan van (csak rossz).
Sajnos manapság a politika mindenhová befészkeli magát, oda is, ahol semmi keresnivalója nincs (pl. kultúra).
@Myrath: "Vásárlóereje nem a vékony gazdag rétegnek van, hanem a vastag középnek, amit létre kell hozni újra"

Teljesen egyetértek. De könyörgöm, ne mindig fentről nyomjunk már mindenkit lefelé, mi a szent faszomért nem lehet normális fizetést adni "lent" is, hogy ők emelkedjenek? Nem jóváírást, nem támogatást, nem mindig az állami csöcsöt lengetni, hanem rendes, tisztességes fizetést, azt miért nem lehet összehozni? Tudom én, hogy könnyebb ahhoz nyúlni, ami már megvan, de ez így soha nem fog működni, volt egy rakás nyomorult és nincstelen a szocik alatt is, pedig becsülettel befizettem a legmagasabb kulcsot éveken át, szó nélkül. Lehet, hogy nem voltak hárommillióan, csak egymillióan, de annak az egymilliónak speciel ez nem sok vigaszt nyújt.
@Fabius: "Jah, Gordon előlépett igazodási ponttá. Erőlködés és kampány nélkül. Mit nem adna ezért egy vonagábor :-))"

Én is csodálkozom a 19%-on, bár én még azt is kinézem belőlük, hogyha kell inkább gordonnal fognának össze, hiszen a nácik ellen minden áldozatot érdemes meghozni. Tényleg a nol videót láttad?? Tudod, ahol ismét lejött milyen embertelenek a jobbernácik. :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Nekem meg tudod miből kezd gecire elegem lenni? Ebből a mosolyogva megesszük a kisebb szart és tapsolunk is hozzá, mert nem egész adag csak háromnegyed mentalitásból amit erőltetsz.

Én nem eszem.

Meg sokan mások sem. Oszt' lehet megsértődni meg hisztizni vég nélkül. Jó étvágyat kívánok. Majd ha sikerült felérni ésszel, hogy nekünk nem vonzó a szaros szájszél és más is lesz az étlapon majd szóljatok. Addig meg csak vergődjetek nyugodtan, és röhögtessétek ki magatokat Veres Jánossal. Bazmeg nem száradt le az ujjad mikor ezt leírtad?
@Myrath: ja, de Schering pont ettől a középtől akar újra elvenni a 3. kulcsával. 300 ezer forint bruttó jövedelemmel valaki nem gazdag, csak éppen van pénze, könyvet venni, húst enni és tankolni, hogy kirándúlni menjen.
@bella _ciao:

Vica versa:
Mekkora (milyen első és második ) SZJA sáv hozná meg a kívánt eredményt?
Mi a kívánt eredmény?
Milyen időtávban gondolkodunk?
Mindig csak a következő év a lényeg, hogy legyen költségvetés, legyen a hiány 3% alatt és legyen pénz a választás évében morzsákat szórni a plebs közé?
Ugye.

Ki kellene számolni (bár ez nem egyszerű), modellezni kellene. Megvan hozzá minden, csak neki kellene állni.

Akárhogy is van, az adópolitikánk katasztrófa, túl bonyolult.

A jó adórendszer ismérve, hogy könnyen átlátható, betartható és betartatható és könnyen beszedhető adónemeket használ, no ás törekszik valami társadalmi igazságosságra.
Plusz még az, hogy konzisztens a gazdaságpolitika céljaival (ha fogyasztásnövelés a cél, akkor kisebb ÁFA és SZJA, ha pedig termelékenységnövelés a cél, akkor a munka terheinek a csökkentése az út.
Illetve ezek optimális mixe.
én nem tudom kik a kampánytanácsadók, de elég pocsék a felhozatal, a kommunikációs szakikról nem is beszélve...
@De hol van Columbo felesége?: eleve mondjuk a kkv szektort tegyük rendbe...mert ez a két új vállalkozási forma tök jóm, de nem jó semmire, a kata meg a kiva
@De hol van Columbo felesége?:
c - az élelmiszerkereskedő multik lefölözik a hasznot és cipruson kersztül elküldik a részvényeseknek.
Csak félve teszem hozzá, hogy ezen a kis piacon szinte minden cég az államtól függ, és az őneki megrendeléseitől, a külföldi láb, vagy a multinak beszállítói láb nehéz kenyér, és kevesebb ilyen van mint a másikból.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/az_allam_a_legrosszabbul_fizeto_ados.547329.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lehet az újdonság erejével hat, de nem különösebben érdekelnek a jobbernácikról szóló videók :-))

Az viszont tény, hogy Bajnai igazodási ponttá tételével a Fidesz meghatározta kit tart Orbán ellenfelének.
@quendelapo:

Havi bruttó 400 ezernél lesz a tervezett sávhatár, nem háromszáznál.
@De hol van Columbo felesége?: hej de messze van ez...

"A jó adórendszer ismérve, hogy könnyen átlátható, betartható és betartatható"

Gumi szabályok, kimondottan a büntetésre kifaragva, és büntetve a jogkövető magatartás, időhúzással, visszatartással, kekeckedéssel.
@Penivaldes: majd én mi? én már kinöttem abból és elég volt 2006-ig...
@Myrath:
"Azt gondolom, h a technológia és innováció vonal lenne jó Mo-nak, illetve a szolgáltatások területén lehetne keresni valónk (turizmus, wellness, orvosi szolgáltatók, sportoltatás, Balaton, bor, kaja....)"

Tegyük fel, h igazad van. De ehhez pont, több beruházás kell, vállalkozókedv, sok hazai és külföldi befektető, beruházó. Illetve az állam részéről infrastruktúrális beruházások, átgondolt fejlesztések.
A középréteg adóztatása egyiket sem segíti elő.
Olasz lap: Orbán "fasizmusba sodorja" Magyarországot

A baloldali l'Unita Orbán, autoriter fordulat Európa szívében. Az alkotmány sokkoló módosításai címmel közölt csütörtökön cikket.

hvg.hu/vilag/20130307_Olasz_lap_Orban_fasizmusba_sodorja_Magyar

--------------------

Orbánéknak ennyit még sosem adtunk kölcsön

A kifejezetten lakosság számára értékesített állampapírok állománya februárban 66,3 milliárd forinttal emelkedett, így a teljes mennyiség jelenleg közel 1110 milliárd forint - közölte az Államadósság Kezelő Központ Zrt. A Prémium Magyar Államkötvény (PMÁK) volt a hónap slágere az ÁKK szerint, amelyből rekordmennyiségben, 18,2 milliárd forint összegben vásárolt a lakosság az év második hónapjában.

hvg.hu/gazdasag/20130307_Orbaneknak_ennyit_meg_sosem_adtunk_kolcso
@quendelapo:

Valós félelem, jogos a c. verzió citálása.

Leginkább akkor, ha csak 1-2%-kal csökken az ÁFA kulcs.

De, ha mondjuk bizonyos élelmiszerek ÁFA-ja drasztikusan csökkenne (mondjuk tejtermékek és hús, húskészítmények, gyümölcsök, ezeknek a lakossági egészséges táplálkozásához is van közük, ergo a kisebb áfa bevétel a kisebb egészségügyi kiadásokban is megtérül), akkor a multik nem tudnak mindent benyelni.
Verseny van, és ha a torta nő, akkor minden versenyző nagyobb szeletet akar majd a növekményből.
ne feledd, az ÁFA átmenő tétel, de a torta növekedése valós profittöbletet eredményezhet.
HA ugyanakkora nettó árral dolgozik, akkor a multi árrése nem sérül, ergo neki a volumentöbblet hozhat tartós plusz profitot, amit viszont csak versenyképes árakkal tud elérni.

Elég ha egy multi nem nyel be semmit, a többi máris kénytelen azt követni.
@Légifarkas: A mérleget többféleképpen kiegyenlítheted.

- leveszel az egyik serpenyőből. Ez történik most, elveszik attól, akinek űgy gondolják nem jár

- átraksz az alsó serpenyőből a felsőbe. Ezt mondja Bajnai.

- Raksz a felsőbe, és kiegyenlíted az alsóval. Ehhez kell GDP növekedés

Le egyszerűsítem tudom (és nem is 2 serpenyő van hanem 20), de a Bajnai féle a leggyorsabb módszer a kiegyenlítésre. Utána jöhet a 3. módszer, csak arra kell figyelni, h a növekményt a két serpenyőbe egyenletesen pakold.
@Fabius:
Igen, Oszkó terve szerint, az rendben van.
De Schering még lmp-ben kidolgozott adótáblája szerint 300 körül volt egy 30 százalékos kulcs és 400 körül egy 4a valahány. Úgy látom SG nem tett le erről továbbra sem.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

" Nekem túl sok az, hogy minket, MSZP szavazókat úgy nagyjából mindenből kizárnak - mivel a pártot, ami minket képvisel, kizárják."

Te Veres János meg Szekeres Imre nélkül már MSZP szavazó sem lennél? Te szabolcsi jány vagy, ugyan kérdezd már meg ha legközelebb hazamész, hogy hívják Verest "otthon" a sajátjaitok.
@Fabius: elvileg...de nem biztos...
@quendelapo:

Feljebb idéztem, hogy már a pm honlapján is a 2 kucsos verzió idézete van kint hivatalos közleményként. 30% fölötti kulcs nem lesz.
@Felebarát:

Mert a kormányváltás már biztos?
@Fabius: @quendelapo: @Myrath: @De hol van Columbo felesége?:

nem tudom elégszer linkelni, amíg itt agyaltok a gazdasággal, addig ez az agyament megcsinálja ugyan azt amit a PM-ben anno, és vége mindennek itt is:

Matolcsy megkezdte a fejcseréket az MNB-ben

Matolcsy megkezdte a fejcseréket az MNB-ben
Ma van az első munkanapja, de már a hét elején listák készültek a jegybankban. Tíznél több embert, pletykák szerint szakácsot is vitt magával, míg
az NGM-ben teljes államtitkárság szűnhet meg.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F03%2F07%2Fmatolcsy_uj_orhelyen%2F
@quendelapo: Ha nincs koncepció, akkor nem is lesz semmi.
Gondolj bele, h az orvos Öcsém kevesebbet keres mint egy mosogató Ausztriában. Gondolj bele, h a minimálbér nettója 67.000 Ft = 223€ !!!! Ez az első, ami nem maradhat. Ezért kell két kulcs, hogy a szalagmelós többet tudjon hazavinni, és ember módjára élhessen a béréből. Ha ez nem változik ésszel, akkor erővel fog, de azt nem szeretném.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a saját képére fogja formálni. ahogy a minisztériumot is anno
@Penivaldes: igen

"Bár az NGM és az MNB munkatársai is azt várják, hogy hamarosan megszülethetnek a személyi döntések, a pesszimisták szerint hosszú hetekbe telhet, míg az átalakítások hatásai az alsóbb szintekig szűrődnek. A minisztériumi és az államapparátus más szerveiben korábban dolgozók arra emlékeztetnek, hogy a 2010-es kormányváltás után is nyögvenyelősen ment az átalakítás, egyes szervezetekben csak 2011 tavaszára alakultak ki a végleges beosztások és struktúrát."
@Penivaldes: nem :D ennyire fiatalon is lehetsz kampánymenedzser :D
@quendelapo: én sem érzem azt, hogy letettek volna a három kulcsról. inkább, mivel nem értenek benne egyet, jegelték a témát.
@Fabius: szerintem nem lesz, te v veszed biztosra...én csak azt mondtam, hoyg elvileg négyszázat mondtak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na ja! Amint látom, a lényeg, h nehogy közgazdászok legyenek az új "melósok". Bár lehet, h a szakács az! Ha má unortodoxia mentén gondolkodunk! :D
@bella _ciao:

Aszem Szingapúrban 7 kulcs van! ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jó-jó, de Matolcsyra semmilyen hatással nem vagyunk, az ellenzék egy részét meg szokta érdekelni az itteni vita.
@Fabius:

Ha észrevetted, nem ezt mondtam.
Azt se mondtam soha, hogy MINDENNEL egyetértettem amit csináltak. Azt se mondtam soha, hogy rajongója lennék a fent nevezetteknek.

Csak viszonyítok - és viszonyítási alapnak a mostani helyzetet tudom megtenni, és most szarban vagyunk. Nem részletezem, mindenki tudja, mekkorában.

És EHHEZ KÉPEST kurvára nem voltunk szarban a szocik idején, Veressel meg a többivel együtt sem. Akkor sem lettünk volna ekkora szarban, ha nem hívják Bajnait - de HÍVTÁK. És ehhez is erő kellett (meg egy rohadt szar és fenyegető helyzet, bár a MOSTANIHOZ képest az is kánaán volt), meg az, hogy strukturális változásokat tegyenek, ne csak lyukakat tömögessenek be.

Tavaly 2,7%-kal szűkült az utsó negyedévben a gazdaság. Semmit nem tettek, sőt szerintem még nagyobb szarban leszünk, mert megfejelték: berakták Kusza Szemet MNB elnöknek. Olyan infláció lesz itt, akárki meglássa, hogy ihaj.

A demokrácia deficitről meg nem beszéltem. MELYIK erő tisztelte jobban a demokrácia intézményét? A Fidesz vagy az MSZP? Most mi a helyzet ezügyben? Ó, zéró demokrácia. Jó. Na jó, NÉVLEG van ilyen is.

Nem száradt le a kezem, drága Fabius, csak azt látom, hogy Bajnai is pont annyira hazudik a híveinek, meg a többi bizonytalannak, mint bármely más politikus. Ki szavazna Bajnaira? Az, aki semmiképpen nem közösködne a szocikkal. Mit fog tenni Bajnai, ha bejut a Parlamentbe (önálló kétharmad, hát... szerintem kevéssé valószínű)? Tárgyalásokat kezd a többi - demokratikus - ellenzéki párttal. Elsősorban az MSZP-vel. Valószínűsítem a koalíciós, közös kormányzást.

Azért kétségeink ne legyenek már, hogy ez a pávatánc nem ilyen érdekeket szolgál, hogy mozgósítsa - és ilyen formán valamilyen szinten - átverje a passzívokat!

Én nem démonizálnám az MSZP-t, pláne nem a jelen körülmények között. Semmiképpen nem húznék párhuzamot, ahogy te tetted, és teszed, és nálad is még mindig a Fidesz feljebb van a piedesztálon, csak tudnám, miért?

Jó, értem, jó LMP-sként ez a kötelességed, hiszen LMP-szavazóként sokkal közelebb vagy a Fideszhez, mint az MSZP-hez, értem, teljesen.

Különben is, basszus, jópárszor leírtam, miért választom az MSZP-t a Fidesszel szemben, de leírom még egyszer, nehogy szó érje a ház elejét:

1,) Demokraták (nem baszogatták a fékek-ellensúlyok rendszerét).
2,) Nem szigetelik el az országot külpolitikailag: ide is szívesen jönnek olyan országok képviselői, akik jegyzett országok (USA, Németország, Franciaország, UK...), és fogadják is őket - jó, tudom-tudom! Azok is büdös szocik mind, azért!
3,) Ha szarban vagyunk, képesek hívni szakértőt, hogy lécci, hozd helyre nekünk (Bokros - Bajnai-Oszkó).
4,) JOGBIZTONSÁG. Ehhez nem fűznék sokat hozzá.

Nekem ez a három már megéri, hogy rájuk szavazzak. Ne álmodozzunk már, mind lopnak (persze nem ennyit, mint a Fidesz), és lopni is fognak. Igen, a PIMP-ék is, a Jobbikék is. Ha helyzetbe kerülnek, ugyanolyanok. Ha valaki ezt nem tudja, az a világ naivája. Szerintem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

látható, hogy hazánk tudoményos alapokon működik: államtitkárság nem szűnik meg, csak átalakul, az egy főre eső unortodoxia-mutató így konstans marad.

Nem az a baj, hogy MGy szervezeti változtatásokat eszközöl és prémium alapot csökkent, hanem az, hogy vélhetően a szakmaiság is csorbát szenved.

@Myrath:
"Ha ez nem változik ésszel, akkor erővel fog, de azt nem szeretném."

Erővel itt? Nem hinném, ehhez kissé birka magyar. Tisztelet a kivételnek.

A probléma az, hogy míg a magyar bérek az EU átlag 60%-a körül vannak, addig a magyar kkv-k termelékenysége EU-utolsó. A magyarországi külföldi multiké viszont EU-harmadik.

Ebből parádésan látszik, hogy a hazai kkv szektor szívatva van (pedig itt lenne egy jókora fellendülési motiváció és lappangó erőforrás), nem kicsit, nagyon.
Vajon, kinek a bűne ez???
@Fabius: Vona Gábor mit meg nem adna azért, hogy Bajnaihoz mérje magát.... s Mit meg nem adna Orbán Viktor,hogy szintén mérhesse magát akár Vona Gáborhoz is, mert Bajnaihoz nem mérheti.
@szőlőbányász: "Bezony, ez volt a 92'-es is, ami az OTP feltőkésítése okán,és Sólyom urunk AB vezérkénti közreműködésével történt"

Igen, igen. Mindig mondtam, hogy a magyar lakosság lekenyerezése ekkor ment végbe. Ugyanazon a lakótelepen, ugyanolyan lakást az egyik ember szó szerint fillérekért megvehetett, míg a szemben lévő házban ugyanolyan lakás OTP törlesztő részletét úgy megemelték, hogy ki kellett költözniük.

Baromi nagy igazságtalanság volt, és aki jól járt, szó nélkül elfogadta, Mit is tehetett volna? Korrumpálták, pedig nem kérte.
@Fabius: tudom, de valahogy vissza kellett rángatni titeket a valóságba ;)

@De hol van Columbo felesége?: az ésszerűsítéssel nekem sem lenne bajom, csak ez messze nem erről szól, különösen a kormányváltás utáni PM eseményeket megtapasztalva és látva az utáni "szakmaiságot".
@Felebarát: na mik nem derülnek ki. hát akkor te voltál az aki létrehozta?.))
azt hiszem érdemes lenne rádhajtanom..
Hahó, Mariann, hol vagy?
Jól jönne pár részedről hozzáfűzött gondolat az itt kialakult kis mini-vitához...
:-)))
@De hol van Columbo felesége?: majd este, amikorra a többiek kidőlnek, vagy csak félálomba olvasgatókká válnak :D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

"Jó, értem, jó LMP-sként ez a kötelességed, hiszen LMP-szavazóként sokkal közelebb vagy a Fideszhez, mint az MSZP-hez, értem, teljesen."

ezért az egybites paraszt mentalitásért csak azért nem küldelek el a halál faszára, mert lány vagy. De asszem a kettőnk közti párbeszéd elvesztette értelmét innentől a jövőre nézve.
@Fabius: én már rég ki..a franc olvassa a hülyeségeit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A valóságban az ellenzék gazdasági programja most körvonalazódik, a neve is az: vitairat, gondolom nem véletlenül :-)

Annyit tehetünk, hogy vitatkozunk róla, Matolcsyt úgyis csak elborzadva nézhetjük maximum.
@Fabius: És persze akár teccik,akár nem, soha nem lesz a "vadparaszt" Habonyféle entellektüel mérvadó ebben az országban, amíg mindenkit el nem tud butítani. Márpedig van egy védekező mechanizmus, ami nem engedi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A vége is tanulságos:

"A TÁRKI kötete a szokásos megjelenéshez képest később jelent meg, amit Kolosi Tamás azzal indokolt, hogy a több mint két évtizedes múltra visszatekintő társadalmi riport esetében most először fordult elő az, hogy a magyar kormány illetékes minisztériumának támogatása nélkül készült el a jelentés, és a munka emiatt később indulhatott el. Végül a Friedrich Ebert Alapítvány és a Nmezeti Kulturális Alap támogatásával készült el a kötet."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/magyarorszagtol_a_lemaradok_is_ellepnek_ime_az_okok.547288.html
@Penivaldes:

Én elolvastam - eddig - mert mindenkié érdekel. De nem bírom mikor valaki a saját faszságából fakadóan vindikálja magának a jogot, hogy a politikai palettán ő határozza meg az én helyem.
@Fabius: körvonalazódik itt sokk minden, na de a helyzetet aztat is meg kell teremteni, vitázni jó, vitázni kell, de jelen pillanatban ez már kevés, én már csak ennyire földhöz ragadt vagyok :D

Elfogadták a közjogi tárgyú ellenzéki egyeztetések zárónyilatkozatát. A résztvevők olyan új alkotmányt tartanak kívánatosnak, amelynek tartalmáról társadalmi konszenzus van, de úgy látják, addig is szükséges "az alkotmányosság és a demokrácia gyors, jogállami eszközökkel történő helyreállítása".

hvg.hu/itthon/20130307_Kozos_nyilatkozatot_tett_kozze_az_ellenze
@CSENDES:

A habonyozás lassan népszokássá válik a frusztrált jobbereknél. Ma a székház balhénál volt fizikai tökönrúgástól verbális akarsz savat a pofádba te geciig minden.

Magyarország jobban teljesít. Mosoly és béke van mindenhol.
@Fabius: elolvastad, mert nem engedheted meg hogy nem.
@Penivaldes: én vagyok az akit a fidesz zsigerből gyülöl...egy azok közül...
Miért nem ordít mindenki, hogy a jegybank alelnöki pozícióba egy olyan embert választottak,akinek az érvényes jog szerint semmi keresnivalója nincs az MNB-ben?
Miért nem foglalkozunk azzal, hogy mi a kutyaatyaúristen történik eben az országban? Gazdaságpolitika címszó alatt? Mi a rosseb történt ezzel az országgal,hogy képtelen megvédeni magát néhány önkényes hőstől?
@Fabius: ki rúgott kit tökön :D?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"indújjonabanzáj"

oszt hogyé adta darabját a fafülű faszparasztja???

királyit eddig sem,ezután meg végképp!!
@CSENDES: :D rövid és velős :D

@gazoló: gondolom jóárasítva, úgy fideszesen, elég csak a hidegbe kizavart gyerekek himnusz cd-re gondolnom, és forr is a zagyam felfele...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Juj de csudálatos, örvend az én szívem, hun lehet megfülelni az opusokat először? :-D
Foglalkozzunk azért ezzel a kis Fidesz hőssel, a dr. Balogh Ádámmal- Milyen is volt a doktorija? Miként vélt nélkülözhetetlen MNB hőssé, akár Vida Ildikó a NAV elnöke,akinek szintén nincs meg a törvényi előírásoknak megfelelő gyakorlata,akárcsak Balogh Ádámnak, a nemzeti söralátétet gyakorlatban előadó adóügyi szakértőnek?
@Felebarát:

A székház védő egyik nő az aktivistát :-D Tisztára, mint az egri nők Ali pasa törökjeit :-))
Mi a rosseb történik ebben az országban??? Senki nem veszi észre, s nem emel szót az ellen a gyakorlat ellen ami itt folyik,? Hagyjuk magunkat vezérelni ilyen idióták által? Miért??
@Fabius:
ADY megoldotta:

Fülembe forró ólmot öntsetek,
Legyek az új, az énekes Vazul,
Ne halljam az élet új dalait,
Tiporjatok reám durván, gazul.

De addig sírva, kínban, mit se várva
Mégiscsak száll új szárnyakon a dal
S ha elátkozza százszor Pusztaszer,
Mégis győztes, mégis új és magyar.
@Felebarát: na jó majd a többiek megvédenek én meg nézem
@CSENDES:

A szakértelem liberális huncutkodás, a nernek arra nincs szüksége. Náluk az idegennyelv pótlék is a farpofák közé illeszkedő testrészre értendő.
@Penivaldes:

A negyedik módosítás illusztrálásra simán megrendeli Kerényi.
A Fityisznek ott kéne felébredni, hogy lassan nincs ország, mert jön valami pénzember, és kilóra megveszi, azt' csók. Nem hogy következő választás.
@Fabius: jahhh, ez csak a duma és az önfényezés, akkor nem mondtam semmit...
@Fabius: Nem lehet liberális, mert azok sem értenek semmihez.

Aki ért valamihez, az nem kerül politika közelébe :P

@CSENDES: Gyakorlat, minek az. Ez pártfüggetlen : Jó káder, akkor jöhet.
Ld. még Lászlóné?

Az a vicc, hogy egy titkárnői álláshoz kérnek végzettséget, egy szakmához sopecifikus végzettséget, de ha millió Ft-okról kell dönteni, oda bárki jó.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kösz, de egyelőre akkora a siker és az érdeklődés, hogy megfagyott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: OK, de ez nem Fidesz jelenség, már tizenéve nem fizetnek az állami helyek a vállalkozóknak...

Ettől tutira beindul a gazdaság :S
@Fabius: Álljunk meg pár "liberális" szóra "barátom",,,

Ezek az embernek látszó tárgyak dönteni fognak bizonyos anyagi ügyeket vonzó esetekben. Jelenleg bedöntötték a forintot, csak azért, hogy elinflálják az adósságot. Ezt már jobboldali közgazdászok is előrevetítették. Belföldi cégek bevételével szarakodnak, miközben ezek árbevételétől is függenek.
Mégis mi a rosseb a céljuk,hogy megöljenek minden belföldi vállalkozót? Mert errea célrajól aspirálnak...
@Penivaldes:

Hallgatunk Penike :-)

A médianéző is gyakran jár erre, hátha elcsórják az ötleted és...;-)
"Akinek van ideje jojjon a fidesz szekhazhoz mert egyre tobb "bekamenetesek" buziznak gyurcsanyoznak zsidoznak stb. gyertek minel tobben !!!! Add tovabb!!"

Továbbadtam.

Volt már a szövegük?

"Valódi alkotmányt Magyarországnak!

A Fidesz-KDNP elnyomó rendszert épít. A rezsim három éves rombolása után ma Magyarországon az alkotmányosság, a jogállamiság és a társadalmi szolidaritás legalapvetőbb követelményei sem érvényesülnek. A kormánnyal szembeni ellenállásunk immár lelkiismereti kérdés. Ezért élünk a polgári engedetlenség eszközével.

Kezdeményezésünk erőszakmentes, pártoktól független, és minden demokratikus érzelmű honfitársunk szolidaritására számítunk.

Tiltakozunk a Magyar Köztársaság alkotmányos rendszerének szétverése ellen!

Tiltakozunk az ellen, hogy a Fidesz-KDNP képviselői az Alkotmánybíróság által már alkotmányellenesnek ítélt rendelkezéseket írnak az “Alaptörvénybe”!

Tiltakozunk az egyetemek gazdasági autonómiájának felszámolása, és a hallgatók röghöz kötése ellen!

Tiltakozunk a hajléktalan emberek hatósági üldözése ellen!

Tiltakozunk a gyermektelen, az élettársként élő és az azonos nemű párok család fogalmából való kirekesztése ellen!

Tiltakozunk a szólásszabadság korlátozása ellen!

Tiltakozunk a független igazságszolgáltatás további korlátozása ellen!

Tiltakozunk az egyházak közötti diszkrimináció ellen!

Tiltakozunk a szabad választások korlátozása ellen!

Tiltakozunk az Alkotmánybíróság jogköreinek szűkítése és 22 év alkotmánybírósági döntéseinek érvénytelenítése ellen!

Innen, a Fidesz székházból-ból üzenjük minden honfitársunknak:

- Nem legitim kormány az, amely felhatalmazásával visszaélve a hatalom kizárólagos birtoklására törekszik!

- Az egyoldalúan megalkotott „Alaptörvény” nem legitim alkotmánya Magyarországnak, mivel nem az alkotmányosság és az emberi jogok védelmét, hanem a Fidesz-KDNP hatalmi érdekeit, a jogfosztást és a diszkriminációt szolgálja!

A Fidesz-KDNP képviselőitől követeljük, hogy vonják vissza az „Alaptörvény Negyedik módosításáról” szóló előterjesztésüket. Magyarország új Alkotmányát széleskörű társadalmi részvétellel kell megalkotni, és népszavazással megerősíteni.

Ki kell állnunk a jogainkért, ki kell állnunk egymásért: szerveződnünk, tüntetnünk, sztrájkolnunk kell.

Éljen a köztársaság!"

Kowalski, ez már a forradalom?
@ColT: köhhintés hogy visszaolvasod a zöldségeimet korábbról, és igen nem fideszes jelenség ez, én egy szóval sem mondtam, sajnos egy ekkora piacon törvényszerű ez, kivéve, ha orbitális pénzeket költenénk kutatás fejlesztésre, de ez a veszély mostanságban nem fenyeget minket.

@CSENDES:

www.portfolio.hu/gazdasag/technikai_elemzes/megint_325-ig_szaladhat_az_euro.180779.html
@Kowalski, helyzetjelentést!: szívesen mennék,de 1200-km.nehzen tudnám megoldani.majd 15-én
Szerintem a posztolő nincs tisztában a realitásokkal. A legutóbbi kk.kutatások óriási Fidesz előnyt mutattak:
www.tarki.hu/hu/news/2013/kitekint/20130227_valasztas.html
Az E-14-ről meg csak annyit, hogy 5-10 % körül stabilizálódtak , és nem igazán látni, hogy hogyan fognak innen kitörni.
A Bajnai elleni karaktergyilkosság pedig még nem ért véget. Borítékolható hogy a választás előtti hónapokban majd az ő szakdolija körül is botrány lesz.(Most még minek játszanák ki ezt a kártyát), és a libás sztorik komolyabb fordulatszámon való tálalása is később várható,és akkor még az osztogatásról nem is beszéltünk
Úgyhogy szerintem önbecsapás a posztból áradó optimizmus. Persze ha ideges az ember akkor bátorítgatja magát..
@CSENDES:

Az adósságot nem lehet elinflálni, ezért kár fáradozniuk. Mellár itt indokolja miért:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/28/mellar/
@Fabius: ugye nem a ellenzék ellenzéke van a brancsban, ugye nem??? Rico ellátmányt de azonnal...
néztem a videót,az öreget csak megtakartam volna.
@gazoló: inkább ezt olvasd el, aztán gondolkozz el azon, vajon meg meri-e kockáztatni a Szentszék a mi Péterünket... :-)
konteo.blogrepublik.eu/2012/12/03/szent-malakias-profeciai/

---
És bocs mindenkitől a félbehagyott témák miatt, megint volt akkora "szerencsém", hogy amikor kiválóan pörög a blog, akkor szarja össze magát egy masina. Remélem, lesz még itt valaki este...
@sánta vas:

Libás sztori speciel már nem lesz, azt ne várjátok. A Magyar Nemzet azt a csatát 0-5, Pesty és Budigyuszi 0-1 arányban már elvesztette.
@Fabius: Pedig tanulságos kis videó. :)

A demokratikus értékek és az emberi jogok humanista védelmezői megálltak, és segítettek bajba jutott embertársukon. Kizárólag a fasiszta, ordas eszmék barbár képviselői voltak képesek arra, hogy érzéketlenül elmenjenek egy rosszulléttel küszködő ember mellett.

Ja, nem, éppen fordítva...

www.noltv.hu/video/4875.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: baloldali...@Kowalski, helyzetjelentést!: Úgy látom Bajnai demokrata követői, a törvényeket felrúgják..., kik is vannak ott? Misetics Bálint, Bajnai Gordon budapesti szervezője, Rózsa Milán melegjogi aktivista, aki Bajnai előtt szólalt fel a Milla tüntetésen, Füzessi Károly hallgatói hálózat szervezője
@Fabius: Abban az indokolásban Mellártól az is benne van,hogy miért lehet elinflálni. Kár, ezt nekem leadnod, mert Mellár mellette is,ellene is kifejtette az állásfoglalást.
Kampány? Szerintem a fidesz leporolhatja a "Rosszabbul élünk mint 4 éve" plakátjait...
Az a Bamba Kovács Mátét tegnap Kálmán OLGA JÓL MEGFINGATTA..csak bámult..és dadogott a Fidesz csótány.-hihihi

A KÓCÓSFOGÚ..KIFLIZABÁLÓ RONDA VÉN BANYA A SELMECI..úgy totyogott ott a Haha diák tüntetők között,( a Fidesz székház nál) mint aki minden pillanatban félne, hogy kap egy hatalmas pofont...megérdemelte volna!!!!!
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Bérretegő pöcsök vagytok.

A kutya nem kíváncsi rátok.

Ott vagytok mind a 20-an az összes HaHa-s LMP-s buliban, mert nektek tök mindegy csak balhézhassatok.

Igaz az amerikai pénz nem fog elfogyni, amivel tolnak titeket és Bajnait, de magasról le vagytok szarva.

Menj el szavazni 2014-ben ott kifejtheted a véleményed, és teheted ezt azért mert minden rettegésed ellenére demokrácia van, ahol a szeretett MSZP-dnek nem osztottak lapot, és kevenc SZDSZ-ed meg kiesett a picsába !
@Fabius: Szia! Bocsánat hogy belekotty...:)
De látjuk már a kitörést...hogy merre lesz a Fidesz irány! Mondjuk kézenfekvő az alapján ami főtanácsadó lelkületéből és munkásságából fakad!
2 "kedvencem" lesz nonstop napirenden!
A gyűlölet beszéd állandó zsolozsmaszerű mantrázása.
Az indulatok gerjesztése! Na persze mindig a máááásik...én csak védekezem...bla...bla...
És persze a hamis vádak, legyenek csak bilincsek...perek...védekezzenek...
Mondd mááár, 2-3 év múlva felmentik Őket....kit érdekel... MI (Fidesz), holnap akarunk nyerni!
Ééééés mi lesz még itt március 15én! (na és persze addig is)
Jó érzésű magyar ember szépen elvonul külföldre...tanyára...akárhová...hogy nagy magányában megünnepelje 1848at...amíg még van mit...mert lassan a nagy Ünnepeinkből is csak politikai sárdobálás, hazudozás, elferdítés, csúsztatás lesz (van)!
Mindent beszennyez a "tisztelt" politikai elit!
@Fabius:
"Libás sztori speciel már nem lesz, azt ne várjátok. A Magyar Nemzet azt a csatát 0-5, Pesty és Budigyuszi 0-1 arányban már elvesztette. "

Fabius, nerisztánban szerinted ezek szempontok?
Nézz csak rá a BKV járművekre - mit lástz, kik képeit és milyen szöveggel?

Mondanak ők bármit és tanácsadójuk sem akárki, ugye. Egy vesztes bírósági per eredményét agyon lehet hallgatni - és mit is nyom ez latban egy országos, közpénzből elkövetett lejáratókampány ellenében?

A cél szentesíti az eszközt.
A fidesz ha mást nem is, de ezt nagyon tudja.
És cselekszik.

Az ellenzék meg...perpill egy rakás szerencsétlenség, ezt te is tudod. A fideszt észérvekkel nem lehet legyőzni, ezek az emberekre nem hatnak.
@Fabius: Nem kell bizonyítotnak lennie, enélkül is tud károkat okozni. Néhány sötét montázs a kétségbeesett libás családokról a választások előtti napokban. Nem mindenki követi nyomon a rágalmazási pereket. Csak jól kell időzíteni."Oszt jó napot."
@sjános:

Ünneplés, buli, gyerekprogramok a várban, sör, duma, Lengyelek...
marcius15.kormany.hu/

Meg vagy 10.000 tüntető valahol.
@zajos1:

Misetics Bálint már akkor "utcajogi aktivista" volt (2003) mielőtt Bajnai egyáltalán politikai színre lépett.

Értem én, hogy Kocsis Máté mit mondott, de ekkora hazugsággal égetni magad még neki is kínos.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Meglehetősen engedékeny és türelmes fickó vagyok, nyitott bárminemű véleményre, de ha én lennék a bloggazda, téged már úgy kipenderítettelek volna innét, hogy még az IP címed is összezavarodott volna.

Hőzöngő idióta.
/bocsánat/.
Vadai nem tudom vitt-e savanyúcukorkát.
endresy.blogspot.hu/2013/03/alkotmany-es-politikai-cukrosneni.html
de nem biztos, hogy jó ötlet volt odamenni.
Lehet, hogy hülye vagyok, de, hogy irányítja ezt az egészet Bajnai, és mikor alakult meg a Bajnai - gárda (by Kósa Lajos)?
@De hol van Columbo felesége?:
Az Áfa csökkentést érdemes két vetületben szemlélni.
Az egyik verziónál abból kell kiindulni, hogy a lakosság többsége jövedelméből nem halmoz fel, hanem rezsire és élelmiszerre fordítja a teljes jövedelmét. Amennyiben vásárlásai során az Áfa csökkentése miatt marad némi pénztöbblete, nyilván további árúcikkeket vásárol. Ennek lehet egy többlettermelést és többletkereskedelmet felhajtó hatása elvileg, ami pozitív megitélés alá esik.
Azonban a szocik 2006-ban érvényesített 5%-os Áfa csökkentése nem ért el ilyen hatást, a kereskedelem "lenyelte" az Áfa csökkentést, mely az árrésének a növekedését eredményezte.
A másik verzió az, hogy az Áfa csökkentés milyen negatív hatással lesz az adóbevételekre. Az ország nincs abban a helyzetben, hogy adóbevételektől essen el.
Úgy néz ki, hogy jelenleg számításokat végeznek ezen a területen. Cséfalvay a parlamentben ki is fejtette, hogy az élő munka terheinek csökkentését hatékonyabbnak tartják, mert a gazdasági növekedést direktbe képes elérni.
Most az a kivételes nézet alakult ki bennem, hogy ezzel a kormányzati szándékkal inkább értek egyet, mint az Áfa csökkentéssel.
Annál is inkább, mert az Áfa csökkentés a közhangulatot befolyásolná a Fidesz érdekében, a bérjárulékok csökkentése viszont pozitív hatásokat képes kiváltani.
Arról nem is szólva, hogy az Áfa miatti bevétel kiesést a kormány úgyis új adókkal pótolná.
@De hol van Columbo felesége?:
Tudom... Ismerem a komcsik többségének a szólásszabadságáról alkotott véleményét.
Mióta a komcsiknak lőttek felcsaptatok internácizmusba.

Persze nem mind.
Fabius üdítő kivétel, annak ellenére, hogy rendesen és rendületlenül lefetyeli Bajnai hátsóját.
@De hol van Columbo felesége?: @sánta vas:

Ugyan gyerekek, ez lerágott csont. A buszok oldalára szépen sorban ki lehet plakátolni a jogerős elmarasztaló ítéleteket egytől egyig. A szocik is találtak plakát helyett, mielőtt ez kifogásként fölmerül.

Lesz harc, de a libásozásnak vége van.
@Fabius: Facebookon olvastam...
@Fabius: Ja másrészt akkor is Bajnai embere lett...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ahelyett, hogy a Fidesz székháza elé mennének, és száj karatéznának a hazaárulókkal. :))
@De hol van Columbo felesége?: Szia! Most estem be egy pár perce, már írtam is Neked egy hsz-t az Áfa állásfoglalásodhoz, kiváncsi vagyok a véleményedre.
A "Hahó Mariann" előtt milyen mini vita volt? Honnan kezdjem el olvasni a tudnivalókat?
Napi robot volt, még tüzetesen nem néztem szét a kommentek tájékán. Segítesz?
@Fabius: Csak a rend kedvéért ezeket a pontokat cáfolják majd valahol az E14-ben? Gondolom érdemes lenne vele foglalkozniuk mert a kampányban ismét elő fog kerülni.

1. Bajnai Gordon azt állítja: a Wallis vezetőjeként nem vett részt a csődbevitt Hajdú-Bét irányításában. Ezzel szemben a tény: A Hajdú-Bét Rt. többségi tulajdonosa 1999-től a Wallis Rt. lett, amelynek vezérigazgatója 2000-től kezdve Bajnai Gordon volt. Egy hetilapnak a volt miniszterelnök úgy nyilatkozott: „a Wallis azért volt különösen vonzó, mert a döntéseket nagy önállósággal én magam hozhattam meg”.

2. Bajnai Gordon azt állítja: a Wallis az utolsó pillanatig próbálta menteni a Hajdú-Bétet. Ezzel szemben a tény: Egy 2003. decemberi jegyzőkönyv tanúsága szerint a végnapjait élő a Hajdú-Bét 300 millió forintot hitelezett a Wallisnak. Rendkívül furcsa, hogy egy csőd közelében lévő társaság adjon kölcsön gazdag tulajdonosának. Súlyosbító körülmény, hogy 2004 januárjában a Hajdú-Bétben lévő ingatlanokat eladták a Wallisnak, a bíróság szerint valós értékük harmadáért. Ez azt is jelenti, hogy ha Bajnai akarta volna, a Hajdú-Bét ki tudta volna fizetni a később öngyilkosságba menekült beszállítókat! A pénz fontosabb volt, mint az emberélet.

3. Bajnai Gordon azt állítja: a KISZ-nek nem volt semmilyen fizetett pozíciójában, a szerepvállalására az egyetemi sportélettel kapcsolatban került sor, amely összesen fél évig tartott, majd távozott. Ezzel szemben a tény: Bajnai Gordon 1982-86-ig a III. Béla Gimnázium KISZ-szervezetének sportfelelőse, a városi diákegyesület elnöke volt, 1986-ban pedig a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem KISZ-bizottságának tagja lett. Lehet, hogy fizetést nem kapott, de a KISZ-vagyon felosztásakor mégis feltűnően aktív lett. Az ifjúkommunisták utolsó kongresszusán – Gyurcsány Ferenccel és Schiffer Andrással közösen – a KISZ-vagyon „társadalmasítása” (értsd: privatizációja) mellett kardoskodott.

A 2009-es tüntetés Bajnai Hajdú-Bét-es múltja miatt. (II.)4. Bajnai Gordon azt állítja: állítólag nem igaz, hogy a Creditum Bajnaiék családi vállalkozása lett volna. Ezzel szemben tény: Debreczeni József „Az új miniszterelnök” című könyvének 90. oldalán az olvasható, hogy Bajnai Gordont az apja közbenjárására vették fel a céghez, aki tulajdonos is volt. Ennél a cégnél Gyurcsány Ferenccel is együtt dolgozott. A Creditummal kapcsolatban külön figyelmet érdemel a Péterfy Sándor Utcai Kórház rendelőintézet-privatizációjáról szóló újsághírek. Lapértesülések szerint a kórház a rendszerváltás idején felhatalmazta a Creditumot, hogy bizományosként értékesítse a Madách téri rendelőintézetét. Az adásvételi szerződést 1990 februárjában kötötték meg, ezután a kórház 42,5 millió forint bizományosi díjat utalt át a Creditum számlájára. A szerződést a főváros nem hagyta jóvá, így a kórház az átutalt pénz visszafizetését kérte a cégtől, a kft. azonban nem fizetett. A kórház 1997-ben kezdeményezte a Creditum felszámolását. Az 1998-ban kelt, a cég megszüntetéséről szóló bírósági végzés megállapítja: 1995-ben, az első fokú elmarasztaló ítélet után a Creditum tulajdonosa eladta a céget egy magánszemélynek. 1996 decemberében a cég továbbvándorolt, és két iraki állampolgár, Seryan J. Faraj és Magid Ali Khdir birtokába került. A Creditum végleg eltűnt, kamataival együtt mintegy 200 millió forintos adósságot hagyva hátra.

5. Bajnai Gordon azt állítja: szerinte hazugság, hogy édesapja csődbe vitt egy bútorgyárat. Ezzel szemben tény: Bajnai Györgynek legalább kilenc cégben volt pozíciója a rendszerváltás idején. Ezekből nyolc felszámolással vagy végelszámolással szűnt meg. Ilyen a Bajai Lakberendező, Építő és Vasipari Szövetkezetnek (BLÉVISZ), a Möbeltrade Külkereskedelmi Kft., a Baja Design Termelési és Kereskedelmi Kft., az Agromercat Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kereskedelmi és Szolgáltató Részvénytársaság, a Földművelő Mezőgazdasági, Termelő és Kereskedelmi Betéti Társaság, az International Food Részvénytársaság, a Pekár '96 Malomipari Kft. és a Creditum Pénzügyi Tanácsadó Kft. is. Bajnai György elnöke volt a BLÉVISZ-nek, melynek több megyei bútorgyárban is volt érdekeltsége. A rendszerváltás után ezeket kivétel nélkül felszámolták.

6. Bajnai Gordon azt állítja: az uniós pénzek lehívásában, felhasználásában Magyarország a régió legsikeresebb államai közé tartozott az ő idejében. Ezzel szemben tény, hogy 2006 és 2008 között a 2013-ig lehívható uniós támogatások alig 1 százaléka érkezett Magyarországra. Az Állami Számvevőszék vizsgálata szerint 2007 és 2010 között minden ötödik uniós fejlesztést sikerült időben lezárni, és csak minden hatodik beruházás szolgálta közvetlenül a foglalkoztatottság bővítését, ami a terv eredeti fő célja volt. Tizenkettőből mindössze egyetlen (!) fejlesztésnél érvényesült a jó gyakorlat, vagyis a tervezett idő- és pénzkeret tartása. Minden harmadik beruházásnál súlyos szabálytalanságok merültek fel. Az sem számított ritkaságnak, hogy a pályázati nyerteseknek három-négy évet kellett várni a szerződésükre. Bajnai Gordon maga is elismerte az új fejlesztéspolitikai intézményrendszer kudarcát. Egy ülésen arról beszélt, hogy a kifizetési késedelmekről „mindenkinek vannak horrortörténetei”. A fentiek ellenére Bajnai Gordont az új fejlesztéspolitikai intézményrendszer kialakításáért 1,2 millió forint jutalmat kapott Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől.

7. Bajnai Gordon azt állítja: nem szavazott a kettős állampolgárság ellen. Ezzel szemben tény: Bajnai tudatosan nem vett részt a népszavazáson, azaz nem akarta, hogy az eredményes legyen. Mindezt félrevezető a kettős állampolgárság csöndes pártolásaként feltüntetni, valójában Bajnai Gordon nem akarta, hogy a külhoni magyarok esélyt kapjanak magyar állampolgárságuk visszaszerzésére.

8. Bajnai Gordon azt állítja: kormányzása alatt megállt az államadósság növekedése. Ezzel szemben tény: Az Eurostat adatai szerint 2008 végén 73 százalék, 2009 év végén pedig 79,8 százalék volt a GDP-arányos államadósság aránya. 2010-re 81,8 százalékra emelkedett az érték.

9. Bajnai Gordon azt állítja: visszautasítja, hogy amerikai pénzből amerikai érdekeket képviselne szervezete és politikai mozgalma Ezzel szemben tény, hogy Bajnai jobbkeze, Szigetvári Viktor maga vallotta be: több tízmillió forintos támogatást kapnak az amerikai Center for American Progress nevű szervezettől. A Blikk nemrégiben azt írta, hogy Bajnainak saját zsebből kell kampányolnia. Ezek szerint az amerikaiaktól kapott milliókat mára elköltötték.
@Mariann19:

Szia Mariann,
köszönöm a választ!

Most nincs időm hosszabban reagálni, mindenesetre az tény, hogy 5% ÁFA csökkenés kevés lenne, egyéb bevételekkel pótolni kellene a kiesést. Szerintem ezt csak részben, mert a kisebb kiskereskedelmi ár okozta felpörgetett fogyasztás pótolná a kiesés egy részét.

Másrészt én is inkább a munkabérre rakodó munkáltatói terhek csökkentését tartom jobb útnak (azaz a termelés ösztönzését, s így a foglalkoztatottság és a fogyasztás közvetett emelését).
Az ÁFA drasztikus csökkentése ceteris paribus inkább populista hatású intézkedés lenne.

A többiben is egyetértünk.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Pajti, a komcsik perpill a fidesz padsoraiban ülnek jó számban, ezen a blogon nemigen találsz ilyet.

Minek jársz ide, ha azt sem tudod, hogy hol vagy?
Hm, csak nem trollkodni?

Pá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bajnai azért nyert pert, mert kb a 628 állításból 1 vagy 2 nem volt igaz.

Ezt mindenki tudja, csak Fabius nem szeret róla beszélni, hogy kedvence csődbe vitte a Hajdú-BÉT-et, aminek folyománya képpen néhány libás öngyilkos lett.
@De hol van Columbo felesége?:

Szeretem, mikor az MSZMP utódpártjának rajongói osztogatják a komcsi bélyeget.
Vicces, mint Bajnai libatömésen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Már az első pontban bukóba fordulsz.

Bajnai a Wallis élén állt és nem a HAjdú-Bét élén.

A döntéseket a Hajdú-Bétben nem Bajnai hozta, hiszen erre de facto és de jure nem is volt lehetősége.

A sok sületlenség helyett inkább az után kurkássz kicsit, hogy mi is történt akkoriban az ágazatban, melyik cégek kaptak állami dotációt és miért is ment tönkre az ágazat.

Unott lemez a libákkal jönni, mert Bajnai felelőssége több bírósági eljárásban sem nyert bizonyítást.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ilyenkor általában előszedik az MNO helyreigazítós linkjét. Szerintem mindjárt érkezik is. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

A fidesz is az MSZP utódpártja. Sőt.

Itt nem találsz túl sok mszp szimpatizánst, én sem vagyok az. Még csak az kéne.
Ennyi.
Látom, főcímesek vagyunk és Gábriel is osztja az édszt itten..lehet, este még visszanézek..
@Mariann19:

A vita tárgya az SZJA kulcsok/sávok, illetve az ÁFA kérdésköre volt. Tényleg mini volt, és inkább eszmecsere mint vita.
Előző kommented szép summázata a lehetőségeknek.
Köszönöm!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Mint pld. korábban Gery Greyhound."

Ugye tudod, hogy sok sok ezer ember vár az ő "második eljövetelére", mert van anyag az "elmúlt 3 évről" bőven ... már ha addig el nem csapja egy zongora.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: OFF:/ "Ezt mindenki tudja, csak Fabius nem szeret róla beszélni, hogy kedvence csődbe vitte a Hajdú-BÉT-et, aminek folyománya képpen néhány libás öngyilkos lett."

Sok dologban sáros, de esküdni mertem volna, hogy a Hajdú Bét-et annak vezetői vitték csődbe, az átvett, de ki nem fizetett libákkal, meg a Wallistól lenyúlt és eltüntetett 10 milliárddal./OFF
@komplikato: Egyetértünk. Remélem a kubatovos videó után, ismét jelentkezik majd valami ütős anyaggal. :)
@Fabius: Nekem nagyon tetszik, amit ezek a fiatalok csinálnak. Nem tesze-toszáztak, puff, megcsinálták. És tök nyugodtak, nem hagyják magukat provokálni, pedig a Bencsik féle munkásőr békementesek nagyon keményen adják elő. A "konzervatív úrinépek" kurvaanyáznak, lökdösődnek, sósavval fenyegetőznek.
Selmeci meg előadja, hogy ő életében ilyen agresszióval nem találkozott, amit a székházfoglaló fiatalok csináltak. Pedig csak körbe kellett volna néznie az ott jelenlevő hívei között, hogy lássan egy kis valódi agressziót.
@Fabius: Most beszéltem a lányommal, ő is ott van, azt mondja, hogy most nincsen semmi.
@V-PORT: persze az kurvára nem igaz, hogy a fiatalok alkalmaztak erőszakot, pont fordítva történt.
hvg.hu/itthon/20130307_Akit_tokon_rugtak_a_Fideszszekhazban
@aritus: Mert Bajnai biztos még nem adta ki az utasítást. :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem áltak szóba a PIRÍTOTT RIBANCCAL

nagyon szánalmas ez a vaniliás palikás próbálkozás
@De hol van Columbo felesége?: Lehet jönni az unom a libázós lemezzel csak ez a kampányban nem lesz elég. Főleg, hogy elég sok más kérdés is felvetődik majd.

Egyébként nekem annyi épp elég vele kapcsolatban, hogy Fletó ilyen-olyan minisztere majd pedig a szocik hatalmának nyögvenyelős meghosszabbítója volt.
@De hol van Columbo felesége?:
Megnézem a véleményeket, előtte azonban elmondanám, hogy az SZJA progresszív bevezetése elviekben milyen problémát vet fel.
Egyelőre szinte szlogen szinten hangzik el, hogy aki többet dolgozik, annak több jövedelem jár, a lineáris kulcs egyébként a nagyobb jövedelműektől a keresetük nagysága miatt úgyis magasabb elvonást eredményez.
Nyugaton már-már alapelv, hogy a magas jövedelmű állampolgároknak progresszíve kell hozzájárulniuk a társadalmi kiadásokhoz, nem lineárisan.
A mi kormányzati retorikánk ezzel szemben megy, nincs részletezett elvi tájékoztatás, nincs ebben az esetben a nyugattal való összehasonlítgatás, és arról sem szól a fáma, hogy az egykulcsos adónak eddig komolyabban mérhatő gazdasági növekedést elősegítő hatása nem volt.
Ebben a kérdésben először a fejekben kéne rendet rakni, ugyanis az adópolitikának is van egy kötelme, a társadalmi elfogadottság kérdése.
Úgy látom sűrű egy szombati nap lesz az eheti:

kaslerarpad.hu/?p=2837

"MEGA GYÜLEKEZŐ – VÉGKÉPP ELTÖRÖLNI
Posted on 2013. február 27., szerda by Kásler Árpád

Ez a felvilágosult, méltóságukért kiálló emberek forradalma lesz!

A helyszín Budapest 2013. március 9-én 11:00 órakor, a József nádor téren a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt.

Elérkezett az idő a frontvonalak letisztulására. Elérkezett az idő a tisztánlátásra, hogy ki és mit képvisel. Világossá teszem, hogy én mit képviselek és azt kérem mindenkitől, hogy aki velem egyetért az támogasson, szervezkedjen és szervezzen be minél több embert az ügy érdekében."

Valami azt súgja a "megmentett" devizahitelesek nem eléggé hálás népség ...

Ki érti ezt???
Készüljön fel mindenki. A dolgok mai állása mellett a fidesz fog nyerni. Nem kellene, de így lesz. Az mszp is nyomott két szezont, nekik sem kellett volna, de nyomtak. Az egyetlen kérdés csak az, hogy ki fogja -e bírni az ország a fidesz alatti következő öt és fél évet. Ha nem, akkor akasztás lesz belőle, és akasztani azt fogják, aki akkor épp hatalmon lesz. Gondoltam szólok.
@s: Elég baj ez. Én vagyok az örök naiv, már a taxis blokádnál bíztam akkori kormány bukásában, 2006-ban is bíztam abban, hogy az állampolgárok tudnak élni a demokrácia lehetőségeivel. Most már annyira nem bízom csak bizakodok, de egyre inkább úgy néz ki a következő 500 évben is azt csinálnak ezzel a néppel amit akarnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Őszintén kérdezem, mint a viccben a vadász, hogy te most igazából kinek drukkolsz? :D
Mondjuk a második képen lévő LMP-s csóka picit elcsodálkozott, hogy ő most a Bajnai embere ...
@komplikato: Mondjuk egy igazi és valódi rendszerváltásnak és elszámoltatásnak drukkolok. Szerinted ilyesmire képes Bajnai és csipetcsapata?? :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nagyon jó:)))), hangosan felröhögtem. Ez a szegény pasi már egész életében bujdokolhat, de megérdemli, miért adta el magát ilyen szennynek, mint most a köztv.
@komplikato: Igen, erre nem sokat lehet mondani. Magyarként átkozom ezt a népet a töketlenségéért. Az összes költőnk leírta ezt kivétel nélkül, Petőfi, Ady, stb... úgy tűnik hiába. Én már egy tisztességes diktatúrával is kiegyeznék. Itt viszont a valódi tisztesség alapkövetelmény lenne. Mert mostanság diktatúra felé megyünk, de ennek mozgató ereje az önös érdek. Csúnya vége lesz, csak a hülye nem látja.
Fiatalnak álcázott HAHA-sok. Ezek sem változtak SZDSZ-es koruk óta, amikor a tiltakozó nővérekről, orvosokról kiderült, beöltözött SZDSZ-es Netpártosok.

Nem vették észre, hogy valaki fotózza őket.

Ezért a kormányért én sem vagyok annyira oda, de el lehet képzelni milyen lenne az, aki alapból átbassza az embereket.

Nem is kell elképzelni, MSZP- SZDSZ kormányt mindenki átélt.
@Fabius: Nincs még vége majd meglátod. Ki lehet ezt még játszani felturbózva az utolsó napokban, és már reagálni sincs idő érdemben. Most minek ellőni a patronokat? A Gyurcsánnyal való összemosás egyelőre megtette a hatását, mgakadt a Gordi projekt..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A hahások nem unatkoznak, hanem egyetemre járnak, tanulnak, és szervezik magukat, az érdekeiket artikulálják és védik. A te kislányodért is teszik, hogy mire ő középiskolás meg egyetemista lenne, legyen hova járnia tanulni.
Tehát egyáltalán nem titkolják a mostani fidesz székházfoglalók, hogy hahások is vannak köztük, miért titkolnák? Jó kis leleplezés az, amit senki se titkol, gratulálok a "tényfeltáráshoz".
Mitesics, meg sose volt a Bajnai embere, szánalmasok vagytok, hogy ezzel próbáljátok őt lejáratni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A jobbik HÖK Viktort szopja szolidaritás helyett? Juppi, szép is ez a nyálszövetség. Védjétek Őfelségét és szolgáljátok mindhalálig.

Aztán kormányváltásról innentől kuss legyen ám.
@komplikato: :))) tudod, itt Magyarországon semmi sem lehetetlen.
amúgy az E14 egyet tehetne...kimegy és felszólitja a székházfoglalókat , hoyg menjenek el mert jogsértést követnek, el azaz magánlaksértést...
@sánta vas:

Te most magad vigasztalod ezzel? Budai bocsikérésre kötelezése után ember nem fogja a száján sem kiejteni.
@Fejesrob:

Na ne kamuzz kisöcsi :)
Te meg elfelejted,hogy a net nem felejt:D
Itt utólérnek,minta..... oszt Teketlen leszel :)))
a fides jugend kiment?
a fides jugend kiment?
@Felebarát: Magánlak? 3.7 milliárd közpénzből? Ne röhögtessen már.
Orbán Viktor amikor kordont bontott, akkor miért nem reklamált? :D

Miért van mostanában összes kényes fórum téma és hír kikerülésekor karbantartás a blog.hu-n???
@komplikato: :))))

a fides felrúgta a sünt is:)))
@komplikato: amugy lehet hogy zsindex szerverek a fides székházban vannak ergó megsérültek a székház ostromban...
@komplikato: képzeld egyet már elitéltek...
Még mindig nem értem, hogy, hogy jött a képbe az E14. Elmagyarázná valaki.
Jó estét barátaim és idelátogató trollok!
Mit mulasztottam majd egy hét alatt?
Ma nyetline voltam ,így meglepetéssel látom a fiatalok újabb akcióját a híradóban. És értetlenül pislogok egyrész selcici házisüteményére, amit a demonstrálóknak vitt. Nápolyi, bazzeg szőketündér, nápolyi.
Másrészt a kommunista vagy kommunikációs igazgató szavaira:
- Forralt bort ittam aflatoxinos iskolatejre, amitől egész nap fostam. Ezért felszólítom Bajnai Gordont, tartózkodjon a bélbaktériumaim felhergelésétől.
@Felebarát: De még annak sem, mert mint hallom csak a gazdag jár jól. Rezsicsökkentéssel, devizamentéssel...
@Felebarát:
a narancsgecók fojtatnak permanens magánlaksértést: elfoglalták a hazánkat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Most próbálok képe kerülni én is.
Hallom a nyugdíjas csicska hegyek felvonultak a tabletta osztásra.
A legszebb az volt, amit előbb hallottam:
"Menjetek vissza Moszkvába!" kiabálta enyhén szenilis anyóka a tüntető fiataloknak. Na ja, neki még frissek a sztalini emlékek! :))
Ennyi hülye szenilis narancsbolsit...
@Bakter: nem házisüti

vaniliás palika
Fidesz+jobbik=nacionalista diktatura, melleklet itt es a szekhaz elott
Kez a kezben a pincsik es gazdajuk.
Ez az ellentünti tényleg komoly?! Nyuggerek kint tüntetnek a tüntetés ellen?!
@Bakter: Na fene, csak nem a székházbulira gyúrtak?:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te, lehet hogy felcserélték a szövegkönyvet. Lehet, hogy ezt a fiataloknak kellett volna rikoltani, nem?:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Biztos rosszul látott és azt hite a Rogán Tóninak kiabál ...
index.hu/video/2013/03/07/fidesz_szekhaz_tuntetes/
Szerintem a tata hívő, és templomjáró, és magát mint remek keresztyén hívő embert jellemezné.:D
Imádom a képmutató, ostoba frátereket.:D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Bella, a pártod olyan idióta, hogy azt hiszi, Mesterházy elfogadható lenne a választóknak mint miniszterelnök.

Ha ebből az álomból felébrednek, akkor lehet valami. Ez így egyszerűen szó nincs rá, mekkora faszság.

A csudavideótokat is Mesterházy, meg a saját "kreatívjai" rendelték meg, nem egyeztették a saját jól fizetett spindoktorukkal, Werberrel sem. Mert Mesterházy ennyire széles látókörű, tehetséges, és mindenhez értő.

Na az ilyen buta dilettánsoktól mentsen meg az isten!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerintem beetették őket, hogy tablettaosztás lesz, vagy meg kell védeniük a Piktort!
Szánalmasok.
Ennyi debil bolsevik 1917-ben sem volt...
@komplikato:
Légyszíves pontos megszólítást alkalmazz!
Rogán Tonyó, volt gimnáziumi KISZ titkár elvtárs a pontos megszólítása.
@V-PORT: Kb. sehogy, kampány propaganda, nem tudtad?
Mindenki aki NEM NER KOMPATIBILIS, azaz nem Fidesz-KDNP nyalonc, az szemét Gyurcsány-Bajnai (így egyben szigorúan február óta!) bérence és pont.

Amúgy az E2014 meg a milla szvsz március 15-re tartogatja magát.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Szerintem beetették őket, hogy tablettaosztás lesz, ..."
Akkor én egy lépéssel előtted járok, mert én feltételeztem, hogy nem csak beetetés volt a tabletta osztás.
@Fabius:

Csak mondom, hogy Bokros elinflálta. Megindult ugyanis a tőkebeáramlás, ami erősen növelte a GDP-t, és mivel a GDP arányos államadósság az egy hányados, tökmindegy, hogy a számláló csökken, vagy a nevező nő.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kérlek, találj ki más szót a bolsevik helyett. Meg kell mondanom, hogy a bolsevik túl magas színvonalat képvisel hozzájuk képest.:D
@épészmérnök: Azért az is főben járó kreténség, hogy lemásoljuk 1:1-ben azt a pártot, amivel nézetkülönbségek miatt szakítunk. Aztán azt hisszük, hogy a névváltozás elég lesz...
Mondhatni politikai Darwin-díjasok...
Érdekes egy kampány lesz ez: egészen új elem az ellenszenves párt székházának elfoglalása. Ezt sokan felhívásnak fogják tekinteni - szép lesz, amikor minden párt székházánál foglalók és ellentüntetők csapnak össze. Mindenesetre a Fidesz, mint a váratlan helyzetekben mindig, most is rosszul reagál. Szerintem jobban tették volna, ha libamájas (!) kenyeret osztanak a gyerekeknek, és hadd tüntessenek...
@Sir Galahad: Azért vanilliáskarikát osztogatni az remek húzás volt. Önirónia? Nem hinném, mert olyanuk nincs.:D Hülyeség? Talán. A titkárnő csinált belőlük hülyét? Tuti.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt most nem értem.
A bajnai gárdisták(?) szarrá törtek egy ajtót, ami mellesleg 500 ezer forintos kárt jelent a phidess szerint. Ez milyen ajtó volt? A székház aszeptikus műtőként (is) üzemel netán?
Vagy esetleg a NASA kísérletezik titokban ottan, egy új szpészsattulba beépítendő klozett-ajtó kifejlesztésével, azér kerül ilyen sokkba?

Rohadt nyílászáró fetisiszták, szarnak ezek a népi-nemzeti ripityom bejáratokra. Antikerényista, komenistarevízionista csürhe, akik vissza akarják állítani a rákosi rendszer bejárati ajtajait, tele szálkával.
Annyukat, azt!
Érdekes, hogy a kutya se foglalkozik azzal, mi van az MSZP kampányfilmben, mindenki Öcsi bácsi özvegyével, Bartókékkal, meg az RTL Klubbal van elfoglalva.

Ez botrányosítás persze egyrészt jobb népszerűségnövelő, mintha Mesterházy személyesen veri szét ököllel a Föld felé tartó kisbolygót, másrészt ez a rettenetes RTL anyag lenyúlás össze se hasonlítható az Orbán kormány percenkénti teljesítményével.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábris, Gábris...
Hány ilyen hazugságod van még? :)

"Misetics fideszes kommentözön ellenére valójában sosem tevékenykedett Bajnai szervezetében, hanem az LMP, és a Kocsis Mátéval összetűzésbe került Város Mindenkié csoport aktivistájaként működött."
index.hu/belfold/2013/03/07/heves_utcai_vitakka_fajult_a_szekhazfoglalas/

Na, kezded kapisgálni? Menni fog egyedül az értelmezés, vagy segítsek még?
Vicces egy gyerek vagy, csak hát egyre komolytalanabb... :D
Ennyire ne légy narancsbolsi seggnyalonc, nem hiszem, hogy ennyire élvezed a szálkás nyelvet.
@Knósszosz:

Lehet annyit fizettek az ajtó üvegezéséért a múltkor---a közbegépnek :))))
Lehet ezért rúgták tökön a sünt:D
Tudjátok, hogy miért nem ég még a Fidesz székház? Mert nincs Túró Rudi a büfében. :)))))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja a vaníliás karika pont a Fidesz-KDNP kormány töketlenségének szimbóluma és pont azzal kínálta a srácokat,nem is értem miért nem fogadták el? :D
Mondjuk Selmecziékből simán kinézném, hogy valami vicces sütit akartak osztogatni, aztán elvitették volna a "narkósokat" ...

@Sir Galahad: Akarsz fogadni, hogy egyik párt székháznál se lennének idős emberek megvédelmezni?
(Na jó, a DK-t nem számítva ...)
Én meg biztos nem védeném egyik pártét sem. Amúgy se értem miért kell nekik közpénzen épület, vegyenek maguknak ....

Viszont vicces lesz amikor MSZP székházat foglal a Jobbik, közben az LMP kommandózik a Jobbik székházban és így tovább. :D
Arra a napra veszek sok pattogatott kukoricát vagy mogyorót.
@Fabius: Sztem nem nekem van szükségem vigaszra, és bíztatásra.. Azt hiszed, hogy az átlagember tisztában van a Budai meg Pesty féle ítéletekkel. Ugyanmár..Az egyszerű vidéki emberek előtt viszont remekül lehet az üggyel démonizálni Gordit a választások előtti utolsó időszakban.
@Knósszosz: Ajtó eltörése az az esemény volt amikor a biztonsági örök rárántották a srác lábára többször az ajtót? :D
És akkor a srác rongált?
"A Népszabadság riporterére támadtak a Fidesz-székháznál"

"Egy középkorú, testes férfi támadt a Népszabadság videoriporterére a Fidesz budapesti székházánál szervezett tüntetésen. Rángatta a ruháját, szidalmazta, megpróbálta kiverni kezéből a kamerát – írja a nol.hu.

"Rohadt tetves kommunista bérenc, mindjárt pofán váglak, hogy megesz a fene" – a cikk szerint ezt mondta a támadó a Lendvay utcában, a Fidesz székháza előtt. Fekete Norbert, a Népszabadság videoriportere a videoanyaghoz készített felvételeket tüntetőkről, ellentüntetőkről egyaránt. Ez nem tetszett az egyik Fidesz-védő ellentüntetőnek.

A férfi ki akarta verni a kamerát a riporter kezéből, de nem érte el, ezért a ruháját rángatta, lökdöste és szidalmazta. Pedig egy közterületen zajló tüntetés résztvevőjeként nem sérelmezheti, ha felvételek készülnek róla – emlékeztetnek a cikkben.

A férfit végül több semleges nézelődő állította le, egyre többen mondták neki, hogy viselkedése előbb-utóbb eléri a büntetőjogi kategóriát, végül otthagyta a Népszabadság munkatársát.

Senki sem sérült meg, a kamerát is sikerült megóvni – tették hozzá."

hvg.hu/itthon/20130307_nepszabadsag_riporterere_tamadt_tuntetes

Ezek az igazi, méltóságteljes és békés narancsbolsi csürhe tüntetők... Mi lenne, ha nem lennének méltóságteljesek? :(
@komplikato: Pont erre gondoltam én is. A székházfoglalás eredeti ötletnek tűnik, amíg el nem kezdik utánozni... én is veszek kukoricát :)
@DezInf:
@komplikato:
Nem kellene evvel viccelni!
Ezek komoly dolgok.
A nápolyiról tudtok valamit? Milyen ízesítésű volt? Citromos-kakaós?
Erről mérnem ír a rohatt bulvársajtó, meg a mocskos ATV honlapja??
A senatorasszony kedvessége az smafu?
Tessen mondani már nékem bugyuta tudatlannak: akkor mostan itten forradalom, meg ellenyforradalomfortyog üstöllésten eccerre? vagy mija lófash? és ki és mit és miért is akar? és hol van a nagy 2006-os hirtévés 56-os gyerekek ollé, emmár forradalom lánglelkű tudósíkosító?

én ollyan, de ollyan hülye vagyok.
A remény forradalom eccerü vóóót. Gyüttek ASZÉKLETEK, MEGA ZSILETTEK... OSZT LEBALTÁSZTÁK EGYMÁSTOT. ASZTÁN CSAUETTÁRS, MEG A RÉMLIAI KUTAKOTTMÁNYOK DOTTORINÁJA állt a falnál, oszt asztán meg de nen... és azután béke, vagy illesmi... ittenmeg????

,
@komplikato: Erre nem is gondoltam. Pedig simán kitellik tőlük.
@Knósszosz: Ez az! Fene aki megeszi! PEdig milyen aranyosan selypegte, hogy aranyoszak, menjünk közelebb....
@Knósszosz: vazze... az összes lábunkat lejártuk Nápolyban nápolyiért. Gondolod kaptunk? Freancokat. Itthon kellett megvenni kiskinaitoo occón, de legalább rajta volt, made in Mapoli. Hogy pekingi kacsa és száznapos tojás íze volt.... kit érdekelt:-)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Nyuggerek kint tüntetnek a tüntetés ellen?!"

Marhák tüntetnek a tüntetés ellen. Ezek a vén marhák fiatalon is marhák voltak. A nyuggerségnek ehhez köze nincsen. Kikérem a magam és a többi nyugger nevében.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
-Őméltósága most rendelt új szőnyeget a szalonba.
-Mi baja a régivel?
-Kissé viseltes, mert maga már kopottra kúszta.

Szia Csekk!
Érthető, nem?-:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"http://nol.hu/belfold/munkatarsunkra_tamadt_egy_ellentunteto"
a videón a támadás nem látható...

:D
@épészmérnök: az idiotizmus nem korfüggő... csak a demencia és az a kedves dottore... hogy is híítták... ja megvan Al Wertheim:-)
@Sir Galahad: "egészen új elem az ellenszenves párt székházának elfoglalása"

Felhívom szíves figyelmedet, hogy nem az ellenszenves párt székházát foglalták el, hanem a KORMÁNYPÁRTét. Ha érzed a különbséget.
mindamellett nekem egy kérésem volna (ha valaki a tüntetők közül olvassa, amit írok): egy informatikai beállítottságú egyed keresse meg már a bérelt vonal csatlakozási pontját, és kösse le, hogy kívülrőkl a rendszergazdák ne tudják basztatni a hálót. ezután nézzen körbe a benti hálózaton, köszönöm. (szerződések, meg ilyenek nagyon jól tudnak mutatni a wikileaks-en...)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " főben járó kreténség, hogy lemásoljuk 1:1-ben azt a pártot, amivel nézetkülönbségek miatt szakítunk. Aztán azt hisszük, hogy a névváltozás elég lesz..."

Kifejtenéd? Nem tudom, miről beszélsz.
"A nagydarab, morcos biztonsági ember Szabó „Szőke” Ferenc, akiről az ultrasliberi.hu korábban azt írta, hogy a férfi közismert egyes bűnözői körökben, a kilencvenes években például több, azóta már meggyilkolt alvilági vezetőnek is „dolgozott”. Állítólag részt vett az „Olasz” nevű illető kivégzésében, amiért több mint tíz évet töltött börtönben. Szabadulása után a Fradi Security alkalmazza, mint szurkolói koordinátort."

NO COMMENT.
@épészmérnök: és akkor most a kormány pártában marad? amúgy ez a gulyás egy rohatt gennyes alkat...
@épészmérnök: Szerintem arra gondol, hogy kigolyózták a gonosz MSZP-t majd ők lettek a legerősebb baloldali párt. :D
@Knósszosz:
Szerintem penészes ízesítésű. Cukrosnénitől amúgy sem szabad soha, semmit elfogadni! :))
húbazzz ez hányibroáfff gulyás valami ocsmányságot okád... rettentő... oooga konzekvensen próbálja észérvekkel győzködni... ez meg egy geribctelen angolna...
"Emberölés miatt tíz évet töltött börtönben a Fidesz-székházat védő egyik biztonsági őr - közölte a Hír24. A hvg.hu rendőrségi forrásai megerősítették, hogy a férfit korábban emberölésért ítélték el.

Többek közt a Ferencváros mérkőzésein dolgozó Fradi Security egyik prominens alakjával erősítette meg a tüntetők által részben elfoglalt Fidesz-székház védelmét a kormánypárt - írta a Hír24.

A székházat "védő" egyik "biztonsági őr" a Hír24 szerint Sz. Ferenc, akiről az ultrasliberi.hu korábban azt írta, hogy közismert egyes bűnözői körökben és több mint tíz évet töltött börtönben emberölés miatt. Ezt az információt a hvg.hu rendőrségi forrásai is megerősítették. Szabadulása után a Fradi Security alkalmazza, mint szurkolói koordinátort.

Az egyelőre rejtély, hogy Sz. Ferenc milyen minőségében "védi" a Fidesz-székházat, mert az épület elfoglalóinak kérdésére eddig a "biztonságiak" nem árulták el, hogy kinek a megbízásából érkeztek az épületbe."

Estére majd megjön a béközép is...
@gazoló: Jó kis mém lesz. Lehet belőle transzparens következő Békemenet ellenében. :D
@épészmérnök:
"Marhák tüntetnek a tüntetés ellen. "

Miért? Észak-Koreában is sok demonstráció van a hatalom mellett. Mi van akkor ha nálunk is így mennek a dolgok?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az én lányom meg ott van. Most már kezdek aggódni:((((
Mindeközben egy messzi-messzi országban az Óperenciás tengeren is túl:
www.egyutt2014.hu/bajnai_gordon_londonban_.html

Hány magyar él arra felé? 300.000? A földön az 5-ik legnagyobb magyar város. Valaki pont arra jár szavazókat gyűjteni. Érdekes taktika.
@épészmérnök: pimp. Rémlik? Kiválnak, de értékeik, programjuk ugyanaz.
@gazoló: visszavezetik az aktiv társadalomba, kapott munkát, most az miért baj, milyen más munkát adnál neki?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A finomfagyi kathigoría, az Caprin volt élvezetes.
A Grotta Azzurra bejárata olyan szűk volt, hogy a csónakos (Boli - khmmm...) rám feküdt, oszt majnem megaléltam a zannya valagát, de mivel nem vett észre mer negyven kilóval könnyebb voltam mint most, fizetett egy hatalmas gelatotot nekem, meg a muternak is.
Psszt!!-tácia volt, sose felejtem el, mer sose volt itt ilyen akkor.

Három évente nyugatra, fasza volt.
Most naponta, de sose.
Kurva életbe!
@Fabius: Fab! Ha nem tisztelnélek és nem tolerálnám legendás tolarenciád, mondanám: Dugd fel a Gulyás haverod a seggedbe!!!
Indok: Nézd meg az ATV-n néhány perce lezajlott Gulyás-Kálmán asszót. Ekkora geciszarházit még nem hordott magán a Föld... Eszemfaszom megáll... Béketűrő ember vagyok, de zet a gennyzsákot bedózerolnám a Dunába... mocsokszarházinemis tudom mi...
Bajnai Pártja a Centrum Párttal vagy a 2002es szdsz-szel játszhat egy súlycsoportban max, nemtom miben reménykedtek. Konkrétan vidéken az e14 is 0%-os. Amit nőtt az mszp-ből nőtte, amivel úgyis együtt szeretnének kormányozni.

Biztos a hideg rázza Orbánt úgy retteg.
@Knósszosz: Abszolút.:) Szeretjük a Csengetett Mylord-ot:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én elkapcsoltam időben:)
@épészmérnök: Nem kell cifrázni.:) Bánccsák a viktort:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egyébként meg miért csodálkozunk? 2006-ban nem a b-középet és környékét ("biztonsági őröket") használtak fel?
Most 2013-ban Debrecenben és Budapesten nem "foci szurkolókat" küldtek a diákokra, hogy megfélemlítsék őket?
Most jött el az ideje, hogy egy gyilkost is bevessenek.
Hát....
Ezzel az MSZP videó elemzéssel szerintem nagyon mellélőttél, Fabius!
Nemhogy önmagukat rúgták volna tökön a szocik, hanem pont a fityisz rúgta, és rúgja azóta is folyamatosan tökön magát azzal, hogy lassan már minden, a videóban szereplő pixel tiltakozik ellene!! :DDD

Nézd meg most, most 140 ezernél tart a számláló:
www.youtube.com/watch?v=BtjQWYid65k

És minél többen tiltakoznak ellene, minél többen beszélnek róla, minél több blog ír róla, annál többen fogják megnézni!
Már csak azért is, hogy mitől rettentek meg ennyire fityiszék! :DDDD
@Fabius: Egyébként sem a Budai, sem pedig a Pesty féle ítélet nem jogerős. Budainál még hátravan a másodfok, Pesty esetében pedig a másodfok új eljárás lefolytatására kötelezte az elsőfokot..
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
:))) Hőőőő... Ezek után érdemes lesz visszanézni! Vagy ne idegeljem magam???
@Felebarát:

Töltött táras géppisztollyal a háta mögött lebontatnám vele a fradi stadiont!!!
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Most mennek kampányolni Londonba, ott van annyi szavazó magában, ha nem több, mint amennyien összesen pl. a Jobbikra szavaztak.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Belenéztünk.Eszünkbe jutott az édesanyja....
Tutira nem ezt akarta....
Mármint az anyja.
@Mariann19:

okos vagy. szeretni valóan okos. +10
de hát ezt mindig is tudtam.
mindig jó a meglátásod.
@aritus:
Szép is ez - a bűnözői körök ma a kormánypárt oltalmában melóznak, állami megrendeléseket teljesítenek és az állam pénzeli őket.
MAFFIAORSZÁG!
Köztörvényesek vannak kormányon.

hvg.hu/velemeny.publicisztika/20130305_Rosszabbul_elunk_mint_Habony_Arpad
Ezt a tüntetést mindenesetre elég bénán kezeli.

Addig kellett volna pofáncsapni ott a gyerekeket, amíg tízen voltak, elvégre magánterület.

Most, hogy már szinte az USA nagykövet is ott van, baszhatják.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ugyanaz? Valóban, picike a különbség. Csak annyi, mint egy fiúbaba meg egy lánybaba között. Mégis...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tőle???
Semmit, semmikor!
Mérgezett.
Soberetnorbertet meg most éppen... nem bántom mert az MR vizsgálat nem tanált kálciumot a szervezetében... oszt szívbeteg is, de menjen a francba!
Mi az a Norbi ápdét olivaolaj??
Mit vesz ki belőle, hogy egészségesebb legyen, vagy mit tesz hozzá?
Ez egy szarházi tetű, aki hülyének néz minden mediterrán népséget, akik a Földközi tenger medencéje körül élnek.

Norbi mangalica olivaolaj, mínusz káros telítetlen kártékony zsírsavak by rékafújabelemjönki?
Vagy mi az apja fasza?

Még ő mondja, hogy aki fikázza őt, abból csak az irigység beszél. Aki hisz neki, kóstolja meg az ananász ízesítésű tejsavó italát...
Az élmény egy életen át fogja kísérteni.
@Knósszosz: jóvanna ne pisztálgiázz, hogy milyen nagykaland volt lelencként rövidnadrágos bolhairtottként Rákosi pajtás kegyeként az OKP cseregyerekeként Capriba kijutnod és nyalni. Gondoltam, hogy vézna csávó voltál, így a minusz 40 kiló nem lepett meg, a mostani duci 50 kilódhoz képest. Még mindég túl jól tart a Népjólét Kormánya:-) Úgyhogy húzd meg magad, és nyalogasd a mai napra kiutalt salátalevelet és ne zúgolódj:-)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Újabb erkélyt foglaltak el a Fidesz-székházban

Rázárták a kapukat a Lendvay utcai székházat megostromló tüntetőkre. Megjelentek a Fideszt védő nyugdíjasok, de nyolckor megérkeznek a foglalókat erősítő Hahások is. Az épületet rendőrsorfal védi

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F03%2F07%2Fheves_utcai_vitakka_fajult_a_szekhazfoglalas%2F
@Fejesrob: Szeva tökömöccse!Látom te ma mindenhol szolgálatban vagy!:))
@komplikato: Hát Budapesten is összehozott már Gordon egyszer 200 embert, lehet hogy annyi Londonban is meglesz, bár nem valószínü. Mindenesetre nagy a baj, ha oda megy kampányolni.

Itt meg még nagyobb:

''A Komáromi Szalon következő estjén, március 13-án Boldoghy Olivér, a Fontos vagy! mozgalom aktivistája és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a kettős állampolgárságról tart vitaestet.
A találkozóra, mely Komáromban, a RÉV-Magyar Kultúra Házában (Tiszti Pavilon) lesz március 13-án, szerdán 18.00 órától, minden érdeklődőt várnak.''

Itt voltam kb. 100 ember fér be egyáltalán.
@Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP:
Ja, azt lehagytam, hogy; minél többször mondják el a Kossuth rádió híreiben... LoL! Ez tetszett a legjobban! :DDDD
@épészmérnök:
Annyi esze van Mesterházynak, hogy amiről a többiek nem tudnak, azt nem tudják előre kidumálni. Okos ember a Gyurcsány kárán tanul.
Egyébként 200 ezer felett jár a videó megtekintése, azt hiszed lenne ennyi a fideszes reklám nélkül?
@épészmérnök: Valóban annyi lenne? Nem hiszem. Ugyanazt az álzöldséget, ugyanazokat az elveket képviselik. Csak más név alatt. Saját bevallásuk szerint. Máris hantáznak?!
@Fejesrob: De nagyon drukkolsz a fostalicska Tákolmányért. Úgy is megszavazzák a gombnyomogató droidok, nem kell fosni. :D

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Hogy jön ide Gyurcsány?
Csak felhívtam rá a figyelmet, hogy van Londonban pár százezer emberke, aki nem azért ment el, mert olyan marha jól mennek itt a dolgok és biztosan nem a Fidesz-KDNP-re fognak szavazni. Most a kérdés az, hogy Gordonon kívül más nem jár arra (mondjuk Vona), akkor kire fog szavazni ezek egy jelentős része?

Ha már a töketlen kampányról szól a poszt ugye.

Én speciel nem tudom kire szavazok vagy szavaznék, de elég biztos vagyok benne kire nem. Meg abban, biztosan szavazok.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia! Most olvasom itt a tüntetés véleményezését.
Már látom a holnapi egész napos szlogen áradatot.
Törvényellenes a tüntetés, mert magánterületet foglaltak el.
A Fidesz székház az öt tulajdonformából melyikbe tartozik?
Ez már KONSTANS "KIAKADÁS KORMÁNYA" ?

Székházfoglalás: kiakadt a külügy az Amnesty miatt
hvg.hu/itthon/20130307_Szekhazfoglalas_kiakadt_a_kulugy_az_Amnes
@Mariann19: állami támogatásból megvett sikkasztott ingatlan mint magántulajdon? a Fidesz minr magánszemély? Nemasszmá... Akkor a Parlament is az:-)
"A Külügyminisztérium "értetlenül áll az előtt a tény előtt", hogy az Amnesty International támogatja azt a csoportosulást, amely "civil szervezetként meghatározva magát, de pártpolitikai érdekeket szolgálva" csütörtökön betört a Fidesz székházába - írta közleményében a külügyi tárca. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) is elítélte a székházfoglalást. Az Amnesty viszont állítja, nincs közük az eseményekhez."
@sánta vas:
Remek! Bajnai terhére írnak összesen 1-9 libás öngyilkosságot (forrása válogatja) Ennyit Orbán 1 hét alatt is produkál:
magát szíven szúró rokkant a TB irodán, anya-fia öngyilkosság a vonat alatt, fejest ugró kilakoltatott, stb.
Plakát: balra Bajnai és 1-9 kereszt - jobbra Orbán és csak kereszt kereszt, kereszt - a lap aljáig.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Én asszem, nem lenne életed lekkelemeseb élménye, ha mostan tanálkoznál velem.
Rosszindulatú és átkeresztelkedett izé vagy!!
Ilyeneket 75-be láttam a Lővérekbe/Lőverekbe - ahogy teccik, a fákon ugrálni, de azok nem tagatták meg a származásukat.

Neszójjábe, jó!
Csak éppen elgondolkodtam... ezelőtt 25 évvel, kuka és néma csen és legfeljebb suttogó propaganda a Batthány mécseses eseményekről. Az elvtársak leragadtak aKKOR, LÁTSZIK NEM VOLT MOSTANSÁG kisz TOVÁBBKÉPZÉS... aZ INTERNET KORÁBAN ekkora baki... égés. Persze ott van a 8 millió neminternethasználó...
@Knósszosz: Jóvanna. Amúgy a W5 vagy mi meg a trisó maximálissan bevált... Egy látens Gürossz liutalva:-)
@kekex: Fut a csiga az erdőben, és összetalálkozik a medvével. A medve megkérdezi:
- Miért futsz csiga?
- Te még nem hallottad? Kitört a komunizmus az erdőben! Nekem van házam, a feleségemnek van háza és a gyerekeinknek van háza. Gyorsan elmegyek mielött mindenünk elveszik!
Erre a medve is elkezd futni. Futásközben találkozik a rókával. A róka megkérdezi:
- Miért futsz medve?
- Te még nem hallottad? Kitört a komunizmus az erdőben! Nekem van bundám, a feleségemnek van bundája és a gyerekeinknek is van bundája. Gyorsan elmegyek mielött mindenünk elveszik!
Erre a róka is elkezd futni. Egyszer csak megáll. Gondolja magában:
- Várjunk csak! Vörös is vagyok, sunyi is vagyok... inkább beállok a pártba!
@komplikato: Ja, nekem nincs is semmi bajom vele, de amit írtam, az most független az alkotmánytól.

Ez egy hecckampány.

Ha annak idején a Jobbik megtámadja az MSZP székházat, biztos nem az lett volna, hogy lazák vagyunk fiatalok és demokratikusak

Csak ültek és már azért fújták, gumibotozták őket a demokraták.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Én is láttam Gulyást.
Mit ne mondjak, legendás higgadtságomnak most nyoma sincs. Micsoda egy elvtelen alak.
Figyelted az utolsó válaszát? Nem halasszák el a tervezett hétfői parlamenti döntést. Dafke!
@Knósszosz: Nem tudom mi lehetett de én rettegek a gárdáktól, még a Bajnai féléktől is. :)
@Fejesrob: Egyetértek. A libsifiókákkal úgy bánnak mint a hímestojással. Ha ők ülnek békésen az más mintha egy gárdista ül a füvön ugyanúgy békésen. :)
@komplikato: Szó nincs róla hogy azok az emberkék 2010 után mentek el. Attól meg nem tartok hogy nagy arányban fognak egyáltalán szavazni...:)

Mert ebben a nyilvánvalóan lehetetlen esetben hogy Bajnaira szavaz az összes londoni és ő megnyeri a választást akkor mi lesz? 3xosára nő a magyar pultos bére és hazaköltözik?

Vagy hogy? A diktatúra kínzásai elől menekültek oda?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"nem tudom elégszer linkelni, amíg itt agyaltok a gazdasággal, addig ez az agyament megcsinálja ugyan azt amit a PM-ben anno, és vége mindennek itt is:"

azt ne mondd, hogy ezen most meglepődtél....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a cím zseniális, majd elolvasom, lehet, hogy a tartalom már gyengébb:)))
Milyen kár, hogy FAB 2009-ben még nem blogolt. Biztos rittyentett volna a füvön üldögélő gérdisták védelmében egy posztot. Főleg, hogy azóta a legfelsőbb bíróság is megállapította, hogy jogellenes volt a békés gárdisták és civilek demonstrációjának brutális feloszlatása.

indavideo.hu/video/Budapest__20111121_Jogellenes_2009_julius_4-i_Erzsebet_teri_Magyar_Garda_feloszlatasa
No csak erősítés?

"Kb 500-an tartunk az alkotmánybíróság felé, 20 perc múlva az Oktogonnál, 50 perc múlva a Deákon csatlakozzatok!"
@jaegtoer: Nem vagyok egy nagy ász, csupán egy szemlélődő állampolgár.
Nagyon köszönöm a kedves szavakat, bizony jól esnek, ez nem tagadható.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Imádom a repülést, szeretek olyanokkal értekezni a témáról, akiket szintén elkapott a mákony.
De az ilyen megjegyzéseket nem tudom archiválni még tőlük sem:
"A libsifiókákkal úgy bánnak mint a hímestojással. Ha ők ülnek békésen az más mintha egy gárdista ül a füvön ugyanúgy békésen. :)"

Nem anyáztam, nem minősítettem, de az interceptorok világán kívül van más is, amihez ragaszkodom.
Érted te, csak én nem téged.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Saccolok, 340.000-en laknak ott ha jól tévedek egy cikkből, ebből kb. a harmada bizony a randa 8 évben menekült oda. Na de komolyan, ki állítaná, hogy az a 8 év olyan jó volt? Hiszen mindenki bizakodott amikor elhúztak a fenébe, nem?

De már nem bizakodnak! Okkal.
@épészmérnök: Köszi, ezt olyan szépen és pontosan fogalmaztad meg.
@Mariann19: ezen borult el az agyam... Te finoman fogalmaztál. Abban a mondatban az elmúlt 2,5 év totálisan benne volt. Így magyart és mindegy milyen pártállású, szembeköni még nem láttam... ez egy gerinctelengeci...télleg fáravaló... és KO-nak is nagyjából elszakadt a cérna... nagy önuralommal nem köpte le... pedig láthatóan, kéjesen megtette volna, még úgy is, hogy nem úrinősen, előtte megszívja az orrát...
@Myrath:
"Ezért kell két kulcs, hogy a szalagmelós többet tudjon hazavinni, és ember módjára élhessen a béréből"

A szalagmelós nem azért tud többet hazavinni mert két kulcs van, hanem vagy azért mert az ő bérét, illetve bérköltségét esetleg majd kisebb elvonás terheli. Vagy pedig azért, mert beindulnak a beruházások egyre több új munkahely lesz és százezrével keresik a szalagmelősokat.

A második kulcs persze kiválthatja a leglacsonyabb béreket terhelő elvonások csökkentését, de ha nem indull be a növekedés akkor ez korai öröm lesz :)
Egy klasszikus faszagányos, progresszív, többkulcsos adórendszer annyira hiányzik a szétvert magyar gazdaságnak, mint a félvak koldus hátára egy púp.
@Knósszosz: naugyi... mer mink démoszfallokraták! tartsunk össze zejuszra mondom:-)
@Mariann19:
S'akkor három napja nem is csatlakoztam...
Mást nem mondok, mert vannak itt aljasok, akik...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez egy egész jó meghatározás a cÖF-re!
"civil szervezetként meghatározva magát, de pártpolitikai érdekeket szolgálva" Smittelendő.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Lehet jönni az unom a libázós lemezzel csak ez a kampányban nem lesz elég. Főleg, hogy elég sok más kérdés is felvetődik majd.

Egyébként nekem annyi épp elég vele kapcsolatban, hogy Fletó ilyen-olyan minisztere majd pedig a szocik hatalmának nyögvenyelős meghosszabbítója volt."

Értelmes ember gyanánt, tanulj meg végre értelmezve olvasni.

Nem a kampányról beszéltem és pontosan tudom, hogy a "libázás" napirendi pont lesz, e tekintetben messze nem értek egyet Fabiusszal, aki szerint nem.
Pedig, de, az lesz.

Amit neked írtam, az ARRÓL szólt, hogy ostobaságokat írsz és fogalmad sincs, hogy mi van a háttérben.
Csupán arra az első pontra reagáltam, amit te Bajnai sározására vetettél listád elejére.
Ha a BZrt. fizetésképtelenné válik, akkor azért nem az AZrt. vezérigazgatója felel, még akkor sem, ha BZrt. az AZrt. tulajdonában van.

A kettő ugyanis két külön jogi személy, külön menedzsmenttel, boarddal és FB-vel.

Az pedig, hogy Bajnai Fletó embere volt?
És?
Belátom, Bajnai nem az ideális fickó az ország élére, de állítom és ezt bárki előtt vállalom, 1990 óta a legjobb miniszterelnök lenne.
Nem az ideális, de a legjobb.

Mostani szituációban olyan fickó kell, aki konszolidálni tudja az országot, aki végre emberi hangot üt meg, nem pofonokat és sallerokat oszt, aki kivezeti ezt a társadalmat a posványból. Erre a mostani állapot és jelöltek számbavétele mellett Bajnai a legalkalmasabb.
Ismétlem: nem az ideális ember, de a lehető legjobb.

Másrészt, miután sem fidesz, sem pedig szoci szavazó nem vagyok, és meglehetősen kritikusan szemléltem/szemlélem mindkét volt KISZ titkár (értsd: Orbán és Gyurcsány) működését, kellő objektivitással meg tudom ítélni, hogy melyikük jobb: Gyurcsány.

Öszöd után, ha nincs a gyáva, semmirekellő és balfütykös mszp-tagság, továbbá nincs a mindennek keresztbe tevő fidesz, akkor Gyurcsány tudta volna kezelni a helyzetet, úrrá tudott volna lenni a gondokon.

Most nem tartanánk itt és pl. nem egy félnótás lenne az MNB élén.
Ismétlem, messze nem vagyok Gyurcsány hívő.
Meg semmilyen hívő se.
@zajos1:
Igazán kedves, csak nem értem, miért pont NEKEM?
@quendelapo: Megy mindenhol a vita az egy kulcsos vagy a progresszív adó igazságos. Nyilván egyik SE. A kérdés az, hogy ha a prosperáló ( és kevésbé prosperáló) országok 95%-ban progresszív az adózás, akkor mi vagyunk olyan gazdagok és tehetősek, hogy nálunk egy lyukas omladozó költségvetéssel ne legyen?
Persze lehet Oroszországra hivatkozni, de mi nem vagyunk Oroszország, éppen annyira mint Izland vagy Argentína se vagyunk. Viszont mit szólnának egy brutális japán rendszerhez az ellenzői? mert az tényleg gáz lenne ...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Már megint felhabzottál, Kvín. Nem elegáns.
@De hol van Columbo felesége?: Megtisztelsz hosszú válaszoddal, de én Bajnait ugyanúgy a múlt emberének látom, mint az eddigieket.

Személyében csak újra lesz csomagolva ami eddig is zajlott az elmúlt 22 évben. Igazi sorskérdéseinket nem is tudja, de nem is igazán akarja megoldani.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Igazán érdemes lenne munkásőr gúnyába beöltözni, és csak leülni, várva a fejleményeket. :-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pedig igazán összevethetnéd, hogy ugyanolyan békésen tüntetőket hogy kezelt az egyik és hogy a másik rendőrség.
@kekex: Itt a bírósági eljárásokról volt szó, amelyek egyikében sincs jogerős ítélet jelenleg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra, és csááá, kiverted a biztosítékomat
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Gargalizálok.
Nem úgy...:-)
Elkaptam ezt a szart, már majdnem olyan gusztustalan látvány vagyok duda orral, mint a semnatore asszony rongyolódó bőrrel kikászálódó múmiája a szolárium alól.

Kúrálom magam, de csak krákoghok, folyik a taknyom, ilyesmi.
Szuicid haljamaim vannak ma este, szóval belenézek a feketegyörgy életmű kiállításába, hadd ne szenvedjek.
Ha meg kell dögleni, legyen gyors, mint az állatorvosnál az altatás.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Abban a szópárbajban érez az ember dühöt, amikor arról van szó, hogy az Alkotmány közmegegyezésen módosult-e, vagy csak a Fidesz döntése alapján változott. Természetesen huszonhatszor is elmondta Gulyás, hogy a "parlamenti képviseleti demokrácia" miatt igenis van közmegegyezés. Mindenki tudja, hogy teljesen önkényes a döntések mechanizmusa.
Igenám, de az Alkotmánynak van egy ugyanilyen lényeges kritériuma, az elfogadottság.
Na, emiatt van a tüntetés!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mi lenne, ha nem lennél béketűrő ember?
Ja, jósötétet mindegykinek! Történt valami lényeges?
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Tudatom veled, hogy a mi családunk már gyűjti a pénzt az útiköltségre, pedig sokezer kilométert kell utaznunk, és nincs easyjet errefele.

Nem, nem a fideszre fogunk szavazni. És a jobbikra sem.
"Az Index információi szerint a Lendvay utcai székház elfoglalását az akcióban résztvevő társaság valójában csak egy nagyobb méretű szombati alkotmányvédő demonstráció promóciójának szánta. Az Alkotmány nem játék! mottójú tiltakozó megmozdulás szombatra van betervezve az Alkotmány utcába a parlament elé.

A mai akcióval, és többek között a Fidesz-székházra kifüggesztett Alkotmány nem játék! feliratú molinóval erre akarták felhívni a figyelmet. A szervezők viszont arra számítottak, hogy gyors és kemény rendőrségi fellépés befejezett házfoglalással kerülnek majd be a hírekbe. A rendőrség azonban nem lépett közbe, egyetlen tüntetőt állítottak elő csupán, így felborult az eredeti terv."
@De hol van Columbo felesége?:
Röviden Bajnai olyan, mint a demokrácia Churchill meghatározásában: Rettenetes, de mellette szól, hogy az összes többi, akit ismerünk, még nála is rettenetesebb.
@Knósszosz: Szia! Te is beteg vagy? Szív is szenved. Gyógyuljál, és ne akarjál még az Örök Vadászmezőkre távozni, maradj csak itt jó indiánként, és hegyezd a nyilaidat.
Harcos vagy, nem?
@épészmérnök: Te és a többi 20 a blogról így gondolja. Kit is érdekel?
@sánta vas:
És akkor most ez a hsz a vicc, vagy a csigás?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Te vagy a Nyár."
Milyen aranyos vagy. Ez már a holnapi Nőnapi ajándék? Lesz "napi adag" is?
@Mariann19: volt reggel, in kognitó, keress utána:-) Olyan 8 körül, szőlőbányász vitafórum környékén:-)
@Mariann19: Még mindig jobb, mintha lenyálazott volna, nem? Holnap azért kedvesebb leszek, most közgyűlésről jövök!:-)
@Knósszosz: ne nyafogj... 3 hete 2 hétig tartott. az utolsó két nap, hígfosás. Készülj! :)))
@komplikato:
Az igazság az égben lakozik.
Az a kérdés, hogy az egykulcsos, a kétkulcsos vagy a progresszív a jó megoldás a jelenlegi gazdasági környezetben?
A szlovák és lengyel gazdaság 40 százalékot nőtt 2005 óta, mi meg itt helyben topogunk - ha nem éppen visszafelé megyünk. Mindkét országban gyakorlatilag egykulcsos adó van már tíz éve. Bankadó, telefonadó, energiaadó és egyéb ilyen külanadók viszont nincsenek. Igaz a nyugdíjrendszerük és a családtámogatási rendszerük sem olyan bőkezű - vagy inkább pazarló! - mint a mienk.
Nem tudom, hogy igazságos az egykulcsos vagy nem igazságos - szerintem ennek a kérdésnek így nincs is értelme, abban viszont biztos vagyok, hogy a visszatérés egy klasszikus progresszív rendszerre nem jelentene kiutat a gazdaság számára. Szerintem egyébként politikailag sem lenne kifizetődő.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem én vertem ki a biztosítékodat, hanem a nyilvánvaló igazság.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): hááát lehet, de a fidesz ennyi rosszulétet nem ér. Inkább influenzára saccolok, ammeg majsdnem pártsemleges, igaz a jóltáplált, böfiző fideszjóljártaknak kisebb a sansza a fertőzésre, mint a szalámivéget zabáló, kukázó, metrózó többségnek.
@quendelapo: Bankadó biztosan van Szlovákiában, meg fele államadósság+gyenge szocháló.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"In kognito" Nekem küldted? Megkeresem és előre is köszi.
@Mariann19: mongyuk, innen:

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.07. 07:43:12
@szőlőbányász: csak mondanám, néhány fotóm elég érdekes helyeken tűnt fel. mondjuk egy londoni ügyvédi iroda, a londoni Naval klub, egy angol profi fotós portfóliójában, mint saját kép, az orosz-ukrány-bolgár utazási irodák tömkelegéről már nem is szólok. A feltett képek weblapján egyébként világosan ott van a jogfenntartó nyilatkozatom:-)
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Ellentétben kishazánkkal, ahol az erős forint erős szociális hálóval párosodik, ugye?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): na jó, kegyetlen leszek. Te beledöglesz, ezek meg virulnak, mint a tökvirág:-)Nekik jár a Honvéd, meg a Kútvölgyi, a családodnak meg a proszektura. Megnyugodtál?
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Bankadó sokflé van, de tizede az itteninek, a szlovák szociális háló nem sokkal gyengébb, mint az európai átlag, de a kifizetett összegek arányosan kisebbek. Azt nem látom, hogy a lineáris - progresszív adózást az államadósság hogyan befolyásolja?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Lakógyűlés volt? Vagy az, amire gondolok?
Holnap legyél tényleg kedves, tegyél félre minden ellenérzést, nehogy elrontsd a napomat!
Valaki, aki ért hozzá, tegye már fel az utolsó két percet a Gulyás_Kálmánból a Yutubbra, oszt küggye el Fabnak, hagy zokogjon:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hiszek a lélekvándorlásban, visszatérek, I will coming back, szőke Lola képiben, hogy ily est geszti hesselek!:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): hűha... egy erős forint párosodik a szociális hálóval... belegondoltam az utódokba:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Hát a szocháló tényleg erős, tekintve hogy 4 ember dolgozik és 2 adózik 10ből, de legalább el is vagyunk adósodva.
@kekex:

Értem a párhuzamot, de nem teljesen.

Bajnai kultúrember, rettenetesnek nem nevezném; egy olyan valaki, akiben megvan a képesség, hogy konszoliodálja ezt az országot.
Ismétlem, benne látom a képességet.

A többit inkább hagyjuk, mind leszerepelt már. Mesterházy kezében még nem volt gyeplő, de az övében inkább ne is legyen.

Szóval Bajnai: ellene szól, hogy köze van a múlthoz. Nem ő az optimális megoldás.

De ha bárkinek jobb ötlete van, nosza, rajta.

Megjegyzem, Bajnai nem is fog nyerni. Ahogy most áll, Orbán fog nyerni. Masszív és behozhatatlannak tűnő előnye van.
@Mariann19: Lakúgyűlés, heveny anyázással egybekötve, mint a T.házban..ha megvárod, eléveszem a kedvesebbik felem, hidd el, megéri!:-)
@quendelapo: Az államadósság magát az adózást befolyásolja, méghozzá alapvetően.

Mo. éves kamatktge 1000 mrd, szja bevétele 1500 mrd. Tehát ha tőkét is törlsztünk akor minden egyes szja forint minden embertől adósságra megy. Ebből nem lesz út, híd, oskola, kórház, vállalkozások támogatása.
@Mariann19:
Még nincs szándékomban fűbe harapni, nem-nem!
Anyámnak sok puszit küld a fia (ha beszélsz vele tolmácsojjad!), s mint a hiányát pótló jelenségnek, neked is!

Ezt most nagyon beszívtam.
Fél óra és szét leszek szedve-:))
Leszarom, puszi nektek!
@Knósszosz: Nem köll ehhez annyi, ma nem lesz tálas börek, vagymi..de megértelek, a szeretethijány sok mindenre ráve(i)szi a férfiembört..:-P
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: elolvastam, nagyon jó, különösen az, amit 2008-ban írt (a szövegben linkelve van), azon hangosan röhögtem, mert magam is átéltem az ott leírtakat. Valójában sírni való, de szerintem mostanra jobb lett a helyzet, már nem életveszély a zebrán átkelni:)))
Kordonbontás, tv székház roham, fidesz székház foglalás egyre megy!
Ha nekik sikerült balhéval nyerni, hát hajrá!
Most kérünk minden jó érzésű, jobb Magyarországot váró embert, hogy tegyen meg mindent az orbáni diktatúra eltakarításárért!
Csak az összefogás segít! A módszerekben ne válogass, a fidesz sem tette és hatalomra jutott!
Aljas fidesz banda és birkamenet, NE közpénzből szidd a magyar polgárokat! (Gyurcsány -Bajnai)
@De hol van Columbo felesége?:
Az úttörő nem fog nyerni, ezt gondolom én is.
Sajnos... ezt hozzá kell tennem.

De mégis Bajnai az a faszi, akinek oda adom az ikszemet ha arra kerül a sor, mert egyedül őt látom alternatívának, a nagybüdös százharminc fős tömeget tömörítő majdminyerünk gittegyleteteken túl.

Ha Bajnai nem lesz komoly tényező a 14-es kormányváltás okán, az nem az ő hibája lesz.
A töketlen szarháziak kudarca lesz, akik képtelelenek felmérni a valós erőviszonyokat a mai napig. Persze nem rájuk száll ez vissza, hanem Bajnaira. Ő nem nyert, nem ők.

Tele van... és lassan egyre telibb.
@komplikato: Na ettől a szövegtől hánytam, menjen a fenébe az index. Innen látszik, hogy miért is lépett le Új Péter, Mészáros Zsófi, stb.
Szóval ez semmi más nem volt, csak egy manipuláció, alá fidesz, alá mszp? Gusztustalan az index.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Megtaláltam, maga a gyönyörűség, mind a három.
Ez előfordulhat, hogy a Te gondozásodban lévő képek úgy jelenjenek meg, mintha az aktuális megjelentetőké lennének? Jól értem?
Ilyenkor mi a teendő?
Matolcsy megkezdte a fejcseréket
Ma van az első munkanapja, de már a hét elején listák készültek a jegybankban. Szakácsot is vitt?

A saját fejével kellett volna kezdeni.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Jó, várok a rokonszenves megnyilvánulásodra, bár
eddig nem panaszkodhatom. Tudod fokozni?
@Mariann19: Hát úgy. De van ott több is. Teendő meg nincs, mert nem akarom. Ha tovább nézed, van több is, és ott a kérdésre a válasz is,
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Komolyan meghatja az embert, hogy vannak olyan igaz barátai ismeretlenül is, akikre számíthat.
Ez jól esett!-:)))

Tálasböreket meg tálaljon neked a harapós ló, jó?
@Mariann19: Tudom, de nem most. Főzni tanulok ugyanis..ez most pozitív megnyilvánulás, nem?:-)
@Knósszosz: Jó, az üzenetet továbbítom.
Miért leszel szétszedve?
Gyógyuljál meg minél hamarabb, valami hatásos kúrát találj ki magadnak.
@Mariann19: Ja, és nem gondozott, hanem csinált. Nem mindegy:-) A gondozás általában a csinálást követi:-)
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
A kamatköltség 1000 milliárd körüli és az sja bevétel tényleg 1.500 md, viszont a költségvetés teljes bevétele 10.000 milliárd fölött van. Tehát a kamatokat nem csak szja-ból kell fizetni. Az adósságnak a GDP növekedésével kellene csökkennie, nem pedig törlesztéssel.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Ha tovább nézed, van ott több is."
8.01-nél láttam, és előtte egyet. Visszamegyek gyönyörködni kicsit később.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jut eszembe... Ennyire aggódtál értük?
Csak nem?
Mármint kedvenc narancsbolsijaidért...

"Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mi most itt a szabadság nevében állunk. Egy nagy elnök egyszer azt mondta: a nyugati szabadság és demokrácia azon a hiten alapul, hogy az ember Isten gyermeke, az érték alapköve, és minden társadalom csoport és állam az ő javát szolgálva létezhet csak. Azon kormány hatalmát is korlátozni kell a saját népe elleni tettekkel szemben, amely az emberek jóváhagyásával kormányoz. Egyetlen kormány sem korlátozhatja a vallás gyakorlásának jogát, a biztonságos otthonhoz való jogot, sem magas, sem alacsony rangú hivatalnokok nem okozhatnak fájdalmat, és nem róhatnak ki büntetéseket önkényesen, nem korlátozhatják a tanuláshoz, a munkához, és általában a lehetőségekhez való jogunkat, mert csak így lehetnek az emberek azok, amivé lenni képesek. Ez minden nyugati társadalom szent joga. Ezek az alapvető különbségek a diktatúrák és közöttünk, ahogy egykor ez volt a különbség Athén és Perzsia között.

Orbán Viktor 2007. 04.11"

Perzsia, Perzsia? Honnan is ismerős? :)
@Mariann19:
Lemaradtam Olgácska mai showjáról, még a végén ATV-t fogok nézni?
Holnap fenn lesz az ATV oldalán a mai riportja - jól tudom? :D
@Mariann19: oks.. asszem az angol profilopósfotós az utolsó, a Lloyd biztosítóval:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bazmeg, te is csak elkeserítessz.
Mondd, hogy punci, vagy mittomén...
De ne azt, hogy szarfika és mégszarabblesz.
Mán tenmagad is beálltál a pesz imisták sorozattyába? Akkor csak lájkold Imit, kerémnyinek mostanság elég sok baja van.

Sajnos nem az, amit kívánok neki, igen nagy diszteletel...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Persze.
A HVG-n volt ma este kemény trollinvázió. Lemaradtok minden jóról.
Trollocska keményen fenyegetőzött, olyan igazi szép Lenin-fiús stílusban, elviszünk, meg hasonlók... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én hónapok óta azt teszem, és nem bántam meg..a betelefonálós műsor és a 700-as klub kivételével, azoktól hányok tán..najó, az Eurosport és a Digisport meg az akármilyensport után azért..
@Knósszosz: különben is... csak egy röpke örökkévalóság... és lőn: Fel! Támadás!:-)
@Mariann19:
"Miért leszel szétszedve?"
Csak figyelj...
Jó éjt, lassan megyek dögleni.

(ja, nyal-nyelv kombó by Boli, nekem czímezve)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A tárkony igen fontos fűszer az erdélyi konyhaművészetben.
Nem csak ott, én itten is szívesen használom.
Óvatos bánásmódot követel a használata, mert a sok, az nagyon sok.
Művészet eltalálni az ideális mennyiséget, viszont ha sikeredik, az olyan gasztronómiai élmény egy borsos tokány esetében, hogy mmmhhhmmhhhhhh...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Phűű... mostan már nem fogok forgolónni álmomba, kössz!!-:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Úgy vélem, mostanmár Boli reagálását meg se köll várnom!-:))
A nyelvemre ő szok utalást tenni, de ez ma részedről hamarabb meg történt!
Jut eszembe... :)

"Az Európa Liga nyolcaddöntőjében a Chelsea tizenegyesgóllal kapott ki Bukarestben, a Steauától. A románok az előző körben a holland Ajaxot verték (2-0), most egy másik BL-győztest múltak felül kapott gól nélkül.

A Chelsea szenvedett,..."

sportgeza.hu/futball/2013/03/07/bukarestben_is_nagyot_egett_a_chelsea/
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "Főzni tanulok ugyanis."
Elég későn kezded. Mi adta az ihletet erre a prózai önképzésre?
@Mariann19: Pozitívan szemlélem a világot..a következő életemben nem szeretném elölről kezdeni!:-) ..ha h(m)á turul is lehessen!:-D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Megint beletenyereltem egy rosszul alkalmazott kifejezésbe. "Gondozás." Hát persze, hogy utólagos. Bocsi.
Látom, azért a késő esti órákban is milyen éber vagy és kipihent.
Hja, aki nem hajtja le magát az egész napi robotban...
@Mariann19:
Ugye?? Itt lóbálja a seggét egész nap... :D
Azert a Fideszt nem kellene meg temetni, bar legszivesebben en is elfelejtenem oket, de a legutobbi kozvelemenykutatasok ha jol emlekszem 48% korulre hoztak ki, az MSZP meg erosen beragadt 22%-ra.
En tavolrol is latom, hogy a Fidesz dilettans, nepnyuzo, vallalhatatlan, de ettol meg a MASZOP sem lesz egy kivanatos lehetoseg. Kicsit tul erosen el az emberekben az elmult 8 ev emleke. Bar erre a Fidesz is raerosit, de azert van alapja az emberek elfordulasanak is. Inkabb az apatia, erdektelenseg no majd, meg a jobbik fog meg par szazalekot osszekaparni.

A MASZOP kampanyfilmje olyan igenytelen, hogy en a helyukben ki se fizettem volna. Kezdenek lemenni a Fidesz 2010 elotti szintjere: utcai balhezas, szekhazba benyomulas, "rosszabbulelunkmintnegyeve" tipusu erzelmekre, felelmekre hato, igenytelenul kivitelezett, faek egyszerusegu reklamfilmek...

Szabo Rebekat meg kurnam, hogy csak kapkodna a levegot, bejonnek az ilyen okologus, ertelmisegi, zsido csajok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Minden műsort meg tudsz nézni másnap, nem szoktad ezt tenni?
Nagyon éles csörte volt Olga és Gulyás között.
Láthatsz Gulyás részéről egy cinikus közhelyparádét, különösen az Alkotmány "közmegegyezéséről."
Hogy lázadnak manapság a fiatalok amúgy?
Okos telefonnal a kézben lengetik a magyar zászlót és óbégatnak miközben a faszbúkon írják a kommenteket,hogy most hagytuk el a székházat stb stb?:
@Fejesrob:

Te, cicus, ha ez a mentalitás kell csak szólj.

Gecire unlak benneteket ezzel az erőszakos anyátokkal ugyanis, és levetkőzve civilizált szokásaimat lassan képes leszek állon habonyozni bármelyik párttársadat a lelkiismeret furdalás legcsekélyebb jele nélkül.

Ha kéritek megkapjátok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Ugye? Itt lóbálja a seggét egész nap."
Azért úgy látom, hogy a legteljesebb egyetértésben vagytok duettben napi szinten, én meg olvasom ugyanilyen gyakorisággal a sziporkáitokat.
Hála Nektek, nekem is jár egy kis mosoly az élettől.
@sánta vas:

A Magyar Nemzet elleni ítéletek jogerősek, mind az öt bukó. Budainak és Pestynek az első fok is bukó.

Tippelj mi lesz a másodfokon.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Pozitívan szemlélem a világot."
Látom, teljesen rendbejöttél, már nem kell aggódnunk érted.
Tele vagy vitalitással, érzed a tavaszt is?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szevasz te utolsó szarházi anyabaszó náci fideszgeci :)
Látom ott voltál a gazdád székházánál és sósavat akartál önteni a fiatalok arcába.
Most jól figyelj te rakás szar, sok mindent lenyeltünk eddig a fajtádtól. DE ! Ha bántódás éri a fiatalokat akkor nincs menekvés a fajtádnak rühes korcs.
Innen lézervárosból min. 25 ember fog felmenni Pestre hogy a szart is kiverjük belőletek fideszgecik.
Jól gondoljátok meg hogy mit tesztek. Számotokra nincs kegyelem mocskos férgek.
@hot-spot:

Ja. Most lett elég a habonyozásból, a rugdosódó fidesz alkalmazottból meg a savval fenyegető munkásőr tagozatosból.

Aki csak ebből ért ahhoz így kell szólni. Legközelebb kimegyek és próbálja meg velem bármelyiket valaki.
@Mariann19:
Micsoda? Ezzel a gonoc nyulambulammal összemosni. :D
Tudod...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te ártatlan!!-:)))
Aszonták, hogy a Fertő tó tele van, ezér le eresztenek belőle.
A mosoni-dunába belefele.
Nem maradsz víz nélkül, irigyellek.
Kurva jó lehet lefele csurogni rajt, összeszedtem pár képet (sokat) a szakaszról. Nyári napokon isteni lehet arrafelé múlatni az időt, főként mikor kikötsz egy kocsmánál!!

De komolyan, teccik.
Mostan megyek dögleni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ja, a régit elhagytam. Új számot küldök holnap mélben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én a te kis picinyagyú prolim, piszkosul kihúznám magam a helyedben a megtiszteltetéstől:-) teee prolipanellapululikulcsoslelenc:-)
@Mariann19:
Ja, nem nem nézem az ATV-t sem, meg amikor csak nem valami jó kis film van, akkor másikat sem.
@Fabius: Jó van na, nyugodtan mondhatod, higy meguntad az édeshármasban a telefonálást, Engem is zavarna, ha telefonálok, oszt hallom belelihegnek folyton a mondanivalómba. ha nem így lenne, akkor persze vmilyen 99-es számot hívnék:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Boli! Téged követnek a trollok?
Már itt is látok egyet-kettőt, nemcsak a HVG-n.
Nem elég ez a járvány...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: persze, met a te kicsi kék véred csak a zinternetes Hotporn mega Pornhub webre buzog... egy jóféle újságíróklubra már rá se ránc:-)
@Knósszosz:
A genya sváb kocsmáros 4 €-ért adott egy korsó sört tavaly a Lajta mellett! :(
@Mariann19:
Látod! Még valami nyúúúúúl troll is itten van... :))
@Fabius: Szerencsés napja volt a mai a savazni akaró vén fideszgecinek. Ha én vagy ott akkor a fogászati leleteire lett volna szükség ahhoz azonosítani tudják annak a rakás szarnak a hulláját.
Egyébként amit a vén szar tett bűncselekmény. Egy normális országban a patkányt kiemelik és gyorsított eljárásban holnaptól már tölti is a jól megérdemelt 5 évet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Ezzel a gonoc nyulambulammal összemosni."
Legalább engem ne szédíts, most olvasom a holnapi rendez-vous szervezéseteket.
Mit szólsz, elég művelt vagyok?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mekkora kübli vót?
Két literes?
Akkó rendbe...
Jó éjt Efendi!-:))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja kérem, nem mindenki olyan perverz mint TE!
Újságíróklub... Pfűűűű...
@sparklie:
"Szabo Rebekat meg kurnam, hogy csak kapkodna a levegot, bejonnek az ilyen okologus, ertelmisegi, zsido csajok. "
Te faszfej figyelj csak, azért mert a volt munkásőr apád egy jól sikerült kocsmázás után a haverjaival együtt beléd verte a faszát nem kell ilyen mocskos bunkónak lenned.
Mássz vissza szépen anyádra.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): a szájkarate tán még nem büntetendő, bár ahogy láttam, a gaz ellent időnként kézzel is illette, az viszont tetszett, hogy a srác nagyjából szarba se nézte a vén szenilis trotykos hugyossliccű faszt.
@sparklie:
Viszont így maradnak neked a paki langyi fiúk a fekete mosogatóban, a Soho végében...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: At a gyönyörök kertje. de mit tudhatja ezt egy cselédlányok szoknyakorcán és odaadó nagymellű dadusok emlőjén 18 éves koráig evelkedett retardált nagykamasz:-)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Az én fejemet se fogdosta volna az össze az biztos. Mondjuk fel se érte volna, de ez most más kérdés.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Félbeérted, dolog van..."
Akkor nem szóltam egy szót sem. A kódolt üzenet meg sem fordult a fejemben, lehet ez a "nyúúúúúl troll" is ebbe a körbe tartozik?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Halihó fingocska! Mi a pálya? Megint elgurult a gyógyszered és dinnyeföld se jutott lézerlendben??? :)

Látom beálltál te is a bajnai gárdába és már tolod megint ezerrel a Lenin fiús likvidálós dumád.
@Mariann19: hápersze. Nem látod, hogy látensen mennyire rajong értem(d):-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Megérne egy próbát, ha meg lehetne csinálni, hogy valamelyik orbánc csicska pofájába üvölteném 2 méterről: -sósavat kérsz az arcodba?
Mit kapnák vajon, felfüggesztettet vagy letöltendőt ? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Spnagli ott 2 nap alatt éhenhalna... oszt fizthetné a fater az ólomkoporsót hazafelé lehegesztve...
Gyerekek...

atv.hu/cikk/video-20130307_gulyas_gergely

Végignéztem Olgácska riportját. Ez a Gulyás Gergely nevű ... szóval népművészeti agyagedény, tényleg olyan faszkalap, mint amilyennek kinéz.
Az a tipikus, cinikus, narancsbolsi jogászköcsög!
Bazz, nem véletlenül tart itt ez az ország.
Namnetemjócakall... töki reggel vagy küldöm Emilt, vagy denem... M.ann ószó gudlájk, evribodri guta nakt:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azért lógsz itt egész nap, mert szeretsz kéjesen elterpeszkedni a rajongóid között.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nekem z utolsó két mondatán durrant el az agyam... ezért rendesebb demokráciában áthúzzák a hajó alatt...
@Mariann19: nincsenek rajongóim, nem terpesztek, és szeretnék mint mondtam hasznosabb időtöltést is, ha ártányunk és orbáncunk lehetővé tenné. De nemteszi...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Baromarcú náci hulladék, látom hozod a formád. Nem gond ennyit tud a fajtád, nehéz lehet neked, szíved szerint ugyebár szarpofájú náci lennél. De sajnos a gazdád nemrég mélytorkozta le putyin ettársat :)
Hogy választod ki magadban hogy melyik nap mi vagy? Páros napokon zsidózó,buzizó náci hulladék, páratlan napokon vízfolyás szerűen hazudozó gerinctelen kommunista?
Szar lehet neked lenni.
Most azon röhögök,hogy mi lenne veled ,ha gazdád holnap reggel arra ébredne hogy ő tulajdonképpen még is csak liberális :D :D :D
Emléket állítottak a grúz-magyar barátságnak Józsefváros peremén
A grúz főváros, Tbiliszi nevét kapta a korábbi Vagon tér. Népeink közös múltja is szóba került.

és a tér közepén felállították Samirov szobrát...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nem véletlenül tart itt ez az ország."
Ahogy néztem, Gulyás mondandóját, azok klisék, csak egyszer kell megtanulni, és mindenre ugyanazzal kell riposztozni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ÉS??? Ki állította az ellenkezőjét? Áljas rágalom lett volna... Genyac vagyol! :D
@Mariann19:
Bizony! Szánalmas valahol a figura, hogy csak a tréningen betanult mondatokat képes visszaröfögni mindenre.
Ez a mai magyar rögvaló.
Nem véletlenül mondta Hofi, hogy bunkóból el vagyunk látva rendesen. Az ilyen diplomás tuskó meg különösen szánalmas egyed...
@Mariann19: Ez rosszabb, mert tudatosan vérgeci.. és nem meggyőződésből...síma nyerészkedési szándokból...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az első képen úgy röhögtem, hogy féltem, hogy felverem az alvó hitvest.
Viszont a másik, a Kusza lefagyasztotta a mosolyt az orcámról.
Késő van a horrorhoz.
Megnéztem ezt a Gulyás gyereket Olgánál....egyelőre nem találom a szavakat.
@Mariann19: nyulakon, akármilyenek is, nem röhögni. álló farkú mókuson sem... különösen így nönnap klara zeitkínt étesse az isten, meg a virágárusokat és nyúlvét előtt de nem, amikoris feltámadik az istenke kicsi birkája:-)
@Fabius: Láttad, az Olga is alig bírt úrinő maradni... majdnem lecsulázta.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Üzleteltek? Most? Ezekben az órákban is, mikor sokan vannak az Alkotmány utcában? Ejnye!
@Fabius:
Én találtam... A nép ecceri nyelvén szólva, "egy szimpla, narancsbolsi tetű" a figura.
Kár ezt szépítgetni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hülye vagy???
Pazarolná csak a nyálat erre a csúszómászó kreténre! Hidd el, nem ér annyit az elvtárs...
@Fabius: Sok meglepő fordulat született már másodfokon, és csak ez jogerős. Pesty esetében pedig a másodfok az egész eljárás újboli lefolytatására kötelezte az elsőfokot.
Egyébként Bajnai nem a dokumentumfilmben elhangzottak miatt perelte be Pestyt, hanem azért, mert Pesty egy stúdióbeszélgetés során közvetlen kapcsolatról beszélt Bajnai és az öngyilkosságok között. Ám a filmet magát nem perelte a volt miniszterelök.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: látom, azért néha, amikor lerobban a sarkadról a tyuxar, nagyon moderált tudsz lenni... narancsbolsi tetű... te hízelegsz ennek a lenyelt és kihányt szaporítóanyagnak...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jóvanna, csak próbáltam annyira nem proli lenni... :D - mint te... :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Nyulakon, akármilyenek is, nem röhögni."
Te nem tartozol a nyulakhoz, nálam Te Vérmókus voltál és leszel. Az volt a kezdet, és az lesz a vég.
@Fabius:
Holnapra nem kell sokat gondolkozni a témán... Ez is valami!
nagyon jó gif lenne mondjuk, hogy ül a gulyás az asztalnál, oszt vele szmben a debil kriptaszökevény és gulyás mongya: Nem, mire az öregfasz ráüvölt: akarsz egy kis sósavat az orcádra?
@Fabius: "Egyelőre nem találom a szavakat."
Olga a szavakat is megtalálja, és nem lehet azzal a kritikával illetni, hogy nincs ritmusa a műsorának. A ma esti bravúros volt.
@sánta vas:
Megpróbálom elképzelni a keresetet: "Alperes: X.Y. film" És nem sikerül! Pedig elég jó a vizuális fantáziám. Ehelyett a röhögő miniszter ugrik be, az egyik Orbán MÉM-ből.
@Mariann19:
Kezd öregedni Fabius... Nem?
Képzeld el, ha a "tuggyukki" - akinek nem merem már a nevét kimondani előtte :) - még rátenne egy lapáttal!
Lehet, hogy nekiállna főzni és gasztroblogot csinálna ebből itt...
@sánta vas:

Ha már ennyire belemegyünk akkor de, a filmben elhangzottak miatt perelte be.

Amire az első fok reakciója: "A Budai Központi Kerületi Bíróság tavaly novemberben bűnösnek mondta ki Pesty Lászlót, és rágalmazás miatt egy év próbára bocsátotta"

Másodfokon azért utasították az új eljárás lefolytatására őket, mert Pesty bátor módon azzal érvelt, ő nem az öngyilkosságokért felelősségét firtatta Bajnainak, hanem a miniszterelnöki alkalmasságát.

A rábaszás ott van, hogy innentől szétválasztják mit lehetett mondani Bajnaira véleményként, és mit a Wallisra, mint cégre. Ha Pestyt elmeszelik újra - ami sanszos - akkor nem egyszer fingatják meg, hanem kétszer. Cserébe a libásozás ezen a tárgyaláson már nem is játszik.
@Fabius: Én meg azt hittem Olgi miatt nem találod a szavakat. :)
@Mariann19:
Azért nagy hiányérzetem volt, amikor a "bírói ítéleteket végre kell hajtani" Gulyás szövegnél nem csapott le Olga a Klubrádió ítéletEK "tanulmányozására" és nem végrehajtására.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nem, a vég ilyen lesz, azt tudjuk."
Az állat teteme felett Ti ketten lesztek Vérmókussal hősként feltüntetve?
Szobrot is javasolnánk, mint Sopron városa Orbánnak, csak az érdemek mások.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Sajnos csak szánni lehet a lelkedet, ha abból a riportból neked ez jött le.
Akkor kevés nálad nagyobb narancsbolsi seggnyaló lehet e honban! :|
@Mariann19:
Nézd Orbánunk így is meg fogja kapni.... a lónak a legnemesebb alkatrészét!
Sokan kívánják neki, síkosító nélkül is. Meg a többi gerinctelen tetűnek is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sokszor mondtam már, csak egyik füleden be, másikon meg ki.:) Boldog lehetne mindenki széles e honban, ha én lennék a legnagyobb problémátok.

Persze azt is tudjuk, hogy kb. annyi közöm van a narancsosokhoz, mint neked a bajnai gárdához. :)
@Mariann19:
Akkor én tagadtam volna meg a városom, ha ezt a kretént így díjazzák!

@kekex:
Nézd, addigra az a kis féreg narancsbolsi annyira kiakasztotta, hogy látszott rajta, nem hiszi, amit hall ettől a szerencsétlen fackalaptól!
@Mariann19:

Olga nem volt rossz, csak nem tehet róla, hogy azzal az információval nem rendelkezik amitől Gulyás tutira lefejeli az asztalt.

Nem tudhatta, hogy nem hajléktalanoznia hanem simicskáznia kellett volna. Bázz, ha ilyenkor súghatnék...
@kekex: Nehezen lehetett lecsapni rá, mert ha figyelted, az ősi jogász trükkel élt, nem akarta szóhoz engedni Olgát, folyamatosan nyomta a szövegét.
Ezért volt az, hogy a végén már egyszerre beszéltek.
Bár nagy poén lett volna, szerintem Olga nem akarta, hogy esetleg eltérjenek az eredeti témától.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Akkor innentől nincs kétségem!
Én felvállalom Bajnait!
Ezek szerint te meg a narancsbolsikat. Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én meg aszittem többször nem nyaltok alá Viktornak. Hááát, ez se jött be. Csikizd a cicim, főni!- üzemmódban voltatok ma is.
Mesélték, hogy a FIDESZ összetartáson elhangzottak alapján a háziorvosoknak már kiszállították ampullákat, amikbe orbánfan szérumot is kevertek, hogy a nyuggereknek beadják influenza oltásként.
(leg újabb információink szerint már energia italokba is keverik, így az idős hölgyek a közlekedéshez használt seprűt is otthon hagyhatják, békemenetre közlekedvén.
@Fabius:
Mert majd nem... Nézd, egy idő után a szopóizmaik automatikusan működnek!
SZOPÓREFLEXNEK HÍVJÁK. :D
Feltűnik egy narancsbolsi és a segédhad szája már csücsörít is szépen.
Mindenki másra indul be, én a csajokra, ezek meg a narancsbolsi ettársakra!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Van ... közmunka, jövőhéttől indítom a közmunka blogot. Talán "Lézerváros büszke közdroidjai" címmel :)
Azért amikor Gulyás behányta a közmédiába, hogy félre értik az Alaptörvény módosítást, akkor szívesen tarkón vágtam volna szívlapáttal, pedig nem vagyok agresszív fajta. De ilyet behazudni egy komplett országnak?
Ráadásul nem sokkal előtte volt infó, hogy az EU szerint ezt a sok sz*rt beleírják, akkor ők ezt nem fogják Alkotmánynak elfogadni.

Ilyen emberek, hogy tudnak tükörbe nézni? vagy aludni rendesen? Sok pia, sok tabletta? Kedélyjavító? Család tagjaik, hogy nem köpik le őket?
@komplikato:
Majdnem a vállára borult Olgácska is, a kis meg nem értett jogászköcsögének...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Semmi érdekes, csak a szokásos: a vonulótagozat besegített létszámmal Bencsiknek, a vamzer hök meg a neten hazudott - Miseticsről pl - ahogy szokott.

Összenőtt ami összetartozott. Nem volt mese, a vazallusoknak meg kellett védeni a főni javait.
@Fabius: Rágalmazás miatt, de konkrétan a stúdióbeszélgetésben elhangzottakra utal a kereset, a filmmel nem foglalkozik.(Feltételezem, hogyha a filmbe bele tudtak volna kötni jogilag, akkor ezt is csatolják a keresethez.)
Teljesen mindegy,hogy mi miatt, de a másodfok úgy döntött, hogy újból le kell folytatni az elsőfokú eljárást, tehát nincsen jogerős ítélet.
Várjuk csak meg azt az új eljárást, de ha Pestynek kedvez az ítélet akkor se vonjuk kétségbe a bíróság függetlenségét.
@Fabius:
Bizony, a csicskák élete már csak ilyen.
Ráadásul eléggé átlátszóak és nyilvánvalóak a "csontig hatol a nyelvünk testvér" pózban...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Figyeld csak meg a következő napokat. Az eu elkezdett velünk nagyon foglalkozni több vonalon. Vajon miért?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"A múltkor még nem volt telefirkálva... :)"

Tudom, de gondoltam dedikálom neked, hogy te már ne unatkozz....:-D :-D
@sánta vas: akadj már le a témáról lécci. nem azért mert kényelmetlen, hanem mert kurvára unalmas. Netán monomániás vagy? Akkor keress valami nyugibugi blogot, bennünket ne terrorizálj a hülyeségeiddel oké? Még egy ilyen témájú hülyegyerek beszólás és mész ahová megérdemled... a ketrecbe..
@Fabius:
Kávéscsésze alátét jellegű vagyol... 8-)
@sánta vas:

Speciel egyáltalán nem mindegy mi miatt dobták vissza az ügyet ítélet után. A kifarolás az kifarolás.

Nem fogom kétségbe vonni az új ítéletet, ez eddigieket se én vitattam.
@Fabius: "Bázz, ha ilyenkor súghatnék..."
Ilyen óhajtásban nem vagy egyedül. Marad a TV előtti magányos monológ kissé magas frekvencián.
Mindenkitől elköszönök, jó éjszakát Nektek!
@Fabius: holnap felszáll a nagy fehér füst...és leszáll az éj... de azért marad harapnivaló...
@Fabius: Értem. Most már csak az a kérdés, hogy nekem ehhez mi közöm??

Úgy látszik ez már csak egy ilyen vazallusos ország, persze úgy, hogy közben mindenki azt hiszi, hogy ő az igazság bajnoka és a faszagyerek. :)
@Mariann19:
MERT BÁNCCSÁK A MAGYART! :(
Mi másért? A nemzetközi karvalytőke összeesküdött ellenünk, mert nem akartuk odaadni a vizünket!

Egyébként, ha már víz:
Ma volt, hogy mennyire ki vagyunk szolgáltatva a környező országoknak, hisz saját vizünk alig van, csak átfolynak...
@Fabius:
ALJAS!
Na, elhúúúúúúúztam aluba...

@Mariann19:
Cókolom...
- Ki felelős a fideszes ócsai, lakhatatlan gettóért, mennyi közpénzt loptak el?
- Ki bontott kordont, vitte utcára csőcselékét, ostromolta a TV székházat?
- Ki áldoz több százmillió közpénzt az ellenzék lejáratására?
- Ki veszi meg 3 szoros áron az E-on-t?
- Ki dob ki milliárdokat a felcsúti (orbáni) libalegelő magánfejlesztésére?
- Ki bontott korlátot a Parlament előtt, engedetlenkedett, arcoskodott?
- Hány alvilági , büntetett előéletű, simlis súgója, segítője , barátja van O. Viktornak?
- Ki ellen emel szót, a világ, Európa, a magyar nép nagy része, kit vernek pofán Komlón, kinek a székházát támadják be?
- Kik gyarapodtak pofátlanul, a nemzeti szar jegyében ?..............

Ezek vagytok ti fideszes, aljas sunyi, szarjankók!
Minden jóérzésű magyar polgár, menjél el szavazni és zavarjuk el ezt az "műnemzeti" bandát!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: amúgy voltak fiatalok rendesen az ellentüntetők oldalán is...

amúgy meg minek is kellett volna kimenni, egy értelmetlen performanszra...ahonnan a rendőröknek azonnal el kellett volna szállítani mindenki, ahogy 2006-ban is el kellett volna..csak megint parancsra vártak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nézőpont kérdése minden. Szerintem az a faszagyerek aki ki meri nyitni a száját ha az alkotmányellenesnek talált törvényeket erővel vissza akarják tuszmákolni bele.

Az meg a szerember aki ezt védi, vagy bármilyen módon segíti. De nektek valahogy mindig sikerül megtalálni az ellentüntetés módját, de speciel tüntetni bármi ellen még nem sikerült ebben a ciklusban.

Ja, de várjál, egyszer már tüntiztetek az Unió ellen, és az onnan pénzt felnyaló Novák égette a zászlót.

Neked ehhez annyi közöd van kedves Gábriel, hogy itt Bajnaiztál meg Haháztál egész délután, nagyjából minden ok nélkül. Most meg a produkciót nézve vamzerezünk és jobbikozunk, mert okunk lett rá.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mi van fájdalmas az igazság kiskoma? Elhiszem,hogy jó volna abban ringatni magadat, hogy Pestyt meg Budait jogerősen elmarasztalták, de nem ez történt. Senkit sem terrorizáltem csak a véleményemet írtam le. Ketrecet meg inkább neked javasolnék, vagy inkább egy jó kis kényszerzubbonyt..
@Fabius: Kihagy a memcsi. A jobbik vonult már a fidesz székház elé is tüntetni. Ezek szerint akkor mi is faszagyerekek voltunk/vagyunk. :)

www.uzsorastop.hu/?p=656
t7.hu/0cft

Ha pedig a mai tüntin sok HAHÁS vagy budapesti Bajnai szervező van, akkor nem hiszem, hogy csodálkoznod kéne a haházáson vagy a Bajnaizáson. :)
@Fabius:A lényeg, hogy az egészet újrakezdik . Meg kell várni a jogerős ítéletet.
De az eredeti témánkhoz visszakanyarodva: Sztem a rágalmazási perek esetleges kedvezőtlen ítéletei sem fogják visszariasztani a jobboldali médiát attól, hogy a választások közeledtével felmelegítsék a témát. A pilanatnyi impulzusok alapján döntő apolitikus szavazők nem igazán vannak tisztában a magyar belpolitika ágas bogas részleteivel,rágalmazási perekkel stb., és ha esetleg valamelyikőjük Bajnaira szavazna, a Pesty féle film elriaszthatja ettől.
OFF

Az elvtársak nem értik. Nem értik, vagy csak nem akarják érteni az MSZP kampányfilmje körül kialakult szerzői jogi vitákat és tiltakozásokat.

Mesterházy tegnapelőtt szinte fel volt háborodva az ATV-n, hogy a kampányfilmben a szerinte pozitív példaként szereplő történelmi személyek leszármazottai, örökösei, családtagjai szót mertek emelni az ellen, hogy nagyjaikat a szegfűs logó alatt szerepeltették. Török Zsótti, a Párt észkombájnja tegnap már odáig ment, hogy verbális támadást intézet Puskás Öcsi özvegye ellen azt állítva, hogy „a jobboldal tisztességtelenül használja fel őt”, hogy a kiadott tiltakozó közleményt, nem is Puskásné írta, mondván „nem rá vallott” annak szövegezése. Néhány óra múlva Molnár Zsolt elvtárs pedig már azzal vádolta Puskásnét, hogy „politikailag nem teljesen függetlenül képviseli a maga álláspontját.”

Aztán tegnap estére előkerült Szanyi Tibi is. Jött, hozzászólt és vitt mindent.

"Hány gólt lőtt Puskásné? Hány hangjegyet írtak le Bartók örökösei? Tény, a pénz az övék, de semmi több.

A leszármazottak maximális kapacitása az, hogy lefelé származnak. Miattam annyit származhatnak lefelé, amennyit csak akarnak."

Szanyi Tibor

Azért a tahóságot, mint jól látszik, mindig lehet egyre magasabb fokon művelni. Szanyi elvtárs ebben élenjár, ez kétségtelen. És ez már az a kategória, amit nem lehet az elfogyasztott hattablettás kannás borra fogni. Ez nem lehet csak a pia hatása, ez a prosztóság Szanyinak a vérében van. A génjeiben hordozza.

radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/03/nem-ertik.html

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ja, tényleg kihagy, de jó, hogy emlékeztetsz, hogy Morvainak ekkor is csak a maszop székház előtt akadt mondanivalója.

A mai tüntetésen speciel elzavarták Vadit a vérbe megint, és világosan elmondták ők is meg Bajnai is, hogy semmi közük egymáshoz. Itt elmondtam én is neked, hogy felesleges Miseticsről hazudoznia bárkinek, mert már 2003-ban is a hajléktalanok jogaiért tüntetett, mikor Bajnai még a politika közelében sem volt.

De ez téged nyilván nem gátolt meg abban, hogy újra elsüsd. Miért is gátolt volna, hisz csak a valóság. Az meg mióta tényező?
@sánta vas:

Visszakanyarodva továbbra is azt gondolom, szardobálás lesz bőven, de a libásozás elég meleg pite ahhoz, hogy hozzá merjenek nyúlni megint.

Azért egy ilyen elég szarul tud kinézni úgy óriásplakáton, mint busz oldalán, vagy köztévében biztosított ingyen reklámhelyen kimerevítve 30 másodpercben.

mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én nem szívlelem az MSZP-t, a kérdéses videót szándékosan nem is néztem meg, mert nem érdekel, de biztos nekem rossz az emlékezetem, hogy kormány propagandában vagy Fidesz propaganda anyagban nem használtak fel egy történelmi személyt, sportolót, zenét???

Szóval én sem értem. De úgy is el lesz nekem magyarázva.
Aztakurvaéletbe! Ezt a Gulyás Gergelyt be pofán tudnám..nem, bocsánat, mégsem..vélhetően jogellenesen basznám pofán..előre megfontoltan!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Aki a Fidesz nevét ezentúl kiejti vagy védi..hú, megyek, iszom valamit, ezeket nem lehet józanul kibírni!
mani: Ébresztő, lajhárok, ezeket el kell zavarni, demokratikusan, de rögvest!
(ma lakógyűlés volt, ott is ez történt, a továbbiakról későbben:-).
Még akkor is, ha az előrehozottat megnyernék, tudom..
@Fabius: "hogy Morvainak ekkor is csak a maszop székház előtt akadt mondanivalója."

Épp az előbb írtam, hogy a FIDESZ SZÉKHÁZ elé is vonultak és ott is tüntettek, sőt még beszédek is voltak. Ezek alapján máskor bontsd ki lécci az igazság minden szeletét. :)

Többek közt ilyenek is elhangzottak a FIDESZ SZÉKHÁZA előtt:

Sneider Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője beszédében hangsúlyozta, hogy a jelenlegi kormány állandóan a középosztály támogatásáról beszél, ám az egykulcsos adóval és egyéb intézkedésekkel éppen ennek az osztálynak a tagjait nyomja víz alá, teszi tönkre.."

www.uzsorastop.hu/wp-content/uploads/2012/05/sarcotok.jpg

alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/2012/05/tuntetes11.jpg
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Mesélj! Mi volt a lakógyűlésen?

A Gulyás Gergelyt nem volt türelmem végighallgatni. Úgy öt percen át figyeltem hang nélkül a felvételt. Bűntudatos gyerek magyarázza a bizonyítványát - ez jött le a metakommunikációjából.

(Nőnapi virágra nem tartok igényt, ellenben szívesen venném, ha a stíl nem lenne ennyire kocsmai. Ez nem machismo. Egy latin macho soha nem viselkedne így nők társaságában.)
Szinte biztos voltam benne, hogy mire visszaérek, egyrészt késő lesz, másrészt pedig pótlódik a délelőttről elmaradó anyázás. Bejött.
Nézem az egyik oldali gyűlölködőket, meg a másik oldali gyűlölködőket a hírportálokon, blogokban, és mintha egyre több önjelölt "igazságosztó" lenne körülöttünk, nekik már semmit sem lehet megmagyarázni, ugyanakkor feldühödnek már azon is, ha az ember lemondóan legyint rájuk. Le fogjátok játszani, ugye, fiúk? Nem nagyon lehet már a feszültségetekkel mit kezdeni, láthatóan ti sem akartok ellene tenni, csak vártok a megfelelőnek érzett alkalomra, és akkor kirobban belőletek minden, egyszerre. Le fogjátok játszani egymással ezt a meccset, és amikor ezt gondolom, már nem tudok őszintén vitatkozni magammal. Három évvel ezelőtt, amikor először nekiültem a napi hírek olvasásának, nem gondoltam volna, hogy élő egyenes adásban nézhetem végig az ide vezető utat; nem gondoltam, hogy lesznek (de még milyen sokan!) olyanok, akiknek mostanra szinte fájdalmat okoz, ha ki kell hagyniuk a másik oldalhoz tartozók, vagy oda soroltak szó szerinti megnyomorítását, szétszaggatását. Ha visszagondolok a gyerekkoromra, akkoriban sem szerettek az emberek mindenki mást, mégis úgy érzem, hogy én vagy tudtom nélkül egy szarabb helyre költöztem azóta, vagy totálisan félreismertem a saját országomat.
Nagy meccs lesz, és jól bemelegített már mindenki, lesz ebből kezdőrúgást indító sípszó is, ahogy szokott. Kupadöntő. Aztán eldől a kupa, elguruló tetejének csörgése mellett megint lesz egy sípszó, de nem az a győzelmet jelentő szaggatott, hanem az adásszüneteket, vagy a nyugalomba kerülő EKG-t kísérő hosszú, a készülék kikapcsolásáig tartó másik. Győztes nem lesz, csak egy horpadt kupa, amibe, mint urnába, bele lehet lapátolni a meccs összes hulladékát, nehogy a szél széthordja, aztán ott kell hagyni a néma stadionban, az egykor zöld gyepet felverő gaz meg a madárszar majd befedik, az eróziótól összeroskadó lelátók és falak pedig lezárják a szezont.
Sebaj, legalább nem lesznek útban azok szeme előtt, akik messzebbre akarnak nézni.
@Légifarkas: Egy kicsit túlspilázod szerintem, bár meg kell hagyni, hatásos a szöveged.
Talpra magyar!

Meghívó a Facebook-on. Az E14 március 15-én 15 órakor a Március 15. téren tart nagygyűlést.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

...és ezzel úgy véled megcáfoltad a mondatot, miszerint Morvainak csak a maszop székház előtt akadt mondanivalója?

Esetleg idézd már ide mit mondott Morvai a FIDESZ SZÉKHÁZ előtt. Azt, hogy Sneider mit mondott én is elolvastam.

Mellesleg a mai napod/napotok után kevés röhejesebb dolog van annál, mint mikor az igazság minden szeletének kibontásáról beszélsz. Esetleg kezd el bontogatni a Misetics féle igazságot, kíváncsian várom.
@sánta vas:

"Sztem a rágalmazási perek esetleges kedvezőtlen ítéletei sem fogják visszariasztani a jobboldali médiát attól, hogy a választások közeledtével felmelegítsék a témát."

Ez fog történni és kihagytad a közmédiát, ami ugye közös elvileg, viszont amennyire nem köz már, pont annyira jobbos újfent.

Gusztustalan, dicsőbb korokban párbajért kiált, de sajnos tényleg ez fog történni.

Olyan országban élünk, ahol bírósági ítélet hiányában hamis vádakkal egy ember nevét össze lehet kötni bűncselekményekkel, öngyilkossággal - be lehet mocskolni, ki lehet plakátolni BKV buszokra csak azért, hogy a hatalomért folyó harcban esélyeit gyengítsük.

De egyébként tutti demokraták vagyunk, bizisten!
Aha, na persze.

Mocskos és alantas minden ilyen tett, aki erre képes, attól semminemű jót ne várj, és még a lábtörlődet se bízd.

Aki ezeknek hisz (ideértve az mszp-is), annak tényleg elgurult a gyógyszere, új doboz Seduxenre lenne szüksége...
@épészmérnök: ma háromszor tátottam el a számat. Először a sósavkezű öregről olvasva, másodszor orbánmentesítőt itt olvasva, harmadszor pedig a cég előtti bagózóban, ahol az éjjelre érkező kb. 20 ember két csoportra szakadva egymást szidta, egyik fele a székházfoglaló "taknyosokat" fojtotta volna vízbe, a másik fele meg a kormány tagjainak lincseléséről regélt, míg a beérkező műszakvezető meg nem fenyegetett mindenkit egy fegyelmivel. Életemben nem éreztem még ennyire idegennek magamat itt, azt hiszem.
Aztán belegondoltam, mire számíthatunk, ha valaki valahogy mégis legyőzi Orbánékat, vagy ha Orbánék győznek, és négyzetre emelik ma sem gyenge arroganciájukat, és lehet, hogy túlspilázom, de a végkövetkeztetéstől egyáltalán nem lett jobb kedvem.
Fidesz magának csinálta csaló törvénnyel nem érdemes választást csinálni...ÚGYIS ELCSALJÁK ( LÁNCSZAVAZÁS, ÉS A HAZUG MENNYISÉGŰ HATÁRON TÚLI dologgal, kamu bejelentésekkel.....stb)

Nem a választásra kell készülni, HANEM A DIKTATÚRA DÖNTÉSÉRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demokratikus úton ezt a Szarkupacot nem lehet eltakarítani!!!!!
a Fiatalok ELKEZDTÉK A LÁZ-ADÓ bevezetését...már csak folytatni kell a milliós elégedetleneknek.Ébresztő Magyarország!
márc. 15 legyen az Orbánváltás napja!!!!!!
a bamba Kocsis Mátét is JÓL MEGFINGATTA A KÁLMÁN OLGA!!!!:)))
Hiába szajkózta, hogy "gyűlölet kampány"...bele van dörgölve a pofájába hogy a Fidesz gazemberek kezdték és csinálják a gyűlölet kampányt a buszokra ragasztott hazugságokkal..na meg ezzel. HOGY A BAJNAI GÁRDA CSINÁLTA a Fidesz székház elfoglalását.
Lesz ez még rosszabb is Máté fiam...a pofád véresre lesz verve ezért!!!!
Na meg a KÓCOSFOGÚ Kiflizabáló, pösze vén ronda banya a Selmeczi...ott vigyorgott mint egy remegő kocsonya ( hogy honnan kapja a pofont) a tüntetők között.a Bárgyú Kocsis Máté mellett....és száraz Tescós süteménnyel a kezében ( ahol a kiflit szokta lopni). Undorító, gusztustalan , táskás szemű ráncos bányarém!!!!!!!!
Lesz ez még rosszabb is...Majd ha egy lóhoz lesz kötve és száraz süteményt dugnak az összes lyukába?......akkor mit szól majd? hihihi
A takonypóc GULYÁS GERGELY Fidesz bandita a Kálmán Olgánál tegnap (csütörtökön)össze vissza hablatyolt...látszott rajta, hogy csak a betanult szöveget ismételgeti...
Ezt javaslom neki:
Te Kis seggdugasz..!!!
.ha azt akarod, hogy tanulj valamit akkor nem az Nemzeti Törpe közelében kell lefetyelned, hanem KÁLMÁN OLGÁTÓL tanulhatsz jogot, gazdaságot, tisztességet..életre való gondolkodást és retorikát!
Így csak olyan suttyó maradsz mint a Nemzeti kis Szarcsimbók akinek a seggét nyalod!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

lehet, hogy az ellenzékből egyedűl Szanyi Tíbor tud Habonyúl és fideszűl meg dzsobbikúl?

ez a legmegfelelőbb válasz arra soxarra amit szerte széjjel borogattok és még csak el sem takaríttáytok utána hadd bűzöljön

hát a Szanyi a ti nyelvetek válaszolt azt legalább felfogtátok

brüühhühühü

sohase feleggyétek mindíg van lefelé a skála negatív fele is végtelen
@rodeo36:
hát igen...Szanyi elég prolisan odamond.. DE hiába EZEK CSAK SUTTYÓÚL ÉRTENEK....( FEJÉTŐL bűzlik a hal))
@Légifarkas:

divide et impera >>>>> panem et circenses

már 20-on valahány éve egy darabszarjankónak sikerűlt megosztania ezt a rakás seggfejet amit magyar népnek hívnak és azóta kapirgál a trágyadomb tetjén és még kappanhangon baromságokat is kotkodácsol ami persze nyitott fülekre talál

hallgassátok vagy basszótok ki a hatalomból mert csak a hatalmat akarta azt megkapta most kibaszik veletek már 1994 óta és minden elvesztett választás arról győzte meg törvéynesen sohasem fog tehát törvényt kell csinálni a győzelméhetz ez folyik és ti meg jajojngtok vagy tapsoltok de nem tesztek semmit sem elene

brühühühühü

ennek a csútizének aki itt 100000000000x ugyanazt mongya igaza van ha randán mongya is

én is a Szanyival értek egyet ezeket fel kell pofozni és szét kell rúgdosni különben nem mennek a picsába...soha ti meg sírtok mint a fürdőskurvák
@rodeo36: hát igen:DDDD
Fidesz módszerrel ( ismételgetéssel,, szajkózással, az agyba belesulykólással ) lehet a saját szarába beledöngölni ezt a Nemzeti moslékot!!!
Tegnap látszott, hogy a BIRKAMENET ha nem kap pénzt és Lengyel és román megfizetett támogatást...egy egész nap alatt nem tudnak 80-100 embernél többet összeterelni ...semmilyen Facebook Bencsik vagy fasiszta Bayer felhívásra.
A Hahások leugatták őket!!!!!!
@felcsutisuttyo:

remélem ez a következő poszt trágyája is nagyon termékeny lenne

itt már többször elmeséltem -saját magamról- kis békés vidám fiúcskaként éltem életemet, hogy iskola első kitűnő tanuló is voltam az mellékes talán de nem a bully-k féltékenysége szempontjából- gyönyörű havas délután volt én meg mit tesz a vidám kimentem ródlizni...voltunk egy páran erre megjelent a kis nyeszlett bully (ezek mindíg valami kihívással küzdő aljaalakok) és a többiek mind beszartak erre kihez ha máshoz nem odagyütt hozzám, hogy addide a ródlit...nem tudom hogyan történt...de én a ródlit nem adom és talán még most is fut mert nem akarta hogy annyira szétcincáljam hogy anyja sem ismer rá...

na ez lesz vagy borzalmasabb addig basztattyák a barmai a sok lükét amíg kidöntik a pofonfát

fizetet forradalmár? hát ezt is örökölték mind az volt a zorbán III/III-as ügynök jól megfizetve valamelyik frakció az MSZMP-ből látott fantáziát benne? lehet hogy Pozsgay mester aki már akkor is úgy járt különutakon, hogy véletlenűl se térjen még a főút szélső sávjába sem

szóval érdekes ez a kiképző tiszttye mit mesélt neki? és milyen beosztásban tábornok ma orvbán segge alatt?

brühühühühü
@rodeo36:
Tudnék mesélni a már vén hülye szenilis Pozsgairól, ugyanis anyám kollegája volt...amikor még tanított.. iskolában majd kulturális miniszter lett.:D
@felcsutisuttyo:

jaaaaa, a kedves drága pozsgai elvtárs: sehússehal csak mindíg más kölnije volt, ha érted...tulajdonképpen semmi sem fűződik a nevéhez mégis nagyon sokminden...amit én látok az az, hogy sokat tehetett a jelenlegi kiszfijúgg karrierjének építésében (akik akkor is a KISZ butábbik változatához tartoztak, létükből kifolyólag ilyen buta seggfejeket a fejlődőképes KISZ vezetők az előszobájukba sem...ebből volt is sok konfliktus...erről most azok akik a 1970-es években születtek már hírből sem hallhattak, talán 1970 és azelőttiek de azok sem voltak elég érettek és ami valóban akartuk hogy történjen az a munkahelyeken alapozódott és nem az egyetemeken ahol az ilyen seggfejek szóhoz jutottak próbálta volna eladni magát egy jól képzett melósnak aki mindent annak a rencernek köszönt és ráadásúl ő csinálta is nem csak ugatott róla mint a kappanhangú pocakos senkiházi csinálta a "nono kis szakállas" tipikus esettye...saját karrierjét építgette sok sok segítséggel és semmi sem érdekelte

én ilyeneket kirúgdostam mindenhonnan levegőhöz sem hagytam jutni őket...de nem tudtak semmit sem tenni ellenem én köröttem a munkások álltak meg azok akik alkottak

ezek meg a dumáljunk sokat és éljünk jól belőle...hogy mennyire útáltuk őket?

brühühüühhü

erről nem mertek blogot? és új posztot?

pedig egy kis agnoszkálás nem ártana, sőt!!!!!!!!!!!!
@rodeo36: agnoszkálás nem...Ő már AGONIZÁL...a vén májfoltos...már nincs sok hátra neki....mint a Sicc Palkónak sem:)
Tegnap a Fidesz székháznál a fiatalokra Kubatov Gábor által kirendelt Fradi-ultrák, köztük egy gyilkosságért elítélt személy gyakorolt rajuk nyomást.
A Fidesz székházat "védő" egyik "biztonsági őr" a Hír24 szerint Sz. Ferenc volt, akiről az ultrasliberi.hu korábban azt írta, hogy közismert egyes bűnözői körökben és több mint tíz évet töltött börtönben emberölés miatt. Ezt az információt a hvg.hu rendőrségi forrásai is megerősítették. Szabadulása után a Fradi Security alkalmazza, mint szurkolói koordinátort.
Tessék..ilyenket alkalmaz a Fidesz Banda!
A "Bajnai-gárdázás" (Kocsis Bamba Máté) azt mutatja, hogy a hatalomnak nyílt hazugságokhoz kell folyamodnia, hogy maradék híveit(BÍRKÁIT) megtévessze.
Nem kell csodálkozni azon,hogy gyilkosságért elitélt fradi szurkolók védik a fidesz székházát,hisz 2006-ban is ők voltak a tv székház elfoglalói..a Kussuth tér összehugyozói...a csűrhék....
.Mindig is összeér,ami összetartozik...Ha Orbán legfőbb bizalmasa a "békelelkű" Habony,, meg a választási csalást vezénylő Kubatov......
A fidesz odarendelte a bűnöző székházvédőket.
Ennyit a takony Bencsikröl oda rendeli az ellentüntetőket, ezek már úgy félnek hogy már a saját gyerekeiknek is neki mennek.:DDDDDD hehehehe
a "zemberek nem kérnek a gyűlölködésből,"... ezt mondta tegnap is valami huszadrangú kis kormánypincsi, (Kocsis Máté)..a Kálmán Olgánál.....s most a Fidesz székháznál is ez hazudik...hogy a Bajnai -gárda ez....és a Bajnai Rendelte ezeket ki..."ezeket"..... ezt szajkózta a kócósfogú kiflitolvaj..pösze ronda táskás szemű vén banya a Selmeczi is mellette....
......ehhez képest a Fidesz rajongóik elég idegbetegek. :)
"Rohadt tetves kommunista bérenc, mindjárt pofán váglak, hogy megesz a fene" ( ez egy Békemenetes pofájából hangzott el tegnap)Békemenet?...BIRKAMENET

a "szittyamagyar" szöveg magyar forditása:

drága keresztény testvérem, jöjj keblemre, hogy együtt dicsőítsük az urat és annak édesapját,Viktort és Győzőt!
A Cvil ÖsszefoSás nagyon be lehet gőzölve, mi lesz ha nem lesz fidesz hatalom.????
Így viselkedik egy igazi nagy mély magyar.
Bár én inkább tahó p.rasztnak mondanám, de birkameneteséknél ez a sikk. Meg bégetni: Be-eeeeee ....
Orbán maga mondta, 2006 ban:
" hogy ha elégedetlen a Nép a kormánnyal akkor el kell zavarni!!!!!!"

NOS, EZT MEGFOGADJA A NÉP !!!!!!!!!!
Milyen érdekes..:D
A 2006 -os Tv- székházat megtámadó csürhe védi a Fidesz székházat MOST:))))))))
FIGYELEMRE MÉLTÓ:
2013. március 07., csütörtök, 14:50 •
Szerző: MTI
Címkék: Orbán Viktor; l'Unita;
L'Unitá Orbán, autoriter fordulat Európa szívében. Az alkotmány sokkoló módosításai címmel közölt csütörtökön cikket.

Az írás szerint "Orbán Viktor Magyarországot a fasizmusba sodorja". Hozzáteszik, ha valaki ezt "túl erős kijelentésnek találja, vessen egy pillantást a Fidesz által javasolt alkotmánymódosításokra". A L'Unitá úgy látja, ezek "bevezetik a cenzúrát, korlátozzák a sajtó- és vallásszabadságot és (...) politikai perekkel bíróság elé állítják a pártokat".

"Hihetetlen, hogy a Fidesz még az Európai Néppárt (PPE) tagja" – tette hozzá az írás, amely szerint az alkotmánymódosítás Orbán "Európa elleni támadása" Matolcsy György kinevezésével együtt, akit "azért tettek oda, hogy elpusztítsa azt a kevés autonómiát is, melyet a jegybanknak sikerült megőriznie".

A L'Unitá egyebek között az Európai Unió fellépését szorgalmazta, de szerinte "ennél is egyszerűbb lenne, ha az Európai Néppárt (PPE) lépne, amelynek a Fidesz botrányosan továbbra is a tagja az olasz Szabadság Népe (PdL) támogatásával".
csak annyit kérdeznék hogy az új jegybankelnökkel kevesebb lesz majd a kusza szem-es írás?:)sajnálnám..de ha egyszer szanatoriumba tették, hát ez van..:)
Kusza-szemet még látjuk egy Lámpavason egy éven belül:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Törvényszerű, hogy nem fizetnek? Max. az oligarchák törvénye!
@épészmérnök: Na igen. Próbálták volna ugyanezt Gyurcsány idejében gondolom, nápolyi helyett gumilövedéket kapnak. Ettől függetlenül azt gondolom, ellenzéki párt székházát éppúgy elfoglalhatják a velük nem rokonszenvezők, mint kormánypártokét.
süti beállítások módosítása