Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: naphire.hu/cikk/ukrajna-kormany-konzuli-szolgaltatas-katona-felf%C3%BCggesztes Hogyan tud egy áll... (2024.04.23. 14:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.07. 04:53 Fabius

Orbán: ébresztő lajhárok!

Címkék: fidesz választási kampány baloldal ellenzék

Kicsit úgy voltunk ezzel a hét elejével mi is, mint a forint: háromszáz fölötti pulzussal bámultuk, hogy jegybankelnök nertárs máris a devizatartalékban turkál könyékig olyan vehemensen, hogy a feje nem győz neki hazasürgönyözni Varsóból, hogy várjál baszod, legalább addig ne költsd el amíg hazaérek

Közben meg a legalább ennyire fontos dolgok csak úgy elsuhannak mellettünk majdnem észrevétlenül. Pedig az csak érdemel egy említést legalább, hogy Viktor fel-vigyázt vezényelt a választókerületi jelölteknek meg általában a pártnak, és elkezdődött a kampánystábok kiképzése a Kubatov listák helyes használatára. 

orbán-ébresztő.gif

A fideszeseknek meg most kezd leesni, hogy ez a kampány nem lesz az a kisujjból kirázott kéjmámor, mint a legutóbbi. A Gyurcsánybajnaizás okozott némi zavart főleg az E14 kezdeti lendületében, de a legutóbbi mérések szerint ezt egy hónap alatt átlépték és kiheverték, az összemosás patron ellőve odavan. A mumusállítás nem jött be, az eredményeket kéne szajkózni, de a tavaly megtapasztalt zsebbevágó unortodox, minden hónapra egy új adó plusz egy áthárított különadóteher gyakorlat ellenére fejjel a recesszióban álló gazdasággal, a megnőtt infláció hatására dráguló élelmiszerárak mellett kurvára nem hiszi el senki. Ráadásul az aktivistaállományt is sikerült nagyjából kinyírni, mert a felsőoktatás körüli cirkusz miatt az eddig szorgos diákok, az egyre kisebb vásárlóértékű nyugdíjak miatt meg az idősek nem tolakodnak önkéntesnek. Kíváncsiságból szívesen megnéznék most egy ilyen aktivista toborzót, hogyaszongya: röghöz kötünk kiskomám, de a láncod hatósugarában ettől még a szórólapot igazán széthordhatnád és gyűjthetnéd nekünk a jelölést. Visszavágtuk a keretszámokat, zsonglőrködtünk a tandíjjal, kiplakátoltuk a Pártlapjában mekkora egyetemfoglaló trógerek vagytok, de Magyarország - és kormánya - jobban teljesít. 

Ennek ellenére ha szétnézünk a túloldalon nem vidám a helyzet. A szocialistáknak sikerült az első kampányvideóval herén rúgni magukat nekifutásból, most egymás haját tépik, a PM első vidéki szervezetét alapította a napokban, az E14 meg pénteken fogja hivatalosan bejelenteni a pártalapítást. Az LMP szétcsúszott és keresgéli önmagát, Gyurcsányék az egykor a kormányát adó, mára szétszakadt részekkel és a SZEM-mel egyeztetnek, mintha ennek önmagában lenne bármi súlya, a Bokros féle alakulatról és Fodor Gábor új liberális pártjáról meg annyit tudni, hogy lesz. Majd. 

Szomorú ez valahol.

Az addig - az én ízlésemnek - rendben is van, hogy az E14 és a PM hangot talált egymással, az alkotmányossági, gazdasági kérdésekben legalább a csapásirányt sikerült összeveszés nélkül kijelölni. Kiderült, egybeolvadásról és identitásfeladásról szó nincs, mindenki építi a kis pártját, így gründolják az együttműködést. Az meg kifejezetten tetszik, hogy a pártalapítás, szervezetépítés mellett sem szorulnak háttérbe az eddig hangsúlyosan képviselt ügyek, pl Szabó Rebeka továbbra is ott üti a mutyista földpályázatokat ahol éri.  Éppen csak annyi a bibi, hogy megtorpanni egy pillanatra sem lehet, mert ahol a Fidesz minden nehézségével együtt is tart, az fényévekre van még ettől. Hibázásra és tutyimutyizásra zéró lehetőség van. 

A szocialistákat viszont én nem tudom hová tenni. Mit érdemel az a párt, amelyik ekkora saller után, ennyi eltelt idő, ennyiszer kimondott mondatok után sem képes tökegyszerű tanulságokat levonni? Az csak egy dolog, hogy a frissen megcsinált kampányvideó a létező legszarabb hosszúságú. Húsz perc filmnek rövid, jutyub videónak meg kurva hosszú. Még az is egy legyintéssel ugyancsak elintézhető másik dolog, hogy a tartalom olyan amilyen. Ezen legfeljebb elfanyalgott volna a blogszféra meg Tokfalvy aztán kész, nekünk úgysem elég jó soha semmi. De basszátok meg, ha nem tudjátok azt az egy dolgot sem teljesíteni, ami rátok nézve kötelező lenne, akkor azt érdemlitek amit most kaptok. A mindegy hosszúság és mindegy tartalom mellett az egyetlen ami nem mindegy, hogy a jogszerűségébe ne tudjon belekötni senki. 

A feltöltés napján - amikor én megnéztem 1016 megtekintés mellett - már kint volt az összes online lap címlapján, az RTL honlapján Mesterházy arcával, hogy kérdés és engedély nélkül ollóztátok hozzá az anyagokat. Pedig az RTL honlapján a felhasználási feltételeknél az idők kezdete óta kint van:  "A honlapon található anyagok ("tartalom") felhasználási- vagy tulajdonjogával AZ RTL rendelkezik. Ezek használata csak magánjellegű lehet". Nem volt egy ember aki ezt megnézze? Vagy ennyire leszartátok? Pedig mikor a választókorú lakosság jelenős hányada azért nem szavaz rátok, mert "elkúrtátok" és "loptatok" akkor ez az egyetlen, aminek soha, semmilyen körülmények között nem volna szabad felmerülnie többé veletek kapcsolatban. Ha erre is képtelenek vagytok akkor ne álmodozzatok ti kormányváltásról. Mi lesz a szlogen? Nem változtunk semmi, de higgyétek el, istenuccse, eskü anyánk életére innentől majd csak tudósításokat csórunk? 

Arról nem beszélve, hogy Öcsi nénivel belementek egy megnyerhetetlen szájkardozásba. Politikailag nem független Puskás özvegye, na és? Elég idős már ahhoz, hogy ezt a luxust nyugodtan meg lehessen hagyni neki, és ne kelljen az orra alá törölni, hogy bezzeg mi aztán adtunk kitüntetést meg szép temetést is, úgyhogy kuss. Akkor se, ha ebben véletlenül igazatok van, és egy nemzet jelképének számító embert hadd ne sajátítson ki senki. De ez még mindig Magyarország, ahol az árkot ami elválaszt nem Orbán ásta egyedül. 

Azt javaslom nézzetek ti mind a Fideszre és vonjátok le a helyzetképből rátok vonatkozó tanulságot. Aztán a Kedves Vezető fideszeseknek szóló "felrázását" érezzétek hozzátok intézett figyelmeztetésnek is, mert lenne hová felnőni. Az egyik tábornak szervezetileg, a másiknak morálisan. 

887 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr215120818

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Levél képviselőmnek III. 2013.03.07. 22:59:44

Néhány perce az alábbi levelet küldtem el választókerületem országgyűlési képviselőjének, aki történetesen a polgármesterünk is. Tisztelt Pokorni képviselő úr! Kedves Zoltán! Legutoljára az alaptörvény elfogadása előtt fordultam Önhöz, számos ok m...

Trackback: Nyakunkon élősködő politikusok 2013.03.07. 16:27:14

ErkölcsTan: A nyakunkon élősködő politikusokat le kell dobni a földre. Nincs szükség rájuk.

Trackback: Szocialista párt ez mind 2013.03.07. 16:26:56

Forrás: http://nemkerdezettsenki.kinja.com/szocialistak-ezek-mind-451265415

Trackback: ÁllamMaffia? 2013.03.07. 16:26:39

ErkölcsTan: A legnagyobb bűnözők ne megszegik, hanem alkotják a törvényeket. Ne hagyjuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius:
Holnapra nem kell sokat gondolkozni a témán... Ez is valami!
nagyon jó gif lenne mondjuk, hogy ül a gulyás az asztalnál, oszt vele szmben a debil kriptaszökevény és gulyás mongya: Nem, mire az öregfasz ráüvölt: akarsz egy kis sósavat az orcádra?
@Fabius: "Egyelőre nem találom a szavakat."
Olga a szavakat is megtalálja, és nem lehet azzal a kritikával illetni, hogy nincs ritmusa a műsorának. A ma esti bravúros volt.
@sánta vas:
Megpróbálom elképzelni a keresetet: "Alperes: X.Y. film" És nem sikerül! Pedig elég jó a vizuális fantáziám. Ehelyett a röhögő miniszter ugrik be, az egyik Orbán MÉM-ből.
@Mariann19:
Kezd öregedni Fabius... Nem?
Képzeld el, ha a "tuggyukki" - akinek nem merem már a nevét kimondani előtte :) - még rátenne egy lapáttal!
Lehet, hogy nekiállna főzni és gasztroblogot csinálna ebből itt...
@sánta vas:

Ha már ennyire belemegyünk akkor de, a filmben elhangzottak miatt perelte be.

Amire az első fok reakciója: "A Budai Központi Kerületi Bíróság tavaly novemberben bűnösnek mondta ki Pesty Lászlót, és rágalmazás miatt egy év próbára bocsátotta"

Másodfokon azért utasították az új eljárás lefolytatására őket, mert Pesty bátor módon azzal érvelt, ő nem az öngyilkosságokért felelősségét firtatta Bajnainak, hanem a miniszterelnöki alkalmasságát.

A rábaszás ott van, hogy innentől szétválasztják mit lehetett mondani Bajnaira véleményként, és mit a Wallisra, mint cégre. Ha Pestyt elmeszelik újra - ami sanszos - akkor nem egyszer fingatják meg, hanem kétszer. Cserébe a libásozás ezen a tárgyaláson már nem is játszik.
@Fabius: Én meg azt hittem Olgi miatt nem találod a szavakat. :)
@Mariann19:
Azért nagy hiányérzetem volt, amikor a "bírói ítéleteket végre kell hajtani" Gulyás szövegnél nem csapott le Olga a Klubrádió ítéletEK "tanulmányozására" és nem végrehajtására.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nem, a vég ilyen lesz, azt tudjuk."
Az állat teteme felett Ti ketten lesztek Vérmókussal hősként feltüntetve?
Szobrot is javasolnánk, mint Sopron városa Orbánnak, csak az érdemek mások.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Sajnos csak szánni lehet a lelkedet, ha abból a riportból neked ez jött le.
Akkor kevés nálad nagyobb narancsbolsi seggnyaló lehet e honban! :|
@Mariann19:
Nézd Orbánunk így is meg fogja kapni.... a lónak a legnemesebb alkatrészét!
Sokan kívánják neki, síkosító nélkül is. Meg a többi gerinctelen tetűnek is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sokszor mondtam már, csak egyik füleden be, másikon meg ki.:) Boldog lehetne mindenki széles e honban, ha én lennék a legnagyobb problémátok.

Persze azt is tudjuk, hogy kb. annyi közöm van a narancsosokhoz, mint neked a bajnai gárdához. :)
@Mariann19:
Akkor én tagadtam volna meg a városom, ha ezt a kretént így díjazzák!

@kekex:
Nézd, addigra az a kis féreg narancsbolsi annyira kiakasztotta, hogy látszott rajta, nem hiszi, amit hall ettől a szerencsétlen fackalaptól!
@Mariann19:

Olga nem volt rossz, csak nem tehet róla, hogy azzal az információval nem rendelkezik amitől Gulyás tutira lefejeli az asztalt.

Nem tudhatta, hogy nem hajléktalanoznia hanem simicskáznia kellett volna. Bázz, ha ilyenkor súghatnék...
@kekex: Nehezen lehetett lecsapni rá, mert ha figyelted, az ősi jogász trükkel élt, nem akarta szóhoz engedni Olgát, folyamatosan nyomta a szövegét.
Ezért volt az, hogy a végén már egyszerre beszéltek.
Bár nagy poén lett volna, szerintem Olga nem akarta, hogy esetleg eltérjenek az eredeti témától.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Akkor innentől nincs kétségem!
Én felvállalom Bajnait!
Ezek szerint te meg a narancsbolsikat. Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én meg aszittem többször nem nyaltok alá Viktornak. Hááát, ez se jött be. Csikizd a cicim, főni!- üzemmódban voltatok ma is.
Mesélték, hogy a FIDESZ összetartáson elhangzottak alapján a háziorvosoknak már kiszállították ampullákat, amikbe orbánfan szérumot is kevertek, hogy a nyuggereknek beadják influenza oltásként.
(leg újabb információink szerint már energia italokba is keverik, így az idős hölgyek a közlekedéshez használt seprűt is otthon hagyhatják, békemenetre közlekedvén.
@Fabius:
Mert majd nem... Nézd, egy idő után a szopóizmaik automatikusan működnek!
SZOPÓREFLEXNEK HÍVJÁK. :D
Feltűnik egy narancsbolsi és a segédhad szája már csücsörít is szépen.
Mindenki másra indul be, én a csajokra, ezek meg a narancsbolsi ettársakra!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Van ... közmunka, jövőhéttől indítom a közmunka blogot. Talán "Lézerváros büszke közdroidjai" címmel :)
Azért amikor Gulyás behányta a közmédiába, hogy félre értik az Alaptörvény módosítást, akkor szívesen tarkón vágtam volna szívlapáttal, pedig nem vagyok agresszív fajta. De ilyet behazudni egy komplett országnak?
Ráadásul nem sokkal előtte volt infó, hogy az EU szerint ezt a sok sz*rt beleírják, akkor ők ezt nem fogják Alkotmánynak elfogadni.

Ilyen emberek, hogy tudnak tükörbe nézni? vagy aludni rendesen? Sok pia, sok tabletta? Kedélyjavító? Család tagjaik, hogy nem köpik le őket?
@komplikato:
Majdnem a vállára borult Olgácska is, a kis meg nem értett jogászköcsögének...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Semmi érdekes, csak a szokásos: a vonulótagozat besegített létszámmal Bencsiknek, a vamzer hök meg a neten hazudott - Miseticsről pl - ahogy szokott.

Összenőtt ami összetartozott. Nem volt mese, a vazallusoknak meg kellett védeni a főni javait.
@Fabius: Rágalmazás miatt, de konkrétan a stúdióbeszélgetésben elhangzottakra utal a kereset, a filmmel nem foglalkozik.(Feltételezem, hogyha a filmbe bele tudtak volna kötni jogilag, akkor ezt is csatolják a keresethez.)
Teljesen mindegy,hogy mi miatt, de a másodfok úgy döntött, hogy újból le kell folytatni az elsőfokú eljárást, tehát nincsen jogerős ítélet.
Várjuk csak meg azt az új eljárást, de ha Pestynek kedvez az ítélet akkor se vonjuk kétségbe a bíróság függetlenségét.
@Fabius:
Bizony, a csicskák élete már csak ilyen.
Ráadásul eléggé átlátszóak és nyilvánvalóak a "csontig hatol a nyelvünk testvér" pózban...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Figyeld csak meg a következő napokat. Az eu elkezdett velünk nagyon foglalkozni több vonalon. Vajon miért?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"A múltkor még nem volt telefirkálva... :)"

Tudom, de gondoltam dedikálom neked, hogy te már ne unatkozz....:-D :-D
@sánta vas: akadj már le a témáról lécci. nem azért mert kényelmetlen, hanem mert kurvára unalmas. Netán monomániás vagy? Akkor keress valami nyugibugi blogot, bennünket ne terrorizálj a hülyeségeiddel oké? Még egy ilyen témájú hülyegyerek beszólás és mész ahová megérdemled... a ketrecbe..
@Fabius:
Kávéscsésze alátét jellegű vagyol... 8-)
@sánta vas:

Speciel egyáltalán nem mindegy mi miatt dobták vissza az ügyet ítélet után. A kifarolás az kifarolás.

Nem fogom kétségbe vonni az új ítéletet, ez eddigieket se én vitattam.
@Fabius: "Bázz, ha ilyenkor súghatnék..."
Ilyen óhajtásban nem vagy egyedül. Marad a TV előtti magányos monológ kissé magas frekvencián.
Mindenkitől elköszönök, jó éjszakát Nektek!
@Fabius: holnap felszáll a nagy fehér füst...és leszáll az éj... de azért marad harapnivaló...
@Fabius: Értem. Most már csak az a kérdés, hogy nekem ehhez mi közöm??

Úgy látszik ez már csak egy ilyen vazallusos ország, persze úgy, hogy közben mindenki azt hiszi, hogy ő az igazság bajnoka és a faszagyerek. :)
@Mariann19:
MERT BÁNCCSÁK A MAGYART! :(
Mi másért? A nemzetközi karvalytőke összeesküdött ellenünk, mert nem akartuk odaadni a vizünket!

Egyébként, ha már víz:
Ma volt, hogy mennyire ki vagyunk szolgáltatva a környező országoknak, hisz saját vizünk alig van, csak átfolynak...
@Fabius:
ALJAS!
Na, elhúúúúúúúztam aluba...

@Mariann19:
Cókolom...
- Ki felelős a fideszes ócsai, lakhatatlan gettóért, mennyi közpénzt loptak el?
- Ki bontott kordont, vitte utcára csőcselékét, ostromolta a TV székházat?
- Ki áldoz több százmillió közpénzt az ellenzék lejáratására?
- Ki veszi meg 3 szoros áron az E-on-t?
- Ki dob ki milliárdokat a felcsúti (orbáni) libalegelő magánfejlesztésére?
- Ki bontott korlátot a Parlament előtt, engedetlenkedett, arcoskodott?
- Hány alvilági , büntetett előéletű, simlis súgója, segítője , barátja van O. Viktornak?
- Ki ellen emel szót, a világ, Európa, a magyar nép nagy része, kit vernek pofán Komlón, kinek a székházát támadják be?
- Kik gyarapodtak pofátlanul, a nemzeti szar jegyében ?..............

Ezek vagytok ti fideszes, aljas sunyi, szarjankók!
Minden jóérzésű magyar polgár, menjél el szavazni és zavarjuk el ezt az "műnemzeti" bandát!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: amúgy voltak fiatalok rendesen az ellentüntetők oldalán is...

amúgy meg minek is kellett volna kimenni, egy értelmetlen performanszra...ahonnan a rendőröknek azonnal el kellett volna szállítani mindenki, ahogy 2006-ban is el kellett volna..csak megint parancsra vártak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nézőpont kérdése minden. Szerintem az a faszagyerek aki ki meri nyitni a száját ha az alkotmányellenesnek talált törvényeket erővel vissza akarják tuszmákolni bele.

Az meg a szerember aki ezt védi, vagy bármilyen módon segíti. De nektek valahogy mindig sikerül megtalálni az ellentüntetés módját, de speciel tüntetni bármi ellen még nem sikerült ebben a ciklusban.

Ja, de várjál, egyszer már tüntiztetek az Unió ellen, és az onnan pénzt felnyaló Novák égette a zászlót.

Neked ehhez annyi közöd van kedves Gábriel, hogy itt Bajnaiztál meg Haháztál egész délután, nagyjából minden ok nélkül. Most meg a produkciót nézve vamzerezünk és jobbikozunk, mert okunk lett rá.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mi van fájdalmas az igazság kiskoma? Elhiszem,hogy jó volna abban ringatni magadat, hogy Pestyt meg Budait jogerősen elmarasztalták, de nem ez történt. Senkit sem terrorizáltem csak a véleményemet írtam le. Ketrecet meg inkább neked javasolnék, vagy inkább egy jó kis kényszerzubbonyt..
@Fabius: Kihagy a memcsi. A jobbik vonult már a fidesz székház elé is tüntetni. Ezek szerint akkor mi is faszagyerekek voltunk/vagyunk. :)

www.uzsorastop.hu/?p=656
t7.hu/0cft

Ha pedig a mai tüntin sok HAHÁS vagy budapesti Bajnai szervező van, akkor nem hiszem, hogy csodálkoznod kéne a haházáson vagy a Bajnaizáson. :)
@Fabius:A lényeg, hogy az egészet újrakezdik . Meg kell várni a jogerős ítéletet.
De az eredeti témánkhoz visszakanyarodva: Sztem a rágalmazási perek esetleges kedvezőtlen ítéletei sem fogják visszariasztani a jobboldali médiát attól, hogy a választások közeledtével felmelegítsék a témát. A pilanatnyi impulzusok alapján döntő apolitikus szavazők nem igazán vannak tisztában a magyar belpolitika ágas bogas részleteivel,rágalmazási perekkel stb., és ha esetleg valamelyikőjük Bajnaira szavazna, a Pesty féle film elriaszthatja ettől.
OFF

Az elvtársak nem értik. Nem értik, vagy csak nem akarják érteni az MSZP kampányfilmje körül kialakult szerzői jogi vitákat és tiltakozásokat.

Mesterházy tegnapelőtt szinte fel volt háborodva az ATV-n, hogy a kampányfilmben a szerinte pozitív példaként szereplő történelmi személyek leszármazottai, örökösei, családtagjai szót mertek emelni az ellen, hogy nagyjaikat a szegfűs logó alatt szerepeltették. Török Zsótti, a Párt észkombájnja tegnap már odáig ment, hogy verbális támadást intézet Puskás Öcsi özvegye ellen azt állítva, hogy „a jobboldal tisztességtelenül használja fel őt”, hogy a kiadott tiltakozó közleményt, nem is Puskásné írta, mondván „nem rá vallott” annak szövegezése. Néhány óra múlva Molnár Zsolt elvtárs pedig már azzal vádolta Puskásnét, hogy „politikailag nem teljesen függetlenül képviseli a maga álláspontját.”

Aztán tegnap estére előkerült Szanyi Tibi is. Jött, hozzászólt és vitt mindent.

"Hány gólt lőtt Puskásné? Hány hangjegyet írtak le Bartók örökösei? Tény, a pénz az övék, de semmi több.

A leszármazottak maximális kapacitása az, hogy lefelé származnak. Miattam annyit származhatnak lefelé, amennyit csak akarnak."

Szanyi Tibor

Azért a tahóságot, mint jól látszik, mindig lehet egyre magasabb fokon művelni. Szanyi elvtárs ebben élenjár, ez kétségtelen. És ez már az a kategória, amit nem lehet az elfogyasztott hattablettás kannás borra fogni. Ez nem lehet csak a pia hatása, ez a prosztóság Szanyinak a vérében van. A génjeiben hordozza.

radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/03/nem-ertik.html

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ja, tényleg kihagy, de jó, hogy emlékeztetsz, hogy Morvainak ekkor is csak a maszop székház előtt akadt mondanivalója.

A mai tüntetésen speciel elzavarták Vadit a vérbe megint, és világosan elmondták ők is meg Bajnai is, hogy semmi közük egymáshoz. Itt elmondtam én is neked, hogy felesleges Miseticsről hazudoznia bárkinek, mert már 2003-ban is a hajléktalanok jogaiért tüntetett, mikor Bajnai még a politika közelében sem volt.

De ez téged nyilván nem gátolt meg abban, hogy újra elsüsd. Miért is gátolt volna, hisz csak a valóság. Az meg mióta tényező?
@sánta vas:

Visszakanyarodva továbbra is azt gondolom, szardobálás lesz bőven, de a libásozás elég meleg pite ahhoz, hogy hozzá merjenek nyúlni megint.

Azért egy ilyen elég szarul tud kinézni úgy óriásplakáton, mint busz oldalán, vagy köztévében biztosított ingyen reklámhelyen kimerevítve 30 másodpercben.

mno.hu/migr_1834/helyreigazitas-422201
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én nem szívlelem az MSZP-t, a kérdéses videót szándékosan nem is néztem meg, mert nem érdekel, de biztos nekem rossz az emlékezetem, hogy kormány propagandában vagy Fidesz propaganda anyagban nem használtak fel egy történelmi személyt, sportolót, zenét???

Szóval én sem értem. De úgy is el lesz nekem magyarázva.
Aztakurvaéletbe! Ezt a Gulyás Gergelyt be pofán tudnám..nem, bocsánat, mégsem..vélhetően jogellenesen basznám pofán..előre megfontoltan!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Aki a Fidesz nevét ezentúl kiejti vagy védi..hú, megyek, iszom valamit, ezeket nem lehet józanul kibírni!
mani: Ébresztő, lajhárok, ezeket el kell zavarni, demokratikusan, de rögvest!
(ma lakógyűlés volt, ott is ez történt, a továbbiakról későbben:-).
Még akkor is, ha az előrehozottat megnyernék, tudom..
@Fabius: "hogy Morvainak ekkor is csak a maszop székház előtt akadt mondanivalója."

Épp az előbb írtam, hogy a FIDESZ SZÉKHÁZ elé is vonultak és ott is tüntettek, sőt még beszédek is voltak. Ezek alapján máskor bontsd ki lécci az igazság minden szeletét. :)

Többek közt ilyenek is elhangzottak a FIDESZ SZÉKHÁZA előtt:

Sneider Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője beszédében hangsúlyozta, hogy a jelenlegi kormány állandóan a középosztály támogatásáról beszél, ám az egykulcsos adóval és egyéb intézkedésekkel éppen ennek az osztálynak a tagjait nyomja víz alá, teszi tönkre.."

www.uzsorastop.hu/wp-content/uploads/2012/05/sarcotok.jpg

alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/2012/05/tuntetes11.jpg
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Mesélj! Mi volt a lakógyűlésen?

A Gulyás Gergelyt nem volt türelmem végighallgatni. Úgy öt percen át figyeltem hang nélkül a felvételt. Bűntudatos gyerek magyarázza a bizonyítványát - ez jött le a metakommunikációjából.

(Nőnapi virágra nem tartok igényt, ellenben szívesen venném, ha a stíl nem lenne ennyire kocsmai. Ez nem machismo. Egy latin macho soha nem viselkedne így nők társaságában.)
Szinte biztos voltam benne, hogy mire visszaérek, egyrészt késő lesz, másrészt pedig pótlódik a délelőttről elmaradó anyázás. Bejött.
Nézem az egyik oldali gyűlölködőket, meg a másik oldali gyűlölködőket a hírportálokon, blogokban, és mintha egyre több önjelölt "igazságosztó" lenne körülöttünk, nekik már semmit sem lehet megmagyarázni, ugyanakkor feldühödnek már azon is, ha az ember lemondóan legyint rájuk. Le fogjátok játszani, ugye, fiúk? Nem nagyon lehet már a feszültségetekkel mit kezdeni, láthatóan ti sem akartok ellene tenni, csak vártok a megfelelőnek érzett alkalomra, és akkor kirobban belőletek minden, egyszerre. Le fogjátok játszani egymással ezt a meccset, és amikor ezt gondolom, már nem tudok őszintén vitatkozni magammal. Három évvel ezelőtt, amikor először nekiültem a napi hírek olvasásának, nem gondoltam volna, hogy élő egyenes adásban nézhetem végig az ide vezető utat; nem gondoltam, hogy lesznek (de még milyen sokan!) olyanok, akiknek mostanra szinte fájdalmat okoz, ha ki kell hagyniuk a másik oldalhoz tartozók, vagy oda soroltak szó szerinti megnyomorítását, szétszaggatását. Ha visszagondolok a gyerekkoromra, akkoriban sem szerettek az emberek mindenki mást, mégis úgy érzem, hogy én vagy tudtom nélkül egy szarabb helyre költöztem azóta, vagy totálisan félreismertem a saját országomat.
Nagy meccs lesz, és jól bemelegített már mindenki, lesz ebből kezdőrúgást indító sípszó is, ahogy szokott. Kupadöntő. Aztán eldől a kupa, elguruló tetejének csörgése mellett megint lesz egy sípszó, de nem az a győzelmet jelentő szaggatott, hanem az adásszüneteket, vagy a nyugalomba kerülő EKG-t kísérő hosszú, a készülék kikapcsolásáig tartó másik. Győztes nem lesz, csak egy horpadt kupa, amibe, mint urnába, bele lehet lapátolni a meccs összes hulladékát, nehogy a szél széthordja, aztán ott kell hagyni a néma stadionban, az egykor zöld gyepet felverő gaz meg a madárszar majd befedik, az eróziótól összeroskadó lelátók és falak pedig lezárják a szezont.
Sebaj, legalább nem lesznek útban azok szeme előtt, akik messzebbre akarnak nézni.
@Légifarkas: Egy kicsit túlspilázod szerintem, bár meg kell hagyni, hatásos a szöveged.
Talpra magyar!

Meghívó a Facebook-on. Az E14 március 15-én 15 órakor a Március 15. téren tart nagygyűlést.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

...és ezzel úgy véled megcáfoltad a mondatot, miszerint Morvainak csak a maszop székház előtt akadt mondanivalója?

Esetleg idézd már ide mit mondott Morvai a FIDESZ SZÉKHÁZ előtt. Azt, hogy Sneider mit mondott én is elolvastam.

Mellesleg a mai napod/napotok után kevés röhejesebb dolog van annál, mint mikor az igazság minden szeletének kibontásáról beszélsz. Esetleg kezd el bontogatni a Misetics féle igazságot, kíváncsian várom.
@sánta vas:

"Sztem a rágalmazási perek esetleges kedvezőtlen ítéletei sem fogják visszariasztani a jobboldali médiát attól, hogy a választások közeledtével felmelegítsék a témát."

Ez fog történni és kihagytad a közmédiát, ami ugye közös elvileg, viszont amennyire nem köz már, pont annyira jobbos újfent.

Gusztustalan, dicsőbb korokban párbajért kiált, de sajnos tényleg ez fog történni.

Olyan országban élünk, ahol bírósági ítélet hiányában hamis vádakkal egy ember nevét össze lehet kötni bűncselekményekkel, öngyilkossággal - be lehet mocskolni, ki lehet plakátolni BKV buszokra csak azért, hogy a hatalomért folyó harcban esélyeit gyengítsük.

De egyébként tutti demokraták vagyunk, bizisten!
Aha, na persze.

Mocskos és alantas minden ilyen tett, aki erre képes, attól semminemű jót ne várj, és még a lábtörlődet se bízd.

Aki ezeknek hisz (ideértve az mszp-is), annak tényleg elgurult a gyógyszere, új doboz Seduxenre lenne szüksége...
@épészmérnök: ma háromszor tátottam el a számat. Először a sósavkezű öregről olvasva, másodszor orbánmentesítőt itt olvasva, harmadszor pedig a cég előtti bagózóban, ahol az éjjelre érkező kb. 20 ember két csoportra szakadva egymást szidta, egyik fele a székházfoglaló "taknyosokat" fojtotta volna vízbe, a másik fele meg a kormány tagjainak lincseléséről regélt, míg a beérkező műszakvezető meg nem fenyegetett mindenkit egy fegyelmivel. Életemben nem éreztem még ennyire idegennek magamat itt, azt hiszem.
Aztán belegondoltam, mire számíthatunk, ha valaki valahogy mégis legyőzi Orbánékat, vagy ha Orbánék győznek, és négyzetre emelik ma sem gyenge arroganciájukat, és lehet, hogy túlspilázom, de a végkövetkeztetéstől egyáltalán nem lett jobb kedvem.
Fidesz magának csinálta csaló törvénnyel nem érdemes választást csinálni...ÚGYIS ELCSALJÁK ( LÁNCSZAVAZÁS, ÉS A HAZUG MENNYISÉGŰ HATÁRON TÚLI dologgal, kamu bejelentésekkel.....stb)

Nem a választásra kell készülni, HANEM A DIKTATÚRA DÖNTÉSÉRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demokratikus úton ezt a Szarkupacot nem lehet eltakarítani!!!!!
a Fiatalok ELKEZDTÉK A LÁZ-ADÓ bevezetését...már csak folytatni kell a milliós elégedetleneknek.Ébresztő Magyarország!
márc. 15 legyen az Orbánváltás napja!!!!!!
a bamba Kocsis Mátét is JÓL MEGFINGATTA A KÁLMÁN OLGA!!!!:)))
Hiába szajkózta, hogy "gyűlölet kampány"...bele van dörgölve a pofájába hogy a Fidesz gazemberek kezdték és csinálják a gyűlölet kampányt a buszokra ragasztott hazugságokkal..na meg ezzel. HOGY A BAJNAI GÁRDA CSINÁLTA a Fidesz székház elfoglalását.
Lesz ez még rosszabb is Máté fiam...a pofád véresre lesz verve ezért!!!!
Na meg a KÓCOSFOGÚ Kiflizabáló, pösze vén ronda banya a Selmeczi...ott vigyorgott mint egy remegő kocsonya ( hogy honnan kapja a pofont) a tüntetők között.a Bárgyú Kocsis Máté mellett....és száraz Tescós süteménnyel a kezében ( ahol a kiflit szokta lopni). Undorító, gusztustalan , táskás szemű ráncos bányarém!!!!!!!!
Lesz ez még rosszabb is...Majd ha egy lóhoz lesz kötve és száraz süteményt dugnak az összes lyukába?......akkor mit szól majd? hihihi
A takonypóc GULYÁS GERGELY Fidesz bandita a Kálmán Olgánál tegnap (csütörtökön)össze vissza hablatyolt...látszott rajta, hogy csak a betanult szöveget ismételgeti...
Ezt javaslom neki:
Te Kis seggdugasz..!!!
.ha azt akarod, hogy tanulj valamit akkor nem az Nemzeti Törpe közelében kell lefetyelned, hanem KÁLMÁN OLGÁTÓL tanulhatsz jogot, gazdaságot, tisztességet..életre való gondolkodást és retorikát!
Így csak olyan suttyó maradsz mint a Nemzeti kis Szarcsimbók akinek a seggét nyalod!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

lehet, hogy az ellenzékből egyedűl Szanyi Tíbor tud Habonyúl és fideszűl meg dzsobbikúl?

ez a legmegfelelőbb válasz arra soxarra amit szerte széjjel borogattok és még csak el sem takaríttáytok utána hadd bűzöljön

hát a Szanyi a ti nyelvetek válaszolt azt legalább felfogtátok

brüühhühühü

sohase feleggyétek mindíg van lefelé a skála negatív fele is végtelen
@rodeo36:
hát igen...Szanyi elég prolisan odamond.. DE hiába EZEK CSAK SUTTYÓÚL ÉRTENEK....( FEJÉTŐL bűzlik a hal))
@Légifarkas:

divide et impera >>>>> panem et circenses

már 20-on valahány éve egy darabszarjankónak sikerűlt megosztania ezt a rakás seggfejet amit magyar népnek hívnak és azóta kapirgál a trágyadomb tetjén és még kappanhangon baromságokat is kotkodácsol ami persze nyitott fülekre talál

hallgassátok vagy basszótok ki a hatalomból mert csak a hatalmat akarta azt megkapta most kibaszik veletek már 1994 óta és minden elvesztett választás arról győzte meg törvéynesen sohasem fog tehát törvényt kell csinálni a győzelméhetz ez folyik és ti meg jajojngtok vagy tapsoltok de nem tesztek semmit sem elene

brühühühühü

ennek a csútizének aki itt 100000000000x ugyanazt mongya igaza van ha randán mongya is

én is a Szanyival értek egyet ezeket fel kell pofozni és szét kell rúgdosni különben nem mennek a picsába...soha ti meg sírtok mint a fürdőskurvák
@rodeo36: hát igen:DDDD
Fidesz módszerrel ( ismételgetéssel,, szajkózással, az agyba belesulykólással ) lehet a saját szarába beledöngölni ezt a Nemzeti moslékot!!!
Tegnap látszott, hogy a BIRKAMENET ha nem kap pénzt és Lengyel és román megfizetett támogatást...egy egész nap alatt nem tudnak 80-100 embernél többet összeterelni ...semmilyen Facebook Bencsik vagy fasiszta Bayer felhívásra.
A Hahások leugatták őket!!!!!!
@felcsutisuttyo:

remélem ez a következő poszt trágyája is nagyon termékeny lenne

itt már többször elmeséltem -saját magamról- kis békés vidám fiúcskaként éltem életemet, hogy iskola első kitűnő tanuló is voltam az mellékes talán de nem a bully-k féltékenysége szempontjából- gyönyörű havas délután volt én meg mit tesz a vidám kimentem ródlizni...voltunk egy páran erre megjelent a kis nyeszlett bully (ezek mindíg valami kihívással küzdő aljaalakok) és a többiek mind beszartak erre kihez ha máshoz nem odagyütt hozzám, hogy addide a ródlit...nem tudom hogyan történt...de én a ródlit nem adom és talán még most is fut mert nem akarta hogy annyira szétcincáljam hogy anyja sem ismer rá...

na ez lesz vagy borzalmasabb addig basztattyák a barmai a sok lükét amíg kidöntik a pofonfát

fizetet forradalmár? hát ezt is örökölték mind az volt a zorbán III/III-as ügynök jól megfizetve valamelyik frakció az MSZMP-ből látott fantáziát benne? lehet hogy Pozsgay mester aki már akkor is úgy járt különutakon, hogy véletlenűl se térjen még a főút szélső sávjába sem

szóval érdekes ez a kiképző tiszttye mit mesélt neki? és milyen beosztásban tábornok ma orvbán segge alatt?

brühühühühü
@rodeo36:
Tudnék mesélni a már vén hülye szenilis Pozsgairól, ugyanis anyám kollegája volt...amikor még tanított.. iskolában majd kulturális miniszter lett.:D
@felcsutisuttyo:

jaaaaa, a kedves drága pozsgai elvtárs: sehússehal csak mindíg más kölnije volt, ha érted...tulajdonképpen semmi sem fűződik a nevéhez mégis nagyon sokminden...amit én látok az az, hogy sokat tehetett a jelenlegi kiszfijúgg karrierjének építésében (akik akkor is a KISZ butábbik változatához tartoztak, létükből kifolyólag ilyen buta seggfejeket a fejlődőképes KISZ vezetők az előszobájukba sem...ebből volt is sok konfliktus...erről most azok akik a 1970-es években születtek már hírből sem hallhattak, talán 1970 és azelőttiek de azok sem voltak elég érettek és ami valóban akartuk hogy történjen az a munkahelyeken alapozódott és nem az egyetemeken ahol az ilyen seggfejek szóhoz jutottak próbálta volna eladni magát egy jól képzett melósnak aki mindent annak a rencernek köszönt és ráadásúl ő csinálta is nem csak ugatott róla mint a kappanhangú pocakos senkiházi csinálta a "nono kis szakállas" tipikus esettye...saját karrierjét építgette sok sok segítséggel és semmi sem érdekelte

én ilyeneket kirúgdostam mindenhonnan levegőhöz sem hagytam jutni őket...de nem tudtak semmit sem tenni ellenem én köröttem a munkások álltak meg azok akik alkottak

ezek meg a dumáljunk sokat és éljünk jól belőle...hogy mennyire útáltuk őket?

brühühüühhü

erről nem mertek blogot? és új posztot?

pedig egy kis agnoszkálás nem ártana, sőt!!!!!!!!!!!!
@rodeo36: agnoszkálás nem...Ő már AGONIZÁL...a vén májfoltos...már nincs sok hátra neki....mint a Sicc Palkónak sem:)
Tegnap a Fidesz székháznál a fiatalokra Kubatov Gábor által kirendelt Fradi-ultrák, köztük egy gyilkosságért elítélt személy gyakorolt rajuk nyomást.
A Fidesz székházat "védő" egyik "biztonsági őr" a Hír24 szerint Sz. Ferenc volt, akiről az ultrasliberi.hu korábban azt írta, hogy közismert egyes bűnözői körökben és több mint tíz évet töltött börtönben emberölés miatt. Ezt az információt a hvg.hu rendőrségi forrásai is megerősítették. Szabadulása után a Fradi Security alkalmazza, mint szurkolói koordinátort.
Tessék..ilyenket alkalmaz a Fidesz Banda!
A "Bajnai-gárdázás" (Kocsis Bamba Máté) azt mutatja, hogy a hatalomnak nyílt hazugságokhoz kell folyamodnia, hogy maradék híveit(BÍRKÁIT) megtévessze.
Nem kell csodálkozni azon,hogy gyilkosságért elitélt fradi szurkolók védik a fidesz székházát,hisz 2006-ban is ők voltak a tv székház elfoglalói..a Kussuth tér összehugyozói...a csűrhék....
.Mindig is összeér,ami összetartozik...Ha Orbán legfőbb bizalmasa a "békelelkű" Habony,, meg a választási csalást vezénylő Kubatov......
A fidesz odarendelte a bűnöző székházvédőket.
Ennyit a takony Bencsikröl oda rendeli az ellentüntetőket, ezek már úgy félnek hogy már a saját gyerekeiknek is neki mennek.:DDDDDD hehehehe
a "zemberek nem kérnek a gyűlölködésből,"... ezt mondta tegnap is valami huszadrangú kis kormánypincsi, (Kocsis Máté)..a Kálmán Olgánál.....s most a Fidesz székháznál is ez hazudik...hogy a Bajnai -gárda ez....és a Bajnai Rendelte ezeket ki..."ezeket"..... ezt szajkózta a kócósfogú kiflitolvaj..pösze ronda táskás szemű vén banya a Selmeczi is mellette....
......ehhez képest a Fidesz rajongóik elég idegbetegek. :)
"Rohadt tetves kommunista bérenc, mindjárt pofán váglak, hogy megesz a fene" ( ez egy Békemenetes pofájából hangzott el tegnap)Békemenet?...BIRKAMENET

a "szittyamagyar" szöveg magyar forditása:

drága keresztény testvérem, jöjj keblemre, hogy együtt dicsőítsük az urat és annak édesapját,Viktort és Győzőt!
A Cvil ÖsszefoSás nagyon be lehet gőzölve, mi lesz ha nem lesz fidesz hatalom.????
Így viselkedik egy igazi nagy mély magyar.
Bár én inkább tahó p.rasztnak mondanám, de birkameneteséknél ez a sikk. Meg bégetni: Be-eeeeee ....
Orbán maga mondta, 2006 ban:
" hogy ha elégedetlen a Nép a kormánnyal akkor el kell zavarni!!!!!!"

NOS, EZT MEGFOGADJA A NÉP !!!!!!!!!!
Milyen érdekes..:D
A 2006 -os Tv- székházat megtámadó csürhe védi a Fidesz székházat MOST:))))))))
FIGYELEMRE MÉLTÓ:
2013. március 07., csütörtök, 14:50 •
Szerző: MTI
Címkék: Orbán Viktor; l'Unita;
L'Unitá Orbán, autoriter fordulat Európa szívében. Az alkotmány sokkoló módosításai címmel közölt csütörtökön cikket.

Az írás szerint "Orbán Viktor Magyarországot a fasizmusba sodorja". Hozzáteszik, ha valaki ezt "túl erős kijelentésnek találja, vessen egy pillantást a Fidesz által javasolt alkotmánymódosításokra". A L'Unitá úgy látja, ezek "bevezetik a cenzúrát, korlátozzák a sajtó- és vallásszabadságot és (...) politikai perekkel bíróság elé állítják a pártokat".

"Hihetetlen, hogy a Fidesz még az Európai Néppárt (PPE) tagja" – tette hozzá az írás, amely szerint az alkotmánymódosítás Orbán "Európa elleni támadása" Matolcsy György kinevezésével együtt, akit "azért tettek oda, hogy elpusztítsa azt a kevés autonómiát is, melyet a jegybanknak sikerült megőriznie".

A L'Unitá egyebek között az Európai Unió fellépését szorgalmazta, de szerinte "ennél is egyszerűbb lenne, ha az Európai Néppárt (PPE) lépne, amelynek a Fidesz botrányosan továbbra is a tagja az olasz Szabadság Népe (PdL) támogatásával".
csak annyit kérdeznék hogy az új jegybankelnökkel kevesebb lesz majd a kusza szem-es írás?:)sajnálnám..de ha egyszer szanatoriumba tették, hát ez van..:)
Kusza-szemet még látjuk egy Lámpavason egy éven belül:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Törvényszerű, hogy nem fizetnek? Max. az oligarchák törvénye!
@épészmérnök: Na igen. Próbálták volna ugyanezt Gyurcsány idejében gondolom, nápolyi helyett gumilövedéket kapnak. Ettől függetlenül azt gondolom, ellenzéki párt székházát éppúgy elfoglalhatják a velük nem rokonszenvezők, mint kormánypártokét.
süti beállítások módosítása