Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.05. 04:37 Fabius

Az orbánalap törvénye

Címkék: fidesz orbán viktor alaptörvény

Tisztelt képviselőtársaim, tisztelt ház és ti többiek a pulpitustól balra!

Azt kell mondjam: lárifári. Sőt, ha igazán szemléltetni akarom az ellenem felvázolt helyzet álszent fonákságát akkor egyenesen lárifárifárilárilárifári. Egyesek az alkotmányosság kapcsán annyira el vannak tévedve, hogy a határaimat és korlátaimat keresik, amik nyilvánvalóan nincsenek, és ezt elég apropónak ítélik a kegyencezéshez is. Népem harsogja, hogy az alkotmány nem játék, a kibaszott német multilobbi legkedvesebb német barátaim pedig egyenesen a jogállam megmaradásáért aggódnak már megint. 

Pedig mindössze arról van szó, hogy mindenki fogalmatlan idióta nem értenek meg és ezért félremagyaráznak mindent. 

Miről is van szó, kedves mindenki? Arról van szó, hogy én olyan szélesre tárom az alkotmányosságot az Alkotmánybíróság által a francba kihajított törvények visszaszuszakolásával, mint lakótelepi hajléktalan szatír magán a ballonkabátot. 

orbán szatír.jpg

Mit nem lehet érteni azon, hogy a hajléktalanüldözés alaptörvényesítésével biztosítjuk ezeknek az alakoknak a jogot ez emberré válásra. Világosan megmondjuk, mindegy hol vannak és mit csinálnak, ha ez nem a Blaha Lujza téri aluljáróban van szem előtt. Könnyen belátható, hogy a bárhol máshol a helymeghatározás szélesebb módja, mint a beszűkítő és korlátozó valahol. Ezen kívül amit úgy döntenek beszüntetik hajléktalan életmódjukat akkor a létezésükről automatikusan tudomást veszünk mi itt a Balkán sarkán, ami már hogy úgy mondjam több, mint amit az europér etika megkíván. 

Ugyanez van a buzikkal melegekkel. Mi alaptörvényi szinten sem mondjuk, hogy nekik kizárólag az azonos neműekkel létesített szexuális viszonyról és életközösségről kell álmodniuk. Mi arra ösztönözzük őket, hogy bezárkózás helyett szélesítsék ki látóterüket, és ne rémálomnak éljék meg mikor a puncikobold és péniszmanó felkeresi az ellenkező neműeket. Arra ösztönözzük őket, hogy ne csak a mást szeressék, hanem egymást, amiért a "házasság" lehet a jutalmuk. Ha gyereket is vállalnak akkor meg egyenesen a "család" életközösségi elnevezést is elnyerik, ami még a vadasan, papír nélkül együtt élő heteróknak és a vér szerinti rokonságban lévő, de esetleg egy családi tragédia miatt nem a klasszikus szülők+gyerekek modellben élőknek sem jár alanyi jogon. 

Hisztériakeltés az is, hogy ezentúl nem lehet Ady-t, Petőfit, József Attilát idézni mert azt csúnyaságnak minősíthetjük. Mindössze arról van szó, hogy szeretnénk, ha olyan kortárs irodalmat is olvasnának a népek a látószög szélesítés és modern kultúra befogadás jegyében, mint Bayer Zsolt. Ha szükséges az alaptörvény külön paragrafusa foglalkozik majd azzal, hogy teljeskörű mentességet élvezzenek a szavait idézők, és ha Kerényi Imre szükségesnek látja minden önkormányzatban és kormányablak előtt felállítjuk a Szabadon Szavalható Bayer Idézetek Sámliját. 

Nem igaz az sem, hogy az Alkotmánybíróságot leszedálom, a jogköreit ismét visszavágom, és kukáztatom az eddigi AB határozatokat az utolsó szálig, mert felesleges korlátokat jelentenek. Mindössze arról van szó, hogy szeretnénk az alkotmánybírók látókörét és jogértelmezését szélesíteni, amibe ugye nyilván bele kell férniük most már A Párt szájízének pont megfelelő jogértelmezéseknek is. Ez pedig kedves mindenki akárhogyan számolom is többoldalú jogértelmezést tesz lehetővé, mint az eddigi gyakorlat. Mert egy meg egy az kettő, amivel máris megdupláztuk és nem szűkítettük a nézőpontokat, és a ha Kósa Lajos által javasolt "polgármesterek beleugatásának jogát" is megszavazzuk akkor egyenesen megtripláztuk az elmúlt 23 év beszűkült, szimpla törzsszövegre korlátozódó gyakorlatát. 

Ha teátrális akarnék lenni akkor azt kérdezném Hölgyeim és Uraim, meg ti parasztok ott balról, mégis hogy a büdöskurvalófaszba lehet erre azt mondani, hogy beszűkít bármit?

De úriember ilyet nem mond, csak gondol, mármint arra gondol, hogy reményei szerint mindenki mindent megértett, a németeknek is teljesen világos, hogy a hatalmi ágak olyan gondosan vannak szétválasztva és elszeparálva egymástól, mint Matolcsy a pénzjegynyomdától. Lehet itt tüntetgetni és lázadozni szombaton ha nincs jobb dolguk, de izgulni nincs miért: Ez a törvény az én gránit alapom, ami igazodásul szolgál majd a kontinens és jövő autokratáinak demokratáinak most, és mindörökké. Ne is álmodjatok róla, hogy majd szétkapjátok, mint ötvenhatos népítélet a Sztálin szobrot

Köszönöm a figyelmet, csókpuszi, ámen! 

616 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr415117282

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.05. 11:13:08

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minden érthető: "a hatalmi ágak olyan gondosan vannak szétválasztva és elszeparálva egymástól, mint Matolcsy a pénzjegynyomdától".

De ez nem érthető: "Ez a törvény az én gránit alapom." Nem gánti? nem dolomit? Mi az hogy törvény?
A gránit alap az érthető. Hazaviszi, rááll, marad!
szóval éppen ideje megszoborni a kedves vezetőt, de nem ám holmi gipszbe, hanem bronzba....bekenni viasszal, beformázni és mikor kész a köcsög a bronz fogadására zuhé bele neki telibe

és ott lesz örök emléknek bronzba öntve amit utána lehet szidolozni

a szidolozás a szijjgyártópistike vagyhogyafaszbahíjják házi feladat lesz minden reggeli hittan előtt és után

brühühühü

és lőn lövés belőttek a sok pálesztól
@rodeo36:

Nem bronzba kell önteni hanem meg kell bronzbikázni. A bőgése lehetne a legeslegújabb kor déli harangszója.
hvg.hu/kkv/20130305_A_kormany_titokban_targyal_egy_ceggel_az

A kormány titokban tárgyal egy céggel az e-útdíjról

A Kürt Zrt.-vel tárgyal a kormányzat a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedő rendszer kiépítéséről - értesült a Népszava piaci forrásokból.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
szerintem a Kürt annál gerincesebb, mintsem beleugorjon egy ilyenbe...
@Secnir: de neki is meg kell élni valamiből, és Magyarországon csak azok a cégek maradnak talpon, amiknek van állami megrendelése, sajnos ez van. És ez sem a fidesz kormány miatt van így. Így van ez már jó ideje, mert a gazdaság szarul teljesít, mert szinte minden kormány segghülye volt.
Persze, a 2. Orbán kormány azért ezen is rontott, ahogy csak bírt, tudod, a mennyiség már átcsap minőségbe. Azaz ma már tényleg csak azok a cégek maradnak talpon, amiknek van állami megrendelése, vagy rohatt idegenszívűek és külföldi piacra dolgoznak.
hvg.hu/gazdasag/20130305_MN_a_parnagaz_igenis_fedezheti_a_rezsicso

Ezek képesek lesznek, és kiszedik a párnagázt, dőljön össze ez a vendégfogadó, utánunk a vízözön! Ez olyan, mintha a bányajáratokból kiszednék az állványzatot, ami tartja a járatokat.

Nyilván már minden hozzáértő embert kirúgtak, marad az akarat diadala. Ha Orbán elhatározta, hogy rezsicsökkentés, akkor rezsicsökkentés, ha beledöglünk is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ne'ba! Kürték mióta rendelkeznek ilyen tudással? Az adat visszaállításban nem megkérdőjelezhetőek, de útdíjelszámolás?
Akkor max. stróman lesz, valami névtelen szar programhoz kell a nevüket adniuk. Annyira nem mehet rosszul nekik... :(
Az osztrák cég, amelyik világszerte tekintély ezen a területen, visítva menekült ki az országból Piktorék elől. Találgassunk miért?
@aritus:
na ne szívass! a Kürt kacagva megél azokból a megrendeléseiből, amiket _nem- idehaza kap. nem is értem, miért nem kötött még vele a kormány stratégiai szerződést! ja, mert magyar, azért.
(nem emlékszem, azt hiszem benne van a 100 leggazdagabb magyar listájában. amcsi és dubaji leányvállalattal könnyű)
@aritus:
Ebben az országban a hülyeség- és középszerűség diadala arat.
Egyszerűen szánalom ez a narancsbolsi csürhe és a magyarázataik.
@aritus:
megint azok a kurva számok...ezek dumálnak a számokat nem ismerik és piros pöttyökkel dolgoznak meg a gömbvillámmal de számok az nem

szóval ha van egy vízszivattyúd és persze ahhoz egy víztározó aknád (amibe egy kótból a hálózatból vagy máshonnan szabadon folyik a víz és ott várja, hogy a te zárt rendszeredbe nyomasd, namost van egy tartály a nyomótartály amelyben bizonyos "párnanyomást" fenn kell tartani azaz be kell állítani ezt a nyomást vagy a szivattyú nem is műxik és merheted vödörrel a vizet ha eléred...a gázra ugyanez vonatkozik

emlékeztetnék a napokban Floridában történtekre egy ház alatt volt egy üreg amiről senki sem tudott és egy adott pillanatban beomlott úgy, hogy a ház hálószobájában alvó embert a hálószobával együtt elnyelte úgy, hogy nem képesek semmilyen módszerrel megtalálni...ott is volt valami víz vagy egyéb bányászati rablógazdálkodás...ki tuggya mikor és most egy ember életébe került

a mai blog címe igazán csak most ütötte meg az ingerküszöbömet "orbánalap" törvényről beszél ami persze azt jelenti amit, orbánnak van alapja a többieknek kuss

brühühühühü
@aritus:

Tudom, hogy tegnap volt róla szó, de ezt nem lehet elégszer idézni. Olvassák sokan, ha lehet.

nol.hu/gazdasag/20130302-ceglobbi_az_energiaszabalyokban
@aritus:
a kürt zrt-nek (csak a magyarnak) éves szinten 1,5-2 mrd forint bevétele van. szerinted a kormány e-útdíj tendere jelenti nekik az isten lábát, ami kimenti őket a csődközeli helyzetből?
:D
Ez lesz még érdekes.
A szemétbusiness olaszoknál klasszikusan a maffia üzlete (talán emlékeztek a sztrájkokra és a hatalmas utcai szeméthalmokra arra), erre a HVG itt bele szeretne ezekbe az üzletekbe kukkolni...

"Néhány éve nemzeti ügy lett idehaza egy osztrák hulladékégető felépítésének megakadályozásából, közben azonban magyar vállalkozások tízezer tonnákban mérhető mennyiségű hulladékot importálnak, hogy fűtőanyagként égessék el. A zöldhatóság szerint üzleti titok a kilétük, ezért a hvg.hu perre megy az adatokért.

Évente több tízezer tonna hulladékot hoznak be Magyarországra, hogy itt különböző üzemekben elégessék – derül ki a hvg.hu által az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőségtől (OKTVF) kikért adatokból. Ez a hulladék – szemben a 2006-ban Magyarországra szállított német hulladékbálákkal – teljesen legálisan érkezik az országba, épp azért lehet róla nyilvántartás a zöldhatóságnál, mert az importőrök benyújtották az előírt nyomtatványokat.

Az OKTVF adatai szerint 2010-ben több mint 83 ezer, 2011-ben pedig 75 ezer tonna hulladék érkezett Magyarországra azzal a céllal, hogy tüzelőanyagként hasznosítsák (a tavalyi év adatainak összesítése még nem fejeződött be, a számokat az idei második negyedévre ígérte a zöldhatóság). A legtöbb hulladékot – két év alatt 128 ezer tonnát – Olaszországból importálták, a második helyen Ausztria áll – összesen 24 ezer tonnával –, de érkezett égetésre szánt hulladék Szlovákiából, Németországból, Horvátországból és Ukrajnából is."

hvg.hu/itthon/20130305_hulladek_import_Magyarorszagra

Miért is nem csodálkozok én már semmin...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
@aritus

hvg.hu/kultura/20130304_Komaban_toltott_7_nap__a_tulvilag_letezi

ez ugyanolyan baromság mint az orbánalap törvény és a NER meg a többi buziság

mivel én magam átéltem -igaz nem volt hosszabb mintegy 28 percnél- klinikai halált...nekem mesélhet a hülye doktorka...nincs semmi, egy igen rövid pillanat alatt besötétedik és érzéketlenné válsz léted megszűnt...majd mikor a delej újra töltött -orvosaim akik ott álltak fölöttem és szomorkodva a papírmunkát végezték nagyon csodálkoztak mikor kinyitottam a szemem és mintha misem történt volna- és azóta létezek....újra...nincs más emlékem róla de ez elég arra, hogy ezeket a baromságokat el sem olvassam sőt a rfeminiszcenciákat sem

brühühühü

szerencsétlen orbánia hinni kell benne mert ha nem akkor nem létezik
@Secnir:
A KÜRT is a piacról él, és ha nem akarnak túl sok visszaosztást, ez elég nagy üzlet. Recessziós időkben a biztos pénzt meg kell becsülni. Mellettük szól, hogy legalább értenek ahhoz, amit csinálnak. Mert gondold el: tárgyalhatna Orbán a Közpénzgéppel, vagy annak valamely leánykájával is!
@Secnir: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: valami azért lehet, mert kell a húzónév és a PR vezénylóéknak, mint egy falat kenyér, ezért dörgölőznek mindenkihez akinek pénze van, együtt meg jók kis pénz ez:

Felmentést kap az e-útdíjrendszer a közbeszerzés alól
Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága megadta a felhatalmazást.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/felmentest_kap_az_e-utdijrendszer_a_kozbeszerzes_alol.546997.html

---------------

Pénztárgépcsere: nem tartható a határidő

Nagy valószínűséggel nem tarthatók a jogszabályban megjelölt időpontok a pénztárgépek átállítására, van olyan kereskedő, akinél csak jövőre nyúlhatnának hozzá az érintett szoftverekhez

www.napi.hu/magyar_gazdasag/borul_a_penztargepcsere_hatarideje.546866.html
Ehhez az ámokfutáshoz, amit az alkotmánnyal művelnek, egyszerűen nem tudok - nyomdafestéket tűrően - hozzászólni.

Inkább idézek egyet Angyal Ádám Közéleti értelmező szótárából:

A hatalom imája: Uram, legyen meg a mi akaratunk!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A HÖK-ös listán a Kürt gimiből jött diák ellenség volt még.

Hú de izgi, ahogy az ellenségre szorulnak a mocsári bambák.
Ez az alkotmányozási folyamat pont remekül unortodoxra futott ki.

Mert a világ többi részén precedensjog van, ugye.

Orbániában viszont a precedens-irtó jog lesz alkotmányos.

Ahol egy precedens fölüti a fejét, ott azonnal ki kell törölni azt, hogy nyoma se maradjon.

Na, ez az igazán szabad joggyakorlat.

Tulajdonképpen bármit bárhogy lehet értelmezni.
Aszerint kell eljárni, hogy mit is ír a HÖK-ös lista, meg a Kubatov jellemzés.

Beadvány jobb felső sarkán kérjük jegyezni, hogy +, vagy - , az egyszerűség kedvéért.
Kérdés: mi lesz nem is olyan olyan rövid idő alatt abból az Alaptörvényből, melyhez csatlakoztatunk egy olyan automatát, amely, mint szart a lóba, automatikusan VISSZALAPÁTOL belé MINDEN olyan törvényt és rendelkezést, amit az AB épp annak ALAPTÖRVÉNY ELLENES volta miatt meszelt el?

Vagy: elképzelhető-e olyan matematika, amelynek a szabályait (a dolgozat írásának időpontjáig visszamenőleg) folyton úgy írják át újra meg újra, hogy Hülye Pistike mindig ötöst kapjon, akármekkora faszságot ír? Illetve, a kérdés pontatlan: látjuk, hogy van ilyen matek, inkább tegyük fel úgy úgy a kérdést, mire használható egy ilyen matematika azon kívül, hogy ha törik, ha szakad, ha habonyárpik potyognak is az égből, Hülye Pistike mindig ötös lesz? ("Magyarország jobban teljesít!")

Az E-útdíj rendszer az évszázad vicce lesz, tanítani fogják mint a Panama-csatornát, meg a Húsvét-szigeteket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezt hívják diktatúrának. Mint a hülyegyerekek az oviban: én mindig eggyel nagyobbat mondok mint te, bebebebe. És ezzel a vita le van zárva, mindig neki, a Vezérnek van igaza. A nép érdekében persze.
A tegnapi érvelés is ez volt a parlamentnek csúfolt cirkuszban. "A törvény van az emberekért." Azt meg, hogy mi kell az embereknek természetesen a Vezír mondja meg, hiszen fel van hatalmazva. Ergo Ő a törvény. Még jó, hogy Debreczeni csak bérrettegő. Mi volna ha igazából rettegne?
van egy kiváló, immár saját jogon hatalommániás jegybankárunk
endresy.blogspot.hu/2013/03/matolcsy-szemelyisegzavaros-onerteke.html
egy idióta, túlkompenzált bolond árnyékában
endresy.blogspot.hu/2012/09/kortunet-vizsgalat.html

Ennek sok köze nincs az alkotmányossághoz. Hacsak az nem, hogy a szerintük különben komcsi meg mittudomén milyen alkotmányon alapuló választásokkal kerültek a helyükre. A jelenlegire.
Azt meg tessék tudomásul venni, hogy az állam gáztározó után most egyházat vesz. Akár van eladó, akár nincs. Továbbá, hogy Gyurcsány a hibás! És kész. Mert a miután a párnagázt is elégettük, hogy választóinkat még egy évig abban a hitben ringathassuk, hogy nem kell kifizetni azt, amit felhasználunk, rajtunk már csak az ima segíthet.

www.origo.hu/itthon/20130304-csak-a-reformatusokat-erinti-az-egyhazak-adossaganak-atvallalasa.html
index.hu/bloghu/velemenyvezer/2013/03/05/nyertunk_vagy_vesztettunk_a_varga-matolcsy_cserevel

"Ma a kormányfő egyértelműen magának vindikálja nem csak a gazdaságpolitikai célok meghatározását, hanem az azok elérését szolgáló stratégia, és sokszor a konkrét megvalósítási lépések kiválasztását is."

Na, ennyi, nincs itt semmi látnivaló, oszoljunk kérem, persze az egyházadó egyidejű megfizetése mellett!
Magam előtt látom május 1-én a Dózsa Györy út szélességében végighurcibált molinót, első sorban Bayer, Bencsik, Széles, Kerényi, stb, stb, amire az van írva: OROSZ GYARMAT AKARUNK LENNI!

"Múlt hét csütörtökön, egy nappal Matolcsy György jegybankelnöki jelölése előtt, Rogán Antal Moszkvában járt, és Putyin pártjának egyik vezetőjével, Szergej Zseleznyákkal arról is tárgyalt, hogy a magyar kormány "a napokban megvizsgálja (deviza)tartalék felhalmozásának lehetőségét orosz rubelben a dollár nem stabil helyzete miatt" – írja a Népszava, emlékeztetve arra, hogy a Fidesz frakcióvezetőjének útjáról semmilyen magyar forrás, így az MTI, vagy más közmédia, de a Fidesz sem számolt be."

hvg.hu/itthon/20130305_Rogan_titokban_targyalt_Putyin_partjaval
@Spániel:
Volt már ilyen. Akkor nem volt konvertibilis a forint. Hiába, kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
A dollár meg szépen megy felfelé. Most épp 227.
Az a kérdés, hogy mit tudunk majd ezzel kezdeni, mi együtt 2014-ben?
Túl komolyak vagytok, mint ez is:
hircsarda.blog.hu/2013/03/04/busokat_vet_be_a_kormany_a_recesszio_eluzesere#c19186891

" ezanicknevem 2013.03.04. 11:39:06
Számíthatunk a magyar pápára. Ő naponta több száz üdvözlégyet és ugyanannyi hiszekegyet mondat el a magyar gazdaságért.

Orbán ugyan nem tette közzé, kit nevez ki pápának, de a püspöki szinódus előre beárazta, hogy Erdő Pétert.

2010 előtt a konklávé választotta a pápát, de a kétharmados győzelem óta csupán szentesíti a magyar miniszterelnök döntését. 2010 óta korlátozott a jogköre, ráadásul a Fidesz nyugdíjba küldte az idősebb bíborosokat, akik 1989 előtt kerültek a posztjukra, így az eredmény nem kétséges. "

És ez nem vicc, akár még igaz is lehet..ne!
@Orica Középföldi: Nem semmi ez az ember, nem csoda, hogy csak három hónapig bírta a fityeszrendszerben. Igazgyöngy keveredett a korpa közé.
Bár egyáltalán nem értek a bányászathoz, de engem meggyőzött.:)
És egészen rendkívüli módon, sőt életveszélyesen bátor. Bámulatra méltó üde színfolt, ritka, mint a fehér holló.
@Kis ember: tudom és megvan még a jelszót is: Éljen a megbonthatatlan orosz-magyar barátság. /Akkoriban még szovjet/
De emlékezzünk azonban arra is, mekkora volt a felháborodás, amikor Putyin itt járt és fletoval tárgyalt, hogy a megelőző évek ruszkiutáló diplomáciája után felvegyenek valamilyen gazdasági és politikai kapcsolatszálat. Volt nagy felzúdulás, hazaárulózás, tünti a háza előtt. Pedig nem is akart rubelt venni nagytételben.
Azért ezt a zorruk alá dörgölném eredeti felvételekkel.
Ezzel kellett volna a cociknak kampányolni, nem Bözsi néni férjével.
@AKIsTUDATLAN:

Pont ezért gondoltam, hogy fontos elolvasni. Gyanítom keveseknek van képük az energiapiacról egyrészt, másrészt tényleg fehér holló.
Megnéztem a fácséjét. Kedvemre való a pasi:)
@kekex: "A KÜRT is a piacról él, és ha nem akarnak túl sok visszaosztást, ez elég nagy üzlet. Recessziós időkben a biztos pénzt meg kell becsülni. Mellettük szól, hogy legalább értenek ahhoz, amit csinálnak. Mert gondold el: tárgyalhatna Orbán a Közpénzgéppel, vagy annak valamely leánykájával is! "

Van az a meggyőző érv, ami miatt "el kell vállalni".
Mondjuk, stratégiai céggé nyilvánítják secperc alatt, állami felügyelettel:-)
"A szex enyhítheti a fejfájást
Vagy mégsem, de a Münsteri Egyetem neurológusai szerint nem veszthet sokat az, aki kipróbálja."
index.hu/tudomany/brittudosok/2013/03/05/a_szex_enyhitheti_a_fejfajast/

Na, kimegyek gyorsan a kocsisorra, oszt leszarom utána, ki az MNB elnöke. (Ja meg az elsőtitkár elvtársat is:-) )
"Idén még kevesebbet vásároltunk
Januárban 4,1%-kal csökkent a kisker. forgalom."
index.hu/gazdasag/2013/03/05/iden_meg_kevesebbet_vasaroltunk/

Csupa móka és kacagás. Igazi sikertörténet vagyunk. Mi leszünk a fenntartható fejlődés éllovasa:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Kürt elsősorban adatmentésben, adatvédelemben érdekelt. S ebben elég jó ahhoz, hogy anno német leánykát indítson. Mivel nagy kockázatú állami projektekben érdekelt több országban, nem igazán valószínű, hogy helytálló az info. Ha pedig suskus lesz benne, akkor csalódok Kürti Sanyiban. Mert nem szent, de eddig korrekt csirkefogónak tűnt. S főleg nem ellensége a saját zsebének.
Van pár olyan informatikai cég, akik képesek egy ilyen rendszert létrehozni, és akikről inkább feltételezem.
"Klubrádió: a bíróság hatályon kívül helyezte a médiahatóság határozatát
Az NMHH így sem akarja odaadni a Klubrádiónak a 95,3 MHz-et. A bíróság szerint pedig azt kéne tennie."
index.hu/kultur/media/2013/03/05/klubradio_a_birosag_hatalyon_kivul_helyezte_a_mediahatosag_hatarozatat/

Végtelen történet....
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Mondjuk, stratégiai céggé nyilvánítják secperc alatt, állami felügyelettel:-) "

mondjuk a Kürt meg tudja azt csinálni, amit a többi cég nem: egy éjszaka alatt összepakol, feldobja a cuccokat egy kamionra, és kimegy mondjuk... (kivel nincs jóba viktor) ...izlandra. de legalábbis reggelre a kinevezett állami felügyelő (9 évre kinevezve) már csak egy szőke titkárnőt talál, mert a többieknek 'felmondtak', és azok kaptak izlandon állást, tehát vissza se' néznek :)
@Secnir: Egy odaadó szőke titkárnő? Kifejezetten fejfájáscsillapítási célzattal otthagyva? :-) Nem is olyan rossz:-)
Fabius!
azt hittem érmés (drmatolcsi fejjel) poszt lesz !
vagy hogy szeméjesen egyesével ír alá minden bankót !
:)
megcsináljam a képet? megírod a posztot?
@Secnir: nono... azt hoszem elfelejtetted a sajnálatos 2010-es kormányváltás utáni napokat. Én emlékszem, a rohammal elfoglalt cégekre. A volt cégvezetésnek, még wc-re sem volt ideje elmenni, oszt már huss...
@Orica Középföldi: Jó hogy... hát mit mondjak... Tatár Csillát sem az eszéért tartják a mókában...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Kerényi leginkább saját magától van elragadtatva. El tudod te képzelni, hogy mit érezhet ez az egyed, amikor nézi magát a tükörben?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: oké, hogy egy szellemi nyomrékkal hálás dolog riportot készíteni, gúnyos kérdéseket feltenni, amit ez a hülye nem érez. ilyen buta egoizmuson már csak az ordibálás tud áttörni, nem a finom irónia, amit a riporter képviselt. én most ordítok. legszívesebben téged is büntetnélek, hogy belinkelted. kezdtem örülni, hogy süt a nap, ébred a természet, te meg visszarángatsz a mocsárba. :))
Úgy láccik, ma ilyen napom van:
"Brutálisan megöltek egy amerikai politikust
McMilliant agyonverték, megégették és a folyóba dobták. Nyíltan meleg polgármesterjelölt volt."
index.hu/kulfold/2013/03/04/brutalisan_megoltek_egy_amerikai_politikust/
OFF

Ezt tényleg érdemes megnézni. :)

youtu.be/DC78wv8h-m0

ON
@Orica Középföldi: El. Nézi magát, a meleg szar pedig csorog le a lába szárán a meghatottság okjából adódóan...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: pedig volt már rá példa a történelemben. a tehetetlen düh sokszor az ártatlanokkal végez. :))
"Nem kell a segítő kéz az egyházaknak
A kormány átvállalná az egyházak tartozásait, de a többségüknek erre nincs szüksége. Lázár János Gyurcsányékat hibáztatja, akiket ezért dicsértek."
www.origo.hu/itthon/20130304-csak-a-reformatusokat-erinti-az-egyhazak-adossaganak-atvallalasa.html

Eddig is elég szépen ki voltak sámfázva közpénzzel, ráadásul úgy, hogy semmiféle kötelezettségük nem volt az elszámolásra... akkor, hogy is van ez?
Most olvastam egy kifejezést, ami tökéletesen lefedi a jelenlegi folyamatot:
"Gördülő alkotmányozás" El nem tudtam volna képzelni, hogy Gaskó találmánya (gördülő sztrájk) állami szintre emelkedik. Ha jól értelmezem, akkor ez valami olyasmi, hogy van ugyan a gránitsziklánk, de ha némi akadály mutatkozik, nosza uccu... Jól gondolom? Én ollan butus vagyok:-)
Fabius ugyan a jó multkorában megdicsérte Gulyást, hogy milyen fasza csávó, nos, a tegnapi rádióbeszélgetésben tett kijelentései legalábbis számomra ezt erőteljesen kérdésessé teszik. Az már más kérdés, hogy a riportercsaj végtelenül gusztustalan volt, a kérdéseit, felvetéseit időnként már Gulyás rakta a helyére. Bárándi pedig gyakorlatilag szinte szót sem kapott.
(A műsor címére nem emlékszem, az alkotmányozásról volt szó)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: áááá én? Dehogy. Csak próbáltam jelezni, hogy ámerikában tombol az erőszak, meg hogy itten nálunk van a béke szigete, itten ilyesmi elő sem fordulhat. A melegeket itten nem teszik hidegre, abből is látszik, hogy mi vagyunk a demokrácia és az emberi jogok Bástya elvtársa:-)
Vidnyánszkynak hiányérzete van
2013. március 05., kedd, 09:33 • Utolsó frissítés: 28 perce
Szerző: MTI

A Katona József Színház társulatának Virágos Magyarország című előadásával zárult hétfő este Debrecenben a kortárs magyar drámákat felvonultató VII. Deszka Fesztivál. Vidnyánszky Attila, a Csokonai Színház jelenlegi igazgatója és a Nemzeti Színház kinevezett igazgatója azt mondta, amiatt hiányérzete volt, hogy nem sikerült a Deszkát nemzetközi fesztivállá változtatniuk. Hozzátette, a Nemzetiben is szeretne majd évi két-három ősbemutatót tartani.
hvg.hu/kultura/20130305_Vidnyanszkynak_hianyerzete_van

Nekem ugyan nincs összeesküvéselméleti frusztrációm, de olyan nagyon nem lennék meglepve, ha a Nemzeti néhány utolsó Alföldi előadásán kongana a nézőtér az ürességtől... már csak igazoláskjéppen is, hogy, naugye, nem is csinált a faszi olyan jelentős dolgokat, ideje volt leváltani...
@bella _ciao: Sajnos hallottam, mert kocsiban voltam, nem volt hová szaladnom. Mindenesetre már kellőképpen megedzőttem, mert:
1. Nem kapcsoltam el a rádiót,
2. Nem vettem elő a hátsó ülés elől a matyómintás bézbólütőt és nem vertem le a szédült csirkeként elémvetődő nyukdíjas mámikat, mint a kevésbé toleráns Takony Árpi, és a bicigliseket is békiben hagytam:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nézd, pedig mások nem ennyire békések

"Méltatlanul" viselték a magyar koronát - kiakadtak a korona szimpatizánsai

hvg.hu/itthon/20130305_Meltatlanul_viseltek_a_magyar_koronat__k

ők leverték a szent koronát a szlovák hosstess fejéről
"Módosítják az alaptörvény módosítását"
Valóban ötletes nép a magyar, mint azt ő megaszonta. A kormány máris feltalálta az önthető gránitot, ami plenáris hőmérsékleten gyurmamód formázható.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Hozzátette, a Nemzetiben is szeretne majd évi két-három ősbemutatót tartani."

A crominyomira kiváncsi vagyok, de a leandervölgyi nem hozz lázba. A romapitekusz viszont határozottan kúl.
Az éjjel jól aludtam, mert ezt láttam este:
Kerényi "el vagyok ragadtatva a saját munkámtól".
Nem lesz itt baj, zemberek, amíg ilyen tálentumok dolgoznak a haza felemelésén.
Beszakadt a parkoló egy autó alatt Szentendrén

Beszakadt a burkolat egy szentendrei iskola parkolójában kedd reggel, az ott álló autó az így keletkezett gödörben ragadt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

A kocsiban senki sem tartózkodott, a járművet a fővárosi tűzoltók daruja szabadította ki.

Mivel a gödör vélhetően egy régi, elfeledett pincerészbe, vagy valamilyen nagyobb üregbe vezet, a megyei katasztrófavédelem kutató-mentő szolgálata megkezdte a járat, illetve a végpont felkutatását.

A parkolóban folyó munkát a szentendrei tűzoltók segítik - tette hozzá a szóvivő.

hvg.hu/cegauto/20130305_Beszakadt_a_parkolo_egy_auto_alatt_Szente

ez volt a próbaüzem, mert pár év múlva ez így néz ki:

beszakadt a parkoló magyarország alatt

beszakadt a burkolat egy ország alatt kedd reggel európában, az ott álló ország az így keletkezett gödörben ragadt - közölte a az európai katasztrófavédelem szóvivője.

az országban csak pár senki tartózkodott, a magyar államot a brüsszeli tűzoltók daruja szabadította ki.

mivel a gödör vélhetően egy régi, elfeledett pincerészbe, vagy valamilyen nagyobb üregbe vezet, az európai katasztrófavédelem kutató-mentő szolgálata megkezdte a járat, illetve a végpont felkutatását.

az országban folyó munkát a pozyonyi tűzoltók segítik - tette hozzá a szóvivő.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Bammeg, most akartam ...
"A bíróság most éppen azt mondta ki, hogy a helyzet egyáltalán nem olyan bonyolult, mint ahogy az NMHH állítja, egyszerűen igazat kéne adnia végre a Klubrádiónak."

Bonyolítót felveszek ugyanitt!

NMMMHHmm
@Dr. jenőke (jenőke): Forduljatok Széchényihez! Ő mondta: "Az önkény, mint a tapasztalás bizonyítja, rendszerint karöltve jár az ostobasággal!"
@Spániel:
végigolvastam.
kimeríti a hazaárulás fogalmát?
@Bakter:

Én már vacsora után láttam, de nem néztem meg, mert úgy ítéltem, jó helyen van a kaja:)

Bohócokkal jól el van látva a Centrális Erőtér.
"Figyelmeztető lövéssel hárították el a csempészek támadását a pénzügyőrök a magyar-ukrán határszakaszon. Az elmenekült bűnelkövetők 15,5 millió forint értékű cigarettát hagytak hátra a helyszínen – közölte a NAV.'"

Megvan a Nemzeti Büdöstrafik Hálózat első árukészlete.
(Amilyen kiválóan szokták ezek bevezetni a "reformjaikat", simán kinézem belőlük, hogy az X. nap a régi helyeken már nem, Büdöstrafikokban pedig még nem lehet majd bűzrudakat kapni. Ergo lesz itt nem 12, hanem többszázezer dühös ember, akit rázni fog az ideg meg az elvonási tünet.)
Nem tudom mit vétettünk,hogy ezek jutottak nekünk....?
@Orica Középföldi:
Nekem elég volt a cím. Bírom a horrort meg thrillert, de kerényi túl sok mozgóképen, hanggal.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tatár Csilla: Gyorsabb volt, mint én..
Kárász Róbert: Olyan néha elő szokott fordulni!

LOL
-
Mindig elfelejtem megkérdezni. Az a barom tényleg mondott olyat az hazugév-értékelőjében, hogy anno sikeresen megvédtük az országot a töröktől is?
(Marhára nincs gusztusom egy sort is elolvasni a szövegéből.)
@Bakter:

Nem tudom. Erre majd a mzochisták válaszolnak neked:)
A sok gyakorlásnak megvan a maga eredménye, Fabius végre kiválóan beszél Szíjjártóul :-) Szintet léphet, kinéz neki egy zsíros radírtisztogató állás Gíró-Szász íróasztala alatt, előrehaladásához a Párt, a Nép, és a Szakszervezet egyként gratulál :-)

Komolyabbra fordítva.
Nem tudom, mit lehet ehhez mondani. Érdemes-e egyáltalán mondani még valamit, vagy menjünk, csapkodjunk be pár ablakot, vagy egyszerűen menjünk innen, szálljunk ki a valaki megírja-mi anyázunk-mást is megírnak-megint anyázunk mókuskerékből. Nem lehet százezer embert kivinni az utcára, mert ez az egész összesen nem érdekel ennyit, pár ezer hepciáskodót meg még egy full lávendpísz kormány is leszarna, nem hogy Orbáné. De ha nincs az embereknek hangja, akkor nincs visszatartó erő, a hallgatást beleegyezésnek véli az önmagától eltelt hatalom, a fájdalmas robbanás ugyanakkor a rendszerbe kódolódik, de amikor robban, már mindegy lesz, mert végletesen el lesz baszva minden, és a romboláson túl semmi eredményt nem fog hozni.
A Fidesznek egyszer választania kell majd Orbán rögeszmés paranoiái, illetve az élhető Magyarország között. Én a magam részéről sem siettetni, sem lassítani nem tudom az eseményeket, de abban biztos vagyok, hogy a döntés pillanata napról napra közelebb kerül, és akik ma halogatják ezt, azoknak fog végül a legjobban fájni.
Bár lenne néhány embernek néhány álmatlan éjszakája a jövő miatt, mielőtt késő lesz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "a Nemzeti néhány utolsó Alföldi előadásán kongana a nézőtér az ürességtől... már csak igazoláskjéppen is, hogy, naugye, nem is csinált a faszi olyan jelentős dolgokat, ideje volt leváltani... "
Csak neked, hogy megnyugoggyá

index.hu/kultur/2013/03/04/negyvenezerert_aruljak_a_nemzeti_szinhaz_jegyeit/
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Annyira nem rossz azért, mint ahogy gondolod:
Itt pl. valamelyik em esz péssel készít interjút:
blog.kulfoldiszallodak.hu/wp-content/uploads/2010/10/GG-Zanzi-23.jpg

Tabutv, ez tiltott lenne? vagy az emeszpés kifejezés?
Ééééés:
ISIN

Tőzsde

Utolsó érték

Trend

Dátum/Idő

Vált.

Vált.%
EU0006169864

Forex International

299,3075

állandó

2013.03.05/11:33

1,2475

0,4185%
@Secnir: Hidd el, a Kürtnek is szüksége van állami megrendelésre. Bármennyire szeretnénk, ha nem így lenne, hogy a Kürt szakmailag tud valami olyat, amivel függetleníteni tudja magát ettől a szartól, ami itt van. A piacról nem tud megélni, ez így volt 2010 előtt is már, azóta meg még inkább. Belső infóm van.
Mondom én, hogy itt csak azok a vállalkozások, cégek élnek meg a piacról, azok függetlenek a mindenkori magyar pártpolitikától, amelyek CSAK külföldre dolgoznak.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ezen nem veszünk össze, a Tiéd lehet, nekem nagyon nem jön be, előbb jut róla eszembe az öcsém mint egy nő :)))

@kifordított nagyanyó: Szasz! Nem, semmi ötletem mire kellene fogadni, és nem akarok egyik továbbjutásának sem örülni.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: :))
Én remélem,amelyik továbbjut,megnyeri.:))
De nagyon háromesélyes a meccs.
@Secnir: kérdés, hogy ez a bevétel miből adódik? Mennyi ebből állami, kormányzati, önkormányzati megrendelés?
Lehet, hogy az e-útdíj tender nem nagy üzlet, csak visszautasíthatatlan az állami "jóindulat" megtartása érdekében. Tudod, ha véres lófejet tesznek a párnádra, az ajánlat visszautasíthatatlan.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tippeket kérek: Meglesz ma a bűvös határ és marad is zárórára?
299,2350

2013.03.05/11:39
@Orica Középföldi: akkor gyere szombaton tüntetni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A forint esésében fontos szerepet játszik, hogy Matolcsy György még nemzetgazdasági miniszterként február végén átírta a Magyar Nemzeti Bank alapító okiratát, és nagyobb jogokat adott az elnöknek.

A leértékelődési nyomást fokozta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Varga Mihály – aki átveszi Matolcsytól az NGM-et – újabb, a devizahiteleseket megsegítő programról beszélt. A miniszterelnök szerint azoknak is segíteni fognak, akiknek eddig nem tudtak."

www.vg.hu/penzugy/devizapiac/szetvertek-a-forintot-hajszalra-a-300-as-szint-399100
@kifordított nagyanyó: Te komolyan nem értesz a focihoz ember, de rendes leszek és felvilágosítalak hogy egy héttel előbb kezdj el magadhoz nyúlkálni: a Barca KIESETT! K-I-E-S-E-T-T! A BL-BŐL! A visszavágó 0-0, esetleg 0-1 vagy 1-0, de ennyi, olasz betonvédelem pro és Pique meg Valdés kontra megfűszerezve egy kimerült Messivel.
Szóval érted: K-I-E-S-E-T-T!!! A B-A-R-C-A!!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez lesz belőle:
index.hu/belfold/2013/03/02/az_alkotmanymodositas_mergezo_szemetdomb/

"Az Alaptörvény módosítása egyebek mellett ismét véget vet a bírói függetlenségnek, az egyetemeket még erősebb állami ellenőrzés alá vonja, ajtót nyit a politikailag motivált büntetőeljárásoknak, kriminalizálja a hajléktalanságot, az egyházak elismerését a kormánytól teszi függővé, és széles körben csökkenti az emberi jogok garanciáit. Emellett egy "csúnya csavarral" érvényteleníti az AB 2012 előtti határozatait, hogy többé ne lehessen rájuk hivatkozni."

"És hogy miért van szükség egy alig egyéves, 45 oldalas alkotmányt 15 oldalas módosítással kiegészíteni? -– teszi fel a kérdést a Princeton professzora. A módosítás felülírja szinte az összes olyan engedményt, melyekre a kormány az utóbbi időben kényszerült, és szerinte annak bizonyítéka, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nem tűri, hogy korlátozzák a hatalmát. Amikor Európa nemet mond neki, és a saját Alkotmánybírósága vereséget mér rá, megvárja, amíg Magyarország kikerül a reflektorfényből, majd módosítja az Alaptörvényt, hogy a kellemetlen korlátozásokat kiiktathassa."
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Remélem, hogy a Realra értette a 2:2-őt, mert az úgy jó meglátjátok félnetek nem kell megölni!?.P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Nem egészen, én vitatkoznék a VV-vel. Nem Orbán irányít itt, hanem Simicska, Nyerges, Töröcskei stb.
State capture van.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Azért ki tudja?Lehet kifognak egy jó napot és lőnek négyet,és kapnak max. egyet.
Én végig fogom izgulni.
Na nem azért amiért te.:))
@kifordított nagyanyó:
Már leírtam, szolgáld ki magad:
Smitpali képző, első óra, ctrlC-ctrlV
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Te csak ne lolkodj Kárásznak. Olyan sötét és humortalan a faszi, hogy az már dermesztő. És a szuk-szükjeiről még nem is szóltam.
@kifordított nagyanyó: Képzelheted mennyire izgulok ha aznapra színházjegyem van...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Igen arra gondoltam.
A kiesőt sajnálom a továbbjutónak drukkolok.
Jól-e látom-e, hogy Trollistanban nagy a kuss? Valahogy nemigen halljuk a magyarázatot, hogy miért is kiváló döntés matócsi elnöksége. Pedig az apparátus biztos 110%-n dolgozik az ügyön.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): átugorja, de beszól valaki egy cseppet és visszacsorog alája estére, ha nem így lesz, akkor sortolnak néhány napot a fiúk

@bella _ciao: tegnap már olvastam eztet, duma duma hátán, a lényeg meg rág mint a lótetű a fű alatt
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szóval asszony elrángat színházba,hogy neveljen beléd némi kultúrát is....:))
@Orica Középföldi: Nem annak LOL-kodtam, hanem annak, hogy korán elsül(nek) a poénjai! .-D
Sötétnek sötét, az igaz! Akkor inkább a művésznő! Mármint az előző..
Nem Gigire gondoltam itt:
tv2.hu/musoraink/mokka/123651_gigi_vannak_aljas_dolgok.html
Nem értem ezeket a cocikat, minek a szomszédból hozni, amikor egy nagggyon hasonló karakterű miniszterelnök van itthon is! Lehet ilyennel egy percig is virítani vagy Romániában híveket szerezni?

mandiner.blog.hu/2013/03/05/victor_ponta_a_karpatok_uj_geniusza
taplótirpákgyökér:

Videó Kósa Lajosról: "Figyelj, dugunk egyet?"

Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke meg akart tanítani a Parlamentben a jó modorra egy riportert, és ennek érdekében még vaskos kifejezésektől sem riadt vissza. Vélhetően nem tudta, hogy a kamera még veszi. Kósa Lajos nem bizonyult könnyű interjúalanynak a videó tanúsága szerint.

hvg.hu/itthon/20130305_Video_Kosa_Lajosrol_Figyelj_dugunk_egyet
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): jehheee, pedig nem én rajzoltam :D

itt most erősít a huf:

http://www.netdania.com/Products/live-streaming-currency-exchange-rates/real-time-forex-charts/FinanceChartPopUp.aspx?symbol=EURHUFCOMP.fx|ms_dla&name=EUR/HUF

Mindenki forintot gyengít, 300-nál az euró
Varga, Orbán beszélt. Rogán utazott, Matolcsy jegybankol. A dollár féléves csúcson, a frank 244-nél

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F03%2F05%2Fmindenki_forintot_gyengit_300-nal_az_euro%2F
Jöhet a médiaadó
Minden médiacég a reklámbevétele fél százalékát utalná az Országos Meteorológiai Szolgálatnak.
www.origo.hu/gazdasag/20130305-a-meteorologia-torvenytervezetben-felmerult-a-mediado-otlete.html

Mega Tököm adó...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kósa: A magyar nyelv annyira zsen..varázslatos..nem derül ki, hogy öö..izé!
Ez mekkora mán? Ezér' állunk így, forintilag?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): hozzáértés, és értelem fokmérője eme zseniális szösszenet is, mr% gyakorlottan amortizálja a forintot
@Spániel: "index.hu/kultur/2013/03/04/negyvenezerert_aruljak_a_nemzeti_szinhaz_jegyeit/ "

Bazdmeg! Tegnap nyitástól lógtunk a jegyekért kb. 5 órán át 2 szájton. Gondolod, sikerült belépni? Nagybüdös lófaszt.
Ja, és 2 géppel. Éas egyetlen előadásra nem lehetett kapni jegyet. Asszony éjféltől virrasztott a nyitásra. És nem amatőr játékos, rendszeresen vásárol online.
@Bakter: még tart az eligazítás,baj van a szövegértéssel.egy hete írtam egy ilyen oxigénhiányosnak,hogy matolcsi=300,azt hitte viccelek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Meglepte a kérdező cégének neve, aki be sem mutatkozott, olyanok vagyunk már! :-P
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szar lehetett, de az vígasztaljon, hogy Vidnyánszkinak ilyen sikerélménye soha a kurva életben nem lesz! És ez számára is frusztráló az első aljasul megszerzett napjától kezdve!!!!!!!
@Bakter: Csak szólnék, hogy 1 hét alatt kétszer, egyszer 20, egyszer 10 forittal emelkedett a cigim ára. Másfél év alatt 1160 rossz magyar forinttal. ami kb 25%-os emelkedés. Rohadjon meg a rohadt szenvedélybetegje. Mosmár nyejrópai szinten vannak a cigiárak, vagyis, ha jól számolom, csak 5-ször drágább, mint a rohadó nyugaton.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: sebaj. Sőt, ha ez az ára annak, hogy a médiacégek megtanulják, hogy a homokba dugott fej felhívás a seggbekúrásra, akkor legyen inkább 10%.
@GeoCracker: Majd felfüggesztik! ..a bírót, estleg a Bíróságot is! blogbejegyzéssel, al Kot(or)mány nyal!
@Spániel: Szólnék, hogy a lefikázott operában az "Elfujta a szél" ballettt zseniális. 3 kemény óra az ország legkényelmetlenebb székein, de nagy buli:-))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
színházjegy, cigaretta, mi vagy te, kokaindíler vagy közgépes?
@Légifarkas: A MAHIR médiacég? Mer ha igen, akkor nosza lexSimicska:..
@GeoCracker: 30k huf, komoly díjtétel, egy ügyvéd ennyiért még a tollát sem fogja meg
Bűncselekmény hiányában felmentették Laborcz Sándort. A budaigyula féle lyukra futás legújabb tipikus esete.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: miaz hogy, meg a ciciposzter és mind egyéb csüngők simlicskákoknak, kell a píz is, ha már a villanylogókat letörvényezték
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ráadásul szíves ne szívjon cigarettát! Elég itt élni is, az már maga is az..
@Légifarkas: Csak, hogy tudják már ezek a nyomorultak, merről fúj a keleti szél. Azt csak kérdezem, mi köze van egy médiacégnek a meteorológiához? A másik, lehet, rosszul gondolom, de nem éppen állami feladat lenne ingyé megmondani a parasztjának, hogy ajtót ablakot bedeszkázni, gumicsizsmár előkészíteni, beblevestet befőztes üvegbe, családi ezüstöt eldugni, mert gyün az Orbán?
:D varga bosszúja:

Kigyulladt a mosógép, leégett a tetőtér

Mosógép okozott tüzet egy családi ház tetőterében Pécsen - közölte a bama.hu Baranya megyei híroldal.

hvg.hu/itthon/20130305_Kigyulladt_a_mosogep_leegett_a_tetoter
Nekem erről a hülye orbánról mindig a Madagaszkár pingvinjeinek Julien királya jut eszembe...
@regress: Köszike. Nagyjából tisztában vagyok a halódó nikotinmámorban úszó nyejrópa cigiáraival. Gondolom, Te is az ottani átlagbérekkel. És horribile diktusz: Ausztriában a mai napig nem zavarnak ki a minusz 20 fokba egy étteremből, ha esetleg rohasztani szeretnéd a tüdődet... aq görögök le se szarják, hol dohányzol, az olaszoknál az éttermek zárt helyiségei konganak az ürességtől, a teraszokon ölik egymást az emberek... soroljam? :-)
óóó jeeeeee:

Közszereplő-e Orbán tanácsadója?
Habony szerint rágalmazták, visszaéltek adataival. Ha közszereplő, elveszíthet egy esetleges a pert.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F03%2F05%2Fkozszereplo-e_a_miniszterelnok_tanacsadoja%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Takonyárpi nem közszereplő... csak Orbánnal utazik, mintegy véletlenül minden vajakenyértúrhára... és az meg nemaz. Nem közös haver, csak az orbáné:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Írországban betartják a törvínyt..igaz, tán túlságosan is, de azzal a klímával nem nehéz, télen-nyáron tíz fok van, éjjel-nappal!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha másra nem arra jó habony sztorija, hogy meg tudjuk "mit keres habony árpád a parlamentben".
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tőlem mindenki annyit bagózik, amennyit akar, csak ne az én pofámba fújja a füstöt. Diktor pedig a remek, átgondolt Büdöstrafik koncepcióval csak az éri el, hogy ömleni fog az országba a csempészett cigi. Ergo, ebből is kevesebb lesz a bevétel, és sejthetően olyan sikersztori lesz, mint a játékgépeké.
(A sors iróniája, hogy Debrecenben épül az új stadion, miközben a játékgépüzletből megtollasodó Szima egyre kevesebbet tud költeni a csapatra. Lehet, hogy a kihalt, elrohadó laktanyák országából kihalt stadionok országa leszünk?)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "mi köze van egy médiacégnek a meteorológiához?"

Semmi. Visszakérdeznék: mit számít az itt? Semmit. Ne a logikát keresd, inkább segíts Orbánnak felmérgesíteni mindenkit, különben sosem érünk a végére :-)
"Azt állítja Orbán Viktor,
hogy az Európai Uniónak még sohasem sikerült eltalálnia a magyar költségvetési hiányszámot."
Miért, matócsinak sikerült?
@Spániel: A Gyulus addig futkározik elszámoltatásilag, hogy előbb-utóbb önmagát fogja megtalálni, oszt jól feljelenti magát a kakukkos órán vett 10000 hektár földjéért:-) Na, és akkor ebből vajon hogy fog kiszállni? :-))
@Spániel: még nem. remélem ragadni fognak a téma e szeletére a lapok.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ne terjessz rémhíreket. Nemszíves:-) Generálisan érbedugult:-) De árvízvédekezni jó lesz:-)
@Spániel: Ez, mivel magánszere(t)plő, nem közérdekű adat..vélhetően!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Besoroztak tán Téged is? Hofit itt és most nem idézném, de tudod, ugye?
Cölöpök, írta Horn Gyula..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Hehhe láttam. Betarcsák:-)) A pubban, nem lehet dohányozni, az uccán meg inni. Megoldja a butaparaszt. Beáll a krimóajtóba, bal kezében a Kilkenny, jobb kezében a Caporal, oszt ha inni akar, bedugja a fejit a kocsmába, ha szívni, akkor meg kihajol és nözegeti a vörös ronda luvnyákokat:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Eddig még nem, de ez azt hiszem különösebben nem számit. Tudod, Rákosi pajtás ledvenc Ratko leánya mondotta volt: Lyánynak dicsőség, asszonynak kötelesség! :-)
index.hu/gazdasag/2013/03/05/mindenki_forintot_gyengit_300-nal_az_euro/

"A forint gyengülését most elsősorban hazai tényezők okozzák. Matolcsy György jegybankelnöki kinevezése – összefüggésben azzal, hogy miniszterként saját MNB-elnöki jogköreit bővítette és Pleschinger Gyulát vitte az MNB külső monetáris tanácsi tagjának – már rossz üzenet volt, még ha az esküjét nem is tette le, vagyis még nem dolgozik a központi bankban. Ehhez jött hozzá rossz hírként, hogy hétfőn Orbán Viktor beszélt a parlamentben, kedden pedig Varga Mihály egy Magyar hírlap-interjúban egy újabb devizahiteles mentőcsomag lehetőségéről. Nem tett jót a forintnak az a hír sem, hogy Rogán Antal a múlt héten Moszkvában a devizatartalékokról is beszélt."

Most lehessen sh(p)ortolni a forintval!
Sikersztori 21456475641. fejezet:
"40 százalékkal kevesebbet hozott tavaly a Széchenyi Pihenőkártya és az üdülési csekk együttesen a fürdőknek, mint amennyit 2010-ben az üdülési csekk összesen"
Pedig a pancsik elvileg ricsárdprioritást élveznek.
@bella _ciao:
Az nem tűnik föl senkinek, de most nagy a patália, mert a filya jól bezáratta a Puskást.
@Bakter: Vazze, amikor még 80 forintért lehetett kapnia Fáy uccában a zöld Dunhillt:-)))
És a kiskínai sose csapott be... odadtad a lóvét, oszt 5 perc múlva hozta az anyagot.
hmmmmmmmmmm, tudom én vagyok a hülye....

Elkapkodták a magyar kincstárjegyeket

Háromszoros túljegyzésre megemelt összegben értékesített az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az előző akcióénál alacsonyabb, de a másodpiacinál magasabb átlaghozamon.

hvg.hu/gazdasag/20130305_Elkapkodtak_a_magyar_kincstarjegyet
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): de azért pincsikutyáját "vélhetően" nem a pocakos fizeti sajátzsebből.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mijér, a kocsmába' benn nincsenek "luvnyákok"?
Inszitujácijó, kérem szípen ez!
m.blog.hu/fu/futballistafeleseg/image/claudine%20keane%20robbie%20keane.jpg
"Robbie Kenae felesége, Claudine házasságkötésük előtt több szépségversenyen megfordult, például a Miss Írország döntőse volt évekkel ezelőtt."

Hosszúlábú asszonyka!
@Bakter: "Azt állítja Orbán Viktor,
hogy az Európai Uniónak még sohasem sikerült eltalálnia a magyar költségvetési hiányszámot."
Miért, matócsinak sikerült?

Látod hüle bakter! Ezért nem szabad ortodox közgazdasági eszközöket használni:-) Bezzeg de mink! Mi már a hiányszámot sem fogadjuk el, mint mérőszám kategóriát.-)
@Spániel: Akár fjordítva is lehet, nem lehessen tudni ezeknél a buze..melegeknél, ugye? .-P
@Bakter:
mostanság olvastam, hogy egy hét múlva kezdik bontani az albert stadiont (gyk: az üllői úti fradi stadion). kérdés, lebontás után lesz-e ár pénz, hogy felépüljön? ha nem lesz kész választásokig, a fradi szurkolói asszem metélőset játszanak kubatov elv... pártigazgató úrral és vityánkkal :D
@Bakter: Pocsoja és pancsi meg büdös mocsár az egész ország. Minek még ezt is fokozni mindenféle vizes medencékkel?
@Bakter: Hol a patália és hol volt akkor Bözsi néni?
@Secnir: Majd elrekvirálják a közelben lévő másikat a zsi..izé, a libásoktól!
@Spániel: összedobják, viktor minden kormányülés előtt végigmegy egy kalappal a miniszterek és az államtitkárok között. azok meg nem habo(nyo)znak.
@Secnir:
Miért is kell a metélést ilyen feltételekhez kötni? Nem lehetne csak úgy lazán, tavaszias könnyedséggel.
@Secnir: A Fradi sas helyett Fradi turul lesz? Különben el se kezdjék... ne aggódj, ha nem lesz kész, megkapják játszani a Kossuth teret. Így ORbánnak sem kell utazni, kiáll az erkélyre a koronával a fején, Csányi fogja hátulról, hogy ki ne essen, oszt indulhat a vendetta a hülyedózsa ellen:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Matócsi tuti tud olyan képletet, mellyel bebizonyítja, hogy a fény különböző gazdasági környezetben különböző sebességgel terjed.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Megállt a lejtőn a forint, épp a 300-as euró előtt

A délelőtti gyengülés után erősödni kezdett a forint kedden kora délutánra és így az euró visszacsúszott a korábbi 300 forint közeli szintről.

hvg.hu/gazdasag/20130305_Visszapattant_a_forint_a_300as_euroszint
@aritus: Nem baj! Tegye! Tegye bele ezeket a törvényeket!
Teremtse meg Ő maga azt a lehetőséget, hogy újra és újra bele lehessen kötni az Alaptörvénybe, hogy újra b@sztathasson minket az EU!
Tegye meg! Így legalább könnyebb lesz eltörölni ezt az egész szennyet!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): szar spanyol sörök. Tán a Migule iható egyedül. A többi az arénából kimenekült gyáva bikák vizelete:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

HA igazán jót akarsz, akkor próbáld meg beszerezni ezt:

Hobgoblin

Sajnos nem leltem nyomát, hogy itthon elérhető lenne, de ha mégis sikerülni beszereznetek egyet, érdemes kipróbálni, nagyon ajánlom! Az egyik kedvenc ale-em a Szigetről!

"Oxfordshire-ben, a lankás Costwold Hills oldalában húzódó Wychwood erdeiben egykor királyi vadászatok zajlottak. A rég bezárt witneyi Clinch's malátázója helyén 1983-ban nyitott a sörfőzde, mely a Windrush folyó vizét és a mára már megszűnt Morlans élesztőjét használja. A mikrosörfőzde azóta beköltözött a városba egy nagyobb épületbe, és sörei is népes rajongótáborra tettek szert. Chris Moss, az igazgató szereti a robosztus, egyedi íz- és aromavilágú söröket, és hozzá illő neveket ad nekik. A Hobgoblint egy erdőlakó lény ihlette. A sör malátás, némi csokoládés-karamellás és barna cukorhoz hasonló zamattal, a komló citromhéjszerű ízével, végében az alkohol melengető érintésével."

m.cdn.blog.hu/pi/piedayfriday/image/hobgoblin2%20(1%20of%201).jpg
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Gyengébb Erős idegzetüeknek:

Egy túrista Spanyolországba utazik. Kíváncsian figyeli már az első vendéglőben az étlapot.
Sajnos nem tud spanyolul és a pincért kéri, hogy ajánljon valamit.
"Bikatökét tudnék javasolni, ami igazi ínyencség"
Túristánk kiváncsiságát elnyomni nem tudván, rendel egy ilyen ételt. Tányérján két hatalmas húshegy meredezik.
kezdeti idegenkedését leküzdve annyira ízlik neki a csemege, hogy minden nap ezt rendeli.
Elérkezik az utolsó nap és még egyszer utoljára szeretne ilyen ételt enni.
Most azonban csak két diónyi golyó van a tányérján. hívja a pincért és kérdőre vonja, hogy ..."mi ez .... máskor nagy adagokat szoktam kapni"....
A pincér válasza: "Bocsánat szenyor, de ma a bika győzött!"
@Bakter: Hogy az örök fényesség éa megvilágosodottság világítson neki az idők végeztéig. Mert: EMC:-)
@Spániel: Mit írígykedsz? Szanyi kapitánynál még áll a zárszó. Meglátod mingyá feltűnik majd marketingileg a legújabb Patyomkintmix lekrámban. A szlogen predig: Mi, szocialisták, keményen odaverünk:-))
mi van? már van agrár cöf is?

Civilekkel egyeztettek a földtörvényről

"A földtörvény parlamenti vitájával összhangban, a nemzeti konzultációs sorozat részeként kedden a szaktárca képviselői Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter vezetésével hét - közvetve 168 - civil szervezetet képviselőivel egyeztettek."
@Spániel:
Fabius egy qrva szót sem szólhat a maszop fiatalítási politikája miatt ezután.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Erős lenne az mán néköm..de megkérdezem kezelőorvosomat, óvszerészemet alkalom ad tán! :-)
@bella _ciao: Csak azt a szényenteljes Magoszos agrárkamarai választást tudnám feledni... az eredmény: Gizda-gazda vagyok, beleszarok...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Na nem irigykedem, csak belegondoltam, mi lesz huszonöt év múlva. Én tudom.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a zembere meg jól lehányta a kilkennivel a gatyóját!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): TE eztet nem tudtad? A latrinai egyességről sem hallottál. A róm.kat egyház így legalizálta olaszhonban és csatolt keresztény területein a Mussiolini és egyéb fasizmust. Elég erőteljes szégyenfold a piros cipőn. Az egyezmény megtekinthető a Lateráni palotában. Ha majd lesz egyszer kedven csatolok róla egy fényképet.
@Spániel: Mi lenne? Reggelente a nej finom ujjacskáival, ránctalanító krémmel kezelgeti megfáradt ura... arcbőrét:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): A jobb szélén a félig lemaradottotról, nincs egy egészalakos fotó valamerre? :-)) Szerintem az viszi a Zemeszpébe be a vérfrissítést:-)
@Spániel: komolyan vette, mert mondta neki egyszer a (volt) főnöke:

"Akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat, akinek rendetlen gyereke van, az rendesebbet megérdemelne-e? Persze, hogy megérdemelnék!"
@Secnir: Könyörgöm, azoknak a falábú, primitív izéknak, na monnyadmá', focistákoknak miért nem bányát nyitnak?? A zegyik, má' mini.elnök is lett, annak asszem van szöllöbánnyálya...
Bammeg, simán betiltanám a focit. 22 IQ negatív futkos össze-vissza, a többi IQ reciprok meg ordít neki...Utána összeverik egymást, a stadijontot meg széjjel... Baromi érdekes, télleg... Mi píztet megér!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Én egy betűvel nem mondtam, hogy Gulyás faszacsávó. Azt mondtam bátor, legalábbis az összes fideszes mindenkimáshoz képest, mert ki mert ülni fésztufész élőszavas vitára a zemberekkel.

Ennyire meg ugye ÉdesOrbán sem bátor.
@Bakter: Jahh... a jó bringákra mindig mások szállnak fel...
@Bakter:

Ha Tibit úgy lelakja a menyecske, hogy nem jut el ágytól a - tárgyaló - asztalig, nem is fogok egy hangot se! :-D
nekem nem, de én egy senki vagyok :D

Neue Zürcher Zeitung: Varga garanciának számít külföldön

A Matolcsy György és Varga Mihály kinevezéséről és a magyar gazdaságpolitikáról közölt cikket a Neue Zürcher Zeitung (NZZ).

hvg.hu/gazdasag/20130305_Neue_Zurcher_Zeitung_Varga_garancianak_sz
@Fabius: Rendben de azért arra hivatkozni, hogy az tákolmány az egyetlen nagy izé, amit a nagy közös hurrá tud csak megcsinyáni szent 2/3-os többséggel, amiatt aztán az egész szarkupac legitim, mer ugy megvolt a kétharmados többség, finoman szólva is undormányoztatható genya csúztatás. És az ellenvetésre pedig ilyet szólani, hogyaszongya: másfélhónapig vitetkotunk mink, tik meg miéet is nem vettetek ezen a magasröptű országot újjáépítőn, ergó pofa alaphelyzet... na ez azért finoman szólva is gyomorforgató. Arról nem tehet szrencsétlen, hogy a Kovács mellett ő az egyetlen a Fideszben, aki élőszóban is meg tudja indokolni azt, hogy a szar az nem az aminek látszik, hanem finom balga csokoládé paraplé... Nem mellesleg, ez talán a legnagyobb bűne... értelmes emberként védeni a védhetetlent...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nade a kettő együtt közös tandemen? Törékeny dolog ez a garancia, csak addig tart ki amíg a pocakos valami agymenését nem lépi meg.
@Fabius:
Lehet, hogy Mesterházy agentje. Még néhány csaj, és pár csíp & dél fiú, oszt a múmiaszekció ad acta lesz. Adná a párttagkönyv.
(Tiszta röhej, hogy a sokat gyalázott Ildi néni ismerte fel eddig egyedül, nekik már lefőtt a babér a pártban.)
@nincs_itt: Laczko gyeremán vissza a rendes nikkeddel. Elég szar még tégedet is deschifferozni:-)
Majd az akasztófa alatt, viktor. Ott pofázzál ilyen kibaszott faszságokat, te köcsög gyökér, bazdmeg.
varga beköszönt hoffmannak, bár tökmindegy, le vannak papírozva a ped. szakszerveztek:

Varga: a pedagógus életpálya-modell elindítása a gazdaság teljesítményétől függ

profitline.hu/hircentrum/hir/283235/Varga:-pedagogus-eletpalya-modell-elinditasa-a-gazdasag-teljesitmenyetol-fugg
@Fabius: Húsz év múlva az ágytáltól nem fog eljutni:-) De mink akkor is itten leszünk teljes leépült szellemi valónk tündökletességében:-)
@Spániel: A sárgarépa növeli az állóképességet. Ha mellékötik. Így szentnyúl naoján közelítve.-)
"Ha majd az alaptörvény asztaláról mindenki egyformán vehet..." ;)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Olyan kicsit betegecskének érzem magam. Azt hiszem sürgősen szükségem lenne a képen látható vonósnégyesre a fertőzésveszélyességem elhárítása végett.
gyors igazolásom a varga féle szkepticizmusra

Varga: nem kell módosítani a költségvetést

A leendő nemzetgazdasági miniszter szerint nincs szükség a költségvetés módosítására sem a pénztárgépekkel kapcsolatos műszaki tervekkel, sem az elektronikusútdíj-tenderrel összefüggésben.

hvg.hu/gazdasag/20130305_Varga_nem_kell_modositani_a_koltsegvetest
@Fabius:
Kórbán akkor volt utoljára bátor, amikor hazazavarta a hazafelé tartó szovjet hadsereg már nem itt állomásozó egységeit. Mint a törököket 150 év kilakoltatási moratórium után.
haverok, buli, fanta...

Lezárták a Sixtus-kápolnát, már csak nyolc bíborosra várnak

hvg.hu/vilag/20130305_Lezartak_a_Sixtuskapolnat
@bella _ciao:
"már csak nyolc bíborosra várnak"
És négyszáz ministránsfiúra.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Legfeljebb Te! Én eszpotenciálissan növekedem a mínusz 40 IQ-tól. Határ a negatív végtelen. De lássuk be, itten ez majdnemhogy előny, mert a negatív növekedés is növekedés mint tuggyuk:-)
@Bakter: A kicsordogáló nyálat letörölgetni egy hetvenes, jókarban lévő Szent Teréz rendi futyulás is megtenné.. és a bérnyomásod sem menne fel az egekig. Legfeljebb TE :-)
@bella _ciao: aZÓTA IS EZEN RÖHÖGÖK. a SOK BIRKA, AKI MEGVETTE A FAPADOST MOSTANSÁG rÓMÁBA sZEXTUSÁT NÉZNI... most meg mehetnek a Colosseum oldalába, hasonló élményekért:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Láttam én má motoros bugyingót is... és nem is megfizethetetlen... férfiaknak fordítva kell felvenni:-))
@bella _ciao:

Ez a nőverés úgy látszik ennyire elfogadott dolog lesz a jobboldalon.

Szerintem mi meg vegyük szokásba innentől, hogy a nőkre kezet emelőket meghabonyozzuk, ha már.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: most szombaton voltam a Nemzetiben, teli volt és a végén hosszú percekig tapsoltak, az Alföldi-rendezésekre alig lehet jegyet kapni.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Ivascsenkó azért nem 30-cal fiatalabb Szanyinál :-D
@Spániel: Haggyámá... egy rendes nyúl, mire eszébe jutna a szekunder hasznosítás, már rég benyelte a répát:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ez a védőruha csak akkor ér valamit, ha meg van töltve tartalommal.

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Alacsony a vérnyomásom, és nővérke évjáratban a hetven fele a maximum.

Ja meg úgy egyébként nem leszünk feljelentve szanyilag, hogy belegázolunk az ara valamijébe?
(Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy szocik emlékeim szerint ilyen pitiáner dolgokban nem szoktak bírósághoz rohangálni.)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem tom kijaza "Laczko", de én biztosan nem...
Maradok tiszteletlenül is
nincs_itt, aki tényleg nem van ott
@Fabius: Ahogy hírlik, ez a nemes hagyományteremtés az elsőtitkárelvtárs családi berkeiből eredeztethető.
Most akkor barátságos focimeccs kereTEKjében rugjuk hasba a zilletőt? :-)
@nincs_itt: ha nem hát akkor nem... nagy szellenetek találkoztak, és felkavarták a tavasszi ájert:-) bocs:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Bezony, bezony a szoba-lőszer(bab, pedig hüvelyes), soxor megtréfálja a fogyasztóját!
@Bakter: Kovácsunknak lassan már elég lesz az ARArát is:-) Mekkora kópék ezek a szocik:-) És mindig csak a saját jobblétükre gondolnak. Bezzeg a másik oldal. Hányja magára a keresztet, böjtöl, áldozatot hoz, és csak időnként cserél gatyát, barátot és barátnőt. Mit is modjak... hatalmas áldozzatot hoznak a nemzett üdvéért:-) Becsüljük is meg űket:-) Száljel Józsi is nem is tudom, hogy bírja ki azt a sok időt a Tünci nélkül:-)
basszus bebuktam, félre informálok oszlopilag mindenkit, akkor ezek szerint az új adó miatt ez a buli nem kell a simlicska nem oligarhának:

Lefújták a villanypóznák államosítását
A fideszes képviselő visszavonta a közvilágítási közművekről szóló javaslatát

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F03%2F05%2Flefujtak_a_villanypoznak_allamositasat%2F
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ezzel nagyjából egyet is értek.

De azt erősen úgy vélem, hogy egy demokrácia alapeleme, hogy a művelőinek van mersze kiállni - ülni - a más véleményen lévőkkel szembe, és ütköztetni az álláspontokat.

Ez az ami Orbánék alatt kurvára nincs így, mert leszarhatónak vélik az ellenvéleményeket. A Gulyás féle vitafórum volt ez egyetlen, amire odamentél és akadálytalanul megkérdezhetted, hogy miakurvaanyádbazmeg?

Gergőce beszél sok faszságot és amit képvisel azzal nem értek egyet. De az tény, hogy "demokratább" a csávó bármelyik akoltársánál. Ezt meg én el szoktam ismerni.
@bella _ciao: Nocsak. Te is valami mútból ittenragadt soxázezeres komennyista nyukdíjasként téped itten a NER száját:-)
@Bakter:

"a sokat gyalázott Ildi néni ismerte fel eddig egyedül, nekik már lefőtt a babér a pártban."

+1 ! - respekt ezért Lendvainak!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha egy vellanyoszlop helyett minden tébécében eladhatod a bullshitedet (propagandaszarodat) és még fizetnek is érte, Te vajon mit választanál? Ragaszkodnál a kis csirízes vödrödhöz, mert Neked elveid voltak? :-))
ütemre elftársak a nyelvcsapással!

Hivatalos: „köszönjük Orbán Viktor miniszterelnök úr”

A dokumentumban az áll: „Sopron polgárainak nevében köszönjük Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Kormányának és a helyi politikusoknak segítő támogatását az adósság átvállalásában. Megkülönböztetett köszönetünket fejezzük ki Orbán Viktor Miniszterelnök úrnak, Varga Mihály, Dr. Matolcsy György, Dr. Pintér Sándor miniszter uraknak, Dr. Lázár János, Dr. Naszvadi György, Tállai András államtitkár uraknak, Dr. Molnár Ágnes miniszterelnöki megbízott asszonynak, Firtl Mátyás Sopron és környéke országgyűlési képviselő és Ivanics Ferenc országgyűlési képviselő uraknak”.

atv.hu/cikk/20130305_hivatalos_koszonjuk_orban_viktor_miniszterelnok_ur
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ha így haladnak nem kell az ágytál se, 2014-ben Tibi 300%-os impotens lesz. Leszédül a hordóról amiről eddig szónokolt, a határ felé rohanó tömeg szilánkosra tapossa az összes ujját és ijedtében elharapja a nyelvét is.

Röhögnék rajta de nem vicces.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne aggódj, nem fogunk lebunkózni, mert majd úgyis összevonják a projektet egy másikkal és újból nekifutnak. Adókedvezményt pedig kitalálnak szegénynek, személyre szabva.
@Fabius: Részben egyetértek. Ezért írtam, hogy a Kovács melllett az egyetlen Fideszes vállalható figura. (Legalábbis ebből a szempontból) Hogy mi motiválja? Jó kérdés. Azért szeretnék belelátni a kis okos fejébe. Azt hiszem, sokat tanulhatnék. És - meg ne sértődj- Te is. Örüljünk, hogy nagyjából a kommunikációs periféria szélére rakták. Gondolom, nem véletlenül. A jelenlegi trend a hülyék násztácának támogatásából áll. Peersze, ha belegondolok, minden igény t kielégítenek ezek is, csak a " miféle" hülye fanyalgóknak nem tetszik és röhög a Szíjártó, Budai, Snellgeci ko,,unikáción. AZ ecceri pedig zabálja kétpofára.
@Fabius: plusz respect azért, mert a turbólelkesedése ellenére ő volt talán a legkevésbé kártékony.
@bella _ciao:
azon a képen gyönyörű a pálya. meg a parkoló is. de ott most nem az 1-es vilinger csattog véletlenül?
@bella _ciao:
No ezért qrvára nem kellett volna Magyarországhoz tartozónak maradni.
Ezt az álszent rohadt tetves bagázst. Ki kellett találni valamit, hogy a sokmilliárdra eladósodott balfasz fityeszesek vezette városokat valamivel "megmentsék". A legjobb példa erre Szentendre, ahol már a mucskosbanknak kellett kiküldenie egy határozott idejű alpolgármestert, aki legalább százezer forintot össze tud számolni a költségvetésben, ha már a mindenhezértők összehoztak 10 milliárdnyi tartozást.
@Fabius: Ne vízionálj. Jövőre még a kutyák is kerítést fognak zabálni. A kanok ingyenszukát, a szukák csippendélkanokat kapnak, a libamáj kifordul a nyugdíjaok szájából, a bélszint a disznókkal etetik fel, víz helyett Mumm pezsgő folyik a csapból, és bárki megveheti majd a zsebpénzéből az IMF-et kilóra. A nyugdíjasok állami temetést kapnak székelyzászlóval, ágyútalpon (maradhatósan), minden kriptában 200 csatornás kábeltévé lesz és örök világosság, a debilintézetiek ingyen doktorátust kapnak, a bankokt csődbe mennek, és stabil 25 fok meleg lesz egész évben. Szóval lesz itt vidámság és boldogság.
@Bakter: várjál már. még díszoklavelet is kap orbán meg matolcsnyi soprontól. halleluja!
Ugrik a közmunka, ha lóg a gyerek
Nem kaphat közmunkát az, akinek 30 órát hiányzik a gyereke, vagy nem tiszta az udvara.
www.origo.hu/itthon/20130305-ugrik-a-kozmunka-ha-log-a-gyerek-pinter-sandor-inditvanya.html

És akkor sem, ha a tyúkod odaszart a fideszes polgármester kocsibehajtójára...
Halottat találtak a villamosmegállóban
A 4-es villamos Újbuda-központ villamosmegállójában talált halott feltehetően gyilkosság áldozata lett.

Megtalálták a Magyar Köztársaságot... micsoda hír...
A Fidesz átírta az alkotmánymódosítást
A szavazás idejére az MSZP és a DK képviselői kivonultak a parlamentből.
www.origo.hu/itthon/20130305-a-fidesz-atirta-az-alkotmanymodositast.html
Buzihajléktalanalkotmánybírák! Ideje felhúzni a nyúlcipőt....
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tehát a grönlandi bezárja a mind a tíz kölkét a sufniba, és a környék összes kukáját kiborítja az udvarára, oszt mindjárt nem köll neki kötelezően falevelet szedni a főtéren. Viszont szabad időbeosztása miatt rugalmasan mehet lopni. Okos!
Ilyen lesz az új Audi Q7
www.origo.hu/auto/20130305-audi-q7-elozetes.html

TEK figyelem!

Ideje átgondolni a jövő évi kocsirendelésekeTEKet! Snóbli Ignác kocsmai krakéler, Te meg reszkess!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Spániel:

Amúgy érdekes kettősség volt megfigyelhető rajta.

Egyrészt idealista és hiszi, hogy az alkotmányozás + választási törvény átalakítás hasznos és szükséges folyamat.

Másrészt meg mikor a kampányreklám agyonszabályozás közben szabadon hagyott Simicskareklám Vállalatra rákérdeztem csak tátogott, mint hal a szatyorban, és azért látszott, hogy vannak olyan "ügyek" miben nem gránitszilárdságú az a Nerszellem.
@bella _ciao:
Az nem jutott eszükbe, hogy hibernálják őket, hiszen a következő évszázadokban is szükség lesz ekkora formátumú magyar vezetőkre, amikor a Galaktika egyesül a turul alatt.
Módosult a költségvetés az E.ON miatt
256 milliárd forintot különítettek el kivételesen sürgős eljárásban.

Hogy is van a mai Varga nyilatkozat a 200 milliárdos lyuk nemszükségessére?
"Az Utazás-kiállításon, február 28-án a Magyar Koronaőrök Egyesületének egy tagja leverte egy szlovák hosztesz fejéről a magyar Szent Korona mását – írja a hvg.hu"

Egy pár napos hír szerint a nyomtatható gépfegyver immár 600 lövés leadására képes. Gyűjtök a "tintapatronra".
@bella _ciao:Hivatalos: „köszönjük Orbán Viktor miniszterelnök úr”

Polgármesterúrról elfeledkeztek megemlékezni a felsorolásban, aki a 11,5 millárd forintos adósságot összehozta. Nélküle nem jöhetett volna létre ez a benyalós performansz, fenti urakat és urhölgyeket a levegőbe dobálni, okleveleket osztogatni nekik..
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Vessetek a vérmókusok elé, de ez nem baj.

Az egyetlen intézkedése a kormánynak ami látványos javulást hozott az iskolalátogatásban az az igazolatlan hiányzás esetén segélymegvonás lett.

A leszakadó, mélyszegénységben élők sikeres társadalomba integrálásának alapja a tanulás. Ehhez a minimum amit el kell érni, hogy a gyereket ne hagyják lógni édesszülei, és bejárjanak az iskolába.
basszus, olyan szomorú, hogy itthon nem tudunk elérni semmit az aljasságaikkal szemben. csak az eu-ra számíthatunk?

Európai vizsgálatot kértek az alaptörvény tervezett átírása miatt

A Magyar Helsinki Bizottság, az Eötvös Károly Intézet (Ekint) és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) levélben fordult az Európa Tanács főtitkárához, illetve az Európai Unió alapjogi biztosához, és tájékoztatta az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének jelentéstevőit Magyarország alaptörvényének tervezett negyedik módosítása ügyében.

hvg.hu/itthon/20130305_Europai_vezetokhoz_fordultak_az_alaptorve
@Fabius: Jahh... mink mindent felesben fizetünk. A vacsora a Gundelban a tied, a ruhatárt én állom, a szoba az Interkontinentálban a tied, a taxit én állom, a világ körüli út a tied, a csomagdíjat a reptéren én fizetem... szóval, valóban működik a dolog:-)

Magyarán: Nem szarok a kútba, csak a kávájára, oszt bottal ügyesen belelökdsöm. Én azért ennyire nem védeném... Persze én vagyok gerinctelen senkiházi elégedetlen fallokrata, antidemokrata, népi antiszuperpiperkőc...
Megjegyzem, nem zsigerből gyűlölködöm és elégedetlenkedek... hanem csak mert jólesik:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a legelső hsz mi volt, nami? "Remélem egy kormánytag".
@Bakter: És közben "kisvakond" rejtőruha volt rajta és üvöltözött: Ahoj Poplacsek:-)) (Tudom, a kisvakond cseh, de nézzük el a szlovákoknak, is kell valami közös múlt:-) És honnan is tudná egy képzett koruna őr, hogy a szlovákoknál már nem korona van, hanem euro? :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Én nem védem. Elmesélem a benyomásaimat amiket szereztem a vita kapcsán.
Matócsi váratlanul, derültégből bejelentve - euró 295 forint.
Matócsi üléspróbát celebrál a bankcockpitben - euró 300 forint.
Matócsi munkához lát - ???????
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát... tegnap belefutottam az m1-en a kékfénybe. éppen az egyik tek-es bizonygatta, milyen fontos nekik az új q7, mert pl. 240-260 a sebessége, meg el tudnak bújni mögé a kommandósaik (mert elég magas felépítésű autó) tűzpárbajban. anyám borogass!
@Fabius: Tőlem elférsz az oduban, feltéve, ha nem rukdosol ki makkot legelni minusz 20 fokban, vagy nem húzod le rólam a cihát hasonló körülmények között:-)
Én, tapasztalatból tudom, hogy ha a meteorógia azt mondja, hétágra süt kinn a Nap és fürdőruhában flangálnak a mókuslányok a makkosban, és én fázom, akkor nekem van igazam, főleg, ha az ívótálomban jéghártya mocorg a felszínen...
@bella _ciao: itthon nincsen senki, csak néhány percig még az AB-ban így úgy beszart néhány ember, oszt a többi néma csend
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Az alkotmányügyi bizottság indoklásában hangsúlyozta, a módosítás továbbra sem zárja ki azt a lehetőséget, hogy az AB egy korábbi határozatával azonos következtetésre jusson, de lehetővé teszi azt is, hogy korábbi döntéseivel ellentétes megállapításokat tegyen."

Mit mondtam a megduplázott nézőpontok és jogértelmezések esetéről?

Naugye.
@bella _ciao: páncél nélkül akár egy papír doboz mögé is bújhat, ha meg vasalt cucc, nem fog 200-al menni ;)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: személyiségzavaros mókus vagy, nyulam-bulam. makkos odú, sárgarépa a láb között. döntsd már el, vérmókus vagy vérnyúl.
@Fabius: éljen a nagy magyar gumi, ha akarom fehér, ha akarom fekete
@bella _ciao:

Egy dolgot mindenki megtehet: szombaton kijön a tüntetésre növelni a tömeget.
@Fabius: jahh, érdemes elolvasni a Klubrádiós bírósági döntést, oldalakon keresztül sorolják a mariska gittegylet törvényszegéseit, ám ettől az ég világon semmi nem változik, ők teljes nyugalommal csinálják a faszakodásukat, na pont ez megy minden területen. Sőt, ez még rohamosan romlik is...
@Fabius:
A múltkor egy beszélgetős műsorban, egy egyébként jobboldali beállítottságúnak tűnő professzor? a következőt vetette fel: Ő tulajdonképpen még örül is annak, hogy a gránitot állandóan átvésik, mert minél inkoherensebb, minél jobban megbolygatott a tákolmány, az AB-nak annál nagyobb a mozgástere a jogértelmezésre. Van igazsága.
@Fabius: Ezt megbeszéltük. Innen a faluvégi putrisorról néha a dolgok egészen máskééppen látszanak, főleg úgy, hogy a perzekútorok rendszeressen razziáznak, a kakastoll már csak nyomokban van a kalpagjukon, szuronyukról lefalták a szilvásgombócot, a kábeltévét ellopta a Gazsi, mer nekije 8 gyereke van, oszt így nem lássuk az Ekhós szekeret, nameg a hírtévét. Villanyunk még szerncsére van, igaz a rezsicsökkentés bennünket nem érint, mert eddig sem fizettünk a záramért. Szociológiailag emiatt vagyok alulretardált.-) Tehát nézd el nekem a zsigeri apolitikus hozzáállást, illetve az értelemmentességi politizálást. A Gulyásgyerők hozzánk nem jut el, mert félti a szolgálati Audit a hozzánk vezető kissé kátyús útun. Persze ezzel is csak a nemzati vagyont védi:-)
és a válasz, azt hiszem nem kell komment:

Továbbra is folyamatosan sugározhat a Klubrádió a Budapest 95,3 MHz frekvencián - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

A Médiatanács tanulmányozza a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság keddi döntését.

A bíróság mai döntése fontos állomás a frekvenciapályázattal kapcsolatban kialakult vitás kérdések jogállami rendezésében - írták.

A Médiatanács álláspontja szerint, összhangban a bíróság legújabb döntésével, a Budapest 95,3 MHz frekvencia hasznosítására új eljárás keretében kerülhet sor.

Mindez azt is jelenti, hogy a Médiatanács új határozatáig – hasonlóan a jogvita kialakulása óta eltelt időszakhoz – a Klubrádió továbbra is folyamatosan sugározhat - írták a közleményben.
@bella _ciao: Te még nem hallottál dualslimes állatról? :-) Főleg hálózatfüggetlenről? :-)
@bella _ciao: Bazdmeg! Először esküszöm azt olvastam, hogy 220-240 km-s sebességgel tudnak a szolgálati Q7 mögé bújni:-)
@Fabius: Jahhh és a pógik állásfogalalási létsége a másik demokráciahab a tortán:-) A paraszt már nem is vakul... igazi tisztánlátóvá vált:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lárifári. Szenillamária maga a törvény, hogy vonatkozhatna ténykedésére elmarasztalólag bármi?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Te el sem tudod képzelni,, mire képes a ZS kategóriás TEK pk. és csapata, ha begyullad a seggükben a raketta.... még a tőki-vóki is ott marad a pamlagon:-)
@Fabius: CSak halkan mondanám, Szenillamarijja már nem ezzel foglalatoskodik. Melegíti az ágyat L.Simon páternoszternek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a szolgálun és félünk a rendőrség jelmondata. nem is tudom, a teknek van-e ilyenje?
Szerintem viszont szemkilövetni és utána a rendőrök tanúvallomása alapján boldog és boldogtalanra büntetéseket kiosztani továbbra is lehet.

Ezért kellene ELEVE eltörölni az alkotmánybíróság intézményét. Felesleges, sőt káros, hiszen eléggé egyértelmű, hogy a hajléktalanok lakása azért ne az aluljárókba legyen.
@Bakter: Azért olyan megnyugtató, hogy a tákolmányt nem Felcsúti Alapítólevélként vezették be a NERtudatba:-) Vagy az lesz a következú lépcsőd? :-)
@Fejesrob: érdekes gondolati ív, igaz mostanra egy gittegylet szintjére jutott a csapat, ellenben amikor a 300huf ellen tolták vezényló szekerét, na akkor viszont űberfaszák voltak, mint tudjuk
@Bakter:

Van benne valami az igaz. De.

Ha már az inkoherenciánál tartunk érdemes felidézni, hogy mi volt a médiatörvénnyel. A német külügy már beszólt, hogy visszalapátolni szart a mangalicába nem szerencsés. Orbánék ezzel a visszagyömiszkéléssel megint beleszaladhatnak egy szőnyegszéle-átírom ha sírva is dologba, pont a kampányban. Amennyire népszerűek az Unióban a Velencei Bizottság az ET-vel együtt hosszan és kéjjel szopathatja őket, ha ilyen okot adnak rá.

Ráadásul védhetetlen a dolog, hisz csak azt a véleményt fogják képviselni "ellenségeink", amit a magyarok Alkotmánybíróságának határozata is képviselt ugyebár.
@Fejesrob: Bazdmeg. Essen ki alólad a megélhetés, haggyon ott az asszony, nyúlja le a lakásod, legyél problémaakolista, ne találj szabad nőt, veszítsd el a meóhelyed, oszt nézd meg mi marad. Ha ezt végiggondoltad, akkor szólj, megyek kirugdoslak az Astoria alól, és leheggesztem az öösszes távhő csatornafedelet. A hida alját pedig palánkokkal eltorlaszolom... Tetszik? Ja, hogy neked külön vendégszobás van a Parlamentben? Nem szóltam...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Spániel: már itt is van, összevonják az állami mobilszolgáltatót a villanyoszlopokkal, majd meglássátok:

Telefonnal távirányítható lámpa Magyarországról

www.hwsw.hu/hirek/49901/puzzlight-led-android-lampa-okostelefon.html
@Fejesrob: Másik javaslatm: Igazad van. Fogadj be a kis rózsadombidba egy-kettőt. A kertet szépen összegereblyézik, oszt a feleséged is lerendezik, ha szépen megkéred őket, (de csak akkor és illő ellenszolgáltatás fejében), mert neked államalapítási sürgős tevékenységed akadt...
@Fejesrob:

Szerintem is töröljük ezt az AB-t az alapjogokkal együtt. Félázsiai Vezetőnk majd döntsön mindenről egyszemélyben, és vezessen minket vissza Levédiába.

Remélem gyomrod bírja a kumiszt, nem szeretném, ha végig hánynád az utat.
Egy hónap alatt 22 ezren kerültek utcára
A GVI előzetes becslést készített a februári regisztrált álláskeresők számáról.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F03%2F05%2Fegy_honap_alatt_22_ezren_maradtak_allas_nelkul%2F
@Fabius: Ne feledd. Az idő múlik. És vannak fontosabb dolgok is Európában, mint az Orbán szarakodását állandóan figyelni. Bár, meglátásom szerint jóval nagyobb figyelmet érdemelnénk, és kevesebb tökölődést, mert egy gennyes góc, az egész testet meg tudja zabálni. Csak a "művelt Európa", gyorsan felejt, és nem hisz a szemének.
hmmmm

Devizahitel-tárgyalások: halasztást kért a bankszövetség

A magyarországi háztartások devizakitettségéből, vagyis a devizahitelezésből adódó társadalmi feszültségek megoldására indított háromoldalú szakmai tárgyalás keddi fordulóját a Magyar Bankszövetség kérésére elhalasztották - tájékoztatott közleményében a pénzügyi jogok biztosa.
@bella _ciao: Hehhe és amikor majd a közvilágítási oszlopokon megjelennek az első fényreklámok és mozgósító feliratok: Honfiak! Hazaffiak! Megtámadta Vérbő és Szebbjövőt építő Nemzetünket a Nemzetközi UFO Karvajtőke. Békemetet azonnal! Gyülekezés a másik lámpaoszlopnál! Molinók felvehetők az oszlop alatt, illetve a Békemenet Kamara helyi kirendeltségénél:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hisz nem ebbe a fertőbe szocializálódott, ott a tetteknek és a szónak is nagyobb súlya van, ellenben nálunk.
mert nem tudott róla, még matolcsy sem. persze.

Varga szerint nem baj, ha a devizatartalék egy része rubelben van

"Azzal kapcsolatban, hogy egy orosz honlap szerint Rogán Antal, a gazdasági bizottság fideszes elnöke, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője a múlt héten Moszkvában arról tárgyalt az állami duma alelnökével, hogy a devizatartalék egy részét rubelben tartanák, jelezte: ő nem tud ilyen tárgyalásról, információi szerint pártközi egyeztetések zajlottak.

Arról, hogy adott esetben a dollár helyett rubelben halmoznák fel a devizatartalékot vagy annak egy részét, és hogy ez nem jelentene-e problémát egy válsághelyzetben, azt mondta: minél több lábon áll egy ország, annál stabilabb, erősebb. Ha csak egy valutára helyezik hangsúlyt, akkor hibát követnek el - közölte Varga Mihály."

privatbankar.hu/makro/varga-mihaly-szerint-nem-kell-modositani-az-idei-budzset-255727
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A művelt Ejrópa rábízza a nyugdíjszabályozást a tagállamaira, de igencsak érzékeny az Alapjogi Chartájában foglaltakra. A médiatörvény vélemény és sajtószabadságot befolyásoló részeinek első átíratásáig nem évek, hanem csak hónapok teltek el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez egy dolog. De olyat, hogy egy demokratikus szövetség tagjaként, annak védőhálója alatt sutyiban egy diktatúrát kiépíteni... na ilyet se baszott még a világ... ha másért nem, emiatt be fog kerülni ez a szennyláda a történelem könyvekbe.
@Fabius: És eltel kb 2 év, mire látszatintézkedésekkel megvakították őket, majd 1 hónap, hogy mindent visszacsempésszenek az eredeti állapot helyreállítására: Szóvak, az EU adott az országnak egy lapát szart.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A mákolmány így vonul majd be a történelemkönyvekbe: Gránitbulla.
@Fabius: És csak mellékesen: Lassan oda jutunk, hogy ha valami iagazat akarunk meghallani az országról, a Szabad Zimbabwe Rádiót kell hallgatnunk, a 19, 25, 49 méteres rövidhullámon...
@bella _ciao: kiemelés tőlem:

"információi szerint pártközi egyeztetések zajlottak."

Én még emlékszem ilyen dicső zöngedményekre a testvéri kommunista pártokkal szövetkezés jegyében, csókosságo honekkeri tiszteletemmel, és brezsnyevi jóságommal egyetemben. Amíg élek nem fogom feledni a mesétlen össznépi sirásosságot, az ágyútalpas temetés okán. Hogy szakadjon rája az összes idióta diktátorra és nemzetveszejtőre ja zég.
@Fabius:
Ha nem a mi bőrünkről lenne szó, mulatságosnak tartanám:
Diktor: bevezetjük a villanyt a kádba.
Zeu: ne vezesd be, mert megrázza valagad.
Diktor: csakazértis bevezetjük.
Zeu fél év: Orchidea nyelven megmondtam, hogy szétrúgom a valagad, ha villamosítod a fürdőkádat, nem? Pucsíccs!

A fenti közjáték n+1* lejátszódott az elmúlt 2,5 évben.
Kövér Montenegróba megy aláírni egy megállapodást

Kövér László házelnök kedden három napos hivatalos látogatásra Montenegróba utazik - közölte Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.

hvg.hu/vilag/20130305_Kover_Montenegroba_megy_alairni_egy_megal
Rogán suttyomban Moszkvában járt
Putyin pártjának egyik vezetőjével arról tárgyalt, hogy a devizatartalék egy részét rubelben tarthatnánk.

Mégiscsak világtényező vagyunk. Ha már egy kerületi polgármester tárgyal az orosz bankokkal... Putyin mehet a Dácsiájába zabot hegyelni:-) Még a Krumplikutya is lenyomja:-)
@bella _ciao: kiváltom a jósipari engedélyt
@Fabius: csak most látod? linkeltük már egy páran :D, azaz :S, azazabb :(
@Fabius:
Kósának olyan perspektívát kívánok, ahol a "figyelj, dugjunk egyet" mondatot más mondja neki.
@Fabius: milyen szombaton, milyen tünti éshol?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Don Igor:
- Rotyesz, hozd a forintodat, Szerjózsa megőrzi.
- Továris Don, hogy ha esetleg netán mégsem annyira megfontolva nem szeretném ezt, akkor most mégis hogy?
- Ebben az évszakban bolsoj hideg az a fél T-72, ha reggel lábadnál találod az ágyban.
- Azt hiszem, ez meggyőző üzleti ajánlat. És Herr Putinnal mikor találkozhatom?
- Don Vlagyimír nem szerklizik macskajancsikkal. A főnököd is csak akkor akadt az útjába, amikor pecázásból éppen a tigris simogatásba tartott. No, ide a lóvét, és hess picsába.
Az egész média
fizethet az időjárásért

A Vidékfejlesztési Minisztérium tervezete szerint
a sajtó csak az OMSZ után írhatná meg, ha jégeső esik. Ráadásul a Minimaxszal és a Vivával fizettetné ki az előrejelzés költségeit. Júliustól időjárásadó?

Volt valamikor egy regény (scifi): Nincs jobb a rossz időnél...
Mit vegyen az, akinek már az arany se jó?
A palládium lehet az idei év kedvence.

Momentán én a hidrogénbombát favorizálom:-)
@Spániel: @bella _ciao:
Hideg, hideg. Segítek, olyan helyre gondoltam, ahol van rúd, táncos nélkül. Viszont rendkívül sok a tesztoszteronnal fűtött libidó. Kapísi?
na, nyilatkozott a fidesz:

Rogán moszkvai útja illeszkedik a keleti nyitás politikájába

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=189655
@Bakter: @Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Visszakerestem: a médiatörvényt 2010 december végén láttamozta Paja, 2011 márc.18-án már az első átíró csomag is meg volt írva Neelie Kroes első kifogásai alapján.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: öröm és boldogság, végül is ezt is lehet külföldi oldalakról, lassan tényleg semmi teteje itthon maradni, hisz úgy is minden hasznos dolog külhonban működik.
@Bakter: és ott meleg van? és bárnak hívják?
@Fabius: Köszi, nem hallottam róla és nagyon ritkán tekergek a fészbúkon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szörnyen restellem, hogy néha a nemzetgazdaság biciklipedáljának taposását előbbre kell helyeznem a linkek és videók nézegetésénél, de micsinyájjak? :-D
@Spániel:
Igen, van meleg. És lehet, hogy bárnak hívják. És sok az ajtó. És sokat csörögnek a kulcsokkal.
@Fabius: Lehet igazad van, nekem örökkévalóságnak tünt... bár hozzáteszem, és úgy emlékszem, a szart hazánk nagy fiai nyújtották legalább egy évig...
@Bakter: megvan! a kabinsor a rudasban! van rúd, kulcs, ajtó, meleg, tesztoszteron...
@Fabius: Amúgy tartok tőle, hogy nem ez lezs a feledés jótékony kormánya...
@Fabius: megbocsátva :D
öröm eztet hallani nekem is, na meg persze a fővezírnek is ;)

Ez is megható, kéretik a házi oltárod videofala felvenni ezt is:

hvg.hu/itthon/20130305_Koszonjuk_Orban_Viktor_Miniszterelnok_ur
@bella _ciao:
A picsába, hogy mennyi látens fityeszes van itt, értetlenül mind másra gondol. NEM, NEM, NEM!!!
Én a Hungexpón tartandó gázkazán és nyílászáró kiállításra gondoltam. Ahol egy gázrózsa beszól lajosunknak, hogy dugjon már egyet a tűzköves gyújtójával.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szerintem csak kevered, mert az első, véleményszabadságra nézve hátrányos cuccokat kiszedették rögtön frissiben, a Szalonkamária uralkodásának időtartamára vonatkozó részt meg néhány hete. Plusz a kettő között is voltak módosítások.

Erre mondtam, hogy az AC-ben foglalt alapjogokra ugranak, azt nem tologatják, a többi kevésbé lényegeset meg akkor szedik elő, mikor idő van rá. De feledésbe az sem merül.
@Fabius: Az alapos 2014-es munkához, időben el kell kezdeni a felkészülést. ;)
"Több ezres sáskaraj pusztít Izraelben"
Vót ott viktor, nem?
@Bakter: nahát, hogy erre nem gondoltam. De ennek miértelme?
újat nem mondott, de összefoglalásnak jó

Simor: Orbánék jó irányba indultak, de semmi nem jött össze nekik

atv.hu/cikk/20130305_simor_orbanek_jo_iranyba_indultak_de_semmi_nem_jott_ossze_nekik?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hümihümihümi.

1: A maszop az elbukott 2010-es választás eredményéhez képest az országban két helyen tudott a gyászhoz képest 5%-ot javulni az októberi önkormányzatira, Sopronban és Fehérgyarmaton.

2: Időközin Sopronban már lenyomta maszop a fideszt.

- a város polgármestere most igyekszik közvetlen segg-nyelv kapcsolatot teremteni maga és Viktor közt.

Nem látom az összefüggést :-D :-D
@Spániel:
A fityeszben a CETI sem talált még értelmet, akkor miért várod ezt el tőlem?
@Bakter: jaj te, a telefonos segítségem még megvolt, te meg lelövöd.
@Fabius: nincs az összetartáson, ez akkor hogy stílszerű legyek:
- eső után köpönyeg? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Naja.

A szocik éppen egymás haját tépik a vidijón.
A PM első alapszervezetét alapította meg Dunaújvárosban.
Bajnaiék még az elsőt se.
Az LMP éppen nem tudja hol van és amúgy is tökmindegy.

Ti hogy álltok a jelöltállítással?
@Bakter: Egyiptomban volt a pocakos, amikor három nap múlva Mubarak szűrét kirakták. Sáskaraj is ott van, ez valami utóhatás.
Legutóbb Libanonban volt, még várják a következményeket, nem sokat szokott késni.
@én már a fény gyermeke vagyok: az ne zavarjon meg, hogy a HÖK-ös listát Jobbikosok csinálták, ők meg nincsenek a kormányban.
@Bakter: Kötelező fogmosás és 8-kor lefekvés még nincs az alaptörvényben?
@Bakter: max. átrepült felette :D
@Spániel:
@bgp:
Egyiptom és Libanon között nem Izrael van?
Egyiptom megvolt, Izrael porondon, Libanon bemelegít.
@Bakter:

"A mákolmány így vonul majd be a történelemkönyvekbe: Gránitbulla."

Nix könyv,széljegyzet. Nix bulla, gránihulla(dék).
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Na már megint egy hülyegyerek, aki azt hiszi, liberális.

Az szerinted miben előnyös, hogy 8 hajléktalan azon az alapon, hogy az alkotmánybíróság engedi, lenyúlja úgy minden téren (hálóterem, ebédlő, WC) a blahát és a többi aluljárót?
@Bakter: Azért azt még a pocakos is tudja, hogy Amerika nem hagyja Izraelt letarolni. Oda nem engedik be a kártvőt, Szíjjártót küldi.
"ti többiek a pulpitustól balra." :D:D:D:D
@Fabius: Hülye érv, mert amikor Gyurcsány volt, akkor épp a lényeget nem akadályozta meg, ergo léte már akkor is felesleges volt.

Ez kiderül a hsz.-emből.
@Spániel:
Ádert küldte a nyáron.
Szíjrágóra automatikusan beindul a telepített arabszagelhárító Patriot-rendszer.
@Fejesrob: Csókollak:-) Amúgy homlokfób alapon... Ja és a szívlapáttal:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mér nem tuggyák beleverni abba a sötét mocskoslibsi fejedbe, hogy konzekvensen gyurcsásnyahibás+hajléktalanok. Ja, és ezért tartunk itt még mindíg!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mondtál valamit, lehet meghallották a fiúk?

Mégsem kezdik bontani jövő csütörtökön az Albert Stadiont

Még nincs meg a közbeszerzési pályázat győztese, így a korábbi hírekkel ellentétben nem kezdik bontani jövő csütörtökön az Albert Stadiont Budapesten.

hvg.hu/ingatlan/20130305_albert_stadion_meg_nem_bontjak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csak a közgép!!! simicskatalicska nem lehet ellenzékben
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: egy cáfolat pipa:

Nem tárgyal a Kürt e-útdíjról a kormánnyal

Cáfolta a Kürt Zrt., hogy tárgyalna a kormánnyal az e-útdíj rendszer kiépítésével kapcsolatban. A Népszava piaci forrásokra hivatkozva írt kedden a Kürt és a kormányzat közötti tárgyalásokról, illetve arról, hogy a projektben a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató jelentős szerepet tölt majd be.

hvg.hu/kkv/20130305_kurt_eutdij_cafolat
@Spániel: Meg a gyarmatosítók, őket miért hagytad ki? Nem leszünk Gyarmat, most együtt, szótagolva!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): mert leszünk. Délelőtt írtam Rogán szupertitkos orosz útja okán, hogy magam előtt látom a Dózsa György út szélességében kihúzott molinót, természetesen békamenettel a hátamögött, hogy OROSZ GYARMAT AKARUNK LENNI. Máskülönben mivel magyarázzák az ezermilliárd forint értékű MNB-s rubeltartalékot? Ja, amiről természetesen a tárgyalásokon egy szó sem esett. Meg a 2,3 %-os kamatról sem.
Még Varga sem tud róla semmit a mai napig.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hogy lenne, valami Kaja Ibrahim jelentkezett még, hogy megoldja a gondot, a TEK már NB-gilag ellenőrizte, ippeg átcsúszott rajta..
A poszthoz.
A kormány sorozatosan megsérti az alkotmány alapelveit azzal, hogy ezeket az alapelveket alárendeli a saját érdekviszonyainak.
Amennyiben abból indulunk ki, hogy az Alkotmány a legmagasabb szintű társadalmi megegyezést fejezi ki, egy társadalmi szerződés, ebben az esetben igazodnia kell az állampolgárok igényeihez, a kialakult szokásjoghoz, a korunkban objektíve kialakult
együttélés változásaihoz is.
A hatalomgyakorlás nem azt jelenti, hogy "felülről" leosztom a szabályokat, erőből direktívákat szabok meg.
Ennek a hibás értelmezésnek élő példája a családjogban tévesen, mondhatni "őskonzervatív" értelemzésű család fogalmának a meghatározása.
A racionalitást messze elkerülve nem veszi figyelembe ez az értelmezés, hogy a magyar társadalom 40%-on felüli része nem házasságban él, ebből következik, hogy az élettársi kapcsolatból született gyermekek 40%-a sem házasságban születik.
Az élettársi kapcsolatot az erőszakos KDNP ideológiai nyomására leszűkíti, melyből az is következik, hogy az ebből a kapcsolatból született gyermek sem egyenlő.
Ezt a példát azért érdemes megemlíteni, mert széles körű társadalmi réteget érint, igaztalan, és messze elkerüli a társadalmi közmegegyezés alkotmányos alapelvét.
Tudomásom szerint az AB ezt a kérdést vizsgálta is.
@Spániel:
azt megnézem, hogy az internetes bannerekkel hogyan tartatják be.
A jó mamájukat, és egyebüket ezeknek. saját farkukat fogják, és arra izgulnak.
@Mariann19: a kdnp politikájűból ami nagyon hiányzik az a megértés, elfogadás. az, hogy keresztény, katolikus szempontból a házasság az amit ajánlanak még nem jelenti azt, hogy a másikat le kell nézni. egyébként is nem az a cél, az ideális hogy a gyerek biztos környezetben nőjjön fel? és nem tudja e mindenki eldönteni, hogy neki mi a legmegfelelőbb?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): mókusnyúl az valami új állat. bár ma sikerült egy olyan nyulat firkantanom ami fejjel lefelé hangyász..
@Penivaldes: A hangyászok (Vermilingua) az emlősök osztályába (Mammalia), a vendégízületesek öregrendjébe (Xenarthra), azon belül a szőrös vendégízületesek (Pilosa) rendbe tartozó alrend.

A Pilosa rend másik alrendje a lajhárok (Folivora). A két alrend közös sajátossága, hogy testüket szőrzet borítja, ellentétben az övesállatokkal (Dasypodidae), melyek testét páncél burkolja, éppen ezért kapták a páncélos vendégízületesek (Cingulata) nevet.

Hogy jön ez ide? :-D
hvg.hu/gazdasag/20130305_Kibovitene_a_szocpolt_a_kormany

"Az idén február 26-án elkészült, és Matolcsy György akkori nemzetgazdasági miniszter által is jóváhagyott előterjesztést a kormány egyelőre nem tárgyalta meg, a dokumentumban szereplő április 1-jei időpont azonban arról árulkodik, viszonylag gyorsan életbe léptetnék a szükséges, több rendeletet is érintő jogszabálymódosításokat."

Április 1? Ez nem vicc?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hitler demokratikus választáson jutott hatalomra, és a Népszövetségből csak később (1932-ben) lépett ki.
"Nincsen új a nap alatt"
@Penivaldes: Jó, hogy említed az elfogadás szót, mert az alapelvekben nem említettem azt, hogy az Alkotmány legyen elfogadott a társadalom számára. Miután nem közmegegyezésen alapultak egyes új passzusai, így az elfogadottság is kétséges.
@kekex: Hitler örökre hálát adhatott Lenninek, nélküle ugyanis soem lehetett volna belőle Führer. sikerét a konziknál ugyanis kommunista ellenességének köszönhette, amivel meghódította a jobboldalt, amely ha büdösnek vélte is sem lelte annyira büdösnek, mint bolsevikokat.
@Mariann19: Ha Alkotmány lenne, de nem az! Alaptörvény, méghozzá húsvéti, mikor tanujjátok meg, libsik/bolsik? :-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Utána járjak, mikor vizsgálta az AB?
Neked is szép estvét!
Hol van Mókus-Nyulas?
Nem régen jöttem, a környéken nem látom, hiába várok rá napok óta.
@Penivaldes: Lenni, vagy nem Lenni, az itt a kérdvény?
Ha ezt a Nagy Levin megélhette vóna..
@Mariann19: na de létezik e közmegegyezés igazán...
@Mariann19: Egész nap itt tobzoskázódott, tekints utána! Járj utána, mondhatnók..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ne lovagolj azon ami nem megy alattad. régi félázsiai közmondás.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "Alaptörvény. Mikor tanuljátok meg libsi/bolsik?"
Húsvétra, Veled együtt!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a tobzoska az az állat amelx farkával lóg a fán..vagy az a tatu? nem tudom, de volt egy könyvem amiben volt egy tobozra hasonlító állat.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): igen, húsvéti. ebben én mindig is láttam egy direktséget. hisz ahogy a húsvét a Feltámadás ünnepe, ami új alapokra helyezte az Istennel való szövetséget úgy az Alaptörvény is új alapokra helyezte a szövetséget a ner magyarokkal. lergalábbis én látok egy ilyen fonalat abban hogy pont húsvét.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Úgy látom, 17 h körül eltávozott, ma is maradok pártában, árulhatom a petrezselymet.
@Mariann19: főzzél belőle valamit, és nosza itt lesznek a fiúk. régi okosság még ükanyáink idejéből,. ami nem előnyös az alakítsd azzá.
@Mariann19: Majd én szórakoztatlak, ha pótolni nem is tudom sziporkáit, jó? .-)
@Fabius: Huuu az a szoci videó az valami über gáz lett. A jelöltállítást még nem ismerem. Bár ahol én lakom szerintem elég biztos a jelölt személye. :)
na látom kidöltetek, mint szalámi a pipacsmezőn
@Penivaldes: Szerintem a kutyujától semmi és senki nem tudja elcsábítani. Most sétáltathatja.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Az ajánlatoddal megtisztelsz.
Mi lesz a mai műsor?
Bocs, hogy közbevágok, de ez volt már? Csak, hogy tudja mindenki mire számítson.

index.hu/belfold/2013/03/05/levertek_a_koronat_a_hoszteszlany_fejerol/
@Penivaldes: Peni! Te már lestoppoltad az Egeret. Mókusnak már nem maradt.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"MU - Real"
20.00 h Sport 1 csatorna.
Akkor én már el is vonulok, mert még van előkészületi idő is.
@Mariann19: itten tombolázott egész délután. ha nem hiszed, járj utálna-:)
@Mariann19: a kuttysétáltatás szentestés dolog... start: 17:30:-) akkormeg? utána meg ügyes bajos, vagy valami hasonló:-) pártáért derékleverés járja... monojáért fejsimi:-)
@shinichi: "Bocs, hogy közbevágok, de ez volt már? Csak, hogy tudja mindenki mire számítson.

index.hu/belfold/2013/03/05/levertek_a_koronat_a_hoszteszlany_fejerol/ "
monokinisen, vagy ladikolikusan? Volt.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: je:
Milyen végletes vagy. Derékleverés és fejsimi.
Veled nagyon színes lehet az élet.
A kuttyügyben teljesen megértő vagyok, mint ismeretes.
Előttem van az a drága kis pofija a fénykép alapján.
@shinichi: ebben az országban mindig azt veszik halálosan komolyan, amit le is lehetne szarni (vagy egyszerűen panaszt lehetne ellene tenni magasabb szinten, és kész), de ami fontos és meghatározó az életünkben, az bezzeg a döglött kutyát se érdekli.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Nem érdemes kiföstenem magam, mert mi lesz, ha sírás lesz a vége. Lejön a méregdrága cucc.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ronaldo terpeszbe beáll, látványosan.
Inkább Rooney, mint Ronaldo. Nálam.
@Mariann19: Eztet sohasem tagadtam... ha egyedül valék, akkor is baromi jól elszórakozunk egymással, mink, ketten. Vagy hároman? Őllyan bonyolut alkalmasimán az élet végeztelhetetlen alviselhetősége:-)
@Penivaldes: Már túl vagyok az esti higiéniai programon, már nem föstök. Meccset nézek inkább.
Majd reggel, indulás előtt.
@Mariann19: mindkettő falábú, öntömjénező, identitászavaros pótorbán... Runi, mega Roma-ldo... hihi....

:-)
hinnye:
„Kócos haját reggelente szelek fonják”: itt az új Matolcsy-dal – videó
A Kozmosz együttes aktuálpolitikai verziót írt eurovíziós magyar versenydalra.
hvg.hu/itthon/20130305_matolcsy_dal_kedvesunk
Fény derült a magyar turkálók titkára
A kínált ruhák nagy részét brit karitatív boltoknak adták, de ott nem kellettek.
hvg.hu/divat_design/20130305_Kiderult_a_magyar_turkalok_titka

mifelénk ezeket a bótokat, úriasszonyok bótjának hiják...
Bámulatos fotó készült a Vénuszról
A Szaturnusz gyűrűin keresztül fotózott a NASA Cassini űrszondája.
hvg.hu/nagyitas/20130305_bamulatos_foto_keszult_a_Venuszrol
Egy bémulatós vénuszdombot... lássuk be, szívesebben nézegetnék:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A létezésük is csupa gyönyörűség.
A múltkor idézett Byron vers annyira kifejező volt, hogy csak az tudja így érzékeltetni az abban foglaltakat, aki átélt egy ilyen drámát.
Az az érdekes, hogy mi például teljesen alárendeljük magunkat szinte mindenben a két rossz ebnek, akiknek minden meg van engedve.
Csak a kutyások egymásközt vallják be ezirányú gyengeségeiket, valószínű, hogy a kívülállók ezt nemigen értik meg.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Melyik élvonalbeli játékos nem öntömjénező?
Nálunk különösen, még a 26. rangú is.
A nézők feltétel nélküli rajongása teszi őket ilyenné.
@Mariann19: Jahhh, a büdös éhenkórász rohadt nyalis jószág, na hess innen, kaptál eleget mosmeg mit nézel és mér röhögsz és különben se vartyogj, már megkaptad... szóval valóban elég ambivalens:-)
@Mariann19: olvastad matolcsi önértékelését? A beszartamapelusba b2-be se férne be... az orcája meg mint a cepterlinga lékhajó:-)
hvg.hu/gazdasag/20130305_Szerdatol_lesz_kilencfos_a_Monetaris_Tana

"Ezzel egyelőre lezárultak a változások a jegybanki vezetésben. Legkésőbb a hónap végére azonban további változások lehetnek. Március 26-án jár le ugyanis egy másik alelnök, Karvalits Ferenc hatéves mandátuma. Király Júlia alelnök július 2-ig töltheti be pozícióját."
media.mandiner.hu/cikk/20130305_idojaras_jelentesi_adot_fontolgat_a_kormany

Innen:
"Székely és Orbán egy szekéren utaznak.
Egyszercsak nagy vihar támad. Tőlük 100 méterre lecsap a villám. Azt mondja a székely
- No-no.
Megint lecsap a villám tőlük 50 méterre. Újra megszólal a székely
- No-no!
Lecsap a villám ismét, agyoncsapja Orbánt.
Mondja a székely
- No, azért!"
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ez hányadik új adó az adócsökkentések kormányától, bírja még követni valaki?
Készülök egy kisebb, dollár alapú vásárlásra. Megnéztem az árfolyamot. Még csak a mait:
Óh, Uramék, matócsi viktor!
Kik vagytok ott bazi székben!
Emlegetessék nevetek örökkön,
Miközben égtek a lángoló farönkön!
A kennel legfostosabb kutyája
Illesse levével szátokat, mely szólá!
Ahelyett, hogy kussolá.
Lucifer méretes, mesztic nyúlványa
Dolgozzá meg nemesebbik feleteket.
Hallgattassék meg imám,
Mert már tele tököm, pinám!
VELETEK!!!!!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Matolcsy önértékelésénél már előrébb járok. Most hallom, hogy új adó lép életbe, az Időjárás adó. Hallottál erről?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

index.hu/belfold/2013/03/05/a_balatonon_treningeznek_a_fidesz_jeloltjei/

Hidd el, nincsenek ilyen-olyan problémáik ezeknek.
Tréningezik őket és most állítják be a cinizmusfaktorukat!
Mondtam én, hogy ezek akkora barmok, hogy a mesterterv mesterének a hobbiját sem tudják rendesen összerejszolni.
@Mariann19: Erre csak ennyit, régi, de ül:

""Szeva Viki!

Most olvasom, hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék, hogy ez megszorítás, meg hogy adó! A lóf.szt! K.rva jól kitaláltátok!

Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem!

Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! Ennyi, b.zmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat, a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja, nem?!

Aztán, arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem f.sza ötlet! Sőt!, ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra, még nagyobb kasza!

Ezt figyeld: TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő, úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM!

Na és ugye, ha valakinek utasa van???? Személyszállítási hozzájárulás! Nem adó, mert az olyan kommunista csökevény!

Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! Államosítjátok a THULE-t, és máris hatalmas bevétel! És lehetne egy olyat, hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy Fidesz transzparenst, az kedvezményt kap! Amilyen fillérb.szó népek ezek, minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni!

Aztán még gondoltam olyanra is, hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!

És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni, hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak! És ez is az emútnyocév miatt, különben eszetekbe sem jutna! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya! Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől, és a bánattól, hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda?

JÁRDAADÓ! Bzmg! Mekkora ötlet, mi? J Á R D A A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó - persze borsos áron, állami monopóliumban - kártyát, amit mindenkinek kötelezően kellene hordania, és ha a rendőrök (vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség!) meglátják, hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik, annak teljes vagyonelkobzás!!!!!!!

Lesz itt rend!

Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok!

Öllellek és kívánok sok erőt és kitartást!
P.S.: Édesanyádat üdvözlöm! Sokat gondolok rá mostanában!"
@Bakter:
Bocs, ez lemaradt:
"Még nincs meg a közbeszerzési pályázat győztese, így a korábbi hírekkel ellentétben csütörtökön nem kezdődik meg az Albert Stadion bontása."
@Bakter: Azért, mert nincs még kihirdetve a győztes, még elkezdhetné bontani, nem?
"Az ellenséget okolják Chávez rákbetegségéért"
Ez a metódus ismerős.
Gyurcsányahibás?
"Az viszont nagy kérdés, hogy mégis miért a médiának kell fizetnie ezt az adót, attól függetlenül, hogy közöl-e időjárásjelentéseket, vagy sem. És persze azon felül, hogy az OMSZ-nek ezentúl, az adón felül is fizetnie kell majd a szolgáltatások igénybevételéért. A Nők Lapja, vagy éppen a Minimax finanszírozná a törvénytervezet szerint a meteorológiai hálózat fenntartását, miközben például a mezőgazdasági cégek, vagy éppen a szabadtéri rendezvények szervezői nem veszik ki a részük a rendszer működtetési költségeiből: pedig az állattartásban viszonylag nagyobb szerepe van az időjárásnak, mint mondjuk egy japán animéket sugárzó csatornánál."
index.hu/kultur/media/2013/03/05/az_egesz_media_megfizet_az_idojarasert/

Mijafacvanitten?
Ekkora elmebeteg, balfac társaság nincs még egy a Földön!
@Bakter:
AZÉRT IS!
Ja meg a Bajnait kihagytad! :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
NEM értek a focihoz, mert NEM értek a focihoz. Az obánihoz meg aztán főleg NEM.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"A politikus azt állította, hogy az ország ellenségei okozták az államfő rákbetegségét, és közölte: ennek bebizonyítására tudományos bizottságot kérnek fel."

Bajnait majd a tudósok nevezik meg. Ki van ez találva. Szíjrágó és selcici hol van most? Csak nem szakért arrafelé?
@Bakter:
Gondolom a médiatréningen szopnak...
Olvassa valaki még a Mandinert? :D

"Két évvel és egy nappal az egyszeri hír megírása és közlése, s kerek egy évvel az eljárás megindulása után lezárult a nyomozás, ami Papcsák Ferenc zuglói fideszes polgármester feljelentése nyomán indult. A nyomozás nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult – de a minap beérkezett rendőrségi határozat szerint megszűnt, mivel nem történt bűncselekmény.

Nem kell nagy szavakat használni, ez nem a demokrácia győzelme a fidesznyik önkénnyel szemben; csak a józan észé és a realitásé a valóságot kicsavarni szándékozó, a kényelmetlen tényeket perlekedéssel palástolni akaró politikusi úrhatnámság fölött. Mivel a vitatott hírt én írtam anno, így engem vettek elő a feljelentés alapján, így talán én lehetek az első jobboldali újságíró, akit a Nemzeti Együttműködés Rendszerében rabosítottak.

2011. február 21-én 16 óra 40 perckor aktuális hírszerkesztőként írtam egy aznapi közéleti eseményről. Egy zuglói LMP-s képviselő a kerületi önkormányzat közpénzekkel kapcsolatos ügyeit firtatta blogjának azóta törölt bejegyzésében. Mit firtatta: tényszerűen felsorolta, ki és milyen címen kapott tanácsadásért százezreket, összességében milliókat a kerületi önkormányzattól, s hogy ezen tanácsadók egy része bizony szoros családi kapcsolatban áll (korábbi) önkormányzati képviselőkkel. A hírről többen is beszámoltak, mi is a hvg.hu nyomán figyeltünk fel rá.

A zuglói polgármester nem sokat teketóriázott: feljelentései nyomán nyomozás indult azon orgánumok ellen, amelyek valamilyen formában közölték a hírt. Minket is elért az érzékeny kerületvezető haragja, mert szerinte a becsületét csorbító, valamint közmegbízatásának teljesítésével kapcsolatban becsületét sértő kifejezéseket tartalmazó cikk jelent meg a Mandineren. Igaz, mi csak egy egyszerű hírt írtunk meg, egy LMP-s politikus nyilvános adatokon alapuló közlése nyomán."

mandiner.blog.hu/2013/03/04/buntetoeljaras_papcsak_ferenccel

"varnai 2013.03.04. 16:24:54
Ime, az inkriminált adatsor. A blogomon www.varnailaszlo.blog.hu azt a blogposztot "zárolták", de azóta van óvoda felújítás, közétkeztetés közbeszerzés, és a többi simlisség. Bár már engem is felmentettek, pedig még pótmagánvádlóként is kétszer panaszt tettek a felmentés miatt, hiába írtam, nem került helyreállításra a poszt. Most utólag visszatekintve ezek még kispályás bizniszek voltak.
Nem mellesleg az önkormányzat havi 450 ezret fizet a Kovátsits ügyvédi irodának, hogy a helyreigazítási perekben képviselje dr. Papcsákot. Eddig tucatnyi perben veszítettek.

A problémás szerződések három csoportra oszthatóak:
1. ex Fidesz-KDNP képviselőkkel kötött szerződések
2. alföldi, debreceni cégekkel, magánszemélyekkel kötött szerződések
3. szellemi holdudvarral, korábbi munkatársakkal kötött szerződések
4. Egyéb, ügyvédi irodákkal, cégekkel kötött szerződések
1. A testületen kívül rekedt ex Fidesz-KDNP képviselők mind megbízási szerződések keretében kötődnek továbbra is az Önkormányzathoz: Rátonyi Gábor, Illiás Lajosné, Weinwurm Árpád, Cseke Vanda, Kiss Imre László, Gyügyei Lilian.
Kivétel Kollarik Tamás, aki a Médiatanácsba került, és Kulcsár József, aki a Parlamentbe. Lásd előző írásom.

2. Debreceni cég az ingatlanos BIBLIOMARKT, az informatikai megbízást kapó WEB-Sky, Debrecenből jött a jogi tanácsadó dr. Mező István, Mazsu Gergely a Vagyonkezelő Zrt. frissen kinevezett igazgatója, akinek a testvére a Papcsák ügyvédi irodában dolgozik. A mátészalkai Siket Tibor, aki Papcsák 2006-os kampányfőnöke volt.
3. Dr. Kun Miklós és két munkatársa, Kassai Ildikó és Németh Edina Linda, akik a Zuglóhoz nem köthető Polgárosodás Modernkori Kutató Központot hozzák létre. Tildy Balázs Papcsák korábbi titkára, Schild László, aki Kovács Balázs személyes ismerőse.
4. Egyéb szerződések
A listán szereplő cégek tulajdonosai sok esetben közszereplők, politikusok. Több cég csak 2010 októbere után lett alapítva.
Az általam erősen megkérdőjelezhető szerződések

Határozatlan idejű vagy egy éves idejű szerződést kötöttek:
jogi
a Sárhegyi és Társai ügyvédi irodával 900e Ft+áfa/hó
a 174. számú ügyvédi irodával havi 400e Ft+áfa/hó
Dr. Mező Istvánnal havi 400e Ft +Áfa/hó
Dr. Kiss Imre László ex képviselővel 300e Ft+áfa/hó

ez havi 2 millió Ft+áfa (miközben az önkormányzatnak van jogi osztálya)

kabinet:
Peli&Perfect Kft,alapítva: 2010 dec 28. 300e Ft+áfa/hó
(Gyügyei Lillian ex képviselő)
tevékenységi körök: fémfeldolgozás, hajó gyártás, sertés tenyésztés,
előadóművészet, közúti áruszállítás, kemping szolgáltatás, stb. stb.

Stúdió Trend Kft, alapítva: 2009. február, Bp. 320e Ft+áfa
(Cseke Vanda ex képviselő)

Annaida Kft. alapítva 2010. október 22, Mátészalka 410e Ft +áfa
(Siket Tibor Papcsák 2006-os Baktalórántházi kampányának volt a kampányfőnöke )

Schild László 400e Ft / hó
(Kovács Balázs alpolgármester segítője)

pénzügyi tanács:
Weinvurm Árpád külsős biz. tag 74 éves ex képviselővel 220e Ft / hó
oktatás:
Dr Illiás Lajosné ex képviselővel 220e Ft / hó
sport terület:
Rátonyi Gábor ex képviselővel 320e Ft+áfa
(Békalencse Kft
Németh Károly 220e ft- hó

Bíró Gergely Csaba 185e Ft / hó
(Furcsamód Ferdinandy István alpolgármester titkára jóval kevesebbet "ér" mint mások pl. Kovács Balázs alpolgármester segítői)

Fizetünk ingatlan felmérésre:
Biblio-Markt Ingatlanforgalmazó Kft 400e ft/ hó
(a cég Debreceni telephelyű és tulajdonosai is ottaniak, a fővárosban nincs iroda, furcsálható a havi díjazás)

Mindösszesen ez 2011 évre 55 millió forint (+ áfa ahol cég van) az önkormányzat nem tud áfát visszaigényelni

Pár hónapos és eseti megbízások

Tildy Balázs (dec. 8 - ápr 31-ig) 300eFt / hó 1.5 mill forint
Papcsák szemályi titkára

Ferdinandy Katalin testvérvárosi kapcsolatok (jan, febr) 182e ft / hó
Megjegyzendő, Ferdinandy alpolgármester testvére már évek óta csinálja ezt a munkát az önkormányzatban, az ott dolgozók szeint igen profin építve, szervezve a kapcsolatokat.

Dr. Kun Miklósnak 4 hónap 400.e Ft /hó 1,6 m
Német Edina Linda 4 hónap 250eFt / hó 1,0 m
Kassai Ildikó 4 hónap 350e Ft / hó 1,4 m
Ők a Polgárosodás Modernkori Kutató Központ megalapításában közreműködnek (hogy ennek mi köze Zuglóhoz, azt nem tudni) és konferencia sorozatot csinálnak.
Ezt 4 millió forintért összesen.

Meghökkentő módon egy ügyvédi iroda végzi a kerület oktatási intézményeinek racionalizálási célú felmérését
Esztári Ügvédi iroda 7.800.000 Ft+áfa

C. C Audit Kft átvilágítás 7.800.000Ft + áfa

mindkét szerződés éppen a közbeszerzési értékhatár alatt van.

Iperitus Kft pénzügyi tőkepiaci tanácsadás 1 vagy 2 hónap 400e Ft
Istók Ede az Eszközkezelő vezetőjének cége
ő most havi 900e ft-os fizetést kap 80%-os jutalom lehetőséggel

kapcsolattartás, kabinet nyilvános szereplései:
Omega-Kreatív Bt (nov-dec) 300e Ft / hó
neszmélyi bejegyzésű, 2006-ban bejegyezve
Janovics Zsolt, J. Zoltán tulajdonosok

közétkeztetés felülvizsgálata:
Saaco Tanácsadó Mérnök Kft (dec-jan) 250e Ft+áfa / hó
2010 jan 5-én bejegyzett cég!!!

fura:
Halupka László Polg Védelmi alezredes, 570e Ft
ő a kerületbe kinevezett katasztrófavédelmi vezető
ezen felül fizetést kap

Weszely Géza 100e/hó 500e Ft
Minisztériumi kapcsolattartás, Egészség Pénztári adatok szogáltatása

mindezek együtt +-30 millió

Mindösszesen 85 millió

Viszonyításképp pár szám az önkormányzat gazdálkodásából: a Cserepesház és telephelyei mely a zuglói művelődési ház hálózat és ennek üzemeltetése 24 fővel, 2011-es költségvetése 110 millió forint
Havi két milliót költünk jogi tanácsadásra, és évi két milliót az összes iskolánk drogprevenciós felvilágosítására.

Szűrés
Válasz erre
varnai 2013.03.04. 16:33:12
Érdemes megnézni, mi lett a fenti emberek sorsa.

Mazsu Gergely vészsebességeel távozott a vagyonkezelő éléről, miután maga a polgármester tett feljelentést hűtlen kezelés bűntettének gyanújával.
Istók Edét - Mazsu sógorát - kinevezték a kerületi Eszközkezelő élére, majd a kerület részvényeivel való jogosulatlan kereskedésért távozott az Eszközkezelő éléről, azóta az eszközkezelő is megszünt. Azaz Sport kft lett belőle, Rátonyi Gábor cége most ott ad tanácsokat.
Kovács Balázs alpolgármester lemondott, jelenleg a Fővárosi Kéményseprő Ipari Vállalatot vezeti.
Mező úr akkor tünt el, amikor valaki aláírta Papcsák nevét a hivatalban."

mandiner.blog.hu/2013/03/04/buntetoeljaras_papcsak_ferenccel/fullcommentlist/1#c19187169

Ferenc, Ferenc... Szopni jár ez a Rendőrségre és a Bíróságra???
Ez sem semmi... A Szájtátó szimpla sültbolond.

"A magyar buszgyártók persze nem azért aggódnak, hogy mit tesz majd a Rábával hosszabb távon az állami mankó. Sokkal inkább azért, hogy milyen lesz a hazai buszpiac, és azon az ő szerepük a következő néhány, nagyon fontos évben. Hiszen a következő években az államnak – pontosabban a tulajdonában lévő Volán-társaságoknak – nagyságrendileg ezer új buszt kell beszereznie, és a versenytársakat érzékenyen érintené, ha a közbeszerzések ügyesen egy cégre lennének kiírva.

Külön aggasztja őket, hogy Szijjártó biztosította a Rábát és a Volvót: „amikor nyitott kérdések vannak, amikor segítségre van szükségük”, akkor a magyar kormány ajtaja mindig nyitva áll majd előttük. Ezt bővebben nem fejtette ki, de a kijelentés azért is érdekes, mert a többi magyar buszgyártó állítja: nekik hiába vannak bőven nyitott kérdéseik, válaszokat nem kapnak.

Versenykorlátozástól tartanak
Vincze-Pap Sándor, a Magyar Buszgyártók Szövetségének elnöke egy korábbi Napi Gazdaság-cikkben azt mondta, hogy a Volvo-Rába szerződés kapcsán a szövetség tagjaiban több kérdés is felmerült. Nem értik, miért nem felel meg a magyar igényeknek a magyar gyártók által az elmúlt években kifejlesztett magyar tervezésű és gyártású autóbuszok közül egyik sem, és hogyan felelhet meg majd egy olyan termék, amelynek még a prototípusa sem készült el.

A minőségről és képességről megemlítette, hogy a NABI eddig 8500 magyar tervezésű-gyártású autóbuszt szállított az amerikai nagyvárosoknak, míg a Kravtexnek ezer, az ARC-nek száz autóbusza üzemel a Volánoknál. A szükséges hosszú távú szervizigényt és pótalkatrész-ellátást is magas színvonalon megoldják, még a külföldi gyártású autóbuszok is a hazai háttérnek köszönhetik gyors javíthatóságukat, amiről szerinte a Volán-társaságok vezetői tudnak számot adni."

index.hu/gazdasag/2013/03/05/raba/
Kozmosz:))))

drmatolcsi üdvözlésére :)))

szimplisziti...

www.youtube.com/watch?v=khEHSrO-HxM
A mai napon elfogadták a 4. alkotmány-módosítást.
Kétségem nincs.
VÉGE...
amugy a Kozmosz nak ez a taktikája... nem xaraxik lemezekkel csak jútyúb és koncert...

ők tették fel az albumukat is... qva jo... a narrátor is... amugy a hortis a legjobb ahol a történelmünket is átfuttyák...

http://www.youtube.com/watch?v=iPEHZlFwMnw&list=PLA9D7292D135E3383

"Hazudnak rendületlenül"

"Isten várd meg a magyart, csak még vesszük a kanyart"

"mi basztuk el, de pusztujjon az idegen ..."

"nem több párt kell, hanem több külön ország,
az okosak fölgye magyarorszag" :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: :))) ja ja

it a balkánon elterjedt az önbíráskodás, jobb híján...
a rohadó nyugati jogálamokban meg
ÁLLAM, JOG és INTÉZMÉNYEK vannak erre...
@Nap Pali: miután lezárják a határokat, és lehetetlenné tesznek mindennemű internetes, telefonos, vagy írásos kapcsolattartást a kintiekkel, már csak azt kell kivárniuk, hogy mi kihaljunk. És akkor nem lesznek hozzád hasonló felforgató elemek, akik népünk békéjét és nyugalmát olyasféle ökörségekkel, mint jog és intézmények, megzavarhatnák :-)
@n.i.era: VIDI? Az mijaz?
A Real nyert, C. Ronaldo góljával, mint meg is mondtam korábban..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

a Mourinho nyilatkozta nincs megelégedve a saját csapatával és a jobbik veszített, a Fergi-t még nem adták majd megnézem

a piros lapról áradoznak, kibaszta a Nani-t mert átment repülő hollandiba egyenesen bele az ellenfél hasába talppal, nyújtott lábbal hogy nem akarta? hát akkor miért csinálta?

most ezen megy a dili...a Ronaldo nem ünnepelte a gólját mert szomorú volt a MU ellen gólt rúgni...végűlis a MU egyetlen gólt sem tudott a Ramos öngóljával majdnem előre kerültek majd két ragyogó góllal a RM megnyerte teljes joggal

a többi rablómese

még majd lesz egy hisztéria a tüörök bíróról aki kibaszta a Nani-t? a FIFA nem fog ítélni semmit vagy ha igen mit tudnak? megismételtetik a meccset?

a MU nem rúgott egyetlen gólt sem 58 percig amíg Ramos öngólozott pedig ragyogó hátvéd...utána még sokáig a MU képtelen volt akármire...a foci gólra megy...majd ha egyszer lesz szép meg egyéb díj is

persze a játékosok és az edzők megnyílvánulásai megleptek én másképpen láttam igaz sohasem voltam egy MU fan

hogy vannak a NER huszárok van még pénz a nemzeti bankban? vagy már hazahordták?

brühühühühü
@rodeo36: 48-ik perc, a többi stimmelhet..jó volt a MU, de a Real most jobb! ez 1!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

itt valakinek a kurva sok pénz érdekeltsége lapúl a fűben mint kutyaszar...fejtsd meg ki is lehet

de ha ezt a kormányt nem érdekli a már meglévő és jól működő magyar kapacitás és saját képére csinál valamit amögött valami nagy aljasság lapúl

persze majd módosíttyák az alkotmányt hogy ne lehessen verseny? vagymijafasz?

el kéne má zavarni ezeket a rohadt romboló barmokat a halál faszára

brühühühühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

ki rúgott több gólt? a Real 3-at a MU egyetlen egyet sem még a 48. percig sem és utána sem soha a többi ...brühühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

a NABI 1983 körűl indúlt Mátyásfüldön az Egyedi gyártó ban magánszerződéssel a MOGÜRT segítségével akik tényleg sokat hozzáadtak ehhez de kíválóan működött a többi csak mese a széles meg szélesebb baromság és lopás a szélesművek nem volt képes normális munkára egy csomó hülye dolgozott a régiek meg vitték a szerszámgyárat és a sajtolót valamint a NABI-t tartották életben...miközben a nagymennyiséget (a teljes kapacitás 18000/év amiben 4000 csuklós van ami 160%-nak számít...és ezt csak úgy ledózerolták mert cum trucc)

minő aljas egy banda

brühühühühü
Azért ez így Sztálin halálának 60. évfordulóján komoly:
hvg.hu/itthon/20130305_Koszonjuk_Orban_Viktor_Miniszterelnok_ur
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): örömöm határtalan és nem érdekel a MU nyomora...legalább egy gólt kellett volna rúgniuk és utána zokogni...de semmit sem rúgtak...hogy hogyan játszottak? az nem oszt nem szoroz

brühüühhü

ezt meg mindíg a megfelelő hangulathoz kell igazítanod ha még nem tudnád lehet negatív és pozitív is de mindenképpen mosoly
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

ez az egész devízaalapú baromság egy átverés és arra épül, hogy a magyar hülye...és sohasem olvassa el a teljes szerződést...mert ha elolvassa mielőtt aláírja akkor sohasem írná alá vagy ha igen akkor hülye

másrészt nemzetközi bank működési szabályokba ütközik, olyan valutáért (devíza) amit sohasem fizettek ki nem kérhet költséget sem kamatot sem semmi más nyalánkságot vagy ki kell fizetnie az adott devízában a hitelt és arról el kell tuggyon számolni a szerződés lejártáig bármikor és utána 5 évig

a többi mese mese mátka szarik a madárka

ha nem vesz fel kölcsönt mi történik? kér halasztást vagy bíróságra megy megváltozott az alaphelyzet (az első felperes) a teljes hitelkonstrukciót annak megfelelően át kell dolgozni...a másik nem adom az ingatlanom mint jelzálogot

kaphattyák a seggemet a faszomat meg a kutyám faszát vagy nem veszek fel kölcsönt annak az árúnak vagy bárminek az értéke az ellentétel amire felvettem

ha lapostv akkor lapostv ha gumibugyi akkor gumibugyi

ez egy rohadt bűnszövetkezet és nem a bankok a hibásak hanem a Magyar Nemzeti Bank és a Magyar Kormány mert létrehozták ezt a helyzetet mert ők osztoznak mai napig a részletekből befolyó összegekből ha nem hiszed járj utána

különben nem így állnának hozzá

az extra bankadó a töredéke annak ami befolyik a jelzálog kölcsönök törlesztéseként tehát ezek egy bűnszövetkezet ellenetek

brühüühhühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

közben csináltam egy gyors számítást (nem vettem negyedéves vagy féléves árfolyamváltozásokat a 25 éves futamidőre, hanem vettem egy 3.62% alapkamatot, 2.2 millió forontot mint a kölcsön főösszegét, kezelési költséget 1.91%-ban havonta a mindíg fennmaradó tartozásra, és vettem azt, hogy a svájci frank árfolyama több mint 60 %-kal romlott

a teljes törlesztés 7.3 millió forint ebből következően a hitel terhei 25 évre több mint 5 millió forint és a havi törlesztő 24000 -en felüli

ha most figyelembe vesszük, hogy ez semmiképpen sem éri meg, akkor miért vett fel bárki bármit ezen az alapon?

ezért nem értem én....miért vettek fel egyáltalán ilyen kölcsönöket
ha csak folyamatos 3% körüli árfolyamemelkedést veszek az is megduplázza a hitelt mire a végére ér tehát már az sem éri meg

brühühühühü
@rodeo36: valószínűleg azért vették föl, mert engem, a forinthitelest, a mai napig kiröhögnek a frankhiteles kollégáim amiatt, mert mindent összevetve ők még mindig kevesebbet fizettek ki ugyanakkora hitelösszeg után, mint én. Nyávognak, hogy ójajjajj, denagyonsokatkellfizetni, ám a futamidő elején kibaszottul nagy előnyük volt hozzám képest, csak arról ugye mindenki hajlamos elfeledkezni.
Elmehet az összes nyávogós a picsába, ha erőn felül vett fel hitelt (törlesztő > havi tervezhető bevétel ötöde), akkor azért, ha meg csak sajnáltatja magát, akkor azért. Büdös lófaszt adnék én nekik, nem közpénzt.
Faszom.
@Légifarkas:
el lett ez baszva nagyban...ebből azt kell látnod (remélem észre is vetted), hogy a levédiai hitelrendszer milyen rablóbanda kezében van, a kormány és a pénzügyi irányítás nem szabályozza a hitelfelveők megelégedésére és ezt a kettősséget megengedni meg jogtalan és szemétség, az MNB alapkamatját amit Orbán Járaija csinált akkorára az csakis azért volt olyan amilyen mert ezt akarták elérni, ha ezek 2006-ban kerülnek hatalomra neaggyisten megnyerik 2002-t akkor már nyomorban lennél mert az volt a terv, hogy bedönteni a forintot amit ezek 2010-ben elsőként tettek meg szinte még hatalmon sem voltak és azóta remény sincs a javulásra mert nem is akarják a többi rablómese

meghalt Hugo Chavez, már az USA jelezte hogy ők márpedig a venez néppel vannak azok meg mondták máris hogy köszönik de van nekik másik olvasd ezt:

Rusia tributa a Chávez por haber sido un gran político para el mundo
Caracas, 05 Mar. AVN.- El embajador de Rusia ante la Organización de las Naciones Unidas (ONU), Vitaly Churkin, recordó la figura del presidente de la República Bolivariana de Venezuela, Hugo Chávez, como un gran político para su país, América Latina y el mundo, reseñó la agencia Prensa Latina.

El diplomático calificó como "una verdadera tragedia" la noticia sobre el deceso del mandatario, ocurrido este martes en Caracas.

"Chávez desempeñó un papel muy importante en el desarrollo de las relaciones entre Venezuela y Rusia, y nos sentimos muy mal por su fallecimiento", manifestó.

AVN 05/03/2013 18:21

a CNN most mondja hogy ő volt az egyetlen aki Délamerikában akadályozta és eredménnyel az usa behatolását mint Irán ázsiába és a többiek máshová...kíváncsi vagyok mi lesz mert bármi lehet

figyeld mit csinálnak a többi latinamerikaiak

brühühühü
@rodeo36: "az volt a terv, hogy bedönteni a forintot"

Nem értek hozzá, és fáradt vagyok átgondolni, de szerintem Nyergesék elevenen nyúznák meg őket, ha lenulláznák a vagyonukat. Mindenesetre:
index.hu/gazdasag/2013/03/05/forintleertekelest_akar_matolcsy/

"olvasd ezt"
És egyből spanyolul? Laza vagy, mint mindig :-) Szerkeszthetnél egy kicsit a gugli fordítóján, elég fos végeredményt adott. De most igazából nem is érdekel Venezuela gondja, majd megoldják, vagy ha nem, akkor rábasznak, és az is az övék lesz. Amikor még kattog az agyam, akkor azon teszi, hogy én mi a túrót csináljak, belekezdjek-e nyáron a ház hőszigetelésébe meg a tetőcserébe, vagy hagyjam a francba az eddigi melót és lóvét, és menjek innen olyan messzire, amennyire csak lehet...
@Légifarkas:
érdekes egy fószer vagy, állandóan fáradt, és nyűgös...valamit javallanék neked és a hozzád hasonlóan aggódóknak (aggódás sohasem vezet egy probléma megoldásához, hanem még többet generál)

számoljál, a tények mellett lehet tényszerű trendeket is (ha azt megfigyeled, hogy a magyar vállalkozók nem ruháznak be és mindenáron mellőzik a tőkéjük hosszútávú lekötését magyarországon akkor neked az a megoldás ha szépen és jó áron eladsz mindent és elmész valahová ahol megtalálod a biztonságod...de annak feltételei vannak részedről...tehát egy nagyadag önismeret és önbizalom

van olyan megoldás is (hallottam és sikeres ott levédiában) semmit sem csinálni amiben az államnak akár az árbyéka benne van, és nem venni fel semmilyen hitelt azonnali kifizetésre dolgozni és annyiért ami neked megéri vagy megvárni és kidolgozni hogy legyen olyan ami megéri...de ez már majdnem az, mintha külföldön lennél

minél kevesebb viszonyod van a magyarországon működő financiális mőintézetekkel annál inkább bajban vagy, menj ki a szlovákokhoz bankozni és meglátod milyen más és ugyanaz ausztriában is ha már svájc messze van

a pénzedet ellopják magyarországon amint beteszed betétre vagy bármi másra elbaszott rendszer és még romlik...ki kell belőle lépni nem használni a rendszert semminek a befizetésére ha nem fogadja el cashben akkor nem kell a szolgáltatása sem vagy az árúja

gondolkodj
saját érdeked az egyetlen és mindenki másét szard le

brühühühü
@rodeo36: reggel 9-ig beérek melóba, itt most hajnali 3/4 négy van, és még mindig itt vagyok, és ez heti 4-6 napban így megy, nagyon sokat éjszakázom, lassan húsz éve. Örülök, hogy fáradok - van, aki már nem is élne ennyitől :-)
Számoltam sokat, anyagilag az tart itthon, hogy a cégünk stabil, az államhoz meg semmi köze, sőt, vevőnk sincs (már) idehaza. Szlovák bank közel is volna (relatíve), a célvaluta a kérdés, valahogy az euróban sem bízom annyira, bár a forintnál több garanciát ad, az tuti. Odakint pedig megélnék, ebben biztos vagyok, de ha az asszonnyal arról beszélünk, mi lesz a négy öreg, betegeskedő szülővel nélkülünk, megint csak egymást nézzük kevés ötlettel. Nem az én generációm lesz Európa sikersztorija, akárhogy is döntünk, sokezernyien tapossák itthon ugyanezt a malmot.
Gondolkodom, sokat. És igyekszem nem elkapkodni.
@Légifarkas:

a legbiztosabb valuta európában a svájci frank, de az angol font is ragyogó, a szlovákok sokat tanúltak és okosak érdemes velük bármit ami neked is megfelel

az öregeket vihetnéd magaddal az ő helyzetüket meg lehet oldani valami kombinált biztosítással, életbiztosítás és minden benne ami neked is megfelel érdemes lenne rá költeni de jól kell kiválasztani

én nem sok jót látok a magyar helyzetben innen a távolból és undorodom az ilyen képmutató senkiháziaktól mint akik hatalmon vannak...semmi jó sem várható általuk csak a benső udvartartásuknak de az meg egyre fogy mert a zsé is fogy már nincs honnan a valutatartalékhoz nem mernek nyúlni mert akkor lebombázza őket az ejúúúúúúúú

légy bátor és találd meg a neked jó helyet a változás mindíg egészséges de jól kell kiválasztani mit és hogyan

brühühühühü
@rodeo36: Ha már Járait is felhoztad azt is érdemes megjegyezni, hogy az egész ősbűnt 2001-ben az első Orbán-kormány követte el, mert ők módosították az úgynevezett 1996-os Hpt [hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló] törvényt.
A jogszabályba annak idején a kabinet emelte be a 210-es paragrafust, amely lehetővé tette a bankok számára, hogy teljesen egyoldalúan belenyúljanak a szerződésbe, és a kamatot, költségeket, díjakat az ügyfél sérelmére emeljék.
@rodeo36: Hát igen Chavez. Egy ember, aki először szabaddá és függetlenné tette az országát az Egyesült Államoktól - hogy aztán a saját börtönévé tegye. Egy ember, aki felszabadította népét a nemzetközi nagytőke szolgaságából - hogy aztán a saját szolgáivá tegye őket. Egész életében egy igazságosabb világért harcolt - s a végén odáig jutott, hogy a Tóásó Elődöt börtönbe vető Evo Morales szövetségese lett.

Szabadsághős és zsarnok egy személyben. Pályafutása ékes bizonyítéka annak, hogy a kommunizmus nemzeti színűre festve is ugyanolyan embertelen marad.
A HVG-n sem unatkoznak.
Akár Fabius is írhatta volna. A képről nem is beszélve... :))
Olyan hálás feladat a régi Piktor röfögéseket elővenni és beidézni.

"A pincsivé vált fiú"

"Emlékezzünk néhai Orbán Viktorra, aki pincsivé lett.

Mielőtt az összes devizatartalékunkat rubelre váltjuk, mielőtt száz évre Oroszországhoz kötjük az energiaellátásunkat, mielőtt kitesszük újra a vörös csillagos címert az újranyitott Legvidámabb Barakkra, emlékezzünk, mit mondott Orbán Viktor erről potom öt éve. Azóta pincsivé változott, de élvezi.

"Magyarországnak nincs semmi keresnivalója Keleten, mert ott semmilyen babér nem teremne országunknak, csak alárendeltség és kiszolgáltatottság", mondta ugyanő ugyanott.

Alighanem arra jutott, Magyarországnak alárendeltségre és kiszolgáltatottságra van szüksége ahhoz, hogy továbbra is egy pincsi uralkodhasson rajta."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130306_A_pincsive_valt_ember#rss
nebassszzz, ő erre? lehetetlen, ezek nem ilyenek:

Forintleértékelést akar Matolcsy?
De ehhez kell még egy devizahiteles-mentés, amit az MNB-tartalékokból fedeznének, mondják elemzők.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F03%2F05%2Fforintleertekelest_akar_matolcsy%2F
Csúnya világ van, egyre betegebb a narancsbolsi csürhe és rendszere.
Nálunk, itt a nyugati végeken is egyre elkeseredettebbek az emberek.
Szinte mindenki németül tanul, az ismeretségi körömben majd mindenki a külföldi élettel kacérkodik.
Kisváros vagyunk, mindenkinek vannak információi, hírei, hogy ki, hol, mennyit lop, ki kivel mit stiklizik, kit vettek meg kilóra.
Nem véletlenül neveznek bennünket Mutyilandnak.
Egyik ismerős mondta a napokban, kilátástalannak ítéli meg az itteni életet, diplomásként (gépész) egyre több melót varrnak a nyakába, egyre kevesebb pénzt akarnak adni, adókra és egyebekre hivatkozva (megérti, de...), miközben náluk nincs fekete pénz, tiszta a cég.
Már ő is nekiállt külföldi munkát keresni. Ilyen országban nem akar élni, elege van ebből, pattan az első alkalommal.
Tervezhetőség = 0!
Voltam in Österreich tegnap. A neusiedleri Merkur élelmiszerben az eladók fele magyar, a vevők fele magyar és van rengeteg dolog, ami nem drágább, mint nálunk. A minőség nem ungarische bolti...
Szóval remek úton vagyunk... valamerre.
hmmmmmm

Elmaradt a pénzügyi jogok biztosa által életre hívott háromoldalú tárgyalássorozat második fordulója, ám a felek ellentétesen ítélik meg ennek okát. Értesüléseink szerint azonban már a múlt heti első forduló is számos kívánnivalót hagyott maga után. Egyre több jel utal arra, hogy a pénzügyi jogok biztosa Matolcsy távoztával légüres térbe kerül.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/legures_terbe_kerul_matolcsy_devizahiteles-mentoje.547139.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hejj azok a régi szép idők. Épp hogy kezdtük elfelejteni a ZMKMF-et. :)

youtu.be/a2cdczFqJ_8
@rodeo36:
A rubelra váltás hazahordásnak számít?
@rodeo36:
Elzavarni? Kivel? Egyelőre tele a paletta Hamupipőkékkel: ez ocsú, ez búza, ez ocsú....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: annyi pont nem volt, még visszapattan a banközi közép, na de ami késik nem múlik, és bassza meg a kecske, hétvégén beszéltem egy már 10 éve az osztrák német határon kint élő asszonnyal, pontról pontra ezt mondta, és azt hogy ahol laknak lassan több a magyar mint az őslakos, és egyre sűrűbben keresik meg őt itthonról, és finoman noszogatva kérdezi, hogy mi meddig???
Tegnap a szabad sávban volt a Csepeli szociológus fószer, hát mint ne mondjak, nem töltötte el boldogsággal a szívemet, az amit ott mondott, nem sok reménye és perspektívája van ennek az országnak. Ezt tetézi nem kis mértékben ez a agyamentség is, és valljuk meg, nincs még vége az ámoknak, és nem is lesz egy ideig...

www.idokep.hu/hirek/meteorologiai-torveny-tervezet
a magyar rögvaló:

Rosszabbul élünk, mint Habony Árpád

Az ügy üzenete az, hogy ha az ember a megfelelő magas szintű, rokon moralitású politikus haverja, akkor üres elmével, kellő brutalitással és sunyi hallgatással minden megúszható, akár bocsánatkérés nélkül is.

hvg.hu/frisshirek/2013.03.05
@rodeo36:
A semmisségi keresetnek az az átka, hogy a bíró hivatalból helyreállítja az eredeti állapotot. Melyik pereskedő tudná visszafizetni egy összegben a hitelt?
Ha meg módosítást kérnek, forinthitelre, akkor az elszámolásnál csak mostanában fognak jobban járni. Korábban ugyanis SOKKAL kedvezőbb volt a devizahitel.
Egyébként a nép abban hibázott, hogy bízott a forint stabilitásában. A világválságra senki sem számíthatott komolyan.
De abból ki lehetett jönni - csak az orbánjárás vitte végleg padlóra őket. Már persze a senkiket. Akinek volt pénze - tehát potenciális fidesz-szavazó, azt a fényes nappali rablással (2/3-os árfolyamon) kimentették. A többi meg hadd szívjon!
@rodeo36:
Mert ugyanarra a hitelösszegre forintban 80 ezer felett volt a törlesztés, devizában meg 50 körül. És azt reálisan felmérték a legtöbben, hogy 80 ezret nem tudnának vállalni. Arra nem számíthattak, hogy most már 80 felett járnak.
Elemzők szerint a forint az elmúlt napokban magyar hírekre, így elsősorban az új jegybankelnök kinevezésére gyengült. Piaci szereplők szerint Matolcsy György jegybankelnök, bár a konzervatív monetáris politika melletti elkötelezettségét igyekezett bizonyítani jegybankelnök-jelölti meghallgatásán, kevés konkrétummal állt elő a tervezett intézkedésekről.

Szerda reggel 7 óra körül egy euró 298,40 forintot ért a kedd esti 298,18 forint után.

A svájci frankot 242,75 forinton jegyezték reggel a kedd esti 242,63 forint után. A dollár 228,38 forintot ért, a japán jen 2,4511 forintot, este 228,45 forint, illetve 2,4472 forint volt a jegyzés.

Az euró 1,3065 dollárra erősödött a kedd esti 1,3019 dollárról.
@Légifarkas:
Te tényleg azt hiszed, hogy Nyergesék forintban tartják a vagyonukat? Hogy nem kedvez nekik a forint bedöntése?
Egyébként jó lesz kapaszkodni, korábban elhangzott már a 400 forintos euró is, mint elérendő célárfolyam, ami majd jól megtámogatja az exportot.
ElTolcsy annak elérésére príma helyre került.
@kekex: ezt suttogjuk mi amatőrök már egy ideje, és csatlakoztak mára ehhez a szagértők is, lásd az indexes cikket.
Nem kell nagy ész erre a következtetésre jutni, haverok végtörlesztéssel kimentve, önkormik folyamatban, egyházak belengetve, matócsnyi a helyén, rubel ugrásra készen, az elit pénze jó helyen, simlicska birodalom ofsorrolva, cba és mind haverok lerendezve. Állompapírok betolva hufban az egyszerieknek, devizában a forró pénzeknek. Varga a kiskasszás is a helyén.
Sameszek úton a világban:

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/torocskei_uj_piacokon_is_kibocsathatunk_devizakotvenyt_2.180662.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A forint alig rezdült ElTolcsy kinevezésére, azt már előzőleg beárazták. De bezzeg, amikor Orbán és Varga kinyitotta a száját és elkezdett újabb devizahiteles-mentésről beszélni! Amelyik elemző ezt MATTolcsyra fogta, annak érdekes a világlátása. Csőszerű.
@kekex: mert tócsni még meg sem szólalt, sunyul a fűben, és alakítja az eszköztáraival amit megadta neki a okosban a szervilis csapatát, pont úgy mint szamariska gittegylet, főbírói fő haja kend, németnés bábcsoport, donpintéres rendvédelem, rózsikásos okultatás stb-stb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerintem is egyedül Simicska tud minket az államcsődtől visszatartani. Amíg nagyobb bizniszt lát az uniós pénzekben való könyékig turkálásban. Mert az Argentin államcsőd nagy tanulsága volt, hogy 6-8 család kezébe került szinte az ország egész vagyona, tehát profitáltak az államcsődből. Akik meg elvesztettek (vagyont, életet) azok senkik, és annyit is értek.
Én egyébként Szlovákia magyarlakta területére költöznék: Uniós ország, euró övezet, és a nyelvtudás hiánya sem akkor gond. Az Ipoly meg nyáron bokáig-térdig ér....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hályogkovácsok. Addig tudnak jól operálni, amíg fogalmuk sincs arról, hogy mekkora károkat okoz/hat/nak.
@kekex: nem az állam csődtől, hanem az eu-s kilépéstől, amíg jön onnan pénz nekik, addig kitartanak, ha már nem, akkor teljes mellszélességgel fordulnak a keleti diktatórikus hatalmakhoz. Azok nem együttműködni akarnak, és ritkán kérnek, ők elveszik maguknak azt ami szerintük nekik jár.
A csőd az csak a következménye lesz a kilépésnek.
körbe körbe karikába, egy innen egy onnan, de a lényeg nem változik:

Így nézne ki az újabb devizahiteles mentőcsomag
Az akcióba beszállhat Matolcsy is a devizatartalékkal.

www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/igy_nezne_ki_az_ujabb_devizahiteles_mentocsomag.180671.html
@kekex:
akkorA gond.
Mi pedig nem vagyunk világelsők szójatermelésben, nincs értékelhető "szén-, arany-, ezüst- , réz-, ón-, vas-, ólom-, csillám-, volfrám-, stb bányánk, így nehezebben másznánk ki a csődből.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: " Piaci szereplők szerint Matolcsy György jegybankelnök, bár a konzervatív monetáris politika melletti elkötelezettségét igyekezett bizonyítani"

Ez magyarra lefordítva azt jelenti, hogy az MNB tartalékot megörzésre nehhány ember hazaviszi a kamorába, oszt ott őrzi konzervként, mint anno a seregben az "M zárolt" túlélési tartalékot.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jogos, így jár az, aki hisz a mesében, hogy búza is van közte.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: gyönyörű összfoglaló... és ez még nem a vége... a belengetett szocpol újabb "népjóléti" intézkedés... jövőre százezerszám születnek majd a pirospöttyös seggű leendő FIDESZ szavazók... hánynom kell...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem biztos. Már az biztos, hogy ha kilépünk, az totál csőd, az nem biztos, hogy ki akarnának lépni. Jobbos blogokon komolyan fontolgatták, hogy mennyit engednének el a hitelezők az adósságból, a görög példa alapján. És a hátborzongató, hogy totál komolyan! És LEHET, hogy az Unió tényleg kénytelen lenne menteni a balfaszokat. Ahhoz meg bent kell maradni.
@kekex: egy mese sem közelíti mg a rögvalót. Ott van jó és rossz, meg katarzis... A valóságban az eccerinek csak a lófas marad... Ezért is van szükség feritélre... ez vagy Matolcsi ige, vagy "mire feltámadunk" katige. Hinni kell valamiben. Csak a moskos libsibolsianarchojudeoplutokraták nem hisznek semmiben. Na ők meg is kapják, amit várnak. Így aztán mindenki boldog, senki sem marad kielégítetlen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A gond csak annyi, hogy anno a kivételezettek akkor is ki-bejártak a cuccoshoz, oszt vitték, ami megtetszett. Na ez most is így lesz.
Orbán Viktor nem kap lovasszobrot
Csak díszoklevelet ad neki Sopron az adósság átvállalásáért. A szobrot leszavazták.
www.origo.hu/itthon/20130306-orban-viktor-nem-kap-lovasszobrot-sopronban.html

Basszus. Ezek eszüknél vannak? Egy hatalmas paripapélóval talán én is elégedett lennék. Örök mementóul.
Meghalt Hugo Chávez
www.origo.hu/nagyvilag/20130305-meghalt-hugo-chavez.html

Nem járt arrafelé valami dereguláció mostanság az emmutt 2 évben?
Így lett egyeduralkodó az állam kedvenc ügynöksége

Bár a kulcsszereplők makacsul hallgatnak, közvetett forrásokból rekonstruálni lehet, hogyan vált az állami hirdetések terén egyeduralkodóvá egy apró reklámcég. A tízmilliárdnyi közpénzt mozgató IMG alapítója néhány éve még hadban állt a Fidesz mögött álló üzletemberekkel.

hvg.hu/itthon/20130306_Simicska_IMG_tortenete_kozbeszerzesek
Újra lehet nagykövetségünk Nigériában
Akár még az idén újra megnyílhat a magyar nagykövetség Nigériában.
hvg.hu/vilag/20130306_Ujra_lehet_nagykovetsegunk_Nigeriaban

Azt hiszem, megvan a Széles-féle wunderwaffe. Jönnek majd számolatlanul a nigériai spamok a kivételes befektetési lehetőségeről, a mesés örökségekről. Bankkártyaszám és jelszó a további információkért szigorúan megadandó:-)))
@Penivaldes: Jahh nem csoda, hogy ekkora arca van, hisz már lovat is akarnak adni alája:-) Nehogymá egy Miszter20% lekörözze a huszáregyenruhás lovasfreskójával egy eszkurzív debrecenyi szállódában:-)
@Penivaldes: Valszeg valamelyik Lövérekben található borospincében jött elő az Isteni lehellet. Csak elég erős cefreszaga lehetett:-))
Meg erre is van pénz a szanálásból:

Egyéni azonosítót kapnának a tulipánok
Szokatlan módszerrel rettentené el a debreceni önkormányzat a köztéri virágtolvajokat.
index.hu/belfold/2013/03/06/egyeni_azonositot_kapnanak_a_debreceni_tulipanok/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Tudod én eddig azért hittem abban, hogy Sopron nem hiába beképzelt, és van kultúra a fejekben. Ezek után viszont...
@Penivaldes: Shetlandi kőbányalóval. Legyünk már stílusosak. És babérkoszorú helyett sárazsadányi szőlőlevéllel:-)
Asztaaa...

Az ország legönzetlenebb politikusa – megteheti

Spirk József
2013. március 6., szerda 08:38 |
Sesztákék családi-baráti cége tavaly decemberben vett egy háromszintes irodaházat Kisvárda központjában. Az ingatlanvásárlás tényét nem tették közzé, pedig az épületben az újonnan létrehozott Járási Hivatal nyitotta meg irodáit. A hivatalos közlés szerint a több tízmillió forintot érő irodaház ügyével a politikus érintettsége ellenére is minden rendben van, az új állami szervenek ugyanis semmilyen bérleti díjat nem kell fizetnie a tulajdonosnak. Seszták Miklós, a KDNP országgyűlési képviselője, aki egyben a kisvárdai önkormányzat politikusa is, azt állítja nincs semmi furcsaság az ügyletben: a városnak szüksége volt a helyre, ő pedig - lévén a második leggazdagabb képviselő - megteheti, hogy ingyen adjon egy ingatlant

index.hu/belfold/2013/03/06/az_orszag_legonzetlenebb_politikusa_-_megteheti/

Futi a családi zaciból, meg a máltai felügyelőbigottságból...
@Penivaldes: Milyet szeretnél? Idealizáltat? (Cseréljünk a lóval), vagy élteszerűt:-)
2010 óta 409 felhasználói adatot kértek le a Google-tól?...

Gyors poszt, rövid de velős! Ezt találtam hót véletlenül az interneten:

"A Google Transparency Reportjából az alábbi érdekes adatok derültek ki:

az ínyenceknek sokat mond, hogy 2009 második félévében és 2010 első félévében egy megkeresést sem küldtek a magyar kormányzati szervek a Google-nek,
2010-ben 68 Google felhasználóra vonatkozó adatkérés érkezett magyar kormányzati szervektől,
2011-ben már 154 magyar megkeresés érkezett a Google-hez, mely 161 felhasználót/fiókot érintett,
2012-ben 187 magyar megkeresés érkezett, mely 290 felhasználót/fiókot érintett.” (Forrás: www.internet-ugyved.com/a-google-nem-ad-ki-adatokat.html )

nertars.blog.hu/2013/03/02/2010_ota_409_felhasznaloi_adatot_kertek_le_a_google-tol
@Penivaldes: Butuska vagyol. Egy éltnagyságú nem idalizált sokkal jobban mutat:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: dehogy, dehogy, olyan kell aminek csak a popsiját érik fel a hívek, elvégre azt kell legjobban fényesíteni:))
@Penivaldes: Jahh... meztelenül, egy szál turulos kalpagban, a ló nyakára borulva vágtat a nagybüdös NER éjszakában a szebb jövő felé (esetleg a háhátlan NER-társak elől lótifútva) posija pedig az égnek mered a hívők legnagyobb örömére:-)
És természetesen forgó talapzattal, hogy a butanép mindég tuggya, NERről fúj a szél...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: helytelen válasz. egy talpazaton áll, mint egy antik istenség és kezében egy pálca:)
és amilyen tehetséges, vizet is ezzel fakasztani. No lám... máris szökőkút lett belőle:-)
vicc már simán a mafia=álam

index.hu/belfold/2013/03/06/az_orszag_legonzetlenebb_politikusa_-_megteheti/
Oldalán tarsolylemezek, bennük a két gránitbaszabott NER és a mellékletek:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem baj ez a lényeg

O.Viktor, S.Lajos, P.Sándor és társaik erre szövetkezve bűnszervezetben elkövetett

hazaárulás nemzetvesztés és országrontás bűnében bűnösök !
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: MSZP-s javaslat volt, de a fideszesek nem vették a lapot. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
tóásóelőd egy nemzetközi szélhámos és terrorista

kicsit meggyilkolták? annyival kevesebb

a chavez adott a népének a jövedelemből és semmit sem hordott haza valamint nem csinált raffiaszoknyás őrűlteket akik kisbaltával ugráltak volna mint a dzsobbikos gárda?

brühühühühü
@kekex:
attól függ az árfolyamnyereséget ki kapja és milyen valutában?

brühühühü
@rodeo36: Hétfő este La Pazban egy olyan hangfelvétel került nyilvánosságra a Tóásó-üggyel kapcsolatban, amelyben a vádat képviselő ügyész kijelenti: politikai megrendelést hajt végre, a bizonyítékként szolgáló fegyvereket a hatóságok emberei vitték Rózsa Flores szobájába, és azért nem lehet lezárni az ügyet, mert ha az igazság kiderül, a bolíviai elnök megbukik.

mno.hu/kulfold/toaso-ugy-a-kormanyerok-vittek-a-helyszinre-a-bizonyitekokat-1142891
gepnarancs.hu/2013/03/beke-sosav-babits/

A kommentjeiből:
nocenz_Ura #

Kora este benéztem a Lendvay utcába, feltűnt, hogy a békemenetesek egy része jobbikos kitűzőt viselt, árpád sávos zászlót lengetett, a trolin meg arról beszéltek fennhangon, hogy meg kéne rohamozni bosszúból az MSZP székházát, szombaton úgyis tojással dobálják majd meg a román kormányfőt.

A másik, ami feltűnő volt, hogy ha a diákok azt a jelszót kiabálták, hogy “Demokráciát!”, a békemenetesek önleleplező módon ezt kifütyülték. A diákok egyébként felolvasták a Fidesz 1989-es pontokba szedett követeléseit is, amit persze a békemenetesek harsányan kifütyültek
süti beállítások módosítása