Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mfor.hu/cikkek/egeszsegugy/meszaros-lorinc-jelentheti-a-megoldast-a-korhazi-adossagokra.html "a M... (2024.05.02. 17:35) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.03. 02:59 Fabius

Vendetta Feri ismét lecsapott

Címkék: fidesz zugló bosszú papacsák ferenc

Sok minden kiderült már az utóbbi években arról, mit nem szeret ez a mi Vendetta Ferink igazán. A félbehagyott - igazán el se kezdett - kerületi elszámoltatás felemlegetését kifejezetten utálja, a kritikától üldözési mániás depresszióba esik, most meg itt van a legújabb mísz amivel meg kell birkóznia: Az eddig fejbillegtető izom edzésre hasonlító testületi ülések jellege megváltozott, a zsibbadt nyakú képviselők edzéstervet váltottak és a függőleges irányú fejbillegtetést lecserélték a vízszintes irányú fejcsóválásra. Ferenc meg csak néz, mint egyszeri sztárjogász a bíróságról formai hibával visszadobott ómájfaszom panaszra, hogy mi folyik itt Gyöngyösön Zuglóban?!

Mi ez a lázadás? Egyénieskedés? Szétfingott nerliszt, amitől az ülésterem melegében megkelt püffedő hóangyalnak látszik? Mióta divat, hogy a Fidesz frakció keresztbe fekszik az akaratának? Nem elég, hogy korlátozták a jogosítványait és megkötötték a költségvetés sorai közt szabadon turkáló mancsait? Most már a hatástanulmány és gazdasági háttérszámítás nélküli ötleteire sem bólintanak rá azonnal, majd külön kétórás győzködés után sem? Hová lett ezekből a hála önfeláldozó küzdelméért? Hová a lojalitás? Nem akarják már ezek a nert építeni tégláról téglára a szebb jövőért? Nem függesztik szemüket a kiszögelt NENYI-re néma áhítattal minden reggel? Nem adott nekik elég Wass Albert teret, turul szobrot, rovásírás táblát meg tiszapistát? 

Csoda, ha el van keseredve, és a fejében összeakadt, éppen lefogazó fogaskerekekből csapkodó szikrák villódzására ismét transzba esik és a vendetta pitiáner, de legalább agyhelyzsibbasztó fegyveréért nyúl? Dühödten vonja vissza a hangadó Ferdinandy István alpolgármester jogköreit, és még örüljön a nertelen ha ennyivel megússza, mert legszivesebben meghabonyozná, mint fékevesztett párttárs a nyugger hasfalat. 

papcsák-habonyoz.gif

Tegnaptól Ferenc elmondhatja, a háborúban minden frontot megnyitott. Hadban áll a kerület lakóival, a közétkeztetés milyenségén lázadó szülőkkel, az üldözött és feljelentgetett kritikusaival, a minden lében kanál, ellene tüntetni is hajlandó ellenzékkel, már a saját párttársaival, alpolgármesterével és a képviselő testületi többséggel is.

papcsák.bmp

Dicstelen napok ezek, a teljesítménye bekerül a magyar önkormányzatiság történelemkönyvébe elrettentő példának, amiből a jövő patrióta politikusai szemléltető ábrák sokaságával illusztrálva tanulhatják majd, mik a biztos bukás lépcsőfokai. 

281 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr535113990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

" - Látja, Pelikán? Ezekért harcoltam. Ezek miatt kaptam gyomorfekélyt
- Hát igen.
- Nem baj, visszasírnak maguk még engem!
- Hát erre azért nem mernék megesküdni..."
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vDtf2Aa1N88#t=427s
Az, hogy egyes Fideszes képviselők még ismerik a vállalhatatlan fogalmát, szép dolog.
Az, hogy tűréshatáruk átlépéséhez annyi és olyan cselekmény kellett, amennyi amilyenért egy normális országban az ilyen polgármester már elkoptatta volna a negyedik garnitúra csíkos pizsamát a börtönslozi takarítása közben, már egyáltalán nem szép dolog.
De hát, hol normális ország ez... Vigyázzatok, ha majd lehetőség lesz a cserére, mert jönnek más gazemberek, és ha a szóbeszéd valamiért azt süti rá valamelyikre, hogy "ennél még az is jobb", akkor csak a neve nem lesz Papcsák, minden más marad. Oszt' akkor lehet történelemkönyvet lapozgatni éjjel, zseblámpa fényénél, a paplan alatt.
Nem tudta meggyőzni Papcsák Ferenc zuglói polgármester saját képviselőtársait: az önkormányzatban szerdán nem kapott támogatást a BVSC és a hozzátartozó, ramaty állapotban lévő Szőnyi úti sporttelep átvételének terve.
Sokoldalú ez a Papcsák. Ilyet mondott: "elkötelezettek vagyunk Óhavanna felújításában. Papcsák és a kubai partnerek egyeztetésén elhangzott az is, hogy néhány hónappal a zuglói polgármester után, novemberben Nagy Róza és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnökének vezetésével magyar üzletemberi delegáció látogat Havannába.

Régen volt, de a nosztalgia!...
Majd amikor a "jövő patrióta politikusai" számára, az elődök lámpavason himbálódzó hullája lesz a szemléltető ábra,na majd akkor reménykedjünk,hogy van miből megtanulniuk a biztos bukás lépcsőfokait!
Így jártatok Ti, zuglói zsúrfiúk. Kellett Nektek beengedni ezt a nyírségi tapló itrpákot a nagyitól megörökölt decens polgári otthonotokba beengedni. Teccettek volna szólni a lakájnak, hogy szalonképtelen. Mostmeg csodálkoztok, hogy végigcsalogol a disznószaros gumicsizmájával a perzsaszőnyegen, a brüsszeli csipke asztalterítőbe törli a taknyos orrát, a herendiből zabálja a magával hozott szalonnát és hagymát, a cseh kristálypoharat, amiből a házipáleszt vedeli, minden kör után a textiltapétás falhoz bassza, büdös, mint a rohadás és a komyha közepére szarik. És még csak nem is ez a baj, hanem böfög, hány és még a cipőjét is veletek tiszticcsa. Ti akartátok, Ti választottátok. Szagoljátok. Ő így szocializálódott, ott a messzi végeken. Csak Nálatok találta meg szerencsétlenségetekre ze a legkisebb fiú a kitörési pontot és a felemelkedés útját:-)))
Ja, és zokoghattok a Körvasút-sortől-Rékospalotáig:-))
Felcsút Szabolcshoz képest egy intelligens, kultúrkörnyék. Elég ha csak az elsőtitkár elvtársra és familijájára gondoltok. Naugye:-)
Hát ez az. Történelemkönyvbe kerül a büntető törvénykönyv helyett.
Bár tudjaIsten. Valahol benne kell lennie. Csak személyes cselekedetként, nem testületi (kollektív, hahaha!) döntésként. Miért mentség a testületi hülyeség?
Újra kell gondolni ezt az egész közösségi döntéshozatali rendszert. A mai kommunikációs lehetőségek simán biztosítanák a többszintű népszavazásos szisztémát. El kell szakadni az éves tervciklustól, és visszatérni a szabálytervezet-előterjesztés (graphé paranomón) valamiféle modernizált válfajához. De ez már az arisztokrata-demokrácia végét jelentené, úgyhogy annyi esélye van, mint a jégszobornak az Egyenlítőn.
Ha nem tünt volna fel, - legalábbis Budapestik- már évek óta megvolt a Keleti-nyitás. Ti megkaptátok a nyírségi tirpákokat ömlesztve, a keleti országrészt pedig huszáros rohammal megszálták erdélyi bozgor testvéreink. Ez bizony a világ sora. Kis magyar Exodus, a jobblét reményében. Amúgymeg ez a jellembajnok már bizonyította tehetségét a sokmilliós tanácsadói megbízással. Tudtátok, kire szavaztok.
Úgy látom a zuglói képviselők egy dolgot már tisztán látnak, az ejtőernyős megy, ők maradnak.

A lázadás örvendetes tényén, ami a felelősségérzetet hivatott tükrözni, az ejt szeplőt,hogy saját jövőbeni képviselőségüket féltve törölték ki az áhítatot a szemükből.

Na de kicsire nem adunk, és jobb későn, mint soha - mondom nem ott lakóként.

Arra vagyok kíváncsi, hogy ez a szikra gerjeszt-e bozóttüzet.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"már évek óta megvolt a Keleti-nyitás"

Ne is mondd. Ahányszor hallottam Szőcs Gézát, annyiszor támadt kedvem zokogni. A távozása utáni űrt, gyorsan betöltötte Vidnyánszki.
Nem tudom ki lesz a következő.
@Orica Középföldi: Ki lesz a következő: A vidróczki, meg kedves nyája: "békemenetelnek"
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kedves Nyúl! Miért bántod a tirpákokat? Szorgos tót parasztemberek azok, akiket a 18. században telepítettek Nyíregyháza környékére.
Csak az nem derül ki a posztból, hogy Papcsák hogy viszonyítható Weinekhez. Tényleg annak hogyan áll az ügye? Nekem az induló 20,5 milliós gyanúsítás, de még a 40 fölé tuningolt tavalyi vádemelés sem tűnik versenyképesnek a mostani tarolással. Egyáltalán hova tették a zuglóiak az eszüket, amikor nem helyi, ismert, köztiszteletben álló embert indítottak és támogattak, hanem egy vidéki suttyót?
És köszike, de ismerem azt a mantrát, hogy ezeket nem menti, hogy azok kevesebbet loptak.
Mert de, és ráadásul a 4 éves időszak alatt elért fejlődéseket hasonlítom össze, nem a lopások mértékét.
Nem szenteket választunk, hanem politikusokat,
és tanulhattatok volna a bölcs káditól aki nem cserélte le a beosztottját "mert az már csak a szinten tartásért lop, míg az új elölről kezdené az egészet" Évszázados mese!
Fabius is emlegetheti a "helyi sajátosságokat", de ez történik országosan is, szóval az ő helyi majma is csak utánoz, próbál alkalmazkodni a majomhordában.

"Amit Scheppele azért is valószínűnek tart, mert a 15 tagú testületben áprilisra már kilenc tag lesz, akiket a kormánytöbbség választott. Ha a kormány úgy látja, hogy egyes ügyekben az Alaptörvény mást mond, mint a régi Alkotmány, az új AB várhatóan osztja majd ezt az álláspontot.
És hogy miért van szükség egy alig egyéves, 45 oldalas alkotmányt 15 oldalas módosítással kiegészíteni? -– teszi fel a kérdést a Princeton professzora. A módosítás felülírja szinte az összes olyan engedményt, melyekre a kormány az utóbbi időben kényszerült, és szerinte annak bizonyítéka, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nem tűri, hogy korlátozzák a hatalmát. Amikor Európa nemet mond neki, és a saját Alkotmánybírósága vereséget mér rá, megvárja, amíg Magyarország kikerül a reflektorfényből, majd módosítja az Alaptörvényt, hogy a kellemetlen korlátozásokat kiiktathassa."

index.hu/belfold/2013/03/02/az_alkotmanymodositas_mergezo_szemetdomb/
Fabius
A másik posztnál nem sikerült belépnem, ezért itt kérem, hogy add már meg azt a linket, ami a miniszterELNÖK adatszolgáltatási kötelezettségéről szól? Vagy akár Schiffer feljelentésének szövegét, amiben biztosan volt jogszabályi hivatkozás: hiszen ügyvéd?!
Nekem ugyanis ilyet nem sikerült találnom, csak miniszteri kötelezettséget.
Vajon mennyi idő múlva lesz a Fidesz teljes szervezetében sőt felső vezetésében is tapasztalható a meghasonlás és a széthúzás, ellentmondás jelensége??
Azért én nem dőlnék be ennek a színjátéknak. Itt mindössze arról van szó, hogy ők is lopnának már a közösből, amíg ez a Papcsák gyerek ki nem üríti. Ez nem lelkiismereti kérdés náluk, mert az aki eladta magát az ördögnek (Orbán), annak nincs lelkiismerete.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Hát, mivel a magyarok kimennek a nyugatra,
nem csoda, ha a vándorhegedűsök és medvetáncoltatók nyomulnak a helyükre.

Egy ilyen Orbán korszaktól ki várt mást?

A sok Sch vitéz meg majd jól megfő a kondérban a varjúpörkölttel együtt.
@én már a fény gyermeke vagyok: Már látom a hazatelepülők tömött sorait 2014-ben a reptéren. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

2014-re már nem is lesz reptér.

A hazatelepülők majd a kecskenyájaikat terelgetve jönnek át a zöldhatáron.

Tényleg, mi lett a nagy hazatelepülő kecskeosztásából?

Ti vidékiek, már megéltek a zacskó magból, remélem.
@Orica Középföldi: @Doberdo: :)))))

Ez mekkora. Ebből kéne youtube videót csinálni. Vágókép a birkamenetről miközben szól a refrén: "... megyen az nyáj, megyen az nyááááááj.."
@Dr. jenőke (jenőke):

Jó, ezt akkor most láttam.

Még szerencse, hogy 2010 óta ilyen szövevényes bűnügy egy se adódott Sukorón.
@Légifarkas: Ó ennek a gyógyszere a rezsicsökkentés. Jobb memóriatörlő mint gondolnád.
@én már a fény gyermeke vagyok: Ejha, egy virág nyevű rasszista. Minek a púder? Mondd ki egyenesen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Buta fiú, nem mondták neked elészer, hogy miért nem igaz amit a prof mond?!
Pl. mert amerikai, nő, zsidó, izrael szerelmese, libsi-bolsi, és különben is csak!:)))))
@én már a fény gyermeke vagyok: Gábriel beéri az igével is, és az ostyával amit a pap ad neki vasárnaponként. Ha dőzsölni szeretne akkor az Úr igéjét vona igéjével fejeli meg.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mea culpa, mea maxima culpa!
Attól még mocskosul igaza van! :))
Bazz, ez a sok búvalbas.ott birka itt meg, ebben az országban, amikor a szeretet jegyében gyűlölködve felvonulgat, akkor fel sem dereng nekik, már csak az életkorukból eredendően (mert hát a szellemi kapacitásaikra tényleg nem hivatkozhatok), hogy egy mentalitásában, erőszakosságában, elvakultságában csak az '50-es évek elejének a bolsevik csürhéjéhez mérhető beteges személyi kultusz kiszolgálói és idióta talpnyalói?
Szép is ez...
Most képzeld el, még ha komcsik is lennének! :( (Illetve, az a sok birka azért futott olyan zászló alatt...)
@én már a fény gyermeke vagyok:
Mert a Nemzeti Tisztesség és Böcsületesség Kormánya van hatalmon és még az emberek lelke is más azóta.... :)
(Tudom, hülye vicc, de AZOK tényleg ezt hiszik - persze mindenki másról, mert magukról tudják, hogy sántít a dolog.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Miért kellene hogy erre gondoljanak?! Hiszen a viktor azt mondja nekik, hogy ők A Polgárok... Egy polgár pedig nem csürhe, már hogy gondolod?!
Minden fideszes polgár akar lenni. De ahhoz nem elég a békemenet, a fidesz szavazóság, és vasárnapi piskóta kávéval.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" Ha dőzsölni szeretne akkor az Úr igéjét vona igéjével fejeli meg."

Aki hungarista oldalról copyzik, annak azért más dőzs is járhat a fejében.
@Dr. jenőke (jenőke):
Akkor jól emlékeztem:
"Fentiek alapján, a Lehet Más a Politika (LMP) képviseletében feljelentést teszek Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnöke ellen a Btk. 225. § -ban megállapított hivatali visszaélés bűntettének gyanúja miatt. A Btk. 225.§ értelmében, hivatali visszaélést követ el az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan előnyt szerezzen, hivatali kötelességét megszegi, hatáskörét túllépi, vagy hivatali helyzetével egyéb módon visszaél."
Ez azért egy kissé távol esik az "adatszolgáltatási kötelezettség" elmulasztásától!
@én már a fény gyermeke vagyok: Nem is tudtam, hogy már Óbuda is vidéknek számít. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Amint azt te is tudod, "nem csak kenyérrel él az ember". :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Óriási karriert futott ez a Pápai-rajz. Zseniális. Én is röhögtem rajta két napig anno:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Velem, vagy a békemenetelőkkel?!:O
@Orica Középföldi: Mármint az éhhalál szélén botorkáló agyrágó bogáron kívül?!:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát nem. Időnként kaláccsal.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Egyenesen...

Az Orbán Viktormaga alá gyűrte az országot.
Így kerültünk a bányászbéka segge alá.

Ez jobb?
@én már a fény gyermeke vagyok: Jobb. De nem vagy túl optimista, hogy bányászbéka seggét lőtted be?:D
Nocsak nocsak. :)

Az összeomlás szélén a zuglói narancsuralom: szembement Papcsákkal a frakciója, időközi választás jöhet

A főváros egyik legnagyobb kerületében az összeomlás szélére került a Fidesz-KDNP-s vezetésű önkormányzat. Zuglóban az önkormányzat kormánypárti tagjai a testület feloszlatását fontolgatják, a csúfos bukás következménye pedig időközi választás lesz.

kuruc.info/r/2/108788/#ixzz2MSu4SmCt
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ezek Drága csak pógárok, póóóóór, sutyerák tahók, akik fényezik egy hatalommániás törpe egóját. Persze lehet, hogy annyira primitívek, még azt sem veszik észre, hogy a jól fizetett békamenet vezetőik megvezetik őket, de ez nem ad felmentést tahóságuk és szervilitásuk alól.
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!
(Azért olyankor, amikor vonul ez a csürhe, mindig be kellene idézni az ötvenes évek szép bolsevik tüntetéseit a rothadó kapitalizmus ellen, szép táblákkal, vagy Tito a láncos kutya ellen, meg hasonlók...)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" Mármint az éhhalál szélén botorkáló agyrágó bogáron kívül?!:D"

Gonosz vagy korán reggel, épp a mise idején:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

" És még jogos is lehet, nem? ._D"

Ezt melyikre értetted?
Annyira szerettem volna valamit hozzáfűzni. Például azt, hogy mégis mit vártatok? Vagy, hogy nem szoktátok még meg? De nem, hangsúlyozom, nem teszem meg.
Helyette egy, másik aranyos történet arról az országról, ahol Orbán lehet a második legnépszerűbb politikus: nol.hu/belfold/egyutt
ha drpapcsók nyírja a fides frakciót és Ferdinandy t akkor:

Éljen Ferdinandy !

nyilván gerincesebb fajta lehet...
Gyanúsak ezek a russzkik...
Csak eltanulták Piktoréktól ezt a trükköt! :))

"Ezrek tüntettek szombaton Moszkvában az orosz gyermekek amerikai örökbefogadását megtiltó törvény mellett.

A szervezők szerint mintegy húszezer résztvevője volt a felvonulásnak és nagygyűlésnek. A szónokok sürgették, hogy a gyermekek védelmét emeljék nemzeti program szintjére. Megfigyelők szerint a megmozdulás a szovjet idők Amerika-ellenes tiltakozó gyűléseit idézte. A szervező Kreml közeli pártok és társadalmi szervezetek szónokai felszólították Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy "tegyen még többet a gyermekekért".

A beszédek között hazafias dalokat játszottak be. Médiabeszámolók szerint számos tüntetőnek 400 rubelt (mintegy 3000 forintot) fizettek részvételéért. Az egyik vezérszónok, Alekszandr Karelin képviselő kijelentette: "a saját gyermekeinkről magunk is gondoskodni tudunk. És nem kell bennünket külföldről okítani arra, miként bánjunk a gyermekeinkkel, és hogyan építsük fel országunk jövőjét."
hvg.hu/vilag/20130302_Amerikaellenes_tuntetes_volt_Moszkvaban
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi:
Addig, amíg lesz mit lopni a közösből. Ha majd egymáséból kell harapni, akkor sok minden napvilágra derül(het).
Vagy nem.
Mert ez egy igazi szektás maffia.
Óriásit kell nekik bukni, legalább akkorát, mint a szociknak.
De ez kérdéses, mert azért a szocik sohasem nyerték ennyire agyon magukat, az önkormányzatok szinte mind narancsosak.
Meddig lehet még lejjebb-lejjebb vegetálni, rohadni?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Csak én vagyok annyira cinikus, hogy ki merem mondani, hogy ezek a primitívségről alkotott összes elméletünket is alulmúlják?! De csitt! Egy rossz szót se pártunkról, viktorunkról! Hiszen milyen népszerű lett ő, hogy csökkenti a rezsi költséget!
@Orica Középföldi: Gonosz?! Mise idején?! Én?! Elismerem, ahogy az agyrágó bogár, ők is Isten állatkái.:D
Egy kérdés azért még felmerül: most szeméttároló az alaptörvény? Mert minden szart, ami ellen valaki kifogást emel, rögtön belelapátolják.
Azt eddig is tudtuk, hogy egy virtuális pöcegödör a tákolmány, de nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan telelapátolják...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Eddig még csak attól hallottam, hogy csökkent a rezsije, aki az úszómedencéjén és fűtött garázsán, garázsbehajtóján spórolt. :)
Ő röhög rajta, mert szerinte is ilyen hülye ország nincs még egy Földön, de talán a galaxisban sem.
A nyugdíjas, a melós nem járt jobban. De agyhalott bolsevikjaink olyan szépen mantrázzák, lécci ne vedd el kedvük, ne légy ünneprontó. A szemének úgysem hisz a parasztja.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"a primitívségről alkotott összes elméletünket is alulmúlják?! "

Eddig azért nem volt feltűnő, mert a primitívség nem volt ennyire rivaldafényben, de volt. Elszoktunk tőle, elszunnyadt a fantáziánk.
Naponta szembesülni vele, tényleg hidegzuhany.

Tele van pöcegödör? Majd csak figyeld az őrült bővítést:))
Egy év hosszú idő,sok minden belefér még.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Amikor az embereknek 20-a után elfogy a pénzük, minden kicsi adománynak örülni tudnak, és magasról tesznek olyan szövegekre, hogy "majd" lerohadHAt a rendszer" - mert lehet, hogy azt már meg sem érik. AAzt talán felfognák, hogy ha a pék drágábban kapja az áramot, drágább lesz a kenyér, de ezt el lehet intézni az EM8 évvel is.
Ezért kár közgazdasági elemzésekkel elvenni a kedvüket: úgy nem lehet. Ha azonban felhívnák a figyelmüket arra, hogy a régiós árampiac összekapcsolásával az áram beszerzési ára 25 %-ot CSÖKKENT, ebből nekik csak 10 %-ot hagynak megszerezni és a többi 15 %-ot benyelik - és ráadásul ezért még hálát is várnak: annak lenne hatása.
Vagy annak nagyobb hangsúlyozásával, hogy Lázár 100ezret spórol ezzel és ő mennyit.
Az SI faktor betonalap vagy kőszikla: arra lehet már építkezni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A lélektani hatás elegendő. Van róla jogszabály, egy ingyenélő seggnyalonc kormánybiztinek, hogy érezd komolyan gondolják. Az, hogy a nyugdíjasnak, melósnak nem csökken?! Istenem, ők elhiszik, hogy viktor jót akar, de a ronda multi alávág a nemzetnek.
@Orica Középföldi: Én is ettől tartok, hogy milyen mély az a pöcegödör. Azért szegény naiv index, aki kitesz egy cikket, micsoda lelki tipródás lesz ádernek aláírni a 4. alkotmánymódosítást.
@kekex: Azért a rezsicsökkentés szépen demonsrálja, mennyire nincs igaza annak, aki azt mondja, hogy a választó okos. Hogy megfontoltan választ.
@kekex:
"... ha a pék drágábban kapja az áramot, drágább lesz a kenyér..." Hidd el, ez a szerencsétlen agyhalott réteg nem érti ezt, sokak szerint még most is a Gyurcsány-Bajnai miatt drága a kenyér, mert a Piktor akarta, hogy olcsóbb legyen, de ezek a ... .
Szóval ne gyere ezeknek a szerencsétlenek százalékokkal, összeadásokkal és kivonásokkal, ezek csak a legprimitívebb kommunikációból értenek, abból amire a narancsbolsevik párt épít.
Az a 80-as IQ arra vevő csak, másra, a józan paraszti észre és érvekre nem. Semmilyen érvre, csak a folyamatosan kijelölt ellenségképre és mások felelősségére kell hatni a kommunikációnak, szerencsétlenek meg zabálják - és különben is, "Piktor aszonta, hogy...".
Ennyi, ne akard túldimenzionálni.
hmmmmm, és csak jön és jön:

Alaphálózat: gyanús internettender

Címkék: internet; RubiCom Zrt.; internettender;

Egyetlen kiürített cég adatait egyszerre három másik is felhasználta a húszmilliárd forintos kormányzati tenderen indulók közül.

hvg.hu/hvgfriss/2013.09/201309_gyanus_internettender_alaphalozat
@V-PORT: "E levelet megkapta Debreceni Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Egyházközség, amely nem kívánt részt venni a demonstráción. Az Együtt 2014 nem ezt kifogásolja, hanem azt, hogy a távolmaradást Lőrinczi Róbert, az egyházközség diakónusa egy egyházi személytől meglepően furcsa módon indokolta."

Egyáltalán nem volt ez furcsa, pláne nem meglepő egy magyar egyházi személytől. A furcsa az lett volna, ha nem úgy viselkedik, mint egy begombázott troll. Megjegyzem, már a "Debreceni Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Egyházközösség (WTF???)" elnevezés is felvet bizonyos kérdéseket. Nekem elsőre egy hellókittire fújt, műhóval díszített Bentley ugrik be, nem tudom, miért.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szar libsibolsi zsidó duma. A lényeg az, hogy újra MAGYAR KÉZBEN van az MNB!!!

VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR!

NE A ZEMBEREKKEL FIZETTESSÉK MEG A REZSICSÖKKENTÉST, HANEM A ... izé...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

" Nekem elsőre egy hellókittire fújt, műhóval díszített Bentley ugrik be, nem tudom, miért."

Talán azért mert hülye vagy:))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én egyébként e válasz alapján hitelrontásért beperelném a papot, vagy minek hívják.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nekem ezekről a fluxuskondenzátor ugrott be.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Rákospalotáig mit zokogjunk? Azért zokogjanak a XV. kerületiek :-))

A mondat helyesen: zokogjatok a Dózsa György úttól a Körvasút sorig :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A libsi még csak stimmel, de a bolsi, meg a zsidó nálam nem! :))
Amúgy ez a "hellókitti" nálad rohadt élet, hogy valami komplexus lesz.
Kisegér korodban ilyen uzsistáskád volt, vagy ellenkezőleg, nem vették meg? Mert valami van...
@taga20:
Nono... A félhomálytizedelőket lehetne inkább velük lerakatni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Kisegér "korodban ilyen uzsistáskád volt, vagy ellenkezőleg, nem vették meg? Mert valami van..."

Utald be épészhez:)))
@Orica Középföldi:

Nem lesz itt semmiféle bozóttűz. Ennyire nem mernek szembemenni se Papcsákkal se a párttal, ami nem tűri az egyénieskedést. Papcsák mellett a kis Harrach is megtanulta gyorsan, apu befolyása a világon semmit nem ér.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Pedig azt hittem érthető "talán" felfognák, de "el lehet intézni az EM8 évvel" értsd az elmúlt nyolc évvel, azaz Gyurcsánnyal és Bajnaival.
Szerintem ez ugyanaz - csak más szavakkal.
Ezért javasoltam az SI (sárga irigység) faktoron alapuló kommunikációt. Hogy "kevés"
és "másnak többet adnak"
@Fabius:

A gondolattal eljátszani azért szép.

Képzeld el, az egész frakció bejelentené, hogy holnaptól független. Mégis mi a francot tudnának csinálni a választott képviselőkkel?
@Fabius: Remélem ha mégis lesz előrehozott választás, téged jelöl majd a PM meg az E14, mint független jelöltet. :)
@Orica Középföldi:

Görögkatolikus-e vagyol-e? :D

Na mindegy. Engem itt lehülyéztek, és cikizték a hellókittis bőrkabátom (és a kezemre ütöttek!). Ide se jövök többet. :D
@kekex:

Weinek ügye folyamatban van.

A recept meg egyszerű volt: a TóCsa-Weinek bizniszek feltűnősége után a kerületiek elhitték az akkor pártökleként tündöklő Papcsáknak, hogy legalább azoknak véget vet és nem röpködnek majd a tízmilliók fecnire kézzel írt - szó szerint - tanácsokért. Teccettünk volna kicsit kevésbé feltűnően lopni és Cuslágozni ugye, mert a kerületi maszop adta a Cusi ügy vádlottainak egy részét. Oszt' mint csodálkozunk, hogy a töke tele volt ezzel itt mindenkinek?

Tévedtek, ja. Papcsák is olyan vagy még olyanabb.

Cserébe kapott olyat amilyet senki, egy polgármester sem az országban: összellenzéki tüntetést meg akkora petíciót, amivel kitapétázhatja az irodáját. A frissen kivetett kommunális adót el is törölték gyorsan, itt egyedül az országban.

Tessék utánunk csinálni.
@Orica Középföldi:
Vagy még az is lehet, hogy azért járgányért hisztizett és AZT nem vették meg neki! Ilyen ez...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Engem senki nem jelöl sehová. Veled ellentétben én nem akarok politikus lenni és nem jelentkezek semmilyen posztért :-)
@Fabius: :D egy igazi polgár csak ellenzéki lehet, megaszonták már sokan :D
@Orica Középföldi:

Papcsák azért nem bízta a véletlenre. A frakció jelentős része lekötelezettje a nagyembernek - parlamenti titkár, stb - nem véletlen, hogy a lázadók most is csak hatan vannak a tizenötből.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

...és egy igazi polgári párt nem retteg a civilkontrolltól, de ilyen nálunk egyelőre nem nagyon van :-)
@Fabius:
Lehet jelölni még akkor Téged is??? :))
Találgassunk mi légy?

Egérnek pedig, soxeretettel, egy igazi jó zászló:
www.hellokitty12.eoldal.hu/img/mid/5/hello-kitty-hell.jpg

Kenyérsütő:
blogol.hu/pikz/kiskifli/tostapane_hello_kitty.jpg

No, végre megtaláltam, az uzsidobozt is:
www.partypoint.hu/webshop/pictures/h/e/hello-kitty-tulip--muanyag-uzsonnasdoboz--bbs118795_1_n.jpg
@Fabius:
Ellenkező előjellel ilyen már volt: Esztergomban a polgármester MELLETT.
Ahol kizárólag a polgármester személyében tudott az ellenzék megegyezni, a körzetekben egymás ellen indultak, és a fidesz MINDEN egyéni körzetben ennek következtében besétált mellettük. Csakis listán szereztek 5 helyett a 12 fős testületben.
Szerintem a választójogi rendszert ennek alapján modellezték Orbánék.
Ha az ellenzék így folytatja tovább, akkor
igaza lesz Tétényi Évának "mindenki esztergomi" lesz.
Viszont Papcsák ráébresztette a választókat, hogy nem elég "változást" akarni, mert az történhet rossz irányba mi.
Miazhogy? Nagyonis!
Rossztermészetű emberek ezek a fideszesek, no.
@kekex:
is, mint a mellékelt ábra mutatja.
@kekex:
Azt az esztergomi modellezést anno sokat emlegettük! Bejött, sajnos... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hát azért te is megérdemled, hogy áthúzzanak a "csónak" alatt, amit Egér kormányoz hellokittis pólóban:))))))))
@Fabius:
nalátjátok 15-6 nagyon kevés, még
ahhoz is ,hogy visszajöjjenek a ganajtúró bogarak
Hoho.... cínylap... ebéd utáni trollinvázió lesz...
@kekex:

Nem bírsz lekattanni Schifferről, Gyurcsányról és Sukoróról?

Legyen. Részlet a feljelentés szövegéből:

Az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. tv. (Eit.) 9.§ (1) bek. a. pontja értelmében az előkészítő minisztérium honlapján közzé kell tenni a Jat. alapján véleményezésre bocsátott jogszabálytervezeteket. Az Eit. 9.§ (3)-(4) bek. tartalmazza azokat az ügyköröket, amelyeknél nem áll fenn a közzétételi kötelezettség.

A R. megalkotása előtt hatáselemzés nem történt, az állampolgári részvételt a jogalkotó az előkészítés során nem biztosította. A R. tervezetéről az érintett társadalmi szervezetek nem nyilváníthattak véleményt, s a R. tervezete nem került közzétételre sem a www.nfgm.gov.hu/kozerdeku/tervezetek/ipar_musz?pagenum=1, sem pedig a www.meh.hu/tevekenyseg/torvalkprg/jogszab20060410.html weboldalon. A R. nem esik az Eit. 9.§ (3)-(4) bek. hatálya alá.

Fentiek alapján, a Lehet Más a Politika (LMP) képviseletében feljelentést teszek Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnöke ellen a Btk. 225. § -ban megállapított hivatali visszaélés bűntettének gyanúja miatt."

Csöndben kérdezem, a konkrétumok ismeretében most mi lesz? Rehabilitáljátok Schiffert? Elnézést kértek tőle, vagy egy legyintéssel majd elsikkad a dolog?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

" cikizték a hellókittis bőrkabátom (és a kezemre ütöttek!). Ide se jövök többet. :D"

Üsse kő! Viselheted, majd halkan röhögünk:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Őszintén szólva nem világos, miért takarták ki a hellókittis kispolák rendszámát. Alig hinném, hogy most ettől kevésbé lett azonosítható. :)
@fanus:

A ganajtúrókat nem fogja visszahozni senki. De, hogy a Papcsák ölébe gömbölyödő Jobbik koalának is vége lesz, az ziher.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
De, de... alig lesz feltűnő! :)

@Fabius:
Ne aggódj, az Index címlap miatt hamarosan meg lesz erre a válasz! 8-)
Sutyerák, még a szeme sem áll jól, meg amúgy is olyan tenyérbemászó pofája van.
@Fabius:

Tökmindegy, csak dobj meg egy államtitkári állással. Különben megígérem a kutyádat. :D
@Fabius:

"No, mi legyek? :-D"

A CÖF örökös elnöke:)) Szárnysegédek Bayer és Fritz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én nem tudlak megdobni semmivel. De tippet adhatok: barátkozz kicsit Gábriellel, ha megváltják a világot lehetsz még jóseggelemző domborzatbiológus rendszergazda az eltén :-D :-D
@Orica Középföldi:

Nem rossz ötlet! Bayernek rögtön lenne feladat:

- 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000. lépés Magyarországon, mint soha meg nem torpanó békemenet :-)))
Vidéki meg stefike is szabadnapos? XD
ezt mar szeretem mikor a tolvajok egymas szemet lopjak ki...
marakodnak a koncon.. ki haraphat nagyobbat..
mikor fityeszes a fetyeszesnek a farkasa...
bla bla...
hajra fiuk csinaljatok ki egymast :):)
@Fabius:

:)))))))
.. és ejtse útba azon cégek székhelyét, kövesse meg őket, akik megvonták a hirdetést az MH-tól.
Azért ébrednek a civilek:)
@Angyall Szellő:

Hát gátlásaid nincsenek. Tahótlanítva!
@Fabius:

Gébriellel barátkozzon Pista! :D

Neki jó lesz.
@Fabius: Megmondom neked őszintén, hogy egyre inkább tele a hócipőm a politikával és az ebből fakadó vitákkal is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Látom ám, hogy nem vagy elég elkötelezett a politikusi pálya iránt :-D
@Fabius:
Továbbra is várom a miniszterELNÖK adatszolgáltatási kötelezettségére, a MINISZTERELNÖKSÉG honlapján való közzétételre vonatkozó linket. A "miniszter" és az "érintett minisztérium" mintha egy kissé más lenne.
Azt meg hadd ne minősítsem, hogy Schiffer az LMP "képviseletében" jelentett fel, és ezzel kivédte előre a hamis vád miatti viszont-támadást. Szervezet ugyanis nem követhet el ilyen cselekményt. Hűdefasza volt mi?
Arra ugyanis még a feljelentésében sem utalt, hogy miben állt volna a jogosulatlan előny, amire alapozta a feljelentési tényállást.
ÜGYVÉDről beszélünk, neki az ilyesmivel tisztában kell/ett lenni!
Amint azzal is, hogy jogszabályt támadunk, és nem személyében az alkotóját, és az Alkotmánybíróságon és nem a bűnüldözésnél.
De csak védd nyugodtan tovább, ettől az én véleményem nem fog róla megváltozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én is el tudnám képzelni, hogy olyan országban élek amiben nem kell a törvényeket átolvasni eldugott mögöttes tartalmat keresve, és közbesz pályázaton se bukik ki, hogy a közbesz bizottság elnöke haveri viszonyban van az ofsórlovagokkal.

De egyelőre még itt nem tartunk. ÉS erősen kérdéses valaha fogunk-e.
@kekex:
Ja, és amit igazán szívrepesve várok: Schiffer feljelentéseit Orbán ellen ugyanaezen indokokkal vagy kismillió esetben.
Ha a hatástanulmány nélküli, egyeztetés nélküli jogalkotás bűncselekmény: Gyurcsány még a kanyarban sincs Orbánhoz képest.
@kekex:

Azt mindjárt gondoltam, hogy felesleges karakterpazarlás a feljelentés törvényi hivatkozásait idecitálni.

Ferenc ártatlan és Schiffer elkövette az ŐSBŰNT akkor is, ha:

"A R. tekintetében a Kormány a jogalkotó. A R. előkészítése és elfogadása idején Gyurcsány Ferenc volt a jogalkotó tevékenységét irányító miniszterelnök. A miniszterelnök státusáról az 1949. évi XX. tv. VII. fejezete és a 2006. évi LVII. tv. 14-20.§ határozza meg."

Lárifári. Szarjunk a törvényekre. Ferenc ezek fölött állt. Elég, ha Bajnai eleget tett ezeknek, mert ő eleget tett - hamis vád, haha - csak úgy mondom.

Ja, mert gondolom a miniszterELNÖK adatszolgáltatási kötelezettségének törvényi tisztázása után sem fog a véleményed változni SEMMIT.

De én vagyok a debil barom, mert leállok vitatkozni prekoncepciókkal.
@kekex:

Tegnap soroltam pár esetet amiben ezeket a feljelentéseket is megtették. Miújság a rövidtávú memóriáddal? Vagy csak szelektív és az marad meg, ami beleillik a prekoncepcióba?
Kedves Varánusz!

Kedvelem a bejegyzéseidet, különösen ha egyetértek velük. Ízes, erőteljes, az érdemtelen tekintélyeket nem tisztelő előadásmód.

Sajnos azonban nem ismered az ártatlanság vélelmének elvét vagy nem akarod ismerni. Tudsz mindent, a bizonyítás kényszere sose terhel, a szavaiddal teremted az isteni valóságot. Szívből kívánom Neked, hogy egyszer Zugló polgármestere legyél egy próbahónapra, és megmutasd, milyen a példaadó, jó polgár(mester).

Annyit addig is jó tudni, hogy papcsákferi sokak számára nem bűnös, amíg a balsajtó (ide számítva a blogokat is) feltételezésein kívül más nem bizonyítja bűnösségét. papcsákferi saját vagyonkezelőjét feljelentette, ezt bizonyára tudod, hiszen tájékozott vagy. Ezt miért nem írtad bele a bejegyzésbe? Tán nincs köze a témához?

Azon töprengj el egy keveset, hogy miért támadja őt ily vehemensen az egész balsajtó. Szerinted valóban csak vele van ennyi, de ennyi probléma? Ha valakiről napi szinten jelenik meg egy újabb és újabb lejárató cikk, akkor egy olyan intelligens ember, mint Te, egy huncut pillanatig se gondolkodik el a valódi okon? Tányleg azt hiszed, hogy nem lehetne sok más politikusról naponta írni (kitalálni) valamit?

Tényleg ismered a zuglói Fidesz belső viszonyait? Mert akkor korrekt a cikk. Vagy csak úgy IQ-ból lövöldözöl? Muníciód van, nem kétes, de hiányzik egy fontos ismeret: vedd kezedbe a szamurájkódexet. Mert ugye minden politikus tolvaj, papcsákferi politikus, tehát papcsákferi tolvaj? És ezt onnan tudjuk, hogya többiek is tudják, tehát ha ilyen sokan így tudjuk, akkor így van, és nem másként?

De ha ilyesmiken Te soha nem töprengsz el, elég neked, hogy a saját közönséged így szeret, akkor nem szóltam.

Üdv
@gyuloletmentesen: hehe, ezt most hogy, jahh tudom már, üdv néked Papcsák :D
@gyuloletmentesen:

Kedves gyűlöletmentesen!

Ez a mi Papcsákferink a saját vagyonkezelőjét feljelentette közvetlenül azután, hogy Várnai és Schiffer meg az LMP is megtette csinnadrattával. Szívesen írnék a Vagyonkezelő ügyeiről, ha lehetne, de az átláthatóság és elszámoltatás nagy barátja sajnos leszedeti a Vagyonkezelővel foglalkozó posztokat üzleti titokra hivatkozva, lásd pl Várnai blogján.

Azon töprengj el egy keveset, ez vajon miért van így. Vagy egy huncut pillanatig sem merül fel, hogy az átvilágítási jelentés miért hétpecsétes titok, miért távozott Mazsu eléggé hirtelen, de vastagon megjutalmazva?

De ha ilyesmiken Te soha nem töprengsz el, akkor nem neked, nem hozzád szólt ez a poszt sem, és vedd úgy, hogy nem szóltam. Neked. Mert van akit érdekelnének mindenféle meg nem adott válaszok.
@Angyall Szellő:

Mi lesz március 24-én??? Jó, a vizet kerülöm, és?
Egyébként én inkább tárgyalnék a Gonosszal, nem kell rögtön mindent túlreagálni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "'50-es évek elejének a bolsevik csürhéjéhez mérhető beteges személyi kultusz kiszolgálói és idióta talpnyalói?
Szép is ez...
Most képzeld el, még ha komcsik is lennének! :("

A komcsik, miközben a víz alá nyomták a kognitív disszonanciájukat, felépítették a háborúban lerombolt és kifosztott országot.

Tudom, mert az apám jogászként segédmunkás volt a budai Vár romeltakarításánál, a nagyapám, korábban kúriai bíró, pedig gyári portás :-(((

Az a baj, hogy a dolgok sem nem egyszerűek, sem nem egyértelműek.
Kedves Fabius!

Természetesen jogosak a kérdéseid. Javaslom, jelentkezz be papcsákferihez polgármesteri fogadóórára, bizonyára van erre a mód, ha Te zuglói lakos vagy.

A kérdés és az ítélet azonban kettő. Gyurcsányt felmentette a bíróság, felteszem korrekt ítélettel (ami persze sose biztos, de nekem ez a hipotézisem). Azt vélelmezem, hogy hasonló helyzetben papcsákferit is felmentené (hasonlóan korrektül).

És ahogy a Gyurcsány elleni karaktergyilkosság nem volt ízlésem szerint való, úgy a papcsákferi elleni lejárató kampány sem az.

Üdv
@kekex: "hivatali visszaélést követ el az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan előnyt szerezzen, hivatali kötelességét megszegi, hatáskörét túllépi, vagy hivatali helyzetével egyéb módon visszaél."
Ez azért egy kissé távol esik az "adatszolgáltatási kötelezettség" elmulasztásától! "

Gondoltál-e már arra, hogy ott van jogállam és jogbiztonság, ahol a törvény mindenkire, még Gyurcsány Ferencre is vonatkozik?
@kekex: Tegnap írtam, hogy az összes fidesz disznóság elleni feljelentést megtalálod a lehetmas.hu -n, Fabius is válaszolt neked. Erre újból és újból előhozod a témát. Mintha ez lenne a cserkész napi jócselekedeted. Troll-tempó.
@gyuloletmentesen:

A megoldás - mint általában - ezúttal sem abban van, hogy papcsákferi az irodájában négyszemközt győzköd engem az igazáról.

Hanem az átláthatóságban, aminek kulcsa az ő kezében van. Tegye nyilvánossá az átvilágítási jelentést, és tegye ugyancsak nyilvánossá a feljelentést is, mert azóta sem tudja senki pontosan ki ellen és miért tette. Azt hiszem ha a kerület vagyonáról és a fölötte bábáskodó szervezetről van szó, akkor az adófizetőknek lehetőséget kellene adni a helyzet pontos megismeréséhez.

Sumákolásból volt már itt elég Papcsákferi előtt is, abból is micsoda kézzel írt milliókat érő fecnik jöttek elő. Utólag. Nem kell azon csodálkozni, hogy a titkolózásnak és átláthatatlanságnak az ilyen közhangulat az eredménye.
@Kis ember: Imadom a filmet...csak zavar lassan a jelenido:-(((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"ebéd utáni trollinvázió lesz."
Jó is lesz, mert már kezdek punnyadni.
@Mariann19:

Izé, téged küldtelek el a múltkor privátba? Bocsi vagyok, el se olvastam, csak azt láttam, hogy valami pólók vagy mik, gondoltam biztos reklám... :D
na meg ez is:

Sereghajtók vagyunk az évente épített új lakások számában éppúgy, mint az egy főre eső építési tevékenység értéke szerinti rangsorban. A lakásépítés magyar mutatói jobban illeszkednek a harmadik világ országaira jellemző értékekhez, mint a legrosszabb teljesítményt nyújtó európai országok szintjéhez.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/hamadik_vilagbeli_a_magyar_telesitmeny_a_kormany_kozonnyel_nezi_az_osszeomlast.546765.html
@épészmérnök: De miért menjen oda?

A Gyurcsányi feljelentéseket a tévéhiradóban főműsoridőben lehetett nézni minden nap.

Ezzel telegettek az elmúltnyolcév napjai, amíg a centit vágjuk.

Menjen már be az a derék Schiffer, és mondja a pofánkba a hiradóban,
hogyha valami baja van Orbánnal, mert nagyon bátor gyerek.
Láttuk már, hogy miniszterelnököket szeret támadni.

A kölyökelefánt helyett lenne egy kis eksön.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Izé... mond, hogy montázs! :(
Vagy cinizmus, vagy csak rossz házszámra mentek...
Lecsapott a Cavinton commandó?
@épészmérnök:

Érdekes, hogy a Gripen döntéskor Orbánra nem vonatkozott ez a nagy nyilvánosság-kényszer.

És úgy általában Vikidre semmi sem vonatkozik.

Most éppen olyan éveket élünk, amikor a törvényeket naponta írkálják maguknak.

Vagyis Orbánék bandájára nem vonatkozik.
Ami nem tetszik, azt átírják.

De nagyon meghatottál ezzel a - mindenkire - dologgal.
Egy könnycseppet is elmorzsoltam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szia Egér! Előre bocsájtom, hogy nincsen semmi baj, régen röhögtem ekkorát.
Szív fészkei küldte Neked általam, én továbbítottam. Te valószínűleg azt hitted hogy a Szivküldi jelölés mást jelent.
Mondjuk ilyen megszólítást életemben nem kaptam, de remélem, ha tudod, hogy rólam van szó, nem került volna erre sor.
Így zárjuk le a témát egy ha-ha-ha duettel.
Nem tudjuk, hogy amikor papacsákferi órákon át "győzködte" a frakciótársait, mivel érvelt a BVSC-sportlétesítmény átvétele mellett, és nem tudjuk, mivel érveltek azok.

Ezt a nemtudásunkat pedig hiábavaló indulattal pótolni. Tudom, hogy nehezebb a tudatlanság bizonytalanságát viselni, mint "jólértesülten" odamondogatni, de a politikai kultúra ott kezdődik, ahol a szemlélő képes elviselni ezt a bizonytalanságot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Akarsz paraszt lenni? Mert én már proli melós vagyok mint azt negtudtam, tehát... :)

Akkor a narancsbolsiknak meg mi marad?
Merthogy a parasztnál a kapa, kasza, ezeknek meg marad az apjuk f... na, nem bonyolódok bele.
@gyuloletmentesen:

Azt viszont tudjuk mi nem volt: üzemeltetési terv és hatásvizsgálat. Helyette volt ez:

"A polgármester a frakciója ellenkezését látva hirtelen odarendelte a BVSC igazgatóját, aki szóban válaszolgatott, csak úgy repkedtek a milliók, de egy 4 oldalas papír nem volt."

Szerinted tényleg így kell ennek menni? Azt már meg sem kérdezem, hogy Ferdinandy engedetlenségért elmeszelése vajon mennyire volt indokolt. De azért az csak érdekes, hogy 3 alpolgármester helyett már csak egy van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szentéletű Schiffer itt nem talált egy kis feljelentenivalót?!
ÁÁÁ, ő csak Gyurcsányra utazik.
@gyuloletmentesen: "Ezt a nemtudásunkat pedig hiábavaló indulattal pótolni. Tudom, hogy nehezebb a tudatlanság bizonytalanságát viselni, mint "jólértesülten" odamondogatni, de a politikai kultúra ott kezdődik, ahol a szemlélő képes elviselni ezt a bizonytalanságot."
Magvas megállapításod után nem Papcsákról érdemes ebben az összefüggésben vitatkozni, hanem az általad említett politikai kultúra résztvevőiről, ezen belül arról, hogy e kultúra milyen elvárásokat és kötelezettségeket jelent és kiknek a számára.
A vita kiinduló pontja a tájékoztatás hiánya, melynek elmaradása a politikai irányításban szereplők kőkemény kötelessége. Ugyanis azért kerültek a választások során pozicióba, hogy ismerve az érdekeket, azokat képviseljék, és folyamatosan számoljanak be e feladatukról, és hiteles, részletes tájékoztatást adjanak minden körülményről.Kvázi, szolgálják ki az állampolgárokat, mert ezért kapják a fizetésüket.
Aki szemlélődik ebben a túlhatalom által vezényelt országban, azt látja, hogy az ország ennek hatalom néhány képviselőjének a kisajátított birodalma, ami itt történik, az nem tartozik ránk, állampolgárokra.
Te azt nevezed politikai kultúrának, ahol az állampolgárok kötelesek információk, a történések ismerete híján bizonytalanságban élni a saját hazájukban? A megfogalmazásodból úgy tűnik, hogy bizonyos fokú fennsőbbséggel oktatsz ki elvekről, azonban aki ilyen tanokról tesz tanúbizonyságot, annak fogalma nem lehet a politikai kultúráról.
@én már a fény gyermeke vagyok: A Híradóban azt mutatják, amit Orbán akar.

Menj be a YouTube-ra, vagy a lehetmas.hu-ra, és láthatsz rengeteg videót, amin Schiffer szenvedélyesen érvel az Orbán-kormány törvényjavaslatai ellen. Tavaly ő szólalt fel legtöbbször a Parlamentben, de valahogy a királyi média nem mutatja. Vajon mi lehet az oka? Talán Schiffer tiltakozik az ellen, hogy mutassák a tévében? Komolyan így gondolod?
Petschnig Mária Zita: Buborékfújás
Petschnig Mária Zita, a Pénzügykutató Zrt. tudományos főmunkatársa a Szegedi Tudományegyetemen tartott előadást Magyarország aktuális gazdasági teljesítőképességéről. Beszélt a világválság máig érezhető következményeiről, rámutatott a gazdaság állapotát övező tévhitek mögött meghúzódó tényleges körülményekre. Az előadás után a Szeged24-nek adott interjút.

Tegnap, 19:06
[A+ A-] [Nyomtatás] [Küldés e-mailben] Ossza meg!

- Az előadásában úgy fogalmazott: Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter "könnyű álmot ígért" az embereknek. Ehhez képest mi történt mára?

-Meglehetősen nehéz álom lett belőle. Nagyon nehéz kivezetni a magyar gazdaságot abból a zsákutcából, ahova bevitték, és borzasztóan nagy ára lesz annak, ami itt felhalmozódott. Elsősorban a növekedési alapok elgyöngítésére a beruházások visszaesésére a versenyképesség romlására gondolok. Azt látjuk, hogy a tőke és munkaerő java is kifelé megy az országból. Megfordítani ezeket a folyamatokat nagyon nehéz lesz, és nagyon sokba fog még kerülni.

HIRDETÉS

- Az is mondta egy buborékot fújunk. Mit ért ez alatt?

- A nemzetközi pénzvilágban fújódik egy likviditási ( likviditás: folyamatos fizetőképesség) buborék azzal, hogy az Amerikai Jegybank (FED) és az Európai Központi Bank olyan pénzügyi lazítást hajt végre a növekedés érdekében. Így jelentős likviditási felesleg van a világgazdaságban, és a többlet pénzek keresik a maguk jó kis befektetési lehetőségeit. Így találnak rá a magyar papírokra is, amelyeknél magas kamatfelárat ígértünk, ezért vásárolják azokat. Tehát nem mi fújjuk a buborékot, hanem kívülről fújják.

Az előző válság azért robbant ki, mert ezeknél a kereskedelmi bankoknál többlet pénzt termeltek ahhoz képest, mint amennyi bővülés volt. Most hasonló folyamat zajlik jegybanki szintről a világ egészében. Mi most ennek a farvizén elég jól elvagyunk, ez el is altat bennünket, mert úgy tűnik, mintha minden rendben lenne. Eközben azonban semmi sincs rendben. A magyar gazdaság sérülékenysége ugyanis semmit sem javult az elmúlt gazdasági válság kitörése óta.

Tehát ha egyszer megneszelik, hogy baj van, akkor a buborék kipukkan, és mi leszünk az elsők, akiknél ennek a következményei megjelennek: elviszik a tőkét, a kötvényeinket piacra dobják, és egy hasonló szituációba kerülünk, mint 2008 őszén. Ekkor pedig megint lehet újra hívni a Valutaalapot, és kérni a támogatásukat. Ennek az esélye benne van a pakliban."

- Az államcsődé is?

- Persze. Most ugyan a kockázati mutatók javultak, de tartjuk magunkat az államcsőd kockázatát kifejező CDS-felárak tekintetében Európában a harmadik helyen: Görögország és Portugália után.

- Mi kellene ahhoz, hogy a kipukkadást elkerüljük?

- Ezt nem tudom biztosan megmondani. Valószínűleg az, hogy helyreálljon a befektetői bizalom, és felpörögjenek a növekedési motorok, mert akkor ezt a többlet pénzt a termelés és a szolgáltatás növekedése fel tudja szívni.

- Ön szerint van Magyarországnak gazdaságpolitikája?

- Van, de én ezt inkább egy szedett-vedett ötlethalmaznak gondolom, nem egy tudatos, végiggondolt gazdaságpolitikának, mert akkor nem olyan döntéseket hoztak volna, amilyeneket. Azt a politikát amely a magyar gazdaság növekedését nullára viszi le, én azt nem merném sikeresnek nevezni. Ez közel sem egy sikertörténet. A magyar gazdaság az egy főre jutó bruttó hazai össztermék, a GDP tekintetében 2011-ben a litván mögé került, s tavaly egészen biztosan a lengyelek is megelőztek bennünket, mi a méretes recessziónkkal Európa hátsó fertályába kerültünk.

Tóth Andrea / szeged24

EJJ...EJJJ ZITÁCSKA NEM HALLGATTAD ORBÁN ÉVÉRTÉKELŐJÉT ??? :oi)
@én már a fény gyermeke vagyok: Hajtogatod a prekoncepciódat, és a tények egyik füleden be, másikon ki. Ez, már ne haragudj, de troll-tempó.
@AKIsTUDATLAN: @én már a fény gyermeke vagyok:

Mostanában feljelentést tettek:

- a balatonalmádi listázásért,

hvg.hu/itthon/20121219_Diaklistazas_Hoffmann_tajekoztatast_ker_a

- a zuglói vagyonkezelőért,

index.hu/belfold/2012/09/27/feljelentettek_a_zugloi_vagyonkezelo_zrt.-t/

- Közgépes közbeszerzésért,

nol.hu/gazdasag/tamad_az_lmp__feljelentes_egy_kozgepes_kozbeszerzesi_ugyben

- a földbérlet pályázatokért és NFA titkolózásért,

www.origo.hu/itthon/20120427-az-lmp-feljelentest-tesz-az-allami-foldek-berleti-palyazatai-miatt.html

- és speciel beperelték ORBÁN VIKTORT is, kedveseim:

www.delmagyar.hu/belfold_hirek/lmp-feljelentes_orban_ellen_a_havasi_szerint_a_miniszterelnokseg_valaszolt/2304592/

Úgyhogy időszerű lesz befejezni ezt az állandó Gyurcsányon sírást. Vagy mondjuk ki, hogy Ferenc tényleg minden törvény felett áll, és aki a Ferencet bánccsa az az Istent bánccsa.
@gyuloletmentesen: Atyavilág, mekkora kibaszott demagóg vagy te...

Hoppá, nem mysteshez van ismét szerencsénk?
@AKIsTUDATLAN: Már megint hazudsz, és ezerszer megcáfolt vádakat sugallsz. Vajon kinek az érdekében tevékenykedsz?
@gazoló: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Na nektek se szarta telibe a kocsitokat egy hasmenéses galambhorda a Füredi lakótelepen, ha ez ennyire vicces!!!!!

:-D :-D
@Fabius:
Hülye vicc... Akkor nem poénkodna a marha Egere rajta! :)
@gazoló: Szia Gazoló! 100%-os menetelés, tényleg király az ETO.
@Fabius:
Csak bánccsátok nyugodtan, neki már úgyis mindegy.
Hah, micsoda/mekkora forradalmár ez az LMP!
Miért, hogy az úri közönség őket is csak 1%-ra értékeli? Hálátlan dögök ezek.
@Fabius: Ne kicsinyeskedj. Mi egy balkáni gerle a tengeri sirályokhoz képest? :-)))
www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2011/05/bird-poop-camry.jpg
@épészmérnök:

És azért miért nem perel a Schiffer, hogy a hiradókban csak Orbán Viktor kedvenc estimeséit adják?

Az talán nem visszaélés?
@Mariann19:

Be kéne már végre húzni a BL-t!!! úgy hatodszorra?
@Fabius:

Demikor olyan tanulságos, ahogy küzdötök a Gyurcsány ellen, hogy ne lehessen törvényen felül álló.

Olyan hősies.

Meg aztán, így elém rakva nagyon meggyőző ez a lista.
Orbánt tényleg a farkánál ragadta meg az LMP.
@épészmérnök:
Tudod van egy kis különbség aközött, ha egy feljelentésben körítésként, hangulati felvezetésként megemlítik, hogy "számos jogszabályi kötelezettséget megszegett" valaki, és aközött, hogy valamely BTK paragrafus megsértésére tekintettel teszik magát a feljelentést.
A vita úgy indult, hogy szerintem (és a Galamus szerint) hivatali visszaélés miatt, Fabius szerint meg adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása miatt. A feljelentés szövege szerint:
"fentiek alapján, a Lehet Más a Politika (LMP) képviseletében feljelentést teszek Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnöke ellen a Btk. 225. § -ban megállapított hivatali visszaélés bűntettének gyanúja miatt."
Ez tény, és a tények makacs dolgok. Meg én is.
Egy jogszabálysértés csak akkor bűncselekmény, ha valamely a Büntető Törvénykönyvben meghatározott paragrafusba ütközik. Schiffer szerint ebbe a paragrafusba ütközött. A szöveget ő írta nem én. A magyar nyelv szabályai szerint viszont nem tudom másképp olvasni még Fabius kedvéért sem.
Nálatok ez trollkodás?
@épészmérnök:
Mijazhogy "megint"? Nekem még csak most először szóltál. Tény, hogy nem vagyok lömpöpős, de én szerénységemmel nem tudom senki szekerét tolni.
Épészmérnök létedre kiválóan tudsz szügyig belegázolni valakibe, csak azért, mert kedvencedet nem imádja mindenki annyira, mint te. Gratula.
@én már a fény gyermeke vagyok: Angyalka, tahótlanítlak. Nagyon finoman csinálod, de mégis kilóg a lóláb.
@AKIsTUDATLAN: alias Fény gyermeke. Ezen a nicken is tahótlanítlak, mert rombolsz. Isten álgyon.
Kész. (Leporolja tenyerét.)
Ja, hogy Kekex kekeckedik. Téged is unlak. :-/
@gazoló: Azért a norvégokat így megverni nem semmi. Nyilatkozták is a győri lányok, hogy a norvégok nem hagyják, hogy kikapjanak, presztizs meccsre kell készülniük.
Bíztam a győzelemben, de ugye mindíg lehetnek meglepetések, ezért különösen örültem a ragyogó eredménynek.
@épészmérnök:
Na végre valaki! Mégsem vagyok én egy nulla. Jelentéktelenségem még senki nem tahótlanította. Meg hogy még angyal is én lennék? Na, ez viszont sértés, de egy tahó hogy vehetne elégtételt? Pláne, ha nem válaszolnak neki, hanem belökik a gödörbe(ismétlem, ez tőled abszolúte nem érdekel megvetem az efféle fentebb stílt.)
@kekex:

Gondoltam, hogy neked, a Galamusnak és az összes EgyIgazÉsSzeplőtlenFerencVanAzÉgbenEgyháznak hótmindegy lesz, hogy mi a feljelentés alapja.

Lényeg, hogy jobban tudjátok gyűlölni Schiffert minden alap nélkül, mint radikálisok a zsidókat, és bálványotok szeplőtlenségébe vetett hitetek minimum olyan legyen akár a orbánhívőké.

Két napja megy a kibaszott sifferezés megint, alapvetően két fideszfika poszt alatt. Ezek szerint jobban utáljátok ezt a majmot, mint Viktort magát, és érdekesebb a kibaszott Gyurcsány meg az ő vélt sérelmei, mint a fideszparasztok ámokfutása.

Megmutatjátok épeszű ember mi a faszért nem akar, és nem is fog azonos platformra kerülni veletek. Ne is álmodjatok kormányváltásról.
@én már a fény gyermeke vagyok:
Én nem Gyurcsány törvények felettiségéért "küzdök" csak egyszerű tényt szögeztem le. De talán tényleg "off" a Papcsák témánál.
Arról már nem is szólva, hogy Orbán okulva Gyurcsány esetén, hozott olyan jogszabályokat (igen: egyes szám), amely szerint azt csinál, amit akar, semmi sincs a "hivatali hatáskörén túl".
Papcsák azt hiszi, hogy ő is bármit megcsinálhat. És nincs igaza?
A fidesznek a Parlamentben 6 fővel van 2/3-a.
Ha tehát ott is lenne 6 lázadó, mint Zuglóban, már más lenne a leányzó fekvése.
Valami lehet a zuglói levegőben...
@épészmérnök: "gyülöletmentesen" 2013.03.03 óta tag, eddig 3 bejegyzése volt.
Lehet, hogy tényleg Mysteshez van szerencsénk?
@én már a fény gyermeke vagyok:

Na, akkor esetleg listázd már ki hasonló módon legyél kedves, hogy a Zisten és a pártja mikor melyik tökénél ragadta meg Orbánt feljelentés szinten.

Gondolom menni fog. Lássuk.
@Fabius:
Egyszerűen mást értünk a "feljelentés alapja" alatt. Te a hangulati felvezetést, én (jogászként) magát a BTK megsértésére alapozott feljelentést. Amely ráadásul szakmailag nívótlan, amikor nem jelöli meg, hogy miben állna a "jogosulatlan előny"
Így alapos a gyanú, hogy az egész csak politikai haszonszerzés érdekében keletkezett, és igen: ettől nagyon rossz véleményem van Schifferről.
De ettől még tőlem vele is együtt lehetne működni: "A templom építésénél az ördög is tolhatja a talicskát"
Csak félve tenném hozzá, hogy ez a ki a faszább feljelentő eléggé kontra produktív játék, ez is eredményesebb lenne, ha közösködnének az igen "tisztelt" pártok ebben is, de minek is ilyet várni, erre a magyar alapvetően alkalmatlan. Nálunk önzőbb bagázs kevés van ezen a világon, az hogy ki kivel semmit sehogy jobban megy, mint a ki kivel miben együtt...
@kekex: Ne vedd a szivedre. Ezen a blogon kötelező a gyurcsányalapú gondolkodás.

Ha Schiffer följelentette, akkor köztörvényes és pont.

Ha Orbán maga írja a klotyón az ügyeihez a Btk-t, az meg demokrácia és pont.

És már csak 400-at kell aludni, és máris szavazhatunk.
Hurrá.

Ezek az alapok ezen a blogon, úgyhogy nem kell mellre szívni.
Persze itt nincs diktatúra, személyi kultusz és hasonlók... :DDDD
Szánalmasak ezek a fijjúk és egyre undorítóbbak.
@kekex:

A feljelentés alapja ahogy írva van:

"Az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. tv. (Eit.) 9.§ (1) bek. a. pontja "

Ha ezt jogászként nem sikerült felérni ésszel akkor nem lennék rá büszke, hogy jogász vagyok. Meg arra se, hogy egy "nemjogász" -nak kell ideidézni, mert magadtól nem találod.

Schifferről meglehet a magad véleménye, nekem is megvan az utóbbi időkben egyáltalán nem hízelgő sajátom.

De arról ne is álmodjatok, hogy Ferenc és törvények felett állósága alapja lesz itt bárminek. Különösen nem kormányváltó összefogásnak. Törvények felett álló félistenekből, elszámolást mellőző módszereikből kurvára elég volt ennyi. Ezzel a mentalitással Schiffert tudjátok leváltani maximum, nem Viktort.

De ahogy nézem nem is ez a lényeg, mert két napja kevésbé lényeges a Matolcsy-Varga csere, Papcsák egyéni módszerei, mint Schiffer.
@én már a fény gyermeke vagyok:

Neked ez szummázat jött le a blogról?

Vagy nem tudsz olvasni, vagy nem ugyanazt értjük ugyanazon kifejezés alatt, vagy direkt semmit nem akarsz megérteni, vagy szórakozásból provokálsz.
Remélem jól szórakoztál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem tudok Gyurcsány és a Dkp feljelentésről.
A politikai küzdelmeket ugyanis (normális politikusok) NEM az ügyészség bevonásával vívják meg.
És ezzel tényleg befejezem a témát.
@AKIsTUDATLAN:

Szerintem nagyon mellényúlt, de most nem fogok visszaolvasni, hogy min kaphatta föl a vizet ennyire.
@kekex:

"És ezzel tényleg befejezem a témát."

Biztos?
Őszintén szólva baromi unalmas volt már ez a kekeckedés.
@Fabius:

Harcoljunk a Ferenc törvények felett állósága ellen !

Ezt lehetne szórólapozni, és festeni a hidakra is.

Nagyon buzdító.
@kekex:

Nebassz. Két napja követeled az LMP feljelentéseit. Mikor csokorba szedem és kérem mellé a hasonló DK csokrot akkor kijelented, hogy normális pártok ilyet nem csinálnak?

Ekkora kettős mércét régen láttunk :-D :-D :-D

Csodás látni, hogy eltanultad a Gábriel tempót.
@Mariann19:

vilagfalu.blog.hu/2013/02/20/parizsra_sporolnak_a_vaci_kezisek

sportgeza.hu/kezilabda/2013/03/03/krim_ljubljana-ftc_kezbl/

mi van eben az országban?? a kajakoslányok szanaszéjjelspriccelnek..
felcsútra meg a fociba dől a lé...

egy kis demagógia?
ezért?-- győri stadion WC--ultrák...!!!

kepkezelo.com/images/sine8i5tb4pnhms8pi1.jpg
@Fabius:
Jó, váltsunk témát, úgysem tudlak meggyőzni arról, hogy a feljelentés"alapja" és maga a BTK sértésre alapozott feljelentés nem ugyanaz.
Miért, szerinted lényeges a Matolcsy-Varga csere? Mit remélsz-vársz-tartasz felőle?
Nem secko jedno az egyik kesztyűbáb a másik helyett?
@Fabius:
Bocs, de nem vagyok állandó Dkp követő, a google nem hozott fel (nekem) találatot Orbán elleni feljelentésükre, és valószínűleg elkerülte a figyelmemet a "csokorba szedett" link. Hol keressem?
@kekex:

Szerintem felesleges erre az időt pazarolni, két napja nem érdekel, most sem fog. Ráadásul beszélgetni azzal szoktam akivel értelmét látom.

Bocs.
@gazoló:

most, hogy az MNB wc-it a zeltolcsy a NGM wc-it meg a vargamisikecske fogja szétbaszni hatalmas nagy rend várható levédiában

jó tudni, hogy tuggyuk a papcsákócska és a többiek isch

de mikor lesznek rács megett és lehet e majd látogatni hogy cukkoljuk őkret mint a majmokat amajomházban a zállatkertben? mutatni nekik banánot hogy tuggyák mivel lesznek meg...va....

szóval nagysokminden leve magáta

hová lettek a trollok?

készűlnek a majálisra vagy márcilus ídusára kokárdában és mindenféle zászlóban valamint turultollakkal a seggükben pávatáncolva

brühühühü

mint mondám tennap kis herce hurca volt addig tuttam gyünni
@kekex: csak úgy gyorsban déká oldalról, pedig nem kerestem, tehát a következtetéseket mindenki levonhatja:

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz a nyugdíjba kényszerített bírák ügyében

Részletek
Kategória: DK hírek
Létrehozva 2013. február 28. (csütörtök) 10:26
Gyerekek, ti értitek ezt???

"Az LMP üdvözli, hogy a Nemzeti Főiskolamentő Alap létrehozásáról szóló tegnapi javaslata után a kormány ma bejelentette: felsőoktatási struktúraváltást segítő alapot hoz létre. Úgy látszik, végre a kabinet is rájött arra, mekkora a baj a felsőoktatásban, s mekkora károkat okozott az eddigi megszorító, az egyetemeket és főiskolákat kivéreztető politikája. Reméljük, a most bejelentett pozitív lépést sok másik követi majd a közeljövőben."

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/38873/osztolykan-agnes-a-kormany-megfogadta-az-lmp-javaslatat/
@Fabius:

tirpákferitmeglégkalapáccsalvernémlea zuglóipolgármesterparkolóbamementóulosztjónapot@ezlenneapetting!!!
agifhatalmasmintmindig....
@épészmérnök: a daráló csak darál, és soha meg nem áll, szépség tapaszt, mert ettől semmi lényeges nem változik, központosított vezérlés, kivéreztetett pénzügyi támogatás, az kap aki csendben van, és ezért megérdemli.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
sőt óbuda nincs is magyarországon

brühühühü
összeomlott drpapcsók? vagy a testület? előrehozott választás?

kuruc.info/r/2/108788/#ixzz2MV2X7ipm

@gazoló: gondolom szétpisilték a nézők a fajanszokat
Ez a kishír a "Főiskolamentő Alapról", amelyet az LMP javasolt létrehozni, és a fidesz megszavazta, nem tudom, mit gondoljak. Vagy teljesen és tökéletesen óvodások, és/vagy buták, mint a segg, vagy tényleg Orbán zsebében vannak!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kösz, gondolom "ismeretlen tettes ellen" én meg Orbán elleni feljelentést kerestem.
Ezenközben a PM:

"A kormányváltás után az első gazdaságpolitikai lépés a bizalom helyreállítása, a kiszámíthatóságának megteremtése, a felelős költségvetési politika és vagyongazdálkodás megteremtése – így foglalták össze a legfontosabb teendőket a Párbeszéd Magyarországért és az Együtt 2014 szakértői. Egyetértettek abban is, hogy a 2014-es kormányváltás után nem lehet a 2010 előtti gazdasági modellhez visszatérni, hanem új gazdasági fejlődési stratégiát kell megalkotni - See more at: https://parbeszedmagyarorszagert.hu/blog/parbeszed-magyarorszagert-egyutt-2014-kozosen-gazdasagpolitika-hitelenek-helyreallitasaert#sthash.y7gIEaZG.qyUwRwPV.dpuf"
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
mikor lesz az, hogy a zalcsútibuktátor bejelenti, hogy nem is király hanem isten és megpróbál villámot fakasztani a nagyfeszűltségű hálózatból rezsicsökkentés címén?

már csak le kellene földelni....jó vastagon

brühühühühü
MSZP:

"Az MSZP üdvözli, hogy az európai baloldali pártok által kitalált és támogatott Ifjúsági Garancia programot a Fidesz-kormány is jónak tartja, sőt be is vezeti. Egyetértünk abban, hogy a fiataloknak munkára van szükségük, legfőképpen azért, mert a fideszes gazdasági ámokfutás miatt ma a korcsoport harminc százaléka munka nélkül van."

mszp.hu/hirek/a_fidesz_tamogatja_a_szocialista_kezdemenyezest
Olyan szép a nemzeti együttműködés a demokratikus parlamentben... könnyek gyűlnek két szemembe...
@rodeo36: Elképzeltem, ahogy a göndörödő fehér szakálla eltakarja ágyékát, melyről lecsúszott a peplum, mivel bal karját magasra tartja, benne a villámokkal - ajaj.
Ez a féreg Papcsák, akit fallosznak is hívnak?
Bakker, ebben a mocsok nagy győzelmi jelentésözönben ilyen híreket közölnek?

A Statisztikai Hivatal elérhető adatsorai 2008-ig mutatnak vissza, ami alapján az olvasható ki, hogy 2010-ig folyamatosan emelkedett a beruházási érték az energiaipar területén, amit követően viszont folyamatosan csökkent a szektorba áramló pénz.

"A KSH adatsoraiból kiolvasható, hogy míg 2008-ban összesen közel 190 milliárd forintnyi energetikai beruházást valósítottak meg az országban, addig 2012-ben már csak alig 150 milliárdnyit, miközben 2010-ben még a szektorban 246,7 milliárdnyi beruházás valósult meg."
index.hu/gazdasag/2013/03/03/oriasi_visszaeses_az_energiapiacon/

Na, majd az MTI keményen kérdezni fog ezért biztos a kormánynál!
Ebben biztos vagyok... vagy nem...
@Nap Pali:

A kurucok szerintem erősen eltúlozzák a hurráoptimizmust. Aligha fogják feloszlatni a testületet és időközit tartani. Azért ennyire nem bátrak.
@A te anyád!:
Te most dicséred?
Kis jogász pöcs ez csak.
Szombathelyen négyszer annyian voltak azok, akik Gyöngyösi látogatása ellen tiltakoztak, mint a jobbik rendezvény résztvevői.

www.minimumplusz.hu/2013/03/02/verbalis-oklozes-szombathelyen-legyoztek-a-jobbikot-nyugat-hu/
Papcsák ha jól emlékszem már a ciklus elején összerúgta a port a helyi fideszesekkel, úgy látszik despota Ferit és a módszereit azóta sem szerették meg. A bosszú meg csak a szokásos fidesztempó.

A posztot második napja szétkúró sifferezőket kérdezném, hogy innentől erre kell berendezkedni vagy lesz normális kommentelés is? Remélem legalább megérte.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Asszttem gáton vagy,mint békaember...

csiribusz.freeblog.hu/archives/2010/01/22/A_Loveland-i_bekaember/

mindjárt evezünk...

József Attila

Tavasz van! gyönyörű!

Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz,

A vén Duna karcsú gőzösökre gondol,

Tavasz van! Hallod-e? Nézd, hogy karikázik

Mezei szagokkal a tavaszi szél. Jaj, te, érzed-e?

Szerető is kéne,Friss, hóvirághúsú, kipirult suhanás.

Őzikém, mondanám, ölelj meg igazán!

Minden gyerek lelkes, jóizű kacagás!

Tavasz van, gyönyörű! Jót rikkant az ég!

Mit beszélsz? korai? Nem volt itt sose tél!

Pattantsd ki a szíved, elő a rügyekkel -

A mi tüdőnkből száll ki a tavaszi szél!
Kérdés: Ha egy önkormányzat képviselőtestülete megszavazott egy beruházást, pénzt is biztositott hozzá és a határideje lejárt, de lófasz nem történt - hol lehet panasszal/feljelentéssel élni?
Hűtlen kezelés és ki ellen? Polgármester, képviselőtestület alább nem adnám - öltönyös fejét akarom.
@gazoló:
A szobában döglök, melózgatok. Ellustultam mocsokul a télen, néha kicsit túlvállaltam magam a melóban is.
El kell kezdenem mozogni, mert beszarás lesz belőle...
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Schifferező vagyok. Visszaeső.

Sajnos nem érdekelnek a zuglói fideszesek.
Se a pestre ráültetett nyírségi fideszesek.
Se a színházat kapott külföldi fideszesek.

De ettől te még nyugodtan emeld a szinvonalat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szintén csak a punnyadás volt a télen... ma volt az első kimozdulás...
remélem nem leszünk ilyenek..

kepkezelo.com/images/nhy6hixw891a2ujy8pld.jpg

mert jön majd ez!

kepkezelo.com/images/hds9oqgy5jfe8taaavlc.jpg
@én már a fény gyermeke vagyok:
Jóvanna!
Mindenkinek vannak perverziói.
Nekem Charlize Theron, neked meg a Schiffer...
Ízlések és pofonok.
@Fabius: Nost keveredtem elő. Tehát: Rákoskeresztúrt írni gomoszság lett volna, azt majd jövőre:-))))
Ez egész egy kibaszott nagy színjáték.

Nem tudtak ugyanis megegyezni a fiuk a visszaosztandó százalékban:

60:40
70:30

ésatöbbi.

EGy kutya mind. Golyót nekik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kit sikerült elásnod? :)) Mert hát igény az több személyre is lenne...
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Nem és nem.(mivel az én szemszögemből ez nem schifferezés, hanem szakmázás VOLT).
@béla a görög:
1. Főszabályként: sehol
2. Magánál a képviselő testületnél, ha a Polgármester a hunyó.
3. Lobbizz a Pénzügyi Bizottságnál.
feltéve, hogy a határozaton kívül a forrást is biztosították a költségvetésben. Egyébként az 1. pont lép életbe.
Nem gondoltam volna, hogy még egyszer ezt a párttitkár feelinget kell érezni ebben az országban, amit ez pofátlan a garnitúra művel. Nem nagyon lehet elmútnyócévezni sem, mert már bőven a hetvenes-nyolcvanas évek szintjén vagyunk. Vagy még ott se...
@jo20000: nyugi türelem

jön a TEK = ÁVÓ-fiiling is !

határok és internet lezár !
Kalandos néplélektani traktátusok helyett itt van az egyszerű és földhözragadt magyarázat arra, hogy miért nincsenek tiltakozások:

"012. február 22-én aláírták a megállapodást a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának létrehozásáról, melynek tagjai a kormány mellett a munkaadói és munkavállalói érdekképviseletek, akik egy év alatt 600 millió forintot kaptak a kormánytól a VKF-fel kapcsolatos feladataik ellátására, valamint az együttműködés erősítésének céljából. "

Részletesebben, hogy még mystes és kapcsolt részei is megértsék:

"A megállapodás 10.pontja az anyagiakról szól:

"A Kormány a VKF szakszervezeti és munkáltatói tagjai részére hatástanulmányok, statisztikai felmérések elkészítése, szakmai tájékoztató tevékenység szervezése, illetve a szakértőknek a Monitoring Bizottság és az eseti szakmai bizottságok munkájában való hatékony részvétele érdekében, a fórum működtetéséhez és tevékenységéhez pénzügyi forrást biztosíthat."

A Miniszterelnökség egy, a KiMitTud-on keresztül kapott közadatigénylésre adott válaszából kiderül, hogy 2012-2013 között a kormány bőkezűen élt ezzel a forrásbiztosítási lehetőséggel, összesen 600 milliót fizetett nekik."

De még nincs vége:

"Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács tevékenységében való közreműködésért további 300 milliót fizetett a Miniszterelnökség 2012-2013 között: a LIGA Szakszervezetek plusz 100 milliót, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma szintén 100 milliót, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés 50 milliót, a Munkástanácsok Országos Szövetsége és az MSZOSZ további 25-25 millió forintot kapott."

atlatszo.blog.hu/2013/03/01/egy_ev_alatt_900_millio_a_munkaadoi_es_munkavallaloi_erdekkepviseleteknek
@épészmérnök: Blogger Géza is kommentálta az információt, íme:

"ha pár száz millió volt a társadalmi béke ára ebbe a nehéz periódusban - nyilván megérte nemzetgazdasági szinten"
Ezt meg Bihari Mihály leköszönő alkotmánybíró bírta mondani a szakszervezetekről:

"A rendszerváltás másik súlyos kudarca az érdekegyeztetésben érzékelhető. Szavakban minden kormány elismerte a párbeszéd szükségességét a munkáltatókkal és munkavállalókkal, kamarákkal és szakszervezetekkel, de igazi tárgyalásos megegyezés nem jött létre. Ugyanakkor igaz az is, hogy Európában a magyar munkavállalóknál az egyik legalacsonyabb a szervezettség, ami a szakszervezetek gyenge teljesítménye mellett a rossz, kommunista előzményeknek és a piacgazdaság körülményei között az elbocsátásoktól való félelemnek is betudható - fejtette ki."

www.szakszervezetek.hu/index.php/hirek/4802-bihari-mihaly-a-rendszervaltas-sulyos-kudarca-szakszervezetekkel-nem-jott-letre-megegyezes
@épészmérnök:
Csak hogy kétség se férjen ahhoz, hogy ki a kurva és mennyiért is szopnak a kedves szakszervezeti vezetők...
Ha pedig valaki Blogger Géza érveivel jönne elő, hogy ugyanis Magyarországon nincs elég pénze az embereknek, hogy eltartsák a független képviseleteiket, akkor a következőt válaszolom: ez önmagában igaz. Ámde az érdekképviseletek anyagi támogatása normatív kellene, hogy legyen.

Blogger Géza azt mondaná, hogy hiszen a HÖOK normatív támogatást kap. Amire pedig az én válaszom az, hogy a HÖOK monopolhelyzetben van, a tagság automatikus. Tehát a hallgató nem válogathatja meg, hogy melyik szervezetre bízza az érdekeinek a képviseletét. Ami nem demokratikus.
@én már a fény gyermeke vagyok:

A komplexusaid a pszichiáteredre tartoznak, a Ferenc imádatod meg rád és Ferencre. Itt ahogy nézem senkit nem érdekel.

Színvonalról akkor beszélsz, ha érted mi az. Amíg a juj Ferikét nem nyalják fényesre rinyát érted alatta addig nem. Mert az csak számodra színvonal. Másoknak az nem a politikusok seggevégénél kezdődik.
@épészmérnök:
Géza hivatalból van itt, szóval neki szolgálati feladata a bolsevik párt érdekeinek a védelme. Szánalmas, szar meló, de hát ha a hullamosói állások is beteltek már, neki csak ez jutott... :)
@épészmérnök:
Lehet, hogy Fabius megint ott zabálja ki a készleteiből? :D
@kekex:

Aha. Ha ez volt a szakmázás akkor tudom kitől nem kell jogi tanács. És ennek semmi köze a szimpátiádhoz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Meg kell hagyni, színvonalasan kábít :-).

De azért nem annyira szívbemarkolóan izgalmas, mint a tudodki :-). Nem írom le a nevét, mert valami blogfigyelő algoritmus alapján megtudja, rögvest megjelenik.
@épészmérnök:

Nem leszek kedvesebb. Schifferben én is csalódtam de ettől még kurvára meguntam, hogy egész hétvégén semmi más téma nincs hiába ír Fabius bármit, mint ennek az egy embernek a több néven lökött siránkozása.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ebben egyetértünk. A szomorú az, hogy csak fekete-fehérben tudnak gondolkodni. Nekem is vannak komoly fenntartásaim Schifferrel kapcsolatban, a véleményem alaposan megváltozott róla (negatív irányba), mindazonáltal továbbra is elismerem a pozitív tulajdonságait és cselekedeteit. Vagyis igyekszem elfogulatlanul szemlélni.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Hiába no, nem tudsz olyan témát hozni, hogy ne lehessen egy jót Schifferezni, vagy Ferencezni belőle! :)
Mármint egyeseknek...
@épészmérnök:
Nekem már mindegy... :)
Fabius rám fog mindent úgyis, amikor felbukkan az az izéke.
Ha szerencséje van,viktorra még számíthat.
@épészmérnök:

Ha már itt tartunk bennem egy autokrata akarnok képe alakult ki róla az utóbbi hónapokban. De ez nem változtat azon, hogy minden politikus számoljon el mindennel ami a köz pénte. Papcsák ugyanúgy ahogy Fletó, Bajnai, Orbán és mindenki. A visszaélésért feljelentő meg ne legyen már céltábla.

Mi lesz a következő? Ki fogja Schiffert leköpdösni mert feljelentette Papcsákot is? Ki fog így szót emelni itt bármiért, ki fog eljárásokat kezdeni? Ha belegondolsz ez az ami elkeserítő.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Mi lesz a következő? Ki fogja Schiffert leköpdösni mert feljelentette Papcsákot is? Ki fog így szót emelni itt bármiért, ki fog eljárásokat kezdeni? Ha belegondolsz ez az ami elkeserítő. "

Igazad van.

Tegnap dobta ki Fab mystest, amikor elkezdte Rodeot feljelentéssel fenyegetni. Ezzel egyetértek. De miért mossák össze az ilyent a köz érdekében feljelentővel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli, ezt én nem találtam egyáltalán viccesnek. Talán azért, mert gyakran dolgozom olyan emberekkel, akiket valami nagy ijedelem ért, és ez megmérgezte az egész életüket. Annak a nőnek az arcától felmegy a vérnyomásom, mert vele érzek. Bizonyára foglalkozási ártalom, nézd ezt el nekem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bazmeg, ha már egy fideszes vendettája meg a jegybank és ngm átalakulása se elég érdekes akkor mi lesz az?

Ezen a Papcsák dolgon is úgy lett átlépve mintha nem krónikus visszaeső lenne, és nem állandósuló trend lenne a Fideszben a bosszulás. Erre nem tiltakozunk, anyázunk és ami szokás ilyenkor, hanem a kurva régen lejárt Sukoró körül pörgünk.
@GeoCracker: Ez olyan, mint amikor a halálán lévő nagybeteghez pedikűröst hívnak, mert benőtt a lábkörme.
@épészmérnök:

Láttam a mystes bulit de ott Fabiusnak volt igaza. Kisgyerek az érvek kifogytával kezdett baromságra hivatkozva fegyegetőzni. Fab linkelte neki a törvényt mielőtt kivágta.

De ne tegyünk egyenlőség jelet egy ilyen pöcs, és a korrupció ellenes fellépések és feljelentések közé.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Pontosan ezt gondolom én is. Teljesen más oka és kimenetele van annak, ha egy kormánypárti troll feljelentéssel fenyeget egy kommentelőt, mint amikor egy politikai párt tisztázatlan hátterű döntések miatt jelent fel egy politikust.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én meg úgy érzem ezúttal az itt Kismac vagy mi néven írogató pörgött túl más neveken. Neki értékrendje ez a aki kevesebbet lopott az ponjó lesz, mert kevéssel is beéri.

De lehet tévedek és Mystes mellett itt az újabb poszt szétkúró.
@épészmérnök:

Úgy különösen más kimenetele van, ha a törvénycikk amivel fenyegetőzik nem is létezik.

A köz javáért feljelentőket meg támogatni kell.
Lehet legközelebb a fagylaltosnál a tölcsérbe mást is kérni sz*rgombócot helyett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Mindenkinek vannak perverziói.
Nekem Charlize Theron, neked meg a Schiffer..."

Na, de kéreeeem?
Halló-halló!

Azt, hogy a Schiffer egy perverzió tárgya, megértem...viszont Charlize kisasszony???
@Fabius:
„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!

Amely országban a gonosztevők büntetés nélkül maradnak, gyilkosságok, ragadozások, minden Istentelenségek eláradnak (privatizáció, olajmaffia) , melyekért veszedelemre bocsátja Isten az országot…Mivel sokszor a kis lopót a nagy lopók felakasztják: sokszor aki sokat lop, aranyláncot visel, aki keveset, kenderkötélen függ. Pázmány Péter
@rodeo36: Legyél te a prófétája.
@Szúrófény: Pázmány előre látta az olajmaffiát?
süti beállítások módosítása