Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.03. 02:59 Fabius

Vendetta Feri ismét lecsapott

Címkék: fidesz zugló bosszú papacsák ferenc

Sok minden kiderült már az utóbbi években arról, mit nem szeret ez a mi Vendetta Ferink igazán. A félbehagyott - igazán el se kezdett - kerületi elszámoltatás felemlegetését kifejezetten utálja, a kritikától üldözési mániás depresszióba esik, most meg itt van a legújabb mísz amivel meg kell birkóznia: Az eddig fejbillegtető izom edzésre hasonlító testületi ülések jellege megváltozott, a zsibbadt nyakú képviselők edzéstervet váltottak és a függőleges irányú fejbillegtetést lecserélték a vízszintes irányú fejcsóválásra. Ferenc meg csak néz, mint egyszeri sztárjogász a bíróságról formai hibával visszadobott ómájfaszom panaszra, hogy mi folyik itt Gyöngyösön Zuglóban?!

Mi ez a lázadás? Egyénieskedés? Szétfingott nerliszt, amitől az ülésterem melegében megkelt püffedő hóangyalnak látszik? Mióta divat, hogy a Fidesz frakció keresztbe fekszik az akaratának? Nem elég, hogy korlátozták a jogosítványait és megkötötték a költségvetés sorai közt szabadon turkáló mancsait? Most már a hatástanulmány és gazdasági háttérszámítás nélküli ötleteire sem bólintanak rá azonnal, majd külön kétórás győzködés után sem? Hová lett ezekből a hála önfeláldozó küzdelméért? Hová a lojalitás? Nem akarják már ezek a nert építeni tégláról téglára a szebb jövőért? Nem függesztik szemüket a kiszögelt NENYI-re néma áhítattal minden reggel? Nem adott nekik elég Wass Albert teret, turul szobrot, rovásírás táblát meg tiszapistát? 

Csoda, ha el van keseredve, és a fejében összeakadt, éppen lefogazó fogaskerekekből csapkodó szikrák villódzására ismét transzba esik és a vendetta pitiáner, de legalább agyhelyzsibbasztó fegyveréért nyúl? Dühödten vonja vissza a hangadó Ferdinandy István alpolgármester jogköreit, és még örüljön a nertelen ha ennyivel megússza, mert legszivesebben meghabonyozná, mint fékevesztett párttárs a nyugger hasfalat. 

papcsák-habonyoz.gif

Tegnaptól Ferenc elmondhatja, a háborúban minden frontot megnyitott. Hadban áll a kerület lakóival, a közétkeztetés milyenségén lázadó szülőkkel, az üldözött és feljelentgetett kritikusaival, a minden lében kanál, ellene tüntetni is hajlandó ellenzékkel, már a saját párttársaival, alpolgármesterével és a képviselő testületi többséggel is.

papcsák.bmp

Dicstelen napok ezek, a teljesítménye bekerül a magyar önkormányzatiság történelemkönyvébe elrettentő példának, amiből a jövő patrióta politikusai szemléltető ábrák sokaságával illusztrálva tanulhatják majd, mik a biztos bukás lépcsőfokai. 

281 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr575113990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ja, hogy Kekex kekeckedik. Téged is unlak. :-/
@gazoló: Azért a norvégokat így megverni nem semmi. Nyilatkozták is a győri lányok, hogy a norvégok nem hagyják, hogy kikapjanak, presztizs meccsre kell készülniük.
Bíztam a győzelemben, de ugye mindíg lehetnek meglepetések, ezért különösen örültem a ragyogó eredménynek.
@épészmérnök:
Na végre valaki! Mégsem vagyok én egy nulla. Jelentéktelenségem még senki nem tahótlanította. Meg hogy még angyal is én lennék? Na, ez viszont sértés, de egy tahó hogy vehetne elégtételt? Pláne, ha nem válaszolnak neki, hanem belökik a gödörbe(ismétlem, ez tőled abszolúte nem érdekel megvetem az efféle fentebb stílt.)
@kekex:

Gondoltam, hogy neked, a Galamusnak és az összes EgyIgazÉsSzeplőtlenFerencVanAzÉgbenEgyháznak hótmindegy lesz, hogy mi a feljelentés alapja.

Lényeg, hogy jobban tudjátok gyűlölni Schiffert minden alap nélkül, mint radikálisok a zsidókat, és bálványotok szeplőtlenségébe vetett hitetek minimum olyan legyen akár a orbánhívőké.

Két napja megy a kibaszott sifferezés megint, alapvetően két fideszfika poszt alatt. Ezek szerint jobban utáljátok ezt a majmot, mint Viktort magát, és érdekesebb a kibaszott Gyurcsány meg az ő vélt sérelmei, mint a fideszparasztok ámokfutása.

Megmutatjátok épeszű ember mi a faszért nem akar, és nem is fog azonos platformra kerülni veletek. Ne is álmodjatok kormányváltásról.
@én már a fény gyermeke vagyok:
Én nem Gyurcsány törvények felettiségéért "küzdök" csak egyszerű tényt szögeztem le. De talán tényleg "off" a Papcsák témánál.
Arról már nem is szólva, hogy Orbán okulva Gyurcsány esetén, hozott olyan jogszabályokat (igen: egyes szám), amely szerint azt csinál, amit akar, semmi sincs a "hivatali hatáskörén túl".
Papcsák azt hiszi, hogy ő is bármit megcsinálhat. És nincs igaza?
A fidesznek a Parlamentben 6 fővel van 2/3-a.
Ha tehát ott is lenne 6 lázadó, mint Zuglóban, már más lenne a leányzó fekvése.
Valami lehet a zuglói levegőben...
@épészmérnök: "gyülöletmentesen" 2013.03.03 óta tag, eddig 3 bejegyzése volt.
Lehet, hogy tényleg Mysteshez van szerencsénk?
@én már a fény gyermeke vagyok:

Na, akkor esetleg listázd már ki hasonló módon legyél kedves, hogy a Zisten és a pártja mikor melyik tökénél ragadta meg Orbánt feljelentés szinten.

Gondolom menni fog. Lássuk.
@Fabius:
Egyszerűen mást értünk a "feljelentés alapja" alatt. Te a hangulati felvezetést, én (jogászként) magát a BTK megsértésére alapozott feljelentést. Amely ráadásul szakmailag nívótlan, amikor nem jelöli meg, hogy miben állna a "jogosulatlan előny"
Így alapos a gyanú, hogy az egész csak politikai haszonszerzés érdekében keletkezett, és igen: ettől nagyon rossz véleményem van Schifferről.
De ettől még tőlem vele is együtt lehetne működni: "A templom építésénél az ördög is tolhatja a talicskát"
Csak félve tenném hozzá, hogy ez a ki a faszább feljelentő eléggé kontra produktív játék, ez is eredményesebb lenne, ha közösködnének az igen "tisztelt" pártok ebben is, de minek is ilyet várni, erre a magyar alapvetően alkalmatlan. Nálunk önzőbb bagázs kevés van ezen a világon, az hogy ki kivel semmit sehogy jobban megy, mint a ki kivel miben együtt...
@kekex: Ne vedd a szivedre. Ezen a blogon kötelező a gyurcsányalapú gondolkodás.

Ha Schiffer följelentette, akkor köztörvényes és pont.

Ha Orbán maga írja a klotyón az ügyeihez a Btk-t, az meg demokrácia és pont.

És már csak 400-at kell aludni, és máris szavazhatunk.
Hurrá.

Ezek az alapok ezen a blogon, úgyhogy nem kell mellre szívni.
Persze itt nincs diktatúra, személyi kultusz és hasonlók... :DDDD
Szánalmasak ezek a fijjúk és egyre undorítóbbak.
@kekex:

A feljelentés alapja ahogy írva van:

"Az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. tv. (Eit.) 9.§ (1) bek. a. pontja "

Ha ezt jogászként nem sikerült felérni ésszel akkor nem lennék rá büszke, hogy jogász vagyok. Meg arra se, hogy egy "nemjogász" -nak kell ideidézni, mert magadtól nem találod.

Schifferről meglehet a magad véleménye, nekem is megvan az utóbbi időkben egyáltalán nem hízelgő sajátom.

De arról ne is álmodjatok, hogy Ferenc és törvények felett állósága alapja lesz itt bárminek. Különösen nem kormányváltó összefogásnak. Törvények felett álló félistenekből, elszámolást mellőző módszereikből kurvára elég volt ennyi. Ezzel a mentalitással Schiffert tudjátok leváltani maximum, nem Viktort.

De ahogy nézem nem is ez a lényeg, mert két napja kevésbé lényeges a Matolcsy-Varga csere, Papcsák egyéni módszerei, mint Schiffer.
@én már a fény gyermeke vagyok:

Neked ez szummázat jött le a blogról?

Vagy nem tudsz olvasni, vagy nem ugyanazt értjük ugyanazon kifejezés alatt, vagy direkt semmit nem akarsz megérteni, vagy szórakozásból provokálsz.
Remélem jól szórakoztál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem tudok Gyurcsány és a Dkp feljelentésről.
A politikai küzdelmeket ugyanis (normális politikusok) NEM az ügyészség bevonásával vívják meg.
És ezzel tényleg befejezem a témát.
@AKIsTUDATLAN:

Szerintem nagyon mellényúlt, de most nem fogok visszaolvasni, hogy min kaphatta föl a vizet ennyire.
@kekex:

"És ezzel tényleg befejezem a témát."

Biztos?
Őszintén szólva baromi unalmas volt már ez a kekeckedés.
@Fabius:

Harcoljunk a Ferenc törvények felett állósága ellen !

Ezt lehetne szórólapozni, és festeni a hidakra is.

Nagyon buzdító.
@kekex:

Nebassz. Két napja követeled az LMP feljelentéseit. Mikor csokorba szedem és kérem mellé a hasonló DK csokrot akkor kijelented, hogy normális pártok ilyet nem csinálnak?

Ekkora kettős mércét régen láttunk :-D :-D :-D

Csodás látni, hogy eltanultad a Gábriel tempót.
@Mariann19:

vilagfalu.blog.hu/2013/02/20/parizsra_sporolnak_a_vaci_kezisek

sportgeza.hu/kezilabda/2013/03/03/krim_ljubljana-ftc_kezbl/

mi van eben az országban?? a kajakoslányok szanaszéjjelspriccelnek..
felcsútra meg a fociba dől a lé...

egy kis demagógia?
ezért?-- győri stadion WC--ultrák...!!!

kepkezelo.com/images/sine8i5tb4pnhms8pi1.jpg
@Fabius:
Jó, váltsunk témát, úgysem tudlak meggyőzni arról, hogy a feljelentés"alapja" és maga a BTK sértésre alapozott feljelentés nem ugyanaz.
Miért, szerinted lényeges a Matolcsy-Varga csere? Mit remélsz-vársz-tartasz felőle?
Nem secko jedno az egyik kesztyűbáb a másik helyett?
@Fabius:
Bocs, de nem vagyok állandó Dkp követő, a google nem hozott fel (nekem) találatot Orbán elleni feljelentésükre, és valószínűleg elkerülte a figyelmemet a "csokorba szedett" link. Hol keressem?
@kekex:

Szerintem felesleges erre az időt pazarolni, két napja nem érdekel, most sem fog. Ráadásul beszélgetni azzal szoktam akivel értelmét látom.

Bocs.
@gazoló:

most, hogy az MNB wc-it a zeltolcsy a NGM wc-it meg a vargamisikecske fogja szétbaszni hatalmas nagy rend várható levédiában

jó tudni, hogy tuggyuk a papcsákócska és a többiek isch

de mikor lesznek rács megett és lehet e majd látogatni hogy cukkoljuk őkret mint a majmokat amajomházban a zállatkertben? mutatni nekik banánot hogy tuggyák mivel lesznek meg...va....

szóval nagysokminden leve magáta

hová lettek a trollok?

készűlnek a majálisra vagy márcilus ídusára kokárdában és mindenféle zászlóban valamint turultollakkal a seggükben pávatáncolva

brühühühü

mint mondám tennap kis herce hurca volt addig tuttam gyünni
@kekex: csak úgy gyorsban déká oldalról, pedig nem kerestem, tehát a következtetéseket mindenki levonhatja:

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz a nyugdíjba kényszerített bírák ügyében

Részletek
Kategória: DK hírek
Létrehozva 2013. február 28. (csütörtök) 10:26
Gyerekek, ti értitek ezt???

"Az LMP üdvözli, hogy a Nemzeti Főiskolamentő Alap létrehozásáról szóló tegnapi javaslata után a kormány ma bejelentette: felsőoktatási struktúraváltást segítő alapot hoz létre. Úgy látszik, végre a kabinet is rájött arra, mekkora a baj a felsőoktatásban, s mekkora károkat okozott az eddigi megszorító, az egyetemeket és főiskolákat kivéreztető politikája. Reméljük, a most bejelentett pozitív lépést sok másik követi majd a közeljövőben."

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/38873/osztolykan-agnes-a-kormany-megfogadta-az-lmp-javaslatat/
@Fabius:

tirpákferitmeglégkalapáccsalvernémlea zuglóipolgármesterparkolóbamementóulosztjónapot@ezlenneapetting!!!
agifhatalmasmintmindig....
@épészmérnök: a daráló csak darál, és soha meg nem áll, szépség tapaszt, mert ettől semmi lényeges nem változik, központosított vezérlés, kivéreztetett pénzügyi támogatás, az kap aki csendben van, és ezért megérdemli.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
sőt óbuda nincs is magyarországon

brühühühü
összeomlott drpapcsók? vagy a testület? előrehozott választás?

kuruc.info/r/2/108788/#ixzz2MV2X7ipm

@gazoló: gondolom szétpisilték a nézők a fajanszokat
Ez a kishír a "Főiskolamentő Alapról", amelyet az LMP javasolt létrehozni, és a fidesz megszavazta, nem tudom, mit gondoljak. Vagy teljesen és tökéletesen óvodások, és/vagy buták, mint a segg, vagy tényleg Orbán zsebében vannak!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kösz, gondolom "ismeretlen tettes ellen" én meg Orbán elleni feljelentést kerestem.
Ezenközben a PM:

"A kormányváltás után az első gazdaságpolitikai lépés a bizalom helyreállítása, a kiszámíthatóságának megteremtése, a felelős költségvetési politika és vagyongazdálkodás megteremtése – így foglalták össze a legfontosabb teendőket a Párbeszéd Magyarországért és az Együtt 2014 szakértői. Egyetértettek abban is, hogy a 2014-es kormányváltás után nem lehet a 2010 előtti gazdasági modellhez visszatérni, hanem új gazdasági fejlődési stratégiát kell megalkotni - See more at: https://parbeszedmagyarorszagert.hu/blog/parbeszed-magyarorszagert-egyutt-2014-kozosen-gazdasagpolitika-hitelenek-helyreallitasaert#sthash.y7gIEaZG.qyUwRwPV.dpuf"
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
mikor lesz az, hogy a zalcsútibuktátor bejelenti, hogy nem is király hanem isten és megpróbál villámot fakasztani a nagyfeszűltségű hálózatból rezsicsökkentés címén?

már csak le kellene földelni....jó vastagon

brühühühühü
MSZP:

"Az MSZP üdvözli, hogy az európai baloldali pártok által kitalált és támogatott Ifjúsági Garancia programot a Fidesz-kormány is jónak tartja, sőt be is vezeti. Egyetértünk abban, hogy a fiataloknak munkára van szükségük, legfőképpen azért, mert a fideszes gazdasági ámokfutás miatt ma a korcsoport harminc százaléka munka nélkül van."

mszp.hu/hirek/a_fidesz_tamogatja_a_szocialista_kezdemenyezest
Olyan szép a nemzeti együttműködés a demokratikus parlamentben... könnyek gyűlnek két szemembe...
@rodeo36: Elképzeltem, ahogy a göndörödő fehér szakálla eltakarja ágyékát, melyről lecsúszott a peplum, mivel bal karját magasra tartja, benne a villámokkal - ajaj.
Ez a féreg Papcsák, akit fallosznak is hívnak?
Bakker, ebben a mocsok nagy győzelmi jelentésözönben ilyen híreket közölnek?

A Statisztikai Hivatal elérhető adatsorai 2008-ig mutatnak vissza, ami alapján az olvasható ki, hogy 2010-ig folyamatosan emelkedett a beruházási érték az energiaipar területén, amit követően viszont folyamatosan csökkent a szektorba áramló pénz.

"A KSH adatsoraiból kiolvasható, hogy míg 2008-ban összesen közel 190 milliárd forintnyi energetikai beruházást valósítottak meg az országban, addig 2012-ben már csak alig 150 milliárdnyit, miközben 2010-ben még a szektorban 246,7 milliárdnyi beruházás valósult meg."
index.hu/gazdasag/2013/03/03/oriasi_visszaeses_az_energiapiacon/

Na, majd az MTI keményen kérdezni fog ezért biztos a kormánynál!
Ebben biztos vagyok... vagy nem...
@Nap Pali:

A kurucok szerintem erősen eltúlozzák a hurráoptimizmust. Aligha fogják feloszlatni a testületet és időközit tartani. Azért ennyire nem bátrak.
@A te anyád!:
Te most dicséred?
Kis jogász pöcs ez csak.
Szombathelyen négyszer annyian voltak azok, akik Gyöngyösi látogatása ellen tiltakoztak, mint a jobbik rendezvény résztvevői.

www.minimumplusz.hu/2013/03/02/verbalis-oklozes-szombathelyen-legyoztek-a-jobbikot-nyugat-hu/
Papcsák ha jól emlékszem már a ciklus elején összerúgta a port a helyi fideszesekkel, úgy látszik despota Ferit és a módszereit azóta sem szerették meg. A bosszú meg csak a szokásos fidesztempó.

A posztot második napja szétkúró sifferezőket kérdezném, hogy innentől erre kell berendezkedni vagy lesz normális kommentelés is? Remélem legalább megérte.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Asszttem gáton vagy,mint békaember...

csiribusz.freeblog.hu/archives/2010/01/22/A_Loveland-i_bekaember/

mindjárt evezünk...

József Attila

Tavasz van! gyönyörű!

Tavasz van, tavasz van, gyönyörű tavasz,

A vén Duna karcsú gőzösökre gondol,

Tavasz van! Hallod-e? Nézd, hogy karikázik

Mezei szagokkal a tavaszi szél. Jaj, te, érzed-e?

Szerető is kéne,Friss, hóvirághúsú, kipirult suhanás.

Őzikém, mondanám, ölelj meg igazán!

Minden gyerek lelkes, jóizű kacagás!

Tavasz van, gyönyörű! Jót rikkant az ég!

Mit beszélsz? korai? Nem volt itt sose tél!

Pattantsd ki a szíved, elő a rügyekkel -

A mi tüdőnkből száll ki a tavaszi szél!
Kérdés: Ha egy önkormányzat képviselőtestülete megszavazott egy beruházást, pénzt is biztositott hozzá és a határideje lejárt, de lófasz nem történt - hol lehet panasszal/feljelentéssel élni?
Hűtlen kezelés és ki ellen? Polgármester, képviselőtestület alább nem adnám - öltönyös fejét akarom.
@gazoló:
A szobában döglök, melózgatok. Ellustultam mocsokul a télen, néha kicsit túlvállaltam magam a melóban is.
El kell kezdenem mozogni, mert beszarás lesz belőle...
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Schifferező vagyok. Visszaeső.

Sajnos nem érdekelnek a zuglói fideszesek.
Se a pestre ráültetett nyírségi fideszesek.
Se a színházat kapott külföldi fideszesek.

De ettől te még nyugodtan emeld a szinvonalat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szintén csak a punnyadás volt a télen... ma volt az első kimozdulás...
remélem nem leszünk ilyenek..

kepkezelo.com/images/nhy6hixw891a2ujy8pld.jpg

mert jön majd ez!

kepkezelo.com/images/hds9oqgy5jfe8taaavlc.jpg
@én már a fény gyermeke vagyok:
Jóvanna!
Mindenkinek vannak perverziói.
Nekem Charlize Theron, neked meg a Schiffer...
Ízlések és pofonok.
@Fabius: Nost keveredtem elő. Tehát: Rákoskeresztúrt írni gomoszság lett volna, azt majd jövőre:-))))
Ez egész egy kibaszott nagy színjáték.

Nem tudtak ugyanis megegyezni a fiuk a visszaosztandó százalékban:

60:40
70:30

ésatöbbi.

EGy kutya mind. Golyót nekik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kit sikerült elásnod? :)) Mert hát igény az több személyre is lenne...
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Nem és nem.(mivel az én szemszögemből ez nem schifferezés, hanem szakmázás VOLT).
@béla a görög:
1. Főszabályként: sehol
2. Magánál a képviselő testületnél, ha a Polgármester a hunyó.
3. Lobbizz a Pénzügyi Bizottságnál.
feltéve, hogy a határozaton kívül a forrást is biztosították a költségvetésben. Egyébként az 1. pont lép életbe.
Nem gondoltam volna, hogy még egyszer ezt a párttitkár feelinget kell érezni ebben az országban, amit ez pofátlan a garnitúra művel. Nem nagyon lehet elmútnyócévezni sem, mert már bőven a hetvenes-nyolcvanas évek szintjén vagyunk. Vagy még ott se...
@jo20000: nyugi türelem

jön a TEK = ÁVÓ-fiiling is !

határok és internet lezár !
Kalandos néplélektani traktátusok helyett itt van az egyszerű és földhözragadt magyarázat arra, hogy miért nincsenek tiltakozások:

"012. február 22-én aláírták a megállapodást a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának létrehozásáról, melynek tagjai a kormány mellett a munkaadói és munkavállalói érdekképviseletek, akik egy év alatt 600 millió forintot kaptak a kormánytól a VKF-fel kapcsolatos feladataik ellátására, valamint az együttműködés erősítésének céljából. "

Részletesebben, hogy még mystes és kapcsolt részei is megértsék:

"A megállapodás 10.pontja az anyagiakról szól:

"A Kormány a VKF szakszervezeti és munkáltatói tagjai részére hatástanulmányok, statisztikai felmérések elkészítése, szakmai tájékoztató tevékenység szervezése, illetve a szakértőknek a Monitoring Bizottság és az eseti szakmai bizottságok munkájában való hatékony részvétele érdekében, a fórum működtetéséhez és tevékenységéhez pénzügyi forrást biztosíthat."

A Miniszterelnökség egy, a KiMitTud-on keresztül kapott közadatigénylésre adott válaszából kiderül, hogy 2012-2013 között a kormány bőkezűen élt ezzel a forrásbiztosítási lehetőséggel, összesen 600 milliót fizetett nekik."

De még nincs vége:

"Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács tevékenységében való közreműködésért további 300 milliót fizetett a Miniszterelnökség 2012-2013 között: a LIGA Szakszervezetek plusz 100 milliót, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma szintén 100 milliót, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés 50 milliót, a Munkástanácsok Országos Szövetsége és az MSZOSZ további 25-25 millió forintot kapott."

atlatszo.blog.hu/2013/03/01/egy_ev_alatt_900_millio_a_munkaadoi_es_munkavallaloi_erdekkepviseleteknek
@épészmérnök: Blogger Géza is kommentálta az információt, íme:

"ha pár száz millió volt a társadalmi béke ára ebbe a nehéz periódusban - nyilván megérte nemzetgazdasági szinten"
Ezt meg Bihari Mihály leköszönő alkotmánybíró bírta mondani a szakszervezetekről:

"A rendszerváltás másik súlyos kudarca az érdekegyeztetésben érzékelhető. Szavakban minden kormány elismerte a párbeszéd szükségességét a munkáltatókkal és munkavállalókkal, kamarákkal és szakszervezetekkel, de igazi tárgyalásos megegyezés nem jött létre. Ugyanakkor igaz az is, hogy Európában a magyar munkavállalóknál az egyik legalacsonyabb a szervezettség, ami a szakszervezetek gyenge teljesítménye mellett a rossz, kommunista előzményeknek és a piacgazdaság körülményei között az elbocsátásoktól való félelemnek is betudható - fejtette ki."

www.szakszervezetek.hu/index.php/hirek/4802-bihari-mihaly-a-rendszervaltas-sulyos-kudarca-szakszervezetekkel-nem-jott-letre-megegyezes
@épészmérnök:
Csak hogy kétség se férjen ahhoz, hogy ki a kurva és mennyiért is szopnak a kedves szakszervezeti vezetők...
Ha pedig valaki Blogger Géza érveivel jönne elő, hogy ugyanis Magyarországon nincs elég pénze az embereknek, hogy eltartsák a független képviseleteiket, akkor a következőt válaszolom: ez önmagában igaz. Ámde az érdekképviseletek anyagi támogatása normatív kellene, hogy legyen.

Blogger Géza azt mondaná, hogy hiszen a HÖOK normatív támogatást kap. Amire pedig az én válaszom az, hogy a HÖOK monopolhelyzetben van, a tagság automatikus. Tehát a hallgató nem válogathatja meg, hogy melyik szervezetre bízza az érdekeinek a képviseletét. Ami nem demokratikus.
@én már a fény gyermeke vagyok:

A komplexusaid a pszichiáteredre tartoznak, a Ferenc imádatod meg rád és Ferencre. Itt ahogy nézem senkit nem érdekel.

Színvonalról akkor beszélsz, ha érted mi az. Amíg a juj Ferikét nem nyalják fényesre rinyát érted alatta addig nem. Mert az csak számodra színvonal. Másoknak az nem a politikusok seggevégénél kezdődik.
@épészmérnök:
Géza hivatalból van itt, szóval neki szolgálati feladata a bolsevik párt érdekeinek a védelme. Szánalmas, szar meló, de hát ha a hullamosói állások is beteltek már, neki csak ez jutott... :)
@épészmérnök:
Lehet, hogy Fabius megint ott zabálja ki a készleteiből? :D
@kekex:

Aha. Ha ez volt a szakmázás akkor tudom kitől nem kell jogi tanács. És ennek semmi köze a szimpátiádhoz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Meg kell hagyni, színvonalasan kábít :-).

De azért nem annyira szívbemarkolóan izgalmas, mint a tudodki :-). Nem írom le a nevét, mert valami blogfigyelő algoritmus alapján megtudja, rögvest megjelenik.
@épészmérnök:

Nem leszek kedvesebb. Schifferben én is csalódtam de ettől még kurvára meguntam, hogy egész hétvégén semmi más téma nincs hiába ír Fabius bármit, mint ennek az egy embernek a több néven lökött siránkozása.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ebben egyetértünk. A szomorú az, hogy csak fekete-fehérben tudnak gondolkodni. Nekem is vannak komoly fenntartásaim Schifferrel kapcsolatban, a véleményem alaposan megváltozott róla (negatív irányba), mindazonáltal továbbra is elismerem a pozitív tulajdonságait és cselekedeteit. Vagyis igyekszem elfogulatlanul szemlélni.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Hiába no, nem tudsz olyan témát hozni, hogy ne lehessen egy jót Schifferezni, vagy Ferencezni belőle! :)
Mármint egyeseknek...
@épészmérnök:
Nekem már mindegy... :)
Fabius rám fog mindent úgyis, amikor felbukkan az az izéke.
Ha szerencséje van,viktorra még számíthat.
@épészmérnök:

Ha már itt tartunk bennem egy autokrata akarnok képe alakult ki róla az utóbbi hónapokban. De ez nem változtat azon, hogy minden politikus számoljon el mindennel ami a köz pénte. Papcsák ugyanúgy ahogy Fletó, Bajnai, Orbán és mindenki. A visszaélésért feljelentő meg ne legyen már céltábla.

Mi lesz a következő? Ki fogja Schiffert leköpdösni mert feljelentette Papcsákot is? Ki fog így szót emelni itt bármiért, ki fog eljárásokat kezdeni? Ha belegondolsz ez az ami elkeserítő.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Mi lesz a következő? Ki fogja Schiffert leköpdösni mert feljelentette Papcsákot is? Ki fog így szót emelni itt bármiért, ki fog eljárásokat kezdeni? Ha belegondolsz ez az ami elkeserítő. "

Igazad van.

Tegnap dobta ki Fab mystest, amikor elkezdte Rodeot feljelentéssel fenyegetni. Ezzel egyetértek. De miért mossák össze az ilyent a köz érdekében feljelentővel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli, ezt én nem találtam egyáltalán viccesnek. Talán azért, mert gyakran dolgozom olyan emberekkel, akiket valami nagy ijedelem ért, és ez megmérgezte az egész életüket. Annak a nőnek az arcától felmegy a vérnyomásom, mert vele érzek. Bizonyára foglalkozási ártalom, nézd ezt el nekem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bazmeg, ha már egy fideszes vendettája meg a jegybank és ngm átalakulása se elég érdekes akkor mi lesz az?

Ezen a Papcsák dolgon is úgy lett átlépve mintha nem krónikus visszaeső lenne, és nem állandósuló trend lenne a Fideszben a bosszulás. Erre nem tiltakozunk, anyázunk és ami szokás ilyenkor, hanem a kurva régen lejárt Sukoró körül pörgünk.
@GeoCracker: Ez olyan, mint amikor a halálán lévő nagybeteghez pedikűröst hívnak, mert benőtt a lábkörme.
@épészmérnök:

Láttam a mystes bulit de ott Fabiusnak volt igaza. Kisgyerek az érvek kifogytával kezdett baromságra hivatkozva fegyegetőzni. Fab linkelte neki a törvényt mielőtt kivágta.

De ne tegyünk egyenlőség jelet egy ilyen pöcs, és a korrupció ellenes fellépések és feljelentések közé.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Pontosan ezt gondolom én is. Teljesen más oka és kimenetele van annak, ha egy kormánypárti troll feljelentéssel fenyeget egy kommentelőt, mint amikor egy politikai párt tisztázatlan hátterű döntések miatt jelent fel egy politikust.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én meg úgy érzem ezúttal az itt Kismac vagy mi néven írogató pörgött túl más neveken. Neki értékrendje ez a aki kevesebbet lopott az ponjó lesz, mert kevéssel is beéri.

De lehet tévedek és Mystes mellett itt az újabb poszt szétkúró.
@épészmérnök:

Úgy különösen más kimenetele van, ha a törvénycikk amivel fenyegetőzik nem is létezik.

A köz javáért feljelentőket meg támogatni kell.
Lehet legközelebb a fagylaltosnál a tölcsérbe mást is kérni sz*rgombócot helyett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Mindenkinek vannak perverziói.
Nekem Charlize Theron, neked meg a Schiffer..."

Na, de kéreeeem?
Halló-halló!

Azt, hogy a Schiffer egy perverzió tárgya, megértem...viszont Charlize kisasszony???
@Fabius:
„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!

Amely országban a gonosztevők büntetés nélkül maradnak, gyilkosságok, ragadozások, minden Istentelenségek eláradnak (privatizáció, olajmaffia) , melyekért veszedelemre bocsátja Isten az országot…Mivel sokszor a kis lopót a nagy lopók felakasztják: sokszor aki sokat lop, aranyláncot visel, aki keveset, kenderkötélen függ. Pázmány Péter
@rodeo36: Legyél te a prófétája.
@Szúrófény: Pázmány előre látta az olajmaffiát?
süti beállítások módosítása