Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: nrgreport.com/cikk/2024/05/07/az-usa-farigcsalja-a-kiskapukat-oroszorszaggal-szemben/ "Az Egyesül... (2024.05.07. 14:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.21. 04:43 Fabius

Papcsákisztán: luxus verda és moslék menza

Címkék: zugló közétkeztetés papcsák ferenc

Ferikém, aranyapa!

Szomorúan olvasom, hogy már megint. Igen, megint. Újra és újra. Téged. Megtalálnak. Mert nekik nem telik és irigykedve nyálcsorgatnak. Meg limuzinfideszeseznek. Meg parkolóhely nagysággal baszakodnak. Meg veled. Mert nem értik, hogy itt mi igazságosnak tartjuk ezt, és megadjuk arcméretednek a külön helyrajzi számot ami jár neki. De télleg. Szívből örülünk, hogy ilyen szépen gyarapodsz itt minálunk, reméljük a parkoló mérettel nem lőttünk alá, és a ciklus végéig összegyarapodott új közlekedési eszközök is elférnek majd rajta. De télleg.

papcsák-ferenc-parkol.gif

Nem kérdezzük miért nem szerepel a verda a vagyonnyilatkozatodban, és azt sem miért Merdzsó. Tudjuk a válaszokat. A Merdzsó nemzeti. A vagyonnyilatkozat meg le van szarva. De télleg. A lényeg a kanálnagyság és a gyarapodás, ha már nekünk nem megy, akkor legalább neked. Helyettünk is. Szimbolikusan. Azért meg tényleg hálával telt szívvel gondolunk rád napról napra, mert legalább a benyát a saját zsebedből fizeted. A kocsiba, ami nem szerepel a vagyonnyilatkozatodban. Megjegyzem ha kicsit közelebb laknál mihozzánk kevesebbe kerülne, de a tökéletesre tényleg nem vágyunk. Mármit arra a kis időre amíg még itt vagy. 

Csak az a baj, te Feri, ahogy eszünkbe jut nekünk a kanál, rögtön beugrik az is, micsoda moslékot esznek a  kerületi gyerekek a menzákon. A zuglói szülők közösségének megvan a napi tippjátéka a faszbúkon, hogy akkor a képen láthatókból melyik a leves és melyik a főzelék:

379247_510356755677083_993122853_n.jpg

Nem vitatnám én a Nemzeti Mosléktotó közösségépítő erejét, azt is megértem, hogy a Hungast legalább annyira nemzeti, mint a kecskeméti Merci, és nyilván Zuglónak is őket kell tolni. De az talán elvárható, hogy ha a szülők közösségében a moslékmustra közben kérdések merülnek fel, akkor arra maszatolás helyett érdemi válaszokat erőlködjenek ki magukból. Mert ezek is ilyenek, és ha muszáj a szegény ember pártszakadt gyerekét baszogatják. Az meg szerencsétlen kénytelen körbeenni a kerületi menzákat, és borzalmasan igyekszik polkorrekt módon megfogalmazni a szarhúgyfost, hogy mégse legyen olyan szőröstalpú büdösparaszt, mint én.

Úgyhogy megkérlek én téged Ferikém, mivel a verda még úgyis bejáratós és kell bele a kilométer, hogy a Nagy Moslékosdézsa Túrát edd már végig te is. És ha esetleg valami módon te se tudnád megfejteni mi a bánatos kókadt paripapéniszt jelent az étlapon a "pirított dara", és főleg, hogy erre egy fejlődésben lévő szervezetnek vajon mi szüksége van, akkor ugyan szíveskedjél már pártökle üzemmódba helyezni magad, és valakit haladéktalanul tökönvegzálni nekifutásból ennél a nemzeti ételszállítónál. Mert utáljuk, ha a gyarapodásod felett érzett örömünkbe ilyen ürömök vegyülnek, és a nagy boldogságban mégis olyan savas szánkban a nyál, hogy egy méretes túrhától tenyérnyi nyálrózsává ugrana össze a dukkó az új Merdzsó motorháztetejének közepén. Megragadom az alkalmat, hogy megjegyezzem rögtön, eme kijelentés nem terrorfenyegetés a nemtiéd vagyontárgyra, hanem egyszerű metafóra az örvendés közbeni apró csalódottságunk mértékének szemléltetésre. Reméljük megérted, de télleg, és szeretemzuglóferi módra kiköszörülöd ezt a csorbát mostazonnal. 

Addig is ölelünk, kitartás, nem tart már sokáig, szevasz! 

ui: a túrára Daedalont vigyél, kelleni fog! 

695 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr905095371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Má megen Torkos Csütörtök van?

Látom ám, hogy nem vagy kibékülve a darával.
Pedig ahogy elnézem ezeket az alsómocsoládi fideszes arcokat, szerintem náluk a pálinkáskenyér volt a bébitápszer.
A bunko faszparasztjat nekije. Viragot az oltozombe, cim a kiadoban. Mert hogy, megerdemli kend, az egyszer biztos, a haver a masik is megaszonta, mindenki annyi is er amilye van, csak a megszerzes modja na es az orca merete lett a kepletbol kihagyva.
@én már a fény gyermeke vagyok: ahh, agyrago bogar, ami kivaloan teljesitett, nem maradt egy morzsa sem.
Jó reggelt, jó étvágyat.

A langyos pálinka kenyérrel tunkolva igen hatásos fájdalomcsillapító köszvényes, régi vágású hölgyeknek.
Urakat akartam írni, de az nincs összhangban.
Egyrészt:
www.nosalty.hu/recept/piritott-dara
Másrészt:
Régóta megy itt a blogon a polémia hogy az ellenzék mekkora szar, Fábiusz le is írta hogy az is vélemény nyilvánítás ha nem megy el szavazni. Valóban az.
De akkor papcsák ferike marad, a csúti tahó is, a pöttyös seggű kancsal majma is.

Fel kell tenni a nagy kérdést.
Melyik a kevésbé szar? Ha seggbekúrnak, vagy ha seggbekúrnak utána leszopatnak, és még a pofánkba is szarnak. Ráadásul elvárják hogy élvezzük is.
Szerintem elég egyszerű "választani".
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Az is vélemény nyilvánítás, ha az ember nem megy el szavazni. Annak a véleménynek a kinyilvánítása, hogy neki mindegy, milyen rendszer van. Őt nem érdekli.
Előrelátóan készséges vagy Fab, az egyszerű metafora kiemelésén szét röhögtem magam:)))))
A legjobb a Blikkes cikkben az utolsó mondat: "A hivatal udvarán lévő parkolás kialakításáról még az előző ciklus vezetése döntött.".

Vagyishát a parkoló mérete még véletlenül sem Papcsák arcméretéhez van igazítva, hanem háromévvelezelőttiemúttnyócév, és ő csak kénytelen-kelletlen áll be oda a saját autójával, szegény:).
@Fabius: Na jó OK de miért pont egy Jaguár??? :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Szia! Rég láttunk, mik a hírek? Sikerült már melót találni?
irigykedtek az otójára? igazi táltos paripa :D
@Rufus78: Depláne! Nyilván autót is azért kellet olyan nagyot venni, hogy megtalálja abban a rohadt nagy parkolóban.
@CSENDES: hogs nézne ki egy smart ottan
@Rufus78: sőt! az autója vásárlásáról is meg a menza költségkereteinek meghatározásáról is meg a piritottdaramosléklevesról is az emútnyocév döntött. Imádni való ez az ember aki igy betartja a korábbi határozatokat
most őszintén? minek enni a gyereknek? ha eszik akkor megnő, és kormány ellenes demonstrációkon vesz részt.az meg nem hiányzik nekünk, meg senkinek sem.
@Felebarát: így van drágám. tüzes zabot eszik ez a paripa. sőt táltosparipa ez, mert amikor Papcsák lement a garázshoz akkor még Trabant volt. Viszont amikor adott neki tüzes zabot rögtön átváltozott..
@Orica Középföldi: :-). Kb 450000 évvel ezelőtt a Föld egyfajta állatkertnek volt berendezve.

Ez pontosan így volt 450000 évvel ezelőtt, meg azelőtt is és azután is, egészen a mai napig. Azt nem gondoltam volna hogy ilyen széles a mai napi állatkert. :-)

450000 évvel ezelőtt pont benne volt a Föld egy eljegesedési periódusban. Az idegenek jól "beletenyereltek a zimába".

commons.wikimedia.org/wiki/File:Ice_Age_Temperature.png
Tegnap "sexfilm", ma "pirított dara", lassan olyan ez az egész, mint egy Gothár Péter film.
@Rufus78:

Azért vett ekkora autót, hogy legalább ne maradjon kihasználatlanul a parkoló, ha már az elmúltnyolcévben az Nép verejtékével felépítették.
Ilyen járgánynak jár ekkora parkplatz! Nem keveredhet a plebejus Kia-k meg Suzukik közé. Egyébként garázst is építhettek volna (pirított darával vakoltat) a közmunkások hálából kifolyólag kötlezően önkéntesen.
@trespass99: így van, sőt én még egy burát is tennék oda, hogy még a légzésükkel sem fertőzhessék meg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Gondoltad volna Angyal valaha is, amikor a jobbikhoz csapódtál, hogy senkiházi kisz-es legényeket kell védened két napon keresztül?

Érdekes a világ, ugye?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem ismerem az ügy hátterét, de nekem a mondatban pont az volt a legviccesebb, hogy az előző ciklusban csak döntöttek a parkplaccról, de megépíteni már nekik kellett, muszájból, mert hát ha akarták volna, akkor nem tudták volna ezt a döntést is beszántani sóval, mint az összes többit. A Nép verejtéke így már a Papcsák-érában csordogált... meg a közpénz is, valahova:)...
@Habakuk999: aki rossz helyre fekszik az így jár. én nem sajnálom, megérdemli.
a poszt képén az F16 alá a nagy kék parkolófestést rárakhattad volna...

amugy szerintem tényleg elférne simán...

csak azt nem értem miért irigylitek ...
mert neki jól megy, nektek meg nem???
Nem néztem a faszbúk tippjátékot, de a sokdarabos a főzelék, az tuti :)))))
@Rufus78: vagyis arra kényszerítették őket hogy épitsék meg a placot???
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: egyáltalán nem biztos. mert ez nem leves meg főzelék, hanem a baloldali képen bélszínt látunk, a jobboldalin meg képviselőfánkot.
@Penivaldes: Dehogy érdemli, mindenkinek jogában áll álmodozni.
Csak a jobbik egy kicsit lidércesre sikeredett.
@Habakuk999: de megérdemli. ne ringassuk már ezt az Angyal bitorlót.
@Penivaldes: Hűha...én csak egy képet látok középen, pedig extrán rá is frissítettem :))))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Én is azt tippeltem, hogy valami nagyon gusztustalan finomfőzelék tetejét levesként, a sűrűjét főzelékként szolgálták fel:)))

Szegény gyerekek! Csak hittanon, etikán éhen fognak halni.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: de a rántott halat és a csokifagyit látod, nem? na azt kell látni.
@rdos:

:)))

G.B.Shaw valami olyasmit mondott anno, én nem tudom, hogy élnek-e emberek a holdon, de ha igen, akkor a földet elmegyógyintézetnek használják.
Egyet tudok érteni:)
a mercedes az ügyvédi irodája nevére vette. amiből ugye emellett kivett 60 milliót is tavaly. engem jobban érdekelne, van-e kapcsolat a politikai és ügyvédi pályája partnerköre között.
azért 60 milliót kiszedni úgy, hogy közben képviselő és polgármester is, elgonfolkoztató. még úgy is, ha sok ügyvédet alkalmaz, mert azoknak akkor bért kell fizetni stb.
ezt láttátok? azt hittem lefordulok a székről. asszondja keszei, "jó, akkor visszavonom".

Erkölcstan oktatók: az ATV-ben vonta vissza vitatott javaslatát Keszei

atv.hu/cikk/20130220_erkolcstan_oktatas_az_atv_ben_vonta_vissza_vitatott_javaslatat_keszei
@Penivaldes: drágám :D? pislogok mint hal a szatyorban :D
Nem értem felháborodást. Az íncsiklandó menüt ábrázoló képen tisztán kivehető, hogy van 'első' és 'második' fogás. Hálásnak kéne lennetek, hogy ilyen bőséges ellátásról gondoskodik a Kedves Vezető és alvezírei.
Az egyik tányérban(?) az van amiből evett a fotós, a másikban pedig az utóélete.
@bella _ciao:

Nyugi:)) Át fogja ezt még gondolni. Ilyen fejjel csak komolyan lehet gondolni azt, amit kiadtak.
Egyre szórakoztatóbb hülyék kerülnek napvilágra.
@shinichi: Van első és második kifogás és mivel ezeket már többször megettétek desszert kifogás is.
nem is tagadja, bár lehet, hogy régebbi 2010-nél a honlap szövege:

"Irodánk jó kapcsolatot ápol a magyarországi gazdasági és politikai közélet meghatározó személyeivel és intézményeivel. Ezeken a forrásokon is keresztül mindig valós és naprakész információval tudunk szolgálni az adott ügyben partnereinknek tanácsadás formájában."

www.papcsak.hu/index.php?id=04
@bella _ciao: a linkek között meg ott szerepel a fidesz.hu és a kormany.hu célzásként
@bella _ciao: Már régóta ismert, hogy a média gyakorlatilag az 4. hatalmi ág. :)
Végre egy poszt ami mellett nyugodtan lehet offolgatni meg dumcsizgatni is. :)
@Penivaldes: Nem, nem látom, pedig sokáig éltem menzán, nagy a képzelőerőm :)

@Orica Középföldi: Lelki táplálékot kapnak és kész. Fontosabb mint a gyarló testi ugyebár...
@bella _ciao: Láttam. Ha nem láttad nézd meg a taggal készült interjút. A végén majdnem sírt, mint egy óvis. Olga meg tényleg felmosta vele a padlót. Viszont a hiszti közben elszólta magát: a minisztérium kérte tőle.
@GeoCracker: Akkor most bajban lehet, mert visszaszívta, az nem egészséges, ugye?
Tart még az eligazítás a pártközpontban, vagy mi van, nem látom az ecceri felháborodott zembereket belevauzni itten..?
@GeoCracker: láttam liveban.
számomra az derült ki, hogy nincs semmiféle döntéshozatali mechanizmus egyesületen belül, szerintem tagság sincs, csak jelképes, ha így visszavonja a javaslatot (ő találta ki ezek szerint egyszemélyben), közben hivatkozik 3000 szülőre.
ezek után értékeld azt, hogy benne vannak az oktatást érintő jogszabályok előkészítésében!
Jaj gyerekek a Zsenmin Zsipaonk szerint, jönnek megint a lengyelek, most március 15öt ünnepelik Viktorkával:

index.hu/belfold/2013/02/21/orban_a_muzeumkertben_beszel_marcius_15-en/
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: jah és a sportarénában meg 3 napos 15 ezres külföldi konferencia lesz...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Ezek (kaja, etika-oktatás) olyan témák, amit nehéz támadni.

Gondolj bele, micsoda tudathasadást eredményez.
A gyerekem ne éhezzen, akármilyen puritán módon nevelem - téma kilőve.
Ömlik a trágárság a számból, de előírom, hogy milyen feltételek mellett lehet valaki etikatanár - na ezen még kicsit agyalni kell:))
Itt toporoghat a trollhad.
matolcsy mai olvasmányélménye:

Matolcsy elmondja, mikor lesz itt tartós fejlődés

Ám szerinte ez nem elég, mert az idénre várt növekedési fordulat után akkor lesz tartós gazdasági-társadalmi fejlődés, ha megszűnnek a különbségek a nagy és kicsi, a külföldi és a belföldi szereplők között az erőforrásokhoz, kiemelten a tőkéhez és hitelhez jutás terén.

hvg.hu/gazdasag/20130221_Matolcsy_megmondja

na de gyuri! miért is álltak le a bankok a hitelezéssel?
@bella _ciao: Ez nekem is feltűnt, mármint az egyszemélyes érdek-képviseleti szerv!
Gondolom, hogy közpénz, állami támogatás is jár hozzá, ugye?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Szerintem trollisztánban bajban vannak. Tegnap megszívták, és még Viktor sem itta meg a KV-t
@bella _ciao: Volt egy félmondata amikor már nagyon ki volt, hogy a minisztétriumnak készült javaslat.
Mindeközben Patyomkíniában:
hvg.hu/itthon/20130221_Blikk_A_semmi_kozepen_huztak_fel_az_ocsai
"Az eredeti tervek 500 ház megépítését tartalmazták, és ennyi családdal számolva még valamelyik nagy országos kereskedelmi lánc odatelepülésével is számoltak, ahogyan alsó tagozatos tagiskolát, tagóvodát, ökumenikus templomot is felhúzott volna az állam, pontosabban a képviseletében építtető katasztrófavédelem."

Örülnének a majdani ottélők a "mosléknak" is, a verdáról nem is beszélve, közösségi közlekedés, mi? Piha!
valaki msélje el, akkor msot a mnb sértett vagy em sértett jogot, ha igen mi alapján, ha nem mi alapján
Orbánmentes szép jó napot kívánok!
@bella _ciao:

Én akkor fordultam le a székről, amikor a nevelt gyerekek számát (három) megjegyző kérdésre az volt a válasz:

"Három, igen... esetleg csak kettő, de ez igazából mindegy is...":DDDDDDDDDD

Mint a jósnős vicc:
-Látom... látom... hogy a feleségével maga neveli a két szép gyermekét...
- Azt maga csak hiszi... nekem három szép gyerekem van...
- Azt maga csak hiszi...
Szégyellem magam és a gondolataimat, az itt leírtakkal szembeállítva.Nekem nem jutnak ilyen pontos és fontos megfogalmazások az eszembe.Lehet hogy Papcsák által vezetett szemináriumot kéne elvégeznem.Azért arra kíváncsi lennék hol voltak ezek a nagytekintélyű urak az elmúlt nyocévben.Melyik szaros gödör alján lapultak?és hogy tudtak ilyen gyorsan kimászni.Ez ám a tehetség.Máskülönben a Merci is a mi gyárunk és nem gondoljátok hogy nem támogatja az ország érdekeit.Mercit mindenkinek.
@Felebarát: Igen, sértett, önérzet alapján!
Nem, nem sértett, a törvények alapján..

Válassz, melyik áll közelebb szívedhez?
@bandinyúl: Olvass, tájékozódj!
"A 2006-ig tartó parlamenti ciklus alatt a gazdasági bizottságban vett részt. 2006-ban nem szerzett országgyűlési mandátumot, de ősszel a Fővárosi Közgyűlés tagjává választották, a pénzügyi és közbeszerzési bizottság alelnöke lett. Később, 2007-ben a Fidesz Budapest 21. számú országgyűlési egyéni választókerületi (Zugló egyik fele) elnöke lett."
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): mondjuk egy paragrafusnak jobban örülnék :D a joginak
hvg.hu/itthon/20130220_Szex_Erkolcstan_Szulok_Vicc

„Igen. De ezt nem mondom ki mindenkinek, meg nem akarom kimondani” – válaszolta Keszei Sándor, a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének elnöke, amikor feltettük neki azt a kérdést: iróniának szánták-e azt a javaslatot, miszerint erkölcstant az iskolákban csak olyan tanár taníthasson, aki példás családi életet él, nem elvált, nem élettársi kapcsolatban él, és legalább egy házasságban született gyermeket nevel vagy örökbe fogadott.

Nagy baj van az egész köznevelési törvénnyel, az állami fenntartással, a kerettantervvel – mondta Keszei. Szerinte erre is rá akartak világítani ezzel az ironikus közleménnyel. Mint mondta, az egyesület már tíz éve alkalmassági vizsgálatot követel a pedagógusok számára, mert „ebben az iskolarendszerben nem tanítják meg a gyerekeket írni-olvasni”."

Írónia, irónia, Te mindenem!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

és ebben hun van, hoyg tartozik e vagy nem tartozik e jogilag izével, mi a fene ez, amit most keresnek :d
@Felebarát: Ohóh mindent én csinyájjak meg helyetted?
Gyereked oszt van-é? :-P
@kifordított nagyanyó: Ja, hogy az, azt hittem a lengyelek jöttét ünnepled :)

A tegnapi nagy kaland, mintha nem én mondtam tegnap volna előre hogy meleg lesz az a pite, '94 óta minden rendes Barca szurkoló páni félelemmel van az AC Milan meccsek előtt.
Az meg hogy nem nyerünk BL-t nem újdonság, szeptemberben előre szóltam.
Viszont nyerteeeeem!!!! Pesszimista voltam és megint sokat nyertem, na ez a jessszz! :)))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Isten hozott az Árulók Kapujában!:))
Valld be,hogy azért a pénznek jobban örülsz!:))

Azért ki tudja,leht mázlitok lesz odahaza.
A Vincze Ottó is mondta a Sport tv-n hogy tart ettől a meccstől és igaza lett.
De mondom ez még nincs lefutva.
Viszont tegnap sehol se volt a Barca.
Egy helyzetük alig volt.
@GeoCracker: keszei egyesülete hivatalosan meghívott az oktatást érintő jogszabályok előkészítésében. ezért adnak javaslatokat a minisztériumnak, illetve kérhetik is tőlük. idézet a honlapjukról.

"A jogalkotási törvény alapján részt veszünk az oktatási jogszabályok megalkotásának előkészítésében, véleményezésében."

például a közoktatás-politikai tanács tagjaként

www.nefmi.gov.hu/kozoktatas/kozoktatas-politikai/kt-tagjai
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): én azt nem tudhatom...igy nem is foglalkoztam vele, te igen...a dijnyertes pipivel :D
@bella _ciao: Méghozzá név szerint, így jogos, ha kinyilatkoztat, nem?
Javadalmazására azért lennének 5leteim, de nem árulom el őket, mert moderálatlanok!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Értem a viccet csak nem szeretem :))))

@kifordított nagyanyó: Mindig a Barca ellen fogadok eztet tudhatnád.
A meccs pedig le van futva, olasz bekkelés ellen odahaza max a hiszti lehet meg, eztet már láttuk.
Jobban odalennék ha egy egészséges Tito ott ült volna a padon, így viszont mit a szart lehet mondani? Talán jobb is ha kiesünk, mert úgy könnyebb a csapatnak és Titonak is a tavasz.
@Felebarát: Mellbedobással könnyű Téged meg/legyőzni, azt már látom!:-)
ha valaki nem tudta volna (matolcsy pl. biztosan):

Az infláció megette a béremelést: kevesebbet ér a fizetésünk

privatbankar.hu/karrier/az-inflacio-megette-a-beremelest-kevesebbet-er-a-fizetesunk-255314

ugye érzitek az elrugaszkodást? csak nem egy 1,80 m-es belmagasságú gumiszobában kéne ezt gyakorolni.
hvg.hu/gazdasag/20130221_Szijjarto_senkit_nem_riogat_kulonadoval

"Kitért arra is, hogy a kormány a gazdasági kapcsolatok diverzifikálására törekszik, ezzel összefüggésben nem csak a Távol-Kelet, a Kaukázus térsége és az arab világ, de Afrika felé is nyit. A Nyugat-Balkánon tovább akarja fejleszteni az élenjáró magyar befektetési kapcsolatokat.

Mindig jobb, ha a piacokról finanszírozza magát egy állam, mint ha intézményektől kér pénzt - mondta az államtitkár az előző heti kötvénykibocsátással kapcsolatban. "Van egy gazdaságpolitikai víziónk és nem akarunk beleszólást a gazdaságpolitikába, hanem függetlenek akarunk maradni. Ezért nem csak a kamatfeltételekről van szó a számunkra" - fejtette ki."

LOL, a forintnak hétvégére megint lőttek, már látom..kár, hogy nincs rájavalóm a shortolásra..
@bella _ciao: miért, ha valaki 1,50 m pl. és kissé túlsúlyos, annak ponhogyjó, csikizi a fejebúbját, könnyebb vakarózni nemmexorítás közben!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): végül is, se viktor, se matolcsy nem egy égimeszelő. nacracsics viszont magas, nemhiába olyan fancsali az ábrázata.
@bella _ciao: Navra a gumiszoba őre szerepben szerepel szerteágazó szerelemmel!
@Penivaldes: mint a viccben
- Anyjuk, nem elég savanyú ez a káposzta.
- Nade ez mákos tészta.
- Annak elég savanyú.
:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nem vagyok én telhetetlen, de az ikrek általában nyernek :D na szóval azért ne legyünk már ennyire pasik :D
Seduxen írt valami olyasmit egyébként a Bőrön,hogy a 13. vagy a 14. kerületbe bölcsibe/óvodába ? valahonnan Szentendréről szállították az ételt.
Nem tudom a fent említett helyre hol főznek.
Baló ismertette Róna levelét a dollár-kötvénnyel kapcsolatban, aminek lényege: ha ilyen hülye a magyar, megérdemli amit kap.
Természetesen előtte részletezte a balfaszság nagyságát.
mosakodni, ha szarosak vagyunk:

Orbánék érvelése bullshit – Utcára vonulhat a HÖOK

Immár semmiféle kormányzati ígéretnek nem hajlandó hinni, csak annak, amit papíron, aláírva lát – fogalmazott Nagy Dávid a pécsi hallgatói fórumon szerda délután. A mintegy 80-100 ember megmozgató, a PTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata (PTE EHÖK) által szervezett eseményen – ahol még Dr. Bódis József pécsi rektort és Pintért Mihályt, a PTE EHÖK alelnökét hallgathatták meg az érdeklődők – jól látszott, mennyire felpaprikázták Nagyot az elmúlt hetek eseményei.

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/orbanek-ervelese-bullshit-ismet-utcara-vonulhat-a-hook-83718
Napi aktuális. :)

TV2: Elhallgatunk reggel, délben, este!

youtu.be/SsvRAqpEq6Q
a seszták-demján ügy újabb fejleményei:

MagyarLeaks: Több sebből vérzik a húszmilliárdos állami optikai hálózat projekt

atlatszo.hu/2013/02/19/magyarleaks-tobb-sebbol-verzik-a-125-milliardos-allami-projekt/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szóval ezt sérti meg folyamatosan a TV2, RTL Klub és a szektATV. :)

2010. évi CIV. törvény 13§-a

www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1000104.TV#lbj27param
amikor már az önkormányzat is zaciba dobja az értékeit:

MÉH-telepre vitték a bronzszobrot a polgármester utasítására Csertőn

www.bama.hu/baranya/kozelet/meh-telepre-vittek-a-bronzszobrot-a-polgarmester-utasitasara-cserton-485115
Orbán Viktor: fociimádó exlibsi, termete alacsony, mint a GDP, az egója hatalmas, mint az államadósság.
Szegény Egérkémnek adni kell finom sajtot..
"A versenyszférában ráadásul 34 ezerrel kevesebben dolgoznak, mint 2011-ben. "

és szerelnek le a rendőrök és mennek külföldre
@Penivaldes: ez sosem sejtett jót, az ilyen mondat :D
@Felebarát: eltaláltad, mert mai nap rossz vagyok nagyon is. ilyenkor szokás az asszonynak megfogni az ura grabancát osztán jól odasózni nekije úgy népieschen:DD
@Penivaldes: eridjé a konyhába asszony...
@Felebarát: eredjen a patak, nem én.
és ilyenkor szokás sodrófával üldözni a férfit.
@bella _ciao:

Na ezért, komoly büntetés kellene, hogy járjon.
Hogy jön ahhoz egy nimand közszolga, hogy színesfémnek eladjon egy szobrot?

Az eszem megáll mi folyik itt!
2010-ben itt akarták legjobban a fityiszt, annyira,hogy ide regisztráltak a fél országból,csak emlékezzünk rá két hétig tartott a szavazás,hát most örüljetek!
@Nyilas: ???

a XI és a IX kerben nem ugyanez volt?

illetve a XIII ban de ott hiábavaló volt a zombiszállító teherautóztatás...
index.hu/gazdasag/2013/02/21/matolcsy_egy_kormanyciklus_nem_eleg/

"A kötet, amiről ír, arra a következtetésre jut, hogy egy nemzet sikere vagy kudarca az állami intézmények működésétől függ. „Ha az állami intézmények biztosítják az embereknek a személyes szabadságot a tudás megszerzéséhez, a tulajdonhoz, a vállalkozáshoz, a jövedelmek felhalmozásához és az egyenlő feltételekkel való versenyhez, ott lehet siker” – írja; különösen a tudás megszerzésével kapcsolatos szabadsággal kapcsolatos részlet pikáns a röghöz kötés alkotmányba rögzítésének időszakában."

Bazzz. Valaki rossz könyvet adott Matolcsy kezébe. Azonnal elkobozni, elégetni! Miket beszél ez?! Magántulajdon?? Szabadság?!?
@Orica Középföldi: mindent szemétre lehet dobni. az értékek változnak.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Sehogyse.Erre semmi szükség.
Egyrészt lehet náczizni.
Meg ez ugye sajnos mindenhol megvan nemzetiségeken belül is.
@Felebarát: remek ötletet adtál új fogyókurás módszer melynek során a delikvensek egymást üldözik, miközben egy sodrófát fognak.
most úgyis van ösember edzés, melynek során aksdályokon kell átjutni, meg köveket cipelni.
bár én ezt inkább óvis edzésnek nevezném, mert akkor másztam fára, ugráltam át fatörzseket, és dobáltam sziklákat.
@Penivaldes: kalandpark :D azt már feltalálták :D asszonyfuttatás :D
@Orica Középföldi: polgálmesterasszonyt híjják patkós bélánénak:

www.youtube.com/watch?v=jKG6ybLU7hI

itt még volt kemencés lángos, hidegtál, meg még szobor is
@Penivaldes: de azt mondtad néked asszony nem köl fogyni, jó vagyol igyen a bőrödben...vagy csak délibáb volt, vagy a pálinka?
@Felebarát: ha jó az asszony akkor futni kell hagyni.
na te sem oktathtsz erkölcstant, de én sem.:))))))))
@Felebarát: mindenkinek kell fogyni. elvégre hogy férek be akkor a böröndbe amivel kicsempésznek..na látod..))
@Vitéz László: A XI.-ben biztos,mert ott számláló voltam (igaz másik bizottságban, mint akik szívtak)
@Penivaldes: vagy max felgánycsolom :D ne rohangásszon mán annyit, mi vagy te futóbolond, vagy kengyel futó
@GeoCracker: A visszavonáshoz füzött duzzogás (erkölcsileg) endresy.blogspot.hu/2013/02/kukkolo-egylet-vezeretikaja.html
Egyébként tényleg nem nagyon tudom elhinni, hogy elengedik a családok farkát.
@Felebarát: összerakható asszony. nem is rossz ötlet.
@Felebarát: én meg majd bokánrúglak ha felgánycsolsz:)
@bella _ciao: Elég baj az nekünk. Főleg, mert gyakorlatilag senkit sem képviselnek a minisztériumon kívül. (arányában)
@Penivaldes: te ma tényleg izéke vagy :D
@Felebarát: most vesztem el az egyetlen igaz rágcsáló szeretetét. ennél rosszabb már nem jöhet.
@Felebarát:
Még ha csak ma lenne izéke.
Vagy megjött neki, vagy nem és akkor azért...
Szörnyella a csaj!
@bella _ciao:

Szerintem a PTE EHÖK nyugodtan konzultáljon a Bankszövetséggel az Orbán Viktor által aláírt papírok értékéről...
@GeoCracker: ezeknek mi a jó madár köze van ahhoz, hogy ki kivel hányszor, milyen pózban, és mi célból????????
felháborító prűdség!!
@Rufus78:
Még annyit sem ér!
A kutya vacsorája biztosabb alapokon nyugszik, mint Piktorunk bármely ígérete, legyen az szóbeli, vagy írásos.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ah! szemtelen ifjonc. mit tudsz te. amikor én annyi voltam mint te már rég a szövőgyárban dolgoztam, és nem mulattam az időm a kocsmában. de ezek a mai fiatalok..
@Penivaldes: Az ilyenekkel eljátszanám szívesen azt, hogy mit szolnának a Káma Szútrához, mint tankönyvhöz. Elvégre eredetileg az volt :-)
@Penivaldes: mesélj asszony, már megint jött a mosógépszerelelő :D
@Felebarát: harapjon belém olyan mélyen ahogy cak tud.
@GeoCracker: zsebkendőt, vagy keszkenőt vigyél...
@Felebarát: mosógépszerelő...persze meg elővette a szerszámosládáját.
@Penivaldes: Jogos. Ma is az :-) Csak nálunk nem akként közismert :-) Bár elég ötletgazdag...

@Felebarát: S cérnakesztyűt :-)
@GeoCracker: lehetne belőle gyakorlati oktatást csinálni.
egyébként ez nem is annyira nemzetellenes, sőt ez nemzetbarát, hiszen ha megtanítjuk, miként lehet a legjobban élvezni akkor nagyobb kedvvel kezdenek bele a gyerekcsinálásba..
Papcsák ettárs, amúgy jó munkásemberként biztosan megdolgozott a pénzéért, úgyhogy ezért kár támadni, csak az irigység beszél belőletek! :)
Persze ki, mit ért munka alatt. A Fabius által is jelzett "apró kis" kilengések, amik jellemzik a zuglói birodalmat, lehetőséget kínálnak a bolsevik párt visszásságainak a kiteregetésére. Bárki teregethet, hozhatja az ügyeket, a leleplezéseket.
Az LMP-s képviselő és Fabius hangját hallani csak, ahogy morognak.
A többi érintett kussol - ezek szerint akkor csak ez a két elégedetlen ember van Zuglóban.
Akkor meg is miről van szó???
Éljen a Párt! Csak a Fidesz!
@Penivaldes: A jelen tanarak jó része sikítva menekülne :-) Mintha őket, vagy gyerekeiket tombolán nyerték volna.
S kmi az, hogy élvezet. Az eredendő bűn, és hasonlók reprodukálását csak ne tessék élvezni :-)
Fegyelmezetten, évi egy alkalommal, gyerekcsinálási célból, és előtte gondos mérlegeléssel. Ja, és csak papírral, szenteltvízzel szentesítve. Előtte szenteltvízzel megmosva. Vagy mittudomén.
@Penivaldes:
Nem a Putyilov gyárban melóztál? Nemrég még azzal dicsekedtél... :(
@Felebarát:
Áááá, szerintem a postás kétszer csengetett náluk... :)
@GeoCracker: különben keszei magánszámán még hoffmann is meglepődött. de a posztodon elgondolkozva még lehet az ötletből jogszabály.
@Penivaldes: megkergetted sodrófával :D?
Új szektorális adók bevezetésére készül a kormány: "Szíjártó Péter, a Miniszterelnökség államtitkára szerint új szektorális adók már nem várhatók."
@Penivaldes: mit te tettél ugróegérrel...ráléptél a farkára?
@Penivaldes: Nem csak a szerszámát vette elő?:))
@Penivaldes: ...Azóta hátulról csináljátok...:))
@GeoCracker: szerintem van erről szakirodalom az egyházak repertoárjában. lehet, hogy a szentelt vizet a papnak kell rája szórnia az asszonyra, persze szigorúan kettesben a sekrestyében.
@Felebarát: félek igen, beletapostam a lelkébe, pedig nem érdemelte meg.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na nem vagyojk annyira perverz hogy 50 körüli duci nőkkel álmodjak. .)) mert a postás olyan.
@Penivaldes: De a papír az kell. Igazolásul, hogy joggal csinájják.

@bella _ciao: Vmi Boccaccio nevű szakértő írt erről, igen :-)
@kifordított nagyanyó: ja ha te azokra izgulsz akkor mégis mit sompolyogsz itt köröttem?:)
@bella _ciao: Anno a családtudományi társulattal ugyanezt játszották. Bedobták a köztudtaba, hogy az egyik gyerek meg a másik azért nem azonos, mert a házasságban (értsd egyházilag szentesített) született az gyerekebb, mint a többi.
Aztán eltüntek, míg az ötlet a kdnp-n keresztül csak beszivárgott.
@Felebarát:
BEszakadt... :) Azóta a falra szegelve nézegetik...
ha már a gazdaság nem fehéredik kellő ütemben, akkor legalább villanyszámla:

Meglepetést tartogat a villanyszámla

Megállapodott a Magyar Posta Zrt. és az ELMÜ-ÉMÁSZ, így az energiaszolgáltató több mint egymillió ügyfele a jövőben sárga helyett fehér csekket kap a villanyszámlája mellé.

www.hir24.hu/gazdasag/2013/02/21/meglepetest-tartogat-a-villanyszamla/~~fokusz
@Penivaldes: Bejönnek a modellalkatú csajok is.:P
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na nem tűröm, hogy bánccsátok a farkát ugróegérnek. nem hagyom.
ha már ezt is leveszik tőlünk, akkor hogyan bírjuk ki a kormányunkat? vagy ezzel is csak minket szivattak viktorék? nesze paraszt 50 littyó pálesz, majd a gonosz eu úgyis viszaveszi.

Nekimegy a pálinkának az Európai Bizottság

nol.hu/gazdasag/nekimegy_a_palinkanak_az_europai_bizottsag
@Penivaldes: Hát pedig gondoltam összeszedek melléd egy másikat is és akkor mehet a menet.:))
@Penivaldes: Majd kitalálunk valamit.Jól fogjuk magunkat érezni.:P
@kifordított nagyanyó: én csak akkor érzem magam jól ha a rágcsákló barátom is ott van.
@Penivaldes: De ha csak ketten lesztek csajok,akkor neki nem jut!:))
@kifordított nagyanyó:

Zuglóba Esztergomból hordják. Mer'közel van.
@Penivaldes:
Inkább úgy néz ki, mint aki ....ni indult! :))
@bella _ciao:

ezt az idiótát kijafasz kérte fel, hogy ügyködjön, mijafaszaz a szervezetnek álcázott gumicsont az az akármi? ilyen elmebetegek szabadon sétálnak a menzán meg moslékot tálalnak drága pénzért (a moslék valahogy jobban néz ki mint ami a képen látható)

a dara és egyéb baromságok onnan származnak, hogy valami seggfej kitalálta, hogy a gabonatermesztés hulladékait is hasznosítani kell ha már a disznók elsőosztályú kaját kapnak akkor embörrel kő megetetni a korpát meg a búzaszárat és a többi szemetet ha jól megdarálja és szép neveket ad neki akkor megveszik kibaszott drágán és még örülnek is neki

mi annak idején a Gyurit etettük ilyennel és szép sportos lett nem sok szalonna csak annyi amennyit akartunk és bélférde sem volt meg időben megdöglött éhen ettől a kajától

ha nekem anyám ilyet adott volna már nem is élnék és kihullott volna minden fogam de én mást ettem és meg van minden fogam és rágok velük fogorvost 20 éve nem is láttam tervbe sincs véve és néha meg is mosom, mert ugye a kaja utáni két pohár víz kimossa amit kell a többire meg szüksége van a baciknak

brühühühühü

azért egy sötét utcasarkon ezt a vidékről beimportált polgármestert csak meg kellene agyalni egy bézebóllütővel amig azütő meg nem puhul
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

búzadara nyersen és pirítva is disznók eledele már a tehen sem eszi meg a tikok meg elrohannak

szóval a kurva annyát annak aki bedobozolja és szép neveket ad neki becukrozza és elaggya a hülyéknek

számomra minden vásárló központ könnyű utazás mert ezeket a polcsorokat sohasem látogatom gyorsabb és egészségesebb

szemetet drágán rásózni hülye emberekre

brühühühü

tejbegrízt anyám akkor csinált utóljára amikor én 2 1/2 évesen teleszedtem a pofazacskóimat durranásig és egyben ráfújtam szegénykémre abbeli örömömben hogy már nem volt több a tányérkán... soha többet nem próbálkozott vele
@kifordított nagyanyó:

nem létezik olyan terv hogy közelkeleti béke és demokrácia

a többi rablómese háború kell mert akkor mire költenék azt a pénzt amit az amerikai állampolgárok sohasem kapnak meg de meghalnak érte

brühühühü

az az érdek, hogy legyen háború és fenyegetés mert ha nincs akkor nagyhírtelen béke lenne és abba a jelenlegi és az elmúlt 60 év amerikai vezetése belebukna lásd a Bush dinszatia közvetlen kereskedelmi kapcsolatban állt a hitleri németországgal és abból gazdagodott meg de ők nincsenek ezzel egyedűl sok nagy bank és gyártó egység hasonlóan járt el és a mai napig mindkét háborúzó felet ellátja mert azért hoztak létre háborúkat

a többi gyermekmese

brühühühühü
MÉH-telepre vitték a bronzszobrot a polgármester utasítására Csertőn

Gyöngyöt a disznók elé....Ennyire nem lehet megszorulva egy önkori, tudjuk, hogy nem könnyű nekik, de mégis...
ha szabad egy szelíd véleményt fűznöm a poszthoz és annak témájához. Félreértések elkerülése végett, csak az erőszakmentes polgári ellenállásban hiszek, a csendes és nyugodt szó erejében, a mai világban annyira elharapódzott erőszakkal szemben:
digitaldeconstruction.com/wp-content/uploads/2012/10/Molotov-Cocktail.jpg

burn motherfucker burn, mondja a nóta, pedig tisztelnünk kell vezetőinket, akik előre viszik hazánk/nemzeti/konzervatív/polgárbarát/
@Felebarát: christianmingle.com

brühühühü

semmi eredeti ötlete nincs?

ha nem katlik akkor nem? vagy előbb...szóval ez mire jó akkor duplán élvez ha közben katlik?
@kifordított nagyanyó: Az AC Milan nekem is nagyon bejött tegnap. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

milyen mélyen? tövig?

brühühühü

a Balotelli ott szórakozott a lelátón azzal a szőke göndörkével vidám kis party volt ott is

neked kimentbe?
@rodeo36: ma is elég harapós vagy :D
@tucano:
Iiiiiiiigen, én is a "polgári ellenállásban hiszek, a csendes és nyugodt szó erejében, a mai világban annyira elharapódzott erőszakkal szemben":

blog.lanten.hu/wp-content/uploads/2007/05/audi_es_csakany.jpg

De azért elgondolkoztató... :D
Igaz, az Audis is elgondolkozhatott!
@rodeo36: +1, quando vejo as caras com carro de luxo e criancas comendo merda... fdps
@Jolka40:
Most gondolj bele, ha netán a kenderesi önkormányzat meg tüzelővel szorulna meg, akkor ott is áll egy FASZOBOR... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tudod mi a vicces? Ezt most elolvassa a TÖK és ezentúl még sárgarépa sem lesz a moslékban, mert a testőreit is ki kell fizetni.
És nem hiszek a bíróságban, a valaha történő elszámoltatásban, nem fogják megrakni a zsadányi cellatársak a sitten, mert élete végéig úgy fog élni, mint egy icipici király a birtokain, röhögve rajtunk. És erre nagyobb összegben hajlandó lennék fogadni.
off...

Sajnálom, de úgy gondolom, jelen esetben nem hivatkozok, hanem az egész cikket belinkelem. Ezt fontosnak tartom, van benne egy vezérmondat, amellyel minden jobb (és nem jobbikos) érzésű ember csak egyetérthet.

"Vágó: "B**zmeg Gyula legalább ne kamuznál"

2013. február 21., csütörtök, 14:13 • Utolsó frissítés: 15 perce
Szerző: hvg.hu

Bocsánatot kért Zagyva György Gyula jobbikos képviselő Vágó Gábortól, amiért azt állította: nem ő, hanem Vágó és képviselőtársa, Ivády Gábor tettek szexista megjegyzéseket Osztolykán Ágnesre a parlamentben.

Vágó Gábor sajátos módon szólt hozzá ahhoz az ügyhöz, amelyben Osztolykán Ágnes állította: Zagyva György Gyula szexista megjegyzéseket tett rá a parlamentben. Az LMP-s politikus éleshangú blogbejegyzésekben fejtette ki véleményét Zagyváról, aki végül a parlament folyosóján bocsánatot kért tőle.

Bár a jobbikos politikus szerdán még azt mondta: Vágó Gábortól és Ivády Gábortól származtak a kétes megjegyzések, csütörtökön elismerte, hogy Vágó ott sem volt az ominózus beszélgetés során. Vágó a tumbleren így számolt be a fejleményekről: "Odaálltam elé, és mondtam, hogy sunyi gyáva alak. Hosszas keménykedés után bocsánatot kért, mert tényleg nem voltam ott. De kijelentette, hogy ezentúl ő is mindent kiblogol, mert Ági felrúgta az íratlan szabályokat. Szerinte ha nem akarunk ketrecben élő zombik lenni, akkor nem lehet ilyen kibeszéléseket megtenni, amit az Ági csinált."

"Rámkened, hogy tahó vagy"

Vágó Gábor korábban részletesen kifejtette a véleményét a blogoszférában. "Bazmeg Gyula legalább ne kamuznál. Az Indexnek elismerted, majd a hvg-nek azt mondtad, hogy egy betű eltérés óriási értelmezési különbséget hord magában. Most meg rámkened, hogy tahó vagy. Hétfőn a szavazások után hazamentem, így ott se voltam" - a Campesino blogon ezt a rövid bejegyzést lehet olvasni. A Falramentaparlament blogon emellett egy hosszabb levél szerepel Zagyva György Gyulának címezve.

A levél így indít: "Zagyva György Gyula azok után, hogy tahó módon zaklattad Osztolykán Ágit, még rám akarod kenni a gyökérséged. A veled egyívású széljobbos arcokban nem a szellemi világtalanság és a nappali sötétség a legidegesítőbb, hanem a melldöngető keménykedés mögött meglévő sunyi gyávaság."

"Ahogyan rrrockout és liverbird mikrobloggerek írták, nekünk vannak a világon a leggyávább nácijaink. Az első keresztkérdésre menekülnek, a saját közegükben meg izmoznak" - folytatódik a bejegyzés. Vágó azt is írja: "Valójában szerintem nem is a tahóságodat próbálod kimagyarázni, hanem félsz attól, hogy az általad csak 'kannibálokként' emlegetett véresszájú bajtársaid mit szólnak, ahhoz, hogy te egy cigánnyal is elmennél. Ahogyan a veled rokonlélek, diákokat egzecíroztató huligán mondta: 'próbálj már meg férfimódon viselkedni, és álljál ki a szavaidért, amit elmondtál'."

Vágó Gábor arról is ír, hogy hétfőn a szavazások után elment a Parlamentből, ezért a vitatott szituációnál ott sem volt. Állítása szerint ezt tanúsítani is tudja.

Az előzmények

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Osztolykán Ágnes blogján írt arról, hogy szexista megjegyzéseket kapott kedd este a Parlamentben. A képviselő azt kérdezte képviselőtársaitól, valaki haza tudná-e vinni az estig tartó ülés után, mire olyan szexista válaszokat kapott, hogy "hazaviszlek, de magamhoz", illetve Zagyva György Gyula jobbikos képviselő azt fűzte hozzá, hogy "'attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek".

Az LMP országgyűlési képviselője az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta: többször volt hasonló jellegű beszélgetés közte és Zagyva György Gyula között, de ennyire alpári még nem volt a jobbikos. Hozzátette: amikor egy ilyen mondat hagyja el egy férfi száját, azt nem lehet szó nélkül hagyni. Kijelentette: legutóbb gimnazista korában mondtak neki hasonlót, akkor azzal a lendülettel arcon vágta a fiatalembert.

A jobbikos politikus szerint azonban tévedett Osztolykán Ágnes. Állítása szerint "szexista megjegyzéseket Vágó Gábor és Ivády Gábor független képviselők tettek Osztolykánnak", amit "Schiffer András ex-frakcióvezető mosolygással végigasszisztált". Zagyva hazugnak tartja a képviselőnőt, és hozzátette közleményében, teljesen félreértették a szavait. Ő nem azt mondta, hogy "attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek", hanem azt, hogy "attól, hogy cigány vagy, még ledöfnének".

Zagyva György Gyula azonban korábban az Index megkeresésére még nem teljesen ezt mondta. A lap megkereste a politikust, aki így fogalmazott: "mert majd én pont ezekre szoktam ráizgulni". Hozzátette, nem érti, miért ő lett a rossz fiú, amikor mindenki más is beszólogatott. Ő csak egy "reflexszerű, félhangos megjegyzést tett" – mondta. Egyébként is úgy értette, hogy "attól, hogy ő cigány, attól még szóba állhatnak vele fehér férfiak is". Határozottan tagadta, hogy a saját maga vágyaira utalt volna az ordenáré beszólással."
Szijjjasztok!

Csak most olvastam a posztot, jót röhögtem rajta mint mindig. A papcsákpöcsöt nem elemzem -gondolom megtettéttek, bár nem olvastam a hsz-eket- de van egy nagyon érdekes kapcsolat a poszt és a tegnap esténk között.
Ugyanis leányom, egy igazi 8-os kiskamasz, tegnap kikelve magából aszonta, h Ő nem hajlandó a továbbiakban a menzán kajálni. Éhes marad, gyakorlatilag ehetetlen a kaja, és sokszor még nehezen megfejthető is, h mit is eszik tlkp. Úgy hozzák Pestről. Pécsre! Egy szép nagy suliba, ahol olyan konyha van, ahol rozsdamentes a szakács is wazze! De most csak kiadagolják a moslékot oszt jónapot. A nemzeti mannából nem kér! Hűha! Most mitévőlegyek? ;)
@tucano: tényleg csak abban lehet reménykedni, hogy becsúszik egy pici elszámolási vita, és előkerül egy matyómintás bézbólütő a tulipántos ládafijából...
@tucano:
Miért, nem lehet csákányt kapni ebben az országban? :))
Bár igazad van, azok a cinikus kisköcsög ügyvédecskék királynak érzik magukat - még...
Azért lesz szép, amikor majd pofánkapja ezt is valaki... Mert jön erősebb kutyus.
@Myrath: költözz pestre, oszt legalább a moslékot melegen kapja meg a gyerök. legalább gyomorhurutos nem lesz...
a kulcsmondat:

"A veled egyívású széljobbos arcokban nem a szellemi világtalanság és a nappali sötétség a legidegesítőbb, hanem a melldöngető keménykedés mögött meglévő sunyi gyávaság."
A másik kulcsmondat:
"De kijelentette, hogy ezentúl ő is mindent kiblogol, mert Ági felrúgta az íratlan szabályokat. Szerinte ha nem akarunk ketrecben élő zombik lenni, akkor nem lehet ilyen kibeszéléseket megtenni, amit az Ági csinált."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Szerinte ha nem akarunk ketrecben élő zombik lenni, akkor nem lehet ilyen kibeszéléseket megtenni, amit az Ági csinált" - mondja mindezt egy faék ecceriségű, seggturkász, széljobber kisköcsög. :))
YESSS...
Csak úgy csillog az intellektusa... Ja nem, az a fázisceruzája lehet az ívfényben!
a szarházija:

"A jobbikos politikus szerint azonban tévedett Osztolykán Ágnes. Állítása szerint "szexista megjegyzéseket Vágó Gábor és Ivády Gábor független képviselők tettek Osztolykánnak", amit "Schiffer András ex-frakcióvezető mosolygással végigasszisztált". Zagyva hazugnak tartja a képviselőnőt, és hozzátette közleményében, teljesen félreértették a szavait. Ő nem azt mondta, hogy "attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek", hanem azt, hogy "attól, hogy cigány vagy, még ledöfnének".

és inyen gecit szavaztak be a parlamentbe az ecceriek. szégyen.
@Myrath: zuglóba esztergomból, pécsre a nagyafaluból... ez szerintem az ismerd meg az ország ízeit program lesz. jövőre a rákóczi szövetség bevonja a határontúli iskolákat is.
Hölgyeim és Uraim, Kedves Magyarok!
"a helyzet úgy áll, ha tandíj lett volna, akkor én ma nem állnék itt. Ha tandíj lett volna akkortájt, Önök közül nagyon sokan nem ülnének ma itt. Beszéljünk ismét egyenesen: a tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről. (…) Gondoljanak bele abba, mit érezhet ma egy diplomás házaspár, vagy mit érezhet egy munkás, aki látja a gyerekében a tehetséget, észreveszi a felvillanó észt, mit érezhet, amikor azt kell mondania, jövőre nem tudom fizetni az egyetemi tanulmányaidat. Ha nincs pénzed, nem tanulhat a gyereked! Ezt jelenti egész Magyarország számára a tandíj”. Ezért azt javasolta: „tegyük félre a tandíjról szóló, időnként egyébként megokolható elméleti és erkölcsi vitákat, és amíg nem leszünk Európa legokosabb és legképzettebb nemzete, addig ezt a vitát ne is vegyük elő újra”.
hvg.hu/itthon/20130221_Orban_Viktor_orszagertekelo_19992013

Eszerint képzettek már vagyunk, okosak is, csak az a rohatt nyugat ne hanyatlana!? vagy legalább dögőne már végre mög!
Az moslékrul

"Néhány adat a 20. század első felének gyakorlatából: Szentgálon (Veszprém m.) a hízó disznónak árpadarát, répát, krumplival keverve, here-polyvát, ritkábban kukoricát, a malacoknak pedig krumplis letykót (moslékot) adtak (Vajkai A. 1959a: 78). A Zempléni-hegység falvaiban a legelőre járó sertések reggel és este moslékot kaptak. A hízók moslékjába főzött krumplit és kukoricadarát is tettek (Petercsák T. 1972: 517–519). A Felső-Tiszántúlon és a Jászságban a reggeli kihajtás előtt a legelőre járó süldőnek gyenge moslékot (mondták ivósnak is) adtak. Ez kevés korpából, háznál összegyűlt kenyérhéjból állt, melyet főtt burgonya levével forráztak le. A hizlalás másként történik: először árpalisztes sűrű moslékot adtak naponta háromszor. A 20. század közepén ezt helyettesítették kukoricadarával vagy szemes tengerivel. A hizlalás elején adtak hozzá főtt tököt vagy répát is (Szabó L. 1982a: 144–145, 151–152). Hajdúböszörményben „mikor a csürhéről este hazament a jószág csak csávát (erjesz-tett ivós) vagy kevés moslékot kapott, mert egész nap legelt... A moslékba krumplit, sült cukorrépát tettek, melyhez korpát, kukoricadarát is kevertek.” A hasas kocának és hízónak sűrű moslékot adtak. A hígabb, majd mind sűrűbb moslékkal való hizlalás hazánkban általánossá vált."

mek.niif.hu/02100/02152/html/02/356.html
maraggyunk annyiban: moslékot csinyányi sem eccerű:-)
@Penivaldes: felköltöztették budapestre, profilváltás után nyúlfarm lett
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na nem, alsó szinten éltek malacok, felsőn meg a tyúkok. az ólak nem a házaknál voltak, hanem az utca végén telepesen.
@bella _ciao: egyszer nyúlok be egy vödörbe hát nem nyúl volt benne?:)
@Felebarát:
összekeversz valakivel, az a Bodri

brühühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ez egy határozott vélemény nyilvánítás

valahol egy kerületben BP-n vagy vidéken az újság magyarúl takarja a rendszámot

papcsákcocó is elérheti ezt a szintet egy juthatna a fejibe is

brühühühühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"Vissza a jövőbe: már 1999-ben is erről beszélt Orbán

Az államadósság még mindig ellenség, a munkanélküliségre pedig ma is csak a nagyszabású közmunka jelenthet gyógyírt. Pénteken immár 15. alkalommal értékeli az ország helyzetét Orbán Viktor. Ebből az alkalomból elővettük az első, 1999-ben elmondott beszédet. Ebből kiderül, hogy az ország sok tekintetben egy helyben járt az elmúlt tizennégy évben, vagy legalábbis a kormányfő még mindig ugyanazokat a csatákat vívja, mint az ezredforduló előtt."

Szóval lesz egy szokásos Piktorovics féle bullshitgyűjtemény felolvasó est!
És??
Ezen csodálkozni egyetlenjeim...
Eccerieket kell valamivel etetni, ha már kenyér nem lesz, legalább maszlagot egyen a szerencsétlenje.
@Penivaldes: már a kalapban is ott vannak, talán még a spájzban is... és ilyen élveteg képük van:

funny-pics.co/wp-content/uploads/funny-rabbit-picture.jpg
@bella _ciao:
Szegény NYULUNK... Ott középen... :D
Rába cott!
@Penivaldes:
Vödörben?
AZ a cilinderben szokott lenni! :)
@rodeo36:
Hidd el hamarosan megalakul a Magyar Nemzeti Csákányossy Legény Egylet és leteszi ... névjegyét!
Ötletnek nem rossz...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Láttam már egy-két-három-négy (és így tovább) helyzetet, amikor tényleg kiszabadult a szellem a palackból. Nagyon remélem, hogy sohasem történik ilyen Magyarországon, mert az tényleg hosszú évtizedekre tönkretesz mindent, tulajdonképpen még a régi ügyeinket sem zártuk le, attól függetlenül, hogy mennyire jól esik a népnek, amikor az urak sikongatva menekülnek. Inkább legyen Papcsák kiskirály élete végéig, minthogy dühös polgárok annyira felhúzzák magukat, hogy szétszedjék a saját pénzükből vett autót. Nagyon el vagyok keseredve, mert kívülről ugye csak az látszik, amit olvas az ember. Nem az, hogy mindjárt itt a tavasz, miniszoknyát húznak a lányok, kibújnak a virágok és jobban esik a fröccs. Ide otthonról csak a szar ömlik, de az folyamatosan. Válság ide-oda, az egész EU látványosan jó irányba megy, néhány eszement hülyén kívül senki sem foglalkozik olyan marhaságokkal, ami napi és fontos téma Magyarországon. Kib. zártosztály.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: persze kis flitteres dresszemben segédkeztem, és húztam ki a nyuszikat a cilinderből.
@tucano: én nem népi hurálra utaltam, hanem barátok közötti kicsiny elszámolási vitára..
@bella _ciao: prliboli egy vakegér és különben is egy írígy kutya... hátha még azt is tudná, hogy az egyik bugsy egyiptológus főállásban:-)
@tucano:
Nézd, komoly megnyugvást hozna ennek az országnak pár szép, vagy kevésbé szép temetés!
Vagy legalább néhány csákány felhasználása a gépjárműállomány amortizálása céljából...

Annyira diszkrét módja ez pl. a figyelmeztetésnek. Nincs személyi sérülés, csak célzások...

blog.lanten.hu/wp-content/uploads/2007/05/audi_es_csakany.jpg
"Orbán: "sokfajta magyar van, nem csak olyan, mint én"
A Bild-nek a videóinterjúban azt mondta: biztos lehet találni nála szimpatikusabb magyart."

pl. ma is találkoztam kedvenc kukabúvárommal.
@Penivaldes:
nyulambulam lenyúltátok? megnyúltátok? szóval ki van ez nyulazva

brühühühü

bugs bunny
csak fontossági sorrendben. az élet az első:-)

"A patológiát már átadták az új kecskeméti kórházban"
hvg.hu/egeszseg/20130221_kecskemt_patologia_avatas
@Felebarát: így szokás nem bírják abbahagyniu, de legalább nem megmenteni akarnak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

szerintem ennek a cigónak nincs egyetlen saját ötlete sem, mindent valaki leírt neki és azt szajkózza...és soha semmit sem mondott csak szavak egymásután

brühühühü
@Penivaldes: inkább a benyát csökkentenék
@Felebarát: tudod, mindenki jól jár, kiszámolták:

A fideszes képviselő (németh szilárd) az önkormányzati tulajdonban lévő közműcégek a rezsicsökkentés miatti állami kompenzációját sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, ugyanakkor BIZTOS BENNE, hogy ezek a vállalatok sem fognak veszteséggel működni az energiaárak csökkentése következtében.

Németh: további rezsicsökkentésről döntöttünk

atv.hu/cikk/20130221_nemeth_szilard
@Felebarát:
Csökkenteni???
Meg vagy te nyulazódva???
Holnaptól újabb +3 forint, amiről jelen esetben még a Szájtátó hülyegyerek is tudja, hogy kevesebb ezáltal!

"Ne az emberekkel fizettessék meg..." - hogy csapkodnám a kis okos fejecskéjét!
@Felebarát: csökkentenék ők, csak hát az ellenség mindig visszaemeli.
Ez a Papcsák egy talpig úriember, szerintem ma már valamelyik menzán evett. Holnapra meg egycsapásra megváltoztatja a menüt és eltöröl egy másik helyi adót.

Vagy egy hónappal tovább lesz ingyen a kutyachip. Esetleg Feribe is beültetik hogy sípolva jelezzen mikor valamék menza közelébe ér.
@Penivaldes: annak idején már adam simth írt valami láthatatlan kézről a piacgazdaságot elemezve.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: oh, igen, legalább egy kisujj...

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát a hivatalos forradalmárok útját elemezve, sztem mielőtt valaki csákányt vág a kisbíró kocsijába, azelőtt legyen vmi Fekete Kereszt szerű. Vmi alap, ahonnan lehet fizetni ügyvédi költséget, ahonnan a szolidáris emberek tudják támogatni a sitten lévők családját. Nincs olyan, hogy gyerekcsíny, a hatalom teljes erejével visszavág, amint teheti. Tehát vagy komolyan veszi valaki a lázadást vagy ne kezdjen bele, mert a jogos felháborodás az olyan, mint 2006. Tényleg legszívesebben az egész ország felképelte volna Gyurcsányt, és mi lett belőle? Ki húzta a hasznot? (Forradalmi 5percünket hallották, and now something completely different:)
kósa megtalálta a megoldást

Felárazták a vízdíjat rezsicsökkentés előtt Debrecenben

homar.blog.hu/2013/02/21/felaraztak_a_vizdijat_rezsicsokkentes_elott_debrecenben

cinikus majom ez is, aztán majd örül a paraszt a csökkentésnek
@bella _ciao: lasan mi is megírhatjuk a Láthatatlan gazdasági növekedés című munkánkat.
@tucano: bennem nincse forradalmi hevület. csak konstans menekülési vágy.
@Penivaldes: ebben legalább megegyezik a két tábor álláspontja
@Felebarát: egy Ferge tanulmány szerint a magyar egészségügy inkább prevenciós mint korrekciós. ami nem annyira jó, mert azt mutatja, hogy nincs elég pénz a gyógyításra.
khmmm

Magyar titok került elő a Walt Disney archívumából
1938 óta lapult egy magyar grafikus rajza Miki egérről a Walt Disney archívumában.
hvg.hu/kultura/20130221_walt_disney_kep

i.huffpost.com/gen/1000656/thumbs/o-UNRELEASED-DISNEY-900.jpg?6
mivaaa????

"Az Én Európám kampány február 25-től március 25-ig fog futni, a két reklámfilm mellett rendezvények és online eszközök segítségével is próbálják majd eljuttatni a magyar állampolgárokhoz az üzenetet, hogy magyarnak és európainak lenni nem kizárja, hanem éppen ellenkezőleg, kiegészíti egymást. A kampány összköltsége 36 millió forint, ezt természetesen az Európai Unió állta."

index.hu/belfold/2013/02/21/mit_adott_nekunk_az_unio/
@Felebarát: asszitem ócsát, mert nem tudják feltölteni megfelelőkkel.
Na valami szépet is ebben a papcsáki világban.
" Ó Botticelli figuráinak ajkai, azok a húsos ajkak, feszesek, mint a gyümölcs, ironikusak és fájdalmasak.."
J. Lorrain
Volt valami lényeges ma? Kicsit elvesztem a magyaros rögvalóban.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nemzetunk buszkesege. Szerintem foglaljuk betonba, hogy soka emlekezzunk az orszag legnagyobb budos bunkojara.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mi van? Ez olcsobb mint a viki levelezese. Ha nem jakso csinalja, meg szar is lehet.
@Felebarát: valakinek el kell adni. Ha a mogyik nem veszik meg pedig magyar, megveszi mas.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia! Tegnap hallottam ezt a "attól, hogy cigány vafy, még ledöfnélek" mondatot, melynél az igekötők általános értelmű használata miatt én nem szexuális tartalmat véltem ezzel kifejezni, hanem pl. egy testi sértést.
Amennyiben valóban Ágnes női mivoltának szólt a megjegyzés, nem a "megdöfnélek" szó lett volna a kifejezőbb?
@Mariann19: mit vársz egy zagyvától, ő a döfésre koncentrált.
@Mariann19: az igazi magyar vérmacsó bunkó nem megdöf, hanem ledőf, mint egy trófeát. A stupid agyában - szerintem- ez munkált. Ledöfni totális diadal, megdöfni neki szórakozás, de van esély szakadt hymennel és ruhával elinalni. Primitív szarháziaknál és a nagyon bátraknál a le- igekötő használatos.
Egy újabb jelölt a kormány közelében, aki "futóbolond-díj"-ra hajt:

"Szélesnek a választások előtt jönnek az országmegváltó tervei

spirk
2013. február 21., csütörtök 17:19 |
A Magyar Hírlap tulajdonosa, Széles Gábor óriási gazdasági dobásra készül, amely ha „bejön, akkor végre Magyarország olyan növekedési pályára áll”, ami az Orbán-kormány számára bebiztosíthat egy újabb kétharmados győzelmet.

Az ország és a Fidesz számára egyszerre szép jövőt ígérő tervet az ismert nagyvállalkozó a napokban harangozta be saját Facebook-oldalán , de azt nem árulta el, hogy mi az az ötlet, az az "álom", amely megvalósulása esetén magában is elég lenne ahhoz, hogy meghosszabbítsa a jellegi kormány mandátumát.

Széles azonban nem most először áll elő grandiózus tervvel.

Négy éve, a 2010-es választások előtt ráadásul nem is egy, hanem egész sor olyan elgondolást gyűjtött össze, ami szerinte az egész ország sorsát befolyásolhatná. Természetesen akkor is politikai támogatók kellettek volna a kivitelezéshez.

A vállalkozó nem volt rest, szinte minden pártot megkeresett. Volt eset, amikor Molnár Gyula MSZP-s polgármester oldalán vázolta, hogyan lehetne a szociális támogatásokat visszaforgatni egy nemzeti vendéglátó-ipari intézménnyel. 2009-es előadásában azt állította, hogy a támogatásban részesülők számára hidegkonyhákat és menzákat kellene felállítani, amelynek munkahelytermető hatása is lenne, és ezekből idővel egy olyan országos étteremhálózatot lehetne belőle kinevelni, amely képes lenne akár a turisták fogadására is.

Forrásaink szerint az akkor már biztos választási győztesnek látszó Fidesznél igyekezett leginkább olyan politikusokat találni, akik fantáziát látnak terveiben, és esetleg a választások után miniszteri kinevezését is támogatnák.

2009 őszén végül egy komplett gazdaságfejlesztési programot is meghirdetett. Bemutatására a huszonnegyedik alkalommal megrendezett lakiteleki gazdafórumot találta a legmegfelelőbb terepnek, de a programot a Magyar Hírlap is közzétette rövidített változatban.

Széles szerint a hagyományos agrárgazdálkodás helyett vállalkozáscentrikus élelmiszeriparra és más ágazatokra van szüksége a magyar vidéknek, valamint az alternatív energiák felhasználására, víz- és földgazdálkodásra, és minden olyanra, amely más kis- és középvállalkozói struktúra megjelenését lehetővé teszi.

A „két lábon álló gazdaságfejlesztési­stratégiáját” a magyar energetika azonnali átalakítására alapozta. Fontos elemként a geotermikus energia nagyobb arányú használatát emelte ki, amellyel a nagyobb települések, városok számára alternatív energiaforrást lehetne biztosítani, a másik oldalon pedig a mélyen fekvő gáztároló rétegek kiaknázását propagálta, amelyeknél az olajhasításos módszert kellene alkalmazni.

Széles 2009-es programjában azt állítja, hihetetlenül olcsón, 32 milliárd forintból meg lehetne oldani a munkahely-teremtés kérdését.

Számításai szerint miután Magyarországon 3200 település van, ha minden település tízmillió forint vissza nem térítendő támogatást kapna pályázati formában, akkor településenként legalább két-három, jó esetben pedig öt vállalkozás elindulhatna.

Széles négy éve úgy vélte, hogy ezt gyorsan le is zavarhatja egy új kormány: „Egyáltalán nem arról van szó, hogy öt-tíz évet kellene várni arra, hogy lássuk, mit építettünk.” „Vidéken lehet legkönnyebben, leggyorsabban munkahelyeket teremteni, és az imént felsoroltakban egy-két éven belül már nagyon konkrét eredményeket lehetne elérni.” Széles csak azon csodálkozott, hogy a baloldal miért nem élt ezekkel a pofonegyszerű fejlesztési lehetőségekkel."
@Penivaldes: a cigányoknál járatos a szúrkálás, magyar fasz magyar fasszal ledöf.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Eszerint Te is hasonlóan értelmezed, mint én.Ezeknél még a grammatika is sajátos értelmezést nyer.
"Nemcsak tahó, gyáva is
Nyílt levél Zagyva György Gyulának."

"Nemcsak tahó, hanem gyáva is vagy!

Gaiaman
2013. 02. 21 13:02:02 |
Nyílt levél Zagyva György Gyulának

Zagyva György Gyula azok után, hogy tahó módon zaklattad Osztolykán Ágit, még rám akarod kenni a gyökérséged. A veled egyívású széljobbos arcokban nem a szellemi világtalanság és a nappali sötétség a legidegesítőbb, hanem a melldöngető keménykedés mögött meglévő sunyi gyávaság. Ki hallott már olyat, hogy a pacalfejű operettnácik egyedül álltak volna ki egy csoport ellen keménykedni? Fordítottjára annál több példa van. Ki hallott már olyat, hogy kiállt volna egy jobbikos a saját elmondott kínos szavaiért, és nem sunnyogta volna el, mind a zsidó listázást. A saját sokaságuk erőt és bátorságot ad a faék bonyolultságú gondolatkörből fakadó frusztrációk agresszív lerendezéséhez. Ahogyan rrrockout és liverbird mikrobloggerek írták, nekünk vannak a világon a leggyávább nácijaink. Az első keresztkérdésre menekülnek, a saját közegükben meg izmoznak.

Zagyva először az indexnek azt állította, hogy „reflex-szerű, félhangos megjegyzést tett", majd a hunhíren már az jön, hogy „szexista megjegyzéseket Vágó Gábor és Ivády Gábor független képviselők tettek Osztolykánnak”. Az a helyzet, hogy hétfőn a szavazások után elmentem a Parlamentből, ha kell tanúsítani is tudom, így ott sem voltam a kérdéses szituációnál.

kép: deadmanirde.tumblr.com

Mond a szemembe Gyula, hogy én mondtam, hogy „ledöfném” az Ágit, ne a sajtóban próbáld magad mentegetni! Mert valójában szerintem, nem is a tahóságodat próbálod kimagyarázni, hanem félsz attól, hogy az általad csak „kannibálokként” emlegetett véresszájú bajtársaid mit szólnak, ahhoz, hogy te egy cigánnyal is elmennél. Ahogyan a veled rokonlélek, a diákokat egrecíroztató huligán mondta: „próbálj már meg férfimódon viselkedni, és álljál ki a szavaidért, amit elmondtál.”

Ui: Pontosan tudom, hogy most sok zaklató levelet fogok kapni a bandádtól. De nem bírom szó nélkül a sunyi agressziót, beszólok a jövőben is, akkor is ha fenyegettek.

UPDATE: A folyosón bocsánatot kért, az ügy részemről lezárva"
@Penivaldes: "Ő a döfésre koncentrál."
Valószínű. Az elméjére nem, mert az nincs szegénynek.
@Mariann19: NE normális, hanem jobbikos terminológiában gondolkozzatok már gyerekek!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Ledöfni totális diadal."
Itt van az eb sírhantja! Az ő olvasatában csak a totális megsemmisítési vizió munkál az élet bármely helyzetében.
A teljes elmebeteg mondat nemcsak hibás, hanem végtelenül izléstelen, kultúrember igy nem beszél.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Hogy mondhatsz ilyet?!?!
Hát nem látod, hogy az MSZP milyen SZEMÉLYEKKEL apellál?! Hogy kívánhatod AZOKAT VISSZA?! Pfejj!
Akkor Fabius inkább megy minden nap arra a menzára két pofira enni a pirított darát!

Bocs, de amit írtál, azt általában én szoktam, a hozzászólásodra egy bazinagy: +1!!!!!!!!!

De hiába próbálkozol itt ezzel: SOHA nem fog egyetérteni veled a bloggazda. Hozzáteszem: sajnos.
'stét!

Nem egészen érthető a Zuglói Szülők Közösségének kukacoskodása olyan harmadrangú piszlicsáré dolgokon, hogy milyen az étel minősége meg a mennyisége a menzán.

Olyan, amilyen. Örüljenek, hogy a gazdagsági szabadságharc kellős közepin, egyáltalán jut valami az asztalra! Pláne nem illik őket zavarni hülye levelekkel, van szerencsétleneknek elég dolguk, ne kelljen már ilyenekkel külön is foglalkozniuk. Különben is, hogy mit kapnak a csemetéik a befizetett pénzükért, arra meg fogják kapni a választ kérdezés nélkül is. Eztán a paradicsomlevesben költségtakarékossági okokból a betűtészta készlet nem fogja lefedni teljes ABC-t, csak az L, az O, az F, az A, az S és a Z betűket főzik bele. Takarékos is, meg egyben magyarázat is.

Inkább olyan súlyos, halaszthatatlan problémákra kell a legrövidebb időn belül megoldást találni, mint például a főpolgármesteri fapados merdzsó parkolóhelyének a problematikája. A címzetes állóhely burkolattyán foltokban igen csak kezd megkopni a festék, sőt, mára már az Á betűn is elég snasszul mutat az ékezet, ami itten leellenőrizhető:
www.blikk.hu/blikk_aktualis/ezzel-a-luxus-mercivel-furikazik-papcsak-2175165
Ezért aztán sürgős eljárásban dönteniük kell, hogy közbeszerzésileg kinek a cége pingálhassa újra, a projektre elkülönített 5.471.342 forint, harminc fillérből.
A finomfőzelék le van szarva, sokkal fontosabb dolgok is vannak annál, hogy mit eszik a gyerek a suliban!

Ferenc különben is megérdemli a kitüntetett figyelmet, mert Tomay Judit sajtóreferens szerint:
– Papcsák Ferenc a korábbi polgármesterektől eltérően nem tartott és nem is tart igényt gépkocsira és sofőrre az önkormányzattól, valamint benzinkártyát sem vesz igénybe. Ezzel évi 20-25 millió forintot spórol meg, amit a kerület fejlesztésére fordít –
Ugye stimmel, hogy megérdemli? Ő értünk, mi érte…
A CÖF zuglói aktivistái készülnek már, vagy várnak március 15-ig?
@Mariann19: ne sértegesd! ki mondta, hogy ez kulturember? egy selejtes előszériás gombnyomórobot, havi százezrekért. a jobbikos szavazók fétise, az ország szégyene.
nem vonták vissza a szülő egyesület a javaslatait.
@Mariann19: a megalázás a lényeg, és az alárendelt szerep, kivagyi pallosjogú úr
@Vitéz László:
Nem kekeckenni akarok, csak jelzem, hogy a képen olyan frankó az az F16, hogy az egyenesen Sepecat Jaguar. Az efftizenhatosnak egy beömlő nyíllása van, a hasán. Mer az egy szar(…), csak egy hajtóműve vón…
Kiválló diszteletel
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ne csodálkozz, hogy nem tudok egyből átlényegülni egy jobbikos gondolkodásmódra, mikor hallgatom a trafik törvény magyarázatokat az egyik fülemmel.
Értékeld ki ezt a számot: 40.000 eddigi árúsítóhelyet vált ki 6.000 trafik, a dohánytermékek éves forgalma 500 milliárd Ft. Majd kiszámolom az egy trafikra eső bevételt mindjárt. Miután csak 4%-os a a cigi árrés, már kilátásba helyezik az árrés növelést.
Miután most utólag üdiítő, lottó, energiaital, újság és édesség árusításával is bővül a trafikok árúpalettája, így az eddigi árusítóhelyektől ez 40%-os forgalmat von el.
A kisboltok halálát jelenti ez többek között.
Valaki meg tudja mondani, hogy ez kinek jó?
Balog: a diákok belháborúja a listázás
Az emberi erőforrások minisztere diákok közötti belháborúnak minősítette csütörtökön a hallgatók listázásával kapcsolatos ügyeket. Balog Zoltán egy budapesti tanácskozás után újságírói kérdésre válaszolta ezt.

hvg.hu/itthon/20130221_lista_balog_belhaboru
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Számításai szerint miután Magyarországon 3200 település van, ha minden település tízmillió forint vissza nem térítendő támogatást kapna pályázati formában, akkor településenként legalább két-három, jó esetben pedig öt vállalkozás elindulhatna."
Szerencsétlen hüjje.
Elég csak vállalkozni és a haza fényre derül? Én hármat buktam sajátkezűleg. És kinek adják el a vállalkozók a szarjaikat a többi nemvállalkozónak kenyérre sem telik? Nem vette észre, hogy sorra csődölnek be sokéves tapasztalattal?
@Mariann19:
Például a CBA-nak.
Kiütnek a falon egy bejárati ajtót a traffiknak, megfelelnek a törvénynek oszt jónapot.
+1 dolog, amiért majd utálom őket.
Szia!
@Spániel: "Én hármat buktam sajátkezűleg." mert kutya vagy. ha simicskának hívnának, vagy Sesztáknak, elég lenne egy is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az Ágnessel folytatott interjúban a hölgy elmondta, hogy a parlamenti tartózkodása közepette levegőnek nézik, mintha ott sem lenne.
Ebben az a félelmetes, hogy bármikor, bármilyen ismérv által stigmatizálhatnak más embercsoportot, és közösíthetnek ki.
@Knósszosz: Szia! A múltkor utána néztem a háttérnek, amely ezt az új módit indikálta. Lényeg, hogy felső érdekviszonyok diktálják itt is az "Átalakítjuk az országot" projektet.
Megnézem.
@Mariann19: egy év alatt 130 forinttal emelték 1 doboz cigi adóját. Aki napomta egy dobozzal szív, annak ez évi kb. 50 eFt "önkéntes" többletadó. Több, mint amennyiből zsigamarcell egy hónapig megél, és még házat is tud venni. mert a dohányzás nem betegség, hanem szórakozás.
@Mariann19: hát persze. annak jó, aki láncban veszi a cigibótot, fizet a szerencsétlen eladónak napi tíz óráért minimálbért, a többi tiszta haszon, neeeem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Balog: a diákok belháborúja a listázás " meg a jó református édesanyjáé.
@Mariann19: ááááááááááá

Matolcsy György "sajnálatos családi vitának" nevezte, hogy a jegybank egy olyan tanulmányt készített, amely az államadósság növekedését vetíti előre Magyarországon - mondta a miniszter a kormányzati portálon közzétett videofelvétel szerint.

hvg.hu/gazdasag/20130221_Matolcsy_beke_tavasz_es_napsutes_jon_a_va
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hülye vagyok, nem kutya, hogy belevágtam, de már emút.
jav: nem "szenvedélybetegség"... persze. ezért haltak éhen a magyar bakák a II. vh-ban, mert szórakozásisdiból elcserélték a kaját cigire.
@Spániel: "Szerencsétlen hüjje."
Az. Nem képes felfogni aki ezt mondja, hogy egy vállalkozás elemi feltétele a piac?
Sorra buknak be a vállalkozások a kereslet hiánya miatt, amely inkább tovább csökken, mint növekszik.
Aki termelne, az készletre termeljen?
-no komment-

Naponta telefonálnak Iránból
[Forrás: AFP/DPA]

A harmadik világból tömegesen érdeklődnek a letelepedési államkötvény iránt, amellyel megválthatják az EU-s tartózkodást.

www.origo.hu/itthon/20130219-letelepedesi-allamkotveny-ngm-kulfoldi-befektetok.html
"Egy rém erkölcsös ember
3 hozzászólás
Az erkölcsbajnok nemcsak a tévéstúdióban ül, ahol visszavon mindent, hanem testületekben is, ahol döntéseket hoznak. Ritók Nóra írása."
hvg.hu/velemeny/20130221_Egy_rem_erkolcsos_ember

megélhetési szarcsomó. volt már ilyen. talán emlékeztek még a hős magzatvédő sikamlós lányregénykiadóra. nála jelent meg nyomtatásbam: ... és akkor Alíz rememve, zihálva kezébe vette béla kidagadó erű hatalmas falloszát. korhatárkarika és kotony nélkül.
@Spániel: Ebben a trafik ügyben az a szemétség többek között, hogy a fiatalok védelmére kitalált gyógyszöveggel szavaztatták meg a parlamentben a törvényt. Most kanyarodott egy nagyot a gondolat a fejükben, hogy pont olyan árúkat is forgalmazhatnak, amelyek érdekes módon a fiatalok fogyasztására jellemző.
Nem hiszem, hogy a hetvenévesek energiaitalt fognak a trafikban venni pl.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
És föjül is köpi ki azt, aki nem ért hozzá.
Ha időbe húzza meg a kart-:)
@Mariann19: Ma egy vállalkozáshoz szinte a pénz a legkisebb rizikó, csak, ha elveszíti, márpedig némi szakértelem meg számítógépes könyvelési alapismeret nélkül három hónap és fuccs a vállalkozásnak. Nem beszélve a vevőkről.
Elképzelni sem tudom, mit állíthatnának elő 3200 helyiségben 4-5 vállalkozás úgy, hogy életképes legyen. Legtöbb faluban nemcsak a bolt, de a KOCSMA is bezárt!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Most hallottam , hogy a cigi árában 80% az adótartalom. A feneketlen kút további elvonást helyez kilátásba.
Ez megint kontraproduktív intézkedés, mert egyre többen saját töltésű cigit szívnak.
Ráadásul a fortélyos megoldás már alakulgat, ma hallottam, hogy házhozszállításos kiszolgálás lesz a módi megrendelés alapján.
@Mariann19:
A szvasztika is legális lett megen, most min csodálkozol??
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: elegenm van az erkölcscsőszőkből. a világ nem ismeretéből, a hülye feltételekből.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az első jó ötletük.
SPanyolország, Portugália, Ciprus, Málta. Ezeken a helyeken van már ilyen, bár a spanyolt visszadobja hetente a parlament, mert alacsonynak találják a 150.000 euros ingatlanvásárlási feltételt.
Az osztrákok meg évtizedekig útlevelet árultak, most mondják, hogy nem, de van az a pénz. Nincs azzal semmi baj, ha jön egy csomó pénzes ember+gyárak, beruházások, tőke.
@Spániel: Kisebb településeken látszik az árúkészleten, hogy szinte haldoklanak ezek a kicsi boltok. Találkozom ilyen vállalkozókkal, akik azt mondják, hogy az új pénztárgépek beszerzésére semmilyen módon nem tudják az anyagiakat előteremteni. Amennyiben a forgalmuk egyharmada elvész, tényleg bezárnak.
Ezesetben az államnak még ennyi adó sem fog befolyni a tömeges krach miatt, mint eddig.
@Mariann19: Pont ez benne a gusztustalan, rávelágítottál a lényegre, Kedves Mariann!
@Mariann19: Úgy néz ki, Széles Gábornak készül itt valamilyen országos bombaüzlet.
@Knósszosz: Már lassan BasedoW-kóros tüneteim lesznek a folyamatos rácsodálkozástól, főként az elmebeteg újdonságoktól, ami itt bevezetésre kerül.
Azon a kijelentésen is reggel óta gondolkozom, amit Szíjjártó mondott reggel:
"Magyarország lesz Európa termelési központja."
Hol, mit, miből? Kiket fogunk lekörözni? A németeket?
@tucano:
Khmmm... Mindössze egy szép nagy "európai" nemzetbiztonsági kockázat lesz ebből, Európa seggén... :(

@Mariann19:
Tisztelettel megjegyezném Drága, hogy a környezetemben elsőre a "hithű" n.bolsi vállalkozók fanyalogtak és hülyeségnek nevezték az egész trafikosdit.
Majd ahogy jöttek további infók és termékkör bővülés (bizonyos belső infók már előre megvoltak náluk), immáron egy nagy üzletről beszélnek.
Az, hogy ki hány darabot vihet és hogyan, mindössze jogi játék, apró kis trükkökkel és kapcsolatokkal.
@GeoCracker:
A tegnapi és a mai posztodban leírtakkal egyetértek.
Mivel a magam részéről érintett voltam a témában, volna egy kérdésem.

Legszívesebben olyan stílusban tenném fel, amelyet alkalmazván biztosan nem lehetnék tagja az erkölcstant oktató, felkent fideszes testületnek. Deutschi magaslatokba süllyedni nem akarván (most-ideiglenesen) kérdezem, ki a fene az a Keszei Sándor? Honnan került elő? Milyen életút áll mögötte? Rendelkezik-e valamilyen referenciával érdekképviseleti területen? Csupa olyan kérdés, amivel azért jó lenne tisztában lennie azoknak, akiknek az „érdekeit” önjelöltként képviseli. Már akiét, mert engem például meg sem kérdezett, hogy ugyan mit szólok a személyéhez, meg úgy egyáltalán az egészhez.
Milyen alapon legitim a tevékenysége, ha én nem adtam a szavazatomat rá, hogy engem bárhol is képviseljen? Kikérem magamnak, hogy ő a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete nevében nekem „jót” akarjon!

Semmit sem tudok róla azon kívül, hogy sikeresen tökön rúgatta magát Kálmán Olgával. Magában már ez is elárul valamit róla, mert azért ahhoz, hogy valaki Olgával szemben sumákoljon és próbálja megmagyarázni a szarról, hogy az tulajdonképpen nem is büdös, picikét több szellemi kvalitás szükségeltetik. Önmagától beleszaladni olyan szituációba, amitől például Kósa Lajos epeömléssel kombinált sírógörcsöt kapott, egy másik ismert polgármester meg hüppögve viharzott ki a stúdióból, nem vall széleskörű tájékozottságra.
Szóval szeretném magam eldönteni, hogy szerintem mi jó a kölkömnek, de sajnos ebbe is sikerült az eszement oktatáspolitikának belecsinálnia. Demokratikusan választhatok a hit, vagy az erkölcs között. Vagy-vagy? A kettő tán kizárja egymást, azért?

Nem tudom hogyan gondolkodnak a központi víztoronyban, de ha már választhatok - kötelezően - és mivel nálam a hittan alapból ki van lőve, akkor az erkölcstant oktatók személyiségét taglaló kritériumok közé emeljék be mint kizáró okot, a fidesz iránt való lojalitást + KDNP, ha szabad kérnem!
Ne prédikáljon nekem erkölcsről egy olyan darab szar, aki egy olyan darab szart kedvel, mint például a kövér darab szar.

Mostan ezt nem fűzöm tovább, mert igen hosszúra sikeredne, meg vacsorázni is szeretnék jó étvággyal.
Amúgy a két poszt tartalmával tökéletesen egyetértek!
Megvan az évszázad üzlete! Ez hózza ki a településeket a szarból! Minden település kap néhány cetet!
www.szabadfold.hu/aktualis/aranyat_er_a_cethanyas
@Knósszosz:
Röviden mondom, mint szülő, hogy a "Qrva ANNYÁT" az összes ilyen vadparasztnak!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az még hagyján, hogy vadparaszt, de javaslatadási jogosítványa is van, szerintem javadalmazása is..na, erre varrjál gombot, ha tudsz!
Ha már verdáról van a téma megt
RÁBA Járműipari Holding Nyrt.

Hirdető neve: Orbán Viktor

Eladó egy HAZA-2011 rendszámú gépjármű. Két éve vettem, azóta csak lejtőn hajtottam. A fékeket kiiktattam. Gáz van, de csak ha tüntetnek.
A kormánnyal van egy kis gond, teljesen irányíthatatlan.
Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá. Önfényező funkcióval rendelkezik.
A sebességváltón öt fokozat van hátra, egy előre. Felkapcsolni lehet, leváltani nem.
Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva, 2/3-1/3 arányban dönthetőek. A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek.
Biztonsági berendezések: ABS, PPS, TEK.

Extrák:
- motortérben bordázott ékszíjjártó (erősen csúsztat),
- narancsillatú Wonderbaum,
- Lázárdetektor rendőrök ellen,
- belső tükrön egy kövér bolsi-balsai baba,
- kalaptartón bólogató kutya (cserélhető Schmitt fejjel),
- Index (zsebben),
- CD lejátszó, telepített műsortárral: Handel-Messiás, Horváth Pista-Hej rugó, rugó, Zorán-Kell ott fenn egy ország.

Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL.

Irányár: IMF hitelre deviza-károsultaknak féláron!
Jelige: Ámokfutó

Ui.: Majd' elfelejtettem: a csomagtartóban van tízmillió utas,velük nem kell foglalkozni.
émázva:
@Spániel: émázva? A többit se értettem, miért, de ez? Valami rej(t)jel?
@Spániel:
Na ez tényleg gáz!!-:)
Familiánk egyik fele Békés megyei, 13 korcsma volt a kis porfészekben, de mindegyik megélt. Mára maradt hét. Katasztrófa.
Arról nem is beszélve, ha lemegyek gyalogolhatok három utcát a legközelebbi becsületsüllyesztőig.
Hová fog ez vezetni??
@Penivaldes: Vessző van ott mellette(d) vagy nincsenenisvan, kéredem én erre..?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Dehogy, máshová is ugyanúgy mehetnek. Mindenhol van elég komoly iráni bevándorlás, azok nem így jönnének be.
Sajnos elég sok tapasztalatom van a BAH-ban, mindenkit beengedtek, aki ki tudta fizetni az árát, csak azokat nem, akiknek dolguk van otthon, meg a családtagok, férjek-feleségek, stb. Sztem egy atomrakétával is besétálhatsz Magyarországra, ha az ügyvéded tudja, hogy kinek a zsebébe rakja a pénzt, tudnék mesélni.
egyébként miért kell erkölcsöt oktatni?
@Penivaldes:
Maradjunk a SZÓ SZERINT "PÁR ARC" kijelentésednél. Ahogy hallom... Belterjes kis világ ez!
Egered? Kapd el a f.... szóval nem igaz, hogy a pasikat a gyomruknál lehet megragadni! Kicsit lejjebb! :))
@Knósszosz: Bögrecsárdához, nem kérdés..emlékszel még az átkosban, mikor reggel kilenc előtt is lehetett inni, csak tudni kellett, hol?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne ajánlgass neki fogódzkodót, kérlek, vagy, ha igen, a Tiedet, de vigyázz, nehogy eltegye, emlékbe!:-D
hvg.hu/itthon/20130221_Vago_gabor_zagyva

Zagyva ez az egész cucc, annyi marad meg belőle a zembereknek, hogy LMP, meg "cigány"! :-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kevesen járnak jól de ők nagyon.
de Egerem nem akar engem, mert meggyőződése, hogy csak cicázom vele
@Mariann19:
A térképeket átralyzojják geopolitilag, oszt onnantúl kezdve a zösszehasonulási alap lehet Burkina Faso is.
Kokó is kiütött egy ottani nagyképűt magyarként, szóval van remény. Igaz Chacónnal nem boldogult szegény, azér haknizik a Kulcs szoftverejivel mostanság, mer még mindig szédül ha rá gondol...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ha a közl eszközökön f..alakú fogodkodók lennének akkor kevesebb nő esne el.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez ez ez ez ez kész. Holnap +5 ft az euró
@Penivaldes: Amiben van is valami azért, vald be (legalább magadnak, jó?:-)!
Egyetértve a posztban leírtakkal, mert felháborító meg minden. De! A menza kaja mindig is szar volt, és a bölcsitől a középsuliig csak egyre szarabb lett.
Megettük, vacak volt, fizettünk érte, de nem okozott lelki törést kis lelkünkben.
Nem romlott a kaja, csak menza kaja. Nem értem, hol itt a szenzáció. De most komolyan.
A menza kaja max ott ehető, ahol Jamie Oliver reformál...
@Penivaldes:
Éhes vagy??
Olasz kaja, esetleg?
@tucano: Nem normális a csávó. Új kategória lesz a pszichiátriában. Matolcsy szindróma.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én is most olvastam, egy féreg ez a Balog.
Ja, csak bandaháború a diákok között, nem történt semmi, lehet oszolni.
@tucano:
Egyet értek veled! :(
Van az a pénz, amiért bolsevik elvtársaink eladják EZT az országot!
A többi országot leszarom...
Olcsó Jánosok ezek.
Ilyenkor szégyenlem, hogy magyar vagyok!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azért egyrészt nem mindegy, mennyire sz@r, másrészt, ha a tápanyag benne (amit kétlek), akkor értelek, harmadrészt a jócurva@#@[][ĐĐĐ;Łł annyát annak, aki dőzsöl, közben meg a gyerekek azt kapják, amit!
Bocs, elragadott a villanyos..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Meddig vagy még kénytelen a közoktatás 3.tripla nulla raúzsika edisönt lájkolni, hogy ne rúgják seggbe a kölködet?

Sok türelmet és kitartást kívánok, én tavaly túljutottam rajta, de még most is felsírok álmombúl, ha eszembe jut.
Hogy nincs sör a spájzba, például.
@aritus: Odaáti téma, ide nem illesztem be, mert ez most és itt másról kell, hogy szóljon, nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ja az összes kajának ugyanolyan íze volt, magunkba dobáltuk aztán kész.
@aritus:
Szégyen, de "lelkész" a lölköm... Szakmája szégyene! :(
@Penivaldes: Knósszosznál jó helyen van, megtöm, és nem úgy, ahogy vélni véled, remélem!
@Knósszosz: vegyék Kmosszi vegyél. vagy csinálj magadnak.
@Knósszosz:
Középiskola első osztályába jár a büdös kölök.
Angol-Matek szakos. Szóval az elején járunk még.
A pofája ne lenne ekkora! Mármint a lányomnak... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ki mint neveli vagy nem neveli magzatát.
Utóbbi esetben kérdezze meg lelkészét, etikusát!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Csak így lehet veled bánni. A végén elkanászosodnál...:D
@Penivaldes: Na ugye?! Mégis szép felnőtt sudár lány lettél te is, meg a több millió más felnőtt is.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): egy Boli gyerekétől nem is vártunk mást. én is elterveztem hogy majad a gyerekemmel fogom kötösen dobálni a játémkokat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: na igen, elég törékeny kis lány voltam..de felnőttem, bár nem a menza kaja volt a tettes, hanem az otthon evett dolgok.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A TE ... ÖRÖMSZERZŐ foglalkozással rendelkező nénikédet! :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a jövőben megszülető gyerekemmel közösen dobálni a játékokat.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a kamrábam nem kaja volt, hanem vasdarabok. na nem is volt vashiányom
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
No, de királylány! Há'nem vagyok én olyan agresszív állat! Csak néha, wenn ess muss sein...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Na éééééééééééés?! Most fakadjak sírva, mert a menza szar, mindig is az volt?! Mi köze a kettőnek egymáshoz?! Nem papcsák főzi, nem igaz?! Ez populista baromság, már ne is haragudj. Nem szeretem papcsákot, de a menza kaja minőségének hiányát ráverni a mercedesére már olyan populizmus, hogy abba habony árpi belesápad.
Nyugodj meg, míg mi a menzán a szar paradicsomos káposztafőzeléket ettük, addig a polgármester jobb kosztot és jó kis kocsit kapott. Ennek a populista hőzöngésnek akkor lenne veleje, ha azért lenne szar a kaja, mert papcsák mercit vett. Ami viszont nem igaz, ezt nagyon jól tudjuk.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Khmm, khmmmm, valamit elkaphattam.
Pont a tél vége felé...
hmmmmmmm

Júliusig nem büntetnek a régi pénztárgép miatt
A Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV) szerint az online kapcsolatra képes pénztárgépekre történő áttérés ütemezetten, több fázisban zajlik le.

hvg.hu/kkv/20130221_Juliusig_nem_buntetnek_a_regi_penztargep
@Knósszosz: Remélem, nem fertőző! Jobbulást, kezeltessed magadat! Effendi..:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt el sem olvasom, ha nem baj, nem akarok kórházba kerülni, vagy röhögőcsörcsöt kapni, pillanatnyi hangulatom alapján!
@Penivaldes:
Hát... öö... ha már kaja, ez is több annál, amit "nyújtani" tudnék:
www.youtube.com/watch?v=h7fCKpF15qA
Jó'tvágyat!
@Knósszosz:
Ja, ja... Le van rohadva a motor...
Iszol TE rendesen?
Ezek szerint kéne! :)
@Mariann19: morgasjoga.blog.hu/2012/10/19/lazar_es_a_fantazia Ez egy tavalyi cikk, de nagyon jól leírják kinek jó a trafik törvény!
@Knósszosz: "A pachetát félreteszem.." na, itt állt meg bennem az ütő..mit, hová?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): De nem is kéne úgy tenni, mintha a costes csak sarki büfé lett volna az iskolai menzához képest...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Köszönöm a törődést, igazán jól esik!
Próbálok gargalizálni, de sajnossch elfogyott a fagifor is, meg minden más krákogás elleni medicina.
Most micsinájjak?

Asszem zabálni fogok, lassan elkészül a pulyka sűtt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az Adósságkezelő Központ ZRT pár nappal ezelőtti közleményében írta, hogy az államadósság 78.5 - 79 %-ra nőtt. Ehhez kell hozzávenni a 3.2 milliárd dollárkötvényt /USA/, valamint a Putyin tárgyalás eredményeként a 4.6 milliárd dollár magyar állampapír átvételét, bár ez utóbbi kamata elég kedvező, 2.25 %.
A belföldi kibocsájtásokról már nem is beszélve.
Ezek hivatalos közlések, nem az MNB ügyletei.
Egyébként nem világos előttem, miért kell az MNB-t lejáratni, Simort kiemelten, amikor úgyis átstruktúrálódik az MNB működése Simor távozása után.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Miért írod azt magadról, hogy genya vagy, amikor az nem is igaz! Ne értékeld le magad!
Örülök, hogy a kontraproduktív jelzővel egyetértesz.
@Mariann19: "úgyis átstruktúrálódik"
De szépen fogalmaztál!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Mostan mi is a kifogásod pontosan?
Az visszakerűl bele az étekbe a végin, nem értem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én is étkeztem menzán és mégis élek..igaz, voltam katona is, de ebbe most ne menjünk bele, B(a)olira tekintettel, ha kérhetem..
@Spániel: Kíváncsi vagyok, mi ez a Széles Gábor féle csodavárás. Tegnap valami homályos utalás volt a részéről, hogy amennyiben az a "valami" bejön, hazánk fényre derül. Csak tudnánk, mi is az.
@Knósszosz: Már 2 hete egyedül,család otthon, eddig -6.7 kg. Tényleg rá kéne már jönnöm, hogyan működik ez a főzés dolog. Megvárom, amíg -10 lesz és kitalálok vmit.
@Mariann19: Mivel értek én egyet? Időváltozás jön, lassan már magammal sem..:-D
@Mariann19: A "csodafegyver" lesz az, vagy a jegybanki "arany" vésztartalék!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor fog még a fejed fájni rendesen.
Nem azéé, nem-nem!
Moldova Gyuri mondta, hogy minden rendes embernek lánya születik-:)
Akkor mi rendesek vagyunk!!
Meg azok is, akiknek fiuk, bocs mindenkitől!

Egy biztos; ahogyan itten véleményezel dógokat, lesz provlímád a suliban, ha nem teszel lakatott a szádra.
@Mariann19: cirkusz az egyszeri népnek, megmutatni milyen kemények is ők, értelme semmi, de látszat tevékenységnek jó, lást a csontváz kommandó, rezsi kommandó, füst kommandó és így szépen sorban, vég nélkül...
Önállóság nem eltűrt dolog vezénylóéknál, minden eszközzel rombolni kell a más gondolatok hordozóit, csak az egységes fal elfogadott, szürke egyforma téglákkal.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ez az egész főzés izé csak álca volt, Téged akartalak ide csalogatni, sikerült!-:)))

Mikortól alkalmazol?
Az se baj, ha nem jelentesz be!
Szóval???
@Knósszosz: Fordítva haladva: Jó étvágyat :-)
A szülőegylet engem sem képvisel, és az ATV-hez elég sok mindenki kérte ki magának. Kb 3000 tagja van, ami gyakorlatilag marginális a családok számához képest.
Ugyanakkor olyan alanyi jogú képviselő (jogszabályilag), amit ernyőszervezetnek,vagy mi a fenének hívnak. ld. még HÖOK, Artisjus hasonlók.
Ettől persze még jó is lehetne :-) De nem az. Ahogy a családtudomáynis sem volt más, mint kirakatszervezet, hovatkozási alap.
Sajnos benne ül mindenféle bizottságokban és tanácsadókban ez a rém erkölcsös pasi
hvg.hu/velemeny/20130221_Egy_rem_erkolcsos_ember
@Knósszosz: nem fogsz röhejesen mutatni az egy szál kötényben????
@tucano:
Valami kenyér félét meg lehet kenni, azt hiszem vajjal, meg hasonló fantáziadús kaják. Nem próbáltad még? Durva, de zsírral is lehet, egy kis hagymával...
Ma vadast ettem, majd nem bírtam magammal, még egy kis sülthúst is...
Végén belöktem egy kis gyümölcsöt. De nem bírtam magammal és kellett egy kis skót malátapárlat...
Most mit mondjak? Ideje lenne, ha vége lenne a télnek, mert meresztem a valagam... :)
@Penivaldes: -10 kg. Lesérültem egy éve nagyon, nem edzhettem és kb. annyit felszedtem. Most vissza versenysúlyra. És persze edzésedzésedzésedzésedzés
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Nincs, de Knósszosz úriember. Ha valakihez főzni megy, viszi az alapanyagot. Én adom majd az étvágyamat.:D Meg az edényeket.
Ismered azt a viccet, hogy a kiskatona eltávot kap? Az anyja kérdi tőle: vettem egy csirkét fiam, mit főzzek belőle? Pálinkát mama, pálinkát.:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A szilvás JouNicam-ról mi a véleménye kedves kolléga?
Szerintem elmegy, ha más nincsen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Örülök, hogy nem haragszol rám. már aszittem..engem nem hívtál ugyanis! (megkóstolni a Zurad főztjit..:-)
@tucano: én azt sem tudom mennyi a versenysúlyom. én a ruhaméretek alapján érzékelem a dolgokat.
@Penivaldes: Járj kínaiban, egy darabig elleszel vélük, megelégedésedre..
@Penivaldes:
Peni, ez nem a Széccsényi fürdő, hanem konyha, érted??

Különben sem csalnálak meg, legfeljebb Csekkel. Néha. Esetenként.
Mittudomén...

De ez maradjon köztünk, nem szeretném ha mindenki tunná és azon csámcsogna, hogy mi a nyitott házasság hívei vagyunk, jó?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azaz, eddig jutottam el konyhaművészetileg, reggel csinálok két szendvicset és kész. A feleségem itt lenne, akkor nehezebb lenne, mert ő legalább kétfélét főz mindennap, múltkor már majdnem meghívtam Brigitte Bardot, hogy mentsen meg, mint a libákat.
@Knósszosz: Házasság? Az csak 1 nő és egy FÉRFI közt lehet, nem?
Te se menj etikatanárnak, nem lenne etikus(s)!
@tucano:
Ha TE IS beesnél véletlenül felénk, gyere, elmegyünk kajálni egy jót! :)) Még elfogysz... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az korán van, amúgy sem tudom a szerszámaimat becsomagolni ilyen rövid idő alatt.

Tegyük ezt át 24 órával későbbre, ha szabad kérnem!
Addig rendelj egy pizzát, vagy retró hamburgert.

Szombaton munkába állok.
@Knósszosz: én abban a hitben éltem hogy bármikor bevethető vagy.
@Knósszosz: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A Magyar Dohányszövetség egyik tagvállalata a Continental Dohányipari ZRT, hódmezővásárhelyi érdekeltséggel. Ennek a cégnek van saját terméke, de nem veszik, piaci részesedése a dohányértékesítésben mindössze 6.5%.
Az új trafikusoknak ajánlás, idézem:
Bárki vállalhatja önként a magyar gyártók termékeinek nagyobb volumenű értékesítését."
Tehát a trafikok kizárólagossága teremti meg a feltételeit annak, hogy piacot teremtsenek a Continental termékeinek, lassan-lassan kiszorítva az eddig kedvelt termék skálát.
@Penivaldes: igen, de rád nem vár egy sor 20 évvel fiatalabb kannibál, hogy széttépjenek:) Meg tré a hátam és ha van egy deka túlsúly is az emberen, az bizony baj. Megmondta a doki is, hogy örök sportra ítéltettem, addig nem fog fájni, amíg aktív vagyok, hát rajtam ne múljék:)
@tucano: "Szépen fogalmaztál." Mármint az átstruktúrált MNB-ről írtam ezt.
Tényleg nagyon körülírtam, de mindenki ismeri a valós körülményeket. He-he
@Mariann19: Látod, okos vagy Te, ezért is lehetsz az árnyékomban..izé, az árnyék-kormányomban!:-)
@tucano: ha rajtam 1-2 deka lenne akkor cigánykereket vetnék.
@tucano:
Tolj be egy csirkét a sütőbe 140 fokra, haggyad kicsit párolódni aláöntött olajban meg pohárnyi vízben, fűszerek köllenek, mint fokhagyma, bors, só, meg ami eszedbe jut, aztán 180 fokon süssed tovább, amíg ropogós lesz a bűre.
Nem vagyok szakács, de ez egyszerű, maceramentes.

Ha nincsen grillsütőd, tölcsé meg egy sörösüveget vízzel, a seggénél fogva húzd bele mint karóba a szárnyast, oszt belevele egy tepsibe állítva a sütőbe.
Grillcsirke lészen hamar, nem megégve.

Ennél mi eccerűbb?
@tucano: Vannak ilyen alkatok. Itthun a parasztasszonyok olyanok, hogy amíg dolgoznak, addig élnek. Tapasztalatból tudom, láttam..
@Penivaldes: Erre lehetne profán válaszom, de nem lesz, Mariannra tekintettel! .-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Erre sosem nem is gondoltam, az én múltammal-:)))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nem tudom, de Széles Gábor valami bombasztikusra gondolt, mert úgy interpretálta a nagy megváltást. A jegybanki "aranytartalék" felhasználás már nem egy nagy ötlet, lerágott csont, mint lehetőség.
Valami csodára számítok.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Az étvágya volt említve mint hozzáadott érték a kajához, ha szabad emlékeztetnem.
@Knósszosz: "Én adom majd az étvágyamat.:D Meg az edényeket."
Köcsög! .-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Barkasz?
Netán?
Elephantot nem sütök, csak csirkét, olykor...
@Penivaldesbármikor, kéz nélkül is és csavarva előre is:)

@Knósszosz: lesétálni a pizzériába Stefanohóz:)
De istenuccse kipróbálom szombaton, tököm tele a szendviccsel, a pizzával (már nagyon rég), rápróbálok a receptedre, lementettem!

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): dolgozásról szó sem lehet!:) csak a sport, úriemberek vogymuk vagy mi a szösz...
@Penivaldes: Áh, hagyjuk is inkább!
Kérdés: Előtte nem kell a "csirkét" megfosztani a szőritül, vagy az új divat szerint úgy van gyárilag?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbolya! Sorolod, hogy hányféle kommandó van. Lassan ki lesz írva a határra, hogy "militarizált övezet.", ha így haladunk.
@Penivaldes:
Akkor most megérted, hogy nem hagyhatom leégni a pulyát (pulykát), szóval muszáj picit foglalatoskodnom vele.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Megyek én az árnyékkormányodba, azt mondtad, felveszel pénzügyérnek, de a bérezésről nem akarsz beszélni. Hogy is van ez?
Off:
"A Koronatanú2009 néven jelentkező volt diák szerint megbízójuk az egyetemi HÖK jelenlegi elnöke volt - közölte a HírTV. A levélíró szerint Kalina Gergely ezzel akarta lejáratni és megbuktatni az előző HÖK-elnököt. Az írás arról is beszámol, hogy Kalina a Jobbik tagja, ő azonban ezt is és a listázást is tagadja."
hvg.hu/itthon/20130221_Allitolag_jelentkezett_a_HOKos_listak_ha
On
@Mariann19: Mindig a piszkos anyagiak? A Nemzet(t) felemlegetése az smafu már?:-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A Qrmányt emlegetve jut eszembe - kapát, kaszát, meg az apjuk f...t!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nagyon el vagy te tévedve, ezzel a mindig is szar volt a menza kaja dumával. Mire is emlékeztet ez engem? Ja, arra, amikor arról beszélsz, hogy minden párt korrupt, hát miért nem tetszik nekünk Puch meg Szanyi az mszp első soraiban.

Amiről a poszt szól, ha figyelmesebben is elolvasnád, az nem pusztán az, hogy szar a menza kaja. Hanem elsősorban arról, hogy a zuglói önkormányzatnak sikerült a 3 menzakaját készítő cégből a legszarabbal szerződni. Amolyan NER-es módon. Legyen csak egy szolgáltató, ne 3 (az olyna piacbarát, mi meg fújj a kapitalizmust nem szeretjük), és a legszarabb. Mert abban ülnek a haverok. És akkor nekünk az buli. Na, így kerül bele Papcsák a menzai levesbe, hogy ezzel a képzavarral éljek.
@aritus: Sajnos igazat kell adnom Neked ebben, de Csekk nincs itt, így várjunk az ítészettel, jó?
@Penivaldes: Szerintem félreért, nem ismer..mint a blog szüze, kérd ki, jó?:-D
@Knósszosz: Jobb is, ha pulykát készítesz, mert ma vettem 3 db kacsa combot, mintegy 2008.- Ft-ért. Csak annyit tudtam kinyögni, hogy:Jé!
Kiderült, hogy az egy hónappal ezelőtti ár 1.540.- Ft-ról 1.960.- Ft-ra módosult.
Helyre kellett a lelkivilágomat billenteni, és vettem csicsókát 350.- Ft/kg áron.
Tudjátok, hogy még miért? Már kezdek gyakorolni a közeljövő menűm fő fogásához.
"Úgy tudjuk, Orbán Viktor személyesen fordult Demján Sándorhoz, hogy esetleg a TRI-Gránit nem tudna-e alkotmányozási gránitot biztosítani, mert még így is maradna DVÁ-Gránit."

hircsarda.blog.hu/2013/02/21/elfogyott_a_granit_nincs_mibe_vesni_az_alkotmanymodositasokat

No, comment?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Mindíg a piszkos anyagiak."
Hát a csicsókát is meg kell venni valamiből...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Majd idézgetekc addig, amíg aktivizálódtok:
Béla a görög:
"szerintem inkább használjanak GPS az alkotmány helyett. Ólcsóbb!
Újratervezés!
Fordulj vissza! Újratervezés!
Letértél az útról! Újratervezés!
Nincs is út! Újratervezés!
Ismeretlen helyen tartozkodsz! Újratervezés!
Újratervezés!
Újratervezés!

De inkább kolompot kell kötni Orbán nyakába! "
@Penivaldes: "A kacsa finom."
Ha láttad volna, még gyönyörű is volt.
@Penivaldes:
A végin még a kisegeret is a nyakamba akarnád varrni!
@Penivaldes: Ha evező lesz a popsijában, születéskor, akkor lehet, gyanús, nagyon gyanús..
kp.hu/lejarathatja-az-epitoipari-szakmat-az-ocsai-lakopark/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201302

"A szigorú gazdasági indokok átírták ezeket a szép terveket. Úgy tudjuk, hogy először B, sőt az alatti, akár C energiaosztályúra minősítették le a terveket. Szakértők szerint horribilis fűtésszámlája lesz a kis alapterületű családi házaknak a hideg téli hónapokban, hiszen arányaiban hatalmas szabad falfelület érintkezik a hideggel."
@Penivaldes: dehogy, csak a gyakorlás és persze a Puffin.

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): csak torkokat szorongatok:)
www.graciebarrape.com.br
meg persze a capoeira, de az nem hátasoknak való:(
@Felebarát: Felesleges erőlködés,... télire úgyis éhen halnak, nem? .-(
@tucano: Na, én meg aszittem, hogy teniszoktató vagy! Ez az a nyelv, amit fel sem ismerek! .-P
@tucano:
Remélem nem fogok rémálmaidban kísérteni.
Én is olvastam valahun, begyött.
Vissza a tokmányhoz (elvégre Vasasnak neveltek anno:-):

"Erről az alkotmányról (1.4 verzió) a székely vicc jut eszembe:
Az öreg székely nekiáll reggel egy nagy farönköt faragni. Mire a fia:
- Mi lesz abból, idesapám?...
- Ebből fiam, gerenda! - válaszol a székely.
Nem sokkal később a fia megint látja, hogy az öreg még mindig nagy munkában van, ugyanazt a rönköt faragja egyre kisebbre.
- Hát mégis, mi lesz ez idesapám?
- Ez fiam, kocsirúd.
Dél tájékán a székely térdig érő forgácsban ül, és még mindig farag. A fia újra kíváncsiskodik:
- Mi lesz ez?
- Ez fiam, székláb.
Estefelé már nagy forgács gyűlik össze az öregnél, de ő még mindig farag. A fiú naná hogy ismét érdeklődik:
- Kicsi ez széklábnak is, mégis mi lesz ebből, idesapám?
Mire az öreg:
- Ebből, fiam, fogpiszkáló... ha el nem b..szom ... "
@Mariann19:
A kacsa nálam fétis.
Imádtam, imádom és imádni fogom!!

Drága, az igaz. Viszont olyan kulináris élmény a fogyasztása, hogy az, mmmhhhhh...
Ne kímélj, mit tervezel főzni??
Súgd ide, csak nekem!
index.hu/gazdasag/2013/02/21/matolcsy_a_tavolsag_halott/

szerintetek MAtolcsyt előveszik, hoyg olyan adatokat szolgáltatott ki, ami még meg se jelent?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): olvasd el, mnb-ből cspegtetettm egy holnapi tanulmányból, szerinted eladni vagy venni fognak, holnap forintot
hvg.hu/gazdasag/20130221_Rezsicsokkentes_a_10_szazalek_13at_jelen
"A kormány által elhatározott 10 százalékos rezsicsökkentés 13 százalékot jelent a cégnek a lakossági fogyasztóknál, valamint a városi, 400 voltos hálózatra kapcsolódó autószerelőnél és más kisebb cégnél is - mondta Klézli Ferenc, az E.ON Hungária Zrt. ügyfélkapcsolati vezetője a konferencián. Ezt a veszteséget a közép és nagyfeszültségű hálózatra csatlakozó fogyasztókkal keresztfinanszíroztatja az E.ON - tette hozzá."

Mariann, mint pénzügyér, elmagyaráznád ezt halandó nyelven?
@Knósszosz:
Már megettük.
Volt egy tejszínes fekete szeder leves.
Sült kacsacomb ropisra sütve, párolt káposzta.
Vaj és olaj keverékében sült krumli.
Aztán mindenki megy a szobájába a gyümölcseivel.
Nem olyan különleges, mint amit szoktatok emlegetni, de jó vacsi volt.
@Felebarát: Már ma megtették, figyeld a nyitási árfolyamot, kis butus! .-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): bennfentes kereskedelmért, nem tesznek feljelentést?
megölték a vitát a mandin, már senki nem akar...valamiért kényesnek érzik a témát, ha szociális juttatásokról beszélnek és szocialista párt megyó version 3-rom...
de egyszerre tüntetek el
@Felebarát: Ilyenkor kezdődik az éjszakai komolyzenei továbbképzés!
@Mariann19:
Világos, hogy akaratlanul is elkövettem valami főben járó bűnt ellened.
Különben miért büntetnél ilyen ételsor ismertetésével, ha nem haragudnál rám?

A leghatározottabban tiltakozom az ilyesfajta merényletek ellen, ráadásul figyelmen kívül hagyod azt a tényt is, hogy pusztán a barátság okán elnéztem ilyesmit másnak is.
Erre bazírozol, ugye?
Na jó, Neked minden körülmények között bocsánatos bűnnek számít, de kérlek, a jövőben vedd figyelembe gyengéd kötődésemet, a gasztronómiai élvezetek iránnyában.

Imádok zabálni, szóval óvatosan a receptekkel, ha kérhetem!

Amúgy utólag is jó étvágyat a vacsihoz!-:))
@Knósszosz: nincs egy kis sült sügéred?
Off:
Segítsen nmá valaki!
Ótómata felültöltős mosógép öblítő adagolójából a beszappanosodott trutyit mivel lehet kirobbantani? Jelzem, zárt szerkezet kipiszkálni nem lehet. Forróvíz, zuhanyoztatásos átnyomás nem segít.
@Felebarát: Miután nincs, aki kiteregessen helyettem..de menek is, ma valahogy halódik az esti társalgás..jójcak, jó zenélgetést!
www.youtube.com/watch?v=_gE7t_HhcKk
@Felebarát:
Én is szeretem a hala(l)t (is), de salynoss nincsen.
Ha hoznál esetleg...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem off, csak Kónosszosz besértődött, mert ignorál minket, biztos Mariann receptje verte ki..a biztosítékot nála!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Szerintem a mosógépet kell kitisztítani, átmosni ecettel vagy citromsavval.
A legtöbb bolti mosószer és öblítő számos szintetikus illat- és színezőanyagot, kőolajszármazékot tartalmaz, mely kiváltó oka lehet többféle bőrproblémának, a mosógépben pedig nyákos-trutyis lerakódást okoznak."
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Misér, kisér?
Adómentes házipályinkát ittál, sokat?
90 éve azé küzdöttünk, értem én.
De nam köll mingyá túladagolni, he!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): kezdjétek nála egy kaja nevével, azt hoyg mit is akartok kérdezni tőle :D
@Felebarát: Úgy lehet! Bolinál meg csajokkal, Egér meg nincs is itt! De már én se, soká..:-)
@Felebarát: "Házassági?" Nem. Egy befejezett munka jövedelmének örömére volt ez a kaja.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Mer ilyen sormintákat írsz, ha hatás alatt vagyol-:))
@Felebarát: Köszi, a gép mostanság volt generális beavatkozáson és puccantva. Csak a fedélen lévő 4 betöltőből az öblítő tartály van bedugulva, ráadásul szétszedhetetlen és egy huroklabirint is van benne.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ugye nem azt akarod mondani, hogy az ételsor ragadtatott el a spanyol inkvizició kilátásba helyezésére?
@Mariann19: de előtte egy kis ungabunga
@Knósszosz: Ha én ezt tudom, hogy milyen érzeteket gerjesztett Benned a menüsor, hallgatok, mint aki...
Mindíg is vigyáztam a lelkivilágodra, most még a gyomornedveid is oltalomra szorulnak?
Vigyázok erre a jövőben, többet nem fog előfordulni. Megigérjem?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Pedig a forrón víz zuhany rózsa nélkül szokott segíteni rajta! Én külön öblítő programot indítanék, dobba töltött öblítővel!
@Felebarát: Nem megyek be ebbe az utcába. Ne rendetlenkedjél, hozd ki az ellenőrződet!
@Mariann19: mivel itten kollektivizált dögrovás tényálladékaáll fenn emiatt csak egy kis energiasólet föstölt libamellel, tojattal, és kicsi rakott tészta (lekvár, darált dió) a menü. kivételesen gyümölcs, banán, mandiner, magnélküli kecskecsecs szőlő, meg valami citrusfélebizbaz, nagy sárga, valahol a grape és a narancs között...
A főételek raktárból.
@magándemokrata: túl vagyunk rajta, más a multkor sem működött. a labirint lelassítja a víznyomást. szerintem csak valami vagyszer, a szappanosodás egy átok.
minamellett tudom, ez nem az ezermester és a házibarát rovat:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
'szt a mosószertartó két óddalán van-é benyomható húsz forintossch nagyságú/alakú izé, olyan saját színű mint maga az egész xar?
Ha nincs, akkor czoumi, a kendi sikeressen által baszta a vásárolóját, ahogy szokta.

Vedd meg, mossad ki a család cuccát ötször, aztán a szelektív hulladék udvarba szeretettel várják a tutti makkínát, alkotórészeire bontva.
Nem köll keseregni, mindegyik ilyen szar.
Szerencsémre!!!

Ha nem tudod levenni a tartótot, akkor a tetővel együtt kell leszerelni, belerakni egy vödör vízbe ami ellepi és beleönteni egy teljes (f)laokóón W5 vízkőoldótot.
Lidl saját márkás termék, de tapasztalatbúl mondom, kurva jó.
Hagyni köll egy napig, aztán a zuhany raúzsikával által öblítteni és kész.

Ha lepattinható a mosószer tartó, akkor egyszerűbb, de igyekeznek mekkeseríteni a sorsodat, szóval...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Apám mosógép szerelő, holnap megmondja a tutit! Ő szokta mondani havonta átöblíteni, vagy hígítani az öblítőt!
@Mariann19:
Ugyan, dehogy!!
Bármi ami kaja, azt csak küldjed, én majd szenvedek!
Az mán az én dógom, jó?!
@magándemokrata: köszi. Felültöltősnél az adagoló nemigen játszik a folyamatban, csak gravitációval esik-folyik be a dobba a trutyi. Ezért nem használ az átöblítés gépileg. Valahol trisót olvastam...
@Knósszosz: drága volt a szentem, lepattintható:-) Ezek szerint nyertem. Már csak vödröt kell venni, amibe belefér a trutymó:-) Köszi:-)
@Knósszosz:
Keresztanyám tót származású, ennek ellenére sajnos elég ritkán csinál olyan kaját, ami a kedvenceim egyike.
84 éves, ezért érthető a "lustasága", bár teljes szellemi és fizikai egészségnek örvend.
Hogy holnap mit fog készíteni, azt azért nem írom ide, mert nem akarok rossz pontot szerezni Fabiusnál.
-:D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A felsorolt lucullusiból boldogan következtetek arra, hogy lábadozol. Már kezdtem aggódni, mert a múltkoridból hamarabb jöttél ki.
Az a citrus féle, amelynek nem tudod a nevét, nem olyan kúpos tetejű?
Gáz van a mosógéppel? Ilyen betegen beállsz szerelni? Vigyázz az árammal!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Még egy:
abban a rekeszben ahová az öblítőt töltöd, kell lennie egy, de inkább két kihúzható műanyag csöcsnek, olyan öt-hat czenti hosszúságúaknak, amik alatt összegyűlik a kövér (szar), oszt nem folyik le miatta az öblítő. Azt vedd ki, oda nem köll sav meg izé, piszkáld át csavarhúzóval, utána meg erős vízsugárral.

A továbbiakban a mosószert a dobra szórd, az öblítőt meg higíccsad akkor is, ha aszongya a zutassítás, hogy nem köll.

Ennyi.
Mosmá télleg kurva éhes vagyok..
Gyó éjt!
@Mariann19: Pomelo a neve a szentemnek, a mosógép nem az én hatásköröm:-) Nem szerelés csak pucolás:-) ÁÁÁ annyira nem rózsás a helyzet, ugyan különösebben semmi sem fáj, de szédelgek, felálláskor általában fél óránként, nagyjából le kell ülni mert szédelgek, meg megy ki a lábom.
Knosszi asszem megmondta a megfejtést, holnap átveszem a parancsnoki hidat:-) Aztán, ha sikerül, felcsapott farokkal rohangálok két kört a lakásban:-)
@Knósszosz: Megnéztem, az öblítőrekesz két gombbal oldható, akkor lehajtva ki lehet venni, a tartály pedig lejön külön a rekeszről. A csöcsöket megyek és megnézem:-)
@Knósszosz: Jó, majd egy-két menüsort összeállítok, csak sütit ne kérjél, mert ahhoz buta vagyok. Nálam a piskóta , végterméki megjelenési formája:ostya.
Viszont merem remélni, hogy fenti sorainkat Papcsák olvassa, így nem lesz nehézsége a menzai étlapot összeállítani.
@Knósszosz: A mosószeradagolóval nincsen gond eddig (német Persil) az öblítő pedig Lenos summer többnyire, de újabban átáltunk valami német szarra, amit csak valami német vegyibolt (Müller?) forgalmaz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Asszonynak mondtad?-:DD

Szólj, ha gondod van, segítek.
Ha tudok.
@Mariann19:
Olvassa...
Ha nem is ő maga személyesen, de tájékoztatva van róla, hogy knósszosz nagyon utálja az arcüregét.

A komenizmust megúsztam, most majd a polgári demokrácia fog bekasztlizni, mi?
(nem szó szerint, de Hofi)

Jó éjt, gondolom már mindenki álmos.
Vagy csak én?
Nem, már lement a redőny sokaknál, ahogy látom. A trollok is csöngetnek álmukban picit, bennük alszik a sötétség, aludj el szépen kis Bölézs, vagy ilyesmi.
@Knósszosz: montam. de azt is, ne reménykedjen... ez a mosógépszerelő legfeljebb kaját kérne tőle:-)
most hogy eltünt mindenki :D
@tucano: nekem most a macskákból a midnight ugrott be
süti beállítások módosítása