Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.16. 04:17 Fabius

Orbán letérdelt Brüsszelnek

Címkék: milla médiatörvény érpatak házőrség

Újabb forradalom ér véget, ismét átírják a médiatörvényt. Orbán Viktor legértelmetlenebb és legfeleslegesebb háborúja is letérdeléssel és kapitulációval ér véget, de vak nemzetáruló az, ki nem látja meg ebben is Atyuska sikerét. Mert térdelni alapvetően jó, ő ezt így direkt, mit tudnak ezek az értetlen és műveletlen ejrópér parasztok a térdenkurucok mentalitásáról? Semmit. Ő ezt a csatát innentől fejben vívja tovább, nem csinálja nyilvánosan de gondol rá sűrűn, höhö, mert nemmegszorítás és nemáthárítás országban ez csak egy nemfeladás. 

A médiatörvény főbb változásait összefoglalta az Index, olvasgassátok. Szalai Annamáriát mandátumának letelte után nem lehet újra kinevezni, utódlásáról már nem a miniszterelnök közvetlenül, hanem annak ajánlására a köztársasági elnök gondoskodik. A jelölés folyamatába bevonják a szakmai és civilszervezeteket, akiknek javaslatát a mindenkori miniszterelnök megfontolja. A jelöltnek a mostaninál szigorúbb szakmai követelményeknek kell megfelelnie. A sajtónak elég lesz kiegyensúlyozottnak lennie. 

Ez eddig rendben is lenne. De, ha már ilyen hangsúlyos szerepet kap a kiegyensúlyozottság akkor éppen lenne mivel bíbelődni az Európa Tanácsnak megint. Mert Magyarországon nem mindenkire vonatkoznak ugyanazok a jogok és következmények egyformán, ez a békemenet kontra Milla molinó eset alatt is világosan kiderült. Az meg elég sovány vigasz, hogy utólag a jómunkásember nem kiváló dolgozó plecsnit és kockacukrot, hanem fegyelmit kap(hat) a túlkapásért. Úgy látszik a házőr kaszting nem sikerült túl fényesen, ha a házőrség közleménye igaz, és emberünk elöljárói tudta, a rá és hatáskörére vonatozó jogszabály ismerete nélkül jaszkarizott, akkor egy alkalmassági vizsgaismétlés csak nem ártana a testületnek, mielőtt a kockacukor iránti sóvárgás hatáskörön túli veszélyhelyzetekbe sodorja őket. 

parlamenti-őrség.gif

Nem különösebben vigasz az sem, hogy a debreceni diákfórumot megzavaró ultrafideszes Szepesi Miklós Zsolt ellen eljárás indul szintén utólag, mikor a szolgálunk és félünk testület helyszínen lévő egysége ott helyben is eljárhatott volna, ha lett volna mersze, és nem a botrány miatt lenne most ez az utólagos mosakodás. 

Ne higgyük, hogy ez már maga az elmebaj, mert a legnagyobb kreténről még nem is beszéltünk. Az "érpataki modell" új értelmet nyert a napokban, már nem az Orosz Mihály Zoltán által kidolgozott települési rendcsinálás tematikáját értjük alatta, hanem magát az idiótát, aki a szegény ember Csekknorriszának öltözve üvöltve riszálja magát önkormányzati rendezvényen, mert esze annyi sincs, mint a rohambilinek a fején. A videóért katt ide, de csak a rekeszizomláztól vissza nem riadóknak ajánlom. 

érpataki-modell.gif

Lehet, hogy Orosz számára 365 nap farsang az élet, a pitykés dolmányok és csikós gúnya iránt érzett  vonzalma is ismert régen - az nem is zavart eddig nagyjából senkit - de ez a maskara már egyértelmű jele annak, hogy a fejében lefogaztak és szikrát hányva kontrollálatlanul pörögnek a fogaskerekek. Arról nem is beszélve, hogy ott eddig sem tartottunk és a médiatörvény legfrissebb átirata szerint sem fogunk, hogy Oroszról csak méltató véleményt lehessen írni bárhol. Igazad van aranyapa, ez tényleg nem így megy. Meg úgy sem megy, hogy a közpénzen fenntartott intézményben megrendezett nyilvános eseményről csak úgy kidobálhatsz egyébként erre okot nem adó embereket csak azért, mert téged valami sérelem ért egyszer valamikor. Az még csak röhejes, ha Csekknorrisszal kevered össze magad, de mikor a terepszínű rohambilis úristennel is, az már megkérdőjelezi mentális egészségedet és alkalmasságodat bármilyen közfeladat ellátására.

Arról nem beszélve, hogy Kedves Vezető térdeltében sem rajong a konkurenciáért. 

953 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr595082942

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy nem reprezentatív lista tanulságai 2013.02.16. 18:29:49

Megjelent a héten egy rangsor, amely igen érdekes következtetések levonására ad alkalmat még akkor is, ha természetesen figyelembe vesszük azt, hogy egyáltalán nem reprezentatív mintáról van szó, nevezetesen a magyar politikusok és pártok facebook-os n...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.16. 15:00:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi ez?

Kapuzárási pánik?

Posztkommunista hattyúdal?

A 2010-ben hatalmukat vesztett posztkommunista lúzerek, hatalom után való elvtelen kapálódzása, kezd nagyon gusztustalanra sikeredni.
Ilyen névvel (orosz)mostanában nemigen szerencsés hülyét játszani. Tudjátok, most éppen Putyin Elvtárs ánuszát nyaljuk. Szóval, akár az aktust provokációnak is vélheti. Oszt akkor dzegény Vittorionak nemcsak az EU előtt kell térden állni... kell ez nekünk? :-)
@Axxtro: Jól értem, hogy nem értelek? Menj vissza alukálni, oszt ha kipihented a tegnapi 10 fröccsot jer vissza édes babám. De ne böfögj, mert nagyon savanyú szagod van.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nem lesz itt semmilyen nyalakodás és szopogatás sem, ÉGI JEL ÉRKEZETT, HATALMAS FÉNYBEN TELJESEN BIBLIKUS CSELJABINSZKBÓL MOSZKVA IRÁNYÁBA SUHANT A MENNYEI FÉNY és a pápa éppen most mondott le...szóval lesz itt még akárhogy...

a magyarok -láss csodát önmaguk farkába kénytelenek harapdoválni- szépen gyorsúlva elhúzzák a szennyest a picsába a kedves vezető meg a bajuszos morcimarci laca bátyó és lézeres kartárs és a zeltolcsy, akiből lehet hogy bankelnök helyett tetszhalott lesz?

olyan szép ez...mit mondtam én pár héttel ezelőtt...belűlről rohadt a narancs és már csak a puhuló héjjéja tartya összve

brühühühühü

addig is ki is röhögjük őket
@Axxtro:

te vagy astro a kuty A...ne ugass mert ahhoz sem értesz és egyébként is a rüköt vakard le...kuss

brühühühühühü
"Viktor: Te Viktor, tudtad, hogy a székelyeknek van zászlójuk? Mi lenne, ha én kurvára felháborodnék rajta, hogy van nekik olyan zászlóizéjük, te erre kitűzetnéd azzal a bajuszos marhával a parlamentetekre, mi még annál is jobban felháborodnánk, és így tovább.

Viktor: Lehet szó róla, de tuti biztos, hogy a székelyeknek van zászlajuk? Mondjuk mindegy. Lehet szó róla. Megcsináljuk okosba'. De akkor, cserébe, csukassatok le ti is valami lúzer polgármestert hargitába', és akkor mi is felháborodunk, és akkor kap mondjuk fél évet, és akkor mi még jobban.

Viktor: Három hónap. Persze ha kiderül, hogy a székelyeknek még sincs zászlaja, akkor felfüggesztve.

Viktor: Deal. Te Viktor, te tényleg loptad a doktoridat?"

vincent-ből

herélt bayerzsolt eladó mert tud ugatni és felbosszantja a macskákat

brühühühühü

orulunkvincent.blog.hu/2013/02/15/2_viktor_beszelget
"fel van törve a hekker által"
:D
Jóemberek!
El vagyontok tévelyegve!
Méghogy viktor letérdel,meg kapituláció?Lófaszt!
A zeu,na az térdelt meg kapakulált!Úgy bekapakuláltak,hogy viktorunknak muszáj volt megengednie,hogy kitömjék az országot a NEM IS KÉRT pénzükkel.Azt a francos törvényt meg azér írják át,mer a hangos libsi-bolsi sírás-rívástól nem tudod már aluszikálni a fényességes Nagyúr,feneséges macskája.
Kezejjétek mán hején a dolgokat!Még a végén komolyan elvárjátok,hogy az Értelemtől fénylő homlokú szepesit meghurcojják?!Csihadjatok!
@Axxtro:
te fasz!
Ez itten nem pártgyűlés.
Mi van srácok, beroncsiztatok?

Csak úgy dől belőletek a lúzer okádék.
@Axxtro: A kedves vezetőd már fél éve a skizoid embólia tüneteit mutatta. endresy.blogspot.hu/2012/09/kortunet-vizsgalat.html

Most meg a gyóntatópapjánakegyháza kezd szívni, és a KDNP csinál hülyét magából. Szóval teljes az idill.
hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg?FullComment=true#comments
endresy.blogspot.hu/2013/02/furcsa-egyhazi-felmondas-furcsaknak.html
Úgyogy csak óvatosan a minősítgetésekkel :-)
@Axxtro:
te új vagy itt? mármint a kinti világra gondolok, nem a varanus-ra...
@Secnir:
Ezen a hétvégén ő az ügyeletes.
A habitusa miatt!
@kormányzó:
oppardon, nem figyeltem, az így mindjárt más. de amatőrnek néz ki a fiú, rögtön az első kommentben komcsizni. semmi emútnyócév!, semmi gyurcsányahibás vagy bajnaigyurcsány.
kezdő.
@Secnir:
A fidelitasnál még nem cserélték ki a zoktató kazettát!
(valószínűleg nem fizette még ki az álam, a közpénzes vasúti-pályafelújítást)
Fabius! Már megint ez a ballibsi attitűd. Csak a rosszat, mi? Már itt is jelen van a weberi gyűlöletkampány. Bezzeg a Gyurcsány-Bajnai kormány alatt ontottad magadból a siker propagandát.
Miért nem írsz a sikerről? Úgy mint a ..., vagy a .... Jó most hirtelen nem jut eszembe, de van. :)))
@Secnir:

"te új vagy itt? mármint a kinti világra gondolok, nem a varanus-ra... "

Korán reggel ilyen éber észrevétel:))))))))

Egyébként igaza van, csak elrontotta az utolsó mondatot.

Mi ez?
Kapuzárási pánik? - Igen!
Posztkommunista hattyúdal? - Reméljük!

A 2010-ben (hatalmukat vesztett - helyette: hatalomra jutó) posztkommunista lúzerek, hatalom után való elvtelen kapálódzása, kezd nagyon gusztustalanra sikeredni. Egyetértünk!
@Axxtro: szerinted ez kulturált hozzászólás?....Tudod te, hogy mit bizonyitottál?
@posztra:

Kérdezném, hogy miért kell Orbán vereségének tekinteni egy olyan megállapodást, hogy Szalonnamária kitölti a 9 éves mandátumát törvényalkotó médiakirályként, és majd 10 év múlva Áder elvtárs nevezheti ki a következő médiafőnököt, akinek már több kell estin elvégzett népművelő diplománál, hurrá-dejó ?

Mi köze Orbánnak egy 10 év múlva kinevezett médiafőnökhöz?

Ez Orbán győzelme, hogy 10 évig ráül a médiára, és a továbbiakat is ő fogja eldönteni a vakondkurkász Áder-haverjával.
@KÁTÉó53éúétr6:
Bizonyítani?
Pontosan tudja,hogy Mi tudjuk,hogy ő egy seggfej.Nem kell bizonyítania semmit.
@Poszthoz: Oroszt sajnálom, de ezek szerint neki is vannak bogarai, amely jelen esetben ha jól látom egyenruhásra sikeredett. :)

Viszont ez a mondat igen tetszett Fabiustól. :)

"De, ha már ilyen hangsúlyos szerepet kap a kiegyensúlyozottság akkor éppen lenne mivel bíbelődni az Európa Tanácsnak megint. Mert Magyarországon nem mindenkire vonatkoznak ugyanazok a jogok és következmények egyformán.."

Eszembe jutott, hogy egyes médiumok mennyire "élen" járnak ezen a területen. :)

Újfent elmarasztalták az ATV-t a Jobbik miatt
jobbik.hu/rovatok/jogseg%C3%A9ly/%C3%BAjfent_elmarasztalt%C3%A1k_az_atv-t_a_jobbik_miatt

A TV2 is bemondta: nem tájékoztatnak kiegyensúlyozottan
jobbik.hu/rovatok/jogseg%C3%A9ly/a_tv2_is_bemondta_nem_t%C3%A1j%C3%A9koztatnak_kiegyens%C3%BAlyozottan

Úgy látszik vannak dolgok, amelyekben a libsi médiumok sem mutatnak jó példát a kincstáriaknak. :)
@én már a fény gyermeke vagyok:
Sőt!
Mi köze orbánnak ahhoz,hogy a rendkívül szabad mozgástérrel rendelkező miniszterei,esetleg/!/ elqrnak valamit?
Mégsem irányíthatja kézivezérléssel a zországot!
Ez az Orosz frenetikus, ha jól látom még golyóállómellény is van rajta:O)))

Fogadjunk, hogy látens homoszexuális és ezt kompenzálja a szerkójával!
Az ilyenek mentek anno Munkásőrnek, oszt a budiban verte a farkát a meztelen férfitestekre :O)))
Az ilyen hülye azt hiszi, hogy attól valaki,ha felvesz egy egyenruhát.
Ráadásul az az egyenruha amerikai mintájú.

Megnézném én ezt a mukit egy lövészárokban,nyakig sarasan, szerintem az első puskalövésnél bukósisakig összefosná magát. :))))
www.napi.hu/magyar_gazdasag/gunyolodik_a_magyar_kormanyon_a_financial_times.545369.html

Ők sem látják a sikert. Én most azonnal megyek Londonba az FT székháza elé tüntetni. Ki csatlakozik? :)
@V-PORT:
A fidesz lomtárában, akad néhány szakadt "focidrukker".Úgysem jutnának ki másként, viheted őket.
@V-PORT:

A CÖFnél vagy a CETnél lehet jelentkezni a teljes ellátásos ingyenes londoni kirándulásra?
@Axxtro:
Hatalmukat vesztették? Kormányon vannak jelenleg öcsisajt. Melyik dimenzióban szoktál értelmet mutatni? Mert valahol beomlott a téridôkontinium vezérlôd, oszt ezen a síkon elszálltál. Mit iszol? Hagyd abba, sürgôsen!
@Anyád, a szúnyogok!!!:
"Uzsicsomagot is adunk!" jeligére a Párt kirendeltségeinél...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rosszul tudod.
Az Alaptörvény-Asztalánál kell jelentkezni,a Székely-zászló mellett!
@kormányzó: Rájöttem, hogy ha kimegyek lehet, hogy elmegyek kicsit a Mcdonald's-ba és ott ragadok. Mégis csak más a Trafalgar téren éhen halni, mint a Kossuthon. :)
@Anyád, a szúnyogok!!!: Ez még nem tisztázott. Még most keresik a forrást Kubatovék. Plusz ki kell találnunk, hogy hol fél el a 100 méteres molinó a repülőn, amit a flasmobra vinnénk. :))
@kormányzó:
Benéztem? A fene egye meg ôket! Mentségemre legyen, hogy otthon eredeti gránitban ôrzôm az Alaptörvényt. Jó, kicsit utánfaragom mindig, azért féltenyérnyi csak...
@V-PORT:
Azért gondold át újra!
Egyesek szerint, a Kossuthon lehet a legkedélyesebb légkörben üríteni.
Szép kilátás,jó társaság,mi kelhet még?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: T.Gábriel! Miért kellene behívni egy MAGÁN tv-nek az általa szélsőségesnek tartott párt képviselőjét? Max. 5 szóban elmondják a jobbik véleményét. Irtad a múltkor" kíváncsi leszek,K.O. be meri hívni vonagábort?"Hidd el ez nem merés kérdése, miért hívná? Én még nem hallottam arról, hogy kiborúlt volna valaki a másik oldalon, hogy nem hívják be a jobb oldali tv-be!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Írj egy könnyfakasztó levelet a kisz-halásznak,majd dob egy nagyobb kavicsot.
kepkezelo.com/images/hpr6b4ax7ds61nhass7z.gif

kepkezelo.com/images/b7fjo5glaeu867x0dts.jpg

...reggeli versrészlet ilyen a figurákhoz...

"Az Antikrisztus napjai ezek,
Csillog a világ szörnyű arany-szennye.
Röhögő senkik, balkörmű gazok
Szállnak mennybe.

S én lent vergődöm, és nem tudja más,
Hogy csöndem éjén milyen jajok égnek.
De légy türelmes. Jön még ideje
Szebb zenéknek." Álarcosan -- /Tóth Árpád/

?????????????????????
@magándemokrata: Nem akarlak elkeseríteni, de azok a cikkek, amelyeket jól láthatóan meg sem nyitottál nem arról szólnak, hogy kit miért nem hívnak be ilyen-olyan lakáj meg szektATV-be, hanem arról, hogy ezek a médiumok sorozatosan sértik meg a kiegyensúlyozott tájékoztatás elvét. :)

Lásd pld. alább:

"...a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy a csatornának kötelessége lett volna hírt adni a Jobbik rendezvényéről is.

A TV2 és a Médiatanács a legfőbb bírói fórumnál fellebbezett az első fokú bíróság döntése ellen, amely helybenhagyta az Ítélőtábla ítéletét. A bíróság döntése tehát egyértelműen kimondta, hogy a Jobbikot nem lehet a továbbiakban önkényesen, a szerkesztői szabadságra való hivatkozással kihagyni a hírekből."
@kormányzó:

Ideje lenne ősi jussunkat a Trafalgar teret is kicsit összepisálni, megjelölni, hogy a miénk! Hagy ismerje meg az elpuhult London népe I. Viktor Őfelsége rohamosztagos csőcselékét!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezen ítéletek után a Barrikád és a Jobbik média is sorra fogja közölni a konkurenciái gyülijeit?
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Halihó! Remélem felétek nem volt senki aki így járt az utóbbi napokban..) A kép mottója lehetne akár az, hogy "az ablakot becsuktátok"??? :)

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/427235_426685070742065_1984673362_n.jpg
Bááááázzzz, Gábris megint terel. :(

Jaaajjjj, szegény jobbik ... :D
@Anyád, a szúnyogok!!!: A második vagy harmadik legnagyobb parlamenti párt "gyülijeiről" be szoktak számolni a médiáik ha jól tudom. :)
Viszont az ellenzéki média zászlóshajójának "hírigazgatója" (Németh Szilárd - szektATV) már korábban is megmondta, hogy "a jobbik megjelenhet ugyan a csatornán, de csak negatív kontextusban."

Nos ezek valóban a kiegyensúlyozottságot erősítik. :)
@Marcellusca: Dehogy terel, csak reagál a poszttal kapcsolatban. :)
@Anyád, a szúnyogok!!!:

Ráadásul, ha helyesen (Szalaiannamáriásan)értelmezem a kiegyensúlyozottat, akkor a Jobbik konkurens újságíróknak kell a Jobbik konkurens pártok rendezvényekről beszámolni a Jobbik médiában.

Érdekes lesz a Barrikád, Szentkorona rádió, Kuruc.info :O)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én félek megnyitni a linkjeidet... mint írtam 5 szóban, elmondják! Már rendben van, ki lett elégítve a jobbik tábor! Tehát, az 5 szavas, rendben. Az a Te kis szösszeneted, hogy be hívja-e K.O.? Erre írtam, míért hívna?
@Axxtro: Ha nem volnál ilyen eccerű,lehetne veled beszélgetni.Sajna csak el kell olvasni amit írsz és tudható mi vagy.Régi dolog de igaz,magadból indulsz ki.Vak nemzetáruló.
@magándemokrata: Nem a Jobbik miatt.
hanem a nézőközönsége kiszolgálása miatt, mert engem pl, akit szerintem nehezen lehet vádolni narancsjobbik szimpatizálással kifejezettem irritál ugyanazoknak a riportalanyoknak folyamatos ismétlődése, s ha nem nem is annyira egyértelműen undorító propaganda folyamatos nyomása, mint a másik oldal hasonló műsoraié.

Ezzel saját maguknak tesznek rosszat - szerintem - mert hasonlóan gyenge igénytelen propagandista színvonalat sikerül létrehozni, mint a konkurencia.
Még így is sokszorosan felülmúlják a másik oldalt, ez igaz. Csak ez kurva kevés.

Szerintem ez kifejezetten a nézőközönségük lebecsülése.
Orbán Viktor 2005 adventjén ezt mondta egy beszélgetés során:
"Lassan kezdem megérteni, bár református vagyok, hogy az ember akkor a legerősebb, amikor térden áll. Hát valahogy így. (Taps.)"
Eszemf*szom, ez az érpataki polgármester videó ha nem farsangi kamu akkor nagy szarban vagyunk...ki a retekbüdösk*rva záratta be az OPNI-t és milyen indokkal??????????
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én emlékszem egy olyan jujjacsúnyaszocimunkásőrök fegyveres kiképzőtáborokat hoztak létre jajjkiabálásotokra és óbégatásotokra, amikor valamilyen szoci képviselő műanyag puskás játékai ellen hadakoztatok nagy erőkkel.

Mesélhetnél erről a polgármesteretekről valami okosat.
Amúgy farsang volt, vagy ez az ember tényleg ekkora barom?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

".ki a retekbüdösk*rva záratta be az OPNI-t és milyen indokkal??????????"

Gondolom azok a józanabb döntéshozók, akik féltek, hogy előbb-utóbb bekerülnek:))
@V-PORT: Nincs sok szabim, Londont nem tudom bevállalni, de ha segít kiállok München főterére angol-német-magyar-rovásírásos-székelygulyásos molinóval tiltakozva; az csak pár megálló nekem (és tudom hol a legfinomabb a szalámis perec).
@Orica Középföldi: Okés, de nagy hiba volt, mert minden ex-ápolt félcédulás habzószájú agyrokkant vagy a kormányban, vagy az önkormányzatokban ül felelős pozícióban...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mindenki arról rebeg amiről akar, kiegyensúlyozás lenne az is, hogyha a fideszről 2 oldalt és a dzsobbikról egy sort írna (hír=hír) mégpedig hogy van ilyen nevű párt

vagy szómennyiségre, lehet egy sort 1000x ismételni és akkor kijön a mennyiség is

brühühühü

te sem írsz a konkurrens pártról vagy ha igen akkor link linkeket teszel be amit senki sohasem nyit ki
@V-PORT: Kössük össze valami jobb Spurs meccsel és én is megyek.
Csak előtte kell találkoznunk Angyallal is, hogy nekünk is legyen ilyen jóállású bunkósisakunk és még székely zászlót is meg kell varrni.

Sámánköntös is jó lenne, egy Jude Army-s mez lehet nem a kellő hatást eredményezné.
Meg a nem leszünk gyarmat molinó.

A francba, el kell menni tüntetőtanfolyamra a békákhoz, hogy hitelesek legyünk.
@Axxtro:

szerintem te vagy az az agyroggyant alak abban a rohambiliben ágálva

brühühühühü
@Habakuk999:

Egy valamit elfelejtesz. KO meghívhat akárkit, na de hányan mernek és hányan mehetnek?
Nézd meg, államtitkár alatt megszólalhatott már valaki? Szakértő egy minisztériumból?
Bárki a közszférából?
Nincs könnyű helyzetben!

Én sokkal jobban rühellem az újságíróklubot. Na az tényleg egy őskövület.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: @Habakuk999: Mi leszünk az utazó tüntetők. A következő másfél évben én elmegyek tüntetni ahol rosszat mondanak vagy írnak az országra. Persze az adófizetők pénzén, mivel ez a nemzet érdeke.
Mivel kelet felé nyitottunk ezért csak nyugati imperialista országokba kell utaznunk, mint Anglia, Németország, Usa, Belgium, Franciaország.
Nehéz meló lesz, de bízom magunkban. :))
@Orica Középföldi: Én ezt nem tudom megítélni, csak azt látom, hogy számomra unalmassá vált, nem is nézem.
Amúgy tévét se nagyon.

Abból van elegem, hogy minden ilyen műsor arról szól, hogy valaki, valakik a saját falka irányából bizonygatják a bizonyítványukat.

Eltűntek a független vagy nem független de olyan szakértők, riportalanyok, akik képesek az adott problémára reagálni.
@Axxtro: Kapuzárási pánik nálatok narancsbolsiknál van. A fosásotoktól bűzlik az ország.
@V-PORT: Oké, benne vagyok, de szerintem olyan nyugati országokra fókuszáljunk ahol vagy van déli, tengerpartos terület vagy jó a focijuk (hogy legyen okunk tiltakozni megoldjuk okosba, adófizetők pénzén majd jól lefizetünk ellenünk irkálókat ha maguktól nem akarnak).
Hétfő Anglia mert forduló, aztán szerdán olasz kupa, hétvégén Barca meg Real meccs, ugye Szepesi úr példáján tudjuk a focirajongónál nincs okosabb, mert az ugye mindenhez ért, szép jövőt vizionálok magunknak :))))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Csak mi van, ha véletlenül ezek nem maradnak, és 2014-ben kormányváltás lesz? Most beszéljük meg, hogy mit mondjunk nekik, hogy miért támogattuk őket, mert én tőlük is jó állást akarok. :))
@Habakuk999:

Naív vagy, ha azt hiszed van független és itt most nem feltétlenül a politikára kell gondolni.

Az egész élet a függésről szól:))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: +++++++++++

Kezdhetnénk Lyonban, mert a hülye franciák megeszik a békáinkat!
"Orbán Viktor legértelmetlenebb és legfeleslegesebb háborúja is letérdeléssel és kapitulációval ér véget"

Akkor mostantól szabad a sajtó, mi a baj?
Mekkora orbitalis fasz az az al angyalboros, hogy fokazna a sakk lapokon nyakig ultraban, ez az idiota.
@V-PORT: Mint már máshol kifejtettem: nem nagyon megy az agitPRop anyag a 7. pontról. :(
Mert, lehet, hogy a lakossági áramon most spórol egy ezrest, de kis részletekben 3x annyit kifizet a tej, kenyér és egyéb termékek árában.
Mer', ugyi tuggyuk, hogy nemháríttyákát. :)
és továbbra sincs 1 azaz egy , vagyis EGY vezető pozíciós ember aki vállalná akár egy dologért is a felelősséget...
@V-PORT: Na mit, elővesszük a szakállas dumát, belülről bomlasztottunk mint anno az MSZMP-t a jobboldalinépnemzetiújalkotmányíró Pozsgay elvtá...izé, úr :)))

@Habakuk999: Oké, ott jó a kaja megnézzük a Lyont és a PSG-t aztán megyünk Barcelonába mert jönnek a rangadók, a Földközi tenger is melegszik...úgy értem kiállunk elveinkért és kormányunkért és spórolunk az 5*-os szállodai szobaszámlán és a tengerben fürdünk, ilyen áldozatokat is meghozunk a nehéz időkben...
A media meg kapott egy kis optikai tuningot, de lenyegeben a helyzet semmit sem valtozott.
3:19-től: "az érpataki betyárok honlapjukat a hekker feltőrte ja a Szőllőssi Gábor és nem tudják leszedni a rólam gyalázatosan mocskolódó cikkeket nem tudja leszedni, mert a hekker feltőőrte, azér' me' fel van tőrve a hekker által"

Mondatszerkesztés RULEZ!:D:D:D
Tegnap ezen röhögtem vagy fél órát, mikor a Képviselő Funky először felrakta.
Szerintem Érpatak a state capture helyi változata. És ez b+ polgármester!
OV szeret szopni, hat ez van. A kerdes inkabb mar az, hogy lenyeli vagy nem nyeli? Illetve, hogy analt vallal-e?
@Habakuk999: Ez a másik urban legend, mármint, hogy ő jobbikos polgi lenne, mert ugye nem az, hanem független.

Egyébként sok jót tudnék mesélni róla, de ez mondjuk hülyeség volt a részéről, mármint a jelmez, de mint korábban írtam mindenkinek van valami bogara.:) Jujj de jó is lenne ha Ő lenne a legnagyobb problémánk. Momentán én az ilyen-olyan öltönyös jelmezesektől jobban tartok. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem nem a jelmez volt hülyeség, hanem a mondókája és a kiutasítás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mesélj már olyan sok jót róla, ebben a sivár világban hiányzik a jóság.
széllel szemben nem lehett ugye p...
orbán soha nem háborúzott sem brüsszellel, sem az imf-el, pontosan azt csinálta, amire kérték
a színjáték a magyr népnek, az örökös lúzereknek szólt :-)
a maszposok, szabadlánbon, a szadeszesek szabadlábon, a mnb elnök szabadlábon, mindeki szabdon sikkaszthat tovább, a média és internet aktív felügyeletével
lúzerland..
@magándemokrata: Na látod ezt a linket már nyugodtan megnyithatod és nem kell tőle félned. :)

Tarol a Jobbik, az egyetemisták körében az LMP veri a Fideszt. Felsőoktatás – Megdöbbentő kutatási adatokat tettek közzé a fiatalok pártpreferenciáiról

nol.hu/belfold/20130216-tarol_a_jobbik
"Ez a másik urban legend, mármint, hogy ő jobbikos polgi lenne, mert ugye nem az, hanem független."

Aha, persze:( Független polgármester nem tart Becsület Napja megemlékezést...mert, hogy ez a videó ott készült...olyat csak jobbikos vagy még attól is jobbra álló tart...
@Habakuk999: Kb. csak annyira volt hülyeség mint mondjuk Novák elzavarása a tudjukkik tüntetésről nem? :)

youtu.be/48XC1kr2EZg
hát igen...igazi vereség ez, bődületes...
szalai marad, áder majd kiválasztja a következőt...
fabius szerintem mindenki ilyen vereséget akarnak...
persze a győztes az összes ballig hazug geci, aki lila fejjel óbégatott, vagy sutyiban mószerolt...
nem vagy te a való világban...
@Habakuk999: a bogaras eleg johiszemu es finomkodo jelzo, szerintem a szimpla barom is gyenge nekije ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: há' tez megdöbbentő
hogy a pcsába kerül elő egy kétéves többször publikált hüjeség...
na ezek a zegyetemisták akiket nyalogat a ballib agybafőbe:DDDD
méghogy nem kell minőségi oktatás mi?
@FILTOL: A csúszás okáról kérdezd a felmérést megjelentető kiadót és esetleg a nol.hu-t. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne említsd egy lapon a listázást és az átlátszót.

Angyal egyszerű ez, határolódjon el a Jobbik és itt Te a neofasisztoid szerepjátékoktól, listázástól, cigányozástól és mindenki szóba fog állni veletek.

Lehet kezdened.
Az ilyen típusú animált gifek már 15 éve is cikinek számítottak. Ma meg már egyértelműen idegesítőek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tényleg nem jelmezbál volt?
:))
kezdem elhinni, amit itt lépten-nyomon megkapok, naiv vagyok.:(((
@Habakuk999: Én meg már kezdtem azt hinni azon fogsz felháborodni, hogy amit a tolerancia népének szabad azt egy független polginak miért nem szabad?? :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ki záratta be? Óvatosan az ilyen kérdésekkel, mert még kiderül, hogy a cirkusz korábbi fellépői is hozták a kötelezőt...
@dadddd: Akkor ne nézd, vegyél nagy levegőt és nyugodj meg kedves Emese!
@FILTOL: Hasznos errefelé az alábbiakat is ízlelgetni az említett kutatásból. :)

– Volt olyan napom a kelet-magyarországi személyes lekérdezés során, amikor a 20 megkérdezett egyetemistából 12 jobbikosnak vallotta magát, tehát ott már nem nagyon van tere a növekedésnek – mondja.

Miért ennyire sikeres a radikális párt éppen az egyetemi hallgatók körében? A kutató szerint kijelenthető, hogy a Jobbik támogatói nem a legszegényebb diákok közül kerülnek ki. A kutatás nem igazolta, hogy a szimpátia erősödése összefüggene a gazdasági válsággal.

– Nem állítom ennek ellenkezőjét sem, vagyis nyilván valamekkora szerepe van a bizonytalan jövőnek. De azt a közkeletű bölcsességet, amelyet politikusok is előszeretettel hangoztatnak, amely szerint a gazdasági válság erősíti a szélsőjobbot, mi nem igazoltuk. Az értékpreferenciák és az ideológiák többet magyaráznak – fogalmaz, utalva arra, hogy az elit- és rendszerellenesség lehet a döntő motiváció.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Én nem háborodom fel, csak az aljasságokon és a sötét ostobaságon.

A zsidózás ezek közé tartozik.

Szabad elhatárolódni!
@FILTOL: Milyen utálatos egy ember vagy te...

"szalai marad, áder majd kiválasztja a következőt..."

Ezzel mindent el is mondtál. Ezek szerint neked, meg a hozzád hasonlóknak tényleg tetszik a demokratikus intézményrendszer lebontása, a független hatalmi ágak csorbítása. Tényleg tetszik az, ahogy 1990 előtt éltük. Hát gratulálok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jujjujj, ez az "értékprferenciák" szíven ütött.

Tényleg ekkora a baj?
Az FB-n találtam Laár alábbi gondolatait, amelyek sok szempontból egész szimpatikusak. :)

"A hülyeségek kellenek ahhoz, hogy mi rabok legyünk. Ha ezek a hülyeségek nem volnának, akkor nem is lennénk rabok.
Mert, ha például, nem hinnénk el, hogy okostelefonra van szükségünk, akkor nem vennénk 100 ezerért egyet magunknak, és akkor nem nyomkodnánk naphosszat az érintőképernyőjét, hogy újabbnál újabb színes képek között böngésszünk. És akkor maradna időnk intelligens dolgokkal foglalkozni, és egy fokkal máris szabadabbak lennénk. Ha pedig nem hinnénk el, hogy az egyik, vagy másik politikai oldal képviseli az igazságot, és a másik, vagy egyik az igazságtalanságot, akkor nem mennénk ki politikai tüntetésre, és nem ordítanánk rekedtre a hangunkat, és akkor nem fájna még utána napokig a torkunk. Ez is adna egy kis szabadságérzés növekedést. És, ha nem gondolnánk, hogy az újságban olvasható borzalmas, és mocskos híreket el kell olvasnunk, akkor nem lenne egy egész napra tönkredepressziózva a lelkünk, ami szintén növelné a szabadságfokunkat. Ha nem hinnénk el, hogy drága autót kell vennünk, mert attól vagyunk valakik, akkor nem kéne olyan sok milliót megkeresnünk, és akkor nem kéne annyi igazságtalanságot elkövetni más emberek rovására, nem kéne becsapni, kizsigerelni, vagy konkrétan meglopni őket. Így szabadabban fellélegezhetnénk. És, ha nem hinnénk el, hogy nekünk egyre több pénz jár, miközben másnak meg egyre kevesebb, akkor nem kéne a természetet se kizsigerelni, nem kéne annyi állatot meggyilkolni, nem kéne szétvegyszerezni a Földgolyót. Ez szintén megszabadítana minket egy sor baljós körülménytől.
Ha nem hinnénk azt, hogy a feleségünk, vagy a férjünk (kinek ez, kinek az) azért létezik, hogy minket boldoggá tegyen, akkor nem is tőle várnánk a boldogságunkat, és akkor nem veszekednénk vele követelőzve hol ezért, hol azért. És akkor kevesebb lenne a veszekedés az életünkben, ami szintén azt eredményezné, hogy szabadabbnak érezzük magunkat.
Nagyon sok a hülyeség, és mind csak arra szolgál, hogy mi rabok legyünk. Ezeket kell nyakon csípnünk ahhoz, hogy szabadok legyünk. Van egy nagyon jó buddhista mondás:
„NE HARCOLJ A SÖTÉTSÉG ELLEN, HANEM GYÚJTS GYERTYÁT!”
Sok sikert kívánok az ÖNGYÚJTÓ megtalálásához!
Szeretettel: Laár András
@Secnir: Az utóbbi idők legjobb kommentje, visítva röhögök. +1
@TomT: Miért is? Gondolod hogy aszem szenteket váltott a Kedves Vezető? Ja, és várom a Mikulást és hogy Murinyó átigazoljon segédedzőnek a Barcába? :/
@Habakuk999: Mármint, hogy szerinted az a zsidózás ha valaki "Gyermekgyilkosságok önvédelemből?" táblát tart a gyerekgyilkosok ajnározói felé??? :) Nekem eddig úgy tűnt, hogy ez nálad is a szabad véleménynyilvánítás és a gyülekezés jogába illeszkedik.:)
@Habakuk999: "Tényleg ekkora a baj?"

Szerinted?? :)
A Románok le tudták ölni a Diktátort, mint egy disznót?????
Hmm. Akkor a Román nemzet karakánabb, bátrabb, okosabb Nép???
@pocakos focista:
Tudod, ez Kádár népe! Nem hiába éltetik a Piktort...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Maradjunk a Laár féle linknél inkább, palesztínozni és zsidózni fölösleges, mert a szélsőségek mindenütt egyformák.

Angyal, előtted a lehetőség a gyertyagyújtásra.
Mostantól csak pozitív jobbikos gondolatokat linkelgess, azt el fogja itt mindenki olvasni.

A gyűlölködést hagyd meg az ellenfeleidnek.

Menni fog?
@felcsutisuttyo: Felkötni????? Most akkor nem szitává lőtték azon a hideg téli napon??? :)
@pocakos focista: bucika....csak karakírozom az elvakult és ostoba bejegyzést emitt, ami BÁRMILYEN eseményből kihozza, OV vesztett és betérdelt és megszívta és lúzer és a többi...

vagy épp a te hszlásod.
nem-e lehetne-e? hogy NEM csorbul ezáltal a sajtószabadság? hiába vinnyogott 10.000 ballib? az nem lehet, hogy egy alaptalan hiszti volt? és lám, az eu szerint sem volt megalapozott a hiszti...

és az nem lehet hogy nem OV csinált hadjáratot, hanem ŐK...?

ugye az nem lehet.
@Habakuk999: Persze, de ez eddig is eléggé így volt, mivel én jámbor vagyok és békés. :)
Varánusz

Szar lehetett neked amikor rájöttél, hogy belátható időn belül nem fogtok a hatalom közelébe se vissza kerülni! Ehhez képest ez a fröcsögés még vissza fogottnak is mondható. Az igazi düh rohamot a majd 2014-es választások után várom tőled!
Tudja valaki mi a faszért öltözött be ez a bolond érpataki polgármester rohamrendőrnek? Úgy értem mi volt az az önkormányzati esemény ami indokoltá tette, hogy ez a féleszű jobbikos felvegye ezt a maskarát vagy ez csak alapjáratból hülye?

A trianonba belbolondult népnemzeti jobbikos vitézeink már támadják Romániát és Érpatak az előőrs vagy ezeknél ez csak standard önkormányzati maskara mikor esténként összegyűlnek egy nemzetmentő szeánszra?
a fides mafia sáskahada lerabojja az országot !

jajrá mogyorók ! jajrá fides !
@computer programmer: én úghy emléxem hogy első világháborús ruhákban farsangolnak a fiuk...
@Anyád, a szúnyogok!!!:

Hatalmas a muki -:)))

Szerintem a New York-Tel Aviv tengely mentén a magyar élettért (copyright Szállasi) veszélyeztető cionistáktól védi a faluját SAS-esnek beöltözve ez a féleszű.
büdös rohat komcsi náci feudális fidesmafia ügynökök akik

totál lepusztíttyák az országot
rohat büdös hitvány (alkalmatlan gerinctelen) csürhe

sajnos...

sportgeza.hu/sport/2013/02/16/itthon_csapos_volt_izlandon_talalt_nyugalomra/
@computer programmer: mert faszkalap idiota, de mar ezzel is tul sokat foglalkoztunk vele, eros a barmokbol a felhozatal nalunk, jobbikot es a fideszt nem tudja lehagyni egyik masik sem, pedig probalkoznak a tobbiek is :)
Persze kellett egy kis jobbik fikázás is az orrnehéz bloggertől.(burkolt zsidózás)
Nem úgy van hogy ti szombaton nem dolgoztok? (burkolt zsidózás)
A faszért basztatod a jobboldalt te büdös zsidó?! (nyílt zsidózás) :))))
Egyébként tavaly írtam valahol,hogy Brüsszelben úgy lesz vikivel,hogy:Na viki,most átmegyünk a szoszéd szobába és megbaszunk szárazon.
Molinó ügy piti húzás.
Focidrukker szánalmas.
A katonaruhás csávó meg nem kellett volna.
Pláne hogy gyerekek is voltak ott.
Őket azért megkímélhették volna.
Amúgy olvastam olyanról,hogy a nagyon demokratikusok is ki akarták zavarni a nekik nem tetszőket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tök mindegy, csak már látnám, hogy itt is farkassá változik a BIRKA NÉP!
@kifordított nagyanyó: After Csanád of Szeged ugye ennek a burkolt-nyílt zsidózásnak azért van egy vajszínű árnyalata :))))
@kifordított nagyanyó: huleeeee :)
amugy mutass jobboldalita fityesz, jobbikban ;)
Elobb talalsz kommert es nemzeti szocialistat ;)
@computer programmer: Elég sok hamis infót írtál össze. Fuss neki még egyszer. :)

Amúgy meg szerintem erre emlékeztek:

"Miért választották a kitörést, a megadás helyett? Azért, mert a védősereg tudta, amit Zrínyi Miklós szigetvári hős és végvári vitézei, amit szabadságharcaink katonái, honvédei, fegyveresi tudtak, és amit mi is tudunk,... Hogy a katona becsülete, a haza becsülete nem árucikk, nem alku tárgya. Legyen bármilyen reménytelen a helyzet, nincs alkudozás, nincs letérdelés, nincs árulás, csak harc.

Csak harc a győzelemig, vagy a katonához méltó, dicső hősi halálig.
Ma a becsület napján azokra emlékezünk, akik mindvégig hűen katonai esküjükhöz, becsülettel helyt álltak

Mi a becsület? Hűség!
Töretlen hűség és kitartás a legmagasabb erkölcsi elvek mellett mindhalálig. A becsület több, mint az élet.

A hősök példája erőt ad nekünk. Kell az az erő, mert mi is be vagyunk kerítve.
Halálos gyűrűt von körénk az erkölcstelenség, a reménytelenség, a hazugság és a szegénység.
De mi is ki fogunk törni.

Ki kell törni!

Nem alkudozunk, nem térdelük, nem adjuk meg magunkat. Csak így lesz a miénk a jövő, csak így lesz az a jövő olyan, amilyennek mindnyájan akarjuk."
@Vitéz László:

Ja, a Fabius által belinkelt videón azt kifogásolta ez a bolond, hogy a kacagányba beöltözött és kiröhögték, ergo milyen galádak a liberálisok. Hát persze, hogy kiröhögnek te barom ha kacagányba járkálsz a fel-alá faluba.

Tőlem is megkérdeznék, jól vagy bazdmeg ha hétfőn pl. XVI.sz-i spanyol konvisztádornak beöltözve mennék dolgozni.
@kifordított nagyanyó: Tudod korábban már linkeltem, milyen az, amikor a tolerancia népe demokráciát és a szabad véleménynyilvánítás tiszteletben tartását játssza. :)

youtu.be/48XC1kr2EZg
@computer programmer: ennél sokkal rosszabbb a hejzet !

ezeknek az órájuk 100 évet késik...
ezek még aktívan harcoló első világháborús egységek...
@kifordított nagyanyó: Akkó' kicsit visszafogottabban ezzel mer' ki tuggya még milyen kinderüberraschung jöhet :)))))
@computer programmer: Egyébként - ha figyeltél volna - nem a kacagányt kifogásolta.:)

Miután a "toleráns oldal" képviselői a közelmúltban nem átallottak hivatalos személy elleni erőszakot elkövetni közterületen, ráadásul a rendőrökkel vitették el Novák Előd országgyűlési képviselőt, akár annak a kérdésnek is felmerül a lehetősége, hogy ebben az országban kinek is van rendőrsége, a magyaroknak, a magyar Országgyűlés képviselőinek, vagy az izraeli zászlókkal felvonulóknak?

A precedenst a dialektika szabályai szerint alkalmazva Orosz Mihály Zoltán a rendezvény előtt kiutasította a teremből Tódor Jánost és Szőlősi Gábort. (Tódor az átlátszó.hu oldalon írt lejárató tartalmú írásokat Érpatak első emberéről, Szőlősi Gábor hasonlóan cselekedett.)

Persze ha hazudnak rólatok azt csak ti tudjátok elviselni és az ilyesmit semmiképp sem szoktátok itt sem kikérni magatoknak. :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Ki kell törni!"

Nagyon igazad van népnemzeti testvérem, törjünk ki!

Azt javaslom először a cionista imperializmus szorításából törjünk ki. Javaslom a kitörés végső céljaként a gyökereinkhez, a Mongóliához való visszatérést jelöljük meg. Ott nagyon jó a kumisz.

Azután pedig törjünk ki a modernkedő high-teches kivagyiság szorításából, ami a népnemzeti érzéseket kiöli a fiatalságból. Ezek a high-teches piperkőcök a Marsra küldenek robotokat, nekünk pedig a kacagányunkat sem engedik felvenni. Ez is azonnali kitörést kíván.

A jurtámban szívésen látlak a további lépések megbeszélésére.

Üdv!
Orosz megrekedt a pubertás-kori identitászavarnál. A homoszexuális énje küzdhet a ráerőltetett társadalmi elvárásokkal és így kerül kifejezésre.

Én azt hiszem, ezt az Orosz Miskát, még viszont látjuk a legközelebbi meleg parádén.

Magassarkúban tangában és átlátszó kisestélyiben fogja látens homoszexuális szent Péterként ostorozza majd a buzi "madarakat".
@computer programmer: Persze!Mert titeket szélsőlibsiket zavar minden ami MAGYAR!
:))))

Amúgy a kacagányt is lehet viselni jeles nap vagy szüreti bál alkalmából.Hagyományőrző ünnepségeken.Meg van annak is a helye.
Persze nem valami nagyon hivatalos eseményen,helyen.
@kifordított nagyanyó: A kinder tojáson ez áll, kinder überraschung (meglepetés)
Ez még jobb vicc:

inda.blog.hu/2013/02/15/gyakornok_allas_portfolio

Aszongya TAPASZTALT DTP és webdesignert keresnek.

Nem ám akármire, GYAKORNOKNAK!

Hiába no, keresni lehet, aztán vak tyűk is talál szemet.

Meg aztán mit tagadjuk, jobban esik a kávé egy TAPASZTALT DTP és webdizájnertől...

Ilyet TAPASZTALT embert egyébként Londonban kellene keresni szerintem, vagy a tengeren túlon.
@computer programmer:

Kommunikációja, testbeszéde alapján - ez alapból hülye:))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az ilyen kacagányos bolondokkal talán nem lehet túl sokat foglalkozni. -:)
Ezeket látva talán mindenki számára nyilvánvalóvá válik milyen primitív és nagyon szerencsétlen a kurucos nemzeti radikális oldal.
@computer programmer:

Semmi több kitörési pont? Röhögök:))))))))))
A poszthoz még ahogy írod ez olyan hogy:
-Leestél a lóról?
-Faszt!Így szállok le róla!
:))
@computer programmer: Én benne vagyok, de az Iphonet, a laptopot, a mobilnetet, a kábeltévét vinni akarom. Illetve megoldható a folyóvíz, angol wc, mikró és kapszulás kávéfőző beüzemelése a jurtában? Nem mintha el lennék kényelmesedve, de mégis...Apropó, az új debreceni stadiont is el tudjuk vinni? Mert ugye az alanyi jogon jár mert a Loki adót fizet...
@computer programmer: "Tudja valaki mi a faszért öltözött be ez a bolond érpataki polgármester rohamrendőrnek? Úgy értem mi volt az az önkormányzati esemény ami indokoltá tette, hogy ez a féleszű jobbikos felvegye ezt a maskarát vagy ez csak alapjáratból hülye?"

Mint írtam, a Becsület Napját, meg magát ünnepeltette a foglyul ejtett falujával ez a díszf@sz.
hány centi ez a tökmag?

Figyeltétek, a nagy darab fickó, gondolkodik hogy csak úgy felálljon elé, hogy mit ugrálsz öcsi, nekem futnál úgy pattannál le rólam, hogy a Jimmis falvédőt is átszövegeznéd.
@kifordított nagyanyó: jaja, az agresszív kismalac viccek megtestesülése a csúti szociológus.
@FILTOL: Karikírozod mi? Mu-ha-ha!

Mekkora veszteség az országnak, hogy nem humoristának mentél ezzel a hatalmas humorral. Karikírozod mi? Lehetnél Fábri. A narancshályog stimmel, és böföghetnél finghatnál a TV-ben, ha előtte kimondod, hogy Gyurcsány, meg elmútnyócév. Pályát tévesztettél... bucika.
Olvasom ezt a valamit és percenként okádnom kell.Egyedül Orosz Mihály csal mosolyt az arcomra.Amúgy tragédia ez szösszenet.
@kifordított nagyanyó:

"Persze!Mert titeket szélsőlibsiket zavar minden ami MAGYAR!"

Ez nem igaz. Engem a Magyarországnak dicsőséget szerző magyarok nemhogy nem zavarnak, de kifejezetten büszke vagyok rájuk. Szent-Györgyi Albert, Wigner Jenő, Gábor Dénes, Harsányi János, csak néhány a Nobel díjasaink közül akire nagyon büszkék lehetünk.(Mondjuk ezeket mindet elüldözték hazájából az IQ hiányos nemzeti radikális oldal zsidó törvényeket hozó szellemi elődjei.)

A kacagányos maskarában szerencsétlenkedő bolondok közül kire lehetsz büszke, erre az érpataki polgármesterre?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"a jobbik megjelenhet ugyan a csatornán, de csak negatív kontextusban."

Nem nézem azt a párt csatornát SE, de ehhez annyit kell csak tenniük, hogy hagyják őket megszólalni ... egy ember van egész brancsban aki képes értelmesen beszélni anélkül, hogy ömlene a f*s a szájából, de pont nem őt szokták előtérbe helyezni.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Persze.Előfordulhat még az is hogy az én őseim is Izraelből jöttek:))
@computer programmer: tőlem felvehetnek maskarát, bár hivatalos szervek ruhéira hajazót ne, de nem attól lesz vki hazafi, hogy magára ölti a subáját, meg a dolmányát.
@kifordított nagyanyó: és akkor változik valami? akkortól befordított nagyanyó leszel?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Dehogy vagy elkényelmesedve.
Neked csak születni volt nehéz...:))
@computer programmer: Azért reméltem,hogy a szmájlikat úgy észreveszed.
Tessék itt vannak:
:):):):):) :)))))))
Sajnos nem csak a csúnya náczikok üldözték el az embereket hanem az utánuk jövők is.
És az elmúlt 200 évben bizony sok okos ember ment el innen és a környékünkről.Lásd:Tesla.

A kacagánynak meg mondom van helye pl.:hagyományőrző ünnepeken.
@Axxtro: A hat röfiddel aztán súlyod van ám! :-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A jurtámban ahová a hozzád hasonló derék népnemzeti vitézeknek szabad bejárása van a Hortobágyon állítom fel. (Ha aulófilát rakunk a nagyszarvú szürkemarhák szarvára, a rövidhullámú rádió összeköttetés is meglesz a hadtestjeink között).

A kitörésre visszatérve, nem lehetne felpakolni egy csomó matyó hímzéses maskarába öltöztett menyecskét illetve kacagányos legényeket egy IFA teherautó platójára, áthajózni őket az USA-ba és ott ejtőernyővel Los Angelesre lodobva őket nem tudnánk kitörni a Hollywoody mocsokból? Kurvára zavar engem az utóbbi időben, hogy a kacagányos népnemzeti feelinget hátterbe szorítja a Hollywoody cionista propaganda.
@komplikato: Naaaaa!Azért ebben rendesen igaza van.Valahogy mindig csak csúnya gárdistások és jobbikosok vannak a tévében.
Valaki egyszer azon dühöngött,hogy amikor a cigók megtámadták a gárdistákat,akkor ki volt írva a tévében,hogy volt letartóztatás is,és mellette egy gárdista fényképe.
Pedig ott akkor cigányokat vettek őrizetbe.
+ azok a híresztelések,hogy bevonultak a gárdisták és több balhé lett akárhol.
Azok a balhék megvoltak azelőtt is a cigók miatt csak azt igyekeztek elhallgatni.
@kifordított nagyanyó: lényegében a múlt században elűztünk mindenkit. kezdtük a zsidókkal, akik kereskedtek, pénzügyeket intéztek, és minden egyéb nem államit csináltak, aztán jöttek a svábok, akiket szintén elűztűnk, és ezzel a legprodzuktivabb csoport tűnt el, aztán elűztünk az egykori középosztályt, akik nem feltétlen voltak nyilas hortisták, aztán a munkatáborba elpusztítottuk az egykori elitet, megöltük a parasztságot, a polgárságot, a munkásarisztokráciát, aztán 56 után elment a maradék, és azóta is csak hanyatlunk..
@kifordított nagyanyó:
Ok, bocs a szmájlikért, nem láttam. -:))

Jó, de nem a kacagánykodásból meg a kumisz köpülésből lesz egy új virágzó Magyarország, hanem ha a gyerekek high-tech boardokat (mint pl. Raspberry PI) programoznak, azzal molyolnak már középiskolában.

Az új dolgok felé való nyitottság, haladni a korral szemlélet nem kompatibilis a trianon miatt fejünkre hamut szórással sem a Nagy-Magyarország miatti önmarangolással, sem általában a kacagányos bohóc-nemzetieskedéssel. Szerintem. Azok akik előrevitték ezt a nemzetet nem a kacagányosok voltak.
Elmegyek pár órára és mire visszajövök azt látom, hogy személyeskedtek itt a másikkal. Mint az óvoda! Mi lesz a következő? Leromboljátok a másik homokvárát? Attól, hogy lenácizzátok és lezsidózzátok a másikat attól jobb lesz? Nehéz hét volt a munkahelyen és a főnöknek nem mertetek beszólni? Komolyan itt semmi nem fog változni és a politikai elit jót fog röhögni. Mert azért tehetik meg, mert mi is ezt tesszük.
Lehet nekem esni.
@Penivaldes: + még a 800-as években is mentek el páran,ahogy írtam Teslát is.
Sajnos eléggé elmaradott volt ez a környék.
És sokmindent nem tudtak volna elérni itt a nagy feltalálók,amit elértek Németországban,Amerikában.
@Penivaldes:
Igen, akik Magyarország hírnevéért garantáltan a legtöbbet tették mint pl. az elüldözött Nobel díjasaink nem bohóckodtak dolmányokban, csak tették a dolgukat.
@V-PORT: jobb nem lesz, de megnyugtatja a lelkiismeretüket, hogy a másiknak ugranak.
@computer programmer: nem a dolmány felvételével van a gond sosem. hanem azzal ha azt hisszük, hogy az jelent valamit. az csak egy ruha. a tettek számítanak, és nem a szöveg arról, hogy mekkora magyar vagyok, mert minden nyáron pörgekalapban strandolok.
@Prof. Dr. Simon Templar:

Tehát a nácik oldalán harcolókra háborítatlanul megemlékezhetnek a Becsület Napján, de a molinót kifeszítő Millával szívóznak. Nem jól van ez így.
Jó ez a Varánusz cím.

Ennyi mérges – inkább saját mérgével átitatott – gyíkot egy lavórba összegyűjtve ritkán lát az ember.

Ezzel a nagy lendülettel előadott ökölrázással és pöcegödör retorikával még a semleges szimpatizálóitokat is olyan messze kergetitek, hogy Orbánnak 2014-ben megint kétharmada lesz.

Ezért egyedül ti lesztek a hibások, senki más, pont úgy, mint 2010-ben.

Hajrá fiúk!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Novákot a radijobbosok is el szokták zavarni, pl. Endréssyk géppisztollyal fenyegette, de időnként el is verik, pl. Tyirityány a Betyársereg vezetője Vona előtt pofozta le!

Te Gábriel, erről se számolt be se az ATV, se a Barrikád!
Nem kéne egy helyreigazítási per?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Te figyelj!Most hogy szidod Guardiolát olyan vagy mint az egyik pókember képregényben a szkinhed gyerek.Ahogy látja hogy beszélget egy színesbőrűvel:"Elárulta a fajtáját a genyó."
@Penivaldes: Egyébként kiderült persze hogy ő a bandafőnök szintén zsidó volt.

Szóval lehet én is radikálisabb lennék.:))

De ebben az országban,ahol ennyien hódítottak meg minket semmi nem lenne meglepő.
Volt egyébként egy ilyen jelenet ahol felkérte a csávó a családfakutatót hogy nézzen utána az őseinek.Innen vettem ezt az Izrael szöveget.:))
+ volt hogy az üknagyanyját megkergették a Törökök.
-Legyen erős!Utolérték!
:))
Azt hiszemennek a baromarcú polgármesternek igencsak pumacsíkos lenne az árpádsávos tangája, ha elsűlne mellette egy igazi fegyver.
@Penivaldes: Hogy a csudába lenne? (szerintem)
Egyébként is, már csak azért is röhögni való a kelet-európai náczulás, mert ez az a hely ahol aztán semmit sem tudsz kijelenteni biztosra már ami a származásodat illeti (gondolom Eszterházy hercegék kivételek), mert ugye 40-60 évente háború, más megszállás, betelepítés, kitelepítés, határátrajzolás, ami éppen kellett annak vallottad magad, stb. Ide születvén itt ugrizni hogy én tisztavérű x.y. vagyok...vicces, na...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Szerintem a moderneskedő imperialista találmányok nem kompatibilisek a Jurtával. Én úgy gondoltam, pl. a mobil telefon helyett a köcsögduda brummogásával fogunk kommunikálni a kitörésben résztvevő nemzeti radikális testvéreinkkel.

Persze ha ragaszkodsz hozzá és kényelmes vagy akkor hozzad a cuccot, kivételt mindig lehet tenni -:)
@komplikato: Az egy embernél azért több olyan is van, aki tud értelmesen beszélni. :)
@Penivaldes: Én meg erről regéltem.:))
Az elmúlt kb 200 évről.
Mert nem csak az volt hogy jaj a csúnya nácik elüldözték!
Hanem a hely elmaradottsága is benne volt.
Nem hinném,hogy a Manhattan -tervet itt a Hortobágyon meg tudták volna csinálni.
@kifordított nagyanyó: Én nem szidom Pepet, csak annyit mondtam, jobban hasonlít Murinyóra mint gondoltam volt. Sok jót a családi életben neki, a szakmaihoz semmit, mert Barca fanként az nem érdekem.
@computer programmer: Bírom a jó humorú kommentelőket, így megfontolásra javaslom az ötleted. :)
@kifordított nagyanyó: de a személyiségeden nem változtat az, hogy szlovák vagy vagy székely, vagy francia, vagy pigmeus. nem lesz tőle se rosszabb se jobb. én sem azért vagyok ilyen, mert őseim vasiak voltak, meg északi tótók. ok a külsömön látszik, de a belsőmön nem.:)
@csak egy néző:

Ezer százalék, hogy látens homoszexuális:O)))
@computer programmer: Persze.Emlékezni lehet hogy részben európai országok megszopattak minket,az nem baj.
De persze előre is kell nézni.
@computer programmer: Ilyentől mit vársz?

index.hu/belfold/2011/08/11/erpatak/

"„Azzal van elfoglalva, hogy a bíróságra rohangásszon. Csak ellenem négy pert indított becsületsértés miatt. De a faluban vagy 150 pere van, például a testület öt képviselője ellen” – mondja az általános iskola egykori tanára, a véleményét névvel is vállaló Szőllősi Gábor."

"Van neki az a szlogenje, hogy aki nem áll be a sorba, az ellenség."

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Ez a másik urban legend, mármint, hogy ő jobbikos polgi lenne, mert ugye nem az, hanem független."

Persze:( "A megosztottságot fokozza a polgármester jobbikos kötődése: volt a faluban gárdafelvonulás, a szoboravatások a szélsőjobbos külsőségek közepette zajlanak, de a közelmúltban Érpatakon tanácskozott a párt vezérkara is."
Az a"betyár" a volt nyíregyházi szoci polgármester, Judit asszony ajánlásával került a
az érpataki polgármesteri székbe!
@Anyád, a szúnyogok!!!: Sikerült megint megragadnod a lényeget.:) Ebben a példában pont nem az a lényeg, hogy Novák ment oda, hanem az, hogyan viselkedtek a demokrácia és a tolerancia bajnokai egy teljesen békés tüntetővel aki más véleményének adott hangot egy transzparens felemelésével.
@kifordított nagyanyó: ne beszélj örültségeket, másrészről lehet fejleszteni, ennyi erővel magadra húzhatod a wc fedelet, hogy bocs de itt nem lehet, és mi megmaradunk pusztanépnek, a kultúra és tudomány meg menjen innen. igenis elűztük innen az elitet, mert basák akartunk lenni.
@V-PORT: Csak heggesztőpajzsban lehet rádnézni a Glóriád miatt....:))
@computer programmer:
Ebből is látszik, hogy nem érted Te eztet... :))
Rovásírásos (sosemvolt) ősmagyari programozási nyelv, a zűrhajjók progamizélésére, ja amivel száguld a gőzhajónk a Közgépes síneken!
Tényleg összekaphadnád magadat már! :D

@aranyhorcsog:
Centi??? Kilométerben adják meg ennek a fa.znak a hosszát...
Amúgy kínosan emlékeztet a stílusa, az agresszivitása és értelmi szintje katonáéktól egy mitugrász, kb. 152 cm-es hadnagyocskára, aki szerette volna leordítani a kis őrvezető fejem, egy komplett őrszakasz előtt, amit épp őrségbe vittem.
Ebben mindössze kb. 35 cm gátolta, mert én előírásszerűen előre néztem, ezáltal a tányérsapka teteje is alig látszott belőle.
Minél jobban ordított én annál határozottabban mondtam a kék ég felé, hogy "Parancs, értettem!".
Azzal is vádolt, hogy szemberöhögtem az elején, de ez a magasságkülönbségből eredendően is lehetetlen lett volna... :))
(Különben is, ott vinnyogott még 15 ember mellettem a röhögéstől!)
@Prof. Dr. Simon Templar: Neked is vannak kötődéseid mégsem vagy szadeszos vagy elempés nem?? :)
@computer programmer: ők a nacionalisták, a legegoistább gondolat követői.
@Axxtro: Ez egy nagy marhaság. Az ember elolvas egy blogot, mondjuk Fabiusét, és elgondolkodik rajta. Ha szimpatizáns akkor igazat ad neki. Ha nem, akkor beleír a kommentek közé ostoba hozzászólásokat.
Elárulok egy titkot, aki itt szimpatizáns, na az nem fog Orbánra szavazni.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hát a kopasz g.cizés a múltkor nekem mást mond.:))
@Penivaldes: A személyiségemen az sem változtat hogy kire szavazok.:))
@kifordított nagyanyó: Annyira örülök, hogy megszólítottál. :)) Ezt a glóriát Semjéntől kértem kölcsön. :))
@computer programmer: ööööö...hát ezt még egyszer átgondolom akkor...:)))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Eszterházyék is kevertek mint a piskóta.
igen, és nem is lényeges annyira, magadnak megnézheted, de nem leszek több attól mert báró xy de z vagy.
@kifordított nagyanyó: na az már azért igen, mert én pl nem tudnék bizonyos gondolatokra igent mondani.
Mindenkinek további szép délutánt, megyek sütkérezni picit a napsütésben. :)
@kifordított nagyanyó: Az csak a szeretet és köszönet feledhetetlen 4 évért, 2 BL győzelemért :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te Gábriel, Novákot a Jobbik hivatalos ünnepségén kergették meg géppisztollyal Edelényben.

Tyirityán pedig szintén Jobbikos rendezvényen verte orrba, ráadásul a fél pártvezérkar előtt.

Tomcat meg többször is elhányta.

Valami oka csak van.

Szerintem ez a Novák mazochista, rendszeresen elverik, legtöbbször a saját elvtársai.
Ja, és ilyenkor rohan a SÜNökhöz, feljelentget.

Pont úgy viselkedik, mint egy kötözködő cigánygyerek, aki ha kap egy sallert, akkor rohan a bátyusért. :O)))
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Ez nem látens. Szerintem ebbe jár fellépni a Nemzeti Adonisz Klub rendezvényeire.
@Penivaldes: Jó, de ők felírták ki és mikor kit, csak ennyi az "előny" míg másoknál előfordult hogy apa Józsi névileg, de volt valami állomásozó hadsereg és hát az a görbe lábú tizedes...és nem többek, bár az írógyerek ugye nagy koponya...
@V-PORT:

" Mi lesz a következő? Leromboljátok a másik homokvárát? "

Nem,csak lehugyozás, jobban nevelteknél köpködés jöhet szóba:)
@Penivaldes: Te mgint oda jutottál,hogy a csúnya nácik miatt...
Pedig azért itt nem minden elmének termett babér.
Igen lehet itt is sokmindent mert eszünk van itt a jó dolgokhoz is.
És ez a mostani időszakra is igaz.
De hol lehetett volna az elmaradott gazdaságunk az USA-hoz képest?Ahol 130000 ember dolgozott csak az atombomba előállításán.
És ha mindenkit azok a csúnya gonosz nácik üldöztek el,akkor az a Bíró nevű csávó (a másik nevét nem tudom) miért pont a Mercedeshez ment?
Itt nem volt környezet az ő találmányaihoz.
A cím megfogalmazása kicsit bulváros. Mert józan paraszti ésszel nyilvánvaló, hogy a legértelmetlenebb vitában a hülyének kell feladnia a pozícióit. Tehát, az "IS" értelmetlen. Akkor lenne értelmes a cím, ha a legjogosabb kuruckodásnál IS szopóálarcot kellene húznia.
Viszont a végén az a bohóc feljavította a posztot csillagos ötösre.
@Penivaldes: Talán én sem azokért a gondolatokért szavazok oda....
Az EU elmegy a sunyiba. Amikor a Magyarok jogai sérülnek gyakorlatilag semmit sem tesz arra hivatkozva, hogy az adott ország belügye. Majd akkor jöjjenek, ha például a Románokkal szemben is ekkora aktivitással lépnek fel...

"Mert Magyarországon nem mindenkire vonatkoznak ugyanazok a jogok és következmények egyformán, ez a békemenet kontra Milla molinó eset alatt is világosan kiderült"
Amikor a békemenet transzparens volt kint, az egész baloldali blogszféra azon volt kiakadva, hogy hogy lehet ilyen provokatív dolgot kitenni. Miért hagyták, miért nem igazoltatták őket, stb stb...

Mindenkit a saját maga választott mérce szerint ítéltek meg. Problem?
@Anyád, a szúnyogok!!!: biztos azért, mert neki olyan szdsz-es egyszálbélű (értelmiségi) kinézete van. Nem pedig izmos vérnáci. A csőcseléknek meg hamar eljár a keze, mert kevés a szürkeállomány, ami kontrollálná azt.
@felcsutisuttyo: Azért a Viktor még nem áll azon a szinten. 20 év után esetleg.
Én úgy látom, nem olyan bonyolult ez... ;) :
- bloggazda ír egy "vonalas" cikket (aki később született, és nem tudja, mi az, esetleg nézzen utána)
- az "idejárók" élvezettel fogyasztják az aznapi mannát, kicsit kérődznek rajta...
- s amikor valaki idetéved, és erre megpróbál rávilágítani, vagy egyszerűen csak ellenvéleményt fogalmaz, akkor alpári stílusban lehurrogják, ill. a kormánypártok fizetett kommentelőjeként igyekeznek beállítani
- mindezt nyilván a liberalizmus, a demokrácia és a tolerancia jegyében... :)
@bgp:

Mit nem mondasz, a Jobbik rendezvényei csőcseléknek szólnak?
Endréssyk például Jobbikos képviselő volt.

Mondjuk a Lipusz Zsoltnak meg Fideszes falunapon törték el a kezét Fideszes verőlegények.

Erről se számolt be az ATV, de a baráti Echo TV sem.

Remélem Gabriel perli őket!
Na további jó mulatást mindenkinek.
Viszlát egyelőre.
@sirwalter: valóban elég belterjes, viszont gyakran az ellenvéleményt megfogalmazok is alpári stílusban indítanak, azok meg ne várjanak jobbat.
@sirwalter: Nem.Én például jobbik szavazóként rühellem viktort.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem rossz.:))
De télleg viszlát.
A kilencvenes évek, és az ezredforduló balliberális médiaterrorja idején ugyanezeknek a megmondóembereknek persze nem volt fontos a kiegyensúlyozottság. Pont abban a formában szeretik ők is az egyensúlyt, mint Kóka János a versenyt.
@kifordított nagyanyó: megint terelsz, és védekezek mint egy sündisznó. másrészt teljesen más ha azért kell elmenedd mert üldöznek, és más ha azért mert máshol jobb az iroda.
@zobod: "kiegyensúlyozottság"

Kiegyensúlyozottság mellett is lehet manipulálni... minden szekértábor némileg más szempontok szerint hazudja lényegében ugyanazt az embereknek.

Ha valódi kiegyensúlyozottság lenne a médiában, a médiafogyasztók 10 perc alatt szétkergetnék az összes pártot. :)
@Martian:

Ehelyett inkább nem nézik az amúgy is Kék fény szintre züllesztett hírműsorokat.

Ha belegondolok, én tíz éve nem láttam egyetlen híradót se és TV is talán hetente egyszer-kétszer van bekapcsolva nálunk, akkor is leginkább kaja közbeni háttérzajnak a Mezzo, History vagy a Nature.
@Anyád, a szúnyogok!!!: ja és kíváncsi lennék, ha valaki tényleg komolyan venné a kiegyensúlyozottságot, és néha az MTI-s források mellett benyomna pár kurucinfosat is, esetleg David Icke-t vagy Benjamin Fulford-ot! :)
@Martian: a függetlenség, és kiegyensúlyozottság a közéletben, és közpénzből élő intézményekben egy nagy kamu, mindig is az volt. Nem kellene úgy tenni, mintha 2010 óta lenne csak így, legfeljebb a második Fidesz kormány módszerei őszintébbek, kevéssé adnak a látszatra, mint elődeik. Az ellenzék demokráciaféltésnek beállított pozícióharca kezd gusztustalan lenni.
Nagy dolog. Darth Vader meg bankautomatának öltözött, mégis mindenki összef*sta magát tőle.
@Martian:

Az Onion-ról nem is beszélve.
@kifordított nagyanyó: "Nem.Én például jobbik szavazóként rühellem viktort."

Bizonyos értelemben rokonlelkek vagyunk. Most képzeld el, én mit érzek ballibként, ha Nyakóra, vagy Török Zsoltra kell néznem. :(

@Penivaldes: Üldöznek is, máshol jobb is az iroda, de még itthon vagyok kalandvágyból. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én tudtam, hogy csak egy színész bee beeeee!
@aranyhorcsog:

Akkor a Halálcsillag se volt igazi??? :((((
@sirwalter:
WALTERKA NE SíRJÁL

megbocsáttyuk...ilyennek születni...hát az is egy teher

brühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

hát hogyne...előbb csillag azután halál teljesen kitrákotty

a fény Putyin fölött, az isteni

na most mi lesz

brühühühü
nos Orosz nem kedveli a zsidót.baj?megteheti szíve joga
zseniális ez az érpataki ürge. hát jó nagy szarzsákok vannak a kádári csöcsön nevelkedett értelmiségiek közt a ballib oldalon, de ez nem magyarázat arra, hogy a jobboldal, átólcettig, tele van gyakorló elmebeteggel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hasznos nem kalandba verni magatokat Róna Dánielen :-))

Végeztem egy nem reprezentatív gyors közkutatást - ugye nem volt nehéz dolgom, a lányom egy körméllel elintézte - és az eredményt látva nem 33, de 3,3% sincs a támogatottságotok. És ez bár nem kizárólag, de jobbára miskolci egyetemisták válaszaiból adódott.

Úgyhogy nem tudom mit mért fel ez a Róna Dani meg hol, de sánta valóság lett a vége az biztos.
@FILTOL:

"és lám, az eu szerint sem volt megalapozott a hiszti..."

Öhöm, ehhez képest hányadszor is kell átírni a médiatörvényt, segíts már, én már nem számolom :-D

A hitedet nem akarjuk megingatni, az értelmedet meg nem tudjuk tágítani. Elfogadjuk, hogy neked és a térdenkurucoknak ez a siker.
@Fabius: Miskolc más..egyébként nem is igazán miskolc van többségben a válaszolók közt, hanem a bp-i, meg nyugati helyek. ők meg csak a tévéből ismerik őket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én nem nézek rájuk, és rögtön meg van oldva a problem.
@xvxvxv: ezt a bal-jobb "oldalt" nyugodtan felejtsd el.

A fidesben gyűlt össze az összes hitvány (pénzért és nem érdekből!) komenista és egykori besúgó. + még a köztörvényesek és egyéb módon zsarolható megélhetési talpnyalók.

Ezek (vezérkar + talpnyalók + [közeli-cégek] vezetői) MIND kádári csöcsön éltek. De minimum az apjuk anyjuk.

( Amúgy ezektől még Kádár is félt.)

A Tanú-t nem lehet elégszer idézni:
"a zsemlegombócot megette. A bort is megitta ,fel se akasztják. A végén még majd pénzt is kap. Egy brancs maguk mind"

Másképpen: nem bal-jobb oldal a kérdés, hanem hitvány vagy rendes ember az illető.

Magyarországon szerintem még senkire nem szavaztak azért mert rendes szorgalmas jóravaló ember.

Hanem arra, milyen pártszínű a köpönyege.
@computer programmer: van egy (c) lehetőség is aminek van gyakorlata a régmúlt Magyarország kis falvaiban:
Kasztrálni a papot.
@rodeo36:

Az durva volt. 1.200 sérült úgy, hogy épp csak súrolta. Kész istencsodája, hogy nem halt meg senki. Az ablakokat tokostul baszta be a szoba közepére, a cinküzemet egy szilánk találta el, a födémből nem maradt semmi.

@Penivaldes:

Én már behunyt szemmel is látom őket... :D
Itt van a baromarcú operett katona polgármester telefonszáma, biztos örül, ha valaki emberi módon szól hozzá. .+36 30 9678 777
@ephart: nem az a baj vele, hogy "nem kedveli a zsidót".

Hogy egy klasszikust idézzek: "Nem az a baj a miniszterelnökkel, hogy cigány"
@xvxvxv: ja Balatonfüred és a reformátusok. Nos igen ők nagyon elszálltak maguktól. Olyan feltételeket szabtak amikre nemhogy egy ateista, de még egy templombajáró is azt mondja, hogy állj, ez azért erős túlzás.
Egyébként én mint olyan, aki egyházi iskolákban töltötte tanulmányai nagy részét azt gondolom, és vélem, hogy itt a most majd megmutatjuk ezeknek mentalitás érvényesül. gondolom ezt azért mert nem egy egyházi iskolába jártam, de egyikről sem maradt meg olyan emlékm, hogy zsoltárokat kellett énekelni a szünetekben. és senki sem lett kirúgással fenyegetve akkor ha nem énekelt volna elég hangosan a templomban. magyarán el lehetett lenni, még annak is, mert volt ilyen is, aki évente egyszer ment el templomba, és az is az évzáró volt. nem volt szégyenpad, vagy kaloda. ezek viszont olyan intézmények voltak amik több száz éves múltra tekintenek vissza, és nem akarták fitogtatni az erejük. az újak viszont sokszor valóban borzalmasak, és nem ismerik a valóságot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én egyszer a Semjénnel jártam így, fekszem le, csukom be szemem, hát nem megjelenik a Semjén. és nem akart onnan elmenni:)
@aranyhorcsog: vmikor imádtam ezt az országot, nagyon szerettem - úgy 2002-ig. azóta szinte teljesen kikopott belőlem minden érzés irányában. a 2002-ig megélt emlékeimben ezután is szeretni fogom, de már csak múlt időben/emlékekben. nekem ez már nem a hazám, és nem is valószínű, hogy még egyszer az lesz.

kelet-európában belőlünk hozta ki a legrosszabbat a 22 év. a nyomor és a harácsolás miatt egy alávaló, élhetetlen, köpedelem népség vagyunk közösségi szinten, és ez nem is nagyon fog változni. képtelenek vagyunk megérteni azt az alapelvet, pusztán jól fel fogott önös érdekből, hogy a másiknak is legyen jó, mert akkor nekem is jobb lesz.

ráadasul most itt ez az uszításból élő, össze-vissza hazudozó szarjancsi, a nyakunkba ülve, aki feudalizmust jáccik a magyarokkal, a nyomorúlt prolijai meg tapsolnak ehhez.

á, reménytelen az egész.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
" a Földközi tenger is melegszik"
Ha minden a legrosszabbul megy, akkor a földközi déli részén még 3 hét nyárig!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Boli! Már öregjeink is megmondták, hogy 150 cm
magasságúaknak nem szerencsés hatalmat adni a kezükbe, mert nem a lényegre fókuszálnak, hanem testmagasságuk hátrányát kompenzálják folyamatosan feltűnési attitűdökkel. Ez annyi energiát von el tőlük, hogy szórt lesz a figyelmük.
Most, hogy említetted a honvédségi példát, nekem is beugrott életem egyetlen ilyen törpe kollégám, akivel ha el kellett menni valamelyik gyárunkba, szégyeltem magam, mint a kutya. Leindultunk a termelésbe a központból, beállt előre, ő vezette a konvojt zsebredugott kézzel, elnéző mosollyal a nagyérdemű felé, kilátszottak évszázados vipla fogai, rémes volt.
Vékony dongáju pasi volt, viszont a zsebeit - nem tudom mivel, talán zoknikkal, uzsival, fésűkkel - tömte ki, így széle is 150 cm volt. Ezek a zsebgombócok mentében külön éltek, mi pedig mint az alattvalók, kullogtunk utána vezérigazgatóstól.
Ő pedig fölényesen menetelt nagysága teljes tudatában. Ráadásul nagyon hülye is volt.
Brüsszeleben láttam Orbán Viktort kiszállni a kocsiból, ő is menten zsebre vágta a kezét, mesterkélten ruganyos léptekkel haladt. Figyeltem, hogy tényleg ez a "laza csávó vagyok" módi megy-e az eu-ban, de a miniszterelnökök között hasonlót nem láttam.
Mondjuk, Horn Gyula is mulatságos volt Kohl kancellár mellett, de őt az első sorba állították akkortájt az eu-ban, amikor a tablókép készült róluk, és nem a macskaasztalnál volt soha a kijelölt helye.
@Mariann19: szia. akkor már értem, miért nem vittem semmire a 188 centimmel. vágassak a lábamból, vagy már késő? :-)
Ezeket a gif animokat nem lehetne hanyagolni esetleg ? Nagyon a kezdő paint mesterek szellemiségét idézi. Sokszor a 4chan / reddites gyerekeknek se megy, nem kellene ezt erőltetni.
@pudliho:

nem pudlinak való ez, nézz bele a ....be

brühühühü

vagy bármibe ami mozog
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Vágassak le a lábamból, vagy már késő?"
Attól függ, hogyan itéled meg a hazai perspektívát. Amennyiben érdekel a véleményem, inkább még nyúljál egy kicsit.
@Mariann19:

mindenkinek kijut a törpékből...kár hogy nem hupikékek...

ez a zsebrebaszott kéz engem különösen zavar...mert gyanús...a fegyver és egyéb izé mellett zsebhoki ugye ami következik, állandó érintkezésben van a tökeivel különben őmaga sem hiszi el hogy nem töketlen idióta aki felfújja magát és mindjárt meg is pukkad

lurvára tudtam őket mellőzni és minél inkább akarták hogy észrevegyem annál inkább nem...

volt egy pár akik normalizálódtak miután kizupáltak és olyan helyre kerültek mint...ahol nem is próbálhatták mert nálunk meg avvolt a szokás, hogy a hölgyek kiröhögték és nyiltan kicikizték ha szüxég volt rá

a békebeli katonásgnál nevetségesebb bagázs nem létezik ninccs mit csinálni az idő magától nem tellik hát kitalálnak izéket

az amerikai zsoldosssereg a legjobb példa erre gyávák mint a patkány és csakis 1000x túlerőben érzik jól magukat ha 1 az 1 ben kellene mind szaros lenne

még az írott történelemben soha közelharcot nem vívtak és nem isgyőztek volna benne mert a hústornyok nagyon érzékenyek és hisztérikusak mint minden buzi (na nem homoszexuális mert az normális. hanem buzi aki mindent csakazértis másképpen szar tele...a spanyolban a mariconería nem homosexualitás hanem kibaszott szarházi elsősorban és csak másodsorban hisztérikus mint a magyar celebfiúcskák...és polityikúszok élen a nagy magyar tenyésztörpével aki leglább térdig ér)

brühühühühühü
@xvxvxv:
++++++++++++++++++1000000000000:))))))))))))))))
@xvxvxv:

érdemeid

brühühühü

enélkűl a Nóbel sem az igazi
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
az a csillagászok mérési eredménye, hogy a speciálisan kisbolygók és repülő kövek keresésére és bemérésére specializált űreszközöket vetettek be és tovvábiakat is, mert olyan zónába került a Föld ahol ezek sűrűsége átlagosnál nagyobb...a tunguszka.i anno hatalmas robbanás volt de nem volt becsapódás hanem ugyanúgy mint ez a felszín fölött robbant fel, ez arra is alapos okot ad, hogy a robbanás tulajdonképpen egy egy hatalmas villám becsapódása azaz elektromos kisülés lehetett, mert ezek fel vannak töltve mérhetetlen elektromos energiával és a fizikai tömegüktől függően a súrlódás fel is izzítja és elgázosítja de a tömeg nem veszłti el elektromos töltését és az okozza a nagyobb kárt (lásd az üstökösök csóvája is plazma és nem felfénylő napfényreflektáló por, hanem a naptól elmutató elektromos kisülés vagy plazma...)

brühühühühü
@Mariann19: szegény Oránnak 200 évvel korábban keleltt volna születnie, akkor átlagos magasságú lett volna.
@xvxvxv:

a scientológusokat kibaszták ezeket miért nem?

minek adnak nekik bármilyen anyagi támogatást és miért fizeti a költségeiket a központ költségvetés amelyet a helyhatóságtól elvonnak és átcsoportosítva az egyházat támogatják vele

jobbágyság, zsellérség és feudális hatalom piramis és aki politikailag=vallásosan nem felel meg az éppen hatalmon lévő seggfejeknek...a 4 éves vetésforgó a teljes bolonduláshoz vezet...senki nem marad épeszű ha így folytatják

brühühühühü
@Penivaldes:

A felmérésben az van, kelet-magyarországi egyetemen volt 20 kérdezettből 12 jobbikos válasz, erre kaptam fel a fejem, és kértem egy rögtönzött körkérdést.

Az biztos, hogy nagyon nagyon más eredmény jött ki.
Ezt az egyenruhás elmebeteget miért nem dobják le pár napra valami arab, afgán,...válságövezetbe egy pár napra?
Szerintem - ha megmaradna - örökre szekrénybe hagyná a bohóc ruháját.
@Fabius:
Ez volt a heti válasz?
@rodeo36: Néhány héttel ezelőtt kitárgyaltuk Veled azt, hogy bármilyen szintű vezető kiválasztása mennyire döntő az emberi közösségekben.
Kezdeni kéne azzal, hogy a kiválasztó vagy kiválasztók alkalmasak-e a megitélésre. Ezek a döntések egyrészt egyszemélyhez kötődnek, vagy demokratikusak, attól függően, hogy az irányítottak hol foglalnak helyet.
Természetesen a külső adottságok csupán a színvonalas képviseletet jelenthetik, szerepük ebben a tárgyban másodlagosak.
Így a testmagaság és hústorony összehasonlításod valóban azt tükrözi, hogy nem ez a döntő szempont.
Korszerűnek tűnik a nyugati tipusú menedzsmentbe való válogatás, azonban nem tarton érdeminek, mert klisékre épül, és nem fordít figyelmet a valós értékekre. Figyelem néha a fejvadászok tankönyv ízű, hangzatos feltételeik felsorolását, a szempontokat, azonban az nem meggyőző, hogy ők maguk a betanult szövegen kívül rendelkeznek-e azzal a felsőrendű tudással, amellyel egy embert megitélhetnek.
A történelem során a spontán kiválasztódás az egyén példaadó személyiségjegyeiből következett, amelyek a tömegek fölé emelték.
A jelenkorban az irányítók meghatározása diktált elvárások alapján történik, kérdés, hogy a diktáltak alkalmasak-e a kijelölésre.
Nem is folytatom tovább, mert ez az a terület, ahol estig lehetne érvelni a módszereken és elvárásokon, egy biztos, hogy a vezetők meghatározása az egyik leglényegesebb tényező az emberi közösségekben. A
@Penivaldes: Az igaz, de az is, hogy 200 évvel ezelőtt az átlagos életkor is alacsony volt.
Szerintem: Szegény Ebmer Chuck Norrisa, ez annyira találó, rajta kell ragadjon.

Felhívom a figyelmet, hogy többször megtapsolják.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Mondjuk a náculás a németeknél sem volt sokkal helyénvalóbb, Hitlerről is kiderült a genetikai elemzések alapján hogy valójában zsidó. Ha ezt még anno idejében megtudja...
@Fabius: Látod már a NOL se a régi. :) Lehoznak egy ilyen szar felmérést, ráadásul "megdöbbentős" jelzőkkel tarkítva.

Ha előbb nem de 2014-ben biztos kiderül majd, hogy a lányodéknak vagy Róna Daniéknak van -e igazuk. Arra is kíváncsi leszek, hogy az 52%-nyi leszarom a politikát szavazóból, mennyit fog majd elvarázsolni az E14 és a hátuk mögött lihegő és újracsomagolt volt szocik/ libsik koalája. :)
@csavari: Sevissza, egybe..írandó..székely vagyol, mer' ezesetben elnézném azér'!?
Erről a mai eseményről nem ejtett senki szót errefelé?? :(

A Parlamentnél tüntetnek a devizahitelesek

mno.hu/belfold/a-parlamentnel-tuntetnek-a-devizahitelesek-1139323
@rodeo36: Ezt olvastad már? Én már csak sírva röhögök ezen a végjátékon. :))

Leminősítette a Moody's Analytics a Standard and Poor's tulajdonosát, a The McGraw-Hill Companies-t...

www.bloomberg.com/news/2013-02-14/s-p-parent-mcgraw-hill-s-rating-cut-two-steps-to-baa2-by-moody-s.html
Itt pedig a másik jómunkásember. :)

Miután Japánban az akkor még ellenzéki Abe Shinzo miniszterelnök-jelölt novemberben meghirdette a gyenge jen és a 2 százalékos inflációs célkitűzés politikáját, valamint a jegybanki függetlenség felszámolását az évtizedek óta nyomott gazdasági növekedés élénkítése érdekében, a jen 20 százalékkal gyengült a dollárral szemben - erre még fejlődő piaci devizák is ritkán képesek. Egy ilyen gyengülésre még Hugo Chavez is büszke lenne...

A bejelentés a nagy hedge-fundok figyelmét sem kerülte el, akik ennek megfelelően nyitottak pozíciókat, így például a The Wall Street Journal szerint Soros György is 1 milliárd dollárt keresett.

Bővebben:

blogs.wsj.com/japanrealtime/2013/02/14/from-the-pros-how-to-cash-in-on-yens-fall/
index.hu/belfold/budapest/2013/02/16/tarlos_penteken_nevezi_at_a_frankel_leo_utcat/

"Tarlós István főpolgármester előterjesztése arra a törvénymódosításra hivatkozik, amely szerint közterület, illetve közintézmény nem viselheti olyan személy nevét, aki a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerek megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában részt vett. A törvényjavaslat indoklása alapján ilyen személynek tekintik Frankel Leót is, ezért a főváros visszaállítaná a II. kerületi közterület nevét Zsigmond király útra."

Az Orbán tér átnevez(tet)ésével még várjunk?
Ezt meg küldöm nem csak Rodeónak. :)

"Évezredek óta az egyik legértékesebb nemesfém az arany. Napjainkban korábban soha nem látott csúcsokhoz közelít 1 uncia arany ára. Érdemes megvizsgálnunk azt, hogy melyek a világ legnagyobb kitermelői és hogy mely országok halmoztak fel belőle hatalmas készleteket.

A világon kitermelt arany legnagyobb része ékszerben áll. Világtérképünk érdekes adatokkal is színesítettük. A központi bankokban lévő aranytartalékok sztenderd rudakba öntve például 5 és fél focipályát fednének be. Infografikánkból kiderül, hogy mennyibe került Mátyás királynak a Fekete Sereg havi fenntartása, és hogy mennyi aranyat őriznek a legendás Fort Knoxban."

infographics.blog.hu/2011/02/01/az_aranyrol
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te is megtehetted volna, forex platformokat innen is simán elérhetsz.

Most Téged jómunkásembereznénk.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Nem tudom, ki az a Frankel Leó, de nyilván valami önkényúr lehetett.

Ez a Zsigmond király viszont derék fideszes forradalmár és szabadságharcos.

Kolbászt nevezhetnénk el róla, olyan csengésű.
Most Orbán letérdelt, vagy a szerző szerint csak letérdelni fog? A cím és az első mondat üti egymást. Ez a térdelősdi csak a bolsi cikkíró vágyálma, beteg, gyűlölködő agya képzeleteinek szüleménye. De majd felébred az elvtárs, hogy a keze a bilibe lóg.
@én már a fény gyermeke vagyok: a király a lényeg, fogunk mi még koronázni.
Lehet kedvesviktor azért gyakorolja a térgyeplést.
@Makkasz: "Felhívom a figyelmet, hogy többször megtapsolják."

Próbálnák nem megtapsolni...gondolom figyelik, hogy ki igen, ki nem...mint említettem az Érpataki Modell a state capture kisközösségi szinten...

@én már a fény gyermeke vagyok: "Nem tudom, ki az a Frankel Leó, de nyilván valami önkényúr lehetett."
hu.wikipedia.org/wiki/Frankel_Le%C3%B3
@Prof. Dr. Simon Templar: Szerintem szimplán hülyék, vagy függenek az idiótától.
Azért tippelek a sziplán hülyékre, és hogy kereslet van erre, mert a tapsok spontán törnek fel, nem jelzésre.
Ráadásul folyamatosan vitatkozom forumon azokkal, akik saját érdekük ellen állnak ki különböző pártokért (mindegy is hogy melyik).
Így már legalább tudom, hogy ez a Becsület Légiójának formaruhája:D:D:D
@Prof. Dr. Simon Templar:

Dehát akkor a Frankel Leó nem is élt a XX. században egy napot se.

Ez az ostoba Tarlós miért hivatkozik a XX. századi önkényuralmi rendszerekre Frankel Leó szarozásakor.

Mondja, hogy Tarlós vagyok, hülye, leveszem onnan...
@Prof. Dr. Simon Templar: Nagy az Isten állatkertje.

Angyal, Angyal miért tagadod meg ezt a szent hazafi embert?
nem szép dolog részedről.
@én már a fény gyermeke vagyok:

ezt nevezzük fekete fénynek: Frankel leo mint önkényúr

vagy ragyogó humorodat ügyesen titkolod

brühühühü
@Prof. Dr. Simon Templar:

Épp ezt olvasom, ez nagyobb elmeháborodott állat, mint ahogy gondoltam :O)))))))))))

"Ezen állítás azért valódan, mert A Lángoló Női Rend nem az érpataki polgármester elmeszüleménye, henem egy Magyarországon törvényesen működő egyházi intézmény, kvázi szerzetes rend.”
@Anyád, a szúnyogok!!!:

Óóóóó, hát nem is olyan hülye ez a faszi, saját bizniszegyháza van!
@rodeo36: Szerinted ez igaz lehet??

Legalább hússzor több energia szabadult fel a cseljabinszki meteorit felrobbanásakor, mint a hirosimai atombomba felrobbanásakor - közölte az amerikai űrkutatási hivatal.

A NASA számításai szerint a meteorit széthullásakor tapasztalt robbanás ereje egy 300-500 kilotonnás atomtöltet robbanóerejének felelt meg. A bolidának nevezett égitest - rendkívül erős fényű, tűzgömbszerű meteor - mintegy 15 méter átmérőjű volt, óránkénti 64 ezer kilométeres sebességgel hatolt be a légkörbe, és 19-24 kilométeres magasságban hullott darabokra hatalmas robbanás kíséretében. A meteorit 480 kilométeres csíkot hagyott maga után az égbolton.

www.hir24.hu/tudomany/2013/02/16/hirosimat-is-felulmulta-az-orosz-meteorit/~~tech-tud
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @én már a fény gyermeke vagyok:

Miért, szerinted rendben van az, hogy 2013-ban Budapest székesfőváros egyik (egyébként kiemelt fontosságú) utcája még mindig egy zsidó gyűlöletforradalmár nevét viseli? Ez bizony tűrhetetlen állapot. Nagy mulasztásunk, hogy ezeket az átnevezéseket nem hajtottuk végre már a rendszerváltáskor. Mentségünk erre nincs, legfeljebb mentegetődzhetünk.

Nem mellékes körülmény ebben a történetben az sem, hogy a szóban forgó útszakaszt eredetileg Zsigmond király útnak hívták, s csak a háború után nevezték el a kommunista megszállók Frankelnek, tehát Tarlós nem átnevezi, hanem visszakereszteli az eredeti nevére.

Mindenesetre most önként adódik a kérdés: mi szükség van most erre?

Az embereknek van szükségük rá, méghozzá azért, mert a kollektív igazságérzet megkövetel bizonyos szimbolikus tetteket.

Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mint aranybánya vezérigazgatónak akarsz nekem előadást tartani wikipédiáról link...brühühühü

nagyon nedves
@Prof. Dr. Simon Templar:

rodeo36 2013.02.16. 18:17:36

ezt ugye kitaláltátok? ilyen nincs, ezt már régen akváriumban kellene tartani cápariasztónak, cápa megláttya kiugrik a vízbűl és elrohan délkeleti irányban

a vakolat is lehullik látván rohambiliben és az összes rongyokkal meg katatónikus gallyakkal övezve

ilyeneket Fekete Afrikában Oszlopszentként vagy gyalogos varázslóként tisztelik és visznek neki kaját mert direktben tárgyal a teremtővel és sokat füstöl

brühühühü

szegény Magyarország ilyenek vidáman szabadon és polgármester akit meg is választottak?

akik megválasztották azok már raffia szoknyában és fagyönygnyakláncabna táncolnak a tábortűz körűl?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

@én már a fény gyermeke vagyok:

Miért, szerinted rendben van az, hogy 2013-ban Budapest székesfőváros egyik (egyébként kiemelt fontosságú) utcája még mindig egy zsidó gyűlöletforradalmár nevét viseli? Ez bizony tűrhetetlen állapot. Nagy mulasztásunk, hogy ezeket az átnevezéseket nem hajtottuk végre már a rendszerváltáskor. Mentségünk erre nincs, legfeljebb mentegetőzhetünk.

Nem mellékes körülmény ebben a történetben az sem, hogy a szóban forgó útszakaszt eredetileg Zsigmond király útnak hívták, s csak a háború után nevezték el a kommunista megszállók Frankelnek, tehát Tarlós nem átnevezi, hanem visszakereszteli az eredeti nevére.

Mindenesetre most önként adódik a kérdés: mi szükség van most erre?

Az embereknek van szükségük rá, méghozzá azért, mert a kollektív igazságérzet megkövetel bizonyos szimbolikus tetteket.

Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A nagyobbik fele hálistennek elzúgott Ausztrália felett, ha az bebaszik, akkor a Tunguz meteorit okozta nagyságú károk vannak.
javítás: mentegetőzhetünk
@Trümmerfrau: Stefi, várhattatok volna pár hónapot és magatokról nevezhetnétek el sugárutakat valami nagy orbitális hőstett- pl új gdp vagy államadósság rekord - hatására.

habár Stefánia út már van, ugye?
@rodeo36: A legdurvább az egészben, hogy se a megyei főügyész, se a megyei kormánybiztos NEM TESZ SEMMIT!
@Trümmerfrau: Mondjuk Luxemburgi Zsigmondot jó magyar királyként emlegetni a nyugat gyarmatosítása elleni harcban legalábbis necces.:))

Neked, mint nordikus germán lyángyermeknek legalább fájhatna a szepesi városok elzálogosítása.

Vagy most ez az új gazdaságpolitika?
Zsigmond csak a szepességet zálogosította el nagyhatalmi terveinek és egyáltalán nem a magyarok érdekeinek érdekében, ti az országot adjátok el orosznak, azerinek, arabnak, bárkinek, akitől pénzt remélnétek?
@Trümmerfrau:

Kinek hazudsz?
Önmagadnak?

Ha már zsidózól, Zsigmond nem volt magyar, hanem luxemburgi vagy inkább német.
És elég szépen irtotta a magyar népet:

"Iszonyú csend... Kont lehajlott,
A kiomlott vérbe markolt,
S a piros vért odavágja
Zsigmond fejér orcájára.

Ordítozás, dob pergése!
De hallik Kont mennydörgése:
"Zsigmond király, gyilkos király,
Vérünk, átkunk fejedre száll!"

A hóhérbárd villan, suhan,
Kont feje is a porba' van,
Ugy esett le a válláról,
Mint a nap az ég boltjáról.

Gaz király volt Zsigmond király,
De nem gazabb társainál;
Csak neveik különbözők,
Mind egyformák lélekben ők.

Meddig tart még, beteg világ,
Meddig tart még a nyavalyád?
Király-fene rágja tested,
Agyonrág, ha ki nem metszed!

Debrecen, 1848. december

"
@Trümmerfrau: Szimbólikus tetten a hazaárulás dicsőítését érted?

Jóvanna, megértettem.

Javaslom, a Hősök terét kereszteljétek át az Azeri baltás hősök terére.

Ez is elég szimbolikus lenne Orbániában.
@Prof. Dr. Simon Templar: Kapcsolódó. :)

A budai pasa lehet hős, de a kitörők nem?

Évek óta tapasztalom, hogy a liberálisok mennyire sematikusan állnak hozzá bizonyos kérdésekhez. A jobboldalt rendre korlátoltnak nevezik, miközben szellemi értelemben épp ők azok, akik korlátolttá teszik saját magukat. Az 1945-ös budapesti véderő kitörésének megítélésénél is ez a helyzet.

Mielőtt egyeseket a zsigeri védekező mechanizmus most szellemi kirekesztővé tenne és a felületes „béke, szabadság és humanizmus” címszavak mögé bújtatna, egy kérdésen gondolkozzunk el: Amikor Savoyai Jenő az egyesített keresztes seregekkel 1686-ban visszafoglalta Budát a töröktől, miért hajtott fejet Abdurrahmán, az utolsó budai pasa harcban elesett teste előtt? Holott keresztény vallási értelemben ott a „gonosz pogány török” uralma feletti győzelemről is szó volt. Az előtt az emberi nagyság előtt való tisztelgés ez, amit a hetvenediken túl lévő pasa felmutatott a harc során. Teljesen függetlenül attól, hogy korábban mennyire volt úgymond „zsarnok” ez a pasa, avagy sem. A hősiesség eszménye ugyanis minden ideológia és vallás felett áll. Amikor egy harcos az utolsó leheletéig teljesíti a kötelességét egy olyan helyzetben, ahol tudja, az emberi méltóság alapján már nincs visszaút, az a legmagasabb emberi érték felmutatása: az önként vállalt áldozaté.

Egy olyan helytállás, mely előtt épp a liberálisok által annyira hangoztatott emberség alapján is fejet kellene hajtanunk. Nem vallás és nem ideológia előtti tisztelet ez, hanem az emberi nagyság előtt. A liberalizmus azonban, ahogy a kommunizmus ezt a kettőt úgy látszik, nem tudja különválasztani.

Ez a kérdés független attól, hogy a budai pasa a hitért küzdött, vagy, csak azért mert tudta, hogy hazatérve a selyemzsinór várt volna rá. Egy harcos számára a legmagasabb eszményt testesítette meg: a helytállást. A helytállást, mely tudatos áldozattá lett. Az, hogy miért áldozza, teljesen egyéni, de bármely ügyről is van szó, maga a tett megnemesül.

Budapest védőiről sok mindent el lehet mondani. Tagjai közt voltak sorozott és önkéntes Wehrmacht és SS katonák, magyar honvédek, önkéntes egyetemisták és nyilasok. Ténykérdés persze, hogy a nyilasok egy része ideológiai harcot is folytatott. A hősiesség kérdésétől azonban ez a kérdés teljesen független. Egy valóban elszánt, megalkuvás nélküli küzdelem ugyanis mindig eléri azt a szintet, amikor a külső ideológiai mázak és színek lefoszlanak és a valódi emberi kvalitások megmutatkoznak. Egyesek ilyen helyzetekben megfutamodnak, vagy a gyávaságot árulással leplezve a túlélésre játszanak. Paradox módon ez utóbbiakat mégis hősöknek tekinthetik, függetlenül emberi kvalitásuktól, csak azért mert ezzel vagy azzal az ideológiával szembefordultak.

A védőket pedig vagy a bolond fanatikus, vagy a megvezetett fiatal és a szerencsétlen áldozat bélyegével degradálhatják le. Csak azért, mert az adott ideológiai kurzus ezt így kívánja.

A Budai Várból 1945. február 11.-én kitörő védősereg tagjai ugyanis nem lehetnek hősök. Ezzel azonban maga a liberalizmus és az egész politikai korrektség leplezi le önmagát s mutat rá arra, hogy az emberi értéket mennyire nem az egyetemesség szemszögéből kezeli. Erre még az ádáz vallásháborúk idején sem került sor, hisz egy harcos az ellenfél nemes önfeláldozó harci áldozata előtt, mint az emberi nagyság egy megnyilvánulása előtt mindig meghajolt. Ma viszont e szavak valódi nemes jelentése kereskedelmi árucikké degradálódott.

Ideológiák és érdekek adásvételi eszközévé lettek az olyan fogalmak is, mint tisztesség, becsület, hűség és hősiesség.
A Budai Várban ma is áll a Bécsi kapu közelében az, az emlékmű, ahol Adurrahmán pasa egy szál karddal a kezében esett el. Helytállása, hűsége és becsülete az önként vállalt áldozaton keresztül hőssé tette őt. És nemcsak a törökök, az albánok, vagy a muszlim vallás szemében. Hősiességét, nemes harcosi mivoltát senki nem kérdőjelezi meg.

Buda 1945-ös védőit viszont - akik a kitöréssel szintén egy önzetlen áldozatot vállaltak -, amiért hűséggel és becsülettel helytálltak, ma hivatalosan csak a megvetés, a lesajnálás, vagy az elhallgatás illetheti meg.
Nemcsak leterdelt hanem négykézlábra és .... jól meg
közben persze makogja socialismo u muerte
@Habakuk999:

Ja, hogy ez a Stefike!

Gondolhattam volna!

A köcsög Zsigmond a labanc fajtája, akik ellen kuruckodva harcoltunk :O)))
Ő baszta a nyakunkba a Habsburg házat.
@Anyád, a szúnyogok!!!: Sarcolni tudott németül is.

Hazudozni és a magyar rendeket egymásnak fordítani is.
Kiárulni az országot is.

Szép szimbolista lépés ez a tanácselnöktől.

Rodeo elmagyarázhatná, milyen hangszer is az a szimbóleum.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Summary:

"It's a mystery to me how comets work at all."
--Donald Brownlee, principal investigator of NASA's Stardust Mission

No phenomenon in the observed Universe has been a source of more continuous surprises than comets. In fact, despite the exterior confidence by astronomers and astrophysicists that "all is well" in mainstream cometology, researchers have been so baffled by unexpected discoveries that conventional comet theory no longer exists!

"We have now had four close encounters with comets, and every one of them has thrown astronomers onto their back foot."
--Stuart Clark, New Scientist, September 09, 2005.

Yet comets are still touted as "Rosetta Stones" allowing us to decipher the formation of the solar system. The "dirty snowball" hypothesis, considered theoretical bedrock for decades, has failed resoundingly at predicting comet behavior and, more recently, comet composition. The above video presentation enumerates the steady stream of comet "mysteries" that have left astronomers groping for answers. And we ask the question: what might the clear-cut falsification of the standard comet model mean for the future of science?
Michael Goodspeed.

For background reading on the electric comet, see the TPOD Subject Index.

nézd meg a vídejót

www.thunderbolts.info/mmarchives/081003_gspd_cae.htm

brühühühühü
@Trümmerfrau:

Szóval szerinted Tarlós antiszemita. És ezért veszi le Frankel Leót.

Jó, hogy szólsz. Te biztos ismered.
Én csak itt lakom, úgyhogy semmit se tudok a fideszes városvezetők lelkéről.

Tudod, nálunk Budapesten csalással jutottak hatalomra ezek.
Nemigen beszéltek semmiről.
@villamos alóli kacaj: @rodeo36: Pont ezen filóztam tegnap, hogy kiviszem magammal golyófogónak legközelebb a Mali határra, hogy örülnek majd neki a srácok. Főleg, amint először felemeli az ujját mutogatni, rögtön levágják és megetetik vele a farkával egyetemben. Innen is látszik, hogy igazából mi vagyunk a kultúrnemzet mert nemcsak tiszteljük a bolondokat, de még lehetőséget és hivatalt is adunk nekik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A budai pasa legfeljebb nektek hős, akárcsak a köcsög nácik!

Mi magyarok megszállónak tekintjük mind a két internacionális bandátokat!

Amúgy a hazátlan-kozmopolita Stefike mostanság épp orosz seggeket nyalt.
@Habakuk999:

Illik Stefike identitászavaros fajtájához Zsigmond, neki se volt se nemzete, se hazája.
@Anyád, a szúnyogok!!!: Légy szállt a palacsintájába ezzel a hülye hangszerrel.:)))

nem úgy szól a szimbóleum, ahogyan megfújta.

most vagy elbujdokol vagy gőzerővel keresi a neten, ki a lófasz volt az a Zsigmond.:)))

van most baj.
ORBÁN CSAK VÉGREHAJTOTTA AZT, AMIVEL BRÜSSZEL MEGBÍZTA.....PERSZE ÚGY, HOGY KÖZBEN AKIK ELNYOMORÍTÁSÁRA INTÉZKEDETT, AZOKKAL MEGPRÓBÁLTA ELHITETNI, HOGY Ő BRÜSSZEL ELLEN DOLGOZIK......HAHAHAHAAA....
@Habakuk999:

Amúgy jókat röhögök ezen a Thürmerfrau nicken, Stefike férjhez ment a Gyulához :O))))
@Anyád, a szúnyogok!!!: Látom sikerült pont nem megértened az írás mondanivalóját. :) Bár az is lehet, hogy neked az ilyesmi arcok a "hősök". :)

kkbk.blog.hu/2009/08/21/schlomo_morell_amit_tudnia_kell_mindenkinek
@Habakuk999:

Van, de az gróf Lónyay Elemér feleségéről kapta a nevét.

Abban egyébként egészen biztos vagyok, hogy Orbán tiszteletére köztéri szobrokat fognak avatni. Létezik erre több íratlan etikai szabály, a Ráday-féle ajánlat például azt tartalmazza, hogy egy illető halálát követően 50 évet kellene várni, mielőtt utcát neveznek el róla, vagy szobrot állítanak neki. Orbán esetében azonban elképzelhetőnek tartom, hogy már életében szobrot fog kapni a magyar néptől.

Meggyőződésem, hogy a Magyar Emberek számára Orbán alakja és szellemi öröksége valóban a nemzeti önazonosság egyik fontos eleme. Orbán szellemisége, sorsa és költészete jelképes értelmet fog kapni, igazságra törekvése, szabadságszeretete, még halála után is olyan erkölcsi erőt fog sugároz, amely az a magyar népközösség büszkeségének, méltóságának és önazonosságának megtartását és belső szolidaritását segíti elő.

Viktor, szeretünk!
@Habakuk999:

Van, de az gróf Lónyay Elemér feleségéről kapta a nevét.

Abban egyébként egészen biztos vagyok, hogy Orbán tiszteletére köztéri szobrokat fognak avatni. Létezik erre több íratlan etikai szabály, a Ráday-féle ajánlat például azt tartalmazza, hogy egy illető halálát követően 50 évet kellene várni, mielőtt utcát neveznek el róla, vagy szobrot állítanak neki. Orbán esetében azonban elképzelhetőnek tartom, hogy már életében szobrot fog kapni a magyar néptől.

Meggyőződésem, hogy a Magyar Emberek számára Orbán alakja és szellemi öröksége valóban a nemzeti önazonosság egyik fontos eleme. Orbán szellemisége, sorsa és költészete jelképes értelmet fog kapni, igazságra törekvése, szabadságszeretete, még halála után is olyan erkölcsi erőt fog sugároz, amely az a magyar népközösség büszkeségének, méltóságának és önazonosságának megtartását és belső szolidaritását segíti elő.

Viktor, szeretünk!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne fáradj a linkjeiddel, reggel olvastam, hogy mindenféle vírusos szarokat raksz be.
@Anyád, a szúnyogok!!!: Ez is szép szimbolista névválasztás, összenő, ki összetartozik.

Freud bőszen bólogat sírjában.
-és fölketem mikor a hekkeróra csörögött, me be köllött idegyönnöm a gőzgyülésnek elmagyrázni a libajnosi (hahha-humorvót!) agyújaknok, hogy nemazé de mégis istenbizony apicsába mán!!!
-mi van? ja, kösz! csapongok...
szóvalakkormostan a liberrális elenemfirkálló tettű ki akar menni a hejiségbűűl vagy a rendőrökk mongyákmeg neki hogy akar-e ki meni e?
én minta kösség bööeeee konstruktőre, terepszínbe tekereddek a komenyista fel forogtatókra mint laokón pitbul a szobora, oszt mosmá télleg gyönnek a renfen tartozók és a hekerekett elviszik merazokat nem tom, mer ki vannak zárva.
-jó lesz vigyálni és hagyák el a teremet mer grrr!!

Most komolyan, egy ilyen seggfej lehet ma Levédiában polgármaister?
Lehet, azért tartunk itt, ahol.

Jó estét!
@Trümmerfrau:

Stefike, majd elvisszük Sztálin és Kun Béla elvtársatok mellé a szoborparkba :O))))

Mikor volt lagzid a Gyulával?
Ő volt az a nyalka sváb legény akit emlegettél, mi?
@Trümmerfrau: Stefike, ha nem lennél, ki kellene téged találni, bár ahhoz zseninek kéne születni.

Vicces vagy.:)
@Trümmerfrau: te vagy a legszórakoztatóbb ebben az egész magyar trollszférában, ezt a hozzászólást köszönöm szépen, még a pirítóst is kiköptem a röhögéstől.
@Trümmerfrau: Stefi, kifejtenéd Orbán Viktor költészetét bővebben?

Pénzköltészetéről már mintha hallottam volna, de nekem gyanús, hogy másra céloztál.

Lécci, lécci, mint Magyar Nép közé tartozónak mesélj róla!!!
Ebben a hisztislibsi fertőben nehezen jutunk orientális információhoz.
@Habakuk999:

A Szántai Lajossal kéne összehozni a Stefike bandáját, az adna a labanc pofájuknak egy kis német-Habsburg utálatot :O))))
@Habakuk999:

Természetesen Orbán Viktor irodalmi szintű, lírai finomságú politikai beszédeire gondoltam.
@Habakuk999:

Természetesen Orbán Viktor irodalmi szintű, lírai finomságú politikai beszédeire gondoltam.
@Anyád, a szúnyogok!!!: Adna nekik egy kis rovásírásos vesszőt a pszeudo-nordikusukra, az biztos.:)))
@Trümmerfrau: Basszus Stefi, valami ékesszólóbbat lécci.

Elszúrtad a Zsigmondot, most már legalább Kedves Viktor költészetével vágd ki magad szorult helyzetedből.
Ne csüggedj!
Még mielőtt nagyon elringatnátok magatokat, én is végeztem reprezentatív felmérést.
A gyerekeim most érettségiznek. Az osztályban egy azaz egy darab ("undok-eminens" kategóriába sorolható) leányka van, aki MSZP-vel szimpatizál, neki saját vélemémye nincs, a szülei szerint ez a tuti és elfogadja.
A többi 26 kölyökből 10 egyáltalán nem érdeklődik a politika iránt, a maradék 16 a Jobbikot favorizálja. 2-3 hős ifjú a Magyar Gárdába is belépett, szülők tudta nélkül persze.
Kölkeim elmondása szerint "van annyi eszünk, hogy a hülye komcsi-libsi tanároknak nem mondjuk meg, hogy Jobbikosok vagyunk, mert papolnak, meg kibasznak velünk."

Így gyűjtsetek kör-emailt!!!! És ezek 2014-ben már szavazni fognak!!!!!!
Fiam megkérdezte, ki ez a kislány?:))) Minden előzetes nélkül.

Utána gondolkodtunk, miért van rajta sisak, 11 éves fiam:
"Mert biztos sokan le akarják ütni".

Pedig nem vagyunk egy ultra család:)
@Krumpli Bogart: nekem nem mondasz újat, főleg hogy szinte egyidős vagyok velük.
@Knósszosz:

Ezt az elmerákost még a kuruc.infon is félkegyelműként emlegetik.

Amúgy nem hülye, mert saját bizniszegyházai vannak. Bár szerintem ő a csak a néger, titkosszolgálatok, és ami ugyanaz pénzmosó maffia lehet a háttérben.

"Mélyüljünk el a regisztrált egyházak listájában. A Nap Szíve Lovagrend, A Sophia Perennis Egyház és A Szív Szeme Kontemplatív Rend azonos címen van bejegyezve: Érpatak – Napfény-major. A három „vallási közösséget” ugyanaz a személy képviseli, Orosz Mihály Zoltán. Hogy ő kicsoda? Érpatak polgármestere.
"
@Krumpli Bogart: De legalább Fabiusék tuti, hogy az E14-re fognak szavazni. :) Remélem nem fog ismét csalódni, mint mostanában az LMP-vel kapcsolatban.
@Fabius: én akiket ismerek nem annyira meggyőződésből azok inkább polgárpukkasztásból.
és ők a leghangosabbak, a többiek fejüket fogva menekülnek.
@Habakuk999:

Biztos eligazítaná őket a Habsburg-Romanov ház évszázados magyarellenes hamisításainak történetében is :O)))
@Anyád, a szúnyogok!!!: Ezt most végképp nem értem. Először azt írod, hogy nem nyitogatsz vírusos linkeket, utána meg azt olvasom tőled, hogy te a kurucot is rendszeresen nyomon követed. :)
@Krumpli Bogart:

nos Krumpli lényeges dolgot pedzegetsz.én is úgy látom,hogy 2014 a magyarok nem engedik meg a zsidó-bal söpredék visszatérését a hatalomba.ha netalán bukik a Fidesz a Jobbik lesz a befutó.
@Krumpli Bogart:

Kamu duma, a kölkök a felnőtteket és a rendszert rühellik, ergo téged is.
@Trümmerfrau: Bocs, hogy belekottyantok! Úgy kellettél már nekem, mint egy falat kenyér :D

A dolgok környűlállása mellékes, hiszen a szaros bilivel a fején hüppögő, dilettáns nyaloncokkal körbevett elmebeteg vezérünk szomorú állapota mindannyiunk szívét facsarja ám, de te vagy a remény, hogy humorunk a helyén, és lesz még itt vidám világ. Köszönöm
@ephart: egyet kérdeznék számodra az is zsidó bal aki úgy van a kormány ellen, hogy a jobbikot sem, és a régmúlt balosait sem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@Anyád, a szúnyogok!!!:

Szevasztok!
Én reggel olvastam a posztot, de mentem melózni, viszont ez a barom azóta is az eszemben van.

Ekkora agy, hogy nem lötyög egy hangyatojásban?
Phűű, vicc, nem?
A gulyásleves viszont nem az, az komoly dolog, tehát az alapanyagok tisztítássa, kellő időben történő hozzáadása a készülő löttyhöz, az komoly embert kíván.
Mongyuk ezé nem értem mér én főzöm, de ha már, akkor oda köll figyelnem rá.

Itt vagyok és figyellek benneteket, de muszáj a kajára is pillogni.
@ephart:

Óvatosan ezzel a zsidó-bal söpredékkel.
Először kikérdezni a nagyanyót.
Másodjára odafigyelni a Jobbikos pártfunkcik szélsőbalos ugatérozására.
@Trümmerfrau: lírai? assetuggyamijazalíra...pengettyükevagyringattyuk?

brühühühü
@Penivaldes:

természetesen nem.de politikai értelemben már nincs idő egy esélyes párt felépitéséhez.igy hát maradnak az egyik oldalon a nemzetidegen zsidók meg a balosok másik oldalon meg a fidesz jobbik
@Anyád, a szúnyogok!!!: Elmenekült.:(((
Biztosan elgondolkodtatta az "orientális", de mostanában keleti szelek fújdogálnak, csak biztatni akartam.

Nem szabad megzavarni a fejüket ezzel a sok külföldi családnévvel, soha nem tudhatják, estére barátok-e vagy ellenségek ezekben a takony-és izzadságzivataros szabadságharcos időben.
@Penivaldes:
Köszi!
Szia Peni, tudod ki vesz neked retket mégegyszer...
A cseresüti át se jött!!

Csak vártam, csak vártam... semmi.
@Knósszosz:

Mondom, ez a fasz ezer százalék, hogy a négere valakiknek.

Buta mint a föld, de tele van lóvéval pereskedésre, reklámra,különféle bulikra.
Asszem Morvai nyanya támogatása se jó ómen mostanság még a széljobb körében sem.

Az NBH szokot ilyen ürgéket futtatni.
@Anyád, a szúnyogok!!!:

Az ilyeneknek az a feladata, hogy begyűjtse, feltérképezze a vele egy szinten levő futóbolondokat.

Cserébe az NBH megenged neki egy rakás stiklit.
Egyébként valaki mondja már el, miért jó a jobbereknek, hogy ön- és közveszélyes elmebetegek képviselik őket! Tényleg ennyire igénytelen a magyar...?
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Ha tudnám, hogy rendszeresen iszik, akkor azt mondanám illik a fidesz koncepciójába, de szerintem ezt túl is teljesíti, szív rendszeresen és lövi magát.

Ezt érdemlem én választópolgárként?
Őt?

Hallgatok inkább zenét...
@Habakuk999:

Nem csodálom, Petőfi és Szántai nagyon felkavarhatta a folyékony identitását :O)))

Pár napja még veres csillagra akarta lecserélni a horogkeresztjét és nyakig benne volt az oroszok seggében.
@rodeo36:
Beszéltünk - nem beszéltünk csak küldtem - erről a csodáról, aki nem mellesleg szép is, nem csak hangja van. Garanca egy csoda, csomó videót töltöttem le tőle, az egyik neked:
www.youtube.com/watch?v=lQR9d8Y96hY

Ahhh... bár te biztosan jobban ismered.
@Knósszosz:

"Ha valamit nem tudsz megakadályozni, akkor állj az élére!"

Ennek a filozófiának a nevében futtatják az ilyen marhákat.

Jó nagy ökörségeket hord a faszi össze, és erre repülnek a "jobberek" mint a légy a légypapírra.
Ő meg szépen leadja a neveket, címeket, szervezeteket az NBHnak.
Feltérképezi, hogy ki a potenciális terrorista és ki az ártatlan futóbolond.
@ephart: Szerintem meg az egyik oldalon van a nemzetidegen fidesz és jobbik a másik oldalon meg a hétköznapi emberek.
@taga20:

hát ez is egy vélemény.tiszteletbe tartom
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Légy meg légypapír...?
Nem hallgattál Tankcsapdát, esetleg?
@Knósszosz:
Régen igen, mostanában unalmasak.
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Cöccö... az új album kurva jó.
Persze ízlések meg izé...
Ezen nem veszünk össze.
@Knósszosz:

Nekem épp ezek újak nem jönnek be :)
@Penivaldes:
Persze nem küldesz.
Még mindig haraxol, mer nem bíírom a templonyokat.

A Balaton még hideg, most megyek pancsizni a zuhhany alá, az nem cidris anyira.
Sztán adig küldd a sütit, jó!
Amúgy édes, vagy sós?
A sósat még megnyalom, esetleg...
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Akkor repülj Rióba, vagy hallgassad az aktuálist, hogyaszonyga: baj van baj.
Mer az van, bőven, sok.
@Krumpli Bogart: Többször elhangzik és biztosan igaz is, hogy a fiatalok körében népszerű a Jobbik.Ebből felesleges messzemenő következtetést levonni Ez a "habitus" az erre a korra jellemző lázadásra való hajlamból ered és nem az érett politikai felfogásból, ezért kár azért aggódni, hogy ennyi szélsőjobbos nézeteket valló ember van az országban.A most magukat Jobbik szimpatizánsnak vallók 90%-a huszonegy-néhány éves korára kinövi ezt és beleérik az átlagba. A fennmaradó 10%-ból lesz radikális jobboldali, akiket az életük folyamán valamilyen sérelem ért amit nem sikerült feldolgozni és állandóan ellenséget keresnek maguknak.Nekem is volt "bomberem" meg "dzsettám" mert egy időben trendi volt, de ennyi.Szóval ha megemelnék a korhatárt a választásokon, mondjuk 21 évre, már valszeg nem is lenne a parlamentben szélsőjobb.A jobboldal ezért akarja általában levinni a korhatárt.
Fábius, Fábius, olvastam már tőled jobbat is. Erre azt tudnám mondani, hogy olyan amilyen. Akárcsak a kommentek. főleg így a vége felé ahogy fogy az ötlet. Hát nekem Rejtő sokkal jobban bejön. És mond csak! Orbán miben térdelt le?
@torró: Te folyamatosan térdelsz és az aktuális brét cidázod. Büszke lehetsz magadra.
@torró: ' Hát nekem Rejtő sokkal jobban bejön.'

baker most beugrott.akko ez a Fábius az a Fórumos fővamzer arc lesz

köce az infót
@taga20:
Ó! Milyen kiművelt hozzászólás.Függetlenül attól hogy te is térdelsz valaki előtt.
@rodeo36: Azt egyébként tudtad, hogy Cseljabinszknál nem meteor robbant, hanem Isten is játszott egy picit az Angry Birsdsszel??? :D
@ephart:
Az a helyzet, hogy kicsit trollkodni volt kedvem:))) Kurvára unalmas évek óta majdnem mindig ezt a darálást olvasni.Akár ki van hatalmon, mindig ugyanaz történik.Itt meg megjelennek az ész osztók. Na! Inkább elmegyek egy kis pókerre. Ott legalább Tiszta a buli. Néha:))
Ki a fasz az a Csekknorrisz?

Mert ha Chuck Norrisra gondoltál, azt csáknorisznak ejtik.
@Knósszosz:
hogy össze tudd hasonlítani, ez spanyol és ott az a szó járja, hogy egy jó pofa vörösbor után jön meg a vér a "pucában"

és a spanyol kiejtés

www.youtube.com/watch?v=qezMKm6t1gc

brühühühü

és döntsd el és ne felejtsd
@azbesztos:
...s az edény alján megtalálja azbesztost, a mondatnak itt van a vége…
Ha már érzed, hogy fáj késő, kezeltesd magad, mielőtt...
@Knósszosz:

nem vitatom az ízlésed, ajánlatom

www.youtube.com/watch?v=-rkHBjjQUS0

brühühühühü

www.youtube.com/watch?v=-MEfYp6aqvs

és ezt még én is térdenállva hallgatom
@Fabius: Na tessék már az index is átvette Róna Dani kutatását.:)

Az egyetemisták közt a Jobbik a legnépszerűbb

index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
@rodeo36:
Ez az oljan kathigoríja, amit nem lehet feledni.
Ez a hang...
Tod az a helyzet, hogy csak próbálkozom a komolyabb műfajjal, nem ismerem az előadókat olyan szinten mint te.
Persze a baromi nagy régi nevek meg vannak, de az azért nem jelenti azt, hogy be is kattan hirtelen.
Ezt a Garanca nevű hölgyet én véletlenül tanáltam, dehogy véletlenűűl, itt anyálota valaki, de jól tette!

Isteni, ma már mittudémhanyadszor hallgatom.
És meg tudom különböztetni a spanyolt a zolasztól, ha nem is hiszed.
Beeeee!-:)))
"A BOLIDÁNAK nevezett égitest..."
Bakker, miről maradtam le?
Már itt tartunk?
Ennyire nem kell fényezni, de tényleg... Zavarba jövök...
Miről maradtam le?
@torró: Látom ebben a térdelésben otthon vagy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor örülj, hogy ez a csürhe szétbassza az országot!
@Knósszosz:

nekem semmi kifogásom a Garanca ellen, sőt tiszteletem de még tanulnia kell sokat

nem az van hogy nem spanyolúl énekel, hanem van egy énekelt spanyol dikció amit a Berganza milliókért mesterclass-okon adott tovább

a magyar hamari Júlia akit a Kertész és a többi németek a Karl Richter istennőként tisztelt nem tudott igazán befutni mert ő egy puritán valaki és még az ERBARME DICH-et is könnyek nélkűl csinálta pedig az semmi más mint tengernyi könny

brühühühühü

hallgasd Troianos-t a Händel-ben
@Knósszosz: Bocsi, hogy OFF de remélem ezen te is ott voltál, mert én igen. :)

youtu.be/kSTkKZ6P0nY
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem tudtam és baromságokat ne firkálj

ha nem érted amit elküldtem az csak 5 résznek 1-ső része akkor hallgass...nem vagy kompetens ebben sem

melyik isten...a döbrögi?

brühühühühü
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Dehogymá...
Csak találtam egy hölgyet aki igencsak tetszik és még hangja is van.
Ráadásul nem gitárzik és csörömpöl össze-vissza ahogy azt Rodi nem szeresse, hanem énekel, de szépen.

Isteni a csaj, detélleg.
Nekem legalábbissch..
@Knósszosz:

a Victoria de los Angeles-ről az énektanárom mondta, a kis gömböc mikor meghangzott akkor karcsú és magas szőke lett és senki sohasem gondolt mást...a Schwarzkopf-fal és a többi kategórián felüliekkel összejártak maguknak énekelni és ott az egyik ilyen szeánszon mondta ő is meg a Berganza hogy bort neki mert akkor zeng igazán ha kicsit karcos ...és röhögtek ők tudták min...aki tanűlt klasszikus éneklést az tudja

brühühühühü
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jókor jössz, keresett Stefid.
Próbáltam szóval tartani, de tudod milyen, csak a Boli...:(
@rodeo36:
Asszem fogok még sokat kérdezni tűled (tanúnni nem szégyen de ezt a dagattfoczistatettű sose teszi magájévá), ha nem baszartatlak ilyen zeneji kérdésekkel.
Garanca most ebben a pillanatban nekem olyan, amikor a kölek három évesen rácsodálkozik először a karácsonyfára. Értesz?
Lassan haladjunk, nyitott vagyok és sok minden tetszik, de a zészídíszí is.

Tudom, ne csörömpöljek!!! Hááá... jó!
Mit iszol?
Épp?
@Habakuk999:
Nem mondod! :)) Pedig tényleg hessegetem...
Mit akart?
Miért nem mondtátok neki, hogy nem veszünk semmit! Dinnyék... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Thürmerné néven?
Ja, hogy ennyire összebútoroztak már a komcsik?
Na, mindig tanulok valamit.
@rodeo36:

Hát ez a Cosi.. hátborzongatóan gyönyörű. Köszi:)
@ephart: Nemzetidegenek, mint pl. Radnóti Miklós.
@rodeo36: Én ezt is szívesen hallgatom.

youtu.be/yEqyhlt1Ut4

Ja és ezt láttad már?? :)

youtu.be/vdQU-N8b3HA
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szoborra kalapozott, de belezavarodott az országárulásba.
Baromi jó netrádiót mutatott a fiam, beütsz valamit s hasonló stílust nyom a csatornán.
Tök jó.
@Jolka40:

vagy mint Ákos Kertész,Imre Kertész,Gábor Horn,Iván Pető............................................................................................................................................................................................................................................................................................stb
@Jolka40: Ott a pont. Nekem nem jut eszembe ilyen ütős érv!
@Orica Középföldi:

véletlenűl találtam rá már egy pár éve mikor Troianos felvételeket kerestem

a híres K Bőhm, Scgwarzkopf, Ludwig Berry felvételt is ...szóval ha van ilyen verseny

olvasd háziszárnyast meg van gárgyúlva belevágott a cseljabinszk-i izé

brühühühü
@ephart: Nem fájsz magadnak?
Fejben?

Vegyél fel érpataki tökfedőt, meglásd segít rajtad!
@Knósszosz:
TANQUEREY

brühühühühü
Nem tudom eldönteni, most az EU vagy Moszkva gyarmata leszünk? Vagy pávatánc módjára mindkettőé?
Amúgy van esély, hogy a törpe a nácikkal fog kormányozni (mindenkit leszopok a hatalomért jegyében) és sztem kell is ez Magyarországnak, még nem vagyunk a pöcegödör aljában, de talán kell ez a neobolsi alattvalóknak...majd eljön a felismerés ideje , de addig is Kertész Ákosnak van igaza.
@ephart: Szálasi Ferencet az idolodat kihagytad!
@rodeo36:
Kösz...
A Mester iss...
Tudod, hogy imádom.
Kísérje őt az útján, minden elképzelhető szép.

Mostanság senki sincs hozzá fogható.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én inkább azon agyalnák a helyedben, hogy miért egy "balos" sajtóorgánum kezdte befuttatni ezt a kutatást. Pár tucat szakmabeli szociológuson kívűl nem nagyon szokott ez érdekelni senkit. Az efféle reklámnak általában határozott politikai manipulációs célja van.
Az előző Ifjúság 2008 kutatással a kutya nem foglalkozott.

Ja, és eridj a kályhához:
aktivfiatalok.hu/kutatok/
@Habakuk999:
Nekem egy 23 €-s NOXON netradiom van (Ebay szerzemény), kb. 12000 csatornával. Beállítva Voralberg, Radio Carolina,.... Szeretem, de sok tematikus csatornán csatangolok én is. Keress rá a Flamenco, Guitar szavakra! :)
@Habakuk999:

na itt egy másik Közel-Keleti.ezen a felületen tisztára orientalistának képzelheti magát az ember
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mivel ennyire feldühítettél: Cseljabinszk fölött -majdnem horizontálisan azaz nem Földsugár irányban megérkezett a meteor több milliárd Volt és több szőzmillió Ampér ELEKTROMOS TÖLTETTEL, közben a súrlódástól majdnem légneművé vált de a tömege egyben maradva vitte a töltést és egy bizonyos magasságban RÖVIDZÁRLAT KELETKEZETT mint mikor egy nagyfeszűltségű trafó a kapcsoló telepen kisűl mert...(nedves vagy a szigetelés nem elég jó, na egy ilyennek a SZÁZMILLIÓSZOROSÁT LÁTTAD)

ha istenkéd odapofátlankodik akkor már nincs szakálla és pofáján bőr sem hogy hülyeségeket írjál a nemlétezőről

ne bosszants baromságokkal

menj tanúlni általános óvodába

brühühühühü
@dr.Hüppögő Balneológus: "de addig is Kertész Ákosnak van igaza."

Gondolom elsősorban magadra gondoltál. :)
@Jolka40:

Az idesanyád szétkúrt picsája nemzetidegen, nem Radnóti!

Te seggfej, itt is megtálálod, te magyargyűlölő ribanc!
kecel.jobbik.hu/?q=radnoti_miklos_nem_tudhatom

"Radnóti Miklós: Nem tudhatom...

Mon, 2007-01-08 19:17 Egyéb
Radnóti Miklós: Nem tudhatom...

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom,
tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton,
s tudom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon
a házfalakról csorgó, vöröslő fájdalom.
Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj,
s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály,
annak mit rejt e térkép? gyárat s vad laktanyát,
de nékem szöcskét, ökröt, tornyot, szelíd tanyát,
az gyárat lát a látcsőn és szántóföldeket,
míg én a dolgozót is, ki dolgáért remeg,
erdőt, füttyös gyümölcsöst, szöllőt és sírokat,
a sírok közt anyókát, ki halkan sírogat,
s mi föntről pusztitandó vasút, vagy gyárüzem,
az bakterház s a bakter előtte áll s üzen,
piros zászló kezében, körötte sok gyerek,
s a gyárak udvarában komondor hempereg;
és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma,
a csókok íze számban hol méz, hol áfonya,
s az iskolába menvén, a járda peremén,
hogy ne feleljek aznap, egy kőre léptem én,
ím itt e kő, de föntről e kő se látható,
nincs műszer, mellyel mindez jól megmutatható.

Hisz bűnösök vagyunk mi, akár a többi nép,
s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,
de élnek dolgozók itt, költők is bűntelen,
és csecsszopók, akikben megnő az értelem,
világít bennük, őrzik, sötét pincékbe bújva,
míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja,
s fojtott szavunkra majdan friss szóval ők felelnek.

Nagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg.

(1944. január 17.)"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

mi a vélemyényed a LOGITECH TOUCHSCREEN-ről nekem az van még nem tudom hány ezer csatornával

brühühühühü
@rodeo36: Na végre írtál néhány jó mondatot is, csak azt nem értem mi bajod a nagyszakállúval, ha amúgy sem hiszel benne?? :)
@Jolka40:
Radnóti? Te egy kretén faszkalap lehetsz... Hagyd, mentél a pic... izé, a tahószűrő alá!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu
Mondjuk nem is a te haza és nemzetáruló dögvész fajtádra neonáci!
@rodeo36:

Nem olvasok háziszárnyast:))) Nem érdekel. Minden percért kár. Helyette - neked meg Knosszosznak köszönhetően - zenét hallgattam.
@ephart: Kedves anyukád térgyekaláccsa, kisöcsi!

Kurvára unom, hogy ilyen primitív népbe tartozom, akinek a bajok megoldására csak ennyi telik: zsidó!

Ettől még azok a hírös szürkemarháink is több hangszínben bégetnek!!!

Halgass inkább zenét öcsike, küldjek egy kis klezmert, hogy szép álmod legyen éjszakára?

Gondolom, csak erre sikerül orgazmust utánoznod.
@rodeo36:
Kitűnő darab! Kb. ugyan az a netrádió rendszer, szóval a változásokat is figyelembe véve kb. 12-14 e között mozog. A bitrate függvényében, hisz van ami csak a Sokol rádió minőségében jön... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @rodeo36:
Én most Pandorával játszom, tök jó, csak proxy kell előtte.
@Orica Középföldi:
Nos, igazad van, mától az első surmó röffenésre bevezetem minden kedves és kevésbé kedves tajtparasztra a szűrő használatát.
Csak rabolják az ember idejét a kretének.
Sokkal többet értek TI! A tököm sem pazarolja az időt ezekre a faszfejekre.
@Habakuk999:

most mi a problemo?szép jud neved van.akko meg mit hisztizel ha neveden hívnak
@dr.Hüppögő Balneológus: Ez most nagyon hüpp hüpp hüpp barbatrükkösre sikeredett. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mi ez a Bli "da"?
Seremettyevón ajánlottak állást és tanússz, vagymia P?
@Habakuk999:
Ööööö... azt értem, csak miért dicsekszel vele? Nem volt olyan jó a csaj... :D

miles.hu/images/pandora_web/pandora_sorozat_2_007.jpg
@Knósszosz:
Mi lenne? Nem tucc olvasni baszki, az! :D
@ephart: Igen, Habakuk tök jókat írt anno, nem volt hülye ember.
És a Spursnek is drukkolok, de ettől teljesen függetlenül lesz hányingerem az olyan selejtes gondolkodású fickóktól, mint te.
@Habakuk999: Igaza volt Adynak???

"Árpád hazájában jaj annak, Aki nem úr és nem bitang."
itt kérem érpatak fog folyni
@Knósszosz:

és történelem

figyeld a ritmust

Concita Supérvía

a múlt század elején

www.youtube.com/watch?v=sPjpt8V0kfU

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Elhiszem neked neonáci, hogy értesz a barbához, linkelj már valamit be valami trükköset, nem nyitja meg senki a vírusos szarjaidat, de a nemzetellenes haverjaid biztosan értékelik majd.

és még hihetőbb lesz, bár a ktya sem nyitja meg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hehe, csak óvatosan ezzel az Adyval, mert mingyán kapol a pofádba valamelyik négy osztályos, házmesterivadék Bundás dezsvíredtől :O)))

"SEREGESEN SENKIK JÖNNEK

Minden semmirevalónak,
Gácsnak, svábnak és zsidónak:
Grádics adatott:
Itt alant már csak egyedül
Maradok...

Sürög a vad, magyar élet,
Még a némák is beszélnek
S uccám ellepik
S bárki taknyost egy bősz iram
Fölrepít.

Seregesen senkik jönnek,
Megrabolnak, elköszönnek
Gúnnyal, szabadon.
Mi bennem gyűlt, mindenkié
A vagyon.

Mind a szépet, amit hoztam
S ami új, nagy, átkozottan
Sok, pazar ige:
Úri, léha nullák raja
Söpri be.

Álmagyarok s jöttment népség
S címeres, ronda cselédség
S nagyúri nagyok:
Ez időben, itt, valaki:
Én vagyok.

Új igéim tán nem hatnak,
Rossz frigyesim elhagyhatnak
S nőhet a fülem,
De nem lesz itt, semmi, soha
Nélkülem."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nyavalyát.
egy két emberöltő, s csak szedünk fel egy kis intelligenciát.
@dr.Hüppögő Balneológus:
Most mér kell vele így beszélni?
Mert jobbikos propagandát nyom, attól még... nem folytatom, mert ... rátok bízom.
Behányok néha Gábris stílusától is. Hamar a tahószűrőben lesz innentől nálam is.
Azokat a faszfejeket nem is említve, akik Radnótit és más MAGYAR EMBEREKET gyaláznak!

"Radnóti Miklós: Tétova óda

Mióta készülök, hogy elmondjam neked
szerelmem rejtett csillagrendszerét;
egy képben csak talán, s csupán a lényeget.
De nyüzsgő s áradó vagy bennem, mint a lét,
és néha meg olyan, oly biztos és örök,
mint kőben a megkövesült csigaház.
A holdtól cirmos éj mozdul fejem fölött
s zizzenve röppenő kis álmokat vadász.
S még mindig nem tudom elmondani neked,
mit is jelent az nékem, hogyha dolgozom,
óvó tekinteted érzem kezem felett.
Hasonlat mit sem ér. Felötlik s eldobom.
És holnap az egészet újra kezdem,
mert annyit érek én, amennyit ér a szó
versemben s mert ez addig izgat engem,
míg csont marad belőlem s néhány hajcsomó.
Fáradt vagy s én is érzem, hosszú volt a nap, -
mit mondjak még? a tárgyak összenéznek
s téged dicsérnek, zeng egy fél cukordarab
az asztalon és csöppje hull a méznek
s mint színarany golyó ragyog a teritőn,
s magától csendül egy üres vizespohár.
Boldog, mert véled él. S talán lesz még időm,
hogy elmondjam milyen, mikor jöttödre vár.
Az álom hullongó sötétje meg-megérint,
elszáll, majd visszatér a homlokodra,
álmos szemed búcsúzva még felémint,
hajad kibomlik, szétterül lobogva,
s elalszol. Pillád hosszú árnya lebben.
Kezed párnámra hull, elalvó nyírfaág,
de benned alszom én is, nem vagyok más világ.
S idáig hallom én, hogy változik a sok
rejtelmes, vékony, bölcs vonal
hűs tenyeredben."
Számomra a kérdés az, hogy mit tehet a többség, amelynek van vesztenivalója, ha egy agresszív kisebbség, amely prominenseinek nincs, megfélemlítően lép fel vele szemben. Ha az agresszióra agresszióval válaszol, úgy nem kétséges, hogy győz, ám ha képtelen agressziót felmutatni, akkor a barbár kisebbség lassan felőrli a civilizált hétköznapokat. Mivel úgy tűnik, a civilizált társadalomtól, az ilyen módon szerveződő közösségektől távol áll az agresszió, a humanista megoldás kínálkozik, ami azonban bizalom hiányában, az elmérgesedett helyzetre való különös tekintettel, a politikai realitások szintjén egyfajta csodavárásban merül ki: a többség várja, hogy valahogy rendeződjön, konszolidálódjon a helyzet.
@Anyád, a szúnyogok!!!: @dr.Hüppögő Balneológus: Na jó OK de csak a te kedvedért oksa??? :)

Miért az antifasisztáké az erkölcsi fölény...?

naczivadasz.com/?q=miert_az_antifasisztake_az_erkolcsi_foleny

Lebontják a Kínai Nagy Falat a Jobbik miatt

naczivadasz.com/?q=lebontjak_a_kinai_nagy_falat_a_jobbik_miatt

Remélem elég trükkösre sikeredtek. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szelíd vagy Fahéjas, és bocsi....én általában csak olvasni szoktalak titeket, és bevallom nagyon élvezem. Ez a neonáci álangyal, ha kimaradna, hiányos lenne a blog, ide tartozik....más neonáci orbánhívők úgyis mindig gyorsan feladják, a háziszárnyas állandó....szal mea culpa :)
@Pantagruel:
Távol áll az agresszió? Nem, csak azt HISZIK egyesek. Törleszteni fogunk a barbár kisebbség felé. Lassan, szépen, sokkal több ésszel, minthogy feltűnjön ezeknek. De dolgozunk folyamatosan rajta. Sokan vagyunk, egyre többen, nem mindenki mondja ki, de szívesen lök rajtuk az is egyet... lefelé a lépcsőn.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Figyuzz neofasiszta: nem mondtam már, hogy nem nyitom meg a szar, vírusos linkjeidet?
Akkor most mondom, és kitartás elvtárs! :)
@E.Csaba: Ha megemeled a korhatárt, akkor a nyuggerek se szavazhassanak, csak akik részt vesznek a termelő munkában!

Mert ugye felelősen csak azok tudnak dönteni, akik megkeresik a pénzt, és akkor megszűnik a nyuggerek stafírozási kényszere is, előbb utóbb beáll a nullszaldós állam!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ez baromi jó, nekem való, aki nem ismer semmit sem névről, beütsz egy ismerőst, pl Led Zeppelin, s elkezd lejátszani hasonló stílusú mindenfélét, amiről életemben nem hallottam.

Szöveggel, bemutatással, tök jó angol nyelvlecke gyerekeknek.
Nagy csoda ez az internet.:)))

Nem lenne már ennyi hülye a hazában, ha harminc évvel ezelőtt tartottunk volna itt technikailag, csak eltünteti részlegesen a határokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha ezen múlik, akkor inkább antifasiszta, mint kisköcsög náci.
Ha szerintetek csak fekete és fehér van, akkor legyen.
Inkább a fehér, a fekete elég gyászos. A sötét nem menő, nektek persze sokkal kellemesebb a sötétben maradó kútfő, hisz ha kicsit érdeklődő, akkor kérdez és nem vakon hisz... Akkor pedig...
Csak azt nem értem, a TI kereszténységetek hogyan fér össze a neonáci vonallal? Tehát az egyik akkor hazudik.
@Anyád, a szúnyogok!!!: nekem ezek a kedvenceim tőle. :)

Ady Endre: Istenkereső lárma

Neved sem értem, Istenem,
De van két árva nagy szemem,
S annyi bolondot látok,
Hogy a sok bolondságból
Nagy ijedelmemben, Uram,
Hozzád kiáltok.

Próbáltam sokféle mesét,
De hajh, egyik se volt elég.
Szivemben, idegimben kiabáló nagy lárma
Téged keres Fölség:
Isten, a Tied minden.

Ady Endre: Hiszek hitetlenül Istenben

Hiszek hitetlenül Istenben,
Mert hinni akarok,
Mert sohse volt úgy rászorulva
Sem élő, sem halott.
Szinte ömölnek tört szivemből
A keserű igék,
Melyek tavaly még holtak voltak,
Cifrázott semmiség.

Most minden-minden imává vált,
Most minden egy husáng,
Mely veri szívem, testem, lelkem
S mely kegyes szomjuság.

Szépség, tisztaság és igazság,
Lekacagott szavak,
Óh, bár haltam volna meg akkor,
Ha lekacagtalak.

Szüzesség, jóság, bölcs derékség,
Óh, jaj, be kellettek.
Hiszek Krisztusban, Krisztust várok,
Beteg vagyok, beteg.

Meg-megállok, mint alvajáró
S eszmélni akarok
S szent káprázatokban előttem
Száz titok kavarog.

Minden titok e nagy világon
S az Isten is, ha van
És én vagyok a titkok titka,
Szegény, hajszolt magam.

Isten, Krisztus, Erény és sorban
Minden, mit áhitok
S mért áhitok? - ez magamnál is,
Óh, jaj, nagyobb titok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

szia töki!

miatúró ez a prolibolida trallala csuhajda üst tökösség? a ch.t istet má mekszokottam, de ez az állandó bővítkezés? AMúgynmeg, ha a kötőjelutánit kivennéd, a KULCSOS simán beférne:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Oda nem megyek, mert ezek a derék náczi haverjaid már vagy 3 évvel ezelőtt, az indulásukkor letiltottak, kicenzúráztak, még a blogspotos korukban :O)))

És van rá egy likas kétfilléresem, hogy jobban ismerem ezeket a szennyoldalakat, mint te :O)))

Csak TORon keresztül járok ezekre röhögni meg infókért, mert az elvtársaid és az őket sok esetben futtató NBH időnként elég mocsok dolgokat tesznek be az oldalaikba. Nyomkövető sütiket, perzisztens kukikat és trójai progikat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nácielvtárs! Adyt nem kéne idézzed, Ő gyülölt benneteket, asszem jogosan mint minden normális magyar.
Hozz ide egy kis kövérelvti féle nácihamvat, úgy hitelesebb leszel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: értem.

S ha kisstílű, kerítésvagdosó fatolvajok és betörők törzsi alapon szerveződő közössége ez a kisebbség, akkor is áll, amit írsz? :)
33 millióért tankolt főnöke kontójára
A sofőr a munkáltatója üzemanyagkártyájára tankolt, majd a benzint ismerőseinek adta el olcsón.
www.origo.hu/itthon/20130216-33-millioert-tankolt-fonoke-uzemanyagkartyajara.html

Hja kérem, ha "nagyoknak" lehet....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Úr Jézus Krisztus a zsidókhoz:

38.Én azt beszélem, a mit az én Atyámnál láttam; ti is azt cselekszitek azért, a mit a ti atyátoknál láttatok.
39. Felelének és mondának néki: A mi atyánk Ábrahám. Monda nékik Jézus: Ha Ábrahám gyermekei volnátok, az Ábrahám dolgait cselekednétek.
40. Ámde meg akartok engem ölni, olyan embert, a ki az igazságot beszéltem néktek, a melyet az Istentől hallottam. Ábrahám ezt nem cselekedte.
41. Ti a ti atyátok dolgait cselekszitek. Mondának azért néki: Mi nem paráznaságból születtünk; egy atyánk van, az Isten.
42. Monda azért nékik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem.
43. Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat.
44. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
45. Mivelhogy pedig én igazságot szólok, nem hisztek nékem.
46. Ki vádol engem közületek bűnnel? Ha pedig igazságot szólok: miért nem hisztek ti nékem?
47. A ki az Istentől van, hallgatja az Isten beszédeit; azért nem hallgatjátok ti, mert nem vagytok az Istentől valók.
@dr.Hüppögő Balneológus: Na megint egy libsi akinek még humora sincs, de, ahogy elnézem még kitartásod se nagyon. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem vagyok én vájtfülű, én annak örülök, hogy találok zenéket.:)))
@Anyád, a szúnyogok!!!: Hihá!
Engem asszem ez a veszély nem feneget, gábris már egy ideje kuka, a linkjei pedig sose voltak megnyitva. Pontodítok, valamikor a legelején, de tökérdektelen szarok, azok is mentek a kulába.
@dr.Hüppögő Balneológus: Ne erőlködj pubi, úgysem megyek le a te szintedre. :)
@dr.Hüppögő Balneológus: Na jó ha már nem nyitod meg. :)

A római Kolosszeum elsötétítésének hírének hallatán a pekingi zsidók is tiltakozó akciót szerveznek a Holokauszt nemzetközi emléknapján. Szi Csiao Ráhel, a Ferde Szemmel a Holokauszt Ellen Liga (FSZHEL) szóvivője bejelentette, hogy január 27-én tiltakozásul a Jobbik politikája ellen, aktivistáikkal lebontják a Kínai Nagy Falat.

A szóvivő szerint Kínában is terjed az antiszemitizmus, és ez egyértelműen a magyarországi Jobbiknak köszönhető. Szerinte a rómaiak tiltakozása csupán látszattevékenység: "A rómaiak azzal tennének igazán az antiszemitizmus ellen, ha eldózerolnák a Kolosszeumot, az már valami lenne!"-jelentette ki Szi Csiao Ráhel.

Újságírói kérdésre, miszerint terveznek e a jövőben hasonló akciókat, az FSZHEL szóvivője elmondta, hogy szeretnék, ha a világ minden pontján cselekednének, ezért már levelet írtak többek közt ausztrál kollégáiknak, hogy az összes kengurura tetováljanak dávid csillagot, valamint Egyiptomban betonozzák le a Nílust, ezzel is tiltakozva a náczista propaganda terjedése ellen.
@Habakuk999: Most rendezgetten kicsimet. Most Laibach-os rendcsinálás folyik. Alkalomadtán keress rájuk:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bevallom, nem megy.
A meg'há-nálná má rég elakadtam, erre most ez is.
Haggyuk...
Inkább aszongyad, megtanúúná profin pókerezni?
Én igen:
www.pokercurious.com/content/upload/10/240/af7/kim_lansing_at_-0z-l.jpg
@dr.Hüppögő Balneológus: Egyébként ha már ezen a téren is osztod az észt, - amúgy übermensch módjára - megnyugtatlak, hogy én senkit sem gyűlölök, ellentétben veled. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Folyamatosan ócska szinten mozogsz, nem értem miért ostorozol másokat-
@ephart: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem a Dörmögő Dömötörből is idézgethetnétek, az is van olyan autentikus forrás, mint a fenti idézeteiteké.
@taga20: De legalább te is szabadon leírhatod a véleményed, amivel ugye nem kell mindenben egyetérteni. :)
@Habakuk999: 'Szerintem a Dörmögő Dömötörből is idézgethetnétek, az is van olyan autentikus forrás, mint a fenti idézeteiteké.'

ez érv?szánalmas vagy jud
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Most Cream, időtlen idők óta nem hallottam, s olvasom az összes szöveget, nagyon jó.

Mittudja ezt a Boli, felvág hülye rádiókkal, ráadásul ha hallaná, milyen fülesem van:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hehe, neonáci magyarellenes blogizé , meg fogsz lepődni, bár álcázod mint a törpe. Tőzsgyökeres székely vagyok, én átéltem a ceausescu rendszert, amiről neked csak annyiban van fogalmad, hogy kurvajó lehetett, mert lehetett gyalázni a magyarokat, mint ahogy most ti teszitek , nemzetellenes söpredék!
Akkor és ott mi voltunk a zsidók, a bozgorok.
Most itt, nálatok vagyunk ugyanazok.
Csak a fidess...mi?
@Pantagruel:
Ha azt a kisebbséget nem képes a rendőrség kordában tartani, akkor a belügyminiszter helyett kéne egy olyan, aki ha nem is 2 hét alatt, de rendet tenne... Mert mint tudjuk, minden csak akarat kérdése. No meg tehetségé...

Jézus a SAJÁTJAIHOZ, a zsidókhoz szólt.
Hisz Jézus maga is zsidó volt...
Vallásos vagy, vagy csak szimpla képmutató?
Egyik nagyapám mélyen vallásos, keresztény, magyar ember volt, német származással, rendőr, a háború előtt, aki EZÉRT sok zsidó ember életét is megmentette akkor.
Mert KERESZTÉNY volt! Mert MAGYAROKAT, EMBEREKET mentett meg. Utálta a komcsikat, még a hetvene években is mondogatta, "meglásd fiam, ezek a komcsik még majd visszajönnek, te megéred!".
Neki lett igaza, sajnos... :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Így igaz, de ha te bandád lenne hatalmon akkor nem lenne így.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tényleg nem érzed az izzadságszagot, amit áraszt?

Gyakorlatilag arra jó egy ilyen oldal, hogy a belterjes közönsége hergelje egymást.

A Hírcsárda nem akar letolni az ember torkán ideológiát, ez meg csak azt akar. A humor laza, nem görcsös agit-prop.
@Habakuk999: Jajj ne már. Az enyém az direkt egy poénos "forrás" volt a másik viszont eléggé autentikus, lévén a szentírásból való.:)
@Knósszosz:
Régen sokat játszottam, amikor még ennyire nem volt felkapva. Mostanában, vagy 10 éve nem játszottam.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu
"übermensch módjára - megnyugtatlak, hogy én senkit sem gyűlölök, ellentétben veled. "
Hehe, nácikomcsi.....te(ti) mindenkit gyűlöltök, aki nem a törpe seggét nyalja.
Jöhet a link, hogy dehogy....:D
@Pantagruel:
Izé, a második része nem neked ment... :D
szerintem óriási gazdasági csodát produkált Magyarország 2011-12-ben !

annak ellenére hogy totál alkalmatlan és gerinctelen (hitvány) mafiakormánya van...

nem volt álamcsőd... nem volt még belháború !

mindennap egy ajándék (ebben igaza van O.Viktor, S.Lajos, K.Lajos, L.János, P.Sándor és tsai főbűnözőknek)
@ephart: A szánalmas te vagy öcsi, a biblia idézeteddel.

mert vagy tiszteled istent és a hitedet, akkor nem írsz ide belőle vagy csak egy nagy ordas bunkó vagy, aki azt hiszi, most aztán jópofa.

Nem öcskös, ez nem jópofaság, ez budösbunkóság.

Én ugyan nem vagyok hívő, de a keresztény emberek szent könyvének megadom a tiszteletet. Mint ahogyan a Koránnak, Tórának, vagy a Dalai Láma írásainak is.
Pusztán emberségből.

Tudom nem egyszerű ezt egysejtű aggyal felfogni, gyere máskor is, s talán lassacskán megérted.
@Anyád, a szúnyogok!!!: Nem értünk egyet de pont ez a szép benne. Szerintem az az oldal sem akar letolni semmit. :)
@ephart:
Jézus a SAJÁTJAIHOZ, a zsidókhoz szólt.
Hisz Jézus maga is zsidó volt...
Vallásos vagy, vagy csak szimpla képmutató?
Egyik nagyapám mélyen vallásos, keresztény, magyar ember volt (a másik még magyarabb, úgyhogy ebbe sem köthetsz bele), német származással, rendőr, a háború előtt, aki EZÉRT sok zsidó ember életét is megmentette akkor.
Mert KERESZTÉNY volt! Mert MAGYAROKAT, EMBEREKET mentett meg. Utálta a komcsikat, még a hetvenes években is mondogatta, "meglásd fiam, ezek a komcsik még majd visszajönnek, te megéred!".
Neki lett igaza, sajnos... :(
@dr.Hüppögő Balneológus:
Eléggé bebútorozott a dzsobbik, a felcsúti paraszt seggébe... Szóval van benne valami. :)
@dr.Hüppögő Balneológus: "Hehe, nácikomcsi.....te(ti) mindenkit gyűlöltök, aki nem a törpe seggét nyalja."

Ómájgád, még jó hogy holnap jön a hetedik nap és lepihenhetsz majd picit te is. :)

www.bibliai.com/6-megpihent-a-hetedik-napon/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
1 a tábor 1 a zászló, nem ma mondta, de örök.
Szopunk is ezért.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tehát szerinted a közbiztonság területén uralkodó áldatlan állapotok megnyugtató rendezése, különös tekintettel egy-egy sajátos szegmensére, amelyre a hivatalos álláspont szerint összetett szociokulturális, történelmi okokra visszavezethető jelenségként kell tekintenünk, szimpla rendőrségi ügy, azaz egy jól szervezett erőszakszervezet bevetésével a megfelelő irányítás mellett megoldható, a kisebbségi erőszak erőszakkal felszámolható. Mennyiben más ez, mint a Jobbik által szorgalmazott megoldás? - "erőszakra fokozott erőszakkal kell válaszolni, és rend lesz."
@Habakuk999:

Úr Jézus Krisztua,aki örökké áldandó Isten:
Elmenvén e széles világra, hirdessétek az evangyéliomot minden teremtésnek.
16. A ki hiszen és megkeresztelkedik, idvezül; a ki pedig nem hiszen, elkárhozik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Autentikus? Persze... :))
Hiteles is! :D
Hát hogyne... :D
Sőt a tudomány állításait is ennek függvényében kéne átalakítani! A Föld lapos, a Nap a Föld körül kering és a pápa, a papság állításai megkérdőjelezhetetlenek.
Még, még... Imádom ezeket! :D
@Habakuk999: Írigykedj: 26 Clapton, 7 Cream, 1 Blind Faith, 4 Ginger Baker nagyhirtelen:-) Bibábú:-) Nem kell neten kotorászni:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Helló neonáci blogizé...ne linkelj, faszkiváncsi a vírusaidra...valami saját, magyarellenes beírás?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azért egy kicsit visszavennék az arcomból, ha a helyedben lennék.
@Habakuk999:
Papucsállatkát akarsz kunsztokra tanítani! :))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Angyal rögvest kisajátítja, viszont lett Laibach csatornám is,
@Magánvéleményem: Nem értem, hogy miért hoztad ide a nyugdíjasokat, de ha már szóba hoztad őket:A stafírozási kényszert azt illik kötelességnek nevezni elvégre nem falkában élünk, hanem társadalomban,vagy mi!
@ephart:
Jézus hány évesen lett megkeresztelve?
Ki által?
Csak úgy érdekességképp...
A tanítványok is árják voltak? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én meg nem is tudok pokereznni, de akarná megtanulnék, stenbizony!
Kaliníhta arcok!
@Habakuk999: akkor keress olyat, hogy steve ray vaughan, meg walter trout... beszarsz:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Másnap látá János Jézust ő hozzá menni, és monda: Ímé az Istennek ama báránya, a ki elveszi a világ bűneit!
30. Ez az, a kiről én ezt mondám: Én utánam jő egy férfiú, a ki előttem lett, mert előbb volt nálamnál.
31. És én nem ismertem őt; de hogy megjelentessék Izráelnek, azért jöttem én, a ki vízzel keresztelek.
32. És bizonyságot tőn János, mondván: Láttam a Lelket leszállani az égből, mint egy galambot; és megnyugovék ő rajta.
33. És én nem ismertem őt; de a ki elkülde engem, hogy vízzel kereszteljek, az mondá nékem: A kire látod a Lelket leszállani és rajta megnyugodni, az az, a ki keresztel Szent Lélekkel.
34. És én láttam, és bizonyságot tettem, hogy ez az Isten Fia.
@Pantagruel:
Nem egészen... Komplett, komplex társadalmi probléma. A rendészeti elem EGY része csak, ami vastagon hiányos most is. Persze kell oktatási, szociális rész is.
Viszont hagyományai alapján ez a szegmens egy dologból ért csak erőteljesen. Ha az el van hanyagolva, tele elnézésekkel, akkor a többi lószart sem ér!
Hány forint a Burberry kockás sál?
A Peek & Cloppenburgban kapni Burberry mintás, nem Burberry sálakat. Miért nem egységes az áruk?
divany.hu/tejbenvajban/2013/02/15/hany_forint_a_burberry_kockas_sal/
@ephart: ez pont sántít cseppecskét:

a két hetes baba nemigen hisz még semmiben, bébaszna a szentkúti búcsú a keresztény egyházaknak, ha csak az keresztelkedne, aki hisz, tologatnák a papok a tesco előtt a bevásárlókocsikat a húsz forintokért, azt hiszem

Végy példát Angyalról, ő nagy emberszeretetében rögvest Böjte Csabát fog idézni és magasztos nemzeti dalt linkel.

És a magasztos és dicső hit bizonyítása után eljő a szeretet ideje.
@ephart:
Olvasd el pl. a kánai menyegzőt. Ha hozzáolvasnál még egy kicsit, akkor értenéd is, nem csak SchmPali stílusában nyomatnád, idézőjelek nélkül...
Vagy saját magad izzadtad ezt mint ki? Akkor bocsi, de nem igaz, mint azt tudjuk...
Olvastad a Bibliát? Mert én több kiadásban és értelmezésben, fordításban is. Ahogy a Koránt is elolvastam.
Nem, a Tórát még nem, de előbb-utóbb meglesz az is a könyvtáramba... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Helló neonáci, meglepődtél, hogy nagynemzeti székely vagyok ,és mégsem a törpe seggét nyalom?
Ne hanyagolj kérlek, rád ugyanolyan szükségem van mint a szekura....igazold, hogy van értelme beírnom a varánuszra :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csak mondanám példának: angol foci, huligánok. rend van? rend. lehet a módszert követni. csak nem akkor, amikor a csőcselék a háttérből van mozgatva politikai célból. addig itt ne várj megoldást. a szájkarate megy lelplezés és parasztvakítás
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

És Jézus megkeresztelkedvén, azonnal kijöve a vízből; és ímé az egek megnyilatkozának néki, és ő látá az Istennek Lelkét alájőni mintegy galambot és ő reá szállani.
17. És ímé egy égi hang ezt mondja vala: Ez amaz én szerelmes fiam, a kiben én gyönyörködöm.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: értem; köszönöm a válaszaidat, úgy látom, minden kérdésemre megfeleltél.
@dr.Hüppögő Balneológus:
Hamis székely leszel te itt hamar, hidd el! :D
Majd ŐK megmondják, hogy Te KI, MI lehetsz! Szóval nyugi... :))
Fábius, nem lehetne kivágni innen a csába a nácikat?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: még a szlovénnél tartok, most Funker Vogtot dobott, front Line Assembly jön.

Ez tényleg nekem való, mert én soha nem jegyzek meg se címet, se zenekart.
Múltkor panaszkodtam a gyerekemnek, hogy a büdös francért nem lehet visszahallgatni a Petőfit, van benne csütörtök esténként Marton László világzenei blokkja, szoktam hallgatni autózva, de mire megkeresném kik is játszottak, természetesen elfelejtem.
Ezért szánt meg ezzel a játékkal estére.:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Most jót nevettem :)))

Talán egyszer gondolkozz magadon, tarts némi önvizsgálat arról, hogy hogy is határozod meg önmagadat, AZ IDENTITÁSODAT.

MÁSOK ELLENÉBEN.

Nem valamiből, nem a gyökereidből, kultúrkörnyezetből, szocializációs impulzusaidból eredezteted magad, hanem mások elleni tiltakozás adja az identitásodat. Tehát gyakorlatilag nincs identitásod, ami van, az a másik, az általad ellenségesként elképzelt csoporttal szemben van, ahhoz képest alakítod ki a sajátodat.

De még ez se a tiéd, hanem ezt is POLITIKUSOK HATÁROZZÁK MEG! Ők szerelik beléd az idegen-barát felismerő rendszert a félelmeidre alapozva.

Ne búsulj, a másik oldal is ilyen :O)))
Sokkal könnyebb valami ellen meghatározni önmagunkat, erre szocializálnak bennünket évszázadok óta a politikusaink AZ OSZD MEG ÉS URALKODJ nevében.
Mi vagyunk a jók, amazok meg a rosszak, az idegen kőbunkós törzs.
@ephart:
Még mindig nem hallottam, hány éves is volt Jézus, ki keresztelte meg, mikor?
Pali bátyátok stílusában mások írásait másolni tudod, megnyugodtam, ügyes vagy...
De tényleg!
A többit keresd ki a Google-ban, mert nyugodj meg, nem néztem ki belőled én sem, hogy tudnád!
@Axxtro: Téged meg honnan lőttek, he? A segglyuk felcsúti, meg a félresikerült vezérkara volta a komcsi, nem pedig a szép nagyanyám.
Nem vagy te esetleg(vagy voltál)bő mellényű Fidelitas-os, ugyanis az ő fülüket perzseli folyékony ólomként Fabius dörgedelmes szavai.
Ők tán attól rettegnek, hogy röpke esztendő alatt nem kerülhet tíz millió élire állított huncut kis Forintocska a malacpersely bendőjébe?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge.
2. Ez kezdetben az Istennél vala.
3. Minden ő általa lett és nála nélkül semmi sem lett, a mi lett.
4. Ő benne vala az élet, és az élet vala az emberek világossága;
5. És a világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be azt.
6. Vala egy Istentől küldött ember, kinek neve János.
7. Ez jött tanúbizonyságul, hogy bizonyságot tegyen a világosságról, hogy mindenki higyjen ő általa.
8. Nem ő vala a világosság, hanem jött, hogy bizonyságot tegyen a világosságról.
9. Az igazi világosság eljött volt már a világba, a mely megvilágosít minden embert.
10. A világban volt és a világ általa lett, de a világ nem ismerte meg őt.
11. Az övéi közé jöve, és az övéi nem fogadák be őt.
12. Valakik pedig befogadák őt, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, a kik az ő nevében hisznek;
13. A kik nem vérből, sem a testnek akaratából, sem a férfiúnak indulatjából, hanem Istentől születtek.
14. És az Íge testté lett és lakozék mi közöttünk (és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét), a ki teljes vala kegyelemmel és igazsággal.
15. János bizonyságot tett ő róla, és kiáltott, mondván: Ez vala, a kiről mondám: A ki utánam jő, előttem lett, mert előbb volt nálamnál.
16. És az ő teljességéből vettünk mindnyájan kegyelmet is kegyelemért.
17. Mert a törvény Mózes által adatott, a kegyelem pedig és az igazság Jézus Krisztus által lett.
18. Az Istent soha senki nem látta; az egyszülött Fiú, a ki az Atya kebelében van, az jelentette ki őt.
19. És ez a János bizonyságtétele, a mikor a zsidók papokat és Lévitákat küldöttek Jeruzsálemből, hogy megkérdezzék őt: Kicsoda vagy te?
20. És megvallá és nem tagadá; és megvallá, hogy: Nem én vagyok a Krisztus.
21. És kérdezék őt: Kicsoda tehát? Illés vagy-é te? És monda: Nem vagyok. A próféta vagy-é te? És ő felele: Nem.
22. Mondának azért néki: Kicsoda vagy? Hogy megfelelhessünk azoknak, a kik minket elküldöttek: Mit mondasz magad felől?
23. Monda: Én kiáltó szó vagyok a pusztában. Egyengessétek az Úrnak útját, a mint megmondotta Ésaiás próféta.
24. És a küldöttek a farizeusok közül valók voltak:
25. És megkérdék őt és mondának néki: Miért keresztelsz tehát, ha te nem vagy a Krisztus, sem Illés, sem a próféta?
26. Felele nékik János, mondván: Én vízzel keresztelek; de köztetek van, a kit ti nem ismertek.
27. Ő az, a ki utánam jő, a ki előttem lett, a kinek én nem vagyok méltó, hogy saruja szíjját megoldjam.
28. Ezek Béthabarában lettek, a Jordánon túl, a hol János keresztel vala.
29. Másnap látá János Jézust ő hozzá menni, és monda: Ímé az Istennek ama báránya, a ki elveszi a világ bűneit!
30. Ez az, a kiről én ezt mondám: Én utánam jő egy férfiú, a ki előttem lett, mert előbb volt nálamnál.
31. És én nem ismertem őt; de hogy megjelentessék Izráelnek, azért jöttem én, a ki vízzel keresztelek.
32. És bizonyságot tőn János, mondván: Láttam a Lelket leszállani az égből, mint egy galambot; és megnyugovék ő rajta.
33. És én nem ismertem őt; de a ki elkülde engem, hogy vízzel kereszteljek, az mondá nékem: A kire látod a Lelket leszállani és rajta megnyugodni, az az, a ki keresztel Szent Lélekkel.
34. És én láttam, és bizonyságot tettem, hogy ez az Isten Fia.
@huzzadneki shakespeare: ez a faxxpro reggel óta nyomja? már az első után a szemetesben van nálam. jól bírja hajbanhasadt óta:-)
@dr.Hüppögő Balneológus: Ha ide szoktál néha figyelni akkor tudhatnád, hogy szarok a törpére. :) A többi csak kitrákotty meg RMDSZ. :)
@ephart:

Nem nagyon értesz te ebből semmit, csak automatikusan bemásolod.:O)))
@Anyád, a szúnyogok!!!: Azért önismereti tréninget ne tarts senkinek ok?? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nem tudom, te mennyire vagy otthonos az előző lejátszó technikákban, előszőr is volt egy pár ezer LP-m, közöttük demo lemezek amik akkor a RAP-okat habosítottál ott tanúltam meg útálni ezt a szart, 15 perc ment rá egy nagy LP-re de olyan minőségben amit ma semmilyen DVD vagy super CD nem képes

volt egy REVOX fejhallgatóm, profi, 5 Hz volt az alsó és 27000Hz a felső 70-es évek, hogy ne mondd van most Sennheiser, és a dinamikája is 100-on felüli, na azzal meghallottam bizonyos extra jó felvételeken amikor a metro átrobogott a stúdió alatt, semmilyen más izével nem lehetett

azután a Martina Arroyo val volt egy Don Carlos vagy Ernani ami QUADROPHON volt, az én ketyerém nem volt quad de (a Marantz gyártott ketyerét hozzá) a stereo-ban is olyan térhatásokat észleltem amit manapság semmilyen DVD vagy CD nem képes, majd hosszú évek kellenek hogy legyen quad mert az az igazi nem a 3D meg hasonló seggségek, a Descartes koordináták mindegyike a quad-ban...fantasztikus volt...kereskedelmi nem technikai okai voltak hogy meggyilkolták...olyan haladás lett volna amit csak talán a mai adás sugárzás és kábelhálózet nem is tudna átvinni???

egy jó kis JVC lemezjátszó megalkuvás semmi, Marantz csúcsszett 2x350W stereo és még amellett mást is tudott, Revox szalagos 2 sávos magnók....mindent tudtak a saját mikrofonjaikkal...amikor lejátszottama élő felvételt az aki hallotta elindult abba az irányba ahonnan a csengő szólt pedig...

szóval...mi a mai technikai lehetőség egészen elfogadható adók vannak
a Sao paulo-i 103.3Mhz classical az valami nagyon jó és csak LP-ik vannak és olyan dzsesszek amiket éjféltájban tesznek fel, tudod a régi nagyok és persze classical

keresd meg megéri
a német adók néha jók a többi a BBC is de...

brühühühühü

mondj mi a véleményed?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
:)
Nem ér, eccerieket kilököd a játékból. Segghülyéknek nem ér súgni! Genya vagy. Mint normál eseteben...
Na ez kell nektek. A nemzetközi ember herélt típusa előadás. :)

youtu.be/qcHfeGsANfI
@ephart:
Uncsi vagy... Legalább az idézőjelet rakd ki, fárasztó vagy!
Idegen tollak - mond ez neked valamit???
Értem én, hogy az újdonság varázsával hatnak rád ezek, de valami frissebb?
Semmi?
Szánalmas...
@ephart: faszfej. az egész ómegújszövetséget beakarod másolni?
@Jolka40: Azt a tetves kurva anyád!

@Anyád, a szúnyogok!!!: +1
Rendes jobbikosként köszönöm neked.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tudom. Én egész életemben hamis székelymagyar voltam, a ceusescu rendszerben irredenta, itt Magyarországon pedig liberális zsidó, ...az ilyen gábriel féle nemzetellenes exkomcsik féle hagymázas értelmezés szerint. Erről a bayer féle szlovák jut eszembe, és tényleg a kurvaanyjukat ezeknek a gábriel féle nemzetellenes náciköcsögöknek.
@rodeo36:
Technikusként is dolgoztam, amikor tanultam, Revox 2 és 4 sávos magnókon is dolgoztam, kevertem, vágtam, hangosítottam zenekart, színháztermet, előadásokat, rendezvényeket...
AKG, Shure... Gondolom akkor ezeket is ismered. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Uram, kihez mehetnénk? Örök életnek beszéde van te nálad.
69.
És mi elhittük és megismertük, hogy te vagy a Krisztus, az élő Istennek Fia.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ű
Megtanultad a törpétől....pávatáncot jársz te is neonáci!
1 a zászló, fasiszta elvtárs.
@dr.Hüppögő Balneológus: "az ilyen gábriel féle nemzetellenes exkomcsik"

Kezdek egyre inkább sírva röhögni rajtad. :)
Lécci lécci ici-picit szállj már le az ex cathedrádról. :)
na áldott estét mindenkinek

léptem
@Penivaldes: Kb. ugyanaz az ember vagyok,mint aki akkor voltam.
Erről a Meskó Zoltán féle interjú jutott eszembe.
Azt mondja:-Miért kéne változnom?Én jó ember vagyok.
Erre mindenki nevetett a teremben.:))
Amúgy egy tényleg szerény jó ember.
@Habakuk999: Akkor kapsz még municiót:

Chicken Shack, John Lee Hooker, Peter Green, Robert Cray, Canned Heat, Eric Burdon, Jeff Beck, John Mayall, Robben Ford, Robin Trower, Rory Gallagher, Roy Buchanan,

Ez a blues szekció. Mentsd le és keress rájuk.:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Leszállok neonáci...csak nyomj 1 linket bárhonnan, puszi a törpédnek.
@ephart:
Mióta vagy te ilyen vallásos?

Jézus akkor nem is zsidó??? Ne... :D

"ephart 2013.02.16 17:55:30
zsidó minek posztolsz olyasmiről,amiről fogalmad sincs.ne oszt az észt és ne kotnyeleskedj bele a magyarok dolgába
ephart 2013.02.16 18:45:51
'Há nem látod, hogy a szíkelyek dógába szólt bele, mújjon el a szemed fínye, há ne legyé már ennyire hülye...'
zsidó hiába álcázod magad cigónak kilátszik a metszett pöcsöd
ephart 2013.02.16 20:19:38
@DezInf:
Likud-Jiszráél Béténu"

"ephart 2013.02.12 11:18:51
hiteles új friss arcok:a Ciános a Drogos a Cigány a Libás stb. kár a pénz meg a fáradság.ezekkel a leharcolt politikai hullákkal csak veszteni lehet.de hát hajrá zsidó-balos söpredék.a remény hal meg utoljára"

"ephart 2013.02.02 18:49:29
na ilyen akciókért nem jön vissza 2014 a zsidó-bal kormányzás
ephart 2013.02.02 19:18:53
'A honvédelmi miniszter elmondta, hogy az izraeli kezdeményezésre szervezett találkozón Magyarország nyitottságát hangsúlyozta'

na itt a megoldás.most hogy a hezbollah rövid időn belül vegyi rakétázza Izraelt a zsidók 100 ezrével fognak menekülni.lesz pénz hozzák a kampós kazárok.meg vagyunk mentve"

Jézus akkor most a jó zsidó?
Vagy mi van???
Nem unod?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ha teli a tököm, akkor én csak egy redvás marantz-ot használok, arra rakom a sokol rádiót:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Most épp "Fairport Convention", Steeleye Spam csatornán,

Kösz
@dr.Hüppögő Balneológus:
Szarni bele!
Ne már, hogy más ugasson bele az életedbe! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

AKG fejem volt a JVC-ben volt Shure-om is

de a Revox.-okat semmi sem verte eddig

a Marantz nyugodt tiszta hangzása és amikor felbőgettem olyanra, hogy a szomszéd előre bocsánatot kért mert ők party és akkor mondtam neki semmi gond...én klasszikusokat hallgattam...csak az volt a furcsa, nem bántott egyáltalán csak a saját hangomat sem hallottam még ordítva sem

másnap átjött a szomszéd kölke, hogy -megtuggya mennyire mentem tönkre és akkor mondtam neki hogy semmit sem hallottam...pedig ők már 250 watton voltak...mondtam akkor figyelj fiam és Revox meg a svájci hangfalak én is ráengedtem a delejt...és akkor el kezdett mutogatni kogy...hagytam egy pár percig majd mondtam neki semmi aggodalom ezt bármikor tudom

akkor lelombozva távozott, hogy nem tudtak felparty-zni

a hangfalak ugye nem ordítanak hanem hangerőt és az erősítő nem nyög meg hörög hanem nagyobb lélegzetet vesz...a KEF-ek jók de találtam a németeknél két csodát is hát ...de millió dollár csak a hangfal...igaz helyből felszáll és áldást is oszt

brühühühü
@rodeo36:

Az első olyan hsz-d, amiből egy kurva szót se értettem:)))
@Penivaldes: Nem tereltem.Elkezdtem egy témát és te kevertél bele mást.
Azért egy pöppet elmaradottabbak voltunk,mint azok a helyek ahova feltalálóink mentek.
Ezér vagy azért nem volt megfelelő a környezet.
A szocializmus alatt például a fejesek hülyesége miatt.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :))
@dr.Hüppögő Balneológus:

A nickedet nem Pokorni ihlette véletlenül?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Asserossz! :)
Nem kell audiofilnek lenni, ha jól hangzó cucc kell az embernek. Meg mindenkinek mások az igényei.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a nagy Glenn Miller és a többi-t adja Sao paulo minden este éjfélkor egy óra tartam...LP

brühühühüh
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hát persze, senki nem nyitja meg, de téged elvtárs , ez kielégít...nyomjad testvér!
Csak a fidess!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szarok bele ,de élvezem a blogizé primitívségét. :)
Jó...tudom, hogy ez nem újdonság:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vagy 20 éve vettem a cuccost eléggé óccsóé, igaz akkor egy vagyon volt nekem, azóta sem adnám semmiért. néha egy-egy kiszáradt elektrokondit kell benne cserlni, meg portalanítani belülről... enny. oszt még mindig szóóó. a magnyója máramár beszart, igaz már kazettám senem van:-)
@rodeo36:
Akkor te sem csak a Sokol rádión hallgattál operát! :D
@Orica Középföldi:
Tévedés! Én előbb voltam balneológus! :D
De pont olyan marhaság. :))
@rodeo36: én csóró voltam, nekem az alja jutott:) persze, a többi szert a belépő fölött kicsiveli is szarrá alázta, és még ma is:-)
@rodeo36:
Nekem a hátulja tetszik a legjobban! :D
@dr.Hüppögő Balneológus: Jut eszembe, amikor még Erdélyben voltál mint soviniszta és nem mint libsi, gondolom ott is volt már szó a régi 133 napos tanácsköztársasági anekdotáról ugye? :)

"A kommunista direktóriumnak csak az elnöke egyedül Garbai Sándor volt magyar, akiről azt mondta a pesti néphumor, hogy csak azért van a bolsevista direktórium élén, hogy legyen, aki "sábeszkor aláírja a halálos ítéleteket".
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én még Indexes korukból ismerem azokat a kölköket, abból az időből, amikor a liberálfasiszta macstappancsok basztatta őket a Miépből szalasztott moderátorcsicskásával az Opival :O)))

Vadásztak rájuk az Indexen, csak a "liberálisok" bosszantása volt a céljuk, azért hozták létre azt az oldalt, még a blogspoton.

Anno poénos volt látni az idióta macska dühöngését, baromi jókat lehetett röhögni a tehetetlenségén, de évek óta semmi új nincs náluk.
Sokadjára ismétlik ugyanazt, csak épp mára a kutya nem foglalkozik velük, csak egymást hergelik izzadságszagúan.
@ephart: Áldott estét neked is.

egy kis muníció lefekvéshez, ha már ilyen magasztos lettél:

www.youtube.com/watch?v=2MC9e327rkU
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
há az én kicsi szarom is elég zsufis hátul, nem mondom:-) és a szalagkábeles egységösszekapcsolás se semmi. A rádiónak nincs is külön tápja, az erősító eteti:-)
@kifordított nagyanyó:

Nincs mit, gondoltam orrba vágom helyetted :O)))
@rodeo36:
Egyszer láttam valahol hangfalakat gránitból, 350 kg/db. (Piktoréknak innen lehet az ötlet?)
Ha jól dereng, egy komolyabb autó volt az ára.
@rodeo36: a bruhuhu- t miert teszed oda minden ,roppant szellemes frocsogesed vegere?
?
De most komolyan.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nézd meg ezt

www.tidal-audio.de/pictures/mu2011b.jpg

van nekik erősítőjük is hozzá

elől hátúl

brühühühü

a Marantz esetén a csúcs az volt amikor a stereo erősítőt monoizáltam és az előerősítő csinálta amit akartam és akkor lehetett 2x 600W-ot is kihozni nekem anno az M7 sorozatom volt fekete és a hozzávaló rack-kel

encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQK6g4e8t02nNOxSNrEy3WiLNjFWYTq8oXwSTekDWpD-nLICbxm

EHHEZ NAGYON HASONLÓ VOLT AZ m7-ES

BRÜHÜHÜHÜ

ja hátúlról mindent tudott bedugtad amit akartál és utána csak működtetni kellett

mialatt a főcsatornán a hangfalakon át magnó szólt azalatt a rádióról kazettás felvételt csináltam és az egyik lemezjátszóról a második Revoxra játszottam át, a kazetta dupla sebességet is tudott és akkor a Revox minőségét tudta metal szalaggal...volt olyan hogy gyengébb izéken nem is tudták visszaadni semmit belőle mert elnémúlt

brühühühü
@rodeo36: Az a gond, hogy ahogyan öregszik az ember egyrészt romlik a füle, másrészt a rengeteg cucc egre több helyet igényel. És az igények is csökkennek praktivizmus okján. Így aztán az LP-k, CD-k berippelve 256 mbittel, azután katalogizálva akkurátusan bedobozolva, mert nincs hová tenni. Marad a "másodlat", ami viszont elfért egy 500 gigás külső vinyon. Ez van. Ha nagyon olyanom van akkor megy a jel a marantzra, hogy legyen valami illuziómaradék, vagy a kisebb MAgnatra. Oszt annyi. És persze az időkorlát sem motiváló tényező. És persze, azért még mindig jobb, mint amit a jutub ad:-)
A kb 500 VHS meg ment egy szeretetotthonba 2 db alig használt Panával egyetemben.
@rodeo36:
Sógorom javít studiótechnikát, pl. az ORF-nek.
Olyan 60-70 éves szalagos magnói és eredeti stúdió szalagjai (átmérő kb.50 cm) vannak, hogy ihajj! :)
A saját tervezésű csöves erősítői is elég spécik, a 90 kilós magnók meg az őrületbe kergetik a sógornőmet.
@The brain: Szerintem az igazi tragédia hogy Orosz Mihály állítólag jól vezeti azt a települést. Kár hogy minden politikusunk aki tehetséges egyben dühöngő őrült is.
@rodeo36: Nálunk akkoriban szart se lehetett kapni. A csúcsot az Akai GX4000, a nyagy ORION torony, a NAD 5010 laposkarú Ortofonos sasszé, a HS280-as jelentette. Erősítőben pedig a Yamaha. Ez volt nagyjából a választék, meg a jugoton lemezek:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A mamókák, papókák meg nézték a VHS-en az XXX gyűjteményedet... :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Igen, a macska meg az idióta terrorista "liberális" haverjai nevelték őket ilyenné.
Polgárpukkasztó punkokká :O)))

Csak épp ma már nem pukkasztanak senkit, ők a norma, hát egyre jobban besavanyodnak.
Róluk írta Csurka a Döglött aknákat :O)))

Tudod, azt a kvázi szélsőbalos irományt, ami BALRÓL bírálta anno Kádárékat és amit ma már nem ért meg senki az Új Színházban.

Na látod ez a fricska, de a közönségnek, amely csak a névre megy, ha megy! :O)))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Van még bakelitem, vagy 50 darab. Az öreg lemezjátszóm egy Sharp, de meg kéne csinálnom valamikor, lányom szekrényének a tetején láttam múltkor! :D
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bocsika, de én nem járok olyan helyekre. Ezt jobb szűkebb körben lejátszani!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát én nagy vitézül berippeltem vagy fél év alatt kb 1500 lemezt, majd stílus szerint katalogizáltam (kb. 40 stiluscsoport)... Nagy munka volt, de megérte. Nem kell keresgélni nagyjából 2 perc alatt bármit megtalálok.
Habakuknak is onnan puskáztam aműsorajánlót:-)

Nem szégyen a szvingerklub, ha csak ott férsz hozzá a szvighez. Már persze koncerttermekbe jár:-) Kinekmijön be:-)
Ja, holnap LGT:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Koncertteremben is lehet ba..ni!
Sőt színpadon is!
Nem próbáltad még? :)
Csak persze ne előadás alatt!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyal, neked is esti imádságnak, példaképeidnek az igazárja nagynémet nép igazi, szívből jövő hitének szemléltetésére:

www.youtube.com/watch?v=gLmm1SRiY0U
Na húztam aludni, sokat melóztam ma és holnap is kell menni.
Szóval jó rosszak legyetek!
A parasztját hajtsátok el...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Függöny mögött tényleg lehet

Templomban is, ott érzed magadhoz legközelebb istent.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A REFERENCE SOROZATOM VOLT PERSZE AZ 1980-BAN HOZZÁFÉRHETŐ ami még ennél is szebb és

ca.marantz.com/ca/Products/Pages/ProductDetails.aspx?CatId=ReferenceSeries&SubCatId=0&ProductId=MA9S2

sc7S2 PREAMP, MÁR AZOK AMIK NEKEM VOLTAK dvd meg blue ray miatt ki lettek írtva

de érdekes módon hozzáférhető árak és excellent minőség, megbízhatóság...nem találom a híres tuner jukat amivel csak a Sequerra vetekedett

brühühühü
@kanálwarrior:

Nem kell mindent elhinni, 2008 óta a szocik és a Fidesz is nyomja oda a zsét a közmunkára. Gyakorlatilag a Kádár kor kapun belüli felügyelt munkanélküliségét valósítja meg Orosz.

"A bűnügyi statisztikák nem mutatnak különösebb eltérést a környéken fekvő, hasonló népességű településekhez képest. A rendőrség közelmúltban elérhetővé tett bűnügyi térképének tanúsága szerint a közel kétezres Érpatakon több bűncselekmény (61) történt az elmúlt durván egy évben, mint a déli szomszéd, körülbelül 60 fővel kevesebb lakosságú Geszteréden (49), vagy a távolabb fekvő, körülbelül 130 fővel nagyobb Kislétán (54).

Lopások számában a település a kettő között áll (Geszteréd: 22, Érpatak: 16, Kisléta 15), ahogy a személy elleni erőszakok számában is (sorrendben: 4, 7, 12), és bár nem volt gépkocsifeltörés, de több volt a betöréses lopás (az előző sorrendben: 4, 6, 1), a lakásbetörés (4, 8, 2) vagy a rongálás (0, 3, 0). A tulajdon elleni szabálysértések számában alig van eltérés a három település között. Az adatokat kíváncsiságból összevetettük a 2500 lakosú Gyöngyöspata számaival. Utóbbihoz képest a garázdaságokat és a tulajdon elleni szabálysértéseket tekintve minden egyéb bűncselekménytípusban rosszabbak Érpatak adatai."

www.origo.hu/itthon/20130109-erpataki-modell-riport-orosz-mihaly-zoltan-polgarmester.html
@Habakuk999: Köszi. Én meg ezt a szép dalt küldöm neked is.

youtu.be/OmWrHDzapbk
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

innen látszik milyen fiatal vagy

én a Videoton rádió erősítővel és Supraphon lemezjátszóval valamint minimax hangfalakkal amik akkor mikor megszólaltak egekbe emeltek mivel csak egy régi orionunk volt addig

azután lett Grundigom, meg ki tudja milyen lemezjátszóm még akkor nem volt magnóm (persze mindezt a dajcsoknál és berepűlve...

utána lett cssak a csoda izé ami felejthetetlen maradt mivel manapság már csak azzal játszanak hogy a szar DVD-ket meg blue ray-eket le lehessen 7 csatornán büfögni

nincs annak párja mint amikor a Riga-i Dóm orgonájáról készűlt Melogyija lemezem bömbölte le Bach-hal a szomszédokat, JVC, Marantz és Béta akármilyen hangfalak svájcból

brühühühü

azt nem cserélném ma sem...már régen elköltöztem tőlük az élet mozog
@rodeo36: Hát tényleg megfizethetőek az árak. Persze mire idejut, tehetsz egy 3-szoros szorzót...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aztán meséld már el Angyal, hogy ugyan hány nemzet néz ránk gyűlölködve?????????????????????????

Mert ebben a szépséges isteni szeretet mellett erről danolásznak.

Álszent dal, álszent cél, álszent hit.
@rodeo36: Én nem vagyok fiatal annyira, csak a végét meséltem, mert az eleje az tényleg a hanyagolható hőskor. Pedig apám nagy elektronikabuzi volt, még elektromos orgonát is csinált (polifonikusat) minden billentyűhöz külön oszcillátor), meg regiszterváltó, vagy 8, négyszögjelgenerátor, tököm tudja... tehát nagy varászló volt az öreg:-)

Az első tévénk 1961.ben került a házhot. Egy AT 413as Tisza... szóval nem tegnap volt... inkább tegnapelőtt.
@Habakuk999:

Mondom,az egész identitásuk valami ellen, mások ellen van meghatározva.
Félelemre van alapozva, ugyanúgy, mint az ősemberé az ismeretlentől.

A mi törzsünk jó, mindenki más rossz, mert elveszi a mammutcombot és akkor éhség jön.
@Anyád, a szúnyogok!!!: Kishitűségre, kisebbrendűségi érzésre.
Sokszor sértődnek meg a balzsidólibsi értelmiségi felsőbbrendűségen. ( néha joggal amúgy )
@Habakuk999: Ha ismernéd az előadók munkásságát nem ezt mondanád, de ezt majd talán egy másik napon megbeszélhetjük.

www.villanyharfa.hu/cikkek-velemenyek/43/sillye-jeno-palyakepe
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: b+, kurvára nem érdekel az előadó munkássága, amikor a saját füleimmel hallom és a saját szemeimmel látom, hogy gyűlölködnek a nótádban az idegen nemzetek.

Milyen lehet a munkássága?
Akkor inkább százszor a Potentia Animi szarkazmusa, mint az álszentség dagályos ünnepélyessége.
@kanálwarrior:

A propaganda inkább.

A fasz se akar olyan országban élni, amelyben helyi diktátorok, hűbérurak, párttitkárok élet és halál urai.

Márpedig ezt a Kádár kori mintát ajánlgatják fejlődés helyett az egész ország számára.
Közmunka,közmunka,közmunka, hogy folytonos ellenőrzés, felügyelet alatt legyen a paraszt.
Semmi perspektíva, ezért aki teheti elmegy külföldre. Ott legalább emberszámba veszik egy idő után.

Egy vidéki polgármesternek ma nagyobb hatalma van, mint a miniszterelnöknek. Legfeljebb a forrásai nem korlátozottabbak, de gyakorlatilag élet és halál ura. Az első éjszaka jogát még nem kapta meg, de azon kívűl szinte bármibe beleszólhat egy család életében, mert ő osztja a forrásokat. A közmunkás jogfosztott rabszolga, mindenben a helyi hatalmasságtól függ. És nemcsak a cigány, a magyar is. Mert őket is cigányként kezelik.
@Habakuk999: Még szerencse, hogy az alatt a 42 év alatt több tízezer magyar fiatalnak segített jobb emberré válni. Egyébként nem tartod érdekesnek, hogy a szöveg többi részével már nem is foglalkozol, csak azon akadsz fenn, ami sajnos sokszor előforduló valóság a Kárpát-medencében??? :(

Mondjuk a közvetlen szövegkörnyezettel, ami épp előtte van:

"Mint oldott kévét hányszor szórta szét szörnyű vihar,..."

Aztán ezzel mi bajod lehet még?

"Ó, Istenünk, eléd letérdelünk,
Könyörgünk hozzád, téged kér szívünk:
Áldd meg a népünk, áldd meg nemzetünk!"

Tudod ez a mi nagy bajunk. Mi azért nagyjából normálisan tudunk beszélgetni, de mindezek ellenére abszolút úgy mondasz te is véleményt, hogy szinte semmit nem ismersz arról a világról, amit épp elítélsz.:(
@Anyád, a szúnyogok!!!: Na de majd ha jön Bajnai tuti nem így lesz. Ó azok a régi szép gyerekmesék. :)
@Habakuk999:

Ez a kisebbrendűség és a külvilágtólvaló rettegés a magyarok egy részébe zsigerileg bele van nevelve, a mindenkori vezetőink évszázadok óta így uralkodnak rajtunk.

Bibó István: ELTORZULT MAGYAR ALKAT, ZSÁKUTCÁS MAGYAR TÖRTÉNELEM
mek.niif.hu/02000/02043/html/350.html
@Anyád, a szúnyogok!!!: Az a rész biztos nem én vagyok, mivel kisebbrendűségem egyáltalán nincs a külvilágtól pedig pláne nem rettegek. :)

Tudod akire rámosolyog a szeretet, annak különösen nincs miért aggódnia.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Melyikre gondolsz?

A jó királyosra, az igazságosra?

Az neked való :O)))

Én inkább a Lúdas Matyit kedveltem már gyerekkoromban is :O)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Tudod akire rámosolyog a szeretet"

Hááát az nem a feleséged az biztos, mert akkor nem itt basznád velünk a rezet. :O)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"mivel kisebbrendűségem egyáltalán nincs"

De van.
Elég olvasni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyalom, nem fura egy kicsit, hogy a mai napon ketten zsidóztatok, és ketten ájtatoskodtatok, Bibliát és szent dalokat idézgetve?

Vagy vagy.

Tudod, én nem vagyok paptól szerzett tudású hívő lélek, számomra a szeretet, a gyűlölködés meg gyűlölködés.

Az igaz, hogy nem is járok rohanvást feloldozásért, lehet nekem is könnyebb lenne vizet prédikálni és bort inni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Rám már 11 után dörmögött a zasszony, hogy mér nem húzom már a belem, de most már alszik, halidéj van, azt csinálok, amit akarok.

Amíg fel nem ébred, oszt nyakon nem vág, hogy kotródjak:O)))

De te hogy mész holnap a reggeli hatos misére a szeretetért, baszomalássan?
Vagy nem jársz templomba, csak itt Istenkedsz nekünk?
@Habakuk999: Nem értem mi a bajod a zsidókkal, hogy megint ezen pörögsz??? :) Egyszer meséld már el, hogy neked mi számít zsidózásnak. Na jóccakát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A rosszindulatú célzások, a bűnbakkeresés, de nem kell ezt magyarázni neked.
nem vagy te buta fiú.

Éntőlem mindenki úgy szenteskedik, ahogyan akar. Én, a nem hívő keresztény óvodába hordtam a gyerekeimet, mert azt találtuk abban a városban a legjobban gyerek-centrikusnak.

De aki a szeretetről papol, az határolódjon el a náciktól, antiszemitáktól, embertelenségektől.

Vagy tűrje, hogy harsányan kikacagom az álszentségéért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hááát ez megest kibukott belőled.
Neked még nem mondták, hogy nem az a zsidózás, ha valaki leírja azt a szót?

Tudod a magyar nyelvnek van logika és értelmi rendszere, talán nézz utána. És inkább ezt gyakorold a folytonos kettős beszéd helyett, mert az a magyar nyelvtől idegen! :O)))

És lazábban papa, nem kell olyan görcsösen nyomni a vakert :O))))))))
@Anyád, a szúnyogok!!!: és amikor te leírod a magyart akkor magyarozol?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lusta dög, mondom, hogy identitászavaraid vannak!

Ha te rendes vallásos ember lennél, nem ilyen elkorcsosult városi képmutató, akkor a tikokkal kelnél, oszt reggel hatkor már ott virityolnál, mert utána szabad az egész napod. Na jó, ha gyerekek és az asszony is megy, akkor a tízórási is megengedett.
@Anyád, a szúnyogok!!!: :)

jajajj, nekem örök élményem marad egy falusi építőtábor vasárnap délelőttje a falu főterén lévő kocsmában.

Szépen kiöltözve jöttek a párok a térre, a templomajtóban szétváltak, a szoknyások illedelmesen beültek a templomba, a fehér ingesek meg masíroztak felénk a kocsmába, mintha kötelező lett volna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mondom én, hogy nem tudsz te már magyarul, belegabalyodtál a folytonos kettős beszédbe :O)))

Nesze:

"Örkény István: Nézzünk bizakodva a jövőbe!

Körülbelül száztíz-száztizenöt év múlva, egy szép nyári napon, soron kívül megkondítják az ország összes harangjait. Sokan rá se hederítenek, pedig az a csengés-bongás nagy változások hírnöke lesz!
Addigra Visegrádon újjáépül az egykori királyi palota, sosem látott pompával, óriási termekkel, függőkertekkel. Az avatási ünnepségen - azt jelzi majd a harangkongás - néhány aggastyánnak könnybe lábad a szeme. Valóban, az lesz a perc, az a nagy és régen esedékes perc, amikor véget ér az ezeréves pech-széria.
Visegrád akkor már nem ennek a csöpp kis országnak lesz a székhelye, hanem a Dunai Magyar Köztársaságnak, melynek négy vagy öt tenger mossa partjait. "Dunainak" azért fogják hívni a köztársaságot, nehogy összekeverjék egy másikkal, az Alsórajnai Magyar Köztársasággal. Ez utóbbit akkor se magyarok lakják majd, hanem kopott öltözékű, elnyűtt alsórajnaiak, akik csak kabalából vették föl a magyar nevet.
Le se lehet írni, milyen jó dolog lesz akkor magyarnak lenni! Elég talán annyit mondani, hogy a "magyar" szó - potom száztizenöt év alatt - igévé változik, mely addigra minden élő nyelvbe felszívódik, méghozzá kellemes jelentéstartalommal.
"Magyarni" franciául például annyit tesz majd: magamat jól leszopni.
Spanyolul: utcán pénzt találni, érte lehajolni; katalán nyelvjárásban:
"Könnyedén hajolgatok, amióta kínzó derékzsábámból kigyógyultam." És ha valaki
Londonban így szól: I am going magyarni (vagyis szó szerint: megyek magyarni),
ez azt jelenti: "Ahhoz az isteni nőhöz, akit ott látsz, most odamegyek,
megszólítom, belekarolok, hazaviszem és ..." (Itt egy csúnya szó következik.)
Más példa: "Én magyarok, te magyarsz, ő magyarik" (mert ikes lesz az ige) hét
civilizált nyelven (norvégül, görögül, bolgárul, baszk nyelven stb.) azt
jelenti majd: "Ropogós kacsasültet eszem (eszel, eszik), idei uborkasalátával,
miközben Yehudi Menuhin a 'Csak egy kislány'-t húzza a fülembe."
Továbbá: "Anyuka, mehetek magyarni? - Magyarhatsz!" - lettül azt jelenti,
hogy egy kisfiú elkéredzkedik moziba, s az édesanyja, némi habozás után
elengedi, pedig a filmet csak tizennyolc éven felüliek látogathatják.
De hagyjuk a külföldet! Itthon is sok mindent másként hívnak majd. Például a
"vanília" helyett, mely idegen szó, a "háború" megy át a köztudatba, minthogy
régi jelentését amúgy is elvesztette. A visegrádi cukrászdában tehát a
fagylaltospult fölött ez lesz kiírva:
Eper
Puncs
Háború
Csokoládé
Így fogunk élni. Addig, ezt a pár évet, ki kell bírni.
"
@Habakuk999: "De aki a szeretetről papol, az határolódjon el a náciktól, antiszemitáktól, embertelenségektől."

Jól mondod. Pont ezért szoktam elhatárolódni a színtiszta apartheid politikát folytató izraeli politikától is, amely sok szempontból megvalósítja a zsidó nemzetiszocializmust. :)

De nem kell annyira izgulni lesz ez még sokkal jobb. :)

"Aki azt mondja neked, hogy a rossznak győzelme lehet a jó felett, az vak!
Legyőzheti a felhő a napot? A sötétség a világosságot? A tél a tavaszt?
Ha mégis látnod kell, hogy az emberi hangyaboly külön életében a rossz látszólag győz a jó felett, - ne tévesszen meg! Ez a látszat! Káin sosem győzte le Ábelt! Csak megölte."
@Habakuk999:

Na most mennem kell, mer kapok a pofámba, jóccakát!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez nem vicces Angyal.

Még én sem viccelhetek ezzel.
Te csak határolódj el Gyöngyösitől, a kuructól, a gárdától, a lótúró sem tudja, ki a büdös franctól még, az izraeli nemzetiszocializmust meg hagyd meg a zsidóknak.

Ez a Káinos szöveg tetszik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Templomot is mondok, oda ráérsz 9re menni, Péter atya jobban beszél, fiatal!

orokimadas.hu/kapcsolat
@Anyád, a szúnyogok!!!: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Fél kettő, és nem is olvastam, mert elszórakoztam veletek a sok időt.:(

Szép álmokat!
@Anyád, a szúnyogok!!!: Ezt ismered Móricz Zsigmond 1919-es naplójegyzeteiből?? :)

„A magyarság tehát azt tette, hogy cél és jutalom ígérete s reménye nélkül állati butasággal elvesztegette saját magát. Ez a zsidóknak csak intő példa lehet, s minden nemzetnek, hogy a nemzeti cél nélkül tengődő nép milyen könnyen lesz áldozattá. Amilyen lélektelenül húzta négy évig a háború igáját, olyan fejetlenül rázta le magáról.

Mikor már végképp nem bírta a Piave után az éhezést és ruhátlanságot és pergőtüzeket, egyszerre csak megrázta magát, és azt mondta: eb ura fakó, és hazamegyek. Otthagyta a fegyverét az állásban, a nyakába vette az utat, és hazagyalogolt falujába. A vezére kikiáltotta, hogy „nem akarok katonát látni", és ezzel minden rendben volt. A katonából paraszt lett, bevette magát a kuckójába, kivetette hasát a téli verőfénynek, s felőle döröghetett az ég, csapkodhatott a villám, őneki elég volt, menjen harcolni az Isten.

Erre a nyakára telepedett egy népkormány, a fejére ült egy kommunista zsidóvilág, ő még avval se törődött, hevert és zsebelt és káromkodott, s egyszer csak végigmasírozott északról a cseh-tót, délről a szerb, s keletről a román királyi hadsereg teljes díszben és parádéban. Azon veszi észre, még ma sem vette észre, hogy keze-lába gúzsba van kötve."
@Anyád, a szúnyogok!!!: Fiatal van felénk is. Ő viszont jobban közel áll hozzám, lévén ferences mint mondjuk Böjte Csaba.
index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/

"Azzal az állítással, hogy „bizonyos körülmények között egy diktatúra jobb, mint egy demokrácia”, a hallgatók 33 százaléka értett most egyet, míg 2008-ban csak 18 százalék."

Mennyi perverz hülye tanul felsőoktatási intézményekben?

Vagy ezek mind a helyi tanácselnök csemetéi?

Mégis milyen érzés, hogy más mondja meg mi legyen? ez a diktatúra. Vagy egyszerbűbben, hogy a military-szimpatizánsok is megértsék:

Ezek tényleg szeretnék, hogy egy 120kg-os benga antiszociális bunkó a lomposát a hamvas kis popójukba tolja, mert ahhoz szottyant kedve?

Mert ez a diktatúra.
Hát akkor édeseim, megérdemlitek.
Ez legyen mind a ti osztályetek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...
:))))
A Revox orsós magnó úgy aránylik a Nakamichi deckhez, mint az AKG fejhallgató a Shure mikrofonhoz!:)))
Már majdnem High-End cuccok!
Fabius, ez a cikk Q SZANALMAS!!! A Milla gyuleseken biztos sokan bologatnak ra, de a "nagykozonsegnek" ilyen butan megirt kormany-fikazo cikket mar regen olvastam.

gratulalok a sz@rhoz
Ezt az elhatárolódást meg a jaj istenem zsidóznak dolgot felejtsük már el.
És csodálkoztok hogy népszerű a jobbik.
Talán az eddigiekkel tele van a töke az embernek.
Na de tényleg jóéjt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a Radio Rebelde studiója az a Calle "O"-n van Habana-ban, egy kirakat megett minden láccik és nekik egy legalább 60 éves magyar gyártmányú stúdió magnójuk van, de ha nem csalódom a tárcsa amin a szalag tekereg több mint 50 cm átmérőjű...

brühühühü
@punkfrog:

pukkadós békácska

mi akkor a high end? van egy csomó csöves erősítő...és még mi?

ide neki telibe persze a Nakamichi nem high

brühühühü
@Anyád, a szúnyogok!!!: @Habakuk999:

Most olvastam el az éjszakai termést. Hát, le a kalappal előttetek:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
amikor még Erdélyben voltál mint soviniszta és nem mint libsi, gondolom ott is volt már szó a régi 133 napos tanácsköztársasági anekdotáról ugye? :)

Nem kisnyilas, erről nem hallottam, de köszönöm, hogy felidézted ifjúságomat, anno a ceausescu pribékjeinek volt ez a szavajárásuk, most kicsit nosztalgiázom.
@dr.Hüppögő Balneológus: miért nem tahósítod már ezt a férget? mazochista is vagy, nem csak székel? :-)
@Orica Középföldi: valami front lehetett, meg istenáldotta türelem. még angyal sem szállt át a szobán:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Hagyd:)) Olyan hihetetlen keresztényi türelemmel és szeretettel egyeli, hogy élvezem olvasni.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"még angyal sem szállt át a szobán:-)"

Hát ilyen ne is:))
Egyébként sem angyal, valami nagyon rosszul választott koloncot cipel. Röpképtelen.
"A HÖOK akkor tárgyal,
ha a kormány nem trükközik
A diákok ragaszkodnak ahhoz, hogy a tárgyalás közben ne változzon a jogi környezet."

jóreggelt gyerekek. ti lesztek a jövő értemisége:-) egyelőre a ma balejai vagytok, hacsak nem szándékosan feküdtetek le. szóval, egy ilyen primitív trükknek bedölni...
@Orica Középföldi: én konkrétan egy hatalmas virtuális laskára gongoltam, hogy a fal adja a másikat:-)
@Orica Középföldi: de jó volt a fikatroll termés is, igaz steffike kurváea hamar feladta. úgy tűnik, kezd mentálisan megzakkanni:-) mi lesz velünk troll nélkül? na jó, végszükség esetén bevállalom a feladatot:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Áááááá....abban semmi izgalmas nem lenne, hiányérzetem lenne, kell a házináci a blogra.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ugyan! Ha kemény tényeken is simán átsiklik mit jelenthet egy virtuális fal:))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Olyan nincs,nem lesz, hogy troll nélkül maradunk. A frusztrációt le kell valahol vezetni, mindig lesz olyan, aki itt teszi meg.
Még ha csak egy mondat erejéig is.

Ez egy tipikus reakció, dühös vagyok a kormányra, lebaszom a Varánuszt.
sportgeza.hu/sport/2013/02/16/itthon_csapos_volt_izlandon_talalt_nyugalomra/

Nos... igaza van!
Volt nálunk is pár éve bent a boltban a srác. Kolléganő kérdezte milyen névre írja a számlát?
:))
A felesége az egyik szomszéd faluból való.
Hajrá Szilveszter!
@Orica Középföldi:
Jövök, trollkodok akkor én...
Azt a libsibolsi úristeneteket! :D
Mindjárt megyek melózni, úgyhogy gyorsan felpiszkállak csak bennetek.
Az a qrva feledékenység, meg az ELVEK!

"Bár újonnan kinevezett felsőoktatási államtitkárként Klinghammer István a hallgatói szerződés mellett érvel, az ELTE rektoraként korábban még külföldi munkavállalásra ösztönözte diákjait.

Aki igénybe kívánja venni a társadalom segítségét tanulmányai finanszírozásához, tudását annak a közösségnek a javára hasznosítsa, amely kitanította őt - mondta Klinghammer István szerdán a Kossuth Rádióban.

A Ténytár azonban rámutat, a frissen kinevezett felsőoktatásért felelős államtitkár 2005-ben az ELTE rektoraként még így nyilatkozott: „ A piacgazdaság beköszöntével (...) a hazai kvalifikált munkaerő jelentős része légüres térbe került, ahonnan a saját egzisztenciája szempontjából kitűnő megoldásnak bizonyulhatott, ha a tudását külföldön megfelelő fizetésért értékesíteni tudta, illetve tudja. Megjegyzem, ezt a folyamatot nem szabad központi akarattal korlátozni, nem lenne sem demokratikus, sem célravezető megoldás."

Klinghammer 2005-ös szavai gyakorlatilag azt jelentik, hogy nem tartotta demokratikusnak egy "hallgatói szerződéshez" hasonló kényszerítő eszköz alkalmazását annak érdekében, hogy a fiatalok ne külföldön vállaljanak munkát."
@dr.Hüppögő Balneológus: "anno a ceausescu pribékjeinek"

Ja tényleg. Ezek azok, akik most ott nyüzsögnek az RMDSZ-ben is mint demokratikus szalonnák. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Most már csak az alábbiakat kell elhárítani. :)

"A megegyezéshez vezető út – melyet 2014-re le is szeretnének zárni a felek – ugyanakkor ezernyi aknával van teli."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Jövök, trollkodok akkor én..."

Nem jó:))
Zsigerből vagy alacsony IQ-jú szellemiségből kell annak jönni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ebből is látszik, hogy nem mindegy, hogy a budival szemben tükör van, vagy csak sima deszkaajtó...
@dr.Hüppögő Balneológus: Sokadszor mondom, hogy szarok a mostani törpére de a következőre is, aki már szintén ott gyülekezik a kondér körül. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tőkéssel hogy is volt?
Mármint a titkosszolgálat.
Ja, hogy ő volt "úgy" a titkosszolgálattal? Az más...
Az RMDSZ-ben is lehet belőlük, ahogy a jobbikban is előferdül ez. De te ezt úgy is jobban tudod! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Sokadszor mondom, hogy szarok a mostani törpére "

A pávatáncot már egész jól eltanultad a törpe gazdádtól.
@Orica Középföldi: Akkor én én én... Minden feltételnek maximálisan megfelelek. Zsigerem van, IQ-m meg egyse:-)
Na, elhúztam, rágjátok meg ezt, szerintem nagyon jó!

"Röviden: kire szavazzon egy magyar CDU-szavazó? Mármint: EU-párti, atlanti-párti, versenypárti, kisebb állam (kisebb állami elosztás) párti.
A kérdés azóta sem hagy nyugodni. A felvetett "CDU-sságnak" - más kifejezéssel talán európai konzervativizmusnak is nevezhetnénk - három vetülete van: világszemléleti, gazdasági és szövetségi. Világszemléleti, amennyiben a nyilvánvaló hazafiság mellett ott van az a "C" a rövidítésben (mondjuk a német kereszténységben Luther és a reformáció hatása értelemszerűen sokkal erősebb mint nálunk), és ez liberális gondolkodással társul. Gazdasági, mert nem kérdőjelezi meg, sőt evidensnek veszi a kapitalizmus alapelveit: a minél torzítatlanabb szabad versenyt, hogy az állami újraelosztás a gazdasági növekedésen keresztül szolgálja a társadalmi szolidaritást és nem annak ellenében. Az újraelosztás mértékét így minél alacsonyabban állapítaná meg, ha nem is az amerikai minimumszinten. És szövetségi: természetes, hogy alapérték és működési keret az EU és természetes, hogy a katonai szövetségi rendszer az Egyesült Államokhoz is köt. (Igen, tudom, hogy Németország és Magyarország helyzete más az unióban, de azért azt se hallgassuk el, hogy a fenti, elsősorban gazdasági alapelvek folyamatos és következetes vállalásával jóval közelebb is lehetnénk.)

Ilyen alapelvekkel egy "magyar CDU-szavazó" bizony komoly gondban lenne a hazai kínálattal (ahogy a magyar SPD-, GRÜNE-, vagy Linke-szavazók is, de a poszt nem róluk szól). A világszemlélettel már gondban van, hiszen valahol ez azt feltételezi, hogy legyen olyan következetesen konzervatív, de legalább az ilyen irányvonalat nem alapból elutasító párt, amely legalább nem heti-havi rendszerességgel mond ellent az elveinek és korábbi programjának. Amelyik hajlandó végre érdemben lépni a kommunista rendszer ügynökeinek kérdésében. Amelyik a keresztény alapállását a világnézeti szabadság keretei között érvényesíti. Amelyik az őszinte, világos beszéd híve, jó esetben mestere, a jogállami normákat pedig eszébe sem jut megkérdőjelezni. Folytathatnám, de a dilemma már látható.

Gazdasági alapon, ha lehet, még rosszabb a helyzet. Miközben világszemléleti alapon talán még lehetne Schifferék felé kacsingatni, itt szinte esélytelen a dolog. A hazai politikai kínálatban nem látunk "kisebbállam-párti" alternatívát, a magyarázó szövegek pedig, hogy ki miért nem az, ebből a szempontból irrelevánsak. Aki a kifejezetten szocialisztikus 50%-os újraelosztási ráta helyett inkább a 40% (de legyen csak 45%) híve lenne, ezt a véleményét nem tudja a választáson kifejezésre juttatni. Az E2014 ebben az ügyben még nem igazán terítette a lapjait, de mi szkeptikusak vagyunk. Pillanatnyilag e szempontból nincs választási lehetőség."

kard.blog.hu/2013/02/16/magyar_cdu

Szerintem sok ecceri fel sem éri, meg sem érti, magas nekik mint tyúknak az ABC.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mosmeg mit vársz? Csupa Mőbiusz-díjast? Kard is csak felvázol, a Gorbi-buszi csomót Ő sem vágta át:-)
Itt a fiatalok jóléti indexe: lehangoló az eredmény
2013. február 17., vasárnap, 08:59
hvg.hu/gazdasag/20130217_Itt_a_fiatalok_joleti_indexe_lehangolo_az

ÉRdekes, mintha nagyon elveszett volna az a kormánypropaganda film, ahol a metroszexuálisipadosstrandoló csajozó/pasizó boldog fiatalok boldog országát népszerűsítette. Hogy is van ez?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Viszont az E14-ben tuti nincsenek jelen, a maszopról és csatolt részeiről már nem is beszélve. :)
@dr.Hüppögő Balneológus: Az én gazdám nem törpe, hanem óriás. :)
mindenkitől bocs az OFF-ért
@rodeo36: félreértesz.
én imádom ezeket a cuccokat és mindegyik egy legenda a maga nemében.(a Nakamichinél nincs jobb deck) :)
a high end? sorolhatnék márkákat de pl. a te zenei ízlésedhez(akusztikus hangszerek és rengeteg tiszta ének hang) teljesen más hangrendszer szükséges mint az enyémhez.a tiéd igényli a high endet az enyém nem.de attól még csodálom és élvezem a minőséget amikor van lehetőségem meghallgatni. természetesen csak klasszikus zenével.
FABIUS!!!
Tartozol némi magyarázattal, a szegényember Csekknorrisza miatt. Csekk csak egy van, ha jól tudom...
BOLI!!! Fabius tiszteletlenkedik, el kellene ásni!
a hitvány (alkalmatlan gerinctelen) fideszgyíkot kiátkozta a plébános

hvg.hu/hvgfriss/2013.07/201307_keceli_kiatkozas
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: összetévesztetted, Jobbikot akartál írni, abban tuti nincs, az E14-ben a csírái ott vannak.

Ilyen fura ország vagyunk.
@punkfrog: sose kérj az ilyen offért bocsánatot!

Amúgy meg a vájtfülűek is telefonon lesik a yútúbot.:)
@punkfrog: @SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Viszont meghajolnék a vájtfülűségetek előtt, ha elmondaná valaki, hogyan nézhetnék BBC tv-t Anglián kívüli országból.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kösz, de ez nem jó. BBC parlamentet tudok nézni.

valami angol iplayerrel hagy csak rendes tv-t nézni, s ahhoz nem férek hozzá, állítólag kéne valami dekóder.

Más: ez a Pandora rádió kurva jó, csináltam egy saját - véletlenszerű - rádiót, és most egymás után jön Verdi, Mayall, Delibes, Parov Stelar, ésatöbbi, így nem válik unalmassá, mint a tematikus rádiók, amik mindig ugyanazt a stílust nyomják. Most pl a dominicai Omega szól.:))
OFF de azért érdekes lehet:

A Jobbik feljelentése nyomán indult nyomozás a legutóbbi Kubatov-felvétel miatt

A Btk. 211. §-ába ütköző választás rendje elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Jobbik feljelentése alapján a decemberben az interneten megjelent Kubatov-videó miatt. A nemzeti ellenzék aggodalommal figyeli, hogy politikai nyomás nem fogja-e befolyásolni a büntetőeljárást. 2010-ben a kiszivárgott Kubatov-hangfelvételek nyomán a feljelentések ellenére még el sem rendelték a nyomozást - olvasható a Németh Zsolt, a Jobbik pécsi országgyűlési képviselője és Novák Előd, a Jobbik alelnöke által jegyzett közleményben.

Kubatov Gábor legutóbb kiszivárgott oktatófilmje újabb bizonyíték a Kubatov-listák törvénytelenségére és a Fidesz pártigazgatójának gátlástalanságára. A nemzeti ellenzék ismételten felszólítja a kormányt, hogy az újabb botrány árnyékában hagyjon fel a nemzeti konzultációnak nevezett propagandával és adatgyűjtéssel, miután nyilvánvalóvá vált, hogy ki listázza a magyar állampolgárokat kartonnal és vonalkóddal látva el őket. A Jobbik felkéri a médiát, nyilatkoztassa az érintetteket, különösen Kubatov Gábort, hogy mentelmi jogukkal élni kívánnak-e az ügyben.

Míg Kubatov az Országgyűlésnek ebben a ciklusában még nem szólalt fel, addig a napvilágot látott videón annál beszédesebb: törvénytelen listáinak a pécsi időközi polgármester-választáson való felhasználása eddig titkos nyilatkozata szerint „ékes bizonyíték arra, hogy ez a rendszer, ez a módszer működik”, ezért a 2010-es választásokra is ilyen trükkökkel készültek. A kampánycsendben is törvénytelenül ajándékokat osztogató Fidesz aktivistái Pécs cigány lakosságáról őszintén szóltak a kiszivárgott felvételen: „minket nem fogadtak volna tárt karokkal, még akkor sem, ha bármit vittünk volna nekik”, ezért kellett a 25-30, Lungo Drom által szervezett bűnöző, akik segédkeztek a választás rendje elleni bűncselekményben.

A nemzeti ellenzék képviselői szerint Kubatov Gábor titkos oktatófilmje összhangban van a 2010-ben kiszivárgott hangfelvételekkel, mely szerint a Fidesz elnökségének tudtával folyik az országos adatbázis-építés, amiben azt is nyilvántartják, ki milyen más pártnak a szimpatizánsa. A pécsi eset csak egy része az orwelli valóságnak.

Az ORFK helyt adott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kizárási indítványának, mivel a határozat szerint „a videofilmen egyértelműen felismerhető Kubatov Gábor és Csizi Péter országgyűlési képviselő. Csizi Péter Pécs Megyei Jogú Város alpolgármestere, akivel megyei rendőrfőkapitányként napi munkakapcsolatban áll.” Ezért a büntetőeljárást a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja - zárul a párt közleménye.

barikad.hu/jobbik_kubatov_nyilatkozzon_a_mentelmi_jogarol-20130217

ON
@Habakuk999: Ha jól látom nem dekóder kell neked, hanem egy progi ami angol IP címet "csinálna" neked. :) Ebben az esetben szerintem tudnád nézni.

iplayerhelp.external.bbc.co.uk/help/outside_the_uk/told_not_in_uk

Itt tudsz még okosodni a témában. :)

www.start-vpn.com/blog/2012/07/19/how-to-get-a-british-ip-address-how-to-fake-your-location-for-a-uk-ip-633465/

www.iprivacytools.com/ip-address-uk/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem szeretem a fideszt, de határozottan élvezném, mikor a jobbik orra alá dörzsölik, hogy bejelentették az adatok nyilvántartását......
Megmondom, határozottan jót mulatnék.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nagy ritkán el szoktam gondolkodni, mennyivel jobb lenne, ha a radikalizmusotokat jó irányba fordítanátok, és pl valódi nyugati típusú szabad polgárok társadalomért küzdenétek, homályos ősszocializmus helyett.

Az akarat nem hiányzik a jobbikból, csak a célok és a stílus...
hmm
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tata, az elejét is olvasd, baszomalássan, mert az arról szól, hogy kik alakították így és ilyenre az országot!

Kertészt ugyanezért átkozzátok.

"De ennek mindnek, a közönynek, rokontalanságnak, rideg és feneketlen önzésnek, a kislátókörnek oka az állami élet formája. Magyarország rabszolgaállam 1526 óta, Ausztria gyarmata. 1867 óta a miniszterek soha nemzeti célt nem találtak, a Tiszák csak a lavírozás politikáját folytatták. Mindenáron kényszerű nyugalmat akartak fenntartani. Annyira meg voltak győződve Ausztria örök uralmáról, hogy egy hamis, hazug önállóság narkózisába fullasztottak mindent. Semmi nemzetépítő munkát nem végeztek: nem teremtettek egy új magyar népoktatást, új magyar földmívelést, magyar ipart, magyar kereskedelmet. Konzerválni akarták a régi állapotokat, a régi, becsületes, vallásos, erkölcsös magyarságot. Hazug politikával, hazug irodalommal, hazug társadalmi szólásokkal misztifikálták az életet, s nem vették észre a folyamatát, csak azt az eredményt, hogy a magyar paraszt magára maradt, önző uzsorás lett, a magyar kisiparos szétzüllött, elmúlt, a magyar gyári munkás nemzetietlen szocialista, a magyar kereskedelem kizárólag zsidó seft. Sehol, sehol nemzeti cél."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ettől nagyobb ostobaságot ritkán lehet itt olvasni.

Arcon köpik az egész országot a Kubatov listákkal, de te jól mulatsz, mert vicces, hogy alázzák a jobbikat.

mellesleg téged is kisasszonka!

(Kurva okos ez a rádió, a hozzászólásodra megszólalt a Requiem.)
@Habakuk999:

A Jobbik nem radikális.

Semmi radikálisat nem találsz a hivatalos politikájukban, programjukban.

Az utcai hőzöngés nem radikalizmus, az csak zsigeri ösztönökre, kisparaszti-proli irígységre alapozott uszítás a primitív agyaknak.
@Anyád, a szúnyogok!!!: "Az utcai hőzöngés nem radikalizmus, az csak zsigeri ösztönökre, kisparaszti-proli irígységre alapozott uszítás a primitív agyaknak."

Lásd Békemenet...
@Anyád, a szúnyogok!!!: Az ellenzékhez viszonyítva az.
bár, lehet jobb szó az aktív, mint a radikális.

de nem hsizem, radikális hülyeségekkel tudnak előhozakodni.
@Habakuk999:

kuki, mi volt olyan komplikált?

play.google.com/store/apps/details?id=com.pandora.android&hl=en

innen letölthető és a mobilodon vagy ahol akarod az android műxik és ráadásúl ingyen

vagy Levédiában a Sámán engedélye kell?

brühühühü

nekem megfelel a LOGITECH TOUCHSCREEN 12-14000 állomással (Boli szerint) én csak pár százat vadásztam, lehet hagfalra is meg fejhallgatóra is kötni és a forrástól függően jó minőségű illetve ha rossz akkor nem hallgatom, ennek is van egy járulékos software-e a PC-n és arról is irányítható meg távirányítóval és bármi felvételt amim már van vagy lesz le tudok játszani rajta, a PC-nek van egy Logitech 5.1 system-je de ha az LG sound bar-t akarom belekapcsolni akkor is megy optical...és az azután bömbölhet...ha tv ben reklám megy akkor távirányitóval egy gombnyomás és máris zene szól helyette vagy a híreket csak képekben Vivaldi-ra

brühühühühü
@Habakuk999:

Mitől volna radikális a Jobbik?

Még a zsidózásuk se az.

A cigányozásuk meg végső soron a szegény magyarság ellen szól. Tulajdonképpen szegényellenesség. 4 millió reménytelenül szegény van az országban, 4 millió napról-napra vergődik, ők meg azt akarják elhitetni, hogy ez mind lusta, tolvaj, segélyért kuncsorgó cigány.

Nem látsz tőlük egy radikális követelést, például vagyon vagy ingatlanadót, a közteherviselés azokra való kiterjesztését, akik ennek a Rendszernek a haszonélvezői.

Nem látsz tőlük egy rendszerkritikus programot,megnyilvánulást, csak a kialakult rend védelmét,fokozását. Még kevesebb forrást a szegényebb néprétegeknek.
A segélyek elleni háborúnak ez az egy értelme.
Az ÁLLAMI ÚJRAELOSZTÁST teljes mértékben átirányítani a nyolcvanas években kijelölt uralkodóosztályoknak, a helyzetbe hozott vagyonos rétegeknek.
Az állami újraelosztás aránya nőtt az elmúlt években, csak épp pár ezer oligarcha a kedvezményezettje. Ők meg kiviszik a pénzt az országból.
@rodeo36: neked amerikás ip-d van, innen csak proxyval enged be,
amúgy se értek hozzá

a cuccokhoz se, csak le tudom olvasni, mi van a hangszóróra írva: BOSE csupa nagybetűvel

Te tudsz nézni BBC tévét a lakásodból?
@Anyád, a szúnyogok!!!: Süsd meg ez elég radikális, ezek a célok általában csak katonai juntáknak sikerültek.

Amúgy tényleg tartok attól, hogy a folyamat vége ők lesznek, nem kedvesviktorésazőszentségesjobbbalkeze.
@Habakuk999:

Miről beszélsz ember?

Mi a radikális ebben?

Ez csak sima hatalmi seggnyalás, piszkos háború a szegény magyarok ellen. Ráadásul aljas módon az egyik szegény magyart a másik ellen ugrasztva.

Demján, Széles ugyanezt mondja.
Túl jól él a magyar, lusta, nem akar dolgozni.
Ugyanezzel szöveggel búcsúzott Hoffman Rózsa.

MIKÖZBEN ŐK ÉLNEK TÚL JÓL, AZ ÁLLAMI ÚJRAELOSZTÁSBÓL!

Mindnek abból van a vagyona, állami bizniszből, az állam által felvett hitelekből.
@Anyád, a szúnyogok!!!: radikalizmus: határozott cselekedetek és intézkedések elméleti és gyakorlati kérdések megoldásánál

A radikalizmus nem eszme, nem cél, csupán egy tevékenység végrehajtásának módja.

Nem vitatkozom Veled, abban amit csinálnak.

Csak a hogyan a kérdés.
Gyakorlatilag nincs különbség a narancs és a jobbik elveiben.
Csak a gyorsaságban és a konc elosztásának célszemélyeiben.
@Anyád, a szúnyogok!!!:

Megy a zsidózás ezerrel, a Tisza, Horthy kultusz!

Miköben arról egy büdös szó nincs, hogy zsidó haidiparosok hogy lettek a semmiből vagyonosok, ÁLLAMI MEGRENDELÉSEKBŐL!

A Weiszeik, Chorinok, Kornfeldek ott lebzseltek Tisza majd Horthy körül, a személyes barátai voltak. 30-40 év alatt lettek vagyonosok, miközben milliónyi magyar döglött meg háborúkban és szétesett az ország.
@Anyád, a szúnyogok!!!: " 4 millió reménytelenül szegény van az országban, 4 millió napról-napra vergődik"

Akiknek a 90%-a már generációk óta magának okozza a szegénységet. Ezer meg egy millió példát tudnék neked mondani.
Sem én, sem a szüleim nem tartozunk a "'80-as években meggazdagodott" rétegbe, magam életkorom okán se, de se a szüleim, se én nem folyamodtunk még segélyért. Mindig mindannyian dolgoztunk, én például magam csináltam magamnak munkahelyet, mikor rájöttem, hogy nem fogok tudni elhelyezkedni és a hét napból hetet dolgozok (most is).

Ja, igen, nem baszom el a pénzt piára meg cigire, nem pottyantok minden nőnél két-három gyereket (mert ugye ezeknek a fogamzásgátlás ismeretlen) és egyebek.

De abban igazad van, ezekhez nem kell cigánynak lenni, nem cigányt is ismertem ilyet éppen eleget.
@Habakuk999:

Beülni a tutiba az állami merőkanalakhoz nem radikalizmus.
Ezt legfeljebb machiavellizmusnak hívják.
@Anyád, a szúnyogok!!!: a jobbik jelenleg a hatalom haszonélvezője. A hatalom pedig a Jobbiké. Momentán szimbiózis van. Orbán fenntatrja a mélyszegénységet, a jobbik pedig épit a csendőrnosztalgiára.
Gusztustalan összefonódottság, de ez van.
@Anyád, a szúnyogok!!!: Kertészt felesleges átkozni, hiszen épp elég nagy teher ő saját magának is. :)
@rdos: Kösz, az angol ip címmel van apróbb probléma.
@Prof. Dr. Simon Templar:

" a hét napból hetet dolgozok (most is)."

Értem, számlára nyomod az agit-propot.

Ilyen vállalkozás indításához tényleg nem kell semmilyen háttér vagy tőke.
Na álljatok be szépen a sorba, de csak FAB után. :)

Bajnai politikustársakat keres
Az Együtt 2014 aktivistákat és leendő jelöltjeit keresi.

index.hu/belfold/2013/02/17/bajnai_politikustarsakat_keres/
@Anyád, a szúnyogok!!!: Szerintem radikálisan vessünk véget a vitának, mert kezdünk parttalanná válni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Minden negatív kommentet nélkülözve. Te hogyan csinálnád? Hogyan gyűjtenél támogatókat?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Inkább arról beszélj, hogy a komcsifióka Gyöngyösi mennyiért vette a képviselői helyét a Jobbikban :O)))
@Anyád, a szúnyogok!!!: "Értem, számlára nyomod az agit-propot.

Ilyen vállalkozás indításához tényleg nem kell semmilyen háttér vagy tőke."

Tévedsz. Ha érdekel, jegyirodám van, színház- meg koncertjegyeket árulok. És Csernussal értek egyet, amikor ezt írja:
"Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket."

Úgyhogy én nem az ő útjukat járom...
@Habakuk999: Hát igen azt már megszoktuk, hogyha nem a szocik vagy a libsik vannak a dézsa közelében akkor az a demokrácia halála és nyílt fasizmus is egyben.:)
@Prof. Dr. Simon Templar: Küldesz elérhetőséget mailben?

Soha sincs akkor jegy, amikor kedvünk lenne színházba menni, s vidékről nem olyan egyszerű.
@Prof. Dr. Simon Templar: Ja, és a következő választáson az LMP-re fogok szavazni...
@Habakuk999: Felvetődik a kérdés, hogy egy ilyen remek ember mint te miért áll szóba egy ilyen kreténnel mint az a szúnyogos csóka.
@Habakuk999: Mennyire vidék a vidék, mert én Bp. szélén vagyok.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nono, csak óvatosan a remek emberrel.

A szúnyogos csóka miért kretén?
Nem értem, tényleg nem.:(
@Habakuk999: Csekk mellényúlt csak, vélem, vagy lehet, jobb lábbal kelt fel csak?:-D
@Prof. Dr. Simon Templar:

Értem én, ehhez nem kellett se kapcsolat, se tőke, se szocializációs-kulturális-információs háttér.

Úgy a semmiből gyütt minden, a két kezeddel jegynepperkedted össze az első millióidat.
Mer te dógozol,:O)))

Vagy egy szoftver neked :O)))

Na most jómunkásemberelvtársam, épp most húznak ki tízezrek alól trafikosmegélhetést és adják oda másnak. Pár sor kellett hozzá, egy törvény.
Mesélj, neked ki adta oda ezt a bulit és kitől vették el, hogy te megkaphasd?

Csernus ezen szövege csak azért hiteltelen, mert ő igencsak megjárta a narkós pokol mély bugyrait, nulla volt, majdnem döglött. Aztán a hóna alá nyúltak.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): rettegve várom a zivatart:)))
Mellényúlhatott vagy ez valami csapda lesz.:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem is a népszerűségért írogatunk ide nem? :)
@Anyád, a szúnyogok!!!: "Inkább arról beszélj, hogy a komcsifióka Gyöngyösi mennyiért vette a képviselői helyét a Jobbikban :O)))"

Nem tudom de gyere el kedden a TF-re és kérdezd meg tőle. :)

obuda.jobbik.hu/sites/default/files/GyongyosiBudapesten.jpg
@Habakuk999: Én meg azt hittem megint előjöttök azzal, hogy a jobbik soha nem tesz feljelentést hiszen az igazi ellenzék az ugye a maszop és az e14. :)
@Anyád, a szúnyogok!!!: én kérlek szépen nem maszatolok.

hovatartozástól függetlenül tudok egyetérteni mindazokkal, akiknek elég volt a mostanáig tartó folyamatból, s szimpátiától függetlenül tudok vérre menően vitatkozni azokkal, akik nem teljes rendszerváltást szeretnének.

nekem nincs pártom, kedvenc politikusom, csak országom és népem van.

rendszerváltást - igazit - akarok, és nyugat-európai szabad országokhoz hasonló gazdaságilag fejlett és demokratikus Magyarországot!
@Habakuk999:

kábelen jön a tv-re, 385 csatornám van +32 csak zene

általában a PC-n nem nézek tv-t, csak akkor filmet ha lusta vagyok átszerelni (dugdosni) a kábeleket egy DVD-hez, mivel annyi szart sohasem nézek, hogy külön DVD játszóm lenne -elajándékoztam- a tv-hez

és ha valami részletet akarok -majdnem soha- akkior linkelek a PC-n

ha van türelmed akkor a rádió állomások URL-jét meg lehet keresni és azzal hallgatni

www2.tvcultura.com.br/radiofm/radiofm1005/programacaofm100522.htm

ez ragyogó minőség és 24 óra

brühühühü
Na, szép napot mindenkinek, lassan zárom a boltot, tényleg jön a zuhé:)
@Prof. Dr. Simon Templar: köszönöm szépen, biztosan igénybe fogjuk venni a szolgáltatásaidat.
@Habakuk999:

Nem értesz te semmit, talán olvasd el azt a Bibó írást.
ELTORZULT MAGYAR ALKAT, ZSÁKUTCÁS MAGYAR TÖRTÉNELEM
mek.niif.hu/02000/02043/html/350.html

A Rendszer évszázadok óta az Oszd meg és uralkodjon alapul, így a legkönnyebb manipulálni, egymással szemben kijátszani a népet és marha jól élni keveseknek.

És ezért nem jut ez az ország semmire, mindig ugyanoda térünk vissza, a hűbéri rendhez, feudalizmushoz, a felfelé nyalni-lefelé tiporni, a kaparj kurta elvéhez.
@Anyád, a szúnyogok!!!: ezt már tegnap is betetted, olvasgattam belőle elalvás előtt, mert nagyon szeretnék olyan lenni, mint te, akinek elég fölemelnie a kisujját, s már érti is a világ folyását.

Nekem ez nem megy sajnos, valóban rengeteg mindent nem értek, bízom a magyarázataitokban.
@rodeo36: ez tényleg szép, bár a portugálból semmit nem értek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hát igen, arról vagyok híres, hogy csápolni járok a papa összezabrált külkeres pénzéből és kapcsolataiból befuttatott kádergyerekeknek. :O)))
@Habakuk999:

ez actualizálva

culturafm.cmais.com.br/

és ott para ouvir van egy kis hangszóró arra rákattintasz és szól egy fajta de mellette a

programacao do dia ott bármelyik srra akkor az jön ki amit én hallgatok az éppen az Eszterhazy-ak magyar vonatkozásait Haydn és környéke Eszterházán

brühühühü
@Habakuk999:
culturafm.cmais.com.br/programas

és AO VIVO

kiad egy kezelőt amivel a zongorabillentyű jek a rádió, de van tv is ha kíváncsi lennél éppen mit játszanak Sao Paulo-ban

brühühühü
@Habakuk999:

ez a távirányító

www.culturabrasil.com.br/controle-remoto?start=fm

van tv és egyéb meg videjó...

brühühühü

és ez csak egy

van egy kereső ami a világ összes rádió tv URL-jét kiadja
@rodeo36: Te Rodeo, ez tényleg szépen szól, még én is meghallom.
Kösz
@Habakuk999: Amit itt nyújt az nem teljesítmény. Még a matolcsy mércével sem. Egy primitív szélsőjobb bunkó. Gabriel hasonmása, púder nélkül.
Ami a kubatovot illeti. Valamelyik választáson pont a fidesz futott bele olyan listába, sőt az mszp is, ami nem volt szabályos adatgyűjtés. Valami faxos balhé rémlik, nagy balhé volt. Szerintem azóta nagyon figyelnek a nagy pártok, hogy szabályosan gyűjtsék. Márpedig a jobbik erre alapoz, hogy jogellenes volt az adatgyűjtés. Persze porhintésnek jó ilyen feljelentést tenni. De a videó közzététele után már egy jó hónap eltelt. Hiába, a jobbik a magyar nevű fiókban nem a legélesebb kés, ha érted mire gondolok.
Amúgy meg igen, határozottan élvezem ha akár a gazdi utasítja helyre, vagy égeti a kis csahos jobbikot.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Így ok, tudod, milyen fafejű vagyok, amúgy is a netrádiókkal játszunk.
Mikor fogsz már lovagolni?
Biztos, hogy én vagyok a helkopter?

"Anyád, a szúnyogok!!! 2013.02.17. 11:49:47
@Habakuk999:

Mitől volna radikális a Jobbik?

Még a zsidózásuk se az.

A cigányozásuk meg végső soron a szegény magyarság ellen szól. Tulajdonképpen szegényellenesség. 4 millió reménytelenül szegény van az országban, 4 millió napról-napra vergődik, ők meg azt akarják elhitetni, hogy ez mind lusta, tolvaj, segélyért kuncsorgó cigány.

Nem látsz tőlük egy radikális követelést, például vagyon vagy ingatlanadót, a közteherviselés azokra való kiterjesztését, akik ennek a Rendszernek a haszonélvezői."
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Egy újabb versenyző aki nem ismeri mi is az a szélsőjobb?:D
@Habakuk999: Ahogy a munkahelyemet nézem március.:S Azért nem vagyok itt napokat, mert borzalmas most a hajtás, és ez marad úgy március közepére. Talán addigra már tudok szabit kivenni.:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mit tehetnének?! Egy erős központi hatalomban hívő pártnak más válasza nincs.:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem tom, de egy ilyen kiszólás azért megalapoz egy ilyen véleményt, nem?
"Miköben arról egy büdös szó nincs, hogy zsidó haidiparosok hogy lettek a semmiből vagyonosok, ÁLLAMI MEGRENDELÉSEKBŐL!"
@Habakuk999: Küggyed má nekem is Szájmon tudja elérhetőségét lécci egy jegyet kb 3 hónapja hajkurászunk. Hátha tud segíteni.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): :)
Látod, ezért is jövünk ki mi olyan jól, mert hasonló a politikai mentalitásunk:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kérdés, melyik korszakról született ezen szösszenet, nem, Volt olyan is, valaha, ahogy olvasgattam ugyanis!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ebben azért nem vagyon biztos, annyira, mármint politikailag!
Másként tán jobban is, mint kellene/illene? :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "De a videó közzététele után már egy jó hónap eltelt."

Azért az ne zavarjon, hogy rögtön utána megtették a feljelentést - elsőként a pártok közül, - csak most jutott el nyomozási szakaszba az ügy. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Nem a feljelentések száma teszi az ellenzéket, vagy tévednék (ebben is:-)?"

Nem tévedsz. Ha a jobbik jelent fel akkor nem az teszi az ellenzéket, de ha a mondjuk a maszop vagy az E14 akkor már igen. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): 1-2 órás talán?!:D Politikailag kompatibilisek vagyunk, hacsak nem vagy titokban gárdista...:O Yek.... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez valami versenyfutás?! Ki jelent fel előbb? Mi a mérce? A rendőrségen kit fogadnak először?! Vagy a visszaigazolás?! Mit kap a leghamarabb feljelentő? 3 szavazatot pluszban?!
Tudod mire fognak jutni a nyomozásnál? Hogy nincs bcs. És csók. Pont azért amit írtam Habakukknak. Ráadásul 2-3 év után mit nyomoznak?! Hol vannak a bizonyítékok?! Mert mehetnek oda házat kutatni, szervert lefoglalni, de nem fognak találni. Ha van is még adatbázisuk azt ugy elsummantják, hogy ne lehessen megtalálni.
Persze egy jobbikos szavazónak nem a tények kellenek. Elég egy árpádsávos zászló, egy magyar zászló, most még egy székely is, és egy feljelentés. Bámulatos milyen primitívek.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ne zárd már ki Csekket a politikai platformodból (se). Bőven belefér.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Szerintem mindkettőnkébe.
Igazsága vagyon a kedves dottorekisasszonnak, lófasz nem lesz az egészből.
@Habakuk999: Azt már Csoki is megmondta, és? Igaza lesz tudom, de el is kell fogadnom ezért? .-P
@gazoló: Ezt az Eszterházyt nem ismertem, pedig szép.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jaja tudod, már az egyetemisták is elhülyülnek.

index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/

"És, akik most lefossák a bokájukat a Jobbik előretörése miatt, gondoljanak bele kicsit a rendszerváltogatás utáni időkre. Ki mit tett azért, hogy ez ne így legyen. Na? Kezeket a magasba, ki segített a magyar embereken, ki tartotta életben az egészségügyet, ki nem szarta pofán a saját szavazóit! Senki"

Képzeld akkor mi lesz amikor már a nyugdíjasok is jobbik szavazók lesznek. :)
@Habakuk999:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Esterházy_Pál_(nádor)

Állítólag,nem sok köze volt a zenéhez...???
Imádni való ez a gyűjtemény!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha már idézel, akkor pontosan idézz :
"Ettől függetlenül azt gondolom, hogy ha a Jobbik lenne hatalmon, valószínűleg az is adna néhányat a szavazóiknak, hiszen nem arról híresek, hogy minden tagjuk okosan ül a pénzek mellett, legyen az uniós, vagy önkormányzati. Pedig még ott sincsenek igazán a tutiban.

Végezetül ne igyanak előre a medvének a bőrőre, kik árpádsávban kelnek, meg feküsznek'! Azért van még ideje az igazi demokratikus erőknek arra, hogy összeszedjék magukat, vagy sátorfájukat, ha nem sikerülne a mutatvány."

Nem tudod megváltoztatni magad
@Habakuk999: Kösz át. Azért meglehetőst hatalmas kitartással rszelitek a fingot gabriel ügyében immár több, mint egy napja. Ez istenáldotta türelemre val, mint az is, hogy milyen türelemmel lapátoljátok vissza a szart a feladónak, amit olyan lelkesen talicskaszám borít elétek:-)))
Ét már megkértem volna észak-koreai barátainkat, hogy küggyék az atomot:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sok magyarázatot dogunk erre még hallani. Talán én vagyok szkeptikus, de az egyetemistákat a saját jövőjük kilátástalansága és ostoba tudatlanságuk hajtja a jobbik felé, mintsem a rendszerváltás sikeressége vagy kudarca mögött.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: sport a lelke mindennek.:)
van egy aranyos poszt az indexen Zsótti, a birkózás és a szép seggű csajok összefüggéséről is.
@Habakuk999: "Nem tudod megváltoztatni magad"

De ahogy elnézem már ti sem. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Inkább az, hogy az eddigi "nagyondemokraták" sem tettek semmit azért, hogy jobb legyen ennek az országnak. Gondolom láttad már te is az alábbit TGM-től. :)

youtu.be/6gSx5pJAZm4

Elég tanulságos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem nem mi idéztünk csúsztatva, a mondanivalót a kivágással szándékosan megváltoztatva.
Hanem te.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lehet csűrnicsavarni de a magyar felsőoktatás legnagyobb problémája,hogy ilyen gyöngyösimorvaiféle véglények egyáltalán átléphetnek az egyetemek kapuin...az hogy előadjanak és még igény is van rá az meg a másik.../egy valamit magára adó egyetemi vezető vagy oktatói kar helyébe már a kapuba pofán rugdosnám őket és az lenne a petting ez ügyben/
a "tolerancia jegyében...ámen

obuda.jobbik.hu/sites/default/files/GyongyosiBudapesten.jpg

kepkezelo.com/images/60yjitgm6r2xgopjq698.jpeg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az akinek a fejében megfordul, hogy a jobbik bármire jó lenne, mint hulligánkodni mások tüntetésénél... hát azt gyámság alá kellene helyezni. Aki pedig még azt hinné, hogy bármit megjavítanának, kivéve talán a darálós wc-t, annak pedig zártosztályon a helye.
@gazoló: Ez az eredmény is azt igazolja vissza, hogy:
ad1: a tanárok nem érdemelnek ennél jobb fizetést, mert a teljesítményük és a fizetésük még így sem arányos. Túl vannak fizetve.
ad2: a jelenlegi tgyás-gyed-gyes szentháromság is pénzkidobás, mert tényleg nem minőségi gyermeknevelésre megy a pénz.
"A vasúti biztosítóberendezés kábeleit Murony és Békéscsaba között hajnalban rongálták meg a tettesek, emiatt a biztosítóberendezés használhatatlan és a vonatok csak a biztonsági előírások betartásával tudnak közlekedni - olvasható a közleményben. Az erre közlekedő vonatok utasainak 10-20 perces késésre kell számítaniuk."
Öööööööö, ezekszerint ha nincs megrongálva, akkor nem tartják be a biztonsági előírásokat?!:O
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ebben az az érdekes ,hogy a Kubatov-ügyben volt már egy-két feljelentés ,de a rendőrség/ügyészség azt mind elutasította ,de most a Jobbikét pont nem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Az akinek a fejében megfordul, hogy a jobbik bármire jó lenne, mint hulligánkodni mások tüntetésénél... hát azt gyámság alá kellene helyezni. Aki pedig még azt hinné, hogy bármit megjavítanának, kivéve talán a darálós wc-t, annak pedig zártosztályon a helye."

és ugyanezeket lehet elmondani a már jócskán leszerepelt szocikról, libsi csatolt részeiről és a többi nagyonhaza nagyonhaladásról is. :)
@Habakuk999: Nem igaz ez sem. Mind a két idézet a helyén van és egyik sem üti egymást. :)
@gazoló: Most kezdjek el én is véglényeket sorolni, akik igazán felelősek azért, hogy ide jutott ez az ország??? Ébredj már fel te is lécci lécci. :)
@gazoló: Amúgy meg tetszettek volna nem elbaszni az elmúlt 22 évet kedves mdf, maszop, szadesz, fidesz és társai. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Valóban így lenne?! Jelenleg a helyzet azt mutatja, hogy még a fidesznek is van némi affinitása - nem unortodoxul- ahhoz, hogy mit és hogy kell csinálni.
De a jobbiknak?! Mit is csinál a jobbik voltaképp? Menetel, ellenzéki tüntetéseken ellentüntet. Persze ha a cél az, hogy a huligánok országa legyünk, persze akkor jó a jobbik. De milyen hazafi tenné tönkre szántszándékkal a saját hazáját? Ja, aki nem hazafi, de szélsőjobbos szavazó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most pedig mindent tegyünk tönkre a jobbikkal?! Milyen elmebeteg gondolja úgy, hogy eddig minden rossz volt, és csak a jobbik a megváltás?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem érnél a végére.De ezektől és a velük érkező slepptől,óvjon meg bennünket az Isten!
Ennél nagyobb zsákutcát már nem visel el ez az ország!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nagyjából fel is soroltad azt a képet a jobbikról, amit a lakájmédiák tálalnak elénk.

Én ismerem más oldalukat is, különben nem szavaztam volna rájuk. Ettől függetlenül sok olyan van, amivel én is kritikával illetem őket, de több olyan is, ami hasznára válhatna az országnak.

Persze azok akik védik a koncot (elmúlt 22 év csirkefogói) mindent el fognak továbbra is követni, hogy érdemben ne változhasson az eddigi Status Quo.

Én viszont abban reménykedem, hogy lesz majd olyan erős ez az ország, hogy felrúgja egyszer végre ezt a hamis sakktáblát, de akkor sem leszek csalódott ha ez nem a jobbikkal fog elérkezni. A lényeg az eredmény és nem az, hogy ki hajtja végre.
@Habakuk999: "Rendszerváltást - igazit -akarok, és nyugat-európai szabad országokhoz hasonló, gazdaságilag fejlett és demokratikus Magyarországot."
Lakonikus leszek. Én is.
Azonban a jelenlegi trendek ezzel pontosan szemben mennek.
Az elnyomorodás egy lefelé mozgó spirál.Amennyiben vizuálisan képzeljük el a társadalom felépítését, látható, hogy a nyugati ovális formájú, a miénk vízcsepp alakú. Az ovális azt jelenti, hogy középen van a legszélesebb kiterjedés, mely az erős középréteget mutatja, és még a szélek sem keskenyednek el. A mi vízcsepp alakunk felső traktusa az elit tartománya, az alsó egy aránytalan kiterjedésű, mely a szegénységet szimbolizálja.
A korszerű ország modern felépítmény, szemben áll azokkal a fundamentalista törekvésekkel, amelyek nem a múlt restaurációját hozzák vissza, hanem haladóak.
Hsz-edben a "fejlett és demokratikus" igényt jelölöd meg, mint az állampolgárok nagy része.
Amint látható, a demokratikus felállás ellen hat, hogy az állami irányítás inkább egy piramisszerű, , pártkatonákkal feltöltött intézményi rendszerből építkezik, melyben az alattvalóknak a megfellebezhetetlen direktívák az irányadók.
Lehet, hogy unalmas a levezetés, de azt szerettem volna ábrázolni, hogy az ország elvileg és gazdaságilag is hogyan lépked hátra, és nagyvonalakban miben tér el a nyugati civilizált országok felépítésétől.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lakájmédia?! Ennyire fáj az igazság?! Minden bizonnyal. A jobbik féle csürhék tényleg csak arra jók, hogy wc-t pucoljanak. Bár azt sem bíznám rájuk, ha őszinte akarok lenni. Soha nem építenek semmit, csak rombolnak, zülesztenek. Azt se tudják a gazdaságpolitikáról, hogy micsoda. Ha megkérdeznénk, biztos azt mondanák, hogy valami cigány -zsidó-liberális-értelmiségi hóbort. A többiről még ennyi sem rémlik nekik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én azért az egyetemet végzett jobbikosokat oda engedném elég sok helyre. :)
Jol birjatok, en csoppet besokaltam a szeljobb agitpropbol, en most bunko kirekesztobe mentem at
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Naiv gyermek. Addig nem vagy felnőtt, míg nem ébredsz rá, hogy a diploma megléte nem jelenti a szakértelmet. Lsd. matolcsy...
Ne a végzettséget nézd, a hozzáértést. Abban nem bővelkedik a jobbik. Persze ha tanári pályáról multira váltó, majd szélsőjobbos pártot alapítunk, akkor egy kiugrott tanár még jól jöhet...
@GeoCracker: Talán sokan megsértődnek, hogy az eredmény mutatja, hogy milyen selejtet is felvesznek, hogy normatívához jussanak a főiskolák/egyetemek...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pontosan, a mentalis egyeszsegem miatt szukseges az aktiv rendszer vedelmem es tartalom szuresem aktivizalasa
Helo

Szóval, Varánus, neked tökmindegy, hogy miről írsz, csak felesleges és értelmetlen legyen?

1., Felesleges a médiaharc, mondod. Oké.
2., De akkor meg, ha mégis vége valamilyen módon, akkor miért nem azt írod, hogy jaj de jó, hogy vége, Orbán belátta, stb. Ez egy jó döntés volt. De Te nem, nem ezt írod, hanem azt, hogy "Orbán letérdelt Brüsszelnek".

Most akkor vagy egyik vagy másik. De a kettő együtt nem megy.

Bár, úgy látom, hogy nálad az a lényeg, hogy mindent leönts egy generálszósszal.

Üdv
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha én naiv vagyok akkor te minimum mókás, aki folyamatosan él a "ha van rajta sapka az a baj, ha nem akkor pedig az" módszerével. Persze az ilyesmit az ember legkevésbé saját magán szokta észlelni. :)

Szóval ha netán egyetemet végzett jobbikos kerül képbe, akkor gyorsan jön a szöveged, hogy "nem a végzettség számít" stb. Amikor pedig nem diplomás emberekről van szó, akkor jön a jól bevált "jajj de röhejes egybites széljobber" meg a "wc pucolást sem bíznék rájuk" szöveg. :)
Ahogy láttam, mennyire népszerű a fiatalok között a Jobbik, felmerült bennem, hogy ennek az országnak égető szüksége van 4 év Jobbik kormányra. Azt már kezdi megtanulni, hogy nem azt kell nézni, mit mondanak, hanem azt, mit csinálnak. Azt is kezdi érteni, hogy nem biztos, hogy az a nagyobb hazug, aki azt mondja, hogy hazudott. De hogy ez a hagymázas árvalányhajas- majdmimagunkfellendülünkös-tőke- és Eu-ellenes, avizünketelraboljákos-szívcsakrás fasság is oda kerüljön a helyére, ahhoz fenékig kell üriteni a keserű poharat.
Meg kell ennek a népnek tapasztalni, legalábbis a fiataljának, hogy milyen is volt az a Kádár-rendszer. (Az érpatakiak már kezdik sejteni, a polgi tipikusan kádári figura, az van, amit én mondok, az ujságíró elvtársak nem pártszerűen irják a cikkeket, egynesen népellenségek, valamint aki nem gazsulál, az repül. ) Na ezt kell elképzelni országos méretben, csak még jobban, és már ott is vagyunk. Viszont a képzelet szegényes, a tapasztalás tancélosabb.
@Mystes:

"miért nem azt írod, hogy jaj de jó, hogy vége, Orbán belátta, stb. Ez egy jó döntés volt. De Te nem, nem ezt írod, hanem azt, hogy "Orbán letérdelt Brüsszelnek".

Mert Orbán soha nem lát be semmit. Teszerinted Orbán ugy kommunikálta, hogy Brüsszelnek igaza van? Nem kommunikálta sehogy, be meg pláne nem látott semmit. Csendesen letérdelt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kedvesem, van olyan évfolyamtársam aki most bíróként működik. Diplomája van, szakvizsga, minden ami kell. De bevallom neked, hogy nála szarabb jogászt még nem láttam. Szakmailag egy nulla, segg ahhoz amit csinál. Neki is van diplomája, mégsem jó arra amit csinál.
Ez nem kettős mérce, ez a való igazság.
A jobbik szavazói, bár legyen diplomás, vagy nyolc általonással rendelkező, nem nagy lumenek. Ha azok lennének, nem jobbikosként nyomnák. A szélsőjobb még mindig onnan ismerszik meg, hogy saját inkompetenciáját kompenzálja. Aki helyén van az életben, annak nem kell a jobbik. Aki csak egy szerencsétlen vesztes, annak kell. Kell az ige, miért is nem az ő hibája, hogy egy rakás nulla az életben. És igen gábriel, nemcsak egy szakmunkás lehet egy nagy nulla, egy diplomás is lehet az. Erre a jobbikos diplomás szavazók az élő példák.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egészséges önvédelem. Muszáj, ha az ember talpon akar maradni.:D
"_Orbán letérdelt Brüsszelnek_"

ha letérdelt, hát letérdelt. mi rossz van abban?
Neked semmi se teccik! teccődjön már valami... sapka
szindróma.

hanem az a jáccóruhás... na az főnyeremény. hajrá Érpatak!

hanem azért nagy igazság az, hogy még a székely zászló sem takar el mindent a külhoni magyarok elöl.
@DarthVader:
+++

"De hogy ez a hagymázas árvalányhajas- majdmimagunkfellendülünkös-tőke- és Eu-ellenes, avizünketelraboljákos-szívcsakrás fasság is oda kerüljön a helyére, ahhoz fenékig kell üriteni a keserű poharat.
Meg kell ennek a népnek tapasztalni, legalábbis a fiataljának, hogy milyen is volt az a Kádár-rendszer."

a Rákosi rendszerre gondoltál?

"a polgi tipikusan kádári figura"---

kalapospitykésdolmányostipikusanszálasirendszerbőlittmaradt tajparaszt-fasztuggyamilyendoktorivalbíróköcsög!

Ki kérne ebből mégegyszer????

Húzzon keletebbre az a "fiatal"és idősebb aki ebből repetázni akar!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt megfigyelted már, hogy milyen nyugodtan ki lehetne cserélni a szövegedben a jobbikot és a jobbikost emeszpére?? :)

Egyébként sajnálom, hogy a valóságtól sok szempontból fényévekre vagy. Szerintem sokkal többet kéne beszélgetned és nyitott szemmel járnod idehaza is a saját prekoncepcióid mindenkire való ráhúzása helyett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kora délután volt erről szó, Habakukk kifogásolta, hogy Csekket hová soroltam magamban..nem hozzád, nem temelléd. csak be kicsit..lássuk a nevezettet akkor!
@DarthVader: "Az érpatakiak már kezdik sejteni, a polgi tipikusan kádári figura, az van, amit én mondok, az ujságíró elvtársak"

Itt egy őszinte vallomás egy helyi cigány emberről a fasizmus bugyrából.

www.szon.hu/lakohelyem/ujfeherto/cikk/pal-a-multjat-megbanta-de-a-jelenere-buszke/cn/news-20100919-11211008
@V-PORT: Úgy is van. Nem kell félni, csapataink harcban állnak és már az E14 toborzása is megkezdődött. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jót röhögtem az érpataki polgármesteren. Kár, hogy tapsolós sapkát nem húzott a fejébe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te mióta vagy itt szolgálatban? Egész nap ezt nyomod? Azért a Jobbik oldalára is jut időt vagy csak itt irtasz, minket ballibsiket? :)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Látod te jól csinálod. Mennyivel jobb ez mintha te is a fasizmusától rettegnél. :)
@V-PORT: Egész nap munkám volt a gépen, és néha tudtam ide is írogatni.:)
@V-PORT: én nem írnám le őket. de én 2 csoportra osztpm őket.
a, akik olyan helyen élnek ahol valóságos gondok vannak, ők meggyőződésből azok
b, akik azért mert szembeakarnak menni a szülőkkel, egyfajta trend.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Amikor a keretszámfeltöltés nagyobb érdek, mint a minőséghez való ragaszkodás, akkro ez van... :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Néha? Basszus! Te itt voltál egész nap, ahogy végig görgettem a kommenteket. mit csinálnak ilyenkor a Jobbikos oldalakon? Öregem, Te látens ballibsi vagy! :))))
@V-PORT: ott a ballinsik vannak a jobikos oldalaokn
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Rossz helyen tapogatózol. A polgi nem attól rákosista (bár a korai Kádár-korban is voltak járási és községi tanácsi szinten ilyenek) ahogy a cigányokkal foglalkozik. Abból sok olyan van, ami vállalható. Hanem a többi dolga miatt. (Az inkriminált videón egyébként full idiótának néz ki, van is hasonló betegem. Annak ugyan nincs pénze egyenruhára, de amikor beindul, pont igy csinál :)
@V-PORT: Ráadásul tegnap éjszaka azt kamuzta, hogy ma este még templomba is megy.
@DarthVader: Kedves Vader. Mondd már meg nekem, hogy mi az istenfasza az az árvalányhaj! Az utóbbi időben rengetegen emlegetik, de még soha nem láttam.

Üdv
lehet, hogy ott él, de amiket itt olvasok tőle hónapok óta annak köze nincs a keresztény hithez. én csak ezt a képmutatást utálom!
@taga20: Kedveseim. Értékelem az aggódásotokat, de ha megengeditek nem hozzátok fogom igazítani a napjaimat. Így esett meg az is, hogy ma délelőtt 11-kor voltam misén. Ahová pedig este menni akartam, azt mos rádióban hallgatom meg engedelmetekkel.

92.43.201.24:8000/mr.m3u
@V-PORT: Nincs így. Van amikor napokig nem is írok ide. :)
@DarthVader: Igen nála is sokkal több a vállalható mint ami nem. Én csak röhögtem ezen a bogarán, amit ki kellett volna hagynia, de sok területen jól tevékenykedik.
@Penivaldes: Áááá nem kell, amúgy sem idegeskedem mert azzal csak magamat büntetném mások hülyesége miatt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rendben, de az igét azért ne hirdesd, mert kilóg a pata a reverenda alól.
@Penivaldes: Látod, hiána kínálod fel Magad (mármint szolgáltatásid), nem kellesz valamiért!?
Így se kellenél tán?
www.delmagyar.hu/forum-kepek/219/B2181812.jpg
@taga20: Ezt majd a jó Isten eldönti oksa?? :)
@Habakuk999: Azt is sokszor mondtam már nektek, hogy nagy áldás lenen nektek ha én lennék a legnagyobb problémátok.

Egyszer pld. jó lenne Csekkel is összehozni egy sülthalazást. Tuti, hogy oldani lehetne nála is a szemellenzőt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mindig az a szex. nahát...csak nehogy Csekk torkán akadjál..akarom mondani, akadjon.. a szálka!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az nektek gyorsan menne, egy levegőt szívtok nap mint nap.

Az egyébként igaz, hogy sok lúd disznót győz alapon csak tudnánk Veled csinálni valamit.:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ez most tökre nem a szexről szólt. Simán csak a meghallgatás és kommunikáció hasznosságára utaltam vele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A szex közelebb hozza az embereket egymáshoz.
Nem tudtad tán, erről az esperes úr nem beszélt volna a szemináriumon eddig?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Oksa, nem tudtam, hogy napi kapcsolatban vagytok.:)
@taga20: Egyáltalán nem vagyunk napi kapcsolatban. :)
@DarthVader: A témát nem is ismerem, csak az elvek tűnnek fel:
1., Miért, hangosan kell letérdelni?
2., Miért olyan biztos, hogy "letérdelt"? Ezt csak így lehet előadni?
3., Vagy csak a hülye tahók adják elő mindig így magukat?
4., Olyan biztos, hogy bármilyen külföldi instancia a bűnrossz sajtójukkal jobb, mint amit mi itthon csinálunk?

Üdv
@DarthVader: Hamarabb fogja Brüsszel minden politikai hatalmát elveszíteni, mint hogy Magyarország megszűnjön! Másképpen: Orbánra még akkor is emlékezni fognak, hogy kicsoda, amikor arra már senki nem fog emlékezni, hogy az ő miniszterelnöksége alatt éppen ki/kik volt/ak az aktuális brüsszeli csinovnyikok!

Nem baj. De azért ti éljétek ki magatokat abban, hogy Orbánt ekézitek... :)
kis értékelés az elitünk utóbbi 30 éves ténykedéséről

a legmagasabb adók mellett a legkevesebb közszolgáltatást kapjuk...

de miért? hol vannak az adóforintok?

1980 óta hazánkból 53 240 000 000 000 Ft-ot menekítettek offshore számlára a hazai (adó vagy más) hatóságok elől (ez 5 324 000 Ft/lakos, beleértve az újszülötteket és 10 millióval számolva...)

ezzel a világon abszolút értékben 13-dikok,
egy főre vetítve harmadikok vagyunk... (Kuwait és Szingapúr után)
de a két előttünk lévőnek a szumma hosszabb távon gyűlt (nekik 1970-től regisztrált, magyaroknak csak 1980-tól lehetséges lopni)
illetve Kuwait esetén a forrás nyilvánvalóan az olaj...
szóval dinamikát tekintve VILÁGELSŐK VAGYUNK pénzeltüntetésben

csak pár összehasonlítás
-ez hazánk GDP-jének 300%-a
-az offshore-ban parkoló összegből a teljes államadósság (17 437 500 000 000 Ft, azaz 1 743 750 Ft/lakos) HÁROMSZOR lehetne kifizetni
-kb a GDP harmada az éves befizetett adó...
tehát ez a kilopott pénzhegyért cserében 10 évig nem kellene adót fizetni
-vagy másképp: 30 éven át minden befizetett adó átlag 1/3-át ellopták...
-az EU támogatásunk, ami a 2004-2013-as 25 milliárd euróról épp most NŐTT 20 milliárd euróra, az 5 840 000 000 000 Ft, azaz 584 000 Ft/fő a 7 év alatt, ami gyakorlatilag az offshore-ba rejtett pénzek tizede

www.taxjustice.net/cms/upload/pdf/The_Price_of_Offshore_Revisited_Presser_120722.pdf
@Mystes:
Európa haldoklik... ja.
S'orbányra meg emlékezni fogunk.
Ez biztos bassza meg, ettől félünk sokan, hogy sokáig.

Mi viszont harcolunk, megmutatjuk kik is vagyunk, akár a rock zene frontján is izenünk a köcsögöknek, bezony!

Ameddig meg nem dőlnek bele a kargyukba Józsimánuelék, addig ajánlom halgassad esztet:

Viktor az egészet unta rég,
Érezte: szabad az út.
Ciprus földje egy halom pénz,
Közgép in Hollywood.
A fiú felcsútról ballábas sztár lesz,
Így képzelte el.
Néhány dal és az új stadion
A lábai előtt hever.
A történet vége ennyi és kész.
A történet vége…

Elkapta őt is a lendület,
Szívott és lőtte magát.
Debrecenben a haver hős,
Aki legyőzi Ejrópát.
Egyre gyorsabban, egyre többet loptak,
Nem ismertek semlyén határt.
A haverok, a nők, a pia, a pénz
A torkát vágta át.
A történet vége, kövér és kész.
A történet vége…

Gyerünk, gyerünk!

Eszt a Barba Negra klubban fogom magamévá tenni majd tavasszal, úgy Tankcsapdásan.
Thurul kizárva, fékszárnya sincs, én meg szeretek biztonságosan főddet érni, érti?
@Mystes: És ez Hitlerre, Sztálinra is áll, bár korántsem merném egy sorba rakni velük, csak miheztartás végett idéztem meg szellemüket..
@Mystes:

"A témát nem is ismerem, csak az elvek tűnnek fel:"

Hát, én ezt a helyedben nem hangoztatnám, hülyén veszi ki magát, ha hozzáköhögök a "témát nem is ismerem"-hez :)

"1., Miért, hangosan kell letérdelni?"

Ha esetleg elköhögte volna, hogy "belátom, Brüsszelnek igaza volt", akkor "hangosan" térdelt volna le, és akkor az nem is letérdelés, hanem bölcs belátás. De Vityesz szó nélkül megváltoztatta a törvényt. Tehát némán letérdelt, és csak szivta, szivta :)

"2., Miért olyan biztos, hogy "letérdelt"? Ezt csak így lehet előadni?"

a fentiekből következően igen.

"3., Vagy csak a hülye tahók adják elő mindig így magukat?"

Nem, igy csak a hülye tahó Viktor adja elő magát mindig. Először arcoskodik, majd némán letérdel. Ld. "Vadász, vadász, te szopni jársz ide!" (Erről szól a poszt, ha már az elején nem ismerted a témát)

"4., Olyan biztos, hogy bármilyen külföldi instancia a bűnrossz sajtójukkal jobb, mint amit mi itthon csinálunk?"
Bármi jobb - sajtótól függetlenül - attól, amit mi itt itthon csinálunk.

" De azért ti éljétek ki magatokat abban, hogy Orbánt ekézitek... :) "

Kösz szépen, éljük magunkat kifele erőssen. Megjegyezném, amit itt Orbánról mondunk, bármi is legyen az, az szeretetteljes hízelgés ahhoz képest, amit igazából mondani szeretnénk róla :)

(Látom, baromi rossz emberismerő vagy. )
@Mystes: Orbánra emlékezni fognak? Hát, aki élt alatta, az nem felejti el ebben a büdös életben, annyi bizonyos!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Felesleges nekem itten rokkzenei szövegekkel operálnom ilyen Mysthetikusoknál.

Ha aszt mondaná, hogy Green Star az jó, talán lenne remény, de így csak pazaroltam rá sok fölösleges kharak tert.

Inkább nézzed ezt, ha szereted:
www.youtube.com/watch?v=OcDqSyhNJtY

Én igen...
@Vitéz László:

én 1993-ban élőben tapasztaltam, akkor a lopások nem 1/3 hanem 45% körüliek voltak, a tapasztalatom és a kapott adatok alapján, 1993-2009 vége (második félév) egyáltalán nem foglalkoztam ezzel de amikor megkaptam néhány számadatot (aki olvasott a TWA-n tudja) akkor el kezdtem ordítozni, hogy nem az a baj amiről hangosan oördítanak, hanem az, hogy amagyarok által adóba befizetett fillérek 40 és 48%-ka közötti hányada ellopásra kerűl magánhaszonra a politikus rablók zsebébe országon kívűlre amiből így az ország sohasem fog hasznot húzni és adóssága elnyeli és csődbe jut

na ezt igazoltad most ezzel a linkkel...számomra sem nem új sem nem meglepő én tudtam ezt

brühühühü

ti miért nem???
Mi a helyzet libsibolsi banda? 8o)
Miről maradtam le?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyanezt kérdem.

Cserébe reggel elmesélem hogy alakult meg hazánk legújabb pártja :-)

Valami megtorolni, hirigelni való?
@rodeo36: ez csak a nyilvánvalóan rejtegetett...

ezen kívül még számos opció van... a nem offshore (svájc, eu stb)
vagy akár itthon ingatlanban tartott lopott csilliárdok...

a szumma ellopott akár ennek a 2-3 szorosa is lehet !

vagyis a teljes adót folyamatosan ellopták 30 éven át !

lásd BKV járműpark, utak stb...

csak az EU támogatásnak és magáncégeknek köszönhetően történt egyáltalán valami....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Egy-két tetűről, a szervilitás konstans.
Semmit nem vesztettél.
Én sem voltam ma itten, de levettem a stájzot két óra átolvasása után.
Dolgoztam és kurva éhes vagyok.
@Fabius:
Passz, el kéne ásni valakit?
Reggel óta melóztam ma is, szóval csak a TI kedvetekért még belefér!
Már megint mi a retkes mackótalp történt? :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Dunsztom nincs történt-e ma valami, ezért kérdezem. Átolvasni se lesz időm, mert vagy poszt lesz vagy olvasgatás.
@Knósszosz:
Már vacsiztam én is, egy kis ausztrál Shirazzal meglocsolva.
Elmehet minden bortelmelő idehaza a halálba, majd ha ilyen bort csinálnak 900 forintért, akkor veszek azt, addig le... le vannak sajnálva!
@Fabius:
Felejtsd el az olvasást, ÍRJ VAZZE!! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezt én nem tudom megítélni, milyen egy bor.
Én csak a sört szeretem.

Nekem egy új párt gyött létre a plagáttokkon: Magyarország Ma.
atv.hu/cikk/20130217_tonkretesszuk_a_gazdasagot_orban_viktoros_oriasplakatok_jelentek_meg?source=hirkereso

Olvasgassad, de ez nekem Rodi.
Azaz: brühühühü
Meggyőződésem szerint a szart a saját fegyverével lehet legyőzni, rendben is volna, de picit több köll hozzá.

Nem tudom mitől lesz végük, az biztos, hogy Szekeres Imre "gyújtó" hangú beszédeitől lófasz sem fog változni.
Valaki csináljon már valamit!
@Knósszosz:
Borocska kell! Igaz mértékkel, én is csak így, a megfelelő kajához fogyasztom, de pl. egy jó hurkához, kolbászhoz is elképzelhetetlen lenne a sör!
@Knósszosz:

Hmmm...elárulom, ma régóta először voltam olyan politikai megmozduláson, ahol nem csak elment, hanem tetszett amit láttam.

Ebből kisülhet még valami okos dolog.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezt én értem, sosem innák egy Bolognai spaghetti mellé sóbányai világost, csakis Chiantit.
Nincs bajom a borokkal, pusztán azt közöltem veled, hogy a ser intézményét többre tartom.
Ízlések és pofonok ugyebár...
Azért egy Szicíliai édes nedvet bármikor!
Küldd át és már is!!
@Fabius:
Most konkrétan mire gondolsz?
Nem sok új formációt észleltem mostanában a 14-en kívül.
Fodor liberális pártja meg még meg sem született igazándiból.
Szóval?
Mire gondolsz?
@Knósszosz:

Párttá alakultak ma Jávorék. Ki lett mondva minden, aminek ma ki kell lenni mondva, és úgy néz ki nem csak a szájuk jár, de csinálni is akarják.

Sok szempontból más ez most, mint az LMP volt.
@Fabius: én is bízok bennük... ismerek is közülük személyesen (pl Várnait)

leváltak a becsületesek az ügynökökről...

meggyőződésem hogy a társadalmi megosztás miatt dr.O.Viktor bűnöző felbujtására hozta létre dr.S.András ügynök...
@Vitéz László:

Várnai speciel pont nem vált le róluk. A zuglói LMP schifferista maradt.
@Fabius: kár... pedig becsületes naív ember:)

amikor megkérdeztem a kopogtatókrók, mondta hogy utolsó nap a központba kapták meg a hiányzó 80% darabot... a lelkiisemeretes lelkes szavazók nyilván összedobták és egy borítékba betéve leadták nekik...
@Fabius:
A levegőben lógott persze, de nem gondoltam, hogy így pikk-pakk.
Azt hittem lesz valami izé-franctuggya felhajtás, de akkor ez elmaradt ezek szerint.
Tudod mit? Akkor innentől szimpatikusak nekem.

Mondjuk ez a platform volt az akiknek szurkoltam, azt gondolom volt értelme.
Már az én értékítéletem alapján, oszt el kell keserítsem a Wagem-féle marhákat, nem vagyok zsidó.
Oszt mégis…
Sok sikert kívánok nekik, vigyék tovább azt a szellemiséget amivel az LMP indult, amit sikerült elbaszniuk a sifferpistáknak.

Akkor holnap erről szól majd a poszt, nyilván.
Mán értem mire utattál Bolinak.
@Fabius:
Várnai nem?
Ezt nem mondod komolyan?!
@Knósszosz:

De, komolyan mondom. Bár megértem. Nem merte megkockáztatni egyedül a kiugrást és itt maradni csapat, szervezet nélkül. Szerintem.

A zuglóiak abszolút ortodox schifferisták, a táboruk meg abszolút nem az.

Majd varrjanak rá gombot.

A többi meg majd a posztból kiderül, nem lövök poént előre.
@Fabius: igen

Várnai megélhetési politikus
féltette az egzisztenciáját...

ezért maradt dr.S.András komcsi ügynök szoknyája redőjében elbújva
@Vitéz László:

Nem feltétlenül egzisztenciáról van itt szó, az maradt volna akkor is, ha átlép.

Inkább arról, mögötte azért egy - bármilyen mércével mérve - erős alapszervezet áll, döntő többségében schifferisták. Ha átlép pillanatnyilag egyedül marad.
@Fabius:
Te érted, én viszont nem.
"Nem merte megkockáztatni egyedül a kiugrást és itt maradni csapat, szervezet nélkül."

Jobban képben vagy mint én, ezért kérdezem: most akkor Várnai is csak egy légyszar a 2012-2013-as naptáron?
Én olvasgattam az írásait, szimpatikus volt a kiállása bizonyos dolgok mellett.
Akkor már Ő sem?
Ő is csak biznicmen?
Nem hiszem el bazmeg!

Na jó, én csak találgatok, a reggeli posztot átolvasva biztosan tájékozottabb leszek.

Jó éjt, és jó lenne összefutni a Barba Negrába, francbamán!!
@Knósszosz: zuglói ügynök mind !

zugló a pesti komcsik székheje volt mindig is :)

a nómenklatura pesti fészke

kicsit megkapirgálnám a múltyát...
@Knósszosz: van e köze pl az ottlakó grósz károly és tsai hoz ...

khm...
@Vitéz László:
Ezt én nem tudom, Para Kovács Imre egy Zuglói társasházban lakott albérletben, ahová kihívott valami mosógépet javítani.

Ő meg ugye komenyista, mint azt tuggyuk...
A Klubrádióba is beszél, tehát biztosan.

Szóval nem tudom, de ha Para az ellenség, akkor rohatt hazaáruló vagyok és nyomok neki lájkot inkább, min pataki mulatós gyökérnek.

És akkor mostan finoman sikeredett megfogalmaznom azt, hogy menjenek a picsába.
@Knósszosz:
Jó éjszakát mindenkinek, akinek van arcza.
@Knósszosz: a Szűcs Pista is komcsi...

(MSZP alpolg)

de ő legalább szerény és normális...
nem sok vizet zavart, panelban lakik stb...

amugy beszokott telefonálni Bolgár Gyuri bácsihoz
pénteken is beszéltek, de már nem volt idő így majd kedden 16h után fojtattyák...
Zuglóról akar valami hosszabb ügyet... ha addig nem éri baleset...
@Knósszosz: amugy sose gondoltam hogy Drága Bolgár Úr (et.) bácsi lesz valaha is az a fórum ahol a demokrácia féltő civilek tudnak beszélgetni...

döbbenetes, hogy ez a fides komcsi náci csapat hova taszította az országot
@Fabius: Hogy valamit én is mondjak, láttam tán tegnap a schiffert a tv-ben. Szerintem bár nem vagyok orvos, ez az ember nagyon beteg... és most nem agyi értelemben, hanem ténylegesen.., és nagyon úgytünt nem parasztnáthája van...
Alakulnak a fejlemények, egyre érdekesebb a dolog. kedden ha igaz bővebben..
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

biztos fog az átkom... rákom bákom...
csak nehogy meggebegggyen a rohat komcsi ügynök...
a zorbán bukását látnia kell, érje meg még ha gépen lógva is...

mikovec is elpucolt...
sajnálom hogy nem érheti meg a feudális tengernagya közeli bukását...
@Knósszosz:

Nincs azon a mondaton mit másképp érteni, mint ahogy írva van.

Várnai képviselőként nem kizárólag egyedül dolgozik, hanem az egész alapszervezet segíti. Idővel, szakértőkkel, ráfordított energiával, szervezéssel, emberi erőforrással, etc.

Ha kilép ez nincs, a munkája ellehetetlenül. Mert a többiek nem mennek vele.

Más kérdés, hogy szerintem hülyeség amit most csinálnak. Egy kerületben meglévő szavazóbázissal szembemenni öngyilkosság.
@Knósszosz:

Hagyd. Én is Zuglói vagyok - meg Vitéz úr is - tehát = komcsi :-D
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Megmondom őszintén én immúnis lettem Schiffer hülyeségére. Már nem érdekel.
index.hu/bloghu/kard/2013/02/17/kozallapotunk_tukre_nem_lesz_nyugdijado
A közmédia mindennapi működése - és bár nem vagyok nagy rádióhallgató, gyanítom, hogy ez az - mérföldekre került a kiegyensúlyozott tájékoztatástól.
.
süti beállítások módosítása