Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.16. 04:17 Fabius

Orbán letérdelt Brüsszelnek

Címkék: milla médiatörvény érpatak házőrség

Újabb forradalom ér véget, ismét átírják a médiatörvényt. Orbán Viktor legértelmetlenebb és legfeleslegesebb háborúja is letérdeléssel és kapitulációval ér véget, de vak nemzetáruló az, ki nem látja meg ebben is Atyuska sikerét. Mert térdelni alapvetően jó, ő ezt így direkt, mit tudnak ezek az értetlen és műveletlen ejrópér parasztok a térdenkurucok mentalitásáról? Semmit. Ő ezt a csatát innentől fejben vívja tovább, nem csinálja nyilvánosan de gondol rá sűrűn, höhö, mert nemmegszorítás és nemáthárítás országban ez csak egy nemfeladás. 

A médiatörvény főbb változásait összefoglalta az Index, olvasgassátok. Szalai Annamáriát mandátumának letelte után nem lehet újra kinevezni, utódlásáról már nem a miniszterelnök közvetlenül, hanem annak ajánlására a köztársasági elnök gondoskodik. A jelölés folyamatába bevonják a szakmai és civilszervezeteket, akiknek javaslatát a mindenkori miniszterelnök megfontolja. A jelöltnek a mostaninál szigorúbb szakmai követelményeknek kell megfelelnie. A sajtónak elég lesz kiegyensúlyozottnak lennie. 

Ez eddig rendben is lenne. De, ha már ilyen hangsúlyos szerepet kap a kiegyensúlyozottság akkor éppen lenne mivel bíbelődni az Európa Tanácsnak megint. Mert Magyarországon nem mindenkire vonatkoznak ugyanazok a jogok és következmények egyformán, ez a békemenet kontra Milla molinó eset alatt is világosan kiderült. Az meg elég sovány vigasz, hogy utólag a jómunkásember nem kiváló dolgozó plecsnit és kockacukrot, hanem fegyelmit kap(hat) a túlkapásért. Úgy látszik a házőr kaszting nem sikerült túl fényesen, ha a házőrség közleménye igaz, és emberünk elöljárói tudta, a rá és hatáskörére vonatozó jogszabály ismerete nélkül jaszkarizott, akkor egy alkalmassági vizsgaismétlés csak nem ártana a testületnek, mielőtt a kockacukor iránti sóvárgás hatáskörön túli veszélyhelyzetekbe sodorja őket. 

parlamenti-őrség.gif

Nem különösebben vigasz az sem, hogy a debreceni diákfórumot megzavaró ultrafideszes Szepesi Miklós Zsolt ellen eljárás indul szintén utólag, mikor a szolgálunk és félünk testület helyszínen lévő egysége ott helyben is eljárhatott volna, ha lett volna mersze, és nem a botrány miatt lenne most ez az utólagos mosakodás. 

Ne higgyük, hogy ez már maga az elmebaj, mert a legnagyobb kreténről még nem is beszéltünk. Az "érpataki modell" új értelmet nyert a napokban, már nem az Orosz Mihály Zoltán által kidolgozott települési rendcsinálás tematikáját értjük alatta, hanem magát az idiótát, aki a szegény ember Csekknorriszának öltözve üvöltve riszálja magát önkormányzati rendezvényen, mert esze annyi sincs, mint a rohambilinek a fején. A videóért katt ide, de csak a rekeszizomláztól vissza nem riadóknak ajánlom. 

érpataki-modell.gif

Lehet, hogy Orosz számára 365 nap farsang az élet, a pitykés dolmányok és csikós gúnya iránt érzett  vonzalma is ismert régen - az nem is zavart eddig nagyjából senkit - de ez a maskara már egyértelmű jele annak, hogy a fejében lefogaztak és szikrát hányva kontrollálatlanul pörögnek a fogaskerekek. Arról nem is beszélve, hogy ott eddig sem tartottunk és a médiatörvény legfrissebb átirata szerint sem fogunk, hogy Oroszról csak méltató véleményt lehessen írni bárhol. Igazad van aranyapa, ez tényleg nem így megy. Meg úgy sem megy, hogy a közpénzen fenntartott intézményben megrendezett nyilvános eseményről csak úgy kidobálhatsz egyébként erre okot nem adó embereket csak azért, mert téged valami sérelem ért egyszer valamikor. Az még csak röhejes, ha Csekknorrisszal kevered össze magad, de mikor a terepszínű rohambilis úristennel is, az már megkérdőjelezi mentális egészségedet és alkalmasságodat bármilyen közfeladat ellátására.

Arról nem beszélve, hogy Kedves Vezető térdeltében sem rajong a konkurenciáért. 

953 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr935082942

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy nem reprezentatív lista tanulságai 2013.02.16. 18:29:49

Megjelent a héten egy rangsor, amely igen érdekes következtetések levonására ad alkalmat még akkor is, ha természetesen figyelembe vesszük azt, hogy egyáltalán nem reprezentatív mintáról van szó, nevezetesen a magyar politikusok és pártok facebook-os n...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.16. 15:00:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@DarthVader:
+++

"De hogy ez a hagymázas árvalányhajas- majdmimagunkfellendülünkös-tőke- és Eu-ellenes, avizünketelraboljákos-szívcsakrás fasság is oda kerüljön a helyére, ahhoz fenékig kell üriteni a keserű poharat.
Meg kell ennek a népnek tapasztalni, legalábbis a fiataljának, hogy milyen is volt az a Kádár-rendszer."

a Rákosi rendszerre gondoltál?

"a polgi tipikusan kádári figura"---

kalapospitykésdolmányostipikusanszálasirendszerbőlittmaradt tajparaszt-fasztuggyamilyendoktorivalbíróköcsög!

Ki kérne ebből mégegyszer????

Húzzon keletebbre az a "fiatal"és idősebb aki ebből repetázni akar!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt megfigyelted már, hogy milyen nyugodtan ki lehetne cserélni a szövegedben a jobbikot és a jobbikost emeszpére?? :)

Egyébként sajnálom, hogy a valóságtól sok szempontból fényévekre vagy. Szerintem sokkal többet kéne beszélgetned és nyitott szemmel járnod idehaza is a saját prekoncepcióid mindenkire való ráhúzása helyett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kora délután volt erről szó, Habakukk kifogásolta, hogy Csekket hová soroltam magamban..nem hozzád, nem temelléd. csak be kicsit..lássuk a nevezettet akkor!
@DarthVader: "Az érpatakiak már kezdik sejteni, a polgi tipikusan kádári figura, az van, amit én mondok, az ujságíró elvtársak"

Itt egy őszinte vallomás egy helyi cigány emberről a fasizmus bugyrából.

www.szon.hu/lakohelyem/ujfeherto/cikk/pal-a-multjat-megbanta-de-a-jelenere-buszke/cn/news-20100919-11211008
@V-PORT: Úgy is van. Nem kell félni, csapataink harcban állnak és már az E14 toborzása is megkezdődött. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jót röhögtem az érpataki polgármesteren. Kár, hogy tapsolós sapkát nem húzott a fejébe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te mióta vagy itt szolgálatban? Egész nap ezt nyomod? Azért a Jobbik oldalára is jut időt vagy csak itt irtasz, minket ballibsiket? :)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Látod te jól csinálod. Mennyivel jobb ez mintha te is a fasizmusától rettegnél. :)
@V-PORT: Egész nap munkám volt a gépen, és néha tudtam ide is írogatni.:)
@V-PORT: én nem írnám le őket. de én 2 csoportra osztpm őket.
a, akik olyan helyen élnek ahol valóságos gondok vannak, ők meggyőződésből azok
b, akik azért mert szembeakarnak menni a szülőkkel, egyfajta trend.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Amikor a keretszámfeltöltés nagyobb érdek, mint a minőséghez való ragaszkodás, akkro ez van... :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Néha? Basszus! Te itt voltál egész nap, ahogy végig görgettem a kommenteket. mit csinálnak ilyenkor a Jobbikos oldalakon? Öregem, Te látens ballibsi vagy! :))))
@V-PORT: ott a ballinsik vannak a jobikos oldalaokn
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Rossz helyen tapogatózol. A polgi nem attól rákosista (bár a korai Kádár-korban is voltak járási és községi tanácsi szinten ilyenek) ahogy a cigányokkal foglalkozik. Abból sok olyan van, ami vállalható. Hanem a többi dolga miatt. (Az inkriminált videón egyébként full idiótának néz ki, van is hasonló betegem. Annak ugyan nincs pénze egyenruhára, de amikor beindul, pont igy csinál :)
@V-PORT: Ráadásul tegnap éjszaka azt kamuzta, hogy ma este még templomba is megy.
@DarthVader: Kedves Vader. Mondd már meg nekem, hogy mi az istenfasza az az árvalányhaj! Az utóbbi időben rengetegen emlegetik, de még soha nem láttam.

Üdv
lehet, hogy ott él, de amiket itt olvasok tőle hónapok óta annak köze nincs a keresztény hithez. én csak ezt a képmutatást utálom!
@taga20: Kedveseim. Értékelem az aggódásotokat, de ha megengeditek nem hozzátok fogom igazítani a napjaimat. Így esett meg az is, hogy ma délelőtt 11-kor voltam misén. Ahová pedig este menni akartam, azt mos rádióban hallgatom meg engedelmetekkel.

92.43.201.24:8000/mr.m3u
@V-PORT: Nincs így. Van amikor napokig nem is írok ide. :)
@DarthVader: Igen nála is sokkal több a vállalható mint ami nem. Én csak röhögtem ezen a bogarán, amit ki kellett volna hagynia, de sok területen jól tevékenykedik.
@Penivaldes: Áááá nem kell, amúgy sem idegeskedem mert azzal csak magamat büntetném mások hülyesége miatt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rendben, de az igét azért ne hirdesd, mert kilóg a pata a reverenda alól.
@Penivaldes: Látod, hiána kínálod fel Magad (mármint szolgáltatásid), nem kellesz valamiért!?
Így se kellenél tán?
www.delmagyar.hu/forum-kepek/219/B2181812.jpg
@taga20: Ezt majd a jó Isten eldönti oksa?? :)
@Habakuk999: Azt is sokszor mondtam már nektek, hogy nagy áldás lenen nektek ha én lennék a legnagyobb problémátok.

Egyszer pld. jó lenne Csekkel is összehozni egy sülthalazást. Tuti, hogy oldani lehetne nála is a szemellenzőt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mindig az a szex. nahát...csak nehogy Csekk torkán akadjál..akarom mondani, akadjon.. a szálka!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az nektek gyorsan menne, egy levegőt szívtok nap mint nap.

Az egyébként igaz, hogy sok lúd disznót győz alapon csak tudnánk Veled csinálni valamit.:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ez most tökre nem a szexről szólt. Simán csak a meghallgatás és kommunikáció hasznosságára utaltam vele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A szex közelebb hozza az embereket egymáshoz.
Nem tudtad tán, erről az esperes úr nem beszélt volna a szemináriumon eddig?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Oksa, nem tudtam, hogy napi kapcsolatban vagytok.:)
@taga20: Egyáltalán nem vagyunk napi kapcsolatban. :)
@DarthVader: A témát nem is ismerem, csak az elvek tűnnek fel:
1., Miért, hangosan kell letérdelni?
2., Miért olyan biztos, hogy "letérdelt"? Ezt csak így lehet előadni?
3., Vagy csak a hülye tahók adják elő mindig így magukat?
4., Olyan biztos, hogy bármilyen külföldi instancia a bűnrossz sajtójukkal jobb, mint amit mi itthon csinálunk?

Üdv
@DarthVader: Hamarabb fogja Brüsszel minden politikai hatalmát elveszíteni, mint hogy Magyarország megszűnjön! Másképpen: Orbánra még akkor is emlékezni fognak, hogy kicsoda, amikor arra már senki nem fog emlékezni, hogy az ő miniszterelnöksége alatt éppen ki/kik volt/ak az aktuális brüsszeli csinovnyikok!

Nem baj. De azért ti éljétek ki magatokat abban, hogy Orbánt ekézitek... :)
kis értékelés az elitünk utóbbi 30 éves ténykedéséről

a legmagasabb adók mellett a legkevesebb közszolgáltatást kapjuk...

de miért? hol vannak az adóforintok?

1980 óta hazánkból 53 240 000 000 000 Ft-ot menekítettek offshore számlára a hazai (adó vagy más) hatóságok elől (ez 5 324 000 Ft/lakos, beleértve az újszülötteket és 10 millióval számolva...)

ezzel a világon abszolút értékben 13-dikok,
egy főre vetítve harmadikok vagyunk... (Kuwait és Szingapúr után)
de a két előttünk lévőnek a szumma hosszabb távon gyűlt (nekik 1970-től regisztrált, magyaroknak csak 1980-tól lehetséges lopni)
illetve Kuwait esetén a forrás nyilvánvalóan az olaj...
szóval dinamikát tekintve VILÁGELSŐK VAGYUNK pénzeltüntetésben

csak pár összehasonlítás
-ez hazánk GDP-jének 300%-a
-az offshore-ban parkoló összegből a teljes államadósság (17 437 500 000 000 Ft, azaz 1 743 750 Ft/lakos) HÁROMSZOR lehetne kifizetni
-kb a GDP harmada az éves befizetett adó...
tehát ez a kilopott pénzhegyért cserében 10 évig nem kellene adót fizetni
-vagy másképp: 30 éven át minden befizetett adó átlag 1/3-át ellopták...
-az EU támogatásunk, ami a 2004-2013-as 25 milliárd euróról épp most NŐTT 20 milliárd euróra, az 5 840 000 000 000 Ft, azaz 584 000 Ft/fő a 7 év alatt, ami gyakorlatilag az offshore-ba rejtett pénzek tizede

www.taxjustice.net/cms/upload/pdf/The_Price_of_Offshore_Revisited_Presser_120722.pdf
@Mystes:
Európa haldoklik... ja.
S'orbányra meg emlékezni fogunk.
Ez biztos bassza meg, ettől félünk sokan, hogy sokáig.

Mi viszont harcolunk, megmutatjuk kik is vagyunk, akár a rock zene frontján is izenünk a köcsögöknek, bezony!

Ameddig meg nem dőlnek bele a kargyukba Józsimánuelék, addig ajánlom halgassad esztet:

Viktor az egészet unta rég,
Érezte: szabad az út.
Ciprus földje egy halom pénz,
Közgép in Hollywood.
A fiú felcsútról ballábas sztár lesz,
Így képzelte el.
Néhány dal és az új stadion
A lábai előtt hever.
A történet vége ennyi és kész.
A történet vége…

Elkapta őt is a lendület,
Szívott és lőtte magát.
Debrecenben a haver hős,
Aki legyőzi Ejrópát.
Egyre gyorsabban, egyre többet loptak,
Nem ismertek semlyén határt.
A haverok, a nők, a pia, a pénz
A torkát vágta át.
A történet vége, kövér és kész.
A történet vége…

Gyerünk, gyerünk!

Eszt a Barba Negra klubban fogom magamévá tenni majd tavasszal, úgy Tankcsapdásan.
Thurul kizárva, fékszárnya sincs, én meg szeretek biztonságosan főddet érni, érti?
@Mystes: És ez Hitlerre, Sztálinra is áll, bár korántsem merném egy sorba rakni velük, csak miheztartás végett idéztem meg szellemüket..
@Mystes:

"A témát nem is ismerem, csak az elvek tűnnek fel:"

Hát, én ezt a helyedben nem hangoztatnám, hülyén veszi ki magát, ha hozzáköhögök a "témát nem is ismerem"-hez :)

"1., Miért, hangosan kell letérdelni?"

Ha esetleg elköhögte volna, hogy "belátom, Brüsszelnek igaza volt", akkor "hangosan" térdelt volna le, és akkor az nem is letérdelés, hanem bölcs belátás. De Vityesz szó nélkül megváltoztatta a törvényt. Tehát némán letérdelt, és csak szivta, szivta :)

"2., Miért olyan biztos, hogy "letérdelt"? Ezt csak így lehet előadni?"

a fentiekből következően igen.

"3., Vagy csak a hülye tahók adják elő mindig így magukat?"

Nem, igy csak a hülye tahó Viktor adja elő magát mindig. Először arcoskodik, majd némán letérdel. Ld. "Vadász, vadász, te szopni jársz ide!" (Erről szól a poszt, ha már az elején nem ismerted a témát)

"4., Olyan biztos, hogy bármilyen külföldi instancia a bűnrossz sajtójukkal jobb, mint amit mi itthon csinálunk?"
Bármi jobb - sajtótól függetlenül - attól, amit mi itt itthon csinálunk.

" De azért ti éljétek ki magatokat abban, hogy Orbánt ekézitek... :) "

Kösz szépen, éljük magunkat kifele erőssen. Megjegyezném, amit itt Orbánról mondunk, bármi is legyen az, az szeretetteljes hízelgés ahhoz képest, amit igazából mondani szeretnénk róla :)

(Látom, baromi rossz emberismerő vagy. )
@Mystes: Orbánra emlékezni fognak? Hát, aki élt alatta, az nem felejti el ebben a büdös életben, annyi bizonyos!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Felesleges nekem itten rokkzenei szövegekkel operálnom ilyen Mysthetikusoknál.

Ha aszt mondaná, hogy Green Star az jó, talán lenne remény, de így csak pazaroltam rá sok fölösleges kharak tert.

Inkább nézzed ezt, ha szereted:
www.youtube.com/watch?v=OcDqSyhNJtY

Én igen...
@Vitéz László:

én 1993-ban élőben tapasztaltam, akkor a lopások nem 1/3 hanem 45% körüliek voltak, a tapasztalatom és a kapott adatok alapján, 1993-2009 vége (második félév) egyáltalán nem foglalkoztam ezzel de amikor megkaptam néhány számadatot (aki olvasott a TWA-n tudja) akkor el kezdtem ordítozni, hogy nem az a baj amiről hangosan oördítanak, hanem az, hogy amagyarok által adóba befizetett fillérek 40 és 48%-ka közötti hányada ellopásra kerűl magánhaszonra a politikus rablók zsebébe országon kívűlre amiből így az ország sohasem fog hasznot húzni és adóssága elnyeli és csődbe jut

na ezt igazoltad most ezzel a linkkel...számomra sem nem új sem nem meglepő én tudtam ezt

brühühühü

ti miért nem???
Mi a helyzet libsibolsi banda? 8o)
Miről maradtam le?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyanezt kérdem.

Cserébe reggel elmesélem hogy alakult meg hazánk legújabb pártja :-)

Valami megtorolni, hirigelni való?
@rodeo36: ez csak a nyilvánvalóan rejtegetett...

ezen kívül még számos opció van... a nem offshore (svájc, eu stb)
vagy akár itthon ingatlanban tartott lopott csilliárdok...

a szumma ellopott akár ennek a 2-3 szorosa is lehet !

vagyis a teljes adót folyamatosan ellopták 30 éven át !

lásd BKV járműpark, utak stb...

csak az EU támogatásnak és magáncégeknek köszönhetően történt egyáltalán valami....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Egy-két tetűről, a szervilitás konstans.
Semmit nem vesztettél.
Én sem voltam ma itten, de levettem a stájzot két óra átolvasása után.
Dolgoztam és kurva éhes vagyok.
@Fabius:
Passz, el kéne ásni valakit?
Reggel óta melóztam ma is, szóval csak a TI kedvetekért még belefér!
Már megint mi a retkes mackótalp történt? :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Dunsztom nincs történt-e ma valami, ezért kérdezem. Átolvasni se lesz időm, mert vagy poszt lesz vagy olvasgatás.
@Knósszosz:
Már vacsiztam én is, egy kis ausztrál Shirazzal meglocsolva.
Elmehet minden bortelmelő idehaza a halálba, majd ha ilyen bort csinálnak 900 forintért, akkor veszek azt, addig le... le vannak sajnálva!
@Fabius:
Felejtsd el az olvasást, ÍRJ VAZZE!! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezt én nem tudom megítélni, milyen egy bor.
Én csak a sört szeretem.

Nekem egy új párt gyött létre a plagáttokkon: Magyarország Ma.
atv.hu/cikk/20130217_tonkretesszuk_a_gazdasagot_orban_viktoros_oriasplakatok_jelentek_meg?source=hirkereso

Olvasgassad, de ez nekem Rodi.
Azaz: brühühühü
Meggyőződésem szerint a szart a saját fegyverével lehet legyőzni, rendben is volna, de picit több köll hozzá.

Nem tudom mitől lesz végük, az biztos, hogy Szekeres Imre "gyújtó" hangú beszédeitől lófasz sem fog változni.
Valaki csináljon már valamit!
@Knósszosz:
Borocska kell! Igaz mértékkel, én is csak így, a megfelelő kajához fogyasztom, de pl. egy jó hurkához, kolbászhoz is elképzelhetetlen lenne a sör!
@Knósszosz:

Hmmm...elárulom, ma régóta először voltam olyan politikai megmozduláson, ahol nem csak elment, hanem tetszett amit láttam.

Ebből kisülhet még valami okos dolog.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezt én értem, sosem innák egy Bolognai spaghetti mellé sóbányai világost, csakis Chiantit.
Nincs bajom a borokkal, pusztán azt közöltem veled, hogy a ser intézményét többre tartom.
Ízlések és pofonok ugyebár...
Azért egy Szicíliai édes nedvet bármikor!
Küldd át és már is!!
@Fabius:
Most konkrétan mire gondolsz?
Nem sok új formációt észleltem mostanában a 14-en kívül.
Fodor liberális pártja meg még meg sem született igazándiból.
Szóval?
Mire gondolsz?
@Knósszosz:

Párttá alakultak ma Jávorék. Ki lett mondva minden, aminek ma ki kell lenni mondva, és úgy néz ki nem csak a szájuk jár, de csinálni is akarják.

Sok szempontból más ez most, mint az LMP volt.
@Fabius: én is bízok bennük... ismerek is közülük személyesen (pl Várnait)

leváltak a becsületesek az ügynökökről...

meggyőződésem hogy a társadalmi megosztás miatt dr.O.Viktor bűnöző felbujtására hozta létre dr.S.András ügynök...
@Vitéz László:

Várnai speciel pont nem vált le róluk. A zuglói LMP schifferista maradt.
@Fabius: kár... pedig becsületes naív ember:)

amikor megkérdeztem a kopogtatókrók, mondta hogy utolsó nap a központba kapták meg a hiányzó 80% darabot... a lelkiisemeretes lelkes szavazók nyilván összedobták és egy borítékba betéve leadták nekik...
@Fabius:
A levegőben lógott persze, de nem gondoltam, hogy így pikk-pakk.
Azt hittem lesz valami izé-franctuggya felhajtás, de akkor ez elmaradt ezek szerint.
Tudod mit? Akkor innentől szimpatikusak nekem.

Mondjuk ez a platform volt az akiknek szurkoltam, azt gondolom volt értelme.
Már az én értékítéletem alapján, oszt el kell keserítsem a Wagem-féle marhákat, nem vagyok zsidó.
Oszt mégis…
Sok sikert kívánok nekik, vigyék tovább azt a szellemiséget amivel az LMP indult, amit sikerült elbaszniuk a sifferpistáknak.

Akkor holnap erről szól majd a poszt, nyilván.
Mán értem mire utattál Bolinak.
@Fabius:
Várnai nem?
Ezt nem mondod komolyan?!
@Knósszosz:

De, komolyan mondom. Bár megértem. Nem merte megkockáztatni egyedül a kiugrást és itt maradni csapat, szervezet nélkül. Szerintem.

A zuglóiak abszolút ortodox schifferisták, a táboruk meg abszolút nem az.

Majd varrjanak rá gombot.

A többi meg majd a posztból kiderül, nem lövök poént előre.
@Fabius: igen

Várnai megélhetési politikus
féltette az egzisztenciáját...

ezért maradt dr.S.András komcsi ügynök szoknyája redőjében elbújva
@Vitéz László:

Nem feltétlenül egzisztenciáról van itt szó, az maradt volna akkor is, ha átlép.

Inkább arról, mögötte azért egy - bármilyen mércével mérve - erős alapszervezet áll, döntő többségében schifferisták. Ha átlép pillanatnyilag egyedül marad.
@Fabius:
Te érted, én viszont nem.
"Nem merte megkockáztatni egyedül a kiugrást és itt maradni csapat, szervezet nélkül."

Jobban képben vagy mint én, ezért kérdezem: most akkor Várnai is csak egy légyszar a 2012-2013-as naptáron?
Én olvasgattam az írásait, szimpatikus volt a kiállása bizonyos dolgok mellett.
Akkor már Ő sem?
Ő is csak biznicmen?
Nem hiszem el bazmeg!

Na jó, én csak találgatok, a reggeli posztot átolvasva biztosan tájékozottabb leszek.

Jó éjt, és jó lenne összefutni a Barba Negrába, francbamán!!
@Knósszosz: zuglói ügynök mind !

zugló a pesti komcsik székheje volt mindig is :)

a nómenklatura pesti fészke

kicsit megkapirgálnám a múltyát...
@Knósszosz: van e köze pl az ottlakó grósz károly és tsai hoz ...

khm...
@Vitéz László:
Ezt én nem tudom, Para Kovács Imre egy Zuglói társasházban lakott albérletben, ahová kihívott valami mosógépet javítani.

Ő meg ugye komenyista, mint azt tuggyuk...
A Klubrádióba is beszél, tehát biztosan.

Szóval nem tudom, de ha Para az ellenség, akkor rohatt hazaáruló vagyok és nyomok neki lájkot inkább, min pataki mulatós gyökérnek.

És akkor mostan finoman sikeredett megfogalmaznom azt, hogy menjenek a picsába.
@Knósszosz:
Jó éjszakát mindenkinek, akinek van arcza.
@Knósszosz: a Szűcs Pista is komcsi...

(MSZP alpolg)

de ő legalább szerény és normális...
nem sok vizet zavart, panelban lakik stb...

amugy beszokott telefonálni Bolgár Gyuri bácsihoz
pénteken is beszéltek, de már nem volt idő így majd kedden 16h után fojtattyák...
Zuglóról akar valami hosszabb ügyet... ha addig nem éri baleset...
@Knósszosz: amugy sose gondoltam hogy Drága Bolgár Úr (et.) bácsi lesz valaha is az a fórum ahol a demokrácia féltő civilek tudnak beszélgetni...

döbbenetes, hogy ez a fides komcsi náci csapat hova taszította az országot
@Fabius: Hogy valamit én is mondjak, láttam tán tegnap a schiffert a tv-ben. Szerintem bár nem vagyok orvos, ez az ember nagyon beteg... és most nem agyi értelemben, hanem ténylegesen.., és nagyon úgytünt nem parasztnáthája van...
Alakulnak a fejlemények, egyre érdekesebb a dolog. kedden ha igaz bővebben..
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

biztos fog az átkom... rákom bákom...
csak nehogy meggebegggyen a rohat komcsi ügynök...
a zorbán bukását látnia kell, érje meg még ha gépen lógva is...

mikovec is elpucolt...
sajnálom hogy nem érheti meg a feudális tengernagya közeli bukását...
@Knósszosz:

Nincs azon a mondaton mit másképp érteni, mint ahogy írva van.

Várnai képviselőként nem kizárólag egyedül dolgozik, hanem az egész alapszervezet segíti. Idővel, szakértőkkel, ráfordított energiával, szervezéssel, emberi erőforrással, etc.

Ha kilép ez nincs, a munkája ellehetetlenül. Mert a többiek nem mennek vele.

Más kérdés, hogy szerintem hülyeség amit most csinálnak. Egy kerületben meglévő szavazóbázissal szembemenni öngyilkosság.
@Knósszosz:

Hagyd. Én is Zuglói vagyok - meg Vitéz úr is - tehát = komcsi :-D
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Megmondom őszintén én immúnis lettem Schiffer hülyeségére. Már nem érdekel.
index.hu/bloghu/kard/2013/02/17/kozallapotunk_tukre_nem_lesz_nyugdijado
A közmédia mindennapi működése - és bár nem vagyok nagy rádióhallgató, gyanítom, hogy ez az - mérföldekre került a kiegyensúlyozott tájékoztatástól.
.
süti beállítások módosítása