Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.07. 04:42 Fabius

Offshore volt, hol nem volt

Címkék: fidesz kdnp offshore seszták miklós

- Nem vállalsz felelősséget semmiért ami az életedben történik!

- Mér', te igen?

- Nekem nem kell, plüssmaci vagyok, bazmeg!

seszták miklós plüss.jpg

Ez a jelenet jutott eszembe a Tedből tegnap mikor Seszták Miklós legfrissebb neménvóttam nyilatkozatát elolvastam. Neki semmilyen offshore ügylete nincs, különben is ofsórozni ősi szocialista szokás, már csak ebből az okból sem csinálhatott ő semmi hasonlót. Mert, ha csinált volna még az is megeshetne, hogy ő maga is szoci lenne, milyen szerencse, hogy nem csinált. De tényleg. Legalábbis ő úgy emlékszik.

Mit tudom én, nekem olyan meseszerű az egész. Tudjátok, egyszer volt, hol nem volt, a hazai internetkor hajnalán néhány vállalkozószellemű fiatalember elindította az Enternetet Ramiris nevű cégével. A bizniszke nőtt, a cégcsoport gyarapodott, emberek és cégek jöttek mentek, és a felgyorsult világ kihívásai mellett kinek volt ideje arra is figyelni, hogy ciprusi, offshore hátterű cégek is keveredtek a korpa közé valahogy. Elvégre az offshore ősi szocialista szokás volt már akkor is, föl sem merülhetett közöttük semmi hasonló. Nem elvárható egy ügyvédtől sem, hogy észrevegye - és erre később emlékezzen - éppen egy Ramiris Holdig nevű ciprusi cégnek jegyeztetett be védjegyet személyesen, ha annak egyik telephelye - véletlenül - a pályázati nyertes cégekkel azonos címen, a 1134. Budapest, Váci út 19 alatt volt.

ScreenShot150.bmpLássuk be, mindenféle piszlicsáré dolgokkal foglalkozni tényleg nem lehetett idő. Hisz egy wellness központ átadás itt, egy másik ott, telephely bejegyzés Kisvárdán, Ramiris autós biznisz kiépítése, tulajdonjog a kezdeti 49%-ról a mai vagyonnyilatkozat szerinti 100%-ra feltornázása közben még arra is figyeljen, hogy közben a birodalom másik cégében felügyelőbizottsági tag lesz, és elvárnánk, hogy az oda is menetrend szerint megérkező ciprusi offshore lovagokat észrevegye? 

ScreenShot149.bmp

Ne már, de tényleg. Akkor hogy maradt volna energiája ellátni az országgyűlési, önkormányzati képviselőséget,  bekerülni az összes szakirányú parlamenti bizottságba, és ott maradéktalanul megtenni amit megkövetel a cégcsoport haza? A vak is láthatja, igazi jómunkás kereszténydemokrata ez a fiú, nem holmi hülyén vigyorgó, tagadva maszatoló ofsórlovag! Addig gyanúsítgatjátok amíg a frakcióülésen kikezdik az ofsórüldözők, és az összetartozás nerjelét igazoló piros seggpötty bemutatására is megkérik. Aztán lesz nagy morcoskodás, ha a plüssmackó seggbojtjában valaki "Mrs Istvanne Kocsis" szemöldökével rokon vonásokat vél felfedezni. 

410 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1005066878

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.07. 11:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon korrekt megfogalmazás:
"A vak is láthatja,igazi jómunkás kereszténydemokrata ez a fiú..."

Arra azér még kíváncsi leszek,vajon mennyi nem ofsör cég leszen bejegyezve ugyanabba a sufniba,miután eltolcsy kinyitja a trezegor ajtaját.
@kormányzó: 1 db. lesz csak. Közpénzgép.
Ne értem mire ez a felháborodás? A FideSS nem párt hanem vallási szekte. Hinni kell bennük és vezetőjében. Ha azt mondják, hogy az a offshore nem offshore amiben ők benne vannak akkor az úgy is van. Tetszettek volna látni a mostani békaügetésen a megszólaltatott nyugdíjas nénit aki nagyon meg van elégedetten mert a nyugdíja hatalmasat nőtt és valszeg az a gondja, hogy Balira vagy Floridába menjen telelni, akkor mi is a gond? Amikor Szanyi kapitány (aki nekem sem a kedvencem) anyanyelvükön köszönti a magyarul még csak nem is tudó importált békameneteseket majd neki kell ezért elnézést kérnie akkor mit várunk egy ilyen kis ciprusi affér miatt. Tessék hinni és akkor majd minden jó lesz! Annak a 3 millió embernek akit gyakorlatilag éhhalálra itélne a fideSSes "közgazdász" milyen jó lesz majd a túlvilágon. Lehet, hogy Mengele doktornál szerezte a diplomáját? Lassan mondom, hogy mindenki megértse: DÖGÖLJENEK MEG!!!
"A BestByte védjegyoltalom tulajdonosa a Ramiris Holdings Ltd. (Nicosia, Ciprus), a jogi eljárásban az offshore céget dr. Seszták Miklós képviselte, aki 100 százalékos tulajdonosa a kisvárdai székhelyű Ramiris Autó Kft. nevű gazdasági társaságnak. A cégben 2005. január és 2007. augusztus között - dr. Seszták mellett - tulajdonrészt birtokolt a Fabó György érdekeltségébe tartozó Ramiris Rubin Zrt. (ma IRISZ MÉDIA Zrt.).

Dr. Seszták Miklós jogi képviselője a szintén Fabó György cégistállójához tartozó, 1.053.000 Ft. jegyzett tőkéjű Oxygen Wellness Befektetési és Ingatlanhasznosító Kft-nek, amely a cégnyilvántartás szerint nem csak a fővárosban (1016. Budapest, Naphegy u. 67.), hanem Kisvárdán - a politikus-ügyvéd lakóhelyén - is rendelkezik telephellyel. A társaságban korábban üzletrészt birtokolt a Ramiris Holdings Ltd. (Ciprus), valamint Sándor Kornél magánszemély is. A kft. jelenlegi tulajdonosa: CLAREMENT Investments Ltd. (Nicosia, Ciprus).

Sándor Kornél több, a Ramiris-cégcsoporthoz tartozó társaságban töltött be cégjegyzésre jogosító vezető tisztséget (Ramiris Europe Kft., Ramiris Rent Kft., Ramiris Mobil Kft. M3 Invest Kft.). A Privát Kopó kiderítette: dr. Seszták Miklós és Sándor Kornél osztálytársak voltak az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnáziumban (1987./B. osztály).

A Magyar Sakkszövetség XXII. Közgyűlését 2011. május 7-én, a Ramiris Europe Kft. Budapest, XIII. kerület Frangepán utcai székhelyén tartották meg. Az elnöki posztra két jelölt, dr. Seszták Miklós ügyvéd, a KDNP alelnöke és Töröcskei István, a Széchenyi István Hitelszövetkezet elnöke pályázott. A szavazás alapján a következő tisztségviselőket választották meg: Elnök: dr. Seszták Miklós. Alelnök: Horváth Tamás. Elnökségi tagok: Csörsz Ferenc, Fabó György, dr. Hazai László, Lázár András, Mádl Ildikó, dr. Matos Zoltán, dr. Pap Géza, Papp Gábor, Szabó Ferenc, dr. Szabó Ferenc."
privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=Joghalo&AN=sesztakramiris&LN=Hungarian

"Seszták Miklós kedden kijelentette, hogy NINCS SEMMIFÉLE OFFSHORE ÜGYLETE. A kormánypárti országgyűlési képviselő így fogalmazott: úgy fél a baloldal az offshore vádaktól, mint a tűztől, és szerinte van is mitől. Ennek tudja be a személye elleni "összehangolt és alaptalan támadást, amikor olyannal vádolnak meg valakit, amit ők követnek el" - írta az MTI-hez eljuttatott dokumentumban."
hvg.hu/itthon/20130206_MSZP_Sesztak_Miklos_mondjon_le
nyugdíjból Bali-ra? kinek nyugdíjából?

brühühühü

ebben semmi új sincs csak az, hogy még mindíg pofátlanok és még mindíg hatalmon vannak

a többi piroska és a farkas meg a nagyi aki elégedett
@ariel12:
magyarországot is megfertőzte a scientology? vagy?

szóval

brühühühü
Alakul lassan a BesByte-k éjszakája is... Na de kérem, ninics itten semmi látnivaló. Oszoljunk kéremszépen.

www.opelkisvarda.hu/
Nem leszunk a Gazprom legvidamabb gyarmata! :D

Menjunk szandekvaltani a Kossuth terre :D
hvg.hu/print/200749HVGFriss195

A szinte követhetetlen árumozgatás egyik központja az "exportáló" Ramiris Rubin Zrt. volt, amelynek tulajdonosa egy hasonló nevű ciprusi cég, a "vevők" pedig létező - de semmilyen tevékenységet nem végző - szerb, szlovák és román cégek.
@rodeo36: A komplett idiótaság! Fogadni merek, hogy hamarosan még a budi falára is Orbán képeket kell kiakasztani. Reggelente az iskolákban munkahelyeken pedig Orbán idézeteket kell majd olvasgatni. Valahonnan annyira ismerős ez. Bár én igazán az ő képével díszített klotyópapírt vennék szivesen.:)
@rodeo36:
"magyarországot is megfertőzte a scientology?"
Meg'há! Még pártot is kreáltak itt maguknak, akiket rendszeresen képeznek is. Csak Hubbard helyett Piktorhoz imádkoznak.

Offshore lovag képmutató ettársék is feltehették a szimpla narancsbolsi hívőknek a kérdést, hogy "Kinek hiszel ettárs, a szavunknak, vagy a szemednek?"
Ha mindezek után mégis meginogna a narancsbolsi szektatag, akkor még mindig ott a magyarázat, hogy "de nem bűn, meg különben is a cocik is".
Csórikáim kitalicskázzák a pénzt az országból és mellette ugatnak, lerabolják a maradékot is.
Persze az ecceri népek meg beájulva tőlük. Pedig azért hallom a forrongást ellenük, de olyankor elhűlök, amikor azt hallom hogy akkor is rájuk szavaznak majd, mert a szocik biztosan többet loptak, evégre azok nyolc évig loptak.
Valami más érv, hogy miért? - szoktam kérdeni?
Ilyenkor a hithű fidesznyikektől a Gábris általi Barikád és Kuruc idézetek jönnek, szinte kivétel nélkül.
Az a fő tájékozódási pontjuk és iránymutatójuk narancsbolsiknak. Az ott találhatóakból kiválogatnak minden infót, ami az ő kis világukat és felfogásukat alátámasztja és abból elvannak.
Oxygen Wellness... hmmm kivonjuk a vizbül is a Zoxigényt:-) Szaktanácsadó: Szalacsi Sándor:-)
Seszták monnyon le!!!
A fityesz legyen tisztességes!!! hahaha
Ne legyenek ilyen telhetetlen feneketlen bendők!!!
Tisztelt ellenzékiek, ezt a csontot nem elengedni!!!
Ps. Az a nyugdíjas pedig ne Balira menjen a nyugdíjából nyaralni, hanem az ahhoz közeli szigetre, ahol a harapós Varánuszok tengetik védett életüket.
Név és cím a tegnapi kommentekben, többször is.
"Barna medve kóborol Balassagyarmat körül
Több a medve, mint gondolnánk. Nem kell félni, de
ne dobjunk ételmaradékot a szemétbe."

index.hu/kulfold/2013/02/06/barnamedve_koborol_balassagyarmat_korul/

Putyilov Vlagyimirovics nagyon gyors volt.... AZ orosz medvék már Balassában vannak. Balassa elesett:-Ö

Györsan egy békemenetet! Transzparensekre, molinókra: Nem leszünk BALASSÁK!

A román vendégtüntetők sorban állnak a CÖF internetkapcsolattal ellátott mozgó pénztárgépei előtt... Egyenként fizetik be a 60 eurós részvételi dijat.

Gyűlik a pénz az újabb orjásplakátkampányra:

BAJNAI AZ ORSZÁGGAL VITATKOZZON!!!!
@nyulámbátor:
Még egy molinó akkor a békamenetre:
"Hülyét kapok nyulámtól, kérem vissza Vérmókust!" :(
@Orica Középföldi:
Na, meg még ez is...

"Két ember megsérült Indonézia keleti részén egy vadasparkban, amikor rájuk támadt egy komodói sárkány.

A kétméteres gyík az irodájában rontott rá az egyik vadőrre, majd a helyszínre siető másik alkalmazottat is megtámadta. A BBC beszámolója szerint mindketten súlyos lábsérüléseket szenvedtek."
Elnézést, hogy nem a témához. Az oroszok hallgatják a magyar rádiót, és ez meglepett.
Ennyire.

www.regnum.ru/news/polit/1620939.html

Первый успех - не только то, что мы съездили, но также и то, что домой вернулись", - такое заявление на следующий день после возвращения из Москвы сделал венгерский премьер Виктор Орбан в своем традиционном радио выступлении по пятницам.
@Dr. jenőke (jenőke):

A nevek.... :))

Дьердь Матолчи, министр национального развития Жужанна Немет Ласлоне, министр без портфеля для переговоров с МВФ Михай Варга, генеральный директор холдинга "Венгерская электротехническая компания" (MVM) Чаба Байи

Подробности: www.regnum.ru/news/polit/1620939.html#ixzz2KC2KsSgY
Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM
Bocsi, hogy OFF

Mostanában egyre többször van szó a közműcégek államosításáról vagy felvásárlásáról, rezsistopról, stb.

Ez ügyben egy igen érdekes cikk:

Az amerikai non-profit közmű-szolgáltatási modell

Amerikáról retusálatlanul: monopólium-ellenesség, árampiac és közvagyonban lévő szolgáltatók a kapitalizmus mintaállamában
Az alábbi cikk motivációja az, hogy az elmúlt 22 év politikai elitje szinte mindent kiprivatizált, amit lehet, és a balliberális oldal, ha lehetősége lenne rá, a maradék nemzeti vagyont is magánkézbe juttatná, mivel a gazdasági életet a magánkézben lévő profitorientált, korlátlan hatalmú óriásvállalatok formájában adja el a választóknak, és így tudják az ország egyes ágazatait néhány vállalat és magánszemély kezébe játszani. A legrosszabb az, hogy szinte a teljes média a profit korlátlan uralmát mutatja a társadalom számára mint az egyetlen lehetséges alternatívát, és ez a szemlélet a világban is eluralkodott.

A fenti adatok alapján a következők állapíthatók meg:

Bebizonyosodott, hogy a balliberális dogmák pont fordítva működnek, mint a propaganda szerint, mivel:

1. Az USA-ban a késhegyig menő harcot az állami beavatkozás alakította ki az egyre nagyobb vállatokkal szemben, fenntartva a versenyhelyzetet akár nagyobb vállalatok felosztásával is

2. A legtöbb államban a mai napig erős állami kontroll van a közműpiacokon

3. A piaci liberalizációból már több állam is visszahátrált, a legtöbb pedig be se vezette, mivel mindenhol áremelkedésekkel járt, ez önmagában a csődjét jelenti, mivel a világ egyik leginkább versenyorientált államáról van szó

4. A köztulajdonú non-profit szolgáltatási modell teljesen életképes, jóval olcsóbbak a profitorientáltaknál, és kiváló a hitelminősítésük (ugyanazoknál a hitelminősítőknél, amire a baloldal előszeretettel hivatkozik). A több mint kétezer non-profit amerikai áramszolgáltató léte önmagában a balliberális dogmák cáfolata, és a profitorientált vállaltok árait is lejjebb szorítják.

5. Mindezek eredményeként Amerikában az átlagos lakossági áramár 54%-kal olcsóbb, mint itthon (pedig ott jóval többet keresnek).
Kiegészítés: az USA tagállamainak már több joguk van, mint az EU egy tagállamának, mivel az USA ugyan egyetlen ország, viszont Amerikában a központi állam nem kényszerítheti a tagállamokat a privatizációra, emellett például a büntetőjogba, az oktatásba és egyéb kérdésekbe se szól bele.
Én amúgy kevésnek érzem magam, hogy képviselőknek ajánlásokat tegyek, de ebben az esetben talán ajánlhatom a jobboldali magyar politikusoknak, hogy az amerikai non-profit modellről lehetne tanulni, és a tengerentúlon is lehetne szövetségeseket keresni a hasonló gondolkodásmód miatt. Emellett be lehetne mutatni a modell működőképességét.
Ezen adatok szerintem azért is lényegesek, mert megkérdőjelezik a teljes neoliberális politikát, amit a hazai baloldal magáévá tett, sőt bemutatja, hogy teljesen különböző felfogással is lehet a szétprivatizált közműágazatokat működtetni. Amerika maga a neoliberális dogmák cáfolata.

www.keszthely.jobbik.hu/content/neoliber%C3%A1lis-gazdas%C3%A1gtan-c%C3%A1folata-az-amerikai-non-profit-k%C3%B6zm%C5%B1-szolg%C3%A1ltat%C3%A1si-modell

ON
A Békemenet új jelszava: Gyulától, Balassagyarmatig. Mer' NEM LESZÜNK GYIRMÓT!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @nyulámbátor: a nyakam rá, hogy az ofsórósok, már ugrani készülnek, a fentiek is:

Pénztárgép-csere: tízmilliárddal segítene a kormány a vállalkozásokon

Összességében akár tízmilliárd forinttal is segítheti az állam a pénztárgépek cseréjét, korszerűsítését - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára.

hvg.hu/gazdasag/20130207_Penztargepcsere_tizmilliarddal_segitene

--------------------

Már békülne a kormány az e-útdíj tender ügyében

A januárban megbukott útdíjtender több résztvevőjével tárgyalásba kezdett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), hogy július elejére legalább részben kiépülhessen a 3,5 tonna feletti súlyú teherautósokat érintő, megtett kilométerekkel arányos útdíjat beszedő rendszer - írta pontos forrás...

hvg.hu/gazdasag/20130207_Mar_bekulne_a_kormany_az_eutdij_tender_u
"bella _ciao 2013.02.05. 10:18:17
ez meg valami családi vállalkozás lehet?

www.pszaf.hu/akadalymentes/bal_menu/hatarozatok/hitelintezeti_hatarozatok/E-I-830-2008_787.html

a felesége benne van, meg egy csomó seszták nevű egyén "

Nyugtassatok már meg. Az nem lehet, hogy ez a társaság Seszták Úr családfájához tartozik. Egy igaz keresztény nem igy harcol a kufárok ellen, gogy beépül és belülről bomlasztja úket. Normális esetben, karikás korbáccsal veri ki őket a templom lépcsőjébúl:-Ö

"A PSZÁF E-I-830/2008. számú határozata a PLATINA ZÁLOG Zártkörűen Működő Részvénytársaság megalapításának és pénzügyi vállalkozásként történő működésének engedélyezéséről
A PSZÁF E-I-830/2008. számú határozata a PLATINA ZÁLOG Zártkörűen Működő Részvénytársaság megalapításának és pénzügyi vállalkozásként történő működésének engedélyezéséről
A PLATINA ZÁLOG Zártkörűen Működő Részvénytársaságnak (székhelye: 1039 Budapest, Szindbád u. 1.)- a továbbiakban: Zrt. - Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez benyújtott kérelme és az ahhoz csatolt dokumentumok alapján a Felügyeleti Tanács az alábbi határozatot
hozza.
1. E n g e d é l y e z i
a 2007. szeptember 1-én kelt és 2008. május 22-én módosított Alapszabállyal létesített Zrt. pénzügyi vállalkozásként történő megalapítását.
2. E n g e d é l y e z i
hogy a Zrt. pénzügyi vállalkozásként történő működése keretében üzletszerűen, a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény (Hpt.) 3. § (1) bekezdés b) pontjában meghatározott hitel és pénzkölcsön nyújtása pénzügyi szolgáltatást zálogkölcsön nyújtása nemesfém fedezete mellett üzletági korlátozással végezze.
3. E n g e d é l y e z i
a következő személyeknek a Zrt. igazgatósága elnökévé, felügyelő bizottsága elnökévé, valamint ügyvezetőjévé történő megválasztását illetve kinevezését:
Barnáné Seszták Brigitta /az igazgatóság elnöke, egyben ügyvezető/
(anyja neve: Hitra Mária)
Ternován Jánosné /a felügyelő bizottság elnöke/
(anyja neve: Végső Mária)
4. A pénzügyi intézmény
4.1. neve: PLATINA ZÁLOG Zártkörűen Működő Részvénytársaság;
4.2. rövidített neve: PLATINA ZÁLOG Zrt.
4.3. székhelye: 1039 Budapest, Szindbád u. 1.
4.4. típusa: pénzügyi vállalkozás;
4.5. működési területe: Magyar Köztársaság egész területe;
4.6. jegyzett tőkéje: 50.000.000 Ft (azaz ötvenmillió) forint, amely teljes egészében befizetésre került.
4.7. befolyásoló mértékű részesedéssel nem rendelkező közvetlen tulajdonosai:
4.7.1. dr. Sesztákné Berecz Marianna (anyja neve: Ivánkó Mária) 9,8%
4.7.2. Barnáné Seszták Brigitta (anyja neve: Hitra Mária) 9,8%
4.7.3. Kenessey Erika (anyja neve: Szabó Mária) 9,8%
4.7.4. Tasiné Seszták Teréz (anyja neve: Bicsánszky Ilona) 9,8%
4.7.5. Barna Sándorné (anyja neve: Henyecz Erzsébet) 9,8%
4.7.6. Ternován Jánosné (anyja neve: Végső Mária) 9,8%
4.7.7. Gyenes István (anyja neve: Tolvaj Ilona) 9,8%
4.7.8. Seszták Noémi (anyja neve: Horváth Izabella) 4,8%
4.7.9. Káplár Ágnes (anyja neve: Seszták Mária) 3,8%
4.7.10. Kordoványi Miklós (anyja neve: Angyal Brigitta) 3,8%
4.7.11. Seszták Ilona (anyja neve: Krenyiczky Katalin) 3,8%
4.7.12. Somogyiné Seszták Nóra (anyja neve: Tensi Nóra) 3,8%
4.7.13. Tálas Mihály (anyja neve: Barnácz Erzsébet) 3,8%
4.7.14. Kovács Csaba (anyja neve: Gyenes Anna) 3,8%
4.7.15. Orbán Attila (anyja neve: Gyenes Mária) 3,8%
5. A Zrt. működési feltételei:
5.1. A Zrt. - a 2. pontban engedélyezett tevékenységen felül - más üzletszerű tevékenységet csak a rá vonatkozó, mindenkor hatályos jogszabályok szerint, az azokban foglalt feltételek teljesítése esetén és az azokban meghatározott körben folytathat.
5.2. A Zrt. köteles a beszámolási és könyvvezetési kötelezettségét a pénzügyi vállalkozások számvitelére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok előírásainak megfelelően magyar nyelven teljesíteni.
5.3. A Zrt. köteles csatlakozni a Felügyelet által elismert központi hitelinformációs rendszerhez.
5.4. A Zrt. a felügyeleti eljárási és igazgatási szolgáltatások igénybevételéért felügyeleti díjat köteles fizetni. A felügyeleti díj mértékét és a fizetésére vonatkozó szabályokat a pénzügyi vállalkozásokra vonatkozó mindenkor hatályos jogszabályi előírások tartalmazzák.
5.5. A Zrt. működése során köteles a pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozó mindenkor hatályos jogszabályokban a működés feltételéül meghatározott személyi és tárgyi feltételeket folyamatosan biztosítani.
5.6. A Zrt. működése során köteles a jelen felügyeleti engedélyben foglaltakat és a pénzügyi vállalkozásokra vonatkozó mindenkor hatályos jogszabályok és rendelkezések előírásait betartani.
6. A Zrt. információs kötelezettsége:
A Zrt. a jogszabályban, illetve jegybanki rendelkezésben előírt adatszolgáltatási kötelezettségen túlmenően köteles az arra jogosult testület által elfogadott - a könyvvizsgálói záradékot is tartalmazó - éves beszámolóját, valamint az adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozatot annak elfogadásától számított 15 napon belül, legkésőbb azonban a tárgyévet követő év május 31-ig, az összevont (konszolidált) éves beszámolót június 30-ig a Felügyeletnek megküldeni.
Jelen határozatát a Felügyeleti Tanács a Hpt. 15. §-a alapján, a Hpt. 17., 18., 26., 44., 68., 132. §-aiban, a 139. § (2) bekezdésében, a 140. és 186. §-aiban, valamint a 190. § (1) (2) és (4) bekezdésében foglaltak figyelembe vételével hozta meg.
A határozat indokolását és a jogorvoslatról szóló tájékoztatást a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 72. §-ának (4) bekezdése alapján a Felügyeleti Tanács mellőzte.
Budapest, 2008. augusztus 28.
A Felügyeleti Tanács nevében:
Farkas István s.k.,
a Felügyeleti Tanács elnöke"
ez lemaradt az előző vadászatból, hisz a cég háttere is érdekes, és az infók róla szintén:

II. Cégformától függő adatok
1. A tag(ok) adatai
1/3. STONEHILL ENTERPRISES LLC.
US-20005 Washington, 15th Street NW street 1023. 401.

Kézbesítési megbízott: Hódos Éva (an.: Juhász Vilma)
4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás u 82.
A szavazati jog mértéke minősített többségű befolyást biztosít.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008/07/15
A változás időpontja: 2008/07/15
Bejegyzés kelte: 2008/09/02 Közzétéve: 2008/09/25
Hatályos: 2008/07/15 ...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Lassu vagy Töki! :-))
Nincs unalmasabb, mint egy tegnapi újság:-))))))

"
nyulámbátor 2013.02.06. 17:23:39
Basszus:-)

Emberekre támadt a komodói sárkány
2013. február 06., szerda, 11:39 • Utolsó frissítés: 3 órája
Szerző: MTI

Az incidens a Balitól mintegy 400 kilométerre található Rinca szigetén történt. A varánusz a szájában lévő méregmirigyek segítségével bénítja meg áldozatát. Az utóbb három évben két embert is komodói sárkány ölt meg, de ezúttal nem történt tragédia.

hvg.hu/panorama/20130206_Emberekre_tamadt_a_komodoi_sarkany "
van még kérdés?

Matolcsy átment a teszten
A cáfolatok ellenére Matolcsy György jegybankelnöki ambíciói erősödhetnek, mivel neve átment a "teszten". A piac egyre kevésbé fanyalog, Varga Mihály helyzetbe kerülése pedig még jól is elsülhet.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/matolcsy_atment_a_teszten_mar_nem_mumus_a_piac_szamara_a_miniszter.544509.html

---------------

Tegnap cáfolták az orosz kötvénykibocsátást, pedig pár hónappal ezelőtt épp a kormány és Matolcsy György lobbizott az ügyletért. A cáfolatok ellentmondóak.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_fordulat_moszkvai_titkok_kapcsan_matolcsy_lobbizott_volna_moszkvaban.544508.html

---------------
@nyulámbátor: Na, ez az utolsó ajánlatom.
Javaslom, kössünk egyességet. Megegyezéses egyezséget:-)))
Tárolt Cégkivonat

A Cg.01-10-044316 cégjegyzékszámú IRISZ MÉDIA Informatikai és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1154 Budapest, Alkotmány utca 20.) cég 2013. január 21. napján hatályos adatai a következők:

2. A cég elnevezése
2/3. IRISZ MÉDIA Informatikai és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság
A változás időpontja: 2009/03/10
Bejegyzés kelte: 2009/04/03 Közzétéve: 2009/04/30
Hatályos: 2009/03/10 ...

33. A végrehajtás adatai
33/2.

A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2012. január 27.
A végrehajtás ügyszáma: 7345014594
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Kiemelt Adózók Adóigazgatósága Hátralékkezelési és Végrehajtási Önálló Osztály
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2012. február 14.
Bejegyzés kelte: 2012/02/14 Közzétéve: 2012/03/01
Hatályos: 2012/02/14 ...

45. A cég elektronikus elérhetősége
45/1.
A cég e-mail címe: ramiris@ramiris.eu
A változás időpontja: 2008/04/28
Bejegyzés kelte: 2008/07/22
Hatályos: 2008/04/28 ...

II. Cégformától függő adatok
1. Részvényes(ek) adatai
1/4. HAMMOND SALES LLC.
US-12210 New York, Washington street 111. Suite 703.
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: 3658747
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: State of New York Department of State

Kézbesítési megbízott: Hódos Éva Csilla (an.: Juhász Vilma)
4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás utca 82.
A változás időpontja: 2012/10/04
Bejegyzés kelte: 2012/12/05 Közzétéve: 2012/12/20
Hatályos: 2012/10/04 ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Non-profit, ugye? Mint pl. a Con Edison, akik 2010-ben ~4 milliárd USD-s úgynevezett "PROFIT"-ot (fúj...) értek el? Tudod, NY, áram, gáz, gőz...

De itt van egy lista a 10 leganagyobb amerikairól: en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_electric_companies, az első kilenc "Investor Owned", akik bizony a profitért fektetnek be!

Szóval ez erősen mellément.

"Mindezek eredményeként Amerikában az átlagos lakossági áramár 54%-kal olcsóbb, mint itthon (pedig ott jóval többet keresnek)."

Ez nettó hangulatkeltés, egyrészt a keresetnek semmi köze nincs az előállítási árhoz, másrészt pedig majd ha Magyaroszág is tele lesz atom- meg vízerőművekkel, akkor hidd el, itt is olcsóbb lesz az áram.
1134. Budapest, Váci út 19.

Segitsen már valaki. Nem itt volt régebben a Csodák Palotája? :-)
Mi a fenének offsorozni, mikor annak írásos nyomai mindig megtalálhatók valahol?
Vannak egyszerűbb lehetőségek:
Bodzagyűjtés, színesfém-kereskedelem, számlagyár, drogterjesztés, szexuális szolgáltatás, uzsorázás, pénzbehajtás szervezése és irányítása.
Egy igazi keresztapa legyen kereszténydemokrata!
@Zedder: Abból a szempontból tökre nem ment mellé, hogy csak a privatizált közmű lenne az egyetlen üdvözítő út, sőt. Ezek alapján a hangulatkeltést inkább tőled érzem. :)

keszthely.jobbik.hu/sites/default/files/amerika132607.jpg

keszthely.jobbik.hu/sites/default/files/amerika132608.jpg
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De miért csak keleten???????????
Minket itt a vadnyugaton cserben hagyna a nemzeti összefogás ölelő karja? mi nem is számítunk? hát hiába hímeztem éjjel és nappal a kormányos falikárpitot?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Talán ez állhat mögötte. :)

A mosolydiplomácián túl a múlt heti találkozó hivatalos napirendjéről nem sok tudható, így annak részletei sem, hogy milyen pénzügyi megállapodást szeretett volna (vagy sikerült) kötnie a magyar kormánynak. Furcsa, hogy a kiszivárogtatásra a nemzetközi befektetői roadshow idején került sor, ezért felmerülhet a gyanú, hogy a finanszírozási kondíciók javítása érdekében dobták be a piaci kamatok felén ígért orosz kötvényvásárlást, amit maga Giró-Szász András kormányszóvivő is hatalmas "sajtópacának" nevezett. Hogy volt-e ilyen cél, arra majd a devizakötvény-aukció sikerességéből lehet visszakövetkeztetni, hiszen potenciális orosz magánvásárlók akár brit vagy amerikai bankokon keresztül is hozzájuthatnak magyar állampapírokhoz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: oké, kemény 1 centtel (!), érted egy centtel olcsóbb a publicly owned. Ugyanakkor a táblázatod SEMMIT sem árul el a cégek méretéről, a fogyasztók számáról, csak abszolútértékben nézi a számokat.

Mert ugye nem mindegy, hogy 1 centtel olcsóbban 100 ezer ember kapja, miközben 100 millió másik nem, vagy fordíva.

A másik táblázat, a hitelminősítős... Most erre mit mondjak?:)
A milliárdos bűncselekménysorozat gyanújába keveredett Ramiris Rubin Zrt. évekig 49 százalékos tulajdonosa volt Seszták Miklós (ő volt a többségi tulaj) Ramiris Autó Kft. nevű vállalkozásában. A cég 2007 nyara óta Seszták 100 százalékos tulajdonában áll.

www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=sesztakramiris&MN=Joghalo&LN=Hungarian
"Bundaügy: egy felcsúti meccs is gyanús
A Vasas–Felcsút-utánpótlásmeccs 101 percig tartott, két 11-essel, hogy összejöjjön a négy gól."
sportgeza.hu/futball/2013/02/06/az_u19-es_bajnoksagban_is_bundazhattak/
Ki kéne deríteni itt a vérmókus-nyúlámbátor-vérnyúl nevezetű cégcsoport hátterét is, nagyon offshore gyanús.
különben kíváncsi vagyok seszták reagálására, de tuti, hogy megszületik a válasz, ami egy új fogalom lesz a fidesz szótárban: nemoffshore.
Grat Fabius.
Kíváncsi voltam mikor fog a Ramiris a képbe kerülni:)
A számítástechnika hajnalán indultak az Élmunkás-híd alatti MÁV raktárépületből a Klapka utcán át a Frangepánig.
Érdekes egy törpénet, az biztos.
Az offshore cégbizniszhez meg csak annyi,hogy emlékeim szerint 1993-ban szervezett az APEH egy konferenciát Cipruson az offspórolás fellendítésére :)
Szóval nem igazán szoci módszer, inkább össznépi :D
Alakul ez. :)

Vége az LMP országgyűlési frakciójának?

Heltai László elképzelhetetlennek tartja a kilépőkkel való együttműködést a frakcióban, ezért, ha Jávor Benedekék nem adják vissza a mandátumukat, az LMP-s képviselők inkább függetlenként folytatják tovább a parlamenti munkát.

mno.hu/ahirtvhirei/vege-az-lmp-orszaggyulesi-frakciojanak-1136926
mai heti matolcsy agymenés:

"A miniszter szerint Magyarországnak szerencsés lehet a 2013-as év, mert gazdasági növekedési fordulatot hozhat, ami anyagi emelkedést jelent. A fordulat beruházási és fogyasztói fordulatból állna össze: ehhez a három Magyarországra települt német autógyár felfutása, az uniós pénzek befektetése, "a rezsiköltségek csökkenése révén bővülő szabadon elkölthető családi jövedelem elhalasztott fogyasztásra költése", valamint hitelezés élénkülése kellene. "Szerencse is kell hozzá, hogy ne legyen újból aszály és jól teljesítsen a német gazdaság" - írja."

hvg.hu/gazdasag/20130207_Matolcsy_igy_kell_novekedest_elerni_2013
@bella _ciao: felkérek mindenkit, hogy az aszály elkerülése érdekében kezdje el az esőtáncot, miközben mormolja: mukogy!
@bella _ciao: Seszták vegyük már észre, NEM FIDESZES! Ő a KDNP nevü gyülekezet tagja! A FIDESZNEK ehhez semmi köze. Önálló párt, önálló emberekkel:-) NE FOLYTASSATOK LEJÁRATÓ KAMPÁNYT:-)
@bella _ciao: Amúgymeg az én céghálómban Te meg ne turkálj. Rádszervezek mindjárt egy Békemenetet. NYULAKAT, MÓKUSOKAT NEMBÁNTANI! Mind a mi egerünk kölyke:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De bizony, most is Csodák palotájaként üzemel. Csak most cégekkel művelnek csodákat és nem a fizikával.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
értem én, hogy védenéd a fideszt, de:

"Már a rendszerváltás időszakban keresztényként és fiatal egyetemistaként természetes volt számomra a közösség ügyei iránt érzett fogékonyság és közéletbe való bekapcsolódás a történelmi Egyházak társadalmi tanítása és a polgári szövetség gondolata mellett. Neveltetésemből adódóan is kézenfekvő volt, hogy a rendszerváltó pártok közül a Kereszténydemokrata Néppárthoz, majd később a FIDESZ-hez csatlakozzak."

részlet mikike önéletrajzából

www.indexkelet.hu/rovatkeret.php?r=1&cikk=27857
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "De bizony, most is Csodák palotájaként üzemel. Csak most cégekkel művelnek csodákat és nem a fizikával. "

Erre utaltam finoman:-) Nomenm est omen:-))))
@bella _ciao: különben meg jó, találó seszták mottója:

"híven önmagunkhoz"

sesztak.fidesz.hu/
@bella _ciao: "értem én, hogy védenéd a fideszt, de:"

jajj Te... csak a nagy lelkem próbált valami segitséget nyujtani, mert úgy látom, a Girnyo-Száz-Budai-Szijártó-Deutsch-Selmeczi agytröszt egyelőre csak lapitani képes:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: tudom, hogy kriptofideszes vagy. rajta vagy a bonum semen fizetési listáján, a nyúlon túl sorban.
@bella _ciao: most, hogy már igy leleplesztél... nincs mit hogyantovább tagadnom:-)
@bella _ciao: Azért jó lenne tudni, hogy milyen módon tudott bekerülni a bonum semen fizetési listájára, mert nekem is jól jönne egy kis jövedelem kiegészítés.
@bella _ciao: Külömben is... megvéd engemet a Párt Ökle:-)
Mutyatyis MutyinDisz:-)
@bella _ciao: Elkéstél. Elindultam Antiochiába. Neked harangoztak:-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Eccerű, mint a faék... Newseelandi rokonaim segitettek:-) Postafiák, nem üregiek:-) Más kérdés?
"Feladja azeri lokátorállomását Oroszország"
Oroszország nem hosszabbítja meg a gabalai lokátorállomásra vonatkozó, Azerbajdzsánnal kötött bérleti szerződését, a két ország ezért tárgyalásokat kezdett a létesítmény visszaszolgáltatásának részleteiről - közölte Vlagyimir Dorohin, Oroszország bakui nagykövete.

hvg.hu/vilag/20130207_Feladja_azeri_lokatorallomasat_Oroszorsza

Na, ezt is jól elbaltázták...
Tíz ok, amiért Matolcsy jó lenne jegybankelnöknek

az egyik ok:

"Nem offshore-lovag. Szem előtt tartva, hogy offshore-lovag a miniszterelnök határozott közlése szerint nem kerülhet ilyen felelős pozícióba, abból kell kiindulnunk, hogy Matolcsy György egyrészt nem az, másrészt ő maga, ha tudná is, hogyan kell vagyonokat Ciprusra kimenteni, soha nem élne ezzel a lehetőséggel. Ez jó hír, pláne, hogy az MNB-ben nem az ő pénze van."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130206_Tiz_ok_amiert_Matolcsy_jo_lenne_jegybanke#rss
@bella _ciao: Mondom én, Neked már harangoztak. Kulcsot a lábtörlő alá. Csomagolj, nyergelj, fordulj:-)
@DezInf: azok a regi szep idok, olyan magasztos volt attortetni a sineken a cuccert ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Minden a RAM-mal indult,fő a jó memória:D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" Önálló párt, önálló emberekkel:-) NE FOLYTASSATOK LEJÁRATÓ KAMPÁNYT:-)"

Védje meg a Pálffy:)
@bella _ciao:

" gondolom, egy jó magömlés kevés hozzá :)"

Tévedés:) Csak attól függ honnan ömlik és milyen a mag.
Nem tudom mi lett végül ezzel a nyugdíj üggyel?

Kárpátaljáról jönnek a népek magyarországra valós vagy hamisított papírokkal magyar havi több százezres nyugdíjat igényelni, mert a valódiságát nem vizsgálhatja az ügyintéző - állítólag.

Most akkor az oroszok is jönni fognak?

Rózsi nénitől meg megvonták a rokkant nyugdíjat sok sorstársával egyetemben...
Elsore erdekes, masodjara poshadt, harmadjara baromi unalmas. 1 heten belul mindharom kinos. Kozben mashol nagyobb balhekat zavarnak le, vagy az allam rekviral johiszemu adomanyok cimszoval.
Ezt mar elso alkalommal tovig ragtad, nincs mas tema?!
És van pofájuk ilyeneket kijelenteni:

"Azonban a végül "idecsorgott" forrásokat is szabálytalanul és értelmetlenül használták fel, illetve "offshore cégek kezére játszották át", miközben a közpénzeket két kézzel szórták, a magyar államháztartáson akkora lyukat ütve, hogy Magyarország Európa "tékozló rekordere" lett - fűzte hozzá közleményében a kormánypárti képviselőcsoport."

hvg.hu/gazdasag/20130207_Fidesz_az_MSZP_miatt_veszitett_ezer_milli
@bella _ciao:

"Szem előtt tartva..." ???
Biztos, hogy így gondolod??
"Körforgalmak épülnek 72 milliárdból
És biztonságosabbá tesznek gyalogátkelőket, vasúti átjárókat az új közlekedésbiztonsági programmal."

MTI
2013. 02. 07 11:34:00 |
Címkékközlekedés, nfm, közop, közlekedésbiztonság
Kivitelezési szakaszban van a személyi sérüléses közúti balesetek megelőzését segítő 55 milliárd forintos közlekedésbiztonsági program – mondta el Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedési helyettes államtitkára csütörtökön.
index.hu/gazdasag/2013/02/07/korforgalmak_epulnek_72_milliardbol/
@Dr. jenőke (jenőke): a hvg nyüzsi így gondolja.
ezzel kikerülöm a válaszadást :))
Az újabb rezsivágásra kivonulhat az Elmű-Émász tulajdonosa
2013. február 7. | 08:42

Az ELMŰ-ÉMÁSZ csoport nem lát teret az energiadíjak további csökkentésére. A társaság igazgatóságának elnöke a Népszabadságnak nyilatkozva elmondta, a további díjcsökkentés a cég ellehetetlenüléséhez vezetne. A szolgáltató német tulajdonosai már a kivonuláson gondolkodnak.
www.portfolio.hu/vallalatok/energia/kivegezne_a_szolgaltatokat_az_ujabb_rezsivagas.179403.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Az aszályt és a bankokat hibáztatja Matolcsy
[origo]|2013. 02. 07., 11:02|Utolsó módosítás:2013. 02. 07., 11:27|

Címkék:Matolcsy György, magyar gazdaság, recesszió, gazdasági növekedés
A gyarapodás évét ígéri Matolcsy György gazdasági miniszter 2013-ra, de azt írja, ehhez arra is szükség lesz, hogy a körülmények másképp alakuljanak, mint tavaly.
www.origo.hu/gazdasag/20130207-az-aszalyt-es-a-bankokat-hibaztatja-matolcsy-gyorgy-a-recesszioert.html
JELEZNÉM, HOGY VARANUS GAZDÁJA, AZ INDEX BIRODALOM ZÁSZLÓSHAJÓJA, A CEMP TÖBBSÉGI TULAJDONOSA A WHITESTONE INTERNATIONAL LTD. (VICTORIA) OFFSHORE CÉG VOLT, ÚGYHOGY JOBB HA VARANUS CSAK HALLGAT. BAGOLY MONDJA ...
Láttátok az indexen futó politikai hirdetést? Mi ez a "32 ezer forinttal akarják csökkenteni a minimálbért" szöveg?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igy van Alfonz! Védeni kell a keresztyény erkölccsöket:-)
Merazok a mocskosrohattmultik:-) Lsd.Fentebb... egy kis szektoradó, egy kis rezsicsükkentés, és máris világgá szaladnának a besték. Még szerencse, hogy a redves madzagjaikatz nem tudják a kisbatyuba becsomagolni...

És persze sokkal egyszerúbb autópálya helyett körforgalmat épiteni. Jön a műszaki átadás... beültetjük az EU ellenört egy hiteles kilométerszámláláóval ellátott járgányba, mint a ringispielbe, megyünk vele 60 kört, oszt nyujtjuk a számlát: Hogyasszongya, voltt 300 km körforgalom, az annyi mint, 72 milliárd... Kérjük a támogatást beutalni:-)
Circulum Vitaie....
@austriabauer: ez nagyon ütős érv volt egy osztrák földművestől. vigyázz, mert egy offshore cég felületé kommentelsz!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"4.7.7. Gyenes István (anyja neve: Tolvaj Ilona) 9,8%"

na de kérem ! nem a szándékot és a célt kellett beírni, hanem a NEVET...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

kösz, hogy reagáltál, indítékom az, hogy az alapító államban az usában az FBI nyomoz utánuk, de odáig jutottak, hogy a testi fenyítések(SIC) és kényszer bebörtönzések átnevelés címén csak úgy jökettek létre, hogy ezek nem áldozatok hanem önkéntesek...már meg van a katonai módszer arra, hogyan lehet egy zárt helyen csak az egyik vagy egyik fajta egyedeket kiírtani seperc alatt nem alkalmazzák mert aki önként és dalolva az bassza meg

na ez van Levédiában is...a Magyar Hírlap amely anno egy ragyogó újság volt ma már olvashatatlan és nem is olvassa senki 8000 olvasó egy országos napilapra a csőd jobb lenne bezárni a Magyar Nemzet dettó

kár ezért...egy valami látszik (a Norma egyik jelenetében Oroveso kérdezi a lányát a Váteszt mit tehetünk az elnyomó római csapatok ellen, a válasz: semmit semmilyen külső erő le nem győzheti de nincs sok ideje hátra mert önmagát pusztítja el)

na ez lesz Levédiában is...én már tudom hosszú ideje, csak a részletek alakúlnak lassan de gyorsúlnak

a korábbi 35000 HUF GDP-ből tavaly 28000 HUF lett ez hatalmas fejlődés Levédiában mint valami negatív faktoriális

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

kis lak áll a nagy Duna mentében ...arra Moson felé?

brühühühü

csak a sárkány az honnan gyű?
@bella _ciao:
"Keressen több mint 7 milliót semmittevéssel
Ha elnyeri az állást, kap egy saját skót szigetet és egy középkori apátságot."
hvg.hu/utazas/20130207_Keressen_7_milliot_semmittevessel
@rodeo36: Montam má: BOLI szigetéről. Ottan lakik a mosonyi Duna-ágban. Kajakra megkötelithető:-)
velemenyvezer.blog.hu/2013/02/07/orban_putyin-paktum_totalis_keleti_fugges?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_02_07&utm_campaign=index

Ezt magyarázza meg a sok narancsbolsi kommenter. A Gyurcsányt simán lehazaárulózta a Felcsúti Seggszájú, amiért ki mert menni Moszkvába Putyinhoz, és tárgyalt vele a Déli Áramlat gázvezetékről a Nabucco mellett. Mostanra a Nabucco el van felejtve, és ezerrel nyomjuk a Déli Áramlatot.
Narancsbolsik csak egy kérdésem van hozzátok. Ki is a hazaáruló Istentől elrugaszkodott szemétláda?
Vagy ez a Putyin nem az a Putyin? Mikor nyílik már fel a szemetek?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát nem jó gps-ed, anitóchia másfelé van

egyébként köszi, de van állásom, nyulakra vadászok
Népok! Ez volt már?
Addig is viszont talán nem ártana demonstrálni, miről is szólna majd az a fenemód hiányzó kötelező hit- vagy erkölcstan oktatás. Most együtt az egész társaság, a gyulai szálló parkolójában csak pár percet kéne eltölteni azzal, hogy minden képviselő ízlés szerint elmond pár miatyánkot, vagy kiáll, és azt mondja, bocs, ezt elkúrtuk."

index.hu/velemeny/2013/02/07/erkolcstan_1.0/
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: ehhez meg tedd még hozzá:

Bejöhetnek az oroszok az MVM-be egy Kreml-közeli lap szerint

hvg.hu/vilag/20130207_Beengedhetjuk_az_oroszokat_az_MVMbe_egy

gábriel szerint az oroszok jobbak, mint az imf
bella _ciao 2013.02.07. 09:36:30
mai heti matolcsy agymenés:

"A miniszter szerint Magyarországnak szerencsés lehet a 2013-as év, mert gazdasági növekedési fordulatot hozhat, ami anyagi emelkedést jelent. A fordulat beruházási és fogyasztói fordulatból állna össze: ehhez a három Magyarországra települt német autógyár felfutása, az uniós pénzek befektetése, "a rezsiköltségek csökkenése révén bővülő szabadon elkölthető családi jövedelem elhalasztott fogyasztásra költése", valamint hitelezés élénkülése kellene. "Szerencse is kell hozzá, hogy ne legyen újból aszály és jól teljesítsen a német gazdaság" - írja."

Igen, gondolkodunk is erősen, hogy a múlt havi 150 Ft-ot amit a villanyszámlán spóroltunk,(ez egyébként nálunk 0,8% csökkenés) tíz zsömlére vagy egy új autóra költsük-e.
Jaj Fabius ,milyen gonosz vagy.Szegény embernek biztos sokmindenre kellett figyelnie.
Újítani a házat,csináltatni a medencét.
Így is annyi mindent kell csinálnia és milyen jól helyt áll.:))
Hát szabad egy ilyen embert bántani?:))
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: különben meg lassan minden régi megszállónk itt nyüzsög: török, orosz...
a tatárok meg majd hozzák a kumiszt...
Járai: Lesz IMF-megállapodás

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/jarai-lesz-imf-megallapodas-397311

az utolsó mondat a legérdekesebb:
"Egyelőre az IMF nem érdekelt abban, hogy hitelesítse az unortodox magyar gazdaságpolitikát."
majd putyin üti rá a pecsétjét.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "A Gyurcsányt simán lehazaárulózta a Felcsúti Seggszájú, amiért ki mert menni Moszkvába Putyinhoz, és tárgyalt vele a Déli Áramlat gázvezetékről a Nabucco mellett. Mostanra a Nabucco el van felejtve, és ezerrel nyomjuk a Déli Áramlatot. "

Változott a Keleti Szél. Úgy unortodox módra...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kapcsolódó. :)

Indulatos vita Orbán és Ángyán közt a Fidesz frakcióülésén

Heves vita tört ki a Fidesz kihelyezett frakcióülésén a földtörvény kapcsán ellenvéleményét számtalanszor megfogalmazó Ángyán József és Orbán Viktor között - írja forrásaira hivatkozva a hvg.hu. A portál úgy tudja, az indulatos szóváltást az okozta, hogy Ángyán az egész mezőgazdasági törvényhozás alapcélját kérdőjelezte meg, vagyis azt, hogy KINEK A CÉLJÁT SZOLGÁLJA VALÓJÁBAN A KORMÁNY TEVÉKENYSÉGE!!!

hvg.hu/itthon/20130206_angyan_orban_vita_frakcioules
@értem én, de...: Burzsujék dözsinnek. Nálunk 139 Ft. volt. Akciós zsemle oké, de kocsivásárlás szóba sem jöhet:-)
jó lett a mai hírcsárda:

Forint helyett "unortodox" lesz az új fizetőeszköz

Értesüléseink szerint Matolcsy György higgadtan vette tudomásul váratlan jegybankelnöki kinevezését, ugyanakkor kért egy pekidzs kokaint, és ragaszkodott hozzá, hogy ő fizeti a kurvákat.

hircsarda.blog.hu/2013/02/07/forint_helyett_unortodox_lesz_az_uj_fizetoeszkoz?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+hircsarda+%28H%C3%ADrCs%C3%A1rda%29
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

KOORDINÁTÁI? hosszúság szélesség....végig pásztáztam a mosoni Duna ágat van néhány sziget...de melyik?

brühühühü

google earth
tót szomszédok megint gonoszkodtak egy magyar köztársasági elnökkel! felhámborító!

Átverte Ádert egy szlovák telefonbetyár újságíró

hvg.hu/itthon/20130207_Atverte_Adert_egy_szlovak_ujsagiro#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_2_7
@Waldi!: nyertél, előbb leadtad. ezért te hívhatod putyin nevében viktort, s megállapodhatsz a kötvényvásárlásról.
most már értem, hogy simicska miért nyomul úgy az építőiparban. szerintem legnagyobb fogyasztója... na ki?

Betonkeverő is volt a pusztavacsi droglaborban

hvg.hu/itthon/20130207_Betonkevero_is_volt_a_pusztavacsi_droglab#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_2_7
@rodeo36: Mindig tudtam, hogy szar a Gugliföld. Kicsi a felbontása. Pedig ha rendes lenne, akkor meglátnád melik az. Há' ahol a komodói sárkányok vannak a képen. De az is lehet, hogy minden rendben van, csak elbujtak - amig a műhód felettük kőrőzött - valamelyik susnyásba egy csőszkunyhóba, varánuszbörbe kötött blogbejegyzést irni, azért nem találod:-)
A koordináták pedig a nemzeti vagyon részét képezik, emiatt 80 évre titkositottak lettek.
@rodeo36: Koordinátát nem fognak adni, főleg így publikusan mert félnek, hogy a végén megTEKelik a szigetet és partra szállnak a terrorelhárítók. :)
@bella _ciao: Nem talált. Pusztavacs vér-és mélymagyar fészek. Oda rendes fideszes be nem teszi a lábát.
Komoly GDP-zuhanást olvasnak ki az ipari termelési adatokból
Decemberben 7,6 százalékkal csökkent az ipari termelés volumene - közölte a KSH.
hvg.hu/gazdasag/20130207_Komoly_GPDzuhanast_olvasnak_ki_az_ipari
"Bejöhetnek az oroszok az MVM-be egy Kreml-közeli lap szerint" és a kiszorított elmű-émász is átkerülhet hozzájuk, ki van ez találva. Dísznek ott Paks, oszt iván csak csúnyán néz, mi meg csonttá fagyunk azonnal.
no comment

Megszűnő főiskolákról beszélt Orbán a frakcióülésenhozzászólások 13 hozzászólás

Egyeztetést és kompenzációt ígért a főiskolák megszűnése miatt zúgolódó képviselőknek.

hvg.hu/itthon/20130207_videki_foiskolak_megszunnek_Orban
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "rendes fideszes"

ők is ennyien lehetnek:

"Artúr vagyok, a britek királya. -Kié az a vár? -Kiknek a királya? -A briteké. -Kik azok a britek? -Mi vagyunk. Mindannyian."
@bella _ciao: Gábriel szerint nem csak az oroszok jobbak, mint a nyugat és az IMF, hanem Irán, Szíria és a többi Közel-Keleti ország Izrael kivételével.
Úgyhogy jobb ha elkezdünk intenzív orosz nyelvtanfolyamra járni. Esetleg az arab és iráni nyelv fakultatív felvétele is szóba jöhet.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kusza Szem megmondta már, hogy a negatív növekedés is növekedés, úgyhogy ne akadékoskodj folyton, mert nem jó vége.
Majd a TEKi katonáknak magyarázhatod a negatív adatokat.
Öt új tételben csökkent rezsit a Fidesz

"Orbán Viktor Gyulán meglátogatott egy helyi pedagógus családot, ahol közösen átnézték a számlákat, megtörtént-e a csökkentés. A miniszterelnök szerint saját egyetemi diplomája nem volt elég, hogy kiigazodjon az otthoni számláin, Orbán Facebook-oldalára feltett videó szerint a meglátogatott család sem mindenhol érzékelte a januári díjcsökkenéseket."

index.hu/belfold/2013/02/07/ot_uj_tetelben_csokkent_rezsit_a_fidesz/

nem röhög!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Putyin jött ide, fletónál kajált, kapott egy pulit is, a törpe meg akkor laposkúszhatott ki, amikor megengedték nekije. Mecsoda különbség!
Ettől még a rohattmocskos hazaárulózás megtörtént anno.
@bella _ciao: az aranyló kalászokat, és a 10 malacot, azaz 11, azaz 12 malacot mikor szemlézi? A sárgult fű mérgeszöldre mikor lesz festve a kedves vezér tiszteletjére?

Vannak fontos dógok ugyi:

hvg.hu/itthon/20130207_Alkotmanymodositassal_inditja_a_szezont_a
@bella _ciao: Bazdmeg! Jóságos Ámbár király álgúnyában leereszkedik a nép egyszeri tanitói közé....meg az a saját egyetemei diploma... hogy az mire elégséges... nem hinném, hogy otthon a király a kamorában maga számolgatja a csabai vastagkolbász métrerét, meg a stelázsin figyelő önarcképes házipálesz maximum 50 literét.
Termelési riport 2013. Már csak a kis Orbánfejű búzakalász hiányzik:-)
Újra füstölik a kolbászt Gyulán - Nagyítás-fotógaléria
Kedden újraindult a termelés a gyulai kolbászgyárban.
hvg.hu/nagyitas/20130206_ujra_fustolik_a_kolbaszt_Gyulan

Hát már itt tartunk. ég a FIDESZ...
mennyi izgalom leledzik eme szent helyen
Békemenet költségei a videóban. Bencsik a tankolást, Bayer 1 db fehér magnum fagyit fizetett. :)

hvg.hu/video/20130206_Fidesz_Gyula_frakcioules
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

reprise...

"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.07. 07:27:04
"Barna medve kóborol Balassagyarmat körül
Több a medve, mint gondolnánk. Nem kell félni, de
ne dobjunk ételmaradékot a szemétbe."

index.hu/kulfold/2013/02/06/barnamedve_koborol_balassagyarmat_korul/

Putyilov Vlagyimirovics nagyon gyors volt.... Az orosz medvék már Balassában vannak. Balassa elesett:-)

Györsan egy békemenetet! Transzparensekre, molinókra: Nem leszünk BALASSÁK!

A román vendégtüntetők sorban állnak a CÖF internetkapcsolattal ellátott mozgó pénztárgépei előtt... Egyenként fizetik be a 60 eurós részvételi dijat.

Gyűlik a pénz az újabb orjásplakátkampányra:

BAJNAI AZ ORSZÁGGAL VITATKOZZON!!!! "

Jelszavunk: Békemenet Gyulától Balassáig:-)
www.youtube.com/watch?v=z3hiFYofNt8&feature=endscreen&NR=1

Hm. Hirtelen nem is tudom, mit gondoljak. Már működik, vagy Vitya most kunyizta Putyintól?
@Fabius:

:))))
Juj! Ez fájhatott Mr. Offshore Lovag Úrnak!
De durva...

Viszont amint már említettem, ez a TV-ből tájékozódó, internetezni legfeljebb FB-ozni szokó (hűdeszépmagyar!) értelmes(nek nem mondható) polgárnak szól.

Véletlen se neked, se nekem, se olyannak, aki átlát rajtuk, mint a plexin, ezt tényleg ne felejtsétek el!

VANNAK, akik beszopják. Mögaztán... hit alapú az egész Fizess Maffia.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: MegTE(Kel)ik, így heles,ezt még gyakorojjad, lyó?
Rájaadásul Rodeo estében ezek tenorelhárítók lesznek, nem?
sportgeza.hu/futball/2013/02/07/furjes_balazs_albert_stadion/
"A közbeszerzést végő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő ZRt. (MNV) szerződéses határidőket ad a nyertesnek, és a kivitelezői késedelmet súlyos kötbérrel bünteti."

Bötűhiba, közbe szerezés, észre sem vesszük már tán..és mijaz, hogy Fürjes Balázs Albert stadiony?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Megvan, miből épül!
"Biztos hiányolják majd a fradisták a régi stadiont, de a tervek szerint a mostani épület tégláit majd megvásárolhatják és emlékként hazavihetik a lelkes Fradi-szurkolók."

egyrészrül, de:
"Az új stadion a szponzorok számára is vonzóbb lesz, tőlük is több pénz érkezik majd, és az összesen 2-3000 fős vállalati páholyok eladott helyei is emelik majd a bevételeket."

Lefjordítom: bújtatott további állami (adóforint) támogatás is lesz végre!
@rodeo36: Nem, tenor, most mondtam, nem? Vagy Te(le)nor- El(hiba)hárító Központ(y?)
Na, bele, aképünkbe, mi?:-(
hvg.hu/itthon/20130207_gyamugy_el_lehet_menni

"Ellentétes az Európai Unió alapelveivel, például az emberek szabad mozgásával az a hazai jogszabály, amely szerint külföldre költözésnél a magyarok csak a gyámhatóság engedélyével vihetik magukkal a gyerekeiket."
„Az ügyek jellemzően a családok kitelepedését követően indultak” – mondta Szivák Bernadett, mivel az emberek abban a tudatban lépnek, hogy Magyarország az Európai Unió tagja, ők pedig szabadon mozoghatnak, költözhetnek, letelepedhetnek. Pedig gyermekeik esetében a végleges külföldre távozás gyámhivatali engedélyhez kötött. Hozzátette: ha kiskorú jogellenes elvitele ügyében eljárás indul, akkor az már a bírósági hatásköre. Szivák Bernadett a hvg.hu kérdésre, hogy a jogszabály nem ellentétes-e az EU elveivel és korlátozza az emberek szabad mozgását, azt mondta, „ennek eldöntése az Alkotmánybíróság hatásköre”.

Igen, mivel a gyermek nemzésekor állami támogatásra lett jogosult, így a szülőknek az oktatási- és szoptatási, valamint a tanulmányok támogatását ki kell fizetniük a magyar államnak "közbeszerzési pótlék" címen, nem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): És így lett Magyarország a hárommillió "igeniglenesen idegenbeleszak(l)adt" hazája, gyerekek!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szerintem ha a közbeszerzés egyik góréja milliárdokkal bombázza ciprusi kötődésű nertársait az elég fontos ahhoz, hogy megrágjuk néhányszor.

Mielőtt elsöpör minket kormányunk offshore elleni szabadságharca :-))
index.hu/bloghu/tenytar/2013/02/07/nemzeti_dohanyboltok_helyett_nemzeti_egeszsegrombolo_bolthalozat

"Nem véletlen, hogy sokan azért nem pályáztak a koncesszióért, mert ők is rájöttek: így nem éri meg. Sőt, olyannyira kevesen pályáztak, hogy kénytelenek meghosszabbítani a koncessziót."

Rossz a megnevezés is: Nemzeti Egészségromboló Raktárbizsu (NER) Nemzetibb lenne, nem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ha lájkolod bencsiket meg nyerhetsz egy negyedmilliót érő aranyérmét.

hvg.hu/itthon/20130207_Negyedmillios_nyeremenyert_hiv_lajkversen

második díj pedig csizmadia aranyere
@Fabius: minden körmünkkel kapaszkodunk a sziklába.:)
@Fabius: mikor olvastam a mai posztot volt egy olyan érzésem, hogy lesz még egy rész
@austriabauer:

Tökikém, nekem vajon mi közöm az Indexhez vagy a Cemphez a semmin kívül?

Legalább olvasni megtanulhatnál, itt lap alján megtalálod mi indexblog és mi nem az:

blog.hu/

Jelezném, hogy ostoba kretén vagy, de neked mindegy, a többieknek meg rég világos.
@bella _ciao:

Miután a pártok is rámozdultak az ügyre sanszos, hogy nem itt lesz vége.
@Fabius: tökmindegy, szerinte minden blog.hu blogger offshore-lovag. még a mandiner, kerdem is. szerintem megtisztelő társaságba kerültél, ne is tiltakozz!
@bella _ciao: inkább örüljün neki, hogy ilyenek közé kerülhetet
@GeoCracker: ja, úgy látszik a vízműveket és a szemétszállítást lenyomták a torkukon, mert meglebegtették a faiskolák megszüntetését
@bella _ciao: Akár azokat is. De milyen boldogok lesznek, ha mégsem szünnekmajd meg.
@bella _ciao: nem, az abrak a dabra egy másik közösség kifejezése azokra a dolgokra amiket nem mondhatunk ki:)
@bella _ciao:

"Az IMF-megállapodás fontos lenne szerinte, könnyebben kapnának a bankok hitelt külföldről, ők könnyebben tudnának adni a hazai vállalatoknak, és a bizalom is helyreállna."

Lófasz lesz itt meg Goldman Sachs vezényelte kötvényezés, nem bizalom és könnyű-olcsó hitel.

"Egyelőre az IMF nem érdekelt abban, hogy hitelesítse az unortodox magyar gazdaságpolitikát."

Amíg 200 milliós sajtókampányban utasítjuk vissza amit nem kértek, addig nem is lesz az. Járai ne álmodjon ébren, a "hiteles gazdaságpolitikus" képet magáról elbaszta régen.
míg viktor család látogatott, addig a többek sem pihenhettek:

"A véletlen műve vagy sem, Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Budai Gyula államtitkár Gyulán épp a Fidesz frakcióülésével egy időben indították újra a termelést a húskombinátban: a miniszter töltötte, Budai a helyére rakta a kolbászt. Majd füstöltek."

szóval a fiúk nem a bányában dolgoztak
@bella _ciao:

A kerdem főleg. Tényleg, Seszták kiöregedett már a kedemségből? Feszít a kíváncsiság, de Tristan haverom nem jön ilyenkor felvilágosítást adni és állástfoglalni.
@bella _ciao:

Nem nagyon. Ennyire azért nem érdekel a kerdemség.
@Fabius: lejárt volna a szavatossága Sesztáknak?
félelm,etes
@Fabius: pedig itt az idő hogy megbarátkozz velük.
@Penivaldes:

Most van újracímkézés alatt :-D

Tudod, ultrás vízzel mossák, mint a zöld parizert :-D
@Fabius: ehhh, szóra sem érdemes, azoktól a kerdemektől, még mindig felváltva rémeket álmodom, és hülyére röhögöm magam...
meg vagyunk mentve:

Ösztöndíjat kaphatnak, akik honvédelmi ismereteket tanulnak

Idén is meghirdette esélyegyenlőségi ösztöndíját a Honvédelmi Minisztérium (HM) a katonai, illetve honvédelmi ismereteket tanuló középiskolásoknak és a felsőfokú intézmények hallgatóinak.

hvg.hu/karrier/20130207_Osztondijat_kaphatnak_akik_honvedelmi_ism
@Fabius: zöld parizer..sajna nem vagyok ennyi inyenc:)
@Fabius: mi van ma? nem bírnak magukkal a fidesz volt gazdasági emberei?

László Csaba: A korrupció és a túl sok bürokrácia rontja a bizalmat

www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/laszlo-csaba-a-korrupcio-es-a-tul-sok-burokracia-rontja-a-bizalmat-397325
száguldunk:

Az éves terv 0,3 százalékán áll a hiány

Az államháztartás központi alrendszerének januári hiánya közel 2,5 milliárd forintra teljesült, ami az éves törvényi 841,8 milliárd forintos hiánytervnek mindössze 0,3 százaléka - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

hvg.hu/gazdasag/20130207_Az_eves_terv_03_szazalekan_all_a_hiany

-------------

MNB-alelnök: meggondolandó a kamatcsökkentés

Monetáris élénkítéssel tartós növekedést nem lehet elérni, a növekedési problémák ugyanis strukturális jellegűek - mondta Karvalits Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke csütörtökön. Szerinte a három százalékos cél fölött van az infláció, tehát erősen meggondolandó a kamatcsökkentés.

hvg.hu/gazdasag/20130207_MNBalelnok_meggondolando_a_kamatcsokkent
@Fabius: jaj Fabius! olyan boldog volt ez az österlice, hogy végre kitalált egy ütóset, és Te ilyen gyorsan lelombozod. ....szegény szánalmas töki
Bírósághoz fordul a Magyarországról kivonuló multi
A Chèque Déjeuner szerint ellehetetlenítették a külföldi szociálisutalvány-kibocsátók működését - írta az FN24.hu.
hvg.hu/kkv/20130207_Birosag_ele_viszi_Magyarorszagot_a_franci
@Fabius:

"Járai ne álmodjon ébren, a "hiteles gazdaságpolitikus" képet magáról elbaszta régen."

Járai megszólalása nekem azt jelzi, szívesen visszaülne az MNB-be.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Hülyét kapok Nyulámtól, jöjjön vissza Vérmókus!"
Ezt a molinót én akarom cipelni, kizárólagos joggal!
hmmmmmmm

Megötszörözné a kormány a szaúdi egyetemisták számát Magyarországon

A kormány a keleti nyitás politikájának keretében igyekszik szorosabbra fűzni nemcsak a gazdasági, hanem a felsőoktatási kapcsolatait is az arab országokkal - közölte az MTI-vel a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára.

hvg.hu/itthon/20130207_Megotszorozne_a_kormany_a_szaudi_egyetemi
@Mariann19: Hiába no az érzelmek..
lassan úgyis a szerelmetesek napja
@bella _ciao: Nekünk már kijöttek a januári számlák, de még nem láttam rajtuk azt a hatalmas (10%) rezsicsökkenést. Lehet, hogy rosszul nézem?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: lehet, hogy elrejtették egy rejtvényben. biztos van rajta egy kód amit meg kell fejtsd hogy lsd hogy mennyire rendes a mi kormányunk.
@bella _ciao: "Ez már valóságos állatfarm."
Tudod melyik a kedvencem? A nyulak közül a belga óriás.
@bella _ciao: bocsi, László Csaba a szocik gazd. minisztere volt, Csaba László a fidesz seggnyalonc közgazda.
@Spániel:

Nekem is mindíg utána kell gondolnom melyik-melyik, ha csak hallom a nevüket:)))
@bella _ciao: Úgy sem merik behívni. :) Bár törvénysértés miatt már a szektATV is kapott büntiket, igaz nem annyit mint a TV2 meg a Retek Klub. :)

jobbik.hu/rovatok/jogseg%C3%A9ly/sorozatos_jobbikos_gy%C5%91zelmek_a_tv2_%C3%A9s_az_rtl_klub_ellen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha tényleg kivonulnak, akkor gyorsan meg kell tanítani a laptopot és az internetet áram nélkül működni. Vagy pedig jönni fog az orosz internet az internyet.
@Penivaldes: iiigen...csak ugy beledobbant mások játéktérfelébe
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ez csakis azt jelentheti, hogy legalább annyira intelligens vagy mint viktor, mert elmondása szerint ő sem érti a saját számláit. :))
@Orica Középföldi: Csaba Lászlóval sokszor találkoztam a belvárosban a munkahelyem közelében, valszeg ott lakik, onnan a megjegyzés, meg jellegzetes feje van.
Az offshore hátterű Ramiris-cégcsoport szolgálatában áll az offshore-ellenes Fidesz-KDNP képviselője, dr. Seszták Miklós

Több ponton is kapcsolódik a számítástechnikai termékek kereskedelmével, valamint wellness vállalkozások működtetésével hírnevet szerzett Fabó György - ciprusi offshore háttérrel rendelkező - cégcsoportjához dr. Seszták Miklós, a Fidesz-KDNP pártszövetség országgyűlési képviselője, akinek neve felmerült a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség botrányos pályázatával összefüggésben.

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=Joghalo&AN=sesztakramiris&LN=Hungarian
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az hogy a Felcsúti Seggszáj nem tudja értelmezni a számláját, az nem lep meg. Ő az internetet sem érti. A számítógép pedig kínaiul van neki.
"(HVG., 2007. december 5.)
Hálózati tőke - Milliárdos bűncselekmény-sorozat gyanújába keveredett a Ramiris Rubin Zrt.

A jó ideje akadálytalanul működő fantomcéghálózatok egyikét leplezte le a minap a vámhatóság. Ezúttal 17 milliárd forintos pénzmosást, s benne banki közreműködést gyanítanak.

Hajnali 6-kor jöttek, egy egész csapat. Órákig kutattak a lakásban, a konyhakredencből minden papírt elvittek. Csak dél körül fejezték be, amikor mondtam, hogy muszáj injekcióra mennem. Az unokámat elvitték, de aztán elengedték - mesélte a HVG-nek egy 84 éves budapesti asszony, akinek unokája, Felker Patrik 37 éves munkanélküli autószerelő a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) által a múlt héten leleplezett 17 milliárd forintos pénzmosási ügy egyik gyanúsítottja. Az érintettek lehallgatása után egyszerre hetven helyszínen végrehajtott akcióban a vámnyomozók 23 embert, köztük a CIB Bank három alkalmazottját gyanúsították meg bűnszervezetben elkövetett pénzmosással, adócsalással vagy vesztegetéssel. A főszervezők közül négyet - egy magyar, egy magyar-belorusz, egy ukrán és egy orosz állampolgárt - előzetesbe dugtak, egy orosz és három magyar viszont megszökött. Az eljárásba neves ügyvédek kapcsolódtak be: az egyik bankos védője Bárándy Péter volt igazságügy-miniszter, egy másik gyanúsítotté pedig Zámbó Gyula, Kulcsár Attila exbróker ügyvédje."
privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=Joghalo&AN=sesztakramiris&LN=Hungarian
nem lesz itt már semmi gyerekek. soha egy bocsánatkérés a szájukat nem hagyta el, nem, hogy lemondana. mi meg látjuk, nézzük, tudjuk, és nem történik semmi. jelen állás szerint pedig nem is fog.
MAGYARORSZÁG én ÍGY SZERETLEK!!

www.youtube.com/watch?v=Xjs0PyvGfwE

Lassú táncok a lehűlő levegőben,
Lassú lángok a kandallóban,
Jóllakott dögök a medvebőrön.
Mit bámulsz? - mondja Ofélia,
Majd kilép a tűzből és Júlia ágyába siet,
Mialatt Rómeó Othellót kerülgeti.
Még a Vészbanyák is elpirulnak,
A pimasz Shakespeare hogy vigyorog.
A bomlott agyú Grimm testvérek gyermekeket
Kínoznak, míg Csipkerózsika önmagával játszik,
És az arcátlan Andersen Hófehérkét öleli.
A Színészkirály és a Költő műsort adnak
A vasúttársaságok javára.
A nyolcvanéves primadonna nemzetiszínű melltartóját
Kisorsolják a nyugdíjas katonák klubjában.
Marylin Monroe mosolyog, már túl van az egészen,
Ismeri a dolgot James Dean-nel együtt.
Szegény Ginsberg üvöltve keresi Kerouac-ot
A tömegben.
Az ezredes álmában kiad egy parancsot:
Mindenki egyen egy narancsot!
De a nők inkább banánt kérnek.
A fáradt hősök már henyélnek.
A magas külföldi vendég történelemkönyvet
Olvas és halálra röhögi magát.
A szolgák lopnak és lopakodnak.
Óh mennyi nihilista nacionalista alkoholista
Feketelista futballista exhibicionista
Specialista fasiszta statiszta
Masiniszta soviniszta orgonista alpinista
Kálvinista.
A táborban mindenki alszik,
A költő tündérei pengetik a drótokat.

*Alvó szegek a jéghideg homokban
Plakátmagányban ázó éjjelek
Égve hagytad a folyóson a villanyt
Ma ontják véremet*

Haldoklik az Éjszaka,
Vére beszennyezi a Hajnalt.
Minden születés véres.
A Nap kései szabdalják a Csavargók Köpenyét,
Széttépik a nehéz álmot.
Ébredező részegek,
Az első morgások,
A düh, böfögés, hányás, ürülék,
A lejárt gramofon sisteregve ismétli egy
Régi induló utolsó hangjait.
Nincs többé álom.
Egy szem, egy arc...
Óh, a kép mennyire pontos,
Az öreg Bosch hogy pirulna, ha látná,
A vén kokós.
A padláson véget ért az Öngyilkosok Bálja,
Mindenki a pincébe igyekszik, ahol
A Paraziták Parádéján a Patkány a prímás.
Íme az utolsó kínrím:
Ez egy nedves kor,
Nappal vér folyik,
Éjjel bor.
A kis balerína vezeti pónilovát.
Hamupipőke, te sosem alszol? - kérdezi
a Bohóc.
Vigyél el innen, barátom!
Nem lehet, itt kell örökre maradnom.
Mozdulatai kecsesek, ám a látvány szomorú.
Talán csak a Bolond mulatságos, ahogy integet,
Hogy majd ír! Igen.
És nem felejt el semmit.
Szeretlek.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége?!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: isteni szerencse, hogy dr. Sesztáknak semmi köze hozzá.
@gazoló:

"Annyi minden mást csinálhatnánk itt
Szerethetnénk is, ha volna még akit
Érdekelne tán, az az apró semmiség
Hogy minden ég
De, ha oltani is lehet, bűn elmenekülni még
A napokat számolod, közben üres a tányérod
Lassan helyet is cseréltek, te és az árnyékod
A tükörbe vicsorgó szörnyeteg, visszaint neked
Sorra kerülsz te is, jobb lesz, ha elhiszed...

...Ahol ülnek, az öltönyök sorban
Lélek nélküli koporsóban
Saját sírjuk sikerrel ássák
A fától vakon az erdőt vágják
De a bosszú hiába súgja
Az én szívemhez be nem jutna
Ha azt hiszed, annyi vagy
Amennyit mondanak
Akkor valóban meg is loptalak
Elveszem tőled utolsó reményed
Hogy lásd meg végre, kik a szegények
'Kit aranytömbök húznak a mélybe
Hol hála helyett, vágy az ember vezére"

youtu.be/ynWULyewtlk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Amennyiben elfogadod, számszaki elemzésbe nem lenne célszerű belemenni, inkább a hiány keletkezésének elméleti részét mondanám el, ahogyan én látom. A 2.5 milliárdos hiány a költségvetési kiadások növekedéséből 90.7 milliárd Ft, mint hiányt eredményező tételből, a Tb alapok többletéből, mely 50.9 milliárd Ft volt, valamint szintén többletet eredményező elkülönített alapok 37.3 milliárd Ft-ból tevődik össze.
Az elkülönített alapok kiadási oldala csökkent, ez többletként jelenik meg matematikailag ebben az összefüggésben.
A január hóra általában jellemző a szufficit, /a költségvetési bevétel többlete sematikusan/, mert az előző évben keletkezett, de pénzügyileg januárban rendezett összegekről van szó.
Ennek az az oka, hogy a decemberi hónapban kifizetett évvégi prémiumok, jutalmak, egyéb bérkifizetési pluszok bérekkel kapcsolatos adói pénzügyileg rendeződnek, a rendszeres havi befizetéseknél magasabb összegben.
Ugyanez a helyzet az ÁFA esetében is, hiszen decemberben a hírek szerint a lakosság karácsonyi plusz kiadása 10 milliárd Ft volt, melynek ÁFA tartalma 2.l milliárd Ft-ot tett ki.
A lényeg az, hogy a januári hiány, mint jelenség, borúlátásra ad okot, hiszen ez az a hónap, amikor a - előjellel ellentétben +-nak kéne mutatkozni pénzügyi összefüggésben, hiszen a rendszeres folyamatokhoz képest ebben a hónapban magasabb összegű bevételek folynak be.
Olvasom a kommentek közt a balfaszt aki index offsórozik meg Fabiust baszogatja és az jutott eszembe, hogy nektek is feltűnik mennyire kerüli az Index ezt a témát?

Utolsónak tették ki hírnek már a legelején is, és azóta sem követik a történéseket. Hvg elég komoly cikklistát összehoztak, indexék írtak egyet, meg egyszer egyszer ajánlózták Fabiust meg Zeroékat oszt annyi.
@bella _ciao: "az a veres szájú?"
Jaj, miért mondod ezt? Mindegy milyen a szája, nekem ez a kedvencem és kész. Mit tegyek, ha ezt választottam ki ebből a fajtából a kedvemre valónak?
@vitéz Thapóccay néma bárány: nekem nem, mert én figyelmetlen vagyok, és szórakozott, de ha te mondod, én hiszek neked.
Akcióban a Werber Művek - a szocik a Jobbik szavazóira hajtanak

"Minden tizedik Jobbik-szavazó húzná az ikszet valamelyik ballibsi formációra, ha nem találná a szavazólapon a kettős keresztet. Ugyanezeknek az embereknek az ellenszenvét pár hónap alatt bármilyen más célcsoportra át lehet programozni. Mondjuk a határon túli magyarokéra."

jobbegyenes.blog.hu/2013/02/07/akcioban_a_werber_muvek_a_szocik_a_jobbik_szavazoira_hajtanak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát mivel a szavazóbázisotok azon része mely nem annyira azh érzelmi, nemzheti, attiladédunokojáa az bezza mszp-s volt. így nem meglepődni.
Ne b@ssz@ meg! Még, hogy a dzsobbik rasszista lenne?
"Ha kiderülne rólam, hogy zsidó vagyok, akkor lemondanék a Jobbik elnöki tisztségéről és tagként segíteném tovább az ügyet" – nyilatkozta a kuruc.infónak Vona Gábor. A pártelnök megjegyezte azt is, hogy anyai ágon elmagyarosodott tót családból származik, a Vona név pedig olasz eredetű. Azt is elmondta, senkit nem kényszerítene rá, de fontosnak tartaná, hogy megvizsgálják a Jobbik felső vezetőinek származását. "
Vérmagyar zazrivecz. hahahahaha
Ezt el sem hiszem, csak valami elírás lehet. :)))))))))))))))
@ariel12: elszólás..ezek szerint ők már a józsidó kategóriában sem hisznek.)
@ariel12: Nekem más dolgok tetszettek ebből az interjúból. :)
@Penivaldes:

a méret nem lényeges,hanem ami mögötte van!
Viszont jó hír, hogy legalább 1500 potenciális terrorista palántát oktatnak majd a hazai egyetemeken.
" "Ehhez jó alapot biztosít a mai napon aláírásra kerülő együttműködési szándéknyilatkozat és a szaúdi király ösztöndíj programja, amelynek keretében 150 ezer szaúdi fiatal tanul külföldön" - tette hozzá az államtitkár.
A szaúdi hallgatók elsősorban az orvosi, műszaki és az informatikai képzések iránt tanúsítanak érdeklődést - jelezte Szijjártó Péter."
Melyek azok a szakok amelyeket nem akar támogatni az állam a hazai tanulóknak?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
mert egy hülye vagy az élén kell olvasni meg a margón és a hátoldalon

brühühühü
@Penivaldes: Biztonság kedvéért itt a teljes szöveg, nem csak az amit atévéék kiemeltek belőle. :)

- Ha Önről derülne ki (mondjuk csak saját maga számára), hogy zsidó származású, mit tenne? Elhallgatná, vagy beszélne róla? Megpróbálná bebizonyítani, hogy úgyis lehet valaki jó hazafi, vagy lemondana?

- Nekem az a véleményem, hogy a dolgokat fel kell vállalni, akárhogy is legyen. Ha ilyen derülne ki rólam, akkor a nyilvánosság elé állnék, és azt mondanám, hogy ez van. Hiszem azt, hogy az embert nem a származása ítéli meg, hiszek ugyanis az emberi akarat erejében. Hiszek abban, hogy az ember le tudja győzni önmagát, még a legsötétebb démonait is. Sőt igazából ez az emberi élet célja. Egyúttal azt is egyértelműnek tartom, hogy a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, ha kiderülne rólam, hogy zsidó vagyok, akkor lemondanék a Jobbik elnöki tisztségéről, és tagként segíteném tovább az ügyet. Egyúttal egy ilyen helyzet a gondolkodásomat nem változtatná meg, ugyanaz az ember maradnék, aki most vagyok. Ha már a származásom szóba került, elmondom újra, hogy anyai ágon elmagyarosodott tót családból származom. A Vona név pedig olasz eredetű, valamikor a XVII. század körül vándorolhattak be Pély környékére. Olaszországban ma is él egy Piero di Vona nevű professzor, aki egyébként - mennyire sorsszerű - Evola-szakértő. A véremben tehát a magyar mellett olasz és tót vér biztosan folyik, másról a családfám vizsgálata során nem szereztem tudomást."
@Penivaldes: Azért egy érdekes dologra nem figyelt fel senki. Zazrivecz a kurucinfonak nyilatkozott amelynek mint tudjuk a hatóságok képtelenek kideríteni a működtetőit. Egyszerű a dolog: meg kell kérni, hogy mesélje már el, hogy kinek is nyilatkozott? Neki mint törvénytisztelő állampolgárnak és országgyűlési képviselőnek kötelező lenne jelenteni ha egy a hatóságok által (állítólag) eljárás alá vont szervezet képviselője jelentkezik nála.
@ariel12: "Viszont jó hír, hogy legalább 1500 potenciális terrorista palántát oktatnak majd a hazai egyetemeken."

Ez most kb. úgy hangzott tőled mint amikor kúrcsányi haver "arab terroristáknak" nevezte a szaúd-arábiai futballválogatottat.

www.origo.hu/itthon/20050220hazarendeltek.html
@Penivaldes:

azaz ugyanaz

rodent

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de miért mondana le akkor ha zsidó lenne? ez nekem nagyon antizsidó szagú.
hvg.hu/itthon/20130207_Feljelentest_tett_a_DK_a_mutyigyanus_paly

Feljelentést tett a DK a mutyigyanús pályázat miatt
2013. február 07., csütörtök, 17:37
Szerző: MTI
@ariel12: potenciális terrorista..ja mert szerinted mindenki aki kendővel rohangál felakarja robbantani a világot..
:((((((
@gazoló: Mindíg megnevettetsz, köszi, jó napom lesz.
@Penivaldes: Ha nézed az egész szövegkörnyezetet abból egész más kép rajzolódik ki. Tényleg jó lenne ha mondjuk Kálmán Olgi meghívná és hosszabban elbeszélgetnének, akár erről is. :)
@bella _ciao: Honnan ástad elő ezt a képet, nagyon aranyos vagy, hogy fáradoztál miattam.
Figyelted, hogy milyen nagy űrtartalmú a belga óriás feje? Ezért szeretem ezt a nyulat, mert - mint látható - rendkívül okos is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nekem az egészből ez rajzolódott ki, na de nem vagyok nemzeti érzelmű eléggé
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"kiderülne rólam, hogy zsidó vagyok, akkor lemondanék a Jobbik elnöki tisztségéről, "
Legalább nyiltan vállalja, hogy a Jobbik egy rasszista, antiszemita párt. Ez is valami.
"Körforgalmak épülnek 72 milliárdból
És biztonságosabbá tesznek gyalogátkelőket, vasúti átjárókat az új közlekedésbiztonsági programmal."

MTI
2013. 02. 07 11:34:00 |
Címkékközlekedés, nfm, közop, közlekedésbiztonság
Kivitelezési szakaszban van a személyi sérüléses közúti balesetek megelőzését segítő 55 milliárd forintos közlekedésbiztonsági program – mondta el Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedési helyettes államtitkára csütörtökön.
index.hu/gazdasag/2013/02/07/korforgalmak_epulnek_72_milliardbol/

És persze sokkal egyszerúbb autópálya helyett körforgalmat épiteni. Jön a műszaki átadás... beültetjük az EU ellenört egy hiteles kilométerszámlálóval ellátott járgányba, mint a ringispielbe,beszedjük tőle az 5 eurós beléptidijat, megyünk vele 60 kört, oszt nyujtjuk a számlát: Hogyasszongya, voltt 300 km körforgalom, az annyi mint, 72 milliárd... Kérjük a támogatást beutalni:-)

Circulum Vitaie....

----------------------------------------------
Csakhogy tuggyuk a magyar Varánusz fellelhetőségi helyét:-)

rodeo36 2013.02.07. 12:31:21
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

kis lak áll a nagy Duna mentében ...arra Moson felé?
brühühühü
csak a sárkány az honnan gyű?

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.07. 12:38:07
@rodeo36: Montam má: BOLI szigetéről. Ottan lakik a mosonyi Duna-ágban. Kajakra megközelithető:-)

rodeo36 2013.02.07. 13:26:57
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

KOORDINÁTÁI? hosszúság szélesség....végig pásztáztam a mosoni Duna ágat van néhány sziget...de melyik?
brühühühü
google earth

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.07. 13:41:00
@rodeo36: Mindig tudtam, hogy szar a Gugliföld. Kicsi a felbontása. Pedig ha rendes lenne, akkor meglátnád melik az. Há' ahol a komodói sárkányok vannak a képen. De az is lehet, hogy minden rendben van, csak elbujtak - amig a műhód felettük kőrőzött - valamelyik susnyásba egy csőszkunyhóba, varánuszbörbe kötött blogbejegyzést irni, azért nem találod:-)
A koordináták pedig a nemzeti vagyon részét képezik, emiatt 80 évre titkositottak lettek.
@Penivaldes: Tévedésben vagy! Nem minden abroszos fejű terrorista viszont én személy szerint nagyon is ellenzem az iszlám államokból való bevándorlás elősegítését. Lehet, hogy most én vagyok emiatt rasszista de ahova betelepedtek ott képtelenek és nem is akarnak alkalmazkodni a befogadó országok kulturájához. A multikultúra megbukott a nyugati világban. A terrorista cselekményeket főleg fanatikus muszlimok követik el a világ nyugatabbik felén. Már másod harmad generációs bevándorlók is merényleteket követnek el. Londonban már megfélemlítik a nem lefátyolozva közlekedő nőket, stb. Nem hiszem, hogy az országnak szüksége lenne újabb potenciális veszélyforrásra. Persze a pénz nagy úr!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: figyu nyulam-bulam, biztos elmondták neked, hogy rossz toroknak ugrottál, de ha nem akkor én mondom. Rossz helyen ugrabugrálsz. Mielőtt valakit kormány imádattal vagy utálattal gyanúsítasz, nézz körül. Nagyon égő, egy baloldalinak ilyen szöveget levágni.
@Fabius: Baromira csontig lerágott és unalmas a téma, ugyanarról a csókáról. Nincs több offshore lovag?! Ne már, hogy csak a szociknál volt ez divat?! Imádom, ha kiborul a bili, de ez a bili már csont száraz...
@Mariann19: hát azért nekem egy fotó alapján még nem sikerült iq-t mérnem
@Spániel: Szia Spániel! Kupa stílusát nagyon szeretem, ezen kívül egy reál pénzügyminiszternek tartottam mindíg, aki képes volt az elmélethez a realitásokat is társítani. Ismerte az emberek gondolkodásmódját, a hétköznapok gondjait, és ezeket közvetítette a döntésekhez. Miután kinyilatkozta, hogy a hazai fogyasztás szar, azon gondolkozom, hogy naturáliában még rosszabb. Ugyanis a múlt héten először hallottam a rádióban , hogy az élelmiszerek árai az utóbbi hónapokban 20%-kal emelkedtek. Amennyiben ezzel lecsökkentjük a fogyasztás számított összegét, a helyzet drámai.
Különösen, ha a pénztárcámba belekukkantok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tudom persze... de azt meg Te értsd meg, hjogy ha mindenkim kussol... megy minden a süllyesztőbe... de ezt már a bloggazda is leirta...

annyira meg nem száraz, mert pl az ügy feljelentési szakaszban van, Seszták pedig minden nap hazudik egy kilométereset, valakinek pedig ezt a görényt azért cáfolni kell...

Szentabéke? Ha nem húzom kifelé a szent bisztositószeget:-)
@Penivaldes: "Tud zongorázni?" A nyúl? Még nem, de zseni. Hamarosan a koncerttermekben találkozhatsz vele. Figyeld!
@GeoCracker: Pedig milyen szépen mondja angyalkánk, hogy márpedig a jobbik nem az....:D
Meg semmi köze a szélsőjobbhoz....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A vona egy fagyiárus leszármazottja?! És még van pofája itt magyarkodni?! Miből gondolja, hogy joga van egy olasz származéknak nagy magyarkodni és magyarságról papolni?! Ideje lenne lemondania a digónak, nem követeli még zagyva?!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De ha mindennap hazudik és mindig ugyanazt, akkor mindennap írunk egy posztot róla?!
Harcoljunk persze, de harc közben haljunk meg, ne az unalomtól!
Szent a béke. Amúgy miért is tapsi hapsi őrzi a gránátot?!:O
@Mariann19: én még kampányoltam is az egyik jelöltjének a Centrumban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
index.hu/kulfold/2013/02/07/magyar_futtatokat_tartoztattak_le_velenceben/
Lám meg van az olasz kapcsolat. A kurvapecérség és a kurválkodás (úton-stúdióban) nagyon passzentos a jobbiknál.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nyúlpusztitó fegyver jobb saját zsebben.

Más: Ha nem tünt volna fel, ez a poszt egy teljesen más offshore kapcsolatot feszeget, nem a botrányosat.... és ez a poszt egy másik hazugság cáfolata...

Rajtad kivül vannak még párezren, akiknek kurvára unalmas, hogy 20 éve ebben kell élni...

és akkor a család zálogvállalkozása nincs is nagyon kapirgálva.
index.hu/belfold/2013/02/07/telefonon_szivattak_meg_ader_janost/
Morcos bajuszt se az eszéért nevezték ki. Értem a bajnai és gyurcsány negatív reklámot. Valahol kompenzálni kell...:D:D:D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ugyanaz a csóka, ugyanaz az offshore történet, más cégnévvel. Ez az unalmas, ráadásul káros is, mert hidd el, nemcsak nekem uncsi. Ha szar van, borogassuk ki egyszerre, annak nagyobb a hatása, mint 10000 posztban ugyanazt pepitában leírni. Így mindig egyet hajt, ahogy egy primitív ismerősöm mondta egy brazil szappanopera főcímdalára.
@bella _ciao: "Azért egy fotó alapján nem sikerült IQ-t mérnem."
Olvass a sorok között! A humorérzékedet nagyra értékelem, tényleg.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Simán:) Szóval gabriel barátunk elszelelt?! Mikor pont az olasz kapcsolatot feszegetem?! Vagy ő is ment begyűjteni a sápot az asszonytól?!
A mai poszt címe szerintem remek: - volt is -nincs is , nem is volt és mégse nincs.

Érdekes cikket találtam:

atv.hu/cikk/20130207_hiaba_volt_telefonszam_video_egyetlen_gardistat_sem_sikerult_beazonositani

Nemrég olvasható volt, hogy sajnálatos módon eltűnt egy egyetemista, - akit később az utcai videokamerák képei alapján azonosítottak, a hídra felment a felvételek alapján, de a túloldalon nem jött le.

Az utcai videokamerák felbontása sokkal jobb, mint a fenti cikkben a gárdistákról készült felvételek és videók ?

volt, nem volt?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hogyan állsz a táncrendeddel? Nagyon foglalt, mondhatnám kapós vagy, így egyelőre nem bátorkodom feliratkozni.
@Mariann19: jó, igaz, de nekem bejön az is, mennyi nyúlleves jön ki egy ekkora állatból
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fkepviselofunky.blog.hu%2F2013%2F02%2F07%2Fa_tizeves_sult_libamaj_es_az_ehezo_szocialistak
Hogy a magyar hírlapnak nem jut eszébe a 98-2002 közötti hétvégi dorbézolások tokajban. Hogy vágtáztak pénteken a 3-ason polgár után az elvtársak szolgálati audijai...
@Spániel: "Én még kampányoltam is az egyik jelöltjének a Centrumban."
Jó választásod volt, el kelne most is egy ilyen szakértő párt, hogy világosabban lássunk.
Nagyon szeretem a laza stílusát, az egyenes véleményét, és a közérthetőségét. Nem misztifikálja a gazdaságtant, mindenkihez szól, tudatosan. Ritka erény.
@bella _ciao: "Mennyi nyúlleves jön ki ekkora állatból?"
Hogyan jutottál az értelem mérésétől a nyúllevesig? Nehogy eltéríts ilyen prózai terepre, mert meghasonlok!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azok a rihes száguldozók.... nos azok is cuclisták voltak, és nem Tokajba, hanem Zsurkra száguldosztak Votkát vedelni:-)
@Mariann19: nyúl nem táncol, legfeljebb bakugrik... főleg fut a mezőn, mielőtt megy a levesbe:-) Táncrend.... bahhh ollan avittas polgári csökevény. Majdan, ha magának legyezője lesz, oszt azzal üzenget... esetleg küldök virágnyelvet:-)
Rogán: "A ciprusi offshore állami offhore és a barátunk, szeressük egymástot!"
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem, de én vip gyémánt legleg kártyával rendelkezem, de átadom a biztos helyem Mariannak
@bella _ciao: Rögtön a kajára asszociálsz, mert férfi attitűdjeid vannak? Az nem baj, ha a szellemi táplálékot is magadhoz veszed. Ahogyan olvasgatlak, nincs itt semmi baj.
@Penivaldes: 4-es számú, vagy tán előrébb? (neje lehet a kettes, vigyázz, hugy válaszolsz!:-)
@Mariann19: Nono, nekem a nyúlról inkább a párzás ötlik be, de ez egyénfüggő lehet! :-D
@Penivaldes: Nu akkor én bezony snajdigul megpederintem bajuszom:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Ollan avittas, polgári csökevény." Igaz, kiment a divatból a táncrend, lassan már a tánc is. Igazad van, ez a nagy romantika nem illik a ma emberéhez. Most megrázom magam, és vissza vedlek.
Tóni- Tóni, ez mekkora már, csak nem sajnálod az ellenzéket és Bajnait?
@Penivaldes: "Átadom neked a helyem."
Használt helyekre nem törekszem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" Baromira csontig lerágott és unalmas a téma, ugyanarról a csókáról. Nincs több offshore lovag?! Ne már, hogy csak a szociknál volt ez divat?! Imádom, ha kiborul a bili, de ez a bili már csont száraz..."

Ez a bili lehet, hogy már csontszáraz.
De a többi párezer nem.
Ha valaki venné a fáradságot, és az elmúlt 20 év céges-családfáját el tudná készíteni, szerintem kuszább képet kapnánk, - mint a facebook baráti kapcsolatait mutató ábra.

A nemoffshore és offshore cégek (át) keresztelőinek száma, ill. az általuk levedlett korábbi formációk száma sajnos ma is végtelen és követhetetlen.
@Mariann19: Mivé, ledér Hölgyből száraz (hüv.., na,ez törllendő)elemzővé? :-P Ne tedd, kérlek!
@Mariann19: Egy francia négyes azért még manapság is belefér:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Te az első sorban vagy."
Neked elhiszem a besorolásomat, hiszen lankadatlan figyelemmel kíséred a folyamatokat, és megállás nélkül kommentálod is. Neked ez megengedett, mert a körön belül vagy.
@bella _ciao: De bele trafáltál!!!
A szám elé kaptam a kezemet, annyira röhögtem. Nem akartam, hogy áthallás legyen a másik szobában, mert ott az a tévhit van, hogy komoly gazdasági témákat feszegetek a neten.
@Mariann19: KÖSZÖNÖM A MEGTISZTELTETÉST, KEDVES NAGYNÉNIM! .-D
A caps lockért meg (m)el(l)nézést kérek!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ne rendetlenkedjél, mert nem kapsz "Dicséretes"-t az ellenőrződbe magatartásból.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Francia négyes? A túlszabályozott lépésekkel és forgásokkal? Ez nem jó.
Mondjuk egy angol keringő?
@Mariann19: Mégiscsak polgári csökevény vagytok, most lebuktatok!
Csűrdöngölő járja mostanság, nem mindenféle keringő, mint a zellenzéki pártocskáknál!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): cöcö. az másik tyúk volt és fekete-fehér fotó. ez meg színezett. összegezve: a nyulak buknak a tyúkokra. és ezzel remélem nem volt dehonesztáló
@mamitirtok sír derék (kommensevik.
Ki a Te nagynénid? A gyermeked esetleg! Nehogy rám ragaszd ezt a stigmát, mert aztán senki nem vakarja le rólam.
Most nézem, ha egy kívülálló olvassa ezt, azt hiszi, valami vérre menő balhé van, pedig csak egy kis évődés.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Jé! Igazad van, a pávatáncra jelentkezem, ez a módi mostanság, elhamarkodottan választottam, korrigálok.
@Mariann19: A gyerekem nem lehet a nagynénim, ezt mindketten tudjuk ugyan, csak elfogott a nosztalgia Szív után, vélhetően..még egyszer (m)el(l)nézést kérek! .-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Tudom, hogy a jó éned kerekedett felül, csak kicsit félre sikerült. Neked minden el van nézve, tudhatod.
/ez nem szép magyarsággal fogalmazódott meg, tudom, ez az utolsó mondat./
"Azért nem zuhant ma a forint, mert a Nemzetgazdasági Minisztérium nem ér rá dolgozni, ugyanis még mindig lapunkkal levelezik. Most a minisztérium mai produkcióját közöljük teljes terjedelmében, rövidesen pedig válaszolunk is rá."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130207_Hazug_tisztessegtelen_HVG_kampany_Matolcs
@mamitirtok sír derék (kommensevik): :)) amit félre lehet érteni, azt félre is kell érteni. 10 pont neked
@Mariann19: mindent azért ne, mert még elbízom magam, betegségemre való tekintettel..:-)
@Silverhaar: Az utcai kamerák csak külföldi cserediákokra tudnak fókuszálni. A gárdisták jó elvtársak, őket a kamera nem tudja befogni, erre külön munkatárs figyel, aki a sajtónak való átadás előtt szükség esetén lerontja a képminőséget.
Látom, leelőzettem, de nekem is ez ugrott be elsőre, meg Peni! ._D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Megismétlem, minden el van nézve Neked! rémképek jelennek meg előttem, ahogyan látlak az infúzión. Hogyne nyújtana ilyenkor baráti jobbot bárki, akiben van emberbaráti együttérzés?
Gyógyuljál, javuljál, aztán mikor rendbe jössz, akkor jöhet a vendetta.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): most Te vagy a főszereplő. Vigyázunk Rád, ne félj semmitől!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Elárulod nekem, hogy ezzel a mondatoddal mit akartál pontosan kifejezni??

"Vagy ő is ment begyűjteni a sápot az asszonytól?!"
Ebből a gyakorlatilag ellopott 12.5 milliárd Forintból (ha mindenkit egymillióval segítenek meg) 12.500 bajbajutott devizahiteles családot lehetett volna megmenteni (valójában azonban sokkal többet, szinte mindet az országban, mert sokakat mindösszesen három-négy havi törlesztő elmaradás miatt raktak ki a szabad ég alá, kisgyermekkel a karján).
Lázár János meg az OFFSHORE-os süket dumájával csak vakítja a parasztot (akit lehet!), abban a karosszékben ülve, amelyik a Gróf Széchenyié volt.

Különben is, annak a szarházinak nincs erkölcsi alapja birtokolni, és beleülni annak a család szülöttének a székébe, akit a mai napig is a legnagyobb magyarnak tartanak, aki a saját pénzén épített népének hidat a Dunán, ami az idővel dacolva még mindig áll, és annyira szép, hogy sok turista sírva fakad a gyönyörűségtől (ezt a saját két szememmel láttam).

Az elődök hagyomány ösvényét taposó narancsbolsevik FideSSmafia mindent ellop, ami még megmaradt ebben az országban.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Annyira azért nem vagyok kétségbe esve, mivel a te fikcióiddal szemben ismét a rideg tények állnak szemben. :)

Embereket csempészett a cigány jogvédő fia

www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/02/07/embercsempeszek-kozott-horvath-aladar-fia/~~fokusz
@mamitirtok sír derék (kommensevik): azért azzal a vendettával a végén én a filmet a tankos-romantikus műfajba sorolnám
@bella _ciao: Keresztapa Magyarországon, főszerepben: Oszkár és Pintér Sándor!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Gondolom az osztrák rendőrök is be voltak szarva, amikor letartóztatták Horváth Aladár fiát.
@bella _ciao: Mennyit kellett kipróbálnia, hogy ennyi maradjon a listán?
Ejnye-bejnye, irigy vagyok, tudom!
@Mariann19:
Plusz 1-gy!
Asztat gondolom, hogy vigyázni kell mindenkire. (már akire érdemes-Mamitírtokra mindenképp)

Ritka szar hetem volt. Olvastalak benneteket mindennap, de nem volt hozzá kedvem, hogy reflektáljak a beszólásaitokra.
Ez persze inkább pozitívum pár idelátogatónak, de ha magamhoz térek, akkor megint le fogom írni ami bassza a csőrömet.
Akinek nem tetszik, az meg nyomja meg a gombot.
Ott a „tahó”… mondjuk én még nem alkalmaztam, talán egyszer.

Kedves kollégámnak igen sokat segíttene egy olyasféle xar, amit Talas Börek-nek hív a keleti gasztronómiához értő lélek.
Hát azt beléje!
Sokat! (megnekemis, mer megérdemlem…)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A második ukránt?
Sajna én is ájulásba volnék, mint mondottam nem dicsekedhetem egy kitűnő héttel sem mentálisan, sem anyagilag.
Ájulj csak, én is azt fogom tenni.
Mariannak is jó éjt, meg minden arcnak itt, akinek van arca!
@Knósszosz: Végre, hogy megérkeztél!Nem tudtam elképzelni, hogy mi van Veled, azt gondoltam, hogy sok a munkád.
Azt hiszem, hogy meg kell tanulnunk felülemelkedni az otrombaságokon, mert ha nem, magunkat zárjuk el attól, hogy a barátainkkal beszéljünk, vagy ahogy Szív egykor mondta, eszmézzünk.
A közelmúltban nekem is volt - azt hiszem négy - olyan rendreutasításom, amely nem a leírtakhoz kötődött. Láthatóan egy célja volt, a nemtelen sértés. " Ezt hagyd abba!" felszólítás hangnemben, amely azért egy nyilvánosság előtt nem kellemes. Nem reagáltam.
N e fossz meg minket a jelenlétedtől, mert sokan kedvelünk. Oké?
a fides mafia az egy bűnszervezet

tönkretesznek mindent, lerabolnak mindent...

a kormányzásra alkalamatlanok nem működő jog és álam és intézmények)...
de nem is akarnak kormányozni...
csak amennynire a kassza kifosztásához az szükséges...
@Mariann19:
Én itt kevés vagyok mint a 48-as naptáron a légyszar, akik számítanak humorban-intelligenciában, ők azok akikért ide járok. Nap nem múlik el, hogy ne néznék be ide.

Nem sorolom, mert ha valakit kihagyok még meg sertésedik, azt meg nem szeretném ha gyesznó lenne belűle. Kövérből egy is untig elég.
Bajszos mangalica… pfejj!
Elég avval a tudattal létezni, hogy vannak olyanok, akik a mosonji dunyán szép tavaszi napon csónakba ülnek, oszt assziszik magukról ho’űk a városligeti-tó ördögei-:))

Kevés…
Ezt mongyuk még mekkeserülöm, de jól esett!
Puszi (a legkevesebb az olasz „nyaligatore” aposztróf amit kapni fogok), de én előbbre járok mán!!

Pusz Mariann, jó éjet!
@Knósszosz:
Nyaligatore??
Ugyan, menj már, ki merné... :DD

Ezt láttátok? Le vagyok maradva!
img8.hvg.hu/image.aspx?id=1b204ec5-31c5-4842-ade3-12b0d0f4b552&view=6be5105f-a4d8-4df3-92ae-45b6639ebecb

Most akkor HURRÁ GYŐZTÜNK, orosz gyarmat lettünk, eladtuk magunkat a mától "nemkomcsi" oroszoknak, a jobbik igazi ideáljainak, vagy mi van?
Kérek egy kis segítséget, mert anno '89 előtt is azt mondták "azok a" komcsik, hogy "Boli ettárs - ezen mindig röhögtem, szembe - nem egészen képzett eszmei síkon, azért kérdezget annyit, össze-vissza..." :)
Tudom, rohadék vagyok, meg minden, de mentségem lehet, hogy melóztam?
@bella _ciao:
Hőőőőőő... nem igazán a legjobb borok látszanak a fején, a szétpuffadt orcáján... :D

@huzzadneki shakespeare:
Attól, hogy "az a" paraszt megvette Széchenyi székét, még csak büdös, pénzes paraszt marad.
A szart is hiába rakod befőttes üvegbe, fel a polcra, a spájzba, nem válik lekvárrá... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Megnyugottam...
Rumod-söröd??

Azenyimet megitta Sanyi:-))
@Knósszosz:
Bolond vagy te!
Nem iszok én!
olyant...
Rum+sör?
Viccelsz?
Ilyenkor?
Vörösbor... vacsika után, hozzá...
Még árajánlatokat írogatok, ahhoz is kell, akkor talán vastagabban fog a tollam...
(Mindig rájövök, messze nem tudok olyan pofátlan lenni, mint a narancsbolsi csürhe. 20% haszon, az már nálunk egy vágyálom... :( )
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Jójó, én csak a glasztájgörre utaltam.
A bortól savam van, a rövidet nem szeretem (néha Jéger), csak sör!

Amúgymeg, a fúj a rohatt coccialistabelemgyönki mocskostetű szovjetororosz takaroggyanak a picsába retorika, az mára hová lett?
Óriásplakát is lesz, hogy: Kreml, ner megérmdemljük?
Nem lesz, mert Vlagyimirovics akármekkora izé, hülye az biztosan nem.
A „csinájjide atomot mi meg maj’ elfelejtünk fizetni”-duma, az nem jáccik Putyinnál. Garancia is köll a medvének, méghozzá olyan, amibe belerokkanunk. Persze lehet, hogy kapott ilyesmit, de ez nem látszik a sajtóhírekbűl. Vlagyimirovicsnak fasza lenne beljebb tenni/közelebb a lábát az EU-ba, mint Piroschka und Farkasch mese, de ez a fasz még esse ismeri fel.
Mi jött le a találkozó lényegét tekintve? Semmi.
Az Echotévé leközölte a sikeres tárgyalás eredményeit/tényeit?
Nem.
Akkor? Miért ment Maszkvába Nerszultán Viktorbajev?
Óccsó ottan az elektronyos szamovár, netán?

Mér másér?
@Knósszosz:
Tudod, ami eddig látszik, az alapján eladták a seggedet a narancsbolsiknak, Vazelin nélkül, Vaszilijnak.
Persze most ez nem hazaárulás, csak ... izé, jól felfogott érdekünk... mármint, hogy a TE segged adták el.
NEM FOG FÁJNI!
Csak fizetned kell, hogy ne ...
Annyira...

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=74316

www.nethirlap.hu/cikk.php?cikkid=24742

barikad.hu/node/877

Sok hírhez mostanság azonban:
ERROR 404 - PAGE NOT FOUND

404 - Sajnos a keresett tartalom nem taláható

Szóval megjegyezném tisztelettel, hogy az utóbbi 2 hétben a hírkereső oldalain található Putyin bejegyzések, amikben a narancsbolsik szapulták a ruszkit, erőteljes fogyatkozásnak indultak, elérhetőség tekintetében. 404-es hibák, törölt tartalmak sokasodnak...
mno.hu/index.mno?cikk=402232&rvt=2
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor most én nem értem a dolgot?
Há nem, az lehet.
Nem vagyok politikai elemző, csak a calgonos agyammal próbálom megérteni, mi a lófasz ez az egész.

Ma már nem reszelem tovább, hamar tavaszt!!!
Megnéztem a kuglin a szakaszt, ami mosoni. Hát, szép. De komolyan.
Irigyellek, Te... csónakos!
@Silverhaar: Na, az már izgibb lenne. Mint ugyanarról a lúzerről posztolni újra meg újra.
süti beállítások módosítása