Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.07. 04:42 Fabius

Offshore volt, hol nem volt

Címkék: fidesz kdnp offshore seszták miklós

- Nem vállalsz felelősséget semmiért ami az életedben történik!

- Mér', te igen?

- Nekem nem kell, plüssmaci vagyok, bazmeg!

seszták miklós plüss.jpg

Ez a jelenet jutott eszembe a Tedből tegnap mikor Seszták Miklós legfrissebb neménvóttam nyilatkozatát elolvastam. Neki semmilyen offshore ügylete nincs, különben is ofsórozni ősi szocialista szokás, már csak ebből az okból sem csinálhatott ő semmi hasonlót. Mert, ha csinált volna még az is megeshetne, hogy ő maga is szoci lenne, milyen szerencse, hogy nem csinált. De tényleg. Legalábbis ő úgy emlékszik.

Mit tudom én, nekem olyan meseszerű az egész. Tudjátok, egyszer volt, hol nem volt, a hazai internetkor hajnalán néhány vállalkozószellemű fiatalember elindította az Enternetet Ramiris nevű cégével. A bizniszke nőtt, a cégcsoport gyarapodott, emberek és cégek jöttek mentek, és a felgyorsult világ kihívásai mellett kinek volt ideje arra is figyelni, hogy ciprusi, offshore hátterű cégek is keveredtek a korpa közé valahogy. Elvégre az offshore ősi szocialista szokás volt már akkor is, föl sem merülhetett közöttük semmi hasonló. Nem elvárható egy ügyvédtől sem, hogy észrevegye - és erre később emlékezzen - éppen egy Ramiris Holdig nevű ciprusi cégnek jegyeztetett be védjegyet személyesen, ha annak egyik telephelye - véletlenül - a pályázati nyertes cégekkel azonos címen, a 1134. Budapest, Váci út 19 alatt volt.

ScreenShot150.bmpLássuk be, mindenféle piszlicsáré dolgokkal foglalkozni tényleg nem lehetett idő. Hisz egy wellness központ átadás itt, egy másik ott, telephely bejegyzés Kisvárdán, Ramiris autós biznisz kiépítése, tulajdonjog a kezdeti 49%-ról a mai vagyonnyilatkozat szerinti 100%-ra feltornázása közben még arra is figyeljen, hogy közben a birodalom másik cégében felügyelőbizottsági tag lesz, és elvárnánk, hogy az oda is menetrend szerint megérkező ciprusi offshore lovagokat észrevegye? 

ScreenShot149.bmp

Ne már, de tényleg. Akkor hogy maradt volna energiája ellátni az országgyűlési, önkormányzati képviselőséget,  bekerülni az összes szakirányú parlamenti bizottságba, és ott maradéktalanul megtenni amit megkövetel a cégcsoport haza? A vak is láthatja, igazi jómunkás kereszténydemokrata ez a fiú, nem holmi hülyén vigyorgó, tagadva maszatoló ofsórlovag! Addig gyanúsítgatjátok amíg a frakcióülésen kikezdik az ofsórüldözők, és az összetartozás nerjelét igazoló piros seggpötty bemutatására is megkérik. Aztán lesz nagy morcoskodás, ha a plüssmackó seggbojtjában valaki "Mrs Istvanne Kocsis" szemöldökével rokon vonásokat vél felfedezni. 

410 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr465066878

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.07. 11:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@bella _ciao: "Mennyi nyúlleves jön ki ekkora állatból?"
Hogyan jutottál az értelem mérésétől a nyúllevesig? Nehogy eltéríts ilyen prózai terepre, mert meghasonlok!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azok a rihes száguldozók.... nos azok is cuclisták voltak, és nem Tokajba, hanem Zsurkra száguldosztak Votkát vedelni:-)
@Mariann19: nyúl nem táncol, legfeljebb bakugrik... főleg fut a mezőn, mielőtt megy a levesbe:-) Táncrend.... bahhh ollan avittas polgári csökevény. Majdan, ha magának legyezője lesz, oszt azzal üzenget... esetleg küldök virágnyelvet:-)
Rogán: "A ciprusi offshore állami offhore és a barátunk, szeressük egymástot!"
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem, de én vip gyémánt legleg kártyával rendelkezem, de átadom a biztos helyem Mariannak
@bella _ciao: Rögtön a kajára asszociálsz, mert férfi attitűdjeid vannak? Az nem baj, ha a szellemi táplálékot is magadhoz veszed. Ahogyan olvasgatlak, nincs itt semmi baj.
@Penivaldes: 4-es számú, vagy tán előrébb? (neje lehet a kettes, vigyázz, hugy válaszolsz!:-)
@Mariann19: Nono, nekem a nyúlról inkább a párzás ötlik be, de ez egyénfüggő lehet! :-D
@Penivaldes: Nu akkor én bezony snajdigul megpederintem bajuszom:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Ollan avittas, polgári csökevény." Igaz, kiment a divatból a táncrend, lassan már a tánc is. Igazad van, ez a nagy romantika nem illik a ma emberéhez. Most megrázom magam, és vissza vedlek.
Tóni- Tóni, ez mekkora már, csak nem sajnálod az ellenzéket és Bajnait?
@Penivaldes: "Átadom neked a helyem."
Használt helyekre nem törekszem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" Baromira csontig lerágott és unalmas a téma, ugyanarról a csókáról. Nincs több offshore lovag?! Ne már, hogy csak a szociknál volt ez divat?! Imádom, ha kiborul a bili, de ez a bili már csont száraz..."

Ez a bili lehet, hogy már csontszáraz.
De a többi párezer nem.
Ha valaki venné a fáradságot, és az elmúlt 20 év céges-családfáját el tudná készíteni, szerintem kuszább képet kapnánk, - mint a facebook baráti kapcsolatait mutató ábra.

A nemoffshore és offshore cégek (át) keresztelőinek száma, ill. az általuk levedlett korábbi formációk száma sajnos ma is végtelen és követhetetlen.
@Mariann19: Mivé, ledér Hölgyből száraz (hüv.., na,ez törllendő)elemzővé? :-P Ne tedd, kérlek!
@Mariann19: Egy francia négyes azért még manapság is belefér:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Te az első sorban vagy."
Neked elhiszem a besorolásomat, hiszen lankadatlan figyelemmel kíséred a folyamatokat, és megállás nélkül kommentálod is. Neked ez megengedett, mert a körön belül vagy.
@bella _ciao: De bele trafáltál!!!
A szám elé kaptam a kezemet, annyira röhögtem. Nem akartam, hogy áthallás legyen a másik szobában, mert ott az a tévhit van, hogy komoly gazdasági témákat feszegetek a neten.
@Mariann19: KÖSZÖNÖM A MEGTISZTELTETÉST, KEDVES NAGYNÉNIM! .-D
A caps lockért meg (m)el(l)nézést kérek!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ne rendetlenkedjél, mert nem kapsz "Dicséretes"-t az ellenőrződbe magatartásból.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Francia négyes? A túlszabályozott lépésekkel és forgásokkal? Ez nem jó.
Mondjuk egy angol keringő?
@Mariann19: Mégiscsak polgári csökevény vagytok, most lebuktatok!
Csűrdöngölő járja mostanság, nem mindenféle keringő, mint a zellenzéki pártocskáknál!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): cöcö. az másik tyúk volt és fekete-fehér fotó. ez meg színezett. összegezve: a nyulak buknak a tyúkokra. és ezzel remélem nem volt dehonesztáló
@mamitirtok sír derék (kommensevik.
Ki a Te nagynénid? A gyermeked esetleg! Nehogy rám ragaszd ezt a stigmát, mert aztán senki nem vakarja le rólam.
Most nézem, ha egy kívülálló olvassa ezt, azt hiszi, valami vérre menő balhé van, pedig csak egy kis évődés.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Jé! Igazad van, a pávatáncra jelentkezem, ez a módi mostanság, elhamarkodottan választottam, korrigálok.
@Mariann19: A gyerekem nem lehet a nagynénim, ezt mindketten tudjuk ugyan, csak elfogott a nosztalgia Szív után, vélhetően..még egyszer (m)el(l)nézést kérek! .-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Tudom, hogy a jó éned kerekedett felül, csak kicsit félre sikerült. Neked minden el van nézve, tudhatod.
/ez nem szép magyarsággal fogalmazódott meg, tudom, ez az utolsó mondat./
"Azért nem zuhant ma a forint, mert a Nemzetgazdasági Minisztérium nem ér rá dolgozni, ugyanis még mindig lapunkkal levelezik. Most a minisztérium mai produkcióját közöljük teljes terjedelmében, rövidesen pedig válaszolunk is rá."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130207_Hazug_tisztessegtelen_HVG_kampany_Matolcs
@mamitirtok sír derék (kommensevik): :)) amit félre lehet érteni, azt félre is kell érteni. 10 pont neked
@Mariann19: mindent azért ne, mert még elbízom magam, betegségemre való tekintettel..:-)
@Silverhaar: Az utcai kamerák csak külföldi cserediákokra tudnak fókuszálni. A gárdisták jó elvtársak, őket a kamera nem tudja befogni, erre külön munkatárs figyel, aki a sajtónak való átadás előtt szükség esetén lerontja a képminőséget.
Látom, leelőzettem, de nekem is ez ugrott be elsőre, meg Peni! ._D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Megismétlem, minden el van nézve Neked! rémképek jelennek meg előttem, ahogyan látlak az infúzión. Hogyne nyújtana ilyenkor baráti jobbot bárki, akiben van emberbaráti együttérzés?
Gyógyuljál, javuljál, aztán mikor rendbe jössz, akkor jöhet a vendetta.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): most Te vagy a főszereplő. Vigyázunk Rád, ne félj semmitől!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Elárulod nekem, hogy ezzel a mondatoddal mit akartál pontosan kifejezni??

"Vagy ő is ment begyűjteni a sápot az asszonytól?!"
Ebből a gyakorlatilag ellopott 12.5 milliárd Forintból (ha mindenkit egymillióval segítenek meg) 12.500 bajbajutott devizahiteles családot lehetett volna megmenteni (valójában azonban sokkal többet, szinte mindet az országban, mert sokakat mindösszesen három-négy havi törlesztő elmaradás miatt raktak ki a szabad ég alá, kisgyermekkel a karján).
Lázár János meg az OFFSHORE-os süket dumájával csak vakítja a parasztot (akit lehet!), abban a karosszékben ülve, amelyik a Gróf Széchenyié volt.

Különben is, annak a szarházinak nincs erkölcsi alapja birtokolni, és beleülni annak a család szülöttének a székébe, akit a mai napig is a legnagyobb magyarnak tartanak, aki a saját pénzén épített népének hidat a Dunán, ami az idővel dacolva még mindig áll, és annyira szép, hogy sok turista sírva fakad a gyönyörűségtől (ezt a saját két szememmel láttam).

Az elődök hagyomány ösvényét taposó narancsbolsevik FideSSmafia mindent ellop, ami még megmaradt ebben az országban.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Annyira azért nem vagyok kétségbe esve, mivel a te fikcióiddal szemben ismét a rideg tények állnak szemben. :)

Embereket csempészett a cigány jogvédő fia

www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/02/07/embercsempeszek-kozott-horvath-aladar-fia/~~fokusz
@mamitirtok sír derék (kommensevik): azért azzal a vendettával a végén én a filmet a tankos-romantikus műfajba sorolnám
@bella _ciao: Keresztapa Magyarországon, főszerepben: Oszkár és Pintér Sándor!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Gondolom az osztrák rendőrök is be voltak szarva, amikor letartóztatták Horváth Aladár fiát.
@bella _ciao: Mennyit kellett kipróbálnia, hogy ennyi maradjon a listán?
Ejnye-bejnye, irigy vagyok, tudom!
@Mariann19:
Plusz 1-gy!
Asztat gondolom, hogy vigyázni kell mindenkire. (már akire érdemes-Mamitírtokra mindenképp)

Ritka szar hetem volt. Olvastalak benneteket mindennap, de nem volt hozzá kedvem, hogy reflektáljak a beszólásaitokra.
Ez persze inkább pozitívum pár idelátogatónak, de ha magamhoz térek, akkor megint le fogom írni ami bassza a csőrömet.
Akinek nem tetszik, az meg nyomja meg a gombot.
Ott a „tahó”… mondjuk én még nem alkalmaztam, talán egyszer.

Kedves kollégámnak igen sokat segíttene egy olyasféle xar, amit Talas Börek-nek hív a keleti gasztronómiához értő lélek.
Hát azt beléje!
Sokat! (megnekemis, mer megérdemlem…)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A második ukránt?
Sajna én is ájulásba volnék, mint mondottam nem dicsekedhetem egy kitűnő héttel sem mentálisan, sem anyagilag.
Ájulj csak, én is azt fogom tenni.
Mariannak is jó éjt, meg minden arcnak itt, akinek van arca!
@Knósszosz: Végre, hogy megérkeztél!Nem tudtam elképzelni, hogy mi van Veled, azt gondoltam, hogy sok a munkád.
Azt hiszem, hogy meg kell tanulnunk felülemelkedni az otrombaságokon, mert ha nem, magunkat zárjuk el attól, hogy a barátainkkal beszéljünk, vagy ahogy Szív egykor mondta, eszmézzünk.
A közelmúltban nekem is volt - azt hiszem négy - olyan rendreutasításom, amely nem a leírtakhoz kötődött. Láthatóan egy célja volt, a nemtelen sértés. " Ezt hagyd abba!" felszólítás hangnemben, amely azért egy nyilvánosság előtt nem kellemes. Nem reagáltam.
N e fossz meg minket a jelenlétedtől, mert sokan kedvelünk. Oké?
a fides mafia az egy bűnszervezet

tönkretesznek mindent, lerabolnak mindent...

a kormányzásra alkalamatlanok nem működő jog és álam és intézmények)...
de nem is akarnak kormányozni...
csak amennynire a kassza kifosztásához az szükséges...
@Mariann19:
Én itt kevés vagyok mint a 48-as naptáron a légyszar, akik számítanak humorban-intelligenciában, ők azok akikért ide járok. Nap nem múlik el, hogy ne néznék be ide.

Nem sorolom, mert ha valakit kihagyok még meg sertésedik, azt meg nem szeretném ha gyesznó lenne belűle. Kövérből egy is untig elég.
Bajszos mangalica… pfejj!
Elég avval a tudattal létezni, hogy vannak olyanok, akik a mosonji dunyán szép tavaszi napon csónakba ülnek, oszt assziszik magukról ho’űk a városligeti-tó ördögei-:))

Kevés…
Ezt mongyuk még mekkeserülöm, de jól esett!
Puszi (a legkevesebb az olasz „nyaligatore” aposztróf amit kapni fogok), de én előbbre járok mán!!

Pusz Mariann, jó éjet!
@Knósszosz:
Nyaligatore??
Ugyan, menj már, ki merné... :DD

Ezt láttátok? Le vagyok maradva!
img8.hvg.hu/image.aspx?id=1b204ec5-31c5-4842-ade3-12b0d0f4b552&view=6be5105f-a4d8-4df3-92ae-45b6639ebecb

Most akkor HURRÁ GYŐZTÜNK, orosz gyarmat lettünk, eladtuk magunkat a mától "nemkomcsi" oroszoknak, a jobbik igazi ideáljainak, vagy mi van?
Kérek egy kis segítséget, mert anno '89 előtt is azt mondták "azok a" komcsik, hogy "Boli ettárs - ezen mindig röhögtem, szembe - nem egészen képzett eszmei síkon, azért kérdezget annyit, össze-vissza..." :)
Tudom, rohadék vagyok, meg minden, de mentségem lehet, hogy melóztam?
@bella _ciao:
Hőőőőőő... nem igazán a legjobb borok látszanak a fején, a szétpuffadt orcáján... :D

@huzzadneki shakespeare:
Attól, hogy "az a" paraszt megvette Széchenyi székét, még csak büdös, pénzes paraszt marad.
A szart is hiába rakod befőttes üvegbe, fel a polcra, a spájzba, nem válik lekvárrá... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Megnyugottam...
Rumod-söröd??

Azenyimet megitta Sanyi:-))
@Knósszosz:
Bolond vagy te!
Nem iszok én!
olyant...
Rum+sör?
Viccelsz?
Ilyenkor?
Vörösbor... vacsika után, hozzá...
Még árajánlatokat írogatok, ahhoz is kell, akkor talán vastagabban fog a tollam...
(Mindig rájövök, messze nem tudok olyan pofátlan lenni, mint a narancsbolsi csürhe. 20% haszon, az már nálunk egy vágyálom... :( )
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Jójó, én csak a glasztájgörre utaltam.
A bortól savam van, a rövidet nem szeretem (néha Jéger), csak sör!

Amúgymeg, a fúj a rohatt coccialistabelemgyönki mocskostetű szovjetororosz takaroggyanak a picsába retorika, az mára hová lett?
Óriásplakát is lesz, hogy: Kreml, ner megérmdemljük?
Nem lesz, mert Vlagyimirovics akármekkora izé, hülye az biztosan nem.
A „csinájjide atomot mi meg maj’ elfelejtünk fizetni”-duma, az nem jáccik Putyinnál. Garancia is köll a medvének, méghozzá olyan, amibe belerokkanunk. Persze lehet, hogy kapott ilyesmit, de ez nem látszik a sajtóhírekbűl. Vlagyimirovicsnak fasza lenne beljebb tenni/közelebb a lábát az EU-ba, mint Piroschka und Farkasch mese, de ez a fasz még esse ismeri fel.
Mi jött le a találkozó lényegét tekintve? Semmi.
Az Echotévé leközölte a sikeres tárgyalás eredményeit/tényeit?
Nem.
Akkor? Miért ment Maszkvába Nerszultán Viktorbajev?
Óccsó ottan az elektronyos szamovár, netán?

Mér másér?
@Knósszosz:
Tudod, ami eddig látszik, az alapján eladták a seggedet a narancsbolsiknak, Vazelin nélkül, Vaszilijnak.
Persze most ez nem hazaárulás, csak ... izé, jól felfogott érdekünk... mármint, hogy a TE segged adták el.
NEM FOG FÁJNI!
Csak fizetned kell, hogy ne ...
Annyira...

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=74316

www.nethirlap.hu/cikk.php?cikkid=24742

barikad.hu/node/877

Sok hírhez mostanság azonban:
ERROR 404 - PAGE NOT FOUND

404 - Sajnos a keresett tartalom nem taláható

Szóval megjegyezném tisztelettel, hogy az utóbbi 2 hétben a hírkereső oldalain található Putyin bejegyzések, amikben a narancsbolsik szapulták a ruszkit, erőteljes fogyatkozásnak indultak, elérhetőség tekintetében. 404-es hibák, törölt tartalmak sokasodnak...
mno.hu/index.mno?cikk=402232&rvt=2
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor most én nem értem a dolgot?
Há nem, az lehet.
Nem vagyok politikai elemző, csak a calgonos agyammal próbálom megérteni, mi a lófasz ez az egész.

Ma már nem reszelem tovább, hamar tavaszt!!!
Megnéztem a kuglin a szakaszt, ami mosoni. Hát, szép. De komolyan.
Irigyellek, Te... csónakos!
@Silverhaar: Na, az már izgibb lenne. Mint ugyanarról a lúzerről posztolni újra meg újra.
süti beállítások módosítása