Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.31. 04:07 Fabius

Orbán, Alkotmánybíróság, vendetta

Címkék: fidesz kósa lajos alkotmányosság ab határozatok

Nem tudom volt-e valaki aki komolyan elhitte, hogy a regisztráció elkaszálását az Alkotmánybíróság elviheti szárazon, Viktor európai ember módra belenyugszik a döntésbe és nem töri semmi pitiáner bosszún a fejét. Ha volt még valaki, akkor ideje felébredni drága honfitársam. Kedves Vezetőnk nem az a kerályfi akinek ellent mondasz, akaratának keresztbe fekszel, ő pedig ezt - meg holmi alkotmányosságra hivatkozást - elegáns mosollyal tűri, ha már annyit beszélt a magának íratott alkotmány nagyszerűségéről és szentséges szelleméről. A Lisztferihegy kreálásakor a Földrajzinév Bizottság volt kénytelen tapasztalni saját bőrén, hogy a vezéri akarat szent, a bosszúálló kéz hosszú és utánad nyúl, most meg az alkotmánybíráknak kell megtanulni, Vezérünk akaratára kell irányelvként tekinteni holmi kőbe vésett paragrafusok helyett. 

Megvan annak a maga pöcegödörszagú bája, mikor a kopipészt doktorik és morálisan ingoványos sátánista szakdolgozatok kormányából is a legiskolázatlanabb félkegyelmű okoskodik "betilcsuk a puskázást"(!)-ról egy Alkotmánybíróság esetében. Nemásojjá', hörgi Lajos, akinek ilyen problémái nem voltak se SkiccPali se a máig nem tisztázott eredetű Semjén szakdoga idején, legfeljebb azon sajnálkozott magában, hogy neki bezzeg nem sikerült azóta se puskázni egyet sehonnan. 

kósa lajos AB.jpg

Most meg a kormányával együtt úgy tesz, mintha a rendszerváltáskor megszületett alkotmány kidolgozásánál nem lettek volna ott, sőt, Magyarországon jogállam se lett volna a ma is érvényes alkotmánybírósági határozatokkal együtt. Szerintük igazivalódi alkotmányosság azóta van, mióta a nagy büdösben ülő spanyolviaszt tojó gépsor által legyártott alapanyagba Szájer Jocó belekarcolta a szellemiséget az iPad sarkával. Úgyhogy az eddig meghozott AB határozatokat felül kell vizsgálni, mert az mégse legyen, hogy egyszer már lefektetett alkotmányos normákhoz igazodunk. 

Hogy fest ez a gyakorlatban? Szemléltetem: régi becsípődése Orbánéknak a ne ócsárold a drága közszereplőt elv. Részben ezért volt első dolguk nekiesni a médiatörvénynek, és ezért erőlködnek újra és újra az internet és a vélemények valami módon megregulázásával is. Most a 36/1994(VI.24) AB határozat szabályozza részletesen és pontosan, ha azt mondom Kósa Lajos egy vizes piskótával is beégni képes félkegyelmű, azt neki közszereplőként meddig kell eltűrnie, hogy a véleményszabadságom maradéktalanul megmaradjon. Tegyük fel visszamenőleg "megvizsgálják" az AB határozatait, és tippeljük meg vajon az önérzetes nullázást és kommentjeit letüdőző Navracsics HiszTibi és kommentelő üldöző Papcsák milyen vehemenciával akarják majd a kukába dobni. Megvan? Akkor azt hiszem tovább nem szükséges magyarázni az újabb alkotmányosság piszka valódi indokait.

Meg egyébként is: szerintük az úgy lesz jó, ha az alkotmánybírók nem paragrafusok, hanem vélemények alapján fognak beadványokról dönteni. Szegény Lallernak annyi esze nincs, hogy erre legalább megközelítőleg értelmes példát hozzon indoklásul. Aszongya a féleszű, hogy azért kell ez, mert ha a kormányhivatal vezetője egy önkormányzati határozattal az alkotmánybírósághoz fordul, akkor az a törvényesség vizsgálata mellett hallgassa meg, hogy a magafajta nerszakmunkás milyen kusza magyarázattal lenne képes indokolni a törvény betűjétől és szellemétől eltérést, és esetleg szapora fejbillegtetéssel helyeselje azt. 

Igen, jól látjátok, neki tényleg ennyi esze van. Igen, ezért mondatják ezeket pont vele. 

Az csak az egyik fele a dolognak, hogy az engedetlen és tiszteletlen alkotmánybírókat jogtudósokból véleménydöntnökké silányítanák. A másik fele, hogy milyen alapon kérdőjelezi meg bármilyen kormány az alkotmányosság őreinek meghozott határozatát? Az is elgondolkodtató, hogy a sok jogi diplomás kormány és frakciótag vajon miért nem tudja, hogy Magyarországon az alkotmánybíráskodásban sincs precedensrendszer, így a bírákat egy előzőleg meghozott ítélet nem köti, minden beadványról külön, egyénileg kell dönteniük. 

Ebben az esetben a nem tudásnál talán csak egy szégyenletesebb dolog van, a tudás. Szomorú, hogy utóbbi illik bele az Orbán kormány alkotmányosság felfogásáról kialakult képbe. 

806 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr35054326

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.31. 10:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Amúgy megtaláltad ezt az átkozottat?"
Nem, most is végig mentem, nem találom. Kb. hány óra felé tetted fel?
Imádod ugye, látom a fogalmazásodon, ismerős ez a vadságba burkolt szeretet. Nekem mondod, a kutyák imádójának?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez a duma Piktortól kurva nyálas és alázatoskodó volt! Végül is ... le is szophatta volna Putyint nyílt színen, akkor sem alázta volna jobban magát!
SSteffy cica írhatta neki?
A seggnyalonc képzés azért meghozta az eredményét ennek a pöcsköszörűnek is!
@Mariann19: mire szamitasz tavasszal, orosz kaland, allamisitasok, kozmuvek, rezsi csokkentes, templeton, allamkotvenyek, osztott allami kifizetesek, halasztott vagy buko eutdij, kabeles penztargep, lassulo nemetek, simor, tartalekok, inflacio, arfolyamok, hiany, munkahelyek, adok, nav, illetekek, buntetesek, van sapka nincs sapka, es igy tovabb. Ez a nagy magyar vegtelenitett labirintus, aminek lehet, kijarata sincs, es nem is lesz soha.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Azt akartam kérdezni hogy ki fogja megvenni azt a mercit melynek ülését a csúti szar érintette... de rájöttem hogy az a szalon próba kocsija lesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kijárata?
Akkor sorolom.
Hegyeshalom, Andau, Klingenbach,...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Lesz arra jelentkező a seggnyaloncok közt, meg a píz is ott van, nem?
Shortolni jó dolog, sej!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Az a gyönyörű, értelmes szeme, a kis tappancsai... Nem csodálom, hogy esténként itt hagysz csapot-papot, és viszed sétálni. Hiszen ő arra vár egész nap, még akkor is, ha többször viszed.
Tegnap olvastam teljesen véletlenül Byronnak egy elpusztult kutyáról szóló versét, egy pár sor:
"S a szegény kutya, a leghűbb barát
Ki boldogan áldozta föl magát
Kinek szíve gazdája szíve volt
Ki mindenben csak az ő híve volt."
Ugye gyönyörű?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Rosszul tudod...
Tudod, vagy az a Berci gyerek (több álnéven is fut), aki a nyálas kólásdobozokat is gyűjti.
Na, most képzeld el, hogy azt a ziccert nem hagyhatta ki, hogy a fenséges tompor által illetett járgányt el ne kunyizza onnan!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nagyjából összefoglaltad a kiskátét. És az istenadta 40IQ nép boldogan tapsikol... mondhatnám: bassza meg...
egy dolgo vígasztalll mi a magunk részéről erőssen kövezzük az utat... és hallejulia...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Elárulom Neked a nagy titkot. A bemutató után a verda ment a darálóba. És ez nem vicc. A hivatalos magyarázat szerint valami gyerekmentő szolgálat kapja meg, de nem... télleg bedarálták. A mercis marketingesek nem hülék... egy beszennyezett autót nem értékesítenek, nem ajándékoznak el.
@Mariann19: kb egy hete találkoztam a versikével Ha még azt is elmesélném, hogy kb 3 éves korában a lelencből szabadítottuk ki, és amikor elhoztuk, tiszta szar volt a háta, szét volt mentálisan esve, és oda volt a lelke... akkor mindent elmondtam...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jut eszembe... kiskoromban én is jártam mensára:-)) akkor mostan én is okos vagyok? :-)))) Bevallom öszintén, úúútáltam a töklotyót, de a mákostészta... túúdod... :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Mire számítasz tavasszal?" Éves távlatban érdemesebb gondolkozni. Tavasszal, március 15-én lesz egy izléstelen rivalizálással egybekötött vircsaft. Utána jó lesz, mert a devizatartalék adományozó kedvet fog elindítani a választásokra való tekintettel.
A devizatartalék felhasználása nemigen kötött nemzetközi szabályozás tekintetében, kivéve a Guidotti-Greenspan szabályt, mely szerint a devizatartaléknak fedeznie kell a rövidlejáratú adósságot abban az esetben is, ha egy éven keresztül nem sikerül megújítani, a piacról finanszírozni a lejárt adósságot.
Ezértén inkább a jövő tavaszra leszek kiváncsi, legalábbis a stabilitásra. ,
éjszakai lapszemle

Kötelező testnevelés az egyetemeken is
Indul a Hajós Alfréd Terv, ami élsportolókat és sportos szemléletet akar vinni a felsőoktatásba.
Nagy kirúgások jönnek a Corvinuson
Minden harmadik forintot elvett az állam az egyetemtől, minden harmadik embert elküldhetnek.
Magyarországon is újrahasznosítanák
a cigarettacsikkeket
Műanyagot állítanak elő belőle, abból pedig hamutartó lesz. Aki csikket gyűjt, pénzt is kap.
Adósságrendezési eljárást kért Tiszafüred
A polgármester ellen fegyelmi eljárást indított decemberben a képviselő-testület.
Egy év múlva kész az új Várbazár
Kreativitás háza, műtermek, mozgólépcső épül.
Cigányügyi tanács alakul
A felzárkóztatási javaslatok kidolgozásával foglalkozó testületnek Orbán lesz az elnöke.
Megalakult a felsőoktatási kerekasztal
Az aktuális problémákról, a hallgatói szerződésről és az egyetemek finanszírozásáról is egyeztetnek.
Nem lesz tandíj Bajorországban
A tartományi gyűlés elébe megy a népszavazásnak, eltörlik az 540 eurós tandíjat.
Megvan az első ítélet holokauszttagadásért
A felfüggesztett mellett a férfinak fel kell keresnie
a budapesti Holokauszt Emlékközpontot vagy Auschwitzot, élményeit le kell írnia.
Lassan ideje, hogy álmom elaltasson, úgyhogy jójcakát a maradóknak, fejtsétek meg a Szíriusz rejtélyét reggelre, ha kérhetem!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Maradj a ... makknál akkor! :)

Bazze, szépen körülírva a híradóban csak bejelentették a békekölcsönt.

"Az államnál is befektethetnék az alkalmazottak a fizetésük egy részét..."

Há'persze!
Rákosi ettársék találták ki anno, BÉKEKÖLCSÖN néven!
Most Piktor ettársék leporolják.
Kötelező lesz jegyezniük, vagy önkényes? :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Tudom, hogy kivel évődsz naphosszat, az érzelmek lassan elveszik az eszedet. Mondtam már, hogy ezekben az esetekben fő szabály a diszkréció. Le fogsz bukni, ha nem hallgatsz rám.
@Mariann19:
Addigra Cirbinek is el kell intéznie a papírmunkákat...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Érdekes, mert a pszichomókusom, (mer nekem bezony illen is van, igaz az is rokony, csak neki fekete a farka) aztat monta, ha rendesen szedem a bogyóimat, akkor a fejlődés beláthatatlan táblatai nyílnak meg előttem. Pl. Meg fogom tudni különböztetni a mogyoróimat a makkomtól:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kotelezoen, valaszthato, narancsdemokratikusan
Elen a part, csal a fidesz. Jut eszembe, a jobbklikkes csatolt reszek, milyen kussban leledzenek ruszkik utalatos hangzavarban, es emlekmu amortizalasban.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Aha, a mogyoróidat a makkodtól?
Hogyan?
A mogyoróidat a füled mellé tűzöd, a makkod meg a táskádban?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Tényleg találkoztál pont most Te is ezzel a versikével? Tudod, hogy kemény csaj vagyok, de bőgtem, mikor elolvastam.
Az idén el kellett altatnunk Lilit, a komondort, és Sárit, a kis pulit. Soha nem heverem ki, ugye megérted?
Ők a fiam kutyái voltak, de az enyémek is.
Most van két új, először egyedül volt az egyik, aztán még oldva a magányát, inkább vettünk neki egy társat. A lelki világukra is így vigyázunk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na, fogadjunk, hogy mostantól nem lesz hisztike az oroszok emlékműveinél?
Leszólnak a csicskáknak a Lendvay utcából, hogy hanyagolják a témát és lőn...
A jobbikos pedig ugrik, csahol és kezet nyal.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt nem értem, ezt a Cirbis papírmunkát. Felvilágosítanál Bolikám?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a fenéket. Csak megmagyarázta, hogy melyik stresszesebb állapotomben melyiket harapdáljam:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Azért ne félts annyira, nem mai gyerök vagyok ám."
Tudod, hogy itt vigyázunk egymásra. Csak úgy mondtam, hogy oda figyelj, amit csinálsz, nehogy bajod legyen belőle.
@Mariann19:
Ha így megy tovább, kb. egy időben pattanunk meg '14-ben a sejtéseim alapján Cirbi komával... tudod, Go West! :(
@Mariann19: kb. 4-5 napja valamelik kommentelő az egész verset betúzte ide, itt találkoztam vele. Egyébként kb 40 éve kutyázunk... a kutyák élettartamát ismerve asszem tudod, hány gyászon vagyunk tól. És nagyjából mindegyik utcáról összevakart jószág volt. A német vozslánk a Lédi, pl. 3-6 hónapos korában egy benzinkútnál simán beszállt anyán kocsijába, majd előreintett, hogy nposza irány haza:-) Mellékesen ilyen gyáva német vizslával, egyben szeretnivalóvan életemben nem találkoztam. Ha jött a vihar, megpróbált a 10 cm magas szekrényaljába bebújni, szó szerint bepisilt a villálmlástól:-) Na ne kutyanosztalgiázzunk...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hülye vagy? :)
Itt fogja az igaz orosz ügyet szolgálni!
Hisz Oroszország mindig is a barátunk volt... no meg a zsi... zsiráfok is csak Afrikában vannak, meg hát az orosz néplélektől sem álltak távol a pogromok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hülye! Ez Magyarország Megmentése, a Külföldi Karvalytőke Ármánykodása Elleni Hozzájárulás, Vesszen az IMF néven fog futni. És szigorúan önkéntes alapon. A következő lépés a közszolgák napi kifizetése lesz, vagyis a Napszám...
@Mariann19: 2 puli együtt... na majd megtudod, ki az urimuri a háznál. pitizni fogsz... ezerrel:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Most lesújtottad a lelkemet, de aztán feltápászkodtam, mert a világ bármely tájáról kommentelhetünk. Fogtok írni Nekem?
Persze viszed Knósszoszt is, Ő is nagyon vágyik el. Mi meg itt maradunk rodostói magányunkban.
Nem is akarok belegondolni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ha így megy tovább, kb. egy időben pattanunk meg '14-ben a sejtéseim alapján Cirbi komával... tudod, Go West! :(

mi 2 éve dolgozunk a projekten... eléggé előrehaladve, de nem fejetveszejtve... szálak elkötése történik mostanság...
@Mariann19:
Nem szeretnék menni, de ha ez a majomhorda marad, akkor én megyek.
Úgy is mondhatom, egyikünknek mennie kell!
Vagy Piktor, vagy én!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ennél rövidebben szoktam én ilyen dolgokat eldönteni. Ha ma eldöntöm, holnap elintézem, holnapután megyek...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Akkor Te is átélted, amiről írtam. Végtelen öröm, és végtelen fájdalom.
A komondor-puli párosítást én találtam ki, mint az erő és ész együttesét. Most nem így jött ki az összetétel, de jól neveltünk eddig is, nem lesz baj.
Az biztos, hogy a vizslát én sem tudtam volna ott hagyni. Nagyon okos fajta kutyák, az utcán szoktam velük barátkozni.
A versikével egy rejtvényben találkoztam. Micsoda véletlen!
a poszt képén kik ezek a hájas+lúdtalpas lurkók ???

biztos még a libsi kormányok alatt plagizálták a diplomájukat
@Mariann19:
A komondor-puli párosításról úgy tudom régi magyar pásztor hagyomány, evégre az éles hallású és élénk puli volt a figyelő a pásztor mellett, a komondor pedig az elrettentés és erő.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Vagy Piktor, vagy én."
Kár, hogy nem engem jelöltél a kiválasztásra.
Soha nem mennél sehova, és még az ország sorsa is megoldódna egyben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nálunk ez nem ilyen eccerű... nem részletezem... majd egyszer legfeljebb magányban. addig is, mint gondolom látod is, pucolunk kifelé, amint tehetjük, egy kis friss levegőt színi...
@Mariann19:
Ja, az én találkozásaim pulikkal először mindig úgy indult, hogy elsőre kb. a gatyát is le akarta tépni mindegyik rólam, pörögtek és veszettül támadtak. Majd egy negyed óra múlva már a szaglászások és orrbökdösések után a "na gyerünk, simizz még" fázis köszöntött be... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Városi létemre csak úgy, a saját kútfejemből jött a javaslat, de tényleg így van.
Bár Lili komondor nagyon intelligens volt, és gyönyörű.
A másik témához még. Vérmókus is készülődik, Ti is, rendeztek egy búcsú estélyt?
@Mariann19: komondor puli kertes házba való, nálunk kétlakiság volt, tehát az alanyoknak alkalmazkodni kellett... fél év hawaj, félév meleg fűtött szobacicaság:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nekem Deni a negyedik kutyám, mind németjuhász. És mindegyik talált kutya volt. Hol az egész vers?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Azért - úgy látom - Te is szereted őket. Van Neked is?
@Mariann19:
Lányomat (Lili) én is "kutyázom", ha rosszalkodik... :)
@Mariann19:
Csak a lányom. :D
Imádom a kutyákat, de nem kertes házban lakunk. Kínozni pedig nem fogom.
Lányom az retteg a kutyáktól, ha 10 centinél nagyobbak...
@Mariann19: A bejgli igaz ínyenc... döglik a gázkonvektor előtt... már füstöl a háta... és döglik tovább... Simogatni nem lehet olyan forró a szőre...
@Mariann19:
A komondor-puli a leghagyományosabb falusi megoldás. A puli megmondja mit kell tenni, a komondor pedig megoldja.
Ha nem lenne sértő az állatokra nézve, azt mondanám, hogy olyan Orbán-Matolcsy párosítás szerű. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Plüssben a kb. 200 állata közt számtalan kutya van, az ágyában a bejglidnél nagyobb Morzsi kuttyal + egy kb. 80 centis nyúllal alszik együtt! :)
@Kis ember:
EZ durva sértés volt azért! :((
Ezért büntiből menjél és nyomj le 2 puszit Stefike blogjára!
@Kis ember: Orbánnak nincs annyi esze, mint egy puliónak,Matolcsy meg simán kidöntené a kerítést... rossz hasonlat. Kikérem a kutyák nevében.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Így van nálunk is, kétlakiság, együtt a cicákkal. Ha elindulok az emeletre, jön utánam az egész konvoj, 5 fő, 2 kutya, 3 cica, és én. Nagyon jól mutatunk.
Búcsú esélyt? Ez a két szó így egészen más tartalmat kap. Ez lenne a vég?
Maradjunk az estélynél, de leginkább itthon. Hol a hazafias érzés bennetek? A nemzetállami elkötelezettség? Ideje lesz beiratkoznotok a Rózsi által szervezett etika órákra, legalább estin, a tananyagban ez hangsúlyos lesz. Fejlődjetek már egy kicsit.
@Mariann19: Fejlődjőn a Rauzsi, akinek hat apja volt... esze meg egy cseppse... hazaffiasság? itt, miért, kinek, hogyan, nanemár... homelesspata lennék legszvesebben... elegem van a majdholnajobbleszigéretekből... már nincsenek hagymázaskolbászkerítésillúzióim...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Az egész mókusfamily rokonságod ott a polcon, úgyhogy... becsüld meg magad, mert kivuduzlak!!!
A plakátot a nyári szobarestauráláskor szedtük le.

hu.wallpapersus.com/wp-content/uploads/2012/10/Alvin-%C3%A9s-a-m%C3%B3kusok-Chipwrecked-2011.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tudod mi a szép a lányod nevében? A hangzása. Szinte csilingel. Ha lányom lett volna, ez lett volna a neve.
@Mariann19:
Csak utánad!
Mutass.... izé, példát! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Látom a hátteret... mintha csak kishazámat látnám. És az az SOS felirat... több, mint kiáltás:-)
na elemenetem szuszakolni. jócakall... rosszalkoggyatok:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nem a rohadékok... csak poste restante egy szar lukas tutajt küttek, próbáld meg te is köcsög felirattal:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mókus! Látlak magam előtt, ahogyan jóságos mosollyal szemléled percekig, sőt órákig a kutyut.
Megnéznélek egyszer. Készíts erről fotót, többet is, és majd napi adagként felteszed. Jó?
@Mariann19: valahol a marokkói blokkba becsempéztem magamról egy fotót. keresd ha akarod:-)
@Kis ember: A politika látod, már az őrületbe kerget minket. Még az életvitelünk részletezésében is megjelennek, belénk ivódnak végeérhetetlenül. Csak már szabadulnánk tőlük..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Legyen lányom is? Így mutassak példát? A mai világba, most? Megbeszélem itthon, most, hogy mondod. Már a Lili név miatt is.
Mindenkinek jó éjt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ó tényleg, meg se néztem ma még, hogy visszaüzent-e. :)
süti beállítások módosítása