Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/belfold/2024/04/29/vitezy-david-kinai-vasut-repter "A tervek szerint a gyorsvasút a buda... (2024.04.29. 12:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.29. 04:14 Fabius

Jó reggelt, Fidesz valóság!

Címkék: gazdaság fidesz imf államkötvény országjelentés

Népellenség sompolyog a kertek alatt. Vizsgál, szimatol, adatokat néz és véleményt alkot vereteset, ami lesújtotta kormányunkat, mint Orrfürkész Dávidot a hóesés. Nincs se tündérmesézés se győzelmi örömünnep farpofacsattogós ihajcsárdást ropva, csak a csöndes konstatálás van: itt voltak, elmentek, próbáljuk feldolgozni a leírtakat. Mi mást tehetnénk, legalább ilyenkor próbálunk úgy tenni, mint akik értik ami leírva van, legyinteni rá és a saját hülyeségünket vinni tovább holnap is ráérünk.

Az nem meglepetés, hogy az IMF - EU kettős szerint továbbra is gazdasági irányváltásra van szükség Magyarországon. A költségvetés ad-hoc módon betömött lyukait jó lenne tartósan kiigazítani, az ország pénzügyi rendszerét a padlóról felvakarni, és nem ártana végre valami reform sem, amitől a masszív recesszióban álló gazdaság az élet jeleit mutatná. Mert a zemberek fogyasztási kedvétől - lehetőségeitől - csak a beruházási kedv esett mélyebbre a bányászbéka segge alá, még akkor is, ha Fénylő Csillagunk saját kezűleg vezette le az első kecskeméti Merdzsót a szalagról.

orbán-járatlan-út.gif

Megjegyezték azt is, hogy a termelékenységünk a hozzánk hasonló országokhoz képest is nagyobb mértékben esett vissza, és nagyjából annyira vagyunk versenyképesek, mint ökrös szekér az ügetőn. Ráadásul nem érték be kevéssel, mondtak olyat is amitől Viktor szeme szaporábban kezdett biluxolni, mint egy zárlatos Trabant index. Ugyanis szerintük a Szent Célként kitűzött 3%-os hiánycél sem lesz meg, nem hiszik, hogy az e-útdíj rendszer Viktor csettintésére feláll magától és bevételt termelve működni kezd. Márpedig, ha nem kerülünk ki a túlzott deficit eljárás alól, akkor annak egyrészt anyagi következményei vannak az Unió felől nézve, másrészt Viktorék is elesnek a lehetőségtől, hogy a kampányévben a ciklus egyetlen gazdasági pozitívumként legalább ezt lengetni tudják. Mi pedig tudjuk unortodoxiában mit jelent ez, ugye, kedveslakosság?

Azt javaslom az ateisták is kezdjenek szaporán imába, hogy legyen valami épkézláb megoldás az e-útdíj rendszer villámgyors kiépítésére. Már úgy értem azon kívül, hogy Orbán Viktor rágondol, és holnap ott van. Mert ha nem lesz, akkor újabb kreatív Matolcsy csomagra tessenek számítani a mostaniak mellé. 

A kiadási oldal racionalizálásával ugyanis nem piszmogunk unortodoxiában. Az állam sokat költ és passz. Nincs ezzel mit tenni, sőt, akár a Füstbement Terveknek is külön hivatalt kell létrehozni. Az állami közlekedési vállalatok meg pártkasszatöltő automataként működnek mióta világ a világ, nem is értem ki gondolja azt komolyan, hogy hozzá fognak bármelyikhez is érdemben nyúlni. De legalább annyit elértek, hogy vasutassztrájk már nincs, Gaskóra kicsit sokba került a szájkosár, de az legalább megérte. Az IMF bürokráciacsökkentő megjegyzése annyira gyermekien naiv és ártatlan, hogy igazán kiröhögni sem tudtam. A jókáderek és házelnökfeleségek járásokhoz és tankerületekhez kiszervezésének idején erről beszélni olyan, mintha Fekete Györgytől kérnéd, holnaptól ő legyen a Nemzeti Frizuravarjú. 

Mindezért a sok jóért cserébe Viktorék megteremtik az elvi lehetőséget, hogy a zemberek dönthessék romba az állampapírpiacot. Hogyhogyhogy? A folyamatosan jegyezhető állampapírokkal, a lehetőségvizsgálatra most kérték föl a Kusza Szem minisztériumot, úgy. Mert lóvé az nagyon kéne a drága honpolgártól. Végül is a kamat jó magas, miért ne? Abba meg ráérünk belegondolni később, hogy mi lesz, ha Matolcsy jegybankelnökként a megszokott kreativitásával lenullázza a devizatartalékot is, elterjed az államcsőd híre, a magyar befektető meg egyszerre akar megszabadulni az összes állampapírjától. Ugye emlékszünk még, hogy az államcsőd és a betétbefagyasztás lengetésének idején a betétesek úgy álltak sorba a határon kifelé, ahogy pár évtizeddel ezelőtt a Gorenje hűtőládával befelé? Vajon miből gondoljuk, hogy hasonló eset nem fordul elő az állampapírokkal? Végül is mégis hazafiasabb lesz, ha a hazai betétesek döntik be az állampapírpiacot, mintha a Templeton tenné ugyanezt egymaga. 

A hatástanulmány és kockázatelemzés Lucifer szintű liberális ármánykodás a random pénzgyűjtés rendszerében, kár az előregondolkodással az időt és energiát pocsékolni. Ha ezt, és Matolcsy jegybankelnökké jelölését is meglépik, akkor elmondhatjuk tényleg föltettek egy lapra mindent. Viktor lutri, kismagyar befektetővalóság, hajrá. 

669 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr195050360

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem ez lesz az őszinteség éve 2013.01.29. 20:11:35

Vajon ki lesz a hibás az IMF kiállította bizonyítvány miatt? Az IMF? A sanda nemzetközi banktőke? A szocialisták ármánykodása? Vagy egyszerűen csak az "emútnyócév"? Az IMF jelentése feladta a leckét a fideszes kommunikációs szakembereknek, hiszen vala...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szokás szerint jó a poszt. A giffel azért lenne némi probléma: Viktorunk figuráját nagyon sportosra vetted. A lányok asszonyok hiányolni fogják kedvenc minielnökünk dagadó pocakját. Gondolom te sem akarod, hogy megrójanak ezért.:)Esetleg még a lila nyakkendő is jól menne az lapát mellé.
Egyébként a folyamatosan jegyezhető állampapír egy idő után olyan gyorsan fog átalakulni fülkeforradalmi békekölcsönné, hogy a tisztelt naív állampolgárnak még arra sem lesz ideje, hogy a sublót aljából előbányássza a kötvényeket nem hogy visszaváltsa.
Orbán megsimogatta egy HaHá-s lány fejét
A Hallgatói Hálózat tagjai maguk fedik fel, hogy ezer szálon kötődnek a Fideszhez.

index.hu/belfold/2013/01/28/orban_viktor_megsimogatta_egy_haha-s_lany_fejet/

Ez is a rögvalóság kicsiny szeglete:-)
@ariel12: békekölcsön akkor lesz, amikor jól megbasz bemmümkez az EU a telekom-, bank-, multiadó visszafizetésével:-) A befizető cégek fognak majd állampapírt kapni,Békekölcsönt a lakosság pedig a KÖZGÉP és a nagyszabású sportberuházások folyó finanszírozására kap majd békekölcsönt :-)
Békekölcsönt a lakosság pedig a KÖZGÉP és a nagyszabású sportberuházások folyó finanszírozására jegyezhet majd. Esetleg téglajegyet.

Basszus korán van bocs:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"amikor jól megbasz bemmümket az EU .."
Megoldható lenne (én bevállalnám) ha egy szép szőke nagymellű lány hajtaná végre rajtam e nemes cselekedetet. Egy fene a hasára akár rá is írhatná, hogy ö az EU. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ennek az "ezer szállal kötődés" éremnek az a másik oldala, hogy valakiknek nagyon azaz érdeke, hogy hiteltelenné tegyék a HaHa-t, az éle pedig az, hogy teccik- nemteccik, megroggyant az egység.
Nagy Kánunk a kedves népe javát akarja. Mi ebben a rossz?
Fábi kurva nagy vagy baz'meg...a lila atléta és a csőszkunyhó meg a romacsávó amint eltűnik a gazban...hát az óriási...ilyen lesz a zállamcsőd is csak akkor többen fognak futni és nagyobb lesz a gaz (esetleg ez búzaföld vagy alármi gabona?) amikor a kuszaszem és a morcosbajúsz háromfelé fut valamint a vitya menti a kalbászt és a kutyák meg utánuk?

és ezek a sorok:

és nagyjából annyira vagyunk versenyképesek, mint ökrös szekér az ügetőn. Ráadásul nem érték be kevéssel, mondtak olyat is amitől Viktor szeme szaporábban kezdett biluxolni, mint egy zárlatos Trabant index. Ugyanis szerintük a Szent Célként kitűzött 3%-os hiánycél sem lesz meg, nem hiszik, hogy az e-útdíj rendszer Viktor csettintésére feláll magától és bevételt termelve működni kezd.

és vityát idézve:

TÉRDRE IMÁHOZ

brühühühühü
Mer az e-útdíj,nem egy "újabb kreatív csomag".
Ja! Kifejezetten a "gazdaság turbója"!
És nem a zemberek fizetik!!!
@rodeo36: és ráadásul egy sötétített lámpás zöccséges cigánymerdzso... ennek itt felénk külön legendáriuma van:-)
szóval békakölcsön békamenethez lilában ami püs pöki...anno mi nem kaptunk egy buznyák vasat sem vissza az egész ketyeréből pedig kellett bőven venni belőle...de megoldottuk másképpen bár a Bálint gazda meg a Glauzius vagyhogyafaszbahívták nem mondott erre tanácsot soha

azért megvoltunk én is szépen felnőttem és ...mint a mellékelt ábra mutítja nem is rosszúl bár nem lett belőlem Pelé (Puskás vagyamitakartok) -ami családi vágy volt- hanem más és sikeres és mókás vidám és még pöttyeim sincsenek ott a fartájon

szóval a HAHA ha hagyja magát leszalámizni akkor megérdemli persze a szüleiknek mega kurva annyukat ha nem segítenek most vagy soha

VEZESS ÚJ ÚTAKRA LUCIFER

brühühühühü
Selmeczi kiakadt Mesterházy WSJ-interjúján
2013. január 28., hétfő, 15:10 • Utolsó frissítés: 13 órája
Szerző: hvg.hu

Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivőnek nagyon nem tetszett Mesterházy Attila MSZP-elnök a Wall Street Journalnak adott interjúja. Szerinte Mesterházy "újra külföldön próbálja rossz hírét kelteni" Magyarországnak.

hvg.hu/itthon/20130128_Selmeczi_kiakadt_Mesterhazy_WSJinterjuja
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ezt a merdzsós izét nagyon kedvelem, már Hummert csak használtan mert nem gyártják a többi meg?

a vincenten van egy sorozat régipestiképek azokon a Tátrák és a Tátraplánok meg azok elődjei villognak és néhyány olyan amit csak egyesével lehetett látni Volgánal híre hamva sem volt még és a Tátra 603 is csak később villogott minő luxus és amikor megjelent néhány Opel Kapitän a hatalmas méreteivel és az ország egyetlen Chevrolet Impalája ugye a a lömpöpö ősének kocsija... egyébként taxi? inkább villamos mindenfelé és csak jóval később a 300-as majd 31 -es Ikarus-ok

hát most is valami ilyen loesz csak villamosok nélkűl?

minő üresség lesz és a szamarak a kordék előtt lömpöpöcs és fityiszmegmaszop és dzsobbikosok vonják a vonával a zélen

be széplesz

KŐKORSZAKI SZAKI ÉS A KÖBÜKI

VEZESS ÚJ ÚTAKRA LUCIFER

az ember küzdj és bízva bízzál az nem műxik levédiában itt a hit megy hahahahahaha hiszhanem

brühühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ja a fekete seggűek piros pöttyökkel

és hurrá nyalunk

a régi szlogen

brühühühühü
@rodeo36: Ahol a kóla drágább a rumnál
Mihelyst megszűnik az amerikai embargó, egész biztosan átalakul a különleges hangulatú ország.
www.origo.hu/utazas/amerika/20130127-elmenybeszamolo-kubarol-rum-szivar-salsa-regi-autok.html
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Kinyílt a szoli ajtaja végre????? Inkább maradt volna bent....
@Fabius: "Azt javaslom az ateisták is kezdjenek szaporán imába"

Furdal a kíváncsiság, hogy te mondjuk hogy és mit fogsz imádkozni??? :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A lapátot mÉr viszi magával a mentéshez ? Miben lehet elakadva a Gyúrikáááám ?
Engem inkább Gyuri félmilliós beszólása érdekel... Ezt miért most, mennyire pontos a szám, mit terveznek ellenünk? A vezér jóváhagyta, hogy ilyen szabadon beszéljen a külföldre szakadtakról, akik aztán se nem fizetnek adót már haza, se nem fogyasztanak semmit...?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Azért írtam te majom, mert SSteffyke dicskedett eddig ezzel a simogatással. :)
Amúgy Piktor majd újabb plakátkampányt indít néhány százmillióért a zimf gyirmót ellen legfeljebb! Kicsinyeskedtek!
Már Fabius is nyal Piktornak, leretusálja a pocikát...
Az nem a disznóól takarító lapát?
@/avanivi/:
Miért, miért? Lenyúlta tôlem, az én melóm elásni...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ahol a sor autó áll a Capitolium alőtti tér és azok nem taxik hanem irányjáratok amelyekkel vidékre is lehet menni és addig nem idúl el amíg meg nem telik és mindenki teljes viteldíjat fizet, egy egyórás út 55 km -re az 15 dollár oda vissza, barátnőmnek egy 1958-as Pontiac-ja van minden eredeti rajta és a festés is, 60000 dollárt is kínáltak érte de nem adja mert van vagy 50 festménye és a háza amiben 6 szoba és 3 fürdő két konyha meg a három kert persze a városon kívűl kertvárosban Siboney-ben (atabey és a többiek a körnnyéken köze San Agustin-hoz amely egészen más karakterű

az éttermek nem ilegaálisak csak kifőzdének nevezik és rendszeresen ellenőrzik az egészségügyi hatóságok de hogy honnan és hogyan szerzik be az az ő dolguk...tuljadonképpen mindent lehet kapni csak meg kell fizetni a nagy hotelek tele vannak és nem lehet lakást és irodát bérelni mert minden ki van adva és Hyunady meg Mercedes taxik várakoznak a Nacional előtt ahol a cikkíró be sem ment a Habana Vieja és centro habana egészen szépen helyre van téve de még vannak ilyen lemállott helyek és egyre több az utóbbi i8dők nem kedveztek és ha az amerikai túristák megérkeznek akkor vége a nyugalomnak és a jó kajáknak mert az amerikai pizzát akar és Budweisert és nem issza a sok féle jófajtát a Matusalén 45 dollár fél liter exportálva és felér bármilyen skótwhiskey-vel

brühühühühü
Nagyon elvan ez szúrva!!!! Nem kicsit hanem nagyon nagyon!!!Én már régen nem a föld felett hanem alatta csak lazán fekvő csontjaimban imádkozhatok föld felett hagyott gyerekeim és unokáimnak a szebb jövőjéért mikor még mindig csak az utat keressük kusza szem és viktor vezényletével. Vajon mikor jár le Orbánnak ez a türelmi idő??? Mikor mondja ez a nép hogy most már elég!!!!Meddig hagyjuk garázdálkodni ezt a plitikai és gazdasági bűnüző bandát??? Mikor csukjuk le őket úgy hogy még a müanyag lakat is rájuk rohadjon!!!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Kubában feltűnő volt, milyen sokan beszélnek több nyelvet, és meglehetősen magas az egyetemi végzettségűek aránya. A diákoknak nemcsak az oktatás ingyenes, hanem a tankönyvek, az étkezés és a szállás is, sőt az egyetemisták zsebpénzt is kapnak. Igaz, ennek fejében végzés után két évig szociális munkát végeznek az állam javára.

Az oktatás terén voltak itt unortodox intézkedések is: 1961-ben, a világ eddigi legambiciózusabb írástudatlanság elleni kampánya során, mintegy 300 ezer városi tanár, fizetett munkás és önkéntes egy évre leutazott vidékre írni-olvasni tanítani az ott élőket. A program során 700 ezer vidékit tanítottak meg a betűvetésre, és ezzel az írástudók aránya a világ élmezőnyébe, 96 százalékra emelkedett. A kampány másik célja az volt, hogy közelebb hozza a városlakókat a vidéki néphez, akikkel korábban nem sok kapcsolatuk volt.

1959/1960/1961...kedves barátom egy Granma-s, ha tudod mi az? ma joöbban állnak mint sok fejlett ország és a cubai informatikusokat kapva kapják bárhol, orvost és egyéb magas képzettségűt, nem látta a riporter a belkerteket amiket 10 éve kezdtek önellátásra csinálni a főváros és a többi nagyobb város belterületein naponta többször friss zöldség és gyümölcs vehető, szinte a szomszédodban és van aki baromfit is meg mást és persze disznót mert azt igazán ők is mint a spanyolok minden formában sütik

brühühühü

a rauzsika nem akar ebből tanúlni ortodoöxiát?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem vagyok rá kíváncsi csak homok van körülötte meg olyan tenger ami bárhol szebb

brühühühü

a Carib tenger és az Atlanti Africa mellett meg az indiai óceán Madagascar és reunión szigetek körűl

brühühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Jaj erről az jut eszembe, amikor anno az elvtársak megsimogatták az úttörök buksiját
Milyen "jó reggelt!"?! Merthogy Gyuri aztán nem ébredt fel, az tuti!

index.hu/gazdasag/2013/01/28/matolcsy_felmillio_magyar_dolgozik_kulfoldon/

Ezt a "megduplázódó magyar GDP"-t valaki már igazán kivehetné valaki a repertoárjából, mert tavaly július óta sem lett több értelme és realitása, pedig akkor sem volt semmi.

Egyébként meg a temetkezésben aztán milyen olyan jogi visszásságok, komcsiszoci ármányok voltak, hogy még annak a jogszabályait sem lehet a picsába békén hagyni?
index.hu/belfold/2013/01/29/nem_szokas_a_halottak_kulsejen_sporolni/
@Marcellusca: A második az első továbbfejulesztett változata:)))
@/avanivi/: "A lapátot mÉr viszi magával a mentéshez ?"

A lapát sok célra használható eszköz.

Ezt az apámtól tanultam, aki a saját anyjáról mondta, ha meghal a száját külön, lapáttal kell agyonverni.
@Rufus78: Fogalma sincs, hogy 2013-14-ben mi fog történni, sőt azt sem tudja, hogy holnap mi lesz ,és 2025-ről beszél ez a szerencsétlen barom.
@/avanivi/: Egyre távolabbi célokat tűz ki maga elé..
@Penivaldes: "Jaj erről az jut eszembe, amikor anno az elvtársak megsimogatták az úttörök buksiját"

Azóta sem tudom eldönteni, hogy az nyilvános állami pedofilia vót-é, vagy sem.
@látjátok feleim szümtükkel: Jesszus :(

Lehet Viki a szarból lapátolja kifele a Gyutit ?
@/avanivi/:
Ez?! A jobb agyféltekéjével előbb tudná megfesteni a költségvetést, mint kiszámolni vagy épkézláb módon előre jelezni!

Mindegy, őt ilyen hívságok már nem fogják érdekelni, ha tényleg jegybankelnök lesz... Na, akkor tudjuk majd meg, hol lakik a Jóisten, ha ennél a kreténnél lesz a kasszakulcs... szerintem az ateisták is inkább akkorra spórolják az imáikat:(...
@rodeo36: ezt simán el tudom neked hinni. :)
@Marcellusca:
de azt ugye tudod, hogy az első képen látható hölgyből készül a második?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

dögöljön meg ez a kócósfogú, kiflizabáló, pösze vén ronda banya Selmeczi...Hamarosan ő is utána lesz kötve egy lónak...
@Secnir: Én is ezt mondom. Így kezdjük mi nők mint az első és úgy fejezzük be mint a második..
kell a kampányra a pénz, mostmár ellenőrizhetetlenül, ahogy írtam korábban:
index.hu/belfold/2013/01/29/elvettek_a_penzt_a_friends_of_hungarytol/
@Penivaldes: Csúnya, ha másról teszed, családon belül csak legenda és tradíció! Érted?
Morbid, de akkor is!
@Rufus78: Szerintem a Viktorka jegybankelnököt fog belőle csinálni ,nem enged belebeszélni senkit,megy a hülye feje után .
@Penivaldes: Penike, Te hol tartasz?
A második egy érett díva, van, aki az ilyet kedveli, nem?
@Secnir: idegesek..a Fidesz Banditák, nyakuk ér a Nemzeti Szar!!!!!!!!
.a választási csalásra fogják költeni ezt a pénzt....
persze csalási győzelem után úgyis kitör a fegyveres felkelés..és elpusztítják őket!!!!!
Felesleges volt a pénz kiadás.)) hehe
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ó hát rólam mondva, én még az első előtt, és nem is fogom elérni sosem
@Penivaldes: Akkor a magyarok kumisz-imádatát is, Emese álmát is? Magyar vagyol te?
"Emese, aki a turulmadártól esett teherbe, Ögyek (Ügek) vezér felesége, Álmos vezér anyja. A monda szerint a turulmadár álmot bocsátott rá, amiben Emese méhéből folyó ered, mely idegen földön terebélyesedik ki. Az álomfejtők szerint ez azt jelentette, hogy fiút szül, aki kivezeti népét hazájából, Levédiából, s utódai dicső királyok lesznek. (Az eredetmonda egy másik magyarázata szerint Emese álmában a turultól esett teherbe.)"
@/avanivi/: Lentner Csaba ma reggel a Kossuthon már erősen alapozta szakmailag az ideológiát, miszerint a jegybank elsődleges feladata a kormány seggnyalásig történő kiszolgálása.
@rodeo36: nem én írtam a bejegyzést:-) Gondoltam, belinkelem Neked, hogy mit lát ott egy túrista, aki jobb esetben eltölt életében 10-14 napot ott, és mennyire vezetik meg őket az idegenvezetők:-) AMúgymeg mi vagy T??? Tengerész? Minden városban különbabám? :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): én nem plasztikáztatnám magam. tessék elfogadni, hogy nem hordok két nagy görögdinnyét a ruhám alatt.)
"Egyetlen reményünk most, hogy Matolcsy György szokása szerint összekeverte a számokat és az a bizonyos félmillió a valóságban „csak" mondjuk kétszázezer."
index.hu/bloghu/velemenyvezer/2013/01/29/matolcsy_elszolta_magat_felmillioan_dolgoznak_kulfoldon

Mondottam, ember.. (Madách)
Ez is a ma valósága:

"Megmentették a kihűléstől, majd a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt feljelentettek a rendőrök egy 45 éves tatai férfit – olvasható a rendőrség honlapján. Az erősen ittas férfire hajnalban találtak rá, egy társasház előtt magatehetetlenül feküdt a földön.

A rendőrök mentőt hívtak, hogy ki ne hűljön, de a kórházba szállítása előtt még átvizsgálták a férfi ruháját, és a kabátja zsebében egy rugós bicskát és egy kést találtak, amiket elvettek tőle, és közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklásáért helyszíni bírsággal súlytották.
/Friss Hírek/

Úgy kell a szegény hajléktalannak! Majd máskor a komódon hagyja a kését és a bicskáját, mielőtt elmegy hajléktalankodni.
@Rufus78: "Egyébként meg a temetkezésben aztán milyen olyan jogi visszásságok, komcsiszoci ármányok voltak, hogy még annak a jogszabályait sem lehet a picsába békén hagyni?
index.hu/belfold/2013/01/29/nem_szokas_a_halottak_kulsejen_sporolni/
"

mingyá jön gábriella, oszt jól megmagyarázza, hogy pölö. a kommenyisták arccal lefele temettek, a zsidákok, meg állva:-) Türhetetlen. Egy igazmagyart a cselédeivel és a luvárival temetik:-) Attilában, Bocskaiban, meg karpaszományban:-)
"nem kerülünk ki a túlzott deficit eljárás alól"

ha... ha... he ez lenne akkor az nagyon nagy tragédia
a fidesmafiának...
ad1) ez volt az egyetlen céljuk és érdemi tevékenyésgük...
ad2) továbbra is "moderátó" tud csak lopni a mafia (közgép)
A csúti szar meg a pöttyös seggű kancsal elmebeteg majma az ország ellensége, ez tény. Kiirtásuk (fajtársakkal együtt) nemzeti érdek ez is tény.
Ezt a mocskos magyargyűlölő maffiát demokratikus úton eltakarítani nem lehet szintén tény.
A nagy kérdés mit lehet tenni? A pofázás már kibaszottul kevés.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nem sül le a képedről a (szőr) bőr, hogy ilyen képeket teszel be éhgyomorra?
@Penivaldes: Miért, van töltött hal, töltött gyecnyó, így bisztosan van töltött Attila, Bcskai is:-)
tehát akkor kilépünk az EU ból (végre)

ugysem voltunk oda valók...
majd az Ázsiai Unió osztlopós tagjai leszünk...
@Vitéz László: Vicces lenne ha a csúti gané tényleg kilépne az EU -ból :)
A következő percben be is jelenthetné az államcsődöt.
@Penivaldes: Mér, hogy a Turul felcsináta háturul ámában az emsét, az nemdeaz?
@Penivaldes: Olvass, tájékozódj!
mandiner.hu/cikk/20120831_csurka_istvan_a_hatodik_koporso

"KIVÉGZETT FORRADALMÁR: Abban, hogy Sztalin és a szovjet ezt tehette velünk, a ti kezetek is benne van. Ha nem tépitek szét a hazámat, az oroszok soha nem vonulnak be Budapestre."

Azért ebben lehet valami, Csurka ide, Csurka oda..
Nem tudnék tiszta lelkiismerettel dolgozni, ha nem osztanám meg veletek:

"Fénylő Csillagunk saját kezűleg vezette le az első kecskeméti Merdzsót a szalagról."

www.facebook.com/photo.php?v=10151420512991093
HOL VAGYTOK SASSZEMEK???

index.hu/belfold/2013/01/28/orban_viktor_megsimogatta_egy_haha-s_lany_fejet/

"A korábban templomban ministrált, felvidéki kötődésű Kremmer Sarolta élete egyik meghatározó élményeként írja le, amikor a Mária Valéria híd megnyitásán Orbán Viktor miniszterelnök megsimogatta a fejét."

STEFIKE=SÁRIKA???????
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Igen valami ilyesmire gondoltam :) Hova kell értemenni?
@OPHELIA: Nem, mert nem felvidéki kötődésű, hanem árja bajor, vagymi..
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Mindegy, hogy mű, csak nagy legyen?:-P

Meg szőke, mi? A magyarok azok a kis feketék, kefeszerű hajjal, nem?
@Marcellusca: Azt hiszem a tied is megfelelne, már mint az első.Azok a söröskorsok? Párdon csak egy van. :)
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez attól függ. Ha tálcán vitték a simogatási szertartásra, akkor pedofília fel sem merül, mert szentté avatás a végeredmény.
összegezve: szar a helyzet. a költségvetésben a bevételi oldal elszállt, kiadási oldalon meg spórolnak, csak nem ott ahol kéne.
nálunk (kisváros) 200 milliós az önkormányzat hiánya. de van járásunk, elvitte a hivatal területének és embereinek felét. lehet ingatlanadót emelni, mint pilisborosjenőn, azért 1000 m2 nem rossz.
de bizonytalanság van az iskolák államosítása, a közalkalmazottak kötelező nyugdíjazása terén is.
bizalmatlanság és bizonytalanság, ezt csinálta a 2/3 kormánya. ezt tudtuk, az imf csak megerősítette.
@Penivaldes: Miért, ez nem?
"Abban a kórházban, ahol a 25 éves tapasztalattal bíró boncmester dolgozik, 7500 forintot kérnek el az alap kegyeleti teendőkért, a mosdatásért, öltöztetésért, borotválásáért. 16 000 forint a teljes körű szolgáltatás díja, ebben már minden benne van, amit külön lehet kérni: például samponos hajmosás, befestés, szárítás is."

Ezen mit lehet spórolni, ha a fodrászcikkek megdrágultak?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): és különben is a miniszterelnökúrnak 2 keze van legalább.
ennek lehet örülni?

A közmunka miatt dolgoznak többen, de az NGM örül
A tavalyi negyedik negyedévben 58 ezerrel dolgoztak többen, mint egy évvel korábban. A munkanélküliségi tára ugyanakkor nem csökkent: 468 ezer volt az állástalanok száma, ami 10,7 százalékos munkanélküliségi rátát eredményezett. A KSH szerint a foglalkoztatottak számának növekedését elsősorban a közfoglalkoztatás eredményezte, az NGM pedig a pozitív trendek folytatódásáról beszél.

www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/a-kozmunka-miatt-dolgoznak-tobben-de-az-ngm-orul-396624
@Penivaldes: Nem állíthatod, hogy pedofil lenne, milyen feltételezés ez? :-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik): halottnak manikür, meg hajdefestés? Nemááá. És a csókot mennyiér mérik? :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem is gondpltam ilyet, csak arra utaltam, hogy több kisgyerek fejét is megtudta simogatni.D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Vannak akik szépek akarnak lenni amikor találkoznak Istenükkel, bár szerintem az előbb megtörténik mint a smiknkelés..
hvg.hu/w/20130129_A_feltudasu_magyar_elitvaltas

"Ennek a kísérletnek a kudarca remélhetően jótékony lesz – ugyanis soha, soha nem szabad egy pártot szeretni. Úgy kell közülük válogatni, mint a használtautó-piacon vagy a hentesnél: egyik sem lesz tökéletes, de a kevésbé szart megkereshetjük. De pártot szeretni: perverzió. Nem arra való. Így aztán siratni is fölösleges."

Ennyi. Pont. Pont ennyi. .
@Penivaldes: dehát a lalkük megy fel a menyországba, a testük idelenn várja a feltámadást... na mindegy is hit nélkül úgyis hülye maradok.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
""KIVÉGZETT FORRADALMÁR: Abban, hogy Sztalin és a szovjet ezt tehette velünk, a ti kezetek is benne van. Ha nem tépitek szét a hazámat, az oroszok soha nem vonulnak be Budapestre."

Azért ebben lehet valami, Csurka ide, Csurka oda.. "
Figyu... abban hogy sztálni meg a szovjet azt tett velünk nagyon benne van az is hogy mi is megtámadtuk a szovjetúniót ;)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Végigolvastad? Ölég abszurd és irányító, de nem ördögtől való, kivéve a szerző egyéb "munkásságát"!
Schmitt ennyire lelakta??? :)

38 millióból alakították át Áderéknak a rezidenciát

hvg.hu/itthon/20130129_38_milliobol_alakitottak_at_Adereknak_a_r#rss
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Azért ebben lehet valami, Csurka ide, Csurka oda.. "
Figyu... abban hogy sztálni meg a szovjet azt tett velünk nagyon benne van az is hogy mi is megtámadtuk a szovjetúniót ;)

Francokat! Csak arra sétáltunk:-) Oszt jól seggbe rúgtak minket.
Kerestem a Rákosi plagátot, ahol a búzakalászt markolássza, és a búzaszzemek kicsi Rákosi fejek. Nem találtam.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A Szent Lelket meg kihagytad, aki Máriát megihlette, mint Emesét a Szent(?) Há..Turul!

Ateisták, Ti lelketlenek!:-)
hvg.hu/gazdasag/20130129_Nem_hatja_meg_a_300_forintos_euro_a_monet
"Az OTP Bank Elemzési Központjának heti jelentése szerint folytatódhat a kamatdöntés a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsának mai ülésén, annak ellenére, hogy a "kedvező pénzügyi piaci folyamatok" folytatódtak volna."

Annak ellenére? Ki érti ezt?
Ma reggeli kis merítős lapszemle:

A gatyánkat is ráfizetjük a törlesztésre
Tavaly 1200 milliárd forint volt az állam kamatkiadása, már ez is rekord, de idén még több lesz.

Idén már nem lesz rezsicsökkentés
Nem tudnak további rezsicsökkentést kigazdálkodni a szolgáltatók - írja a Magyar Hírlap.

Életveszélyes volt Áder János rezidenciája
Közel 40 millió forint értékben kellett felújítani a köztársasági elnöki rezidenciát.
Több a munkanélküli, de a dolgozó is
Főként a közmunkások miatt nő a foglalkoztatás. Másfél évig keres munkát, akinek nincs.

Felülvizsgálják a földbérleteket
Azoktól, akik nem tartanak haszonállatokat, visszaveszik a birtokot.

Ritkábban vihetik el a szemetet
A hulladékszállító cégek nehezen tudják fedezni a működési költségeiket.
Meg ez is:
"Két hete arról született határozat, hogy az alapítványt 2062 végéig a Miniszterelnökség felügyeli – írja a lap."
index.hu/belfold/2013/01/29/elvettek_a_penzt_a_friends_of_hungarytol/

Bammeg, én ezt nem értem, de kérdés: kellene?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Ölég abszurd és irányító"

Nagyon szelíden fogalmazol :) Szerintem egyszerűen borzalmasan ócska és szájbarágós. Nekem pl. a művészi szabadságba abszolút beleférne egy zsidó világösszeesküvésről szóló dráma (ld. A prágai temető Eco-tól), akár még komolyan véve is, de ez a darab pocsék. El nem tudom képzelni, hogy egy mégoly remek rendező és színészgárda is nézhetővé tudná tenni.
Lemondott a szlovén parlament elnöke
Így tiltakozik az ellen, hogy a korrupciós ügybe keveredett kormányfő nem hajlandó lemondani.

www.origo.hu/nagyvilag/20130128-lemondott-a-szloven-parlament-elnoke.html

Hááá kíváncsi lennék Kövér Úr mikor mendle Nemvolttaggyűlés Viktor miatt...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Mikor keveredett korrupciós ügybe Vezírünk? Rágalmazó vagyol, tényeket, számlákat, Nokiát követelek!
"Az ex-LMP-sektől megfosztott párt sokkal lojálisabb a Fideszhez, mint a kilépők új pártja lesz, tette hozzá Ceglédi Zoltán, aki szerint előfordulhat, hogy 2014-ben az LMP lesz a mérleg nyelve, amely megóvja a szélsőjobbal való együttműködéstől a kis többséggel megválasztott Fidesz-kormányt, amihez nem kell koalícióba lépniük egymással."

atv.hu/cikk/20130128_czegledi_zoltan
@bella _ciao: Arra azért befizetnék, amikor Schiffer felajánlja az 1% -át Viktornak, az eredeti LMP-re szavazók meg nézik ezt tétlenül!
hvg.hu/itthon/20130129_A_Fejer_megyei_Fidesz_nem_ker_a_ronwerber

Ez mekkora már!? Én meg nem kérek a választásokkor mindenféle bűnöző képiből, sőt, nem kívánom Gyurcsány-Bajnait sem látni az utcákon, ha kérhetem!

budapesti magány-frakcijó
@mamitirtok sír derék (kommensevik): őszintén, mit tudnak csinálni? más a párt tagsága, más a szavazóbázisa. a tagság leválthatja schiffert, a szavazók meg a legközelebbi választáson büntethetnek. de akkor már négy év eltelt kormánybarátként.
@bella _ciao: Ezzel egyet lehet elérni: azt, hogy még az az 1 % se legyen meg, nem?
@Penivaldes:
a hullát el kell hamvasztani, minek becsomagolni úgyis megrothad és elpállik, öltöztetni is felesleges, letakarni egy lepellel úgysem emelgeti senkisem hogy megnézze milyen is a nyakától lefelé? füdetni meg? úgyis hullaszaga van azért van a tömjénfüst hogy ne érezd

brühühühü

kegyetlen de ez van...kár, hogy nincs annyi turul akkor oda lehetne litenni a turuloknak hogy röhtön a mennybe vigye turulszárnyakon
@mamitirtok sír derék (kommensevik): bizonytalan vagyok az egész orbánt leváltani akaró oldalban. csak az akaratot látom, az erőt nem. be sem tudom lőni, lesz-e az lmp-nek 1%a.
tóta w kommentje ellenében én pl nem látom az mszp-nél a változást:
"Azok, akik "vannak", nem állandó paraméterekkel rendelkeznek. Lehet rájuk és a kormányzásukra hatni, például egy koalícióban, vagy úgy, hogy mondjuk belépsz a pártba és megpróbálod érvényre juttatni az elképzeléseidet, vagy akár civil szervezetet csinálsz; a pártok figyelnek a népszerű kezdeményezésekre. Ezenkívül változnak/fejlődnek maguktól is, lásd az MSZP vagy a Fidesz irányváltásait. Az amerikai pártok sem változatlanok az alapításuk óta, hanem felszívnak minden jelentős áramlatot."
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

azt útálom a legjobban, amikor valakit egész életében mellőztök és hagyjátok meghalni éhen azt a végén be is festitek meg kikencézitek

nem fordítva kéne?

a Szaúd Arábiai királyt miután meghalt, levetkőztették becsavarták egy darab tiszta gyolcsba és a szemétdomb mellett elhantolták mindenféle jel nélkűl, nem halálában hanem életében volt király

brühühühü
@rodeo36: A keresztyén kultúrában a temetés fétise erős, ellentétben a többi világvallással..lehet, nem bíznak eléggé a paradicsomban/papritában?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): boldogok a temetkezési vállalkozók meg a sajtkészítők. no meg az egyházak, hiszen ők is megkérik a szolgáltatásuk árát. sőt, addig nem temetnek, míg lógásod van az egyházadóban. ez lehet hogy erősebb érv, mint ha a nav behajtót küld rád
@bella _ciao: Búcsúcédulák osztogatásában és fenyegetőzésben jelesek, bárcsak ilyen ügyes lenne Ma Tócsni Urunk is, de nem az!ld. mindenféle nemmexorítási adók ejrópai utóélete!
@bella _ciao: ne is emlegesd, nekem a közelmúltban kettőben is volt részem
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Sőt, igazabb magyarok is, a logika alapján!
Lovat, fegyvereket, itt meg hegedűt, sárgafémeket temetnének?
Mindemellett támogatom a kurmány temetkezési nemmexorítási törekvéseit, mijaz, hogy nem a gazdaság felvirágoztatására ajánlják fel a pízt, hanem magukkal viszik..a sírba is!?
@OPHELIA: Én tavaly ötön voltam, igaz, nem szűk csládi körben, de nem fokoznám..lagzi meg egy sem, nem akarnak házasodni a fijatalok, de, majd, ha hazagyünnek a bérmunkából a fel! lendülést! látván..
@rodeo36: igen, a hamvasztás a leghumánusabb. elégetnek a tűzben, majd szétszórnak a világban.
@Penivaldes: Nono, csak ellenőrzött ÁNTSZ körülmények közt, megfizetvén az árát!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

a vallások olyan képmutatók, hogy annál már csak a róka nagyobb amelyik kiénekeltette a sajtot a varnyú csőribűl, mert a varnyú köztudottan buta és elhiszi, hogy koloratúrszopránja van, mint Galli Curci-nak aki néhány év tündöklés után eltűnt és még fiatalon erős dohányos lett és vándorszínészekkel múlatta napjait...

családi történet, mivel már mindenki "a másik oldalon van" ezért elmondom, a nagyanyámmal eladatták a falusi házát, hogy majd a három lánya eltartja mivel a negyedik gyermek a fiú, aki legidősebb volt éppen nem állt sehogysem anyagilag, majd elvették a pénzt és a jó édes anyjuk mint kivert kutya vándorolt egyik Regantól a másik Regan-hoz, ugyan vettek egy házat a nevére de abban lakó volt és a "házinéni" csak megtűrt vendég volt aki sem főzni sem takarítani már nem tudott azaz nem tudta ellátni magát és ez így ment éveken át, majd elhúnyt, ment a nagy zokogás, hogy drága egyetlen anyánk ki vagy a mennyekben és az örök élet és a mikor jól kisírták magukat a ravatal mellett az egész banda kikötött a Rákosi temető kerthelyiségében és jól besörözve azonnal össze is vesztek a koncon majdhogynem egymás hajának estek én meg a gyerek -már tudtam az eszem, mint láccik- meg néztem mint jenőamoziban a zanyai szeretet és a za gyermeki

hogy haló poraikban is

brühühühü

hát ezért is mert ez azután még megismétlődött a lányok között is...a Sors nagyon tréfás tud lenni
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nekm sajna a szüleim voltak.

A fiatalok mikor jönnek vissza??
Az én szakmunkás gyerekem jelenleg a cúna , hanyatló Deutschlandban megkeres havi fél millát.
Baszik hazajönni az ötödéért.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): egyébként én a legnagyobb sírokkal eddig a zsidótemetőben találkoztam. marha nagy obeliszk, rajta az elhunyt neve, hogy mekkora egy nagy ember volt, kik gyászolják több soron át.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

és hol a hulla? az egész dzsuvás bagázs a fémgyűjtők szöveccsége GYŰJTSDAVASATÉSAFÉMETEZZELISABÉKÉTVÉDED legfeljebb kisiklik a pécsi gyors a merdzsók és a lovak meg a lovaskocsi és a gyertyák hun vannak? olyan snassz és hullaszaga van...életében meg meg lócsiszár volt és kilopták az egy műszömit...a disznót is melléfektetik? meg a takarékbetétet és három heti kaját?

olyan orbánosch az egész

brühühühü
@Penivaldes:

ja, halála után mindenki 3 méter magas és legalább fáraó volt de legrosszabb esetben Nobel díjas római császár még akkor is ha lócsiszár a mennybe gyalogol

brühühühü

nevetséges

ezután olvass bibliát...és oszd el 10000-rel hátha marad valami a nagyfarkú szengevitéz aki 1000 nőt tett magáévá egy éjjel és a gyerekek még rögtön másnap kikeltek a turultojásokból meg kikotlották

brühühühühü

olyan dzsuvás a zegész
Peninek: www.youtube.com/watch?v=MjI3oFFSWk0
"Én megteszek akármit, ami durva,
Mert jól tudom, hogy nem születek újra
Vagy eljutok az álmaimon túlra,
Vagy mindenkinek kuss!

Ó-ó Miért adjam el a lelkem?
Ó-ó Sosem volt eladó!
Ó-ó Ha már rossz helyre születtem
Ó-ó Miért lennék jó?!"
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
ha megél belőle lelke rajta és annak aki fizet érte

nagy művész??????

a zalúljárókirálya

brühühühühü
@rodeo36: bizony a halála után senki sem marad közember
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

afaszomnakvanszüxégeakamarára

mennyenekannyukba

brühühühü

árúlják a szolgáltatásaikat a blahán ételosztás közben
@rodeo36: Nekem pedig tetszik, fiatalos és a zenét is felfedeztem bennük nyomokban..Lass Beus is itt virít(ott), ha tudod, ki az, bár ezt kétleném!:-)
www.youtube.com/watch?v=q7ZsO19YtRI
Nem indul az a fránya motor? Nos itt a megoldás:

"Közösségi gazda(g)ság

Nyílt levél Kásler Árpád, és Orbán Viktor Uraknak!

Tisztelt Uraim!

Mielőtt még az uniós bíróság a magyar devizahitelesek perében igen nagy valószínűséggel a bankok oldalára áll, felhívom szíves figyelmüket egy olyan köztes, ám igen drasztikus gazdaságpolitikai megoldásra, ami mindhárom félnek (devizahitelesek, bankok, kormány) igen kedvező lehet. Sőt robbanásszerű, a világ többi országának is példaértékű gazdasági növekedést indíthat be."

Különösen a világ többi országa figyeljen! Főleg arra nyugaton.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
" Vicces lenne ha a csúti gané tényleg kilépne az EU -ból"

mondjuk, én nem pont ezen a viccen röhögném magam halálra...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

tudod sok mindenek vagynak e világban melyek nekem nem esnek jól...ha egy dob csörög és sok fémes hangot ad azt én nem hallgatom meg, ha fémhang arra vannak a fémhangszerek sötöbö

szóval ezek a ...kimaradtak az életemből, hiányérzet nélkűl...semmi dehonesztálás, csak nem kell

brühühühühü
"Jövő áprilisra kell elkészülnie a debreceni stadionnak"

"A kivitelezést végző konzorciummal megkötötték a szerződést, így kedden elkezdődhet a debreceni Nagyerdei Stadion építése Kósa Lajos polgármester bejelentése szerint.

A politikus a sajtótájékoztatón közölte: a megállapodás alapján 2014. április 28. az átadási határidő, ekkorra minden szakhatósági és használatbavételi engedéllyel rendelkeznie kell a létesítménynek.

A kivitelezést elnyert, két debreceni cégből álló "Hajrá, Debrecen!" konzorcium 11,45 milliárd forintért vállalta a megvalósítást. Az építkezés kedden a bontási munkálatokkal kezdődik."

Apaaaa, elkezdődött!
@rodeo36: Semmi gond, vájtfülűek kíméljenek! Nekem attól még tetszhet, ha nem is hallgatom mindennap és nem lesz klasszikus, amit szintén sejdítek azért..:-)
@OPHELIA:
jaj, ne, te a hírcsárdát is komolyan veszed? ez egy link arról, hogy a haha-sok mit nyilatkoztak a fideszes kapcsolatukkal. az egyikőjük beszólása volt ez.
hvg.hu/egeszseg/20130129_Kampany_indul_az_orszagban_az_influenza_e
"A népegészségügyi kampányhoz három közlekedési vállalat - a Volánbusz Zrt., a MÁV Zrt. és a Budapest Airport Zrt. - is csatlakozott. A társaságok elsősorban plakátok kihelyezésével hívják fel a figyelmet a védőoltás, a kézmosás és a fertőtlenítés fontosságára."

Harcra fel, küzdjünk!
Bazmeg, nem lenne ócsóbb inygyér adni netán? vagy akkor nem lehetne mutyizni, ezzel is, oly annyira?
@látjátok feleim szümtükkel:

mondd a szümtükkel valahol -bárhol- a világban megették e ezt a kefét a zemberek? ha...tudom ezt a történelem nem ismeri, de orbánkormány MNB elnöke járai izé teremtett egy helyzetet amelyben ez jónak tűnt, de már akkor csapda volt: CSIKICSUKI...a fidesz manapság kivel osztozik az extra haszonból amit a bankok révén kaszálnak? nemzetközi banktörvényeket sért, nemzetközi fraud, és rablás

a többi piroskaésafarkastuggyátokanagyfarkúakimegdugottbenneteket

vazelin nélkűl

nekem ne magyarázzatok...basszátok meg

brühühühühü
@látjátok feleim szümtükkel:

szümtükkel? miért volt a legelső fidesz akció 2010 március vége április elején a forint bedöntése kb 70%-kal? csak nem erre vártak? és a MANYUP a többi már csak morzsa...és valahogy azóta sem akar visszamenni...a kurvaannyát

brühühühü

ti meg vakok vagytok?
@Secnir: lehet, hogy olvasta stefike önvallomását, vagy nem
a labancbank szerint sem rózsás a helyzet imf jelentés alapján:

A félévente esedékes szokásos felülvizsgálatának lezárultával tegnap megszólalt az IMF – írják az Erste Befektetési Zrt. elemzői.

"A probléma az, hogy a Valutaalap idénre 3,25 százalékos költségvetési hiányt vár, és továbbra sem látja a fenntarthatónak a pályát, ezért gazdasági fordulatra van szükség. Ezek kemény szavak, s azt sugallják, hogy mégsem fogunk kikerülni a túlzottdeficit-eljárás alól, pedig ez fontos célja a kormánynak, így újabb kiigazítás jöhet az idei költségvetésben. Ez hozhat meglepetéseket a részvénypiacon is, de most valószínűleg még nem fog hatni az árfolyamokra."

www.vg.hu/penzugy/tozsde/elemzok-ujabb-koltsegvetesi-kiigazitas-johet-magyarorszagon-396631
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Elképzelem, hogy a boncolásnál lefűrészelt fejtetőt szépen samponos vízben lavorban megmossák és aranyos fufrus frizurát csinálnak az elhunytnak. Szeretik a kukacok a tisztaságot :)
@bella _ciao: Ja, meg az álompolgároknak is hozhat meglepetést. Vagy már nem is tudunk meglepődni?
@OPHELIA: nekem még matolcsy tud meglepetést okozni, mondjuk nem a gazdaság terén, hanem mikor kirándulást tesz a tudomány egyéb területeire: pszichológia, orvoslás, történelem...
Jó az írás és a gif is.:))
Vajon ha sikerül megcsapolni az mnb tartalékot akkor a közgép vajon mekkora megrendelésre számíthat?
1000 milliárdosra?
Erről at állampapírosról a vicc jut eszembe amikor százezret be akar valaki fektetni és a végén már ott tartanak:
-És ha a kormány is megbukik?
-Mondja,ez nem érne meg magának százezer forintot?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Észrevetted a képen, hogy az orra alatt szerényen kis hitlerbajusz búvik meg? :)
@bella _ciao:
Nálatok működik az mszp? Nekem vidéken fantompártnak tűnik.
@rodeo36:

aza másik goneril ugyebár, amennyiben te vagy lear királynő unokája?
@bella _ciao:

a csudálatos vezető és hű mamelukjai már hetek óta a b terven törik a fejüket, de eddig még csak az imf-nek a zannyapicsája fejezetnél tartanak.
@bella _ciao: Lobotómia és a piros pöttyök. Látod, legalább nem szakbarbár
@OPHELIA: Vizuális.
A tegnap esti klotyóba dobott élesztő hatásának képe még éjjel álmomban is elöttem volt. :)
@quendelapo: nem, nálunk nem működik, csak vannak maszoposok. ott tóta w kommentjét idéztem innét (reagál valami nemdoktor kommentjére):

hvg.hu/w/20130129_A_feltudasu_magyar_elitvaltas
@hacsaturján: lehet, hogy visszavonják a rezsicsökkentést érdeklődés hiányára hivatkozva?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mindenki a hirhedt Nokiás dobozt emlegeti mint amibe a korrupciós pénzt osztogatták. A Nokiás doboz mérete 11 X 8,5 X 5 cm .Na ebbe mennyi lé fér? Egy nőgyógyász jóval többet kap egy szülésnél mint amit ebbe bele lehet tenni.
@OPHELIA: sokat olvas a szentem, össze is keveredik tőle rendesen
@ariel12: máshová is be lehetne vetni ezt a fegyvert
@ariel12: Nekem van minimum 3 Nokiás dobozom. De sajna én fizettem érte.

Tényleg nem sok minden fér bele még ha kiveszed belőle a tojástartót, akkor sem.
melyik jobb? variációk a gyűlöletre:

"Gyűlöletkampány" Selmeczinek nem tetszik a Mesterházy-interjú

atv.hu/cikk/20130128_gyuloletkampany_selmeczinek_nem_tetszik_a_mesterhazy_interju

vs.

"Ha jól hallom, akkor a Fidesz országjáró gyűlölettúrát szervez itthon és a határon túl, persze CÖF álnéven. Érdemes lesz Őket, a civil összefogás jegyében fogadni, hogy legyen kivel konzultálniuk, amúgy nemzetileg :)"

török zsolt

www.facebook.com/torok.zsolt.35/posts/2796182159578?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm
hmmmmm

A VEKE toleranciájának határa: fél óra

A VEKE honlapjáról úgy eltüntették a kommenteket, mint aluljáróból a hajléktalant. Mi a tanulság? Van-e katarzis?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130129_A_VEKE_toleranciajanak_hatara_fel_ora
OPNI

"Megint lelepleződött a külföldön haknizó balliberális politikusok képmutatása"

A Fidesz érdemben reagált a strasbourgi székhelyű Európa Tanács főtitkárának szavaira. A párt nevében Cser-Palkovics András üdvözölte, hogy a tanács szerint a magyar kormány megnyugtató választ adott a médiatörvénnyel kapcsolatos EU-s kifogásokra.

hvg.hu/itthon/20130129_Megint_leleplezodott_a_kulfoldon_haknizo
@rodeo36:
Ezt nem én írtam, csak ide másoltam a Közösségi gazda(g)ság blog-ról, egy Berente Róbert nevű személy írta. Nagyon sokan elfogadták az öltetét, mint megvalósítandó lázálmot.
@ariel12: Ácsi, nem lehet, hogy régebbi készülék volt anno benne? Nekem van féltéglányi is valahol..de addig is tessenek próbálkozni!
nokiadoboz.blog.hu/
Ezúttal rendezvényszervezésben tarol a Simicska-cégcsoport

Egyedüli ajánlattevőként a MAHIR Kiállítás és Rendezvény Kft. nyerte a Vidékfejlesztési Minisztérium közel egymilliárd forintos keretszerződését - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

hvg.hu/kkv/20130129_Ezuttal_rendezvenyszervezesben_tarol_a_Si
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most tehetnek arról, hogy a pályázati kiírásban szereplő feltételeknek csak ők feleltek meg? Adószám, cégnév, stb...
hvg.hu/itthon/20130129_friends_of_hungary_dachau_verengzes

Dear Friends of Hungary!

Being Hungarian in itself was a sin, really!
Your sincerelly

P.s:
Te barom, aki ezt kifizeti, az is, meg mis is, akik beszlopáljuk őket!
Azért lehet, hogy a fotós is magyar, eredetileg Gilbert Pastche alias Strankó Dénes volt Isaszegrű?
@bella _ciao: Think big. But not too big!
Na, erre nem gondolnak, bebetonozván vagy X évre, ugye?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): szánalom, de ezért kellettek a nagy pénzek, és ezért kellett azokat vissza is vonni, simlicska szintű pénzmosoda, a jakuza, triád, kamorra, és valamannyi maffia a fasorban sincs vezénylóékhoz képest
ugye nincs meglepődés et ol?

Ismét csökkentette az alapkamatot a monetáris tanács

hvg.hu/gazdasag/20130129_Alapkamat_monetaris_tanacs
kilövési engedély megadva, jankovics elnöki babérokra vágyik

Önként távozik? Fekete György lemondását kéri az akadémia

nol.hu/kult/magatol_mond_ma_le_vagy_lemondatjak_fekete_gyorgyot_
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mexikóban halottak napján a sírok mellett lakomáznak, buliznak.
különben, ha már híd, pályázat, simicska

Orbán Viktor elutazik az Államokba látogatásra Barackhoz. A Missisipi mellett nagy szlopálások közepette megkérdezi Orbán Viktor, hogy valójában most milyen pénzből isznak?
Erre Obama:
- Látod azt a hidat?
Orbán:
- Látom.
Obama:
- A költségvetés a hídra 10 millió dollár volt, mi felépítettük 5 millió dollárért. Na, ebből iszunk.
Pár hónap múlva ugyanez a helyzet csak Magyarországon. Duna mellett nagy szlopálás, meg minden.
Obama:
- Most igazándiból miből iszunk?
Orbán:
- Látod azt a hidat a Dunán?
Obama:
- Nem.
Orbán:
- Na, mi abból iszunk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hatástanulmány nem volt, de elmentünk egy jóshoz:

"Tegnap az InfóRádióban Fónagy János, az NFM államtitkára és a kormány rezsicsökkentés-ellenőrző csoportjának vezetője arról számolt be, hogy a január díjcsökkentést nem előzték meg előzetes hatásvizsgálatok, azonban meglátása szerint kijelenthető, hogy a 10%-os csökkentésben nem fognak tönkremenni a szolgáltatók. "
figyelemre érdemes, alakul a betagozódás a fideszbe:

Csalódott fideszesekre számít a megfogyatkozott LMP

Új lehetőségként tálalják a tagság felé az LMP szóvivői a hétvégi kungresszus után bekövetkezett pártszakadást. A nyilvánosságra hozott levél szerint az LMP így távol tudja magát tartani a "korrupt politikai panoptikum arcképcsarnoktól", és megpróbálhatja megszólítani a csalódott Fidesz-szavazókat.

hvg.hu/itthon/20130129_Csalodott_fideszesek_LMP

--------------------------------------

Fidesz: "egy követ fúj" Gyurcsány, Mesterházy és Bajnai

A Fidesz szerint az elmúlt napokban egyre több aggasztó tény derült ki a baloldali programokból, amelyek alapján az látszik, hogy a két volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon, valamint Mesterházy Attila, az MSZP elnöke "egy követ fúj".

hvg.hu/itthon/20130129_Fidesz_egy_kovet_fuj_Gyurcsany_Mesterhazy
@bella _ciao: aha, még ha fenntartásokkal kezeljük a következőket, akkor is elgondolkodtató, hiszen nem csak ők rendelkeztek be kivárásra, hanem szinte mindenki ebben az országban, mikrótól a múltiig:

"A távhőszolgáltatás sohasem volt profitgyár" (Interjú)
A piaci szereplők jelenleg kivárásra rendezkedtek be.

www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/a_tavhoszolgaltatas_sohasem_volt_profitgyar_interju.178972.html
@mamitirtok sír derék (kommensevik): épül debrecen 4es metrója ???

megigérték a b közgépnek... hát nosza...
@hacsaturján:
igen Goneril de ebben a story-ban a Cordélia is...szóval nem is sex píri

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért az is bájos, ha az állam saját magának állít versenytársat a cafeteria piacon. bözsi vs. szép-kártya. :)

Az Erzsébet a SZÉP-kártya babérjaira törhet

www.vg.hu/penzugy/penzugyi-hirek/az-erzsebet-a-szep-kartya-baberjaira-torhet-396572
sziasztok!
...fabius, viszont az is igaz,hogy a nagy IMF lassan már 3. éve nem találja el hogy jelen évben mennyi is lesz az államadósságunk %-ban !
Nemrégen pedig elismerték,hogy az Ő általuk előírt gazdasági csomagok szinte minden szegényebb országot a lejtőre vittek!
Erről is írhatnál már egy vicces blogot, a tisztánlátás végett...
üdv nektek
@bella _ciao: nagy teher ez a nagy büdös rohat komcsi ügynök...

fekete seggű
totál válalhatatlan...
épelméjű ember átnéz rajta

egy SENKI !
egy hitvány alkalmatlan gerinctelen XAR ember !

egy egy....
khm egy smit !!!!
@fanus:
Az IMF elment romániába pár éve.

Ezeket kérte, és kapta:
- kb. 20% közalkalmazott kirúgás
- kb. 20% fizetéscsökkentés a maradéknak

Gondolom ezt szeretné Fabius is. De jól lehetne fikázni akkor az Orbánt, hogy növeli a munkanélküliséget!
@fanus:
"Nemrégen pedig elismerték"

Ez érdekelne, belinkelnéd ezt az elismerést?

Előre is köszi.
@VT Man: ezt túlteljesítette vezényló kérés nélkül, akkor meg gond egy szál se :D
@VT Man: Majdnem megcsinálta kuszaszem...de 3 év alatt lehet, h összejön. Még van pár hónap.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Bőven van rá pénz abból, amit a Közgép megspórolt az M43-as megépítésével. Ugyanis a Közgép 1 milliárdért épített egy km autópályát. 2002-2006 között meg 2 milliárdért építettek 1 km-t, dupla áron, mint Németországban. Mindössze 600 kilométernyit. Ami 1200 milliárdnyi közpénzt jelent, aminek a fele feltehetőleg - az árak alapján - eltünt. A bolondnak is megérte, nemhogy a baloldali-liberális kormányoknak! Az emberek meg most fizethetik vissza adók formájában az erre felvett hiteleket!
@prosperitas:

"Bőven van rá pénz abból, amit a Közgép megspórolt az M43-as megépítésével. Ugyanis a Közgép 1 milliárdért épített egy km autópályát. 2002-2006 között meg 2 milliárdért építettek 1 km-t, dupla áron, mint Németországban." Szóval a baloldali liberális kormányok alatt éppen dupla annyiért épült 1 km autópálya, mint 2012-ben. Közben eltelt 10 év és közel 80%-os infláció volt. Összességében a Közgép negyedannyi pénzért épít most az Orbán kormány idején, mint amennyiért építettek Gyurcsány-Bajnai idején.
@VT Man: @fanus:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország ahol csodát tett az IMF hitel.

index.hu/gazdasag/2012/11/26/csodat_tett_az_imf-hitellel_lettorszag/

Mit tesz isten Csodaországban az IMF-EU kettős szólt rá a kormányra, hogy "ne a legszegényebbekkel fizettesse meg a megszorítások árát."

CsodaLettország 2008-09-ben történelmének legsúlyosabb gazdasági válságát élte át, aztán felvette a készenléti hitelt és mára úgy vernek minket - és Európa nagyrészét - minden gazdasági mutatóban, hogy az ilyen pöttyösseggű látnokok unortodox agyfaszt kapnak ha az adatokra néznek.

Persze, ha ti a kontinensidiótákhoz vagytok csak képesek mérni magunkat, mint a románok és görögök, én azt is megértem. Ez az ország mostanában nem a széleslátókörűségéről híres.
@prosperitas:

"Összességében a Közgép negyedannyi pénzért épít most az Orbán kormány idején, mint amennyiért építettek Gyurcsány-Bajnai idején mások."
@sárkányfő:
mond te nem olvasol a neten?
keresd csak meg és ne hülyéskedj..
@VT Man:
ezt már anno részben megtette a libás bajnai,
ha újra hatalmat kap: meglesz az a 20%
@Myrath:
Köszi. Így persze már sokkal árnyaltabb.
Naiv gyerek vagy @Fabius! Tényleg azt hiszed, hogy olyan sok kell a bedöntéshez?!
Elég lesz annyi, hogy 2014 őszén-nyarán az elvesztett választások után egy postabankos szcénát rendezni, és voilá:)
@VT Man:

A logikád alapján miért nem veszi fel Orbán az ország összes munkanélkülijét az állami szférába? És emeli +20%-kal mindenki bérét? Direkt nem csinálja mert ilyen gonosz? És az IMF is azért nem javasol ilyet, mert az is gonosz?
@prosperitas: Merész kijelentéseket teszel, de tudod -e bizonyítani?
Valószínű nem. Ahogy elnézlek, csak a szád jár, ideborítod nekünk a kubatov szagú szövegedet.
Egy pár hete beismerte az IMF, hogy az általa szorgalmazott válságkezelési, gazdaságpolitikai lépések kisebb eredményt hoztak a vártnál, gazdasági visszaesést, munkanélküliséget.
Ennek ellenére mégis azt erőltetnék. Akkor? Most jó vagy sz*r az? Vagy válasszunk a sz*r meg a kevésbé sz*r küzül? Szép.
@VT Man: Mi a baj kedvesem? Hát nem karcsúbb államot szeretne viktorod is? Szerinted a karcsúbb állam azt jelenti, hogy a tábornokok nem híznak el?!
Ezt a Fábius-t hogyan lehetne tahótlanító gombbal ellátni? Sokan nyomkodnák!
@Kivlov:

A hitelfelhasználáshoz mellékelt gazdaságpolitika nagyrészt az érintett országokon múlik. Akiknek eszük van úgy csinálják ahogy a lettek, akiknek meg nincs úgy, mint a görögök.

Ha én nem vagyok képes a hitelemet ésszerűen felhasználni, ahhoz a családi kassza kiadásait hozzáigazítani, akkor nem a hitelező bankom a hülye.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Szerinted a karcsúbb állam azt jelenti, hogy a tábornokok nem híznak el?!"

A nap dumája:))) Mit sólyom, vércse:))
nicsak, azt hiszem főcím, jönnek az egyszeriek :D
@fanus:
SSteffykém, arany bogaram, hát ne kéresd magad!
Olyan remekül tudod, izgatottan várjuk a linkedet!
Na, lécci, léccci, lécci...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most szemét leszek, de vállalom:
Megkönnyebbüléssel olvashattuk, hogy ismét a legnagyobb munkanélküliséggel, és a legnehezebben munkához jutó térségeknek jutott több pénz. Ez igazán megnyugtató, bár nyugtalanít, hogy pesthez ily közel, komárom-esztergom ennyire elmaradott...
@Behajtó70:

Segítek ostoba: jobb sarokban fönt piros X. Kattintasz és tádám.

Wázze, a kuministákat már az alapműveletek elvégzésére se tanítják?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szia Boli! Mizu? rég láttalak:D
@Orica Középföldi: Ne már, mindjárt elpirulok...:D
@Kivlov: Már az is impresszív, hogy mennyivel többször igazolódott az imf módszer helyessége, mint matolcsyéké. Ez már arra ösztönözne bármely értelmes gazdasági embert, hogy a módszert hazai viszonyokra alkalmazza.
@Behajtó70:
Ecceri, magadat nyomd ki, sokkal nyugodtam leszel!
Valami érv, tény, valami amivel tudod cáfolni ezt a gaz, galád libsi Fabiust?
Semmi???
Akkor ecsém csak annyit is érsz, amennyi eddig kifolyt belőled...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Dógozik a nép ecceri gyermeke, hogy legyen a másodosztályú focistának mit elkúrnia piramis... izé akarom mondani stadion építkezésekre! :(
@Behajtó70: Miért akarod nyomkodni Fábiust?! De lehet hogy ez jobb, ha a te titkod marad...
... nyugodtabb... bacca meg... Húzós nap volt! :)
hvg.hu/vilag/20130128_Brutalis_kannibalizmus_mi_tortenik_Eszak
Ugye nem ezt értik viktorék keleti nyitásnak? meg keleti szél meg a többi?!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Látom dolgozol, mert hízelegsz. Másodosztályú, ugyan már....:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kis "huncut" fiúcska lehet! A kis hamis... ;)
Minden ecceri majom beesik ma?
Semmi dolguk?
Igaz, mindjárt vége a minisztériumokban a munkaidőnek, majd akkor lazulás lesz!
@Fabius: Szerintem 3 hónapos alaptanfolyam után már sikerül kezelni a válasz err és a komment elküldése gombot. Sokat vársz el tőlük.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Figyu, ha le van igazolva a Felcsúti Bazdelőréhez, akkor lehet II. osztályú. A pol.szereplése is csak az, úgyhogy stabilan ..ar legalább.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez legalább egyszerű mazochista. Maga Fab idegesíti - mondták neki, hogy utálni kell.
Tuti, hogy nem olvasta el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hülye vagy!!! Elcseszted.
FORMAT C: /Q /s
és a boot-olással sem lesz gondja! :D
nemzeti kommunizmus:

"Völgyvidéken és hegygerincen át"

A Kormányzati Információs Központ kedden tájékoztatta az MTI-t arról, hogy a kormány keddi ülésén tárgyalta a további rezsicsökkentés lehetőségét. Fónagy János - aki a kormány rezsicsökkentést nyomon követő bizottságának vezetője - az MTI-nek hangsúlyozta: a kabinet az ülésén megvitatta a háztartások rezsicsökkentésének eddigi tapasztalatait, valamint a következő időszak feladatait, és megállapította, hogy a tavaly decemberben bejelentett rezsicsökkentésnek köszönhetően közel négymillió magyar háztartásban 10 százalékkal csökkent a villany, a gáz és a távfűtés díja.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fonagy_eleri_a_kritikus_kuszobot_rezsicsokkentes.543671.html
@Kivlov: "Egy pár hete beismerte az IMF, hogy az általa szorgalmazott válságkezelési, gazdaságpolitikai lépések kisebb eredményt hoztak a vártnál, gazdasági visszaesést, munkanélküliséget."

Nem az IMF által, hanem a Viktor által szorgalmazott válságkezelés okozta ezt (ha nem itt élnél). Ehhez tedd hozzá a földrablásokat, a megszorításokat, a manyup pénzek ellopását és az összes orbánista bolsevik maffia kiépítését az államhatalomba. Buzi.
@Orica Középföldi:
Miért, ezek a kretén, 3 szavas billentyűnyomogató majmokm tudnak olvasni???
Az értelmezési és felfogóképességüket meg már nem is forszíroznám...
IQ teszjük volt?
Hál'Isten negatív...
@Orbán Diktor:
DE VALAKI BEISMERT VALAMIT!
NA UGYE!
AKKOR MEG???
KEKECKECCCCC ITTEN! :)
ááááá, kevés itt még az unortodoxia, ideje belehúzni... :)
Remek írás! Még a többi közül is kitűnik! Ezen meg szétvetett a kacaj:
"Nagyjából annyira vagyunk versenyképesek, mint ökrös szekér az ügetőn"

Ha nem copyrightolod a poénokat, hamarosan - óhatatlanul - közszájra kerülnek!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nincs olyan gomb, beírást meg ne várjunk tőle, de ha annyira segíteni akarsz neki, valami szkript jó lehet, főleg ha linuxon futtat a fószer :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"...hízelegsz."
Ja, ha most jönne Knosszosz, akkor szétalázna, hogy nyaligátor lettem... :)
@Orbán Diktor: Kérlek ne degradáld a buzikat azzal, hogy ezeket közéjük sorolod. Mondd inkább hogy majom.:D
"Az állam sokat költ és passz."
És a sok államosítással csak egyre inkább így lesz. A manyup pénzek lenyúlása után ki hiszi el, hogy az állampapírban álló belső hiteleket nem fogják egy tollvonással wc papírra cserélni. Majd nagy sor lesz a CBA-k előtt...

Egyébként meg a képzelt belső és külső ellenséggel mindig sokkal könnyebb leszámolni (l. A tanu című filmet), mint megoldani a valós problémákat. Nem véletlen, hogy cölöpteknős is egyre sűrűbben használja ezt a menekülési lehetőséget.
@légügyi megfigyelő:
Ha nem tudnád, a képei már közkézen forognak!
Egy jobbikos oldalon előszeretettel idézgették a Fabiusos montázsokat.
A csonttá fogyott tehenet, a fejéssel én még egyik ügyfelünknél, háttérképnek beállítva is láttam a gépén.
@Behajtó70: "Sokan nyomkodnák!"

Hát anyukádat is jól megnyomkodta valaki, de ha már idejöttél: mi a szarért olvasol Fabiust, ha nem tetszik? Hülye vagy? Ezt már többször is megkérdeztem a többi narancssárga tálibtól is, de egyik hülye sem tudott megnyugtató választ adni. Azon agyalok, hogy ti valóban hülyék vagytok, és még pénzt is kaptok érte.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Orbán Viktor nem gonoszságból, és sokszor nem szándékosan követ el hibákat, csak nem ért hozzá"
Azt hiszem ennél jobban akkor sem lehetett volna megsérteni, ha kamerák előtt felpofozza.:D
@sárkányfő:
"elismerjük"
megfelel jankó
@Orbán Diktor:
Vagy mert megfizetik érte, vagy mert tök hülye! :)
Válassz kedvedre! Isten és a Lendvay utca érdeklődése folyamatosa irántunk... Hízeleg is!
Ezúton is csókoltassuk a BOLSEVIK ettársakat és a Párt figyelőkukacait! (Pöcsfejeket mégsem írhattam, hogyan vette volna ki magát!)
Kellene egy szösszenet a magánnyugdíj-einstand legújabb kiflicsücskéről is! Ugyanis a zemberek önkéntes, a kötelezőn felüli befizetéseit is elsummantotta a fidesz. Mint az ecceri tuskóvásárló amelyik az elmajszolt kiflicsücsköt "elfelejti" megemlíteni a kasszánál...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Figyu, ezeket a bolsevik kreténeket elnézve, ha ilyen remekül megélnek belőle, itt baccák a rezet egész nap, lehet, hogy csurran-cseppen egy kis zsé nekem is és nem kell reggeltől estig rohannom, melóznom... Csak kényelmesebb a meleg lakásból, a kiosztott pártdirektíváknak & Habony leiratoknak megfelelően billentyűhuszárkodni! :D
@Fabius: A fideszesek köztudottan fel voltak mentve matekból a ziskolába...
Hm,...a sok hivatasos rettego arrol miert nem ir posztot, hogy az ET elegedett a magyar mediaszabalyzassal?Par honapja meg micsoda orulet volt Brusszelben, hogy "namostanaztanittademokraciavegemindenkimenekuljonomajgaddborzaszto".
Erdekes, errol most a zindexen nincs blog.Vajh miert?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jó, rendben. Majom se legyen, mert azzal nagyon előreléptetnénk. Legyen inkább olyan állat, amelyiknek jó hosszú nyelve van és üregekből szedi a táplálékot. Mert az üreget máris lehetne asszociálni a vezér seggéhez.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tény mi tény, ez biza igaz. Sok kretén, és mind visszajár, csak a neveket csere-berélgetik.:D
De inkább szórakozásból nyomkodom a billentyűt, mint pénzért kiteregessem mekkora ökör vagyok.:D
@Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent:
Mi tart vissza, hogy megírd?
Bazz, az etiópiai éhezőkről is megható posztokat lehetne írni...
Csak a tehetség hiányzik, vagy irigy is vagy?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ilyen "SSteffyke drága" meg lehet fizetve rendesen!
Evégre Kurt Úrfi is győzte visszahajtani az út mellé, melózni! :)
a kedves mama hogy van?

"Eddig hájas, lúdtalpas gyerekeket neveltek" - Hoffmann a közoktatási program sikereiről

Az oktatásért felelős államtitkár Szegeden roadshow-zik. Egy helyi internetes oldal tudósítása szerint az előre összeszedett kérdésekre sem volt hajlandó válaszolni.

hvg.hu/itthon/20130129_Eddig_hajas_ludtalpas_gyerekeket_neveltek
Nem sok van már a teljes összeomlásig.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tehetsegtelen is vagyok meg irigy is.
Csak furcsa hogyha valami xart csinal a jelenlegi vezetes, akkor megy a nagy omajgaddeszornyumindenkimenekuljon, es ebben a mediaszababalyozas/igazsagszolgalltatas temakor korul milyen nagy orulet volt, az a fasz unios biztos, az a Neelie Kroes (talan igy irjak) magahoz nyult, hogy mostan itten akkor mindennek vege van, nincs demokracia, es mindenki doljon a kardjaba, es itt az indexen is ment a nagy hivatalos retteges.Mostmeg, hogy kiderult tulkepp mindne rendben van (ebben a temaban) mar nem is olyan erdekes.
Furcsa egy igazsag ez:)
@Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent: mit olvastál, mert én ezt:

Jó irányba mennek a dolgok

A főtitkár elmondta: a szervezet nincs abban a helyzetben, hogy beleszóljon, ki vezesse a médiatanácsot és a szervezet milyen döntéseket hozzon. Az ET csupán arra törekszik, hogy a megfelelő fékek és ellensúlyok rendszere érvényesüljön a médiaszabályozásban.

Jagland arra véleményre helyezkedett, hogy "jó irányba" mennek a dolgok, köszönhetően az ET és az Európai Bizottság együttműködésének, Magyarországon pedig olyan médiaszabályozó testület fog létrejönni, amely eltér a kormány eredeti elképzeléseitől.

index.hu/kultur/media/2013/01/29/atalakithatjak_az_nmhh-t/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rouzsika magából indulhatott ki?
Bazz, akkor be lesz vezetve az oroszoktatás megint és az ő példáját követve még az MSZPMP-be is be kell lépni a kölköknek?
DURVA LESZ!
Na, mindegy, majd megmagyarázom otthon a büdös kölöknek, hogy kövérnek kell mostantól lennie, + lúdtalpasnak - csakhogy holnaputántól meg lefogyhasson és sportos lehessen, meg ne gágogjon a tappancsa sem.
ÉRTEM ÉN! :)
Ez a zoktasápolitika vezetője... Ki csodálkozik, hogy itt tartunk?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem mindenkit fizetnek alul gerinctelenségért. És nem mindenkinek jut meleg iroda laptoppal. Van akinek egy kamionpihenő jut....:D
@Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent:
ÍRD meg, fordítsd le, támaszd alá, ha jól írod elolvassuk, ha rendesen alátámasztod érvekkel és stabilan hozod a minőséget máskor is, akkor ott fogunk csámcsogni és röhögni az impotens ellenzéken!
HAJRÁ! Várjuk!
Ilyen hülye libsi egy társaság van errefelé...
@Csekey Ildikó:
Csókolom! Kinek az összeomlásáig? :)
Mert a fogadásokkal csak csínján, mindjárt lerasszistázódunk... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jó neked, én nem értem, és csendben anyázni tudok csak, ennyi kretén agyhalottat vezetői pozícióban, csak a seregben láttam, igaz ott is rang volt csak, a kivívott tisztelet ritka volt, mint a fehér holló
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nincs oktatáspolitika. Köznevelés van! Az szerintem azt jelenti, hogy buta narancsbirka gyerekeket kell nevelni, hogy a hatalom ne kapjon zavarba ejtő kérdéseket a következő száz évben. Beeee! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Azért a SSteffyke profilt hány alakból gyúrhatta Berci koma össze?
Mert az állatsimogatós rész ennek a HAHA-s csaj önéletrajzából van.
"A korábban templomban ministrált, felvidéki kötődésű Kremmer Sarolta élete egyik meghatározó élményeként írja le, amikor a Mária Valéria híd megnyitásán Orbán Viktor miniszterelnök megsimogatta a fejét."
www.origo.hu/itthon/20130128-jobboldali-kapcsolataikrol-vallanak-a-hallgato-halozat-tagjai.html
Nem hinném, hogy ő blamálta volna magát... :(
"Hozzák a hamvakat, viszik a szavazatokat" - Markó Béla kikelt a Fidesz ellen

Kós Károly szellemi öröksége mindenkié, aki jót akar az erdélyi magyar népnek - reagált Markó Béla azokra a bírálatokra, amelyek a személyét és az általa vezetett Kós Károly Akadémia Alapítványt érték azt követően, hogy Kolozsvárra hívta a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnökségét, és...

hvg.hu/vilag/20130129_Jon_az_urna_megy_az_urna__Marko_kikelt_a
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: DEHOGY IROM, NEM ERDEKES AZ EGESZ, CSAK KEZD FELTUNNI, HOGY A ZINDEX kisse egyoldalu..
@Myrath:
Narancsbirka családoknál ez lehet így, de az ÉN családomban én nevelem meg a gyerekemet.
Rámutatok neki a görénykékre, megtanítom, hogy az olyan narancsbolsi és egyéb férgeket meg sem kell hallgatni, akik csak gyűlölködnek, feszkót szítanak és áskálódnak.
Különben is, ne az iskoláktól és egyebektől várjuk el, hogy megneveli a gyerekünket, azt otthon kell!
Ahogy otthon kell megtanulni a gerincességet és azt is, hogy ki kell állnia az elveiért.
@Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent:
Olvass Mandinert, MNO-t, hasonlókat. Oszt azután tök színesnek és sokoldalúnak látod majd az Indexet is! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem akkor orbán nemcsak egy gyerek fejét simizte.:D Biztos vannakmég bőven jelentkezők.
De az írás érdekes.:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Dehogynem! Annyira sem terjedt ilyen SSteffykék tehetsége, hogy ne bukjon be a parasztja ezzel! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hűűűbaz, fejezd abba, mert tekkerek szedik ki az ajtó tokot, az ilyen nertelen narancshitetlennél, oszt lesz ám sírás, meg rívás :D
Amúgy minek akarsz a gyereknek rosszat, ezzel a mentalitással, ebben az országban esélyed sincs, lásd a narancsdroidok sikereit, akik korábban vörösdroidok voltak, elötte meg nyilasdroidok, az előtt meg hortidroidok...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Baloldalt lehetett a papbácsinál ostyáért, jobboldalt meg Piktornál simikéért sorba állni? :)
El sem akarom képzelni... :((
295 valami készül

http://www.netdania.com/Products/live-streaming-currency-exchange-rates/real-time-forex-charts/FinanceChartPopUp.aspx?symbol=EURHUFCOMP.fx|ms_dla&name=EUR/HUF
Az ország termelékenységének vizsgálata lassan kimegy a divatból belhonban, azonban az IMF felhívta a figyelmet erre a lemaradásunkra.Nem hogy lemaradtunk úgy általában az átlagos szinttől, hanem hazánkban a legalacsonyabb.
Érdemes megnézni a lemaradás okait és következményeit.
A termelékenység leegyszerűsítve azt mutatja meg, hogy adott vetítési alapra /munkaóra, létszám/ milyen összegű nettó /Áfa nélküli/ bevétel jut. Tehát a számlálóban az árbevétel szerepel, a nevezőben a munkaóra.
Fokozni a termelékenységet kétféleképpen lehet növelni, ha a számlálóban szereplő összeg magasabb, vagy ha a nevező csökken.
Mai világunkban e két tényező összetételének kedvező alakulása a fejlett technológia alkalmazásával jöhet létre, kisebb mértékben magas szintű munkaszervezéssel.
Ahhoz, hogy a korszerű technikával termeljünk, ahhoz magasan képzett munkaerőre van szükség. Pont. Nem elég, hogy a képzett munkaerőnk külhonban kamatoztatja már a tudását, az ország felsőfokú oktatáspoltikája nem gondoskodik ezek pótlásáról, mi több, utánpótlásáról, sőt korlátozza, csökkenti a képzett munkaerő jövőbeni jelenlétét hazánkban. Ez már nem hiba, hanem vétek.
Alátámasztásul kérdés, hogy 8 osztállyal lehet-e egy számítógéppel vezérelt kapcsolótáblát kezelni, vagy az ipari elektronikát stb. működteteni? Pedig ez a jelen, a jövőről nem is szólva.
Matolcsy 2025-re a GDP-t megkétszerezi, ami azt jelenti, hogy minden évben 6%-os gazdasági növekedésre számít. Mivel? Manufaktúrás rendszerű termeléssel?
A termelékenység növekedésével lehet elérni a magasabb GDP-t, ami egy ország fejlődésének a meghatározó tényezője.
Csupán egy példa további alátámasztásul: Az eu a támogatások kiosztásánál pl. kohéziós, de egyéb juttatásoknál az elért GDP nagyságának megfelelően határozza meg az összegeket.
A termelékenység és a GDP előállítás sematikusan így függ össze. Kár, hogy ez a terület nem kap kellő figyelmet még a napi gazdaságpolitikai okfejtések során sem.
index.hu/gazdasag/2013/01/29/jonnek_az_uj_tipusu_energiaszamlak/
Irigylem vezénypóni problémáit. Bevallom, engem borzasztóan boszantott a számlakép, nem tudtam emiatt aludni. Annyival jobb lesz most az életminőségem, hogy viktor elintézte, hogy innen már ihaja-csuhaja lesz az életem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A büdös kölök az ország 4. legjobb középiskolájában matek-angol szakos. A többit otthon kapja meg! :D
Kretének közé, párt- és egyéb férgek közelébe nem engedem, lelkesedjen a tanulásért!
A többit hagyja meg a balfaszoknak.
@Mariann19: "Alátámasztásul kérdés, hogy 8 osztállyal lehet-e egy számítógéppel vezérelt kapcsolótáblát kezelni, vagy az ipari elektronikát stb. működteteni? Pedig ez a jelen, a jövőről nem is szólva. "

Erre csak azt tudom válaszolni, hogy nekem mindig azt mondták. Lányom, jogi diplomával még mindig elmehetsz szart mosni, de fordítva már nem működik...:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
EZ durva volt!
Nem kellett volna ez, így, napközben, amikor kiskorúak is láthatják ezt!
Korhatáros frászkarika hol marad?
Minden előzetes figyelmeztetés nélkül ilyent...
ALJASSSSSS vagy!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Orbán Viktor nem gonoszságból, és sokszor nem szándékosan követ el hibákat, csak nem ért hozzá"
Azt hiszem ennél jobban akkor sem lehetett volna megsérteni, ha kamerák előtt felpofozza.:D"

Augusto Pinochet chilei diktátor direkt beszámíthatatlannak nyilváníttatta magát, hogy ne lehessen a milliárd dolláros sikkasztásai miatt felelősségre vonni.
index.hu/kulfold/2013/01/29/tevedesbol_raktak_kisegitobe/
Végül is az se rossz ha EB ítéletünk van erről a gyakorlatról. kár, hogy ez senkit sem fog meghatni.
Haza is húzok bánatomban... :(

STEFFY cicát csókultatom, ha látnátok, addig is!
(Szívlapát, Samu kalapács... ilyesmi)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hmmm, a bides kölkem is ebben a ketőben teper jól, de még zsenge korú, alsós
a közelben a normális iskolákat döglesztik, valamikor lépnünk kell, vagy kicsit, vagy nagyon nagyot, de hogy a határon belül, az egyre valószínűtlenebb :S
-no komment-

/gyenge idegzetüek kéretik nem elolvasni, a széljobbra nem vonatkozik, hisz ők amúgy sem foglalkoznának ilyenekkel/

www.sg.hu/cikkek/94956/azonositjak_a_naci_anatomusok_aldozatait
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A gyereksimi meg babapuszilgatás jól bevett politikusi kampányfogás.:D Nincs ebben semmi új.
@épészmérnök: Szerintem ehhez túl hiú lesz a mi kis diktátorunk.:D
A szánalmas, sunyi, álszent Civil Összefonódás Fórum CÖF, ne bitorolja a "civil" nevet, mert ők a diktatúra seggnyalói.
A civil az civil!!!

Tipikus sunyi, jellemtelen, akarnok, nemzeti szar, fideszes kommunikáció.
- azt mondják, jó a magyar gazdaság azért fizettek vissza hamarabb törlesztőrészletet ( amiből MOL részvényt vettek)
Tény:
- siettek, az IMF véleményt akarták befolyásolni
- a Simor után várható erős forintgyengülés miatt tették
- már 300 ft az euró!

Miért kerül több mint 300 ezer ft/m2 -be az ócsai gagyi módon megcsinált , fideszes gettó?
Ezért palotát lehet építeni bárhol!!!!
Rossz nézni az USB lapokból szerelt házakat, környezetet. Az infrastruktúra és környezeti hatások megoldatlanok.
Megint fidesz pénzlenyúlás!

A fidesz dohányboltok már teljes káosz, fejetlenség. A végén nemzeti tangabugyit, pacalt és kínai kaját is lehet árulni.
TELJES CSŐD ÉS BUKTA LESZ!!!

Hogy lehet 400 ezer pénztárgépet bekötni a NAV-hoz két hónap alatt?
Honnan lesz Bivalybasznádon internet?
TELJES CSŐD ÉS BUKTA LESZ!!

A költségvetésben kb. 293 ft-os euróval számoltak, de már 300 ft!
TELJES CSŐD ÉS BUKTA AZ AGYON MÓDOSÍTOTT KÖLTSÉGVETÉS!

Tudom a fidesz banda legyint erre, de meddig tűrjük ezeket?
Csak a tüntetésekből értenek?

Orbán kérlek takarodj, hagyd békén a magyart még van egérút!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "De fordítva már nem működik."
Szeretem a szüleinkben ezeket az ütős bölcseleteket, pár szóban egy világfelfogás igazsága van bennük.
Nem ártana ezekből egy esti iskolás képzést szervezni nagyjainknak, mert magvas, viszont egyszerű a megfogalmazásuk, ezt talán megértik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Ez a zoktasápolitika vezetője... Ki csodálkozik, hogy itt tartunk? "
Hofmann Rózsika akkor mi a jó büdös francnak utazik le Szegedre, ha egy kérdésre sem hajlandó válaszolni, csak ontja a bebetonozott dumát:
"az önköltség nem tandíj, hiszen ezt nem saját zsebből kell kifizetni, hanem diákhitelből."

Ez a csacsi mondata különösen tetszik:
"Önök is ismerik azokat a csacsi kérdéseket, amiket a médiában az alulképzett újságírók tettek fel a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal kapcsolatban nekem"

Az eddig nevelt hájas, lúdtalpas gyerekek címke alatt biztosan gondolt azokra a csacsi gyerekekre is, akik alig várják a hétfői napot az iskolában, hogy végre enni kaphassanak.

Nem tudom, kik voltak Rózsika tanárai, de gyanítom, hogy nagyon büszkék erre a felülképzett csacsi diákjukra.
@Mariann19: nagyjaink elfelejtették ezt mióta nagyjaink lettek
@Penivaldes: "Nagyjaink elfelejtették ezt, mióta nagyjaink lettek."
Gondolod, hogy van nekik olyan ismeret, amit el tudnak felejteni?
@Mariann19: Szerintem ők is ültek a hokedlin, és pucolták a krumplit miközben az anyjuk oktatta őket..
Jósötétet kihányok!
Ez volt már tán?
"Azzal, hogy a zsebbe kapott bér a mindennapi élet szerves részévé vált, létrejött egy olyan torz társadalmi szerződés, amelynek központi eleme a korrupció. Papp József, a Corvinus Egyetem oktatója szerint a kettős bérezés miatti korrupt alaphelyzet az oka, hogy a magyar gazdaság eladósodott és növekedésképtelen állapotba került."
hvg.hu/kkv/20130129_Unortodox_modon_fel_lehetne_szamolni_a_zs
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hajrá annak a büdös kölöknek!:))
remélen nem tudják átvágni sosem!
vártam a lmp-s rinyálóposztot is, de látom az nem került címlapra sajnos.
@Silverhaar: Abban az esetben, ha nem kell visszafizetni, miért ne? Majd Kuala Lumpurból behajthatják, ugye? Vagy a szüleiken netán?
@Silverhaar:
Nagy az Isten Állatkertje és alacsony a kerítés rajta!
Ezért kaphatott diplomát az ilyen Rouzsika féle ecceri lélek is.
Egy normális társadalomban, országban ezt a nőt kapálni sem hagynák!
Persze Piktor szomorú is lenne, ha ilyen csicskái nem lennének!
'Az nem meglepetés, hogy az IMF - EU kettős szerint továbbra is gazdasági irányváltásra van szükség Magyarországon.'

- Persze hogy nem. Az EU még jobban el van adósodva, nyehehe. És szeretné ha nem maradnánk le.

- Sőt az IMF tulképpen a független szakértő a magyar gazdaságpolitikát illetően. Az a független szakértő, aki nem szakértett amikor azok lettünk amik vogymuk. Nyihahaha.
@$$$=$$$:
Helyette itt rinyálsz és nyafogsz te...
Értelek!
KOMOLYAN!
"Boldogok a lelki szegények, mert ..."
hvg.hu/kkv/20130129_Gyozike_meg_mindig_szerepel_a_NAV_adoslis
"Az adóhatóság legfrissebb adatai szerint tavaly év végén mintegy 1800 vállalat és csaknem 4 ezer magámszemély "fért fel" a 100, illetve 10 millió forint feletti, legalább 180 napig fennálló adótartozást felhalmozók listájára. "

Magámszemély, mi?
@Silverhaar: a hájas gyerekek és a mindennapos testnevelés témakörnél jegyzem meg, hogy én saját bőrőmön éltem meg a mindennapos testnevelést, és bármennyire is meglepő Rózsanéninek az még nem jelenti azt, hogy mindenki olyan nyeszlett volt mint én, hanem voltak kissé ducibbak is, viszont ugyanolyan értékesek voltak mint a többiek.
@Penivaldes: "Pucolták a krumplit, miközben az anyjuk oktatta őket."
Az anyákat minden körülmények között tiszteletben tartom, a kérdés az, hogy a felfogóképesség milyen hatékonyan működik, van-e befogadó készség.
index.hu/gazdasag/2013/01/29/jonnek_az_uj_tipusu_energiaszamlak/

"A Fidesz támogatja a kormányt

A frakció üdvözölte a kormány újabb rezsicsökkentésre vonatkozó terveit."

Minő meglepetés, nem?
@Mariann19: a kisgyereknek van, csak időközben felnőttek..
@Mariann19: Van, befogadás, képesség, az van, állításuk szerint, tán még több is, mint kellene!
@Penivaldes:
A köcsög testnevelési + órák miatt nem tud a gyerekem és az ő osztálya matekszakkörre járni!
Tényleg, remek. Amikor reklamáltak a suliban azt mondták, nem tudják az órákat másképp variálni, úgyhogy így jártak!
Remek, tényleg, Rouzsika kedves, édes, közeli nőnemű rokonát (+ a hasonló agyatlan narancsbolsikét) a lipiczai tenyészmén kényeztesse, vele együtt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha nem tudják, hát nem tudják, majd otthon, labdázás helyett apuka megoldja a Pithagorasz tételét is!
Ja, és még ez is... :(
Most komolyan, Gábrisunk már reklamált és tiltakozott??

"Magyarnak lenni önmagában bűn - ezzel a képaláírással látta el a Friends of Hungary nevű szervezet azt a Facebookra felrakott fotót, amely a magyarok elleni délvidéki vérengzést volna hivatott dokumentálni. A halmokban álló holttesteket ábrázoló kép azonban a dachaui náci koncentrációs táborban készült.

Titóék délvidéki vérengzését szerette volna illusztrálni a Friends of Hungary nevű ismeretlen összetételű szervezet a Facebookon, ám a dachaui koncentrációs tábor zsidó áldozatait használják a bejegyzés illusztrációjaként. A furcsa képválasztásra hvg.hu-n is publikáló Konok Péter hívta fel a figyelmet a Facebook-on."

hvg.hu/itthon/20130129_friends_of_hungary_dachau_verengzes

"A Friends of Hungaryról mindössze annyit lehet tudni, hogy a kormány tavaly év végén 3,88 milliárd forintot adott nekik a 2012-es költségvetésből, pontosabban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) rendkívüli kormányzati intézkedésekre szánt keretéből, ám ennek nagyobbik része, 3,1 milliárd forint átvándorolt a Miniszterelnökséghez, és ezzel az alapítvány vagyona lenullázódott."
Megható... Szóval ki fogja ellopni?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: mit nyafogsz, a gyereked majd nem tud megoldani valami mateatikai kunsztot, viszont csrébe majd szabályos hátra csavart szaltót fog bemutatni. Az kell ide nem függvények, meg logaritmus.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ja de ugye azért arra is figyelsz. hogy a gyereked legyen tisztában legalább alapfokon a közélettel, mert hogy erről voltak rossz tapasztalataim.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Kispofám, el vagy tévedve! :)))
Ha a kölök nem tanulja meg, akkor felejtsen el!
Hülyén fog akkor meghalni, nálunk nincs ilyen, tudja jól, NEKI kell megtanulnia, nem fogok HELYETTE házi feladatot csinálni és megtanulni!
Segíteni bármikor, ha kell!
Helyette viszont soha nem tanulok.
Valaki el tudná mondani hogyan hoz az e útdíj 95 milliárdot??!!
Lécci!

Mi zemberek fizettjük ki? Ha 10 millióan vagyunk (nem) és minden harmadik embernek van autója (öreg néni, csecsemő beleértve) akkor autónként befizetünk extra 29 000 Ft-ot?

Vagy nem a zemberek fizetik majd és akkor "tovább nő" a versenyképesség? Meg a forgalom az M6 pályán?
@Penivaldes:
Képben van! :D
A kis pikírt stílusomban kapja az infókat és helyre teszem szegénykémet!
Pech, de nyilas ő is és már a szeme rebbenéséből tudom, hogy mire gondol!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Van, befogadás, képesség, az van, állításuk szerint, tán még több is, mint kellene!"
Szia! Menjünk szépen sorjában.Befogadás. Így is mondhatjuk elegánsan, pontosítva a javak saját érdekszférába való besorolását jelenti.
Képesség. Az ország irányítását tekintve beszéljenek a számok a grafikonokon, a sereghajtó státuszunk nem erről beszél. Méghogy képesség! He-he
"Még több is mint kellene." Mármint képességben? Csúnyák ezek a külföldi lapok. Nap mint nap ezt a bombasztikus képességet kérdőjelezik meg.
Teljesen össze vagyok zavarodva ennyi antagonisztikus tapasztalat és vélemény okán.
Romokban fogok heverni, ha ez így megy tovább!
@kovi1970: mármint a hozamot, de ezt én már anno pedzegettem, csak ugye alkotmánybíróság elé hiába is mentél volna (ld. az alapügy), úgyhogy feladtam :(
@Egyallampolgar:
Helyesen írtad le. További kérdések?
Azért narancsbolsiknak ne nagyon forszírozd, mert vérig sértődnek és a "gyurcsányahibás megazemúttnyóccév" válasszal reagálják le.
Ez van! :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: jól van. tudod csak azért mondom, mert mindig eszembe jut egy régi tanárom, aki mellettünk tanított még az egyik legjobb vidéki gimibe, ő mesélte hogy az ottani diákok ugyan kiválóan megoldották a legbonyolultabb matekpéldákat, és nyerték a versenyeket, viszont a közélet alapvető kérdéseihez sötétek voltak. és ez ugye nagyon nem jó.

ja ha nyilas az más, akkor közösen nyilaztok:))
@Mariann19: Romokban heverni meg csak annak megy, aki annyit is ér! Miért nem újíttatod fel termeidet?
30-40 milkából kigyühet az újszerű!
Még jó, hogy kétharmadot kapott az adócsökkentés, munkahelyteremtés és a "nem megszorítások" kormánya! Hajrá fiúk, veletek reméljük a történelem szemétdombján fogunk csak találkozni! Mert ezt a fajta politizálást nagyon nem szeretik a zemberek!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Ismerd fel barátom, az Irónia nevű Urat!"
Felismerem most már. Szeretettel üdvözöllek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: rinyálni te szoktál rezsóka, neked van bajod a kormánnyal, nem nekem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Boli, a piktor büdös pötty...sohasem dolgozott, kopott, csalt és hazudott és mindezért megfizették, az opponense írta neki -valami személyes okból ami bármi is lehet, milyen titkok lebegnek szerte széjjel- a diplomáját asszetuggya mi van benne és nem is érdekli, ő miniszterelnök akart lenni mint pistike a kislapátok és kisvödrök ura a LEGYEK URÁ-ban?

ez az értéktelen darab szar csak (Parkinson törvények) saját seggségénél seggebbeket alkalmaz és megtörtént az egész bagázs egy rakás trágyadomb...ő a kiskakas -lenne ha nem lenne kappan már régen és emiatt hisztérika és rikoltozik- ezt nem lehet kisöprűzni?

hát nem szégyellitek magatokat? férfiak vagytok?

brühühühühühü
hvg.hu/itthon/20130129_A_Milla_miatt_nem_lesz_meg_partja_Bajnain

"A hvg.hu úgy tudja: a Milla közgyűlésén 90 százalékos többséget kapott az az álláspont, amely szerint a Millának először saját stratégiáját, többek között szövetségi politikáját kell kidolgoznia, és csak ezt követően lehet szó arról, hogy létrejöjjön az Együtt 2014-ből alakuló új párt."

Szegíny Bajnai..
@Mariann19:

hun vótál mikor a zég zengett?

brühühühühü
Ahogy gondolkodtam egyre jobban érzem, hogy nélkülem kevesebb lenne ez a világ. az én bájom, és lánglelkem..
@Penivaldes: Ez biztos! No meg a szerénységed! Amit szeretek benned, az a szerénység, mindenek előtt..
@rodeo36: Ez egy kissé erős volt, nem? Megkérdőjelezni Boli férfiasságát, mármint..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): rájöttek hogy 7%-al nem venné őket senki komolyan. hehe.
@$$$=$$$:
Ennyi?
Erre tellett kiskancsó?
Valami érv, valami cáfolat, valami tény, amivel cáfolod Fabiust, a posztot?
Vagy egyet értesz? :))
SEMMI?
Akkor kuss paraszt, húzzál melózni, nyald a Párt seggét tovább és szopjad a ... szopni valódat!
@$$$=$$$: Volt a Fidesz is hétszázalékos anno, igaz, még liberális színekben tán..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kedves Boli, meg kell értened, hogy vannak olyan testvérkéink akik csak mondanak, de nem beszélnek.
@rodeo36:
Hagy'már! Én dolgozok, a sok narancsbolsi köcsöggel ellentétben!
Ki'jafacomnak van ideje ezeket a népművészeti agyagedényeket egyfolytában figyelni?
Csak hüledezünk, hogy ennyire pofátlan egy csürhe ez!
Gyere haza és nyugodtan "törődhetsz" velük! :)
@Penivaldes:
Tátognak, vagy ez csak a szopóreflexük? :))
@rodeo36: Észre vetted, hogy nem vagyok? Azért ez baromira jól esik, tényleg. Téged olvasgattalak, de nem szálltam be, sok a munka.
Most már egy kis enyhülés mutatkozik, majd eszmézünk, ahogyan szoktunk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: na jó gonosz leszek, már annyit szoptak, hogy nem tudják összecsukni a szájuk..:))
@$$$=$$$: Jajj, figyu, az volt már, hogy a Hofmann Rózsa, lánykorában: BAJNAI(!) Rózsa néven futott?? Az is volt már, hogy az egyedik Orbán kormány idején a MÁV vezérigazgatója is BAJNAI volt, az idősb nem a boróka pálinkáról nevezett...
Csak azért kérdezem, mert a pártod 3/4-e virtigli komenistaliberál ivadék, vagy maga is az volt, MSZMP, KISZ, DEMISZ stb... szóval üjjé' lefele mer eggyes!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ezek a szójátékok kedvesek, díjazlak értük.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a Duna nem hajózható a zanyahajóim beszorülnak Vaskapu-nál és a gépkarabély meg nem elég...bár lehet, hogy sok pofon és ráordítani attól is beszarna és elszaladna mint a bolond kutya a kerítés megett, mikor odaért a nyitott kapuhoz és én ott álltam háromszor akkorán...akkor behúzta a farkát és nyüszíteni kezdett

ezek a köcsögök egy fasztnépművészet népitévedésiégetettagyagtömegárú...

brühühühü
@Mariann19: Mint jómagam, amikor nem morgós vén fark@t játszom, mint egy bizonyos másik Úr, akit várunk szeretettel és egy csésze teával!
terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/sz51.jpg
@Mariann19: eszmésztek...ja ja..én is így nevezném a szimpóziumokat...
@rodeo36: Ojjan vagyol!! Nulladik Viktor gyerekkorában komp akart lenne, de hát nem komp lett.
Az meg , hogy egy szakvizsga nélküli, jogi végzettségű, majd az angol liberális(kimondani is szégyen, pfujjabelemjönki)pártok történetét tanulmányozta Soros(karvalytőkés) pénziből... Kis pénz, kis méretű, szerény képességű focista...
@Penivaldes: emésztek, eszmésztek, emeszempéztek, csempéztek, TEK.
Erősörrendet Neked kell Állítani!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ez nem volt szép..ide írsz ilyen nehéz szavakat.
erő sör rend
Csak, hogy Gábrielnek is adjak muníciót, mielőtt ő teszi be (ide):
"Nem jelentek meg Izrael képviselői az ENSZ emberi jogi tanácsának keddi ülésén, ahol a zsidó államnak a területén tapasztalható emberi jogi helyzetről kellett volna számot adnia. A testületet elnöklő lengyel ENSZ-nagykövet "példátlannak" nevezte az izraeli diplomaták távolmaradását. Remigiusz Henczel azt mondta, hogy a tanács történetében még egyszer sem fordult elő ilyen eset."
hvg.hu/vilag/20130129_izrael_ensz_emberi_jogok
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Na ja, átigazolt, de mondjuk én egy vasat nem adtam volna érte... Vizes-fiúnak talán, talán... Már csak az maradt a buksi fejemben mint kérdés, hogy átigazolt ugyan, de melyik kapura támad?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): a jób-bik meg ne tuggya, mer akkor asztán lesz olyan Novák performansz, hogy csak na!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
:) Meg'há!

Ezek a zsidók már megint kavarnak! :DD

frissvideok.hu/hirek/221141-video-panik-a-seregelyfelho-miatt

Majd jön az összesküvés elmélet is rá! :)

Arielnek is
!יום טוב לכולכם

Kiejtést ne forszírozzuk, mert nem a Ctrl-C+V-ben vagyok jó csak!
@$$$=$$$:

Mi is vártuk, hogy jössz, és felszopólányt játszol Schiffer mellett, de elkéstél. A többi fideszdroid már kiszorított, és ezzel elintézte Schiffer sorsát.
@rodeo36:
Nem hajózható, nem hajózható...
Duma!
Én speciel a "Kocsma" nevű kis sárga kajakkal járom a Mosoni-Dunát!
A névadója egy külön történet volt... :D
@nincs_itt:
Olyan, de olyan nagyon gonosz is tucc lenni... :))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

ne védd, már valaszolt...megérdemlitek

ilyen tetvek sakkban tartanak és be is vagytok szarva tőlük és elemzitek a tömjénbuzit meg a többi maricón-t és a tolvaj aljas senkiháziakat

hát mik vagytok ti

Vesti la giubba...

www.youtube.com/watch?v=PghOdj02Jew

brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Valami érv, valami cáfolat, valami tény, amivel cáfolod Fabiust?"
Jogos a kérdésed. Van vitakultúra a világon, melynek legfontosabb eleme az, hogy aki támad, legyen annyira felkészült, hogy a tarsolyából a váratlan ellenérvekre is legyen felkészülve.
Boli! Csak egyenrangúakkal célszerű eszmét cserélned. Az ellennel szemben nyerő pozicióban vagy. Ne csalódjak benned!
@rodeo36: Mik? Itthonrekedtek! Te meg börtönben lennél ezzel a szemlélettel, vagy diliházban, bár az már nem is van itt! Nálatok? .-D
@Mariann19:
A másfélbitesek eccerisége mindig elkápráztat! :)
Nem alacsonyodunk le odáig, evégre ha hülyékkel akarsz vitatkozni, lehúznak oda, oszt azon a szinten könnyedén legyőznek! :D
@V-PORT:

Ezen nem lehet segíteni. Orbán itt marad ezzel kell összebarátkozni. Egyre inkább úgy tűnik a baloldal idiótáinak kirostálásáról fog szólni 2014 és nem a kormányváltásról.

Egész egyszerűen képtelenek egy teljes Mohács nélkül kiegyezni egymással.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Akit várunk szeretettel és egy csésze teával."
Ha még lesz ereje. A kutyafuttatás nagy erőpróba. Lehet, hogy már infúzión van. Holnap meglátogatjuk?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igyexik a zember, na! Szóval, nekem semmi bajom nem lenne Nulladik Viktorral, mint vállalati jogásszal. de mivel volt szerencsém Hátsó Hátasztán polgáraként mexületni, majd idejében desztillálni onnan, ezért mint kívülálló, de érintett, a drága édesanyját gyakran emlegetem...
@Penivaldes: Rodeoval szoktunk eszmézni, még elhagyott helyeken is, mikor sokan már elhagyják a fedélzetet. Hiába, ha van még tartalom...
@Fabius:
Gyanús ez, nagyon gyanús...
Ha igen, akkor viszont az itt maradóknak nagyon-nagyon szar lesz!
@V-PORT: :D Na mi van, kitört a pánik? Már az isteni Fabiushoz kell fohászkodni? Ti még ara sem vagytok képesek, hogy saját magatok dolgait rendbe tegyétek, nem hogy Magyarországét. Mondjuk hónapról-hónapra csökken az esélye annak, hogy ezzel kelljen foglalkoznotok, most valójában arra megy ki a játék, hogy ki ülhet be 4 évre a parlamentbe ellenzékiként demagóg beszédeket tartani a demokrácia végéről és hasonló zöldségekről. A lecsökkentett parlamenti létszámnak köszönhetően jóval kevesebb hasonszőrűt kell majd eltartanunk 2014-től, bizony sok a demagóg eszkimó, ellenben meglehetősen kevés lesz a fóka/ellenzéki üléshely.
@Fabius: Nekem is Mohács jutott eszembe, csak más szereposztásban!
A magyar főurak és Tomori "Gyurcsány" Pál torzsalkodnak, Szulejmán meg röhög a markába!
"A szultán 1521 májusában indult el Konstantinápolyból, és a következő hónapokban Nándorfehérvárt, Szabácsot és Zimonyt is elfoglalta, amivel súlyos sebet ütött a magyar végvárrendszeren. Az ország ellenálló képességéről – pontosabban annak hiányáról – tanúskodik, hogy II. Lajos seregei Tolnánál és Zentánál várakoztak, majd egy járvány miatt anélkül oszlottak szét, hogy egyáltalán megpróbálkoztak volna az erődítmények visszafoglalásával. Ez az arcpirító kudarc egy rövid időre felébresztette az egymással torzsalkodó pártok lelkiismeretét, néhány hónap múlva azonban minden visszatért a régi kerékvágásba: a legbefolyásosabb bárók – például Báthori István nádor, Brandenburgi György őrgróf – arra fordították energiáikat, hogy kitúrják egymást a király kegyeiből, Báthori és Werbőczi István ádáz harcot vívott a királyhelyettesi méltóságért, és akkor még nem is szóltunk arról az ellentétről, ami Szapolyai János „köznemesi” pártja és a Habsburg-orientáció hívei között húzódott. Mondanunk sem kell, hogy a cseh korona országait is hasonlóan kaotikus belső állapotok jellemezték. "

Ki-ki helyettesítsen be, akit akar!
@Mariann19: Meg, addig ki sem főzöm a csáját, nehogy megkeseredjen!
Rodeo meg hozza a banántot, mint delikátot!
@Blogger Géza: Éljen az egyetlen és igaz Párt, a Nemzet vasöle a zelnyomó impirialusta kizsákmányolók ellen!
Boli után: Csak a Fidesz!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "A másfélbitesek eccerisége mindíg elkápráztat."
Te nem kápráztathatod el az eccerieket, mert vakok. Egyoldalú küzdelemre van kilátás.
@Blogger Géza: Bizony Gejzám!! Bizony! Akkora lesz a jólét, hogy svejc, meg lihtenstájn oda fog járni, a dajcsokról(na nem a Tamások) már nem is beszélve!! Zokogva könyörögnek a receptért, de Nulladik Viktor és kétbalkeze nem aggya majd oda, amíg fel nem esküsznek a Turulra, meg a NERc-re!! Gejzám, máshol ma már szénné szopattak, de szerintem Te ezt szereted!
@Mariann19:
és ez lefesti mi is ma Levédia???

brühühühü

www.youtube.com/watch?v=U1nZZke3KZE
@Blogger Géza: Ez így van! Éljen a Ner! Éljen Orbán Viktor!
Köszönöm, hogy meghallgattad az "imámat", és Te is válaszoltál.
Ezeket elraktározom, mert fordított helyzetben csak be kell másolnom, mert ilyen bölcs dolgok nem fognak eszembe jutni! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @mamitirtok sír derék (kommensevik):

Végül is lehet jobban járunk, ha az egész szerencsétlen teszetosza istenbarmát vágjuk ki a közéletből 2014-ben. Eldöntjük, hogy ezekre semmi szükség, ne ábrándozzanak se visszatérésről se semmi másról. Schiffer már elrendezte az ős LMP kiesését azzal nem lesz gond, a többieknek meg legyen egyértelmű és döntő az üzenet: ha Orbán és a kormányzása nem elég indok a kiegyezéshez, akkor viszontlátás egyszer és mindenkorra.

Ha a kormányváltás nem tét, akkor csináljunk valamit ami az lehet.
@Fabius: De legalább hullik a férgese! Jó ez nem így van, mert a normális ember a politika közelébe sem fog menni.
@nincs_itt: Azt nevezed szénné szopatásnak, ahol bebizonyítottam, hogy ti képesek vagytok egy vitában simán 1 millió főt tévedni, és még nektek áll feljebb? :) Akkor igen, ezt tényleg élvezem! :)
@Fabius: Egyetértek, de nem Rodeo-módira, ha kérhetem! A western nem az én műfajom!
@VT Man: Hát, nehéz dolog kormányfőnek lenni. De Viktor nagyon akara. Remegett érte, semmi sem volt drága neki. Most aztán ő és a sleppje magánosít, milliárdokat lop el tőled VT Man. Cserében viszont fikázva van. Ez ilyen. Igen, lehet fikázni és kell is, mert megérdemli. A munkanélküliség pedig így is egyre nagyobb. Soha nem volt ilyen szar, mint ma. Aki kimegy az utcára, körülnéz, látja. Persze ha nem fedi a szemét narancshályog. Neked kezeltetned kéne a magadét.
@Blogger Géza:
Gézuka, ez nagyon sovánka volt! Hát ezért fizetnek téged?
Bazze, dolgozz meg a pénzedért! "Taníccs" még bennünket!
Végül is ezért, a töretlen optimizmusodért és sugárzó intelligenciádért tart a Párt téged, nem??? :))
Neked is akkor: valami érv, tény, cáfolat, ami Fabius zsenialitását és meglátását cáfolja?
SEMMI?
Csak a kincstári optimizmusod és a pártközpont direktívái?
Ecsém, az kevés, valami saját gondolatod?
Assenem?
Fikusz vagy! És még én kérek elnézést a növénytől!
@rodeo36: Levettem a fejhallgatómat. Mit tegyek, ha nagy hangerővel szeretem a zenét hallgatni?
Ez is gyönyörű volt.
@Fabius: Csináljunk egy realityt. Bezárnánk az összes baloldali vezetőt 2013 decemberig, az Atv meg adná. Ez lesz öcsém az igazi Való Világ, ahol a végén csak 1 maradhat. :)
@$$$=$$$: Vártad mi? Tartod a pofád boxzsáknak. Gyere csak, kapsz rá, ha ez hiányzik narancsgollam.
@Blogger Géza: Gézám, ugye emléxel még néhány órával ezelőtti "eszmecserénkre"? Ahol egy kommentelő társunk előkaparta 2010-ből az 1 millió munkahely néhány év alatt, kezdetű opust?? Amit persze az eredetihez képest már "javítottak" a fidesz.hu-n "10 év alatt-ra", amit tegnap már, 2020-ra "igazítottak" a habonyárpik. De sebaj! Tudod ez már tényleg orwelli világ, ahol a múltat is cenzúrázzák.
Ja, még valami!
sose élvezz nagyobbat!!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

azért megnézném azt az idegorvost aki...persze szurkapiszka nem ér

brühühühühü

úgy én is tudnám a Levépdiát

leszedálni a parlamentet és arra szavaztatni amit én mondok nekik mialatt a morcosbajúsz vigyázzban áll és tiszteleg nekem

brühühühühü
@nincs_itt:
EZEK a szerencsétlenek már Piktor látványától elélveznek! A fene a gusztusuk...
Szép dolog a HIT, a hülyeség viszont csak szánalmas!
@Blogger Géza:

Az egymillió fő nem tévedés, ők már régóta hiányoznak a statisztikákból. Munkaképes korúak, nem nyugdíjasok, nem segélyesek, nem foglalkoztatottak, nem regisztrált munkanélküliek. Vajon miből élhetnek? Ezt nevezem ám életművészetnek.

A 3,9 millió fő a foglalkoztatottak létszáma. Foglalkoztatott:

"Az, a munkaerő felmérésben megkérdezett 15-74 éves személy, aki a megfigyelt héten legalább 1 órányi, jövedelmet biztosító munkát végzett, vagy munkájától átmenetileg (betegség, szabadság, gyes, gyed, sorkatonai szolgálat stb. miatt) volt távol"

Vagyis benne van az is, aki egy héten egy órát dolgozik, benne van a GYES-en lévő, benne van az alkalmi munkás, stb. Sokkal kevesebben vannak a rendszeres munkaviszonyban lévők, a versenyszférában 2 millió alatti létszámmal.
@V-PORT:

"Bezárnánk az összes baloldali vezetőt 2013 decemberig, az Atv meg adná."

Decemberig? Optimista vagy. Ha az ajtózárás pillanatában elkezdi ásni négy markos ember a sírjukat, akkor talán időben készen lesz mindenkié mire az utolsó szálig kinyírják egymást :-D

Elég rövid reality lenne.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Képzeld el ezt nálunk. Fekete (remélem holnap lemondatják), Semjén, Rózsa, Pálffy, kedvencem a bp-i tejfehér KDNP-s pasi - mind agyvérzést kapna.
De jó lenne:)))
Michael-t olvastátok?
Aggódik a törlesztőrészletei miatt. Az € meg csak araszol... :(

michaelknight.blog.hu/2013/01/28/szemelyzeti_javaslat
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: tudod ez nem is lenne baj, de a szavazatuk is annyit ér, mint egy épelméjűé. Továbbá, aki a saját érdekeit sem méri fel, illetve azok ellen tevőlegesen fellép, azt minek nevezzem?
@Fabius: Mindennek ára van! :) Csak az a gond, hogy még ennél is van lejjebb. Én mindig azt gondolom, hogy nem, aztán minden nap rájövök, hogy de igen.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

A Milla meg az LMP olyan csodalatosan beultettek Bajnait a hintaba, hogy azt tanitani fogjak politologia szakokon.
majd ébresszetek fel, ha elmúlt a rémálom, addig vmi barlangban meditálok, szerényen kivárva, mire lehetőséghez jutnak ismét a haza ellenségei. Ebben a kolostorban keressetek:
4.bp.blogspot.com/-TNgc64RV9Z0/TVRvBOlbkUI/AAAAAAAAAqY/xSRqmK2cIhU/s1600/2722507568_0333260bd1.jpg
@Husz_János_Puszita: Ahogy azt ma már kifejtettem
van(állítólag):
3.9 millió "dolgozó"
4,5 millió nyugdíjas(mindegy milyen nyugdíj)
500 ezer munkanélküli
500 ezer külföldön dolgozó

Kérdés?
@nincs_itt: Na, már megint szopatod magad. :( Miért kell ezt? A Fidesz azt mondta, a CÉL (és nem ígéret) az, hogy 10 év alatt 1 millió új munkahely jöjjön létre, ezen kell dolgozni. (Soha nem mondtak ennél rövidebb időszakot, illetve arra jóval kevesebb növekedést tartották megvalósíthatónak.) Sikerült is a Bajnai és Gyurcsány alatt eltűnt munkahelyekből 160 ezret visszahozni. Lehet fikázni, hogy miért nem többet, de jelen körülmények között ez is nagy teljesítmény.
@Husz_János_Puszita: De ez korábban sem volt másként.
@Fabius:
Vannak ilyen perverzek, akik ilyent néznek? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mit kéne nekem itt cáfolnom? Egyetértek vele, 2014 a baloldal megrostálásáról fog szólni, nem kormányváltásról.
@nincs_itt:
Öööööö... Narancsbolsi Hívőnek? Lehet Seggdugasznak is lehet, csak akkor megsértődnek, mert lelkük az hatalmas! :)
@Blogger Géza: Jajj, kicsihuszárom, élesztő!! Megint hazucc, csillagvirágom, NÉHÁNY ÉV ALATT 1 MILLIÓ ÚJ MUNKAHELY, szószerint ezt merte mondani Duce-bonsai, de ez már a lájt verzsön, mert kampányban, kormány-alakítás idején, adjuramderögtöniziben, az az sofort 1 millió. De ha az időarányos adatokat vesszük, csak ne annyira legyen túrós a szád szeglete, akkor is csökken a foglalkoztatottság! de erről is adatokkal szolgált kommentelő társunk+KSH is... de tuggyuk, asztat még nem lőtte be ja gyorsnaszád ellentengerkicsije... De meglesz az is mint az MNB, akkor aztán szüret! Szóval csak Neked, csak ma... csak a 10 évnél rövidebb időszakot ígértek, amit éppen holnaptól számítanak! Lásd tegnap 2020 volt a cél...
@nincs_itt:

2.190.630 fő részesül nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban. 2012. szeptemberi adat.

www.onyf.hu/?module=news&action=list&fname=onyf_left_menu_statisztika_ellatas
@Husz_János_Puszita: Bocs, stimmel, de az összes "ellátott" 2,89 millió.
@Husz_János_Puszita: sok matolcsyt olvashatok, gyengébben megy a matek, valamit hozzáadhattam... ;oP
@Blogger Géza:

Nem, de ha munkahelyekről van szó, akkor a versenyszféra rendszeres munkajövedelemmel rendelkező munkavállalói érdekesek. Ők állítják elő a javakat, ők fizetnek be a költségvetésbe.
@Blogger Géza:
"eltűnt munkahelyekből 160 ezret visszahozni"
Mármint amikor több mint 200.000 főre becsülik az utóbbi 2 évben külföldre ment munkaerőt?
ÉRTEM ÉN!
Ez kész sikertörténet, pláne a közmunkások szemszögéből!
Ezért téged tényleg fizetnek, vagy önkényes munkaerő vagy?
Végül is mindegy, csak elég gyenge a szinted!

hvg.hu/gazdasag/20120816_Munkavallalas_Berlinben_Emberszamba_veszn

index.hu/belfold/2012/10/12/magyar_kivandorlasi_hullam_indul/

Kusza Szem nagyfőnök is megjegyezte, hogy majd hazakönyörgik magukat!
Az is HIHETŐ!
NAGYON!!!
@Blogger Géza:
Álmodik a nyomor Gézuka!
A cocikért nem kár, nem sírok utánuk, de remélem a gazdáid is pofára esnek.
@nincs_itt:
Pár hét és tulajdonképp mindig is 2050 volt az irány! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Arany, drága barátom! Gejzát a tények és a rögvalóság nem befolyásolja ám!! Amit megkap reggelente, írásban, az a magánvéleménye egész nap, hacsak nem módosítják! Pszt, tudod, "odafentről"...
@Husz_János_Puszita:
Gézukának ilyent próbálsz megmagyarázni?
Szerinted felfogja, hogy nem az állami alkalmazottak és közmunkások pénzéből jön össze a kassza???
TÚLBECSÜLÖD!
@nincs_itt:
Szorgosan hinti a bolsevik párt ideológiáját!
Valamiből neki meg kell élnie, a Kék Osztriga Bárból már kiöregedhetett... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Várjuk ki a végét, mert Bolonyult Tekintetű még módosíthassa a tudattyának állapottyát, mongyuk olvas valami ámerikás sikerkalalyuz féleséget, oszt reggelire már onccsa is magábul az okosságot!
konzultál a fő Sámánnal, Turul vérből jósol neki és már tuggya is a aztékok kincsinek rejtekhellyit!
@V-PORT: @Fabius:

"Egész egyszerűen képtelenek egy teljes Mohács nélkül kiegyezni egymással."

na. az olajfa el van tüzelve. az önzetlenek, már most nem tudtak ellenállni az osztozkodási kényszernek, ha jól vettem ki. Méghogy a Milla stratégiát akar alkotni!? Asztakurva! Mitől lettek hirtelen ilyen okosak? lehet, hogy nem is annyira demokrácia féltők, hanem csak a kondér hiányzik?

"Nekünk Mohács kell", bruttósítva egy tatárjárással. Mindenesetre a Nagy Kán már itt van a nyakunkon:-)

Szép estét! reménytől duzzadó jövőt! zsúfolt lelátókat... és irgalmas Templetont.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Olyan vagy!! Kék Banán az, de narancssárgára festve illeszkedik igazán!
Ajánlott olvasmány gyengébb képességű narancsbolsiknak:

"Eddig nem tudtuk, hány magyar dolgozik külföldön, ám most Matolcsy elszólta magát. A félmilliós szám magasabb, mint amit sejteni lehetett: az elmúlt három évben óriási elvándorlás történt Magyarországról, melynek következményeit még fel sem mértük - írja a Véleményvezér blog."

hvg.hu/gazdasag/20130129_VV_Matolcsy_most_elszolta_magat_oriasi_el

Illetve, NE!
Hagyják a francba, ott a Gőgös Gúnár, meg az Ablakzsiráf.
Maradjanak annál!
@nincs_itt:

Igen, mert sokakat átsoroltak, kivettek a nyugdíjkasszából. Vannak azért ott érdekes számok, ha megnézed.

Az ellátások átlagos összege 100 ezer körül van. A nettó átlagbér 150 ezer körül, ha felszorozzuk a versenyszféra 1,9 milliós létszámával, összevetjük a nyugdíjkasszával...és akkor még egyetlen állami intézmény fenntartása, orvos vagy hivatalnok fizetése, egyéb transzfer nincs benne.

Szóval mindig elcsodálkozom, hogy lehet, hogy még működik az ország egyáltalán. Varázslók vagyunk na.
@nincs_itt:
Van olyan könyv, hogy "Hogyan legyünk gyorsan sikeres ELIT és pávatánczos bajadérok Hunortodoxiában"?
Akkor igen, különben NEM! :)
@nincs_itt:
A gépzsírtól meg csúszós is! Az a másfél méter...
Hogy élvezze a kis hamis! :o)
@Husz_János_Puszita: Na ezt a varázslatot, pontosabban az "eredményét" nem voltam hajlandó megvárni Hátsó Hátasztánban!

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Van, de csak Doubravszki úrnál beszerezhető, kötelező tananyag a felsőoktatásban is, de csak az arra érdemeseknek!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na most aztán már nyugaton, izééé, nyugodtan vacsorálhatok! A gépzsír az igen!! Remélem némileg grafitos és molibdénes is, mert akkor asztán longlaszting!
@nincs_itt: :D Használd a jobbféltekédet.
@Fabius:

"_Ha a kormányváltás nem tét, akkor csináljunk valamit ami az lehet._"

Végre egy előremutató gondolat!! Mennnnyünk inniiiiíííí! és beszélgessünk a nőkről, a lovakról, a csábos műlovarnőkről és a szomszéd lányról.
@nincs_itt:
Hova gondolsz! Teflonyos! :)
Merre felé menekültél el?
Melód?
@Blogger Géza: jajj már megint itt vagy égetni magadat? :(

erről is mesélj kicsit. tegnap elsunnyogtad droid.
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qli001c.html
@Blogger Géza: Neked már az sem mond semmit, hogy hülye vagy mint a segg.
www.napi.hu/tozsdek-piacok/opus-kotvenyeket_vasarolt_csanyi_felesege.543713.html

Tizennégymillió euró névértékű, OTP-részvényekre váltható kötvénycsomagot vásárolt Csányi Erika, Csányi Sándor közeli hozzátartozója − jelentette be az OTP Bank Nyrt.
@taga20:
Olyan vagy! A tükörben gyönyörködhet benne!
Lóféle alsórész, felnagyítva, Matolcsy ettárs hátsó felében!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

nem. határozottan nem. lovakkal nem szoktam. ritkán sem. elvétve sem. véletlenül sem. szögezzük ezt le. hanem a műlovarnőőők!!
@agyamputáltak: Sunnyogta a halál, megmutattam, hogy nem értetek semmit az egészből, olvasd vissza.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: teflony, na az se semmi! Ha meg nem semmi, akkor az má' valami! Nem? de!
Kies dájcslándba, meló meg van, xaros gépész, meg kazánkovács... Az otthoni viszonyoktól eltérő a környezet... Nem kicsit!!
@Penivaldes:

én is, csak a diósat azért főképpen, mert a diót fel kell törni hozzá:-)
@Husz_János_Puszita: Igyexem ám, de vazze nem vagyok akkora ace mint a Bolonyult Tekintetű, most micsinyállyak??
@Penivaldes: Aha, csak nem merlek követni... ;oP szóval a nudli a zmákosan is jöhet! de most akkor, mi van, mi van, mi van???
@nincs_itt: A "néhány" az nem konkrét szám, tehát ha valaki ilyet mondott, az nem áll ellentétben semmivel. A Gyurcsány-Bajnai féle válságidőszak csökkenését máris sikerült ledolgozni, csak így tovább, a kutya ugat, a karaván halad...
@agyamputáltak: már mutattuk nekillye ma napközben, akkor is nőtt a foglalkoztatottság ha nem... tényleg nem százas a manus
@Penivaldes:

én sem, de valamit csak írnom kellett, nehogy egyoldalúnak tűnjek.
@taga20: Te viszont intelligensnek és bölcsnek tűnsz. :) Olyan tipikus balosnak, aki csak a hőbörgéshez ért.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha nagyon közönséges lennék akkor azt mondanám, hogy az ilyen rohadékok basszák szét az országot a csaholásukkal, de én csak paraszt vagyok:)
@Penivaldes:

Meghiszem azt. nem marad dió feltöretlenül. sok kell a nudlihoz.
@Blogger Géza: Gejza, baxod, má' kihozod a zállatot a zemberbül, baz+
A néhány az 2-3-4 na jó legfeljebb 5, de nem 10!!!
Ha meg nem megy akkor inkább kussoljon!!! de nem, baz+, ezek olyan hülyék és szegények nem lesznek, hogy ígérni ne tudnának, bármit és az ellenkezőjét, 10 percen belül...
@Blogger Géza: Géza, hogy a faszba tudsz a tükörbe nézni? de komolyan?
@Blogger Géza:

a számok sohasem hazudnak, csak aki használja őket.
@Blogger Géza:

"___@taga20: Te viszont intelligensnek és bölcsnek tűnsz. :) Olyan tipikus balosnak, aki csak a hőbörgéshez ért.___"

azé a te dolgaidat se lux-al mérik
@jaegtoer: Géza egy matek zseni, ezért érti Matolcsyt, viszont senki más:)
@Blogger Géza: Géza, Géza! Te vagy ma beosztva? Nem jó stratégia ehhez a témához a legbutábbat küldeni.
@Mariann19:
Lapít a csóka! Tudod, az a fajta! :))

@nincs_itt:
Ha a bolsevik párt tovább qrja el az életet, az országot, az élhetőséget és az anyagi viszonyokat itt, dann fahre ich auch ins diese richtung!
Hier is immer mehr Esel, und immer weniger Brot!
Wir sind ruhig, aber einmal wird es ...
@Blogger Géza: Na Gézám, akkor számoljál:
magyar átlag bér: nettó ? órabérre számold! utána azt is, hogy mennyi 1 liter benzin a felsorolt országokban, majd arányosítsd ezeket.
osztrák?
német?
angol?
@jaegtoer:
Majd ha a sötétség és a szervilizmus mértékegységet kap, akkor SSteffykével harcolhatnak az elsőbbségért!
DURVA LESZ! :D
@taga20:

mind a kettő kiváló lumen, csak öszve van kavarodva a sok fényszög [(amié a gyurcsány a hibás!) mit kapok én ezért Hacsaturjántól?!] ezért rosszul vannak megvilágítva a számok, és az előjelek más töltést kapnak. innen van a fekete lyuk. amibe a mnyp is beleveszett.
@taga20:
Nehéz lehet.
Beretválkozni reggel hegesztő pisztollyal, mer a zember arca kazánlemezbűl van. (vastag és minden erkőcsnek ellenálló...) pff..
@nincs_itt:
Magyar?
A mélységi bányászbéka legsötétebb segglukában... Akár a narancsdroidok szintje!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Olyan azonos stílusjegyeket véltem felfedezni a hsz-eknél.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tezsvírem, na éppen ezért desztilláltam, mer durvára megúntam, hogy majd 1-2(néhány év, ami ugye akármennyi is lehet) majdjobblesz!
@Knósszosz:

Nacccerű!

Belga Söröző? a Szilvakék Paradicsommal szemben...?
@nincs_itt:
Noch funkcioniert meine kleine Firma, aber noch ein paar Steuer (mehr als 35 neue war ins 3 Jahre) und dann Tschüss Ungarn, wir sehen uns später! :(
Ich will hier beleiben, wie meine Eltern, meine Vorgänger, aber wenn ess muss sein, dann...
Na pá, mer' holnap is dolgozni kell... Korán reggeltől!! de azért benézek, hátha Gézánk alakít valami szépet...
Csókpuszi, vödörszén usw...
@jaegtoer:
Az hun van?
Meg amúgy Fab nem vehető sörrel. Meg.
Én viszont...:-))
@Blogger Géza: te nem érted, ott vannak a számok te balga :) szóval?
@jaegtoer:

:-D

1: absztinens vagyok
2: lovak helyett nem lehetne bármi, ami benzinnel megy???
3: a szomszéd lányának - khmm - mondjuk úgy: jól áll a távolság. Khmm, a minél nagyobb távolság.

De majdcsak kitalálunk valamit :-D
@jaegtoer: Az a legnagyobb baj, hogy erről poénkodunk:(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Es tut mir leid! Aber Sie müssen weitermachen! Wenn Sie nicht tun, werden Sie sterben! Es gibt keine Zukunft, es gibt keine friedliche Alterzeit!
@nincs_itt: totál homály, de akkor is megnézetem vele a számokat :))
@Fabius: Na neeee... absztinens, az gyógyítható a tudomány mai állása szerint! Nem mondom kemény meló, de megéri!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Láttad azt a teljesen elképesztő, végtelenül pofátlan cinizmust, amellyel egy komplett országot néz hülyének a KEH?
www.blikk.hu/blikk_aktualis/38-milliobol-ujitottak-fel-ader-rezidenciajat-2171309
Minősíthetetlen szar.
Szóval megtudhattuk a cikkből, milyen kőkorszaki körülmények között volt kénytelen élni és alkotni a nemzet plagizátora:
" A ház az 50-es évek elején épült, a pincében azóta sem cserélték le a villanyvezetékeket, s azok már életveszélyesek voltak. A rossz nyílászárók és a szigeteletlen falak miatt a pince ráadásul beázott, ami így már súlyos kockázatot jelentett. Ezért komolyabb felújításra volt szükség, az elektromos rendszert is korszerűsíteni kellett a tisztasági festés, a parkettafelújítás és a közművek átalakítása mellett. A munkákra 38,5 millió forintot fordítottunk."

Komolyan tisztelem, hogy elnöki teendői mellé bevállalta, annak a rezidenciának csúfolt romhalmaznak a folyamatos karbantartását is, majd 40 millió forintot spórolva evvel a költségvetésnek. Nemes gesztus volt ez a részéről, hogy a maga módján ő is hozzájárult, az elmúlt nyolc év elhibázott gazdaságpolitikája okozta kárainak enyhítéséhez. Ugyan mutasson valaki még egy ilyen álamelnököt Európában! Biztosan nem fog a vén kontinensen találni, de még a tágas univerzumban sem...
A szomszéd Feri mesélte (akinek a haverja a köztársasági őrezredben szolgált amíg ki nem rúgták egy helyesírási hiba miatt - amit utólag az önéletrajzában fedeztek fel), hogy Pali bácsi a házban nap mint nap előforduló elektromos hibák okán, a reggelizőasztalhoz nem késsel-villával ült, hanem fázisceruzával meg blankoló fogóval a pizsije zsebében, mert volt olyan eset, hogy az akciós teszkós virsli majszolása közben gyulladt ki egy hatvan éves villanyos kötöződoboz a szuterénben, akkor meg ugrik volt ugye, de sürgősen. A reggeli torna rendre elmaradt az ilyen nem várt események miatt ( Katika legnagyobb bánatára ), de mert puják is voltak a házban, ezért a "szélyfeti förszt" elve felülírt minden mást.
Sokszor előfordult az is, hogy Palibácsi két duguláselhárítás között, szartól csöpögő csőgörénnyel a kezében ült le a furnér lapokból összeütött íróasztalához fontos módosítókat alákarcolni, hát csoda, hogy a fáradtságtól néha megremegett a kezében a toll, aztán vétett egy-két-kilenc hejesírássi hibát?
A magyar nép semmit és senkit sem tud megbecsülni. Hiába valóak az olyan erőfeszítések, amelyeket a mi kiérdemesült D'Arta nyalunk próbált nemzetileg eladhatóvá tenni, nem sikerült. Hálátlan egy fajta a mienk, az mán biztos.
Senki sem emelt szót mellette, amikor a szigeteletlen pincéje beázott, és telefolyt sáros esővízzel a tárogatója, oszt azt megfújván nem keserédes kurucz romantika szólalt meg belűle, hanem a lobogó tésztafőző víz bugyborékolása hallatszott, amiben készülődött vala az olasz "al dente" ízlésnek megfelelő, pasta alla bulanyéze vaticano e pedofilio.
Katolikus csemege, mmmhhhhhh....

Senkit nem tudunk megbecsülni, Pali bácsi ennek a mentalitásnak lett az áldozata. Az erőfeszítései hiábavalóak voltak, kénytelenek voltunk kifizetni a 38 és fél milliót mégiscsak.
Viszont innentől kezdve nyugodtan alstom, mert tarolóspista mehet majd vendégségbe Jánoshoz, nem kell attól tartania, hogy nem működik a klozettartálya, ha a szüksége miatt használnia köllene.
Rendbe raktuk, mi.
@nincs_itt:
"Wir hoffen auf Gottes Wort, und wir halten durch Hoffnung an dem fest, was Gott uns für die Zukunft bereits zugesagt hat."
Azért próbálunk realisták is lenni... :D
@Knósszosz: @Fabius:

www.mosselen.hu/

Bp. XIII. Pannónia u. 14.

Nem jelenti azt hogy sört kell vedelni:-)

témát illetően rugalmas vagyok. más nők is szóba jöhetnek
@nincs_itt:
Az!
DAB, Spaten, Hofbräu... Fabius egy mártír! Úgy is végzi! :)) (Mégsem mondhatom marhának...)
Még a cseh söröcskéket is szívesen csócsálom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Gott hält, was es verspricht! Das Leben ist umso wichtiger!
A realizmus ott kezdődik, amikor felmérjük a lehetőségeinket, majd megtesszük az első lépést önmagunkért, ezen keresztül a jövőért, amit a gyermekeink jelentenek!!
@Knósszosz:
Le vagyok döbbenve!
Leginkább rajtad, hogy te ilyeneken még meglepődsz! :(
Ne keseríts el...
@nincs_itt:
"Das Leben ist umso wichtiger!" Ezzel nehéz lenne vitatkozni...
@Knósszosz: És mi van, ha Géza nő? :)
@jaegtoer:
Ez marha jól néz ki, azt a környéket amúgy is kedvelem. Mondta is a haverom, hogy van bennem valami zsidó bizbasz, mer arrafelé csak azok laknak.
Hát, nem tudom.
Az IMF szerint...

Hát azért az IMF nem egy fasza jótékonysági csapat, azt azért még a véresszájú szélsőliberál bunkók is elismerik.

Szóval időről időre vannak ötleteik, amit ha valaki megfogad úgy megy csődbe mint a gyorsvonat.

Mit kell ezekkel a barmokkal foglalkozni?
Csak arra jók, hogy az adófizető állampolgárt még jobban megrántsák és az államokat végsőkig eladósítsák, mert gazdasági filozófiájuk szerint csak a hitel[pénz] mozgatja a világgazdaságot. Minél jobban eladósodott egy állam, az hosszú távon annál jobban tejel és választása nincs.

Akár milyen nehéz is meg kell próbálni végre saját forrásokat kiszorítani és nem mások pénzéből gazdálkodni, s várni hátha a sült galamb a pofánkba repül...

***
@taga20:
Pfúúújjj!
Perverz! :)

@Knósszosz:
Fosol, mi??? Még a végén ugrik pár ... centi... :))
@taga20:
Ezt a lehetőséget még nem elemeztem tudományosan.
Utána nézek.
Ezt lehet magyarázni, szépítgetni, de egy beteg faszkalap ez csak, akárhogyan is nézem!

"A magyar országgyűlésben ülő Lenhardt Balázs elhivatottnak érzi magát a súlyos feladatra.

A képviselő tavaly stratégiai kérdésekben kibékíthetetlen ellentétbe keveredett a Jobbik vezetőivel, és kilépett, majd kizárták a pártból. A szakítás oka Lenhardt megnyilvánulásaiból elég pontosan rekonstruálható.

Az ELTE Jogi Karát cum laude minősítéssel abszolváló jogi doktor a szélsőjobbos párt átlagánál jóval sötétebben látja a jövőt. Szerinte a várható események kategóriájában simán benne van egy teljes gazdasági összeomlás és egy magyar polgárháború.

A rossz híreket kedden az MTI-ben kiadott közleményében tudatta a polgárokkal, de rögtön hozzátett egy jó hírt is.

Éppen országossá vált - azaz a Facebookon már 83 lájkot gyűjtött - hangsúlyozottan újszövetségi keresztény értékrendet valló közössége, amely egyelőre csak „közvetlenül képviseli a nemzet érdekeit”, de „adott helyzetben”, - ha megvolt háború -, „képes a széteső rendszer helyére lépni”. „A hatalom birtokában társadalmi rendet teremt, a térség stabilitását biztosítja. Addig is meg kell próbálnia felkészíteni tagjait és a haza valamennyi polgárát az önvédelemre és az önfenntartásra.”

kepviselofunky.blog.hu/2013/01/29/polgarhaborut_vizional_a_volt_jobbikos
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Marha!:-)) Ha még az a pár czenti is ugrik, mi marad??? Ötven felé túl a fél úton, a milliméter is ajándék mán.
Neszórakozzál, jó!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem lepődtem meg, csak felbaszta az agyam a végtelen szemétség.
Nem a Blikk a hibás (bár a napi bulvár izéjei... isten az égben), a KEH volt a mosladék, hogy ilyen szart ki mert nyilatkozni.
Mindig assziszi (nem Ferenc) az ember, hogy lejjebb nincs. Hát van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezekben a nehéz időkben minden lehetőséget meg kell fogni :)de ez már nekem is gáz...
@Knósszosz:
Megérdemled, aki Blikket meg ilyenek olvasgat.
Olvasgass Új Embert, Magyar kurírt, Távlatok - Jezsuita folyóiratot...
Akkor nem lesznek ilyen durva csalódások az életedben!
Hidd el, ott nem heccelik a népeket ilyennel! :D
@taga20:
No de kérlek! Még a végén SSteffykére is tekersz? Annyira csak nem lehet szar a helyzet? :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na ettől megyek a falnak, egy újabb takarék-láng elme. elolvastam, tényleg beteg a manus!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha SSteffyre gondolok akkor áll a cerka, olyan árja lányka:)
@taga20:
Na'bazz! Bejelentkeztél már nála?
stefania.blog.hu/
Kéne, csokrokat legyen hová küldened!
Aktív a cicuka, gyere, köszönjünk neki:
kard.blog.hu/2013/01/29/magyar_exodus_a_jarulekfizetok_lazadasa
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jó éjt, mert a házi SSteffykém azt mondta, hogy fekvés.igenis!
@taga20:
Tiéd odahaza látom az utolsó szó! :)
@Knósszosz:

Na. akkor megbeszéljük a mikort.
jó lenne azért több konkrétumot olvasni erről a javasolt irányváltásról

talán több szegényt kéne megadóztatni, és kevesebb bankot?
vagy ne fizessünk vissza államadósságot, és vegyünk fel több hitelt?
vagy mégis mi?

persze tudom tudom, elvakult fanatikusoktól, hívőktől, "szakemberek"től, és a tudománytól nem lehet konkrétumokat várni
@wmiki:
Hagyd a francba miki, megbeszéltük már, nem való ez neked!
Maradj a vörös fiúknál, ott nagy csalódásod nem lehet.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Most elvágtad magad nálam.
Nem mintha ez számítani ki vagyok, de.
Új Ember... aha. Meg a 3/3 netwörkön, a böröcz reggelt magyarország műsorába a katolikus khronjika vasárnap reggel bele az arcba figyelmeztetés nélkül... pfejjj

Van még valamid, amitől okádnom köll?
@Knósszosz:
Akadna... :D
Viszont az az úri neveltetésem, na az meggátol benne, hogy tovább sokkolózzalak!
@OPHELIA:
Azt is, a szado-mazo klubba akarsz-e egy szögeskorbáccsal beszállni? :O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az a szokásos libbant érvelés, hogy aki másban hisz, mint mi, az alacsonyabbrendű és neki nem való, hogy mi felsőbbrendűek megmagyarázzunk dolgokat ...:X

persze ehhez az index címlapos bérblogokon hozzászoktunk már...
balról jön a mocsok... és semmi más...
@jaegtoer:
Ottan a Víggel szemben van jó türk kajálda. Az nem koszos kíínnyai, isteni kajájuk van. Persze csak a sereléss utánna, hogymit nemongyak.
Megbeszéjjük, legalább Te nem a velág másik felén vagy, vélhetőleg.
Boli messze van, pedig asszem ha kikezelném az evező fetisiszta mivoltábúl, inna ő is egy sert, vagy kettőt, vagy ki tuggya:-))
Na nemnemnem, nem az evezőlye a baj, hanem messze van.
Pedig egy jó kricsmibe elbeszélget az ember esténkint egy ser mellett.
Nem kötelező bebaszni, nem arról szól a történet.
Majd ha itt is olyan lesz a máv mint Lyapánba, akkor simán elmegyek piálni Mosonmagyaróvárra, meg haza is gyövök aznap estve.

De a levéd sínskanzen drága is, meg nem is pontos, szóval nem alapoznék rá, ha 300 kilameterre dógoznék, oszt naponta köllene berúgni járni a haveremhez.

Kusza-tél ++ 30 év, a többi fényezés mese.
Nekünk tragédia...

Kár, hogy nem
@wmiki: Aki tőled balra van, az az ördög lehet..és mégis kerek..a világ?
@Knósszosz: Apukám is a kocsmaszagért járt oda, amíg bírt.
@wmiki:
Téged elnézve ez a "mocsok" hozzád képest a kultúra olyan magas foka, hogyha valaha képes is lennél a narancsbolsik seggéből kibújni, akkor sem tudnád ésszel és szívvel felfogni azt, hogy MI MAGYAROK VAGYUNK!
Ezért az országért dolgozunk és ezért aggódunk!
Ellentétben a hozzád hasonló kis hazátlan, fizetett bitangokkal...
@Knósszosz: Knósszosz, ez most egy nagyon ichletett tiráda volt, élvezet volt elképzelni Palya bát, pizsiben, ahogy csőgörényre csavargattyaja espagettit.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mivel (k)úri ember vagy, nem is presszionállak arra, hogy sokoljál engem.
The, Ronista mocsok! :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: cseh söröcskék???

Itten nyílt egy kézműves sörde, meg lehet venni benne hordócskákat, komlócskát, élesztőcskét, meg a recipét, és a balkonon, vagy a zalagsori lomtárban saját magad főzheted a sörödet! Valaki hozott az emlékezetes 33-ik évfordulóra egy üveggel - na annak a habját késvel lehetett vágni, és zamatos volt mint mittudoménmi.
@OPHELIA:
Te, az régen egy önkielégítő étterem volt, valamikor a coccialíszmoszba.
Én akkor is voltam benne.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: remekül érvelsz... mint egy hithű libbant

persze nem is várunk el tőletek komolyabb dolgokat, az is csoda, hogy ismertek néhány betűt
@salamander: Ha már ilyen lyól haverkodunk, ugyanmá hozzá példákat, léccives:

"Szóval időről időre vannak ötleteik, amit ha valaki megfogad úgy megy csődbe mint a gyorsvonat. "

Hogy is van ez a saját források kiszorítása? Tebelőled mit lehet még például kiszorítani?
@wmiki: Többet tán, mint a szimpla rovásírás, az igaz..de nem a bötűk száma itt a mérvadó, úgy vélem..
@Knósszosz: A verést kipróbálnám. Te mit csináltál ott?
@wmiki:
Mikike, kettőnk közül az egyikünk IQ-ja sokkal, de sokkal lejjebb van.
Az enyém 152 és 156 között...
Attól, hogy egy vaskalapos faszkalap vagy, még nincs mindenben igazad! A hozzád hasonló kreténekkel még a "sötét középkorban" leledznénk és a vasárnapi robottal üthetnéd el a hétvégédet, valamelyik családi birtokunkon.
@wmiki: Volt keleten egy önjelölt zseni, aki mindent visszafizetett. Aztán tarkónlőtték.
Viszont igaz, ott nem voltak ludtalpasra hizott diákok (endresy.blogspot.hu/2013/01/ludtalp-orran-rozsabojt.html ). Viszont volt gyermekéhezés, amiben mi is jól állunk. Volt szegénység, és fejadagok. Igazi iránytű a pannon géniusznak.
@épészmérnök:
Sakkor arról nem is beszéltél, hogy mecsoda "élvezet" volt eltakarítania a havast, a rezidencziálya elűl.
Azé büntet a gőzterület felügyelet, ha elcsúszik a házad előtt a fásiádám, mer csúszik a lyárda.
Rodeónak jó dolga van, Habanában ijen provlíma nincsen...
@GeoCracker:
Néhány csodastadion felhúzása után itthon is lesznek nem kevesen, akik MÁST is szívesen meglebegtetnének majd a stadion lámpavasán!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
De még milyen jó!?
A joghurtos padlizsánjuk egy költemény!
De nem csak az, van még sok kajájuk, amitől... hmmmmm
Máma, látom, nagy élet volt! Géza, és még Miki is tiszteletüket tették... fontos ember ez a Fabius :-).

Csak Stefi hiányzik a jó szórakozáshoz... vagy, ha jobban belegondolok, hiányzik a fenének...
@wmiki:
Nagyot is.
Mondat elejin is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mert nem látják be, hogy az oktatásból és munkahelyteremtésből odacsoportosított pénzek, csak és kizárólag a töretlen néplélek magasztos céljait magába megformáló kiváló vezér népreprezentáló képességének előrevitelét szolgálja.

(A pokolban ezt fogják ezerszer leíratni :-) )
@OPHELIA:
Zabáltam!!:-DDD
Rossz vagy!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: bevallom nem hiányzott annyira Steffi, de az hogy még neki is hiányzik szív! Döbbenet.
@épészmérnök:
Ja kérem, azért a kis pízükért meg kell dógozniuk, mert különben mehetnek vissza a balettba ugrálni! :)
@Knósszosz: Úriember étkezik, fogyaszt, adózik a gasztronómiának, táplálkozik, eszik, Te meg zabálsz, tömöd a majmot és csócsálsz, Malacz?!:-D
@Knósszosz: Te kezdted. Egy falusi kislány nem ismerheti az ilyen helyeket.
@tucano:
Ugye??? SSteffyke szegénykém ecceriségében is orbitális paraszt, de a lelke... :D

SZÍV ANYÓ azért majd gyere!
SSteffykét lerugdossuk bármikor, evégre nőre kezet nem emelünk, úgyhogy a levegőt is megtisztíccsuk!
@OPHELIA: A falusi kislány félreértette vón a (nem Vona) az önkielégítő fogalmát valszeg!
Knósszosz effendinél ez nem nagy kunszt ugyan..
További szép estét mindenkinek!
@wmiki: Érik még meglepetések a..bocs, majdnem azt mondtam, hogy embert, de maradjunk abban, hogy kommentert, jó?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Olyan lehet ez a Berci, mint Anakin, hogy van még benne jóság!
:D
csak ha kimutatja, akkor kirakja a melóhelyéről a gonosz császár...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az éhségre az evés önkielégítés. Erre gondoltál?
@OPHELIA: Én erre:
"A verést kipróbálnám. Te mit csináltál ott?"

Hogy Knósszosz mire, kérdjük meg, őszinte csákó, belemondja a képünkbe!
Szerintem ezt már ne várd meg!
Jó éjt!:-)
@wmiki:
Az, tudod, a MENSA, ahol persze te max. bablevest kaptál.
A fikázáson kívül, csak egyszer, tudnád tételesen cáfolni Fabius témáját, rámutatni a hibás érvelésére és megdönteni a koncepcióját?
Tudom, na, elragadott a lendület, túl sokat néztem majdnem ki belőled.
ÉN KÉREK ELNÉZÉST! Felejtsd el...
@tucano:
Egy talicska apró Alien azért eljátszadozhatna vele is...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Bezony, nem fogom vissza magam, ha éhes vagyok!
Jó lenne étkezzni kitűnő társaságodban, legalább közelebb kerülnék az e-ticket hez.
Szerintem komolyat zabálnánk türük élvezetkbűl kifojóilak.
'Szem nem tévedek nagyot.
@tucano: @mamitirtok sír derék (kommensevik):
Stefi cica után (Kard-nál) én olyan ... fel vagyok dobva! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :0

pontosan mit kellene cáfolnom?
éppenhogy azért vagyok itt, mert kíváncsi vagyok a szent igazságra, amivel minden hozzátok hasonló felsőbbrendű értelmiségi tisztában van... a tévedhetetlen tudomány nevében!

tehát:
mi lenne a helyes irány, amin eljutunk a kánaánba?

talán több szegényt kéne megadóztatni, és kevesebb bankot, meg multicéget?
vagy ne fizessünk vissza államadósságot, és vegyünk fel több hitelt?
vagy mi az szdsz javaslata?
@OPHELIA:
Ha falusi, annak örvendj!
Én nehezen bírom ezt a nagyvárosi életet.
Minden csaj úgy közlekedik a karján a pláza szütyőjével, mint ha vérvételről jött volna.
Ez tök trendi ma. Én meg hányok tőle, de vén hülye vagyok. Mentségemre szolgáljon.
@wmiki:
1. Az Szdsz javaslatát kérdezd meg tőlük.
2. Az államadósság visszavizetésének erőltetése a további növekedést gátolhatja. Nem az államadósság léte, hanem annak struktúrális bajai is problémát okoznak. Amikor a teher indokolatlan kamatfizetésből származik, akkor már a kialakítása is baromság. Ld. 6-7%os kamatígérettel eladott államkötvények.
3. A progresszív adózásról még nem hallottál? A flat adózás eddig csak ott jött be, ahol primer fedezete (aranybánya, gyémántbánya, olajvagyon, stb.) van a gazdaságnak. Hazánk nem ilyen.
@wmiki:
Arany bogaram! Te most miért nem a jelenleg kormányon lévő balfasznak és az ő szent dzsobbjának teszed fel?
Hisz láthatod, hogy teljes töketlenség és káosz tombol.
A potenciális adófizetők menekülnek az országból.
Az értelmiség jó duma, de tudod én 19 éves korom óta dolgozom, mellette tanultam, tettem le a diplomámat is később. Szóval ha tetszik, ha nem ettől én még nem érzem magam "értelmiséginek".
Az szdsz-t meg végképp nem értem, elforgott a zidőkereked?
Piktor nálad még mindig a Liberális Internacionálé alálnoka?
Csak 8 évig volt az, le vagy maradva, most már a Kereszténydemokrata Internacionálé alálnoka!
Mindegy amúgy neki is, csak jól fizessen,osz azért szopik, nyal, akár gombot is varr!
Bepróbálkoztál már nála? Sosem lehet tudni...
Amilyen "elvei" vannak!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor még valami, amitől legyél feldobva, persze nem kötelező. Raúzsika is olyan, hogy gerjed rá valaki, de az beteg.
Mi viszon' egésségesek volnánk, tehát:
budapest.olx.hu/kezdo-tancos-lkonzum-lanyok-csak-tanc-semi-mas-iid-231432944
@Knósszosz: Na, csak vissza"hódítottál" ezzel!
Oda sem tenném be az ördögbotom, ahol ezek a lányok semiben szaladgálnak!
Köll néköm a kezelés? Megint? Kuba után?
@Knósszosz: Eccer téveggyünk ara, ha Uraságod is úgy véli!
De nem mostan, most nehéz a közgarázdasági helyzöt, még alig kezdődött el a csodás felemelkedést ígérő 2013-as szittyaparádé!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem vona elenemre, nagyon nem.
Egy másik kolléga is elbírná, de kegyed merrefelé lakozik?
Nagyfalusi?
Én valami olyat olvastam (tán rosszul értelmezvén), hogy nem Buddhapesti.
Nem is értem, mert régebbi tapasztalattyaim alapján, nem erre emléxem. Szóval?
Tévedek, vagy igen?
Bajnai még sehol sincs, de már úgy félnek tőle mint a tűztől a fideszes szarjankók!

Ők beszélnek gyűlöletkampányról, mikor óriásplakáton ekézték a Gyurcsány-Bajnai ténykedését.

Milyen jellemtelen, nemzeti szar erkölcs és viselkedés ez?
Namármost, mert úgysem Steffyztetek.
Egyedül küzdöttem a sárkánnyal.

"Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · stefania.blog.hu/ 2013.01.29. 23:02:13
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kérd meg a miskolci kamionsofőrt, hogy engedjen vissza a Varánuszra. Jól kislány leszek, megígérem. Valószínűleg már keservesen megbánta, hogy kitiltott, s csak azért nem oldja fel a tiltást, mert a büszkesége nem engedi. Ám rajtad keresztül arcvesztés nélkül kihátrálhat abból a zsákutcából, amibe tomboló büszkesége miatt tévedt."

Muhahahaha.... :D

"Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há... 2013.01.29. 23:12:09
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Felejtős lesz az arany bogaram!
1. Nem ismerek kamionsofőrt Miskolcról.
2. Olyan kretén, asztalra szaró módon viselkedtél, hogy azzal a Fidesz székházban, meg a Parlamentben menő csávó lehetsz, de egy decens kiskocsmából már több füllel mennél haza, mint foggal.
3. A kutyának sem hiányzol, elborult perceimben, hogy Fabiust cukkoljam csak, veled húzom, hogy "Mingyá'gyün a SSteffyke és..." Na ilyenkor én is kapok, meg a baranyai és Kossuth téri rokonaid is sűrűn csuklanak.
4. Semmi büszkeség nincs benned bas.od'alássan? Ahányszor már ott könyörögtél és esengtél bocsánatért, közröhej tárgyává kitéve magad, már nekem volt kellemetlen... :D Azért hangos röhögések közepette...
5. Írogasd a blogod, legyen min nyerítenünk, no meg, hogy a szervilizmusod diadalaként megélhesd a SIKERT ott is!
Csók, jólégy!"

Na, aluka, jók legyetek, Szent Stefánia vigyázzon rátok álmotokban! :D
@salamander: ez eddig oké, szerinted nem kell hitel. :)) ugyan, vázolj már egy elképzelést, hogy mégis mit kéne, hogy kéne.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most ezt mér kellett? Elhiszem, hogy Neked hiányzik, de a hátam közepinek kevésbé!
Bájologjatok csak magányban!:-P
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Te most miért nem a jelenleg kormányon lévő balfasznak és az ő szent dzsobbjának teszed fel?"

Minek, a választ ők sem tudják (a fegyverszámukat talán, esetleg azt még igen). Wmiki pedig...hagyjuk.

Szóval vegyen a magyar polgár jó magyar államkötvényt? Békekölcsön_v_2?

Normális esetben ez OK, de a mostani magyar helyzet sok minden lehet, csak normális nem.
Télleg ciki, hogy mióta a Fidesz van hatalmon állandóan csőd van itt az IMF szerint.

Bajnai kéne ide benne bízik az IMF én szervezek is neki egy Békemenetet:

www.imgserv.com/images/2013/01/29/wdQhoZ.jpg
Amiket írsz, az nyilvánvaló cionista liberálbolsevik propaganda. Fizetett cionista liberális bolsevik vagy ez triviális. Szent vezérünket és jobb kezét hogy veheted egyáltalán szádra? Nem szégyelled magad? Ugyanolyan cionista liberálbolsevikok által pénzelt bértollnok vagy mint Clinton vagy Baroso.. szégyelld magad te hazaáruló... hát nem tudod? SIKERTÖRTÉNET!!! ÉRTED BAZMEG???? SI-KER-TÖR-TÉ-NET... ez a csodálatos konzervatívértékes unortodox megváltás ami a magyarokat megmentette... szárnyalunk érted? Nézz szembe az igazsággal. A pannon-puma és a kárpátok géniusza együtt ugranak az EU fölé messze az atlanti horizontot hasítva és még az idén mi leszünk a világ etalonja.. a keresztény magyarok, hiszen tudnod kéne már: Európa keresztény lesz vagy nem lesz.. hajrá Semjén Zsolt hajrá Hoffmann Rózsa hajrá Szíjjártó Péter Hajrá Rákay Filip hajrá Vitézy Dávid hajrá Zsiga Marcell hajrá Deutsch Tamás hajrá Tarlós István hajrá Matolcsy György hajrá Schmitt Pál hajrá Selmeczi Gabriella hajrá Bajer Zsolt hajrá Ókovács Szilveszter hajrá minden csodálatos nemzetmentő félisten fideszes angyal és hajrá szeretett szent legfőbb Kedves Vezérünk a Kárpátok Géniusza, az Alcsúti Félisten a MAgyarok Hőse a Kereszténység Megmentője, Európa Helyes Útra Térítője, Őszentsége ORBÁN VIKTOR ATYÁNK... HALLEEEELLLLUUUUJAAAAA... XD
@kiskutyauto:

Aztabazmeg, megleptél, mint döglegyek a mustáros szendvicset, és majdnem elküldtelek a picsába :-D :-D
@Fabius: Na jólvanakkor örülök hogy te is igazai hazafi igazi mimagyarok vagy... ;)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

@Knósszosz:

"__Megbeszéjjük, legalább Te nem a velág másik felén vagy__"
"__Eccer téveggyünk ara__"
"__Egy másik kolléga is elbírná__"

de nem ám! Zugló.
Jövő hét? esetleg az utána következő?
Jajj de jó, má' aszittem, hogy nem jön való világ Miki, mert Géza tezsvír már feladta.
Miklós, nem veszed észre, hogy mindkét oldal, "balliberális" és a "jobboldalinemzetiturulos" is csődöt mondott?? Ha nem, akkor én kérek elnézést!
Ha igaz az 500 ezres szám - biztosan igaz, mert Bolonyult Tekintetű mondta az Ő szájával - akkor az tudod mit jelent?? Ha nem, akkor elmesélem:
- kb 3 millió munkavállalóból minden 6. azaz hatodik!
- az átlagbérrel számolva 500 ezer X 110 ezer forint és ez csak az adó kiesés.
- a megtermelhető javakat nem is lehet kiszámolni, forintosítani.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :0

ezért is csodálkozom, hogy pozitiv lett az iq teszted
hiszen egyetlen kérdésre nem tudsz válaszolni, csak a mellébeszélés megy, mint szent ferencnek

de nyilván azért adtak pontokat, hogy egyáltalán tudsz olvasni
így összességében pedig igen vicces, ahogy egy libbant index címlapos bérblog a valóságról lamentál xd

mintha szent ferenc az őszinteségről, meg a becsületről papolna xd
és persze a demokráciáról
@wmiki: NA figyelj, te elmeroggyant, a sztaniol-sisakot most vedd le, mert az UFO-kok mostan már a Patakyra utaznak. Szóval, hallgatnánk, hogy mit is tartasz eredménynek a zemúttháromévbe??
Szt Ferencet még léccives hagyd, Assisiben jól volt, hál' Istennek köze nincs a magyar politikai élethez...
Szóval, lécci,lécci okosíccsá má ki minket...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ne etesd a trollt!! Steffyke elmaradt, Fabius alacsony ingerküszöbének következtében. Pedig annyira élvezetes volt, egy ál-sváb marhaságait olvasgatni...
@nincs_itt: :((

én csak kérdeztem... bocsánat...
nektek van (állítólag) pozitív iq szintetek, nektek kéne tudni, mi a jó irány, amin eljutunk a kánaánba
mit kellene tenni...

azon kívül természetesen, hogy liberalizálják a drogokat
@wmiki: Mi van a drogokkal??? Te tök egyedül vagy ennyire okos, vagy súgnak? Kérdezel, de ha válaszolunk akkor liberális pfujabeledjönki ganék vagyunk?
emberke, nem tűnt fel, hogy lassan a zemúttháromév alatt a turul kloákájánál is büdösebb lett ott?? Olvasol mongyuk FAZ-t?? Beszéltél már egy némettel, aki csak fejét fogja, amikor elárulod neki, hogy ugyanazért a munkáért ott mennyit kap a dolgozó és mi mennyibe kerül?? Azt tudod, hogy a 220 ezer forintos átlagbér mennyi euróban?
Akkor segítek:
1 liter 95-ös nyál átlag 1,6 EUR=464 Ft(290 Ft/EUR)
A magyar átlag órabér: 1375 Ft (160 óra/hó)=3 liter 95-ös
A német átlag órabér(Keleti szektor, volt NDK, mert az a legalacsonyabb) 16,86 EUR=10,5 liter 95-ös.
Van még kérdésed, balfaxkám???
nincs, és elnézést kérek, hogy eretnek kérdéseimmel megzavartam a szent áhítatot

a poszter nagyon jól beszél, arany minden szava, őt kellene segédelnöknek választani, dopeman mellé
ámen
halleluja testvérek!
@prosperitas: na mi van, fideszcigány! a szorulásig trükközöl a számokkal, hogy a tetves, magyargyűlölő, feudál-komcsi Gazdáidat valahogyan kimosdasd - duplaáronozol, ígyistöbbevoltakakomcsikozol, te szarcsimbók...

az ostoba bolsevik fajtád csak arra jó, hogy vonulgatva örüljetek a tetves, tolvaj fideszoligarchák gazdagodásának, miközben magyarok millióit nyomorítják meg ezek a képmutató kontárok. meg is érdemled, hogy a nyakadba veszed őket, a nyomoronc életed ennyit is ér. de ezt sose fogod az ostoba buksiddal belátni: duplaáronozol egyet, és máris jól érzed magad, te, szerencsétles, kifordult szemű fideszszektás!
"fideszcigány, tetves, szarcsimbók, ostoba, fajtád, nyomoronc..."

azért látszik a pozitív iq, hiába, ti vagytok a felsőbbrendű értelmiség, ez tagadhatatlan
@xvxvxv: :)
Öröm az ilyen ostoba bunkót ellenzékben tudni.
Írj sokat!
Nem is értem miért nem hallgatunk az IMF-re annyiszor bebizonyította már, hogy az útmutatásai alapján a bajba jutott országok megindulhatnak a felelmelkedés útján.

Itt van például .........

Na, ide várnék 1 azaz egy országnevet.

Nincs??
@wmiki: na, itt a másik idióta. de te annyira szint alatt vagy, hogy fel se tudsz idegesíteni. szimplán csak buta vagy.
@xvxvxv: :((

márpedig az nyilvánvaló, hogy ti aztán MINDENT tudtok a butaságról
@Kalmár: itt ne kérdezősködj te eretnek kutya!
a poszter megmondta, hogy az IMF jó, és dopeman/bajnai a messiás

halleluja testvérek!
máglyára az eretnekekkel!
@Kalmár: na, a harmadik fideszmajom. aranypofikám, nálam senki nem gyűlöli jobban a komcsikat, senki nem köpködte mocskos szájjal jobban őket "zazelmúltnyólcév"-ben. de ezt úgy se fogod az egyszeri talpas agyacskáddal föl fogni. nálatok csak fekete-fehér kép van. egyszerűen szerencsétlen szolgának születtetek. ez van. 1965-ben mind a hárman, te, a Miklós, meg az első is, meg Stefike, mind véresszájú komcsik, megyei párttitkárok, munkásőrök lettetek volna - azért, mert nektek egyszerűen Apa kell, nem érzitek jól magatokat, ha nem ül valaki a nyakatokban, nem uszít mások ellen, miközben internacionáléztok vagy - más korban -gondviselőztök. hol hortimiki, hol a csermanek, hol ez a bolond cigány, mindegy, de Apa, az kell.

nyomorúltak.
2010

Megszületett a megállapodás Görögország, valamint a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió között a többéves pénzügyi támogatási csomagról - jelentette be vasárnap Athénban Jeórjiosz Papandreu görög miniszterelnök.

A kormány rendkívüli ülésén, a televízióban élőben közvetített beszédében leszögezte: a tárgyalások a kormány azon erőfeszítéseinek részét képezték, hogy elkerüljék a csődhelyzetet. Hozzátette: a megállapodáshoz kapcsolódó szigorú takarékossági program a görög lakosságtól is nagy áldozatokat kíván.

2011
Jó úton jár az adósságválságtól sújtott Görögország a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint, de a szervezet vezetője, Christine Lagarde hangsúlyozta, hogy Athénnak további erőteljes reformokra van szüksége.

2012
az EKB számításai szerint a görög államadósság több mint 140 százaléka lesz a hazai összterméknek (GDP) 2020-ban.

2013
www.portfolio.hu/img/upload/2012/11/adossag2014-20121107-20121110.png

Görög adósság ~ 180%

Mindeközben eladatták velük a kikötőket, a közüzemeket. A legnagyobb mértékben csökkent a kiskereskedelmi forgalom Görögországban októberben, miután a jelentős munkanélküliséget eredményező megszorító intézkedések miatt a görögök kevesebbet vásárolnak.
A görög gazdaság kb. 20%-kal zsugorodott a 2008-2012 közötti periódusban, részben a megszorító intézkedések miatt, amelyeknek célja az ország adósságának, és költségvetési hiányának csökkentése.
@xvxvxv: Nem érdemes erőlködnöd ezzel a sok írásjellel......:) Hülye vagy hozzá.
Te már elmúltál 10 éves?

NyomorUlt.
mire végeznek orbánék, minden hitelünket újraárazzák néhány száz bázisponttal magasabb felárral. hajrá!

a kötvénykibocsátás nem hitelfelvétel. vagy mégis?
@wmiki: rossz hírem van. a te 60-as IQ-d sem negatív. de nem elég a szövegértéshez.
@Kalmár: megint egy félázsiai faszkalap. egyfelől az IMF-et nem a németek szokták végső menedékként felkeresni, hanem azok, akiknek kiszárad az állampapír piaca. másfelől vizsgáld meg az IMF tanácsait megfogadó balti államok és ellenpéldaként Argentína helyzetét

vagy nézd Magyarországét
Pedig biztosan jobb a magyar kisbefektető mint a Templeton. Ugyanis a magyar kisbefektetőtől egyszerűen el lehet venni az állampapírt - nincs is semmilyen papírod fiam, leülhetsz!

Egyszer már megtették a manyupnál, már gyakorlatuk megvan benne.
@bgp:
Isten barmai pedig odaadják a pénzüket, önként. Birka nép...
@épészmérnök:
Szép "lyólhaverkodást kisöreg"!

Ha neked tetszik az IMF módszere, akkor menj szépen hozzájuk és kérj tőlük pénzügyi tanácsot. Talán a szőr a seggeden megmarad .. de nem biztos.

***
@agyamputáltak:
Hát ne haragudj, de erről szólt a hozzászólásom..., s akkor rákérdezel mit kéne hogyan kéne?

Nem lehetne hogy veszed a fáradtságot és elolvasod végig amit írtam?
Arra azért ne számíts, hogy egy komplett kormányprogramot megvalósíthatósági tervvel együtt ide hajítok, mert az vicces lenne nem?

Annyit azért ha már megkérdeztél, hogy a nemzetközi Pénzhatalom, s benne az IMF valóban úgy működik mint egy olasz típusú banda [cosa nostra, vagy a n'drangheta,] behajtócége: kimennek széttörik a berendezést aztán felajánlják, hogy megvédenek ha fizetsz.
Nos az mindenáron való tukmálása a rosszabbnál rosszabb típusú hiteleknek majd a teljes lekötözése a gazdaságnak és a államnak ez egy fajta módszer.
Ezt azonban józan vezető nem választja még akkor sem, ha az egyéb források drágábbak.
Mert amit nyersz a réven azt elbukod [sőt sokkal többet] a vámon.

a megoldás az innováció a fejlesztés és a "hozzáadottérték" hazai támogatása nagy erővel. Ezt sokat lehet hallani, de nem sokat tesznek érdekében mert ezt - nyilván minden multi ellenzi.
A Mercédesz gyárnak nagyon jó hogy itt szereltetheti össze a kocsijait, mert a német munkás 4x annyiba kerül, mint a magyar.
A magyar munkás nagyjából kulturálisan és hagyományait tekintve nincs túl távol a németektől... mint pl. a török...
Ebből azonban Magyarország számára és a többi adófizető számára soha nem lesz felemelkedés, mert a profitot kiviszik és ahogy jöttek mennek is...
Ezért kell fejleszteni ha most fáj is, s nem kell hitelt felvenni csak ha nagyon muszáj, de nem az IMF-től hanem a piacról.

***
süti beállítások módosítása